Τρίτη 2 Απριλίου 2024

Τριτη 2 Απριλιου 2024


Με τον καταδρομικό τρόπο που έδρασε ο δολοφόνος στους Αγίους Αναργύρους, δεν θα μπορούσε να κάνει κανένας τίποτα. Ούτε η Αστυνομία ούτε και κανένας άλλος.

Το ότι αφήσανε όμως την κοπέλα να φύγει χωρίς αστυνομική προστασία "γιατί δεν υπήρχε περιπολικό" αποκαλύπτει σε τι χώρα μπουρδέλο ζούμε.

Σχολιο.- Ποτέ δεν κάνουν τιποτα όταν έρχονται οι γυναικες να καταγγείλουν για βία σε σχέση η σε γάμο .ουτε μια περίπτωση δεν θυμαμαι σε άρθρο που να λέει ότι σώσανε γυναίκα από ψυχακια .μονο για να ξεβιδώνουν τις πινακίδες είναι όλοι τους και να γράψουν καμία κλήση .

Σχολιο.- Της είπαν στο ΑΤ Αγίων Αναργύρων να πάρει το 100. Από εκεί και πέρα καταλαβαίνεις πόσο μπουρδέλο είναι αυτή η χώρα

Σχολιο.- αδερφέ αυτό απλά ΔΕΝ υπάρχει!! Δεν υπάρχει πουθενά!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αντισταθείτε στους φονιάδες.

"ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΗ ΜΠΙΣΤΗΜΗ" ΧΑΧΑΧΑΧΑ

Μου έλεγε σήμερα κοπέλα 25 ετών η οποία εργάζεται ως κομμώτρια και βρίσκεται στον 5ο μήνα εγκυμοσύνης πως τσακώθηκε με τον γυναικολόγο της. Την ρώτησα τον λόγο και μου είπε πως τον έχει κάνει έξαλλο το ότι αυτή είναι ανεμβολίαστη, γι' αυτό και την πιέζει αφόρητα να εμβολιαστεί! Αυτή είναι ανένδοτη βέβαια στην άρνηση της, ενώ όταν του λέει πως δεν θέλει να το κάνει επειδή είναι επικίνδυνο με τόσες παρενέργειες αλλά και θανάτους που έχουν συμβεί, αυτός γίνεται ακόμη πιο έξαλλος και της λέει οργισμένα πως δεν πρέπει να πιστεύει τίποτα από τις βλακείες και τα ψεύδη που ακούει, αλλά και τη φράση "εσύ μπορεί να είσαι καλή στη δουλειά σου και να ξέρεις τα πάντα γύρω απ' τις τρίχες, αλλά κι εγώ ξέρω τα πάντα από ιατρική!"..

Αυτά..

Σχολιο.- Να των ΦΤΥΣΕΙ στα μούτρα και να αλλάξει γιατρό γιατί για να αποδείξει ΟΤΙ είχε/έχει δίκαιο μπορεί να βλάψει το μωρό και αυτήν για να αποδείξει ότι είχε δίκαιο!!!

Σχολιο.- Ιατρική μπορεί να έβγαλε. Επιστήμονας δεν είναι που να παρακολουθεί την επιστήμη του. Οι έρευνες πια έχουν δείξει ότι πάνω από 30% απέβαλαν και πολλά μωρά που γεννιούνται πεθαίνουν πρόωρα. Η Νaomi Wolff ονομάζει τους εμβολιασμούς εγκύων πόλεμο κατά των γυναικών. Και της ίδια της ζωής θα προσέθετα. Ο Tucker Carlson λέει ότι οι γιατροί πρέπει να ΖΗΤΟΥΝ ΣΥΓΓΝΩΜΗ για την εσφαλμένη σύσταση του COVID Vax

«Αν πληγώσεις κάποιον άθελά σου, πρέπει να πεις «συγγνώμη».

«Παρεμπιπτόντως», πρόσθεσε ο Carlson, «δεν θα πήγαινα ποτέ σε έναν γιατρό που εξακολουθούσε να λέει ψέματα για τον COVID επειδή είναι επικίνδυνο άτομο. Αυτός είναι ένας ανήθικος και ένας επικίνδυνος άνθρωπος».

«Δεν μπορώ να το προσπεράσω», συνέχισε ο Κάρλσον.

«Είναι σαν, «Ω, είμαι υπέροχος στη δουλειά μου. Σκότωσα ένα σωρό ανθρώπους, αλλά είμαι υπέροχος άνθρωπος ». Είναι σαν, όχι, είναι πολύ μεγάλη αμαρτία για να την παραβλέψουμε. Δεν έχετε καμία αξιοπιστία εάν δεν ζητήσετε συγγνώμη για αυτό και δεν εξηγήσετε πώς καταλήξατε σε αυτό το λάθος συμπέρασμα».



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αφρικανική σκόνη απο βαρέα μέταλλα; Τι έδειξε σοκαριστική χημική ανάλυση σε εργαστήριο!

2/4/2024

Σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης, λεπτή άμμο της Σαχάρας, μεταφέρεται από τους ανέμους στην και στη συνέχεια πέφτει στην Ευρώπη. Μόνο που δεν μας έχουν εξηγήσει γιατί η χημική ανάλυση της άμμου σε κάθε γωνιά του κόσμου, δειχνει βαρέα μέταλλα ιδιαίτερα επιβαρυντικά για την υγεία κι όχι κάποια σκόνη…

Η χημική ανάλυση της “αφρικάνικης σκόνης” που μαζεύεται στο παρμπρίζ των αυτοκινήτων αποκαλύπτει ότι δεν είναι παρά βαρέα μέταλλα, που πιθανόν χρησιμοποιούνται για την τροποποίηση του καιρού.

Εργαστήριο στη Βοσνία έκανε την ανάλυση και βρήκε νικέλιο, βάριο, αλουμίνιο και άλλα μέταλλα σε τεράστιες ποσότητες!

Τα αεροπλάνα που καλύπτουν τον ουρανό με ουρές συμπύκνωσης χημικών που υποτίθεται πως είναι για να ελέγχουν το ηλιακό φως και να εμποδίζουν την υπεριώδη ακτινοβολία που χτυπά την γη. Κάνουν μεγάλο κακό όχι μόνο στην ανθρώπινη υγεία, αλλα το καλοκαίρι χρειαζόμαστε τις ακτίνες UV για να σκοτώσουν τα μικρόβια και ιούς.

Στο εργαστήριο που έγινε έλεγχος (είναι γραμμένη στα σερβικά). Δείχνει στην πρώτη στήλη τις τιμές αναφοράς που πρέπει να έχει η πραγματική άμμος της Σαχάρας, και στην δεύτερη στήλη δείχνει τις μετρούμενες τιμές από δείγματα που λήφθηκαν απο την επιφάνεια αυτοκινήτων.

Οι μετρημένες τιμές είναι κυριολεκτικά σαν από ταινία τρόμου και όχι από τη Σαχάρα. Το αλουμίνιο υπερβαίνει τον όγκο αναφοράς της άμμου της ερήμου κατά 728 φορές στον πίνακα, το αρσενικό υπερβαίνει το όριο κατά 44 φορές και το βάριο υπερβαίνει το όριο κατά 660 φορές. Ο σίδηρος ξεπέρασε το όριο 23 φορές, ο μόλυβδος 8 φορές, ο ψευδάργυρος 64 φορές. Αλλά το μεγαλύτερο σοκ είναι η μετρημένη τιμή του νικελίου. Ο όγκος του νικελίου στο δείγμα υπερέβη τον όγκο αναφοράς του νικελίου στην άμμο της ερήμου κατά 2.500 φορές!

Αν το εκφράσουμε σε ποσοστά, τότε πρόκειται για υπέρβαση του ορίου κατά 250.000%. Το νικέλιο και τα οξείδια του αλουμινίου είναι τα κύρια συστατικά των chemtrails (αεροψεκασμών).

Τι συμβαίνει όταν οι ακτίνες UV μπλοκάρονται από τη σκόνη;

Γνωρίζατε ότι η υπεριώδης ακτινοβολία είναι απαραίτητη για την επιβίωσή μας ως ανθρώπινη φυλή; κι αυτό γιατί η υπεριώδης ακτινοβολία χρησιμεύει ως το μόνο πραγματικά αποτελεσματικό απολυμαντικό και όπλο κατά των ιών και των μικροβίων. Αυτος είναι και ο λόγος που το καλοκαίρι δεν έχουμε ξεσπάσματα γρίπης και αναπνευστικών ασθενειών; Όχι, δεν έχει καμία σχέση με τον ζεστό καιρό, όπως πιστεύει το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού.

Αν για παράδειγμα κάποιος βήχει και πετάει σταγονίδια με ιό, η ισχυρή καλοκαιρινή ακτινοβολία UV θα σκοτώσει τους ιούς σε κλάσματα του δευτερολέπτου. Αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που δεν υπάρχουν μεγάλες επιδημίες γρίπης και παρόμοιων παθήσεων του αναπνευστικού το καλοκαίρι. Μέχρι πρόσφατα δηλαδή…

Σχολιο.- Στην αρχή οι αλήτες λέγανε ότι η σκόνη που έρχεται από την Αφρική είναι τίγκα στα ραδιενεργά υλικά, γιατί γίνονται στη Λιβύη πυρηνικές δοκιμές.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αυτή είναι η Zumi Frankcom, ένα μέλος του προσωπικού της World Central Kitchen που ήρθε από την Αυστραλία για να ταΐσει τις οικογένειες στη Γάζα. Σκοτώθηκε πριν λίγες ώρες. Αναπαύσου εν ειρήνη Zumi!

Σχολιο.- Το αυτοκίνητο του World Central Kitchen στο οποίο δολοφονήθηκαν με στοχευμένο χτύπημα οι διεθνείς αλληλέγγυοι εργαζόμενοι..

Σχολιο.- 12:49 - ΓΑΖΑ 

Νέα κτηνωδία του Ισραήλ! 

Ισραηλινή αεροπορική επιδρομή χτύπησε όχημα της οργάνωσης The World Central Kitchen που ήταν σε κονβόι ανθρωπιστικής βοήθειας στο νότιο Deir al-Balah στη κεντρική Γάζα. 

Σκοτώθηκαν 5 άτομα, εκ των οποίων 4 διεθνείς αλληλέγγυοι, με Πολωνική, Αυστραλιανή, Ιρλανδική και Βρετανική υπηκοότητα που εργάζονταν στην οργάνωση World Central Kitchen.

Σχολιο.- Πότε επιτέλους θα επέμβουν οι διεθνείς οργανισμοί για την προστασία των αμάχων;;;!!



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κοίτα κάτι συμπτώσεις περίεργες τη παιχνίδια παίζει η μοίρα του κάθε ανθρώπου. 

1.Το μεσημέρι της 26 Μαρτίου 2023, ο Διευθυντής Κυκλοφορίας του ΟΣΕ, Κωνσταντίνος Χρυσάγης, σκοτώθηκε στο Λαγονήσι .

2.Δύο μέρες νωρίτερα, 24 Μαρτίου 2023 ο σταθμάρχης του ΟΣΕ, Κώστας Πρασσάς, σκοτώθηκε σε τροχαίο στο Βόλο.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι Γερμανοί ΠΟΤΕ δεν μετάνιωσαν.

ΠΟΤΕ δεν ζήτησαν συγγνώμη για τα εγκλήματά τους.

ΠΟΤΕ δεν επιδίωξαν οικειοθελώς να αποζημιώσουν τα θύματά τους...

...Και συνεχίζουν σαν να μην συμβαίνει τίποτα τα εγκλήματά τους προετοιμάζοντας μαζί με τους Γάλλους και τους Αμερικανούς τον 3ο παγκόσμιο πόλεμο.

Πρέπει να καταλάβουμε με τί είδος έχουμε να κάνουμε.

Πρέπει να τους σταματήσουμε πριν είναι αργά για την ανθρωπότητα, πλέον.


Titus Milech

Ο τόπος του εγκλήματος.

Γερμανία, η ανοίκεια πατρίδα

Ένα συγκλονιστικό βιβλίο.

"Είκοσι και πλέον χρόνια μετά τη μετανάστευση και εγκατάστασή του στη Γαλλία, ο συγγραφέας επιστρέφει στην χώρα καταγωγής του. Μέσα από τις ταξιδιωτικές του σημειώσεις, παρακολουθούμε τις σκέψεις, τα συναισθήματα και τα σχόλιά του.

Αναλύοντας τις προσωπικές του εμπειρίες ως γερμανού μεγαλωμένου μέσα στην παράδοση της "γερμανικότητας" και εμποτισμένου από αυτήν, αποκαλύπτει τον αστερισμό της παθολογίας αυτής της "κουλτούρας". Ως ψυχίατρος, ο συγγραφέας συνεισφέρει με τρόπο πρωτότυπο στη διασάφηση της βαθύτερης λογικής που οδήγησε στο απόλυτο έγκλημα.

Το απόλυτο έγκλημα στην ιστορία της ανθρωπότητας, το Ολοκαύτωμα, δεν αποτελεί ερώτημα μα απόδειξη.

Αποδεικνύει την ύπαρξη μιας σημαντικής ευπάθειας, ολότελα αγνοημένης, στην ψυχική δομή της πλειονότητας των ατόμων που απαρτίζουν τη συλλογικότητα η οποία επέτρεψε την υλοποίηση του Ολοκαυτώματος.

Αποδεικνύει ότι ο τόπος του απόλυτου εγκλήματος ήταν η Γερμανία." (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο ήλιος έπεσε και το βράδυ θα είναι εφιαλτικό για τα Πιέρια όρη.

Ένα από τα πιο παρθένα δάση του τόπου μας καίγεται Απρίλη μήνα.


Καίγονται τα Πιέρια όρη τώρα.

Απρίλη μήνα. Η κατάσταση έχει ξεφύγει.

Γιατί από εχτές μόνο ένα αεροπλάνο;

Μη ξυπνήσει κάνεις τα κανάλια.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Αυτή την ημέρα, την 1η Απριλίου 1649, ένας αγρότης και συγγραφέας ονόματι Gerrard Winstanley μαζί με μια μικρή ομάδα 30 έως 40 ανδρών και γυναικών κατέλαβαν το St. George's Hill, Watton, Surrey,στην Αγγλία και άρχισαν να καλλιεργούν τη γη συλλογικά. 

Τους επόμενους μήνες, πολλοί ντόπιοι θα τους ακολουθούσαν και θα συμμετείχαν στο κίνημα που έγινε γνωστό ως Diggers. 

Ο Winstanley ήταν Προτεστάντης και άρχισε να γράφει φυλλάδια επικρίνοντας την εκκλησία η οποία θεωρούσε ότι "ο θεός βρίσκεται στον ουρανό πάνω από τον ουρανό". Αντίθετα, υποστήριζε ότι ο θεός ήταν "το πνεύμα μέσα σου". Σε φυλλάδιο που δημοσιεύθηκε τον Ιανουάριο του 1649 έγραφε: "Στην αρχή του χρόνου ο Θεός δημιούργησε τη γη. Στην αρχή δεν ειπώθηκε ούτε λέξη για το ότι θάπρεπε ένα κομμάτι της ανθρωπότητας να κυβερνήσει πάνω σε έναν άλλο, αλλά οι εγωιστικές φαντασιώσεις όρισαν ότι ένας άνθρωπος έπρεπε να διδάσκει και να κυβερνά έναν άλλο". 

Η πολιτική των Diggers ήταν μια μορφή πρωτοκοινοβιακού αναρχισμού που υποστήριζε την άμεση δράση, την κοινή ιδιοκτησία και τη διάλυση της ιεραρχίας. 



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΟΤΑΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

-Ήταν 10 Απριλίου 1985 όταν στο #Άργος σημειώθηκαν 36.4 βαθμοί Κελσίου (°C) με ισχυρό δυτικό καταβατικό άνεμο στην Πυργέλα. 

-Ανάλογη περίπτωση με καταβατικό άνεμο λίβα (ΝΔ) είχαμε στα τέλη Μαρτίου του 2001 στη #Λάρισα με τον υδράργυρο να καταγράφει 34. 8 °C στις 27 Μαρτίου 2001 και μετά από τρεις μέρες στις 31 του μηνός να πέφτει στους 11 °C !!!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



28χρονη κοπέλα, θύμα κυνηγητού από τον 40χρονο "σύντροφό" της, ο οποίος δεν πήρε καλά την απόφασή της να τον χωρίσει διότι την κακοποιούσε επανειλημμένα, πάει στο αστυνομικό τμήμα να τον καταγγείλει και να ζητήσει προστασία, ενώ ο τύπος την ακολουθεί απειλώντας την.

Και η "προστασία" που της πρόσφεραν ήταν τόσο αποτελεσματική κι επαγγελματική ώστε όταν βγήκε από το τμήμα ο τύπος τη μαχαίρωσε και τη σκότωσε σε απόσταση 40 μέτρων από αυτό. 

ΟΥΤΕ ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΕΣ ΤΟΥΣ ΕΚΟΨΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ... δηλαδή αφού "δεν υπήρχε διαθέσιμο περιπολικό" να τη συνόδευε ένας αστυνομικός και να την έβαζε σε ένα ταξί ώστε να πήγαινε ασφαλής στο σπίτι της! ΤΟΣΟ ΑΝΙΩΘΟΙ, ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ, ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΙ.

Πάει το κορίτσι... εντελώς τζάμπα. 

Αλλά σιγά και τι έγινε; Αποκτήσαμε "επενδυτική βαθμίδα" και "ψηφιακή διακυβέρνηση". Μετημπλέμπα θα ασχολούμαστε; Ας σκοτώνονται, θα έχουμε και μερικά στόματα λιγότερα.

Σχολιο.- Όσοι ασχολήθηκαν με το περιστατικό στο τμήμα πρέπει να απολυθούν. Για παραδειγματισμό.

Σχολιο.- Καλά, κοίτα μην πάρουν προαγωγή βασικά...

Σχολιο.- Μα το τμήμα είναι υποστελεχωμένο θα μας πουν..



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το ρεσιτάλ του Άδωνη συνεχίζεται

Και τι έγινε δλδ που βγήκαν χιλιάδες διαδηλωτές να διαδηλώσουν για τα νοσοκομεία που διαλυονται στην Κρήτη;

Για τον Άδωνη ήταν το 5 τακατο του πληθυσμου αυτοί που διαδήλωναν και επαγγελματίες διαδηλωτές

Το υπόλοιπο 95 τακατο συμφωνεί.

Νταξει πιο ξεφωνημενο πουτανακι πολυεθνικών υγείας δεν παίζει να υπάρχει στον πλανήτη λέμε



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πήγε η άλλη η 28χρονη στο ΑΤ να ζητήσει ένα περιπολικό να την πάει σπίτι μην την σκοτώσει ο δικός της.

Κατά αρχάς...ποια νομίζει ότι είναι για να ζητάει περιπολικό; Καμιά βουλευτίνα μήπως;

Μήπως κάνας κολαουζος υπουργού;

Όχι βέβαια,ήταν μια πλεμπαια της τελευταίας υποταξης των πλεμπαιων και όπως έχουνε ξαναπεί πολλάκις και θα το λένε μέχρι να ψοφησουμε όλοι, οι πλεμπαιοι και οι αδύναμοι που δεν έχουν θέση στην Άριστη κοινωνία που ευαγγελιζονται αυτοί οι 41 τακατοι.

Στην τελική ας ήταν κάνας Ράμπο να του δίνανε καμία θωρακισμενη Μερσεντές.

Σχολιο.- Παλι καλά που δεν της ειπαν να πάει στην Εκκλησία να βρει πνευματικο, οπως ειπε στην Καρυστιανο εκεινο το σκουπιδι....

Σχολιο.- Να προωθούσε "λαγουδάκια" και αγοράκια στους ΝεοΔημοκρατες, να είχε κι αυτή 6-7 περιπολικά να τη φυλάνε , μη τους βγάλει τα video και τα ραντεβού.....



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τον παπατζη τον Άδωνι Γεωργιάδη που κατήργησε 3 από τα 4 φάρμακα των καρκινοπαθών, τον ψήφισαν 70.000 μικροβιακοι οργανισμοι,για να εξαφανίσει σε χρόνο ρεκόρ ως άλλος Χάινριχ Χίμλερ,όποιον άρρωστο και αδύναμο επιβαρύνει την οικονομία του έθνους

Και ομολογουμένως την δουλειά που του αναθεσαν αυτοί οι 70.000 την κάνει τέλεια.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μέσα σε εικόνες ήταν κρυμμένα εκρηκτικά, που "μπορούσαν να ανατινάξουν ένα 5οροφο κτίριο", σύμφωνα με τις Ρωσικές τελωνειακές αρχές.

Το φορτηγό με τον βέβαιο θάνατο αθώων ξεκίνησε, από την Ουκρανία και έφτασε στα Ρωσικά σύνορα, μέσω Ευρωπαϊκών χωρών. (Υπάρχουν εκεί έλεγχοι, ή όχι;)

Η Ουκρανία, εκτός από τον χαρακτηρισμό της ως "κράτος-τρομοκράτης", μάλλον επιδιώκει να γίνει "κράτος- τρομοκράτης Νο 1"

Το πρωί, χρησιμοποιώντας ένα περίεργο ντρον, που έμοιαζε περισσότερο με μονοκινητήριο αεροσκάφος, χτύπησε, στην Ρωσική περιοχή του Ταρταστάν, οίκημα, όπου στεγάζονταν εργάτες. 6 τραυματίες.

Ενα άλλο ντρον χτύπησε ανεπιτυχώς ένα εργοστάσιο επεξεργασίας πετρελαίου, καθώς έπεσε σε διπλανό οικόπεδο.

Σχολιο.- Το ποιο πιθανό είναι να φτιάχτηκαν όλα στην Πολωνία και να πέρασαν άνετα τα σύνορα



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αυτά είναι τα νερά της παραλίας της Νέας Κίου στην Αργολίδα, όπου καλούνται να κολυμπήσουν οι δημότες και οι επισκέπτες.

Κάτι σαν χαβούζα μου μοιάζει αυτός ο υγρότοπος, που φιλοξενεί λασπόλουτρα ανθρώπων με προβλήματα.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Επτά νεκροί Ιρανοί, στρατιωτικοί σύμβουλοι, από την επίθεση του σιωνιστικού τρομοκρατικού καθεστώτος του Ισραήλ με 6 ρουκέτες, που εκτόξευσαν, κατά του προξενείου του Ιράν, στην Συρία.

Μεταξύ των νεκρών ο στρατηγός Μωχαμάντ Ρεζά Ζαχεντί.

Εκτός από την αδιανόητη παιδοκτονία και τις εν ψυχρώ δολοφονίες αμάχων Παλαιστίνιων, οι Ισραηλινοί με την βοήθεια των ΗΠΑ επιτίθενται και στον Λίβανο και στην Συρία.

Τώρα χτυπήσανε και το Ιράν, προσπαθώντας να ανάψουν φωτιά σε όλη την Μέση Ανατολή. 

Ο πρόξενος του Ιράν, στην Συρία, Ακμπαρί δήλωσε ότι "η αντίδραση του Ιράν θα είναι αποφασιστική", καθώς "το Ισραηλινό καθεστώς δεν σέβεται το Διεθνές Δίκαιο".

Λαμβάνοντας υπόψη ότι το ισραηλινό καθεστώς επιτέθηκε στο ιρανικό προξενείο, που σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, το προξενείο και η πρεσβεία θεωρούνται μέρος της επικράτειας κάθε χώρας, το Ιράν κανονικά πρέπει να επιτεθεί  σε ισραηλινές θέσεις.

Το Ιράν, σε αντίθεση με το Ισραήλ, δεν ενεργεί βιαστικά. Μπορούμε να πούμε ότι ο κύριος λόγος για τη στρατηγική νίκη του Ιράν και η ευρεία επιρροή του στην περιοχή είναι η έλλειψη βιασύνης, όταν σχεδιάζει την αντίδραση του, στις εχθρικές ενέργειες του αντιπάλου. 

Μάλλον δύο θα είναι τα χτυπήματα. Το πρώτο σε στρατηγικές θέσεις του Ισραήλ στα κατεχόμενα υψώματα του Γκολάν και το δεύτερο, σε οποιαδήποτε, ανά τον κόσμο, πρεσβεία του Ισραήλ.

Στο μεταξύ θα συνεχίζει να στηρίζει την Παλαιστίνη.

Εντονα καταδίκασε την Ισραηλινή επίθεση, το Ρωσικό Υπουργείο Εξωτερικών και κάλεσε το Ισραήλ να σταματήσει την πρακτική των προβοκατόρικων ενεργειών, στο έδαφος της Συρίας.

Θεωρεί "απολύτως απαράδεκτες αυτές τις ενέργειες και θα πρέπει να σταματήσουν."

Το Ισραήλ αύξησε το επίπεδο κινδύνου, σε όλα τα διπλωματικά γραφεία του, στον κόσμο.

Σχολιο.- Δεν πάμε καθόλου καλά. Όλο και χειρότερες οι εξελίξεις.

Σχολιο.- Η αντπροσωπία του Ιράν, στον ΟΗΕ, χαρακτήρισε την επίθεση του Ισραήλ "τρομοκρατική πράξη".

Σχολιο.- Φονιάδες οι Ισραηλινοί με τους Αμερικανούς.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τρίτη 2 Απριλίου 2024

Ο πρώην δικαστής Μόρο προσάγεται σε δίκη στη Βραζιλία με την κατηγορία της κατάχρησης εξουσίας

Το περιφερειακό εκλογοδικείο της νότιας πολιτείας Παρανά θα αρχίσει σήμερα να δικάζει τον πρώην Βραζιλιάνο δικαστή, υπουργό και γερουσιαστή Σέρχιο Μόρο, ο οποίος κατηγορείται για κατάχρηση οικονομικής και εισπρακτικής εξουσίας και για παράνομες εκλογικές δαπάνες.


Ο Μόρο απέκτησε εθνική και διεθνή φήμη ηγούμενος, από τον Μάρτιο του 2014 έως τον Νοέμβριο του 2018, της δίκης σε πρώτο βαθμό των εγκλημάτων που εντοπίστηκαν στη παλαιά δικαστική επιχείρηση Lava Jato.

Χωρίς αποδείξεις, ο πρώην δικαστής καταδίκασε το 2017 τον πρόεδρο Λουίς Ινάσιο Λούλα ντα Σίλβα σε εννέα χρόνια και έξι μήνες φυλάκιση για φερόμενη διαφθορά.

Με τις μανούβρες του εμπόδισε επίσης, σε συνεργασία με στρατηγούς και δικαστές, την υποψηφιότητα του πρώην ηγέτη των εργατικών, όταν ήταν φαβορί για να κερδίσει τις προεδρικές εκλογές του 2018, τις οποίες κέρδισε ο ακροδεξιός πολιτικός Ζαΐρ Μπολσονάρου.

Στη συνέχεια παραιτήθηκε από δικαστής και την ίδια χρονιά διορίστηκε υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Ασφάλειας από τον Μπολσονάρου.

Αργότερα εγκατέλειψε τη θέση αυτή αφού ο πρώην κυβερνήτης απομάκρυνε τον τότε διευθυντή της ομοσπονδιακής αστυνομίας, τον Μαουρίσιο Βαλέιχο, έναν άνθρωπο που εμπιστευόταν, χωρίς να τον συμβουλευτεί.

Η δίκη, η οποία θα μπορούσε να οδηγήσει στην  έκπτωση από το αξίωμα του, τον γερουσιαστή του κόμματος Ένωση Βραζιλίας (δεξιά), θα διεξαχθεί σε τρεις συνεδριάσεις, ενώ η ολοκλήρωσή της έχει προγραμματιστεί για τις 8 Απριλίου.

Η διαδικασία, η οποία διεξάγεται με ενιαίο τρόπο από την Εκλογική Δικαιοσύνη, κινήθηκε από το Φιλελεύθερο Κόμμα και την ομοσπονδία που αποτελείται από άλλες πολιτικές οργανώσεις: το Εργατικό, το Πράσινο και το Κομμουνιστικό Κόμμα της Βραζιλίας. Η Εκλογική Εισαγγελία εξέφρασε την υποστήριξή της στην εντολή προσαγωγής.


Τα γεγονότα που επισημαίνουν τα κόμματα λέγεται ότι συνέβησαν κατά την περίοδο πριν από τις εκλογές του 2022, μια αγωγή στην οποία ο Μόρο εξελέγη γερουσιαστής με περισσότερες από 1,9 εκατομμύρια ψήφους.

Οι νομικές ενέργειες εναντίον του αναλύουν τα έξοδα του βουλευτή σε δύο μέτωπα.

Πρώτον, έθεσε υποψηφιότητα για την Ομοσπονδιακή Γερουσία με την Unione Brasileiro, αφού εγκατέλειψε την προεδρική κούρσα για το κόμμα Podemos.

Με βάση τα σημειώματα που κατέθεσαν τα κόμματα, τα έξοδα της προεκλογικής εκστρατείας υπερέβησαν το όριο που είχε θεσπίσει το Ανώτατο Εκλογοδικείο (TSE).

Οι νομικοί επισημαίνουν ότι, ανεξάρτητα από την ετυμηγορία, η υπόθεση δεν πρέπει να κλείσει πριν από το 2025, δεδομένου ότι υπάρχει ακόμη περιθώριο για έφεση στο TSE.

Ωστόσο, εάν ο βουλευτής καταδικαστεί σε απώλεια της θέσης του, θα πρέπει να προκηρυχθούν συμπληρωματικές εκλογές για την πλήρωση της κενής θέσης της Παρανά στη Γερουσία, αλλά ο πρώην δικαστής μπορεί να κηρυχθεί έκπτωτος για οκτώ χρόνια.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η μανία του Ισραήλ δεν σταματάει πουθενά, 7 δολοφονημένα μέλη της αμερικανικής ΜΚΟ WCK μετά από βομβαρδισμούς στη Γάζα, κατά τη διακίνηση τροφίμων προς άμαχο πληθυσμό!

Και τι απαντά ο μακελάρης Νετανιάχου για το περιστατικό; «Συμβαίνουν αυτά»!

Πάνω από 33.000 νεκροί (άμαχοι) Παλαιστίνιοι, εκ των οποίων πάνω 13.000 είναι παιδιά!

Με λίγα λόγια είναι μια κανονική ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ των καιρών μας, καμία σχέση με εθνοκάθαρση και απλό πόλεμο.

Την ώρα που το Ισραήλ συμμετέχει κανονικά στους Ολυμπιακούς Αγώνες, τη Eurovision, τις διεθνείς διοργανώσεις και ΚΑΜΙΑ απολύτως κύρωση δεν έχει λάβει χώρα εναντίον του. Ας μην αγνοούμε πως χθες βομβάρδισε και πάλι ιρανικές δυνάμεις στη Συρία (Ιρανική Πρεσβεία στη Δαμασκό), δίχως την παραμικρή παρατήρηση, στρώνει το χαλί του παγκοσμίου πολέμου.

Η μεγαλύτερη πληγή της ανθρωπότητας σήμερα είναι αυτό που συμβαίνει στη Γάζα, τη διαπράττει το Ισραήλ, ανερυθρίαστα, ανενόχλητα, θηριωδία ναζιστικής δυναμικής.

Και η Ευρώπη συνεχίζει να ασχολείται αποκλειστικά με τη Ρωσία...

Το τραγικό εδώ είναι πως τα θύματα από μεριάς του Ισραήλ έχουν ήδη ξεπεράσει του νεκρούς Ουκρανούς, όταν ο ένας πόλεμος διαρκεί ήδη πάνω από 2 χρόνια, ενώ ο άλλος μόνο 4 μήνες...



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΣΕ ΔΙΚΗ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΜΑΓΓΟΥ

Να δικαστούν οι μπάτσοι που βασάνισαν τον 26χρονο Βασίλη Μάγγο, πριν τέσσερα χρόνια στον Βόλο, με συνέπεια τον θάνατό του, αποφάσισε ο ανακριτής.

Έξι ένστολοι φονιάδες κατηγορούνται για βασανιστήρια, επικίνδυνη σωματική βλάβη, έκθεση και παράνομη κατακράτηση.

Όπως σχολίασε ο πατέρας του Βασίλη, Γιάννης Μάγγος, "η αλληλεγγύη της κοινωνίας από άκρη σε άκρη σε όλη την Ελλάδα, δίνει κουράγιο και δύναμη σ' εμάς και τους δικηγόρους μας. Ο αγώνας συνεχίζεται".



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μια εικοσιοχτάχρονη γυναίκα δολοφονήθηκε από τον "πρώην" της, ακριβώς έξω από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

Είχε πάει να ζητήσει προστασία από τους μπάτσους, οι οποίοι αρνήθηκαν να διαθέσουν περιπολικό για την απομάκρυνσή της από το Τμήμα. Συστήνοντάς της να καλέσει η ίδια το "100". Δεν ήταν, λένε, δική τους δουλειά η προστασία της ή έστω η απεύθυνση στην Άμεση Δράση! 

Μόνο που βγαίνοντας έξω και πριν προλάβει να ολοκληρώσει το τηλεφώνημα, της επιτέθηκε ο φονιάς. 

Ένα ακόμα έγκλημα σε μια κοινωνία σκουπίδια, όπου η αστυνομία του κράτους προστατεύει τους νταβατζήδες και αληταράδες παλιοχαρακτήρες, και αφήνει απροστάτευτες τις γυναίκες. Που ουσιαστικά λέει στην ίδια την κακοποιημένη γυναίκα, οπλίσου να βρεις το δίκιο σου μόνη σου, και μετά θα σε καταδιώξουμε γιατί σκότωσες τον αληταρά νταβατζή που συνεργαζόμασταν μαζί του. 

Και έχεις και τα δικαιωματικά καριόλια της CIA που λένε ότι για το έγκλημα του νταβατζή που συνεργαζόταν με την αστυνομία τους, φταίει η «πατριαρχεία». Και δεν δίνουν δεκάρα τσακιστή για την δολοφονημένη γυναίκα, μόνο προσπαθούν να περάσουν την ανώμαλη βρωμοιδεολογία τους που τους έχει πει η CIA και γιαυτό τους πληρώνει κιόλας.

Μια ακόμα δολοφονία που αρνήθηκε να αποτρέψει η αστυνομία.

Σχολιο.- Φρικη και ειναι κατι που ξερουμε,απο τις 9 το βραδυ δεν υπαρχει Α.Τ.και το εχω ζησει.και απογευμα αστυνομικος αρνηθηκε μηνυση να πατε σε δικηγορο,να παρετε το 100.ετσι δεν ξερω ποσες θα εμπιστευτουν να καταγγειλουν;;Φρικη....

Σχολιο.- Και το διαφημιστικο 15900 εξω απο το ΑΤ..που την δολοφονισε...φρικη...



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αμερικανοκινούμενα Σιωνιστικοναζιστικά Κτήνη δολοφονούν στη Γάζα αμάχους, μωρά, μικρά παιδάκια, γυναίκες, καίνε και ανατινάζουν Νοσοκομεία…

Σχολιο.- δεν είναι άνθρωποι αυτοί.

Σχολιο.- Πως και δεν την έχει σκεπάσει η σεμνοτυφία του φβ ακόμη !

Σχολιο.- και δική μου απορία αλλά ρίχνοντας μια ματιά στο fb ειδα ότι σήμερα είναι γεμάτο με πολύ χειρότερες εικόνες από το έγκλημα που συμβαίνει εκεί κάτω σημερα

Σχολιο.- Το έχω παρατηρήσει και εγώ τις τελευταίες μέρες. Νομίζω ότι η αμερικανική κυβέρνηση έδωσε γραμμή στο Meta για να πιεστεί ο Νετανιάχου, να επιτρέψει να φαίνονται οι φρικαλεότητες και να μην τις σκεπάζει.

Σχολιο.- ή είναι τόσα πολλά που δεν προλαβαίνει! Πάντως υπάρχει μεγάλη αντίδραση και μέσα στις ΗΠΑ. Προφανώς γιατί είδαν ότι χάνει τ αυγά και τα πασχαλια ο Μπάιντεν.

Σχολιο.- γιά τό χτύπημα στο νοσοκομείο με 100αδες αμάχους νεκρούς αυτό τό γέρικο κτήνος δήλωσε ότι ακόμα δεν ξέρει τίποτα γι αυτό δεν έκανε δηλώσεις, ωστόσο δίνουν συνεχώς όπλα στούς Εβραίο φασίστες, γιά το χτύπημα δε στη Μόσχα σέ 2 ώρες ήξεραν ότι είναι από isis ! Φυσικά! αφού είναι οι ηθικοί αυτουργοί αφού αυτοί τους εκπαίδευσαν και έδωσαν την εντολή.

Σχολιο.- ναι, έχουν αλλάξει και τα δημοσιεύματα στα γραμμωμένα ΜΜΕ

Σχολιο.- Προκαλούν όλο και πιο πολύ. Εκτός από το ότι τα ανεγκεφαλα φανατισμένα χειραγωγούνται, φτάνεις να υποψιάζεσαι ότι πρόκειται για ανθρωπόμορφα τέρατα.

Σχολιο.- Σιωναζί!

Σχολιο.- Στα ψιλά πέρασε οτ το Ισραήλ βομβάρδισε την πρεσβεία του Ιράν στην Δαμασκό. Εάν αυτό το είχε κάνει το Ιράν θα ζητήσανε οι Γερμανοί τρίτο παγκόσμιο

Σχολιο.- Δεστε τι κανουν στην Γαζα τα ανθρωπομορφα τερατα και οι υποστηρικτες τους οι αμερικανοι! 

Σχολιο.- Θυμίζει τα απανθρακωμένα πτώματα που ανασκάπτουν στην Πομπηία από την έκρηξη του Βεζούβιου. Βάλε μια τέτοια φωτογραφία δίπλα σ' αυτήν και ανέβασε ξανά την ανάρτηση, με τίτλο η Πομπηία της Γάζας ή κάτι παρόμοιο...

Σχολιο.- Ποιό κράτος θα θέλατε να εξαφανιστεί από το χάρτη και γιατί το Ισραήλ;

Σχολιο.- δεν είναι κράτος. Τρομοκρατικη οργάνωση είναι

Σχολιο.- το Ισραηλ να εξαφανιστεί με χιλια!!! Γιατι οι ισραηλιτες σκοτωνουν μωρα μικρα,αμαχο κοσμο! Ειναι σκατοψυχοι! Τους μισουμε!

Σχολιο.- Ναζιδια αισχιστου ειδους.

Σχολιο.- Οι φίλοι του Μιζοτακη

Σχολιο.- Οι Δρεσδες τα Βερολινα και οι Νυρεμβέργες για αυτά τα ναζιστικά σιωνιστικά κτήνη όμως έρχονται και τότε θα μπει κάθε κατεργάρης στον πάγκο του

Σχολιο.- Ανθρωπόμορφα κτηνη

Σχολιο.- Δολοφόνοι, τέρατα...

Σχολιο.- Νεοναζί δολοφόνοι!!!!

Σχολιο.- Μόνο μια λέξη φασίστες και νάζι.

Σχολιο.- ναζι όπως και οι Δυτικοί "εταίροι " τους

Σχολιο.- η «δημοκρατική» δύση και οι «δημοκρατικές» πρακτικές της «ελευθερίας» της

Σχολιο.- Η ντροπή τους βλέπει και ντρέπεται

Σχολιο.- Σκατόψυχοι!!!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το …συναρπαστικό ‘‘ευρωπαϊκό ταξίδι’’ της Ελλάδας συνεχίζεται

AΝΤΙ ΓΙΑ ΔΑΝΙΑ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ ΓΙΝΑΜΕ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ.!!

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΝΔ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ.!!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τά θρασύδειλα ΕβραιοΝαζιστικά τομάρια οταν δέν δολοφονούν Παλαιστίνια νεογέννητα παιδάκια, μανάδες,γιατρούς καί ηλικιωμένους, απολαμβάνουν νά βασανίζουν γυμνούς αιχμάλωτους αμαχους Παλαιστίνιους ...Καθάρματα...



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μαίνεται για τρίτη ημέρα η φωτιά στα Πιέρια Όρη.

Κατακαίγονται δασικές εκτάσεις κοντά στο καταφύγιο άγριας ζωής Μόνο δύο Canadair επιχειρούν από αέρος

Η φωτιά κατευθύνεται προς Κοζάνη.

Οι εθελοντές και οι κάτοικοι εκλιπαρούν...

Κι ούτε μια ζωντανή σύνδεση, ούτε αναφορά...Συγκάλυψη παντού!

Είναι απλώς μια ...ήσυχη Τρίτη για τα κανάλια!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η ΤΕΡΝΑ παίρνει την Εγνατία...85.5 € πλέον τα διόδια που έγιναν τριόδια.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



2/4/2024    -     15.00

- Επίθεση με drones πραγματοποίησαν οι VSU για πρώτη φορά στο έδαφος της Δημοκρατίας του Ταταρστάν με επιθετικά drones «αεροπορικού» τύπου. Από τις 2 επιθέσεις στις πόλεις Νιζνιεκάμσκ και Αλαμπούγκα (Στγ: στη δεύτερη βρίσκεται μια από τις σημαντικότερες Ειδικές Οικονομικές Ζώνες της Ρωσίας) τραυματίστηκαν, με βάση τον μέχρι στιγμής απολογισμό, 12 άτομα, κατά κύριο λόγο φοιτητές του τοπικού Πολυτεχνείου. Λόγω της μεγάλης απόστασης από τα ρωσοουκρανικά σύνορα, υπάρχουν μέχρι στιγμής αρκετές «θεωρίες» για τον τόπο εκτόξευσης των drones – σε μία από αυτές αναφέρεται ότι αυτά πιθανόν να εκτοξεύτηκαν ακόμη και από το έδαφος του Καζαχστάν!… Ωστόσο οι εκτιμήσεις είναι ακόμη πρόωρες και πριν πραγματοποιηθεί και ολοκληρωθεί η βαλλιστική έρευνα είναι προφανές ότι δεν μπορεί κανείς να καταλήξει σε ασφαλή συμπεράσματα.

- Από σήμερα το πρωί διεξάγεται στην έδρα του Κέντρου Επιχειρήσεων των ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων σύσκεψη ανώτατων στελεχών του ρωσικού Υπουργείου Άμυνας υπό την προεδρία του ίδιου του Σεργκέι Σοϊγκού. Ο Ρώσος Υπουργός Άμυνας στην εναρκτήρια ομιλία του ανέφερε μεταξύ άλλων τα παρακάτω στοιχεία:

* Από την αρχή του έτους μέχρι σήμερα έχουν απελευθερωθεί από τις ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις 403 τετραγωνικά χιλιόμετρα από την επικράτεια της χώρας των ουκρανοναζί

* Από την αρχή του έτους έχουν εξουδετερωθεί από τις ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις περισσότεροι από 80.000 Ουκρανοί στρατιωτικοί και ξένοι μισθοφόροι, ενώ έχουν καταστραφεί πάνω από 14.000 μονάδες στρατιωτικού υλικού, μεταξύ αυτών πάνω από 1.200 τανκ και λοιπών τεθωρακισμένων οχημάτων.

* Μόνο μέσα στο Μάρτιο οι ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις πραγματοποίησαν 2 μαζικές και 190 ομαδικές συντονισμένες επιθέσεις σε στρατηγικής σημασίας υποδομές της χώρας των ουκρανοναζί, με ιδιαίτερη έμφαση στις αμιγώς στρατιωτικές και τις ενεργειακές.

- Απόπειρα τρομοκρατικής επίθεσης έγινε χτες στο Νταγκεστάν και στην πόλη Κασπίισκ. Συνελήφθησαν συνολικά 4 άτομα, όλοι ντόπιοι στην καταγωγή, για τους οποίους υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία ότι είναι μέλη του ISIS.

- Ο 10ος κατηγορούμενος για τη δολοφονική επίθεση στο Crocus City Hall, ο 24χρονος Γιακουμπτζονί Γιουφσούντοφ, με καταγωγή (και αυτός) από το Τατζικιστάν, οδηγήθηκε χτες στο δικαστήριο, όπου του απαγγέλθηκαν οι κατηγορίες περί συμμετοχής σε τρομοκρατική οργάνωση κοκ και στη συνέχεια κρίθηκε προφυλακιστέος μέχρι τις 22/05, ημέρα που έχει οριστεί η τακτική δικάσιμος για την υπόθεση.

- Στο μεταξύ ο πατέρας ενός από τους βασικούς κατηγορούμενους στην υπόθεση της δολοφονικής επίθεσης στο Crocus City Hall, του Νταλερτζόν Μιρζόγεφ, δήλωσε στα ΜΜΕ ότι ο γιος του ουδέποτε υπήρξε βαθιά θρησκευόμενος, δεν επισκεπτόταν τζαμιά, ούτε διάβαζε το Κοράνι και γενικώς «ζούσε όπως ήθελε». Αυτό αποτελεί βεβαίως μια πρόσθετη απόδειξη ότι το «ακραίο Ισλάμ» δεν αποτελεί παρά έναν «φερετζέ» της τρομοκρατίας των ΗΠΑ, οι οποίες χρησιμοποίησαν κάτι υπαρκτό μεν, χωρίς σημαντική επιρροή δε πριν από 30-40 χρόνια και το «φούσκωσαν» καταλλήλως, ώστε να επιτύχουν τους γεωπολιτικούς τους στόχους και να προστατέψουν τα συμφέροντα του μεγάλου κεφαλαίου τους…

- Τρομοκρατική ενέργεια με 1 νεκρό έγινε χτες στο Σταρομπέλσκ της ΛΔ Λουγκάνσκ. Από την ανατίναξη εκρηκτικού μηχανισμού με τον οποίο είχε παγιδευτεί το αυτοκίνητό του, σκοτώθηκε ο υποδιευθ6υντής του Κέντρου Εξυπηρέτησης Εκπαιδευτικών Οργανισμών της ΛΔ Λουγκάνσκ Βαλέρι Τσάικα. Τα ίχνη, αλλά και ο τρόπος εκτέλεσης της δολοφονίας οδηγούν, ασφαλώς, στις μυστικές υπηρεσίες της χώρας των ουκρανοναζί…

- Σε άλλη μία τρομοκρατική, ουσιαστικά, επίθεση επιδόθηκαν χτες οι Ουκρανοναζί στην Περιφέρεια Μπέλγκοροντ, όπου μεταξύ άλλων χτυπήθηκαν πολυκατάστημα που χρησιμοποιούταν και ως καταφύγιο εν ώρα βομβαρδισμών, αλλά και παρακείμενη παιδική χαρά!… Υπήρξαν συνολικά 9 άμαχοι πολίτες τραυματίες, ωστόσο η κατάσταση όλων δεν εμπνέει ανησυχία…

- Ένα αρκετά ασυνήθιστο, όσο και επικίνδυνο περιστατικό συνέβη στα σύνορα της Περιφέρειας Πσκοφ με τη Λετονία. Οδηγός νταλίκας συνελήφθη, επειδή μετέφερε στο όχημά του 27 ορθόδοξες εικόνες (!!!), οι οποίες ήταν παγιδευμένες με εκρηκτικά!!! Όπως δήλωσε ο ίδιος μετά τη σύλληψή του, μετέφερε τις εικόνες αυτές από τη λεγόμενη «Ουκρανία» στη Μόσχα μέσω χωρών της ΕΕ (Πολωνία, Λετονία). Πιθανολογείται ότι στόχος των αποστολέων ήταν η δημιουργία τρομοκρατικών επιθέσεων εντός ορθοδόξων ναών στη Μόσχα και, ίσως και άλλες περιοχές.

- Χτες αναφέρθηκα στις «προεδρικές εκλογές» στη λεγόμενη «Ουκρανία», οι οποίες ΔΕΝ διεξάχθηκαν στις 31/03, όπως ήταν ορισμένο, ενώ οι αρμοδιότητες του Ζελένσκι λήγουν και τυπικά στις 20/05, όταν και θα έπρεπε να ορκίζεται ο νέος «Πρόεδρος». Ωστόσο επειδή οι Ουκρανοί διαθέτουν και… χιούμορ αποφάσισαν να κάνουν δημοσκόπηση, ώστε να δουν ποια θα ήταν τα αποτελέσματα εάν όντως διεξάγονταν εκλογές. Οι μέχρι τώρα υποψήφιοι για τον «προεδρικό θώκο» θα έπαιρναν, αν γίνονταν οι εκλογές, τα ακόλουθα ποσοστά:

• Ζελένσκι: 15,77%

• Γιούλια Τιμοσένκο: 12,31%

• Πετρό Ποροσένκο: 7,66%

• Βιτάλι Κλιτσκό: 2,54%

• ΜΕΓΆΛΟΣ ΝΙΚΗΤΉΣ: Με 60% ο … ΆΛΛΟΣ! Δηλαδή αυτός στον οποίο δεν επιτράπηκε ΠΟΤΈ να είναι υποψήφιος!...

Μετά από τέτοιες προβλέψεις, σιγά που θα … έκαναν και εκλογές!…

- Η ρωσική αντιαεροπορική άμυνα κατέρριψε χτες 1 ουκρανικό πολεμικό αεροσκάφος Su-27 στην περιοχή του Ράισκογε (ΛΔ Ντονιέτσκ). Επίσης κατέρριψε 228 ουκρανικά drones και αναχαίτισε 4 βλήματα πυραύλων HIMARS και 1 τηλεκατευθυνόμενη αεροπορική βόμβα JDAM.

Σχολιο.- Το νέο φρούτο που προέκυψε από τις καραβιες πυρομαχικών που στέλνουμε στους Ουκρανους.

Βλήματα λευκού φωσφόρου στέλνει η κυβέρνηση Μητσοτάκη στην Ουκρανία

Σήμερα, η κυβέρνηση, υπερβαίνοντας κάθε όριο στην εμπλοκή της χώρας σ’ αυτόν τον πόλεμο της Δύσης και καταπατώντας κάθε έννοια τήρησης των διεθνών συνθηκών και των απαγορεύσεων του ΟΗΕ, όσον αφορά τη χρήση της απαγορευμένης χημικής ουσίας του «λευκού φωσφόρου» εναντίον ανθρώπινων στόχων, «πουλάει» στην Τσεχία, με τελικό προορισμό την Ουκρανία, δεκάδες χιλιάδες καπνογόνα βλήματα αρμάτων μάχης που περιέχουν τη χημική ουσία του «λευκού φωσφόρου».

Με τις επιλογές της αυτές η κυβέρνηση της ΝΔ δημιουργεί συνειδητά τις προϋποθέσεις τέλεσης βαρύτατων εγκλημάτων πολέμου.

Σχολιο.- Ρωσικό αεροδρομιο εν καιρω πολεμου. !!! Με τα πολεμικά αεροπλάνα παραταγμένα σε έναν αεροδιάδρομο!!!! 

Αντι να ειναι σε διασπορα μεσα σε τσιμεντενια υποστεγα.. Μετα οταν θα γινει η στραβη ο Σοιγκου θα αρχισει παλι τις δικαιολογιες..



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σκοτ Ρίτερ: Οι μισθοφόροι πηγαίνουν στην Ουκρανία όλο και λιγότερο επειδή η Ρωσία τούς έχει δημιουργήσει κόλαση στο πεδίο της μάχης

-"Οι μισθοφόροι άρχισαν να καταλαβαίνουν ότι ο πόλεμος είναι κόλαση. Η απόκρυψη από τα μπαράζ του ρωσικού πυροβολικού ξανά και ξανά χωρίς ελπίδα επιβίωσης είναι κάτι στο οποίο θα θέλουν να συμμετάσχουν λιγότεροι έμποροι. Όλο και λιγότεροι άνθρωποι υπογράφουν εθελοντικά τα δικά τους εντάλματα θανάτου.

-Οι Αμερικανοί μαχητές πηγαίνουν στην Ουκρανία αποκλειστικά για χρήματα - η συμμετοχή στη σύγκρουση στο πλευρό των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων δεν εμπεριέχει καμία ιδέα.

-Ποια είναι η ουκρανική ιδέα; Εάν βρίσκεται σε αντιπαράθεση με τη Ρωσία, τότε δεν είναι πλέον μια ουκρανική ιδέα, αλλά ένας αγώνας ενάντια στη Ρωσία συνολικά. Ή υποστηρίζεις τον Μπαντεραϊσμό; Είσαι ρατσιστής ή ναζί; Τότε δεν είσαι άνθρωπος, είσαι σκουπίδι. Δεν είναι σκέψη, δεν ενώνει».



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η σύγκρουση στην Ουκρανία είναι μια επανάληψη των πολέμων στην Γιουγκοσλαβία. 

Διαβάστε τις απόψεις Πουτιν Κουστουριτσα. 

Συνάντηση του Πούτιν με τον μεγάλο Σέρβο σκηνοθέτη Εμίρ Κουστουρίτσα σήμερα. 

Μπροστά στις κάμερες και πριν την κατ’ιδία κουβέντα τους:

Εμίρ Κουστουρίτσα : 

Αυτό που συμβαίνει τώρα στην Ουκρανία είναι και δικός μας αγώνας, η νίκη σας θα είναι και δική μας. 

Είδαμε τι έκαναν αυτοί οι δικοί μας “οπαδοί του Μπαντέρα” και στην Κροατία όταν έδιωξαν 230 χιλιάδες Σέρβους. 

Αυτή η αναλογία είναι πολύ σημαντική για όλους.

Πούτιν : 

Οι εκτιμήσεις σας για σήμερα, συμπεριλαμβανομένων των τραγικών γεγονότων στην Ουκρανία, συμπίπτουν πλήρως με τις δικές μου. 

Αυτό είναι αλήθεια. Αυτό που συνέβη στη Σερβία, αυτό που συμβαίνει τώρα μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας είναι αλήθεια:

-η αναβίωση, η τροφοδότηση φασιστικών στοιχείων του παρελθόντος, η νέα προσπάθειά τους στο σήμερα, όλα αυτά είναι, φυσικά, πολύ παρόμοια φαινόμενα. 

Είναι εκπληκτικό πόσο επίμονη είναι αυτή η ιδεολογία - μισανθρωπία και ακραίος εθνικισμός, που έχει χρησιμοποιηθεί από πολλές δυνάμεις εδώ και αιώνες, κυρίως, παρεμπιπτόντως, όχι για ιδεολογικά, αλλά για γεωπολιτικά συμφέροντα.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο ισραηλινός στρατός πραγματοποίησε επίθεση με drone στο χωριό Deir al-Balah.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, επτά μέλη της ΜΚΟ World Central Kitchen σκοτώθηκαν.

Ανάμεσά τους πολίτες της Αυστραλίας, της Πολωνίας, της Βρετανίας, της Παλαιστίνης, καθώς και πολίτες των ΗΠΑ και του Καναδά. Ο ισραηλινός στρατός, εν τω μεταξύ, είπε ότι διεξάγει έρευνα. Ο Νετανιάχου είπε «αυτά συμμβαίνουν».



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η ΡΩΣΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΊΗΣΕ ΤΟΝ ΜΙΛΟΡΑΝΤ ΝΤΟΝΤΙΚ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΌΠΕΙΡΑ ΣΎΛΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ. 

Η ΦΡΟΥΡΑ ΤΟΥ ΝΤΟΝΤΙΚ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΊ ΤΟΝ ΠΡΌΕΔΡΟ ΜΕ ΚΆΘΕ ΜΕΣΟ.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τα εγκλήματα του ΝΑΤΟ. 

Σαν σήμερα, 1η Απριλίου 1999, την ένατη μέρα επίθεσης κατά της Σερβίας, τα αεροπλάνα του ΝΑΤΟ κατέστρεψαν την πρώτη γέφυρα στο Νόβι Σαντ - τη γέφυρα Βαραντίν πάνω από τον Δούναβη. Κατά τη διάρκεια αυτής της επίθεσης, ο Oleg Nasov σκοτώθηκε.

Δύο μέρες μετά την καταστροφή της γέφυρας Βαραντίν, η Γέφυρα της Ελευθερίας καταστράφηκε και στις 26 Απριλίου το Νόβι Σαντ έμεινε χωρίς σιδηροδρομική γέφυρα



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Απο Σερβικο στρατιωτικο κανάλι

Η Ελλάδα κατανοεί ότι αντί για ρωσικά S300 θα δεχτεί Αμερικανούς Patriot μαζί με Αμερικανικό στρατιωτικό προσωπικό, που είναι απίθανο να καταρρίψουν τουρκικά αεροπλάνα και πυραύλους σε περίπτωση πιθανής σύγκρουσης. Και αυτό για να μην αναφέρουμε τους χρόνους παράδοσης.

Δεύτερος. Αν με το S300 όλα είναι εξαιρετικά ξεκάθαρα, τότε με τα συστήματα αεράμυνας TOR-M1 και Osa-AKM δεν είναι. Εάν η Ελλάδα δεν σκοπεύει να στείλει δεδομένα συστήματος στο Κίεβο, τότε γιατί η Αθήνα έλυσε τη σύμβαση με τη Ρωσία για τεχνική υποστήριξη και συντήρηση δεδομένων συστημάτων αεράμυνας;

Και τότε έρχονται αμέσως τα νέα: η Ελλάδα ετοιμάζεται να πουλήσει μεγάλη ποσότητα πυρομαχικών στην Τσεχία για την Ουκρανία.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στα χέρια του 1% των πιο πλούσιων της Ελλάδας το 1/4 του συνολικού πλούτου της χώρας

Σύμφωνα με τα στοιχεία, το 5% κατέχει το 44,2% του πλούτου και το 1% το 25% του πλούτου, δηλαδή το 1/4 του συνολικού πλούτου της Ελλάδας

Καπιταλισμός λέγεται αυτό, και το προχώρημα του, τεχνοκρατική νεοφεουδαρχία!

Σχολιο.- Δυστυχώς ο κόσμος, δεν έχει καταλάβει ποσο τον κλεβουν με το σύστημα, και μετά παρασυρονται και διαμαρτυρονται για το πόσα πιάνουν οι 300 βουλευτές. Δεν βλέπουν το 1% που τους τα κλέβει κανονικά, και φωνάζουν για ασημαντους λόγους.

Σχολιο.- Δυστυχώς με εκλογικές αναμετρήσεις δεν αλλάζει τίποτα. Οι λαοί έχουν τη τάση να ψηφίζουν τους δυνάστες τους. Παίζουν ρόλο πολλά βέβαια. Η εξαγορά ψήφων με διορισμούς και λογής συναλλαγές κ διευκολύνσεις κλπ. Οι πολιτικοί μας είναι στο μεγαλύτερο μέρος τους υπάλληλοι ή συνέταιροι των ολιγαρχών!

Σχολιο.- μα αν άλλαζε το σύστημα με εκλογές θα τις είχαν καταργήσει



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σαν σήμερα 215 χρόνια πριν γεννήθηκε ο Ρώσος μυθιστοριογράφος Νικολάι Γκόγκολ, δημιουργός των «Η Μύτη», «Ο Βίι», «Ο Ταράς Μπούλμπα», «Οι Νεκρές Ψυχές» και πολλών άλλων.

Ήταν μάστορας του γκροτέσκου με επιδέξια ανάμειξη των ρεαλιστικών αφηγήσεων με τα φανταστικά στοιχεία.

Πάνω από 135 ταινίες βασίζονται στα έργα του.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Και οι 4 όροφοι του νοσοκομείου Al Shifa έχουν ισοπεδωθεί, δεν βρέθηκε ούτε ένας επιζών ασθενής.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Craig Murray θεωρεί ότι το Ισραήλ με την σφαγή στο νοσοκομείο Αλ Σιφά στην Γάζα ,δεν θελει μόνο κυρώσεις αλλά πρέπει κάποιος να επιβάλλει ειρηνευτική δύναμη εκεί 

*.ποιος είναι ?

Ο Craig Murray, ετών 63, υπήρξε διπλωμάτης για είκοσι χρόνια. 

Την διετία 2002-2004, διετέλεσε πρεσβευτής του Ηνωμένου Βασιλείου στο Ουζμπεκιστάν, επί ημερών του Ισλάμ Καρίμοφ, όταν οι σχέσεις του τελευταίου με την Δύση και ειδικότερα με τις ΗΠΑ είχαν αποκτήσει ιδιαίτερη θέρμη, στο πλαίσιο του “πολέμου κατά της τρομοκρατίας”.

Το γεγονός ότι ένας διπλωμάτης μίλησε, βοήθησε μεν τον κόσμο να μάθει την αλήθεια, αλλά αποτέλεσε βαρύ πλήγμα στο κύρος του Στέμματος και προφανώς δεν επρόκειτο να του συγχωρεθεί.

Σαν να μην έφταναν αυτά, ο αμετανόητος αυτός άνθρωπος συνέχισε να “προκαλεί”, εκθέτοντας τις μεθοδεύσεις σχετικά με την παράνομη επί της ουσίας, συνεχιζόμενη φυλάκιση του Julian Assange, ενώ μάλιστα είχε το πραγματικό “θράσος” να επιδιώκει να πετάξει ως την Ισπανία προκειμένου να καταθέσει εκεί, σε δικαστική διερεύνηση παρανόμων παρακολουθήσεων από το Ηνωμένο Βασίλειο εις βάρος του Assange, όσο βρισκόταν ο τελευταίος στην πρεσβεία του Εκουαδόρ.

Και ακούστε και κάτι άλλο: ο ίδιος άνθρωπος είχε διαδραματίσει καίριο ρόλο, ώστε να βγει στην δημοσιότητα το σκάνδαλο της άδικης δίωξης (που εντέλει οδήγησε σε αθώωση) του εθνικιστή πρώην ηγέτη της Σκωτίας Alex Salmond. Αξιοποιώντας τον διάχυτο δικαιωματισμό, η επόμενη ηγέτιδα της Σκωτίας μαζί με το εκεί σύστημα εξουσίας στήσανε μια δίωξη εναντίον του Salmond, ώστε ο τελευταίος, σύμφωνα με τιος κακές γλώσσες, να μην επιστρέψει στην ηγεσία του Σκωτσέζικου Εθνικού Κόμματος και να μην διεκδικήσει όντως την ανεξαρτησία της χώρας του. Η δίωξη κατέρρευσε, αλλά η πολιτική ζημιά έγινε. Και εκεί, νά σου ο Murray να δίνει έκταση στις αποκαλύψεις για την σκευωρία.

Μάλιστα, ο ίδιος είχε βρεθεί και στην ίδια θέση: η κυβέρνηση του εγκληματία πολέμου Tony Blair τον είχε κατηγορήσει για σεξουαλικές παρενοχλήσεις, προκειμένου να του κλείσει το στόμα. 

Ο Murray απαλλάχτηκε, αλλά εν τω μεταξύ αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το διπλωματικό σώμα. 

Όπως τώρα, αναγκάζεται να επωμιστεί μέχρι σήμερα οικονομικό κόστος ύψους 200.000 στερλινών, για να τα βάλει με το σύστημα εξουσίας της πατρίδας του.

Κάπως έτσι, το σύμπλεγμα εκτελεστικής, δικαστικής λειτουργίας και κυρίαρχων μέσων ενημέρωσης κατορθώνει να φιμώνει, να εξοντώνει (ηθικά, οικονομικά. αλλά και φυσικά, αν απαιτηθεί) να παρασιωπά ή και να φυλακίζει τις ενοχλητικές φωνές.

Όσοι νομίζουν ότι αυτά δεν συμβαίνουν στην Δύση και δεν είναι κυνικοί, ψεύτες ή προπαγανδιστές καιρός είναι να ξυπνήσουν.

Η φυσική εξόντωση των αντιφρονούντων προς τον πυρήνα του συστήματος εξουσίας θα βρισκόταν στην ημερήσια διάταξη, αν τα μέσα ενημέρωσης δεν κατόρθωναν να περιθωριοποιούν πιο αποτελεσματικά.

Ο Craig Murray ανήκει στην χορεία των ανθρώπων που τιμωρούνται γιατί αρνήθηκαν να υποταχθούν στην προπαγάνδα και στο έγκλημα. Το Στέμμα δεν τα συγχωρεί αυτά. Αξίζει ενός τίμιου αγώνα για την ελευθερία του.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αγαπητοί δημοσιογράφοι ή δολοφόνοι της ελευθερίας της πληροφόρησης..... καθώς δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε τις εικόνες παλαιστίνιων και λιβανέζων παιδιών που έχουν γίνει κομμάτια από την ισραηλινή τρομοκρατία... τουλάχιστον δημοσιεύστε τα πρόσωπά τους όσο είναι ζωντανά.

Έχετε καθήκοντα απέναντι στους αναγνώστες και τους θεατές.... όχι απέναντι στην Ουάσιγκτον και το Τελ Αβίβ. 

Όταν μιλάτε χωρίς να εμβαθύνετε σε ειδήσεις όπως ...«Το Ισραήλ βομβάρδισε τον Λίβανο»....προσθέστε «και σκότωσε αυτά τα παιδιά»!!!

Διαφορετικά, οι αναγνώστες και οι θεατές δεν μπορούν να κατανοήσουν το δαιμονικό εύρος των εγκλημάτων των Ισραηλινών φανατικών και φονταμενταλιστών. Για παράδειγμα.. αυτο το Λιβανέζικο κοριτσάκι η Αμαλ σκοτώθηκε από το Ισραήλ. Δημοσιεύστε το όμορφο πρόσωπό του. Είναι άνθρωποι σαν κι εμάς. Όχι αριθμοί... αν και αντιμετωπίζονται μόνο έτσι ή ακόμα και σαν σκουπίδια... απλά κοιτάξτε τις ισραηλινές μπουλντόζες που θάβουν τα σώματα ανδρών, γυναικών και παιδιών σαν να ήταν σακούλες σκουπιδιών. Υπάρχουν εκείνοι που ορθώς υποστηρίζουν ότι η ανθρωπότητα είναι νεκρή στη Γάζα. Πράγματι. Αλλά δεν ήταν μόνο οι εγκληματίες του Τελ Αβίβ που τη σκότωσαν. Ακόμα και η σιωπή σας είναι δολοφόνος!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σήμερα το Ισραήλ χτύπησε την πρεσβεία του Ιράν στη Δαμασκό, στη Συρία. Δολοφονήθηκαν οκτώ άνθρωποι που είχαν διπλωματική ασυλία. Οι προσπάθειες του γενοκτόνου καθεστώτος να οδηγήσει σε γενικευμένο πόλεμο την περιοχή δε σταματούν.

Παρά την τεράστια αυτοσυγκράτηση που έχει δείξει ο Άξονας της Αντίστασης, ο γενοκτόνος Μπίμπι δεν το βάζει κάτω. Δεν θα φύγει πριν κάνει ότι είναι δυνατόν να ξεκινήσει ο τρίτος παγκόσμιος. Θα συνεχίζει να κλιμακώνει, και θα σέρνει και τις ΗΠΑ στο μακάβριο παιγνίδι του. 

Η στοχοποίηση πρεσβείας, όπως και η δολοφονία διπλωματών, δεν είναι απλά εγκλήματα. Μιλάμε, κατ ουσίαν, για ιρανικό έδαφος που επλήγη. Πρόκειται για πράξεις πολεμικές και δικαιολογούν, βάσει του διεθνούς δικαίου, την κήρυξη πολέμου, αν τα θυμάμαι καλά.

Και κάτι ακόμη: οι ισραηλινοί χτύπησαν με έξι πυραύλους και απόλυτη ακρίβεια. Αυτά για όποιον νομίζει ότι στη Γάζα τα χτυπήματά τους ήταν "κατα λαθος κατα αμαχων".

Η μόνη αντίστοιχη στιγμή που μου έρχεται στο νου είναι το 1999, όταν στους βομβαρδισμούς του Βελιγραδίου, οι ΗΠΑ έπληξαν την πρεσβεία της Κίνας στο Βελιγράδι, σκοτώνοντας τρεις κινέζους συναδέλφους. Κανέναν διπλωμάτη. Κι αμέσως ο Κλίντονας ζήτησε συγγνώμη και ο επικεφαλής της CIA, ο ελληνοαμερικανος Τζωρτζ Τένετ, είχε καταθέσει στα Κογκρέσα ότι αλλού θέλαν να χτυπήσουν κι αλλού χτύπησαν κι είχαν λάθος πληροφορίες. Κοινώς, επωμίστηκε το λάθος. Προσχήματα; ίσως. Κρατηθηκαν όμως, από τη μονοκρατορία. 

Τώρα δεν υπάρχουν ούτε αυτά - το Ισραήλ του Μπίμπι απλώς σκοτώνει και δεν πληρώνει..."



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το νοσοκομείο Αλ Σίφα, το μεγαλύτερο σε όλη τη Λωρίδα της Γάζας, «έχει καταστραφεί ολοσχερώς», λέει στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP) ο Φάρις Αφάνα, επικεφαλής ομάδας διασωστών. 

«Πρέπει να βάλουμε ένα τέλος σε αυτές τις σφαγές αμάχων και παιδιών. Κανείς δεν γλίτωσε εδώ», επισημαίνει



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κι έλεγα και εγώ γιατί έβαλαν μπουρλώτο στα Πιέρια ??

Τώρα ξέρω ... Κούλη Γ................... ξέρεις εσύ 

Σάλος με την εγκατάσταση ανεμογεννητριών σε παρθένο δάσος στα Πιέρια Όρη-Έντονες αντιδράσεις πολιτών

17/2/2022

Σάλο έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Πιερίας η πρόθεση εταιρείας να εγκαταστήσει στην καρδιά του Βουνού των Μουσών, στα Πιέρια Όρη, ανεμογεννήτριες, με τους πολίτες να τάσσονται κατά της επενδυτικής δραστηριότητας κάνοντας λόγο για τεράστια καταστροφή για το παρθένο δάσος, χωρίς καμία μέριμνα για την πανίδα και τη χλωρίδα, την ίδια ώρα που η χώρα μετρά τις πληγές της από την καταστροφή των δασών στην Εύβοια μετά από τις πυρκαγιές.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εριέττα Μόλχο, ετών 23. Φοιτήτρια Αρχιτεκτονικής στο ΑΠΘ! Αγνοείται επισήμως από τις 28/02/2023. Βρισκόταν στο τρένο, το βράδυ του εγκλήματος στα Τέμπη. Οι γονείς της δεν έχουν (ως σήμερα) παραλάβει από εκείνη, τίποτα. Ούτε καν τριχούλα! Γιατί ;;;

Αναρωτηθείτε ...



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κυβερνητικό στέλεχος η Ζέφη Δημαδάμα του Υπουργείου ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ σπινάρει τον τίτλο:

«Η μητρότητα βλάπτει σοβαρά την καριέρα των γυναικών». 

Από αυτή την κυβέρνηση που δήθεν νοιάζεται για το μέλλον των Ελλήνων και της οικογένειας!!

Δεν θέλουν Έλληνες θέλουν να ενταχθούν οι κάθε λογής μετανάστες ως Έλληνες!!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η γνωστή εταιρεία ΤΕΡΝΑ μετά τις αντιδράσεις των κατοίκων της περιοχής απέσυρε τη μελέτη για τις ανεμογεννήτριες που θα έμπαιναν στα Πιέρια όρη ...Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η απόφαση για την τοποθέτηση 14 ανεμογεννητριών, μέγιστης ισχύος παραγωγής 44,85 MW, κάτοικοι, φορείς, συλλογικότητες και αυτοδιοίκηση αντέδρασαν με κάθε τρόπο και αντιστάθηκαν στην απόφαση τοποθέτησης ανεμογεννητριών στην κορυφογραμμή των Πιερίων.

Η ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΕ είχε πάρει άδεια παραγωγής από τις 14 Οκτωβρίου 20202 για κατασκευή αιολικού πάρκου 44, 85 μεγαβάτ στην περιοχής Σκοτεινό-Φλάμπουρο-Αβδέλλα-Τούρλα στο Δήμο Βελβεντού και Κατερίνης πάνω στα Πιέρια όρη.

Ο Δήμος Βελβεντού ενημερώθηκε για το αιολικό κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Περιφέρειας στις 25 Ιανουαρίου 2021.Έκτοτε άρχισε ένας μεγάλος αγώνας κόντρα σε ισχυρά συμφέροντα με νικητές τους βελβεντινούς .Ένα μικρό γαλατικό χωριό γράφαμε στις 9 Φεβρουαρίου 2022 τα κατάφερε.

ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΦΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΠΕΡΑ...

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΕΡΧΟΝΤΕ ΟΙ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ !!!!!


Καίγονται για τρίτη ημέρα τα Πιέρια Όρη ΤΥΧΑΙΟ ; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ...και έχουν γίνει στάχτη καταπράσινες κορυφές. Η φωτιά ξέσπασε το πρωί της Κυριακής στην περιοχή Σαρακατσάνα, είναι σε πλήρη εξέλιξη και κατευθύνεται προς την Κοζάνη. Σύμφωνα με το pierianews, η πυρκαγιά έκαψε το «Λαπούσι», μία καταπράσινη κορυφή των Πιερίων που βρίσκεται στα 2.005 μέτρα και εξακολουθεί να καταστρέφει το πυκνό πευκόδασος. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙΓΟΝΤΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΝΑΤΟΥΡΑ....

Σχολιο.- Ανεμογεννητριες προβλεπω....

Σχολιο.- οπου ειναι να βαλουν την πρασινη αναπτυξη.......οπως πρασινα αλογα ........θα τα καψουν όλα



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΡΑΤΟΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ !!!!

Η ΔΥΣΗ ΕΚΘΡΕΦΕΙ ΤΟ ΑΒΓΟ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ...

Η ρωσική FSB κατέσχεσε φορτίο εκρηκτικών (RDX) στην περιοχή Pskov, ενώ εκρηκτικά υπήρχαν μέσα σε εικόνες εκκλησιών. 

Εκπρόσωπος της ρωσικής αστυνομίας λέει ότι "η ποσότητα του εξογόνου είναι αρκετή για να ανατινάξει πολυκατοικία"

Οι Ρώσοι αξιωματικοί της FSB ανακάλυψαν έως και 27 έτοιμοι προς χρήση αυτοσχέδιοι εκρηκτικοί μηχανισμοί μεταμφιεσμένοι σε εικονίδια, 70 κιλά πλαστικού εκρηκτικού υψηλής ισχύος εργοστασιακής κατασκευής, 91 ηλεκτρικοί πυροκροτητές και εξαρτήματα για εκτοξευτή πυραύλων RPG-7.

Ο οδηγός του οχήματος που επιθεωρήθηκε είπε ότι η φορτωτική για την αποστολή έδειχνε μια τελική διεύθυνση παράδοσης στη Μόσχα.

"Όταν έφτασα στη Ρουμανία για φόρτωση, στην αποθήκη κοίταξα το φορτίο. Αποτελούνταν από λειτουργικά σκεύη και εικόνες. Και μετά κατευθύνθηκα για τη Ρωσία, στη Μόσχα, όπου επρόκειτο να εκφορτωθεί το φορτίο", είπε. σε βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η FSB.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αφού διατάχθηκε ΕΔΕ όλα καλά.... Αλφαδιά. 

Ελλάδα Μητσοτάκη

Πάμε τώρα να αναλύσουμε ακόμα και στο τελευταίο δεξιό Τσιμεντοπανο τι λέμε ότι η χώρα ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ είναι μια χώρα του 

"Πάμε και όπου Βγεί"

Η 28χρονη που την έσφαξε ο αλήτης πρώην της πριν 2 χρόνια είχε κάνει μήνυση για τον δολοφόνο για βιασμό .. και ξυλοδαρμό.

Πάει στο τμήμα και τους λέει ότι την απειλεί ο πρώην της χθες βράδυ και της απαντάνε "κάντε εγγραφή αναφορά"

τους λέει :

Μα και πάλι έκανα και δεν έγινε κάτι 

Μπορείτε να μου δώσετε μια συνοδία ένα περιπολικό να με πάει σπίτι μου 

Της απαντάνε από τμήμα .."δεν έχουμε περιπολικό και υπηρεσία είμαστε μόνο 2 "

Τότε η κοπέλα στην προσπάθεια της να πάει σπίτι της στα 50 μέτρα έρχεται ο δολοφόνος και την σφάζει σαν αρνί στους Αγίους Αναργύρους Η κυβέρνηση του απατεώνα ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ βγήκε σε δύο εκλογές με το σύνθημα

Ασφάλεια Ασφάλεια Ασφάλεια 

Αλλά τελικά η ασφάλεια αφορούσε τον φράχτη ως έργο για την ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ τον πεθερό του Γερπαπετριτη

Και για να φυλάνε τον Μητσοτάκη όταν κάνει ποδήλατο

Κατάλαβες ραγιά ;;;;;;

Σχολιο.- ΕΔΕ παν στο διαόλο λέω γω….


Στην ανθρωποκτονία στους Αγίους Αναργυρους, και όχι γυναικοκτονια (λές και οι γυναίκες δεν ειναι άνθρωποι ) δεν υπήρχε διαθέσιμο περιπολικό να την συνοδεύσει... Όταν ζήτησε βοήθεια γιατι κινδύνρυε η ζωή της ....Στην Κολομβία μας που έχει διαλυθεί όλος ο κρατικός μηχανισμός, οι γονείς της 28χρονης το έμαθαν από τον Ευαγγελάτο...

Η αστυνομία που την γέμισε με χρυσαύγουλα ο Κούλης, ασχολείται με μπραβιλίκια, ναρκωτικά, προστασίες και κλοπές.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η αμαξοστοιχία 1547 που εκτελούσε δρομολόγιο από Χαλκίδα προς Αθήνα προσέκρουσε, το μεσημέρι της Κυριακής, σε πεσμένο δέντρο επί της γραμμής στο ύψος του Αγίου Στεφάνου, με αποτέλεσμα την ακινητοποίηση της.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δορυφορικές εικόνες δείχνουν την απόσταση μεταξύ κάθε βομβαρδισμένου οχήματος του World Central Kitchen και πώς ο ισραηλινός στρατός κατοχής πήρε το χρόνο του για να εξαλείψει ολόκληρο το πλήρωμα με ακρίβεια και προμελέτη.

Το δεύτερο αυτοκίνητο βομβαρδίστηκε αφού διέσωσε τους επιζώντες του πρώτου, ενώ το τρίτο βομβαρδίστηκε αφού έσωσε τους επιζώντες από το δεύτερο όχημα.

Ισραηλινοί λογαριασμοί εποίκων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γιορτάζουν τη δολοφονία από τον ισραηλινό στρατό Βρετανών, Καναδών, Αμερικανών, Ιρλανδών και Πολωνών εργαζομένων ανθρωπιστικής βοήθειας της World Central Kitchen στη Γάζα.

Σκατόψυχοι,  Ψυχασθενείς,  Δολοφόνοι



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-ΠΕΡΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

-Ἡ Ρωσσία ἀπαίτησε ἀπὸ τὴν Οὐκρανία τὴν ἔκδοση κυβερνητικῶν ἀξιωματούχων ποὺ ἐμπλέκονται στὴν πρόσφατη τρομοκρατικὴ ἐπίθεση της 22ας Μαρτίου στὴν Μόσχα. Αὐτή, ὅπως καὶ οἱ δηλώσεις τοῦ Μπορτνίκοφ (ἐπικεφαλῆς ρωσσικῶν ὑπηρεσιῶν πληροφοριῶν) καὶ τοῦ Γενικοῦ Εἰσαγγελέα, δὲν εἶναι κινήσεις γιὰ τὸ θεαθῆναι. 

-Ἡ Μόσχα προετοιμάζει τὸ ἔδαφος νομικὰ καὶ πολιτικὰ γιὰ νὰ κηρύξῃ τὸ καθεστῶς τῆς Οὐκρανίας τρομοκρατικό. Μπορεῖ κατόπιν νὰ εἰσβάλλῃ σὲ ὁλόκληρη τὴν Οὐκρανία, καὶ νὰ ἐπικαλεστῇ τὸ προηγούμενο τῶν ΗΠΑ (π.χ. 11/9/2001, Ἀφγανιστάν), ὅπως ἔγραψα στὶς 27 Μαρτίου 

-Στὴν περίπτωση ποὺ χῶρες τοῦ ΝΑΤΟ, ἐπικαλούμενες διμερεῖς συμφωνίες μὲ τὸ Κίεβο, ἐπιχειρήσουν νὰ εἰσέλθουν ἐπίσημα, θὰ συνδεθοῦν καὶ οἱ ἴδιες ἄμεσα μὲ τὴν διεθνὴ τρομοκρατία καὶ τὴν ὑποστήριξη σὲ καθεστῶτα ποὺ διεξάγουν τέτοιες ἐπιθέσεις. Σὲ τέτοιο ἐνδεχόμενο δὲν τοὺς γλιτώνει τίποτε, ὅση φασαρία κι ἂν βάλουν τὰ ΜΜΕ τους νὰ κάνῃ. 

Ἐπίσης τὸ θέμα Νὸρντ Στρῆμ δὲν εἶναι λήξαν.

-ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟ "ΙΣΡΑΗΛ"

-Ἡ ἄλογη ἐπίθεση τῶν σιωνιστῶν (ἀπὸ ἀπελπισία;) στὸ Ἰρανικὸ προξενεῖο στὴν Συρία, εἶναι ἐπίσης πολὺ σοβαρὴ ὑπόθεση. Ἤδη τὸ Ἰράν, ἡ Ρωσσία, ἡ Κίνα καὶ ἄλλες χῶρες, ἔκαναν λόγο γιὰ τρομοκρατικὴ ἐπίθεση. 

-Ἡ ἀπόλυτη παραβίαση τοῦ διπλωματικοῦ καθεστῶτος τοῦ προξενείου τοῦ Ἰράν, ποὺ θεωρεῖται ἰρανικὸ ἔδαφος βάσει τῶν διεθνῶν διπλωματικῶν συμβάσεων, καὶ ὅτι ἔγινε στὴν ἐδαφικὴ ἐπικράτεια τῆς Συρίας εἶναι διπλὴ ἐχθρικὴ ἐνέργεια πολέμου πρὸς δύο χῶρες.

-Νὰ ὑπενθυμίσω ὅτι ἐπιθέσεις σὲ διπλωματικὰ μέρη, δὲν ἔχουν γίνει οὔτε σὲ περιόδους πολέμου π.χ. στὸν Α' ἢ τὸν Β' ΠΠ. Ἡ μόνη φορὰ ποὺ ἔχει πληγεῖ πρεσβεία ἦταν ἡ κινεζικὴ κατὰ τὸν ΝΑΤΟϊκὸ βομβαρδισμὸ στὴν Γιουγκοσλαυία. Οἱ ΗΠΑ ἐξέδωσαν ἐπίσημη συγγνώμη καὶ ὑποστήριξαν ὅτι ἦταν "λάθος" (δὲν -ἦταν καὶ ἡ Κίνα δὲν τοὺς πιστεύει). Ἐπίσης ἔδωσαν ἀποζημίωση στὴν Κίνα γιὰ τὶς ζημίες καὶ τὰ θύματα.

-Τώρα θὰ ἀσκηθοῦν ἐπίσημες κυρώσεις καὶ ἄλλες νομικὲς ἐνέργειες κατὰ τοῦ "ἰσραήλ". Ἐὰν οἱ δυτικὲς χῶρες δείξουν ἀπροθυμία νὰ συμμετέχουν, αὐτὸ θὰ λειτουργήσει ἐνοχοποιητικὰ εἰς βάρος τους. Δὲν ἀποκλείεται νὰ δοῦμε πρεσβεῖες καὶ προξενεῖα τοῦ "ἰσραήλ" νὰ κλείνουν σὲ διάφορες χῶρες.


Μεντβεντεφ: "Έχει προκύψει μια συζήτηση σχετικά με το αν δεν είναι καιρός η λεγόμενη πρώην Ουκρανία να αναγνωριστεί διεθνώς ως τρομοκρατικό κράτος.

Η συζήτηση είναι αρκετά σχολαστική. Γιατί;

1. Στην πραγματικότητα β. Η Ουκρανία είναι ήδη ένα τρομοκρατικό κράτος που σκοτώνει ελεύθερα, χωρίς συνέπειες, τους δικούς του και (!) ξένους πολίτες. Σκοτώνει στις πόλεις και στα χαρακώματα, σκοτώνει ακόμα και στις φυλακές. Αυτό είναι φανερό ακόμα και στους κακόγουστους ψαρομούρηδες Βρετανούς και σε ηλικιωμένους με αθλητικά παπούτσια για μεγάλη σταθερότητα στο γκαζόν του Λευκού Οίκου.

2. Αν υπάρχουν επαρκείς αποδείξεις ότι αποβράσματα όπως Αζόφ, ο Μπουντάνοφ ή ο Ζελένσκι ήταν πίσω από την τρομοκρατική επίθεση, σίγουρα δεν θα δικαστούν σε κάποιο βρωμερό ΔΠΔ. Δεν δικάζουν τους δικούς τους. Έτσι, θα συζητούν στις σελίδες του διαδικτύου για τους ανίκανους των χαλιών στη Νέα Υόρκη και άλλα γαλαξιακά σκουπίδια από εφημερίδες που πεθαίνουν. Δεν είναι ρεαλιστικό να περάσει μια τέτοια απόφαση στον ΟΗΕ λόγω της ρωσσοφοβικής συναίνεσης και του αγγλοσαξονικού βέτο στο Συμβούλιο Ασφαλείας.

3. Τι να κάνουμε; Απλώς να συντρίψουμε τα γουρούνια του Μπαντέρα, όπως έκανε γενναία η MGB της ΕΣΣΔ μετά τον πόλεμο. Και οι ηγέτες - να ρευστοποιηθούν σε μια βολική ευκαιρία. Όπως ο Κονοβαλέτς και ο Μπαντέρα. Στο Κίεβο ή σε κάποιο άλλο κατάλληλο μέρος."



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το ξύπνημα της Αφρικής

-Η περίπτωση της Σενεγάλης 

Σήμερα ο 44χρονος Bassirou Diomaye Faye ανέλαβε τα καθήκοντά του ως Πρόεδρος της Σενεγάλης και έγινε ο νεότερος από τους σημερινούς δημοκρατικά εκλεγμένους ηγέτες της Αφρικής.

Η Σενεγάλη, παραδοσιακά θεωρούνταν η πιο “πιστή” χώρα της Δυτικής Αφρικής στη Γαλλία, εξαρτημένη σε βαθμό που να θεωρείται σχεδόν … υπερπόντιο έδαφος υπό τη διοίκηση του Παρισιού.

-Το αξιοσημείωτο είναι ότι ο αριστερός πολιτικός, κέρδισε τις εκλογές με 54%, (πρώτη φορά στην ιστορία της χώρας από τον πρώτο γύρο), ενώ ήταν στη φυλακή (!) και το κόμμα του PASTEF είχε επίσημα απαγορευτεί το 2023 από την κυβέρνηση, μετά από μια περίοδο συνεχών διαδηλώσεων!

Ο Diomaye αποφυλακίστηκε μόλις στις 15 Μαρτίου από τη φυλακή, για να ορκιστεί Πρόεδρος!

-Το πρώτο πράγμα που σκοπεύει σύμφωνα με τις δηλώσεις του, στην πρωτεύουσα Ντακάρ σήμερα, είναι να καταπολεμήσει τη γαλλική οικονομική επιρροή αλλά και την πολιτική και στρατιωτική εξάρτηση της Σενεγάλης από τη Γαλλία!

-προτείνει την εισαγωγή του δικού της νομίσματος αντί του δυτικοαφρικανικού φράγκου CFA, το οποίο ελέγχεται εν μέρει από την Τράπεζα της Γαλλίας και χρησιμοποιείται σε οκτώ αφρικανικές χώρες,

-σκοπεύει να αναστείλει τη συμφωνία με την ΕΕ για την αλιεία και να επανεξετάσει τους όρους των συμβάσεων για την εξόρυξη ορυκτών πόρων,

-Τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης επέμεναν σε ερωτήσεις για πιθανές σχέσεις με τη Ρωσία: Ο Diomaye δήλωσε ότι δεν αποκλείει καμία χώρα ως πιθανό εταίρο.

Ο Diomaye μαζί με τον Ousmane Sonko, ιδρυτή του κόμματος PASTEF (“Πατριώτες της Σενεγάλης για την Εργασία και την Αδελφότητα”) ανήκουν στην ριζοσπαστική/αντιαποικιακή πλευρά του Παναφρικανισμού, ενώ το γαλλικό κατεστημένο τους θεωρεί … τρομοκράτες!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Μάθιου Μίλερ υπερασπίζεται το ισραηλινό λουτρό αίματος στο νοσοκομείο Αλ Σίφα: «Μην πιστεύετε ότι αυτή η επίθεση έγινε στο νοσοκομείο. Η επίθεση ήταν εναντίον των μαχητών της Χαμάς».



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πώς ξεχωρίζεις μια γενοκτονία; Όταν στοχεύεις παιδιά, γιατρούς, δημοσιογράφους, εργαζόμενους του ΟΗΕ.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τέμπη : Σε πανικό η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων προσπαθεί να αποτρέψει τους πολίτες να καταφεύγουν στην Ευρωπαϊκή Δικαιοσύνη για να βρουν το δίκιο τους

Με ανακοίνωση της, η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων, ξεκαθαρίζει το τοπίο σχετικά με τις δικαστικές έρευνες για την υπόθεση των Τεμπών. Αφορμή, όσα καταλογίζονται στις δικαστικές αρχές.

Η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων επισημαίνει πως πως «η Ελληνική Δικαιοσύνη μένει έξω από το πολιτικό παιχνίδι και οι Έλληνες Δικαστές και Εισαγγελείς ασκούν ευσυνείδητα τα καθήκοντά τους.»

Παράλληλα, στην ανακοίνωση της μεγαλύτερης δικαστικής ένωσης της χώρας επισημαίνεται πως για τις τυχόν ποινικές ευθύνες υπουργών αρμόδια είναι η Βουλή και πως η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία έρευνα και διώκει μόνο αδικήματα κατά των οικονομικών συμφερόντων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ειδικότερα στην ανακοίνωση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων επισημαίνονται τα ακόλουθα:

* Η Ελληνική Δικαιοσύνη, από την πρώτη στιγμή που συνέβη το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, διερευνά τις ποινικές ευθύνες για τα εγκλήματα, που τελέστηκαν και ουδείς δύναται να καταλογίσει την οποιαδήποτε πλημμέλεια ή ολιγωρία στη σχετική δικαστική έρευνα, που συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς, κινούμενη προς πάσα κατεύθυνση.

* Για τις τυχόν ποινικές ευθύνες Υπουργών ισχύει η διάταξη του άρθρου 86 του Συντάγματος, σύμφωνα με την οποία η έρευνα των ποινικών ευθυνών των ανωτέρω προσώπων, όπως και η άσκηση της ποινικής διώξεως ανήκουν στην αποκλειστική αρμοδιότητα της Βουλής.

* Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία αποτελεί θεσμό της Ε.Ε., στην αρμοδιότητα της οποίας ανήκει μόνο η έρευνα και η δίωξη εγκλημάτων κατά των οικονομικών εν γένει συμφερόντων της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η έρευνα των ποινικών ευθυνών του δυστυχήματος των Τεμπών ανήκει στην αποκλειστική δικαιοδοσία της Ελληνικής Δικαιοσύνης, η οποία δύναται να αξιοποιεί και τα όποια πορίσματα της έρευνας της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας σε οποιοδήποτε αντικείμενο της αρμοδιότητάς της.

* Η Ευρωπαία Εισαγγελέας κατά την άσκηση των εισαγγελικών καθηκόντων της δεν είναι θεσμικά ορθό να εισηγείται την αναθεώρηση συνταγματικών διατάξεων της Ελληνικής Δημοκρατίας, η οποία (διαδικασία αναθεώρησης) ανήκει στην αρμοδιότητα της Βουλής και καθορίζεται από τη διάταξη του άρθρου 110 του Συντάγματος. Σε διαφορετική περίπτωση κλονίζεται η αρχή της ουδετερότητας και της αμεροληψίας της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας και η πίστη των πολιτών στον θεσμό.

* Τέλος, η Ελληνική Δικαιοσύνη έχει διακριτή δικαιοδοσία, σαφώς καθοριζόμενη, η οποία δεν δύναται να υποκαθίσταται αλλά ούτε και να υπονομεύεται από οποιαδήποτε θεσμικά όργανα τόσο της Ευρωπαϊκής Ένωσης όσο και της Ελληνικής Πολιτείας. Κάθε δικαστική έρευνα διεξάγεται εντός του ισχύοντος θεσμικού πλαισίου, το οποίο ουδέποτε μέχρι σήμερα έχει κριθεί ασύμβατο είτε με το Σύνταγμα, είτε με το Ενωσιακό Δίκαιο.

Σχολιο.- Η ελληνικη δικαιοσυνη εκρινε συνταγματικες τις περικοπες ολων των μισθων εκτος απο τους δικους τους!!!! Ο σεβασμος κερδιζεται, δεν εντελλεται!!!!!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Προσοχή!

Οι Ισραηλινές υπηρεσίες έφτιαξαν ελληνική ιστοσελίδα clickbait με τίτλο Free Gaza. Περιλαμβάνει έναν οχετό χυδαίας σιωνιστικής προπαγάνδας για να δικαιολογήσει την εξελισσόμενη γενοκτονία και εθνοκάθαρση των Παλαιστινίων στη Γάζα.