Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Πεμπτη 28 Μαρτιου 2024


Σ.Λαβρόφ: «Δεν πολεμούμε την Ουκρανία αλλά τη νέα τάξη πραγμάτων»

24/3/2024

(πριν δυο χρόνια)

Έκλεισαν άρον-άρον την σύνδεση στην ΕΡΤ

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών μίλησε για «νέα τάξη πραγμάτων» και στην ΕΡΤ έκλεισαν την σύνδεση

Ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ μιλώντας στο προσωπικό και στους φοιτητές του Κρατικού Ινστιτούτου Διεθνών Σχέσεων της Μόσχας μίλησε για «νέα τάξη πραγμάτων». 

Μαζί για το Παιδί – Πρόγραμμα σίτισης

«Τα όσα συμβαίνουν σήμερα στον κόσμο, δεν έχουν τόσο σχέση με την Ουκρανία, όσο με τις προσπάθειες να διαμορφωθεί μια νέα τάξη πραγμάτων», είπε ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών.

Μάλιστα στην ΕΡΤ μόλις άκουσαν την συγκεκριμένη φράση έκλεισαν άρον-άρον την σύνδεση, ενώ και το μεταφρασμένο κείμενο που δόθηκε στα ελληνικά ΜΜΕ από την ομιλία του Σ.Λαβρόφ δεν είχε μέσα τη συγκεκριμένη φράση.

Να σημειώσουμε ότι είναι η ομιλία στην οποία ο Ρώσος ΥΠΕΞ έστειλε τελεσίγραφο στο ΝΑΤΟ, λέγοντας τους ότι εάν στείλουν στρατεύματα στην Ουκρανία τότε θα υπάρξει πόλεμος.

Nα θυμίσουμε ότι και ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν είχε αναφερθεί σε νέα τάξη πραγμάτων (οι δηλώσεις Τ.Μπάιντεν έγιναν ξημερώματα Τρίτης, οι δηλώσεις του Σ.Λαβρόφ έγιναν την Τετάρτη).

«Θα υπάρξει μια νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων εκεί έξω, και πρέπει να την οδηγήσουμε και να ενώσουμε τον υπόλοιπο ελεύθερο κόσμο πάνω σε αυτό», είπε ο Τ.Μπάιντεν.

Δείτε τη δήλωση του Σ.Λαβρόφ που κόπηκε από την ΕΡΤ: 

https://www.youtube.com/watch?v=ZYxYBpWz9K4&t=2s



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κατάντια…

Η Ντόρα Μπακογιάννη “εισηγείται” κι ο Τσίπρας “χειροκροτεί”, χαιρετίζει και επαυξάνει για την ένταξη του Κοσσυφοπέδιου στο Συμβούλιο της Ευρώπης και την πλήρη αναγνώρισή του!

-Καμμία απορία… 

Έτσι κι αλλιώς πια Ντόρα και Τσίπρας είναι αυτό που λέμε “ομόσταυλοι”, στο … μαντρί των Αμερικανικών συμφερόντων όπου γης!

Η πλάκα είναι ότι ο “μηχανισμός δημοσίων σχέσεων και προπαγάνδας” των αφεντικών, σέρβιρε την “είδηση” στην Ελλάδα, προβάλλοντας ότι “ο Τσίπρας ζήτησε κι επιπλέον μέτρα για την προστασία της … μειονότητας (εννοεί τους Σέρβους)” κι ΟΧΙ ότι … συμφώνησε στην ουσία με την αναγνώριση του Κοσσυφοπέδιου!

-Είναι αυτό που λένε … “προστασία της επένδυσής τους” - γιατί έτσι βλέπουν τον Τσίπρα οι Ατλαντικοί, με … μέλλον είτε στην Ελλάδα - είτε στην … Ευρώπη!

Βουρ, λοιπόν τώρα, για την Ντόρα, τον Τσίπρα και τις πολιτικές ελίτ της Ελλάδας και Κύπρου, για την … αναγνώριση με βάση τη συνέπεια στην ίδια “γραμμή” και της … “Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου” (αυτό που τόσα χρόνια συνηθίσαμε να λέμε “κατεχόμενα”).

A, και να μην ξεχάσει κι εκεί να ζητήσει ο Τσίπρας “προστασία της ελληνοκυπριακής μειονότητας”!

-Τιιι; 

Για το Ντονμπάς, την Υπερδνειστερία, την Αμπχαζία, την Οσετία, την Γκαγκαουζία αύριο;;;

Α, όχι! Εκεί δεν τίθεται τέτοιο θέμα … “αυτοδιάθεσης”!

-Δεν συμφωνούν οι Αμερικάνοι! 

Τι δεν καταλαβαίνετε;

Σχολιο.- ..."ο πειθήνιος δούλος" σε νέες ...περιπέτειες.

Σχολιο.- Ο άχρηστος και η μη πω. Ικανοί για όλα...



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-Δεν είναι μόνο οι νεκροί στα Τέμπη που δεν μπορούν να βρουν δικαίωση. Είναι και οι τραυματίες, οι πολυτραυματίες που δεν μπορούν όχι να βρουν δικαίωση. αλλά ούτε και υποστήριξη και καμμία βοήθεια από το κράτος . 

-Όπως εδώ , μας τα λέει η Ντίνα Μαγδαλιανίδη. 

-Έχει κάνει 25 χειρουργεία και τα έξοδα τους και τη νοσηλεία της τα έχει πληρώσει ο εργοδότης της .. 

-Το κράτος το ενδιαφέρει μόνο πως θα καλύψει τον Καραμανλή και θα πετάξει από πάνω του κάθε ευθύνη. 

-Αυτά για να μην έχετε κενά 



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΠΡΕΜΙΈΡΑ ΤΗΣ ΤΑΙΝΊΑΣ AVANT-DRAG (DRAG QUEENS)ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΆΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗΣ ΠΡΊΝ ΛΊΓΕΣ ΗΜΈΡΕΣ........ΤΟ ΠΑΝΌ ΓΡΆΦΕΙ "DESTROY GREECE".... "ΚΑΤΑΣΤΡΈΨΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ".....Ο ΕΧΘΡΌΣ ΕΊΝΑΙ ΒΑΘΙΆ ΕΝΤΌΣ ΤΏΝ ΤΕΙΧΏΝ........

Σχολιο.- Τί εννοεί, η κοινωνική σαπίλα ; 

Να καταστραφεί η χώρα που τους δίνει προστασία με τους νόμους της ; 

Και μετά ; 

Πού θα καταφύγουν για να διασωθούν ; 

Στον πλανήτη Άρη με τα διαστημόπλοια των ΗΠΑ ;



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τα λέμε συνέχεια βέβαια όσοι θέλουν ας διαβάσουν, οι υπόλοιποι κακόν ύπνο 

Codex Alimentarius

κρύβεται πίσω από το διαβόητο διατροφικό κώδικα Codex Alimentarius.

Εως τώρα είχατε το δικό σας βιολογικό κήπο και τρώγατε τα οργανικά σας φρέσκα προϊόντα ; Εστω ψωνίζετε απο καταστήματα ή λαϊκές υγιεινά προϊόντα ; Κάντε το όσο ακόμα μπορείτε. Ο alimentarius... έρχεται !!!

Τρώγοντας... έρχεται η όρεξη στα διάφορα υπερεθνικά κέντρα αποφάσεων, τα οποία ύστερα από την οικονομική υποδούλωση των λαών έχουν βάλει στόχο τον έλεγχο και της τροφής τους.

Όπως αναφέρει το περιοδικό «Επίκαιρα», ο διεθνής έλεγχος των τροφίμων επιτυγχάνεται μέσω του διαβόητου Codex Alimentarius, του παγκόσμιου διατροφικού κώδικα.

Αν και ο Codex Alimentarius λειτουργεί υπό τη σκεπή του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου και συγχρηματοδοτείται από τα κράτη-μέλη του, ελάχιστη γνώση έχουν οι εθνικές κυβερνήσεις για όσα μελετούν και αποφασίζουν οι διάφορες επιτροπές του Κώδικα σχετικά με τη διατροφή του πλανήτη.

Οι πολυεθνικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο χώρο είτε της διατροφής είτε του φαρμάκου επιχειρούν, διαμέσου υπερεθνικών θεσμικών υποχείριών τους, να ελέγξουν πλήρως τόσο την ποσότητα όσο και την ποιότητα των τροφών που καταναλώνει η παγκόσμια κοινότητα.

Ήδη στις ΗΠΑ, στη Γαλλία και σε άλλες χώρες της Ευρώπης καταγγέλλεται η απαγόρευση καλλιέργειας πατενταρισμένων σπόρων από ιδιώτες και η αντικατάσταση όλων των φυσικών ειδών με μεταλλαγμένα, ώστε να εξαλειφθεί οποιαδήποτε εθνική και ατομική αυτονομία και σε ένα τόσο ευαίσθητο θέμα, όπως είναι η τροφή.

Αρκετοί Έλληνες επιστήμονες, εξάλλου, φοβούνται πως πολύ γρήγορα και στη χώρα μας δεν θα μπορούμε να είμαστε κύριοι των φρούτων και των λαχανικών που παράγουμε.

Σύμφωνα με τα «Επίκαιρα», οι διάφορες Επιτροπές του Codex Alimentarius εργάζονται συνεχώς. Στις αρχές Σεπτεμβρίου συνεδρίασε στην Πόλη του Μεξικού η αρμόδια Επιτροπή για τα φρέσκα φρούτα και λαχανικά, με τη συμμετοχή 40 κρατών-μελών, η οποία ασχολήθηκε, μεταξύ άλλων, και με την ομογενοποίηση της συσκευασίας και διάθεσης προϊόντων όπως το αβοκάντο, το ρόδι και τα φρούτα του πάθους.

Τα φυσικά προϊόντα στο απόσπασμα

Σε αυτό το πλαίσιο, ο πρώην πρόεδρος του ΕΦΕΤ, Νίκος Κατσαρός, σημειώνει στα «Επίκαιρα» πως ο Codex Alimentarius δεν συνεισφέρει στην ενίσχυση της ασφάλειας των τροφίμων, αλλά στόχος του είναι η προώθηση των συμφερόντων των πολυεθνικών εταιρειών.

Σημ. Organic: Εάν τα παραπάνω σας φαίνονται σενάρια επιστημονικής φαντασίας καλό θα ήταν να αναθεωρήσετε. Οι διεφθαρμένοι Ελληνες πολιτικοί να είστε απόλυτα σίγουροι πως θα παίξουν με επιτυχία το παιχνίδι που έχει στηθεί.

Θα σας απαγορέψουν να έχετε το δικό σας κήπο, για λόγους υποτίθεται προστασίας της δικής σας υγείας. Τα φυτά θα είναι μόνο μεταλλαγμένα, οι σπόροι των οποίων θα είναι ανενεργοί και δε θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν.

Και αυτή είναι μόνο η αρχή…



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μέσω Skype μίλησε ο Βαγγέλης Βλάχος, αδερφός του Βάιου, θύματος του εγκλήματος των Τεμπών.

Ο κ.Βλάχος μέσα σε λίγα λεπτά, συνοπτικά και στοιχειοθετημένα, ανέλυσε τα τρία διαφορετικά επίπεδα συγκάλυψης.

Το σχετικό απόσπασμα:

«Δεν έχω πλέον καμία αμφιβολία ότι ήδη από τις πρώτες ώρες επιχειρήθηκε συγκάλυψη στα Τέμπη, η οποία μάλιστα συνεχίζεται μέχρι και σήμερα. Για την ακρίβεια μπορώ να διακρίνω μέχρι σήμερα τρία διαφορετικά επίπεδα και τρόπους συγκάλυψης.

Η πρώτη συγκάλυψη που βιώνουμε είναι κυριολεκτική.

Πρώτα με το περίφημο ξεμπάζωμα, όπου συνέβη η άμεση αλλοίωση του χώρου του δυστυχήματος, απομακρύνοντας συντρίμμια, χώματα και υλικά, μεταξύ των οποίων όχι μόνο προσωπικά αντικείμενα των θυμάτων, αλλά και αυτό που για εμάς αποτελεί μία κόκκινη γραμμή, και ανθρώπινα υπολείμματα που δεν περισυλλέχτηκαν για να παραδοθούν στους οικείους τους για να ταφούν. Επίσης, με αυτήν την κυριολεκτική συγκάλυψη χάθηκαν και πολλά πολύτιμα στοιχεία που θα μπορούσαν να βοηθήσουν τη διερεύνηση, σε θέματα όπως ο μηχανισμός σύγκρουσης, η έκρηξη και η φωτιά.

Στη συνέχεια έχουμε το ακόμα πιο περίφημο πλέον μπάζωμα, που είναι η επικάλυψη του χώρου με αδρανή υλικά και ένα εκκλησάκι εκεί ακριβώς που ήταν η βασική αιτία της φωτιάς.

Θυμάμαι χαρακτηριστικά να μπαίνω στο αεροπλάνο το Σαββατοκύριακο μετά από το δυστύχημα, για να έρθω Ελλάδα προκειμένου να θάψω τον αδερφό μου.

Έχοντας στο μυαλό μου τις εικόνες που όλοι βλέπαμε, με τα συντρίμμια στα Τέμπη.

Kαι να φτάνω δύο μέρες μετά, χωρίς να έχω επικοινωνία στο ενδιάμεσο, για να αφήσω λουλούδια εκεί που δολοφονήθηκε ο αδερφός μου, να φτάνω στα Τέμπη και ο χώρος να είναι σαν να μην έχει συμβεί τίποτα.

Τον είχαν αλλάξει όλο, ούτε μία εβδομάδα μετά το δυστύχημα.

Η δεύτερη συγκάλυψη που βλέπω είναι επικοινωνιακή.

Ήδη από τις πρώτες μέρες μετά το δυστύχημα, ο επικοινωνιακός μηχανισμός τέθηκε σε λειτουργία, προκειμένου να στρέψουν την προσοχή οπουδήποτε αλλού, πέρα από τις ευθύνες της συγκεκριμένης κυβέρνησης.

Σε αυτήν τη συγκάλυψη χρησιμοποιήθηκαν όλα τα μέσα.

Από μονταζιέρες μέχρι επικοινωνιακή διαχείριση, κανάλια, εφημερίδες, σόσιαλ μίντια, στρατιές επώνυμων και ανώνυμων τρολς, απειλές σε συγγενείς θυμάτων και φυσικά πάρα πολλά χρήματα.

Θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι το πρώτο διάστημα μετά το δυστύχημα δεν είχα μπορέσει να κοιμηθώ όχι μόνο λόγω του σοκ, αλλά γιατί οι δημοσιογράφοι ζητούσαν συνεχώς την παρουσία μου για συνεντεύξεις.

Εγώ λόγω της διαφοράς ώρες εδώ στην Αργεντινή έπρεπε να σηκωθώ τα χαράματα για τις πρώτες πρωινές εκπομπές.

Το έκανα γιατί θεωρούσα ότι έπρεπε να το κάνω, να μιλαμε από την πρώτη στιγμή, για το έγκλημα που είχε συμβεί στα Τέμπη.

Στα μέσα Απριλίου όμως προκηρύχθηκαν οι εκλογές και με μία μέρα διαφορά δίνεται ένα νέο πακέτο χρημάτων στα συστημικά μέσα.

Από εκείνη τη μέρα και μετά δεν με κάλεσαν ξανά στα συστημικά μέσα, στα συστημικά κανάλια και εκεί εξαφανίστηκε η λέξη Τέμπη από την καθημερινότητα.

Η τρίτη συγκάλυψη είναι πολιτική.

Το μεγάλο στοίχημα της κυβέρνησης, η οποία φέρει και τη μεγαλύτερη ευθύνη για το δυστύχημα, ήταν να μπορέσει να εκλεγεί με αυτοδυναμία, προκειμένου να μπορέσει αν ελέγξει όλες τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στη διερεύνηση πολιτικών ή ποινικών ευθυνών των υπουργών της.

Η αυξημένη πλειοψηφία του 41% τους έδωσε τους 157 βουλευτές που χρειάζεται, για να απορρίψει οποιαδήποτε πρόταση για παράδειγμα, για προκαταρκτική εξέταση του πρώην Υπουργού.

Όμως η αυξημένη πλειοψηφία του 41% δεν υπάρχει μόνο στο Κοινοβούλιο, αλλά μεταφέρεται και στις Επιτροπές.

Έτσι στην Εξεταστική Επιτροπή έγινε, πολύ γρήγορα και πολύ βιαστικά και έκλεισε πριν καν κάνουμε το πρώτο μνημόσυνο των ανθρώπων που χάσαμε, η κυβέρνηση είχε τον έναν βουλευτή παραπάνω για να ελέγξει τα πάντα.

Είχε 16 βουλευτές εναντίον 15 της αντιπολίτευσης, σε όλες τις κρίσιμες αποφάσεις.

Και σε όλες τις κρίσιμες αποφάσεις, ψήφισαν εναντίον της αλήθειας.

Θυμάμαι να ξυπνάω για μήνες, χαράματα και να παρακολουθώ όλες τις συνεδριάσεις, βλέποντας να αποκλείουν όλους τους κρίσιμους μάρτυρες που θα μπορούσαν να αναδείξουν τις ευθύνες της κυβέρνησης.

Είδα να καθυστερούν την ενσωματωση κρίσιμων εγγράφων της δικογραφίας.

Είδα να απορρίπτουν αιτήματα των οικογενειών των θυμάτων, είτε από την οικογένεια του μηχανοδηγού, του οποίου τη μνήμη σπίλωναν σε ζωντανή μετάδοση, αλλά και των υπολοίπων οικογενειών όταν απλώς τους ζητήσαμε να διακόψουν για ένα διάστημα, προκειμένου να έχουν στα χέρια τους όλα τα στοιχεία για τις πραγματογνωμοσύνες, για τα πορίσματά τους.

Είδα να παρεμβαίνουν συστηματικα, κάθε φορά που κάποιο μέλος της αντιπολίτευσης έφθανε σε κάποιο κρίσιμο σημείο.

Παρεμβαίνοντας είτε να προστατεύσουν τον μάρτυρα, είτε διακόπτοντας τον ομιλητή.

Τέλος, είδα να γράφουν ένα πόρισμα το οποίο είχε πάρα πολλές ανακρίβειες και συμπεράσματα τα οποία δεν στηρίζονται ούτε στα λίγα στοιχεία που εξέτασαν, αλλά ούτε και στις καταθέσεις των μαρτύρων.

Αλλά εξυπηρετούν αποκλειστικά το κυβερνητικό αφήγημα περί μόνο ανθρώπινων λαθών και όχι άλλων ευθυνών, ειδικά σε πολιτικά πρόσωπα.

Επομένως, και κλείνοντας, έναν χρόνο μετά τα Τέμπη έχω δει τουλάχιστον 3 μορφές συγκάλυψης, οι οποίες δυσκολεύουν πάρα πολύ τον αγώνα μας για Δικαιοσύνη.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Διαβάστε το, διότι είναι πολύ πιθανό να σας αφορά κιόλας, και άμεσα...

Ένα κράτος πλιατσικολόγος... Κυριολεκτικά σε τρομάζει...

Οι 20 λόγοι που καθιστούν τη νέα Εφαρμογή του Κανονισμού Πυροπροστασίας Ακινήτων, άδικη & εσφαλμένη

Τι σημαίνει η εφαρμογή του Κανονισμού με λίγα λόγια:

Σε 4 ημέρες, θα θεωρείται παραβάτης όποιος κατέχει εκτός σχεδίου κτίσμα (κατοικία, ξενοδοχείο, μαντρί, αγροτική αποθήκη, οτιδήποτε) και δεν έχει περιφράξει το ακίνητό του με συμπαγή τοίχο και μεταλλικό πλέγμα. Θα μπορούσαμε να ευθυμήσουμε λίγο, γιατί εκτός από την περίφραξη θα έπρεπε να λάβει και μια σειρά από «επιστημονικά» μέτρα όπως να κουρεύει κάθε χρόνο τα δέντρα του με βάση την εξίσωση h/2+(1/3)*h/2 σε συνδυασμό με ότι «Δένδρα ύψους πάνω από τρία μέτρα απέχουν μεταξύ τους τουλάχιστον το μισό του ύψους τους. Η μέτρηση γίνεται από τον μακρύτερο κλάδο ενός δένδρου στον πλησιέστερο κλάδο του επόμενου και ως ύψος λαμβάνεται εκείνο του ψηλότερου δέντρου από τα δύο». Και αρκετά άλλα μέτρα, κάποια σωστά, κάποια λάθος.

Όμως το επιβαλλόμενο πρόστιμο δεν επιτρέπει να αντιμετωπίσουμε το θέμα με τον συνηθισμένο αυτοσαρκασμό για το χάλι του κράτους μας. Αρκεί ένα πραγματικό παράδειγμα: σε αγρόκτημα 18 στρεμμάτων με μια αγροτική αποθήκη 12τμ το πρόστιμο είναι 9000Ευρώ (κάθε έτος….). Για να συμμορφωθεί δε ο άτυχος ιδιοκτήτης και να υλοποιήσει την προβλεπόμενη περίφραξη το κόστος θα ήταν 770μ (περίμετρος) Χ 120Ευρώ/μ (κόστος περίφραξης) = 84.700,00 ευρώ. Και με την αναμονή στο τοπικό ΣΑ να ξεπερνά τους 6 μήνες, δεν θα μπορούσε να λάβει την άδεια μικρής κλίμακας που απαιτείται. Εάν δε όλοι οι πολίτες υπέβαλαν αίτηση για αδειοδότηση, ο φόρτος εργασίας στην ΥΔΟΜ θα ήταν τέτοιος που ούτε σε 10 χρόνια δεν θα μπορούσε να διεκπεραιώσει τις υποθέσεις.

Επιπλέον, ο κάθε ιδιοκτήτης ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ επιβαρύνεται με το κόστος αμοιβής του «ειδικού επιστήμονα» που θα συντάσσει την έκθεση!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



3 υπάλληλοι του ΟΣΕ, πλήρωσαν 1.800.000 ευρώ εγγύηση.  Ο Εμπαπέ είναι έτοιμος να αφήσει την Παρί και να υπογράψει στον ΟΣΕ…




--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Με το χθεσινό θεατρικό σόου των υπαλλήλων στην βουλή ούτε καν ασχολούμαι όπως θα έχετε καταλάβει.
Με την Καρυστιανού και την καταργηση της βουλευτικής ασυλίας είμαστε, με κανέναν άλλον πούστη. κοπρέντε;



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μπακογιάννης για Βοτανικό – “Δεν ακούσαμε ούτε λέξη για τα χρονοδιαγράμματα…”
Ποια χρονοδιαγράμματα ρε μπαγλαμά που δεν έχετε κάνει ούτε τις απαλλοτριώσεις των οικοπέδων και βάζατε τις μπουλντόζες να πηγαίνουν το χώμα από την μία μεριά του Βοτανικού στην άλλη;
Από δω και πέρα η φάση έχει να κάνει με νοήμονα όντα και στημένα νόπανα,για να μην έχετε αμφιβολίες ότι όποιος συνεχίσει να υποστηρίζει αυτή την απάτη που τον κοροϊδεύουν 5 χρόνια,μόνο νόπανο μπορεί να είναι διότι δεν υπάρχει αρνητικός αριθμός νοημοσύνης.Σταματάει στο 0,όσο μιας αμοιβάδας δλδ και εσείς οι σανοφάγοι βοτανικολάγνοι το τερματίσατε
Συγκέντρωση Νοσταλγών, Μπακογιαννικών, έξω από το Δήμο Αθηναίων για το Υπερσύγχρονο γήπεδο στο Βοτανικό.
Θα περίμενε κανείς ότι οι νοσταλγοί χούλς μετά από τόσο δούλεμα που έφαγαν θα τα είχαν κάνει πουτάνα.
Αλλά πουτάνα τα κάνει κάποιος που δεν είναι στημένος.Ο στημένος απλά έκανε την δουλίτσα του.
Χάρης Δούκας για Βοτανικό:
Η χρηματοδότηση είναι ακόμα στον αέρα



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τέμπη : Ελεύθερος με εγγύηση 700.000 ευρώ και ο τρίτος κατηγορούμενος
Ρε μπράβο… 500.000 ο ένας, 600.000 ο άλλος…. Είχαν κάνει οικονομίες για μια ώρα ανάγκης….
Σχολιο.- Που τα βρήκαν;απ τον μισθό τους; κάποιοι τούς τα έδωσαν για ν τούς τα βγάλουν στην φόρα;βρομιά και Δυσωδία παντού!!!
Σχολιο.- σε συνεντευξη του πριν 3 χρονια ο γονος ειχε πει οτι υπηρχε ειδικο κεφαλαιο για να ανταπεξελθουν σε δικαστικες διαμαχες ( η αναφορα του τοτε στον κορωνοιο ).



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Κώστας Καραμανλής του Αχιλλέα είναι αυτός που λίγες μέρες πριν από το έγκλημα στα Τέμπη, δήλωνε στη Βουλή ότι «είναι ντροπή και ντρέπομαι, που θέτετε θέματα ασφαλείας. Θα ήθελα να ανακαλέσετε αμέσως. Είναι ντροπή».
Χθες μιλούσε και πάλι από το ίδιο βήμα της Βουλής, καταχειροκροτούμενος από τους βουλευτές της Ν.Δ.
Που με τα θορυβώδη παλαμάκια προσπαθούσαν να καλύψουν τις οιμωγές των 57 δολοφονημένων και των οικογενειών τους.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Θα καταφέρουν να τους σταματήσουν? 
Θα καταφέρουν να σταματήσουν τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ? Tη μεγαλύτερη πολεμική μηχανή στην ιστορία και την πιο φονική μετά τη ναζιστική Γερμανία του Χίτλερ? 
Οι χώρες που ‘‘σταμάτησαν’’ τον φασιστικό Άξονα (1937-1945), η Σοβ. Ένωση /Ρωσία και η Κίνα -με 27 και 35 εκατομ. νεκρούς αντίστοιχα,- αντιμετωπίζουν ξανά την επίθεση των σταυροφόρων της Δύσης υπό την ηγεσία αυτή τη φορά των Ην. Πολιτειών…
Θα καταφέρουμε να τους σταματήσουμε?
Σχολιο.- Το δυτικό σύστημα είναι σε μεγαλύτερη παρακμή σήμερα αλλά έχει πολλά ποδάρια! Και δεν θα τα παρατήσει έτσι εύκολα, λογικά θα παιχτεί σε πολλά θέατρα φανερά και κρυφά αυτή η σύγκρουση.
Σχολιο.- Για πρώτη φορά κοινές ασκήσεις Αυστραλίας με ΝΑΤΟ επί ευρωπαϊκού εδάφους και δεν γλίτωσε την ανατροπή άρματος!
Δύσκολη η επίσημη πρώτη των αυστραλιανών δυνάμεων στην Ευρώπη
27.03.2024 | 23:03
Ξανά στην Ευρώπη για ασκήσεις και ενίσχυσης του κοινού πνεύματος του ΝΑΤΟ βρέθηκαν οι δυνάμει τις Αυστραλίας αλλά μάλλον θυμήθηκαν τις κακές στιγμές του ANZAC του Α’ΠΠ και όχι τις καλές στιγμές.
Έτσι μονάδα μεταφοράς τεθωρακισμένων και ειδικότερα αυστραλιανός αρματοφορέας επί του οποίου βρίσκονταν Leopard-2 ανατράπηκε!
Φαίνεται ότι είναι μαθημένοι στις μεγάλες ευθείες της Αυστραλίας και οι στροφές τους δυσκολεύουν!
Σχολιο.- Ρήξη στις σχέσεις Κολομβίας–Αργεντινής: Ο Χ.Μιλέι χαρακτήρισε τον Κολομβιανό πρόεδρο «δολοφόνο και τρομοκράτη»!
Η Μπογκοτά ανακοίνωσε την απέλαση διπλωμάτων της Αργεντινής
28.03.2024 | 07:15
Η Μπογκοτά καταδίκασε τη «συνέντευξη στο CNN κατά την οποία (ο Χαβιέρ Μιλέι) εκφράστηκε με συκοφαντικό τρόπο για τον Κολομβιανό πρόεδρο».
Τα ΜΜΕ των ΗΠΑ μετέδωσαν αποσπάσματα της συνέντευξης και αναπαρήγαγαν σχόλια του προέδρου Μιλέι εναντίον του προέδρου Πέτρο: «Δεν μπορούμε να περιμένουμε κάτι από κάποιον που ήταν δολοφόνος τρομοκράτης», είπε ο αρχηγός του κράτους της Αργεντινής.
Για το κολομβιανό ΥΠΕΞ, «οι εκφράσεις του Αργεντινού προέδρου πλήττουν την εμπιστοσύνη της χώρας μας, καθώς και την αξιοπρέπεια του προέδρου Πέτρο, ο οποίος εξελέγη δημοκρατικά» το καλοκαίρι του 2022.
Ο σοσιαλδημοκράτης βετεράνος της πολιτικής είναι ο πρώτος αρχηγός του κολομβιανού κράτους που ανήκει στην αριστερά.
Οι λεπτομέρειες για τις απελάσεις «θα διακοινωθούν στην πρεσβεία της Αργεντινής» μέσω των συνηθισμένων «διπλωματικών διαύλων».
Το Μπουένος Άιρες δεν έχει αντιδράσει μέχρι στιγμής.
«Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Μιλέι προσέβαλε τον Κολομβιανό πρόεδρο, βλάπτοντας τις ιστορικές σχέσεις αδελφοσύνης» των δύο κρατών, θύμισε το υπουργείο Εξωτερικών της Κολομβίας.
Σχολιο.- Θα τα καταφέρουμε για ακόμα μια φορά! Θάνατος στο ΝΑΤΟ!!!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εγώ επιμένω για τις τράπεζες.
Γιατί κλείνουν για το Πάσχα των Καθολικών? Υπάρχει και η Κινεζική πρωτοχρονιά, το Ραμαζάνι, ζοροαστρισμός ,Βέδες ,Ταο'ι΄σμός κτλ ....




----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όταν πήγαν οι μικρομεσαίοι να ψηφίσουν, μόνο κριτήριο είχαν να ρημάξουν τους μισθούς των εργαζομένων.. "γιατί ρε παιδί μου πως να το κάνουμε..να κονομάει η πλέμπα απ' την τσέπη μας;" Ζητάνε και ΕΣΠΑ.. λεφτά του φορολογούμενου λαού..και είναι γνωστό στατιστικά πως οι εργαζόμενοι μισθωτοί και μεροκαματιάρηδες σηκώνουν το μεγαλύτερο φορολογικό φορτίο.Στην κάλπη λοιπόν ήταν κάλπικοι...στήριξαν νεοφιλελέ μέτρα,ψήφισαν τεκμαρτή φορολογία,αποδέχτηκαν όλα όσα αποτελούν την βάση της εν συνόλω διαμαρτυρίας τους.Γιατί απλά...είναι καραδεξιοί άνευ λόγου..αφού δεν νιώθουν πως σκοτώνοντας τον εργάτη-μισθωτό,σκοτώνουν το δικό τους εισόδημα. Ηλίθιοι "πονηρίδηδες" ΕΣΠΑφάγοι.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



- Σύμφωνα με το ρωσικό Υπουργείο Υγείας, οι νεκροί από τη δολοφονική επίθεση στο Crocus City Hall αυξήθηκαν κατά 1, αφού υπέκυψε στα τραύματά του ένας από τους βαριά τραυματίες που νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Μόσχας. Έτσι ο επίσημος αριθμός των νεκρών έφτασε πλέον τους 140, ενώ μαζί με τους τραυματίες τα θύματα της τρομοκρατικής αυτής επίθεσης ανέρχονται σε 360. Ακόμη, περί τα 95 με 100 υπολογίζεται ο αριθμός των αγνοουμένων, δηλαδή των ατόμων με τα οποία δεν έχει καταστεί μέχρι σήμερα η επικοινωνία είτε των συγγενών τους, είτε των ρωσικών αρχών.




-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Ήδη πριν από 2 μέρες ο Κολομβιανός πρόεδρος Πέτρο κάλεσε «τα έθνη του κόσμου να σπάσουν τις διπλωματικές σχέσεις με το Ισραήλ εάν η χώρα αυτή δεν σεβαστεί την κατάπαυση του πυρός στη Γάζα, ψηφίστηκε ομόφωνα από το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ».
Στην σοκαρισμένη απάντηση της ισραηλινής κυβέρνησης, ο Κολομβιανός πρόεδρος Πέτρο απάντησε με δύο ακόμη tweets.
Στην πρώτη δήλωσε ότι η Κολομβία «θα σπάσει τις διπλωματικές σχέσεις με το Ισραήλ εάν το Ισραήλ δεν σεβαστεί το ψήφισμα των Εθνών».
Ενωθείτε για την κατάπαυση του πυρός" στη Γάζα.
Στη δεύτερη, στη συνήθη κατηγορία του Ισραήλ ότι υποστηρίζει τη Χαμάς, ο πρόεδρος Πέτρο απάντησε: «Η Κολομβία δεν υποστηρίζει τη γενοκτονία. Τελεία".



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



25/3/2024
Εθνική εορτή στην Αργεντινή της Εθνικής Ημέρας Μνήμης της Αλήθειας και Δικαιοσύνης είναι όταν τα θύματα της τελευταίας στρατιωτικής δικτατορίας στην Αργεντινή, η οποία σφετερίστηκε τη δημοκρατική κυβέρνηση μεταξύ 24 Μαρτίου 1976 και Δεκεμβρίου 1983. Κατά τη διάρκεια της δικτατορίας χιλιάδες άνθρωποι απήχθησαν, βασανίστηκαν και δολοφονήθηκαν.
Το υπόλοιπο της γενοκτονίας που διαπράττει ο στρατός είναι πάνω από 30 χιλιάδες αγνοούμενοι, 15 χιλιάδες εκτελέστηκαν στους δρόμους και 2 εκατομμύρια έπρεπε να εξοριστούν. Οι αγωνιστές της δημοκρατίας απήγαγαν τα παιδιά τους και στη συνέχεια δολοφονήθηκαν. Μέχρι σήμερα, οι παππούδες τους ακόμα ψάχνουν για τα χαμένα εγγόνια τους.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το είδαμε κι αυτό :
Σύμπλευση Αλέξη Τσίπρα – Ντόρας Μπακογιάννη μέσω… Κοσόβου!
Ανέλαβε και ο Τσίπρας την προώθηση της αναγνώρισης του Κοσόβου.
Σας τα έγραψα για τον ξεφτίλα της Αριστεράς που εξαργυρωνει τώρα το θάνατο της ελπίδας. 
Η πιο επικίνδυνη πολιτική γλίτσα των ημερών μας. 
Εαν αναλαμβάνει Έλληνας την προώθηση της ανεξαρτησίας του Κοσσυφοπεδίου για τη Βόρεια Κύπρο τι επιχείρημα θα έχουμε? 
Αμερικανο τσολιά ξεφτίλα
Σχολιο.- Ειχε δικιο η Maria Zacharova προχθες,οτι ο Ελληνας πρεπει να διωξει τον Δουλο απο μεσα του!!Αυτοι που ψηφιζουν τετοιους Τσιπρες ειναι αδυνατον να διωξουν τον Δουλο απο μεσα τους!!Στο διαβολο αυτοι και μαζι κι ´δουλοπρεπεια τους!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δηλώσεις στο πνεύμα του «Η Ρωσία είναι μόνο για τους Ρώσους» ανησυχούν τον Βλαντιμίρ Πούτιν
Ο Πρόεδρος προέτρεψε να μην ξεχνάμε ότι η Ρωσία είναι μια πολυεθνική και πολυθρησκευτική χώρα.
«Όταν ακούω δήθεν πατριώτες, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που λένε ότι η Ρωσία είναι μόνο για Ρώσους, ξέρετε, νιώθω ένα αίσθημα άγχους», είπε.
Η παραβίαση των δικαιωμάτων οποιωνδήποτε εθνών εντός της Ρωσίας θα καταστρέψει τη χώρα, πρόσθεσε ο αρχηγός του κράτους.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στη Βουλή μιλάνε για τους νεκρούς των Τεμπών και οι Μάκης Βορίδης και Δόμνα Μιχαηλίδου έχουν ξεκαρδιστεί στα γέλια.
Όπως φαίνεται μέσα από τα φωτογραφικά καρέ του πρακτορείου Eurokinissi, οι Μάκης Βορίδης και Δόμνα Μιχαηλίδου είχαν ξεκαρδιστεί στα γέλια στα έδρανα της Κυβέρνησης.
Φυσικά δεν είναι δυνατό να γνωρίζει κανείς την στιχομυθία του υπουργού Επικρατείας και της υπουργού Εργασίας, ωστόσο όπως ξεκάθαρα φαίνεται έχουν ξεκαρδιστεί πραγματικά στα γέλια. Κάτι πολύ αστείο θα ειπώθηκε και γι αυτό η εύθυμη και χαλαρή διάθεση, μακριά από αυτήν που επιτάσσει η σοβαρότητα της κατάστασης και οι ψυχές των 57 ανθρώπων που χάθηκαν.
Πολλώ δε μάλλον ο σεβασμός που αξίζουν οι οικογένειές τους που περιμένουν απαντήσεις και αναμένουν τη Δικαιοσύνη να δουν αν όντως μονταρίστηκαν οι συνομιλίες κι αν υπάρχει συγκάλυψη σε ένα έγκλημα.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



SOS SOS SOS 
Είναι πιο σημαντικό από ότι φαίνεται εξαρχής 
Η Γερμανία κατεβάζει ψήφισμα στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ ώστε να κηρύξει του Σέρβους γενοκτονικο έθνος.
Το 2015 αυτό το ψήφισμα προσπάθησαν να το περάσουν από το Συμβούλιο Ασφαλείας αλλά δεν πέρασε κατόπιν της σθεναρής αντίστασης Ρωσίας, Κίνας. 
Η Γερμανία με κάθε τρόπο προσπαθεί να ανοίξει μέτωπο στα Βαλκάνια θέλοντας να αναβαθμίσει το ρόλο της στην ΕυρώΈνωση έναντι της Πολωνίας και της Γαλλίας μετά και την οικονομική της υποχώρηση 
Το ασβεστο μίσος των Γερμανών εναντίων των Γιουγκοσλαβων από την εποχή του βΠΠ θα οδηγήσει την Ευρώπη σε έναν ακόμη πόλεμο.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΟΗΕ: Αξιωματούχος του οργανισμού δέχεται απειλές - Έχει δημοσιεύσει έκθεση για γενοκτονία στη Γάζα
27 Μαρτίου 2024 
Η ειδική εισηγήτρια του ΟΗΕ για τα παλαιστινιακά εδάφη σε έκθεσή της που δημοσιεύτηκε τη Δευτέρα αναφέρει ότι το Ισραήλ έχει προχωρήσει σε πράξεις γενοκτονίας στη Γάζα
Η ειδική εισηγήτρια των Ηνωμένων Εθνών που έκρινε ότι υπάρχουν «βάσιμοι λόγοι» να πιστεύει ότι το Ισραήλ διέπραξε πολλές «πράξεις γενοκτονίας» στη Γάζα είπε σήμερα ότι δέχτηκε «απειλές» αλλά διαβεβαίωσε ότι δεν θέλει να παραιτηθεί.
«Ανέκαθεν δεχόμουν επιθέσεις, από την αρχή της θητείας μου» το 2022, είπε η ειδική εισηγήτρια του ΟΗΕ για τα κατεχόμενα παλαιστινιακά εδάφη, Φραντσέσκα Αλμπανέζε, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε. «Δεν λέω ότι είναι ευχάριστο» και «συμβαίνει να δέχομαι απειλές, αλλά μέχρι τώρα δεν χρειάστηκε να ληφθούν πρόσθετες προφυλάξεις», πρόσθεσε η Αλμπανέζε, η έκθεση της οποίας δόθηκε στη δημοσιότητα τη Δευτέρα.
Το Ισραήλ της έχει απαγορεύσει την είσοδο στο έδαφός του επειδή θεωρεί ότι σε δηλώσεις που έκανε αρνείται τον «αντισημιτικό» χαρακτήρα της επίθεσης της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου. 
Η Αλμπανέζε στηρίζεται από πάρα πολλές χώρες, ωστόσο έχει βρεθεί στο επίκεντρο μιας αντιπαράθεσης επειδή ορισμένοι παρατηρητές κρίνουν ότι οι δηλώσεις της στον Τύπο κάποιες φορές είναι υπερβολικές.
«Δεν αμφισβητώ την ύπαρξη του κράτους του Ισραήλ (…) αλλά ανήκω σε ένα κίνημα που θέλει το τέλος του απαρτχάιντ»
Η Αλμπανέζε, που έχει λάβει εντολή από το Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων αλλά δεν μιλά εξ ονόματος του ΟΗΕ, είπε ότι βρίσκεται υπό «πίεση» αλλά αυτό δεν θα επηρεάσει τη δουλειά της.
«Αυτό με εξοργίζει, με κουράζει ασφαλώς, αλλά μου δίνει ακόμη μεγαλύτερη ώθηση να μην υποχωρήσω», πρόσθεσε. 
«Μπορεί κάποια δεδομένη στιγμή να αποσυρθώ, απλώς επειδή έχω και ιδιωτική ζωή αλλά όχι επειδή με έχουν δαιμονοποιήσει ή κακομεταχειριστεί», διαβεβαίωσε.
«Η γενοκτονία ήδη διαπράχθηκε»



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σύντομα κοντά μας διότι είναι γνωστό ότι στη Γάζα δοκιμάζουν όχι μόνο τα όπλα και τα ρομπότ αλλά και τα συστήματα εντοπισμού 
*Γάζα: Σύστημα αναγνώρισης προσώπου από το Ισραήλ
Το πειραματικό σύστημα καταγραφής βιομετρικών δεδομένων επιτρέπει την καθολική παρακολούθηση του πληθυσμού της Γάζας
Φωτό :Ο Παλαιστίνιος ποιητής Μοσάμπ Αμπού Τόχα απαθανατίζεται με την οικογένειά του. 
Αυτό που δεν γνώριζε τότε είναι πως οι Ισραηλινοί έχουν μετατρέψει τη Γάζα σε πεδίο δοκιμής συστήματος αναγνώρισης προσώπου και ο Αμπού Τόχα βρέθηκε σε λίστα καταζητουμένων από τις Αρχές. [Mosab Abu Toha via The New York Times]



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-Οι Ρώσοι ερευνητές έχουν στοιχεία για τη σύνδεση της Ουκρανίας με τρομοκράτες του Crocus 
-Η επιτροπή επεσήμανε επίσης ότι τα αρχικά αποτελέσματα της έρευνας επιβεβαίωσαν πλήρως ότι οι ενέργειες των τρομοκρατών σχεδιάστηκαν προσεκτικά, ενώ οι εγκέφαλοι του εγκλήματος ήταν εξίσου επιμελείς και τους παρείχαν οικονομική υποστήριξη
-«Οι ερευνητές επαλήθευσαν πληροφορίες ότι μεγάλα χρηματικά ποσά και κρυπτονομίσματα που έλαβαν οι δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης προέρχονται από την Ουκρανία. 
Τα χρήματα χρησιμοποιήθηκαν για την προετοιμασία του εγκλήματος» αναφέρεται στην ανακοίνωση




-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Έχουν φτάσει τα ποτάμια αίμα μέχρι το ταβάνι 
-Ο Independent θεωρεί ότι ο Μπάιντεν ίσως «τερμάτισε τον έρωτα της Αμερικής με το Ισραήλ»
-Το ψήφισμα του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών που εγκρίθηκε τη Δευτέρα δεν ήταν παρά το λογικό συμπέρασμα μιας οδυνηρά σταδιακής αναθεώρησης της πολιτικής των ΗΠΑ που βρίσκεται σε εξέλιξη τουλάχιστον από τον Ιανουάριο
-Πρακτικά κάθε λέξη του Ψηφίσματος 2728 δείχνει πόσο πολύ έχει αλλάξει η στάση των ΗΠΑ και πόσο πολύ αυτό που κάποτε ήταν απαράδεκτο για τις ΗΠΑ και τον σύμμαχό τους, το Ισραήλ έγινε τώρα αποδεκτό από τις ΗΠΑ.
Αυτά περιλαμβάνουν το αίτημα για «άμεση κατάπαυση του πυρός», αν και αρχικά μόνο για το Ραμαζάνι, το γεγονός ότι θα πρέπει να είναι «άνευ όρων», δηλαδή να μην συνδέεται με την απελευθέρωση των ομήρων, που αποτελεί αντικείμενο ξεχωριστού αιτήματος
-Δεν γίνεται αναφορά στη Χαμάς και το ψήφισμα συνεπάγεται την απελευθέρωση ομήρων/κρατουμένων και από τις δύο πλευρές. 
Μια δεύτερη ρήτρα «τονίζει την επείγουσα ανάγκη επέκτασης της ροής ανθρωπιστικής βοήθειας και ενίσχυσης της προστασίας των αμάχων σε ολόκληρη τη Λωρίδα της Γάζας», η οποία ισοδυναμεί με άμεση κριτική στο Ισραήλ



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Λυπάμαι που σας χαλαω την διάθεση αλλά δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα ..δεν φτάνουν οι 32 000 νεκροί από βόμβες ,αλλά παιδια πεθαίνουν από ΠΈΙΝΑ ΚΑΙ ΔΙΨΑ μπροστα στα μάτια μας .. και δεν φταίει μόνο το κράτος ΑΠΑΡΤΧΑΙΝΤ αλλά όλη η δήθεν πολιτισμένη Δύση



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Ας στους σκοτώσουμε ενώ νηστεύουν ,θα είναι έτσι αδύναμοι και κουρασμένοι οπότε εύκολοι για σκότωμα"προτείνει ένα μέλος της Κνεσέτ (Ισραηλινή Βουλή)ο βουλευτής Almog Cohen



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο βιασμός της 12χρονης και η αισχρή σαπίλα του ελληνικού κράτους και της πολιτικής ηγεσίας του.
Όπως μαθαίνουμε την Παρασκευή 29 Μάρτη 2024 θα βγει επιτέλους η απόφαση από το μικτό ορκωτό δικαστήριο για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης.
Απαιτείται η μαζική μας παρουσία έξω από το δικαστήριο.
Είναι τρομερό ότι παλεύουμε για κάτι τόσο αυτονόητο όπως το να καταδικαστεί ο υπεύθυνος για βιασμό και μαστροπεία ενός 12χρονου και μαζί του και το κύκλωμα πελατών που είχε δημιουργήσει.
Αλλά σε αυτή την χώρα έχουν χαθεί τα αυτονόητα εδώ και καιρό.
Φτάσαμε να ζούμε σε ένα κράτος που στην συγκεκριμένη περίπτωση έχει πάρει το μέρος παιδοβιαστών μαστροπών. Αυτό ισχύει σε όλα τα επίπεδα. Από την συνειδητή ολιγωρία των μπάτσων να μαζέψουν τα στοιχεία της υπόθεσης, μέχρι την καταστροφή των στοιχείων, την ενοχοποίηση και φυλάκιση της πολύτεκνης μάνας που κατήγγειλε το περιστατικό, την εξαφάνιση του μεγαλύτερου αριθμού των πελατών και την προκλητική στάση της εισαγγελέως, όλα ζέχνουν συγκάλυψη και ατιμωρησία.
Φτάσαμε λοιπόν το ελληνικό κράτος να είναι στα πρόθυρα να αθωώσει έναν παιδοβιαστή μαστροπό και να καταδικάσει μια φτωχή πολύτεκνη μάνα.
Το μόνο που ακόμη στέκεται εμπόδιο σε αυτό είναι η αντίδραση και η οργή του κόσμου.
Και οι αντιδράσεις μας πρέπει να είναι τεράστιες σε περίπτωση που δεν αποδοθεί δικαιοσύνη σε μια τέτοια εξόφθαλμη περίπτωση αδικίας.
Ναι παλεύουμε για τέτοια αυτονόητα, αντιμέτωποι με ένα κράτος του οποίου η δικαιοσύνη είναι διαπλεκόμενη και ταξική και η πολιτική του ηγεσία είναι ανακατεμένη στις πιο βρώμικες υποθέσεις. Ένα κράτος που έχει κάνει κρατικά εγκλήματα σαν τα Τέμπη και τώρα στηρίζει πολέμους και την γενοκτονία στην Γάζα.
Να είμαστε όλοι έξω από τα δικαστήρια αυτή την Παρασκευή!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο τζο μπάιντεν είπε ότι είχε περάσει πάρα πολλές φορές με τραίνο πάνω από την γέφυρα Francis Scott Key που κατέρρευσε... παρόλο που στη γέφυρα αυτή (μήκους 2,6 km) δεν υπήρχε ποτέ σιδηροδρομική γραμμή.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Είναι δυνατόν να παλιώνει η ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ, η ΡΙΖΑ, η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ενός λαού»;
λεει ο ΜΑΝΟΣ ΚΑΤΡΑΚΗΣ
Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ δεν ειναι καινουργιο φρουτο στην ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ειναι παλιο...
ΟΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΡΟΥΤΟ..
ΔΛΔ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στη Βουλή μιλάνε για τους νεκρούς των Τεμπών και οι Μάκης Βορίδης και Δόμνα Μιχαηλίδου έχουν ξεκαρδιστεί στα γέλια.
Σχολιο.- Αυτο το πορνίδιο που ειναι υπουργος ανεργίας απο την Τρούμπα του Πειραια το ψυχακι της θυρας 7 εδωσε στεγνα μεσα στο κοινοβουλιο το ονομα του κοριτσιου που βιαζε και εξεδειδε ο Μίχος.Κανένας εισαγγελεας δεν βρεθηκε να την τιμωρήσει την τσούλα.
Για τον Μακη Τσεκούρη δεν χρειαζεται να πουμε τιποτα.Φασίστας ειναι απο την μερα που γεννηθηκε απλα δεν ειχε σβαστικες είχε τσεκούρια αλλα ηταν ποιο δεξιός απο τον Μιχαλολιακο στην νεολαια της ΕΠΕΝ.
Σχολιο.- Σάπιοι
Σχολιο.- ΚΟΠΡΙΕΣ ΓΕΛΆΤΕ ΡΕΕΕΕ



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΤΕΜΠΗ: Ο 1ος υπάλληλος πλήρωσε 500.000 εγγύηση, ο 2ος 600.000 κι ο 3ος 700.000.
Από πού τα βρήκανε ρεεεεεεεε ;;;;
Σχολιο.-  λεφτα υπαρχουν στα σεντουκια των πολιτικων στα ΚΕΥΜΑΝ.. μονο οι μιζες απο 60 δις δανεια που πωληθηκαν στα Funds στο 10% της αξιας απο τους Τσιπροκουληδες φθανουν!!
Σχολιο.- Δύο τινά μπορώ να σκεφτώ. Ή γινόταν πάρτυ με το δημόσιο χρήμα ή λένε στον κόσμο ότι επιβάλλεται εγγύηση η οποία μένει στα χαρτιά και δεν εισπράττεται ποτέ !!!
Σχολιο.- η κάποιοι τους τα πληρώνουν για να καλύψουν τις θέσεις τους το αξίωμα τους κλπ. Και κατόπιν τελικής απόφασης θα τα πάρουν πίσω .
Σχολιο.- Θα ξυπνήσετε την εφορία και την εισαγγελία με το θόρυβο που κάνετε! Και μετά θα ψάχνουν τον τυροπιτά για να δουν αν έκοψε απόδειξη! Δεν έχετε το θεό σας δηλαδή αμάαααν!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μόνο ένας πόλεμος θα σώσει την Αμερικάνικη οικονομία από την καταστροφή.
Η Αμερική τυπώνει 1 τρισεκατομμύριο δολάρια κάθε 90 μέρες μόνο για να πληρώσει τους λογαριασμούς της.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι δύο ελληνικές πόλεις Αθήνα και Θεσσαλονίκη που βρίσκονται στις πιο επικίνδυνες της Ευρώπης, «ναρκωτικά και εγκληματικότητα!»
Δύο ελληνικές πόλεις βρίσκονται σε μια... όχι και τόσο τιμητική λίστα..
Πορτοφολαδες ναρκωτικά και εγκληματικότητα αναφέρει η ιστοσελίδα Waytostay για την Αθήνα, αφού εδώ προτιμάνε να κυνηγούν τους διαδηλωτές κυρίως...



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στην Ρουμανία ένα γιατρός νοσοκομείου παίρνει 3600 € /μήνα και στην Ελλάδα 1400 €. / μήνα



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ξετυλίγεται το κουβάρι των γεγονότων που οδήγησαν στη φοβερή τρομοκρατική επίθεση στο Crocus City Hall της Μόσχας στις 22/3 - Αποκαλύπτεται ότι αρχικά είχε σχεδιαστεί για 9/3 αλλά άλλαξε μέρα τελευταία στιγμή - Συγκλονιστικά στοιχεία
Η αλήθεια είναι εκρηκτική και οι κρίκοι στην αλυσίδα των γεγονότων αδιάψευστος μάρτυς της εμπλοκής, τόσο του σκοτεινού αρχηγού της GUR, της ουκρανικής υπηρεσίας πληροφοριών του στρατού, Kyrylo Budanov, όσο και της πρώην υφυπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ, Victoria Nuland στην τρομοκρατική επίθεση στο Crocus City Hall της Μόσχας την Παρασκευή (22/3/2024).
Αυτό προκύπτει από τις κύριες έρευνες που διεξήγαγαν οι ρωσικές υπηρεσίες ασφαλείας FSB, επισημαίνει ο έγκριτος γεωπολιτικός αναλυτής Pepe Escobar ο οποίος παραθέτει τη σειρά των γεγονότων:
4 Δεκεμβρίου 2023: Ο πρώην πρόεδρος του Μικτού Επιτελείου Στρατηγού των ΗΠΑ, στρατηγός Mark Milley, μόλις 3 μήνες μετά την αποστράτευσή του, λέει στην Washington Post: «Δεν πρέπει να υπάρχει Ρώσος που να πηγαίνει για ύπνο χωρίς να αναρωτιέται αν πρόκειται να τους κόψετε το λαιμό στη μέση της νύχτας. Πρέπει να δημιουργήσουμε μία εκστρατεία πίσω από τις γραμμές».
4 Ιανουαρίου 2024: Σε μια συνέντευξη στο ABC News, ο «αρχηγός των Ουκρανών κατασκόπων» Kyrylo Budanov θέτει τον οδικό χάρτη: Χτυπάμε «ολοένα και βαθύτερα» στη Ρωσία.
31 Ιανουαρίου 2024: Η Victoria Nuland ταξιδεύει στο Κίεβο και συναντά τον Budanov. Έπειτα, σε μια περίεργη συνέντευξη Τύπου το βράδυ στη μέση ενός άδειου δρόμου, υπόσχεται «αποκρουστικές εκπλήξεις» στον Putin: Kωδικός για ασύμμετρο πόλεμο.
22 Φεβρουαρίου 2024: Η Nuland εμφανίζεται σε μια εκδήλωση του Κέντρου Στρατηγικών και Διεθνών Σπουδών (CSIS) και διπλασιάζει τις «αποκρουστικές εκπλήξεις» και τον ασύμμετρο πόλεμο. Αυτό μπορεί να ερμηνευθεί ως το οριστικό σήμα για τον Budanov να ξεκινήσει να αναπτύσσει βρώμικες επιχειρήσεις.
25 Φεβρουαρίου: Οι New York Times δημοσιεύουν μια ιστορία για πυρήνες της CIA στην Ουκρανία: Τίποτα που η ρωσική υπηρεσία πληροφοριών δεν γνωρίζει ήδη.
-Η επίθεση είχε σχεδιαστεί για 9 Μαρτίου, γιατί άλλαξε μέρα
Στη συνέχεια παρατηρείται μια σχετική ηρεμία μέχρι τις 5 Μαρτίου – όταν αρχίζει να προετοιμάζεται ο μηχανισμός που θα προκαλέσει την έκρηξη, ταυτόχρονα με την παραίτηση Nuland.
Η Nuland ήταν ένας βασικός κρίκος της συνωμοσίας στις βρώμικες επιχειρήσεις της CIA και της Ουκρανικής GUR του Budanov.
-Τα γεγονότα αρχίζουν πλέον και τρέχουν με καταιγιστικούς ρυθμούς
5 Μαρτίου 2024: Ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Antony Blinken ανακοινώνει επίσημα τη «συνταξιοδότηση» της Nuland.
7 Μαρτίου 2024: Τουλάχιστον ένας υπήκοος Τατζικιστάν από την τετραμελή ομάδα των τρομοκρατών - κομάντο επισκέπτεται τον χώρο του Crocus και κάνει αναγνώριση.
7-8 Μαρτίου 2024 το βράδυ: Οι πρεσβείες των ΗΠΑ και της Βρετανίας ανακοινώνουν ταυτόχρονα μια πιθανή τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα, λέγοντας στους υπηκόους τους να αποφύγουν «συναυλίες» και συγκεντρώσεις εντός των επόμενων δύο ημερών.
9 Μαρτίου 2024: Ο δημοφιλής Ρώσος τραγουδιστής Shaman εμφανίζεται στο Crocus.
Εκείνη την ημέρα προβλεπόταν αρχικά να γίνει η τρομοκρατική επίθεση, λίγες μέρες πριν από τις προεδρικές εκλογές της Ρωσίας, από τις 15 έως τις 17 Μαρτίου. Αλλά η ασφάλεια στο Crocus ήταν τεράστια, οπότε η επιχείρηση αναβάλλεται.
22 Μαρτίου 2024: Γίνεται η τρομοκρατική επίθεση στο Crocus.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-Η Ρωσία έχει ακυρώσει τουλάχιστον 27 εκατομμύρια δολάρια σε δάνεια που όφειλε η Γουινέα-Μπισάου. Τα χρήματα που θα εξοικονομηθούν θα διατεθούν για τη βελτίωση τομέων, όπως η υγειονομική περίθαλψη και η εκπαίδευση. Επιπλέον, το 38% του ενοικίου που οφείλει η χώρα της Δυτικής Αφρικής στην πρεσβεία της στη Μόσχα έχει επίσης μειωθεί, με τη Γουινέα να πληρώνει το υπόλοιπο με επιτόκιο 2%.
-Το 2020, δύο Κινέζοι διμερείς πιστωτές ανέστειλαν την εξυπηρέτηση χρέους άνω των 1,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων σε 23 χώρες, συμπεριλαμβανομένων 16 αφρικανικών χωρών, σύμφωνα με την Πρωτοβουλία Έρευνας Κίνας-Αφρικής. Επιπλέον, εκείνο το έτος, το υπουργείο Εξωτερικών της Κίνας ανακοίνωσε ακυρώσεις στη Μποτσουάνα, το Μπουρούντι, τη Ρουάντα, το Καμερούν, τη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό, τη Δημοκρατία του Κονγκό και τη Μοζαμβίκη συνολικού ύψους τουλάχιστον 113,8 εκατομμυρίων δολαρίων.




---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κατάντια…
Η Ντόρα Μπακογιάννη “εισηγείται” κι ο Τσίπρας “χειροκροτεί”, χαιρετίζει και επαυξάνει για την ένταξη του Κοσσυφοπέδιου στο Συμβούλιο της Ευρώπης και την πλήρη αναγνώρισή του!
-Καμμία απορία… 
Έτσι κι αλλιώς πια Ντόρα και Τσίπρας είναι αυτό που λέμε “ομόσταυλοι”, στο … μαντρί των Αμερικανικών συμφερόντων όπου γης!
Η πλάκα είναι ότι ο “μηχανισμός δημοσίων σχέσεων και προπαγάνδας” των αφεντικών, σέρβιρε την “είδηση” στην Ελλάδα, προβάλλοντας ότι “ο Τσίπρας ζήτησε κι επιπλέον μέτρα για την προστασία της … μειονότητας (εννοεί τους Σέρβους)” κι ΟΧΙ ότι … συμφώνησε στην ουσία με την αναγνώριση του Κοσσυφοπέδιου!
-Είναι αυτό που λένε … “προστασία της επένδυσής τους” - γιατί έτσι βλέπουν τον Τσίπρα οι Ατλαντικοί, με … μέλλον είτε στην Ελλάδα - είτε στην … Ευρώπη!
Βουρ, λοιπόν τώρα, για την Ντόρα, τον Τσίπρα και τις πολιτικές ελίτ της Ελλάδας και Κύπρου, για την … αναγνώριση με βάση τη συνέπεια στην ίδια “γραμμή” και της … “Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου” (αυτό που τόσα χρόνια συνηθίσαμε να λέμε “κατεχόμενα”).
A, και να μην ξεχάσει κι εκεί να ζητήσει ο Τσίπρας “προστασία της ελληνοκυπριακής μειονότητας”!
-Τιιι; 
Για το Ντονμπάς, την Υπερδνειστερία, την Αμπχαζία, την Οσετία, την Γκαγκαουζία αύριο;;;
Α, όχι! Εκεί δεν τίθεται τέτοιο θέμα … “αυτοδιάθεσης”!
-Δεν συμφωνούν οι Αμερικάνοι! 
Τι δεν καταλαβαίνετε;



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Γίνεται όλο και καλύτερο....
Σύμφωνα με μια έκθεση του CNN για τη γέφυρα που γκρέμισαν στη Βαλτιμόρι:
Δεκατρία κατεστραμμένα κοντέινερ," στο πλοίο, μερικά με Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων [CDC] και/ή επικίνδυνα υλικά [HAZMAT] περιεχόμενα " εξετάζονται από μια ελίτ ομάδα Ακτοφυλακής, σύμφωνα με ένα μη διαβαθμισμένο υπόμνημα της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφάλειας στον κυβερνοχώρο και υποδομής. Η ομάδα εξετάζει επίσης το δηλωτικό του πλοίου για να διαπιστώσει εάν τυχόν υλικά στο πλοίο ενδέχεται να θέσουν σε κίνδυνο την υγεία, δήλωσε ο αξιωματούχος.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κάθε φορά που βλέπετε τη λέξη "πληθωρισμός" στις ειδήσεις, αντικαταστήστε την με "κερδοφορία επιχειρήσεων που σπάνε ρεκόρ".
Σχολιο.- και όμως έχει πάρει το μάτι μου και "μαρξιστές" του Σόρος να υποστηρίζουν το αντίθετο
Σχολιο.-  μη ξεκινήσουν καμία επανάσταση κατά λάθος και δεν το καταλάβουν, ε;
Σχολιο.- οτι μπορούνε κάνουνε τα παιδιά, οργανώνουνε τις εδώ αριστεράτζες. Δεν είναι και σε καμια μετασοβιετική χώρα να ακούνε μκο και να τους τρέχουνε τα σάλια
Σχολιο.- ... κερδοφορία των γιγαντιαίων καθεστωτικών επιχειρήσεων, δηλαδή των μονοπωλίων, των τεράτων της Wall Street, όχι των απλών επιχειρήσεων της μεσσαίας τάξης που οι περισσότερες είτε κλείνουν, είτε εξαγοράζονται από τους κολοσσούς, είτε απλώς παλεύουν για την επιβίωση.
Σχολιο.- Και τα ολιγοπώλια ωφελούνται, βλ. αλυσίδες σουπερμαρκετ, ενέργεια κλπ
Σχολιο.- Αφού είναι ολιγοπώλια που διαπλέκονται με το πολιτικό ξεπουλημένο σύστημα και την ολιγοπωλιακή παγκόσμια αγορά πως θα μπορούσε να είναι διαφορετικά?
Σχολιο.- Και οι Τράπεζες που δημιουργούν χρήμα κλέβοντας τους καταθέτες.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΚΙ άλλη Αφρικανική χώρα, η Σενεγάλη,  διώχνει τους Γάλους αποικιοκράτες. 
Ο Μακρόν λέει φταίει ο Πούτιν. Αν φταίει ο Πούτιν είναι γιατί έδειξε πως το ΝΑΤΟ δεν είναι αήττητο. Μήνυμα ελήφθη όβερ. Ο βασιλιάς είναι γυμνός.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όλα, φαγητό, ποτό, συμπεριλαμβανομένου του στοματικού έρωτα, φταίνε για την αύξηση καρκίνων, εκτός της προφανούς αιτίας. Των εμΦολίων.
Τεστ ευφυίας.
Έχουμε δει πολλές πιθανές εξηγήσεις για την αύξηση των ποσοστών καρκίνου, εκτός από πειραματικά Covid jabs ή 5G. Όποιος έχει κεφάλι στους ώμους του πρέπει να υποπτεύεται το πρώτο.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σατανιάχου.
Πολλοί τον ονομάζουν τον πιο σατανικό άνθρωπο στον πλανήτη



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το νερό που θέλουν να τι ιδιωτικοποιήσουν να το ακριβύνουν  και να το κόψουν
Και για να σας προλάβω, έρευνες έδειξαν πως οι ασθένειες εξαλείφθηκαν με την γενίκευση της ύδρευσης, τις αποχετεύσεις και καθαριότητας.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πάνε να ανοίξουν νέο μέτωπο στα Βαλκάνια.
Ετοιμάζει αλλαγή του εκλογικού νόμου στη Βοσνία Ερζεγοβίνη ο παράνομος Γερμανός ύπατος Schmidt.( δεν τον αναγνωρίζουν η Κίνα και Ρωσία τα δύο μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ).
Η ΣΡΠΣΚΑ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑ θα εφαρμόσει δικό της εκλογικό σύστημα σε αυτή τη περίπτωση.
Μιλάμε για κατάρρευση του κράτους της Βοσνίας. 
Ο παράνομος Ύπατος Εκπρόσωπος Christian Schmidt εισήγαγε αλλαγές στον εκλογικό νόμο στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη.
Σχολιο.- ..αφού διέλυσαν την Γιουγκοσλαβία - επειδή ήταν λέει πολυεθνική - έφτιαξαν την Βοσνία -Ερχεγοβίνη που είναι επίσης πολυεθνική - μια μικρή Γιουγκοσλαβία.... κάτι δεν κολλάει.
Σχολιο.- διέλυσαν την Γιουγκοσλαβία γιατί ήταν πολύ δυνατή Ρωσόφιλη χώρα για να υπάρχει στο κέντρο της Ευρώπης. Όλα τα άλλα είναι προφάσεις εν αμαρτίαις.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πιο κατάλληλη ονομασία. Ακτιβιστές μετονόμασαν την οδό έξω από την Ισραηλινή πρεσβεία στο Λονδίνο σε Λεωφόρο Γενοκτονίας.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



130 Βουλευτές στην Βρετανία υπογράφουν επιστολή στηρίζοντας την απαγόρευση όπλων στην Ουκρανία. Εδώ τα χαρίζουμε και δεν ανοίγει μύτη.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




O ρωσικός στόλος μπήκε στην Ερυθρά Θάλασσα και κατευθύνεται προς τις ακτές της Υεμένης..
28/03/2024
O ρωσικός στόλος εισήλθε στην Ερυθρά Θάλασσα και κατευθύνεται προς τις ακτές της Υεμένης.. 
Ο ρωσικός στόλος του Ειρηνικού εισήλθε στην Ερυθρά Θάλασσα και κατευθύνεται προς τις ακτές της Υεμένης όπου πολλά αμερικανικά και βρετανικά πλοία πραγματοποιούν πλήγματα κατά των Χούτι της Υεμένης.
Το ρωσικό ναυτικό εισέρχεται στη γεμάτη πολεμικά πλοία Ερυθρά Θάλασσα εν μέσω επιθέσεων των Χούτι αναφέρει το bloomberg…
Ρωσικά πολεμικά πλοία από τον στόλο του Ειρηνικού πέρασαν τα στενά Μπαμπ-ελ-Μαντέμπ και εισήλθαν στην Ερυθρά Θάλασσα, μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Tass, επιχειρώντας σε μια θαλάσσια περιοχή που γίνονται οι επιθέσεις των Χούτι στα δυτικά εμπορικά πλοία που εφοδιάζουν τα ισραηλινοναζιστικά γουρούνια και γεμάτη με πλοία του ΝΑΤΟικού πολεμικού ναυτικού.
Το απόσπασμα περιελάμβανε τον πυραυλικό καταδρομικό Varyag και τη φρεγάτα Marshal Shaposhnikov, ανέφερε το Tass την Πέμπτη, επικαλούμενη την υπηρεσία Τύπου του ρωσικού στόλου του Ειρηνικού, η οποία ανέφερε ότι τα πλοία εκτελούσαν «αποστολές στο πλαίσιο της θαλάσσιας εκστρατείας μεγάλης εμβέλειας». Ο τελικός προορισμός των πλοίων ήταν ασαφής από την αναφορά, όπως και ο λόγος που η Ρωσία έστειλε πλοία στην περιοχή.
Το ρωσικό ναυτικό εισέρχεται στη γεμάτη πολεμικά πλοία Ερυθρά Θάλασσα εν μέσω επιθέσεων των Χούτι στα δυτικά εμπορικά πλοία που εφοδιάζουν τα ισραηλινοναζιστικά γουρούνια..
Προς μια γενικότερη ανάφλεξη στη Μέση Ανατολή; To Ραδιόφωνο του Ισραηλινοναζιστικού Στρατού: «Ο ισραηλινοναζιστικός στρατός θα εισέλθει στον Λίβανο μετά το τέλος της επιχείρησης Ράφα».
To Iσραηλινοναζιστικό αποικιακό καθεστώς έκανε στοχευμένη επίθεση και πάλι στην πρωτεύουσα Συρίας τη Δαμασκό..
Δύο άμαχοι τραυματίστηκαν σήμερα το απόγευμα μετά από ισραηλινή επίθεση που είχε στόχο ένα κτίριο κατοικιών στα προάστια της Δαμασκού.
Στρατιωτική πηγή είπε στο SANA: «Γύρω στις 5:50 το απόγευμα σήμερα το απόγευμα, ο ισραηλινός εχθρός εξαπέλυσε αεροπορική επίθεση από την κατεύθυνση του κατεχόμενου συριακού Γκολάν, με στόχο ένα κτίριο κατοικιών στα προάστια της Δαμασκού».
Η πηγή πρόσθεσε: «Η επίθεση προκάλεσε τραυματισμούς δύο αμάχων και υλικές απώλειες».



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η 12χρονη και το Τέρας… Το γράμμα της 12χρονης θύμα του Μίχου: ”Πήγαινα στην πλατεία με το ποδήλατο μου..μακάρι να μην είχε εμφανιστεί ποτέ αυτό το τέρας μπροστά μου.” ΒΙΝΤΕΟ
28/03/2024
Η 12χρονη και το Τέρας… Το γράμμα της 12χρονης θύμα του Μίχου: ”Πήγαινα στην πλατεία με το ποδήλατο μου..μακάρι να μην είχε εμφανιστεί ποτέ αυτό το τέρας μπροστά μου.”
Το γράμμα που έστειλε η 12χρονη που βίαζε και εξέδιδε ο Μίχος είναι συγκλονιστικό...Δικαστής είναι μόνο η μικρή ούτε οι εισαγγελείς και Φαρισαίοι ούτε οι ένορκοι και οι νομικοί ούτε οι μάρτυρες ούτε η κοινή γνώμη και οι τηλε-εισαγγελείς.. Δικαστής θα είναι σε αυτή την υπόθεση μόνο η μικρή.. Και αυτή έχει ήδη αποφανθεί ο Μίχος είναι ”Τέρας” και όλοι εμείς θα είμαστε υπόλογοι ενώπιον της αν δεν αποδοθεί δικαιοσύνη…
(Ο Ηλίας Μίχος εξομολογήθηκε τον έρωτά του για την 12χρονη. «Ήμουν ερωτευμένος» είπε. Και πέρασε! Ένας 56χρονος άνδρας ήταν ερωτευμένος με ένα 12χρονο κορίτσι και όπως ο ίδιος παραδέχτηκε είχε επαφή μαζί του τουλάχιστον 3-4 φορές!)
Παιδεραστία, παιδοφιλία και Ταυλάνδη, σωματεμπόριο, εμπόριο λευκής σαρκός, trafficking παιδιού… από τον προστατευόμενο του οργανωμένου εγκλήματος και άλλων ευυπόληπτων κύκλων.. Ως και το ”εξαπτέρυγο” παρίστανε ο δυσεβής ο δράκος του Κολωνού ..Τι σύμπτωση.. Μίχος, δεξιοί νεοδημοκράτες, και ακόλαστοι κάτι δεν πάει καλά με τους υπεράνω πάσης υποψίας και την καμόρα που τους καλύπτει…. Η ακροδεξιά εισαγγελέας της έδρας, γνωστή σαν παλιοτόμαρο από άλλες παρόμοιες υποθέσεις, προστάτρια της ελληνικής μαφίας της πορνίας, πρότεινε την απαλλαγή του Μίχου για τα αδικήματα του βιασμού 12χρονης λόγω αμφιβολιών αλλά και από το αδίκημα της μαστροπείας σε οίκους ανοχής μέσω εξαναγκασμού με αποκόμιση πορνικών εσόδων.
Το γράμμα που έστειλε η12χρονη είναι αποκαλυπτικό.. Η συγκλονιστική στιγμή που το διαβάζει η αδερφή της, στην κατάμεστη Νομική Αθηνών.
«Είμαι η … [12χρονη] και θέλω να σας εκφράσω μια τελευταία φορά τα συναισθήματα μου. Ακούστε με σας παρακαλώ, ακούστε με. Εσείς ήσασταν η λύτρωση μου, η βοήθεια που περίμενα τόσο καιρό μέσα στον εφιάλτη που ζούσα. Σας εμπιστεύτηκα, σας μίλησα… Περίμενα τη βοήθεια σας για να μην περάσει κανένα άλλο παιδί όσα πέρασα εγώ. Η τιμωρία μου όμως δεν έχει τελειώσει. Οι εφιάλτες μου είναι ακόμα εδώ. Όχι τη μαμά μου. Πήγαινα στην πλατεία με το ποδήλατο μου, όπως όλα τα παιδιά της γειτονιάς. Μακάρι να μην είχε εμφανιστεί ποτέ αυτό το τέρας μπροστά μου. Όμως εμφανίστηκε. Σας ζητώ συγγνώμη που δε μίλησα από την αρχή… Φοβόμουν πολύ. Ήρθε η ώρα όμως, ήρθε η λύτρωση μου, ήρθατε εσείς. Πίστεψα ότι τελείωσαν οι εφιάλτες μου και ξαφνικά: Που είναι η μαμά μου; Γιατί τη μαμά μου; Που είναι τα αδέλφια μου; Που είναι η οικογένεια μου; Γιατί με αφήσατε μόνη μου;”
https://twitter.com/i/status/1773083042921218282
Εγώ φταίω, εγώ φταίω που δε σας μίλησα νωρίς. Όχι η μαμά μου. Θέλω να σταματήσουν οι εφιάλτες μου εδώ. 
Τα Χριστούγεννα δεν με άφησαν ούτε τη μαμά μου να δω. Θέλω να σας πω κάτι κυρία εισαγγελέα: όλα τα αποδεικτικά στοιχεία που έχετε στα χέρια σας ήταν όλα μια πλάκα; Αυτό θέλετε να μου πείτε μετά από όλα αυτά που πέρασα; 
Αυτό που ζητάω από το δικαστήριο και από τον κύριο πρόεδρο, τους δικαστές και τους ενόρκους είναι να με πιστέψουν ότι η μητέρα μου δε γνώριζε τίποτα από όλα αυτά που έκανα και όχι ότι στα μισά λέω αλήθεια και στη μαμά μου λέω ψέματα. Η μαμά μου είναι αθώα και θα το λέω συνέχεια μέχρι να το καταλάβουν όλοι». 
Η μεγάλη μέρα έφτασε. 
Η Επιτροπή Αλληλεγγύης στη 12χρονη καλεί σε συγκέντρωση την Παρασκευή 29/3, 9:00 πμ, 
(Κυρίλλου Λουκάρεως 14, στο κτήριο του Εφετείου Αθηνών)



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΡΕΝΤΙΚΟΛΟ ΤΗ ΓΛΕΙΦΤΡΑ!!! «Πληρωμένη» απάντηση μητέρας θύματος στα Τέμπη στις δηλώσεις Βούλτεψη ότι «μπαγιάτεψε» το θέμα της τραγωδίας
28|03|2024 15:00
«Πληρωμένη» και αποκαλυπτική ήταν η απάντηση μιας μητέρας που έχασε την νεαρή κόρη της στα Τέμπη στις βλάσφημες δηλώσεις της Σοφίας Βούλτεψη η οποία χαρακτήρισε «μπαγιάτικο» το θέμα της πρωτοφανούς σιδηροδρομικής τραγωδίας!
Η υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου χωρίς καμία ντροπή είπε στον SKAI σε μια προσπάθεια να υπερασπιστεί την κυβέρνηση για τα μονταρισμένα ηχητικά:
«Βλέπω κύριε Οικονόμου ότι δεν περίμεναν ούτε να περάσει η εθνική εορτή όπου χρειάζεται εθνική ομοψυχία στη πράξη για να παρουσιάσουν το μπαγιάτικο θέμα, το περσινό. Θα μπαγιάτευε δηλαδή πολύ αν έμενε άλλη μια εβδομάδα να περάσει η σημερινή ημέρα εθνικής εορτής;».
Η μητέρα θύματος, Μαρία Ντόλκα, σε μια μακροσκελή ανάρτησή της, εξευτελίζει την υφυπουργό η οποία δεν έδειξε κανένα σεβασμό στα θύματα των Τεμπών και τις οικογένειές τους.
Συγκεκριμένα, η γυναίκα που εργάζεται ως νοσοκόμα αναφέρεται σε όλες εκείνες τις φορές που η κ. Βούλτεψη ερχόταν από την πλαινή πόρτα στο Ασκληπιείο Βούλας και ο υπεύθυνος έδιωχνε όλο το προσωπικό προκειμένου να εξετάσει το πόδι της!
«Εγώ δεν θεωρούσα μπαγιάτικο το πόδι σας…», τόνισε η κ. Ντόλκα.
Συγκεκριμένα, γράφει σε ανάρτησή της:
«Καλησπέρα κ. Βούλτεψη. Λέγομαι Ντόλκα Παπαγγελή Μαρια. Είμαι κάτοικος Π. Φαληρου. Έχασα την κόρη μου στο τρένο των Τεμπών. Ήταν η μικρότερη φοιτήτρια στο τρένο. Μολις 6 μήνες φοιτήτρια. Δεν θεωρώ πως το έγκλημα των Τεμπών… μπαγιατεψε… Υπερβολές θα μου πείτε. Έτσι το συζητήσαμε για να την πούμε στον Κασσελάκη που ζήτησε…εκλογές. ΑΛΛΑ εγώ δεν θεωρώ πως τα λουλούδια του τρένου από 15 χρόνων έως 55….. μπαγιάτεψαν. Οι γονείς αυτά τα λόγια τα θεωρούν βλασφημία. Γιατί εγώ όταν με έβγαζε έξω ο κύριος Κίνας να σας εξετάσει στο Ασκληπιείο στα επείγοντα ορθοπεδικά περιστατικά κλείνοντας έξω όλο το προσωπικό το νοσηλευτικό κ αφήνοντας να περιμένουν με κατάγματα οσφυαλγίες κλπκλπ κόσμος που ερχόταν με επείγον περιστατικό να εξεταστούν αλλά… περίμεναν εσάς να εξεταστείτε που περνούσατε από την πλαινη πόρτα συνοδεία του κ Κίνα λέγοντας ο ίδιος περάστε έξω θέλω να εξετάσω την Σοφία…δηλ εσάς. Εγώ δεν αντιδρούσα γιατί θα έβρισκα τον μπελά μου και από αυτήν την δουλειά ζούσα και σπούδαζα την οικογένεια μου τα παιδιά μου… αν κ ήσασταν όντως μπαγιάτικη… και το πόδι σας ήταν να κλείσετε ραντεβού στα εξωτερικά ιατρεία και όχι επείγον. Αυτά τα ζούσα χρόνια. Είχατε έρθει τρεις φορές κατά τον ίδιο τρόπο στα ΤΕΠ του Ασκληπιείου Βούλας, ομως εγώ ποτέ δεν θεωρούσα μπαγιάτικο το πόδι σας. Απλά σεβόμουν ότι πονούσατε και έβγαινα κλωτσιδον να σας εξετάσει ο ιατρός μας και δη διευθυντής ορθοπεδικός. Μετά τιμής Ντόλκα Παπαγγελή Μαρια»



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Β.Πούτιν: «Στην Ευρώπη τρομάζουν τον κόσμο για ρωσική επίθεση γιατί θέλουν να τους πάρουν τα χρήματα»
28|03|2024 23:55
Σε ομιλία του σε πιλότους της ρωσικής αεροπορίας, ο Πούτιν είπε ότι η στρατιωτική συμμαχία του ΝΑΤΟ υπό την ηγεσία των ΗΠΑ έχει επεκταθεί ανατολικά προς την Ρωσία μετά την πτώση της Σοβιετικής Ένωσης το 1991, όμως η Μόσχα δεν σχεδιάζει να επιτεθεί σε κράτος του ΝΑΤΟ.
Χαρακτήρισε δε «ανοησίες» τα περί επίθεσης στην Ευρώπη μετά την Ουκρανία!
Όπως τόνισε:
«Θέλουν να εκφοβίσουν τους λαούς τους για να τους πάρουν χρήματα!
Να τους εκμεταλλευτούν!
Η οικονομία τους βυθίζεται και το βιοτικό επίπεδο πέφτει!
Για τον λόγο αυτό τρομάζουν τον κόσμο με μία πιθανή ρωσική επίθεση, ενώ επεκτείνουν την κυριαρχία τους σε όλον τον κόσμο»!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Δεν είναι υπεύθυνη για το αιματοκύλισμα στην Μόσχα, μόνο η Ουκρανία, αλλά και η Τουρκία.
Όλα έχουν αποδειχθεί, όλα έχουν ανακοινωθεί.
Τα όπλα των πληρωμένων τρομοκρατών ταυτοποιήθηκαν ως απωλεσθέντα, από Ρώσους νεκρούς στρατιώτες, στο Ουκρανικό πεδίο των μαχών, μετά από βαλλιστική έρευνα και έλεγχο του σειριακού τους αριθμού.
Η φωτογράφιση των τρομοκρατών, ως δήθεν μέλη του ISIS είχε γίνει πριν την είσοδο τους στην Ρωσία, μόλις τους παρέδωσαν τα όπλα, δημιουργώντας και το απαραίτητο σκηνικό με την σημαία του ISIS να κυματίζει πίσω απ΄τα κεφάλια τους.
Στην συνέχεια, προωθήθηκε και στο κανάλι, που υποστηρίζει τον ISIS, για να χρησιμοποιηθεί το αφήγημα των ΗΠΑ και των δορυφόρων τους ότι "δεν ευθύνεται η Ουκρανία". Πριν καν την ανακοίνωση, του ISIS-K.
ΠΟΥ έγινε η φωτογράφιση;
Στην Τουρκία! Σε δύο μικρά στρατόπεδα, που έχουν στηθεί, για την εκπαίδευση τρομοκρατών, από Ουκρανούς αξιωματικούς, έξω απ΄την Κωνσταντινούπολη. Τρομοκρατών, που σχηματίζουν ένα σώμα εκπαιδευμένων πληρωμένων δολοφόνων, στην διάθεση κάθε πελάτη, που θέλει να τους χρησιμοποιήσει, για δικούς του σκοπούς.
Η Τουρκία, από την αρχή της Ειδικής Επιχείρησης, προμηθεύει την Ουκρανία με όπλα, θωρακισμένα αυτοκίνητα μεταφοράς προσωπικού (Kipri) και πληρωμένους μαχητές.
Επιπλέον, αθέτησε την συμφωνία που είχε με τον Πούτιν, για την κράτηση στο έδαφος της Τουρκίας, όλων των αρχηγών νεοναζί του τάγματος του Αζόφ, που είχαν συλληφθεί, στην Μαριούπολη.
Τους επέστρεψε όλους, στην Ουκρανία και συνεχίζουν, σήμερα, να συμμετέχουν στις πολεμικές επιχειρήσεις.
Την ίδια ημέρα της επίθεσης στο Κρόκους Σίτυ Χωλ, ο Ερντογάν πανικόβλητος "συνέλαβε" 40 τρομοκράτες, για να μην φανεί η συμμετοχή της Τουρκίας στο έγκλημα.
Το ίδιο διπρόσωπο ίματζ διατηρεί, για εσωτερική κατανάλωση και με το Ισραήλ. Το προμηθεύει με καύσιμα και όλα τα αγροτικά προϊόντα, εισπράττοντας τεράστια κέρδη, απ΄το εμπόριο, αλλά ταυτόχρονα το καταδικάζει, για την γενοκτονία των Παλαιστινίων.
Βεβαίως, όλα αυτά καταγράφονται και την κατάλληλη ώρα θα έρθει και η τιμωρία.
6.200 αθώοι άνθρωποι ήταν προγραμματισμένο να καούν ζωντανοί, μέσα στον συναυλιακό χώρο, από τους τρομοκράτες, που είχαν γεμίσει την αίθουσα με κηροζίνη και βενζίνη και της έβαλαν φωτιά.
Μ΄αυτούς του διεστραμμένους συμβιώνουμε!