Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017

Πεμπτη 21 Δεκεμβριου 2017



To να ασχολείσαι ακόμα σήμερα με το συνέδριο της ΝΔ κ με παρουσιάσεις βιβλίων και ταινιών, ενώ ήρθε νέο "ιδιώνυμο" έγκλημα παρεμπόδισης της διενέργειας πλειστηριασμών, είναι σαν να βγαίνει μετεωρολόγος να πει για τον καιρό κ ενώ σ' όλη τη χώρα έχουμε θεομηνία με υπό το μηδέν θερμοκρασίες κ με νεκρούς κ τραυματίες, αυτός να λέει ότι στη δυτική Χάλκη ο καιρός θα είναι αίθριος με βροχούλες κατά διαστήματα (ή να αποκρύβει και τις βροχούλες ακόμα...). `Ελεος ρε (συρι)Ζαίοι!
σχολιο.- Έχουν κάνει μεγαλύτερη ζημιά από όση έκαναν τα αφεντικά τους στον βππ
σχολιο.- παντα σκαρτοι οι δηθεν ''αριστεροι'' (συρι)Ζαιοι,  δεξιοτεροι της δεξιας.....και στην οχτωβριανη με τους καντε ηταν.....γιατι μας κανει εντυπωση που ειναι με τις τραπεζες?
Σχολιο.- Υπάρχει στάση. Να φορέσουμε όλες και όλοι πικέτες που να λενε εμποδίζω τους πλειστηριασμούς και να πάμε εκεί στα δικαστήρια να μας συλλάβουν διακόσια τετρακόσια άτομα να γελάμε μαζί στη ΓΑΔΑ.
Σχολιο.- Το βέβαιο είναι πως με τις εξυπνάδες τους θα κατεβάσουν στα δικαστήρια και κόσμο που ουδέποτε συμμετείχε στο κίνημα για τους πλειστηριασμούς. Το Ιδιώνυμο θα ακυρωθεί στον δρόμο. Τι θα κάνουν; Κάθε Τετάρτη θα συλλαμβάνουν εκατοντάδες και χιλιάδες; Και πώς θα γίνεται αυτό; Έχουν την αυταπάτη πως ο κόσμος θα κάθεται να τον συλλαμβάνουν; Την πρώτη κιόλας μέρα που θα επιχειρήσουν να το κάνουν, θα καεί η Ελλάδα. Κι από κοντά χιλιάδες άλλοι θα γράφουν "απειλητικά" κείμενα. Θα μας πιάνουν και στα σπίτια μας; Άσχημο μπλέξιμο θα 'χουν οι μαθητευόμενοι μάγοι της καταστολής.
Όλοι και όλες σήμερα στις 4 στο Σύνταγμα. Φέρνουν το Ιδιώνυμο εσπευσμένα για ψήφιση στη Βουλή.




-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Και τίποτ' άλλο να μην είχαν κάνει, η απόφασή τους να επιτρέψουν ν' ανοίγει φαρμακείο κάθε άσχετος (στην πραγματικότητα να πουλάνε τα φάρμακα στα σούπερ μάρκετ) τους δίνει επάξια τον χαρακτηρισμό των κοινωνικών δολοφόνων.
Παίζει με την υγεία του λαού η αληταμπουρία. Και σωπαίνουν οι παλαμακιστές, αδιαφορώντας και γι' αυτό το έγκλημα. Το πιο άθλιο είδος χουλιγκάνων, που στηρίζουν την ομάδα των πλουσιόπαιδων που κυβερνάει, ακόμα κι όταν τσαλαπατάει το δικαίωμα στην υγεία, για να ευνοήσει τα μεγάλα συμφέροντα.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το άθλιο αυτό σήμα (ποστ με το σημα του ΚΚΕ με τον πυρσο της ΝΔ στη θεση του σφυροδρεπανου), που ταυτίζει το ΚΚΕ με τη Ν.Δ. δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα liberal.gr σε άρθρο το οποίο αναφέρεται στην αντίθεση του ΚΚΕ στην κατάργηση του μειωμένου συντελεστή φορολογίας στα νησιά. Στο οποίο, μάλιστα, καταγγέλλεται και η Ν.Δ. Αν και το liberal.gr λίγο μετά αφαίρεσε αυτό το σήμα, γράφοντας πως μπήκε εκ παραδρομής, οι  (συρι)Ζαίοι το αναπαράγουν.
Ο αντικομμουνισμός και η βρόμικη συκοφάντηση της Αριστεράς στις καλύτερες στιγμές τους. Προετοιμάζοντας ιδεολογικά το έδαφος για να υλοποιηθεί το νέο Ιδιώνυμο που προωθεί η κυβέρνηση Τζίφρα. Με μαζικές φυλακίσεις αριστερών αγωνιστών.
Μάταιος κόπος! Ξέρουν πως οι πλειστηριασμοί θα γίνουν ο τάφος τους και έχουν αφηνιάσει.
Σχολιο.- Βρίζοντας το ΚΚΕ που υπερασπίζεται τον κόσμο που ζει στα νησιά.
Σχολιο.- Εχουν τεραστιο μένος εναντίον του ΚΚΕ αυτον τον καιρό,αλλά τόση αθλιότητα πια;Εχεις δίκιο όσον αφορα στους πλειστηριασμούς.Αυτο και το ζήτημα της απεργίας είναι είναι η μητερα των μαχών.Κυριολεκτικα ή αυτοι ή εμεις.Απλα αναρωτιέμαι,όλοι αυτοί,που αφηνιάζουν υπέρ των πλειστηριασμων δεν χρωστάνε πουθενα;
Σχολιο.- Έχουν τεράστιο μένος ενάντια σε οποιονδήποτε τους ασκεί κριτική από τα αριστερά και συμμετέχει στα κινήματα. Και για τη ΛΑ.Ε λένε ακόμα χειρότερα απ' αυτά που λένε για το ΚΚΕ. Δεν ξέρω αν χρωστάνε ή όχι, αλλά οι περισσότεροι ωφελούνται ποικιλοτρόπως από την παραμονή του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία. Έχει βολευτεί κόσμος και κοσμάκης. Άσε που μεγάλο ποσοστό αποτελείται από πρώην πασόκους που και το μένος τους κατά της Αριστεράς αποτελεί σταθερό στοιχείο της ιδεολογίας τους και μια ζωή με πελατειακές ρουσφετολογικές σχέσεις έχουν ζήσει.
Σχολιο.-  Ναι ανέφερα το ΚΚΕ γιατί είναι πιο ισχυρο και είναι λογικο να το φοβουνται περισσότερο.Για την ΛΑΕ έχουν κι άλλους λόγους,που λένε.Είναι άτομα,που εφυγαν απο τον Συριζα και τους έχουν άχτι.Ασφαλως έχει βολευτει πολύς κόσμος κι άλλος τόσος περιμένει να βολευτει,αλλά και πάλι.Τόση λύσσα εναντιον ανθρωπων,που τους ξεσπιτώνει η κυβερνηση;




---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σύσσωμη η κοινοβουλευτική αλητεία που στηρίζει την κυβέρνηση του αμόρφωτου κοινωνικού δολοφόνου θα ψηφίσει να μας βάζουν φυλακή όταν πηγαίνουμε να εμποδίσουμε πλειστηριασμούς ή όταν γράφουμε κάτι που κάποιος μπορεί να το θεωρήσει απειλητικό κ.λπ. κ.λπ.
Από την ίδια μέρα χιλιάδες από μας θα γράφουμε σκόπιμα ώστε να προκαλέσουμε διώξεις και φυσικά, την πρώτη κιόλας Τετάρτη που θα γίνουν πλειστηριασμοί, θα μαζευτούν στα Ειρηνοδικεία όσοι δεν έχουν μαζευτεί ποτέ μέχρι τώρα. Καθώς θα κατέβει και κόσμος μόνο και μόνο από φιλότιμο.
Κι εκεί είναι που θα εξευτελιστεί πλήρως η κυβέρνηση του αμόρφωτου κοινωνικού δολοφόνου. Αν διατάξει τη σύλληψη χιλιάδων πολιτών, που σημαίνει πως θα ξεσπάσουν μάχες έξω από κάθε Ειρηνοδικείο και έξω από κάθε Αστυνομικό Τμήμα, ενώ θα έρχονται μπάτσοι να μας πιάνουν και στα σπίτια μας λόγω απειλητικών κειμένων, το βέβαιο είναι πως μέσα σε λίγες μέρες θα καταρρεύσει κάτω από την έκρηξη της λαϊκής οργής.
Αν μαζέψει άρον-άρον τον νόμο, μη εφαρμόζοντάς τον, θα τους ρίξουν οι τράπεζες. Και έχουν χίλιους μύριους τρόπους να το κάνουν. Ένας απ' αυτούς είναι να βγάλουν στη φόρα και ποιοι από τους βασικούς συριζαίους είναι άμεσα διαπλεκόμενοι με βρόμικα συμφέροντα.
Είτε έτσι είτε αλλιώς, οι πλειστηριασμοί θα είναι ο πολιτικός τάφος της συμμορίας των πλουσιόπαιδων που μας κυβερνάει.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μόλις μέτρησα καμιά δεκαριά δημοσιεύσεις στις οποίες ο ξευτιλισμένος αλητάμπουρας Κοντονής χαρακτηρίζεται ξευτιλισμένος αλήτης. Εγώ τον έλεγα έτσι από τον Αύγουστο, όταν διέταξε να ξεγυμνωθούν και να υποβληθούν σε κολπικό και πρωκτικό έλεγχο οι κρατούμενες στον Κορυδαλλό που διαμαρτύρονταν για τον θάνατο συγκρατούμενής τους στην οποία δεν είχε επιτρέψει τη νοσηλεία.
Ήταν κάμποσοι αυτοί που εξέφραζαν τη δυσαρέσκειά τους για τον χαρακτηρισμό, που δεν τον έβρισκαν πολιτικό. Και δεν εννοώ συριζαίοι που γουστάρουν ξεγυμνώματα φυλακισμένων γυναικών. Αριστεροί ήταν αυτοί που δυσφορούσαν. Οι συριζαίοι με μπλόκαραν και με έβριζαν χωρίς να τους βλέπω ή από το ραδιοσταθμό τους, που δεν τον ακούω.
Τώρα, λοιπόν, που το θέμα είναι κοινωνικό-πολιτικό και όχι υπόθεση κάποιων απίθανων φυλακισμένων, και ο χαρακτηρισμός "ξευτιλισμένος" αποδίδεται στον αλητάμπουρα από πολύ κόσμο, ας χαλαρώσω κι εγώ.
Θ' αρχίσω να γράφω, "πάντως, Σταύρο, ήταν λάθος αυτό που έκανες. Πώς μπόρεσες, ρε φίλε; Για κανόνισε μια μέρα να βρεθούμε, γιατί έχω να σου κάνω κριτική για κάμποσα, Ν' ακούσω και τη γνώμη σου, δηλαδή".
Ρύθμιση ανάλογη μ' αυτήν που έφερε για ψήφιση η κυβέρνηση Τσίπρα δια του φασιστάκου Κοντονή, δεν επιχείρησε καμιά μεταπολεμική κυβέρνηση. 
Αν εξαιρέσουμε τις κυβερνήσεις στα χρόνια του Εμφυλίου και της χουντικής εφταετίας.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥΣ;
Πλειστηριασμοί στο Ειρηνοδικείο Αθηνών με τον χώρο αποκλεισμένο με λαμαρίνες. Κατά παράβαση κάθε έννοιας αδιάβλητης διεξαγωγής δικαστικών διαδικασιών, άρα ενώπιον των πολιτών.
Κι απέξω σήμερα Τεταρτη βροχή από χημικά από τους ένστολους χρυσαυγίτες του Τσίπρα.
Έτοιμο το σκηνικό για το Ιδιώνυμο που κατέθεσε ο Κοντονής. Και που θα γίνει ο πολιτικός τους τάφος.
Εμείς είναι απολύτως βέβαιο πως θα συνεχίσουμε να παρεμποδίζουμε τους πλειστηριασμούς. Και να απειλούμε όσους συμβολαιογράφους συμμετέχουν, λέγοντας ξεκάθαρα πως θα δώσουν λόγο.
Θα μας συλλάβουν όλους; Και νομίζουν πως θα σταθούν στην κυβέρνηση, αν επιβάλλουν καθεστώς έκτακτης ανάγκης; Δεν έμαθαν τίποτα για την τύχη των Τσολάκογλου, των Ράλληδων, των Παπαδόπουλων και των Ιωαννίδηδων;
Και καλά ο αμόρφωτος πρωθυπουργίσκος. Αυτός πολύ πιθανό να μην ξέρει. Αλλά και ο Κοντονής; Τόση αλαζονεία; Τόση ανοησία;



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΙΔΙΩΝΥΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΦΑΣΙΣΤΑ ΚΟΝΤΟΝΗ
Ο ξευτιλισμένος βασανιστής κρατούμενων γυναικών, ο πλέον κατάλληλος για τη θέση που κατέχει στην κυβέρνηση των κοινωνικών δολοφόνων, ξεδιπλώνει ένα ένα τα χαρίσματά του. Νομικός ο ίδιος και με θητεία στην Αριστερά, ξέρει πολύ καλά πώς αρχίζει η θωράκιση ενός καθεστώτος έκτακτης ανάγκης.
Στην απεγνωσμένη προσπάθειά του να υπερασπιστεί, ως διαπλεκόμενος, την απαίτηση των τραπεζών να βάλουν χέρι στη λαϊκή στέγη, δεν διστάζει να προωθήσει τα ανάλογα μέτρα. 
Με τη γλώσσα που χρησιμοποίησε πάντα η εθνικοφροσύνη, περί "εθνικού συμφέροντος", καταθέτει τροπολογία που επιβάλλει φυλάκιση από τρεις έως και έξι μήνες σε όποιους, συμμετέχοντας στο κίνημα κατά των πλειστηριασμών, εμποδίζουν τη διεξαγωγή τους στα ειρηνοδικεία. 
Επιπλέον, επαναφέροντας το μεσοπολεμικό Ιδιώνυμο και το εμφυλιοπολεμικό Γ΄ Ψήφισμα, ποινικοποιεί τον λόγο, επιβάλλοντας φυλάκιση σε όποιον "απειλεί συμβολαιογράφο" που συμμετέχει σε πλειστηριασμό.
Ο φασιστάκος έδειξε τις προθέσεις της κυβέρνησης. Θα κάνουν τα πάντα για να παραδώσουν στις τράπεζες τη λαϊκή στέγη.
Από τη μεριά μας θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να διαψευστούν οι ελπίδες τους. Και να ΄ρθει η μέρα που ο φασίστας Κοντονής θα δώσει λόγο. Για να δούμε ποιος απειλεί ποιον!



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



H Δίκη των 7 από Κερατέα ξεκίνησε σήμερα και θα συνεχιστεί αύριο στο Πρωτοδικείο Αθηνών - Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο (είσοδος από την οδό Δέγλερη). Λόγω της σοβαρότητας των κατηγοριών, χρειάζεται η παρουσία και η στήριξη όλων .
Σήμερα ,Κατηγορούμενος : «Ναι , εκεί ήμουν , για να υπερασπιστώ τον τόπο μου!»
Οι άντρες εις τα δύσκολα δείχνουν το χαρακτήρα 
Σηκώνουν τα ανάστημα και φτιάχνουνε την μοίρα!

Αυτό είναι το παράδειγμα ελεύθερων ανθρώπων!
Σήμερα 20/12/2017 ,σε δικαστήριο για την Κερατέα!



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Προφανώς "έκοψαν " την Ελληνοφρένεια με εντολή της κυβέρνησης. Τώρα έχουμε νόμους για συλληψεις και ποινικες διώξεις ειδικά για όσους παρεμβαινουν στις κατασχέσεις.
Δεν είναι χούντα, μην το συζητάτε.

ELLINOFRENEIA
Συντροφοι τηλεθεατες μας εκοψαν αιφνιδιως από τον ALPHA TV ! Μας ανακοινωηκε χθες βραδυ αφου ειχε γυριστει&μονταριστει η εκπομπη, με αποτελεσμα να μην μπορεσουμε καν να χαρετισουμε το κοινο. Ευχαριστουμε λοιπον οσους μας παρακολουθησαν αυτά τα 4μισι χρονια. Ραντεβου στα Γουναραδικα.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Δεν άκουσα σήμερα κανέναν να λέει ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ.
Αυτό που σας νοιάζει μόνον είναι να το λέτε απ' τον Αύγουστο... Αντε μην τα πάρω!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Αν ηταν η Βενεζουελα, θα ηταν εκτακτο δελτιο....Ομως ειναι η Αργεντινη του Μακρι, εκατονταδες χιλιαδες στους δρομους για τον σφαγιασμο των ασφαλιστικων δικαιωματων και η απαντηση της νεοφιλελευθερης χουντας...Σκηνες απο ταινιες προσεχως, πολεμος (μεσα και εξω απο τις χωρες) παντου..


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Μακάρι να υπήρχαν περισσότεροι σαν κι αυτήν. Ίσως κορίτσια σαν την Ταμίμι να μπορέσουν να ταρακουνήσουν τους Ισραηλινούς. Ίσως η ιντιφάντα των χαστουκιών να επιτύχει εκεί όπου όλες οι άλλες μέθοδοι αντίστασης, βίαιες και μη βίαιες, έχουν αποτύχει".
"Οι Ισραηλίνοι τα έχουν χάσει. Δεν είναι αυτό που τους είπαν. Είναι συνηθισμένοι να ακούνε για τρομοκράτες και τρόμο και για δολοφονική συμπεριφορά. Είναι δύσκολο να κατηγορήσουν την Αχέντ Ταμίμι για όλα αυτά. Δεν είχε ούτε ψαλίδι στα χέρια της. Πού είναι η παλαιστινιακή σκληρότητα; Πού είναι ο κίνδυνος; Πού είναι το κακό; Ξαφνικά όλα άλλαξαν: Για μια σπάνια στιγμή ο εχθρός φαινόταν τόσο ανθρώπινος. Φυσικά μπορείτε να βασιστείτε στο μηχανισμό προπαγάνδας και πλύσης εγκεφάλου του Ισραήλ, που είναι τόσο αποτελεσματικοί, για να δολοφονήσετε τον χαρακτήρα της Ταμίμι πολύ σύντομα. Θα χαρακτηριστεί κι αυτή ως μια σκληρή τρομοκράτις που γεννήθηκε για να σκοτώσει. Θα ειπωθεί ότι δεν έχει δικαιολογημένα κίνητρα και ότι δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία για τη συμπεριφορά της.
Η Αχέντ Ταμίμι είναι ηρωίδα, Παλαιστίνια ηρωίδα. Κατόρθωσε να τρελάνει τους Ισραηλινούς. Τι θα λένε οι στρατιωτικοί ανταποκριτές και οι ακροδεξιοί υποκινητές και οι ειδικοί ασφαλείας; Πόσο καλές είναι οι ειδικές μονάδες 8200, Οκέτζ, Ντουβεντβάν, Κφιρ και άλλες, αν τελικά ο ισραηλινός στρατός βρίσκεται αντιμέτωπος με έναν αβοήθητο άμαχο πληθυσμό που είναι κουρασμένος από την κατοχή, ενσωματωμένος σε ένα κορίτσι με καφίγια στον ώμο του;"
*Ο Γιδεόν Λεβί είναι αρθρογράφος της ισραηλινής εφημερίδας Haaretz και μέλος της συντακτικής επιτροπής της.Ο Λεβί εντάχθηκε στην Haaretz το 1982 και διετέλεσε τέσσερα χρόνια ως αναπληρωτής αρχισυντάκτης της εφημερίδας. Είναι ο συγγραφέας του εβδομαδιαίας στήλης «Twilight Zone», η οποία καλύπτει την ισραηλινή κατοχή στη Δυτική Όχθη και τη Γάζα κατά τη διάρκεια των τελευταίων 25 ετών, καθώς και ο συγγραφέας του πολιτικού ρεπορτάζ της εφημερίδας. Το βιβλίο του Η Τιμωρία της Γάζας εκδόθηκε το 2010 από τον εκδοτικό οίκο Verso στις ΗΠΑ και το Λονδίνο.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΕΚΤΑΚΤΟ-ΕΠΕΙΓΟΝ!
ΌΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΝΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΣΥΕΙΖΑΝΕΛ ΓΙΑ ΔΙΩΞΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΏΝ! ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΟΝ. ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΟΛΛΩΝ!
ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΑ ΣΚΛΗΡΑ ΤΟΥ ΔΟΝΤΙΑ. ΜΗΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ. Ο ΛΑΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΔΟΝΤΙΑΣΕΙ!!
ΕΠΑΜ



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



σημερα κοπηκε το ΕΚΑΣ στους πιο φτωχους συνταξιουχους...πετσοκοψαν ζωες κ αξιοπρεπειες των γονιων μας ..καταδικασαν ανθρωπους που δε μπορουν να κανουν κατι για ν αναπληρωσουν την απολυτη φτωχεια τους κυριως λογω ηλικιας...συνταξεις 370€…σ αυτη την κατα τ αλλα ρημαγμενη απο ελεεινους κ πουλημενους πολιτικους, ανδρεικελα ξεφωνημενα που αντι να κρυβονται, να παραιτηθουν , εκφωνουν λογους στο βημα της ταχα βουλης που δε διαφερει απο μπουρδελο τελευταιας υποσταθμης...αυτη ειναι η ηττα κ η νεκρωσιμη ακολουθια αυτης της ανυποληπτης κοινωνιας συνενοχης κοινωνιας...ντροπη σε ολους μας... τωρα ολοι μαζι με το ΕΠΑΜ!



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



το ξερετε οτι εχει συγκέντρωση σήμερα Πέμπτη έξω από τη Βουλή στις 4μμ
καλούν πολιτικές οργανώσεις και κινήσεις κατά των πλειστηριασμών ενάντια στην τροπολογία.
αντε ,ολοι εκει



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Η απόφαση του δικαστηρίου( 20-12-2017)για την Αχέντ ήταν να επεκταθεί η κράτησή της για ακόμα 10 μέρες. Ο πατέρας της Αχέντ, Μπασέμ, που παραβρισκόταν στο δικαστήριο συνελήφθη επίσης από τις ισραηλινές δυνάμεις. Μαζί με την Αχέντ είχε συλληφθεί και η μητέρα της, Ναριμάν, η οποία ακολούθησε την κόρη της επειδή είναι ανήλικη.
Χθες το βράδυ, οι ισραηλινοί στρατιώτες συνέλαβαν επίσης την 21χρονη Νουρ Ταμίμι, ξαδέλφη της Αχέντ, μέσα από το σπίτι της.
Έτσι τώρα, οι Ισραηλινοί κατακτητές κρατούν την Αχέντ, τη μητέρα της Ναριμάν, τον πατέρα της Μπασέμ και την Νουρ Ταμίμι.
Το Ισραήλ προσπαθεί να καταστείλει την οικογένεια Ταμίμι για το ρόλο της στην οργάνωση της μη βίαιης αντίστασης στην κλοπή της Παλαιστινιακης γης  απο το Ισραήλ.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στην Αργεντινή τις τελευταίες μέρες οι άνθρωποι -κάθε ηλικίας- βγαίνουν με λύσσα στους δρόμους κατά εκατοντάδες χιλιάδες.
Συγκρούονται με τις δυνάμεις καταστολής μιας πολύ σκληρής νεοφιλελεύθερης κυβέρνησης έχοντας μάλλον συνειδητοποιήσει πια ότι αγωνίζονται για πολύ περισσότερα πράγματα από τη σύνταξή τους.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



μωρα που μεγαλωνουν μονα τους ...
Μπορείτε να στείλετε ή να πάτε εδώ ότι μπορείτε...
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ "ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ" Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας 80. Τ.Κ 115 28
ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ "ΕΛΕΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ"Διεύθυνση, Πλατεία Έλενας Βενιζέλου 2 115 21 Αθήνα
Στα μαιευτηρια Ελενα και Αλεξανδρας και στα νοσοκομεια παιδων, υπαρχουν εγκαταλελειμενα μωρα…. Καποια εγιναν νηπια μεσα σε ένα θαλαμο.
Δεν υπαρχει κανεις να τους παρει εστω ένα βρακακι… ισως γιατι πολλοι δεν το ξερουν..
Ότι μπορειτε και αν μπορειτε (ρουχαλακια, κουβερτουλες, μπιμπερο, ακομα και πιπιλες)
Σχολιο.- Μωρά που περιμένουν και ένα σύστημα που καθιστά σχεδόν ακατόρθωτη την υιοθεσία. 4 χρόνια μέσος χρόνος αναμονής, για ετεροφυλόφιλα ζευγάρια, 4 + κάτι για άτομο που θα γίνει (είτε είναι ήδη) μονογονέας και για ομοφυλόφιλα ζευγάρια συνπλην άπειρο. Εκτός απο ρούχα κάποιες ήδη μαμάδες και θηλάζουσες δωρίζουν το μητρικό γάλα τους και πηγαίνουν να ταϊσουν τα μωρά, να τα αγκαλιάσουν και να περάσουν χρόνο μαζί τους.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Αυτεπάγγελτη δίωξη σε όποιον προκαλεί απλή σωματική βλάβη ή απειλεί με βία ή άλλη παράνομη πράξη ή παράλειψη υπάλληλο πλειστηριασμού που διενεργείται κατά τη διαδικασία αναγκαστικής εκτέλεσης, περιλαμβάνει η τροπολογία του νομοσχεδίου του υπουργείου Δικαιοσύνης που κατατέθηκε στη Βουλή. Με την ίδια τροπολογία τιμωρείται με τις προβλεπόμενες από την κείμενη νομοθεσία ποινές (φυλάκιση 6 ή 3 μηνών κατ΄ελάχιστο όριο, κατά περίπτωση), όποιος εισέρχεται και παραμένει σε χώρους διεξαγωγής πλειστηριασμών κατά τη διαδικασία αναγκαστικής εκτέλεσης, διακόπτοντας η διαταράσσοντας την ομαλή διεξαγωγή αυτών.
Αυτεπάγγελτη δίωξη
για όσους έχουν πράξει ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ,
για όσους κατ΄ επανάληψη έχουν καταλύσει το Σύνταγμα,
για την καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων ,
για την γενοκτονία των Ελλήνων,
θα γίνει κάποτε ;;
Αυτο λεει το ΕΠΑΜ!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Συντονισμός Συλλογικοτήτων Αττικής - ΣΥΣΑ | Όλοι και όλες στη Βουλή, σήμερα στις 4 μμ, ενάντια στην αντιδραστική τροπολογία ποινικοποίησης του κινήματος κατά των πλειστηριασμών

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, με εκπρόθεσμη τροπολογία της τελευταίας στιγμής, προχωράει στο αντιδραστικό, χουντικής έμπνευσης, μέτρο της αυτεπάγγελτης δίωξης ενάντια στους αγωνιστές και τις αγωνίστριες κατά των πλειστηριασμών, που διεκδικούν την άμεση προστασία της στέγης καθώς και ό,τι απέμεινε σαν περιουσία στα λαϊκά νοικοκυριά και κινητοποιούνται μαχητικά και στα ειρηνοδικεία όλης της χώρας.
Αν νομίζει η σημερινή κυβέρνηση ότι θα τρομάξει και θα στριμώξει στη γωνία το λαϊκό κίνημα, ό,τι δεν έχουν πετύχει κυβερνήσεις και κυβερνήσεις -όπως πολύ καλά γνωρίζουν οι πρώην "αριστεροί" του ΣΥΡΙΖΑ, είναι πολύ γελασμένη.
Η πολιτική εξυπηρέτησης της κερδοφορίας των τραπεζών, του κεφαλαίου γενικότερα, πάει χέρι-χέρι με τον αυταρχισμό και την καταστολή. Μετά την προσπάθεια για ουσιαστική κατάργηση της απεργίας-εντολή ΣΕΒ, "ιδιώνυμο" για τον αγώνα κατά των πλειστηριασμών.
Το κίνημα θα υπερασπιστεί και το δικαίωμα στη στέγη, μέχρι να πετύχει τους στόχους του.
Κανένα σπίτι σε τράπεζες και κράτος
Ο αυταρχισμός και η καταστολή
δεν θα περάσουν!



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ειναι απιστευτο αλλα εν έτει 2017 ο ΣΥΡΙΖΑ κι ο Κοντονής ξανάβαλαν στη ζωη μας τον όρο Ιδιώνυμο...ας θυμηθουμε:
"...Με αυτό τον νομικό όρο έμεινε στην ιστορία ο νόμος 4229 του 1929, που έπληττε ευθέως τα δημοκρατικά δικαιώματα των ελλήνων πολιτών, αν και τιτλοφορείτο «Περί μέτρων ασφαλείας του κοινωνικού καθεστώτος και προστασίας των ελευθεριών των πολιτών». Στο στόχαστρο της καθεστηκυίας τάξεως εκείνης της εποχής, το μικρό σε πολιτική δύναμη ΚΚΕ. Ήταν ένα έγκλημα γνώμης, απαράδεκτο για μία δημοκρατική πολιτεία, με εισηγητή εναν ...κεντρωο, τον Βενιζελο
Ιδιώνυμο στη Νομική Επιστήμη ονομάζεται το έγκλημα εκείνο για το οποίο προβλέπονται ιδιαίτερες ποινές σε σχέση με τα εγκλήματα της γενικής κατηγορίας, όπου αυτό υπάγεται. Ο όρος από το 1929 απέκτησε πολιτική σημασία και σήμανε κάθε κατασταλτικό μέτρο που εφαρμόστηκε έως το 1974 και ποινικοποιούσε την υποστήριξη και διάδοση των κομμουνιστικών ιδεών...."
Τοτε ηταν πιο ειλικρινείς, μιλουσαν για προστασια του ¨κοινωνικου καθεστωτος". Τωρα ειναι κυνικοι μεχρι κτηνωδιας, "για την προστασία του χρηματοπιστωτικού συστήματος", μας λεει ο Κοντονης...
Θα επιτρεψουμε να ξαναδουμε τετοιες σκηνες;



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κάτω το νέο ιδιώνυμο ενάντια στους αγωνιστές κατά των πλειστηριασμών
Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλεί στις 4 μμ στην κινητοποίηση έξω από την Βουλή, σήμερα Πέμπτη 21/12
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αποφάσισε ότι η αποτροπή του ξεπουλήματος της λαϊκής κατοικίας αποτελεί ιδιώνυμο αδίκημα και τιμωρείται αυτόματα με τρεις μήνες και πάνω, φυλάκιση.
Μετά την κινητοποίηση των ΜΑΤ εναντίον των διαδηλωτών, τις διώξεις εναντίον πρωτοπόρων του κινήματος κατά των πλειστηριασμών, αφού χρησιμοποίησαν ό,τι είχαν και δεν είχαν, ήρθε τώρα η σειρά της σχεδόν αυτόματης ποινής «για λόγους υπέρτερου δημοσιονομικού και δημοσίου συμφέροντος» και «μέσω της ακώλυτης διενέργειας των πλειστηριασμών ως μέσων ενίσχυσης της ρευστότητας του χρηματοπιστωτικού συστήματος», όπως θρασύτητα αναφέρει η αιτιολογική έκθεση της (ν)τροπολογίας.
Μετά τις απόπειρες για περιστολή του απεργιακού δικαιώματος, έρχεται τώρα ένα ευρωχουντικής σύλληψης νομοθέτημα.
Ας το ακούσουν καλά ο Κοντονής, οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, η ΝΔ που στηρίζει τους πλειστηριασμούς, αλλά και τα κάθε λογής κοράκια και συμφέροντα που έχουν βάλει στο μάτι τη λαϊκή κατοικία: «Υπέρτερο συμφέρον» είναι το δίκιο των εργαζόμενων και όχι το «δίκιο των θεσμών» και του κεφαλαίου, των τραπεζών και των καπιταλιστών.
Δεν πρόκειται να κάνουμε ούτε βήμα πίσω.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Συγκεντρώσεις και πορείες κατά της τροπολογίας για τους πλειστηριασμούς στο κέντρο της Αθήνας
 Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2017, 18:29
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά των πλειστηριασμών πραγματοποίησαν το απόγευμα της Πέμπτης στο κέντρο της Αθήνας το ΕΠΑΜ, η ΛΑΕ (Λαϊκή Ενότητα) και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Πορεία προς τη Βουλή για τον ίδιο λόγο πραγματοποίησε και το ΠΑΜΕ. Είχε προηγηθεί συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος.
Παρά το δριμύ ψύχος οι συγκεντρωμένοι βρέθηκαν μπροστά από το κτήριο της Βουλής.
«Σήμερα ψηφίζει η κυβέρνηση στη βουλή τροπολογία που διώκει αυτεπάγγελτα όποιον διακόψει πλειστηριασμό, με ποινή φυλάκισης από 3 μέχρι 6 μήνες κατά ελάχιστο. Είναι ακόμη μια πρόκληση, η οποία και αυτή θα πάρει την ανάλογη απάντηση από το οργανωμένο εργατικό κίνημα», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ.
Στο κέντρο της Αθήνας τέθηκαν σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.Κλειστή για τα οχήματα έμεινε για αρκετή ώρα η οδός Σταδίου.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μέτρα για τους αστέγους ενόψει της κακοκαιρίας, από τον Δήμο Αθηναίων
Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2017, 19:20
Έκτακτα μέτρα προστασίας ανακοίνωσε για τους άστεγους και τις υπόλοιπες ευάλωτες ομάδες ο Δήμος Αθηναίων, ενόψει της επιδείνωσης του καιρού.
Τα μέτρα θα ισχύσουν από αύριο και για όσο το απαιτήσουν οι καιρικές συνθήκες. Μεταξύ άλλων θα παραμένει ανοιχτή καθ΄όλη τη διάρκεια της νύχτας, θερμαινόμενη αίθουσα στο ισόγειο του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Αθηναίων (Ακαδημίας 50).
Επίσης, κλιμάκια του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ), θα μεταβαίνουν όπου υπάρχουν άστεγοι, οι οποίοι αρνούνται να μεταφερθούν και θα τους παρέχουν ρουχισμό και κουβέρτες. Ακόμη, καθ΄ όλη τη διάρκεια του 24ώρου θα λειτουργεί ειδική τηλεφωνική γραμμή επικοινωνίας (1595), προκειμένου να αντιμετωπιστούν έκτακτα περιστατικά, όπως επίσης και το τηλεφωνικό κέντρο του ΚΥΑΔΑ (210 5246515 και 210 5246516) για αναφορές πολιτών σχετικά με τον εντοπισμό αστέγων που έχουν ανάγκη από βοήθεια.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ απέρριψε την αναγνώριση από τις ΗΠΑ της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ
Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2017, 19:55
Με 128 χώρες υπέρ, 35 αποχές και με 9 χώρες να στηρίζουν τις ΗΠΑ, η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ με σαρωτική πλειοψηφία τάχθηκε κατά της αναγνώρισης από τις ΗΠΑ της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ, καλώντας ταυτόχρονα την Ουάσιγκτον να αποσύρει την αναγνώριση αυτή. Στο κείμενο της απόφασης του ΟΗΕ επισημαίνεται πως «οποιαδήποτε αλλαγή στο καθεστώς της πόλεως της Ιερουσαλήμ είναι άκυρη».



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ιράκ: Αγνοούνται 350 ισλαμοφασιστες που έχουν συλληφθεί από τους Κούρδους
 Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2017, 13:08
Το Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (Human Rights Watch - HRW) ανησυχεί για την τύχη περισσότερων από 350 ισλαμοφασιστων οι οποίοι συνελήφθησαν από τις κουρδικές δυνάμεις ασφαλείας και φέρονται ως «αγνοούμενοι», μετά την ανακατάληψη της πόλης Κιρκούκ τον Οκτώβριο από τις ιρακινές κυβερνητικές δυνάμεις.
Οι κουρδικές δυνάμεις ελέγχουν την αυτόνομη περιφέρεια του Κουρδιστάν, στο βόρειο τμήμα της χώρας, αλλά είχαν κυριεύσει από το 2003 εδάφη τα οποία διεκδικεί και η Βαγδάτη.
Τον Ιούνιο του 2014, στο χάος που δημιουργήθηκε από την ταχεία προέλαση της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (IK), πήραν τον έλεγχο του Κιρκούκ, στην περιοχή του οποίου κατοικούν Κούρδοι, Άραβες και ελαχιστοι Τουρκμένοι.
Περισσότεροι από 350 ισλαμοφασιστες «συνελήφθησαν από τους Ασαγές, τις κουρδικές δυνάμεις ασφαλείας, αφότου οι Κούρδοι πήραν τον έλεγχο της πόλης», αναφέρει σε σημερινή ανακοίνωση η ΜΚΟ για την προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Όμως οι τοπικοί αξιωματούχοι δήλωσαν στην HRW πως αυτοί οι κρατούμενοι «δεν βρίσκονταν πλέον σε επίσημα ή μη επίσημα κέντρα κράτησης στο Κιρκούκ και στα περίχωρά του, όταν οι δυνάμεις της Βαγδάτης κατέλαβαν την πόλη στις 16 Οκτωβρίου».
Οι κρατούμενοι είναι «στην πλειονότητά τους Άραβες σουνίτες, εκτοπισμένοι ή κάτοικοι της πόλης, που θεωρούνται ύποπτοι για διασυνδέσεις με τον Νταές (αραβικό ακρωνύμιο του ΙΚ)», σύμφωνα με το HRW.
«Όταν εκατοντάδες ισλαμοφασιστες απάγονται χωρίς εξήγηση, είναι αναμενόμενο οι οικογένειες να έχουν σοβαρές ανησυχίες για την ασφάλειά τους», ανέφερε στην ανακοίνωση η Λάμα Φακίχ, αναπληρώτρια διευθύντρια για τη Μέση Ανατολή του HRW.
«Είναι ευθύνη της περιφερειακής κυβέρνησης του Κουρδιστάν να παράσχει αμέσως πληροφορίες για την τύχη τους και να σταματήσει να καταφεύγει σε τέτοιου είδους πρακτικές», προσθέτει.
Στις αρχές Νοεμβρίου, η Βαγδάτη είχε διατάξει τη διεξαγωγή έρευνας για το θέμα έπειτα από διαδηλώσεις και αιτήματα των οικογενειών.
Τα εδάφη που διεκδικούσαν τόσο η Αρμπίλ όσο και η Βαγδάτη ανακαταλήφθηκαν στα μέσα Οκτωβρίου από τα ομοσπονδιακά στρατεύματα, έπειτα από την απόρριψη από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση του δημοψηφίσματος που διοργάνωσε το Κουρδιστάν για την ανεξαρτησία του.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΟΗΕ: 220.000 παιδιά απειλούνται από τις νάρκες των ναζι του Κιεβου στην ανατολική Ουκρανία
Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2017, 05:58
Εκατοντάδες χιλιάδες παιδιά κινδυνεύουν ανά πάσα στιγμή να πέσουν θύματα των ναρκών και άλλων εκρηκτικών μηχανισμών των ναζιστων του Κιεβου στην περιοχή της ανατολικής Ουκρανίας, όπου ο πόλεμος συνεχίζεται και η κάλυψη από ναρκοπέδια είναι μια από τις πιο πυκνές στον κόσμο, σύμφωνα με μια έκθεση του ΟΗΕ που δίνεται στη δημοσιότητα σήμερα.
Η αιματηρή σύρραξη ανάμεσα στον ναζιστικο «ουκρανικό» στρατό και τους αυτονομιστές αντιφασιστες αντάρτες θέτει σε κίνδυνο τα 220.000 παιδιά που ζουν, παίζουν και πάνε σχολείο σε αυτή την περιοχή, όπου έχουν σπαρθεί νάρκες κατά προσωπικού και άλλοι εκρηκτικοί μηχανισμοί, όπως σημειώνει το Ταμείο των Ηνωμένων Εθνών για την Παιδική Ηλικία (UNICEF).
«Είναι απαράδεκτο το ότι οι χώροι όπου παιδιά μπορούσαν να παίζουν με κάθε ασφάλεια πριν από τέσσερα χρόνια είναι τώρα γεμάτοι με θανατηφόρους εκρηκτικούς μηχανισμούς», υπογράμμισε η Τζοβάνα Μπαρμπέρις, η αντιπρόσωπος της UNICEF στην Ουκρανία.
«Όλα τα μέρη στη σύγκρουση πρέπει να τερματίσουν αμέσως τη χρήση αυτών των απάνθρωπων όπλων τα οποία μολύνουν τις κοινότητες και θέτουν τα παιδιά σε διαρκή κίνδυνο τραυματισμού ή θανάτου», πρόσθεσε η Ιταλίδα.
Τα στοιχεία που καταγράφηκαν από τον Ιανουάριο ως τον Νοέμβριο δείχνουν ότι κατά μέσον όρο, κάθε εβδομάδα ένα παιδί πέφτει θύμα του πολεμου των ναζιστων κατά μήκος της γραμμής του μετώπου στην ανατολική Ουκρανία, η οποία έχει μήκος 500 χιλιομέτρων και στην οποία διεξάγονται οι σφοδρότερες μάχες, σημειώνεται στην έκθεση.
Οι νάρκες κατά προσωπικού και άλλοι εκρηκτικοί μηχανισμοί που δεν έχουν πυροδοτηθεί προκάλεσαν την πλειονότητα των τραυματισμών και των θανάτων παιδιών—περίπου των δύο τρίτων του συνόλου—την ίδια περίοδο, διευκρίνισε η UNICEF.
Το Ταμείο προειδοποιεί ότι οι εκρηκτικοί μηχανισμοί απειλούν επίσης υποδομές ζωτικής σημασίας, όπως τα δίκτυα υδροδότησης, ηλεκτροδότησης και παροχής αερίου.
Η UNICEF προέτρεψε όλα τα μέρη στη σύρραξη να δεσμευθούν ξανά στην τήρηση της συμφωνίας κατάπαυσης του πυρός και να αρχίσουν το ταχύτερο να προχωρούν σε άρσεις ναρκοπεδίων.
Πάνω από 10.000 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί και άλλοι 24.000 έχουν τραυματιστεί αφότου άρχισε η εξέγερση των αντιφασιστων αυτονομιστών τον Απρίλιο του 2014.
Η ναζιστικη Ουκρανία και οι δυτικοί αποικιοκρατες σύμμαχοί της κατηγορούν ψευδως και παραπλανητικα τη Ρωσία ότι στέλνει στρατιώτες και όπλα στην άλλη πλευρά των συνόρων για να τροφοδοτεί τις φλόγες της σύρραξης. Η Μόσχα το αρνείται.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πραξικόπημα εναντίον του καταγγέλει ο πρόεδρος του Περού
Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2017, 05:16
Ο δεξιός πρόεδρος Πέδρο Πάμπλο Κουτσίνσκι, αντιμέτωπος με την απειλή καθαίρεσής του από το Κογκρέσο του Περού εξαιτίας των κατηγοριών σε βάρος του για διαφθορά, στο πλαίσιο του σκανδάλου της Odebrecht, το οποίο συνεχίζει να συνταράσσει το πολιτικό σκηνικό σε πολλές χώρες της Λατινικής Αμερικής, κατήγγειλε την Τετάρτη μια απόπειρα «πραξικοπήματος» εναντίον του.
Σε σύντομο διάγγελμά του που μεταδόθηκε από το ραδιόφωνο και την τηλεόραση, ο 79χρονος Κουτσίνσκι, πρώην στέλεχος τραπεζών της Γουόλ Στριτ, τόνισε ότι ο σκοπός του είναι να «υπερασπιστεί την ηθική του ακεραιότητα» κατά τη διαδικασία η οποία θα διεξαχθεί αύριο Πέμπτη στο κοινοβούλιο του Περού κι ενδέχεται να οδηγήσει στην παύση του από το αξίωμα. Ο Κουτσίνσκι έκανε το διάγγελμά του πλαισιωμένος από τους δύο αντιπροέδρους του, οι οποίοι εξέφρασαν νωρίτερα την «πίστη τους» στο πρόσωπό του.
Το ακροδεξιό κόμμα Λαϊκή Δύναμη, το οποίο πρωτοστατεί στην πρωτοβουλία για την καθαίρεση του προέδρου, αρνείται ότι η διαδικασία είναι αντιδημοκρατική.
Οι υποστηρικτές του Κουτσίνσκι καταγγέλλουν όμως αυτό το κοινοβουλευτικό «πραξικόπημά» του και προτείνουν και οι δύο αντιπρόεδροί του να παραιτηθούν εάν ο πρόεδρος παυθεί, οδηγώντας έτσι στην προκήρυξη νέων εκλογών, που ελπίζουν ότι θα αλλάξουν τους συσχετισμούς πολιτικής ισχύος στο Κογκρέσο.
Η πολιτική κρίση που γέννησε το σκάνδαλο διαφθοράς της Οντεμπρέχτ χαρακτηρίζεται η πιο σοβαρή στο Περού μετά την αποκατάσταση της δημοκρατίας στις αρχές του αιώνα.
Μέχρι πρόσφατα, ο Κουτσίνσκι διέψευδε ότι είχε οποιαδήποτε σχέση με την Οντεμπρέχτ, πριν αποκαλυφθεί από την ίδια η καταβολή περίπου 5 εκατομμυρίων δολαρίων σε εταιρείες που συνδέονταν με αυτόν, αν και η βραζιλιάνικη κατασκευαστική διαβεβαίωσε κατόπιν ότι επρόκειτο για νόμιμες δοσοληψίες.
Η ακροδεξιά αντιπολίτευση, (που εχει την πλειοψηφια στο κοινοβουλιο, αλλα εχει προεδρικο συστημα), Λαϊκή Δύναμη, κόμμα που αποτελεί τη συνέχεια της παράταξης του αυταρχικού άλλοτε προέδρου Αλμπέρτο Φουχιμόρι—ο οποίος εκτίει ισόβια κάθειρξη για διαφθορά καθώς και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας...—συνέχισε να σφυροκοπεί τον Κουτσίνσκι, τον οποίο χαρακτηρίζει διεφθαρμένο και «ηθικά ακατάλληλο» για την προεδρία.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κλιμακώθηκαν οι εχθροπραξίες τις τελευταίες ημέρες στην Ουκρανία
 Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2017, 04:00
Οι εχθροπραξίες στην ανατολική Ουκρανία κλιμακώθηκαν φθάνοντας στο χειρότερο επίπεδο των τελευταίων μηνών, επισήμανε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα η αποστολή παρατηρητών του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ), μετά τον βομβαρδισμό ενός χωριού που ελέγχουν ναζιστικές δυνάμεις στην πρώτη γραμμή με ρουκέτες, που είχε αποτέλεσμα να τραυματιστούν οκτώ άμαχοι και να καταστραφούν ολοσχερώς ή να υποστούν ζημιές πενήντα σπίτια.
Ο ΟΑΣΕ, που επιτηρεί την εφαρμογή των ειρηνευτικών συμφωνιών του Μινσκ, τόνισε ότι κατέγραψε 16.000 παραβιάσεις της εκεχειρίας από την 11η Δεκεμβρίου ως τη 17η Δεκεμβρίου, αριθμό αυξημένο κατά 35% σε σύγκριση με την προηγούμενη εβδομάδα.
Η εξέγερση των αντιφασιστων αυτονομιστών στην ανατολική Ουκρανία ξέσπασε το 2014 και η αιματοχυσία συνεχίζεται, παρά τις συμφωνίες ειρήνης και κατάπαυσης του πυρός που υποτίθεται πως θα τερμάτιζαν τη σύρραξη στην οποία έχουν χάσει τη ζωή τους πάνω από 10.000 άνθρωποι. Θύματα καταγράφονται σχεδόν καθημερινά.
«Σημειώνουμε με ανησυχία τη ραγδαία επιδείνωση της κατάστασης ασφαλείας, με τις παραβιάσεις της εκεχειρίας να φθάνουν σε επίπεδα που είχαμε να δούμε από τον Φεβρουάριο», τόνισε ο Ερτουγρούλ Απακάν, ο τούρκος διπλωμάτης που είναι επικεφαλής της αποστολής παρατηρητών του ΟΑΣΕ.
Τον Φεβρουάριο μια έξαρση της βίας γύρω από την πόλη Αβντιίβκα, που ελέγχουν οι ναζιστικές δυνάμεις, είχε αποτέλεσμα να διακοπεί η υδροδότηση και η ηλεκτροδότηση χιλιάδων νοικοκυριών.
Κατά τον Απακάν, η νέα κλιμάκωση συνάδει με μια «τάση» που έχει καταγραφεί, δηλαδή έπειτα από κάθε «νέα δέσμευση στη συμφωνία κατάπαυσης του πυρός» να ακολουθεί «μια σταθερή αύξηση του επιπέδου της βίας» που καταλήγει «σε σφοδρές μάχες».
Σε μια προσπάθεια να αρθεί το αδιέξοδο ορισμένες φωνές στη διεθνή κοινότητα, ανάμεσά τους και οι ΗΠΑ, προτείνουν να αναπτυχθούν κυανόκρανοι του ΟΗΕ στο Ντονμπάς, την περιοχή της ανατολικής Ουκρανίας. Κίεβο και Μόσχα έχουν ταχθεί υπέρ της ιδέας καταρχήν αλλά διαφωνούν για το πού θα πρέπει να αναπτυχθεί η ειρηνευτική δύναμη και το εάν θα επιβλέπει τα ελεγχόμενα από τους αντάρτες σύνορα της ανατολικής Ουκρανίας με τη Ρωσία, κάτι που έχει εμποδίσει τη λήψη απόφασης.
Η ναζιστικη διοικηση της Ουκρανίας και η αποικιοκρατικη Δύση κατηγορούν τη Ρωσία ότι υποστηρίζει στρατιωτικά και προμηθεύει με όπλα τους αντάρτες, κάτι που η Μόσχα διαψεύδει.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ρωσία: Η Μόσχα προειδοποιεί κατά της εξαγωγής στρατιωτικού εξοπλισμού από τις ΗΠΑ στην Ουκρανία
Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2017, 15:11
Η εξαγωγή στρατιωτικού οπλισμού στην Ουκρανία ενδέχεται να ωθήσει τους θερμοκέφαλους ναζιστές να προσπαθήσουν εκ νέου να προκαλέσουν αιματοχυσία στο Ντονμπάς, προειδοποίησε την Πέμπτη ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ.
«Η αντίδραση της Μόσχας στην πιθανή παροχή στρατιωτικού εξοπλισμού στην ναζιστικη Ουκρανία είναι γνωστή. Ίσως ωθήσει για ακόμη μία φορά τους ναζιστές θερμοκέφαλους, οι οποίοι θα προσπαθήσουν ξανά να προκαλέσουν αιματοχυσία στο Ντονμπάς», σχολίασε ο Πεσκόφ όταν ρωτήθηκε σχετικά με τις αναφορές των αμερικανικών μέσων ενημέρωσης ότι η Ουάσινγκτον σκοπεύει να ξεκινήσει εξαγωγές στρατιωτικού εξοπλισμού προς την Ουκρανία.
Ωστόσο ο Πεσκόφ επεσήμανε ότι δεν υπάρχει επίσημη σχετική ανακοίνωση από τις ΗΠΑ.
Στέλεχος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ επιβεβαίωσε χθες ότι δόθηκε άδεια για να γίνουν εξαγωγές στρατιωτικού οπλισμού που παράγουν αμερικανικές εταιρείες στην Ουκρανία. «Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ ενέκρινε εμπορικές εξαγωγές ενός περιορισμένου αριθμού ελαφρών όπλων στην Ουκρανία από βιομηχανίες των ΗΠΑ», δήλωσε ο αξιωματούχος στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS.
Νωρίτερα την Τετάρτη, η εφημερίδα The Washington Post έγραψε, επικαλούμενη πηγές προσκείμενες στην αμερικανική κυβέρνηση, ότι το Στέιτ Ντιπάρτμεντ ενέκρινε την πώληση τουφεκιών Barrett M107A1 για ελεύθερους σκοπευτές, πυρομαχικών, ανταλλακτικών και άλλων ειδών για αυτά έναντι τιμήματος 41,4 εκατομμυρίων δολαρίων.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ονδούρα: Η κυβέρνηση των ΗΠΑ θεωρεί νικητή των εκλογών τον πρόεδρο Χουάν Ορλάντο Ερνάντες
Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2017, 03:09
Η κυβέρνηση των ΗΠΑ έκρινε την Τετάρτη, όπως μία ημέρα νωρίτερα και εκείνη του Μεξικού, ότι ο Χουάν Ορλάντο Ερνάντες είναι ο νικητής των προεδρικών εκλογών της 26ης Νοεμβρίου στην Ονδούρα, τασσόμενη υπέρ του ακροδεξιού νοθου δικου της προέδρου και υποβαθμίζοντας τόσο τις αμφισβητήσεις των εκλογικών παρατηρητών για την εγκυρότητα του αποτελέσματος όσο και τις συνεχιζόμενες διαδηλώσεις υποστηρικτών της αντιπολίτευσης, η οποία καταγγέλλει νοθεία.
Το Σαββατοκύριακο, η εκλογική επιτροπή της Ονδούρας ανακήρυξε τον Ερνάντες, σύμμαχο της Ουάσινγκτον, νικητή των εκλογών του περασμένου μήνα, παρά την κατακραυγή της αντιπολίτευσης για τον τρόπο που έγινε η καταμέτρηση των ψηφοδελτίων—η τάση μεταστράφηκε υπέρ του απερχόμενου προέδρου, παρότι ο υποψήφιος της αντιπολίτευσης αρχικά προηγείτο με διαφορά πέντε εκατοστιαίων μονάδων, έπειτα από αλλεπάλληλες, πολύωρες διακοπές της διαδικασίας.
Ο 49χρονος αληταρας Ερνάντες κέρδισε συγκεντρώνοντας το 42,95% των ψήφων έναντι 41,42% του Νασράλα, σύμφωνα με την δικια του δεξια εκλογική επιτροπή, το δεξιο Ανώτατο Εκλογοδικείο (Tribunal Supremo Electoral, TSE).
Ενώ οι διαδηλώσεις και τα βίαια επεισόδια που ξέσπασαν στην Ονδούρα μετά τις εκλογές συνεχίζονταν την Τετάρτη, ο Οργανισμός Αμερικανικών Κρατών (ΟΑΚ) προέτρεψε τις αρχές της χώρας να προκηρύξουν νέες εκλογές για να επιλυθεί η πολιτική κρίση. Η πρόταση απορρίφθηκε από τις αρχές στην Τεγκουσιγκάλπα.
Ο κεντροαριστερός Σαλβαδόρ Νασράλα, ο υποψήφιος της Συμμαχίας της Αντιπολίτευσης Εναντίον της Δικτατορίας, ταξίδεψε στην Ουάσινγκτον αυτή την εβδομάδα και προέτρεψε την αμερικανική κυβέρνηση να μην αναγνωρίσει το αποτέλεσμα. Αναμενόταν να επιστρέψει στην Ονδούρα την Τετάρτη.
Όμως στέλεχος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ δήλωσε ότι δεν έχουν παρουσιαστεί αποδείξεις ότι το αποτέλεσμα δεν είναι έγκυρο.
Η κυβέρνηση του Μεξικού συνεχάρη την Τρίτη τον Ερνάντες, μιμούμενη το παράδειγμα αυτών της Κολομβίας και της Γουατεμάλας, δίνοντας νομιμοποίηση στον απερχόμενο πρόεδρο.
Σύμφωνα με την οργάνωση υπεράσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων COFADEH, στις διαδηλώσεις και στα επεισόδια έχουν χάσει τη ζωή τους τουλάχιστον 24 άνθρωποι, ανάμεσά τους δύο αστυνομικοί. Η αντιπολίτευση κατηγορεί τις αρχές ότι έχουν ανοίξει πυρ εναντίον διαδηλωτών.
Ο Σαλβαδόρ Νασράλα επανέλαβε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ότι η αντιπολίτευση ζητάει να γίνουν νέες εκλογές, τόνισε πως ο Ερνάντες κρατάει την εξουσία παράνομα και προειδοποίησε πως η Ονδούρα «διατρέχει τον κίνδυνο να ολισθήσει σε έναν αδελφοκτόνο εμφύλιο πόλεμο, που θα είχε απρόβλεπτες συνέπειες για την περιφέρεια της κεντρικής Αμερικής».



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σερβία: Με τη συμμετοχή της Ρωσίας ο διάλογος για το Κόσοβο
Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2017, 01:24
Η Ρωσία είναι πρόθυμη να συμμετάσχει στον διάλογο του Βελιγραδίου με την Πρίστινα για το ζήτημα του Κοσόβου, δήλωσε από τη Μόσχα ο πρόεδρος της Σερβίας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς.
«Πετύχαμε κάποιο είδος συμφωνίας με τη Ρωσία για την περίπτωση που οι Αλβανοί του Κοσόβου ζητήσουν τη διεύρυνση της σύνθεσης των μελών στον διάλογο Βελιγραδίου-Πρίστινας με τη συμμετοχή των Αμερικανών. Ρώτησα τον κ. Πούτιν εάν μπορούμε να ζητήσουμε τη συμμετοχή και της Ρωσίας και μου απάντησε καταφατικά» ανέφερε ο κ. Βούτσιτς, ολοκληρώνοντας τις επαφές του στη Μόσχα. Ο πρόεδρος της Σερβίας βρίσκεται από προχθές στη ρωσική πρωτεύουσα επικεφαλής κρατικής αντιπροσωπείας, αποτελούμενης από τους υπουργούς Εξωτερικών Ίβιτσα Ντάτσιτς, Άμυνας, Αλεξάνταρ Βούλιν, Οικονομίας, Γκόραν Κνέζεβιτς, Ενέργειας, Αλεξάνταρ Άντιτς, Μεταφορών και Τηλεπικοινωνιών, Ράσιμ Λιάγιτς.
Η κατ' ιδίαν συνάντηση, την Τρίτη, του κ. Βούτσιτς με το Πρόεδρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, κράτησε περίπου δύο ώρες και όπως ανακοινώθηκε συζητήθηκαν θέματα πολιτικής και οικονομικής συνεργασίας, με έμφαση στην ενέργεια, καθώς και θέματα που αφορούν τον εξοπλισμό των σερβικών Ενόπλων Δυνάμεων με ρωσικά όπλα.
Στην κοινή συνέντευξη Τύπου Πούτιν-Βούτσιτς αποφεύχθηκε να γίνει λεπτομερής αναφορά στα εξοπλιστικά, ωστόσο, ο κ. Βούτσιτς εμφανίστηκε ικανοποιημένος. Ο Σέρβος Πρόεδρος σημείωσε ότι η Σερβία επιδιώκει την ενίσχυση των Ενόπλων Δυνάμεων με σύγχρονο οπλισμό και ευχαρίστησε τη Ρωσία, ιδιαίτερα τον κ. Πούτιν, για τα δώρα -όπως είπε- που επιτρέπουν στη Σερβία να υπερασπιστεί την εδαφική ακεραιότητά της και τη στρατιωτική ουδετερότητά της.
Σε δηλώσεις του για τα σερβικά ΜΜΕ, ο κ. Βούτσιτς τόνισε ότι τα εξοπλιστικά συζητήθηκαν λεπτομερώς στην κατ' ιδίαν συνάντηση του με το κ. Πούτιν, ωστόσο, αρνήθηκε να αναφερθεί στο περιεχόμενο της συζήτησης.
Στην τομέα της ενέργειας επετεύχθη συμφωνία για την αύξηση κατά 15% της παροχής φυσικού αερίου προς τη Σερβία για το 2018, ενώ υπεγράφη τροποποιητική διάταξη της διακρατικής συμφωνίας του 2012 που ισχύει μέχρι το 2021, με την οποία παρέχεται το δικαίωμα στη Σερβία να εξάγει το ρωσικό φυσικό αέριο σε τρίτες χώρες. Σημειώνεται, ότι η συμφωνία του 2012 ορίζει πως η παροχή ρωσικού φυσικού αερίου προς τη Σερβία θα μπορεί να ανέλθει μέχρι τα πέντε δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα, ετησίως.
Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο κ. Πούτιν εκτίμησε ότι η Σερβία μπορεί να έχει σημαντικό ρόλο στην ενεργειακή ασφάλεια της Ευρώπης. «Η Σερβία μπορεί να αποτελέσει κομβική χώρα στη διανομή του ρωσικού φυσικού αερίου. Εξετάζουμε την δυνατότητα να συμμετάσχει η Σερβία στο μεγάλο έργο της GAZPROM για την κατασκευή του αγωγού Turkish stream» επισήμανε ο Ρώσος Πρόεδρος. Ο ίδιος πρόσθεσε ότι η Ρωσία δίνει μεγάλη έμφαση στην ανάπτυξη των οικονομικών σχέσεων με τη Σερβία σε όλους τους τομείς. Αναφέρθηκε στο ρωσικό δάνειο των 800 εκατομμυρίων δολαρίων για έργα υποδομής που άρχισε να υλοποιείται με τον εκσυγχρονισμό του σιδηροδρομικού δικτύου της Σερβίας και υπογράμμισε το ενδιαφέρον ρωσικών τραπεζών για δραστηριοποίηση στη Σερβία, αλλά και την ανάγκη αύξησης των εμπορικών συναλλαγών. Προς αυτήν την κατεύθυνση, ο Ρώσος πρόεδρος ανέφερε ότι βρίσκονται σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις για να οικοδομηθεί μία νέα ζώνη ελεύθερου εμπορίου μεταξύ των χωρών της Ευρασιατικής Οικονομικής Ένωσης (σ.σ. Ρωσία, Λευκορωσία, Καζακστάν, Αρμενια, Κιργιζία) και της Σερβίας.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Beat: Η απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου αφορά αποκλειστικά την Uber
Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2017, 22:01
«Όπως αναμενόταν, τόσο η ουσία όσο και το τυπικό της απόφασης του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου για την υπόθεση της UBER αφορούν αποκλειστικά τη συγκεκριμένη εταιρεία», τονίζει μεταξύ άλλων η εταιρεία Beat, μετά την απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου για την Uber.
«Με βάση το δελτίο τύπου που εξέδωσε το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο», συνεχίζει η εταιρεία Beat, «η απόφαση αναφέρει επί λέξει: Μέσω μιας εφαρμογής για έξυπνα τηλέφωνα διευκολύνεται έναντι αμοιβής η επικοινωνία μεταξύ μη επαγγελματιών οδηγών που χρησιμοποιούν δικό τους όχημα και ατόμων που επιθυμούν να μετακινηθούν εντός πόλης. Είναι πασιφανές, λοιπόν, ότι καμία αναλογία δεν υπάρχει μεταξύ της ΒΕΑΤ και της UBER και ο οποιοσδήποτε συσχετισμός γίνεται από άγνοια».
«Η ΒΕΑΤ συνεργάζεται μόνο με επαγγελματίες και ήδη αδειοδοτημένους οδηγούς και επιβατηγά οχήματα δημόσιας χρήσης (ταξί) που υπόκεινται πλήρως στο θεσμικό και ελεγκτικό καθεστώς των αρμοδίων αρχών. Συνεπώς, δεν υπάρχει κανένα περιθώριο σύγχυσης ή παρερμηνείας. Η σημερινή απόφαση δεν αφορά, ούτε επηρεάζει στο ελάχιστο τις θέσεις που έχει ήδη διατυπώσει η εταιρεία μας - μόνο τις ενισχύει», καταλήγει η Beat στην ανακοίνωσή της.




--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Υεμένη: Έντεκα άμαχοι νεκροί από επιδρομές του σαουδαραβικού αποικιοκρατικου συνασπισμού
Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2017, 21:45
Έντεκα άμαχοι σκοτώθηκαν και οχτώ ακόμη τραυματίστηκαν την Τετάρτη σε αεροπορική επιδρομή του υπό την ηγεσία της αλητικης καθυστερημενης Σαουδικής Αραβίας αποικιοκρατικου συνασπισμού σε ένα προπύργιο των πατριωτων ανταρτών Χούτι στην Υεμένη, δήλωσε ένας φύλαρχος στο Γαλλικό Πρακτορείο.
Η πηγή, που μίλησε υπό τον όρο να μην κατονομαστεί, δήλωσε ότι η επιδρομή είχε στόχο την πόλη Σααντά στην βόρεια Υεμένη, προπύργιο των πατριωτων ανταρτών.
Το τηλεοπτικό δίκτυο Αλ Μασίρα, που ελέγχεται από τους Χούτι, μετέδωσε ότι ανάμεσα στους έντεκα νεκρούς βρίσκονται παιδιά και γυναίκες. Πρόσθεσε ότι 19 ακόμη άνθρωποι τραυματίστηκαν.
Η επιδρομή έρχεται μια μέρα μετά την εκτόξευση ενός βαλλιστικού πυραύλου από τους σιίτες πατριωτες αντάρτες τον οποίο αναχαίτισε η Σαουδική Αραβία πάνω από το Ριάντ, για δεύτερη φορά σε λιγότερο από δύο μήνες.
Αεροπορικές αποικιοκρατικες επιδρομές εξαπολύθηκαν σήμερα σε πολλές περιοχές της Υεμένης, όπως στα νότια και δυτικά της πρωτεύουσας Σαναά, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες. Μια πηγή ασφαλείας, που βρίσκονται κοντά στους πατριωτες αντάρτες, απέδωσε τις επιδρομές σε αεροσκάφη του αλητικου σαουδαραβικού αποικιοκρατικου συνασπισμού, χωρίς να υπάρξει άμεση αναφορά για θύματα από ιατρικές και πηγές ασφαλείας στην Σαναά.
Το πρακτορείο ειδήσεων Saba, που πρόσκειται στους πατριωτες αντάρτες, ανέφερε ότι 38 άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένων γυναικών και παιδιών, σκοτώθηκαν ή τραυματίστηκαν σε σειρά επιδρομών που πραγματοποιήθηκαν τις τελευταίες ώρες σε αρκετές περιοχές.
Δεν κατέστη εφικτή η διασταύρωση αυτού του απολογισμού από ανεξάρτητη πηγή.




-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο κομπος στο χτενι! Βιασμοι ανηλικων, ναρκωτικα, και πορνεια, στη στρατοπεδο λαθρομεταναστων στη Μορια Λεσβου των 6.500 ψυχων.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Σε πλειστηριασμο σπιτι οικογενειαρχη στο Βολο για 30.000 ευρω. Τραπεζα εβγαλε στο σφυρι πρωτη κατοικια στην οποια στεγαζεται πενταμελης οικογενεια 55χρονου Βολιοτη ανεργου για ποσο κατασχεσης υψους 30.000 ευρω. Κατά τα αλλα η κυβερνηση ΣΥΡΙΖΑ συνεχιζει το παραμυθι της στους ηλιθιους που την πιστευουν ότι η πρωτη κατοικια προστατευεται.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ορκίζομαι να είμαι νομοταγής και να τηρώ με ευλάβεια τον καινούριο νόμο για τους πλειστηριασμούς!
Σε όλη τη διάρκεια, που θα βγαίνουν στο σφυρί τα σπίτια των βουλευτών, που τον ψήφισαν, τσεπώνοντας, ωστόσο, από χιλιάδες έως εκατομμύρια ευρώ, δανεικά κι αγύριστα, από τις Τράπεζες!
Ορκίζομαι!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το 1962 καταδικάζεται και εκτελείται (πολύ σωστά) στο Ισραήλ, ο αρχιτέκτονας του Ολοκαυτώματος, συνταγματάρχης των ΕΣ-ΕΣ, Αδόλφος Άιχμαν.
Τον δολοφόνο Μπενιαμίν Νετανιάχου και την εγκληματική κυβέρνηση των σιωνιστών, ποιος θεσμός θα τους καταδικάσει;




-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΝΟΤΙΑ ΑΦΡΙΚΗ
Ο Ραμαφόσα νέος αρχηγός του ANC
ΓΙΟΧΑΝΕΣΜΠΟΥΡΓΚ.--
Ο 65χρονος Σίριλ Ραμαφόσα εξελέγη στις 18/12 νέος αρχηγός του Αφρικανικού Εθνικού Κογκρέσου (ANC), μετά από εκλογές στο συνέδριο που διεξήχθη αυτές τις μέρες στη Νότια Αφρική, με συμμετοχή 4.776 συνέδρων.
Ο εκατομμυριούχος αντιπρόεδρος της Νότιας Αφρικής, επιχειρηματίας και πρώην συνδικαλιστής (ως δικηγόρος στην Ενωση των Μεταλλωρύχων), Σίριλ Ραμαφόσα, είχε συγκεντρώσει τους περισσότερους συνέδρους από τη βασικότερη αντίπαλό του, την πρώην υπουργό και προεδρεύουσα της Αφρικανικής Ενωσης και πρώην σύζυγο του Νοτιοαφρικανού Προέδρου Τζέικομπ Ζούμα, Νκοσαζάνα Ντλαμίνι Ζούμα. Θεωρείται από τους πιο σφοδρούς επικριτές του Προέδρου Τζέικομπ Ζούμα, ο οποίος τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στο επίκεντρο ερευνών και καταγγελιών για διαφθορά, ενώ ως επιχειρηματίας ο ίδιος (δραστηριοποιείται σε πολλούς κλάδους σε Ενέργεια, τηλεπικοινωνίες, επισιτισμό, υπηρεσίες κ.λπ.) έχει μεγάλη απήχηση στους επιχειρηματίες, που επικρότησαν την εκλογή του, προφανώς γιατί βλέπουν στήριξη των συμφερόντων τους.
Η εκλογή του θεωρείται σημαντική, ενόψει των προεδρικών εκλογών που θα διεξαχθούν το 2019 στη Νότια Αφρική και αναμένεται από πολλούς να είναι ο νέος Πρόεδρος της χώρας.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΝΟΡΒΗΓΙΑ
Αποποινικοποίηση των ναρκωτικών αποφάσισε το Κοινοβούλιο
ΟΣΛΟ.--
Την αποποινικοποίηση της χρήσης ναρκωτικών αποφάσισε η πλειοψηφία του νορβηγικού Κοινοβουλίου την περασμένη βδομάδα. Η αποποινικοποίηση αφορά σε όλα τα ναρκωτικά και στηρίζεται στο γνωστό υποκριτικό επιχείρημα «ότι οι χρήστες χρειάζονται βοήθεια και θεραπεία, όχι τιμωρία με πρόστιμα και φυλάκιση». Οπως είπε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Αντερς Ανουντσεν, «ο στόχος είναι περισσότεροι τοξικομανείς να απαλλαγούν από την εξάρτηση από τα ναρκωτικά και λιγότεροι να επιστρέψουν στο έγκλημα». Βέβαια, η βοήθεια για απεξάρτηση που πράγματι χρειάζονται οι τοξικοεξαρτημένοι δεν προϋποθέτει αποποινικοποίηση, αλλά ιδιαίτερη μεταχείρισή τους (από ειδικό δικαστικό Σώμα για παράδειγμα) και φυσικά δομές πρόληψης, «στεγνά» δημόσια θεραπευτικά προγράμματα, κρατική μέριμνα για επανένταξή τους στην κοινωνία.
Πίσω από τα ιδεολογήματα και τα ψέματα για αποποινικοποίηση που θα οδηγήσει σε μείωση των χρηστών βρίσκεται η διάδοση της ναρκω-κουλτούρας, ο στόχος να θεσμοθετηθεί ένα νόμιμο κοινωνικό περιθώριο, από στρατιές μόνιμων και νόμιμων εξαρτημένων που θα μένουν αμέτοχοι και αδρανείς. Εξάλλου, είναι υπό μεγάλη αμφισβήτηση αν σε χώρες όπου έχει εφαρμοστεί η αποποινικοποίηση (Ελβετία, Πορτογαλία, Ολλανδία κ.ά.) έχει μειωθεί η χρήση ναρκωτικών ουσιών.
Σύμφωνα με τη Νορβηγική Εκθεση για τα Ναρκωτικά, που δημοσιεύτηκε φέτος, το 2014 αναφέρθηκαν 266 θάνατοι που σχετίζονται με ναρκωτικά.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΑΣΙΑ - ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ
Νέα αντιτορπιλικά θα αγοράσει η Ιαπωνία
ΤΟΚΙΟ.--
Συνεχιζεται με διαφορες δικαιολογιες ο πληρης επανεξοπλισμος της Ιαπωνιας, μιας χωρας υπευθυνης για τα εγκληματα του Β Παγκοσμιου Πολεμου, οπου μετα την ληξη του ειχε αποφασιστει ο αφοπλισμος της.
Σε περαιτέρω ενίσχυση του οπλοστασίου της προχωρά η Ιαπωνία, σχεδιάζοντας μεταξύ άλλων την άμεση αγορά δύο νέων αντιτορπιλικών πλοίων, στο πλαίσιο του προϋπολογισμού για το νέο οικονομικό έτος.
Σύμφωνα με τον υπουργό Αμυνας Ιτσουνόρι Ονοντέρα, «χρειαζόμαστε περισσότερα αντιτορπιλικά για "επιτηρήσεις", εξαιτίας της θαλάσσιας "επέκτασης" της Κίνας και άλλων παραγόντων». Μάλιστα, ανακοίνωση του υπουργείου διευκρίνιζε ότι τα δύο νέα πολεμικά πλοία θα μπορούν να διεξάγουν επιχειρήσεις κατά μέσων που πλέουν στην επιφάνεια της θάλασσας αλλά και υποβρυχίων, όπως και άλλου είδους επιχειρήσεις, όπως της εξουδετέρωσης ναρκών.
Την ίδια στιγμή, ο πρωθυπουργός της Ιαπωνίας Σίνζο Αμπε τόνισε ότι «θα ενισχύσουμε τις προσπάθειες για να διασφαλίσουμε μεγάλα σκάφη επιτήρησης, εξοπλισμένα με ελικόπτερα, για να απαντάμε (σ.σ. σε ενέργειες) στα χωρικά μας ύδατα γύρω από τα νησιά Σενκάκου» (στα ιαπωνικά / Ντιαογιού στα κινεζικά), ένα σύμπλεγμα στην Ανατολική Κινεζική Θάλασσα για το οποίο διαφιλονικούν Κίνα και Ιαπωνία εδώ και δεκαετίες. Επιπλέον, ο Αμπε ανήγγειλε και την απόκτηση «νέων αεροσκαφών για θαλάσσιες επιτηρήσεις» όπως και «μεγάλων ερευνητικών σκαφών για θαλάσσιες έρευνες». Υποστήριξε ακόμα ότι το «περιβάλλον της θαλάσσιας ασφάλειας παραμένει κρίσιμο, έτσι η Ιαπωνία δε μπορεί να υποστείλει τη φύλαξή της ούτε για ένα λεπτό».



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΗΠΑ
Ευνοϊκές φορολογικές αλλαγές για τα μονοπώλια
ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ.--
Γενναιόδωρες μειώσεις φορολογίας σε εταιρείες, μονοπώλια και πάμπλουτους Αμερικανούς επιφυλάσσει η φορολογική «μεταρρύθμιση» που ενέκρινε χτες το πρωί, με 51 ψήφους υπέρ έναντι 48 κατά, η αμερικανική Γερουσία, και η οποία αναμενόταν έως αργά το βράδυ να ψηφιστεί (λόγω γραφειοκρατικής εμπλοκής στη διαδικασία) από τη Βουλή των Αντιπροσώπων για δεύτερη φορά.
Η «μεταρρύθμιση» του φορολογικού κώδικα στις ΗΠΑ θεωρείται η μεγαλύτερη από την εποχή του Προέδρου Ρόναλντ Ρίγκαν και ήταν από τις πιο προβεβλημένες προεκλογικές υποσχέσεις του νυν Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ. Μεταξύ άλλων, το νομοσχέδιο μειώνει (χωρίς χρονικό περιορισμό) από το 35% στο 21% τη φορολογία επιχειρήσεων, ενώ αίρει τα πλεονεκτήματα της φορολογικής αλλαγής σε όσες επιχειρήσεις μεταφέρουν την έδρα τους στο εξωτερικό. Δημιουργεί επτά φορολογικές κλίμακες για τα νοικοκυριά, από 10% ως 37% (αντί 39,5% που ήταν το μεγαλύτερο κλιμάκιο για τα υψηλότερα εισοδήματα), οι οποίες θα ισχύουν έως το 2026. Προβλέπονται επίσης διπλασιασμός του αφορολόγητου ορίου σε 12.000 δολάρια ετησίως, από 6.350 για άγαμους φορολογούμενους, και σε 24.000 από 12.000 για άτεκνα ζευγάρια. Το αφορολόγητο όριο αυξάνεται κατά 2.000 δολάρια για κάθε παιδί, ενώ αφορολόγητες είναι οι δαπάνες για στεγαστικά δάνεια πρώτης και δεύτερης κατοικίας, εμπορικής αξίας έως 700.000 δολάρια. Προβλέπεται απαλλαγή για ιατρικά έξοδα που δεν καλύπτουν οι ασφαλιστικές εταιρείες υγείας έως το 2019, αν αυτά είναι πάνω από το 7,5% του ετήσιου εισοδήματος. Προβλέπονται αφορολόγητα όρια για δαπάνες που αφορούν φροντίδα μικρών παιδιών και ηλικιωμένων. Ευνοϊκές ρυθμίσεις αφορούν το φόρο κληρονομιάς μεγάλης ακίνητης περιουσίας, ενώ αυξημένος φόρος προβλέπεται στη φορολογία αστικών περιοχών σε «πλούσιες» Πολιτείες, όπως αυτές της Νέας Υόρκης, του Νιου Τζέρσι και της Καλιφόρνια.
Αξιοσημείωτη είναι η πρόβλεψη στο φορολογικό νομοσχέδιο να παραδοθούν τεράστιες εκτάσεις άγριας φύσης της Αλάσκα σε μονοπώλια πετρελαίου και φυσικού αερίου, ώστε να αρχίσουν άμεσα γεωτρήσεις σε περιοχές με σημαντικά κοιτάσματα, με ό,τι δυσμενές αυτό συνεπάγεται για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και των άγριων ζώων.
Συνολικά προβλέπονται μειώσεις φόρου ύψους 1,4 τρισεκατομμυρίων δολαρίων μέσα στην επόμενη δεκαετία, που αναμένεται να αυξήσουν μεσοπρόθεσμα και άλλο το δημόσιο χρέος των ΗΠΑ, το οποίο ήδη ξεπερνά τα 20 τρισεκατομμύρια δολάρια.
Επί του παρόντος, η εξέλιξη θεωρείται «σημαντική» πολιτική νίκη του Τραμπ, που πίεζε επί μήνες τα δύο σώματα του Κογκρέσου να την εγκρίνουν.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ημουν στην τραπεζα να πληρωσω την δοση του διακανονισμου
Περιμενοντας την σειρα μου παρακολουθουσα αθελα μου στην αρχη την συνομιλια ενος αξιοπρεπεστατου εγγραμματου γεροντα με τον διευθυντη
-Μα γιατι μου κατασχεσαν την συνταξη ?Εχω δηλωσει τον λογαριασμο ακατασχετο
-Οχι εμεις η εφορια Και δεν τα κατασχεσαν ,βλεπω τα δεσμευσαν
Δεν μπορω να κανω κατι πηγαινετε απο κει
-Μα ειναι μακρια Δεν μπορω Εχω κουραστει πια
-........Πιστευω θα τα αποδεσμευσουν σε καμμια 10ρια μερες αφου ειναι ακατασχετος Διαδικαστικο ειναι
Προς το τελος της κουβεντας ...
-Μα χρειαζομαι σημερα 30 εστω ευρω απο την συνταξη για τα φαρμακα μου
-Δανειστειτε απο καποιον..
-Δεν εχω κανεναν
-Λυπαμαι τι να πω ..
-Ισως καποιος απο εσας εδω να μου δινατε τα 30 ευρω και να σας αφηνα ενεχυρο το βιβλιαριο μολις αποδεσμευτουν να τα κρατησετε..
-Λυπαμαι...
Τον ειδα να φευγει αργα ..Τι να ειχε τωρα μεσα στο μυαλο του Ποια νιοτη του που την τρομαζε η ιδια η ζωη
Ειχε μαγκωσει η ψυχη μου
Αποψε δεν θα εχει για τα φαρμακα Ελπιζω να τον αγαπα καποιος θεος και να τον προστατευσει



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Aliki Papachela
Εδώ, λοιπόν, εκτός των άλλων έχουμε το εξής παράδοξο: Για το παράνομα καταπατημένο ξενοδοχείο μου City Plaza, που καλύπτει η κυβερνησάρα, και που φροντίζουν να με υπερχρεώνουν για να οδηγηθεί αναπόφευκτα σε πλειστηριασμό, έχουν εκδοθεί τρείς εισαγγελικές εντολές εκκένωσης και μια δικαστική απόφαση, που η κυβέρνηση δεν αφήνει την αστυνομία να εκτελέσει. Οι μπάτσοι δεν περνάνε ούτε απ έξω κι οι "επαναστάτες" συνεργοί της κυβέρνησης σ αυτό το σκάνδαλο φωτογραφίζονται με πούρα, χλίδα, εκδρομές και λοιπές σκανδαλώδεις σκηνές τον καιρό που άνθρωποι δεν έχουν να φάνε και χάνουν τα σπίτια τους. Και σιγά μην ξεκουνηθούν με τους καλοβολεμένους κώλους της από διορισμούς και παράνομο χρήμα εις βάρος προσφύγων και εμού να πάνε να στηρίξουν τον μεροκαματιάρη που χάνει το σπίτι του!
Με το ιδιώνυμο που πασάρει ο ξύριζα, είναι πολύ πιθανό, εφ όσον είμαι κάθε Τετάρτη στο ειρηνοδικείο, να με συλλάβουν και να καταδικαστώ αυτεπάγγελτα σε φυλάκιση. Καλό, ε;



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αλήθειες Λιαργκόβα: Κίνδυνος Κουρέματος Καταθέσεων Αν…
 21 Dec, 2017
Ο απερχόμενος επικεφαλής του γραφείου προϋπολογισμού της Βουλής Παναγιώτης Λιαργκόβας, προειδοποίησε σήμερα μέσω του ΣΚΑΪ για τον κίνδυνο κουρέματος, αν δεν προχωρήσουν οι πλειστηριασμοί.
«Αν δεν προχωρήσουν οι πλειστηριασμοί, θα έχουν πρόβλημα οι τράπεζες και θα γίνει ανακεφαλαιοποίηση και κούρεμα καταθέσεων, σύμφωνα με τα δεδομένα» υπογράμμισε ο κ. Λιαργκόβας.
Οι κυβερνήσεις πάντα ανέβαλαν τις μεταρρυθμίσεις για αργότερα αλλά το αργότερα έφτασε και πρέπει να γίνουν πολλά μέχρι το κλείσιμο του προγράμματος, τόνισε σημειώνοντας πως το επόμενο χρονικό διάστημα θα έχουμε βροχή από μεταρρυθμίσεις από το μνημόνιο 2 και 3.
«Θα είναι δύσκολο να έχουμε θεαματικούς ρυθμούς ανάπτυξης καθώς δεν έχουμε επενδύσεις, το κλειδί είναι να γίνουν επενδύσεις» πρόσθεσε ενώ εξέφρασε τον φόβο του ότι θα παγιδευτούμε σε χαμηλούς ρυθμούς ανάπτυξης και στασιμότητα.


4 σχόλια:

e-h είπε...


It's getting so I'm afraid to check my news feed. I don't want to see Israeli forces dragging away another young child to military detention— the casual frequency of these arrests is sickening, every time.
But this is the reality of Israeli occupation.
Many of us saw the images of young Ahed Tamimi being taken away by Israeli occupation forces Tuesday morning. Ahed is a high school student who has grown up under occupation in the small town of Nabi Saleh, known for its weekly nonviolent marches against occupation and settler encroachment.
Please take a minute to urge your representative to sign onto H.R.4391 and say NO to military detention of children like Ahed.
What would I do if I was Ahed? I hope the same thing she and her family do each week: stand up for my loved ones, my community, and my rights.
The news didn’t show that Ahed’s cousin was in a coma after being shot in the head by a rubber-tipped steel bullet. Or that there’s a new bullet hole in my family’s window. Or that Ahed’s father, mother, and cousin are all under arrest.
Instead, the Israeli press is trying to make her out as the villain for kicking at and pushing full-grown soldiers with guns and helmets.
What can we do? What can regular, caring people in the U.S. do?
For one, you can tell your representative to sign onto H.R.4391 and say NO to military detention of children.
Because what Ahed and her family are going through isn’t unique— it’s systemic. The Israeli government seems to be targeting children with a special intensity. Our allies at Defense for Children International - Palestine document that around 700 Palestinian children are arrested and held each year, and many charged without a parent or guardian present.
Just recently, 16-year-old Fawzi Al-Junaidi was beaten and arrested during a protest in Hebron over Trump’s declaration of Jerusalem as Israel’s capital, and 17-year-old Abdul-Khalik Burnat of Bil’in was beaten and arrested (for the third time this year) while getting pizza with friends.
This is all illegal under international law, but the Israeli government is getting away with it.
And what are these children’s crimes? Being Palestinian. Under occupation, that’s more than enough.
Take a moment and stand with the children of Palestine, because when we support children, we're supporting communities and their futures.
You can also share this image:
And you can be one of the people who said no, this is wrong, this can't go on.
Thank you.


e-h είπε...


Εβραικη Φωνη για την Ειρηνη
Γίνεται έτσι που φοβάμαι να ελέγξω τη ροή ειδήσεων μου. Δεν θέλω να βλέπω τις ισραηλινές δυνάμεις να συλλαμβανουν ένα άλλο μικρό παιδί με στρατιωτική κράτηση - η περιστασιακή συχνότητα αυτών των συλλήψεων με αρρωσταίνει κάθε φορά.
Αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα της κατοχής του Ισραήλ.
Πολλοί από εμάς είδαν τις εικόνες της νέας Ahed Tamimi να συλλαμβανεται από Ισραηλινές δυνάμεις κατοχής την Τρίτη το πρωί. Η Ahed είναι μαθητρια γυμνασίου που μεγάλωσε υπό κατοχή στη μικρή πόλη Nabi Saleh, γνωστή για τις εβδομαδιαίες μη βίαιες πορείες κατά της κατοχής και της καταπάτησης των εποίκων.
Αφιερώστε λίγο χρόνο για να καλέσετε τον αντιπρόσωπό σας να υπογράψει το H.R.4391 και να πει ΟΧΙ για στρατιωτική κράτηση παιδιών όπως η Ahed.
Τι θα έκανα εάν ήμουν η Ahed; Ελπίζω το ίδιο πράγμα που κάνει η ίδια και η οικογένειά της κάθε εβδομάδα: να υπερασπιστω τους αγαπημένους μου, την κοινότητά μου και τα δικαιώματά μου.
Τα νέα δεν έδειξαν ότι ο ξαδέλφος της Ahed βρισκόταν σε κώμα αφού πυροβολήθηκε στο κεφάλι με χαλύβδινη σφαίρα με καουτσούκ. Ή ότι υπάρχει μια νέα τρύπα στο παράθυρο της οικογένειάς της. Ή ότι ο πατέρας, η μητέρα και η ξάδερφη της Ahed είναι όλοι υπό κράτηση.
Αντ 'αυτού, ο ισραηλινός τύπος προσπαθεί να την πεταξει έξω ως κακοποιό να την κλωτσήσει και να πιέσει για πλήρους στρατιώτες με όπλα και κράνη.
Τι μπορούμε να κάνουμε? Τι μπορεί κανονικά, να φροντίζουν οι άνθρωποι στις Η.Π.Α.;
Για ένα, μπορείτε να πείτε στον εκπρόσωπό σας να υπογράψει την H.R.4391 και να πει ΟΧΙ για στρατιωτική κράτηση παιδιών.
Επειδή η Ahed και η οικογένειά της μα οσα περνούν δεν είναι μοναδική - είναι συστηματική. Η ισραηλινή κυβέρνηση φαίνεται ότι στοχεύει σε παιδιά με ιδιαίτερη ένταση. Οι σύμμαχοί μας στο έγγραφο «Άμυνας για τα παιδιά Διεθνές - Παλαιστίνη», ότι περίπου 700 παλαιστινιακά παιδιά συλλαμβάνονται και κρατούνται κάθε χρόνο και πολλοί κατηγορούνται χωρίς πατέρα ή κηδεμόνα.
Μόλις πρόσφατα, ο 16χρονος Fawzi Al-Junaidi κτυπήθηκε και συνελήφθη κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας στη Χεβρώνα για τη διακήρυξη της Ιερουσαλημ από το Τράμπα ως πρωτεύουσα του Ισραήλ και ο 17χρονος Abdul-Khalik Burnat του Μπιλ'ιν χτυπήθηκε και συνελήφθη την τρίτη φορά φέτος) ενώ παίρνει πίτσα με φίλους.
Όλα αυτά είναι παράνομα σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, αλλά η ισραηλινή κυβέρνηση απομακρύνεται από αυτήν.
Και ποια είναι τα εγκλήματα αυτών των παιδιών; Όντας Παλαιστίνιος. Κάτω από την κατοχή, αυτό είναι αρκετό.
Πάρτε μια στιγμή και σταθείτε με τα παιδιά της Παλαιστίνης, γιατί όταν υποστηρίζουμε παιδιά, υποστηρίζουμε τις κοινότητες και το μέλλον τους.
Μπορείτε επίσης να μοιραστείτε αυτήν την εικόνα:
Και μπορείτε να είστε ένας από τους ανθρώπους που είπαν όχι, αυτό είναι λάθος, αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί.
Ευχαριστώ.

e-h είπε...


Two weeks until the Blockade Buster Raffle is drawn – buy your tickets online now!
Dear friend,
You’ve got two weeks left to be in with a chance of winning two flights to Cuba in our blockade buster raffle! Online ticket sales will close at midday on Friday 5 January.

http://shop.cuba-solidarity.org.uk/departments/events-and-tickets/625/csc-blockade-buster-raffle-2017-tickets:-book-of-5-tickets?utm_source=phplist211&utm_medium=email&utm_content=HTML&utm_campaign=Last+few+days+to+win+a+flight+to+Cuba
The draw is a fantastic way to support CSC and hopefully win flights or one of the great runners up prizes.
1st prize – Two return flights to Cuba
or cash alternative of £1,000!
2nd prize – Cuban hamper with
Cuban rum, coffee, chocolate and lots more
3rd prize – Selection of
5 fantastic Cuban music CDs
Plus 5 runners up prizes of Cuban books and CDs

http://shop.cuba-solidarity.org.uk/departments/events-and-tickets/625/csc-blockade-buster-raffle-2017-tickets:-book-of-5-tickets?utm_source=phplist211&utm_medium=email&utm_content=HTML&utm_campaign=Last+few+days+to+win+a+flight+to+Cuba
The raffle will be drawn at on Friday 5 January at the CSC office. Buying a ticket is a great way to contribute to our work against the ongoing blockade and in defence of Cuba’s sovereignty.
If you are a CSC member and already have raffle tickets at home then please do buy them, or sell them, and remember to send in your stubs by January 5th so they can be entered into the draw.
Thank you and good luck!
The Cuba Solidarity Campaign team


e-h είπε...


Δύο εβδομάδες μέχρι την αποκλεισμός Buster Λοταρία έχει συνταχθεί - αγοράσετε τα εισιτήριά σας online!
Αγαπητέ φίλε,
Έχεις δύο εβδομάδες άφησε για να έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε δύο εισιτήρια για την Κούβα σε αποκλεισμό buster μας κλήρωση! Online πωλήσεις των εισιτηρίων θα κλείσει το μεσημέρι της Παρασκευής 5 Ιαν.

http://shop.cuba-solidarity.org.uk/departments/events-and-tickets/625/csc-blockade-buster-raffle-2017-tickets:-book-of-5-tickets?utm_source=phplist211&utm_medium=email&utm_content=HTML&utm_campaign=Last+few+days+to+win+a+flight+to+Cuba
Η κλήρωση είναι ένας φανταστικός τρόπος για να υποστηρίξει CSC και ελπίζω να κερδίσει πτήσεις ή ένα από τα μεγάλα επιλαχόντες βραβεία.
1ο βραβείο - Δύο επιστροφή πτήσεις προς Κούβα
ή μετρητών ύψους £ 1.000!
2ο βραβείο - Κούβας παρεμποδίζουν με
Κούβας ρούμι, καφέ, σοκολάτα και πολλά άλλα
3ο βραβείο - Επιλογή
5 φανταστική κουβανέζικης μουσικής CDs
Συν 5 επιλαχόντες βραβεία της κουβανικής βιβλίων και CD
http://shop.cuba-solidarity.org.uk/departments/events-and-tickets/625/csc-blockade-buster-raffle-2017-tickets:-book-of-5-tickets?utm_source=phplist211&utm_medium=email&utm_content=HTML&utm_campaign=Last+few+days+to+win+a+flight+to+Cuba

Η κλήρωση θα διεξαχθούν κατά την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου στο γραφείο CSC. Αγοράζοντας ένα εισιτήριο είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να συνεισφέρουν στο έργο μας ενάντια στην συνεχιζόμενη αποκλεισμού και για την υπεράσπιση της κυριαρχίας της Κούβας.
Εάν είστε μέλος CSC και ήδη έχουν λαχνούς στο σπίτι, τότε σας παρακαλώ να τα αγοράσουν, ή να τα πωλούν, και θυμηθείτε να στείλετε αποκόμματα σας από 5, Ιανουαρίου, ώστε να μπορούν να εισαχθούν στην κλήρωση.
Σας ευχαριστώ και καλή τύχη!
Η ομάδα της Εκστρατείας Αλληλεγγύης στην Κούβα