Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024

Παρασκευη 26 Ιουλιου 2024


Το επεισόδιο στην Κάσο και η αναγνώριση της τουρκικής κυριαρχίας

25 Ιουλίου 2024 7:52 ΜΜ

Ανακοίνωση της Π.Γ. του ΕΠΑΜ για το επεισόδιο στην Κάσο 23/7/24

Όχι, δεν ήταν σκηνικό έντασης με 5 πολεμικά πλοία, που έστησε  η Τουρκία νότια της ν. Κάσου, όπως λένε οι πηχιαίοι τίτλοι των συστημικών ΜΜΕ. Ούτε απλά παρεμπόδιση των ελληνικών θαλασσίων ερευνών στα 6 νμ νότια της Κάσου, μέσα στην ελληνική υφαλοκρηπίδα και τη δικαιοδοσία της ελληνικής ΑΟΖ.

Ήταν εισβολή στον σκληρό πυρήνα της εθνικής κυριαρχίας και έμπρακτη δήλωση της Τουρκίας ότι τα ελληνικά νησιά δεν υπάρχουν, απλά αποτελούν προέκταση των τουρκικών ακτών και βρίσκονται υπό την κυριαρχία της. Η άτακτη υποχώρηση της ελληνικής πλευράς με το πρόσχημα της αποσυμφόρησης της έντασης(!), της επίλυσης δια της διπλωματικής οδού και η απόσυρση του ερευνητικού πλοίου και των 3 ελληνικών πλοίων από την περιοχή, ισοδυναμεί με δήλωση αποδοχής ότι η Τουρκία  έχει κυριαρχία στην περιοχή.

Να, γιατί δεν θα γίνει  πόλεμος με την Τουρκία

Όταν ο εχθρός ζητάει εδάφη και η αντίδραση είναι η όπως–όπως αποσυμφόρηση της  κατάστασης, άτακτη υποχώρηση και έμπρακτη αποδοχή των τετελεσμένων που επιβάλλει ο εχθρός, τότε δεν γίνεται πόλεμος. Ο εχθρός τα παίρνει αναίμακτα. Ούτε λόγος για επίκληση του Διεθνούς Δικαίου, ούτε λόγος για  καταγγελία της Τουρκίας στα Διεθνή θεσμικά όργανα. Η πολεμική ενέργεια της Τουρκίας κουκουλώθηκε και επιλύθηκε σαν καυγαδάκι μεταξύ γειτόνων. Ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος, κ. Π.  Μαρινάκης, από το οικείο βήμα των TV, περιέγραψε το “συμβάν”, μίλησε για διπλωματικό πυρετό που προηγήθηκε, και μας καθησύχασε ότι επετεύχθη η επίλυση του ζητήματος.

Οι Έλληνες μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι στα ήρεμα νερά του Αιγαίου με υπνωτικά την διακήρυξη των Αθηνών, το μύθευμα της ελληνοτουρκικής φιλίας και τα Μ.Ο.Ε. Ήσυχοι, ατενίζοντας τις “τουρκικές ακρογιαλιές” και τα νόμιμα δικαιώματα της Τουρκίας στο Αιγαίο, που απορρέουν από αυτές, σύμφωνα με μια άλλη έποψη του Δικαίου της Θάλασσας, όπως το ερμήνευσε η κ. Ντόρα Μπακογιάννη και εφαρμόζει το σύστημα εξουσίας στην Ελλάδα για να εξυπηρετήσει την Τουρκία.

Στην Κάσο στις 23 Ιουλίου 2024 αποτυπώθηκε επίσημα ο χάρτης της Γαλάζιας Πατρίδας και του Τουρκολυβικού Μνημονίου και “προσυπογράφτηκαν” από την ελληνική πλευρά.

Η δε πρωτοφανής ενέργεια του Τούρκου ΥΠΑΜ να ευχαριστήσει την κυβέρνηση Μητσοτάκη «για τον σεβασμό της στη θαλάσσια δικαιοδοσία μας και τη συνεργασία», δεν αποτελεί παρά ένα σαφές μήνυμα της Τουρκίας προς πάσα κατεύθυνση, ότι η Αθήνα νομιμοποίησε στην πράξη το Τουρκολιβυκό Μνημόνιο, αναγνώρισε τουρκική υφαλοκρηπίδα και εκχώρησε δικαιώματά της από την ΑΟΖ  Ελλάδας -Αιγύπτου.

Οι Έλληνες να πάψουν να ελπίζουν ότι οψέποτε θα δουν μια αξιοπρεπή και εθνωφελή εξωτερική πολιτική. Τουρκοπολιτικοεπιστημονικά ιδρύματα κάθε λογής, στρατευμένα από το σύστημα εξουσίας, έχουν φροντίσει να εθίσουν την ελληνική κοινή γνώμη στην αποδοχή της πολιτικής υποχωρήσεων και παραχωρήσεων. Ελληνικά  ΜΜΕ που ταΐζονται από το τουρκικό παρακράτος,  τιθασεύουν κάθε αντίδραση και αποκλείουν κάθε φωνή που αποκλίνει από το αφήγημα της ελληνουτουρκικής προσέγγισης.

Το σύστημα εξουσίας στην Ελλάδα παίζει τα ρέστα του στην πλάτη της πατρίδας και του λαού, σε όλα τα επίπεδα. Οικονομική εξαθλίωση, κυριαρχία των καρτέλ παντού, κατάντημα του ελληνικού λαού στους πιο φτωχούς του δυτικού κόσμου, ξεπούλημα κάθε πλουτοπαραγωγικής πηγής σε ημετέρους ολιγάρχες, οικονομικά και κάθε λογής εγκλήματα που δεν θα γίνονταν ανεκτά σε καμία χώρα του πλανήτη, εκτόξευση του δημοσίου χρέους, ακραία περιβαλλοντική καταστροφή και τώρα παραχώρηση εθνικών εδαφών. Και όμως! Η ίδια ελληνική κυβέρνηση που κλείνει το μάτι στην Τουρκία και της παραχωρεί ελληνικά εδάφη, είναι η ίδια που βγάζει πολεμικές ιαχές υπέρ της εδαφικής κυριαρχίας της Ουκρανίας!!! Ο Κ. Μητσοτάκης,  πιο θιγμένος και από τον ίδιο τον Ζελένσκυ, κήρυξε τον πόλεμο στη Ρωσία καταδικάζοντάς την ως εισβολέα,  εμπλέκεται ενεργά στον πόλεμο στέλνοντας αναρίθμητες ποσότητες οπλισμού στην Ουκρανία,   ενώ, ταυτόχρονα, αφοπλίζει τα ελληνικά νησιά και τα εγκαταλείπει γυμνά στις ορέξεις της Τουρκίας!

Την ίδια στιγμή στην επετειακή παρωδία που εκτυλίσσεται κάθε 24 Ιουλίου στο Προεδρικό Μέγαρο για την «αποκατάσταση της Δημοκρατίας», η Kάσος , η Κάρπαθος, αλλά και η Κρήτη και τα νησιά του Αιγαίου «κείνται μακράν». Ούτε κουβέντα από τους πολιτικούς αρχηγούς για την ντροπή στην Κάσο! Σαν να μην τρέχει τίποτα. Στην αποστροφή δε του Κ. Μητσοτάκη προς τον Αρχηγό ΓΕΝ, «μας ταλαιπώρησαν λίγο οι γείτονες, αλλά όλα καλά», τα χαμόγελα περίσσευαν!

Τι άλλο χρειάζεται ο ελληνικός λαός για να συνειδητοποιήσει ότι δεν έχει να κάνει απλά με ένα σύστημα εξουσίας νενέκων, έμπλεων φοβικών συνδρόμων έναντι της Τουρκίας, ή, με πολιτικές επιλογές υποχωρήσεων, κατευνασμού και προσέγγισης; Η πραγματικότητα βοά ότι το σύστημα εξουσίας στην Ελλάδα πρακτορεύει υπέρ της Τουρκίας.

Ο ελληνικός λαός, αλλά και το κομμάτι του πολιτικού κόσμου που παραμένει ακόμα υγιές και παρακολουθεί άναυδο την εκπόρνευση της πολιτικής, οφείλουν να αντιδράσουν. Κανένας Σύμμαχος ή εταίρος, ή διεθνής θεσμός, δεν πρόκειται ποτέ να μας υπερασπιστεί, όταν οι ίδιες κυβερνήσεις που εκλέγουμε απεμπολούν τα κυριαρχικά δικαιώματα της πατρίδας και ο λαός της παρακολουθεί αδρανής να παραχωρούνται εδάφη της.

Ας μαζέψουμε τα αποθέματα των δυνάμεών μας, ας ενεργοποιήσουμε το φρόνημα που έχουν αδρανοποιήσει οι  ήττες, και ας γίνουμε μπροστάρηδες ενός υπέρ πάντων αγώνα για την ανατροπή τους.

Αθήνα, 25 Ιουλίου 2024

Η Πολιτική Γραμματεία του ΕΠΑΜ

https://www.epamhellas.gr/to-epeisodio-stin-kaso-anagnorisi-tis-toyrkikis-kyriarchias



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η ΕΕ αρνήθηκε να στηρίξει την Ουγγαρία και τη Σλοβακία στην υπόθεση με τη διαμετακόμιση πετρελαίου της Lukoil μέσω Ουκρανίας για τον εφοδιασμό τους.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή απέρριψε το αίτημα τους να παροτρύνουν το Κίεβο να άρει τις πρόσφατες κυρώσεις κατά της εταιρείας πετρελαίου ώστε να μπορούν να εφοδιαστούν . Η Ε.Ε. επέλεξε το συμφέρον μιας χώρας εκτός ΕΕ έναντι των ζωτικών συμφερόντων δυο χωρών εντός της ΕΕ. 

Αυτό που κάνουν υπέρ της Τουρκίας, που εισέβαλε και κατέχει την μισή Κύπρο από το 1974, 

σε βάρος των δύο μελών της ΕΕ, Ελλάδα και Κύπρο.

Αυτοί δεν είναι ούτε φίλοι, ούτε εταίροι, ούτε σύμμαχοι.

Φίδια φαρμακερά είναι και εχθροί.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σε άλλα νέα, έχει ξεκινήσει ένα καινούργιο τηλεπαιχνίδι στη Βουλή. Ένα παιχνίδι κομματικής επιβίωσης με κανόνες που διαμορφώνονται κατά τα γούστα του καναλάρχη. Στα πλαίσια της δημοκρατίας που διδάχθηκε στο πλευρό του Biden και στα γραφεία της Goldman Sachs. Ότι χρειαστεί δλδ προκειμένου να βασιλεύουν οι ολιγαρχες.

Το ΣΥΡΙΖΑ μοιάζει πλέον με το Survivor. Όλοι είναι δυνάμει προτεινόμενοι για αποχώρηση. 

Ο Κασσελακης στο ρόλο του Λιανού, ανακοινώνει τους προτεινόμενους και δείχνει το δρόμο της σβησμένης δάδας! 

Στο τέλος θα μείνει μόνο ο Τάιλερ και ο σκύλος του.

Α! Και η Λινού η ψυχοπονιαρα... 

Η Λινού καλέ! που επί Πλεύρη, το Ινστιτούτο Πρόληψη του οποίου προεδρεύει, δεν άφησε Ευρωπαϊκό κονδύλι για Ευρωπαϊκό κονδύλι που να μην εκταμιευσει και να τα βάλει στη τσέπη της για το καλό της δημόσιας υγείας πάντα (μελέτες, έρευνες κ.α ανέκδοτα). 

Αυτή η ίδια που συνεργάστηκε με την επιτροπή των λοιμωξιολογων υπό την καθοδήγηση του Κούλη, η οποία δε δίστασε να πειραματιστεί με τον Ελληνικό πληθυσμό για το κατά πόσο μπορεί να υπακούει ο πολίτης σε ότι τους "σκάσει" στο κεφάλι, αδιαμαρτύρητα. 

Αυτή καλέ, η γυναίκα του μεγαλογιατρου του νοσοκομείου ΥΓΕΊΑ, του πατρός Λινού (Από παντού τα παίρνει ο πάτερ. Κι απ'τον Ιερώνυμο κι απ'τη CVC κι απ' τον κοσμακη). 

Ένα δάκρυ κύλησε για τον βιαιο ντελικανη.

Δώσε πόνο Κασσ και θα τα "πάρεις" cash.

Όποιος νιώσει βία ας αποχωρήσει...δε θα διαμαρτυρηθώ.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



O Νετανιάχου δεν πήγε για … δημόσιες σχέσεις στην Ουάσιγκτον ή για να μιλήσει /και να τον τιμήσουν/ για τέταρτη φορά παρακαλώ, στο Καπιτώλιο. 

Έτσι κι αλλιώς “του χεριού” του ήταν πάντα αυτοί…

-Φεύγει με νέα όπλα, νέο χρήμα, ανανεωμένη πολιτική υποστήριξη για νέα εγκλήματα:

• την εισβολή στο Λίβανο που σχεδιάζει,

• και κυρίως να ωριμάσει και προετοιμάσει τον πόλεμο κατά του Ιράν!

-Για όσους είχαν αυταπάτες, ο Τράμπ -που ο Νετανιάχου … “κατήγγειλε” ότι “οι Ιρανοί θέλουν να τον …δολοφονήσουν”- το τράβηξε και λίγο παραπέρα με ΕΠΙΣΗΜΟ μήνυμά του:

-Απαίτησε

… να εξαφανιστεί το Ιράν από προσώπου γης γιατί αλλιώς οι αμερικάνοι ηγέτες θα αποδειχτούν … “άβουλοι δειλοί”!!!

-Μα, τι ζούμε πια; Και τι θα ζήσουμε αν δεν τους σταματήσουμε;



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-Έχετε περιουσιακά στοιχεία; Η ΕΕ θέλει να γνωρίζει και να τεκμηριώνει όλα όσα σας ανήκουν.

«Η ΕΕ επιθυμεί να δημιουργήσει μια ολοκληρωμένη βάση δεδομένων για τα περιουσιακά στοιχεία που ανήκουν σε όλους τους πολίτες της ΕΕ»

Το Focus αναφέρει ότι το μητρώο περιουσιακών στοιχείων της ΕΕ θα καταστεί μια ολοκληρωμένη βάση δεδομένων:

-ακίνητο

-Τραπεζικοί λογαριασμοί

-κινητές αξίες

-Οχήματα

-έργα τέχνης

-κρυπτονόμισμα

-πολύτιμα μέταλλα

Η ΕΕ αποφάσισε να καταστήσει τα κεφάλαια άλλων ανθρώπων κοινό κτήμα και να διαγράψει τις γραμμές του προσωπικού χώρου.

Ας αρχίσουν οι πολιτικοί και ας δημοσιεύσουν όλα τα περιουσιακά τους στοιχεία. Όλες οι βίλες, τα κτήματα και τα τιμαλφή τους σε άλλες χώρες εκτός της ΕΕ.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τη στιγμή που ο Πολάκης ήταν ο μόνος από το ΣΥΡΙΖΑ που χτυπούσε στα ίσα τον Άδωνη και την καταστροφική πολιτική του για την υγεία (εξόντωση ανασφάλιστων, απογευματινά χειρουργεία, επίταξη γιατρών, διάλυση μονάδων ψυχικής υγείας - απεξάρτησης κλπ κλπ), έρχεται ο πουστροΚασσελάκης και τον διαγράφει από την κοινοβουλευτική ομάδα, επειδή, λέει, είπε σε μια καριολοπουτάνα νομική σύμβουλο του καραγκιόζη Άδωνι "μη στρίβετε τη μούρη σας κυρία μου". Αυτό, αφού ήδη τον είχε αδειάσει κλαψουρίζοντας και ζητώντας συγγνώμη από τη θιγείσα η επίσης καριολοπουτάνα αρχιλαμόγιο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Λινού (σύζυγος γνωστού μεγαλογιατρού του ΥΓΕΙΑ και υπέρμαχος των λοκντάουν και των εμβολίων). Ποιους δουλεύετε κύριοι;;; Πείτε ευθέως ότι ο Πολάκης, που είναι ο μοναδικός που κάνει αντιπολίτευση,  γνωρίζει άριστα το χώρο της υγείας και σας χαλάει τη σούπα και τις συμφωνίες που ετοιμάζετε κάτω από το τραπέζι (όπως τότε που σας αποδομούσε τα εμβόλια).

Εν τω μεταξύ, βλέπω και διάφορους ευαισθητούληδες δικαιωματιστές αρχιλαμόγια από τον ευρύτερο "προοδευτικό χώρο" (Νέα Αριστερά, Πλεύση Ελευθερίας κλπ) να κατακεραυνώνουν τον Πολάκη για τη συγκεκριμένη συμπεριφορά του. Προφανώς, από την υψιπετή ευαισθησία τους και τον άκρατο δικαιωματισμό τους έχουν χάσει επαφή με την πραγματικότητα, αγνοούν ότι ο κοσμάκης λιώνει και πεθαίνει στις αναμονές του ΕΣΥ και τους πείραξε η παραβίαση του κομ ιλ φό του καθεστώτος.

Όσο για τη στάση του αληταρά πούστη προέδρου της βουλής, μνημείο υποκρισίας και αυταρχισμού. Αφού εξύβρισε ευθέως τον Πολάκη ως "χυδαίο ζήτουλα προσοχής" (κάτι που ασφαλώς σηκώνει μήνυση), εξαπέλυσε εναντίον του με το γνωστό υπεροπτικό και αυτοκρατορικό ύφος του έναν ολόκληρο οχετό, λέγοντας λίγο - πολύ ότι είναι το όνειδος της βουλής, ότι οι προβλέψεις του κανονισμού είναι πολύ ελαφρές για περιπτώσεις σαν τη δική του και του έκοψε το ένα δεύτερο της βουλευτικής του αποζημίωσης. Που όποιοι τον ξέρουνε τον πρόεδρο της βουλής ξέρουν ότι ήταν ένα άτομο της σφαλιάρας σαν μαλακιστίρη μαθητής και πριν γίνει το πουστρόνι του Αβέρωφ.

Η κατάσταση είναι εμετική. Είμαι ο τελευταίος που θα έκανα το συνήγορο του Πολάκη, αλλά είναι εμετική.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η τεχνολογία της βροχοποιίας έχει τελειοποιηθεί τον περασμένο αιώνα. Η ιδέα έχει γίνει ακόμη πολύ κυρίαρχη αλλά εξακολουθεί να βροχή δεν γίνεται ποτέ για να σβήσει αυτές τις φωτιές και αντ' αυτού οι άνεμοι είναι κατασκευασμένοι για να τροφοδοτήσουν τις φλόγες Η σπορά νεφών βροχής για να καταστείλουν τις πυρκαγιές δεν αναφέρεται ποτέ στα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης.. ακόμα και η τεχνολογία υπάρχει τώρα για να κάνει βροχή με λέιζερ. Οι προορατικές λύσεις ωστόσο θα ήταν εμπνευστικές και ενδυναμωτικές και θα έδιναν Ελπίδα. Έτσι μας δίνεται μόνο φόβος και καταστροφή για να προωθήσουμε το αφήγημα που είναι η Ατζέντα 2030.. Να μην ξεχνάμε επίσης πως τα χημικά αλουμινίου κάνουν τα δέντρα να μην μπορούν να πάρουν νερό.. και το ψεκασμένο οξείδιο του αλουμινίου είναι επίσης πατενταρισμένος επιταχυντής φωτιάς.. Όλα καλά σχεδιασμένα με βάση τον έλεγχο του μυαλού με βάση το τραύμα μαζικά.. Προσευχές για όλους όσους επηρεάζονται.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Επειδή βλέπω ότι  ως συνήθως τώρα ενημερωθήκαμε για το ξεπούλημα του τελευταίου εναπομείναντος λιμανιού της χώρας,  αυτό του Ηρακλείου  προσθέτω πάλι μια ανάρτηση μου από τον Οκτώβριο του 23, για να ενημερωθείτε για τους μαφιόζους που το πήραν  προσθέτω ότι στον όμιλο της καμόρας αυτής ανήκουν και οι Minoan lines 

Έχουν ξεπουληθεί όλα. Τους είχε διαφύγει το λιμάνι του Ηρακλείου Πριν λίγο ολοκληρώθηκε η πώληση του στους Ιταλούς μαφιόζους και τον όμιλο Grimaldi. 

Διαβάστε  ποιοί είναι οι Ιταλοί μαφιόζοι που θα έχουν το λιμάνι μέχρι τουλάχιστον το 2063 

Τώρα, μιας και δεν έχει μείνει τίποτα άλλο από τη δημόσια περιουσία για ξεπούλημα, ακολουθούν οι φυσικοί πόροι. Θάλασσες, παραλίες, βουνά, ποτάμια, λίμνες, και η ιδιοκτησία των "ιθαγενών" κατοίκων παράλληλα  

Στον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου έχει παραχωρηθεί από το Ελληνικό Δημόσιο το δικαίωμα αποκλειστικής χρήσης και λειτουργίας των γηπέδων, κτιρίων και εγκαταστάσεων της χερσαίας λιμενικής ζώνης του λιμένος Ηρακλείου. Η εταιρεία με την επωνυμία «Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου Α.Ε.» (ΟΛΗ Α.Ε.) έχει σήμερα το δικαίωμα αποκλειστικής χρήσης και λειτουργίας των γηπέδων, κτιρίων και εγκαταστάσεων της χερσαίας λιμενικής ζώνης του λιμένος Ηρακλείου μέχρι τον Ιανουάριο του 2063.

Όμιλος Grimaldi    Επεισόδια λαθρεμπορίου ναρκωτικών

Στις 28 Ιανουαρίου 2020, στο Ντακάρ Σενεγάλης, στο MV Grande Nigeria 120 κιλά κοκαΐνης συσκευασμένα σε 4 σακούλες βρέθηκαν από το πλήρωμα στο σύστημα εξαερισμού του πλοίου.

Μεταξύ 14 και 16 Ιουλίου 2019 Γερμανοί τελωνειακοί υπάλληλοι κατέσχεσαν 4,5 τόνους κοκαΐνης κρυμμένους σε 211 αθλητικές τσάντες στο MV Grande Benin ενώ το πλοίο βρισκόταν στο Αμβούργο.  Στο δρομολόγιο Μοντεβιδέο – Αμβέρσα είχαν φτάσει στο πλοίο 4.200 πακέτα συμπιεσμένης κοκαΐνης.  Σύμφωνα με τα έγγραφα του πλοίου, το κοντέινερ ήταν φορτωμένο με σόγια. Ήταν η μεγαλύτερη κατάσχεση ναρκωτικών στην ιστορία της Γερμανίας, η αξία της οποίας ήταν περίπου 1.000 εκατομμύρια δολάρια, που ήταν ένα ευαίσθητο πλήγμα για τη διακίνηση ναρκωτικών.  Τα ναρκωτικά καταστράφηκαν κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας. Ο εθνικός διευθυντής των Τελωνείων της Ουρουγουάης, Ενρίκε Κανόν, παραιτήθηκε την 1η Αυγούστου αφού γνώριζε την υπόθεση του πλοίου που πρόσθεσε άλλη μια κατάσχεση του ναρκωτικού που είχε αναχωρήσει σε ιδιωτική πτήση από το Διεθνές Αεροδρόμιο Καράσκο στην Ουρουγουάη, μεταφέροντας περίπου 600 κιλά κοκαΐνης. Και στις δύο περιπτώσεις, οι έλεγχοι των φορτίων στην έξοδο δεν ήταν επαρκείς. Το πλοίο είχε αγκυροβολήσει στο Μοντεβιδέο μεταξύ 12 και 19 Ιουνίου όπου πιθανότατα φορτώθηκε το ναρκωτικό.

Στις 29 Ιουνίου 2019, στο λιμάνι του Ντακάρ, το τελωνείο της Σενεγάλης επιθεώρησε τα οχήματα που μετέφερε το MV Grande Nigeria, προερχόμενο από τη Νότια Αμερική και κατευθυνόταν προς τη Βόρεια Ευρώπη, και εντόπισε σε μερικά από αυτά μια κρυμμένη προτομή 798 κιλών κοκαΐνης. Για το λόγο αυτό, το σκάφος κατασχέθηκε, ενώ συνελήφθησαν ο Πλοίαρχος και ο Αρχιπλοίαρχος – και οι δύο Ιταλοί – καθώς και δύο Γερμανοί επιβάτες. Η απελευθέρωση έχει χαρακτηριστεί ως «ντροπιαστική υπόθεση» στα μέσα ενημέρωσης της Σενεγάλης. Σημειώθηκε ότι μερικά μέλη του πληρώματος επέβαιναν στο πλοίο μετά την κατάσχεση για να λειτουργήσουν τις μηχανές και ότι οι άνθρωποι που είχαν την ευθύνη του πλοίου αφέθηκαν ελεύθεροι και τους επετράπη να επιστρέψουν στην Ιταλία.

Τον Ιούνιο του 2019, 3,36 τόνοι κοκαΐνης βρέθηκαν κρυμμένοι σε ένα φορτίο με ρύζι στο πλοίο Ro-ro Grimalid Grande Francia στο λιμάνι της Αμβέρσας. Αυτή ήταν η μεγαλύτερη κατάσχεση κοκαΐνης στο λιμάνι της Αμβέρσας το 2019 

Στις 30 Νοεμβρίου 2018, οι ιταλικές αρχές κατέσχεσαν 82 κιλά κοκαΐνης κρυμμένα σε αυτοκίνητο Land Rover που είχε αποσταλεί από την Αργεντινή στο MV Grande Argentina.

Τον Αύγουστο του 2018, διαδοχικά, δύο πλοία Grimaldi σταμάτησαν από τις βραζιλιάνικες αρχές στο Santos. Στις 7 Αυγούστου, 1,2 τόνοι ναρκωτικών κοκαΐνης βρέθηκαν κρυμμένοι μέσα σε ένα δοχείο στο MV Grande Nigeria. Στο MV Grande Francia σημειώθηκαν δύο κοντέινερ με σπασμένες σφραγίδες από το πλήρωμα και οι εισβολείς εντοπίστηκαν να φεύγουν από το πλοίο που ήταν αγκυροβολημένο στους δρόμους του Σάντος. Κατά συνέπεια, 1,3 τόνοι κοκαΐνης βρέθηκαν μέσα στα κοντέινερ από τις τοπικές αρχές στις 12 Αυγούστου.

Στις 22 Φεβρουαρίου 2018, η ολλανδική αστυνομία κατέσχεσε 55 κιλά κοκαΐνης στο λιμάνι της Αμβέρσας, η οποία μεταφέρθηκε στην Ολλανδία με το MV Grande Amburgo.

Τον Απρίλιο του 2016 η γερμανική αστυνομία βρήκε 26 κιλά κοκαΐνης κρυμμένα σε μηχανήματα κατασκευής στο MV Grande Atlantico κατά τη διάρκεια επιδρομής στο Αμβούργο.

Στις 26 Μαρτίου 2016, κατά τη διάρκεια επιδρομής στο λιμάνι Emden, η γερμανική αστυνομία κατέσχεσε 60 κιλά κοκαΐνης κρυμμένα σε μηχανήματα κατασκευής στο MV Grande Amburgo.

Στις 19 Μαρτίου 2016, 20 κιλά κοκαΐνης βρέθηκαν στο MV Grand Brasile κατά τη διάρκεια επιδρομής της γερμανικής αστυνομίας, όταν το πλοίο πλησίαζε το Αμβούργο.

Στις 18 Ιανουαρίου 2016, 3 κιλά κοκαΐνης αναχαιτίστηκαν από την κρατική αστυνομία στο Παλέρμο της Ιταλίας, στο MV Eurocargo Rome.

Τον Δεκέμβριο του 2015, βρέθηκαν 13 κιλά κοκαΐνης που μεταφέρθηκαν με πλοίο Grimaldi στη Σαρδηνία.

Στις 12 Μαΐου 2015, 13 κιλά κοκαΐνης κατασχέθηκαν από την ιταλική αστυνομία στην «Operazione Paprika». Τα οχηματαγωγά ro-pax που ταξίδευαν μεταξύ Civitavecchia και Βαρκελώνης χρησιμοποιήθηκαν για τη μεταφορά κοκαΐνης, κρυμμένη σε επιβατικά αυτοκίνητα.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κάσος: Η ένοπλη εφαρμογή του παράνομου τουρκολιβυκού συμφώνου. Πιο σημαντική πολεμική ενέργεια από τα Ίμια

Μέσα σε λίγες μέρες σε όλη την γραμμή από Εβρο - Αιγαίο μέχρι Κύπρο ο τουρκικός επεκτατισμός δημιουργεί τετελεσμένα και προκλήσεις, που μένουν χωρίς καμία απάντηση.

Για πρώτη φορά από την δημιουργία της ΑΟΖ το 1982 η Τουρκία παραβίασε την οριοθετημένη ΑΟΖ της Ελλάδας και η κυβέρνηση παριστάνει ότι δεν συνέβη τίποτα! Ήταν σε σημασία , όσο μεγάλη ήταν η κρίση των Ιμίων!

Στην Ελλάδα συστηματικά από χθες έχουμε επιχείρηση υποβάθμισης του γεγονότος 

Πήξαμε σε αναφορές περί δήθεν 

«συνύπαρξης» ελληνικών και τουρκικών πολεμικών πλοίων στην περιοχή, διπλωματικών καναλιών,μηχανισμού αποκλιμάκωσης και άλλα εύηχα.

Όμως, οι Τούρκοι δεν έκαναν αβλαβή διέλευση όπως προβλέπει η UNCLOS:

Άρθρο 45 Αβλαβής διέλευση

Το καθεστώς της αβλαβούς διέλευσης, σύμφωνα με το μέρος II τμήμα 3, εφαρμόζεται στα στενά διεθνούς ναυσιπλοΐας:

α) που εξαιρούνται της εφαρμογής του καθεστώτος του πλου διέλευσης δυνάμει του άρθρου 38 παράγραφος 1 ή

β) που ενώνουν την χωρική θάλασσα ενός κράτους με τμήμα ανοικτής θάλασσας ή με την αποκλειστική οικονομική ζώνη άλλου κράτους.

2. Η ενάσκηση του δικαιώματος αβλαβούς διέλευσης μέσα από τέτοια στενά δεν δύναται να ανασταλεί.

Οι Τούρκοι στρογγυλοκάθισαν στην ΑΟΖ μας έξω από τα χωρικά ύδατα της Κάσου, δηλαδή στην οριοθετημένη ΑΟΖ μας. Δηλαδή την παραβίασαν και εμείς για να μην χαλάσουμε τον «διάλογο» δεν είπαμε λέξη! 



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ολυμπιακή Δικτατορία στα Παρίσια.

Ένα φιάσκο ολυμπιακών… διαστάσεων!

Πίσω από τα αστραφτερά χαμόγελα της δημόσιας εικόνας, το Παρίσι ζει σκηνές απείρου κάλλους με ντροπιαστικές σκηνές από παιχνίδια που διακόπτονται και μια ζοφερή καθημερινότητα για τους πολίτες

Έφθασε λοιπόν η μέρα. Η αρχή του τέλους των Ολυμπιακών Αγώνων σήμανε με την έναρξή τους. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που μετρούν αντίστροφα για τη λήξη αυτού που αποκαλούν «ολυμπιακό μαρτύριο», που κανονικά θα έπρεπε να είναι για όλους, αλλά τελικά κατάντησε να είναι για λίγους και εκλεκτούς, όπως νομίζουν.

Κι αν η γαλλική ηγεσία βαυκαλίζεται και παραπλανά με τη βοήθεια της ιλουστρασιόν εικόνας, τα αστραφτερά χαμόγελα του «όλα βαίνουν καλώς», τους διασήμους που κατακλύζουν τη γαλλική πρωτεύουσα αντί αστρονομικής αμοιβής, όπως τα 2.000.000 ευρώ που δόθηκαν στη Σελίν Ντιόν για να πει ένα τραγούδι κι αυτό σε πλέιμπακ, και τη χλιδή που περιβάλλει μια συγκεκριμένη κάστα από τους ίδιους και τους ίδιους, τα γεγονότα που έχουν ήδη διαδραματιστεί στο παρασκήνιο και που δεν φωτίζουν οι προβολείς της δημοσιότητας ξετυλίγουν το χρονικό ενός προαναγγελθέντος φιάσκου, το οποίο θα μείνει στην Ιστορία ως το πιο πανάκριβο όλων των ολυμπιακών διοργανώσεων.

Η Γαλλίδα τραγουδίστρια Αγιά Νακαμουρά που θα πληρωθεί με 700.000 ευρώ, τραγουδάει στις πρόβες τόσο παράφωνα, που υποχρεώθηκαν να την βελτιώσουν ηχητικά για να ακούγεται κάτι σωστό:

https://twitter.com/i/status/1816433993396445323

Το 47% των Γάλλων δηλώνει αδιάφορο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα κληθεί να πληρώσει 12 δισεκ. αντί για 3 που ήταν η αρχική πρόβλεψη.

Τα παρατράγουδα άρχισαν με… επεισόδια. Οπαδοί του Μαρόκου εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης Αργεντινή – Μαρόκο, στο πλαίσιο του ποδοσφαιρικού τουρνουά Ολυμπιακών Αγώνων, που ξεκίνησε δυο ημέρες πριν από την επίσημη τελετή. Το παιχνίδι διεκόπη για λίγο και οι ντροπιαστικές εικόνες από το κενό ασφαλείας έκαναν τον γύρο του κόσμου.

Οι σκηνές απείρου κάλλους συνεχίστηκαν κατά τη διάρκεια του αγώνα Ισραήλ – Μάλι, όταν ο εθνικός ύμνος του Ισραήλ αποδοκιμάστηκε έντονα από φιλάθλους που υποστήριζαν την Παλαιστίνη. Οι τελευταίοι ανάρτησαν πανό που έγραφε «απελευθέρωση στην Παλαιστίνη», την ώρα που φίλαθλοι από το Μάλι επιχειρούσαν να προστατέψουν άτομα που δέχτηκαν επίθεση από Ισραηλινούς, επειδή κρατούσαν παλαιστινιακές σημαίες.

Ταπεινωτική για τη Γαλλία είναι και η κατάσταση στο Ολυμπιακό Χωριό. Οι αθλητές όλου του κόσμου εξακολουθούν να… θαυμάζουν τα κρεβάτια από χαρτόνι και μάλιστα μοιράζονται την εμπειρία τους στα κοινωνικά δίκτυα. Μιλούν για άσχημο ύπνο, για σκληρά στρώματα και καθόλου ανθεκτικά κρεβάτια.

Οι Βρετανοί παρήγγειλαν επίσης 400 στρώματα από τη Μεγάλη Βρετανία, καθώς δεν μπορούν να κοιμούνται στα ψευτοστρώματα των κρεβατιών από χαρτόνι.

ο πιο εξευτελιστικό όλων όμως είναι πως, παρά την πρωτοφανή αστυνόμευση και στρατιωτικοποίηση, που όμοιά του το Παρίσι είχε να δει από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, κλέφτες και λωποδύτες κάνουν…πάρτι! Την περασμένη Τρίτη ο τεχνικός της «αλμπισελέστε» Χαβιέρ Μαστσεράνο σε δηλώσεις του δεν έκρυψε την οργή του για την έλλειψη ασφάλειας και αποκάλυψε πως η ομάδα του έπεσε θύμα κλοπής. Κατά τη διάρκεια της προπόνησης έκλεψαν από τους ποδοσφαιριστές της Αργεντινής ρολόγια, τηλέφωνα και χρυσαφικά αξίας 50.000 ευρώ!

Θύματα βίαιης απόπειρας ληστείας έπεσαν και δύο εργαζόμενοι του τηλεοπτικού σταθμού Channel 9 της Αυστραλίας. Οι δύο Αυστραλοί, που εργάζονται στο διεθνές κέντρο ραδιοτηλεοπτικών εκπομπών των Ολυμπιακών Αγώνων στο Bourget, στην περιοχή του Σεν Ντενί, δέχθηκαν επίθεση από αγνώστους την ώρα που επέστρεφαν στο κατάλυμά τους. «Εγινε απόπειρα ληστείας, με σοβαρή σωματική βλάβη», σύμφωνα με τον Μπρεν Γουίλιαμς, επικεφαλής για τα αθλήματα της αυστραλιανής αποστολής. Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην αστυνομία, οι δύο εργαζόμενοι είναι καλά στην υγεία τους αλλά ιδιαίτερα σοκαρισμένοι.

Αλλά και ο αντιπρόεδρος της Coca-Cola Europe έπεσε θύμα ληστείας μέσα στο γνωστό ξενοδοχείο Intercontinental, στο 9ο διαμέρισμα του Παρισιού. Του έκλεψαν ένα τηλέφωνο, έναν υπολογιστή και ένα ρολόι Rolex.

Έγιναν ρουτίνα οι βιασμοί, παρά τα δρακόντεια μέτρα!

Στην υπαίθρια φυλακή που λέγεται Παρίσι, παρά τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, χθες καταγγέλθηκε άλλος ένας βιασμός Κολομβιανής τουρίστριας και μάλιστα μέσα στο μετρό. Προχθές είχε καταγγελθεί ο βιασμός από πέντε άνδρες μιας τουρίστριας από την Αυστραλία, ενώ μέσα στον προαστιακό βιάστηκε μια αστυνομικός.

Αλλο περιστατικό που αποδεικνύει πως τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας είναι αναποτελεσματικά, τα καρφιά που πέταξαν άτομα που διαμαρτύρονται κατά των Ολυμπιακών Αγώνων στις λωρίδες ταχείας κυκλοφορίας, τις οποίες χρησιμοποιούν όσοι συμμετέχουν στους Αγώνες, με αποτέλεσμα να σκάσουν τα λάστιχα ορισμένων οχημάτων!

Στο μεταξύ πληθαίνουν τα βίντεο που ανεβάζουν στο διαδίκτυο αγανακτισμένοι τουρίστες, οι οποίοι διατυμπανίζουν πως είναι μετανιωμένοι για την επιλογή τους να επισκεφτούν τη γαλλική πρωτεύουσα κατά τη διάρκεια των Αγώνων, εξαιτίας της απαγόρευσης κυκλοφορίας και των αυστηρών μέτρων ασφαλείας.

Εξοργισμένη Γαλλίδα συνιστά στον κόσμο να μην επισκεφτεί το Παρίσι:

https://twitter.com/i/status/1816511822972994045

Όσο για τους Παριζιάνους, δηλώνουν πως νιώθουν φυλακισμένοι στην ίδια τους τη χώρα!

Οι οδηγοί στο Παρίσι θα μπορούν να κυκλοφορούν στους δρόμους έως τις 10 π.μ. ενώ  στους κατοίκους που ζουν κοντά στον τόπο διεξαγωγής οι αρχές ζητούν να κλειστούν στα σπίτια τους κατά προτίμηση πριν από τις 3 μ.μ.!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Βέρμιο,οι πρώτες φτάσανε.Αυτό είναι το ένα από τα τρία πτερύγια της κάθε ανεμογεννήτριας.Στο σύνολο περίπου 300,με την κάθε μία να φτάνει τα 197 μέτρα ύψος.Αυτή είναι η πράσινη ενέργεια τους.

SOS Βέρμιο 

Ελεύθερα Βουνά Χωρίς Αιολικά



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σκληρή απάντηση της Επιτροπής Αγώνα Κατά των ΒΑΠΕ Σητείας για τις μηνύσεις του αντιπεριφερειάρχη Ν. Ξυλούρη

«Η ειρωνική και απαξιωτική συμπεριφορά σας προς τους ομιλητές που υποστηρίζουν τα αντίθετα από αυτά που πρεσβεύετε δημιουργεί εκρηκτικό κλίμα», αναφέρεται μεταξύ άλλων

Σκληρή ανακοίνωση-απάντηση προς τον αντιπεριφερειάρχη Περιβάλλοντος εξέδωσε η Επιτροπή Αγώνα Κατά των ΒΑΠΕ Σητείας, με φόντο τις μηνύσεις για συκοφαντική δυσφήμιση που κατέθεσε τις προάλλες ο Νίκος Ξυλούρης, στρεφόμενος δικαστικά κατά 3 προσώπων για τα όσα ειπώθηκαν εναντίον του σε συνεδρίαση της επιτροπης περιβάλλοντος με αντικείμενο τα πλωτά αιολικά στη Σητεία. 

«Την Τρίτη 23/7/2024 ο Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος κος Ξυλούρης, κατέθεσε μήνυση κατά μιας συναγωνίστριάς μας από το Ηράκλειο και ενός συναγωνιστή μας από την Σητεία.

Ισχυρίζεται ότι κατά τη διάρκεια της προ διμήνου συζήτησης για το Αιολικό Πάρκο Αρμένων – Χανδρά – Περβολακίων, τον εξύβρισαν θίγοντας την τιμή και την υπόληψη του ιδίου και της Επιτροπής Περιβάλλοντος στην οποία προεδρεύει λόγω θέσεως. 

Κύριε Ξυλούρη, την τιμή και την υπόληψη προέδρου και επιτροπής πρώτα καικύρια δεν την σέβεστε εσείς ο ίδιος. Ο τρόπος που προεδρεύετε, δυναμιτίζει συνειδητά, σκόπιμα και συστηματικά την διαδικασία συνεδρίασης. 

Η ειρωνική και απαξιωτική συμπεριφορά σας προς τους ομιλητές που υποστηρίζουν τα αντίθετα από αυτά που πρεσβεύετε, δημιουργούν εκρηκτικό κλίμα στην αίθουσα με ευθύνη αποκλειστικά δική σας. Μαθήματα δημοκρατίας από κάποιον που αντιμετωπίζει με τον παραπάνω τρόπο τους συμπολίτες του δεν δεχόμαστε. Να είστε σίγουρος ότι οι συναγωνιστές μας θα έχουν στο πλάι τους πολίτες από όλη την Κρήτη, πολίτες που δεν δέχονται την ποινικοποίηση της θέσης κατά των Αιολικών και Φωτοβολταϊκών επιδρομέων, πολίτες που δεν τρομοκρατούνται από τέτοιες ενέργειες. 

Κάτι τελευταίο κε Ξυλούρη. Η Επιτροπή Χωροταξίας και Περιβάλλοντος Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου γνωμοδότησε αρνητικά για το Αιολικό Πάρκο Αρμένων,Χανδράδων, Περβολακίων. Σας λέει κάτι αυτό;», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Επιτροπή Αγώνα Κατά των ΒΑΠΕ Σητείας.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τον τζουντόκα Πίτερ Πάλτσικ έβαλε σημαιοφόρο της ομάδας του στους Ολυμπιακούς Αγώνες το αποικιακό ρατσιστικό καθεστώς των ισραηλινοναζί σιωνιστοναζιστών  δολοφόνων.

Προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων, καθώς το απόβρασμα αυτό ανέβαζε φωτογραφίες με ρουκέτες, γράφοντας "από μένα για σας με πολύ ευχαρίστηση". Αναφερόμενος, φυσικά, στον λαό της Παλαιστίνης στη Γάζα.

Σχολιο.- Φυσικά δεν αποτελεί έκπληξη αυτό.

Σχολιο.- Εμ, τι θα 'βαζε...

Σχολιο.- Κτηνη



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Περιοδεία στην Ευρώπη επιχείρησε το ναζιστικό ουκρανικό τάγμα Αζόφ, για να μαζέψει φράγκα και να στρατολογήσει εθελοντές, αλλά, όπως και στα πεδία των μαχών, έσπασε τα μούτρα του!

Τελικά ακύρωσε τις εκδηλώσεις στις πόλεις Βερολίνο, Ρότερνταμ, Βρυξέλλες, Αμβούργο και Κολωνία.

Αριστερές ομάδες είχαν ζητήσει την ακύρωση της εκδήλωσης στο Βερολίνο και κάλεσαν σε αντιδιαδηλώσεις, τις οποίες υποστήριξε και η Συμμαχία Sahra Wagenknecht (BSW).



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Ηλέκτρα Αποστόλου δολοφονήθηκε στα 32 της από τους συνεργάτες των Γερμανών κατακτητών, τα καθάρματα της Ειδικής Ασφάλειας, στις 26 Ιουλίου 1944.

Η Ηλέκτρα ήταν ηγετικό στέλεχος της ΟΚΝΕ, εξόριστη από τη δικτατορία Μεταξά, επικεφαλής της οργάνωσης "Λεύτερη Νέα", στέλεχος της ΕΠΟΝ και του ΚΚΕ κατόπιν.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σήμερα ξεκινάνε οι Ολυμπιακοί αγώνες στή Γαλλία με κύριο χαρακτηριστικό την πολιτική υποκρισία εχοντας αποκλείσει τους Ρώσους Αθλητές ενω συμμετέχουν η Ναζιστικη Ουκρανία το Σιωναζιστικο δολοφονικό κράτος του ισραηλ καί η ΗΠΑ πού μετά τήν Χιτλερική Γερμανία έχει αιματοκυλίσει την ανθρωπότητα και βρίσκονταν πάντα πίσω απο δεκάδες πραξικοπήματα,δεκάδες εισβολές και βομβαρδισμούς ως ο παγκόσμιος χωροφύλακας



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Θυμάμαι την χώρα του..οινο-πνεύματος..και βέβαια των "μεγάλων διανοητών"...που βομβάρδιζε την Λιβυκή Τζαμαχιρία γιατί έτσι γούσταρε το ιμπεριαληστρικό κατεστημένο..και σήμερα διεξάγει..."Ολυμπιακούς Δραγώνες"...αιματοβαμμένους...



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Έναρξη "Ολυμπιακών Δραγώνων"... με τεράστια προσπάθεια των Γάλλων για την απόλυτη εκπουτάνευση της διοργάνωσης με Lady Gaga και ποιός ξέρει τι άλλο πορνικό καμπαρετζίδικο δρώμενο έχουν εμπνευστεί.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Ένας νεκρός εργάτης κάθε τρεις μέρες!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι κατεστραμένοι Θεσσαλοί αγρότες (μέρος τους ψηφοφόροι 28%τα' κατό) έλαβαν τον τρίτο τον κοντύτερο με 4€ /στρέμμα αποζημίωση για την καταστροφή "Ντάνιελ".



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Για εορτασμό αποκατάστασης της δημοκρατίας... πρέπει πρώτα όντως να συμβεί η.. αποκατάσταση...όχι η αποκαθήλωση...



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μετά τον αποκλεισμό της Ρωσίας από όλες τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και από την Γιουροβίζιον, έχουμε τον αποκλεισμό της από τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Την ίδια ώρα έχουμε κανονικά την συμμετοχή της κρεατομηχανής του Ισραήλ, που διεξάγει μία κανονική γενοκτονία στην Λωρίδα της Γάζας με δεκάδες χιλιάδες νεκρούς, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων είναι άμαχοι και παιδιά.

Με αυτόν τον τρόπο η Παγκόσμια Οικονομική Ελίτ κατάφερε και έκανε μία γιορτή ειρήνης, σε όργανο πολιτικής προπαγάνδας το οποίο δεν πρεσβεύει τα ολυμπιακά ιδεώδη.

Αυτό αποδεικνύει πως όλα ελέγχονται και όλα αποτελούν μέρος του μηχανισμού τους.

Οι λαοί του κόσμου πρέπει να συνειδητοποιήσουμε το τι συμβαίνει στον κόσμο που ζούμε και να αντισταθούμε.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ούτε Πατρίδα ,Ούτε Θρησκεία , Ούτε οικογένεια !

ΝέαΔημοπρασία !



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



τα στενά του ΑΝΤΕΝ κι ερυθρά θάλασσα είναι μάνα πατρίδα..... ενώ η Κάσος κι Κάρπαθος βραχονησίδες τις νότιας σινικής θάλασσας



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Προσπαθώ να βρω εκείνη τη φωτογραφία της Α. Λινού που έκλαψε όταν ο Άδωνις αποκάλεσε τους συναδέλφους της κάφρους και ανθρωπάκια αλλά δεν τη βρίσκω.

Ααα, δεν έκλαψε. Οκ... 

Ας κλάψει για τη διάλυση του ΕΣΥ και τους ανασφάλιστους που μένουν χωρίς περίθαλψη... 

Μα πώς να κλάψει, αφού είναι λαμόγια του ΣΥΡΙΖΑ αυτή και ο άντρας της….



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



 Άλλη μία πουλημένη εξ Αμερικής είναι η Λινού που προπαγανδιζε τα γενετικα σκευάσματα

Δεν έκλαψε η  αλήτισα η Λινού το λαμόγιο για τις κόρες του Πλακιά, για την κόρη της Καρυστιανού, για την Εριέττα που αγνοείται, για τον Γεράσιμο που είναι ακόμη σε κώμα, δεν έκλαψε για κανένα απο τα παιδιά που χάθηκαν τόσο άδικα στα Τέμπη, έκλαψε για την μετακλητή καριολοπουτάνα του καραγκιόζη Άδωνι...



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το Ολυμπιακό πνεύμα της φιλίας και της αλληλεγγύης το φέρνει το άλογο-ρομπότ με τον μετάνθρωπο, τυλιγμένο με την Ολυμπιακή σημαία να το οδηγεί, υπό τους ήχους της τέκνο μουσικής.

Ξερνάωωωωω!!!

Σχολιο.- Ναι σοβαρά! Ηταν έφιππη μία αξιωματικός της Αστυνομίας τίγκα στο αλουμινόχαρτο και το άλογο ήταν σιδερένιο μηχανικό.

Σχολιο.- αρνούμαι να δω το σόου. Μετά το έκτρωμα της μαλαπερδας.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι τιμές στα σνακ στο Ολυμπιακό Παρίσι.

Τσιπς, 150 gr = 7,5 ευρώ 

Παγωτό = 4,5 ευρώ 

Popcorn, 100 gr. = 3,5 ευρώ 

Τσιζμπέργκερ = 10,9 ευρώ 

Hot Dog = 9,4 ευρώ 

Chiken nugets = 8,4 ευρώ



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πόση σαβούρα σ΄αυτήν την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών αγώνων!

Ο Κλάους Σβαμπ και ο Σόρος την πλήρωσαν;

Σχολιο.-  Νεοταξιτικο τσίρκο! Ολυμπιακοί αγώνες τέλος.

Σχολιο.-  Καρναβάλι είναι

Σχολιο.-  Αυτοί την σχεδίασαν...ο λογαριασμός πάει στον γαλλικό λαό...

Σχολιο.- Πάνω από 270.000 εισιτήρια φέρεται να παραμένουν απούλητα ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024 στο Παρίσι

Σχολιο.- Gay parade

Σχολιο.- 3 ώρες ξεφτίλας και ξεπεσμός.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-Να δείτε που θα πουν ότι … “οι Ρώσοι το έκαναν!”

-10 ώρες πριν το επίσημο ξεκίνημα του σόου του Μακρόν για την “Ολυμπιάδα” στο Παρίσι, κατέρρευσαν οι Γαλλικοί Σιδηρόδρομοι ψηλής ταχύτητας TGV, που είναι το πιο μαζικό μέσο μετακίνησης κοινού στη Γαλλία!

Διακόπηκε και η συγκοινωνία με τη Βρετανία μέσω του περίφημου Eurostar!

-Οι γαλλικές αρχές μιλούν για “μαζικό σαμποτάζ”, εμπρησμούς σε διάφορες εγκαταστάσεις ανά τη χώρα! Σε λίγο αναμένεται φυσικά να εντοπίσουν τον … Ρώσικο δάκτυλο!

Αν είναι έτσι, ένα έχω να πω:

-“Ζήτω το Γαλλικό αντάρτικο πόλεων! “

-Εμ, τι;

Aνταπόκριση από το Παρίσι, ΤΩΡΑ:

-“Θυμίζει δράσεις της … Άκρας Αριστεράς”

λένε για τις επιθέσεις και το μπλακ-άουτ στους σιδηροδρόμους, οι Γαλλικές αρχές!

-Γι’ αυτό κι εγώ λέω ξανά:

-“Ζήτω το Γαλλικό αντάρτικο πόλεων! “

Σχολιο.- Ασφάλεια όχι αστεία !  Το συντονισμένο σαμποτάζ στις γραμμές TGV είναι η πρώτη μεγάλη εξώφθαλμη αποτυχία αυτών των Ολυμπιακών Αγώνων. Πρέπει να σκανάρει κάποιος 20 φορές έναν κωδικό QR για να έχει πρόσβαση στο Παρίσι κι αν, αλλά ωστόσο το σαμποτάζ προετοιμάστηκε κάτω από τη μύτη των υπηρεσιών ασφαλείας...

Ελέγχουν μέχρι αηδίας τα κουνούπια και αφήνουν τις καμήλες να περάσουν.

Σχολιο.- Τι ζούμε;;!!! Ηδη κάποιοι σκέφτονται την επόμενη ημέρα σε μια χώρα όπου σχεδόν έχει καταλυθεί η Δημοκρατία και το εκλογικό αποτέλεσμα απορρίπτεται απο τη στιγμή που δεν είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του "ηγέτη". Για όσους καταλαβαίνουν πίσω απο τις γραμμές! 

 Σαμποτάζ σε SNCF-σιδηροδρόμους: «Όλες οι υπηρεσίες ασφαλείας και πληροφοριών έχουν κινητοποιηθεί. Είναι πολύ νωρίς για να προσδιορίσουμε με βεβαιότητα ποιος βρίσκεται πίσω από αυτές τις ενέργειες, αλλά ο εμπρηστικός τρόπος δράσης είναι αυτός που χρησιμοποιείται συνήθως από την άκρα αριστερά» (πηγές ασφαλείας).



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



45 Αμερικανοί χειρουργοί, γιατροί και νοσηλευτές που εργάστηκαν εθελοντικά στη Γάζα δήλωσαν σε επιστολή τους προς τον Μπάιντεν ότι "ο καθένας από εμάς σε καθημερινή βάση περιέθαλπε παιδιά προεφηβικής ηλικίας που πυροβολούνταν στο κεφάλι".



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ! ΜΑΥΡΗ ΤΕΛΕΤΗ . ΕΝΑΡΞΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΠΑΡΙΣΙ 2024. Έβγαλαν το σκοτεινό Ιππότη της Αποκάλυψης. Παρωδία Μυστικού Δείπνου μια παχύσαρκη γυναίκα ως Ιησούς με drag queens και trans! Dark Λαμπηδοδρόμος χαρακτήρας δολοφόνος από το βιντεοπαιχνίδι Assassin’s Creed! Μια παρα-Pride φιέστα!

26/07/2024

ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ! ΜΑΥΡΗ ΤΕΛΕΤΗ . ΕΝΑΡΞΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΠΑΡΙΣΙ 2024. Έβγαλαν το σκοτεινό Ιππότη της Αποκάλυψης. Παρωδία Μυστικού Δείπνου μια παχύσαρκη γυναίκα ως Ιησούς με drag queens και trans! Dark Λαμπηδοδρόμος χαρακτήρας δολοφόνος από το βιντεοπαιχνίδι Assassin’s Creed!

Ναυάγιο στο Σηκουάνα.. Ένα πλωτό καρναβάλι ένα αλλόκοτο στοιχειωμένο τσίρκο δίχως όνομα.. πλήρης αποσυσχέτιση από το αθλητικό γεγονός…

Αποκάλυψη.. έβγαλαν το σκοτεινό Ιππότη της Αποκάλυψης.

Με Νταρκ Βαντόρ από τον Πόλεμο των Άστρων ως Ιππότη της Αποκάλυψης έκλεισε η Μαύρη Τελετή

Ο A’ λαμπαδηδρόμος στοιχειό της Τελετής Έναρξης Ολυμπιακών ήταν ένας σκοτεινός dark χαρακτήρας δολοφόνος βγαλμένος από το βιντεοπαιχνίδι Assassin’s Creed...Από Πόλη του Φωτός Πόλη του Σκότους..

Xριστιανοφοβία Παρωδία Διακωμώδηση του Μυστικού Δείπνου μια παχύσαρκη γυναίκα με φωτοστέφανο σαν Ιησούς να περιβάλλεται με drag queens ως Αποστόλους και τρανς-γυναίκες με γένια

Σε άλλη φάση προωθήθηκε το ερωτικό τρίγωνο και η πολυαγάπη.

Από Πόλη του Έρωτα Πόλη των τρανς και των οργίων..

Η πασαρέλα ήταν γεμάτοι από ανδρικά μοντέλα με φούστες όπως και τα χορευτικά… η woke ατζέντα είχε την τιμητική της.Μια παρα-Pride φιέστα! τραβεστοκατάσταση .. ΠΑΡΑΚΜΗ

τους πήρε το ποτάμι κι ας ήταν και Σηκουάνας…. ποια Γαλλία των Φώτων …. ένα νυχτερινό καμπαρέ …

ρέκβιεμ και μουσική ρετρό κόλλημα από ηλεκτρονική μουσική



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το Ηνωμένο Βασίλειο λέει ότι θα συλλάβει τον Νετανιάχου εάν εισέλθει στη χώρα. Τι θα κάνει η Ελλάδα αν έρθει κατά εδώ ο Bibi;

26/07/2024

Το Ηνωμένο Βασίλειο λέει ότι θα συλλάβει τον Νετανιάχου εάν εισέλθει στη χώρα. Τι θα κάνει η Ελλάδα αν έρθει κατά εδώ ο Bibi;

Το Ηνωμένο Βασίλειο δεν θα αντιτίθεται πλέον στο ένταλμα σύλληψης του Νετανιάχου του ICJ αναφέρει το Γραφείο Keir Starmer. Οπότε θα το εφαρμόσει αν παραστεί ανάγκη.

Το Ηνωμένο Βασίλειο θα αποσύρει την ένστασή του στο ένταλμα σύλληψης του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου (ΔΠΔ) κατά του Ισραηλινού πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου και του υπουργού Άμυνας του Γιόαβ Γκάλαντ.

Το Ηνωμένο Βασίλειο λέει ότι θα συλλάβει τον πρωθυπουργό του Ισραήλ Νετανιάχου εάν εισέλθει στη χώρα. «Η υποστήριξη του ΔΠΔ/ ICC στην επιδίωξή του για εντάλματα σύλληψης είναι ένα σημαντικό βήμα στον αγώνα κατά της ατιμωρησίας για εγκλήματα πολέμου που διαπράχθηκαν στη Γάζα. «Στη συνέχεια, η κυβέρνηση πρέπει να απαγορεύσει όλες τις πωλήσεις όπλων στο Ισραήλ, όχι μόνο κάποιες».

Η κυβέρνηση του Στάρμερ απορρίπτει την ένσταση στο ένταλμα σύλληψης του Ισραηλινού πρωθυπουργού Νετανιάχου σημειώνει η independent και προσθέτει.

Η Ντάουνινγκ Στριτ επιβεβαιώνει ότι θα επιτρέψει στο ΔΠΔ/ ICC να εκδώσει ένταλμα σύλληψης για ανώτερους ισραηλινούς ηγέτες, συμπεριλαμβανομένου του πρωθυπουργού Μπέντζαμιν Νετανιάχου

Η Εργατική κυβέρνηση του Sir Keir Starmer ανακοίνωσε ότι δεν θα εκδώσει νομική προσφυγή κατά των ενταλμάτων σύλληψης που επιδιώκει το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο (ICC) για τον πρωθυπουργό Benjamin Netanyahu, ο οποίος έχει κατηγορηθεί για εγκλήματα πολέμου που διαπράχθηκαν κατά τον πόλεμο του Ισραήλ στην Παλαιστίνη.

Το Εργατικό Κόμμα αποσύρει την ένσταση κατά του εντάλματος σύλληψης του ΔΠΔ για τον Νετανιάχου



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Προαναγγέλει νέα εισβολή στην Κύπρο ο ΥΠΕΞ Τουρκίας: Θα συνεχίσουμε τις ”ειρηνευτικές μας επιχειρήσεις” εκεί!

26/07/2024

Αισχρή ομολογία του Χακάν Φιντάν για πιθανή νέα εισβολή: «Θα συνεχίσουμε τις (δήθεν) “ειρηνευτικές επιχειρήσεις” στην Κύπρο», δήλωσε χωρίς ντροπή… Οι δικοί μας τον χαβά τους!

Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Χακάν Φιντάν δήλωσε:

«Έχουμε ήδη στρατιώτες στο νησί, είναι γνωστό αυτό. Έχουμε χιλιάδες στρατιώτες εκεί. Οι διάφορες δυνατότητες μας είναι εκεί, τα πλοία μας είναι επίσης εκεί. Θα συνεχίσουμε τις ειρηνευτικές μας επιχειρήσεις εκεί».

Ο κατοχικός ηγέτης του ψευδοκράτους δήλωσε από την πλευρά του:

«Είμαστε σε συνεχή επαφή (για δημιουργία ναυτικής βάσης), εαν χρειαστεί θα ιδρύσουμε και εμείς μία. Γίνονται τακτικά αξιολογήσεις».

Και με ύφος χιλίων πιθήκων, κατηγόρησε την ελληνοκυπριακή πλευρά για παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων, με αφορμή της συλλήψεις για υποθέσεις σφετερισμού ελληνοκυπριακών περιουσιών.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



BLACK OUT ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ. «ΣΑΜΠΟΤΑΖ» ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ TGV: ΑΦΟΡΑ 800.000 ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ « ΠΡΑΞΕΙΣ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑΣ».ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣ, ΧΑΟΣ ΚΙ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ

26/07/2024

BLACK OUT ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ. «ΣΑΜΠΟΤΑΖ» ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ TGV: ΑΦΟΡΑ 800.000 ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ « ΠΡΑΞΕΙΣ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑΣ» ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣ, ΧΑΟΣ ΚΙ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ. Μαζική επίθεση για να παραλύσει το δίκτυο. Εμπρησμοί κατά μήκος της γραμμής. Υπήρχαν τουλάχιστον 3 πυρκαγιές κατά μήκος της σιδηρογραμμής. Όλες οι γαλλικές υπηρεσίες πληροφοριών κινητοποιούνται για να ρίξουν φως σε πράξεις δολιοφθοράς στο δίκτυο SNCF.. ”Είναι πολύ νωρίς για να προσδιορίσουμε με βεβαιότητα ποιος βρίσκεται πίσω από αυτές τις ενέργειες, αλλά ο εμπρηστικός τρόπος δράσης είναι αυτός που χρησιμοποιείται συνήθως από την άκρα αριστερά» αναφέρει ο γαλλικός τύπος επικαλούμενος αξιόπιστες πηγές.

Εμπρησμοί κατά μήκος στις ράγιες. Εκτρέπουν, ακυρώνουν καθυστερούν την κυκλοφορία τρένων. Συνωστισμός στις αποβάθρες και στους κεντρικούς σταθμούς. H εταιρία που διαχειρίζεται τους σιδηρόδρομους συνιστά στους ταξιδιώτες να παραμείνουν σπίτια τους μια και δεν θα γίνουν τα δρομολόγια. Το δίκτυο δεν θ΄αποκατασταθεί πριν το Σαββατοκύριακο.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Νετανιάχου πήρε από τις ΗΠΑ το ok για να διεξάγει πόλεμο στον Λίβανο!

26/07/2024

Το σιωνιστοναζιστικό Κανάλι 14 αναφέρει ότι ο Νετανιάχου πήρε από τις ΗΠΑ το πράσινο φως για να διεξάγει πόλεμο στον Λίβανο. Μετά την επιστροφή, θα πάει στην Kirya στο Τελ Αβίβ για να ξεκινήσει τη σύγκρουση.

Ο Ισραηλινοναζιστικός Στρατός δηλώνει έτοιμος για εισβολή και ο διοικητής της Πολεμικής Αεροπορίας λέει ότι το Ισραηλινοναζιστικό αποικιακό καθεστώς είναι έτοιμο για ολοκληρωτικό πόλεμο με τη Χεζμπολάχ.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο τρομοκράτης που ανατίναξε όχημα Ρώσου αξιωματικού εκδόθηκε από Τουρκία στη Ρωσία. Ομολόγησε ότι εκτέλεσε συμβόλαιο θανάτου αντί 20.000$ για μυστικές υπηρεσίες Ουκρανίας! 

26/07/2024

Ο τρομοκράτης Evgenii Serebriakov που παγίδευσε με εκρηκτικό μηχανισμό κι ανατίναξε στη Μόσχα όχημα ανώτερου αξιωματικού επέστρεψε από την Τουρκία στη Ρωσία. Mε συνοπτικές διαδικασίες εκδόθηκε από Τουρκία σε Ρωσία. Ομολόγησε ότι εκτέλεσε συμβόλαιο θανάτου για λογαριασμό μυστικών υπηρεσιών Ουκρανίας. Οπότε εδώ έχουμε διαπλοκή μυστικών υπηρεσιών και οργανωμένου εγκλήματος.

Ο 30χρονος λέει ότι επικοινώνησε ο ίδιος με τις ουκρανικές ειδικές υπηρεσίες. Για την ανατίναξη ενός αξιωματικού, του υποσχέθηκαν έως και 20 χιλιάδες δολάρια και Ουκρανική υπηκοότητα.

Στην τρομοκρατική τραυματίστηκε ο Ρώσος στρατιωτικός διοικητής Andrii Torgashov ο οποίος εργάζεται στην έδρα της Κεντρικής Διεύθυνσης του Γενικού Επιτελείου του Υπουργείου Άμυνας (γνωστή ως GRU). Ακρωτηριάστηκαν και τα 2 του κάτω άκρα.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αποκαλυπτικά στοιχεία: Κάθε τρεις μέρες σκοτώνεται ένας εργάτης, αριθμός ρεκόρ «ατυχημάτων» το 2023, χιλιάδες οι σακατεμένοι, κουκουλώνονται οι επαγγελματικές ασθένειες



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΒΡΕΤΑΝΙΑ

Αντιδράσεις για την αστυνομική βαρβαρότητα

Αποτροπιασμό προκαλεί η αστυνομική βαρβαρότητα κατά ενός νεαρού στο αεροδρόμιο του Μάντσεστερ που αντέδρασε όταν οι αστυνομικοί επιχείρησαν να κάνουν σωματική έρευνα στην μητέρα του, που φορούσε μαντήλα και η οποία καταγράφηκε από βίντεο σε κινητό. Ενας από τους αστυνομικούς, την ώρα που ο έφηβος βρίσκεται στο πάτωμα, τον χτυπάει βάναυσα στο κεφάλι με κλοτσιές και του προκαλεί σοβαρά τραύματα για να του περάσει χειροπέδες.

Την Τετάρτη το βράδυ εκατοντάδες διαδηλωτές κυρίως νεαροί έκαναν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο αστυνομικό τμήμα στο Ροτσντέιλ, καταγγέλλοντας αυτήν τη βάρβαρη συμπεριφορά.

Η αστυνομία σε ανακοίνωσή της απέδωσε το περιστατικό σε επιχείρηση της ασφάλειας του αεροδρομίου, μετά από πληροφορία για επίθεση και τραυματισμό τριών αστυνομικών από άλλους νεαρούς.

Μετά την κατακραυγή, η αστυνομία ανακοίνωσε ότι ο αστυνομικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα και θα διενεργηθεί έρευνα του περιστατικού σε έναν ανεξάρτητο εποπτικό φορέα.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΤΟΥΡΚΟΛΥΒΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΟ;; ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΜΜΕ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΟΤΙ ΖΗΤΗΣΑΜΕ… ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΛΩΔΙΩΝ – ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΟΥΝ Ή ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΟΥΝ



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σπάνιες μορφές καρκίνου διαγιγνώσκονται μετά τις ενέσεις για τον Covid

Σε νεαρής ηλικίας άτομα και μάλιστα χωρίς οικογενειακό ιστορικό της νόσου εμφανίζονται σπάνιες μορφές καρκίνου.

Ανήσυχοι είναι οι γιατροί στις ΗΠΑ παρατηρώντας από το 2021 και μετά, δηλαδή, λίγο μετά την εμφάνιση του Covid, σπάνιες και μη συνηθισμένες μορφές καρκίνου κυρίως σε νεαρής ηλικίας άτομα και χωρίς οικογενειακό ιστορικό της νόσου.

Επίσης, πολλοί ασθενείς διαγιγνώσκονται με πολλαπλούς καρκίνους ταυτόχρονα. Η καραντίνα που επιβλήθηκε στην υποτιθέμενη πανδημία ανάγκασε τους ανθρώπους να απομονωθούν και να αναβάλουν τους προληπτικούς ελέγχους για τον καρκίνο από φόβο μήπως μολυνθούν.

Αλλά οι γιατροί δεν πιστεύουν ότι αυτός είναι ο κύριος λόγος της εμφάνισης των προχωρημένων και σπάνιων περιπτώσεων καρκίνου. Αντίθετα, πιστεύουν ότι φταίνε οι ενέσεις για τον Covid.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κλέφτες της ΕΕ: 1,5 δισ.€ στην Ουκρανία από τους τόκους των κλεμμένων παρακρατημένων ρωσικών κεφαλαίων!

«Πανηγυρίζει» για την ληστεία η Ursula von der Leyen

Η ΕΕ προσέφερε  μια δόση 1,5 δισ. ευρώ για την Ουκρανία χρησιμοποιώντας έσοδα από την «επανεπένδυση» παγωμένων ρωσικών περιουσιακών στοιχείων, ανέφερε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Η επόμενη δόση αναμένεται τον Μάρτιο του 2025.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Nέο «καρφί» από την Ε.Ακρίτα για την Κ.Παναγοπούλου: «Ούτε που φανταζόμουν ποτέ τί πλάτες στην κυβέρνηση έχει αυτή η γυναίκα»

«Έπεσε όλο το σκυλολόι να την υπερασπιστεί. Μέχρι και η ΕΣΗΕΑ κινητοποιήθηκε σε χρόνο μηδέν να μου κουνήσει το δάχτυλο» αναφέρει

26.07.2024 | 13:00

Νέα «καρφιά» για τη δημοσιογράφο του Mega Κατερίνα Παναγοπούλου πέταξε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενα Ακρίτα.

Αρχικά ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους για τον καημό της για τη διαγραφή Πολάκη, σημειώνοντας ότι «θα τα πούμε αργότερα αυτά», ενώ στη συνέχεια με αφορμή την αναφορά του Θάνου Πλεύρη στην επίθεση που έκανε η ίδια στην Κατερίνα Παναγοπούλου, αναρτιέται στην ανάρτησή της «τί πλάτες στην κυβέρνηση έχει αυτή η γυναίκα».

«Δε φτάνει που είχαμε τον καημό μας με τη διαγραφή Πολάκη (θα τα πούμε αργότερα αυτά, να ηρεμήσουμε πρώτα) ξαφνικά ο Πλεύρης στη Βουλή άρχισε να ουρλιάζει εναντίον μου υπερασπιζόμενος την Κατερίνα Παναγοπουλου», αναφέρει η Έλενα Ακρίτα και συνεχίζει: «Ούτε που φανταζόμουν ποτέ τί πλάτες στην κυβέρνηση έχει αυτή η γυναίκα».

Σχολιάζει δικαίως ότι «έπεσε όλο το σκυλολόι να την υπερασπιστεί. Μέχρι και η ΕΣΗΕΑ κινητοποιήθηκε σε χρόνο μηδέν να μου κουνήσει το δάχτυλο. Ποιος – η ΕΣΗΕΑ. Πού όταν τα πετσωμένα δημοσιογραφικά σφουγγαρόπανα δολοφονούν χαρακτήρες άξιων κι έντιμων δημοσιογράφων, ούτε που ιδρώνει το αυτάκι της.

«Τέλος, συγγνώμη δεν ζητάω από κανένα. Και στην τελική, το να με βρίζουν χυδαία Πλεύρηδες, Βορίδηδες, Κουρτακηδες τιμή μου και καμάρι μου», καταλήγει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΝΕΟΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΙ των ΗΠΑ και της Βρετανίας κατά της Υεμένης...

Οι αμερικανικές και οι βρετανικές ένοπλες δυνάμεις βομβάρδισαν αεροδρόμιο στην ελεγχόμενη από τους Χούθι πόλη Χοντάιντα της Υεμένης αργά το βράδυ της Παρασκευής, μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο αλ Μασίρα, που πρόσκειται στο κίνημα ανταρτών.

Η «επίθεση» των ΗΠΑ και της Βρετανίας είχε στόχο «το διεθνές αεροδρόμιο στη Χοντάιντα», λιμάνι στρατηγικής σημασίας, ανέφερε το δίκτυο.