Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

Πεμπτη 9 Ιουλιου 2015


Τελικα μαλλον ηταν στημενο το δημοψηφισμα. Το ΟΧΙ εγινε ΝΑΙ. Για αυτό εκανε ο Τσιπρας τουμπεκι ψιλοκομμενο τη βδομαδα πριν το δημοψηφισμα, ενώ λυσσομανουσανε στην προπαγανδα υπερ του ΝΑΙ όλα τακαναλια και οι εφημεριδες, ενώ οι απειλες από τους ευρωπαιους ινστρουχτορες του ευρωπαικου κογκλαβιου πηγαιναν και ερχονταν. Και ο ιδιος ο Τσιπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ περιμενε να καμφθει ο ελληνικος Λαος και να ψηφισει ΝΑΙ. Όταν ο Λαος ψηφισε ΟΧΙ, πεσανε ολοι από τα συνεφα. Ο ιδιος ο Τσιπρας «παραιτησε» τον Βαρουφακη, και συνεδριασε με τα γερμανοτσολιαδικα κομματα που ηταν υπερτου ΝΑΙ. Να δωσουμε κωλο δηλαδη στους κωλοευρωπαιους, και να δεχτουμε ένα 3ο χειροτερο μνημονιο, που θα εξαθλιωνει τελειωςτον Λαο και θα διαλυει τελειως την ελληνικη οικονομια, μετατρεποντας την Ελλαδα σε αποικια και προτεκτορατο των κωλοευρωπαιων που όλα τα προιοντα θα εισαγωνται.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Παρασκευη 7.30 μμ στο Συνταγμα. Το ΟΧΙ δινει νεα μαχη.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Απόφαση της ΚΣΕ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, 8/7/2015
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟ «ΟΧΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ» ΡΗΞΗ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ / ΕΕ / ΔΝΤ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΟΛΑΟΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΕΥΡΩ ΕΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
[...] Μέσα στις κρίσιμες αυτές μέρες, αναδείχτηκε το ρεύμα του ΟΧΙ της ρήξης, του ΟΧΙ μέχρι το τέλος. Τώρα είναι η ώρα για να συγκροτήσουμε μια μεγάλη κοινωνική και πολιτική πρωτοβουλία της υπεράσπισης αυτού του ΟΧΙ. Για ένα μεγάλο ΝΑΙ στη ρήξη, για έναν άλλο δρόμο χωρίς μνημόνια και χρέος, χωρίς ευρώ και ΕΕ, για μια αντεπίθεση των λαϊκών αγώνων, για την κατάκτηση των δίκαιων εργατικών αιτημάτων. [...]
Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλεί στην κινητοποίηση που οργανώνουν εργατικά σωματεία, συλλογικότητες κι αγωνιστές την Παρασκευή 10/7, ώρα 19.00 στα Προπύλαια. Καμία διαπραγμάτευση – καμία νέα συμφωνία. ΟΧΙ στο ξεπούλημα της απόφασης του λαού. ΟΧΙ μέχρι τέλους
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Έχει οικογενειακή παράδοση και προϋπηρεσία στους γερμανοτσολιάδες ο νέος αρχηγός της ΝΔ...
Ο παππούς του προσωρινού αρχηγού της ΝΔ Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ο Βασίλειος Μεϊμαράκης, είχε καταγγείλει με αποτροπιασμό τις «ωμότητες» των συμπατριωτών του κατά των Γερμανών αλεξιπτωτιστών στη Μάχη της Κρήτης, ενώ δήλωνε ότι τασσόταν στο πλευρό της κυβέρνησης Τσολάκογλου. («Ελεύθερον Βήμα» 5.6.1941)
Άλλα μέλη της οικογένειας Μεϊμαράκη διαδραμάτισαν επιλήψιμο ρόλο κατά τη... διάρκεια της Κατοχής στην Κρήτη.
Εκπρόσωπος της σήψης της κυρίαρχης τάξης, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης είναι ένας από αυτούς που μετέφεραν τα τελευταία χρόνια ακόμη και μέσα στη Βουλή τον λόγο του τσαμπουκαλίδικου σεξισμού των "πρώτων τραπεζιών πίστα". Είναι αυτός που φώναζε σε βουλευτή άλλου κόμματος "βγες έξω να σε γαμήσω" και απευθυνόμενος στον τότε βουλευτή της Ν.Δ. και σημερινό πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, του έλεγε "Προκόπη, σε άκουσα το πρωί που βγήκες να γλείψεις τον Χατζηνικολάου, πήγες να του γλείψεις τον πούτσο. Άμα θες, έλα να γλείψεις τον δικό μου που είναι πιο ωραίος". Γόνος πολιτικού τζακιού της Κρήτης, ο Μεϊμαράκης υπήρξε ως στέλεχος της ΟΝΝΕΔ ένας από τους ηγέτες των τραμπούκικων ομάδων "Ρέιντζερς", από τις οποίες προήλθε ο δολοφόνος του Νίκου Τεμπονέρα, Γιάννης Καλαμπόκας.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Did you know Arnold Schwarzeneggers father was a high ranking Nazi SS officer under Hitler and his nickname was the Terminator?
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
65.000 αρχαιολογικά αντικείμενα κλεμμένα από τους "τζιχαντιστές" της "πολιτισμένης" δύσης, εκ νέου στην κατοχή της Αραβικής Σοσιαλιστικής Δημοκρατίας της Συρίας!
Η Συρία κατόρθωσε να αποκτήσει εκ νέου 65.000 τεράστιας αρχαιολογικής αξίας ευρήματα, που είχαν κλέψει οι πλιατσικολόγοι του "ισλαμικού κράτους". Οι φονιάδες μισθοφόροι της "πολιτισμένης" δύσης, δεν περιορίζονται στην μισθοδοσία που τους παρέχουν η δύση, τα αραβικά δικτατορικά καθεστώτα και το Ισραήλ, ούτε στο εμπόριο ανθρώπινων οργάνων, που λαμβάνουν δολοφονώντας μικρά παιδιά για τους πάμπλουτους του πλανήτη, αλλά εμπορεύονται και την πολιτιστική κληρονομιά της Συρίας, όπως και του Ιράκ, της Υεμένης και όλων των χωρών που τους εγκαθιστούν τα ανθρωπόμορφα κτήνη της ναζιστικής Ευρωπαϊκής Ένωσης... Ο Abdelkarim Ma'mun, Διευθυντής αρχαιοτήτων και... Μουσείων της Συρίας, δήλωσε ότι "τα 65.000 αντικείμενα είχαν κλαπεί από τους φονιάδες σε έδαφος της Συρίας". Ανάμεσα στον ανεκτίμητο αρχαιολογικό θησαυρό που κατόρθωσε να αποκτήσει εκ νέου η Συρία, περιλαμβάνονται αντικείμενα διαφόρων μεγεθών, προτομές ελληνιστικής, ρωμαϊκής εποχής και τεράστιας πολιτιστικής αξίας αντικείμενα της Βυζαντινής περιόδου. Το μεγαλύτερο μέρος αυτών των θησαυρών παραδόθηκαν στην κυβέρνηση της Συρίας από τις αρχές του Λιβάνου, μέσω του οποίου προσπάθησαν να τα διοχετεύσουν στις "αγορές" οι δολοφόνοι, για να κοσμούν τα σπίτια και τα σαλόνια των πλουτοκρατών της "πολιτισμένης" σάπιας "υψηλής" κοινωνίας της δύσης.
Στο μεταξύ, ο περήφανος Αραβικός στρατός της Συρίας ξεκαθαρίζει τις περιοχές που δρουν οι τζιχαντιστές. Σε χθεσινή επιχείρηση του στρατού στις περιοχές (χωριά) Droushan, Al Durra και Rabia, περίπου 60 χιλιόμετρα από την πόλη της Λαοδικείας (αρχαία ελληνική πόλη:Λαοδίκεια ἡ Πάραλος, σημερινή Λαττάκεια), τα πτώματα περισσότερων από 50 μισθοφόρων από πολλές χώρες του κόσμου, οδεύουν για να συναντήσουν τις παρθένες του παραδείσου...
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Με το αίτημα της κυβέρνησης στον ΕΜΣ για νέα χρηματοδότηση, η Ελλάδα πετιέται στον σκουπιδοφάγο.
Υπό καθεστώς ενός οιονεί παγκόσμιου κραχ των χρηματαγορών, η κυβέρνηση υπέβαλλε στον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας αίτηση νέας χρηματοδότησης. Αιτείται νέο χρέος για το παλιό. Με την αίτηση αυτή η χώρα υπάγεται πλέον απευθείας στον μόνιμο μηχανισμό ελγχόμενης χρεοκοπίας και διάλυσης. Ο ΕΜΣ δεν είναι κάτι απλό. Είναι ένα ίδρυμα ελεγχόμενης χρεοκοπίας με έδρα το Λουξεμβούργο για τις χώρες της ευρωζώνης που αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στα... χρέη τους. Η συνθήκη για τον ΕΜΣ δεν είναι παρά μία συνθήκη χρέους για την προστασία του ευρώ. Το διοικητικό συμβούλιο και ο διευθύνων σύμβουλος έχουν απόλυτη εξουσία έναντι των κρατών μελών που οφείλουν να συμμορφώνονται «άνευ όρων και αμετάκλητα», όπως ορίζεται αυτολεξεί στην Συνθήκη Ίδρυσης του ΕΜΣ. Στην ουσία πρόκειται για το στήσιμο ενός ανεξέλεγκτου οργανισμού με έδρα το Λουξεμβούργο ώστε να μην υπόκειται σε κανέναν έλεγχο και καμία εξουσία, δικαστική, ή άλλης μορφής. Με άλλα λόγια το κράτος μέλος που δανείζεται απευθείας από τον ΕΜΣ χάνει όχι μόνο την εθνική του κυριαρχία, αλλά την ίδια την κρατική του υπόσταση. Η κυβέρνηση οφείλει "άνευ όρων και αμετάκλητα" να ακολουθεί κατά γράμμα ότι αποφασίζει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το διοικητικό συμβούλιο του ΕΜΣ. Δηλαδή, με την ένταξή μας στο ΕΜΣ, τελειώσαμε σαν Ελλάδα. Μετατρεπόμαστε σε οικόπεδο υπό εκκαθάριση του μηχανισμού. Κι όλα με αριστερά στην κυβέρνηση.
Το Σχόλιο της Ημέρας, 9/7/2015, dimitriskazakis.blogspot.com