Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024

Τεταρτη 20 Μαρτιου 2024


Γνωρίστε τους αρνητές στράτευσης στον κατοχικό Ισραηλινό στρατό.

Ο Τal Mitnick διανύει την 3η κατά σειρά κράτησή του όπου καταδικάστηκε σε άλλες 45 μέρες φυλάκισης λόγω της άρνησης του να καταταγεί στον κατοχικό Ισραηλινό στρατό. Χθες, η Sofia Orr αποφυλακίστηκε από τις Ισραηλινές φυλακές, καθως είχε καταδικαστεί σε 20 μέρες φυλάκισης και περιμένει την επόμενη κράτησή της σε μερικές μέρες.

Καμία συνενοχή στα εγκλήματα του Ισραήλ.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Με την επιβολή δεν κερδίζεις σεβασμό, τον χάνεις.

Έρευνα: Στην Αμερική η υποστήριξη στην κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ “πέφτει” για πρώτη φορά από το 2015.

20/3/2024

Η πτώση της υποστήριξης οφείλεται στην υπερπροβολή της LGBTQ κοινότητας

Η πτώση της υποστήριξης είναι πιθανότατα αποτέλεσμα της αυξανόμενης αντίστασης κατά της ομαλοποίησης της ατζέντας LGBTQ, η οποία μπορεί να συσχετιστεί με αυτό που ορισμένοι περιγράφουν ως “κούραση LGBT”.

Για παράδειγμα, τα τελευταία χρόνια, ακτιβιστές συνέχισαν να προωθούν την LGBTQ «υπερηφάνεια», τη λεγόμενη φροντίδα «επιβεβαίωσης φύλου» και τον ακρωτηριασμό των παιδιών στο κοινό, ανεξαρτήτως ηλικίας, σε χώρους εκπαίδευσης και εργασίας. Οι σχολικές περιοχές σε διάφορες πολιτείες, όπως η Αϊόβα, το Μέριλαντ, το Μίσιγκαν, η Μινεσότα, η Πενσυλβάνια και το Ουισκόνσιν έχουν διευκολύνει τη μυστική μετάβαση φύλων για τους μαθητές, ενώ κρατούν ανενημέρωτους τους γονείς τους.

Ομοίως, οι εταιρείες χρησιμοποιούν τρανς άτομα, που συνήθως αποδεικνύονται παιδόφιλοι και σεξουαλικοί παραβάτες, για να διαφημίσουν τα προϊόντα τους.

Αυτές οι συνεχιζόμενες προσπάθειες ενός συστήματος να προωθήσει την τρανς ιδεολογία σε διάφορες δραστηριότητες, σχολεία και χώρους εργασίας, καθώς και η αντιληπτή επιβολή αυτών των ιδεών στο κοινό, ιδιαίτερα στα παιδιά, παρά τους κινδύνους που εμπεριέχει, έχουν συμβάλει στην απογοήτευση του κοινού. 

Πιο συντηρητικές πολιτείες αρχίζουν να απαγορεύουν τις διαδικασίες διεμφυλικών για ανηλίκους λόγω του ανησυχητικού και αυξανόμενου αριθμού ανηλίκων που αυτοπροσδιορίζονται ως τρανς και πιστεύουν στην ιδέα του «λάθους φύλου».

Μέχρι σήμερα, 22 πολιτείες έχουν ήδη απαγορεύσει τις χειρουργικές επεμβάσεις που επιβεβαιώνουν το φύλο με βάση τα δεδομένα της Ομοσπονδίας Ισότητας, ενός επιταχυντή υπεράσπισης που εργάζεται μαζί με κρατικές οργανώσεις LGBTQ+. Το Αρκάνσας ήταν το πρώτο το 2021, καθιστώντας υπεύθυνους τους γιατρούς εάν κάνουν αυτές τις χειρουργικές επεμβάσεις σε παιδιά.

Άλλες πολιτείες όπως η Φλόριντα, η Τζόρτζια, η Ιντιάνα, η Αϊόβα, η Λουιζιάνα, ο Μισισίπι, το Μιζούρι, η Μοντάνα, η Νεμπράσκα, η Βόρεια Καρολίνα, η Βόρεια και Νότια Ντακότα, η Οκλαχόμα, το Τενεσί, το Τέξας, η Γιούτα και η Δυτική Βιρτζίνια έχουν παρόμοιους νόμους, η καθεμία με τους δικούς της κανόνες. 



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Έλληνες ομογενείς απο τη Μαριούπολη: Η ειρήνη επέστρεψε – Σταματήστε να στέλνεται όπλα στην Ουκρανία! (βίντεο)

20/3/2024

Έλληνες ομογενείς από τη Μαριούπολη της Ουκρανίας, απευθύνουν έκκληση στις κυβερνήσεις της Ελλάδας και της Κύπρου, να σταματήσουν να στέλνουν όπλα και πολεμοφόδια στον Ζελένσκι που μπορούν να σκοτώσουν τους ίδιους.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν θέλουν μόνο ανθρωπιστική βοήθεια, όπως βιβλία και δασκάλους.

https://twitter.com/i/status/1769828186987077784

Καλό θα ήταν κάποιος να εξηγήσει σε αυτούς τους ανθρώπους ότι οι κυβερνήσεις στις οποίες αναφέρονται δεν είναι πια Ελληνικές και παίρνουν εντολές απο τις πρεσβείες.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Ελλάδα  του Μητσοτάκη: Στρατολογούσαν και εξέδιδαν ανήλικες σε ξενοδοχεία στην Αθήνα – μια 25χρονη ο “εγκέφαλος”.

20/3/2024

Σύμφωνα με την Αστυνομία, συνελήφθησαν τέσσερα άτομα για εμπορία ανθρώπων με τη μορφή της στρατολόγησης, μεταφοράς και παράδοσης σε ξενοδοχεία στο κέντρο της Αθήνας με σκοπό την εκμετάλλευση τους, καθώς φέρονται να εξέδιδαν τα ανήλικα κορίτσια.

Υπήρχαν πληροφορίες ότι ανήλικα κορίτσια εξωθούνταν στην πορνεία, σε ξενοδοχεία στο κέντρο της Αθήνας κι έτσι έγινε ευρεία αστυνομική επιχείρηση το διήμερο 17 – 18 Μαρτίου 2024 σε Βύρωνα, Αιγάλεω και πλατείες Αττικής και Ομονοίας.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν 4 άτομα, μια 25χρονη, ένας 25χρονος, ένας 54χρονος και μια 21χρονη για το αδίκημα της εμπορίας ανθρώπων κατά συρροή, άπαξ και κατ’ εξακολούθηση.

Η 25χρονη συνελήφθη επιπρόσθετα και για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών βάσει του εντάλματος σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος της.

Ειδικότερα, η 25χρονη από το καλοκαίρι του 2023 κατηγορείται ότι στρατολόγησε 7 ανήλικα κορίτσια που είχαν συμπληρώσει τα 14 έτη, αφού προηγουμένως είχε αναπτύξει φιλική σχέση μαζί τους, διευκολύνοντας την πραγματοποίηση συναντήσεων με πελάτες, με σκοπό τη γενετήσια εκμετάλλευση τους σε ξενοδοχεία ημιδιαμονής στο κέντρο της Αθήνας.

Μάλιστα φέρεται να ήταν ο “εγκέφαλος” της συμμορίας.

Από τις συναντήσεις η 25χρονη λάμβανε μέρος των χρημάτων και πολλές φορές τις συνόδευε η ίδια στα σημεία συνάντησης. Ακόμη, σε κάποιες περιπτώσεις αντί χρημάτων προμήθευε το θύματα με ναρκωτικές ουσίες.

Ο 25χρονος και 54χρονος υποστήριζαν τη μεταφορά και παράδοση των κοριτσιών στα ξενοδοχεία με τη χρήση των οχημάτων τους.

Η 21χρονη προήγαγε στη γενετήσια εκμετάλλευση των ανήλικων κοριτσιών, έχοντας λάβει μέρος των χρημάτων.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης, κατασχέθηκαν ψηφιακά πειστήρια και μικροποσότητα ναρκωτικών ουσιών. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική και μετέπειτα στην ανακριτική αρχή.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Άρνηση για απαγόρευση της υποψηφιότητας του Trump...

Άρνηση για απαγόρευση της αντίστασης στους Λαθροoεισβολείς...

Το Ανώτατο Δικαστήριο των Η.Π.Α. μάλλον δεν επιθυμεί να βρεθεί στο στόχαστρο των αντιπάλων της παγκοσμιοποίησης...


Πλήγμα από το Ανώτατο Δικαστήριο σε Μπάιντεν στον «πόλεμο» με το Τέξας

19/3/2024

To Ανώτατο Δικαστήριο αρνήθηκε να μπλοκάρει νόμο του Τέξας που επιτρέπει στις αρχές επιβολής του νόμου της πολιτείας να συλλαμβάνουν παράνομους μετανάστες, απορρίπτοντας αίτημα της κυβέρνησης του Αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν. 

Η κυβέρνηση είχε ζητήσει από το Ανώτατο Δικαστήριο να παγώσοει δικαστική απόφαση που επιτρέπει στον νόμο του Τέξας να είναι σε ισχύ ενώ κρίνεται η εγκυρότητά του από δικαστήρια κατώτερης βαθμίδας. 

Το επιχείρημα της κυβέρνησης Μπάιντεν είναι ότι ο νόμος παραβιάζει το Σύνταγμα των ΗΠΑ και τον ομοσπονδιακό νόμο, παρεμβαίνοντας στην εξουσία που έχει η κυβέρνηση να ρυθμίζει τη μετανάστευση. 

Ο κυβερνήτης του Τέξας, Γκρεγκ Άμποτ, υπέγραψε τον περασμένο Δεκέμβριο τον νόμο, γνωστό ως SB4, δίνοντας στις πολιτειακές αρχές επιβολής του νόμου το δικαίωμα να συλλαμβάνουν ανθρώπους που θεωρούνται ύποπτοι για παράνομοη είσοδο στις ΗΠΑ.

O Άμποτ δήλωσε ότι ο νόμος είναι αναγκαίος λόγω της αποτυχίας του Μπάιντεν να επιβάλλει ομοσπονδιακούς νόμους που ποινικοποιούν την παράνομη είσοδο ή επανείσοδο στη χώρα. 



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



H ηλιοθεραπεία έστω για μια μέρα αυξάνει το ρίσκο καρδιακών επεισοδίων και σταματά το ανοσοποιητικό λέει το άρθρο. Είναι ακριβώς το αντίθετο, φυσικά. Η Βιταμίνη D βοηθά το ανοσοποιητικό. Νομίζω ότι σε αυτό το σημείο μας τρολλάρουν τόσο σκληρά, γιατί απλά ξέρουν ότι είναι η μόνη πορεία της μάχης τους. Πρέπει να κάνουν τα ψέματά τους τόσο γελοία ώστε όλες οι γραμμές να θολώνουν και οι άνθρωποι να γίνονται τόσο μπερδεμένοι στη διάκριση τους που παραιτούνται και πηγαίνουν μαζί τους με τα πάντα γιατί είναι ευκολότερο από το να ξοδεύουν ώρες την ημέρα ανακτώντας το δηλητηριασμένο ένστικτό τους και τις διαλυμένες δεξιότητες κριτικής σκέψης (βλέπε: λογική).



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Επισημαίνω.... γιατί και εμείς στέλνουμε ( χωρίς να ερωτηθεί κανείς) πολεμικά πλοία ( ένα προς το παρόν) στην Ερυθρά.....

Οι Χουθι ανακοίνωσαν συνεργασία με Ρωσία, Κίνα , Bricks...


Τα δυσκολότερα έρχονται: οι Χούθι ανακοινώνουν στρατηγική συνεργασία με Ρωσία-Κίνα και BRICS

19/03/2024 | 05:31



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σε άλλα νέα, δεν πάνε και πολύ καλά τα απογευματινά χειρουργεία λόγω τεράστιας έλλειψης ιατρών,οπότε η κυβέρνηση σκέφτεται να προχωρήσει στο επόμενο βήμα,όπου θα δίνει τα νυστέρια στον ασθενή να προχωράει στην εγχείρηση που επιθυμεί μόνος του,αφού βέβαια πρώτα καταβάλλει το ποσό των 2.000 ευρώ.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εσείς το ξέρατε ότι στο ΑΠΘ στις τουαλέτες υπήρχε πυρηνικός αντιδραστήρας και κάτι αναρχοκομμουνομπαλα πήγαν να τον ανατινάξουν και να φέρουν στην χώρα πυρηνικό όλεθρο;

Κάτι πρέπει να γίνει με τα ΑΡΔ σε αυτή τη χώρα δεν ξέρω τι αλλά κάτι πρέπει να γίνει.

Σχολιο.- Και το χειρότερο είναι ότι κάποια ορνια τους πιστεύουν

Σχολιο.- πυρηνικο ριφιφι λεει ρε μλκ

Σχολιο.- κοίτα να δεις που θα ψηναν τίποτα λουκάνικα και τίποτα Σουφλακια, και θα πέταξαν τα κάρβουνα από δω κι από κει τα κωλοπαιδα....



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΥ

Το Πείραμα του προαστιακού είναι, σύμφωνα με σχετικό αστικό μύθο, υποτιθέμενο στρατιωτικό πείραμα που πραγματοποιήθηκε από το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ στο σταθμαρχείο της Οινόης στην Χαλκίδα, πιθανότατα γύρω στις 19 Μαρτίου 2024. Η αμαξοστοιχία με το πλήρωμά της υποτίθεται ότι έγινε αόρατη στις εχθρικές συσκευές.

Ενορχηστρωτής του ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΥ εικάζεται ότι ήταν ο γνωστός αστροφυσικός Άλμπερτ Αϊνστάιν!

Σχολιο.- 28 Οκτωβρίου 1943 το πείραμα της Φιλαδέλφειας

19 Μαρτίου 2024 το πείραμα της Οινόης

Σχολιο.- Με τέτοια τηλεοπτική μόρφωση της πλέμπας, θα ακούμε πολλά τέτοια τα επόμενα χρόνια...

Σχολιο.- Ρε τους πουστηδες τι εχουν φτιαξει... που εχει φτασει η επιστημη πια! Μπράβο Κυριάκο, μας έχει κάνει χώρα μέσα στις εξελίξεις, κοιτίδα του μέλλοντος είμαστε.

Σχολιο.- X-Files



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΕΊΝΑΙ ΈΝΑ ΠΟΛΥ ΕΛΆΧΙΣΤΟ ΚΟΜΜΆΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΥΠΏΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΘΙΣΜΈΝΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΎ. ΉΤΑΝ ΤΌΣΟ ΑΚΡΑΊΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΉΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΈΨΟΥΝ ΤΗΝ ΓΗ ΤΩΝ ΙΝΔΙΑΝΩΝ ΜΕ ΠΑΡΆΝΟΜΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΟ ΕΙΔΕΧΘΕΊ ΤΡΟΠΟ ΣΦΑΓΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΑΝΊΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ... ΝΟΣΗΡΌ ΑΠΕΧΘΈΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΎ ΤΡΌΠΟ ΣΚΈΨΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΆΞΕΩΝ ΠΟΥ Η ΦΑΡΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΎΕΙ ΠΕΡΊΤΡΑΝΑ ΠΟΣΟ ΕΊΝΑΙ ΙΚΑΝΟΊ ΝΑ ΒΛΆΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΌΤΗΤΑ....

ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΣΙΩΝΑΖΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΓΓΛΟΣΑΞΩΝΙΚΩΝ ΓΟΥΡΟΥΝΙΩΝ ΠΟΥ ΕΞΟΛΟΘΡΕΨΝ ΤΟΥΣ ΙΝΔΙΑΝΟΥΣ

ΤΟΚΟΓΛΥΦΊΑ,ΚΕΦΑΛΑΙΟΚΡΑΤΊΑ, ΠΊΣΩ ΑΠΟ ΤΡΆΠΕΖΕΣ, ΕΤΑΙΡΊΕΣ, ΞΕΝΟΔΟΧΕΊΑ, Δ.Ν.Τ. ΟΗΕ. ΟΡΓΑΝΏΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΆ ΣΤΉΡΙΞΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ Μ.Κ.Ο. ΈΛΕΓΧΟΣ Μ.Μ.Ε. ΈΛΕΓΧΟΣ ΕΚΛΟΓΙΚΏΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΆΤΩΝ. ΕΜΠΌΡΙΟ ΟΡΓΆΝΩΝ. ΤΡΑΦΙΝΤΙΓΚ, ΜΕ ΈΝΑΝ ΑΤΕΛΕΊΩΤΟ ΚΑΤΆΛΟΓΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΤΕΡΉΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κουνια που σε κουναγε ηλιθιε Μανωλάκη Μακρόν....πες μας πρώτα τον αριθμό των γαλλικών στρατευμάτων που έχουν χαθεί στην Ουκρανία έως τώρα.

Ο Πολωνός τέως Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου αποκάλυψε ότι «Πάνω από 1 εκατ. Ουκρανοί στρατιώτες έχουν σκοτωθεί στον πόλεμο». Εδω υπάρχουν Ουκρανοί που θέλουν να αποφύγουν την στράτευση και να ζητούν τρόπο να διαφύγουν από τα σύνορα. Άλλοι μολις πάνε στην πρωτη γραμμη παραδιδοντε στους Ρώσους για να μην σκοτωθούν και άλλοι σκοτώνονται στα μέτωπα σε όλη την Ουκρανία ή χάνουν πόδια, χέρια και γενικώς μέρος της υπόλοιπης ζωής τους κι εσυ θα στειλεις τα Γαλλόπουλα τις κότες που τους ξευτέλισαν οι στρατιώτες της Μπουργκίνα Φάσο ;



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Έκθεση των ΗΠΑ, αναφέρει μια απόπειρα οπλισμού των Ενόπλων Δυνάμεων της Β-Ε λόγω της πιθανής απόσχισης της Δημοκρατίας Σέρπσκα και πιθανών νέων συγκρούσεων στο Κοσσυφοπέδιο και τα Μετόχια.

Ποιος είναι επίτροπος δυτικών Βαλκανίων είπαμε? 

Ο Αλέξης Τζίφρας  Ο ξεφτίλας



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο πρωθυπουργός της Ιρλανδίας υπέρ της Παλαιστίνης μέσα στο Λευκό Οίκο



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Νάρκη από την Ουκρανία ξεβράστηκε στη Ρόδο – Την εντόπισε κολυμβητής. 

Ο χειμερινός κολυμβητής είδε στην περιοχή Σορωνή της Ρόδου, «κάτι να γυαλίζει στο νερό», όπως δήλωσε στο Mega, χωρίς να υποψιαστεί πως πρόκειται για νάρκη!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πρόκειται για νάρκη που έφτασε στη Μεσόγειο από την Ουκρανία, μετά από έκρηξη σε φράγμα της χώρας.

Ειδικοί σημειώνουν πως είναι πιθανόν και άλλες νάρκες να έχουν ταξιδέψει στη Μεσόγειο, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΑΚΤΙΒΙΣΤΕΣ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΝ

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΔΑ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗ ΤΟΥ ΦΙΛΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΛΟΜΠΙ

Δείτε αυτά τα σιωνιστικά απολιθώματα που είναι το ακροατήριο της πως παθαίνουν νευρικό κλονισμό, φωνάζουν στους ακτιβιστές, κλείνουν τα αυτιά τους και μετά να αρνούνται να ακούσουν επειδή οι ακτιβιστές υπέρ της Παλαιστίνης αποκαλύπτουν τα ψέματα των πολιτικών και τη συνενοχή του καθεστώτος των ΗΠΑ στη Γενοκτονία που επιτελεί το Ισραήλ



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Γάζα ήταν μια ανοιχτή φυλακή 

Έγινε ένα ανοιχτό νεκροταφείο 

Και μαζί πέθαναν και οι ψευδαισθήσεις περί ανθρωπίνων δικαιωμάτων και συνθήκη της Γενεύης ..όλα θάφτηκαν κάτω από τις Ισραηλινες βόμβες



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Τί πιέζεις τους εργατικούς ανθρώπους και τους κτηνοτρόφους αφού βρε κωλογαλονάδες γαμώ τ’ αστέρια σας και όλη την οικογένειά σας, αφού σας στέλλω είδηση όπου περνώ και δεν έρχεστε να πολεμήσωμε. Τί φταίγει ο κόσμος ο εργατικός και τους κακοπιέζεις; Έλα εσύ ρε αρχίδι και γίνε τσομπάνος και αν θέλης πρόδωσέ με. Την μίαν την βραδυάν θα με προδώσεις, την άλλη την βραδυάν θα σε κόψω σαν τ’ αρνάκι. Από σήμερα και εντεύθεν να ξεύρης εάν κακοποιήσεις τους ανθρώπους θα σε κάνωμε στρατοκαρτέρια και θα σε πελεκήσωμε με τα σπαθιά μας. Τ’ άντερα σου θα σου τα κάνωμε κοκορέτσι και θα σου τα δώσουμε να τα φας. Κι αυτή τη στιγμή σε καλούμε να έλθης βρε αρχίδι να έλθης να πολεμήσωμε εδώ απάνω εις τον άγιον Προφήτην Ηλίαν…» 

Γράμμα του Λήσταρχου Φώτου Γιαγκούλα προς τον αρχηγό της χωροφυλακής

Ο Φώτης Γιαγκούλας (... - 20 Σεπτεμβρίου 1925) ήταν θρυλικός Έλληνας λήσταρχος από το χωριό Μεταξάς Κοζάνης.

Κατηγορήθηκε για φόνους και ληστείες και αποδείχθηκε αμφιλεγόμενη προσωπικότητα. Ο Γιαγκούλας δρούσε στον μισό Όλυμπο και στα Πιέρια, την Ελασσόνα και την Κοζάνη, ενώ υπήρξε φίλος και με τον άλλο μεγάλο λήσταρχο, Θωμά Καντάρα. Σε μικρό χρονικό διάστημα η συμμορία του κατάφερε να γίνει ο φόβος και ο τρόμος του Ολύμπου, τρομοκρατώντας τους πλούσιους ορειβάτες.

Διακρίνονταν από την Συνθήκη των Κλεφτών εκείνης της εποχής. Λήστευε μόνο πλούσιους, τα κλοπιμαία τα μοιράζονταν με τους φτωχούς ανθρώπους της περιοχής του, που τον κάλυπταν από τους χωροφυλάκους, και του έδιναν τρόφιμα. Σεβόταν τις γυναίκες. Και τα ήθη και τα έθιμα του τόπου του.

Σκοτώθηκε στις 20 Σεπτεμβρίου 1925 σε συμπλοκή που κράτησε 8 ώρες με χωροφύλακες στην περιοχή Κλεφτόβρυση του Ολύμπου. Μαζί του σκοτώθηκε και ο συνεργάτης του, Πάντος Μπαμπάνης. Επίσης, σκοτώθηκε ο λήσταρχος Τσαμήτρας και ο χωροφύλακας Κωνσταντίνος Σαλιώρας. Τα κεφάλια των ληστών εκτέθηκαν σε κοινή θέα στην Κατερίνη, επάνω σε ένα κοντάρι, μπροστά στο κτήριο του δικαστηρίου για να αποθαρρυνθεί η περαιτέρω σύνταξη ληστρικών ομάδων. Σήμερα το κεφάλι του Γιαγκούλα, μαζί με το θρυλικό μαχαίρι του, την «Παρδάλα», με το οποίο εκτιμάται ότι δολοφόνησε 54 ανθρώπους, εκτίθενται στο Μουσείο Εγκληματολογίας (ΕΚΠΑ) του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αναρχικοί ΛΟΑΤΚΙ+ έκαναν αεροπειρατεια στο Enola Gay για να κλέψουν την πυρηνική βόμβα.

-εφημερίδα Ουρανός,

6 Αυγούστου 1945-



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο γνωστός κομματικοδίαιτος "Γκρούεζας"..υπάρχει και στα τρία κυβερνητικά κόμματα ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ σε χιλιάδες αντίτυπα. Άλλωστε εάν είχαμε σωθεί τι δουλειά θά 'καναν;



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



#Η_ΔΟΥΛΕΙΆ_ΔΕΝ_ΕΊΝΑΙ_ΝΤΡΟΠΉ, Μά,.. 

#Η_ΝΤΡΟΠΉ_ΔΕΝ_ΕΊΝΑΙ_ΔΟΥΛΕΙΆ. !!! Όλα κανονισμένα.!! Μόλις πρίν λίγες μέρες ό Φλωρίδης άλλαξε τά ηλικιακά όρια,..

Γι'αυτό ή δικηγόρος τού Μίχου,επικαλέστηκε τήν ποινική ευθύνη τών ανηλίκων από τά 10 έτη πλέον,.Τού #Νέου_νόμου,γιά νά στηρίξει καταλογισμό άρα καί συναίνεση τής 12χρονης.!!

Ακούω λοιπόν,ένα φρικιό –μητέρα δύο κοριτσιών –νά λέει πώς ένα παιδάκι τής Ε΄-Δημοτικού «ΕΠΕΛΕΞΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΥΤΑΝΑ,&" ΝΑ ΕΚΔΙΔΕΤΑΙ ΓΙΑ ΒΙΟΠΟΡΙΣΜΟ».!!!

Έψαξα στό διαδίκτυο καί βρήκα πως ή σκατόψυχη έχει καί όνομα και παρελθόν.:

#Βασιλική_Πανταζή,.Τής μεγάλης τού Κούγια-σχολής.Υπερασπίστηκε.: 

~Τούς ΧρυσΑλήτες,.#Κλασιδιάρη_Αλεξόπουλο καί #Μπούκουρα τής «φερόμενης δολοφονικής οργάνωσης» όπως αναφέρει.!!

~Τόν φονιά τού Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου,#Κορκονέα

~Τόν βιαστή #Προπονητή_Ιστιοπλοΐας,(ούτε νά τήν γράψει σωστά στό βιογραφικό-της ξέρει τό ντουβάρι) στήν πρώτη υπόθεση #Μetoo στήν Ελλάδα.!!

~Τόν #Πρωτοσύγκελο_Κισάμου πού κατηγορήθηκε γιά βιασμό.!!

-Δηλώνει δέ μέ καμάρι πώς είναι μέλος τής Νέας Δημοκρατίας κι"άς έχει στό #Εταιρικό της προφίλ φάτσα-κάρτα τόν #Χρυσαλήτη_Κλασιδιάρη.!!! 

Σχολιο.- Μα πρόκειται για μια γλυκύτατη νουδουλα με ύφος του μέντορα της του Κούγια, ανάλογου ύψους (1,50μ) που η δουλειά της απλά είναι περισώζει το ΟΝΕΙΔΟΣ των πελατών της!

Σχολιο.- Για να γίνει δικηγόρος, φαίνεται ότι από πολύ μικρή είχε επιλέξει να είναι (Πουτανα).!.!.!.!

Σχολιο.- Ανθρωποειδή !



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εάν αυτό το πουλί ήταν καλυμμένο με πετρέλαιο τότε αυτή η εικόνα θα είχε δημοσιευθεί παντού....

Όταν όμως έχει σκοτωθεί από την 

"πράσινη" ανεμογεννήτρια...

ούτε κουβέντα δεν ακούγεται..!!



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ του ναρκοέμπορα Αλαφούζου και ΤΑ ΝΕΑ του ναρκοέμπορα Μαρινάκη, φοιτητες τίναξαν στον αέρα πυρηνικό αντιδραστηρα με ένα αλυσοπρίονο στο  ΑΠΘ



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΒΙΝΤΕΟ «ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ»

Γιά να εχουμε μία εικόνα τών θρασύδειλων αλητων του ισραηλινού στρατου που βασανιζουν αιχμαλώτους παλαιστίνιους τούς εκτελούν πυροβολωντας τους καί καταβρέχουν τά πτωματα τους .... καί τα πλάνα τά παίρνουν καμαρώνοντας τά ιδια τά Ναζιστικά καθαρματα...

Εσυ Κούλη καθαρμα εχεις ταχθεί μέ την σωστή μεριά τής ιστορίας...ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Προφανώς, η Yulia Navalnaya πήγε στη Ρωσική Πρεσβεία στο Βερολίνο την ημέρα ψηφοφορίας και μόλις έγραψε "ΝΑΒΑΛΝΥ" σε ένα έντυπο.

Ωραία παράσταση.

Χαίρομαι που νιώθει ασφαλής μπαίνοντας σε μια ρωσική πρεσβεία, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι δεν θα εξαφανιστεί ή θα καταλήξει σαν τον Jamal Khashoggi στην πρεσβεία της Σαουδικής Αραβίας στην Τουρκία πριν από μερικά χρόνια.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι Ευρωεκλογές της Ευρώπης του σήμερα: Στην Γαλλία ζητά ψήφο και… η Ένωση Μουσουλμάνων

Αντίστοιχα μουσουλμανικά ψηφοδέλτια καταρτίζονται και σε άλλες χώρες

20.03.2024 | 17:27

Την Τρίτη η Ένωση Μουσουλμάνων Δημοκρατών της Γαλλίας ανακοίνωσε πως θα συμμετέχει στις προσεχείς Ευρωεκλογές σύμφωνα με τον ιδρυτή της Νατζίμπ Αζεργκουί.

Ο Αζεργκουί, παίζοντας το ρόλο του προβοκάτορα γιατί όλοι γνωρίζουν ότι είναι ισλαμοφασίστας του καθεστώτος και του πούστη Μακρόν, αναφερόμενος στο παλαιστινιακό ζήτημα, κάλεσε την Ευρώπη «να είναι συνεπής με τις υποσχέσεις της για ειρήνη στην ήπειρο και στον κόσμο» και εξέφρασε την πεποίθηση, ότι «η Ευρωπαϊκή Ένωση, ο μεγαλύτερος εμπορικός εταίρος του Ισραήλ, πρέπει να επιβάλει κυρώσεις εναντίον του προκειμένου να πιέσει για μια λύση στη σύγκρουση μέσω διαπραγματεύσεων».

Μάλιστα, σύμφωνα με την εφημερίδα Le Monde, αντίστοιχα ψηφοδέλτια καταρτίζονται και σε χώρες όπως η Γερμανία, η Ολλανδία, η Σουηδία ή η Ισπανία, με στόχο τη δημιουργία ενός ευρωπαϊκού συνασπισμού κομμάτων.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ρωσικό χτύπημα με Iskander στο Χάρκοβο: Είχε στόχο τις ρουκέτων των 122χλστ που αποθήκευαν οι ουκρανικές δυνάμεις 

Η επίθεση έπληξε ένα οκταώροφο κτήριο και ένα εργοστάσιο

20.03.2024 | 17:18

Συγκεκριμένα η επίθεση που πραγματοποιήθηκε από πύραυλο Iskander έπληξε ένα οκταώροφο κτήριο και ένα εργοστάσιο το οποίο σύμφωνα με ρωσικές πληροφορίες ήταν κέντρο αποθήκευσης πυρομαχικών.

Και πριν λίγη ώρα έγινε γνωστό ότι εντός του εργοστασίου βρίσκονταν αποθηκευμένα δεκάδες κιβώτια ρουκετών του συστήματος πολλαπλών εκτοξευτών RM-70 (κωδικό όνομα Vampir) των 122χλστ που όμως μπορούν να χρησιμοποιηθούν και από συστήματα BM-21.

Οι ουκρανικές δυνάμεις τις συγκεντρώνουν σε μια προσπάθεια δημιουργίας αποθέματος άμεσης υποστήριξης των μονάδων πρώτης γραμμής στην περιοχή.

Επιπλέον, από την επίθεση προκλήθηκε πυρκαγιά σε μια έκταση μεγαλύτερη των 1.000 τ.μ.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Για πρώτη φορά ρωσόφωνοι αντάρτες έπληξαν τον ουκρανικό Στρατό στην Οδησσό – Διέλυσαν αποθήκη με 50 καινούργια drones

H Mόσχα πλέον διαθέτει οργανωμένες ομάδες δολιοφθορών στα μετόπισθεν των Ουκρανοναζί στις κατεχόμενες πόλεις της Οδησσού και του Χάρκοβο που περιμένουν με αγωνία να τις απελευθερώσουν οι συμπατριώτες τους Ρώσοι από τα γουρούνια τους ουκρανοναζί και τα γαμιόλια τα καριόλα τα βορειοαμερικάνικα και ευρωενωσίτικα καθίκια

19.03.2024 | 10:25

Ρωσόφωνοι αντάρτες της Οδησσού πραγματοποίησαν εντυπωσιακό πλήγμα καταστρέφοντας μεγάλη αποθήκη του ουκρανικού Στρατού με 50 drones, μεγάλες ποσότητες πυρομαχικών αλλά και εξοπλισμό ηλεκτρονικού πολέμου (EW) των ενόπλων δυνάμεων της Ουκρανίας.

Είναι η πρώτη φορά που ένα τόσο σημαντικό πλήγμα μέσα σε ουκρανική πόλη πραγματοποιείται από ρωσόφωνους αντάρτες και όχι από τις τακτικές ρωσικές δυνάμεις.

Αυτά τα 50 drones τα είχαν παραλάβει οι Ουκρανοί μόλις πριν λίγες ημέρες και ήταν επιχειρησιακά.

Εκπρόσωπος των ρωσόφωνων δυνάμεων της Οδησσού είπε ότι η επίθεση δολιοφθοράς εξαπολύθηκε από μια ομάδα ανταρτών σε χωριό που βρίσκεται στα περίχωρα της πόλης της Οδησσού.

Ως αποτέλεσμα της επιτυχημένης επιχείρησης, περισσότερα από 50 UAVs, καθώς και ειδικά συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου, τυφέκια anti-drone, όπως και άλλος στρατιωτικός εξοπλισμός, καταστράφηκαν.

Το πλήγμα αυτό δείχνει τις δυνατότητες που προσδίδουν στους Ρώσους η ευχέρεια να μπορούν να χρησιμοποιήσουν άτομα με ρωσική εθνική συνείδηση σε περιοχές που βρίσκονται υπό τον έλεγχο των Ουκρανών.

Είναι δεδομένο ότι οι επιθέσεις αυτές θα πολλαπλασιαστούν και αποτελούν προάγγελο επιχείρησης κατάληψης της Οδησσού την οποία σχεδιάζουν οι Ρώσοι να πραγματοποιήσουν σύντομα.

Να σημειωθεί ότι οι μικρές πόλεις καθίσταται πολύ πιο εύκολα απροσπέλαστα φρούρια ακριβώς λόγω του μικρού μεγέθους τους.

Δεν ισχύει το ίδιο για το Χάρκοβο και την Οδησσό οι οποίες είναι αχανείς και με μεγάλα ποσοστά ρωσόφωνου πληθυσμού.

Αυτό σημαίνει ότι οι ουκρανικές μονάδες εντός των πόλεων αυτών θα έχουν να αντιμετωπίσουν εκτός των ρωσικών επιθέσεων και επιθέσεις από ενδοαστικούς δολιοφθορείς.

Κάτι το οποίο ήδη γίνεται στην περίπτωση της Οδησσού και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία καθώς πιστεύεται ότι το μεγάλο πλήγμα κατά Γάλλων και Βρετανών (αναφορές μιλούν για τον θάνατο τουλάχιστον 550 Δυτικών) που πραγματοποίησαν οι Ρώσοι πριν μερικές ημέρες μέσα στην πόλη συνέβη κατόπιν καταδείξεως του στόχου από ρωσόφωνους.

Θεωρείται ότι κάτι παρόμοιο ήδη διοργανώνεται και μέσα στο Χάρκοβο.



 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Προστατέψτε τα παιδιά σας από τα σεξουαλικά αρπακτικά.

 -Θέλουν να μειώσουν την ηλικία συναίνεσης για να νομιμοποιήσουν την παιδοφιλία.

-Θέλουν αυτό να γίνει το νέο φυσιολογικό.

-Θέλουν να αποδομήσουν την ταυτότητά μας.

-Θέλουν έναν παρακμιακό κόσμο.

-Θέλουν να καταστρέψουν τις παραδόσεις, τη θρησκεία, τα φύλα...

-Θέλουν μια νέα Παγκόσμια Τάξη που θα ελέγχεται από τις παγκοσμιοποιημένες ελίτ.

-Θέλουν να μην έχετε τίποτα και να είστε ευτυχισμένοι κιόλας.

-Θέλουν να εγκαταστήσουν ένα αστυνομικό κράτος .

-Θέλουν να ελέγχουν ηλεκτρονικά τα χρήματά σας και το σύστημα κοινωνικής πίστωσης.

-Θέλουν να σας ναρκώσουν δίνοντάς σας το Χόλιγουντ, το Netflix, τα ναρκωτικά, το αλκοόλ, το πορνό.

-Θέλουν να έχετε την ψευδαίσθηση της ελεύθερης επιλογής και της δημοκρατίας και να σας ελέγχουν μέσω ενός παιχνιδιού διαίρει και βασίλευε.

-Θέλουν να σας μετατρέψουν σε σκλάβους εργασίας.

-Χρησιμοποιούν τη στρατηγική του χάους για να προκαλέσουν φόβο και να μπερδέψουν τους ανθρώπους

-Εκείνοι είναι το 1%, εσείς είστε το εξαπατημένο/διαιρεμένο 99%. 

-Είναι τελικά μια μάχη ταξικής πάλης, οι "έχοντες" εναντίον των εξαθλιωμένων/ελεγχόμενων μαζών

Ενσαρκώνουν το σατανιστικό σχέδιο, εντελώς παρακμιακοί και διεστραμμένοι



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δεν στέλνουν πρόσκληση στους Ρώσους στην εθνική εορτή της 25ης Μαρτίου

Οδηγία προς όλα τα Ελληνικά διπλωματικά και προξενικά όργανα στο εξωτερικό με την οποία τους απαγορεύει να προσκαλέσουν εκπροσώπους της Ρωσίας και της Λευκορωσίας στις εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου, εξέδωσε το Υπ. Εξωτερικών.

Όταν ντράπηκε και η ντροπή. Χωρίς Ρωσία η ελληνική επανάσταση δεν θα είχε ξεκινήσει καν, πόσο μάλλον να είχε πετύχει. Η αχαριστία των κυβερνώντων δεν αντανακλά τα συναισθήματα του λαού που ξέρει την ιστορία του.

Σχολιο.- τι ντροπη!... ξεχασαν την φιλια μεταξυ των κρατων...



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Δούρειος Ίππος του Ισραήλ

Η «προσωρινή προβλήτα» που κατασκευάζεται στις μεσογειακές ακτές της Γάζας δεν είναι εκεί για να μετριάσει την πείνα, αλλά για να συλλάβει Παλαιστίνιους σε πλοία και σε μόνιμη εξορία.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όταν βλέπετε ένα θέμα να επαναλαμβάνεται στα μέσα ενημέρωσης, θα πρέπει να υποθέσετε ότι σχετίζεται με την ημερήσια διάταξη. Παρακολουθήστε τα βήματά σας, την κίνησή σας, την υγεία σας, τις εκπομπές σας. Αυτός είναι ένας τρόπος να σας πουλήσουμε σε πόλεις χωρίς αυτοκίνητα. Και οι ιδιωτικοί εργοδότες θα παρέχουν τα καρότα και τα ραβδιά για να εξασφαλίσουν τη συμμόρφωσή σας.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Τεχνητή Νοημοσύνη είναι εποικιστική αποικιοποίηση των ανθρώπων.

Σχολιο.- Η έννοια της εποικιστικής αποικιοκρατίας μπορεί να οριστεί ως ένα σύστημα καταπίεσης βασισμένο στη γενοκτονία και την αποικιοκρατία, που στοχεύει να εκτοπίσει έναν πληθυσμό ενός έθνους (συχνά αυτόχθονες) και να τον αντικαταστήσει με έναν νέο πληθυσμό εποίκων. Η αποικιοκρατία των εποίκων βρίσκει τα θεμέλιά της σε ένα σύστημα εξουσίας που διαιωνίζεται από εποίκους που καταπιέζει τα δικαιώματα και τους πολιτισμούς των αυτόχθονων ανθρώπων διαγράφοντάς το και αντικαθιστώντας το με το δικό τους. Στην περίπτωση μας οι άνθρωποι θα αντικαθίστανται από μηχανές. Ο μόνος τρόπος να επιβιώσει το τεχνοφεουδαρχικό σύστημα είναι δια της εκμετάλλευσης και της καταπίεσης.

Σχολιο.- Στο τελος, οι μηχανες, ως αποτελεσματικοτερες, θα εκτοπισουν τους ανθρωπους απο τις οικονομιες και, καποτε πιο υστερα, και απο το φυσικο περιβαλον του πλανητη: αυτα βεβαια εαν οι κοινωνιες επιμεινουν στην εφαρμογη δαρβινειων κανονων στη λειτουργια τους.

Σχολιο.- δεν είναι θέμα κοινωνών, αλλά της διεθνούς ολιγαρχίας που βλέπει να βγάζει υπεραξία από την αντικατάσταση του εργάτη από μηχανές. Ταξικός πόλεμος είναι.

Σχολιο.- 100% και το εικονικό χρήμα και η ανθρώπινη πολιορκία

Σχολιο.- μαζί με τον αποικισμό των ανθρώπινων σωμάτων μέσω του τρανσουμανισμού



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μόνο υποκλίσεις στον Ερντογάν ξέρει να κάνει...

Με εντολή Γεραπετρίτη! «Κομμένοι» από όλες τις επίσημες εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου οι Ρώσοι διπλωμάτες

Τα γιουσουφάκια σαν τον Γεραπετρίτη δεν δίνουν εντολές, εκτελούν εντολές.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το f acebook δεν λειτουργεί καλά. Έχει πρόβλημα. Δεν εμφανίζονται οι επαφές.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το Politico προβλέπει «κραχ» το 2026, για την Ελλάδα και τις υπερχρεωμένες χώρες της ΕΕ



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Με τούτα και μ' εκείνα έγινε εκατομμυριούχος η Γκρέτα. Γελάτε εσείς.

Η Γκρέτα Θαντμπεργκ μπλοκάρει την είσοδο στο σουηδικό κοινοβούλιο λέγοντας ότι η κλιματική κρίση είναι απόρροια της πολιτικής αδράνειας.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πάει και το πλοίο ΜΑDO, δεξαμενόπλοιο υγροποιημένου αερίου της Naftomar με έδρα την Ελλάδα!

Χτυπήθηκε από πύραυλο της Υεμένης χθες στον Ινδικό!

Και η φρεγάτα ΥΔΡΑ που ήταν;

Το μόνο που χτυπάνε οι Χούτις είναι όσα καράβια ανεφοδιάζουν το Ισραήλ. Τι δουλειά είχε η αλεπού στο παζάρι;



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ποτέ μου δεν κατάλαβα γιατί οι χώρες εμπιστεύονταν την αποθήκευση του χρυσού τους σε Αγγλία και Αμερική. Φαίνεται πως άλλαξε ο τροχός πια...



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Να, κάτι τέτοια βγαίνουν στο Tik Tok και θέλουν να το κλείσουν.

https://www.tiktok.com/@wake.uppp.world/video/7341112178038082824?_r=1&_t=8kp2Cy69sZR&fbclid=IwAR1pRgBEU4qO0Fub57A96imZ0VIMECAQBUbcCxoeG-cPAjuHK8qylfImREM

https://www.tiktok.com/@cancelthisclothingco/video/7346648581035576619?_r=1&_t=8kp1V3LWb9J&fbclid=IwAR02fJcd8W866W3BxJ2In5u_FxUAQ-49mG6nETL49fN2y05MZ9vX1iZwz-0

https://www.tiktok.com/@robertcroakofficial/video/7346689789715844394?_r=1&_t=8kp1iEQjaIX&fbclid=IwAR0lDY9IQLjQ5BJyar2UH04uy_VEB_YrtB0bSlVKqaE2J1dOp-lIe-yckkc



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Είμαι μηχανικός ηλεκτρονικών και λογισμικού για 40 χρόνια. Αν είχα τη δύναμη να ξαναφτιάξω τον κόσμο, θα απαγόρευα κάθε τεχνολογία - για πάντα! Η ίδια η φύση της τεχνολογίας απαιτεί τη συνεχή κατάκτηση, χειραγώγηση και έλεγχο των νόμων της φυσικής και οδηγεί στην τελική καταστροφή και αντικατάστασή της. Η τεχνολογική πρόοδος απαιτεί φυσική καταστροφή. Ανεξάρτητα από το πόσες φορές το τρέχω μέσα από το μυαλό μου, η μακροπρόθεσμη τεχνολογική πρόοδος αντικαθιστά τελικά τη ζωή!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Άρχισε η εισβολή στην Ράφα



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Τζάρεντ Κουσνέρ, ο γαμπρός του Ντόναλντ Τραμπ θέλει να εκδιωχθούν οι Παλαιστίνιοι από την Γάζα γιατί το παραθαλάσσιο οικόπεδο έχει μεγάλη αξία.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Για χιλιάδες χρόνια οι άνθρωποι ζούσαν με αυτονομία. Χρειάστηκαν 2 γενιές για να μας πάνε στην εξάρτηση του συστήματος τους. Πρέπει να βρούμε τρόπους να γυρίσουμε πίσω. Η τεχνολογία δεν είναι φίλη μας.

Πρέπει όλοι να επιστρέψουμε σε αυτό και να φέρουμε πίσω τη μαμά και τα μαγαζιά και τα εστιατόρια

Να λιμοκτονήσουν οι δισεκατομμυριούχοι εταιρείες που ελέγχουν τις ζωές μας

Ψωνίστε τοπικά υποστηρίξτε τους τοπικούς αγρότες σας και αρχίστε να μαζεύεστε από κοντά Άσε κάτω το τηλέφωνο σου



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι άνθρωποι πρέπει πραγματικά να σταματήσουν να τους αποκαλούν πόλεις 15 λεπτών. Οι πόλεις 15 λεπτών λειτουργούν με έξυπνα πρότυπα πόλης. Για να αντεπιτεθούμε σωστά δεν πρέπει να επιδοθούμε στη χρήση ακατάλληλων ορισμών. Οι τεχνοκράτες κοροϊδεύουν την κοινωνία με κακή χρήση της γλώσσας. Έχοντας τα πάντα μέσα σε 15 λεπτά είναι υπέροχο μέχρι να συνειδητοποιήσετε ότι είστε κλειδωμένοι σε μια ποινική αποικία σε κάποιο παιχνίδι πραγματικότητας Metaverse με το ψηφιακό σας δίδυμο.

*Εγώ το ονομάζω γκέτο.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Επεκτατική διάθεση Ερντογάν: ”θα προσθέσουμε και άλλα μέρη στη χώρα μας δεν αρκούμαστε σε όσα έχουμε”..δείχνει ελληνισμό αφού έκανε τη δήλωση από τη Σπάρτη (Ισπάρτα) Kαι συντριβή ελληνικού F-16 σώος ο πιλότος!!

20/03/2024

Επεκτατική διάθεση Ερντογάν: ”θα προσθέσουμε και άλλα μέρη στη χώρα μας δεν αρκούμαστε σε όσα έχουμε”..δείχνει ελληνισμό αφού έκανε τη δήλωση από τη Σπάρτη (Ισπάρτα)

Νέο καμπανάκι Ερντογάν.. πριν σημάνουν οι καμπάνες. Ένα 24ωρο αφότου δήλωσε ευθαρσώς πως θα έπρεπε η Τουρκία να έχει καταλάβει όλη την Κύπρο επανέρχεται με επεκτατική διάθεση και μάλιστα από πόλη που λέγεται Σπάρτη (σ.σ. Ισπάρτα) υποδηλώνοντας σαφώς την κατεύθυνση των προθέσεων του..

“Δεν μπορούμε να αρκεστούμε σε αυτά που μας άφησαν οι πρόγονοί μας», είπε σήμερα από τη Σπάρτη” (σ.σ. Ισπάρτα) Τις επεκτατικές του φιλοδοξίες ξετύλιξε πάλι σήμερα ο Τούρκος πρόεδρος. “Αν αρκεστούμε σε αυτά που μας άφησαν οι πρόγονοί μας, η ζωή μας σε αυτή την πατρίδα θα είναι σύντομη. Θα συνεχίσουμε προσθέτοντας συνεχώς όλο και περισσότερα σε αυτήν“.

Kαι συντριβή ελληνικού F 16 σώος ο πιλότος!!

Συναγερμός έχει σημάνει στην  Πολεμική Αεροπορία για πτώση μαχητικού αεροσκάφους F-16  στη νήσο Ψαθούρα, ΒΑ της Αλοννήσου, στο νησιωτικό σύμπλεγμα των Σποράδων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο πιλότος πρόλαβε να χρησιμοποιήσει το σύστημα εκτίναξης.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, βρίσκεται σε ασφαλές σημείο και σώος. Νωρίτερα, αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι είδαν αλεξίπτωτο κοντά στο σημείο της πτώσης…

Το αεροσκάφος είχε απογειωθεί από την 337 μοίρα της 110 πτέρυγας μάχης, στη Λάρισα και εκτελούσε εκπαιδευτική πτήση.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Ρωσία ζητάει να αναγνωρίσει η Γερμανία την πολιορκία του Λένινγκραντ ως γενοκτονία

20|03|2024 21:45

Η Ρωσία ζητάει να αναγνωρίσει η Γερμανία την πολιορκία του Λένινγκραντ κατά το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο όχι μόνο ως έγκλημα πολέμου, αλλά ως γενοκτονία.

Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών έστειλε σχετική διπλωματική διακοίνωση στο γερμανικό υπουργείο Εξωτερικών, όπως μετέδωσε το ρωσικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων TASS. Στη διακοίνωση η Γερμανία επικρίνεται για «αντιφατικό χειρισμό» του παρελθόντος.

«Γερμανικά εγκλήματα της εποχής της αποικιοκρατίας αναγνωρίζονται ως γενοκτονία, όχι όμως και τα εγκλήματα των ναζί εναντίον των λαών της Σοβιετικής Ένωσης στη διάρκεια του Δεύτερου Παγκόσμιου Πολέμου», αναφέρεται στη διακοίνωση.

«Η ρωσική πλευρά επιμένει στην επίσημη αναγνώριση τέτοιων ωμοτήτων του Τρίτου Ράιχ ως γενοκτονία», προστίθεται.

Στη διάρκεια των σχεδόν 900 ημερών της πολιορκίας της βόρειας ρωσικής πόλης του Λένινγκραντ, νυν Αγίας Πετρούπολης, από τη Βέρμαχτ και τους συμμάχους της το 1941-1944, περίπου 1,1 εκατομμύριο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους. Αναρίθμητοι άμαχοι πέθαναν από την πείνα ή το κρύο.

«Η πολιορκία του Λένινγκραντ ήταν ένα τρομερό έγκλημα πολέμου της γερμανικής Βέρμαχτ εναντίον του Λένινγκραντ και του πληθυσμού του», αναφέρει το γερμανικό υπουργείο Εξωτερικών.

Το γερμανικό υπουργείο υπογραμμίζει πως η γερμανική κυβέρνηση έχει τονίσει τα παραπάνω σε αρκετές ευκαιρίες και διατηρεί αυτή τη νομική άποψη.

Φέτος τον Ιανουάριο, κατά την 80ή επέτειο του τερματισμού της πολιορκίας, η γερμανική πρεσβεία στη Μόσχα τίμησε τη μνήμη των θυμάτων με εκδηλώσεις. Ο πρεσβευτής, Αλεξάντερ Γκραφ Λάμπσντορφ, συναντήθηκε με επιζώντες.

«Η ρωσική διπλωματία αυξάνει την πίεσή της στη Γερμανία», σημειώνει το γερμανικό πρακτορείο. Νομικά η κατηγορία της γενοκτονίας υπερβαίνει εκείνη των εγκλημάτων πολέμου.

Η Σύμβαση του 1948 των Ηνωμένων Εθνών για τη Γενοκτονία προέβλεψε ότι καταδίκες για γενοκτονία πρέπει να εκδίδουν αρμόδια δικαστήρια.

Για τις υποθέσεις πριν από το 1948, οι σχετικές κατηγορίες αντιμετωπίζονται μέσω της πολιτικής, της κοινωνίας και της ιστοριογραφίας.

Στη διακοίνωσή του, το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών επικρίνει και πάλι το γεγονός ότι η Γερμανία κατέβαλε μόνο ατομικές αποζημιώσεις σε Εβραίους θύματα της πολιορκίας.

Η Γερμανία δικαιολογεί αυτή την ιδιαίτερη μεταχείριση επικαλούμενη το γεγονός ότι οι σοβιετικοί Εβραίοι είχαν υποστεί χωριστούς διωγμούς λόγω της φυλετικής πολιτικής των ναζί.

Η αποζημίωση για τα άλλα θύματα καλύφθηκε από τις πολεμικές αποζημιώσεις που καταβλήθηκαν από τη Γερμανία μετά το 1945, σύμφωνα με τις γερμανικές αρχές. Ως ανθρωπιστική χειρονομία, η γερμανική κυβέρνηση χρηματοδοτεί ωστόσο από το 2019 κοινωνική και ιατρική αρωγή για επιζώντες της πολιορκίας στην Αγία Πετρούπολη.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τελικά η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει αλλεργία στους διεθνείς διαγωνισμούς – Με απευθείας ανάθεση πυροσβεστικά αεροπλάνα 361 εκατομμυρίων ευρώ

20|03|2024 18:10

Τελικά η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει αλλεργία στους διεθνείς διαγωνισμούς. Επιλέγει τις απευθείας αναθέσεις που τις περνάει από τη Βουλή με νόμο. Όπως έκανε με τα γαλλικά μαχητικά Rafale και τις φρεγάτες Belharra, κάνει τώρα και με τα πυροσβεστικά αεροπλάνα.

Διαβάζουμε στο site της Βουλής των Ελλήνων, ότι το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας κατέθεσε νομοσχέδιο με τίτλο «Έγκριση Σχεδίου Σύμβασης για την Προμήθεια Αεροσκαφών τύπου «DHC-515». Το εν λόγω νομοσχέδιο αφορά την έγκριση δια νόμου (γνωστή πρακτική πλέον) της προμήθειας νέων πυροσβεστικών αεροσκαφών από την Καναδική εταιρεία De Havilland, στην οποία δίνεται απ’ ευθείας ανάθεση, με τον μανδύα πάντα της διακρατικής συμφωνίας, μέσω του οργανισμού προώθησης των εξαγωγών του Καναδά.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πέλλα: Καταδικάστηκε σε κάθειρξη 13 ετών αλλά…αφέθηκε ελεύθερος 24χρονος Αλβανός που βίαζε 12χρονο! Η σεξουαλική κακοποίηση του παιδιού κράτησε τρία χρόνια!

20|03|2024 19:31

Οργή προκαλεί η απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης στην υπόθεση ενός 24χρονου Αλβανού ο οποίος βίαζε επί τρία έτη ένα αγόρι μόλις 12 ετών τότε!

Και αυτό διότι ενώ ο διεστραμμένος νεαρός κρίθηκε ένοχος για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο που συμπλήρωσε τα 12 έτη και βιασμό, κατ’ εξακολούθηση, και του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 13 ετών το δικαστήριο αποφάσισε να τον αφήσει ελεύθερο με όρους ενόψει της εκδίκασης της υπόθεσης στο εφετείο!

Η απόφαση προκαλεί τεράστια αίσθηση την στιγμή που στην χώρα μας βρίσκεται στο τελικό στάδιο η δίκη για την 12χρονη του Κολωνού (με την απαράδεκτη εισαγγελική πρόταση για τον Ηλία Μίχο και την μητέρα του κοριτσιού να προκαλεί σάλο) ενώ αποκαλύπτονται συνεχώς κυκλώματα μαστροπείας που εκμεταλλεύονται ανήλικες ψυχές.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, οι πράξεις τελέστηκαν το διάστημα μεταξύ 2018-2020 σε περιοχή της Πέλλας. Όλα ξεκίνησαν το καλοκαίρι του 2018, όταν ο κατηγορούμενος  ο οποίος, τότε, δεν είχε συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του, κάλεσε τον 12χρονο συγχωριανό του στο σπίτι του για να παίξουν βιντεοπαιχνίδι.

Εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι οι γονείς του έλειπαν σε γεωργικές εργασίες, με τη χρήση σωματικής βίας τον κακοποίησε σεξουαλικά, κάτι που επαναλήφθηκε και τα επόμενα χρόνια, άλλοτε στο σπίτι του κατηγορούμενου κι άλλοτε στα χωράφια των γονιών του, όπου τον συναντούσε.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε ύστερα από αναφορά σε Επιτροπή Διαγνωστικής Εκπαιδευτικής Αξιολόγησης και Υποστήριξης Επαγγελματικού Λυκείου, όπου φοιτούσε ο ανήλικος, κι ενώ είχε προηγηθεί άλλη μια καταγγελία σε βάρος του ίδιου κατηγορούμενου

Σχολιο.- To δικαστικό σύστημα θέλει γκρέμισμα, κάψημο και θάψιμο. Δεν πρέπει να μείνει τίποτα όρθιο.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΑΡΜΕΝΙΑ - ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ

Σχέδιο για επιστροφή 4 χωριών από το Γερεβάν

Για την αποφυγή νέου πολέμου, λέει ο Πασινιάν

Η Αρμενία είναι αναγκασμένη να επιστρέψει 4 χωριά του Αζερμπαϊτζάν που κατέχει από τις αρχές της δεκαετίας του 1990, διαφορετικά εάν δεν συμβιβαστεί θα βρεθεί σε πόλεμο με το Αζερμπαϊτζάν, τόνισε ο Αρμένιος πρωθυπουργός, Νικόλ Πασινιάν, ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη διαπραγματεύσεις για υπογραφή συνθήκης «ειρήνης».

Ο Πασινιάν μίλησε κατά τη διάρκεια συνάντησης, τη Δευτέρα, με κατοίκους παραμεθόριων περιοχών στην περιοχή Tavush της βόρειας Αρμενίας, κοντά σε μια σειρά από εγκαταλελειμμένα αζέρικα χωριά που το Γερεβάν ελέγχει από τις αρχές της δεκαετίας του 1990, μετά την ανατροπή του σοσιαλισμού στην ΕΣΣΔ.

Τα 4 χωριά, τα οποία είναι ακατοίκητα για πάνω από 30 χρόνια, έχουν στρατηγική αξία για την Αρμενία, καθώς περικλείουν τον κύριο δρόμο μεταξύ του Γερεβάν και των συνόρων με τη Γεωργία.

Το Αζερμπαϊτζάν έχει δηλώσει ότι η επιστροφή των εδαφών του, τα οποία περιλαμβάνουν επίσης αρκετούς μικροσκοπικούς θύλακες που περιβάλλονται εξολοκλήρου από αρμενικό έδαφος, είναι απαραίτητη προϋπόθεση για μια «ειρηνευτική συμφωνία», μετά και την επανακατάληψη του αζέρικου θύλακα Ναγκόρνο Καραμπάχ τον περασμένο Σεπτέμβρη.

Το ρωσικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων TASS μετέδωσε ότι ο Πασινιάν δήλωσε στους κατοίκους πως η αποτυχία συμβιβασμού για τα αμφισβητούμενα χωριά θα μπορούσε να οδηγήσει σε πόλεμο με το Αζερμπαϊτζάν «μέχρι το τέλος της εβδομάδας» και «ξέρω πώς θα τελείωνε ένας τέτοιος πόλεμος», πρόσθεσε, υπονοώντας στρατιωτική νίκη του Μπακού.

Το Αζερμπαϊτζάν συνεχίζει επίσης να ελέγχει περιοχές που αναγνωρίζονται διεθνώς ως τμήμα της Αρμενίας. Ο Αζέρος Πρόεδρος, Ιλχάμ Αλίεφ, δήλωσε πρόσφατα ότι η χώρα του είναι «πιο κοντά από ποτέ» σε συνθήκη ειρήνης με την Αρμενία.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Γεραπετρίτης... ένας ιστορικά λοβοτομημένος υπουργός δεν μπορεί να εκπροσωπεί ένα έθνος, έναν λαό, μία εθνική συνείδηση!

20/3/2024    -     23.56

Αυτή η σημαία που βλέπετε να σηκώνουν οι Έλληνες επαναστάτες του 1921, (μπλε σταυρός σε άσπρο φόντο),

είναι η σημαία του πολεμικού Ναυτικού της τσαρικής Ρωσίας!

Ας δώσω πρώτα την είδηση.

Ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας μας, Γιώργος Γεραπετρίτης, απαγόρευσε την συμμετοχή της Ρωσικής αντιπροσωπίας, στον  εορτασμό της εθνικής μας ανεξαρτησίας, που έγινε πράξη, μετά την Επανάσταση του 1821.

Βεβαίως, ένας ιστορικά λοβοτομημένος υπουργός δεν μπορεί να εκπροσωπεί ένα έθνος, έναν λαό, μία εθνική συνείδηση. Μπορεί μόνο να εκπροσωπεί τον εαυτό του, τους εξωτερικούς εργοδότες του και τον ξεπουλημένο πρωθυπουργό του με αποφάσεις που γελοιοποιούν τα ιστορικά γεγονότα και την υπόσταση της χώρας μας.

Η Ιστορία δεν ξαναγράφεται, ανάλογα με τις επιθυμίες των ξένων κυρίαρχων, που πολέμησαν και την Ελληνική Επανάσταση και την νεότερη ανεξαρτησία της χώρας μας. Υπάρχουν ντοκουμέντα που φωνάζουν, για τις ενέργειες και της μίας και της άλλης πλευράς.

Προφανώς, Κούλης και Γεραπετρίτης δεν τα έχουν διαβάσει ποτέ.

Αλλιώς θα ντρέπονταν, αν είχαν λίγη τσίπα, να προσβάλουν την ΜΟΝΑΔΙΚΗ παγκόσμια δύναμη, που μας χάρισε την εθνική μας ανεξαρτησία με την Συνθήκη της Ανδριανούπολης.

Ήταν ακριβώς εκεί, που οι Ρώσοι υποχρέωσαν τον Σουλτάνο με το πιστόλι στον κρόταφο να υπογράψει την ανεξαρτησία της Ελλάδας!

Ακόμα και οι φιλότουρκοι Άγγλοι πολιτικοί, που εμπόδισαν τους Ρώσους να φτάσουν, τότε, μέχρι την Κωνσταντινούπολη, παραδέχθηκαν ότι η συνθήκη της Ανδριανούπολης υπήρξε “το διεθνές συμβόλαιο της πολιτικής υπόστασης και αυτοτέλειας του Ελληνικού κράτους”.

Ακόμη και ο Καρλ Μάρξ, που είχε πολλά προηγούμενα με τον τσάρο έγραψε, το 1853, σε άρθρο του στη "New York Tribune":

“Ποιος έκρινε τελικά τον αγώνα όταν εξεγέρθηκαν οι Έλληνες; Όχι βέβαια οι συνωμοσίες και οι ξεσηκωμοί του Αλή Πασά, ούτε η μάχη στο Ναυαρίνο, ούτε ο Γαλλικός στρατός στο Μωριά, ούτε τα συνέδρια και τα πρωτόκολλα του Λονδίνου. Αλλά ήταν ο Ντίμπιτς που προέλασε μέσω των Βαλκανίων στην πεδιάδα του Έβρου.”

Ο Ντίμπιτς στον οποίο αναφέρθηκε ο Μαρξ ήταν ο στρατάρχης τότε του ρωσικού στρατού που νίκησε τους Οθωμανούς στην Ανδριανούπολη, στρατοπέδευσε έξω από την Κωνσταντινούπολη και περίμενε εντολή του τσάρου να συλλάβει τον σουλτάνο και να τελειώσει την Οθωμανική αυτοκρατορία. Και αυτό δεν έγινε γιατί απειλήσανε τη Ρωσία με πόλεμο η Αγγλία και η Γαλλία. Και από τότε το 1930 προέκυψε το Ανατολικό Ζήτημα, που ήταν ότι η Οθωμανική αυτοκρατορία ήταν ένας άταφος νεκρός, ότι ώρα ήθελε τη διέλυε ο τσάρος, και βασιζόταν για την ύπαρξη της στις γαλλικές λόγχες και τα αγγλικά καράβια.

Δεν θα αναφερθώ καν στην ίδρυση της Φιλικής Εταιρίας, στον ρόλο του ΥΠΕΞ του τσάρου Καποδίστρια, στον ρόλο του υπασπιστή του τσάρου Αλέξανδρου Υψηλάντη και στην Συνθήκη του Κιουτσούκ-Καϊναρτζή.

Μου αρκεί μόνο η Συνθήκη της Ανδριανούπολης, που την έχουν ξωπετάξει και από το μάθημα της Ιστορίας, στα σχολεία.

Όπως ξωπετάνε όλους τους αγωνιστές για την Ελευθερία σ΄αυτήν την χώρα!

Ντροπή και οργή μόνο!

* 14 Σεπτεμβρίου του 1829. Τότε υπογράφτηκε η Συνθήκη της Ανδριανούπολης, από τους Ρώσους νικητές των Οθωμανών με την οποία η Ελλάδα απέκτησε την εθνική της ανεξαρτησία.

*  Το απόσπασμα του Μάρξ είναι από τα "Απαντα" Καρλ Μάρξ-Φρίντριχ Ενγκελς, τόμος 9, σελίδα 394). Και το απόσπασμα αυτό συμπληρώνεται ως εξής! "...Και τον καιρό που η Ρωσία εντελώς ήσυχα και χωρίς να φοβάται τίποτα, έκανε την δουλειά της με το κομμάτιασμα της Τουρκίας, οι διπλωμάτες της Δύσης συνέχισαν να εγγυώνται και να υποστηρίζουν το στάτους κβο και το απαραβίαστο της Τουρκίας"! Αυτοί θα είναι και τώρα οι "επίσημοι προσκεκλημένοι" μας! Ουστ ξεφτιλισμένοι!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Το αγκαθωτό συρματόπλεγμα απαγόρευσης εισόδου στο Τέμενος Αλ-Άκσα... προέρχεται από την Τουρκία!

20/3/2024     -    12.45

H Λιβανέζa δημοσιογράφος και καθηγήτρια Πανεπιστημίου, Marwa Osman, αποκαλύπτει:

«Ένα νέο σκάνδαλο για το καθεστώς Ερντογάν. Ο επικεφαλής του κόμματος "Yeniden Refah Partisi" (Νέο Κόμμα Πρόνοιας), ο Φατίχ Ερμπακάν, αποκάλυψε ότι το αγκαθωτό συρματόπλεγμα που χρησιμοποιεί η αστυνομία κατοχής μέσα στο Τέμενος Αλ-Άκσα προέρχεται από την Τουρκία.

Από τις 7 Οκτωβρίου η Τουρκία έχει εξάγει αγκαθωτό συρματόπλεγμα αξίας 8 εκατομμυρίων τουρκικών λιρών στο Ισραήλ.

Τα στοιχεία του τουρκικού εξωτερικού εμπορίου δεν είναι μυστικά. Η κυβέρνηση δημοσιεύει αυτούς τους αριθμούς στην επίσημη ιστοσελίδα της.»

Εδώ μπορείτε να δείτε τη λίστα των τουρκικών προϊόντων που αποστέλλονται στο Ισραήλ το 2023: TÜRKİYE İSTATİSTİK KURUMU - DIŞ TİCARET İSTATİSTİKLERİ VERİ TABANI

https://rapory.tuik.gov.tr/14-03-2024-13:36:49-20859489081962449627523706824.html

9 Νοέμβρη 2023: Για την "ιστορία" της προδοσίας κι υποκρισίας...

Ο Ερντογάν πλειοδοτεί σε κραυγές υπέρ της Παλαιστίνης, ενώ θα ήταν αρκετό να τελειώσει αυθημερόν τη σφαγή στη Γάζα με μια απλή κίνηση: Να κλείσει τον αγωγό πετρελαίου από το Αζερμπαϊτζάν στο Ισραήλ, που διέρχεται μέσω Τουρκίας!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



VIRAL! ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ στη φωτογραφία με τον Αδόλφο Χίτλερ...

20/3/2024    -      6.32

Κοίτα να δεις πράματα..... όλως τυχαίως 

Μια φωτογραφία της γιαγιάς της Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν με τον Αδόλφο Χίτλερ γίνεται viral στα social media



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



 ΤΙ ΞΕΧΑΣΕ! ΝΤΡΟΠΗ για τον (ευρωβουλευτή της ΝΔ) Στέλιο Κυμπουρόπουλο...

20/3/2024    -     6.05

Μετά την καθηλωτική ομιλία της Μαρίας Καρυστιανού στην Επιτροπή Αναφορών του Ευρωκοινοβουλίου για το έγκλημα των Τεμπών, το λόγο πήρε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ και του ΕΛΚ, Στέλιος Κυμπουρόπουλος, για να μας υπενθυμίσει με την τρίλεπτη τοποθέτησή του πως όσα μας πληγώνουν σ' αυτή τη χώρα, είναι ακόμα ζωντανά και ακμαία.

Μέσα σε ένα συνονθύλευμα από πολιτικά κλισέ για την αλήθεια που θα λάμψει και την εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη, ξέχασε να αναφερθεί στα μπαζώματα εξπρές, στην εξεταστική επιτροπή παρωδία, στην άρνηση για προανακριτική επιτροπή, τη συγκάλυψη Καραμανλή και τους μάρτυρες που δεν κλήθηκαν ποτέ. Δεν ξέχασε όμως να υπαινιχθεί ότι οι αντιδράσεις των συγγενών καθοδηγούνται από τον πόνο και την οδύνη τους και πιθανόν από πολιτικά ελατήρια.

Και κάπως έτσι, η Καθαρή Δευτέρα έγινε λιγότερο καθαρή.

Σχολιο.- Ο Κυμπουροπουλος όχι μόνο πήγε για να δηλώσει την πίστη του στην κυβέρνηση κ τη δικαιοσύνη στη χώρα ..που δεν έχει κράτος δικαίου, κόντρα στην ομιλία της Καρυστιανου, 

ΕΝΩ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΞΕ το Αίτημα της Καρυστιανού να μείνει ανοιχτό το θέμα των Τεμπών στην Κομισιόν! 

ΑΙΣΧΟΣ;;



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Συγκλονίζει ο Παύλος Ασλανίδης, πατέρας θύματος – «Δεν περιμένω τίποτα από την Βουλή, εξαφάνισαν τα παιδιά μας»

20/3/2024      --       20.11

«Δεν περιμένω τίποτα από την Βουλή. Φάνηκε από την Εξεταστική τι θα ακολουθήσει. Είναι σε κοινή γραμμή όλο το κόμμα της ΝΔ. Θα γραφτούν στην μαύρη σελίδα της ιστορία του ελληνικού Κοινοβουλίου και είναι συνυπεύθυνοι για τη δολοφονία 57 ατόμων και όσων τραυματίστηκαν. Τι άλλο να πούμε…» τόνισε ο κ. Ασλανίδης, μιλώντας στο Mega, αναφερόμενος μεταξύ άλλων και στη σημερινή συνεδρίαση της Ολομέλειας επί του κυβερνητικού πορίσματος της εξεταστικής.

«Ο γιος μου είχε πάει να δει την κοπέλα του. Πίσω είναι το δωμάτιο του. Τον περιμένουν ακόμα εκεί οι παντόφλες του κάθε βράδυ. Εξαφάνισαν τα παιδιά μας. Κλειστά φέρετρα και μετά από 8 μήνες τα ειδικά σκυλιά που εμείς επιβάλαμε (…) βρέθηκαν οστά από 4 κοπέλες. Γενετικό υλικό. Για να καταλάβετε τι συγκάλυψη έπεσε και τι υποκρισία υπάρχει τόσο καιρό και ακόμα την συνεχίζουν» πρόσθεσε ο κ. Ασλανίδης, ο οποίος βρέθηκε πριν λίγες μέρες στο Ευρωκοινοβούλιο μαζί με τη Μαρία Καρυστιανού, ενώπιον της Επιτροπής Αναφορών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

«Δεν πειράζει γιατί εμείς είμαστε πιο δυνατοί. Πήραμε πολλή αισιοδοξία από την Ευρώπη. Επτά πλευρές του Κοινοβουλίου της Ευρώπης υπερψήφισαν το αίτημά μας και πλέον, αναλαμβάνει τη δικαιοσύνη για τα Τέμπη. Έκλαψε η πρόεδρος της Επιτροπής, λύγισε. Κάποιοι πήγαν να κομματικοποιήσουν αυτό που έγινε έξω από το Ευρωκοινοβούλιο. Θέλω να πω πως οι άνθρωποι που ήρθαν ήταν από όλες τις γύρω χώρες που ένιωσαν πως τα παιδιά μας ήταν δικά τους. Ήταν σύσσωμη όλη η αντιπολίτευση στην Ευρώπη. Η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη είναι μόνη της και είναι έκθετη. Ότι και να κάνουν είναι θέμα χρόνου να φανεί η αλήθεια» τόνισε ο κ. Ασλανίδης.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Γαλλία διαψεύδει ότι θα στείλει 2.000 στρατιώτες στην Ουκρανία...

20/3/2024     -        19.56

Η Γαλλία διέψευσε κατηγορηματικά ότι ετοιμάζεται να στείλει 2.000 στρατιώτες στην Ουκρανία, όπως μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Tass και σχολίασε ο επικεφαλής της ρωσικής υπηρεσίας εξωτερικής κατασκοπείας (SVR), Σεργκέι Ναρίσκιν, λέγοντας ότι οι στρατιώτες αυτοί θα γίνουν «στόχος προτεραιότητας» για τον ρωσικό στρατό.

«Οι πληροφορίες που μεταδίδονται από τον διευθυντή της ρωσικής υπηρεσίας εξωτερικής κατασκοπείας είναι μια συστηματική προσφυγή στη μαζική παραπληροφόρηση που χρησιμοποιείται ευρέως από τη Ρωσία», κατήγγειλε σε ηλεκτρονικό μήνυμά του το γαλλικό υπουργείο Εξωτερικών.

«Καλούμε στη μεγαλύτερη δυνατή επαγρύπνηση προκειμένου να αποφευχθεί οποιαδήποτε εργαλειοποίηση από τέτοιου είδους ελιγμούς», πρόσθεσε το γαλλικό υπουργείο.

Η Μόσχα έχει ισχυριστεί κατά το παρελθόν ότι Γάλλοι «μισθοφόροι» βρίσκονταν στην Ουκρανία και ότι ένας σημαντικός αριθμός μεταξύ αυτών σκοτώθηκε, χωρίς, σύμφωνα με το γαλλικό υπουργείο Εξωτερικών, να παράσχει αποδείξεις.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΚΟΛΩΝΟΣ! Ξέσπασε (κατά των δικηγόρων του Μίχου) η μητέρα της 12χρονης...

20/3/2024      -      18.33

Ξέσπασε η μητέρα της 12χρονης από τα Σεπόλια κατά τη διάρκεια της σημερινής δίκης στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, ενώπιον του οποίου συνεχίζεται η δίκη κεκλεισμένων των θυρών με τις αγορεύσεις συνηγόρων υπεράσπισης των κατηγορουμένων.

Σύμφωνα με πληροφορίες την ώρα που αγόρευε η μία εκ των συνηγόρων του βασικού κατηγορούμενου Ηλία Μίχου, η μητέρα της ανήλικης, για την οποία η εισαγγελέας έχει εισηγηθεί την ενοχή της άρχισε να φωνάζει. Χρειάστηκε η επέμβαση των αστυνομικών για να την βγάλουν έξω από την δικαστική αίθουσα, ενώ λίγο προτού βγει, σε έξαλλη κατάσταση πετούσε ό,τι έβρισκε μπροστά της. Η 38χρονη κατηγορούμενη οδηγήθηκε στα κρατητήρια μέχρι το τέλος της συνεδρίασης.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Φεύγω από τη χώρα, άμε και στο δι@ολ@!» – Το βίντεο του Ατζαράκη για το «ξέπλυμα» στον Μίχο

20/3/2024     -       16.30

Με βιτριολικό ύφος σατίρισε ο Διονύσης Ατζαράκης την εισαγγελική πρόταση που ρίχνει στα «μαλακά» τον Ηλία Μίχο για την σεξουαλική κακοποίηση της 12χρονης στον Κολωνό.

Ο γνωστός κωμικός παρουσιάζεται σε νέο βίντεο ως δημοσιογράφος που μεταδίδει την είδηση για την πρόταση της Εισαγγελέως να απαλλαγεί από τις κατηγορίες για βιασμό και μαστροπεία ο Μίχος.

«Ααα, είναι από αυτές τις όχι απειλητικές ερωτικές σχέσεις 55χρονων με 12χρονα που έτυχε απλώς να πιάσουν το ίδιο σπιτάκι poly pοcket στα Jumbo κοιτάχτηκαν και ήταν κεραυνοβόλο… Μάλιστα, λογικό. Άσε που δεν ξέρουμε και τι φορούσε η 12χρονη, μπορεί να προκαλούσε, έχουν βγει τώρα κάτι φουτεράκια με σκυλάκια… που αν τα φοράς αυτά έξω, πας γυρεύοντας..» ακούγεται να λέει ο Διονύσης Ατζαράκης, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει τον ισχυρισμό του Μίχου ότι ήταν ερωτευμένος με το 12χρονο παιδί και το σκεπτικό της εισαγγελέως ότι ο κατηγορούμενος… διευκόλυνε την ανήλικη στο να εκδίδεται.

«Ο 55χρονος είπε ότι ήταν ερωτευμένος με τη 12χρονη, ε πες το τόση ώρα ρε άνθρωπε… Διευκόλυνση ε; Ρε τι ανιδιοτελής τύπος είναι αυτός» αναφέρει μεταξύ άλλων και καταλήγει φτιάχνοντας την βαλίτσα του:

«Λοιπόν, φεύγω. Όχι από την δουλειά, από την χώρα φεύγω. Θα σας στείλω φωτογραφίες από το εξωτερικό. Ξέρετε, πως έβγαζε φωτογραφίες ο Μίχος με τόσους πολιτικούς; Τέτοια φάση… Άμε και στο δι@ολ@» λέει και αποχωρεί από το εκνευρισμένος.

https://www.youtube.com/watch?v=P6bsvTJCxtQ&t=2s



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΩΧ! «Αν θέλουμε ειρήνη, πρέπει να ετοιμαστούμε για πόλεμο» λέει ο Σαρλ Μισέλ...

20/3/2024           -      14,30

Η Ευρώπη οφείλει να ενισχύσει τις αμυντικές της ικανότητες και να περάσει σε λειτουργία «οικονομίας πολέμου» απέναντι στην απειλή που θέτει η Ρωσία, δηλώνει ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ σε άρθρο του που δημοσιεύεται σε ευρωπαϊκές εφημερίδες και στην ιστοσελίδα Euractiv.

Ο Σαρλ Μισέλ, ο οποίος θα προεδρεύσει της συνόδου των ηγετών της Ευρωπαϊκής Ενωσης την Πέμπτη με θέμα την υποστήριξη προς την Ουκρανία, γράφει ότι η Ευρώπη πρέπει να αναλάβει την ευθύνη της ασφάλειάς της και να μην εξαρτάται σε τόσο μεγάλο βαθμό από την υποστήριξη χωρών όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΑΡΑΧΩΒΑ! "ΑΓΝΩΣΤΟ" παραμένει το πρόσωπο που κατηγορείται για το θάνατο του Όλιβερ...

20/3/2024      -       13.30



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ιδιοκτήτης καζίνο στα Κατεχόμενα της Κύπρου ο Τούρκος καταζητούμενος που πολιτογραφήθηκε Έλληνας με συστατική επιστολή του Α.Γεωργιάδη 

Η ΝΔ δεν διστάζει να δώσει την ελληνική ιθαγένεια ακόμη και σε καταζητούμενους που επιχειρούν στα κατεχόμενα

20.03.2024 | 23:54

Νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα για την πολιτογράφηση του Τούρκου μαφιόζου Γιασάμ Αγιαβέφε, η οποία είχε πραγματοποιηθεί με συστατική επιστολή του νυν υπουργού Υγείας και τότε υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνη Γεωργιάδη.

Σύμφωνα με  επίσημα έγγραφα του «ψευδοκράτους» στην Κύπρο με ημερομηνία 18 Μαρτίου του 2024 ο Αγιαβέφερε είναι μέτοχος σε καζίνο που εδρεύει και λειτουργεί στα κατεχόμενα της Κύπρου. Δηλαδή ο πολιτογραφηθείς Έλληνας, με τον ισχυρισμό από την πλευρά του Άδωνη Γεωργιάδη ότι πρόκειται για επιχειρηματία διεθνούς εμβέλειας, όχι μόνο ήταν καταζητούμενος από την Interpol αλλά παράλληλα ασκεί επιχειρηματική δραστηριότητα στα κατεχόμενα της Κύπρου.

Κάτι που μάλλον άφησε αδιάφορη την ελληνική κυβέρνηση και τον κ. Γεωργιάδη, όχι μόνο την περίοδο που αποφασίστηκε η τιμητική του πολιτογράφηση αλλά και στη συνέχεια, όταν ακολούθησαν οι δημοσιογραφικές αποκαλύψεις. Την ώρα που η κυβέρνηση της ΝΔ «πουλά» πατριωτισμό στους ψηφοφόρους της, δεν διστάζει να δώσει την ελληνική ιθαγένεια ακόμη και σε καταζητούμενους που επιχειρούν στα κατεχόμενα.

Σχολιο.- Καζίνο στα κατεχόμενα της Κύπρου απέκτησε ο 40χρονος Τούρκος μαφιόζος Γιασάμ Αγιαβέφε, με το… ιδιαιτέρως ενδιαφέρον βιογραφικό, που καταζητείται διεθνώς από την Ιντερπόλ και έλαβε τιμητική πολιτογράφηση, δηλώνοντας ότι είναι χριστιανός, στις 22 Ιουνίου 2023 από την Ελληνική Δημοκρατία - με τις υπογραφές του τότε υπουργού Εσωτερικών Μάκη Βορίδη και της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου. 

Ο διεθνώς καταζητούμενος ''επιχειρηματίας'' με τις σκοτεινές διασυνδέσεις πολιτογραφήθηκε έπειτα από δύο συστατικές επιστολές οι οποίες έφεραν την υπογραφή του τότε υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων AdonisGeorgiadi  και της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου. 

Στην υπόθεση πολιτογράφησης του είχε εμπλακεί η πλήρως ελεγχόμενη από το Μέγαρο Μαξίμου ΕΥΠ που διαβεβαίωσε το υπουργείο Εσωτερικών, ότι ο Τούρκος δεν έχει κάποια ποινική εμπλοκή. Αρα, είχε εμπλοκή και ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η «ανάπτυξη» ήρθε: Η Ελλάδα στην τελευταία θέση της ΕΕ σε επενδύσεις επί του ΑΕΠ το 2023!

Αμείλικτα τα στοιχεία της Eurostat

20.03.2024 | 22:59

Τελικά το «χαστούκι» από την Moody’s στην κυβέρνηση Κ.Μητσοτάκη με την μη-απόδοση της επενδυτικής βαθμίδας τώρα δείχνει να εξηγείται καθώς στα αποτελέσματα των επενδύσεων επί του ΑΕΠ η Ελλάδα βρίσκεται στην τελευταία θέση της ΕΕ για το 2023! 

Αναλυτικότερα και με βάση τα στοιχεία της Eurostat, οι επενδύσεις το 2023 ήταν στο 13,9% του ΑΕΠ και με απόσταση 8,3% από τον Μ.Ο. των κρατών μελών της ΕΕ ή με κενό 16,1δις σε σύνολο επενδύσεων 27,8δις(60%!).

Θυμίζουμε ότι την διετία 2022-23 οι επενδύσεις είναι μόλις στο 46% της διετίας 2007-08!

Η κυβέρνηση παρουσίαζε υποτιθέμενα οικονομικά επιτεύγματα τα οποία υποστηρίζονται από τα δανεικά του Ταμείου Ανάκαμψης αλλά οι αριθμοί λένε άλλα.

Την ίδια στιγμή στα 45 δισεκ. ευρώ έχει φτάσει η φοροδιαφυγή παρά τους πολλούς ελεγκτικούς μηχανισμούς που σημαίνει ότι αυτοί υπάρχουν για τον «μικρό λαό» ενώ αντίθετα σε κάποιους άλλους δεν εφαρμόζονται.

Κατασκευάστηκε ένα ψεύτικο αφήγημα ότι η οικονομία ανθεί το ΑΕΠ αυξάνεται, ο λόγος χρέους προς ΑΕΠ μειώνεται, οι τράπεζες επιτυγχάνουν υπερκέρδη αλλά όλα αυτά δεν αντικατοπτρίζουν την αλήθεια καθώς η Ελλάδα στηρίζεται σε πρόσκαιρους μηχανισμούς υψηλής απόδοσης που δεν θα υπάρχουν.

Και όπως είχαμε πει το Ταμείο Ανάκαμψης τελειώνει και το Euribor επίσης τελειώνει…



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Έφοδος» της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων στο υπουργείο Εσωτερικών και στα γραφεία της ΝΔ για την διαρροή των e-mails των αποδήμων

Γιατί εκεί ήταν το γραφείο του γραμματέα Αποδήμων, που καρατομήθηκε

20.03.2024 | 22:39

Η έρευνα στο ΥΠΕΣ γίνεται για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων εκλογέων του εξωτερικού προς την ευρωβουλευτή της ΝΔ Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου.

Μάλιστα, η έρευνα έγινε ενώ η υπουργός Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως απουσιάζει σε ταξίδι στις ΗΠΑ και τον Καναδά.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται να γίνει έλεγχος και στα γραφεία της ΝΔ στην Πειραιώς, εφόσον κριθεί αναγκαίο από την Αρχή. Και αυτό γιατί εκεί ήταν το γραφείο του γραμματέα Αποδήμων, που καρατομήθηκε.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το συγκρότημα Μαρινάκη εκθέτει την ΥΠΕΣ Ν.Κεραμέως για «λουδοβίκεια» συμπεριφορά: Ημερήσιο κόστος ταξιδιού στις ΗΠΑ όσο τρεις μισθοί Ελλήνων!

Θα κοστίσει 24.530 ευρώ!

20.03.2024 | 20:19

Στο αδιανόητο κόστος των 24.530 ευρώ θα φτάσει το ταξίδι της υπουργού Εσωτερικών Νίκης Κεραμέως για τις ΗΠΑ και τον Καναδά όπως αποκαλύπτει το δημοσιογραφικό συγκρότημα Μαρινάκη από το ΒΗΜΑ.

Και όλα αυτά για να συμμετάσχει στον εορτασμό της 25ης Μαρτίου και σε… εκδηλώσεις ενημέρωσης Ελλήνων του εξωτερικού για την εφαρμογή της επιστολικής ψήφου.

Απορία: Και γιατί να τους ενημερώσει, και δεν τους δίνει τα προσωπικά δεδομένα όπως έδωσε στην Ασημακοπούλου για να ανταλλάσσουν απόψεις και ψήφους μεταξύ τους;

Και από πού και ως πού 24.530 ευρώ για ταξιδάκι αναψυχής από την τσέπη των φορολογουμένων;



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Θυμάστε τις ξανθιές με γαλάζια μάτια Βορειοευρωπαίες; – Ξεχάστε τις! – Αυτά είναι τα νέα πρότυπα ομορφιάς στον ευρωπαϊκό βορρά

Οι έγχρωμες γυναίκες πρωταγωνιστούν στις σημερινές πασαρέλες

20.03.2024 | 23:45

Αλλάζει το ύφος των διαγωνισμών ομορφιάς και τα μοντέλα τα οποία πρωταγωνιστούν στις σημερινές πασαρέλες δεν θυμίζουν σε τίποτα τις εντυπωσιακές Βορειοευρωπαίες με τα ξανθά μαλλιά και τα γαλάζια μάτια.

https://twitter.com/IrishAmerican27/status/1770257107259949137?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1770257107259949137%7Ctwgr%5E276af2a4c329e74e0cf790a14c5d0d49c9fc9821%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.pronews.gr%2Fkosmos%2Fthymaste-tis-ksanthies-me-galazia-matia-voreioeyropaies-ksexaste-tis-ayta-einai-ta-nea-protypa-omorfias-ston-eyropaiko-vorra%2F

Πιο συγκεκριμένα οι έγχρωμες γυναίκες φέρεται πως αποτελούν τα νέα πρότυπα ομορφιάς στον ευρωπαϊκό βορρά.

Αυτή εκλέχθηκε ως «η πιο όμορφη Γερμανίδα» – Αλλά δεν είναι Γερμανίδα – Ούτε όμορφη!

Υπενθυμίζεται ότι ο διαγωνισμός ομορφιάς που διεξάχθηκε και στη Γερμανία  δεν είχε καμία σχέση με την εντυπωσιακές εκδηλώσεις του παρελθόντος

Η 39χρονη Apameh Schönauer  είχε εκλεχθεί ως «η πιο όμορφη Γερμανίδα» έναντι οκτώ άλλων γυναικών στο Rust ωστόσο, δεν ήταν ούτε Γερμανίδα, αλλά ούτε και όμορφη!

https://twitter.com/blemilo/status/1762189120061813102?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1762189120061813102%7Ctwgr%5E276af2a4c329e74e0cf790a14c5d0d49c9fc9821%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.pronews.gr%2Fkosmos%2Fthymaste-tis-ksanthies-me-galazia-matia-voreioeyropaies-ksexaste-tis-ayta-einai-ta-nea-protypa-omorfias-ston-eyropaiko-vorra%2F

Μια κριτική επιτροπή αποτελούμενη από την παρουσιάστρια Neda Peemüller, τον ψυχαγωγό Nicolas Puschmann, τον influencer Twenty4Tim, τη συγγραφέα Vivien Wulf, την ηθοποιό Sharon Battiste και την επικεφαλής δημοσίων σχέσεων του στούντιο «Miss Germany», Jil Andert, επέλεξαν τη νικήτρια στο Europa-Park μετά από αρκετούς γύρους συνεντεύξεων.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, η νικήτρια έλαβε το βραβείο «Female Leader Award». Το βραβείο αυτό συνοδεύεται από έπαθλο 25.000 ευρώ.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Έγκλημα στα Τέμπη: Ένταση στα θεωρεία με συγγενή θύματος όταν μιλούσε ο Δ.Μαρκόπουλος – Παρενέβη η φρουρά

Απών για άλλη μία φορά από τη Βουλή ήταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης

20.03.2024 | 19:49

Η συγκίνηση αλλά και ο θυμός επικράτησαν στη συνεδρίαση της Ολομέλειας επί του κυβερνητικού πορίσματος για τη σφαγή στα Τέμπη με συγγενείς θυμάτων να βρίσκονται στα θεωρεία της Βουλής.

Ανάμεσα τους η επιζήσασα της σιδηροδρομικής τραγωδίας Ευδοκία Τσαγκλή, αλλά και ο εκπρόσωπος του Συλλόγου Πληγέντων Δυστυχήματος των Τεμπών και συγγενής θύματος, Χρήστος Κωνσταντινίδης. Ο τελευταίος ακούγοντας το πρόεδρο της Εξεταστικής Επιτροπής Δημήτρη Μαρκόπουλο, να μιλά από το βήμα της Βουλής, σηκώθηκε όρθιος και χειροκρότησε ειρωνικά, στα προκλητικά λεγόμενά του. Η φρουρά παρενέβη και του ζήτησε να καθίσει πίσω στη θέση του.

Το κλίμα στα θεωρεία είναι αρκετά φορτισμένο συναισθηματικά, με τον κόσμο να παρακολουθεί τη διαδικασία με προσοχή, αλλά και με την απόγνωση ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους.

Υπενθυμίζεται ότι με βάση το πόρισμα της ΝΔ για τα Τέμπη, για το δυστύχημα με τους 57 νεκρούς φταίνε κατά κύριο λόγο ο σταθμάρχης Λάρισας, οι μηχανοδηγοί, ενώ επιρρίπτει ευθύνες και τη Ρυθμιστική Αρχή Σιδηροδρόμων, καθώς και στην Hellenic Train. Παράλληλα η πλειοψηφία της ΝΔ αρνούμενη ότι υπάρχει συγκάλυψη, δεν βλέπει πολιτικές ευθύνες του υπουργείου Υποδομών, βγάζοντας «λάδι» τον Κώστα Αχ. Καραμανλή.

Απών για άλλη μία φορά από τη Βουλή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης που προτίμησε να παραστεί στην εκδήλωση για την παραλαβή τριών νέων ελικοπτέρων τύπου Romeo MH-60R Seahawk από το Πολεμικό Ναυτικό, στην Αεροπορική Βάση Κοτρωνίου.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αδελφός θύματος των Τεμπών απαντά στον Π.Μαρινάκη για το ποιες είναι «βδέλλες» 

Δείτε την ανάρτηση του Β.Βλάχου

20.03.2024 | 20:53

Ο Βαγγέλης Βλάχος, που έχασε τον αδελφό του Βάιο στη σφαγή των Τεμπών απάντησε στο σχόλιο του Παύλου Μαρινάκη ο οποίος αναφέρθηκε σε «βδέλλες» που στέκονται δίπλα στους συγγενείς των νεκρών προκειμένου να αποκομίσουν μικροκομματικά οφέλη. 

Ακολουθεί η πληρωμένη απάντηση στο Χ από τον Βαγγέλη Βλάχο στον κυβερνητικό εκπρόσωπο:

«Εγώ πάλι θυμάμαι ότι στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές τα μόνα πρόσωπα που σχετίζονται με τα Τέμπη και αποφάσισαν να πολιτευτούν το έκαναν με συνδυασμούς της δεξιάς και της ακροδεξιάς», αναφέρει σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ και καταλήγει λέγοντας:

«Αξιοθρήνητος. Όντως».

Στο δε αφήγημα του Μαρινάκη πως το «μπάζωμα» του χώρου των Τεμπών έγινε «μήπως μπορέσουν να βρεθούν άνθρωποι εν ζωή, τρεις ημέρες μετά το δυστύχημα» ο Βαγγέλης Βλάχος απαντά μέσα από ανάρτηση στο «Χ» το εξής:

Στην ανάρτησή του αναφέρει πως από τις 4 τα ξημερώματα μετά το δυστύχημα είχαν ειδοποιηθεί επίσημα πως δεν υπήρχαν άλλοι ζωντανοί. Επισημαίνει πως η κυβέρνηση λέει αρχικά για έξι ημέρες και μετά για 3 και προσθέτει αφοπλιστικά: Όσες ενέργειες έγιναν μετά από εκείνη την ώρα δεν αφορούσαν ζωντανούς.

Όπως λέει ο ίδιος:

«Πριν ήταν 6 ημέρες. Τώρα 3. Όσες φορές και να αλλάξει ο κ. εκπρόσωπος το αφήγημα, η αλήθεια είναι ότι οι συγγενείς ενημερώθηκαν επίσημα στις 4 τα ξημερώματα μετά το δυστύχημα ότι δεν υπάρχουν άλλοι ζωντανοί.

Όσες ενέργειες έγιναν μετά από εκείνη την ώρα δεν αφορούσαν ζωντανούς».



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ιρλανδία: Παραιτείται ο πρωθυπουργός της χώρας Λέο Βαράντκαρ

Τι δήλωσε στον Τύπο

20.03.2024 | 14:37

Ο πρωθυπουργός της Ιρλανδίας, Λέο Βαράντκαρ αναμένεται να παραιτηθεί από τα καθήκοντά του την Τετάρτη, σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο RTE.

Ο πρωθυπουργός θα κάνει σύντομα δήλωση στον Τύπο.

Η ανακοίνωση έρχεται στον απόηχο της απόρριψης ων δημοψηφισμάτων που διεξήχθησαν για την αλλαγή της ξεπερασμένης γλώσσας για τις γυναίκες και την οικογένεια στο Σύνταγμα το Σάββατο, σε μια αιφνιδιαστική ανατροπή για την κυβέρνηση.

Ο Βάραντκαρ δήλωσε ότι ως επικεφαλής της κυβέρνησης αναλαμβάνει την ευθύνη για τις δύο ήττες.

«Ήταν καθήκον μας να πείσουμε τον κόσμο ότι αυτές οι αλλαγές ήταν απαραίτητες και ωφέλιμες», είπε. «Αποτύχαμε να το κάνουμε. Φυσικά πρέπει να το σκεφτούμε αυτό».

Η κίνηση είναι απροσδόκητη παρά την ήττα.

Να μην ξεχνάμε βέβαια και την ομιλία χθες του υπέρ της Παλαιστίνης στη συνάντηση του με τον Μπάιντεν στην Ουάσινγκτον. Και τις πιέσεις που θα ασκήθηκαν από την Ουάσινγκτον.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αποβλήθηκε από την δίκη η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό – Πέταξε μαρκαδόρο σε συνήγορο κατηγορουμένου

Κατά τη διάρκεια της αγόρευσης της κ. Κουρτέση, η μητέρα εξοργίστηκε

20.03.2024 | 16:32

Οργισμένη εμφανίστηκε σήμερα στην αίθουσα του δικαστηρίου η μητέρας της 12χρονης, η οποία βιαζόταν και εκπορνεύονταν κατ’ εξακολούθηση στον Κολωνό, κατά τη διάρκεια της αγόρευσης συνηγόρου κατηγορουμένου.

Συγκεκριμένα, από το πρωί αγορεύει στο δικαστήριο η συνήγορος υπεράσπισης του 55χρονου, βασικού κατηγορούμενου για την υπόθεση.

Κατά τη διάρκεια της αγόρευσης της κ. Κουρτέση, κάτι από αυτά που είπε εξόργισε τη μητέρα της 12χρονης, η οποία πέταξε εναντίον της ένα μαρκαδόρο με σκοπό να την πετύχει.

Η έδρα του δικαστηρίου αποφάσισε να την αποβάλλει για σήμερα.