Κυριακή 14 Απριλίου 2024

Κυριακη 14 Απριλιου 2024


Τα πετσοταϊσμένα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης απαξιώνουν την ιρανική επίθεση ως προς τα αποτελέσματα.......ενώ εκθειάζουν τους Ισραηλινούς.

Ας δούμε όμως τι λένε άλλοι και κυρίως οι Ισραηλινοί.

εφημερίδα "USA Today": Η ιρανική επιχείρηση είναι μια "ιστορική επιδρομή".

ραδιόφωνο του ισραηλινού στρατού: Οι σειρήνες συναγερμού ήχησαν 720 φορές σε διάφορες τοποθεσίες λόγω του πρώτου κύματος της ιρανικής επίθεσης.

Ιρανικό Πρακτορείο Ειδήσεων: Επιτυχής στόχευση ισραηλινής αεροπορικής βάσης στη Νεγκέβ με πυραύλους Khaybar.

εβραϊκά μέσα ενημέρωσης: Nevatim military airport completely destroyed.

Το Nevatim είναι το σπίτι των ισραηλινών αεροσκαφών F35

Εβραϊκά μέσα ενημέρωσης: Hatzerim air base seems to have been heavly hit by Iranian missiles (aka destroyed)

Σύμφωνα με τοπικές πηγές, τουλάχιστον επτά πύραυλοι έπληξαν την αεροπορική βάση Ramon του Ισραήλ στη Negev.

Hani Al-Dali στο Al Mayadeen: Nevatim: Το στρατιωτικό αεροδρόμιο Nevatim έχει καταστραφεί ολοσχερώς.

ισραηλινά μέσα ενημέρωσης: Το "Ισραήλ" έχασε περίπου 100 εκατομμύρια δολάρια μέσα σε λίγα λεπτά κατά την αναχαίτιση της επίθεσης βαλλιστικού πυραύλου από το Ιράν....Φυσικά να το πούμε κι αυτό... 

Δεν στάλθηκαν όλοι αυτοί οι 100 πύραυλοι και τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη να χτυπήσουν κάτι. 

Η πλειονότητά τους λειτουργούσε ως δόλωμα για να απασχολούν την αεράμυνα, 

ενώ οι πραγματικοί ελεύθεροι σκοπευτές περνούσαν επιτυχώς μέσα από τις άμυνές τους και χτυπούσαν τους στόχους τους.

Για αυτό και η επιτυχία των Ιρανών ήταν μεγάλη! 



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το όνειδος της ''Ευρωπαϊκής Κεντροαριστεράς''

Καταδικάζει την ιρανική επίδειξη ισχύος στο Ισραήλ ο ΣΥΡΙΖΑ

14/4/2024   -   9.03

Σχολιο.- Το όνειδος το γνωρίσαμε το 2015. Τα υπόλοιπα, να έχουμε να λέμε.

Σχολιο.- όντως, και πάλι καλά που φάνηκαν ανοιχτά οι καρκίνοι του λαϊκού κινήματος τότε, απομακρύνθηκαν και σήμερα συνιστούν οι ομοϊδεάτες τους την "ανανεωτική ευρωπαϊκή αριστερά"

Σχολιο.- Αμερικανάκια κακής κοπής

Σχολιο.- Και έπρεπε δηλαδή το Ιράν να στήσει κωλο στο Ισραήλ και να ζητήσει συγγνώμη κάπου δεν βγαίνει

Σχολιο.- Η πατσαβούρα της τουαλέτας της πρεσβείας.

Σχολιο.- Το κασσελακισταν

Σχολιο.- Ο Κασσελάκης από το 2012 αγαπητό πρακτορακι του Obama

Ακούστε το για να μην υπάρχει αμφιβολία τους δίνει τα μπράβο του ο εγκληματίας εξ Αμερικής "Η ομάδα λέει κάνει πολύ καλή δουλεια"

Σχολιο.- Τι περιμένεις από κόμματα δημιουργίας των ρότσιλντ και ροκφέλερ

Σχολιο.- Ελεεινοί

Σχολιο.- Ξεφτιλισμενοι!



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κυριακή 14 Απριλίου 2024

H Νικαράγουα. κλείνει την πρεσβεία του Βερολίνου, λόγω συνενοχής της Γερμανίας στην ισραηλινή γενοκτονία

Αφού η Νικαράγουα υποστήριξε ενώπιον του Διεθνούς Δικαστηρίου την προσφυγή της κατά της Γερμανίας για υποστήριξη της ισραηλινής γενοκτονίας στη Γάζα, η Μανάγκουα έκλεισε την πρεσβεία της στο Βερολίνο.

Η Νικαράγουα ανακοίνωσε την Τετάρτη το κλείσιμο της πρεσβείας της στο Βερολίνο, την πρωτεύουσα της Γερμανίας, μία ημέρα αφότου το Διεθνές Δικαστήριο (ΔΔΔ) άκουσε τα επιχειρήματα των εκπροσώπων της Νικαράγουας σχετικά με την πιθανή εμπλοκή της Γερμανίας στη γενοκτονία που πραγματοποιεί το ισραηλινό καθεστώς στη Γάζα.

Μετά το κλείσιμο, η διπλωματική αποστολή της Νικαράγουας στην Αυστρία θα έχει ταυτόχρονα και τα καθήκοντα αυτά, όπου η πρέσβειρα της χώρας, Σάμπρα Μουρίγιο, έχει επίσης καθήκοντα αντιπροσώπου στη Γερμανία, επιβεβαίωσε στο πρακτορείο ειδήσεων DPA υπάλληλος της πρεσβείας της Νικαράγουας στη Βιέννη.

Η κυβέρνηση του Ντανιέλ Ορτέγα ζήτησε από το Διεθνές Δικαστήριο πέντε προσωρινά μέτρα, μεταξύ των οποίων να αναστείλει αμέσως η Γερμανία τη βοήθειά της προς το Ισραήλ, ιδίως τη στρατιωτική βοήθεια, και να ανακαλέσει την απόφασή της να αναστείλει τη χρηματοδότηση της Υπηρεσίας των Ηνωμένων Εθνών για την Αρωγή και τα Έργα για τους Παλαιστίνιους Πρόσφυγες στην Εγγύς Ανατολή (UNRWA).

Εν προκειμένω, επισήμανε ότι η Γερμανία αύξησε τη στρατιωτική βοήθεια και την πολιτική υποστήριξή της προς το Ισραήλ, παρά το γεγονός ότι η ισραηλινή στρατιωτική επίθεση παραβίασε "ξεκάθαρα" το διεθνές ανθρωπιστικό δίκαιο "από την πρώτη ημέρα", υπενθυμίζοντας ότι η Γερμανία επικρίνει τις στρατιωτικές ενέργειες του Ισραήλ ως παραβιάσεις του διεθνούς δικαίου. Ωστόσο, υπενθύμισε ότι επέκρινε το γεγονός ότι και η Νότια Αφρική προσέφυγε στο Διεθνές Δικαστήριο.

Η Γερμανία παραμένει σημαντικός προμηθευτής στρατιωτικού εξοπλισμού στο Ισραήλ με περίπου 353,7 δις το 2023, δείχνοντας ισχυρή υποστήριξη στο σιωνιστικό καθεστώς από την έναρξη του πολέμου στη Γάζα στις 7 Οκτωβρίου.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



14/4/2024     -         15.00

Πάντως ο καγκελάριος της Γερμανίας Σόλτς, τις φλογερές … δηλώσεις υποστήριξης του Ισραήλ και καταδίκης του Ιράν, τις έγραφε και τις μετέδιδε εν πτήσει για το Πεκίνο:

- Έφτασε σήμερα για τρεις μέρες, μετά από 12ωρο ταξίδι - γιατί ούτε πάνω από τη Ρωσία, ούτε πάνω από τη Μέση Ανατολή πετάει- για να συναντηθεί με τον κινέζο πρόεδρο Σι Τζιπίγκ.

-Πάντως στο αεροδρόμιο ΚΑΝΕΝΑΣ υψηλόβαθμος επίσημος δεν το υποδέχτηκε, μόνο η μεταφράστρια/εθιμοτυπία και οι Γερμανοί διπλωμάτες στο Πεκίνο …

-Τέτοιο “κλάσιμο” που λένε στο χωριό μου…



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ένας επιχειρηματίας απηύδησε. Και απευθύνθηκε εκεί όπου όλο και περισσότερο στρεφόμαστε για να γλιτώσουμε από τη λαίλαπα Μητσοτάκη: την ΕΕ. Ο επιχειρηματίας της European Dynamics δεν είναι κανένας επαναστάτης. Απλώς ήθελε ο άνθρωπος να κάνει τίμια τη δουλειά του, χωρίς να περάσει από τον πάγκο του Μεγάρου Μαξίμου και να δώσει μίζα. Ηταν λοιπόν υποχρεωμένος να καταφύγει στην Κομισιόν, στην OLAF (Καταπολέμηση Διαφθοράς) και την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία.

Οπως αποκάλυψε χθες ρεπορτάζ του Politico, στην Ελλάδα διεξάγονται έρευνες για απάτη αναφορικά με τον τρόπο που χορηγήθηκαν 2,5 δισεκατομμύρια ευρώ από κονδύλια της ΕΕ, μέρος του Ταμείου Ανάκαμψης σε μόλις 10 εταιρείες. Αργά ή γρήγορα το μυστικό που ξέρουν  όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα ερχόταν στην επιφάνεια: για να πάρεις δουλειά στην Ελλάδα από το δημόσιο, πρέπει να δώσεις το 15-20% του έργου σε μίζα.

Το πάρτι που γίνεται, σε βάρος των Ευρωπαίων φορολογούμενων -και των Ελλήνων που τη βγάζουν δεν τη βγάζουν μέχρι τις 20 του μήνα-,  είναι άνευ προηγουμένου. «Εργα που έχουν έπρεπε να είχαν τιμολογηθεί στις 500.000 (και να βγάλουνε κέρδος 200.000)  μπορούν να κοστολογηθούν ακόμη και 10 εκατ». μου είπαν γνώστες του θέματος. Σε τέτοιες ακραίες περιπτώσεις υπερκοστολόγησης, η μίζα είναι 20%. Στις «νορμάλ»  πέφτει στο 15%. «Αλλά τα χρήματα προκαταβολικά, σε κάθε περίπτωση».

«Η διαφθορά έχει χειροτερέψει».

«Εταιρείες συνεργάζονται για το πώς και πότε θα υποβάλουν αίτηση για δημόσιο διαγωνισμό, αντί να είναι ανταγωνιστικές και να προσφέρουν καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής », αναφέρεται στο ρεπορτάζ του Politico.

«Άνθρωποι με γνώση του θέματος αναφέρουν αδιαφανείς διαδικασίες και συναλλαγές με εταιρείες. Παρά τις πολυάριθμες μεταρρυθμίσεις που επιβλήθηκαν από τους διεθνείς πιστωτές σε αντάλλαγμα για τα μετρητά διάσωσης κατά τη διάρκεια της κρίσης χρέους της χώρας πριν από περισσότερο από μια δεκαετία, η έρευνα δείχνει ότι η διαφθορά έχει χειροτερέψει παρά βελτιωθεί».

Μόνο μία προσφορά

«Το POLITICO εξέτασε 110 ελληνικούς δημόσιους διαγωνισμούς που χρηματοδοτούνται από την ΕΕ, κυρίως από το ταμείο ανάκαμψης της ΕΕ, μεταξύ 2021 και Ιανουαρίου 2024.

Η συντριπτική πλειονότητα των συμβάσεων, 101 προσφορές, ανατέθηκαν σε μία από τις 10 εταιρείες που ερευνώνται και δεν ανταγωνίστηκαν κανέναν άλλο υποψήφιο. Μόνο σε εννέα διαγωνισμούς υπήρχαν περισσότερες από μία προσφορές».

Οι διαγωνισμοί που προκηρύσσονται  «φωτογραφίζουν» συγκεκριμένες εταιρείες. «Αποθαρρύνεσαι αμέσως να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό », μου λέει γνώστης του θέματος. «Η υποβολή μιας πρότασης είναι κοστοβόρα και χρονοβόρα. Γιατί να κοπιάσεις, όταν ξέρεις έχεις χάσει από τα αποδυτήρια;».

Υπάρχει περίπτωση που εταιρεία συνέγραψε επισήμως τους όρους του διαγωνισμού και στη συνέχεια συνεργάστηκε με άλλη εταιρεία και πήραν τη δουλειά!

Στο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Politico θα πρόσθετα ότι η εκτεταμένη διαφθορά δεν αφορά μόνο τα κονδύλια από το Ταμείο Ανάκαμψης αλλά κάθε δημόσιο έργο. Και επίσης ότι δεν έχει σημασία αν είσαι μικρή ή μεγάλη εταιρεία, αναγνωρισμένη και με πείρα ή όχι. Το βασικό είναι να έχεις καλή σχέση με την οικογένεια και να είσαι επιμελής με τη μίζα σου.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



14/4/2024    -     3.00

Στόχοι του Ιράν ήταν δύο στρατιωτικά κέντρα.

-Καμία πόλη ή χωριό δεν έγινε αντικείμενο επίθεσης.

-Στη 1.51΄, το 50% των πυραύλων βρήκε τον στόχο.

Αναφέρεται ότι χτυπήθηκε το αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εκατοντάδες χιλιάδες Ιάπωνες στους δρόμους κατά των σχεδίων της κυβέρνησης να επικυρώσει τη συνθήκη ΠΟΥ

14/4/2024

Μαζικές διαδηλώσεις στις μεγάλες πόλεις της Ιαπωνίας, καθώς ο κόσμος ξεσηκώνεται ενάντια στα σχέδια της κυβέρνησής του να υπογράψει τη Συνθήκη για την Πανδημία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

Εκατοντάδες χιλιάδες Ιάπωνες πολίτες είναι στους δρόμους κατά των σχεδίων της κυβέρνησης να επικυρώσει τη συνθήκη του ΠΟΥ, το Τόκιο έχει δηλώσει ότι θα προχωρήσει στη συνθήκη και θα ξεπουλήσει τους Ιάπωνες στην παγκόσμια ελίτ παρά την αντίθεσή τους.

Σύμφωνα με τον ιαπωνικό λαό, η Συνθήκη για την Πανδημία του ΠΟΥ θα υπονομεύσει την ιαπωνική κυριαρχία, επιτρέποντας στην παγκόσμια ελίτ να χρησιμοποιήσει τις κρίσεις υγείας για να υπαγορεύσει όρους δημιουργίας νόμων και όρων σε δημοκρατικά εκλεγμένες κυβερνήσεις.

Ο Klaus Schwab έχει δηλώσει άλλωστε ότι η δημοκρατία είναι μια ξεπερασμένη έννοια και οι εκλογές σύντομα θα καταργηθούν σταδιακά.

Ο ιαπωνικός λαός και δεν πρόκειται να δεχτεί καμιά προδοτική συμφωνία της κυβέρνησής του.

Η 13η Απριλίου θα μείνει χαραγμένη στα χρονικά της σύγχρονης Ιαπωνικής ιστορίας καθώς εκατοντάδες χιλιάδες περήφανοι Ιάπωνες σε όλο το έθνος συγκεντρώθηκαν για να διαμαρτυρηθούν για τα σχέδια της κυβέρνησής τους να παραδώσουν την κυριαρχία τους στην παγκόσμια ελίτ.

Οι διαμαρτυρίες επικεντρώθηκαν στη ευρεία αντίθεση στη Συνθήκη για την Πανδημία του ΠΟΥ, με τις κλιμακούμενες ανησυχίες για «μολυσματικές ασθένειες» και «δημόσια υγεία» που γίνονται ισχυρά εργαλεία για μια άνευ προηγουμένου ώθηση προς αυτό που από πολλούς εκλαμβάνεται ως ολοκληρωτική κοινωνία επιτήρησης.

Από τους πολυσύχναστους δρόμους του Ikebukuro έως τις συγκεντρώσεις στο Higashi-Ikebukuro Central Park, η τεράστια κλίμακα συμμετοχής λέει πολλά για το επίπεδο πατριωτισμού και υπερηφάνιας του Ιαπωνικού λαού.

Οι διοργανωτές ζητούν απαντήσεις σε κρίσιμα ζητήματα, όπως την κατακόρυφη αύξηση των υπερβολικών θανάτων και την έλλειψη διαφάνειας σχετικά με τις δυσμενείς επιπτώσεις μετά τους εμβολιασμούς. Μιλησαν για την έλλειψη εξηγήσεων και την απότομη αύξηση των υπερβολικών θανάτων και ζήτησαν απο την κυβέρνηση να λογοδοτήσει με σαφήνεια τι συμβαίνει με τους θανάτους που σχετίζονται με τα εμβόλια.

Ο καθηγητής Inoue που μίλησε στην διαμαρτυρία, τόνισε την ανησυχητική τάση της υγείας να οπλίζεται σε αυτό που ονόμασε ως « ένας τρίτος παγκόσμιος πόλεμος που διεξήχθη με παραπλανητικές πληροφορίες. ”



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τα ξένα ΜΜΕ μιλούν για το «τέλος της Ελλάδας» καθώς οι θάνατοι εκτινάσσονται στα ύψη και η μείωση της γονιμότητας πέφτει σε επίπεδα ρεκόρ!

14/4/2024

Σύμφωνα με πολλά ξένα ΜΜΕ:

Η Ελλάδα προβλέπεται να γίνει η πρώτη χώρα που θα υποστεί «πληθυσμιακή κατάρρευση», καθώς οι οι θάνατοι συνεχίζουν να αυξάνονται στα ύψη σε ολόκληρη τη χώρα, ενώ τα ποσοστά γονιμότητας έχουν πέσει σε επίπεδα χαμηλότερα από ό,τι οι ειδικοί πίστευαν προηγουμένως.

Η καρδιακή ανεπάρκεια, τα εγκεφαλικά, οι καρκίνοι ταχείας εμφάνισης μεταξύ κατά τα άλλα υγιών νέων προκάλεσαν την αύξηση των ποσοστών θνησιμότητας στην Ελλάδα, ενώ τα επίπεδα γονιμότητας σε νεαρούς άνδρες και γυναίκες προκαλούν το ποσοστό γεννήσεων να πέσει, καταγράφοντας το χαμηλότερο αριθμό γεννήσεων σε σχεδόν έναν αιώνα.

Η πληθυσμιακή κατάρρευση, γνωστή και ως ερήμωση, αναφέρεται στο φαινόμενο της ξαφνικής και μη αναστρέψιμης μείωσης του αριθμού των ανθρώπων σε μια κοινωνία.

Τώρα η Ελλάδα, το λίκνο του δυτικού πολιτισμού, βρίσκεται σε καλό δρόμο να γίνει το πρώτο έθνος που θα πέσει θύμα της πολύπλευρης ατζέντας ερήμωσης του πληθυσμού της παγκόσμιας ελίτ.

Ενώ οι ειδικοί προειδοποιούν ότι ο πληθυσμός της Ελλάδας μπορεί να μην ανακάμψει ποτέ, τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης δεν αναφέρουν τίποτα για το πρόβλημα.

Σύμφωνα με το Scientific American , «Η μείωση του πληθυσμού θα μειώσει την πίεση που ασκούν οκτώ δισεκατομμύρια άνθρωποι στον πλανήτη».Είναι κάτι που γίνεται σχεδιασμένα απο τις κυβερνήσεις στην Ελλάδα.

«Όταν το σημερινό μας μοντέλο ατέρμονης ανάπτυξης και βραχυπρόθεσμων κερδών θυσιάζει ευάλωτους ανθρώπους και το μέλλον του πλανήτη, η μείωση του πληθυσμού θα μπορούσε να βοηθήσει στη δημιουργία ενός μέλλοντος με περισσότερες ευκαιρίες και ενός υγιούς, βιολογικά πλούσιου κόσμου».

Αν αυτό δεν είναι παραδοχή ευγονικής τι είναι;

Ο Έλληνας είναι βαθιά υπνωτισμένος και δεν φαίνεται να αντιδράει ούτε στον χαμό του. Αντιθέτως χειροκροτεί αυτούς που τον γενοκτονούν. Τα προδοτικά συστημικά κόμματα ΝΔ ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ και κυρίως η εγκληματική οργάνωση τους, είναι αυτά που πρέπει να εξαφανιστούν κι όχι ο ελληνικός λαός!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



14/4/2024     -     2.00

Επίσημη δήλωση του Ιράν στον ΟΗΕ.

"Χτυπήσαμε το σιωνιστικό καθεστώς σύμφωνα με το άρθρο 51 του Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών (επίθεση σε αυτοάμυνα) μετά την επίθεση στη Δαμασκό. Το θέμα έχει επιλυθεί, αλλά το ισραηλινό καθεστώς θα μπορούσε να κάνει άλλο ένα λάθος και τότε η αντίδραση του Ιράν θα είναι πολύ πιο σκληρή. Πρόκειται για μια σύγκρουση μεταξύ του Ιράν και του ισραηλινού καθεστώτος, οι ΗΠΑ πρέπει να κρατήσουν αποστάσεις".



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δυο χρόνια μόνο, για να σωθεί ο πλανήτης μας, για να ξανακρυώσει το κωλ@ρ@κι μας.

Αυτός που τα λέει αυτά, ο climate chief του ΟΗΕ, να ξέρετε είναι επιστήμων και ορθολογιστής. Εμείς οι άλλοι είμαστε αρνητές και ψέκες. 

Αφού πάντως μας μένουν δύο χρόνια μόνο, εγώ χεστηκ@ για τον πλανήτη, θα κάνω ζωάρα.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οδός Ανδρέα Συγγρού

Ανάπλαση πεζοδρομίου στο Δήμο Αθηναίων πλάτους 2,5μ εξω από το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας. Έκοψαν τις μουριες, έκλεισαν και τους δενδροδοχους και φύτεψαν πλάκες…



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ακύρωση του νόμου περί ευθύνης υπουργών ζητά η Ευρωπαία Εισαγγελέας και απευθείας διώξεις για ευρωπαικά αδικήματα σε πολιτικά πρόσωπα!

13/4/2024

Ιστορική πρωτοβουλία της Ευρωπαίας Εισαγγελέως, έπειτα από την ενδελεχή έρευνα που έχει διενεργήσει για την κατασπατάληση ευρωπαϊκών κονδυλίων από ντόπια τρωκτικά.

Η Λάουρα Κοβέσι, απευθύνει ερώτημα προς τις νομικές υπηρεσίες της Ευρωπαΐκής Επιτροπής, σχετικά με την άσκηση απευθείας διώξεων για ευρωπαϊκά αδικήματα κατά πολιτικών προσώπων από την Ευρωπαία Εισαγγελέα! Φαίνεται ότι οι ευρωπαίοι είναι πολύ πιο ευαίσθητοι στην διασπάθιση ευρωπαϊκού χρήματος, από ότι η δική μας για την διασπάθιση του ελληνικού δημοσίου χρήματος, αφού είδαμε σοβαρές υποθέσεις που κόστισαν ακόμα και ζωές Ελλήνων, να αρχειοθετούνται σκανδαλωδώς…

Πανευρωπαϊκή πρωτοτυπία η ποινική ασυλία των υπουργών στην Ελλάδα!

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ότι η δίωξη της γαλλικής Δικαιοσύνης κατά του Νικολά Σαρκοζί, έγινε χωρίς την άδεια της γαλλικής εθνοσυνέλευσης, με αποτέλεσμα ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας να συλληφθεί από τις δικαστικές αρχές.

Έτσι εξηγείται η οργή από υπουργούς και κατηγορούμενους, οι οποίοι φτάνουν στο σημείο να ζητούν την πειθαρχική δίωξη της επιμονής Ευρωπαίας αξιωματούχου που διεξάγει έρευνα για απάτες κοινοτικού χρήματος με βάση δεκασέλιδη καταγγελία στελέχους της ΕΡΓΟΣΕ.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Yuval Noah Harari: «Όταν έρθει η επόμενη καταστροφή», θα φτιάξουμε μια νεα «κιβωτό» και εσείς οι φτωχοί θα πνιγείται!

13/4/2024

Η παγκόσμια ελίτ θα ξεφύγει από την επερχόμενη παγκόσμια καταστροφή μαζικών απωλειών χάρη σε μια νέα «τεχνολογική Κιβωτό του Νώε», σύμφωνα με τον Yuval Noah Harari, επικεφαλής σύμβουλο του Klaus Schwab και του WEF.

Δυστυχώς για την υπόλοιπη ανθρωπότητα, σύμφωνα με τον Χαράρι. πρέπει να «πνιγούν».

Προφανώς ο Χαράρι εννοεί ως “νέα πλημμύρα”, την νεα καταστροφή που θα φέρει η ίδια η ελίτ, οι οποίοι μας προειδοποιούν συνεχώς γιαυτήν εδώ και χρόνια… Ο ίδιος άλλωστε το έχει παραδεχτεί: «Χρειαζόμαστε μία μεγάλη καταστροφή για να επιβληθεί μία μεγάλη αλλαγή», εννοώντας φυσικά το Great Reset.

Ο Χαράρι, του οποίου το μεσαίο όνομα τυχαίνει να είναι Νώε, έχει μια μακρά ιστορία προειδοποιήσεων για την «νέα καταστροφή» που θα απευθύνεται μόνο στους φτωχούς και άχρηστους όπως είμαστε εμείς, ενώ σε άλλη περίπτωση έχει αναρωτηθεί ο ίδιος τι τους χρειαζόμαστε τους ανθρώπους;

«Το μείζον πολιτικό και οικονομικό ερώτημα του 21ου αιώνα θα είναι “για ποιο λόγο χρειαζόμαστε τους ανθρώπους ή τουλάχιστον γιατί χρειαζόμαστε τόσους ανθρώπους”»

Για να δώσει ο ίδιος την απάντηση για το πρόβλημα: «Επί του παρόντος η καλύτερη εικασία που έχουμε είναι ότι πρέπει να τους κρατήσουμε χαρούμενους με φάρμακα και βιντεοπαιχνίδια».

Αυτά φυσικά θα γίνουν επειδή η ανοχή του κόσμου στα μέτρα του Covid, τους οδηγεί σε πιο μεγάλες απάτες εις βάρος μας, όπως και πιο ακραίες ιδέες σχετικά με την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής. Αυτό δεν το λέω εγώ, άλλωστε εγώ είμαι ψεκασμένος… Το λέει ο ίδιος ο Χαράρι !

Σε άλλη περιπτωση έχει πει πως επιτέλους έχουν την δυνατότητα να μας κάνουν όσα δεν μπόρεσε η Γκεστάπο των Ναζί και η CIA… να μας χακάρουν τους άχρηστους εγκεφάλους μας.

Βέβαια ο Χαράρι δεν είναι παρά επικεφαλής σύμβουλος του Klaus Schwab του ιδρυτή του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, που αποτελείτε απο την ελίτ για την οποία περιγράφει τα σχεδιά της.

Δεν είναι κάποιος σημαντικός, δεν είναι και Μητσοτάκης, Τσίπρας ή Ευαγγελάτος … για να ασχοληθούμε σοβαρά σαν Έλληνες (…)

Να είστε σίγουροι πως η ανθρωπότητα δε θα καταστραφεί από μια χούφτα ψυχοπαθών μισάνθρωπων κλόουν που την κυβερνάει, αλλά από την μετατροπή δισεκατομμυρίων ανθρώπων σε τηλεοπτικούς αναμεταδότες της Προπαγάνδας τους. Σε σκέψεις, λέξεις, πράξεις ακόμα και στο συναίσθημα.*

Ξέρετε τι συμβαίνει, όταν ο κόσμος είναι εγκλωβισμένος σε μια ψεύτικη πραγματικότητα και κάποιοι οργανώνουν το χαμό του; Τι συμβαίνει, όταν η πολιτική άποψη περιορίζεται στο τι είπε ο ένας και ο άλλος αρχηγός κόμματος;

Φτάνει ως εδώ όμως, γυρίστε πίσω στα πραγματικά προβλήματα, όπως πως θα αλλάξετε φύλο στα παιδιά σας και πως θα προστατευτείτε απο την κλιματική αλλαγή και την τοξική αρρενωπότητα που ταλανίζει τον πλανήτη.

Άλλωστε και ο ίδιος ο Χαράρι είπε πως επιτέλους στο μέλλον δεν θα υπάρχουν φυλα!

και άνθρωποι είπε.. αλλα δεν έχει σημασία.

«Σε 30-40 χρόνια θα υπάρχει μια τρισδιάστατη ζωή που θα είναι πιο συναρπαστική από τη ζωή στον πραγματικό κόσμο, με μια οικονομία που πλέον δεν θα τους χρειάζεται. Σε μια τέτοια περίπτωση δεν θεωρώ ότι τα φύλα όπως τα ξέρουμε επί χιλιάδες χρόνια πρέπει να παραμένουν ίδια. Ως ιστορικός προσπαθώ να το αλλάξω, έστω και λίγο να καταφέρω να αλλάξω αυτή την προσκόλληση μας στο παρελθόν», έχει πει ο ο ίδιος ο Harari.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μαρία Καρυστιανού: Γιατί σκοτώθηκαν οι δύο άνθρωποι που συμμετείχαν στο μοντάζ των ηχητικών;

13/4/2024

Η Μαρία Καρυστιανού, μιλώντας στο «Ράδιο 98,4», άφησε βαριές αιχμές κατά της ανώτατης εισαγγελέα για το πώς προήχθη σε αυτό τον βαθμό. «Πληρούσε τα κριτήρια;», αναρωτήθηκε.

«Θα μας ενδιέφερε από την κυρία Αδειλίνη, αντί να ακούσουμε τα σχόλια για αυτά που ειπώθηκαν που είναι πολύ εύκολο να αποδειχθούν, να ακούσουμε την άποψή της για την κίνηση της κυρίας Κεχαγιά, της πρώην εισαγγελέως Λάρισας, η οποία αρχειοθέτησε τη μήνυσή μας για τον κ. Τριαντόπουλο. Και εκεί είναι η ουσία του θέματος για εμάς», τόνισε.

«Δεν σκόνταψαν στο όνομα Τριαντόπουλος; Δεν έχουν δει το δημόσιο βίντεο, όπου ο κ. Τριαντόπουλος ομολογεί ότι με εντολή πρωθυπουργού έκανε τις παρεμβάσεις στον χώρο; Δεν υπάρχει στο κατηγορητήριο για αλλοίωση του χώρου; Με ποια νομική λογική αυτό αρχειοθετήθηκε; Και βγήκε να μας κάνει μάθημα ηθικής και δικαιοσύνης και για κράτος δικαίου η κυρία Αδειλίνη!», σημείωσε χαρακτηριστικά η Μαρία Καρυστιανού.

Χθες, ήταν ακόμα μια ντροπιαστική ημέρα για τη δικαιοσύνη και για την Ελλάδα

Όπως είπε, «χθες, λοιπόν, εγώ θεωρώ ότι ήταν ακόμα μια ντροπιαστική ημέρα για τη δικαιοσύνη και για την Ελλάδα. Να απαντήσω επίσης σχετικά με αυτό που είπε ότι έδωσε εντολή στην εισαγγελέα Λαρίσης να ικανοποιηθούν τα αιτήματά μας, να της θυμίσω ότι αυτό έγινε τον 11ο μήνα και μέχρι τον 11ο μήνα και μέχρι δηλαδή να ακουστεί η άποψη της Ευρωπαίας εισαγγελέως, τα δικά μας τα αιτήματα παρέμεναν στην τύχη τους. Τίποτα δεν γινόταν. Και ξαφνικά 11 μήνες μετά δόθηκε εντολή από την κ. Αδειλίνη να ικανοποιηθούν τα αιτήματά μας και να τα δει με σεβασμό. Λίγο αργά δεν ήταν;», διερωτήθηκε.

«Η κ. Αδειλίνη βρέθηκε πρώτη στην ιεραρχία; Ποια είναι τα κριτήρια; να μην εφαρμόζεις τους νόμους όταν πρόκειται για πολιτικά πρόσωπα;»

«Δεν σκόνταψε στο όνομα αυτό; Δεν έπρεπε να πάει αμελλητί στη Βουλή; Γιατί μπήκε στο αρχείο; Μήπως γιατί έτσι όλα μπαίνουν στο αρχείο; Και μήπως γι’ αυτό τελικά η κ. Αδειλίνη από την 17η θέση ιεραρχίας βρέθηκε πρώτη; Πληρούσε τα κριτήρια; Ποια είναι τα κριτήρια ακριβώς; να μην εφαρμόζεις τους νόμους όταν πρόκειται για πολιτικά πρόσωπα; Αυτό λοιπόν δεν θα γίνει στην περίπτωση των Τεμπών. Στην περίπτωση των Τεμπών όλοι οι υπεύθυνοι θα τιμωρηθούν», είπε χαρακτηριστικά.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το Ιραν απέδειξε με την χθεσινή του επίθεση πως ο άξονας του Ευρωατλαντισμού μόνο άτρωτος δεν είναι.

Η Ελλάδα του Μητσοτάκη (και του Τσίπρα πιο πριν) μας έχει μπλέξει σε πολύ άσχημες καταστάσεις τις οποίες μόνο με γενικό ξεσηκωμό μπορούμε να αποφύγουμε.

Σχολιο.- Όταν η Χαμάς έκανε το Ντου πριν περίπου έξι μήνες είχαμε τους απανταχού δεξιοί "γνώστες" της CIA να βγάζουν "ντοκουμέντα" οτι πίσω απο την Χαμάς είναι το...Ισραήλ. Θέμα χρόνου να μας πουν οτι πίσω απο την Χεσμπολάχ και τους Φρουρούς του Ιράν είναι πάλι το Ισραήλ για να περνάει η ώρα πιο ευχάριστα στην Μέση Ανατολή.

Σχολιο.- συγγνώμη αλλά τέτοια έχω ακούσει χιλιάδες φορές για χιλιάδες οργανώσεις που τελικά αποδεικνύονται κακό σπυρί στον κώλο των δυτικών. Τελικά αυτοί οι δυτικοί "όλα τα ελέγχουν" και όλα "τους ξεφεύγουν" ; Ποτέ δεν άνεφερα ISIS ή Αλ Κάϊντα ή Αλ Σααμπάπ στη Σομαλία ή Μπόκο Χάραμ στη Νιγηρία που όντως είναι δημιουργήματα της CIA της ΜΙ6 και της Μοσάντ. Γενικά οι Δυτικοί επειδή δεν ξέρουν να χάνουν οτι υπάρχει το λένε "έλα νταξ δικοί μας είναι" , απο τους Βιετμίνχ μέχρι τον ΕΛΑΣ που του δήθεν έστελναν 30 δεξιές αρβύλες.

Σχολιο.- και η πολεμικη ισχυς και ο βρωμικος πολεμος των υπηρεσιων των ΗΠΑ δεν ειναι ουτε ατρωτα ουτε παντοδυναμα, πλεον.

Είναι της φάπας οι δυτικοί στρατιωτικά. Το πρόβλημα στους Ευρωπαϊκούς λαούς είναι η θέληση και η ψυχολογία (δεν αναφέρομαι στις κυβερνήσεις που με ελάχιστες εξαιρέσεις της Ουγγαρίας της Σλοβακίας και της Σερβίας, είναι υποτελείς). Έχουν την ψυχολογία του ελέφαντα που απο μικρό τον δένουν με ένα πασαλάκι, φτάνει κάποια στιγμή τους 7 τόνους αλλά δεν κλωτσάει το πασαλάκι γιατί πιστεύει οτι δεν μπορεί.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σήμερα είναι ημέρα γιορτής!

Ντοκουμέντο από την στιγμή που Ιρανικοί πύραυλοι Khaybar στοχεύουν την αεροπορική βάση «Nevatim» της Ισραηλινής αεροπορίας στο κατεχόμενο Naqab.

Οι περισσότεροι από τους πυραύλους έπληξαν τη βάση, η οποία περιέχει αμερικανικά πολεμικά αεροσκάφη F-35 που χρησιμοποιήθηκαν για τον βομβαρδισμό της Λωρίδας της Γάζας και της Συρίας!



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Παρατηρούμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πως έχει πέσει γραμμή πρός όλους τους Νεοδημοκράτες(και όχι μόνο) να κάνουν μαζικά αναρτήσεις στήριξης του Ισραήλ χρησιμοποιώντας την σημαία του Ισραήλ μαζί με της Ελλάδας για να δείξουν μία εικόνα στήριξης των Ελλήνων προς το Ισραήλ

Η αλήθεια όσο και αν τους πονάει είναι πως η Νέα Δημοκρατία δεν εκπροσωπεί τον ελληνικό λαό. Η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται στην Κυβέρνηση της Ελλάδας λόγω μίας ιδιωτικής εταιρείας που διεξάγει τα εκλογικά αποτελέσμα, της Singular Logic και επειδή ελέγχει την πολιτική ηγεσία του τόπου με το ισραηλινό σύσημα παρακολούθησης Predator.

Η αλήθεια είναι όμως πως ο ελληνικός λαός στην πλειοψηφία του, σε όλες του τις εκδηλώσεις του, έχει αποδείξει με κάθε τρόπο πως στέκεται στο πλευρό της αλήθειας και της δικαιοσύνης που αυτό συνεπάγεται πως στέκεται στο πλευρό της Παλαιστίνης.

Όσο και αν σας πονάει αυτό η αλήθεια παραμένει αυτή!

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η στιγμή που οι Ιρανικοί πύραυλοι μπαίνουν και χτυπάνε το Ισραήλ!

Σήμερα είναι ημέρα γιορτής!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κυριακή 14 Απριλίου 2024

Η Βενεζουέλα τάσσεται υπέρ της οικοδόμησης ειρήνης με δικαιοσύνη στη Μέση Ανατολή

 Η κυβέρνηση της Βενεζουέλας εξέδωσε ανακοίνωση το βράδυ του Σαββάτου για να υποστηρίξει "την οικοδόμηση της ειρήνης με δικαιοσύνη, όπως την επιθυμούν οι περισσότερες χώρες του κόσμου", αναφορικά με την τρέχουσα  κατάσταση  στη Μέση Ανατολή.

Στο κείμενο που δημοσίευσε ο υπουργός Εξωτερικών της Βενεζουέλας, Ιβάν Χιλ , εκφράζεται η ανησυχία με την οποία το μπολιβαριανό έθνος παρακολουθεί τα γεγονότα που εκτυλίσσονται στη Μέση Ανατολή. Τονίζοντας, με τη σειρά του, ότι είναι "προϊόν της γενοκτονίας στην Παλαιστίνη και του παραλογισμού του ισραηλινού καθεστώτος". Καταδικάζειται επίσης "η αδράνεια του συστήματος των Ηνωμένων Εθνών", η οποία έχει προκαλέσει "την κατάσταση αστάθειας στην περιοχή". Αυτή έχει επιδεινωθεί "δραματικά τις τελευταίες εβδομάδες".

Όπως έχουν προειδοποιήσει οι περισσότερες χώρες της διεθνούς κοινότητας, η ειρήνη θα εξασφαλιστεί μόνο όταν αποκατασταθεί η δικαιοσύνη και το διεθνές δίκαιο, ιδίως όσον αφορά τον παλαιστινιακό λαό και το παλαιστινιακό κράτος.

Οι δηλώσεις αυτές γίνονται στο πλαίσιο των πρόσφατων τιμωρητικών αντιποίνων του Ιράν κατά του Ισραήλ. Αυτό ακολουθεί τις επιθέσεις του σιωνιστικού καθεστώτος στο ιρανικό προξενείο στη Συρία την 1η Απριλίου. Επιθέσεις που είχαν ως αποτέλεσμα το θάνατο 7 συμβούλων της περσικής κυβέρνησης. Καθώς και κλιμάκωση της έντασης, μετά την καταστροφή του ιρανικού προξενείου, η οποία ισοδυναμεί με παραβίαση του εδάφους της χώρας αυτής.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πως καταφέρνουν οι Χαζαροεβραίοι & τα «Ουκρανοναζίδια» & «αναχαιτίζουν» όλους τους πυραύλους,αφού ομως οι πύραυλοι έχουν πλήξει επιτυχώς τους στόχους τους…???

Μήπως είναι μάγοι…???

Σχολιο.- Ευκολο. Τους αναχαιτίζουν αφού βρουν τον στόχο.

Σχολιο.- βρίσκουν τα συντρίμμια

Σχολιο.- Οι ΗΠΑ ελέγχουν τα ΜΜΕ, άρα και τους πύραυλους



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



14/4/2024     -     3.00

Η ΝΕΜΕΣΗ ΕΦΘΑΣΕ 

ΤΑ πρωτα βλήματα κτύπησαν Τελ Αβίβ και Ιερουσαλήμ – Το Ισραήλ «βάλλεται πανταχόθεν»: 500 βλήματα μέχρι στιγμής από πέντε κράτη! (upd 

Πυραυλικές επιθέσεις από το Ιράν σε αμερικανικές βάσεις στο Ιρμπίλ του ιρακινού Κουρδιστάν

ΔΗΛΩΔΗ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ 

Ο Ρωσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, προειδοποίησε τις ΗΠΑ ότι «Η Ρωσία θα στηρίξει το Ιράν εάν οι Ηνωμένες Πολιτείες επιτεθούν στο έδαφος του Ιράν για να υποστηρίξουν το Ισραήλ»!

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΙΡΑΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ 

«Δυνάμει του Άρθρου 51 του Καταστατικού Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών, η ανάληψη στρατιωτικής δράσης από το Ιράν ήταν απάντηση στην επίθεση του σιωνιστικού καθεστώτος εναντίον των διπλωματικών μας εγκαταστάσεων στη Δαμασκό», αναφέρει η ιρανική αντιπροσωπεία στα Ηνωμένα Έθνη σε ανάρτησή της στην πλατφόρμα X (πρώην Twitter).

Υποστηρίζοντας ότι το ζήτημα μπορεί πλέον να θεωρηθεί λήξαν, προειδοποιεί: «Ωστόσο, εάν το ισραηλινό καθεστώς κάνει άλλο λάθος, η απάντηση του Ιράν θα είναι πολύ πιο σοβαρή. Αυτή είναι μια αντιπαράθεση μεταξύ του Ιράν και του εγκληματικού ισραηλινού καθεστώτος, από την οποία οι ΗΠΑ πρέπει να μείνουν μακριά!»



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κάτι τέτοιες στιγμές... έτσι ...λίγο πριν τον απόλυτο πυρηνικο πολεμο, είναι που σκέφτομαι ότι, ευτυχώς που δεν μας πήραν τα σπίτια τα κομμουνια χαχαχαχαχα



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τα είχε πει εγκαίρως ο Τζούλιαν Ασάνζ πριν τον μπουζουριάσουν στην απομόνωση:

''Ο στόχος είναι να χρησιμοποιηθεί το Ισραήλ για να ξεπλύνει χρήματα από τους φορολογούμενους των ΗΠΑ και της Ευρώπης μέσω του Ισραήλ και να επιστρέψει στα χέρια μιας διεθνικής ελίτ (BlackRock).

Ο στόχος είναι ένας ατελείωτος πόλεμος, όχι ένας επιτυχημένος πόλεμος''…



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εκτόξευση της τιμής του οβελια αναμένεται για το Πάσχα, λόγω της ανακοίνωσης Πούτιν ότι θα στηρίξει το ιραν χαχαχαχαχα



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εάν θες πάντως να καταλάβεις τι ζημιά κάνει το χαζοκουτι στους εγκεφάλους των δεξιών πλαγκτόν, αρκεί να δεις τις αντιδράσεις τους στην γενοκτονία των Σιωνιστοναζί απέναντι στους Παλαιστίνιους και να τις συγκρίνεις με τις αντιδράσεις τους τώρα στο χτύπημα του Ιράν απέναντι στους Ισραηλινοναζί.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το Ιράν δέχθηκε Ισραηλινό πύραυλο στην πρεσβεία του,άρα έχει το αναμφισβήτητο δικαίωμα στην αυτοάμυνα του.

Έτσι πάνε αυτά τι να κάνουμε τώρα;

Σχολιο.- Οχι ρε φίλε. Δεν πάει έτσι. Δικαίωμα στην αυτοάμυνα έχουν μόνο οι αποικιοκράτες που ειναι στη σωστή πλευρά της Ιστορίας. Οι άλλοι να πανε να γαμηθουνε. Αποικιοκρατικά Μπαϊντενίσια δημοκρατικα και κυρίως δυτικά αντικειμενικά. Υ.Γ: Εν τω μεταξυ οι Ιρανοι τους προειδοποίησαν 4 ωρες πριν οτι θα επιτεθουνε, μη γίνει καμια στραβή και σκοτωθεί κάνας Ισραηλινός κατά λάθος

Σχολιο.- και τους στείλανε και μήνυμα ότι κοιτάξτε να δείτε δεχτείτε το χτύπημα και βγάλτε το σκασμό γιατί κάνατε μαλακιά και τελειώνει εδώ. και τελειώνει εδώ λένε οι άλλοι ρε. είναι πολλά τα λεφτά Ιράν μου.

Σχολιο.- Τι εννοείς δηλαδή; Ότι οι Ισραηλινοί και οι σύμμαχοι τους (και το Ελλαδιστάν) λένε πως οι ίδιοι έχουν δικαίωμα να σκοτώσουν αμάχους στην ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ λόγω της επίθεσης που δέχτηκαν, αλλά ταυτόχρονα το Ιράν που είχε 6 νεκρούς από την επίθεση του Ισραήλ, δεν έχει δικαίωμα;

Δε νομίζω. Άλλωστε ο Αδωνις υπεραμύνεται τα δικαιώματα του Ισραήλ, οπότε αυτά είναι ψέματα της Ανατολής που σιχαίνεται τη Δύση.

Σχολιο.- το γεγονός πάντως της γελοιοτητας της δημοκρατικής προπαγάνδας της δυσης δεν μπορεί να την αμφισβητήσει κανένας.  μόνο ηλίθιοι δεν καταλαβαίνουν το δούλεμα που τρώνε και ως είθισται αυτοί οι οποίοι κοροϊδεύουν συνήθως νομίζουν ότι ανήκουν στην σωστή πλευρά της ιστορίας.  την οποία δεν την διάβασαν ποτέ τους βέβαια.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Συνταξιούχος:Να πληρώσω γιατρούς ή σουπερμάρκετ;

Δεν μας ενδιαφέρει μεγάλε που θα την ξοδέψεις την συνταξαρα σου



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οποιος σήμερα λέει ότι ανήκουμε στην Ευρώπη πρέπει να ντρέπεται με αυτή την Ευρώπη ! οι Βρυξέλλες έχουν καταντήσει μία συμμορία πού εξυπηρετούν αποκλειστικά και μόνο συμφέροντα τής οικονομικής ολιγαρχίας με το αζημίωτο γιά τούς εμπλεκόμενους!

Δεν είναι μόνο η Καίλη πού κουβαλούσε τά χρήματα μέ τίς βαλίτσες !

Σχολιο.- Για όσο παραμένει ευρωπαϊστής ή ευρωενωσίτης πιο σωστά, , ακόμη κι από αριστερή οπτική, δεν μας αφορά! Μόνον αντισυστημικοί πολιτικοί, με ξεκάθαρο αντι-ευρωπαϊκό και αντι-δυτικό λόγο μπορούν πια να συγκινήσουν. Κι επειδή γενικά η Αριστερά διστάζει να το κάνει αυτό, δυστυχώς το κενό αυτό θα καλυφθεί από την αντι-συστημική Δεξιά! Γιατί η Πολιτική, όπως και η Φύση, απεχθάνεται το κενό! Σήμερα ένα σημαντικό ποσοστό του κόσμου δεν εκπροσωπείται πολιτικά και στρέφεται είτε στην απόχη, είτε στη σκληρή Δεξιά. Γιατί η Αριστερά, μετά το πισωγύρισμα του 2015, είναι δειλή, άβουλη και μοιραία αντάμα! Δυστυχώς!

Σχολιο.- Καταρχάς, στις σημερινές συνθήκες η τυχόν αντιπολίτευση μπορεί και πρέπει να είναι δομική και καθολικά αντι-συστημική. Η αντιπολίτευση σε επιμέρους ζητήματα -ακόμη κι αν είναι θεμιτά και απολύτως δίκαια- είναι ανεπαρκής και δεν μπορεί να συγκινήσει τις μάζες. Είναι καιρός να επανέλθει στο προσκήνιο το παλιό αλλά απολύτως επίκαιρο σύνθημα του πάλαι ποτέ Σύριζα "Ή Εμείς, ή Αυτοί"! Κι επειδή η Αριστερά δεν τολμάει να το κάνει αυτό, το κάνουν ή θα το κάνουν άλλοι! Στη συγκεκριμένη περίπτωση η λεγόμενη λαϊκιστική δεξιά κι όχι "ακροδεξιά", όπως λανθασμένα ή εκ του πονηρού θέλουν να την αποκαλούν κάποιοι δήθεν "αριστεροί". Ακροδεξιά πραγματική είναι το καθεστώς του Ζελένσκι στο Κίεβο, τα καθεστώτα όλων των Βαλτικών χωρών και ίσως και της Πολωνίας. Λαϊκιστική Δεξιά -κάτι στο μοτίβο του Ντε Γκωλ ή του παλιού Κωνσταντίνου Καραμανλή- είναι κυβερνήσεις όπως του Όρμπαν στην Ουγγαρία, του Φίκο στη Σλοβακία ή του Βούτσιτς στη Σερβία. Όλες αυτές οι κυβερνήσεις τα πάνε περίφημα και υπερασπίζονται όσο μπορούν την ελάχιστη αξιοπρέπεια των λαών τους, τηρώντας στάση ουδετερότητας στη σύγκρουση της Ουκρανίας, όπως είχαν τηρήσει αξιοπρεπή και δημοκρατική στάση και επί Covid. Στην πράξη -τουλάχιστον σ' αυτά τα δύο βασικά ζητήματα- αποδείχθηκαν πιο δημοκράτες ή τουλάχιστον ανεξάρτητοι από σύσσωμη την ελληνική Αριστερά που δουλοπρεπώς σκύβει το κεφάλι στα μεγάλα και σημαντικά, ενώ ξεφωνίζει υπερβολικά για τα μικρά και ανούσια! Έπειτα, κανείς δεν είπε ότι π.χ. ο Πούτιν ή οι Brics είναι αγγελούδια, ούτε είναι ανάγκη να ταυτιστείς μαζί τους ντε και καλά. Όμως, ένας αντι-συστημικός πολιτικός οφείλει να υποστηρίξει -έστω και περιστασιακά- οτιδήποτε ενοχλεί τους απέναντι και κυρίως, οτιδήποτε αποσταθεροποιεί το Σύστημά τους. Μόνον σ' έναν ισορροπημένο και πολυ-πολικό κόσμο έχουν κάποια ελπίδα οι μικροί, εκμεταλλευόμενοι τις ισορροπίες μεταξύ των μεγάλων. Είναι ζωτικό να υπάρξει αντίπαλος ισχυρός πόλος στη Δύση, ακόμη κι αν αυτός δεν είναι όπως θα τον ονειρευόμασταν. Οπότε, οι τυχόν επιφυλάξεις είναι άκαιρες και φανερώνουν είτε ατολμία, είτε αφέλεια! Επίσης, δεν περιμένω κάτι από τον Βαρουφάκη ή παρόμοιους πολιτικούς γιατί απλά είναι γέννημα - θρέμμα της Δύσης, των Πανεπιστημίων της και του γενικότερου πολιτισμικού τους πλαισίου. Είναι καταδικασμένοι να κινούνται εντός αυτών των πλαισίων. Αντίθετα, πιο ελπιδοφόρος θα ήταν κάποιος ηγέτης ντόπιας πνευματικής παραγωγής, με περισσότερο βαλκανικό χαρακτήρα και πιο κοντά στην Ιστορία, την Παράδοση, τη Νοοτροπία και τις ανάγκες του λαού μας. Στην Ελλάδα, τέλος, ηγέτης της λαϊκιστικής Δεξιάς είναι ο Βελόπουλος. Και όποιοι επιμένουν να θυμούνται παλιές γελοίες δηλώσεις του, σύντομα θα καταλάβουν πόσο έξω από την πραγματικότητα είναι. Σε λίγο να τον περιμένετε  αξιωματική αντιπολίτευση και στο προσεχές μέλλον κυβέρνηση! Κι αυτό λόγω της ανυπαρξίας της Αριστεράς από το 2015 και μετά και τον αμερικάνικο ισαποστακισμό  του ΚΚΕ! Δυστυχώς! Είναι διαπιστώσεις που γράφω με πόνο ψυχής και δεν με ευχαριστούν καθόλου, αλλά έτσι έχει η ψυχρή πραγματικότητα σήμερα. Μακάρι αυτό ν' αλλάξει! Αλλά πρώτο και βασικό βήμα για την αλλαγή είναι η ψυχρή κι αντικειμενική ανάλυση της πραγματικότητας. Να προτιμάμε τη σκληρή και δυσάρεστη αλήθεια από τα ευχάριστα και βολικά ψέμματα!

Σχολιο.- Η Γερμανία αναπαράγει τον εαυτό της...

Σχολιο.- έτσι δυστυχώς. Ο ναζισμός στη Γερμανία επανέρχεται, δεν εξαλείφθηκε ποτέ σε βάθος.

Σχολιο.- Μην ξεχνάμε ότι στη Γερμανία κυβερνάνε ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ και .... ΠΡΑΣΙΝΟΙ!!! (Βλέπε τα χειρότερα βαποράκια των αμερικάνων και της παγκόσμιας αντίδρασης).

Σχολιο.- ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΓΚΑΝΓΚΣΤΕΡ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΟΙ(ΦΑΣΙΣΤΕΣ)

ΕΝΩ  ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ  ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΣΑΧΛΟΤΕΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.

Σχολιο.- Νομίζω και στην Αυστραλία απαγορευτικε σχετική εκδηλωση για την Παλαιστίνη. Το μέγεθος της αντιπαράθεσης με την Ρωσία και τους Παλαιστίνιους, έναντι της Ουκρανίας και του Ισραήλ, κόβει άμεσα πολιτικές ελευθερίες. Φαίνεται ότι όλα εντάσσονται σε ευρύτερο σχεδιασμό, πολύ οξυμενης αντιπαράθεσης. Νομίζω οι αριστερες και πατριωτικός δυνάμεις στην χώρα, πρέπει να αναθεωρήσουν τις εκτιμήσεις τους για το πολιτικό ζητημα, προτεραιοτητων που εχουμε.

Σχολιο.- Πρεπει να δουμε το θα κάνουμε (πλειστηριασμοί αλλαγή πληθυσμού αυτοάνοσα και θάνατοι απ τις φόλες ΥΠΟΨΙΑ ΝΟΘΕΙΑΣ ΚΑΛΠΗΣ ΜΕ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ Β.. ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΕΓΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ). Επείγουσα ανάγκη να διώξουμε το δεξιό τρικομματικό τέρας ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ

Σχολιο.- Γερμανια δεν αλλαζει ο λύκος το τομαρι του χαιλ χιτλερ,και ταγκο λιλυ μαρλεν,αναμνησεις υπανθρωπων......



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Άδωνις Γεωργιάδης δημοσιεύει στο Χ μαζί με φωτογραφία της Ελληνικής σημαίας μαζί με την Ισραηλινοναζιστική «Στεκόμαστε με το Ισραήλ σε αυτή του τη δύσκολη στιγμή»

Ενα δείγμα δωσιλογισμού και πώς εφαρμόζεται, από μία "ανεξάρτητη" χώρα.

Λες και η Ελληνική σημαία αποτελεί λάφυρο, για κάθε υποκείμενο.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Από Δευτέρα να περιμένετε αύξηση της τιμής του πετρελαίου, που σταδιακά θα φτάσει στα 100 δολ. το βαρέλι.

Ηδη βρίσκεται στα 91 δολ., δηλ. στην υψηλότερη τιμή 6ηνου.

Η κλιμάκωση των εχθροπραξιών στην Μέση Ανατολή με υπεύθυνο το Ισραήλ ξεκαθάρισε πολλά επιθετικά μυαλά εντός και εκτός αυτής της γεωγραφικής περιφέρειας.

Μπορεί τα παγκόσμια συστημικά ΜΜΕ να επιδιώκουν την ωραιοποίηση της εικόνας του Ισραήλ, που το σύστημα αεράμυνας του "είναι το καλύτερο του κόσμου", που "κατάφερε να εξουδετερώσει" τα φτηνά σαχέντ, που έστειλε το Ιράν, για να βρουν τον στόχο τους οι πύραυλοι, που ακολούθησαν, αλλά το Ιράν πέτυχε τις επιδιώξεις του.

Χτύπησε και τα δύο στρατιωτικά αεροδρόμια, που είχε προγραμματίσει και κατέστρεψε εκατοντάδες αντι-αεροπορικούς πυραύλους, τεράστιας αξίας.

Παράλληλα, με την κατάληψη του, Ισραηλινών συμφερόντων, πλοίου, στα στενά του Ορμούζ, που συνέβη την προηγούμενη ημέρα της επίθεσης, έστειλε μία σαφή προειδοποίηση, προς όλους. Οτι μπορεί να μειώσει την παγκόσμια αγορά πετρελαίου, αν το αποφασίσει.

Τα στενά του Ορμούζ, που ελέγχει το Ιράν και το Ομάν είναι ο σημαντικότερος περιφερειακός διάδρομος της διαμετακόμισης πετρελαίου με μέσο ημερήσιο όγκο 21 εκατομμυρίων βαρελιών, ποσότητα που αποτελεί το ένα τέταρτο του συνόλου του παγκόσμιου εμπορίου ενεργειακών πόρων.

Το Ιράν είναι ο τρίτος μεγαλύτερος παραγωγός πετρελαίου, στον OPEC+ με 3 εκατομμύρια βαρέλια την ημέρα. Από τα οποία τα 2/3 τα εξάγει στην Κίνα.

Η αναστολή της παραγωγής ή η εισαγωγή του εμπάργκο θα αποτελέσει ένα τεράστιο σοκ για την παγκόσμια αγορά και θα δώσει μια ώθηση στην αύξηση-ρεκόρ των τιμών.

Δεύτερο χτύπημα:

Τα κράτη του Περσικού κόλπου δεν διατίθενται να γίνουν κέντρα πολεμικών επιχειρήσεων και προειδοποίησαν τις ΗΠΑ ότι αρνούνται να διαθέσουν έδαφος και αέρα τους, για χτυπήματα εναντίον του Ιράν, σε περίπτωση ανάπτυξης της περιφερειακής σύγκρουσης, που επιδιώκει το Ισραήλ με ξένες πλάτες.

Σαουδική Αραβία, ΗΑΕ, Ομάν και Κουβέιτ έστειλαν μήνυμα στις ΗΠΑ, ν΄αποφύγουν να χρησιμοποιήσουν τις Αμερικανικές στρατιωτικές βάσεις, εναντίον του Ιράν.

Σύμφωνα με την Axios, μέχρι 45 χιλιάδες αμερικανικό στρατιωτικό προσωπικό μπορεί να βρίσκεται στη Μέση Ανατολή. Οι μεγαλύτερες βάσεις του Ναυτικού και της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ βρίσκονται στο Κουβέιτ, το Μπαχρέιν και το Κατάρ.

Γιατί νομίζετε ότι έκανε την πάπια η Αμερική;;

Σχολιο.- Πάντως ο Αμπταλα Β της Ιορδανιας σε επικοινωνία με τον Μπαιντεν , παρότι βοήθησε τους Αμερικάνους και τους Ισραηλινοναζί, είπε αν δεν σταματήσει ο πόλεμος στη Γάζα θα υπάρχει πρόβλημα. Πάντως δεν βλέπουμε και προθυμία των Αμερικανων να συνεχίσουν με το Ισραήλ αλλά δεν βλέπουν πως θα απεμπλακούν γιατί το έχουν χάσει και στη Ουκρανία και στη Μέση Ανατολή.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



14/4/2024     -    4.00

Saadulla Zarya, Ιρανός εμπειρογνώμονας, σε περιφερειακά ζητήματα: Χτυπήσαμε την ίδια αεροπορική βάση από την οποία απογειώθηκε το ισραηλινό αεροπλάνο, το οποίο βομβάρδισε την Ιρανική πρεσβεία στη Δαμασκό.

Στο βίντεο η αεροπορική βάση "Ραμόνα" του Ισραήλ δέχεται βαλλιστικούς πυραύλους.

-Ενημερωμένες στρατιωτικές πηγές του Ιράν ανέφεραν στο Ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων Fars: "Η επιχείρηση για την τιμωρία του ισραηλινού καθεστώτος δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί και συνεχιστεί."

-Η στρατιωτική Διοίκηση του Ισραήλ αποφάσισε να επιφέρει χτύπημα κατά του Ιράν.

-Τρεις νεκροί στην Ιορδανία, από την κατάρριψη Ιρανικού ντρον

Σχολιο.- Πως διαρρήχθηκε η ισραηλινή αντιβαλλιστική άμυνα στην «φωλιά» των F-35 και χτυπήθηκε το αεροδρόμιο της βάσης Νεβατίμ

Οι Ιρανοί μιλάνε για 20 πυραύλους, μετά βεβαιότητας πέρασαν 7 - Μικρές οι ζημιές αναφέρει το Ισραήλ

14.04.2024 | 14:03

Η επίθεση τελικά στην ισραηλινή “φωλιά” των F-35, στη Νεβατίμ, που αποτέλεσε και την έδρα της επίθεσης κατά της ιρανικής πρεσβείας στην Συρία αποτέλεσε έναν από τους στόχους της χθεσινής επίθεσης αντιποίνων και όπως παραδέχθηκε και το Ισραήλ πέτυχε τον στόχο της. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι αυτή η επιτυχία σημαίνει ότι οι ιρανικοί πύραυλοι δεν μπόρεσαν να αναχαιτιστούν από την ισραηλινή αντιβαλλιστική αεράμυνα στην ίσως πιο προστατευμένη βάση των ισραηλινών δυνάμεων όπου φιλοξενούν τα νεότερα και stealth μαχητικά

Κατά το Ιράν η βάση ανέστειλε την λειτουργία της ενώ κατά το Ισραήλ οι ζημιές ήταν μικρές. Αυτό όμως που το Τελ Αβίβ και η στρατιωτική ηγεσία δεν μπορεί να απαντήσει είναι το πως κατάφεραν να περάσουν και να χτυπήσουν τόσοι πύραυλοι την βάση ενώ καμία απάντηση δεν δίνεται για το τι θα γίνει αν την επόμενη φορά το Ιράν χτυπήσει με μαζικότερο χτύπημα από ακόμα ισχυρότερους πυραύλους.

Μάλιστα η απάντηση της διασποράς των μαχητικών F-35 δεν είναι απάντηση γιατί τα συγκεκριμένα μαχητικά χρειάζονται ειδικές εγκαταστάσεις για την λειτουργία τους και αυτό μπορεί να σημαίνει ότι η σημερινή επίθεση μπορεί να έχει θέσει εκτός συστήματα που δεν επιτρέπουν την απρόσκοπτη δράση των συγκριμένων μαχητικών.

Ο αρχηγός των Ιρανικών Ενόπλων Δυνάμεων Μοχαμάντ Μπαγερί, δήλωσε πως η επίθεση κατά του Ισραήλ «πέτυχε όλους τους στόχους της», και σημειώθηκε ότι τα drone και οι πύραυλοι δεν είχαν στόχο κανένα αστικό ή οικονομικό κέντρο φέρνοντας έτσι σε δύσκολη θέση την ισραηλινή ηγεσία που δήλωσε 99% επιτυχία στην αναχαίτηση των στόχων.

Μάλιστα με βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας η ιρανική πλευρά αναφέρει ότι 20 πύραυλοι ρίπτονται στην βάση Νεβατίμ χωρίς να μπορούν να αναχαιτιστούν, όπου σίγουρα έπεσαν στην βάση οι 7.

«Η επιχείρηση Τίμια Υπόσχεση διεξήχθη με επιτυχία από χθες το βράδυ μέχρι σήμερα το πρωί και πέτυχε όλους τους στόχους της», δήλωσε μιλώντας στην τηλεόραση ο στρατηγός Μοχαμάντ Μπαγερί.

Οι δύο εγκαταστάσεις που χτυπήθηκαν

Όπως ανέφερε, οι δύο εγκαταστάσεις που χτυπήθηκαν κυρίως στο Ισραήλ ήταν «το κέντρο πληροφοριών που έδωσε στους σιωνιστές τις απαραίτητες πληροφορίες» για το πλήγμα που κατέστρεψε την 1η Απριλίου της ιρανικής πρεσβείας στη Δαμασκό, καθώς και «η αεροπορική βάση του Νεβατίμ, από την οποία απογειώθηκαν τα σεροσκάφη F-35» που το βομβάρδισαν.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στόχοι του Ιράν ήταν δύο στρατιωτικά κέντρα.

-Καμία πόλη ή χωριό δεν έγινε αντικείμενο επίθεσης.

-Στη 1.51΄, το 50% των πυραύλων βρήκε τον στόχο.

Αναφέρεται ότι χτυπήθηκε το αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Νομίζω ότι το Ισραήλ υπέρ-εκτίμησε τις πολεμικές του δυνατότητες. Επίσης, υπερ-εκτιμησε την διάθεση αλλά και την δυνατότητα των ΗΠΑ να του προσφέρουν επαρκή υποστήριξη να τα βάλει με τους Πέρσες...

Σχολιο.- Το Ισραήλ όπως έστρωσε θα κοιμηθεί ! (μάλλον θα μείνει ξάγρυπνο για αρκετό καιρό ) !!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σιγά μην απουσίαζε από το προσκλητήριο της προστυχιάς ο πολεμοκάπηλος εγκληματίας του Κιέβου!

"Nα δοθεί παγκόσμια απάντηση στην τρομοκρατία του Ιράν και της Ρωσίας", ζητάει ο δολοφόνος κοκαϊνάκιας ναζιστής Ζελένσκι. Αυτός που για να ενταχθεί η χώρα του στο ΝΑΤΟ και να συνεχιστεί η εξόντωση των ρωσικών πληθυσμών στο Ντονμπάς, δεν διστάζει να αιματοκυλίσει τον ουκρανικό και τον ρωσικό λαό. 

Στη γενοκτονία των Παλαιστινίων θα κόλλαγε;



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μέτωπο πολεμοκάπηλων υπερασπιστών των σιωνιστών φονιάδων: 

Μητσοτάκης: "... θέλω να ξεκινήσω με την ξεκάθαρη απερίφραστη καταδίκη της Ελληνικής Kυβέρνησης και εμού προσωπικά απέναντι στη χθεσινοβραδινή επίθεση του Ιράν προς το Ισραήλ. Πρόκειται για εξαιρετικά δυσάρεστες και πολύ ανησυχητικές εξελίξεις που πυροδοτούν μια νέα ανάφλεξη στην ευρύτερη γειτονιά μας και φυσικά στη Μέση Ανατολή".

"Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ καταδικάζει απερίφραστα την επικίνδυνη ιρανική επίδειξη ισχύος σε βάρος του Ισραήλ και εκφράζει την έντονη ανησυχία του για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή που θέτουν σε κίνδυνο την περιφερειακή ασφάλεια".

Καμιά τσίπα! Ακόμα και οι λέξεις επαναλαμβάνονται αυτούσιες! 

Για τον βομβαρδισμό της ιρανικής πρεσβείας στη Δαμασκό από τους σιωνιστές φονιάδες, με τους δεκάξι νεκρούς, δεν βρήκαν χρόνο να βγάλουν ανακοίνωση. Τσιμουδιά για τις δολοφονίες Παλαιστινίων από εποίκους στη Δυτική Όχθη. Μούγκα στη στρούγκα για το συνεχιζόμενο έγκλημα στη Γάζα. 

Δεν ντρέπονται λίγο;



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο κακός χαμός με τη σιωνιστική προπαγάνδα στα ΜΜΕ της διαπλοκής και της μπόχας. Μέχρι και τον διαβόητο φασίστα σιωνιστή, ραβίνο Μαρδοχαίο Φριζή, εμφανίζουν απ' το πρωί σαν "έγκυρο αναλυτή". 

Το απόβρασμα αυτό, που σπιλώνει το όνομα του παππού του, συνταγματάρχη του ελληνικού στρατού που έπεσε πολεμώντας τον ιταλικό φασισμό το 1940, έχει ταχθεί υπέρ της εξάλειψης των Παλαιστινίων από τη γη τους. Θεωρώντας ότι έχει παραχωρηθεί από τον ίδιο τον Θεό στον περιούσιο λαό του Ισραήλ. 

Και η προστυχιά των εγκάθετων δημοσιογράφων δεν τους επιτρέπει να του κάνουν τη στοιχειώδη ερώτηση, αν συμφωνεί με τη σφαγή των αμάχων στη Γάζα ή με τον εποικισμό της Δυτικής Όχθης από πληθυσμούς που κουβαλήθηκαν εκεί από τα πέρατα του κόσμου. Και εγκαθίστανται, μακελεύοντας τον λαό που ζει στην Παλαιστίνη επί χιλιάδες χρόνια.

Σχολιο.- Γιατί δεν πάει να πολεμήσει κ κάθεται εδώ

Σχολιο Στο Ισραήλ ζει. Δεν πολεμάει, βέβαια.

Σχολιο.- Τον έχει ο sky τώρα στις 10 το πρωι

Σχολιο.- Εχει πιάσει στασίδι στα κανάλια απ' τα ξημερώματα.

Σχολιο.- Ακριβώς αυτό......η προστυχιά των εγκάθετων δημοσιογράφων δεν τους επιτρέπει να του κάνουν τη στοιχειώδη ερώτηση, αν συμφωνεί με τη σφαγή των αμάχων στη Γάζα ή με τον εποικισμό της Δυτικής Όχθης από πληθυσμούς που κουβαλήθηκαν εκεί από τα πέρατα του κόσμου. Και εγκαθίστανται, μακελεύοντας τον λαό που ζει στην Παλαιστίνη επί χιλιάδες χρόνια.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι G7 καταδίκασαν ομόφωνα την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ κι εργάζονται για τη σταθεροποίηση της κατάστασης», διαβάζω. Για την επίθεση του Ισραήλ στην πρεσβεία του Ιράν στη Δαμασκό στις αρχές Απριλίου, κιχ! Και δεν είναι το μοναδικό δείγμα μεροληψίας. 

Υποτίθεται πως οι G7, ήταν απλώς μια οικονομική και χρηματοπιστωτική συμμαχία. Ωστόσο σε κάθε κρίση συνεδριάζουν για τις διεθνείς εξελίξεις, όπως σήμερα για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή. 

Επτά αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων, που αντιμετωπίζουν τεράστια οικονομικά προβλήματα στις χώρες τους.

Όπως φάνηκε ξεκάθαρα και με τη σύγκρουση στην Ουκρανία, έχουν την ικανότητα και τη διάθεση να βρίσκουν χρήματα για τον πόλεμο και τη μαριονέτα στην οποία ποντάρουν, αλλά όχι για την Ειρήνη. Χρηματοδοτούν και συντηρούν πολέμους για να σωθούν.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Μου λέει βγάλε να δω το ακρωτηριασμένο πόδι, του το δειχνω και λέει ποσοστό αναπηρίας 50% όχι 67%! Του λέω γιατί το κάνεις αυτό; Και μου λέει, έτσι, και σηκώθηκε και έφυγε! Και μου λέει η κοπέλα, είναι νόμος του 2018 να κόβουμε τις αναπηρίες!"

https://twitter.com/i/status/1779586914137284862



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ισραήλ : Μέχρι στιγμής έχουμε καταρρίψει το 99% των μη επανδρωμένων ιρανικών αεροσκαφών

Πάντως το ρεκόρ το έχουν οι Ουκρανοί με 100% κατάρριψη των ρωσικών μη επανδρωμένων αεροσκαφών!!



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αν δούμε όμως με προσοχή θα δούμε κι άλλες πτυχές σημαντικής επιτυχίας που απεκόμησε το Ιραν, νομιμοποίησε προς την διεθνή κοινότητα το δικαίωμά του να απαντά στρατιωτικά εναντίον του Ισραήλ, επιβεβαίωσε στον Αραβικό και μουσουλμανικό κόσμο το ισχυρό του βάρος στην διεκδίκηση της ηγεσίας του πολλών εκατομμυρίων κόσμου αυτού και πέτυχε επίσης την υποστήριξη - ανοικτά της Ρωσίας και υπογείως της Κίνας με τους οποίους συνευρίσκεται στους BRICS. Αα, τελευταίο, επέφερε ένα βαρύτατο οικονομικό πλήγμα στο Ισραηλ ύψους 1,4 Δις Δολλαρίων , το κόστος δλδ των πυραύλων που αναγκάστηκε να εξαπολύσει το Ισραήλ (1,5 έως 3 εκατομμύρια ο καθένας) για την αναχαίτηση ντρόουν αξίας 30-40 χιλιάδων το καθένα.

Σχολιο.- πριν λίγο (22.00) διάβαζα ότι δεν θα αντεπιτεθεί, δεν ξέρω. Ο λίβανος έχει εδώ και χρόνια πρόβλημα, αν οι ισραηλινοί εμπλακούν σε μεγαλύτερη επίθεση θα έχει επιπτώσεις σε όλη την περιοχή.

Σχολιο.- τώρα ποιος έχει εξαγοράσει ποιον δεν ξέρω, το ισραηκ τις ηπα ή οι ηπα το ισραηλ, υπάρχουν τεράστια οικονομικά συμφέροντα εκατέρωθεν σίγουρα, οι ΗΠΑ έχουν ξοδέψει ένα σκασμό λεφτά ήδη τους τελευταίους μήνες και δεν θέλουν να εμπλακούν σε περιπέτειες που μπορεί και να μην έχουν αισια έκβαση. Όταν όμως ο νετανιαχου ουρλιάζει τα ξημερώματα για ευρεία αντεπίθεση και μετά κάνει την πάπια, θα αντεπιτεθουμε όταν εμείς αποφασίσουμε κ.λ.π., ε, εκτίθεται και φαίνεται και ποιος είναι το αφεντικό. Αυτός που πληρώνει τους πυραύλους

Σχολιο.- Η Αληθεια ειναι οτι η φασιστοκρατουμενη φιλοΣιωνιστικη Ευρωπη και ΗΠΑ δεν μπορουν πλεον να πουλουν τζαμπα μαγκια...Φοβουντε τις αληθειες και των ειρηνιστων(γιαυτο και απαγορευσαν το συνεδριο για την ειρηνη ...εβραικων οργανωσεων στο βερολινο για το εγκλημα στην Παλαιστινη..)



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αν γίνει πόλεμος θά τό καταλάβετε. Θά μάς στείλουν #112 καί θά φύγουν από τήν χώρα πρώτοι...

-Ελάχιστη σημασία έχει άν ό κάθε Άδωνις μέ τίς μηδενικές του γνώσεις θά βάλει σημαιάκια τού Ισραήλ ή τής Ουκρανίας,.. 

-Σημασία έχει ό,τι-Τούτη ή κτηνώδης_εποχή πού ξημερώνει βρίσκει τήν Ελλάδα στά γόνατα,στήν χειρότερη φάση της μεταπολιτευτικά.!! Κοινωνικά_Οικονομικά_Αμυντικά.!!

-Υ/Γ.: Στό μεταξύ στόν ΣΚΑΙ ανησυχούν-σφόδρα.,μήπως τό κόμμα τής Λεππέν βγεί-Πρώτο..



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η γενιά μας ήταν ανεκτική.

Και δεν το ήξερε.

Επινοήθηκε το gender fluid και στην συνέχεια η ομοφυλοφοβία.

Προέρχομαι από τη γενιά που άκουσε και αγάπησε τον David Bowie και τον Lou Reed και ποτέ δεν αναρωτήθηκε τι σεξουαλικές προτιμήσεις είχαν.

Τίποτα δεν είχε σημασία, αντιθέτως ήταν χαρούμενοι αυτοί και εμείς ευχαριστημένοι.

Elton John , Freddie Mercury , George Machael.

Είμαστε επίσης η γενιά που αγάπησε τους Led Zeppelin, τους Deep Purple, τον Neil Young, τους Eagles...χωρίς να θέτει το πρόβλημα των κειμένων που σήμερα θα θεωρούνταν σεξιστικά.

Όταν έφτασε ο Boy George, δεν αναρωτηθήκαμε αν του αρέσουν τα αγόρια, τα κορίτσια ή και τα δύο.

Απλώς απολαύσαμε τη μουσική του και όταν ο Jimmy Somerville μας είπε την ιστορία του ως παιδί της μικρής πόλης, συγκινηθήκαμε και τραγουδήσαμε μαζί του. Δεν υπήρχαν νόμοι που μας ανάγκαζαν να δείξουμε αλληλεγγύη ή τουλάχιστον να συμμετάσχουμε.

Δεν υπήρχαν απειλητικές επιτροπές ή άγρυπνοι φρουροί για να μας λογοκρίνουν αν λέγαμε ένα αστείο.

Υπήρχε η Alyson Moyet, σίγουρα υπερμεγέθης τότε, αλλά όμορφη και πολύ ταλαντούχα, και κανείς δεν πίστευε ότι άξιζε λιγότερο από την Claudia Schiffer.

Θα ήθελα να καταλάβω τι συνέβη στο μεταξύ, γιατί όλοι αυτοί οι λογοκριτές έχουν σαν μόνο αποτέλεσμα να δημιουργούν αυτό που λογοκρίνουν.

Κατά τη γνώμη μου ήμασταν πολύ μπροστά χωρίς επιβολές, γιατί, οι επιβολές φέρνουν το αντίθετο αποτέλεσμα.

Σχολιο.- Τότε διεκδικούσαν ισότητα. Τώρα το συστημα τους θέλει για να ειναι απο πανω σου.. Τους χρησιμοποιούν για να σε βαλει το σύστημα απο κατω... Πιο κάτω από εκεί που σε έχει…



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το εκτιμώμενο κόστος της ισραηλινής αεράμυνας χθες το βράδυ υπολογίστηκε σε 4-5 δισεκατομμύρια σέκελ (πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια)

Εδώ είναι το μυστικό. 

Το χτύπημα στο Ισραήλ στοίχισε στο Ιράν το 1/10.

Το Ισραήλ ξόδεψε 1 δις δολάρια σε 10 ώρες. 

Σε πόσα τέτοια χτυπήματα θα μπορέσει να ανταπεξέλθει? 

Το Ιράν διαθέτει γύρω στα 10.000 drones και χθες έριξε έστειλε περίπου 150.

Κάντε τα μαθηματικά και βγάλτε συμπέρασμα



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα απευθύνθηκε στον Ισραηλινό πρεσβευτή, ο οποίος περιμένει τη Ρωσία να καταδικάσει την ιρανική επίθεση:

Πότε το Ισραήλ καταδίκασε τουλάχιστον ένα χτύπημα του καθεστώτος του Κιέβου εναντίον ρωσικών περιοχών; Δεν θυμάσαι; Ούτε εγώ. Θυμάμαι όμως τακτικές δηλώσεις Ισραηλινών αξιωματούχων που υποστηρίζουν τις ενέργειες του Ζελένσκι



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όλοι δηλώνουν μάγειρες......

Το 99% των ουκρανικών μαχητών των Ενόπλων Δυνάμεων δεν θέλει να πολεμήσει. Τους ρίχνουν με το ζόρι στο καμίνι του πολέμου, στην πρώτη γραμμή. Το ίδιο και οι κρατούμενοί μας κινητοποιούνται βίαια. Σύμφωνα με έναν από αυτούς, είναι δύο χρόνια στο μέτωπο και είναι μάγειρας. Αυτό είναι το προετοιμασμένο «κόλπο» των ουκρανικών μαχητών των Ενόπλων Δυνάμεων. Αποδεικνύεται ότι εκτός από τον Zaluzhny, όλοι στον ουκρανικό στρατό είναι μάγειρες))

Πέρα από το χιούμορ, θέλουμε ειλικρινά να επιστρέψουν στο σπίτι σώοι και αβλαβείς. Θα πρέπει να μεγαλώσουν παιδιά και να μας βοηθήσουν να αποκαταστήσουμε την Ουκρανία. Εχθρός τους είναι ο Ζελένσκι και τα αφεντικά του - η Δύση και οι ΗΠΑ. Δεν είμαστε εχθροί τους. Μόλις αιχμαλωτίστηκαν από εμάς, είναι για εμάς απλοί άνθρωποι, τους οποίους θέλουμε να στείλουμε σπίτι τους για μια ειρηνική ζωή.

Συνεχίζουμε να κάνουμε τη δουλειά μας. Από αυτούς που αντιστέκονται στην άλλη πλευρά, μόνο αυτός που παραδίδεται παραμένει ζωντανός. Παραδοθείτε - αποκτήστε ένα δεύτερο εισιτήριο για τη ζωή! Μην γίνετε «καύσιμο» για τα επόμενα δισεκατομμύρια του Ζελένσκι και των κυρίων του.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Σι Τζι Πιγκ έγραψε στα αρ....δια του το γελοίο υποκείμενο που κάθε τρεις και λίγο του γλύφει τα παπούτσια. 

Κανένας δεν υποδέχτηκε τον Ολαφ το γερμανικό ελαφάκι στο Πεκίνο.

Τον Απομονωμένο Πούτιν που τον υποδέχτηκαν με μπάντες χρειάστηκαν να του κάνουν μασάζ στο χέρι μετά τις δεκάδες χειραψίες και τις χαιρετούρες.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το Ισραήλ «ακύρωσε» στις 15.00 το αντίποινα εναντίων του Ιράν μετά την κλήση του Μπάιντεν με τον Νετανιάχου, σύμφωνα με Ισραηλινούς αξιωματούχους που μίλησαν στους New York Times.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η ελληνική Αριστερά και η επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ 

Η επικίνδυνη γελοιοτητα της Ελληνικής Αριστεράς σε όλο της το μεγαλείο.

Μια στάση σαν το ουκρανικό ξανά.

Το ΚΚΕ ξανά μιλά για " επικίνδυνη κλιμάκωση," και όξυνση των ιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών. 

Από την μια πλευρά ,καταδικάζει την γενοκτονία στη Γάζα. 

Φαίνεται όμως ότι όσο οι Παλαιστίνιοι και οι Άραβες είναι θύματα όλα βαίνουν καλώς η πάντως προβλέψιμα.

Οταν ένα ισχυρό κράτος όπως το Ιράν παρεμβαίνει κατά του Ισραήλ, ουσιαστικά και υπέρ των Παλαιστινίων, το κράτος αυτό γίνεται ευθέως ιμπεριαλιστικό ακριβως σαν τις ΗΠΑ και το Ισραήλ.

Ίσες αποστάσεις .

Γιατί δεν κάνετε και μια πορεία στην πρεσβεία του Ιράν ;;

Οι Παλαιστίνιοι και οι Άραβες και οι μουσουλμάνοι είναι καλοί οσο είναι θύματα της Δύσης και του σιωνιστικού κράτους. 

Όλοι "αγαπάνε" στη Δύση τα θύματα.

Όταν ο θύτης αντιμετωπίζει κάποιον ισοδύναμο του, αρχίζει το υποκριτικό κλάμα.

Δεν μας εκπλήσσει ,και στην Ουκρανία το ίδιο έγινε.

Η ελληνική Αριστερά είναι μέρος του συστημικού προβλήματος, με πολύ λίγες εξαιρέσεις.

Οχι μέρος της λύσης του.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τελικά οι Γερμανοί το έχουν το μικρόβιο του ναζισμού 

«Η γερμανική δημοκρατία παραδίδεται στις φλόγες, μπροστά στα μάτια μας. Καταστολή πλήρους κλίμακας κατά των νομίμων συγκεντρώσεων και της πολιτικής έκφρασης.

Επιδρομές σε συναντήσεις και εξωεδαφική απαγόρευση διαδικτυακών ομιλιών! 

Άλλο ένα παράδειγμα μιας Ευρώπης πρόθυμης να πετάξει δικαιώματα, νόμους, τα πάντα, στη φωτιά για να υπερασπιστεί τη γενοκτονία». 

Κλαίρ Ντέλι, X

*Ο τίτλος της ηλεκτρονικής εφημερίδας Γιουγκεβελτ χτες, «Κλιμάκωση της Καταστολής» αναφερόταν σε ένα θέμα που ήταν λογικό να πάρει διαστάσεις και στην Ελλάδα. 

Ο υπότιτλος εξηγούσε γιατί: «Μετά την απαγόρευση του Παλαιστινιακού Κογκρέσου: χιλιάδες πορεύτηκαν ενάντια στην καταστολή και τις ισραηλινές ενέργειες στη Λωρίδα της Γάζας. 

Απαγόρευση εισόδου για τον Γιάνη Βαρουφάκη».

Η απαγόρευση εισόδου στη Γερμανία, όπως και η απαγόρευση χρήσης τεχνολογίας για να μιλήσουν σε γερμανικό κοινό, αφορούσε σε δύο από τους προσκεκλημένους: ο ένας, ο έλληνας πολιτικός Γιάνης Βαρουφάκης – κάρφος στο μάτι του γερμανικού στάτους κβο εδώ και χρόνια, άλλωστε – και ο άλλος ο αγγλοπαλαιστίνιος γιατρός και πρύτανης του πανεπιστημίου της Γλασκώβης, Γκασάν αμπού Σίττα. 

Δεν ήρθε μόνη της, αλλά αγκαλιά με την αστυνομική βία: η κυβέρνηση Σολτς έδωσε στην αστυνομία το δικαίωμα να εισβάλλει την Παρασκευή στο Παλαιστινιακό Κογκρέσο που διοργανώνονταν μέχρι και την Κυριακή στο Βερολίνο, δύο μόλις ώρες μετά την έναρξή του.

Προσκεκλημένα μέλη της οργάνωσης «Εβραϊκές Φωνές Για Την Ειρήνη», εβραίοι δηλαδή, συνελήφθησαν για… αντισημιτισμό, γιατί κρατούσαν πλακάτ κατά της συνεχιζόμενης γενοκτονίας στη Γάζα. 

Για να μην συνεχιστεί η εκδήλωση έκοψαν το ρεύμα. 

Αφορμή, βίντεο μήνυμα ομιλητή του οποίου του έχει απαγορευτεί η πολιτική δραστηριότητα.

Αιτία, όσα λένε οι τίτλοι των αντισυστημικών μέσων στη Γερμανία: η καταστολή, ως μόνη απάντηση στην ευαισθητοποίηση του γερμανικού λαού και των λαϊκών αντιδράσεων στη συνεργασία της κυβέρνησης με το Ισραήλ.

Τα συχαρίκια της κυβέρνησης Σολτς στην αστυνομία, μετέφερε η αρμόδια υπουργός, Νάνσι Βάισερ, αμέσως μετά την τρομοκρατική αστυνομική επιχείρηση της Παρασκευής. 

Επαίνεσε την «σκληρή καταστολή του Κογκρέσου» και τόνισε ότι η κυβέρνηση στην οποία ανήκει δε θα ανεχθεί την «ισλαμική προπαγάνδα».

Δεν φάνηκε να ιδρώνει το αυτί της από την αυστηρή γλώσσα που χρησιμοποίησαν οι διοργανωτές του Κογκρέσου, σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν χτες. 

Η κυβέρνηση Σολτς, είπαν, φιμώνει τέτοιες διοργανώσεις γιατί δεν θέλει καν να ακούσει τις κατηγορίες για τη συνενοχή του στη γενοκτονία στη Γάζα. 

Το 30% των όπλων που χρησιμοποιεί το Ισραήλ για τη γενοκτονία, άλλωστε, είναι γερμανικά, η Γερμανία ήταν ο καθαρός του υποστηρικτής στο Διεθνές Δικαστήριο και παράλληλα διέκοψε τη βοήθεια προς την UNRWA, βοηθώντας το Ισραήλ να μετατρέψει σε όπλο τον λιμό. 

Παράλληλα, στο εσωτερικό της χώρας, ποινικοποιεί την ελεύθερη έκφραση του λόγου, βασική δημοκρατική αρχή. 

«Το στοιχειώδες δικαίωμα στην ελευθερία Έκφρασης και την Ελευθερία της Συνάθροισης όχι μόνο περιορίστηκε, αλλά υπονομεύτηκε πλήρως για αρκετές ημέρες», είπε η νομική σύμβουλος των οργανωτών, Νάντια Σαμούρ. 

Παράλληλα, τόνισε ότι «η απαγόρευση [πολιτικής] δραστηριότητας ισχύει μόνο εάν ένα άτομο είναι φυσικά παρόν», κι όχι για βιντεοσκοπημένα μηνύματα.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τελείωσε το παραμύθι της δημοκρατικής δύσης που σέβεται ανθρώπινα δικαιώματα και ελευθερίες. 

Ένα μάτσο λιγούρια του χρήματος και γλύφτες της εξουσίας είναι η πολιτική της ηγεσία, που στηρίζει γενοκτονίες και πολέμους στο εξωτερικό και στήνει νέα αστυνομικά καθεστώτα στο εσωτερικό της για να προφυλαχθεί από την οργή του κόσμου που φτωχοποιεί και διαλύει τις δημόσιες υπηρεσίες υγείας και παιδείας. 

Όσο πιο λιγούρι του χρήματος και όσο πιο γλύφτης της εξουσίας και των οικονομικά ισχυρών τόσο μεγαλύτερη η πιθανότητα να αναρριχηθείς στην πολιτική ιεραρχία. 

Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί απίστευτοι τύποι σαν τον Άδωνι Γεωργιάδη έχουν βρεθεί να είναι υπουργοί και γιατί στο πολιτικό σύστημα των ΗΠΑ ηγούνται οι χειρότεροι και οι πιο διεφθαρμένοι που δωροδοκούνται ανοιχτά από τα λόμπι. 

Για τον μέσο δυτικό που έχει καταλάβει ότι είναι ένα τίποτα για αυτό το σύστημα που τον έχει μόνο για να τον αρμέγει οικονομικά και για να τον προπαγανδίζει να μισεί κατασκευασμένους εχθρούς, 

η απόγνωση, η αδιαφορία και ο κυνισμός είναι οι εναλασσόμενες καταστάσεις του. Να ζει μέσα στην τεχνητή απομόνωση όπου φοβάται και είναι δύσπιστος για τον διπλανό του, σε δουλειές που ένα όλο και μεγαλύτερο ποσοστό τους δεν έχουν νόημα πάρα μόνο για την κυκλοφορία του χρήματος, να νιώθει ανίκανος να αλλάξει το οτιδήποτε ιστορικά και να αντικρίζει με δέος την μικροσκοπική τάξη των δισεκατομμυριούχων που ελέγχει κάθε πλευρά της ζωής του. 

Αυτή η μικροσκοπική τάξη προσπαθεί να ελέγξει και τα ιντερνετικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου η λογοκρισία είναι τεράστια.

Έσβησαν χιλιάδες βίντεο που παρουσίαζαν την πραγματικότητα της γενοκτονίας, περιόρισαν δραστικά την εμβέλεια ή ακόμα και έσβησαν τους λογαριασμούς αυτών που αντιτάχθηκαν στην γενοκτονία ενώ προώθησαν όλους τους λογαριασμούς που είτε δικαιολόγησαν είτε αρνήθηκαν την πραγματικότητα της γενοκτονίας.

Ο λογαριασμός μου στο Twitter τις τελευταίες μέρες έχει δεχθεί τεράστια επίθεση. Λογόκριναν την φωτογραφία του προφίλ μου, σβήνουν ή θάβουν απαντήσεις που δίνω σε φασιστικά γενοκτονικά καθάρματα σαν τον Άδωνι, επέβαλαν shadowbanning, κοντολογίς έκαναν ότι μπορούσαν για να νιώσω ότι εδώ είμαι ανεπιθύμητος και δεν έχει νόημα να ασχολούμαι.

Πραγματική ιστορική αλλαγή θα έρθει όταν βρούμε τρόπο να συνδεθούμε και συνεργαστούμε πέρα και πάνω από τα στημένα και ελεγχόμενα μέσα δικτύωσης τους το οποίο ιντερνετ  θα χρησιμοποιούμε μόνο για ανακοινώσεις.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Για να αξιολογήσουμε τη δύναμη του ραπίσματος που υπέστη το γόητρο του ανίκητου Ισραήλ και της βασιλεύουσας ΗΠΑ, ας φέρουμε στο μυαλό μας -σε περίπτωση Ελληνοτουρκικού στρατιωτικού επεισοδίου- την εικόνα τουρκικών ντρόουνς πάνω απ την Ακρόπολη, τη Μεγάλη Βρετάνια, το ΓΕΣ και τα παλαιά ανάκτορα και 7 πυραυλικά χτυπήματα σε Τανάγρα, Ανδραβίδα, Ελευσίνα.

Η εικόνα ιρανικών ντρόουνς πάνω απ την Κνεσέτ, το Τείχος των Δακρύων και το Αλ Ακσά, θα στοιχειώνει από εδώ και πέρα τη Δύση!

Για όσους δεν δίνουν ιδιαίτερη σημασία στο γόητρο, αλλά, σε πιο υλικά πράγματα, να γνωρίζουν ότι το γόητρο αποτιμάται σε δολάρια. Από χθες η παγκόσμια ζήτηση δολαρίου, δηλαδή αμερικανικού χρέους, θα υποστεί πτώση 10% γι αρχή.

Μετά το Μπρέτον Γουντς το δολάριο έγινε χρυσός, σήμερα, σε 50 χρόνια το 60% +του κόσμου δεν το θέλει. Αυτό σημαίνει ότι επί της τρύπας των 34,5 τρις δολαρίων του αμερικανικού χρέους, τα 22,5 χοντρικά είναι μη εξυπηρετήσιμα. Άντε, να καλύψουν τα 2,5 τρις με τον πόλεμο και το ξεπάτωμα της Ευρώπης, τα 20 θα τους μείνουν αμανάτι.

Τι σημαίνει αυτό? 

1. αδυναμία δεύτερης πολεμικής αντιπαράθεσης

2. Μεσοπρόθεσμη χρηματοπιστωτική καταιγίδα.

Η Δύση δύει. Έδυσε. Μόνο το ματζέντα του ουρανού έμεινε για να θυμίζει το ασημί της νιότης της, λίγο πριν το σκοτάδι.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι ΗΠΑ δεν πρόκειται να στηρίξουν στρατιωτικά το Ισραήλ σε ενδεχόμενη νέα επίθεση εναντίον του Ιράν είναι το μήνυμα που έστειλε ο Μπάιντεν στον Νετανιάχου σύμφωνα με την συνήθως καλά πληροφορημένη για τα εσωτερικά του Λευκού Οίκου.

Το ίδιο προκύπτει και από τη δημόσια τοποθέτηση του Αμερικανού προέδρου ο οποίος πέρα από τις συνηθισμένες αναφορές στη στήριξη προς το Ισραήλ αρκέστηκε να αναφέρει ότι θα επιδιώξει να υπάρξει κοινή «διπλωματική απάντηση» στο πλαίσιο των G7.

Από την πλευρά του το δίκτυο NBC επικαλούμενο καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρει ότι μιλώντας σε συνεργάτες του ο Μπάιντεν ανέφερε πως ο «Ισραηλινός πρωθυπουργός επιχειρεί να παρασύρει τις ΗΠΑ σε μια ευρύτερη σύρραξη».

Αν επιβεβαιωθούν αυτές οι πληροφορίες ο Νετανιάχου φαίνεται να βρίσκεται σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση καθώς έχει ήδη υποσχεθεί σαρωτική αντεπίθεση εναντίον του Ιράν η οποία όμως μπορεί να μετατραπεί σε αποστολή αυτοκτονίας εάν δεν έχει εξασφαλίσει την έμπρακτη στήριξη της Ουάσινγκτον.

Σαφείς αποστάσεις από το Τελ Αβίβ κράτησε και το Πεκίνο αναφέροντας ότι ο τελευταίος κύκλος έντασης είναι αποτέλεσμα του πολέμου που διεξάγει το Ισραήλ στη Γάζα ενώ η Σαουδική Αραβία – μέχρι πρότινος βασικός αντίπαλος της Τεχεράνης στην περιοχή – αρκέστηκε να ζητήσει αυτοσυγκράτηση από όλες τις πλευρές.

Ενδεικτικό του αδιεξόδου του Ισραήλ είναι ότι ζήτησε ευσπευσμένα τη σύγκλιση του συμβουλίου ασφαλείας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών – τον οποίο μέχρι πρότινως παρουσίαζε σαν υποχείριο της Χαμάς.

Αρκετοί στρατιωτικοί αναλυτές υποστηρίζουν ότι το Ιράν χρησιμοποιώντας drones χαμηλού κόστους και πυραύλους που μπορούσαν ούτε κι αυτοί να αναχαιτιστούν από την ισραηλινή και την αμερικανική αεράμυνα πραγματοποίησε μια «μετρημένη» επίθεση σαν απάντηση στο βομβαρδισμό της πρεσβείας του στη Συρία.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πλάνα από τη στιγμή που ο IOF έβαλε στο στόχαστρο γυναίκες και παιδιά κάτω των 14 ετών που ταξίδευαν από τη νότια Λωρίδα της Γάζας στη βόρεια Λωρίδα της οδού Αλ-Ρασίντ με αποτέλεσμα τουλάχιστον έναν μάρτυρα και μια σειρά τραυματισμών.

Αυτό έρχεται αφού το IOF είπε στους πολίτες ότι επιτρέπεται να επιστρέψουν.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Cinema for Gaza: Η δημοπρασία γνωστών ηθοποιών και σκηνοθετών για την Παλαιστίνη

Η πρωτοβουλία συγκεντρώνει χρήματα για ανθρωπιστική βοήθεια 

Μια σειρά από σκηνοθέτες και αστέρια ταινιών, συμπεριλαμβανομένων των Σούζαν Σάραντον, Ολίβια Κόλμαν και Πολ Μεσκάλ, πρόσθεσαν τα ονόματά τους σε όσους προσφέρουν χρόνο σε μια δημοπρασία με τίτλο Cinema for Gaza που συγκεντρώνει κεφάλαια για ανθρωπιστική βοήθεια στην Παλαιστίνη.

Η δημοπρασία, η οποία ανακοινώθηκε στα τέλη του περασμένου μήνα με συμμετοχές συμπεριλαμβανομένης μιας ιστορίας της Tilda Swinton και ενός μαθήματος για κουάκερ με τον Josh O’Connor, έχει οργανωθεί από μια συλλογικότητα κινηματογραφιστών και συγγραφέων με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο. 



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-Τελικά απόψε το Ιράν απάντησε στην επίθεση που δέχτηκε η Πρεσβεία του στη Δαμασκό. 

Με την επίσημη δήλωσή του θεωρεί ότι “το ζήτημα της απάντησης έληξε” αλλά προειδοποίησε ότι αν το Ισραήλ ή σύμμαχοί του δώσουν συνέχεια, τα αντίποινα θα είναι πολύ πιο σκληρά.

◦ Συνολικά, έως και 200 μη επανδρωμένα αεροσκάφη Shahed και έως και 100 πύραυλοι διαφορετικών κλάσεων - κρουζ και βαλλιστικών - εκτοξεύτηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας σε στόχους στο Ισραήλ.

◦ Οι παρατηρητές κάνουν λόγο για τρία κύματα επίθεσης.

◦ Όλα τα χτυπήματα πραγματοποιήθηκαν αποκλειστικά εναντίον ισραηλινών στρατιωτικών και βιομηχανικών εγκαταστάσεων.

◦ Μετά την εκτόξευση των επιθετικών drones, χρειάστηκαν περίπου τέσσερις ώρες πριν προσεγγίσουν το ισραηλινό έδαφος.

◦ Όπως αναμένονταν, σχεδόν αμέσως μετά την εκτόξευση του πρώτου κύματος επίθεσης, όχι μόνο η ισραηλινή Πολεμική Αεροπορία και η Αεράμυνα τέθηκαν σε δράση, αλλά και η αεροπορία και η αεράμυνα που αναπτύχθηκαν στην περιοχή από το ΝΑΤΟ (πλην Τουρκίας) προχώρησαν σε αναχαίτιση μεγάλου αριθμού drones και πυραύλων. 

Επίσης, πρέπει να θεωρηθεί ότι η Ιορδανία αλλά και η Κύπρος, αποτελούν πλέον τμήματα του στρατιωτικού μηχανισμού των Σιωνιστών και του ΝΑΤΟ, με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει από δω και πέρα. 

◦ Παρά τις τεράστιες δυνάμεις που εμπλέκονται στην απόκρουση της επίθεσης - περισσότερα από 200 αεροσκάφη από τον στρατό των Ηνωμένων Πολιτειών και την αμερικανική ναυτική αεροπορία από αεροπλανοφόρα, καθώς και το σύστημα αντιπυραυλικής άμυνας Iron Dome, ορισμένα drones, πύραυλοι κρουζ και σχεδόν όλοι οι βαλλιστικοί πύραυλοι χτυπήσουν τους στόχους τους.

◦ Τα περισσότερα από τα απλά βλήματα που εκτοξεύτηκαν από το Ιράν και άλλες περιοχές ήταν καταδικασμένα να αποτύχουν λόγω απόστασης και ταχύτητας. Όλοι το ήξεραν.

◦ Αν κρίνουμε από τα βίντεο, το κύριο ατού των Ιρανών είναι οι νεότεροι υπερηχητικοί βαλλιστικοί πύραυλοι «Fattah» (ταχύτητα έως 15 Mach). Όλοι τους έφτασαν στους στόχους τους και κανένας από αυτούς δεν αναχαιτίστηκε και χτύπησαν Ισραηλινές στρατιωτικές εγκαταστάσεις με αξιοσημείωτη ακρίβεια.

-Οι στόχοι που έθεσε η ιρανική ηγεσία πριν την επίθεση - αντίποινα για την επίθεση του Ισραήλ στη διπλωματική αποστολή του Ιράν στη Συρία - μπορούν να θεωρηθούν ότι επιτεύχθηκαν.

Η συσπείρωση επιπλέον του αραβικού, ευρύτερα μουσουλμανικού κι αντισιωνιστικού κόσμου είναι επιτυχία. Το κυριότερο όμως:

- η Τεχεράνη, απέδειξε - όπως και η Χαμάς στις 7 Οκτώβρη - ότι ο “νταής του χωριού” δεν μπορεί να είναι ανεξέλεγκτος και ατιμώρητος. 

Το Ισραήλ είναι πλέον καταδικασμένο να ζει με τις συνέπειες του τρόμου και της απειλής σαν απάντηση απέναντι στη βία και τη γενοκτονία. 

-Η πολιτική ομάδα του Νετανιάχου επίσης θα θέλει να κάνουν τους άλλους να πιστέψουν ότι πέτυχε τους στόχους για τους οποίους επιδίωκε - ανάγκασε τους συμμάχους του Ισραήλ να απορρίψουν κάθε κριτική εναντίον τους και να συμμετάσχουν στον αγώνα, και επίσης συσπείρωσε τον πληθυσμό του Ισραήλ και την εβραϊκή διασπορά σε όλο τον κόσμο.

Από δω και πέρα, το τι θα γίνει, κυρίως εξαρτάται από την ικανότητα της Δύσης, -στρατιωτική, παραγωγική και οικονομική - να συντηρεί εκτός της Ουκρανίας και δεύτερο μεγάλο μέτωπο: 

- Χτες το βράδυ, μόνο σε μια νύχτα, το κόστος της προσπάθειας αναχαίτισης της απάντησης του Ιράν κόστισε πάνω από 1,7 δις Δολλάρια!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ritter: Το Ισραήλ πίστευε ότι θα μπορούσε να ξεκινήσει μια επίθεση εναντίον του Ιράν και να μην υποστεί καμία συνέπεια - αυτό δεν ισχύει πλέον. 

«Αυτό είναι αποτροπή. Αυτό σημαίνει ότι στο μέλλον, εάν είτε το Ισραήλ είτε οι Ηνωμένες Πολιτείες σχεδιάζουν να πραγματοποιήσουν μια δράση εναντίον του Ιράν, πρέπει να σταθμίσουν τις συνέπειες των πράξεών τους γνωρίζοντας ότι το Ιράν έχει την ικανότητα να φτάσει και να αγγίξει οποιοδήποτε μέρος, οποιοδήποτε σημείο, οποιονδήποτε στόχο στην περιοχή στο Ισραήλ ή έξω από το Ισραήλ. Και δεν υπάρχει τίποτα που θα μπορούσε να κάνει κανείς για να το σταματήσει αυτό. 

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο πρόεδρος Μπάιντεν μίλησε τηλεφωνικά με τον Μπέντζαμιν Νετανιάχου, τον πρωθυπουργό του Ισραήλ, λέγοντάς του: 

"Μην ανταποδίδεις"», δήλωσε στο Sputnik ο Scott Ritter, πρώην αξιωματικός πληροφοριών του Σώματος Πεζοναυτών των ΗΠΑ.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο περιουσίος λαός του Θεού-Μεσιτη

Εγκαταλείπει την Γη της Επαγγελίας 

Ο Θεός επέλεξε ανθρώπους που φεύγουν

από τη γη της επαγγελίας

σχολιο.- Αρκεί να μην μας έρθουν εδώ ...

Αν και όπως φαίνεται, οι δυτικότροποι και φυσιολογικοί άνθρωποι φεύγουν και οι ακροδεξιοί τους μένουν εκεί.

Σχολιο.- τη μισή Θεσσαλονίκη έχουν αγοράσει μην ελπίζεις πολλά...με τους άραβες ισραηλινούς δεν έχω κανένα θέμα είναι σαν και εμάς...οι σιωνιστες είναι όμως προβληματικοί και άμα υπάρχει κοινότητα θα ρθουνε κ αυτοί....

Σχολιο.- πού πάνε τα τέκνα του Γιαχβέ; Αν φύγουν, ποιος θα υποδεχτεί τον Μεσσία τους τον οποίον περιμένουν, και για τον οποίον έκαναν τόσο κόπο για να τον φέρουν;  τι κορωναϊός, τι κατάργηση μετρητών, τι εμβόλια υποχρεωτικά, τι woke ατζέντα, θα πάει στράφι τόση δουλειά;



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Είναι απαράδεκτο το Ιράν που δεν επιτρέπει στο Ισραήλ να ολοκληρώσει τη γενοκτονία των Παλαιστινίων.

Πού πάει τελικά αυτός ο κόσμος; ...



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο ΣΥΡΙΖΑς ,είναι αριστερά της ''χρυσής Αυγής'' ή των ''Σπαρτιατών'' ?



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κοντοζυγώνει η ώρα που θα βγει κάνας ραββίνος να πει ότι τελικά η γη τής επαγγελίας είναι όχι η Παλαιστίνη, αλλά οι Άγιοι Θεόδωροι.

(Όσοι έχετε περιουσία εκεί, μην αρκεστείτε σε μια απλή περίφραξη.)



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ευχαριστούμε, Ισλαμική Δημοκρατία του Ιράν, που υπερασπίζεις το διεθνές δίκαιο και δεν επιτρέπεις να μετατραπεί σε νόμο τής ζούγκλας από τους δυτικούς γκάνγκστερ και το προκεχωρημένο φυλάκιό τους. Και που μαζεύεις τους γενοκτόνους εγκληματίες.

Σχολιο.- Γενικά αυτό με το διεθνές δίκαιο ας το προσέχουμε γενικά ως επιχείρημα



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κομισιόν : Θα εξετάσουμε κυρώσεις κατά του Ιράν για τα προγράμματα drone και πυραύλων, εξέφρασε η πρόεδρος της Κομισιόν Ούρσουλα φον ντε Λάιεν

Γιατί κερά Φον ντερ Λάιεν μου? 

Απαγορεύεται η κάθε χώρα να παράγει τα όπλα της? 

Δεν έχουν όλες οι χώρες Έλληνες αχυρανθρώπους πολιτικούς.....

Κάποιες φροντίζουν για την ασφάλειά τους.

Σχολιο.- Με την μισή Κύπρο υπό κατοχή......

Είμαστε στο πλευρό της κατοχικής δολοφονικής κυβέρνησης του Ισραήλ?

Υπάρχει λογική ή εθνική γραμμή?



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πόσο κοστίζει η άμυνα του Ισραήλ;

Η απόκρουση της πυραυλικής επίθεσης του Ιράν κόστισε στο Ισραήλ 1,3 δισεκατομμύρια δολάρια, δήλωσε ο στρατηγός Ram Aminach, οικονομικός σύμβουλος του πρώην αρχηγού του γενικού επιτελείου.

Ενώ το Ιράν δαπάνησε «μόνο το 10% του καθορισμένου ποσού για τη νυχτερινή επίθεση», ο Aminach εξέφρασε την άποψη ότι το Ισραήλ πρέπει να αυξήσει τον αμυντικό προϋπολογισμό του.

Ο πρώην επικεφαλής οικονομολόγος του Υπουργείου Οικονομικών Yoel Neve, με τη σειρά του, δεν υποστήριξε αυτή την άποψη.

«Το βάρος των αμυντικών δαπανών μπορεί να βλάψει σημαντικά το αναπτυξιακό δυναμικό της χώρας», σημείωσε.