Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018

Παρασκευη 19 Οκτωβριου 2018


Πάτρα: Απόπειρα αυτοκτονίας στα γραφεία της ΔΕΗ. Του έκοψαν το ρεύμα

19/10/2018
Αναστάτωση επικράτησε το μεσημέρι της Τετάρτης στα γραφεία της ΔΕΗ της Πάτρας, επί της οδού Ακτή Δυμαίων, όταν ένας άνδρας έκανε απόπειρα αυτοκτονίας παίρνοντας μια χούφτα χάπια μπροστά στα έντρομα μάτια υπαλλήλων και πολιτών.
Ο άνδρας είχε μεταβεί στη ΔΕΗ προκειμένου να προβεί σε διακανονισμό για τη ρύθμιση των οφειλών του στο ρεύμα, το οποίο είχε ήδη διακοπεί.
Οταν ο υπάλληλος τoν ενημέρωσε για το ποσό που θα έπρεπε να καταβάλει κάθε μήνα προκειμένου να ρυθμισθούν οι οφειλές του και να επανασυνδεθεί το ρεύμα, ο άνδρας, σε κατάσταση εκτός εαυτού, καθώς δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στο ποσό, έβγαλε από την τσέπη του ένα κουτί με χάπια και πριν προλάβει κανείς να το καταλάβει, κατάπιε αρκετά από αυτά.
Οι εργαζόμενοι κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο έφθασε άμεσα στο σημείο και παρέλαβε τον άνδρα, τον οποίο μετέφερε στο νοσοκομείο.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αίσχος για Τσίπρα-Γαβρόγλου! Μαθητές δημοτικού πάνε σχολείο σε καρότσα αγροτικού!
19/10/2018
Κόλαφος για τον υπουργό Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου και την κυβέρνηση Τσίπρα οι εικόνες με μικρά παιδιά που μεταφέρονται στο δημοτικό σχολείο πάνω σε καρότσα αγροτικού στον ορεινό Βάλτο Αιτωλοακαρνανίας. Δηλώσεις απόγνωσης του οδηγού!
Συγκεκριμένα, στον οικισμό Κατσουλάρι, έξω από το Θεριακήσι, περίπου 15 μικρά παιδιά, στοιβαγμένα στην καρότσα ενός αγροτικού για σχεδόν 10 χλμ. (!) μεταφέρονται καθημερινά για να παρακολουθήσουν τα μαθήματά τους στο δημοτικό σχολείο της Χρυσοπηγής.
Όταν έχει κακοκαιρία τα παιδιά δεν έχουν τρόπο να μεταβούν στο σχολείο, ενώ σε κάθε περίπτωση πρόκειται για μια επικίνδυνη «αποστολή» με υψηλό βαθμό ρίσκου που ελλοχεύει πολλούς κινδύνους για τα μικρά παιδιά.
Προς το παρόν, οι διαμαρτυρίες των αγανακτισμένων γονιών που στέλνουν τα παιδιά με κρύα καρδιά στο σχολείο, δεν έχουν καρποφορήσει με τους τοπικούς άρχοντες και το υπουργείο να αποποιούνται των ευθυνών.
«Οδηγώ και τρέμει η καρδιά μου»
Eπικοινvνησamε με τον οδηγό του… αγροτικού σχολικού που μεταφέρει τους μαθητές στον ορεινό Βάλτο. Ο Βασίλης Αλπός έντρομος με τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει καθημερινά, δηλώνει απελπισμένος και ζητά από τους αρμόδιους να βρεθεί λύση για να μη στερήσουν στα παιδιά τους τη γνώση.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΜΑΣ ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ / Πρωτοσέλιδο λιβανέζικου τύπου:  »Σχίσμα  στην Ορθοδοξία: Το όπλο της Ουάσινγκτον να πολιορκήσει τη Μόσχα ». To Πατριαρχείο της Κων/πολης με την αναγνώριση των σχισματικών ολοκλήρωσε το πραξικόπημα του 2014 που ανέτρεψε τον φιλορώσο νόμιμο Πρόεδρο της χώρας
19/10/2018 – 19.00
 »Σχίσμα  στην Ορθοδοξία: Το όπλο της Ουάσινγκτον να πολιορκήσει τη Μόσχα » είναι ο τίτλος του πρωτοσέλιδου της λιβανέζικης εφημερίδας al-akhbar. Ως αστραπή μεταδόθηκε η εκδήλωση σχίσματος στην Ορθοδοξία σε όλον τον κόσμο αλλά στην Ελλάδα πλεονάζουν οι στρουθοκάμηλοι……
Μετά τις στρατιωτικές, πληροφοριών, πολιτικές και οικονομικές αντιπαραθέσεις, οι Ηνωμένες Πολιτείες προχώρησαν στο να χρησιμοποιήσουν την εκκλησία για να πολιορκήσουν τη Ρωσία. Η απόσχιση της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ουκρανίας από το Πατριαρχείο της Μόσχας, ήταν το όπλο της Ουάσινγκτον για ν ΄απειλήσει τη ρωσική εθνική ασφάλεια. Η Εκκλησία της Κωνσταντινούπολης,αναγνώρισε την Αυτοκεφαλία της ουκρανικής εκκλησίας (στις 11 Οκτωβρίου), συμπληρώνοντας, ολοκληρώνοντας το πραξικόπημα του (2014) που ανέτρεψε τον εκλεγμένο πρόεδρο της Ουκρανίας, σύμμαχο της Μόσχας.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Kαταπέλτης εκ νέου ο Κύριλλος: Το πατριαρχείο Κων/πολης είναι πλέον σχισματικό. Ταυτίστηκε με τους σχισματικούς κι έπεσε και το ίδιο σε σχίσμα… Η πλειοψηφία των Ορθοδόξων στηρίζει τις αποφάσεις μας.
19/10/2018 – 18.00
O Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών Κύριλλος επανήλθε σήμερα με νέες του δηλώσεις και ανακοίνωσε ότι η πλειοψηφία των ορθοδόξων στηρίζει τις αποφάσεις της Συνόδου της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας που υιοθετήθηκαν στις 15 Οκτώβρη  αναφορικά με την Εκκλησία της Κων/πολης. δήλωσε στις 19 Οκτώβρη ο Πατριάρχης Κύριλλος μεταφέρει το TASS.
«Το πατριαρχείο Κων/πόλεως ταυτίστηκε με τους σχισματικούς. Αντικανονικά, παραβιάζοντας όλους τους κανόνες, εισέβαλε στη δικαιοδοσία μας,συγχώρησε τους σχισματικούς. Έτσι έγινε το ίδιο σχισματικό », δήλωσε ο επικεφαλής της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, μιλώντας σε σύνοδο ολομέλειας της VIII Συνόδου της Εκκλησίας για την Κοινωνική Υπηρεσία. Ανακοίνωσε ότι η πλειοψηφία των ορθοδόξων στηρίζει τις αποφάσεις της Συνόδου της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας που υιοθετήθηκαν στις 15 Οκτώβρη.
«Τώρα πιστεύω ότι η απόλυτη πλειοψηφία των ορθοδόξων υποστηρίζουν αυτή την απόφαση», δήλωσε ο πατριάρχης. « Ο κλήρος οφείλει να εργαστεί για να εξασφαλίσει ότι τέτοιες ενέργειες της ιεραρχίας θα έχουν την ευρεία υποστήριξη των ευσεβών μας ανθρώπων.»



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το YouTube συνεχίζει να βάζει εμπόδια στα βίντεό μας, ώστε να μην μαθαίνει τα εγκλήματα του φασισμού η νέα γενιά !! Δες την απάντησή του για βίντεό μας:
Για το Βίντεο: https://www.youtube.com/watch?v=v-TGEJK75ek
Ας το διακινήσουμε για να μην τους περάσει.. και να το μάθει η νέα γενιά: https://www.youtube.com/watch?v=v-TGEJK75ek



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Είναι αλήθεια ότι ο Βαγγέλης καλπαθακης, ετοιμάζεται για υπουργός Εξωτερικών ???
Δεν είναι κακό που αγάπησε μια Τουρκικής καταγωγής γυναίκα, είναι κακό νομίζω να εργάζεται σε σημαντική θέση στο υπουργείο Εξωτερικών, πόσο μάλλον να τον κάνουν υπουργό εξωτερικών...
Ελπίζω να είναι ράδιο αρβυλα..
Ακούγεται. Θα είναι τεράστια μ@λακεία
Ο εξ απορρητων του Τσιπρα εθνομηδενιστης Καλπαδακης και η ερωμενη του Φειλα Μπαρουτσού, Νο 3 στην τουρκικη πρεσβεια, αναλαμβανουν το ΥΠΕΞ του Κοτζια.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Κοτζιάς με μυστικά κονδύλια τάιζε εθνικιστές-φασίστες δημοσιογραφους σε Αλβανία & Σκόπια, για ν' αποδείξουν ότι είμαστε εμείς "εθνικιστές"...
Κι ανέλαβε η εισαγγελία (εδώ το γέλιο ακράτητο για τη δικαιοσύνη των στοών)...
Βέβαια η "δικαιοσύνη" δεν ερευνά ποιος σπατάλησε έτσι τα λεφτά του ελληνικού λαού που χάνει το σπίτι του, τη ζωή τους από τους αμερικανοτσόγλανους, αλλά ζητά να διερευνηθεί πως και από ποιους έγινε η διαρροή και εάν έχουν τελεστεί αυτεπαγγέλτως διωκόμενα αδικήματα...
Γαμώ τη "δικαιοσύνη"!