Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2024

Παρασκευη 4 Οκτωβριου 2024


Οι ισραηλινοί "τουρίστες" στη χώρα μας έχουν αποθρασυνθεί με την ανοχή της κυβέρνησης και των αστυνομικών αρχών. Πολλοί απ' αυτούς είναι στρατιώτες που τους στέλνουν για ξεκούραση και ανάκτηση δυνάμεων από την σφαγή στη Γάζα. 

Δημιουργούν επεισόδια σε διάφορους τουριστικούς προορισμούς και στην Αθήνα συνεχώς, όταν βλέπουν συγκεντρώσεις αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό και παλαιστινιακές σημαίες.

Χθες στη Ρόδο, ενώ ανάλογη επίθεση έχει γίνει και στη Κρήτη :

Ενθαρρυμένοι από τη στάση της κυβέρνησης, που στηρίζει τα εγκλήματα του κράτους - δολοφόνου, και με την ανοχή της Αστυνομίας, ομάδα Ισραηλινών τουριστών που βρίσκονται στη Ρόδο προχώρησε σε απρόκλητη επίθεση εναντίον συγκέντρωσης αλληλεγγύης στους λαούς της Παλαιστίνης και του Λιβάνου, που διοργάνωσαν σωματεία και φορείς του νησιού!

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Πέμπτης, ύστερα από κάλεσμα του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ρόδου πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση στη πλατεία Κύπρου, με τη συμμετοχή φοιτητικών συλλόγων και της Επιτροπής Ειρήνης Ρόδου, για την καταδίκη της εγκληματικής πολιτικής των Ισραήλ - ΗΠΑ - ΝΑΤΟ - ΕΕ και την έκφραση αλληλεγγύης στους λαούς της Παλαιστίνης και του Λιβάνου.

Ομάδα περίπου 20 ισραηλινών τουριστών, που βρίσκονταν κοντά στο σημείο, μόλις αντίκρισαν Παλαιστινιακές σημαίες άρχισαν να προκαλούν, να βρίζουν χυδαία και να φωνάζουν συνθήματα. Έφτασαν μάλιστα σε σημείο να επιτεθούν στους συγκεντρωμένους, με χτυπήματα και απειλές, όπως «θα σας κόψουμε το λαιμό», και «θα σας σκοτώσουμε!».

Η προσπάθεια διάλυσης της συγκέντρωσης δεν πέρασε. Η ομάδα των ισραηλινών έλαβε αποφασιστική απάντηση από τους συγκεντρωμένους, αλλά και από περαστικούς, οι οποίοι τους απώθησαν.

Η επίθεση πραγματοποιήθηκε με την προκλητική ανοχή της αστυνομίας που είχε παρουσία στο σημείο. Στη συνέχεια, συνδικαλιστές προχώρησαν σε διαμαρτυρία στην Α' Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου, καταγγέλλοντας τη στάση της αστυνομίας και απαιτώντας την σύλληψη και τιμωρία όσων συμμετείχαν στην επίθεση.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τρία παλαιστίνια παιδιά τραυματίστηκαν σοβαρά αφού σήκωσαν από το έδαφος ένα στημένο εκρηκτικό σε σχήμα κουτιού τροφίμων, το οποίο ο Σιωνιστικός στρατός άφησε σκόπιμα εκεί αφού αποχώρησε από το Χαν Γιουνίς, στη νότια Λωρίδα της Γάζας.

Ο σιωνιστικός στρατός συνήθως αφήνει στημένες βόμβες στους δρόμους της Γάζας που μοιάζουν με κονσέρβες και παιχνίδια, για να προσελκύει παιδιά και όταν μετακινούνται ξαφνικά, εκρήγνυνται.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Να πούμε τα πράγματα με τ' όνομά τους. Η Μαρία Καρυστιανού έχει κάνει στην κυβέρνηση και στο διεφθαρμένο δίκτυο που αυτή εξυπηρετεί, πολύ μεγαλύτερη ζημιά από πολλά κόμματα. Είναι μια χαροκαμένη μάνα με μόρφωση, με αξιοπρέπεια, με ομορφιά, καθαρή και αδιάφθορη, υψηλών ηθικών προδιαγραφών, που καταγγέλλει με παρρησία τη βαθιά διαφθορά του συστήματος και δεν διστάζει να ηγείται μιας προσπάθειας που βάζει ευθέως στο στόχαστρο όλους τους βασικούς υπευθύνους, όσο ψηλά κι αν βρίσκονται. Ήταν λοιπόν απολύτως αναμενόμενο να γίνει συντονισμένη προσπάθεια υπονόμευσης της ίδιας και του συλλόγου που εκπροσωπεί, με όργανο ακόμη και κάποιες οικογένειες παθόντων. Αυτό ποτέ δεν ήταν ιδιαίτερα δύσκολο. Ένας συνδυασμός απειλών και κρυφών παχυλών ανταλλαγμάτων μπορεί να κάνει "θαύματα". Η επίθεση εκδηλώθηκε με αφορμή την πρωτοβουλία του συλλόγου να διοργανώσει μεγάλη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο. Κάποιες οικογένειες "ενοχλήθηκαν" επειδή ο σύλλογος έβαλε εισιτήριο, πράξη απόλυτα νόμιμη και δικαιολογημένη, αφού χιλιάδες μη κερδοσκοπικά σωματεία διοργανώνουν συνεχώς τέτοιες εκδηλώσεις για να ενισχύουν τα ταμεία τους. Εδώ δεν ενόχλησε βέβαια μόνο ότι ο σύλλογος "Τέμπη 2023" θα μάζευε μια γερή οικονομική ενίσχυση για τη δράση του, αλλά η αναμενόμενη τεράστια ανταπόκριση του κόσμου και η μαζικότητα της εκδήλωσης. Παρόλα αυτά, η Μαρία Καρυστιανού και ο σύλλογος κρατάνε γερά. Και με την έμπρακτη υποστήριξη του κόσμου μπορούν να μείνουν ακλόνητοι. Και στους εξαγορασμένους να μείνει μόνο η ρετσινιά και η ντροπή.

Σχολιο.- Τί λες τώρα ρε συ; Σύνελθε. Όλοι οι αντιδρούντες είναι εκβιαζόμενοι και χειραγωγούμενοι από τον Μητσοτάκη. Προφανώς. Πλάκα μας κάνεις κι εσύ; Οι 26 οικογένειες που  αντιδρούνε ρυμουλκούνται να σιωπήσουν και να κινηθούν νομικά μόνο για ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ. Γι αυτό και έχουν επιλέξει (ή τους έχει επιλέξει) το ανάλογο - εξειδικευμένο στις αποζημιώσεις θυμάτων - δικηγορικό γραφείο.

Σχολιο.- Ας τολμούσαν να μην το δίνανε το Καλλιμάρμαρο...

Και ακόμα δεν είναι οριστικό. Τους έδωσαν τέσσερεις μέρες προθεσμία να καταθέσουν ορισμένα απαιτούμενα δικαιολογητικά για να οριστικοποιηθεί η παραχώρηση και με το αντίστοιχο επιπλέον τέλος επί του αντιτίμου, υπέρ του δημοσίου, σύμφωνα με τον νόμο.

Σχολιο.- Η Ολυμπιακή Επιτροπή που είναι υπεύθυνη για το Καλλιμάρμαρο τους χάρισε το τέλος επί των 15 ευρώ της τιμής των εισιτηρίων εννοούν.

Σχολιο.- Δεν είναι μία από τη μία και 26 από την άλλη. Η Καρυστιανού είναι το πρόσωπο που φαίνεται από έναν σύλλογο που εκπροσωπεί περίπου 12 οικογένειες (6 είπε ο Πλακιά;). Επίσης, δεν έπαιζε ποτέ στην τηλεόραση η ιστορία των Τεμπών, και ξαφνικά όλα τα κανάλια ασχολούνται με την καταγγελία του Πλακιά; Δεν σας υποψιάζει αυτό;

Σχολιο.- Εγώ υποψιάζομαι πως αυτή η ιστορία είναι στημένη με πολιτικά κριτήρια. Αφενός, τα ΜΜΕ την παίζουν τρελά, ενώ μέχρι χτες η λέξη ΤΕΜΠΗ απουσίαζε εντελώς. Και αφετέρου, κατά όπως ανέφερε η κ Καρυστιανού, ο κ. Πλακιάς επικοινώνησε με το γραφείο του κ. Αρβανίτη προσπαθώντας να μπλοκάρει την παρουσία μου στο Ευρωκοινοβούλιο, λέγοντας πως η κ. Καρυστιανού λειτουργεί για τον εαυτό της και για άλλες 2-3 οικογένειες, δεν εκπροσωπεί κανέναν από τους συγγενείς θυμάτων και ως εκ τούτου γιατί την βγάζετε και την βοηθάτε. Το να προσπαθούν να την σταματήσουν από το να μιλήσει στην ευρωβουλή δεν μου μοιάζει για απλή διαφωνία επί του εισιτηρίου ή επί της εκπροσώπησης.

Σχολιο.- Η Μαρία Καρυστιανού σε παρέμβαση που έκανε στην εκπομπή «Πρωινό» απαντά στα ερωτήματα που έχουν προκύψει για την συναυλία των Τεμπών και κατηγορεί τον Νίκο Πλακιά πως προσπάθησε να εμποδίσει την ομιλία της στο Ευρωκοινοβούλιο.

Για το κόστος των Ευρωπαϊκών δικαστηρίων:

«Εχω μιλήσει με νομικές εταιρείες του εξωτερικού, τα χρήματα που θα χρειαστούμε είναι πολλά.

Μπορούμε να καταφύγουμε σε ευρωπαϊκά δικαστήρια υπό δυο προϋποθέσεις.

Η μία είναι όταν πιστεύουμε πως δεν θα δικαιωθούμε στην χώρα μας- δεν χρειάζεται να περιμένω να ολοκληρωθεί η δίκη- και η άλλη όταν αρχειοθετηθούν- που έτσι πάει το πράγμα- οι κατηγορίες για τα πολιτικά πρόσωπα. Εμάς μας ενδιαφέρουν και τα δυο.

Οταν αρχειοθετηθούν οι κατηγορίες για τα πολιτικά πρόσωπα εμείς έχουμε μονάχα 4 μήνες για να καταθέσουμε φάκελο και να κάνουμε δικαστήριο.

Αυτό το χρονικό διάστημα είναι εξαιρετικά μικρό.

Αρα θέλουμε μια νομική ομάδα ή και δυο του εξωτερικού που θα πάρουν από τώρα το φάκελο, θα μας καθοδηγούν και εδώ.

Αλλά είναι άλλος ο λόγος που σας πήρα.

Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη για το εξώδικο, όπως είδατε το εξώδικο έφυγε από μένα, δεν έφυγε από τον Σύλλογο, ο Σύλλογος ακόμη και τώρα θέλει να είναι ενωμένος και κρατάει προς το παρόν μια στάση άμυνας ή υποχώρησης και ο λόγος είναι ο εξής.

Οταν έφτασα στις Βρυξέλλες, πληροφορήθηκα ότι ο κ. Πλακιάς που δεν λειτουργεί μόνος του αλλά με ολόκληρη ομάδα, επικοινώνησε με το γραφείο του κ. Αρβανίτη προσπαθώντας να μπλοκάρει την παρουσία μου στο Ευρωκοινοβούλιο, λέγοντας πως η κ. Καρυστιανού λειτουργεί για τον εαυτό της και για άλλες 2-3 οικογένειες, δεν εκπροσωπεί κανέναν από τους συγγενείς θυμάτων και ως εκ τούτου γιατί την βγάζετε και την βοηθάτε.

Η απάντηση ήταν ''μα εμείς βοηθάμε τον αγώνα των Τεμπών, η κ. Καρυστιανού δεν θα μιλήσει για προσωπική της υπόθεση, μιλάει για τον δικό σας τον αγώνα'', ο κ. Πλακιάς παρέμεινε ανένδοτος, οπότε η ερώτησή μου είναι ''τι φοβήθηκε ο κ. Πλακιάς, μη βγάλω δίσκο και μαζέψω λεφτά από τους ευρωβουλευτές;''.

Εκεί λοιπόν αναγνώρισα, παρόλο που δεν ήθελα να το πιστέψω, γιατί έχουμε δεχθεί πολλές φορές επίθεση και ο Σύλλογος και εγώ, ότι το θέμα είναι προσωπικό και δεν θα σταματήσει ποτέ.

Αφού λοιπόν είναι προσωπικό και δεν θα τελειώσει και αφορά τον δικό μου αγώνα, αυτό που κάνω εγώ απέναντι στο παιδί μου, δεν μπορώ εγώ να αφήσω εμπόδια στον δρόμο μου, ακόμη κι αν προέρχονται από συγγενείς θυμάτων που για κάποιο λόγο θέλουν να βρίσκονται απέναντί μου.

Αυτή είναι η δική μου κόκκινη γραμμή. Γι' αυτό προχώρησα σε αυτό το εξώδικο. Γιατί η κίνηση του κ. Πλακιά και της ομάδας του - και άλλες που δεν θα καθίσω να πω, παλαιότερες, για τις οποίες δεν έχετε μάθει ούτε θα μάθετε ποτέ και δεν υπάρχει λόγος- είναι εναντίον μου.»

-Για ποιο λόγο κ. Καρυστιανού, τι έχετε να χωρίσετε, χάσατε όλοι τα παιδιά σας;

«Aυτό δεν το κατανοώ, τίποτα δεν έχουμε να χωρίσουμε και μόνο όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε.»

-Επειδή ο κ. Πλακιάς αφήνει αιχμές οικονομικές, ο Σύλλογος ο δικός σας έχει μαζέψει μέχρι τώρα κι άλλα χρήματα; Πως χειρίζεστε με διαφάνεια τα οικονομικά του Συλλόγου;

«Οπως τα χειρίζονται όλοι οι Σύλλογοι κ. Λιάγκα. Εχουμε λογιστές, έχουμε δικηγόρους, τι εννοείται εσείς; Ρωτάτε σε κάθε Σύλλογο που υπάρχει πως διαχειρίζεται τα οικονομικά του;»

-Εχετε μαζέψει άλλα χρήματα;

«Εχουμε κάποια χρήματα, οχι πολλά μη νομίζετε, από τις εγγραφές και κάποιες δωρεές.»

-Αυτό που λέει ο κ. Πλακιάς είναι ότι όταν πήγατε να ζητήσετε το στάδιο, ουσιαστικά παραπλανήσατε την Πολιτεία, λέγοντας πως εκπροσωπείτε το σύνολο των θυμάτων.

Κύριε Λιάγκα, ακούσατε τι σας είπα; Ο κ. Πλακιάς προσπάθησε να εμποδίσει την ομιλία μου στο Ευρωκοινοβούλιο. Εδώ για μένα τελειώνουν όλα.

Ο καθένας δίνει τον αγώνα του με την τιμιότητα που τον διακρίνει. Και την ψυχή του. Την καθαρότητα της ψυχής του.»

-Δεν έχουμε καταλάβει το γιατί κ. Καρυστιανού...

«Αυτό να το ρωτήσετε στον κ. Πλακιά και άμα σας δώσει την απάντηση, παρακαλώ πείτε την και σε μένα...»

Σχολιο.- Το 1.350.000 υπογραφές για να αποκαλυφθούν οι υπεύθυνοι για το έγκλημα των Τεμπών, στο ιντερνετικό δημοψήφισμα, η Καρυστιανού το κατάφερε!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



To 1991 γράφτηκε ένα βιβλίο που περιέγραφε με ακρίβεια όλα όσα βλέπουμε σήμερα – καταγγέλλοντας ότι σχεδιάστηκαν από μία ομάδα που αποκαλείται “Επιτροπή των 300”!

4/10/2024

To 1991, ένα συνταρακτικό βιβλίο περιέγραψε τους τρόπους γενοκτονίας της λευκής φυλής με μεγάλη ακρίβεια, όπως και τις επιδημίες, την πείνα, την αποβιομηχάνιση, τις κατασχέσεις κατοικιών, τις στερήσεις αγαθών, την απαγόρευση μετακινήσεων, τις μεταναστευτικές εισβολές, τους πολέμους φθοράς και την κατάργηση μετρητών, καταγγέλλοντας ότι είχαν σχεδιαστεί εσκεμμένα από μία κλειστή ομάδα που αποκαλείται Επιτροπή των 300, προκειμένου να εγκαθιδρυθεί ένα παγκόσμιο κράτος.

Ο σκοπός της επιτροπής των 300, μοιάζει πολύ και με άλλες λέσχες όπως την περιβόητη λέσχη της Ρώμης και οι δύο αυτές λέσχες για να επιτύχουν τα σχεδιά τους έπρεπε πρώτα να ρίξουν την Σοβιετική Ένωση που εμπαινε εμπόδιο. Το κατάφεραν κάνοντας μέλος τους τον τελευταίο πρόεδρο της Σοβιετικής Ένωσης Μιχαήλ Γκορμπατσόφ. Έκτοτε τα σχεδιά τους εξελίχθηκαν με ταχύ ρυθμό.

Η Ευρω Ένωση, θα έκανε ό,τι ήταν δυνατόν για να πετύχουν αυτά τα σχέδια. Οι συνένοχες κυβερνήσεις των εξαγορασμένων πολιτικών και μια μεγάλη μάζα χειραγωγούμενων κρετίνων, θα έκανε τα υπόλοιπα.

Το θρυλικό πλέον βιβλίο που αποτελεί την «Βίβλο» όσων παρακολουθούν τα σχέδια των διεθνών συνωμοτών, έχει τίτλο The Conspirators Hierarchy: The Committee of 300 (Η Ιεραρχία των Συνωμοτών: Η Επιτροπή των 300) και έχει μεταφραστεί σε πολλές γλώσσες. Συγγραφέας του είναι ο δρ Τζον Κόλμαν (John Coleman), που υπήρξε ιστορικός, ειδικός επί θεμάτων Μέσης Ανατολής, και πρώην πράκτορας της βρετανικής υπηρεσίας πληροφοριών Military Intelligence Division 6, κοινώς γνωστής ως ΜΙ6 (Εμ Άι Σιξ).

Ο Κόλμαν ισχυρίστηκε ότι η Επιτροπή των 300 δεν λογοδοτεί σε κανέναν παρά μόνο στα μέλη της. Ότι δεν γνωρίζει εθνικά σύνορα, δρα υπεράνω των νόμων όλων των χωρών, ελέγχει κάθε πτυχή της πολιτικής, της θρησκείας, του εμπορίου, της βιομηχανίας, των τραπεζών, των ασφαλιστικών εταιρειών, της εξόρυξης μεταλλευμάτων, του εμπορίου ναρκωτικών και της βιομηχανίας πετρελαίου. Ωστόσο, παραμένει επιμελώς στη σκιά.

Βλέπουμε τα αποτελέσματα τους στο σήμερα.

Στις 3 Αυγούστου 2024, ο λογαρισμός Truth Justice δημοσίευσε μια σειρά από τρεις αναρτήσεις με συνοδευτικά βίντεο σχετικά με την Επιτροπή των 300. Τα κείμενα είναι από το βιβλίο του  John Coleman « Στα τρία βίντεο συμμετέχουν οι Philippe Argillier,  John Coleman και Calin Georgescu.

Η σκιώδης κυβέρνηση: Η Σκιώδης Κυβέρνηση είναι η Επιτροπή των 300 και ο Μπιλ Γκέιτς είναι ένα από τα σημερινά μέλη της Επιτροπής των 300 που ελέγχει όλες τις υποθέσεις του κόσμου εκτός από τη Ρωσία και την Κίνα.

Η Επιτροπή των 300 ελέγχει επίσης τα συστήματα παιδεραστίας σε όλο τον κόσμο και όλα τα μεγάλα δίκτυα εμπορίας ανθρώπων στα οποία εμπλέκονται 8 εκατομμύρια παιδιά ετησίως που βιάζονται, βασανίζονται και δολοφονούνται.

Δεν θα υπάρξουν ποτέ δίκαιες εκλογές στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε όλο τον κόσμο μέχρι να απομακρυνθεί η Επιτροπή των 300 από την κοινωνία μας. Δεν θα αφήσουν τον Πρόεδρο Τραμπ ή τον Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ να γίνει Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών το 2024. Για να κατανοήσετε πλήρως την Επιτροπή των 300, σας συνιστώ να διαβάσετε το βιβλίο Η Ιεραρχία του Συνωμότη: Η ιστορία της Επιτροπής των 300 του  Τζον Κόουλμαν.

Ο  John Coleman ήταν αξιωματικός πληροφοριών για περισσότερα από 45 χρόνια και το βιβλίο του βασίζεται σε 20 χρόνια αδιάκοπης έρευνας. Παρακάτω είναι οι στόχοι και τα ονόματα της Επιτροπής των 300 γραμμένα από το βιβλίο του.

Υπάρχει επίσης μια ανάρτηση βίντεο με τίτλο “Rulers Of Our World” στην οποία ο Δρ. John Coleman δίνει ένα λεπτομερές ιστορικό της Επιτροπής των 300. Σας συμβουλεύω ανεπιφύλακτα να παρακολουθήσετε τα πλήρη 60 λεπτά για την πλήρη αλήθεια. Περιλαμβάνονται στην Επιτροπή των 300 μελών:

Είναι οι παλιές οικογένειες των Ευρωπαίων Μαύρων Ευγενών, του Αμερικανικού Ανατολικού Φιλελεύθερου Κατεστημένου (In Freemason hierarchy and the Order of Skull and Bone), των Illuminati ή όπως είναι γνωστό από την Επιτροπή “MORIAH CONQUERING WIND”, η ομάδα Mumma, το Εθνικό και Παγκόσμιο Συμβούλιο Εκκλησιών, ο Κύκλος των Μυημένων, οι Εννέα Άγνωστοι Άντρες, ο Lucis Trust, το Τάγμα των Ιησουιτών, το Τάγμα των Πρεσβυτέρων της Σιών, οι Πρίγκιπες Nasi, Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) , η Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών (BIS), τα Ηνωμένα Έθνη (ΟΗΕ), η Κεντρική, Βρετανική Quator Coronati, η Ιταλική Μασωνία P2—ειδικά αυτοί στην ιεραρχία του Βατικανού—η Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών, το Ινστιτούτο Tavistock επιλεγμένο προσωπικό, διάφορα μέλη κορυφαίων ιδρυμάτων και ασφαλιστικές εταιρείες που αναφέρονται στους καταλόγους που ακολουθούν, η Τράπεζα του Χονγκ Κονγκ και της Σαγκάης, ο Όμιλος Milner- Round Table, το Cini Foundation, το German Marshall Fund, το Ditchley Foundation, το NATO, η Λέσχη της Ρώμης, οι Περιβαλλοντολόγοι, το Τάγμα του Αγίου Ιωάννη της Ιερουσαλήμ , Μία Παγκόσμια Κυβερνητική Εκκλησία, Σοσιαλιστική Διεθνής, Μαύρη Τάξη, Εταιρεία Thule, Anenherbe- Rosicrucianists, The Great Superior Ones, Βασιλικό Ινστιτούτο Διεθνών Υποθέσεων (RIIA), το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων (CFR) και κυριολεκτικά εκατοντάδες άλλοι οργανισμοί.

Άλλοι οργανισμοί είναι επίσης: Αμερικανοί για ένα ασφαλές Ισραήλ. Επιθεώρηση Βιβλικής Αρχαιολογίας. Bilderbergers. British Petroleum. Καναδικό Ινστιτούτο Εξωτερικών Σχέσεων. Χριστιανικός Φονταμενταλισμός. Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων, Νέα Υόρκη. Αιγυπτιακή Ερευνητική Εταιρεία. Imperial Chemical Industries. Διεθνές Ινστιτούτο Στρατηγικών Μελετών. Τάγμα του κρανίου και των οστών. Ταμείο Εξερεύνησης Παλαιστίνης. Ιππότες των Ναϊτών. Royal Dutch Shell Company. Σοσιαλιστική Διεθνής. Ίδρυμα Νότιας Αφρικής. Tavistock Institute of Human Relations. Ίδρυμα Temple Mount. Η Λέσχη Αθεϊστών. Λέσχη Τέταρτης Πολιτείας Συνείδησης. Το Τάγμα της Χρυσής Αυγής. Ο Όμιλος Μίλνερ. Οι Πρίγκιπες Νάσι. Το Τάγμα του Magna Mater. Το Τάγμα της Θείας Διαταραχής. Το RIIA. Η Στρογγυλή Τράπεζα. Τριμερής Επιτροπή. Οικουμενικός Τεκτονισμός. Οικουμενικός Σιωνισμός. Vickers Armament Company. Επιτροπή Warren. Επιτροπή Γουότεργκεϊτ. Wilton Park. Παγκόσμιο Συμβούλιο Εκκλησιών.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δεν μπορείς παρά να λυπάσαι για τον θάνατο ενός ανθρώπου, πόσο μάλλον ενός 26χρονου, αλλά καλό θα ήταν να λέμε και την αλήθεια ολόκληρη.

Να λέμε, δηλαδή, ότι ο Ιωνάς Καρούσης που σκοτώθηκε από τους πυροβολισμούς στον σταθμό του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου στη Γιάφα, δεν ήταν απλώς ένας νέος επιστήμονας που είχε πάει στο Ισραήλ για αρχιτεκτονική μελέτη.

Ο Ιωνάς Καρούσης υπηρέτησε στον ισραηλινό στρατό. Είχε ενταχθεί στον στρατό των φονιάδων που πραγματοποιεί γενοκτονία σε βάρος του παλαιστινιακού λαού. 

Θα μπορούσε, βέβαια, να υπηρετήσει στον ελληνικό στρατό ή να αποφύγει τη στράτευση. Έκανε σαφή επιλογή. 

Ας μην υποκρινόμαστε, λοιπόν, μιλώντας για "αθώο θύμα".

Δεν ήταν και τόσο αθώος ο Ιωνάς Καρούσης.

Λίγη προσοχή στη φωτογραφία. Μία από το πλήθος των φωτογραφιών που ανέβαζε ο ίδιος, καμαρώνοντας γιατί υπηρετούσε στον στρατό των φονιάδων. 

Η συγκεκριμένη είναι τραβηγμένη στην κατεχόμενη Ανατολική Ιερουσαλήμ. Εκεί που ο ισραηλινός στρατός έκανε και κάνει καθημερινά εγκλήματα σε βάρος του ντόπιου πληθυσμού.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το γεγονός ότι για τον θάνατο του Νασράλα, εκτός από τους Ισραηλινούς, πανηγύρισαν οι Τζιχαντιφασίστες του ISIS στο Ιντλίμπ της Συρίας, θα έπρεπε σήμερα να κάνει τον πλανήτη να έχει παγώσει από φόβο, αλλά που να ξέρουν οι βλαμμένοι δεξιοί σε όλον τον κόσμο τι θα γεννηθεί τώρα..

Τους Τζιχαντοφασίστες τους ιδρυσε η CIA και η Μοσάντ, γιαυτό και τα τραυματισμένα ισλαμοφασιστογούρουνα του ISIS νοσηλευόντουσαν σε ισραηλινοναζιστικά νοσοκομεία και το ISIS δεν χτύπησε ποτέ το ισραηλινοναζιστικό αποικιακό καθεστώς. Οι Τζιχαντοφασίστες της CIA και της Μοσάντ είναι αυτοί που τους φέρνουν στην Ευρώπη, βάζουν βόμβες και σφάζουν κόσμο, πάντα με τη συμπαράσταση των ευρωενωσιτικών κυβερνήσεων, που κατά άλλα δήθεν τους καταδιώκουν. Έτσι βάζουν να λένε οι πληρωμένοι τους δυτικοί δημοσιογράφοι, για τους ηλίθιους δεξιούς που τους πιστεύουν ακόμα...



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εκπρόσωπος της Ρωσίας στον ΟΗΕ, Νεμπέζνια:

“Είναι ψευδαίσθηση ότι το Ισραήλ έχει στρατιωτική υπεροχή

- το Ισραήλ έχει σαν κύρια επιδίωξη και προσπαθεί να βάλει τον κύριο αντίπαλό του, το Ιράν, σε σύγκρουση με τις ΗΠΑ “



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πακέτο – δώρο στον επενδυτή… 4 χωριά της Χίου για τις εξορύξεις αντιμονίου

3 Οκτωβρίου 2024 | 13:30

Στα κείμενα του υπουργείου γίνεται αναφορά, ότι ο μισθωτής απαλλοτριώνει υποχρεωτικά περιοχές που βρίσκονται εντός της περιοχής εκμίσθωσης εφόσον κρίνει ότι είναι προς εκμετάλλευση.

Πιο απλά τα εν λόγω χωριά και οι κάτοικοι μόνιμοι και εποχικοί κι αυτοί και τα σπίτια τους είναι αναλώσιμοι.

Εκτός από την κυβέρνηση και την πρόθυμη δημοτική αρχή του κ. Μαλαφή, είναι υπέρ της λεηλασίας της περιοχής και οι πρόεδροι των συγκεκριμένων χωριών;;;

Για περαιτέρω τεκμηρίωση από Γιώργος Μαϊστράλης σε σχετική ανάρτηση.

“”Ο μεταλλειοκτήτης έχει δικαίωμα κατάληψης ξένων εδαφών για τις ανάγκες του μεταλλείου του… Υποχρεούται να αποζημιώνει τον ιδιοκτήτη της επιφάνειας του εδάφους για τη στέρηση του εισοδήματος ή της χρήσης του ακινήτου του”. (Μεταλλευτικός Κώδικας, άρθρα 139, 37, 38, 39, 40).

“Ο μεταλλειοκτήτης δικαιούται να εκτελεί μεταλλευτικές εργασίες στο υπέδαφος ξένου ακινήτου χωρίς υποχρέωση προηγούμενης απαλλοτρίωσης ή καταβολής αποζημιώσεως στον ιδιοκτήτη του εδάφους ή συστάσεως δουλείας στο ξένο ακίνητο” (Μεταλλευτικός Κώδικας αρ. 67 παρ. 2 και 3, Αστικός Κώδικας αρ. 1001 εδ.β και Σύνταγμα αρ. 17).



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-Για τους «πονηρούς» δεξιούς απόγονους προδοτών γερμανοτσολιάδων, που θεωρούν τερατώδη τη -στρατηγική- επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ, να θυμίσουμε πολύ σύντομα τα πρόσφατα γεγονότα της δολοφονίας του Ιρανού Προέδρου Ραϊσί, το βομβαρδισμό και δολοφονία Ιρανών αξιωματούχων στην πρεσβεία του Ιράν στη Δαμασκό, την ακόμα νωπή ύπουλη δολοφονία του στρατηγού Κ. Σουλεϊμανί (μαζί με ΗΠΑ), εθνικού ήρωα για το λαό του Ιράν, τους συνεχείς βομβαρδισμούς δυνάμεων και βάσεων του Ιράν στη Συρία και αυτά είναι μόνο ορισμένα...

-Αρά μόνο τερατώδης επίθεση δεν ήταν και μάλιστα πολύ μετριοπαθής, σε αυστηρά στρατηγικούς στόχους (εργοστάσια, στρατιωτικές βάσεις κτλ) και όχι τυφλά κατά αμάχων, όπως κάνει το Ισραήλ διαχρονικά στην Παλαιστίνη και όχι μόνο.

-Δεν γίνεται για το Ιράν, έναν τόσο ισχυρό «παίκτη» της περιοχής να αφήνει αναπάντητη τη δολοφονία Νασράλα και το κυνήγι κατά της Χεζμπολάχ, παράλληλα με τη συνεχή γενοκτονία στην Παλαιστίνη, πρέπει κάπου να μπει «φρένο» στον αμερικανοσιωνιστικό ιμπεριαλισμό που θέλει ουσιαστικά να αφανίσει το γηγενές αραβικό στοιχείο. 

-Καλές οι φαμφάρες για ειρήνη, αλλά στην προκειμένη περίπτωση δυστυχώς ισχύει το ρωμαϊκό δόγμα του «αν θέλεις ειρήνη καλύτερα προετοιμάσου για πόλεμο» «Si vis pacem, para bellum».

-Να θυμίσουμε πως σήμερα το Ισραήλ απαγόρευσε στον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ την είσοδο στη χώρα. Το καθεστώς της χώρας έχει ξεπεράσει κάθε νομιμότητα. 

-Το Ισραήλ έχει αποτύχει στο βασικό του υπαρξιακό στόχο, να εγγυηθεί την ασφάλεια των Σιωνιστοναζιστών εσωτερικά του, είναι αλήθεια το πιο ανασφαλές μέρος για τους Σιωνιστοναζιστές στον κόσμο.

-Η πλέον αντισημιτική οντότητα στη γη είναι το Ισραήλ, διότι μέσα από όλες τις πράξεις-δράσεις του διαχρονικά, καθιστά ο,τι σχετίζεται με αυτό απαχθές και όχι μόνο. Εχουμε να κάνουμε με ένα φυλετικό κράτος, που όποιος αναζητήσει την ουσία αυτού του προσδιορισμού, θα εκπλαγεί. Οταν ο Χιτλερισμός είναι εμπνευστής σου...



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Και για να μην υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία για το ποιοι είναι οι πιο επικίνδυνοι εχθροί της Ανθρωπότητας και δυναμιτιστές της διεθνούς ειρήνης, τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας στον ΟΗΕ, πριν ένα χρόνο, στις 2/11/2023 για να σταματήσει το αμερικάνικο εμπάργκο σε βάρος του λαού της Κούβας, είναι χαρακτηριστικά.

Υπέρ του να σταματήσει το εμπάργκο ψήφισε ολόκληρος ο πλανήτης. Κατά ψήφισαν, φυσικά, οι ΗΠΑ και το κράτος-δολοφόνος, το Ισραήλ. Οι Ουκρανοί νεοφασίστες πολεμοκάπηλοι απείχαν.

Σχολιο.- Σταματησε το εμπάργκο λογω πλειοψηφίας;

Σχολιο.- Όχι, βέβαια! Αλλά έχει σημασία το ότι αποδοκιμάζεται από ολόκληρο τον πλανήτη.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Θα σας σφάξουμε! Θα σας κόψουμε τα κεφάλια!", φώναζαν αφιονισμένοι καμιά εικοσαριά Ισραηλινοί τουρίστες στη Ρόδο, που επιτέθηκαν με τραμπουκισμούς σε συγκέντρωση για την Παλαιστίνη και τον Λίβανο. 

Φυσικά, η αστυνομία αδιαφόρησε πλήρως και οι τραμπούκοι συνεχίζουν τις διακοπές τους.

Είναι οι ίδιοι που κάθε που συμπληρώνεται μια ακόμη χιλιάδα νεκρών αμάχων, αντρών, γυναικών και παιδιών, στη Γάζα, βγαίνουν στους δρόμους των ισραηλινών πόλεων και πανηγυρίζουν. 

Γιατί η γη της Παλαιστίνης είναι δική τους. Την είχε δώσει ο Θεός στους προγόνους των Εβραίων πριν τρεις χιλιετίες. Και οι αλήτες σιωνιστοναζιστές παριστάνουν ότι είναι Εβραίοι. 

Άλλο το ότι εδώ και δυο χιλιάδες χρόνια ήταν ελάχιστοι οι Εβραίοι που ζούσαν εκεί. Όπου στήθηκε το αποικιακό καθεστώς των Ισραηλινοναζιστών το 1947, με τον σφαγιασμό και την εκτόπιση του ντόπιου πληθυσμού.

Σχολιο.- Το Κράτος του Ισραήλ είναι Κράτος Δολοφόνων και ως τέτοιο σαφώς εκπαιδεύει τους αυριανούς του Πραιτωριανούς και δολοφόνους... Χωρίς την προστασία των Αμερικανών και των δορυφόρων τους, άραγε σε ποια θέση θα ήταν;

Σχολιο.- Δυστυχώς,  αυτά και άλλα πολλά θα έχουμε από εδώ και πέρα. Θα έρχονται στην Ελλάδα διακοπουλες ή για μόνιμη διαμονή και θα τραμπουκιζουν όσες και όσους αντιτίθενται στη γενοκτονικη πολιτική του αποικιακού καθεστώς τους..



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δίνει και παίρνει η δεξιά προστυχιά και η ψευδολογία σχετικά με το κράτος-δολοφόνο. 

Μέχρι και ότι εκεί οι γυναίκες απολαμβάνουν δικαιώματα ισότιμα με τους άντρες, διακηρύσσει η δεξιά γλίτσα που στηρίζει τους ισραηλινοναζιστές φονιάδες.

Οι δεξιοί λιγδιάρηδες και οι λιγδιάρες αυτής της συνομοταξίας είναι ικανοποιημένοι με το ότι στο Ισραήλ το πολιτικό διαζύγιο είναι απαγορευμένο. Και κατά συνέπεια μόνο θρησκευτικός γάμος μπορεί να γίνει. Μεταξύ ομόθρησκων, υπό τις ευλογίες του ραβίνου. 

Όπως είναι ικανοποιημένοι με το ότι διαζύγιο μπορεί να ζητήσει μόνο ο άντρας. Και είναι και πάλι ο ραβίνος αυτός που αποφασίζει. 

Δεν ντρέπονται λίγο οι δεξιοί λιγδιάρηδες υποστηριχτές των σιωνιστοναζιστών γενοκτόνων; 

*Στη φωτογραφία παραδοσιακός εβραϊκός γάμος στο Ισραήλ με το πρόσωπο της νύφης πλήρως καλυμμένο.

Σχολιο.- Εδώ το 2014 δεν μπορούσαν να σχηματίσουν κυβέρνηση για 2 χρόνια λόγω του τεράστιου debate που ακόμα μαίνεται αν θα πρέπει ή όχι να μαθαίνουν γραφή και ανάγνωση οι γυναίκες. Απολύτως αληθινή ιστορία, ψάξτε το, ενα τεράστιο μέρος της κοινωνίας τους το πιστεύει.

Σχολιο.- έτσι ακριβώς, καμιά διαφορά από Ντουμπάι, Σ. Αραβία, κ.λπ.

Σχολιο.- Γιατί και στην πατρίδα μας πριν 80 χρόνια αν δεν ήταν παρθένα της έκοβαν το λαιμό τα αδέρφια ή ο άνδρας, και φυλάκιση 6 μόνο μήνες, έχουμε εγώ και συ ζωντανό παράδειγμα, αυτά πριν 60 χρόνια, αυτά είναι τα κακά έθιμα των λαών.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Οποιοδήποτε χτύπημα εναντίον του σιωνιστικoύ Iσραήλ (οργάνου των ΗΠΑ) από οποιοδήποτε πρόσωπο και οποιαδήποτε οργάνωση, αποτελεί υπηρεσία για ολόκληρη την περιοχή και ίσως για ολόκληρη την ανθρωπότητα» δήλωσε ο Iρανός ηγέτης Aλί Σαγιέντ Xαμενεΐ, ενώπιον εκατοντάδων χιλιάδων Iρανών στην Tεχεράνη και εκατομμυρίων μουσουλμάνων σε όλο τον κόσμο, που παρακολούθησαν την ομιλία του.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Επιστολή 99 Αμερικάνων γιατρών προς τον Μπάιντεν – Διακόψτε την υποστήριξη προς το Ισραήλ

Μια ομάδα 99 Αμερικανών γιατρών που εργάστηκε εθελοντικά στη Γάζα καταδίκασε «τον τεράστιο ανθρώπινο φόρο αίματος από την επίθεση του Ισραήλ», δηλώνοντας ότι έγιναν μάρτυρες «εγκλημάτων που δεν μπορούν να κατανοηθούν».

Πολλοί δεν φοβούνται τον Θεό, ελάχιστοι φοβούνται το διεθνές δίκαιο. Την εικόνα του εαυτού τους στον καθρέφτη;

«Πάνω από το 5.4% του συνολικού Παλαιστινιακού πληθυσμού στη Γάζα έχει δολοφονηθεί από το Ισραήλ. Πάνω από 118.908 άτομα». (Από την επιστολή)

Σε αναλογία με τον πληθυσμό της Ελλάδας, αν αυτός υπολογιστεί στα 10 εκατομμύρια, 540.000 άνθρωποι. Περισσότεροι από τους Έλληνες που σκοτώθηκαν στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Η κανονικότητα, η συνέχιση των συνηθειών της ζωής σαν τίποτε από αυτά να μην συμβαίνει, είναι ενεργή συμβολή στην κανονικοποίηση ενός γιγάντιου και πλήρως τεκμηριωμένου εγκλήματος. Είναι ενεργή συμβολή στην κανονικοποίηση αδιανόητου ανθρώπινου μαρτυρίου. Είναι ενεργή συμβολή στην αθώωση όσων απεργάστηκαν μια μαζική δολοφονία.

Πολλοί δεν φοβούνται τον Θεό, ελάχιστοι φοβούνται το διεθνές δίκαιο. Την εικόνα του εαυτού τους στον καθρέφτη;

Δεν δικαιούμαστε να σταματήσουμε να μιλάμε για τη Γάζα.

Σχολιο.- Όσους και να δολοφονήσουν ο Σιωνισμός και ο ιμπεριαλισμός θα καταρευσουν όπως στον Β παγκόσμιο θα επικράτηση η νίκη των λαων



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



3.10.24 Ν. Ανδρουλάκης: «Η κυβέρνηση καταρρέει λόγω της μεθοδικής και πιεστικής αντιπολίτευσης» που άσκησε το ΠΑΣΟΚ  χαχαχαχαχαχαχαχα!!

Σχολιο.- Αφού το μισό ΠΑΣΟΚ Είναι κυβέρνηση τής ΝΔ Μετρήσετε πρώτα πόσους Υπουργούς έχει

Σχολιο.- πολυ καλο το αλλο με τον Τοτο το ξερει;;;

Σχολιο.- Ωραίο ανέκδοτο!!!

Σχολιο.- Είναι για γέλια,αλλά και για κλωτσιές ταυτόχρονα

Σχολιο.- Σωστά,όταν ψήφιζε το 70% των νόμων της ΝΔ.Αυτό θα πει αντιπολιτεύομαι.

Σχολιο.- Με ποιο ΑΦΜ κάνουν αντιπολίτευση ;

Αργεί και το καρναβάλι Ανδρουλάκη....

Αλλά τα Χριστούγεννα για καλλικαντζαρος προλαβαίνεις ..

Σχολιο.- Τι λέει ο σαχλαμάρας μωρέ το 70% των νομοσχεδίων που κατέβασε η νδ το πασοκ τα ψήφισε!!!

Σχολιο.-  Θέλει και τα λέει ή του ξεφεύγουν;

Σχολιο.-  Ψηφίζοντας το 80% των νομοσχεδίων της ΝΔ στη Βουλή;

Σχολιο.- Γελάνε καί τά πόμολα.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κατά τη διάρκεια της χθεσινής νύχτας, το Ισραήλ βομβάρδισε εκ νέου πυκνοκατοικημένες περιοχές στον Λίβανο. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, ήταν βαρύτερος και πιο εκτεταμένος βομβαρδισμός από αυτόν που κατέληξε στη δολοφονία του Νασράλα.

Ο αριθμός των νεκρών αμάχων του Λιβάνου δεν έχει ακόμη ταυτοποιηθεί.

Στρατιωτικά, το Ισραήλ συνετρίβη από τις δυνάμεις της Χεζμπολάχ στα σύνορα του Λίβανου χθες το πρωί, πριν στραφεί εναντίον άμαχων τη νύχτα.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Το πουρμπουάρ είναι μισθός κι υπόκειται σε κρατήσεις» αποφάσισε ο Άρειος Πάγος



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



κουλης:τονίζει ότι δεν μπορεί να υπάρξει ειρήνη χωρις τη δημιουργία δύο ανεξάρτητων κρατων Ισραηλ καί Παλαιστίνης για αυτό στηρίζει με τήν Ψυχή του το «δικαίωμα των σιωνιστών στην άμυνα» εξοντώνοντας τους Παλαιστίνιους



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τά γενέθλια τής ΝΔ πρωην ΕΡΕ/Συναγερμος/Δοσιλογισμος/Λαικο Κομμακλπ γιά τα 50χρονα της ειναι μία χρυσή επέτειος για τους Επιχειρηματικους Ομίλους καί την εξάρτηση και θλιβερή «Μαύρη»επέτειος για τόν εργαζόμενο Ελληνικο Λαό



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τα ΠΑΣΟΚια στην σκανδαλώδη σύμβαση παραχώρησης στην ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ της Αττικής οδού ψήφισαν "παρών"...κρατάνε ανοιχτές μιζόπορτες τα λαμόγια...ψηφίστε σας λέει ο Ανδρουλάκης......ούυυυ ρέεεεε...όξω ρεεεεέ...

Σχολιο.- Γιατί ξεχνάς ότι συγκυβερνησαν...δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν καμιά ιδεολογική διαφορά..



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αν εμείς είμαστε οι περιούσιοι άνθρωποι, ποιοι είστε εσείς που θα μας κάνετε υποδείξεις; ΠΟΙΟΙ; Ποιο δικαίωμα έχει η αποκαλούμενη Διεθνής Κοινότητα να υποδεικνύει στο Ισραήλ τι θα κάνει; Διεθνές Δίκαιο. Για τι ακριβώς πρόκειται; Είναι καλό γι΄αυτούς, όχι για εμάς. Για όλους πάνω στην γη, αλλά όχι για το Ισραήλ. Γιατί εμείς είμαστε οι εκλεκτοί (του Θεού). Εξακολουθείτε να μην το αποδέχεστε;

Και ένα ακόμη πολύ σημαντικό, βαθιά ριζωμένο πράγμα ... Είμαστε θύματα! Όχι μόνο οι πιο δυστυχείς, αλλά οι μοναδικοί (δυστυχείς). Η ιστορία γνωρίζει πολλές κατοχές, που διήρκεσαν πολύ περισσότερο απ΄αυτήν του Ισραήλ. Ηταν και πιο σκληρές, αν και κάθε καινούρια μέρα είναι όλο και πιο δύσκολο να φανταστεί κανείς... αλλά ούτε μια φορά ο κατακτητής δεν εμφανίστηκε, ως θύμα. Το μόνο θύμα της σύγκρουσης!

Η Γκόλντα Μεϊρ είχε μια αξέχαστη φράση: "Δεν θα συγχωρήσουμε ποτέ τους Άραβες που μας ανάγκασαν να σκοτώσουμε τα παιδιά τους". Τα θύματα είμαστε εμείς! Το Ισραήλ! Μας υποχρέωσαν να σκοτώσουμε τα παιδιά τους! Πόσο λυπάμαι.

Τύφλα νάχει ο ναζισμός!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Μπάιντεν λέει πως οι ΗΠΑ συζητούν πιθανά ισραηλινά χτυπήματα στις πετρελαϊκές εγκαταστάσεις του Ιράν 

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΜΗΡΟΣ ΤΗΣ ΟΞΕΙΑΣ ΑΝΟΙΑΣ;

To κουτσό ανδρείκελο του Crash Test Dummy στον Λευκό Οίκο μουρμούρισε στην πραγματικότητα ότι θα συζητήσει «ιδιωτικά» με τους ψυχοπαθe;iw γενοκτονους του Τελ Αβίβ πώς θα αντεπιτεθούν στη Βαλλιστική Νύχτα του Ιράν.

Ο Λευκός Οίκος λέει ότι ουσιαστικά οι επιλογές είναι να χτυπήσουν την ενεργειακή ή την πυρηνική υποδομή του Ιράν.

Όποιος έχει εγκέφαλο που λειτουργεί γνωρίζει ότι και τα δύο είναι εντελώς τρέλα - και θα μπορούσαν να βγουν μόνο από τη βαθιά άνοια, η οποία ΔΕΝ είναι προνόμιο των ζόμπι του Λευκού Οίκου.

Άλλωστε, αυτή η «απόφαση» στην πραγματικότητα θα προέλθει από τα τοξικά μέλη του συνδυασμού Μπάιντεν: Σάλιβαν, Λιτλ Μπλίνκι, Άμος Χόχσταϊν και Μπρετ ΜακΓκουρκ, όλοι αφοσιωμένοι λακέδες του Σιωνιστικού project.

Η αγορά πετρελαίου είναι σε φρενίτιδα. Η Goldman Sachs λέει ότι το βαρέλι πετρελαίου θα αυξηθεί μόνο κατά 20 δολάρια. Ανοησίες.

Μίλησα με τους εμπόρους μου στον Περσικό Κόλπο, τους οποίους εμπιστεύτηκα πριν από το Σοκ και το Δέος πριν από περισσότερα από 20 χρόνια, και λένε ότι μια επίθεση στα διυλιστήρια πετρελαίου του Ιράν ΣΥΝ την καταστροφική ιρανική αντεπίθεση μπορεί να οδηγήσει ένα βαρέλι στα $200 και ακόμη και στα $300.

Δεν χρειάζεται να κάνουμε τα μαθηματικά για να δούμε πώς αυτό θα καταστρέψει την παγκόσμια οικονομία.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-Η Σαουδική Αραβία, το Κατάρ, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Μπαχρέιν και το Κουβέιτ αρνήθηκαν να επιτρέψουν στις ΗΠΑ να χρησιμοποιήσουν τις αεροπορικές βάσεις τους εναντίον του Ιράν 

-Σύμφωνα με τις ιρανικές αρχές, εάν το Ισραήλ επιτεθεί στις πετρελαϊκές υποδομές τους, θα καταστρέψουν όλες τις πετρελαϊκές υποδομές στη Μέση Ανατολή και τις αμερικανικές βάσεις στις γειτονικές χώρες. Έτσι, δεν θα μείνουν βάσεις εκεί που να μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι ΗΠΑ. Ολόκληρη η Μέση Ανατολή θα βυθιστεί σε αυτόν τον πόλεμο, και μπορεί ακόμη και να είναι η αρχή του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



4/10/2024    -    14.30

Αντιπροσωπεία της ηγεσίας των Ταλιμπάν του Αφγανιστάν με επικεφαλής τον Υπουργό Εξωτερικών του Αφγανιστάν, έφτασε στη Μόσχα για πρώτη φορά!

Στη Μόσχα, έχουν οργανωθεί συνομιλίες με τη Ρωσική ηγεσία για το μέλλον της χώρας μετά την ήττα και την αποχώρηση των ΗΠΑ και τον έλεγχό της από τους Ταλιμπάν.

Στις συνομιλίες, για το μέλλον του Αφγανιστάν και την ομαλή ενσωμάτωσή του στο Ευρασιατικό σχήμα συνεργασίας, 

έχουν προσκληθεί και θα πάρουν μέρος επίσης η Κίνα, η Ινδία, το Ιράν και χώρες της Κεντρικής Ασίας.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



4/10/2024   -    14.30

Εκατοντάδες χιλιάδες Ιρανοί που συγκεντρώθηκαν στην Τεχεράνη και εκατομμύρια μουσουλμάνων σε όλο τον κόσμο, ακούν αυτή την ώρα την ομιλία του Αλί Σαγιέντ Χαμενεΐ, ανώτατου ηγέτη του Ιράν, πρώτη φορά δημόσια μετά από πέντε χρόνια!

Ο Χαμενεΐ, επέλεξε να μιλήσει στα Αραβικά, για να γίνει κατανοητός από όλους έξω από το Ιράν, 

ενώ ξεκίνησε την ομιλία του λέγοντας:

“Ο εχθρός του Ιράν είναι ο εχθρός του λαού της Παλαιστίνης, του λαού του Λιβάνου, του Ιράκ, της Συρίας, της Υεμένης και κάθε χώρας που έχει γίνει στόχος των ΗΠΑ και του εργαλείου τους του Σιωνιστικού Ισραήλ.

Το Σιωνιστικό κράτος δεν έχει ρίζες, είναι ένα τεχνητό κράτος που φτιάχτηκε και στηρίζεται από τους Αμερικάνους για να υποτάξει, να ελέγξει και να εκμεταλλευτεί τις πηγές ενέργειας στην περιοχή και για να πλημμυρίσει τις χώρες αυτές με εισαγωγές προϊόντων, πολιτικής και πολιτισμού από τη Δύση”

Η ομιλία του Χαμενεΐ, συνεχίζεται…


Σχολιο.- Βασικές δηλώσεις του Ανώτατου Ιρανού Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ στις προσευχές της Παρασκευής στην Τεχεράνη:

- Το Ιράν, ο Λίβανος, το Ιράκ και η Αίγυπτος έχουν έναν εχθρό.

- Αυτός [ο εχθρός] ενεργεί παντού με ειδική μέθοδο, αλλά έχει μόνο ένα αρχηγείο από όπου δίνονται εντολές.

- Κάθε χώρα έχει το δικαίωμα να υπερασπίζεται την επικράτειά της από επιθετικότητα.

- Η επιχείρηση Al-Aqsa Flood ήταν απολύτως νόμιμη και η αλήθεια ήταν για τους Παλαιστίνιους.

- Οι Ισραηλινοί δεν θα νικήσουν ποτέ τη Χαμάς και τη Χεζμπολάχ.

- Μιλώντας για την επιχείρηση True Promise 2 , ο Αγιατολάχ είπε ότι «το έργο των ενόπλων δυνάμεών μας πριν από δύο ημέρες έγινε έξοχα και ήταν επίσης θεμιτό». Το Ιράν θα χτυπήσει ξανά το Ισραήλ εάν χρειαστεί, πρόσθεσε.

- Το κύριο πρόβλημα στην περιοχή είναι η ξένη παρέμβαση, αλλά εάν οι χώρες της περιοχής συνεργαστούν, τότε θα μπορέσουν να το ξεπεράσουν.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Νέκρωσαν ΟΛΑ τα λιμάνια της Ανατολικής ακτής των ΗΠΑ, από την επιτυχημένη μαζική καθολική απεργία 47.000 λιμενεργατών!

Οι μεταφορές από και προς την Ευρώπη, την Μέση Ανατολή, την Αφρική, τη Νότια Αμερική ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ!

Το Συνδικάτο των Λιμενεργατών δεν επιτρέπει ούτε την είσοδο - ούτε το ξεφόρτωμα πλοίων ακόμα και για τα λεγόμενα “ευαίσθητα προϊόντα” κι επιμένει σε απεργία διαρκείας μέχρι την ικανοποίηση των αιτημάτων που κυρίως αφορούν αυξήσεις για να καλυφθεί το αυξανόμενο κόστος ζωής, καλύτερες συνθήκες εργασίας και συμμετοχή εκπροσώπων του συνδικάτου σε κάθε προγραμματισμό λειτουργίας κάθε λιμανιού.

Σε ορισμένες περιπτώσεις - όπως στη Βαλτιμόρη - η κινητοποίηση είχε και αιματηρές συγκρούσεις με τις δυνάμεις καταστολής να επιχειρούν να ανοίξουν τις πύλες του λιμανιού για να φύγουν φορτηγά απεργοσπαστών οδηγών με προϊόντα!


ΗΠΑ

Συνεχίζεται η απεργία σε δεκάδες λιμάνια της Ανατολικής Ακτής

Θέλουμε Σύμβαση για να μπορούμε να τρέφουμε τις οικογένειές μας, δηλώνουν οι απεργοί

Δυναμικά συνεχίζουν τις απεργιακές κινητοποιήσεις οι λιμενεργάτες στην Ανατολική Ακτή των ΗΠΑ, οι οποίοι από προχτές «νέκρωσαν» υποδομές που διαδραματίζουν βασικό ρόλο στη μεταφορά μιας σειράς κρίσιμων αγαθών για όλη τη χώρα, διεκδικώντας νέα Συλλογική Σύμβαση Εργασίας με αξιοπρεπείς μισθούς και προστασία των θέσεων εργασίας τους.

Πρόκειται για την πρώτη απεργιακή κινητοποίηση που προκηρύσσει η κλαδική οργάνωση ILA (εκπροσωπεί πάνω από 45.000 εργαζόμενους) από το 1977, ενώ από τα λιμάνια που έχουν «νεκρώσει» γίνεται το μισό θαλάσσιο εμπόριο των ΗΠΑ.

Διαδηλώσεις έγιναν και χτες σε πολλά από τα δεκάδες λιμάνια της Ανατολικής Ακτής, με τους εργάτες να διαμηνύουν ότι δεν μπορούν να δεχτούν άλλο τις εξοντωτικές συνθήκες δουλειάς και το αυξανόμενο κόστος ζωής.

Στη διάρκεια απεργιακής συγκέντρωσης στο Μόρχεντ (πολιτεία Βόρειας Καρολίνας), ο πρόεδρος του τοπικού παραρτήματος της ILA, Τζον Ελις, δήλωσε στο ABC ότι «αυτό που ζητάμε είναι μια Σύμβαση, για να μπορούμε να τρέφουμε τις οικογένειές μας... Δεν γυρνάμε στη δουλειά αν δεν το καταφέρουμε αυτό...».

Ο Σάλαβορ Χάρβεϊ, απεργός στην ίδια πόλη, τόνισε από τη μεριά του: «Δουλεύουμε πάρα πολύ σκληρά, πολλές ώρες, για να μην αποζημιωθούμε όπως μας αξίζει». Ο ίδιος πρόσθεσε ότι δουλεύει στο λιμάνι NC State Port του Μόρχεντ εδώ και 12 χρόνια, εξηγώντας ότι «ήταν αγώνας ολόκληρος, ως πατέρας, να μπορώ να πληρώνω για το στεγαστικό δάνειο (της οικογένειάς μου), αλλά και ταυτόχρονα να πληρώνονται οι λογαριασμοί για να έχουμε φώτα στο σπίτι αναμμένα... Αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με τις εξαντλητικές ώρες εργασίας (...) Κάποιες μέρες, δουλεύουμε φτάνοντας στο λιμάνι από τις 6 το πρωί και δεν γυρνάμε σπίτια μας πριν από τα μεσάνυχτα. Πολλές μέρες είναι έτσι, μετά (μπορεί να) πρέπει να επιστρέψουμε στις 5.30 το πρωί».

Διαχειρίζονται εκατομμύρια, παίρνουν ψίχουλα



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι εργαζόμενοι στο μεγάλο εργοστάσιο της Samsung στο Τσενάι της Ινδίας απεργούν εδώ και πέντε εβδομάδες! 

Ο αγώνας αυτός αποτελεί τη μεγαλύτερη απεργία στην Ινδία τα τελευταία χρόνια. 

Οι διαμαρτυρίες, που πραγματοποιούνται σε μια αυτοσχέδια κατασκήνωση μπροστά στο εργοστάσιο, κι έχουν μπλοκάρει την παραγωγή στο εργοστάσιο, το οποίο συνέβαλε στο ένα πέμπτο των 12 δισεκατομμυρίων δολαρίων των εσόδων της Samsung στην Ινδία για το 2022-23.

Το εργοστάσιο της Samsung απασχολεί περίπου 1.800 εργαζόμενους. 

Οι εργαζόμενοι που βρίσκονται σε απεργία ζητούν υψηλότερους μισθούς και την αναγνώριση του συνδικάτου.

Οι διαμαρτυρίες αντιμετωπίστηκαν έκτοτε με καταστολή από τις ινδικές αρχές. Περίπου 850 εργαζόμενοι της Samsung και 60 εργαζόμενοι που συνδέονται με την εργατική οργάνωση Centre of Indian Trade Unions (CITU), η οποία ηγείται της διαμαρτυρίας, συνελήφθησαν πριν αφεθούν ελεύθεροι την ίδια ημέρα.

Η Samsung προειδοποίησε τους απεργούς εργαζόμενους ότι κινδυνεύουν να χάσουν τη δουλειά τους και προσέφυγε κατά των μελών της CITU στο δικαστήριο, λέγοντας ότι η απεργία είναι παράνομη. 

Ωστόσο, οι απεργοί εργαζόμενοι επιμένουν , υποσχόμενοι να συνεχίσουν τη διαμαρτυρία τους μέχρι να ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-Ξεσηκωμός από φοιτητές και καθηγητές που ένωσαν τις δυνάμεις τους στην Αργεντινή για μαζικές πορείες σε όλη τη χώρα κατά του “αναρχοφασίστα” όπως δηλώνει, ακροδεξιού προέδρου Χαβιέ Μίλεϊ, ο οποίος προώθησε καταστροφικές περικοπές στην εκπαίδευση. 

Η Αργεντινή έχει ένα από τα καλύτερα πανεπιστημιακά συστήματα στην αμερικανική ήπειρο και σήμερα διαλύεται. 

Οι διαδηλωτές καλούν τη συνδικαλιστική συνομοσπονδία της χώρας, τη Γενική Συνομοσπονδία Εργασίας, να οργανώσει γενική απεργία κατά του Μίλεϊ.

Επί του παρόντος, το κίνημα αποτελείται από αποσπασματικές κινητοποιήσεις που περιορίζουν τη δύναμή του. 

-Ο γενικός ξεσηκωμός είναι το επόμενο στάδιο σε μια κοινωνία που το 55% του πληθυσμού ζει κάτω από το επίπεδο φτώχειας και δυσκολεύεται να επιβιώσει με την ακραία νεοφιλελεύθερη πολιτική του καθεστώτος Μίλεϊ



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-Συγκλόνισε το Βερολίνο χτες, μια τεράστια διαδήλωση κοντά 50.000, οργανωμένη από το νέο αριστερό κόμμα BSW, τη συμμετοχή κι άλλων αριστερών κομμάτων και κινήσεων και κεντρική ομιλήτρια τη Sahra Wagenknecht:

Με κεντρικό θέμα:

• Όχι στους πολέμους στην Ουκρανία και τη Μέση Ανατολή! 

• Όχι στους εξοπλισμούς και οικονομική βοήθεια στο Κίεβο και στο Ισραήλ!

• Ειρήνη, Διεθνιστική Αλληλεγγύη, Φιλία και συνεργασία με τη Ρωσία!

• Έξω οι Αμερικάνοι!

αποτέλεσε τη μεγαλύτερη μέχρι τώρα κινητοποίηση, ενός αντιιμπεριαλιστικού ρεύματος που γιγαντώνεται στη Γερμανία!



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-δείτε τη διαπίστωση του μεγάλου σκηνοθέτη Oliver Stone, που διακρίνει τα πράγματα με την ευαίσθητη ματιά του καλλιτέχνη:

- “Ο Νετανιάχου είναι τρελός. Μπορώ να το ξαναπώ, ξανά και ξανά: Για μένα είναι τρελός. Τον συνάντησα πριν από μερικά χρόνια, όταν δεν ήταν πρωθυπουργός. Του πήρα συνέντευξη. Και τότε είπα στον εαυτό μου ότι είναι τρελός. Αλλά από τότε, έχει χειροτερέψει πάρα πολύ. Είναι τελείως για δέσιμο. Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο σφαγέα!”

-Μετά μαζί με τον Νετανιάχου, βάλτε μαζί τον Ζελένσκι, τον Μπάιντεν, την Καμάλα, τον Τράμπ, τον Μακρόν, τον Σόλτς, τη Μελόνι, τον θίασο των Βρετανών πρωθυπουργών, τη Λεπέν, το νεοφασισμό, τον Μιλέι, κλπ κλπ για να έχετε πιο πλήρες το … “φάσμα των τεράτων!”



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-Γέμισε ο κόσμος δημοσιεύματα, “αναλύσεις” και “προβλέψεις” για την απόφαση ΗΠΑ/Ισραήλ να επιτεθούν στο Ιράν…

-Στοιχήματα δίνουν και παίρνουν, “σίγουρες” πληροφορίες διαρρέουν αν τα χτυπήματα της Δύσης θα έχουν στόχους την ηγεσία της Τεχεράνης, τις πετρελαϊκές ή πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν - ο καθένας γράφει “άλλος το μακρύ του κι άλλος το κοντό του”…

-Κανείς από τους πολιτικούς κι “αναλυτές” ΔΕΝ φαίνεται να απαντάει ότι το Ιράν και οι σύμμαχοί του ΔΕΝ πρόκειται να μείνουν με δεμένα χέρια και ΚΥΡΙΩΣ ότι σε περίπτωση επίθεσης, απλά θέλοντας και μη θα κλείσουν τα “Στενά του Ορμούζ” κι αυτό αποτελεί ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΚΙΝΔΥΝΟ για τον Δυτικό καπιταλισμό:

-Από τα στενά που ελέγχει το Ιράν, μεταφέρεται στις αγορές το 40% της παγκόσμιας κατανάλωσης πετρελαίου,

-… κι ότι, μετά τις κυρώσεις στη Ρωσία και στο πετρέλαιο της, όπως και στη Βενεζουέλα, πάνω από 80% των αναγκών της Δύσης σε καύσιμα διέρχονται από τα Στενά του Ορμούζ!

-Αν μόνο μέσα σε μια βδομάδα η τιμή του πετρελαίου σκαρφάλωσε 8% παρασύροντας και το κόστος παραγωγής και το κόστος ζωής αναλογικά, 

το CNN “προβλέπει” ότι τον Οχτώβρη, από 68$ το βαρέλι που ήταν το Σεπτέμβρη και τα 77,5$ που είναι σήμερα, θα κινηθεί στο επίπεδο των 100$! 

Κι αυτό είναι, λέει το CNN, “μια έκπληξη που κανείς δεν θέλει” κι ότι οι υπερχρεωμένες και υπερπληθωριστικές οικονομίες της Δύσης ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΕΞΟΥΝ!

-Κι ας πάμε σε κάτι ακόμα χειρότερο: 

- Έστω ότι η κρίση με το Ιράν κρατάει καιρό,

- κι έστω η Δύση, διοχετεύει και καταναλώνει σε πανάκριβες τιμές αυτό που λένε “στρατηγικά αποθέματα” που κάθε χώρα κρατάει για ώρα ανάγκης…

-ΠΟΣΟ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ;

- ΚΑΙ ΜΕΤΑ; 

ΠΩΣ ΘΑ ΖΕΙ Η ΔΥΣΗ και μάλιστα σε πολεμικές συνθήκες ΧΩΡΙΣ ΚΑΥΣΙΜΑ;

Γι’ αυτό έχουν δίκιο όσοι λένε ότι τα αδιέξοδα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ κι ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΑ για τη ΔΥΣΗ!

• Αν μετά την “πρόβα πειθαρχίας και ελέγχου των κοινωνιών” με πρόσχημα τις “πανδημίες του COVID”, επέλεξε η συλλογική Δύση τον πόλεμο σαν “διέξοδο” στην παρακμή και τη γενική κρίση, το μπλοκάρισμα δηλαδή του συστήματος τους…

• Αν μετά την Ουκρανία, την επιθετικότητα και τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας, το μόνο που πέτυχαν ήταν η ήττα τους και η κατάρρευση ή παρακμή οικονομιών σαν αυτή της Γερμανίας και της ΕΕ - σ’ αντίθεση με την ανάπτυξη της Ρωσίας, της Κίνας και των συμμάχων τους…

-η γενίκευση του πολέμου, είτε στη Μέση Ανατολή, είτε στην Ευρώπη, είτε στην Άπω Ανατολή, μπορεί θεωρητικά να οδηγήσουν και στην πλήρη κατάρρευση της συλλογικής Δύσης μέσα από το πλήρες αδιέξοδο του μοντέλου τους!

-Και τότε είναι η ώρα των λαών: 

Αν θα καταφέρει να γεννηθεί “το καινούριο” 

ή 

θα παραμείνουμε και ίσως χωθούμε βαθύτερα “στην εποχή των τεράτων” που έλεγε ο Γκράμσι…



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πρόκειται για έναν ολόληρο " λαό " που βρίσκεται σε μανιακό επεισόδιο διαρκείας και δεν υπάρχει κάποια δύναμη να τους αλυσοδέσει! Χτες χτύπησαν και φτωχοκαφενείο στη Δυτική Όχθη , στο Τουλκάρμ, όπου κάθονταν και κουτσοπερνούσαν την ώρα τους κάποιοι ταλαίπωροι Παλαιστίνιοι! Σκότωσαν 16!



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Έτσι χτυπάνε οι άνανδροι! Βομβαρδίζουν μια χώρα που δεν διαθέτει αεράμυνα. Δειλοί εγκληματίες. Βηρυτός το κόσμημα της Μέσης Ανατολής, το φθόνησαν οι κομπλεξικοί



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Σόρoς στο Μπαγκλαντές... 

Ο νέος ιδιοκτήτης ήρθε και επισκέφθηκε τον ισλαμοφασίστα δικτάτορα της χώρας .

Λευκός Οίκος : Δεν είχαμε καμία ανάμειξη με την πτώση της πρώην πρωθυπουργού Χασίνα στο Μπαγκλαντές



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η προδοσία στο Αιγαίο θα είναι «εξαιρετικά υψηλού επιπέδου».

''Μαρτυράνε δίχως ξύλο στην κυβέρνηση Μητσοτάκη! Ο Γιώργος Γεραπετρίτης αποκάλυψε –αυτό που γνωρίζαμε από την Άγκυρα– ότι οι συνομιλίες για τον διαμοιρασμό του Αιγαίου με την Τουρκία έχουν δρομολογηθεί και θα είναι «εξαιρετικά υψηλού επιπέδου». Εξερχόμενος την Πέμπτη από την κλειστή ενημέρωση της Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων, ο αρμόδιος υπουργός επιβεβαίωσε τις πληροφορίες ότι αναβαθμίζονται οι διμερείς συνομιλίες, όπως ανέφερε πρόσφατα το Reuters.

«Η επόμενη φάση θα είναι η διερεύνηση για το αν υπάρχει πλαίσιο για να πάμε στην β΄ φάση, που θα είναι η οριοθέτηση. Αυτή είναι η προκριματική φάση» είπε σε δημοσιογράφους ο υπουργός Εξωτερικών.

Ο κ. Γεραπετρίτης έδωσε έμφαση στην αναβάθμιση του Κυπριακού, όπως την χαρακτήρισε, λέγοντας πως βρίσκεται στην καλύτερη στιγμή τον τελευταίο 1,5 χρόνο. Εντούτοις, ο ΥΠΕΞ ξεχνά την δήλωση του Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, από βήματος της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, όταν ζήτησε μετ’ επιτάσεως την αναγνώριση του ψευδοκράτους.''



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η IDF ετοιμάζει 3 Τάγματα Λεγεώνας Ξένων για Λίβανο με 200.000 Χριστιανούς από όλον τον κόσμο και Εβραίους Διασποράς. Σχέδιο Αποκατάστασης Μεγάλου Βασιλείου Ισραήλ, ανέγερσης Γ’ Ναού. Έχει βρεθεί ήδη ο χορηγός για ξυλεία που θα είναι .. Κέδροι (βλ. Λίβανος)! ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΛΙΒΑΝΟ KAI ΓΙΑ ΚΕΔΡΟΥΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΟ ΝΑΟ! Jerusalem Post: Ο θεός μας υποσχέθηκε τα εδάφη του Λιβάνου!

04/10/2024

Το Ισραήλ απευθήνει κάλεσμα της παλιάς φρουράς άνω των 50 ετών ( που σημαίνει έχει λειψανδρία) Το Jewish Agency ετοιμάζεται σε όλο τον κόσμο να οργανώσει σημεία στρατολόγησης Εβραίων και Χριστιανών Σιωνιστών και να συγκεντρώσει ένα ξένο σώμα 200.000 ατόμων για να βοηθήσει τη Τσαχάλ. Τρία τάγματα θα σταλούν τόσο Εβραίοι όσο και στους νέους της χώρας αυτής που δεν είναι Εβραίοι θα τους δοθεί το δικαίωμα να ζουν και να εργάζονται στο Ισραήλ στον τομέα της πληροφορικής. Σχέδιο για την αποκατάσταση του μεγάλου βασιλείου του Ισραήλ (Δαυίδ) και για την ανέγερση του Τρίτου Ναού στην Ιερουσαλήμ. Το Ισραήλ θα γίνει εκατοντάδες τόνους χρυσού, ασημιού, χαλκού και εκατομμύριο κυβικά μέτρα ξυλείας κέδρου. Ήδη μια υπερδύναμη είναι έτοιμη να παράσχει στο Ισραήλ κέδρους για την κατασκευή του Ναού.. οι λοιποί από το Λίβανο! ” και ως κέδροι του Λιβάνου ..!” ' 'αι  κέδροι του Λιβάνου  ας εφύτευσεν "

Αμερικανο-ισραηλινή δημοσιογράφος δηλώνει ότι δεν υπάρχει ο Λίβανος. Ο υπ. παιδείας του Ισραήλ δήλωσε ότι πρέπει να αφανιστεί ολοκληρωτικά ο Λίβανος. H Jerusalem Post έγραψε ότι ο θεός τον υποσχέθηκε στο Ισραήλ. Έρχεται στο Μεγάλο ΙσραήλΤις τελευταίες ημέρες ένα από τα trending θέματα στο X (πρώην Twitter) στις ΗΠΑ είναι και η φράση Μεγάλο Ισραήλ (Greater Israel) όπου οι χρήστες της πλατφόρμας σχολιάζουν την επεκτατική πολιτική του Ισραήλ.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Άνοιξαν οι Πύλες της Κόλασης στο Β Ισραήλ..

04/10/2024



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Χεζμπολάχ εξουδετερώνει αλλεπάλληλες επιθέσεις σε παραμεθόρια χωριά! ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΜΠΤΕΤΑΙ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

04/10/2024

Η Χεζμπολάχ εξουδετερώνει αλλεπάλληλες επιθέσεις σε παραμεθόρια χωριά!

Δημοσιογράφος του al Hadath επί του πεδίου η Nahid Youssef τώρα: ”Ανανέωση του βομβαρδισμού του ισραηλινού πυροβολικού σε περιοχές του νότιου Λιβάνου. Η Χεζμπολάχ ματαιώνει την τρίτη ισραηλινή απόπειρα να καταλάβει το Yaron που είναι στην παραμεθόρια ζώνη.”

Η Αντίσταση εξέδωσε ανακοίνωση σήμερα, ανακοινώνοντας την απάντηση της στις επιθέσεις του ισραηλινού στρατού στο νότο.

Η δήλωση ανέφερε: «Τα μέλη της Αντίστασης πυροδότησαν στις 04:20 το απόγευμα της Παρασκευής 10/4/2024 τρεις εκρηκτικούς μηχανισμούς εναντίον των δυνάμεων που προχωρούσαν, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν και να τραυματιστούν στις τάξεις τους».

Και συνέχισε, «Οι μαχητές της αντίστασης συγκρούστηκαν με Ισραηλινούς στρατιώτες του εχθρού στις 04:30 την ίδια μέρα, ενώ προσπαθούσαν να διεισδύσουν προς την πόλη Yaron».(Lebanon Debate)

κανάλι kann Εβραϊκό ΠΑΡΑΔΟΧΗ : οι ”κεφαλές” του Ισραηλινού Στρατού εξεπλάγησαν από την κλίμακα των δυνάμεων και του στρατού που είχε η Χεζμπολάχ κοντά στα σύνορα.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ειδήμονας: Για Λιβανέζους Χριστιανούς και  Σουνίτες -την πλειοψηφία-η Χεζμπολάχ είναι ο εγγυητής σταθερότητας στο Λίβανο, είναι εκείνη που νίκησε τη DAESH και έφερε την ασφάλεια! (Γαλλικό κανάλι CNEWS) 

04/10/2024

 Η Χεζμπολάχ δεν είναι τρομοκρατικό κίνημα.. όπως είναι οι Αδερφοί Μουσουλμάνοι. 1.000.000 ακολουθούν το κόμμα του Ναρσάλα στο Λίβανο! (Γαλλικό κανάλι CNEWS)

Ardavan Amir-Aslani δικηγόρος και συγγραφέας/δοκιμιογράφος: « 1.000.000 ακολουθούν το κόμμα του Νασράλα στο Λίβανο. Αν τους ρωτήσετε δεν θα χαρακτηρίσουν έτσι τη Νασράλα (σσ δηλ τρομοκράτη) Για τους Χριστιανούς και  Σουνίτες Λιβανέζους,  την πλειοψηφία στη χώρα, η Χεζμπολάχ ήταν ο εγγυητής μιας ορισμένης σταθερότητας στον Λίβανο . Σήμερα ο φόβος είναι ότι η αποσταθεροποίηση και η αποδυνάμωση της Χεζμπολάχ μετά τη δολοφονία του Νασράλα που επιτέλεσε το Ισραήλ άλλες εθνοθρησκευτικές ομάδες που θα θελήσουν να επιβληθούν κι έτσι ο Λίβανος θα γράψει ένα νέο εμφύλιο πόλεμο. Οπότε η οπτική της Βηρυτού έναντι της Χεζμπλάχ δεν είναι ομοίως με αυτή του Παρισιού (σσ και της Αθήνας κλπ) .Για την πλειοψηφία των Λιβανέζων συμπεριλαμβανομένων των χριστιανών Λιβανέζων που είναι συνυφασμένοι/οι με Χεζμπολάχ που είναι το κυβερνητικό κόμμα, η Χεζμπολάχ  είναι ένας σχηματισμός. που κέρδισε τη DAESH/ISIS και έφερε την ασφάλεια στη χώρα. »

Είπε ότι ο χαρακτηρισμός ”τρομοκρατία” και ”τρομοκράτης” τελεί υπό το πρίσμα της σχετικότητας και τη θέση ή την πλευρά που βρίσκεται ο καθένας . Και τόνισε ” Ρωτήστε τις οικογένειες της Γάζας που βομβαρδίζονται και αποδεικνύονται και έχουν 40.000 νεκρούς κάτι αδιαμφισβήτητο από όλες τις αρχές ρωτήστε αυτές τις οικογένειες και ότι σας πουν: οι άλλοι απέναντι είναι οι τρομοκράτες, το Ισραήλ.”

Και είπε ” οι Αδερφοί Μουσουλμάνοι αν θέλετε να είναι τρομοκρατικό κίνημα, η Χεζμπολάχ αδιαμφισβήτητα όμως δεν είναι . Όσο για το τραγικό γεγονός της 7ης Οκτωβρίου που επέτειο θα έχουμε σε λίγες μέρες να το χαρακτηρίσετε όπως θέλετε ( σσ εννοεί και τρομοκρατία) .. Στον κόσμο στη διαμάχη αυτή υπάρχουν σήμερα 2 κόσμοι οι μεν και οι δε και η διαφορετική οπτική των μεν και των δε. Ο άλλος κόσμος δεν συμμερίζεται κατά πλειοψηφία στη δυτική οπτική, τόνισε..



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πηγές ασφαλείας Λιβάνου και Χεζμπολάχ διαψεύδουν τις πληροφορίες για είσοδο του ισραηλινού στρατού σε πολλά παραμεθόρια χωριά! ( Γαλλικό κρατικό ραδιόφωνο RFI)

04/10/2024

”Πηγές ασφαλείας του Λιβάνου και άλλες από τη Χεζμπολάχ διαψεύδουν τις πληροφορίες που αναφέρουν μέσα ενημέρωσης (συμπεριλαμβανομένων Λιβανέζικων) σχετικά με την είσοδο του ισραηλινού στρατού σε πολλά παραμεθόρια χωριά.” Αναφέρει τώρα στο Χ ο Paul Khalife

ανταποκριτής στο Λίβανο και τη Συρία του Radio France Internationale (RFI)..

Από την άλλη η Τσαχάλ δημοσιοποιεί κάποια βίντεο από εισβολή σε χωριά του Λιβάνου. Η αλήθεια φαίνεται ότι είναι κάπου στη μέση οι Ισραηλινοί κομάντο με την υποστήριξη πυροβολικού και αεροπορίας επιχειρούν να προελαύνουν στο εσωτερικό της παραμεθορίας ζώνης του Λιβάνου αλλά ξαναοπισθοχωρούν δεν δύνανται ως τώρα να εδραιώσουν θέσεις γιατί αντιμετωπίζουν σθεναρή αντίσταση από την πλευρά της Χεζμπολάχ.

Hezbollah: Οι συγκρούσεις στα σύνορα συνεχίζονται εδώ και λίγες μέρες με τις ισραηλινές δυνάμεις κατοχής να προσπαθούν να περάσουν τα σύνορα, αλλά έχουν επανειλημμένα δεχθεί ενέδρα ή επίθεση από τους μαχητές της Αντίστασης, ωθώντας τους να υποχωρήσουν.(alMayadeen)

Ανταποκριτής Al-Mayadeen στο νότιο Λίβανο: Οποιαδήποτε συζήτηση για την πτώση των χωριών Kafr Kila και Adissa είναι αβάσιμη

Ο ανταποκριτής του Al-Mayadeen στο νότιο Λίβανο αρνείται τους ισχυρισμούς της ισραηλινής κατοχής σχετικά με τον έλεγχο των συνόρων χωριών με το Ισραήλ και επιβεβαιώνει ότι οι μαχητές της αντίστασης αντιμετωπίζουν, με διάφορους τρόπους, τις δυνάμεις κατοχής που προσπαθούν να διεισδύσουν στο Λίβανο.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ολονύκτιος Μαζικός βομβαρδισμός της πρωτεύουσας του Λιβάνου της Βηρυτού! Φτιάχνουν νέα Γάζα. Έκοψαν το δρόμο Βηρυτού-Δαμασκού. Απαρτχάιντ-ΓΚΕΤΟ.

04/10/2024

 Κρεματόρια παντού από τη Δ Όχθη ως τη Βηρυτό… με τη σφραγίδα της πολιτισμένης Δύσης και των χριστιανοσιωνιστών της Αμερικής..

Ολονύκτιος Μαζικός βομβαρδισμός της πρωτεύουσας του Λιβάνου της Βηρυτού χθες τη νύχτα με τόνους βομβών από τους Ισραηλινούς. Ξεθεμελίωσαν ολόκληρες πυκνοκατοικημένες συνοικίες, τρομοκρατία ωμή και βάρβαρη εν ψυχρώ μαζικές ενέργειες πολιτών εντός αστικού ιστού μέσα στα σπίτια τους. Ολόκληρες γειτονιές του Mrayjeh καταστράφηκαν ολοσχερώς από τους τελευταίους ισραηλινούς βομβαρδισμούς στο Dahyeh.

Κανιβαλισμός… Έπληξαν με πρωτοφανή αγριότητα από θαλάσσης ξηράς κι αέρος τις συνοικίες Al-Marija, Tahouitet Al-Ghadir.. Γίνεται λόγος για τουλάχιστον 20 χτυπήματα.

Το άλλοθι της μαζικής τρομοκρατικής επίθεσης τους είναι για μια ακόμη φορά ότι ο στόχος ήταν υψηλότερος βαθμός της Χεζμπολάχ.

Σύμφωνα με το ανεπίσημο όργανο της τρομοκρατικής συμμαχίας που ξεσπιτώνει και καταβαραθρώνει με ταπεινά ρατσιστικά κίνητρα και ιμπεριαλιστικά αποικιοκρατικού τύπου ελατήρια λαούς σε Ηράκ Συρία Παλαιστίνη Λιβύη Λίβανο Υεμένη τους New York Times τα χτυπήματα στο χείλος της υψηλότερης αντίληψης. τον Hachem Safieddine. ”

Η Χεζμπολάχ είναι νόμιμο πολιτικό κόμμα στο Λίβανο-με ευρεία κοινοβουλευτική εκπροσώπηση- εκ της τάξης της που αναδεικνύεται πάντα ο Πρόεδρος της Βουλής.. ..Δεν χαρακτηρίζεται ως τρομοκρατική οργάνωση στο Λίβανο..