Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017

Πεμπτη 23 Νοεμβριου 2017


ΕΝΑΣ ΕΝΤΙΜΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ
Ο Ανδρέας Ιωσήφ ήταν ένας συντηρητικός δημοσιογράφος, που ξεκίνησε καριέρα στα είκοσι πέντε του από την "Εστία" και μετά τον πόλεμο ήταν διευθυντής της επίσης ακροδεξιάς εφημερίδας "Ελληνικόν Αίμα".
Ο άνθρωπος αυτός, έχοντας εξοργιστεί από τα εγκλήματα της παράταξής του στα χρόνια του Εμφυλίου, εξελέγη βουλευτής με την ΕΠΕΚ του Πλαστήρα στα 1950 και '51, θέλοντας να συμβάλλει στον τερματισμό των εκτελέσεων των ηττημένων κομμουνιστών.
Ο συντηρητικός Ανδρέας Ιωσήφ, έχοντας αναλάβει υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, ήταν ο μόνος που παραιτήθηκε μετά την εκτέλεση του Μπελογιάννη και των τριών συντρόφων του, το 1952. Αηδιασμένος, αποσύρθηκε οριστικά κι από την πολιτική.
Τον θυμήθηκα σκεφτόμενος διάφορους συριζαίους "δικαιωματικούς", που μαθαίνω πως πηγαινοέρχονται σε επισκέψεις στις φυλακές. Και δεν έχουν κάνει ούτε μια δήλωση κατά του νέου Σωφρονιστικού Κώδικα, που προωθεί ο μισογύνης φασίστας Κοντονής...
Δυστυχώς, δεν βρήκα κάποια φωτογραφία αυτού του έντιμου ανθρώπου. Ήταν σύζυγος της Μαρίας Ρεζάν και πέθανε αφανής το 2006.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



λοιπον σας ενημερωνω οτι οι ανάγκες στο Δήμο Μάνδρας εστιάζονται στα :
*Εσώρουχα
*Ξηρά Τροφή
*Σοκολάτες για τα παιδιά
*Απορρυπαντικά
*Πάνες*ολα τα νουμερα αλλα απο την εμπειρια μου με τους προσφυγες το πιο συνηθισμενο νουμερο ειναι το 4
*Σερβιέτες
*Χαρτί Υγείας
*Κάλτσες
ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ (παιρνουμε τηλ για να δουμε τις αναγκες σε τροφιμα,πραγματα,ρουχα,φαρμακα κτλ και τα στελνουμε ΔΩΡΕΑΝ και ΜΕ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟ ΣΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΠΟΥ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΤΙ ΠΕΡΙΕΧΕΙ)
***Ενημερωση απο το δημαρχείο Μανδρας για οσους θελουν να στείλουν κάποια πράγματα κ τρόφιμα στην διεύθυνση Διεύθυνση: Στρ. Ρόκκα 45, Μάνδρα 196 00 δημαρχείο Μανδρας Ειδυλλίας ... τηλ 2132014900
***να θυμησω ξανα οτι ειναι δωρεάν η αποστολή πακέτων βοήθειας μέσω του ΕΛΤΑ στη Μάνδρα Αττικής
Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου των ΕΛΤΑ, όλοι μπορούν να στέλνουν δωρεάν τη βοήθειά τους στους δοκιμαζόμενους κατοίκους της Δυτικής Αττικής, με απλά δέματα εσωτερικού, από τα ταχυδρομικά καταστήματα όλης της χώρας, από τις 20 μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2017.
Όλοι τώρα μπορούν να βοηθήσουν έμπρακτα, καταθέτοντας ένα ’’δέμα αγάπης’’ στο κοντινότερο ταχυδρομείο.
Τα δέματα πρέπει να έχουν προορισμό τις εξής περιοχές της ∆υτικής Αττικής:
Α) Μάνδρα
Β) Μαγούλα
Γ) Νέα Πέραμο
∆) Ελευσίνα και
Ε) Μέγαρα
να είναι βάρους μέχρι 20 κιλών, να είναι απλά δέματα εσωτερικού και οι αποστολείς να είναι φυσικά πρόσωπα.
Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο πλησιέστερο σε εσάς Ταχυδρομικό κατάστημα.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Έξω από τη συνέλευση των συμβολαιογράφων ΤΩΡΑ !
Κυβερνηση και επίορκοι μεγαλοσυμβολαιογράφοι υλοποιούν το σχέδιο των δανειστών για την υφαρπαγή των περιουσιών των Ελλήνων. Τι λέει το Σύνταγμα; Ποια στάση θα κρατήσουν αύριο οι ευσυνείδητοι συμβολαιογράφοι στην γενική τους συνέλευση ;
Η κυβέρνηση έχει αποδεχτεί το καθεστώς κατοχής και της κατάλυσης του ελληνικού Συντάγματος και βρίσκεται σε πλήρη και αγαστή συνεργασία με τους δανειστές της χώρας, αλλά και με το εγχώριο δοσιλογικό σύστημα, για να υλοποιηθεί το σχέδιο της υποδούλωσης της πατρίδας μας , αλλά και του ξεπουλήματος της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας του λαού μας με αφορμή ένα παράνομο και απεχθές Χρέος .
Όταν οι επίορκοι μεγαλοσυμβολαιογράφοι καταθέτουν προτάσεις βελτίωσης του νομοθετικού πλαισίου με σκοπό τη διασφάλιση της ομαλής διενέργειας των πλειστηριασμών, σε άμεση συνεργασία με τα συναρμόδια υπουργεία Δικαιοσύνης , Προστασίας του Πολίτη και του υφυπουργού παρά τον πρωθυπουργό, αυτό που κάνουν δεν είναι τίποτα άλλο από το να αποδέχονται το καθεστώς Κατοχής και την διενέργεια των παράνομων πλειστηριασμών.
Και αυτά όλα τα κάνουν ενώ γνωρίζουν πολύ καλά ότι, σύμφωνα με το Σύνταγμα κανένας δεν στερείται της ιδιοκτησίας του παρά μόνο όταν και όπως νόμος ορίζει.
Αυτό το όταν και όπως νόμος ορίζει, θέτει την ασπίδα στην παράνομη απώλεια της ιδιοκτησίας οποιουδήποτε σήμερα στη χώρα και καθιστούν παράνομο κάθε πλειστηριασμό ανεξάρτητα από το είδος της περιουσίας.
Γιατί αν στερηθεί κάποιος της ιδιοκτησίας του, ανεξάρτητα αν είναι μεγάλη ή μικρή, αυτό θα έχει γίνει σε καθεστώς υποτέλειας του ελληνικού κράτους, με νόμο των μνημονίων των δανειστών και σε καθεστώς κατοχής.
Ενός νόμου που δεν έγινε για χάρη της ωφέλειας και των συμφερόντων του ελληνικού λαού και του ελληνικού κράτους -άρθρο 28 του Συντάγματος- αλλά προς όφελος κάθε τρίτου δανειστή - εκβιαστή της Χώρας, μέσω της δανειακής εκβίασης και μάλιστα με την έξωθεν υπόδειξη της σχετικής νομοθέτησης.
Οι επίορκοι μεγαλοσυμβολαιογράφοι, ζητούν από τους υπουργούς της κατοχικής κυβέρνησης, να γίνουν νομοθετικές ρυθμίσεις που να διασφαλίζουν την ασφάλειά τους για την ομαλή διενέργεια των πλειστηριασμών, αντί να συμπαρασταθούν στο δράμα των Ελλήνων πολιτών.
Προτιμούν να πάρουν το μέρος της διασφάλισης των προνομίων τους ενώ ταυτόχρονα ζητούν οι άθλιοι και την ασφάλεια της σωματικής τους ακεραιότητας!!!
Αυτό βέβαια αφορά τους μεγάλοσυμβολαιογράφους.

Τι θα κάνουν όμως όλοι οι υπόλοιποι Συμβολαιογράφοι της χώρας;
Με ποιους θα συμπαραταχθούν; Ήρθε η ώρα να αποφασίσουν στην αυριανή τους συνέλευση .
Σε κάθε πόλεμο υπήρχαν αυτοί που αντιστάθηκαν στους κατακτητές και αυτοί που συνεργάστηκαν μαζί τους.
Μέσος δρόμος δεν υπάρχει !
Το Ε.ΠΑ.Μ. καλεί τους πραγματικούς Έλληνες συμβολαιογράφους να αναλογιστούν τον όρκο τους , το Σύνταγμα, το καθήκον τους , την αξιοπρέπειά τους και να κάνουν το χρέος τους !
Η πλειοψηφία του Ελληνικού λαού τους καλεί σε αγώνα μέχρι τελικής δικαίωσης για να ζήσει σε κράτος δικαίου ,σε κράτος ανεξάρτητο, δημοκρατικό και κυρίαρχο.
Τέλος, το Ε.ΠΑ.Μ. υπενθυμίζει την πάγια θέση του ότι: σε περίπτωση που αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας θα αποκαταστήσει τους νόμιμους ιδιοκτήτες στις ιδιοκτησίες τους όχι μόνο με εφαρμογή των διατάξεων που δεν εφαρμόζονται από τη δικαιοσύνη αλλά με συντακτική πράξη , για να υπάρξει άμεση αποκατάσταση!
Aθήνα 22/11/2017
Συντονιστικό Τομέα Κοινωνικών Δράσεων του Ε.ΠΑ.Μ.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σώμα φτιαγμένο από πηλό – Κεφάλι γεμάτο από σκατό
Νοτης Σφακιανακης
Σταχυολογούμε ενδεικτικά:
Δεν σκοτώθηκε κανείς στο Πολυτεχνείο…
Στη χούντα γίνονταν εκλογές…
Η Χρυσή Αυγή είναι η… αριστερά του σήμερα.
Ο Παπαδόπουλος έσωσε την πατρίδα μας…
Ο Θεοδωράκης έφτιαχνε τραγούδια μέσα στη χούντα ελεύθερα…
Επιβάλλεται να βγάζουμε τα λεφτά μας στο εξωτερικό (είπαμε «πατριωτισμός – «πατριωτισμός», αλλά…).
Εν ολίγοις: Το κατ’ έτος σχεδόν έθιμο των τηλεοπτικών ΜΜΕ τηρήθηκε και φέτος. Τούτη τη φορά από τον ΑNT1 όπου μέχρι πρόσφατα το σχετικό ρόλο είχε αναλάβει ο μαυρότρυπας Θέμος (γλίτσας) Αναστασιάδης. Τώρα τη σκυτάλη παρέλαβε ο Λιάγκας.
Εκεί, λοιπόν, στην εκπομπή του Λιάγκα (λίγο πριν και λίγο μετά από την ενασχόληση της εκπομπής του με το φλέγον ζήτημα: τα βυζιά της Κορινθίου) εμφανίστηκε ο γνωστός λαμέ χρυσαυγίτης που με το σύνηθες νυχτόβιο ύφος τριακοσίων πιθήκων επανέλαβε σε ακατάληπτα χρυσαυγίτικα τα «ιδεώδη» του.
Το «νέο» στοιχείο είναι ότι αυτή τη φορά δυσκολεύτηκε κάπως να κρύψει ότι μιλάει σαν ημιεπίσημος εκπρόσωπος των Μιχαλολιάκων και ιδιαίτερα ως «κολλητός» του Κασιδιάρη.
Κατά τα λοιπά επανέλαβε τα πομπώδη «πατριωτικά» και αστοιχείωτα, αναπαρήγαγε σαν ναζιστοπαπαγαλάκι τη θεωρία «άλλο ο Ρουπακιάς, άλλο η Χρυσή Αυγή» και κατέληξε να δηλώσει αφοσιωμένος ψηφοφόρος της ναζιστικής συμμορίας.
Με δυο λόγια, ουδεμία εξέλιξη. Όλα παραμένουν όπως τα περιγράφαμε από τον περασμένο Μάρτη



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Στο  σφυρι ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΕΥΑΘ, μεσα στο 2018. Στη βιτρινα ΟΤΕ, ΕΛΠΕ, ΔΕΠΑ.


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Μαρτυρια –σοκ «Υπηρχαν μεταναστες-εργατες που δεν τους ψαχνει κανεις». Φοβοι για περισσοτερους αγνοουμενους στη Μανδρα.


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Οι εφιαλτικες στιγμες μιας 30χρονης στο Αργος. «Με κυκλωσαν 20 ατομα και αρχισαν να με θωπευουν». Από τους ξαναμμενους Αφγανους και Πακιστανους τη εσωσαν τα αδερφια της.