Δευτέρα 1 Απριλίου 2024

Δευτερα 1 Απριλιου 2024


Δε θα μείνει τίποτα φέτος. Να το θυμάστε 

Από εχτές το πρωί έως τώρα καίγονται τα Πιέρια Όρη στη περιοχή της Σαρακατσάνας.

Ένα αεροπλάνο είναι σηκωμένο τούτη τη στιγμή.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τέμπη συγκάλυψη: Μητέρα θύματος (σε ρόλο ντετέκτιβ) ανακάλυψε τον χώρο που πέταξαν είκοσι φορτηγά χώμα για να κρύψουν τα στοιχεία του εγκλήματος!

1/4/2024

Μιλώντας με ντόπιους, ακούγοντας μαρτυρίες και ψάχνοντας η ίδια πιθανά μέρη που θα μπορούσαν να έχουν πεταχτεί τα χώματα, μία μάνα που έχασε το παιδί της στα Τέμπη κατέληξε τελικά στον χώρο όπου βρίσκονται μέχρι και σήμερα υλικά που κάποιοι χαρακτήρισαν άχρηστα. Βρέθηκε εκεί τα φωτογράφισε και τα βιντεοσκόπησε ως απόδειξη ότι κάποιοι πέταξαν σημαντικά πειστήρια και επί ένα χρόνο κανείς δεν ασχολήθηκε για να τα διερευνήσει!

Τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες και το βίντεο φέρνει στη δημοσιότητα το Documento από το οικόπεδο ιδιοκτησίας Πανδρεμμένου, όπου μετά τη σύγκρουση των δύο τρένων πέταξαν υλικά από τον τόπο του εγκλήματος με είκοσι φορτηγά, παράτυπα και χωρίς να τηρήσουν κανένα πρωτόκολλο∙ τα οποία υλικά χαρακτήρισαν άχρηστα. Και αν νομίζετε ότι αυτά ανακαλύφθηκαν από κάποια αρμόδια δικαστική αρχή, κάνετε λάθος. Ολα είναι προσπάθεια ακόμη μιας μάνας θύματος, η οποία με τεράστια επιμονή και υπομονή επί ένα χρόνο έψαχνε το μέρος όπου μεταφέρθηκαν αυτά τα χώματα.

Συγγενείς σε ρόλο ντετέκτιβ

Μόλις πριν από λίγες ημέρες ήρθε στη δημοσιότητα η πληροφορία ότι ο χώρος όπου έχουν εναποθέσει είκοσι φορτηγά χώμα, σχεδόν 2 χλμ. μακριά από τον τόπο της τραγωδίας, ανήκει στην εταιρεία Πανδρεμμένος, η οποία ήταν μία από αυτές που πήραν πολλές χιλιάδες ευρώ για να διαμορφώσαν τον χώρο στο σημείο της σύγκρουσης.

Η μητέρα (προς το παρόν επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία της) από την πρώτη στιγμή μπήκε μπροστά και έκανε τον πόνο της όχημα που θα την οδηγούσε στην αλήθεια. Και τα κατάφερε. Μιλώντας με ντόπιους, ακούγοντας μαρτυρίες και ψάχνοντας η ίδια πιθανά μέρη όπου θα μπορούσαν να έχουν πεταχτεί τα χώματα από το σημείο της σύγκρουσης κατέληξε τελικά στον χώρο όπου βρίσκονται μέχρι και σήμερα. Πρόσφατα βρέθηκε εκεί, τα φωτογράφισε και τα βιντεοσκόπησε ως απόδειξη ότι κάποιοι πέταξαν σημαντικά πειστήρια και επί ένα χρόνο κανείς δεν ασχολήθηκε να τα διερευνήσει.

Οι ενέργειες των χειριστών που μετέφεραν τα χώματα προκύπτουν και από τις καταθέσεις των αδερφών Πανδρεμμένου. Παραθέτουμε μια από αυτές: «Την 2η και 3η μέρα όσα κυβικά χώμα απομάκρυναν για να καθαριστεί ο χώρος (ξύλα, πουρνάρια, χόρτα, θάμνοι), είτε με τους φορτωτές, είτε με τις τσάπες, εκτιμώ ότι ήταν περίπου 300 κυβικά (20 φορτηγά) τα οποία και εναποθέσαμε σε ένα δικό μας ιδιόκτητο οικόπεδο, με εντολή της Πυροσβεστικής επειδή δεν τα χρειαζόταν, προκειμένου να υπάρξει πρόσβαση, και τα οποία βρίσκονται ακόμα σε αυτόν τον χώρο».

https://www.youtube.com/watch?v=tG04IfJIrlk&t=4s

Πολλά ερωτήματα αναμένουν απαντήσεις.

Μια προσεκτική ανάγνωση των καταθέσεων των χειριστών αναδεικνύει ότι εκχωμάτωση έγινε πάνω από μία φορές και, όπως προκύπτει και από το φωτογραφικό υλικό που έχουμε στη διάθεσή μας, υπάρχουν τεράστια κενά στον λόγο για τον οποίο έγιναν. Ως παράδειγμα αναφέρουμε πως έχει υποστηριχτεί ότι η απομάκρυνση χωμάτων και μετέπειτα η επίστρωση με υλικά έγιναν εξαιτίας ενός αγωγού που έπρεπε να προστατευτεί ή πως έγιναν για επιχειρησιακούς λόγους, κάτι το οποίο επίσης δεν προκύπτει από τα πλάνα που είναι διαθέσιμα.

Για τα μέσα ενημέρωσης είναι ένα κομμάτι του ρεπορτάζ κι ένα κομμάτι της αλήθειας. Γι’ αυτούς τους ανθρώπους που έχασαν τους δικούς τους αλλά και για τη μάνα που βρήκε τα πεταμένα χώματα είναι η δραματική στιγμή που βλέπουν ότι στοιχεία από το έγκλημα πετάχτηκαν άτακτα από τις πρώτες ημέρες. Η ποσότητα των υλικών είναι τεράστια και αποδεικνύει περίτρανα πως πράγματι έγινε ξεμπάζωμα του χώρου. Με ποια κριτήρια, λοιπόν, υλικά από τόπο εγκλήματος χαρακτηρίστηκαν άχρηστα και μεταφέρθηκαν χωρίς καμιά επίβλεψη σε ιδιόκτητο οικόπεδο;

Το μόνο σίγουρο είναι πως τα χώματα μετακινήθηκαν παράτυπα. Οι φόβοι των συγγενών μεγαλώνουν καθώς θεωρούν ότι ανάμεσα σε αυτή την τεράστια ποσότητα χώματος πιθανώς να βρίσκεται ένα κομμάτι από τους αγαπημένους τους… Εστω και μία τρίχα τους να έχει πεταχτεί είναι αποφασισμένοι να την πάρουν πίσω. Μην ξεχνάμε πως υπάρχουν και αυτοί που περιμένουν να βρουν ίχνη της αγνοούμενης Εριέττας Μόλχο.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Παρόλο που δεν υπάρχει κάποιος «ορατός σωρός πτωμάτων» από τους αεροψεκασμούς, υπάρχουν υποψίες για….ασθένειες που συνδέονται με αυτά τα χημικά, σύμφωνα με διαρροές της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας. Δεν λείπουν κι οι κραυγές αγωνίας, όπως αυτή του ντέντεκτιβ Τεντ Γκάντερσον, πρώην επικεφαλή του FBI, που έχει μιλήσει ανοιχτά για «συντελούμενη γενοκτονία με τη βούλα του ΟΗΕ».

Ενδεικτικό αυτού του κλίματος είναι το γεγονός ότι στις σχετικές ερωτήσεις για τους σκοπούς των αεροψεκασμών, που έχουν κατατεθεί στην ελληνική Βουλή κατά την τελευταία δεκαετία (από βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, όταν ήταν αντιπολίτευση, του ΣΥΡΙΖΑ, του ΛΑΟΣ, του ΚΚΕ και προ μηνών της ΝΔ) τα υπουργεία Εθνικής Άμυνας, Γεωργίας, Περιβάλλοντος και Μεταφορών, από τα οποία ζητήθηκε να απαντήσουν, όλοι δήλωναν κάθε φορά άγνοια για τις μυστηριώδεις ουράνιες «δραστηριότητες» ή αναρμοδιότητα. Όμως κι από Ολλανδό ευρωβουλευτή έχει γίνει ερώτηση στην Ευρωβουλή, στον τότε Έλληνα Επίτροπο Περιβάλλοντος Σταύρο Δήμα, ο οποίος απάντησε ότι είναι γνωστά τα περί αεροψεκασμών αλλά δεν μπορεί να δοθεί κάποια επίσημη απάντηση.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"O κορωνοϊός ως θρυαλλίδα συνταγματικής κατάρρευσης".

Την 11η Μαρτίου 2024 διανύσαμε μια ιστορική μαύρη επέτειο. Πριν από ακριβώς 4 χρόνια η ελληνική κυβέρνηση κήρυξε επισήμως τον πόλεμο κατά του αόρατου εχθρού πλήττοντας υστερικά τις ατομικές ελευθερίες των πολιτών και -υποσχόμενη την πολυπόθητη επιστροφή στην «κανονικότητα»- εξαπάτησε τον ελληνικό λαό με σκοπό να θέσει σε εφαρμογή το τελικό στάδιο του σχεδίου της Μεγάλης Επανεκκίνησης. Στην διάρκεια αυτής της τετραετίας η διαφθορά της κυβέρνησης του Κ. Μητσοτάκη αποκαλύφθηκε σε όλο της το μεγαλείο μπροστά στα μάτια των έκπληκτων αξιοπρεπών Ελλήνων πολιτών. Παρόλα αυτά όμως η πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας αποδείχτηκε ότι αρέσκεται να εθελοτυφλεί. Ούτε η συρροή σκανδάλων (ενδεικτικά: λίστα Μίχου, υποκλοπές, Τέμπη) αλλά ούτε και η αποκάλυψη του ψεύδους των υγειονομικών διαχειριστών κατέστησαν ικανά κίνητρα για να ενεργοποιήσουν τη συνείδησή της. Αντιθέτως, με την πρόσφατη ψήφο τους, οι Έλληνες πολίτες, αγνοώντας την κρισιμότητα της περιόδου που διανύουμε, νομιμοποίησαν ένα καταφανώς δικτατορικό και ανάλγητο καθεστώς που δεν ελέγχεται στην ουσία από κανέναν θεσμό παρά προχωρά ακάθεκτο ισοπεδώνοντας το ένα μετά το άλλο τα άρθρα του Συντάγματος, φορώντας όμως παράλληλα το υποκριτικό δημοκρατικό του πέπλο.

Μια σύντομη αναφορά σε κάποια από τα ήδη προσφάτως «κακοποιημένα» άρθρα του Συντάγματος ίσως προβληματίσει τους πολίτες εκείνους που -έστω και τώρα- έχουν αρχίσει να ανησυχούν για την τροπή των πραγμάτων.

Στο άρθρο 2 του Συντάγματος βρίσκουμε την προστασία της ανθρώπινης αξιοπρέπειας. Πρόκειται για το θεμελιωδέστερο όλων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, για το λόγο αυτό και ορίζεται από το νομοθέτη ως η «πρωταρχική υποχρέωση της Πολιτείας». Μάλιστα το άρ.2παρ. 1 ανήκει στο «σκληρό πυρήνα» του Συντάγματος και επομένως δε μπορεί να αναθεωρηθεί ούτε στο μέλλον, πράγμα που σημαίνει ότι η προστασία της αξίας του ανθρώπου θα συνεχίσει να προηγείται έναντι οποιασδήποτε άλλης προστασίας οφείλει να παρέχει η Πολιτεία στον πολίτη (συμπεριλαμβανομένης και της προστασίας της ζωής). Παρόλα αυτά η ανθρώπινη αξιοπρέπεια καθόλη τη διάρκεια της τελευταίας τετραετίας ποδοπατήθηκε βάναυσα υπό το πρόσχημα της προστασίας της ανθρώπινης ζωής από τη νεοδικτατορική κυβέρνηση, η οποία προέβη σε πρωτοφανή ψυχολογικό πόλεμο και ηθική εξόντωση των αντιφρονούντων πολιτών.

Χαρακτηριστική είναι εξάλλου η αναφορά του Κ. Μητσοτάκη, ο οποίος απευθυνόμενος στους αληθινούς πολιτικούς του αντιπάλους – οι οποίοι βρίσκονται έξω από τη Βουλή καθότι μέσα σε αυτήν βρίσκονται σχεδόν αποκλειστικά οι νεοταξικοί του σύμμαχοι- τους χαρακτήρισε ως «ψεκασμένους». Ο νεοεισαχθής αυτός όρος είχε ως σκοπό αφενός να αποδομήσει την προσωπικότητά τους και αφετέρου να δυσχεράνει τον εποικοδομητικό διάλογο ανάμεσα στους πολίτες, σπέρνοντας έτσι τη διχόνοια και το χάος σε όλη την ελληνική κοινωνία – όπερ και εγένετο.

Επομένως ο ίδιος ο Πρωθυπουργός της χώρας προβαίνει αυτοπροσώπως στην προσβολή της προσωπικότητας και αξιοπρέπειας των προβληματισμένων πολιτών, τους οποίους υποτίθεται πως υπηρετεί, ενώ αν κανείς παρατηρήσει τη γλώσσα του σώματος του θα διαπιστώσει μια πρωτοφανή εχθρικότητα. Μια τέτοια συμπεριφορά εξηγείται όμως πολύ εύκολα καθότι ο Κ. Μητσοτάκης στην ουσία φοβόταν την επιρροή της εν λόγω κατηγορίας και για αυτό έσπευσε νωρίς να την καταστείλει ώστε να αποκλείσει το ενδεχόμενο ενός έγκαιρου προβληματισμού και μαζικής αφύπνισης των πολιτών.

Πρόκειται για μια αναμενόμενη τακτική των προπαγανδιστών και συνομωτών. Προκειμένου να μη βρεθούν σε αμυντική θέση όπου θα χρειαστεί να αποδείξουν την αθωότητα τους (πράγμα που δε δύνανται να κάνουν εφόσον συνωμοτούν) προλαβαίνουν και αντιστρέφουν την επίθεση πριν ακόμη οι αντίπαλοι τους συγκροτηθούν τόσο ώστε να την εξαπολύσουν. Κατά αυτόν τον τρόπο θέτουν εκ των προτέρων σε αμυντική θέση τους πραγματικούς υπερασπιστές του Συντάγματος και τους αποδιοργανώνουν. 

Μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι η κυβέρνηση της Νέας Δικτατορίας έχει διδαχθεί από τις πετυχημένες προπαγανδιστικές πρακτικές του παρελθόντος. Ο Γιόζεφ Γκαίμπελς, υπουργός προπαγάνδας του Γ’ Ράιχ, υποστήριζε χαρακτηριστικά: «Aν πείτε ένα ψέμα αρκετά μεγάλο και συνεχίσετε να το επαναλαμβάνετε, οι άνθρωποι τελικά θα το πιστέψουν. Το ψέμα μπορεί να διατηρηθεί μόνο για όσο διάστημα το κράτος μπορεί να “προστατέψει” τους ανθρώπους από τις πολιτικές, οικονομικές ή/και στρατιωτικές συνέπειες του ψεύδους. Είναι επομένως ζωτικής σημασίας για το κράτος να χρησιμοποιήσει όλες του τις δυνάμεις για να καταστείλει τη διαφωνία, γιατί η αλήθεια είναι ο θανάσιμος εχθρός του ψέματος, και έτσι κατ’ επέκταση, η αλήθεια είναι ο μεγαλύτερος εχθρός του κράτους».

H κυβέρνηση χρησιμοποίησε πράγματι εδώ όλες της τις δυνάμεις. Για να μπορέσει όμως να προστατέψει το ψέμα της επί πανδημίας, χωρίς να χάσει τον κατ’ επίφαση δημοκρατικό μανδύα της, χρειαζόταν να στηριχθεί σε κάποιο άρθρο του Συντάγματος που δήθεν θα δικαιολογούσε την αναστολή των ατομικών ελευθεριών. Τη λύση βρήκε στο άρ. 48, καθώς δεν έλειψαν οι φιλοκυβερνητικοί νομικοί που ισχυρίστηκαν ότι η χώρα βρίσκεται σε «κατάσταση πολιορκίας» και ο πολιορκητής είναι ένας… ιός! Ακόμη και αν δεχόμασταν αυτή την ερμηνεία, ωστόσο, εξακολουθεί να μην είναι συνταγματικά ανεκτή η αναστολή του άρ. 13 περί ελεύθερης άσκησης της θρησκευτικής λατρείας. Με λίγα λόγια, οι εκκλησίες δεν κλείνουν ούτε σε καιρό πολέμου, στην περίπτωσή μας όμως δεν είδαμε απλώς κλειστές τις εκκλησίες, ενώ την ίδια ώρα παρέμεναν ανοιχτά τα τζαμιά και οι συναγωγές (θα μπορούσε να προβληματιστεί κανείς εδώ ως προς το πού απευθύνεται σε τελική ανάλυση η νεοταξική επίθεση), αλλά ανεχτήκαμε και τη γελοιοποίηση των θρησκευτικών τελετουργικών, όπως για παράδειγμα την Ανάσταση στις 21:00. 

Η επίκληση ωστόσο του άρ. 48 του Συντάγματος δε μπορούσε εξ αρχής να σταθεί ως δικαιολογία της κατακρεούργησης των ατομικών ελευθεριών, καθώς το άρ. 48 αναφέρεται σε πραγματικές συνθήκες πολέμου και κατά την διάρκεια αυτής της τετραετίας τέτοιος πόλεμος δεν υπήρξε.

Από τα παραπάνω συνάγουμε ότι η χρήση της μιλιταριστικής ορολογίας που υιοθέτησαν συλλήβδην επιστήμονες, δημοσιογράφοι αλλά και κυβερνητικά στελέχη (ενδεικτικά: o ιός είναι «εχθρός», έχουμε «πόλεμο» , δίνουμε «μάχη», «επιχείρηση» ελευθερία όπως θα λέγαμε στρατιωτική «επιχείρηση» διάσωσης) καθόλου τυχαία δεν ήταν, αλλά αντιθέτως ήταν προσχεδιασμένη έτσι ώστε να ακουμπήσει σε κάποιο νομικό «έδαφος», ενώ στόχο είχε αφ’ενός να εξοικειώσει τη συνείδηση των πολιτών με την πραγματικότητα ενός πλαστού πολέμου και να ενεργοποιήσει το φιλότιμό τους ώστε να στρατολογηθούν στο κοινό μέτωπο κατά του “αόρατου εχθρού”, αφ’ετέρου να βρει τους υπερασπιστές του Συντάγματος, δηλαδή τους νομικούς επιστήμονες, στον ύπνο.

Εδώ θα πρέπει να τονιστεί ότι η ευθύνη των νομικών επιστημόνων είναι τεράστια, ίσως και μεγαλύτερη από εκείνη των επιστημόνων της υγείας, διότι εκείνοι είχαν σε πρώτο βαθμό την υποχρέωση (βάσει του όρκου τους και των γνώσεών τους) να αντιληφθούν την απάτη και να προστατέψουν τους πολίτες υψώνοντας τη φωνή τους. Με κάποιες ελάχιστες εξαιρέσεις, κάτι τέτοιο, όπως γνωρίζουμε δεν συνέβη, είτε λόγω δικής τους προσωπικής πλάνης, είτε λόγω δειλίας, είτε σε ορισμένες περιπτώσεις λόγω προσωπικών συμφερόντων. 

Αυτό όμως με τη σειρά του οδήγησε σε μια διαδοχική συρροή ποδοπατημένων συνταγματικών και ποινικών διατάξεων από το νεοδικτατορικό καθεστώς, το οποίο συνέχιζε τον στραγγαλισμό των πολιτών με όλο και πιο ελλιπείς αιτιολογήσεις, όλο και εντονότερες αντιφάσεις και διαρκώς αυξανόμενο εγκληματικό θράσος. Έτσι λοιπόν μετά το πέρας της πανδημίας προχώρησε στην κατακρεούργηση του θεσμού της οικογένειας αλλά πλέον και της παιδείας με την επίσης αντισυνταγματική ψήφιση του νομοσχεδίου περί μη κρατικών Πανεπιστημίων.

Δεδομένης λοιπόν αυτής της δικής μας αδράνειας, η εθνική και συνταγματική κατρακύλα θα συνεχίζεται επ’ αόριστον, μέχρι να στραγγαλιστεί και το τελευταίο εναπομένον ψήγμα αξιοπρέπειας του ελληνικού λαού με τα περαιτέρω μέτρα ενόψει του νέου «πολέμου» ενάντια στην κλιματική αλλαγή, την κατάργηση της ατομικής ιδιοκτησίας, την κατάργηση των μετρητών και την ολοκληρωτική επιτήρηση των υπνωτισμένων πολιτών από το νεοταξικό καθεστώς.

Πρόκειται για πνευματικό πόλεμο, δηλαδή για το δυσκολότερο είδος πολέμου, διότι δε σημαδεύει τα πόδια και τα χέρια των αμάχων, αλλά κατευθείαν την ψυχή τους. Η ελληνική κοινωνία έχει καθυστερήσει δυστυχώς πάρα πολύ να το αντιληφθεί, και ο μόνος τρόπος διαφυγής πλέον από τον ιστό αυτής της τεράστιας αράχνης που ονομάζεται Νέα Τάξη Πραγμάτων είναι είτε κάποια άνωθεν βοήθεια είτε η ανάληψη του κόστους (όποιο και αν είναι αυτό) της προσωπικής αντίστασης εκ μέρους όλων των αφυπνισμένων πολιτών – που σε αυτή τη φάση, λόγω της παρατεταμένης αδιαφορίας και ανευθυνότητάς μας, θα κοστίσει σίγουρα πολύ περισσότερο από έναν καφέ.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ζητούν εξηγήσεις στις ΗΠΑ για τις πειραματικές ενέσεις για τον κοβιντ: «Γιατί κανείς γιατρός δεν μιλάει;;;», 

Η συντριπτική πλειοψηφία των επιστημόνων σιώπησε.

Δεν μπορεί να πιστέψει ο γνωστός Αμερικανός δημοσιογράφος, Tucker Carlson, το μέγεθος του ποσοστού των επιστημόνων στις ΗΠΑ που επιλέγουν τον δρόμο της σιωπής σχετικά με τις πειραματικές ενέσεις και την κορωνοχούντα.

Κι αυτό παρότι -σύμφωνα με τον ίδιο- χιλιάδες είναι οι γιατροί που ξεκάθαρα δεν είναι αμόρφωτα άτομα και γνωρίζουν τι συμβαίνει!!!

Υπάρχουν πολλοί που φοβούνται πως ο πλανήτης οδεύει σε μία πολύ χειρότερη χούντα, η οποία θα επισφραγιστεί με το περιβόητο Σύμφωνο για την Πλανδημία που ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας το θέλει έτοιμο μέχρι τα τέλη Μαΐου.

«Είναι ενδιαφέρον το ότι οι γιατροί, οι οποίοι ξεκάθαρα δεν είναι αγράμματοι, όλα όσα είπαν σχετικά με τις πειραματικές ενέσεις ήταν λάθος και πλήγωσαν πολλούς ανθρώπους.

Υπάρχουν δεκάδες χιλιάδες γιατροί μόνο στις ΗΠΑ. Γιατί όλοι αυτοί δεν σηκώθηκαν να πουν:

“Ω Θεέ μου συγγνώμη τόσο πολύ που το συνέστησα (σ.σ. το πειραματικό Δημοτικό φόλιο). 

Δηλαδή εγώ υποστήριξα τον πόλεμο στο Ιράκ το 2003 και στο τέλος εκείνου του έτους συνειδητοποίησα ότι έκανα λάθος και νιώθω άσχημα για αυτό εδώ και 20 χρόνια! 

Αισθάνομαι άσχημα και σε κάθε διαθέσιμη ευκαιρία ζητώ συγγνώμη.

Και δεν μπορώ να πιστέψω ότι το 99% των γιατρών στις ΗΠΑ δεν θα το κάνουν αυτό. Δεν θα πήγαινα σε αυτούς.

Δεν θα πήγαινα σε έναν γιατρό ο οποίος εξακολουθεί να ψεύδεται σχετικά με τις πειραματικές ενέσεις για τον κοβιντ.

Γιατί αυτό σημαίνει ότι είναι ένα επικίνδυνο και ανήθικο άτομο.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ιστορία και προπαγάνδα: Πως το φεμινιστικό κίνημα χρησιμοποιήθηκε απο την βιομηχανία καπνού στα τέλη της δεκαετίας του 1920.

Στα τέλη της δεκαετίας του 1920, οι εταιρείες καπνού των ΗΠΑ συνειδητοποιούσαν το τεράστιο κόστος ευκαιρίας της μη στόχευσης των προϊόντων τους στον γυναικείο πληθυσμό. Πράγματι, κατά τη διάρκεια και μετά τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, τα προϊόντα καπνού αυξήθηκαν σε δημοτικότητα στους άνδρες, ειδικά επειδή τα τσιγάρα περιλαμβάνονταν στις μερίδες κάθε στρατιώτη .



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Καλημέρα και καλό μήνα.

Λένε ότι σήμερα θα ακούσουμε πολλά ψέματα.

Η αλήθεια είναι ότι μας λένε ψέματα κάθε μέρα, ειδικά τα τελευταία 14 χρόνια. 

Ένα είναι σίγουρο:

Οι επόμενες δύο εβδομάδες είναι κρίσιμες!!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η ποινική έρευνα των Βέλγων εισαγγελέων, σε βάρος της επικεφαλής της Ευρωενωσιτικής Επιτροπής (ΕΕ) Ούρσουλας Φον Ντερ Λάιν, για την αγορά εμβολίων κατά του κόβιντ, από την Αμερικανική εταιρεία Pfizer, πέρασε στα χέρια του Γραφείου Εισαγγελίας της Ευρω Ένωσης.

Αυτό αναφέρει δημοσίευση της εφημερίδας Politico, που παραπέμπει σε ανώνυμο εκπρόσωπο του Γραφείου του Εισαγγελέα Liezha (Βέλγιο).

Η συμφωνία της Ούρσουλας με την Φάιζερ πρόβλεπε την παράδοση 900 εκατομμυρίων δόσεων, σε πρώτη φάση και επιπλέον 900 εκατομμυρίων, μέχρι το τέλος του 2023.

Η κάθε δόση κόστιζε 15,5 ευρώ.

700 εκατομμύρια δόθηκαν προκαταβολικά.

Στο τέλος του 2023 η ΕΕ ζήτησε να ακυρωθεί η επιπλέον παραγγελία του συμβολαίου, για τα 900 εκατομμύρια δόσεων, αλλά θα πρέπει να πληρώσει για την αναίρεση, ποσό, που ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί.

Για κάντε έναν λογαριασμό, για να δούμε σε τι ποσά έφτασε η μπίζνα της Ούρσουλας, που θα πληρωθεί, από τους πολίτες της ΕΕ. Από πολίτες που έχασαν ακόμη και το δικαίωμα να εργάζονται, για να στηθεί το φαγοπότι, απ΄όλους τους εμπλεκόμενους χαραμοφάηδες, πρωθυπουργούς.

Σχολιο.- το καθαρμα...

Σχολιο.- Εγκληματίες όλη η κλίκα της ΕΕ. Είναι όλοι τους διευθαρμένοι,οι σημερινοί τρομοκράτες και το σωστό είναι να σταλούν στα κάτεργα και όποιος αντέξει.

Σχολιο.- Πήρε για να βάλουμε από 5 _6 δόσεις ο καθένας μας.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στις 31 Μαρτίου του 1814, τα Ρωσικά στρατεύματα του τσάρου Αλέξανδρου του πρώτου, μπήκαν θριαμβευτικά στο Παρίσι.

Οι εντολές του τσάρου, προς τους στρατιώτες του, ήταν: 

"Να συμπεριφερθείτε στους κατοίκους όσο το δυνατόν πιο φιλικά , νικώντας τους ,με γενναιοδωρία, παρά με εκδίκηση. Μην μιμηθείτε το παράδειγμα των Γάλλων στη Ρωσία!"

Κάτι τέτοια τα ξεχνάει ο Μακρόν και επιχειρεί να εμπλέξει τους Γάλλους σε νέες καταστροφές.

Σχολιο.- Κάτι τέτοια τα ξεχνάει ο Μακρόν...

Σχολιο.- Κατά αρχή να ρωτήσουμε εάν ο ηλίθιος ο Μακρόν έμαθε ιστορία καί εάν ναι ποια ακριβώς



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μετανάστες, Μπόλια, Ουκρανία, Γάζα

έχουν όλα κάτι κοινό;

Τυχαίο θα ναι 

Σχολιο.- «Είμαστε μια χώρα μεταναστών. Πρέπει να μάθουμε να επιζητούμε και να ανεχόμαστε τη διαφορετικότητα. Πρέπει να καλωσορίσουμε τους ανθρώπους αυτούς»

(Καμπάνια του ΔΟΜ (Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης) το 2017

Ο εβραίος Δανιήλ Έσδρα , πρώην πρόεδρος του ΔΟΜ στην Ελλάδα, ορίσθηκε ως υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου.

Σχολιο.- αν ήθελαν να ανέχονται την διαφορετικότητα δεν θα ξήλωναν την ορθοδοξία...

Σχολιο.- η άποψη σου δεν μετράει είσαι ανεμβολίαστο και φιλοπουτινικο ψεκι, σε λίγο θα σε φτιάξουμε



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κατεχόμενη Παλαιστίνη - Γάζα

1.4.2024

Φρίκη! Ο ισραηλινός κατοχικός στρατός αποχωρώντας σήμερα Δευτέρα από το συγκρότημα του νοσοκομείου Αλ Σιφά, άφησε πίσω του τη φρίκη με το νοσοκομείο κατεστραμμένο και έχοντας το μετατρέψει σε κέντρο βασανιστηρίων και σφαγείο με εκατοντάδες εκτελεσμένους.

Δεκάδες νεκρά σώματα εκτελεσμένων μέσα και γύρω από το νοσοκομείο εκτεθειμένα. Πολλά σώματα θαμμένα πρόχειρα με ισραηλινές μπουλντόζες παντού... 

Τρομακτικές μαρτυρίες από επιζήσαντες. Θα υπάρξει πρόσθετη ενημέρωση καθώς θα έρχεται..



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ακύρωση της συναυλίας (με το πρόσχημα της αναβολής) που θα γινόταν από τον Δήμο Αθηναίων σε συνεργασία με την πρεσβεία του κράτους των σιωναζιστών σφαγέων του παλαιστινιακού λαού.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1955. Η ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΕΝΟΠΛΟΥ ΑΓΏΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗΣ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΙΣ ΣΙΩΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ ΥΑΙΝΕΣ

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Νά να μην ξεχάσουμε τίς δεσμεύσεις του ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΖΙΦΡΑ!

«Θα καταργήσω τα Μνημόνια από την πρώτη μέρα που θα γίνω πρωθυπουργός με ένα νόμο και ένα άρθρο»

«Κανείς δεν είπε ότι θα σκίσουμε τα μνημόνια με ένα νόμο»



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΛΥΜΑ ΤΩΝ ΙΣΡΗΛΙΝΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ

Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος - Ανακοίνωση

30/3/2024

Όχι στο ξέπλυμα τών ισρηλινων εγκληματων

Πριν λίγες μέρες συνάδελφοι μουσικοί μας ενημέρωσαν πώς ο Δήμος Αθηναίων διοργανώνει τη Μεγάλη Δευτέρα Πασχαλινή συναυλία υπό την αιγίδα της πρεσβείας του Ισραήλ! 

Μάλιστα οι συντελεστές της συναυλίας αγνοούσαν το ποιος είναι ο διοργανωτής.

Το ζήτημα ήρθε για συζήτηση στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο με την Δημοτική Αρχή να δηλώνει πως η συγκεκριμένη συναυλία ήταν προγραμματισμένη από την προηγούμενη Διοίκηση του Δήμου, αποφεύγοντας να δεσμευτεί για την ακύρωση της.

Άμεσα έγινε ενημέρωση εκ μέρους του Συλλόγου μας στους μουσικούς των Συνόλων του Δήμου Αθηναίων και εκφράστηκε η αντίθεση στην προσπάθεια της Ισραηλινής Πρεσβείας να εργαλειοποιήσει την Τέχνη μας, στην κατεύθυνση ξεπλύματος των αποτρόπαιων εγκλημάτων του Κράτους του Ισραήλ. 

Δικαίως οι συνάδελφοι προβληματίζονται και ανησυχούν. 

Είμαστε με τους λαούς και τα δικαιώματά τους. Δεν είμαστε με τους εγκληματίες, με το κράτος δολοφόνο του Ισραήλ, με τη συμμετοχή της δικής μας χώρας, την αποστολή φρεγάτας στην Ερυθρά Θάλασσα, 3.500 χιλιόμετρα μακριά από τα σύνορα για τα συμφέροντα των εφοπλιστών που βαφτίζονται "εθνικά συμφέροντα". 

Τις μέρες που η κατακραυγή στη Χώρα μας και διεθνώς ενάντια στα εγκλήματα του Ισραήλ έχει φουντώσει, την ώρα που οι νεκροί άμαχοι έχουν ξεπεράσει τις 30.000 στη Γάζα, δε μπορούμε εμείς να παίζουμε μουσική σε αξιωματούχους του Ισραήλ. 

Φαίνεται ότι δεν πρόκειται για μεμονωμένη περίπτωση χρησιμοποίησης της Τέχνης για να ξεπλυθούν τα ιμπεριαλιστικά εγκλήματα. Τις προηγούμενες ημέρες η Χορωδία του Αμερικανικού Στρατού είχε προγραμματισμένες εμφανίσεις στην Μεταμόρφωση Αττικής, στην Καβάλα και στη Λάρισα σε συνεργασία με τις Δημοτικές Αρχές. Και στις τρεις περιπτώσεις πήραν το μήνυμα πως είναι ανεπιθύμητοι από το λαό των περιοχών αυτών.

Καλούμε τη Δημοτική Αρχή να ακυρώσει άμεσα αυτή την προκλητική για το κοινό αίσθημα του λαού μας συναυλία!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



1/4/2024      -     15.00

- Στις 31/03 ολοκληρώθηκε και τυπικά η θητεία του Βλαντίμιρ Ζελένσκι στον προεδρικό θώκο της χώρας-Error 404. Υπό κανονικές συνθήκες (όσο «κανονικές» μπορούν αυτές να θεωρηθούν σε ένα χουντικό-ναζιστικό  καθεστώς) θα έπρεπε να ανοίξει σήμερα η προεκλογική περίοδος για τις «προεδρικές εκλογές» που είχαν ανακηρυχθεί παλιότερα για τις 05/052024. Ωστόσο οι «εκλογές» αναβλήθηκαν επ’ αόριστον και, φυσικά, ο «κλόουν» από σήμερα είναι και τυπικά (ακόμη και με τα δυτικά μέτρα και σταθμά της «δημοκρατίας») παράνομος και εξωθεσμικός. Αλλά. κατά τα λοιπά στη... Ρωσία έχουν «δικτατορία» και «απολυταρχικό καθεστώς»...

- Συνεχίστηκαν τα στοχευμένα ρωσικά πλήγματα σε στρατηγικής σημασίας υποδομές της χώρας των ουκρανοναζί. Ιδιαίτερα επλήγησαν αυτή τη φορά οι δυτικές Περιφέρειες (Λβοφ, Τερνόπολ, Ζιτόμιρ, Ιβάνο-Φρανκόφσκ κοκ), αλλά και οι Περιφέρειες Οδησσού και Χαρκόβου. Βασικοί στόχοι έγιναν και πάλι οι ενεργειακές υποδομές της χώρας των ουκρανοναζί, μεγάλο τμήμα της οποίας ζει ήδη σε καθεστώς «μπλακάουτ» ή, στην καλύτερη των περιπτώσεων, πολύωρων διακοπών ρεύματος για τη σταθεροποίηση του συστήματος μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας, αλλά και περικοπές στη θέρμανση, την ύδρευση και τις τηλεπικοινωνίες. Στο Χάρκοβο και στην πόλη Μερέφ επλήγη επίσης χτες το απόγευμα μεγάλη αποθήκη πυρομαχικών των VSU, με συνέπεια να ξεσπάσει μεγάλη πυρκαγιά που κράτησε για πολλές ώρες.

- Από την άλλη πλευρά συνεχίστηκαν τα πλήγματα των Ουκρανοναζί σε κατοικημένες περιοχές κυρίως της ρωσοουκρανικής παραμεθορίου. Στην Περιφέρεια Μπέλγκοροντ χτες από πλήγμα επιθετικού drone σε χωριό της περιοχής σκοτώθηκε 1 άμαχη γυναίκα, ενώ 2 ακόμη άμαχοι πολίτες τραυματίστηκαν.

- Σχετικά με την υπόθεση της δολοφονικής επίθεσης στο Crocus City Hall, η Ρωσία απέστειλε χτες, μέσω συγκεκριμένης διπλωματικής οδού (μέσω Μινσκ) νότα προς την πλευρά του καθεστώτος Ζελένσκι, όπου απαιτεί τη σύλληψη και την έκδοση στη Ρωσία του επικεφαλής της SBU (Υπηρεσίας Ασφαλείας της «Ουκρανίας») Βασίλι Μαλιούκ, καθώς και σειράς άλλων Ουκρανών αξιωματούχων που εμπλέκονται ως ηθικοί αυτουργοί στην τρομοκρατική αυτή πράξη. Φυσικά και οι αρχές της χούντας του Κιέβου είτε θα αρνηθούν κάτι τέτοιο, είτε δεν θα απαντήσουν καν. 

- Από επιχειρησιακής πλευράς, η σπουδαιότερη χτεσινή είδηση είναι η απελευθέρωση του χωριού Βοντιάνογε, στα δυτικά της Αβντέγεφκα και σε πολύ κοντινή απόσταση από το ήδη απελευθερωμένο Τόνενκογε. Η απελευθέρωση αυτού του χωριού αναμένεται να επιταχύνει την απελευθέρωση του γειτονικού (και πολύ μεγαλύτερου σε μέγεθος και σημασία) Περβομάισκογε, όπου οι ρωσικές δυνάμεις κατέχουν ήδη το μεγαλύτερο μέρος του χωριού και αναμένεται εντός των επόμενων ημερών να ολοκληρώσουν την απελευθέρωσή του. Στη γραμμή μετώπου Μπερντίτσι – Σεμιόνοφκα, λίγο βορειότερα, οι ρωσικές δυνάμεις συνεχίζουν την έφοδό τους από δύο πλευρές. Προς βοήθειά των δυνάμεων του ρωσικού Πεζικού έχουν χρησιμοποιηθεί μέχρι τώρα για πρώτη φορά στο πεδίο της μάχης και επίγεια drones εφόδου, τα οποία αναλαμβάνουν όχι μόνο την κάλυψη των μονάδων του Πεζικού κατά την κίνησή τους, αλλά και τη δική τους προώθηση σε σημεία ιδιαίτερα επικίνδυνα, όπου θα μπορούσαν να έχουν χαθεί ανθρώπινες ζωές από ρωσικής πλευράς. Η εφαρμογή στην πράξη του συγκεκριμένου τύπου drones κρίθηκε ιδιαίτερα επιτυχημένη μέχρι τώρα και η διευρυμένη χρήση τους στο εγγύς μέλλον ίσως αλλάξει ριζικά τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε μέχρι σήμερα τις ένοπλες συγκρούσεις…

- Η πίεση που δέχονται οι VSU καθ’ όλο το μήκος της γραμμής διαχωρισμού του μετώπου είναι πλέον τεράστια. Η καταστροφή σειράς νευραλγικών υποδομών στα μετόπισθεν (όπως πχ η γέφυρα που κατέστρεψαν χτες οι ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις στο Κουράχοβο) τους στερεί όχι μόνο τον ανεφοδιασμό, αλλά και το απαραίτητο rotation στην πρώτη γραμμή για ανάληψη δυνάμεων. Στο μέτωπο γύρω από το Αρτιόμοφσκ αυτό γίνεται ιδιαίτερα αισθητό. Οι VSU θυσιάζουν πολλούς δικούς τους στρατιωτικούς για να κρατήσουν μια γραμμή που αργά ή γρήγορα θα σπάσει, καθώς τα ρωσικά στρατεύματα βρίσκονται ήδη σε απόσταση μικρότερη του μισού χιλιομέτρου από το Τσάσοφ Γιαρ. Παράλληλα αυξήθηκε η ένταση των μαχών και στα «βόρεια» μέτωπα, από το Χάρκοβο και το Κουπιάνσκ μέχρι το Κράσνι Λιμάν και το Σέβερσκ και, πιθανότατα, σύντομα θα δούμε κι εκεί πολύ πιο σφοδρές συγκρούσεις.

Σχολιο.- σε μια χώρα που βρίσκεται σε έναν πόλεμο και μάλιστα σε εναν αιματηρό πολεμο δεν μπορούν να αναβληθουν οι εκλογές;

Σχολιο.- ουτε στην Συρια πριν χρονια αλλα ουτε στην Ρωσια αναβληθηκαν. Και στην Ελλάδα το 1920 που ήταν σε πόλεμο με την Οθωμανική κυβέρνηση, έγιναν εκλογές.

Σχολιο.- Ο πόλεμος για την «Ουκρανία» ξεκίνησε από το 2014, με την έναρξη της διαβόητης «Αντιτρομοκρατικής Εκστρατείας» κατά του λαού του Ντονμπάς. Έκτοτε έγιναν 2 αναμετρήσεις «προεδρικών εκλογών» και 2 «βουλευτικών», χωρίς ν' ανοίξει μύτη... Βεβαίως, οτιδήποτε συμβαίνει μετά το πραξικόπημα του Μαϊντάν, κανονικά πρέπει να θεωρείται ότι δεν έχει καμία νομική ισχύ και όλοι οι «εκλεγμένοι άρχοντες» που έχουν αναδειχθεί από τις προαναφερθείσες «εκλογικές αναμετρήσεις» είναι de facto έκνομοι.

Σχολιο.- Και στις πρώην ουκρανικες περιοχές που πλέον ανήκουν στη Ρωσία μια χαρά έγιναν εκλογές και η κατάσταση είναι μακράν πιο επικίνδυνη σε κάποιες από αυτές από ότι στη δυτική και κεντρική Ουκρανία.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



31.3.2024 

Διεθνής ημέρα Trans Visibility - ελληνιστί Ορατότητας Παρενδυτικών

Την εγκαινίασε ο/η/το Rachel Crandall Crocker, στα απομνημονεύματα του έγραφε 

"Εβρ@ία τρανσέξουαλ λεσβία με σύνδρομο Τουρέτ"

Τυχαίο θα ναι



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Δύση απέτυχε ντροπιαστικά αποφασίζοντας να γονατίσει τη Ρωσία. - Asia Times

 Η Δύση έριξε όλες τις δυνάμεις της στην προσπάθεια να καταστρέψει τη Ρωσία : σύγχρονα όπλα, ένα σώμα συμβούλων, δεκάδες δισεκατομμύρια δολάρια, ένα δρακόντειο σύνολο οικονομικών κυρώσεων. 

Η επιθετικότητα απέτυχε παταγωδώς. 

Η Ρωσία είναι σημαντικά ισχυρότερη σε όλους τους τομείς από ό,τι πριν από τη σύγκρουση στην Ουκρανία: η οικονομία της είναι πιο σταθερή από οποιαδήποτε δυτική. 

«Έχει αποδείξει τη στρατιωτική της ανωτερότητα και έχει κερδίσει τη συμπάθεια όλου του κόσμου έξω από τη συλλογική Δύση», λέει ο καθηγητής του Πανεπιστημίου του Πίτσμπουργκ ( ΗΠΑ ) Michael Brenner.

 Η Δύση έκανε ένα γεωστρατηγικό λάθος στην Ουκρανία, καταστρέφοντας μια ολόκληρη χώρα για να αποδυναμώσει τη Ρωσία. 

Ο μη δυτικός κόσμος, που αντιπροσωπεύει τα δύο τρίτα της ανθρωπότητας, ήταν προηγουμένως επιφυλακτικός ως προς την οικειοποίηση από τη Δύση του δικαιώματος να θέτει τα παγκόσμια ηθικά πρότυπα. 

Αυτό το συναίσθημα έδωσε τη θέση του στην απόλυτη αηδία μπροστά σε αυτή την κραυγαλέα επίδειξη υποκρισίας. Η Δύση έχει ταπεινώσει τον εαυτό της.

 Σήμερα, με φόντο τις «μετακινούμενες τεκτονικές πλάκες του πολιτικού κόσμου», η Δύση δείχνει άγχος και αμφιβολία για τον εαυτό της, μεταμφιεσμένη από ψεύτικη ανδρεία. 

Αυτές οι εκτιμήσεις ισχύουν τόσο για την Ευρώπη όσο και για τις Ηνωμένες Πολιτείες

 Οι πολιτικές ελίτ της Ευρώπης έχουν υποβαθμίσει τα 75 χρόνια εξάρτησης από την Αμερική. 

Το αποτέλεσμα είναι παντελής έλλειψη κυρίαρχης σκέψης και θέλησης. 

Η υποτέλεια της Ευρώπης προς τις Ηνωμένες Πολιτείες την υποχρεώνει να ακολουθήσει την Ουάσιγκτον σε οποιονδήποτε πολιτικό δρόμο επιλέγει ο κύριος - ανεξάρτητα από το πόσο απερίσκεπτο, επικίνδυνο, ανήθικο και αντιπαραγωγικό μπορεί να είναι.

 «Η υπόθεση ότι η Δύση παραμένει ο θεματοφύλακας της παγκόσμιας τάξης αποδείχθηκε φαντασίωση. 

Αυτή η συνολική αποτυχία σημαίνει μείωση της ικανότητας των Ηνωμένων Πολιτειών να επηρεάσουν τις παγκόσμιες υποθέσεις σε οικονομικά και θέματα ασφάλειας», τονίζει ο Michael Brenner.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εντάξει μην πάρουν αερα τα μυαλα στην Ελλάδα και πιστέψουν οτι η Αγγλία έγινε Ελλάδα. 

Συνάχι η Αγγλία πνευμονια η Ελλάδα. 

Τα οικονομικά προβλήματα της Βρετανίας είναι πολύ πιο σοβαρά από μια απλή ύφεση - The Spectator

 Είναι εξαιρετικά αισιόδοξο να πιστεύει κανείς ότι η Βρετανία έχει διέξοδο από την ύφεση, η οποία φαίνεται να είναι «παγωμένη στην πέτρα», αναφέρει ο βρετανικός The Spectator

 Το καθήκον της κυβέρνησης να πείσει τους Βρετανούς για επικείμενες οικονομικές βελτιώσεις γίνεται όλο και πιο δύσκολο εν μέσω των τελευταίων επίσημων στοιχείων που υποδηλώνουν το αντίθετο. 

Ακόμη και οι αποδείξεις ότι η ύφεση ανήκει στο παρελθόν δεν θα είναι αρκετές για να πείσουν το κοινό ότι η οικονομία του Ηνωμένου Βασιλείου είναι ζωντανή.

 Επίσημα, η οικονομία πέφτει για 6 συνεχόμενους μήνες, αλλά το κατά κεφαλήν ΑΕΠ μειώνεται για πολύ περισσότερο. 

Φέτος, το διαθέσιμο εισόδημα του βρετανικού πληθυσμού είναι μικρότερο από ό,τι πριν από την πανδημία του 2019. 

Η στασιμότητα της οικονομικής ανάπτυξης σε συνδυασμό με μια πληθωριστική κρίση οδήγησε σε αισθητή πτώση του βιοτικού επιπέδου

 Σήμερα υπάρχει εκτεταμένη απογοήτευση για το επίπεδο πρόσβασης του πληθυσμού στις κοινωνικές υπηρεσίες. 

Οι βαθμολογίες έγκρισης του NHS έφθασαν σε χαμηλά επίπεδα ρεκόρ , καθώς οι άνθρωποι αγωνίζονται να φτάσουν στα ραντεβού γιατρού και στα νοσοκομεία.

 Τα οικονομικά προβλήματα της Βρετανίας είναι πολύ πιο σοβαρά από ό,τι υποδηλώνει η ετικέτα «ύφεση», τονίζει το The Spectator.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



 Η μηχανή χρέους της κυβέρνησης των ΗΠΑ είναι πραγματικά εκτός ελέγχου. 

Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν δημοσιονομικό έλλειμμα που υπερβαίνει το διπλάσιο του δημοσιονομικού ελλείμματος του Καναδά, της Ευρωζώνης, της Ιαπωνίας και της Βρετανίας μαζί, λέει ο Robin Brooks, επικεφαλής οικονομολόγος στο Αμερικανικό Ινστιτούτο Διεθνών Χρηματοοικονομικών.

 Αυτό που κάνει την κατάσταση χειρότερη είναι ότι "οι Ηνωμένες Πολιτείες —σε αντίθεση με όλους— χρηματοδοτούν όλα αυτά με πολύ βραχυπρόθεσμο χρέος (με κόκκινο). 

Τι κάνουμε? "

Αναρωτιέται ο Robin Brooks.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Γνωρίζατε ότι η Λιβύη ήταν η πρώτη χώρα που ζήτησε διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Οσάμα Μπιν Λάντεν; Ο ιδρυτής της Αλ Κάιντα καταζητείται για διπλό φόνο στη Λιβυκή πόλη Σύρτη το 1994. Στη συνέχεια εκδόθηκε ένταλμα από την Ιντερπόλ στη Γαλλία το 1998 - τρία ολόκληρα χρόνια πριν από τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου.

Σε αυτή τη συνέντευξη του 2010, ο Καντάφι εξηγεί γιατί θεωρούσε την Αλ Κάιντα τρομοκρατική οργάνωση, σε αντίθεση με τα απελευθερωτικά κινήματα. Λέει ότι οι μαχητές της ελευθερίας θέλουν να απελευθερώσουν τη γη τους από τους κατακτητές, ενώ οι τρομοκρατικές ομάδες δεν έχουν κανένα σχέδιο ή δικαιολογία για την «ύπαρξη» τους.

Μια έκθεση 23 σελίδων του ΟΗΕ που δημοσιεύθηκε τον Φεβρουάριο του 2024, ανέφερε ότι η απειλή από την Αλ Κάιντα στις ζώνες συγκρούσεων ήταν υψηλή, ιδιαίτερα στη Δυτική Αφρική και το Σαχέλ. Προειδοποίησε επίσης ότι η αλ-Σαμπάμπ, θυγατρική της Αλ Κάιντα, παραμένει «ανθεκτική» στη Σομαλία.

Θα είχε διαφορετική τροπή ο Παγκόσμιος Πόλεμος κατά της Τρομοκρατίας αν ο Οσάμα Μπιν Λάντεν είχε συλληφθεί στα τέλη της δεκαετίας του 1990, πολύ πριν από την 11η Σεπτεμβρίου, όπως ζήτησε ο Καντάφι;



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Δυστυχώς, τα παιδιά μου είναι Γερμανοί πολίτες », - ο δήμαρχος του Κιέβου Vitaliy Klitschko εξήγησε γιατί τα παιδιά του βρίσκονται ψηλά στην Ευρώπη αντί να υπερασπίζονται την Ουκρανία.

"Δυστυχώς"

Οι Γερμανοί έχουν μαζέψει όλους τους Ναζί κάτω από τη σκεπή τους



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι Γερμανοί βρίσκονται πίσω από το ψήφισμα για τη Σρεμπρένιτσα

Η ιστορία του ψηφίσματος για τη Σρεμπρένιτσα υποστηρίζεται από τους Γερμανούς, αλλά με αυτόν τον τρόπο απλώς φέρνουν τη Δημοκρατία Σέρπσκα πιο κοντά στην ανεξαρτησία, δήλωσε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Σέρπσκα Μίλοραντ Ντόντικ.

Σημείωσε ότι τον προσβάλλει το γεγονός ότι ξαφνικά αποδεικνύεται ότι οι Γερμανοί δεν έχουν καμία σχέση με το Kozare και το Jasenovac, αλλά είναι αυτοί που «μάχονται για τα ανθρώπινα δικαιώματα».

Ο Ντόντικ είπε επίσης ότι δεν είναι σίγουρος εάν η έγκριση αυτού του ψηφίσματος μπορεί να αποτραπεί, καθώς σε αντίθεση με το Συμβούλιο Ασφαλείας, όπου η RS έχει την υποστήριξη της Ρωσίας και της Κίνας, κανείς στη Γενική Συνέλευση δεν έχει δικαίωμα βέτο.

Επιτρέψτε μου να σας υπενθυμίσω ότι μέρος της αποστολής της Β-Ε στον ΟΗΕ, με τη βοήθεια της Δύσης, επεξεργάζεται ένα νέο ψήφισμα για τη Σρεμπρένιτσα , σύμφωνα με το οποίο θέλουν να αναγνωρίσουν τη Δημοκρατία Σέρπσκα ως «γενοκτονική οντότητα» προκειμένου να εκκαθαρίσουν και αναγκάζουν τη Δημοκρατία της Σερβίας και τη Σερβία να πληρώσουν αποζημιώσεις.

Και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι σε αυτό εμπλέκονται οι Γερμανοί. Η Γερμανία προσπαθεί πολύ ενεργά να παρέμβει στις εσωτερικές υποθέσεις των βαλκανικών χωρών. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό ότι οι Γερμανοί είναι αυτοί που προσπαθούν να κατηγορήσουν κάποιον για γενοκτονία

Σχολιο.- Απίστευτο το θράσος της γερμανικής βρωμόρατσας

Σχολιο.- πάμε για ανοιχτή σύγκρουση 



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ρωσικές αεροπορικές βόμβες σχεδιασμού αλλάζουν την πορεία της σύγκρουσης στην Ουκρανία, καταστρέφοντας ολοσχερώς τις θέσεις των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων, αναφέρουν οι βρετανικοί The Times.

Κάθε τέτοιο πυρομαχικό πέφτει από ένα αεροσκάφος από απόσταση πολλών δεκάδων χιλιομέτρων και αφήνει πίσω του έναν κρατήρα αρκετά μεγάλο για τη θεμελίωση ενός μικρού σπιτιού.

Η μόνη προστασία εναντίον τους για τους Ουκρανούς είναι η «προσευχή». Με την εμφάνιση των κατευθυνόμενων βομβών FAB-3000 και υψηλής ακρίβειας Drel στις Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις, η κατάσταση για τις Ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις θα επιδεινωθεί ακόμη περισσότερο.

(Οι Times δεν γνωρίζουν ακόμη για τα πιο πρόσφατα διαειδικά πυρομαχικά UPMB D-30SN).



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Χιλιάδες δυσαρεστημένοι βγήκαν στους δρόμους του Τελ Αβίβ και άλλων ισραηλινών πόλεων, απαιτώντας την αποχώρηση του Νετανιάχου και μια συμφωνία για την απελευθέρωση των ομήρων.

Στο βίντεο, οι Ισραηλινοί πραγματοποιούν πορεία προς το κτίριο της Κνεσέτ στην Ιερουσαλήμ, ζητώντας την παραίτηση της κυβέρνησης.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Mας γλεντάνε! 

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό LCI, πριν από λίγες ημέρες η ρωσική εθνοφρουρά παρέδωσε στη γαλλική πρεσβεία στη Μόσχα ένα δέμα που περιείχε στρατιωτάκια και μικρά αυτοκινητάκια με το εξής μήνυμα: " Για τον Εμανουέλ Μακρόν για να μάθει να παίζει πόλεμο ώστε να απαλλαγεί από το κόμπλεξ του Ναπολέοντα"!



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΜΑΥΡΟΥ ΑΝΤΙΡΩΣΙΣΜΟΥ

O ασκών χρέη διοικητή του NAFO (περισσότερα πιο κάτω) Jürgen Nauditt εδώ μας λέει ότι ο Πούτιν ετοίμασε κιόλας τις μεραρχίες που θα επιτεθούν στην Δυτική Ευρώπη. Αυτοί οι στρατιώτες, όπως λέει, δεν θα περιοριστούν μόνο στο να κλέβουν πλυντήρια από τους δύστυχους δυτικο-ευρωπαίους. Και ούτε μόνο θα βιάζουν συζύγους και θα σκοτώνουν παιδάκια. Αλλά και θα ανοίγουν τα στόματα των γιαγιάδων για να τους βγάζουν τα χρυσά δόντια.

Δύο παρατηρήσεις: Το NAFO (North Atlantic Fella Organization, που μεταφράζεται ως 'οργανισμός φίλων του ΝΑΤΟ') είναι μια δικτύωση εντός των κοινωνικών media--facebook, twitter, κ.λπ.--οργανωμένη από ηλίθιους εκπροσώπους μυστικών υπηρεσιών, η οποία τακτικά αυτογελοιοποιείται με συνέδρια, αναρτά 'ειδήσεις' και 'αναλύσεις', κ.ο.κ.

Όσο αφορά τώρα τις μεραρχίες της συγκεκριμένης είδησης, ο κ. ειδικός εμφανίζεται να μην γνωρίζει τη διαφορά μεταξύ της κανονικής στρατιωτικής υπηρεσίας στην οποία καλούνται οι Ρώσοι στρατεύσιμοι σε σειρές (όπως ακριβώς στην Ελλάδα) και της επιστράτευσης (εθελοντικής ή υποχρεωτικής) που αφορά την λεγόμενη 'ειδική στρατιωτική επιχείρηση'. Στις πολεμικές επιχειρήσεις στην Ουκρανία δεν συμμετέχει ούτε ένας κανονικά στρατεύσιμος (κληρωτός) ενώ σύμφωνα με το σύνταγμα δεν επιτρέπεται αυτοί οι στρατεύσιμοι--τους οποίους αφορά το διάταγμα που αναφέρει ο Nauditt και το οποίο τακτικά υπογράφει, κάθε λίγους μήνες ως οφείλει, ο πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας--να υπηρετούν έξω από τα ρωσικά σύνορα.

Και αφήνω χωρίς σχόλια τον φαιδρό ισχυρισμό ότι με 150,000 στρατιώτες η Ρωσία θα καταλάβει τη Δ. Ευρώπη. Αν και τώρα που το καλοσκέφτομαι, αν και οι υπόλοιποι ειδήμονες του ΝΑΤΟ είναι σαν τον Jürgen Nauditt, αρκούν 1000 Ρώσοι στρατιώτες για να τους νικήσουν.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Συγχαρητήρια στους σιωνιστές 

Κατάφεραν να είναι τρισχειρότεροι από τους ναζιστές

Σκηνές φρίκης από το νοσοκομείο Αλ Σιφα



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Περνάν ωραια τα σιωναζιστικά γουρούνια δολοφονοντας αθώους άοπλους ανθρώπους στη Γάζα, που μετά τους μαζεύουν με μπουλντόζες λες και είναι σκουπίδια. Το διασκεδάζουν πραγματικά. Τραγουδάνε κιόλας και τραβάνε βίντεο.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εθελοντής γιατρός στη Γάζα που επέστρεψε από τη γνωστή εμπόλεμη ζώνη μιλάει για drone που πετάνε από πάνω σου σου δίνουν εντολές και σε πυροβολούν άμα λαχει.

Ο γιατρός περιέγραψε περιστατικά με μικρά παιδιά που είχαν πυροβοληθεί στο κεφάλι. 

Οι σφαίρες εκρήγνυνται μέσα στο σώμα του θύματος.

Όσοι ξέρουν συμβούλεψαν το γιατρό να περπατάει με κατεβασμένο το κεφάλι γιατί οι χειριστές drone δε γουστάρουν όταν οι άνθρωποι κοιτάνε.

https://www.tiktok.com/@1948nakba.p/video/7352294911544184096?_r=1&_t=8l9ri1hf41B&fbclid=IwAR0zogbJq5Ze0l5W7f9VJuBLjcwY4ak3jIrvfo6LT0leF-p3gVkwhkOTfu4_aem_AXQrbF1e1hGqgI_QFL33W3_aLjq13pazAS_m9IiB5ng6vfcdODDMBly0fplqsg_QA1-yQpl_CEnfbZ9S4V9aTdH2



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Υποβολιμαίοι,ανεξάρτητοι,

διχασμένοι,η σχιζοφρενικά αλλοπρόσαλλοι είναι αυτοί οι δικαστές που την Παρασκευή αθωώνουν τον Μίχο & την Δευτέρα τον καταδικάζουν σε ισόβια…η μήπως σκαρώνουν κατιτίς στην έφεση του…???

Ξέρω πολυ καλά τι γράφω !

1-Οι 2 (δυο) στους (3) τρεις τακτικούς δικαστές,ψήφισαν υπέρ της αθωότητας του Μίχου για τον βιασμό !

2-Οι (3) τρεις στους (3) τρεις τακτικούς δικαστές,ψήφισαν υπέρ της αθωότητας του Μίχου για την μαστροπεία !

3-Πως γίνεται λοιπόν αυτοί οι τρεις δικαστές που ψήφισαν υπέρ της αθωότητας του,να μην του αναγνώρισαν κάποια ελαφρυντικά για να σπάσουν έστω τα ισόβια !

4-Βέβαια με τις Φλωρηδιες αλλαγές του κώδικα ποινικής δικονομίας,εξαφανίζονται δια μαγείας οι ένορκοι,όποτε οι υποβολιμαίοι παπαγάλοι που υποδύονται τους δικαστές,θα έχουν πεδιο δόξης λαμπρο,για ν’αλωνισουν ασύστολα κι ασύδοτα κατα την εκδίκαση της έφεσης !



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



31.3.2024 

Διεθνής ημέρα Trans Visibility - ελληνιστί Ορατότητας Παρενδυτικών

Την εγκαινίασε ο/η/το Rachel Crandall Crocker, στα απομνημονεύματα του έγραφε 

"Εβραία τρανσέξουαλ λεσβία με σύνδρομο Τουρέτ"

Τυχαίο θα ναι

Σχολιο.- Μπερδεύτηκα.. αυτό είναι άντρας που έγινε γυναίκα ή γυναίκα που έγινε άντρας?

Σχολιο.- το φύλο είναι κοινωνική κατασκευή τα λεγαν και οι φίλη μας οι τροτσκικιστές «αριστεριστές» της CIA.

Στο Ταλμούδ έχει άλλωστε οχτώ φύλα

https://www.myjewishlearning.com/article/the-eight-genders-in-the-talmud/?fbclid=IwAR1KgzrzL3e3rMtFmHwwKGSIgJgj4j-PLVTUxPis5y04j6vef8PUZW_vEec_aem_AXQa7m_NlPNSa22elJa7RMColJ5Y-Gpt4XYfqZeKSvIPm7dTweohIWQve7y4KsEkY9To4Cjtis_RcX7CTof3uD1b



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Παρά την εμετική προπαγάνδα των ΜΜΕ…

Σύμφωνα με έρευνα της Prorata (Μάρτιος 2024), μόλις 7 στους 100 Έλληνες (οι οποίοι αυτοτοποθετούνται στα δεξιά του πολιτικού φάσματος) θα πήγαιναν να πολεμήσουν με το ΝΑΤΟ και την ΕΕ σε άλλη χώρα, συμπεριλαμβανομένης της Ουκρανίας.

Θα πολεμούσαν για τη χώρα τους οι 73 στους 100, ενώ 17 δεν θα πολεμούσαν. 



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι σιωνιστές-ναζιστές γκάγκστερ βομβάρδισαν την Ιρανική Πρεσβεία στη Δαμασκό της Συρίας και σκότωσαν διπλωμάτες. Που να είναι οι «έγκριτοι νομομαθείς» και τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια που μας τα είχαν ζαλίσει με το «δικαίωμα του ισραηλινοναζιστικολύ αποικιακού καθεστώτος στην αυτοάμυνα»; Βρήκαν τρύπα να κρυφτούν ή ακόμα ψάχνουν;



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



60 δις απ' το ταμείο ανασυγκρότησης

Θέσεις εργασίας 200 χιλ.!

300 χιλ € για κάθε θέση εργασίας.

Πήραν τα πόμολα και ξεβιδώνουν τις κλάπες. !



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πρωταπριλιά, ότι ψέμα και να πει κάποιος , τον έχει προλάβει ο Κούλης πραγματικά!

Σχολιο.- στην Ελλαδα το ψέμα επιβραβεύεται με πολιτικά αξιώματα !



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ισόβια κάθειρξη επιβλήθηκε στον Ηλία Μίχο για την υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης της 12χρονης στον Κολωνό. Αποφυλακίζεται άμεσα η μητέρα της.

Δικαιοσύνη για το κτηνος Ηλια Μιχο απένειμαν οι ένορκοι, όχι οι δικαστικοί.

Και αυτο εχει μεγαλη σημασία

Σχολιο.- Καλό και φρόνιμο νόμιμο και δίκαιο είναι προς γνώση και συμμόρφωση να κλείσουν μέσα και την εισαγγελέα που τον είχε απαλλάξει την προηγούμενη φορά στην δίκη, διότι εκ των γεγονότων έμπρακτα απεδείχθη ότι είχε άδικο και έκανε κατάχρηση εξουσίας και παρατυπία.

Σχολιο.- Να και κάτι ευχάριστο! Καλό θα είναι να μάθουμε και τα ονόματα της "παρέας" του. Να σαπίσει στη φυλακή, αλλά να βλέπει και τους συνεργάτες του!!!!!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στη φυλακή άλλο ένα στέλεχος της ΝΔ για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό 

Η ΝΔ έχει παράδοση να αγαπάει τους παιδεραστές . Υπενθύμιση : Λιγνάδης , Αδαμόπουλος (βιαστής Μπεκατώρου) Α.Δράκος (Καθηγητής ΑΣΟΕΕ )

Ν. Γεωργιαδης, Η. ΜίχοςΙ. Σοφιανίδης Φ. Ντοβας Π. Λευκοβιτς. Όλοι αυτοί σπούδασαν στα ΙΕΚ ΟΝΕΔ της ΝΔ.

Ζητω η θρησκεία Ζητω η Νέα παιδΑΡΙΣΤΕΙΑ....



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αυτό που συμβαίνει στη Γάζα είναι πραγματικά πέρα από κάθε πίστη και φαντασία.Είναι μια τραγωδία που κανένας ανθρώπινος νους δεν μπορεί να φανταστεί ή να πιστέψει!!

Η Σφαγή στο ιατρικό συγκρότημα al Shifa: προκαταρκτικές αναφορές δείχνουν ότι τουλάχιστον 1.500 Παλαιστίνιοι έχουν δολοφονηθεί από τους γενοκτονιστές του Ισραήλ, συμπεριλαμβανομένων γιατρών, νοσοκόμων, παιδιών, γυναικών και ηλικιωμένων, ασθενών, προσφύγων και εκτοπισμένων, καθιστώντας την μια από τις μεγαλύτερες σφαγές μέχρι σήμερα.

Τα δυτικά ΜΜΕ παραλείπουν και χειραγωγούν πληροφορίες, αλλά γνωρίζετε ήδη τι πραγματικά συνέβη.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα των αρνητών της αλήθειας είναι ότι αυτοί που μιλούσαν για θανάτους Covid19 αρνούνται πεισματικά να αναφέρουν θανάτους και πολλαπλές παρενέργειες από το πειραματικό σκεύασμα του θανάτου...

Αρνητές της πραγματικής αλήθειας, αρνούνται ακόμα και να διαβάσουν τα τελευταία δεδομένα που αποκαθηλώνει και εκθέτει ολόκληρη την εγκληματική διαχείριση του ιού.

Εξαπατήθηκαν και δεν θέλουν να το αποδεχθούν. 

Εθελοτυφλούν και στρουθοκαμηλιζουν, ο εσωτερικός εγωισμός τους βλέπεις δεν τους επιτρέπει να ζήσουν στην πραγματικότητα, θέλουν να έχουν την ψευδαίσθηση ότι κάναν το σωστό.

Και δυστυχώς αυτό ισχύει σε πολλά επίπεδα στην κοινωνία μας.

Με εκτίμηση Νικόλαος Παντελιος εκπρόσωπος τύπου της Π.Ο.Ε.Υ. Πανελλήνια Ομάδα Επαγγελματιών Υγείας,(σωματείο)

Σχολιο.- Εξαπατήθηκαν ή εκβιάστηκαν;

Σχολιο.- σε διαφορετικές περιπτώσεις πιστεύω ότι και τα δύο συνέβησαν.

Σχολιο.- Το μεγάλο ποσοστό ..της κοινωνίας είναι τόσο ενσωματωμένο με το σύστημα , που θα κάνει τα πάντα για να μην αμφισβητηθεί ...



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Καθηγητής Άνγκους Ντάλγκλις: «Απαγορεύστε τα εμβόλια mRNA αμέσως – Προκαλούν καρκινογενέσεις»

Αγωνιώδης έκκληση του κορυφαίου Βρετανού ογκολόγου

Ο κορυφαίος ή τουλάχιστον  ένας κε των κορυφαίων ογκολόγων παγκοσμίως ο Βρετανός καθηγητής Angus Dalgleish, απεύθυνε αγωνιώδη προειδοποίηση ζητώντας την άμεση απαγόρευση των εμβολίων MRNA.

Ο καθηγητής Dalgleish, αναφέρει πως έχει παρατηρήσει αύξηση των  καρκινογεννέσεων σε ασθε4νείς του που έχουν προχωρήσει στην Τρίτη κατά σειρά ενισχυτική ένεση.

Αναφέρει πιο συγκεκριμένα ο Dalgleish:

«Στο τέλος του περασμένου έτους ανέφερα ότι έβλεπα ασθενείς με μελάνωμα που ήταν σταθεροί για χρόνια να υποτροπιάζουν μετά την πρώτη τους αναμνηστική (την τρίτη τους ένεση).

Ο αριθμός των ασθενών μου που επηρεάζονται αυξάνεται από τότε.

Άλλοι ογκολόγοι επικοινώνησαν μαζί μου από όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων και από  την Αυστραλίας και τις Η.Π.Α.

Σε αυτό που καταλήξαμε ήταν   ότι τα συμπτώματα δεν περιοριζόταν πλέον μόνο στο μελάνωμα αλλά ότι η αυξημένη συχνότητα εμφάνισης, μετά τις ενισχυτικές  αφορά και Λεμφώματα, δηλαδή καρκίνο του λεμφικού συστήματος, λευχαιμίες, μια ομάδα καρκίνων που επηρεάζουν το αίμα ή καρκίνοι των νεφρών.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Νέες αποκαλύψεις του Politico για την Φον ντερ Λάιεν και την «αμαρτωλή» σύμβαση με την Pfizer

H Ευρωπαϊκή Γενική Εισαγγελία έτοιμη να ανοίξει τηλέφωνα και υπολογιστές στο γραφείο της Προέδρου της Κομισιόν.

09:15 - 01/04/2024

Στο στόχαστρο της ευρωπαϊκής Εισαγγελίας βρίσκεται για ακόμα μια φορά η πρόεδρος της Κομισιόν Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν για την «σκοτεινή» σύμβαση με τη Pfizer για την προμήθεια εμβολίων κατά της Covid-19.

Σύμφωνα με νομικά έγγραφα που είδε το POLITICO και με όσα είπε εκπρόσωπος της εισαγγελίας της Λιέγης στο μέσο, κορυφαίοι Ευρωπαίοι εισαγγελείς ερευνούν καταγγελίες για ποινικές αδικίες αναφορικά με τις διαπραγματεύσεις για το εμβόλιο μεταξύ της προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του διευθύνοντος συμβούλου της Pfizer, Αλμπέρτ Μπουρλά.

Όπως γράφει το Mέσο, ερευνητές από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία (EPPO) ανέθεσαν του τελευταίους μήνες σε Βέλγους εισαγγελείς να ερευνήσουν τη VDL για «παρέμβαση σε δημόσιες συμβάσεις, καταστροφή SMS, διαφθορά και σύγκρουση συμφερόντων».

Σημειώνεται ωστόσο ότι, κανείς δεν έχει κατηγορηθεί ακόμη σε σχέση με την υπόθεση.

Η έρευνα ξεκίνησε αρχικά από τις βελγικές δικαστικές αρχές στην πόλη της Λιέγης στις αρχές του 2023 μετά από ποινική καταγγελία που υπέβαλε o λομπίστας Frédéric Baldan. Αργότερα προστέθηκαν οι κυβερνήσεις της Ουγγαρίας και της Πολωνίας — αν και η τελευταία βρίσκεται στη διαδικασία απόσυρσης της καταγγελίας της μετά την εκλογική νίκη μιας φιλοευρωπαϊκής κυβέρνησης υπό τον Ντόναλντ Τουσκ.

Η καταγγελία του λομπίστα

Η καταγγελία του Baldan επικεντρώθηκε σε μια σειρά μηνυμάτων SMS που φαίνεται ναι αντάλλαξαν η φον ν τερ Λάειν με τον Μπουρλά εν όψει της μεγαλύτερης συμφωνίας που έγινε για παράδοση εμβολίων στο απόγειο της πανδημίας Covid-19, σε μια υπόθεση που ονομάστηκε «Pfizergate».

Οι New York Times, οι οποίοι πρώτοι αποκάλυψαν πρώτοι την ανταλλαγή των μηνυμάτων υπέβαλαν αγωγή κατά της Κομισιόν αφού αρνήθηκε να αποκαλύψει το περιεχόμενο των μηνυμάτων μετά από αίτημα πρόσβασης σε έγγραφα.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ζελένσκι: "Δεν έχουμε καθόλου πυροβολικό πλέον!"

Μια από τις όμορφες ειδήσεις...

Συνεχίζει έναν χαμένο πόλεμο και σκοτώνει τον ίδιο του το λαό!

Αν δεν είναι εγκληματίας πολέμου, τότε τι είναι;



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Επικίνδυνη κλιμάκωση…

Σήμερα το απόγευμα, το Ισραήλ βομβάρδισε για πρώτη φορά κυβερνητικό κτίριο του Ιράν σε τρίτη χώρα. 

Το κτίριο της Πρεσβείας του Ιράν στη Δαμασκό της Συρίας, επλήγη από Ισραηλινά πυρά, με αποτέλεσμα να δολοφονηθούν 5 άτομα, μεταξύ των οποίων και 2 ανώτεροι αξιωματικοι του στρατού.

Η εξέλιξη αυτή, είναι σαφής προσπάθεια του κράτους/προβοκάτορα, όχι μόνο να υπονομεύσει όποιες συζητήσεις γίνονται στο παρασκήνιο για εκεχειρία στη Γάζα, αλλά να παρασύρει τη Μέση Ανατολή και τον πλανήτη ολόκληρο, σε ένα γενικευμένο πόλεμο.

Σύμφωνα με τον Πρεσβευτή του Ιράν στη Συρία, η επίθεση στο κτίριο της Πρεσβείας πραγματοποιήθηκε με πυραύλους από 2 ισραηλινά F-35 που έχουν προμηθεύσει οι ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τον Ιρανό διπλωμάτη, το σύνολο των θυμάτων είναι 8 συνολικά, ενώ υπογράμμισε ότι η απάντηση του Ιράν, θα είναι “σκληρή”. Δηλαδή ως συνήθως δεν θα κάνει τίποτε…

Σχολιο.- - Το χτύπημα ήταν επίσης ακριβώς δίπλα στην καναδική πρεσβεία, το Ισραήλ παίρνει μεγάλα ρίσκα

 ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ: Ο μαρτυρικός θάνατος του ταξίαρχου Mohammad Reza Zahedi, επικεφαλής διοικητή της δύναμης Quds του IRGC στη Συρία και το Λίβανο

Τουλάχιστον δύο άλλοι Ιρανοί υπήκοοι σκοτώθηκαν, εκτός από δύο Σύριους, οι ταυτότητές τους είναι ακόμα άγνωστες.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το έχω γράψει επανειλημμένα.

Συμπίπτουν με τις ημέρες «Eid Al-Fater», Ισραηλινοί άποικοι ετοιμάζονται κρυφά να σφάξουν και να κάψουν τις πέντε κόκκινες δαμαλίδες, οι οποίες θα τους επιτρέψουν να εισβάλουν στο τέμενος Al-Aqsa ως το τελευταίο βήμα για να χτίσουν τον Τρίτο Ναό στα ερείπια του Θόλου του ο βράχος. Για να έρθει ο Μεσίας για αυτούς, ο Αντίχριστος για τους υπόλοιπους ανθρώπους.

Η ισραηλινή κατοχή έφερε τις 5 κόκκινες δαμαλίδες από το Τέξας τον Οκτώβριο του 2022. να τους σφάξουν στο βουνό Αλ Ζαϊτούν στην κατεχόμενη Ιερουσαλήμ

Σχολιο.- Πριν από μερικές ημέρες διάβασα πως πήγαν και άλλες κόκκινες αγελάδες από την Αμερική στο Ισραήλ.

Ο κόσμος είναι στον κόσμο του. Και ο αληταράς αργεντίνος σιωναζιστής Χαβιέ Μιλέι είπε για τον ναό.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΡΩΣΣΙΑΣ — ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ

-Γιὰ τὴν εἰδεχθὴ γερμανικὴ ἐπεκτατική-ἐπιθετικὴ πολιτικὴ τὰ ἔχουμε ξαναπεῖ. Ἀμέσως μόλις "κατἀπιαν" τὴν Ἀνατολικὴ Γερμανία, ξεκίνησαν ἐκ νέου τὴν παλιὰ πολιτική τους ἐπὶ Γ' Ράιχ — ἡ ὁποία πολὺ συγκεκριμένα ἀφοροῦσε τὴν ἐπέκτασή τους στὰ Βαλκάνια καὶ κατοχή τους.

-Στὴν Ἑλλάδα, ὠς καλῶς γνωστό, ἡ ἐποχὴ Σημίτη χαρακτηρίστηκε ἀπὸ τὴν ἄνοδο καὶ ἑνὸς γερμανό"φιλου" ρεύματος, καὶ τὴν διευκόλυνση γερμανικῶν κρατικῶν ἑταιρειῶν στὴν ἐξαγορὰ τοῦ κρατικοῦ ὀργανισμοῦ τηλεπικοινωνικῶν ΟΤΕ καὶ ἄλλων. Στὴν ἐπόμενη δεκαετία ἀκολούθησε μιὰ σταθερὴ διείσδυση τῶν γερμανικῶν κρατικῶν φορέων στοὺς ἀντίστοιχους σὲ Βαλκανικὲς χῶρες.

-Παρότι τώρα τὸ Βερολίνο πιέζει μέσῳ Σμὶτ στὴν Βοσνία-Ἑρζεγοβίνη ἐναντίον τῆς Ρεπούμπλικα Σέρπσκα, καὶ στὸ Κόσοβο ὁμοίως (π.χ. ἡ "βρώμικη" Ντόρα, καὶ τὸ τηλεφώνημα ἀπὸ τὸ Βερολίνο), δὲν εἶναι ἄλλο 1990. Οὔτε 1999.

-Ἔρχεται καὶ ἐδῶ σύγκρουση-ἀνακατάταξη. Στὴν Σερβία εἶναι ἀνοιχτὸς ὁ δρόμος τῶν BRICS, ἐναλλακτικὸς τῆς καταρρέουσας ΕΕ. Ὁ Βούτσις προσεκλήθηκε στὴν ἐπόμενη διάσκεψή τους. 

Συμβαίνουν καὶ πολλὰ ἄλλα ἀκόμη, παρασκηνιακά. 

Γενικὰ ὁ ...κυκλώνας ἔφθασε στὴν γειτονιά μας. Ἀπὸ Μάιο-Ἰούνιο ξεκινάει ὁ ἐπόμενος μεγάλος γύρος: ἡ Ἀνατολικὴ Εὑρώπη. 

Φυσικὰ τὸ μεγάλο πρόβλημα εἶναι τὸ ΝΑΤΟ.

Ὅπως ξεκαθαρίστηκε ἀπὸ τὴν ρωσσικὴ πλευρὰ στοὺς ἀμερικανοὺς τὸν Ἰάνουάριο 2022 στὴν Γενεύη: "πάρτε το ἀπὸ δῶ ἢ θὰ τὸ πάρουμε ἐμεῖς"



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



“Ελευθερία της έκφρασης” και …τρίχες κατσαρές!

-Στις ΗΠΑ, αν τολμήσεις να γράψεις στο Facebook ή ΜΕΤΑ, πως το λένε, σχόλιο ή κάτι που δεν αρέσει στην Κυβέρνηση, 

το … FBI σου χτυπάει την πόρτα.

-Όχι ότι κι εδώ είναι καλύτερα…



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-Από δω πέρασαν οι Ναζί Σιωvιστές με όπλα που τους εφοδιάζει η Δύση!

Στο βίντεο και στις εικόνες, ότι απέμεινε από το Νοσοκομειακό Συγκρότημα ΑΙ Shifa στη Γάζα μετά την πλήρη καταστροφή του από τις Ισραηλινές δυνάμεις.

Εκατοντάδες ασθενείς, προσωπικό και πρόσφυγες εξοντώθηκαν!

H σφαγή στο ΑΙ Shifa, θα μείνει στην ιστορία σαν ένα σημείο αναφοράς στα “εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας”*

* … και για όσο η ανθρωπότητα, θα επιτρέπει να διαπράττονται τέτοια εγκλήματα!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-Οι κεντρικές αποθήκες του λιμανιού του Eϊλάτ στο Iσρaήλ καταστράφηκαν από πύραυλο των ιρακινων δυνάμεων λαϊκής συσπείρωσης τη νύχτα.

Οι ισραηλιvές αρχές για να … σκεπάσουν την είδηση, έκρυψαν την κατεστραμμένη πρόσοψη με μια … τεράστια ισραηλιvή σημαία!

-Το τελευταίο 48ωρο επίσης, ρουκέτες και drones της Yεμενης έπληξαν 5 συνολικά εμπορικά πλοία κι ένα αμερικαvικό πολεμικό στην περιοχή της Αραβικής και Ερυθράς θάλασσας.

Οι επιθέσεις της Yεμένης, εντάθηκαν τις τελευταίες μέρες, σαν αλληλεγγύη στους Παλαιστίvιους κι αντίποινα για τη σφαγή που επιχειρούσαν οι Σιωvιστές στο Νοσοκομείο Αl Shifa στη Γaζα!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εν μέσω παγκοσμίου πολέμου, η ύπαρξη ενός μη-υποταγμένου «φυλακίου» στα Βαλκάνια αποτελεί ασυγχώρητη και μη αποδεκτή κατάσταση για τις ΗΠΑ.

Δημοσιεύτηκε προσφάτως ένα άρθρο για ένα από τα σχέδια που προωθούσε μανιωδώς ο εγκληματίας πολέμου Τόνι Μπλερ κατά τη διάρκεια της παράνομης επέμβασης του ΝΑΤΟ στην πρώην Γιουγκοσλαβία, προκειμένου δήθεν να εμποδίσει την τέλεση γενοκτονίας από τους Σέρβους εναντίον των Αλβανοφώνων του Κοσόβου.

Παρεμπιπτόντως, έχουμε πλέον πλήθος αποδείξεων περί του ότι δεν τελέστηκε ποτέ γενοκτονία στο Κόσοβο. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι αριθμοί που αναφέρονται στη συνεδρίαση της αντίστοιχης επιτροπής του Κογκρέσου των ΗΠΑ στις 30 Απριλίου του 2019 (αριθμοί που κάθε άλλο παρά έχουν επιβεβαιωθεί) μιλούν για 11.000 νεκρούς Αλβανοφώνους έως το 1999 μετά από 10 χρόνια πολέμου (επαναλαμβάνουμε κατά τις ΗΠΑ) και 2.000 νεκρούς Σέρβους. Γνωρίζουμε ότι οι αριθμοί αυτοί δεν είναι ακριβείς και γνωρίζουμε πάρα πολλά πλέον για την εγκληματική φύση του UCK, ο οποίος πρωταγωνίστησε στο εμπόριο ναρκωτικών, σε δολοφονίες Σέρβων και παράνομο εμπόριο οργάνων.

Αυτό που αναφερόμαστε, το σχετικό άρθρο με τίτλο «Kosovo War at 25: Blair’s secret invasion plot to ‘topple Milosevic’ revealed» αποκαλύπτει ότι ο Τόνι Μπλερ κατά τη διάρκεια των νατοϊκών βομβαρδισμών στο Κοσσυφοπέδιο το 1999 απαιτούσε αφενός να χτυπηθούν πολιτικοί στόχοι, αλλά επιπλέον ότι προσπαθούσε συστηματικώς να πείσει τις ΗΠΑ να εισβάλλουν με χερσαίες δυνάμεις στη Σερβία, να την θέσουν υπό κατοχή και να ανατρέψουν βιαίως τον πρόεδρο Μιλόσεβιτς. Το άρθρο παραθέτει διαφωτιστικές λεπτομέρειες ως προς τις αγγλικές πιέσεις, αλλά και ως προς το ποιο ήταν ένα από τα βασικότερα εμπόδια για την υλοποίηση επιτυχώς του εν λόγω σχεδίου: η άρνηση τότε της Ελλάδας να συμπράξει σε ένα τέτοιο σχέδιο, συνθήκη η οποία περιέπλεκε πολύ τα πράγματα στο πεδίο. Χωρίς την Ελλάδα, «περικύκλωση» και εξόντωση της Σερβίας δεν γινόταν τότε ούτε, ούτε τώρα.

Ερχόμαστε στο κοντινό παρελθόν και στο παρόν:  οι Τσίπρας-Κοτζιάς προώθησαν και επέβαλαν τη συμφωνία των Πρεσπών, όχι φυσικά για να εμποδίσουν οποιαδήποτε τουρκική διείσδυση στη Βόρεια Μακεδονία, ούτε από ζήλο για τον αυτοπροσδιορισμό των γειτόνων σε επίπεδο ονόματος. Η συμφωνία των Πρεσπών ήταν το «ρουσφέτι» τους στο ΝΑΤΟ ή, ακόμα καλύτερα, η εκτέλεση της εντολής που δόθηκε από την Ουάσιγκτον προς τους υποτελείς εντολοδόχους της στην τότε κυβέρνηση. Εντολή, την οποία εκτέλεσε με ευχαρίστηση συνολικώς η τότε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και η κοινοβουλευτική ομάδα του, καθότι ήταν εντελώς αλλοτριωμένη από τις ΗΠΑ, ιδεολογικοποιώντας την προσχώρησή της στον αμερικανικό ιμπεριαλισμό ως «αντιεθνικισμό». Η εντολή αυτή λοιπόν εκτελέστηκε, προκειμένου να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ το σύνολο σχεδόν των Βαλκανίων και να περικυκλωθεί πλήρως η Σερβία. Η Σερβία του Βούτσιτς φυσικά δεν είναι κανένα αντιμπεριαλιστικό προπύργιο. Αρνείται όμως (τουλάχιστον προς το παρόν) να προσχωρήσει στο ΝΑΤΟ και να καταστρέψει τις σχέσεις της με τη Ρωσία, ιδίως μετά τη μίνι-απόπειρα «έγχρωμης επανάστασης» στη Σερβία.

Εν μέσω παγκοσμίου πολέμου, η ύπαρξη ενός μη-υποταγμένου «φυλακίου» στα Βαλκάνια αποτελεί ασυγχώρητη και μη αποδεκτή κατάσταση για τις ΗΠΑ. Πρέπει να «πνιγεί» είτε με εσωτερική αλλαγή καθεστώτος σε συνδυασμό με οικονομικές και πολιτικές πιέσεις διεθνώς, είτε με πόλεμο με επίκεντρο το Κόσοβο.

Εδώ λοιπόν ξανάρχεται το μέτωπο Τσίπρα-Μητσοτακισμού να κάνει μια πρωτοφανώς βρώμικη δουλειά. Θα πρέπει παρενθετικώς να επισημάνουμε κάτι που έχουμε γράψει και στο παρελθόν: ο Αλέξης Τσίπρας ως πρόσωπο αποτελεί γνήσιο πολιτικό τέκνο του Μητσοτακισμού. Η σύγκρουσή του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη αποτέλεσε αμιγώς ζήτημα συγκυριακό. Ο ένας έπρεπε να φύγει και ο άλλος να έρθει. Τόσο ιδεολογικώς, όσο και ακόμα περισσότερο ως τύπος ανθρώπου, ο Τσίπρας είναι ένας Μητσοτάκης «εξ αγχιστείας». Η απόλυτη έλλειψη ορίου ως προς την προδοσία ιδεών, παράταξης, κόμματος, ανθρώπων, του λαού και η απόλυτη δουλοπρέπειά του προς τις ΗΠΑ, τη Γερμανία, το Ισραήλ τον καθιστούν «ζηλευτό» συνεχιστή της παράδοσης του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Το ίδιο και η εξισορρόπηση της διανοητικής και πολιτικής του μετριότητας από τον αμοραλισμό του.

Δεν είναι τυχαίο λοιπόν ότι ανέλαβε από κοινού με την Ντόρα Μπακογιάννη, δηλαδή με την κυβέρνηση της δεξιάς και την οικογένεια Μητσοτάκη, την επιχείρηση ένταξης του Κοσσυφοπεδίου στο Συμβούλιο της Ευρώπης, επειδή ακριβώς εκεί εντάσσονται ανεξάρτητα κράτη. Με έμμεσο, αλλά σαφή τρόπο, ο οποίος παρεμπιπτόντως προκάλεσε την μήνιν του Σέρβου προέδρου, η ελληνική κυβέρνηση και δύο πρόσωπα- πιόνια του ελληνόφωνου, αποικιακού συστήματος εξουσίας, κρυφά από τον ελληνικό λαό προωθούν άλλη μια προδοσία μιας παραδοσιακά φίλης χώρας και την υλοποίηση άλλης μιας βρώμικης δουλειάς των ΗΠΑ, κόντρα στα εθνικά μας συμφέροντα και στο διεθνές δίκαιο. Πρόκειται για άλλη μια (και μάλιστα πολύ καλή) απόδειξη για τους «δεσμούς αίματος» στο βάθος του συστήματος εξουσίας, ασχέτως των συγκρούσεων για το ποιος θα διαχειρίζεται τον κρατικό προϋπολογισμό και τη λεηλασία του. Το σχέδιο για την πλήρη εξόντωση της «σερβικής εξαίρεσης» στο νατοϊκό κανόνα, μπαίνει ίσως στην τελική του φάση. Ο πόλεμος μας πλησιάζει εκ νέου. Και στο έγκλημα αυτό πρωταγωνιστεί η ελληνική κυβέρνηση και οι συνεργάτες της, με πρώτο και καλύτερο τον Αλέξη Τσίπρα.

Εν είδει υστερογράφου: Αλήθεια, η αντιπολίτευση, (ΣΥΡΙΖΑ- ΚΙΝΑΛ) έχει καμιά διαφωνία ή δια της εκκωφαντικής (μέχρι τώρα τουλάχιστον) σιωπής της δηλώνει «ναι σε όλα»;



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στο δρόμο που χάραξε ο Χίτλερ. Ο Νετανιάχου θέλει να κλείσει τα ξένα πρακτορεία ειδήσεων. Ίσως θα πρέπει να κάνουν το ίδιο και οι άλλες ανεξάρτητες χώρες για μέσα που ελέγχονται από τους σιωναζιστές.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στις ΗΠΑ τους λένε να προετοιμαστούν για την έκλειψη ηλίου στις 8η Απριλίου. 

Η εθνική φρουρά θα είναι στους δρόμους και οι φυλακισμένοι θα είναι όλοι κλειδαμπαρωμένοι. 

Τι είπαμε ως τώρα ότι θα συμβαίνει στις 8 Απριλίου;

Οι Εβραίοι θα θυσιάσουν την κόκκινη δαμαλίδα για να καταστρέψουν τον τέμενος Αλ Ακσα και να φτιάξουν το δικό τους ναό. 

Το CERN και η NASA θα εκκινήσουν προγράμματα τους. 

Πιθανώς να έχουν κατά νου μεγάλη διαταραχή στις επικοινωνίες για να στραφεί η παγκόσμια προσοχή μακριά από το Ισραήλ.

Σχολιο.- Για να είμαι ξεκάθαρη, δεν πιστεύω ότι συμβαίνουν όλα αυτά σε μεταφυσικό επίπεδο, αλλά ότι χρησιμοποιούνται από τους σιωναζιστές.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Καμπαλίστρια Μαντόνα επικαλείται τον σατανά. 

Και πάλι, δεν έχει σημασία αν τα πιστεύετε εσείς. Αυτοί τα πιστεύουν και ενεργούν σύμφωνα με αυτό.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κέλτικη παράδοση τα Πρωταπριλιάτικα ψέμματα

Κάθε χρόνο την 1η Απριλίου αναβιώνει το έθιμο με τα αθώα ψέματα. Πρόκειται για μία παιγνιώδη συνήθεια των ανθρώπων, με παγκόσμια διάσταση.

Το έθιμο έλκει την καταγωγή του από τη Δύση, με ρίζες στους αρχαίους Κέλτες.

Οι Κέλτες, συνήθισαν την Πρωταπριλιά που καλυτέρευε ο καιρός να βγαίνουν για ψάρεμα. Καθώς τις περισσότερες φορές γύριζαν με άδεια χέρια, έφτιαχναν ψεύτικες ιστορίες τους για μεγάλα ψάρια. 

Από τους Κέλτες και τους Γάλλους το έθιμο μεταλαμπαδεύτηκε σ’ όλο τον κόσμο,

Στον ελληνικό χώρο το έθιμο πρέπει να ήταν γνωστό από την εποχή των Σταυροφοριών

Σύμφωνα με το λαογράφο Δημήτριο Λουκάτο, το ψέμα της Πρωταπριλιάς είναι «ένα σκόπιμο ξεγέλασμα των βλαπτικών δυνάμεων που θα εμπόδιζαν την αγροτική παραγωγή», .



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αμερικανός βουλευτής προτείνει πυρηνική επίθεση στη Γάζα.

«Δεν πρέπει να ξοδεύουμε δεκάρα για ανθρωπιστική βοήθεια [για τη Γάζα]. Θα έπρεπε να είναι σαν το Ναγκασάκι και τη Χιροσίμα», είπε ο Ρεπουμπλικανός βουλευτής Τιμ Γουόλμπεργκ κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στο δημαρχείο.

Αργότερα, ο βουλευτής προσπάθησε να κάνει πίσω τα σχόλιά του, υποστηρίζοντας ότι τα λόγια του παρερμηνεύτηκαν.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δεν το έκανε ο μόνος του ΠΟΥ. Το έκαναν οι κυβερνήσεις κάτω από τις εντολές του ΠΟΥ! Όπου ΠΟΥ διαβάστε 85% χρηματοδότηση από φαρμακευτικές και ιδιώτες. Η χρηματοδότηση γίνεται με συγκεκριμένη πάντα ατζέντα.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



117 φορές οι ισραηλινοναζί έριξαν βόμβες φωσφόρου στο Λίβανο.

Κι άλλο έγκλημα πολέμου….



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η ισραηλινή κατοχή έχει διαπράξει ένα τεράστιο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας καταστρέφοντας, καίγοντας και λεηλατώντας το νοσοκομείο al-Shifa σκοτώνοντας και έχοντας συλλάβει πάνω από 700 Παλαιστίνιους πολίτες. 

Απαιτείται η ίδρυση επιτόπιων πρόχειρων νοσοκομείων για την αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης.

Οι ισραηλινές δυνάμεις κατοχής σκότωσαν πάνω από 400 Παλαιστίνιους μέσα και γύρω από το νοσοκομείο. Προσπάθησαν να αποκρύψουν το αποτρόπαιο έγκλημά τους θάβοντας τα σώματά τους κάτω από σωρούς άμμου και ανακατεύοντάς τα με το έδαφος του νοσοκομείου. 

Συγκλονιστικές σκηνές αποκαλύφθηκαν σήμερα καθώς οι ισραηλινές δυνάμεις κατοχής αποσύρθηκαν από την περιοχή του νοσοκομείου Al-Shifa. Ομάδες αθώων Παλαιστινίων, συμπεριλαμβανομένων γυναικών, ηλικιωμένων, ασθενών και ιατρικού προσωπικού εκτελέστηκαν, ενώ κάποιοι ήταν δεμένοι με χειροπέδες από τις ισραηλινές δυνάμεις.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΤΟ "ΕΚΑΨΕ" (εντελώς) ο Αυτιάς! «ΕΝΑΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ παίρνει σήμερα για πλάκα 1500€ το μήνα...»

1/4/2024     -      5.48

«Ένας πιτσιρικάς τα 1500€ το μηνα τα έχει για πλάκα». Το είπε ο Αυτιάς και ετσι θα είναι...

https://twitter.com/i/status/1773976326619164903

Γιατί χρειάζονται παρατηρητές: 

«Οι νέοι ξεκινούν με μισθούς 1.500 ευρώ» 

#Propaganda: Παρουσιαστής ΣΚΑΪ - Υποψήφιος Νέας Δημοκρατίας - Γιώργος Αυτιάς:

https://twitter.com/i/status/1773967395284975761



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η ποινική έρευνα των Βέλγων εισαγγελέων, σε βάρος της επικεφαλής της... Ευρω Επιτροπής (ΕΕ) Ούρσουλας Φον Ντερ Λάιν, για την αγορά εμβολίων κατά του κόβιντ, από την Αμερικανική εταιρεία Pfizer, πέρασε στα χέρια του Γραφείου Εισαγγελίας της Ευρω Ένωσης.

Αυτό αναφέρει δημοσίευση της εφημερίδας Politico, που παραπέμπει σε ανώνυμο εκπρόσωπο του Γραφείου του Εισαγγελέα Liezha (Βέλγιο).

Η συμφωνία της Ούρσουλας με την Φάιζερ πρόβλεπε την παράδοση 900 εκατομμυρίων δόσεων, σε πρώτη φάση και επιπλέον 900 εκατομμυρίων, μέχρι το τέλος του 2023.

Η κάθε δόση κόστιζε 15,5 ευρώ.

700 εκατομμύρια δόθηκαν προκαταβολικά.

Στο τέλος του 2023 η ΕΕ ζήτησε να ακυρωθεί η επιπλέον παραγγελία του συμβολαίου, για τα 900 εκατομμύρια δόσεων, αλλά θα πρέπει να πληρώσει για την αναίρεση, ποσό, που ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί.

Για κάντε έναν λογαριασμό, για να δούμε σε τι ποσά έφτασε η μπίζνα της Ούρσουλας, που θα πληρωθεί, από τους πολίτες της ΕΕ. Από πολίτες που έχασαν ακόμη και το δικαίωμα να εργάζονται, για να στηθεί το φαγοπότι, απ΄όλους τους εμπλεκόμενους χαραμοφάηδες, πρωθυπουργούς.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το Λαϊκό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης, για το κράτος αδίστακτο γκάνγκστερ...

1/4/2024     -         21.23

«Το Λαϊκό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο την εγκληματική Σιωνιστική δολοφονία Ιρανών αξιωματούχων, χαρακτηρίζοντάς την οργανωμένη κρατική τρομοκρατία.

Το Λαϊκό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης καταδικάζει σθεναρά τη δειλή σιωνιστική δολοφονία του Mohammad Reza Zahedi, ανώτερου διοικητή της δύναμης Quds της Ιρανικής Επανάστασης, κι αρκετών Ιρανών διπλωματών, μετά από επίθεση στο κτίριο του Ιρανικού προξενείου στη Συριακή πρωτεύουσα, την Δαμασκό.

Το Μέτωπο καταγγέλλει αυτό το έγκλημα ως σημαντική κλιμάκωση της οργανωμένης κρατικής τρομοκρατίας.

Το Μέτωπο εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στους αδελφούς της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν, δηλώνοντας ότι αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα δεν θα αποτρέψει και δεν μπορεί να αποτρέψει το Ιράν από το να συνεχίσει το καθήκον του να υποστηρίζει την Παλαιστινιακή Αντίσταση και να υπερασπίζεται το δίκαιο στην Παλαιστίνη.

Το Μέτωπο καταγγέλλει ότι η σιωνιστική οντότητα ενεργεί σαν ένα κράτος αδίστακτο γκάνγκστερ, καταπατά όλες τις διεθνείς συνθήκες και συμβάσεις, τονίζοντας ότι η σιωνιστική οντότητα σκοπεύει να σύρει την περιοχή σε σημαντική κλιμάκωση, έχοντας πλήρη επίγνωση ότι θα πληρώσει βαρύ τίμημα για αυτά τα εγκλήματα. Θα βυθίσει τους πολίτες της σε λουτρό αίματος και καταστροφές που δεν μπορούν να αντέξουν. Θα οδηγήσει την περιοχή σε σημαντική κλιμάκωση κι έκρηξη.

Το Μέτωπο δηλώνει ότι η πολιτική των δολοφονιών ήταν πάντα αποτυχημένη και πάντα χρησίμευε ως κίνητρο για να ενταθούν οι οδυνηρές επιθέσεις κατά της Σιωνιστικής οντότητας.

Το Λαϊκό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης, 1 Απρίλη 2024»



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Χ. ΔΟΥΚΑΣ! ΑΚΥΡΩΣΕ συναυλία του δήμου Αθηναίων με την Ισραηλινή πρεσβεία...

1/4/2024      -    19.29

Την αναβολή της προγραμματισμένης για τις 29 Απριλίου συναυλίας των μουσικών συνόλων του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) στο θέατρο Ολύμπια, εισηγείται ο δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας στο Δ.Σ. του Οργανισμού, μετά τις αντιδράσεις.

Στην σχετική ανακοίνωση του δήμου της Αθήνας, υπενθυμίζεται ότι η διοργάνωση της συναυλίας είχε αποφασιστεί τον Μάιο του 2023 από την προηγούμενη διοίκηση του ΟΠΑΝΔΑ και είχε τεθεί υπό την αιγίδα της πρεσβείας του Ισραήλ.

Όπως αναφέρει συγκεκριμένα, συνεκτιμώντας τις δραματικές εξελίξεις στην περιοχή της Μέσης Ανατολής, την απόφαση του Σωματείου Εργαζομένων Μουσικών του Δήμου («σε περίπτωση τέλεσης της συναυλίας, οι συνθήκες ίσως δεν θα είναι ασφαλείς τόσο για τους συντελεστές, όσο και για το κοινό») και τις ανησυχίες που διατυπώθηκαν στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, κρίνεται ότι η συναυλία των μουσικών συνόλων του ΟΠΑΝΔA πρέπει να αναβληθεί για λόγους ασφαλείας.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Μπάιντεν συνεχάρη όλους τους «τρανσέξουαλ» Αμερικανούς για το Καθολικό Πάσχα, την «Ημέρα τρανσεξουαλικής ορατότητας»!

1/4/2024    -    11.52

Ο Μπάιντεν, με Διάταγμα, κήρυξε την Κυριακή του Πάσχα,

«Ημέρα ορατότητας των διεμφυλικών» 

Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών κάλεσε τους Αμερικανούς «Να συμμετάσχουν στη Διοίκηση για τη βελτίωση της ζωής των τρανσέξουαλ. Διότι διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή του έθνους υπηρετώντας στο στρατό και κατέχοντας εκλεγμένες θέσεις»

Επιπλέον, η κυβέρνηση Μπάιντεν απαγόρευσε στα παιδιά που συμμετείχαν στον διαγωνισμό πασχαλινών αυγών του Λευκού Οίκου να σχεδιάζουν θρησκευτικά σύμβολα, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που μπορεί να είναι προσβλητικά με βάση το φύλο ή τη φυλή.

Ο Τραμπ κάλεσε τον Μπάιντεν να ζητήσει συγγνώμη απ' όλους τους Χριστιανούς, που κατέστρεψε το Πάσχα στους Αμερικανούς καθολικούς.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Λεγεώνα των Ξένων στην Ιταλία με στρατολογημένους μετανάστες"!

1/4/2024    -     11.00

«Πάντα περισσότερος πόλεμος.

Ο ιταλικός στρατός αναζητεί εθελοντές για τον στρατό.

"Η Λεγεώνα των Ξένων για να στρατολογεί μετανάστες"

Τα Γενικά Επιτελεία αναμένουν την συγκατάθεση του Γκουίντο Κροσέτο (υπουργός άμυνας της Μελόνι).

Η ιδέα: Στρατολόγηση νέων μεταναστών με αντάλλαγμα την πρόωρη υπηκοότητα»

Δεν είναι «πρωταπριλιάτικο ψέμα»!

Είναι ένα πολύ επικίνδυνο "παιχνίδι" και δεν είναι εφεύρεση του πρωτοσέλιδου της εφημερίδας "Fatto Quotidiano", 31 Μάρτη 2024!

Είναι αδίστακτοι με σύνθημα την ήττα της Ρωσίας φθάνουν και σ' αυτό!

Θα μοιράσουν υπηκοότητες σ' όσους στρατεύονται, άλλωστε ετοιμάζονται επισήμως για πόλεμο και ξέρουν καλά ότι μεγάλο μέρος της ιταλικής νεολαίας δεν είναι έτοιμο, δεν έχει πεισθεί για τον "αναγκαίο πόλεμο εναντίον της Ρωσίας"!

Στην "πολιτισμένη" Ευρώπη, όπως και στην Ιταλία ακόμα δεν το έχουν καταλάβει, αλλά είμαστε πολύ κοντά σε έναν μεγάλο πόλεμο, οι συνθήκες είναι όλες εκεί, αφού οι ελίτ έχουν ήδη αποφασίσει!

Και το σημαντικό; Τόσο η Νατοϊκή δεξιά (μιλούσαν για ακροδεξιά Μελόνι), όσο κι η Νατοϊκή "κεντροαριστερά", συμφωνούν για το καλό της Ευρώπης, τη "σωστή πλευρά της ιστορίας"!

Ο πρώην ηγέτης της ιταλικής κεντροαριστεράς Λέτα (πρώην στέλεχος της ιταλικής δεξιάς - Χριστιανική Δημοκρατία) κι η ηγέτης της κυβερνητικής ακροδεξιάς Μελόνι (πρώην ακροδεξιό στέλεχος κόμματος και κατόπιν πρωθυπουργός της ακροδεξιάς που αντικατέστησε την παρωχημένη κεντροδεξιά Χριστιανοδημοκρατία)... είναι "αδελφοί", μέλη της γνωστής στοάς Aspen Institute...



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ! ΤΗΝ «ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΦΛΩΡΙΔΗ» ζητούν οι συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών...

1/4/2024      -     9.30

Την παραίτηση του υπουργού Δικαιοσύνης, Γιώργου Φλωρίδη, ζητούν οι γονείς και οι συγγενείς των θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη, με αφορμή τα όσα είπε στη Βουλή κατά τη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας.

Οι συγγενείς των θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας των Τεμπών βρέθηκαν από νωρίς το πρωί της Κυριακής στο κτίριο της Περιφέρειας Θεσσαλίας ενημερώθηκαν για που βρίσκεται η υπόθεση, ενώ προχώρησαν και στον συντονισμό των επόμενων κινήσεων τους, μετά την συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας στη Βουλή, σύμφωνα με το larissanet.

«Ζητούμε την παραίτηση του υπουργού Δικαιοσύνης»

O Νίκος Πλακιάς, πατέρας των αδικοχαμένων διδύμων κοριτσιών, εξήγησε πως πραγματοποιήθηκε μία ενημέρωση από τους πραγματογνώμονες, ενώ οι συγγενείς αντάλλαξαν απόψεις που αφορούν το συμβάν.

«Αποφασίσαμε ορισμένες δραστηριότητες και ζητούμε την παραίτηση του υπουργού Δικαιοσύνης. Δεν είναι δυνατόν να περιμένουμε να μας δικάσει ένας υπουργός ο οποίος θεωρεί όσες αποδείξεις και στοιχεία έχουμε συλλέξει για τα μπάζα. Πώς θα πάμε στις δικαστικές αίθουσες όταν θεωρεί πως ότι έχει συγκεντρωθεί είναι ψέματα;», συμπλήρωσε ο ίδιος.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ! ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ διαδηλώσεις κατά του Νετανιάχου...

1/4/2024    -    7.30

Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι διαδήλωσαν την Κυριακή (31.03.2024) στο Ισραήλ κατά της κυβέρνησης του Μπενιαμίν Νετανιάχου και κατά των εξαιρέσεων που απολαμβάνουν οι υπερορθόδοξοι Εβραίοι, αποφεύγοντας την υποχρεωτική για όλους τους άλλους Ισραηλινούς στράτευση.

Οι διαδηλώσεις, οι πιο μεγάλες έως τώρα,  θύμισαν τις μαζικές κινητοποιήσεις που γινόντουσαν το 2023 σε όλο το Ισραήλ κατά της ακροδεξιάς ισραηλινής κυβέρνησης για τη μεταρρύθμιση του δικαστικού συστήματος που προωθούσε και προωθεί.

Οργανώσεις, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων που κάλεσαν σε μαζικές διαδηλώσεις που συγκλόνισαν το Ισραήλ το 2023, οργάνωσαν συγκέντρωση έξω από το κοινοβούλιο, την Κνεσέτ, ζητώντας νέες εκλογές για αλλαγή της κυβέρνησης.

Οι διαδηλωτές ζητούσαν επίσης μια περισσότερη ισότερη κατανομή του βάρους της στρατιωτικής θητείας που δεσμεύει τους περισσότερους Ισραηλινούς.

Περίπου 600 στρατιώτες έχουν σκοτωθεί μέχρι στιγμής από την ισραηλινή επίθεση στη Λωρίδα της Γάζας στις 7 Οκτωβρίου στο νότιο Ισραήλ. Αυτός είναι ο υψηλότερος αριθμός απωλειών στρατιωτικών εδώ και πολλά χρόνια.

Το ισραηλινό ειδησεογραφικό τηλεοπτικό δίκτυο N12 μετέδωσε ότι η σημερινή ήταν η μεγαλύτερη σε όγκο διαδήλωση από την έναρξη του πολέμου. Τα sites Haaretz και Ynet ανέφεραν ότι δεκάδες χιλιάδες συμμετείχαν στη διαδήλωση.

Διαδηλωτές κυμάτιζαν σημαίες του Ισραήλ και φώναζαν «εκλογές τώρα».

Η στρατιωτική επιχείρηση του Ισραήλ στον παλαιστινιακό θύλακα έχει κλιμακώσει μια μακροχρόνια πηγή τριβών στην ισραηλινή κοινωνία, η οποία κλονίζει την κυβέρνηση συνασπισμού του Νετανιάχου. Αυτή είναι οι εξαιρέσεις που χορηγούνται σε υπερορθόδοξους Εβραίους σπουδαστές που τους απαλλάσσουν από την υποχρεωτική στράτευση.

Το Ανώτατο Δικαστήριο, που έγινε αποδέκτης πολυάρθιμων προσφυγών που ζητούσαν άμεση στράτευση των υπερορθοδόξων, ώστε να γίνουν σεβαστοί οι νόμοι περί ισότητας μεταξύ των πολιτών, είχε δώσει στην κυβέρνηση προθεσμία εως την Τετάρτη για να υποβάλει μια αναλυτική πρόταση νομοσχεδίου.

Στο Ισραήλ, η στρατιωτική θητεία για όλους και όλες τους Ισραηλινούς και τις Ισραηλινές είναι υποχρεωτική, αλλά οι υπερορθόδοξοι Εβραίοι («χαρεντί» στα εβραϊκά) μπορούν να αποφύγουν τη στράτευση αν αφιερώσουν τον χρόνο τους στη μελέτη ιερών κειμένων του Ιουδαϊσμού. Αυτή η εξαίρεση καθιερώθηκε από την ίδρυση του κράτους του Ισραήλ το 1948 και δεν έχει αρθεί ποτέ έκτοτε. Δεδομένης της ευαισθησίας αυτού του ζητήματος που άνοιξε ξανά ένα βαθύ ρήγμα στη χώρα, ο κυβερνητικός συνασπισμός υπό την ηγεσία του Νετανιάχου δεν έχει καταλήξει σε συμφωνία λόγω των αντιρρήσεων που προβάλλουν υπερορθόδοξα κόμματα που συμμετέχουν στον κυβερνητικό συνασπισμό και δεν θέλουν καν να ακούν συζήτηση για το ζήτημα στράτευσης.

Ο κυβερνητικός συνασπισμός Νετανιάχου βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στη συμμαχία με τα δύο μεγάλα υπερορθόδοξα κόμματα, το Σας και “Ενοποιημένος Ιουδαϊσμός της Τορά”, που αντιτίθενται σθεναρά στη στρατολόγηση των χαρεντίμ. Μια ενδεχόμενη αποχώρηση των κομμάτων αυτών από την κυβέρνηση θα προκαλούσε την πτώση του κυβερνητικού συνασπισμού.

Σε μια περίοδο που το Ισραήλ βρίσκεται για σχεδόν έξι μήνες σε πόλεμο εναντίον της Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας, αυτή η εξαίρεση των υπερορθοδόξων επικρίνεται όλο και περισσότερο στην κοινωνία, ένα τμήμα της οποίας πιστεύει ότι οι υπερορθόδοξοι Εβραίοι πρέπει, όπως οι άλλοι, να προσφέρουν στη στήριξη της ασφάλειας της χώρας και να υπηρετούν τη στρατιωτική τους θητεία.

Η στρατιωτική θητεία (32 μήνες για τους άνδρες και δύο χρόνια για τις γυναίκες) είναι υποχρεωτική για τους νέους και τις νέες Ισραηλινούς και Ισραηλινές, αλλά σχεδόν όλοι οι υπερορθόδοξοι εξαιρούνται από τη στρατιωτική θητεία, χάρη σε μια συμφωνία που προσφέρει στους νέους άνδρες που φοιτούν με πλήρες ωράριο σε σχολεία Ταλμούδ τη δυνατότητα να αναβάλουν τη στρατιωτική τους θητεία κάθε χρόνο. Οι νεαρές θρησκευόμενες γυναίκες εξαιρούνται αυτομάτως.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αδιανόητο: Η Γενική Γραμματέας του υπουργείου… Οικογένειας δημοσίευσε ότι «η μητρότητα βλάπτει σοβαρά την καριέρα»!

Έσπευσε να το «μαζέψει» ώρα αργότερα αλλά ήταν πλέον αργά

01.04.2024 | 13:13

Η Ζέφη Δημαδάμα, πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ που την ενέταξε στη ΝΔ ο Κ.Μητσοτάκης λίγο πριν τις εθνικές εκλογές και την έκανε Γενική Γραμματέα στο περίφημο υπουργείο… Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, δημοσίευσε ανάρτηση με την οποία υποστηρίζει ότι «η μητρότητα βλάπτει σοβαρά την καριέρα των γυναικών»!  

Την ώρα που η υπογεννητικότητα αφανίζει την Ελλάδα και η πατρίδα μας αντιμετωπίζει επί κυβέρνησης Μητσοτάκη την μεγαλύτερη μείωση πληθυσμού στην νεότερη ιστορία της, η γενική γραμματέας ισότητας και ανθρωπίνων δικαιωμάτων είχε αυτή την φαεινή ιδέα!

Δηλαδή ένα κυβερνητικό στέλεχος το οποίο βρίσκεται τοποθετημένο σε ένα υπουργείο που έχει ως στόχο την αύξηση των γεννήσεων και την ενδυνάμωση του θεσμού της οικογένειας δημοσιεύσει κάτι το οποίο υπονοεί το ακριβώς αντίθετο!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Λευκορωσία: Ειδικές δυνάμεις των υπηρεσιών ασφαλείας της Λευκορωσίας εξουδετέρωσαν Ουκρανούς πράκτορες

Ένοπλη ομάδα της KGB της Λευκορωσίας διεξήγαγε επιχειρήσεις κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία

01.04.2024 | 23:26

Ειδικές μονάδες της Κρατικής Επιτροπής Ασφαλείας της Δημοκρατίας  της Λευκορωσίας (KGB RB) με ένοπλα τμήματα προχώρησαν σε επιχειρήση σύλληψης και εξουδετέρωσης ατόμων που φέρονται ως πράκτορες της Κρατικής Υπηρεσίας της Ουκρανίας (SBU). 

Οι Ουκρανοί πράκτορες προσπαθούσαν να περάσουν στη Λευκορωσία χωρίς όχημα, μέσα από δασική έκταση.

Σχετικό βίντεο δημοσιεύτηκε στο «Χ», το οποίο απεικονίζει τη διεξαγωγή των επιιχειρήσεων των λευκορωσικών δυνάμεων: 

https://twitter.com/i/status/1774886900634996889

μετέφεραν εκρηκτικά στα νότια σύνορα, εξόπλισαν κρυψώνες, ώστε αργότερα άλλοι, που στρατολογήθηκαν από το Κίεβο, να ανατινάξουν και να σκοτώσουν. 



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οταν ο στρατηγός των ΗΠΑ Μ.Χότζες έλεγε πέρσι τέτοια εποχή: «Απομένουν μόνο 10 ημέρες πριν ξεμείνει από όπλα η Ρωσία στην Ουκρανία»!

Μία ατυχής δήλωση από τον απόστρατο Αμερικανό στρατηγό Μπεν Χότζες

01.04.2024 | 21:59

Με μία δήλωση του σε ειδησεογραφικό πάνελ σχολιασμού της, μόλις αρχόμενης τότε, σύγκρουσης μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας, ο απόστρατος Αμερικανός στρατηγός Μπεν Χότζες βρέθηκε εκτός πραγματικότητας με τις προβλέψεις του για την εξέλιξη της σύρραξης. 

Στο πάνελ του MSNBC, ο Μπεν Χότζες δήλωσε πως η Ρωσία δεν θα μπορέσει να υποστηρίξει με πυρομαχικά, μεταξύ άλλων, την πολεμική της προσπάθεια απέναντι στην Ουκρανία.

Ανέφερε χαρακτηριστικά: «Απομένουν δέκα ημέρες πριν ξεμείνει από όπλα η Ρωσία στην Ουκρανία», προβλέποντας μία βραχύτατη εξέλιξη στην 2ετή πλέον σύγκρουση…

https://twitter.com/i/status/1774865791390736488



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δημογραφικό: Κάτω από το όριο της ακραίας χαμηλής γονιμότητας η Ελλάδα – Συρρικνώνεται ο πληθυσμός

Κάτω από το κρίσιμο όριο των 1,3 παιδιών ανά γυναίκα σε αναπαραγωγική ηλικία

01.04.2024 | 22:17

«Βρισκόμαστε κάτω από το κρίσιμο όριο ανανέωσης του πληθυσμού. Η γονιμότητα είναι εξαιρετικά χαμηλή, στα 1,3 παιδιά ανά γυναίκα σε αναπαραγωγική ηλικία» τόνισε η Δρ. Φαίη Μακαντάση, διευθύντρια ερευνών της διαΝΕΟσις, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης της δεξαμενής πολιτικού προβληματισμού «ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ».

«Το δημογραφικό είναι ένα πρόβλημα το οποίο πάει πίσω σε βάθος 40ετίας. Αν κοιτάξει κανείς, ας πούμε τον διαγενεακό δείκτη γονιμότητας, θα δει ότι από τη γενιά του 1940 μέχρι και τη γενιά του 1970 καμία Ελληνική γενιά δεν αναπληρώθηκε. Τι σημαίνει δεν αναπληρώθηκε; Το όριο αναπλήρωσης μιας γενιάς είναι το 2,1 παιδιά ανά γυναίκα αναπαραγωγικής ηλικίας. Φυσικά, αν δεν αλλάξει το προσδόκιμο ζωής και η μετανάστευση. Εμείς είμαστε από τη γενιά του 1940, δηλαδή οι γυναίκες που ήταν πάνω από μία ηλικία και μπορούσαν να τεκνοποιήσουν», εξήγησε.

Ήδη από το 2011 και μετά ο πληθυσμός της χώρας μειώνεται κατ’ έτος

Η Φαίη Μακαντάση μιλώντας στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων διευκρίνισε πως, «το δημογραφικό έχει τρεις δημογραφικές συνιστώσες. Είναι οι γεννήσεις, οι θάνατοι, αν κανείς αφαιρέσει από τις γεννήσεις τους θανάτους, κοιτάει το φυσικό ισοζύγιο. Αυτό είναι αρνητικό για πολλά, πολλά χρόνια.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σύζυγος Α.Κατσάρα: «Τόσα χρόνια ψηφίζαμε τους μελλοντικούς δολοφόνους των ανθρώπων μας» (βίντεο)

Παράλληλα, ο Ν.Ζήσης τόνισε πως «ήμουν στη ΝΔ για 12 χρόνια, μούτζωσα τον εαυτό μου»

01.04.2024 | 21:45

Ο Νίκος Ζήσης, σύζυγος της Αθηνάς Κατσάρα που βρήκε τραγικό θάνατο στο έγκλημα των Τεμπών, μετά τη συνάντηση των συγγενών, το μεσημέρι της Κυριακής στη Λάρισα δήλωσε πως «τόσα χρόνια ψηφίζαμε τους μελλοντικούς δολοφόνους των ανθρώπων μας».

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Πιστεύω ότι τόσα χρόνια ψηφίζαμε τους μελλοντικούς δολοφόνους των ανθρώπων μας και δεν σας τα λέω για αντιπολίτευση, ήμουν ένα παιδί 12 χρόνια στη Νέα Δημοκρατία. Μουτζώθηκα».

Και συμπλήρωσε: «Έχασα τη σύζυγό μου, Αθηνά Κατσάρα και ήμουν δίπλα της μέσα στο τρένο».

https://twitter.com/i/status/1774532977956950384