Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

Παρασκευη 29 Ιουνιου 2018



ΣΚΑΙ ,ΣΚΑΣΜΟΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ
Συνώνυμο της δημοσιογραφικής αγυρτείας
Δεν ενθουσίασε ιδιαίτερα τον ΣΚΑΪ η αθωωτική απόφαση για την Ηριάννα και τον Περικλή και για τον λόγο αυτό το κανάλι του Φαλήρου, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, αποφάσισε να εκπέμψει τη δική του εικονική πραγματικότητα, με επεισόδια, φωτιές και σπασίματα.
Δεν είναι η πρώτη φορά που στον ΣΚΑΪ παραδίδουν μαθήματα «δημιουργικής» δημοσιογραφίας, όμως αυτή τη φορά προσπάθησαν να ξεπεράσουν ακόμη και τους εαυτούς τους.
Αφού αρχικά στο ρεπορτάζ το κανάλι ανέφερε ότι «προκάλεσε αίσθηση» η δήλωση του πρωθυπουργού και του προέδρου της Βουλής για την αθώωση των δύο νεαρών, στη συνέχεια ανέφεραν ότι το όνομα της Ηριάννας για κάποιους ανθρώπους έγινε συνώνυμο της... τρομοκρατίας.
Και στη συνέχεια φρόντισαν να δώσουν χώρο στη δύναμη της εικόνας.
Έτσι τη στιγμή που η αφήγηση υπενθύμιζε ότι πέρυσι είχαν σημειωθεί επεισόδια και συγκρούσεις με τους αστυνομικούς όταν είχε απορριφθεί η αίτηση αποφυλάκισης της Ηριάννας, ο ΣΚΑΪ έπαιζε πλάνα από τα περσινά γεγονότα.
Για κάτι παραπάνω από τριάντα δευτερόλεπτα, λοιπόν οι ακροατές έβλεπαν φωτιές, σπασμένες τζαμαρίες και συγκρούσεις με τα ΜΑΤ με τον τίτλο να γράφει από κάτω «Επεισόδια και συγκρούσεις για την αποφυλάκιση της Ηριάννας». Αρχικά το βίντεο έγραφε με ισχνά γράμματα την ένδειξη 17/07/2017 (όταν είχαν λάβει χώρα τα επεισόδια), ομως ακόμη και αυτή η ένδειξη ως δια μαγείας... εξαφανίστηκε.
«Αφού δεν συμφωνεί η πραγματικότητα μαζί μας, τόσο το χειρότερο για την ίδια» λοιπόν.
Ντροπή, μόνο ντροπή!
Σχολιο.- Σκαι ο ορισμός της μη ενημέρωσης!
Σχολιο.- σιχαμενοι
Σχολιο.- Κάποιος να ενημερώσει τον σιχαμενο αληταρα Οικονόμου γιατί το πρωί έσκιζε τα ρούχα του που δεν καταλάβαινε το γιατί είπε ο Ρουβίκωνας ότι θα τους κάψει....



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εγώ που γράφω κάθε μέρα πως πρέπει να κάψουμε όλα τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα, με πόσα ισόβια θα με καταδικάσουν;



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η ΜΚΟ Κυριακάτικο Σχολείο Μεταναστών - Κίνηση Απελάστε τον ρατσισμό της παρακρατικής ΔΕΑ αυτή την στιγμή (29/6/2018 στις 14.30) προβάλλεται από την ΕΡΤ.
Φιλοξενούμενος για την ΔΕΑ ο Θανάσης Κούρκουλας.
Όλοι οι Νατοικοί μία ευχάριστη παρέα
Σχολιο.- δεν ειναι ΔΕΑ πια
Σχολιο.- διασπαστηκανε και ο Κουρκουλας εφυγε και πηρε στην ΚΑΡ
Σχολιο.- Τροτσκιστές, αυτή η μάστιγα!
Σχολιο.- Ειναι ΔΕΑ 2 μπρε..Αποχωρησε



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Aliki Papachela
Μ αρέσει που το αρχικό διακύβευμα που πλάσαραν οι καταπατητές του City Plaza ήταν να δείξουν "πως γίνεται η δουλειά" κόντρα στις συμφωνίες και στις πρακτικές του κράτους και της ΕΕ.
Και ΩΩΩΩ της επιτυχίας, τα κατάφεραν!
Με την νέα συμφωνία που έκανε ο πρωθυπορδός μας σαν καλό τσιράκι της Μέρκελ η χώρα γίνεται επίσημα αποθήκη ψυχών σε στρατόπεδα συγκέντρωσης και αθλιότητας. Με πολλά λεφτά απ την εμπορία ψυχών να μπαίνουν σε τσέπες επιτηδείων πάλι.
Και ρε μάγκες τι θα κάνετε τώρα; Κι άλλα πολλά City Plaza; Με τις ευχές και τα φράγκα της Γερμανίας και της κυβέρνησης;
Τουλάχιστον στους Αφγανούς που κοιμούνται τα βράδια στην πλ. Βικτωρίας πήγατε κανά πιάτο φαί, ή δεν σας περισσεύουν τα λαβράκια; Γιατί για φιλοξενία δεν έχετε χώρο με τους μόνιμους κάτοικους εκεί μέσα μαζί με τους υπαλλήλους ΜΚΟ εξ Ευρώπης.
Ελα, έλα, διαφημιστείτε και στο αντιρατσιστικό αυτό το ΣΚ ακόμα παραπάνω, έρχονται κι άλλα μερκελικά φράγκα! Ποιός την χάρη του Λομανί και της Ολγίτσας και του κωλόγερου! Πακτωλός τα μύρια!
(Εν τω μεταξύ ακούω ότι προσήχθη και μέλος του Ρουβίκωνα για ανάρτηση που έκανε απειλώντας τον σκάει. Για πότε καταγγέλθηκε, για πότε τον βρήκαν, για πότε τον προσήγαγαν, ούτε κατάλαβε κανείς. Εγώ δε πα να κάνω μηνύσεις και καταγγελίες κι όλοι ξέρουν ότι στην Αχαρνών 78 και Κατριβάνου γωνία μένουν κλέφτες, κανείς δεν τους πειράζει. Εχουν ονόματα κύριε εισαγγελέα. Και έχουν καταγγελθεί δημόσια και με δική τους ομολογία.)



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το δέχτηκε ο Τσίπρας, το δικαιολογεί κι ο Κοντονής. Άρα, συριζαίοι, ελάτε!
Αφήνουμε τα περί εγκλωβισμού των προσφύγων στην Ελλάδα, που λέει το εθνολαϊκίστικο και μη αριστεροχώρι. Επιτέλους, καταλαβαίνουμε πως όλοι αυτοί δεν γίνεται, βρε αδερφέ, να πάνε Ευρώπη και κυρίως Γερμανία. Το πολύ μέχρι Ελλάδα και Ιταλία. Στη Μόρια και στ' άλλα τα χωριά.
Κι όσοι από δαύτους φτάνουν Γερμανία, στ' αερόπλανο και κατευθείαν Ελλάδα! Και μάλιστα με έξοδα γερμανικά. Αλήθεια, δεν είναι τεράστια επιτυχία του Αλέξη το ότι δεν θα επιβαρυνθούμε εμείς τη μεταφορά;



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Από το μέτωπο της Λευκίμμης:
- Οδοφράγματα και συγκρούσεις με τα ΜΑΤ του Τσίπρα αξημέρωτα, στις 4.30.
- Δίκη δύο από τους συλληφθέντες, με τεράστιο πλήθος αλληλέγγυων.
- Παραίτηση της μισής Ν.Ε. Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ, μαζί και του συντονιστή.
Σχολιο.- Για τους/τις άλλους/ες μισούς/ες όλα καλά, δεν τρέχει τίποτα, έτσι;



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"ΠΕΘΑΝΕ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ!"
Παύλος! Μα, όνομα για βασιλιά ήταν αυτό; Άκου, Παύλος! Να γιορτάζει, δηλαδή, στα τέλη του Ιούνη, όταν τα σχολεία ήταν ήδη κλειστά. Δώρο άδωρο, αν δεν χάνεις και μια μέρα μάθημα για τη γιορτή του βασιλιά, όπως γινόταν μετά με τον Κωνσταντίνο!
Όμως, αγαπάει ο Θεός τον κλέφτη, αγαπάει και τον νοικοκύρη. Κι έτυχε να πεθάνει Μάρτη μήνα ο βασιλιάς και το χάσαμε το μάθημα! Αλλά κάπως επεισοδιακά.
Πριν λίγο καιρό, τον Νοέμβρη του 1963, είχε δολοφονηθεί ο Κένεντι. Πήγαινα δευτέρα δημοτικού τότε και πριν μπούμε στις αίθουσες, μετά την πρωινή προσευχή, μας μοίραζαν γάλα και ένα κομματάκι κίτρινο τυρί, από την αμερικάνικη βοήθεια. Βράζανε νερό σ' ένα μεγάλο καζάνι στην αυλή του σχολείου, ρίχνανε το γάλα-σκόνη κι εμείς το παίρναμε στη σειρά με τα αλουμινένια ποτηράκια μας, τα "μπικιόνια", στην τοπική διάλεκτο.
Εκείνο το πρωινό του Νοέμβρη, αμέσως μετά τη διανομή, ο διευθυντής του σχολείου μας ανακοίνωσε πως δεν θα κάνουμε μάθημα, γιατί πέθανε αυτός που μας έστελνε το γάλα και το τυρί. Ο Κένεντι.
Έγινε χαμός! Ορμήσαμε όλα κατά την εξώπορτα της αυλής και ξεχυθήκαμε στους δρόμους, φωνάζοντας ρυθμικά με ενθουσιασμό:
"Πέθανε ο Κένεντης! Πέθανε ο Κένεντης!"
Όταν πέθανε, λοιπόν, ο Παύλος, μόλις τέσσερις μήνες μετά, φρόντισαν να μην επαναληφθεί το ίδιο σκηνικό και μας έβγαζαν από την εξώπορτα λίγα-λίγα.
Ε, και; Με το που βγαίναμε στον δρόμο, δώσ' του πάλι ενθουσιασμός και ρυθμικές φωνές:
"Πέθανε ο βασιλιάς! Πέθανε ο βασιλιάς!"



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Συμφώνησε να είναι η Ελλάδα και η Ιταλία οι δύο χώρες όπου θα εγκλωβίζονται οι πρόσφυγες, για να μη φτάνουν στις άλλες. Όπως και στην απέλαση από τη Γερμανία στην Ελλάδα όσων φτάνουν εκεί.
Αυστηρότερη αντιλαθρομεταναστευτική πολιτική από την Ε.Ε. Υπάλληλος του Βερολίνου ο Τσίπρας

Με συμβιβαστική συμφωνία έληξε χθες, Πέμπτη 28 Ιουνίου, στις Βρυξέλλες η Σύνοδος των ηγετών των 28 χωρών – μελών της Ε.Ε., ως αποτέλεσμα της πίεσης που άσκησε κυρίως η Ιταλία, αλλά και οι χώρες του Βίζεγκραντ (Ουγγαρία, Τσεχία, Σλοβακία και Πολωνία), για τη λήψη αυστηρότερων αντιλαθρομεταναστευτικών μέτρων. Τη συμφωνία αποδέχτηκε και η Ελλάδα, με τον Αλέξη Τσίπρα να συναινεί στη μετατροπή της χώρας μας σε χώρο εγκλωβισμού των λαθρομεταναστων. Στο πλαίσιο αυτό προβαίνει και σε απαράδεκτες εξυπηρετήσεις προς το Βερολίνο, με κύρια την αναγνώριση δικαιώματος να απελαύνονται στη χώρα μας λαθρομετανάστες και ισλαμοφασιστες που καταφεύγουν στη Γερμανία.
Συγκεκριμένα, οι ηγέτες των 28 χωρών-μελών της Ε.Ε. συμφώνησαν στη δημιουργία κοινών κέντρων υποδοχής αιτούντων άσυλο και επεξεργασίας των αιτήσεών τους και τον περιορισμό της ελευθερίας κίνησης των λαθρομεταναστών από τη μια χώρα στην άλλη.
Επίσης, συμφώνησαν σε αυστηρότερους ελέγχους των εξωτερικών συνόρων, με ενίσχυση και της Frontex, καθώς και σε αύξηση της χρηματοδότησης που προσφέρουν στην Τουρκία και σε χώρες της βόρειας Αφρικής για την ανάσχεση των λαθρομεταναστευτικών ροών προς την Ευρώπη.
Στην κατεύθυνση της λήψης ακόμη πιο σκληρών αντιλαθρομεταστευτικών μέτρων απ’ αυτά που ίσχυαν μέχρι τώρα, που επιδίωκαν η Ιταλία και οι χώρες του Βίζεγκραντ, είχαν προστεθεί ήδη και οι πιέσεις προς την κατεύθυνση αυτή, που ασκούν στην κυβέρνηση της Άγκελα Μέρκελ οι σύμμαχοί της, βαυαροί χριστιανοκοινωνιστές.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κείμενο στρατιωτών στη Ρόδο: Γι’ αυτό αυτοκτόνησε ο 22χρονος από την Κρήτη
Με κείμενο το οποίο υπογράφουν “συνάδελφοι του αδικοχαμένου 22χρονου παλικαριού που μοιραζόμασταν την χακί καθημερινότητα…” και το οποίο δημοσιοποίησε το “Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων Σπάρτακος” γίνεται αναφορά στους λόγους της αυτοκτονίας του 22χρονου νέου από το Ηράκλειο κατά τη διάρκεια σκοπιάς στη Ρω. Όπως αναφέρουν, οι συνθήκες στα στρατόπεδα της Ρόδου έχουν χειροτερεύσει πάρα πολύ σημειώνοντας ότι “τα βύσματα περνάν καλά και οι υπόλοιποι είναι φυλακισμένοι”.
Διαβάστε τι αναφέρεται:
Είναι τυχαίο ότι ο φαντάρος που Αυτοκτόνησε ήταν ένα 22χρονο παλικάρι από την Κρήτη και όχι Ντόπιος;
Ας μας απαντήσει ο Υποστράτηγος…
Η κατάσταση στα περισσότερα στρατόπεδα της Ρόδου αλλά και στο Καστελόριζο έχει ξεπεράσει τα όρια της ανθρώπινης αντοχής κατά πολύ.
Η κατάσταση έχει αλλάξει προς το χειρότερο το τελευταίο χρονικό διάστημα που συμπίπτει με την περίοδο την οποία έχει αναλάβει καθήκοντα Διοικητή της 95 ΑΔΤΕ ο νέος υποστράτηγος.
Στην πλειοψηφία των στρατοπέδων οι στρατιώτες έχουν έξοδο στην καλύτερη περίπτωση μία φορά την εβδομάδα, ενώ υπάρχουν περιπτώσεις φαντάρων που δεν έχουν βγει ούτε με υπηρεσιακό για εβδομάδες.
Την ίδια στιγμή υπάρχουν στρατόπεδα που οι άδειες και οι έξοδοι δίνονται με το κουτάλι. Η δύναμη του νησιού στα χαρτιά είναι τεράστια και οι υπηρεσίες βγαίνουν με βάση αυτό. Αλλά τα βύσματα που κάνουν θητεία στο σπίτι ή ελάχιστες υπηρεσίες είναι τόσα πολλά ώστε η κατάσταση για τους υπόλοιπους στρατιώτες να είναι μαρτυρική.
Σε κάθε αντίδραση για τις πολλές υπηρεσίες, η απάντηση είναι πως κανονικά θα προβλέπονταν ακόμη περισσότερες υπηρεσίες και να είναι ευχαριστημένοι με το καθεστώς που επικρατεί.
Ακόμα χειρότερα οι απαντήσεις από ορισμένα στελέχη είναι ακόμη και χλευαστικές.
Αυτές είναι οι απαντήσεις από κάποιους που γυρίζουν στο σπίτι το μεσημέρι και ξεκουράζονται, στους στρατιώτες που η ρουτίνα τους είναι ένας φαύλος κύκλος υπηρεσία-αγγαρεία-πόστο και πάλι από την αρχή για πολλές ημέρες.
Αυτά σε συνδυασμό με μία τυπικότητα-εμμονή.
Η αγγαρεία έχει γίνει βασικό πόστο για κάποιους.
Τα στελέχη στην πλειοψηφία τους νοιάζονται αν είναι μαζεμένα τα φύλλα στο στρατόπεδο και όχι για τον είναι λειτουργικές οι εγκαταστάσεις, την ώρα που οι τουαλέτες σε πολλά στρατόπεδα βρίσκονται σε μαύρα χάλια.
Το πάτωμα να είναι καθαρό στο θάλαμο και δεν πειράζει αν οι σοβάδες πέφτουν. Στρατιώτες μετατρέπονται σε συντηρητές στρατοπέδων ερειπίων με αντάλλαγμα αν είναι και καλά παιδιά 2 με 3 μέρες άδειας.
Στους στρατιώτες παρουσιάζονται σε αυτή την κατάσταση και ποινολόγια που προβλέπουν τις μέρες φυλάκισης που αντιστοιχούν σε κάθε ατασθαλία τους.
Την είδα ώρα που τα περισσότερα στελέχη ανησυχούν αν για τις 2-3 υπηρεσίες χάσουν τις απαλλαγές που αντιστοιχούν σε αυτές.
Την ίδια ώρα που οι στρατιώτες δεν ξέρουν και δεν διανοούνται την έννοια της απαλλαγής ενώ κάνουν 26 με 27 υπηρεσίες το μήνα.
Η δικιά τους ανταμοιβή είναι οι αγγαρείες και οι απειλές για φυλάκιση.
Με τη λογική η δουλεία να βγει και να πάω σπίτι να ξεκουραστώ και να κάνω καριέρα στην πλάτη του φαντάρου πορεύεται η πλειοψηφία των στελεχών και κυρίως των ανωτέρων.
Και όποιος δεν αντέξει;
ΑΝΑΒΟΛΗ, απαντάνε, είναι η γραμμή!
Με αυτή λοιπόν τη λογική και χωρίς ψυχολόγο στο Καστελόριζο ο συνάδελφος δεν πήρε Αναβολή, ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ.
Και εδώ κάπου δεν καταλαβαίνουμε πως οι καραβανάδες κοιμούνται ήσυχα τα βράδια.
Δεν είμαστε οι Αναλώσιμοι, σε Ειρήνη και Πόλεμο, των πολεμικών τυχοδιωκτισμών τους και του Μεγαλοιδεατισμού τους, του ΝΑΤΟ και του Ευρωστρατού.
Να αδειάσουν τώρα οι μεγάλες πόλεις από τα βύσματα που λιμνάζουν εκεί.
Να κάνουν όλοι οι οπλίτες αντίστοιχα υπηρεσίες.
Να μειωθούν και να ανακατανεμηθούν ορθολογικά οι υπηρεσίες.
Εμείς απαιτούμε να δοθούν λύσεις τώρα.
Να βγούμε μαζικά στην Αναφορά Παραπονούμενοι, να δημοσιοποιήσουμε την Αυθαιρεσία και το Παράλογο του Στρατού.
Να σταθούμε ενωμένοι και μαχητικά απέναντι στον πόλεμο και τον εθνικισμό, το φασισμό και τον ρατσισμό, στην κυβερνητική πολεμοκαπηλεία και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς που φέρνουν την καταστροφή και την προσφυγιά, πόνο και αίμα!
Συνάδελφοι του αδικοχαμένου 22χρονου παλικαριού που μοιραζόμασταν την χακί καθημερινότητα…
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



τι πρεπει τωρα,να χαρουμε που εγινε το αυτονοητο?φυσικα χαιρομαι ,ομως ειναι πικρη χαρα
σε λιγο θα μας πουνε και να πουμε κι'''ευχαριστω'' που τελειωσε η ομηρια αθωων ανθρωπων
Η Ηριανα και ο Περικλης δεν επρεπε καν να καταδικαστουν και να περασουν τοσο χρονο μεσα στην φυλακη ..αναρωτιεμαι αν δεν ηταν το μεγαλο κινημα αλληλεγγυης αν θα τους βγαζανε σημερα ...
ο Τασος Θεοφιλου περασε 5 χρονια μεσα χωρις αποδειξεις ενοχης ..
Αλλα και ποσοι και ποσοι ''ατιθασοι'' ειναι μεσα και σαπιζουν επειδη αντισταθηκαν στο τερας που μας καταβροχθιζει ζωντανους



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Ιταλία άσκησε βέτο στην σύνοδο της ΕΕ σήμερα γα το μεταναστευτικό, γι αυτό και δεν έγινε η σημερινή συνέντευξη Τύπου, ούτε εκδόθηκε ανακοίνωση συμπερασμάτων.
Ο Τσίπρας πάλι όχι, δήλωσε "ανοιχτός σε όλα".
Εκεί που μας χρωστούσανε μας πήραν και το βόδι.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κοίτα η κουφάλα επιτηδες πέρασε απροστάτευτος μέσα από το πλήθος που τον αποδοκίμαζε να του επιτεθούν οι πολίτες να αρχίσουν μετά τα πληρωμένα παπαγαλάκια της Κουμουνδούρου να αποκαλούν τους πολίτες φασίστες και ότι δεν σεβάστηκαν ούτε ένα άνθρωπο σαν τον Κουρουπλη με προβλήματα υγείας
Καλό μελετημένο..αλλά ο κόσμος δεν τσιμπήσε και ούτε πρόκειται πλέον....
Σχολιο.- Αυτός τους τυφλούς κ ανάπηρους τους σέβεται ;;;;
Την υπογραφή του την έβαλε για να κοπούν οι αναπηρικές συντάξεις !
Εγώ θα του έριχνα κλωτσιές !



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το κατάφεραν και αυτό οι ΝΕΝΕΚΟΙ του συριζα
Το σύνθημα "ούτε στην Αθήνα ούτε πουθενά τσακιστε τους προδότες σε κάθε γειτονιά" έχει γίνει πλέον πιο επίκαιρο από το σύνθημα "ούτε στην Αθήνα ούτε πουθενά τσακιστε τους φασίστες σε κάθε γειτονιά"
Και δίκαιος όλοι αναρωτιούνται μέχρι που μπορεί να φτάσει ακόμα αυτή η συμμορία ώστε να μην χασουν τα μισθα, αφού ακόμα και την έννοια της λέξης ξεφτίλα την έχουν ξεφτιλισει εδώ και καιρό



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



oι αγώνες θέλουν θυσίες και ξεβόλεμα, θέλουν και σοβαρότητα! δεν μπορείς να αποφασίζεις την Τετάρτη διαδήλωση στην πόλη της Κέρκυρας για την Παρασκευή και να ανεβάζουν την είδηση οι τοπικές εφημερίδες και την Πέμπτη να την ακυρώνεις επειδή αρχίζουν διάφοροι τα μα μου και πώς θα πάμε? και θα πάμε όλοι μαζί? κι αν μας κλείσουν το δρόμο οι μπάτσοι? και πού θα παρκάρουμε? δλδ έλεος! τόσος κόσμος που ήρθε τις προάλλες από την πόλη και από το ΠΑΜΕ και από άλλους χώρους να διαδηλώσει μαζί μας μαλάκες είναι που ξεβολεύτηκαν? δεν γίνονται έτσι αυτές οι δουλειές! το να πηγαίνεις στις συγκεντρώσεις στον περιφερειακό Λευκίμμης, δλδ το πολύ 5 λεπτά από το σπίτι σου, είναι εύκολο, στα δύσκολα κρίνεται κανείς!

Βάζει "λουκέτο" η οργάνωση ΣΥΡΙΖΑ Λευκίμμης

ευγένειες τέλος!
όποιος πανηγυρίζει για τη μεταφορά σκουπιδιών στον παράνομο χυτα να έρθει αυτός να ζήσει στο σπίτι μου που απέχει 500 μέτρα (και πολλά λέω) από αυτόν και να μου δώσει τη βίλα του στη μέση ή βόρεια κέρκυρα!
γιατί το θέμα είναι και ταξικό! η Λευκίμμη είναι και χωρίς χυτα η πιο υποβαθμισμέενη και φτωχή περιοχή του νησιού!
#ριξτε_τα_σκουπίδια_μέσα_στο_Λιστόν
#χωματερές_στις_βίλες_των_αφεντικών



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σύλληψη από τη ΔΙΑΣ ηγετικού στελέχους του Ρουβίκωνα
 Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2018, 14:11
Στην προσαγωγή του φερόμενου ως ηγετικού μέλους του Ρουβίκωνα Γιώργου Καλαϊτζίδη προχώρησαν λίγο πριν από τις 14.00 το μεσημέρι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του zougla.gr, αφορμή για την προσαγωγή του που σημειώθηκε στα Εξάρχεια στάθηκε η χθεσινή ανάρτηση ότι θα κάψουν τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ και το ραδιόφωνο.
Το στέλεχος του Ρουβίκωνα προσήχθη και συνελήφθη στην Κρατική Ασφάλεια, με την κατηγορία της διέγερσης.
Η επίμαχη ανάρτηση
Γιωργος Καλαιτζηδης.-
 Τον ΣΚΑΙ θα τον καψουμε. Σημερα αυριο σε δεκα χρονια δεν ξερω… Αλλα θα τον καψουμε. Και θα χορευουμε σαν ινδιανοι γυρω από τα αποκαιδια του.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Γιουχάισαν τον Παναγιώτη Κουρουμπλή στις Σέρρες
 Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2018, 11:38
Αντιμέτωπος με τις αποδοκιμασίες πολιτών ήρθε το πρωί της Παρασκευής ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής, κατά τη διάρκεια της κατάθεσης στεφάνων, στο άγαλμα του Εμμανουήλ Παππά, στην πλατεία Ελευθερίας Σερρών.
Ο κ. Κουρουμπλής εκπροσώπησε την κυβέρνηση στις επετειακές εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση 105 ετών από την απελευθέρωση της πόλης.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Συνελήφθη η Σούζαν Σάραντον σε διαδήλωση κατά του Τραμπ
 Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2018, 16:13
Η Σούζαν Σάραντον συγκαταλέγεται μεταξύ 575 γυναικών που συνελήφθησαν την Πέμπτη στην Ουάσινγκτον, σε μια διαμαρτυρία που έκαναν εναντίον της μεταναστευτικής επιλογής του Ντόναλντ Τραμπ.
Η γνωστή ηθοποιός και ακτιβίστρια έχει εκφράσει αρκετές φορές και στο παρελθόν τη δυσαρέσκεια της για τις πολιτικές επιλογές του αμερικανού προέδρου.
«Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι ο Ντόναλντ Τραμπ θα φέρει την επανάσταση» πρόσθεσε, ενώ όταν ρωτήθηκε για αν τον θεωρεί επικίνδυνο, απάντησε πως «επικίνδυνο είναι να συνεχίσει η Αμερική με τον ίδιο τρόπο, να είναι μια μιλιταριστική δύναμη, με ιδιωτικές φυλακές, με θανατική ποινή, με απειλές για τα δικαιώματα των γυναικών, χωρίς να γίνεται κάτι για να αλλάξει αυτή η κατάσταση».



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τραμπ σε ηγέτες χωρών της G7: «Tο ΝΑΤΟ είναι τόσο κακό όσο η NAFTA»
 Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2018, 22:30
Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, δήλωσε στους ομολόγους τους κατά τη διάρκεια της συνόδου κορυφής της Ομάδας των Επτά (G7) που διεξήχθη στον Καναδά ότι «το ΝΑΤΟ είναι τόσο κακό όπως η NAFTA», η συμφωνία για τις ελεύθερες εμπορικές συναλλαγές στην περιοχή της Βόρειας Αμερικής, που έχει απειλήσει να σκίσει.
Το σχόλιο αυτό του Τραμπ δημοσιεύτηκε την Πέμπτη από τον αμερικανικό ειδησεογραφικό ιστότοπο Axio και επιβεβαιώθηκε από έναν ευρωπαίο διπλωμάτη.
Η σύνοδος κορυφής της G7 στο Κεμπέκ ήταν ήδη έντονη, μετά την επιβολή από τον Αμερικανό πρόεδρο δασμών στις εισαγωγές χάλυβα και αλουμινίου στους κύριους συμμάχους των ΗΠΑ.
Οι δηλώσεις Τραμπ έρχονται στη δημοσιότητα καθώς ο Λευκός Οίκος και το Κρεμλίνο ανακοίνωσαν ότι ο Ρεπουμπλικάνος μεγιστάνας και ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν θα συναντηθούν στη Φινλανδία αμέσως μετά τη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ.
Η τελευταία θα διεξαχθεί στις 11 και 12 Ιουλίου στις Βρυξέλλες.




--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Μας φοβερίζουν οι Συριζαίοι ότι θα έρθει η ΝΔ κι εμείς απορούμε πότε έφυγε !



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων και 13 Παμμακεδονικές Ενώσεις Απόδημων Μακεδόνων, προσέφυγαν στο Συμβούλιο της Επικρατείας, με αίτηση ακύρωσης της Συμφωνίας των Πρεσπών, που υπογράφηκε στις 17 Ιουνίου 2018 μεταξύ των υπουργών Εξωτερικών της Ελλάδος και της πΓΔΜ.
Με την αίτησή τους ζητούν να... ακυρωθεί η Συμφωνία των Πρεσπών, επειδή παραβιάζει το άρθρο 27 του Συντάγματος, σύμφωνα με το οποίο, πριν την υπογραφή της συμφωνίας, απαιτείται προηγούμενη ψήφισή του από τη Βουλή, με αυξημένη μάλιστα πλειοψηφία, όπως επίσης παραβιάσθηκε η αρχή της λαϊκής κυριαρχίας, του άρθρου 1 παρ. 3 Σ, επειδή υπογράφηκε παρά την αντίθεση σύσσωμου του ελληνικού λαού στην οποιαδήποτε παραχώρηση ονόματος, χωρίς διεξαγωγή δημοψηφίσματος, αλλά παραβιάσθηκε και η αρχή της δεδηλωμένης για το θέμα της παραχώρησης του ονόματος της Μακεδονίας, όπως παραβιάστηκαν και άλλες συνταγματικές αρχές.
Ταυτόχρονα κατέθεσαν και Αίτηση Αναστολής ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΑΣΤΟΛΩΝ  ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣμε την οποία ζητούν "να ανασταλεί η εκτέλεση έναντι ημών των προσβαλλομένων διατάξεων και των συμπροσβαλλομένων πράξεων και παραλείψεων μέχρι της εκδόσεως αποφάσεως επί της αιτήσεως ακυρώσεως". Τέλος κατέθεσαν και αίτηση προτίμησης για "την άμεση εισαγωγή της υποθέσεως της αιτήσεως ακυρώσεως στην Ολομέλεια (εντός του Τμήματος Διακοπών, εξαιτίας της σπουδαιότητας του ζητήματος) και της αιτήσεως αναστολής στην Ολομέλεια της Επιτροπής Αναστολών του Δικαστηρίου".