Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020

Σαββατο 8 Φεβρουαριου 2020


ΤΟ ΚΚΕ προτεινεί ισοποση κατανομη σε ολη την ελλαδα κ την μετατροπη της σε μονιμη αποθηκη ψυχων--αυτος ειναι ο "διεθνισμος" τους --ομοιος με τα σχεδια της ΕΕ!! Η μονη λυση ειναι: -- Κυριαρχικος ελεγχος των συνορων μας ---απαγορευση να πιανουν καραβια στα λιμανια --αμεση εξοδος απο την ΕΕ--εθνικη κυριαρχια!! --ΟΧΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ!!-- ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΝΤΙΛΕΡ-ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΙΤ Κ ΤΗΣ ΕΕ




------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Διαφωνώ με το σκεπτικό που λέει ότι οι διανοούμενοι φταίνε για την κατάντια της κοινωνίας μας. Καταρχήν διανοούμενοι δεν είναι οι ομοτράπεζοι της κάθε εξουσίας. Κατά δεύτερον, και το βασικότερο. Οι διανοούμενοι, καλλιτέχνες, συγγραφείς, ποιητές, δεν είναι η πρωτοπορία που ξεσηκώνει το λαό. Απλώς, για κάποιο αδιευκρίνιστο λόγο, λαμβάνουν σαν σε ραδιοκύματα, πρώτοι, κάποιες διεργασίες που γίνονται αδιόρατα ακόμα στην κοινωνία, και τα κοινοποιούν στον κόσμο, πριν αυτά γίνουνε γνωστά μέσω των ειδήσεων. Εάν η κοινωνία κοιμάται ύπνον βαθύ, οι διανοούμενοι δεν μπορούν να κάνουν τίποτε, ασχολούνται με πιο ανώδυνα θέματα, και προσπαθούν να επιβιώσουν κι αυτοί. Είναι το ίδιο που λένε οι ζωγράφοι, οι συγγραφείς, και άλλοι, ότι πρέπει να εκφράσουν αυτό που τους κατατρώει μέσα τους. Δεν τους ενδιαφέρει αν γίνουν γνωστοί, δεν τους ενδιαφέρει αν θα βγάλουν χρήματα, θέλουν απλώς να το βγάλουν από μέσα τους.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο κάπο πορτσάλτες(ναι έτσι ήταν το όνομα του πριν) έχει άποψη για τα πεινασμένα παιδιά στην Ελλάδα της ΕΕ...
Αιδώς αχρείε....

ΟΤΑΝ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ λιποθυμά από υποσιτισμό, κι εσύ διαπιστώνεις σε αυτό το θεατράλε μιας "κομμουνιστικής προβοκάτσιας", είσαι απλά ο απεχθής μεταΑντουανέτος που "φιλανθρωπεί" παντεσπάνι στους πεινασμένους όχλους...κι αν η ομόκλινη του Λουδοβίκου είχε το "ελαφρυντικό" του μεσαιωνικού αριστοκρατικού έθους, εσύ έχεις μόνο την "εντεταλμένη υπηρεσία" στα αισχρά γραφεία της πιο διεφθαρμένης και παρασιτικής ελίτ όλων των εποχών...το θέμα δεν είναι πολιτικό αλλά βαθιά ηθικό, είναι η απόλυτη αποκτήνωση ως "περγαμηνή" για μια καριέρα συστηματικής προσβολής των ανθρωπίνων ώστε οι Αγορές να εκλογικευτούν μέσω ενός "ρεαλισμού της θεμιτής εξαχρείωσης"...ακόμα και οι Γερμανοί της Κατοχής, σέβονταν τους εξουθενωμένους από την πείνα ανθρώπους που κατέρρεαν σε ένα δρόμο...αυτή η απάλειψη της συμπόνιας εν ονόματι του "ρεαλισμού της ανάπτυξης", σηματοδοτεί την επικράτεια του πιο στυγνού ολοκληρωτισμού, αφού το ανθρώπινο δεν συνεκτιμάται πια σε έναν "σύγχρονο δημόσιο λόγο"...αυτό το οικτρό ανθρωποειδές, με το βρυκολακίστικο χαμόγελο του επίγονου κάποιου διοικητή στρατόπεδου συγκέντρωσης, κακοποιεί χυδαία ακόμα και την αστική αισθητική όπως εν Ελλάδι τη ζήσαμε στο ήθος του ευπατριδισμού και της καλλιεργημένης κοινωνικής παιδείας των αστών λογίων και πολιτικών...ο "πορτοσαλτισμός" εμπεδώνεται ως ριζικός απανθρωπισμός, κι αυτό, χεραγκαλιά με τον εθνομηδενισμό, εντείνουν μια αποικιοποίηση του συλλογικού φαντασιακού με όρους τελικού θανάτου της ελληνικότητας...πώς επιτρέπουμε σε τέτοια ιδεολογικοποιημένα κτήνη να ορίζουν τη συλλογική μοίρα και ηθική;....



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Νίκος Ξυλούρης (7 Ιουλίου 1936 - 8 Φεβρουαρίου 1980)
Το χαρακτηριστικό κρητικό τραγούδι που τον έκανε πανελληνίως γνωστό, το 1969.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ!
Ο ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει με ανακοίνωσή του την αναγραφή συνθημάτων έξω από το σπίτι του Πορτοσάλτε και άντε τώρα να διαγράφουν οι παλαμακιστές του Ηγέτη τα όσα έγραφαν από χθες!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τουλάχιστον το νο2 το έχουμε σιγουρακι!
Πέθανε ο Κερκ Ντάγκλας. Στον τελικό η βασίλισσα Ελισάβετ και η Ζωζώ Σαπουντζάκη.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Τουρκία έχει σε όλα άδικο.
5 February 2020
"Την περασμένη εβδομάδα αποκάλυψε η Εστία (28.1.2020) μία συνάντηση του πρωθυπουργού με πρέσβεις, αλλά και πολυμελή αντιπροσωπεία του ΕΛΙΑΜΕΠ για να αντιμετωπιστεί η κρίση με την Τουρκία. Το ΕΛΙΑΜΕΠ ανδρώθηκε επί Σημίτη και έγινε το κατευθυντήριο κέντρο εξωτερικής πολιτικής. Υπερασπίστηκε με λύσσα το Σχέδιο Ανάν προπαγανδίζοντάς το στην Κύπρο. Στο περιοδικό Επίκαιρα στις 23.12.2010, ο τότε Διευθυντής του Θ. Ντόκος παραδέχθηκε ότι το ίδρυμα έχει δεχθεί χρηματοδοτήσεις από το ίδρυμα Σόρος!
Το ΕΛΙΑΜΕΠ ανέκαθεν υϊοθετούσε άκρα υποχωρητική στάση στο Σκοπιανό. Ο Αλέξης Ηρακλείδης, φερ’ ειπείν, χρησιμοποιούσε από παλιά τον όρο «Δημοκρατία της Μακεδονίας» (Τα Νέα 2.8.2007). Για τον εν λόγω καθηγητή υπάρχει και ένα περιστατικό που διηγήθηκε κάποτε σε δημόσια ομιλία του ο αείμνηστος Νεοκλής Σαρρής, το οποίο μάλιστα εξιστορούσε ο ίδιος ο κ. Ηρακλείδης στους συναδέλφους του με υπερηφάνεια. Επέστρεψε ο γιος του από την παρέλαση σε μία εθνική γιορτή και μόλις τον είδε να κρατάει μία ελληνική σημαία, την άρπαξε, την έριξε κάτω και άρχισε να την πατάει με ορμή για να σκιστεί.
Την ίδια ώρα, η κα. Μπακογιάννη σε ρόλο «λαγού» λέει στον Χρ. Παπαχρήστου (Τα Νέα) ότι σε περίπτωση προσφυγής στη Χάγη «θα χάσουμε την ΑΟΖ του Καστελλορίζου, αλλά θα παλέψουμε για την Ρόδο ή τη Λέρο»! Περισσότερο αυτοκαταστροφική φράση δεν υπάρχει. Για ποιο πράγμα μας προετοιμάζουν; και τι είδους συμβουλές περιμένει ο πρωθυπουργός; Πάντως, η προχθεσινή φράση του κ. Μητσοτάκη ότι «Μετατρέψαμε μία μικρή οθωμανική επαρχία σε ένα κράτος πρότυπο της βαλκανικής» προκάλεσε αλγεινή εντύπωση στους ακροατές. Κάτι δεν πάει καλά."

Ανησυχητικές είναι όμως και ορισμένες ανακρίβειες που διατυπώθηκαν δημοσίως. Στις 31.1.2020, ο εκπρόσωπος του ΓΕΕΘΑ δήλωσε στο CNN Greece επί λέξη ότι «εκτιμούμε ότι για την είσοδο του [Τουρκικού σκάφους Ορούτς Ρέις] στην ελληνική υφαλοκρηπίδα ευθύνονται οι καιρικές συνθήκες»! Την επομένη, το ΓΕΕΘΑ είπε για το ίδιο σκάφος ότι «εχθες έπλεε στα εθνικά χωρικά μας ύδατα και σήμερα εξήλθε του ελληνικού FIR». Τα έχουν μπλέξει κάπως διότι το FIR αφορά στον εναέριο χώρο.
Το πιο οδυνηρό όμως των ημερών είναι ότι αναπαράγεται από δημόσια πρόσωπα όλη η φαρέτρα της τουρκικής επιχειρηματολογίας. Έτσι, καλλιεργείται ηττοπάθεια στον ελληνικό λαό. Οφείλουμε λοιπόν να ξεκαθαρίσουμε ότι η Τουρκία έχει σε όλα άδικο:
1ον, Πράγματι, το σημείο αιχμής της διαμάχης είναι η περιοχή του Καστελλορίζου. Κατά τη Σύμβαση για το Δίκαιο της Θάλασσας, η οποία έχει καταστεί μέρος του Διεθνούς Δικαίου, ως Εθιμικό Δίκαιο, όλα τα νησιά που δύνανται να συντηρήσουν κατοικία ή οικονομική ζωή δικαιούνται υφαλοκρηπίδας και ΑΟΖ. Προφανώς το σύμπλεγμα των 14 νησιών του Καστελλορίζου ανήκει σ’ αυτά χωρίς ουδεμία αμφιβολία.
2ον, το Αιγαίο δεν θα γίνει κλειστή ελληνική θάλασσα σε περίπτωση επέκτασης των χωρικών υδάτων στα 12 μόλια, διότι υπάρχει ο όρος της αβλαβούς διέλευσης. Μάλιστα, σχεδόν το σύνολο των ξένων πλοίων διέρχεται σήμερα μεταξύ των ελληνικών ακτών και των 6 μιλίων, δηλαδή εντός των χωρικών υδάτων. Ελάχιστοι έως κανείς δεν διέρχεται από το διάστημα μεταξύ 6 και 12 μιλίων. Εύκολη η επαλήθευση από την τεχνολογία.
3ον, το casus belli του 1994 είναι προφανής παραβίαση του άρθρου 2(4) του Καταστατικού Χάρτη του ΟΗΕ, που απαγορεύει την χρήση βίας αλλά και την απειλή χρήσης βίας.
4ον, δεν υφίστανται γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο. Όλα είναι ξεκάθαρα βάσει των Συνθηκών (Λωζάνης και Παρισίου 1947).
Ήρθε η ώρα να θεσπίσουμε ΑΟΖ. Χωρίς φόβο και πάθος.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, ΑΥΤΟΣ που μεθαύριο μαζί με τα υπόλοιπα καθίκια θα ψηφίσει νόμο που θα σου αρπάζουν ΌΧΙ μόνον το σπίτι, αλλά ότι έχεις και δεν έχεις, και θα σε πετάνε στο δρόμο.... το 2007 πήρε τρία δάνεια
- 100.000 € από την εθνική -255.000 € από την Alpha Bank - 274.000 € επίσης από την Alpha Bank.
Σύνολο: 629.000 €
Τα ποσά που χρωστάει σήμερα φτάνουν τις 623.000 €.
Δλδ έχει δώσει όλα κι όλα 6.000 €
Αυτός όμως δεν κινδυνεύει...του 'ναντίον όπως όλοι θα ανταμοιφθεί πλουσιοπάροχα για την υπογραφή του..
Όσο γι αυτούς που αντιστεκόμαστε γιατί για εμάς τίποτα δεν τελείωσε...Είμαστε υπόδικοι..
Στη φωτογραφία παρεάκι με ένα ακόμη ηθικό στοιχείο της πολιτικής ζωής της χώρας...!!!

Νεος αντιπεριφερειαρχης Κορινθιας ο Τάσος Γκιολής που ειχε καταδικαστει σε 18 μηνες ΦΥΛΑΚΙΣΗ με αναστολη για παρανομες συνταγογραφησεις φαρμακων και αντικαρκινικων τις οποιες εγραφε σε βιβλιαρια ασθενων εν αγνοια τους και μετα εκτελουσε τις συνταγες στο φαρμακειο της συζυγου του



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------




«Η Ελλάδα θυσιάστηκε για να σωθεί η Ευρωζώνη. Και για να γίνει, σας εκπαιδεύουν να αισθάνεστε ένοχοι γι΄ αυτό που είστε. Έχουν ήδη διαγνώσει ότι είστε άρρωστοι».
Στο βιβλίο «Το δόγμα του σοκ» της Ναόμι Κλάιν υπάρχει μια λεπτομερέστατη καταγραφή της δράσης του ΔΝΤ σε διάφορες χώρες την τελευταία 30ετία, όπου αποτυπώνονται οι δραματικές επιπτώσεις της παρέμβασής του, κυρίως στη Λατινική Αμερική (Αργεντινή, Βολιβία), αλλά επίσης στη Ρωσία.
«Παρακολουθώ από πολύ κοντά την ελληνική κρίση και φυσικά την παρέμβαση της τρόικας του ΔΝΤ, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας» λέει στη συνέντευξη που παραχώρησε στο «Βήμα» η κυρία Κλάιν.
«Αυτό που με εντυπωσίασε» σημειώνει, «ιδιαίτερα στην αρχή της κρίσης, ήταν ότι οι Έλληνες αντιστάθηκαν στα όσα πήγαιναν να τους επιβληθούν. Όταν μάλιστα και στις Ηνωμένες Πολιτείες είχαμε την κρίση με τις τράπεζες, επεσήμαινα το γεγονός αυτό σε αμερικανούς συνομιλητές μου».
Μετά βέβαια το κλίμα σταδιακά άλλαξε. «Όταν τα πράγματα δυσκόλεψαν, άρχισε η “εκπαίδευση”. Κατ΄ αρχάς, το ΔΝΤ διέγνωσε ότι είστε άρρωστοι, ότι ο χαρακτήρας των Ελλήνων είναι άρρωστος. Και τώρα σας εκπαιδεύουν να αισθάνεστε ένοχοι γι΄ αυτό που είστε. Πρόκειται για μια τακτική κοινωνικής παθολογίας η οποία δεν περιορίζεται στην Ελλάδα.
Επεκτείνεται και στις υπόλοιπες χώρες του μεσογειακού Νότου».
«Πρόκειται» τονίζει η γνωστή συγγραφέας «για μια κλασική περίπτωση όπου οι κυβερνήσεις βρίσκουν το κατάλληλο άλλοθι. Αφού εμείς είμαστε ανίκανοι να τα καταφέρουμε μόνοι μας, ας φέρουμε κάποιους άλλους να το κάνουν για εμάς».
Κατά μία έννοια, «η περίπτωση της Ελλάδας είναι εμβληματική. Στην πορεία, ο στόχος από την παρέμβαση της τρόικας άλλαξε» υπογραμμίζει.
«Αν το δει κανείς σε παγκόσμιο επίπεδο, δεν μιλάμε πλέον απλώς για την ιδιωτικοποίηση μεγάλων τομέων της οικονομίας. O σκοπός είναι η απενοχοποίηση των τραπεζών, η μεταφορά του βάρους της αποτυχίας από τους ώμους των ελίτ σε εκείνους των απλών ανθρώπων» λέει η κυρία Κλάιν.
«Σώσατε το ΔΝΤ από τη χρεοκοπία»
«Στην Ουάσιγκτον υπάρχουν ορισμένα θέματα ταμπού και ο Ομπάμα δεν μπόρεσε να το ξεπεράσει αυτό» λέει η κυρία Κλάιν για τον Αμερικανό πρόεδρο.
«Γιατί το κοστούμι του ΔΝΤ δεν προσαρμόζεται στις ανάγκες κάθε χώρας και είναι ίδιο για όλες;» ήταν μία από τις ερωτήσεις προς την κυρία Κλάιν.
«Πραγματικά δεν μπορώ να σας δώσω ξεκάθαρη απάντηση» παραδέχεται με μια μικρή δόση ενοχής.
«Είναι απορίας άξιο πώς δεν κατάλαβαν ας πούμε ότι, καθώς η Ελλάδα δεν μπορούσε να προχωρήσει σε υποτίμηση, ο πληθωρισμός λογικά θα ανέβαινε. Υπάρχει επίσης και κάτι άλλο» προσθέτει.
«Μετά το ξέσπασμα της οικονομικής κρίσης το 2008, οι περισσότεροι ανέμεναν ότι το ΔΝΤ θα άλλαζε μυαλά. Περιμέναμε ότι το ευρωπαϊκό μοντέλο θα υπερίσχυε του αμερικανικού. Τώρα γιατί δεν έγινε κάτι τέτοιο παραμένει άγνωστο. Ίσως οι άνθρωποι του ΔΝΤ να έχουν πέσει όλα αυτά τα χρόνια σε μια ιδεολογική παγίδα».
Ωστόσο, όπως εξηγεί η κυρία Κλάιν, μετά και την εμπειρία της Αργεντινής, «το ΔΝΤ ήταν έτοιμο κυριολεκτικά να χρεοκοπήσει, τόσο ιδεολογικά όσο και χρηματικά. Σε αυτό είχε βοηθήσει και η οικονομική κρίση μετά το 2008. Μην ξεχνάτε ότι το ΔΝΤ είχε αναγκαστεί να πουλήσει ακόμη και χρυσό από τα αποθέματά του.
Και βέβαια η εικόνα του στον αναπτυσσόμενο κόσμο ήταν τόσο κακή που οι ηγεσίες των χωρών αυτών δεν ήθελαν να το δουν μπροστά τους».
«Τώρα όμως» επισημαίνει «το ΔΝΤ βρήκε μια νέα “αγορά”: την Ευρώπη. Κατά έναν περίεργο τρόπο, σώσατε το ΔΝΤ από τη χρεοκοπία».



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




το παρακράτος που σας έλεγα προχτές...μόνο το τρίκυκλο τους λείπει, τα αφεντικά τα ίδια είναι...
Επίθεση με μπογιές στο δημοτικό θέατρο Μυτιλήνης- Έσκισαν μέχρι και την Ελληνική σημαία
7/2/2020 10:23:00 π.μ.
Επίθεση με μαύρες μπογιές δέχτηκε το δημοτικό θέατρο Μυτιλήνης.
Χτες αργά την νύχτα "άγνωστοι" επιτέθηκαν με μαύρες μπογιές στο δημοτικό θέατρο Μυτιλήνης.
Στόχος όπως φαίνεται ήταν το πανό της περιφέρειας Βορείου Αιγαίου πού παρέμεινε αναρτημένο στην πρόσοψη του θεάτρου από την μεγαλειώδη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το μεταναστευτικό. Οι "άγνωστοι" έφτασαν στο σημείο μάλιστα να σκίσουν και την Ελληνική σημαία... Η αστυνομία ερευνά την επίθεση μέσω καμερών.
Αξίζει να σημειωθεί ότι προχτές κατά την πορεία αντιεξουσιαστών κατέβηκε το πανό της παράταξης κοινότητας Μυτιλήνης Ελεύθεροι Πολίτες το οποίο είχε αναρτηθεί κι αυτό για την συγκέντρωση διαμαρτυρίας.
Ο αντιδήμαρχος πολιτισμού κος Παναγιώτης Τσακυρη έκανε το ακόλουθο σχόλιο σε κοινωνικό δίκτυο:
Διακόσια χρόνια μετά την απελευθέρωση, μετά από τόσο αίμα που χύθηκε  για να μαλακώσει το χώμα που πατάμε, το ευχαριστώ κάποιων είναι να σκίσουν τη σημαία και να αμαυρώσουν το πιο υγιές κομμάτι του τόπου  , το Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης.Τι σας έφταιξε μωρέ;
       Σημεία των καιρών , σημάδια μιας Ελλάδας που παρακμάζει. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΣΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΛΕΣΒΟΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ και ΤΙΜΑ . ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΛΑΒΑΜΕ  ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΝ ΓΙΑ ΝΑ  ΤΟ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ  ΚΑΛΥΤΕΡΟ όσο και να χτυπιέστε. Διότι ο λαός λέει πως ο,τι κάνεις στο γονιό σου θα το βρεις απ τα παιδιά σου..ΚΑΙ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙ  ΑΥΤΟΥΣ..
 Η σημερινή κίνηση έχει ηθικούς αυτουργούς. Αυτούς που χλεύαζαν τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού,  όταν έβαλε την πρώτη μέρα  των καθηκόντων του μία καινούρια μεγάλη ελληνική σημαία  στο σύμβολο του πολιτισμού της Μυτιλήνης.... Η σιωπή τους τώρα, δηλώνει την ενοχή τους.
Επειδή ό, τι πράττω και θα πράττω θα το κάνω  στο όνομα αυτού του συμβόλου μέχρι να παραδώσω την ψυχή μου,  θα τοποθετηθεί μία ακόμη μεγαλύτερη για να πάρετε μια γεύση για το  τί άλλο σας περιμένει ΜΈΧΡΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΣΑΣ.
Σχολιο.- Καί αντί να τούς συλλάβουν έπιασαν τούς κατοίκους Δυστυχώς




----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΤΡΑΓΙΚΟ: Σύριος κοροϊδεύει άστεγη στην Αθήνα – Την τραβάει βίντεο για να γελάσει
Σάββατο 8 Φεβρουάριος 2020 | 03:06
– Απίστευτο γεγονός συνέβη στην Αθήνα
– Σύριος τραβά βίντεο άστεγη και την περιγελά
Όποιος και να ήταν ο θύτης εδώ σίγουρα δεν θα το αφήναμε ασχολίαστο αλλά όταν είσαι φιλοξενούμενος σε μια χώρα που σε θεωρεί ταλαιπωρημένο και απλώνει το χέρι της εσύ σαν αντάλλαγμα πρέπει το λιγότερο να είσαι τυπικός και ευγνώμων όχι να κοροϊδεύεις τους άστεγους επειδή θέλεις να κάνεις πλάκα.
Να θυμάσαι όμως κύριε ( που δεν αξίζεις τον τίτλο) , αυτός ο άνθρωπος που κοροϊδεύεις δεν έχει σπίτι ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ και εσύ που ήρθες απο αλλού έχεις σπίτι και μισθό κάθε μήνα ! Αυτό να θυμάσαι



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Διάβασε ο άλλος τον Καζαντζάκη που έγραψε αγαπώ θα πει χάνομαι κι εξαφανίστηκε.
Στάσου πουλάκι μου δεν εννοούσε αυτό ο άνθρωπος.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Επίθεση στον Άρη Πορτοσάλτε θα ήταν να του σπάσουν χέρια και σαγόνι με ρόπαλο.
Χτες απλά έγινε μια εικαστική παρέμβαση στην είσοδο της πολυκατοικίας του...



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Είχαμε βγει για φαγητό με συγγενή που έχει πάρκινσον κι όταν έδωσε την παραγγελία στον σερβιτόρο που τον κοιτούσε περίεργα επειδή έτρεμαν τα χέρια του λέει "λίγο γρήγορα παρακαλώ, στις 6 πρέπει να επιστρέψω στο νοσοκομείο να χειρουργήσω"




-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Εδώ ο Κόσμος καίγεται και το Κουτσουμπέικο χτενίζεται !
Συνέντευξη Τύπου για το προσφυγικό - μεταναστευτικό ζήτημα έδωσε από τη Μυτιλήνη η βουλευτής του ΚΚΕ Μαρία Κομνηνάκα.
Ο λαός της Λέσβου να μη δείξει καμία ανοχή στη δράση ακροδεξιών ομάδων
«Ο λαός της Λέσβου να μη δείξει καμία ανοχή στη δράση ακροδεξιών ομάδων που θέλουν να στρέψουν την αντίδραση των κατοίκων ενάντια στα θύματα και όχι στους θύτες. Θέλουν να αφήσουν στο απυρόβλητο αυτούς που ευθύνονται για τον εγκλωβισμό, αλλά και τον ξεριζωμό όλων αυτών των ανθρώπων», υπογράμμισε και κάλεσε επίσης το λεσβιακό λαό να δυναμώσει την πάλη του κατά της συνεχιζόμενης εμπλοκής της χώρας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς, κατά της ελληνοαμερικανικής συμφωνίας για τις βάσεις και κατά της αποστολής της συστοιχίας των «Patriot» στη Σαουδική Αραβία.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Νικήτας ο Κλιντ(ον) υπερασπίζεται τον Πρωκτοσάλτε λέγοντας πως είναι ντροπή να καις αμερικάνικα διαβατήρια έξω από την πόρτα του.
Σχολιο.- Αυτος το χει καψει ρε ο ποταμισιος
Σχολιο.- Ο νικητας απ τους active member που χε καψει το αμερικανικο διαβατηριο του οταν το παιζε επανασταση.Μετα πηγε στο ποταμι




-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η συγκυβέρνηση Ακροδεξιών-Φιλελέρων στη Θουριγγία διήρκεσε όσο και η φοίτηση του Τζήμερου στην ΑΣΟΕΕ.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ασσάνζ, Μάννινγκ και Σνόουντεν υποψήφιοι για Νόμπελ Ειρήνης
Σάββατο 8 Φεβρουάριος 2020 - 01:43
Ομάδα 17 βουλευτών της γερμανικής Αριστεράς προτείνει τις τρεις προσωπικότητες - σύμβολα για το Νόμπελ Ειρήνης 2020, τονίζοντας ότι «αντί να κυνηγούνται ως εγκληματίες, όφειλαν να αναγνωρίζονται και να τιμώνται» για τους αγώνες τους. Κινητοποιούνται υπέρ Ασσάνζ και οι Βρετανοί Εργατικοί.
«Οι εγκληματίες πολέμου και οι δήμιοί τους έπρεπε να δίνουν λόγο» και όχι ο Τζούλιαν Ασσάνζ, η Τσέλσι Μάννινγκ και ο Έντουαρντ Σνόουντεν,  οι οποίοι, αντί να κυνηγούνται σαν να ήταν εκείνοι οι εγκληματίες, όφειλαν να αναγνωρίζονται και να τιμώνται» για τους αγώνες τους. Αυτό τονίζεται στην επιστολή που απέστειλαν 17 αριστεροί βουλευτές του Γερμανικού Κοινοβουλίου προς την επιτροπή των βραβείων Νόμπελ, και με την οποία προτείνουν να δοθεί στους τρεις συγκεκριμένους «γενναίους ανθρώπους» το βραβείο Νόμπελ Ειρήνης του 2020.
Οι τρεις «οφείλουν να αναγνωριστούν για την άνευ προηγουμένου προσφορά τους στην Ειρήνη και τις εξαιρετικές προσωπικές θυσίες τις οποίες υπέστησαν ακριβώς για να προωθήσουν την Ειρήνη για όλους μας», τονίζεται, καθώς με την αποκάλυψη των εγκλημάτων πολέμου των ΗΠΑ σε Αφγανισταν και Ιράκ, όπως και του παγκόσμιου προγράμματος παρακολούθησης των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ, «έφεραν στο φως την αρχιτεκτονική του πολέμου και ενίσχυσαν την αρχιτεκτονική της Ειρήνης».
Η επιστολή, που απευθύνεται προς την Νορβηγική Επιτροπή απονομής του Νόμπελ Ειρήνης, στο Όσλο, εξηγεί αναλυτικά όσα έχουν υποστεί και οι τρεις προτεινόμενοι τα τελευταία χρόνια, και καταλήγει με τις υπογραφές των γερμανών βουλευτών και την παράθεση όλων των διεθνών βραβείων που έχουν λάβει οι τρεις.
Κινητοποιείται η Βρετανία
Εκδήλωση, η πρώτη με σοβαρές πολιτικές διαστάσεις, για την απελευθέρωση του Τζούλιαν Ασσάνζ πραγματοποιήθηκε και στο Λονδίνο, με την παρουσία άνω των χιλίων ατόμων και ομιλητές βουλευτές και σκιώδεις υπουργούς των Εργατικών, τον γνωστό αριστερό ακριβιστή και εκδότη της New Left Review, Ταρίκ Αλί, την εκ των δικηγόρων του Ασσάνζ Τζένιφερ Ρόμπινσον, κορυφαία στελέχη των Wikileaks και τον ειδικό απεσταλμένο του ΟΗΕ, σε θέματα βασανιστηρίων, Νιλς Μέλζερ, ο οποίος έχει προ μηνών υπογράψει και τη σχετική έκθεση για τον Ασσάνζ.
Η εκδήλωση υποστηρίχθηκε από σειρά αριστερών οργανώσεων και πρωτοβουλιών για τον Ασσάνζ, και είναι η πρώτη στην οποία οι Εργατικοί εκπροσωπούνται από κορυφαία στελέχη τους και παίρνουν ξεκάθαρα θέση κατά της έκδοσης του ιδρυτή των Wikileaks. Ειδικότερα, ο σκιώδης υπουργός δικαιοσύνης των Εργατικών, Ρίτσαρντ Μπάργκον, στην τοποθέτησή του, τόνισε ότι είναι ανεπίτρεπτο «να παραδοθεί κάποιος [από τη Βρετανία] για να περάσει 175 χρόνια, το υπόλοιπο της ζωής του, στη φυλακή γιατί έφερε στο φως δολοφονίες και βασανιστήρια στο Ιράκ και το Αφγανιστάν, μεταξύ των οποίων και το φόνο δημοσιογράφου;».
Tέλος, ο γνωστός ακτιβιστής Ταρίκ Αλί μίλησε για την ανάγκη να αποδοθούν ευθύνες στους αληθινούς εγκήματίες, όπως ο τότε πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζωρτζ Μπους και ο υπουργός του, Ντικ Τσέινι.




------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



07.02.2020 - 15:17
Μια τυφλή Αιγύπτια συγκλόνισε το κοινό του Ελληνικού Πολιτιστικού Κέντρου Καΐρου
Η 22χρονη Άντι Ελ Άραμπι έμαθε άψογα την ελληνική γλώσσα και απέκτησε πτυχίο ελληνομάθειας, μετά από εξετάσεις 12 ολόκληρων ωρών
Η ίδια δεν μπόρεσε να δει τη συγκίνηση που προκάλεσε σε όλους τους παρισταμένους στο Ελληνικό Πολιτιστικό Κέντρο Καΐρου, κατά τον χθεσινό εορτασμό για την Παγκόσμια Ημέρα της Ελληνικής Γλώσσας, στην αιγυπτιακή πρωτεύουσα. Όμως, τα μάτια των παρισταμένων, που μπορούσαν να την δουν, γέμισαν από δάκρυα. Μία συγκίνηση που δεν μπόρεσαν να κρύψουν ούτε και οι επίσημοι, όταν η 22χρονη Άντι Ελ Άραμπι παραλάμβανε το ελληνικό πτυχίο της «Γ2», που κατέκτησε ως η πρώτη Αιγυπτία με ολοκληρωτικό πρόβλημα όρασης.
Μία εκπληκτική ιστορία ξετυλίχθηκε χθες, σαν ένα παραμύθι, στα μάτια όσων την παρακολουθούσαν.
Η 22χρονη Άντι, δεν μπορούσε να τους δει, αλλά τους «έβλεπε» όλους με τα αισθήματα της καρδιάς της, που ήταν συγκλονισμένοι από την προσπάθειά της.
Με τον διευθυντή του Ελληνικού Πολιτιστικού Κέντρου Καΐρου και στιχουργό Χρίστο Παπαδόπουλο να αγγίζει τις πιο λεπτές χορδές της ψυχής όλων όσοι παρακολουθούσαν, δείχνοντάς τους το ειδικό βιβλίο, λευκό σε πρώτη όψη, από το οποίο η νεαρή Αιγυπτία έμαθε την ελληνική, αλλά γεμάτο από γνώσεις που μόνον οι έχοντες προβλήματα όρασης μπορούν να δουν...
Με την Αιγυπτία Άντι Ελ Άραμπι που η ελληνική γλώσσα, που πρωτάκουσε την στο ελληνικό πρόγραμμα της κρατικής αιγυπτιακής ραδιοφωνίας, της εμφύσησε την αγάπη σε μία Ελλάδα την οποία έμαθε μέσα από τους ήχους μόνον: μέσα από τα τραγούδια, τις ειδήσεις, τις περιγραφές των συντελεστών των ραδιοφωνικών εκπομπών. Για να φτάσει να δώσει τελικά η 22χρονη Άντι τις εξετάσεις -οι οποίες λόγω της ιδιομορφίας της γραφής κράτησαν 12 ολόκληρες ώρες, γράφοντας όλο αυτό το διάστημα με το σύστημα «Μπράιγ»- και να κατακτήσει το πτυχίο της Γ2 της ελληνικής γλώσσας (που είναι ισάξιο με τις γνώσεις ελληνικής γλώσσας από ελληνικό γυμνάσιο λύκειο), δείχνοντας έτσι την αγάπη της στην Ελλάδα, όπως την περιέγραψε και η δασκάλα της, η Αιγυπτιώτισσα Αγγελική Σκούμπη, με τον κόσμο να χειροκροτεί θερμά την νεαρή Αιγυπτία.
Μία Αιγυπτία, που τιμά πλέον όσο λίγοι στην Ελλάδα, καθώς είναι φοιτήτρια του τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου του Καΐρου.
Τα πιο θερμά συγχαρητήρια έλαβε η Άντι Ελ Άραμπι από τον Έλληνα πρέσβη (και επίσης Αιγυπτιώτη) Νίκο Γαριλίδη και τον γενικό πρόξενο της Ελλάδας στο Κάιρο κ. Γιώργο Δασκαλόπουλο.
Στην Άντι Ελ Άραμπι και όλους τους σπουδαστές και καθηγητές της ελληνικής γλώσσας, αφιέρωσε τη χθεσινή εορταστική εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας, ο διευθυντής του Κέντρου Χρίστος Παπαδόπουλος, κάνοντας τον απολογισμό του έργου το 2019, ενώ ευχαρίστησε τους δύο πυλώνες τού φορέα, την ελληνική πρεσβεία στην Αίγυπτο και την Ελληνική Κοινότητα Καΐρου.
Από την πλευρά του, ο Έλληνας πρέσβης επαίνεσε όλους τους συντελεστές του Κέντρου για το σπουδαίο έργο, στο πρόσωπο του διευθυντή του, που συμπληρώνει φέτος δέκα χρόνια επικεφαλής του πολιτιστικού αυτού ελληνικού πυλώνα πολιτισμού και φιλίας Ελλάδας και Αιγύπτου.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




ΜΝΗΜΗ ΜΙΧΑΗΛ ΤΟΛΣΤΙΧ ή "ΓΚΙΒΙ"
Δολοφονήθηκε σαν σήμερα το 2017, ο επικεφαλής του εθελοντικού τάγματος "Σομάλια" και συνταγματάρχης του στρατού της ΛΔ Ντονιέτσκ, Μιχαήλ Τόλστιχ -γνωστός με το προσωνύμιο "Γκίβι". Ο "Γκίβι" δολοφονήθηκε από έκρηξη την ώρα που βρισκόταν στο γραφείο του στο Ντονιέτσκ.Ο "Γκίβι" είχε τραυματιστεί ελαφριά στο πόδι στις 4/2 αλλά είχε ήδη επιστρέψει στα καθήκοντά του. Απόπειρα εναντίον της ζωής του είχε σημειωθεί και τον Μάρτιο του 2016 (ένα μήνα αφότου η ΕΕ τον είχε συμπεριλάβει στη λίστα με τις κυρώσεις της) όταν άγνωστοι άνοιξαν πυρ στο αυτοκίνητό του κοντά στην πόλη Μακέεβκα της ΛΔ Ντονιέτσκ.
Έχοντας υπηρετήσει στον ουκρανικό στρατό ως οδηγός τανκ τη διετία 1998-2000, αργότερα εργάστηκε ως εργοστασιακός εργάτης και φύλακας σε σούπερ-μάρκετ πριν καταταγεί εθελοντικά στις πολιτοφυλακές που υπερασπίζονταν το Ντονμπάς. Πήρε μέρος σε όλες τις μεγάλες μάχες: Σλαβιάνσκ, Ιλοβάισκ, Αεροδρόμιο Ντονιέτσκ και συνέβαλλε τα μέγιστα -μαζί με τον επίσης δολοφονηθέντα Αρσέν Παβλόφ "Μοτορόλα"- σε μερικές απ' τις πιο ντροπιαστικές ήττες του ουκρανικού στρατού και των φασιστικών ταγμάτων του. Το πολυεθνικό τάγμα "Σομάλια" του οποίου ηγούνταν ο "Γκίβι" είχε αποκτήσει τη φήμη της πιο σκληροτράχηλης μονάδας του στρατού της ΛΔ Ντονιέτσκ.
Ο "Γκίβι" είχε γεννηθεί στην κωμόπολη Ιλοβάισκ του Ντονιέτσκ, ήταν γεωργιανής καταγωγής και ο παππούς του είχε πολεμήσει στον Β'ΠΠ -γεγονός για το οποίο δήλωνε υπερήφανος-. Ο ίδιος σημείωνε συχνά ότι δεν ασχολείται με την πολιτική αλλά αγωνίζεται για την ελευθερία του λαού του Ντονμπάς κι ενάντια στη φασιστική χούντα που κυβερνά την Ουκρανία. Έγινε παγκοσμίως γνωστός από ένα βίντεο που τον δείχνει να συνεχίζει ατάραχος τη συνέντευξή του ενώ δίπλα του προσγειώνεται βλήμα από βολή του ουκρανικού στρατού: https://youtu.be/K9k05CbXmqE
Πρόκειται για έναν λαϊκό μαχητή που αναδείχτηκε μέσα από τον ηρωικό αγώνα του λαού του Ντονμπάς για την ελευθερία. Παρά τη δολοφονία του θα μείνει αξέχαστος στις καρδιές μας.
ΖΗΤΩ Ο ΗΡΩΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΝΤΟΝΜΠΑΣ!
ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ!




-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Στη Γαλλία, ένας μουσουλμάνος φλέρταρε διαδικτυακά με την 16χρονη Μila. Αυτή του είπε ότι δεν ενδιαφέρεται γιατί προτιμά τις γυναίκες. Ο μουσουλμάνος έξαλλος την αποκάλεσε "βρωμολεσβία" και "παλιογαλλίδα" και αυτή του απάντησε ότι η θρησκεία του είναι "σκατά" και ότι το Κοράνι είναι "γεμάτο μίσος". Ύστερα από αυτό, η Mila δέχθηκε τόσες απειλές κατά της ζωής της που αναγκάστηκε να σταματήσει το σχολείο, η Αστυνομία την συμβούλευσε να ...κρυφτεί (κάπως σαν το δικό μας "κάντε ότι κοιμάστε"), ενώ παραλίγο να διωχθεί και για υποκίνηση ρατσιστικού μίσους ! Όπως οι Αγγλίδες αριστερές φεμινίστριες- οι οποίες είναι πάντα έτοιμες να χαλάσουν τον κόσμο αν ένας άντρας σφυρίξει σε μια γυναίκα στο δρόμο , αλλά δεν είπαν κουβέντα όταν αποκαλύφθηκε ότι συμμορίες Πακιστανών μουσουλμάνων βίαζαν για χρόνια εκατοντάδες ανήλικες λευκές Αγγλίδες- έτσι και η αριστερόστροφη ελιτ της Γαλλίας, η τόσο ευαίσθητη με τις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, αυτή την φορά δεν ψέλλισε ούτε ένα "Je suis Mila".
Και διαπιστώνω ότι τα βήματά τους ακολουθούν και οι δικοί μας προοδευτικούληδες καθώς και οι, συνήθως λαλίστατες, εγχώριες ΛΟΑΤΚΙ οργανώσεις και έντυπα. Η "Lifo", το "Antivirus" , οι ακτιβιστές της κακιάς ώρας, που συνήθως είναι έτοιμοι να δώσουν μάχη για το δημοκρατικό δικαίωμα των τρανς στο ...brazilian, τώρα έκριναν ότι το θέμα είναι τόσο ασήμαντο που δεν αξίζει να του αφιερώσουν ούτε μια αράδα. Καμιά έκπληξη βέβαια. Δεκάρα δεν δίνουν όλοι αυτοί για τους γκέι, για τις γυναίκες, για τις μειονότητες. Πρόκειται για αριστερίστικα γκρουπούσκουλα που οι επιλεκτικές τους ευαισθησίες εξαρτώνται αυστηρά από την εξυπηρέτηση της ιδεολογικής τους ατζέντας. Η ιστορία της Mila χαλάει την σούπα των πολυπολιτισμικών ιδεοληψιών της Αριστεράς, οι θύτες δεν ήταν λευκοί άνδρες, ούτε χριστιανοί, επομένως δεν υπάρχει κανένας λόγος να υπερασπιστούν την 16χρονη κοπέλα. Τα δακρύβρεχτα "Je suis..." θα τα αφήσουν για κάποια άλλη φορά που θα τους βολεύει περισσότερο...




-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Υποψηφια για ενταξη στα Παγκοσμια Μνημεια Πολιτιστικης Κληρονομιας.
«Ασπιδα» UNESCO για τα Ζαγοροχωρια



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Βουνο τα χρεη για 4.000.000 Ελληνες.
Δραματικη η κατασταση στην πραγματικη οικονομια. 105 δις. ευρω οι οφειλες στο Δημοσιο. Παρα τις 120 δοσεις και τις υπολοιπες ρτθμισεις που εγιναν.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Επίθεση στο σπίτι του Άρη Πορτοσάλτε με πετονιές και αγκίστρι.
Έψαχναν για δόλωμα σκουλήκι...



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



3 χρονια αναμονη για χειρουργειο!
Αποκαλυπτηκα εγγραφα με τις λιστες ντροπης.
Στα Νοσοκομεια «Αττικον» και Παπαγεωργιου ασθενεις περιμενουν από το 2017 για να εγχειριστουν.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ
Διαδηλώσεις κατά του σχεδίου των ΗΠΑ
ΡΑΜΑΛΑ - ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ.--
Φουντώνουν οι αντιδράσεις του Παλαιστινιακού λαού ενάντια στο σχέδιο των ΗΠΑ για το Παλαιστινιακό, τη λεγόμενη «συμφωνία του αιώνα», που θωρακίζει και διαιωνίζει την ισραηλινή κατοχή στη Γάζα και τη Δυτική Οχθη. Σε διαδηλώσεις στη Δυτική Οχθη, μέχρι την Παρασκευή είχαν σκοτωθεί από πυρά του ισραηλινού στρατού τρεις νέοι Παλαιστίνιοι ηλικίας 17 - 19 χρόνων σε Χεβρώνα και Τζενίν και πάνω 15 τραυματίστηκαν ειδικά σε συγκρούσεις στην πόλη Καλκίλια. Οι κηδείες των θυμάτων μετατράπηκαν σε συλλαλητήρια καταδίκης της κατοχής. Επίσης διαμαρτυρίες σημειώθηκαν το πρωί της Παρασκευής στην Ιερουσαλήμ και στο τέμενος Αλ Ακσα, κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης προσευχής των μουσουλμάνων, όπου ήταν προκλητική η παρουσία των ισραηλινών δυνάμεων καταστολής. Μέσα στη βδομάδα, επίσης, οι ισραηλινές αρχές προχώρησαν στην κατεδάφιση σπιτιών στο χωριό Βεδουίνων Νακάμπ (κάτι που τοπικά ΜΜΕ σημειώνουν ότι γίνεται για ...174η φορά), ενώ κατεδαφίσεις έγιναν και σε σπίτια κρατούμενων Παλαιστινίων.
Την ίδια ώρα, η Παλαιστινιακή Αρχή συνεχίζει τις διπλωματικές κινήσεις, με τον μόνιμο αντιπρόσωπό της στον ΟΗΕ, Ριάντ Μανσούρ, να ενημερώνει άλλους πρεσβευτές για την αντίθεσή της στο νέο σχέδιο, υπογραμμίζοντας ότι υπερασπίζεται λύση δύο κρατών, που θα τερματίζει την κατοχή και θα εξασφαλίζει τη δημιουργία Παλαιστινιακού κράτους στα σύνορα του 1967 με βάση τα ψηφίσματα του ΟΗΕ και πρωτεύουσά του την Ανατολική Ιερουσαλήμ. Ο Παλαιστίνιος εκπρόσωπος υπογράμμισε ότι το σχέδιο των ΗΠΑ έρχεται σε αντίθεση με το Διεθνές Δίκαιο και αυτά τα ψηφίσματα, που πρέπει να σημειώσουμε ότι καταλήχθηκαν με άλλο συσχετισμό δυνάμεων και την ύπαρξη της ΕΣΣΔ και των άλλων σοσιαλιστικών χωρών. Πάντως, την ερχόμενη Τρίτη 11 Φλεβάρη ο Πρόεδρος της Παλαιστινιακής Αρχής, Μαχμούντ Αμπάς, θα παρουσιάσει στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ τις προτάσεις της κυβέρνησής του.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Έρχονται στην Ελλάδα! Να τους αποδεχτείτε... πρόσφυγες είναι οι καημένοι οι ισλαμοφασίστες, κυνηγημένοι από τον πόλεμο!
..και κουρασμένοι από σφαγές κι αποκεφαλισμούς που κάνανε!
If you know anyone who still thinks the White Helmets are “heroes” – show them this 7m video
https://www.youtube.com/watch?time_continue=286&v=yI2s9Ow2snE&feature=emb_logo