Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Πεμπτη 9 Φεβρουαριου 2012

ΑΝΤΑΡΣΥΑ
Όλοι στους δρόμους!

- ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ, ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΚΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΧΩΡΩΝ ΔΟΥΛΕΙΑΣ, ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΡΟΪΚΑ, ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ, ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ!
-ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ, ΤΟ PSI KAI TA NEA MNHMONIA ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ!
- ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥΣ! ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΕ!
Καλούμε: ΠΕΜΠΤΗ 9/2, 6.00 μμ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ, ΣΤΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ - ΣΑΒΒΑΤΟ 11/2 – ΚΥΡΙΑΚΗ 12/2 ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!

Η κυβέρνηση του μαύρου μετώπου και του τραπεζίτη πρωθυπουργού, απομονωμένη από τον λαό, πανικόβλητη μπροστά στην λαϊκή κατακραυγή και την θύελλα που πλησιάζει ετοιμάζεται για ένα ακόμα πραξικόπημα. Να ψηφίσει κυριακάτικα με την διαδικασία του κατεπείγοντος την επαίσχυντη δανειακή σύμβαση και τα μέτρα που την συνοδεύουν.

Ο άθλιος θίασος των 2 τελευταίων χρόνων βρέθηκε και πάλι επί σκηνής. Η τρόικα, η χυδαία γραφειοκρατία των Βρυξελλών, η Μέρκελ και ο Σαρκοζί να κάνουν τους κακούς, η θλιβερή ηγεσία του ΠΑΣΟΚ (Παπανδρέου, Βενιζέλος, Κουτρουμάνης, Λοβέρδος) με επικεφαλής τον τραπεζίτη Παπαδήμ(ι)ο σε ρόλο καλού μαθητή. Οι Σαμαράς, Καρατζαφέρης σε ρόλο «σκληρών διαπραγματευτών»! Και όλοι μαζί να συμφωνούν πάνω στα μέτρα και το πρόγραμμα «σωτηρίας» των τραπεζιτών, των βιομηχάνων και του ευρώ, και χρεοκοπίας του λαού. Να διώξουμε όλο αυτόν τον θλιβερό θίασο από την σκηνή! Μπορούμε να νικήσουμε! Το δείξαμε με τις αλλεπάλληλες πανεργατικές της προηγούμενης χρονιάς, το δείχνουν οι ηρωικοί αγώνες στη Χαλυβουργία, στον ALTER, στην Ελευθεροτυπία που συνεχίζουν!

Να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας, με επιτροπές αγώνα σε κάθε χώρο! Να ξεπεράσουμε την αδράνεια της συμβιβασμένης γραφειοκρατίας της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ που ένα μήνα τώρα έφτιαχνε «εθνικά μέτωπα» με τους βιομηχάνους και προσπαθούσε να κοιμίσει τους εργάτες.Πανεργατικός –παλλαϊκός ξεσηκωμός! Μετά την πρώτη απάντηση της απεργίας στις 7/2 να κλιμακώσουμε μ’ ένα πολύμορφο απεργιακό και αγωνιστικό κίνημα διαρκείας που πρέπει να ξεκινήσει άμεσα, με καθημερινές διαδηλώσεις, καταλήψεις δημόσιων κτηρίων και χώρων δουλειάς.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλεί τους εργαζόμενους να οργανώσουν σε κάθε χώρο συνελεύσεις για αποφάσεις απεργιακής κλιμάκωσης. Να συμμετέχουν στην πορεία της Πέμπτης 9 Φλεβάρη που καλεί ο Συντονισμός Πρωτοβάθμιων Σωματείων. Το Σάββατο και την Κυριακή με συγκεντρώσεις και πορείες από τις γειτονιές μας στο Σύνταγμα να περικυκλώσουμε τη Βουλή με την οργή μας! Όλες και όλοι στους δρόμους! Εργατικά σωματεία, ομοσπονδίες, εργατικά κέντρα, επιτροπές αγώνα, λαϊκές συνελεύσεις, πρωτοβουλίες για τα χαράτσια, συλλογικότητες στις γειτονιές, πάρτε τον αγώνα στα χέρια σας! Τώρα είναι η ώρα για μια ανατρεπτική κοινή δράση της Αριστεράς και όλων των αγωνιζόμενων δυνάμεων!

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλεί τη βάση και τις ηγεσίες των δυνάμεων της Αριστεράς σε άμεσο συντονισμό στο μαζικό κίνημα ώστε να μην περάσει και να μην εφαρμοστεί η επαίσχυντη Δανειακή Σύμβαση από τη Βουλή. Καλεί σε σταθερή κοινή δράση για ένα ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΡΗΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ:



- ΟΧΙ ΣΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ! ΑΜΕΣΗ ΠΑΥΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΩΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ!

- ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΕΥΡΩ – ΡΗΞΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ!

- ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ – ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ- ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ!

- ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΔΕΚΟ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ!

ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ!




Δημοσιεύθηκε: Πεμ Φεβ 09, 2012 1:27 am Θέμα δημοσίευσης: Ηλεκτρονικό Δημοψήφισμα για την άρση της εντολής εκπροσώπηση
Ηλεκτρονικό Δημοψήφισμα για την άρση της εντολής εκπροσώπησης σε όλους τους βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου.
http://www.gopetition.com/petitions/%CE%B1%CF%81%CF%83%CE%B7-%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%BF%CE%BB%CE%B7%CF%83-%CE%B5%CE%BA%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%89%CF%80%CE%B7%CF%83%CE%B7%CF%83-%CF%83%CE%B5-4.html






H Vodafone βγάζει, "κάθε απόγευμα", τα λεφτά της έξω από την Ελλάδα
Σε μεταφορά των χρημάτων της από τις δραστηριότητες στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες προχωρά η Vodafone σε καθημερινή βάση, όπως ανακοινώθηκε... στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου για τα αποτελέσματα του τρίτου τριμήνου.
Όπως ανέφερε ο οικονομικός διευθυντής της εταιρείας,Andy Halford, «κάθε απόγευμα» τα λεφτά από τις δραστηριότητες στην Ελλάδα και άλλες αγορές μεταφέρονται στη Βρετανία, καθώς η εταιρεία φοβάται τις επιπτώσεις της κρίσης χρέους.
Παράλληλα, ο Halford συμπλήρωσε πως εξετάζεται το ενδεχόμενο τιμολόγησης σε διαφορετικό νόμισμα, εάν χρειαστεί.
Υπενθυμίζεται ωστόσο ότι προ λίγων εβδομάδων η Vodafone επένδυσε ποσό 168,5 εκατ. ευρώ για επέκταση της άδειάς της στην Ελλάδα.




Ξεφτιλιστικαν τα κωλοφασιστομουτρα οι λεχριτες οι Anonymous!!! Εβγαλαν ενα δευτερο βιντεο στο ιντερνετ, που λενε οτι ολες οι κλεψιες στην Ελλαδα εγιναν απο τη μεταπολιτευση, δηλαδη η χουντα ηταν αγια, για ολα τα κακα της Ελλαδας φταινε οι μεταναστες, ουτε η τροικα, ουτε η ξεφτιλοευρωπη του 4ου Ραιχ!!! Αυτα λενε οι γελοιοι αγραμματοι ρατσιστες!!! Και τους λεω αγραμματους, τα βλακομουτρα, γιατι νομιζουν οτι οι Ταλιμπαν ειναι στο Ιρακ, και οχι στο Αφγανισταν οπως ξερει ολος ο κοσμος, και οτι ο αμερικανικος νομος εναντια στην ελευθερια λογου SOPA ψηφιστηκε στην Αμερικη, ενω μετα τις αντιδρασεις πηγε στα σκουπιδια.





Ισραηλινά αεροσκάφη θα σταθμεύουν στην Κύπρο
ΛΕΥΚΩΣΙΑ.--
Σε πλήρη εφαρμογή μπαίνει, όπως όλα δείχνουν, η στρατιωτική συμφωνία Κύπρου - Ισραήλ, η οποία μεταξύ άλλων προβλέπει τη μεταστάθμευση ισραηλινών αεροπλάνων σε κυπριακό έδαφος. Σύμφωνα με την ισραηλινή εφημερίδα «Jerusalem Post», το Ισραήλ θα ζητήσει τη χρήση αεροπορικής βάσης στην Κύπρο για τα μαχητικά του αεροσκάφη και το σχετικό αίτημα αναμένεται να κατατεθεί προς τη Λευκωσία κατά την επίσημη επίσκεψη στο νησί του πρωθυπουργού του Ισραήλ, Μπέντζαμιν Νετανιάχου, στα τέλη του μήνα.
Το Ισραηλ θα προστατευει τα πετρελαια που εχει μαζι με την Κυπρο στην Ανατολικη Μεσογειο, καθως και την ιδια την Κυπρο. Ασχημα μαντατα για την Τουρκια, γιατι οπως εχουν δειξει, οι Ισραηλινοι δεν αστειευονται οταν ειναι να προασπισουν τα συμφεροντα τους. Δεν ειναι γελοιοι καραγκιοζιδες σαν τους Ελληνες. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, τα μαχητικά ισραηλινά αεροσκάφη θα σταθμεύσουν τελικά στη βάση «Ανδρέας Παπανδρέου» στην Πάφο. Σημειώνουμε ότι οι συνομιλίες για στρατιωτική συνεργασία της Λευκωσίας με το Τελ Αβίβ άρχισαν με αφορμή τις ερευνητικές γεωτρήσεις στο «οικόπεδο 12» της Κυπριακής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ), από την αμερικανο-ισραηλινή εταιρεία «Noble Energy» και τις τουρκικές απειλές.





ΑΙΣΧΡΟΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΓΑΛΑΚΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ «ΟΛΥΜΠΟΣ»
Ζητούν από τους εργάτες να αποκηρύξουν το ταξικό κλαδικό συνδικάτο
Οι ιδιοκτήτες Αφοι Σαράντη έχουν στόχο να σταματήσουν τις κινητοποιήσεις, να προχωρήσουν σε μειώσεις μισθών μέχρι και 53% και κατάργηση του 8ωρου - 5ήμερου
Σε έναν ακόμα απαράδεκτο και ωμό εκβιασμό σε βάρος των εργαζομένων της γαλακτοβιομηχανίας «ΟΛΥΜΠΟΣ» προχωρούν οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης ΑΦΟΙ ΣΑΡΑΝΤΗ, που συνεχίζουν τη τρομοκρατική - αντεργατική δράση τους, με στόχο το σταμάτημα των εργατικών αντιδράσεων που έχει ξεσηκώσει η απόφασή τους για μειώσεις μισθών μέχρι και 53% και κατάργηση του 8ωρου - 5ήμερου, την οποία «πέρασαν» μέσω της επιχειρηματικής σύμβασης που υπέγραψαν με την «Ενωση Προσώπων» που οι ίδιοι δημιούργησαν.
Με αισχρό, επαίσχυντο και προκλητικό τρόπο, ζητούν από τους εργαζόμενους ν' αποκηρύξουν, προφορικώς και εγγράφως, τους τρεις συνδικαλιστές, στελέχη του ΠΑΜΕ, που, μέσω του Συνδικάτου Γάλακτος - Τροφίμων - Ποτών Ν. Λάρισας και της Ομοσπονδίας, καθώς και του Εργατικού Κέντρου Λάρισας, πρωτοστατούν στην οργάνωση του αγώνα ενάντια σ' αυτήν τη σφοδρή εργοδοτική επίθεση.
Συγκεκριμένα, τους μοιράζουν ένα χαρτί στο οποίο τίθεται το ερώτημα: «Θέλω να με εκπροσωπούν ως εργαζόμενο της εταιρίας ΓΑΛΑΚΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΛΑΡΙΣΗΣ Α.Ε. ΟΛΥΜΠΟΣ, οι:
1. Λιόλιος Πάρις
2. Καλέτσιος Κωνσταντίνος
3. Τσερβούλης Βασίλειος»...
Από κάτω, με μαύρα κεφαλαία γράμματα, γράφει ΝΑΙ, ΟΧΙ, ένα εκ των δυο που πρέπει να επιλέξουν κι αφού βάλουν την υπογραφή τους, να επιστρέψουν, αμέσως κι επιτόπου, το χαρτί στον εκπρόσωπο της εταιρείας, που είναι δίπλα τους και περιμένει.
Τη διαταγή να γίνει αυτό είχε δώσει ο ίδιος ο Τάκης Σαράντης, προχτές Τρίτη, ημέρα της πανελλαδικής απεργίας, στην οποία συμμετείχαν και οι εργαζόμενοι της «ΟΛΥΜΠΟΣ», με αποτέλεσμα, για δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα τριών ημερών, να μη βγει γάλα κι άλλα προϊόντα της συγκεκριμένης επιχείρησης στην αγορά. Αμέσως μετά την αποχώρηση της απεργιακής περιφρούρησης, στις 9 το πρωί, από την πύλη του εργοστασίου, ζήτησε να συγκεντρωθούν οι εργάτες σε μια αίθουσα και μιλώντας τους ζήτησε ν' αποφασίσουν - «δημοκρατικά και μόνοι σας», είπε - για το αν τους εκπροσωπούν οι συγκεκριμένοι συνδικαλιστές. Προηγουμένως, βεβαίως, είχε δηλώσει: «Ως εδώ και μη παρέκει. 'Η εγώ, ή αυτοί. Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση θα το κλείσω το εργοστάσιο»...
Αμεση αντίδραση
Αυτή η εργοδοτική μεθόδευση και πρακτική που θυμίζουν άλλες, αλήστου μνήμης εποχές, προκάλεσε την άμεση αντίδραση του Συνδικάτου Γάλακτος - Τροφίμων - Ποτών Ν. Λάρισας, εκπρόσωποι του οποίου πήγαν, αμέσως, στο εργοστάσιο για να ζητήσουν εξηγήσεις από την εργοδοσία και να συνδράμουν τους εργαζόμενους που, για μια ακόμα, φορά, βρέθηκαν υπό την πίεση του εκβιασμού να συμμετάσχουν σε μια πράξη που καταρρακώνει την εργατική περηφάνια και, γενικότερα, την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.
Σε συνάντηση που είχαν οι συνδικαλιστές με τον τμηματάρχη Κούρτη, που γυρνούσε διαρκώς στους χώρους της επιχείρησης για να βρει τους εργαζόμενους και να τους δώσει να υπογράψουν το «χαρτί της αποκήρυξης», ο Πάρις Λιόλιος του είπε «πρέπει να ντρέπεσαι για όσα κάνεις», ενώ στο διευθυντή του εργοστασίου με τον οποίο συναντήθηκε στη συνέχεια επισήμανε: «Αυτά που γίνονται είναι απίστευτα πράγματα και δεν συμβαίνουν ούτε στο Μπαγκλαντές και τη Σρι Λάνκα. Ακόμα και η χούντα των συνταγματαρχών στο "δημοψήφισμα" με το "ναι ή όχι" που οργάνωσε, επέτρεψε να υπάρχει παραβάν, ενώ οι αδελφοί Σαράντη όχι»!
Στη συνέχεια οι εκπρόσωποι του Συνδικάτου επισκέφτηκαν την Επιθεώρηση Εργασίας και έθεσαν το θέμα σε συνάντηση που είχαν με τον προϊστάμενο Ανδ. Μίχο και τον περιφερειακό διευθυντή Πασχ. Ζωγάκη. Η Επιθεώρηση Εργασίας έκανε τηλεφωνική παρέμβαση στη διεύθυνση της «ΟΛΥΜΠΟΣ», η οποία και δεσμεύτηκε ότι θα σταματήσει τη διαδικασία συλλογής υπογραφών. Ομως - όπως το συνηθίζει, άλλωστε - όχι μόνο δεν τήρησε τη δέσμευσή της, αλλά εντατικοποίησε τις προσπάθειες για το «τέλειωμα της δουλειάς», με τον Κούρτη να «κυνηγάει» να βρει εργαζόμενους που προσπαθούσαν να τον αποφύγουν, για να πάρει την υπογραφή τους.
Το Συνδικάτο
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Συνδικάτο Γάλακτος - Τροφίμων - Ποτών Ν. Λάρισας, αναφέρεται στην επιτυχία των απεργιακών κινητοποιήσεων στην «ΟΛΥΜΠΟΣ», καθώς και στην πετυχημένη αντιμετώπιση της τρομοκρατικής επίθεσης των τραμπούκων της εργοδοσίας εναντίον της απεργιακής φρουράς το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής και σημειώνει: «Χαιρετίζουμε την αξιοπρεπή στάση όλων των συναδέλφων μας - πλην ελάχιστων θλιβερών εξαιρέσεων - που παρά την προσπάθεια των εργοδοτών να τους τρομοκρατήσουν και να τους στρέψουν ενάντια στο σωματείο και στους εργαζόμενους της περιφρούρησης δεν ενέδωσαν! Οι εργαζόμενοι αυτές τις μέρες κατάλαβαν πολύ καλά ότι έχουν δίπλα τους ισχυρό στήριγμα το Συνδικάτο, την Ομοσπονδία, το Εργατικό Κέντρο Λάρισας και το ΠΑΜΕ, που δεν φοβούνται τις απειλές των εργοδοτών και τους μηχανισμούς τους και είναι σε θέση να τις αποκρούσουν».
Και συνεχίζει: «Οι εργοδότες μας αντί να μας καλέσουν σαν συνδικάτο να συζητήσουμε και να βρούμε λύση σε όλα αυτά τα προβλήματα, βάζουν πάλι τους εργαζόμενους του εργοστασίου σε διαδικασίες να αποφασίσουν ποιους θέλουν για διοίκηση του συνδικάτου. Θα πρέπει επιτέλους να καταλάβουν ότι οι εργαζόμενοι αποφασίζουν από μόνοι τους πότε, πώς και ποιος θα τους εκπροσωπεί».
Καταλήγοντας τονίζει: «Μην τους φοβάστε. Το δίκιο είναι μαζί μας και θα το κερδίσουμε! Το Συνδικάτο ξέρει πολύ καλά πώς θα απαντήσει στη νέα αυτή πρόκληση των εργοδοτών. Ολοι ενωμένοι! Οργανωθείτε όλοι στο Συνδικάτο που έχει τη δύναμη να υπερασπιστεί τα εργατικά δικαιώματα».






ΣΥΡΙΑ
Εντείνονται οι διπλωματικοί διαξιφισμοί
ΔΑΜΑΣΚΟΣ - ΑΓΚΥΡΑ - ΜΟΣΧΑ - ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ.--
Εντείνονται οι διπλωματικοί διαξιφισμοί και ο ανταγωνισμός μεταξύ των ιμπεριαλιστικών δυνάμεων με επίκεντρο τη Συρία. Ο Λευκός Οίκος χαρακτήρισε, χτες, «μη ρεαλιστική» την προοπτική άμεσου τερματισμού της βίας στη Συρία επιρρίπτοντας την ευθύνη στη στάση της Ρωσίας και της Κίνας. Απέρριψε, όμως, το ενδεχόμενο είτε εξαπόλυσης στρατιωτικής επίθεσης είτε εξοπλισμού των ένοπλων ομάδων της αντιπολίτευσης, πρόταση που διατυπώθηκε από γερουσιαστές, όπως ο Τζον Μακ Κέιν, και έχει, ήδη, αρχίσει να συζητιέται, και επανέλαβε ότι μακροπρόθεσμα μόνο η διπλωματική πίεση και απομόνωση θα φέρουν καρπούς.
Τόσο ο Λευκός Οίκος, όσο και η γαλλική και η βρετανική ηγεσία υποβάθμισαν τις δεσμεύσεις Ασαντ, όπως μεταφέρθηκαν από τον Ρώσο υπουργό Εξωτερικών, για τερματισμό της βίας, υποστηρίζοντας ότι «όλα αυτά είναι λόγια και απλώς κερδίζουν χρόνο». Ενώ η διπλωματική υπηρεσία της ΕΕ φέρεται να προετοιμάζει μηχανισμό «απομάκρυνσης» των υπηκόων της από τη Συρία διά μέσου των γειτονικών χωρών, στη Μόσχα η ρωσική ηγεσία επανήλθε στη θέση της και στηλίτευσε τις δυτικές δυνάμεις.
Ο Ρώσος πρωθυπουργός κατηγόρησε τη Δύση ότι «συμπεριφέρεται σαν ταύρος σε υαλοπωλείο» ως προς το ζήτημα της Συρίας και υπενθύμισε ότι στην περίπτωση της Λιβύης, όπου και πάλι χρησιμοποιήθηκε το επιχείρημα της «σωτηρίας του λαού από το αιματοκύλισμα του καθεστώτος», τελικά ακολούθησε στρατιωτική επέμβαση και διαπράχθηκαν «φριχτά εγκλήματα» στις πόλεις που στήριζαν τον Μουαμάρ Καντάφι.
Στο «παιχνίδι» εισέρχεται, εκ νέου, η τουρκική ηγεσία, η οποία ήδη έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο τασσόμενη ανοιχτά στο πλευρό της αντιπολίτευσης, από ένα σημείο και μετά, και κυρίως των δυνάμεων που πρόσκεινται στους «Αδελφούς Μουσουλμάνους». Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μ. Νταβούτογλου, λίγο πριν αναχωρήσει για την Ουάσιγκτον, όπου θα συναντηθεί με την Αμερικανίδα ομόλογό του και θα συζητήσει κυρίως το θέμα της Συρίας, προανήγγειλε ότι η Αγκυρα προσπαθεί να δρομολογήσει την πραγματοποίηση συνόδου στην Κωνσταντινούπολη με τη συμμετοχή όλων (αραβικών, ανατολικών και δυτικών χωρών), προκειμένου να εξευρεθεί κοινός τρόπος αντίδρασης. Οπως έγινε γνωστό, για τον πυρήνα της τουρκικής πρωτοβουλίας επρόκειτο να συνομιλήσει τηλεφωνικά με τον Ρώσο Πρόεδρο, Ντ. Μεντβέντεφ, αργά χτες, ο Τούρκος πρωθυπουργός, Τ. Ερντογάν. Τέλος, ο Μ. Νταβούτογλου εκτίμησε ότι η Δαμασκός «δεν θα τολμήσει να χρησιμοποιήσει το "κουρδικό χαρτί" κατά της Αγκυρας γιατί τότε οι συνέπειες θα είναι αδιανόητες».







ΙΣΠΑΝΙΑ
Διαδήλωση το βραδυ της Τριτης κατά των περικοπών
ΜΑΔΡΙΤΗ.--
Δεκάδες χιλιάδες εργαζόμενοι διαδήλωσαν το βράδυ της Τρίτης στο κέντρο της ισπανικής πρωτεύουσας, τη Μαδρίτη και συγκεντρώθηκαν στην Πλατεία ντε Σολ ενάντια στην πολιτική λιτότητας και τις περικοπές στις δημόσιες δαπάνες. Με το σύνθημα «οι δημόσιες υπηρεσίες δεν είναι για πούλημα», δεκάδες χιλιάδες εργαζόμενοι από τους τομείς της Υγείας, της Παιδείας, των πανεπιστημίων, αλλά και πυροσβέστες και άλλοι δημόσιοι υπάλληλοι εξέφρασαν την αντίθεσή τους στη σχεδιαζόμενη επέκταση του ωραρίου τους από 35 σε 37,5 ώρες τη βδομάδα, καθώς και στις περικοπές στα επιδόματα ασθενείας τους. Οπως υπογράμμισαν, με την επέκταση του ωραρίου αναμένεται να καταργηθούν 11.000 θέσεις εργασίας, δηλαδή 5.000 απολύσεις στον τομέα της Υγείας, 3.000 στον τομέα της Παιδείας και άλλοι τόσοι σε άλλους τομείς.




ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ
Χαροπαλεύει Παλαιστίνιος απεργός πείνας
ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ.--
Από μια κλωστή κρέμεται η ζωή του Παλαιστινίου Κχάντερ Αντνάν που συμπλήρωσε, χτες, 54 μέρες απεργίας πείνας διαμαρτυρόμενος για την, άνευ επίσημης αιτιολογίας, σύλληψη και κράτησή του από τις αρχές Δεκέμβρη μετά από επιχείρηση του ισραηλινού στρατού στο χωριό του στη Δυτική Οχθη, αλλά και για τις «εξευτελιστικές, όπως τονίζει, συνθήκες ανάκρισης στις οποίες υποβλήθηκε». Ο Αντνάν, που θεωρείται στέλεχος της ισλαμιστικής «Τζιχάντ», κρατείται υπό τη γνωστή ισραηλινή τακτική της «διοικητικής κράτησης», δηλαδή χωρίς να του απαγγελθεί κατηγορία, κάτι που μπορεί να παραταθεί για χρόνια. Την περασμένη βδομάδα, στρατοδικείο αποφάσισε ότι θα κρατηθεί, «καταρχάς», τέσσερις μήνες υπό διοικητική κράτηση και μετά η υπόθεσή του θα επανεξεταστεί.
Η ισραηλινή οργάνωση «Γιατροί για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα» έκρουσαν τον κώδωνα του κινδύνου για τη ζωή του και ζήτησαν να τον εξετάσουν ανεξάρτητοι γιατροί χωρίς την παρουσία δεσμοφυλάκων και να ληφθούν άμεσα μέτρα για τη διασφάλιση της επιβίωσής του. Η έτερη ισραηλινή οργάνωση B'tselem υπενθύμισε ότι υπό καθεστώς «διοικητικής κράτησης» κρατούνται τουλάχιστον 300 Παλαιστίνιοι στις ισραηλινές φυλακές. Η απεργία πείνας, πάντως, σε γενικές γραμμές είναι μέσο που οι Παλαιστίνιοι αγωνιστές χρησιμοποιούν πολύ σπάνια.





ΑΙΓΥΠΤΟΣ - ΗΠΑ
Διατηρείται η ένταση
ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ - ΚΑΪΡΟ.--
Ως τη «σημαντικότερη κρίση στις αμερικανο-αιγυπτιακές σχέσεις» χαρακτηρίζουν την τρέχουσα ένταση, με αφορμή τη σύλληψη μελών και στελεχών 17 ΜΚΟ που χρηματοδοτούνται από τις ΗΠΑ, (στην ουσια κατασκοπων και πρακτορων), τρεις φασιστες μασονοι ισχυροί Αμερικανοί γερουσιαστές, και από τα δύο κόμματα. Με γραπτή τους ανακοίνωση, που όπως φαίνεται εκφράζει όχι μόνο τους ίδιους, οι Τζο Λίμπερμαν, που εχει ανεξαρτητοποιηθει απο τους Δημοκρατικους γιατι ειχε πιο ακροδεξιες θεσεις, Κέλι Αγιοτ και ο πρώην ρεπουμπλικανος προεδρικός υποψήφιος Τζο Μακ Κέιν, επισημαίνουν ότι η ένταση που έχει δημιουργηθεί «απειλεί σοβαρά να επηρεάσει τις διμερείς στενές σχέσεις».
Στην ανακοίνωση καλούνται οι αιγυπτιακές αρχές ν' αφήσουν ελεύθερους τους συλληφθέντες (44 συνολικά, εκ των οποίων 19 Αμερικανοί υπήκοοι και μεταξύ αυτών ο γιος του Αμερικανού υπουργού Μεταφορών) και να δοθεί τέλος στην υπόθεση. Υπογραμμίζουν, επίσης, ότι αν δεν υπάρξει άμεση θετική αντίδραση από το Κάιρο, τότε και το Κογκρέσο θα επανεξετάσει σοβαρά τα 1,3 δισ. δολάρια σε βοήθεια προς τον αιγυπτιακό στρατό που χορηγεί ετησίως αλλά και τα επιπλέον 250 εκατομμύρια δολάρια που η Ουάσιγκτον χορηγεί ως οικονομική βοήθεια προς την Αίγυπτο.
Σχολιάζοντας την ανακοίνωση, εκπρόσωπος της προσωρινής αιγυπτιακής κυβέρνησης υπό το Ανώτατο Στρατιωτικό Συμβούλιο δήλωνε ότι «δεν πρόκειται να φοβηθούμε με απειλές για τη βοήθεια και να παρακάμψουμε τον αιγυπτιακό νόμο». Ας υπενθυμιστεί ότι σύμφωνα με διαρροές, ο αιγυπτιακός στρατός αντέδρασε επειδή ο ίδιος δεν ελέγχει τα κονδύλια προς τις οργανώσεις αυτές και εκτίμησε ότι θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ως μέσο αμφισβήτησής του. Εντός της εβδομάδας, πάντως, μεταβαίνει στο Κάιρο για επαφές ο αρχηγός του αμερικανικού ΓΕΣ, στρατηγός Ντέμπσεϊ.
Η απειλή για περικοπή της βοήθειας έρχεται ενώ η νέα αιγυπτιακή βουλή, όπου κυριαρχούν οι ισλαμιστές «Αδελφοί Μουσουλμάνοι», καλούσε σειρά οργανώσεων νεολαίας και συνδικάτων να μην υλοποιήσουν την απόφασή τους για έναρξη γενικής απεργίας και γενικής διαμαρτυρίας πολιτικής ανυπακοής στις 11 Φεβρουαρίου με αίτημα τον τερματισμό του εμπαιγμού από το στρατό και την άμεση αποχώρησή του από την εξουσία, παράλληλα με την πραγματική εκκαθάριση από «λαϊκά δικαστήρια» όλου του μηχανισμού καταστολής του καθεστώτος Μουμπάρακ.





ΙΣΡΑΗΛ
Γενική απεργία για τους συμβασιούχους
ΤΕΛ ΑΒΙΒ.--
Γενική παράλυση προκάλεσε στο σύνολο του δημοσίου τομέα η γενική απεργία που κήρυξε, χθες το πρωί αιφνιδιαστικά, η Γενική Συνομοσπονδία Εργαζομένων του Ισραήλ -Histadrut- μετά την κατάρρευση των ολονύκτιων διαπραγματεύσεων με το υπουργείο Οικονομικών ως προς το αίτημα μονιμοποίησης των περίπου 250.000 συμβασιούχων που απασχολούνται σε διάφορους τομείς με χαμηλότερους μισθούς και χειρότερες συνθήκες εργασίας. Το εμπορικό επιμελητήριο με τη σύμφωνη γνώμη του υπουργείου προσέφυγε στο Ανώτατο Δικαστήριο της χώρας ζητώντας να κηρυχθεί παράνομη η απεργία, αίτημα που τελικά απορρίφθηκε, χτες το μεσημέρι.
Ετσι, λιμάνια, αεροδρόμια, δημόσιες υπηρεσίες, ταχυδρομεία, σιδηροδρομικοί σταθμοί, δημόσιες μεταφορές, νοσοκομεία, σχολεία παρέλυσαν για ολόκληρη την ημέρα. Αργά το απόγευμα, οι συνομιλίες με το υπουργείο επαναλήφθηκαν καθώς η κυβέρνηση εμφανίστηκε να προτείνει μισθολογικές αυξήσεις 20% για τους συμβασιούχους και αύξηση των ημερών αδείας τους κάθε χρόνο. Μέχρι την ώρα που γράφονταν οι γραμμές αυτές η Histadrut χαρακτήριζε ανεπαρκή την αντιπρόταση του υπουργείου.
Την Τρίτη το βράδυ, η Γενική Συνομοσπονδία είχε καταλήξει σε συμφωνία με τους εκπροσώπους των εργοδοτών στον ιδιωτικό τομέα, με βάση την οποία όλοι οι εργαζόμενοι που απασχολούνται σε μια επιχείρηση για ένα χρόνο συνεχόμενα, να προσλαμβάνονται αυτομάτως και χωρίς άλλη διαδικασία με σύμβαση αορίστου χρόνου.





ΗΠΑ
Σε δίνη η δημόσια Παιδεία
ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ.--
Το δικό τους αγώνα δίνουν μαθητές γονείς και δάσκαλοι, με διαδηλώσεις και άλλες κινητοποιήσεις, ώστε να ανατρέψουν την απόφαση του δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία και δημάρχου της Νέας Υόρκης, Μάικλ Μπλούμπεργκ, να κλείσει 18 δημόσια σχολεία και «να επανεξετάσει » τη λειτουργία ακόμη 33.
Αυτές οι κινήσεις γίνονται βάσει του προγράμματος που έχει εξαγγείλει ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα, για τα «σχολεία με σταθερά χαμηλές επιδόσεις». Ολως τυχαίως και τα 18 σχολεία που πρόκειται να κλείσουν βρίσκονται στο Μπρούκλιν και κατά κύριο λόγο σε εργατικές γειτονιές. Πρέπει να σημειώσουμε ότι ήδη έχουν κλείσει στην Νέα Υόρκη του 1 εκατομμυρίου μαθητών, 117 σχολεία.
Στο μεταξύ, όπως αποκαλύπτεται, οι «εκπαιδευτικές πρωτοβουλίες» της κυβέρνησης Ομπάμα είναι εξαιρετικά «επιτυχείς» για το κεφάλαιο. Σύμφωνα με το περιοδικό Education Week οι επενδύσεις των ιδιωτικών επενδυτικών κεφαλαίων που εισέρχονται στην αγορά της εκπαίδευσης εκτοξεύτηκαν στα 224 εκατομμύρια δολάρια το 2011 έναντι 130 που κυμάνθηκε το 2010. Το μεγάλο μέρος τους κατευθύνθηκε στη βασική εκπαίδευση, «στο υψηλότερο επίπεδο συναλλαγών εδώ και μία δεκαετία».





ΒΗΡΥΤΟΣ.-- Την παροχή οικονομικής και υλικής υποστήριξης από το Ιράν παραδέχτηκε δημόσια ο ηγέτης της σιιτικής λιβανικής οργάνωσης «Χεζμπολάχ», σεΐκ Χασάν Νασράλαχ, κατι που βεβαιως ηταν γνωστο σε ολον τον κοσμο, υποστηρίζοντας ότι η βοήθεια αυτή «ξεκίνησε από το 1982 οπότε και ιδρύθηκε η οργάνωση», αλλά δε συνοδεύτηκε από «εντολές που η "Χεζμπολάχ" θα έπρεπε να υλοποιήσει». Τόνισε ότι μέχρι σήμερα δεν είχε πει τίποτε «για να μη φέρει σε δύσκολη θέση το Ιράν αλλά πλέον αφού η ιρανική ηγεσία δηλώνει ανοιχτά την υποστήριξή της αυτή, η "Χεζμπολάχ" δεν έχει λόγο να την κρύβει».
ΕΛΣΙΝΚΙ.-- Η μεγαλύτερη κατασκευάστρια εταιρεία κινητών τηλεφώνων στον κόσμο, η «Nokia», ανακοίνωσε χτες πως έως το τέλος του 2012 θα απολύσει άλλους 4.000 εργαζόμενους από τις μονάδες παραγωγής της στην Ουγγαρία, στο Μεξικό και τη Φινλανδία καθώς θα μεταφέρει τις μονάδες της στην Ασία. Στο όνομα της λεγόμενης «ανταγωνιστικότητας» η εταιρεία είχε προχωρήσει στην απόλυση σχεδόν 10.000 εργαζομένων πέρσι.
NAΪΡΟΜΠΙ.-- Αγωγές κατά της βρετανικής κυβέρνησης σχεδιάζουν να καταθέσουν χιλιάδες ηλικιωμένοι Κενυάτες που βασανίστηκαν, κακοποιήθηκαν, φυλακίστηκαν ή βιάστηκαν από τις βρετανικές αποικιοκρατικές αρχές κατά τη διάρκεια εξέγερσης τη δεκαετία του '50, ανακοίνωσαν χτες νομικοί εκπρόσωποί τους στο Ναϊρόμπι της Κένυας, έπειτα από απόφαση βρετανικού δικαστηρίου που επιτρέπει την παραπομπή της βρετανικής κυβέρνησης σε δίκη με κατηγορίες για εγκλήματα στη διάρκεια της αποικιοκρατίας στην Κένυα.







48ωρη πανελλαδική – πανεργατικά απεργία Παρασκευή και Σάββατο 10-11 Φλεβάρη
Όλοι, μαζικά, δυνατά, μαχητικά στην 48ωρη πανελλαδική – πανεργατικά απεργία Παρασκευή και Σάββατο 10-11 Φλεβάρη.
Ο συντονισμός πρωτοβάθμιων σωματείων καλεί την Παρασκευή και το Σάββατο στις 10.30 στα Προπύλαια και πορεία στη Βουλή
Πέμπτη 9 Φλεβάρη συλλαλητήριο στις 6.00 μμ στα προπύλαια
Κυριακή συγκέντρωση στο Σύνταγμα
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ
ΣΕ ΛΑΪΚΟ ΞΕΣΗΚΩΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΜΕΤΩΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΕΕ-ΔΝΤ-ΣΕΒ
ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕ ΑΠΕΡΓΙΕΣ –ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ -ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΑΓΩΝΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ!






Ποινή φυλάκισης στην ''αλευροβόλο''!!
από pelops 18:34, Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012
Το μονομελές αυτόφωρο πλημμελειοδικείο Καλαμάτας καταδίκασε την γυνάικα που πέταξε αλεύρι σε πολιτικούς στης 2 φεβρουαρίου στην Καλαμάτα σε 5 μήνες φυλάκιση με 1 χρόνο αναστολή!
Η διαδικασία της δίκης ήταν γεμάτη ένταση και στο άκουσμα της καταδικαστικής απόφασεις ο κόσμος έκραζε τους δικαστές και αναφέρθηκε οτι την επόμενη θα είναι 100 άτομα κατηγορούμενοι!






Ενημερωση απο πορεια Αθηνα
από ε 18:47, Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012
Σημερα στις 18.00 ειναι προγραμματισμενη συγκεντρωση στα Προπυλαια απο πρωτοβαθμια σωματεια, ΑΝΤΑΡΣΥΑ κ.α και στη συνεχεια πορεια προς την βουλη.Ανοιγω αυτο το ποστ για ενημερωση σχετικα με τις κινητοποιησεις
από a 19:02, Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012
η πορεία ξεκίνησε. περίπου 4.000 κόσμος..
αρκετά καλή η πορεία
από άτυπος 0:53, Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012
Αρκετά καλή η σημερινή πορεία αρκετός κόσμος (4.000, ίσως λιγότερος για την περίσταση) αλλα δεν χρειάζονται γκρίνιες γιατι έχουμε 3ήμερο μπροστά μας! Πανό υπήρχαν απο πρωτοβάθμια σωματεία, ανταρσύα, φοιτητικός σύλλογος, διάφορα σωματεία εργαζομένων και απο την κατάληψη της νομικής. Για τα δεδομένα του κόσμου υπήρχαν άπηροι μπάτσοι. Ειδικά όταν ο όγκος της πορείας ήταν στην αμαλίας αρκετές διμοιρίες ήταν πρός την κατέυθυνση της συγγρού. Ραντέβου τις επόμενες μέρες στους δρόμους





Παρέμβαση σε εργολάβο Γαντζούλα ΑΤΕ που έχει αναλάβει εργολαβία διακοπών ρεύματος
από Ανοιχτή συνέλευση κατοίκων Μπραχαμίου 14:36, Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012
Σήμερα το πρωί κάναμε παρέμβαση στα γραφεία της εταιρείας Γαντζούλας ΑΤΕ. Η παρέμβαση οργανώθηκε από κοινού από τις συνελεύσεις του Μπραχαμίου, της Δάφνης, της Ηλιούπολης και της Νέας Σμύρνης. Ο λόγος ήταν ότι είχαμε την πληροφορία ότι η Γαντζούλας ΑΤΕ αναλαμβάνει διακοπές συνδέσεων ρεύματος από τη ΔΕΗ στις περιοχές μας (και ίσως και αλλού).
Ο αρχικός τρόπος αντίδρασης των ιδιοκτητών και μεγαλοστελεχών ήταν αυτός του τραμπούκου. Η παρέμβαση μας ήταν λοιπόν από την αρχή δυναμική, ενώ λόγω του τρόπου αντίδρασης τους, εξελίχθηκε σε επεισοδιακή. Τα επιχειρήματα που χρησιμοποιούσαν ήταν ότι "...πώς τολμάτε να μπαίνετε στην ιδιοκτησία μας...", "...απλώς τη δουλειά μας κάνουμε...", "...γιατί δεν πάτε στη ΔΕΗ που δίνει τις εντολές..." και άλλα τέτοια. Πάντα με απειλές και χειροδικίες. Τους δηλώσαμε σαφώς ότι στόχος μας είναι να μην κοπεί κανένα ρεύμα σε κανένα σπίτι. Και ότι σε αυτόν τον αγώνα θα σταθούμε απέναντι σε κάθε γρανάζι του συστήματος, που συνεισφέρει έστω και ελάχιστα, στις διακοπές. Και άρα και απέναντι σε κάθε εργολάβο.
Στο τέλος βλέποντας την αποφασιστικότητά μας, και ενώ είχε έρθει και η αστυνομία, αναγκάστηκαν να παραδεχθούν ότι ήταν εργολάβοι διακοπών έως τις 31/12/2011, ενώ πλέον την εργολαβία για τις περιοχές μας την έχει κερδίσει μία τεχνική εταιρεία ονόματι Παπαναστασίου.
Είμαστε σε διαδικασία να μάθουμε περισσότερα και για αυτόν.
Συνεχίζουμε τον αγώνα με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα.






ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΜΙΑΣ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΘΕΙΣΑΣ ΑΝΟΔΟΥ...
από ngf 22:17, Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012
Ειναι φανερο πλεον, οτι σπρωχνουν μπροστα τους νεοναζι της χρυσης αυγης, με πλασματικα γκαλοπ που κατασκευαζουν οι γκαλοπατζηδες δημοκοποι κατ εντολη των αφεντικων τους κεφαλαιοκρατων, με συνεχη καλεσματα στην τηλεοραση, με συνεχη αναφορα τους, μπας και τσιμπησει κανας μαλακας και τους ψηφισει.
μια μικρή επισύμανση
από καθηγητής ασπονδυλολογίας 2:26, Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012
Πέρα από το στημένο των δημοσκοπήσεων παρατηρείται μετατόπιση ψήφων από την Ν.Δ. και Λαος στην Χ.Α. Και τα δύο κόμματα είχαν ΠΑΝΤΟΤΕ ψηφοφόρους φιλικά προσκείμενους στις θέσεις της Χ.Α. Μην ξεχνάμε ότι και το ΛΑΟΣ άντλησε ψήφους από την Ν.Δ. Για την ακριβεια, ειναι γνωστο οι σχεσεις κωλος και βρακι της ΝΔ με την Χρυση Αυγη, εδω και 30 χρονια. Τα μελη της ΝΔ, ηταν και μελη της Χρυσης Αυγης, και τουμπαλιν, τα μελη της Χρυσης Αυγης ηταν και μελη της ΝΔ. Μετα, οταν πιανανε δουλεια, οσοι ηταν ρουφιανοι και χαφιεδες, τους εβαζε η υπηρεσια μονο στη Χρυση Αυγη. Οι υπολοιποι πηγαιναν στη ΝΔ.





48ωρη
από απεργία 12:59, Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012
Παρασκευή-Σάββατο
48ωρη απεργία. (προκηρυγμενη απο ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ. Τωρα ξυπνησαν!)
Καθαρός μισθός 480!
Παρασκευή Σάββατο όλοι απεργοί




EΛΕΟΣ
από ΑΠΑΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ 12:45, Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012
ΠΕΡΙ ΝΕΟΑΝΑΧΡΙΑΣ-ΥΠΕΡΜΑΛΑΚΙΑΣ
ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΠΑΠΙΕΣ !
Σ ΑΛΛΟΤΙΝΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΕΦΡΙΤΕ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΚΑΙ ΕΣΚΟΥΖΕ Ο ΔΙΑΣ!
ΜΑΛΑΚΙΣΤΕΙΤΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ!ΚΑΝΤΕ ΚΟΝΤΡΟΛ ΚΑΙ ΣΒΗΣΤΕ ΑΠΟΨΕΙΣ!ΕΙΣΤΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ!ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡΟΧΟΙ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΥΑΛΑ!ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ(ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΩΝ)!
ΕΙΣΤΕ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ!ΜΑΛΛΟΝ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΕΡΙ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΜΕΓΑΛΟΑΣΤΙΣΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ!
ΜΑΛΑΚΕΣ Η ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ Η ΤΟ ΠΟΥΛΟ ΑΠΟ ΑΛΛΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ !ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΒΙΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΚΟΚΑΡΙΣΜΕΝΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΚΑΙ ΓΗΠΕΔΙΚΟΥΣ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΕΙΤΕ!Ο ΥΠΟΛΟΙΠΟΣ ΛΑΟΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΑΣΤΟΙ!ΣΑΣ ΕΦΑΓΕ Η ΜΑΓΚΟΚΛΑΝΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΤΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΣΚΑΤΟΜΥΑΛΑ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΑ ΖΩΑΚΙΑ!
ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΑΛΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΞΕΡΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΛΩΡΑ!