Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018

Τεταρτη 7 Μαρτιου 2018


Άγρια και σήμερα η μάχη των πλειστηριασμών:
Στη Θεσσαλονίκη χτύπησαν στο κεφάλι τον δάσκαλο συνδικαλιστή και περιφερειακό σύμβουλο Θανάση Αγαπητό, ενώ συνεχίζουν να δέρνουν και να ρίχνουν χημικά στον κόσμο που αντιστέκεται. Την ίδια στιγμή στην Αθήνα ρίχνουν χημικά και δέρνουν ανηλεώς τον κόσμο, έχοντας τραυματίσει σοβαρά μια γυναίκα.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Απορρίπτει τον όρο δικτατορία του προλεταριάτου εκείνος που δεν θέλει να μιλήσει και για την αστική δικτατορία". Ετιέν Μπαλιμπάρ.
Ναι! Για παράδειγμα, εκείνος που αρνείται να σκεφτεί γιατί τόσοι και τόσοι αριστεροί και αντιεξουσιαστές αγωνιστές συλλαμβάνονται και τα ονόματά τους δημοσιοποιούνται φαρδιά-πλατιά, και προφυλακίζονται χωρίς στοιχεία που να θεμελιώνουν κατηγορίες, ενώ οι ναζί τρομοκράτες αλωνίζουν ελεύθεροι.
Κι όταν πιάνονται για συγκεκριμένες παράνομες ενέργειες και για οπλοφορία κ.λπ. κ.λπ., οι δικαστικές και αστυνομικές αρχές θυμούνται την προστασία των... προσωπικών δεδομένων!



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εντυπωσιακά τα στοιχεία για την τρομοκρατική δράση της ναζιστικής ομάδας Combat 18 Hellas, για όσους ενημερώνονται σχεδόν αποκλειστικά από τα μεγάλα ΜΜΕ και κυρίως από τα κανάλια της ιδιωτικής τηλεόρασης. Καμιά έκπληξη, εντούτοις, για εκείνους που χρόνια τώρα παρακολουθούν τη δραστηριότητα των τρομοκρατικών φασιστικών οργανώσεων και γνωρίζουν ότι η συγκεκριμένη ομάδα έχει πλούσιο παρελθόν, τουλάχιστον ήδη από το 2015.
Συγκροτημένη στο πρότυπο της ομώνυμης αγγλικής ναζιστικής οργάνωσης που έδρασε τρομοκρατικά κυρίως κατά τη δεκαετία του 1990, η Combat 18 Hellas, με το 18 να παραπέμπει στα αρχικά του ονόματος του Adolf Hitler (1ο και 8ο γράμμα στο γερμανικό αλφάβητο), αποτελεί το μαχητικό-παραστρατιωτικό τμήμα της ναζιστικής οργάνωσης Ανένταχτοι Μαιάνδριοι Εθνικιστές, που συνδέεται με τον Αντώνη Ανδρουτσόπουλο (“Περίανδρο”), πρώην υπαρχηγό της Χρυσής Αυγής, που είχε φυλακιστεί για την απόπειρα δολοφονίας, κατά το 1998, του τότε φοιτητή Δημήτρη Κουσουρή.
Το εξαιρετικά ενδιαφέρον στοιχείο είναι το γεγονός ότι η συγκεκριμένη ομάδα όχι μόνο δεν έκρυβε τις προθέσεις της, όχι μόνο δεν αποσιωπούσε τις όποιες παράνομες τραμπούκικες και τρομοκρατικές επιθέσεις σε πολιτικούς-πολιτιστικούς χώρους, σε αντιφασίστες αγωνιστές, σε Ρομά κ.λπ., αλλά τις πρόβαλε, κιόλας, με καμάρι μέσω του διαδικτύου!
Φυσικά, θα ήταν ανόητο να υποθέσουμε πως καμιά αστυνομική ή δικαστική αρχή και κανένας υπουργός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν είχε πάρει χαμπάρι το ελάχιστο, όλ’ αυτά τα χρόνια! Η ανοχή και η συγκάλυψη βοά και καθιστά πρώτα απ’ όλους την κυβέρνηση άμεσα υπεύθυνη για το ξεσάλωμα των ναζί τρομοκρατών.
Βέβαια, θα πει κανένας πως οι διωκτικές αρχές δεν προλάβαιναν ν’ ασχοληθούν με τη ναζιστική τρομοκρατία. Το κυνήγι διαδηλωτών και απεργών, οι συλλήψεις και φυλακίσεις αγωνιστών του αντιεξουσιαστικού χώρου χωρίς στοιχεία, και τόσες άλλες επιδείξεις δύναμης του καθεστώτος έναντι του “εσωτερικού εχθρού” πού ν’ αφήσουν χρόνο για την ενασχόληση με τους ναζί εγκληματίες!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Combat 18 Hellas", ο τίτλος της ναζιστικής οργάνωσης που μέλη της πιάστηκαν για τραμπουκισμούς και οπλοφορία.
Πάνω απ' όλα Ελληνόπουλα, που σέβονται την εθνική τους γλώσσα και την ιστορία της πατρίδας τους. Αυτό το δεύτερο προκύπτει από το συμβολικό 18. Το πρώτο και το όγδοο γράμμα του γερμανικού αλφαβήτου: Α και Η.
Πώς λέμε, Adolf Hitler; Ε! Ακριβώς έτσι, τα Ελληνόπουλα!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η χώρα βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού με τους Τούρκους, και ο Νενέκος ο Τσίπρας μαζί με τη συμμορία του συνεχίζουν ακάθεκτοι τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμόυς, συνεχίζουν χωρίς ίχνος ντροπής και προσπαθούν με κάθε τρόπο να αρπάξουν τα σπίτια φτωχων ανυπεράσπιστων ανθρώπων
Όλοι σήμερα 2 το μεσημέρι Καποδιστρίου 18 Αθηνα όπου η συμβολαιογράφος ΚΟΡΑΚΙ Β. Σγουρά εκτελώντας εντολές τοκογλύφων δανειστών θα προσπαθήσουν να αρπάξουν πρώτες κατοικίες ανυπεράσπιστων πολιτών
Γυναίκα έχει χτυπηθεί από τα ματ αυτή τη στιγμή στις 4 το απογευμα έξω από το συμβολαιογραφικό γραφείο στην οδό Καποδιστρίου
Άγριο ξύλο και χημικά από ανθελληνες αστυνομικούς εμισθους υπαλλήλους των τοκογλύφων δανειστών και τσιράκια του Τσίπρα αυτή τη στιγμή σε ανθρώπους που προσπαθούν να σώσουν πρώτες κατοικίες φτωχων ανθρώπων έξω από το συμβολαιογραφικό γραφείο της συμβολαιογράφου - κοράκι Β. Σγουρά στην οδό Καποδιστρίου 18 Αθήνα



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πήγα στο My Market με σακούλα του Γαλαξία.
Έτσι για το σπάσιμο!



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



NABLUS, (PIC) +-Τρίτη  6 / Μάρτιος / 2018 12:20 μ.μ
Δεκάδες Ισραηλινοί ένοπλοι εποίκοι επιτέθηκαν  στην πρωινή πύλη Einabus την Τρίτη πρωί, νότια της επαρχίας Nablus της βόρειας Δυτικής Όχθης.
Ο επικεφαλής του συμβουλίου του χωριού Taleb Hamed είπε στον δημοσιογράφο της PIC ότι σχεδόν 30 βαριά ένοπλοι εποίκοι έπεσαν στο βόρειο τμήμα της πόλης και επιτέθηκαν βίαια σε οδηγό μπουλντόζας ενώ εργαζόταν σε γεωργική γη.
Οι έποικοι άνοιξαν τρομερο πυρ στους κατοίκους της περιοχής όταν προσπάθησαν να αποτρέψουν την επίθεση, πρόσθεσε.
Ελλείψει προστασίας από τον ισραηλινό στρατό ή την Παλαιστινιακή Αρχή, τα παλαιστινιακά χωριά υποβάλλονται σε παρόμοιες επιθέσεις.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ρέ παίδες,Ονόματα δεν έχουν οι συλληφθέντες της ναζιστικής οργάνωσης "Combat 18 Hellas";
Σχολιο.- Κολλητός του Σκαλούμπακα. Ο Γιωργος Μακρης που συλλαβανε.
Μα φυσικά ο κύριος Γεώργιος Μακρής, Δικηγόρος Πειραιώς – LLM University of Kent - Υπ. Διδ. Χρηματοπιστωτικού Δικαίου Συνιδρυτής Δικτύου Ελλήνων Συντηρητικών και Μέλος Εθνικού Συμβουλίου Νέας Δεξιάς, ο οποίος συνελήφθη ως μέλος της χιτλερικής οργάνωσης Combat 18. Απολαύστε υπεύθυνα.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι εντολές από τους δανειστές είναι σαφείς και τα σπίτια πρέπει να βγούνε στο σφυρί.
Όλα... Ανεξαιρέτως!
Και όποιος διανοηθεί να αντιταχθεί, τον περιμένουν χημικά και γκλομπ.
Η Δέσποινα Θανοπούλου τραυματισμένη, στη οδο Καποδιστριου 18 στην Αθηνα, μεταφέρθηκε με το ασθενοφόρο στο Λαϊκό.Και οι δύο σύντροφοι, ο Αλκης Αντωνιάδης και ο Κώστας Σερεβέτας έχουν μεταφερθεί στο Σωτηρία. Τρεις τραυματίες ο θλιβερός απολογισμός μας.
Εμ, τι περιμένατε ?? Οι Συριζαίοι  κάνουν διεθνή καριέρα. Και θα "πατήσουν" πάνω σε όποιον μπει μπροστά τους και προσπαθήσει να αναιρέσει τα αντικοινωνικά και αντιλαϊκά μέτρα τους.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εκλογές στην Ιταλία: Η κρίση είναι εδώ! Η κομμουνιστική αριστερά;

Τα αποτελέσματα των γενικών εκλογών στην Ιταλία την περασμένη Κυριακή, δε θα περάσουν απαρατήρητα: Καθίζηση του κυβερνώντος κεντροαριστερού Δημοκρατικού Κόμματος του Ρέντσι ( μόλις 19% και -6,6% ) και της Φόρτσα Ιταλία του Μπερλουσκόνι (13,5% και -7,6%). Άνοδος του λαϊκίστικου κινήματος των Πέντε Αστέρων (32% και +6,6%) και της ακροδεξιάς Λίγκας του Βορρά (17,7% και +13,5%).
Το αποτέλεσμα δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει ώστε να φανεί ποιος σχηματισμός και με ποιες συμμαχίες θα εξασφαλίσει πλειοψηφία και θα ηγηθεί της νέας κυβέρνησης, αν και το προβάδισμα ανήκει στη συμμαχία Μπερλουσκόνι, Λέγκας και νεοφασιστών.
Μέσα σε αυτές τις μεγάλες αναταράξεις, εκκωφαντική η απουσία της κομμουνιστικής αριστεράς. Η διάσπαση των Δημοκρατικών «από τα αριστερά» με το σχηματισμό «Ελεύθεροι και Ίσοι», απέσπασε 3,5%, αλλά στην ουσία πρόκειται για ένα σχήμα γέννημα θρέμμα της κυβέρνησης Ρέντσι και της νεοφιλελεύθερης πολιτικής του που καταδικάστηκε περίλαμπρα. Δυστυχώς και κατά βάση προς τα δεξιά…
Ο σχηματισμός «Η εξουσία στο λαό», μέσω του οποίου εκφράστηκε στην ουσία η Κομμουνιστική Επανίδρυση, σε συμμαχία με άλλες αριστερές ομάδες και ακτιβιστές από κοινωνικά κινήματα και κοινωνικά κέντρα, συγκέντρωσε κάτι περισσότερο από 1% (η κρατική τηλεόραση RAI εκτιμάει 1,1%). Ένα άλλο θραύσμα του πρώην Κόμματος Ιταλών Κομμουνιστών (διάσπαση της Επανίδρυσης) το Κομμουνιστικό Κόμμα (αδελφό κόμμα του ΚΚΕ), έλαβε 0,3% και το ρεύμα για μια Επαναστατική Αριστερά (στο ρεύμα του ΕΕΚ) πήρε κοντά στο 0,1%.

Πρόκειται για ένα ακόμη στιγμιότυπο μιας πορείας εκφυλισμού του κομμουνιστικού ρεύματος στην Ιταλία. Από την ίδρυσή της το 1991 η Κομμουνιστική Επανίδρυση,όχι μόνο δεν κατάφερε στοιχειωδώς να δικαιώσει το όνομά της έναντι μιας ανοιχτής μετατροπής του παραδοσιακού Κομμουνιστικού Κόμματος στο αστικό Δημοκρατικό Κόμμα, αλλά, αντίθετα, παρέδωσε μαθήματα καιροσκοπισμού, υποταγής στην αστική πολιτική, κυβερνοπληξίας και τελικά αλλεπάλληλων διασπάσεων.
Στήριξε και συμμετείχε δύο φορές σε κυβερνήσεις με τα αστικά κόμματα της «κεντροαριστεράς» (Πρόντι). Μέτρησε περίπου επτά διασπάσεις, ενώ σε λιγότερο από είκοσι χρόνια παρουσίας, κατέβηκε με καμιά δεκαριά ονόματα «ευρύτερων» μετώπων σε εθνικές εκλογές και ευρωεκλογές.
Στις περασμένες βουλευτικές εκλογές (2013) κατέβηκε με το σχηματισμό «Πολιτική Επανάσταση» και απέσπασε 2,2%, χωρίς να βγάλει βουλευτή.
Στις ευρωεκλογές του 2014 κατέβηκε με τον πρωτότυπο τίτλο συνδυασμού «Άλλη Ευρώπη με τον Τσίπρα» και εξέλεξε τρεις ευρωβουλευτές, μεταξύ των οποίων και την Ε. Φορένσα, που ήταν μέλος της. Η τελευταία ήταν και η ευρωβουλευτής του Κόμματος Ευρωπαικής Αριστεράς, η οποία μαζί με την Βιόλα Καρόφαλο, εκπρόσωπο του σχηματισμού «Η εξουσία στο λαό», παρουσίασαν σε συνέντευξη τύπου το νέο κόμμα στο Κόμμα Ευρωπαϊκής Αριστεράς.
Οι πολιτικές θέσεις του σχηματισμού «Η εξουσία στο λαό», περιείχαν πολλές κοινωνικές διεκδικήσεις, αλλά μάλλον με μια αθροιστική κινηματίστικη λογική, χωρίς να διαπνέονται από μια συνολική αντικαπιταλιστική ταξική κατεύθυνση και οποιαδήποτε αναφορά στο σύγχρονο καπιταλισμό και την ανάγκη της ανατροπής του σε μια σοσιαλιστική προοπτική. Η έλλειψη αυτή, όχι μόνο δεν αποκρυβόταν, αλλά αντίθετα προβαλλόταν και ως «πλεονέκτημα» από εκπροσώπους του νεότευκτου σχηματισμού, καθώς με «απλά λόγια» υποτίθεται ότι θα κατάφερναν να μιλήσουν και να γίνουν κατανοητοί «από τους πολλούς».
Οι μεγάλοι πολιτικοί κόμβοι ωστόσο δεν ξεπερνιούνται με αυταπάτες και με απλοϊκά κλισέ. Όσο η κομμουνιστική αριστερά κάνει ασκήσεις μετριοπάθειας και ακρωτηριασμού του ταξικού πολιτικού λόγου, όχι απλά την αριστερή κληρονομιά τη «μαζεύει» ένας θλιβερός Ρέντσι (σήκωσε ιδιαίτερα τον κίνδυνο του φασισμού), αλλά, ακόμη χειρότερα, η μαζική λαϊκή δυσαρέσκεια φουσκώνει τα πανιά λαϊκίστικων ή/και φασιστικών ρευμάτων.
Είναι χαρακτηριστικό ότι ενώ το Κίνημα των Πέντε Αστέρων φούσκωσε τα πανιά του με τη δημαγωγία ενάντια στο ευρώ και την ευρωζώνη (τα έχει μαζέψει βέβαια τώρα), «Η εξουσία στο λαό» δεν τολμάει να θέσει θέμα κριτικής και πολύ περισσότερο εξόδου από ευρωζώνη και ΕΕ.

Οι συντάκτες του προγράμματος του νέου σχηματισμού, φαίνεται πως αποδίδουν μεγάλο ρόλο στον πολιτικό συμβολισμό και τη γλώσσα, αποφεύγοντας τις πολιτικές οριοθετήσεις με ταξική και κομμουνιστική αναφορά. Αυτό βέβαια αποδεικνύεται ανέφικτο, καθώς, όπως και να έχει το να ξεκινάει ένα πολιτικό πρόγραμμα μιας αριστερής δύναμης με πρώτο σημείο την υπεράσπιση …του Συντάγματος της Ιταλίας, οπωσδήποτε δύσκολα την τοποθετεί στο αντισυστημικό στρατόπεδο ακόμη και με την πιο ευρεία έννοια.
Το ίδιο συμβαίνει και με τις διεθνείς αναφορές του νέου σχηματισμού. Την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί πανευρωπαϊκά το αρνητικό υπόδειγμα σε ότι αφορά την καταρράκωση λαϊκών ελπίδων και την δουλική εξυπηρέτηση των αστικών συμφερόντων στην Ελλάδα και των πολιτικών της ΕΕ, η Βιόλα Καρόφαλο σε συνέντευξή της στην εφημερίδα l’antidiplomatico, τον υπερασπίζει δηλώνοντας πως δε θα τον έλεγε «προδότη», χαρακτηρίζει εθνικισμό κάθε στάση αποχώρησης από την ΕΕ,  ενώ παράλληλα πλέκει το εγκώμιο των Εργατικών του Κόρμπιν και (λιγότερο) των Podemos.




----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΣΤΡΙΜΩΓΜΕΝΟΣ για τα καλά πλέον ο δικτατορίσκος της Τράπεζας Ελλάδος, και τοποτηρητής των Βρυξελλών ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ.
Θυμίζω ότι είναι ένας από την ομάδα επίδοξων πραξικοπηματιών που - κατά δική του ομολογία - θα αναλάμβαναν δράση (!!) αν τυχόν υλοποιείτο το Οχι του δημοψηφίσματος (αλλά δεν χρειάστηκε, καθώς ο Σύριζα προσχώρησε οικειοθελώς στη δική τους ευρωλαγνική / δραχμοφοβική προσέγγιση, και έτσι έγινε σαν τα μούτρα τους).

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Δέσμευσαν τους τραπεζικούς λογαριασμούς του ζεύγους Στουρνάρα!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ποινική δίωξη για τέσσερα κακουργήματα στα μέλη της Combat 18
Τετάρτη, 7 Μαρτίου 2018, 17:22
Σύμφωνα με την αστυνομία τα τέσσερα κακουργήματα αφορούν επτά εκ των συλληφθέντων, ενώ τα πλημμελήματα τους υπόλοιπους τέσσερις, μεταξύ των οποίων και ένας ανήλικος.
 Ανάμεσα στους κατηγορούμενους είναι και ένας 30χρονος δικηγόρος από τον Πειραιά, ο οποίος εμφανίζεται από τις αρχές να είχε ρόλο ιδεολογικού καθοδηγητή κάτι που ο ίδιος αρνήθηκε ενώπιον της εισαγγελέως.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Στα δύο» έκοψαν οι δυνάμεις του Άσαντ τον ισλαμοφασιστοκρατούμενο θύλακα της Γούτας
Τετάρτη, 7 Μαρτίου 2018, 20:51
Οι φιλοκυβερνητικές δημοκρατικες δυνάμεις έχουν επί της ουσίας κόψει στα δύο τον ισλαμοφασιστοκρατούμενο θύλακα της ανατολικής Γούτας, ανέφερε το Αποικιακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για τη Συρια.
Το Αποικιακο παρατηρητήριο τόνισε ότι οι δυνάμεις του Σύρου προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ έχουν φέρει εντός πεδίου βολής τη λωρίδα εδάφους που συνδέει το βόρειο με το νότιο τμήμα του θύλακα, κόβοντας ουσιαστικά στα δύο την πυκνοκατοικημένη περιοχή στις πύλες της Δαμασκού.
Ο σκατομεθυστακας αληταρας χαφιες Ραμί Αμπντέλ Ραχμάν, διευθυντής της Αποικιοκρατικης μκο, συμπλήρωσε ότι «οι  δυνάμεις της Συριακης Δημοκρατιας ελέγχουν πλέον περισσότερο από το 50% του θύλακα», σημειώνοντας ότι οι δυνάμεις κινούνται προς την μεγάλη πόλη της Ντούμας και τις δυτικές κοινότητες της περιοχής, αφού κατέλαβαν περιοχές στα ανατολικά και τα νοτιοανατολικά.
«Τουλάχιστον 45 άμαχοι ισλαμοφασιστες,  σκοτώθηκαν σήμερα, οι περισσότεροι από αεροπορικές επιδρομές της Ρωσίας», ανέφερε το Αποικιακο παρατηρητήριο, προσθέτοντας ότι μόνο οι επιδρομές στην Χαμουρίγιε σκότωσαν 16 αμαχους ισλαμοφασιστες.
Από τους σφοδρούς βομβαρδισμούς που ξεκίνησαν οι  δυνάμεις της Συριακης Δημοκρατιας στις 18 Φεβρουαρίου στο προπύργιο των ισλαμοφασιστών έχουν σκοτωθεί σχεδόν 850 άμαχοι ισλαμοφασιστες.



4 σχόλια:

e-h είπε...



The word sanctuary means so much to me. In a world of constant crisis and deprivation, the simple statement that we all deserve a home— a place to be safe— feels extremely powerful.
As an artist, I set out to create work that speaks to my community in a way that is meaningful and moving. That’s why I created this Sanctuary Mezuzah, specially for the JVP community.
Click here to give the gift of this custom-made mezuzah to someone in your life. Your gift also qualifies the recipient of your choice for one year of JVP membership.
At the center of my relationship to Judaism and Jewish culture is the idea of Tikkun Olam, the constant question of how to make the world a better place, to bring forth a world that provides sanctuary for us all. To live in that spiritual and political practice, I have to start with myself, my home, my family— and then bring that intention outward into my community, and into the world.
A mezuzah is about creating home— not just a physical home, but how that space reminds you who you are and who you want to be. Every time I enter or leave my house, I see and touch my mezuzah; I get back in touch with that intention to be a healing presence in the world, to be a builder of the world I want to bring forth.
I find sanctuary in community, in our shared humanity. Affixing a mezuzah to the door of a home sanctifies the space within, but also the space without. When I go out into the world, I bring my commitment to sanctuary with me. When I return, I bring the inspiration of my community back into my home and my heart.
I believe that connecting through our traditions has incredible potential for healing ourselves and our world. I am honored and excited to share this gift with you, and hope you will share it with the important people in your life.
Click here and give the gift of this custom-made mezuzah and a year of JVP membership.
My hope is that these mezuzot, and all the work I put out into the world, will communicate love, positivity, and hope. And by hope, I don’t mean sitting around at home and hoping things will change. I mean opening our door, going out into the world with the intention of loving transformation, and making that change happen, together.
In honor of that shared commitment to change, if you make a donation of $50 or more today, JVP will send this custom-made mezuzah to the recipient of your choice, and give them a year of JVP membership.
These mezuzot are limited edition, so please click here now to place your order.
Thank you,

e-h είπε...


Η λέξη ιερό σημαίνει τόσο για μένα. Σε έναν κόσμο συνεχούς κρίσης και στέρησης, η απλή δήλωση ότι όλοι μας αξίζουμε ένα σπίτι - ένας χώρος για να είμαστε ασφαλείς - αισθάνεται εξαιρετικά ισχυρός.
Ως καλλιτέχνης, έθεσα να δημιουργήσω μια δουλειά που μιλάει στην κοινότητά μου με τρόπο που να είναι νόημα και να κινείται. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δημιούργησα αυτό το ιερό Mezuzah, ειδικά για την κοινότητα JVP.
Κάντε κλικ εδώ για να δώσετε το δώρο αυτής της εξατομικευμένης μεζούζα σε κάποιον στη ζωή σας. Το δώρο σας επίσης πληροί τις προϋποθέσεις για τον παραλήπτη της επιλογής σας για ένα έτος συμμετοχής στο JVP.
Στο επίκεντρο της σχέσης μου με τον Ιουδαϊσμό και τον εβραϊκό πολιτισμό είναι η ιδέα του Tikkun Olam, το συνεχές ερώτημα για το πώς να κάνουμε τον κόσμο έναν καλύτερο τόπο, να φτιάξουμε έναν κόσμο που παρέχει ιερό για όλους μας. Για να ζήσω σε αυτή την πνευματική και πολιτική πρακτική, πρέπει να ξεκινήσω με τον εαυτό μου, το σπίτι μου, την οικογένειά μου - και έπειτα να φέρω την πρόθεση προς τα έξω στην κοινότητά μου και στον κόσμο.
Μια μεζούζα είναι για τη δημιουργία του σπιτιού - όχι μόνο για ένα φυσικό σπίτι, αλλά πώς αυτός ο χώρος σας θυμίζει ποιος είστε και ποιος θέλετε να είστε. Κάθε φορά που εισέρχομαι ή φεύγω από το σπίτι μου, βλέπω και αγγίζω την mezuzah μου. Επαναλαμβάνω την πρόθεσή μου να είμαι μια θεραπευτική παρουσία στον κόσμο, να είμαι οικοδόμος του κόσμου που θέλω να φέρω.
Βρίσκω ιερό στην κοινότητα, στην κοινή μας ανθρωπιά. Η τοποθέτηση μιας μεζούζα στην πόρτα ενός σπιτιού αγιάζει τον χώρο μέσα, αλλά και τον χώρο χωρίς. Όταν βγαίνω στον κόσμο, φέρνω μαζί μου την αφοσίωσή μου στο ιερό. Όταν επιστρέφω, φέρνω την έμπνευση της κοινότητάς μου πίσω στο σπίτι και την καρδιά μου.
Πιστεύω ότι η σύνδεση με τις παραδόσεις μας έχει απίστευτες δυνατότητες για επούλωση του εαυτού μας και του κόσμου μας. Είναι τιμή μου και ενθουσιασμένη που μοιράζομαι αυτό το δώρο μαζί σας και ελπίζω ότι θα το μοιραστείτε με τους σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή σας.
Κάντε κλικ εδώ και δώστε το δώρο αυτής της εξατομικευμένης μεζούζας και ενός έτους συμμετοχής στο JVP.
Ελπίζω ότι αυτά τα mezuzot, και όλη η εργασία που θα βάλω στον κόσμο, θα επικοινωνήσουν με την αγάπη, τη θετικότητα και την ελπίδα. Και με την ελπίδα, δεν εννοώ να κάθεσαι στο σπίτι και να ελπίζω ότι τα πράγματα θα αλλάξουν. Εννοώ να ανοίγουμε την πόρτα μας, να βγαίνουμε στον κόσμο με σκοπό να αγαπάμε τον μετασχηματισμό και να κάνουμε αυτή την αλλαγή μαζί.
Προς τιμήν αυτής της κοινής δέσμευσης για αλλαγή, αν κάνετε δωρεά $ 50 ή περισσότερα σήμερα, η JVP θα στείλει αυτό το έθιμο μεζούζα στον παραλήπτη της επιλογής σας και θα τους δώσει ένα έτος συμμετοχής στο JVP.
Αυτά τα mezuzot είναι περιορισμένης έκδοσης, οπότε κάντε κλικ εδώ τώρα για να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας.
Ευχαριστώ,

e-h είπε...


[Gaza] Message from Rifat Audeh, Mavi Marmara survivor & Palestinian-Canadian film-maker
Dear Friends,

In late 2009, I joined a lifeline land convoy heading towards Gaza to break the illegal blockade that Israel imposed on Gaza’s Palestinian civilian population, now numbering over 2 million people. I was unable to continue with the convoy, and so in 2010, I joined the Freedom Flotilla which attempted to break the blockade by sea.

At the time, I had my camera in hand and was seeking to create a documentary film about the Freedom Flotilla event, which I hoped would culminate in our arrival in Gaza with our humanitarian aid and would put an end to the blockade. Instead, the Israeli military attacked our flotilla in international waters, killing 10 of our brothers, and wounding and imprisoning the hundreds of us who survived. I created a documentary film about this instead.

However, that attack and others have not deterred people of conscience globally from continuing in their attempts to break this illegal blockade, and alleviate the dire situation of the people of Gaza and restore their human rights. It behooves us to stand in support and solidarity with these brave souls (freedomflotilla.org), who risk putting their lives on the line, for fellow human beings in a faraway land.

Accordingly, I unequivocally support the efforts of the Canadian Boat to Gaza and endorse it, and invite you to do the same. I invite you to follow their news, promote their actions and bolster their work financially through donations (canadaboatgaza.org/donate) , to help fulfil their noble cause. Let us stand up and end this, since our governments will not.

In solidarity,
Rifat Audeh
Director – The Truth: Lost at Sea https://truthlostatsea.com/

Those who can benefit from a charitable tax receipt in the US may wish to donate through the US Boat to Gaza page:
https://2018boatstogaza-nonviolenceinternational.natio nbuilder.com/contribute
In other parts of the world, please consider donating through one our other partner campaigns in the Freedom Flotilla: https://sgf.freedom flotilla.org/donate

Please share our messages and forward them; Merci de partager et de faire suivre nos messages.

e-h είπε...


[Γάζα] Μήνυμα από τον Rifat Audeh, τον επιζήσαντα Mavi Marmara και τον παραγωγό ταινιών παλαιστινίων-καναδών
Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Στα τέλη του 2009, μπήκα σε μια συνοδεία εδαφους προς τη Γάζα για να σπάσει τον παράνομο αποκλεισμό που επέβαλε το Ισραήλ στον παλαιστινιακό άμαχο πληθυσμό της Γάζας, που σήμερα αριθμεί πάνω από 2 εκατομμύρια ανθρώπους. Δεν μπόρεσα να συνεχίσω με τη συνοδεία, κι έτσι το 2010, μπήκα στον Στόλο της Ελευθερίας που προσπάθησε να σπάσει τον αποκλεισμό από τη θάλασσα.

Εκείνη την εποχή, είχα την κάμερα στη διάθεσή μου και επιδίωξα να δημιουργήσω μια ταινία ντοκιμαντέρ για την εκδήλωση του φεστιβάλ της ελευθερίας, την οποία ελπίζω ότι θα καταλήξει στην άφιξή μας στη Γάζα με την ανθρωπιστική μας βοήθεια και θα θέσει τέρμα στον αποκλεισμό. Αντ 'αυτού, ο ισραηλινός στρατός επιτέθηκε στο στόλο μας στα διεθνή ύδατα, σκοτώνοντας 10 αδέρφια μας και τραυματίζοντας και φυλακίζοντας τις εκατοντάδες μας που επιβίωσαν. Δημιούργησα μια ταινία ντοκιμαντέρ για αυτό.

Ωστόσο, αυτή η επίθεση και άλλοι δεν αποθάρρυναν τους ανθρώπους της συνείδησης σε παγκόσμιο επίπεδο από το να συνεχίσουν τις προσπάθειές τους να σπάσουν αυτόν τον παράνομο αποκλεισμό και να ανακουφίσουν τη δεινή κατάσταση του λαού της Γάζας και να αποκαταστήσουν τα ανθρώπινα δικαιώματά τους. Αυτό μας ωθεί να στηρίξουμε και να υποστηρίξουμε αυτές τις γενναίες ψυχές (freedomflotilla.org), οι οποίοι κινδυνεύουν να βάλουν τη ζωή τους στη γραμμή, για συνανθρώπους σε μια μακρινή γη.

Ως εκ τούτου, υποστηρίζω κατηγορηματικά τις προσπάθειες του καναδικού σκάφους προς τη Γάζα και την υποστηρίζω και σας προσκαλώ να κάνετε το ίδιο. Σας προσκαλώ να παρακολουθήσετε τα νέα τους, να προωθήσετε τις ενέργειές τους και να ενισχύσετε οικονομικά το έργο τους μέσω δωρεών (canadaboatgaza.org/donate), για να βοηθήσετε στην εκπλήρωση της ευγενούς αιτίας τους. Ας σταθούμε και να τερματίσουμε αυτό, αφού οι κυβερνήσεις μας δεν θα το κάνουν.

Σε αλληλεγγύη,
Rifat Audeh
Διευθυντής - Η Αλήθεια: Χαμένος στη Θάλασσα https://truthlostatsea.com/

Όσοι μπορούν να επωφεληθούν από μια φιλανθρωπική φορολογική απόδειξη στις ΗΠΑ μπορεί να επιθυμούν να δωρίσουν μέσω της σελίδας των ΗΠΑ Boat to Gaza:
https: //2018boatstogaza-nonviolenceinternational.natio nbuilder.com/contribute
Σε άλλα μέρη του κόσμου, παρακαλούμε να εξετάσετε τη δωρεά μέσω μιας εκστρατείας των άλλων εταίρων μας στο Flotilla Freedom: https: //sgf.freedom flotilla.org/donate

Μοιραστείτε τα μηνύματά μας και προωθήστε τα. Τα μηνύματα της αλληλογραφίας και των μηνυμάτων.