Κυριακή 28 Ιουλίου 2024

Κυριακη 28 Ιουλιου 2024


Hannibal ante portas!

27.07.24 

Αν και συμπληρώνω πια 33 χρόνια στα Διεθνή, δεν νομίζω να έχω θυμώσει τόσο πολύ με ομιλία ηγέτη όσο με τη θρασύτατη και γεμάτη σιχαμερά και αιματοβαμμένα ψέματα παρουσία του Νετανιάχου την Τετάρτη στο αμερικανικό Κογκρέσο. Λοιπόν, ο σύγχρονος αυτός Ηρώδης Νετανιάχου, ο καταζητούμενος για κατά συρροή εγκλήματα πολέμου, όχι μόνο είχε το θράσος να ξεπλύνει με μια ομοβροντία υποκρισίας και εξαπάτησης τη συνεχιζόμενη γενοκτονία στη Γάζα και να επιτεθεί λεκτικά στους δεκάδες χιλιάδες αντιπολεμικούς διαδηλωτές –ανάμεσά τους και χιλιάδες Εβραίοι– αποκαλώντας τους... υπηρέτες της βαρβαρότητας και του κακού, αλλά και ζήτησε ευθέως από τους Αμερικανούς προστάτες του να τον στηρίξουν και στους επόμενους πολέμους που ετοιμάζει ενάντια στη λιβανέζικη Χεζμπολάχ, στους γενναίους Χούθι της Υεμένης (που ήδη μετράνε μισό εκατομμύριο νεκρούς αμάχους) και φυσικά στην πρωτεύουσα του «Αξονα του Κακού», την Τεχεράνη.

Τόλμησε μάλιστα, αυτός ο εκλεκτός μας σύμμαχος και εταίρος, να διαβεβαιώσει την αμερικανική και διεθνή κοινή γνώμη πως ο βάρβαρος στρατός του κάνει, λέει, τα πάντα για να προστατεύσει τις ζωές των αμάχων στη Γάζα και ότι η τροφοδοσία των (λιμοκτονούντων και διψασμένων) αμάχων συνεχίζεται κανονικά, χάρη στον ανθρωπισμό που επιδεικνύει η κυβέρνησή του! Κουβέντα για τα κατεστραμμένα σχολεία και νοσοκομεία, τους βομβαρδισμούς καταφυγίων και καταυλισμών, τις τρομακτικές ελλείψεις σε τρόφιμα, φάρμακα και καύσιμα: το Ισραήλ είναι δημοκρατικό και πολιτισμένο, για όλα αυτά φταίνε οι τρομοκράτες της Χαμάς...

Αλλά βέβαια ο «Μπίμπι» ξέρει πολύ καλά σε ποιους απευθύνεται – μόνο σε ένα τόσο βαθιά διαβρωμένο περιβάλλον θα μπορούσε να πει μαζεμένα τόσα χυδαία ψέματα. Γιατί ναι μεν περίπου 96 βουλευτές και γερουσιαστές μποϊκοτάρισαν την ομιλία του, αλλά περισσότεροι από 430 άλλοι χαμερπείς εθνοπατέρες και εθνομητέρες όχι μόνο παρέστησαν, αλλά και έσπασαν –λέει– το ρεκόρ χειροκροτημάτων με... 58 διακοπές, ενώ στο τέλος του επιφύλαξαν ένα γνήσια αποκρουστικό, αλλά πάντως διακομματικό standing ovation! Ερχονται εκλογές τον Νοέμβρη, βλέπετε, και ελάχιστοι υποψήφιοι έχουν τη γενναιότητα να αγνοήσουν τη μιντιακή ηγεμονία και κυρίως τα ζεστά εκατομμύρια του σιωνιστικού αμερικανο-ισραηλινού λόμπι. Είναι άλλωστε η τέταρτη ομιλία του ως πρωθυπουργού στο Κογκρέσο – κι άλλο ρεκόρ. Την πρώτη την είχε δώσει το... 1996, επί Κλίντον, λίγους μήνες μετά τη δολοφονία του Γιτσάκ Ράμπιν!

Εννοείται δε πως, μετά από ακόμη μία συνάντηση-φιάσκο με τον πολιτικά τελειωμένο αλλά πάντα δουλικό απέναντι στο Ισραήλ και δηλωμένο σιωνιστή «Genocide Joe» Μπάιντεν, ο Νετανιάχου έφυγε για τη Φλόριντα και τον αγαπημένο του σύμμαχο και ομοϊδεάτη Τραμπ: ο οποίος, άκουσον άκουσον, δήλωσε μεν ότι ο πόλεμος πρέπει όντως να τερματιστεί το ταχύτερο, αλλά όχι για να σταματήσει η σφαγή – το πρόβλημα, είπε, είναι ότι η δημόσια εικόνα του καημένου του Ισραήλ καταστρέφεται στη διεθνή κοινή γνώμη λόγω... κακών δημοσίων σχέσεων! Αυτή είναι η Αμερική τού 2024, και δεν υπάρχει πια κανένα όριο στο τι επιτρέπεται να κάνει το αγαπημένο της μαντρόσκυλο στη Μέση Ανατολή.

Ξέρετε κάτι, όμως; Οσα παραμύθια και να σερβίρει ο Νετανιάχου και η υπερατλαντική μηχανή της προπαγάνδας του, την οποία αναλύει έξοχα ο Ιλάν Παπέ στο φρεσκότατο «Lobbying for Zionism», δεν μπορεί να κρύψει για πολύ την αλήθεια – και η αλήθεια αργά ή γρήγορα θα τον κάψει. Να, για παράδειγμα, ακόμη και τα πιο φιλο-ισραηλινά αμερικανικά ΜΜΕ παραδέχονται πως το δήθεν ανίκητο Ισραήλ αδυνατεί να εξαλείψει την παλαιστινιακή αντίσταση, παρά τις ανείπωτης κλίμακας θηριωδίες και καταστροφές· και συμπληρώνουν ότι το Ισραήλ έχει μπλέξει άσχημα στον Βορρά με τη Χεζμπολάχ, που αποδεικνύεται πολύ σκληρό καρύδι. Ταυτόχρονα, η Ha’aretz είχε πριν από λίγες μέρες εκτενές αφιέρωμα στις μαζικές δολοφονίες Ισραηλινών ομήρων την 7η Οκτωβρίου όχι από τη Χαμάς, αλλά από τα ισραηλινά επιθετικά ελικόπτερα και τανκς, μέσα στα σπίτια τους και στα οχήματα που τους μετέφεραν στη Γάζα: στα πλαίσια του περιβόητου «Δόγματος του Αννίβα», πιλότοι και μαυροσκούφηδες διατάχθηκαν ρητά να μην επιτρέψουν τη μεταφορά ούτε ενός ζωντανού ομήρου στη Λωρίδα – κι ας τους ξέφυγαν τελικά κάπου 250...



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αυτός ο σκατολαός-συμμορία των ισραηλινοναζί που τρώει τις σάρκες της ανθρωπότητας, ο δολοφόνοι σκατοϊσραηλινοναζί δεν σέβονται ούτε την Ολυμπιακή εκεχειρία και προχωρήσανε το βράδυ σε αεροπορικούς βομβαρδισμούς κατά του Λιβάνου.

Εύχομαι η Χεζμπολλάχ να τους ισοπεδώσει

Σχολιο.- Το Ισραήλ δεν σεβάστηκε ούτε την Ολυμπιακή εκεχειρία και προχώρησε εχθές το βράδυ σε αεροπορική επιδρομή κατά του Λιβάνου!

Αφορμή ένα χτύπημα από πύραυλο στα υψίπεδα του Γκολάν (τα συριακά εδάφη που κατέχει παράνομα το Ισραήλ από το 1967), το οποίο αποδίδεται στην Χεζμπολάχ η οποία με ανακοίνωση της αρνείται ότι έχει την οποιαδήποτε σχέση!

Η Χεζμπολάχ ανέλαβε την ευθύνη για την πραγματοποίηση μιας σειράς επιθέσεων εναντίον στρατιωτικών θέσεων στα Υψίπεδα του Γκολάν, αλλά όχι για την επίθεση στο γήπεδο ποδοσφαίρου.

Ο εκπρόσωπος της Χεζμπολάχ, Μοχάμεντ Αφίφ αρνήθηκε την ευθύνη για την επίθεση, ενώ το BBC προσπαθεί να επαληθεύσει πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες η οργάνωση δήλωσε στα Ηνωμένα Έθνη ότι η έκρηξη προκλήθηκε από ισραηλινό πύραυλο αναχαίτισης.

Αυτή η επίθεση των Ισραηλινών έρχεται λίγα 24ωρα μετά την επίσκεψη του Νετανιάχου στις ΗΠΑ και φαίνεται πως είναι με αφορμή δική τους έμπνευσης προβοκάτσια με σκοπό να τρέξουν τις εξελίξεις στην Μέση Ανατολή.

Ο ελληνικός λαός δεν πρέπει να επηρεαστεί από την νέα προβοκάτσια των Ισραηλινών και την προπαγάνδα των εγχώριων καθεστωτικών μέσων ενημέρωσης και να σταθεί στο πλευρό του Άξονα της Αντίστασης στην Μέση Ανατολή, αφού είναι ο μοναδικός δρόμος και για την δική του απελευθέρωση απέναντι στον κοινό μας εχθρό!

Το δολοφόνο κράτος του Ισραήλ!

Νίκη στα όπλα της Αντίστασης!

Νίκη στα όπλα της Χεζμπολάχ!

Μέτωπο Αντίστασης και Αλληλεγγύης για την Παλαιστίνη

"Γασσάν Καναφάνι"

Σχολιο.- Καθε βραδυ βομβαρδιζουν τα γουρούνια οι ισραηλινοναζί στο Λίβανο, 200 000 εσωτερικοι μεταναστες στο Λιβανο



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κάπως έτσι η Κατοχή συνεχίζεται!!!

"Στην Ελλάδα οι δωσίλογοι αντί να δικαστούν ήταν αυτοί που δίκασαν...".



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος, γιατί κλάδεψαν, τέτοια εποχή κιόλας, τα δένδρα που πρόσφεραν σκιά σε παραλία;;;

Πευκι Εύβοιας.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



NEW ORDER γράφει το μπλουζάκι του βρέφους.

Διαβάζω από πολλούς φίλους πως το μόνο που έσωσε τη χθεσινή Γαλλική παρωδία ήταν η Celine Dion. Ξέρω ότι την αγαπάτε αλλά οι λόγοι που επιλέχθηκε ήταν άλλοι..

Και απολαύστε την αγαπημένη μας στο διαφημιστικό για τα ρούχα που λανσάρει για μωράκια.

Κατ αρχάς να μας λέει ότι παιδιά δεν είναι δικά μας. Μπαίνει λοιπόν βραδιάτικα μέσα στον βρεφικό θάλαμο μαυροφορεμένη, ανοίγει το μαύρο βαλιτσάκι της και βγάζει μια μαυρη σκόνη που τη φυσάει πάνω στα μωρά.

Η μαύρη σκόνη γίνεται μαύροι σταυροί και μαύρες οντότητες που στέκονται πάνω απ τα μωρά. Τα μωρά ντύνονται με μαύρα ρούχα που έχουν πάνω νεκροκεφαλές, μαύρους σταυρούς, μαύρους κεραυνούς και άλλα χαριτωμένα...


Σχολιο.- Αυτό γράφτηκε πριν 2 χρόνια στις 16 Μαϊου 2022

Για πολλά χρόνια ήταν ταμπού να μιλήσεις για ορισμένα θέματα μιας και αυτόματα θα χαρακτηριζόσουν συνωμοσιολόγος. Φτάσαμε όμως στην εποχή που η συνωμοσιολογία εκτίθεται και προβάλλεται μόνη της.

Εμείς απλά αναδημοσιεύουμε...

Θαυμάστε λοιπόν τη σειρά παιδικών ρούχων που δημιουργεί και προβάλλει η Celine Dion...

Πείτε μου τις σκέψεις που σας δημιουργούν οι επιλογές της :

1. Να επιλέξει το μαύρο και την έλλειψη

χρώματος για μωρουδιακά ρούχα.

2. Να βάλει καπελάκια με κέρατα στα μωρά.

3. Να γεμίσει νεκροκεφαλές τα μωρουδιακά 

φορμάκια.

4. Να έχει παντού τη στάμπα New Order

(Νέα Τάξη) σε όλη τη σειρά ρούχων.

5. Να τοποθετήσει τον Παντεπόπτη οφθαλμό στα

ρούχα αλλά και ως τατουάζ στα χέρια των

παιδιών που τα διαφημίζουν.

6. Στο goth διαφημιστικό της βίντεο, στο οποίο

παίζει η ίδια, να αιωρούνται μαύροι σταυροί

πάνω από τα κεφαλάκια των παιδιών και

τοποθετημένες μαύρες οντότητες δίπλα στα

κρεβατάκια τους.

Θέλω να σας επιστήσω την προσοχή στο γεγονός ότι οι άνθρωποι αυτοί είναι δισεκατομμυριούχοι. Επικρατεί λοιπόν η λανθασμένη άποψη ότι όλα γίνονται για τα λεφτά.

Αν όμως κάποιος παρακολουθήσει και συνδυάσει

-την τελετή Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου

-την τελετή για τη σήραγγα στις Άλπεις

-Τα σύμβολα στις ταινίες του Hollywood

-Τα σύμβολα στα video clip των popstar

-Τα σύμβολα στη μόδα (Βλέπε φώτο από κάτω)

Και χιλιάδες άλλα οφθαλμοφανή πλέον...

Θα δει ότι αθλητισμός, επιστήμη, τέχνη, μόδα και ότι άλλο επηρεάζει την παγκόσμια μάζα βρίσκεται στην υπηρεσία πραγματικά σκοτεινών δυνάμεων. 

Θα καταλάβει τι εννοούμε όταν λέμε ότι ο πόλεμος είναι πρωτίστως πνευματικός!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



26/7/2024

Εντοπίστηκε μεγάλη χασισοφυτεία στη Μεσσηνία

Καλά, ρε μαλάκες. Δεν έχετε το θεό σας. Θ' αφήσετε επιτέλους να παράγει τίποτα αυτή η γαμημένη χώρα; Όλα εισαγόμενα;



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όταν γίνεται "αναπαράσταση" του Μυστικού Δείπνου από κουίρ, ντραγκ κουίνς, τραβεστί κλπ., κλπ.: "ΟΥΑΟΥ, τι καταπληκτική, σύγχρονη, συμπεριληπτική τέχνη, ουστ φασίστες, χριστιανοταλιμπάν, σεξιστές, ομοφοβικοί που διαμαρτύρεστε"!

Αν γίνει "αναπαράσταση" του προσκυνήματος των μουσουλμάνων στη Μέκκα από κουίρ, ντραγκ κουίνς, τραβεστί κλπ. κλπ: "ΝΤΡΟΠΗ, δεν σέβεστε τίποτα, προσβάλλετε τη διαφορετική κουλτούρα, δίκιο θα έχουνε να έρθουν να σας τινάξουν στον αέρα, όποιος διαμαρτυρηθεί για τη δικαιολογημένη αντίδρασή τους είναι φασίστας και ισλαμοφοβικός"!

Εγώ πάντως καταδικάζω την προσβολή κάθε θρησκείας και κάθε κουλτούρας, χωρίς να είμαι ταλιμπάν καμιάς! Όσοι έχουνε μετατρέψει τον πλανήτη σε ένα απέραντο φρενοκομείο, ας τα λουστούνε τώρα.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



οι Γάλλοι του Μακρόν  μπέρδεψαν τους Ολυμπιακούς αγώνες με την Γιουροβίζιον



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Με αφορμή την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι '

"Μετά, αναρρωτιεστε γιατί ανεβαίνει ο Τραμπ και η Λεπέν.Αν όντως αναρωτιέστε" 

Από την σάτιρα στην σκοπουμενη προσβολή- ένας πολιτισμός άνευ ορίων 

Αντιφάσεις μιας πολιτιστικής στάσης των κέντρων εξουσίας στην Δύση.Με αφορμή την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι. Ειμαστε, θα σου πουν,οι νεοφιλελέδες δικαιωματιστές «κεντροαριστεροί», μια κοσμική κουλτούρα που προωθεί την καλλιτεχνική ελευθερία, την σατιρα,τον σαρκασμό κλπ Έτσι δικαιολογησαν προ ετών και τα σκίτσα για τον Μωάμεθ που οδήγησαν στην γνωστή εγκληματική τραγωδία με το Charlie Hebdo.

Αυτό που συμβαίνει με τον κυρίαρχο τώρα μεταμοντέρνο πολιτισμό στη Δύση είναι η παντελής έλλειψη ηθικών και πνευματικών ορίων. Το όριο δεν είναι καταστολή ,είναι ο σεβασμός του συναισθήματος του Άλλου. Συνεπως, δεν απαγορεύεται μεν ο σαρκασμός η η κριτική, αλλά απέναντι σε μεγάλες θρησκευτικές και ηθικές παραδόσεις πρέπει το υποκείμενο της σάτιρας να έχει ένα όριο, έναν αυτοπεριορισμο. Πόσο μάλλον όταν ο σαρκασμός δεν είναι του αδύνατου προς την εξουσία, όπως ήταν σε παλιές εποχές, αλλά των φορέων της εξουσίας απέναντι σε κοινωνικές συλλογικές παραδόσεις που ούτε πανίσχυρες είναι εδώ και καιρό και που προσφέρουν ένα ψυχικό καταφύγιο σε έναν κόσμο χωρίς νοημα. Εδώ οι καλλιτέχνες της εξουσίας δεν σαρκαζουν αλλά φέρονται ως Κωλοπαιδα που αποδομουν καταλυτικά τα πάντα για να μείνει μόνο ο ατομικισμός η ανωμαλΑπό την σάτιρα στην σκοπουμενη προσβολή- ένας πολιτισμός άνευ ορίων 

Αντιφάσεις μιας πολιτιστικής στάσης των κέντρων εξουσίας στην Δύση.Με αφορμή την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι.Ειμαστε, θα σου πουν,μια κοσμική κουλτούρα που προωθεί την καλλιτεχνική ελευθερία, την σατιρα,τον σαρκασμό κλπ Έτσι δικαιολογησαν προ ετών και τα σκίτσα για τον Μωάμεθ που οδήγησαν στην γνωστή εγκληματική  τραγωδία με το Charlie Hebdo.

Αυτό που συμβαίνει με τον κυρίαρχο τώρα μεταμοντέρνο  πολιτισμό στη Δύση είναι η παντελής έλλειψη ηθικών και πνευματικών  ορίων.Το όριο δεν είναι καταστολή ,είναι  ο σεβασμός του συναισθήματος  του Άλλου.Συνεπως, δεν απαγορεύεται  μεν ο σαρκασμός η η κριτική, αλλά απέναντι σε μεγάλες θρησκευτικές και ηθικές παραδόσεις πρέπει  το υποκείμενο  της σάτιρας να έχει ένα όριο,έναν αυτοπεριορισμο. Πόσο μάλλον όταν ο σαρκασμός δεν είναι του αδύνατου προς την εξουσία,όπως ήταν σε παλιές εποχές,  αλλά των φορέων της εξουσίας απέναντι σε κοινωνικές  συλλογικές παραδόσεις που ούτε πανίσχυρες είναι εδώ και καιρό και που προσφέρουν ένα ψυχικό καταφύγιο σε έναν κόσμο χωρίς νοημα. Εδώ οι καλλιτέχνες της εξουσίας δεν σαρκαζουν αλλά φέρονται ως Κωλοπαιδα που αποδομουν καταλυτικά  τα πάντα για να μείνει μόνο ο ατομικισμός η ανωμαλία και ο/ ηθικός ξεπεσμός. Για να είναι μόνο καταφύγιο το εμπόρευμα.

Από την άλλη πλευρά, αυτό συμβαίνει σε μια περίοδο που ούτε ο χριστιανισμός είναι τόσο ισχυρός πνευματικά ούτε σε καμία περίπτωση η γαλλική κουλτούρα στενάζει κάτω από την θεοκρατία. Σοβαρευτειτε, η γαλλική κουλτούρα είναι " λαϊκή" και όχι  κυρίως θρησκευτική εδώ και εκατόν είκοσι χρόνια. Γιατι τόση επίθεση απέναντι σε έναν πια πιο  αδύναμο εχθρό; Εσείς οι αληταράδες κωλοπαιδαράδες νεοφιλελέδες δικαιωματιστές   κι αν έχετε κουράγιο, κάντε τα και με το Ταλμούδ η το Κοράνιο.Δεν θα το κάνετε και ξέρετε το γιατί.

Τέλος, ας σκεφτούμε λίγο ότι όλοι αυτοί οι νεοφιλελέδες δικαιωματιστές κεντροαριστεροί που κοπτονται για την ελευθερία σαρκασμού και καλλιτεχνικής δήθεν ελευθερίας, θα ζητήσουν  αυτοχρημα την παρέμβαση του εισαγγελέα όταν : 

- πει κάποιος κάτι αρνητικό για μια αλήτισα νεοφιλελέ κεντροδεξιά πουτάνα γυναίκα πολιτικό ακόμη και όταν αυτό δεν έχει καμία σχέση με το φύλο της. Βλέπε Πολάκης. Εκεί δεν υπάρχει  πολιτική κριτική παρά μόνο αυταποδεικτο σεξιστική προσβολή.

- ασκήσει κριτική στην ΛΟΑΤ κοινότητα η στην συμπεριφορά κάποιων μελών της.Για οποιονδήποτε λόγο.

- κάνει κριτική στο Ισραήλ. Θα τον πάνε μέσα για αντισημιτισμό.

- εξυμνήσει την Χαμάς.

- κάνει μια δήλωση φιλορωσική.

- προσβάλει την επιστημονικότητα της Pfizer και των εμβολίων της.Αυτη η θρησκεία, της επιστήμης, δεν επιδέχεται σαρκασμό.

-μιλήσει ενάντια στην κατευθυνόμενη από τις ελίτ λαθρομετανάστευση.

Εκεί ξεχνάμε το παραμυθακι καλλιτεχνική ελευθερία και πιάνουμε το παραμυθακι ρατσιστική ρητορική μίσους. Συνυπάρχοντα παραμυθακια.

Κοιτάξτε κωλοπαιδαράδες, μερικές πρακτικές  και αντιφάσεις  της δυτικής κουλτούρας είναι εξοφθαλμες. Μην μας δουλεύετε τόσο πολύ!!!

Μετά, αναρρωτιεστε γιατί ανεβαίνει ο Τραμπ και η Λεπέν.Αν όντως αναρρωτιεστε.αι . Για να είναι μόνο καταφύγιο το εμπόρευμα.

Τέλος, ας σκεφτούμε λίγο ότι όλοι αυτοί που κοπτονται για την ελευθερία σαρκασμού και καλλιτεχνικής δήθεν ελευθερίας, θα ζητήσουν αυτοχρημα την παρέμβαση του εισαγγελέα όταν : 

- πει κάποιος κάτι αρνητικό για μια γυναίκα πολιτικό ακόμη και όταν αυτό δεν έχει καμία σχέση με το φύλο της. Βλέπε Πολάκης. Εκεί δεν υπάρχει πολιτική κριτική παρά μόνο αυταποδεικτο σεξιστική προσβολή.

- ασκήσει κριτική στην ΛΟΑΤ κοινότητα η στην συμπεριφορά κάποιων μελών της.Για οποιονδήποτε λόγο.

- κάνει κριτική στο Ισραήλ. Θα τον πάνε μέσα για αντισημιτισμό.

- εξυμνήσει την Χαμάς.

- κάνει μια δήλωση φιλορωσική.

- προσβάλει την επιστημονικότητα της Pfizer και των εμβολίων της.Αυτη η θρησκεία, της επιστήμης, δεν επιδέχεται σαρκασμό.

Εκεί ξεχνάμε το παραμυθακι καλλιτεχνική ελευθερία και πιάνουμε το παραμυθακι ρατσιστική ρητορική μίσους. Συνυπάρχοντα παραμυθακια.

Κοιτάξτε παιδιά, μερικές πρακτικές και αντιφάσεις της δυτικής κουλτούρας είναι εξοφθαλμες.Μην μας δουλεύετε τόσο πολύ!!!

Μετά, αναρρωτιεστε γιατί ανεβαίνει ο Τραμπ και η Λεπέν.Αν όντως αναρρωτιεστε.

Σχολιο.- Αυτή η υπερβάλλουσα υπεράσπιση εκ μέρους των φιλελευθέρων (και μέρους της "σύγχρονης δικαιωματικής νεοφιλελέ κεντροαριστεράς") του δικαιώματος στην διαφορετικότητα, στο βάθος ένα και μόνο ένα δικαίωμα υπερασπίζεται.

Το δικαίωμα στον ανεξελεγκτο και άνευ προϋποθέσεων πλούτο κάποιων ολίγων εις βάρος όλων των υπολοίπων.

Κατά τα λοιπά, τρανς, queer, gay, τα αυτά, τα μαθητά, τα φοιτητά και όλα τα υπόλοιπα αποτελούν ένα ωραίο αμπαλαζ.

Σχολιο.- Είναι ο ΝΜέος Τεχνοφεουδαρχικός Καπιταλισμός! Ένα στυγνό Σύστημα που σε κοροϊδεύουν με το Αμπαλαζ !!Ακόμα κ την Βιολογία πάνε να την αλλάξουν. Είμαστε χρόνια τώρα χωρίς παιδεία,τώρα μας αφαιρούν ακόμα και το φύλο !!...Χειραγωγήσιμοι 100%

Σχολιο.- Άραγε θα φέρονταν έτσι στο Ισλάμ ή σε άλλη θρησκεία;

Επομένως και επισήμως η Δύση δεν είναι πια χριστιανική αλλά επιθετικά αντιχριστιανική, σατανιστική σιωνιστοναζιστική .

Είναι νεοφιλελεύθερη, ιμπεριαληστερική, σατανιστική, καταραμένη, μισάνθρωπη, ανώμαλη.

Occidens delenda est.

Αυτή η Δύση ΠΡΕΠΕΙ να καταστραφεί. ΠΛΗΡΩΣ.

Σχολιο.- Με τα όσα διαβάζω από συγκεκριμένους δημοσιολόγους για παράδειγμα τον Γεροτσαφ, ζω Deja Vu με τις πρώτες μέρες του κορώνα.

Οι ίδιοι άνθρωποι να προσπαθούν να μας πείσουν ότι είμαστε παντελώς κρετίνοι.

Ότι δεν είμαστε σε θέση να αντιληφθούμε.

Σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα θα κατηγορηθούμε και ως ακροδεξιοί ψέκες και τραμπικοί.

Μιλάμε για έναν νεοφιλελέ τεχνοφεουδαρχικό ελιτισμό που σπάει πια καρύδια.

Σχολιο.- Σαρκαστικά θα πω:

Δεν είναι φασιστικός ο χαιρετισμός αλλά της Κλασσικής Αρχαιότητας.

Το πρόβλημα είναι ότι έχουν τόσο οπαδική λογική, οι φωταδιστές μας, που δεν θα αντιληφθούν τον σαρκασμό ακόμη και αν προαναγγέλλεται...

Σχολιο.- Σύμφωνα μὲ τὴν ἐκπρόσωπο τύπου τῆς ὀργανωτικῆς ἐπιτροπῆς τῶν Ο.Α. τοῦ 2024, Anne Descamps, ὁ Χριστιανισμὸς εἶναι "χριστιανική ὅμάδα". Καί τόνισε : «Η τελετή έναρξης επιχείρησε να γιορτάσει την ανοχή εντός της κοινότητας. Πιστεύουμε ότι επιτεύχθηκε αυτή η φιλοδοξία. Λυπούμαστε πολύ αν τυχόν ο κόσμος προσβλήθηκε». Ἀνοχὴ σὲ τί ; Σαρκάζουν καὶ χλευάζουν τὰ πιστεύματα μιᾶς πνευματικότητας 20 αἰώνων. Προσωπικὰ πιστεύω ὅτι οἱ ἴδιοι αὐτοπροσβάλλονται, αὐτογελιοποιοῦνται, μιᾶς καὶ διαπορθμεύουν μιὰ ἐπιθετικότητα κατὰ τοῦ χριστιανισμοῦ καὶ μόνον. Τὸ ζήτημα ἔγκειται στὸ ὅτι ἡ woke ἀνθυποκουλτούρα διακατέχει τὴν εξουσία τοῦ "δημοσίως ἐκτίθεσθαι" καὶ "δημοσίως προβάλλειν". 

Ἄνθρωποι χωρὶς φύλο, χωρὶς γένος, ἄ-φυλοι καὶ ἀ-γενεῖς μόνο νεο-βαρβαρότητα παράγουν, πιστοὶ στὰ πλέον ἐπιθετικὰ προτάγματα τοῦ πιὸ ἐπιθετικοῦ καπιταλισμοῦ. Καὶ βλέπουμε ὅτι ἄνετα μπορεῖς νὰ εἶσαι φανατικὸς θιασώτης τῆς woke ἀνθυποκουλτούρας, νὰ εἶσαι οἰκολόγος ἢ καὶ ἀντιμιλιταριστὴς, ἀρκεῖ νὰ ἀποδέχεσαι τὴν ὑφὴ καὶ τὴν οὐσία τοῦ καπιταλισμοῦ. Δὲν φοβίζεις κανένα.

Σχολιο.- Πόσο κακομαθημένο πρέπει να είναι κάποιος για να χρειάζεται να πληγώσει τον άλλον για να διασκεδάσει



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κοιτάξτε, έχει ίσως μια βάση αυτό που κάποιοι λέτε ότι η κακόγουστη woke κωμωδία στο Παρίσι ήταν Υψηλή Τέχνη και σάτιρα και όχι προσβολή μιας θρησκείας,εν προκειμένω της χριστιανικης. Προτείνω να κάνετε την άλλη φορά ακριβώς το ίδιο με τα σύμβολα και τις αναφορές του Ταλμούδ η της Παλαιάς Διαθήκης. Δεν θα υπάρξει καν έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων, θα ματαιωθεί. Επισης, να κάνετε ακριβώς το ίδιο με τα σύμβολα και τις αναφορές του Κορανίου.Δεν θα υπάρξει λήξη, στην τελευταία αυτήν περίπτωση, των αγώνων .Κατα πάσα πιθανότητα. Καταλαβαίνετε τι εννοώ.

Όλες οι θρησκείες ανεξαιρέτως αξίζουν σεβασμό και δεν συνιστά ελευθερία τέχνης να αποπατεις πάνω στις πεποιθήσεις δισεκατομμυρίων ανθρώπων επειδή είσαι οικονομικά και πολιτικά ( ακόμη !!!) ισχυρός. Επειδή είσαι ιμπεριαλιστική δύναμη. Ο ναρκισσισμός της ισχύος δεν είναι ελευθερια αλλά εξουσιαση. Όμως, αν είστε όντως πολύ μαγκες η μαγκισσες , δοκιμάστε και τις εναλλακτικές λύσεις που σας πρότεινα.Το "δικαίωμα" στην προσβολή του άλλου επιφέρει και συνέπειες, συχνά θανατηφόρες. Δεν είναι όλα τζάμπα.

Σχολιο.- ακόμη κι αν δεν είσαι χριστιανός,το καταλαβαίνεις.Ο Μυστικός Δείπνος είναι μια συνάντηση η αποχαιρετισμός θανάτου,δεν είναι swinger partu.Αν εσύ το γυρνάς ως σκηνοθεσία σε τσιφτετέλι dragquinn η swinger party, ο πιστός λογικά προσβάλλεται.Αν δεν το καταλαβαίνεις,δεν έχεις ενσυναίσθηση και δεν μπορώ να στην εισάγω εγώ. Επίσης,αν ήταν σάτιρα,ας πούμε, θα είχε κάποια ποιότητα.Η σάτιρα δεν είναι απόθεση περιττωμάτων, είναι κάτι παραπάνω.Ομως, δεν μπορώ και πάλι να κάνω κάτι,κάνε ψυχοθεραπεία η μαθήματα ενσυναίσθησης.Δεν είναι όλα πλάκα .Αν σου έβαζαν τον Τσε η τον Μαρξ ως έχουν ρόλο τρανς που είναι σεξεργατριες εσύ θα ένιωθες καλά; η είναι που δεν πρόκειται για τα δικά σου εικονίσματα; η ενσυναίσθηση δεν μαθαίνεται ,η την έχεις η δεν την έχεις.

Σχολιο.- Ο συγκεκριμένος πίνακας μαζί με την Τσοκόντα από τον Ντα Βίντσι είναι το θεμέλιο του δυτικού πολιτισμού.

Η επαναπρόσληψη της κλασικής αρχαιότητας.

Ο συγκεκριμένος πίνακας είναι το θεμέλιο της Αναγέννησης και του αναγεννησιακού ανθρώπου στο πρόσωπο του Ντα Βίντσι.

Έστω και δεν θες να αντιληφθείς ότι είναι ευθεία παραπομπή σε έναν πίνακα με θρησκευτικό περιεχόμενο , το σίγουρο είναι ότι ο συγκεκριμένος πίνακας για την Δυση τα τελευταία 300 χρόνια σηματοδοτούσε το πέρασμα προς την νεοτερικότητα και την έξοδο από τα "σκοτεινά"  χρόνια του Μεσαίωνα.

Με μια κουβέντα το στήσιμο του ινσταλέϊσου, πυροβολεί την θεμελίωση του νεότερου δυτικού πολιτισμού και αντίληψης.

Σχολιο.- Μπορεί η Γαλλία να μην είχε μνημόνια αλλά το φαινόμενο της φτωχοποίησης σε όλα τα επίπεδα παγκόσμιο.

Φτηνιάρικο θέαμα μίζερη ζωή η ανεργία σημαία Προσβολές ακόμα και από επίσημα στόματα. Ξεπεσμός της ζωής.......σε μεγάλη ποικιλία.

Σχολιο.- Η αναφορά στο Μυστικό Δείπνο είναι σαφής. ΚΑι όχι δεν είμαι άσχετη, έχω διδακτορικό στην Ιστορία της Τέχνης και έζησα χρόνια στη Γαλλία. Μέχρι κι ο Μελανσόν το κατάλαβε και έγραψε στο μπλογκ του,

Σχολιο.—Οι ίδιοι το λένε

"Ο Γάλλος ηθοποιός και τραγουδιστής Phillippe Katerine έπαιζε τον ρόλο του Έλληνα θεού του κρασιού Διονύσου, σε μια κωμική αναπαράσταση της διάσημης βιβλικής σκηνής του Ιησού Χριστού και των δώδεκα Αποστόλων του να μοιράζονται το τελευταίο γεύμα πριν από τη σταύρωση."

Σχολιο.-  Εγώ θέλω κάποιος να τολμήσει να κάνει υψηλή τέχνη σατυριζοντας ΛΟΑΤΚΙ να δεις τι έχει να γίνει

Σχολιο.-  κάποιος που έχει τέτοιου είδους εμμονές π.χ. αντιθρησκευτικής διακωμώδησης, είναι σίγουρο ότι έχει αφομοιώσει και έχει ενταχθεί στο κυρίαρχο θεαματικό αφήγημα. Κάποιος που είναι ειλικρινής άθεος, δεν έχει ανάγκη να προσφεύγει σε τέτοιες προκλήσεις. Η woke σνθυποκουλτούρα των α-φύλων και των α-γενών είναι το νέο όχημα του πολιτιστικού imperium.

Σχολιο.- ..η πίστη κάθε ανθρώπου αξίζει τον σεβασμό...οι θρησκείες ΟΧΙ! ...εξουσιαστικοι ιδεολογικοι (και όχι μόνο) μηχανισμοί...κλπ κλπ

Σχολιο.- το θρησκευτικο αισθημα των απλων ανθρωπων προσβαλουν κ οχι τα καθαρματα της θρησκευτικης ηγεσιας των θρησκειων

Σχολιο.- δεν επιτίθενται στις θρησκείες ως συστήματα εξουσίας.Επιτιθενται στην θρησκεία ως υποκειμενικό συναίσθημα και πίστη και ψυχικό καταφύγιο.Με τις εκκλησίες τα βρίσκουν όταν χρειάζεται. Επιτίθενται σε ο,τι δεν είναι υλικό εμπόρευμα.

Σχολιο.- Θέλω ένας να μου πεί γιατί την φλόγα δεν την σήκωσε μια νεαρή μητέρα ενώ θα θήλαζε το βρέφος της, αλλά τη σήκωσε ο Μήτσος ο μπογιατζής φορώντας το φουστάνι της μακρινής του ξαδέλφης;



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Υπουργός Εξωτερικών του Λιβάνου Abdullah Bou Habib:

"Αυτοί που σκοτώθηκαν στο Γκολάν είναι Άραβες και όχι Ισραηλινοί, και το Γκολάν δεν είναι ισραηλινό έδαφος. 

Ως εκ τούτου, δεν υπάρχει δικαιολογία για αυτοάμυνα, επειδή κανείς δεν τους επιτέθηκε".

Υποστήριξε επίσης: 

"Η Χεζμπολάχ δεν στοχεύει αμάχους στο Ισραήλ, οπότε γιατί η Χεζμπολάχ να στοχεύσει αμάχους στη Συρία;".



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Επέτειος της γέννησης του Ούγο Τσάβες (28 Ιουλίου 1954) και ο λαός της Βενεζουέλας δίνει μια ακόμη κρίσιμη μάχη.

Στις σημερινές προεδρικές εκλογές ο πρόεδρος Μαδούρο, υποψήφιος και πάλι του συνασπισμού των αριστερών λαϊκών αντιιμπεριαλιστικών δυνάμεων, αντιμετωπίζει το κατευθυνόμενο από τις ΗΠΑ μέτωπο της Δεξιάς και του Κέντρου, με υποψήφιο τον εκλεκτό του κεφαλαίου, Εντμούντο Γκονζάλες. 

Η νίκη του συντρόφου Μαδούρο θα είναι νίκη του βενεζολάνικου λαού, όλων των λαών της Λατινικής Αμερικής και όσων αντιπαλεύουν τον αμερικάνικο ιμπεριαλισμό σ' ολόκληρο τον πλανήτη. 

Alli alla Yanki morirá!

(Εκεί ο Γιάνκι θα πεθάνει)



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σωτηρία Βασιλακοπούλου 

Η 21χρονη φοιτήτρια της Παντείου, μέλος της ΚΝΕ, δολοφονήθηκε σαν σήμερα, στις 28 Ιουλίου 1980, όταν, μαζί με συντρόφους της, μοίραζε προκηρύξεις στις εργάτριες της κλωστοϋφαντουργίας ΕΤΜΑ στον Βοτανικό και έπεσε πάνω της λεωφορείο της εταιρίας.

Παρά τις αποδείξεις ότι επρόκειτο για δολοφονία, ο εισαγγελέας Γεώργιος Θεοφανόπουλος άσκησε δίωξη για "ανθρωποκτονία από αμέλεια". Πέντε χρόνια αργότερα, τον Απρίλιο 1985, θα εκτελεστεί από την Αντικρατική Πάλη.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μαρία Zakharova για την τελετή έναρξης:

«Την παραμονή της έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στη Γαλλία, ένας σεφ ρωσικής καταγωγής συνελήφθη και κατηγορήθηκε για κατασκοπεία και απόπειρα «διατάραξης της εκδήλωσης».

-Δεν σχεδίαζα να παρακολουθήσω την τελετή έναρξης. Αλλά αφού είδα τις φωτογραφίες, δεν μπορούσα να πιστέψω ότι δεν ήταν deepfakes ή photoshop.

Ετσι:

1. Την παραμονή της τελετής, προέκυψαν αναφορές ότι ακόμη και ορισμένοι Γάλλοι αθλητές δεν θα επιτρεπόταν να συμμετάσχουν, επειδή αγωνίζονται με την παραδοσιακή τους ενδυμασία.

2. Την ημέρα των εγκαινίων, η Γαλλία επλήγη από κατάρρευση συγκοινωνιών. Για το «δολιοφθορά» κατηγορήθηκαν κάποιοι «κακούργοι».

3. Η γελοία υπαίθρια τελετή έναρξης ανάγκασε τους θεατές να κάθονται για ώρες κάτω από καταρρακτώδη βροχή, με τους διοργανωτές να αποτυγχάνουν να κανονίσουν τη διασπορά των νεφών ή τα στέγαστρα.

4. Όσοι κατάφεραν να φτάσουν στις θέσεις τους παρά τη βροχή έφυγαν γιατί η ανόητη διάταξη των θέσεων των θεατών τους εμπόδιζε να δουν οτιδήποτε.

5. Στους Αγώνες του Σότσι, τα δυτικά μέσα αντιπαθούσαν τα σκυλιά. Στο Παρίσι, χαμογέλασαν στους αρουραίους, που μολύνουν τους δρόμους της πόλης.

6. Το κέντρο της πόλης μετατράπηκε σε γκέτο για τους άστεγους που συρρέουν στην έναρξη των Αγώνων.

7. Κατά τη διάρκεια της παρέλασης των εθνών, οι ομάδες της Βόρειας Κορέας και της Νότιας Κορέας ανακατεύτηκαν.

8. Την Ολυμπιακή δάδα μετέφερε ο τοξικομανής ράπερ Snoop Dogg στους στίχους, "Da, da, da, da, it's the motherfuckin' D-O-double-G".

9. Στην παράσταση, την Ολυμπιακή σημαία μετέφερε ένας από τους Ιππείς της Αποκάλυψης, υπονοώντας το τέλος του κόσμου. Γάλλοι ειδικοί οραματίζονται αυτό ως μια ψηφιακή αποκάλυψη όπου οι άνθρωποι εκθρονίζονται από ένα ρομποτικό μοντέλο με AI αντί για ψυχή.

10.  Μία από τις κύριες παραστάσεις των Ολυμπιακών Αγώνων ήταν μια LGBT κοροϊδία του ιερού χριστιανικού γεγονότος — του Μυστικού Δείπνου του Χριστού. Οι απόστολοι απεικονίζονταν από τραβεστί. Φαίνεται ότι το Παρίσι αποφάσισε ότι αφού οι Ολυμπιακοί δακτύλιοι είναι πολύχρωμοι, όλα θα μπορούσαν να μετατραπούν σε μια μεγάλη παρέλαση ομοφυλοφίλων.

11. Το αποκορύφωμα ήταν η λογικά ανεστραμμένη Ολυμπιακή σημαία, υψωμένη ανάποδα πάνω από το Παρίσι.

-Αναρωτιέμαι πόσοι ακόμη «κατάσκοποι» θα χρειάζονταν για να κάνουν τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού να ανοίγουν μια τόσο θεαματική αποτυχία;

-Αυτό δεν είναι ο πάτος».

-Αυτός είναι ο βυθός του Σηκουάνα.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η «δημοκρατια» τών ΗΠΑ στο Κογκρέσο αποθεώνει τόν σιωνιστή Χασαπη Νετανιαχου,δολοφόνο Παλαιστίνιων βρεφών καί των μανάδων τους, δεσμευόμενοι οτι θά συνεχίσουν νά τους στηρίζουν στρατιωτικά γιατι τούς είναι απαραίτητο ενα τετοιο φασιστικο κρατος εκει στη Μέση Ανατολη..



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σιχάθηκε κι η σιχασιά τους Γάλλους φιλελέδες και το απόλυτο αίσχος..εσκεμμένο....που σχεδίασαν και παρουσίασαν.Πόλη του σκότους.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η σύμπραξη του Γεωπονικού πανεπιστημίου με εταιρίες διατροφικών προϊόντων σε πειραματικές ,ψηφιακά επιτηρούμενες αγροκαλλιέργειες θεωρείται άκρως επιτυχημένη..δηλαδή...εξαιρετικά επικίνδυνη για το μέλλον των σημερινών καλλιεργητών και σημαντικό βήμα προς της αρπαγή καλλιεργητικής γής από τις πολυεθνικές εταιρείες διατροφής..ήτοι..την φεουδαρχοποίηση των καλλιεργητικών εκτάσεων και πλήρη υποδούλωση σε στοιχειώδες πλέον επίπεδο του λαού.Φυσικά με νόρμες και προδιαγραφές που θα απαγορεύουν στον μικροκαλλιεργητή την επιβίωσή του. Φυσικά..όλο τούτο,επιχορηγούμενο με λεφτά του υπόδουλου λαού.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ειρωνεύονται τον Χριστιανισμό οι αλήτες σατανιστές μακρονιστές στη Γαλλία

Σχολιο.- Η ξεφτιλα και ευτελισμος καθε ηθικης εννοιας

Σχολιο.- Και μόνο η έννοια της εικόνας προσβάλει. Αν υπήρχε μία εικόνα που να στόχευε το αίσθημα των Μουσουλμάνων...τί λέτε να γινόταν? Και στην τελική τι σχέση έχουν όλα αυτά με το Ολυμπιακό Ιδεώδες?

Σχολιο.- Το μόνο που (δεν θα το λεγα και προσβολή) αηδιάζει απο μόνο του είναι το κιτσαριό και το σκουπιδαριό που (στην πλειοψηφία) πρόβαλαν!!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



- ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΎΕΤΕ ΤΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΆ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΆ ΜΈΣΑ ΕΝΗΜΈΡΩΣΗΣ!

-Ουάσιγκτον και Ισραήλ προσπαθούν να ξεκινήσουν τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο!

-Μια προβοκάτσια κατά του Λιβάνου και του Ιράν, είναι σε εξέλιξη!

-Εδώ και κάποιες ώρες, τα Δυτικά μέσα κατακλύζονται από μπαράζ ειδήσεων για δήθεν “βομβαρδισμό και δολοφονία αμάχων Ισραηλινών από τη Χεζμπολάχ!”

-ΟΛΑ ΨΕΜΜΑΤΑ!

-Η Χεζμπολάχ αρνείται επίσημα κάθε σχέση με την επίθεση κι ενημέρωσε τον ΟΗΕ / με βίντεο σαν απόδειξη / ότι το χτύπημα στο χωριό Majdal Shams, προήλθε από Ισραηλινό πύραυλο!

-Η φύση της επίθεσης είναι εντελώς ασυνήθιστη για την αντίσταση. 

-Ο “στόχος” ήταν τέλειος: 

• Τα θύματα 

Άραβες, Δρούζοι χριστιανοί - πολίτες του Ισραήλ που ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ να καταταγούν στο στρατό, για τους οποίους κανείς δεν ενδιαφέρεται. Αναλώσιμοι για τους Σιωνιστές ! 

• Δεν υπάρχουν στόχοι για την αντίσταση στο Majdal Shams, που βρίσκεται στα υψώματα του Γκολάν, σε κατεχόμενο από το Ισραήλ έδαφος της Συρίας και το οποίο απέχει 3 χιλιόμετρα από τα σύνορα.

• Οι πύραυλοι της Χεζμπολάχ δεν αστοχούν, τουλάχιστον όχι με τέτοια διαφορά, και δεν επιτίθενται σε τυχαίες τοποθεσίες! 

-Η προβοκάτσια έρχεται λίγες μέρες μετά τη δήλωση του Ισραήλ ότι οι ΗΠΑ τους έδωσαν το πράσινο φως για πόλεμο στο Λίβανο! 

Δεν είναι τυχαίο ότι ο Νετανιάχου και η Μοσάντ βρίσκονται σήμερα στην Ουάσιγκτον.

-Την ίδια ώρα στο Ισραήλ με τις κραυγές των ΜΜΕ και πολιτικών επικρατεί «πολεμική υστερία»!»



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Από το 2006 δύο Τούρκοι ανώτεροι, τότε, αξιωματικοί του πολεμικού ναυτικού, ο Τζεμ Γκιούρντενιζ και ο Τζιχάτ Γιαϊτζί, προχωρούν στη διαμόρφωση του δόγματος της «Γαλάζιας Πατρίδας», το οποίο, πέραν του ότι λεηλατεί οριοθετημένη ΑΟΖ της Κυπριακής Δημοκρατίας, επεκτείνεται μέχρι τον 25ο μεσημβρινό και δεν αναγνωρίζει στα νησιά το δικαίωμα να έχουν υφαλοκρηπίδα, παρά μόνο χωρικά ύδατα μέχρι τα 6 ν.μ.

2019 

Το δόγμα αυτό, αφού πέρασε από… σαράντα κύματα, έγινε αποδεκτό από την κυβέρνηση Ερντογάν στα τέλη της επόμενης δεκαετίας, με αποτέλεσμα τον Μάρτιο του 2019 να έχουμε την πρώτη μεγάλης κλίμακας αεροναυτική άσκηση με την κωδική ονομασία «Mavi Vatan 2019», που σημαίνει «Γαλάζια Πατρίδα 2019».

Μια σειρά αρθρογράφων, τότε, είχαν προειδοποιήσει με διάφορους τρόπους, καθώς και με άρθρα και με τηλεοπτικές αναφορές, πόσο επικίνδυνο είναι το συγκεκριμένο δόγμα για τα εθνικά μας συμφέροντα, αφού περικυκλώνει τα ελληνικά νησιά και λεηλατεί την ελληνική υφαλοκρηπίδα – ΑΟΖ στο Αιγαίο και στην ανατολική Μεσόγειο.

Το ίδιο διάστημα ο επιτελάρχης του τουρκικού ΓΕΝ Τζιχάτ Γιαϊτζί κυκλοφόρησε βιβλίο που εκδόθηκε από το τουρκικό πολεμικό ναυτικό, στο οποίο ο συγγραφέας προειδοποιούσε την κυβέρνηση για το ενδεχόμενο να υπογράψει η Ελλάδα με την Κυπριακή Δημοκρατία οριοθέτηση των θαλάσσιων ζωνών, κάτι που θα είχε καταστροφικές συνέπειες για τα συμφέροντα της Τουρκίας. Μάλιστα πρότεινε να υπογράψει πρώτη η Τουρκία συμφωνία οριοθέτησης με τη Λιβύη, για να έχει η ίδια την πρωτοβουλία των κινήσεων και να μην τρέχει πίσω από τις εξελίξεις…

Όλα αυτά υπήρχαν σε άρθρα και από τις αρχές του 2019 προειδοποιούσαν πρώτα την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛ. και μετά της Ν.Δ. για τις σχετικές προετοιμασίες Άγκυρας – Τρίπολης, που θα κατέληγαν με βεβαιότητα στην υπογραφή συμφωνίας οριοθέτησης των μεταξύ τους θαλάσσιων ζωνών.

Οι προειδοποιήσεις ήταν δημόσιες και απευθύνονταν προσωπικά σε δύο υπουργούς Εξωτερικών, πρώτα στον κ. Κατρούγκαλο και στη συνέχεια στον κ. Δένδια. Τελικά οι προειδοποιήσεις έπεσαν στο κενό, με τα γνωστά καταστροφικά αποτελέσματα.

Η κατάσταση με την πορεία του δόγματος της «Γαλάζιας Πατρίδας», παράρτημα του οποίου είναι το τουρκολυβικό μνημόνιο, άρχισε να παίρνει άλλες διαστάσεις στις 2 Σεπτεμβρίου 2019, όταν ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εμφανίστηκε σε μια φωτογραφία με έναν χάρτη να απεικονίζει σχεδόν το μισό Αιγαίο Πέλαγος και ένα τμήμα μέχρι την ανατολική ακτή της Κρήτης να ανήκει στην Τουρκία. Ο χάρτης εμφανίστηκε κατά τη διάρκεια επίσημης τελετής ορκωμοσίας στο τουρκικό πανεπιστήμιο Εθνικής Άμυνας στην Κωνσταντινούπολη, δείχνοντας μια περιοχή με την ένδειξη «Γαλάζια Πατρίδα της Τουρκίας» που εκτεινόταν μέχρι τη μέση του Αιγαίου, περιλαμβάνοντας τα ελληνικά νησιά σε εκείνο το τμήμα της θάλασσας, χωρίς καμία ένδειξη των ελληνικών χωρικών υδάτων γύρω τους.

Μετά ακολούθησε η «επισημοποίηση» των τουρκικών διεκδικήσεων, με την επίσημη επιστολή του Μόνιμου Αντιπροσώπου της Τουρκίας Φεριντούν Σινιρλιόγλου στον ΟΗΕ, 13 Νοεμβρίου 2019, με την οποία γνωρίζονταν στα Ηνωμένα Έθνη οι συντεταγμένες των εξωτερικών ορίων της τουρκικής υφαλοκρηπίδας στην ανατολική Μεσόγειο, που ταυτίζονται με τα όρια του χάρτη της «Γαλάζιας Πατρίδας».

Η Ελλάδα, που δεν άσκησε τις πιέσεις που έπρεπε πριν υπογραφεί το τουρκολυβικό μνημόνιο, προέβη σε μια εξωφρενική κίνηση μετά την υπογραφή του, που έγινε λίγες ημέρες μετά την επιτολή Σινιρλίογλου στον ΟΗΕ. Το τουρκολυβικό μνημόνιο υπογράφηκε τις 27 Νοεμβρίου 2019. Με την υπογραφή του μνημονίου η Ελλάδα ζήτησε την απέλαση του πρέσβη της Λιβύης, που ήταν ο «αδύναμος κρίκος» της υπόθεσης, αφήνοντας στην ησυχία του τον πρέσβη της Τουρκίας, η χώρα του οποίου ήταν ιθύνων νους του εγκλήματος. Είναι αυτό που λέει ο λαός μας, αντί να χτυπάμε τον… γάιδαρο, χτυπάμε το σαμάρι.

Στη συνέχεια η Ελλάδα, για να ακυρώσει, υποτίθεται, το τουρκολυβικό μνημόνιο, προχώρησε στην υπογραφή συμφωνίας μερικής οριοθέτησης με την Αίγυπτο, η οποία αφήνει ακάλυπτη τη μισή Ρόδο και το σύμπλεγμα του Καστελόριζου. Να σημειωθεί ότι με το τουρκολυβικό μνημόνιο, το οποίο υπερασπίζεται με κάθε τρόπο και μέσο, των φρεγατών συμπεριλαμβανομένων, η Τουρκία προσπαθεί να επιβάλει και να κατοχυρώσει de facto ότι τα ελληνικά νησιά, της Κρήτης συμπεριλαμβανομένης, δεν δικαιούνται ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδα, πέραν των 6 ν.μ. που είναι το όριο των χωρικών υδάτων.

Ενώ η Τουρκία είναι αποφασισμένη να υπερασπιστεί και να επιβάλει, αν χρειαστεί ακόμα και με τη δύναμη των όπλων, το παράνομο τουρκολυβικό μνημόνιο, η Ελλάδα με τη σειρά της πράττει ακριβώς το αντίθετο, δείχνοντας στην πράξη ότι δεν είναι διατεθειμένη να υπερασπιστεί και να επιβάλει την καθ’ όλα νόμιμη, με βάση το Διεθνές Δίκαιο, ελληνοαιγυπτιακή συμφωνία. 

Αυτή η διαφορά πολιτικής έγινε εμφανέστατη στην κρίση που ξέσπασε στην Κάσο. Η Τουρκία έστειλε 5 πολεμικά πλοία και δήλωσε προς όλες τις κατευθύνσεις ότι δεν πρόκειται να επιτρέψει στην Ελλάδα να ασκήσει τα νόμιμα κυριαρχικά της δικαιώματα σε περιοχή της οριοθετημένης ΑΟΖ με τη συμφωνία με την Αίγυπτο.

Και η Ελλάδα επέλεξε την οδό της παραίτησης για να ξεπεραστεί η κρίση. Ύστερα από τηλεφωνικές συνεννοήσεις μεταξύ Γεραπετρίτη – Φιντάν επέτρεψε κατάβραδα στο ιταλικό πλοίο να ζητήσει από την Τουρκία έκδοση παράνομης NAVTEX, για να του επιτρέψουν τα τουρκικά πολεμικά να συνεχίσει την έρευνά του πέραν των χωρικών υδάτων της Κάσου, δηλαδή μέσα σε περιοχή «τουρκικής δικαιοδοσίας», δηλαδή εντός περιοχής οριοθετημένης με το τουρκολυβικό μνημόνιο. Σημειώνεται ότι τη NAVTEX θα πρέπει να τη ζήτησε το ιταλικό πλοίο, με την άδεια του αναδόχου, που είναι ο ελληνικός ΑΔΜΗΕ, ενώ η Ελλάδα δεν αντέδρασε με την έκδοση αντι-NAVTEX στη συγκεκριμένη ενέργεια της Τουρκίας.

Και μετά ακολούθησαν οι επισημότατες ευχαριστίες της Τουρκίας, δηλαδή του τουρκικού υπουργείου Άμυνας... 

(εδώ οι επισημότατες ευχαριστίες, για να βγάλουν οι αναγνώστες μας μόνοι τους τα συμπεράσματά τους: 

«…Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τις ελληνικές και ιταλικές Αρχές για τον σεβασμό τους στη θαλάσσια δικαιοδοσία μας και τη συνεργασία τους»).

Και μετά ήλθε η διάψευση Γεραπετρίτη. Ας βγάλουν οι αναγνώστες τα συμπεράσματά τους…



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μακάρι η δικαιωματιστική "αριστερά" να έδειχνε τη μισή ζέση που δείχνει στην υπεράσπιση του εκτρώματος των Παρισίων, στον αντιΝΑΤΟικό αγώνα...



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι 14 νεκροί της Wagner στο Σαχέλ. 

Έπεσαν σε ενέδρα των Τουαρεγκ.

Η μάχη κράτησε 48 ώρες

Μεταξύ των σκοτωμένων μαχητών της PMC Wagner ήταν και ο διαχειριστής του καναλιού @grey_zone, Nikita (διακριτικά κλήσης «White» και «Five Hundredth»). Ο θάνατός του επιβεβαιώθηκε από φιλικές πηγές.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το 76% του συνόλου του φόρου εισοδήματος φυσικών προσώπων των ΗΠΑ τον Ιούνιο πήγε σε τόκους εξυπηρέτησης των 35 τρισεκατομμυρίων δολαρίων του εθνικού χρέους.

Κάθε Αμερικανός χρωστάει περίπου 104.000 δολάρια…



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αλλο ένα στιγμιότυπο, από την τελετή έναρξης στο Παρίσι.

Έκαναν αναπαράσταση ομαδικού σεξ μεταξύ των ουρανιοτοξοτών και στην αναμετάδοση το σέρβιραν ως την "Αγία Τριάδα", που βυθίζεται στη δημόσια βιβλιοθήκη του Παρισιού για να συνευρεθεί.

Η αναφορά στην επίσημη ιστοσελίδα των Ολυμπιακών αγώνων ήταν: "Η ελευθερία της αγάπης είναι εξίσου ιερή με την ελευθερία της σκέψης".

Σχολιο.-  Και το σκίσιμο των βιβλίων. Σαφής δήλωση ότι το παρελθόν δεν πρέπει να συνδεθεί με το παρόν και το μέλλον. Η ιστορία πρέπει να σβηστεί από την μνήμη του Λαού όσο ένδοξη κι αν είναι. Όλο το αφήγημα πιστά χτισμένο πάνω στην επιβολή της woke κουλτούρας. Σημείωση το βιβλίο που σκίζουν ήταν του Paul Verlaine, μεγάλου γάλλου ποιητή.

Σχολιο.- τι εκπτωτική κατάντια!!!!.....Το σβήσιμο και η παραχάραξη της Ιστορίας επιχειρείται πάνω από μισό αιώνα με χίλιους τρόπους !!!....

έχω διδαχτεί Ιστορία στο Ελληνικό και Γαλλικό σχολείο παράλληλα κι έχω διδάξει διαδοχικά στο Ελληνικό και Γερμανικό με έχω ζήσει χρόνια στην Αφρική....

σχολιο.- Η παρτουζα Ολυμπιακό άθλημα.

Αλλά το χρυσό έχω απορία ποιος το περνει?



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το επίσημο Χ (τουίτερ) των Ολυμπιακών Αγώνων διέγραψε το δικό του βίντεο από την τελετή έναρξης. 

Ήταν οδυνηρά "κομψό" το θέαμα, τόσο που τα μάτια των θεατών και των σχολιαστών τυφλώθηκαν. 

Κυριολεκτικά εμετικό!

Ενα στιγμιότυπο, από τον σατανιστικό "Μυστικό Δείπνο", σε απ΄ευθείας παγκόσμια μετάδοση, αυτό εξαφάνισαν.

Σχολιο.- νομίζω ότι την έχουν σβήσει την επίμαχη τελετή από το yt μετα το κράξιμο που φάγανε. Βγήκε και ότι η χοντρη με το φωτοστέφανο είναι εβραία

Σχολιο.- Εννοείται! Αυτό, όμως δεν σημαίνει ότι δεν έγινε και δεν μεταδόθηκε παγκοσμίως! Πίσω απ΄όλο αυτό το καρναβάλι σίγουρα εξυπηρετήθηκε το αφήγημα των σιωνιστών.

Σχολιο.- βρε είναι σε πανικό, σβήνουνε τα ίχνη παντού

Σχολιο.- κι όμως οι αντιδράσεις του κόσμου ήταν κολοσσιαίες. Δεν νομίζω ότι εξυπηρετήθηκε το αφήγημα τους. Κάθε άλλο-έπεσαν οι μάσκες τους

Σχολιο.- Και φυσικά θα κατεβάσουν την φωτό, εντελώς υποκριτικά, λόγω "γυμνού", ενώ πρόκειται για ημίγυμνο και εκτός αυτού την είδε όλος ο κόσμος σε απ΄ευθείας μετάδοση!!

Σχολιο.- Εβραία η Μπάρμπαρα Μπούτς (με το φωτοστέφανο, λεσβία από οικογένεια πιστών εβραίων), εβραία και μάλιστα ισραηλινή η Σίντι Λεονί που επιμελήθηκε του σκηνικού( αντιδήμαρχος που πήρε τη θέση της με την προσωπική εντολή του Μακρόν), ο creative producer του θεάματος, Τομά Ζολί, γκει και εβραίος ενω κάμποσες θέσεις ανώτερα βρίσκεται κ ο γνωστός Ζακ Ατταλί, που κυκλοφορούν φήμες πως στους στενούς κύκλους εμφανίζεται με το παραδοσιακό εβραϊκό καπελάκι

Σχολιο.- Κατάντια ...κιτς ... αηδία

Σχολιο.- Κακόγουστοι νεοταξίτες πισωγλέντηδες!

Σχολιο.- https://www.press-gr.com/2024/07/blog-post_585.html?fbclid=IwY2xjawETlc1leHRuA2FlbQIxMAABHb9c6yaOCFCLHlJhY3P8i8HXX8Ta6BuqjNYaVkFbP0NX8LnIYFyiCRQX4g_aem_n15vphmUeuRMPyAh_LoFeA



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-Το NBC στις ΗΠΑ, που μετέδιδε την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, έκοψε ορισμένες σκηνές τις οποίες έκρινε ώς ακατάλληλες, όπως τη συγκεκριμένη

-Οι διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων απέσυραν τα σημαντικότερα στιγμιότυπα της τελετή έναρξης από το YouTube, λόγω των αρνητικών αντιδράσεων που προκάλεσαν παγκοσμίως

Σχολιο.-  αν έχουν κότσια ας κάνουν μια αντίστοιχη ελευθερια έκφρασης στον Μωαμεθ που θέλω να δω κατι …

Σχολιο.- Στην τέχνη ναι, δεν πρέπει να υπάρχει λογοκρισία. Είδες κάπου τέχνη?

ή απλώς βαπτίζεις την εμετική κιναιδο-προπαγάνδα ως τέχνη?

Σχολιο.- Είναι λογική τούτη η ""τεχνη""?Η είναι αναμειξη Σόδομων και Γομμορων,βαρύτατης ψυχοπαθολογιας ,κιτς- κακογουστιάς και χυδαιότητες?Τι σχέση έχει τούτη η ""τεχνη""" με τα Ολυμπιακά ιδεώδη?Γιατί δεν ασχολήθηκε του η ""τεχνη"""με τις σφαγές αμάχων?Γιατί δεν ασχολήθηκε αυτή η τεχνη των """ανθρωπίνων δικαιωματων""με την πρόσφατη τετράχρονη φασιστικη κορωδο-γενοκτονια?



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



iEidiseis: Μόνοι αυτοί, είδαν … “τρομοκρατία του Μαδούρο” στις εκλογές σήμερα και … “Λουτρό αίματος” που … “υπόσχεται ο Μαδούρο αν χάσει”!

-Άντε από κει ρε άρρωστοι! 

Που έχετε μαζέψει και ταϊζετε ότι πρακτοράκια του τάλληρου (και αν …)

-Όπου τους βρείτε, ροχάλα … ξέρετε εσείς!

Και … κρέμασμα στα μανταλάκια, μπας και κλείσουν!

Βόθρος είναι!



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-Για να καταφέρουν να …σπρώξουν το βλήτο-Καμάλα, 

που είναι όμως άβουλη και του … χεριού τους!

-Είναι πια σαφές ότι το βαθύ κράτος των ΗΠΑ, επέλεξε να φτάσει στις Προεδρικές εκλογές τον Νοέμβρη με πόλεμο ή κλίμα πολέμου!

-Και πιθανότατα επιλέχτηκε σαν σκηνικό η Μέση Ανατολή !

-Και η υστερία ενάντια στον “άξονα του Κακού” που λένε για Κίνα/Ρωσία/Ιράν/ΛΔ Κορέας, θα επικεντρωθεί κατά της Τεχεράνης και των συμμάχων της!

-Ενώ Ισραηλινά αεροσκάφη, βομβάρδιζαν όλη νύχτα τον Λίβανο, έχοντας στήσει την προβοκάτσια για τον δήθεν “πύραυλο της Χεσμπολάχ”,

-Ενώ και χτες Αμερικανικά και Βρετανικά (από την Κύπρο) αεροπλάνα συνέχισαν τους βομβαρδισμούς στην Υεμένη,

-Ενώ η σφαγή στη Γάζα κλιμακώνεται μέρα-μέρα,

-Ο Μπλίνκεν, πρόσφερε το πρόσχημα κι έδωσε το σύνθημα κατά του Ιράν:

-“Σε μια-δυο βδομάδες το Ιράν θα έχει πυρηνικά όπλα!”

-Το πιάσατε το υπονοούμενο: 

- Δεν λέει ότι “έχει” για να μην τρομάξουν τους … νοικοκυραίους, αλλά ότι “θα έχει” σε 1-2 βδομάδες! 

Άρα, εννοεί ο Μπλίνκεν, “βαράμε ΤΩΡΑ”!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Γάλλοι έτοιμοι να ξεράσουν με την παρωδία Ολυμπιακών Αγώνων στην Τελετή_Εναρξης που διοργάνωσε η Γαλλια.

Απίστευτο θέαμα ντροπής και αίσχους για δισεκατομμύρια ανθρώπους.

Κάποιοι ευθύνονται και πρέπει να απολογηθούν γι αυτήν άθλια εκδήλωση!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



1. Σχόλιο της Χεσμπολάχ με βίντεο:

“Οποιοσδήποτε σχεδιάζει πόλεμο εναντίον μας, θα το μετανιώσει πικρά!”

2. Ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών του Ιράν:

“Οποιαδήποτε σιωνιστική επίθεση στην εθνική κυριαρχία του Λιβάνου θα αντιμετωπιστεί με αποφασιστική και κοινή απάντηση από όλες τις χώρες του Άξονα της Αντίστασης.

Επαναλαμβάνουμε, με αποφασιστική και ενιαία απάντηση - ας μην κάνουν λάθη”!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Έχουν black out στο Παρίσι εκτος απ το ψηφιακο black out ...

και αναθεματίζουν τον Μανόλο τον Ζιγκολό....

το τι του σέρνουν απ' όλα τα μήκη και τα πλάτη της Γαλλίας δεν λέγετε...να προσθέσω οτι μετα την προχθεσινή βροχη ο Συκουάνας πλημμύρησε και το τι σκατό κατέβασε ειναι άλλο πράμα.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Έλεος! Από όπου περάσει ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ,, ο Κούλης Μητσοτάκουλας,  ακολουθούν, πτώσεις κυβερνήσεων, γκρεμοτσακίσματα ηγετών, κοινωνικές αναταραχές και...τώρα και μπλακ άουτ! Πού; Στο Παρίσι! Στην πόλη του φωτός! Μόνον ο Ερντογάν δεν παθαίνει τίποτα! Ίσως φορά φυλαχτό της προγιαγιάς του, που ήταν μάγισσα!!!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΛΕΤΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ 2024!!!

Ο Thomas Jolly είναι πίσω από την τελετή των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού ....

Σαν gueer πήρε με απ'ευθειας ανάθεση απ τον Μακρον (11 δις ευρω κοστισε η έναρξη ) την οργάνωση της τελετης έναρξης των Ολυμπιακων. Ο ΘΩΜΆΣ Thomas Jolly ειναι και Εβραικής καταγωγης...οπαδος του Χαράρι και εχθρος του Χριστιανισμου .αν και πιστεύει στον Εωσφόρο ως ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ !!!

Αυτοί όλοι πιστεύουν σε φύλα τα οποία δεν είναι μόνο αρσενικό ή θηλυκό. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΜΕΤΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΧΩΡΙΣ ΦΥΛΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΑΡΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ !



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν αυτά: Γυναίκα με 83% αναπηρία χρώσταγε 0,02 λεπτά και η τράπεζα της ζητάει 70 ευρώ! «Μετά από 13 χρόνια μου λένε να πληρώσω χωρίς να με έχουν ποτέ ενημερώσει ότι χρωστούσα»



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Είναι στη φυλακή ο λαοφιλής δήμαρχος της Ρικολέτα ηγετικό στέλεχος του Κομμουνιστικού Κόμματος στη Χιλή υπηρέτησε το λαό τον κυνηγούν οι ολιγαρχίες που πίνουν το αίμα των πολιτών . Λευτεριά στον παλαιστίνιο δήμαρχο!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η ανθρωπότητα υπερασπίζεται την Παλαιστίνη. 

Η έκφραση αλληλεγγύης προς τους Παλαιστινίους είναι παντού. Παντού όλη την ώρα και σε κάθε κράτος. 

Μόνο οι διεφθαρμένοι και ρατσιστές κάθε είδους υποστηρίζουν τους Ισραηλινούς γενοκτονούς. 

Παλαιστίνη



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στους Ολυμπιακούς αγώνες στο Παρίσι, η Παλαιστίνη έχει μόνο 15 αθλητές 

Ίσως επειδή το κράτος-δολοφόνος του Ισραήλ δολοφόνησε, ανάμεσα στα αμέτρητα θύματα της γενοκτονίας, 342 αθλητές της Παλαιστίνης, τους 10 τελευταίους μήνες. Με στήριξη ΝΑΤΟ-Ε.Ε. 

Στάζει αίμα το "Ολυμπιακό Πνεύμα"



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Ερντογάν λέγοντας ότι θα εισβάλει στο Ισραήλ ουσιαστικά ανακοινώνει ότι θα εισβάλει σε συμμαχικό έδαφος του Ισραήλ δηλ. στην Κύπρο παραμονές πολέμου Ισραήλ κατά Λιβάνου!

28/07/2024

Ο Ερντογάν λέγοντας ότι θα εισβάλει στο Ισραήλ ουσιαστικά ανακοινώνει ότι θα εισβάλει σε συμμαχικό έδαφος του Ισραήλ δηλ. στην Κύπρο παραμονές πολέμου Ισραήλ κατά Λιβάνου! Μέχρι εκεί που φτάνουν τα χέρια του γιατί δεν νομίζω να υπάρχει κανείς ακόμη και από τους πιο φανατικούς υποστηρικτές του που πιστεύει ότι η Τουρκία θα εισβάλει στο Ισραήλ. Το πίσω από τις γραμμές έχει σημασία τα συμφραζόμενα σε αυτή τη δήλωση. Περιμένει πως και πως να σκάσει το μέτωπο Λίβανος Ισραήλ.

Mια αινιγματική δήλωση Ερντογάν: “Πρέπει να είμαστε πολύ δυνατοί ώστε το Ισραήλ να μην μπορεί να κάνει αυτά τα πράγματα στην Παλαιστίνη. Όπως μπήκαμε στο Καραμπάχ, όπως μπήκαμε στη Λιβύη, μπορούμε να κάνουμε το ίδιο σε αυτούς. Δεν υπάρχει τίποτα που δεν μπορούμε να κάνουμε. Μόνο που πρέπει να είμαστε δυνατοί”.

Προαναγγέλει ότι θα εισβάλει σε Ισραήλ όπως λέει έκανε σε Καραμπάχ και Λιβύη ξέχασε να πει ότι μπούκαρε και σε Συρία, Ιράκ λεπτομέρειες αλλά ουσιαστικά ανακοινώνει εισβολή στην Κύπρο που θεωρεί σύμμαχο Ισραήλ αν γίνει αναμπουμπούλα σε Λίβανο και φύγει καμιά αδέσποτη και χτυπήσει Κύπρο και τότε θα επέλθει ως εγγυητής.

Ουσιαστικά το Ισραήλ δουλεύει και για Ερντογάν εξαγοράζει την αδράνεια του για Παλαιστινιακό ίσως και προβοκάτσια της Χαμάς που το συνέφερε με το να σπρώχνει την Κύπρο στην αγκαλιά του αφού την ενέπλεξε σε μια σειρά από θέματα στο μεσανατολικό όπως ενεργειακό άμυνα επικοινωνίες..



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι Σιωνιστοναζί Σατανιστές της woke και ακυρωτικής κουλτούρας κατά του Μυστικού Δείπνου!

28/07/2024

Οι Σιωνιστοναζί Σατανιστές της woke και ακυρωτικής κουλτούρας κατά του Μυστικού Δείπνου!

Άρθρο: Ούτε ο Μυστικός Δείπνος δεν γλίτωσε από τους σιωνιστοναζί της woke κουλτούρας!

«Σκεφτόμαστε όλους τους Χριστιανούς σε όλες τις ηπείρους που έχουν πληγωθεί από αυτές τις σκηνές», αναφέρει η ανακοίνωση της Γαλλικής Καθολικής Εκκλησίας, αναφερόμενο στο δρώμενο στην Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών, όπου Τρανς χορεύτριες πραγματοποίησαν αναπαράσταση του Μυστικού Δείπνου, με βάση τον φημισμένο πίνακα του Λεονάρντο Ντα Βίντσι.

Για «χλευασμό του Χριστιανισμού» έκανε λόγο η Γαλλική Επισκοπική Διάσκεψη, ενώ το ζήτημα έχει προκαλέσει και πολιτικές αντιδράσεις στην Γαλλία. «Θα τολμούσαν ποτέ να κοροϊδέψουν το Ισλάμ με τέτοιο τρόπο; ( σσ τη μενόρα και το Ταλμοούδ μήπως;) Αυτή η βαθιά διεστραμένη και μεταμοντέρνα κοινωνία ξέρει ποιος είναι ο εχθρός της και θα πρέπει να τους πιστέψουμε», ανέφερε ο Αμερικανός προκαθήμενος της Καθολικής Εκκλησίας Robert Barron, με τον σιωνιστοναζιστή Έλον Μασκ να δηλώνει διατεθειμένος ακόμα και να… μεταναστεύσει στον Άρη ( σσ να πάει και να μην γυρίσει θα γλιτώσει από τσιπάκια στον εγκέφαλο η νέα γενιά) μετά την παρακολούθηση της Τελετής, την οποία πολλοί χαρακτήρισαν ως μία «κακόγουστη επίδειξη της woke κουλτούρας». Ας σημειωθεί πως η ίδια η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή απέσυρε το βίντεο με την επίμαχη αναπαράσταση.

Όλα ξεκίνησαν από την αρχική διδασκαλία του “πολιτικά ορθού”: Να υποπτεύονται οι άνθρωποι οτιδήποτε έρχεται από το παρελθόν και την ιστορία των κοινωνιών. (σσ δεν υπάρχει παρελθόν στη διαχρονικότητα. οι αξίες ή είναι διαχρονικές ή δεν είναι αξίες) Πλέον βρισκόμαστε στη δεύτερη φάση, σε μια περίοδο παραληρήματος, όπου το πολιτικό γυρνάει –θα τολμούσαμε να ισχυριστούμε– στο ψυχιατρικό ( σσ δεν είναι ψυχιατρικό είναι δαιμονισμός και χρήζει πολιτικού εξορκισμού.. είναι συνειδητές επιλογές δεν είναι παραλήρημα). Επιχειρώντας να περιγράψουμε το εσωτερικό περιεχόμενο του παραληρήματος, θα σημειώναμε πως εκφράζεται μέσα από δύο εσωτερικούς λόγους-αντικείμενα. Πιο αναλυτικά, το πολιτικά ορθό στηρίζεται σε δύο βιολογικές παραμέτρους-πυλώνες που τις χρησιμοποιεί ρατσιστικά και σεξιστικά αντιστοίχως, αναστρέφοντάς τες. Το πρώτο αφορά έναν νεοφυλετισμό, έμμονη ιδέα το δέρμα: Να κατηγορηθεί η λευκότητα (whiteness) ( καλα΄η αραβική μελαμψότητα είναι μονίμως στο φυλετικό εδώλιο) στο όνομα μιας “μαύρης ανωτερότητας” ( σσ μιας αναθεωρημένης μαύρης ράτσας τύπου Ομπάμα και Χάρις). Με άλλα λόγια, πρόκειται για έναν ρατσιστικό “αντιρατσισμό”.

Το δεύτερο αφορά έναν “πολιτικά ορθό” παραισθησιόπληκτο αστικό νεοφεμινισμό. Το ανδρικό φύλο κατηγορείται. Η ετεροαιχμαλωσία (heterocaptivity στην αμερικανική αστοφεμινιστική διάλεκτο, δηλαδή η αιχμαλωσία από την ετερότητα στο πεδίο του φύλου), συνδέεται με ένα είδος έκδηλης μισανδρίας (αντιπάθειας για το αντρικό φύλο από τον αστικού νεοφεμινισμό). Η ιδέα συνυφαίνεται με την συμπληρωματική της ιδέα ότι η διάκριση αρσενικού-θηλυκού δεν αντιστοιχεί σε τίποτα. Το σύνολο των παραπάνω αναδεικνύει την απόλυτη δαιμονοποίηση του συνδυασμού: Ντόπιος-Λευκός-Ετεροφυλόφιλος Άνδρας. Τώρα μπήκε στο στόχαστρο και θρησκευτικό σύμβολο. ( σσ τώρα μπήκε ή τώρα το ανακαλύψαμε αφού έγινε σε παγκόσμια φιέστα)



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Και ο Μελανσόν ο ηγέτης της Γαλλικής Αριστεράς καταγγέλει την Παρωδία Μυστικού Δείπνου! ΕΚΑΝΑΝ ΤΗ ΜΕΤΟΥΣΙΩΣΗ ΣΥΝΟΥΣΙΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ !

28/07/2024

Και ο Μελανσόν/Jean-Luc Mélenchon ηγέτης της Γαλλικής Αριστεράς εκεί την λένε Ριζοσπαστικής Αριστεράς καταγγέλει την παρωδία Μυστικού Δείπνου κατά την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων Paris 2024:

«Δεν μου άρεσε η διακωμώδηση του Χριστιανικού Μυστικού Δείπνου, του τελευταίου γεύματος του Χριστού και των μαθητών του, όπου εγκαθιδρύθηκε η κυριακάτικη λατρεία. Φυσικά δεν μπαίνω στην κριτική της «βλασφημίας». Αυτό δεν επηρεάζει όλους.

(σσ ναι φυσικά.. δεν αφορά μόνο φανατικούς Καμπαλιστές Σιωνιστές και Σιωνιστοναζιστές, και αντίχριστους, όχι άθεους, γιατί αν εννοεί το ισλάμ έχει ξεσηκωθεί όλο το ισλάμ κατά της βλασφημίας στο πρόσωπο του Χριστού που είναι γι αυτούς ιερό πρόσωπο ως προφήτης και μάλιστα Αλγερία Μαρόκο έκοψαν τις σκηνές ενώ δήλωση καταγγελία έκανε ο Υπουργός Πολιτισμού και Ισλαμικού Προσανατολισμού του Ιράν το καθίδρυμα Al-Azhar Al-Sharif της Αιγύπτου κ.α) .

ΕΚΑΝΑΝ ΤΗ ΜΕΤΟΥΣΙΩΣΗ ΣΥΝΟΥΣΙΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ !

Όπως το ξαναβλέπω το βλάσφημο σώμα ενός άβαταρ του Διόνυσου ταυτίζεται με το μυστικό σώμα του Χριστού αφού εμφανίζεται ως το γεύμα σε πιάτο..και αφού στο Μυστικό Δείπνο έχουμε την παράδοση του μυστηρίου της θείας ευχαριστίας είναι κι εμπαιγμός μυστηρίων .. ήταν μια κλασική τελετουργία σατανιστική προσβολή της θείας ευχαριστίας

έκαναν τη μετουσίωση συνουσίωση ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ

ήταν μια Ωδή στον Ερχόμενο Αντίχριστο, ο ιππέας όλο στην έλευση ήταν ερχόταν κι ερχόταν ...και ήρθε.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η ΔΟΕ κατέβασε από το κανάλι της στο Youtube το βίντεο από τη Μαύρη Τελετή των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι 2024 και θα δώσει εξηγήσεις σε συνέντευξη τύπου! H AΠΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΟΕ ΗΤΑΝ ΚΑΤ’ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΕΝΟΧΗ

28/07/2024

Η ΔΟΕ κατέβασε από το κανάλι της στο Youtube το βίντεο από τη Μαύρη Τελετή των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι 2024 και θα δώσει εξηγήσεις σε συνέντευξη τύπου!

Ολυμπιακοί Αγώνες Παρίσι 2024: Γιατί εξαφανίστηκε το βίντεο της τελετής έναρξης από το κανάλι της ΔΟΕ;

Η τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων προκάλεσε θύελλα καταγγελιών από όλον τον κόσμο. Τα επίμαχα αποσπάσματα κόπηκαν σε ορισμένες χώρες όπως σε κανάλια των ΗΠΑ, σε Αλγερία και Μαρόκο. Η διαμάχη αυξήθηκε και το βίντεο αφαιρέθηκε από το YouTube. Προγραμματίζεται συνέντευξη Τύπου της ΔΟΕ για να απαντηθούν ερωτήσεις.

Από το απόγευμα της Κυριακής, η διαμάχη συνεχίζει να διογκώνεται. Τόσο που το βίντεο της τελετής έναρξης αφαιρέθηκε από το κανάλι της ΔΟΕ στο YouTube. Το λιγότερο που προκαλεί έκπληξη, ειδικά αφού τα βίντεο των τελετών έναρξης του Λονδίνου 2012, του Ρίο 2016 και του Τόκιο 2021 εξακολουθούν να είναι διαθέσιμες. Η ΔΟΕ θα δώσει συνέντευξη Τύπου στις 11 το πρωί για να προσπαθήσει να σβήσει τη φωτιά που άναψε ο πυρομανής Μακρόν.. αλλά η ΔΟΕ έχει την ύψιστη ευθύνη έδωσε τους Ολυμπιακούς όχι στη Γαλλία που ήταν ανύπαρκτη στο σόου αλλά στο μακρόν ήξερε τι έκανε τραυμάτισε για πάντα το Ολυμπιακό ιδεώδες.

H AΠΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΟΕ ΗΤΑΝ ΚΑΤ’ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΕΝΟΧΗ



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Εβραία λεσβία που ”ενσάρκωσε” το Χριστό στην Παρωδία του Μυστικού Δείπνου σχημάτιζε με τα χέρια της τη ”καρδούλα” ως βεβήλωση της Sacré-Cœur/Ιερής Καρδιάς που για Καθολικό xριστιανισμό είναι μια από τις πιο ιερές αποτυπώσεις του Χριστού!

28/07/2024

H βεβήλωση ιερών συμβόλων είναι πάντα μέρος σατανιστικού τελετουργικού!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μια Εβραία λεσβία ”ενσάρκωσε” το Χριστό στην Παρωδία του Μυστικού Δείπνου στη Μαύρη Τελετή! Είναι η Barbara Butch που δήλωνε: «Είμαι χοντρή, Εβραία, queer λεσβία και είμαι πραγματικά περήφανη»!

28/07/2024

Μια Εβραία λεσβία ”ενσάρκωσε” το Χριστό στην Παρωδία του Μυστικού Δείπνου στη Μαύρη Τελετή! Το 2023 η DJ Barbara Butch δήλωνε: «Είμαι χοντρή, Εβραία, queer λεσβία και είμαι πραγματικά περήφανη»

Για την Παρωδία Μυστικού Δείπνου και τον Εμπαιγμό του Χριστού οι διοργανωτές επέλεξαν μια Εβραία διακεκριμένη λεσβία την Barbara Butch. Γεννήθηκε το 1981 και μεγάλωσε σε μια εβραϊκή οικογένεια σε ένα πολύ πλούσιο καρτιέ στο πολύ μπουρζουά στο 7ο διαμέρισμα. Η Λέσλι Μπάρμπαρα Μπουτς, συχνά γνωστή ως Μπάρμπαρα Μπουτς, είναι Γαλλίδα dj και λεσβία ακτιβίστρια. Κάνει εκστρατεία για την αποδοχή τoυ πάχους και έχει κάνει μια μικρού μήκους ταινία Extra Large. Της απονεμήθηκε το Out d’or 2021 “προσωπικότητας LGBTI της χρονιάς” από τη Γαλλική Ένωση LGBTI Δημοσιογράφων.

Η Leslie Barbara Butch γεννήθηκε στην κλινική Marie-Louise στο 9ο διαμέρισμα του Παρισιού. Η μητέρα της, μια γραμματέας ήταν Εβραία Ασκενάζι, και ο πατέρας της, ελαιοχρωματιστής, ήταν μαροκινής κληρονομιάς εβραϊκής ρίζας και μεγάλωσε σε παραδοσιακή εβραϊκή οικογένεια. Μεγάλωσε στο 7ο διαμέρισμα του Παρισιού, σπούδασε θεωρία μουσικής, πιάνο, βραζιλιάνικα κρουστά και κιθάρα στην εφηβεία της και δημιούργησε τα δικά της mixtapes και ηχογράφησε κασέτες. Ο προσκοπισμός ήταν βασικό κομμάτι της ζωής της εκείνα τα χρόνια. Αργότερα, άρχισε να πηγαίνει στο Pulp, μια κορυφαία παριζιάνικη λέσχη που φιλοξενούσε λεσβιακά πάρτι..

Για τον Ιουδαϊσμό ο Χριστός ήταν ένας ψευδοπροφήτης αυτό κηρύσσουν επίσημα και στις συναγωγές. Μισαλλοδοξία..



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Έλον Μασκ για ανεμβολίαστους: «Πέρασαν τρία χρόνια – Δε θα έπρεπε να είναι όλοι νεκροί;»

Η ειρωνική ανάρτηση για τα εμβόλια

28.07.2024 | 16:25

Σε μια –ακόμη- καυστική ανάρτηση προχώρησε ο Έλον Μασκ αναφορικά με τα όσα έλεγαν διάφοροι «ειδικοί» για όσους δεν επέλεξαν να κάνουν το εμβόλιο για τον COVID-19.

Ο Ε.Μασκ ανέβασε μια φωτογραφία  στην οποία αναγράφεται

«Πέρασαν τρία χρόνια – Δεν θα έπρεπε  οι ανεμβολίαστοι να είναι όλοι νεκροί;»



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αδιανόητη δήλωση από την εκπρόσωπο των Ο.Α. «Παρίσι 2024»: «Ο Χριστιανισμός είναι μια θρησκευτική ομάδα»!

Καλλιτεχνικός Διευθυντής εγκαινίων: «Έκανα αυτή την παράσταση γιατί με παρενοχλούσαν μικρό»! - Αντί να κρυφτούν και να χαθούν από τον πλανήτη έχουν θράσος να μιλάνε για «ανοχή» στους τραβεστί που εξευτέλισαν τον Ιησού Χριστό

28.07.2024 | 16:00

Αδιανόητη δήλωση της εκπροσώπου Τύπου της διοργάνωσης «Παρίσι 2024» Αν Ντεσάμπ, για το σοκαριστικό θέαμα εξευτελισμού του Ιησού Χριστού και των μαθητών του από τραβεστί, έγινε ότι όταν σε συνέντευξη Τύπου, η εν λόγω κυρία υποστήριξε πώς ο Χριστιανισμός είναι… μια «θρησκευτική ομάδα»!

Αυτό και μόνο εξηγεί τον τρόπο που συμπεριφέρθηκαν -δια χειρός Μακρόν, μην ξεχνάμε- στην χριστιανική θρησκεία, στην κάποτε ευσεβή,  καθολική, Γαλλία.

Έτσι προσπαθώντας να δικαιολογήσουν την αθλιότητα η Αν Ντεσάμπ ζήτησε «Συγγνώμη από Καθολικούς και άλλους Χριστιανούς που τυχόν προσβλήθηκαν από την παρωδία του διάσημου έργου του Λεονάρντο ντα Βίντσι “Μυστικός Δείπνος” κατά την τελετή έναρξης την Παρασκευή», προσθέτοντας ότι:

«Σαφώς δεν υπήρξε καμία πρόθεση να δείξουμε ασέβεια απέναντι σε οποιαδήποτε θρησκευτική ομάδα» είπε με αδιανόητη θρασύτητα, υποβιβάζοντας τον Χριστιανισμό σε «θρησκευτική ομάδα»!

Και βέβαια συνέχισε με την αποθέωση της φιλοσοφίας της woke ατζέντας: «Η τελετή έναρξης επιχείρησε να γιορτάσει την ανοχή εντός της κοινότητας. Πιστεύουμε ότι επιτεύχθηκε αυτή η φιλοδοξία. Λυπούμαστε πολύ αν τυχόν ο κόσμος προσβλήθηκε»!

Ανοχή στο να χλευάζεται το Πιστεύω των ανθρώπων; Καμία ανοχή! Όπως δεν έδειξαν «ανοχή» και αυτοί στον Υιό του Θεού, τους μαθητές Του



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πόσο πληρώθηκαν οι δημοσιογράφοι & πολιτικοί, για να παπαγαλίζουν κτύπημα της Χεζμπολάχ στο κατεχόμενο Γκολάν;

Ας ξεκαθαρίσουμε ένα πράγμα για το Majdal Shams:

ο Άξονας Αντίστασης ΔΕΝ στοχεύει ΠΟΤΕ αμάχους!

Δεν είναι βρεφοκτόνοι σαν τους σιωΝαζί!

Η Χεζμπολάχ ποτέ δεν ντρεπόταν, ή φοβήθηκε να ανακοινώσει επακριβώς και να λάβει τα εύσημα για τις επιχειρήσεις της, όπως έκανε καθημερινά από τις 8 Οκτώβρη 2023.

Επιπλέον, στον πόλεμο του 2006, ένας πύραυλος της Χεζμπολάχ έπεσε κατά λάθος στους Παλαιστίνιους, κάτι που η Χεζμπολάχ αναγνώρισε άμεσα και ζήτησε συγγνώμη.

Οι κάτοικοι του Majdal Shams είναι ως επί το πλείστον Δρούζοι, σύμφωνα και με την κατοχική σιωναζιστική οντότητα. Η πλειοψηφία των κατοίκων δεν έχουν ισραηλινή υπηκοότητα και είναι Σύροι υπήκοοι που ζουν υπό ισραηλινή κατοχή.

Επομένως, τόσο απλά... δεν έχει κανένα στρατηγικό νόημα η Χεζμπολάχ να χτυπήσει ένα τέτοιο μέρος όταν ο πληθυσμός τους συμπαθεί και διαδηλώνει υπέρ της Χεζμπολάχ και της Μητέρας Πατρίδας (Συρία).

Αλήθεια... τα δημοσιογραφικά και πολιτικά παπαγαλάκια που σιτίζονται στην πρεσβεία, θέλουν να καταπίνουμε αμάσητα το σανό τους περί Δρούζων; Να ξεχάσουμε τον Δρούζο Εθνικό Ήρωα της Συρίας, τον Καπετάνιου Issam Zahr Eddine;

Να ξαναγράψουν την ιστορία, όπως επιβάλουν οι σιωΝαζί... οι Δρούζοι που ανήκει το Λιοντάρι του Ευφράτη κι ο γιος του, είναι μία από τις 18 ιδιαίτερες εθνότητες της Συρίας, με έντονη κι αδέσποτη παρουσία στο μέχρι σήμερα κατεχόμενο Γκολάν και την Παλαιστίνη.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το Υπουργείο Εξωτερικών του Ιράν κάλεσε τον Γάλλο πρεσβευτή στην Τεχεράνη, για τη βλάσφημη απεικόνιση του Ιησού Χριστού!

Το Υπουργείο Εξωτερικών της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν, κάλεσε τον Γάλλο πρεσβευτή στην Τεχεράνη επιδίδοντας σκληρή διαμαρτυρία για τη βλάσφημη απεικόνιση του Ιησού Χριστού κατά την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ο Μοχάμαντ Μεχντί Εσμαειλί, ο Ιρανός υπουργός Πολιτισμού, από την πλευρά του, δήλωσε:

«Η βλάσφημη απεικόνιση του Ιησού Χριστού στο Παρίσι ήταν εντελώς προσβλητική και ξεπέρασε κάθε κόκκινη γραμμή.

Η Γαλλία, μια χώρα με μεγάλη ιστορία του Χριστιανισμού, πρέπει να ντρέπεται για τον εαυτό της, και ικετεύω τους Χριστιανούς μας σ' όλο τον κόσμο να μιλήσουν εναντίον αυτής της βλασφημίας: απερίφραστη κι αποφασιστική καταδίκη!».

Το περίφημο σ' ολόκληρο τον Μουσουλμανικό κόσμο Ισλαμικό Πανεπιστήμιο Αλ-Αζχάρ, στο Κάιρο, ένα από τα αρχαιότερα Πανεπιστήμια στον κόσμο κι από τα πιο διάσημα Ισλαμικά Ινστιτούτα στον κόσμο, εξέδωσε δήλωση-ανακοίνωση όπου: «Καταδικάζει τη Γαλλία για την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, θεωρώντας την μεγάλη προσβολή στον Ιησού Χριστό και τον Χριστιανισμό».

Τι συμβαίνει; Στο "σκοταδιστικό" Ιράν, το Ιράν της "τρομοκρατίας και καταπίεσης"... δεν απαγορεύεται η λατρεία στον Χριστιανισμός; Έτσι δεν μας προπαγανδίζουν χρόνια τώρα το μυαλό οι αργυρώνητες δημοσιογραφικές πόρνες; Βέβαια, κρύβουν πως υπάρχει και Χριστιανός βουλευτής, όπως κι εβραίος στην Ιρανική βουλή... Όταν οι "δημοσιογράφοι", οι δήθεν "πανεπιστημιακοί διεθνολόγοι αναλυτές", το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα σιτίζεται στις πρεσβείες των αμερικανοσιωνιστών... πως θα μπορούμε να μαθαίνουμε την αλήθεια και το πληρωμένο μίσος εναντίον του Αδέσποτου κι Αδούλωτου Ιρανικού λαού...

Γιατί άραγε δεν γνωρίζουμε πως οι θρησκευτικές μειονότητες στο "σκοταδιστικό" Ιράν απολαμβάνουν πλήρους ελευθεριών, που ούτε καν μπορεί να διανοηθεί κάποιος στις δυτικές χώρες;