Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

Τριτη 20 Φεβρουαριου 2024


«Η αγάπη βγαίνει από την καρδιά και η καρδιά δεν έχει γεννητικά όργανα» Γιώργος Καπουτζίδης 

Ούτε η κωλοτρυπίδα είναι γεννητικό όργανο. Σωστά;

Σχολιο.- Πωωωωω, τον εβαρέθηκα όσο δεν πάει.

Σχολιο.- Φοβερό ευφυολογημα της διαταραγμενης σάπιας συστημικής μαριονέτας που έχει αναλάβει εργολαβικά την διασπορα ηλίθιων τσιτατων για κατανάλωση τηλεψηφοφορων αντίστοιχου νοητικού και ηθικού διαμετρηματος...

Σχολιο.- Μπορει να γινει ομως οταν γενιουνται λαθος λεξεις απο κωλοπαιδα με κωλοπαιδεια...



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εξεταστική για Τέμπη: Αποχώρησαν τα κόμματα της αντιπολίτευσης καταγγέλλοντας συγκάλυψη – μόνη και εκτεθειμένη η συμμορία!

20/2/2024

Αποχώρησαν απο την εξεταστική για τα Τέμπη τα κόμματα της αντίπολίτευσης ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, Ελληνική Λύση και Σπαρτιάτες, καταγγέλωντας συγκάλυψη, στο γεγονός ότι δεν κλήθηκαν κρίσιμοι μάρτυρες στην εξεταστική και πως δεν διαβιβάστηκε η δικογραφία του εφέτη ανακριτή στην Επιτροπή.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Διονύσης Καλαματιανός, κατήγγειλε διαδικασία συγκάλυψης και συσκότισης εκ μέρους της Νέας Δημοκρατίας. Ενώ η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Μιλένα Αποστολάκη, είπε. «Αποχωρούμε από την εξεταστική επιτροπή καταγγέλλοντας την απροκάλυπτη μεθόδευση της συγκάλυψης από την κυβερνητική πλειοψηφία».

Η Ελληνική Λύση μέσω του Παύλου Σαράκη είπε, «καταγγέλλουμε τις διαδικασίες, τη τακτική συγκάλυψης ενός εγκλήματος και αποχωρούμε».  Η Πέτη Πέρκα, σχολίασε με τη σειρά της ότι ο κύκλος της Εξεταστικής Επιτροπής κλείνει με κυνισμό και συγκάλυψη. Δεν μπορούμε να προχωρήσουμε άλλο στη συγκάλυψη. «Δεν μπορούμε να γίνουμε συνένοχοι, θα σας κρίνει ο ελληνικός λαός». Στη συνέχεια αποχώρησαν και οι Σπαρτιάτες βουλευτές καταγγέλωντας επίσης συγκάλυψη.

Σημειώνεται πως είχε προηγηθεί η αισχρή τοποθέτηση του εισηγητή της Ν.Δ Ιάσωνα Φωτήλα ο οποίος εξέφρασε την άποψη πως η εξεταστική έχει ολοκληρώσει το έργο της.

Το περιστατικό σχολίασε ο Βαγγέλης Βλάχος αδελφός του Βάιου Βλάχου, ενός από τους 57 νεκρούς της σιδηροδρομικής τραγωδίας:

«Αν μέχρι τώρα σας ενοχλούσε το γεγονός ότι δεν ήμασταν βουβοί, ετοιμαστείτε για την εκκωφαντική παρουσία μας από εδώ και τώρα» τονίζει ο Βαγγέλης Βλάχος

Όπως ακριβώς περιμέναμε, με απόφαση της ενισχυμένης πλειοψηφίας του 41% κλείνει σήμερα η Εξεταστική Επιτροπή για τα Τέμπη, χωρίς να έχουν εξεταστεί βασικοί μάρτυρες και το 90% των στοιχείων. Κλείνει σήμερα, 8 ημέρες πριν κλάψουμε τους ανθρώπους μας στο πρώτο ετήσιο μνημόσυνο των Τεμπών. Αυτό και μόνο είναι μια τεράστια προσβολή των 57 θυμάτων και των οικογενειών τους. Επί 3 μήνες μας έλεγαν ότι ο κατάλογος είναι ανοιχτός και η διαδικασία είναι δυναμική, προκειμένου να την κλείσουν σήμερα με το 41%. Και ο εισηγητής της πλειοψηφίας ούτε καν εμφανίστηκε σήμερα στην αίθουσα, ώστε να τεθεί αντιμέτωπος με τα ψέματα που έλεγε στους συναδέλφους του τόσους μήνες. Σήμερα αποδεικνύεται η συγκάλυψη που καταγγέλουμε από την αρχή της διαδικασίας. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, ΕΛ. ΛΥΣΗ, ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, και ΚΚΕ αποχώρησαν από τη σημερινή διαδικασία, και καλά έκαναν. Ανεχτήκαμε προσβολές, ψέματα, μεθοδεύσεις, και σηκωμένα δάχτυλα. Τη μεγαλύτερη ευθύνη φέρει η πλειοψηφία, το προεδρείο και συγκεκριμένα ο Μαρκόπουλος. Ευχαριστώ προσωπικά όλα τα μέλη της αντιπολίτευσης που προσπάθησαν, με δεμένα τα χέρια, να μας βοηθήσουν απέναντι στο θηρίο της ενισχυμένης πλειοψηφίας. Έχετε κερδίσει την ευγνωμοσύνη μας. Αν μέχρι τώρα σας ενοχλούσε το γεγονός ότι δεν ήμασταν βουβοί, ετοιμαστείτε για την εκκωφαντική παρουσία μας από εδώ και τώρα.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τελικά ο μεγάλος απόπατος-περίπατος – φαγοπότιος Μπακογιάννης...δεν θα πάει ακριβώς στο Harvard αλλά σε ένα κολέγιο του Harvard ..

Και δεν θα είναι ακριβώς καθηγητής αλλά θα λάβει μέρος σε πρόγραμμα παλιών σπουδαστών που θα μιλήσουν για τις εργασιακές εμπειρίες τους.

Τα ΜΜΕ της μάσας, πάλι έφαγαν την αλήθεια..

Σχολιο.- Πάντως το άλλο σενάριο είχε μεγάλη πλάκα..

Σχολιο.- Δεν νομίζω οτι κάνει τον βλάκα. Είναι

Σχολιο.- Ήρθε η ώρα να μάθουν και αυτοί για την θαμμένη πολιτεία του Πλάτωνος

Σχολιο.- αυτος θα μιλησει για τον μεγαλο περι-δρομο

Σχολιο.- Ποιος να τον πάρει τον άχρηστο!!! 

Σχολιο.- Το προωθουν τα ΜΜΕ για μελλοντικό πρωθυπουργό. Έτσι κι αλλιώς είμαστε συνηθισμένοι να μας κυβερνουν ηλιθιοι

Σχολιο.- Δεν τραβάει αυτό το παιδί με τίποτα



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ 

ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ - ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ 

ΒΓΗΚΕ Η ΠΑΓΩΝΗ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΜΑ ΕΞΕΤΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΒΙΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΑΙΜΟΜΕΙΞΙΑΣ 

ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΝΟΥ ΔΟΥΛΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΤΟ Κ@Λ@ΧΑΝΕΙΟ ΤΟΥ ΚΟΥΛΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ 

ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥ.Σ. 

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΥΦΥΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΟΥΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΤΥΧΟΝ ΔΗΘΕΝ "ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ" ΤΟΥΣ ....

Σχολιο.- Το ίδιο καταλαβαίνω κι εγώ .Γίνονται κάθε ημέρα και χειρότεροι .Αδρανοποιούν κάθε υποψία αντίστασης .Ξεμοναχιαζουν ανθρώπους και τους επιτίθενται με μένος, κι ο όχλος ακολουθεί μέσα στην απεριόριστη ηλιθιότητα του .Τα ίδια και τα ίδια διαχρονικά στην ανθρωπότητα .

Σχολιο.- Μιλάμε για αρρώστια πλέον με τους Κουληδες

Σχολιο.- Γελάει κι ο Λιγνάδης ...

Σχολιο.- ΑΣ  ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΙ ΝΟΥ ΔΟΥΛΟΙ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ - ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΥΣΤΕΡΟΒΟΥΛΙΑ - ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΣΤ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΒΡΥΑ ΚΑΙ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ

ΚΑΙ ΑΣ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΡΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΝ ΣΧΟΛΕΙΟ ......



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΣΥΛΛΑΒΑΤΕ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΤΗΜΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΣΤΕΛΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΧΟΛΕΙΟ !.ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΖΕΦΥΡΙ ΚΟΥΛΗ !!!

Σχολιο.- ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΒΓΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ Η ΗΛΙΘΙΑ Η ΠΑΓΩΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΑΝ ΒΙΑΣΤΗΚΑΝ .... ???

ΓΙΑΤΙ ΧΤΥΠΑΝ ΤΟΝ ΠΑΛΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ

ΕΝΩ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΕΚΝΟΘΕΣΙΑΣ ΚΑΙ "ΠΑΡΕΝΘΕΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ" ΣΤΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ .... ???

Σχολιο.- Λύσσα κακιά μην τους ξεφύγει κανένας .Αθλιότητες ,ψέματα ,συκοφαντίες κι ο όχλος περιμένει την κίνηση του αυτοκράτορα των Μ.Μ.Ε για να χαρεί που μένει αυτός ζωντανός .....και μέσα στο μαντρί



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όλοι οι άνθρωποι της πρωτογενούς παραγωγής,  σήμερα στη συγκέντρωση στο Σύνταγμα στην Αθήνα,  για το δικαίωμα της ύπαρξης μας, κόντρα στον αφανισμό μας που επιβουλεύεται το σύστημα και την αντικατάσταση μας, από πολυεθνικές εταιρίες.

Χωρίς μεγάλες προσδοκίες και αυταπάτες, ότι θα "ιδρώσει το αυτί" κανενός με τις γραφικές μηχανοκίνητες πορείες και τα κορναρίσματα, αλλά, με το κεφάλι ψηλά και σφιγμένη την γροθιά, δίνουμε το παρών!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΟΥΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ

ΚΑΙ ΕΝΟΧΛΟΥΝ "ΥΠΑΚΟΥΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ"... 

1)Τα παιδιά θα συνεχίσουν να γεννιουνται από γυναίκες μετά από γονιμοποίηση από άνδρες.

2)Η οικονομικότερη και αποδοτικότερη πηγή ενέργειας θα συνεχίσουν να είναι οι υδρογονάνθρακες .

3)Το κλίμα θα αλλάζει και θα διακυμαίνεται για πάντα όπως συμβαίνει από καταβολής της γης.

4)Η τεχνητή νοημοσύνη δεν θα φτάσει ποτέ το επίπεδο της ανθρώπινης νοημοσύνης. 

5)Μέχρι το τέλος των αιώνων οι άνθρωποι θα κρυολογούν 

6)Για πάντα οι επιτήδιοι θα προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τους χρήσιμους ηλίθιους. 

Αυτά για όσους ανησυχούν για το μέλλον.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΗΝ 

(ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΗ) 

ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Η ΑΝΕΨΙΑ ΤΟΥ ΜΙΚΗ, 

ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ, ΠΙΑ

ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ

ΜΕΣΑ ΣΤΗ "ΝΕΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ",,,

(Τζαμπα οι αγωνες -και τα Ξερονήσια- των "προγενέστερων"

για μιαν Ελλαδα της Αξιοπρεπειας...

Αυτοι ήταν αριστεροι, βλεπετε...)

Anna Aspasia Theodorakis

Αυτά τα παιδάκια των Ρομά που ζητιανέβουν μαζι με τις μαμάδες τους πάνε σχολείο? Κάθε μέρα ,όλη μέρα είναι εκεί ..φωνάζω το κράτος ,το χαμόγελο ,τον δήμο,τα δείχνω στην αστυνομία που πίνουν καφέ δίπλα τους αλλά ..κανένα ενδιαφέρον ..αντιθέτως μου είπαν απαγορεύεται να περνω φωτόγραφιες..ή μια κάθε μέρα έχει διαφορετικό παιδί ..Τατιάνα,Λιάγκα και όλοι εσείς που το παίζετε ντετεκτιβς ..ορίστε κάντε ένα ρεπορτάζ για τα παιδάκια που δεν πάνε σχολειο !και δεν είναι αναγκη να τρέχεται στα βουνά και στα ..λαγουμια....



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κάπου πήρε το μάτι μου για να μία συγκέντρωση που οργάνωσε το ΠΑΜΕ για τους υπαλλήλους της Teleperfomance.

Αυτοί οι υπάλληλοι είναι αυτοί που μας κατεβάζουν τις αναρτήσεις και μας ρίχνουν τα προφίλ γιατί ανεβάζουμε αναρτήσεις για την Παλαιστίνη.

Καμία αλληλεγγύη μαζί τους για να μην γράψω πολύ χειρότερα και μου κατεβάζουν πάλι τα προφίλ!!

Σχολιο.- Η απεργία αφορούσε εργαζόμενους των τηλεφωνικών κέντρων σε πέντε μεγάλες εταιρείες του κλάδου: «Teleperformance», «Webhelp», TTEC, «Foundever» και «Cosmote e-Value». Εργαζόμενοι σε τηλεφωνικά κέντρα.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Περασε τις 500.000 υπογραφές...

Διακινουμε παντου

Δεν θα περασει η συγκαλυψη που μαγειρευουν

https://www.change.org/p/%CF%84%CF%81%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%B4%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B5%CE%BC%CF%80%CE%B7-2023?utm_content=cl_sharecopy_35792585_en-US%3A3&recruited_by_id=cf4f9810-cc3f-11ee-9a2b-d597e40f873f&utm_source=share_petition&utm_medium=copylink&utm_campaign=psf_combo_share_initial&utm_term=psf_combo_share_initial&share_bandit_exp=initial-35792585-en-US

ΤΡΑΓΩΔΙΑ -ΤΕΜΠΗ 2023

511.144 Υπογραφές



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο ανεξάρτητος δημοσιογράφος Tucker Carlson σε ένα μοναδικό βίντεο, μιλά για την λογοκρισία που επιβάλουν οι ΗΠΑ στο διαδίκτυο και τα ΜΜΕ.

19/2/2024

Ο ανεξάρτητος δημοσιογράφος Tucker Carlson σε ένα μοναδικό βίντεο εξηγεί πως οι ΗΠΑ λογοκρίνουν το διαδίκτυο με πρόφαση την “ρητορική μίσους” και την “παραπληροφόρηση” και οδηγούν το κοινό σε μια επίσημη αφήγηση μέσω ελέγχου των ΜΜΕ.

“Οι ΗΠΑ γίνονται όλο και πιο ολοκληρωτικές περιορίζοντας την πρόσβαση του κοινού στις πραγματικές πληροφορίες και εργάζονται για τον έλεγχο των μαζών και των μέσων ενημέρωσης προωθώντας ψέματα.”

https://www.youtube.com/watch?v=zNmVIRpbpZ0&t=34s



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η κυβέρνηση Μητσοτάκη πληρώνει υπέρογκα ποσά σε ιδιωτικές δικηγορικές εταιρείες για να αποφύγει να πληρώσει τις οφειλόμενες αποζημιώσεις στα θύματα της τραγωδίας στο Μάτι.

19/2/2024

Σίγουρα όλοι μας έχουμε βιώσει απειλές απο ιδιωτικές δικηγορικές εταιρίες για λογαριασμούς που αργήσαμε ή αδυνατούμε να πληρώσουμε, είτε πρόκειται για λογαριασμούς ρεύματος, ιντερνετ και τηλεφώνου. Αλλά πως θα έφτανε η κυβέρνηση να το κάνει και σε θύματα όπως στην πυρκαγιά στο Μάτι που υπεύθυνη είναι αποκλειστικά η ελληνική Πολιτεία, προκαλεί σοκ.

Συμφωνα με ρεπορτάζ. Η κυβέρνηση του Μητσοτάκη πληρώνει υπέρογκα ποσά σε ιδιωτικές δικηγορικές εταιρείες για να αποφύγει να πληρώσει τις οφειλόμενες αποζημιώσεις στα θύματα της μεγάλης τραγωδίας στο Μάτι.

Ιδιαίτερη αλγεινή εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι επιχειρείται να θεωήσουν τα θύματα ως… συνυπεύθυνα για ότι έπαθαν! Αυτό σημαίνει πως παρόμοιες προσεγγίσεις θα δούμε και για τα θύματα του εγκλήματος των Τεμπών; ή για τις πλημμύρες στην Θεσσαλία;

Το Ελληνικό Δημόσιο, είναι κατηγορούμενο, καθώς φορείς και εκπρόσωποί του -όπως οι αξιωματικοί και τότε επικεφαλής της Πυροσβεστικής και πολλοί άλλοι- δικάζονται στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας για τους θανάτους και τους τραυματισμούς δεκάδων κατοίκων, αντιδικεί με τους συγγενείς των θυμάτων, οι οποίοι, εκτός από την ποινική τιμωρία των υπευθύνων, διεκδικούν δίκαια τις αποζημιώσεις για τις ζωές που χάθηκαν.

Το Ελληνικό Δημόσιο όχι μόνο αντιδικεί, αφού είναι εναγόμενο, αλλά έχει επιλέξει να εκπροσωπείται στις δίκες, που διεξάγονται στο Διοικητικό Πρωτοδικείο, όχι από τους δικηγόρους της νομικής υπηρεσίας του κράτους, οι οποίοι είναι έμμισθοι δικηγόροι και αμείβονται από το Δημόσιο για να το εκπροσωπούν, αλλά από δικηγορικές εταιρίες ιδιωτών, οι οποίες αμείβονται εξτρά!

Βεβαίως, η πρακτική που εφαρμόζει το Δημόσιο δεν είναι παράνομη, καθώς υπάρχει σχετικός νόμος προβλέπει ότι σε ειδικές περιπτώσεις μπορεί να εκπροσωπηθεί νομικά από ιδιώτες.

Όμως εδώ μιλάμε για την μεγαλύτερη τραγωδία στην χώρα και για τους θανάτους 104 ανθρώπων.

«Ό,τι είναι νόμιμο δεν είναι ηθικό» αλλά στην κυβέρνηση αυτά τα θεωρούν «ψιλά γράμματα».

Μάλιστα όπως αναφέρεται σε μία από τις αποφάσεις του Διοικητικού Πρωτοδικείου, που δικαιώνει τα θύματα, το Δημόσιο επικαλείται «συντρέχον πταίσμα κατά 95%» για τον θάνατο ενός εκ των κατοίκων στη φονική πυρκαγιά!

Ευτυχώς, η ένσταση του Ελληνικού Δημοσίου περί… συνυπαιτιότητας του θύματος απορρίφθηκε.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Σάκης Ρουβάς διαφημίζει αυτοκίνητο στο Ηρώδειο το 2020, αλλά δεν αγανακτούν οι Έλληνες. 

Εκπομπή του Star κάνει γυρίσματα στην Ελαφόνησο με τζιπάρες που είναι χαρακτηρισμένη περιοχή natura , πάλι το 2020, αλλά δεν αγανακτούν οι Έλληνες.

Η Μενδωνη τσιμεντώνει την Ακρόπολη ,πάλι δεν αγανακτούν οι Έλληνες...

και κάνει επίδειξη μόδας ο οίκος μόδας Dior γιατί έτσι προβάλεται η Ακρόπολη μιας και δεν την ήξεραν και θα την μάθαιναν από την επίδειξη μόδας. (!!!!!)

Σήμερα αγανακτούν οι Έλληνες και η κ Μενδωνη γιατί έγινε επίδειξη μόδας στο Βρετανικό Μουσείο μπροστά από τα Ελγίνεια.

Ξεναγηθηκε όμως στον όροφο του Μουσείου Χανίων, που φιλοξενεί την συλλογή αρχαίων της οικογένειας Μητσοτάκη και ως αρχαιολόγος δεν αγανάκτησε. 

ΠΟΣΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ;;;;

Σχολιο.- Ό,τι θέλουν κάνουν σε μιά Ελλάδα κατεστραμένη...

Μπάτε σκύλοι αλέστε....

Σχολιο.- Οι Έλληνες κ η Ελλάδα έπαψαν να υπάρχουν από το 2010.......

Σχολιο.- Η ξεφτίλα σε ολο της, το μεγαλείο...!!!!

Σχολιο.- 71τακατο, τρικέφαλο τέρας ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ…

Σχολιο.- Όταν ο άλλος δεν έχει να φάει, το τελευταίο που τον νοιάζει είναι η τέχνη και ο πολιτισμός
Σχολιο.- θα συμφωνήσω μαζί σας, ο πολιτισμός είναι ζωή, αλλά
όταν ο άλλος δεν έχει να φάει, κοιτάει την επιβίωση.
Σχολιο.- επειδή κάποιοι βολεμένοι κάνουν ταξίδια και έχουν ακριβά αυτοκίνητα, δε σημαίνει ότι είναι η πλειοψηφία.
Σχολιο.- εσύ έχεις δική σου συλλογή πού την άφησες στο μουσείο?
Και που οπότε θέλεις την εκθέτεις αλλού βγάζοντας χρήμα?
Ξέρεις πως αποκτήθηκε η συλλογή αυτή?
Υπάρχει άραγε νόμος που να επιτρέπει ιδιωτική συλλογή αρχαίων? Να ξέρω αν είναι να κάνω μια και εγώ. αλλά από ότι ξέρω αν το κάνω θα τιμωρηθω ως αρχαιοκαπηλος.
Σχολιο.- από όλο το κείμενο στάθηκες στη συλλογή;



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Θα μας κρατάνε κάθε μήνα από το μισθό για περίθαλψη, και όταν τελικά τη χρειαστούμε, θα πληρώνουμε δυο χιλιάρικα.
Μεγάλη επιτυχία, να τους ξαναπροτιμήσετε!!!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



 ΣΤΙΣ 9 ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΤΗ.......
ποιες 9 βρε 
τον ειχε απο πριν...
ΚΑΙ ΚΛΑΜΑ Η ΧΗΡΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ..
ΒΑΛΑΝΤΩΣΕ ΤΟ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ..
ΠΩΠΩΠΩΠΩΠΩΠΩ...
νατο-ικη σκατιλα και πασων των ΟΥΚΡΑΝΩΝ..
ΜΑΖΕΨΕ ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ Ο ΝΑΒΑΛΝΙ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ...ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΦΑΕΙ....ΒΡΕ ΤΗΝ ΧΗΡΑ ΝΑΒΑΛΝΙ…  παει ο κερατας ο ρωσος ναζιστης..
Σχολιο.- Δεν είχε έναν. Έχει πάρει τα φύλλα και τα δέντρα!
Σχολιο.- Ψάχνει μονίμως κάποιον Να(τηςτον)βάλν(ε)ι...
Σχολιο.- Βίζιτα πολυτελείας
Σχολιο.- Μήπως ξέρεις πόσο χρεώνει ή εύθυμη χήρα την βίζιτα? Πάντως για τις ανάγκες των αρσενικών ψηφοφόρων έχει όλο το πακέτο!!
Σχολιο.- Η CIA και η φασίζουσα προπαγάνδα των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ ετοιμάζουν πάλι ηγέτιδες σαν εκείνη με τις κοτσίδες στο Κίεβο;!?Αυτή της "πορτοκάλι επανάστασης";!?...
Ελπίζω Ρώσοι-Κινέζοι και λοιποί συγγενείς, 7,5 δισεκατομμύρια, εκτός της φασίζουσας-παραπαίουσας Δύσης, να μην υποτιμήσουν ξανά τον επικίνδυνο φασισμό των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ!....
Σχολιο.- Κληρονομικω δικαιω ο μισθός από τις μυστικές υπηρεσίες
Σχολιο.- Τιμουλα?




--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΦΤΗΝΩ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ (σκατά στον ταφο του)
μαξιμ κουσμινοφ
ρωσος προδοτης που αυτομολησε στην ουκρανια.
Σε Συνεργασια με τις μυστικες υπηρεσιες της ουκρανιας (GUR)
δωροδωκηθηκε με 500.000 ευρω και πιλοταρισε ρωσικο ελικοπτερο Mi-8 προσγειωνοντας το στην ελεγχομενη απο τα ουκρανικα στρατευματα περιοχη του χαρκοβου..ειχε δολοφονησει προηγουμενως τους δυο συγκυβερνητες του διοτι διαφωνησαν με την αποφαση του για αυτομοληση...
βρεθηκε γαζωμενος απο σφαιρες σε υπογειο παρκινγκ της παραθαλασσιας πολης Βίλαζοϊόσα της ισπανιας εχοντας αλλο ονομα και διαβατηριο...19/02/24
ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Προς πραγματικούς αριστερούς (που είναι εκτός του τρικέφαλου τέρατος ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ)..μην προσδοκάτε ψήφους απ' τους αγρότες.Ακούστηκε άλλος εκπρόσωπος να λέει.."όπως εμείς οι αγρότες απομακρύνουμε τα ζιζάνια και παράσιτα απ' το χωράφι,έτσι και ο πρωθυπουργός να απομακρύνει τα ζιζάνια και παράσιτα απ' την ελληνική οικονομία"...ο "δικός" τους άνθρωπος δηλαδή.. το μεγαλύτερο παράσιτο και ζιζάνιο στην Ελλάδα..Μυαλό μηδέν..ελπίδα υπό το μηδέν.
Σχολιο.- Εμείς που ζούμε επαρχία το ξέραμε



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Έχουμε δεί πολλούς αγωνιστές φοιτητές του χθές να είναι πραιτοριανοί της εξουσίας σήμερα.
η πλειονότητα των σημερινών "στελεχών" οπουδήποτε είδους ,υπήρξαν φοιτητές...και τα τελευταία 9 χρόνια ρημάζουν εργασιακά δικαιώματα και Σύνταγμα Μην κρίνετε από ελάχιστους..
σχολιο.- Αλλά και πάρα πολλούς να είναι ακόμη στο μετερίζι παρά τα εμπόδια !!!
σχολιο.- Τι μήνυμα θέλεις να στείλεις?
Να τα παρατήσουν, γιατί κάποιοι, λίγοι η περισσότεροι, θα απογοητευτουν και θα τα παρατήσουν, ιδιωτευωντας η εντασσομενοι ακόμη και στο πολιτικό σύστημα. Αυτά φυσικά θα εξαρτηθούν, και από τον χαρακτήρα τους βέβαια, αλλά σε μεγάλο βαθμό, από την κατάσταση που θα βρίσκεται το κίνημα στις καμπές της ζωής τους, όπως στο τέλος των σπουδών τους, της στρατιωτικής θητεία κ.α.
Σχολιο.- Και λοιπον;;;
Να μην αγωνίζονται;;
Σχολιο.- Φυσικά να αγωνίζονται. Αλλού ή στόχευση..στο σύνθημα "εργάτες ,αγρότες,φοιτητές" που δεν ξεχωρίζει την αταξική φύση των φοιτητών (ως κοινωνικό στρώμα..γιατί σαφώς υπάρχουν φοιτητές ταξικά προσδιορισμένοι απ' την οικογένειά τους..αυτό όμως μπορεί ν' αλλάξει, σε σχέση με τις άλλες δυό εργασιακές .τάλεις, τους εργάτες και τους αγρότες. Υπήρξε στον αντιχουντικό αγώνα ως καίριο σύνθημα..υπήρχε και σαφώς διακεκριμένος εχθρός. Όπως και στην κατοχή.Όχι τώρα...
Σχολιο.- Ναι,, συνέβαινε και συμβαίνει...
Αυτό όμως δεν εμποδίζει το υγιές κομμάτι των φοιτητών να αγωνιούν και να αγωνίζονται...
Να τους προτρέπουμε πρέπει και ναμαστε δίπλα τους κι όχι να τους απογοητευουμε...
Αυτή η γενιά,θα ζήσει άσχημα χρόνια έτσι κι αλλιώς,,ας τους δυναμώσουμε!
Σχολιο.- Βέβαια..καθήκον μας είναι. Απλά επιβάλλεται να έχουμε στον νού μας πως αύριο ως απόφοιτοι θα τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους...και ίσως ταξικά προσδιοριστούν πιά ως εχθροί.Αναλόγως του χρήματος που θα ρέει στις τσέπες τους.
Σχολιο.- δεν προσανατολιζεσαι παντα με γνώμονα, το ποσα χρήματα ρεουν στις τσεπες σου, ουτε υπαρχει πουθενά γραμμενο αυτο..... Εδω μιλαμε για ιδεολογικο προσανατολισμο κ μην ξεχναμε τους τιτανομεγιστους που υπήρξαν κ εκαναν την διαφορα ησαν ολοι τους αστοι ... Υπήρξαν κ υπάρχουν κ θα υπαρξουν κ αυτοι που προδωσαν την ταξη τους κ οπου σε αυτους αξιζει το βραβείο... Ο ταξικος αγωνας των κομμουνιστων γίνεται για την εξαλειψη της φτωχειας κ οχι του πλουτου κ εναν χορτατο ιδεολόγο τον χρειαζομαστε περισσότερο απο τον πεινασμένο που ρίχνοντας του ενα κοκκαλο του υφαρπαζουν παρόν κ μελλον..
Σχολιο.- σε κάθε γενιά υπάρχει αυτό -κάποιοι παραιτούνται, κάποιοι αλλοτριώνονται, -λίγοι συνεχίζουν
..και δεν υπάρχει.. "η κατάσταση στο κίνημα.." που καθορίζει πορείες ζωής -φτάνει με τις μπούρδες των ηγετιστών και των νάρκισσων -το "κίνημα" δεν είναι κάτι που είναι αυθύπαρκτο και πρέπει να ποτίζεται για να μεγαλώσει, αλλά αντανακλά την κατάσταση του κοινωνικού υποκειμένου..
Σχολιο.- Η συνείδηση των ανθρώπων διαμορφώνεται, με υλικούς όρους, από τη θέση τους στην παραγωγή. Είναι φυσικό, λοιπόν, οι σημερινοί τακτοποιημένοι ενήλικες -και ιδίως εκείνοι με θέσεις κοντά στην Εξουσία- να μην έχουν την ίδια συνείδηση μ' εκείνη που είχαν ως φοιτητές. Το αντίθετο θα ήταν παράδοξο! Από την άλλη πλευρά, όσοι πρώην φοιτητές έμειναν εκτός συστήματος -συνειδητά ή επειδή δεν τα κατάφεραν- όχι μόνο διατήρησαν τη ριζοσπαστική συνείδηση που είχαν ως φοιτητές, αλλά σε αρκετές περιπτώσεις ριζοσπαστικοποιήθηκαν ακόμη περισσότερο. Η συνείδηση δεν είναι κάτι αφηρημένο και ιδεολογικό, είναι ένα καθαρά υλικό προϊόν, που διαμορφώνεται από την κοινωνική θέση του καθενός. Φυσικά, στη συνέχεια γυρίζει πίσω και αλληλεπιδρά με την υλική βάση, αλλά όλα ξεκινάνε από την υλική βάση και τη θέση μας στην παραγωγή.
Σχολιο.- Εχω βαρεθει τοσο τις βαθιες αναλυσεις οσο και τα στερεοτυπα/τσουβαλιασμα... ΔΥΣΤΥΧΩΣ μεγαλωνοντας αλλαζουν οι προτεραιοτητες ΠΟΛΛΩΝ που καποτε ηταν μπροσταρηδες σε δικαιους αγωνες. Ειτε γιατι απογοητευτηκαν απο ηγεσιες - κομματα ειτε γιατι οι οικονομικες / οικογενειακες συνθηκες τους αναγκασαν! Ας μην καταδικαζουμε ας μην γενικευουμε, καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη.
ΔΙΠΛΑ σε Παιδεια - Ελευθερια υπαρχει ΚΑΙ το ΨΩΜΙ παντοτε...



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δεν υπάρχει περίπτωση λύσης αγροτικού,εργατικού προβλήματος εντός Ε.Ε.Υπάρχει ένα κρίσιμο σημείο απίσχανσης του αγροτοεργατικού πληθυσμού,πέρα απ' το οποίο δεν υπάρχει γυρισμός. Σε μιά ήδη παράλογη χώρα..που πάνω του μισού πληθυσμού κατοικεί στην Αττική...με επαγγέλματα πλέον υπαλλήλου ή παρόχου υπηρεσιών εστίασης...λιγότεροι οι ελεύθεροι τεχνοεπαγγελματίες..όταν εξαλειφθεί ο αγροτικός,εργατικός πληθυσμός έρχεται η επίταξη αγρ.γαιών και οι απαλλοτρίωση προς όφελος των πολυεθνικών τροφίμων. Καλείται ο κάθε αγρότης και εργάτης υπάλληλος,μικροεπαγγελματίας να μήν ξαναδώσει ψήφο στην καταστροφή του. Σε κάθε μνημονιακό παραδόπιστο και ξεφτιλισμένο κόμμα του τρικέφαλου τρικομματικού τέρατος ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ .
ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ. Α Γ Ω Ν Α Σ ΑΛΛΙΩΣ ΤΕΛΟΣ.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τα γλυφτρόνια της Ακαδημίας Αθηνών "επισημαίνουν" την τήρηση του συντάγματος για την εγκληματική αλλαγή (του εγ-κλίματος) το οποίο σύνταγμα όταν ξεπούλησαν την χώρα με τα μνημόνια οι προδότες, έγραψαν στα γκιόλια τους. Μιλάνε για απόσυρση των ορυκτών καυσίμων κι όχι την "απόσυρση" του καπιταλισμού. Σκουλήκια...



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κεντρικό σύνθημα των αγροτών "αγώνας για να μείνουμε στην γή μας"... έτσι που ψηφίσατε θα γίνετε κολλίγοι των πολυεθνικών. Ξαναψηφίστε το τρικέφαλο τρικομματικό τέρας ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ...



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Ανδρουλάκης..ο πρόεδρος του πολιτικού απορρυπαντικού ΚΙΝΑΛ(η μαμά μας ή καλή με ΚΙΝΑΛ πλένει κι αυτή κι ο μπαμπάς μέσ' την κουζίνα με ΚΙΝΑΛ κάνει φασίνα)ΠΑΣΟΚ(Πανελλήνιος Σύνδεσμος Οπαδών Κυριάκου) κατηγορεί για την δικαιοσύνη τα μνημόνια...που ο ίδιος ψήφισε-υποστήριξε..υγιαίνετε...



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο πρωθυπουργός διαβεβαίωσε την πρόεδρο του ευρω-κυνοβουλίου για την εξέλιξη  του συστήματος απονομής δικαιοσύνης. Και φυσικά η πρόεδρος της αγέλης..έεε..ευρω-κυνοβουλίου χαμογέλασε δείχνοντας τα δόντια της στην αγέλη..
Δελτίο Τύπου
Των δικηγόρων της 19χρονης επιζώσας τράφικινγκ από την Ηλιούπολη, σχετικά με τη δίωξη της για αδήλωτη σεξεργασία, ενώ βρισκόταν σε καθεστώς αιχμαλωσίας!
Την Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2024, το κορίτσι που έγινε γνωστό στο πανελλήνιο ως η 19χρονη κοπέλα που αιχμαλώτισε και εξέδιδε ο αστυνομικός στην Ηλιούπολη το 2021, καλείται να δικαστεί ως κατηγορούμενη διότι, «διαπιστώθηκε να εκδίδεται με αμοιβή (τότε που ήταν αιχμάλωτη) χωρίς το απαιτούμενο πιστοποιητικό άσκησης επαγγέλματος» και «κατελήφθη να κατέχει ναρκωτικά για δική της αποκλειστικά χρήση»!
Η ποινική δίωξη ασκήθηκε κατόπιν μήνυσης του αστυνομικού, ο οποίος έχει ήδη καταδικαστεί για εμπορία ανθρώπων κατ’ επάγγελμα. Αυτός δηλ. που είχε αιχμαλωτίσει το κορίτσι και το εξέδιδε, την μήνυσε ότι εκδιδόταν χωρίς πιστοποιητικό. Κι ο Εισαγγελέας, άσκησε ποινική δίωξη στο κορίτσι! Ότι δηλαδή όταν ήταν αιχμάλωτη και την εξέδιδαν με τη βία (αυτό έχει αποδειχθεί με δικαστική απόφαση) δεν είχε εκδώσει πιστοποιητικό ιερόδουλης!
Ο ίδιος αστυνομικός που καταδικάστηκε για εμπορία ανθρώπων κατ’ επάγγελμα (το επαναλαμβάνουμε για να μην ξεχνιόμαστε) μήνυσε το κορίτσι που είχε αιχμαλωτίσει, για κατοχή μικροποσότητας χασίς, παρ’ ότι δεν επιβεβαιώθηκε αυτό από κανένα στοιχείο!. Παρά ταύτα ο Εισαγγελέας της άσκησε δίωξη και για κατοχή ναρκωτικών!
Τι να σχολιάσουμε; Μνημειο ντροπής για την Εισαγγελική Αρχή και την Ελληνική Δικαιοσύνη!
Το θύμα trafficking όχι μόνο παραμένει απροστάτευτο, αλλά σύρεται κατηγορούμενη με Εισαγγελική σφραγίδα! Η Δικαιοσύνη τιμωρεί το θυμα ακόμη και μετά την πρωτόδικη δικαίωση του!
Οι συνήγοροι
Δημητρα Κεραμυδα 
Αντωνία Λεγάκη



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κάτι λίγο..ουσιαστικό όμως. Ο Μητσοτάκης κατέστησε σαφές πως δεν υπάρχουν άλλα χρήματα για τους αγρότες..όπως τους ξέρουμε. Εάν όμως,σύμφωνα με τα μνημόνια και την κάτ' αυτούς εννοούμενη ανάπτυξη,έρθουν πολυεθνικές καλλιεργητικές εταιρείες που με καθετοποίηση(μέχρι έτοιμο προϊόν σε λιανική),τότε και αφορολόγητο εισόδημα θα έχουν και πετρέλαιο ,αναλώσιμα κ.λ.π...όπως οι εφοπ-ληστές και οι καναλάρχες με τις κάτω απ' το τραπέζι επιχορηγήσεις άνω των 250 μυρίων...γι' αυτό δεν περίσσεψαν πάνω από 80 μύρια για τους αγρότες..κι αυτά μοιρασμένα σε κύκλωμα τεχνηέντως."Πράσινη καλλιέργεια"... όπως η μούχλα.Μένει λοιπόν μπροστά στις μεγαλοστομίες αγροτικών εκπροσώπων.."δεν κάνουμε πίσω..η αγροτιά πεθαίνει" να δούμε και εμπράγματο αποτέλεσμα στις ερχόμενες ευρωεκλογές του Ιουνίου...αλλιώς το "νεκροταφείο" της αγροτιάς ανοιχτό και με σκαμμένο τάφο.Κανονίστε, πάλι να ξαναψηφίσετε το τρικέφαλο τρικομματικό τέρας ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ, και την ουρά του τη νέα κεντροαριστερά και την πλεύση ανελευθερίας…




---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024
Η Βραζιλία απέσυρε τον πρεσβευτή της από το Ισραήλ
Αφού το Ισραήλ κήρυξε τον πρόεδρο Λούλα ντα Σίλβα "persona non grata", η Μπραζίλια πήρε μια ακόμη πιο ισχυρή απόφαση: κάλεσε τον διπλωμάτη της Φεντερίκο Μάγιερ να επιστρέψει αμέσως στη χώρα.

Η δυναμική της απάντησης και της αντεπάντησης μεταξύ Ισραήλ και Βραζιλίας έφθασε σήμερα στο αποκορύφωμά της. Μετά τη σκηνοθετημένη αντιπαράθεση του Μπενιαμίν Νετανιάχου με τον πρεσβευτή της Βραζιλίας στο Τελ Αβίβ, Φεντερίκο Μάγιερ, και μετά την απόφαση του Ισραήλ να κηρύξει τον πρόεδρο Λούλα ντα Σίλβα "persona non grata", η Μπραζίλια πήρε μια ακόμη πιο ισχυρή απόφαση: κάλεσε τον διπλωμάτη της Μάγιερ για την άμεση επιστροφή του στη χώρα. 
Αυτό δεν σημαίνει τίποτε περισσότερο και τίποτε λιγότερο από ότι τίθεται η πρεσβεία  της πρεσβείας της Βραζιλίας στο Ισραήλ υπό τη διεύθυνση του Εμπορικού Επιτετραμένου(charge d'affaires). Πρόκειται για μια ασυνήθιστα σοβαρή κίνηση, πριν από την επίσημη διακοπή των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών. Και φανερώνει τον αναμφισβήτητο θυμό των βραζιλιάνικων αρχών για τα υποτιμητικά σχόλια του Νετανιάχου κατά των δηλώσεων του επικεφαλής του βραζιλιάνικου κράτους για τη σύγκρουση στη Γάζα.
Οι διπλωμάτες της Βραζιλίας δεν έχουν καμία αμφιβολία ότι το επεισόδιο αυτό ήταν μέρος ενός "σόου", καθώς η προειδοποίηση προς έναν πρεσβευτή μιας χώρας με την οποία διατηρούνται σχέσεις θα πρέπει πάντα να γίνεται σε κυβερνητικά γραφεία. Εν τω μεταξύ, το Τελ Αβίβ αποφάσισε να κάνει ένα ακόμη πιο σκληρό βήμα: κήρυξε τον Λούλα "persona non grata". Και έλαχε στην Πρώτη Κυρία Rosángela Lula da Silva να υποδείξει ότι ο Βραζιλιάνος πρόεδρος δεν πρόκειται να ανακαλέσει, πόσο μάλλον να ζητήσει συγγνώμη. Ο υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ Κατς αποφάσισε να δυναμώσει την ένταση. "Δεν θα ξεχάσουμε και δεν θα συγχωρήσουμε", είπε αναφερόμενος στον Βραζιλιάνο πρόεδρο. Ακόμη χειρότερα, έκρινε τα σχόλια του Λούλα ως "αντισημιτική επίθεση".
Ποιος ωφελείται από αυτή την αύξηση της έντασης; Στη Βραζιλία δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ευνοείται ο Νετανιάχου. Υποστηρίζεται ότι προσπαθεί να αμαυρώσει τη φιγούρα του Λούλα, ώστε, υποθετικά, να χάσει τη διεθνή προβολή του.  Ο Σέλσο Αμορίμ, πρώην υπουργός Εξωτερικών και νυν σύμβουλος διεθνών υποθέσεων στο Παλάτι Πλανάλτο, δεν δίστασε να θεωρήσει "παράλογη" την απόφαση της ισραηλινής κυβέρνησης να κηρύξει τον Λούλα persona non grata.
Στο Παλάτι Πλανάλτο, ο Ισραηλινός πρωθυπουργός αποφάσισε να χρησιμοποιήσει πολιτικά τις δηλώσεις του Βραζιλιάνου ηγέτη για να αυξήσει τη δημοφιλία του  στις επερχόμενες εκλογές, εν μέσω πτώσης της δημοτικότητάς του λόγω των βίαιων βομβαρδισμών στη Γάζα.
Η βουλευτής Γκλέισι Χόφμαν, πρόεδρος του Κόμματος των Εργαζομένων, υποστήριξε ανοιχτά τον αρχηγό της: "Η απάντηση του Νετανιάχου στον πρόεδρο Λούλα επιβεβαιώνει την τρισκατάρατη συμπεριφορά του ακροδεξιού επικεφαλής της κυβέρνησης, ο οποίος οδηγεί τη χώρα του στην καταστροφή και στην αποκήρυξη από τη διεθνή κοινότητα". Στην πρωινή της ανάρτηση, η νομοθέτης πρόσθεσε: "Αγνοεί ότι η Βραζιλία δεν κυβερνάται πλέον από έναν φασίστα όπως αυτός. Ο Νετανιάχου θα έπρεπε να ανησυχεί για την απόρριψη που προκαλεί στον κόσμο και στη χώρα του, αντί να προσπαθεί να επιπλήξει όσους καταγγέλλουν την πολιτική εξόντωσης που εφαρμόζει εναντίον του παλαιστινιακού λαού".
Πράγματι, οι ενέργειες του ισραηλινού στρατού απέχουν πολύ από το να συμμορφωθούν με τη συνθήκη του ΟΗΕ για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Ένα άρθρο των New York Times ανέδειξε τις μαρτυρίες αμάχων που συνελήφθησαν από τον στρατό που εισέβαλε στη Γάζα. Ανέφερε ότι 4.000 άνθρωποι αγνοούνται και όσοι φυλακίστηκαν υποβάλλονται σε εξευτελιστικές συνθήκες, οι οποίες θα μπορούσαν να εμπίπτουν "στην κατηγορία των βασανιστηρίων".  Μεταξύ των κρατουμένων είναι γυναίκες και παιδιά.
Το βέβαιο είναι ότι η "ακραία βία" του Ισραήλ κατά της Γάζας έχει ήδη προκαλέσει την αντίδραση πολλών προέδρων της Λατινικής Αμερικής. Ο πρόεδρος της Χιλής Γκαμπριέλ Μπόριτς ήταν ο πρώτος που απέσυρε τον πρεσβευτή του από το Τελ Αβίβ. Ο δεύτερος ήταν ο Γκουστάβο Πέτρο της Κολομβίας και στη συνέχεια ήταν η σειρά της Βολιβίας, η οποία διέκοψε τις διπλωματικές σχέσεις άμεσα λόγω της στρατιωτικής επίθεσης στα παλαιστινιακά εδάφη. Τόσο ο Πέτρο όσο και ο Μπόριτς έκριναν ότι το Ισραήλ διαπράττει "απαράδεκτες παραβιάσεις" προωθώντας μια "σφαγή" των κατοίκων της Γάζας.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Είναι το τρίτο αμερικανικό βέτο σήμερα σε ψήφισμα του ΟΗΕ που ζητά κατάπαυση του πυρός στη Γάζα!
Οι Ηνωμένες Πολιτείες μόλις απαγόρευσαν ξανά το ψήφισμα του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ που ζητούσε άμεση κατάπαυση του πυρός στη Γάζα και τερματισμό του αναγκαστικού εκτοπισμού του παλαιστινιακού πληθυσμού.
Είναι συνένοχοι σε αυτή τη γενοκτονία του Ισραήλ κατά της Παλαιστίνης.
#FreePalestine



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αυτή την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου, η Κούβα  θα παρουσιαστεί ενώπιον του Διεθνούς Δικαστηρίου ενόψει δημοσίων ακροάσεων για τις νομικές συνέπειες που προκύπτουν από τις πολιτικές και πρακτικές του Ισραήλ στα κατεχόμενα παλαιστινιακά εδάφη, συμπεριλαμβανομένης της Ανατολικής Ιερουσαλήμ.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΤΟ G7 ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ!! ️Η ΑΙΓΥΠΤΟΣ ΠΑΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΔΟΛΛΑΡΙΟ. BRICS ΑΚΟΥΣΤΕ ΝΕΟ ΝΟΜΙΣΜΑ



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τέμπη: 547.000 υπογραφές στο ψήφισμα της Μαρίας Καρυστιανού
Κυκλοφορεί πλέον και η αντίστοιχη πρωτοβουλία σε αφίσα με το αντίστοιχο QR CODE, όπου μπορεί ο καθένας να οδηγείται κατευθείαν στο ψήφισμα. 
Το ψήφισμα, με το οποίο η Μαρία Καρυστιανού ζητά την υποστήριξη των πολιτών για την αναθεώρηση του Συντάγματος και την ενεργοποίηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών, ξεπέρασε πλέον τις 500.000 υπογραφές.
Αυτή τη στιγμή το ψήφισμα έχει συγκεντρώσει 547.000 υπογραφές, ενώ κυκλοφορεί και η αντίστοιχη πρωτοβουλία σε αφίσα με το αντίστοιχο QR CODE, όπου μπορεί ο καθένας να οδηγείται κατευθείαν στο ψήφισμα. 
https://www.change.org/p/%CF%84%CF%81%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%B4%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B5%CE%BC%CF%80%CE%B7-2023



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το Υπουργείο Υγείας της Γάζας:
-Ο ισραηλινός στρατός μετέτρεψε το Νοσοκομείο Νάσερ σε στρατιωτικό φυλάκιο και το κατέστησε εκτός λειτουργίας.
-Οι ισραηλινές δυνάμεις κράτησαν ιατρικό προσωπικό για πολλές ώρες στο κτίριο μαιευτήριο, έδεσαν τα χέρια τους, τους επιτέθηκαν και τους έγδυσαν τα ρούχα.
-Οι ισραηλινές δυνάμεις συνέλαβαν 70 εργαζόμενους στον τομέα της υγείας στο νοσοκομείο Nasser. Μόνο 25 ιατρικό προσωπικό παραμένουν στο Νοσοκομείο Nasser, ανίκανο να χειριστεί περιπτώσεις που απαιτούν κρίσιμη φροντίδα.
-Ο ισραηλινός στρατός συνέλαβε δεκάδες ακινητοποιημένους ασθενείς, τους τοποθέτησε σε στρατιωτικά φορεία με φορτηγά και τους μετέφερε σε άγνωστη τοποθεσία, θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή τους.
-Η έλλειψη οξυγόνου έχει οδηγήσει στον θάνατο 7 ασθενών μέχρι στιγμής, και φοβόμαστε τον θάνατο δεκάδων κρίσιμων περιπτώσεων.
-Τρεις γυναίκες, μεταξύ των οποίων και ένας γιατρός, γέννησαν στο Ιατρικό Συγκρότημα Nasser σε άσχημες και επισφαλείς συνθήκες.
-Το νερό αποχέτευσης πλημμυρίζει τα τμήματα επειγόντων περιστατικών στο χειρουργικό κτίριο του Nasser Medical Complex και οι Ισραηλινοί αρνούνται να συντονίσουν για την επισκευή του.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



20/2/2024
Ο ιδρυτής των WikiLeaks Τζούλιαν Ασάνζ αποπειράται από σήμερα να εξασφαλίσει από τη βρετανική δικαιοσύνη το δικαίωμα υποβολής της ύστατης προσφυγής του εναντίον της έκδοσής του στις ΗΠΑ, όπου η αμερικανική κύβέρνηση θέλει να τον δικάσει για τη δημοσιοποίηση τεράστιου όγκου διαβαθμισμένων και απορρήτων διπλωματικών και στρατιωτικών εγγράφων.
Καθώς πλησιάζει η ακροαματική διαδικασία, υποστηρικτές του Τζούλιαν Ασάνζ προειδοποίησαν για ακόμη μια φορά για τον κίνδυνο που διατρέχει η ζωή του 52χρονου Αυστραλού, που παραμένει φυλακισμένος τα τελευταία πέντε χρόνια σε φυλακή υψίστης ασφαλείας στη Βρετανία, υπόθεση που έχει μετατραπεί σε σύμβολο των απειλών κατά της ελευθεροτυπίας.
Σήμερα και αύριο, η βρετανική δικαιοσύνη αναμένεται να επανεξετάσει την άρνηση να επιτραπεί στον Τζούλιαν Ασάνζ να προχωρήσει στην υποβολή έφεσης εναντίον της έκδοσής του στις ΗΠΑ.
Η βρετανική κυβέρνηση είχε κάνει καταρχήν δεκτό το αίτημα έκδοσης τον Ιούνιο του 2022.
«Εάν ηττηθεί, δεν έχει έχει πλέον καμιά δυνατότητα να ασκήσει έφεση» στο Ηνωμένο Βασίλειο, τόνισε χθες Δευτέρα στο BBC η σύζυγός του Στέλλα Ασάνζ, με την οποία απέκτησαν δυο παιδιά την περίοδο που ήταν κλεισμένος στην πρεσβεία του Ισημερινού στη βρετανική πρωτεύουσα.«Ελπίζουμε πως θα έχουμε χρόνο να προσφύγουμε στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΔΑΔ)» ώστε να επέμβει έγκαιρα, τόνισε
Τον Ιανουάριο του 2021, η βρετανική δικαιοσύνη είχε αρχικά αποφανθεί υπέρ του ιδρυτή του WikiLeaks. Επικαλούμενη τον κίνδυνο αυτοκτονίας του Αυστραλού, η δικαστής Βανέσα Μπαρέιτσερ αρνήθηκε να δώσει το πράσινο φως για την έκδοση. Όμως η απόφασή της αυτή ακυρώθηκε λίγο αργότερα.
Διαβεβαιώσεις από ΗΠΑ
Προσπαθώντας να καθησυχάσουν για τη μεταχείρισή του, οι ΗΠΑ είχαν διαβεβαιώσει πως δεν θα φυλακιστεί στη φυλακή υψίστης ασφαλείας ADX στη Φλόρενς (Κολοράντο), γνωστή με το προσωνύμιο «Αλκατράζ των Βραχωδών Ορέων» και ότι θα έχει κλινική και ψυχιατρική φροντίδα. Είχαν αναφερθεί επίσης στην πιθανότητα να εκτίσει την ποινή του στην Αυστραλία.
Οι εγγυήσεις αυτές έπεισαν τη βρετανική δικαιοσύνη μεν, αλλά καθόλου τους υποστηρικτές του Τζούλιαν Ασάνζ, που θεωρούν τη δίωξή του πολιτική.
Αν εκδοθεί στις ΗΠΑ, δικαστεί και καταδικαστεί, αντιμετωπίζει κίνδυνο να του επιβληθεί ποινή κάθειρξης ως ακόμη και 175 ετών διότι έφερε στο φως από το 2010 και μετά πάνω από 700.000 διαβαθμισμένα έγγραφα για τις αμερικανικές στρατιωτικές και διπλωματικές δραστηριότητες, ιδιαίτερα στο Ιράκ και στο Αφγανιστάν.
Στο υλικό που αποκάλυψε συμπεριλαμβάνεται βίντεο που δείχνει αμάχους, ανάμεσά τους δυο δημοσιογράφους και φωτοειδησεογράφους του πρακτορείου ειδήσεων Ρόιτερς, να σκοτώνονται από πυρά επιθετικού ελικοπτέρου στο Ιράκ τον Ιούλιο του 2007.
Τα έγγραφα αυτά εξασφαλίστηκαν χάρη στην Τσέλσι Μάνινγκ, πρώην αναλύτρια του αμερικανικού στρατού. Μετά την καταδίκη της τον Αύγουστο του 2013 να εκτίσει 35 χρόνια κάθειρξης από στρατοδικείο, εντέλει αποφυλακίστηκε έπειτα από επτά χρόνια, με απόφαση του πρώην προέδρου Μπαράκ Ομπάμα.
Τις τελευταίες ημέρες οι εκδηλώσεις υποστήριξης στον Τζούλιαν Ασάνζ πολλαπλασιάστηκαν. Υπέρ του Αυστραλού έχουν ταχθεί πολλές δημοσιογραφικές οργανώσεις.
Άντονι Αλμπανίζι: «Αρκετά»
Ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας Άντονι Αλμπανίζι επέκρινε την περασμένη εβδομάδα τη δίωξη των αρχών των ΗΠΑ σε βάρος του ιδρυτή του WikiLeaks, τοποθετούμενος στη συνεδρίαση κατά την οποία το αυστραλιανό κοινοβούλιο ενέκρινε ψήφισμα με το οποίο ζητεί να τερματιστεί.
«Αυτή η υπόθεση δεν μπορεί να να διαρκεί επ’ αόριστον», τόνισε ο κ. Αλμπανέζι στο ημικύκλιο, προσθέτοντας πως οι περισσότεροι Αυστραλοί συμφωνούν, ανεξαρτήτως πολιτικών απόψεων, ότι αυτή η ιστορία έχει κρατήσει «αρκετά».
Ο πρωθυπουργός πρόσθεσε πως ήγειρε το ζήτημα της υπόθεσης του κ. Ασάνζ «στο ύψιστο επίπεδο» στη Βρετανία και στις ΗΠΑ.
Μετά τη σύλληψή του από τη βρετανική αστυνομία τον Απρίλιο του 2019, έπειτα από επτά χρόνια που παρέμενε κλεισμένος στην πρεσβεία του Ισημερινού στο Λονδίνο για να αποφύγει την έκδοσή του στη Σουηδία εξαιτίας κατηγοριών για σεξουαλικές επιθέσεις που μπήκαν έκτοτε στο αρχείο, κρατείται τα τελευταία χρόνια στη φυλακή υψίστης ασφαλείας Μπέλμαρς, στο νοτιοανατολικό Λονδίνο.
Στις αρχές του μήνα, η Άλις Τζιλ Έντουαρντς, η ειδική εισηγήτρια του ΟΗΕ για τα βασανιστήρια, κάλεσε τη βρετανική κυβέρνηση να τερματίσει τη διαδικασία έκδοσης: «Ο Τζούλιαν Ασάνζ πάσχει από χρόνια κατάθλιψη και υποτροπές. Έχει εκτιμηθεί πως υπάρχει κίνδυνος να αυτοκτονήσει», εξήγησε.
Κατά την άποψή της, «ο κίνδυνος να τεθεί σε απομόνωση για παρατεταμένο χρονικό διάστημα παρά την επισφαλή κατάσταση της ψυχικής υγείας του και η επιβολή δυνητικά δυσανάλογης ποινής εγείρουν ερωτήματα για το εάν η έκδοση του κ. Ασάνζ στις ΗΠΑ θα ήταν συμβατή με τις διεθνείς υποχρεώσεις του Ηνωμένου Βασιλείου ως προς τα ανθρώπινα δικαιώματα».



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΣΕ ΧΩΡΟ ΑΚΟΛΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΣΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΣ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΕΚΔΙΔΟΜΕΝΟΥΣ.
*Διάχυτη είναι η άποψη στους πολίτες, ότι το τελευταίο νομοσχέδιο "Ισότητα γάμων" πέραν των 2 φυσιολογικών φύλων (άνδρα - γυναίκας), έχει κύριο σκοπό να χαλαρώνει τα ήθη απεριόριστα.
*Εξ ου και η ταχύτατη ανακοίνωση, για ποινική ευθύνη των παιδιών ... στα 10 έτη από τα 12, τα 16 και τα 18 πριν, ώστε ακόμα πιο μικρά τα παιδιά, να έχουν την ευθύνη, έναντι π.χ. των παιδοβιαστών, κλπ.
*Εξευτέλισαν και ξεπούλησαν αυτή την περήφανη ιστορική χώρα, και αυτούς τους ελευθερωτές πολίτες της. Μιλούσαν για την 4η βιομηχανική επανάσταση, αλλά το μόνο που έκαναν ήταν το ντροπιαστικό για την Ελλάδα, μεταναστευτικό σκλαβεμπόριο στον 21ο αιώνα.
*Είναι φανερό, πως οδηγούν τη χώρα σε Ταϋλάνδη της Ευρώπης. Μετατρέπουν τη χώρα σε σταμπαρισμένους πάμφτωχους σκλάβους, που θα εκπορνεύονται για την τροφή τους, σ΄ ένα καζινο-καπιταλισμό και σεξοτουρισμό.
*Σε λίγο, θα μειώσουν τα τρόφιμα και τα χρήματα και θα απελευθερώσουν τα ναρκωτικά.
ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΓΟΝΟΥΣ ΣΑΣ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ, ΔΙΑΔΗΛΩΣΤΕ, ΦΩΝΑΞΤΕ, ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΠΑΜ!!!!




-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




και εγώ δεν παρακολουθώ ειδήσεις στην τηλεόραση, αλλά αναπαράγονται τα σωστά ρεπορτάζ που τυχαίνει να έχουν από τα social media. Το ότι δεν παρακολουθώ ειδήσεις στην τηλεόραση, δεν σημαίνει ότι είμαι απληροφόρητος. Αν παρακολουθούσατε λοιπόν την αναπαραγωγή των ρεπορτάζ από τα social media, θα βλέπατε ότι στα λαγούμια ή τις κατακόμβες των παλαιοχριστιανών στην Κορινθία που δείχναν οι δημοσιογράφοι, υπήρχαν τεράστιες βιβλιοθήκες. Αν παρακολουθούσατε τον πατέρα, παρότι δήλωνε σκουπιδιάρης, μιλούσε σαν πανεπιστημιακός. Συνέντευξη από ένα παιδί στην οποία δήλωσε ότι πήγε σχολείο, και οι δάσκαλοι του έβαζαν άριστα γιατί τον συμπαθούσαν. Μόνο που οι δάσκαλοι δεν του έβαζαν άριστα γιατί τον συμπαθούσαν, αλλά γιατί ΤΑ ΗΞΕΡΕ, ΤΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ!!!! Ο μικρός δήλωσε ότι το σχολείο δεν έχει τίποτα να του προσφέρει, γιατί αυτά τα μαθήματα που κάνουν, ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΞΕΡΕΙ!!! Και προτιμάει να βόσκει γίδια είπε ο μικρός. Και οι γείτονες δήλωσαν ότι η μικρή 4χρονη, όχι ξέρει να γράφει και να διαβάζει, αλλά παίζει στα δάχτυλα τη Αγία Γραφή!!!! Ο15χρονος λύνει αλγεβρικές εξισώσεις πανεπιστημίου. Αφήστε λοιπόν αυτά "τα παιδιά δεν πάνε σχολείο" και πληροφορηθείτε καλύτερα. Α, και μια και λέτε ότι έχετε παιδιά στο σχολείο, για κοιτάχτε λίγο τι μαθήματα τους μαθαίνουνε. Ανοίχτε κανά βιβλίο των παιδιών σας, που λέει μέσα πως θα πηγαίνουνε γυμνά τα αγοράκια με τα αγοράκια και τα κοριτσάκια με τα κοριτσάκια, και στην έκτη δημοτικού πως θα φοράνε τα κοριτσάκια προφυλακτικό στα αγοράκια. Αυτά τους μαθαίνουν τώρα στο Δημοτικό σχολειο.
Σχολιο.- πιο μπούρδελα στο σύνολο της ελληνικής κοινωνίας είναι τα σχολεία με ευνουχισμένους εργαζόμενους 
Σχολιο.- κύριο μέλημα του καθεστώτος εδώ είναι η δολοφονία χαρακτήρα όσων σκεφτούν ότι μια λύση θα ήταν και η ζωή εκτός δικτύου (οικοκοινότητες πχ). Για το σχολείο, το μόνο που θα πω είναι ότι δεν έχει πλέον σχεδόν καμία σχέση με αυτό που ζήσαμε εμείς. Γι'αυτό και δεν καταδικάζω οποιονδήποτε θέλει πια να προσπαθήσει να εκπαιδεύσει τα παιδιά του με διαφορετικό τρόπο.
Σχολιο.- Αν δεν έχει ο γονιός το δικαίωμα να αποφασίσει πώς θα σπουδάσει το παιδί του, ποιος έχει; Είναι λεπτές οι ισορροπίες και κόκκινες οι γραμμές που παραβιάζονται. Αν σήμερα αφήσουμε να γίνονται τηλεοπτικά δικαστήρια, να καταδικάζονται άνθρωποι και τρόποι ζωής για να βρίσκει αφορμή το κάθε τσουτσέκι και να θεσμοθετεί κάτι οριζόντια σε όλη την κοινωνία, τι θα συμβεί αύριο μεθαύριο όταν το ίδιο τσουτσέκι (ή κάποιο άλλο που θα κατοικιεδρεύει στις Βρυξέλλες ή στην Νέα Υόρκη) αποφασίσει να θεσμοθετήσει κάτι άλλο που δεν θα είναι αρεστό σε ένα άλλο κομμάτι της κοινωνίας;
Σχολιο.- Μία ακόμα κλασική περίπτωση απόπροσανατολισμού της κοινής γνώμης με ανούσια πράγματα ασχολούνται 12 εκατομμύρια έλληνες γιατί τρεις οικογένειες αποφάσισαν να πάνε να ζήσουν στο βουνό γιατί δεν πληρώνουν ενφια λες και δεν έχουμε αλλά σημαντικά προβλήματα να ασχοληθούμε. 
Σχολιο.- οι παλαιοχριστιανοι ειναι πραγματικοι αναρχο-πριμιτιβιστες δικαιωμα τους πως ζουν συμφωνουμε δεν συμφωνουμε δεν ενοχλουν κανενα γαμω τον καπιταλισμο του μητσοτακισταν τιποτα αλλο δεν λεω και τους ρουφιανους δημοσιογραφους που βρηκαν θεμα να ασχολουνται λες και οι παλαιοχριστιανοι ειναι το προβλημα και οχι οι γαμημενοι τραπεζιτες και το μπουρδελο-κρατος




--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ…!!!
Η Οδησσός ήταν ανέκαθεν ΡΩΣΙΚΗ πόλη, που ιδρύθηκε από την Μεγάλη Αικατερίνη και φυσικά δεν έχει την παραμικρή ιστορική σχέση με την συμμορία των «ουκρανο»ναζι του ζελενσκι…ακολουθεί σε video η ιστορική επιβεβαίωση δια χειρος Αϊζενστάιν,πριν από 100 χρόνια…!!!
https://www.youtube.com/watch?v=1sEPFd-1Dm8
σχολιο.- Κι όταν μαθαίναμε Ιστορία για την ίδρυση της Φιλικής Εταιρείας στο δημοτικό, .για την Φιλική Εταιρεία που ιδρύθηκε από Ξάνθο, Σκουφά και Τσακάλωφ στην ΟΔΗΣΣΟ ΤΗΣ ΡΩΣΊΑΣ διαβαζαμε
σχολιο.- Στην στενωπο οδο Κρασνιι Περεουλοκ…που σίγουρα την έχουν μετονομάσει οι «ουκρανο»ναζι…και στην οποία ήταν το πατρικό του δημάρχου της πολης Γρηγορίου Μαρασλή !!!



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΒΟΜΒΑ: Δημιούργησαν επίτηδες λίστες αναμονής χειρουργείων ώστε να εκβιάζουν τους Έλληνες να πληρώσουν για να βρουν την Υγειά τους. Οι ίδιοι οι γιατροί τα καταγγέλλουν.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στην Πολωνία τώρα, “αγρίεψαν” περισσότερο τα πράγματα στις αγροτικές κινητοποιήσεις!
Στα μπλόκα στους δρόμους και στις σιδηροδρομικές γραμμές, εμφανίστηκαν κόκκινες και … σοβιετικές σημαίες με σφυροδρέπανα.
Ένα χαρακτηριστικό σύνθημα ήταν:
“Πούτιν βάλε τάξη στην Ουκρανία και στις Βρυξέλλες - Και στην κυβέρνησή μας”
-Στην…Πολωνία! Ναι
Σχολιο.- … επειδή όμως μιλάμε πάντα για την Πολωνία όπου οι έννοιες “ελευθερία λόγου και έκφρασης” έχουν … σχετικό χαρακτήρα:
 Ο Πολωνός υπουργός Εσωτερικών Marcin Kierwiński έβγαλε ειδική ανακοίνωση για το θέμα χαρακτηρίζοντας τα πανό και τις κόκκινες σημαίες “εγκληματική δραστηριότητα για την οποία δεν θα υπάρξει καμμία ανοχή»
και
Η πολωνική αστυνομία συνέλαβε τον ιδιοκτήτη που κρέμασε στο τρακτέρ του την έκκληση προς τον Πούτιν.
Μαζί ξεσηκώθηκαν σχεδόν όλα τα ΜΜE, χαρακτηρίζοντας τα γεγονότα “σκανδαλώδη” και κάλεσαν τους εισαγγελείς και την αστυνομία να …αποκαταστήσουν την τάξη



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΛΕΞΕΙΣ ΟΠΩΣ …ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΜΗΤΕΡΑ!»
Ο υπουργός Εξωτερικών Άντονι Μπλίνκεν έδωσε εντολή στους υπαλλήλους του Στέιτ Ντιπάρτμεντ να απόσχουν από τη χρήση όρων φύλου όπως «μητέρα, «πατέρας» σε πρόσφατο εσωτερικό σημείωμα, σύμφωνα με δημοσιεύματα του τελευταίου διαστήματος. Ο αξιωματούχος της κυβέρνησης Μπάιντεν υποστήριξε στο σημείωμα ότι «το φύλο είναι ένα κοινωνικό κατασκεύασμα και ότι η ταυτότητα φύλου ενός ατόμου μπορεί να αντιστοιχεί ή να μην αντιστοιχεί στο φύλο του ατόμου που του αποδόθηκε κατά τη γέννηση».
Σύμφωνα με την οδηγία, η προσφώνηση επίσης ανθρώπων ως "κυρίες και κύριοι" θεωρείται πλέον "προσβλητική" από την αμερικανική κυβέρνηση. 
Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ συμβουλεύει επίσης να μην προσδιορίζεται η ταυτότητα φύλου ενός ατόμου αποκλειστικά βάσει της εμφάνισης ή του ονόματος, καθώς το φύλο μπορεί να αλλάζει τακτικά.
Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ προτείνει την αντικατάσταση αυτών των “προβληματικών” λέξεων με λέξεις όπως “όλοι", "άνθρωποι", "όλοι σας", "γονέας", "παιδί", "εταίρος" και "σύντροφος".
https://youtu.be/KtuTfupMRFg?si=5LsNgElXMnxOVn5G
Σχολιο.- Μαρια Ζαχαροβα:Ειλικρινά μιλώντας, η προσφώνηση πολλών Αμερικανών διπλωματών ως "κυρίες και κύριοι", ανεξάρτητα από την ασταθή ταυτότητα φύλου τους, φαίνεται προβληματική εδώ και πολύ καιρό, λαμβάνοντας υπόψη την αιματηρή συμβολή τους στις παγκόσμιες συγκρούσεις.
Αλλά και το να τους απευθύνεσαι ως "άνθρωποι", κατά τη γνώμη μου, είναι κάτι που κάποιοι από αυτούς πρέπει ακόμη να κερδίσουν".
Σχολιο.- Ωραία! Καλά το πάνε. Να τους χαίρονται οι στην σωστή πλευρά της Ιστορίας.
Σχολιο.- Όποιος έχει διαβάσει τον Θαυμαστό Καινούργιο Κόσμο ξέρει ότι στην κοινωνία που θέλουν να φτιάξουν η λέξη "μαμά" είναι απαγορευμένη.
Το φύλο διαμορφώνεται στην σύλληψη και ότι και να κάνουν δεν αλλάζει. Οι ορμόνες και η καρατόμηση υγειών μερών του σώματος απλά σε καθιστούν ευνούχο.
Σχολιο.- Είναι πρωτοπόροι στον εκφυλισμό και την κατάργηση ταυτότητας.
Θέλουν ένα κρέας να είσαι χωρίς προσωπικότητα, αρχές, αξίες, συναισθήματα, αρετές.
Το ότι νάνε και μία άμορφη μάζα του κόσμου θα βολέψει πολύ τους αρρωστημένους τρελούς ναζιφιλελευθερους



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σήμερα και αύριο κρίνεται στο Δικαστήριο του Λονδίνου, αν ο ιδρυτής των Wikileaks Τζούλιαν Ασσάντζ θα εκδοθεί και θα μεταφερθεί από τις βρετανικές φυλακές στις ΗΠΑ!
-ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ από τους ηγέτες της … Δημοκρατικής Δύσης που μοιρολογούν νυχθημερόν τον Ναβάλνι και προβάλλουν την “εύθυμη χήρα” του σαν … νέο ηγέτη της Ρωσίας, δεν βγήκε να πει μια κουβέντα 
-Σχεδόν ΚΑΝΕΝΑ από τα πληρωμένα ΜΜΕ δεν βρήκε να γράψει κάτι, παρόλο που η δίωξη Ασσάντζ στρέφεται κυρίως κατά της “ελευθερίας του τύπου”!
-Ο ιδρυτής του WikiLeaks, Τζούλιαν Ασάνζ,
“θα πεθάνει αν εκδοθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες, διότι η υγεία του είναι σε πτώση, ψυχικά και σωματικά", 
δήλωσε η σύζυγος του Τζούλιαν Ασάνζ, Στέλλα, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.
-"Η ζωή του κινδυνεύει κάθε μέρα που μένει στη φυλακή και αν εκδοθεί, θα πεθάνει",  είπε.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-Ενώ το βρετανικό Rubymar βυθίστηκε τελικά χτυπημένο από πυραύλους της Υεμένης,
-Ενώ η φρεγάτα “ΥΔΡΑ” παρά τις αντιδράσεις, ετοιμάζεται για να αποπλεύσει στην ναυτική αποστολή κατά της Υεμένης, 
-Ο Μοχάμεντ Αλί Αλ Χούθι, μέλος του Ανώτατου Πολιτικού Συμβουλίου, προειδοποίησε σε ανακοίνωσή του:
«Λέμε στους Ευρωπαίους, μην παίζετε με τη φωτιά, δεν χρειάζεται να στηρίξετε τις ΗΠΑ στην προστασία της ‘’κατοχικής οντότητας’’ (προστασία των ισραηλινών πλοίων)
Οποιαδήποτε ηλιθιότητα διαπράττετε θα επηρεάσει τα πλοία και τη ναυσιπλοΐα σας (στην Ερυθρά Θάλασσα), σας προειδοποιήσαμε.
Η παρουσία σας αυξάνει τη στρατιωτικοποίηση της Ερυθράς Θάλασσας… και θα επηρεάσει την αλυσίδα προμηθειών τροφίμων στις αγορές στις χώρες σας»



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πιθανός διάλογος γονέα 1 και παιδιού.......
ΠΑΙΔΙ: Μπαμπά 1 πως γίνονται τα παιδιά;
ΓΟΝΕΑΣ 1: Με αγάπη παιδί μου.
ΠΑΙΔΙ: Δλδ εγώ που αγαπάω τη φίλη μου την Ευτέρπη και τον φίλο μου τον Βρασίδα στο σχολείο και κάνουμε παρέα, θα κάνουμε παιδιά; 
ΓΟΝΕΑΣ 1: Ε όχι παιδί μου. Δεν κάνεις παιδί έτσι. 
ΠΑΙΔΙ: Αλλά πως; Εγώ πως έγινα; Από πού με πήρατε; Από τι φτιάχτηκα;
ΓΟΝΕΑΣ1: Έγινες από την ένωση ενός ωαρίου κι ενός σπερματοζωαρίου.
ΠΑΙΔΙ: Τί είναι πάλι αυτά; Πού τα βρίσκει κάποιος ..... Στο σούπερ μάρκετ έχει;;;; Αν έχει θα πάω ν αγοράσω και θα κάνω παιδί με τους φίλους μου.
ΓΟΝΕΑΣ 1: Όχι δεν έχει στο σούπερ μάρκετ. Αυτά βρίσκονται στο σώμα των ανθρώπων
ΠΑΙΔΙ: Αααα δλδ εσύ και ο μπαμπάς 2 τα έχετε στο σώμα σας; 
ΓΟΝΕΑΣ 1: Εγώ και ο μπαμπάς 2 έχουμε σπερματοζωάρια στο σώμα μας παιδί μου....
ΠΑΙΔΙ: .....α..... ναι..... Αλλά πριν είπες ότι εγώ έγινα με την ένωση σπερματοζωάριο και ...ωάριο;;; Σωστά;;;
ΓΟΝΕΑΣ 1: Ναι σωστά....
ΠΑΙΔΙ: Ναι αλλά..... αν δεν έχεις ούτε εσύ ωάριο ούτε ο μπαμπάς 2.... σε ποιόν άνθρωπο το βρήκατε;;; Ποιός σας το έδωσε; Μήπως ο γείτονας ο Μπάμπης; Πήγατε και του ζητήσατε ωάριο όπως ζητάτε ζάχαρη;;;
ΓΟΝΕΑΣ 1: Όχι παιδί μου από μία γυναίκα το πήραμε.
ΠΑΙΔΙ: Από άνθρωπο δεν είπες ότι το παίρνεις το ωάριο; Δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι και τα δύο;;;;;;;;;;;
ΓΟΝΕΑΣ 1: Όχι....Υπάρχουν δύο ειδών άνθρωποι..... Αυτοί που έχουν τα ωάρια και τις λέμε γυναίκες και αυτοί που έχουν τα σπερματοζωάρια και τους λέμε άντρες. 
ΠΑΙΔΙ: Και ποιά είναι η γυναίκα αυτή που σας έδωσε το ωάριο της και έγινα εγώ;;; 
ΓΟΝΕΑΣ 1: Δεν την ξέρουμε.... 
ΠΑΙΔΙ: Δηλαδή εγώ έγινα από το ωάριο αυτής της γυναίκας....;
ΓΟΝΕΑΣ 1: Από το ωάριο της και το σπερματοζωάριο του μπαμπά 2. 
ΠΑΙΔΙ: Εσύ μπαμπά 1 δεν έδωσες τίποτε;;;;;
ΓΟΝΕΑΣ 1: Όχι...
ΠΑΙΔΙ: Άρα δεν έγινα από σένα..... Τότε γιατί σε λέω μπαμπά;;;;;;;;;;
ΓΟΝΕΑΣ 1 : Γιατί σε μεγαλώνω μαζί με τον μπαμπά 2 και σε αγαπάμε!!!
ΠΑΙΔΙ: Αχ μπαμπά 1, τότε να φέρουμε στο σπίτι και τον Τάσο τον φίλο σας που με αγαπάει πολύ και αυτός, να τον λέω μπαμπά 3;;;;
ΓΟΝΕΑΣ 1: Όχι παιδί μου δεν γίνονται αυτά!!!!
ΠΑΙΔΙ: Γιατί;;;;; Μόνο εσείς θ’ αποφασίζετε για μένα;;;; Εγώ θέλω και τον Τάσο!...... Επίσης να ρωτήσω και κάτι άλλο.... Μετά την ένωση αυτή, πού βρισκόμουν και από πού με πήρατε;;;;
ΓΟΝΕΑΣ 1: .......Ήσουν στην κοιλιά μιας γυναίκας μέσα στη μήτρα της και μεγάλωνες για 9 μήνες. 
ΠΑΙΔΙ: Ααααα κατάλαβα! Στην κοιλιά της γυναίκας που έδωσε το ωάριο ε;;;; 
ΓΟΝΕΑΣ 1: Όχι παιδί μου στην κοιλιά μιας άλλης γυναίκας που δέχτηκε να σε βάλει στην κοιλιά της για να μεγαλώσεις και να σε πάρουμε...
ΠΑΙΔΙ: Δηλαδή για να γίνω εγώ.... χρειάστηκε το σπερματοζωάριο του μπαμπά 2, το ωάριο της γυναίκας 1, η μήτρα της γυναίκας 2.... ΣΩΣΤΑ;;;;;;
ΓΟΝΕΑΣ 1: .....σωστά....
ΠΑΙΔΙ: Εσύ δεν έδωσες κάτι απ’ το σώμα σου για να γίνω.... Άρα γιατί σε λέω μπαμπά;;;;
ΓΟΝΕΑΣ 1: Γιατί σε μεγαλώνω. 
ΠΑΙΔΙ: Ναι αλλά αν δεν ήταν οι γυναίκες αυτές οι δύο.... Δεν θα υπήρχα!!! Άρα για να γίνω δεν ήθελε αγάπη....
ΓΟΝΕΑΣ 1: Χωρίς αυτές δεν θα υπήρχες.... Ναι
ΠΑΙΔΙ: Αν ζούσαμε και με αυτές, θα τις φώναζα κι αυτές μπαμπά 3 και 4;;;;
ΓΟΝΕΑΣ 1: Όχι παιδί μου.... αυτές θα τις φώναζες μαμά....
ΠΑΙΔΙ: 1 και 2;
ΓΟΝΕΑΣ 1: Ναι
ΠΑΙΔΙ: Όμως έγινα από το σπερματοζωάριο του μπαμπά 2 και το ωάριο της μαμάς 1..... Άρα γιατί δεν είναι αυτοί οι γονείς μου; Και γιατί δεν είναι μαζί;;;; Και γιατί δεν έχω μαμά εγώ;;;;; Και γιατί δεν την ξέρω;;;;; Και γιατί δεν με ξέρει;;;; Και γιατί με άφησε;;;; 
ΓΟΝΕΑΣ 1: Γιατί με τον μπαμπά 2 είμαστε μαζί και αγαπιόμαστε. 
ΠΑΙΔΙ: Και για να είστε εσείς μαζί και να αγαπιέστε, δεν είχα ποτέ τη μαμά μου και δεν είπα ποτέ μαμά;;;;; 
Δεν αγαπάτε ΕΜΕΝΑ..... 
ΑΓΑΠΑΤΕ τα θέλω σας.....



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στήνουν γεγονότα οι Τούρκοι στην Κύπρο! Τα Τ/Κ ΜΜΕ διακινούν ΨΕΥΔΩΣ ότι 8 νεαροί από Κατεχόμενα δέχθηκαν επίθεση από Ελληνοκύπριους. Αντιδράσεις στη δήλωση Στυλιανίδη: ”Η μισή Κύπρος είναι ήδη τουρκική”. Τον Ιούλιο τo Αζερμπαϊτζάν θ΄αναγνωρίσει το ψευδοκράτος!
20/02/2024
Στήνουν γεγονότα οι Τούρκοι στην Κύπρο. Αναζητούν τεχνηέντως όξυνση, εντάσεις. Διαμορφώνουν κλίμα… Τα τουρκοκυπριακά ΜΜΕ διακινούν ΨΕΥΔΩΣ ότι 8 νεαροί από τα Κατεχόμενα δέχθηκαν επίθεση από ομάδα Ελληνοκύπριων στο όρος Τρόοδος.
Στήνουν γεγονότα οι Τούρκοι στην Κύπρο! Απανωτά γεγονότα πέραν των προκλήσεων στη νεκρή ζώνη και την περαιτέρω στρατικοποίηση κατεχομένων. Τα Τ/Κ ΜΜΕ διακινούν ΨΕΥΔΩΣ ότι 8 νεαροί από Κατεχόμενα δέχθηκαν επίθεση από Ελληνοκύπριους. Αντιδράσεις στη δήλωση Στυλιανίδη: ”ο ελληνισμός δεν έχει άλλα περιθώρια στην Κύπρο. Η μισή Κύπρος είναι ήδη τουρκική”. Τον Ιούλιο τo Αζερμπαϊτζάν θ΄αναγνωρίσει το ψευδοκράτος!
Τα τουρκοκυπριακά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν χθες ότι 8 νεαροί από την παράνομα κατεχόμενη Κύπρο δέχθηκαν επίθεση από ομάδα ελληνόφωνων στο όρος Τρόοδος.
Δεν συνέβη τέτοιο περιστατικό, δεν έγινε αναφορά από κανέναν και δεν ειδοποιήθηκε κανένα αστυνομικό τμήμα.
Αυτό είναι έργο Τουρκοκύπριων υπερεθνικιστών που προσπαθούν να προκαλέσουν εντάσεις για να πείσουν για λύση 2 κρατών στην Κύπρο.
Ο ”Φιλελεύθερος” αναφέρει:
Ομάδα οκτώ νεαρών Τουρκοκυπρίων φέρεται να έπεσε θύμα επίθεσης από Ελληνοκύπριους στο Τρόοδος την Κυριακή, όπως μετέδωσε η Kibris Postasi.
Το περιστατικό αναφέρεται ότι έγινε το απόγευμα της 18ης Φεβρουαρίου, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρία άτομα.
Μιλώντας στο «Τουρκοκυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων», οι νέοι ανέφεραν ότι ενώ επέστρεφαν από το Τρόοδος σταμάτησαν σε εκδρομικό χώρο στα Πλατάνια, όπου δέχθηκαν επίθεση από πέντε-έξι ελληνόφωνους ηλικίας 25 έως 35 ετών.
Σύμφωνα με το «TAK», οι νεαροί έτυχαν περίθαλψης στο νοσοκομείο Dr. Burhan Nalbantoğlu στην κατεχόμενη Λευκωσία.
Η Αστυνομία Κύπρου δήλωσε στον Φιλελεύθερο ότι δεν έχει λάβει καταγγελία για οποιοδήποτε σχετικό περιστατικό.
Αντιδράσεις προκάλεσε η δήλωση του Κύπριου υπουργού Ναυτιλίας της Ελλάδος, Χρήστου Στυλιανίδη, στο βήμα της Βουλής των Ελλήνων, ότι η «μισή Κύπρος είναι ήδη τουρκική».
Ο Στυλιανίδης από το Αμερικανο-ευρωενωσιακό στρατόπεδο…τα μασάει τώρα.Μέχρι τώρα λέγανε έχουμε συμμάχους είμαστε στο σωστό στρατόπεδο και αίφνης ενσπείρουν την ηττοπάθεια και προσυπογράφουν τα τετελεσμένα του Αττίλα.. Που είναι το Ισραήλ σας που είναι η μάμα Αμέρικα που είναι η πλούσια θειά η ΕΕ;;
Με μισόλογα προδικάζουν τις δρομολογήσεις… ας ανοίξουν τα χαρτιά τους ευθέως
Κατά τη συζήτηση κύρωσης του αρμόδιου υπουργείου ο κ. Στυλιανίδης ανέφερε χαρακτηριστικά:
«Εάν κάποιοι υπονοούν άλλου τύπου μάχες, όπως τις μάχες που έδωσε η Χούντα και χάθηκε η μισή Κύπρος, εγώ ναι είμαι εναντίον… Γιατί μεγάλωσα στην Πράσινη Γραμμή και ξέρω τι σημαίνει οι μάχες να δίνονται απλώς και μόνο ως μάχες fake. Γιατί ο ελληνισμός δεν έχει άλλα περιθώρια στην Κύπρο. Η μισή Κύπρος είναι ήδη τουρκική.» 
https://twitter.com/i/status/1759993372755013819
Εκ μέρους της Ελληνικής Λύσης, ο Εκπρόσωπος του κόμματος, Κωνσταντίνος Χήτας, ζήτησε να διαγραφεί από τα πρακτικά η επίμαχη αναφορά του υπουργού. «Να διορθώσετε στα πρακτικά αυτά που είπατε στη Βουλή των Ελλήνων» ανέφερε συγκεκριμένα. 
Δύο NAVTEX με τις οποίες επικαλύπτει αντίστοιχες ελληνικές εξέδωσε η Τουρκία, ενώ παράλληλα, για δεύτερη φορά μέσα σε μία εβδομάδα, με άλλη NAVTEX, θέτει εκ νέου θέμα αποστρατιωτικοποίησης νησιών του ανατολικού Αιγαίου.
Στην αναγνώριση του ψευδοκράτους αναμένεται να προβεί το Αζερμπαϊτζάν τον Ιούλιο, όπως ισχυρίστηκε σήμερα ο Τ/Κ ηγέτης, Ερσίν Τατάρ, κατά την επιμνημόσυνη τελετή που πραγματοποιήθηκε στην Άγκυρα για τον αποθανόντα Τ/Κ ηγέτη Ραούφ Ντενκτάς.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σημαντική μελέτη για εμβόλιο COVID αποκαλύπτει συνέπειες σε 13 ιατρικά πεδία: θρομβώσεις, Guillain-Barre, καρδιακές, αιματολογικές, νευρολογικές παθήσεις κ.α !!
20/02/2024
Σημαντική μελέτη εμβολίου για τον COVID αποκαλύπτει τη σύνδεση με ελαφρές αυξήσεις σε διαταραχές της καρδιάς, του εγκεφάλου και του αίματος..
Σύμφωνα με τη μεγαλύτερη παγκόσμια μελέτη που διεξήχθη για το θέμα, έχουν βρεθεί συσχετισμοί μεταξύ των εμβολίων για τον COVID-19 και μικρές αυξήσεις στις καρδιακές, αιματολογικές και τις νευρολογικές διαταραχές.
Εμπειρογνώμονες από το Παγκόσμιο Δίκτυο Δεδομένων Εμβολίων (GVDN) στη Νέα Ζηλανδία διεξήγαγαν μια ανάλυση 99 εκατομμυρίων ατόμων που έλαβαν εμβολιασμούς για τον COVID σε οκτώ χώρες. Παρατήρησαν πιθανές αυξήσεις σε 13 διαφορετικές ιατρικές καταστάσεις μετά τη χορήγηση εμβολίων για τον COVID.
Δεδομένα από 99 εκατομμύρια εμβολιασμένα άτομα αναλύθηκαν από ερευνητές από το Παγκόσμιο Δίκτυο Δεδομένων Εμβολίων
Όπως αναφέρεται σε δελτίο τύπου από το GVDN, η μελέτη, που δημοσιεύτηκε την περασμένη εβδομάδα στο περιοδικό Vaccine, έδειξε μια ελαφρά αύξηση στις νευρολογικές, αιματολογικές και καρδιακές παθήσεις που σχετίζονται με το εμβόλιο.
Τα ευρήματά τους επιβεβαίωσαν ότι τα εμβόλια που αναπτύχθηκαν από την Pfizer, τη Moderna και την AstraZeneca σχετίζονται με σημαντικά αυξημένο κίνδυνο πέντε ιατρικών καταστάσεων, μία εκ των οποίων είναι μια πάθηση που καταστρέφει τα νεύρα που μπορεί να βλάψει τόσο την κινητικότητα όσο και τη γνωστική λειτουργία.
Τα άτομα που έλαβαν συγκεκριμένους τύπους εμβολίων mRNA ανακαλύφθηκε ότι είχαν υψηλότερο κίνδυνο μυοκαρδίτιδας, που χαρακτηρίζεται από φλεγμονή του καρδιακού μυός.
Ορισμένα εμβόλια ιικού φορέα συσχετίστηκαν με αυξημένο κίνδυνο εγκεφαλικών θρόμβων αίματος, μαζί με αυξημένη ευαισθησία στο σύνδρομο Guillain-Barre, μια νευρολογική διαταραχή που περιλαμβάνει επίθεση του ανοσοποιητικού συστήματος στα νεύρα.
Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, πρόσθετοι πιθανοί κίνδυνοι περιελάμβαναν φλεγμονή ενός τμήματος του νωτιαίου μυελού μετά από εμβόλια ιικού φορέα, καθώς και φλεγμονή και οίδημα στον εγκέφαλο και το νωτιαίο μυελό μετά από εμβόλια ιικού φορέα και mRNA.
Οι ειδικοί υπογραμμίζουν τη σημασία των μεγάλων μελετών για την ασφάλεια των εμβολίων
«Το μέγεθος του πληθυσμού σε αυτή τη μελέτη αύξησε τη δυνατότητα εντοπισμού σπάνιων πιθανών σημάτων ασφάλειας εμβολίων», δήλωσε στην ανακοίνωση η επικεφαλής συγγραφέας Kristýna Faksová του Τμήματος Επιδημιολογικής Έρευνας του Statens Serum Institut, Κοπεγχάγη, Δανία. «Οι μεμονωμένες τοποθεσίες ή περιοχές είναι απίθανο να έχουν αρκετά μεγάλο πληθυσμό ώστε να ανιχνεύουν πολύ σπάνια σήματα».
Ο Δρ Jacob Glanville, Διευθύνων Σύμβουλος της Centivax, μιας εταιρείας βιοτεχνολογίας με έδρα το Σαν Φρανσίσκο, απάντησε επίσης στα ευρήματα της μελέτης. «Αυτή η μελέτη επιβεβαιώνει σε μια πολύ μεγαλύτερη oμάδα αυτό που είχε προηγουμένως αναγνωριστεί στις αρχικές μελέτες κατά τη διάρκεια της πανδημίας – μυοκαρδίτιδα και περικαρδίτιδα ως σπάνια παρενέργεια των εμβολίων mRNA και θρόμβων ως σπάνια παρενέργεια των εμβολίων με ιικό φορέα», είπε στο Fox News Digital.
Η μελέτη ήταν μέρος μιας ευρύτερης ερευνητικής πρωτοβουλίας, γνωστής ως Global Covid Vaccine Safety (GCoVS) Project, ανέφερε το Fox News. Σύμφωνα με το CDC, πάνω από το 80% του πληθυσμού των ΗΠΑ έχει λάβει τουλάχιστον μία δόση του εμβολίου για τον COVID.




--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------





ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, “ΑΙΜΟΜΙΚΤΕΣ”; ΑΝ ΝΑΙ, ΝΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ, ΑΝ ΟΧΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΙ ΟΧΙ ΟΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ ΠΗΔΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ;
«Είστε αιμομίκτες» κραυγάζει το ελεεινό συνάφι ομοφυλοφίλων για να γλιτώσουν τη ρετσινιά της παιδεραστίας των δικών τους του Λιγνάδη και του Μίχου, τώρα που οι 176 πούστηδες της βουλής ψήφισαν το νόμο της ανωμαλίας και της πουστοσίνης.
Έβαλαν τον ¨βρώμικο Μιχάλη» Χρυσοχοϊδη, τα πληρωμενα πετσωμένα ΜΜΕ και τη μιλημένη αστυνομία τους για να στήσουν βαρειές κατηγορίες στους παλαιοχριστιανούς που σιχάθηκαν το σύστημα και σύρθηκαν στις κατακόμβες να γλιτώσουν. Η ιστορική τους καταγωγή είναι από τους παλαιόπιστους ορθόδοξους της Ρωσίας.
Επειδή δεν πιάνουν όλες οι βρωμιές τους έβαλαν μια καθημερινή βρωθροφυλλάδα την  On Line να πετάξει τη φόλα ότι  ο πατέρας ήταν χρυσαυγίτης και κολλητός του Παναγιώταρου. Μόνο που αυτά που λέει ο πατέρας καμία σχέση δεν έχουν με τις ναζιστομαλακίες των χρυσαύγουλων, και επίσης καμία σχέση δεν έχουν με τους αντίχριστους σατανιστές χρυσαυγίτες! 
Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση των «Παλαιοχριστιανών» στην Κορινθία καθώς ο Εισαγγελέας διέταξε να γίνει τεστ DNA σε όλα τα παιδιά της οικογένειας. Αν αποδειχθεί πως ο 45χρονος πατέρας και η φαμίλια του είναι “αιμομίκτες” να πάνε φυλακή. Αν όμως δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο, ο Μητσοτάκης ή τα “πετσωμένα” ΜΜΕ που δουλεύουν την ατζέντα του πρωθυπουργού θα τους αποζημιώσουν;
Το μεσημέρι της Τρίτης ελήφθη απόφαση για διενέργεια DNA, ώστε να διαπιστωθεί ποιος είναι ο βιολογικός πατέρας των παιδιών καθώς ούτε η μητέρα τους αλλά ούτε και ο 45χρονος αναφέρουν το οτιδήποτε αρνούμενοι να δώσουν οποιαδήποτε πληροφορία.
Σε βάρος του 45χρονου έχει σχηματιστεί δικογραφία για απείθεια στον νόμο και τη μη συμμόρφωσή του στην υποχρεωτικότητα της φοίτησης των τριών ανήλικων παιδιών του στο σχολείο.
Για μία πρωτόγνωρη υπόθεση για τα ελληνικά δεδομένα έκανε λόγο η δικηγόρος Κατερίνα Φραγκάκη, η οποία ανέφερε στο MEGA πως οι γονείς ευθύνονται για το γεγονός ότι τα παιδιά της οικογένειας δεν φοιτούν σε σχολείο.
«Η εισαγγελέας ζήτησε να γίνει έλεγχος στα παιδιά. Είχαν πάει στην αδερφή τους και χθες επέστρεψαν στο σπίτι τους. Υπάρχουν αδικήματα εναντίον των γονέων, που έχουνε εκθέσει τα παιδιά τους σε κίνδυνο. Πρόκειται για πλημμεληματικού χαρακτήρα άδικες πράξεις», ανέφερε χαρακτηριστικά..
Παράλληλα, οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο της αιμομιξίας μεταξύ των μελών της οικογένειας.
«Το ένα παιδί της οικογένειας είναι έγκυος και δεν είπε ποιος είναι ο πατέρας. Η αστυνομία ζήτησε να γίνει έλεγχος DNA. Δεν ξέρουμε εάν υπάρχει αιμομιξία, πρέπει να ερευνηθεί», υπογράμμισε στο MEGA o πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης.




--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
Αποχαιρετά με μεγάλη λύπη και σεβασμό την αλύγιστη αγωνίστρια Μαργαρίτα Καλούμενου
Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΚΕ
Σε ανακοίνωσή του για τον θάνατο της Μαργαρίτας Καλούμενου, που έφυγε χτες, πλήρης ημερών, από τη ζωή, το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ αναφέρει:
«Το ΚΚΕ με μεγάλη λύπη και σεβασμό αποχαιρετά την αλύγιστη από τα παιδικά της χρόνια αγωνίστρια Μαργαρίτα Καλούμενου, που έφυγε σήμερα, πλήρης ημερών, από τη ζωή.
Η Μαργαρίτα Καλούμενου, κόρη του παλιού κομμουνιστή Νίκου Καλούμενου, που εκτελέσθηκε μαζί με τον Νίκο Μπελογιάννη, μπολιάστηκε από τα πρώτα χρόνια της ζωής της, στις σκληρές συνθήκες της παρανομίας, με τους σκοπούς και την πάλη του ΚΚΕ, από τα οποία δεν ξεστράτισε μέχρι το τέλος της ζωής της.
Η οικογένεια Καλούμενου είχε αναλάβει τη σημαντική αποστολή να βρίσκεται στο σπίτι της, στη Λυκούργου 39 τότε στην Καλλιθέα, η κρύπτη για τον παράνομο ασύρματο του ΚΚΕ και για τον διωκόμενο Νίκο Βαβούδη, στέλεχος του ΚΚΕ, που τον λειτουργούσε. Σε αυτόν τον χώρο, μέσα στο σπίτι της, εισέβαλε η Ασφάλεια τον Νοέμβρη του 1951, παρουσία των τότε υπουργού Εσωτερικών Ρέντη και αρχηγού της αστυνομίας Ρακιτζή, όπως η ίδια έχει περιγράψει με μια συγκλονιστική μαρτυρία της στον "Ριζοσπάστη", διατάσσοντάς την προσωπικά, με την απειλή όπλου, να ανοίξει την κρύπτη. Η Μαργαρίτα Καλούμενου δεν λύγισε, δίνοντας στον Βαβούδη τον απαραίτητο χρόνο να καταστρέψει έγγραφα και τον ασύρματο, μέχρι και ο ίδιος να αυτοπυροβοληθεί μέσα στην κρύπτη, σώζοντας έτσι μεγάλο τμήμα του παράνομου δικτύου Οργανώσεων του ΚΚΕ από τα χέρια της Ασφάλειας.
Η συμβολή και ο ηρωισμός της οικογένειας Καλούμενου στη λειτουργία, ενημέρωση και οργάνωση του παράνομου δικτύου του ΚΚΕ στην Ελλάδα, είναι ανεκτίμητη και "πληρώθηκε" με συλλήψεις, δίκες, ανακρίσεις και εκτελέσεις από το αστικό κράτος. Το δικό της μερίδιο είχε και η Μαργαρίτα Καλούμενου, η οποία υπήρξε συγκατηγορούμενη του Νίκου Μπελογιάννη στη δεύτερη δίκη, κρατήθηκε στα κελιά της Ασφάλειας και αντιμετώπισε τρομοκρατία, διώξεις, απολύσεις, "λόγω φρονημάτων" και στη μετέπειτα ζωή της.
Το ΚΚΕ εκφράζει τα συλλυπητήριά του στον αδερφό της Πέτρο και όλους τους οικείους της».
Η κηδεία της Μ. Καλούμενου θα γίνει αύριο Τετάρτη στις 13.00 στο Νεκροταφείο του Κόκκινου Μύλου.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΜΑΖΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ
«Ούτε φρεγάτα, ούτε άλλο πλοίο, καμιά συμμετοχή στου ΝΑΤΟ το σφαγείο!»
Εξω από τον Ναύσταθμο Σαλαμίνας ακούστηκε το παλλαϊκό αίτημα: Να μη λύσει κάβους η φρεγάτα «ΥΔΡΑ» για την Ερυθρά | Νέες επιστολές διαμαρτυρίας από στρατευμένους




---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




ΟΛΑ ΟΣΑ δεν γνωρίζουμε για τους "Παλαιοχριστιανούς-Παλαιόπιστους"...
Μαθαίνοντας τα νέα πως στα Τρίκαλα Κορινθίας μια οικογένεια ζούσε απομονωμένη μέσα στα βουνά, στην αρχή έκανα απλά ένα μυδίαμα. Μετά όμως καθώς περνούσαν οι μέρες οι λεπτομέρειες των ελληνικών ΜΜΕ αυξήθηκαν. Μια μου τράβηξε τον προσοχή στον ΣΚΑΙ (το κανάλι των σκατανθρώπων): Θεολόγος εξηγεί τη συμπεριφορά της απομονωμένης οικογένειας στην Κορινθία.
Ο λόγος για την πρόσκληση του “θεολόγου” ήταν φυσικά ότι όπως αποκαλύφθηκε η οικογένεια είχε απομονωθεί λόγω θρησκευτικών κίνητρων. Ο θεολόγος του ΣΚΑΙ βίαστηκε να βαφτίσει την οικογένεια “προτεστάντες” στη βάση ότι οι προτεστάντες κατά την ηλίθια αστοιχείωτη γνώμη του ήταν πάντα ιδιώτες και απομονωτικoί ενώ η “ορθοδοξία είναι κοινωνιοκεντρική”. Για κακή τύχη της μπιστημοσύνης του, ο θεολόγος με τον παχύ χρυσό σταυρό στο ανοιχτό πουκάμισο βιάστηκε.
Η ΕΡΤ είχε πιο ακριβείς πληροφορίες: “κοινότητα Παλαιόπιστων”. Και ναι, μάλλον είναι κάτι τέτοιο. Είναι εντυπωσιακό, και μάλλον από τις ελάχιστες φορές που στην Ελλάδα έχει καταγραφεί κοινότητα ή οικογένεια παλαιόπιστων. Συνεπώς πρόκειται για ιστορικό γεγονός άξιο, πρώτα και κύρια προσοχής και λεπτών χειρισμών. Οι παλαιόπιστοι, δεν είναι προτεστάντες αλλά αντιθέτως υπερ-ορθόδοξοι, ρωσικής καταγωγής που αποσπάστηκαν από τη ρωσική εκκλησία το 1667 και από τότε κήρυξαν ανένδοτο αγώνα ενάντια στον Τσάρο (ο μπουρδολόγος θεολόγος του ΣΚΑΙ θα έπρεπε να το καταλάβει αυτό, βλέποντας έξω από τα “λαγούμια” τους τις δυο μεγάλες βυζαντινές σημαίες).
Όταν οι εξεγέρσεις τους ηττήθηκαν οριστικά στο τέλος του 18ου αιώνα μετανάστευσαν σε όλο τον κόσμο: στην Κίνα, στην Αφρική, στην Αμερική και την Ευρώπη. Το μοντέλο τους ήταν πάντα ίδιο: μικρές απομονωμένες κοινότητες. Βαθιά μέσα στην παλαιοπιστική ιδέα ήταν ριζωμένη η άποψη ότι ο κόσμος του κεντρικού κράτους, της κοινωνίας και της επίσημης θρησκείας ήταν σατανικός και ότι η κεντρικοποιημένη εξουσία (εξαιτίας της οποίας αποσπάστηκαν από την ρωσική εκκλησία, όταν αυτή πλέον συσχετίστηκε στενότερα με τη ρωσική πολιτική εξουσία) είναι σημάδι ανελευθερίας. Προσαρμόζει τη θεία ελπίδα στα μέτρα και τις ανάγκες του εγκόσμιου – και μιαρού – κράτους.
Αυτές οι κοινότητες είναι όντως πατριαρχικές, συντηρητικές και θρησκόληπτες με τα σημερινά δεδομένα. Ανήκουν σε έναν άλλο κόσμο.  Προέρχονταν όμως από μια συνθήκη που συνέβαλε στην ίδια αυτή την επαναστατική πορεία της ανθρωπότητας αργότερα: ήταν οι πρώτοι άνθρωποι στην ανατολική Ευρώπη και τα Βαλκάνια που αρνήθηκαν τον συγκεντρωτισμό του οποιοδήποτε κράτους. Έτσι ο λόγος που τους επιτήθενται, τους διασύρουν το Ελληνικό κράτος και η Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία με τους θεολόγους της είναι ο ίδιος που οι ίδιοι φορείς επιτίθονται στις μειονότητες, σε οικολογικές πρωτοβουλίες, αντιεξουσιαστικές καταλήψεις κτλ
Ως εκ τούτου, ο δικηγόρος της οικογένειας έχει δίκιο που απορεί “γιατί τόση μανία, γιατί τόση εμμονή με τα παιδία, υπάρχουν κοινότητες Ρομά που δεν στέλνουν τα παιδιά τους σχολείο, δεν τα γράφουν κτλ, υπάρχουν ορεινοί βοσκοί ακόμα που δεν πάνε ούτε σχολείο ούτε τίποτα, γιατί τόση φασαρία”. Η απορία είναι εύλογη αλλά οι Ρομά, τόσο για το κράτος όσο και για την Εκκλησία είναι πληθυσμός που δεν έχουν ιερείς. Είναι ετερόφωτοι, απόλυτα εξαρτημένοι από το κράτος, και μπορούν να τους καθορίσουν. Μια οικογένεια παλαιόπιστων όμως, που σηκώνει και χρησιμοποιεί τα ίδια σύμβολα με την επίσημη εκκλησία αλλά την εγκαλεί εμμέσως πλην σαφώς ότι αυτή είναι λάθος, ότι αυτή είναι αιρετική καθώς έχει συμμαχήσει με το κράτος, είναι απ’ ό,τι φαίνεται πραγματικός κίνδυνος: γιατί κανείς δεν μπορεί να σηκώνει αυτά σύμβολα και να διεκδικεί τον τίτλο του πραγματικού πιστού πέρα από τον επίσημο φορέα.
Ο δικηγόρος χρησιμοποίησε σωστά προσεκτικό λεξιλόγιο όταν μίλησε για την οικογένεια ότι “θα πρέπει να αναγνωριστεί ως μειονότητα”, και αντιστάθηκε στον δημοσιογραφικό καταιγισμό από σχόλια όπως “σπηλαιάνθρωποι, πρωτόγονοι, λαγούμια”. Οι επίμονες ερωτήσεις τόσο της αστυνομίας όσο και των δημοσιογράφων για το “που είναι οι υπόλοιποι, που είναι τα παιδιά” καθώς μόνο το ζευγάρι με τον 15χρονο γιο έχουν εμφανιστεί, δείχνει ακριβώς αυτή την κρατική εμμονή στη χαρτογράφιση, τη θέληση “επανασύνδεσης με το ζόρι στην αστική κοινωνία”. Ο καπιταλισμός, το κράτος κι η εκκλησία δεν γίνεται να έχουν εξωτερικότητες πέραν όσων οι ίδιοι αποκλείουν.
Οι παλαιόπιστοι δεν απομονώνονται γιατί είναι ατομικιστές προτεστάντες (οι προτεστάντες άλλωστε ποτέ δεν ήταν ατομικιστές, λάτρευαν την αστική κοινωνία και το χρήμα περισσότερο από το Θεό, ήταν ενάντια στη μυσταγωγία γιατί δεν πρόσφερε χρήμα στο κράτους και στους αστούς παρά μόνο στους παπάδες, και αυτή ήταν η διαφορά τους με τους άλλους χριστιανούς καθολικούς και ορθόδοξους).
Αποχωρούν από τον εξατομικευμένο σύγχρονο κόσμο για να διασώσουν ακριβώς στην απομόνωση την αίσθηση της κοινότητας όπως αυτοί την αντιλαμβάνονται.
Φεύγοντας από τη Ρωσία, οι παλαιόπιστοι ίδρυσαν χιλιάδες απομονωμένες κοινότητες. Η άρνησή τους του σύγχρονου κόσμου πήρε γεωγραφική-χωρική διάσταση, απομονώνονταν όσο μπορούσαν γεωγραφικά σε έναν κόσμο όλο και πιο παγκοσμιοποιημένο, δικτυωμένο, συνδεδεμένο. Όσο οι υποδομές μεγάλης κλίμακας καταργούσαν τις διακρίσεις του χώρου και του χρόνου αυτοί όρθωναν την μόνη αντίσταση που ήξεραν μέσα στους αιώνες: την αύξηση της απόστασης, την άρνηση της υποδομής. Το off the grid ήταν χαρακτηριστικό όλων των παλαιόπιστων κοινοτήτων. Η λαχτάρα τους αυτή αποτυπώθηκε και στους πιο γλυκούς τους μύθους: Η μαγική πόλη του Κιτέζ, που ήταν το καταφύγιο των παλαιόπιστων βαθιά στη Σιβηρία, όταν ανακαλύφθηκε από τα στρατεύματα των Μογγόλων χάθηκε από θαύμα μέσα στα νερά μιας λίμνης, και από τότε “κρύβεται στην αντεστραμμένη αντανάκλαση του νερού, και κανείς δεν τη φτάνει”.
То 1979 Σοβιετικοί γεωλόγοι, πετώντας με ελικόπτερο πάνω από τη Σιβηρία, ανακάλυψαν βαθιά μέσα στο δάσος ένα τεχνητό ξέφωτο με σπιτάκια. Μη γνωρίζοντας τι είναι προσγειώθηκαν και ήρθαν σε επαφή με τους κατοίκους. Ήταν η οικογένεια Λίκοφ, μια οικογένεια παλαιόπτιστων που ζούσε βαθιά στο δάσος της Σιβηρίας έχοντας εγκαταλείψει τον κόσμο το 1936. Η οικογένεια αποκάλυψε ότι οι ντόπιοι από τα γύρω χωριά τους ήξεραν και τους βοηθούσαν ενώ το 1950 κάποια τοπική σοβιετική εφημερίδα είχε γράψει άρθρο για την παρουσία της οικογένειας.
Το 1980 οι σοβιετικές αρχές αποφάσισαν να αφήσουν την οικογένεια εκεί που είναι καθώς “κανένα αδίκημα δεν είχε τελεστεί” ενώ η οικογένεια Λίκοφ έμεινε έκπληκτη από την πληροφορία ότι είχε γίνει παγκόσμιος πόλεμος και ότι οι υπόλοιποι παλαιόπιστοι συνέχισαν να ζουν στην ΕΣΣΔ και δεν είχαν διωχθεί όπως πίστευαν οι ίδιοι.
Μετά την πτώση της ΕΣΣΔ, το Ρωσικό κράτος συνέχισε την ίδια πολιτική: μετέφερε μια φορά το 3μηνο προϊόντα και αλληλογραφία στην οικογένεια Λίκοφ χωρίς να την μετεγκαταστήσει. Τα περισσότερα μέλη της οικογένειας πέθαναν τη δεκαετία του 1980. Σήμερα ζει μόνο η Αγκάφια Λίκοφ, στην ίδια τοποθεσία, γεννημένη το 1944, στην απομόνωση της Σιβηρίας. Δεν έχει δει ποτέ της τις Ρωσικές πόλεις, και μιλάει αρχαϊκά ρώσικα.
Φυσικά και κάθε μέλος της οικογένειας έχει τη δυνατότητα να φύγει από αυτό το μέρος αν το επιθυμεί. Κανείς δεν εμποδίζει κανέναν στους παλαιόπιστους. Κάθε άνθρωπος πρέπει να έχει το δικαίωμα να ζει το μέγιστο των δυνατοτήτων που του προσφέρονται. Ποτέ όμως δεν θα μπορέσουμε να καταλάβουμε πλήρως, εμείς οι αστικοποιημένοι, αυτή την τρέλα της απομόνωσης, το “πάθος για μια ζωή χωρίς καμιά προσδοκία”. Το όλο ζήτημα δεν είναι απλό αλλά μας φέρνει στα όρια των πολιτικών και φιλοσοφικών ορισμών μας για το τι είναι συνείδηση, τι επιθυμία, τι ελευθερία και πώς αυτά συγκροτούνται.
Αν τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας δεν παραδοθούν, τι ειναι; Ελεύθεροι, τρελοί, έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου από τον πατέρα και δεν ξέρουν “το πραγματικό καλό τους;” Που το ξέρει μόνο το κράτος;. Η εμμονή του κράτους και της δημόσιας σφαίρας με το “που είναι τα παιδιά” δείχνει την ουσία της όλης φασαρίας, και τη ρητή πρόθεση σε όλο αυτό: τη συνέχεια της κρατικής εξουσίας, του μονοπώλιου της βίας της εκπαίδευσης από το κράτος και τους ιδιωτικούς συνοδοιπόρους του, από την αστική κοινωνία δηλαδή στο σύνολό της. Κάποιες στιγμές, όλα αυτά μοιάζουν τόσο εύθραυστα, που ένας υπερ-ορθόδοξος χριστιανός βοσκός με βέλη στο βουνό φαντάζει πραγματική απειλή.




---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Β.Πούτιν για νόμο γάμου και υιοθεσίας παιδιών από ΛΟΑΤΚΙ+ που πέρασε από την Βουλή: «Ας κάνουν ότι θέλουν χωρίς να αγγίζουν τα παιδιά»!
Κατήγγειλε την παράδοση των ανήλικων στα χέρια μη φυσιολογικών ατόμων
20.02.2024 | 23:28
O Ρώσος πρόεδρος Β.Πούτιν ερωτάται σε συνέντευξή του στην ρωσική τηλεόραση για το αν θα υπάρξει γάμος και παροχή δικαιώματος υιοθεσίας μικρών παιδιών στην  ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα, όπως έκανε η ελληνική κυβέρνηση.
Η απάντησή του είναι κάθετη: «Οι ΛΟΑΤΚΙ+ είναι ελεύθεροι να κάνουν ότι θέλουν μεταξύ τους, αρκεί να μην αγγίζουν τα μικρά παιδιά».
Είναι σαφής η αποδοκιμασία στο νομοσχέδιο που πέρασε από την ελληνική Βουλή, αλλά γενικότερα «υψώνει τείχη» στην επικρατούσα κατάσταση στις περισσότερες χώρες της ΕΕ, τις ΗΠΑ και το λοιπό αγγλοσαξωνικό μπλοκ.
Το 2022 ο Βλαντιμίρ Πούτιν υπέγραψε μια συνταγματική τροπολογία που απαγορεύει επισήμως τους γάμους ομοφυλοφίλων στη Ρωσία.
Η συγκεκριμένη απαγόρευση, που ορίζει πως ο γάμος γίνεται αποκλειστικά «μεταξύ ενός άντρα και μιας γυναίκας», είναι μια από τις πολλές συνταγματικές τροπολογίες που εγκρίθηκαν τον περασμένο Ιούλιο μετά από ένα εθνικό δημοψήφισμα.
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν υπέγραψε τη Δευτέρα μια σαρωτική απαγόρευση της «θετικής απεικόνισης των σχέσεων των ομοφυλόφιλων σε βιβλία, ταινίες, μέσα ενημέρωσης και το Διαδίκτυο, ανεξαρτήτως ηλικίας».
Η απαγόρευση της «προπαγάνδας μη παραδοσιακών σεξουαλικών σχέσεων» επεκτείνει τον νόμο της Ρωσίας του 2013 που απαγόρευε την προώθηση της ομοφυλοφιλίας στα παιδιά. Η νέα νομοθεσία καθιστά αυτό.