Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019

Πεμπτη 11 Ιουλιου 2019


Εντυπωσιακός ο ενθουσιασμός των συριζαίων με τον ευρωπαϊκό συντηρητικό Τύπο που γράφει κατά του Μητσοτάκη!
Τόσο καμάρι για την αποδοχή του Τσίπρα και των υπηρεσιών του στην πιστή τήρηση των εντολών ΕΚΤ, Ε.Ε. και ΝΑΤΟ; Όπως και για την έμμεση, πλην σαφέστατη, υπόδειξη, να ακολουθηθεί απαρέγκλιτα η ίδια πολιτική και τώρα




-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------




ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ Ο ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ;
Επέτειος της γέννησης του Χαρίλαου Τρικούπη (11 Ιουλίου 1832) και θα διαβάσουμε και πάλι τα εγκώμια στον μεγάλο πολιτικό, που συνέβαλε στον εκδημοκρατισμό της πολιτικής ζωής με τη "δεδηλωμένη", που έκανε τόσα και τόσα έργα (δρόμους, σιδηροδρομικές γραμμές κ.ά.), που υπήρξε σημαιοφόρος της προόδου και του εκσυγχρονισμού.
Αυτό που δεν είναι και τόσο γνωστό, είναι το ποια συμφέροντα εξυπηρετούσε η πολιτική του γιου του Σπυρίδωνα Τρικούπη και εγγονού του Αλέξανδρου Μαυροκορδάτου. Έτσι, παραβλέπεται ή αγνοείται:
- Η πλήρης ευθυγράμμισή του με τη βρετανική εξωτερική πολιτική, που εκφράστηκε όχι μόνο με την καταδίκη των όποιων αλυτρωτικών κινημάτων του υπόδουλου Ελληνισμού (και κυρίως των Κρητών), αλλά και με συμμετοχή του ελληνικού πολεμικού ναυτικού στην καταστολή από τους Βρετανούς αποικιοκράτες της Επανάστασης των Αιγυπτίων, το 1882.
- Η σταθερή προσήλωσή του στη βασιλεία. Καθώς οι αντίπαλοί του (Δηλιγιάννης κ.ά.) εμφανίζονται ως οι προοδευτικοί της εποχης, ενώ ο Τρικούπης εκπροσωπος της φωτισμενης δεξιας, δεν λαμβάνεται υπόψη το ότι ήταν ο Τρικούπης ο κύριος στυλοβάτης της πολιτικής του Γεωργίου Α΄, που συνέπιπτε με τη δική του φιλοβρετανική και αστική εκσυγχρονιστική πολιτική.
- Η στενή σύνδεσή του με το δυναμικό ελληνικό παροικιακό κεφάλαιο, που εκφραζόταν και με την προσπάθεια δημιουργίας όρων προλεταριοποίησης των ανεξάρτητων παραγωγών -της μεγάλης πλειονότητας του ελληνικού λαού- ώστε να υπάρχει άφθονο και φτηνό εργατικό δυναμικό, απαραίτητο για την επένδυση του κεφαλαίου στη βιομηχανία.
- Η σθεναρή αντίθεσή του στην απαλλοτρίωση της μεγάλης γαιοκτησίας στη Θεσσαλία, που μετά την αποχώρηση των Τούρκων είχε περιέλθει ακριβώς σ' αυτό το ελληνικό παροικιακό κεφάλαιο.
- Η υπερχρέωση της χώρας για την πραγματοποίηση μεγάλων έργων υποδομής, αναγκαίων για την καπιταλιστική ανάπτυξη, με συνέπεια την υπερφορολόγηση των φτωχών λαϊκών τάξεων και τελικά την πτώχευση του 1893.
Μεγάλος πολιτικός ο Χαρίλαος Τρικούπης. Για το ελληνικό κεφάλαιο. Όχι για τον εργαζόμενο λαό.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι άλλοι, μόλις έμαθαν ότι βγήκε ο Μητσοτάκης και έβαλε υπουργό τον μπαρμπα-Μιχάλη, έφυγαν από την κατάληψη του Σίτι Πλάζα πιο γρήγορα κ από το σπριντ του Πλεύρη στην Πλατεία Εξαρχείων...
Καταληψίες από τα Λίντλ




-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Aliki Papachela
Αυγή, Left και συριζόσκυλα αναπαράγουν την ανακοίνωση των λαμόγιων-καταπατητών του CITY PLAZA μόνον.
Αντε καλέ που ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ πίσω απ την λαμογιά!
Το μεγαλύτερο σκάνδαλο ΣΥΡΙΖΑ ήταν το μεταναστευτικό-προσφυγικό κι όταν έρθουν όλα στο φως εύχομαι να τιμωρηθούν όπως πρέπει.




------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Aliki Papachela
22/4/2016-10/7/2019.
Τρία και κάτι χρόνια καταστροφής της ζωής μου και λαμογιάς, φαίνεται να έληξαν. Τώρα δεν απομένει παρά να μαζέψω τα συντρίμια απ ότι απέμεινε και να ξαναρχίσω.
Οι πληροφορίες μου είχαν έρθει απ την Δευτέρα,   απ το ρεπορτάζ, ότι ετοιμάζεται μέσα στην εβδομάδα εκκένωση του City Plaza. Προφανέστατα την ίδια πληροφορία είχαν κι οι "καταληψίες" κι αποφάσισαν να φύγουν μόνοι τους για να μην συλληφθούν.
Εχθές με ειδοποίησαν απ την γειτονιά ότι όλη μέρα είχε πολλά μπες βγες, κόσμος κουβαλώντας πράγματα, πολυτελή αυτοκίνητα μπαινόβγαιναν στο γκαράζ και κάποιου είδους γιορτή η οποία τέλειωσε κατά τις 9 το βράδυ. Κατά τις 10 το ξενοδοχείο νέκρωσε...
Σήμερα απ το πρωί η Αχαρνών είχε γεμίσει σκουπίδια απ το ξενοδοχείο και με ειδοποίησαν ότι είχε μπεί λουκέτο και είχε αδειάσει εντελώς.
Μετά από συνεννόηση με τους δικηγόρους μου με πήραν από την ΓΑΔΑ που ήξεραν το συμβάν να δώσω κατάθεση. Κατά τις 5.30 το απόγευμα κατεβήκαμε στο ξενοδοχείο με αστυνομία παρουσία της οποίας κλειδαράς αντικατέστησε λουκέτα και κλειδαριές και κατάφερα να μπω στο ξενοδοχείο μου μετά από τόσα χρόνια.
Διαβάζω διάφορα σάϊτ, που ούτε τ όνομά μου δεν γράφουν σωστά, που αναπαράγουν την δήλωση των καταληψιών, λέγοντας κιόλας ότι το άφησαν σε πολύ καλή κατάσταση.
Εδώ θα δείτε δικές μου φωτογραφίες, ενδεικτικά, που δείχνουν τι ερείπιο μου άφησαν. Ανυπολόγιστες οι ζημιές, που αν δεν μπεί εκτιμητής δεν μπορώ καν να υπολογίσω...
Στην δική τους ανακοίνωση οι καταληψίες αναφέρουν μέσα σ όλη την παπαριά που γράφουν ότι παρέδωσαν τα κλειδιά στους πρώην υπαλλήλους του Τσατσάνη που τους ανήκει ο εξοπλισμός! Αχαχαχαχα! Πρώτον δεν έχουν αφήσει τίποτα όρθιο και το μεγαλύτερο μέρος του εξοπλισμού έχει εξαφανιστεί! Μέχρι κρεββάτια και καναπέδες, τηλεοράσεις, ψυγεία και κουταλάκια έχουν πάρει. Δεύτερον δεν τους ανήκει ο εξοπλισμός διότι με συμβολαιογραφικό ο Τσατσάνης τον παραχώρησε σε μένα για τα χρεωστούμενά του. Αν τολμήσουν να μπουν σπάζοντας τις κλειδαριές που έβαλα, καταλαβαίνουν βεβαίως ότι πρόκειται περί παράνομης εισόδου σε ιδιωτικό χώρο και θα ακολουθηθούν οι νόμιμες διαδικασίες.
Το ότι δεν έγινε εκκένωση απ την αστυνομία αλλά οι "καταληψίες" αποχώρησαν μόνοι τους με την αλλαγή κυβέρνησης και υπουργού ΠΡΟΠΟ είναι αυτονόητο που μας οδηγεί σαν συμπέρασμα. Δεν χρειάζεται να τα κάνω δεκαράκια. Απλά να πω ότι δικαιώνεται ότι υποστήριζα ως τώρα.
Ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει τι έχει γίνει κι έχω μεγάλο και δύσκολο δρόμο μπροστά μου για να μαζέψω τον αμάζευτο.
Αλλά οφείλω τεράστια ευγνωμοσύνη σ όσους στάθηκαν δίπλα μου στα πολύ δύσκολα για μένα αυτά χρόνια, με στήριξαν, βοήθησαν να βγουν στην επιφάνεια στοιχεία κι αποδείξεις, μου έδιναν κουράγιο, μ ανέβαζαν όταν κατέρρεα. Πρώτα απ όλα στον σύντροφο της ζωής μου και μετά στους δικηγόρους μου, σ όλους τους φίλους, φατσομπουκικούς και μη που έκαναν τόσα πολλά! Και ακόμα περισσότερο που κάποιοι δεν με ήξεραν καν και στάθηκαν δίπλα μου καλύτερα από αδέλφια που δεν έχω!
Εκκρεμότητα το πάρτυ που έχω υποσχεθεί μόλις καταφέρω να συμμαζευτώ λιγάκι!




---------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Aliki Papachela
Λοιπόν επειδή έχω πραγματικά εκνευριστεί μ αυτά που λέγονται και γράφονται, τύπου λέω ψέμματα και το ξενοδοχείο είναι σε άψογη κατάσταση, να ενημερώσω ότι ΟΛΑ έχουν φωτογραφηθεί απ την αστυνομία που απαγόρευε σε όλους να μπουν πριν μπουν οι αστυνομικοί.
Εκτός απ τους ανθρώπους που ήρθαν σήμερα μαζί μου και είδαν το χάλι, θα μπεί κι εκτιμητής.
Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι τουλάχιστον είχαν καθαρίσει κάπως και δεν βρήκαμε σκουπίδια αλλά λείπει το μεγαλύτερο μέρος του εξοπλισμού και από τοίχους μέχρι πρίζες και καπάκια τουαλέττας και δεν ξέρω τι άλλο είναι όλα ΡΗΜΑΔΙΟ.
Αύριο απ τις 6.30 το πρωί εγώ θα είμαι στο ξενοδοχείο μιας και μου χουν ζητήσει live από εκεί διάφορα κανάλια!
Προκαλώ όποιον θέλει να έρθει να τα δεί με τα μάτια του!




----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο κος Λέκκας δηλώνει σε Σκάι και ΕΡΤ για το ότι οι θάνατοι που είχαμε οφείλονται στις αυθαίρετες κατασκευές....
Το ίδιο κι ο Χουλιάρας.Το είδα πριν λίγο...




-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ενδιαφέρον κείμενο και προς σκέψη
- «Ένας νέος φασισμός δημιουργείται στη θέση του παλαιού κληρικό-φασισμού, ένας τεχνητός φασισμός ο οποίος θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί μόνον υπό τον όρο να ονομάζεται αντιφασισμός...
- Προφητεύω την εποχή όπου αυτή η νέα δύναμη θα χρησιμοποιήσει τα ελευθεριακά σας λόγια για να δημιουργήσει μια νέα θεσμική εξουσία, να δημιουργήσει μια νέα Ιερά Εξέταση, να δημιουργήσει μια νέα συμμόρφωση [κομφορμισμό] και κληρικοί της θα είναι κληρικοί της αριστεράς...
- Η σημαία των "ατομικών δικαιωμάτων" θα χρησιμοποιηθεί για την κατάργηση των "κοινωνικών δικαιωμάτων"...
- Η "ηδονιστική ιδεολογία" είναι ένα "πλαίσιο ψεύτικης ανοχής και ψευδούς λαϊκισμού"...
- Οι προοδευτικοί διανοούμενοι, μέσω των... δικών σας επιτυχιών σας [των Ριζοσπαστών], το ακανόνιστο πάθος σας για την ελευθερία έχει κωδικοποιηθεί, έχει αποκτήσει την βεβαιότητα της συμμόρφωσης [κομφορμισμού]...
- Σας παρουσιάζω τον χειρότερο κίνδυνο... ένα νέο καθεστώς... - Αυτή η εξουσία ετοιμάζεται εκ των πραγμάτων να προσλάβει τους προοδευτικούς διανοούμενους ως τους δικούς της κληρικούς. Κι αυτοί έχουν ήδη δώσει μια αόρατη συγκατάθεση σε τέτοια αόρατη εξουσία εισπράτωντας μία αόρατη ταυτότητα μέλους...
- Ένας νέος κατασκευασμένος φασισμός που ονομάζεται αντιφασισμός. Ενίσχυση των κοινωνικών σχέσεων που έγιναν αμετάβλητα "από ένα πλαίσιο ψεύτικης ανοχής και ψευδούς λαϊκισμού: δηλαδή ψευδούς συνειδητοποίησης ατομικών δικαιωμάτων"...».
Pier Paolo Pasolini, Συνέδριο Ριζοσπαστών, Νοέμβρης 1975



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



φαντασου να ηταν και φασιστο η Golden Girl Δομνα
''"Συλλογική ψυχική νόσος ο Αγώνας της Αριστεράς κατά την Δικτατορία" Όταν ο κ Βορίδης είπε ότι θα δημιουργήσουμε τους θεσμούς ώστε να μην ξαναεπιστρέψει η Αριστερά", μάλλον το εννοούσε.
Κα Δόμνα Μιχαηλίδου, λοιπόν μάλλον πάσχω κι εγώ λοιπόν από αυτή τη συλλογική ψυχική νόσο''



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σε γενικές γραμμές πάντως, αν εξαιρέσουμε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης απαγόρευσε στα μέλη της κυβέρνησής του διορισμούς συγγενών και αμέσως μετά διόρισε τον ανιψιό του, Γρηγόρη Δημητριάδη, διευθυντή του γραφείου του Πρωθυπουργού και αν εξαιρέσουμε επίσης πως είχε υποσχεθεί μικρή και ευέλικτη κυβέρνηση και στη συνέχεια υπουργοποίησε 51 άτομα οk και αν εξαιρέσουμε λίγο πως πήρε με το καλημέρα υπό τον απόλυτο έλεγχό του την ΕΥΠ, την ΕΡΤ και το ΑΠΕ-ΜΠΕ ελέγχοντας ουσιαστικά πλέον κάθε μέσο ενημέρωσης στη χώρα, και αν εξαιρέσουμε πως τοποθέτησε στη θέση του υφυπουργού εργασίας έναν τύπο που κουβαλά καταδίκη για παραβίαση εργατικής νομοθεσίας και εντάξει αν δεν δώσουμε και πολύ σημασία στο γεγονός πως πήρε τη γενική Γραμματεία Ισότητας Φύλων από το Υπουργείο Εσωτερικών και την πήγε στον Τομέα Πρόνοιας του Υπουργείου Εργασίας στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα για την αντίληψή του για τον ρόλο της γυναίκας ως αδύναμο φύλο (τα 'χε πει και στην Τσιμπτσιλή, τίμιος) και επίσης λεμε και το σωστο που εχει κανει,  πως το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής περνά στις αρμοδιότητες του Υπουργείου προστασίας του πολίτη θυμίζοντας την ολοσωστη αντιμετώπιση του θέματος από την Ουγγαρία που η λαθρομετανάστευση είναι θέμα αστυνομικής καταστολής, και αν λίγο αδιαφορίσουμε πως ο νέος Yπουργός Υγείας, Bασίλης Κικίλιας μας ενημέρωσε σήμερα πως οι νοσηλευτές δεν υπολογίζονται ως άνθρωποι, κι αν ξεπεράσουμε κάποιες ιδεοληψίες και φωτογραφίες που το αποδεικνύουν πως ο νέος υφυπουργός αθλητισμού είναι πλέον ο κολλητός του Βαγγέλη Μαρινάκη και αν ξεπεράσουμε το γεγονός πως πριν μια βδομάδα προέβλεπε εκτίναξη του χρηματιστηρίου, και σε 2 μέρες μετά την εκλογή του έκανε ένα βζιιιιιιιν προς τα πανω, που έλεγε κι ο Άδωνις. Όπως επισης στα θετικα είναι και η απελευθερωση του City Plaza από τα συριζοτσογλανια. Τα μεχρις στιγμης πεπραγμενα της κυβερνησης.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



10/7/2019
Δεν ξέρω ποιος το είπε πριν λίγο σε πάνελ στην ΕΡΤ1 αλλά αυτό που είπε ο ΝΔκράτης ήταν: "Πού ακούστηκε αυτό που ψήφισε η Αχτσιόγλου, ότι ο εργοδότης πρέπει να τεκμηριώνει τυχόν απόλυση εργαζόμενου; Αυτά μας γύρισαν πολλά χρόνια πίσω"



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



11 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019
Καταργείται άμεσα το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης από τον Γιάννη Βρούτση
Με το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης, παρέχεται εισοδηματική στήριξη αλλα και υπηρεσίες σε είδος, όπως στέγη, υγεία και μετακίνηση, στο κομμάτι του πληθυσμού που έχει πληγεί περισσότερο από τις συνέπειες της κρίσης. Το Κ.Ε.Α. δίνει πρόσβαση σε τρόφιμα, είδη ένδυσης και υπόδησης, αλλά και υπηρεσίες, όπως επισκέψεις σε γιατρούς ή φροντιστήρια
Το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα ( χωρις τις παροχές Κ.Ε.Α. αν επανέλθει οπως το 2014 ) θα αντικαταστήσει το Κοινωνικό Επίδομα Αλληλεγγύης, όπως ανέφερε χθες (10/7/2019) ο νέος υπουργός Εργασίας Γ. Βρούτσης.
ΕΠΙΣΗΣ Δόμνα Μιχαηλίδου υφυπουργός Εργασίας : «Η μείωσεις μισθών είναι αναπτυξιακή μεταρρύθμιση»



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Δεύτερο Ολοκαύτωμα" ονομάζει τους μικτούς γάμους εβραίων της διασποράς με μη εβραίους, ο υπουργός Παιδείας του Ισραήλ γιατί θεωρεί ότι η ενσωμάτωση των εβραίων στις κοινωνίες αποτελεί ισοδύναμο του Ολοκαυτώματος!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ο Υπουργός Παιδείας του Ισραήλ έχει με την επιγαμία μεταξύ των Εβραίων της διασποράς, και ιδιαίτερα των Εβραίων της Βόρειας Αμερικής, στο ολοκαύτωμα σε πρόσφατη συνάντηση του υπουργικού συμβουλίου. Ένας εκπρόσωπος του Υπουργού Παιδείας ράφι πέρετζ επιβεβαίωσε την Τρίτη ότι ο πέρετζ είπε ότι " η αφομοίωση είναι σαν ένα δεύτερο ολοκαύτωμα."
Πέρυσι, ο υπουργός Γεωργίας γιούρι άριελ, μέλος της Εθνικής Ένωσης - ένα από τα κράτη μέλη στην ένωση των κομμάτων της δεξιάς, έστειλε επιστολή σε υπαλλήλους στο υπουργείο του συζητώντας για το " ολοκαύτωμα αφομοίωση." σύμφωνα με τον άριελ, " κατά τη διάρκεια Το ολοκαύτωμα, έχουμε χάσει περίπου έξι εκατομμύρια Εβραίους. Χωρίς καθόλου να συγκρίνουμε τα δύο, χάνουμε ένα μέρος του λαού μας με την  αφομοίωση
O Πέρετζ που έχει υπηρετήσει ως αρχιραββίνος στο στράτευμα, κατάγεται από εβραίους Μαροκινούς γονείς, και θεωρεί o φασίστας αυτός, ότι έχει περισσότερο δικαίωμα στην πατρίδα των ντόπιων Παλαιστίνιων



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Να μην ξεχάσω, σαν Βολιώτης, να ευχαριστήσω τον πρώην υπουργό κο Φάμελλο, του κεντροαριστερού Σύριζα τα'χα μου, για τη νέα άδεια που προκαταβολικά έδωσε στην ΑΓΕΤ να καίει σκουπίδια στην πόλη μου.
Όταν καίγονται απορρίμματα -επεξεργασμένα - ο ουρανός, το χώμα και το νερό δεν αρωματίζονται με Chanel Νο 5- αλλά με διοξίνες και φουράνια ... εντός ορίων σε τιμές επιτρεπτές από το Νόμο. Μια απλή επισήμανση για εκείνους τους ... "πανεπιστήμονες", που δημοσιολογούν "άδολα"
και που ο μετρητής του μυαλού τους μετρά ...σε ευρώ .



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Ένωση Ελλήνων Ερευνητών: Αντίθετη με τη διεθνή και ευρωπαϊκή πρακτική η υπαγωγή της Έρευνας στο υπουργείο Ανάπτυξης




------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όχι, δε θα λοβοτομηθουμε...
Άλλωστε και να θέλεις να ξεχάσεις, δεν σ αφήνουν...
" όλα ήταν έτοιμα", δηλώνει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Πέρκα, για το Ελληνικό στον ραδιοσταθμό "ΚΌΚΚΙΝΟ"!
Και το Καζίνο του Λάτση είχε εγκριθεί από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και οι μετοχές " ήταν έτοιμες να περάσουν από το δημόσιο στη LAMDA του Λάτση..."
Υ.Γ. τουλάχιστον, σιωπηστε οι ..." Αγανακτισμένοι". Τουλάχιστον αυτό...



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όταν ο πρωθυπουργος εχει δηλωσει «το παιδι 17 ετων θα το ενδιαφερει πως ηταν η Ελλαδα το 1963?» (για τη δολοφονια Λαμπρακη), δεν είναι εκπληξη η υφυπουργος εργασιας να δηλωνει ότι είναι «Συλλογικη ψυχικη νοσος» η ιστορικη μνημη του αντιδικτατορικου αγωνα. Αυτή είναι και ηταν η ΝΔ.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Η "Οργάνωση Προστασίας Λαϊκού Αγώνα" (Ο.Π.Λ.Α ) ήταν ότι πιο αγνό έβγαλε το επαναστατικό κίνημα."



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



12η/13η Ιουλίου 1944. Η πιο μεγάλη μάχη του ΕΛΑΣ.
Σύνθημα της επιχείρησης : "Φυσέκι στους φασίστες".
Η μαχη της Αμφιλοχιας



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κάτι ποντίκια λέει την κάναν με ελαφρά πηδηματάκια απ΄το Σίτυ Πλάζα μόλις άλλαξε η Κυβέρνηση. Ανεπαίσθητα. Τόσο που πατάει η γάτα.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



αι στα διαλα ρε...
09.07.2019, 11:40
Δ. Βίτσας: Μόνο στην Ουγγαρία τέτοιες επιλογές στη Μεταναστευτική Πολιτική
Εσενα Βιτσα ποιο ηταν το εργο σου στο μεταναστευτικο με χορηγια 1.5 δισ??<τ ανοιχτα συνορα σας μαραναν>κι αφησατε το Πακισταν,Μπαγκλαντες ,και Υποσαχαριες χωρες να μεταναστευουν στην Ελλαδα-Ευρωπη!!!Στην Τουρκια ολοι αυτοι πανε ως τουριστες χωρις βιζες με 80 Ευρω το αεροπορικο ταξιδι,κι απο εκει μεσω των γνωστων διαυλων εισερχωντε στην Ελλαδα!!ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΣ?ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ....



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



`Αλλη μια απόδειξη ότι η παιδεία, με την έννοια της εκπαίδευσης, δεν παίζει ρόλο στην πρόσληψη της ουσίας των προβλημάτων και των λύσεών τους, αλλά στον ..."χρωματισμό" τους. Αυτή η όμορφη κοπέλα, η Δομνα Μιχαηλιδου υφυπουργος εργασιας, με ένα βιογραφικό από εδώ μέχρι απέναντι, παπαγαλίζει διακρίσεις επί διακρίσεων σε ορολογίες επί ορολογιών, που έμαθε (εξετάστηκε) τόσο καλά ώστε πλέον τις διδάσκει σε άλλους, για να μας πει στο τέλος ότι το όλο θέμα και πρόβλημα της ελληνικής οικονομίας είναι η εκχώρηση κλάδων και ολόκληρων αρμοδιοτήτων του δημοσίου στον ιδιωτικό τομέα!
Κυκλοφορεί κ ένα άλλο βίντεο όπου η εν θέματι ακαδημαϊκός καταλήγει στο συμπέρασμα ότι υπάρχει μια "συλλογική ψυχική νόσος" (χαχαχα!-ακαδημαϊκά μπαρμπούτσαλα όσα θέτε, με την ΝΔ νάναι!) που θεωρούμε "μέσες - άκρες" ότι οι κομμουνιστές έκαναν κατά κύριο λόγο αντίσταση σ' αυτή την κοινωνία! -γεγονός που έχει παραδεχτεί ωστόσο ο πατέρας του αρχηγού που έκανε υφυπουργό την εν λόγω, "αείμνηστος" Κων/νος Μητσ/κης..




-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Oι Tατσόπουλος-Ψαριανός θα παραμείνουν στη ΝΔ που τόσο ήθελαν να εκπροσωπήσουν στη Βουλή φαντάζομαι!Δε θ'αλλάξουν πάλι κόμμα,ε;
Σχολιο.-  1)Εμ τι: Οπως τα Ζαιόπανα που ήθελαν να βρίζουμε τον Κούλη σα να κυβερνούσε αυτός 5 χρόνια κ όχι εκείνοι;; `Επρεπε κατα την αντίληψή σου να βρίζω τον Κουλη προκαταβολικά για να μη θίξω τους ..."ημιναζίδες" που τον έφεραν στην εξουσία;; 2)Ακόμα δεν πείστηκες ότι το σίχαμα το πάει για ένα κεντρώο σοσιαλφιλελέ κόμμα που το Πασοκ του Ανδρέα θα μοιάζει ως ΚΚΕ (μ-λ) μπροστά του;; 3) Το ότι οι Τατσόπουλος - Ψαριανός ξεκίνησαν κλασικά ζαιόπανα δεν σου λέει τίποτα;;
Δυστυχώς είναι ακόμα τέτοια η μουσολινική έπαρση κ η αλαζονεία όλων των ζάιων, που έχουν χάσει (δια βίου κατα τη γνώμη μου) κάθε επαφή με την λογική! Είναι σα να βγαίνει ο κούλης και οι Νεοδημοκράτες τώρα και να λένε : "Μα Γιατί κάνετε σε εμάς κριτική; Δεν ντρέπεστε; Γιατί δεν κάνετε στον Τσίπρα που έφερε το 3ο κ χειρότερο μνημόνιο κ σας δούλευε επί 5 χρόνια;; Γιατί δεν ξανακάνετε προκαταβολικά κριτική στο νέοΣυριζα που θα μεταλλαχθεί και θα έρθει χειρότερος;;, αλλά κάνετε σε μας επειδή κυβερνάμε;;" Θα συμφωνήσεις ότι θα τους περνούσαμε τουλάχιστον για τρελούς που λένε ανοησίες! Κι όμως! Κάνετε το ίδιο πράγμα εσείς ακόμα συστηματικά και με ύφος, σα να μην τρεχει τίποτα!



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



γέμισε το ίντερνετ με πανηγυρισμούς (!!!) των φασιστοζαιοπανων για την καταστροφή στη βόρεια Ελλάδα. Ενδεικτικό μιας αλλού είδους καταστροφής, της μετάλλαξης ανθρώπων...




--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Μια απάντηση στην κυρία Δόμνα Μιχαηλίδου, τη νέα υφυπουργό Εργασίας, για την «αγιοποίηση των αγώνων» κατά της δικτατορίας και τους «ψυχικά νοσούντες»...Εκεί στην Νέα «Δημοκρατία»νά την χαίρονται...πσσσ
«Ψυχικά νοσούντες» όσοι δεν ξεχνάμε
10 Ιουλίου 2019
Μια απάντηση στην κυρία Δόμνα Μιχαηλίδου, τη νέα υφυπουργό Εργασίας, για την «αγιοποίηση των αγώνων» κατά της δικτατορίας και τους «ψυχικά νοσούντες»…
Η κυρία Δόμνα Μιχαηλίδου είναι υφυπουργός Εργασίας στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Σύμφωνα με το βιογραφικό της, όπως δημοσιεύεται στο ΑΠΕ – ΜΠΕ, μεταξύ άλλων, το 2016 ήταν η υπεύθυνη οικονομολόγος της ομάδας των κατασκευών για την Τρίτη Εργαλειοθήκη Ανταγωνισμού του ΟΟΣΑ. Έχει διατελέσει σύμβουλος Δημόσιας Υγείας της Κυβέρνησης του Ιράν, ειδική συνεργάτης της αναπτυξιακής τράπεζας της Βραζιλίας, αλλά και του ΟΗΕ στην Ουγκάντα. Από το 2017 είναι Σύμβουλος Μεταρρυθμίσεων του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.
Η Κυρία Δόμνα Μιχαηλίδου, όμως, έχει εντρυφήσει και στους αγώνες κατά της δικτατορίας.
Σας καλούμε να διαβάσετε με προσοχή (και στη συνέχεια να ακούσετε και να δείτε – στο βίντεο στο τέλος του κειμένου) την τοποθέτηση της κυρίας Μιχαηλίδου, σε παρουσίαση βιβλίου, για την «αγιοποίηση» των αγώνων κατά της δικτατορίας και πού αυτή οδηγεί.
«….Είχαμε μια αγιοποίηση του αγώνα της δικτατορίας επειδή ουσιαστικά έγινε, επειδή δεν έγινε ο αγώνας την ώρα που έπρεπε να γίνει.  Άρα τι έχουμε; Έχουμε μια σχέση η οποία καταρρίπτει τις διαστάσεις που της ανήκουν, αυτή της αντίστασης, και παίρνει διαστάσεις υπερβολής όπως αυτή της απώλειας ενός αγαπημένου προσώπου.
Το δεύτερο κομμάτι της πρότασης το οποίο με ανησυχεί και με προβληματίζει από προσωπική εμπειρία έχει σχέση με τη μετατροπή σε μια ψυχική νόσο, η οποία πολύ φοβάμαι πως είναι μια μετατροπή σε μια συλλογική ψυχική νόσο. Μια συλλογική ψυχική νόσος διότι έχει δημιουργηθεί αυτό το συλλογικό αφήγημα μέσα από τη συλλογική μνήμη, αυτής της ιστορικότητας.
Ακούω συνέχεια “ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς”, ” ιστορικός αγώνας” και αναρωτιέμαι για ποια Ιστορία μιλάμε; Ποιος έγραψε αυτή την Ιστορία; Την έγραψαν αυτοί οι άνθρωποι των οποίων η απώλεια του αισθήματος της δικτατορίας είναι αντίστοιχο με μια απώλεια δικού τους ανθρώπου; Ποιοι; Αυτοί ακριβώς που είναι η ψυχικά νοσούντες;  (…) η έκβαση αυτής της συλλογικής μνήμης φανερώνει μια συλλογική ψυχική νόσο, παρά μια μεμονωμένη».
Δεν είναι η πρώτη φορά που με θεωρητικούς (;) όρους μιας ψυχολογικής (;) ανάλυσηςεπιδιώκεται να αμαυρωθούν οι αγώνες κατά της χούντας, αλλά και συνολικότερα η ανάγκη των ανθρώπων να αντισταθούν. Η  «θεωρητικοποίηση» της απαξίωσης, από την κυρία υφυπουργό, δεν απέχει καθόλου από τις πιο χυδαίες προσεγγίσεις που κυκλοφορούν.
Η συνταγή είναι γνωστή: Οι αγώνες της Αριστεράς δεν έχουν κοινωνικό υπόβαθρο αλλά είναιαποτέλεσμα κάποιας «εμμονής». Η κυρία Μιχαηλίδου αναφέρεται, δε, ξεκάθαρα σε ψυχικά νοσούντες.  Η «βαριά ανάλυση» της κυρίας υφυπουργού δεν είναι πρωτότυπη. Τέτοιου τύπου αναλύσεις, οι οποίες δεν έχουν οπαδικό χαρακτήρα αλλά υποτίθεται πιο… ακαδημαϊκό διαμορφώνουν ένα ολόκληρο πλαίσιο πάνω στο οποίο μπορεί να πατήσουν στη συνέχεια άλλες πιο «εκλαϊκευμένες» εκδοχές. Για παράδειγμα: «Είστε άρρωστοι και φαντασμένοι αν νομίζετε ότι ο κόσμος και η κοινωνία μπορεί να αλλάξει».
Η κυρία Μιχαηλίδου, στη συνέχεια της τοποθέτησης της διαπιστώνει και κάτι άλλο. Την «αδυναμία δημιουργίας ιδεολογήματος από την πλευρά των νικητών του εμφυλίου» και δηλώνει απογοητευμένη από τις εκδόσεις που κυκλοφορούν. Διαπιστώνει, δε, ότι «σε ιδεολογικό επίπεδο δεν κατάφερε η Δεξιά να χειριστεί τη νίκη της στον εμφύλιο». Είναι μια πιο «ευγενική» ανάλυση για την «ιδεολογική ηγεμονία της Αριστεράς» (που πρέπει να σπάσει…), σύμφωνα και με Βορίδηδες, Γεωργιάδηδες και άλλους πιο «τσεκουράτους» στο λόγο τους, υπουργούς της Νέας Δημοκρατίας.
Η ψυχολογική ερμηνεία γεγονότων και περιόδων, χωρίς να συνδέεται με τις κοινωνικές, οικονομικές και πολιτικές συνθήκες, δεν είναι τίποτα άλλο από ένας μονόλογος που δεν ακουμπά πουθενά. Μετατρέπεται, δε, σε ένα κομπογιαννίτικο εργαλείο που είναι τόσο επικίνδυνο ώστε να χωρίζει τους ανθρώπους σε «κανονικούς» και «νοσούντες».
Και φυσικά, οι «νοσούντες», για τους «κανονικούς», είναι αυτοί που δεν αποδέχονται την εκμετάλλευση και θεωρούν ότι μπορεί αυτή η κοινωνία να αλλάξει.
«Καλή» η προσπάθεια από την κυρία υφυπουργό, αλλά «παλιά». Από τις εποχές που ορισμένοι θεωρούσαν τον κομμουνισμό «αρρώστια»…
Σχολιο.- Ρε ουστ, με το φροκαλο ,
που εδινε διαπιστευτήρια, με τις δηλωσεις της για να είναι στην θεση αυτη.
Σχολιο.- Βλεπω τον αποστολο δοξιαδη διπλα της αυτο λεει πολλα παρα πολλα Στο βιντεο εννοω Αυτο σημαινει οτι δεν μιλαει αυτη μιλανε μεσα απο αυτην συγκεκριμενα κεντρα
Σχολιο.-  Φασιστακια για ξυλο
Σχολιο.- Για να μην είμαστε ψυχικά νοσούντες πρέπει να υπηρετούμε το κατεστημένο, το κεφάλαιο και τις πολυεθνικές. Όπως η αφεντιά της.
Σχολιο.- Αυτό τό Φυτό θεωρείται απο τους νεοδημοκρατες ως η φωνη τής ανανέωσης να τους παρει ο διάολος...




-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ακρως αποκαλυπτικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας ΕΣΤΙΑΣ αναφορικα μέ την στάση και τήν πολιτική συμπεριφορα του Συριζα καί του ΚΚΕ στα χρόνια της καπιταλιστικής κρίσης..Απο την σκοπιά τής Αστικής ταξης..με ζητηματα πού αναζητούν πιεστικά απαντήσεις .Τίτλος εφημερίδας:
“Τό τέλος τής Μεταπολιτεύσεως,ή συντριβή τής Άριστεράς“
ξεχωρίζουν τα εξής κεντρικά στοιχεία:
Πρώτον, ο αρθρογγράφος, θριαμβολογεί ότι:
“Αύτή ή πολιτική άνορθογραφία ήταν άσύμβατη μέ τό εύρωπαϊκό πολιτικό υπόδειγμα. Τό τέλος αύτής τής σχεδόν πενταετίας βρίσκει τήν Αριστερά συμβιβασμένη καί βαρειά ήττημένη”.
Την σταθεροποίηση του πολιτικού συστήματος την πιστώνει ευθέως στην αριστερά. Έτσι…
Δεύτερον, συγχαίρει το ΚΚΕ για τη στάση του στις κρίσιμες στιγμές πολιτικών κρίσεων, γράφοντας:
“Τό σόκ τής χρεοκοπίας καί ή κατάρρευσις τών σοσιαλιστών τοϋ ΠΑΣΟΚ τό 2010, έφερε τήν Αριστερά μπροστά στίς Ιστορικές εύθύνες της νά αποδείξει πώς όλα όσα έλεγε είναι έφικτά. Τό ΚΚΕ έξυπνα δέν σήκωσε τό γάντι. Άντιθέτως. Υπεράσπισε τό αστικό κοινοβούλιο άπό τήν εισβολή ακραίων στοιχείων, ένώ στήν κρίση τοϋ 2015 δήλωσε εύθέως πώς δέν πρέπει νά φύγουμε άπό τό εύρώ”.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αν αυτά που είπε η Δόμνα Μιχαηλίδου περί "ιστορικής μνήμης" και "ψυχικής νόσου" για τους αριστερούς τα έλεγε η Ουρανία Μιχαλολιάκου θα την είχατε ξεσκίσει όπως το κάνατε πάντα.
Τα είπε όμως η Δόμνα. Και η Δόμνα είναι σπουδαγμένη, είναι όμορφη, είναι σέξι, είναι έξυπνη, είναι κοσμοπολίτισσα, είναι Ευρωπαία, ξέρει να ντύνεται, λέει χειρότερα από όσα η Ουρανία αλλά με λέξεις και συντακτικό που δείχνουν επίπεδο, είναι αυτό που αρνηστε να χτυπήσετε κι ας έχει την σβάστικα όχι στο μπράτσο αλλά στην ψυχή.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης διαψεύδουν ότι αποπειράθηκαν να καταλάβουν βρετανικό δεξαμενόπλοιο στον Κόλπο
 Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2019, 08:44
Οι Φρουροί της Επανάστασης διέψευσαν σήμερα τον ισχυρισμό αξιωματούχων των ΗΠΑ, όπως μεταδόθηκε από το CNN και άλλα ΜΜΕ, σύμφωνα με τον οποίο οπλισμένα σκάφη τους αποπειράθηκαν να σταματήσουν και να καταλάβουν βρετανικό δεξαμενόπλοιο την Τετάρτη, μετέδωσε το ημιεπίσημο ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων Fars.
Σύμφωνα με τους αξιωματούχους της κυβέρνησης των ΗΠΑ, πέντε σκάφη, τα οποία ανήκαν στη ναυτική δύναμη των Φρουρών της Επανάστασης, πλησίασαν βρετανικό τάνκερ που έπλεε μεταφέροντας πετρέλαιο από τον Κόλπο την Τετάρτη και απαίτησαν να αλλάξει πορεία και να σταματήσει στα ιρανικά χωρικά ύδατα, κοντά στο στενό του Χορμούζ, αλλά αποσύρθηκαν όταν βρετανική φρεγάτα τα προειδοποίησε μέσω ασυρμάτου και έστρεψε τα όπλα της σε αυτά, ανέφερε το CNN.




-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Ελ Σαλβαδόρ: Θα δικαστεί εκ νέου η έφηβη, θύμα βιασμού, που καταδικάστηκε σε κάθειρξη 30 ετών επειδή έκανε άμβλωση
 Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2019, 00:30
Μια έφηβη, θύμα βιασμού, που καταδικάστηκε σε πολυετή κάθειρξη με την κατηγορία ότι σκότωσε το παιδί της αφού γέννησε ένα νεκρό μωρό, θα δικαστεί και πάλι την επόμενη εβδομάδα, ανακοίνωσαν την Τετάρτη οι συνήγοροί της.
Η Έβελιν Μπεατρίς Ερνάντες καταδικάστηκε το 2017 σε κάθειρξη 30 ετών από μια δικαστή η οποία έκρινε ότι η ανήλικη προκάλεσε την αποβολή του εμβρύου. Η άμβλωση είναι έγκλημα στο Ελ Σαλβαδόρ, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες.
Η ποινή της Ερνάντες ακυρώθηκε τον Φεβρουάριο από το Ανώτατο Δικαστήριο της χώρας, σε μια απρόσμενη νίκη για την CDFA (Ομάδα Πολιτών για την Αποπονικοποίηση της Άμβλωσης), μιας μη κυβερνητικής οργάνωσης που ασκεί πιέσεις για την αποφυλάκιση περίπου 20 γυναικών οι οποίες έχουν καταδικαστεί για παρόμοιες υποθέσεις.
"Είμαστε πεπεισμένοι ότι η Έβελιν είναι αθώα", είπε η δικηγόρος Άνα Μαρτίνες μιλώντας στο Thomson Reuters Foundation ενόψει της δίκης που θα ξεκινήσει την επόμενη Δευτέρα. "Ελπίζουμε ότι τη Δευτέρα θα νικήσει το κράτος δικαίου σ' αυτή τη χώρα", πρόσθεσε.
Η άμβλωση είναι έγκλημα από το 1997 στο συντηρητικό, καθολικό Ελ Σαλβαδόρ, (κατι που δεν αλλαξε η 10ετης διακυβερνηση 2009-2019 από το αριστερο Εθνικοαπελευθερωτικο Μετωπο Φαραμπουντο Μαρτι), ακόμη και σε περιπτώσεις βιασμού ή αιμομιξίας, αν κινδυνεύει η ζωή της γυναίκας ή αν το έμβρυο πάσχει από δυσμορφίες. Οι ακτιβιστές σημειώνουν ότι η δίκη της Ερνάντες είναι σημαντική καθώς θα σηματοδοτήσει και τη στάση που θα τηρήσει ο νέος δεξιος πρόεδρος της χώρας από το Φεβρουαριο του 2019, ο Ναγίμπ Μπουκέλε, που ανέλαβε τα καθήκοντά του τον Ιούνιο.
Ο Μπουκέλε έχει δηλώσει ότι πιστεύει πως η άμβλωση θα πρέπει να επιτρέπεται μόνο αν κινδυνεύει η ζωή της εγκύου.
Η Ερνάντες, που σήμερα είναι 21 ετών και κατάγεται από μια φτωχή, αγροτική κοινότητα, υποστηρίζει ότι ήταν θύμα βιασμού. Δεν είχε καταλάβει πως ήταν έγκυος μέχρι που την έπιασαν οι πόνοι σε μια τουαλέτα και γέννησε ένα νεκρό μωρό.
Η CDFA σημειώνει ότι δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι η νεαρή γυναίκα προσπάθησε να σκοτώσει το μωρό, αντιθέτως παρουσίασε επιπλοκές στην εγκυμοσύνη της.
Αν και άλλες έξι χώρες στη Λατινική Αμερική και την Καραϊβική απαγορεύουν απολύτως τις αμβλώσεις, το Ελ Σαλβαδόρ ξεχωρίζει για τις πολλές καταδίκες γυναικών. Περίπου 20 εκτίουν ποινές κάθειρξης –ακόμη και 40 ετών– ενώ υποστηρίζουν ότι απλώς απέβαλαν, ή γέννησαν νεκρά μωρά ή είχαν επιπλοκές στην εγκυμοσύνη τους. Τα Ηνωμένα Έθνη ζήτησαν το 2017 από το Ελ Σαλβαδόρ να κηρύξει μορατόριουμ στην εφαρμογή του νόμου που αφορά τις αμβλώσεις και να επανεξετάσει τις υποθέσεις γυναικών που φυλακίστηκαν για τέτοια εγκλήματα.
Όμως οι προσπάθειες να υιοθετηθεί ένας άλλος νόμος που θα χαλαρώνει την απόλυτη απαγόρευση απέτυχαν.




--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Στο CITY PLAZA λοιπόν, τα παιδάκια τα αλληλέγγυα έφυγαν νύχτα και δίχως να κάνουν θόρυβο.
Ποιος το περίμενε;
Μια κατάληψη που έγινε σήμα κατατεθέν της κουλτούρας των «αλληλέγγυων» με άκρες εκτός συνόρων, με σπόνσορες, με πολύ χρήμα, με πολύ θράσος, με πολύ τσαμπουκά προς όποιον τολμούσε να τους αμφισβητήσει, θα περίμενε κανείς ότι θα αδράξει την ευκαιρία να γίνει και σύμβολο πραγματικού αγώνα κόντρα στις διαθέσεις της νέας κυβέρνησης, που όλοι γνωρίζαμε.
Κι όμως έφυγαν νύχτα εντελώς αθόρυβα, δεν έδωσαν κανέναν αγώνα, δεν προσπάθησαν να γίνουν ήρωες, δεν θέλησαν τα φώτα της δημοσιότητας επάνω τους.
Έτσι απλά, την μια μέρα εκλέχτηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρωθυπουργός και την επομένη το βράδυ το ξενοδοχείο ήταν άδειο.
Ας τα πάρουμε όμως απ την αρχή.
Η ιδιοκτήτρια είχε νοικιασμένο το ξενοδοχείο σε κάποιον Τσατσάνη ο οποίος φέσωσε τους πάντες τους εργαζομενους του και την ιδια το παρατησε φεσωμενο και εφυγε και η ίδια εν μέσω κρίσης ξεκίνησε να βρει αγοραστή ή τρόπο ενοικίασης, μπας και απ τη ζημιά βγάλει κάτι και αποσβέσει μέρος της.
Μεταξύ άλλων η ιδιοκτήτρια ήλθε σε επικοινωνία με την αρμόδια σε θέματα μετανάστευσης υπηρεσία του ΟΗΕ στη χώρα μας και της πρότειναν να νοικιάσουν το ξενοδοχείο της προκειμένου να γίνει κέντρο φιλοξενίας μεταναστών, όπως τόσα άλλα.
Μέχρι εκείνη τη στιγμή τίποτα δεν προμήνυε αυτό που θα της συνέβαινε.
Τότε όμως ήταν που ξεκίνησαν όλα.
Την μια μέρα συζητούσε για ενοικίαση του ξενοδοχείου της και μετατροπή του σε κέντρο φιλοξενίας μεταναστών και την επομένη, ξεκινά η κατάληψη!
Τι σύμπτωση ε;
Απ όλα τα ακίνητα των Αθηνών, κάποιοι «αλληλέγγυοι» επέλεξαν να καταλάβουν το ξενοδοχείο που επρόκειτο να νοικιαστεί ως κέντρο φιλοξενίας μεταναστών.
Σύμπτωση…
Κρατήστε όμως το ερώτημα: "μήπως είχαν την πληροφορία από μέσα;"
Πάει λοιπόν η ιδιοκτήτρια, που προσπαθεί να σωθεί οικονομικά και βλέπει και την τελευταία της ελπίδα να χάνεται, και κινεί κάθε νόμιμη διαδικασία για να αποβληθούν οι καταληψίες.
Μια διευκρίνηση. Καταληψίες δεν ήταν μετανάστες αλλά έλληνες, ντε και καλα αντιεξουσιαστες, οι οποίοι έκαναν την κατάληψη για να μετατρέψουν το ξενοδοχείο σε κέντρο φιλοξενίας μεταναστών.
Να μην πολυλογούμε, πράγματι, εκδίδονται δικαστικές αποφάσεις για αποβολή των καταληψιών, οι οποίες πηγαίνουν στο αρμόδιο αστυνομικό τμήμα και η ιδιοκτήτρια περιμένει να δει τι θα συμβεί.
Τόσες και τόσες καταλήψεις έχει τερματίσει η ΕΛΑΣ, πολλές εκ των οποίων στο «άβατο» των Εξαρχείων, πόσο δύσκολο άραγε θα ήταν να πάει στο CITY PLAZA, να παρκάρει μπροστά δυο κλούβες και να πράξει τα δέοντα;
Σιγά τα ωά.
Έλα όμως που η ΕΛΑΣ δεν πήγε ποτέ στο CITY PLAZA και ποτέ δεν εφαρμόστηκαν οι δικαστικές αποφάσεις που είχε στα χέρια της η ιδιοκτήτρια.
Η οποία ιδιοκτήτρια, πέραν του γεγονότος ότι είχε καταστραφεί οικονομικά, έχασε το σπίτι της κτλ, συνέχισε να χρεώνεται φόρους ως ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου, στο οποίο είχε στηθεί ένα πολύ όμορφο παραμύθι κι όπως σε όλα τα ωραία παραμύθια, εκεί είχε στηθεί κι ένα μεγάλο φαγοπότι.
Κι ο καιρός περνούσε και οι «αλληλέγγυοι» έγινα θρασύτατοι, κι αντί όπως θα φαντάζονταν κανείς να κρύβονται από τις Αρχές, διαφημίζονταν παντού ως το μεγαλύτερο κέντρο φιλοξενίας μεταναστών στην Ευρώπη, είχαν συνεργασία με μεγάλες γερμανικές ΜΚΟ όπως τη Medico μέσω των οποίων χρηματοδοτούνταν η κατάληψη, διοργάνωναν εκδηλώσεις σε δημόσιους χώρους, με άδεια που τους χορηγούσε η Περιφέρεια και όταν η ιδιοκτήτρια τολμούσε να πλησιάσει το ξενοδοχείο, της έκλειναν το δρόμο «αντιεξουσιαστικα και συριζαικοφασιστικα» στολίζοντας της με διάφορα κοσμητικά….
Θα σκεφτεί κανείς, μα πως υπήρξε τόση ανοχή;
Ήταν η φασιστοσυριζαιικη κυβέρνηση που έβαζε πλάτες κι αρκούσε αυτό;
Ναι σίγουρα ήταν η κυβέρνηση που έβαζε πλάτες, αλλά μάλλον αυτό δεν αρκούσε.
Από κάποια στιγμή και μετά το πράγμα με τις επιχορηγήσεις στους «αλληλέγγυους» ξεχείλωσε τόσο πολύ, που και τυφλός να ήσουν έβλεπες πως εκεί πλέον δεν μιλάμε για μια κατάληψη αλλά για μεγάλη μπίζνα.
Θα μου πείτε, «εντάξει ρε φίλε, δεν ήταν δα και μπίζνα του Βαρδινογιάννη, για να κάνει όλο το κράτος τα στραβά μάτια. Δέκα επιτήδειοι τέλος πάντων ήταν, που με τις άκρες που είχαν στην κυβέρνηση έκαναν αυτό που έκαναν και όλο αυτό που περιγράφεις δεν κολλάει με την ασυλία που είχαν».
Πολύ σωστά!
Αυτό ακριβώς έλεγα κι εγώ στην ιδιοκτήτρια χωρίς να έχω την απάντηση.
Μέχρι που μια μέρα, μια απλή είδηση απ αυτές που τις λένε σε 15’’ μου γαργάλισε το νου.
Συνελήφθησαν «Χ» άτομα για διασυνδέσεις με την τάδε αραβική εξτρεμιστική οργάνωση καθ οδόν για ευρώπη κτλ κτλ κτλ.
Λες, «πίπες της ΕΛΑΣ, για τις εντυπώσεις».
Που διέμεναν τα μπουμπούκια αυτά;
Στο CITY PLAZA!!!
Ουπς, τι έχουμε εδώ;
Σκέφτεσαι λοιπόν το προφανές και περιμένεις το αυτονόητο: Ότι το μπατσικό των μυστικών υπηρεσιών έχουν ήδη μπουκάρει στο CITY PLAZA και το έχουν κάνει φτερά και πούπουλα.
Λογικό;
Λογικότατο!
Ψάχνεις λοιπόν τις ειδήσεις, γκουγκλάρεις, ξαναψάχνεις για ντου ειδικών δυνάμεων στην κατάληψη του C.P. αλλά τέτοια είδηση δεν υπάρχει ΠΟΥΘΕΝΑ.
Και πάλι ουπςςςςς.
Οι Αρχές συλλαμβάνουν τρομοκράτες λίγες ώρες απ τη στιγμή που αυτοί έχουν εγκαταλείψει το χώρο όπου φιλοξενούνταν ανάμεσα σε άλλους μετανάστες, αλλά δεν πηγαίνουν να δουν τι συμβαίνει εκεί μέσα.
Οι Αρχές, που έχουν δεν θυμάμαι πόσες, εισαγγελικές παραγγελίες και δικαστικές αποφάσεις για να κάνουν ντου στο C.P., δεν πηγαίνουν εκεί ούτε αφού έχουν απτές αποδείξεις ότι εκεί μέσα υπάρχει ανομία διεθνούς ενδιαφέροντος!!!
Θα μου πείτε, δεν τους αφήνει η κυβέρνηση.
Σοβαρευτείτε ρε, εδώ μιλάμε για τζιχάντ, άρα για μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ και άλλων κρατών μελών του ΝΑΤΟ, σιγά μην έσκιζε κανένα καλσόν ο Τσίπρας για να προστατέψει 10 λαμόγια που τρώγανε επιδοτήσεις απ τη Γερμανία.
Και τότε είπα στην ιδιοκτήτρια, «φιλενάδα, στο ξενοδοχείο σου παίζει πολύ πρακτοριλίκι κι απαξ και δεν τελειώσουν αυτοί τη δουλειά τους, δεν θα αφήσουν να το πλησιάσει κανείς ακόμα κι αν στα μπαλκόνια του απλώνουν την κόκα να λιαστεί μέρα μεσημέρι».
Το λοιπόν, φίλες και φίλοι, στο CITY PLAZA συνέβη το εξής.
Στήθηκε μια μπίζνα «αλληλέγγυων» με απόλυτη προστασία απ τις αρχές, προκειμένου απ εκεί να διακινείται χρήμα από μυστικές υπηρεσίες για «μυστικές δουλειές», να παρακολουθούνται και να εντοπίζονται ύποπτα άτομα και άλλες σκοτεινές δουλειές κρατικών και παρακρατικών κύκλων.
Το CITY PLAZA άδειασε με ένα νεύμα, δίχως τις τυμπανοκρουσίες που όλοι περίμεναν, δίχως ιαχές επανάστασης κόντρα στη νέα κυβέρνηση, δίχως κιχ.
Δεκάδες λιμουζίνες μπήκαν και βγήκαν στο υπόγειο του ξενοδοχείο αργάμιση τη νύχτα πριν εκκενωθεί και ενώ η πληροφορία ότι το αδειάζουν είχε γίνει γνωστή στους ενδιαφερόμενους, η αστυνομία δεν πήγε τοτε στον χώρο ούτε για τα μάτια του κόσμου. Μαύρες λιμουζίνες εμπαιναν κι έβγαιναν, το ξενοδοχείο άδειαζε, κανείς δεν θα μάθει ποτέ τι είχαν εκεί μέσα και τι κουβαλούσαν νύχτα έξω με την αστυνομία απούσα. Τρία χρόνια η αστυνομία δεν είχε περάσει ούτε έξω απ το CITY PLAZA και κρατήθηκε μακριά του μέχρι που κι ο τελευταίος καταληψίας απομακρύνθηκε ανενόχλητος με τον Μητσοτάκη ήδη πρωθυπουργό και τον Χρυσοχοΐδη υπουργό ΠΡΟΠΟ.
Φυσιολογικότατο ε;
Εδώ σας αφήνω, σίγουρα έχω παραλείψει λεπτομέρειες, ζητώ συγνώμη, το έκανα για την οικονομία του θέματος και ως κατάληξη κρατήστε αυτό:
«Δεν έχει συμβεί ποτέ και πουθενά στον κόσμο, παρανομία διαρκείας γνωστή στο ευρύ κοινό, που πίσω της δεν ήταν κρυμμένες μυστικές υπηρεσίες.
Τα λαμόγια του CITY PLAZA έφαγαν με δέκα κουτάλια, επειδή αυτό βόλευε…




------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Γιάννης Μουζάλας...το ειχε δηλωσει… "Η κατάληψη του City Plaza είναι μία πολύ καλή δράση αλληλεγγύης"
City Plaza Το καλύτερο ξενοδοχείο της Ευρώπης με τους καλύτερους αλληλέγγους. Το έλεγε και η Lifo




--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



City Plaza... δειλοί ή στρατευμένοι σε πολλές μυστικές υπηρεσίες;
Σταμάτησε η κυβερνητική συμπαράσταση και με την ουρά στα σκέλια την έκαναν...
Φυσικά καρπώθηκαν εκατομμύρια, είναι επώνυμοι και στρατευμένοι σε συγκεκριμένα συμφεροντα και μιλούν αυτοπροσώπως σε εκατοντάδες βίντεο που προπαγάνδιζαν τις πολιτικές Σόρος.
Φυσικά κανένας δικαστής δεν θα τολμήσει να τους στείλει πίσω από τα σίδερα... όπως και κανέναν δημόσιο λειτουργό που συγκάλυπτε τόσα χρόνια αυτή την μπίζνα εκατομμυρίων...
Κι όπως είπε ο νέος πρωθυπουργός... "το κράτος έχεις συνέχεια"... και το παρακράτος είναι χρήσιμο ανεξαρτήτως κυβερνήσεων... "κεντροαριστερών" ή δεξιών...




------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




ΟΛΗ η Κλιματολαγνεία είναι προπαγάνδα για καταστολή ζήτησης ενέργειας και επιδοτήσεις πονηρών (και απευθύνεται σε ηλίθιους)

Αυτό που ξεκίνησε σαν "υπόθεση εργασίας" επιβεβαιώνεται πλέον και από τα ΜΜΕ:  Όλος ο ακτιβισμός και η τρομοκρατία για την Κλιματική Αλλαγή δεν είναι παρά προπαγάνδα για να μειώσει η πλέμπα την κατανάλωση ενέργειας, με ευκαιρίες για αρπαχτές από διάφορους πονηρούς.
Το άρθρο των FT (άρθρο για ενέργεια, από ενεργειακό δημοσιογράφο) λέει ότι παρά τις πολυδιαφημισμένες και καλοστημένες διαμαρτυρίες διαφόρων ομάδων (που εγώ αποκαλώ "ζόμπυς" όπως ...μαθητές, διάφοροι περίεργοι, οι ...Δημοκρατικοί στις ΗΠΑ και οι οικωλόγοι) για την Σωτηρία του Κλίματος, ο ακτιβισμός δεν συμβαδίζει με την πραγματικότητα:

Η κατανάλωση ενέργειας αυξάνεται και ο ρυθμός αύξησης είναι ο μεγαλύτερος από το 2010 (αν θυμάστε το κραχ του 2008, που συνοδεύτηκε και από την μεγαλύτερη μείωση στην κατανάλωση ενέργειας).
Η αύξηση της κατανάλωσης ενέργειας οφείλεται εν μέρει στους κρύους χειμώνες και στην αύξηση χρήσης κλιματιστικών το καλοκαίρι στον ανεπτυγμένο και στον αναπτυσσόμενο κόσμο.
Αυτή η αύξηση κατανάλωσης καλύφθηκε, αύξηση κατανάλωσης ορυκτών καυσίμων (από τι άλλο βρε χαζά; λέω εγώ). Αυτό είχε σαν συνέπεια την αύξηση των εκπομπών CO2. (Μην είστε αφελείς: Τα καύσιμα είναι "άνθρακας". Η καύση είναι C+O2--> CO2).
Και ο μεν οικονομολόγος της BP κλαίγεται ότι ο κόσμος μπορεί να ευαισθητοποιείται για το "Κλίμα", αλλά η κατανάλωση ενέργειας αυξάνεται. Ο οικονομολόγος της BP και οι άλλοι κλαψιάρηδες θα έπρεπε να διαβάσουν τι λέει η ίδια η BP στην ετήσια αναφορά της για την Ενέργεια:
Η ΒΡ λέει ότι και η ExxonMobil, με άλλα λόγια, και παρακαλώ να το εμπεδώσετε, εσείς, οι πολιτικοί, οι παρατρεχάμενοι και οι οικωλόγοι:  Η παγκόσμια οικονομική ανάπτυξη οδηγείται (σήμερα) από την αυξανόμενη ευημερία σε "αναπτυσσόμενες" οικονομίες όπως η Κίνα και η Ινδία.  Η αυξανόμενη ευημερία είναι συνάρτηση αυξανόμενης κατανάλωσης ενέργειας και συνεπάγεται αυξανόμενη κατανάλωση ενέργειας. Τα περί α) περισσότερης ενέργειας και β) λιγότερου άνθρακα είναι, βασικά, σχήμα οξύμωρο.
Η μόνη χρήσιμη ενέργεια χωρίς άνθρακα είναι η πυρηνική ενέργεια, και αυτή μόνο στην ηλεκτροδότηση (που είναι περίπου το 1/3 της ενέργειας).
Κατά τα λοιπά, λιγότερο οδήγημα, και, να μου το θυμηθείτε, λιγότερη παγκοσμιοποίηση: Δεν υπάρχει μεγαλύτερο όπλο για την "Σωτηρία του Πλανήτη" από την λιγότερη παγκοσμιοποίηση. Λιγότερες εισαγωγές από Κίνα. Χαμηλότερο βιοτικό επίπεδο στην Ασία και στην Αφρική. Αυξημένο κόστος και περισσότερη ύφεση και στην Δύση: Αυτά σώζουν το ...Κλίμα (δηλαδή μειώνουν την ζήτηση για ενέργεια).
Και αν η Δύση καταφέρει να μειώσει την ζήτηση "στοχευμένα", η ύφεση θα επηρεάσει μερικούς περισσότερο από τους άλλους.
Πού κολλάνε οι λεγόμενες ΑΠΕ (Ανανεωσιμες Πηγες Ενεργειας) σε όλα αυτά; Οι ΑΠΕ ήταν, είναι και θα είναι ενεργειακά ασήμαντες. Είτε είναι στο 3% είτε στο 30%.  Τα ποσοστά αναφέρονται όχι σε πραγματική ενέργεια, αλλά σε φορολόγηση της ενέργειας -- που στην περίπτωση των ΑΠΕ δεν είναι παρά:
1. επιδότηση Γερμανών εξαγωγέων ενεργειακά άχρηστων πραγμάτων,
2. Λίγων Ευρωπαϊκών "ΔΕΗ" (EDF, ENGIE, ENEL, Iberdrola -- με την διαφήμιση) και
3. διαφόρων μόνιμα κρατικοδίαιτων χωματουργών που παριστάνουν τους επιχειρηματίες
Οι ΑΠΕ είναι ιδιωτική αρπαχτή. Η φορολόγηση της ενέργειας (υπέρ των 1,2 και 3 παραπάνω) μειώνει την ζήτηση της ενέργειας, χωρίς όμως να αυξάνει την προσφορά ενέργειας!  Η προσφορά ενέργειας αυξάνεται με γεωτρήσεις, ορυχεία ή με πυρηνικά. Ή με μείωση κατανάλωση ενέργειας από τον ...γείτονα (για να περισσεύει για εμάς).
Για μείωση κατανάλωσης ενέργειας, δεν έχουμε παρά να επιστρέψουμε στον τρόπο ζωής της δεκαετίας του 1960 και θα εξοικονομούμε πάρα πολλή ενέργεια: Ζεστό νερό για μπάνιο μόνο το Σάββατο, καλοριφέρ μόνο όταν έχει κάτω από 10 βαθμούς και μόνο για 1-2 ώρες την ημέρα και μετακινήσεις μόνο με συγκοινωνία ή με τα πόδια .  Και το 1960 ήταν περίοδος ευημερίας: Είχαμε βιομηχανία, βιοτεχνία, μετανάστες με εμβάσματα κλπ..
Να ξέρετε τι εύχεστε και τι σας σερβίρουν. Δεν υπάρχει "Ανθρωπογενής Καταστροφική Κλιματική Αλλαγή". Υπάρχει πολύς κόσμος που θέλει να ζει καλύτερα, προφανώς δεν γίνεται με τις σημερινές συνθήκες και σερβίρονται παραμύθια για να είστε καλά παιδιά και να μην πάτε στην Κόλαση καταστρέψετε τον Πλανήτη.





--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Λαφαζάνη-Τσίπρα... ακούτε; Οι δήθεν αλληλέγγυοι δεν ήταν τίποτε άλλο από λαμόγια που τα κονομαγαν χοντρά σε βάρος των μεταναστων...
Όλγα Λαφαζάνη: “Παράνομες δεν είναι οι καταλήψεις αλλά οι πολιτικές ελέγχου και διαχωρισμού”

Το γεγονός πως το Σίτι Πλάζα εκκενώθηκε αμέσως μετά την αλλαγή της κυβέρνησης, αποδεικνύει ταυτόχρονα ότι οι δήθεν αλληλέγγυοι δεν ήταν τίποτε άλλο από λαμόγια που τα κονομαγαν χοντρά σε βάρος των προσφύγων (συν ότι άλλη παράνομη δραστηριότητα γινόταν μέσα) και ταυτόχρονα πως αυτή η παράνομη κατάληψη είχε την απροκάλυπτη στήριξη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και των παρατρεχαμενων της, αυτών που ξεκοκαλλισαν πάνω από τρία δις που προορίζονταν για το μεταναστευτικό και έκαναν τους μεταναστες που οι ίδιοι εξαθλίωσαν ασπίδα της δικής τους ανομίας. Αλήθεια, τώρα ξαφνικά έπαψε να υπάρχει επιτακτική ανάγκη φιλοξενίας μέσα στην κατάληψη? Που πήγαν οι δακρυβρεχτες ανακοινώσεις και οι απειλές ανένδοτου αγώνα; Μπούρδες και παπαριές καμαρωτες. Χέστηκαν για τους πρόσφυγες, χεστηκαν για τα πάντα. Μια χούφτα παραβατικοι παρτακηδες που το έπαιζαν δήθεν αλληλέγγυοι και αναρχικοί με κυβερνητική κάλυψη.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



- ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ από το ΚΙΝΑΛ ο Σταμάτης Μαλέλης
Τον εμφάνισαν ως "σοσιαλιστική" κατάκτηση... τα πήρε με τις διαφημιστικές και τις Πετρούλες των σποτ της Φωτούλας... τώρα που δεν βγήκε βολευτής την κάνει προς συριζα...
Τώρα κυβέρνηση Κούλη με άρωμα εκσυγχρονισμένων κουνάλ (πρώην πασοκ Σημίτη-Γιωργάκη)...
Χθες κυβέρνηση Τσίπρα με άρωμα εκσυγχρονισμένων κουναλ (πρώην πασοκ Σημίτη-Γιωργάκη)...
Ε... στο συνέδριο και μετονομασία της κυβέρνησης πρώτη φορά δωσίλογοι θα πάει το μεγαλύτερο τμήμα του κουναλ της Φώφης... και τα υπόλοιπα στον Κούλη...