Δευτέρα 21 Μαΐου 2018

Δευτερα 21 Μαιου 2018



Όταν οι αστυνομικοί του Τσίπρα - Κοντονή δέρνουν άγρια πολίτες που προσπαθούν να σώσουν τα σπίτια τους όλη η μνημονιακη συμμορία άκρου του τάφου σιωπή
Όταν εξαγριωμένοι πολίτες κάνουν το ίδιο σε κάποιο μέλος της μνημονιακης συμμορίας όλοι μαζί οι συμμορίτες συσπειρώνονται καταδικάζουν και αποκαλούν τους πολίτες φασίστες




--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΤΙ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΑΤΕ ΡΕ;; ΒΑΡΑΤΕ ΤΟΝ!
`Ενας απ τους πολιτικούς (λέμε τώρα) που ήταν υπέρ του αναφαίρετου δικαιώματος του ραμολί μπαρμπα Μπουταρ να ...το βουλώνει αδιαλείπτως, αλλιώς θα φάει ξύλο, ήταν εκτός από τον Ζορρό-Ψωμιάδη, ο Κ.Βελόπουλος. Αυτός ο απίθανος τύπος- παρεμπιπτόντως κι αυτός φόλα ακροδεξιός (σύμπτωση κ αυτό;)- από κάποιο trash κανάλι διαφημίζει διάφορα αξεσουάρ για χριστιανορθόδοξους ακροδεξιούς. Παλαιότερα, εκμεταλλευόμενος την απελπισία του κόσμου, πουλούσε ένα βιβλίο-νομικό βοήθημα με υποδείγματα διάφορων προσφυγών και ανακοπών κατά φόρων, τελών, αναγκαστικής εκτέλεσης από τράπεζες κλπ, το οποίο αν το δει κάποιος που έχει περάσει έστω έξω από νομική σχολή βάζει τα γέλια. Κι όμως άνθρωποι το είχαν αγοράσει για να γλυτώσουν δικηγορικά έξοδα κ βρέθηκαν μπλεγμένοι χειρότερα. Σε κάποια φάση ο αθεόφοβος πουλούσε, γατάκι Σώρρα, ιδιόχειρη, λέει, επιστολή του Ιησού Χριστού (εδώ χρειάζεται:TINAFTORE!) προς τους πιστούς του τω καιρώ εκείνω."Του ίδιου μας του Θεού", όπως έλεγε χαρακτηριστικά. `Οταν τον στριμώξανε είπε ότι όλα ήταν προϊόν μοντάζ, αλλά φυσικά δεν ήταν. Ο Εισαγγελέας είναι απασχολημένος με άλλες σοβαρές υποθέσεις αναρχικών, δεν μπορεί ν ασχοληθεί με επίλεκτα στελέχη της ακδροδεξιάς παπαρολογίας.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η ΚΑΘΑΡΗ ΕΞΟΔΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΑΠΟ (ΑΙΜΑ)ΜΕΙΩΣΕΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΩΝ



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Έφυγε απ' τη ζωη ο ( Χαρρυ Κλιν)
Βασίλης Τριανταφυλλιδης που αφησε
το δικό του, χαρακτηριστικο στίγμα, στη σατυρα και κωμωδία.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Παρασκευή σηματοδότησε 150 ημέρες από τότε που η ahed tamimi συνελήφθη για πρώτη φορά από τις ισραηλινές δυνάμεις για να υπερασπιστεί τον εαυτό της και την οικογένειά της. Η ahed συνεχίζει να υπηρετεί την μηνη ποινή της σε μια ισραηλινή φυλακή. Επί του παρόντος, υπάρχουν πάνω από 300 παλαιστίνιοι παιδιά που κρατούνται σε ισραηλινές φυλακές.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Έκτακτο 21/5/2018 – 11.00: Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα ο δημοφιλής κωμικός και σατιρικός ηθοποιός Χάρρυ Κλυνν.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το τελευταίο διάστημα είχε αναπνευστικά προβλήματα και ήταν καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι.
Ο κατά κόσμον Βασίλης Τριανταφυλλίδης γεννήθηκε στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης στις 7 Μαΐου του 1940



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Swiss made
Ο Μομπούτου Σέσε Σέκο, «ο φύλακας της ελευθερίας στο Ζαΐρ» σύμφωνα με την τιμητική διάκριση που του απένειμε ο Τζον Κένεντι το 1963, διατηρούσε στη φιλόξενη Ελβετία πέντε δισεκατομμύρια δολάρια, όλα κερδισμένα από την πείνα, τη μιζέρια, τους εξευτελισμούς και την απελπισία του φτηνού εργατικού δυναμικού της χώρας του. Μιας χώρας που ενώ διαθέτει στο έδαφός της τον πλούτο της Ευρώπης και τον ΗΠΑ μαζί, είναι η όγδοη πιο φτωχή χώρα του πλανήτη.
Κόκκινο χαλί έστρωναν οι Ελβετοί αξιωματούχοι όταν ο Μομπούτου έφτανε στο αεροδρόμιο της Γενεύης. Στρατιές από θωρακισμένες Μερσεντές παραλάμβαναν αυτόν και την συνοδεία του.
Ο φύλακας της ελευθερίας είχε έναν αποτελεσματικό σύμβουλο επί των οικονομικών που δεν τον άλλαξε ποτέ. Ο κύριος αυτός ήταν Ελβετός και ονομάζονταν Νέλο Τσέλιο (Nello Celio). Ήταν μέλος του διοικητικού συμβουλίου της τράπεζας Credit Suisse, υπήρξε για πέντε χρόνια (1968 – 1973) υπουργός Οικονομικών της Ελβετίας και το 1972 υπήρξε ταυτόχρονα και πρόεδρος της χώρας του.
Η ελεύθερη διακίνηση κεφαλαίων (αυτό το όγδοο θαύμα του κόσμου), η κλεπταποδοχή, η τοκογλυφία - και η ύβρης της απαίτησης μιας λίβρας σάρκας - αποτελούν για την Ελβετία εγγύηση για τη δημοκρατία της και πηγή της ευημερίας της.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα της ευημερίας της είναι οι ελβετικές σοκολάτες, οι καλύτερες του κόσμου. Μόνο που η Ελβετία δεν παράγει κακάο. Στο όνομα της ελευθερίας της αγοράς, το κακάο από το οποίο φτιάχνονται αυτές οι υπέροχες σοκολάτες το παράγουν παιδιά-σκλάβοι σε φυτείες της Αφρικής.
Στη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, η Ελβετία πουλούσε τις υπηρεσίες της στον Χίτλερ σε πολύ καλή τιμή. Αναδείχτηκε σε θησαυροφυλάκιο των Ναζί. Η αφοσιωμένη κλεπταποδόχος ξέπλενε τα ματωμένα λάφυρα έναντι χρήσιμου συναλλάγματος για την Γερμανία. Οι ελβετικές τράπεζες κέρδισαν υπέρογκα ποσά αγοράζοντας το χρυσάφι των θυμάτων του ναζισμού: τα κοσμήματα και τα δόντια τους. Δικαίως λοιπόν ο Χίτλερ είχε παραχωρήσει στην Ελβετική τράπεζα «Bangues Suisses» τη διαχείριση των συγγραφικών δικαιωμάτων του παραληρηματικού πονήματός του «Mein Kampf».



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ρε πως συσπειρώνονται έτσι στο πιτς φιτίλι οι μνημονιακοι απατεώνες μόλις κάποιος δικός τους τρώει φαπες από τον αγανακτισμένο ελληνικό λαό, από αυτούς που τους αρπάζουν τα σπίτια,τους μισθούς τις συντάξεις τις ίδιες τους τις ζωές
Δημοσιογράφοι, πολιτικοί, όλα τα εμισθα όργανα των τοκογλύφων δανειστών, όλα τα εμισθα όργανα, τα σκυλάκια της Βαρονιας των Αθηνών
Τουλάχιστον αλλάξτε παραμύθι, όλη η Ελλάδα φασίστες δεν περνάει πλέον, μόνο γέλιο και χλεύη προκαλεί



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Συγχαρητήρια μπράβο λαέ της Βενεζουέλας που επιβεβαιωσες την πορεία της μπολιβαριανής επανάστασης.
Σύνολο ψηφοφόρων: 11.579.649
Maduro: 7.853.962 66.70. %
Falcón:2.960.553. 25.17 %
Bertucci: 765.134. 6,61 %
Nulos: 178.560. 1.52 %



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Απεβίωσε ο Χάρρυ Κλυνν
Δευτέρα, 21 Μαΐου 2018, 10:49
Απεβίωσε το πρωί της Δευτέρας, σε ηλικία 78 ετών, ο δημοφιλής κωμικός και σατιρικός ηθοποιός Βασίλης Τριανταφυλλίδης, ευρύτερα γνωστός με το καλλιτεχνικό του ψευδώνυμο Χάρρυ Κλυνν.
Το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας. Υπέφερε από αναπνευστικό πρόβλημα.
Ο απροσδόκητος θάνατος του γιου του το 2016 του κόστισε πολύ και, όπως επεσήμαιναν οι δικοί του, δεν κατάφερε ποτέ να το ξεπεράσει.
Η κηδεία του Χάρρυ Κλυνν θα γίνει την Πέμπτη στη γενέτειρά του, στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΚΟΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΩΗΝ ΠΡΕΣΒΕΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
                       
Ολες οι ενδείξεις ενισχύουν την  πεποίθηση μας πως τα Σκόπια, ό,τι και αν δεχθούν να πουν η να κάνουν για να μπουν στο ΝΑΤΟ και στην ΕΕ, δεν θα εγκαταλείψουν το επεκτατικό τους ιδεολόγημα. Θα συνεχίσουν, κατά συνέπεια , να το προβάλλουν χρησιμοποιώντας το όνομα "Μακεδονία", έστω και αν σε αυτό προστεθεί γεωγραφικός, εθνικός η χρονικός προσδιορισμός.  Διότι ένα γεωγραφικό προσδιορισμό οι Σκοπιανοί θα τον μεταχειρίζονται για να προωθούν την προπαγάνδα τους  περί διηρημένης Μακεδονίας που θα πρέπει να επανενωθεί με διεύρυνση του κράτους των Σκοπίων. Ενας τέτοιος προσδιορισμός (Ανω Μακεδονία, Βόρεια Μακεδονία) θα επιτρέπει στους Σκοπιανούς να επιμένουν πως είναι οι μόνοι πραγματικοί Μακεδόνες, με δικό τους ελεύθερο μακεδονικό κράτος, ενώ "τα αλλα τμήματα της Μακεδονίας", το "ελληνικό" και το "βουλγαρικό", έχουν υποστεί κατάληψη η/και εθνοκάθαρση. Ενας εθνικός η χρονικός προσδιορισμός ,εξάλλου, θα παραπέμπει στην πλαστή ιστορία περί των Σλάβων που δήθεν αναμίχθηκαν με τους Αρχαίους Μακεδόνες και γέννησαν τους σημερινούς Σκοπιανούς. Τα ίδια ισχύουν και για μικτούς προσδιορισμούς, π.χ. Γκορναμακεντόνια=Ανω Μακεδονία η Novamakedonija.
                           Θα πρέπει όλοι να θυμούνται την επίσημη κρατική εγκύκλιο-προειδοποίηση του άλλοτε Υπουργού των ΗΠΑ Stettinius της 26ης Δεκεμβρίου 1944 που έγκαιρα, μόλις δημιουργήθηκε από τον Τίτο το τεχνητό μόρφωμα του "Μακεδονισμού", έλεγε μεταξύ άλλων επί λέξει: "Η Κυβέρνηση μας (των ΗΠΑ) εκτιμά ότι αναφορές σε "Μακεδονικό Εθνος", "Μακεδονική Πατρίδα" η "Μακεδονική Εθνική Ταυτότητα" συνιστούν αβάσιμη δημαγωγία, που δεν αντιπροσωπεύει εθνική η πολιτική πραγματικότητα, και διαβλέπει στην σημερινή αναζωογόνηση τους ένα προπέτασμα για επιθέσεις εναντίον της Ελλάδος."
                          Η πολιτιστική ενότητα που δημιούργησε η δράση του Μεγάλου Αλεξάνδρου έφερε τον Ελληνικό Πολιτισμό και την ελληνική γλώσσα, ως "κοινή", από την Ευρώπη μέχρι τα σύνορα της Κίνας, επί αιώνες. Κανένας δεν μπορεί να καπηλεύεται το πραγματικό αυτό γεγονός και είμαστε βέβαιοι ότι αυτή την μοναδική προσφορά του Ελληνισμού στον κόσμο καμιά ελληνική υπογραφή δεν θα σβήσει σήμερα.
                         Για τους λόγους αυτούς, ποτέ δεν πρέπει να συναινέσουμε σε όνομα των Σκοπίων που να περιέχει την λέξη Μακεδονία, ο,τι και αν κάνουν άλλες χώρες, ώστε να μη νομιμοποιήσουμε εμείς οι ίδιοι ιμπεριαλιστικές επιθέσεις εναντίον της πατρίδας μας και χάλκευση της Ιστορίας, ελληνικής και παγκόσμιας.-
ΑΘΗΝΑ 5 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017
Υπογράφουν
ΑΛΙΑΓΑΣ ΣΠΥΡΟΣ
ΔΟΚΙΑΝΟΣ ΣΠΥΡΟΣ
ΚΟΡΑΝΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΚΟΥΝΙΝΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΜΕΓΑΛΟΚΟΝΟΜΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΝΟΜΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΠΑΠΑΣΛΙΩΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
ΠΑΤΣΙΚΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΣΙΔΕΡΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΣΠΕΤΣΙΟΣ ΙΑΚΩΒΟΣ
ΣΤΟΦΟΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ
ΤΡΙΤΑΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΧΡΥΣΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σίγουρα η επίθεση που δέχτηκε ο δήμαρχος τής Θεσσαλονίκης δεν ήταν σωστή. Ωστόσο, δεν πολυακούστηκαν στα ΜΜΕ τα αίτια που τήν προκάλεσαν. Το ότι ο δήμαρχος δεν ξέρει τι λέει και τι κάνει είναι γεγονός αναμφισβήτητο αποδεικνύοντας, έτσι, το πόσο μπερδεμένος είναι όσον αφορά τα εθνικά θέματα που ταλανίζουν την ελληνική επικράτεια και τα οποία είναι προϊόντα τού εθνομηδενισμού τα οποία τα τελευταία χρόνια προωθούνται συστηματικά.
Η διαφορετικότητα τής γνώμης είναι προσωπικό και αναφαίρετο δικαίωμα τού κάθε πολίτη και κανείς δεν μπορεί να παραμβαίνει στον σχηματισμό της, ωστόσο, όποιος δεν συμφωνεί και μάλιστα με την τεκμηριωμένη ιστορική αλήθεια δεν μπορεί και δεν πρέπει να χρησιμοποιεί το βήμα που η θέση του τού δίνει για να εκφράζει δημόσια τις αρλούμπες που επικαλείται την στιγμή που άλλοι Έλληνες πολίτες δεν έχουν πρόσβαση σ’ αυτά (ΜΜΕ).
Αν ο δήμαρχος δεν συμφωνεί με την ιστορία θα έπρεπε να περιορίζεται στα δημαρχιακά του καθήκοντα και όχι να λέει κουταμάρες.  Αν ήταν, δε, συνεπής με την ορθότητα τών απόψεών του θα έπρεπε να μεταναστεύσει στην χώρα τών ονείρων του, εν προκειμένω, στην Τουρκία τού... Σουλτάνου όπου, όπως είναι γνωστό, η ελευθερία τού λόγου υπάρχει μέσα στις φυλακές και τις διώξεις.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τελικα οι Βενεζουελανοι ,ειχανε να φανε .......και χαρτι υγειας ειχανε....και ενα σκασμο φαγανε.............τους αντιπαλους του ΜΑΔΟΥΡΟΥ..........!!!!!




-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όποιος δεν έχει τύχει να δει την εκπομπή του Φώτη Λυμπερόπουλου στη ραδιοφωνικη Ελληνοφρενεια και τις αποκαλύψεις που έκανε αυτός για την "κατάληψη" του City Plaza θα σας πω μόνο το εξής..
Οι ΜΚΟ που τρέχουν αυτό το Project παίρνουν εντολή απευθείας από το Γερμανικό κράτος και εντάσσονται στο πρόγραμμα παγίδευσης των Προσφύγων στην χώρα μας που έχει βάλει μπροστά η Ναζιστική Γερμανία.
Οι σύγχρονοι "Αριστεροί" Γερμανοτσολιάδες που λειτουργούν κατ'εντολή της Κυβέρνησης, είναι οι υπεύθυνοι για όλα τα δεινά που βιώνουν οι Πρόσφυγες.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Στην Πρεσβεία του Ισραήλ έχουν πανικοβληθεί σε τέτοιο βαθμό που βάλανε το τσιράκι τους να τρομοκρατήσει τον κόσμο.
Είναι απίστευτα τα όσα συμβαίνουν και ζούμε

Κοντονής για Μπουτάρη: Να διωχθούν και όσοι επιδοκιμάζουν δημόσια τέτοιες πρακτικές

 Και με την ευκαιρία, θέλω να πω πως επιδοκιμάζω την χρήση βίας απέναντι σε κάθε Μπουτάρη και σε κάθε Συριζαίο



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το ΚΚΕ αποχαιρετά τον Χάρρυ Κλύνν
Δευτέρα, 21 Μαΐου 2018, 18:48
«Αποχαιρετούμε ένα γνήσιο λαϊκό καλλιτέχνη, τον Βασίλη Τριανταφυλλίδη, γνωστό με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Χάρρυ Κλυνν. Χαρισματικός, με όπλο τη σάτιρα, ανέδειξε κακώς κείμενα στην πολιτική και κοινωνική ζωή της χώρας, ιδιαίτερα στις δεκαετίες του ‘70 και του ‘80» (του ΚΚΕ που ο Χαρυ Κλυν ηταν μελος του τις δεκαετιες του 70 και του 80), αναφέρει ανακοίνωση του ΚΚΕ για τον θάνατο του Χάρρυ Κλύνν, προσθέτοντας «θα τον θυμόμαστε στους χαρακτηριστικούς τύπους που υποδυόταν, αντλώντας στοιχεία από τους καθημερινούς ανθρώπους της πόλης και της υπαίθρου».
Τέλος το ΚΚΕ εκφράζει τα συλλυπητήριά του στους οικείους του.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δευτέρα, 21 Μαΐου 2018
Νικητής ο Νικολάς Μαδούρο στις προεδρικές εκλογές της Βενεζουέλας

Με πάνω από το 67% των ψήφων, ο Νικολάς Μαδούρο επανεκλέγεται πρόεδρος της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας στις χθεσινές (20/5/2018) εκλογές που πραγματοποιήθηκαν σε ειρηνικό κλίμα.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Εθνικού Εκλογικού Συμβουλίου (CNE) o υποψήφιος του Frente Amplio de la Patria), Νικολάς Μαδούρο, είναι ο νικητής των προεδρικών εκλογών της Κυριακής στη Βενεζουέλα, λαμβάνοντας 5.823.728 ψήφους.
Η πρόεδρος του CNE, ΤιμπισάΙ Λουσένα, ενημέρωσε ότι το σύνολο των ψηφοφόρων που συμμετείχε στις χθεσινές εκλογές ανήλθε σε 8.603,936.

Ο υποψήφιος Νικολάς Μαδούρο επανεκλέχθηκε με 5.823.728 ψήφους (67,7%) στις εκλογές που διεξήχθησαν ομαλά και η συμμετοχή σε αυτές έφτασε στο 46,1%, με πρόβλεψη ότι θα φτάσει στο 48% με την ολοκλήρωση της καταμέτρησης.
Ο δεύτερος σε ψήφους υποψήφιος είναι ο Χάνρι Φαλκόν του Avanzada Progresista (AP) που έλαβε 1.820.552 ψήφους, ποσοστό 21,1%.
Τρίτος ήρθε ο Χαβιέτ Μπερτούσι, του Esperanza por el Cambio, με 925.042 ψήφους και τέταρτος ο Ρεινάλντο Κεχάδα του Unidad Política Popular 89 , με 34.614 ψήφους.
Οι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους της χώρας, ανέρχονται σε 20.526.978 και 107.284 είναι καταχωρημένοι να ψηφίσουν στο εξωτερικό. Η ψηφοφορία διεξήχθη σε 14.638 εκλογικά κέντρα και σε 13.143 εκλογικά τμήματα σε όλη την επικράτεια.
Η ψηφοφορία ξεκίνησε στις 6 το πρωί και οι κάλπες έκλεισα στις 6 το απόγευμα. Τις εκλογές παρακολούθησε μία μαζική ομάδα διεθνούς συνοδείας από όλο τον κόσμο, στην οποία συμμετείχαν πάνω μεταξύ των οποίων, πολιτικοί, ακαδημαϊκοί, βουλευτές, διανοούμενοι, δημοσιογράφοι και προσωπικότητες από τη Λατινική Αμερική, την Καραϊβική, την Ευρώπη, την Αφρική, τη Βόρεια Αμερική και την Ασία.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εξω απο το ευρώ κ την Ε.Ε.
Εθνικό νόμισμα.
Διαγραφή χρέους. Δίκη υπευθύνων. #ΕΠΑΜ



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σήμερα στις περιφερειακές εκλογές στη Val d' Aosta στην Ιταλια, η "κεντροαριστερά" (Renzi, Δημοκρατικό Κόμμα Ιταλίας) κατόρθωσε να συγκεντρώσει το τεράστιο ποσοστό του 5% και ο Μπερλουσκόνι, η παραδοσιακή δεξιά του Manfred Weber, του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος - ΕΛΚ, μπόρεσε να λάβει 3%... Γράφεται ιστορία... εκτός Περιφερειακού Συμβουλίου, της Βουλής στη Val d' Aosta, η "κεντροαριστερά" κι η δεξιά.
Μην αναζητάτε το σχήμα "Εξουσία στο Λαό" (κάτι σαν συνένωση κκε, ΛαΕ, ανταρσυα, κοινωνικές καταλήψεις, δικαιωματικούς, γκέι, λεσβίες, χωρίς σύνορα, αντιεθνικιστές, αντιρατσιστές και σια, με την στήριξη του Γάλλου Μελανσόν), είπαμε... τους εξαφάνισε ο ιταλικός λαός ("Εξουσία στο λαό" (Potere al Popolo) δεν ξεπέρασε το 1%, οι ακροδεξιοί νεοφασίστες CasaPound 1,2%, εκλογές 4 Μάρτη 2018



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πολυεθνικός "πολιτισμός" Σόρος σήμερα στο Μιλάνο

Πόλεμος συμμοριων στο κέντρο του Μιλάνο μεταξύ λαθρομεταναστών από διαφορετικές χώρες προέλευσης...
Πολεμούν για το ποιοι θα διαχειρίζονται τις πιάτσες... ναρκωτικά, πορνεία, εγκληματικότητα...
Κι όλο αυτό μέρα μεσημέρι με τους Ιταλούς πολίτες να τρέμουν από φόβο και τουρίστες που προτιμούν επιστροφή στις πατρίδες τους από τουρισμό στην Ιταλία...
* Οι ΜΚΟ, οι επαγγελματίες "αντιρατσιστές", το Βατικανό... τα 1.350 ευρώ το κεφάλι το μήνα για κάθε παράνομο μετανάστη, τα παντελόνιασαν και στ' αρχίδια τους...
Α... μου διέφυγε... εμείς είμαστε ξενόφοβοι, ρατσιστές... Μόνον που 1.350 ευρώ το μήνα για κάθε λαθρομετανάστη, δεν τα τσεπώνοπυμε, πάνε City Plaza και σια...



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο ακροδεξιός αρχηγός της Λίγκας, μαζί με τους βιομηχανικούς εργάτες, τους ανθρώπους του μόχθου, μακρυά από τα σαλόνια των "αριστερών" του Σόρος, απαντάει ως εξής στον πισωγλέντη Μακρόν:
"Οι Γάλλοι υπουργοί ας ασχοληθούν με τη Γαλλία κι ας μην έρχονται να σπάνε τα δικά μας αρχίδια. Για την  Iταλία θ' ασχοληθούμε εμείς!"
Ας κοιμηθούν ήσυχοι: Θα κάνουμε τα αντίθετα από όσα έκαναν οι προηγούμενες κυβερνήσεις. Λαθεύω;"
Ποιος πολιτικός στο Ελλαδιστάν θα διέθετε τέτοιους αδένες "ακροδεξιού";
* Αδένες... στην καθομιλούμενη ΑΡΧΙΔΙΑ!
Βάλθηκαν όλοι, δεξιοί κι "αριστεροί" να πείσουν πως η Λίγκα και το Κ5α στην Ιταλία είναι ακροδεξιοί.
Μονο που ο Σαλβινη της Λιγκας ηταν πριν στελεχος της Κομμουνιστικης Επανιδρυσης!



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Evo για τον Nicolás!
"Ο κυρίαρχος λαός της Βενεζουέλας κατάφερε μια νέα νίκη απέναντι στους πραξικοπηματίες κι επιθέσεις της βορειοαμερικανικής αυτοκρατορίας.
Εμείς, ελεύθεροι λαοί, ποτέ δεν θα υποδουλωθούμε. Συγχαρητήρια στον αδελφό Nicolás Maduro και τον τιμημένο λαό της Βενεζουέλας"
Evo Morales, σοσιαλιστής πρόεδρος της Βολιβίας



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Παλαιστινιακή μαρξιστική φατρία των ταξιαρχιών του Αμπού Αλή Μουσταφά (PFLP)  στέκονται σε αλληλεγγύη με τη Συρία!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Τσάβες ΖΕΙ! Nicolas Maduro Moros... επανεκλογή με 68%... Πρόεδρος της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας 2019-2025!
Ειλικρινή συλλυπητήρια στα εγχώρια αμερικανοτσογλάνια και κυρίως στον Γιωργάκη που στηρίζει τους ακροδεξιούς της Cia...



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δωράκια του Πούτιν στον Άσαντ!
Η Συρία παίρνει τους τελευταίας τεχνολογιας και ιδανικοτερους αντι-τανκ πυραύλους, απο τη Ρωσία



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Επιδοκιμάζω το ξύλο στον Παναγόπουλο, επιδοκιμάζω το ξύλο στον Χατζηδάκη, επιδοκιμάζω τα γιαούρτια στον Νταλάρα. Επιδοκιμάζω κάθε πράξη που σαν στόχο έχουν τους διεκπαιρεωτές της Νεοφιλελεύθερης ατζέντας
Για τον Μπουτάρη το πάω και ένα βήμα παραπέρα. Καλώ τους πάντες να τον πετάξουν μέσα στην θάλασσα
Ορίστε μαλάκα Κοντονή εδώ είμαι, πήγαινε με μέσα



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Με υστερικούς βρυχηθμούς και τρομοκρατικούς αλαλαγμούς στήνονται στο εδώλιο, από όλες τις δυνάμεις του καθεστώτος, οι «τραμπούκοι» που «λιντσάρισαν» τον Μπουτάρη…
Όλα τα ΜΜΕ (οι γενίτσαροι του κατοχικού καθεστώτος) ΚΑΙ το ΣΥΝΟΛΟ του «δημοκρατικού» πολιτικού κόσμου (τα ανδρείκελα και το διακοσμητικό ντεκόρ του 4ου Ράιχ), σαν λυσσασμένα σκυλιά, κατασπαράζουν τους «τραμπούκους» και τους «ακροδεξιούς»…
Οι τελευταίοι (οι ακροδεξιοί) έσπευσαν τάχιστα να δώσουν άλλοθι στους «δημοκρατικούς» απατεώνες και στις... πολύχρωμες πόρνες του καθεστώτος…
Θα υπήρχε αυτή η βία των θυμάτων («τραμπούκων») αν δεν υπήρχε η δική σας αχαλίνωτη, καθημερινή και κτηνώδη βία σας;
Θα υπήρχε το «λιντσάρισμα» του Μπουτάρη αν ο ίδιος ο Μπουτάρης δεν είχε συστηματικά, χρόνια και μοχθηρά λιντσάρει το λαό της Θεσσαλονίκης και ιδιαίτερα τους Πόντιους;
Δολοφονείτε ανελλιπώς και ανηλεώς τον ελληνικό λαό, ισοπεδώνετε βάναυσα την ελληνική κοινωνία, την Ιστορία και τον Πολιτισμό της χώρας, έχετε επιδοθεί, σαν εκτελεστικά όργανα του 4ου Ράιχ, σε ένα πολυκέφαλο και άγριο λιντσάρισμα της Σκέψης και της Συνείδησης, του πνεύματος και του σώματος των Ελλήνων ΚΑΙ έχετε το αβυσσαλέο ΘΡΑΣΟΣ να στιγματίζετε σαν «τραμπούκους» και «ακροδεξιούς» όσους τολμούν να απαντήσουν στη δική σας ΒΙΑ με την ΑΝΤΙ-ΒΙΑ της λαϊκής ΟΡΓΗΣ…
Έσπευσαν και αυτοί οι έμποροι της «κομμουνιστικής» μιζέριας να συνταχθούν με το λυσσασμένο σκυλολόι του καθεστώτος και να μιλήσουν για το νόμο του Λιντς…
Γι αυτούς κάθε λαϊκή εκδήλωση που δεν είναι «κλειδωμένη» στα δικά του κομματικά καλούπια δεν αναπτύσσει το «Κίνημα»…
Γι αυτό αυτοί οι «κομμουνιστές» παραμένουν «βαλσαμωμένοι» στη μιζέρια τους και ενώ ο κόσμος καίγεται αυτοί, αντί να ζωντανέψουν, πεθαίνουν και αφανίζονται…
Και όσο αφανίζονται τόσο και πιο απελπισμένα αναζητούν τη σωτηρία από το καθεστώς, τόσο και πιο δραματικά ενσωματώνονται στη Νέα Τάξη…




-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Στις 21 Μαΐου 1864 πραγματοποιήθηκε η Ένωση των νησιών του Ιονίου με την Ελλάδα, μετά από σκληρούς και αιματηρούς αγώνες κατά της βρετανικής αποικιοκρατίας.
Έκλεινε, έτσι, μια περίοδος εφτά αιώνων κατοχής των νησιών μας από τους δυτικούς κατακτητές. Νορμανδούς, Φράγκους, Βενετσιάνους, Γάλλους, Άγγλους.
Μια περίοδος κυριαρχίας της πιο σκληρής φεουδαρχίας, με τους ντόπιους ευγενείς του Libro d' oro να εκμεταλλεύονται τον μόχθο των ποπολάρων, οι οποίοι συχνά εξεγείρονταν και οι εξεγέρσεις τους πνίγονταν στο αίμα.
Είναι μύθος τα όσα λέγονται για την ευημερία, τάχα, των νησιών μας στους αιώνες της δυτικής κατοχής και για τις ελευθερίες που δήθεν απολάμβανε ο λαός μας.
Οι ξενόδουλοι του Libro d' oro τα απολάμβαναν όλ' αυτά. Οι "καταχθόνιοι", όπως τους χαρακτήριζε ο λαός. Αυτοί που όταν ξέσπασε το κίνημα των Ριζοσπαστών, με αίτημα την Ένωση με την Ελλάδα και την κατάργηση της φεουδαρχίας, βρέθηκαν στο πλευρό των κατακτητών. Φροντίζοντας να ξεχωρίζουν από την πλέμπα, ακόμη και με τη γλώσσα που μιλούσαν.
Δεν καταδέχονταν να μιλήσουν ελληνικά. Στα ιταλικά και στα αγγλικά μιλούσαν.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Συνδεσμίτες του ΠΑΟΚ είναι οι συλληφθέντες που ξυλοκοπησαν τον Μπουταρη, δεν είναι οργανωμένοι στην ΧΑ απ' ότι λεν τα ράδια εδώ στη Θεσσαλονικη  Και ηταν ολοι Ποντιοι.