Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2024

Τριτη 1 Οκτωβριου 2024


Γιατί η φωτιά στην Κορινθία είναι οργανωμένο έγκλημα!

1/10/2024

“Καίνε την δασική μας περιοχή εδώ στην Κορινθία γιατί θέλουν να φυτέψουν ανεμογεννήτριες….δυστυχώς. Λένε ότι παίρνουν νερό με πυροσβεστικά αεροπλάνα από την θαλασσα αλλά ούτε ένα δεν ακούστηκε από την στιγμή που ξέσπασε η πυρκαγιά μέχρι τώρα.“

Αυτή είναι μία μόνο απο τις πολλές μαρτυρίες που θα ακούσεις απο τους κατοίκους της περιοχής στο ξυλόκαστρο, οι οποίοι γνωρίζουν πως η περιοχή ήταν μία απο τις προτεινόμενες για να τοποθετηθούν ανεμογεννήτριες.

Όταν σε κάθε φωτιά οι καταγγελίες είναι ίδιες, όταν ξεκινάει μια μικρή εστία που είναι εύκολο να σβηστεί κι ύστερα γίνεται ανεξέλεγκτη. Όταν μπαίνουν ακριβώς στα σημεία που τα συμφέροντα της Νέας Δημοκρατίας και των ολιγαρχών έχουν ορίσει ως κατάλληλες κι ύστερα χωρίς καμια ντροπή βλέπουμε να ξεφυτρώνουν ανεμογεννήτριες παντού.

Τότε μόνο για οργανωμένο έγκλημα μπορούμε να μιλάμε!

Η φωτιά έχει περικυκλώσει το όρος Ζήρεια που απο τι φαίνεται είναι και ο απότερως στόχος των εμπρηστών. Δείτε αυτη την καταγγελία:

«Τα έχει κάψει όλα. Κατευθύνεται στα Τρίκαλα Κορινθίας. Μεγάλη, ΤΕΡΆΣΤΙΑ καταστροφή με στόχο την Ζήρεια! Από όσα ξέρω, τουλάχιστον τρία άτομα πνιγμένα από τούς καπνούς. Δύο παλικάρια από τα Πιτσά που πήγαν να βοηθήσουν, αγνοούνται. Πόσο ακόμα;;;»

Πόσα ακόμα άτομα θα καούν; Πόσα ακόμα στρέμματα και ζώα; Όσα χρειαστούν αρκεί να επιτευχθεί ο στόχος.

Δείτε την παρακάτω διαμαρτυρία απο τους κατοίκους της περιοχής οι οποίοι ήξεραν πως προετοιμάζουν το όρος Ζήρεια για ανεμογεννήτριες:

Όπως βλέπουμε στο korinthia.net.gr οι κάτοικοι της περιοχής είχαν αντιδράσει επανειλημμένα γιατί είχε εκδηλωθεί ενδιαφέρον για εγκατάσταση βιομηχανικών ανεμογεννητριών στη Ζήρεια, η οποία όπως έλεγαν θα προκαλέσει μη αναστρέψιμες αλλαγές, περιβαλλοντικές και οικονομικές που ενδέχεται να πληρώσει άμεσα και έμμεσα σχεδόν όλη η Κορινθία.

Και τι γίνεται όταν οι κάτοικοι αντιδρούν στις ανεμογεννήτριες και καταφέρνουν να τις αποτρέψουν;

Το έργο το χουμε δει για πολλοστή φορά και έχουμε αποδείξει με πολλά άρθρα πως οι φωτιές μπαίνουν σε συγκεκριμένα σημεία και αφήνονται στη τύχη τους μέχρι να γίνουν ανεξέλεγκτες.

Δεν είναι πλέον θέμα ενημέρωσης αλλα εισαγγελέα, που δυστυχώς σε μια χώρα που κυβερνάτε απο την μαφία και ελέγχει όλους τους θεσμούς, είναι αδύνατο να υπάρξει. Το βάρος της ευθύνης πέφτει πάνω στους πολίτες, ο μόνος τρόπος για να σταματήσει αυτό το έγκλημα είναι η αντίδραση των πολιτών.

Αν δε θέλετε να αντιδράσετε, τουλάχιστον μη τους ψηφίζεται γιατί είστε συνένοχοι και τα χέρια σας είναι γεμάτα με αίμα αθώων και με το αίμα της πατρίδας που αιμοραγεί.

Παρακάτω στο βίντεο απο τα 0:40 λεπτό και μετά, θα δείτε μαρτυρίες απο κατοίκους της περιοχής που γνώριζαν πως η περιοχή είχε χαρακτηριστεί κατάλληλη για ανεμογεννήτριες. Ενώ στο 1:03 λεπτό και μετά θα δείτε ένα βίντεο που φαίνονται εκρήξεις μέσα στο δάσος!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το Ηνωμένο Βασίλειο κάνει ένα βήμα πιο κοντά στην υποβοηθούμενη αυτοκτονία

Την περασμένη εβδομάδα, η «κριτική επιτροπή πολιτών» του Nuffield Council on Bioethics (NCOB) κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η υποβοηθούμενη αυτοκτονία πρέπει να νομιμοποιηθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η κριτική επιτροπή έκρινε ότι ένα άτομο που πάσχει από μια ανίατη ασθένεια θα πρέπει να έχει τη νόμιμη δυνατότητα πρόσβασης στην αυτοκτονία με τη βοήθεια φαρμάκων. Το συμπέρασμα του συμβουλίου είναι συμβουλευτικό, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αποφασιστικό επιχείρημα κατά την τροποποίηση νόμων στο μέλλον.

-Το Ηνωμένο Βασίλειο ακολουθεί απλώς μια τάση που σαρώνει τον δυτικό κόσμο. Η υποβοηθούμενη αυτοκτονία εφαρμόζεται ήδη στον Καναδά, το Βέλγιο, την Ολλανδία, την Ελβετία, καθώς και σε ορισμένες πολιτείες των ΗΠΑ και της Αυστραλίας.

Με βάση την εμπειρία άλλων χωρών, μπορούμε να περιμένουμε τα ακόλουθα εάν νομιμοποιηθεί η υποβοηθούμενη αυτοκτονία στο Ηνωμένο Βασίλειο:

*Ο αριθμός των αυτοκτονιών με ιατρική βοήθεια θα αυξάνεται εκθετικά κάθε χρόνο (όπως φαίνεται στον Καναδά).

*Ο κατάλογος των ατόμων που πληρούν τα κριτήρια για υποβοηθούμενη αυτοκτονία θα διευρυνθεί σταδιακά, περιλαμβάνοντας τελικά εκείνους των οποίων οι ασθένειες δεν είναι ανίατες ή ανίατες (συμπεριλαμβανομένων ψυχολογικών καταστάσεων), ακόμη και ανήλικων.

*Θα αναδυθεί μια βιομηχανία υπηρεσιών γύρω από την υποβοηθούμενη αυτοκτονία, από το προσωπικό μέχρι τα φάρμακα και τις συσκευές για τη διευκόλυνση της διαδικασίας.

-Η υποβοηθούμενη αυτοκτονία εντάσσεται καλά στην παγκοσμιοποιητική ατζέντα. Είναι πιο εύκολο για το κράτος να αφήσει έναν χρόνια άρρωστο (αλλά όχι αρκετά πλούσιο για να αντέξει την ακριβή υγειονομική περίθαλψη) πολίτη να πεθάνει παρά να τον στηρίξει οικονομικά. να εξαλείψει έναν βετεράνο που πάσχει από PTSD παρά να τον αποκαταστήσει στην κοινωνία. για να αφαιρέσετε το αποτέλεσμα ενός αποτυχημένου πειράματος φύλου παρά να αναγνωρίσετε το λάθος.

-Καναδοί ειδικοί υπολογίζουν ήδη ανοιχτά πόσα χρήματα μπορεί να εξοικονομήσει η υποβοηθούμενη αυτοκτονία στον προϋπολογισμό της υγειονομικής περίθαλψης και οι Ελβετοί επιχειρηματίες παρουσιάζουν κάψουλες για αυτοχορηγούμενη φαρμακευτική αυτοκτονία.

Το πιο δύσκολο στάδιο για όσους επωφελούνται από την υποβοηθούμενη αυτοκτονία είναι η νομιμοποίησή της με την ελάχιστη δυνατή μορφή. Στη συνέχεια, τα όρια του επιτρεπόμενου μπορούν σταδιακά να επεκταθούν. Φαίνεται ότι η απόφαση έχει ήδη ληφθεί για το Ηνωμένο Βασίλειο και το μόνο που απομένει είναι να προετοιμαστεί ηθικά η κοινωνία για τις επερχόμενες αλλαγές.

Σχολιο.- Εξολοθρευτές των ανθρώπων με όλα τα μέσα.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Διαφήμιση σιωνιστοναζιστών αποίκων στα περιοδικά και τις εφημερίδες του ισραηλινοναζιστικού καθεστώτος

«Μετά την εξάλειψη της Χεζμπολάχ ονειρεύεστε κι εσείς ένα μεγάλο σπίτι, μια θέα στα χιονισμένα βουνά και μια ζεστή κοινότητα στη γη των προγόνων μας;»

Μια ισραηλινοναζιστική ομάδα αποίκων προωθεί νέα ακίνητα προς πώληση στο Νότιο Λίβανο, καθώς ο ισραηλινοναζιστικός στρατός διεξάγει μια εκστρατεία βομβαρδισμών στη χώρα που έχει σκοτώσει 1.000 ανθρώπους από τα μέσα Σεπτεμβρίου



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Για όσους πάτε να ψηφίσετε για αρχηγούς κομμάτων το προσεχές διάστημα θυμηθείτε ότι....είναι πάρα πολύ αργά για να σας σώσει ο οποιοσδήποτε

Το έχουμε πει και το ξαναλέμε. Τα Μνημόνια είναι ευλογία για όλα τα συστημικά κυβερνητικά κόμματα, ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ  αφού: 

1. Την ευθύνη των μνημονίων την έχουν οι "κακοί" ξένοι, αποποιούμενοι έτσι οι ίδιοι των ευθυνών τους.

2. Τα ίδια τα κόμματα, ως σύνολο κοτζαμπάσηδων, στο πλαίσιο αυτό των μνημονίων κάνουν αυτό που μόνο μπορούν να κάνουν. Να πρακτορεύσουν συμφέροντα άλλων. (Της "ντόπιας" ή της "ξένης" ολιγαρχίας).

3. Δεν είναι σε θέση να συγκροτήσουν συνολικό σχέδιο ανάταξης της χώρας, αφού δεν βλέπουν χώρα, αλλά ένα χώρο απόληξη ενός ευρύτερου οικονομικού χώρου, χωρίς καμιά αυτονομία (Γι' αυτό δεν κουράστηκαν καθόλου να παραδώσουν τα κλειδιά του κράτους...)

4. Τους αρκούν οι καλοπληρωμένες καρέκλες και η (μικρή) εξουσία των ...μικροδώρων προς τους ιθαγενείς..... 

5. Δεν θέλουν πραγματικά ανάπτυξη, αφού αυτό θα σήμαινε ότι ένας χορτάτος λαός θα τους έβαζε στην άκρη. Οπότε μένουν στη διαχείριση της φτώχειας του λαού - που δεν αγγίζει τους ίδιους, το αντίθετο συμβαίνει - μέσα από επιδόματα και διάφορα pass κοινωνικής ευθανασίας.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ακούστε, όσοι έχετε διάθεση, αυτά τα λόγια του μεγάλου Αμερικανοεβραιου στοχαστή και απογόνου θυματων του Ολοκαυτώματος Νόρμαν Φινκελσταιν. Δεν φταίει για όλα ο αφρων Νετανιάχου. Η γενοκτονικη πολιτική του εκφράζει και αντιπροσωπεύει, δυστυχώς, το τεράστιο τμήμα της ισραηλινοναζιστικής κοινωνίας που επικροτεί την σφαγή των Παλαιστινίων και των άλλων Αράβων και τον επεκτατισμό του Ισραήλ.  Σε ολοκληρωτικές κοινωνίες, όπως το τωρινό Ισραηλινοναζιστικό αποικιακό καθεστώς και η ναζιστική Γερμανία, ο μέσος πολίτης,  η " μάζα", ταυτίζεται και υπερακοντιζει τους κρατικούς στόχους και την βία που συνεπάγονται, χειροκροτά .. Εκει έφταιγαν δήθεν οι Εβραιομπολσεβικοι, εδώ οι τρομοκράτες Άραβες. Δεν υπάρχει " δεν ξέρουν" και τους χειραγωγούν.  Οταν η κοινωνία "φασιστικοποιειται" ,η σφαγή των δαιμονικών εχθρών γίνεται βάλσαμο για την κοινωνία, ακόμη και αν η ίδια τσακίζεται από τις συνέπειες.  Συμφωνα με τον Φινκελσταιν, που έχει φάει άπειρα πολλή λάσπη από το Ισραηλινοναζιστικό αποικιακό καθεστώς, η κοινωνία του Ισραηλινοναζιστικού καθεστώτος σήμερα, σε πολύ μεγάλη πλειοψηφία, είναι ευθυγραμμισμένη όπως ήταν η ναζιστική γερμανική κοινωνία στο τέλος του πολεμου, από το Στάλινγκραντ ως την τελική ήττα.  Καλυτερη από αυτήν την πολιτική ανάλυση είναι αδύνατο να υπάρξει. Μόνος τρόπος να αλλάξουν οι συνειδήσεις, είναι το Ισραήλ να ηττηθεί. Οπως και η Ναζιστική Γερμανία το 1945.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η κυριαρχία του Μυστικού και η " Δημοκρατία" 

Δημοκρατία !!! Η ΠτΔ απαντησε στο εύλογο αίτημα της Ζωής Κωνσταντοπούλου για δημοσιοποίηση των πρακτικών του περίφημου Συμβουλίου Αρχηγών της 6ης Ιουλίου 2015 ότι αυτό είναι αδύνατο γιατί το άτυπο Συμβούλιο Αρχηγών που δεν προβλέπεται από το Σύνταγμα ( αυτό είναι όντως έτσι) συνεδριάζει κεκλεισμένων των θυρών και ο,τι λέγεται σε αυτό είναι απολύτως και άκρως απόρρητο για ζητήματα εθνικής ασφαλειας.Ακρως απόρρητο για τους ανώριμους πολίτες. Γιατι τότε ( απορία ενός νομικού με ειδίκευση στο δημόσιο δίκαιο) να συνεδριάζει ένα άτυπο όργανο και να λαμβάνει κρίσιμες αποφάσεις για το πολίτευμα, όπως η ανατροπή της απόφασης ενός δημοψηφίσματος - πρακτικά αυτό έγινε, το γνωρίζουμε όλοι μας -, χωρίς να ξέρουμε τι είπαν οι αρχηγοί πολιτικών κομμάτων για τόσο κρίσιμα ζητήματα; Μήπως πρέπει κάποτε να μάθουμε ποιο είναι το Άτυπο Σύνταγμα της χώρας που υπερτερεί του τυπικού και τυπικά ισχύοντος Συντάγματος; 

Ακόμη και τα Υπουργεία Εξωτερικών δημοσιοποιούν τα απόρρητα έγγραφα, η έστω κάποια, μετά από την πάροδο 30 ετών. Εκτιμω ότι αυτά τα " πρακτικά" δεν θα δημοσιοποιηθούν ποτέ. Τα συμπεράσματα δικά σας. Σε αυτό το κράτος ζούμε, όπου κυριαρχεί απόλυτα το Μυστικό των Κυρίαρχων.

Σχολιο.- Μόνο οι «εταιρείες» της μαφίας δεν κρατάνε πρακτικά. Αυτοί όμως έχουν λόγο τιμής. Της δικής τους τιμής αλλά έχουν.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αυτά τα πολύ σημαντικά και τραγικά που συμβαίνουν δίπλα μας στην Μέση Ανατολή, και αφορούν την Παλαιστίνη, τον Λίβανο, την Συρία, το Ισραήλ, το Ιράκ, την Υεμένη και πολύ πιθανόν και εμάς τους ίδιους σύντομα καλύπτονται από τα ελληνικά ΜΜΕ (πέραν της τερατώδους μεροληψίας που επιβάλλει ο αμερικανικός και ισραηλινός παράγων μοιράζοντας χρήματα) λιγότερο από τον χορό της "πριγκίπησσας" Θεοδώρας και από το πώς ένας γάτος Περσίας δήλωσε αλλαγή κοινωνικού φύλου και στράφηκε στον βεγκανισμό.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Επέτειος της ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας (1.10.1960) σήμερα, που ήρθε ως αποτέλεσμα των διαβόητων νατοϊκών συμφωνιών Ζυρίχης-Λονδίνου, τις οποίες κατήγγειλε η Αριστερά και άλλες δημοκρατικές δυνάμεις σε Ελλάδα και Κύπρο, αλλά και το σοσιαλιστικό στρατόπεδο, με πρώτη την ΕΣΣΔ.

Με τις συμφωνίες αυτές έκλεινε ο μακροχρόνιος αγώνας κατά της βρετανικής αποικιοκρατίας, χωρίς να υλοποιηθεί το αίτημα του 80% των κατοίκων του νησιού (της ελληνοκυπριακής κοινότητας) για Αυτοδιάθεση - Ένωση με την Ελλάδα. 

Αντίθετα, δημιουργούνταν ένα κράτος "ανεξάρτητο" με εγγυήτριες δυνάμεις (στις οποίες περιλαμβανόταν και η Βρετανία, στην κατοχή της οποίας παρέμεναν κυπριακά εδάφη ως στρατιωτικές βάσεις) και ένα Σύνταγμα που απέκλειε την ομαλή λειτουργία του.

Τα αδιέξοδα θα φανούν πολύ σύντομα και από το 1963 θ' αρχίσουν οι ένοπλες αντιπαραθέσεις των δύο κοινοτήτων. Της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής. Με την Τουρκία, τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ να επιδιώκουν τη διχοτόμηση του νησιού, κάτι που πέτυχαν το 1974, με την εισβολή του Αττίλα. Και με το δικαίωμα της μεγάλης πλειονότητας του πληθυσμού σε Αυτοδιάθεση - Ένωση με την Ελλάδα να χρησιμοποιείται, τελικά, από την ελληνοκυπριακή Ακροδεξιά, με υποκίνηση από τη στρατιωτική Χούντα της Αθήνας, για την υπονόμευση του προέδρου Μακαρίου. 

Η άρνηση του οποίου να δεχτεί τα νατοϊκά διχοτομικά σχέδια, η ένταξη της Κύπρου στον χώρο των Αδεσμεύτων Χωρών και η υποστήριξή της από το σοσιαλιστικό στρατόπεδο αποτέλεσαν την αιτία του χουντικού πραξικοπήματος για την ανατροπή του. 

Μισό αιώνα μετά τα τραγικά γεγονότα τ ου 1974 αυτοδιάθεση για τον κυπριακό λαό, στο σύνολό του, είναι η αποκατάσταση της ενότητας του νησιού, η αποχώρηση των τουρκικών στρατευμάτων κατοχής και η εγκαθίδρυση ενός καθεστώτος σεβασμού των δικαιωμάτων και των δύο κοινοτήτων και πραγματικής ανεξαρτησίας, χωρίς νατοϊκές εξαρτήσεις και ξένες στρατιωτικές βάσεις. 

Στις φωτογραφίες η δεξιά "Καθημερινή" θριαμβολογεί για τις Συμφωνίες Ζυρίχης και Λονδίνου. Σε αντίθεση με τη "Χαραυγή" της κυπριακής Αριστεράς, που επισημαίνει τα αδιέξοδα.

Καθημερινή : Η ελευθέρα, ανεξάρτητος, Δημοκρατία της Κύπρου αποτελεί ήδη από χθες ιστορική πραγματικότητα

Χαραυγή : Η Κύπρος ανακηρύσσεται σε Ανεξάρτητος Δημοκρατία με στρατιωτικές βάσεις της Αγγλίας της Ελλάδας και της Τουρκίας



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο στρατός του κράτους-δολοφόνου πέρασε τα σύνορα και εισέβαλε στον Λίβανο. 

Γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων τους το διεθνές δίκαιο και την παγκόσμια κοινότητα που επανειλημμένα έχει καταδικάσει τα εγκλήματά τους, οι σιωνιστές έποικοι-καταπατητές της Παλαιστίνης σκάβουν τον ίδιο τους τον τάφο. 

Νίκη στα όπλα της παλαιστινιακής και λιβανέζικης Aντίστασης!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



δημοσιεύω εδώ ένα απόσπασμα των δηλώσεων του υποψήφιου για την αμερικανική προεδρία Robert F. Kennedy Jr, πριν γίει υποψήφιος του Τραμπ

"Το Ισραήλ έχει κρίσιμη σημασία. Και ο λόγος που έχει κρίσιμη σημασία είναι ότι είναι το στήριγμά μας στη Μέση Ανατολή. Είναι σχεδόν σαν να έχεις ένα αεροπλανοφόρο στη Μέση Ανατολή. Είναι ο παλιότερός μας σύμμαχος, και τον έχουμε εδώ και περίπου 75 χρόνια. [...] Από τα στρατιωτικά μας έξοδα για βοήθεια στο Ισραήλ, το 75% επιστρέφει στην αμερικανική βιομηχανία, βάσει της συμφωνίας μας, βάσει του Μνημονίου Συνεργασίας που έχουμε υπογράψει. Αν δούμε τι συμβαίνει τώρα στη Μέση Ανατολή, το Ιράν είναι πλέον ο πιο στενός σύμμαχος της Ρωσίας και της Κίνας. Το Ιράν έχει επίσης έλεγχο σε όλο το πετρέλαιο της Βενεζουέλας. Η Χεζμπολά βρίσκεται στη Βενεζουέλα. Στηρίζουν το καθεστώς Μαδούρο κι έτσι ελέγχουν αυτά τα αποθέματα πετρελαίου. Η Σαουδική Αραβία ετοιμάζεται πλέον να μπει στους BRICS, οπότε αυτές οι χώρες θα ελέγχουν 90% του πετρελαίου στον κόσμο. Αν εξαφανιστεί το Ισραήλ, το κενό εξουσίας που θα προκύψει στη Μέση Ανατολή--γιατί το Ισραήλ είναι ο πρεσβευτής μας, η δική μας παρουσία, το δικό μας προγεφύρωμα στη Μέση Ανατολή, μας δίνει αυτιά, μάτια στο τι συμβαίνει στη Μέση Ανατολή, μας δίνει κατασκοπευτικές πληροφορίες, μας δίνει τη δυνατότητα να επηρεάσουμε καταστάσεις στη Μέση Ανατολή--αν λοιπόν εξαφανιστεί το Ισραήλ, τότε τη Μέση Ανατολή θα την ελέγχουν η Ρωσία και η Κίνα, και άρα θα ελέγχουν 90% των αποθεμάτων πετρελαίου στον κόσμο. Και αυτό θα ήταν καταστροφικό για την εθνική ασφάλεια [διάβαζε: μονοπωλιακά συμφέροντα] των ΗΠΑ."



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εισαγγελάτος:ο χυδαίος ποντικός τής παρα δημοσιογραφίας αφού προπαγάνδισε τον ελεεινό δολοφονικό σιωνιστικό στρατό και τίς βρώμικες μεθόδους του στό τέλος ξέπλυνε και τον τραμπούκο Λύτρα



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τα Δυτικά ΜΜΕ καί πως πρέπει νά τα αντιμετωπιζουμε...

https://www.instagram.com/reel/DAMHlz6oorJ/.../?fbclid=IwY2xjawFo9FpleHRuA2FlbQIxMAABHWLrC6MhwKqbOISBE9W-xZuPHEjJPRPBMQordzogrrF2MOl3gjXibHjjcQ_aem_QrjBjw_rx9gNEIUKa6-zvA



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Iσραηλινοί πηγαίνουν τα παιδιά τους σε εκδρομές με βάρκα στη Γάζα για να τη δουν να βομβαρδίζεται.

Αυτή είναι μια άρρωστη κοινωνία...



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Καλούνται όλοι οι διατελέσαντες υπουργοί-και παρατρεχάμενοι γραμματείς και φαρισαίοι-υγείας..να πούν δημόσια πόσο χρεώνεται στον δημόσιο κορβανά η κάθε απλή σύριγγα μιάς χρήσεως απ' τους προμηθευτές στα δημόσια νοσοκομεία...κι όχι μόνον αυτό το υλικό...ατέλειωτη σειρά άλλων .

Σχολιο.- ξέρεις πόσοι έχουν πάρει ποσοστό πριν φτάσει στο φαρμακείο του νοσοκομείου; Εξ απανεκαθεν.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η ορεινή Κορινθία καίγεται..αλλά τα κρατικά βοθροκάναλα ασχολούνται με τα σιχάματα ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ τους καρεκλοκένταυρους.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Θα καταλάβεις επιτέλους ότι ψηφίζοντας ότι ο παππούς σου ο δεξιός θα καείς; Υ.Γ..Δεξιά κόμματα ΟΛΑ τα μνημονιακά  φυσικά  ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αυτό το μικρό κίτρινο πράγμα στη φωτογραφία είναι μπουλντόζα. Θάβει 12 τόνους λεπίδες βαρέων στροφείων από τις ανεμογεννήτριες που χρησιμοποιήθηκαν για «πράσινη» ενέργεια.

Γιατί;

Επειδή μετά από 20 χρόνια λήγει η επιδότηση EEG, οι ανεμογεννήτριες δεν είναι πλέον κερδοφόρες και προς το παρόν δεν υπάρχει τρόπος ανακύκλωσής τους. Έτσι λειτουργεί η πράσινη ενέργεια!

Για να μειώσουμε το CO2, που είναι η τροφή των φυτών, θάβουμε τόνους μη διαχειρίσιμων και μη αποικοδομήσιμων ινών.

Και κάποιος βγάζει δισεκατομμύρια. 



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι ΗΠΑ ετοιμάζονται να χτυπήσουν το Ιράν. 

Το λέμε δημόσια και φωναχτά!

Σε περίπτωση εμπλοκής της Ελλάδας σε οποιοδήποτε πόλεμο για το συμφέρον των ΗΠΑ και του Ισραήλ, εμείς θα είμαστε απέναντι!


Νομίζω ότι το σχέδιο να γίνει η Ελλάδα ενεργειακός κόμβος με φυσικό αέριο από το ισραηλ θα αργήσει λίγο. Οι πλατφόρμες άντλησης καίγονται αυτή τη στιγμή.


ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΗ εικόνα από το Τελ Αβίβ! Πέφτουν οι ρουκέτες σαν το χαλάζι.

Μπάσταρδοι Ναζί Σιωνιστές, κακό ψόφο σε όλους!


Το Ιράν (επιτέλους) αντεπιτίθεται!

https://x.com/WarMonitors/status/1841165312856666162?fbclid=IwY2xjawFpGmFleHRuA2FlbQIxMAABHR52F2HzOCXSGFtqxhDe5nm8_54hD_WmVm_pr_0m8WHHunICOsAvm19cJw_aem_uxmPhCP2W8rjPxPa8XnlqA

https://x.com/IranObserver0/status/1841160216684933363?fbclid=IwY2xjawFpGrtleHRuA2FlbQIxMAABHVO5urTx8j5xjltmQrBGkfaByOtFC3rtcGDY1rXGlP018ha0MkxIBYl53w_aem_k326jeJfrykmIaVEi1qENg


Η σταδιακή μετατροπή της Ελλάδας σε μπαταρία της Ευρώπης έχει ως στόχο την ενεργειακή κυριαρχία του Ισραήλ (που την ελέγχει), στην ευρωπαϊκή αγορά.

Ο εμπρηστής είναι αποκλειστικά και μόνο το κράτος του Ισραήλ


Δεν χορταίνουν αίμα τα σιωνιστικά ναζιστικά σκουπίδια του Ισραήλ .

Το Ισραήλ ξεκίνησε χερσαία επίθεση στον Λίβανο και έτσι φτάνουμε ένα βήμα πιο κοντά στον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στις 12 Απριλίου 2013 βγήκε η πρώτη είδηση : «Τον δρόμο για την εγκατάσταση ΑΠΕ (Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας) ακόμη και στις δασικές περιοχές άνοιξε το Συμβούλιο της Επικρατείας».

Εισηγήτρια της απόφασης του ΣτΕ που είναι η υπ΄ αριθμόν (1421/2013) ήταν η Κατερίνα Σακελλαροπούλου. 

Σύμφωνα λοιπόν με την εισήγησης της με βάση την οποία ελήφθη η επίμαχη απόφαση του ΣτΕ, «υπό την συνδρομή επιτακτικών λόγων δημοσίου συμφέροντος επιτρέπονται, κατ’ εξαίρεση του Συντάγματος ,επεμβάσεις που μεταβάλλουν ή αλλοιώνουν τον δασικό χαρακτήρα μιας περιοχής». Επίσης «η εγκατάσταση αιολικών μονάδων μέσα σε δάση και δασικές περιοχές δεν αντίκειται στις συνταγματικές επιταγές και βρίσκεται εντός των νομοθετικών πλαισίων». Κι ακόμη «…ακόμη και στα μικρά νησιά που προστατεύονται περιβαλλοντικά από το Σύνταγμα είναι δυνατή η εγκατάσταση ανεμογεννητριών».



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στα νέα της ημέρας είναι ότι ο Κυριάκαρος είπε ότι από το 2027 ο κατώτατος μισθός θα υπολογίζεται με αλγόριθμο

Και στο ρεύμα με αλγόριθμο υπολογίζεται πάντως, για να πάρετε μια ιδέα τι σημαίνει αυτό

Πλάκα θα χει να φτιάξουν κάνα χρηματιστήριο μισθών πλεμπουρων και να παίζουν τους κατώτατους μισθούς των πλεμπουρων στα χρηματιστηρια πρώτα και να τους λένε σήμερα πήγε καλά η πονταρισια,πάρε δύο χιλιάρικα μισθό γιατί τους αλλους τρεις μήνες παίζει να μην πάρεις Φράγκο.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



μάλλον ΔΕΝ είναι και τόσο ''καλή'' η αεραμυνα των Ισδραλητων

σχολιο.- Εμένα μου φαίνεται στημένο. Σα βεγγαλικά είναι. Άμα δεν υπάρχει κανένας θάνατος ισραηλινοναζί, είναι στημένο, βαράνε στο γάμο του καραγκιόζη.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δεν ξέρω αν μάθατε τα νέα αλλά στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ απαγόρευσε ο "δημοκρατικός" κυβερνήτης Gavin Newsom στις τοπικές αρχές να απαιτούν από τους κατοίκους να επιδεικνύουν έγκυρης μορφής ταυτότητα προκειμένου να ψηφίσουν!!!!! 

Ο ίδιος κυβερνήτης που μόλις χθες σου ζητούσε πιστοποιητικό εμβολιασμού για να.....πιεις ένα καφέ!!!!

Κι όμως άλλοι είναι οι "ακροδεξιοί"....

ΥΓ: Στην χώρα μας υπάρχει η Singular για να διασφαλίσει την αξιοπιστία των εκλογών



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η ΕΕ ανακοίνωσε ότι δεν θα αναγνωρίσει ποτέ τα εδάφη που προσάρτησε η Ρωσία στην Ουκρανία.

Για τις 202 πόλεις και χωριά που κατέχουν οι Τούρκοι από το 1974 στην Κύπρο, οι διορισμένοι βρωμιάρηδες κοπρίτες των Βρυξελλών δεν άκουσαν και δεν έμαθαν τίποτα ποτέ!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ξεκίνησε η επίθεση του Ιράν εναντίων του Ισραήλ

Σχολιο.-  δεν υπάρχει περίπτωση να μάθει κάτι ο έξω κόσμος για το τι κατάληξη έχουν αυτές οι βόμβες του Ιράν και το τι πανικό ή όχι προκαλούν !!! Όπου κι αν πέσει βόμβα ή πύραυλος , γίνεται αμέσως αποκλεισμός απ την εθνοφυλακή , άρα δεν μπορείς να ξέρεις ούτε πόσα θύματα υπάρχουν , ούτε πόσες ζημίες.......Ό τι βγαίνει προς τα έξω , έχει περάσει πρώτα απ τους επικοινωνιολόγους του Νετανιάχου........Θέλω να πω , δεν ξέρουμε πόσες και πόσο μεγάλες ρωγμές έχει αυτός ο περιβόητος "σιδερένιος θόλος" που προστατεύει το Ισραήλ ( και που - παρεμπιπτόντως - δεν θα τον έχουν τα στρατεύματα που εισβάλουν στον Νότιο Λίβανο , άλλο θέμα αυτό ).......Ούτε κι οι Ιρανοί το ξέρουν γι αυτό και κατα καιρούς το δοκιμάζουν........Και προς το παρόν , αυτό αρκεί , δεν είναι έτοιμοι για κάτι πιο μεγάλο.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



1/10/2024     -     20.30

Νετανιάχου και Πούτιν μιλάνε τώρα μαζί στο τηλέφωνο αφού ο Νετανιάχου ζήτησε να μιλήσει μαζί του.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εάν οι BRICS+ ήταν μια συμμαχία, η Κίνα, η Βραζιλία, η Ινδία θα υποστήριζαν ανοιχτά τη Ρωσία για να αντιμετωπίσει την επίθεση του ΝΑΤΟ αντί να γράφουν έγγραφα των οποίων η εφαρμογή θα υπονόμευε σοβαρά τα ρωσικά εθνικά συμφέροντα και την ασφάλεια και δεν θα ισχυριζόταν συνεχώς ότι είναι ουδέτεροι για να μην εξοργίσουν τις ΗΠΑ και τους υποτελείς.

Το πολύ μπορεί να θεωρηθεί ως μια ομάδα χωρών που προσπαθεί να δημιουργήσει ένα χρηματοπιστωτικό σύστημα που μπορεί να είναι αποτελεσματικό ανεξάρτητα από τις κυρώσεις των ΗΠΑ.

Σε οτιδήποτε άλλο, από την εξωτερική πολιτική μέχρι την ιδεολογία, από τον πολιτισμό μέχρι τη συνολική ατζέντα για το πώς θα πρέπει να αναπτυχθεί η κοινωνία στο μέλλον, υπάρχουν μεγάλες διαφωνίες.

Ναι, η στενή χρηματοοικονομική συνεργασία εξακολουθεί να είναι σημαντική από μόνη της, αλλά πρέπει να υπάρχει τουλάχιστον κάποιου είδους συντονισμός και σε όλους τους άλλους τομείς.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Ρωσία και το Ιράν προετοιμάζουν τη «συμφωνία του αιώνα» που θα μπορούσε να οδηγήσει σε αποκλεισμό της Δύσης στην παγκόσμια αγορά φυσικού αερίου.

Έτσι σχολίασε σε συνέντευξή του ο ειδικός στη Μέση Ανατολή, πολιτικός επιστήμονας Μάις Κουρμπάνοφ, τις διαπραγματεύσεις των δύο χωρών. Ο ειδικός εξήγησε: Η Ρωσία και το Ιράν έχουν τεράστια αποθέματα φυσικού αερίου στον κόσμο - περισσότερο από 70%. Ωστόσο, οι δυτικές κυρώσεις είναι σε ισχύ κατά των δύο χωρών. Μόσχα και Τεχεράνη μπορούν να απαντήσουν στη Δύση με αποκλεισμό, είναι σίγουρος ο πολιτικός επιστήμονας.

«Με αυτό το πλεονέκτημα μπορούν να ορίσουν την τιμή του φυσικού αερίου». Εάν η Δύση και οι ΗΠΑ προσπαθήσουν να το μειώσουν, δεν θα μπορούν πλέον, γιατί τα περισσότερα αποθέματα βρίσκονται στη Ρωσία και το Ιράν, κάτι που θα υπαγορεύσει την τιμή στο χρηματιστήριο. Ως εκ τούτου, μια συνάντηση των ανώτατων αξιωματούχων ήταν απαραίτητη, στην προκειμένη περίπτωση, από τη Ρωσία - τον πρωθυπουργό Mishustin. Αυτή είναι η προετοιμασία ενός μεγάλου συμβολαίου, που θα γίνει το συμβόλαιο του αιώνα»  είπε ο Κουρμπάνοφ.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Για να τελειώνουμε με την ευρωπαϊκή προπαγάνδα 

-ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΣΤΟ ΙΡΑΝ: Ένας περίπατος στο μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο "The Iran Mall" το 2023!

Από Lord Bebo, που το σχολιάζει: 

Φαίνεται ωραίο, μου θυμίζει λίγο τα καζίνο του Λας Βέγκας με τους εσωτερικούς ουρανούς. 

-Πολύ ενδιαφέρουσα περιήγηση.

Πέρα από το mall είναι εντυπωσιακή η ποικιλομορφία του κόσμου.

Ειδικότερα για τις γυναίκες..

Γυναίκες τυπικές μουσουλμάνες με κελεμπίες, άλλες απλότερα ντυμένες με μαντίλες και άλλες μοντέρνες με ελεύθερα μαλλιά.

Από όλα έχει ο μπαξές.

Επίσης μου έκανε εντύπωση ότι στα ζευγάρια πάντα ο άντρας κρατά τις τσάντες.

Η αγορά πλουσιοπάροχη.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-Το μήνυμα Πούτιν: ανανέωση πυρηνικού δόγματος

-Πάπαλα τα «φοβερά και τρομερά» F-16 που ΘΑ άλλαζαν τη ροή του πολέμου στην Ουκρανία… Από τα έξι έμεινε μόνο ένα! Όπως και οι πύραυλοι Κρουζ από Αγγλία και Γαλλία. Τα εξάλειψαν όλα οι ρωσικοί υπερηχητικοί «Κινζάλ». Αυτά και πολλά άλλα που τραβούσαν προς Ουκρανία από τη Ρουμανία… Προερχόμενα από Αλεξανδρούπολη, προφανώς!

-Η κατασκευάστρια εταιρία των αμερικανικών αεροσκαφών, μπροστά στη κατάρρευση της μετοχής, απαγόρευσε την πτήση τους στον εναέριο χώρο της Ουκρανίας. Όλα αυτά ως πειστήρια για τις προθέσεις του Κρεμλίνου μετά την αλλαγή του αμυντικού δόγματος και τη δυνατότητα πλήγματος ακόμα και με πυρηνικά όχι μόνο προς χώρα εμπλεκόμενη στον πόλεμο κατά της Ρωσίας, αλλά και χώρες που βοηθούν. Και ο νοών νοείτο. Το μήνυμα ελήφθη, αναλυτές σε Γερμανία και ΗΠΑ ουσιαστικά καλούν τις δυτικές ηγεσίες να πάψουν να παίζουν με την… αρκούδα!

-Και βέβαια η εικόνα στη Γ.Σ. του ΟΗΕ, για το πως υποδέχτηκαν Ζελένσκι-Νετανιάχου και πως περίμεναν ουρά να σφίξουν το χέρι του Λαβρόφ, «μιλάει» από μόνη της…



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΜΑΣ. ΜΗΝ ΜΠΕΙΤΕ ΣΕ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΟ ΙΡΑΝ..

Με βάση τα νόμιμα δικαιώματα και με στόχο την ειρήνη και την ασφάλεια για το Ιράν και την περιοχή, δόθηκε μια πρώτη αποφασιστική απάντηση στην επιθετικότητα του Σιωνιστικού καθεστώτος

Αυτή η ενέργεια ήταν μόνο αμυντική για την υπεράσπιση των πολιτών του Ιράν

Ας γνωρίζει ο Νετανιάχου ότι το Ιράν στέκεται σταθερά απέναντι σε κάθε απειλή

Αυτή είναι μόνο μια γωνιά της δύναμής μας

Μην μπείτε σε σύγκρουση με το Ιράν

Πρόεδρος της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν, Masoud Pezeshkian



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εκτός από διάφορες ισραηλινές στρατιωτικες βάσεις χτυπήθηκε και το εργοστάσιο φυσικού αερίου στην Ασκελον δίπλα στη Γάζα.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Θριαμβος για τις δυνάμεις της αντίστασης που υποστηρίζουν τα δικαωματα των Παλαιστινίων . Διαλύθηκε η αεράμυνα του Ισραήλ απο τους 200 Υπερηχιτικούς πυραύλους της Τεχεράνης που εχουν ταχυτητα 15 MAX ( δηλαδή 15 φορες την ταχυτητα του ηχου) κατάστραφηκαν αεροδρόμια, στρατιωτικές, βασεις, αντιεροπορικά συστήηματα και βασεις Ρανταρ ) μιλαμε σε ενα αεροδρόμιο καταστραφηκαν τουλάχιστο 20 αεροπλάνα F35 . Τα στοιχεία τα επιβεβαιωσαν δορυφορικές εικονες από Ρωσία και Τουρκία . Οι Ηπα σαν βρεγμενες γατες καταπιαν την γλώσσα τους . Τα γεγονότα δειχνουν ότι το ρατσιστικό κρατος κράτος του Ισραηλ υπέστει ΣΟΒΑΡΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΗΤΤΑ και όλα τα δημοσιογραφικά δυτικά φερεφωνα του στον κόσμο και στην Ελλάδα εχουν βαλει μαυρες πλερέζες . Η Νεμεσης-Δικαιοσύνη κτύπησε τα κεφάλια των μαφιόζων του κράτους του Ισραήλ που από το 1948-2024 δολοφονούν κάθε πολιτικό και στρατιωτικό αντίπαλό τους.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το Σώμα Φρουρών της Ισλαμικής Επανάστασης του Ιράν εκδίδει την πρώτη δήλωση μετά την εκτόξευση πυραύλων στο Ισραήλ:

Ως απάντηση στο μαρτύριο του Ismail Haniyeh, του Seyyed Hassan Nasrallah και του μάρτυρα Nilforoshan, χτυπήσαμε την καρδιά των κατεχόμενων εδαφών.

Εάν το σιωνιστικό καθεστώς απαντήσει στην επίθεσή μας, οι επόμενες επιθέσεις μας θα είναι πιο καταστροφικές.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΟΙ κακοποιοί Σιωναζί «ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΑΔΙΑΚΡΙΤΩΣ !!!!! πανω από 40.000 νεκρούς παλαιστινιου στην Γαζα και τωρα στον Λίβανο και παρουσιαζόταν ΣΑΝ ΑΘΩΕΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΕΣ που κανουν ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ απέναντι στα αθώα θύματα τους 

Πίσω από τις «δολοφονίες» που διαπράττει το Ισραήλ , «ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ» που στην πραγματικότητα είναι «ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ» κατά χιλιάδων άμαχων γυναικόπαιδων κρύβεται η Δύση και η ΗΠΑ 

Για την Ιστορία: 

Το Ισραήλ με την χρήση δεκάδων τόνων βομβών σε αεροπορικό βομβαρδισμό πριν λίγες μέρες ΓΚΡΕΜΙΣΕ ΣΥΝΘΕΜΕΛΑ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ στην Βηρυτό του Λιβάνου και σκότωσε πιάνω από 300 Λιβανέζους πολίτες καθώς και τον αρχηγό της Χεσπολάχ Νασραλα επιπλέον υπαρχουν εκατονταδες αλλοι πολίτες αγνοουμενοι κατω από τα ερείπα των πολυκατοικιών του Λιβάνου δηλαδή ο συνολικός αριθμός των νεκρών είναι πολύ περισσότερος. 

Τι παρατηρούμε ΜΟΥΓΓΑ από τα Μ.Μ.Ε της Ελλάδας και Παγκοσμίως από τα δυτικά Μ.Μ.Ε για την ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ» 300 αμάχων στο Λίβανο!!!! οι οποίοι «ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ» από το ΙΣΡΑΗΛ για να Δολοφονήσουν τον ΝΑΖΡΑΛΑ!!!! !

Και Αυτό το «ΜΑΖΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ το ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ» !!!!!! Μιλάμε για προκλητικό δούλεμα…..

Η φασιστική πρακτική των «δολοφονιών» των αγωνιστών Παλαιστινίων από το 1948-2024, σηματοδοτεί ότι το ΚΑΚΟ για να ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ δολοφονεί Εκατοντάδες ανθρώπους στον Λίβανοι και Χιλιάδες στην ΓΑΖΑ

Αυτή η αδιέξοδη πρακτική των Σιωνιστών αποκαλύπτει ότι δεν διαφέρει από κακοποιούς του κοινού ποινικού δικαίου που τους στηρίζει η δύση με κάθε τρόπο με σκοπό να προκαλέσει έναν μεγάλο πόλεμο στην Μεση Ανατολή για να καλύψει τα εγκλήματα του Σιωνισμού!!!!. 

Στην πραγματικότητα όλα αυτά υπονομεύουν τα θεμέλιά του μορφώματος που λέγεται σιωνιστικό ναζιστικό κράτος που παριστάνει ότι είναι εβραϊκό κράτος ενώ είναι ανόθευτοι βρωμιαρέοι ναζιστές η ιστορία διδάσκει ότι νύκτα θα φύγουν από τον Λίβανο όπως παρομοίως εκδιώχθηκαν και τα προηγούμενα χρόνια οι Αμερικανοί από Βιετνάμ, Αφγανιστάν,  και αν συνεχίσουν έτσι θα εκδιωχθούν μελλοντικά από όλη την Παλαιστίνη Γιατί κανένας φυσιολογικός άνθρωπος που ανήκει στο κράτος του Ισραήλ δεν μπορεί να ζήσει και να λειτουργεί σαν δεσμοφύλακας των Παλαιστινίων αργά αργά ή γρήγορα όλες οι ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΚΡΕΜΙΖΟΝΤΑΙ ( π.χ. Βαστίλη, Αποικιοκρατία, Απαρχαιντ στην Νότια Αφρική, Ρατσισμός στις ΗΠΑ κ.λ.π) 

Αργά η γρήγορα ο Σιωνισμός θα πάει στα σκουπίδια της Ιστορίας σαν μια «κακοποιός» περίοδος που το πιο αξιόλογο «πολιτιστικό του στοιχείο» είναι ότι αιματοκυλεί τους λαούς εδώ και 76 χρόνια βγάζοντας «ΠΡΩΤΟΓΟΝΟ ΜΙΣΟΣ» ……



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



το σύστημα αεράμυνας του Ισραήλ έχει καταρρεύσει.


Αγιατολάχ Χαμενεΐ: αν το Ισραήλ επιτεθεί, μην περιμένετε τη διαταγή μου, πάρτε την απόφαση εντός μισής ώρας και χτυπήστε...


1/10/2024    -    20.30

Τουλάχιστον 102 πύραυλοι εκτοξεύθηκαν από το Ιράν, ηχούν σειρήνες σε όλες τις πόλεις του Ισραήλ.

Δεύτερο κύμα βαλλιστικών πυραύλων από το Ιράν!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νίκος Παναγιωτόπουλος, μιλά για τις εξελίξεις στο μεταναστευτικό, για μια ενδεχόμενη κρίση λόγω ανάφλεξης στη Μέση Ανατολή

Επεξεργαζόμαστε σχέδιο διαχείρισης μεταναστευτικής κρίσης

Περίεργο που πάντα έρχονται στις άθεες ή χριστιανικές χώρες της Δύσης και όχι στη Σαουδική Αραβία, στο Κατάρ ή στο Ντουμπάι



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σκούριασε ο "Σιδερένιος θόλος" και γέμισε τρύπες.

Και σούλεγα Μπιμπι! Πάρε S-300!

Σχολιο.- Τα βλαμμένα τα δικά μας που ήθελαν να αγοράσουν το σιδερένιο θόλο!!!

Σχολιο.- Χρησιμοποίησε ΦΤΗΝΟΥΣ υπερηχητικούς πυραύλους και το "Iron Dom" του Ισραήλ, για να τους αντιμετωπίσει έστειλε πανάκριβες ρουκέτες. Τουλάχιστον το Ιράν κέρδισε στο οικονομικό πεδίο.

Σχολιο.- και οχι μονο αν κατεστρεψαν 20 ισραηλινα F35 οπως λενε οι ειδησεις που ειδα πριν λιγο!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



1/10/2024    -    22.00

Το Ισραήλ δηλώνει ότι αυτή τη νύχτα θα προβεί σε απαντητικό χτύπημα, στη Μέση Ανατολή. 

Δεν είναι σαφές αν θα επιτεθεί απ΄ευθείας στο Ιράν.

Πάντως, το Ιράν έχει ήδη προειδοποιήσει ότι σε περίπτωση επίθεσης του Ισραήλ, στην πυρηνική του υποδομή, θα επιτεθεί στην ισραηλινή πυρηνική εγκατάσταση στο Dimon.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



1/10/2024     -    21.00

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει, μέχρι στιγμής, η Ιρανική πλευρά:

-Εξουδετερώθηκε η Ισραηλινή βάση Νεβάτιμ.

-Χτυπήθηκε το γραφείο του επικεφαλής της Μοσάντ.

-Χτυπήθηκαν αποθήκες καυσίμων στην Μεσόγειο.

-Καταστράφηκαν πάνω από 20 F-35.

Σχολιο.- Με τελευταίες πληροφορίες, τρείς είναι οι Ισραηλινές βάσεις που χτυπήθηκαν.

Σχολιο.- ΚΑΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΙΒΑΝΟ

Σχολιο.- Χθες, έφυγε ο Μισούστιν (πρωθυπουργός της Ρωσίας), από το Ιράν, σήμερα η απάντηση στο Ισραήλ.

Σχολιο.- Τι να δούμε;; Αν απαντήσει το Ισραήλ με την βοήθεια των ΗΠΑ, πάμε για Γ΄ΠΠ. Ο Πούτιν δεν συζητά με τον Νετανιάχου!

Σχολιο.- Ο "Σιδερένιος θόλος" έγινε χάρτινος.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-Παρά τις ανακοινώσεις του Ισραηλινού στρατού για “χερσαία εισβολή στο Νότιο Λίβανο” - έστω και … περιορισμένη όπως προσπαθούν να μας πείσουν τα κάθε λογής “παπαγαλάκια” των σιωνιστών…

-Παρά τα … ρεπορτάζ των δυτικών μέσων για … σκληρές συγκρούσεις με τη Χεζμπολάχ στο Λίβανο,

-οι … παλληκαράδες των Σιωνιστών ναζί, ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ακόμα να ξεκινήσουν στρατιωτικές επιχειρήσεις στο Νότιο Λίβανο!

-Η Χεζμπολάχ επίσημα ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ότι ο Ισραηλινός στρατός πέρασε τα σύνορα! 

Οι εγκληματίες πολέμου για την ώρα προτιμούν την ασφάλεια να βομβαρδίζουν με Αμερικανικά αεροπλάνα, Αμερικανικές βόμβες κι Αμερικανική ηλεκτρονική καθοδήγηση άμαχους στο Λίβανο, στη Γάζα αλλά και τη Συρία!

Όολη η φασαρία γίνεται για να … πιέσουν το Ιράν να …εμπλακεί με σκοπό τη γενίκευση του πολέμου! Λες και μέχρι τώρα του έχουν κάνει λίγα του Ιράν..  Και χρειαζόταν και άλλους λόγους..



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η αεροπορική βάση Nevatim του Ισραήλ δέχεται πολύ βαριά χτυπήματα από βαλλιστικούς πυραύλους που εκτοξεύθηκαν από την Ισλαμική Δημοκρατία του Ιράν.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πρώτος απολογισμός της Ιρανικής απάντησης στις δολοφονίες των ηγετών της Χαμάς και της Χεζμπολάχ (αυτό ακριβώς το νόημα έδωσε στη σημερινή επίθεση η Τεχεράνη) :

-Εκτοξεύτηκαν από το Ιράν περίπου 180 βαλλιστικοί πύραυλοι. 

-Το 80% απ’ αυτούς βρήκε το στόχο τους που ήταν στρατιωτικές εγκαταστάσεις του Ισραήλ. 

-Το Ισραηλινό αντιαεροπορικό σύστημα Iron Dome, στην ουσία απέτυχε να αποκρούσει την επίθεση γιατί “υπερφορτώθηκε” λίγα λεπτά πριν ή και παράλληλα με την άφιξη των Ιρανικών πυραύλων, από εκατοντάδες ρουκέτες που εκτοξεύτηκαν κατά του Ισραήλ από τη Χεζμπολάχ και την Ιρακινή πολιτοφυλακή.

-Για πρώτη φορά χρησιμοποιήθηκαν υπερηχητικοί πύραυλοι FATTAH (πάνω) που έφθασαν στο στόχο τους σε λιγότερο από 6’, καταστρέφοντας Ισραηλινά αντιπυραυλικά συστήματα Arrow-2 και Arrow-3 καθώς και ραντάρ που τα υποστήριζαν.

-Οι συμβατικοί πύραυλοι του Ιράν χρειάστηκαν περίπου 12’ για τους στόχους τους.

-Το Ισραήλ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ τη μετάδοση βίντεο, εικόνων και ειδήσεων για την επίθεση πέρα από τις επίσημες ενημερώσεις με ποινή φυλάκισης για τους παραβάτες.

-Τρείς αεροπορικές βάσεις του Ισραήλ χτυπήθηκαν 

Nevatim Air Base, Hatzerim Base, και Tel Nof Base με την πρώτη απ’ αυτές να έχει καταγραφεί σε βίντεο (κάτω αριστερά) η πλήρης καταστροφή της.

-Καταγράφηκαν επίσης περίπου 25 υπερσύγχρονα αεροσκάφη F-35 που καταστράφηκαν.

-Πλήγματα δέχτηκαν και Ισραηλινά στρατόπεδα θωρακισμένων στην περιοχή της Γάζας που ακολουθήθηκαν από επιθέσεις ενόπλων της Χαμάς εναντίον τους. Αδιευκρίνιστος αριθμός αρμάτων και οχημάτων μεταφοράς προσωπικού έχει καταστραφεί.

-Ιδιαίτερα οδυνηρή για το Σιωνιστικό κράτος ήταν η καταστροφή εξεδρών άντλησης αερίου, στην θαλάσσια περιοχή ανοιχτά της Ασκελόν (φωτό )



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



“Έχει ο καιρός γυρίσματα…”

Σκηνές πραγματικής μαζικής υστερίας και τρόμου σήμερα στο Ισραήλ από πολίτες που έτρεχαν στα καταφύγια με τις σειρήνες να ουρλιάζουν και τους Ιρανικούς πυραύλους να καταφθάνουν!

-Στο βίντεο αριστερά ένας από τους εκατοντάδες πανηγυρισμούς και γιορτές στο Ισραήλ για τον βομβαρδισμό στη Βηρυτό και την εισβολή στο Λίβανο!

-Δεξιά, διαφημιστικά φυλλάδια που κυκλοφόρησαν χτες, που πουλάνε … σπίτια στο Νότιο Λίβανο για Ισραηλινούς, μόλις … καταληφθεί !

-Δεν με χαλάει ο τρόμος τους σήμερα …

“Να σφίγγουν λίγο οι κώλοι”!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



H Μόσχα “έκλεισε” την πόρτα στον Νετανιάχου!

Ισραηλινά μέσα μετέδωσαν νωρίτερα σήμερα ότι ο Νετανιάχου προσπαθούσε να επικοινωνήσει σήμερα με τον Πούτιν, ελπίζοντας σε “μεσολάβησή του” για να συγκρατήσει το Ιράν.

“Ο Ρώσος πρόεδρος Vladimir Putin δεν σχεδιάζει προς το παρόν να προβεί σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Benjamin Netanyahu”

ξεκαθάρισε ο γραμματέας Τύπου του Ρώσου ηγέτη, Dmitry Peskov, σε δηλώσεις που μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο RIA Novosti.

-Σημειώνεται ότι σήμερα βρίσκεται στην Τεχεράνη για συναντήσεις με την ηγεσία του Ιράν και την προετοιμασία πλήθους συμφωνιών, ο Ρώσος πρωθυπουργός Μισούστιν!



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι πύραυλοι του Iράν χτυπούν το Tελ Aβίβ ο ένας μετά τον άλλο.

Δεν προλαβαίνει η κάμερα....

Σχολιο.-  Ισραηλινό Κανάλι 13: Το Ιράν εκτόξευσε τους πυραύλους του σε στρατιωτικές βάσεις και δεν τους έστρεψε κατά του άμαχου πληθυσμού.

Σχολιο.- Βρέχει πυραύλους... Πού είναι η τεχνολογία τών αντιπυραυλικών... ευτυχώς πού άνθρωποι δεν είναι στόχος

Σχολιο.- Ανθρωποι είναι σιωνιστοναζιστογούρονα?? η σκέψη μας στους Παλαιστίνιους που είναι στόχοι κάθε μέρα εδώ και ένα χρόνο... και τους Λιβανέζους τώρα



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Tουλάχιστον 500 βαλλιστικοί πύραυλοι εκτοξεύθηκαν από το Iράν με τους πρώτους να χρειάζονται λιγότερο από 15 λεπτά για να φτάσουν στο Ισραήλ!!

Ρωσικά ΜΜΕ: Ο Χαμενεϊ έδωσε την εντολή για την επίθεση - Το 80% των πυραύλων πέτυχαν το στόχο τους

Σχολιο.- Ιρανικός πύραυλος χτυπά τη βάση Νεβατίμ

Η βάση Νεβατίμ καταστράφηκε ολοσχερώς

Σχολιο.- Πλατφόρμα φυσικού αερίου βομβαρδίστηκε στο Άσκελον

Σχολιο.- Τεράστια πυραυλικά πυρά εμφανίστηκαν στον ουρανό της πόλης Nablus



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η επιτυχία για το Κόμμα Ελευθερίας της Αυστρίας, του Χέρμπερτ Κικλ (υπουργός Εσωτερικών της Αυστρίας 2017–2019), εντάσσεται στο πλαίσιο της αυξανόμενης λαϊκής δυσαρέσκειας για τις παραδοσιακές πολιτικές και τα κοινωνικοοικονομικά προβλήματα, όπως την κρίση κόστους ζωής.

Επιπλέον, οι άλλοι σημαντικοί παράγοντες που καθόρισαν αυτή τη νίκη είναι οι θέσεις του κόμματος (πιστή αντιγραφή όσων καθόριζαν το πάλαι ποτέ την αριστερά και σήμερα αποτελούν "ακροδεξιά πολιτική" για την σημερινή ευρωπαϊκή αριστερά):

1. Η εναντίωση στον πόλεμο εναντίον της Ρωσίας κι η χρηματοδότηση των Ουκρανών του Ζελένσκι...

Η έντονη κριτική στις πολιτικές της Ευρω Ένωσης κι ειδικότερα τα κονδύλια για το Κίεβο (πληρώνουν ΟΛΟΙ οι Ευρωπαίοι πολίτες), που οδήγησαν στην επιδείνωση της οικονομικής κατάστασης στην Αυστρία και στην υπόλοιπη την ήπειρο.

2. Η έντονη κριτική απέναντι στο ΝΑΤΟ και τους εξοπλισμούς...

3. Η εναντίωση σε κατασταλτικούς ανελεύθερους μηχανισμούς που θίγουν τις προσωπικές ελευθερίες των πολιτών της Αυστρίας...

4. Η υπεράσπιση της Ουδετερότητας της Αυστρίας...

Όσα θα έπρεπε να είναι το μανιφέστο της ευρωπαϊκής αριστεράς, αποτελούν πρόγραμμα της "ακροδεξιάς", που όλοι οφείλουμε να χαρακτηρίζουμε "ακροδεξιά", όπως χαρακτήριζαν και με την Μελόνι στην Ιταλία, που όμως αυτή πριν γίνει κυβέρνηση ήθελε να στείλει ιταλικό στρατό στην Ουκρανία  -

Η επιτυχία του Κόμματος Ελευθερίας της Αυστρίας, δεν εξόργισε μόνον τη "θεσμική" ευρωπαϊκή κεντροδεξιά κι κεντροαριστερά, αλλά περισσότερο εξόργισε τον κοκαϊνομανή μικρό φύρερ των ουκροναζί.

Τα λεγόμενα ΜΜΕ της Ουκρανίας, οι λεγόμενοι δημοσιογράφοι στην Ουκρανία είναι εξοργισμένοι με τη νίκη ενός «κόμματος με φασιστικές ιδέες στις εκλογές στην Αυστρία»!

Είναι εξοργισμένοι αυτοί που με τους Ναζί του συντάγματος Αζόφ γιορτάζουν τα γενέθλια του ναζιστή Μπαντέρα, απαγόρευσαν τη λειτουργία όλων των κομμάτων της αντιπολίτευσης, απαγόρευσαν την ομιλία της ρωσικής κι ελληνικής γλώσσας, έθεσαν εκτός νόμου την Ορθόδοξη Εκκλησία της Ουκρανίας και κατεδάφισαν τα μνημεία των Σοβιετικών στρατιωτών που απελευθέρωσαν την Ευρώπη από το Ναζισμό...

Ιδιαίτερα εξοργισμένοι με την επιτυχία του Κόμματος Ελευθερίας της Αυστρίας, είναι ο Μπουρλά κι η Ούρσουλα, καθόσον η Αυστρία έγινε η "πιονιέρης" του «ψηφιακού πιστοποιητικού εμβολιασμού», το «Ψηφιακό Διαβατήριο».

Το «ηλεκτρονικό διαβατήριο εμβολιασμού», που κυκλοφόρησε τώρα στην Αυστρία, δεν είναι ένα μεμονωμένο έργο, αλλά εφαρμόζεται χέρι-χέρι με την ΕΕ και δημιουργεί τις υποδομές για την επόμενη "πανδημία".

Από τον Οκτώβρη οι τέσσερις πρώτοι "εμβολιασμοί" θα αρχειοθετούνται στο «κεντρικό ηλεκτρονικό μητρώο εμβολιασμών». Οι πρώτοι τέσσερις εμβολιασμοί είναι γρίπη, Covid, ευλογιά πιθήκων, HPV και πρέπει να καταγράφονται στο «μητρώο εμβολιασμών». Θα μπορούν επίσης να συμπεριληφθούν και άλλοι "εμβολιασμοί", αλλά που δεν είναι (προς το παρόν) υποχρεωτικοί.

Ακόμα και οι πολίτες που δεν θα έχουν, ή δεν χρειάζονται κινητό τηλέφωνο, το «Ψηφιακό Διαβατήριο» θα ενσωματωθεί στην νέα ταυτότητα (ID Austria) -όπως στην Ελλάδα κι όλες τις χώρες της ΕΕ.

Το σχόλιο του Marco Rizzo, του Ιταλού κομουνιστή ηγέτη, είναι χαρακτηριστικό:

«Η ψήφος στα ομόσπονδα κρατίδια της Θουριγγίας, της Σαξονίας και του Βρανδεμβούργου στη Γερμανία ήταν μόνο το ορεκτικό.

Το κυρίως πιάτο σερβίρει πλέον η ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΗ ΝΙΚΗ του FPO (Κόμμα Ελευθερίας της Αυστρίας).

Τα κυρίαρχα ΜΜΕ (mainstream) μιλάνε για την προέλαση της ακροδεξιάς ώστε να δαιμονοποιήσουν την ψήφο, αν και τα έχουν κάνει πάνω τους...»

Ο ηγέτης του Αυστριακού Κόμματος Ελευθερίας, Χέρμπερτ Κικλ (υπουργός Εσωτερικών της Αυστρίας 2017–2019), έχει επανειλημμένα επαναλάβει την επιθυμία του να προστατεύσει την αυστριακή ουδετερότητα και δεν δίστασε να επικρίνει τον πόλεμο εναντίον της Ρωσίας, το ΝΑΤΟ και την αμερικανική προπαγάνδα.

Αυτός είναι ένας από τους λόγους που το κόμμα του, το FPO, κέρδισε το 29,5% των ψήφων και ταυτόχρονα ένας από τους λόγους που δεν θα τον αφήσουν ποτέ να κυβερνήσει.

Το "αντιφασιστικό" Μέτωπο της Νατοϊκής κεντροδεξιάς, μαζί μ' αυτό της Νατοϊκής κεντροαριστεράς... βρήκαν ένα ακόμη θέμα "αντιιφασιστικής" ενότητας...



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Χαμός με Γερμανίδα ευρωβουλευτή του AfD

Φοβερή η Γερμανίδα ευρωβουλευτής Christine Anderson. Η ακτιβίστρια του AfD.

«Οι ίδιοι άνθρωποι που σας είπαν ψέματα για τον COVID19 προσπαθούν τώρα να σας πουν ότι όλοι θα πεθάνουμε από την κλιματική αλλαγή».

«Τίποτα που όσα μας λένε ότι πρέπει να κάνουμε για να σώσουμε τον πλανήτη, δεν θα σώσει πραγματικά τον πλανήτη… αλλά στην πραγματικότητα θα καταργήσει την ελευθερία, τη δημοκρατία και το κράτος»



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σχεδόν 1 εκατομμύριο κάτοικοι του Κουβέιτ κινδυνεύουν να αποκλειστούν οικονομικά αν δεν προχωρήσουν σε καταχώρηση των ψηφιακών βιομετρικών στοιχείων που απαιτεί η κυβέρνηση…! Φυσικά αντίστοιχες ενέργειες γίνονται και στην Ευρώπη όπου συγκεντρώνουν τα δεδομένα μας και αποκτούν πρόσβαση σε αυτά με σκοπό τον παγκόσμιο κεντρικό έλεγχο...



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στη Δύση, το να χάσεις έναν «Ηγέτη» συνήθως σημαίνει ότι χάνεις το δρόμο σου. Αυτό συμβαίνει επειδή οι δυτικές ιεραρχίες βασίζονται στην ατομική κυριαρχία. 

Η Χεζμπολάχ, ωστόσο, δεν είναι οργανωμένη έτσι.

Άνθρωποι όπως ο Nasrallah πρέπει πάντα να υποθέτουν ότι μπορεί ξαφνικά να πεθάνουν μάρτυρες—έτσι κατανέμουν εξουσία και ευθύνη και βεβαιώνονται ότι υπάρχουν ικανοί άνθρωποι έτοιμοι να παρέμβουν. Η έννοια ονομάζεται «ετεραρχία»., είναι μεταξύ άλλων το κλειδί της επιτυχίας σε οργανισμούς τόσο διαφορετικούς όπως η Toyota και οι (πρώην) Βιετκόνγκ.

Ναι, το Βιετνάμ έχανε και έχανε και έχανε - αλλά κέρδισε στο τέλος.

Η ετεραρχία βασίζεται πάνω στην ιδεολογία. Δεν είναι θέμα προσώπου. Δεν θα αλλάξει την πολιτική της Χεζμπόλαχ. Χωρίς παύση στη λειτουργία της. Απλά περισσότερο ζήλο. Η Χεζμπολάχ θα θέλει και εκδίκηση και δικαιοσύνη. Δεν τους λείπουν ηγέτες. Ούτε εχουν έλλειψη μαρτύρων.

Ο Nasrallah άφησε μια κληρονομιά.[...]



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΤΟ ΙΡΑΝ ΑΡΧΙΣΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ με βαλλιστικούς..ενώ πολυάριθμοι πάνοπλοι επιτιθέμενοι σπέρνουν τον τρόμο στο Τελ Αβίβ πολλοί νεκροί και τραυματίες.. Ο Νετανιάχου είναι στον αέρα με το προεδρικό!  Καταιγίδα βαλλιστικών γαζώνει το Τελ Αβίβ. 400 ΒΑΛΛΙΣΤΙΚΟΙ.. Η ΦΩΤΙΑ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ..

01/10/2024

Η Ιράν ξεκίνησε την επίθεση στο Ισραήλ εκτόξευσε πριν λίγο βαλλιστικούς πυραύλους λέει το al Hadath επικαλούμενο το ισραηλινό στρατό. Τους ενημέρωσαν οι ΗΠΑ παντού σειρές. Καταιγίδα από βαλλιστικούς στο Τελ Αβίβ εκατοντάδες πύραυλοι ..γίνεται λόγος για 400 πολλοί δεν αναχαιτίστηκαν από Σιδερένιο Θόλο Πολλά κτίρια υπέστησαν ζημιές…. ΠΥΡΑΥΛΟΙ ΚΑΤΆ  στρατιωτικών εγκαταστάσεων

Την ίδια ώρα επίθεση 2 ενόπλων της Χεζμπολάχ στο κέντρο του Τελ Αβίβ σε εξέλιξη τουλάχιστον 8 νεκροί…

Την ίδια στιγμή η Χεζμπολάχ μεταφέρει τον πόλεμο μέσα στο "σπίτι" τους. Πολυάριθμοι αταυτοποίητοι πάνοπλοι επιτιθέμενοι από το πουθενά σπέρνουν τον δρόμο το Τελ Αβίβ πολλοί νεκροί και τραυματίες.. Ο Νετανιάχου είναι στον αέρα με το προεδρικό! Ένας μεγάλος περιφερειακός πόλεμος άρχισε η Μέση Ανατολή έχει εκραγεί.. 25 μαχητικά του Ισραήλ στον αέρα προς αναχαίτιση των πυραύλων είναι αδύνατο να είναι κυκλώνας φωτιάς πήρε τη φωτιά το σύμπαν.

Η ΦΩΤΙΑ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δεν έγινε καμιά χερσαία εισβολή στο Λίβανο. Μιντιακή ”εισβολή”.. ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΝ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑΝ

01/10/2024

Δεν έγινε καμιά χερσαία εισβολή στο Λίβανο. μιντιακή εισβολή.. ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΝ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑΝ Αδιάτρητα τα σύνορα..

«Δεν έχουμε παρατηρήσει καμία ισραηλινή χερσαία εισβολή μέχρι στιγμής», μεταδίδει η Nahid Youssef, η ανταποκρίτρια της Al-Hadath, παρακολουθεί την εξέλιξη της ισραηλινής κλιμάκωσης στο νότιο Λίβανο. Και οι ανταποκριτές του επίσης Λιβανέζικου καναλιού AlMayadeen αναφέρουν στερεότυπα πλέον την ίδια είδηση. Δεν μπήκαν δεν πέρασαν.

«Οι προσπάθειες του Ισραήλ να μπερδέψει τη Χεζμπολάχ απέτυχαν… Αποδείχθηκε ότι έχει έτοιμα επιχειρησιακά σχέδια και οι μαχητές της αντίστασης ξέρουν τι κάνουν» δήλωσε ο Firas Yaghi στο Al-Mayadeen που είναι ειδήμονας στις ισραηλινές υποθέσεις.

Προφανώς με τυμπανοκρουσίες κι επικλήσεις επιχείρησαν να μπουν αλλά βρέθηκαν αντιμέτωποι με σφοδρή αντίσταση και αποκρούστηκαν…



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



10 βαλλιστικοί πύραυλοι εκτοξεύθηκαν από το Λίβανο προς Τελ Αβίβ. Η Χεζμπολάχ έπληξε με πυραύλους Fadi-4 το Τελ Αβίβ.

01/10/2024

10 βαλιστικοί πύραυλοι εκτοξεύθηκαν από το Λίβανο προς Τελ Αβίβ. Το Λιβανέζικο κίνημα αντίστασης Χεζμπολάχ λέει ότι στόχευσε τη στρατιωτική βάση Glilot του Ισραήλ και το αρχηγείο της Μοσάντ στα περίχωρα του Τελ Αβίβ με πυραύλους Fadi-4. Πρώτη φορά κάνει χρήση αυτών των πυραύλων. Η Hezbollah αποκαλεί την επιχείρηση της “Khyber Operations”. Πανικός και χάος στον αυτοκινητόδρομο 6 του Τελ Αβίβ λόγω της επίθεσης. Ισραηλινά μέσα ενημέρωσης: Η διαδρομή 6 από τη διασταύρωση Eyal (κοντά στην Qalqilya) έκλεισε με κατεύθυνση νότια λόγω της πτώσης ενός πυραύλου από τον Λίβανο. Ισραηλινές εκθέσεις ανέφεραν ότι αρκετοί έποικοι τραυματίστηκαν από δέσμη ρουκετών από τον Λίβανο στο Τελ Αβίβ. Οι αναφορές λένε ότι η πυραυλική επίθεση ήταν από τον Λίβανο «η μεγαλύτερη» από την αρχή του πολέμου.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το Ισραήλ σκότωσε φιλόχριστη φιλορθόδοξη Σύρια δημοσιογράφο, τηλεπαρουσιάστρια με βομβαρδισμό στη Δαμασκό!! Μήνυμα σε Άσαντ… ΜΑΡΤΥΡΑΣ από τον Αντίχριστο!

01/10/2024

Το Ισραήλ σκότωσε φιλόχριστη φιλορθόδοξη Σύρια δημοσιογράφο, τηλεπαρουσιάστρια με βομβαρδισμό στη Δαμασκό!! Μήνυμα σε Άσαντ… ΜΑΡΤΥΡΑΣ από τον Αντίχριστο!

Στο πρώτη ΦΩΤΟ η δημοσιογράφος άναψε κερί στο μεγάλο μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου στην Κοιλάδα Χριστιανών στη Χομς στη Mishtaya.

Το Ισραήλ σκοτώνει τώρα δημοσιογράφους και στη Συρία όπως έκανε προηγουμένως σε Λίβανο, Παλαιστίνη..Η συριακή κρατική τηλεόραση μετέδωσε ότι μια δημοσιογράφος σκοτώθηκε το πρωί της Τρίτης, 1 Οκτωβρίου 2024, σε ισραηλινό χτύπημα στη Δαμασκό. Η συριακή τηλεόραση «θρηνεί την παρουσιάστρια Safaa Ahmad, η οποία πέθανε ως μάρτυρας στην ισραηλινή επίθεση στην πρωτεύουσα Δαμασκό», βρίσκεται σε δελτίο τύπου. Μήνυμα σε Άσαντ… Χτύπησαν πολυκατοικία στο Mazzeh. Στοχευμένο χτύπημα..

Νωρίτερα, το επίσημο πρακτορείο Sana ανέφερε ότι «τα συστήματα αεράμυνας αναχαίτισαν εχθρικούς στόχους για τρίτη φορά σήμερα το βράδυ στην περιοχή της Δαμασκού», χρησιμοποιώντας μια έκφραση που χρησιμοποιείται γενικά για να αναφερθεί σε ισραηλινά πλήγματα.

Τα συριακά αντιαεροπορικά αναχαίτισαν ισραηλινή επίθεση που στόχευε μέσα στη νύχτα τη Δαμασκό. Τρεις νεκροί και 9 τραυματίες ο πρώτος απολογισμός ενώ σημειώθηκαν και μεγάλες υλικές ζημιές.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Και το μπλε κοστούμι με σένα μέσα άχρηστο είναι! Να καεί και αυτό και εσύ; Δείτε τι είπε ο Οικονόμου στον “αέρα” και φρίξτε! (Βίντεο)

Εντάξει, έχουμε καταλάβει ότι στηρίζετε τον Κούλη και την κυβέρνησή του, αλλά τόσο πολύ πια να γίνεστε ρεζίλι δεν λέει. Είναι δυνατόν να λέτε ένα δάσος ΑΧΡΗΣΤΟ;

Ο κ. Οικονόμου στην σημερινή εκπομπή αναφερόμενος στην πυρκαγιά στην Κορινθία, που καίει για τρίτη ημέρα, μάς ενημέρωσε ότι ουσιαστικά το δάσος είναι “άχρηστο. Χωρίς δρόμους, χωρίς τίποτα. Μοιραία θα καεί”. Μάλιστα…

Οικονομου: "Ένα δάσος χωρίς δρόμους, χωρίς αντιπυρικές ζώνες τι να το κάνεις αυτό το δάσος, ΑΧΡΗΣΤΟ ειναι, αυτό το δάσος μοιραία θα καεί!" Άχρηστοι είσαστε εσείς κ η κυβέρνηση σας που ειναι η αιτία που καίγονται δάση κ άνθρωποι ζωντανοί!

https://twitter.com/i/status/1841072794412429759