Δευτέρα 8 Απριλίου 2024

Δευτερα 8 Απριλιου 2024


Φουντώνουν οι φήμες που θέλουν τους βουλευτές των Σπαρτιατών να παραιτούνται από βουλευτές πριν την απόφαση του Εκλογοδικείου, και οι φήμες λένε ότι η  χουντικιά κυβέρνηση θα μοιράσουν τις έδρες αναμεταξύ τους ή θα κάνουν εκλογές σε αυτές τις περιφέρειες που έχουν εκλεγεί. Αυτό όπως αντιλαμβάνεται ο καθένας είναι ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ!!!!

Θα βάλουν και τα γουρούνια τους τους πληρωμένους ξεφτίλες γουρουνο«συνταγματολόγους» ότι όλα αυτά είναι «νόμιμα» και «συνταγματικά». Και νομίζουν ότι όλα θα είναι εντάξει. Βέβαια όλοι γνωρίζουν ότι το Σύνταγμα έχει καταπατηθεί, εδώ και 14 χρόνια! Δεν υπάρχει ούτε Σύνταγμα, ούτε Δημοκρατίο.

Το νόμιμο και το συνταγματικό θα ήταν, ότι εφόσον ο Κασιδιάρης είναι στη φυλακή, δεν έχει το δικαίωμα να κατέβει σε εκλογές. 

Αλλά δεν είχαν κανένα δικαίωμα να απαγορεύσουν στο κόμμα του να κατέβει στις εκλογές. Και μάλιστα στο κόμμα του έκανε εσωκομματικές εκλογές και έβαλαν άλλο πρόεδρο. Και πάλι  το απαγορεύσανε. Και δήλωσε ο Κασιδιάρης μέσα από τις φυλακές ότι υποστηρίζει το κόμμα «Σπαρτιάτες», και από εκεί που δεν είχε ξανακούσει κανείς αυτό το κόμμα, οι Σπαρτιάτες βρέθηκαν με 5% και 12 βουλευτές. Και αρχίσαν οι πιέσεις εναντίον τους, να τους απειλούν με φυλακές, σε ένα κόμμα που δεν είχε καμιά οργάνωση. Και αυτά θέλουν να μας πούνε ότι είναι νόμιμα και συνταγματικά. 

Βρε αϊ τραβάτε να πέσετε σε κανά γκρεμό, γαμώ το κεφάλι σας!!!!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τέμπη συγκάλυψη: Εισαγγελέας Πρωτοδικών ζήτησε τη διερεύνηση «έρευνας-φαντάσματος» για την υφαρπαγή ηχητικών αρχείων του ΟΣΕ… απο το τμήμα της Ομόνοιας!

8/4/2024

Την ύπαρξη «έρευνας-φαντάσματος» για την υφαρπαγή των ηχητικών αρχείων του ΟΣΕ τη νύχτα του εγκλήματος στα Τέμπη, η οποία είχε αρχίσει εδώ και έναν χρόνο αλλά είχε χαθεί στα συρτάρια της ΕΛΑΣ, γνωστοποιεί η εφημερίδα «Το Βήμα» με νέο της δημοσίευμα.

Όπως προκύπτει από έγγραφα που έχει στη διάθεσή του «Το Βήμα της Κυριακής» η έρευνα άρχισε τον Μάρτιο του 2023 με άλλη αφορμή, αλλά ο σχετικός φακελός ήταν καταχωρισμένος στα δικαστικά αρχεία σαν υπόθεση του ΟΤΕ, και όχι του ΟΣΕ!

Η έρευνα άρχισε με αφορμή καταγγελίες της Πανελλήνιας Ένωσης Προσωπικού Έλξης του ΟΣΕ και, όπως αποκαλύπτεται, ανατέθηκε σε Εισαγγελέα Πρωτοδικών ο οποίος ζήτησε τη διερεύνηση από το Τμήμα Ασφάλειας της Ομόνοιας…

Τι απαντούν δικαστικές πηγές και ΟΣΕ

Δικαστικές πηγές κάνουν λόγο σχετικά με το δημοσίευμα: «Ο εν λόγω φάκελος κινήθηκε για μήνες μεταξύ αστυνομικών υπηρεσιών χωρίς να γίνει καμία σημαντική ενέργεια και η έρευνα, παρότι είχαν παρέλθει 13 μήνες, φαινόταν να μην είχε ολοκληρωθεί».

Αρμόδιοι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ υπογραμμίζουν με τη σειρά τους, πως ουδέποτε ανατέθηκε η συγκεκριμένη έρευνα στο Τμήμα Ασφαλέιας της Ομόνοιας.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΣΕ, Παναγιώτης Τερεζάκης, μιλώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» επισήμανε τα εξής: «Στις 13 Μαρτίου 2023, το Σωματείο Εργαζομένων ΟΣΕ, έκανε επίσημη καταγγελία και προσφυγή στην Εισαγγελία τότε, για να διερευνηθούν αυτές οι διαρροές που είχαν γίνει. Μέχρι σήμερα, δεν έχει βγει κάποιο αποτέλεσμα που να το ξέρουμε εμείς».



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο πρώην υπουργός Υγείας της Ιταλίας Ρομπέρτο Σπεράντσα δεν μπορεί να πάει πουθενά στην Ιταλία χωρίς αστυνομική προστασία γιατί οι άνθρωποι του φωνάζουν παντού «Δολοφόνος!»

Το όνομά του σημαίνει «ελπίδα» – όπως στο «Ας ελπίσουμε ότι το ίδιο πράγμα συμβαίνει, ή θα συμβεί σύντομα, σε όλους τους Υπουργούς Θανάτου σε όλο τον κόσμο.

ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΦΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΜΕΛΗΘΗΚΕ ΤΗ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΩΘΗΣΕ ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ. Και στα δικά μας!!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ διαλύθηκε.

Κάθε ένα κόμμα της λειτουργεί αυτόνομα.

Όλα τα κόμματα αποχωρήσανε πλην ενός.

Το ΔΗ.Κ.ΚΙ. δεν θα συμμετάσχει στις €-ε 9.6.2024.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ε, για να μην σας μένει καμία αυταπάτη, για τα ψέματα που τους μαθαίνουν οι ηλίθιοι επικοινωνιολόγοι να λένε, ο "Μπαϊντενόπουλος" είναι και:

-Πορτορικανός: "Οπως και εσείς είμαι και εγώ Πορτορικανός, αφού από παιδί μεγάλωσα στην Πορτορικανική κοινότητα".

-Ιρλανδός: "Μεγάλωσα στην Ιρλανδική κοινότητα του Σκράντον της Πενσυλβάνια".

-Ιταλός: "Από την παιδική μου ηλικία μεγάλωσα σε μία πολύ φιλική Ιταλική κοινότητα"

-Πολωνός: "Μου αρέσει να θυμάμαι την παιδική μου ηλικία στην πολωνική κοινότητα. Από τότε έχω πολλούς φίλους Πολωνούς".

-Ελληνας: "Από την πρώιμη παιδική ηλικία, είχα μια πολύ στενή σχέση με την ελληνική-αμερικανική κοινότητα. Στην πραγματικότητα, είμαι ο Joe Bidenopulos. "

Ο Μίστερ Αλτζχάϊμερ έχει επίσης πολλαπλές θρησκευτικές πεποιθήσεις.

-"Όταν λέω ότι μεγάλωσα στην εκκλησία της Μαύρης Αφρικής, ξέρετε ότι δεν αστειεύομαι!"

-"Ο περσικός πολιτισμός είναι εκπληκτικός. Είμαι αιώνιος μαθητής του περσικού πολιτισμού."

-"Πιθανότατα πήγα στη συναγωγή πολύ πιο συχνά στην παιδική ηλικία από πολλούς από εσάς"

-"Η οικογένειά μου είναι Αμερικανοί ιρλανδικής καταγωγής. Δεν είναι τόσο διαφορετική, από τον παλαιστινιακό λαό, μπορούμε να πούμε ".

-"Μεγάλωσα σε μια συναγωγή στην πολιτεία μου. Τα Σάββατα, οι γονείς μου και εγώ πάντα προσευχόμασταν δίπλα στους Εβραίους γείτονές μας"

-Ακριβώς έτσι όπως οι ραβίνοι, οι συναγωγές και τα εβραϊκά κοινοτικά κέντρα στις πατρίδες σας. Ετσι ακριβώς με μεγάλωσαν με τις ίδιες παραδόσεις. ".

Αν συνοψίσουμε όλα τα τσιτάτα του "Μπαϊντενόπουλου", που συγκέντρωσαν τα ΜΜΕ, τότε είναι δημιούργημα όλων των λαών, όλων των φυλών και όλων των θρησκειών.

Κάτι σαν Ρομά, στην παιδική του ηλικία και σαν πανθεϊστής, στα γεράματα.

Κάτι σαν τον συμπαντικό άνθρωπο.

Πόσοι φάγατε το σανό, από τους πολιτικούς που ψεύδονται, όπως αναπνέουν;

Σχολιο.- Όλοι οι μπατριωτες ξεχνάνε να αναφέρουν τον χάρτη Μπάιντεν και από που βγήκε η γαλάζια πατρίδα...

Ας το ψάξουν λιγουλακι...



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τώρα ξεπουλάμε και τα μαχητικά μας αεροσκάφη, όταν δεν έχουμε ιδέα πότε, αν υπάρχει διαθέσιμο χρήμα και ΑΝ οι ξένες πολεμικές βιομηχανίες μπορούν να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις των πελατών τους, για ν΄ ανανεωθεί ο στόλος και των δικών μας βομβαρδιστικών.

Πίσω απ΄αυτήν την απόφαση κρύβεται η πρόθεση, για πώληση 32 F16 C-D, σε οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο χώρα, ώστε με τα χρήματα να ικανοποιηθούν οι πολεμικές ανάγκες της Ουκρανίας.

Συνολικά θα πουληθούν 108, παλαιότερης τεχνολογίας, μαχητικά.

Σχολιο.- Αν η Ελλάδα 50 χρόνια είχε κάνει για την Κύπρο όσα κάνει σε δύο μόλις χρόνια για το Ουκροραηχ μπορεί να μιλάγαμε και για μια ελεύθερη Κύπρο τώρα. Ξέχασα όμως, και παρακαλώ συγχωρήστε με που ξέχασα. Εκεί δεν έχει φασίστες. 



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Νέα εμφάνιση δικηγόρου σε δικαστήριο της Ουάσιγκτον, από το μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου της πρωτεύουσας των ΗΠΑ. Τραβέλι κανονικότατο τώρα στα γεράματα, με γυναικεία ρούχα και βυζιά, αλλά χωρίς ορμόνες και με μπάσα φωνή.

Εξυπνος ο κατηγορούμενος, που το προσέλαβε. Θα αθωωθεί, λόγω "ομοφοβίας".

Μία από τις "αξίες" και της ΕΕ, για τις οποίες θα ψηφίσουμε σύντομα.

Σχολιο.- Πω, πω την Στέφανη!!! Ένα τέρας μπροστά μας και στα μέτρα αυτά πάντα θα έχει δίκαιο, μη δοκιμάσετε να της αντισταθείτε! Άλλαξε τελείως η κοινωνία μας, θα βλέπουμε γύρω μας άνδρες μεταμορφωμένους σε γυναίκες, διατηρώντας το μόριο τους (π. Χ. Η γυναίκα του Μακρόν) και γυναίκες σε άνδρες χωρίς το μόριο των ανδρών. Θα έχουμε καθημερινές θεατρικές παραστάσεις στους δρόμους. Δεν θα χρειαστεί να πηγαίνουμε στα θέατρα μας.

Σχολιο.- Κάποιον μου θυμίζει αυτός ο βαρύτονος νταλικέρης! Οταν το βρώ θα στο πώ

Σχολιο.- Και λέω σε ποιον μοιάζει....σε ποιον μοιάζει ??? Παιδιά, ο Βαγγέλης ο μπετατζής είναι, τον είχα στην δουλειά και έφυγε για νεα καριέρα στο εξωτερικό όπως έλεγε !!! Ρε τον Βαγγέλη , νταρτνάνα έγινε.

Σχολιο.- Το βρήκα. Δεν μοιάζει με τον Καλυβάτση;; Δείτε τον όταν μεταμφιέζεται στις εκπομπές με τον Μητσικώστα και πείτε μου

Σχολιο.- Περδικόστηθη..

Σχολιο.- Πόση παράνοια και εμετό να αντέξει κανείς...

Σχολιο.- Δεν ξέρω αν πρέπει να κλάψω...η να γελάσω



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Έφεση από την Εισαγγελία Εφετών κατά της αθώωσης της μητέρας της 12χρονης.

Το μήνυμα είναι σαφές:

Όποια φτωχιά γυναίκα τολμήσει να καταγγείλει αξιοσέβαστους στυλοβάτες της κοινωνίας για βιασμούς και μαστροπείες, να ξέρει πως θα τη λιώσουν!

Σχολιο.- Μάλλον πηγαίνει μαζί με την έφεση που θα κάνει και ο Μίχος



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Έγκλημα στα Τέμπη :: Ένα χρόνο μετά στέλνουν εκπαιδευμένα σκυλιά να ερευνήσουν το χώμα!

ΟΙ ΡΕΖΙΛΗΔΕΣ ΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη τής καθημερινης ληστείας στό λαϊκο εισοδημα,τών κουκουλωμάτων καί τής κοπτοραπτικής στά δεκάδες σκανδαλα καί του εγκλήματος τών Τεμπών,τών Πλημμύρων καί Πυρκαγιών σέ ολη τη χωρα,τής Αστυνομικης τρομοκρατίας γιά Εργατες/φοιτητές καί ανυπαρξίας της στό κοινο εγκλημα,που σπρωχνει τήν χωρα μας καθημερινά ολο καί βαθυτερα στόν πόλεμο για να ευχαριστησει τά ΑμερικανοΝατοϊκα Αφεντικά της, γιά μία ακόμα φορά γινεται ρεζίλι τών σκυλιών..αλλα δέν τους ενοχλεί...

Σχολιο.- Και ενώ όλοι ασχολούμαστε με τα Τέμπη και σωστά αυτοί καίνε την Λάρισα και έστειλαν τον ΕΝΦΙΑ στους πλημμυροπαθεις



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κολωνός : Έφεση από την Εισαγγελέα για τη μητέρα της 12χρονης

ΟΙ ΙΑΒΕΡΗΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ - ΕΠΑΓΡΥΠΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ... 

ΟΙ «ΑΓΙΑΝΝΗΔΕΣ» ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΣΥΧΑΖΟΥΝ ΠΟΤΕ.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



8/4/2024      -       15.00

- Μιλώντας για τα πλήγματα των VSU σε κατοικημένες περιοχές της Ρωσίας (κυρίως δε τις παραμεθόριες), συνεχίστηκαν με αμείωτη ένταση και κατά το τελευταίο 2ήμερο. Οι συνήθεις «παθόντες» ήταν και πάλι οι Περιφέρειες Μπέλγκοροντ (κατά προτίμηση, θα έλεγα, των Ουκροναζί), Κουρσκ, Μπριανσκ, η ΛΔ Ντονιέτσκ και η Περιφέρεια Ζαπορόζιε. Στην τελευταία παρατηρήθηκε η «αναζωπύρωση» των πληγμάτων κατά του ΑΗΣ του Ζαπορόζιε, στην πόλη Ενεργκοντάρ, κάτι που θέτει σε τεράστιο οικολογικό κίνδυνο όχι μόνο τη συγκεκριμένη περιοχή, αλλά και το μεγαλύτερο μέρος της ευρωπαϊκής ηπείρου. Εάν ανατρέξετε σε παλιότερα κείμενά μου του 2022 και του 2023 θα βρείτε πολλές χρήσιμες πληροφορίες για το ζήτημα. Από τη χτεσινή επίθεση τραυματίστηκαν και 3 εργαζόμενοι του ΑΗΣ (προχτές δεν υπήρξαν τραυματίες). Ο ΑΗΣ έχει περάσει εδώ και αρκετό καιρό σε παραγωγή ενέργειας μέσω ντίζελ, αφού οι 6, συνολικά, πυρηνικοί του αντιδραστήρες βρίσκονται σε επιβεβλημένη παύση λειτουργίας, εξαιτίας ακριβώς των ουκρανικών επιθέσεων τα τελευταία 2 περίπου χρόνια.

- Η ρωσική αντιαεροπορική άμυνα συνεχίζει να εξουδετερώνει τη συντριπτική πλειονότητα των βλημάτων και των επιθετικών drones που εκτοξεύονται απο την ουκρανική πλευρά, ωστόσο ακόμη και αυτά τα λίγα πυρομαχικά που «περνούν» είναι ικανά να δημιουργήσουν όχι μόνο υλικές ζημίες, αλλά, δυστυχώς και ανθρώπινα θύματα. Χτες στην Περιφέρεια Μπέλγκοροντ συνέβη ένα εξαιρετικά δυσάρεστο και λυπηρό γεγονός, αφού από την πτώση θραυσμάτων ενός από τους αναχαιτισθέντες ουκρανικούς πυραύλους σε επ8ατικό βαν πολύτεκνης οικογένειας, σκοτώθηκε επιτόπου το 1 από τα 2 κοριτσάκια της οικογένειας, ενώ σοβαρούς τραυματισμούς υπέστησαν και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, πλην της μητέρας. Όλοι οι τραυματίες νοσηλεύονται σε νοσοκομεία του Μπέλγκοροντ με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και θλαστικά τραύματα από τα θραύσματα του βλήματος.

Στη ΛΔ Ντονιέτσκ πάλι, από τα αντίστοιχα πλήγματα των VSU εντός της πρωτεύουσας της περιοχής υπήρξαν 7 τραυματίες, μεταξύ αυτών και 2 παιδιά.

- Στον αντίποδα είχαμε μαζικότατα ρωσικά πλήγματα σε στρατιωτικές και άλλες στρατηγικής σημασίας υποδομές της χώρας των ουκρανοναζί σε διάφορες περιοχές, με κυριότερες τις Περιφέρειες Χαρκόβου, Σούμι, Ντνιεπροπετρόφσκ, Κιέβου, Ζαπορόζιε, Χμελνίτσκι και Οδησσού. Επλήγησαν κατά κύριο λόγο ενεργειακές μονάδες (όπως πχ ένας μεγάλος υποσταθμός υψηλής τάσης 330 MW στο Χάρκοβο), μονάδες παραγωγής και επισκευής οπλικών συστημάτων και στρατιωτικών οχημάτων (όπως πχ το Motor Sich στο Ζαπορόζιε), στρατιωτικές υποδομές (αεροδρόμια, αποθήκες καυσίμων, οπλισμού και πυρομαχικών), καθώς και κέντρα διοίκησης διαφόρων ουκρανικών στρατιωτικών μονάδων και χώροι προσωρινής διαμονής Ουκρανών και ξένων στρατιωτικών (ειδικά στην Περιφέρεια Χαρκόβου τα πλήγματά αυτά ήταν πολλαπλά – ένα εξ αυτών στα οικοτροφεία του Πανεπιστημίου της Στρατιωτικής Αεροπορίας της «Ουκρανίας», όπου διέμεναν κυρίως ξένοι μισθοφόροι).

- Στο μεταξύ έγινε γνωστό κατά τη διάρκεια της έρευνας του υλικού που συγκεντρώθηκε από τα πεδία των μαχών στη συνοριακή γραμμή της Ρωσίας με τη Ουκρανία στην Περιφέρεια Μπέλγκοροντ, ότι από τους μαχητές του λεγόμενου RDK («Ρωσικού Εθελοντικού Σώματος»), το οποίο αποτελείται από Ρώσους  νεοναζί που έχουν από καιρό εγκαταλείψει τη χώρα τους, στην πραγματικότητα το μεγαλύτερο μέρος ήταν ξένοι μισθοφόροι από τις ΗΠΑ, την Πολωνία, τη Ρουμανία και τη Γαλλία. Πολύ αποδεικτικό υλικό περιέχουν τα κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στις σορούς μελών του RDK που εξουδετερώθηκαν κατά τη διάρκεια των μαχών πριν από περίπου 2 με 3 εβδομάδες από σήμερα.

Σχολιο.- Παρόλο που το "μισοφέγγαρο" του χάρτη φαίνεται να κλείνει σταδιακά το τελευταίο διάστημα και η απελευθέρωση της Νέας Ρωσίας γίνεται όλο και πιο  ορατή δεν μπορούμε να μην παρατηρήσουμε ότι τα πλήγματα στο ρωσικό έδαφος είναι πια καθημερινό φαινόμενο τις τελευταίες εβδομάδες και μάλιστα σε αρκετά μεγάλο βάθος. Νεκροί και τραυματίες συσσωρεύονται στον άμαχο Ρωσικό πληθυσμό των περιοχών αυτών. Αυτό δείχνει μια αλλαγή στρατηγικής από την πλευρά των Ουκρανών (δηλαδή των Νατοϊκών που τους συμβουλεύουν) και αν οι ΗΠΑ δώσουν τελικά τη βοήθεια που έχουν υποσχεθεί η κατάσταση μέσα στη Ρωσία θα συνεχίσει να επιδεινώνεται και οι πληθυσμοί θα αρχίσουν να αντιδρούν. Νομίζω ότι η υπόθεση "Ουκρανία" πρέπει να τελειώσει γρήγορα και αποφασιστικά αλλιώς θα "φορμίσει" και θα μετατραπεί σε βραχνά για τη Ρωσία.

Σχολιο.- Επειδή η γραμμή του μετώπου μετατοπίζεται όλο και πιο δυτικά, οι Ουκρανοί χρειάζονται όπλα με μεγαλύτερο βεληνεκές. Αυτό τους παρέχουν πλέον οι ΝΑΤΟϊκοί.

Σχολιο.- Ένας λόγος παραπάνω για να τελειώνουν γρήγορα, αλλιώς θα υπάρξει πρόβλημα με τον κόσμο που χτυπιέται καθημερινά.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μανταρίνια από τους παράνομους εποικισμούς στο "Ισραήλ" στα ράφια των ελληνικών Σούπερ μάρκετ.

ΔΕΝ τα ακουμπάμε!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αποχωρεί το Ισραήλ από τη Λωρίδα της Γάζας υπό τον φόβο επικείμενης Ιρανικής επίθεσης ως αντίποινα για τον βομβαρδισμό της Ιρανικής Πρεσβείας στη Δαμασκό.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Από Σερβικα στρατιωτικά κανάλια. 

Γίναμε ξεφτίλα και θα το πληρώσουμε. 

Ελλάδα εμφανίζεται πολύ στο κανάλι τον τελευταίο καιρό

 Δυστυχώς, οι περισσότερες ειδήσεις για την Ελλάδα σχετίζονται με κάποιου είδους απαγορευτική δραστηριότητα της Αθήνας σχετικά με τη μεταφορά όπλων στο Κίεβο, συμπεριλαμβανομένων πυρομαχικών με λευκό φώσφορο και ορισμένα συστήματα αεράμυνας .

 Από τα νεότερα: Η Ελλάδα εκσυγχρονίζει αυτήν τη στιγμή τον στόλο της Πολεμικής Αεροπορίας και ως εκ τούτου ενδέχεται να «διαγράψει» ή να πουλήσει/μεταβιβάσει περισσότερα από 30 F-16.

Στο πλαίσιο του προγράμματος εκσυγχρονισμού, σχεδιάζεται η απόσυρση και προετοιμασία προς πώληση 108 μαχητικών, συμπεριλαμβανομένων 32 μαχητικών F-16C/-D Block 30. Ελληνικά ΜΜΕ γράφουν ότι η μεταφορά 32 F-16C/-D Block 30 στην Ουκρανία». θεωρείται σχεδόν αναπόφευκτη».

Σχολιο.- Η Ελλάδα ετοιμάζει προς πώληση 108 παλιά μαχητικά που υπόκεινται σε διάθεση, εκ των οποίων 32 αεροσκάφη F-16C/-D μπορούν να μεταφερθούν στην Ουκρανία



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το ουκρανικό τηλεγραφικό κανάλι "ZeRada": "Οι Financial Times παρατήρησαν επιτέλους ότι η Ρωσία άλλαξε την τακτική της να επιτεθεί στον ουκρανικό ενεργειακό τομέα - σε σύγκριση με τον χειμώνα του 2022-2023.

Οι διαφορές είναι οι εξής:

- αν οι σταθμοί διανομής και οι μετασχηματιστές ήταν ο κύριος στόχος τότε, τώρα πρόκειται για σταθμούς ηλεκτροπαραγωγής σε συγκεκριμένες περιοχές που προστατεύονται λιγότερο από το Κίεβο.

- τα χτυπήματα γίνονται με πυραύλους ακριβείας και με τέτοιο τρόπο που ήταν αδύνατη η αποκατάσταση των σταθμών μέχρι τον επόμενο χειμώνα. Μπορεί να χρειαστούν αρκετά χρόνια. «Ο προφανής στόχος τώρα είναι μόνιμη, ανεπανόρθωτη ζημιά», αναφέρει το άρθρο.

- ο ίδιος αριθμός πυραύλων που χρησιμοποιήθηκαν κατά την προηγούμενη εκστρατεία στοχεύουν τώρα σε πέντε έως έξι ενεργειακές εγκαταστάσεις σε μια περιοχή

- με αυτόν τον τρόπο, οι Ρώσοι προσπαθούν να αποσυνδέσουν μεγάλες βιομηχανικές περιοχές και πόλεις από την παροχή ρεύματος».

«Ο προφανής στόχος πλέον είναι μόνιμη, ανεπανόρθωτη ζημιά», λέει σωστά το άρθρο. Η ναζιστική Ουκρανία θα σβήσει από προσώπου γης. Τα εδάφη θα επιστρέψουν στη Ρωσία.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τα πρώτα γερμανικά στρατεύματα φτάνουν στη Λιθουανία στο πλαίσιο της διεύρυνσης της παρουσίας του ΝΑΤΟ

Οι κύριες δυνάμεις - πέντε χιλιάδες Γερμανοί στρατιώτες- θα ανακαταταχθούν το 2025-2026. Το κόστος τοποθέτησης θα είναι περίπου 800 εκατομμύρια ευρώ.

Οι Ναζί στους Ναζί.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δαμασκός, Συρία

– Το Ιράν μέσω του Υπουργού Εξωτερικών του εξέδωσε μια πολέμική προειδοποίηση σχετικά με τις προκλήσεις που μπορεί να αντιμετωπίσει το Ισραήλ τις επόμενες ημέρες. 

Αυτή η απειλή προήλθε απευθείας από τον Ιρανό υπουργό Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ-Αμπντολαχιάν κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου με τον Πρόεδρο της Συρίας Μπασάρ αλ Άσαντ στη συριακή πρωτεύουσα Δαμασκό.

Η δήλωση συμπίπτει με τις ανεπιβεβαίωτες προς το παρόν πληροφορίες για την υπό όρους προσφορά του Ιράν να μην εκτελέσει ένα άμεσο χτύπημα εναντίον του Ισραήλ.

Η ιρανική πρόταση, που φέρεται να κοινοποιήθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες μέσω του Ομάν, προτείνει έναν δρόμο για την αποκλιμάκωση της κατάστασης, λέγοντας ότι το Ιράν δεν θα πλήξει άμεσα το Ισραήλ σε περίπτωση επίτευξης τάχιστης εκεχειρίας και ειρήνης στην Γάζα.

Οι πληροφορίες όμως αυτές έρχονται σε αντίθεση με την σημερινή δήλωση του Ιρανού ΥΠΕΞ από την Δαμασκό.

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου ο Ιρανός ΥΠΕΞ αφού καταδίκασε τις ενέργειες του Ισραήλ, προειδοποίησε ότι «οι επόμενες μέρες θα είναι δύσκολες για το Ισραήλ» και είπε ότι «το Ισραήλ έχει ξεπεράσει όλες τις κόκκινες γραμμές και έχουμε ενημερώσει όλους (όλα τα κράτη) ότι σίγουρα θα ακολουθήσει η τιμωρία του».

Παράλληλα με αυτές τις εξελίξεις το Ισραήλ έχει κινητοποιήσει τεράστιες δυνάμεις και φαίνεται να ετοιμάζεται όπως είπε ο Αρχηγός του IDF για έναν «πολυμέτωπο» πόλεμο κατά της Χαμάς, του IRGC του Ιράν, της Συρίας, του Λιβάνου και της Χεζμπολάχ.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι Μασώνοι είναι μια από τις 36 οργανώσεις που ενισχύουν την Νέα Τάξη Πραγμάτων (Κοσμοπολιτισμό).

-Ν. Δένδιας: Με κοσμοπολιτισμό, πρέπει να αντιμετωπίσουμε το δημογραφικό άμεσα* και ουσιαστικά. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε την διαφαινόμενη συρρίκνωση του εθνικού πληθυσμού**. Να συνεχίσουμε να στηρίζουμε το θεσμό της ελληνικής οικογένειας***.

Σ.Σ.:*Πως γίνεται άμεσα;Ελληνοποιήσεις αλλοδαπών;(!) **Γιατί έχουμε συρρίκνωση του εθνικού πληθυσμού; Ο ένας λόγος είναι ότι μεταναστεύουν Έλληνες. Ο 2ος, μήπως οι ξαφνικίτιδες;

***- Βγήκε η Γ.Γ. του Υπ. Οικογένειας και λέει: «Μη κάνετε οικογένεια. Που γίνονται αυτά; Υπάρχει άλλη χώρα στον κόσμο; Πληρώνεται από τους Έλληνες για να μειώσει τους Έλληνες;



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σημερα,8/4/2024, ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά ΙΔΙΩΤΙΚΉΣ ΕΤΑΙΡΕΊΑΣ,με συνοδεία αστυνομικών, ψάχνουν για τήν εύρεση γενετικού υλικού στό χώρο αποθεσης του χώματος,(μπάζα) στό τόπο του εγκλήματος τών Τεμπών!!!! 

Σήμερα, μετά σχεδόν ενάμιση χρόνο!!! Δεν υπάρχουν λόγια καταδίκης αυτής τής αθλιότητας!!!!



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κινητοποίηση … σαν παρασιτοκτόνο!

Οι εργαζόμενοι του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου “Αττικό”, με έκτακτη κινητοποίηση σήμερα το πρωί, ακύρωσαν σόου/επίσκεψη στο νοσοκομείο, της διεφθαρμένης και υπό έρευνα υπαλλήλου των Αμερικάνων και φαρμακευτικών πολυεθνικών Ούρσουλα Βαν ντερ Λάιεν. 

Είχε κανονίσει ο Μητσοτάκης να την πάει εκεί -ούτε αυτός εμφανίστηκε τελικά- μαζί με κάμερες, παρατρεχάμενους “δημοσιογράφους” και φυσικά τους … μακιγιέρ, στυλίστες και … κομμωτές που την ακολουθούν, γιατί ήταν λέει σήμερα η Παγκόσμια Μέρα Υγείας!

Έτσι έμεινε μόνο η παρουσία της στο συνέδριο της ΝΔ όπου έπλεξε το εγκώμιο στον … Κούλη για τη στάση του στην Ουκρανία, επιτέθηκε σε Σλοβακία και Ουγγαρία και απαίτησε … θυσίες από τον ελληνικό λαό για να αγοράσει κι άλλα … όπλα!

Βρε ούστ, παλιοβρώμα!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-Οι αρχές της Υεμένης (που στη Δύση αποκαλούν “Χούθι”) ανακοίνωσαν ότι έπληξαν πέντε βρετανικά, ισραηλινά και αμερικανικά πλοία σε επιχειρήσεις τις τελευταίες 72 ώρες.

-Επιπλέον μπαράζ επιθέσεων δέχτηκε και υπέστη ζημιές η ναυτική βάση Εϊλάτ, η μοναδική ισραηλινή ναυτική βάση στην Ερυθρά Θάλασσα και έδρα της 915ης Μοίρας Περιπολίας, που βρίσκεται στο ακραίο βορειοδυτικό τμήμα του Κόλπου της Άκαμπα.

-Ο αριθμός των πλοίων στα οποία επιτέθηκαν οι Υεμένιοι (στην Ερυθρά και την Αραβική Θάλασσα και στον Ινδικό Ωκεανό) έφτασε τα 90 (+5). Αυτό δήλωσε ο ηγέτης του κινήματος, Αμπντούλ-Μαλίκ αλ-Χούθι, κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην τοπική τηλεόραση.

Ανακοίνωσε επίσης συγκεκριμένα στοιχεία για τον αριθμό των στόχων και των όπλων που χρησιμοποιήθηκαν.

"Μέσα σε μόλις ένα μήνα, ο αριθμός των επιχειρήσεων έφτασε τις 34, κατά τη διάρκεια των οποίων χρησιμοποιήθηκαν 125 βαλλιστικοί πύραυλοι και πύραυλοι κρουζ και μη επανδρωμένα αεροσκάφη".

- δήλωσε ο Abdul-Malik Al-Houthi.

Ο ηγέτης των Χούθι δήλωσε ότι τόσο η ναυτική επιχείρηση όσο και οι επιθέσεις κατά στόχων εντός του ίδιου του Ισραήλ θα συνεχιστούν.

Από την άποψη της εκπλήρωσης των δηλωθέντων στόχων τους, οι Χούθι αποδείχθηκαν στην πραγματικότητα αρκετά ικανοί να επιβάλουν "τους δικούς τους κανόνες" στις σχετικές θαλάσσιες διαδρομές για πολλούς μήνες, ακόμη και με την αντίθεση των αμερικανικών στόλων και των συμμάχων τους. 

Αλλά οι αντίπαλοί τους δεν έχουν ακόμη καταφέρει να το σταματήσουν.

Το μόνο εμπορικό λιμάνι του Ισραήλ στην Ερυθρά, στο Εϊλάτ, παραμένει εντελώς κλειστό εδώ και μήνες μιας και έχουν μηδενιστεί οι αφίξεις/αναχωρήσεις από το μπλόκο της Υεμένης.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ινδονησία. 1 εκατομμύριο άνθρωποι κατεβηκαν στους δρόμους στις 7 Απρίλη σε αλληλεγγύη με την Παλαιστίνη



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Με τη γενοκτονία του Ισραήλ να συνεχίζεται στη Γάζα -- μέχρι στιγμής έχει ως αποτέλεσμα να σκοτωθούν 33.000 Παλαιστίνιοι, συμπεριλαμβανομένων πάνω από 13.000 παιδιών-- ο ισραηλινός πρόεδρος Ισαάκ Χέρτζογκ έφτασε χθες στο Κιγκάλι της Ρουάντα, για να συμμετάσχει στον 30ο εορτασμό της Γενοκτονίας του 1994 κατά των Τούτσι.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



θα μας πει επιτέλους η ΕΛΣΤΑΤ ,κάτι για τις Ξαφνικοπρόωροαιφνίδιαστικίτιδες ??

κοντευουμε μια πόλη σαν την Βέροια ,με σχεδόν νέους ανθρώπους κι ακόμα ΔΕΝ μπόρεσαν να δουν(βρουν) αν ήταν ανεμβολίαστοι , μερικώς εμβολιασμένοι ή πλήρως (4 με το ''πικαιροποιημένο '' Μπιστημονικά εμΦόλιο ) .

σχολιο.- ρώτα τον νεκροθάφτη και το γραφείο κηδειών, 100 τα 100 αύξηση εδώ.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πρωθυπουργός χώρας δε γνωρίζει λέει ότι στα τρένα επικρατεί χάος, παραιτήσεις, επιστολές, εξώδικα, απεργίες.Τι συζητάει με τους υπουργούς ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ;;;;

-Άρα δε γνωρίζει ότι επικρατεί χάος και στην υγεία, τα νοσοκομεία υπολειτουργούν, χωρίς γιατρούς νοσηλευτικό προσωπικό, φάρμακα, ασθενοφόρα.

Κούλη το γνωρίζεις οτι η Μαρέβα ειναι σύζυγός σου ;;;



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«ΕΡΕΥΝΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΝΤΑΖΙΕΡΑ ΤΩΝ ΗΧΗΤΙΚΩΝ... 

Η έρευνα για τη μονταζιέρα στα ηχητικά των Τεμπών,  θάφτηκε επί 13 μήνες, αφού αρχειοθετήθηκε ως «ΟΤΕ» αντί για «ΟΣΕ» για να μην ασχοληθεί κανείς. 

Την καταγγελία είχε κάνει η Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού Έλξης του ΟΣΕ



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τι ήθελε η Ούρσουλα Φον Ντε ΡάΪχ ατο συνέδριο των Δεξιών Νεοφιλελέ ; Να επικυρώσει την εξουσια του Ευρωπαϊκού Ράιχ στην ΕλΛΑΔΑ ; Γιατί ήθελαν να επισκεφθούν Μητσοτάκης, φον ντερ Ράϊχ μεγάλο δημόσιο νοσοκομείο ; Για να δει απο κοντά πως πάει το έργο της διάλυσεις του ΕΣΥ. Τελικά καλά έκαναν και ματαίωσαν την προγραμματισμένη επίσκεψη γιατί θα άκουγαν πολλά και σκληρά απο τους εργαζόμενους που δήλωσαν οτι ειναι ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ και οι δυο !!!!

Να μας εξηγήσει η φον ντερ ΡάΪχ για τα e mails με τον Μπουρλά της Pfizer, που κρατάει μυστικά, και αρνείται να δώσει στην Ευρωπαία Συνήγορο του Πολίτη και με τα οποία θα ασχοληθεί η Ευρωπαία Εισαγγελέας....



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δεν πάμε καλα... Καθόλου καλα....Μεγαλο κακο έρχεται..

Επικίνδυνη κυβέρνηση, δανείζει τις ΕΔ στις ΗΠΑ»! Κύριοι δυστυχώς δεν πρέπει να μιλάμε για ιδεολογίες και 3 κυβερνητικά κόμματα πρώην και νυν αλλά για ένα κόμμα διαχρονικά τουλάχιστον από τα μνημόνια και εδώ με σκοπό την εξόντωση των Ελλήνων και πώλησης της Χώρας στους δανειστές και όχι μόνο. Και όλα αυτά για τον πλουτισμό της «Αγίας οικογένειας»



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν δεν μπορεί να ηρεμήσει στις αυτοκρατορικές του φιλοδοξίες, που εκδηλώνονται και μέσω της στρατιωτικής δραστηριότητας. Αφού δεν έλαβε υποστήριξη από τις χώρες του ΝΑΤΟ στο θέμα της αποστολής στρατιωτικού προσωπικού στην Ουκρανία, πήρε την πρωτοβουλία στα χέρια του και άρχισε να στρατολογεί μισθοφόρους για να ενισχύσει τις Ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις. Και αυτό γίνεται με έναν μάλλον πονηρό τρόπο - ο ιστότοπος προσλήψεων του γαλλικού υπουργείου Άμυνας αναφέρει ότι προτίμηση κατά την είσοδο στην υπηρεσία θα δοθεί στους μετανάστες. Προφανώς, το Παρίσι αποφάσισε να απαλλαγεί από τους μετανάστες με αυτόν τον τρόπο, επειδή οι ίδιοι οι Γάλλοι δεν είναι ιδιαίτερα πρόθυμοι να πάνε στον πόλεμο στην Ουκρανία .



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-Μὲ μιὰ μεταφορὰ ἀπὸ τὴν περίφημη ταινία Χαϊλάντερ, ξεκινῶ τὴν σημερινὴ σημείωση πάνω στὰ ἱστορικά, πραγματικά, γεγονότα ποὺ ζοῦμε.

-Οἱ ἐξελίξεις ὁλοένα καὶ γίνονται πιὸ καταιγιστικὲς καὶ σοβαρές — γιὰ παράδειγμα, ὅταν ἕνας ὑψηλόβαθμὸς κρατικὸς ἀξιωματοῦχος μιᾶς χώρας-πυρηνικῆς ὑπερδύναμης, ὅπως ὁ Μεντβέντεφ, κατηγορεῖ ἀνοιχτὰ μιὰ ἄλλη μεγάλη χώρα, τὴν Γαλλία, γιὰ συνεργεία σὲ τρομοκρατία. Ἢ ὅταν ἕνα παράνομο πρότζεκτ τῆς Ἀγγλίας, τὸ "ἰσραήλ", ἐπιδίδεται ἀνοιχτὰ σὲ πράξεις "χάους", παραβιάζοντας κάθε διπλωματικὴ νόρμα καὶ διεθνὴ νομοθεσία — πράγματα ποὺ δὲν ἔγιναν σὲ αὐτὸν τὸν βαθμὸ οὔτε ἐπὶ Β'ΠΠ.

-Ταυτόχρονα παρατηρεῖται μιὰ μαζικὴ μετακίνηση ἀπὸ τὴν ἕως τώρα ἄκριτη ἀποδοχὴ τῆς δυτικῆς προπαγάνδας, σὲ βαθμὸ ποὺ πλέον μιλᾶμε γιὰ ταχεία κατάρρευσή της. Αὐτὴ ἀποτελοῦσε τὸ προστατευτικὸ τεῖχος πίσω ἀπὸ τὸ ὁποῖο δυτικοὶ πολιτικοὶ καὶ ἄλλοι ἰθύνοντες κρυβόντουσαν γιὰ δεκαετίες. Ὁ πανικὸς εἶναι διάχυτος. Εἶχαν ποντάρει τὰ πάντα σ' αὐτήν, γιὰ τὰ σχέδιά τους — ὅπως εἶχαν ποντάρει καὶ στὴν γρήγορη κατάρρευση τῆς Ρωσσίας καὶ ὑφαρπαγὴ τῶν πόρων της. Τίποτε δὲν πῆγε ὅπως τὰ περίμεναν.

-Πααααει τὸ Γκρέητ Ρησέτ. Καὶ ἡ κοβιντο-ὑποταγή καὶ ὑγιεινιστικὸς ἔλεγχος. Καὶ ἡ κλιματικὴ ἀπάτη. Καὶ ὁ τεχνο-ὁλοκληρωτισμὸς. 

Ὁλόκληρο τὸ οἰκοδόμημα τῶν νεο-ἀποικιοκρατῶν καταρρέει — ἢ μᾶλλον ἔχει γίνει εὐρέως ἀντιληπτό ὅτι ἀπέτυχε, καὶ δὲν ἔχει μέλλον.

-Ποῦ πηγαίνουμε τώρα, σὲ Γ'ΠΠ; Βασικὰ εἴμαστε ἤδη ἐδῶ καὶ καιρὸ σὲ ἕναν νέο τύπο πολέμου, τοῦ 21ου αἰ., ποὺ δὲν εἶναι σὰν τοὺς παλιούς συμβατικούς πολέμους. Ὅμως εἶναι πόλεμος ὑπὸ τὴν ἔννοια ὅτι τὰ ἀποτελέσματά του εἶναι συγκρίσιμα μὲ αὐτὰ τῶν συμβατικῶν πολέμων.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



8/4/2024    -      23.00

• Παρά τις απώλειες, 

• παρόλο που για 6 μήνες δεν κατάφερε ΟΥΤΕ ΕΝΑ από τους στρατιωτικούς στόχους, 

• παρά τους πάνω από 35,000 δολοφονημένους άμαχους και 2 εκ πρόσφυγες,

η Σιωνιστική ηγεσία του Ισραήλ επιμένει:

“Θα ξαναμπούμε στη Γάζα! Θα επιτεθούμε στη Ράφα! Έχουμε ορίσει ημερομηνία!”

δήλωσε πριν λίγο ο Νετανιάχου 

Είναι τέτοια η φύση του Ναζισμού - Δεν μπορεί να υπάρξει καν χωρίς Βία και Αίμα!

Και μαζί αυτοί που τον εξοπλίζουν - και κερδίζουν 

Σχολιο.- Η ακαθαρσίες του πλανήτη είναι οι Σιωνιστές.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ; ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΠΛΑΝΟ ΤΗΣ «ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΦΕΟΥΔΑΡΧΙΑΣ» ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ 

Είναι εμφανές που θέλουν τα νεοτεχνοφεουδαρχικά κέντρα να οδηγήσουν τον κόσμο από σχεδόν την αρχή της, από τις πολιτικές μεθοδεύσεις των εντολοδόχων τους προκληθείσα, εξαναγκαστικής εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία. 

Τα παγκοσμιοποιητικά κέντρα αναζητούν εναγωνίως την αφορμή για την καθολική ανάφλεξη που θα οδηγήσει σε έναν Γ Παγκόσμιο πόλεμο αδιαφορώντας για την τύχη του πλανήτη. 

Ο εφιάλτης πλησιάζει στα παγκόσμια πράγματα καθώς και η νέα τάξη παίζει το τελευταίο της χαρτί σχεδιάζοντας μέσα από έναν Παγκόσμιο πόλεμο να "πάρει" μαζί της τον πλανήτη αφού έχει ολοκληρωτικά ηττηθεί γεωοικονομικά και γεωπολιτικά. 

Σχολιο.- Οι δυτικές κοινωνίες .. έχουν σαπίσει..Τα πολιτικά ανδρείκελα που κάνουν ότι κυβερνούν την Ευρωπαϊκή ληστοσυμμορία.. είναι ο καθρέφτης ..των λαών της παρακμής.

Σχολιο.- Δυστυχώς έτσι είναι διότι οι κοινωνίες της Ευρώπης είναι παραλυτες χθες έπρεπε να τους έχουν ανατρέψει



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το Ιράν σε μια γενναία στάση διαμήνυσε στο Iσραήλ ότι δεν θα έχει αντίποινα για τον βομβαρδισμό της πρεσβείας στη Συρία με τη δολοφονία 7 μαρτύρων αν σταματήσει τη γενοκτονία.

Σε απάντηση το Iσραήλ αποσύρει όλες τις δυνάμεις πλην μιας στρατιάς. Ο αρχηγός του IDF είπε πως δεν σημαίνει το τέλος του πολέμου αλλά θα βρεθούν άλλοι τρόποι συνέχισης του.

Αυτό θα δυσαρεστήσει το 95% των Iσραηλινών που θέλουν γενοκτονία και να χτίσουν παραθαλάσσια εξοχικά στη Γάζa. Από την άλλη υπήρχε πίεση στον Νετανιάχου να φέρει πίσω τους ομήρους. Σε κάθε περίπτωση, αυτό δεν σημαίνει πως οι Iσραηλινοί θα σταματήσουν τις εχθροπραξίες αλλά θα γίνονται σε μικρότερη ένταση για να μην προκαλέσουν τη διεθνή κοινή γνώμη και να αφήσουν τον Μπάιντεν να φανεί πως έφερε τέλος του πολέμου πριν τις εκλογές του Νοεμβρίου.

Ο επικεφαλής των Μυστικών υπηρεσιών της Αιγύπτου Diia Rashwan διεμήνυσε πως η συνθήκη ειρήνης μεταξύ Xαμάς και Ισραήλ θα υπογραφεί στο Κάιρο.

Αυτό μπορεί να σημαίνει και καθυστέρηση των σχεδίων τους να θυσιάσουν την κόκκινη δαμαλίδα και να γκρεμίσουν το Τέμενος του Αλ Aκσα για να φτιάξουν τον Τρίτο Ναό του Σoλoμώντα, πράγμα που θα εξόργιζε 2 δις Μουσουλμάνους ανά τον κόσμο. Φαίνεται πως το Iσραήλ δεν πήρε την έγκριση των ΗΠΑ για συνέχιση των εχθροπραξιών. Το Iράν προσέφερε τη Σολομώντεια λύση, να αποσυρθούν οι Ισραηλινές δυνάμεις από τη Γάζa, χωρίς να φαίνεται ως ήττα. Μένει οι υποθέσεις αυτές να επιβεβαιωθούν.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο αρχηγός του επιτελείου του ισραηλινού στρατού Halevi  παραδέχτηκε τις μεγάλες απώλειες του Ισραήλ στον πόλεμο της Γάζας:

“Είπαμε ότι ο πόλεμος θα ήταν μακρύς και οι στόχοι του δεν έχουν ακόμη επιτευχθεί, πληρώνουμε βαρύ τίμημα στον πόλεμο και έχουμε χάσει πολλούς στρατιώτες και ηγέτες

Η Χεζμπολάχ πρέπει να πληρώσει αυξανόμενο τίμημα λόγω της συμμετοχής της στον πόλεμο”

-Το Ισραήλ επίσημα ανακοινώνει 630 νεκρούς στρατιωτικούς από τις 7 Οκτωβρίου του περασμένου έτους.

Αυτός όμως είναι μόνο ο αριθμός που ισχυρίζεται το Τελ Αβίβ. 

-Οι απώλειες που έχουν καταμετρηθεί από τα ίδια τα Ισραηλινά μέσα, είναι πολύ περισσότερες και ξεπερνούν τους 2000 νεκρούς και 5000 τραυματισμένους ενώ 750 αγνοούνται.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Βρέθηκε νεκρός στη Συρία ο απαχθείς Μαρωνίτης πολιτικός των Λιβανέζικων Δυνάμεων (LF)..Προβοκάτσια-στοχοποίηση Συρίας!!! ΤΑΡΑΧΕΣ 

08/04/2024

Προβοκάτσια-στοχοποίηση Συρίας!!! Στοχοποίηση της Συρίας όλοι οι δαίμονες πάνω της αφού ο ‘Ασαντ τα έβαλε με τζιχαντισμό, Σιωνισμό του στέλνουν πάνω του και τον καθολικισμό (Βατικανό) !! Ταραχές ήδη στην πόλη του πολιτικού στο Jbeil καταστρέφουν συριακά αυτοκίνητα.. Κλείνουν δρόμους καίνε λάστιχα..

Το LBCI ανέφερε πριν λίγο πως εντοπίστηκε στη Συρία η σορός του απαχθέντα από Λίβανο Πασκάλ Σουλεϊμάν υψηλόβαθμου στελέχους του κόμματος Λιβανέζικων Δυνάμεων που ανήκει στους Μαρωνίτες Φαλαγγίτες πρωταγωνιστές στον εμφύλιο Λιβάνου. Οι πληροφορίες του στρατού εργάζονται για την ανάκτηση του πτώματος σε συντονισμό με τον Ερυθρό Σταυρό του Λιβάνου και πληροφορίες συνδέουν την απαγωγή δολοφονία με μια συμμορία κλεφτών αυτοκινήτων ισχυρισμό που απορρίπτει το κόμμα του που βλέπει δολοφονία με πολιτικό κίνητρο.

Ο Λιβανέζικος Στρατός: Ο απαχθείς Πασκάλ Σουλεϊμάν σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια απόπειρας κλοπής του αυτοκινήτου του στην περιοχή Τζμπέιλ και η σορός του μεταφέρθηκε στη Συρία, σύμφωνα με τις ομολογίες των συλληφθέντων.

Γραφείο του Πρωθυπουργού Λιβάνου Najib Mikati: Οι απαγωγείς σκόπευαν να εκκαθαρίσουν τον αξιωματούχο του Κόμματος των Λιβανικών Δυνάμεων, Πασκάλ Σουλεϊμάν, και καλούμε όλους να επιδείξουν αυτοσυγκράτηση και να μην παρασυρθούν σε φήμες.

Πηγές του Κόμματος Λιβανέζικων Δυνάμεων: Το πλαίσιο της δολοφονίας του ηγέτη Πασκάλ Σουλεϊμάν «δεν είναι του κοινού ποινικού δικαίου»!

Μουφτής Σεΐχης Αχμέντ Καμπαλάν: Καταδικάζουμε τη δολοφονία του Πασκάλ Σουλεϊμάν και τονίζουμε την ανάγκη να αποτραπεί κάθε σεχταριστικός ή πολιτικός λόγος που θα ωθούσε προς μια εθνική καταστροφή.

Έκτακτη συνεδρίαση του Κεντρικού Συμβουλίου Εσωτερικής Ασφαλείας Λιβάνου αύριο θα συζητηθούν οι επιπτώσεις της δολοφονίας του Σουλεϊμάν

Οι αντιδράσεις γύρω από αυτή την υπόθεση έχουν αυξηθεί σε τέτοιο βαθμό που ο ΓΓ της Χεζμπολάχ, ενός κόμματος στο οποίο αντιτίθεται σθεναρά το LF, ανέφερε σε ομιλία του τη Δευτέρα, αποκλείοντας οποιαδήποτε ανάμειξη και καταγγέλλοντας «λανθασμένες κατηγορίες».

«Αυτό που ωθεί τον Λίβανο προς τον εμφύλιο πόλεμο είναι οι άδικες κατηγορίες», προειδοποίησε, καταγγέλλοντας μια «στάση μίσους και ανοησίας που βλάπτει τον Λίβανο και δημιουργεί διχασμό». «Αυτή η υπόθεση δεν έχει καμία σχέση με την πολιτική ή με τη Χεζμπολάχ, αποδείχθηκε ότι ήταν μια συμμορία, Σύριων και Λιβανέζων, που τον απήγαγαν»…



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τα ψεύτικα τα λόγια – Υποσχέθηκαν απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ στους πλημμυροπαθείς, αλλά έλαβαν τα “ραβασάκια”

Δεν πίστευαν στα μάτια τους πλημμυροπαθείς από τη συνοικία της Νέας Σμύρνης στη Λάρισα, η οποία χτυπήθηκε αλύπητα από τα ακραία καιρικά φαινόμενα του περασμένου Σεπτεμβρίου.

Όπως καταγγέλλει Λαρισαίος στο onlarissa.gr, «όσοι κάτοικοι έχουν ενημερωθεί για τα εκκαθαριστικά τους με έκπληξη διαπιστώνουν πως δεν υπάρχει καμία τριετής απαλλαγή όπως έλαβαν υπόσχεση, αλλά ούτε καν κάποια μείωση. Προφανώς η κυβέρνηση δεν ασχολείται με τους πλημμυροπαθείς και μας εμπαίζει. Οι υποσχέσεις που δόθηκαν για μια ακόμα φορά αποδεικνύονται ψεύτικες. Ντροπή!»



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΒΟΛΕΣ των μαθητών! "ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ο Πιερρακάκης..."

Εφοσον ισχύει ότι η διεύθυνση του 15ου Λυκείου Αθηνών απέβαλε μαθητές οι οποίοι την 25η Μαρτίου - στη σχολική γιορτή προφανώς - επεδιωξαν να πουν ένα τραγούδι για την τραγωδία των Τεμπών, η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας οφείλει να λάβει θέση άμεσα. Είτε διαψεύδοντας την καταγγελία είτε αποδοκιμάζοντας την επιβολή της ποινής, εκφράζοντας παράλληλα τη λύπη της. Η είδηση δημοσιεύτηκε στο Documento με την επιπλέον πληροφορία ότι οι συμμαθητές των αποβληθεντων, σε ένδειξη συμπαράστασης, αρνήθηκαν να μπουν στις τάξεις τους. Εάν έτσι έχουν τα πράγματα, κύριε Πιερακακη μας, μπορούμε - εσείς κι εμείς - να παρηγοριομαστε ότι τη μαθητιωσα νεολαία δεν την εκπροσωπούν μόνο όσοι προχθές κακοποίησαν σεξουαλικά συμμαθητή τους και, μετά τη σύλληψη τους, αφέθηκαν ελεύθεροι. Συνεπώς: διάψευση της είδησης ή εύφημο μνεία σε αυτούς που αποβλήθηκαν.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«ΑΛΥΤΑ τα προβλήματα 7 μήνες μετά!» ΝΕΟ συλλαλητήριο διαμαρτυρίας από τους πλημμυροπαθείς στην Καρδίτσα...

8/4/2024     -     13.30

Νέο συλλαλητήριο, αυτήν τη φορά στη θέση «Σταυρός» της Καρδίτσας, όπου αγρότες και κάτοικοι έκλεισαν συμβολικά με τρακτέρ το δρόμο Παλαμά προς Ιτέα για να δοθούν άμεσα λύσεις στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν από τις φονικές πλημμύρες του περασμένου Σεπτέμβρη.

Το συλλαλητήριο διοργανώθηκε με πρωτοβουλία της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων και του Αγροτικού, Εμπορικού και Συλλόγου Γυναικών Παλαμά.

Στη διαμαρτυρία πήραν μέρος, αγρότες, έμποροι και οικογένειες πλημμυροπαθών από τον Κοσκινά, την Μεταμόρφωση και τον Βλαχό που εξακολουθούν να μένουν μακριά από τα σπίτια τους, αναμένοντας την υλοποίηση των υποσχέσεων της κυβέρνησης για μεταγκατάσταση και έργα υποδομών για αντιπλημμυρική προστασία των χωριών τους.

Την κατάσταση που βιώνουν σήμερα οι κάτοικοι του Παλαμά περιέγραψαν στον χαιρετισμό τους οι Πρόεδροι των Αγροτικών Συλλόγων Παλαμά και Κοσκινά, Σωτήρης Αντωνίου και Απόστολος Κωστόπουλος, η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Παλαμά, Βιβή Ξύστρα, ο εκπρόσωπος του Εμπορικού Συλλόγου Παλαμά, Παύλος Γκιουλέκας και ο εκπρόσωπος των πλημμυροπαθών του Βλοχού, Σωτήρης Γιώτας.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΑΦΗΣΑΝ να πεθάνει Παλαιστίνιος κρατούμενος που ήταν 38 χρόνια σε φυλακή του Ισραήλ...

8/4/2024     --      14.30

Κρατούμενος από τον Μάρτιο του 1986, δικάστηκε διότι ανήκε σε ένοπλο πυρήνα του Λαϊκού Μετώπου για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης (FPLP) που ευθυνόταν για την απαγωγή και τον φόνο ισραηλινού στρατιώτη το 1984

Ο Παλαιστίνιος που κατείχε και την ισραηλινή υπηκοότητα πέθανε χθες Κυριακή εξαιτίας καρκίνου, έπειτα από 38 χρόνια που παρέμεινε φυλακισμένος για την απαγωγή και τη δολοφονία ισραηλινού στρατιώτη, μετέδωσαν ισραηλινά και παλαιστινιακά ΜΜΕ.

Ο Ουάλιντ Ντάκα, 62 ετών, πέθανε στο ιατρικό κέντρο Σαμίρ, σε νοτιοδυτικό προάστιο του Τελ Αβίβ. Έπασχε από σπάνια μορφή καρκίνου του μυελού των οστών που διαγνώστηκε τον Δεκέμβριο του 2022. Είχε αντιμετωπίσει λευχαιμία πριν από αρκετά χρόνια.

«Παρά τις διεθνείς και παλαιστινιακές εκκλήσεις για την απελευθέρωσή του εξαιτίας σοβαρής ιατρικής αμέλειας στη φυλακή, παρέμεινε κρατούμενος ως τον θάνατό του», ανέφερε η Λίμα Ναζίχ, Παλαιστίνια δικηγόρος και ακτιβίστρια.

Κρατούμενος από τον Μάρτιο του 1986, δικάστηκε διότι ανήκε σε ένοπλο πυρήνα του Λαϊκού Μετώπου για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης (FPLP) που ευθυνόταν για την απαγωγή και τον φόνο ισραηλινού στρατιώτη το 1984. Καταδικάστηκε να εκτίσει ισόβια κάθειρξη προτού η ποινή του μετατραπεί σε 37 χρόνια κάθειρξης.

Οι επανειλημμένες αιτήσεις του να απελευθερωθεί πρόωρα για λόγους υγείας παρέμειναν νεκρό γράμμα, σύμφωνα με τη Λέσχη Παλαιστίνιων Φυλακισμένων, ένωση υπεράσπισης των δικαιωμάτων Παλαιστίνιων που κρατούνται στο Ισραήλ.

Η Διεθνής Αμνηστία καλούσε για ακόμη μια φορά το Σάββατο να αφεθεί ελεύθερος. Μετά την επίθεση της Χαμάς στο νότιο Ισραήλ την 7η Οκτωβρίου, υπέμεινε «βασανιστήρια, ταπεινώσεις, στέρηση των οικογενειακών επισκέψεων» και της ιατρικής περίθαλψης που είχε ανάγκη, κατήγγειλε η ΜΚΟ.