Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

Δευτερα 4 Μαρτιου 2024


Μπορεί να μας πεί κάποιος..πως ο τροχονόμος θα κρίνει πως ο οδηγός είναι σε πνευματική ή σωματική εξάντληση( βάση του νέου ποινικού κώδικα)..και παραπέμποντάς τον στην δικαιοσύνη θα τιμωρηθεί με τρία χρόνια φυλάκιση; Είναι ειδήμων ο τροχονόμος;Γιατί με το άρθρο 209-αν δεν σφάλλω- ο τροχονόμος γίνεται τρομονόμος.Δεν γουστάρει την φάτσα σου και σου καταστρέφει την ζωή...



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μια πανέμορφη  γυναίκα αναδείχτηκε Miss Grant Russia 2023.

Μα κι αυτοί οι Ρώσσοι... Τι παλαιομοδίτικα μοντέλα ομορφιάς είναι αυτά!!! Μα, ούτε λίγο μούσι... Μια υποψία όρχεως κάτω από το φόρεμα, τουλάχιστον!!! Πόσο πίσω έχουν μείνει οι άνθρωποι...

ΔΕΝ ΧΩΡΑ ΚΑΜΙΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΗΚΜΑΣΜΕΝΗ ΔΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΤΑ ΑΚΜΑΙΑ ΡΩΣΣΙΑ ....



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αυτό λέγεται πρόοδος, το παιδί με τα πόδια και το σκυλί στο καρότσι

Σχολιο.- Η διαστροφή με οποιαδήποτε μορφή, όπως η ηθική έκπτωση, συμβαδίζουν με την νοσηρή έκφραση αγάπης προς τα ζώα, και το μίσος προς το υπέρατατο δημιούργημα του κόσμου τούτου. Τον άνθρωπο!!!

Σχολιο.- εχω δει τα μωρα να τρωνε με τους σκυλους μεσα στο σπιτη και οι ηλιθιες να γελανε μεχρι και σκυλοτροφη

Σχολιο.- Δυστυχώς μερικές είναι για φτύσιμο αυτά βλέπουν οί ΛΑΟΚΙ και περνούν θάρρος

Σχολιο.- Τα σκυλιά έχουν εκφυλιστεί τόσο ώστε έχουν σταματήσει ακόμη και να χεζουν στο χώμα! Ακόμη και παρτέρι να υπάρχει στο μισό μετρο, αυτά χεζουν στις πλάκες του πεζοδρομίου κλπ!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ;;;; ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ;;;;;

Τα ΤΕΜΠΗ οδηγούν πλέον σε βάσιμες υποψίες γιά ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ φορτίων που χρησιμεύουν στη Νοθεία των Υγρών Καυσίμων. Σύμφωνα με τούς Πραγματογνώμονες ανιχνεύθηκε από έλεγχο δειγμάτων στο Γενικό Χημείο του Κράτους συγκεκριμένη χημική ουσία γιά τη συγκεκριμένη χρήση, ενώ ταυτόχρονα είναι ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΗ η ΦΟΡΩΤΙΚΗ των Εμπορευμάτων που μετέφερε.

Καλείται λοιπόν αυτό που λέγεται "Κράτος" να αναζητήσει ανοίγοντας δεύτερη Δικογραφία γιά ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ στο οποίο είναι πολλοί που εμφανίζονται να εμπλέκονται, όπως η Εταιρεία ΖΙΜ ΚΑΙ η Ιταλική Εταιρεία στήν οποία έχουν ξεπουληθεί οι Ελληνικοί Σιδηρόδρομοι.

Βεβαίως μεγάλο ενδιαφέρον έχει να ερευνηθεί όχι μόνον ποιός ήταν ο ΦΟΡΤΩΤΗΣ αλλά και ο ΠΑΡΑΛΉΠΤΗΣ που το είχε απαραγγείλει καθώς επίσης και εάν η συγκεκριμένη μεταφορά ήταν η πρώτη η, και το πιθανότερο, πολλοστή μέχρι το συγκεκριμένο ΕΓΚΛΗΜΑ.

Κάποτε έστω και μέσα από ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ πρέπει να ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ!

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟ!!!!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



3 Σεπτεμβρίου 2023

Περί νέων ταυτοτήτων..

Ήρθε απάντηση στην βουλή.Ναι θα περιέχουν μικροτσίπ RFID.

Διαψεύδουν τον Μητσοτάκη που είπε ότι δεν θα περιέχουν. Οπως και με τις πειραματικες ενεσεις παραπληροφόρηση για να υποκύψουμε .

Τελικά θα έχουν 2 μικροτσίπ..

Φωτογραφίζουν μόνο στα αστυνομικά τμήματα πλέον. Δεν είναι θεωρία αλλά γεγονός....



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δράση των  εμΦολίων...

Βόλος: Πέθανε μόνος στο σπίτι 44χρονος συντηρητής έργων τέχνης 

Τον άτυχο άντρα, εντόπισαν νεκρό συγγενείς του, όταν μπήκαν στο σπίτι 

ΘΛΙΨΗ: Έφυγε από τη ζωή 44χρονη Λαρισαία 



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Δύση που σαπίζει. 

Θρήνος για τον ναζιστή ρατσιστή Ναβάλνι, που δεν τον άφησαν ελεύθερο να κυνηγάει μαυριδερούς και σχιστομάτηδες. 

Τσιμουδιά για τον Ασάνζ, που αργοπεθαίνει στις φυλακές των εμπρηστών των πολέμων.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΜΙΖΕΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ

Η διαπίστωση είναι θλιβερή, αλλά να που επαληθεύεται για πολλοστή φορά.

Αναφέρομαι σε έναν αριστερό κόσμο που ασκεί κριτική πάνω σε  κυβερνητικές αποφάσεις. Κι όταν μαθαίνει πως δεν ισχύουν αυτά που άκουσε ή φαντάστηκε, ενοχλείται.

Σαν να προτιμά να πηγαίνουν τα πράγματα απ' το κακό στο χειρότερο, για να μπορεί να κάνει απολίτικη αντιπολίτευση, τύπου  Κασσελάκη. 

Έτσι, ενώ υιοθετείται από την κυβέρνηση το πάγιο αίτημα των Ελλήνων μουσικών για κάποιο ποσοστό (45%) ελληνικής μουσικής σε Εμπορικά Κέντρα και ξενοδοχεία, λιμάνια, ΜΜΜ κ.λπ., εμφανίζουν ότι πρόκειται για απαγόρευση της ξένης μουσικής σε ταβέρνες και μπαράκια. Και δώσ' του αναρτήσεις και σχόλια και "πω πω τι μας βρήκε, τους κακομοιραίους!". 

Κι όταν μαθαίνουν πως αυτό δεν ισχύει, δυσφορούν, σε μια εκπληκτική εκδήλωση μιζέριας και κακομοιριάς! Χωρίς ν' αναρωτιούνται γιατί εξοργίζεται και μιλάει για Σοβιετία η ακροδεξιά κυρία Vivian Efthimiopoulou που κάνει την ανάρτηση που αναδημοσιεύω. 

Στο αναμεταξύ, δεν φαίνεται να τους απασχολεί και τόσο το ότι η ελληνική μουσική αποτελεί προϋπόθεση για τη χρηματοδότηση κινηματογραφικών ταινιών. Κάτι  που πρέπει να ενδιαφέρει  κάθε καλλιτέχνη. Κόλλησαν στην ανύπαρκτη απαγόρευση στις ταβέρνες και τα μπαρ, και δεν το πήραν χαμπάρι!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τό δολοφονικό Ναζιστικό κράτος τού Ισραήλ μετά τις δεκάδες χιλιάδες δολοφονίες αμάχων Παλαιστίνιων,αποτελεί ένα καρκίνωμα τής ανθρωπότητας πού πρέπει και επιβάλλεται νά εκριζωθεί καί νά πάψει νά υπάρχει οριστικά

Σχολιο.- Δέν ειναι ο ιδιος Λαός αυτός με τον  Εβραϊκό που εζησε στό πετσί του το ολοκαυτωμα.Είναι μεταπολεμικά «μαζέματα» απο από διάφορες χώρες τής Ευρώπης καί της Αμερικής-Αυστραλιας πού κατοικούσαν χρόνια εκεί καί ηλθαν με τίς πλάτες των ΗΠΑ ως ΝΕΟΙ ΕΠΟΙΚΟΙ κοι με τήν «υπόσχεση» οτι θα κατσικωθούν σέ ενα μέρος πού δέν τους ανήκε καί θα ζησουν σε βαρος ενός Λαού των Παλαιστινίων...Εχουν διαπαιδαγωγηθεί ετσι. Ελάχιστοι διαφέρουν ειδικοτερα - απο την νεα γενια - καί διαφοροποιούνται εναντια σέ αυτήν τήν νοοτροπία του κατακτητη καί τούς οποίους σταμπάρουν ως εχθρούς του Κρατους...

Σχολιο.- Αυτό επιδιώκει τό ισλραηλινοΝαζιστικο κράτος να πετάξει τους Παλαιστίνιους στη θάλασσα αλλα δέν θα ειναι τοσο ευκολος αυτός ο στόχος τους καί θα ματωσουν..Περιμένω οσονούπω την ηττα τών ΗΠΑ-ΝΑΤΟ στήν Ουκρανία καί τότε πιστευω οτι θά αλλαξουν δραστικά τά πράγματα σε βαρος του ισραηλινοναζιστικού καθεστώτος...



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το αεροπλάνο που είχε κατακρατήσει η Αργεντινή και στη συνέχεια έκλεψαν οι ΗΠΑ από τις από την κρατική εταιρεία της Βενεζουέλας Empresa Estadual Venezolanaη de Transporte de Aerocargo del Sur (Emtrasur), αποσυναρμολογήθηκε στο έδαφος των ΗΠΑ.


Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

Οι ΗΠΑ κατέστρεψαν αεροπλάνο που έκλεψαν από τη Βενεζουέλα

Το αεροπλάνο που είχε  κατακρατήσει η  Αργεντινή και στη συνέχεια έκλεψαν οι ΗΠΑ από τις από την κρατική εταιρεία της Βενεζουέλας Empresa Estadual Venezolanaη de Transporte de Aerocargo del Sur (Emtrasur),   αποσυναρμολογήθηκε στο έδαφος των ΗΠΑ.

"Χθες το βράδυ ενημερωθήκαμε για μια άθλια, εγκληματική, εξωφρενική πράξη σε ένα αεροδρόμιο στο Μαϊάμι της Φλόριντα. Η αυτοκρατορία των γκρίνγκο, εκδικητική και διεστραμμένη με όλη της την κακία, προχώρησε στη αποσυναρμολόγηση του αεροπλάνου της Emtrasur, του αεροπλάνου της Conviasa που είχε υποστεί αεροπειρατεία. Αφαίρεσαν το χρώμα της σημαίας, αφαίρεσαν το όνομά του, έσβησαν το όνομα της Luisa Cáceres de Arismendi, έσβησαν το όνομα της Emtrasur και στη συνέχεια τοαποσυναρμολόγησαν  και το διέλυσαν", όπως ανέφερε ο Εθνικός Πρόεδρος, Νικολάς Μαδούρο.

Ο πρώτος αντιπρόεδρος του Ενωμένου Σοσιαλιστικού Κόμματος της Βενεζουέλας (PSUV), Nτιοσντάδο Καμπέγιο, δήλωσε ότι η εντολή που έδωσε η κυβέρνηση των ΗΠΑ για την καταστροφή του αεροσκάφους Emtrasur είναι "παιδαριώδης".

"Υπογράψαμε μια συμφωνία για τη δημοκρατία και η απάντηση των Ηνωμένων Πολιτειών είναι να καταστρέψουν ένα αεροπλάνο που ανήκει στη Βενεζουέλα. Το δικό μας αεροπλάνο, αυτό που μας έκλεψαν στην Αργεντινή", δήλωσε ο Καμπέγιο  στην τηλεοπτική εκπομπή του . 

Η κλοπή πραγματοποιήθηκε με τη βοήθεια της ακροδεξιάς κυβέρνησης του Χαβιέρ Μιλέι στην Αργεντινή, που επέτρεψε τη μεταφορά του στις ΗΠΑ.

Από τα μέσα του 2022, το αεροσκάφος βρίσκεται στο Διεθνές Αεροδρόμιο της πρωτεύουσας της Αργεντινής,  Μπουένος Άιρες. Η κυβέρνηση του τότε προέδρου, Αλμπέρτο Φερνάντες, παρακράτησε το αεροπλάνο για υποτιθέμενες παρατυπίες, αλλά ποτέ δεν παρουσίασε στοιχεία εναντίον του αεροσκάφους ή του πληρώματος.

Ο Χόρχε Ροντρίγκες, πρόεδρος της Εθνοσυνέλευσης, τόνισε ότι ο Λευκός Οίκος, με τις ενέργειές του, παραβίασε τη Συμφωνία των Μπαρμπάντος. "Οποιαδήποτε ενέργεια, εικονική κλοπή ή υπεξαίρεση του αεροσκάφους  της Emtrasur παραβιάζει τις συμφωνίες που έχουμε συνάψει με άλλες ξένες κυβερνήσεις και ο λόγος τους θα πάψει να έχει αξία", δήλωσε ο Ροντρίγκες.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο βασικός μισθός σήμερα δεν είναι 480 ευρώ, αλλά 300 και 250, με τη δικαιολογία της 4ωρης εργασίας που φυσικά είναι 8ωρη και 10ωρη. Και χωρίς ένσημα. Γιατί πλέον έχουν καταργηθεί οι Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μια επισήμανση..Το δημόσιο πανεπιστήμιο..η δημόσια παιδεία..χρηματοδοτείται απ' τους φόρους του λαού για την παιδεία του λαού. Το "κράτος" αποτελεί απλά την θεσμική και λειτουργική οργανωτικά έκφραση του δημόσιου. Δεν πουλάει εμπόρευμα...δεν είναι έμπορος...παρέχει συνταγματικά κατοχυρωμένο και επιβαλλόμενο αγαθό..ως εκ τούτου δεν γίνεται να θεωρηθεί ανταγωνιστής εμπορικός των ιδιωτικών κερδοσκοπικών πορνοπιστημίων. Τα ιδιωτικά πορνοπιστήμια είναι κερδοσκοπικές εταιρείες... Υ.Γ...και πρέπει να παλέψουμε ενάντια στην κερδώα "παιδεία ". Με ένα απ' τα πρώτα μελήματα την απαγόρευση κρατικής χρηματοδότησης στα ιδιωτικά πορνοπιστήμια…  και στην οριστική εγκαθίδρυση της Συνταγματικής Δημόσιας Δωρεά Παιδείας. Το κατάλαβες άλογε σταυροποδαρά ψηφοφόρε των νεοφιλελέδων;



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η "Επιστήμη" στην υπηρεσία όλων όσοι πληρώνουν, για οποιοδήποτε αφήγημα. Είτε αυτό αφορά στις ανδρικές εγκυμοσύνες και στην γαλουχία, είτε σε "αποτελεσματικά και ακίνδυνα" πειραματικά σκευάσματα.

Ενα τέτοιο "κίτρινο" περιοδικό με ελάχιστη επισκεψιμότητα είναι και το βρετανικό επιστημονικό περιοδικό New Scientist που αναγάγει μια νεοφιλελεύθερη ατζέντα, σε ένα εντελώς νέο επίπεδο, χωρίς να καταδικάζεται, από την επιστημονική κοινότητα. Τον κανιβαλισμό.

Μερικά αποσπάσματα:

"Από ηθική άποψη, ο κανιβαλισμός προκαλεί λιγότερα προβλήματα από ό, τι μπορείτε να φανταστείτε. Εάν το σώμα μπορεί να κληροδοτηθεί με τη συγκατάθεση της ιατρικής επιστήμης, τότε γιατί δεν μπορεί να αφεθεί για τροφή στους λιμοκτονούντες; "

Ή εδώ:

"Τα ρατσιστικά στερεότυπα για τους κανίβαλους, εφευρέθηκαν για να δικαιολογήσουν την υποδούλωση τους. Άρχισαν να προσωποποιούν το "διαφορετικό", για τις δυτικές κοινωνίες και η αποστροφή του κανιβαλισμού έχει γίνει μια από τις αρχές της ηθικής τους συνείδησης "

Και κερασάκι στην τούρτα. 

"Τα νέα αρχαιολογικά δεδομένα δείχνουν ότι οι αρχαίοι άνθρωποι έτρωγαν ο ένας τον άλλον εκπληκτικά συχνά - μερικές φορές από συμπόνια. Αυτά τα ευρήματα μας δίνουν την ευκαιρία να επανεξετάσουμε τις απόψεις σχετικά με αυτή την πρακτική "

Προτρέχετε παιδιά! Θεωρητικά, πρέπει να προηγηθεί η νεκροφιλία.

Τι ζούμε!

https://www.newscientist.com/article/mg26134783-600-is-it-time-for-a-more-subtle-view-on-the-ultimate-taboo-cannibalism/?fbclid=IwAR1E9i3Zqt47GCYGn-rxYZwMtxuFC03WqpoO8g4UfbiCfWShiWfjE51k4Iw

σχολιο.- Το "από συμπόνια" με έστειλε!! Να σου φάω ένα μπουτάκι γιατί σε λυπάμαι; Εχουν αποτρελλαθεί λέμεεεεε!!!

Σχολιο.- Αυτοί έχουν ξεσαλώσει και θα σκεφτούν οτιδήποτε για να αλληλοφαγωθούμε!

Σχολιο.- Και δεν τους μαζεύει και κανάς ψυχίατρος!!! Εχουν φοβερό πρόβλημα!!

Σχολιο.- Αυτό το αφήγημα προωθούν σήμερα στην Γάζα.

Σχολιο.- https://el.sainte-anastasie.org/articles/psicologia/la-ventana-de-overton.html?fbclid=IwAR1gSIJP3HAuygKqgiHbZgM6pNwu9M1WgSKKxgiQm14YKnccFlX7pfEBDF8

Το παράθυρο Overton

Το παράθυρο Overton είναι μια πολιτική θεωρία που περιγράφει πώς μπορεί να αλλάξει η αντίληψη της κοινής γνώμης έτσι ώστε οι ιδέες που κάποτε θεωρούνταν τρελές να γίνονται αποδεκτές μακροπρόθεσμα.

Σύμφωνα με αυτή τη θεωρία, ούτε τα θέματα ταμπού θα ήταν απαλλαγμένα από τα αποτελέσματά τους, έτσι ώστε η γενική εκτίμηση που έχει η κοινωνία για ζητήματα όπως η αιμομιξία, η παιδεραστία ή ο κανιβαλισμός θα μπορούσαν να αλλάξουν ριζικά. Για το λόγο αυτό, δεν είναι απαραίτητη η πλύση εγκεφάλου ή η εφαρμογή ενός δικτατορικού καθεστώτος, αλλά η ανάπτυξη μιας σειράς προηγμένων τεχνικών των οποίων η εφαρμογή θα παρέμενε απαρατήρητη από την κοινωνία. Ας εμβαθύνουμε.

Αυτό το φαινόμενο μελετήθηκε από τον Joseph Overton, ο οποίος το παρατήρησε για κάθε τομέα δημόσιας διοίκησης θεωρείται αποδεκτή μόνο ένα στενό φάσμα πιθανών πολιτικών. Αυτό το εύρος δεν αλλάζει όταν οι ιδέες αλλάζουν ανάμεσα στους πολιτικούς, αλλά επιλέγονται από την κοινωνία εν γένει.

Τα στάδια του παραθύρου Overton

Κατ 'αρχήν, φαίνεται αδύνατο η κοινωνία να δεχθεί μερικά από τα συζητούμενα ταμπού. Ωστόσο, η θεωρία παραθύρων του Overton υποστηρίζει ότι αυτό μπορεί να συμβεί. Για να δούμε ποια είναι τα διαφορετικά στάδια του παραθύρου Overton, θα επικεντρωθούμε σε ένα συγκεκριμένο ταμπού, για παράδειγμα τον κανιβαλισμό.

Στάδιο 1: από το αδιανόητο μέχρι το ριζικό

Στο πρώτο στάδιο, ο κανιβαλισμός είναι κάτω από το χαμηλότερο επίπεδο αποδοχής του παραθύρου Overton. Η κοινωνία θεωρεί ότι αποτελεί σωστή πρακτική ανήθων ή κοινωνιοπαθητικών. Αυτή η ιδέα θεωρείται αηδιαστική και ξένη προς όλη την ηθική. Σε αυτό το σημείο, το παράθυρο είναι κλειστό και δεν κινείται.

Αρχίζοντας με την αλλαγή της άποψης, η ιδέα μεταφέρεται στον επιστημονικό τομέα, καθώς για τους επιστήμονες δεν θα πρέπει να υπάρχουν θέματα ταμπού. Έτσι, η πνευματική κοινότητα θα αναλύσει τις παραδόσεις και τα τελετουργικά ορισμένων φυλών, δημιουργώντας παράλληλα μια ριζοσπαστική ομάδα κανιβύλων που προειδοποιούνται από τα ΜΜΕ..

Στάδιο 2: από το ριζικό έως το αποδεκτό

Μετά το στάδιο 1, η ιδέα έχει πάει από το να είναι αδιανόητο να συζητηθεί. Στο δεύτερο στάδιο, επιδιώκεται η αποδοχή της ιδέας. Με τα συμπεράσματα των επιστημόνων, όσοι αρνούνται να αποκτήσουν γνώσεις σχετικά με το αντικείμενο μπορούν να χαρακτηριστούν ως αδιάλλακτοι..

Οι άνθρωποι που αντιστέκονται θα αρχίσουν να φαίνονται σαν φανατικοί που αντιτίθενται στην επιστήμη. Η μισαλλοδοξία καταδικάζεται δημοσίως, καθώς η ιδέα χάνει τις αρνητικές της σημασίες, αλλάζοντας το όνομα του κανιβαλισμού από ανθρωποφάγους ή ανθρωποφάγους. Με λίγα λόγια, τα μέσα ενημέρωσης θα κάνουν το γεγονός ότι τρώει ανθρώπινη σάρκα μπορεί να θεωρηθεί ως κάτι αποδεκτό και αξιοσέβαστο.

Στάδιο 3: από το αποδεκτό έως το λογικό

Κάνοντας μια κατανάλωση ανθρώπινης σάρκας ένα κοινό δικαίωμα, θα μπορούσε κανείς να πάει από μια απαράδεκτη ιδέα σε μια λογική. Εν τω μεταξύ, Όσοι εξακολουθούν να αντιτίθενται στην ιδέα θα συνεχίσουν να επικρίνουν. Αυτοί οι άνθρωποι θα θεωρηθούν ριζοσπάστες που αντιτίθενται σε ένα θεμελιώδες δικαίωμα.

Από την άλλη πλευρά, η επιστημονική κοινότητα και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης θα επιμείνουν ότι η ανθρώπινη ιστορία είναι γεμάτη με περιπτώσεις κανιβαλισμού, χωρίς αυτό να είναι περίεργο για αυτές τις αρχαίες κοινωνίες.

Στάδιο 4: από το λογικό στο δημοφιλές

Σε αυτές τις στιγμές, ο κανιβαλισμός γίνεται ένα αγαπημένο θέμα. Η ιδέα αρχίζει να προβάλλεται στις ταινίες, στις τηλεοπτικές σειρές και σε οποιαδήποτε άλλη μέθοδο ψυχαγωγίας ως κάτι θετικό. Ταυτόχρονα, τα ιστορικά στοιχεία που σχετίζονται με αυτές τις πρακτικές έχουν επαίνους. Το φαινόμενο είναι ολοένα και πιο γεμάτο και συνεχίζει να ενισχύει τη θετική του εικόνα.

Στάδιο 5: από το λαϊκό στο πολιτικό

Τέλος, το παράθυρο Overton, κλειστό στην αρχή, άνοιξε ευρύτατα. Σε αυτό το τελευταίο στάδιο αρχίζει να προετοιμάζεται ο νομοθετικός μηχανισμός που θα νομιμοποιήσει το φαινόμενο. Οι υποστηρικτές του κανιβαλισμού εδραιώνονται στην πολιτική και αρχίζουν να αναζητούν περισσότερη εξουσία και εκπροσώπηση.

Έτσι, μια ιδέα που κατ 'αρχήν ήταν αδιανόητη και ανήθικη σε όλες τις πτυχές της, έχει καθιερωθεί στη συλλογική συνείδηση ως δικαίωμα μέσω μια θεωρία που μπορεί να αλλάξει την αντίληψη του κοινού για οποιαδήποτε ιδέα, όσο τρελή μπορεί να είναι.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τα όμορφα "Αμπραμς" όμορφα καίγονται.

Αρκεί μία αντιαρματική οβίδα, αξίας 600 δολαρίων, από ένα ντρον, για να γίνει παλιοσίδερα ένα "άπαιχτο" τανκ, αξίας 8 εκατομμυρίων.

Η εξόντωση προχωράει κανονικά και κάθε Ρώσος στρατιώτης, που επιφέρει καίριο πλήγμα σ΄ένα τέτοιο τανκ, παίρνει μπόνους 101.200 ευρώ, ή 10 εκατομμύρια ρούβλια.

Η υποθήκη εξοφλήθη!

Σχολιο.- Τρολάρουν κιόλας οι Ρώροι στρατιώτες πως οι γιάνκιδες έστειλαν ελάχιστα, ότι η εξόντωση γίνεται με αυστηρή σειρά προτεραιότητας γιατί δεν φτάνουν για όλους 

Και μάλιστα, τα προτιμούν από τα Leopard (λόγω πιό συμφέρον κοστολογίου)

Σχολιο.- Σαν τον Οβελίξ με τους Ρωμαίους



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Μερικές ταινίες για όποιον ενδιαφέρεται να μάθει τι και πως γύρω από την #Παλαιστίνη και πως φτάσαμε να χάνουμε την πατρίδα μας από Ευρωπαίους εποίκους που δεν έχουν ΚΑΜΙΑ σχέση με την γη των προγόνων μου.

Σειρά

Τhe Promise http://bit.ly/N9V7So (Αγγλική 4 επεισόδια) 

Ντοκιμαντέρ 

1948: Creation & Catastrophe https://youtu.be/Bwy-Rf15UIs

Palestine is still the Issue http://youtu.be/vrhJL0DRSRQ 

Occupation 101 https://youtu.be/KuxlBjMXvXs

To Shoot An Elephant https://youtu.be/Y5XWfD2ItqE

Naila and the Uprising https://youtu.be/e5NX1K7wc6k

A World Not Ours (Netflix) https://www.netflix.com/title/70272708

Ghost Hunting (Netflix) https://www.netflix.com/title/80177448

Born In Gaza (Netflix) https://www.netflix.com/title/81077863

Μικρού Μήκους

Ave Maria https://vimeo.com/329141673

The place https://youtu.be/fgcIVhNvsII

No Way Through https://youtu.be/h5N0pptpRNk

Home Sweet Home https://youtu.be/I1HO9SKAnMk

Ismail https://youtu.be/lePx19UzHb4

The Present (Netflix) https://youtu.be/-Kl09vy6p2c

Maradona's Legs (Netflix) https://www.netflix.com/watch/81504296

Ταινία

Faraha (Netflix) https://youtu.be/2UT6Zw4-Yg0

Lemon Tree https://youtu.be/i4WycvC_yWA

The Time That Remains https://youtu.be/HURssH5XWd4

Divine Intervention https://youtu.be/THaqdMKzbbM

200 Meters https://youtu.be/X5mxTkvfzs8

Salt of this Sea https://www.netflix.com/watch/70117041



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στον Πόλεμο των Φώκλαντ το 1982 ανάμεσα στην Αργεντινή και το Ηνωμένο Βασίλειο, συμβαίνει κάτι από αυτά που για τις αδύναμες χώρες χαρακτηρίζουμε “εγκλήματα πολέμου”.

Το βρετανικό ναυτικό βυθίζει πλοίο της Αργεντινής (σχεδόν βέβαια, εν γνώσει της Μάργκαρετ Θάτσερ) δηλωμένο ως ιατρείο και το οποίο έχει κατεύθυνση προς την ξηρά και μακριά απ’ το πεδίο της μάχης. 

Η θάλασσα γεμίζει με νεκρούς γιατρούς, νοσηλευτές και πρώην τραυματίες. 

Οι Pink Floyd γράφουν το The Post War Dream για αυτό το γεγονός με την κραυγή τους προς την Maggie (Margaret Thatcher) ακόμη να στοιχειώνει τα πεντάγραμμα.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΓΑΖΑ 

*Σήμερα  Κυριακή

Βομβαρδίστηκαν σκηνές που φιλοξενούσαν εκτοπισμένους ανθρώπους έξω από νοσοκομείο στη Ράφα. 

Σκοτώθηκαν 11 άτομα και να τραυματίστηκαν 50, μεταξύ των οποίων παιδιά. 

Ανάμεσα στους νεκρούς είναι και δύο εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας.

**

Χτες Σάββατο

Συγκεντρώθηκαν οικογένειες Ισραηλινών αποίκων με τα AK τουφέκια τους και τα μικρά παιδιά τους για να μπλοκάρουν οικογενειακώς την ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ βοήθεια (φαγητό και φάρμακα )να μπει στην Γάζα.

Στην Γάζα πεθαινουν από την πείνα μωρά και παιδιά .



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Για την Νέα Αριστερα. Όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που μας έβριζαν όταν φύγαμε από τον ΣΥΡΙΖΑ το 2015 για το Τρίτο Μνημόνιο, που ψήφισαν το Τρίτο Μνημόνιο και το ασφαλιστικό Κατρουγκαλου (ν. 4387/16), το οποίο τσάκισε τις λαϊκές συντάξεις, που ψήφισαν με πάθος την νατοϊκή συμφωνία Πρεσπών, που κατάγγελναν όποιον φτωχό δεν έμενε στο Αιγάλεω. Τσακαλότος, ο Υπουργός Οικονομικών του Τρίτου Μνημονίου μαζί με τον Γιώργο Χουλιαράκη, Σταθάκης ο άνθρωπος των επενδυτών και εφοπλιστών, Σακελλαρίδης ο εκ δεξιών άνθρωπος του Τσίπρα, για να μην πω για τους δικαιωματιστες ακόλουθους της γνωστής πρεσβειας..Το ότι σας γελοιοποίησε ο Κασσελακης, δεν σας καθιστά φορείς των αριστερών αξιών και αγώνων.Εσεις έχετε εξευτελισει, ως άνθρωποι του Τσίπρα, τις αρχές της Αριστεράς, και ανοίξατε ορθανοιχτα τον δρόμο για τον Κασσελακη.Καλα να πάθετε για τον δρόμο που στρωσατε και αντεστε στον διάβολο και ακόμη παραπέρα.... " σύντροφοι" .

ΥΓ Και μια παραχάραξη. Νέα Αριστερά ήταν μια σειρά σχηματισμοί της μαρξιστικής Αριστεράς που έψαχναν στη δεκαετία του 60 και του 70 νέους δρόμους, πέρα από την κονφορμιστική παραδοσιακή Αριστερά, για την επανάσταση και τον σοσιαλισμό. Τι δικαίωμα έχετε να χρησιμοποιείτε ψευδεπίγραφα αυτόν τον όρο; Ντροπή απολύτως καμία; νισάφι πια.

Σχολιο.-  Η επιτομή της Αθλιότητας!!! Καπηλεύονται ένα τίτλο που δεκαετίες οριοθετούσε ένα ρεύμα ιδεών, αυτό των θεωριών της εξάρτησης, ένα ρεύμα που παρακολουθούσε και στήριζε τους αντιαποικιακούς - αντιμπεριαλιστικούς αγώνες του 3ου κόσμου, ένα ρεύμα που επανανοηματοδοτούσε την αντίθεση Ιμπεριαλισμός -Λαός στην περιφέρεια, κλπ, κλπ. "Νέα Αριστερά" ο Τσακαλώτος, ο Φίλης, ο Σταθάκης, και λοιπά σούργελα; Μπορεί κάποιος από αυτά τα σκουπίδια να μας πει ποιος ήταν ο Αργύρης Εμμανουήλ, ο Πωλ Μπαράν και ο Σαμίρ Αμίν; Ξέρουν τον Τζέημς Πέτρας; Έχουν άραγε ακούσει ποτέ τα ονόματα των Αγίων μας; Του Πατρίς Λουμούμπα, του Χοσέ Μαρτί, του Τομά Σανγκαρά, του Ερνέστο Σαντίνο κλπ, κλπ; Μια χαρά το λες να πάνε στο διάολο και ακόμη παραπέρα. Στο σκουπιδοτενεκέ της Ιστορίας προσθέτω , γιατί εκεί ανήκουν, αρκετή ζημιά έχουν κάνει.

Σχολιο.- Δε θα πω εξυπνάδες, πως το βλέπαμε από το μακρινό 2014.

Ξέραμε ότι δε πάει για καλό, αλλά όχι τέτοια ξεφτίλα!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μεγαλη νίκή αποτράπηκε το σχεδιο της "διεφθαρμένης Ελιτ" των ΗΠΑ που ηθελαν να απαγορευσουν την καθοδο του Τραμπ στις εκλογές, ωστε να επιβαλλουν με καλπονοθεία την νικη του πολεμοκάπηλου κόμματος των δημοκρατικών 

Ανώτατο Δικαστήριο ΗΠΑ για Ν.Τραμπ-Θα είναι κανονικά υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές. 

Υ.Γ για την Ιστορία στην Ελλάδα ζησαμε παρομοια καασταση με την απαγόρευση του  κόμματος του Κασιδιαρή και των εθνικιστών του να κατελθει στις εκλογές. Φασιστική πρακτική που δυστυχώς στηριξε όλο το υποτακτικό τόξο του πουλημενου κοινοβουλευτισμού με αποτελεσμα ο Μητσοτακης να θριαμβευσει και η συστημική αντιπολίτευση να πατώσει .

Υ.Γ Στις ΗΠΑ οι παρόμοιες πρακτικές κατά του Τραμπ και σε όσων αντιτίθενται στην διεφθαρμενη ελίτ πεφτουν στο κενο όπως λογοκρισία στο Τουιτερ(Χ) και του υπόλοιπου διαδίκτυου, απολύσεις δημοσιογραφων, μετατροπή των ΗΠΑ σε μια παγκοσμια χαβούζα όπου με την ανεξέλεγκτης και χωρίς μετρο μεταναστευση δεκάδων εκατομμυρίων ανθρώπων σκοπευουν να υποβαθμίσουν οικονομικά όλους τους Αμερικανους, με σκοπό την χυλοποίηση του λαού και των μεταναστών που θα έλθουν . Ωστε κατω από την εξαθλίωση που θα προκύψει να διαλυθεί καθε ενότητα της κοινωνίας και τα πρότυπα τους πλεον να είναι η πορνεία τα ναρκωτικά, η εγκληματικότητα και ο εκφυλισμός καθε υγιούς δραστηριότητας των πολιτών μια κοινωνία διαιρεμενη είναι πάντα ευκολοκυβερνητη από την ολιγαρχία του πλούτου .



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το σαρδόνιο χαμόγελο της αδίστακτης καλόγριας Κεραμέως απέναντι στην θλίψη της προδομένης κοντέσας των Βρυξελλών Μισέλ Ασημακοπούλου. Η Θεούσα που την έχει καταραστεί η Εκκλησία γιατί ψήφισε το νόμο για τις λεσβίες, Κεραμέως την έσφαξε με βαμβάκι και στου Μαξίμου γίνεται της τρελής. Η άνοδος αυτών των γυναικών στην πολιτική εξουσία που προσπαθούν να μοιάσουν στους αληταράδες του καθεστώτος που κυβερνούν, είναι ότι χειρότερο για την Ελλάδα.

Προσεχώς: Τι θα πεί η ΥΠΕΣ Κεραμέως στην Βουλή .......

Είναι ντροπή και ντρέπομαι που θέτετε θέμα ασφαλείας των προσωπικών σας δεδομένων και θα ήθελα να ανακαλέσετε αμέσως. Είναι ντροπή. Εμείς διασφαλίζουμε την ασφάλεια.

Αυτή δεν πούλησε τα προσωπικά δεδομένα των μαθητών και δασκάλων στη Cisco πριν από 2 χρόνια;



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου  για τα emails : Ζήτησα λίστα εκλογικού καταλόγου από το ΥΠΕΣ

Και μόνο αυτή η δήλωση αρκεί για να επέμβει ο Ευρωπαίος εισαγγελέας και να της κατάσχει κάθε υπολογιστή. Και στην Ελλάδα το ίδιο, αλλά στην Ελλάδα η δικαιοσύνη είναι ελεγχόμενη, αλλιώς θα είχε επέμβει ήδη.

Το υπουργείο εσωτερικών έβγαλε ανακοίνωση που εκθέτει και αφήνει ακάλυπτη στην ουσία την Μισέλ για την περίπτωση των παράνομων email γιατί ξέρει τι προβλέπει η ευρωπαϊκή νομοθεσία. Ζούμε στον γιδότοπο που λέγετε Ελλάδα !!


Ένα απο τα πολλά μέιλ που στάλθηκαν αφου εκλάπησαν απ το ΥΠΕΣ...σε οποιοδήποτε αλλο κράτος ο ΥπΕΣ θα ειχε ηδη παραιτηθεί

Αλλη μια απόδειξη οτι γι'αυτους οι εκλογες ειναι μια διαβλητή διαδικασία επιβεβαίωσης της εξουσίας τους...



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Έχουμε ένα 20ευρω.

Αν αλλάξει 30 φορές χέρια μεταξύ μας, στο τέλος θα έχουμε ένα 20ευρω. 

Αν αλλάξει 30 φορές χέρια μεσω ebanking στο τέλος θα το έχει η τράπεζα.

Και επειδή πρόσφατα ο ελληνικός λαός μάτωσε για να σώσει το τραπεζικό σύστημα, ήρθε η ώρα και οι τράπεζες και η κυβέρνηση τους να σοβαρευτούν.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Ντόναλντ Τραμπ μπορεί να είναι υποψήφιος Πρόεδρος στις προκριματικές των Ρεπουμπλικανών στο Κολοράντο για τις εκλογές του Νοεμβρίου στις ΗΠΑ σύμφωνα με απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου.

Υπενθυμίζεται ότι δικαστήριο του Κολοράντο είχε απαγορεύσει στον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ να συμμετάσχει στις εκλογές της πολιτείας τον Δεκέμβριο, επικαλούμενο τη διάταξη του Συντάγματος περί εξέγερσης και καταλογίζοντας στον Τραμπ ότι υποκίνησε τα επεισόδια στο Καπιτώλιο το 2021.

Ωστόσο, τώρα η απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου ανοίγει τον δρόμο στον Τραμπ να διαγωνιστεί στις προκριματικές εκλογές και κατά συνέπεια στις προεδρικές εκλογές, καθώς κλείνει την πόρτα στα σενάρια απαγόρευσης της υποψηφιότητας του Τραμπ και σε άλλες πολιτείες.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η μήνυση κατά των Γερμανών αξιωματικών που σχεδίασαν την επίθεση στη γέφυρα της Κριμαίας... πέταξε στο Γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα της Γερμανίας. Κατατέθηκε από εκπροσώπους του κόμματος «Ελεύθερη Σαξονία», επειδή οι διαπραγματεύσεις των αξιωματικών της Bundeswehr εμπίπτουν στο άρθρο 13 του Διεθνούς Ποινικού Κώδικα της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας («Έγκλημα επίθεσης»).

"Μια επίθεση στη γέφυρα της Κριμαίας με τη γερμανική συμμετοχή θα ξεκινούσε έναν επιθετικό πόλεμο κατά της Ρωσίας. Και ενδεχομένως θα ήταν το σημείο εκκίνησης για τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο", ανέφερε η δήλωση. Και όλα αυτά, για ένα δευτερόλεπτο, καθιστούν την απειλή για αντίποινα στρατιωτικής δράσης κατά της ΟΔΓ αρκετά πραγματική.

Παρεμπιπτόντως, η ελάχιστη ποινή βάσει αυτού του άρθρου είναι 10 χρόνια.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αποκλεισμένη είναι η Wikipedia στη Ρωσία, καθώς άρθρο στην πλατφόρμα αναφέρει στους χρήστες πώς να χρησιμοποιούν υπηρεσίες VPN για να φτάνουν σε αποκλεισμένους ιστότοπους.

Ο Ρώσος βουλευτής Anton Gorelkin, αναπληρωτής πρόεδρος της επιτροπής της Κρατικής Δούμας για την πολιτική πληροφοριών, τις τεχνολογίες πληροφοριών και τις επικοινωνίες, έγραψε σήμερα στο Telegram ότι ο ιστότοπος θα μπορούσε να μπλοκαριστεί βάσει ενός νέου νόμου που απαγορεύει τη διάδοση των VPN.

Ο Gorelkin δήλωσε ότι το άρθρο της Wikipedia για τα VPN παραβιάζει τους κανονισμούς.

«Υπάρχουν νομικοί λόγοι για τον αποκλεισμό της Wikipedia», τόνισε.

«Το μόνο που απομένει είναι να βεβαιωθούμε ότι αυτό δεν προκαλεί σημαντική ταλαιπωρία στους χρήστες», πρόσθεσε.

Ο Ρώσος αξιωματούχος δήλωσε ότι όλες οι πολύτιμες πληροφορίες από την πλατφόρμα έχουν ήδη αντιγραφεί, έχουν συμμορφωθεί με τους εγκυκλοπαιδικούς κανόνες.

Σχολιο.- Οχι τυχαια τα περισσοτερα αμφιλεγομενα αρθρα της γουικιπεδια σχετικα με Ρωσικα θεματα συμβαδίζουν με αντιρωσικη προπαγανδα. Οπου δεν εμπλεκεται η CIA, πχ σε φυσικες η κοινωνικες επιστημες οκ. Οπου υπαρχει συγκρουση συμφεροντων, υπαρχει υστεροβουλία.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πρωτοσέλιδο και άρθρο καταπέλτης για τον Εμμανουέλ Μακρόν, την προεδρία του και το άσχημο κλίμα στο προεδρικό μέγαρο της Γαλλίας, από το περιοδικό Le Point. 

Πρωτοσέλιδος τίτλος: «Το τσίρκο του βασιλιά 'Ηλιου. Το κράτος, η χειρότερα διοικούμενη επιχείρηση της Γαλλίας»!

Σχολιο.- Η φετινή πρόσθετη βοήθεια της Γαλλίας προς την Ουκρανία ανέρχεται προς στιγμήν στα 3 δισεκατομμύρια ευρώ.  Το δημαρχείο της πόλης Μπεζανσόν προσφέρει θερμικά κολάν στους φοιτητές για να τους βοηθήσει να ζεσταθούν και να μειώσουν τους λογαριασμούς θέρμανσης. Το 2023, το 42% των Γάλλων ηλικίας κάτω των 35 ετών κρύωνε στα σπίτια τους, σύμφωνα με τον εθνικό διαμεσολαβητή ενέργειας.

Σχολιο.- Φανταστείτε πόσο απελπισμένοι είναι οι Γάλλοι από την προεδρία Μακρόν, που θέλουν να επαναφέρουν «κλινικά νεκρούς» στο προσκήνιο της πολιτικής.  Ο πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας, Φρανσουά Ολαντ είναι το τρίτο πιο δημοφιλές πολιτικό πρόσωπο στη Γαλλία και μακράν η πιο δημοφιλής προσωπικότητα της αριστεράς (ποιας αριστεράς ακριβώς; Δεν έχει απομείνει σχεδόν τίποτα!)

Σχολιο.- Kάτι μου λέει πως τα δισεκατομμύρια που δαπανήθηκαν και τα ελλείματα δισεκατομμυρίων ευρώ που καταγράφηκαν στο ταμείο του δήμου του Παρισιού, κάθε άλλο παρά για τους Ολυμπιακούς αγώνες πήγαν.  Ολυμπιακό χωριό του Παρισιού: Οι αθλητές θα φιλοξενηθούν σε μικροσκοπικά διαμερίσματα, που διαθέτουν κρεβάτια από χαρτόνι και στρώματα από ανακυκλωμένη πετονιά, όπως υπαγορεύει η αστική οικολογία.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΑΙΓΥΠΤΟΣ

-Τὰ χρηματοπιστωτικὰ βαμπὶρ τῶν ἀγγλοσιωνιστῶν ἐκβιάζουν τὴν Αἴγυπτο μὲ οἰκονομικὴ ἀσφυξία γιὰ νὰ ὑποκύψῃ στὶς ἀπαιτήσεις τους στὴν Παλαιστινιακή γενοκτονία. 

Τὸ Ἰρὰν ἀπὸ τὴν ἄλλη ἔσπευσε νὰ τείνῃ χείρα βοηθείας. Προηγήθηκαν οἱ δηλώσεις ἀπὸ τὴν Ὑεμένη, ὅτι ἐὰν ἡ Αἴγυπτος κατέβῃ στὸν πόλεμο κατὰ τῆς παράνομης σιωνιστικῆς κατοχικῆς ὀντότητας, θὰ τὴν βοηθήσουν καὶ θὰ εἶναι στὸ πλευρό της. 

-Οἱ μάγοι τῆς πολιτικῆς καὶ διπλωματίας ξαναχτυποῦν:

«Ο Ιρανός κορυφαίος διπλωμάτης συνέχισε λέγοντας ότι η προώθηση της περιφερειακής σταθερότητας είναι προς το συμφέρον τόσο της Τεχεράνης όσο και του Καΐρου. Χαρακτήρισε επίσης την πρόσφατη συνάντηση μεταξύ των προέδρων των δύο χωρών στην πρωτεύουσα της Σαουδικής Αραβίας, Ριάντ, ως "νέα αφετηρία" στις σχέσεις.

Ο Αμίρ-Αμπντολλαχίαν επανέλαβε ότι το Ιράν θέλει μόνο καλό για την Αίγυπτο και την περιοχή. "Θεωρούμε την ασφάλεια της Αιγύπτου ως ασφάλεια του Ιράν.»

-Όχι θα καθόντουσαν...

Ἐὰν οἱ δυτικοὶ νομίζουν ὅτι εἶναι ρεαλιστικὸ ἡ Αἴγυπτος νὰ δεχθῇ τοὺς Παλαιστίνιους ἐγκαταλείποντας τὴν Γάζα στὸ "ἰσραήλ" μὲ ἀντάλλαγμα διαγραφὴ ψευτοχρέους ἀπὸ ΔΝΤ, ὑπολογίζουν χωρίς τὸν ξενοδόχο. Την Τεχεράνη καὶ ὄχι μόνον.

Τὸ ΔΝΤ νὰ προσέχῃ. Πλησιάζει ἰλλιγιωδῶς ἡ ὥρα που μέγα μέρος τῶν ψευτοχρεῶν ποὺ ἀπαιτεῖ, θὰ διαγραφεῖ μονομερῶς πολὺ ἁπλά. Ὡς εἰδεχθές κτλ. 

Τὶ; Πῶς θὰ ἐπιβάλλουν στὸ μέλλον ἐξαναγκαστικὴ εἴσπραξη; Μὲ τὶ ὅπλα, μὲ τὶ ἔλεγχο; 

Καὶ μὲ ἄλλο διεθνὲς οἰκονομικὸ σύστημα νὰ οἰκοδομεῖται... 



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Γερμανός Πρέσβης στη Μόσχα, κλήθηκε σήμερα στο Ρώσικο Υπουργείο Εξωτερικών και του επιδόθηκε επίσημη διαμαρτυρία, μετά την παραδοχή της αυθεντικότητας από την Κυβέρνηση του Βερολίνου της συνομιλίας των στρατηγών όπου σχεδιάζουν επίθεση στη Ρωσία.

-Κανονικά, αντί για “διαμαρτυρία” θάπρεπε απλά να δώσουν στο Γερμανό Πρέσβη, ένα πακέτο φωτογραφιών για το ΤΙ έγινε την προηγούμενη φορά που η Γερμανία επιτέθηκε σε Ρώσικο έδαφος!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Διαδηλώσεις για Ελεύθερη Παλαιστίνη και ενάντια στην γενοκτονία στη ΓΆΖΑ από τους σιωνιστοναζιστές

Χτες: 

1.Στο Παρίσι

2.Στο Άμσερνταμ



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Μητσοτάκης λοιπόν, ο φίλος του Νετανιάχου, η αστυνομία του και η διεφθαρμένη UEFA,

δεν επιτρέπουν να θυμώνουμε:

-ούτε για τους πάνω από 30.000 νεκρούς μέχρι τώρα,

-ούτε για τη Ράνια Αμζά (βίντεο) που θρηνεί σύζυγο και τα δίδυμα μωρά της,

-ούτε για τη λιμοκτονία πάνω από 2 εκατομμύρια ξεσπιτωμένων στη Γάζα!

Θα τους αφήσουμε;



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Απίστευτη επίδειξη υποτέλειας κι απανθρωπιάς!

-UEFA, Κυβέρνηση, Υπουργείο Μπάτσων και Χαφιέδων, Αστυνομικές διευθύνσεις, ΕΠΟ, διάφοροι “τοξικοί” στη διοίκηση του Ολυμπιακού, ασφαλίτες και ρουφιάνοι και το … κακό συναπάντημα 

έχουν ξεσηκωθεί, απειλούν, εκβιάζουν, και … διατάζουν:

“ Ούτε μια σημαία της Παλαιστίνης, 

- ούτε ένα πανό διαμαρτυρίας, 

- ούτε ένα σύνθημα κατά του Ισραήλ, 

- ούτε ένα πλάνο ή φωτογραφία αν εμφανιστούν,

στον αγώνα της Πέμπτης στο Καραϊσκάκη μεταξύ Ολυμπιακού - Μακάμπι Τελ Αβίβ!”

Αρχίζοντας από τις προειδοποιήσεις της Ισραηλινής Πρεσβείας προς τους … υποτελείς, μέχρι τη διεφθαρμένη UEFA που τη λούζει κρύος ιδρώτας για τις εκδηλώσεις στις κερκίδες όταν παίζουν ισραηλινές ομάδες, έχουν ξαμολύσει το χαφιεδότσουρμο για να φιμώσουν με κάθε τρόπο το θυμό!

-Βέβαια αυτά ΔΕΝ ισχύουν για τους 1600-1800 φανατικούς της Μακάμπι που φέρνουν στις κερκίδες και που είναι ελεύθεροι και θα τους προστατεύουν κιόλας, για να ανεμίζουν τα λάβαρα του μίσους και του απαρτχάιντ!

-Στις εικόνες, εκδηλώσεις που τρόμαξαν τους Σιωνιστές στα ευρωπαϊκά γήπεδα, ενώ οι Ιρλανδοί όταν έπαιζαν με την Μακάμπι Τελ Αβίβ απαίτησαν “να αποβληθεί το Ισραήλ από τις διεθνείς διοργανώσεις”!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



“Ζούμε ιστορικές στιγμές!

Βλέπουμε την εξάντληση, την οριστική παρακμή της αυτοκρατορίας των ΗΠΑ και του δυτικού αυτοκρατορικού συστήματος κυριαρχίας. 

Υπάρχει πλήρης ηθική παρακμή από τη μια και αμφισβήτηση από την άλλη στην ιμπεριαλιστική, ηγεμονική ιδεολογία.”

O πρόεδρος της Βενεζουέλας Μαδούρο με αφορμή τον Αμερικανό αεροπόρο που αυτοπυρπολήθηκε μπροστά στην ισραηλινή πρεσβεία σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη γενοκτονία στη Γάζα που όπως λέει “συγκλόνισε την αμερικανική κοινωνία και ολόκληρο τον κόσμο. Το λογοκρίνουν στα δίκτυα, αλλά δεν βοήθησε, έφτασε σε όλο τον κόσμο.”

O Μαδούρο, χαρακτήρισε την πράξη του Αμερικάνου στρατιώτη και τη “γενοκτονία που διαπράττει το Ισραήλ σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση” σαν ενδείξεις της αρχής του τέλους του Δυτικού ιμπεριαλισμού.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



H Αντζελίνα Τζολί κατέπληξε τους πάντες αποκαλύπτοντας ότι ο αδερφός της δεν θα παντρευτεί λόγω της αγάπης του για εκείνη

Η πρώτη πληρωμένη ίσως για διαφήμιση της διαφορετικότητας, αγάπη με τους αδερφούς τις αδελφές. Σε λίγο θα παντρευτεί ο πατέρας τον γιο και ο αδερφός την αδερφή

Επόμενο στάδιο στην ατζέντα μετά τους ΛΟΑΤΚΙ είναι η παιδοφιλία και η αιμομιξία. Παράθυρο του Overton.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Ατζέντα 21 είναι η συνολική απογραφή και έλεγχος των «ΠΑΝΤΩΝ» στη Γη με συγκεντρωτικό τρόπο σχεδιασμού.

Και στη συνέχεια διευθύνεται από μεγάλες εταιρείες στο πλαίσιο της εταιρικής σχέσης δημόσιου και ιδιωτικού τομέα των ενδιαφερομένων που συνεργάζονται με τα Ηνωμένα Έθνη.

Αυτό το απόθεμα περιλαμβάνει όλα τα ανθρώπινα όντα και όλους τους πόρους στη Γη.

Για μέτρηση, διαχείριση και επισήμανση.

Οτιδήποτε μπορεί να μετρηθεί, μπορεί να διαχειριστεί.

Η Ατζέντα 21 είναι το σχέδιο δράσης για τον 21ο αιώνα που συμφωνήθηκε από 170+ έθνη το 1992, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Η Ατζέντα 2030 είναι η περαιτέρω βελτίωση του σχεδίου και προήλθε από τη Συμφωνία του Παρισιού που υπογράφηκε από σχεδόν όλα τα έθνη της Γης το 2015.

Συμπεριλαμβανομένης της Αμερικής.


"Πίσω από την Πράσινη Μάσκα"

Ατζέντα 21 - Το Σχέδιο Δράσης για τους Βιώσιμους Στόχους του ΟΗΕ.

Υιοθετήθηκε με συνθήκη από 179 έθνη στη Διακήρυξη του Ρίο το 1992.

Εφαρμόζεται σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης σε όλο τον κόσμο, παγκοσμίως.

Η Ατζέντα 21 είναι η συνολική απογραφή και έλεγχος των "ΠΑΝΤΩΝ" πάνω στη Γη με κεντρικό σχεδιασμό. Και στη συνέχεια διοικείται από μεγάλες εταιρίες υπό τη Σύμπραξη Δημόσιου-Ιδιωτικού τομέα των ενδιαφερομένων που συνεργάζονται με τα Ηνωμένα Έθνη.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μετά την ήττα σε Ρωσία και Ισραήλ (μην σας ξεγελά η γενοκτονία, στρατιωτικά χάνει στον πόλεμο) οι ΗΠΑ λένε να επιτεθούν στην Κίνα. 

"Μετά την Ουκρανία: Οι ΗΠΑ προετοιμάζουν τη «διεθνική αλυσίδα φονιάς» για τον πόλεμο αντιπροσώπων στην Ταϊβάν

27 Φεβρουαρίου 2024

Οι ΗΠΑ αντιλαμβάνονται ότι το ρολόι λειτουργεί γρήγορα με την ισχύ τους. Εάν ο πόλεμος είναι αναπόφευκτος, τότε είναι ανυπόμονο να ξεκινήσει ο πόλεμος νωρίτερα παρά αργότερα. Η RAND προειδοποίησε (το 2016) ότι το 2025 ήταν το εξωτερικό παράθυρο για να επικρατήσουν οι ΗΠΑ στον πόλεμο με την Κίνα. Το «παράθυρο Minihan» υποδηλώνει επίσης το 2025. Το «παράθυρο του Davidson» είναι το 2027. Το ερώτημα στην Ουάσιγκτον σχετικά με τον πόλεμο με την Κίνα δεν είναι αν, αλλά πότε – και πώς.

Οι ΗΠΑ μόλις ενέκριναν την πώληση του συστήματος επικοινωνίας US/NATO Link 16, το οποίο σηματοδοτεί ότι η κυβέρνηση Μπάιντεν είναι σοβαρή και ακλόνητη στην επιθυμία της να προκαλέσει και να διεξάγει πόλεμο μεγάλης κλίμακας με την Κίνα για την Ταϊβάν, όπως ήταν με τη Ρωσία για την Ουκρανία.

Θα ήταν έτσι το πιο θανατηφόρο κομμάτι τεχνολογίας που δεν έχει ακόμη μεταφερθεί, επειδή επιτρέπει στις θαλάσσιες, εναέριες και χερσαίες δυνάμεις να συντονίζονται με άλλες. Επιτρέπει, για παράδειγμα, σε στρατηγικά πυρηνικά/στελθ βομβαρδιστικά (US B-1B Lancers, B-2 Spirits) να συντονίζονται με πλατφόρμες ηλεκτρονικού πολέμου και επιτήρησης (EA Growlers, Prowlers, EP-3), μαχητικά και βομβαρδιστικά (F-16, F-22, F-35) καθώς και να διεξάγουν κοινό οπλικό πόλεμο με ομάδες μάχης αερομεταφορέων ΗΠΑ, Γαλλίας, Βρετανίας, ιαπωνικά αντιτορπιλικά SDF, νοτιοκορεατικά αντιτορπιλικά Hyun Moo, καθώς και ραντάρ και συστοιχίες πυραύλων THAAD και Patriot. Επιτρέπει επίσης τον συντονισμό με δορυφόρους σε χαμηλή τροχιά της γης και άλλους πόρους της Διαστημικής Δύναμης"

Σχολιο.- όποιος θέλει ας ψάξει για το νέο κινεζικό υποβρύχιο ντροουν το οποίο θεωρείτε ο φονεύς των αεροπλανοφόρων...όσα και να πάνε οι Κινέζοι θα τα βυθισουν

Σχολιο.- Ισραήλ και Χεζμπολάχ

Στη Βηρυτό, ο απεσταλμένος των ΗΠΑ λέει ότι ο πόλεμος μεταξύ του Ισραήλ και της Χεζμπολάχ δεν θα μπορούσε να «περιοριστεί»

Η Χεζμπολάχ λέει ότι απέτρεψε δύο ξεχωριστές απόπειρες του ισραηλινού στρατού να περάσει σε λιβανικά εδάφη νωρίτερα απόψε. Ο απεσταλμένος των ΗΠΑ Amos Hochstein αναμένεται να επισκεφθεί σύντομα τη Βηρυτό στο πλαίσιο των προσπαθειών του να μεσολαβήσει για μια συμφωνία που θα τερματίσει τις διασυνοριακές συγκρούσεις μεταξύ της Χεζμπολάχ και του Ισραήλ.

Δύο προσπάθειες του ισραηλινού στρατού να διεισδύσει στα λιβανικά εδάφη αναχαιτίστηκαν από πυρήνες της Χεζμπολάχ στα σύνορα. Σύμφωνα με δύο ανακοινώσεις που εξέδωσε η ομάδα λίγο μετά τα μεσάνυχτα:

1- Ισραηλινή δύναμη που προσπαθούσε να διεισδύσει κοντά στο Rmeish, στοχοποιήθηκε με πυραυλικά όπλα και συνέχισε άμεσα χτυπήματα.

2- Ισραηλινή δύναμη από την Ταξιαρχία Γκολάνι που προσπαθούσε να διεισδύσει κοντά στην πόλη Ράμια, χτυπήθηκε με μεγάλο εκρηκτικό μηχανισμό και στη συνέχεια η δύναμη στοχοποιήθηκε με μια σειρά από οβίδες πυροβολικού.

Σχολιο.- Έβλεπα το channel7 Israel τις προάλλες που είχε πρώτο θέμα ότι το Ισραήλ ετοιμάζεται να επιτεθεί στον Λίβανο.

Σχολιο.- θέλει γενίκευση του πολέμου γιατί χάνει παταγωδώς. Μόνο εάν μπουν και άλλες δυνάμεις έχει ελπίδα.

Σχολιο.- Οι Αμερικάνοι προτιμούν τους πολέμους τον Μάρτιο πάντως.

Σχολιο.- ναι, τον φοβάμαι τον μάρτιο, γιουγκοσλαβία αρχισαν μάρτιο, το ίδιο και στο ιρακ.

Σχολιο.- θα τον επισπευσουν τον πολεμο με την Κίνα νομιζω για να μη φανει οτι εχασαν, αλλα εκει θα φανε τα μουτρα τους

Σχολιο.- δεν το πιστευω αυτό. δεν τους παιρνει

η κινα δεν ειναι ιρακ ή λιβύη ή συρία. είναι πυρηνική δύναμη.

Σχολιο.- γιατί η Ρωσία τι είναι;

Σχολιο.- γιατί, επιτεθηκαν στη ρωσία?

Εγώ κανένα ιράν φοβάμαι μη χτυπήσουν



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όλοι περιμένουν να τελειώσει ο ελληνισμός για να υφαρπάξουν κομμάτια της ιστορίας του. Οι Αφρικανοί λένε πως κλέψαμε τον πολιτισμό τους στις επιστήμες, οι Σκοπιανοί τον Μ. Αλέξανδρο, οι Αλβανοί τον Ηρακλή, οι Τούρκοι τον ¨Όμηρο. Το υπόλοιπο φαντάζομαι θα πάρουν οι Εβραίοι που λένε πως ο μόνος τρόπος να νικήσουν τον ελληνικό πολιτισμό είναι να τον αντιστρέφουν. Αυτό κάνουν άλλωστε για χιλιάδες χρόνια.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στέφανος Κασσελάκης – Τάιλερ Μακμπέθ : Αυτό είναι το σπίτι των 1,8 εκατ. Ευρώ που αγόρασαν στο Κολωνάκι

Ο άνθρωπος δεν έχει συναίσθηση ούτε πολιτική, ούτε ηθική.

Συριζαίοι, εντός κι εκτός, είστε υπεύθυνοι.

Η λέξη ντροπή είναι μικρή για να χαρακτηρίσει το μέγεθος του ανομήματος σας που τον φέρατε και εγκαταστάθηκε στην χώρα ως ηγέτης κόμματος.

Σχολιο.- Είναι μόνο για γέλιο τα ζαβά 



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



H παράνοια συνεχίζεται. "Σχεδιασμός για θάνατο"; 

Η SpaceX του Elon Musk ανακοίνωσε πως θα καταστρέψει στην ατμόσφαιρα 100 δορυφόρους Startlink στους επόμενους 6 μήνες, αφού βρήκε σχεδιαστικό ελάττωμα που μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα. Για αυτό τον λόγο η εταιρία θα αποκλείσει αυτούς τους δορυφόρους από το δίκτυό της και θα τους κάψει στην ατμόσφαιρα της Γης.

Όμως οι επιστήμονες περιβάλλοντος ανησυχούν πως η τόσο μεγάλη καύση δορυφόρων θα προκαλέσει περαιτέρω κλιματική αλλαγή στην Γη. Σύμφωνα με μια ομάδα ερευνητών, βρέθηκαν μέταλλά από την καύση των δορυφόρων, που καταστρέφουν στο όζον, δημιουργώντας προβλήματα στην ασπίδα της Γης.

Η χαμηλή γήινη τροχιά στην οποία κυκλοφορούν οι δορυφόροι έχει γίνει αρκετά πιο συμφορημένη. Μόνο η Starlink έχει 5.000 δορυφόρους σε τροχιά αυτή τη στιγμή. Για αυτό τον λόγο η απομάκρυνση των προβληματικών δορυφόρων αποτελεί προτεραιότητα για τον διαστημικό κλάδο. Αυτό γίνεται με δύο τρόπους. Είτε οι δορυφόροι μπαίνουν σε πιο απομακρυσμένη τροχιά, στο λεγόμενο νεκροταφείο των διαστημικών σκαφών και δορυφόρων, είτε η τροχιά κλείνει πιο κοντά στην Γη, με αποτέλεσμα να πέφτουν στην Γη και να καίγονται στην ατμόσφαιρα.

Η δεύτερη περίπτωση περιλαμβάνει την καύση των τελευταίων καυσίμων, ώστε να ο δορυφόρος να μπει σε ελεγχόμενη πτώση στην Γη. Μόλις οι δορυφόροι μπουν στην ατμόσφαιρα, λόγω της τριβής καίγονται και τα υπολείμματα πέφτουν σε κάποιο απομακρυσμένο μέρος του Ειρηνικού Ωκεανού. Αυτή η τοποθεσία ονομάζεται Point Nemo, γνωστό και ως νεκροταφείο διαστημικών σκαφών.

Η NASA και η Ευρωπαϊκή Διαστημική Υπηρεσία προωθούν αυτή τη μορφή καταστροφής δορυφόρων, ως μέρος μιας σχεδιαστική φιλοσοφίας που ονομάζεται «σχεδιασμός για θάνατο». Με αυτό το σχεδιασμό οι δορυφόροι είναι αρκετά στιβαροί για να αντέξουν τις κακουχίες του διαστήματος, αλλά ταυτόχρονα αρκετά ευπαθείς ώστε να καταστραφούν εύκολα στην ατμόσφαιρα, χωρίς να αφήσουν επικίνδυνα κατάλοιπα στην επιφάνεια της Γης.

Σχολιο.- ας μην ανησυχούμε. Θα πίνουμε τα πάντα με χάρτινα καλαμάκια και θα τρώμε με μπαμπού ξυλάκια και σωσμένος ο πλανητης και η ατμόσφαιρά του!!!!!

Σχολιο.- και θα πληρώνουμε το φόρο διοξειδίου του άνθρακα, πάνω σε ότι κάνουμε και ότι τρώμε.

Σχολιο.- δεν πάμε καθόλου καλά. (πριν λίγα χρόνια πρότειναν πολιτικά κόμματα εδώ στην Ολλανδία να πληρώνουμε ειδικό φόρο θέας!!!!! Εγω θα πλήρωνα περιουσία αφού δεν έχω τίποτα μπροστά και βλεπω μέχρι Ροτερνταμ. Σκέψου κάτι τετοιο να γίνει Ελλαδα. Ευτυχως εδω ξεσηκώθηκε ο κόσμος..)

Σχολιο.- Πάει έχουμε πιάσει πάτο πλέον

Σχολιο.- είμαστε εκτός τροχιάς



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΠΟΥΛΉΘΗΚΑΝ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΉΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΠΟΣΟΎ ΤΩΝ 8.100.000 ΕΥΡΏ.

Και οι τρείς τίτλοι της ιστορικής «Ελευθεροτυπίας» , ήτοι του καθημερινού φύλλου, της Κυριακάτικης έκδοσης και της ιστοσελίδα (enet.gr) κατέληξαν, στο πλαίσιο πλειστηριασμού (στο Πρωτοδικείο Αθηνών) στην εταιρεία Alter Ego Media, συμφερόντων Βαγγέλη Μαρινάκη, η οποία έδωσε τα περισσότερα (8.100.000 ευρώ), επικρατώντας των συνολικά- αρχικών- τριών διεκδικητών.

Το αμέσως επόμενο «μπιντάρισμα» ήταν στα 7.850.000 ευρώ, από εταιρεία με έδρα την Κύπρο.

Στον πλειοδοτικό διαγωνισμό έλαβε μέρος εταιρικό σχήμα του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Είχε προηγηθεί ο πλειστηριασμός δύο ακινήτων της πτωχευμένης εταιρείας Χ. Κ. Τεγόπουλος, το βιομηχανικό ακίνητο στο Κορωπί και το κτήριο της Μίνωος 10-16, όπου στεγάζονταν τα γραφεία της ιστορικής εφημερίδας.

Η εφημερίδα έκλεισε οριστικά τον Νοέμβριο του 2014

Οι διεκδικητές ήταν τρεις, ο Μαρινακης, ο Μελισσανιδης Δημήτρης και ακομη ένας που δεν έγινε γνωστό το όνομα του. Ο Μελισσανιδης προσέφερε 7.700.000 ευρώ

Σχολιο.-  Τα 8 εκ. € είναι πασατέμπος για τον Β. Μ. δεν τίθεται θέμα ξεπλύματος χρημάτων, είναι αστεία αυτά τα ποσά για μεγέθη όπως ο Β.Μ.

Δημοσιογράφους θα εξαγοράσει δίνοντάς τους δουλειά και θα επεκτείνει περαιτέρω το τοίχος προστασίας για τις δουλειές του αλλά και για το εαυτόν του από επιθέσεις αντίπαλων επιχειρηματιών, αλλά και εχθρών.

Μέγας εχθρός, όχι απλά αντίπαλος, του Β.Μ. είναι ο Δ. Μελισσανίδης ο οποίος έκανε τη δεύτερη καλύτερη προσφορά για την αγορά των σημάτων της "Ε".



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Το να εκπαιδεύεις τις μάζες πολιτικά δεν σημαίνει, δεν μπορεί να σημαίνει, να κάνεις πολιτικό λόγο. Αυτό που σημαίνει είναι να προσπαθείς, αδυσώπητα και με πάθος, να διδάξεις στις μάζες ότι τα πάντα εξαρτώνται από αυτές· ότι αν μείνουμε στάσιμοι, είναι δική τους ευθύνη και ότι αν πάμε μπροστά, οφείλεται σε αυτούς, ότι δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα όπως ηγέτης, ότι δεν υπάρχει διάσημος άντρας που θα αναλάβει την ευθύνη για τα πάντα, αλλά ότι ο ηγέτης είναι οι ίδιοι οι άνθρωποι και τα μαγικά χέρια είναι τελικά μόνο στα χέρια του λαού».

― Frantz Fanon, Οι άθλιοι της γης



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ήρθε ο Μιλέι και τα έκανε λαμπίκο. Ο πληθωρισμός της Αργεντινής ανέβηκε στο 211.4%, τον μεγαλύτερο του πλανήτη.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αυτός η σελίδα δεν είναι για woke. Παρακαλώ απομακρυνθείτε αυτοβούλως.

Σχολιο.- Και για να εξηγούμαι, για μένα αυτή η ιδεολογία του woke είναι η μορφή του νεοναζισμού. Πετάγεται μια στο inbox και μου λέει ότι σε διαγράφω για ρατσιστικά σχόλια. Πιο ρατσιστικό από το να επιτίθεσαι στην πλειοψηφία για να υπερασπιστείς τις μειονότητες, δεν υπάρχει. Οι κοινωνικές αλλαγές γίνονται από τα κάτω προς τα πάνω, όχι επειδή οι επιχειρήσεις προωθούν τον μετανθρωπισμό στο όνομα των δικαιωμάτων. Κάντε μου την χάρη παρακαλώ και πάτε έξω από την αυλή μου.

Σχολιο.- Κάποιος πρέπει να λέει την αλήθεια στην εποχή της λογοκρισίας και της τρομολαγνείας.

Σχολιο.- Δεν θα μας τρελάνουν.

Σχολιο.- ακριβώς. Με ποιο δικαίωμα θεωρούν εαυτούς προοδευτικούς και τους λοιπούς οπισθοδρομικούς ή ρατσιστές; Για μένα κεντρικός αξιακός πυλώνας για κάθε κρίση μου είναι δύο: τα παιδιά και η ταξική συνοχή. Ανθρωποκεντρικός είναι ο πολιτισμός που υπερασπίζομαι όχι μετανθρωπιστικός.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πριν στεγνώσει η μελάνη του νόμου, έχουμε νομιμοποίηση παρενθεσίας για ομοφυλόφιλα ζευγάρια. 

Στο Ειδικό Ληξιαρχείο Αθηνών πραγματοποιήθηκε στις 01/01/2024 η πρώτη ληξιαρχική εγγραφή παιδιού ομόφυλου ζευγαριού, το οποίο αποκτήθηκε μέσω παρένθετης κύησης στο εξωτερικό.

"Το παιδί κυοφόρησε ΛΟΑΤΚΙ+ ακτιβίστρια, έγγαμη η ίδια με γυναίκα στο εξωτερικό, η οποία ήταν πριν την κυοφορία αυτή ήδη μητέρα ενός παιδιού και η οποία ενδιαφέρεται για την κυοφορία παιδιών ΛΟΑΤΚΙ+ ζευγαριών στις ΗΠΑ. Με πλήρη, ελεύθερη βούληση και με πολύ καλή σχέση με το ζευγάρι των νέων γονέων."

Τώρα το πούλημα του βρέφους που κυοφορεί μια γυναίκα είναι ο νέος ακτιβισμός. 



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το βασικό εργαλείο χειραγώγησης της πραγματικότητας είναι η χειραγώγηση των λέξεων. Αν ελέγξεις το νόημα των λέξεων, μπορείς να ελέγξεις τους ανθρώπους που τις χρησιμοποιούν.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Διάβασα κάπου ότι οι ισραηλινοναζί έχουν 10.000 νεκρούς και 30.000 τραυματίες. Βάλτε και τα ψυχικά νοσήματα, και καταλάβατε γιατί συμμετέχουν ΝΑΤΟικές δυνάμεις στο πογκρόμ και την γενοκτονία των Παλαιστινίων. Υπάρχει μια αγγλική παροιμία που λέει, πρόσεξε τι εύχεσαι.

Σχολιο.- Οι παλαιστίνιοι άμαχοι στη Γάζα θάβουν πια στα πεζοδρόμια τους νεκρούς τους.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δεν είναι Άουσβιτς είναι Γάζα….2024 Σκελετοί….ΟΗΕ: τις τελευταίες μέρες 16 παιδιά πέθαναν στη Γάζα από υποσιτισμό, αφυδάτωση!

04/03/2024

Ο Yazan Al-Kafarna, ένα 9χρονο Παλαιστίνιο αγόρι με εγκεφαλική παράλυση, αναγκάστηκε να φύγει από την ισραηλινή εισβολή στο Beit Hanoun με την οικογένειά του στη νότια Γάζα. Πρόσφατα, η υγεία του Γιαζάν επιδεινώθηκε λόγω έλλειψης τροφής και οξυγόνου.

Σήμερα, ο Γιαζάν πέθανε λόγω ανεπαρκούς υγειονομικής περίθαλψης και έλλειψης εξειδικευμένων τροφίμων για την κατάστασή του στο νοσοκομείο Abu Youssef Al-Najjar, που επιδεινώθηκε από τον ισραηλινό αποκλεισμό της Γάζας.

Ο υποσιτισμός και η αφυδάτωση έχουν σκοτώσει τουλάχιστον 16 παιδιά στη Γάζα τις τελευταίες ημέρες, ιδιαίτερα στο βόρειο τμήμα του θύλακα όπου ο λιμός είναι «επικείμενος», σύμφωνα με τον ΟΗΕ.

Η UNESCO εκφράζει τη λύπη της για τον θάνατο μπροστά στα μάτια του κόσμου των υποσιτισμένων μωρών στη Γάζα

Τουλάχιστον 10 παιδιά πέθαναν στο νοσοκομείο Kamal Adwan στη βόρεια Λωρίδα της Γάζας τις τελευταίες ημέρες λόγω υποσιτισμού και αφυδάτωσης, σύμφωνα με τη Unicef.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Τσαχάλ κρατάει αιχμάλωτους Παλαιστίνιους σε πισίνα και τους φωτογραφίζει!!!

04/03/2024

Ο στρατός του Ισραήλ αιχμαλώτισε πολίτες στην πόλη Hamad, στο Khan Yunis,στη Γάζα και τους κρατά καθηλωμένους με λευκές φόρμες μπανταρισμένα μάτια και σιδεροδέσμιους σε μια πισίνα και τους φωτογραφίζει περήφανα φρουρούμενους από ισραηλινοναζί στρατιώτες και αυτά τα αναρτά στο ιντερνετ.

Η ISIS και η Τσαχάλ υιοθετούν μια νένα τακτική όπου το βασανιστήριο και η εκτέλεση αιχμαλώτων ή απαχθέντων γίνεται θέαμα πουλούν την εικόνα αναζητούν το θεαματικό πλάνο απευθύνονται σε θεατές και όχι σε πολίτες στην παγκόσμια αρένα της ανθρωπομαχίας…..



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου λέει πως επίκειται πλήρη κατάληψη της Κύπρου από Τουρκία και καλεί Ελλάδα να μην αφήσει την Κύπρο έρμαιο της Τουρκίας!

04/03/2024

Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου προειδοποιεί ότι επίκειται πλήρη κατάληψη της Κύπρου από την Τουρκία και καλεί την Ελλάδα να μην αφήσει την Κύπρο έρμαιο στα χέρια της Τουρκίας.

(σσ Είναι βάσιμοι οι φόβοι του και ακόμη περισσότερο αφού ειδήμονες γεωστρατηγικοί αλλά και πολιτικοί από Κύπρο και Ελλάδα διαβλέπουν μια τέτοια εξέλιξη αλλά στην πιο διευρυμένη της μορφή όπου θα στοχευθεί και η Ελλάδα εννοείται η νησιωτική χώρα..

Δένδιας: αν γίνει πόλεμος με Τουρκία θα είμαστε μόνοι.. χωρίς Γαλλία, ΗΠΑ… Κ Γρίβας: η Τουρκία ετοιμάζεται για παρατεταμένο και ολοκληρωτικό πόλεμο με την Ελλάδα!

Ελένη Θεοχάρους τ. Ευρωβουλευτής: ”είναι ζήτημα 24 ωρών να καταληφθεί η Κύπρος. Η Αθήνα για να διασώσει την τιμή των Ελλήνων θα πραγματοποιήσει κάποια αποστολή «ΝΙΚΗ» αλλά το νησί θα χαθεί!”

Γιάννης Βαληνάκης: Φρενίτιδα επαφών της Τουρκίας στο Διπλωματικό φόρουμ της Αττάλειας (Λαβρώφ+60 ΥΠΕΞ ), ο Φιντάν 3 φορές πρόσφατα με Μπλίνκεν, πίεση της Τουρκίας σε Γερμανία μέσω Βρετανίας για eurofighter ως ενδιάμεση λύση μέχρι το Kaan… Αποβλακωθήκαμε με Διακήρυξη Αθηνών+ τα ακόμη άοπλα F35 ή κινείται κανείς;)

Έκανε έκκληση ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου προς την ελληνική Κυβέρνηση και τον Ελληνισμό γενικότερα να μην αφήσουν την Κύπρο έρμαιο στα χέρια της Τουρκίας αναφέρουν δημοσιεύματα.

Είναι πολύ φανερά τα σχέδια των Τούρκων που ζητούν όχι εμπέδωση των τετελεσμένων, αλλά πλήρη κατάληψη της Κύπρου, είπε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, σε δηλώσεις του μετά το ετήσιο μνημόσυνο του Γρηγόρη Αυξεντίου, στον Μαχαιρά.

Παράλληλα έκανε έκκληση προς την ελληνική Κυβέρνηση και τον Ελληνισμό γενικότερα να μην αφήσουν την Κύπρο έρμαιο στα χέρια της Τουρκίας, σημειώνοντας πως “αν πέσει το τελευταίο αυτό προπύργιο του Ελληνισμού θα αρχίσει η αποδόμηση ολόκληρης της Ελλάδας”.

«Εξήντα επτά χρόνια από την ηρωική θυσία του, χρειαζόμαστε όσο ποτέ άλλοτε σήμερα να παραδειγματιστούμε από τον ηρωισμό του. Γιατί σήμερα κινδυνεύουμε περισσότερο από τότε. Είναι πολύ φανερά τα σχέδια των Τούρκων που ζητούν όχι εμπέδωση των τετελεσμένων, αλλά πλήρη κατάληψη της Κύπρου. Θέλουμε να πάρουμε θάρρος από το θάρρος του, ηρωισμό από τον ηρωισμό του, και να μπορέσουμε να ματαιώσουμε τους στόχους των Τούρκων», ανέφερε.

Και πρέπει, συνέχισε ο Αρχιεπίσκοπος, «να αγωνιστούμε πάση θυσία όλος ο Ελληνισμός μαζί, και αυτή την στιγμή από την θέση μου ως προκαθήμενος της Εκκλησίας της Κύπρου κάνω έκκληση και προς τον Ελληνισμό ολόκληρο, προς την ελληνική Κυβέρνηση, να μην εγκαταλείψουν την Κύπρο , να μην την αφήσουν έρμαιο στα χέρια της Τουρκίας».

«Μαζί πρέπει να αντιμετωπίσουμε τον τουρκικό επεκτατισμό, γιατί αν πέσει το τελευταίο αυτό προπύργιο του Ελληνισμού θα αρχίσει η αποδόμηση ολόκληρης της Ελλάδας», κατέληξε.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κουτσόχερο : Έκοψαν τη σίτιση των 109 Θεσσαλών πλημμυροπαθών που διαμένουν στη μεταναστευτική δομή



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Έγκλημα στα Τέμπη : Ερωτήματα για τον αριθμό των επιβατών



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Γερμανία : Ο υπουργός Υγείας προειδοποιεί για πόλεμο και καλεί τα νοσοκομεία να βρίσκονται σε ετοιμότητα.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ! ΟΜΟΛΟΓΕΙ παραβίαση του Συντάγματος ο Πιερρακάκης...

4/3/2024   -     5.38

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Κ. Πιερρακάκης : «Η Ελλάδα δεν μπορεί να περιμένει την αναθεώρηση το άρθρου 16 του Συντάγματος»

Σχολιο.-  ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ Κρατικό σάιτ διαφημιζει την καταπατηση του Συνταγματος

Σχολιο.- Ρε σείς, τι ποινή έχει ο νέος ποινικός κώδικας για όσους ομολογούν πως παραβιάζουν το Σύνταγμα;

Σχολιο.- Είναι αδιανόητο υπουργός να λέει ότι «δε μπορούμε να περιμένουμε την αναθεώρηση του Συντάγματος» και να μη γίνεται ο χαμός. Αδιανόητο.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι μεγάλες μπίζνες του Ερντογάν με τον Νετανιάχου... παρά τη συνεχιζόμενη Γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαού...

4/3/2024   -    23.55

Η Γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαού στη Γάζα και την κατεχόμενη Παλαιστίνη συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς...

Έτσι μεγαλώνουν οι μπίζνες του Ερντογάν με τον "εχθρό" Νετανιάχου...

Τα τουρκικά πλοία συνεχίζουν να φτάνουν στο «ισραηλινό» λιμάνι της Χάιφα για να προμηθεύουν το σιωνιστικό/ναζιστικό καθεστώς με όλα αγαθά που τόσο έχει ανάγκη!

9 Νοέμβρη 2023: Για την "ιστορία" της προδοσίας κι υποκρισίας...

Ο Ερντογάν πλειοδοτεί σε κραυγές υπέρ της Παλαιστίνης, ενώ θα ήταν αρκετό να τελειώσει αυθημερόν τη σφαγή στη Γάζα με μια απλή κίνηση: Να κλείσει τον αγωγό πετρελαίου από το Αζερμπαϊτζάν στο Ισραήλ, που διέρχεται μέσω Τουρκίας! 



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΝΤΡΟΠΗ! ΒΟΗΘΕΙΑ ...από αέρος στην Γάζα κι όποιος προλάβει

4/3/2024   -    14.30

Γάζα: Βοήθεια από αέρος κι όποιος πρόλαβε την βοήθεια είδε - Η παγκόσμια κοινότητα θα πρέπει να ντρέπεται γι' αυτή την ανθρωπιστική κρίση που έχει προκαλέσει το Ισραηλινοναζιστικό καθεστώς και το ανέχονται οι "φίλοι" του

https://twitter.com/i/status/1764435814069473453



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! "470 -και όχι 350- άτομα στη μοιραία αμαξοστοιχία των Τεμπών..."

4/3/2024    -     13.30

Στο σχετικό ηχητικό ντοκουμέντο που μετέδωσε το mega, οι εν λόγω υπάλληλοι αναφέρουν ότι υπάρχουν 470 άτομα στη μοιραία αμαξοστοιχία. Θυμίζουμε ότι επίσημα είχε δοθεί ο αριθμός των 350. 

https://twitter.com/i/status/1764175277658108163



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ένοπλες συγκρούσεις Πραιτοριανών του Αμπάς και της Παλαιστινιακής Αντίστασης!

4/3/2024    -    12.30

 Ένας διεφθαρμένος για την καταπολέμηση της διαφθοράς!

Στη φωτογραφία ο Hussein al-Sheikh, με τον σιωνιστή υποστράτηγο Yoav Mordechai,

όταν υπέγραψαν τη συμφωνία για την αναζωογόνηση

της ισραηλινό-παλαιστινιακής κοινής επιτροπής υδάτων...

Το Ισραήλ, οι ΗΠΑ, η Ευρωπαϊκή Ένωση, τα αραβικά φίλο-σιωνιστικά

δικτατορικά καθεστώτα (Κατάρ, Αίγυπτος, Σαουδική Αραβία και σια),

ανακάλυψαν πως για τα 75 χρόνια κατοχής κι Ολοκαυτώματος

του Παλαιστινιακού λαού... φταίει η "διαφθορά της Παλαιστινιακής Αρχής" του Αμπάς!

Έτσι, ο εκλεκτός τους Hussein al-Sheikh, ένας διεφθαρμένος για την καταπολέμηση της διαφθοράς! Ο διεφθαρμένος και μισητός από τον Παλαιστινιακό λαό, προωθείται στη θέση του Αμπάς, για να κτυπηθεί η διαφθορά και ως "συνομιλητής" των Παλαιστινίων με το σιωναζιστικό κατοχικό καθεστώς...

Επιβλήθηκε στον Αραφάτ ως μεταφραστής εβραϊκής γλώσσας, από Ισραήλ-ΗΠΑ και οι σιωνιστές τον ετοιμάζουν ως Γκάουλαϊτερ, με "δάσκαλο" τον Καρζάι του Αφγανιστάν, για την Παλαιστίνη!

Από απλός μεταφραστής υπάλληλος, μετά τη δολοφονία του Αραφάτ αναρριχήθηκε σε όλα τα αξιώματα, πέρα κι έξω από κάθε δεοντολογία κι αρχές...

Ένοπλες συγκρούσεις μεταξύ των Παλαιστινιακών Υπηρεσιών Ασφαλείας του Αμπάς και ΟΛΩΝ των Αντιστασιακών στον προσφυγικό καταυλισμό της Τζενίν μετά από απόπειρα σύλληψης ενός Αντιστασιακού για λογαριασμό του σιωναζιστικού καθεστώτος των βρεφοκτόνων!

Ο Qais Al-Saadi, διωκόμενος ως μέλος της Παλαιστινιακής Αντίστασης από το σιωνιστικό καθεστώς, μπροστά στην κατακραυγή ΟΛΩΝ των Παλαιστινιακών κομμάτων κι οργανώσεων και τις βαριές καταγγελίες εναντίον του Αμπάς και τις βίαιες συγκρούσεις με τους δωσίλογους του Αμπάς... απελευθερώθηκε...

Αν η Φατάχ του Αραφάτ δεν τελειώσει τη συνεχιζόμενη υποταγή στο δοτό Αμπάς, τον «Καρζάι της Παλαιστίνης», όπως τον αποκάλεσε ο Γιασέρ Αραφάτ όταν του επιβλήθηκε από τον ξένο παράγοντα και δεν αποφασίσει το μέλλον της Παλαιστίνης ο ίδιος ο Παλαιστινιακός λαός, οι δωσίλογοι θα έχουν το ίδιο τέλος με την σιωνιστική οντότητα!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ! "ΝΑΙ" στη 13η σύνταξη, "ΟΧΙ" στην αύξηση των ορίων συνταξιοδότησης από τους Ελβετούς...

4/3/2024    -    12.30

Οι Ελβετοί ψήφισαν την Κυριακή (3/3/2024) υπέρ της καταβολής μιας 13ης σύνταξης, κάνοντας ένα «ιστορικό» βήμα σύμφωνα με τους υποστηρικτές της σχετικής πρότασης, όμως απέρριψαν την αύξηση της ηλικίας συνταξιοδότησης.Η πρόταση υπέρ μιας 13ης σύνταξης συγκέντρωσε 58,2% των ψήφων στη χώρα, σύμφωνα με τα προσωρινά, αλλά σχεδόν οριστικά αποτελέσματα, τα οποία δείχνουν επίσης πως συγκέντρωσε πλειοψηφία σε περισσότερα από τα μισά από τα 26 ελβετικά καντόνια, κάτι που αποτελεί προϋπόθεση για να υιοθετηθεί.

Αντίθετα η πρόταση με στόχο τη σταδιακή αύξηση της ηλικίας συνταξιοδότησης από τα 65 στα 66 χρόνια φαίνεται καταδικασμένη να αποτύχει.

Σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, μεγάλη πλειοψηφία των εκλογέων ήταν υπέρ της πρώτης πρωτοβουλίας, μιας πρότασης των συνδικάτων με τίτλο «Για να ζεις καλύτερα τη σύνταξή σου» η οποία προβλέπει την καταβολή μιας 13ης σύνταξης κατ' έτος, όπως πολλοί Ελβετοί εργαζόμενοι παίρνουν ένα 13ο μισθό.

Οι μηνιαίες συντάξεις της ελβετικής κοινωνικής ασφάλισης έχουν πλαφόν τα 2.450 ελβετικά φράγκα (2.570 ευρώ) για ένα πρόσωπο που ζει μόνο και τα 3.675 φράγκα για ένα παντρεμένο ζευγάρι, σε μια χώρα η οποία κατατάσσεται τακτικά μεταξύ των πιο ακριβών στον κόσμο. Η κατώτατη σύνταξη είναι 1.225 ελβετικά φράγκα (1.393 ευρώ) το μήνα.

Στην πόλη, το ενοίκιο ενός διαμερίσματος τριών δωματίων ανέρχεται σε τουλάχιστον 3.000 φράγκα (3.150 ευρώ). Ένας καφές κοστίζει περισσότερο από πέντε φράγκα.

Η πρωτοβουλία αυτή έχει ένα προηγούμενο στην Ευρώπη: το γειτονικό Λιχτενστάιν, άλλη μια ακριβή χώρα που χρησιμοποιεί το ελβετικό φράγκο, είχε υιοθετήσει πριν από χρόνια ένα παρόμοιο σύστημα.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ο σάλος! "ΑΔΕΙΑΖΕΙ" και η Κεραμέως την Ασημακοπούλου για τα email των ευρωεκλογών...

4/3/2024     -    8.30

Το υπουργείο Εσωτερικών και η αρμόδια υπουργός Νίκη Κεραμέως τηρούσαν σιγή ιχθύος μέχρι αργά το βράδυ της Κυριακής. Τελικά, το υπουργείο τοποθετήθηκε μέσω του γενικού γραμματέα Εσωτερικών και Οργάνωσης Θανάση Μπαλέρμα, παίρνοντας αποστάσεις από την κ. Ασημακοπούλου: «Το Υπουργείο Εσωτερικών δεν παρέχει διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) εκλογέων σε υποψήφιους ή κόμματα, όπως προβλέπει η κείμενη νομοθεσία».

Οι δικαιολογίες και στο... βάθος το υπουργείο

Η κ. Ασημακοπούλου, παρελαύνοντας το Σαββατοκύριακο σε ραδιόφωνα και τηλεοπτικούς σταθμούς, ισχυρίστηκε πως δεν περιήλθε στα χέρια της η λίστα των ανθρώπων οι οποίοι γράφονται στο σύστημα για την επιστολική ψήφο – παραδεχόμενη ότι αυτό θα ήταν μια έκνομη ενέργεια. Ανέφερε πως ως υποψήφιοι, όλοι οι βουλευτές, ευρωβουλευτές, δικαιούνται να ζητήσουν επισήμως και να πάρουν από το υπουργείο Εσωτερικών μια λίστα του εκλογικού καταλόγου.

Το παραπάνω ισχύει, ωστόσο οι εκλογικοί κατάλογοι δεν περιλαμβάνουν διευθύνσεις email. Άρα παραμένει το ερώτημα σχετικά με το πώς απέκτησε πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα τόσων ψηφοφόρων η κ. Ασημακοπούλου, πέραν των ονομάτων. Σημειώνεται πάντως ότι το υπουργείο Εσωτερικών είναι αυτό που έχει στοιχεία επικοινωνίας με τους απόδημους εγγεγραμμένους στους εκλογικούς καταλόγους.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ από τον πραγματογνώμονα! «ΜΕ ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ εντολή έγινε το μπάζωμα στα Τέμπη...»

4/3/2024    -    7.30

«Ότι έγινε, έγινε με προφορική εντολή. Τα πρακτικά του συντονιστικού οργάνου της Πολιτικής Προστασίας δεν αναφέρουν τέτοιες αποφάσεις. Όλοι λένε ότι ήταν προφορική εντολή. Θα πρέπει κάποιος να μας πει ποιος την έδωσε» δήλωσε στο Mega για τη συγκεκριμένη εκδοχή στην υπόθεση των Τεμπών ο πραγματογνώμονας Κώστας Λακαφώσης. Διαψέυδοντας με αυτό το τρόπο τον Παύλο Μαρινάκη, κυβερνητικό εκπρόσωπο που είπε πως η αλλοίωση του χώρου έγινε για επιχειρησιακές ανάγκες.

«Ότι έγινε στο χώρο, έγινε επειδή υπαγορευόταν από επιχειρησιακές ανάγκες και σε καμία περίπτωση δεν ήταν απόπειρα συγκάλυψης», είχε πει ο κ. Μαρινάκης. Ερωτώμενος για το αν υπάρχουν πολιτικές ευθύνες.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ορμητικό ποτάμι αντίδρασης! ΕΒΔΟΜΑΔΑ μάχης για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια...

4/3/2024    -     6.30

Σε εβδομάδα σκληρής μάχης εισέρχονται φοιτητές, μαθητές και εργαζόμενοι σε όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες για να αποτρέψουν την ψήφιση του νομοσχεδίου που προβλέπει τα «μη κρατικά μη κερδοσκοπικά πανεπιστήμια». Όπως εκτιμούν οι αντιδρώντες, η κυβέρνηση παρακάμπτει το άρθρο 16 του Συντάγματος με σκοπό να προχωρήσει σε έμμεση ιδιωτικοποίηση της Παιδείας.

Παραπάνω από δύο μήνες φοιτητές από όλη την επικράτεια βγήκαν στους δρόμους για να αποτρέψουν την ψήφιση του νομοσχεδίου, με αιχμές τις καταλήψεις που πραγματοποίησαν σε πλήθος πανεπιστημιακών τμημάτων.

«Το νομοσχέδιο απορρίπτεται από την πλειοψηφία της κοινωνίας»

Παράλληλα το σύνολο της αντιπολίτευσης επιχείρησε να αναδείξει τα προβληματικά σημεία του νομοσχεδίου. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν για «πανεπιστήμια σούπερ μάρκετ με τη μέθοδο του franchise», όπως και για «εμπορευματοποίηση της εκπαίδευσης μέσω συναλλαγών της κυβέρνησης με κολεγιάρχες και funds».

Ήδη το περασμένο διάστημα διοργανώθηκε πανελλαδική συγκέντρωση των φοιτητών στην Αθήνα που έστειλε το μήνυμα ότι το νομοσχέδιο δεν είναι αποδεκτό από τη μεγαλύτερη μερίδα τους.

Το τελικό κείμενο θα εισαχθεί στην Ολομέλεια στις 7 Μαρτίου και θα ψηφιστεί την επομένη, ημέρα κατά την οποία προγραμματίζεται να μιλήσει και ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η πανελλαδική κινητοποίηση στις 8 Μαρτίου

Ωστόσο, τη μέρα της ψήφισης του νομοσχεδίου στις 8 Μαρτίου, διοργανώνεται από τους φοιτητικούς συλλόγους πανελλαδική κινητοποίηση στην Αθήνα, στις 12:00.

Όπως ανέφεραν σε ανακοίνωσή τους για το πανελλαδικό συλλαλητήριο, «στις 8 Μαρτίου ψηφίζεται το νομοσχέδιο για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια. Θα βουλιάξουμε την Αθήνα με την πανελλαδική κινητοποίηση των Συλλόγων και θα διεκδικήσουμε μέχρι τέλους τη δημόσια – δωρεάν εκπαίδευση«.

Ακολούθως προσθέτουν ότι «οι φοιτητικοί σύλλογοι πανελλαδικά, όλοι οι φορείς της πανεπιστημιακής και πανεκπαιδευτικής κοινότητας, εργατικά σωματεία, μαθητές, συλλογικότητες θα γίνουμε ορμητικό ποτάμι όσο στη Βουλή θα ψηφίζεται το νομοσχέδιο που διαλύει τις σπουδές, το μέλλον και την προοπτική μας».

«Ο δίκαιος αγώνας που δίνουμε είναι πραγματικά υπόθεση όλου του λαού», τονίζει ο Συντονισμός των Φοιτητικών Συλλόγων. Ωστόσο, μέχρι τη μέρα της πανελλαδικής κινητοποίησης δεν αποκλείεται να συμβούν και άλλες δράσεις και ακτιβισμοί από την πλευρά των φοιτητών, ενάντια στα «μη κρατικά μη κερδοσκοπικά πανεπιστήμια».

Ταυτόχρονα την ίδια μέρα έχει οριστεί η απεργιακή συγκέντρωση με αφορμή τη μέρα της Γυναίκας, όπου αντίστοιχα θα πραγματοποιηθούν συγκεντρώσεις στην επικράτεια.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ! ΣΑΛΛΑΣ και Κουβαράς οργάνωσαν το "μυστικό δείπνο" με τον Κασσελάκη στην Εκάλη...

4/3/2024    -    5.30

Αίσθηση εχει προκαλέσει στη δημοσιογραφική και πολιτική αγορά η αποκάλυψη του Δήμου Βερύκιου για το "μυστικό δείπνο" που παρέθεσε στον Στέφανο Κασσελάκη στα βόρεια προάστια, στην περιοχή της Εκάλης,  γνωστός επιχειρηματίας μαζί με "επώνυμους" δημοσιογράφους οι οποίοι συγκαταλέγονται στους ακραιφνείς υποστηρικτές του Κ. Μητσοτάκη.

Αν και ο Δ. Βερύκιος δεν ανέφερε ονόματα, ο επιχειρηματίας σύμφωνα με τις πληροφορίες που έγιναν γνωστές είναι ο πρώην ισχυρός τραπεζίτης Μιχάλης Σάλλας ενώ δεν στερείται -και πολιτικής- σημασίας ότι από δημοσιογραφικής πλευράς την πρωτοβουλία για το δείπνο με τη συμμετοχή και των υπολοίπων συντόνισε ο Γιώργος Κουβαράς της ΕΡΤ που τις προηγούμενες ημέρες είχε πάρει και συνέντευξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο κεντρικό δελτίο της δημόσιας τηλεόρασης...



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Παγκόσμια γενοκτονία με τα εμΦόλια της Rfizer και με ευθύνη των κυβερνήσεων.

Πέθανε από ανακοπή στα 46 της χρόνια  η πρώην αθλήτρια βόλεϊ Ρούξι Ντουμιτρέσκου

4 Μαρτίου 2024

Η Ρούξι ήταν αρχηγός της ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού

Σχολιο.- Η Ρούξι ήταν παντρεμένη με τον γνωστό αθλητή του ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ που έφυγε πριν δύο χρόνια από την ζωή, τον Αλέξανδρο Νικολαϊδη και είχαν μαζί ένα γιο τον Φίλιππο που έμεινε εντελώς ορφανός.

Πριν λίγες μέρες η Ρούξι αθλήτρια του Βόλεϊ είχε κάνει αυτή την ανάρτηση.

Ο πιτσιρικάς ΘΕΛΕΙ να παίξει ΜΠΑΣΚΕΤ στην Ελλάδα. Είναι ήδη στην Εθνική Ρουμανία Κ13.

Πιστεύω ΑΟ και ΚΑΕ να συνεργαστούν ώστε να γίνει το όνειρο του πραγματικότητα.

Μια υποτροφία κάτι.

Σχολιο.- Το ζευγάρι είχε χωρίσει και η 46χρονη τα τελευταία χρόνια ζούσε μόνιμα στη Ρουμανία όπου είχε ακαδημία βόλεϊ.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, χθες Κυριακή (3/3) υπέστη ανακοπή στο σπίτι της και άφησε την τελευταία της πνοή.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μόσχα προς Βερολίνο για τα γερμανικά σχέδια βομβαρδισμού της Κριμαίας: «Μάλλον θέλετε να σας διχοτομήσουμε πάλι»!

«Η αποναζιστικοποίηση στη Γερμανία δεν έχει ολοκληρωθεί - Εάν οι Γερμανοί δεν αλλάξουν την κατάσταση, οι συνέπειες για τη Γερμανία θα είναι τρομερές» - Μία ώρα απολογούνταν ο Γερμανός πρεσβευτής στο ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών

04.03.2024 | 23:18

«Στο κόκκινο» βρίσκονται πλέον οι σχέσεις της Ρωσίας με την Γερμανία, μετά την αποκάλυψη των σχεδίων του γερμανικού υπουργείου Άμυνας και της γερμανικής Αεροπορίας να βομβαρδίσει για πρώτη φορά μετά τον Β’ΠΠ ρωσικό έδαφος και ρωσικές εγκαταστάσεις και πιο συγκεκριμένα την γέφυρα του Κερτς που συνδέει την δυτική όχθη της Αζοφικής Θάλασσας με την αριστερή όχθη της Κριμαίας.

Σήμερα κλήθηκε ο Γερμανός πρεσβευτής στη ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών και του επιδόθηκε διάβημα, ενώ ζητήθηκα  εξηγήσεις  για το σχέδιο που θα οδηγούσε με μαθηματική ακρίβεια σε έναν Γ’ΠΠ αν και οι Γερμανοί,  θα «χρέωναν» την πράξη στους Ουκρανούς.

Η ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών δεν αφήνει καμία αμφιβολία για την κίνηση της Ρωσίας και τον αντίκτυπο στην Μόσχα από την αποκάλυψη των γερμανικών προθέσεων: «Η αποναζιστικοποίηση στη Γερμανία δεν έχει ολοκληρωθεί – Εάν οι Γερμανοί δεν αλλάξουν την κατάσταση, οι συνέπειες για τη Γερμανία θα είναι τρομερές», σημείωσε η εκπρόσωπος του ΥΠΑΞ Μ.Ζαχάροβα!

Απλά να σημειώσουμε ότι «η αποναζιστικοποίηση της Ουκρανίας» είναι μία από τις τρεις από τα βασικές αιτίες του πολέμου στην χώρα αυτή που μαίνεται εδώ και δύο χρόνια.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όταν ο Μπαγκλαντεσιανός Τζαχίρ Ντάκουα ήταν… προεκλογικός διοργανωτής μελών της ΝΔ 

«Τα παιδιά μου έχουν γεννηθεί και πηγαίνουν σχολείο εδώ και ελπίζω να πάρουν την ελληνική ιθαγένεια στο μέλλον»

04.03.2024 | 22:50

Ο Μπαγκλαντεσιανός Τζαχίρ Ντάκουα, οποίος μέχρι το 2023 ήταν ιδιοκτήτης της ΜΚΟ «ΧΑΡΑ», και προεκλογικός διοργανωτής του Χ.Θεοχάρη, Γ.Δημόπουλου και Κ.Μπακογιάννη, είναι ιδιοκτήτης… εστιατορίου ινδικής κουζίνας.

Μάλιστα, ο Τζαχίρ Ντάκουα, ο οποίος είναι γενικός γραμματέας του Συλλόγου Μπαγκλαντεσιανών Eμπόρων στην Ελλάδα, είχε δηλώσει στο παρελθόν:

«Αν και υπήκοος Μπαγκλαντές διαμένω στην Ελλάδα τα τελευταία 20 χρόνια. Δραστηριοποιούμαι επιχειρηματικά στο κέντρο της Αθήνας τα τελευταία 15 χρόνια.

Είναι μάλλον περιττό να αναφέρω πως θεωρώ, πλέον, την Ελλάδα δεύτερη πατρίδα μου. Τα παιδιά μου έχουν γεννηθεί και πηγαίνουν σχολείο εδώ και ελπίζω να πάρουν την ελληνική ιθαγένεια στο μέλλον.

Οι δυσκολίες που αντιμετώπισα και αντιμετωπίζω σαν μετανάστης επιχειρηματίας είναι πάρα πολλές.

Όμως μέσα από αυτές έμαθα να επιβιώνω και παράλληλα, μέσα από αυτήν την εμπειρία, να βοηθάω και άλλους. Αυτός είναι και ο σκοπός της υποψηφιότητάς μου, καθώς και ο κοινός σκοπός του συνδυασμού μας.

Με τη στήριξή σας, θα παρέχουμε βοήθεια στους εμπόρους και επιχειρηματίες της Αθήνας, που εδώ και χρόνια αντιμετωπίζουν – αντιμετωπίζουμε- τεράστια προβλήματα.

Είμαι πεπεισμένος πως αν συνεργαστούμε και παλέψουμε μαζί, Έλληνες και ξένοι επιχειρηματίες, μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες που μας έχει δημιουργήσει η οικονομική κρίση στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια».