Κυριακή 4 Ιουνίου 2017

Κυριακη 4 Ιουνιου 2017



Δεν έχω κανένα λόγο να υπερασπιστώ την Αφροδίτη Μάνου, πόσο μάλλον από τότε που διακήρυξε την υποστήριξή της στη μνημονιακή κυβέρνηση Τσίπρα. Όμως, δεν θα σωπάσω μπροστά στην αντιστροφή αυτού που είπε για τον Σόιμπλε. Τι ακριβώς είπε;
"Ο Σόιμπλε είναι ένας παράφρων σαδιστής πολιτικός που έγινε παραπληγικός ακριβώς γι' αυτές του τις ιδιότητες".
Νομίζω πως είναι σαφέστατη και θα ήταν ανόητο να καταγγελθεί για ρατσισμό έναντι των παραπληγικών. Δεν λέει πως είναι παράφρων σαδιστής επειδή είναι παραπληγικός, αλλά πως έγινε παραπληγικός ακριβώς επειδή είναι παράφρων σαδιστής.
Λέει πως λόγω της πολιτικής του πυροβολήθηκε και έμεινε ανάπηρος.
Στην πραγματικότητα, βέβαια, δεν συνέβη ούτε αυτό, καθώς τον Σόιμπλε τον πυροβόλησε ένας ψυχικά διαταραγμένος άνθρωπος. Και φυσικά ο Σόιμπλε δεν ασκεί αυτή τη βάρβαρη πολιτική γιατί είναι παράφρων και σαδιστής (όπως δεν ήταν και ο Χίτλερ ή ο Τσόρτσιλ ή όπως δεν είναι οι μνημονιακοί πολιτικοί στην Ελλάδα), αλλά γιατί εξυπηρετεί συγκεκριμένα ταξικά συμφέροντα.
Άλλο, όμως, αυτό κι άλλο να επιτιθόμαστε στη Μάνου αντιστρέφοντας (ή μη κατανοώντας) αυτό που είπε.




------------------------------------------------------------------------------------------------------





Για τους φίλους της ΔΕΑ που χωρίς αυταπάτες συμπορεύονται μαζί της
Αυτό εδώ,είναι ένα άρθρο της Κίνησης Απελάστε τον Ρατσισμό,για την Ουκρανία
https://www.kar.org.gr/2014/03/31/%CE%BF%CF%85%CE%BA%CF%81%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%B1-which-side-are-you-on/
 στο οποίο μας καλεί να διαλέξουμε πλευρά,την πλευρά της στημένης από την Δύση,εξέγερση του Μαιντάν,στην οποία κατά τύχη μπροστάρηδες ήταν οι Νεοναζί του Δεξιού Τομέα και του Σβόμποντα τους οποίους την παρουσία υποβαθμίζει όπως επίσης και την πραγματικότητα,που δεν είναι άλλη από το γεγονός πως η Δύση φύτεψε μία δικής της κυβέρνηση με το έτσι θέλω.
"Ένα πράγμα που πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας σχετικά με την Ουκρανία, είναι ότι τα αιτήματα του Μεϊντάν ξεκινούν από μια πραγματική βάση λαϊκών αιτημάτων. Η ανατροπή μιας αυταρχικής κυβέρνησης που καθόριζε την πολιτική της με βάση τα συμφέροντα των ολιγαρχών ήταν δίκαιο αίτημα, άσχετα από την τροπή που πήραν τα πράγματα, δηλαδή με τις δυνάμεις που επέδρασαν στο κίνημα και το αποτέλεσμα που ήταν η αντικατάσταση της κυβέρνησης του Γιανουκόβιτς από ένα εξίσου διεφθαρμένο καθεστώς, και επιπλέον με τους ναζί να παίζουν ενεργό ρόλο. Παρόλα αυτά, δεν μπορούμε να μιλάμε για φασιστικό πραξικόπημα, που στο μυαλό κάποιων θα ήταν αρκετό για να δικαιολογήσει εξωτερικές επεμβάσεις."
Η ΔΕΑ,της οποίας δημιούργημα είναι και η Κίνηση Απελάστε τον Ρατσισμό,έτρεξε να δώσει ιδεολογική νομιμοποίηση στην Ιμπεριαλιστική παρέμβαση στην χώρα και αφού πρώτα στήριξε το Μαιντάν στην συνέχεια προχώρησε στην προσπάθεια αλλοίωσης του Αντιφασιστικού μετώπου του Ντονμπάς που στην ουσία δεν τον αναγνωρίζει.

https://dea.org.gr/%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CF%86%CE%B1%CF%83%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%BF-%CF%80%CF%8C%CE%BB%CE%B5%CE%BC%CE%BF%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BF%CF%85%CE%BA%CF%81%CE%B1%CE%BD%CE%AF%CE%B1

Σοκ και Δέος ή αλλιώς ΣΕΚ και ΔΕΑ
Η μία από τις τάξεις της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και η άλλη από την ΛΑ.Ε.(πριν ήταν στο ΣΥΡΙΖΑ).
http://tillthehalt.blogspot.gr/2016/05/blog-post_34.html




----------------------------------------------------------------------------------------------------




2/6/2017
16 χρονη παλαιστινιακή κορίτσι, Nada Adbach κηδεύτηκε σήμερα. Η Νάντα  ετρεξε  και ακαριαία δολοφονήθηκε από έναν 65 χρονο ισραηλινό, τρομοκράτη οδηγό στην παράνομα κατεχόμενη #χάιφα την Τρίτη το βράδυ ενώ περπαταγε για το σπίτι της μετά από  #το ραμαζάνι ίφταρ συγκέντρωση με τέσσερις από τις φίλες της. Άλλο ένα παιδί σκότωσαν για ειναι παλαιστινιος στην πατρίδα των προγόνων, στην #παλαιστίνη. Αναπαύσου εν Ειρήνη Άγγελε.
Σχολιο.-  ωστε την πατησε ισραηλινος οδηγος ...μαλιστα ...και την αφησαν να αιμορραγησει μεχρι θανατου ...θα αλλαξω το κειμενο λοιπον
ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ Σιωνιστες στρατιωτες πυροβόλουν ένα 15χρονο Παλαιστινιο κορίτσι, το άφηνουν να αιμορραγεί και της φώναζουν "die bitch,die "(''ψοφα καργιολα ,ψοφα'')
εχει γινει καθημερινο φαινομενο να πυροβολουνε παιδια και εφηβους και ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ στην μπολιτισμενη Δυση
γενοκτονικο κρατος απαρχαιντ ,αυτο ειναι το Ισραηλ
Σχολιο.- Αυτή είναι η ειδηση. Nouf Ιnfiyat,  14 χρονων,  υπέκυψε στα τραύματα της. Έμεινε με αιμορραγία για μια ώρα πριν να πάρει οποιαδήποτε βοήθεια.
Θα μπορούσε να σωθεί χθες αφού πυροβολήθηκε από στρατιώτες της σιωνιστικής κατοχής, αλλά την ηθελαν νεκρή.
Την κοιτούσαν να αργοπεθαίνει, οταν κινείται στο έδαφος με φωνες του πόνου, αριστερά αιμορραγία για καιρό, ενώ τρομοκρατες σιωνιστες ένοπλοι άποικοι της φωνάζεις ξανά και ξανά:"να πεθάνεις σκύλα, να πεθανεις"




--------------------------------------------------------------------------------------------------




«Να μην κολακεύουμε το λαό»
«Το να συνιστούμε οικονομία στους φτωχούς είναι κάτι τόσο εξωφρενικό όσο και υβριστικό. Είναι σαν να συμβουλεύουμε έναν άνθρωπο που πεινάει να τρώει λιγότερο», έλεγε ο Όσκαρ Ουάιλντ πριν από 126 χρόνια. Αυτό έκανε σχεδόν σε όλο του τον πολιτικό βίο ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: κουνούσε το δάχτυλο στους φτωχούς να κάνουν οικονομία ενώ ο ίδιος έτρωγε με χρυσά κουτάλια.
Ήταν όντως ο πρώτος που είχε υποστηρίξει τόσο ωμά ότι το βιοτικό επίπεδο του ελληνικού λαού πρέπει να κατέβει.
Η παρακαταθήκη του αιώνιου επίτιμου, σύμφωνα με τον επικήδειο που εκφώνησε ο γιος του και σημερινός προέδρος της ΝΔ, είναι ότι μας έμαθε «να μην κολακεύουμε τον λαό», να του λέμε δυσάρεστες αλήθειες, ώστε να τον προετοιμάζουμε για τα χειρότερα, ώστε να μην έχει μετά απαιτήσεις. Είναι το σύγχρονο αντίστοιχο του «μάθε τη θέση σου και μη ζητάς πολλά», που λέγανε παλιά οι κύριοι στο «κατώτατο» υπηρετικό προσωπικό.
Από το 1999 έως το 2007 ο Μιχάλης Χριστοφοράκος είχε 23 συναντήσεις και 98 τηλεφωνικές συνομιλίες με τον πατριάρχη της οικογένειας Μητσοτάκη, σύμφωνα με την επίσημη ατζέντα του στελέχους της Ζίμενς. Αυτό δεν είναι κολακεία του λαού, αλλά αλληλοκολακεία μεγάλου κεφαλαίου και πολιτικού ανδρός, με προφανές υλικό όφελος. «Κάνε ό,τι σου λέω, όχι ό,τι κάνω εγώ»: αυτό είναι το επίσημο δόγμα των αφεντικών για τους εργαζόμενους και ο Κ. Μητσοτάκης το μετέφερε στην πολιτική. «Κοιτάξτε με, είμαι 70 ετών και έχω όρεξη για να δουλεύω άλλα 20 χρόνια», είχε πει στους εργάτες και τις εργάτριες στη διάρκεια επίσκεψής του στο εργοστάσιο της Πειραϊκής-Πατραϊκής στην Πάτρα.
Πράγματι, ο Κ. Μητσοτάκη επέδειξε αξιοσημείωτη χρονική αντοχή στον πολιτικό στίβο, έχοντας κατά τα άλλα εξασφαλίσει μια υψηλή ποιότητα ζωής. Δεν ξέρουμε αν θα συνέβαινε το ίδιο αν εργαζόταν 8ωρο σε κάποιο εργοστάσιο…
Σχολιο.- Ελεγε με καμαρι οτι στην κατοχη ετρωγε απο τρια συσσιτια!!!Προφανως,το θεωρουσε θεμιτο!




--------------------------------------------------------------------------------------------------



Πρωτευουσα του τρομου το Λονδινο! Βαν παρεσυρε πεζους, 3 αγνωστοι ισλαμοφασιστες κατεβηκαν και αρχισαν να μαχαιρωνουν κοσμο! «Αυτό είναι για τον Αλλαχ» φωναζαν! 7 νεκροι, 48 τραυματιες 21 σε σοβαρη κατασταση.

Σχολιο.-  Ετσι θα είναι απο δω και πέρα η ζωή στις δυτικές "κοινωνίες"... Ισλαμική τρομοκρατία, φόβος, καθεστωτική αστυνομοκρατία... και ολοκληρωτική παρακολούθηση των πολιτών. Αυτή είναι η εικόνα του πολυ-"πολιτισμού" της νέας τάξης και των χρήσιμων ηλιθίων της. Να τη συνηθίσουμε...

Σχολιο.- Επειδη το προβλημα εκτος απο εντονα θρησκευτικο-πολιτιστικο, ειναι και ταξικο, ειναι να απορει κανεις με τη μαλακυνση της φιλελεφτ "αριστερας", που πιστευει οτι μπορει να τιθασευσει τον ισλαμοφασιστικο ριζοσπαστισμο στο γκετο της Δυσης...




----------------------------------------------------------------------------------------------------




Νέα τρομοκρατική επίθεση από ισλαμιστή σημειώθηκε στην Γερμανία όταν ένας Αφγανός 41 ετών σκότωσε με μαχαίρι 5χρονο αγοράκι από τη Ρωσία και τραυμάτισε σοβαρά τη μητέρα του.
Όπως μεταδίδει το διεθνές ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters, (4/6/2017,  10.59), το έγκλημα σημειώθηκε σε στη νότια Γερμανία στην πόλη Ρέγκενσμπουργκ, σε σπίτι που φιλοξενεί πρόσωπα που ζητούν άσυλο στη χώρα.
Η αστυνομία που επενέβη πυροβόλησε και σκότωσε τον Αφγανό. Το 6χρονο αδερφάκι του άτυχου πεντάχρονου παρακολουθείται από ειδικούς γιατρούς, καθώς υπέστη μεγάλο σοκ κατά την επίθεση…
Η αστυνομία ειδοποιήθηκε για το περιστατικό μέσω μιας κλήσης έκτακτης ανάγκης σε περίπου 16:50 τοπική ώρα. Ο καλών είπε ότι ο άνδρας είχε πάρει στα χέρια του ένα αγόρι και του εκανε επίθεση με μαχαίρι. Πριν εξουδετερωθεί, ο δράστης τραυματισε και η μητέρα του αγοριού, μια 47χρονη ρωσίδα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύματα που δεν απειλούν τη ζωή της Το. άλλο παιδί της, ένα εξάχρονο αγόρι, το οποίο ήταν παρών στη σκηνή κατά τη στιγμή της βάρβαρης επίθεσης, είναι συγκλονισμένο αλλά σώο και αβλαβές, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.

Σχολιο.- "Η Άγκελα Μέρκελ επέτρεψε πάνω από ένα εκατομμύριο πρόσφυγες να εισέλθουν σε γερμανικό έδαφος τα τελευταία δύο χρόνια, ενώ η επιδοματική πολιτική της γερμανικής κυβέρνησης σε πρόσφυγες και παράνομους μετανάστες είναι μία από τις βασικές αιτίες της δημιουργίας προσφυγικού ρεύματος στην χώρα, αλλά και κατακλυσμού της Ελλάδας με ορδές παράνομων μεταναστών και προσφύγων οι οποίοι σε ποσοστό 90% έχουν ως τελικό προορισμό την Γερμανία."




-------------------------------------------------------------------------------------------------




Gideon Levy Αυτό που έχω δει σε 30 χρόνια Υποβολή ρεπορταζ σχετικά με την ισραηλινή κατοχή
Η κατάληψη έχει τη δική της γλώσσα: Ένας Άραβας είναι ενας «τρομοκρατης», κράτηση χωρίς δίκη είναι «διοικητική», η κατοχική δύναμη είναι πάντα το θύμα και το γράψιμο για τα εγκλήματά της είναι προδοσία

read more: http://www.haaretz.com/israel-news/six-day-war-50-years/.premium-1.793196?utm_content=buffer4325e&utm_medium=social&utm_source=twitter.com&utm_campaign=buffer

Γεδεών Λεβυ: " θεωροντας τους παλαιστινίους ως θύματα και τα εγκλήματα που διαπράττονται εναντίον τους ως εγκλήματα είναι προδοσία. Ακόμα και η απεικόνιση των παλαιστινίων ως ανθρώπινα όντα θεωρείται προκλητική στο Ισραήλ."




------------------------------------------------------------------------------------------------




Τότε που στη ζωή των από κάτω η μια δεκαετία ήταν καλύτερη από την άλλη, όταν λέγαμε "μεταρρύθμιση στην παιδεία", εννοούσαμε να διοριστούν δάσκαλοι και καθηγητές για να μην κάνουν μάθημα σαράντα παιδιά στην ίδια αίθουσα. Όταν λέγαμε "εκσυγχρονισμός στην υγεία", εννοούσαμε να μην υπάρχουν ράντζα στα νοσοκομεία και να μην εξυπηρετούνται διακόσιοι ασθενείς από έναν γιατρό και δύο νοσοκόμες.
Ήταν τότε που χαιρόμασταν όταν ο οικοδόμος κατάφερνε να δουλεύει εφτάωρο, ελπίζοντας πως και οι υπόλοιποι εργαζόμενοι θα το πετύχουν. Και πως τα παιδιά μας θα δουλεύουν εξάωρο.
Που νιώθαμε όμορφα γιατί η συνταξιοδότηση κατέβαινε στα εξήντα χρόνια και δεν θα τρέχαμε για μεροκάματο στα εβδομήντα ή και στα εξήντα πέντε.
Το παιχνίδι το χάσαμε από τότε που όλο και περισσότεροι γύρω μας ανακάλυπταν πως το πρόβλημα ήταν οι τεμπέληδες δάσκαλοι, με τα είκοσι παιδιά στην τάξη, οι τεμπέλες νοσοκόμες, με τους είκοσι ασθενείς, και οι τεμπέληδες οικοδόμοι, που πέτυχαν να βγαίνουν στη σύνταξη στα πενήντα οχτώ.
Κι έτσι, μιλάμε για μεταρρύθμιση στην παιδεία, αποδεχόμενοι να στοιβάζονται και πάλι τα παιδιά μας ανά τριάντα και αύριο ανά σαράντα στις αίθουσες. Και μιλάμε για εκσυγχρονισμό στην υγεία, εννοώντας τη μείωση γιατρών και νοσοκόμων. Και χαιρόμαστε γιατί οι τεμπέληδες θα δουλεύουν πια έως τα εξήντα εφτά.
Χαίρεται ο Στουρνάρας και ο Λάτσης, χαίρεται κι ο κακομοίρης, που το παιδί του θα ζήσει όπως έζησε αυτός ο λαός πριν σηκώσει το ανάστημά του και αγωνιστεί για την αξιοπρέπειά του.




-------------------------------------------------------------------------------------------------




Στην Αθήνα τη Δευτέρα 29 Μαΐου, συγκροτήθηκε Επιτροπή Αλληλεγγύης στη Συρία από αλληλέγγυους αγωνιστές, από διαφορετικούς πολιτικούς, κοινωνικούς χώρους και κινήματα με κύριο αίτημα
να σταματήσει κάθε εμπλοκή της χώρας μας, σε αυτόν τον άδικο πόλεμο!
Η Ελλάδα συμμετέχει στην τραγωδία αυτή, σαν χώρα μέλος του ΝΑΤΟ και σαν χώρα υποδοχής ενός τμήματος των προσφυγικών ροών.
Μετά και την τελευταία σύνοδο του ΝΑΤΟ, η εμπλοκή της χώρας μας στον πόλεμο στη Συρία αναβαθμίζεται, λόγω της απαίτησης των ΗΠΑ για μεγαλύτερη συμμετοχή των Ευρωπαίων εταίρων, στις «υποχρεώσεις» της Συμμαχίας.
Δεν είναι ήδη αρκετό για την ιμπεριαλιστική υπερδύναμη, το ότι η Ελλάδα της κρίσης, είναι 2η μετά τις ΗΠΑ , με ποσοστό δαπανών επί του ΑΕΠ της για το ΝΑΤΟ , 4,5 δις δολάρια το χρόνο!
Ούτε ότι η Βάση της Σούδας συμμετέχει στην επέμβαση. Απαιτούν και άλλα!
Ο ελληνικός λαός ήδη πληρώνει, και θα πληρώσει ακόμη περισσότερο στο άμεσο μέλλον, την επιλογή της κυβέρνησης να αναβαθμίσει τη συμμετοχή της στον πόλεμο.
Ζητούμε :
1) Να σταματήσει η χρήση της βάσης της Σούδας, σαν αφετηρία των δολοφονικών αεροπορικών επιθέσεων!
2) Να σταματήσει ο πόλεμος στη Συρία! Να υπάρξει ειρήνη, σταθερότητα στη περιοχή και να δημιουργηθούν συνθήκες ασφάλειας, με βάση τις προτάσεις της νόμιμης κυβέρνησης της Αραβικής Δημοκρατίας της Συρίας και των συμμάχων της, ώστε να υπάρξει το ταχύτερο δυνατό και η δυνατότητα επιστροφής των προσφύγων στη πατρίδα τους!
3)Να αποκατασταθούν οι διπλωματικές σχέσεις Ελλάδας-Συρίας.

Η Επιτροπή είναι Ανοιχτή!
ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ e - mail: epitropi.syria@gmail.com
https://www.facebook.com/epitropi.syria/?ref=notif&notif_t=page_fan&notif_id=1496499136239589
http://tillthehalt.blogspot.gr/2017/06/blog-post.html





-------------------------------------------------------------------------------------------------------



Επανεξελέγη πρωθυπουργός της Μάλτας ο Τζόζεφ Μούσκατ
 Κυριακή, 4 Ιουνίου 2017, 13:08
Ο απερχόμενος πρωθυπουργός της Μάλτας Τζόζεφ Μούσκατ επανεξελέγη, σύμφωνα με τα προκαταρκτικά αποτελέσματα των χθεσινών βουλευτικών εκλογών που διεξήχθησαν στη χώρα.

Ο Μούσκατ δήλωσε πως το Εργατικό Κόμμα του είναι ο νικητής των εκλογών.




--------------------------------------------------------------------------------------------------




Το Ισλαμοφασιστικό Κράτος εδραιώνεται με αλλοδαπούς αληταραδες μαχητές και στις Φιλιππίνες
 Κυριακή, 4 Ιουνίου 2017, 10:57
Το Ισλαμοφασιστικό Κράτος μετρά περίπου 1.200 ενοπλους αληταραδες στις Φιλιππίνες, εκ των οποίων αλλοδαποί, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Άμυνας της Ινδονησίας Ριαμιζάρντ Ριακούντου στη διάρκεια μιας διεθνούς διάσκεψης για την ασφάλεια.

Την ώρα που συνεχίζονται οι αιματηρές συγκρούσεις στο νησί Μιντανάο μεταξύ του στρατού των Φιλιππίνων και των ισλαμοφασιστών ενοπλων αληταραδων που έχουν δηλώσει πίστη στο ΙΚ, ο Ριακούντου κάλεσε από το ετήσιο φόρουμ Διάλογος του Σάνγκρι-Λα στη Σιγκαπούρη να υπάρξει περιφερειακή συνεργασία για την αντιμετώπισή τους. "Ενημερώθηκα χθες το βράδυ ότι υπάρχουν περίπου 1.200 μέλη του ΙΚ στις Φιλιππίνες, μεταξύ των οποίων περίπου 40 από την Ινδονησία", εξήγησε.

Η τρομοκρατική απειλή, περιλαμβανομένης της επικείμενης επιστροφής εκατοντάδων τζιχαντοφασιστών από τη νοτιοανατολική Ασία στις χώρες τους αφού πολέμησαν στο πλευρό του ΙΚ στη Συρία και το Ιράκ, είναι ένα από τα πλέον φλέγοντα θέματα που συζητήθηκαν στη διάρκεια αυτής της τριήμερης διάσκεψης, στην οποία συμμετείχε και ο Αμερικανός υπουργός Άμυνας Τζιμ Μάτις.

Εκατοντάδες ισλαμοφασιστες ενοπλοι αληταραδες έχουν καταλάβει και εξακολουθούν να κρατούν την πόλη Μαράουι, η πλειονότητα των κατοίκων της οποίας είναι μουσουλμάνοι, στο νότιο τμήμα των Φιλιππίνων, (εν αντιθεσι με το κρατος των Φιλιππινων που το 92% είναι καθολικοι χριστιανοι), από τις 23 Μαΐου οπότε οι δυνάμεις ασφαλείας προσπάθησαν να συλλάβουν τον επικεφαλής τους Ισνιλόν Χαπιλόν.

Περίπου 50 ενοπλοι αληταραδες εξακολουθούν να έχουν υπό τον έλεγχό τους το κέντρο της πόλης, ενώ τουλάχιστον 177 άνθρωποι, εκ των οποίων 120 ισλαμοφασιστες, έχουν σκοτωθεί μέχρι στιγμής. Ο πρόεδρος των Φιλιππίνων Ροντρίγο Ντουτέρτε έχει κηρύξει στρατιωτικό νόμο στο νησί.

Για να αντιμετωπίσουμε αυτούς "τους ξένους μαχητές", "πρέπει να βρούμε τα μέσα (…) αλλά πρέπει επίσης να φανούμε συνετοί, πρόκειται για φονικές μηχανές", τόνισε ο Ριακούντου. Πάντως ο υφυπουργός Άμυνας των Φιλιππίνων Ρικάρντο Νταβίς επεσήμανε ότι ο αριθμός των 1.200 τζιχαντοφασιστών είναι υπερβολικός, λέγοντας ότι δεν έχει ακούσει ποτέ κάτι σχετικό.

"Πραγματικά δεν γνωρίζω τίποτε. Κατά τη γνώμη μου ο αριθμός τους είναι 250 με 400, πολλοί λιγότεροι", σχολίασε. Ωστόσο επεσήμανε ότι 40 ξένοι ισλαμιστές του ΙΚ συμμετέχουν στη μάχη στο Μαράουι.

Νωρίτερα οι αρχές των Φιλιππίνων είχαν ανακοινώσει ότι οι ξένοι αυτοί μαχητές προέρχονται από τη Μαλαισία, την Ινδονησία, την Υεμένη, τη Σαουδική Αραβία και την Τσετσενία.




----------------------------------------------------------------------------------------------




Οι ΗΠΑ ελέγχουν τους λογαριασμούς στα social media σε όσους κάνουν αίτηση για βίζα
Κυριακή, 4 Ιουνίου 2017, 01:25
Οι ΗΠΑ ζητούν από τα τέλη Μαΐου από ένα μέρος όσων υποβάλλουν αίτηση για τη χορήγηση βίζας, ανεξαρτήτως εθνικότητας, πληροφορίες για την ταυτότητά και τους λογαριασμούς τους στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης στο πλαίσιο της σκλήρυνσης της αμερικανικής μεταναστευτικής πολιτικής.

Αξιωματούχος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ επιβεβαίωσε ότι ο έλεγχος αυτός τέθηκε σε εφαρμογή στις 25 Μαΐου και αφορά κάθε πρόσωπο που κάνει αίτηση για τη χορήγηση βίζας για το οποίο κρίνεται απαραίτητο να υπάρχουν πληροφορίες για τους λογαριασμούς του στο διαδίκτυο.

Εκτίμησε όμως ότι από τους νέους κανόνες θα επηρεαστεί «μόνο το 1% των περισσότερων από 13 εκατομμύρια ανθρώπων που κάνουν κάθε χρόνο σε όλο τον κόσμο αίτηση για την χορήγηση βίζας» προκειμένου να ταξιδέψουν στις ΗΠΑ.

Σε αυτό το πλαίσιο «όσοι κάνουν αίτηση για άδεια εισόδου θα πρέπει να δίνουν επιπλέον πληροφορίες, κυρίως για τους λογαριασμούς τους στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης, τους αριθμούς των προηγούμενων διαβατηρίων τους, επιπλέον πληροφορίες για τα μέλη της οικογένειάς τους και ένα πιο λεπτομερές ιστορικό των ταξιδιών, των επαφών και της εργασίας τους», εξήγησε ο αξιωματούχος.




-------------------------------------------------------------------------------------------------





Άσαντ: Τα χειρότερα έχουν περάσει
 Σάββατο, 3 Ιουνίου 2017, 22:54
Βέβαιος ότι τα χειρότερα πέρασαν και η χώρα του θα επανέλθει στην κανονικότητα μετά την ήττα των ισλαμοφασιστών εμφανίστηκε ο Μπασάρ αλ-Άσαντ.

Με τους νεκρούς να έχουν ξεπεράσει τους 320.000 κατά τη διάρκεια της αποικιοκρατικης εισβολης που ξεκίνησε από τις στημενες και πληρωμενες από τους αποικιοκρατες αντικυβερνητικές διαδηλώσεις ισλαμοφασιστων τον Μάρτιο του 2011, ο πρόεδρος της Συρίας κατηγόρησε το Σάββατο τα κράτη της Δύσης για τη διαμορφωθείσα κατάσταση.

Όπως είπε, αν σταματήσουν να βοηθούν τους ισλαμοφασιστες εξτρεμιστές, τότε η Δαμασκός, με τη βοήθεια της Μόσχας, θα νικήσει.




------------------------------------------------------------------------------------------------




Υεμένη: Θερίζει η χολέρα - εφιαλτικά σενάρια για 130.000 κρούσματα τις επόμενες ημέρες
 Σάββατο, 3 Ιουνίου 2017, 17:32
Συνολικά 600 άνθρωποι στην Υεμένη έχουν χάσει τη ζωή τους από την επιδημία χολέρας που πλήττει τη χώρα, ενώ μέχρι τώρα έχουν καταγραφεί συνολικά 70.000 κρούσματα στη σπαρασσόμενη από πόλεμο χώρα, ανακοίνωσε σήμερα η Διεθνής Επιτροπή Ερυθρού Σταυρού (ΔΕΕΣ)
.
«Ενημέρωση από την Υεμένη: 70.000 ύποπτα κρούσματα χολέρας, 600 θάνατοι. Έχουμε βοηθήσει στην περίθαλψη περίπου 15.000 ανθρώπων. Οι αριθμοί συνεχίζουν να αυξάνονται», έγραψε η ΔΕΕΣ στον λογαριασμό της στο Twitter.

Η Unicef από την πλευρά της προειδοποίησε χθες Παρασκευή ότι «ο αριθμός των ύποπτων κρουσμάτων αναμένεται να φτάσει τις 130.000 τις επόμενες δύο εβδομάδες». Σύμφωνα με την οργάνωση, μόνο τις τελευταίες 72 ώρες καταγράφηκαν τουλάχιστον 10.000 νέα κρούσματα χολέρας.
Η επιδημία της χολέρας ανακοινώθηκε τον Οκτώβριο από τις αρχές της χώρας. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας εκτιμά ότι 7,6 εκατομμύρια άνθρωποι στην Υεμένη ζουν σε περιοχές όπου υπάρχει μεγάλος κίνδυνος μετάδοσης της χολέρας.

Παράλληλα αξιωματούχοι του ΟΗΕ προειδοποιούν ότι η επιδημία απειλεί τη ζωή 1,1 εκατομμυρίου υποσιτισμένων εγκύων, που έχουν ανάγκη άμεσης βοήθειας.

Σχεδόν το ένα τέταρτο του πληθυσμού της Υεμένης χρειάζεται πλέον επισιτιστική βοήθεια, σύμφωνα με το Παγκόσμιο Επισιτιστικό Πρόγραμμα, καθώς εκατομμύρια άνθρωποι να βρίσκονται στα πρόθυρα λιμού. Εξάλλου οι υποσιτισμένοι έχουν πεσμένο ανοσοποιητικό σύστημα και κινδυνεύουν να μολυνθούν από τη χολέρα.

Επιπλέον μόνο λίγα ιατρικά κέντρα εξακολουθούν να λειτουργούν στη χώρα, ενώ τα δύο τρίτα του πληθυσμού δεν έχουν πρόσβαση σε ασφαλές, πόσιμο νερό, τονίζει ο ΟΗΕ.

Η Υεμένη σπαράσσεται από ισλαμοφασιστικη σαουδαραβικη εισβολη από το 2014, όταν οι σιίτες αντάρτες Χούτι, που υποστηρίζονται από το συνολο των στρατεύματων που είναι πιστά στην Υεμενη και στον πρώην πρόεδρο Άλι Αμπντάλα Σάλεχ, κατέλαβαν μεγάλο μέρος της χώρας. Τον Μάρτιο του 2015 ένας καθυστερημενος σουνιτοφασιστικος  συνασπισμός των σειχιδων του Αραβικου Κολπου υπό τη Σαουδική Αραβία με λεφτα και εξοπλισμο των αμερικανοευρωπαιων αποικιοκρατων, εισεβαλε για να στηρίξει τη διορισμενη από αυτους κυβέρνηση του δοσιλογου προδοτη «προέδρου» (όπως τον ονομασανε) Αμπντ Ράμπο Μάνσουρ Χάντι. Έκτοτε τουλάχιστον 10.000 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί στις συγκρούσεις, ενώ εκατομμύρια έχουν εκτοπιστεί.

Ο ΟΗΕ προειδοποιεί ότι αν δεν σταματήσουν οι συγκρούσεις και χωρίς επιπλέον χρηματοδότηση, η χολέρα θα συνεχίσει να εξαπλώνεται στην Υεμένη.




------------------------------------------------------------------------------------------------



Μας δουλευουν κανονικα μπροστα στα ματια μας,  εμπλέκονται σιγουρα και μυστικές υπηρεσίες σε τρομοκρατικές ενέργειες,   Παραλληλα ο Τραμπ( που ο ίδιος είχε πει πως η Σαουδικη Αραβια είναι ο μεγαλύτερος χρηματοδότης της τρομοκρατίας)  εκανε συμφωνία-μαμούθ μεταξυ ΗΠΑ με Σαουδική Αραβία για όπλα αξίας 380 δισ
Και η Τερεζα Μέι(πρωθυπουργος του Ηνωμένου Βασιλείου)πουλησε οπλικά συστήματα άνω των 3,5 δις στη Σαουδική Αραβία στις 6 απρίλιου 2017...
Και σκανε βομβες ''τυχαια''φυσικα λιγο πριν τις εκλογες
(Την δεκαετια του '70 βαζανε βομβες οι φασιστες και ενοχοποιουσαν τους αναρχικους,τωρα πουλανε οπλα σε αυτους που χρηματοδοτουνε τους Τζιχαντιστες )




---------------------------------------------------------------------------------------------------




''ΟΙ ΝΑΖΙ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ.
ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ.
Νέα δολοφονική επίθεση από μέλος της ναζιστικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής σήμερα στο Μαρκόπουλο Αττικής. Ο ναζί μπράβος των τραπεζιτών έπεσε με το αυτοκίνητό του πάνω στον Ίωνα Κωνσταντίνου (δεξιά στη φωτογραφία μαζί με τον Λεωνίδα Παπαδόπουλο), την ώρα που γινόταν ενημέρωση των κατοίκων για τους πλειστηριασμούς ακινήτων.
Τραυματισμένος ο συναγωνιστής διακομίστηκε στο ΚΑΤ, απ' όπου βγήκε πριν λίγο.
Η νέα εγκληματική επίθεση αποτελεί συνέπεια της ασυδοσίας των ναζί δολοφόνων που κυκλοφορούν ελεύθεροι και τρομοκρατούν ανενόχλητοι.
Συνάμα, συνιστά ένα ακόμη αποκαλυπτικό στοιχείο ως προς το ποια συμφέροντα υπηρετεί η ναζιστική συμμορία.
Αξίζει να μάθει όλος ο ελληνικός λαός το σημερινό περιστατικό. Για να ξέρει ο καθένας ποιοι είναι οι μπράβοι αυτών που επιδιώκουν να πάρουν τα σπίτια μας''




--------------------------------------------------------------------------------------------




Ότι κρύβουν ΜΜΕ & δημοσιογραφικές πόρνες! Bashar Al Assad: "ξεπεράστηκε το χειρότερο του πολέμου και ξεπεράστηκε παρά τη γιαγαντιαία υποστήριξη των τρομοκρατών από τη δύση..."

Ο Πρόεδρος της Συρίας Bashar Al Assad σε συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό της Ινδίας "Wion Tv" μεταξύ πολλών επισημαίνει: "Ξεπεράστηκε το χειρότερο του πολέμου και ξεπεράστηκε παρά τη γιαγαντιαία υποστήριξη των τρομοκρατών από τη δύση... Σήμερα η κατάσταση κινείται σε σωστή κατεύθυνση, σε καλύτερη κατεύθυνση, γιατί συντρίβουμε τους τρομοκράτες, παρά τη μεγάλη υποστήριξη που τους δίνει η δύση κι οι συμμαχοί της. Είμαι σίγουρος πως αφήσαμε πίσω μας τα χειρότερα... Η καλυτέρευση της κατάστασης στο στρατιωτικό τομέα δεν αντικατοπτρίζει το σύνολο του πλαισίου, γιατί το πρόβλημα δεν περιορίζεται στην πολεμική σύγκρουση αλλά υπάρχουν άλλα ζητήματα, όπως η ιδεολογία που προσπαθούν να διαδώσουν στη Συρία και την ευρύτερη περιοχή... Οι ΗΠΑ επιτέθηκαν τρεις φορές στον Συριακό στρατό τους τελευταίους έξι μήνες, ακριβώς ενώ μαχόταν εναντίον του ISIS και κάθε φορά που μας έκαναν επίθεση είχαμε αντεπίθεση από το ISIS στην ίδια περιοχή που ανακαταλαμβάνει τις εμπόλεμες περιοχές που είχαμε απελευθερώσει...".

Ολόκληρη η συνέντευξη του Αδέσποτου κι Αδούλωτου Λαϊκού Ηγέτη, του δημοκρατικά εκλεγμένου λιονταριού της Συρίας, του Προέδρου Άσαντ, στο βίντεο που ακολουθεί.

https://www.youtube.com/watch?v=xipylM55HUU