Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018

Παρασκευη 2 Μαρτιου 2018


Ο γυμναστής (προπονητής του γιού μου) μποξερ Αλέξανδρος Κούτσικος που εργάζεται στο Workout Hall χτύπησε την Τρίτη 20/2/18 με μανία εκδικητικά για ασήμαντη αφορμή το παιδί μου με θανατηφόρες μπουνιές στο πρόσωπο μετά το τέλος της προπόνησης. Η αξονική έδειξε πολλαπλά κατάγματα στο κρανίο και το παιδι θα χρειαστεί χειρουργείο... Ο Ουκρανικης καταγωγης ιδιοκτητής Evgeni Bardou αρνηθηκε να μας δωσει τα στοιχεια του υπαλλήλου του και υπέβαλε μηνυση στη μητέρα του που παραπονέθηκε. Παρακαλώ κοινοποιήστε το να το μάθουν όλοι οι γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στο Workout Hall το ακριβότερο γυμναστήριο των νοτίων προαστίων.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΑΙΣΧΟΣ: Στέλεχος της ΛΑΕ δικάζεται για ανάρτηση στο διαδίκτυο!
Όχι στην ποινικοποίηση των λαϊκών αγώνων
Αλληλεγγύη στον δικαζόμενο αγωνιστή, μέλος της ΛΑΕ, Ανδρέα Καραγιάννη
Υπερασπιζόμαστε την ελεύθερη διακίνηση ιδεών και ειδήσεων στο διαδίκτυο.
Η ΛΑΕ εκφράζει την πολιτική στήριξη και αλληλεγγύη της, στον αγωνιστή, μέλος της ΛΑΕ, Ανδρέα Καραγιάννη, που δικάζεται αύριο Παρασκευή, στις 2 Μαρτίου 2018, στις 9πμ (σε επανάληψη της δίκης, το Μάρτη 2017, που είχε αναβληθεί, λόγω μη προσέλευσης των κατηγόρων) στο μονομελέςπλημμελειοδικείο Αγρινίου, για κάλεσμα του σε συμμετοχή στους λαϊκούς αντιμνημονιακούς αγώνες, που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο το καλοκαίρι του 2013.
Για το κάλεσμά του αυτό για παλλαϊκό ξεσηκωμό ενάντια στις μνημονιακές πολιτικές, διώκεται ποινικά με βάση τις κατηγορίες, που θυμίζουν άλλες παλιότερες ανώμαλες πολιτικά εποχές, για “διέγερση σε διάπραξη κακουργημάτων και πλημμελημάτων” και για “πρόκληση σε αμοιβαία διχόνοια πολιτών”.
Ο σύντροφος μας Ανδρέας Καραγιάννης, παραπέμφθηκε σε δίκη για την ανάρτησή του στο Facebook, αφού προηγήθηκε μία ημέρα πριν δημόσια προαναγγελία άσκησης ποινικής δίωξης σε βάρος του από την τότε κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου κι ενώ η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ με ανακοίνωσή της ζητούσε από τον ΣΥΡΙΖΑ, που τότε ήταν υποψήφιος βουλευτής του στην Αιτωλ/νία, να τον διαγράψει.
Η ΛΑΕ ζητά την απαλλαγή από όλες τις κατηγορίες του συντρόφου μαςΑνδρέα Καραγιάννη και την αθώωσή του. Υπερασπιζόμαστε το δικαίωμα της ελεύθερης διακίνησης των ιδεών στο διαδίκτυο χωρίς ποινικές διώξεις που καταλήγουν να είναι, επί της ουσίας, πολιτικές διώξεις με κατασκευασμένες κατηγορίες. Καλούμε επίσης σε συμπαράστασή του όλες τις συλλογικότητες και ενεργούς πολίτες του Αγρινίου και της Αιτωλ/νίας
Οι μνημονιακές ποινικές - και στην ουσία - πολιτικές διώξεις δεν θα περάσουν.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κατεχομενη Παλαιστινη/το Ισραηλ συννελαβε 1 467 ανηλικα παιδια το 2017 .εδω βλεπουμε τι παθαινουν στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη οταν συλλαμβανονται
(μα που ειναι οι λαλιστατοι ευαισθητοι κινηματιες ?μουγγαφον )



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το Γαλλικό Υπουργείο Εξωτερικών απευθυνθηκε στο Ισραήλ σήμερα, και απαίτησε την άμεση απελευθέρωση του παλαιστινιακή γάλλου ακτιβιστή Salah Hamouri, στον οποίο είχε ανανεωθεί η ποινή φυλάκισης, χωρίς καμία κατηγορία. Όταν οι ισραηλινοί αποφασίσουν να τον απελευθερώσουν, πιθανότατα θα ζητήσουν λύτρα.




-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




ΣΥΡΙΑ - Η Παλαιστινιακή Ταξιαρχία Ιερουσαλήμ (Liwa Al Quds),με 2000 μαχητες. Κατα των Τζιχαντιστων που εξοπλιζει η ζε σουι Δυση με τα οπλα τελευταιας τεχνολογιας
***οι Παλαιστίνιοι όχι μόνο δεν είναι ουδέτεροι αλλά Παλαιστινιακές Ταξιαρχίες συμμετέχουν μάχιμα στον πόλεμο στο πλευρό του Άσαντ
Πολιτικές Οργανώσεις όπως το PFLP Γενική Διεύθυνση, η Jaysh al-Tahrir al-Falastini, η Quwat al-Jalil, η πολύ μάχιμη Liwa al-Quds(μέλος της οποίας ήταν και ο αποκεφαλισμένος απο τους Τζιχαντιστες ,ο 15χρονος Αμπντάλα Ίσσα) και η PLA που αποτελεί σημαντικό κομμάτι του Συριακού Στρατού..
Οι Παλαιστινιοι στο πλευρο της Συρίας που από το 1948 δεν εγκατέλειψε ΠΟΤΕ την Παλαιστινιακή υπόθεση, που δεν ακολούθησε τα μοναρχικά αραβικά δικτατορικά καθεστώτα στην υποταγή από Ισραηλ και ΗΠΑ .
(γι'αυτο και ειναι στο στοχαστρο αλλωστε της αυτοκρατοριας του εγκληματος )



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΕΣ ΗΠΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ Α/Τ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ FGM-148 JAVVELIN ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ.OI ΤΟΥΡΚΟΙ ΟΝΟΜΑΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΥΡΑΥΛΟ ΩΣ ΠΥΡΑΥΛΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΑΡΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΑΦΡΙΝ.Ο Α/Τ ΠΥΡΑΥΛΟΣ JAVVELIN ΕΧΕΙ 100%ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΛΟΥ ΓΕΜΙΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΕΚΡΗΞΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΣΤΟ ΑΡΜΑ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ 350 ΛΙΠΡΕΣ Ε.Υ.ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΕ 40 ΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΑΦΡΙΝ ΕΧΑΣΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 60 ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ Μ 60 ΚΑΙ ΛΕΟΠΑΡΤ.ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΧΑΣΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30 Τ/Θ ΟΧΗΜΑΤΑ ΝΟΥΡΟΛ.ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ LAW M72,RPG 7V TOW KAI CORNET




--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μακεδονία;; δημοψήφισμα;;; ?????
Τελείως άκυρο και με κάθε σεβασμό στο πρόσωπο ελαχίστων αξιόλογων ακαδημαϊκών που το πρότειναν , να ζητάς ως Έλληνας ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ για το εάν θα πρέπει να δοθεί το όνομα Μακεδονία ή όχι στο κράτος των Σκοπίων!!!!!
Και βεβαίως δεν έχει κανείς αυτόκλητος συγκεντρωσάρχης(γεμίσαμε και από τέτοιους και κάτι άλλους ψεύτο διοργανωτές με άτυπα και σικέ καταστατικά, καθ´εντολή αμερικανικών πρεσβειών ) το δικαίωμα να το χρεώνει ως «απόφαση» Εθνοσυνέλευσης!!!
ΔΕΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ κάτι παλαβό, ανύπαρκτο , ανιστόρητο , βλακώδες , εγκληματικό , προϊόν απάτης και παραχάραξης !!!!!
Και μόνο που το συζητάμε τόσα χρόνια συμβάλλαμε στο παιχνίδι των ικανότατων Σκοπιανών διπλωματών και έγινε διεθνές θέμα η πιο ανυπόστατη και τραγελαφική διεκδίκηση στα παγκόσμια χρονικά !!!!
Εάν το βάλουμε και σε δημοψήφισμα είναι σα να αποδεχόμαστε τη σχιζοφρένεια τους !!!
Υπάρχουν η Παμμακεδονική ΗΠΑ και η Μείζονος Νέας Υόρκης που ηγούνται του συλλαλητηρίου στη Νεα Υόρκη και στήριξαν και τα δυο στην Ελλάδα και μας άνοιξαν τα μάτια για το ξεπούλημα του Κοτζια και επιτελούν σπουδαίο έργο και τους χρωστάμε πολλά!!!!
Αλλα υπάρχουν και κάτι ψεύτο μακεδονικές που διακινούν μαύρο χρήμα και κουβαλάνε μαζί τους κάτι λιγδιάρικα ψεύτο πρακτοράκια Τουλάχιστον φροντίστε να κάνετε και κανα έργο εκτός από το να κυνηγάτε κανα βουλευτικό έδρανο δίπλα στον προδότη Καμμένο , όπως να γεμίσετε με βιβλία για την αλήθεια και την Ιστορική πραγματικότητα τα ξένα πανεπιστήμια και βιβλιοθήκες που οι ξενοι φοιτητές ψάχνουν και βρίσκουν 300 τόμους από την φαλκιδευμενη ιστορία της Μακεδονίας, σταλμένα από την Σκοπιανή Κυβέρνηση και 2 από την Ελληνική και αντί να συναντάτε και να παρακαλάτε τους «Ελληνες» πολιτικούς που διέπραξαν εσχάτη προδοσία και συμμετέχουν σε μνημονιακές κατοχικές κυβερνήσεις , πηγαίνετε στα διεθνή δικαστήρια και ξεσήκωσε τις πρεσβείες των ξένων κρατών με διαβήματα και καταγγείλετε την ξεπουλημένη εγχώρια Κυβέρνηση και ενταχθείτε στην αντίσταση του Ελληνικού Λαού πρωτίστως απέναντι στην Πέμπτη Φάλαγγα που διαχειρίζεται το διαμελισμό της πατρίδας μας!!!
Και κάτι ακόμα η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ δεν ανήκει σε καμία μαϊμού ομοσπονδία και σύλλογο δήθεν πολιτιστικών ανύπαρκτων δραστηριοτήτων , η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ και ως τέτοιο θα το υπερασπιστεί οποιος μιλάει Ελληνικά και με τον οποιοδήποτε τρόπο εκτός εάν κάποιοι «πειραγμένοι» ονειρεύεστε Μακεδονικό κόμμα και αυτονομία της Μακεδονίας μας !!!
Απο σεβασμό στον αγώνα του Ελληνικού Λαού τις κρίσιμες αυτές ώρες δεν βγήκαμε να δώσουμε στοιχεία δημοσιογραφικής έρευνας κάποιοι άνθρωποι αλλά μην μας προκαλείτε άλλο γιατί υπάρχουν και δικαστήρια και την πατρίδα μας δεν θα επιτρέψουμε να τη βλάψει κανείς. «Μαζευτείτε» και ο κοσμος σας έχει καταλάβει έχει ξυπνήσει και ξέρει και τι διεκδικεί ξεκάθαρα πλέον !
ΛΕΥΤΕΡΙΑ της πατρίδας και τιμωρία του εγχώριου διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος, αυτό βροντοφώναζε αποφασισμένος και στα δυο συλλαλητήρια γιατί η προδοσία της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ήταν το ποτήρι που ξεχείλισε !!!!
Γεωργία Μπιτάκου



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Χαλκίδα: Εγγυητής δανείου ο οφειλέτης που χάνει το σπίτι της κόρης του

Στη Χαλκίδα η Ζωή Κωνσταντοπούλου για πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας
Ευτυχία Καραστάθη συμβολαιογράφος ΚΟΡΑΚΙ διεύθυνση γραφειου Καραμουρτζούνη 1 Χαλκίδα,χθες προσπάθησε να αρπάξει την πρώτη και μοναδική κατοικία 6μελης οικογένειας επειδή ο πατέρας της οικογένειας είχε μπει εγγυητής δανείου.
Τα κινήματα ήταν εκεί και ανάγκασαν την συμβολαιογράφο κοράκι ( κολλητή του Ρουσκα ) να κλείσει το γραφείο και να το βάλει στα πόδια



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------




5 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018: ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 75 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΠΟΥ ΑΠΕΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ (5.3.1943)
Το Εθνικό Συμβούλιο Διεκδίκησης των Οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα σας καλεί τη Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018 και ώρα 8.00μμ στην Αλκυονίδα (Ιουλιανού 42) σε εκδήλωση μνήμης και τιμής αφιερωμένης στην παλλαϊκή κινητοποίηση, που κορυφώθηκε στις 5 Μαρτίου 1943, για την αποτροπή της πολιτικής επιστράτευσης από τον Άξονα.
Την περίοδο εκείνη η κατοχική δωσιλογική «κυβέρνηση» Λογοθετόπουλου προωθούσε, κατ’ εντολήν των Γερμανών, την επιβολή καταναγκαστικής εργασίας σε γερμανικής ή ιταλικής διοίκησης κάτεργα, στην Ελλάδα ή και εκτός αυτής.
Πρόγραμμα εκδήλωσης
➢ Ομιλίες:
Μανώλης Γλέζος
Βασιλική Λάζου, Διδάκτωρ Ιστορίας Παντείου Πανεπιστημίου
Αποσπάσματα από επιλεγμένα κείμενα της Εθνικής Αντίστασης διαβάζουν γνωστοί ηθοποιοί.
Ακολουθεί συναυλία αντιστασιακού τραγουδιού με το Μουσικό Σύνολο ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.
Σας περιμένουμε!




----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Διαμαρτυρία της ΔΟΕ και της ΟΛΜΕ στο υπουργείο Παιδείας
 Παρασκευή, 2 Μαρτίου 2018, 13:15
Με κεντρικό αίτημα την πραγματοποίηση μαζικών και μόνιμων διορισμών, κινητοποιούνται οι ομοσπονδίες των εκπαιδευτικών σήμερα Παρασκευή.
Μέλη της ΔΟΕ (Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδος) και της ΟΛΜΕ (Ομοσπονδία Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης) βρίσκονται από τις 13.00 στο υπουργείο Παιδείας με κύριο αίτημα τους μαζικούς και μόνιμους διορισμούς εκπαιδευτικών.

Σε επιστολή της προς τα μέλη της η ΟΛΜΕ αναφέρει:
«Συνάδελφοι,
Όπως γνωρίζετε στις 2 Μαρτίου 2018 το ΔΣ της ΟΛΜΕ αποφάσισε τη διοργάνωση συλλαλητηρίων σε Αθήνα (στις 13.00 στο Υπουργείο Παιδείας) και Θεσσαλονίκη (στις 12 το μεσημέρι στο Άγαλμα Βενιζέλου) για να απαιτήσουμε μαζικούς, μόνιμους διορισμούς.
Για το λόγο αυτό το ΔΣ της ΟΛΜΕ προκήρυξε στάση εργασίας από τις 11.00 π.μ. έως τις 14.00 και κάλεσε τις ΕΛΜΕ να καλύψουν το υπόλοιπο το ωραρίου.
Διευκρινίζουμε ότι η στάση εργασίας αφορά και τα σχολεία που λειτουργούν σε απογευματινή ή εσπερινή βάρδια. Συγκεκριμένα το ΔΣ της ΟΛΜΕ κηρύσσει στάση εργασίας από τις 14.00 έως τις 17.00 για τα απογευματινά και από τις 18.00 έως τις 21.00 για τα εσπερινά. Ταυτόχρονα καλεί τις ΕΛΜΕ να καλύψουν με αντίστοιχη στάση εργασίας το υπόλοιπο του ωραρίου των απογευματινών και των εσπερινών σχολείων».
Παραπλήσιο πρόγραμμα στάσεων εργασίας και συγκεντρώσεων έχει ανακοινώσει και η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας (ΔΟΕ), ενώ στο πλευρό των εκπαιδευτικών, τάχθηκε με ανακοίνωσή της και η ΑΔΕΔΥ. Για τη διευκόλυνση της μετακίνησης των εκπαιδευτικών, έχει κηρυχθεί στάση εργασίας, από 11:00-14:00 για την πρωινή βάρδια, από 14:00-17:00 για την απογευματινή και από 18:00-21:00 για την εσπερινή.




-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Δεν περνάει μέρα που να μην επιτεθούν οι ένστολοι πραιτωριανοί του Τσίπρα ενάντια σε κάποια λαϊκή κινητοποίηση.
Αυτή τη βδομάδα τα ΜΑΤ χτύπησαν τις εργαζόμενες στους παιδικούς σταθμούς, τη διαδήλωση στην Τρίπολη, δύο συγκεντρώσεις έξω από συμβολαιογραφεία όπου πραγματοποιούνταν πλειστηριασμοί.
Σήμερα, με εντολή του αδίστακτου μέλους του Δ.Σ. του Latsis Foundation, Κώστα Γαβρόγλου, οι ένστολοι επιτέθηκαν με χημικά και κλομπ στους δασκάλους των παιδιών μας, στο υπουργείο Παιδείας.
Όλα στην υπηρεσία των Λάτσηδων! Και βγαίνει το απύθμενο συμπλεγματικό ταξικό μίσος της παρέας των μεγαλοαστών και μεσοαστών μπούληδων που κυβερνάει, προς τον κόσμο της εργασίας.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Παλαιστίνιος στρατηγός Mohamed Tariq al-Khadra, στη μάχη για την απελευθέρωση της Γκούτα!
Ο στρατηγός Mohamed Tariq al-Khadra, Αρχηγός του Στρατού για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης, δήλωσε ότι η συμμετοχή του Παλαιστινιακού στρατού Αραβικό Στρατό της Συρίας για την απελευθέρωση της Ανατολικής Γκούτα, αποτελεί μεγάλη τιμή!
Υποκλινόμαστε στον Παλαιστίνιο στρατηγό!
Συρία... Παλαιστίνη... αμερικάνος δεν θα μείνει!