Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Τεταρτη 23 Ιουλιου 2014


Γουρουνι Πρωτόπαππας: Να απολυθούν όσοι δεν είναι χρήσιμοι
Υπέρ των απολύσεων όσων δεν είναι χρήσιμοι τάχθηκε με συνέντευξή του το γουρουνι ο Χρήστος Πρωτόπαππας του ΠΑΣΟΚ. Ωστόσο επεσήμανε ότι ο τρόπος εφαρμογής της αξιολόγησης στο δημόσιο στην πράξη κολλάει και πειδή το θέμα έχει επανέλθει στην επικαιρότητα υπάρχει ο φόβος ότι η αξιολόγηση συνδέεται με απολύσεις. Τέλος δεν διαφώνησε επί της αρχής –όπως είπε- με το μήνυμα του Γκίκα Χαρδούβελη ότι την δημοσιονομική πολιτική της ασκεί η κυβέρνηση και όχι η δικαιοσύνη σημειώνοντας ότι το ερώτημα είναι τι γίνεται όταν έρχεται η δικαστική απόφαση.
------------------------------------------------------------------------------
«Δούρειος Ίππος» της Coca Cola στα σχολεία
Αξιοποιώντας το οξύτατο πρόβλημα της σχολικής στέγης στη Θεσσαλονίκη, η «Coca Cola – 3Ε» συνεχίζει να εισβάλλει στα σχολεία, με το μανδύα του «ευεργέτη» χορηγού, στο πλαίσιο της «εταιρικής κοινωνικής ευθύνης». Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα ο πολυεθνικός κολοσσός επαναλαμβάνει το πρόγραμμα «Το Σχολείο που θέλεις είναι στο χέρι σου». Με ψηφοφορία, στο Facebook και μέσω ειδικών εντύπων που διακινούνται στους δήμους, επιλέγεται ένα σχολείο το οποίο θα επισκευαστεί, προσφέροντας παράλληλα τη διαφήμιση στην «Coca Cola – 3E». Σύμφωνα με το δημοσιευμα, φέτος ο διαγωνισμός πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής που συντονίζει ο Σύνδεσμος Βιομηχάνων Βόρειας Ελλάδας και σε συνεργασία με τους δήμους Θεσσαλονίκης, Ευόσμου – Κορδελιού, Πυλαίας – Χορτιάτη, Ωραιοκάστρου και Παύλου Μελά, οι οποίοι έχουν υποδείξει συνολικά 10 σχολεία (Δημοτικά και Γυμνάσια). «Για άλλη μια χρονιά λοιπόν, δήμαρχοι της Θεσσαλονίκης αναλαμβάνουν ρόλο προώθησης της πολυεθνικής συμβάλλοντας στην προσπάθειά της να εμφανίσει ένα πρόσωπο «φιλάνθρωπο», την ίδια ώρα που απολύει τους εργάτες της», σχολιάζει η εφημερίδα, σημειώνοντας πως την ίδια στιγμή «στο εργοστάσιο της Coca Cola στη Θεσσαλονίκη, επί 9 μήνες διεξάγεται ένας ηρωικός απεργιακός αγώνας με αίτημα την ανάκληση των απολύσεων και την παραγωγική επαναλειτουργία του εργοστασίου». Καταγγέλλετε η «λογική των χορηγιών που καλλιεργεί η κρατική και τοπική διοίκηση σε συνεργασία με τους μεγαλοεπιχειρηματίες», τονίζοντας πως δεν είναι παρά «ο Δούρειος Ίππος για την εμπορευματοποίηση της Παιδείας». «Πάει πολύ εταιρείες που κλείνουν και ανοίγουν τα εργοστάσιά τους ανάλογα με τα κέρδη τους, που τσακίζουν τους μισθούς και τα δικαιώματα των εργαζόμενων να εμφανίζονται ως κοινωνικά ευαίσθητες για τα παιδιά του λαού μας! Δε γίνεται από τη μια να βάφουν τα σχολεία των παιδιών μας και από την άλλη να αφήνουν τους γονείς τους χωρίς δουλειά, και να απαιτούν και την ευγνωμοσύνη μας από πάνω». Καλούν τους δημάρχους που άνοιξαν την πόρτα των σχολείων στην «Coca Cola – 3E» να ακυρώσουν τη συμφωνία με την εταιρεία και να διεκδικήσουν έκτακτη και επαρκή κρατική χρηματοδότηση για να καλύψουν όλες τις ανάγκες όλων των σχολείων τους. «Το δικαίωμα των μαθητών και εκπαιδευτικών για ασφαλή και αξιοπρεπή σχολικά κτίρια δεν μπορεί να επαφίεται στους χορηγούς» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση με την οποία καλούνται οι πολίτες να παλέψουν για να φύγουν οι επιχειρήσεις και οι χορηγοί από τα σχολεία, για αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν παιδεία.
------------------------------------------------------------------------------
Αρνήθηκε ο Καμίνης να εκδοθεί ψήφισμα καταδίκης της σφαγής στη Γάζα
Επίθεση προς το δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη, εξαπέλυσε ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης, Νίκος Σοφιανός, καθώς ο κ. Καμίνης αρνήθηκε να εκδοθεί από το δημοτικό συμβούλιο ψήφισμα καταδίκης της σφαγής στη Γάζα. Όπως μετέδωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ ο δήμαρχος Αθηναίων αντιτάχθηκε στη σύνταξη ψηφίσματος για τη Γάζα, υποστηρίζοντας ότι "δεν μπορούμε να βγάζουμε ψηφίσματα για το παραμικρό και αρνήθηκε να μπει σε ψηφοφορία το ενδεχόμενο να συζητηθεί το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο". Σε δήλωσή του ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του Πολιτικού Γραφείου της ΚΕ του ΚΚΕ και εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος Αθήνας με τη Λαϊκή Συσπείρωση, αναφέρει: «Με μια προκλητική τοποθέτηση ότι δεν μπορούμε να βγάζουμε ψηφίσματα για το παραμικρό, ο δήμαρχος Αθηναίων αρνήθηκε την καταδίκη από το δημοτικό συμβούλιο της δολοφονικής επίθεσης των Ισραηλινών στη Γάζα. Ταυτισμένος με τις λογικές των ίσων αποστάσεων και εξίσωσης του θύτη με το θύμα, αρνιόταν ακόμα και να μπει σε ψηφοφορία το αν θα συζητήσει το δημοτικό συμβούλιο. Στην ψηφοφορία που επιβλήθηκε τελικά τα στελέχη της ΔΗΜΑΡ και του ΠΑΣΟΚ αρνήθηκαν την έκδοση ψηφίσματος του δήμου».
-------------------------------------------------------------------------------
"Αν οι Εβραίοι δεν είναι μια φυλή, αλλά μια συλλογή των διαφόρων λαών «από τους εκλεγμένους», ένα εθνικό κίνημα βασίζεται σε μύθους, δεν έχουν καμία σχέση με τον αντισημιτισμό, και συνάγεται ότι ο αντισημιτισμός για αυτους είναι μια κενή λέξη." Πράγμα που σημαίνει ότι αυτή η κατηγορία (του αντισημιτισμου) πρέπει να γίνει προς τη δυση και στο ίδιο το Ισραήλ ως προς τις αρνηση τους στων απελευθερωτικών κινημάτων των αραβικών λαών. Και ακόμη ότι οι Zionism διατηρούνται ζωντανοι από τον αντισημιτισμό και το Ολοκαύτωμα. Άτσμον, ήταν έμμεσα μια σιωνιστική νίκη τόσο "αν περιστασιακά έκαψαν μια Συναγωγή, η Μοσάντ θα έκαιγε μερικους από την πλευρά της".
Σύμφωνα με τον συγγραφέα, Σιωνισμός είναι μια αποικιακή κίνηση που ενδιαφέρεται για την Παλαιστίνη, επειδή "κατοικούν στο Sion είναι μόνο μία από τις δυνατότητες που προσφέρει η σιωνιστική ιδεολογία." Και ακόμη και το Ισραήλ είναι ακριβώς ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο έδαφος, δεδομένου ότι δεν υπάρχει κανενα γεωγραφικο κέντρο του σιωνισμού, του οποίου οι αποφάσεις θα ληφθούν στην Ιερουσαλήμ, στην Κνεσέτ, στα γραφεία της Μοσάντ ή στην Wall Street. Μάλλον, είναι ένα σύστημα που λειτουργεί συλλογικά, εν τελει! Έτσι οι Παλαιστίνιοι δεν είναι "μόνο" τα θύματα της ισραηλινής κατοχής, αλλά μια συγκεκριμένη παγκόσμια πολιτική ταυτότητα. Οι Εβραίοι σήμερα έχουν μετατρεψει την Παλαιστίνη σε ένα "καταφύγιο" με σκοπό τη διατήρησή τους «ebraicitá», που υποστηρίζεται από τις δυτικές δυνάμεις, ιδιαίτερα από τις Ηνωμένες Πολιτείες." Γκιλάντ Άτσμον, συγγραφέας εβραϊκής καταγωγής, στην «Η περιπλάνηση μου!»
-----------------------------------------------------------------------------
ο πόλεμος στη Συρία - μετά την παράδοση του χημικού οπλοστασίου της Συρίας στη διεθνή κοινότητα-πήρε μια νέα τροπή και μια νέα ετικέτα για την έναρξη για την καταπολέμηση αυτό που ονομάζουν τρομοκρατία. Η προέλευση αυτής της τρομοκρατίας έγινε περιφερειακή ως αποτέλεσμα - αντί της Διεθνούς, και αυτός ο πόλεμος έγινε ενας αραβικος έναντι Αραβων πόλεμος, όπου η Σαουδική Αραβία πήρε το ρόλο του σπονσορα και προστάτη και υποστηρικτή των τρομοκρατικών ομάδων βγαζοντας τόσο τις ΗΠΑ και το Ισραήλ έξω από την εικόνα .
Η ΡΩΣΙΚΗ ΑΡΚΟΥΔΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΗΝΗ ΞΑΝΑ
Όταν η Παγκοσμια Ταξη απέτυχε στην ανατροπή του προέδρου Άσαντ και την ώρα που η Συρία και οι σύμμαχοι της Συρίας ήταν έτοιμες να δρέψουν τους καρπούς της μεγάλης αντιστασής τους στη συνωμοσία της Παγκόσμιας Τάξης, και όταν ο ρόλος του Ισραήλ ειχε αποκαλυφθεί στα τρέχοντα γεγονότα, ο πόλεμος στη Συρία - μετά την παράδοση του χημικού οπλοστασίου της Συρίας προς τη Διεθνή Κοινότητα, πήρε μια νέα τροπή και με μια νέα ετικέτα αρχίζουν να καταπολεμήσουν αυτό που ονομάζεται τρομοκρατία. Η προέλευση αυτής της τρομοκρατίας έγινε περιφερειακή ως αποτέλεσμα - αντί της Διεθνούς, και αυτός ο πόλεμος έγινε ενας αραβικος έναντι Αραβων πόλεμος, όπου η Σαουδική Αραβία πήρε το ρόλο του χρηματοδοτη και προστάτη και υποστηρικτή των τρομοκρατικών ομάδων βγαζοντας τόσο τις ΗΠΑ και το Ισραήλ έξω από την εικόνα . Η χημική συμφωνία που χρηματοδοτείται από τη Ρωσία ήταν στην πραγματικότητα μια αμφιλεγόμενη συμφωνία, όπου ο πραγματικός εγκληματίας που χρησιμοποιούσε τα χημικά όπλα εναντίον αθώων παρέμεινε αναποκαλυπτος και η Συρία που δεν είχε χρησιμοποιησει τα όπλα αυτά έπρεπε να απαλλαγει από αυτά, ως αποτέλεσμα. Η συμφωνία για τα χημικά όπλα μεταξύ της Ρωσίας και των ΗΠΑ δεν έχει αποκαλυφθεί σε όλες τις λεπτομέρειες και τη Ρωσία επέλεξε να μην δείξει τα αποδεικτικά στοιχεία που είχε συλλέξει γύρω από αυτά τα όπλα που αποδείχθηκε ότι είχαν χρησιμοποιηθεί από την αντιπολίτευση. Αυτή η νέα σειρά στον συνεχιζόμενο πόλεμο στη Συρία φαίνεται να έχει ενορχηστρωθεί τόσο από τη Ρωσία και τις ΗΠΑ σύμφωνα με την οποία η Ρωσία θα εξετάσει την προστασία της Συρίας από σαφείς άμεση επίθεση των ΗΠΑ, ενώ στην πραγματικότητα θα πρέπει να βοηθήσει τις ΗΠΑ που πηγαίνει γύρω από την ήττα τους στη Συρία και να συνεχίσουν τον πόλεμο που υπέχει από μια διαφορετική ετικέτα. Ο πόλεμος κατά της τρομοκρατίας υπό την αιγίδα της Σαουδικής ήταν να αντικαταστήσει τον πόλεμο κατά της παγκόσμιας τάξης και κατα του Ισραήλ. Τώρα ΗΠΑ μπορουν να συνεχίσουν να καταστρέφουν τη Συρία, χωρίς να διακινδυνεύσουν οποιαδήποτε άμεση συμμετοχή ή την περαιτέρω εμπλοκή τους ή την ήττα. Αυτοι είναι μουσουλμάνοι και Άραβες που σκοτώνουν άλλους μουσουλμάνους και Άραβες χρησιμοποιώντας του Αραβικου κόλπου τα χρήματα, ενώ η ασφάλεια του Ισραήλ χορηγήθηκε από τη Ρωσία .. Η τιμή για όλα αυτά ήταν να κρατήσει τον Assad στην εξουσία, αλλά οι ορδές των τρομοκρατών θα συνεχίσουν να ρέουν στη Συρία. Ήταν λάθος να αφήσει τη Ρωσία αναξιοποίητα τα επιτευγμάτα του συριακού στρατού και του λαού της Συρίας και τα επιτεύγματα της Αντίστασης και την μετατροπή τους σε όφελος της Ρωσίας. Αυτή η απειλή μιας επίθεσης των ΗΠΑ στη Συρία είναι μια παγίδα που ώθησε τη Συρία να ζητήσει προστασία και την παράδοση της στη Ρωσία και, επομένως, μετέτρεψε αυτό τον αγώνα εναντίον της Παγκόσμιας Τάξης σε ό, τι απαντά στις ανάγκες της Ρωσίας για έναν πόλεμο κατά θρησκόληπτων της τρομοκρατίας και, κατά συνέπεια απαλλάσσει τις ΗΠΑ και το Ισραήλ!
---------------------------------------------------------------------------------
Απίστευτη δήλωση σιωναζιστη κωλοισραηλινού αληταρα πρέσβη: «Δικαιούμαστε Νόμπελ Ειρήνης»!
Νόμπελ Ειρήνης για την… «απίστευτη αυτοσυγκράτηση» (!) που έχουν επιδείξει στον αγώνα τους κατά της Χαμάς δικαιούνται οι Ισραηλινοί στρατιώτες, σύμφωνα με τα λεγόμενα του αληταρα κωλοσιωναζιστη πρέσβη του ναζισραήλ στις ΗΠΑ. Ο αληταρας σιωναζιστης διπλωμάτης Ρον Ντέρμερ έκανε αυτή την προκλητική δήλωση το βράδυ της Δευτέρας, σε εκδήλωση της ναζιστικης οργάνωσης Ενωμένοι Χριστιανοί για το Ισραήλ ενώ το βίντεο με την ομιλία του έχει αναρτηθεί στη σελίδα του στο Facebook. Ειχε το θρασσος το σιωναζιστογουρουνο να παραλληλίσει τις ρουκέτες που εκτοξεύει η Χαμάς στο Ισραήλ με τους γερμανικούς ναζιστικους βομβαρδισμούς των ομοιδεατων του στο Λονδίνο κατά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Ο αληταρας σιωναζιστης πρεσβευτής τα έβαλε με όσους «κατηγορούν αδιάντροπα το Ισραήλ για γενοκτονία και μας βάζουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου για εγκλήματα πολέμου». «Η αλήθεια είναι ότι οι δυνάμεις άμυνας του Ισραήλ θα έπρεπε να πάρουν το Νόμπελ Ειρήνης επειδή μάχονται με απίστευτη αυτοσυγκράτηση», πρόσθεσε.
-----------------------------------------------------------------------------
EΛΕΓΚΤΗΣ ΕΝΑΕΡΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΚΙΕΒΟΥ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΚΑΤΑΡΡΙΨΗ ΤΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ ΑΠΟ ΟΥΚΡΑΝΙΚΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ
Διεθνή σάλο έχει προκαλέσει η μαρτυρία του Ισπανού ελεγκτή εναέριας κυκλοφορίας του Πύργου Ελέγχου του αεροδρομίου Borishopol στο Κίεβο. Στο λογαριασμό του στο tweeter με το όνομα χρήστη @spainbuca που καταργήθηκε δημοσίευε το μοιραίο απόγευμα ότι δυο ουκρανικά μαχητικά αεροσκάφη πετούσαν δίπλα στο Boeing 777 ο λογαριασμός που καταργήθηκε σχολιάζεται από το tweeter του ισπανικού cnn Αν και ο επίμαχος λογαριασμός καταργήθηκε, το ντοκουμέντο έχει διασωθεί με screen shot καθώς σε ένα από τα περίπου 20 μηνύματα που προωθούσε ανά λεπτό, εξέπεμψε: “Πριν μας πάρουν τα τηλέφωνα ή μας ανοίξουν το κεφάλι, ……το αεροπλάνο χτυπήθηκε από Κίεβο ….” screen shot από το λογαριασμό tweeter με το μήνυμα πριν μας σπάσουν το κεφάλι…
Σας μεταφέρουμε την καταγραφή των περίπου 20 μηνυμάτων του ελεγκτή Carlos “spainbuka” ενώ βρισκόταν στον πύργο ελέγχου του αεροδρομίου Borishopol του Κιέβου : 1: Aviakatastrof, επιβατικό αεροπλάνο έπεσε Ουκρανία, περιοχή Donetsk 2: Aviokatastrof, σκάφος 777, στην περιοχή Donetsk 3: B 777 “Malaysia Airline” συνετρίβη στην Ουκρανία, στα σύνορα με Ρωσία 4: B 777 “Malaysia Airline” 280 επιβάτες. Συνετρίβη Donetsk, Ukraine. 5: Αρχές Kιέβου προσπαθούν να το εμφανίσουν ως επίθεση των ρωσόφιλων ανταρτών 6: ΠΡΟΣΟΧΗ! Μάλλον B 777 καταρρίφθηκε στην Ουκρανία. 280 επιβάτες 7: Νάτο λοιπόν! Το Κίεβο έχει αυτό που ήθελε. 8: Στο Κίεβο κατάσχεση Πύργου Ελέγχου 9: Επιβεβαίωση: Tο B 777 χάθηκε από ραντάρ, δεν υπήρξε σήμα για κάποια ανωμαλία 10: Tο σκάφος κατερρίφθη, δεν είναι ατύχημα 11: Το Κίεβο πήρε αυτό που ήθελε. όπως το είπα σε προηγούμενο tweet 12: Δεν πρόκειται για σύνηθη συντριβή. Μας απειλούν στην αίθουσα ελέγχου 13: Από στιγμή σε στιγμή θα μας πάρουν τα τηλέφωνα 14: Πριν μου πάρουν το τηλεφωνο ή μου σπάσουν το κεφάλι , το Κίεβο είναι που έριξε στο σκάφος 15: Έχουμε αποδείξεις . Το σκάφος καταρρίφθηκε. Αρχές Κιέβου έχουν ήδη την πληροφορία. Τώρα είμαστε σε ηρεμία 16: Τι κάνουν οι ξένοι πράκτορες στον πύργο ελέγχου;Μαζεύουν τις πληροφορίες. 17: Μόλις είναι δυνατό, συνεχίσω γράφω . 18: σκάφος B 777 aircraft πετούσε με δυο μαχητικά ουκρανικά μέχρι που χάθηκε από ραντάρ 19: Αν Κίεβο θέλει να πει την αλήθεια, δυο μαχητικά πετούσαν δίπλα λίγα λεπτά πριν το ρίξουν 20: Αμέσως μετά την εξαφάνιση του B 777 , στρατιωτικοί Κιέβου ανέφεραν πτωση αεροπλανου. Πως το ξέρουν; 21: Στις 7 μας ενημέρωσαν για πτώση αεροσκάφους και μετά το γραφείο κατελήφθη από ξένους και είναι ακόμα εδώ….Ξένοι είναι ακόμα εδώ. 22: Για τους άπιστους, όλα καταγράφηκαν από ραντάρ. Το σκάφος καταρρίφθηκε από Κίεβο. Όλοι το ξέρουμε, οι στρατιωτικοί επίσης 23: Εδώ οι στρατιωτικοί παραδέχτηκαν ότι αυτό μπορεί να προκαλέσει και άλλον πόλεμο, αλλά δεν ξέρουν ποιός έδωσε εντολή 24: Στρατιωτικοί υποπτεύονται ότι το έκανε η Ουκρανία…Αλλά δεν ξέρουν από που ήρθε εντολή 25: Πριν λίγες μέρες είπαν ότι οι στρατιωτικοί θέλουν να ανατρέψουν Ποροσένκο. Μπορεί αυτό να είναι. Ή κάποιοι να πήραν εντολή από Τιμοσένκο 26: Μαχητικό αεροσκάφος πέταξε από πάνω του και μετά τρία λεπτά έφυγε. Συνολικά 3 . 27: Κλείνει εναέριος . To Global Travel Industry News , το global research, το Alain Jules , το ria novosti το novorossia και άλλα μέσα ενημέρωσης, αναμεταδίδουν τη νέα αυτή εκδοχή για την τραγωδία. Υποστηρίζουν ότι τόσο ο ίδιος όσο και άλλοι εργαζόμενοι απολύθηκαν αμέσως μετά τη συντριβή. Οι καταγραφές από τα ραντάρ του πύργου ελέγχου κατασχέθηκαν αμέσως μετά το συμβάν. Ειδικότερα το Global Travel Industry News αναφέρει ότι οι στρατιωτικοί ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας σε ενδοεπικοινωνία τους αναγνώρισαν ότι ο ουκρανικός στρατός είχε ανάμειξη ενώ κάποιοι στρατιωτικοί σε chat έλεγαν ότι δε γνωρίζουν από ποιόν παράγοντα προέκυψε η αρχική εντολή της κατάρριψης του αεροσκάφους. Σύμφωνα με ρωσόφωνα δημοσίευματα το μαύρο κουτί εντοπίστηκε από τους νεορώσους και θα αποσταλεί στην ρωσική κρατική υπηρεσία Interstate Aviation Committee με έδρα τη Μόσχα. Αυτό δήλωσε ο πρωθυπουργός της Δημοκρατίας του Ντόνετσκ Andrei Purgin. Παράγοντες της Νέας Ρωσίας ελπίζουν ότι η διερεύνηση του υλικού αυτού θα παράσχει τις αποδείξεις της κατάρριψης του αεροσκάφους από τον ουκρανικό στρατό . Σύμφωνα με το Itar-Tass αυτόπτες μάρτυρες της περιοχής είδαν πολεμικά αεροσκάφη να πετούν κοντά στο Boeing των Μαλαισιανών Αερογραμμών , λίγο πριν τη συντριβή του. Στην κάτωθι φωτογραφία από τα συντρίμια του αεροσκάφους, υπάρχουν τα πρώτα σημάδια των πυρηνικών κεφαλών όπου έχει δεχτεί χτύπημα στο φτερό ή στην άτρακτο. Είναι χαρακτηριστικό σημάδι από τον κατακερματισμό της κεφαλής του πυραύλου R-27 Axe, ή Ρ-73 .
ΟΛΟ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ ΑΡΧΕΙΟ -TWEETER ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΗ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΚΙΕΒΟΥ ΧΑΚΕΡ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤWITTER ΤΟΥ ΙΣΠΑΝΟΥ ΕΛΕΓΚΤΗ ΕΝΑΕΡΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΓΡΑΦΤΗΚΕ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΦΟΒΕΡΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ. ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΒΑΣΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΚΑΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΕΙ Η GOOGLE Ο ΙΣΠΑΝΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΣ
-----------------------------------------------------------------------------
ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΠΛΑΣΜΕΝΟΣ !!!!
Η ουκρανική βουλή υπερψήφισε χθες κατά πλειοψηφία -232 υπέρ σε σύνολο 250 παρόντων- τη διάλυση της κοινοβουλευτικής ομάδας του Κομμουνιστικού Κόμματος Ουκρανίας, με τον πρωθυπουργό Αρσένι Γιάτσενιουκ να απαιτεί να ελεγχθούν όλα τα κόμματα που απειλούν την εδαφική κυριαρχία της Ουκρανίας. Με την εξέλιξη αυτή συνεχίζονται και επεκτείνονται οι αντικομμουνιστικές διώξεις από τις αντιδραστικές δυνάμεις που αναρριχήθηκαν στην εξουσία στο Κίεβο.
------------------------------------------------------------------------------
Πάνω από 3.500 άνθρωποι τραυματίστηκαν και ακρωτηριάστηκαν – για ένα 5χρονο κορίτσι με τα πόδια του ακρωτηριασμένα, Ανησυχείτε; !Πώς γίνεται να νιώσετε εξοργισμένοι; Αποτροπιασμό; Φρίκη; Και όλο αυτό το διάστημα το Ισραήλ συνεχίζει τον εποικισμό της Παλαιστίνης, μετάφερει Εβραίους από την Ανατολική Ευρώπη και το Μπρονξ σε γη που δεν είναι δική του, ποινικοποιώντας – και χαρακτηρίζοντας ως τρομοκράτες τους νόμιμους ιδιοκτήτες, για να κάνουν τα εγκλήματά τους, αποδεκτά από ένα πρόθυμο-να--κατευναστεί-απλά -δώστε-μας-τη-σωστή-φράση, παγκόσμιο ακροατήριο.Πείτε "Χαμάς" αρκετά συχνά και κανείς δεν θα το προσέξει
-------------------------------------------------------------------------------
Το 4ο υψηλότερο ποσοστό, στην ΕΕ, πολιτών στο όριο της φτώχειας έχει η Ελλάδα
Στην 4η θέση μεταξύ των 28 κρατών- μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης με το υψηλότερο ποσοστό πολιτών στο όριο της φτώχειας, βρίσκεται η Ελλάδα. Σύμφωνα με στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, τα οποία δημοσιοποιούνται στην έκθεση του ΙΟΒΕ, το ποσοστό των Ελλήνων που ζούσαν πέρυσι στο όριο της φτώχειας (εισόδημα μικρότερο από το 60% του εθνικού διάμεσου διαθέσιμου εισοδήματος) ανήλθε σε 34,6% ή σε 3.795.100 άτομα. Μάλιστα, το ποσοστό αυτό βαίνει συνεχώς αυξανόμενο από το 2010 και το πρώτο Μνημόνιο (27,6% το 2010, 27,7% το 2011, 31% το 2012 και 34,6% το 2013). Σε χειρότερη θέση από την Ελλάδα, βρίσκονται η Βουλγαρία (49,3%), η Ρουμανία (41,7%) και η Λετονία (36,2%). Στις άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που έχουν εμπλακεί σε Μνημόνια, στο όριο της φτώχειας βρίσκεται το 30% των πολιτών στην Ιρλανδία, το 28,2% στην Ισπανία, το 27,1% στην Κύπρο και το 25,3% στην Πορτογαλία. Οι πέντε χώρες με τα χαμηλότερα ποσοστά φτώχειας στην Ευρωπαϊκή Ένωση των «28», είναι η Ολλανδία (15%), η Τσεχία (15,4%), η Σουηδία (15,6%), η Φινλανδία (17,2%) και το Λουξεμβούργο (18,4%). Ο μέσος όρος στην Ευρωπαϊκή Ένωση ανέρχεται σε 24,8% και στην ευρωζώνη σε 23,3%. Σημειώνεται, ότι, με βάση επίσης στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, ο κίνδυνος φτώχειας αυξήθηκε σημαντικά για την Ελλάδα μετά το 2010 και το ποσοστό της σχετικής φτώχειας αυξήθηκε κατά 3,4 εκατοστιαίες μονάδες ή κατά 17,3%. Παράλληλα, το χάσμα της φτώχειας αυξήθηκε κατά 24,1%, ενώ ο κίνδυνος φτώχειας ή κοινωνικού αποκλεισμού αυξήθηκε κατά 7 εκατοστιαίες μονάδες ή κατά 25,4%.
--------------------------------------------------------------------------------------
ΑΓΝΩΣΤΗ Η ΤΥΧΗ ΤΩΝ ΝΑΖΙΣΤΩΝ ΠΙΛΟΤΩΝ
Αντιφασιστες αυτονομιστές κατέρριψαν 2 ναζιστικά μαχητικά στην Ουκρανια
Δύο ναζιστικά μαχητικά αεροσκάφη κατέρριψαν οι αντιφασιστες αντάρτες της ανατολικής Ουκρανίας, ανακοίνωσε ένας αληταρας ναζιστης εκπρόσωπος του ναζιστικου «υπουργείου Άμυνας» της ναζιστικης κλικας του Κιεβου. Ο αληταρας εκπρόσωπος των ναζιστων Αλέξι Ντμιτρασκίφσκιι είπε ότι τα δύο αεροπλάνα, τύπου Σουχόι, κατέπεσαν κοντά στο ύψωμα Σάβουρ Μοχίλα, ανατολικά του Ντονέτσκ. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία πληροφορία για την τύχη των ναζιστων πιλότων.
------------------------------------------------------------------------------
Λωρίδα της Γάζας: Σε εξέλιξη μάχη Σιωναζι κωλοσιωνισραηλινών-Παλαιστινίων σε νοσοκομείο
Σιωναζιστες κωλοισραηλινοί αληταραδες στρατιώτες μάχονται με Παλαιστίνιους ενόπλους σε νοσοκομείο που βρίσκεται στα νοτιοανατολικά προάστια της πόλης της Γάζας, όπως ανακοινώθηκε από τον σιωναζιστικό στρατό. Οι Παλαιστίνιοι πυροβολούν από την οροφή και τα παράθυρα του γηριατρικού νοσοκομείου αποκατάστασης "Ουάφα" και οι σιωναζι στρατιώτες ρίχνουν βλήματα ανταποδίδοντας τα πυρά, διευκρίνισε ο αληταρας εκπρόσωπος του σιωναζιστικού στρατού Αριέχ Σαλικάρ. Προς το παρόν έχει διευκρινιστεί ότι δεν έχουν απομακρυνθεί όλοι οι ασθενείς και τα μέλη του προσωπικού από το νοσοκομείο αυτό, το οποίο είχε πληγεί από βλήματα των σιωναζι τις προηγούμενες ημέρες.
---------------------------------------------------------------------------------
Χρυσοβελώνη: Το ΠΑΣΟΚ πουλάει τρέλα
Τετάρτη, 23 Ιουλίου 2014, 12:26
Με μια έντονα δηκτική δήλωση σχολιάζει η τομεάρχης Δημόσιας Διοικήσης των ΑΝΕΛ Μαρίνα Χρυσοβελώνη την κόντρα ΠΑΣΟΚ-Κυριάκου Μητσοτάκη, καθώς υποστηρίζει ότι το Κίνημα «πουλάει τρέλα», χαρακτηρίζοντας παράλογο μέτρο την «προκάτ αρνητική αξιολόγηση του 15% των δημοσίων υπαλλήλων που το ίδιο ψήφισε». «Η θερινή περίοδος που διανύουμε, εκτός των ακραίων καιρικών συνθηκών, χαρακτηρίζεται και από ακραία πολιτικά φαινόμενα. Τελευταίο σύμπτωμα θερμοπληξίας στη συγκυβέρνηση είναι η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ που αποκηρύσσει το "παράλογο μέτρο της αρνητικής αξιολόγησης με προκαθορισμένη ποσόστωση 15% αλλά και την εμμονή του (κ. Μητσοτάκη) στις απολύσεις"» αναφέρει η κ. Χρυσοβελώνη. Συνιστά επίσης στο ΠΑΣΟΚ «να πάρει μαζί του για διάβασμα στην παραλία τα μνημόνια διαθεσιμοτήτων - απολύσεων που το ίδιο έχει συνυπογράψει με την τρόικα, καθώς και τους νόμους περί "αξιολογήσεων" που ψήφισαν οι βουλευτές του, χωρίς καμία εξαίρεση». Το καυστικό σχόλιο της βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων καταλήγει ως εξής: «Τέλος, το ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να μην υπερεκτίθεται στον ήλιο, για να αποφύγει και νέα φαινόμενα παράκρουσης».
-----------------------------------------------------------------------------
Επειγουσα ερωτηση του βουλευτη Επικρατειας των Ανεξαρτητων Ελληνων και Ανατολικης Μακεδονιας – Θρακης Περιφερειακου Συμβουλου Τερενς Κουικ για την πρωτοφανη καταστροφη στη Βιστωνιδα Λιμνη. Τελικα πανω από 200 τονοι είναι τα νεκρα ψαρια που χαθηκαν μαλλον από ελλειψη οξυγονου και φερτες υλες όπως μου ειπε ο προεδρος του αλιευτικου συνεταιρισμου ειπε ο κ. Κουικ. Εκανε πολύ σοβαρες καταγγελιες για την διαχειρηση των υδατων της λιμνης.
------------------------------------------------------------------------------
«Καπελο» 15 λεπτα στο ψωμι για το… ζυγι που επεβαλλαν οι κατακτητες της Ελλαδας και οι ντοπιοι συνεργατες τους
---------------------------------------------------------------------------------
Ανοιγει ο ασκος των απολυσεων στο Δημοσιο. Τωρα οι 6.500, ερχονται κι άλλες ως το 2016. Την προοπτικη και αλλων απολυσεων στο Δημοσιο, περαν των 6.500 για τις οποιες η κυβερνηση εχει δεσμευθει να γινουν φετος, χαραξε ο υπουργος Διοικητικης Μεταρρυθμισης Κυριακος Μητσοτακης, δηλωνοντας χθες νετα σκετα ότι «θα γινουν οσες απολυσεις χρειαστει στα πλαισια της αναδιαρθρωσης του Δημοσιου».
------------------------------------------------------------------------------
Πάνω από 3.500 άνθρωποι τραυματίστηκαν και ακρωτηριάστηκαν – για ένα 5χρονο κορίτσι με τα πόδια του ακρωτηριασμένα, Ανησυχείτε; !Πώς γίνεται να νιώσετε εξοργισμένοι; Αποτροπιασμό; Φρίκη; Και όλο αυτό το διάστημα το Ισραήλ συνεχίζει τον εποικισμό της Παλαιστίνης, μετάφερει Εβραίους από την Ανατολική Ευρώπη και το Μπρονξ σε γη που δεν είναι δική του, ποινικοποιώντας – και χαρακτηρίζοντας ως τρομοκράτες τους νόμιμους ιδιοκτήτες, για να κάνουν τα εγκλήματά τους, αποδεκτά από ένα πρόθυμο-να--κατευναστεί-απλά -δώστε-μας-τη-σωστή-φράση, παγκόσμιο ακροατήριο.Πείτε "Χαμάς" αρκετά συχνά και κανείς δεν θα το προσέξει
Γάζα:"Η μάσκα έχει πέσει και οι άνθρωποι γνωρίζουν"
H Ιρλανδή Elaine Bradley εργάζεται ως ακτιβίστρια ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Παλαιστίνη και μας έστειλε σήμερα το πρωί αυτή την αναφορά. Η Elaine γράφει: Όταν ξυπνάω ανοίγω το lap-top μου για να δω τι έχει συμβεί το διάστημα που κοιμόμουν. Με «χτυπά» σχεδόν αμέσως μια φωτογραφία. Δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι ένα σώμα κομμένο στα δύο, ή δύο σώματα από τα οποία λείπουν κάποια μέλη. Από τα ρούχα του ενός , μαντεύω ότι είναι ένας νεαρός άνδρας – ένα τζιν και μια ζώνη που ο γιος μου θα μπορούσε να φορέσει. Τα ανθρώπινα κομμάτια είναι απέναντι από έναν τοίχο μέσα σε μια λίμνη αίματος, ριγμένο πάνω με το αίμα μουλιασμένα φύλλα. Η φωτογραφία έχει τραβηχτεί σε ένα νοσοκομείο, και συνοδεύεται από τα διαλυμένα μέταλα των νοσοκομειακών κλινών μέσα σε ένα σύνολο από συντρίμμια . Ο φίλος μου που δημοσιεύει αυτήν την φωτογραφία, λέει ότι έχει μια στάση να μην ποστάρει ανατριχιαστικές φωτογραφίες, μια στάση που έχει πλέον εγκαταλείψει. Γιατί; Επειδή «Αυτό είναι το νοσοκομείο που το Ισραήλ βομβάρδισε σήμερα ... Αλλά το BBC θεώρησε ότι ήταν καλύτερα να παρουσιάσει τον δημοσιογράφο John Simpson , για να μας δείξει ένα σπασμένο πολυέλαιο στο Σντερότ αντ 'αυτού.» Πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν και 70 τραυματίστηκαν σε αυτό το νοσοκομείο, όπου οι άνδρες και οι γυναίκες εργάζονται, αφιερώνοντας τη ζωή τους για να παρηγορήσουν και να θεραπεύσουν άρρωστους και τραυματισμένους ανθρώπους. Σκέφτομαι την κόρη μου που είναι νοσοκόμα . Τα νοσοκομεία έχουν ειδικό καθεστώς ειδικής προστασίας βάσει του διεθνούς δικαίου, όπως θα έπρεπε. Ο βομβαρδισμός ενός νοσοκομείου αποτελεί έγκλημα πολέμου. Και όμως αυτό είναι το δεύτερο νοσοκομείο που το Ισραήλ βομβάρδισε, από όσο γνωρίζω, μέσα σε αυτές τις δύο εβδομάδες επίθεσης, όπου ένα από τα πιο εξελιγμένα στρατιωτικά μηχανήματα του κόσμου, τα έχει βάλει με ένα φυλακισμένο, μισό πεινασμένο άμαχο πληθυσμό. Πού είναι η διεθνής κοινότητα; Πού είναι οι θεματοφύλακες των νόμων να απαιτήσουν αυτό να σταματήσει; Χθες είδα την Navi Pillay, την Ύπατο Αρμοστή για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα με τον ΟΗΕ στην τηλεόραση. Ήταν στα αραβικά, έτσι δεν κατάλαβα τι είπε. Πήγα στο διαδίκτυο και βρήκα τη δήλωσή της. Το κομμάτι που ένιωσα σαν χαστούκι στο πρόσωπό μου ήταν εκείνο, όπου εξέφρασε "ανησυχία" της. Ανησυχία; Ανησυχώ για τα πράγματα όπως το μέγεθος του λογαριασμού του τηλεφώνου μου και για το αν η γάτα μου νιώθει άνετα στο νέο σπίτι της. Ανησυχία για τη Γάζα, όπου μέχρι τώρα έχουν πάνω από 570 άνθρωποι σκοτωθεί, το 80% είναι άμαχοι και στην τελευταία καταμέτρηση 132 από αυτούς παιδιά. Πάνω από 3.500 άνθρωποι τραυματίστηκαν και ακρωτηριάστηκαν – για ένα 5χρονο κορίτσι με τα πόδια του ακρωτηριασμένα, Ανησυχείτε; !Πώς γίνεται να νιώσετε εξοργισμένοι; Αποτροπιασμό; Φρίκη; Ο ΟΗΕ ανησυχεί και η μάσκα έχει πέσει. Αυτό το τελευταίο ολοκαύτωμα εναντίον της Γάζας έχει αποκαλύψει, ότι ζούμε σε έναν κόσμο όπου τα ΜΜΕ μας λένε ψέματα, και διαστρεβλώνουν την αλήθεια. Όταν άνανδροι πολιτικοί δεν στέκονται ενάντια στην εξουσία – όταν ο Τζον Κέρι λέει ότι το Ισραήλ πολιορκείται από τη Χαμάς-να γελάσω ή να κλάψω; Η κυβέρνηση μου επαναλαμβάνει την παραλογία για το δικαίωμα του Ισραήλ να αμυνθεί, παρόλο που παρακολουθούν γυναίκες και παιδιά να θάβονται κάτω από τα ερείπια των σπιτιών τους. Και όλο αυτό το διάστημα το Ισραήλ συνεχίζει τον εποικισμό της Παλαιστίνης, μετάφερει Εβραίους από την Ανατολική Ευρώπη και το Μπρονξ σε γη που δεν είναι δική του, ποινικοποιώντας – και χαρακτηρίζοντας ως τρομοκράτες τους νόμιμους ιδιοκτήτες, για να κάνουν τα εγκλήματά τους, αποδεκτά από ένα πρόθυμο-να--κατευναστεί-απλά -δώστε-μας-τη-σωστή-φράση, παγκόσμιο ακροατήριο. Πείτε "Χαμάς" αρκετά συχνά και κανείς δεν θα το προσέξει. Εκτεθειμένος είναι ένας κόσμος, όπου τα θεσμικά όργανα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της δικαιοσύνης, εκφράζουν και προσφέρουν κοινοτοπίες, αλλά δεν προχωρούν σε καμία δράση και οργανώνουν μια ακόμη έκτακτη συνεδρίαση, αφού ποτέ δεν εφάρμοσαν τις συστάσεις της τελευταίας έκθεσής του, ή της προηγούμενης, δεδομένου, ότι κάτι τέτοιο «θα έθετε σε κίνδυνο την ειρηνευτική διαδικασία» σύμφωνα με τις ΗΠΑ και το Ισραήλ. ΠΟΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΕΙΡΗΝΕΥΤΙΚΉ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ; Και ενώ ο ΟΗΕ συγκεντρώνει ένα σύνολο από γραφειοκράτες υψηλόμισθους, σημαντικούς ανθρώπους με κουστούμια που κάνουν σημαντικά πράγματα, εκφράζοντας ανησυχία, ένας φίλος μου προσπαθεί να περάσει μέσα από το αδιαπέραστο σύστημα κατοχής και ελέγχου του Ισραήλ, γάλα για μωρά στη Γάζα. Από την περιπλοκότητα και την δυσκολία για να το καταφέρει, είναι σαν να προσπαθούσε να μεταφέρει κοκαϊνή μέσα σε καλάσνικοφ AK47S. Δεν είχα πιει καφέ ακόμα, δεν είχα ξυπνήσει καλά. Αλλά ορκίστηκα, ότι θα μετατρέψω την οργή μου σε δράση για τη δικαιοσύνη. Το Ισραήλ δεν μπορεί να αποφύγει και πάλι να λογοδοτήσει για τα εγκλήματα αυτά. Και προς όλα τα θεσμικά όργανα που έχουν συνεργαστεί σε αυτήν την αδικία, επαναλαμβάνοντας τα ψέματα ή κοιτάζντας προς την άλλη μερια, θα καταρρεύσετε και θα γκρεμιστείτε. Η μάσκα έχει πέσει και οι άνθρωποι ξέρουν. Είδαμε, ότι το σύστημά σας για τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν ισχύει για όλους, ότι μια ζωή είναι πολύτιμη, ενώ μια άλλη είναι λιγότερο και από ασήμαντη. Έχουμε δει ότι δεν είναι όλα τα παιδιά θησαυροί που πρέπει να προστατεύονται και η παιδική ηλικία δεν είναι ένας ιερός χώρος για όλα τα παιδιά. Έχουμε δει, ότι στον κόσμο σας επιτρέπεται, σπίτια, τόποι λατρείας και νοσοκομεία να γίνουν νεκρικές ζώνες, να γίνουν οι τάφοι αθώων ανθρώπων. Έχουμε δει πώς οι ψεύτες και οι ψυχοπαθείς με την εξουσία υποκλίνονται. Αλλά η δικαιοσύνη θα επικρατήσει, γιατί τώρα εμείς, οι άνθρωποι ξέρουμε.
Elaine Bradley.
-----------------------------------------------------------------------------
Η φασιστική Χούντα ΗΠΑ - ΕΕ του Κιέβου προχωρά ακάθεκτη.
Υπό δημόσιο διωγμό ακόμα και το κοινοβουλευτικο κομμα Κ.Κ.ΟΥ.
Φόβος και τρόμος για κάθε ίχνος κριτικής & αντιφρονούντων στο Κίεβο και σ' όλη την Ουκρανία. Η άλλη όψη της εξόντωσης-γενοκτονίας των εξεγερμένων Λαϊκών Δημοκρατιών του Ντονμπάς στη Νοτιο-ανατολική Ουκρανία. Κάθε άλλη άποψη από την επίσημη φασιστική, είναι "έργο πρακτόρων, αντεθνικών & αντι-Ε.Ε. προδοτών, μισθοφόρων της Μόσχας και του Πούτιν", των "μοσχοβιτών" που είναι "υπάνθρωποι, Colorado σκαθάρια προς εξόντωση". Αυτή είναι η επίσημη ιδεολογία και ορολογία του Κιέβου. Χθες απεβλήθη για 3 ημέρες από τη βουλή, για αναφορά σε "πόλεμο της κυβέρνησης εναντίον του λαού" ο μετριοπαθής βουλευτής του πρώην κόμματος των περιφερειών Νικολάι Λεβτσένκο. Σε μιαν ακόμα συμβολική τρομοκρατική πράξη, σήμερα το πρωί η ακροδεξιά πλειοψηφία της Βουλής (Βερχόβναγια Ράντα) με επικεφαλής τους φασίστες τραμπούκους του κόμματος "Σβομπόντα" ("Ελευθερία"...), πέταξε έξω από την αίθουσα συνεδριάσεων με προπηλακισμούς τον αρχηγό της κοινοβουλευτικής ομάδας του Κομμ. Κόμματος Πέτρο Σιμονένκο. Αφορμή ήταν η αναφορά του τελευταίου σε "εξολόθρευση από τις ουκρανικές δυνάμεις πολιτών στην εμπόλεμη ζώνη για την εκμετάλλευση οργάνων τους προς μεταμόσχευση". Όλα τα μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΚΚΟΥ που αποτελειτε από 32 βουλευτες, εγκατέλειψαν τη Βουλή χωρίς κανένα σχόλιο. Χθες με 232 ψήφους η Βουλή (με 232 ψήφους υπέρ, σε σύνολο 250 παρόντων) (η οποια κανονικα εχει 450 εδρες, ενώ τωρα συνεδριαζει με 300 βουλευτες, οι αλλοι κρυβονται από την ναζιστικη χουντα των δυτικων αποικιοκρατων) ενέκρινε τροπολογία του Κανονισμού που επιτρέπει τη διάλυση του ΚΚΟΥ. Την τροπολογία υπέγραψε ο πρόεδρος της Ουκρανίας και όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Βουλής Αλεξάντρ Τουρτσίνοφ, μετά την δημοσίευσή της αύριο τίθεται σε ισχύ και διαλύεται η κοινοβουλευτική ομάδα των κομμουνιστών. Προς γνώση και συμμόρφωση σε όλη την επικράτεια του Ευρωατλαντικού άξονα...
-----------------------------------------------------------------------------
Με 232 ψήφους υπέρ, σε σύνολο 250 παρόντων, ψηφίστηκε από τη Βουλή της Ουκρανίας ο νόμος που θέτει εκτός νόμου το Κ.Κ. Ουκρανίας και κάθε κόμμα και οργάνωση που "επιβουλεύεται την εδαφική ακεραιότητα της χώρας". Υποθέτω κάποια ντροπή θα νιώθουν αυτοί που μέχρι πρόσφατα υποστήριζαν τις ίσες αποστάσεις μεταξύ φασιστών και αντιφασιστών...
σιγα μη νοιωθουν ντροπη..!! για να νοιωσεις ντροπη χρειαζεται να διαθετεις και λιγη τσιπα..κι αν διαθετεις τσιπα, δεν εξισωνεις ποτε φασιστες και αντιφασιστες.....ειναι εκ διαμετρου αντιθετες εννοιες...
Με γενικολογίες και εκτός τόπου και χρόνου διαπιστώσεις και διακηρύξεις, όπως αυτές της αδελφής οργάνωση του ΣΕΚ στη Βρετανια, δεν κάνεις πολιτική. Για παράδειγμα, η "επέμβαση στην Κριμαία". Δηλαδή για την Κριμαία δεν ισχύει το περίφημο "δικαίωμα της αυτοδιάθεσης"; Δεδομένου μάλιστα πως η Κριμαία είχε αυθαίρετα προσαρτηθεί από την Ουκρανία μετά τη διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης. Σύμφωνα με το σύνταγμα της ΕΣΣΔ, οι αυτόνομες περιοχές, όπως η Κριμαία, είχαν δικαίωμα να αποφασίσουν με ξεχωριστό δημοψήφισμα το μέλλον τους, πράγμα που δεν έγινε. Το δημοψήφισμα έγινε τώρα και οι κάτοικοι της Κριμαίας αποφάσισαν. Το παραπάνω κείμενο των τρoτσικιστων της Βρετανιας που πληρωνονται από την Μυστικη Υπηρεσια Κατασκοπιας της Βρετανιας είναι εκτός τόπου και χρόνου.
Στη δυτική Ουκρανία και συγκεκριμένα στις τοποθεσίες Микуличин, Ворохта, Татаров, Яблуница и Полянице οι ντόπιοι καίνε τα έγγραφα της επιστράτευσης και τα ιατρικά πιστοποιητικά που τα συνοδεύουν, γιατί είναι ενάντια στον εμφύλιο πόλεμο. Αυτά στη ΔΥΤΙΚΗ Ουκρανία. Μήπως και αυτοί είναι πράκτορες της Μόσχας; Τι θέση παίρνει σ' αυτό το ζήτημα η αδελφή οργάνωση του ΣΕΚ;
------------------------------------------------------------------------------
Βορειοαμερικάνικο Πρακτορείο αποκαλύπτει ότι οι ΗΠΑ χρηματοδοτούν την αντιπολίτευση στην Βενεζουέλα
Καράκας - Τέσσερα χρόνια μετά την ψήφιση του ειδικού νόμου που απαγορεύει στις ΗΠΑ να χρηματοδοτούν πολιτικές ομάδες στην χώρα, ορισμένες ομάδες της αντιπολίτευσης εξακολουθούν να λαμβάνουν εκατομμύρια δολάρια με στόχο την αποσταθεροποίηση της χώρας. Μια έρευνα του αμερικανικού Associated Press αποκάλυψε ότι το Στέιτ Ντιπάρτμεντ και το National Endowment for Democracy (NED), μια μη κερδοσκοπική οργάνωση που χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση, έστειλε πέρσι περίπου 7,6 εκατομμύρια δολάρια σε οργανώσεις της Βενεζουέλας. Ποσό 15% μεγαλύτερο από το ποσό που δόθηκε το 2009 πριν η Εθνοσυνέλευση της Βενεζουέλας κηρύξει παράνομη αυτήν την χρηματοδότηση που υπονομεύει την εθνική της κυριαρχία. Στην Ουάσιγκτον, η Γερουσία εξετάζει ήδη ένα νομοσχέδιο για την αύξηση της βοήθειας του Στειντιπάρμεντ προς τις «πολιτικές ομάδες για την δημοκρατία» στην Βενεζουέλα, από 5 εκατομμύρια που είναι σήμερα σε 15 εκατομμύρια δολάρια, σαν μέρος των πολιτικών πιέσεων στην σημερινή κυβέρνηση του Ν.Μαδούρο. Το NED αποφεύγει να κατονομάσει πρόσωπα και οργανώσεις που λαμβάνουν αυτές τις χρηματοδοτήσεις. Ωστόσο, υπάρχουν σαφείς ενδείξεις ότι τόσο η NED, όσο και οι μυστικές υπηρεσίες των Ηνωμένων Πολιτειών συμμετείχαν στη δημιουργία και τη χρηματοδότηση αυτών των ομάδων, όπως η «Súmate», με ενεργό συμμετοχή σε βίαιες δραστηριότητες από τα μέσα της τελευταίας δεκαετίας. Ένας από τους ιδρυτές της Súmate» είναι η γνωστή María Corina Machado, που απελάθηκε πρόσφατα από την Εθνοσυνέλευση σαν ένας από τους πρωταγωνιστές των τελευταίων βίαιων επεισοδίων που κόστισαν την ζωή σε δεκάδες κατοίκους της Βενεζουέλας. Αρκετές λατινοαμερικάνικες κυβερνήσεις έχουν επίσης υποστεί αυτό το είδος της δράσης από τις Ηνωμένες Πολιτείες, συμπεριλαμβανομένης και της Κούβας, η οποία αποκάλυψε πρόσφατα το σκάνδαλο της Υπηρεσία Διεθνούς Βοήθειας (USAID), που προωθούσε ανατρεπτικές ενέργειες μέσω των νέων τεχνολογιών. Πέρυσι, η Βολιβία απέλασε την USAID από το έδαφός της παρουσιάζοντας αποδείξεις των προσπαθειών υπονόμευσης του Προέδρου Έβο Μοράλες. Ο Ισημερινός επίσης, απαγόρευσε εκ νέου τα χρηματοδοτικά προγράμματα του ιδρύματος στην χώρα
------------------------------------------------------------------------------
αρχηγος του συριζα και της αντιπολιτευσης στην ελλαδα και απο τη μια διαδηλωνει υπερ της γαζας και απο την αλλη αναρτα στη σελιδα του φωτογραφιες των δηθεν επαναστατων (εισβολεων μισθοφορων) στη Συρια που απειλουν τους χριστιανους που ζουνε μια συγχρονη γενοκτονια και διωγμο υπο τις απαιτησεις αμερικης τουρκιας καταρ! Συρια η μοναδικη χωρα στον κοσμο που στηριζει και ειναι διπλα στους Παλαιστινιους και κατα του ισραηλ οχι ευκαιριακα αλλα διαχρονικα δεκαετιες τωρα! αλλα ξεχασα... ολα αυτα τα χρονια ο συριζα στηριζει την ξενη εισβολη στη Συρια και συμμετεχει μαζι με καποιους του ανταρσυα στις εκδηλωσεις κατα της Συριας και του Ασσαντ υπερ της εισβολης τσετσενων και αλλων φανατικων ισλαμοφασιστων μισθοφορων ενω περυσι ζητουσε την εισβολη και του νατο στη Συρια!!!! θα επρεπε να ντρεπομαστε ως ελληνες.....
O Tσίπρας είναι ηλίθιος ή μας δουλεύει ψιλό γαζί; Εκανε εμφάνιση σε διαδήλωση για τη Γάζα και δίπλα του ανέμιζαν οι σημαίες των ΝΑΤΟϊκών μισθοφόρων, των πρακτόρων της Cia στη Συρία... Κανείς δεν τον ενημέρωσε ή στο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζουν να είναι ταυτισμένοι με τον Βενιζέλο και το ΝΑΤΟ στο θέμα της Συρίας;
--------------------------------------------------------------------------
Το γύρο του κόσμου κάνει η στάση της Ελληνορθοδοξίας στη Γάζα... που άνοιξε τις πόρτες για την προστασία των Παλαιστινίων! "Ο Θεός να σας ευλογεί" τονίζουν οι μουσουλμάνοι της Γάζας...
Oι εκκλησίες στη Γάζα άνοιξαν τις πόρτες τους και λειτουργούν ως ασπίδα υπεράσπισης των Παλαιστινίων από τους δολοφόνους σιωνιστές... Η Ορθοδοξία, όπως και στη Συρία, παρά την ένοχη σιωπή Βαρθολομαίου-Ιερώνυμου... στο πλευρό της Παλαιστίνης! Γάζα. Χίλιοι μουσουλμάνοι πρόσφυγες σε εκκλησία ορθοδόξων: «Ο θεός να ευλογεί τους χριστιανούς. Μόνον αυτοί κάνουν κάτι για εμάς» Ο αρχιεπίσκοπος Αλέξιος άνοιξε την εκκλησία του Αγίου Πορφύριου σε όλους: «Δεν έχει καμία σημασία αν είναι χριστιανοί ή μουσουλμάνοι. Αυτό είναι το καθήκον της εκκλησίας». Μια γυναίκα γέννησε μέσα στην εκκλησία: «Υπάρχει η ζωή πέρα από τον θάνατο»
----------------------------------------------------------------------------
Oι αντάρτες της Χεζμπολά υπερασπίζονται τους Χριστιανούς, τα σπίτια τους, τους χριστιανικούς ναούς... από τους εγκληματίες της "συριακής αντιπολίτευσης", που δεν έχουν ρίξει μια σφαίρα εναντίον του Ισραήλ και τους τραυματίες τους περιθάλπτει στη Μπεκά το σιωνιστικό-ναζιστικό καθεστώς
Ο Τσίπρας, τι σκατά θέλει και συνεχίζει να χαριεντίζεται με τους ΝΑΤΟϊκούς μισθοφόρους στη Συρία; Βλ.: O Tσίπρας είναι ηλίθιος ή μας δουλεύει ψιλό γαζί; Εκανε εμφάνιση σε διαδήλωση για τη Γάζα και δίπλα του ανέμιζαν οι σημαίες των ΝΑΤΟϊκών μισθοφόρων, των πρακτόρων της Cia στη Συρία... Κανείς δεν τον ενημέρωσε ή στο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζουν να είναι ταυτισμένοι με τον Βενιζέλο και το ΝΑΤΟ στο θέμα της Συρίας;
-------------------------------------------------------------------------------
Οι ΗΠΑ χρηματοδοτούν πόλεις του Ισραήλ (και την βάρβαρη κατοχή), ενώ οι δικό τους πόλεις σαπίζουν από εγκατάλειψη εδώ και δεκαετίες
-----------------------------------------------------------------------------
"Θα συνεχίσουμε να παίζουμε, Νετανιάχου!"
…Λίγες μέρες μετά, ένας δημοσιογράφος του Αλ Τζαζίρα, παίρνει συνέντευξη από ένα άλλο τσούρμο παιδιών. Τα παιδιά παίζουν κάτω από τους ήχους των αεροπλάνων και των βομβών που σκάνε. Και δεν παίζουν απλά και ανέμελα. Λένε ότι "Θα συνεχίσουμε να παίζουμε, Νετανιάχου!". Παίζουν επίτηδες. Γιατί; "Θα συνεχίσουμε να παίζουμε, Νετανιάχου!" Λίγες ημέρες πριν, ενα ισραηλινό αεροπλάνο δολοφόνησε 4 μικρά παιδιά που παίζανε στην παραλία της Γάζας, μπροστά στα μάτια των δυτικών δημοσιογράφων. Οι γονείς τους τα μετέφεραν εκεί γιατί νόμιζαν ότι θα ήτανε πιο σφαλή. Το πολύ ωραίο κείμενο του "Αθέατου Κόσμου" , περιγράφει το έγκλημα. Λίγες μέρες μετά, ένας δημοσιογράφος του Αλ Τζαζίρα, παίρνει συνέντευξη από ένα άλλο τσούρμο παιδιών. Τα παιδιά παίζουν κάτω από τους ήχους των αεροπλάνων και των βομβών που σκάνε. Και δεν παίζουν απλά και ανέμελα. Λένε ότι "Θα συνεχίσουμε να παίζουμε, Νετανιάχου!". Παίζουν επίτηδες. Γιατί; Γιατί αυτά τα παιδιά, που έχουν δει τα σπίτια τους να καταρρέουν και τους συγγενείς τους να βγαίνουν νεκροί από τα χαλάσματα, που έχουν δει συνομίλικους φίλους τους με ακρωτηριασμένα άκρα, αυτά τα παιδιά έχουν καταλάβει από τη ζωή, αυτό που δεν μπορούν να καταλάβουν οι οπαδοί των "δύο άκρων" (τελευταίο κρούσμα η κατάπτυστη ΣΟ του ιντιμύντια) Οι δολοφόνοι θέλουν τους λαούς να γονατίζουν μπροστά στην βία και να παραδίνονται. Οι δολοφόνοι θέλουν να ξεχάσουν οι Παλαιστίνιοι την πατρίδα τους και να πάψουν να πολεμούν. Οι δολοφόνοι θέλουν να όχι απλά να σκοτώνουν. Θέλουν να πιστέψουμε ότι αυτή είναι η φυσιολογική πορεία των πραγμάτων και να την αποδεχθούμε. Όλοι. Οι δολοφόνοι θέλουν τα παιδιά να μην παίζουν και να περιμένουν φοβισμένα μέσα στο σπίτι να πεθάνουν. Θέλουν να πάψουν να ονειρεύνται. Οι δολοφόνοι φοβούνται τα μικρά παιδιά που παίζουν, γιατί οι δολοφόνοι είναι αδύναμα ανθρωπάκια, κρυμμένα πίσω από τις κάννες των τανκς και τους ήχους των βομβαρδιστικών τους.
-----------------------------------------------------------------------------
Το PFLP (Λαϊκό Μέτωπο για την Απελευθέρωσης της Παλαιστίνης), η ένοπλη επαναστατική οργάνωση στην Παλαιστίνη χαιρετίζει την ηρωική αντίσταση των ανταρτών της Χαμάς και την επιτυχία τους να αιχμαλωτίζουν σιωνιστή στρατιώτη. Η σύλληψη αυτή θα ανοίξει διάπλατη την πόρτα των σιωνιστικών φυλακών σε 5000 χιλιάδες πολιτικούς κρατουμένους και αιχμαλώτους. Ο αγώνας για την απελευθέρωση των κρατουμένων και αιχμαλώτων στις φυλακές του εχθρού είναι κοινός όπως είναι κοινός ο αγώνας για την απελευθέρωση της κατεχόμενης Παλαιστίνης από το σιωνισμό και το κράτος του, που εγκατέστησαν στην Παλαιστίνη οι Άγγελοι ιμπεριαλιστές και το εξόπλισαν και προστατεύουν οι Αμερικανοί και Δυτικοί ιμπεριαλιστές... Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ είναι των αριστερών ανταρτών μιας αριστερής οργάνωσης στη Γάζα, του Δημοκρατικού Μετώπου για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης
---------------------------------------------------------------------------
Κάτω τα χέρια από τους κομμουνιστές της Ουκρανίας
Η πρώτη δίκη την Πέμπτη
Κλιμακώνεται η προσπάθεια να απαγορευτεί η δράση του ΚΚ Ουκρανίας και εντείνεται η αντικομμουνιστική υστερία. Χτες ανακοινώθηκε από το προεδρείο της Βουλής της Ουκρανίας η απόφαση για διάλυση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚ Ουκρανίας. Οπως σημειώνεται χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση του ΚΚ Ουκρανίας, «η απαγόρευση ενός κόμματος που πήρε πάνω από 2 εκατομμύρια ψήφους στις τελευταίες εκλογές, πολύ περισσότερες από όσες έχει η σημερινή ουκρανική κυβέρνηση, παραβιάζει τις δημοκρατικές αρχές, τον πολιτικό πλουραλισμό, ακόμα όσα διακηρύσσει η ΕΕ περί ελευθερίας, δικαιοσύνης και ισότητας». Επίσης ευχαριστεί τα αδελφά Κομμουνιστικά Κόμματα για τη συμπαράσταση και αλληλεγγύη που έχουν επιδείξει ως τώρα και τα καλεί να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις αλληλεγγύης και καταδίκης της αντιδραστικής κυβέρνησης. Ταυτόχρονα ενημερώνει ότι στις 24 Ιούλη θα γίνει η δίκη για την απαγόρευση του Κόμματος. Η αντιδραστική κυβέρνηση κατηγορεί το ΚΚ Ουκρανίας ότι «στηρίζει τους αυτονομιστές στην Ανατολική Ουκρανία και δρα ενάντια στην εθνική κυριαρχία».
Αμείωτοι βομβαρδισμοί Ο λαός της ανατολικής Ουκρανίας μετρά όλο και περισσότερα θύματα από την κλιμακούμενη στρατιωτική επιχείρηση. Είναι χαρακτηριστικό ότι μέχρι και το ναζιστικό «υπουργείο Υγείας» της ναζιστικης κλικας του Κιεβου έκανε λόγο για «500 πολίτες που έχουν χάσει τη ζωή τους». Σύμφωνα με ρωσικά ΜΜΕ, τα χωριά Σεβεροντονέτσκ και Λισιτσάνσκ, στο Λουγκάνσκ, βομβαρδίζονταν όλη την προχτεσινή νύχτα, ενώ στην επίθεση συμμετείχαν και τεθωρακισμένα οχήματα. Στις φλόγες τυλίχτηκαν μεταξύ άλλων ένα εργοστάσιο οπτάνθρακα και ένα χημικό εργοστάσιο. Η υπηρεσία Τύπου του δημοτικού συμβουλίου του Λουγκάνσκ ανέφερε ότι το τελευταίο 24ωρο σκοτώθηκαν 5 άμαχοι και τραυματίστηκαν 16. Πάντως, η αποστολή παρακολούθησης του ΟΑΣΕ δήλωσε πως «οι ναζιστικές αρχές αρνήθηκαν ότι ναζιστικά στρατεύματα βομβάρδισαν το ανατολικό τμήμα της πόλης Λουγκάνσκ στις 18-20 Ιούλη» στη διάρκεια επίθεσης που σκοτώθηκαν 29 άνθρωποι. Αντίστοιχα, το Κίεβο είχε αρνηθεί ότι ο στρατός ευθύνεται για εκρήξεις που σημειώθηκαν προχτές στο κέντρο του Ντονέτσκ, αναφέροντας ότι «αν γίνονται μάχες στην πόλη, έχουμε πληροφορίες ότι υπάρχει εκεί μια μικρή ομάδα που έχει αυτο-οργανωθεί και πολεμάει με τους τρομοκράτες».
-----------------------------------------------------------------------------
ΜΑΡΤΥΡΙΚΗ ΛΩΡΙΔΑ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ Μακελειό χωρίς τέλος
ΓΑΖΑ.-- Η σφαγή του Παλαιστινιακού λαού στην πολιορκημένη Λωρίδα της Γάζας συνεχίστηκε και χτες, ενώ ο συνολικός αριθμός των νεκρών, στις 15 μέρες που διαρκεί η νέα ισραηλινή επιδρομή από αέρα, θάλασσα και στεριά, συνεχώς αυξάνεται, έχοντας φτάσει χτες με τα επίσημα στοιχεία τους 612 (χτες ήταν πάνω από 25), οι τραυματίες είναι γύρω στους 4.000 και δεκάδες χιλιάδες οι εκτοπισμένοι, που προσπαθούν να ξεφύγουν από τις βόμβες. Ενδεικτικό της θηριωδίας που συνεχίζεται είναι το γεγονός ότι στόχους της ισραηλινής πολεμικής μηχανής αποτελούν ακόμη και νοσοκομεία και άλλες υποδομές, εκτός από τις κατοικίες που ισοπεδώνονται. Χτες καταγγέλθηκε, επίσης, ότι χτυπήθηκε ακόμη και σχολείο, στο οποίο είχαν καταφύγει γυναίκες και παιδιά και το οποίο ανήκε στον ΟΗΕ και υποτίθεται ήταν προστατευμένο. Επίσης, σε βίντεο που έδωσαν στην δημοσιότητα παλαιστινιακές οργανώσεις από τη σφαγή της Κυριακής στην Σετζάγια, με πάνω από 70 νεκρούς, φαίνεται Παλαιστίνιος έφηβος που θέλει να πάει στο γκρεμισμένο σπίτι του για να βρει τους συγγενείς του και πέφτει νεκρός από πυρά ελεύθερου σκοπευτή.
Συγκλονιστικά στοιχεία Σύμφωνα με τα στοιχεία των παλαιστινιακών υπηρεσιών Υγείας, από τους δολοφονημένους τουλάχιστον 149 είναι παιδιά, 120 γυναίκες και 28 ηλικιωμένοι. Επίσης, το 33% των νεκρών σκοτώθηκαν στην πόλη της Γάζας, το 27% στη Χαν Γιουνές, το 15% στη Ράφα κοντά στο μεθοριακό πέρασμα της Γάζας προς την Αίγυπτο και το 15% βορειότερα της πόλης της Γάζας κοντά στο Ισραήλ. Ακόμη, 5 νοσοκομεία, 6 ιατρικά κέντρα και 4 ασθενοφόρα έχουν καταστραφεί από τους βομβαρδισμούς, στους οποίους σκοτώθηκαν επίσης 6 μέλη των υπηρεσιών Υγείας, ενώ πληθαίνουν τα καλέσματα για την ανάγκη να σταλούν στη Γάζα φάρμακα, τρόφιμα, πόσιμο νερό. Περισσότεροι από 1,2 εκατομμύρια άνθρωποι δεν έχουν νερό ή έχουν μόνον περιορισμένη πρόσβαση σε νερό την ώρα που και τα δίκτυα παροχής ηλεκτρικού ρεύματος έχουν υποστεί ζημιές ή δεν υπάρχουν καύσιμα για τις γεννήτριες. Χτες, ο ΟΗΕ ανακοίνωσε ότι πάνω από 900 παιδιά έχουν τραυματιστεί, ενώ σημείωσε ότι εκατοντάδες χιλιάδες κάτοικοι της Γάζας έχουν εγκαταλείψει τα σπίτια τους για να σωθούν από τις βόμβες. Μόνο στις εγκαταστάσεις του ΟΗΕ έχουν καταφύγει περισσότεροι από 100.000. Παράλληλα, ο εκπρόσωπος του Γραφείου του ΟΗΕ για το Συντονισμό των Ανθρωπιστικών Υποθέσεων παραδέχθηκε σήμερα ότι «κυριολεκτικά δεν υπάρχει ασφαλές μέρος για τους αμάχους» στη Γάζα.
ΕΛΛΑΔΑ, ΑΘΗΝΑ.-- Χτες το βράδυ επίσης πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Συντάγματος συγκέντρωση και πορεία προς τα γραφεία της ΕΕ από παλαιστινιακές οργανώσεις στη χώρα μας και άλλες οργανώσεις που κατήγγειλαν τη συνεχιζόμενη σφαγή στη Γάζα και απαίτησαν από την ελληνική κυβέρνηση να διακόψει κάθε σχέση με το Ισραήλ.
--------------------------------------------------------------------------------
Ο νυν υπουργός οικονομικών ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗΣ, ήταν το Νο 1 παπαγαλάκι του Σημίτη στην απάτη του Χρηματιστηρίου! Λεγοντας «το ΧΑΑ είναι υγιες και πολύ πιο διαφανες από αλλα». Έντιμος δικαστής υπάρχει; Ο παπαγάλος δεν είναι βουλευτής, δεν έχει ασυλία!
---------------------------------------------------------------------------------
Κι όμως, ο πρεσβευτής της...
...Βολιβίας στον ναζιστικό ΟΗΕ, φορεσε την Παλαιστινιακή μαντίλα της Επανάστασης! Η Βολιβία έχει απελάσει τον ισραηλινό πρέσβη από χώρα, όπως και η Βενεζουέλα, ο Ισημερινός...
-----------------------------------------------------------------------------
Αυτή η Ευρώπη να πάει να γαμηθεί! Τα σιωνιστικά γουρούνια, οι υπουργοί εξωτερικών της ναζιστικής Ευρώπης -συμπεριλαμβανομένου του γαμπρού του Μπακατσέλου- "συνεδρίασαν και...
...πήραν νέα μέτρα εμπάργκο εναντίον της Συρίας και υπέρ της Αλ Κάιντα Επιπροσθέτως, λες και δεν βλέπουν το έγκλημα στη Γάζα, αποφάσισαν ότι το ναζιστικό Ισραήλ -του οποίου είναι ΟΛΟΙ υπάλληλοι- έχει δικαίωμα "αυτοάμυνας" (δηλαδή να δολοφονεί γυναικόπαιδα) και πρέπει να αφοπλιστούν οι "τρομοκρατικές" οργανώσεις στη Γάζα! Θέλουν να αφοπλιστούν από τα λιανοτούφεκα οι Φενταγίν! Αυτή η Ευρώπη να πάει να γαμηθεί!
----------------------------------------------------------------------------
Γαμπρέ του Μπακατσέλου, σιωνιστικό πουλημένο τομάρι... χθες στην ΕΕ ψήφισες υπέρ του Ισραήλ και τον αφοπλισμό των ανταρτών της Γάζας! Αφοπλισμό από ποια όπλα τσόγλανε; * 4 λεπτά στη Γάζα... Stop the Israelis Genocide!