Σάββατο 27 Ιουλίου 2024

Σαββατο 27 Ιουλιου 2024


Έξω Το Ισραήλ από τους Ολυμπιακούς Αγώνες αντηχούσε σε όλο το στάδιο.

Οι οπαδοί του όμορφου παιχνιδιού το έκαναν δυνατά και ξεκάθαρα: Το Απαρτχάιντ  Ισραήλ δεν είναι ευπρόσδεκτο στους Αγώνες του Παρισιού, ειδικά όταν διαπράττει τη γενοκτονία του κατά των Παλαιστινίων στη Γάζα. Οι ηχολήπτες στο γήπεδο προσπάθησαν μάταια να φιμώσουν το έντονο ρεφρέν της καταδίκης. Οι οπαδοί κυμάτισαν παλαιστινιακές σημαίες και έγραφαν με μεγάλα γράμματα «Ελεύθερη Παλαιστίνη».

Σήμερα , οι Ολυμπιακοί Αγώνες ξεκινούν επίσημα, με την τελετή έναρξης αυτού που η διεφθαρμένη Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή (ΔΟΕ) αποφάσισε να κάνει τους Αγώνες Γενοκτονίας.

Όπως απέδειξαν οι οπαδοί στο γήπεδο αυτή την εβδομάδα, δεν μπορούμε και δεν θα φιμωθούμε.

Επιτρέποντάς στο Απαρτχάιντ Ισραήλ να συμμετάσχει στους Αγώνες του Παρισιού, η ΔΟΕ επιτρέπει και ασβεστώνει τη γενοκτονία του Απαρτχάιντ Ισραήλ στη Γάζα, η οποία έχει σκοτώσει δεκάδες χιλιάδες Παλαιστίνιους. Το Ισραήλ έχει επίσης διαπράξει αθλητικοκτονία σκοτώνοντας εκατοντάδες Παλαιστίνιους αθλητές, συμπεριλαμβανομένων 69 Ολυμπιονικών, και εξαφάνισε παλαιστινιακές αθλητικές υποδομές στη Γάζα ή τις χρησιμοποίησε  ως στρατόπεδα συγκέντρωσης και βασανιστηρίων.

Ο Μοχάμεντ Χαμάντα, ο πρώτος Παλαιστίνιος Ολυμπιακός αρσιβαρίστας, είναι ένας από τους πολλούς Παλαιστίνιους αθλητές που δεν μπορούν να προπονηθούν ή να συμμετάσχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες φέτος.

Η Χαμάντα έχασε 20 κιλά (44 λίβρες) λόγω της μηχανικής πείνας του Ισραήλ εναντίον των Παλαιστινίων στη Γάζα.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες επιτρέπουν μια από τις πιο καταστροφικές πτυχές της γενοκτονίας του Ισραήλ στη Γάζα.

Το Ισραήλ χρησιμοποιεί την πείνα ως πολεμικό όπλο

Η ΔΟΕ θέλει αυτά να είναι τα #GenocideGames; Στη συνέχεια, ας βεβαιωθούμε ότι όλοι γνωρίζουν, στο Παρίσι και στο διαδίκτυο.

Η Παλαιστινιακή Εκστρατεία για το Ακαδημαϊκό και Πολιτιστικό Μποϊκοτάζ του Ισραήλ

To Israíl apó tous Olympiakoús Agónes antichoúse se ólo to stádio.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΠΑΡΙΣΙ 2024 Η ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ της ΠΑΡΑΚΜΗΣ 

Τελετή έναρξης Ολυμπιακών Αγώνων: Παρίσι 2024 

ΥΠΟΚΟΛΤΟΥΡΑ- ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΚΜΗ αυτά κυριάρχησαν 

Πλήρη αποτυχία, και ταλαιπωρία εκατοντάδων χιλιαδων ανθρώπων στο Παρισι με την διακοπή του σιδηροδρομικού δικτύου 

Αντι να προβάλουν το αθλητικό ιδεώδες 

Μπερδεψαν τον αθλητισμό με την θρησκεία και τους Τραβεστίι ( ΛΟΑΤΚΙ+) 

Πολιτιστική ΥΠΟΚΟΛΤΟΥΡΑ κ ΠΑΡΩΔΙΑ 

"ΑηδΙα": 

Οι τραβεστί παρουσιάστηκαν σαν Χριστός και οι 12 Μαθητές του, αναπαριστάνοντας τον ΜΥΣΤΙΚΟ ΔΕΙΠΝΟ 

Καταδεικνύοντας με τον χαρακτηριστικό τρόπο την πλήρη κατάρρευση του δυτικού πολιτισμού, εκφυλίζοντας την γιορτή του Ολυμπισμού και των ιδεωδών του σε τρανς παρέλαση!

Η παρακμή της Γαλλίας: Χάος στο Παρίσι της Ολυμπιάδας με ληστείες, βιασμούς, κατάρρευση μεταφορών – Ελάχιστο κρέας στους αθλητές!

Κρεβάτια από πεπιεσμένο χαρτί για να είναι «φιλικά στο περιβάλλον»

!Πέρα από το γεγονός ότι δεν έχουν τοποθετήσει κλιματιστικά στις περισσότερες εγκαταστάσεις γιατί έχουν «επιβαρυντικό κλιματικό αποτύπωμα» (η ελληνική αποστολή αγόρασε η ίδια τα κλιματιστικά για τα δωμάτιά της!),

έχουν φτάσει στο σημείο οι Γάλλοι διοργανωτές να αρνούνται να δίνουν κρέας στους αθλητές και τους συνοδούς και να τους κοιμίζουν σε κρεβάτια από πεπιεσμένο χαρτόνι!

Kαταρρακτώδεις βροχές ανάγκασαν χιλιάδες θεατές να αποχωρήσουν

ΥΓ Επίσης απαγορεύσαν σε Ρωσία και Λευκορωσία να συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες 

Αθλητικό ιδεώδες και ΕΜΠΑΡΓΟ ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΝΤΑΙ 

Υ/Γ Ολυμπιακοί Αγώνες 2024 είναι η η Ύβρις του Πολιτισμού

Σχολιο.- Γιουροβίζιον την κατάντησαν



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Το ανθρώπινο είδος πανηγυρίζει την καταστροφή του".

Αυτό ήταν η χθεσινή τελετή έναρξης και από τη Γαλλία του άθλιου Μακρόν δεν περίμενα να ήταν κάτι άλλο.

Σχολιο.- Και τα παιδιά μέσα με τα ανώμαλα τραβέλια στον δείπνο που δεν ήταν μυστικός. Άντε μπας και ξυπνήσει και ο τελευταίος μαλάκας εκεί έξω.

Σχολιο.- Στις λίγες καλές στιγμές. Η Ελληνική αποστολή και η Celine Dion...ΜΟΝΟ... όλο το υπόλοιπο πανηγύρι ( συγνώμη για τα πανηγύρια)

Σχολιο.- Με αυτά που λες θα σε κατηγορήσουν για συντηρητικό, ακροδεξιό  και σεξιστή κλπ κλπ κλπ. Για μένα πάντως λίγη σημασία έχει αν ήταν ή δεν ήταν ωραία η τελετη ενός καταναλωτικού καπιταλιστικού γεγονότος που λέγεται Ολυμπιακοί Αγώνες!

Σχολιο.- Τελετή λήξης του πολιτισμού μας



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ανοσολογικές Μάχες της 3ης Χιλιετίας

Ο ανοσολογικός πόλεμος δεν τελειώνει μόνο με τον Κορονοϊό και τα mRNA σκευάσματα 

Με τα λιπάσματα της Monsanto, την στέρηση ιχνοστοιχείων -κρίσιμων για το ανοσοποιητικό- από τα τρόφιμα, τους απανωτούς «οριζόντιους» εμβολιασμούς ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ, τον περιορισμό της έκθεσης στον ήλιο, τον περιορισμό της κινητικότητας, την μηντιακή τρομολαγνία, την κεκαλυμμένη τοξίκωση του οργανισμού με φαρμακευτικά πρωτόκολλα και σκευάσματα, τη μεθοδευμένη απαγόρευση παραπεμπτικών ελέγχου επιπέδων D3 -για τον ψευδάργυρο ούτε λόγος-, τη μεθοδευμένη απαγόρευση συνταγογράφησης D3 με σκοπό τη θεραπεία, με στρέβλωση και εξαφάνιση της αληθινής πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας… και έχει και συνέχεια …

Με όλα τα παραπάνω ο ανοσολογικός πόλεμος καλά κρατεί και μόνον όποιοι ενδιαφέρονται πραγματικά για την υγεία τους ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΕΝΑΝ ΔΥΝΑΤΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΕ ΕΥΡΩΣΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ! 

Έτσι όμως, προφανώς έχει αποτύχει η Ιατρική στον σκοπό της ως λειτούργημα στην χώρα μας ! 

Για να δούμε που θα οδηγήσει όλη αυτή η κατάσταση !;!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η τεχνητή νοημοσύνη ακυρώνει την πράσινη μετάβαση

Οι "έξυπνες" τεχνολογίες και η αποθήκευσή τους απαιτούν τεράστιες ενεργειακές εισροές

Η μεγαλύτερη επενδυτική εταιρεία της Αμερικής, η Pickering Energy Partners, δημοσίευσε μια έκθεση στην οποία αναφέρει ότι η ζωτικής σημασίας για την Αμερική ανάπτυξη της τεχνητής νοημοσύνης δεν μπορεί να ικανοποιηθεί μέσα σε ένα πλαίσιο πράσινης ενέργειας.

"Η έρευνά μας δείχνει ότι η τεχνητή νοημοσύνη θα μπορούσε συντηρητικά να διπλασιάσει την τρέχουσα κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας στις ΗΠΑ σε περίπου 8,4 τρισεκατομμύρια κιλοβατώρες. Εάν δεν υπάρξει αποτελεσματική προετοιμασία και διαχείριση, αυτή η αύξηση της ζήτησης θα μπορούσε να υπερβεί τους εγχώριους ενεργειακούς μας πόρους, οδηγώντας ενδεχομένως σε ελλείψεις ενέργειας, αύξηση του κόστους σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες, αυξημένη γεωπολιτική αστάθεια σε όλο τον κόσμο και τελικά αποτυχία των ΗΠΑ να ηγηθούν της εξέλιξης της τεχνητής νοημοσύνης", σημειώνεται στην έκθεση μιας εταιρείας που εξυπηρετεί την αμερικανική ενεργειακή βιομηχανία.

Σύμφωνα με την Αμερικανική Υπηρεσία Ενεργειακών Πληροφοριών (EIA), η ζήτηση ηλεκτρικής ενέργειας της χώρας θα αριθμεί 4 τρισεκατομμύρια 112 δισεκατομμύρια kWh το 2024 και 4 τρισεκατομμύρια 123 δισεκατομμύρια kWh το 2025. Αυτό συγκρίνεται με 3 τρισεκατομμύρια 994 δισεκατομμύρια kWh το 2023 και 4 τρισεκατομμύρια 70 δισεκατομμύρια kWh το 2022.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κάποιοι χρήστες των «Smart Fridges» κλειδώθηκαν έξω με την παγκόσμια διακοπή πληροφορικής της Microsoft.

Αυτό είναι στην πραγματικότητα το όλο νόημα των SMART πραγμάτων - μπορούν να τα απενεργοποιήσουν εξ αποστάσεως... όποτε γουστάρουν.... όλα!!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Τρέχει» σαν πυρκαγιά μέσα σε πευκόδασος  (πάλι) ο κορωνοϊός. Μόνο την τελευταία εβδομάδα 35 νεκροί.

Σίγουρη και χιλιο-επιβεβαιωμένη ..."συνταγή"

Άρχισε πάλι το "γαϊτανάκι" του τρόμου, από τον καλο-πετσομένο έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.

Προσπαθούν πάλι να κάνουν "καλλιέργεια" -(βλέπεις είναι η κατάλληλη εποχή φαίνεται, ...θυμηθείτε το καλοκαίρι του 20 το νησί του Πόρου απ΄όπου ξεκίνησαν οι αποκλεισμοί, τα λοκ νταουν και οι μασκούλες)- ξεκινώντας πάλι αυτή την εποχή με νέα "σπορά" ...τρομοειδήσεων.

Μας λένε και μας "γράφουν" (σε όλα τα επίπεδα όμως), πως ο πορδογιόκας, άρχισε ξανά και τρέχει σαν πυρκαγιά σε πευκοδάσος.

Ειλικρινά θα ευχόμουν η είδηση αυτή να ίσχυε και αντιστρόφως. Δηλ. η ταχύτητα των πυρκαγιών στην Ελλάδα να έτρεχε όπως ο πορδογιόκας στον πληθυσμό. Τότε η Ελλάδα δεν θα είχε κανένα κίνδυνο να γίνει κάρβουνο (και μπαταρία) όπως πλέον την κατάντησαν.

Και για πάμε τώρα στο δια ταύτα.

Αν και καταργημένοι από το 2010, οι νομοί της Ελλάδας, έστω και ως γεωγραφικοί προσδιορισμοί αριθμούνται σε 51. Σήμερα σε όλη την επικράτεια υπάρχουν 74 περιφερειακές ενότητες.

ΞΑΝΑ: 74 περιφερειακές ενότητες.

Και??? ...ΚΑΙ

Οι νεκροί λέει είναι 35. Σώωωωπα ρεεεεε.

Αλήθεια βρε σεις????

Δηλαδή? 

Δηλαδή 0,473 νεκροί ανά περιφέρεια. ....

Βρε τι πάθαμε πάλι!!! Δεν μας έφταναν οι πυρκαγιές μέχρι τώρα, , έχουμε και τον όλεθρο του μαθηματικού και του απόλυτα στατιστικού ΤΙΠΟΤΑ . 

Α!!! ψέματα ...οχι βρε σεις του τίποτα, διότι αγαπητοί μου αν επιμερίσετε τον ιλιγγιώδη αριθμό του 0,473 στον αριθμό κατοίκων κάθε περιφέρειας (συν τους τουρίστες), τότε θα ψάχνετε ...λαγούμι να κρυφτείτε. Διότι αγαπητοί μου ξέρετε τι είναι να σας κυνηγάει το ΑΠΟΛΥΤΟ ...μηδέν? Κοινώς την βάψατε/με ...

Επιπλέον. 

α_ Μήπως θα μπορούσαν αι κυρίαι και οι κύριοι αυτοί να μας πούνε, μήπως και αν στο παρελθόν έχουν ξαναπαρουσιαστεί βρε αδερφέ, τέτοιοι καλοκαιρινοί υγειονομικοί "τυφώνες"? Όχι τίποτα άλλο δηλ., αλλά αν εκείνοι δεν θυμούνται, ...αν και εφόσον χρειαστεί, θα τους, τους θυμίσουμε εμείς.

β_ Μήπως θα μπορούσαν να μας ενημερώσουν αυτοί οι "συμπονετικοί "άνθρωποι" την ηλικία των -πραγματικά όμως- άτυχων συμπατριωτών μας που "αποδήμησαν"?

γ_ Θα τους ήταν εύκολο να μας πούνε αν και πόσοι, από αυτό το τερατώδες και ασύλληπτο 0,473 ήταν "τσιμπημένοι"?

ΥΓ. Για όσους διαβάζουν την παρούσα δημοσίευση. 

"Τον νου σας ρεμάλια", διότι η χώρα δεν αντέχει άλλο τις ...πυρκαγιές. Γι αυτό, ρεμάαααλια αυτο-κλειστείτε στα σπιτάκια σας (εξάλλου σας το είπε και ο πορδοσάλτσας), φορέστε και την μασκούλα σας, και περιμένετε ρεμάλια να σας ξαναφωνάξουν, για το επικαιροποιημένο ..."ξανα-μαρκάρισμα" ...

Αντε και καλή ...τρομάρα σας. ...



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η συμμαχία BRICS ανακοινώνει επίσημα χρηματοπιστωτικό σύστημα παρόμοιο με το SWIFT Η συμμαχία BRICS αναπτύσσει το δικό της χρηματοπιστωτικό σύστημα ανταλλαγής μηνυμάτων που θα αντικαταστήσει το δυτικό δίκτυο SWIFT, με στόχο να αναδιαμορφώσει το παγκόσμιο εμπόριο. Αυτό το νέο σύστημα θα επιτρέψει στις χώρες BRICS να διακανονίζουν διασυνοριακές συναλλαγές χωρίς να βασίζονται στο δολάριο ΗΠΑ, αλλάζοντας δυνητικά την ισορροπία οικονομικής ισχύος στις διεθνείς αγορές.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μετά την Θεσσαλία, οι Ολλανδοι της HVA πήραν τη μελέτη και τη διαχείριση των υδάτων της Κρήτης

Ο ύπνος αγαπητοί μου  κάνει καλό μόνο στο δέρμα   Άντε περαστικά  

Oι Ολλανδοί της HVA, στην οποία η Κυβέρνηση Μητσοτάκη ανέθεσε την αγροτική «ανάπτυξη» της Θεσσαλίας, ετοιμάζονται να προωθήσουν το «όραμά» τους για την «αφρικανοποίηση» του θεσσαλικού κάμπου (στο μοντέλο της Ανγκόλας, της Μοζαμβίκης, της Νιγηρίας, αλλά και τη ασιατικής Καμπότζης) και στην Κρήτη!

Μετά το master plan για τα υδατικά προβλήματα της Θεσσαλίας, η μελέτη για την διαχείριση των υδάτων της Κρήτης πάει επίσης στην HVA, όπως συμφωνήθηκε και υπεγράφη χθες.

Συμβαλλόμενοι είναι το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, η ολλανδική HVA και η ΤΕΡΝΑ Α.Ε, η οποία θα αναλάβει και το κόστος της σχετικής μελέτης.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του Υπουργείου:

Η σύμβαση, υπό τον τίτλο, «Στρατηγικό Σχέδιο για τη διαχείριση των υδάτων για το νησί της Κρήτης με στόχο την κάλυψη των λειτουργικών αναγκών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων», προβλέπει αρχικά την αξιολόγηση της τρέχουσας κατάστασης στο νησί της Κρήτης και στη συνέχεια τη σύνταξη ενός Στρατηγικού σχεδίου για προληπτικά μέτρα αναδιάρθρωσης που πρέπει να ληφθούν, τόσο σε τεχνική βάση (π.χ. κατασκευή αναχωμάτων, φραγμάτων, παρακαμπτήριων καναλιών), όσο και σε διοικητική βάση (π.χ. σχεδιασμός Οργανισμού Διαχείρισης Υδάτων). Το κόστος της μελέτης, θα αναλάβει εξ ολοκλήρου η ΤΕΡΝΑ Α.Ε, ενώ το Στρατηγικό Σχέδιο θα υποβληθεί εντός δώδεκα (12) μηνών από την υποβολή της Έκθεσης.

Η απόφαση της Κυβέρνησης Μητσοτάκη να δημιουργηθούν φορείς διαχείρισης υδάτων σε κάθε περιφέρεια, έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις από τοπικούς φορείς και παραγωγούς, ενώ για την ολλανδική HVA, οι επικριτικές φωνές κάνουν λόγο για μετατροπή των αγροτών και παραγωγών σε… υπαλλήλους της, για να κάνουν συμβολαιακή γεωργία με μαζική παραγωγή συγκεκριμένων προϊόντων.....



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αυτοί δεν είναι ολυμπιακοί αγώνες έτσι κι αλλιώς .Είναι με άνεση όμως ο καθρέφτης της πλήρους απαξίωσης κάθε πτυχής της ανθρώπινης υπόστασης κ όλων όσων περιλαμβάνει



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



1969 - Η Νέα Τάξη των Βαρβάρων

ΟΛΟΣ ΟΔΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

20 Μαρτίου 1969 

Διάλεξη του Δρ. Richard Day 

Ο Dr. Richard Day ήταν ο εθνικός ιατρικός διευθυντής του Προγραμματισμένου Γονέα (1965-1968)

"Κάποιοι από εσάς θα νομίζετε ότι μιλάω για τον Κομμουνισμό", είπε ο Δρ Richard Day στους 80 περίπου παρευρισκόμενους της συνέλευσης. "Λοιπόν, αυτό που λέω είναι πολύ μεγαλύτερο από τον κομμουνισμό! "

~ Dr. Richard Day

Δύο άλλες δηλώσεις που έκανε ο Δρ. Ντέι κατά τη διάρκεια της εισήγησής του ήταν:

"Οι άνθρωποι θα πρέπει να συνηθίσουν στην ιδέα της αλλαγής, τόσο συνηθισμένοι να αλλάζουν, που θα περιμένουν αλλαγή. Τίποτα δεν θα είναι μόνιμο,”

και

"Οι άνθρωποι είναι πολύ ευκολόπιστοι. Οι άνθρωποι δεν κάνουν τις σωστές ερωτήσεις. ”

"Η καλλιέργεια τροφίμων θα απαγορευτεί λέγοντας ότι δεν είναι ασφαλής και το κράτος και οι επιχειρήσεις θα ελέγχουν όλη την παραγωγή τροφίμων. Η προμήθεια και διανομή τροφίμων θα παρακολουθείται έτσι ώστε κανείς να μην μπορεί να δώσει τροφή σε έναν φυγά του συστήματος. "

Ημέρα του Dr Richard 1969

Εάν δούμε πώς έχει αναπτυχθεί η κοινωνία τα τελευταία σαράντα περίπου χρόνια, οι στάσεις έχουν αλλάξει σημαντικά, ειδικά μεταξύ των γενεών που γεννήθηκαν από τη δεκαετία του 1970 και μετά και έχουν μεγαλώσει σε μια ατμόσφαιρα αλλαγής.

Η ανάπτυξη της επιστήμης και της τεχνολογίας έχει συμβεί με ταχύτερους ρυθμούς από οποιαδήποτε άλλη εποχή στην ανθρώπινη ιστορία.

Οι άνθρωποι είναι σε θέση να ταξιδέψουν σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου και πολλοί επιλέγουν να περάσουν χρόνο στο εξωτερικό ή να εργαστούν σε διαφορετικά μέρη της χώρας τους – κάτι το οποίο για τις παλαιότερες γενιές θα φαινόταν εξωτικό ή ανέφικτο, προτιμώντας ορισμένα πράγματα να παραμείνουν ως σημεία αναφοράς στη ζωή τους και μέρος της στέρεης βάσης πάνω στην οποία διατηρήθηκε η κοινωνία τους.

Παγκόσμια αλληλεξάρτηση:

«Για να Δημιουργήσεις μια Νέα Δομή, πρέπει πρώτα να γκρεμίσεις το Παλιό».

"Νέα Τάξη Βαρβάρων" - Dr. Richard Day 

Η Νέα Τάξη των Βαρβάρων είναι μια μεταγραφή των παρατηρήσεων του Δρ. Ρίτσαρντ Ντέι το 1969 σχετικά με την εφαρμογή του "Νέου Κόσμου. ”

Είναι ένα σύνολο σημειώσεων από τις 20 Μαρτίου 1969 παρατηρήσεις του Δρ Richard Day, Καθηγητή Παιδιατρικής στην Ιατρική Σχολή Mount Sinai στη Νέα Υόρκη και προηγούμενου Ιατρικού Διευθυντή της Προγραμματισμένης Γονεικότητας, κατά τη διάρκεια συνάντησης της Παιδιατρικής Εταιρείας του Πίτσμπουργκ.

Ακόμα και από τότε, πολλά από αυτά που είπε ο Dr. Day ότι θα συμβούν στον κόσμο έχουν - και έρχονται κι άλλα.

Ο Dr. Lawrence Dunegan θυμάται μια συνάντηση με τον Dr. Richard Day στις 20 Μαρτίου 1968, στην οποία ο Dr. Day αποκάλυψε τα παγκόσμια σχέδια μιας μυστικής ομάδας ισχυρών ανθρώπων που αναφερόταν ως Νέα Τάξη Βαρβάρων.

Έγινε συνάντηση παιδίατρων και φοιτητών που έλαβε χώρα στις 20 Μαρτίου 1969 στην Παιδιατρική Εταιρεία του Πίτσμπουργκ, η οποία βρισκόταν στη λεωφόρο Ριτζ στο Πίτσμπουργκ.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πρώτη μπαίνει η ελληνική αποστολή! 

Αίσχος και γελοιοποίηση των Ολυμπιακών αγώνων! Εάν η Ελλάδα ήταν πραγματικά ανεξάρτητη χώρα, θα έπρεπε να απέχει! 

Η Ελλάδα, ως θεματοφύλακας των αγώνων, θα έπρεπε να γνωρίζει εκ των προτέρων και μάλιστα να έχει λόγο τόσο στο περιεχόμενο της τελετής έναρξης, αλλά και στα απαράδεκτα, πρωτοφανή και αστεία παιχνιδάκια που βάζουν στο πρόγραμμα ως δήθεν "αγωνίσματα"! Αλλά, βέβαια, αυτό προϋποθέτει διεθνές κύρος και βαρύτητα! Ένα προτεκτοράτο δεν μπορεί να το κάνει αυτό!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Ο πραγματικός εχθρός... είναι η ίδια η ανθρωπότητα».

Το 1991, μια παγκοσμιοποιημένη δεξαμενή σκέψης που ονομάζεται «Λέσχη της Ρώμης» κυκλοφόρησε ένα έγγραφο με τίτλο «Η Πρώτη Παγκόσμια Επανάσταση», στο οποίο η «θέρμανση του πλανήτη» ανακοινώθηκε ως το νέο πρόσχημα για τη διεξαγωγή πολέμου κατά της ανθρωπότητας, με το πρόσχημα της «σωτηρίας του πλανήτης» – όπως περιγράφεται σε ένα ντοκιμαντέρ που πρέπει να παρακολουθήσετε με τίτλο «No Farmers, No Food: Will You Eat The Bugs;»

Βασικά αποσπάσματα από την «Πρώτη Παγκόσμια Επανάσταση»:

"Η ανάγκη για εχθρούς φαίνεται να είναι ένας κοινός ιστορικός παράγοντας. Τα κράτη έχουν προσπαθήσει να ξεπεράσουν τις εσωτερικές αποτυχίες και τις εσωτερικές αντιφάσεις ορίζοντας εξωτερικούς εχθρούς. Η πρακτική του αποδιοπομπαίο τράγο είναι τόσο παλιά όσο και η ίδια η ανθρωπότητα. Όταν τα πράγματα γίνονται πολύ δύσκολα στο σπίτι, αποσπάστε την προσοχή με περιπέτειες Φέρτε το διχασμένο έθνος μαζί για να αντιμετωπίσει έναν εξωτερικό εχθρό, είτε έναν πραγματικό είτε έναν που επινοήθηκε για το σκοπό αυτό».

"Η ξαφνική απουσία παραδοσιακών αντιπάλων άφησε τις κυβερνήσεις και την κοινή γνώμη με ένα μεγάλο κενό. Επομένως, πρέπει να εντοπιστούν νέοι εχθροί".

«Αναζητώντας έναν νέο εχθρό που θα μας ενώσει, καταλήξαμε στην ιδέα ότι η ρύπανση, η απειλή της υπερθέρμανσης του πλανήτη, η έλλειψη νερού, η πείνα και τα παρόμοια θα ταίριαζαν. Όλοι αυτοί οι κίνδυνοι προκαλούνται από την ανθρώπινη παρέμβαση και είναι μόνο μέσω αλλαγμένων στάσεων και συμπεριφοράς που μπορούν να ξεπεραστούν Ο πραγματικός εχθρός, λοιπόν, είναι η ίδια η ανθρωπότητα



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εννοείται ΜετονΠολάκη (Ως συνήθως, ποτέ με τον ΣΥΡΙΖΑ)

Η ΕΥΣΥΓΚΙΝΗΤΗ Λινού, που έβαλε τα κλάματα χτες στη Βουλή, πόσες φορές μας παραμύθιασε με συγκίνηση και πόσες έχει ζητήσει συγνώμη με δάκρυα στα μάτια για τα ΑΙΣΧΡΑ ΨΕΜΑΤΑ που αυτή και το συνάφι της έλεγαν για τα κορονο"εμβόλια" και την πλανδημία ...



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Μπαρμπα Στρούμφ στην πιατέλα του drag μενού -παρωδία μυστικού δείπνου - είναι λένε ο Διόνυσος.

Ούτε ο Καλιγούλας στα παρακμιακά του όργια δεν είχε σκεφτεί τέτοιες σαχλαμάρες, όπως στην τελετή έναρξης «ολυμπιακών αγώνων» 2024 στο Παρίσι

Σχολιο.-  Ξεφτιλισμενοι ντροπή σας σατανάδες η λουγκρα ο μακρόν και η τραβεστί σύζυγος παιζουν ρόλο στο σκετς τους πάει γάντι

Σχολιο.- Ξεφτίλα...ο θεός Διόνυσος ήταν άνδρας με τα ούλα του...δεν είχε στην αυλή του τρανσέξουαλ... φουστιτσες...και αλλού είδους ερπετά και ζώα... ακόμη και την ελληνική μυθολογία ξεφτίλησαν...

Σχολιο.- Έναρξη Ολυμπιακών Αγώνων θεωρούνταν αυτό το έκτρωμα;Μόνο το πνεύμα του Ολυμπισμού δεν φάνηκε να βγαίνει προς τον κόσμο.Αηδια

Σχολιο.- Αηδια!!! Ξεπεσμος!!!

Σχολιο.- Ότι πιο χειρότερο έχουμε δει ποτέ σε έναρξη Ολυμπιακών αγώνων.Ντροπη και αηδία για τον  θεσμο

Σχολιο.- Ξεφτίλα παγκοσμίως η Γαλλία

Σχολιο.- Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

Σχολιο.- Ρε τι κατάντια είναι αυτή;;;.;Πήραν τους Ολυμπιακούς αγώνες ένα θεσμό δυο  αιώνων και το έκαναν τσίρκο με το κάθε κλόουν,τον κάθε γελοίο να βγάζει εκεί όλη την άρρωστη ανωμαλία τους....φτου ξεφτίλες εμετικοί....

Σχολιο.- Ότι χειρότερο έχουμε δει ποτέ σε έναρξη Ολυμπιακών αγώνων. Παρακμή και σήψη.

Σχολιο.- Οι νεοταξίτες έδωσαν ρέστα σε μια αρρωστημένη τελετή αίσχος. Λυπάμαι τους αθλητές για αυτό που βίωσαν!!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Kαράκας, 25 Ιουλίου 2024, κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του "Μεγάλου Πατριωτικού Πόλου" που έκλεισε την προεκλογική περίοδο των προεδρικών εκλογών στη Βενεζουέλα.

Οι προεδρικές εκλογές γίνονται αύριο Κυριακή στις 28 Ιουλίου και ήδη η δεξιά φασιστική αντιπολίτευση αναμένεται να μην αναγνωρίσει , κατά πάγια τακτική της, τα αποτελέσματα και να επιχειρήσει να πραγματοποιήσει βίαια επεισόδια



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όταν γίνεται "αναπαράσταση" του Μυστικού Δείπνου από κουίρ, ντραγκ κουίνς, τραβεστί κλπ., κλπ.: "ΟΥΑΟΥ, τι καταπληκτική, σύγχρονη, συμπεριληπτική τέχνη, ουστ φασίστες, χριστιανοταλιμπάν, σεξιστές, ομοφοβικοί που διαμαρτύρεστε"!

Αν γίνει "αναπαράσταση" του προσκυνήματος των μουσουλμάνων στη Μέκκα από κουίρ, ντραγκ κουίνς, τραβεστί κλπ. κλπ: "ΝΤΡΟΠΗ, δεν σέβεστε τίποτα, προσβάλλετε τη διαφορετική κουλτούρα, δίκιο θα έχουνε να έρθουν να σας τινάξουν στον αέρα, όποιος διαμαρτυρηθεί για τη δικαιολογημένη αντίδρασή τους είναι φασίστας και ισλαμοφοβικός"!

Εγώ πάντως καταδικάζω την προσβολή κάθε θρησκείας και κάθε κουλτούρας, χωρίς να είμαι ταλιμπάν καμιάς! Όσοι έχουνε μετατρέψει τον πλανήτη σε ένα απέραντο φρενοκομείο, ας τα λουστούνε τώρα.

Σχολιο.- πρέπει να πας στο ερωτικό μουσείο της Κοπεγχάγης.... εκεί κάτι αντίστοιχο εδώ και χρόνια υπάρχει. Πάντως την χθεσινή φιέστα λίγο την έσωσε ο υπόνομος του Παρισιού που έπαιξε αρκετά ως σενάριο.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ενα από τα ιδεολογικά χαρακτηριστικά του σύγχρονου νεοφιλελευθερισμού είναι ότι ο "δικαιωματισμός" επιβάλλεται με ΑΥΤΑΡΧΙΚΕΣ μεθόδους, αλλά και με ταξικό πρόσημο.

Η κυρά Λύτραινα εγκωμιάζεται στα media, ενώ η φτωχή δολοφονημένη έξω από το τμήμα, ξεχνιέται και η υπόθεση κουκουλώνεται.

Στον Καναδά, πατέρας συλλαμβάνεται και φυλακίζεται, επειδή διαμαρτυρήθηκε στο σχολείο ότι, χωρίς τη γονεική συγκατάθεση, η ανήλικη κόρη του μετέτρεψε σε αρσενικό το όνομά της.

Ο Πολάκης διαγράφεται γιατί είπε κάποια ΝΔτισσα "ξινή" (αν έλεγε "ξινός" σε άντρα άραγε? ).

Οταν πριν 4 χρόνια έγραψα  ότι στην Πολυτεχνειούπολη 30 queer πλάκωσαν στο ξύλο ένα στρέιτ αγόρι, επειδή απλώς φλέρταρε μια δικιά τους, δέχτηκα τα πυρά από δεκάδες φίλους! Πολλοί με μπλόκαραν μάλιστα και κυκλοφόρησαν τη φήμη στο αριστεροχώρι ότι είμαι ομοφοβική ή (επιεικώς) "περίεργη".

Τώρα όμως που το αφήγημα του (δήθεν) δικαιωματισμού έχει ασπαστεί αυτούσιο η κεντροδεξιά,  και η κεντροαριστερά, με ΑΥΤΑΡΧΙΚΕΣ μεθόδους, αισθάνομαι σαν να παίρνω το αίμα μου πίσω...

Μέσα στην κοινωνία, οι γυναικοκτονίες γίνονται σχεδόν καθημερινό φαινόμενο, η "υποχρεωτική" υπερπροβολή των ΛΟΑΤΚΙ αρχίζει να προκαλεί αντίστροφες συνέπειες...

Βλέπετε, αυτοί έχουν βρει "καταφύγιο" και "δικαίωση" στο κυρίαρχο ιδεολογικό αφήγημα του νεοφιλελευθερισμού, είτε εκφέρεται μέσω ΝΔ είτε μέσω Συριζα-Πασοκ.

Σχολιο.- Αν δεν συνειδητοποιησει η ΚΟΙΝΩΝΙΑ οτι Ν.Δ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ-Ν ΑΡΙΣΤΕΡΑ-ΠΛΕΥΣΗ ειναι στην ιδια γραμμη & οι διαφορες τους ειναι ελαχιστες....

Σχολιο.-  Εδώ μιλάμε για ένα άρρωστο δικαιωματισμό που αγνοεί παντελώς τη βασική αρχή ότι η ελευθερία του ενός τερματίζει εκεί που αρχίζει η ελευθερία του άλλου. Γιατί δικαιωματισμός που επιβάλλεται με όρους φασίζουσας συμπεριφοράς δε νοάται.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ακραία εμπορευματοποίηση των πάντων, woke ατζέντα (μπας και δεν την εμπεδώσουμε και την ξεχάσουμε), και οπτικοποίηση της λεκτικά γελοιογραφικής κακοποίησης της γλώσσας (το αυτό, το φοιτητό, το μαθητό κλπ).



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δυο μεγάλες στιγμές στο Παρίσι:

Όταν εμφανίστηκε η ομάδα της Παλαιστίνης.

Και όταν η ομάδα της Αλγερίας έριξε λουλούδια στον Σηκουάνα, κάτω από τη γέφυρα όπου το 1961 η γαλλική αστυνομία έπνιξε περισσότερους από εκατόν πενήντα Αλγερινούς μετανάστες, που διαδήλωναν υπέρ της ανεξαρτησίας της πατρίδας τους.

Σχολιο.- Η σφαγή του '61 ήταν ένα ακόμα "επίτευγμα" του παλιού δοσίλογου Παπέν, που τελούσε υπό την προστασία του γαλλικού κράτους επί δεκαετίες- και φυσικά επί Μιτεράν (τις οίδε γιατί)!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Αντί να δούμε το Ολυμπιακό ιδεώδες, είδαμε το ιδεώδες των ΛΟΑΤΚΙ. Υπάρχει ακόμα κάποιος που ειλικρινά πιστεύει πως η woke ατζέντα δεν επιβάλλεται;"

Αυτά δήλωσε η Αφροδίτη Λατινοπούλου. Άδικο έχει;



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κύπρος, Ιούλιος 2024: Κοινές ασκήσεις της κυπριακής Εθνικής Φρουράς με τον στρατό των Ισραήλ.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η είσοδος στους ολυμπιακούς αγώνες στο Παρίσι της Παλαιστίνης με τους 8 αθλητές της. Οι υπόλοιποι -πάνω από 400,- έχουν δολοφονηθεί…



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



.Συμπερασματικά.: "Εγινε..μίά τεράστια προσπάθεια τών Γάλλων γιά τήν Απόλυτη_εκπουτάνευση τής Διοργάνωσης,μέ Lady_Gaga αγνώριστη-χαμένη,.Καί ποιός ξέρει τί άλλα πορνικά-καμπαρετζίδικα δρώμενα πού εμπνεύστηκαν,.δέν άντεχα νά βλέπω μετά,. Μέ τριπλάσιο κόστος από τό νά γινόταν μέσα στό Ολυμπιακό Στάδιο,&' χωρίς τόν φόβο νά πουντιάσει κανείς από τήν 3ωρη ασταμάτητη-Βροχή.!! Τό πιό φυσιολογικό γιά μένα,. -Επιεικώς Απαράδεκτοι οί διοργανωτές.!!! 

Υ/Γ. Πρός τό τέλος πού είδα σήμερα γιά μισή ώρα πρίν τό Grand_Finalle,,σώθηκε ή εικόνα καί Ιδιαίτερα μέ τήν Εμφάνιση τής Céline_Dion ,.!!!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΟΥΚΡΑΝΩΝ ΝΑΖΙ

27 ΙΟΥΛΙΟΥ Ημέρα Μνήμης των παιδιών Θυμάτων του Πολέμου στο Donbass

Σχολιο.- Στις 27 Ιουλίου 2014, οι Ουκρανοί Ναζί διέπραξαν ένα άγριο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.

Οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις βομβάρδισαν την Gorlovka. Ανάμεσα στα θύματα των Ναζί ήταν η 23χρονη Christina Zhuk και η 10 μηνών κόρη της Kira. Την Χριστίνα την ονόμασαν "Madonna(ιταλ.) του Νοβοροσίσκ"!

Το ναζιστικό καθεστώς σκότωσε εκατοντάδες παιδιά στο Ντονμπάς. Ο αριθμός των θανάτων στη Μαριούπολη είναι ακόμη άγνωστος. Μόνο το 2024, 38 αγόρια και κορίτσια διαφορετικών ηλικιών έχασαν τις ζωές τους από τους βομβαρδισμούς.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



27/7/2024     -     17.00

- Χτες το απόγευμα επιχειρήθηκε και πάλι η προσέγγιση του ρωσικού εναέριου χώρου από ΝΑΤΟϊκά πολεμικά αεροσκάφη. Αυτή τη φορά τη σκυτάλη από τα αμερικανικά πήραν 2 βρετανικά αεροσκάφη, 1 κατασκοπευτικό RC-135 και 2 καταδιωκτικά Typhoon. Απέναντί τους σηκώθηκε από αεροπορική βάση της Κριμαίας ρωσικό καταδιωκτικό αεροσκάφος Su-27. Στο αντίκρισμα του ρωσικού αεροσκάφους τα 3 βρετανικά ανέκρουσαν πρύμναν και απομακρύνθηκαν, χωρίς να επιτραπεί η παραβίαση του ρωσικού εναέριου χώρου. Το ρωσικό αεροσκάφος επέστρεψε επιτυχώς στη βάση του, ενώ σύμφωνα με την ανακοίνωση του ρωσικού Υπουργείου Άμυνας από την πλευρά του τηρήθηκαν όλοι οι κανόνες πτήσης και εμπλοκής στον διεθνή εναέριο χώρο.

-ΥΓ : Στις 27/07 τιμούμε και θυμόμαστε μια τραγική μέρα – ακριβώς πριν από 10 χρόνια (2014), κατά τη διάρκεια βομβαρδισμού της Γκόρλοφκα (ΛΔ Ντονιέτσκ) από ουκρανικούς πυραύλους Grad, σκοτώθηκε η νεαρή μητέρα Κριστίνα Ζουκ μαζί με την ηλικίας 10 μηνών κόρη της. Παρά την προσπάθεια της νεαρής μάνας να καλύψει με το σώμα της αυτό του παιδιού της, δεν αποσοβήθηκε το μοιραίο… Από τότε μέχρι και σήμερα πάνω από 200 παιδιά έχουν σκοτωθεί από ουκρανικά πυρά μόνο στη ΛΔ Ντονιέτσκ. Η ημερομηνία αυτή τιμάται στο Ντονμπάς αλλά πλέον και σε όλη τη Ρωσία ως «Μέρα Μνήμης των πεσόντων παιδιών». Η Κριστίνα Ζουκ έμεινε στη συλλογική μνήμη ως «η Μαντόνα του Ντονμπάς»… Δεν ξεχνάμε κανέναν, δεν ξεχνάμε τίποτε!!! Αιώνια η μνήμη!!!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



26/7/2024    -    16.00

- Ο Γεβγκένι Σερεμπριακόφ, το άτομο που τοποθέτησε χτες εκρηκτικό μηχανισμό στο αυτοκίνητου Ρώσου αξιωματικού στη Μόσχα και μετά διέφυγε προσωρινά στην Τουρκία, επέστρεψε στη Μόσχα, προκειμένου να του απαγγελθούν κατηγορίες από το δικαστήριο και να διαταχθεί η προφυλάκισή του. Παρεμπιπτόντως, σύμφωνα με τις πληροφορίες που συνέλεξε η ρωσική FSB (Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας), ο Σερεμπριακόφ δεν σχεδίαζε να μείνει για πολύ στην Τουρκία, αλλά σκόπευε να «μετακομίσει» στα μέρη μας, ώστε να κρυφτεί καλύτερα από τις ρωσικές αρχές (Στγ: προφανώς επειδή οι ελληνικές αστυνομικές αρχές δεν θα ήταν, για να το πω κομψά, τόσο «συνεργάσιμες» με τις ρωσικές, σε αντίθεση με τις αντίστοιχες τουρκικές, οι οποίες συνέβαλαν τα μέγιστα στον έγκαιρο εντοπισμό του και στη σύλληψή του).

- Επίσημη επίσκεψη στη Μόσχα και συνάντηση με τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν είχε χτες Πέμπτη ο Πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ Αλ Άσαντ. Η συνάντηση, όπως αναμενόταν, διεξάχθηκε σε εξαιρετικό κλίμα και σε πνεύμα συνεργασίας των δύο χωρών. Ο Ρώσος Πρόεδρος, καλωσορίζοντας τον Σύρο ομόλογό του στη συνάντηση, ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής:

* «Έχουμε την ευκαιρία να μιλήσουμε για όλο το πλέγμα της σχέσης μας· δεν έχουμε δει ο ένας τον άλλον για πολύ καιρό. Φυσικά, με ενδιαφέρει πολύ η γνώμη σας για το πώς εξελίσσεται η κατάσταση στην περιοχή συνολικά. Δυστυχώς, τείνει να χειροτερεύει, το βλέπουμε. Αυτό ισχύει ευθέως και για τη Συρία. Όσον αφορά τους εμπορικούς και οικονομικούς μας δεσμούς, υπάρχουν και εδώ πολλά ζητήματα. Υπάρχουν κατευθύνσεις με προοπτικές. Ελπίζω ότι θα μπορέσουμε να το συζητήσουμε και μαζί σας».

- Στις πρώτες μεταμεσονύκτιες ώρες της χτεσινής μέρας και μέχρι νωρίς το πρωί οι ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις συνέχισαν το «σφυροκόπημα» των στρατιωτικών και άλλων, στρατηγικής σημασίας εγκαταστάσεων της χώρας-Error 404. Σημαντικά πλήγματα σημειώθηκαν στην Περιφέρεια Οδησσού, τόσο μέσα στην ίδια την πόλη, όσο και στο Ιζμαήλ, το Βιλκόβο και την Κίλια, περιοχές όπου είναι γνωστό ότι βρίσκονται στρατιωτικές εγκαταστάσεις. Σε ό,τι αφορά ειδικά το Ιζμαήλ, επειδή βρίσκεται στις εκβολές του Δούναβη και δίπλα ακριβώς στα σύνορα με τη Ρουμανία, έγιναν απεγνωσμένες προπαγανδιστικές προσπάθειες από πλευράς καθεστώτος του Κιέβου να παρουσιαστεί ότι θραύσματα από ρωσικούς πυραύλους και drones έπεσαν, δήθεν, σε ρουμανικό έδαφος. Οι ρουμανικές αρχές πήγαν να υποστηρίξουν αυτή την εκδοχή, αλλά μάλλον… «χλιαρά», αφού εκτός των άλλων έπρεπε να παρουσιάσουν και αποδεικτικά στοιχεία (τα οποία, προφανώς, ΔΕΝ υπάρχουν). Έτσι η απόπειρα προβοκάτσιας της χούντας του Κιέβου υπέστη για μία φορά ακόμη… πανωλεθρία!…



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Νατοϊκή Αριστερά της Γαλλίας.

Αυτός ο Καραγκιόζης, Cory Le Guen, υπέρμαχος του Λαϊκού Μετώπου της Γαλλίας, για να υπερασπιστεί την Woke ατζέντα, συκοφαντεί τους Αρχαίους Έλληνες με τόνους ανθελληνισμού.

Γάλλοι σκουπίδια



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μποϊκοτάζ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου

- Ακριβώς , να μην τους δεί κανείς .

- Να καταργηθούν χθες. Καμία σχέση δεν έχουν πια με αθλητισμό οι μπίζνες τους. Παράλληλοι Ολυμπιακοί από BRICS

- Επειδή δεν πρόκειται να καταργηθούν , αν ήμασταν χώρα , έπρεπε να σταματήσουμε να τούς δίνουμε την ολυμπιακή φλόγα.

- Δεν είμαστε, και θα τους κάνουν και χωρίς αυτήν, είναι πολλά τα λεφτά

- Σωστά , εμείς τι έπρεπε να κάνουμε ..γράφω .

- Δεν είμαστε μόνο εμείς, να δούμε αν θα αποχωρήσει κανείς από αυτό το σουργελο

- Αν ήμουν αθλητής τώρα και ήμουν στους ολυμπιακούς δεν θα αγωνιζομουν καν..

θα έφευγα.... Μακάρι να το κάνει ένας μεγάλου κλάσης αθλητής....να τους πει όχι ρε στηδεςπου δεν αγωνίζομαι....

αλλά που??? Είναι όλοι κότες... ποιός θα το κάνει



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Με την ευκαιρία της έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι, υπενθυμίζουμε την υποδοχή της Ολυμπιακής ομάδας της Παλαιστίνης στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004. Τότε που σύστηκε το κατάμεστο Ολυμπιακό Στάδιο από τις ενθουσιώδεις φωνές του ελληνικού λαού.

Οι δεσμοί Ελλάδας-Παλαιστίνης είναι τόσο ισχυροί που δεν κλωνίζονται με τίποτα!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο,τι ιερό και όσιο υπήρχε στην Ιστορία και στον Πολιτισμό της Γαλλίας το ξεφτίλισαν οι διοργανωτές του σόου της τελετής έναρξης.

Μαζί και το Ολυμπιακό πνεύμα.

Ισως αυτός να ήταν και ο στόχος της Γαλλικής κατάπτωσης ιδεών, κοινωνικών οραμάτων και κοινωνικού προσανατολισμού, που επιδιώκει η παγκοσμιοποιητική ατζέντα και εφαρμόζει η σημερινή ηγεσία της χώρας.

Οι Γάλλοι παρακολούθησαν μία Αμερικανόφερτη "κουλτούρα", αποφεύγοντας να αναδείξουν την δική τους.

Από την στιγμή, που η ιερή Ολυμπιακή φλόγα έφτασε στην Γαλλία και παραδόθηκε σε μία τραβεστί αντί σε μία σημαίνουσα προσωπικότητα, με κοινωνικές περγαμηνές, η Ολυμπιάδα μετατράπηκε σε μία αποθέωση προπαγάνδας των παγκοσμιοποιητικών αφηγημάτων.

Μία αποκεφαλισμένη Μαρία Αντουανέττα έστελνε φιλάκια στον κόσμο, όσο εξελισσόταν η Γαλλική Επανάσταση. Και ταυτόχρονα η "Κάρμεν" του Μπιζέ, που η υπόθεση του έργου αναδεικνύει την ανηθικότητα, την ανομία και την εξαθλίωση των Γάλλων του 19ου αιώνα, ήρθε και κόλλησε στην εικόνα εντελώς άσχετα.

Μετά, η Φρουρά της Γαλλικής Δημοκρατίας ξεφτιλίστηκε να συνοδεύει χορεύοντας την αρτίστα Αγιου Νακαμούρα. Φαντάσου τους τσολιάδες μας, σε παγκόσμια αναμετάδοση, να χορεύουν με τον Σάκη.

Αμ και εκείνο στο μηχανικό σιδερένιο άλογο, που ενσάρκωνε τον 4ο ιππότη της Αποκάλυψης, του Θανάτου και των πολέμων τι προσέφερε σε μια "γιορτή της Ειρήνης και της συμφιλίωσης"; Μάλλον αναδείκνυε τα μελλοντικά τους σχέδια.

Ας μην μιλήσω για τις ενδυματολογικές επιλογές και τα σατανικά σιωνιστικά αφηγήματα.

Ας αφήσω τον Μακρόν και τα αποδέλοιπα σούργελα να χειροκροτούν μόνοι τους τ΄αφεντικά τους!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στη Γαλλία υπάρχει υποβάθμιση και  ευτελισμός των Ολυμπιακών αγώνων, που μετατράπηκαν μέσα σε μία νύχτα σε ένα μίγμα gay pride, drag show και Eurovision party.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το καλό με την χθεσινή τελετή έναρξης των Ολυμπιακών αγώνων είναι ότι κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι δεν κατάλαβε. Και οι τυφλοί είδαν. Και οι χαζοί κατάλαβαν. Η παγκοσμιοποίηση και η σκοτεινή ελίτ που την τρέχει, μέσα στα σκατά του Σηκουάνα, έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο. Αλλά και το μέλλον που προετοίμασαν για μας, χωρίς φυσικά να μας ρωτήσουν. Αν οι ολυμπιακοί του Λονδίνου το 2012 ήταν αποκαλυπτικοί για το τι θα επακολουθούσε 8 χρόνια αργότερα, με εκείνη την τεράστια αποκρουστική φιγούρα με την βελόνα και τις νοσοκόμες που την περιτριγύριζαν, φανταστείτε τι έπεται μετά από αυτά τα σατανιστικά τελετουργικά.... 

Αν λέω ΑΝ, η χώρα μας δεν ήταν χώρος αλλά κυρίαρχη χώρα, θα' πρεπε σήμερα κιόλας να αποχωρήσει άμεσα από αυτόν τον σατανιστικό συρφετό και να ζητούσε την επιστροφή της Ολυμπιακής φλόγας. Να σώσει ότι σώζεται δηλαδή, από την λαίλαπα της ΝΤΠ. Όνειρα θερινής νυκτός θα μου πείτε...

Αυτή δεν ήταν τελετή έναρξης των ολυμπιακών αγώνων αλλά τελετή λήξης της ανθρωπότητας-όπως τουλάχιστον την γνωρίσαμε κάποιοι "ακροδεξιοί και ψεκασμένοι" σαν και την αφεντιά μου. Οι Μακρόν αυτού του κόσμου έκαναν επίδειξη δύναμης χθες βράδυ. Δεν ξέρω τι τους παρακίνησε να προβούν σε τέτοια Ύβρη. Η Αλαζονεία τους ίσως; Η διατεταγμένη υπηρεσία στην οποία βρίσκονται; Θέλουν να μας προειδοποιήσουν για να μην αντιμετωπίσουν τις ευθύνες που τους αναλογούν; Δεν ξέρω!!! Αυτό που ξέρω είναι ότι δεν χωράμε πια στον κόσμο τους. Ούτε αυτοί στον δικό μας. Καμία αυταπάτη πια. Ή εμείς ή αυτοί. Τελεία και παύλα....

ΥΓ: Πόσο τυχεροί οι Ρώσοι που δεν συμμετέχουν σε αυτόν τον βόθρο....το λεγόμενο ολυμπιακό ιδεώδες πνίγηκε στα σκατά του Σηκουάνα και δεν βρέθηκε κανείς στην Δύση να του δώσει τις απαιτούμενες πρώτες βοήθειες...



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Παρέμβαση στον Ισθμό της Κορίνθου από την Πρωτοβουλία Συλλογικής Δράσης για την Παλαιστίνη. Τεράστια Παλαιστινιακή και τεράστια Ελληνική σημαία κρεμασμένες στον Ισθμό.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Διαμαρτύρονται οτι μπαινουν τουρκικα αλιευτικά στα χωρικά ύδατα που αναγράφουν Καλλιμάνης.Οπως όλοι ξέρουμε η εταιρεια Καλλιμανης δωθηκε απο αυτον τον εθνικιστή που μιλάει στο βίντεο τιμής ενεκεν χωρις να πληρωσει χρεη και τους εργαζόμενους σε Τουρκο επιχειρηματία.Ειναι ο ιδιος που μπλεκεται με εναν Ισραηλινο μαφιόζο Μπένι Στάινμετζ, ο οποίος έχει καταδικαστεί για διαφθορά και χρηματισμό σε Ρουμανία και Ελβετία, που λεει οτι ειναι επιχειρηματιας και τον κυνηγαει η ιντερπολ που αγόρασε μαζι με την κόρη της Ντόρας διυλιστήριο στην Ιταλία του εβγαλε διαβατηριο τούρκικο με συνεργασια με το υπουργειο εσωτερικων της Τουρκίας.

Ας ακούσουμε τον Αδωνι τι σημαινει στην πραξη ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ και αντικομμουνισμός .Ο ιδιος ο Άδωνις τα λεει και τον ψηφιζουν 64000 μεσαιωνικά τυπακια στα Βορεια Προαστεια Αττικης.Πρωτια σε ψηφους πήρε στον Μεσαιωνικο δημο Παπαγου εκει που μενουν χουντοβασιλικοι στρατοκαυλοι μαζι με τις θυγατέρες και δευτερος Μεσαιωνικός δημος που τον ψηφισε ηταν ο μεσαιωνικος δημος που μενει Φιλοθέη, Ψυχικό 

Αδ. Γεωργιάδης 23/1/2013: «Εγώ πούλησα τη Μαρίνα της Μυτιλήνης στους Τούρκους»



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ποιοί είναι αρχισυνωμοσιολόγοι…μά οι αρχισυνωμοτούντες υποβολείς της woke culture,της «πολιτικής ορθότητας»,της ναζιστικής υπεροχής των ΛΟΑΤΚΙ έναντι των straight,των πολέμων έναντι της ειρήνης…κλπ…!!!



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η γουοκίλα & η κορεκτίλα αποθρασύνονται όλο & πιό πολύ,προβάλλοντας ως πρότυπο την παρακμιακή σήψη τους…

Σχολιο.- Τα λοάτκια είναι το νέο πατρίς-θρησκεία-οικογένεια.

Σχολιο.- Έχουν μη πατρίδα, μη θρησκεία, μη οικογένεια. Αυτό είναι το νέο καθωσπρέπει. Το νέο "σωστό"

Σχολιο.- Eμετική προβολή....το απεκλεισα απο το οπτικο μου πεδιο!!!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κατεχόμενη Παλαιστίνη- Γάζα

25.7.2024

Δεκάδες Παλαιστίνιοι αφέθηκαν ελεύθεροι σήμερα στη Γάζα αφού κρατήθηκαν στη φυλακή Ofer του Ισραήλ

Ένας από τους κρατούμενους περιέγραψε λεπτομερώς τη δοκιμασία του, αφηγούμενος την απάνθρωπη μεταχείριση και τα βασανιστήρια που υπέστη σε αυτά τα στρατόπεδα βασανιστηρίων.

"Μας συνέλαβαν οι Ισραηλινοί στρατιώτες που μας ανάγκασαν να πέσουμε στο έδαφος και συνέχισαν να μας χτυπούν.

Μας βασάνιζαν για 30 συνεχόμενες ημέρες, με τα χέρια και τα πόδια μας δεμένα".

"Μας πέταγαν κομμάτια μπαγιάτικου ψωμιού ως φαγητό και μας αρνήθηκαν τα φάρμακα. 

Μας έκαναν ηλεκτροσόκ και κακοποιηθήκαμε λεκτικά και σωματικά μέρα και νύχτα. 

Μου έκαναν ηλεκτροσόκ ακόμα και στο στόμα μου."

Στις φωτογραφίες, ο παλαιστίνιος νεαρός Fathi Rizq Abd al-Aal από τη Γάζα που αφέθηκε ελεύθερος σήμερα σε άθλια κατάσταση, τραυματισμένος, έχοντας χάσει τη μνήμη του λόγω των βάναυσων βασανιστηρίων που υπέστη στα ισραηλινά κέντρα κράτησης. 

Όπως φαίνεται στην εικόνα, οι ισραηλινές δυνάμεις κατοχής χρησιμοποιούν αριθμημένες πλαστικές ετικέτες στα σώματα των, Παλαιστινίων κρατουμένων..



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το κράτος ΑΠΑΡΤΧΑΙΝΤ συνεχίζει να δολοφονεί κόσμο στην Γάζα αλλά και στην δυτική Όχθη ..όπως και στο Λίβανο και στην Συρία 

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΉ ΕΚΕΧΕΙΡΙΑ ????

Ολυμπιακή Εκεχειρία η οποία καθιερώθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αρχαιότητας. 

Τι σήμαινε πρακτικά αυτό;

Από την έβδομη μέρα πριν την έναρξη μέχρι την έβδομη μέρα μετά την ολοκλήρωσή τους οι πόλεμοι σταματούσαν, προκειμένου οι αθλητές, απαλλαγμένοι από στρατιωτικές υποχρεώσεις, να μπορούν να ταξιδέψουν για να συμμετάσχουν στους Αγώνες.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο οργανωτής των Ολυμπιακών Αγώνων Τόμας Τζόλι είναι Εβραιος στο θρήσκευμα 

ΤΥΧΑΙΟ ΘΑ ΝΑΙ 

Πουστρο Olympics και Gayvision 

Μια ευγενική χορηγία του Σιωνισμού



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Προσπαθώ να βρω εκείνη τη φωτογραφία της Α. Λινού που έκλαψε όταν ο Άδωνις αποκάλεσε τους συναδέλφους της κάφρους και ανθρωπάκια αλλά δεν τη βρίσκω.

Ααα, δεν έκλαψε. Οκ... 

Ας κλάψει για τη διάλυση του ΕΣΥ και τους ανασφάλιστους που μένουν χωρίς περίθαλψη... 

Πάντα θα εκτιμώ τους ανθρώπους που μιλάνε στα ίσα, ακόμα κι αν δεν μ'αρέσουν αυτά που λένε.

Στην προκειμένη περίπτωση δεν είδα καμιά λεκτική βία να ασκεί ο  Παυλος Πολακης 

Οι γκριμάτσες της εν λογω είναι σημάδι απαξίωσης ξεκάθαρα.

Υπερβολικό να κατηγορείται και να διαγράφεται.....και ειδικά την στιγμή που αποκαλύπτει τέτοιες χοντρές μίζες.

Με τον Παύλος Πολάκης / Pavlos Polakis 

Παύλο ξεκάθαρα 



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Από τον τύπο με τα μαύρα, αριστερά στο βίντεο κάτι κρέμεται και το προβάλλει ο τηλεοπτικός φακός.

Και σ΄αυτό το σατανιστικό αίσχος με τον Μυστικό δείπνο στην θέση του Ιησού μία ευτραφής κυρία και τους 12 Αποστόλους όλους τρανς, οι στίχοι του τραγουδιού έλεγαν:

""Ούτε πλούσιοι ούτε φτωχοί όταν μένουμε εντελώς γυμνοί.

Ανεξάρτητα από το αν είμαστε λεπτοί ή χοντροί, είμαστε απλά γυμνοί.

Ας ζήσουμε με έτσι όπως γεννηθήκαμε! Γυμνοί..." 

Επιστροφή και στα σπήλαια ;;

Σχολιο.- Ο ορισμός της αθλιότητας

Σχολιο.- Η κηδεία της Ευρώπης. Ντροπή και αίσχος!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι τηλεοράσεις του κόσμου, που αναμετέδιδαν την τελετή έναρξης θα έπρεπε να είχαν την ένδειξη, "απομακρύνατε τα παιδιά!"



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Τραμπ δήθεν δεν έδωσε το χέρι του στον Νετανιάχου.

Ενα τέτοιο βίντεο κυκλοφορεί, από χθες, στα ΜΚΔ.

Λυπάμαι που χαλάω το "όνειρο" όσων θα ήθελαν να το πιστέψουν, αλλά αυτό το βίντεο είναι από το 2017 και συνδυάστηκε με την προχθεσινή επίσκεψη του Νετανιάχου στις ΗΠΑ.

Ο Τραμπ είχε ήδη σφίξει το χέρι του Νετανιάχου και στην συνέχεια δεν πρόσεξε ότι ο επισκέπτης ξανά έτεινε το χέρι του, για τους φωτογράφους. Το κατάλαβε αμέσως και επέστρεψε, δίνοντας το χέρι του.

Αλλά εκεί το βίντεο κόπηκε.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



με ευκαιρια την δημοσιευση αυτη, εψαξα να δω τι ακριβως συμβαινει στη βενεζουελα με τα 2 Κ.Κ. , και βρηκα αυτά......εδω και ενα χρονο μεθοδευμένα η κυβερνηση μαδουρο μαζι με τα κυκλωματα τα δικαστικα τις μυστικες υπηρεσιες , που ειχαν προετιμάσει το δρομο, δημιουργησαν ενα ΚΚ με καποιους ελαχιστους διεγραμενους ,του εδω και χρονια υπαρξης ΚΚ ....στην αρχη της χρονιας λοιπον μπλοκαραν με δικαστικες αποφασεις την υποψηφιοτητα του παλαιου ΚΚ , με τη αιτιολογια οτι δε μπορουν να υπάρχουν 2 κομματα με το ιδιο λογοτυπο, οπότε , προτιμησαν να νομιμοποιησουν το νεο ΚΚ που δηλωνε ανοιχτα την προθεση του για συνεργασια με το μαδουρο...αποκλείσανε δηλαδη το ιστορικο κομουνιστικο κομμα της βενεζουελας απο τις εκλογες , για να κλεψουν ψηφους υπερ τους αλλά και να βγαλουν στη παρανομία (ενδεχομενως στο μελλον)το παλαιο ΚΚ .... 

το ΚΚΕ και ο κουτσουμπας , οσο κι αν έχουν τη δικιά τους βαρεμένη άποψη  και όσο κι αν κινούνται με τη θέση ¨εμείς εμείς οι μόνοι συνεπείς» , νομιζω οτι η θεση του απεναντι σε αυτα τα γεγονοτα ειναι σωστη....

ειναι σα να λεμε οτι ο τσιπρας , στη θητεία του 15-19 , παραμονες εκλογων να εφτιαχνε ενα ΚΚΕ και η δικαισοσυνη να κατοχυρωνε τον νομιμο τιτλο στο νεο ΚΚΕ και να εθετε εκτος το παραδοσιακό , και ιστορικά και συνειδησιακά στο λαο ,πραγματικο Κ.Κ.Ε.....ας ξαναδουμε λοιπον τα γεγονοτα , πριν περιγελασουμε το κκε και τον κουτσουμπα παραθετω τα στοιχεια 

 πως γινεται , να παρουσιαζει σαν το πλεον νομιμο κομμα ενα κομμα που δε προήλθε απο διασπαση αλλά απο κάποια ελαχιστα διαγεγραμένα μελη του ηδη υπαρχονοτος ΚΚ , που δημιουργησαν ενα κομμα με τον ιδιο τιτλο ....ειναι σα να λεμε οτι οταν εφυγαν οι οπαδοι του σημερινου ΝΑΡ απο το ΚΚΕ να έφτιαχναν ενα κομα που θα το ελεγαν ΚΚΕ και η "δικαιοσυνη " να νομιμοποιουσε το ΝΑΡ σαν ΚΚΕ .....

σχολιο.- Σε κάθε περίπτωση, ΗΠΑ και λοιπή Δύση, τόχουν ξεκόψει ότι … ΔΕΝ πρόκειται να αναγνωρίσουν το αποτέλεσμα των εκλογών γιατί … δεν τους αρέσει που θα βγει ξανά ο Μαδούρο!

Η χώρα έχει απολαύσει μια μικρή οικονομική ανάκαμψη τα τελευταία χρόνια και δεν έχει πλέον τον υψηλότερο πληθωρισμό στην περιοχή - έναν τίτλο που κατέχει πλέον η Αργεντινή του Μίλεϊ. 

Ωστόσο, το ζήτημα των χαμηλών μισθών και της ανεπίσημης δολαριοποίησης εξακολουθεί να υφίσταται. 



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΑ ΤΗΣ ΝΤΠ: η Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών αγώνων 2024 τα είχε όλα!

Ο θρίαμβος των δαιμόνων: η επίσημη έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι, ένα άγριο σόου και μια ανεστραμμένη σημαία. Μέσα στα μασονικά σύμβολα τα είχε όλα, από “οικολογία’, τρανσεξουαλισμό, μετανθρωπισμό, μέχρι και ενδείξεις για παιδοφιλία και κανιβαλισμό. Από την μια αυτό είναι καλό. Όλη η ατζέντα βγήκε στην φόρα. Εκτέθηκε ο πολιτισμός της Δύσης στα μάτια του κόσμου. Η πτώση συνεχίζεται ακάθεκτα.

Άτομα με αδύναμα νεύρα και κακή πέψη δεν συνιστάται να το παρακολουθήσουν.

Οι Γάλλοι μετέτρεψαν την έναρξη των 33 (!) Θερινών Ολυμπιακών Αγώνων που μεταδόθηκαν σε ολόκληρο τον κόσμο σε ένα απίστευτα σατανικό σόου.

Το πώς σχετίζονται όλα αυτά με τον αθλητισμό είναι απολύτως ασαφές.

Την ίδια ώρα οι εκφυλισμένοι κρέμασαν ανάποδα την Ολυμπιακή σημαία στον Πύργο του Άιφελ.

Αν έπρεπε να διακρίνω μια εικόνα συμβολική της Τελετής Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024, θα έβαζα αυτήν. Ένα freak show.

Η αποκάλυψη της μεθόδου  είναι μια τεχνική ελέγχου του νου, μια από τις πιο αποτελεσματικές τεχνικές ψυχολογικού πολέμου: μια ψυχολογική προετοιμασία για τη μείωση της αντίστασης των ανθρώπων στην αποδοχή προγραμματισμένων γεγονότων και την ενθάρρυνση τους να αλλάξουν τις δομές της πραγματικότητας με στατικές κατασκευές, μέχρι η κληρονομική μας κοσμοθεωρία να αντικαθίσταται από μύθους και αρχέτυπα.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Με check point επίδειξης QR code επιτρέπεται να κυκλοφορούν οι πολίτες του Παρισιού. Η ενόχληση είναι κάτι παραπάνω από έκδηλη ανάμεσα στους κατοίκους.

Ένα ασφυκτικό πλέγμα από μεταλλικά οδοφράγματα, ειδικά διαμορφωμένες ζώνες και ένας «στρατός» αστυνομικών και στρατιωτικών ταλαιπωρούν τις τελευταίες μέρες τους Γάλλους.

Υπολογίζεται πως πάνω από 44χιλ. μεταλλικοί φράχτες έχουν στηθεί σε πολλές γειτονιές της γαλλικής πρωτεύουσας δυσκολεύοντας τη ζωή κατοίκων και τουριστών.

Οι γαλλικές αρχές τονίζουν πως όλα αυτά τα μέτρα είναι απολύτως αναγκαία για την ομαλή διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων.

«Το Παρίσι δεν έχει ξαναδεί κάτι παρόμοιο. Στις ΗΠΑ, έχουμε κάνει πολλούς Ολυμπιακούς Αγώνες και υπάρχει ασφάλεια, αλλά προσπαθούμε να το κάνουμε χωρίς να περιορίσουμε την ελευθερία των πολιτών τους. Είναι λίγο απογοητευτικό», ομολογεί σε ξένα πρακτορεία ένας Αμερικανός τουρίστας.

Όσοι δεν έχουν στα κινητά τους τα απαραίτητα QR codes τους απαγορεύεται να περάσουν στην άλλη γωνιά του δρόμου ή της γειτονιάς!

Οι Ολυμπιακοί αγώνες ή καλύτερα τα “Ολυμπιακά παιχνίδια” όπως τα ονομάζουν και τα έχουν καταντήσει οι ξένοι. Πάντα αφήνουν κατάλοιπα περισσότερης αστυνόμευσης και ελέγχου των πολιτών στις χώρες που λαμβάνουν μέρος. Ας ελπίσουμε πως το QR code δεν θα είναι ένα απο αυτά.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Θα μοιραστεί καλύτερα στα παγκοσμιοποιημένα κοράκια.  Χθες ήταν οι πεινασμένοι Αγγλοι αθλητές στο Ολυμπιακό χωριό που πήραν δικό τους σεφ και αγόρασαν στρώματα για τα άβολα χαρτινα κρεβάτια, σήμερα είναι οι Σουηδοι αθλητές που αγόρασαν καινούργια στρώματα απο το ΙΚΕΑ (L Equipe). Που πήγαν τα 12 δις ευρώ για τους Ολυμπιακούς Aγώνες; Οι αθλητές πεινάνε, το ίδιο και τα σώματα ασφαλείας σύμφωνα με πολλά δημοσιεύματα. Αντί για γευμα τους έδωσαν κολατσιό! (φώτο) Στο μεταξύ κόσμος που καταφθάνει στο Παρίσι για την τελετή έναρξης, καταγγέλει πως τα ψηφιακά του εισιτήρια έχουν ακυρωθεί... Την ίδια ώρα η ελίτ τρώει, πίνει και χαριεντίζεται και το λογαριασμό πληρώνουν τα κορόιδα. Η γενική αίσθηση που υπάρχει είναι πως κάποιος θέλει να ταπεινωθεί η Γαλλία, πολύ. Ναι, αλλά για ποιο σκοπό;



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σεξοπανυγήρι της... συμφοράς!

Εκει κατέληξε το ολυμπιακό ιδεώδες.

Κλείστε τις τηλεοράσεις και αφήστε τους να τα βλέπουν μόνοι τους αυτοί που τις σκέφτηκαν αυτές τις αηδίες.

Η αποχή μας σημαίνει πολλά!

Εμείς "αγοράζουμε" όλον αυτόν τον συρφετό ...

To ολυμπιακό... ιδεώδες με βυζιά και μούσια!

PARIS2024 , χειρότερα και από την Eurovision οι ολυμπιακοί αγώνες!

Decadance



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: ΧΑΟΣ με την αναπαράσταση του Μυστικού Δείπνου από drag queens στην τελετή έναρξης. 

Μία ομάδα από drag queens και χορευτές πραγματοποίησε μια προφανή «παρωδία του Μυστικού Δείπνου» στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024, που έγινε το βράδυ της Παρασκευής (26/7) στο Παρίσι, προκαλώντας έντονη κριτική ..

Υπάρχουν 2,4 δισεκατομμύρια Χριστιανοί στη Γη και προφανώς οι Ολυμπιακοί Αγώνες θέλησαν να δηλώσουν δυνατά σε όλους αυτούς, ευθύς εξαρχής ότι δεν είναι καλοδεχούμενοι...



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Ολυμπιακή Φλόγα στο Παρίσι στα χέρια μιας γυναίκας

(ή και όχι) και έτσι μάθαμε ότι ο πυρσός φωτίζει, αλλά περισσότερο φωτίζει η παρουσία που τον κρατάει, ένα μέλος της ΛΟΑΚΤΙ κοινότητας, του Δούρειου ίππου δηλαδή για την καταστρατήγηση της αρσενικότητας, της οικογένειας, των παραδόσεων, των αξιών που πάνω τους βασίστηκε η οικοδόμηση των εθνών και των κρατών.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Με αυξημένη πλειοψηφία ψηφίστηκε από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ επί της Αρχής και στο σύνολό του, το σχέδιο νόμου του υπουργείου Οικονομικών Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών «Κύρωση της από 18.7.2024 Σύμβασης Συγχώνευσης και Επένδυσης μεταξύ του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας και της εταιρείας περιορισμένης ευθύνης με την επωνυμία THRIVEST HOLDING LTD για την συγχώνευση της Attica Bank με την Παγκρήτια Τράπεζα από την Ολομέλεια.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ THRIVEST HOLDING LTD ; ; ; ; ; ;

ΕΙΝΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΘΝ ΚΥΠΡΟ 

Η Thrivest Holding, ειναι εταιρεια η οποία ανήκει στους Δημήτρη Μπάκο, Γιάννη Καϊμενάκη και επένδυσε 65 εκατ. ευρώ και απέκτησε το σύνολο των αδιάθετων νέων μετοχών της Pancreta Bank από τον πρώτο γύρο της αύξησης του μετοχικού της κεφαλαίου για να γίνει ο μεγαλύτερος μέτοχος της με ποσοστό 32,38%. 

ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΜΑΖΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΓΑΖΙ ....

Μπακος – Καϋμενακης: Οι δυο εφοπλιστες που εξαγοραζουν – σχεδον – τα παντα...

Οι εφοπλιστές Μπάκο και Καϋμενάκης, εκτός από τη Volton, είναι ιδιοκτήτες του Αστέρα Τρίπολης, των καναλιών Action24 και Attica TV, του σάιτ Flash (ετοιμάζουν και ραδιόφωνο…) και φυσικά της κατασκευαστικής ΑΚΤΩΡ.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ  ΘΑ ΑΥΞΗΘΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ 30% ΑΠ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ. 

Μάλιστα ο Δημος Αθηναίων έχει μηνυτήρια αναφορά κατά της εταιρειας Volton ύστερα από απόφαση του δημάρχου Κώστα Μπακογιάννη.

Ο δήμος χαρακτηρίζει «σκανδαλώδη την ενέργεια της συγκεκριμένης εταιρείας», η οποία, όπως αναφέρει, «μέσω των συγκεκριμένων λογαριασμών εμφάνιζε αυξημένα δημοτικά τέλη -τα οποία δεν ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα- ως χρεώσεις του Δήμου Αθηναίων προς τους δημότες του».



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τα παιδιά που με βάρκα κατέβασε στον Κάτω Κόσμο το στοιχειό λαμπαδηδρόμος ήταν μήνυμα ότι παιδιά (π.χ του Γκολάν) θα είναι η αφορμή Αποκαλυπτικού πολέμου; Είχαν προσχεδιάσει το Μεγάλο Πόλεμο; Αν αρχίσει τώρα ο πόλεμος θα είναι Αποκαλυπτικός. Ολυμπιακών διαστάσεων δηλ. Παγκόσμιος!

27/07/2024

Όλα ξεκίνησαν στη Μαύρη Τελετή με το φοβερό απρόσωπο στοιχειό λαμπαδηδρόμο να κατεβάζει κάποια παιδιά με μια βάρκα στον κάτω κόσμου της Αβύσοου, περνώντας από ένα τούνελ στο Σηκουάνα! Ήταν μήνυμα για τα παιδιά του Γκολάν που σκοτώθηκαν σήμερα (είναι κάποια μεταξύ των 12 θυμάτων) και θα είναι η αφορμή Αποκαλυπτικού πολέμου; Είχαν προσχεδιάσει το Μεγάλο Πόλεμο;

Σήμερα στο Γκολάν σκοτώθηκαν παιδιά και Ισραήλ και Χεζμπολάχ ερίζουν για το ποιός ευθύνεται και το Ισραήλ απειλεί με ολοκληρωτικό πόλεμο το Λίβανο.

Αν αρχίσει τώρα ο πόλεμος θα είναι Αποκαλυπτικός. Ολυμπιακών διαστάσεων δηλ. Παγκόσμιος!

Μετά τη βαρκάδα του θανάτου ο κακός λαμπαδηδρόμος βάζει φωτιά παντού.. αρχίζει το νταβαντούρι



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΜΑΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΙΜΑ… Γάλλος Ακαδημαϊκός Alain Finkielkraut για ΤΕΛΕΤΗ: γκροτέσκο θέαμα, πιο άσεμνο και πιο κομφορμιστικό από Eurovision, με όλα τα στερεότυπα της εποχής drag queens κ.α! ΗΤΤΑ ΣΤΟ ΠΟΥΑΤΙΕ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΥ….

27/07/2024

ΜΑΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΙΜΑ..με ήχους metal βαμπιρίστικο σκηνικό με μάγισσες παραταγμένες στη σειρά με μαύρες κάπες ενώ ρέει αίμα..αιματίλα Mεσαίωνας..

Ο Γάλλος Ακαδημαικός Alain Finkielkraut: «Σε αυτή την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, η Γαλλική ιδιοφυΐα έλαμψε από την απουσία της». Η τελετή έναρξης, «ένα γκροτέσκο θέαμα, που, από τις drag queens […] μέχρι τον αποκεφαλισμό της Μαρίας-Αντουανέτας, ξεδίπλωσε ευσεβώς όλα τα στερεότυπα της εποχής». Ο ακαδημαϊκός παρακολούθησε την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων το βράδυ της Παρασκευής. Δεν είδε ένα μεγαλειώδες θέαμα αλλά ένα άσεμνο και κομφορμιστικό σκηνικό. ”Δεν μου φάνηκε δυνατό, μάλιστα πιο άσεμνο και πιο κομφορμιστικό από τη Eurovision” αναφέρει στη figaro.

ΗΤΤΑ ΣΤΟ ΠΟΥΑΤΙΕ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΥ….

Η ΑΛΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ

Η θριαμβευτική είσοδος του πρίγκηπα του Σκότους στο Παρίσι σε ρομποτοποιημένο Δούρειο ίππο πολέμου

”Αθλητική Τελετή ή Σατανιστικό Τελετουργικό’‘ αναρωτιούνται οι Γάλλοι.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Χεζμπολάχ διαψεύδει ότι ευθύνεται για χτύπημα σε κατεχόμενο Γκολάν όπου 10 νεκροί κυρίως παιδιά και αποδίδει στον Iron Dome τον πύραυλο. Το Ισραήλ υπόσχεται πόλεμο! Ο Νετανιάχου είχε πάρει νωρίτερα το οκ από ΗΠΑ για πόλεμο σε Λίβανο!

27/07/2024

Η Χεζμπολάχ διαψεύδει ότι ευθύνεται για χτύπημα σε κατεχόμενο Γκολάν όπου 10 νεκροί κυρίως παιδιά και αποδίδει στον Iron Dome τον πύραυλο. Το Ισραήλ υπόσχεται πόλεμο! Ο Νετανιάχου είχε πάρει νωρίτερα το οκ από ΗΠΑ!

Η Χεζμπολάχ από τον Λίβανο διέψευσε κατηγορηματικά σε ανακοίνωσή της τους ισχυρισμούς ορισμένων ισραηλινών μέσων ενημέρωσης και διαφόρων πλατφορμών μέσων ενημέρωσης για στόχευση της περιοχής Majdal Shams στα κατεχόμενα Υψίπεδα του Γκολάν όπου από πύραυλο σκοτώθηκαν τουλάχιστον 10 άτομα κυρίως παιδιά.. Αποδίδει το γεγονός σε πύραυλο του IRON DOME που αστόχησε δηλ σε φίλια πυρά.

Σιωναζιστικά ΜΜΕ κυκλοφορούν ότι αυτό το χτύπημα οφείλεται σε αναχαιτιστή πύραυλο του Σιδερένιου Θόλου και ότι δεν προήλθε από τον νότιο Λίβανο, ενώ το αναχαιτιστικό εκτοξεύτηκε για να αναχαιτίσει τους πυραύλους της Χεζμπολάχ στο βόρειο κατεχόμενο Γκολάν, απέτυχε και προσγειώθηκε στο γήπεδο ποδοσφαίρου.

Τουλάχιστον 10 νεκροί και 30 τραυματίες, μετά από ρουκέτα  που έπληξε αγώνα ποδοσφαίρου στο Majdal Shams, ένα χωριό των Δρούζων στο κατεχόμενο Γκολάν

Η Χεζμπολάχ εξέδωσε την ακόλουθη δήλωση:

Η Χεζμπολάχ στον Λίβανο αρνείται κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς που αναφέρθηκαν από ορισμένα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης και διάφορες άλλες πλατφόρμες μέσων ενημέρωσης σχετικά με τη στόχευση της περιοχής Majdal Shams. Η Χεζμπολάχ επιβεβαιώνει ότι δεν έχει καμία σχέση με το περιστατικό και αρνείται κατηγορηματικά όλους τους ψευδείς ισχυρισμούς σχετικά με αυτό.

Σχολιάζοντας το περιστατικό, ο Ghaleb Saif, επικεφαλής των Δρούζων, δήλωσε ότι οι πύραυλοι που έπεσαν στο συριακό Γκολάν και Γαλιλαία ήταν ισραηλινοί πύραυλοι αναχαίτισης, οι οποίοι συχνά προκαλούν σημαντικές ζημιές σε περιουσίες και ζωές. «Κάθε μέρα, βλέπουμε πώς οι πύραυλοι Iron Dome χάνουν τους στόχους τους και καταλήγουν να πέφτουν πάνω μας», πρόσθεσε ο Saif.al manar



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι πρώτες αντιδράσεις από Ρωσία που ο Θεός την φύλαξε και δεν μετείχε στη ΣΑΤΑΝΟΦΙΕΣΤΑ! Ζαχάροβα: τη δάδα έφερε Ιππότης της Αποκάλυψης. Μια LGBT διακωμώδηση του Μυστικού Δείπνου!  ΔΕΝ ΜΕΤΑΔΟΘΗΚΕ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ Η ΣΑΤΑΝΟΦΙΕΣΤΑ!

27/07/2024

Οι πρώτες αντιδράσεις από Ρωσία που ο Θεός την φύλαξε και δεν μετείχε στη ΣΑΤΑΝΟΦΙΕΣΤΑ! Μαρία Ζαχάροβα: τη δάδα έφερε Ιππότης της Αποκάλυψης. Μια LGBT διακωμώδηση του Μυστικού Δείπνου! 

ΔΕΝ ΜΕΤΑΔΟΘΗΚΕ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ Η ΣΑΤΑΝΟΦΙΕΣΤΑ!

Η Μαρία Ζαχάροβα για την τελετή έναρξης μεταξύ άλλων τόνισε:…

Δεν σχεδίαζα να παρακολουθήσω την τελετή έναρξης. Αλλά αφού είδα τις φωτογραφίες, δεν μπορούσα να πιστέψω ότι δεν ήταν deepfakes ή photoshop.

1. Την Ολυμπιακή δάδα μετέφερε ο τοξικομανής ράπερ Snoop Dogg στους στίχους, “Da, da, da, da, it’s the motherfuckin’ D-O-double-G”.

2. Στην παράσταση, την Ολυμπιακή σημαία μετέφερε ένας από τους Ιππείς της Αποκάλυψης, υπονοώντας το τέλος του κόσμου. Γάλλοι ειδικοί οραματίζονται αυτό ως μια ψηφιακή αποκάλυψη όπου οι άνθρωποι εκθρονίζονται από ένα ρομποτικό μοντέλο με AI αντί για ψυχή.

3. Μία από τις κύριες παραστάσεις των Ολυμπιακών Αγώνων ήταν μια LGBT διακωμώδηση του ιερού χριστιανικού γεγονότος — του Μυστικού Δείπνου του Χριστού. Οι απόστολοι απεικονίζονταν από τραβεστί. Φαίνεται ότι το Παρίσι αποφάσισε ότι αφού οι Ολυμπιακοί δακτύλιοι είναι πολύχρωμοι, όλα θα μπορούσαν να μετατραπούν σε μια μεγάλη παρέλαση ομοφυλοφίλων.

4. Το αποκορύφωμα ήταν η ανεστραμμένη Ολυμπιακή σημαία, υψωμένη ανάποδα πάνω από το Παρίσι.

Αναρωτιέμαι πόσοι ακόμη «κατάσκοποι» θα χρειάζονταν για να κάνουν τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού να γίνουν μια τόσο θεαματική αποτυχία;

Αυτό δεν είναι ο πάτος..

Αυτός είναι ο απόπατος του Σηκουάνα.”



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Έλον Μασκ ερωτοχτυπημένος με ρομπότ βγαίνει κρυφό ραντεβουδάκι με το αμόρε. Άντε και καλούς απογόνους ρομποτάκια…. !

27/07/2024

Ο Έλον Μασκ o κολητός του Φ(ε)ιδία δηλώνει ερωτοχτυπημένος με γυναίκα-ρομπότ IA βγαίνει κρυφό ραντεβουδάκι με το αμόρε ανακοινώνει την πρώτη του κοπέλα ρομπότ τεχνητής νοημοσύνης και είπε: ”Την προσκάλεσα σε δείπνο και απόλαυσα την πρόκληση μαζί της” και την περιέγραψε ως έξυπνη και όμορφη.

Ε βέβαια τι να του πουν οι κανονικές γυναίκες τις απομυθοποίησε είχε τρεις γάμους με τρεις συζύγους και έκανε και 12 παιδιά.

τι να ευχηθούμε άντε και καλούς απογόνους με το καλό το ρομποτάκι άντε βάλτε μπροστά.. το μηχάνημα .. και κουμπάρος ποιός άλλος ο Φειδίας. Όσο για τα βαφτίσια ..θου Κύριε φυλακήν τω στόματί μου

Aλήθεια τον Φειδία πως δεν τον έκαναν λαμπαδηδρόμο στο Παρίσι με τόση προσφορά στο dark κίνημα..



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Σύνοδος Επισκόπων Γαλλίας αποδοκιμάζει τις σκηνές ”χλευασμού και διακωμώδησης Χριστιανισμού” σε Τελετή Έναρξης! H Ελλάδα που γέννησε Ολυμπισμό έχει χριστιανικές Συνόδους να καταγγείλουν το Σατανισμό;

27/07/2024

Η Σύνοδος Επισκόπων Γαλλίας αποδοκιμάζει απερίφραστα τις σκηνές ”χλευασμού και διακωμώδησης Χριστιανισμού” σε Τελετή Έναρξης! H Ελλάδα που γέννησε τον Ολυμπισμό έχει χριστιανικές Συνόδους να καταγγείλουν το Σατανισμό;

ή μόνο απολογητές των σατανιστών θα είναι κάποιοι; και στα συγχωροχάρτια πρώτοι……

Οι επίσκοποι της Γαλλίας αποδοκιμάζουν «σκηνές χλευασμού και κοροϊδίας του Χριστιανισμού» κατά την τελετή έναρξης

Η Σύνοδος των Επισκόπων της Γαλλίας (CEF) αποδοκιμάζει “σκηνές χλευασμού και διακωμώδησης του Χριστιανισμού” κατά την τελετή έναρξης.

«Αυτή η τελετή δυστυχώς περιλάμβανε σκηνές χλευασμού και διακωμώδησης του Χριστιανισμού, τις οποίες αποδοκιμάζουμε απερίφραστα», έγραψαν σε ένα δελτίο τύπου, το οποίο συνυπογράφουν οι διοργανωτές των «Ιερών Αγώνων» – ενός προγράμματος της Καθολικής Εκκλησίας για τη συμφιλίωση του αθλητισμού και της πίστης.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Αμερικανός ράπερ Snoop Dogg που ήταν λαμπαδηδρόμος στο Saint Denis είναι σατανιστής και παρέλασε με τη φλόγα έχοντας μενταγιόν με τον Baphomet!!!!!

27/07/2024



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το χρυσό μοσχάρι του Ισραήλ θρονιασμένο! Αναφορά και στην κόκκινη αγελάδα για Τρίτο Ναό;

27/07/2024

Το χρυσό μοσχάρι του Ισραήλ θρονιασμένο! Αναφορά και στην κόκκινη αγελάδα για Τρίτο Ναό;

Όταν ο Ισραήλ βαρέθηκε να περιμένει ……όχι το Μεσσία τότε αλλά το Μωυσή έφτιαξε ένα χρυσό μοσχάρι στην έρημο στο Σινά και το λάτρευε ως Θεό. Ένα βόδι χρυσό το Βάαλ. Όταν επανήλθε ο Μωυσής έσπασε τις πλάκες του Νόμου 

Τραγουδισαν το Βάαλ...μέσα σ''ολη την τρέλα τους δεν μπορούσε να λείπει ο Βάαλ. Ο Βάαλ, το χρυσό βόδι, το χρυσό είδωλο που λάτρεψαν οι Ισραηλίτες κατά την έξοδο απ την Αίγυπτο, όταν προς στιγμήν έχασαν την πίστη τους στον Θεο και έφτιαξαν ένα χρυσό βόδι για να λατρεύουν.... Τι δουλειά έχει ένα χρυσό βόδι στην τελετή έναρξης, μόνο οι εμπνευστές το γνωρίζουν....



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Κάθαρση» (Säuberung)! Από την όπερα του Βερολίνου στο Σηκουάνα . Aπό τις καύσεις βιβλίων στο Βερολίνο στον πνιγμό της γαλλικής κουλτούρας και ευρωπαικού πολιτισμού από τον Φύρερ Μακρόν.. ΟΙ ΠΑΝΑΘΛΙΟΙ ΤΟΥ ΜΑΚΡΟΝ

27/07/2024

«Κάθαρση» (Säuberung)! Από την όπερα του Βερολίνου στο Σηκουάνα . Aπό τις καύσεις βιβλίων στο Βερολίνο στον πνιγμό της γαλλικής κουλτούρας και ευρωπαικού πολιτισμού από τον Φύρερ Μακρόν..

Πολλά ξένα κανάλια έκοψαν τις σκηνές του χθεσινού σατανιστικού παραληρήματος

Το μήνυμα.. Παρίσι γ……….. και επιστροφή στο παρά φύση!! Βούλιαξαν στο Σηκουάνα.. Άσε που έχουμε και μια σχετική ναυτία από χθεσινό κούνημα.. Aπό τις καύσεις βιβλίων στο Βερολίνο στον πνιγμό της γαλλικής κουλτούρας και ευρωπαικού πολιτισμού από τον Φύρερ Μακρόν.. Εκκαθάριση ή «κάθαρση» (Säuberung) του πολιτισμού εδώ δια πυρός στοιχειωμένης δάδας και υδάτων Αβύσσου. Άβυσσος ο Σηκουάνας..

To Παρίσι της υψηλής αισθητικής και του ερωτισμού σύρθηκε στα τάρταρα του κιτς και του ανατριχιαστικά αντιαισθητικού εμετικού

Αν ο Γιόζεφ Γκέμπελς κήρυξε πόλεμο στην κουλτούρα στα βιβλία και στον πολιτισμό στο όνομα της στρατιωτικοποίησης, της Αρείας φυλής και των άγριων ενστίκτων των υπάκουων του κράτους ο σύγχρονος Γκαίμπελς Μακρόν κήρυξε πόλεμο στον πολιτισμό στο όνομα της δικής του διαφθοράς παρακμής ανηθικότητας απρέπειας αισχρότητας βορβορότητας και υπερκρατισμού ! Από διαφορετική κατεύθυνση κατέληξαν στην ίδιο σημείο. Είναι πολιτισμικός ολοκληρωτισμός ..



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το Κρεμλίνο «τρολάρει» τον Μακρόν για τους τραβεστί, τον Ιππότη της Αποκάλυψης κλπ.: «Όποιος Γάλλος ζητήσει άσυλο θα τον δεχτούμε»!

Τα έγγραφα μπορούν να προσκομιστούν στη Ρωσική Πρεσβεία στο Παρίσι

27.07.2024 | 20:28

Η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου δήλωσε πως «η Ρωσία είναι έτοιμη να χορηγήσει πολιτικό άσυλο σε Γάλλους πολίτες που υπέφεραν από την παρακολούθηση της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024».

Η Μ.Ζαχάροβα ανακοίνωσε μάλιστα και αναλυτικές οδηγίες για την παροχή ασύλου.

Για να λάβετε άσυλο στη Ρωσία, θα απαιτηθούν τα ακόλουθα έγγραφα:

διαβατήριο Γάλλου πολίτη

εισιτήριο εισόδου στην τελετή έναρξης και φορολογική απόδειξη που επιβεβαιώνει την αγορά

πόρισμα ψυχολόγου/ψυχιάτρου σχετικά με τη φύση του ψυχολογικού τραύματος που υπέστη και συμβολαιογραφικό αντίγραφο για τη ρωσική μετάφραση

Τα έγγραφα μπορούν να προσκομιστούν στη Ρωσική Πρεσβεία στο Παρίσι, ενώ ο χρόνος επεξεργασίας της αίτησης είναι έως 5 εργάσιμες ημέρες.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τι σημαίνει η απόπειρα εξευτελισμού της χριστιανικής θρησκείας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Μακρόν: Σατανισμός και διαστροφική ανωμαλία ΛΟΑΤΚΙ  η νέα θρησκεία της Δύσης

Τι σήμαινε το δρώμενο με τον καβαλάρη της Αποκάλυψης - Ήταν ο Θάνατος - Ο χειρότερος απ' όλους

27.07.2024 | 15:31

Τι σημαίνει η απόπειρα εξευτελισμού της χριστιανικής θρησκείας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ε.Μακρόν στο Παρίσι;

Είναι σαφές πλέον ότι ο σατανισμός έχει επιβληθεί ως η νέα θρησκεία της Δύσης.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Κατέβηκε» από την ΔΟΕ το βίντεο με τους τραβεστί στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων από το YouTube

Οι εκπρόσωποι όλων των θρησκειών το θεώρησαν προσβολή στο «θρησκευτικό συναίσθημα»

27.07.2024 | 22:58



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΥΠΕΡ του Ισραηλινοναζιστικού καθεστώτος  και κατά της Χεζμπολάχ και του Ιράν (και) ο Τραμπ...



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η ΑΤΑΚΑ του Tραμπ που… τρομάζει! «ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΑ χρόνια δεν θα χρειαστεί να ψηφίσετε ξανά»

Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία των ΗΠΑ, ο Ντόναλντ Τραμπ, είπε την Παρασκευή σε μέλη χριστιανικής οργάνωσης ότι αν τον ψηφίσουν τον Νοέμβριο «σε τέσσερα χρόνια δεν θα χρειαστεί να ψηφίσετε πάλι. Θα το ‘χουμε φτιάξει τόσο καλά, δεν θα χρειαστεί να ξαναψηφίσετε».

Δεν είναι σαφές τι εννοούσε ο πρώην πρόεδρος με αυτό του το σχόλιο σε μια προεκλογική εκστρατεία όπου οι Δημοκρατικοί του αντίπαλοι τον κατηγορούν ότι συνιστά απειλή για τη δημοκρατία και μετά την απόπειρά του να ανατρέψει την ήττα του από τον πρόεδρο Τζο Μπάιντεν το 2020, κάτι που οδήγησε στην αιματηρή εισβολή στο αμερικανικό Καπιτώλιο στις 6 Ιανουαρίου το 2021.