Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Σαββατο 2 Μαρτιου 2024


Ο Κασσελάκης αγόρασε σπίτι 1,7 εκατ. Ευρώ στο Κολωνάκι – «Εκτός Αθηνών ο γάμος με τον Τάιλερ, θα μεγαλώσουμε την οικογένεια μας»

Σχολιο.- Ξέρει από φτώχεια αυτός ο πούστης ο Κασσελάκης!!!...γιαυτο και δήθεν την υπερασπίζετε όπως τουχουνε πει οι άλλοι που στήνουν το προφίλ του και του λένε να πουλάει στείρο ανούσιο λαϊκισμό και πολιτικαντισμό για ηλίθιους...Τελικά μπορείς να μας πεις τίποτα για το πόθεν έσχες σου? Πώς τα κονομησες έτσι 35 χρόνων και αγοράζεις σπίτι 1,7εκ ευρώ? Δεν λές και σε εμάς το...μυστικό? Να φύγει η απορία!!

Το Πόθεν Έσχες ειναι καθαρό έτσι ; Μπράβο κοπέλι μου πουστάρα Ψαροκασέλα.....

Σχολιο.- Πουστακηδες κασελακηδες αμα ξεγεννησετε να το θηλαζετε το μωρο

Σχολιο.- Άντε και καλή λευτεριά! Κι άμα γεννήσεις να μου κρατήσεις ένα με βούλες!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τα διαγραμμένα αρχεία της εμπορικής αμαξοστοιχίας μπορούν να ανακτηθούν, αρκεί να μη έχουν εμπλακεί υπηρεσίες πληροφοριών!

2/3/2024

Για τα διαγραμμένα αρχεία της εμπορικής αμαξοστοιχίας συζήτησαν στην εκπομπή του Focus FM 103.6 “Κόντρα στο σύστημα” ο ψυχολόγος Γρηγόρης Σερέτης με τον καλεσμένο του, τον ηθικό χάκερ.

Σύμφωνα με τον ηθικό χάκερ τα αρχεία από τα βίντεο που φανερώνουν το τι υπήρχε στην εμπορική αμαξοστοιχία που προκάλεσε την έκρηξη στα Τέμπη μπορούσαν να ανακτηθούν. εκτός αν διαγράφηκαν με τη χρήση συγκεκριμένων πρότυπων διαγραφής των μυστικών υπηρεσιών.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

“Θα δώσουμε στον κόσμο όλες τις πληροφορίες σχετικά με το τι συμβαίνει όταν διαγράφεται ένα αρχείο πως μπορεί να ανακτηθεί, αλλά και αν εμπλέκονται μυστικές υπηρεσίες πως μπορούν να τα εξαφανίσουν εντελώς και να είναι πολύ δύσκολο να ανακτηθούν.

Καταρχάς να πούμε και στο κόσμο τι συμβαίνει όταν ένα αρχείο διαγράφεται. Αν γίνει διαγραφή στο δίσκο από τις μυστικές υπηρεσίες, χρησιμοποιούν συγκεκριμένα πρότυπα, ειδικά στο δυτικό κόσμο, δύο πρότυπα τα οποία είναι από το Υπουργείο Άμυνας των Ηνωμένων Πολιτειών και χρησιμοποιούνται από τις μυστικές υπηρεσίες όταν θέλουν να διαγράψουν εντελώς αρχεία από σκληρούς δίσκους για να μην ξαναβρεθούν. Αυτό γίνεται με τριπλό πέρασμα, περνάνε πρώτα από πάνω δεδομένα μηδενικά, τη δεύτερη φορά περνάνε τυχαία και τη τρίτη φορά ξαναπερνούν μηδενικά. Όταν διαγράφεται ένα αρχείο δεν πάει πουθενά. Απλά συμπιέζεται χάνονται οι πληροφορίες και χάνονται οι δείκτες. Όταν στο λειτουργικό σύστημα διαγράφω ένα αρχείο υπάρχουν δείκτες που δείχνουν που βρισκόταν το αρχείο και που έχει μετακινηθεί. Συνήθως μένει στο ίδιο μέρος. Συμπιέζεται το αρχείο ώσπου μένει ένα μικρό δείγμα. Μετά όταν μπουν τα προγράμματα ανάκτηση δεδομένων πηγαίνουν σε αυτό το χώρο, βρίσκουν αυτές τις πληροφορίες ταχύτατα τις αποσυμπιέζουν και ξαναφέρνουν το αρχείο στην αρχική του μορφή. 

Ποιο είναι τώρα το παράδοξο για αυτό που είπαν οι μυστικές υπηρεσίες; Αν έχουν ανακατευτεί οι μυστικές υπηρεσίες και έχουν εφαρμόσει αυτά τα πρότυπα που σας είπα, εκεί πέρα είναι δύσκολο, διότι με τα πολλαπλά περάσματα χάνονται σχεδόν εντελώς τα ψηφιακά ίχνη. Αν θέλανε να εξαφανίσουν εντελώς τα ίχνη, που πιστεύω ότι αν εμπλέκονται οι υπηρεσίες τα εξαφανίσανε, αυτοί χρησιμοποιούν πολλές φορές και μια μέθοδο που λέγεται κρυπτοτεμαχισμός. Αν εμπλέκονται οι μυστικές υπηρεσίες και εφαρμοστούν συγκεκριμένα  πρότυπα τα αρχεία είναι πολύ δύσκολο να ανακτηθούν.”

Σχολιο.- Για όποιον ξέρει από υπολογιστές 7 φορές να κάνεις format στο σκληρό, τα αρχεία με λογισμικό βρίσκονται. Προγράμματα για να γίνει οριστική διαγραφή έχουν μόνο οι μυστικές υπηρεσίες.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Κίνα ανακοίνωσε επανδρωμένη αποστολή στη Σελήνη

Παρασκευή, 1 Μαρτίου 2024 9:25

Ταϊκοναύτες θα ταξιδέψουν στο φεγγάρι πριν το τέλος της δεκαετίας

Την στιγμή που η NASA έχει ανακοινώσει το χρονοδιάγραμμα των επανδρωμένων αποστολών της στη Σελήνη αρχής γενομένης από την αποστολή Artemis 3 που είναι προγραμματισμένη για τον Δεκέμβριο του 2025 η Κίνα όπως συνηθίζει τηρούσε σιγή ασυρμάτου για τα δικά της σχέδια επανδρωμένων αποστολών στο φυσικό μας δορυφόρο.

Εννοείται ότι με βάση τον τρόπο λειτουργίας της κινεζικής υπηρεσίας διαστήματος όλοι θεωρούσαν δεδομένο ότι έχει ξεκινήσει η προετοιμασία για μια επανδρωμένη αποστολή στο φεγγάρι και αρκετοί πιστεύουν ότι το Πεκίνο θα έχει θέσει στόχο να πατήσει κάποιος ταϊκοναύτης, όπως λέγονται οι κινέζοι αστροναύτες, την επιφάνεια της Σελήνης νωρίτερα από τους Αμερικανούς αστροναύτες.

Έχουμε πάντως την πρώτη επίσημη ανακοίνωση για αυτό το ζήτημα με το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο της Κίνας CCTV να μεταφέρει πληροφορίες του τμήματος επανδρωμένων αποστολών της διαστημικής υπηρεσίας της Κίνας σύμφωνα με τις οποίες θα πραγματοποιηθεί επανδρωμένη αποστολή της Κίνας στη Σελήνη πριν το 2030. Με αυτό τον τρόπο η Κίνα κάνει σαφές ότι θα ακολουθήσει τις ΗΠΑ στην κούρσα της κατάκτησης της Σελήνης και μένει να διαπιστωθεί ποια θα κόψει πρώτη το νήμα όσον αφορά τουλάχιστον την παρουσία ανθρώπων εκεί.

Η NASA και οι σύμμαχοι της (Ευρώπη, Ιαπωνία, Καναδάς) έχουν ρίξει το βάρος τους σε πρώτη φάση στη δημιουργία της Σεληνιακής Πύλης, ενός διαστημικού σταθμού σε τροχιά γύρω από τη Σελήνη που θα αποτελεί ένα κόμβο υποστήριξης των επανδρωμένων αποστολών στο φεγγάρι αλλά επανδρωμένων αποστολών που θα γίνουν αργότερα στον Άρη.

Η Κίνα από την πλευρά της έχει ανακοινώσει τη δημιουργία μιας επανδρωμένης βάσης στη Σελήνη την οποία είχαν ανακοινώσει από κοινού με τη Ρωσία αλλά στη συνέχεια η βάση αυτή έλαβε πιο διεθνή χαρακτήρα αφού οι δύο υπερδυνάμεις αποφάσισαν να δεχτούν ως συμπαίκτες στο εγχείρημα αυτό και άλλες χώρες.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αδιανόητο: Η υπουργός Τουρισμού Ο.Κεφαλογιάννη θέλει να «εισάγει» τον «πάτο» των ΛΟΑΤΚΙ+ – Τους Queer τουρίστες που πάνε και… με ζώα!

Υπέγραψε και μνημόνιο συνεργασίας με τον οργανισμό «Queer Destinations»

01.03.2024 



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Από τις 11000 οικισμούς που είχαμε το 1981 είναι αμφίβολο αν έχουν απομείνει οι μισοί. Στο νομό Ευρυτανίας οι «κάτοικοι» είναι 17000, μερικοί από τους οποίους είναι χρήστες της υπαίθρου σε εκλογικές αναμετρήσεις, ενώ η έκταση του νομού είναι 1869 τετραγωνικά χιλιόμετρα – δηλαδή υπάρχουν λιγότεροι από 10 κατοίκους ανά τ.χ. και ελάχιστοι για κτηνοτροφία.

Ξεμείναμε στην ΕΕ έχοντας 10 δις έλλειμμα από τις εισαγωγές αγροτικών προϊόντων, ανακαλύψαμε ότι η Ολλανδία έχει την καλύτερη γεωργία ανά την Ευρώπη, ανακαλύψαμε ότι είναι αδύνατο να προσαρμοσθούμε στις απαιτήσεις του Green Deal : Που είναι η εναρμόνιση με τη Διακυβερνητική Επιτροπή του ΟΗΕ με μείωση κατά 50% της χρήσης φυτοφαρμάκων και λιπασμάτων ως το 2050 και αύξηση της βιολογικής παραγωγής κατά 25% στις καλλιεργούμενες εκτάσεις έως το 2025 . 

Στο μεταξύ ο αγώνας των Ελλήνων αγροτών συνεχίζεται. Τα κύρια αιτήματα των αγροτών είναι το αφορολόγητο αγροτικό πετρέλαιο, η φθηνότερη κατά 7 λεπτά κιλοβατώρα, η επιδότηση για την αγορά λιπασμάτων, ζωοτροφών και αγροεφοδίων, το τέλος των ελληνοποιήσεων. Είπε ο συνδικαλιστής Κώστας Τζέλας από το βήμα της πλατείας Συντάγματος: «Κάθε φορά που γίνεται αναθεώρηση της ΚΑΠ, εμείς γινόμαστε φτωχότεροι».

Στο μεταξύ όμως συνεχίζεται ο κατήφορος της υπαίθρου. Οι αγρότες «κλαίγονται» για πολλοστή φορά, τώρα όμως το μήνυμα που εκπέμπουν είναι αληθινό : Από τις 11000 οικισμούς που είχαμε το 1981 είναι αμφίβολο αν έχουν απομείνει οι μισοί. Στο νομό Ευρυτανίας οι «κάτοικοι» είναι 17000, μερικοί από τους οποίους είναι χρήστες της υπαίθρου σε εκλογικές αναμετρήσεις, ενώ η έκταση του νομού είναι 1869 τετραγωνικά χιλιόμετρα – δηλαδή υπάρχουν λιγότεροι από 10 κατοίκους ανά τ.χ. και ελάχιστοι για κτηνοτροφία. Συγκρινόμαστε πλέον με τη Σερβία, τη Βουλγαρία, τα Σκόπια, την Αλβανία, σε απώλεια αγροτικού πληθυσμού, με τους περισσότερους οικισμούς της περιφέρειας να είναι θλιβερά άδειοι το χειμώνα....

Η σημερινή εντατική γεωργία έχει μεγάλη χρήση χημικών λιπασμάτων και φυτοφαρμάκων, αλόγιστη εκμηχάνιση ,σπατάλη υδάτων, μεγάλη έκθεση σε κακοκαιρίες και πλημμυρικά συμβάντα. Ο δρόμος που πρέπει να διανυθεί για την ορθολογική παραγωγή ποιοτικών προϊόντων είναι μεγάλος – ενδιαμέσως όμως παρεμβάλλονται οι «παράδρομοι» της σύνδεσης γεωργίας και βιομηχανικού κεφαλαίου, της γεωργίας των μεταλλαγμένων, της εντατικοποίησης που οδηγεί στην αποσύνδεση γεωργίας και ανθρώπων.

Είναι φανερό, ότι η γεωργία χρειάζεται ένα μεγαλόπνοο σχέδιο για την ποιοτική αναβάθμισή της, πράγμα που δεν μπορεί να δώσει το σημερινό καθεστώς που υποστηρίζει τους αποικιοκράτες της ΕΕ .



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ασφαλισμένοι ΟΑΕΕ - Θέματα ΟΑΕΕ

Να και το δια ταύτα... χωρίς ντροπή, χωρίς να περιμένουν ούτε δευτερόλεπτο.

Απογευματινά χειρουργεία από 300€-2000€,

800.000 ελεύθεροι επαγγελματίες με κατασκευασμένες υπέρογκες οφειλές από παράλογες ανά κλάδο εισφορές, απογευματινά ιατρεία σε δημόσια νοσοκομεία με 60 € ταρίφα και τα χαμόγελα πλατιά...

Εύγε, το σχέδιο εκτελείται βήμα βήμα αριστοτεχνικά... Και εσείς οι άλλοι ξέρετε... 41%...


«Οι προοπτικές του κλάδου της ιδιωτικής ασφάλισης διαγράφονται θετικές» ανέφερε η υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Δόμνα Μιχαηλίδου, στον χαιρετισμό της στην Ετήσια Γενική Συνέλευση της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Κυβέρνησής Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η Δόμνα Μιχαηλίδου, είπε πως με την ψήφιση νόμου του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης υλοποιείται η δέσμευση της Κυβέρνησης για τη μεταρρύθμιση της επαγγελματικής ασφάλισης.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Neil Oliver προειδοποιεί:

ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ

Ο Σκωτσέζος πολιτικός σχολιαστής λέει ότι εκατομμύρια ζωές έχουν «καταστραφεί για πάντα» από το Big State, το Big Pharma και τα Big Media - και ότι τα τελευταία τέσσερα χρόνια ήταν η «πιο επικίνδυνη και κραυγαλέα επίθεση στην ελευθερία και τα πολιτικά δικαιώματα στην ιστορία της ανθρωπότητας .»

«Είναι από τό ότι η οργή των πολιτών αυξάνεται. Σιγοβράζει για χρόνια. Φαίνεται να φτάνει σε σημείο βρασμού. Η θερμότητα έχει ανέβει ή η ζέστη που υπάρχει ήδη δημιουργεί με κάποιο τρόπο μια ένταση.

«Δεν μπορείτε να δείξετε κανένα σημείο στον χάρτη, πραγματικά, και να πείτε, εδώ είναι η έδρα του. Ο θυμός και η απογοήτευση και η ζέστη και ο πόνος είναι παντού στη Δύση, σίγουρα. Και είναι για όλους τους λόγους. Υπάρχουν πολλά συμπτώματα, όλα προέρχονται από την ίδια ασθένεια.

«Μέχρι τώρα, όλοι έχουμε υπομείνει, τι είναι, τρία, τέσσερα χρόνια από την πιο επικίνδυνη και κραυγαλέα επίθεση κατά της ελευθερίας και των πολιτικών δικαιωμάτων στην ιστορία της ανθρωπότητας. Αυτό είναι γεγονός. Και δεν ζητώ συγγνώμη που το αναφέρω ξανά και ξανά, που ανησυχώ για αυτό σαν τεριέ με αρουραίο - επειδή η συνεχής κακοποίηση του είδους μας, που προκλήθηκε σε πρωτοφανή κλίμακα, ακόμη και μετά από τόσα χρόνια, παραμένει αδιευκρίνιστη, ανομολόγητη και χωρίς συνέπειες για τους ένοχους — μέχρι στιγμής.

«Οι ένοχοι έχουν βαρεθεί, έχουν τόσο αυτοπεποίθηση, βλασφημία, που δεν επιδιώκουν πλέον να αρνηθούν τη συντονισμένη παγκόσμια συμπαιγνία των Big State, Big Pharma, Big Media, συμπαιγνία εξόντωσε ή κατέστρεψε για πάντα αμέτρητα εκατομμύρια. Και είναι εκατομμύρια ζωές στη Δύση, σε όλο τον κόσμο, άμεσα ή έμμεσα, λόγω των πολιτικών και των πρακτικών που έχουν εφαρμοστεί…

«Δεν μπορείς να διαμορφώσεις τον κόσμο, να αναδιαμορφώσεις τον κόσμο με τη δική σου εικόνα, προς όφελός σου, προς όφελος μιας μικροσκοπικής μειοψηφίας, εις βάρος των εκατοντάδων εκατομμυρίων, μάλιστα των δισεκατομμυρίων, και μετά να παίξεις το θύμα όταν κάποιος κάπου λέει, "Φτάνει".

«Ένα άτομο που βρίσκεται στη γωνία, ένα άτομο που δεν έχει τίποτα ή που αισθάνεται ότι δεν έχει τίποτα άλλο να χάσει, είναι τελικά ελεύθερο με μια θεμελιώδη έννοια, ελεύθερο να ενεργεί με όποιον τρόπο του ταιριάζει. Δεν θα εκπλαγώ αν έρχεται καταιγίδα. Και εκείνοι που έσπειραν με αιματηρό μυαλό τους σπόρους του ανεμοστρόβιλου, που καρπώθηκαν τα οφέλη από αυτό για τόσο καιρό, επιτέλους αισθάνονται την αλλαγή στον άνεμο».



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝΓΚΡΑΝΤ

Γράφει ο άλλος, με αφορμή την επέτειο του θανάτου του Στάλιν,, ότι ήταν κοντός, άσχημος, βλογιοκομμένος. Κι έτσι εξηγεί την προσωπικότητά του. 

Κι από κάτω εκατοντάδες λάικ, κάμποσα και από κεντροαριστερούς. Οι οποίοι, εκτός από τις τρομερές αυτές αποκαλύψεις, συμφωνούν και σ' αυτά που γράφονται για το Στάλινγκραντ:

"Ο Στάλιν το έκανε θέμα γοήτρου ανάμεσα σε αυτόν και τον Χίτλερ για το ποιος θα κατακτήσει την πόλη

και δεν τον ένοιαζε πόσοι πατριώτες του θα πεθάνουν

τους έστελνε αναλώσιμους στην κρεατομηχανή των Γερμανών". 

Έλα καημένε, τώρα! Σιγά τους ήρωες! Αναλώσιμα πιόνια του Στάλιν ήταν οι τύποι, που πέθαναν λόγω της ματαιοδοξίας του!

Σχολιο.- Αντισταλινισμος ανωτατο σταδιο του αντικομμουνισμου!

Σχολιο.- Ο συγκεκριμένος κύριος μας τα κάνει αερόστατα για το πόσο σημαντική είναι η γνώση της ιστορίας και μετά γράφει το εν λόγω κείμενο. Και υποστηρίζει κιολας πως ο Σύριζα μας εβγαλε απο τα μνημόνια.

Σχολιο.- Πού βρίσκεται το πόνημα, να φωτιστούμε, οι αδαείς;



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σαν σήμερα, πριν έντεκα χρόνια, το 2013. Τότε που άρχιζαν να γίνονται απτές οι συνέπειες της μνημονιακής πολιτικής.

Τότε που ο παλιάνθρωπος ο Ζαχαριάδης, στέλεχος τότε του ΣΥΡΙΖΑ, έγραφε άρθρο με το οποίο καταδείκνυε ως υπεύθυνους για τον θάνατό τους τους ίδιους τους σπουδαστές. Γιατί, λέει, θα έπρεπε να ξέρουν από μαγκάλι και αναθυμιάσεις κ.λπ. κ.λπ.

Και βγήκε βουλευτής ο Κώστας Ζαχαριάδης. Θα μου πεις, εδώ ξαναβγήκε ο Κώστας Καραμανλής, μετά τα Τέμπη, αυτός δεν θα 'βγαινε;

Και τον έκανε και διευθυντή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ο Τσίπρας. Και τον καμάρωνε, όταν δήλωνε πως αν δεν δώσουμε εμείς πολεμικό εξοπλισμό στους Σαουδάραβες, θα δώσουν άλλοι.

Τότε που η Σαουδική Αραβία δολοφονούσε χιλιάδες παιδιά στην Υεμένη, με όπλα που αγόραζε κι απ' την Ελλάδα.

Μιλάμε για τυπικό εκπρόσωπο του ήθους της σύγχρονης βαρβαρότητας. Μη σας ξεγελάει η φάτσα του μπούλη. Υπάρχουν πολλοί καλοζωισμένοι παλιάνθρωποι σαν κι αυτόν εκεί, στα Βόρεια Προάστια.

Σχολιο.- 28 χρονών και βουλευτής ήταν. Όχι ανήλικος.

Σχολιο.- Δεν είχε βγει ακόμη βουλευτής.

Σχολιο.- Ε, μεγάλοστέλεχος τρομάρα του

Σχολιο.- 28 χρονών ήταν τότε. Και συμμετείχε στην Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ. Και όταν χυδαιολογούσε πάνω από τα πτώματα των παιδιών της Υεμένης, ήταν 32 χρονών και βουλευτής. Δεν νομίζω να ήταν και τόσο... ανώριμος! Όσο για τα άλλα που λες, για λαϊκούς δικαστές και για το τι θα έκανα αν κ.λπ. κ.λπ., απλώς φανερώνουν την αναλγησία σου. Δεν σ' ενοχλούν αυτά που έχει πει ο παλιάνθρωπος, αλλά η κριτική που του γίνεται. Και αποκαλύπτεις, έτσι, και την αντίληψη που έχεις για τη δημοκρατία. Στην οποία δεν χωράει κριτική στα δημόσια πρόσωπα. Μόνο που το σκέφτομαι, ανατριχιάζω. 

σχολιο.- Το ότι ένας 28χρονος χορτάτος μπούλης από τα ΒΠ σήκωνε το δάχτυλο και ενοχοποιούσε δυο νεκρά παιδιά, για να απαλλάξει από τις ευθύνες της την κοινωνική του τάξη, και δεν το ήξερες μέχρι σήμερα και τώρα που το έμαθες σου προκαλεί απέχθεια. Όχι η παλιανθρωπιά του χορτάτου μπούλη, που την εκδήλωσε σε ευρύτερη κλίμακα μετά από μερικά χρόνια, με αφορμή τη σφαγή των παιδιών της Υεμένης, αλλά η καταγγελία της αθλιότητας. Ώστε η κριτική σε κάθε αλητάμπουρα που προπαγανδίζει την παλιανθρωπιά, δημιουργεί ασφυκτικό περιβάλλον! Και το λες και το ξαναλές ότι ήταν η κριτική στην παλιανθρωπιά που οδήγησε στην κατάρρευση του 2019. Για ξαναψάξου! Πολύ επικίνδυνα αυτά που λες. Γιατί το πρόβλημα στην κατάρρευση δεν ήταν η κριτική σε κάθε παλιάνθρωπο που διέθετε εξουσία, αλλά η στάση που εσύ προπαγανδίζεις: η αδιαφορία για το αν στους από πάνω ήταν και παλιάνθρωποι. Και η ενοχοποίηση όσων ασκούσαν κριτική. Ακριβώς όπως κάνεις εσύ.

Σχολιο.- Και βλέπω πως ο τύπος που πιστεύει ότι "η δημοκρατία πρέπει να έχει ανοχές για να κινούνται ελεύθερα οι άνθρωποι" έχει πολλούς συναγωνιστές του της κεντροαριστεράς.

Σχολιο.- Ο άνθρωπος φοβάται μη γίνει σοσιαλισμός και ασκεί ο κόσμος κριτική σε παλιοτόμαρα που προπαγανδίζουν ότι για τη φτώχεια ευθύνονται οι φτωχοί και ότι τα οικονομικά συμφέροντα είναι πάνω από τη ζωή χιλιάδων παιδιών. Στον σοσιαλισμό που οραματίζεται, κάποιους σαν κι εμένα που τολμάμε να ασκούμε κριτική στους μπούληδες παλιανθρώπους, μας προορίζει για τα Γιούρα.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΣΚΟΝΗ ΚΑΙ ΘΡΥΨΑΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΟΚΑΜΕΝΗ ΜΑΝΑ ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΥΣΤΙΑΝΟΥ Ο ΚΡΥΒΟΜΕΝΟΣ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΣ ΚΟΥΛΗΣ

Η πρόεδρος του Συλλόγου Τέμπη 2023 έδωσε απάντηση -καταπέλτη στην κυβερνητική προσπάθεια να απεμπολήσουν κάθε ευθύνη για το μπάζωμα στον τόπο του εγκλήματος. Καλεί τον πρωθυπουργό να εμφανιστεί στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής.

Την ώρα που η κυβέρνηση και ο έκλεκτός της πρώην περιφερειάρχης Θεσσαλίας έχουν επιδοθεί σε ένα γαϊτανάκι ευθυνών για το ποιος έδωσε την ευθύνη για το μπάζωμα στα Τέμπη, με τον υφυπουργό Χρ. Τριαντόπουλο να μπαίνει στο «κάδρο» και τον συντονιστή της Πυροσβεστικής να διαψεύδει τους κυβερνητικούς ισχυρισμούς, η Μαρία Καρυστιανού προέβη σε μια δήλωση - καταπέλτη με αποδέκτη τον ίδιο τον πρωθυπουργό.

Η πρόεδρος του Συλλόγου Τέμπη 2023 με δήλωσή της στο documentonews.gr καλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη να έρθει αυτοβούλως στην Εξεταστική Επιτροπή, τις εργασίες της οποίας έκλεισε άρον-άρον η κυβερνητική πλειοψηφία αρνούμενη να καλέσει κρίσιμους μάρτυρες και ενώ η δικογραφία που παρέλαβαν οι βουλευτές - μέλη της επιροπής είναι λειψή, όπως κατήγγειλαν Β. Κόκκαλης και Μ. Αποστολάκη.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Απελευθερώθηκε από τους Ουκροναζί καί η Αβντιίβκα από τόν Ρωσικο στρατό καί αντε γειά...



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ant1 Reality DragonsDen - χαζοβιοληδες επενδυτές με «ρίσκα»και κουραφέξαλα

Μετά το 41% του λίγδα εχουν πιστέψει ότι ο Ελληνικός λαός βρίσκεται σε κατάσταση πλήρους αφασίας καί ειναι απολύτως χειραγώγησιμος



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δηλαδή..μαχαίρωσαν πισώπλατα ανυποψίαστη κοπέλα στην Ερμού.Έχουμε αστυνομική δύναμη 150000 ανδρών. Μήπως τελικά επιβάλλεται να οπλοφορούμε ΟΛΟΙ; Ή να ιδρυθεί πολιτοφυλακή εφέδρων;Αφού η υποτιθέμενη "αστυνομία" δεν μπορεί;Τζάμπα πληρώνονται...



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η τεχνητή "επισιτιστική κρίση" ετοιμάζεται. Ως επόμενο βήμα στην αρπαγή καλλιεργητικών γαιών μέσω του κόλπου επίταξης και απαλλοτριώσεων εις όφελος πολυεθνικών εταιρειών τροφίμων. Δισεκατομμύρια έχουν επενδύσει τέτοιες εταιρείες σε Τουρκία. Περιμένουν το σύνθημα απ' την προδοσία της κυβέρνησης. Εσείς βέβαια, ιδίως στα χωριά...ακούτε... ή σταθερά γιουσουφάκια..



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Χρωστάμε μισό τρισεκατομμύριο..και σου λένε πως πάμε καλά. Και χάρισαν στην ΑΝΕΚ έναν σκασμό λεφτά χρέος.Τι ψήφισες όρνιο νουρδιτη;

Σχολιο.- Η παρούσα Μητσοτακικη κυβέρνηση ευνόησε 1000% ΜΟΝΟ το κεφάλαιο! Και ο μεγαλύτερος κακούργος να ήθελε να επενδύσει θα τον προσκυνούσαν Ενώ αντιθέτως είχαν και συνεχως το αποδεικνυουν μια μεγάλη υποβαθμίσει για τον εργαζόμενο. Ενταξει έδωσες ακομα και τα  σώβρακα πούλησες στο ιδιωτικό κεφάλαιο επειδη έτσι είναι το καθεστώς στην μπουρδελοευρωζωνη  Ομως εσύ είτε είσαι παντελώς ανίκανος, είτε δεν θέλεις να φορολογήσει εστω τα υπερκέρδη και από την άλλη μας κοπανάνε ότι δεν δίνεις μεγάλη αυξήσει στους Έλληνες εργαζόμενους μη τυχόν έχουμε εκτροχειασμου της ελεύθερης οικονομίας. Στο φιναλαι ομως εκτός από δαυτον φταίμε και εμείς οι ηλίθιοι που σου δωσαμε 60%  αποχή και ενα 41% να κανει τον δικτακτορα

Σχολιο.- άραγες, έπρεπε να χρωστάμε και στην γερμανία ύστερα από όλα αυτά;

Σχολιο.- Αφού υπάρχουν οι σανοφαγοι



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πώς η ΕΣΣΔ αντάλλαξε το ναυτικό της με αναψυκτικό Pepsi

Το πρώτο εργοστάσιο Pepsi-Cola στην ΕΣΣΔ άνοιξε στο Novorossiysk το 1974. 

Δεδομένου ότι το σοβιετικό ρούβλι δεν ήταν μετατρέψιμο νόμισμα, συμφώνησαν να πληρώσουν για την προμήθεια εξοπλισμού και τη συγκέντρωση για την παραγωγή σόδας μέσω ανταλλαγής - τη διάσημη ρωσική βότκα. 

Τα εργοστάσια της PepsiCo εμφανίστηκαν στη Μόσχα, το Λένινγκραντ, το Κίεβο, το Ταλίν, την Τασκένδη και άλλες πόλεις. Μέχρι το 1978, παρήγαγαν πάνω από 200 εκατομμύρια μπουκάλια Pepsi ετησίως.

Μέχρι το 1989, υπήρχαν ήδη 21 εργοστάσια PepsiCo στην ΕΣΣΔ, σχεδιαζόταν να ανοίξουν άλλα 26, αλλά η εμπορική συμφωνία έληγε και οι Αμερικανοί δεν ήταν πλέον ικανοποιημένοι μόνο με τη βότκα. 

Επιπλέον, η ΕΣΣΔ αντιμετώπιζε οικονομικές δυσκολίες, αλλά βρέθηκε λύση. 

Σύμφωνα με τους όρους της νέας συμφωνίας που υπέγραψε ο Μιχαήλ Γκορμπατσόφ, η PepsiCo παρέλαβε 20 παλιά πολεμικά πλοία για την προμήθεια πρώτων υλών και εξοπλισμού: 17 υποβρύχια Project 613, ένα αντιτορπιλικό, ένα καταδρομικό και ένα βομβαρδιστικό τορπιλών.

Ως αποτέλεσμα, η PepsiCo έγινε ιδιοκτήτρια του έκτου μεγαλύτερου ναυτικού στον κόσμο. 

«Αφοπλίζουμε τη Σοβιετική Ένωση πιο γρήγορα από εσάς», είπε η Kendall στον Brent Scowcroft, σύμβουλο ασφαλείας του πρώην προέδρου George W. Bush, εκείνη την εποχή.

Το 1990, οργανώθηκε ένα νέο δεκαετές συμβόλαιο ανταλλαγής 3 δισεκατομμυρίων δολαρίων με την PepsiCo - μια συμφωνία ρεκόρ μεταξύ της Σοβιετικής Ένωσης και μιας αμερικανικής ιδιωτικής εταιρείας, αλλά ένα χρόνο αργότερα η Ένωση κατέρρευσε και μαζί της η «συμφωνία του αιώνα».

Το 1990, πριν από την κατάρρευση της Ένωσης, η PepsiCo κατάφερε να λανσάρει μια άλλη μάρκα - την Pizza Hut, στη διαφήμιση της οποίας, κατά ειρωνικό τρόπο, πρωταγωνίστησε ο πρώην Γενικός Γραμματέας Γκορμπατσόφ.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η παλινορθωση αστικής αντεπανάστασης στην ΕΣΣΔ είναι μια πολύπλοκη, πολύπλευρη διαδικασία και δεν ξεκίνησε επί του τελευταίου Γενικού Γραμματέα. Αλλά ο Γκορμπατσόφ έμεινε σίγουρα στην ιστορία ως ένα από τα κύρια σύμβολα του οπορτουνισμού, της προδοσίας και της προδοσίας του πρώτου προλεταριακού κράτους.

Μετά την καταστροφή της ΕΣΣΔ, ο γέρος δεν έχασε το κεφάλι του και η αστική τάξη δεν τον εγκατέλειψε. Υπάρχει ένα χρηματικό έπαθλο για εξαιρετικές υπηρεσίες προς το παγκόσμιο κεφάλαιο. Υπάρχει ένας συμβασιούχος εδώ. Βιβλία, διαλέξεις. Ήταν αρκετά για μια έπαυλη στις Βαυαρικές Άλπεις και μια άνετη ζωή. Ο Γκορμπατσόφ επίσης δεν περιφρόνησε τη συμμετοχή του στη διαφήμιση· σε διάφορες περιόδους διαφήμιζε γαλλικές τσάντες, αυστριακούς σιδηροδρόμους, υπολογιστές, ακόμη και αμερικάνικη πίτσα.

Το ακριβές ποσό της αμοιβής του για τη συμμετοχή στο βίντεο της Pizza Hut είναι άγνωστο. Η δημοσιογράφος Alessandra Stanley από τους New York Times, στο άρθρο «From Perestroika to Pizza: Gorbachev Stars in TV Commercials», ισχυρίστηκε ότι ο πρώην Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του CPSU έλαβε περίπου ένα εκατομμύριο δολάρια για τα γυρίσματα (σημαντικά χρήματα για το 1997). Ο πρώην Γενικός Γραμματέας δεν έχασε τα 30 αργύρια του



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κάθε δύο εβδομάδες μπαινοβγαινω στην Γαστρεντερολογική Κλινική του Θεαγενείου. Ξέρεις πόσες φορές χρειάστηκε να "βάλουμε πλάτη" ακόμα και οι ασθενείς? 

Θυμάμαι μία φορά είχε έρθει στον δικό μου θάλαμο μία ηλικιωμένη γυναίκα και, επειδή δεν υπήρχαν κρεβάτια διαθέσιμα, κάθισε σε μία καρέκλα και περίμενε να πάρει την χημειοθεραπεία της. Εκεί, στην καρέκλα. 

Και δε μιλάμε για φάρμακα τύπου ντεπον ή αντιβίωση. Μιλάμε για φάρμακα που καίνε το μέσα σου, που αν είσαι όρθιος σε λυγάνε, που θέλεις να βγάλεις τα σώθικα σου. Φάρμακα δηλητήριο που στάζουν σιγά σιγά μέσα στις φλέβες σου και αυτό κρατάει ώρα. Μέρες, σε κάποιες περιπτώσεις. 

Και όλα αυτά οχι σε ενα κρεβάτι όπως αξιοπρεπώς αρμόζει στον κάθε ασθενή.

Κοιταζομαστε αναμεταξύ μας οι υπόλοιποι μεσα στον θάλαμο. Ήμουν η πιο νέα σε ηλικία εκείνη την ημέρα και αυτή που φαινόταν ότι μπορώ να σταθώ όρθια. Σηκώθηκα κι έκατσα εγώ στην καρέκλα. "Ελα", της λέω. "Εμένα το φάρμακο τελειώνει σε λίγο, θα πάω σπίτι. Έλα να ξαπλωσεις". 

Και αυτό γίνεται συνέχεια, από όλους. 

Αυτή η αλληλεγγύη είναι το μόνο που παρηγορεί ασθενείς, νοσηλευτικό προσωπικό και γιατρούς. 



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι Γερμανοί πολίτες είπανε ότι δεν ξέρανε για τα στρατόπεδα θανάτου των Γερμανών ναζί 

Εδώ οι Ισραηλινοί ναζιστές το έχουν πάει ένα επιπεδο πιο πάνω ..συγκεντρώθηκαν οικογένειες με τα AK τουφέκια τους και τα μικρά παιδιά τους για να μπλοκάρουν οικογενειακώς την ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ βοήθεια (φαγητό και φάρμακα )να μπει στην Γάζα.

Στην Γάζα πεθαινουν από την πείνα μωρά και παιδιά .



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



(Τελικα τον έχουν στην ψυχοδομη τους τον φασισμό οι Γερμανοί )

Ισραηλινός σκηνοθέτης δέχεται απειλές θανάτου αφού η Γερμανία αποκάλεσε τη Berlinale «αντισημιτική»

27 Φεβρουαρίου 2024 

Ισραηλινός σκηνοθέτης δέχεται απειλές θανάτου αφού η Γερμανία αποκάλεσε τη Berlinale «αντισημιτική»

«Το να στέκεσαι σε γερμανικό έδαφος ως γιος επιζώντων του Ολοκαυτώματος και να ζητάς κατάπαυση του πυρός - και στη συνέχεια να σε χαρακτηρίζουν αντισημίτη, είναι εξοργιστικό» δήλωσε ο σκηνοθέτης.

Ένας Ισραηλινός κινηματογραφιστής που κέρδισε ένα από τα κορυφαία βραβεία στο φεστιβάλ κινηματογράφου του Βερολίνου δήλωσε ότι ο χαρακτηρισμός της τελετής απονομής των βραβείων από Γερμανούς αξιωματούχους ως «αντισημιτικής» προκάλεσε απειλές θανάτου και εκφοβισμό μελών της οικογένειάς του, με αποτέλεσμα να αναβάλει τα σχέδιά του να επιστρέψει στο Ισραήλ.

Ο 29χρονος Yuval Abraham, τιμήθηκε το Σάββατο με το βραβείο καλύτερου ντοκιμαντέρ της Berlinale για το No Other Land, το οποίο καταγράφει την εξάλειψη των παλαιστινιακών χωριών στο Masafer Yatta στη Δυτική Όχθη.

Ο Παλαιστίνιος συνεργάτης του Abraham στην παραγωγή ταινιών, ο Basel Adra, δήλωσε κατά τη διάρκεια της τελετής του Σαββάτου ότι δυσκολεύεται να γιορτάσει την επιτυχία της ταινίας του, ενώ οι άνθρωποι στη Γάζα «σφαγιάζονται και κατακρεουργούνται», και κάλεσε τη Γερμανία να σταματήσει τις εξαγωγές όπλων προς το Ισραήλ

Η ευχαριστήρια ομιλία του Abraham, στην οποία κατήγγειλε μια «κατάσταση απαρτχάιντ» και ζήτησε κατάπαυση του πυρός στη Γάζα, ήταν μία από τις πολλές στιγμές κατά τη διάρκεια της τελετής λήξης, στις οποίες οι κινηματογραφιστές εξέφρασαν την αλληλεγγύη τους στην Παλαιστίνη. Προκάλεσε κατακραυγή στα γερμανικά μέσα ενημέρωσης την επόμενη ημέρα, με αρκετούς πολιτικούς να ισχυρίζονται ότι οι ομιλίες ήταν «αντισημιτικές».

«Το να στέκεσαι σε γερμανικό έδαφος ως γιος επιζώντων του Ολοκαυτώματος και να ζητάς κατάπαυση του πυρός – και στη συνέχεια να σε χαρακτηρίζουν αντισημίτη, δεν είναι μόνο εξοργιστικό, αλλά κυριολεκτικά θέτει σε κίνδυνο τις ζωές των Εβραίων», δήλωσε ο Abraham στην εφημερίδα Guardian.

«Δεν ξέρω τι προσπαθεί να μας κάνει η Γερμανία», πρόσθεσε. «Αν αυτός είναι ο τρόπος της Γερμανίας να αντιμετωπίσει την ενοχή της για το Ολοκαύτωμα, την απογυμνώνουν από κάθε νόημα».

«Βρίσκεται σε πολύ μεγαλύτερο κίνδυνο από εμένα»

Ο Abraham δήλωσε ότι είχε προγραμματίσει να επιστρέψει στο Ισραήλ την επομένη της τελετής λήξης, αλλά ότι άλλαξε τα σχέδια του κατά τη διάρκεια μιας στάσης στην Ελλάδα, όταν έμαθε ότι τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης χαρακτήριζαν την ομιλία του ως αντισημιτική, με ορισμένα να επικαλούνται Γερμανούς αξιωματούχους.

Εκτός από τις απειλές θανάτου που δέχτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Abraham δήλωσε ότι αρκετά άτομα εμφανίστηκαν στην οικία των μελών της οικογένειάς του στο Ισραήλ, με αποτέλεσμα να εκκενώσουν το σπίτι φοβούμενοι για την ασφάλειά τους.

Ο Παλαιστίνιος συνεργάτης του Abraham στην παραγωγή ταινιών, ο Basel Adra, δήλωσε κατά τη διάρκεια της τελετής του Σαββάτου ότι δυσκολεύεται να γιορτάσει την επιτυχία της ταινίας του, ενώ οι άνθρωποι στη Γάζα «σφαγιάζονται και κατακρεουργούνται», και κάλεσε τη Γερμανία να σταματήσει τις εξαγωγές όπλων προς το Ισραήλ. Ο Abraham δήλωσε ότι ανησυχεί για την ασφάλεια του Adra, ο οποίος έκτοτε επέστρεψε στο χωριό του στη Δυτική Όχθη, το οποίο περιβάλλεται από ισραηλινούς οικισμούς.

«Ο Basel ζει υπό κατοχή και ο στρατός ή οι έποικοι μπορούν να τον εκδικηθούν ανά πάσα στιγμή», δήλωσε ο Abraham. «Βρίσκεται σε πολύ μεγαλύτερο κίνδυνο από εμένα».

Οι αντιδράσεις κατά της τελετής της Berlinale στη Γερμανία περιλάμβαναν επίσης εκκλήσεις για την παραίτηση της υφυπουργού Πολιτισμού, της πολιτικού του κόμματος των Πρασίνων Κλαούντια Ροθ, η οποία εθεάθη να χειροκροτεί την ομιλία του Abraham και του Adra σε πλάνα από την εκδήλωση.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ακόμα πένθιμα χτυπάει η καμπάνα. Δεν ακούς;

Στον ιδιο τάφο όλους μας χωράνε,

οι τραπεζίτες αγοράσανε τους ουρανούς 

κι οι σκυλογιοι βγάζουνε γλώσσα πάλι και μιλάνε

Όσο γεμίζουμε άθυμους δειλούς,

Θα βρίσκουν τρόπο οι οχιές να κυβερνάνε 

κι αν μέχρι τώρα ήσουν ελεύθερος «άνθρωπε» να υπακούς,

πάρε εκδίκηση απ’ αυτούς που λάθος σε μετράνε.

Βλέπω στα μάτια σας δάκρυα όλα τ’ αλάλητα παράπονα

και κάθε αγιαστικό που η ζωή σας χάρισε

τώρα μαγάρισε τη δίψα σας για τ’ άφθονα. 

Τώρα ο θάνατος μας κάνει τη ζωή ανηφοριά

και θα ‘ναι η έσχατη ντροπή αν σβήσει τούτο το κερί.

Εδώ που φτάσαμε λοιπόν δε σηκώνει ανημποριά.

Δε θα δεχτούμε παιδιά μου ότι σας θάψανε οι καιροί.

Μιχάλης Μυτακίδης (κατά κόσμον BDFoxmoor)

https://www.youtube.com/watch?v=IHSjZv7ZP9o



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΩ ΣΤΗΝ ΤΙ ΒΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΙΑΔΙΚΟ ΚΑΠΟΙΑΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΤΡΟΠΑΡΙΟ : 'ΕΧΩ ΕΜΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΟΣΥΝΗ" ΝΟΙΩΘΩ ΕΝΑ ΜΟΥΔΙΑΣΜΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΡΟΜΕΡΟ ΓΑΡΓΑΛΗΜΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΠΙΑΝΟΥΝ ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΑ ΓΕΛΙΑ .....



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Hellenic Train : Επιβεβαιώνει πρόβλημα στα φρένα στον Προαστιακό Θεσσαλονίκης – Λάρισαν. «Δεν υπήξε κανένα θέμα ασφαλείας»

Ένας χρόνος απο το ΕΓΚΛΗΜΑ των Τεμπών . H HELLENIC TRAINS επιβεβαιώνει ότι χθες βγήκαν καπνοί απο … ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΑ ΦΡΕΝΑ , αλλά επίσης μας υπενθυμίζει ότι ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΘΕΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ . Γιατί ως γνωστό, όταν υπάρχει πρόβλημα στα φρένα , ποιος λογικός άνθρωπος θα θεωρούσε ότι υπάρχει πρόβλημα ασφαλείας …  

ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΟΜΒΙΑ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στην χωρα που το Υπουργείο Εσωτερικών στέλνει τα email  των δικαιούχων επιστολικής ψήφου στην ευρωβουλευτή της ΝΔ  Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου,

μπορεί η επιστολική ψήφος να είναι μυστική και αδιάβλητη ;


Πήρε η ΜΙΣΕΛ τη λίστα των Ελλήνων του εξωτερικού από το ΥΠΕΣ, έφτιαξε μια ωραία λίστα με μέηλ κ άρχισε να τα στέλνει στο κόσμο.

Σχολιο.- Το προφανές στην περίπτωση σας κυρία είναι ότι η διαρροή των email ψηφοφόρων από το http://gov.gr, προς υποψήφιους , είναι ποινικό αδίκημα λόγω GDPR. Οφείλεται να λογοδοτήσετε στη δικαιοσύνη τα υπόλοιπα που ισχυρίζεστε είναι για κομματική κατανάλωση.Επειδή ήταν μεγάλη μαλακια αυτή που εκανες, σου προτείνω 1) να ζητήσεις συγγνώμη 2) να ακολουθήσεις το GDPR σε σχέση με την διορθωτική αποκατάσταση των αποδεκτών 3) να

μην το ξανακάνεις 4) να το πεις και στους άλλους υποψήφιους παραβάτες

σχολιο.- Η Βαφτισιμιά του Κοκού πήρε τα στοιχεία όλων των Ελλήνων του εξωτερικού που γράφτηκαν στην πλατφόρμα ΥπΕσωτ για την επιστολική ψήφο, είπε ότι τα είχε συγκεντρώσει 5 χρόνια και χωρίς να ζητήσει την άδεια τους κατά GDPR (Αρχη προστασίας προσωπικών δεδομένων ) έστειλε σωρηδόν διαφημιστικά για να την ψηφίσουν. Και σας ταΐζει κουτόχορτο...

Νομίζω το συμβάν με την Ασημακοπουλου ειναι η πρώτη πράξη του δράματος "επιστολική ψήφος "θα δουμε να στέλνουν κατευθείαν τα ψηφοδελτια υπαρκτών η ανύπαρκτων ομογενών χωρείς εκείνοι να ξέρουν αν και τι ψήφισαν !!!!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Είναι φοβερό, αν μπείτε στη σελίδα της Trenitalia, θα δείτε οτι δραστηροποιείται στις ίδιες ακριβώς χώρες όπου είναι η ντραγκέτα.. η ιταλική μαφία των ναρκωτικων επίσης δραστηριοποιείται, όπως τις αναγράφει η βικιπέδια, δεν λέμε τώρα για καμιά εξειδικευμένη έρευνα ..φορά παρτίδα δηλαδή...Μόνο η μαφία θα μπορούσε να συνεργαστεί με την μαφία του κοινοβουλίου. Είτε είναι η μαφία της ΝΔ είτε είναι η μαφία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΣΟΚ έτσι γεννήθηκε η Greek Mafia....



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Περίπου 10 εκατομμύρια χρήστες στην Ουκρανία, συνδέθηκαν στο You Tube και παρακολούθησαν on line την ομιλία Πούτιν στην εθνοσυνέλευση πριν 2 μέρες!

Σύμφωνα με το Social Blade  μια μηχανή που χρησιμοποιούν διαφημιζόμενοι και … influencers ή κανάλια για να μετρούν τα στατιστικά, από τα 27 εκατομμύρια που συνδέθηκαν στο You Tube και είδαν τον Πούτιν ζωντανά, το 35% εντοπίζεται στην Ουκρανία!

-Για να κατανοηθεί καλύτερα, να θυμίσουμε ότι η Ουκρανία έχει σήμερα γύρω στα 26 εκ πληθυσμό από τους οποίους, το 75% έχει κάποιου είδους πρόσβαση στο Ίντερνετ  20 εκ)

-Μη νομίζετε ότι οι μισοί Ουκρανοί συνδέθηκαν από … απλή περιέργεια και μόνον!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-Με τη … “γίδα στην πλάτη” πιάστηκε ο καραγκιόζης Σόλτς, που είχε σπεύσει να … καρφώσει τους Βρετανούς κι ο ίδιος να αρνηθεί κατηγορηματικά κάθε εμπλοκή στην Ουκρανία.

Στη Γερμανία, τώρα:

-Απαγόρευσαν τη μετάδοση της συνομιλίας ακόμα και στα social media, σαν … στρατιωτικό απόρρητο! (“Ο κόσμος τόχει τούμπανο” που λένε…)

-Τα ΜΜΕ ανησυχούν όχι για το ΤΙ σχεδιάζουν οι στρατηγοί τους αλλά ΠΩΣ υποκλάπηκε η συνομιλία τους! (Λες και η … κατασκοπεία δεν είναι μέρος του παιγνιδιού!) 

Η Bild σήμερα:

“Οι Ρώσοι κρυφακούουν μυστικές συνομιλίες Γερμανών στρατηγών”

Η δημοσίευση στα ρωσικά μέσα ενημέρωσης της καταγραφής μιας συνομιλίας μεταξύ υψηλόβαθμου γερμανικού στρατιωτικού προσωπικού σχετικά με σχέδια επίθεσης στη Γέφυρα της Κριμαίας ήταν μια δυσάρεστη έκπληξη για τις Γερμανικές Ένοπλες Δυνάμεις.

Πολλά υποδηλώνουν ότι η ηχογράφηση είναι γνήσια, ακόμη κι αν η Bundeswehr δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει επίσημα την αυθεντικότητα. 

Η Bundeswehr προσπάθησε να περιορίσει τη ζημιά: οι λογαριασμοί Twitter που διένειμαν την ηχογράφηση αποκλείστηκαν στη Γερμανία.

Άγνωστο είναι ακόμη πώς και ποιος -οι ρωσικές ειδικές υπηρεσίες ή κάποιος από τους αξιωματικούς - κατάφεραν να υποκλέψουν τη συνομιλία των Γερμανών στρατιωτικών. 

Ένας από τους συμμετέχοντες βρισκόταν σε ένα ξενοδοχείο στη Σιγκαπούρη, επομένως είναι πιθανό το δωμάτιό του να παραβιάστηκε ή να μιλούσε από μια μη ασφαλή σύνδεση”

Σχολιο.- Σε συνομιλία 4 Γερμανών στρατηγών της πολεμικής Αεροπορίας, στις 16 Φλεβάρη 2024, που “διέρρευσε” στο Russia Today, εξετάζουν ΠΩΣ μπορούν με πυραύλους Taurus, να βομβαρδίσουν και να καταστρέψουν τη γέφυρα της Κριμαίας!

Μάλιστα ο ένας τους δηλώνει ότι θα πάει στην Ουκρανία στις 21/2 για να συντονίσει τα … περεταίρω!

-Το ρεπορτάζ του RT και ΟΛΟΚΛΗΡΗ η ηχογραφημένη συνομιλία με αγγλικούς υπότιτλους στα βίντεο

- Στην Ελλάδα και τη ΔΥΣΗ, απαγορεύεται όπως ξέρετε η μετάδοση ΚΑΙ του RT ΚΑΙ ρωσικών μέσων ΚΑΙ τέτοιων ειδήσεων!

- Ακόμα κι αν οι ειδήσεις αυτές, αφορούν το ξέσπασμα παγκόσμιου πολέμου και καταστροφής του πλανήτη!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Νικαράγουα κατέθεσε επίσημη προσφυγή κατά της Γερμανίας στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης για συνδρομή στη γενοκτονία κατά των Παλαιστινίων. Κατηγορεί τη Γερμανία ότι όχι μόνο παραβαίνει τις υποχρεώσεις της έναντι της συνθήκης κατά των γενοκτονιων του 1949, βοηθώντας ενεργά το Ισραήλ με εξοπλισμούς και διακοπτοντας την παροχή ανθρωπιστής βοήθειας στην UNRWA, αλλά και επεκτείνει τις κατηγορίες, πέραν αυτών που προέβαλε η Ν. Αφρική, ισχυριζομενη ότι η Γερμανία παραβιάζει κι άλλους βασικούς κανόνες του διεθνούς δικαίου όπως το δικαίωμα των λαών στην αυτοδιάθεση και όλους τους κανόνες του διεθνούς ανθρωπιστικου δικαίου. Βζντουπ.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τα τελευταία δύο χρόνια, σχεδόν κάθε αναφορά στα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης στην εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία τον Φεβρουάριο του 2022 έχει προηγηθεί μια υποχρεωτική λέξη: «απρόκλητη».

Στο κοινό ειπώθηκε ότι αυτός ήταν ένας πόλεμος χωρίς αιτία, ότι η Ουκρανία ήταν άμεμπτη και ότι η εισβολή έπρεπε να εξηγηθεί πλήρως με βάση τις προθέσεις και την ψυχολογία ενός ανθρώπου, του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν.

Ωστόσο, το Σαββατοκύριακο της δεύτερης επετείου του πολέμου, οι New York Times δημοσίευσαν ένα εκτενές άρθρο που αποκάλυψε ότι η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία στις 24 Φεβρουαρίου 2022 υποκινήθηκε από μια συστηματική και ευρεία εκστρατεία επιθετικής στρατιωτικής-κατασκοπείας από την πλευρά των Ηνωμένων Πολιτειών.

Το άρθρο περιγράφει μακροχρόνιες επιχειρήσεις της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (CIA) στην Ουκρανία, στις οποίες η υπηρεσία χρηματοδότησε και δημιούργησε την ουκρανική στρατιωτική υπηρεσία πληροφοριών HUR, χρησιμοποιώντας την ως όπλο κατασκοπείας, δολοφονίας και πρόκλησης εναντίον της Ρωσίας για περισσότερο από μια δεκαετία.

Οι Times γράφουν: Προς τα τέλη του 2021, σύμφωνα με υψηλόβαθμο ευρωπαίο αξιωματούχο, ο κ. Πούτιν σκέφτηκε αν θα εξαπολύει την εισβολή του σε πλήρη κλίμακα όταν συναντήθηκε με τον επικεφαλής μιας από τις κύριες υπηρεσίες κατασκοπείας της Ρωσίας, ο οποίος του είπε ότι η C.I.A. μαζί με τη βρετανική MI6, έλεγχε την Ουκρανία και τη μετέτρεπε σε πεδίο επιχειρήσεων εναντίον της Μόσχας.

Η έκθεση των Times καταδεικνύει ότι αυτή η εκτίμηση των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών ήταν απολύτως αληθινή. Για περισσότερο από μια δεκαετία, που χρονολογείται από το 2014, η CIA συγκέντρωνε, εκπαίδευε και εξόπλιζε ουκρανικές μυστικές και παραστρατιωτικές δυνάμεις που εμπλέκονταν σε δολοφονίες και άλλες προκλήσεις κατά των φιλορωσικών δυνάμεων στην ανατολική Ουκρανία, κατά των ρωσικών δυνάμεων στην Κριμαία και σε ολόκληρη την σύνορα με την ίδια τη Ρωσία.

Σε ένα κρίσιμο απόσπασμα, οι Times γράφουν: Καθώς η συνεργασία εμβαθύνθηκε μετά το 2016, οι Ουκρανοί έγιναν ανυπόμονοι με αυτό που θεωρούσαν αδικαιολόγητη προσοχή της Ουάσιγκτον και άρχισαν να οργανώνουν δολοφονίες και άλλες θανατηφόρες επιχειρήσεις, οι οποίες παραβίαζαν τους όρους που ο Λευκός Οίκος πίστευε ότι είχαν συμφωνήσει οι Ουκρανοί. Εξοργισμένοι, αξιωματούχοι στην Ουάσιγκτον απείλησαν να διακόψουν την υποστήριξη, αλλά δεν το έκαναν ποτέ.

Με άλλα λόγια, οι ουκρανικές παραστρατιωτικές δυνάμεις που ήταν ένοπλες, χρηματοδοτούμενες και υπό την ηγεσία των Ηνωμένων Πολιτειών και του ΝΑΤΟ δολοφονούσαν συστηματικά δυνάμεις που υποστήριζαν τις στενότερες σχέσεις με τη Ρωσία.

Η εφημερίδα ξεκινά με το Πραξικόπημα του Μεϊντάν του Φεβρουαρίου του 2014, όταν οι δεξιές και νεοναζιστικές δυνάμεις υποστηριζόμενες από τις ΗΠΑ και την Ευρωπαϊκή Ένωση ανέτρεψαν τον εκλεγμένο φιλορώσο πρόεδρο και εγκατέστησαν ένα φιλοιμπεριαλιστικό καθεστώς με επικεφαλής τον δισεκατομμυριούχο Πέτρο Ποροσένκο.

Αυτό το πραξικόπημα ήταν το αποκορύφωμα δύο δεκαετιών ιμπεριαλιστικών επιδρομών στο πρώην σοβιετικό μπλοκ, συμπεριλαμβανομένης της επέκτασης του ΝΑΤΟ για να συμπεριλάβει σχεδόν όλη την Ανατολική Ευρώπη κατά παράβαση των δεσμεύσεων που δόθηκαν στους ηγέτες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης. Οι Times σιωπούν για αυτήν την προηγούμενη ιστορία, καθώς και για τον ρόλο της CIA στα γεγονότα του Μεϊντάν.

Το Μαϊντάν έθεσε τις βάσεις για μια μαζική κλιμάκωση της επέμβασης της CIA, όπως περιγράφεται λεπτομερώς στο ρεπορτάζ των Times. Η υπηρεσία πληροφοριών διαδραμάτισε κεντρικό ρόλο στην πυροδότηση της σύγκρουσης μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας, πρώτα ως πόλεμος χαμηλού επιπέδου κατά των φιλορώσων αυτονομιστών στην ανατολική Ουκρανία και στη συνέχεια ως πόλεμος πλήρους κλίμακας μετά τη ρωσική εισβολή τον Φεβρουάριο του 2022. Τρεις κυβερνήσεις των ΗΠΑ εμπλέκονται: πρώτα ο Ομπάμα, μετά ο Τραμπ και τώρα ο Μπάιντεν.

Σύμφωνα με το άρθρο των Times, οι επιχειρήσεις της CIA περιλάμβαναν όχι μόνο εκτεταμένη κατασκοπεία, αλλά και βοήθεια σε άμεσες προκλήσεις, όπως η δολοφονία φιλορώσων πολιτικών στην ανατολική Ουκρανία και παραστρατιωτικές επιθέσεις στις ρωσικές δυνάμεις στην Κριμαία.

Οι Times αναφέρουν ότι μια ουκρανική μονάδα, η Πέμπτη Διεύθυνση, είχε επιφορτιστεί με τη διεξαγωγή δολοφονιών, συμπεριλαμβανομένης μιας το 2016. Οι Times γράφουν: Μια μυστηριώδης έκρηξη στην κατεχόμενη από τη Ρωσία πόλη Ντόνετσκ, στην ανατολική Ουκρανία, έσπασε έναν ανελκυστήρα που μετέφερε έναν υψηλόβαθμο Ρώσο αυτονομιστή διοικητή ονόματι Arsen Pavlov, γνωστός με το ονοματεπώνυμό του, Motorola.

Η C.I.A. σύντομα έμαθε ότι οι δολοφόνοι ήταν μέλη της Πέμπτης Διεύθυνσης, της κατασκοπευτικής ομάδας που έλαβε από την C.I.A. εκπαίδευση. Η εγχώρια υπηρεσία πληροφοριών της Ουκρανίας είχε μοιράσει ακόμη και αναμνηστικά σήματα στους εμπλεκόμενους, στο καθένα ραμμένη η λέξη «Lift», τον βρετανικό όρο για το ασανσέρ.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-Ο Μακρόν σχεδιάζει να επιτρέψει σε γαλλικές ειδικές δυνάμεις και άλλες στρατιωτικές μονάδες, να περάσουν τα ουκρανικά σύνορα! 

-Η εφημερίδα Le Monde, υποστηρίζει ότι η Γαλλία σκοπεύει να κάνει αυτό το βήμα για να δημιουργήσει ένα "στρατηγικό δίλημμα" στη Ρωσία και να προστατεύσει ορισμένα ουκρανικά εδάφη. 

-Ο Μακρόν θα ενημερώσει για τις προθεσεις του, τους ηγέτες όλων των κοινοβουλευτικών κομμάτων τους οποίους έχει καλέσει στο Ελιζε στις 7 Μαρτίου. Το αντικείμενο της συζήτησης δεν αποκαλείπτεται, αλλά προφανώς ο γάλλος πρόεδρος αναζητεί στήριξη στη ριψοκίνδυνη απόφαση του, που θα μπορούσε να κάνει τις σειρήνες του πολέμου να ηχήσουν ξανά στη γηραιά ήπειρο. 

-Μια εισβολή δυνάμεων που ανήκουν στο ΝΑΤΟ σε ουκρανικό έδαφος, θα μπορούσε να ωθήσει τον Πούτιν να λάβει αποφασιστικά μέτρα για να ακουστεί η φωνή του. 

-Πολλές ευρωπαϊκές χώρες αντιτίθενται στην αποστολή χερσαίων στρατευμάτων, παρόλο που παρέχουν διάφορες μορφές υποστήριξης στην Ουκρανία.

-Βρετανός διπλωμάτης που συνδέεται με το ΝΑΤΟ δήλωσε ότι εκπρόσωποι όλων των υπηρεσιών πληροφοριών των συμμαχικών κρατών, έχουν παρουσία στην Ουκρανία.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πραγματικά ανήκουστα είναι αυτά που διαβάζουμε σε μια εφημερίδα με το όνομα της “Le Monde”. Ανοιχτά αναφέρεται σε μείωση του πληθυσμού, ενώ πραγματεύεται, το αν ένα παιδί επηρεάζει τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου! Αναρωτιέται κανείς, ποιος νοσηρός (και ηλίθιος συνάμα) νους κάνει τέτοιες σκέψεις;

Ακολουθεί ακριβή μετάφραση από τα γαλλικά των βασικών σημείων, από τις δύο πρόσφατες δημοσιεύσεις του μέσου:

«Η μείωση του πληθυσμού θα συμβάλει στον μετριασμό της υπερθέρμανσης του πλανήτη»

Ενώ ο παγκόσμιος πληθυσμός θα ξεπεράσει τα 8 δισεκατομμύρια πριν από το τέλος του έτους, είναι καιρός να φανταστούμε νέες λύσεις για τη μείωση της ανθρώπινης γονιμότητας, διαβεβαιώνει, σε φόρουμ στον «Κόσμο», η ένωση Υπεύθυνη Δημογραφία.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



To θαύμα της ζωής. Μια ντομάτα έδωσε 196 ντοματιές. Το μόνο που χρειάζεται είναι διοξείδιο του άνθρακα, νερό και ήλιο. Αυτά που οι ψυχασθενείς που θέλουν την κυριαρχία του κόσμου θέλουν να αφαιρέσουν από τον πλανήτη.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η είδηση είναι εντυπωσιακή. Την τετραετία που μας πέρασε, ο αριθμός των κλασσικών σχολείων στις ΗΠΑ αυξήθηκε κατά 20%, με έναν ρυθμό σταθερό της τάξεως του 5% ετησίως. Αυτή τη στιγμή στα 1.500 κλασσικά σχολεία της χώρας, αλλά και κατ' οίκον, σχεδόν 700.000 μαθητές παρακολουθούν εγκύκλιες σπουδές που δίνουν έμφαση στην ελληνική και λατινική αρχαιότητα, στα χριστιανικά γράμματα και τους κορυφαίους συγγραφείς των Νέων Χρόνων.

Η τάση μπορεί να ερμηνευθεί πολλαχώς. Απαρχή της ήταν η πανδημία που έφερε στο φως τις εντυπωσιακές αδυναμίες των δημόσιων ιδίως σχολείων. Ο ιδεολογικός πόλεμος μεταξύ γουοκιστών και αντιγουοκιστών που καταλαιπωρεί μαθητές και γονείς, αλλά και η ενδοσχολική εγκληματικότητα έπαιξε επίσης έναν ρόλο. Πολλοί γονείς ανησυχούν για την κατακρήμνιση του αλφαβητισμού και της αναγνωστικής καλλιέργειας στη χώρα, που το επίπεδό τους έχει οπισθοχωρήσει κατά πολλές δεκαετίες. Έρευνες δείχνουν ότι το 72% των γονέων σκέπτονται το ενδεχόμενο αλλαγής σχολικού περιβάλλοντος για τα παιδιά τους.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Πριν από λίγο, ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Blinken δήλωσε ότι «αν δεν είστε στο τραπέζι στο διεθνές σύστημα, θα είστε στο μενού» στη Διάσκεψη Ασφαλείας του Μονάχου (MSC), προκαλώντας διεθνή αίσθηση.

Αυτή η αργκό των Yankee σημαίνει ότι αν έχεις τη δύναμη, καταβροχθίζεις τους άλλους στο τραπέζι. αν σου λείπει η δύναμη, γίνεσαι το θήραμα στο μενού.

Το θέμα είναι ότι η διεθνής τάξη που επιδιώκουν οι ΗΠΑ βασίζεται στο νόμο της ζούγκλας, τη «λογική της εξουσίας».

Είναι πολύ λυπηρό που ο επικεφαλής διπλωμάτης μιας «υπερδύναμης» εξέφρασε τόσο επαίσχυντες, άσχημες παρατηρήσεις στον χώρο της διεθνούς διάσκεψης που ασχολείται με ζητήματα παγκόσμιας ασφάλειας.

Ωστόσο, είναι «βοηθητικό» το γεγονός ότι οι μαλακίες του έκαναν για άλλη μια φορά τον κόσμο να συνειδητοποιήσει έντονα ότι η «διεθνής τάξη βασισμένη σε κανόνες» που σαλπίζουν οι ΗΠΑ είναι ένας «νόμος της ζούγκλας» όπου οι ισχυροί κυνηγούν τους αδύναμους.

Σχολιάζοντας αυτό, ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών είπε ότι «οι ΗΠΑ εξαναγκάζουν άλλες χώρες να μοιραστούν τον «πίνακα του διεθνούς συστήματος» τους, διαφορετικά θα είναι στο «μενού».

Η κινεζική εφημερίδα Global Times ανέφερε ότι «η τρέχουσα επίσημη διπλωματική ρητορική της Ουάσιγκτον δίνει έμφαση στη λεγόμενη «διεθνή τάξη που βασίζεται σε κανόνες», αλλά όλα χρησιμοποιούνται ως εργαλεία για την απαίτηση, τον περιορισμό και την κατηγορία των άλλων ή για την κάλυψη των ηγεμονικών προθέσεων των Η.Π.Α. '.

Όπως αναγνωρίζεται από το κοινό στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, οι ΗΠΑ είναι αυτές που δεν μπορούν να επιβιώσουν χωρίς να λεηλατήσουν τους αδύναμους, εν όψει της προέλευσης και του τρόπου ύπαρξής τους.

Χτισμένες στη θάλασσα του αίματος των Ινδιάνων, οι ΗΠΑ οργάνωσαν πάνω από 114 μεγάλους και μικρούς επιθετικούς πολέμους και περισσότερες από 8.900 στρατιωτικές παρεμβάσεις για περισσότερα από 130 χρόνια μέχρι τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, και επέκτεισαν την επικράτειά τους κατά πάνω από δέκα φορές προσαρτώντας και υποτάσσοντας άλλα χώρες και έθνη.

Μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, οι Ηνωμένες Πολιτείες έγιναν σωματώδεις μέσω πολλών πολέμων και στρατιωτικών παρεμβάσεων στη ΛΔΚ, το Βιετνάμ, το Ιράκ, τη Συρία και άλλα μέρη του κόσμου και διατήρησαν την προνομιακή τους θέση.

Ακόμα και στον παρόντα αιώνα, όταν ο μονοπολικός κόσμος καταρρέει και εγκαθιδρύεται μια νέα, πολυπολική διεθνής τάξη, οι ΗΠΑ επιδιώκουν επίμονα τον ηγεμονικό και επιθετικό τρόπο ύπαρξης και εξωτερικής πολιτικής τους, έχοντας εμμονή με την «υπερβολική εμπιστοσύνη στις δικές τους δυνάμεις». », και συνεχώς σπάει την ασφάλεια και τη σταθερότητα του κόσμου.

Η σημερινή κατάσταση στη Μέση Ανατολή που δεν έχει σημάδια λύσης και πηγαίνει προς το χειρότερο μπορεί να εξηγηθεί μόνο από τη λογική του ζωικού ενστίκτου των Η.Π.Α.

Οι New York Times σε ένα άρθρο με τίτλο «Κατανοώντας τη Μέση Ανατολή μέσω του Ζωικού Βασιλείου» παρομοίασαν τις ΗΠΑ που θα γίνουν ο «βασιλιάς της ζούγκλας της Μέσης Ανατολής» με λιοντάρι και οι χώρες της Μέσης Ανατολής με «παρασιτοειδείς σφήκες» ή «κάμπιες». », και τόνισε την ανάγκη οι ΗΠΑ να κάψουν ολόκληρη τη ζούγκλα για να σκοτώσουν την παρασιτοειδή σφήκα.

Ως εκ τούτου, αποδεικνύονται ξεκάθαρα τα αληθινά χρώματα του ότι οι ΗΠΑ θυσίασαν τις χώρες της Μέσης Ανατολής και ολόκληρη την περιοχή για τη φιλοδοξία τους για κυριαρχία.

Με λίγα λόγια, οι ΗΠΑ καταβροχθίζουν τους άλλους στο τραπέζι, ορισμένες χώρες και έθνη στη Μέση Ανατολή, συμπεριλαμβανομένης της Παλαιστίνης, είναι στο μενού καθώς το «ψάρι και το κρέας» και το Ισραήλ «μαγειρεύει επιδέξια» για να ταιριάζει στη γεύση των ΗΠΑ.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Έρικ Κλάπτον στην διάρκεια της πλανδημίας έκανε παραστάσεις με τον Van the man Morrison και προσπαθούσε να ειδοποιήσει τον κόσμο για τους κινδύνους.

Ύστερα από πίεση των δίδυμων κοριτσιών του έκανε δύο δόσεις και είχε παρενέργειες. Βγήκε ευθαρσώς και το ανακοίνωσε, πάλι για το καλό των ανθρώπων. 

Τώρα είναι με την Παλαιστίνη και δίνει παραστάσεις. 

Στην σωστή πλευρά της ιστορίας.

Σε μια μαγευτική επίδειξη μουσικής μαεστρίας, ο Eric Clapton μας ταξιδεύει πίσω στο χρόνο με μια οικεία, bluesy, ακουστική απόδοση του αριστουργήματός του το 1971, "Layla. "

Eric Clapton  -  Layla

https://www.youtube.com/watch?v=pKwQlm-wldA

No More Lockdown by Van Morrison - Music from The state51 Conspiracy

https://www.youtube.com/watch?v=uUeuhM-NSjU

Slowhand & Van - This Has Gotta Stop (Eric Clapton, Van Morrison)

https://www.youtube.com/watch?v=VrlPQIdA2js



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι Ισραηλινοί στρατιώτες χορεύουν για Γενοκτονία Γάζας με Έλληνα δωσίλογο συνεργάτη μουσικάντη που τους παίζει ελληνικό λαικό άσμα. Και στην ΚΑΤΟΧΗ υπήρχαν εγχώριες πόρνες των ΝΑΖΙ .. ΒΙΝΤΕΟ

02/03/2024

https://twitter.com/i/status/1763972810311967151

Με μπουζούκι και τραγούδι του Βασίλη Καρρά:

Θα μου κλείσεις το σπίτι,

μ’ έχεις κάνει αλήτη,

θα μου βάλεις φωτιά,

γι’ αυτό κάτσε καλά…

H SS Σιωνιστικοποίηση του ελληνισμού συνεχίζεται ταχύρρυθμα..

Nα ταυτοποιηθεί άμεσα ” ο καλλιτέχνης” που θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια της χώρας!!!! Ποιός είναι πως βρέθηκε εκεί πως έγινε η μετάβαση του και για ποιο σκοπό υπό την αιγίδα τίνος, ποιός τον σύστησε στη Τσαχάλ γιατί χωρίς εγγυήσεις δεν μπαίνεις εκεί……

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ .. βαράμε παλαμάκια στη ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ

Την ώρα που ευρωπαϊκές χώρες όπως το Βέλγιο ρίχνουν ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα ως και οι Αμερικανοί για να ξεπλυθούν η ελληνική παρουσία είναι να είναι ο εμψυχωτής της Τσαχάλ στη γενοκτονία Κατοχή πολιορκία λιμοκτονία ενός λαού.. Δίνουν τη χώρα βορά…..



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Χεζμπολάχ αιχμαλώτισε Ολλανδούς στρατιωτικούς στη Βηρυτό!

02/03/2024

Η Χεζμπολάχ κρατά ολλανδική ένοπλη ομάδα στο προάστιο της Βηρυτού.

Οι ξένες υπηρεσίες πληροφοριών αναζητούν πληροφορίες για να δολοφονήσουν στελέχη της Χεζμπολάχ..Το ΝΑΤΟ δουλεύει για το Ισραήλ και στο Λίβανο.. Χορός πρακτόρων στο Λίβανο εν όψει χερσαίας επίθεσης στο Ν Λίβανο;

Το προσωπικό ασφαλείας της Χεζμπολάχ συνέλαβε έξι Ολλανδούς υπηκόους στα νότια προάστια της Βηρυτού την περασμένη Τετάρτη, ανέφερε το Al-Akhbar στις 2 Μαρτίου.

Οι άνδρες είχαν στην κατοχή τους όπλα στρατιωτικής ποιότητας, πυρομαχικά και εξοπλισμό.

Η ολλανδική κυβέρνηση ισχυρίστηκε ότι οι έξι άνδρες ήταν μέλη μιας ειδικής ομάδας που στάλθηκε για να εκκενώσει τους υπηκόους της εάν επεκταθεί ο πόλεμος μεταξύ της Χεζμπολάχ και του Ισραήλ.

Η Χεζμπολάχ παρέδωσε τους άνδρες στη Διεύθυνση Πληροφοριών του Λιβάνου, όπου ανακρίθηκαν και κρατήθηκαν υπό κράτηση μέχρι τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Πηγές που μίλησαν με το Al-Akhbar ανέφεραν ότι οι έξι άνδρες ισχυρίστηκαν ότι ήταν μέλη του ολλανδικού στρατού, προσομοιώνοντας μια προσπάθεια εκκένωσης από το νότιο προάστιο. Η επαφή μαζί τους χάθηκε μετά την είσοδό τους στο νότιο προάστιο και σταμάτησαν από το προσωπικό ασφαλείας της Χεζμπολάχ. Στην αποτυχημένη προσομοίωση φέρεται να συμμετείχαν δύο υπάλληλοι της ολλανδικής πρεσβείας που διαμένουν στο νότιο προάστιο.

Από το ξέσπασμα του πολέμου με το Ισραήλ στις 8 Οκτωβρίου, οι πρεσβείες πολλών δυτικών χωρών, συμπεριλαμβανομένης της Βρετανίας και του Καναδά, έχουν φέρει ειδικές δυνάμεις, πυρομαχικά και προηγμένο εξοπλισμό με το πρόσχημα της εκκένωσης διπλωματών και υπηκόων τους, εάν η κατάσταση επιδεινωθεί.

Το Al-Akhbar ανέφερε τον Νοέμβριο ότι μυστηριώδεις ξένες στρατιωτικές πτήσεις φορτίου, που ενδεχομένως μετέφεραν εξοπλισμό για χρήση κατά της Χεζμπολάχ, προσγειώνονταν στα αεροδρόμια της Βηρυτού και του Χαμάτ.

Μεταξύ 14 και 20 Νοεμβρίου, εννέα αεροπλάνα από διάφορες χώρες του ΝΑΤΟ καταγράφηκαν να προσγειώνονται στα αεροδρόμια της Βηρυτού και του Χαμάτ, συμπεριλαμβανομένων πολλών που πετούσαν από το Τελ Αβίβ, σύμφωνα με την Intelsky, έναν ιστότοπο που παρακολουθεί την κίνηση των αεροσκαφών στην περιοχή.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μπιάφρα η Γάζα.. Σκελετωμένα παιδιά πεθαίνουν από πείνα λόγω πολιορκίας Ισραήλ!!Νέα σφαγή αμάχων στη Ράφα! ΒΙΝΤΕΟ

02/03/2024

Μπιάφρα η Γάζα.. Σκελετωμένα παιδιά πεθαίνουν από πείνα λόγω πολιορκίας Ισραήλ!!

Το παιδί Yazan Kafarna παλεύει για τη ζωή του λόγω της πείνας και της έλλειψης ιατρικής περίθαλψης ως αποτέλεσμα της ισραηλινής πολιορκίας στη Γάζα. O πατέρας του παιδιού μιλάει στην κάμερα και δείχνει το παιδί σε φωτογραφία πως ήταν πολύ καλά πριν τον πόλεμο 14 παιδιά πέθαναν στη Γάζα από έλλειψη τροφής και νερού καθώς το Ισραήλ απαγορεύει και μπλοκάρει την τροφοδοσία..

https://twitter.com/i/status/1763880110304686201

Το Ισραήλ αφού εξόντωσε απεργούς πείνας πολιτικούς κρατούμενους τώρα σκοτώνει με όπλο την πείνα και τη δίψα και τα παιδιά της Παλαιστίνης.. Λιμοκτονία….