Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Τριτη 4 Ιανουαριου 2011 _____21.05

Δημοσιεύθηκε: Τρι Ιαν 04, 2011 12:11 am Θέμα δημοσίευσης: Πέντε εχθρικά battleships πλησιάζουν τη Γη, γράφει η Pravda!
Πέντε αστρικά battleships εκ των οποίων το ένα έχει μήκος 242 χλμ και ...άλλα δύο πάνω από 200 χλμ., σύμφωνα με τη διαδικτυακή έκδοση της ρωσικής εφημερίδας «Pravda» έχουν εντοπιστεί από τη ΝΑSA και θα αφιχθούν στη Γη το 2012 με καθόλου φιλικές διαθέσεις. Ήδη υπολογίζεται ότι βρίσκονται πίσω από την τροχιά του Πλούτωνα και υπάρχει στο παρασκήνιο διεθνής καυγάς γιατί δεν έχει ενημερωθεί ο κόσμος στη Γη! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το εξωγήινο σμήνος έχει ήδη εντοπιστεί από τη NASA μέσω του προγράμματος HAARP που μελετά το Βόρειο Σέλας στην Αλάσκα!Οι μόνοι που αντιδρούν, σύμφωνα με την «Pravda», είναι οι Κινέζοι, που ευθέως κατηγορούν τους Αμερικανούς ότι αποκρύπτουν όσα στοιχεία διαθέτουν για την ύπαρξη εξωγήινων και τις επισκέψεις τους στη Γη.
Η «Pravda» σημειώνει ότι «καλά πληροφορημένες πηγές από το ανεξάρτητο, μη κερδοσκοπικό και διεθνώς αναγνωρισμένο ερευνητικό πρόγραμμα για την ύπαρξη εξωγήινης ζωής SETI (Search for Extraterrestrial Intelligence) επιβεβαιώνουν την ύπαρξη τους» προσθέτοντας επιπλέον ότι τα τρία από αυτά θα γίνουν θεατά και από οπτικά τηλεσκόπια όταν θα πλησιάζουν τον πλανήτη Άρη!
Όσο για το «πότε» θα συμβεί το κακό, η άφιξη των «ξένων» εικάζεται ότι θα συμπέσει απόλυτα με την ημερομηνία που οι Μάγια είχαν προφητεύσει ως τη μέρα συντέλειας του κόσμου, και πιο συγκεκριμένα στις 21 Δεκεμβρίου του 2012!
Ας ελπίσουμε ότι αυτό το ρεπορτάζ είναι απόλυτα ανακριβές...
http://english.pravda.ru/science/mysteries/22-12-2010/116314-giant_spaceships-0/
http://www.newscity1.net/2010/12/blog-post_1549.html

Δημοσιεύθηκε: Τρι Ιαν 04, 2011 12:23 am Θέμα δημοσίευσης:
Το παραπάνω άρθρο -που κάνει τον γύρο των ΜΜΕ σε όλον τον κόσμο και φυσικά και των ελληνικών- είναι βασισμένο σε μία φάρσα που έγινε πριν από λίγο καιρό. Σύμφωνα με αυτήν κάποιος αστροφυσικός με το όνομα Craig Kasnov, συνεργάτης του Seti, είχε κάνει την αποκάλυψη για τα τρία UFO που πλησίαζαν απειλητικά τη Γη!
Λίγες ημέρες αργότερα ο Graig Kasnoff -όπως είναι το πραγματικό του όνομα- ο οποίος είναι δημοσιογράφος και από τους πρωτεργάτες του SETI@HOME, είχε διαψεύσει κατηγορηματικά ότι έκανε τέτοια δήλωση! " Αν βρείτε αστροφυσικό με το όνομα Craig Kasnov στο SETI, δεν έχετε παρά να τον ρωτήσετε για την αποκάλυψή του!", είχε συμπληρώσει!
Δημοσιογράφοι αναζήτησαν αστροφυσικό με το όνομα αυτό, αλλά μάταια! Επιπλέον, όπως είναι φανερό από την ανάγνωση του άρθρου της ρωσικής pravda, το συγκεκριμένο δημοσίευμα αποτελεί προϊόν φαντασίας του συντάκτη του και γράφτηκε όχι για να αποκαλύψει ότι μας... πλησιάζουν εξωγήινοι, αλλά για να τονίσει ότι είναι τέτοια η λαχτάρα κάποιων ερευνητών να συμβεί αυτό, που μπερδεύουν την επιθυμία με την πραγματικότητα!
Ολα τα ΟΥΦΟ θα μας πρίξουν τώρα με τις παπαριές τους.
ΥΓ. Σε μία εβδομάδα στη Μόσχα θα προβληθεί η ταινία 2012. Τυχαίο; Δε νομίζω!






Μπάτσοι παριστάνοντας τους δημοσιογράφους συνέλαβαν συνδικαλιστή
από @# 0:46πμ, Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011
Ο Νίκος Σαριτζόγλου πήγε εν αγνοία του σε στημένο από την Ασφάλεια ραντεβού, να δώσει συνέντευξη για το
θέμα των λατομείων του Αράξου, (Ν. Αχαιας, κοντα στην Πατρα), τα οποία κλείνουν στο τέλος του έτους, προκειμένου να υπερασπιστεί τις θέσεις εργασίας 120 συναδέλφων του. Όμως τον περίμεναν αστυνομικοί της Ασφάλειας που τον συνέλαβαν για... χρέη προς το Δημόσιο.
Μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι, τομάρια του κερατά !
Προφυλακίστηκε !
από @# 0:49πμ, Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011
Τρεις βδομάδες στις φυλακές Κορυδαλού συμπλήρωσε ο εργαζόμενος συνδικαλιστής στα λατομεία Αράξου Ν.Σαριτζόγλου. Είχε εκδοδεί ένταλμα σύλληψης για ένα παλιό μικρό χρέος το οποίο ένταλμα δεν του είχε γνωστοποιηθει και με ύπουλο τρόπο τον συνέλλαβαν στις 9/12 όταν αγωνιζόταν για τις θέσεις εργασίας στα λατομεία. Έκτοτε προφυλακίστηκε μέχρι την δίκη του τον Μάρτη.Να σημειωθεί ότι κανένας βουλευτής του ΠΑΣΟΚ δεν διαμαρτυρήθηκε στην κυβέρνηση για την χουντικού τύπου προφυλάκιση ενός απλού αγωνιζόμενου μικροωφειλέτη οταν μάλιστα οι ίδιοι με την πολιτική τους σχεδόν χρεωκόπησαν μια ολόκληρη χώρα






Η Goldman Sachs επενδύει μαζί με τη μαφία 500 εκατομμύρια στον αρχιρουφιάνο Facebook
από $$$ 4:12μμ, Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011
Η Στάζι ήταν κατασκήνωση προσκόπων μπροστά τους...
Ούτε ένα ούτε δύο αλλά πεντακόσια ζεστά εκατομμύρια δολλάρια αποφάσισε να επενδύσει η Goldman Sachs μαζί με τη ρώσικη εταιρία-βιτρίνα μαφιόζων Digital Sky Technologies, στην εταιρία παγκόσμιου εθελοντικού φακελώματος Facebook.
Η επένδυση γίνεται ώστε το Facebook να αναπτύξει ακόμα περισσότερο τα συστήματα καταγραφής των χρηστών, χωρίς να χρειαστεί να εισαχθεί με άλλους όρους στα χρηματιστήρια - κάτι που πιθανόν θα έκανε την εταιρία ευάλωτη στο μέλλον για νομικούς λόγους.
Την ίδια στιγμή, η αμερικάνικη επιτροπή ελέγχου κεφαλαιοαγοράς (SEC) κάνει τυπικά έλεγχο για να...καταλάβει γιατί το Facebook προτιμά να δέχεται χρηματοδότηση με τέτοιο τρόπο και όχι μέσω του χρηματιστηρίου. Όλοι φυσικά γνωρίζουν ότι το κάνει για να μην αναγκάζεται να δημοσιεύει επίσημα στοιχεία για τις δραστηριότητές του.
Η Goldman Sachs προσανατολίζεται επίσης στο να λειτουργεί ως βιτρίνα ξεπλύματος χρήματος μέσω του Facebook. Θα παίρνει χρήματα από αφανείς "επενδυτές", θα τα μεταφέρει ως χρηματοδότηση στο Facebook και στα χαρτιά θα παρουσιάζεται η ίδια ως υπεύθυνη της μεταφοράς. Οι "επενδυτές" θα παραμένουν ανώνυμοι.






σφαγη ταγματαλητων στο Ηρακλειο Κρητης το 47!
από λ 3:09μμ, Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011
σφαγη ταγματαλητων!
θελω στοιχεια για τη σφαγη των ταγματασφαλιτων στο ηρακλειο κρητης το 1947 μεσα στα δικαστηρια.εχει γραφτει κατι στο ιντερνετ poy μπορει να βοηθησει?
δεν ηταν ταγματασφαλιτες
από ΟΡΑ ΜΗΔΕΝ 6:41μμ, Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011
δεν υπηρχαν στη κρητη οργανωμενα ταγματα γερμανοτσολιαδων. Υπηρχε μια ομαδα γυρω στους 150 με 200 στα Χανια η οποια μετατεθηκε στη Δυτικη Μακεδονια υπο τις διαταγες του Σουμπερτ και του Πουλου. Εσυ αναφερεσαι στο λιντσαρισμα των δοσιλογων και μαυραγοριτων:
Στη μεγάλη αίθουσα του βορειοδυτικού τμήματος του δικαστικού μεγάρου Ηρακλείου, χωρητικότητας 150 περίπου ατόμων, όπου σήμερα συνεδριάζει κάθε Δευτέρα και Πέμπτη το Αʼ Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου, συνεδρίαζε για τρία περίπου χρόνια το Ειδικό Δικαστήριο Δοσιλόγων, όπως ονομάστηκε το δικαστήριο που ιδρύθηκε μεταπολεμικά με τον Αναγκαστικό Νόμο 543/1945, στην αποκλειστική αρμοδιότητα του οποίου παραπέμφθηκαν όσοι κατηγορήθηκαν για συνεργασία με τους γερμανούς κατακτητές. Τη σύνθεση του δικαστηρίου αυτού αποτελούσαν τρεις τακτικοί δικαστές και δύο πολίτες – ένορκοι, που κληρώνονταν την ημέρα της δίκης.
Οι δίκες των δοσίλογων διεξάγονταν σε ατμόσφαιρα εξαιρετικά ηλεκτρισμένη, λόγω της προσέλευσης μεγάλου αριθμού ακροατών, πολλοί από τους οποίους ήταν συγγενείς των θυμάτων που είχαν χάσει τη ζωή τους είτε από τους κατηγορούμενους, είτε από τους γερμανούς, στους οποίους καταδόθηκαν ως μέλη της Κρητικής Αντίστασης. Συχνά ο πρόεδρος του δικαστηρίου έχανε τον έλεγχο της διαδικασίας και αναγκαζόταν να κάνει χρήση της πολυάριθμης ένοπλης φρουράς για να επιβάλει την τάξη. Σε δύο όμως περιπτώσεις οι χωροφύλακες δεν μπόρεσαν να επιβληθούν, με αποτέλεσμα τη θανάτωση των κατηγορουμένων. Πρόκειται για:
1) Την οικογένεια Σωμαράκη από το χωριό Σάρχος, το σύνολο των μελών της οποίας (5) είχε παραπεμφθεί για συνεργασία με τον εχθρό. Και οι πέντε (Κώστας, Σταύρος, Μαρία, Χαρίκλεια και Ελένη) κατασφάχτηκαν από συγγενείς των θυμάτων τους λίγο μετά την έκδοση της σε βάρος τους καταδικαστικής απόφασης, η οποία δεν ικανοποίησε το κοινό αίσθημα και
2) Τον κατηγορούμενο Νίκο Μαγιάση, τον οποίο σκότωσε στις 30-4-1947 με μαχαιριά πάνω στο εδώλιο του κατηγορουμένου ο Γιώργος Βρέντζος, αδελφός του φονευθέντος από τον Μαγιάση στις 3-9-1943 Μιχάλη Βρέντζου.
Σπάνια θάνατος ανθρώπου, ως τιμωρία για όσα έπραξε σε βάρος συνανθρώπων του, υπήρξε τόσο δικαιολογημένος και έγινε δεκτός με τόσο βαθύ αίσθημα αγαλλίασης, όσο αυτός (ο θάνατος) που επιφύλαξε στο ανθρωπόμορφο τέρας, τον Νίκο Μαγιάση, ένας γενναίος ανωγειανός κτηνοτρόφος, ο Γιώργος Βρέντζος, μπήγοντάς του θανάσιμα στην κοιλιά το κρητικό μαχαίρι του, στις 30-4-1947 μέσα στο δικαστικό μέγαρο Ηρακλείου, επάνω στο εδώλιο του κατηγορουμένου. Αλλά σκοτώνοντας με τον συμβολικό αυτό τρόπο το φονιά του αδελφού του, ως είχε χρέος σύμφωνα με τον κώδικα της τιμής, δεν ενήργησε μόνο ατομικά: ο Γιώργος Βρέντζος ενήργησε και ως εντολοδόχος μερικών εκατοντάδων συμπατριωτών του και επομένως «αδελφών», στενοί συγγενείς των οποίων είχαν χάσει τη ζωή τους είτε απʼ ευθείας από το χέρι του αιμοσταγούς Μαγιάση, είτε από το γερμανικό στρατό στον οποίο τους κατέδωσε, καλυπτόμενος πίσω από την παραπλανητική ιδιότητά του ως διερμηνέα των κατακτητών. Πολύ δικαιολογημένα λοιπόν και εύστοχα η λαϊκή μούσα, δια στόματος του Ανωγειανού βοσκού Μαν. Δακανάλη, χαιρέτισε το βαρυσήμαντο εκδικητικό του διάβημα με την ακόλουθη μαντινάδα:
Ένας αϊτός των Βρέντζηδων σκότωσε το Μαγιάση
Κι όλοι μαζί φωνάξαμε το χέρι του νʼ αγιάσει
Μέσα στο Δικαστήριο γιατί ʽχενε σκοτώσει
Κι έπρεπε οπωσδήποτε ζωή κι αυτός να δώσει






Φονιαδες Δικαστες
από Meryn Lynch 3:36μμ, Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011
Συλληψεις απαγωγες κρατηση για 15 ωρες στο κρατητηριο διαπομπευσεις ξυλοδαρμοι φαλλαγα ξεγυμνωμα και ασελγεια ατελειωτος ο καταλογος των εγληματικων πραξεων του ΑΤ Ακροπολεως και ομως και φυσικα
Αναμενωμενο σημερα για μια ακομη φορα οι Εισαγγελεις αθωωσαν τους βασανιστες του ΑΤ Ακροπολεως