Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Παρασκευη 29 Μαρτιου 2024


Δύο παλικάρια της ομάδας ΔΙΑΣ μετά από μια περιπετειώδη και πολύ επικίνδυνη καταδίωξη, συνέλαβαν τετραμελή σπείρα διαρρηκτων, που ρήμαζε τα βόρεια προάστια!!

Όμως μάλλον κακώς έπραξαν!!

Οι διαρρηκτες δέχτηκαν να επιστρέψουν τα κλοπιμαία και να αποκαταστήσουν τις ζημιές από τρεις διαρρήξεις και ο ανακριτής λόγω "καλής διαγωγής" τους άφησε ελεύθερους με περιοριστικούς όρους !!

Φυσικά δεν αμφισβητώ την κρίση του ανακριτή ...

Σίγουρα πρόκειται για καλά παιδιά ....που "δε θα το ξανακάνουν" ...και ίσως "να πεινούσαν και τα παιδάκια τους"!!

Και εννοειται ούτε ανησυχώ ...εδώ στα βόρεια που κατοικώ !!!

Απλά τυχαία...σκέφτηκα, να αλλαξω λίγο τη διαρρύθμιση του σπιτιού μου !!

Μετακίνησα ολα τα βαριά έπιπλα μπροστά στις πόρτες και τα παράθυρα ...και κάρφωσα σταυρωτά δύο πολύ ντιζάινατες σανίδες στην εξώπορτα του διαμερίσματος!!

Έτσι... για να χαρώ μια αλλαγή....ρε γμτ!!!

Σχολιο.- Και πιο νότια τα ίδια και χειρότερα !!!

Έδω δίπλα μας το ΑΤ το έχουν ρημάξει με μολότοφ (και περνάμε καθημερινά απεξω όχι τίποτα,αλλο) λιγο πιο κατω βγαίνουν λέει καίνε καμμια 10ρια αυτοκίνητα και ξαναμπαίνουν στην Πανεπιστημιουπολη όπου μπαίνουν βεβαιως βεβαιως και όσοι ληστευουν τα τριγύρω σπιτια η αστυνομία απλα τους κοιτάει λένε δεν μπορει να επεμβει άρα οι εντολές άνωθεν ομοίως



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Η αντιπολίτευση στη Βενεζουέλα δεν μπορεί να κατεβάσει υποψήφιους για τις προεδρικές εκλογές ; Ένα fake news που διαψεύστηκε


Πολιτικοί ηγέτες της Bενεζουελάνικης ακροδεξιάς , με επικεφαλής τη Μαρία Κορίνα Ματσάδο , κατήγγειλαν τις τελευταίες ημέρες ότι το Εθνικό Εκλογικό Συμβούλιο (CNE) δεν επέτρεψε στην αντιπολίτευση της Βενεζουέλας να εγγράψει υποψηφίους για τις προεδρικές εκλογές που θα διεξαχθούν στις 28 Ιουλίου αυτού του έτους.

Υπενθυμίζεται ότι στη Βενεζουέλα η αντιπολίτευση προκήρυξε προκριματικές εκλογές το 2023, οι οποίες διεξήχθησαν στις 22 Οκτωβρίου για την ανάδειξη του αντιπάλου του Νικολάς Μαδούρο στις εκλογές του 2024. Σε αυτές τις εκλογές, η Εθνική Πρωτοβάθμια Επιτροπή (CNP) ανακοίνωσε ότι η πολιτική ηγέτιδα  Μαρία Κορίνα Ματσάδο, ήταν  η νικήτρια που θα επέλεγε να διεκδικήσει την προεδρία της Βενεζουέλας στις εκλογές. 

Αλλά θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι για αυτήν την προκριματική εκλογή υπάρχουν ακόμα αμφιβολίες για το αν ήταν διαφανείς εκλογές ή όχι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των εκλογών της αντιπολίτευσης, ο πρώτος αντιπρόεδρος του Ενωμένου Σοσιαλιστικού Κόμματος της Βενεζουέλας (PSUV), Ντιοσντάδο Καμπέγιο,  , κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου παρουσίασε  αποδείξεις ότι κατά τη διάρκεια των προκριματικών εκλογών της αντιπολίτευσης υπήρξε εκλογική νοθεία, παρουσιάζοντας ως απόδειξη ένα ηχητικό αρχείο μεταξύ ενός ακτιβιστή της αντιπολίτευσης και ενός δημάρχου της πολιτείας  Μπολίβαρ.

Ο Καμπέγιο  διαβεβαίωσε ότι δεν το ηχητικό δεν έφτασε στα χέρια του από κάποιον "τσαβίστα", αλλά του το έστειλε άτομο από την "αντιπολίτευση που ανησυχεί για την κατάσταση αυτή" και συνέχισε λέγοντας ότι αυτό δεν συνέβη μόνο στην πολιτεία Μολίβαρ  αλλά ότι οι ψήφοι χειραγωγήθηκαν και σε άλλα μέρη της χώρας. "Δεν εκπλήσσομαι που η αντιπολίτευση το κάνει αυτό", είπε.


  Η  Μαρία Κορίνα Ματσάδο έχει αποκλειστεί   

Ανεξάρτητα όμως από το αποτέλεσμα των προκριματικών εκλογών, η Mαρία Κορίνα Ματσάδο, παρά το γεγονός ότι ήταν "η νικήτρια", δεν μπορούσε να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία της Δημοκρατίας.

Η πολιτική ηγέτιδα απαγορεύεται επί του παρόντος να κατέχει δημόσια και πολιτικά αξιώματα για 15 χρόνια. Η απόφαση αυτή επικυρώθηκε στις 26 Ιανουαρίου από το Ανώτατο Δικαστήριο της Βενεζουέλας (TSJ) επειδή η  Ματσάδο  εμπλέκεται σε διάφορες πράξεις που  πλήτουν  την ειρήνη και την κυριαρχία του έθνους. 

Η ποινή που εκδόθηκε από το δικαστικό σώμα φέρει τον αριθμό πρωτοκόλλου 2023-0461 της απόφασης αριθ. 01-00-0000285 της 16ης Σεπτεμβρίου 2021.


 Εγκλήματα που προκάλεσαν τον αποκλεισμό της Μαρίνα Κορίνα Ματσάδο  

Συμμετείχε στο σχέδιο διαφθοράς με τον Χουάν Γουαιδό, διευκολύνοντας τον αποκλεισμό της χώρας.

Συμμετείχε στη λεηλασία των εταιρειών και του πλούτου της Βενεζουέλας, συμπεριλαμβανομένων των CITGO, Monómeros και 31 τόνων χρυσού στο Λονδίνο.

Ζήτησε τον αποκλεισμό μαζί με τον Γουαιδό και έτσι δημιούργησε την κατάσχεση 4 δισεκατομμυρίων δολαρίων, που βρίσκονταν στο διεθνές τραπεζικό σύστημα.

Ζήτησε κυρώσεις και αποκλεισμούς εις βάρος της υγείας των κατοίκων της Βενεζουέλας.

Παραβίασε τις διατάξεις του άρθρου 191 του Συντάγματος της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας, αποδεχόμενος να είναι εκπρόσωπος του Παναμά στον Οργανισμό Αμερικανικών Κρατών (ΟΑΚ).

Εν προκειμένω, πρέπει να σημειωθεί ότι η αποκλεισθείσα Μαρία Κορίνα Ματσάδο παρεδωσε τις εταιρείες CITGO Holding, INC και CITGO Petroleum Corporation "αξίας περίπου 34 δισεκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ στην καναδική εταιρεία Crystallex, έναντι 1,5 δισεκατομμυρίου δολαρίων ΗΠΑ".

Έτσι, ο προαναφερόμενος φάκελος υπογραμμίζει ότι η Ματσάδο  "προκάλεσε ζημία στην εθνική κληρονομιά ύψους 32 δισεκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ".


 Εμφανίζεται  η Κορίνα Γιόρις

Την περασμένη Παρασκευή 22 Μαρτίου, η Μαρία Κορίνα Ματσάδο, αποδεχόμενη τελικά ότι δεν μπορεί να διεκδικήσει την προεδρία της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας και αναγνωρίζοντας τον αποκλεισμό της, αποφάσισε να ανακοινώσει επιτέλους ποιος θα είναι ο "αντικαταστάτης" υποψήφιός της για τις εκλογές της 28ης Ιουλίου.

Αξίζει όμως να θυμηθούμε ότι "Hasta el final" (Μέχρι το τέλος) , ήταν το σύνθημα που διατυμπάνιζε η Ματσάδο τους τελευταίους μήνες, αλλά το απόγευμα της 22ας Μαρτίου ανακοίνωσε ότι η Κορίνα Γιόρις ήταν η "υποκατάστατη" υποψήφιά της.

"Αυτό το άτομο είναι εδώ μαζί μας και θα την παρουσιάσω. Το πρόσωπο αυτό είναι η Δρ Κορίνα Γιόρις ", δήλωσε η Μαρία Κορίνα Ματσάδο κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στα εθνικά και διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Αυτό είναι επίσης κάτι περίεργο, η Ματσάδο  διαβεβαιώνει ότι υπάρχει δικτατορία στη Βενεζουέλα, αλλά πώς γίνεται σε μια χώρα όπου υπάρχει δικτατορία να μπορείς να εκφράζεσαι χωρίς κανένα πρόβλημα μπροστά σε τόσα πολλά μέσα ενημέρωσης;

Αφού λοιπόν έμαθε την ανακοίνωση της Ματσάδο για την Κορίνα Γιόρις, η διεθνής αναλύτρια Ιντιρα Ουρμπανέχα, στις 22 Μαρτίου, υπενθύμισε ότι η "αντικαταστάτρια" της Μαρία Κορίνα Ματσάδο υποστήριξε την απόπειρα πραξικοπήματος της 30ής Απριλίου 2019. "Κάναμε κακή αρχή", ανέφερε η Ουρμπανέχα, σε ανάρτηση στο προφίλ της στο X.

Τότε, η Κορίνα Γιόριτς σε δημοσίευμά της είχε αναφέρει: "Δεν πρόκειται για πραξικόπημα! Είναι η αποκατάσταση του κράτους δικαίου. Πρέπει να το επαναλάβουμε μέχρι να τους μαρκάρουμε σαν τα βοοειδή. Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε να επιβληθεί και πάλι η αντίληψη του 2002, όταν η εξέγερση χαρακτηρίστηκε πραξικόπημα".

Μετά την υπενθύμιση αυτού του δημοσιεύματος, η αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κορίνα Γιόριτς το διέγραψε από το προφίλ της στο λογαριασμό της Χ.


Υποψήφιοι της αντιπολίτευσης εγγεγραμμένοι για τις προεδρικές εκλογές

Η διαδικασία εγγραφής των υποψηφίων στο Εθνικό Εκλογικό Συμβούλιο (CNE) ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα 25 Μαρτίου. Τμήματα της ακροδεξιάς της Βενεζουέλας ισχυρίζονται ότι η αντιπολίτευση δεν έχει υποψηφίους για να διεκδικήσει την προεδρία της Βενεζουέλας έναντι του κυβερνητικού υποψηφίου, που έχει προτείνει το Ενωμένο Σοσιαλιστικό Κόμμα της Βενεζουέλας (PSUV), Νικολάς Μαδούρο.

Ωστόσο, την Τρίτη 26 Μαρτίου, ο πρόεδρος του CNE, Έλβις Αμορόσο, σε μια αξιολόγηση της διαδικασίας υποβολής υποψηφιοτήτων για τις προεδρικές εκλογές της 28ης Ιουλίου, ανακοίνωσε ότι οι υποψήφιοι είναι 13,   εκ των οποίων 12 από την αντιπολίτευση.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ

Εντείνει τον αντικομμουνισμό και την καταστολή η κυβέρνηση Μαδούρο

Με απαράδεκτες διαδικασίες αποκλείστηκε ο υποψήφιος που στήριζε το ΚΚ Βενεζουέλας

Συνεχίζοντας την εντεινόμενη καταστολή απέναντι στο ΚΚ Βενεζουέλας και τις λαϊκές δυνάμεις που αποκαλύπτουν και αντιπαλεύουν την αντιλαϊκή πολιτική της, η σοσιαλδημοκρατική κυβέρνηση της Βενεζουέλας του Προέδρου N. Μαδούρο μέσω του ελεγχόμενου από αυτήν Εθνικού Εκλογικού Συμβουλίου, προχώρησε την Τετάρτη στον αποκλεισμό από τις προεδρικές εκλογές στις 28 Ιούλη, του υποψηφίου που θα στήριζε το ΚΚ Βενεζουέλας, του δημοσιογράφου και συνδικαλιστή Μανουέλ Ισίδρο Μολίνα.

Με ευθύνη της κυβέρνησης η υποψηφιότητα Μολίνα μπλοκαρίστηκε στο ηλεκτρονικό σύστημα που προβλέπεται για την εγγραφή των υποψηφιοτήτων, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να εγγραφεί.

Νωρίτερα ο Ν. Μαδούρο είχε προχωρήσει στη γνωστή προβοκάτσια ότι τον στηρίζει το ΚΚ Βενεζουέλας, όπως θέλει να εμφανίζει το ψευδεπίγραφο μόρφωμα που διαμόρφωσε με δικούς του μισθοφόρους, μετά από απόφαση του ελεγχόμενου Ανώτατου Δικαστηρίου.

Σε ανακοίνωσή του το ΠΓ του ΚΚ Βενεζουέλας ενημέρωσε ότι όχι μόνο δεν στηρίζει τον Μαδούρο, αλλά κατήγγειλε τη «φάρσα» αυτή, όπως είχε καταγγείλει και την επέμβαση στα εσωτερικά του τον Αύγουστο του 2023, με την απαράδεκτη δικαστική απόφαση που του αφαιρούσε το όνομα του Κόμματος και το δικαίωμα συμμετοχής στις εκλογές. Το δικαστήριο τότε είχε αναγνωρίσει ως «ΚΚ Βενεζουέλας» το μόρφωμα που έστησε η κυβέρνηση με ελάχιστα διαγραμμένα μέλη του ΚΚ και κυρίως με στελέχη του κυβερνώντος κόμματος PSUV.

Ο Μ. Ι. Μολίνα, επικεφαλής του Λαϊκού Εναλλακτικού Κινήματος, είχε αποφασιστεί στις 17 Μάρτη στην Πανεθνική Συνδιάσκεψη, το καταστατικό όργανο του Κόμματος, να προταθεί ως υποψήφιος. Στην απόφαση της συνδιάσκεψης σημειωνόταν ακόμα: «Προτείναμε επίσης να εργαστούμε για την ανασυγκρότηση των αυθεντικών δημοκρατικών, πατριωτικών, αντιιμπεριαλιστικών και επαναστατικών δυνάμεων, για να αντιμετωπίσουμε τα εμπόδια που έχει επιβάλει η άρχουσα ελίτ για να προσκολληθεί στην εξουσία».

Την Τετάρτη σε συνέντευξη Τύπου ο Οσκαρ Φιγκέρα, ΓΓ της ΚΕ του ΚΚ Βενεζουέλας, και ο Μ. Ι. Μολίνα κατήγγειλαν τη νέα αυτή αντιδημοκρατική ενέργεια της κυβέρνησης Μαδούρο.

Ο Φιγκέρα τόνισε: «Με ή χωρίς εγγεγραμμένο υποψήφιο, θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε στην Εναλλακτική Λαϊκή Συνέλευση, στην Εθνική Συνάντηση για την Προάσπιση των Δικαιωμάτων του Λαού και στους διάφορους χώρους που χτίζονται για την ανασύνταξη των λαϊκών δυνάμεων που αντιμετωπίζουν τους δύο πόλους που ευθύνονται για την καταστροφή του λαού μας: Την αστική κυβέρνηση του Ν. Μαδούρο και αυτόν των δεξιών δυνάμεων που ομαδοποιούνται στην αντιπολίτευση, με πολιτικό πρόγραμμα που βρίσκεται στην ίδια κατεύθυνση με αυτό που αναπτύσσει ο Πρόεδρος Μαδούρο».

Και κατέληξε ότι παρά την απαγόρευση συμμετοχής στις εκλογές, «το κόμμα είναι εδώ, με τα μαχητικά μέλη του, την αξιοπρέπειά τους ψηλά, υπερασπιζόμενο τα ιστορικά συμφέροντα των εργαζομένων και του λαού μας».

Ο Μ. Ι. Μολίνα κατήγγειλε επίσης: «Είμαστε θύμα βίαιης, αντιδημοκρατικής και περιοριστικής διαχείρισης του συνταγματικού δικαιώματος στην πολιτική συμμετοχή από μια αδίστακτη κυβέρνηση που δεν είχε περιορισμό στον αποκλεισμό διαφόρων δυνάμεων και υποψηφίων από αυτήν την εκλογική διαδικασία». Αναφέρθηκε ακόμα στα «προκατασκευασμένα κόμματα μιας νύχτας» και τον περιορισμό των πολιτικών ελευθεριών στη Βενεζουέλα και κατήγγειλε ότι «περίπου 300 οργανώσεις με πολιτικούς σκοπούς έχουν γίνει αντικείμενο επέμβασης από το Εθνικό Εκλογικό Συμβούλιο».

Διάφορα «παιχνίδια» με την αστική αντιπολίτευση

Την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση Μαδούρο αποκλείει την πραγματική εργατική αντιπολίτευση και συνεχίζει τις διώξεις αγωνιστών συνδικαλιστών όπως στη σιδηρουργία SIDOR, κάνει διάφορα «παιχνίδια» με συγκεκριμένες δυνάμεις της αστικής αντιπολίτευσης.

Από τις εκλογές αποκλείστηκαν δικαίως γιατί ήταν καταδικασμένες από τα αστικά δικαστήρια για το πραξικόπημα του 2019 η υποψήφια Μαρία Κορίνα Ματσάδο και η αντικαταστάτριά της, Κορίνα Γιόρις. Την ίδια ώρα, ωστόσο, ο Ενρίκε Μάρκες και ο Μανουέλ Ροσάλες, κυβερνήτης της βορειοδυτικής πετρελαιοπαραγωγού πολιτείας Σούλια, που δεν έχουν την επίσημη υποστήριξη της αντιπολιτευόμενης Δημοκρατικής Ενωτικής Πλατφόρμας, κατάφεραν να εγγραφούν ως υποψήφιοι.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ένοχος ο Μίχος για όλες τις κατηγορίες (βιασμό, μαστροπεία κλπ.), εκτός από μια (της εμπορίας ανηλίκου), αθώα η μητέρα της 12χρονης για όλες τις κατηγορίες εκτός μόνο μιας, της εκβίασης σε βαθμό πλημμελήματος.

Δηλαδή το δικαστήριο... δεν εντυπωσιάστηκε από την εισαγγελική πρόταση!

Φυσικά υπάρχει κι ο δεύτερος βαθμός δικαιοδοσίας για τον Μίχο και επίσης δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει έφεση από τον εισαγγελέα εναντίον της αθώωσης της μητέρας (μπορεί αν δεν είναι ομόφωνη, αν είναι ομόφωνη δεν μπορεί). Δεν τελείωσαν όλα δηλαδή. 

Αλλά η απόφαση είναι ένα δείγμα ότι τα γάλατα σφίγγουν σιγά - σιγά για το κουλοκύκλωμα.

Σχολιο.- Δεν ήθελε κ άλλο ανοιχτό μέτωπο η κυβέρνηση,δεν κατάφερε να τον βγάλει λάδι..

Καιρός να μιλήσει!

Σχολιο.- αποκλείεται να μιλήσει.

Σχολιο.- Φίλε μου καλέ!! Ο λύκος κι αν εγέρασε.......

Τα μετέθεσαν..στην έφεση!!

Σχολιο.- Και ενοχος να βγει θα φαει μια τιμωρια της πλακας και στο 1/3 θα ναι εξω.για τα ματια του κοσμου.

Σχολιο.- Καλώς τον μαλάκα υποστηριχτή της κυβέρνησης. Μήπως έχεις υπόψη σου ποιοι ήταν αυτοί που όλους αυτούς τους μήνες έβαλαν πλάτη στο κορίτσι και την οικογένειά του; Μήπως ξέρεις ποιοί ήταν εκεί όταν η οικογένεια δέχονταν απειλές σε όλα τα επίπεδα; Μήπως έχεις ακούσει ότι μπράβοι κατάφεραν να μπουν στο σπίτι της μικρής και χτυπήσουν μέλη της οικογένειας της γιατί σε μι τόσο σοβαρή υπόθεση ο βασικός μάρτυρας του δεν είχε καμία απολύτως προστασία από το επίσημο κράτος; Αν δεν τα ξέρεις αυτά καλύτερα να μην αραδειαζεις μπούρδες....

Σχολιο.- Η κατακραυγή έπιασε τόπο. Όπως με τα Τέμπη. Όπως τον Απρίλιο του 2008.

Σχολιο.- Τι διαφορά έχει η μαστροπεια από την εμπορία δεν καταλαβαίνω



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αίσθηση προκάλεσε η δήλωση Μητσοτάκη, πως οι δημοσιογράφοι πριν δημοσιέυσουν κάτι: «Κατά κανόνα παίρνουν τηλέφωνο να ρωτήσουν ποια είναι η άποψη της κυβέρνησης»!

29/3/2024

Αίσθηση προκάλεσε σε πολλούς χρήστες στο διαδίκτυο η δήλωση του Μητσοτάκη «κατά κανόνα παίρνουν τηλέφωνο (οι δημοσιογράφοι) να πουν ποια είναι η άποψη της κυβέρνησης. Αυτοί έκριναν ότι έπρεπε να ενημερώσουν την αντιπολίτευση»! κάτι που όπως φαίνεται ήταν γνωστό μόνο στους πολιτικούς, καθώς δεν είδαμε την αντιπολίτευση να αντιδρά σε αυτή την αποκάλυψη…

Κούλης: "Κατά κανόνα οι εφημερίδες πρέπει να ενημερώνουν την κυβέρνηση πριν δημοσιεύσουν κάτι. Όχι την αντιπολίτευση!" 

Ποια θέση 107; Σε λίγο μας βλέπω τελευταίους σε όλο τον κόσμο στη λίστα ελευθερίας του Τύπου. Κάτω κι από τη Ρωσία.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στα πούπουλα έπεσε ο μεγαλοαπατεώνας Sam Bankman-Fried ο οποίος υπήρξε ο εγκέφαλος μιας από τις μεγαλύτερες χρηματοοικονομικές απάτες όλων των εποχών. Αν και οι 7 κατηγορίες για τις οποίες καταδικάστηκε επέσυραν πάνω από 100 χρόνια φυλακή, τελικά αποφασίστηκε να τιμωρηθεί με μόλις 25. 

Προφανώς θα έπαιξε κάποιο ρόλο το γεγονός ότι στο απόγειο της "καριέρας" του ως χρηματιστής κρυπτονονισμάτων, ο φέρελπις αυτός νέος ήταν και οπαδός του λεγόμενου "αποτελεσματικού αλτρουισμού" (effective altruism), μια ιδεολογία του "προοδευτικού χώρου" που θα μπορούσε να συνοψιστεί στο πώς να εκμεταλλεύεται κανείς τις γνώσεις του ώστε να καταφέρει να δώσει "όσα περισσότερα, σε όσους περισσότερους". 

Βέβαια, στην πράξη ο Sam κατάφερε να καταχραστεί γύρω στα δέκα δις δολάρια από τους χιλιάδες άτυχους πελάτες του, για να τα δώσει μόνο σε έναν στενό κύκλο συνεργατών και προσεκτικά επιλεγμένους πολιτικούς κυρίως του Δημοκρατικού κόμματος, αλλά ως γνωστόν η θεωρία είναι δύσκολο να εφαρμοστεί στην πράξη. Εξάλλου, όπως διαβεβαίωσε και το Δικαστήριο κατά την απολογία του, "όλα αυτά ήταν ένα στιγμιαίο λογιστικό λάθος" το οποίο μάλιστα ...έγινε και εν άγνοια του! 

Το καλύτερο όμως με τον "αποτελεσματικά δικαιωματιστή" Sam, είναι ότι έχοντας δωρίσει εντελώς αφιλοκερδώς τεράστια ποσά στα επιτελεία των Δημοκρατικών, στην συνέχεια συμμετείχε μαζί τους και σε πολιτικές πρωτοβουλίες ώστε να προωθηθεί η κατάλληλη νομοθεσία που θα "θωράκιζε την αξιοπιστία του χώρου", πράγμα απολύτως λογικό, αφού αν δεν βάλεις τον λύκο να φυλάει τα πρόβατα ποιον θα βάλεις; Κανέναν άσχετο; 

Αλλά ας μην χάνουμε εντελώς τις ελπίδες μας. Ο Sam ήδη έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για έφεση, οπότε υπάρχουν ακόμα ελπίδες να ανατραπεί αυτή η ολοφάνερα άδικη απόφαση που προκαλεί το περί δικαίου αίσθημα της κοινωνίας. Ας ευχηθούμε σύντομα ο στενός συνεργάτης του Joe Byden να βγει από την φυλακή και να συνεχίσει την επιτυχημένη του καριέρα πιο αποτελεσματικά, ώστε να δοθούν ακόμα περισσότερα, και σε έστω και οριακά περισσότερους από την προηγούμενη φορά. 



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ένα χρόνο και κάτι ψιλά από την κρατική δολοφονία των Τεμπών, βουλευτές, υπουργοί, στελέχοι, παρατρεχάμενοι, παπαδαριό, εισαγγελείς και δημοσιογράφοι, όλοι αυτοί δηλαδή που συγκροτούν μία πολύ όμορφη εγκληματική οργάνωση, δολοφονούν ξανά και ξανά τα παιδιά που χάθηκαν καθώς και τις οικογένειες τους κάθε μέρα.

Αν κάτσω να γράψω τις καθημερινές δηλώσεις που κάνουν θα γράψω τριλογία, η οποία άνετα θα μπορούσε να παιχτεί στο Netflix αλλά δεν θα ήθελα να πάρω τη δόξα του Κυριάκου Μητσοτάκη του οποίου η φανταστική πορεία του από το πέρασμα της χωματερής θα γίνει σίγουρα επιτυχημένη σειρά.

Αναρωτιέται βέβαια κανείς πως είναι δυνατόν ύστερα από μία τέτοια δολοφονία κάποιοι και κάποιες να μας κουνάνε το δάχτυλο, αλλά για όσους δεν γνωρίζουν έτσι λειτουργούν οι συμμορίες.

Όταν αντιληφθούν ότι κάποιοι προσπαθούν να δικαιωθούν για τις ζωές που αφαίρεσαι η συμμορία, η συμμορία θα προσπαθήσει να τους ξανασκοτώσει.

Ξανά και ξανά μέχρι να πάψουν να προσπαθούν.

Μερίδα της εκκλησίας όπου βρεθεί και όπου σταθεί μας κάνει υποδείξεις λέγοντας ότι με τις φωνές και τα ουρλιαχτά δεν τιμάς τους νεκρούς.

Μερίδα της δικαιοσύνης μας σπρώχνει προς την εκκλησία λέγοντας ότι η ζωή συνεχίζεται και μία επίσκεψη στον οίκο του Θεού θα μας έκανε καλό.

Ο Άρης ο Πορτοσάλτε μας μιλάει για θυσίες και μας λέει ότι οι 1.300.000 υπογραφές που μάζεψε η Καρυστιανού είναι γελοιότητες,

Ο Καραμανλής μας κουνάει το δαχτυλάκι του λέγοντας ότι ο πόνος πρέπει να είναι βουβός και ότι όποιος έχει αποδείξεις για την ενοχή του να του της πάει.

Ο Άδωνις ο Γεωργιάδης απευθύνεται προς τις οικογένειες των θυμάτων λέγοντας τους ότι αν σας ευχαριστεί να με βρίζετε για να νιώθετε καλά να το κάνετε και ο υπουργός δικαιοσύνης, ο πρώην Πασόκος Φλωρίδης και νυν Νεοδημοκράτης μας τονίζει ότι όποιος μιλάει για μπαζώματα είναι για τα μπάζα.

Ο ναΖιάρης Βορίδης κουνάει χέρια πόδια στη Βουλή και αποκαλεί τις αποκαλύψεις γελοιότητες και χυδαιότητες, ο Μητσοτάκης διακοπάρει μεταξύ όασης Σίβας και καλλιστεία Καναδά, η χώρα είναι προτελευταία στην Ευρώπη σε αγοραστική δύναμη, αλλά δεν φτάνει που πολλοί άνθρωποι δεν έχουν να φάνε ούτε αυτοί ούτε τα παιδιά τους, δεν μπορούν ούτε να φωνάξουν για να βρουν το δίκιο τους για τους δικούς τους ανθρώπους που δολοφονήθηκαν. 

Έτσι αντιμετωπίζει μία εγκληματική οργάνωση τον θάνατο παιδιών.

Έτσι αντιμετωπίζει μία εγκληματική οργάνωση τις οικογένειες των χαμένων ανθρώπων που προσπαθούν να δικαιώσουν τα παιδιά τους για τον άδικο χαμό τους.

Είναι γελοιότητες η συγκέντρωση υπογραφών, κακώς φωνάζουν οι συγγενείς και οι οικογένειες των θυμάτων, δεν έγινε μπάζωμα, η εμπορική δεν κουβαλούσε τίποτα ύποπτο, ο σιδηρόδρομος λειτουργούσε άψογα και ήταν ντροπή να μιλάμε για ασφάλεια.

Έτσι αντιμετωπίζει η συμμορία την Καρυστιανού και την παρέα της.

Έτσι αντιμετωπίζει η εγκληματική οργάνωση τους πολίτες αυτής της χώρας που το στομάχι τους έχει γίνει κόμπος ένα χρόνο τώρα.

Λες και δεν μας έφταναν τα προηγούμενα "ατυχήματα" και "δυστυχήματα" αλλά πρέπει να το καταπιούμε και αυτό.

Θέλατε τη Καρυστιανού να πηγαίνει στις εκκλησίες και να προσεύχεται βουβά. 

Θέλατε αυτή τη Μάνα να φτιάχνει πρόσφορα και να κλαίει σιωπηλά στην εκκλησία εις μνήμη.

Θέλατε όλες τις οικογένειες των θυμάτων να ζει στο σκοτάδι.

Σας έχω νέα. Η Καρυστιανού εκπέμπει φως. Όπως και όλη της η παρέα. Και το σκοτάδι που είστε εσείς το φως το τρέμει.

Και δίπλα στη Καρυστιανού και όλη της τη παρέα είναι τα παιδιά τους και όλοι αυτοί που χάθηκαν άδικα γιατί εσείς κοστολογείτε μία ανθρώπινη ζωή όσο ένα εισητήριο.

Εν τω μεταξύ, ένα χρόνο μετά η κατάσταση στον σιδηρόδρομο παραμένει εντελώς η ίδια, αλλά ας αφήσουμε την Ελληνική Δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της η οποία δουλειά της είναι να κουνάει το δάχτυλο και να κάνει υποδείξεις στην Ευρωπαία εισαγγελέα η οποία τους έχει στήσει σε μία γωνία με σηκωμένο το ένα πόδι και άρχισε να μοιράζει πρόστιμα εκατομμυρίων.

Για αρχή. Έπεται και συνέχεια.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μια ομάδα ερευνητών έχει αναπτύξει ένα «ισχυρό νέο εργαλείο στην τεχνητή νοημοσύνη» (AI) που μπορεί να προβλέψει εάν κάποιος είναι ή δεν είναι πιθανό να κάνει εμβόλιο COVID-19.

Σύμφωνα με το Πανεπιστήμιο του Σινσινάτι, το νέο εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης «χρησιμοποιεί ένα μικρό σύνολο δεδομένων από δημογραφικές και προσωπικές κρίσεις, όπως η αποστροφή στον κίνδυνο ή την απώλεια» για να εντοπίσει μοτίβα «κρίσης ανταμοιβής και αποστροφής» στους ανθρώπους που μπορεί να βοηθήσουν στην εξήγηση της προθυμίας κάποιου να εμβολιαστεί.

Δεν θέλετε εμβόλιο; Νέο εργαλείο AI θα σας βρει

Αυτό συμβαίνει στην πραγματικότητα.

Μια ομάδα ερευνητών έχει αναπτύξει ένα «ισχυρό νέο εργαλείο στην τεχνητή νοημοσύνη» (AI) που μπορεί να προβλέψει εάν κάποιος είναι ή δεν είναι πιθανό να κάνει εμβόλιο COVID-19.

Σύμφωνα με το Πανεπιστήμιο του Σινσινάτι, το νέο εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης «χρησιμοποιεί ένα μικρό σύνολο δεδομένων από δημογραφικές και προσωπικές κρίσεις, όπως η αποστροφή στον κίνδυνο ή την απώλεια» για να εντοπίσει μοτίβα «κρίσης ανταμοιβής και αποστροφής» στους ανθρώπους που μπορεί να βοηθήσουν στην εξήγηση της προθυμίας κάποιου να εμβολιαστεί.

Οι ερευνητές παρουσίασαν τα ευρήματά τους σε μια μελέτη που δημοσιεύθηκε την Τρίτη στο Journal of Medical Internet Research, Public Health and Surveillance.

Τα ευρήματα της μελέτης «θα μπορούσαν να έχουν ευρείες εφαρμογές για την πρόβλεψη της ψυχικής υγείας και να οδηγήσουν σε πιο αποτελεσματικές εκστρατείες δημόσιας υγείας», ανέφερε το πανεπιστήμιο.

Σύμφωνα με τη μελέτη, «Παρά τις εντολές εμβολίων COVID-19, πολλοί επέλεξαν να παραιτηθούν από τον εμβολιασμό, εγείροντας ερωτήματα σχετικά με την ψυχολογία που διέπει τον τρόπο με τον οποίο η κρίση επηρεάζει αυτές τις επιλογές».

Οι ερευνητές ισχυρίζονται ότι τα ευρήματά τους «καταδεικνύουν την υποκείμενη σημασία των μεταβλητών κρίσης για την επιλογή και την πρόσληψη εμβολίων, υποδηλώνοντας ότι η εκπαίδευση και τα μηνύματα για τα εμβόλια μπορεί να στοχεύουν σε διαφορετικά προφίλ κρίσης για τη βελτίωση της πρόσληψης».

Ωστόσο, επικριτές όπως ο Brian Hooker, Ph.D., επικεφαλής επιστημονικός υπεύθυνος για την Άμυνα της Υγείας των Παιδιών, δήλωσε ότι η νέα τεχνολογία συνεπάγεται ότι όσοι αμφισβητούν τα εμβόλια έχουν προβλήματα ψυχικής υγείας:

«Το όλο συμπέρασμα εδώ είναι ότι η μη συμμόρφωση με το πρότυπο φροντίδας της κυβερνητικής μηχανής προπαγάνδας καθιστά κάποιον κάποιο είδος ψυχικής περίπτωσης ή ακραία ακραία περίπτωση. Το όλο θέμα θυμίζει έναν Θαυμαστό Νέο Κόσμο όπου δυνητικά μη συμμορφούμενα άτομα στοχοποιούνται με μηνύματα που βασίζονται στον φόβο και τον παραλογισμό».



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Δεν πεθαίνουν απλά νέοι, πεθαίνουν οι υγιείς που δουλεύουν»! Η φράση που «πάγωσε» τον Τάκερ, 

Τι κοινωνία φτιάχνουν

Ο Pierre Kory είναι ένας Αμερικανός γιατρός εντατικής θεραπείας που κέρδισε την προσοχή κατά την διάρκεια της στημένης πλανδημίας κοβιντ για την υποστήριξη της ευρείας χρήσης εκτός ετικέτας ορισμένων φαρμάκων ως θεραπείες για τον κοβιντ, ως πρόεδρος και συνιδρυτής της Front Line κοβιντ 19 Critical Care Alliance.

Σε μία σοκαριστική παρέμβασή του στον Αμερικανό δημοσιογράφο, Τάκερ Κάρλσον, ανέφερε πως πλέον δεν πεθαίνουν απλά οι νέοι, αλλά οι πιο υγιείς και πιο δουλευταράδες!!!

ΤΙ κοινωνία φτιάχνεται λοιπόν;;; Τι θα απομείνει στο τέλος;;; Γιατί πεθαίνουν όλοι αυτοί;;;

Όπως είπε ο επιστήμονας:

«Ακόμη πιο ανησυχητικό με τα δεδομένα είναι, το ποιος πεθαίνει!

Δεν είναι οι ηλικιωμένοι! Νέοι άνθρωποι. Αυτό το οποίο τα δεδομένα κραυγάζουν είναι ότι, όχι μόνο πεθαίνουν νέοι άνθρωποι, αλλά οι πιο υγιείς και περισσότερο οι εργαζόμενοι! 

Οπότε ο εργαζόμενος αποτελεί τώρα επικίνδυνο παράγοντα θνησιμότητας».



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το Al Jazeera δημοσιεύει αποκλειστικά πλάνα που δείχνουν τις ισραηλινές δυνάμεις κατοχής να εκτελούν Παλαιστίνιους πολίτες που προσπαθούν να περάσουν στη βόρεια Γάζα. 

Ισραηλινοί στρατιώτες καταδίωξαν έναν Παλαιστίνιο που κρατούσε λευκή σημαία, πυροβολώντας τον μέχρι θανάτου, και εκτέλεσαν έναν άλλο πολίτη που πλησίαζε ειρηνικά το σημείο ελέγχου. 

Τα πλάνα αποκαλύπτουν ισραηλινές μπουλντόζες να θάβουν και τα δύο πτώματα κάτω από σωρούς μπάζων στην περιοχή.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



" Η ΑΥΛΗ του Δημοσθένη"_Ομάδα Διατήρησης Παραδοσιακών Σπόρων

....δεν υποστελλουμε την σημαια της ΑΥΛΗΣ...

Ειμαστε εδω στην εδρα της ΑΥΛΗΣ και συνεχιζουμε αφου δεν υποστελλουμε την σημαια της ΑΥΛΗΣ.

Συνεχιζουμε να κανουμε σπορεια απο διαφορες ποικλιες ντοματας .

Οι μελιτζανες ηδη εχουν φυτρωσει και ανατπυσονται κανονικα ενω αρχισαν να φαινονται και οι πρωτες πιπεριες.

Θα ετοιμασουμε σποροφυτα τα οποια και θα χαρισουμε στις φιλες,φιλους και μελη που θα ρθουν να μας βοηθησουν οταν θα βαλουμε ενα-ενα τα σποροφυτα σε ατομικα κυπελα καθως και στις γιορτες που θα κανουμε στα Γρεβενα,στην Λιμνη Πλαστηρα στις Ναιαδες αλλα και στην μεγαλη κεντρικη γιορτη μας που θα γινει στην ΑΘΗΝΑ.

...........συνεχιζουμε.............

...........μπορουμε........γιατι θελουμε



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μπορεί να πει κάποιος, πότε στο παρελθον είχαν κλείσει τις τράπεζες για 4 μέρες λόγω του καθολικού Πάσχα;

Ποτέ, απ' όσο θυμάμαι.

Είναι προφανές πως κάτι έχει αλλάξει ριζικά στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα. Ελέγχεται πλέον από τα "κεντρικά" και αποτελεί παρακολούθημα των κεντρικών ευρωπαϊκών τραπεζών.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Одесса , Οδησσός!!! Η γενέτειρα της «Φιλικής Εταιρίας»!!!

Στην Οδησσό δεν συστήθηκε μόνο η «Φιλική Εταιρία» που οργάνωσε την επανάσταση του 1821! 

Εδώ γίνεται αναφορά σε δεκάδες ελληνικά ονόματα, διπλωματών, επιστημόνων, εμπόρων βιομηχάνων που μεγαλούργησαν στην πόλη της Μεγάλης Αικατερίνης με την ελληνική ονομασία! 

Εδώ, ανάγλυφα η εικόνα της άρρηκτης σύνδεσης του ελληνισμού με το ρωσικό κόσμο! Με τον οποίο σήμερα κάποιοι τόλμησαν να εκστομίσουν ότι «βρισκόμαστε σε πόλεμο»!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο κατηγορούμενος από την Ευρωπαία Εισαγγελέα πρώην στέλεχος του ΟΣΕ, είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥΑΘ, ως καλός μάνατζερ, γιατί οι καλοί συνεργάτες πάντα επιβραβεύονται, όπως βλέπετε. 

2020: "Τον Άνθιμο Αμανατίδη, μηχανολόγο μηχανικό, εξέλεξε νέο διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΥΑΘ Α.Ε. η σημερινή Έκτακτη Γενική Συνέλευση, μετά από πρόταση του βασικού μετόχου, της Ελληνικής Εταιρείας Συμμετοχών και Περιουσίας (ΕΕΣΥΠ)."

Πλήρωσε 600.000 ευρώ εγγύηση. Αλλά συνεχίζει να ασκεί τα καθήκοντά του στην ΕΥΑΘ κανονικότατα. Αν ήταν βέβαια δημόσιος υπάλληλος με τέτοια κατηγορία θα είχε παυθεί από τα καθήκοντά του. Τώρα όμως όχι...

Σήμερα Πέμπτη ο Κοττάκης στην Εστία γράφει ότι ένας εκ των κατηγορουμένων που έπρεπε να πληρώσει την εγγύηση, του την πλήρωσε μεγαλοεπιχειρηματίας. Και για άλλο στέλεχος της ΕΡΓΟΣΕ ότι του είπαν "θα πας για λίγο φυλακή και μετά θα ανταμειφθείς". Δεν ξέρω για ποιον από όλους τους κατηγορούμενους αναφέρεται βέβαια, αλλά όλα τα "μεγαλοστελέχη" τις ίδιες μούρες έχουν.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Βραζιλία: Ο πλήρως πειραματικά φολιασμένος σεφ βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του (Μάρτιος 2024)



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΚΕ! ΤΟΣΟ ΘΡΑΣΟΣ ΠΙΑ;

Πολύ-πολύ πρόσφατα, ένας καλός φίλος και σύντροφος με τον οποίο παλεύουμε μαζί για την ανασυγκρότηση της αντιιμπεριαλιστικής, επαναστατικής πτέρυγας του κινήματος σε πολιτικό και συνδικαλιστικό επίπεδο, με πληροφόρησε ότι κάποια νεόκοπα στελέχη του ΚΚΕ διαδίδουν σε προσωπικές συζητήσεις ότι "κι εμείς με την Ρωσία είμαστε" κι ότι η συσπείρωση γύρω από τον Περισσό αποτελεί, τάχα, τη "μόνη συνεπή αντιιμπεριαλιστική επιλογή" για κάθε αριστερό αγωνιστή που συντάσσεται με τη Ρωσία ενάντια στο ΝΑΤΟ.

Μάλιστα, το θράσος αυτών των στελεχών έχει φτάσει σε τέτοια δυσθεώρητα επίπεδα, ώστε να "κουνάνε το δάχτυλο" σε όποιον κάνει κριτική στην ηγεσία του ΚΚΕ για ..."απουσία από τους αγώνες" και να τον καλούν σε "κινητοποίηση στην Αλεξανδρούπολη ενάντια στα αμερικάνικα τανκς" προκειμένου να ...αποδείξει ότι δεν είναι "άκαπνος" (γιατί, προφανώς, για τους ..."μπαρουτοκαπνισμένους μπολσεβίκους" του Περισσού δεν τίθεται καν ζήτημα)...

Πρέπει να ειπωθεί εξαρχής ότι ζήτημα ατομικής "πολιτικής βλακείας" του α' ή του β' κομματικού "νεοσσού", απλά δεν τίθεται. Όχι γιατί γενικά δεν υπάρχει, αλλά γιατί, δυστυχώς, οι απόψεις αυτές σας διαβεβαιώνω ότι ακούγονται (ασφαλώς πιο "προσεκτικά" διατυπωμένες) και από πολύ πιο "συγκροτημένα χείλη" του εν λόγω κομματικού μηχανισμού, πολύ πριν ο καλός σύντροφος μου μεταφέρει τις τελευταίες του εμπειρίες. Ο γράφων έχει ο ίδιος βρεθεί στην πολύ δυσάρεστη θέση να είναι αποδέκτης τέτοιων "αναλύσεων", οπότε οι τελευταίες "ειδήσεις", απλώς επιβεβαίωσαν του λόγου το αληθές. Οπότε, ας μην σπεύσουμε να αναγνωρίσουμε στα στελέχη του ΚΚΕ το ελαφρυντικό της πολιτικής ανοησίας και ας επικεντρώσουμε στην ουσία.

Όταν λέτε, "σύντροφοι" ότι "και εμείς με τη Ρωσία είμαστε" ΠΟΙΟΥΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΝΟΕΙΤΕ; Αν εννοείτε με το "εμείς" την ηγεσία του ΚΚΕ στο σύνολό της, πραγματικά αναρωτιέμαι για το μέχρι πού μπορεί να φτάσει το θράσος σας: μα την αλήθεια, πολύ περίεργη "στήριξη" της Ρωσίας επικαλείται ένα κόμμα που έσπευσε ΠΡΩΤΟ ΑΥΤΟ(!), ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ(!!) να διοργανώσει πορεία στη Ρωσική πρεσβεία λίγες ώρες μετά την έναρξη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης, το Φλεβάρη του 2022, για να την καταδικάσει ως απαράδεκτη και ιμπεριαλιστική!!!

Αλήθεια, "σύντροφοι", νομίζετε ότι απευθύνεστε - παραμονές εκλογών γαρ... - σε "λωτοφάγους"; Ποιος έχει ξεχάσει την απόφαση της ΚΕ του ΚΚΕ για τον πόλεμο στην Ουκρανία ("πόλεμο", όχι Ειδική Στρατιωτική Επιχείρηση, όπως ακριβώς έλεγε το ΝΑΤΟ...), στην οποία γίνεται λόγος για "απαράδεκτη ρωσική εισβολή", "ρωσώφωνους (sic!) αποσχιστές"(!!!) και για "δικαίωμα στην υπεράσπιση της εδαφικής ακεραιότητας"; Μια ανακοίνωση του ΝΑΤΟ και της επίσημης ελληνικής κυβέρνησης ΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΘΑ ΕΛΕΓΕ;;;

Κι αν κάποιος άφησε σκόπιμα τον εαυτό του να παρασυρθεί από τη γενικόλογη και αφηρημένη αναφορά της ΚΕ στο παραπάνω δικαίωμα, έσπευσε η Αλ. Παπαρήγα να του λύσει κάθε "απορία" μιλώντας για "δίκαιο πόλεμο του Ουκρανικού λαού για την υπεράσπιση της εδαφικής του ακεραιότητας". Η ίδια η Παπαρήγα είχε πει το 2014, όταν της λέγανε για τις ναζιστικές σημαίες στην Ουκρανία και τις ναζιστικές παρελάσεις, «μη δίνεται σημασία, αυτά είναι κάποια σύμβολα που ανήκουν στο παρελθόν». Και τί να πει κανείς για την ΕΜΕΤΙΚΗ ΑΦΙΣΑ της ΚΝΕ που εξισώνει τη Γιουγκοσλαβία το 1999 με την Ουκρανία του 2022 ως "θύματα ιμπεριαλιστικής επίθεσης", υπονοώντας ΕΥΘΕΩΣ ότι, όπως τότε το ΚΚΕ στήριξε το "δίκαιο πόλεμο του Γιουγκοσλαβικού λαού", έτσι σήμερα στηρίζει το "δίκαιο πόλεμο του Ουκρανικού λαού"; Ουκρανικό λαό λένε τους Ουκρανοναζιστές που έχουν σφαγιάσει και δολοφονήσει τον Ουκρανικό λαό! Μωρέ μπράβο "στήριξη στη Ρωσία" από την ΚΝΕ και το ΚΚΕ!!! Άμα έχουν τέτοιους "φίλους" εκεί στη Μόσχα, ΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ;;;

Αλήθεια, αν υπήρχε ο παραμικρός κόκκος αλήθειας στον ισχυρισμό ότι το ΚΚΕ "είναι με τη Ρωσία", τότε προς τι ο ΑΔΙΑΝΟΗΤΟΣ ΖΗΛΟΣ των στελεχών του να υπονομεύσουν, να αντιταχθούν, να τορπιλίσουν ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΔΙΑΤΥΠΩΣΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ στο διεθνές κομμουνιστικό κίνημα, η οποία γραμμή να ξεκαθαρίζει ότι οι κομμουνιστές στον δίκαιο, αντιιμπεριαλιστικό-αντιφασιστικό αγώνα που διεξάγει ο ρωσικός λαός ενάντια στον αποχαλινωμένο, νεοναζιστικό, νεοαποικιοκρατικό δυτικό ιμπεριαλισμό, τάσσονται ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ στο πλευρό του; Προς τι η ΛΥΣΣΩΔΗΣ προσπάθεια των στελεχών του ΚΚΕ να διασπάσουν, να διαλύσουν, να υπονομεύσουν κόμματα, οργανώσεις και διεθνείς συσπειρώσεις ΚΚ (ακόμα και κάποιες που οι ΙΔΙΟΙ είχαν ιδρύσει...) με επίδικο της φραξιονιστικής επέμβασης ακριβώς τη στάση στο Ουκρανικό;;; Ρωτήστε τους συντρόφους του PCPE στην Ισπανία, του PC (Marco Rizzo) στην Ιταλία, της Kommunistische Organization στη Γερμανία, του ΡΚΡΠ (Κομμουνιστικού Εργατικού Κόμματος Ρωσίας - ΚΕΚΡ), της Ένωσης Κομμουνιστών Ουκρανίας κλπ. κλπ. να σας πουν πόσο "φιλορωσικές" ήταν οι θέσεις των υποστηριζόμενων (μήπως και χρηματικά-υλικά;;;) από τον Περισσό ΦΡΑΞΙΟΝΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΙΟΨΗΦΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ που επιχείρησαν να διαλύσουν και να διασπάσουν τα παραπάνω κόμματα, με ειδικό "μοχλό παρέμβασης" τη νεολαία. Ή μήπως νομίζουν κάποιοι ότι οι, έξω από κάθε κομμουνιστική αρχή, ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ στις οποίες επιδίδονται ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ στο διεθνές κομμουνιστικό κίνημα, θα μείνουν στο περιθώριο και στο απυρόβλητο;;;

Βέβαια, όπως ειπώθηκε και παραπάνω, το συγκεκριμένο αυτό "τροπάρι" έχει διαπιστωθεί ότι ψάλλεται και από περισσότερο "ταλαντούχους ψάλτες". Η "επιχειρηματολογία" των τελευταίων είναι πιο "προσεκτικά" διατυπωμένη, ώστε να αποφεύγονται κάποιες προφανείς "χοντράδες" που βρίσκονται σε ολοφάνερη σύγκρουση με την πραγματικότητα. Έτσι, αντί για τον "κατά μέτωπο" ΒΙΑΣΜΟ της αλήθειας, επιλέγεται ο βιασμός της ΔΙΑ ΤΗΣ ΤΕΘΛΑΣΜΕΝΗΣ...

Λένε, λοιπόν, οι "σοβαροί" και προπαντός "φιλορώσοι" αυτοί σύντροφοι: "άσχετα με την γνώμη του ΚΚΕ για την καπιταλιστική Ρωσία και τον ιμπεριαλιστικό της πόλεμο στην Ουκρανία, η θέση του ΚΚΕ για καμία εμπλοκή της χώρας στο πλευρό του Κιέβου και για άρση των κυρώσεων κατά της Ρωσίας που πλήττουν τον εργαζόμενο λαό, είναι 'αντικειμενικά' μια θέση που υπονομεύει την ισχύ του ΝΑΤΟ και, άρα, αντικειμενικά 'ευνοεί' τη Ρωσία". Συμπληρώνουν, δε με "νόημα": "ποιος άλλος πολιτικός χώρος στην Ελλάδα έκανε αντιΝΑΤΟ κινητοποιήσεις και αντιΝΑΤΟ ζύμωση, εκτός από το ΚΚΕ;". Ιδού, λοιπόν, πώς "φιλοτεχνείται" το "αντιιμπεριαλιστικό" (γιατί όχι και "φιλορωσικό";) "προφίλ" του Περισσού, λίγο πριν τις ευρωεκλογές. Τυχαίο; Δε νομίζω...

Ας ξεκινήσουμε, πρώτα, με τον ΓΕΛΟΙΟ ισχυρισμό αυτών των στελεχών περί "αντιΝΑΤΟικής πολιτικής ζύμωσης" που, δήθεν, κάνει το ΚΚΕ. Μάλλον θα εννοούν κάτι σαν τα άρθρα του Ελισσαίου Βαγενά ή του Γιώργου Μαρίνου στο "Ριζοσπάστη", στα οποία τα 2/3 είναι αφιερωμένα στο να "αποδείξουν" γιατί "και η Ρωσία τα ίδια σκ@τ@ είναι με το ΝΑΤΟ" και το 1/3 στο να "αποκαλύψουν" αυτό που το λένε φόρα παρτίδα ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ: ότι δηλαδή η χώρα είναι "ψυχή τε και σώματι" ταγμένη στο πλευρό των Ναζί του Κιέβου και ότι είναι πρόθυμη να δώσει ό,τι της ζητηθεί από τα αφεντικά της, για να τους στηρίξει. Σιγά την "αποκάλυψη", "σύντροφοι", αφήστε και τίποτα "κρυφό", μην τα βγάζετε "όλα στη φόρα" πια!!!



Και για να μην αναρωτιέστε, ΟΧΙ, η φανφαρόνικη, τάχα μου "αντιΝΑΤΟική" ζύμωση του ΚΚΕ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΚΑΝ να αναδείξει - και πολύ περισσότερο να ΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ - το πιο ΚΡΙΣΙΜΟ ζήτημα που σχετίζεται με την ελληνική "εμπλοκή" στον πόλεμο του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία: ότι μέσω της μεταφοράς όπλων στο Κίεβο, το καθεστώς της Νέας Αμερικανοκρατίας "ΕΓΔΥΣΕ" ΤΑ ΝΗΣΙΑ (κι όχι μόνο) από τον υπερπολύτιμο εξοπλισμό που διασφάλιζε την άμυνά τους απέναντι στην όποια εξ Ανατολών απειλή, ΥΙΟΘΕΤΩΝΤΑΣ de facto ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ. Έτσι, έστρωσε το δρόμο στην επερχόμενη, επαίσχυντη εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας στο Αιγαίο προς το καθεστώς μιας ΝΑΤΟικά ελεγχόμενης "συνεκμετάλλευσης" με την Τουρκική αστική τάξη, στο πλαίσιο των ανταλλαγμάτων που ζητά η τελευταία προκειμένου να εμπλακεί πιο αποφασιστικά στο πλευρό της Δύσης στην αντιπαράθεση με τη Μόσχα.

Αλήθεια, πόσες μαχητικές και μαζικές κινητοποιήσεις έχει διοργανώσει το ΚΚΕ, η ΕΕΔΥΕ, το ΠΑΜΕ ή δεν ξέρω κι εγώ ποιο άλλο κομματικό "καπέλο" του Περισσού στα νησιά του Αιγαίου, για να ξεσηκώσει το λαό ενάντια στην αποστρατιωτικοποίησή τους; Ποιες μετωπικές πρωτοβουλίες έχει πάρει για να συσπειρώσει τους μαζικούς φορείς των συγκεκριμένων περιοχών ενάντια στην αποστολή όπλων που αφήνουν «γυμνά» τα σπίτια τους, έρμαια στον κάθε εκβιασμό του τουρκικού επεκτατισμού; Η απάντηση είναι προφανής: ΚΑΜΙΑ. Κι όμως, αν κάποια πολιτική δύναμη ήθελε να «στριμώξει» πολιτικά την κυβέρνηση, αυτό θα ήταν το ΠΡΩΤΟ που θα όφειλε να κάνει. Αυτές οι κινητοποιήσεις θα «πονούσαν» το καθεστώς και θα αποσταθεροποιούσαν/απονομιμοποιούσαν ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ κι όχι στα λόγια και στις κάμερες, την κυβερνητική ευθυγράμμιση με τη ΝΑΤΟική ιμπεριαλιστική επιθετικότητα. Θα άνοιγαν το δρόμο σε μια πανελλαδική κλιμάκωση, πάνω σε μια αντιΝΑΤΟική ατζέντα, με όρους μαζικής, κοινωνικής πλειοψηφίας. Γιατί το ξέρουν και οι πέτρες ότι ο ελληνικός λαός είναι ΕΝΑΝΤΙΑ στην πολιτική της κυβέρνησης που έχει μετατρέψει τη χώρα σε αποικία των ΗΠΑ. Αλλά, χωρίς πρωτοπορία, πώς να εκφραστεί και πώς να γίνει επικίνδυνη για το καθεστώς, αυτή η διαπίστωση; Ρητορικό, ασφαλώς, το ερώτημα...

Ακούμε, βέβαια, κάτι ανοησίες για «κινητοποιήσεις στην Αλεξανδρούπολη», όπως προχθές στο τρένο που μετέφερε τανκς κλπ. Μάλλον οι άνθρωποι νομίζουν ότι απευθύνονται σε χαζούς. Καταρχάς, ποιες κινητοποιήσεις; Κινητοποίηση ονομάζεται κάτι που διοργανώνεται με δημόσια πρόσκληση, μετωπική απεύθυνση, προπαγάνδα με όλα τα μέσα για να μαζικοποιηθεί κλπ. Αντί όλων αυτών, το ΚΚΕ διοργανώνει εν κρυπτώ και παραβύστω ακτιβιστικά happenings με …γκράφιτι στα τανκς(!!!), στα οποία μαζεύει ένα μέρος του στενού κομματικού του μηχανισμού, για να τραβηχτούν οι σχετικές φωτογραφίες, να γράψει το βίντεο μερικά «πιασάρικα» πλάνα και μετά… business as usual. To NATOικό τρένο συνεχίζει το φονικό του ταξίδι ανεμπόδιστο, οι δε «επαναστάτες»-ακτιβιστές μπορούν να συνεχίσουν τον «αγώνα» τους στις τριγύρω καφετέριες, ουζάδικα, ταβέρνες κλπ. Καμιά φορά, για το εφφέ, μπορεί να πέσει και καμιά σπρωξιά, όπως χθες στη Λάρισα,  να φύγει και κανένα δακρυγόνο, για να είναι πιο ρεαλιστικό το σκηνικό, αλλά …"αυτά γίνονται", σωστά; Κατά δεύτερον, ΠΟΤΕ έγιναν και γίνονται αυτά τα «επαναστατικά» γυμνάσια; Είναι τυχαίο που τα θυμούνται πριν από κάθε εκλογικό πανηγύρι; Όλο τον υπόλοιπο καιρό, τι έγινε, παίρνουν βιταμίνες οι «σύντροφοι» για να δυναμώσουν αρκετά ώστε «να προτάξουν τα στήθη τους στα αμερικάνικα τανκς»;

Αν όλο αυτό το κακοστημένο επικοινωνιακό παιχνίδι, οι «σύντροφοι» του Περισσού το βαφτίζουν «αντιιμπεριαλιστικό αγώνα» και μάλιστα «τον μόνο υπαρκτό και συνεπή», τότε προσβάλλουν τόσο τη δική μας, όσο και τη δική τους νοημοσύνη. Ή, μάλλον, απλώς αποδεικνύουν ότι το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το φαίνεσθαι προς άγραν ψήφων. Γιατί, δυστυχώς, η εξαπάτηση και η σκύλευση των πάλαι ποτέ κραταιών αντιιμπεριαλιστικών παραδόσεων του κινήματος έχει αναχθεί σε επιστήμη από αυτό τον γραφειοκρατικό όμιλο που παριστάνει το «επαναστατικό κόμμα»…



Για να πω την αλήθεια, μου είναι περισσότερο «συμπαθείς» (τρόπος του λέγειν βέβαια…) εκείνοι οι «άγαρμποι» ΚΚΕδες που λένε τη γραμμή «χοντρά» και όπως είναι, χωρίς φιοριτούρες και φτιασιδώματα. Που υπερασπίζονται τις αποφάσεις για τον «δίκαιο αγώνα του Ουκρανικού λαού», που διακινούν με περίσσιο ζήλο κάθε συστημικό non-paper συκοφάντησης του αντιφασιστικού-αντιιμπεριαλιστικού αγώνα του ρωσικού λαού στο όνομα δήθεν της «αποκάλυψης του αντικομμουνιστή Πούτιν», που δεν υπογράφουν ούτε μισή γραμμή καταδίκης των χιτλεροναζί του Κιέβου και της Δύσης, χωρίς συγχρόνως να σπεύσουν να καταγγείλουν τον «αιματοβαμμένο ρωσικό ιμπεριαλισμό». Όλοι αυτοί, φυσικά, είναι ξεφωνημένοι ΝΑΤΟικοί υπαλληλίσκοι και το λένε και το χαίρονται. Με ‘γεια τους, με χαρά τους.

Αλλά εκεί που η αντοχή του στομαχιού μου φτάνει στα όριά της και η αηδία ξεχειλίζει, είναι όταν ακούω τους «άλλους», τους «συντρόφους» που παριστάνουν τους «αντιαμερικάνους» ή τους «πατριώτες» ή τους «αντιφασίστες», ενίοτε και τους «φιλορώσους», αλλά συγχρόνως μας καλούν να στηρίξουμε αυτή τη θλιβερή καρικατούρα ενός κάποτε ηρωικού και ιστορικού κόμματος και, στην πραγματικότητα, να δώσουμε άλλοθι στις δικές τους εγκληματικές προσωπικές επιλογές, για όποιους (υλικούς ή μη) λόγους κι αν τις έκαναν.

Ακούστε, λοιπόν, «σύντροφοι»: δε μας ενδιαφέρει αν είστε «αντιαμερικάνοι» κάπου βαθιά μέσα στην ψυχή σας, ούτε αν το βράδυ με τους/τις συζύγους σας πανηγυρίζετε στα κρυφά για κάποια νίκη του ρωσικού στρατού. Ποσώς μας νοιάζει αν λέτε μεταξύ σας, στις κλειστές σας παρέες, «φιλορωσικά» ανέκδοτα ή αν «μουρμουρίζετε» ενοχλημένοι για κάποια «ακραία» αναφορά σε κάποιο άρθρο του «Ριζοσπάστη» που σας χαλάει το σαθρό προς τα έξω, δήθεν «αντιιμπεριαλιστικό» και δήθεν «φιλορωσικό» αφήγημά σας. Εκείνο που μας νοιάζει και μας κόφτει, όμως και είναι ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ στη δική μας συνείδηση, είναι που ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, στηρίζετε με νύχια και με δόντια τις Παπαρήγες και τους Κουτσούμπες, τους δίνετε το δικαίωμα να αναπαράγουν το μηχανισμό τους (του οποίου έχετε πλέον γίνει «εκλεκτά» μέλη…), τους επιτρέπετε να γεμίζουν με κρατικό χρήμα τα ταμεία τους για να πληρώνουν τον κάθε «πρόθυμο κομματικό υπαλληλίσκο», μετατρέποντάς τον σε νεκροθάφτη της υπόθεσης. Είστε το άλλοθί τους, η κολυμβήθρα του Σιλωάμ τους. Κι αν αυτοί «τέτοιοι είναι», εσείς, που κάποτε δηλώνατε ότι είστε «άλλοι», τι απογίνατε; 

Ε, λοιπόν, δεν είστε «άλλοι». Είστε ίδιοι με εκείνους. Ή, μάλλον, χειρότεροι. Γιατί πάντα, ο Εφιάλτης είναι χειρότερος από τον ίδιο τον Ξέρξη…



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όποιος δεν καταλαβαίνει ότι αυτή τη στιγμή ο διωκόμενος είναι η Χριστιανική Ορθόδοξη θρησκεία, και ο Ελληνικός Λαός που καλείται να γίνει μετανάστης (αφού του κόβουν κάθε πιθανότητα επιβίωσης) για να έρθουν «άλλοι» να αποικίσουν αυτόν τον τόπο, και θεωρεί ότι διωκόμενοι και καταπιεσμένοι είναι τα τραβέλια και οι ομοφυλόφιλοι/ες που στηρίζει το καθεστώς, και οι κλέφτες, δολοφόνοι και παιδοβιαστές που υποστηρίζει η καθεστωτική αστυνομία και τα αστικά καθεστωτικά δικαστήρια γιατί έχουν αυτές τις εντολές, ε είναι άξιος της μοίρας του!!!!!




---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Η Ελλάδα πουλάει μέρος των πολεμικών αεροσκαφών της και τα χαρακτηριστικά τους. Έτσι, το διαθέσιμο "πάρκο" Fighters Air Force της Ελλάδας μειώνεται σε 170.
Ο Έλληνας συνταγματάρχης Zικίδης σχολίασε την κατάσταση, ως εξής:
"Αυτός ο αριθμός (των αεροσκαφών), φαίνεται ότι δεν αρκεί για να καλύψει την περιοχή από τον Εβρο, μέχρι την Κύπρο. Είναι σημαντική όχι μόνο η ποιότητα, αλλά και η ποσότητα! Αυτό δείχνει ότι η Ελλάδα εγκατέλειψε τα σχέδιά της για την προστασία του εναέριου χώρου της και της Κύπρου στην ανατολική Μεσόγειο. "
Στην Ελλάδα, μια ανακοίνωση ότι η Πολεμική Αεροπορία θα συρρικνωθεί επίσης, σε σχέση με τα σχέδια για τη μείωση του αριθμού του ναυτικού, έχει γίνει αντικείμενο σοβαρών διαφορών.
Η κυβέρνηση επιδιώκει, επίσης, να μειώσει τα λειτουργικά έξοδα της Αεροπορίας εις βάρος:
32 F-16 Block 30 Fighters
24 Mirage 2000-5 MK2
30+ Phantom F-4
Ωστόσο, υπάρχει κάτι σημαντικό εδώ. Με τα ποσά που θα εξοικονομηθούν, σχεδιάζεται να αγοραστούν έξι ακόμα μαχητικά της Rafale και- αν είναι δυνατόν- ακόμη περισσότερα F-35 στο μέλλον.
Ομως, το κόστος αγοράς και εξυπηρέτησης των Rafale και F-35 ειδικότερα είναι αρκετά υψηλό. Περίπου δύο έως και τρεις φορές πιο ακριβά από τα F16. 
Τονίζεται, επίσης, ότι η ποσότητα αεροσκαφών της Πολεμικής Αεροπορίας είναι επίσης πολύ σημαντική.
(Ανάλυση του συνταγματάρχη Kωνσταντίνου Ζικίδη)
"Οποιοδήποτε νέο Rafale, ή F-35, ή οποιοδήποτε άλλο νέο μαχητικό μπορεί γενικά να εμφανιστεί από το 2030, αλλά όχι νωρίτερα από το 2030."
Είναι αδύνατο να υπογράψετε οποιαδήποτε σύμβαση και να περιμένετε τα μαχητικά, για 5-6 χρόνια. Η όλη παραγωγή αεροσκαφών διαθέτει αποθεματικό και την αντίστοιχη γραμμή αναμονής.
Γιατί η βιασύνη;
Υπάρχει η ελπίδα ότι η γραμμή παραγωγής του Rafale από τα ΗΑΕ θα μεταφερθεί στην Ελλάδα. Γιατί λοιπόν τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα να μας δίνουν τα Rafale σας; Η εθνική δύναμη/άμυνα δεν πρέπει να εξαρτάται από την καλή βούληση των τρίτων. "
Σωστά όλα αυτά, αλλά τα συμβόλαια περιέχουν και την απαραίτητη μίζα, συνταγματάρχη μου!
Σχολιο.- Και επιπλέον τα 35 είναι για επιθετικό πόλεμο μακρινής εμβέλειας. Άρα πληρώνουμε τα αεροσκάφη των ΗΠΑ για τις ΗΠΑ . Δηλαδή ο Γιάννης πίνει και κερνάει. Η Ελλάδα που βρίσκεται στο άκρο της Ευρώπης και το κάθε αποβρασμα αρχαιοθεν ξεβραζεται σε αυτό το άκρο και καταστρέφει είναι διαρκώς εκτεθειμένη και δίνει πολύτιμο αίμα. Τα ζώα της Ευρώπης δεν το κατανοούν αυτό,των Αμερικανών δεν τους νοιάζει γιατί για αυτούς είμαστε κρέας ( έτσι ονομάζουν τους Ουκρανούς και τους Πολωνούς).Και οι εδώ είναι ένας συνδυασμός προδοτών και ηλίθιων συμφεροντολογων οι οποίοι δεν έχουν στοιχειώδη γνώση της ιστορίας της περιοχής συνολικά. Χώρα χωρίς δικό της νόμισμα και στρατό είναι ανύπαρκτη. Ο ελληνικός λαός αυτό το γνωρίζει και το ψήφισε γνωρίζοντας και την οικονομική δυσπραγία στην οποία θα περιέρχονταν. Όμως το όχι έγινε ναι για ευνόητους λόγους.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το «ψευδοκράτος Κόσοβο» έλαβε την ιδιότητα του συνδεδεμένου κράτους μέλους της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΝΑΤΟ!
Την ημέρα της 25ης επετείου από τους βομβαρδισμούς του ΝΑΤΟ στη Γιουγκοσλαβία, το «ψευδοκράτος Κόσοβο» (ψευδοκράτος σύμφωνα ΚΑΙ με τον ΟΗΕ και το δήθεν "διεθνές δίκαιο"), έλαβε την ιδιότητα του συνδεδεμένου κράτους μέλους της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΝΑΤΟ, με σύμφωνη γνώμη και της αποικίας Ελλαδιστάν.
Αυτό είναι το υψηλότερο επίπεδο παρουσίας στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση μέχρι την πλήρη ένταξη, που θα επισημοποιηθεί με ψηφοφορία στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του ΝΑΤΟ την εαρινή σύνοδο στις 27 Μάη στη Σόφια.
Το εγχώριο διεφθαρμένο, ξενόδουλο πολιτικό σύστημα (δεξιό κι αριστερό) δεν δηλώνει πως στηρίζει τον κοκαϊνομανή μικρό φύρερ των ουκροναζί, εναντίον του Ρωσικού ιμπεριαλισμού, καθόσον δεν αποδέχεται "αναθεωρητισμούς" συνόρων;
Σακελλαροπούλου: «Ο αναθεωρητισμός και η προκλητική ρητορική θέτουν σε κίνδυνο την ειρήνη...»
Μητσοτάκης: «Ο πόλεμος του Πούτιν δεν θα επιτύχει, δεν πρέπει να επιτύχει για να σταλεί το μήνυμα ότι ο ιστορικός αναθεωρητισμός δεν θα γίνει ανεκτός από τη διεθνή κοινότητα των δημοκρατικών κρατών»
Δένδιας: «Κάθε αναθεωρητισμός να θεωρείται από την παγκόσμια κοινότητα έγκλημα καθοσιώσεως»
Ανδρουλάκης: «Ο αναθεωρητισμός ενισχύεται και στη γειτονιά μας, όπως αποδεικνύουν οι συνεχείς παραβιάσεις του διεθνούς δικαίου...»
Ποιοι ανέλαβαν τη βρώμικη Νατοϊκή δουλειά για το ψευδοκράτος; Τσίπρας, Μητσοτάκη-Μπακογιάνη-Κούβελα, Γ. Παπανδρέου…



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ποιο "διεθνές δίκαιο", "τρομοκρατία", "αναθεωρητισμοί" κι άλλες αηδίες & κουραφέξαλα!
29/3/2024    -    11.46
Σήμερα Παρασκευή πριν ξημερώσει  (1:45) Ισραηλινή επίθεση εναντίον της Συρίας, στο Χαλέπι, στο Διεθνές αεροδρόμιο και στο Κέντρο Επιστημονικών Ερευνών.
Οι νεκροί ξεπέρασαν τους 30 αθώους πολίτες.
Η ισραηλινή επίθεση σημειώθηκε την ίδια στιγμή και σε συντονισμό με την επίθεση με drone, που πραγματοποιήθηκε από την Ιντλίμπ (κατεχόμενη από τις ΗΠΑ, σε συνεργασία με τους Κούρδους λακέδες των ιμπεριαλιστών και από την "τρομοκρατική" οργάνωση των αμερικανοσιωνιστών "Χαγιάτ Ταχρίρ αλ-Σαμ" (Tahrir al-Sham, πρώην πρώην "Μέτωπο Nούσρα" - "ισλαμικό κράτος made in USA").
Οι βρεφοκτόνοι Σιωναζί, εκτός από τη σφαγή, τη Γενοκτονία των Παλαιστινίων, συνεχίζουν να επιτίθενται και στη Συρία του Μπασάρ Αλ Άσαντ, ενεργοποιώντας τις τζιχαντιστικές μαριονέτες τους, που ελέγχουν, χρηματοδοτούν κι εξοπλίζουν στην περιοχή της Ιντλίμπ.
Πρόκειται για μια δολοφονική στρατιωτική επιχείρηση εναντίον μιας χώρας μέλους του ΟΗΕ, με νόμιμη κι αναγνωρισμένη κυβέρνηση από τη διεθνή κοινότητα.
Η εγχώρια "σωστή πλευρά της ιστορίας", τα Νατοϊκά μορμολύκεια του διεφθαρμένου ξενόδουλου πολιτικού συστήματος... "μούγκα στη στρούγκα"!
Οι Νατοϊκοί υπάλληλοι... Σακελλαροπούλου, Μητσοτάκης, Κασσελάκης, "νέοι αριστεροί", Ανδρουλάκης, εξωκοινοβουλευτική "αριστερά" της "αραβικής άνοιξης made in USA", αργυρώνητη δημοσιογραφική πορνεία και Σια... εξέδωσαν ανακοινώσεις καταδίκης της χυδαίας ισραηλινής επίθεσης και προσήλωσης στο δήθεν "διεθνές δίκαιο";
Τώρα, όλοι οι παραπάνω έχουν άλλες προτεραιότητες: ήττα του Ρωσικού ιμπεριαλισμού, στήριξη των ουκροναζί, σιωναζί και φυσικά να αναγνωριστεί το προτεκτοράτο των αμερικάνων Κόσοβο ως κράτος (εδώ δεν ισχύει ο "αγώνας" τους εναντίον του "αναθεωρητισμού", μιας και το επιβάλλουν οι ΗΠΑ), σε μια κοινή "εθνική" προσπάθεια των Τσίπρα, Ντόρας Μητσοτάκη και Γ. Παπανδρέου.
 Το ΚΚΕ, (που ακόμη αναμένουμε για το πότε θα πάει η βοήθεια για τους σεισμόπληκτους της Συρίας 23 Φλεβάρη 2023), εξέδωσε ανακοίνωση για τη Συρία, διοργανώνει κινητοποίηση αλληλεγγύης στο αδελφό Κομουνιστικό Κόμμα Συρίας, που συμμετέχει στην κυβέρνηση Άσαντ, ή βλέπει κι εκεί τους Ρώσους ιμπεριαλιστές;
Σχολιο.- Το Ισραήλ χτυπάει σε όλα τα μέτωπα. Και σε Συρία και σε Λίβανο. Οι ΗΠΑ συνεχίζουν την τροφοδοσία του με όπλα και χρήμα.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δεν μπορεί να κρατηθεί, πλέον, στην εξουσία, ο Κούλης.
Αλλες δύο "παραιτήσεις" στενών συνεργατών.
Επικρατείας Σταύρος Παπασταύρου και υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Γιάννης Μπραττάκος, για την συνάντηση τους με τον Μαρινάκη.
Σχολιο.- Θέλουν να τον πετάξουν....είναι εμφανες
Σχολιο.- Το πιο μεγάλο πρόβλημα πιστεύω είναι το τι θα έλθει μετά τον Κούλη! Από το κακό στο χειρότερο, καμία καλυτέρευση όσο ο λαός παρουσιάζει αυτή την στασιμότητα!
Σχολιο.- θα προσπαθήσουν να κάνουν οικουμενική αλλά δεν θα "σταθει". Η χώρα θα πεσει σε ακυβερνησια
Σχολιο.- Τετέλεσται!!! Πιστεύω για την Ελλάδα δεν υπάρχει αύριο!!!
Σχολιο.- Και οι υπόλοιποι τα ίδια σκ.... είναι, ένας κι ένας, το θέμα είναι να ξεκουμπιστουν όλοι μαζί!!!! 
Σχολιο.- Μεσσίες δεν υπάρχουν, μόνο με την πάλη του λαού μπορεί να αλλάξουν κάποια πράγματα!!! Είμαστε έτοιμοι για αλλαγές; Ποιος θα ηγηθεί; Ερωτηματικά αναπάντητα προς το παρόν!!!
Σχολιο.- για να αλλάξει κάτι πρώτα πρέπει να γίνει η πάλη.... Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο όμως.. Άλλες εποχές επαναστατουσε ο κόσμος, τώρα.... όλοι βολεμένοι ή παραιτημένοι είναι!
Σχολιο.- Κοινωνία εικόνα σου είμαι και σου μοιάζω.Ελληνική κοινωνία μια διεφθαρμένη κοινωνία. Δεν τα σκότωσε η κυβέρνηση τους 57 αλλά η Ελληνική κοινωνία με δεκάδες τρόπους (ανοχή, παραίτηση, βόλεμα κλπ)!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στα 830 ευρώ ανεβάζει η κυβερνησαρα μας τον κατώτατο μισθό.
Τα βλέπουν και ανεβάζουν στα 840 ευρω το ποντάρισμα στο νοίκι,οι ενοικιαστές ακινητων



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ένοχος ο Μίχος για τον βιασμό,αθώα η μητέρα,η απόφαση του δικαστηρίου.
Πάλι καλά, δόξα σοι ο Θεός γιατί ούτε και γω φαντάζομαι τι θα γινόταν αν εισακουγοταν η πρόταση της εισαγγελεως για αθώωση Μίχου.
Βέβαια τώρα μην περιμένετε να κάτσει μέσα πάνω από πέντε χρόνια,νταξει μην είμαστε και πλεονέκτες
Σχολιο.- Καλά ας μη γινόταν ο χαμός αυτές τις μέρες και θα σου λεγα χαχαχα βασικά θα τον αθωώσουν σε δεύτερο βαθμο να περάσει λίγος καιρός
Σχολιο.- Και πολλά λες , κάτσε να κάτσει λίγο ο κουρνιαχτός ...




--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τις σχέσεις και τις παρτούζες κυβερνήσεων με μαφιόζους στην μπανανία αν θυμάμαι καλά πρέπει να σας την λέω εδώ και δεκαπέντε χρόνια.
Θυμάμαι στην αρχή το γέλιο που έπεφτε όταν λέγαμε κάποιοι γραφικοί ότι μαφιοζοι έχουν τα ΜΜΕ,αυτοί κανονίζουν ποιον να βγαλουν κυβέρνηση,εμείς απλά είμαστε σαν τα πλαγκτόν,όπου τα πάει το ρέμα των ΜΜΕ.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Με την καταψήφιση της πρότασης μομφής από την κυβέρνηση,ολοκληρώθηκε το διήμερο αφιέρωμα στην χθεσινή Παγκόσμια ημέρα Θεάτρου.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Ανακοίνωση της απόφασης του δικαστηρίου, για ενοχή του βιαστή - μαστροπού και την αθώωση της μητέρας της 12χρονης. 
Δεν παύει να με εντυπωσιάζει το ότι δεν βλέπω ούτε μια συγγνώμη από κάποιον/α από εκείνους τους δεξιούς και ακροδεξιούς που διέσυραν τη μητέρα επί ενάμισι χρόνο. 
Ήταν τόσο βέβαιοι για την ενοχή της, γιατί "δεν γεννήθηκε ακόμα ο άνθρωπος που θα τους κοροϊδέψει". Εξάλλου, γιατί στα δικά τους παιδιά δεν συμβαίνουν τέτοια; Αυτοί ξέρουν να ανατρέφουν παιδιά. Όχι όπως η άλλη στον Κολωνό. 
Και συγκρινόταν και καμάρωνε η δεξιά και ακροδεξιά λίγδα, με το βαρύ ψυχολογικό σύμπλεγμα! Και μεγαλώνουν και παιδιά, πανάθεμά τους! Ελπίζοντας στη διαιώνιση της παλιανθρωπιάς και της κακοψυχιάς.

Ας ήταν απαλλακτική η απόφαση για τον βιαστή μαστροπό και καταδικαστική για τη μητέρα, που η δικαστική σαπίλα την κρατούσε φυλακισμένη και οι κάθε λογής δεξιοί παλιάνθρωποι τη διέσυραν επί ενάμισι χρόνο, και θα καιγόταν η Ελλάδα.
Θα 'ταν η σταγόνα που θα ξεχείλιζε το ποτήρι της οργής, μετά τα όσα έγιναν στη Βουλή σχετικά με τη δολοφονία στα Τέμπη.
Γενικώς, καλό θα είναι να μην υποτιμάμε την παρέμβαση εκείνων που σε αντίθεση με τη δεξιά γλίτσα όσων ζητούσαν την καταδίκη της μητέρας, ώστε να βρεθούν ελαφρυντικά για τον βιαστή, εκδήλωσαν σταθερά την αλληλεγγύη τους. 
Και συνέβαλαν καθοριστικά στο να πειστεί ο κόσμος για τον κίνδυνο μιας δικαστικής σκευωρίας. Αποτρέποντάς την.
Σχολιο.- Την έσωσαν οι 4 λαϊκοί δικαστές σε αντίθεση με τους 3 τακτικούς που μειοψηφισαν

Συγκέντρωση νίκης και αλληλεγγύης, απόψε στις 7, στο Μετρό στα Σεπόλια. 
Για τη δικαίωση με την καταδίκη του βιαστή και μαστροπού.
Για τη δικαίωση της μητέρας της 12χρονης, που από αύριο θα ξαναπάει ελεύθερη στο σπίτι της και στα παιδιά της. 
Με τους δεξιούς/ες παλιανθρώπους που τη συκοφαντούσαν και τη διέσυραν τόσον καιρό, να αναμετρώνται με τον ψυχικό τους βόρβορο.

ΔΙΚΑΙΩΣΗ! 
Δεν πέρασε η αθλιότητα της εισαγγελέα. Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο μόλις πριν λίγο αποφάσισε:
Ένοχος για βιασμό και μαστροπεία ο Μίχος.
Αθώα η μητέρα της 12χρονης. 
Πού θα βρουν τρύπα να κρυφτούν, αυτοί οι δεξιοί/ες που ήταν βέβαιοι για την ενοχή της γυναίκας και τη διέσυραν τόσον καιρό;
Σχολιο.- Για να τα λέμε όλα εκείνη που εκτέθηκε σε μέγιστο βαθμό σ αυτή την υπόθεση είναι η Εισαγγελέας Μαρία Ελένη Νικολού
Σχολιο.- Τελικά το μέγεθος της αδικίας δυναμωσε την κατακραυγή και βγήκε σε καλό!!!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Υπόθεση Κολωνού:
ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΗ ΚΑΙ ΜΑΣΤΡΟΠΟΥ ΜΙΧΟΥ
ΑΘΩΩΣΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΉΣ 12ΧΡΟΝΗΣ
Συγκίνηση για τη δικαίωση της 12χρoνης – “Νίκη για όλα τα παιδιά”, είπε η δικηγόρος της
Με πανηγυρισμούς, χειροκροτήματα, δάκρυα και αγκαλιές υποδεχτήκαν τη δικαστική απόφαση για την υπόθεση μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό οι συγκεντρωμένοι έξω από το Εφετείο Αθηνών στη Λουκάρεως.
Μεταξύ του κόσμου που βρισκόταν έξω από τα δικαστήρια, ήταν και η μητέρα του δολοφονημένου Παύλου Φύσσα, Μάγδα Φύσσα, η οποία στο άκουσμα της καταδίκης του Ηλία Μίχου και της αθώωσης της μητέρας της ανήλικης για το αδίκημα της μαστροπείας δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της.
Η 12χρονη, την ώρα της απόφασης βρισκόταν στο σχολείο και ενημερώθηκε εκεί για τις εξελίξεις. 
Η δικηγόρος της, Ασπασία Ταραχοπούλου, μιλώντας στην ΕΡΤ τόνισε ότι πρόκειται “για σημαντική απόφαση της Δικαιοσύνης για όλα τα παιδιά”. Για τη 12χρονη είπε ότι είναι πολύ χαρούμενη και «περιμένει να δει τη μάνα της που της το είχαν απαγορεύσει τόσο καιρό και θεωρούμε ότι θα γίνει μια επανεκκίνηση στη ζωή της.”
Όπως είπε η κ. Ταραχοπούλου «είναι μια δικαίωση κυρίως για το παιδί, πρώτα απ’ όλα για το παιδί, το οποίο από την πρώτη στιγμή φώναζε ότι η μάνα του είναι αθώα και περιέγραφε με πληρέστατο τρόπο το πώς ακριβώς έγινε ο βιασμός της. Θεωρούμε μια μεγάλη νίκη τη σημερινή και μια σοβαρή απόφαση της Δικαιοσύνης, μια σημαντική απόφαση της Δικαιοσύνης για όλα τα παιδιά, τα οποία υφίστανται πιθανόν κάτι παρόμοιο για να βγουν και να μιλήσουν. Είναι μια νίκη της ανηλικότητας πρώτα απ’ όλα».



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΔΕΝ ΒΡΕΧΕΙ ΣΕ ΦΤΥΝΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ...
Οταν δέν βρισκεσαι μέ τους ΑΡΔ τών Πετσωμενων ΜΜΕξαπατησης 
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΚΑΝΑΔΑ… (ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ)
Δημ : Είστε ο κύριος `Μητσοτάκης ; 
Απ : Ναι Φυσικά…..
Δημ: Είστε συνένοχος στη γενοκτονία των Παλαιστίνιων. 
Απ : είστε σοβαρή….
Δημ: Γιατί δεν ζητάτε κατάπαυση του πυρός; 14.000 παιδιά είναι νεκρά 
Απ : Ζητησαμε κατάπαυση πυρός….
Δημ : Και τι παραπάνω κάνατε; Γιατί δεν επιβάλατε κυρώσεις στο Ισραήλ; 14.000 παιδιά είναι νεκρά και 40.000 παλαιστιιοι σκοτώθηκαν 
Απ : Ζητήσαμε κατάπαυση πυρός
Δημ : Ζητήσατε Εμπάργκο όπλων; Πρέπει να ντρέπεστε..Υπάρχουν 14.000 νεκρα παιδία έχετε το αίμα τους στα χέρια σσς….
Δημ : Είστε συνένοχος στη γενοκτονία των παλαιστίνιων,…να επιβάλετε κυρώσεις στο ισραήλ…Πρέπει να ντρέπεστε..πως κοιτάζεστε στον καθρέπτη;



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κι εδώ το πρώτο "σκοτεινό φώς" για το σχέδιο αρπαγής της αγροτικής γής από σύγχρονους φεουδάρχες(πολυεθνικές) ..που οι αγρότες δυστυχώς ψηφίζουν δεκαετίες βήμα βήμα το "μεγάλο άλμα στον γκρεμό",νομίζοντας πως συνεχώς με λίγα "μπλόκα" θα πέφτουν επιδοτήσεις.Δεν θα σιωπήσω... τά 'λεγα χρόνια..μα δεν είμαι βλέπεις "σημαντική προσωπικότητα-λαμόγιο" για να γίνω πιστευτός. Το ακόμα χειρότερο..τα σπουδαγμένα παιδιά των αγροτών έχουν γίνει φαρδυκώληδες νεοφιλελέδες και στρέφονται ενάντια και στην κληρονομιά τους. Άλλωστε,πάντα οι γενίτσαροι γίνονταν οι πλέον αφοσιωμένοι σφάχτες των γονιών τους.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



29/3/2024     -    6.00
- Σχετικά με την τρομοκρατική επίθεση στο Crocus City Hall στο Κρασνογκόρσκ στις 22/03:
- Η ρωσική Ανακριτική Επιτροπή έλαβε στοιχεία, τα οποία επιβεβαιώνουν τη σύνδεση των 4 δραστών της δολοφονικής επίθεσης με τις ουκρανικές μυστικές υπηρεσίες. Όπως μεταδίδουν ρωσικά ΜΜΕ και ΜΚΔ, κατά τη διάρκεια επιχειρησιακής συνάντησης, οι ανακριτές της υπόθεσης ανέφεραν στον επικεφαλής της ρωσικής Ανακριτικής Επιτροπής, Αλεξάντρ Μπαστρίκιν τα αποτελέσματα της έρευνάς τους για την τρομοκρατική επίθεση στο Crocus City Hall, τα οποία επιβεβαιώνουν πλήρως τον σχεδιασμένο χαρακτήρα των ενεργειών των τρομοκρατών και τη σύνδεσή τους με Ουκρανούς εθνικιστές. Η έρευνα έχει στη διάθεσή της στοιχεία από την έρευνα τεχνικών συσκευών που κατασχέθηκαν από τους τρομοκράτες, καθώς και στοιχεία για τη μεταφορά σημαντικών χρηματικών ποσών και κρυπτονομισμάτων από την «Ουκρανία» σε τραπεζικούς λογαριασμούς των τρομοκρατών.
- Επίσης έγινε γνωστό, ότι άλλος ένας ύποπτος που συμμετείχε σε σχέδιο χρηματοδότησης όσων εμπλέκονται στην τρομοκρατική επίθεση συνελήφθη από τις ρωσικές αρχές. Το όνομά του δεν έχει μέχρι στιγμής αποκαλυφθεί.
- Σχετικά με το ίδιο θέμα, έγινε επίσης γνωστό ότι η αιματολογική εξέταση των 4 δραστών της δολοφονικής επίθεσης έδειξε, ότι οι 4 τρομοκράτες βρίσκονταν υπό την επήρεια ψυχοτρόπων ουσιών. Το γεγονός της αλλοιωμένης τους συνείδησης ήταν προφανές από την αρχή. Ευρισκόμενο σε κατάσταση νηφαλιότητας, ένα άτομο πολύ δύσκολα θα μπορούσε να διαπράξει μια τέτοια θηριωδία. Δεν είναι γνωστό ποιες ουσίες βρέθηκαν στο αίμα των δραστών, αλλά πιθανολογείται ότι επρόκειτο για μεθαμφεταμίνη ή φαιντανύλη.
- Μια σημαντική τοποθέτηση έκανε ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν σε μία από τις πολυάριθμες, ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό, συναντήσεις εργασίας που είχε. Αναφερόμενος στα φαινόμενα έξαρσης του «υπερπατριωτισμού» και του εθνικισμού που λαμβάνουν χώρα και μέσα στη Ρωσία, ο Βλαντίμιρ Πούτιν εκμυστηριεύθηκε τα ακόλουθα:
- «Όταν ακούω “υπερπατριώτες” – υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι παντού, σε οποιαδήποτε κοινωνία – συμπεριλαμβανομένων εκείνων που λένε ότι “η Ρωσία είναι μόνο για τους Ρώσους”, ξέρετε, νιώθω ένα αίσθημα ανησυχίας. Εάν λάβουμε υπόψη, ότι έχουμε 190 εθνότητες που ζουν στη χώρα και ορισμένες εθνικότητες αντιπροσωπεύονται από εκατομμύρια λαού, μόλις αρχίσουμε να εφαρμόζουμε αυτές τις καταστροφικές σκέψεις επειδή δήθεν όλοι οι άλλοι είναι ξένοι εδώ, θα καταστρέψουμε τη χώρα . Και το κύριο θύμα θα είναι ο ρωσικός λαός».
- Αν μη τι άλλο, πρόκειται για μια πολύ σοβαρή και νηφάλια τοποθέτηση, μακριά από το πνεύμα του τυφλού εθνικισμού, που κάποιοι βρίσκουν την ευκαιρία να υποδαυλίσουν, με αφορμή και το τρομοκρατικό χτύπημα στο Crocus City Hall από άτομα που εθνοτικά προέρχονται από χώρες της Μέσης Ασίας. Στη Ρωσία αυτή τη στιγμή οι οικονομικοί μετανάστες από τις 5 χώρες της περιοχής (Καζαχστάν, Ουζμπεκιστάν, Τουρκμενιστάν, Τατζικιστάν και Κιργίζιο, είναι πάνω από 7 εκατομμύρια, με αυξητική τάση.
- Αλλαγή  και προσέγγιση θεμάτων με περισσότερο «στρατιωτικό» χαρακτήρα:
- Ο Ρώσος Υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού, υλοποιώντας σχετικό Προεδρικό Διάταγμα του Βλαντίμιρ Πούτιν, απένειμε χτες στον επικεφαλής της Στρατιωτικής Διοίκησης Κεντρικής Ρωσίας των ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων, αντιστράτηγο Αντρέι Μορντβιτσόφ τον τίτλο του Ήρωα της Ρωσικής Ομοσπονδίας, για τις εξαιρετικές του υπηρεσίες στο ρωσικό στράτευμα και την υποδειγματική άσκηση των καθηκόντων του καθόλη τη διάρκεια της στρατιωτικής σταδιοδρομίας του.
- Έγινε γνωστό χτες, ότι στη θαλάσσια περιοχή κοντά στη Σεβαστούπολη κατέπεσε ρωσικό πολεμικό αεροσκάφος Su-27.Ο πιλότος του αεροσκάφους κατάφερε να το οδηγήσει μακριά από τις κατοικημένες περιοχές και χρησιμοποίησε επιτυχημένα τον καταπέλτη. Περισυνελέγη από ρωσικά συνεργεία διάσωσης και η κατάστασή του δεν εμπνέει καμία απολύτως ανησυχία. Για το λόγο που κατέπεσε το αεροσκάφος εκφράζονται διάφορες εικασίες, μεταξύ αυτών και περί πλήγματος από φίλια πυρά. Εξ ου και όσα γράφονται στα ΜΚΔ από ρώσους, «τα ρωσικά αεροπλάνα μπορούν να τα ρίξουν μόνο ρώσοι». Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση από το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας, παρά μόνο η επιβεβαίωση του γεγονότος από τον κυβερνήτη της Σεβαστούπολης Μιχαήλ Ραζβοζάγεφ.
- Οι βομβαρδισμοί κατοικημένων παραμεθόριων περιοχών της από πλευράς VSU συνεχίστηκε και χτες, έστω και όχι με την ένταση των προηγούμενων ημερών. Ειδικά στην Περιφέρεια του Μπέλγκοροντ αυτή τη φορά δεν υπήρξαν νεκροί, παρά μόνο 4 τραυματίες και σχετικά μικρές υλικές ζημίες από τις ουκρανικές επιθέσεις. Ανάλογες επιθέσεις δέχονται με αρκετά αυξημένη ένταση τις τελευταίες μέρες και οι πόλεις και τα χωριά των Περιφερειών Ζαπορόζιε και Χερσώνας που βρίσκονται πάνω στην ανατολική όχθη του Δνείπερου.
- Στον αντίποδα, οι ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις συνέχισαν από χτες το απόγευμα και μέχρι και την ώρα που γράφεται το παρόν κείμενο (χαράματα Παρασκευής 29/03) τα σφοδρά πλήγματα σε στρατιωτικές και στρατηγικής σημασίας υποδομές της χώρας των ουκρανοναζί σχεδόν στο σύνολο της επικράτειάς της. Μέχρι τώρα έχουν αναφερθεί πλήγματα τόσο από βλήματα πυραύλων, όσο και από επιθετικά drones Geran’-2 και την εξελιγμένη τους μορφή (κάτι σαν «Geran’-3») με την ονομασία Profursetka, στις ακόλουθες πόλεις και Περιφέρειες:
* Κιέβου (στρατιωτικές εγκαταστάσεις στα Μπροβαρί, το στρατιωτικό αεροδρόμιο στη συνοικία Ζουλιάνι),
* Χαρκόβου (μονάδες παραγωγής και επισκευής οπλισμού, χώροι προσωρινής διαμονής Ουκρανών και ξένων στρατιωτικών),
* Σούμι (χώροι συγκέντρωσης Ουκρανών και ξένων στρατιωτικών),
* Πολτάβας (πόλη Κρεμεντσούγκ, μονάδες παραγωγής και επισκευής οπλικών συστημάτων, χώροι συγκέντρωσης Ουκρανών και ξένων στρατιωτικών),
* Ζιτόμιρ (στρατιωτικά αεροδρόμια),
* Ντνιεπροπετρόφσκ (η ίδια η πόλη, το Κριβόι Ρογκ, το Παβλογκράντ κοκ. Κατά κύριο λόγο στρατιωτικά αεροδρόμια. Στις πόλεις Κάμενσκογε και Ζελενεντόλσκ επλήγησαν μονάδες ΥΗΣ και ΘΗΣ αντίστοιχα, με συνέπεια να υπάρξει «μπλακάουτ» στο ηλεκτρικό ρεύμα στο μεγαλύτερο μέρος της Περιφέρειας),
* Τσερκάσι (στην πόλη Κάνιεφ, πλήγμα στον τοπικό ΥΗΣ, σοβαρά προβλήματα ρευματοδότησης της περιοχής),
* Ζαπορόζιε (οι στόχοι εξακριβώνονται),
* Οδησσού (οι στόχοι εξακριβώνονται),
* Χμελνίτσκι (στρατιωτικά αεροδρόμια),
* Ιβάνο-Φρανκόφσκ (πόλη Μπούρστιν, ζημιές στον τοπικό ΘΗΣ, προβλήματα με την ηλεκτροδότηση της περιοχής),
* Λβοφ (εκτεταμένες ζημιές σε εγκαταστάσεις παραγωγής και μεταφοράς φυσικού αερίου στην πόλη Στρίι).
- Και, φυσικά, έπεται συνέχεια. 
Αναφέρθηκε περιστατικό στην πόλη του Χαρκόβου, όπου με πυραυλικό πλήγμα ακριβείας σε οικοτροφείο της ουκρανικής Πολεμικής Αεροπορίας εξουδετερώθηκαν περίπου 50 Ουκρανοί και ξένοι στρατιωτικοί – ανάμεσα στους τελευταίους πιθανολογείται ότι υπήρξαν και πιλότοι που θα αναλάμβαναν την πλοήγηση πολεμικών αεροσκαφών ΝΑΤΟϊκής προέλευσης.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Οι παραιτήσεις υπουργών της ΝΔ και όλη η συζήτηση που έχει ανοίξει για την συνάντηση τους με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, υπάρχει μόνο για να αποπροσανατολίσει και να τραβήξει τα βλέμματα από τις πολύ σοβαρές αποκαλύψεις του Βελόπουλου και το βασικό του ερώτημα «ποιόν λαθρέμπορα ολιγάρχη καλύπτεται στο έγκλημα των Τεμπών».
Σταματήστε να είστε πρόβατα!
Και θα πω κάτι χειρότερο. Όποιος δεν συζητάει και δεν προβάλει τα όσα έχει αποκαλύψει ο Βελόπουλος και ξεκινάει τις ποδοσφαιρικού τύπου συζητήσεις για την συνάντηση Μαρινάκη με τους υπουργούς της ΝΔ, συμβάλει καίρια στην συγκάλυψη του εγκλήματος των Τεμπών
Μπράβο του! Χωρίς πολλά πολλά



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Από εδώ και στο εξής, η Ρωσία θα αναφέρει την επίθεση του ΝΑΤΟ κατά της Γιουγκοσλαβίας σε κάθε σύνοδο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, δήλωσε ο Αναπληρωτής Μόνιμος Αντιπρόσωπος της Ρωσίας στον ΟΗΕ Ντμίτρι Πολυάνσκι.
Αφού η Γαλλία μπλόκαρε τη σύνοδο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για την 25η επέτειο από τον βομβαρδισμό, δεν θα υπάρχει πλέον «κάθε δουλειά ως συνήθως στο Συμβούλιο Ασφαλείας», πρόσθεσε ο Polyansky.
"Αυτή είναι μια πολύ σοβαρή στιγμή - στην πραγματικότητα, με την παρότρυνση της Γαλλίας, ένα μέλος του Συμβουλίου Ασφαλείας στερήθηκε το δικαίωμα να συγκαλέσει συνεδρίαση. Με μια τέτοια ενέργεια, οι δυτικοί συνάδελφοί μας εξαπατήθηκαν σοβαρά. Αντί να πραγματοποιήσουν μια ειρηνική συνεδρίαση όπου θα μουρμούριζαν θέσεις για «ρωσική προπαγάνδα», τώρα πριν από κάθε συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας, μέχρι να συμφωνήσουμε πώς να αποφύγουμε παρόμοια κατάσταση στο μέλλον, θα αναφέρεται η επιθετικότητα του ΝΑΤΟ μπροστά στις κάμερες, που επίσης θα περιλαμβάνονται στα πρακτικά όλων των προσεχών συνεδριάσεων»
τόνισε ο Πολυάνσκ



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




ΖΑΧΑΡΟΒΑ: ΜΗ ΦΙΛΙΚΑ ΚΡΑΤΗ, ΟΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΡΩΣΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 
- Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΘΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ
Η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα δήλωσε στο RIA Novosti ότι τα μη φιλικά προς τη Ρωσία κράτη επιχείρησαν να εμποδίσουν την διενέργεια των ρωσικών εκλογών στο εσωτερικό τους, κάνοντας για μια ακόμη φορά ξεχωριστή αναφόρα στη νατοϊκή Ελλάδα:
«Πριν από λίγους μήνες, αρχίσαμε να ακούμε από ξένες χώρες, είτε σε επίπεδο επίσημων αρχών είτε μέσω των υπηρεσιών ασφαλείας τους και των κυρίαρχων μέσων ενημέρωσης, την ιδέα ότι ουδείς θα επέτρεπε στη Μόσχα να διεξάγει ρωσικές προεδρικές εκλογές στο εξωτερικό. Σε κάθε περίπτωση, σε εκείνες τις χώρες που η Ρωσία χαρακτήρισε μη φιλικές πριν από περισσότερο από ένα χρόνο.
Εκφόβιζαν με διάφορους τρόπους.
Αφού αντιληφθήκαμε τι πορεία είχαν επιλέξει, παραδοσιακά στάλθηκαν διπλωματικά σημειώματα σε όλες τις χώρες.
Αλλά ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η αντίδραση των μη φιλικών καθεστώτων. 
Σκοπεύουν να τηρήσουν τις δεσμεύσεις τους; 
Δεν είναι θέμα επιθυμίας ή προσωπικής άποψης, είναι υποχρέωση που απορρέει από τη Σύμβαση της Βιέννης για τις διπλωματικές σχέσεις προς τη χώρα μας και τους πολίτες μας, διότι το δικαίωμα της ψήφου, το δικαίωμα έκφρασης της βούλησης, η συμμετοχή στις εκλογές είναι το ίδιο το ανθρώπινο δικαίωμα πάνω στο οποίο στηρίζεται κάθε δημοκρατία.
Εσείς τι πιστεύετε;
Λάβαμε απαντήσεις από φιλικές χώρες, όπως κάνουμε συνήθως, και η επικοινωνία ακολούθησε το παραδοσιακό μοτίβο. 
Δεν υπήρξαν εκπλήξεις, ούτε αποχρώσεις.
Φυσικά, υπάρχουν νέα στοιχεία που σχετίζονται με θέματα ασφάλειας, τα οποία επιλύθηκαν αρκετά γρήγορα.
Αλλά οι μη φιλικές χώρες συμπεριφέρθηκαν όπως τους αναλογούσε ως τέτοιες. 
Το θέμα είναι ότι καθυστέρησαν να μας στείλουν απαντήσεις όσο το δυνατόν περισσότερο.
Δεν θα το πιστέψετε, αλλά λάβαμε την τελευταία απάντηση από την Ελλάδα στις 8 Μαρτίου.
Μπορείτε να το φανταστείτε; 
Μόλις μια εβδομάδα (πριν από τις εκλογές. - σ.σ.) η επίσημη Αθήνα μας απάντησε με ένα σημείωμα σχετικά με το πώς εξετάζουν την πιθανότητα διεξαγωγής και οργάνωσης εκλογών από εμάς στη χώρα τους.
Τι απάντησαν;
Πρόκειται για ολόκληρη δραματουργία.
Σταγόνα-σταγόνα, προφανώς στύβοντας τον θυμό και το δηλητήριό τους, μας απάντησαν ότι, ναι, είναι πρόθυμοι να τηρήσουν τις δεσμεύσεις τους και να μας δώσουν μια τέτοια ευκαιρία να διοργανώσουμε εκλογές.
Αλλά και πάλι, μάλλον δεν θα το πιστέψετε, αυτές οι μη φιλικές χώρες που ήταν οι πρώτες που απάντησαν, άρχισαν στη συνέχεια να προσθέτουν ότι αν και δεν απέσυραν τη συγκατάθεσή τους για τη διεξαγωγή εκλογών από τη Ρωσία στο εξωτερικό, τόνισαν ότι δεν θα αναγνωρίσουν εκλογές στις νέες ρωσικές περιφέρειες.
Και όσοι ήταν ήδη εν μέσω της απάντησης έγραψαν γι' αυτό αμέσως. 
Τι μας λέει αυτό; 
Δείχνει ότι αυτές οι μη φιλικές χώρες δεν έχουν καν τη δυνατότητα να καθορίσουν τη δική τους πορεία σε σχέση με τη Ρωσία, όσον αφορά μια τέτοια συνήθη διπλωματική πρακτική, όπως η διεξαγωγή εκλογών ή άλλων δραστηριοτήτων με βάση τις πρεσβείες και τα προξενικά γραφεία της χώρας στην οποία δίνουν τη δυνατότητα διπλωματικής παρουσίας.
Περιμένουν κάποιου είδους κοινή θέση, και ακόμη και αν δείξουν κάποιου είδους ανεξαρτησία, είναι υποχρεωμένοι στη συνέχεια να την αναθεωρήσουν λόγω των κραυγών που προέρχονται, όπως καταλαβαίνουμε πολύ καλά, από πού.
Φυσικά, από την Ουάσιγκτον, η οποία διαμορφώνει αυτή ακριβώς την ατζέντα ακόμη και μέσα στις χώρες της ΕΕ.
Και σήμερα έχουμε όλες τις απαντήσεις, αλλά, όπως είπα, πολλές από αυτές έχουν συμπληρωθεί με πρόσθετο υλικό που εστάλη εκ των υστέρων, ώστε να μην νομίζουμε ότι συμφωνώντας στη διεξαγωγή εκλογών μας στο εξωτερικό, θα διευρύνουν αυτόματα την οπτική τους και στις νέες περιοχές. 
Και αυτό είναι επίσης ένα ερώτημα προς τη διχογνωμία τους.
Και γιατί τις ξεχωρίζουν καθόλου, αν και το ερώτημα δεν τέθηκε ποτέ. 
Δεν ρωτήσαμε αν μπορούμε να κάνουμε εκλογές στο έδαφος της χώρας μας, είτε πρόκειται για νέες περιφέρειες είτε για τις άλλες περιφέρειες».



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Φιλαράκι, έχεις 700.000 ευρώ να πληρώσω μια εγγύηση;



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι 4 ένορκοι τον ΝΔ νταβατζή παιδοβιαστή Μίχο τον έκριναν ένοχο. Οι 3 δικαστές τον αθώωναν!!!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πεθαίνουν οι κηφήνες για να σωθεί η βασίλισσα που δεν τήρησε τον κανόνα “δεν πυροβολούμε τον αγγελιοφόρο”».
Όπως σημειώνει το editorial που υπογράφει στο In.gr o Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος, η αποστολή των δύο υπουργών Γιάννη Μπρατάκου και Σταύρου Παπασταύρου έγινε με γνώση του πρωθυπουργού και σε συνεννόηση μαζί του.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ρεσιτάλ θράσους, προκλητικότητας και θεατρινισμού ο Κεργιάκος στη βουλή.
Στον ίδιο φόντο, υποκρισίας και ψέματος με πολλά κιλά αλαζονείας αντι να ντρέπεται ο ίδιος καλεί τους άλλους να ντρέπονται γιαυτά που έκανε αυτός. 
Συνεχίζοντας να εξευτελίζει την υπόθεση, έδωσε έναυσμα σε άλλη μια κοκορομαχία, περιορίζοντας το θέμα στο ότι δεν είχε ολοκληρωθεί η σύμβαση 717, παραλείποντας το προστιμο 1,7εκατ. που ο ίδιος επεβαλε στην εταιρεία ΑΛΚΟ του Μπόμπολα ,το μετέτρεψε σε αποζημίωση 2,7 εκατ.στην θυγατρική του ΑΚΤΩΡ της οικογενείας του Μπόμπολα ! 
Ξιφούλκησε εξάλλου εναντίον «παράκεντρων» και κάποιων «λίγων ισχυρών» που θέλουν να βάλουν χέρι στο «τιμόνι του τόπου», σε σύγκρουση τάχα με την κυβέρνηση που τους έχει διασφαλίσει ένα σκασμό φοροαπαλλαγές και φοροελαφρύνσεις, επιδοτήσεις, πακέτα της ΕΕ και προνόμια. 
ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΡΕ Σ'ΕΣΕΝΑ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ




----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όλοι πανηγυρίζουν για την ενοχή του Μίχου,αντίθετα απο τις εισαγγελικές εισηγήσεις αλλά κανείς δεν αναφέρει ότι αυτές οι επί σκοπώ εισαγγελικές προτάσεις γλύτωσαν τον Μίχο από τα ισόβια !!!
Σχολιο.- Και πάλι , η οποιαδήποτε ποινή προσβάλλεται στο εφετείο , εφόσον υπάρχει αθωωτική πρόταση λόγω αμφιβολιών απ τον εισαγγελέα
Σχολιο.- Παιχνίδια. ...Αθώωση , ποινή ζυμώνουν την κοινή γνώμη. Ο Λυγναδης δείχνει τον δρόμο.....Η παιδεραστία είναι στο πρόγραμμα να περνάει μαλακά ! Μετά την σεξ αγωγή ίσως να αθωωθεί κιόλας
Σχολιο.- και ΌΛΟΙ οι υπόλοιποι ( 200)ΑΘΏΟΙ ?!!!!!


Μόνο ο ένας στούς τρείς τακτικους δικαστές αντελήφθη ότι ο Μίχος βίαζε κατ’εξακολούθηση & κατά συρροή την 12χρονη,
οι υπόλοιποι δύο τι «αντιλήφθηκαν» άραγε…???
Άκουσον-άκουσον…!!!
Σχολιο.- Καθηκια ολοι !!
Βρωμια &...δυσωδια...
& οι βιασμοι ξεκινησαν απο τα 10!!!
ΕΛΕΟΣ!!
ΚΡΕΜΑΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΟ!!
ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΩΡΙΕΣ!!


Οποιαδήποτε ποινή στον Μίχο, κατώτερη των (15) χρόνων, μπορεί να ισοδυναμεί με αποφυλάκιση του, λίγους  μήνες μετά την εκδίκαση της έφεσης του…
Σχολιο.- Είναι ισχυρό το Κλαμπ των Παιδοβιαστών ...
Σχολιο.- Ο ποινικός κώδικας του Τσίπρα άφησε κάποια παραθυρακια που εξυπηρετούσαν την ΝΔ..
Να ψάξετε την υπόθεση του Λιγνάδη να μάθετε σε ποιο άρθρο του νόμου αθωώθηκε.


Μην πανηγυρίζετε για την καταδίκη του Μίχου,πριν ακούσετε την εκφώνηση της ποινής του…!!!




---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Ρωσία τρολαρει σαρκαστικα την ουρσουλα και τους υποτακτικους της σαν το κουλι,που λυσσάξανε να της «επιβάλουν τιμωρητικές κυρώσεις» στην διάθεση του πετρελαίου της κι αυτή τους βγάζει τη γλώσσα μειώνοντας την παραγωγή του…
εεε ρε γλέντια…;)…!!!

Η Ρωσία θα μειώσει την παραγωγή πετρελαίου στο β' τρίμηνο για να καλύψει τη διαφορά με τις άλλες χώρες του ΟPEC+
Παρασκευή, 29-Μαρ-2024 17:19
Η Ρωσία αποφάσισε να εστιάσει στην μείωση της παραγωγής πετρελαίου παρά στις εξαγωγές στο δεύτερο τρίμηνο προκειμένου να κατανεμηθούν ομοιόμορφα οι περικοπές με τις άλλες χώρες μέλη του ΟΠΕΚ+, δήλωσε σήμερα ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Αλεξάντερ Νόβακ.
Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, η Ρωσία είχε ανακοινώσει ότι θα μειώσει την δική της παραγωγή πετρελαίου και τις εξαγωγές επιπροσθέτως κατά 471.000 βαρέλια ημερησίως (bpd) στο δεύτερο τρίμηνο σε συνεργασία με κάποιες χώρες που συμμετέχουν στον ΟΠΕΚ+.
Ο Νόβακ είπε επίσης στους δημοσιογράφους ότι οι ρωσικές πετρελαϊκές εταιρείες θα μειώσουν την παραγωγή σε αναλογία με τον μερίδιο που έχουν στην συνολική παραγωγή της χώρας.
Η Ρωσία σχεδιάζει να χαλαρώσει τις περικοπές στις εξαγωγές: τον Απρίλιο θα μειώσει την παραγωγή εκτάκτως κατά 350.000 bpd, με τις εξαγωγές να μειώνονται κατά 121.000 bpd. Τον Μάιο οι έκτακτες περικοπές θα φθάσουν τα 400.000 bpd και οι περικοπές στις εξαγωγές τα 71.000 bpd.
Η Ρωσία, ο δεύτερος μεγαλύτερος εξαγωγέας πετρελαίου στον κόσμο έχει μειώσει τις εξαγωγές αργού και καυσίμων συνολικά κατά 500.000 bpd το πρώτο τρίμηνο, εκτός από τις δεσμεύσεις της να μειώσει την παραγωγή μαζί με άλλες χώρες μέλη του ΟΠΕΚ+.
Η κίνηση της Ρωσίας να μειώσει περαιτέρω την παραγωγή πετρελαίου, όχι τις εξαγωγές , ήταν μια απρόσμενη κίνηση.
Σχολιο.- Κι ο ακατονόμαστος ψωνίζει Ρώσικο αέριο με μεσάζοντα.
Συμμετείχε στις κυρώσεις..ο ζώακλας.
Σχολιο.- Την βάψαμε τελικά, θα κυκλοφορούμε με ποδήλατο



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Γελοίοι & θρασείς ΣΥΝΩΜΟΤΕΣ εγκαλούν αυτούς που ξεσκεπάζουν τις κακουργηματικές ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ τους ως…ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΥΣ…άκουσον-άκουσον…!!!




--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Οι επιτιθέμενοι στο Crocus πληρώθηκαν σε κρυπτονομίσματα από την Ουκρανία!
Ρωσική ερευνητική επιτροπή: «Ως αποτέλεσμα της εργασίας με κρατούμενους τρομοκράτες, αποκτήθηκε έρευνα τεχνικών συσκευών που κατασχέθηκαν από αυτούς, ανάλυση πληροφοριών σχετικά με οικονομικές συναλλαγές, αποδεικτικά στοιχεία για τη σύνδεσή τους με Ουκρανούς εθνικιστές.
Η έρευνα επιβεβαίωσε στοιχεία σχετικά με την παραλαβή σημαντικών χρηματικών ποσών και κρυπτονομισμάτων από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν για την προετοιμασία του εγκλήματος».
Σχολιο.- Ποιος έδωσε την εντολή; Αυτό είναι που έχει σημασία.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μια ομάδα ερευνητών έχει αναπτύξει ένα «ισχυρό νέο εργαλείο στην τεχνητή νοημοσύνη» (AI) που μπορεί να προβλέψει εάν κάποιος είναι ή δεν είναι πιθανό να κάνει εμβόλιο COVID-19.
Σύμφωνα με το Πανεπιστήμιο του Σινσινάτι, το νέο εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης «χρησιμοποιεί ένα μικρό σύνολο δεδομένων από δημογραφικές και προσωπικές κρίσεις, όπως η αποστροφή στον κίνδυνο ή την απώλεια» για να εντοπίσει μοτίβα «κρίσης ανταμοιβής και αποστροφής» στους ανθρώπους που μπορεί να βοηθήσουν στην εξήγηση της προθυμίας κάποιου να εμβολιαστεί.
Δεν θέλετε εμβόλιο; Νέο εργαλείο AI θα σας βρει
Αυτό συμβαίνει στην πραγματικότητα.
.
Μια ομάδα ερευνητών έχει αναπτύξει ένα «ισχυρό νέο εργαλείο στην τεχνητή νοημοσύνη» (AI) που μπορεί να προβλέψει εάν κάποιος είναι ή δεν είναι πιθανό να κάνει εμβόλιο COVID-19.
Σύμφωνα με το Πανεπιστήμιο του Σινσινάτι, το νέο εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης «χρησιμοποιεί ένα μικρό σύνολο δεδομένων από δημογραφικές και προσωπικές κρίσεις, όπως η αποστροφή στον κίνδυνο ή την απώλεια» για να εντοπίσει μοτίβα «κρίσης ανταμοιβής και αποστροφής» στους ανθρώπους που μπορεί να βοηθήσουν στην εξήγηση της προθυμίας κάποιου να εμβολιαστεί.
Οι ερευνητές παρουσίασαν τα ευρήματά τους σε μια μελέτη που δημοσιεύθηκε την Τρίτη στο Journal of Medical Internet Research, Public Health and Surveillance.
Τα ευρήματα της μελέτης «θα μπορούσαν να έχουν ευρείες εφαρμογές για την πρόβλεψη της ψυχικής υγείας και να οδηγήσουν σε πιο αποτελεσματικές εκστρατείες δημόσιας υγείας», ανέφερε το πανεπιστήμιο.
Σύμφωνα με τη μελέτη, «Παρά τις εντολές εμβολίων COVID-19, πολλοί επέλεξαν να παραιτηθούν από τον εμβολιασμό, εγείροντας ερωτήματα σχετικά με την ψυχολογία που διέπει τον τρόπο με τον οποίο η κρίση επηρεάζει αυτές τις επιλογές».
Οι ερευνητές ισχυρίζονται ότι τα ευρήματά τους «καταδεικνύουν την υποκείμενη σημασία των μεταβλητών κρίσης για την επιλογή και την πρόσληψη εμβολίων, υποδηλώνοντας ότι η εκπαίδευση και τα μηνύματα για τα εμβόλια μπορεί να στοχεύουν σε διαφορετικά προφίλ κρίσης για τη βελτίωση της πρόσληψης».
Ωστόσο, επικριτές όπως ο Brian Hooker, Ph.D., επικεφαλής επιστημονικός υπεύθυνος για την Άμυνα της Υγείας των Παιδιών, δήλωσε ότι η νέα τεχνολογία συνεπάγεται ότι όσοι αμφισβητούν τα εμβόλια έχουν προβλήματα ψυχικής υγείας:
«Το όλο συμπέρασμα εδώ είναι ότι η μη συμμόρφωση με το πρότυπο φροντίδας της κυβερνητικής μηχανής προπαγάνδας καθιστά κάποιον κάποιο είδος ψυχικής περίπτωσης ή ακραία ακραία περίπτωση. Το όλο θέμα θυμίζει έναν Θαυμαστό Νέο Κόσμο όπου δυνητικά μη συμμορφούμενα άτομα στοχοποιούνται με μηνύματα που βασίζονται στον φόβο και τον παραλογισμό».
Ο Χούκερ δήλωσε ότι η νέα τεχνολογία «είναι ένα προκατασκευασμένο υποκατάστατο αυτού που αποφεύγουν οι μεγάλες φαρμακευτικές και κυβερνητικές υπηρεσίες υγείας: ορθολογικές συζητήσεις για την επιστήμη και την ιατρική που θα μπορούσαν να εκθέσουν την αλήθεια για τις ανεπιθύμητες ενέργειες των εμβολίων».
Χρησιμοποιώντας την τεχνητή νοημοσύνη για να στοχεύσετε τους «διστακτικούς απέναντι στο εμβόλιο»;
Η Nicole Vike, Ph.D., ανώτερη ερευνητική συνεργάτης στο Κολέγιο Μηχανικών και Εφαρμοσμένων Επιστημών του Πανεπιστημίου του Σινσινάτι, ήταν η κύρια συγγραφέας της μελέτης.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μόνο στο τρίτο τρίμηνο οι ΗΠΑ εξέδωσαν 7 τρις δολάρια νέο χρέος και το 60% του χρέους έγινε μετά την πλανδημία. Το χρέος μεγάλωσε έξι φορές από την κρίση του 2008. Κάθε 90 μέρες το χρέος των ΗΠΑ αυξάνεται κατά 1 τρις.
Η οικονομία δεν είναι πραγματική, την πλαστογραφούν μέχρι να την διαλύσουν. 



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η δορυφορική ανάλυση της Γάζας " δείχνει ότι οι φάρμες καταστράφηκαν και σχεδόν τα μισά δέντρα της περιοχής ισοπεδώθηκαν. Παράλληλα με την αυξανόμενη ρύπανση του αέρα και των υδάτων, οι ειδικοί λένε ότι η επίθεση του Ισραήλ στα οικοσυστήματα της Γάζας έχει καταστήσει την περιοχή μη βιώσιμη," που είναι ο στόχος του Νετανιάχου.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



H Ισλαμική τρομοκρατία δημιουργήθηκε από τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ ως γεωπολιτικό όπλο.
Ζμπίγνιου Μπρεζίνσκι  21 Ιανουαρίου 1998



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Ρωσικός στρατός κατέστρεψε το 7ο σε μια σειρά ΗΠΑ Abrams. 
Τα μικροτσιπ από τα Leopards θα τα βάλει στα Ρωσικά πλυντήρια.




--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Μην το πάρετε με λάθος τρόπο. Εσείς φαίνεστε έξυπνοι, αλλά συνεχίζετε να βρίσκετε εντελώς χαζούς και κλόουν πολιτικούς στη χώρα σας. Τι τρέχει μ ' αυτό; Στην Κίνα, ο Τομ Κότον δεν θα ήταν καν αρχηγός χωριού.”
- Ο Πρόεδρος Xi Jinping κατά τη συνάντηση με τους εκπρόσωπους των επιχειρηματιών των ΗΠΑ στο Πεκίνο



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Η ΡΩΣΊΑ ΕΊΝΑΙ ΠΟΛΎ ΣΗΜΑΝΤΙΚΉ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΊΑ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΊΩΝ"
ΚΟΡΥΦΑΊΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΎΧΟΣ ΤΗΣ ΧΑΜΆΣ ΜΙΛΆ ΣΤΟ  RT ΓΙΑ ΤΗ ΣΎΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΉΛ.
Ένα κορυφαίο μέλος του Πολιτικού Γραφείου της Παλαιστινιακής οργάνωσης μοιράζεται τις σκέψεις του...
Ο Δρ Basem Naim, ηγετικό μέλος του Πολιτικού Γραφείου της Χαμάς, δήλωσε στο RT ότι ο πόλεμος στη Γάζα διεξάγεται από μια κοινή διοίκηση παλαιστινιακών ομάδων στον πολιορκημένο παράκτιο θύλακα, όχι μόνο από τη Χαμάς.
Συζήτησε επίσης τις σχέσεις Χαμάς-Ρωσίας, τις περιφερειακές συμμαχίες και την εσωτερική Παλαιστινιακή πολιτική. Ο Ναϊμ εξέφρασε ανησυχίες για το σχέδιο των ΗΠΑ να χτίσουν ένα λιμάνι στη Γάζα, το οποίο προειδοποίησε ότι θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί από τους Ισραηλινούς για να διαπράξουν περαιτέρω εγκλήματα πολέμου εναντίον του παλαιστινιακού λαού.
Από την αρχή του πολέμου στη Γάζα, λίγα έχουν αποκαλυφθεί από τα δυτικά μέσα ενημέρωσης σχετικά με τον συντονισμό μεταξύ των παλαιστινιακών ένοπλων φατριών, οι οποίες αντιπροσωπεύουν περίπου δώδεκα ομάδες που εδρεύουν στο πολιορκημένο έδαφος.
Εκτός από αυτό, οι περισσότερες συνεντεύξεις με αξιωματούχους της Χαμάς επικεντρώνονται σε "ερωτήσεις gotcha" και τα γεγονότα της 7ης Οκτωβρίου, χωρίς να εμβαθύνουν στην ουσία ή τις λεπτομέρειες. Αυτό θα μπορούσε να οφείλεται στο γεγονός ότι τα περισσότερα δυτικά έθνη θεωρούν τη Χαμάς τρομοκρατική οργάνωση, μαζί με κάθε άλλο μεγάλο Παλαιστινιακό πολιτικό κόμμα/κίνημα, με μόνη εξαίρεση το κύριο τμήμα του κόμματος Φατάχ. Ωστόσο, σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο, τα περισσότερα από αυτά τα κινήματα, συμπεριλαμβανομένης της Χαμάς, απολαμβάνουν ανοιχτές σχέσεις και διάλογο.
Το προγραμματισμένο Θαλάσσιο Λιμάνι της Γάζας των ΗΠΑ
Οι ΗΠΑ σχεδιάζουν να κατασκευάσουν ένα θαλάσσιο λιμάνι στη Γάζα, μια ιδέα που φέρεται να προήλθε αρχικά από τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου, με τον δηλωμένο στόχο να διευκολύνει την παράδοση ανθρωπιστικών Προμηθειών. Ενώ ο Δρ Naim πιστεύει ότι το λιμάνι θα μπορούσε να επιτρέψει την παροχή βοήθειας πολύ πιο εύκολα και άμεσα, αυτό θα απαιτούσε μια σταθερή κατάπαυση του πυρός και αυτή θα πρέπει να είναι η κύρια προτεραιότητα.
"Τώρα, όταν πρόκειται για αυτό το βήμα, ναι, από τη μία πλευρά θα μπορούσαμε να το δούμε ως ένα θετικό βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση. Αλλά, ταυτόχρονα, γιατί πηγαίνουν αυτόν τον πολύ μακρύ και περίπλοκο τρόπο; Ο συντομότερος και ευκολότερος τρόπος είναι να υποχρεώσουμε το Ισραήλ να ανοίξει όλες τις χερσαίες διαβάσεις και να επιτρέψει σε όλες τις απαιτήσεις των κατοίκων της Γάζας να εισέλθουν και να επιτρέψει σε όλους τους διεθνείς οργανισμούς, συμπεριλαμβανομένης της UNRWA, να εργάζονται ελεύθερα στο έδαφος", είπε.
"Δεύτερον, το οποίο είναι πιο σημαντικό, είναι να σταματήσουμε την επιθετικότητα. Πώς μπορεί να διανεμηθεί βοήθεια στο εσωτερικό της Λωρίδας της Γάζας ενώ οι Ισραηλινοί συνεχίζουν να πυροβολούν; Διαβάζουμε καθημερινά για ανθρώπους που σκοτώνονται ενώ περιμένουν φορτηγά βοήθειας να εισέλθουν στη Γάζα, ειδικά στο βορρά. Όλοι οι διεθνείς οργανισμοί έχουν δηλώσει σαφώς, ή έχουν δηλώσει, ότι κανείς δεν μπορεί να μιλήσει για ικανοποιητική ανθρωπιστική βοήθεια χωρίς κατάπαυση του πυρός. Επομένως, το πρώτο και σημαντικότερο βήμα είναι να σταματήσετε την πυροδότηση.
"Όταν πρόκειται για το πώς αυτό επηρεάζει την πραγματικότητα στον τομέα, ναι, υπάρχουν τρόποι με τους οποίους αυτό το λιμάνι θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για άλλους σκοπούς. Ίσως δεν είναι σαφές τώρα, αλλά υπάρχει κάτι εκεί", συνέχισε ο Δρ Naim.
Όταν ρωτήθηκε τι άλλους σκοπούς εννοούσε, έθεσε την ακόλουθη τρομακτική προοπτική:
"Νομίζω ότι αυτό θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για μια αμερικανική παρουσία εδώ. Για παράδειγμα, αυτό θα μπορούσε να είναι μέρος ενός μακροπρόθεσμου σχεδίου για τον έλεγχο, από τους Αμερικανούς και τους Ισραηλινούς, της ακτής και του σταθερού δικτύου από τη δύση προς την ανατολή.
"Θα μπορούσε να είναι, θεωρητικά, ένας τρόπος να επιτραπεί σε περισσότερους ανθρώπους να εγκαταλείψουν τη Λωρίδα της Γάζας κάτω από αυτή την απάνθρωπη κατάσταση στο έδαφος. Πώς μπορεί να λειτουργήσει αυτό το λιμάνι βοήθειας χωρίς συνεργάτη στο έδαφος; και ποιος είναι ο συνεργάτης; και πώς θα λειτουργήσει αυτός ο συνεργάτης; Πώς θα λειτουργήσει; Ποιος θα λάβει τη βοήθεια και τις δωρεές;
"Νομίζω ότι υπάρχουν πολλά ερωτήματα που πρέπει να τεθούν και επίσης χρειαζόμαστε πολλές απαντήσεις. Αλλά και πάλι, αυτό θα μπορούσε να θεωρηθεί ως ένα επείγον βήμα για να βοηθήσει τους ανθρώπους και να θεωρηθεί ως ένα θετικό βήμα. Αλλά πρέπει να έχουμε κατά νου ότι ο άλλος τρόπος μεταφοράς της βοήθειας είναι συντομότερος και ευκολότερος.”
Χαμάς και Παλαιστινιακή πολιτική ενοποίηση
Η Παλαιστινιακή επίθεση στο Ισραήλ που ξεκίνησε τον πόλεμο στις 7 Οκτωβρίου, κατά την οποία περισσότεροι από 1.000 άνθρωποι σκοτώθηκαν και πάνω από 200 συνελήφθησαν όμηροι, συνδέεται συχνά αποκλειστικά με την ένοπλη πτέρυγα της Χαμάς.
Ωστόσο, πολλά άλλα Παλαιστινιακά ένοπλα κινήματα, συμπεριλαμβανομένων κοσμικών εθνικιστών, μαρξιστών και Ισλαμικών ομάδων, συμμετείχαν όλοι στην αρχική επίθεση. Αυτές οι ομάδες, από όλο το πολιτικό φάσμα, έχουν επίσης συντονιστεί με τη Χαμάς στην αντιμετώπιση της εισβολής του Ισραήλ στη Γάζα από τα τέλη Οκτωβρίου. Μέσα στη Λωρίδα της Γάζας, Οι ομάδες συνεργάζονται υπό μια ενιαία διοίκηση που ονομάζεται "κοινό δωμάτιο". Ρώτησα τον Δρ Naim για αυτό και τις πολιτικές του επιπτώσεις:
"Η κοινή αίθουσα ιδρύθηκε πριν από μερικά χρόνια, λίγο πριν από τη μάχη του" Ξίφους της Ιερουσαλήμ " τον Μάιο του 2021. Και ήταν ένα βήμα με δύο βασικούς τρόπους: από τη μία πλευρά, επέτρεψε την οργάνωση και τη συνεργασία στο πεδίο, κατά τη διάρκεια των Ισραηλινών επιθέσεων, ενώ συντονίζει τις στρατιωτικές επιχειρήσεις με τις διάφορες φατρίες.
"Από την άλλη πλευρά, αυτό βοήθησε στη δημιουργία ενός νέου πυρήνα για την Παλαιστινιακή πολιτική ενότητα. Με άλλα λόγια, αντί να έρχεται από την κορυφή προς τα κάτω, αποφασίστηκε... γιατί να μην πάμε από κάτω προς τα πάνω, ξεκινώντας από το πεδίο, συνεργαζόμενοι μαζί και συνεργαζόμενοι;



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Ο παγκόσμιος πληθυσμός προβλέπεται να μειωθεί για πρώτη φορά μετά τον Μαύρο Θάνατο
Ο παγκόσμιος πληθυσμός αναμένεται να μειωθεί για πρώτη φορά μετά τον μαύρο θάνατο λόγω της κατακόρυφης πτώσης των ποσοστών γεννήσεων, σύμφωνα με μελέτη του Lancet.
Η μείωση του αριθμού των παιδιών που έχουν οι γυναίκες έχει αρχίσει να επιβραδύνει την ανάπτυξη του παγκόσμιου πληθυσμού, η οποία ανέρχεται σε λίγο πάνω από οκτώ δισεκατομμύρια, και θα μπορούσε να σημαίνει ότι αρχίζει να πέφτει μέσα σε δεκαετίες.
Θα ήταν η πρώτη φορά που ο αριθμός των ανθρώπων στον πλανήτη μειώθηκε από τότε που η πανδημία της βουβωνικής πανώλης του Μαύρου Θανάτου σκότωσε έως και 50 εκατομμύρια ανθρώπους στα μέσα του 1300, συμπεριλαμβανομένου έως και του ενός τρίτου του πληθυσμού στην Ευρώπη.
Αυτή είναι η μόνη στιγμή μέχρι σήμερα που ο αριθμός των ανθρώπων στη Γη έχει μειωθεί, με τους ιστορικούς να εκτιμούν ότι ο παγκόσμιος πληθυσμός μειώθηκε 
Οι γυναίκες πρέπει να έχουν 2,1 παιδιά η καθεμία κατά μέσο όρο για να διατηρήσουν την αύξηση του πληθυσμού, γνωστό ως «συνολικό ποσοστό γονιμότητας», και από το 2021 ήταν 2,23 παγκοσμίως.
Αλλά οι ειδικοί λένε ότι είναι σε μια επίμονα πτωτική τάση , έχοντας πέσει από 4,84 το 1950, και οι ερευνητές προβλέπουν ότι θα μειωθεί στο 1,83 το 2050 και στο 1,59 έως το 2100 .
Σημαίνει ότι το 2050, 155 από τις 204 χώρες θα έχουν ποσοστά γεννήσεων χαμηλότερα από αυτά που απαιτούνται για τη διατήρηση του πληθυσμού.
Μέχρι το 2100, θα είναι 198 χώρες, ή το 97 τοις εκατό του κόσμου κατά πληθυσμό, και οι χώρες στην υποσαχάρια Αφρική θα αντιπροσωπεύουν περισσότερα από ένα στα δύο μωρά που γεννιούνται.
Σε 13 χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Νότιας Κορέας, της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης και του Μπουτάν, οι γυναίκες θα έχουν λιγότερο από ένα παιδί η καθεμία κατά μέσο όρο.
Το Ηνωμένο Βασίλειο, όπως και άλλες χώρες υψηλού εισοδήματος, έχει ποσοστό γονιμότητας χαμηλότερο από τον μέσο όρο , μόλις 1,49 το 2021.
Έχει μειωθεί από 2,19 το 1950 και θα συνεχίσει να μειώνεται σε 1,38 και 1,30 τα επόμενα 25 και 75 χρόνια. είπαν οι ερευνητές.
Αυτό θα σημαίνει ότι ο σημερινός πληθυσμός των περίπου 67 εκατομμυρίων γίνεται ολοένα και πιο ανισόρροπος προς τις παλαιότερες γενιές πριν πέσει καθώς πεθαίνουν οι μεγαλύτεροι άνθρωποι, εκτός εάν υπάρξει μετανάστευση .
Η πτώση των ποσοστών γεννήσεων στη Βρετανία εμφανίζεται ήδη σε πραγματικό χρόνο, με πρόσφατα στοιχεία να δείχνουν ότι τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης βλέπουν λιγότερους μαθητές να κάνουν αίτηση για χώρους που κάποτε ήταν πολυπόθητοι.




-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δε πρόκειται για αστείο! Δικαστήριο υποχρέωσε το γερμανικό κράτος να παρουσιάσει δημόσια τα πρωτόκολλα CV19 και το έκαναν… αλλά με όλα τα γράμματα καλυμμένα με μαύρες γραμμές!
Εμπιστήμη αφού



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Μπάιντεν : Είπα στον Νετανιάχου ότι εσύ κι εγώ θα συναντήσουμε σύντομα «τον Μεσσία (Αντίχριστο) στην Ιερουσαλήμ»!
29/03/2024
Ο Τζο Μπάιντεν στη Βουλή των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ: Είπα στον Νετανιάχου ότι εσύ κι εγώ θα συναντήσουμε σύντομα «τον Μεσσία (Αντίχριστο) στην Ιερουσαλήμ»! Φαίνεται ότι ταυτόχρονα με την έκλειψη ηλίου στο τέλος του μήνα του Ραμαζανιού, και φυσικά σε ένα σατανικό και φρικτό σενάριο, θα γίνουμε μάρτυρες της σφαγής ενός κόκκινου μοσχαριού και της καταστροφής του τζαμιού Al-Aqsa. Για το λόγο αυτό εστάλησαν Αμερικανοί στρατηγοί στην κατεχόμενη Παλαιστίνη. Λες και η εμφάνιση του Αντίχριστου σε σενάριο του Χόλιγουντ είναι αυτή που θα καθορίσει τις συνθήκες του τέλους του κόσμου στους τυφλοπόντικες. Στην οριοθέτηση μεταξύ των δαιμόνων των ανθρώπων, των τζιν και των εκπροσώπων του Μετώπου της Αλήθειας, πολλές αμφιβολίες και ζητήματα θα γίνουν ξεκάθαρα.
Εβραϊκές πηγές: Είναι πιθανό την τελευταία ημέρα του μήνα του Ραμαζανιού και ταυτόχρονα με μια πλήρη έκλειψη Ηλίου, χωρίς προηγούμενο τα τελευταία 375 χρόνια, να γίνει τελετή προσφοράς και σφαγής του κόκκινου μοσχαριού.
ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ: Στήθηκε Τεράστιος Βωμός για τελετουργική θυσία κόκκινων δαμαλιών το Ιουδαϊκό Πάσχα 2024 για ανοικοδόμηση Τρίτου Ναού του Σολομώντα. Φέρνουν τον Αντίχριστo;
Η συνέχεια αυτών των ανήθικων τελετουργιών θα είναι η κατεδάφιση του τζαμιού Al-Aqsa, η έναρξη της ανέγερσης του Τρίτου Ναού και η εμφάνιση του ψευδούς Μεσσία ή του Αντίχριστου. Να σημειωθεί ότι πηγές πληροφοριών αναφέρουν άφιξη Αμερικανών στρατηγών στα κατεχόμενα, με πρόσχημα χερσαία επίθεση στον Λίβανο και άφιξη των κατακτητών στη Ράφα, που συμπίπτει με το ταξίδι υψηλόβαθμης σιωνιστικής αντιπροσωπείας στην Αμερική. Πρέπει να δούμε, ποια ακριβώς προσωπικότητα είναι υποψήφια για την εξουσία και την εξουσία του Σατανά, για τη σατανική κυβέρνηση, και ταυτόχρονα με την τελετή της σφαγής του κόκκινου μοσχαριού, ποιες ακριβώς άλλες διαστάσεις συμπύκνωσης και ενσάρκωσης των κακών όντων θα γίνουν , και με ποια μορφή, και με ποιο σενάριο του Χόλιγουντ, θα ανοίξουν. ;
Η αλήθεια: Για να κατανοήσετε κατανοήσετε αυτήν τη δημοσίευση, σας προσκαλώ να διαβάσετε τη μυθική ιστορία του κόκκινου μοσχαριού. Το Τζαμί Al-Aqsa δέχεται σοβαρές και τακτικές απειλές από Ισραηλινούς εξτρεμιστές από το 2005. Αυτές οι απειλές κλιμακώθηκαν ανησυχητικά το 2022 με την άφιξη 5 κόκκινων μοσχαριών από το Τέξας των ΗΠΑ. Ανάμεσα στις πολλές ισραηλινές προσπάθειες να αλλάξει το status quo σε αυτό που αποκαλούν Όρος του Ναού, που είναι η αυλή του Τζαμιού Αλ Άκσα, η πρώτη από τις δύο qiblah και η δεύτερη από τα δύο Ιερά Τζαμιά για τους Μουσουλμάνους, είναι αυτό που συνέβη την 14 Νοεμβρίου 2006, όταν οι φρουροί του τζαμιού Al-Aqsa απέτρεψαν μια προσπάθεια τεσσάρων Εβραίων εξτρεμιστών να πραγματοποιήσουν ανασκαφές τη νύχτα στο παρακείμενο Mercy Cemetery στον τοίχο του τζαμιού Al-Aqsa από την ανατολική πλευρά, που περιλαμβάνει τα λείψανα ορισμένων ”συντρόφων” και μελετητών.
Το Κέντρο Ντοκιμαντέρ της Ιερουσαλήμ περιέγραψε τις εβραϊκές επιθέσεις στο τέμενος Al-Aqsa το 2006 ως τις πιο επικίνδυνες από το 1967, σημειώνοντας ότι η εβραϊκή κυβέρνηση, ο δήμος της Ιερουσαλήμ και οι εξτρεμιστικές εβραϊκές ομάδες εκμεταλλεύτηκαν τις εσωτερικές συνθήκες της Παλαιστίνης εκείνη την εποχή, και «Έγιναν πολλές κατασκευές για να επιβληθεί ένα τετελεσμένο στο έδαφος, άνοιξε μια συναγωγή για την εβραϊκή προσευχή κάτω και δίπλα στο τέμενος Al-Aqsa, εγκαινίασε μουσεία για να γράψει ιστορία για αυτό από το τίποτα, επέκτεινε την πλατεία Al-Buraq , το οποίο έφτιαξαν ένα μέρος για να θρηνήσουν τις υποτιθέμενες δόξες τους… και υιοθέτησαν νέες κατασκευές σαν να βρίσκονταν σε αγώνα ενάντια στο χρόνο για να λεηλατήσουν το τέμενος Αλ Άκσα και να το εξιουδαϊσουν».



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



”Ο σύζυγος του” ….”Ο Αγών του”..Ο Μητσοτάκης πέρασε το νόμο και ο Κασσελάκης τον εφαρμόζει.. Εξαγόρασε τη θητεία του όλα έχουν μια τιμή αλλά η τιμή δεν εξαγοράζεται..
29/03/2024
”Ο σύζυγος του” ….”Ο Αγών του” ..Ο Μητσοτάκης πέρασε το νόμο και ο Κασσελάκης τον εφαρμόζει.... το Ψευδοδίλλημα των εκλογών .. Τι Κασσελάκης τι Μητσοτάκης. Ο Μητσοστάκης ζεσταίνει την καρέκλα για Κασσελάκη του στρώνει το χαλί …μπορεί και να του πασάρει το τιμόνι να σκάσει πάνω του…
Ο Φερετράκης εξαγόρασε τη θητεία του αλλά μεθαύριο σαν Ζελένσκι θα στέλνει τα παιδιά του λαού για σκότωμα .. ο Φερετράκης εξαγόρασε τη θητεία του όλα έχουν μια τιμή αλλά η τιμή δεν εξαγοράζεται..
Ο ιδιόρρυθμος σχεσιακός δικαιωματισμός επιβάλλεται και ως γκεμπελίστικος γλωσσικός ιδιωματισμός επαναλαμβανόμενος …”Ο σύζυγος του” ….”Ο Αγών του”… ως την άνοδο και την παταγώδη πτώση..
”Ο σύζυγος του” o κωδικός που γκρέμισε ένα έθνος... Πέρασε κι αυτό ”ο σύζυγός του” ”ο σύζυγός του”. Η σουργελοποίηση και η σουρεαλιοποίηση μας δεν έχει όρια ο ευτελισμός των όρων των εννοιών των θεσμών η βάναυση κακοποίηση της γλώσσας μας.. Πότε άλλοτε στην ελληνική γλώσσα γλώσσα χιλιετηρίδων υπάρχει αντίστοιχη έννοια όρος… Ποτέ.. Αυτή η καινοτομία είναι τομή με τον πολιτισμό μας. Είναι η απόλυτη καφρίλα και ο εκβαρβαρισμός ενός λαού, η ανοχή μας ο εκχυδαισμός μας….Το ήθος εκμηδενίστηκε η ντροπή αποστομώθηκε.. Ο ”νομικός πολιτισμός” δεν υφίσταται είναι εμπαιγμός και γελοιοποίηση κάθε έννοιας δικαίου και νομιμότητας ..Αποτελεί πρόκληση στη κοινή λογική και στο περί δικαίου αίσθημα. Είναι μια εξαπάτηση και μια στρεψόδικη σοφιστεία..
Το λένε έτσι το λένε αλλιώς το λένε μελιστάλαχτα οι φυλλάδες, το απαγγέλουν με ύφος στομφώδες και πομπώδες οι εξαγορασμένες παλλακίδες του αγοραίου θεάματος του Life style…”ο σύζυγός του”
Η προστυχοποίηση της δημόσιας σφαίρας δεν έχει όρια η ξετσιπωσιά έχει καταλάβει τα πάντα…
Το σύνδρομο κατωτερότητας έναντι της Δύσης η ανάγκη μας πάση θυσία να συμβαδίσουμε μας κάνει να θυσιάσουμε ως συλλογικότητα και το τελευταίο ίχνος πολιτισμικής και οντολογικής αξιοπρέπειας.
Ο βασιλιάς είναι τσίτσιδος και ο γελωτοποιός φέρει μόνο τα κουδούνια ……
”Ο σύζυγος του” ….”Ο Αγών του” η άνοδος και η πτώση του Δ Ράιχ.….
Ave Σύζυγε του, οι υπήκοοι σε χαιρετούν,
Ave Καίσαρ της Ελλάδας…με φύλο συκής δολάριο..
οι ιθαγενείς σε προσκυνούν… εύγε Καίσαρ εύγε Αύγουστε
η σύγχρονη Μεγάλη Ιδέα είναι να πάρει………….. ο τάδε τον τάδε
ο,η,το τα οριστικά άρθρα καταργούνται διόρθωση και στη Γραμματική
μόνο τα αόριστα άρθρα παραμένουν εν ισχύ..
Ως και η Εκκλησία παραδοσιακό κάστρο της ηθικής σιώπησε γιατί «είναι πολλά τα λεφτά Άρη»,  και έτσι η σημαία των ΛΟΑΤΚΙ υψώθηκε περήφανα στον ουρανό του ελληνισμού ως κυρίαρχη..και τα κεφάλια μέσα
όλα έχουν μια τιμή αλλά η τιμή δεν εξαγοράζεται..
μου θυμίζει Καραγκιόζη
ο Κασσελάκης αγρότης ο Κασσελάκης στρατιώτης ο Κασσελάκης γιατρός …



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Πατριάρχης Κύριλος: «Διεξάγουμε Ιερό Πόλεμο στην Ουκρανία κατά της παγκοσμιοποίησης και της Δύσης»
29.03.2024 | 23:21
«Ο πόλεμος στην Ουκρανία είναι ιερός και σε αυτόν η Ρωσία προστατεύει τον κόσμο από την επίθεση της παγκοσμιοποίησης».
Αυτό αναφέρεται στο έγγραφο που υιοθέτησε  το συνέδριο  που πραγματοποίησε το «Παγκόσμιο Ρωσικό Εκκλησιαστικό  Συμβούλιο» του οποίου ηγείται ο  Προκαθήμενος της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας ο Πατριάρχης Μόσχας και Πάσης Ρωσίας, Κύριλλος.
Το έγγραφο εγκρίθηκε κατά τη διάρκεια συνεδρίου που πραγματοποιήθηκε στις 27 Μαρτίου στη Μόσχα και υπό την προεδρία του Πατριάρχη Κύριλλο.
Σε αυτό, ο πόλεμος στην Ουκρανία περιγράφεται ως «ένα νέο στάδιο στον εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα του ρωσικού λαού ενάντια στο εγκληματικό καθεστώς του Κιέβου και τη συλλογική Δύση πίσω από αυτό, που διεξάγεται στα εδάφη της Νοτιοδυτικής Ρωσίας» και από «πνευματική και ηθική άποψη» είναι «ένας Ιερός Πόλεμος στον οποίο η Ρωσία και ο λαός της, υπερασπιζόμενοι τον ενιαίο πνευματικό χώρο της Αγίας Ρωσίας, εκπληρώνουν την αποστολή του Συγκρατητή, που προστατεύει τον κόσμο από την επίθεση της παγκοσμιοποίησης και τη νίκη της Δύσης, που έχει περιπέσει στον σατανισμό».
Ο Συγκρατητής αναφέρεται στη Β΄ Θεσ. 2: 6-7 ότι κρατά πίσω τον Αντίχριστο μέχρι τους έσχατους καιρούς.
Το έγγραφο εξηγεί επίσης την έννοια του ρωσικού κόσμου (Russky Mir), περιγράφοντας τα όριά του ως ευρύτερα από τα κρατικά σύνορα «τόσο της σημερινής Ρωσικής Ομοσπονδίας όσο και της μεγάλης ιστορικής Ρωσίας».
Το έγγραφο αναφέρεται επίσης στην «τριάδα του ρωσικού λαού» και υποστηρίζει ότι οι Λευκορώσοι και οι Ουκρανοί «θα πρέπει να αναγνωρίζονται μόνο ως εθνικές ομάδες των Ρώσων».



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οργή Α.Βούτσιτς κατά Ν.Μπακογιάννη για ένταξη του Κοσσυφοπεδίου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: «Ντροπή σας»
«Άλλαξε ξαφνικά τις προτάσεις της σχετικά με το Κόσσοβο κατόπιν εντολών»
29.03.2024 | 21:02
Ο πρόεδρος της Σερβίας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς, εξέφρασε έντονη δυσαρέσκεια προς την Ντόρα Μπακογιάννη. Ανέφερε ότι ως εισηγήτρια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, για την ένταξη του Κοσσυφοπεδίου στο Συμβούλιο της Ευρώπης, άλλαξε τις προϋποθέσεις στην πρότασή της σχετικά με το Κόσσοβο.
Όπως είπε, αυτό έγινε έπειτα από ένα τηλεφώνημα και παραιτήθηκε από το γεγονός ότι η Πρίστινα πρέπει πρώτα να εφαρμόσει την «Ένωση Σερβικών Δήμων» (ZSO).
Σε διάγγελμά του από το Παλάτι της Σερβίας, ο Βούτσιτς είπε ότι γνωρίζει ποιος το έκανε.
«Ξαφνικά μετάνιωσε που ήταν πολύ σταθερή και δυνατή.
Μετά θυμήθηκε ότι το ZSO δεν είναι σημαντικό.
Και μετά θυμήθηκε ότι ούτε η απαλλοτρίωση ήταν σημαντική. Ξέρω πολύ καλά ποιος έδωσε την εντολή να εγκαταλείψετε τις αρχές σας και να συμπεριφέρεστε έτσι.
Ντροπή σου», είπε ο Βούτσιτς αναφερόμενος στην Ντόρα Μπακογιάννη.
Σημειώνεται ότι η Ένωση Σερβικών Δήμων είναι το σχέδιο για μια αυτοδιοικούμενη ένωση δήμων, με πλειοψηφικό σερβικό πληθυσμό στο Κοσσυφοπέδιο. Η πρόταση της ένωσης προήλθε από τη Συμφωνία των Βρυξελλών του 2013 που υπέγραψαν οι κυβερνήσεις του Κοσόβου και της Σερβίας.
Η οργή του Σέρβου αντιπροέδρου έρχεται μετά την έγκριση από την  Επιτροπή Πολιτικών Υποθέσεων και Δημοκρατίας του Συμβουλίου της Ευρώπης της  πρότασης της εισηγήτριας για το Κοσσυφοπέδιο στο Συμβούλιο της Ευρώπης, Ντόρας Μπακογιάννη, όπου σε αυτή προτείνεται η ένταξη του Κοσσυφοπεδίου στο Συμβούλιο της Ευρώπης χωρίς πρόσθετους όρους.
Ο Βούτσιτς ανέφερε ότι δυτικοί νομικοί εμπειρογνώμονες είπαν ότι το ZSO δεν είναι μόνο ένα εσωτερικό ζήτημα, αλλά μια διεθνής νομική υποχρέωση της Πρίστινα.
«Στη συνέχεια έλαβαν μια επιστολή από τον Κούρτι και τον Οσμάνι με την οποία αναλαμβάνουν να σχηματίσουν το ZSO, μόλις γίνουν δεκτοί ως μέλη του Συμβουλίου της Ευρώπης», σημείωσε. «Λένε ψέματα για χιλιοστή φορά. Και η ουσία είναι ότι όσοι το εγκρίνουν, ξέρουν ότι λένε ψέματα. Και δείτε το παράδοξο, όπως και με το πρώτο ραντεβού», σημείωσε και πρόσθεσε:
«Είναι πιθανό η Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης να πραγματοποιηθεί την 11η επέτειο, στις 18 ή 19 Απριλίου, 11 χρόνια μετά την υιοθέτηση της Συμφωνίας των Βρυξελλών και τη μη συγκρότηση του Συμβουλίου της Ευρώπης. Ακριβώς για να δείτε ότι το παιχνίδι με τα ”ραντεβού” δεν είναι τυχαίο: Νομίζουν ότι μπορούν να ταπεινώσουν τους Σέρβους για πάντα», όπως είπε.
Η έκθεση υιοθετήθηκε από την Επιτροπή Πολιτικών Υποθέσεων, το επόμενο βήμα είναι η ψήφιση από την Κοινοβουλευτική Συνέλευση τον Απρίλιο. Αν ψηφιστεί, τον Μάιο θα συζητηθεί στο Συμβούλιο Υπουργών για την τελική απόφαση.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δημοσκόπηση IPSOS: Πάνω από το 80% των Ελλήνων τάσσονται κατά της συνέχισης της βοήθειας στην Ουκρανία
Η ελληνική κυβέρνηση ετοιμάζεται για νέες «δωρεές» στον στρατό του Ζελένσκι
29.03.2024 | 19:42
Μόνο ένα 17% των Ελλήνων πολιτών διάκεινται θετικά στην βοήθεια στην Ουκρανία, ένα συντριπτικό ποσοστό σε ότι αφορά τον συνεχιζόμενο πόλεμο στην στην ανατολική Ευρώπη, με την κυβέρνηση να κωφεύει επιδεικτικά ετοιμάζοντας νέες δωρεές στον στρατό του Ζελένσκι.
Οι πολίτες της Ευρώπης δείχνουν σημάδια κόπωσης στο κομμάτι της συνέχισης παροχής βοήθειας στην Ουκρανία με την Ελλάδα και την Ουγγαρία να συγκεντρώνουν τα μεγαλύτερα ποσοστά κατά της βοήθειας, την ώρα που η ελληνική.
Συγκεκριμένα, μόλις το 17% των Ελλήνων θεωρεί προτεραιότητα τη συνέχιση της παροχής βοήθειας από την ΕΕ προς την Ουκρανία, ενώ το 45% εκτιμά ότι το ζήτημα είναι δευτερεύουσας σημασίας.
Τα ποσοστά αυτά είναι χαμηλότερα μόνο στην Ουγγαρία, αρκετά χαμηλότερα από το ευρωπαϊκό μέσο όρο.
Σύμφωνα με αποκλειστική δημοσκόπηση της IPSOS για το Euronews -η πρώτη στο είδος της στην οποία συμμετείχαν σχεδόν 26.000 ερωτηθέντες από 18 χώρες της ΕΕ- αποκαλύπτει ότι το μόνο 36% των Ευρωπαίων επιθυμεί η βοήθεια προς την Ουκρανία να αποτελέσει προτεραιότητα του επόμενου Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
Τα σκανδιναβικά κράτη μέλη της ΕΕ οι πιο θερμοί υποστηρικτές
Οι απόψεις σχετικά με τη βοήθεια προς την εμπόλεμη χώρα, ωστόσο, διαφέρουν έντονα από χώρα σε χώρα.
Οι ερωτηθέντες από τα σκανδιναβικά κράτη μέλη της ΕΕ είναι, οι πιο θερμοί υποστηρικτές, που καλούν το επόμενο ευρωκοινοβούλιο να είναι πιο ενεργό στην υποστήριξή του προς την Ουκρανία, με το 68% των Σουηδών, το 59% των Δανών και το 57% των Φινλανδών να δηλώνουν ότι αποτελεί προτεραιότητα για αυτούς.
Στον αντίποδα, η Ελλάδα και η Ουγγαρία ακολουθούμενες από την Ρουμανία και τη Σλοβακία.
Τι συμβαίνει με τις χώρες που συγκαταλέγονται μεταξύ των μεγαλύτερων χορηγών στρατιωτικής βοήθειας προς την Ουκρανία
Μόνο το 17% των Ελλήνων και το 12% των Ούγγρων πιστεύει ότι η βοήθεια προς την Ουκρανία θα πρέπει να αποτελέσει προτεραιότητα της ΕΕ κατά την επόμενη θητεία.
Στη Γερμανία, την Πολωνία και την Τσεχία, όπου οι κυβερνήσεις συγκαταλέγονται μεταξύ των μεγαλύτερων χορηγών στρατιωτικής βοήθειας προς την Ουκρανία, οι ερωτηθέντες φαίνεται να αισθάνονται κάποια κόπωση από τη βοήθεια, με τα ποσοστά να μοιάζουν πολύ με τον μέσο όρο της ΕΕ.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Mαζικοί βομβαρδισμοί σε όλη την Ουκρανία – Οι Ρώσοι διαλύουν τις ενεργειακές υποδομές της χώρας
Σημαντική εξέλιξη στο Τσάσιβ Γιαρ - Οι Ρώσοι κατέλαβαν όλες τις ανατολικές οχυρώσεις
29.03.2024 | 14:46
Οι ρωσικές δυνάμεις πραγματοποίησαν μαζικούς σφοδρούς βομβαρδισμούς σε όλη την Ουκρανία χρησιμοποιώντας για πρώτη φορά σχεδόν όλα τους τα οπλικά συστήματα.
Πέτυχαν συντριπτικά πλήγματα χρησιμοποιώντας πυραύλους cruise Kh-101 και Kh-555, υπερηχητικούς πυραύλους Kh-47M2 Kinzhal, βαλλιστικούς πυραύλους Iskander-M, πυραύλους cruise Kh-59, πυραύλους cruise Kalibr και drones καμικάζι Geranium-2.
Η κύρια έμφαση δόθηκε στη χρήση των UAV Geranium-2.
Ο συνολικός αριθμός τους αυξήθηκε σημαντικά και ανήλθε σε πάνω από 70 μονάδες.
Αυτή η στρατηγική των ρωσικών στρατευμάτων μπορεί να εξηγηθεί από το γεγονός ότι τα drones καμικάζι εκτελούν δύο κύριες λειτουργίες:
Tην αποδυνάμωση της αεράμυνας και την εξάλειψη στόχων.
Η επίθεση σημειώθηκε μόλις μια εβδομάδα μετά την προηγούμενη επιδρομή, κατά την οποία προκλήθηκαν ανεπανόρθωτες ζημιές σε ολόκληρη την ενεργειακή υποδομή της Ουκρανίας.
Τα πλήγματα της προηγούμενης εβδομάδας περιελάμβαναν την καταστροφή του υδροηλεκτρικύ σταθμπύ DneproGES και ένα τεράστιες ζημιές στις ενεργειακές εγκαταστάσεις στις περιοχές της Οδησσού και του Χάρκοβο, τις συνέπειες των οποίων οι Ουκρανοί μηχανικοί ηλεκτρικής ενέργειας δεν μπόρεσαν να εξαλείψουν μέχρι τώρα.
Προς το παρόν, μπορεί να υποστηριχθεί ότι η καταστροφή των παραγωγικών δυνατοτήτων σε ηλεκτρικό ρεύμα θα επηρεάσει σίγουρα το στρατιωτικό-βιομηχανικό συγκρότημα της Ουκρανίας και (εάν συνεχιστούν οι επιθέσεις) θα επηρεάσει την ικανότητα των ενόπλων δυνάμεων της να χρησιμοποιούν σιδηροδρομικά μέσα για τη μεταφορά των εφεδρειών και του εξοπλισμού τους.
Οι ρωσικές αεροπορικές επιδρομές προκάλεσαν «σοβαρές» ζημιές σε τρεις θερμοηλεκτρικούς σταθμούς στην Ουκρανία.
Στόχος των ρωσικών πληγμάτων έγιναν συνολικά δέκα ουκρανικές επαρχίες.
Ο Ουκρανός πρωθυπουργός Ντένις Σμιχάλ δήλωσε ότι σε κάποιες περιοχές χρειάστηκε να γίνουν διακοπές στην ηλεκτροδότηση, πρόσθεσε, χωρίς να διευκρινίσει το εύρος τους.