Πέμπτη 15 Αυγούστου 2024

Πεμπτη 15 Αυγουστου 2024


Ωχ...

-Έπιβαίνοντες στο αεροσκάφος ήταν οχτώ πολύ σημαντικοί γιατροί 

-Οι γιατροί που σκοτώθηκαν στο αεροπορικό δυστύχημα θα αποκάλυπταν στοιχεία που συνδέουν το mRNA με τον Turbo καρκίνο που θερίζει στη μετά Covid εποχή 

-Το γεγονός ελέγχθηκε από την κοινότητα The People’s Voice

-Οκτώ πολύ σπουδαίοι ιατροί που αφιέρωσαν τη ζωή τους για να σώσουν κόσμο και φώναζαν για την καταστροφική επιδημία του καρκίνου turbo που σαρώνει τον κόσμο, βρέθηκαν νεκροί. Και οι οχτώ

-Τα πτώματα έξι κορυφαίων συνεργατών ογκολόγων στον κόσμο και δύο ακόμα συνεργατών τους ιατρών βρέθηκαν την Παρασκευή στα συντρίμμια του αεροπλάνου που "έπεσε από τον ουρανό" στη Βραζιλία και εξερράγη, σκοτώνοντας και τους 62 επιβαίνοντες



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Προσπαθούν να πείσουν τους ηλίθιους του 28% ότι είναι νορμάλ μία φωτιά από τον Βαρνάβα να φτάνει στο Χαλάνδρι, όπως τους έπεισαν πως υπάρχει … και δηλητηριώδης αράχνη στο Κατάκωλο. Πείθοντας τους ότι είναι εύλογος ο θάνατος από γάγγραινα ενός νέου ανθρώπου, νοσηλευόμενου στο νοσοκομείο Πύργου.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Βρε δεν πάτε να χαθείτε (!)

Ούτε για σερβιτόροι σε καφενείο, κάνετε.

Από νουρδιτες κυβερνήτες, περιφερειαρχαίοι, και δημαρχαίοι, μέχρι και οι αντιπολιτεύσεις τους τσυριζοκιναλοι.

Ήταν γνωστά, τουλάχιστον από τις φωτιές του Καραμανλή και τα ξέρατε όλοι, το τι θα έπρεπε να είχε γίνει.

Είστε αναλόγως συνυπεύθυνοι.

Βέβαια, είχε υπάρξει προειδοποίηση για ασφάλιση κατοικιών. Κι αυτά τα ξέρατε και ουδείς μίλησε.

Αν υπήρξε εποπτεύουσα αρχή, έστω για το διεθνές περιβάλλον, με την πρώτη φωτιά, θα είχατε πληρώσει προσωπικό πρόστιμο και θα είχατε μπει στη φυλακή.

Σχολιο.- Συμβαίνει τώρα. (13.8.2024).

Νταλίκες με ανεμογεννήτριες ανεβαίνουν την λεωφόρο Πεντέλης(!)

Σχολιο.- Ειδαν πως αντιγράφουν το ενα σαπροφυτο το άλλο ποντάροντας στην ηλιθιότητα του ανόητου λαού !!! Αμερικανιες ....φυλακή θέλουν όλοι ....

Σχολιο.- Η Ελλαδα που ξεραμε  εχει τελιωσει προπολου! Την επομενη γενεα θα την τελιωσουν & βιολογικα.......



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πληρωμένος μπράβος της διεθνούς κλιματικής μαφίας.

Φωτιά στη Αττική : Χρ. Ζερεφός : Δήμοι και ιδιοκτήτες που δεν καθάρισαν τα οικόπεδα τους να πληρώσουν το κόστος των καταστροφών

ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΣ ΞΕΜΩΡΑΙΝΕΤΑΙ

Ξέρουμε πως η φωτιά μόλις έβρισκε καθαρά οικόπεδα φρέναρε, έτσι γλυτώσαμε να φτάσει πλατεία Κολιάτσου.

Αλλά, μεταξύ των άλλων κοινοτυπιών και ανοησιών, όσον αφορά το ζήτημα των εμπρησμών δηλώνει ο Ζερεφός:

"Και ίσως αυτό που λείπει είναι αυτό που κάνουν οι ξένοι. Αυτό λέγεται η περιπολία της γειτονιάς. Σε κάθε γειτονιά ο καθένας κατασκοπεύει τον άλλον μήπως κάνει κάτι παράνομο"

Ε, άμα ο ακαδημαϊκός δεν είναι και λίγο χαφιές, δεν έχει νοστιμάδα.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ας έχουμε το νού μας: Ο ΠΟΥ συνεδριάζει σήμερα τετάρτη, αν θα κηρυχθεί “κατάσταση έκτακτης ανάγκης” για μια υποτιθέμενη παραλλαγή της ευλογιάς των πιθήκων!

14/8/2024

Ο αλήτικος παγκοσμιοποιητικός ΠΟΥ έκρινε ότι υπάρχει πιθανότητα κατάστασης έκτακτης ανάγκης για τη δημόσια υγεία διεθνούς ανησυχίας. Αυτός είναι ο υψηλότερος συναγερμός του αλήτικου ΠΟΥ και επιτρέπει στον οργανισμό του αποικιοκρατικού ξεφτιλοΟΗΕ να χρησιμοποιεί επείγουσες αντιδράσεις σύμφωνα με τους διεθνείς υγειονομικούς κανονισμούς. Από το 2005, υπήρξαν επτά τέτοιες δηλώσεις, μεταξύ των οποίων για τον COVID-19 το 2020, την επιδημία του ιού Ζίκα το 2015 και προηγούμενα κρούσματα mpox (τον οποιό αφορά και η συγκεκριμένη συνεδρίαση) το 2022 και το 2023.

Η έκτακτη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 14 Αυγούστου για να αξιολογηθεί εάν η κατάσταση του ιού Mpox δηλαδή της ευλογιά των πιθήκων – πλέον τον αναφέρουν ως Mpox – θα πρέπει να προκαλέσει τη διεθνή κήρυξη έκτακτης ανάγκης ή όχι, έγραψε ο Γενικός Διευθυντής του ΠΟΥ και εγκληματίας κατά της ανθρωποτητας, Τέντρος Αντανόμ Γκεμπρεγέσους. στα social media.

Το Mpox που επικαλείται ο αλήτικος ΠΟΥ για την κατάσταση έκτακτης ανάγκης, υποτίθεται πως προκαλείται από έναν ιό που μεταδίδεται σε ανθρώπους από μολυσμένα ζώα, αλλά μπορεί να μεταδοθεί και από άτομο σε άτομο μέσω στενής σωματικής επαφής. Τα συμπτώματα περιλαμβάνουν δερματικές παθήσεις και εξανθήματα, πυρετό και μυϊκούς πόνους.

Οι αξιωματούχοι του παγκοσμιοποιητικού ΠΟΥ λένε ότι ένα στέλεχος του ιού γνωστό ως Clade I, το οποίο αυτή τη στιγμή (υποτίθεται πάλι) πλήττει αρκετές αφρικανικές χώρες, προκαλεί πιο σοβαρή ασθένεια από την προηγούμενη παραλλαγή γνωστή ως Clade II, η οποία προκάλεσε (και πάλι υποτίθεται) παγκόσμια έξαρση το 2022 (ήταν τότε που έβαζαν τους ομοφυλόφιλους να εμβολιαστούν).



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τζόκοβιτς

Ήθελαν να του κόψουν το τένις γιατί αρνήθηκε να βάλει πειραματικά και δολοφονικά σκευάσματα μέσα στον οργανισμό του.

Αντιστάθηκε, νίκησε και τώρα πέφτουν τα τσιμέντα στην Σερβία για να τον αποθεώσουν.

Τεράστιε Νόβακ Τζόκοβιτς, ΤΕΡΑΣΤΙΕ!

Σχολιο.- Τεράστιε ΝΌΛΕ..σε προσκυνησε όλη η υφήλιος..η ορθοδοξία σε καμαρώνει..

Σχολιο.- Όλοι οι λαοί τον προσκυνούν. Ως ένα άτομο που τα έβαλε το ακροδεξιό, φασιστικό και ναζιστικό και κεφαλαιοκρατικό σύστημα. Αντιστάθηκε στην υγειονομική κορωνοχούντα των τηλεχουντογιατρών, στις ακροδεξιές, φασιστικές και ναζιστικές πολιτικές ρατσισμού, διαχωρισμού. Απέρριψε ένα άχρηστο, αναποτελεσματικό και επικίνδυνο σκεύασμα γενετικής μηχανικής, του οποίου τώρα οι επιπτώσεις του βγαίνουν στην επιφάνεια. Κάθε επαναστάτης, καθε ιδεολόγος, κάθε αγωνιστής, οφείλει να έχει τέτοια πρότυπα αντίστασης και ανυπακοής.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πάντως, η ανοχή στον επικίνδυνο τζιτζιφιόγκο Ψαροκασέλα είναι προκλητική. 

Όταν αυτός ο χλιμίτζουρας Ψαροκασέλας, μιλώντας για τις φωτιές, λέει πως αυτά μπορεί να γίνονται στην Καμπούλ αλλά όχι στην Αθήνα, θα έπρεπε πρώτοι οι συριζαίοι να τον έχουν πλακώσει στις κλοτσιές. 

Το να μιλάει προσβλητικά και υποτιμητικά για μια πόλη κι ένα λαό, μπορεί να είναι ευπρόσδεκτο στη χώρα της Κου Κλουξ Κλαν και των ιμπεριαλιστικών εγκληματικών επεμβάσεων, όπου έζησε μέχρι τώρα, και στα σαλόνια και τις πισίνες της εφοπλιστικής και ομοειδούς κοινωνικής λίγδας με την οποία συγχρωτίζεται, αλλά για τον δημοκρατικό κόσμο είναι πρόκληση. 

Ουρτ, ρε! Δρόμο για Μαϊάμι, αλητάμπουρα!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ Η ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ! 

Όπως συμβαίνει κάθε χρόνο τέτοια μέρα, δίνει και παίρνει ο χλευασμός των πιστών, που κάνουν τάματα στην Παναγία. 

Ανάμεσα στους εξυπνάκηδες -που ξεχωρίζουν έτσι από το "καθυστερημένο πλήθος"

Πάντως, είναι εντυπωσιακό το πόσο πολύς κόσμος, με χρόνια σε αριστερές οργανώσεις και κόμματα, δεν έχει ανοίξει κάποιο βιβλίο για να μάθει ότι η άποψή του πως η θρησκεία ευθύνεται για τα κοινωνικά προβλήματα αποτελεί τον πυρήνα της σκέψης του αστικού αντιδραστικού αντιθρησκευτισμού. 

Ο μαρξισμός αντέστρεψε αυτή τη λογική, υπερασπιζόμενος τη θέση ότι είναι τα κοινωνικά προβλήματα που δημιουργούν την ανάγκη καταφυγής στη θρησκευτική παρηγοριά. Στο "όπιο του λαού" όπως το ονόμαζε ο Μαρξ, αναφερόμενος στις καταπραϋντικές ιδιότητες του οπίου. Καθώς η θρησκεία, όπως έλεγε, είναι το καταφύγιο των απελπισμένων ανθρώπων. Η καρδιά ενός άκαρδου κόσμου.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΤΙ ΛΕΣ, ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ! ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΠΟΥΤΙΝ; 

Ένταλμα σύλληψης του Ουκρανού δύτη Βολοντομίρ Τζουράβλοφ, που μαζί με άλλους δύο ομοεθνείς του κατηγορείται για την καταστροφή του Nord Stream, του αγωγού που μετέφερε φυσικό αέριο από τη Ρωσία στη Γερμανία. 

Το ένταλμα εκδόθηκε από τις γερμανικές Αρχές, αν και ήδη κάποιοι ύποπτοι και αδικαιολόγητοι χειρισμοί επέτρεψαν στον κατηγορούμενο να φύγει από την Πολωνία όπου βρισκόταν και να πάει στην Ουκρανία.

Ανυπολόγιστες οι συνέπειες της ανατίναξης του αγωγού για τη γερμανική οικονομία, με σοβαρές επιπτώσεις στο βιοτικό επίπεδο του γερμανικού λαού, και βέβαια όλοι ήξεραν πως αποτέλεσε έργο των εχθρών της Ρωσίας. Αν και η ρυπαρή προπαγάνδα της Δύσης -με τη λαμπρή παράδοση του κορμοράνου του Κόλπου και των τεμπέληδων Ελλήνων που δεν πλήρωναν τα χρέη τους- έκανε λόγο για προβοκάτσια του Πούτιν. 

Τώρα αυτό που ήξερε όλος ο κόσμος επιβεβαιώνεται από την ίδια τη Γερμανία. Που αποτελεί έναν από τους πιο πιστούς συμμάχους της Ουκρανίας στον βρόμικο πόλεμο για την επέκταση του ΝΑΤΟ προς ανατολάς.

Σχολιο.-  Προσωπικά δεν πιστεύω ότι οι Ουκρανοί είχαν την τεχνική δυνατότητα για τέτοιο σαμποτάζ. Θεωρώ βέβαιη την άμεση εμπλοκή της CIA ή αντίστοιχης αγγλικής υπηρεσίας. Αλλά οι Γερμανοί δεν τολμούν να υπερασπιστούν ούτε τα συμφέροντα της χώρας τους απέναντι στους Αμερικανούς. Είναι βλέπεις νωπές ακόμη οι μνήμες της Volkswagen και της Deutsche bank

Σχολιο.- Την ζημιά οι Αμερικανοί την έχουν κάνει οι οποίοι ήταν αντίθετοι με την κατασκευή της δεύτερης Πιπελινε αλλά δεν έχουν κότσια οι Γερμανοί για να τα βγάλουν δημόσια, γιατί δεν επέτρεψαν την συμμετοχή της Ρωσίας στης έρευνες οι Ποσότητες εκρηκτικών που χρειαζόταν είναι μεγάλες και το Ανδρομέδα δεν μπορούσε να της μεταφέρει

Σχολιο.- Πάντως, πάρα πολλοί είχαμε μιλήσει για σαμποτάζ της επίσημης Δύσης.

Και δεν είχαμε τελικά άδικο, λέω εγώ...

Σχολιο.- Δεν γίνεται να ξέρουμε εμείς και να μην ξέρει ο άλλος που ενημερώνεται από τα έγκυρα ΜΜΕ των κορμοράνων!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΤΑ ΜΙΣΗΤΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ ΣΙΩΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΑ ΒΡΕΦΗ

Το υπουργείο Υγείας της Γάζας αναφέρει ότι 115 βρέφη έχουν χάσει τη ζωή τους στη διάρκεια του πολέμου

Σύμφωνα με το BBC, ο Asser, ένα αγόρι, και η Ayssel, ένα κορίτσι, ήταν μόλις τεσσάρων ημερών όταν ο πατέρας τους Mohammed Abu al-Qumsan πήγε να παραλάβει τα πιστοποιητικά γέννησής τους. Ενώ έλειπε, οι γείτονές του τηλεφώνησαν για να πουν ότι το σπίτι τους στο Deir al Balah είχε βομβαρδιστεί. 

Το χτύπημα σκότωσε επίσης τη σύζυγό του και τη γιαγιά των διδύμων. «Δεν ξέρω τι συνέβη», είπε. «Μου είπαν ότι ήταν μια οβίδα που χτύπησε το σπίτι. Δεν πρόλαβα καν να γιορτάσω γι’ αυτά», πρόσθεσε.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Διαβάζοντας τέτοιες πληροφορίες, όπως αυτή που δίνει το Bloomberg, ότι δηλαδή οι ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ και η ΕΕ έδωσαν την… «ευλογία» τους στη χούντα του Κιέβου να πραγματοποιήσει την επιχείρηση της εισβολής στην Περιφέρεια Κουρσκ, δεν ξέρω εάν θα πρέπει να γελάσω ή να εξοργιστώ ακόμη περισσότερο. Για να το πω λοιπόν ορθά-κοφτά και για να τελειώνω με αυτό το θέμα: οι Ουκροναζί δεν συνέλαβαν οι ίδιοι το σχέδιο εισβολής και περίμεναν, δήθεν, την έγκριση των «δυτικών εταίρων» για να το υλοποιήσουν. Το σχέδιο της εισβολής σχεδιάστηκε και οργανώθηκε από ΤΟ ΊΔΙΟ το ΝΑΤΟ και τη συλλογική Δύση και τέθηκε στο Κίεβο προς υλοποίηση υπό τη μορφή ΔΙΑΤΑΓΉΣ! Τελεία και παύλα! Παρακολουθούμε εδώ και μερικές μέρες μια proxy επιχείρηση του ΝΑΤΟ (ή όχι… εντελώς proxy, δεδομένης της παρουσίας ΝΑΤΟϊκών στρατιωτικών στο πλευρό των VSU, πέραν της «κάλυψης-απόκρυψης» πίσω από τον μανδύα των «μισθοφόρων»). Η πορεία της ασφαλώς και θα δρομολογήσει εξελίξεις διαφόρων ειδών και στις δύο πλευρές της σύγκρουσης, αναλόγως φυσικά και το τελικό αποτέλεσμα.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-Τότε σας είχα πει ότι η λίστα επιβατών θα μας "φώτιζε το δρόμο" για τα αίτια του "δυστυχήματος". Αποκαλύφθηκαν λοιπόν κάποια αξιόλογα στοιχεία από την λίστα επιβατών μόλις μερικές μέρες μετά 

-Έπιβαίνοντες στο αεροσκάφος ήταν οχτώ πολύ σημαντικοί γιατροί 

-Οι γιατροί που σκοτώθηκαν στο αεροπορικό δυστύχημα θα αποκάλυπταν στοιχεία που συνδέουν το mRNA με τον Turbo καρκίνο που θερίζει στη μετά Covid εποχή 

-Το γεγονός ελέγχθηκε από την κοινότητα The People’s Voice

-Οκτώ πολύ σπουδαίοι ιατροί που αφιέρωσαν τη ζωή τους για να σώσουν κόσμο και φώναζαν για την καταστροφική επιδημία του καρκίνου turbo που σαρώνει τον κόσμο, βρέθηκαν νεκροί. Και οι οχτώ

-Τα πτώματα έξι κορυφαίων συνεργατών ογκολόγων στον κόσμο και δύο ακόμα συνεργατών τους ιατρών βρέθηκαν την Παρασκευή στα συντρίμμια του αεροπλάνου που "έπεσε από τον ουρανό" στη Βραζιλία και εξερράγη, σκοτώνοντας και τους 62 επιβαίνοντες



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ: ΝΕΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΚΟΤΖΙΑ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ – ΣΗΚΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Νέα φιέστα των Πακιστανών στην πλατεία Κοτζιά – Έκαναν έπαρση της πακιστανικής σημαίας!

Νέα φιέστα πραγματοποίησαν οι Πακιστανοί στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην πλατεία Κοτζιά, με αφορμή την ημέρα ανεξαρτησίας της χώρας τους.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο που φέρνει στο φως της δημοσιότητας ο @stavroforos_, οι συγκεντρωμένοι πραγματοποίησαν μέχρι και έπαρση της πακιστανικής σημαίας!

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν, φυσικά, οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι Τζαβέντ Ασλάμ και Πέτρος Κωνσταντίνου. Ο τελευταίος, μάλιστα, στάθηκε σε στάση απόλυτης προσοχής κατά την ανάκρουση του πακιστανικού εθνικού ύμνου, επιβεβαιώνοντας την αγάπη κάθε τροτσικιστή «αριστεριστή» της αμερικάνικης πρεσβείας για τον εθνικισμό κάθε άλλου λαού πλην αυτού στον οποίον ανήκει.

https://twitter.com/i/status/1823791443439132953

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι την περίοδο του κορονοϊού, το 2021 ενώ απαγορεύονταν οι μαζικές συγκεντρώσεις τις γιορτινές ημέρες, οι Πακιστανοί πραγματοποίησαν κανονικά τις εκδηλώσεις τους, χαίροντας της ασυλίας της κυβέρνησης και αδιαφορώντας για τα μέτρα, την δημόσια υγεία και τα πρόστιμα.

Σχολιο.- Ψηφίστε σταθερά ΝΔουλαίκα σκατά, πασοκοσκατα, και συριζοσκατά σε λίγο θα σπάνε τις πόρτες των σπιτιών σας και θα καρφώνουν τα κεφάλια σας στα κάγκελα όπως έκαναν στην Συρία

Σχολιο.- Για την τελευταία παράγραφο έχω να πω ότι…ήταν ενήμεροι όλοι οι λάθρο πως πρόκειται για μούφα στόρι και ότι η πανδημία - εμβόλια αφορούσε τους Έλληνες και όχι αυτούς! καθώς επίσης γνωρίζουν το σχέδιο εξόντωσης και αντικατάστασης πληθυσμού Ελλάδα και Ευρώπη, αυτοί κάνουν τη ζωή τους στο ελλάντα και γελούν εις βάρος μας,

ο αριστεριστής τροτσικιστής της αμερικάνικης πρεσβείας προφανώς είναι Μίκι Μάους που τα παίρνει. από την αμερικάνικη πρεσβεία

Σχολιο.- ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΣΚΑΛΠ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ

Σχολιο.- Μην ξεχάσετε να πάτε για καφέ και για καμία βουτιά στις επόμενες εκλογές!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΕΑ LOCK DOWN ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑ – ΣΗΜΑΝΕ “ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ” ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΙΘΗΚΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ – Η ΣΟΥΗΔΙΑ “ΕΣΠΑΣΕ” ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ

Η Σουηδία ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι εντοπίστηκε το πρώτο κρούσμα της ευλογιάς των πιθήκων στη χώρα. Το άτομο αυτό μολύνθηκε κατά τη διάρκεια ταξιδιού του σε περιοχή της Αφρικής, όπως αναφέρει το BBC.

«Στη διάρκεια του απογεύματος είχαμε την επιβεβαίωση ότι έχουμε ένα κρούσμα στη Σουηδία του πιο σοβαρού τύπου της mpox, αυτού που ονομάστηκε Clade I», δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ο υπουργός Υγείας και Κοινωνικών Υποθέσεων Γιάκομπ Φόρσμεντ.

Σημειώνεται ότι χθες ο αλήτικος παγκοσμιοποιητικός Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) κήρυξε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την ευλογιά των πιθήκων, γνωστή και ως mpox. Ο αλήτικος ΠΟΥ συγκάλεσε συνεδρίαση της επιτροπής του για την αντιμετώπιση κρίσεων δημόσιας υγείας, εστιάζοντας στην mpox, καθώς η νόσος συνεχίζει να εξαπλώνεται σε διάφορες χώρες της Αφρικής.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εποχικοί Πυροσβέστες κατά Κικίλια: «Κύριε Υπουργέ ή λέτε συνειδητά ψέματά ή δεν ξέρετε πραγματικά τι σας γίνεται!»

Επίθεση στον Βασίλη Κικίλια εξαπολύουν οι εποχικοί πυροσβέστες, με αφορμή τα όσα δήλωσε ο Υπουργός σχετικά με τη μεγάλη φωτιά στην Αττική.

Σε ανάρτησή τους στα social media αναφέρουν τα εξής:

Βασιλης Κικίλιας: " Δεν κάθονται 2 μέρες στις φωτιές οι Πυροσβέστες, αλλάζουν σε βάρδιες συνεχόμενα."

«Κύριε Υπουργέ ή λέτε συνειδητά ψέματά ή δεν ξέρετε πραγματικά τι σας γίνεται. Ούτε το πως εργάζονται οι Πυροσβέστες.

Οι Πυροσβέστες λοιπόν εργάζονται 24 ώρες το ελάχιστο. Φέτος μάλιστα με το Νέο Δόγμα σας εργάζονται ακόμα και 48 ώρες ( επιφυλακή – πρόσθετο – 24ωρη Υπηρεσία ).

Επίσης ένα όχημα που ξεκινάει από Θεσσαλονίκη για παράδειγμα χρειάζεται γύρω στις 8 ώρες για να φτάσει, 24 ώρες να ενεργήσει και άλλες 8 ώρες να γυρίσει το προσωπικό πίσω. Απλά μαθηματικά είναι Κύριε Υπουργέ.

Όμως ακόμα και έτσι να είναι, ένας Πυροσβέστης που ανέλαβε υπηρεσία στις 07:30 το πρωί δεν χρειάζεται να πιει νερό μέσα στη διάρκεια της ημέρας;»



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΗΠΑ: Παραιτήθηκε η πρόεδρος του Πανεπιστημίου Κολούμπια που είχε διαλύσει φοιτητικά συλλαλητήρια για τη Γάζα

Παραιτήθηκε η πρόεδρος του Πανεπιστημίου Κολούμπια, Νεμάτ Σαφίκ, που είχε πρωταγωνιστήσει στην καταστολή των διαδηλώσεων των φοιτήτων για τη Γάζα.

Την άνοιξη, το συγκεκριμένο πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης έγινε το επίκεντρο των διαδηλώσεων υπέρ των Παλαιστινίων στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Είναι η τρίτη επικεφαλής ανώτατου ιδρύματος των ΗΠΑ που παραιτείται μετά από κατακραυγή για τις πράξεις της. Είχε προηγηθεί το Χάρβαρντ και το Πανεπιστήμιο  της Πενσυλβάνια. Και οι τρεις πρόσφατα διορισμένες γυναίκες δεν άντεξαν την πίεση του φιλοπαλαιστινιακού ξεσηκωμού από φοιτητές και κάποιους καθηγητές στις πανεπιστημιουπόλεις τους αλλά και τις αντιδράσεις από φιλο-ισραηλινούς σημαντικούς χορηγούς και το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα.

Η 61χρονος Σαφίκ δήλωσε ότι «αυτή η περίοδος έχει επηρεάσει σημαντικά την οικογένειά μου, όπως και άλλους στην κοινότητά μας», σε μια επιστολή προς την ακαδημαϊκή κοινότητα της Κολούμπια. «Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, μπόρεσα να σκεφτώ και αποφάσισα ότι η μετακίνησή μου από τη θέση θα επέτρεπε καλύτερα στο Κολούμπια να ξεπεράσει τις προκλήσεις που είχε μπροστά μου».

Την παραίτησή της υποδέχτηκαν με θριαμβευτικές αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όσοι θεωρούσαν ότι ήταν υπεύθυνη για την αστυνομική καταστολή των ειρηνικών συλλαλητηρίων για τη σφαγή στη Γάζα.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Έκθεση Υπηρεσίας Προγραμματισμού της Κωνσταντινούπολης: «Πάνω από το 41% των κατοίκων της Κωνσταντινούπολης δεν έχουν επαρκή πρόσβαση σε τρόφιμα»

Πρόσφατη έκθεση της Υπηρεσίας Προγραμματισμού της Κωνσταντινούπολης (IPA) αποκάλυψε ότι τα γεύματα του 41,1% των κατοίκων της οικονομικής πρωτεύουσας της Τουρκίας μειώθηκαν σε μέγεθος τον περασμένο μήνα, επειδή δεν μπορούσαν να προμηθευτούν αρκετά τρόφιμα.

Η IPA δημοσίευσε την Πέμπτη την «Έκθεση Βαρόμετρο της Κωνσταντινούπολης – Ιούλιος 2024», στην οποία παρουσιάζονται τα αποτελέσματα έρευνας που διεξήχθη μεταξύ 1ης και 12ης Αυγούστου με τη συμμετοχή 1.002 κατοίκων της πόλης, η οποία έχει πληθυσμό άνω των 16 εκατομμυρίων κατοίκων.Η έκθεση έδειξε ότι οι οικονομικές δυσκολίες επηρεάζουν σημαντικά τους ανθρώπους που διαμένουν στην Κωνσταντινούπολη, με το 40,3% των συμμετεχόντων να δηλώνουν ότι μπορούν να τα βγάλουν πέρα μόνο με μεγάλη δυσκολία. Ενώ το 51,5% δήλωσε ότι δεν μπορούσε να αγοράσει τα τρόφιμα που ήθελε, λόγω οικονομικών περιορισμών τον περασμένο μήνα, το 41,1% δήλωσε ότι το μέγεθος των γευμάτων του μειώθηκε, επειδή δεν μπορούσε να προμηθευτεί επαρκή τρόφιμα.

Μόνο το 19,5% των συμμετεχόντων δήλωσε ότι πιστεύει πως η τουρκική οικονομία θα βελτιωθεί, ενώ το 24,3% δήλωσε πως πιστεύει ότι τα δικά του οικονομικά θα βελτιωθούν και το 33,6% δήλωσε ότι είναι σε θέση να καταβάλει μόνο τις ελάχιστες πληρωμές για το χρέος της πιστωτικής του κάρτας.

Οι φτωχές και μεσαίου εισοδήματος οικογένειες της Τουρκίας έχουν πληγεί περισσότερο από την οικονομική κρίση που είδε το επίσημο ετήσιο ποσοστό του πληθωρισμού να φτάνει στο υψηλότερο επίπεδο των τελευταίων δεκαετιών του 85% τον Οκτώβριο του 2022. Στη συνέχεια το ποσοστό έπεσε με διακυμάνσεις.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Τουρκικού Στατιστικού Ινστιτούτου (TurkStat), ο ετήσιος πληθωρισμός ήταν 61,78% τον Ιούλιο, αλλά η ENAG, μια ανεξάρτητη ομάδα οικονομολόγων, αμφισβήτησε τα στοιχεία της TurkStat και δήλωσε ότι ο ετήσιος πληθωρισμός ήταν πολύ υψηλότερος από ό,τι είχε ανακοινωθεί από την TurkStat, καθώς ήταν 100,88% τον Ιούλιο.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι Ουκρανοί στο Κούρσκ εφαρμόζουν τακτικές των Γερμανών SS στις Αρδέννες και μεταμφιέζονται σε… Ρώσους!

«Θα εκτελούνται επί τόπου» λέει η Μόσχα

15.08.2024 | 23:11

Ειδικές δυνάμεις του ουκρανικού στρατού στο Κουρσκ μεταμφιέζονται σε Ρώσους στρατιώτες και προσπαθούν να πλήξουν τις θέσεις τους ρωσικού στρατού εκ των έσω σε μία αντιγραφή της τακτικής της 1ης Μεραρχίας SS Panzer “Leibstandarte SS Adolf Hitler” στην μάχη των Αρδεννών (16 Δεκεμβρίου του 1944 με 25 Ιανουαρίου 1945)!

Σε ανακοίνωση του ρωσικού Επιτελείου «Όποιος Ουκρανός στρατιώτης εντοπίζεται να έχει μεταμφιεστεί σε Ρώσο, θα εκτελείται επί τόπου».

Και η συνθήκη της Γενεύης δεν τους προστατεύει από κάτι τέτοιο, από την στιγμή που φοράνε άλλες στολές με σήματα του αντιπάλου.

Οι Ουκρανοί εντοπίστηκαν να φορούν το χαρακτηριστικό κόκκινο περιβραχιόνιο και τα ρωσικά σήματα αξιωματικών, υπαξιωματικοί και στρατιώτες για να διεισδύσουν στις ρωσικές γραμμές και να κάνουν σαμποτάζ.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όρος Όρβηλος Σερρών: Υπήρχε αίτημα για ανεμογεννήτριες στις περιοχές που κάηκαν και είχε απορριφθεί!

Η εξήγηση του γιατί άφησαν την πυρκαγιά να καίει επί 29 ημέρες - Κατάθεση ντοκουμέντο στο περιφερειακό συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας από τον σύμβουλο Β.Ρόκο

15.08.2024 | 15:13

Επί 29 ημέρες καίγεται το όρος Όρβηλος στις Σέρρες και υπάρχει μία εξήγηση για την αδιαφορία του κρατικού μηχανισμού καθώς για τις καμένες πλέον περιοχές υπήρχε αίτημα για εγκατάσταση ανεμογεννητριών το οποίο είχε απορριφθεί!

Η κατάθεση ντοκουμέντο στο περιφερειακό συμβούλιο κεντρικής Μακεδονίας από τον σύμβουλο Β.Ρόκο ρίχνει άπλετο φως.

Βασίλης Ρόκος «Ερωτήματα για την καταστροφική πυρκαγιά στον Όρβηλο Σερρών»

Συγκεκριμένα ο περιφερειακός σύμβουλος, Β.Ρόκος και επικεφαλής της παράταξης «ΣΥΝ-εργασία» με μεθοδικότητα και στοιχεία αποδεικνύει πως σε όποια περιοχή έγινε αίτημα στην ΡΑΕ για εγκατάσταση ανεμογεννητριών και αυτό απορρίφθηκε είτε από την ΡΑΕ, είτε από το δασαρχείο, τότε εκεί ξέσπασε πυρκαγιά και με βάση κάποια νομικά «παράθυρα» αλλά και με απόφαση του ΣτΕ το 2012 και με κατάλληλες «αλλαγές» της  νομοθεσίας το 2014, κατέστη εφικτό να εγκατασταθούν τελικώς ανεμογεννήτριες, παρά το γεγονός ότι οι περιοχές ήταν αναδασωτέες!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Bίντεο: Βρετανικό άρμα μάχης Challenger 2 ανατινάζεται από ρωσικό Lancet έξω από την Σούντζα στο Κουρσκ

Οι Ουκρανοί χρησιμοποιούν στην εισβολή στο ρωσικό έδαφος ότι καλύτερο τους έχουν παραδώσει οι Δυτικοί

15.08.2024 | 12:46

Ένα βρετανικό άρμα μάχης Challenger 2 καταστράφηκε ολοσχερώς από ρωσικό Lancet-3 έξω από την πόλη Σούντζα.

Λαμβάνοντας υπόψη την αρκετά ισχυρή θωράκιση του άρματος, το Lancet-3 κατάφερε να το πλήξει στο αδύνατο σημείο του, δηλαδή στην οροφή του πυργίσκου.

Προκλήθηκε έκρηξη των πυρομαχικών που μετέφερε στο εσωτερικό του το άρμα μάχης.

Όπως είναι γνωστό το Κίεβο είχε κρατήσει στα μετόπισθεν θα «Challenger Mk.2» μετά την καταστροφή μίας μονάδας στο μέτωπο του Ντόνμπας.

Οι Ουκρανοί διαθέτουν περίπου 20 μονάδες και τις κράτησαν σε εφεδρεία για επιχειρήσεις όπως αυτή που πραγματοποιείται στην περιοχή του Κουρσκ.

Αυτό αποτελεί ένα δείγμα ότι χρησιμοποιούν ότι καλύτερο έχουν προμηθευτεί από την Δύση για την επιχείρηση αυτή.

Αυτό σημαίνει πως πρακτικά είναι αδύνατον ή επιθετική αυτή ενέργεια να ξεκίνησε με πρωτοβουλία των Ουκρανών χωρίς την διαταγή των Δυτικών.

Το Challenger 2 ανήκε στην 82η Ταξιαρχίας και χρησιμοποιήθηκε κυρίως για κεραυνοβόλες επιθέσεις, σε ρωσικούς οικισμούς.

https://twitter.com/i/status/1824003667621536134



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Βουλγαρία προμηθεύεται ελληνικά drones αλλά όχι οι ελληνικές EΔ!

Η Σόφια παρήγγειλε 36 «Aquila» από την εταιρεία Ucandrone

15.08.2024 | 11:50

Περίεργα πράγματα συμβαίνουν στην Ελλάδα καθώς η Βουλγαρία αγοράζει UAV (μη επανδρωμένα αεροσκάφη) από ελληνική εταιρεία αλλά δεν κάνουν το ίδιο και οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις.

Και δεν είναι μόνο ότι πρόκειται για ένα ελληνικό στρατιωτικό προϊόν είναι και το γεγονός ότι ο πόλεμος έχει αλλάξει μορφή και κανείς δεν μπορεί να πολεμήσει στο σύγχρονο πεδίο μάχης χωρίς την υποστήριξη των drones.

Άρθρο τουρκικού site αποκαλύπτει ότι η Βουλγαρία έχει παραγγείλει 36 UAV με την ονομασία «Aquila» από την εταιρεία Ucandrone με έδρα την Ελλάδα ώστε να τα χρησιμοποιήσουν χερσαίες δυνάμεις της Βουλγαρίας με δυνατότητες ISTAR (πληροφοριών, επιτήρησης, ανίχνευσης στόχων και αναγνώρισης).



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εθελοντής πυροσβέστης για φωτιά στην ΒΑ Αττική: «Το κράτος δεν κάνει τίποτα – Οι πολιτικοί θέλουν να καταστρέψουν την Ελλάδα»

«Είδα πολλά καμένα ζώα, πολλά σκυλάκια και γατάκια, πολλές περιουσίες, πολλά σπίτια καμένα»

14.08.2024 | 09:35

Ο εθελοντής πυροσβέστης Νίκος Κωνσταντακόπουλος που βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο πύρινο μέτωπο στη Βορειοανατολική Αττική, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του τόνισε πώς «το κράτος δεν κάνει τίποτα και δεν πιστεύω ότι από αυτούς τους πολιτικούς όποιος και να ναι πάνω θα κάνει κάτι. Γιατί δεν αγαπάνε την Ελλάδα, θέλουν να την καταστρέψουν».

Μάλιστα, ο Νίκος Κωνσταντακόπουλος καταγράφηκε να σώζει ένα μικρό νεογέννητο γατάκι από τις φλόγες.

«Εγώ είμαι εθελοντής. Με δικά μας έξοδα πηγαίνουμε, όπου μπορούμε τρέχουμε. Ήταν ένα στρατιωτικό όχημα και έσβηνε ένα κτίριο. Άκουσα νιαουρίσματα και έτρεξα αμέσως να δω μέσα που είναι το γατάκι.

Δεν το έβρισκα από τους καπνούς αλλά με το που έγινε κατάσβεση και έφυγε ο καπνός, το βρήκα, το έβρεξα λίγο να δροσιστεί και του έδωσα λίγο να μπορεί να αναπνεύσει. Με βοήθησε και η Βιβή απέξω που είχε λίγο παραπάνω εμπειρία», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Κάνουμε ότι καλύτερα μπορούμε. Είδα πολλά καμένα ζώα, πολλά σκυλάκια και γατάκια, πολλές περιουσίες, πολλά σπίτια καμένα. Το κράτος δεν κάνει τίποτα και δεν πιστεύω ότι από αυτούς τους πολιτικούς όποιος και να ναι πάνω θα κάνει κάτι. Γιατί δεν αγαπάνε την Ελλάδα, την Ελλάδα θέλουν να την καταστρέψουν».



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η ΑΪΝΤΑ! ΣΑΛΟΣ με την 29χρονη δικηγόρο και τις σχέσεις της με τη ΝΔ, η οποία μοίραζε ναρκωτικά...

Η τύπισσα, είναι δικηγόρος και στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, όπως κάνουν λόγο οι δημοσιογραφικές πληροφορίες. Αναφερόμαστε στην 29χρονη δικηγόρο Τσουγουριάν Αϊντα, που συνελήφθη για διακίνηση κοκαΐνης στο κέντρο της Αθήνας. Η 29χρονη εντοπίστηκε και συνελήφθη να μεταφέρει αυτοσχέδιες συσκευασίες με κοκαΐνη έτοιμες προς διακίνηση. Συγκεκριμένα, βρέθηκαν να έχει στην κατοχή της 40 αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες που περιείχαν 33,8 γραμμ. κοκαΐνης και μια ζυγαριά ακριβείας. Αναμένεται να απολογηθεί αύριο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα πρόκειται για ακόμα μια “περίπτωση «αρίστων» που πλαισιώνουν την κυβέρνηση Μητσοτάκη”. ενώ υπήρξε ασκούμενη στο υπουργείο Δικαιοσύνης.

Και τι σημασία έχει η πολιτική ένταξη μιας φερόμενης εμπόρου ναρκωτικών, μπορεί να αναλογιστεί κάποιος. Την απάντηση θα την πάρει αν σκεφτεί τι διαστάσεις και τι σχόλια θα υπήρχαν αν στην περίπτωση της Τσουγουριάν ήταν ένα στέλεχος του ΚΚΕ ή ένα επώνυμο άτομο του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Υ.Γ: Μπορεί να διανοηθεί κανείς τι θα είχε συμβεί αν συλλαμβανόταν ένα μέλος του Ρουβίκωνα να πουλάει κοκαΐνη;

Σχολιο στο Χ.- Δεν είναι"η γνωστή" 29χρονη δικηγόρος 

Είναι το στέλεχος της #ΝΔ κ δικηγόρος #Αΐντα_Τσουγουριάν που συνελήφθη να διακινεί #κοκαΐνη. 

Δεν είναι θύμα,ήξερε τί μετέφερε,δεν είναι εκβιαζόμενη,είναι θύτης κ συνειδητά διακινούσε σκληρά ναρκωτικά για να καλύπτει τα ακριβά γούστα της.

Σχολιο στο Χ.- Αφού δεν σας το λενε στα ίσια, θα το ξαφουρνίσω εγώ. Η κατά τα ΜΜΕ «γνωστή 29χρονη» δικηγόρος που διακινούσε κάργα κοκαϊνη, είναι το γνωστό στην πιάτσα στέλεχος της ΝΔ #Αιντα_Τσουγουριαν. Θέλετε κι άλλα;



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ! ΜΕ ΒΡΕΤΑΝΙΚΑ τεθωρακισμένα η ουκρανική επίθεση στο Κουρσκ...

15/8/2024   -      21.26

Βρετανικά τεθωρακισμένα Challenger 2, αντιαρματικούς πυραύλους, αλλά και μονάδες πυροβολικού χρησιμοποίησαν τα ουκρανικά στρατεύματα για να πραγματοποιήσουν την επίθεσή τους στη Ρωσία, όπως αναφέρουν βρετανικά μέσα. Είναι η πρώτη φορά που βρετανικά τεθωρακισμένα, χρησιμοποιούνται σε μάχη σε ρωσικό έδαφος.

Υπογραμμίζουμε ότι στην ουκρανική επιδρομή στο Κουρσκ έχουν αξιοποιηθεί βαριά δυτικά όπλα, όπως τεθωρακισμένα οχήματα από τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Βρετανία και τη Γερμανία.

Το βρετανικό υπουργείο Άμυνας μάλιστα επιβεβαίωσε τη χρήση αντιαρματικών πυραύλων, πυροβολικού και τεθωρακισμένων τονίζοντας το δικαίωμα της Ουκρανίας να τα εκμεταλλευτεί κατά βούληση και εντός της ρωσικής επικράτειας. Ωστόσο, απαγορεύει στο Κίεβο να χρησιμοποιήσει τους μεγάλου βεληνεκούς πυραύλους, που του έχει παραχωρήσει.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι: «Τα ουκρανικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη μας, επιχειρούν με τον προβλεπόμενο τρόπο. Αλλά υπάρχουν πράγματα, που δε μπορούν να γίνουν με τα ντρόουν. Δυστυχώς, χρειαζόμαστε άλλα όπλα, πυραυλικά όπλα. Και συνεχίζουμε να συνεργαζόμαστε με τους εταίρους μας για λύσεις μεγάλης εμβέλειας για την Ουκρανία, γιατί είναι αποφασιστικής σημασίας για τη μελλοντική νίκη μας. Όσο πιο τολμηρές θα είναι οι αποφάσεις των εταίρων μας, τόσο λιγότερα θα μπορεί να κάνει ο Πούτιν».

Η Ουκρανία εγκατέστησε στρατιωτική διοίκηση στη κατακτημένη ρωσική περιοχή του Κουρσκ

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε σήμερα ότι οι δυνάμεις του έθεσαν υπό πλήρη έλεγχο τη ρωσική πόλη Σούντζα, στην περιφέρεια του Κουρσκ, θεάτρου εδώ και μία εβδομάδα μιας αιφνιδιαστικής επίθεσης των δυνάμεων του Κιέβου.

Ο αρχηγός του ναζιστικού ουκρανικού στρατού Ολεξάντρε Σίρσκι ανέφερε την ολοκλήρωση της κατάληψης της πόλης της Σούντζας από τα χέρια ρωσικών στρατιωτικών» δυνάμεων, δήλωσε ο Ζελένσκι στο Telegram.

Αυτή η πόλη με πληθυσμό 5.500 κατοίκων αντιπροσωπεύει την κυριότερη κατάκτηση των ναζιστικών ουκρανικών δυνάμεων στο πλαίσιο της επίθεσής τους στην περιοχή του Κουρσκ.

Η Ναζιστική Ουκρανία ελέγχει 82 κοινότητες και 1.150 τετραγωνικά χιλιόμετρα στη ρωσική παραμεθόριο περιοχή του Κουρσκ είπε σήμερα ο αρχηγός του ναζιστικού ουκρανικού στρατού Ολεξάντερ Σίρσκι, την ένατη ημέρα μιας άνευ προηγουμένου εύρους ουκρανοναζιστικής επίθεσης στο ρωσικό έδαφος.

«Συνολικά, από την έναρξη των επιχειρήσεων στην περιφέρεια του Κουρσκ, τα στρατεύματά μας έχουν προωθηθεί σε βάθος 35 χιλιομέτρων», δήλωσε ο αξιωματικός κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης με τον αρχηγό της Ναζιστικής Ουκρανίας κοκαϊνάκια Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

«Έχουμε πάρει τον έλεγχο 1.150 τετραγωνικών χιλιομέτρων εδάφους και 82 κοινοτήτων», συμπλήρωσε, περιγράφοντας πως η κατάσταση βρίσκεται «υπό έλεγχο».

Επιπλέον, ο ναζιστής Ολεξάντρε Σίρκι είπε ότι η Ναζιστική Ουκρανία εγκατέστησε μια στρατιωτική διοίκηση στη ρωσική περιοχή του Κουρσκ.

Για την ώρα, η αντίδραση της Μόσχας δεν είναι αποτελεσματική για να σταματήσει την προέλαση των Ουκρανοναζιστών και των δυτικών μισθοφόρων του ΝΑΤΟ. 

Ο Μάθιου Σμιθ, Πολεμικός Αναλυτής αναφέρει: «Οι Ουκρανοναζιστές και οι δυτικοί μισθοφόροι του ΝΑΤΟ  προσπαθούν να μεταφέρουν τον πόλεμο μέσα στη Ρωσία και τους Ρώσους με τρόπο που να μη μπορεί ο Πούτιν πλέον να το κρύψει. Και κάνουν σπουδαία δουλειά! Μόνο και μόνο το γεγονός ότι (ο Πούτιν) καθυστερεί να πάρει τον έλεγχο, εκθέτει την αδυναμία του στρατού του.

Πάντως, η Μόσχα δίνει στη δημοσιότητα βίντεο, που φέρεται να καταγράφει πλήγμα σε ουκρανικό τεθωρακισμένο εντός της ρωσικής επικράτειας, καθώς και ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη να επιχειρούν πάνω από το Κουρσκ, σε μια προσπάθεια να διώξει τους ουκρανοναζί και το ΝΑΤΟ από τα εδάφη της Ρωσίας και μεταφέρει στρατιώτες και εξοπλισμό στην περιοχή και αποκρούει τις ουκρανικές επιθέσεις.

Απομάκρυνση χιλιάδων κατοίκων από την περιοχή Γκλούσκοφ

Εν μέσω της συνεχιζόμενης προέλασης των ουκρανοναζιστικών δυνάμεων και δυτικών μισθοφόρων του ΝΑΤΟ στη μεθόριο, οι τοπικές αρχές στη ρωσική περιφέρεια Κουρσκ αποφάσισαν να απομακρύνουν σήμερα χιλιάδες κατοίκους από την περιοχή Γκλούσκοφ. Στο νυχτερινό βιντεοσκοπημένο μήνυμά του, ο Ουκρανοναζιστής κοκαϊνάκιας δικτάτορας (μη εκλεγμένος πλέον) είπε ότι το Κίεβο επιτυγχάνει τον στρατηγικό του στόχο στην επιχείρηση και επανέλαβε την έκκλησή του προς τους δυτικούς εταίρους να επιτρέψουν πλήγματα μεγάλης εμβέλειας σε στόχους εντός της Ρωσίας.

«Όσο πιο τολμηρές είναι οι αποφάσεις των εταίρων, τόσο λιγότερα θα μπορεί να κάνει ο Πούτιν», είπε ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι. Σύμφωνα με τον Ουκρανό Υπουργό Εσωτερικών, στόχος του Κιέβου να δημιουργήσει μία ζώνη ασφαλείας στην περιοχή για να αποτρέψει τα διασυνοριακά ρωσικά πλήγματα.

Υπό το φόβο της συνεχιζόμενης προέλασης των Ουκρανών, οι ρωσικές Αρχές προχωρούν σε νέες εκκενώσεις παραμεθόριων περιοχών.

Επιπλέον 20.000 κάτοικοι απομακρύνονται το τελευταίο 24ωρο από την περιοχή Γκλουσκόφ στην περιφέρεια του Κούρσκ, σύμφωνα με τις τοπικές Αρχές, ενώ την ίδια ώρα χιλιάδες πολίτες εγκαταλείπουν και το Μπέλγκοροντ, η περιφέρεια του οποίου έχει τεθεί σε κατάσταση συναγερμού.

Οι μάχες συνεχίζονται κατά μήκος ενός μετώπου 18 χιλιομέτρων μέσα στη ρωσική επικράτεια, με τους Ρώσους να επιμένουν ότι ανακόπτουν την ουκρανική προέλαση. Η Μόσχα ανέφερε ότι κατέρριψε τουλάχιστον 117 ουκρανικά ντρόουν.

Ο Άπτι Αλαουντίνοφ Διοικητής των Ειδικών Δυνάμεων Ρωσίας, δήλωσε: «Στον τομέα μας ελέγχουμε τα πάντα, εξολοθρεύουμε τον εχθρό».

Ο Πρόεδρος Ζελένσκι, στο νυχτερινό βιντεοσκοπημένο μήνυμά του, επανέλαβε την έκκληση του προς τους δυτικούς συμμάχους να επιτρέψουν στο Κίεβο τη χρήση όπλων μέσα στο ρωσικό έδαφος.

Η Ρωσία ανακοίνωσε σήμερα ότι θα στείλει επιπλέον δυνάμεις στην περιοχή του Μπέλγκοροντ, στα σύνορα με την Ουκρανία, ανακοίνωσε σήμερα το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, την ένατη ημέρα μιας ουκρανικής εισβολής, ενός πρωτόγνωρου εύρους, στο ρωσικό έδαφος.

Κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίασης αφιερωμένης στην ασφάλεια των παραμεθόριων περιοχών, ο υπουργός Άμυνας της Ρωσίας Αντρέι Μπελούσοφ έκανε λόγο για «καταμερισμό επιπλέον δυνάμεων και μέσων» στην περιφέρεια του Μπέλγκοροντ, που συνορεύει με εκείνη του Κουρσκ, όπου τα ουκρανικά στρατεύματα έχουν εισβάλει από την 6η Αυγούστου.

Σήμερα, για πρώτη φορά από την ουκρανική επίθεση στην περιοχή του Κουρσκ, την 6η Αυγούστου, ο ρωσικός στρατός υποστήριξε ότι ανακατέλαβε το χωριό Κρουπέτς.

Eπίσης η Ρωσία ανακοίνωσε σήμερα ότι οι δυνάμεις της πήραν τον έλεγχο ενός χωριού στην ανατολική Ουκρανία, το οποίο βρίσκεται σε απόσταση μόλις 16 χιλιομέτρων από τη σημαντική πόλη Ποκρόβσκ, που αποτελεί έναν σημαντικό εφοδιαστικό κόμβο για τις ουκρανικές δυνάμεις στην περιοχή.

Όμως, το ρωσικό υπουργείο Άμυνας είπε ότι οι ρωσικές δυνάμεις κατήγαγαν μια σειρά νικών κατά μήκος του μετώπου, από την περιφέρεια του Χαρκόβου έως το Λουχάνσκ και το Ντονέτσκ.

Σύμφωνα με αυτήν την πηγή, η Ρωσία κατέλαβε το χωριό Ιβάνιβκα, στο πλαίσιο μιας ξεκάθαρης ώθησης προκειμένου να φθάσει στον δρόμο που οδηγεί στο Ποκρόβσκ, στην περιφέρεια του Ντονέτσκ. Υποστηρίζει επιπλέον ότι ρωσικές μονάδες νίκησαν τις επίλεκτες ναζιστικές ουκρανικές δυνάμεις και τους δυτικούς μισθοφόρους του ΝΑΤΟ σε μια σειρά μαχών στην περιοχή.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΣΤΗΝ ΓΑΖΑ! "Το Ισραήλ έχει σκοτώσει 2.100 μωρά κάτω των δύο ετών..."

15/8/2024      -       15.30

Το Ευρωμεσογειακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων αναφέρει ότι από τα σχεδόν 17.000 παιδιά που έχουν σκοτωθεί από το Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας από τις 7 Οκτωβρίου, περίπου 2.100 ήταν μωρά κάτω των δύο ετών.

«Ο αριθμός των Παλαιστινίων παιδιών – είτε πρόκειται για βρέφη είτε για παιδιά γενικότερα – που σκοτώθηκαν από τον ισραηλινό στρατό είναι τρομακτικός και ο ρυθμός των δολοφονιών τους είναι πρωτοφανής στην ιστορία των σύγχρονων πολέμων», αναφέρει η οργάνωση, που εδρεύει στη Γενεύη.

«Αντιπροσωπεύει επίσης μια επικίνδυνη τάση που βασίζεται στην απανθρωποποίηση των Παλαιστινίων στη Λωρίδα της Γάζας. Ο ισραηλινός στρατός στοχοποιεί καθημερινά, μεθοδικά και ευρέως τους Παλαιστίνιους και τα παιδιά τους με τους πιο ειδεχθείς και βάναυσους τρόπους και ουσιαστικά χωρίς παύση επί 10 συνεχείς μήνες», υπογραμμίζει χαρακτηριστικά.

Νεογέννητα δίδυμα σκοτώθηκαν σε ισραηλινό αεροπορικό πλήγμα στη Γάζα την ώρα που ο πατέρας τους ήταν σε τοπική κυβερνητική υπηρεσία για να δηλώσει τη γέννησή τους, όπως μεταδίδει το BBC.

Ο Άσερ και η Αϊσέλ ήταν μόλις τεσσάρων ημερών όταν ο πατέρας τους, ο Μοχάμεντ Αμπού αλ-Κουμσάν, πήγε να παραλάβει τα πιστοποιητικά γέννησής τους. Τότε οι γείτονές του, του τηλεφώνησαν για να τον ενημερώσουν ότι το σπίτι τους στην Ντέιρ αλ Μπάλαχ είχε βομβαρδιστεί. Από το πλήγμα σκοτώθηκε επίσης η σύζυγός του και η γιαγιά των διδύμων.

«Δεν ξέρω τι συνέβη», δήλωσε ο τραγικός πατέρας. «Μου είπαν ότι μια οβίδα χτύπησε το σπίτι». «Δεν πρόλαβα καν να γιορτάσω γι’ αυτά».

Το υπουργείο Υγείας στη Γάζα υποστηρίζει ότι 115 βρέφη έχουν γεννηθεί και στη συνέχεια σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια του πολέμου.

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων AP, η οικογένεια ακολούθησε την οδηγία να εγκαταλείψει την Πόλη της Γάζας τις πρώτες εβδομάδες του πολέμου Ισραηλινοναζιστικού αποικιακού καθεστώτος -Παλαιστινιακής Γάζας, αναζητώντας καταφύγιο στο κεντρικό τμήμα του θύλακα, όπως τους είχε πει ο ισραηλινοναζιστικός στρατός.

Το BBC επισημαίνει ότι έχει ζητήσει το σχόλιο του ισραηλινού στρατού, αλλά δεν έχει λάβει ακόμα απάντηση.

Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο, μια ισραηλινοναζιστικήή αεροπορική επιδρομή σε σχολικό κτίριο που φιλοξενούσε εκτοπισμένους Παλαιστίνιους στην πόλη της Γάζας σκότωσε δεκάδες ανθρώπους, δήλωσε στο BBC ο διευθυντής ενός νοσοκομείου.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΑΝΑΤΡΟΠΗ! "ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕ από το τσίμπημα της αράχνης ο 48χρονος στον Πύργο..."

15/8/2024    -    13.30

Ήταν τριπλοεμβολιασμένος με το εμΦίλιο του θανάτου

Νέα δεδομένα φέρνουν ανατροπή στην υπόθεση του 48χρονου άνδρα στον Πύργο που άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο, λίγες ώρες αφότου τον τσίμπησε αράχνη ερημίτισσα.

Αν και οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν ότι ο άτυχος άνδρας κατέληξε από σηψαιμικό σοκ που προκλήθηκε από το δηλητήριο της αράχνης, η νεκροψία-νεκροτομή που διενήργησε η ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα ανατρέπει τα δεδομένα.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Γνώμη», η ιατροδικαστής παρατήρησε στοιχεία που παρέπεμπαν σε σοβαρή λοίμωξη και έστειλε δείγματα στο Μικροβιολογικό Εργαστήριο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι αιτία θανάτου του 48χρονου ήταν ο διεισδυτικός στρεπτόκοκκος (iGAS).

Στο πλαίσιο αυτό εξηγείται απολύτως και συνάγεται σαφώς το συμπέρασμα πως η ταχύτατη έλευση Κλιμακίου του ΕΟΔΥ στο Νοσοκομείο Πύργου σχετίζεται προφανώς με άμεση ειδοποίηση από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών, για να προβεί σε συνεργασία με το Μικροβιολογικό Εργαστήριο σε αιματολογικούς ελέγχους όχι ρουτίνας, αλλά διερεύνησης σε ευρύ φάσμα στον πληθυσμό της περιοχής σε σχέση με τα περιστατικά εμφάνισης στρεπτόκοκκου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο νοσηλεύεται με διεισδυτικό στρεπτόκοκκο και τρίτος άνδρας από την περιοχή της Ηλείας.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΜΕΓΑΛΗ κυβερνοεπίθεση από την CIA τη Μοσάντ και τη ΜΙ6 στο τραπεζικό σύστημα του Ιράν!

15/8/2024      -      10.30

Μεγάλη κυβερνοεπίθεση από την CIA την Μοσάντ και τη ΜΙ6 δέχθηκε η Κεντρική Τράπεζα του Ιράν και άλλα τραπεζικά ιδρύματα στη χώρα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Iran International.

Οι χάκερς κυρίως της CIA προκάλεσαν μεγάλες δυσλειτουργίες στο τραπεζικό σύστημα του Ιράν, σε μια επίθεση που φέρεται να είναι η μεγαλύτερη κυβερνοεπίθεση στην ιστορία της χώρας.

Χάκερς της CIA υπέκλεψαν πληροφορίες που ανήκαν σε κατόχους λογαριασμών στη μεγαλύτερη τράπεζα του Ιράν, καθώς και σε άλλες, αναφέρει το δημοσίευμα.

Τα ισραηλινοναζιστικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν αργότερα ότι πράκτορες της Μοσάντ είχαν αναρτήσει ένα χαρτί σε μηχανές ATM στο Ιράν, το οποίο έγραφε: «Αγαπητοί πελάτες, είναι αδύνατο να κάνετε ανάληψη χρημάτων από αυτό το ΑΤΜ. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι όλος ο εθνικός προϋπολογισμός και οι πόροι του Ιράν έχουν διατεθεί στους πολέμους και οι διεφθαρμένοι θρησκευτικοί ηγέτες του καθεστώτος της Ισλαμικής Δημοκρατίας. Λυπούμαστε πολύ».