Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018

Πεμπτη 20 Δεκεμβριου 2018


Στο κόμμα του Βαρουφάκη η Σακοράφα
Υποτίθεται ότι η κυρία παραιτήθηκε από το ΣΥΡΙΖΑ, κρατώντας φυσικά τη θέση της στην Ευρωβουλή, μετά το πραξικόπημα Τσίπρα στο Δημοψήφισμα του 2015, επειδή ο μέχρι τότε αρχηγός της δεν προχώρησε στη ρήξη με αυτήν την ΕΕ. Σήμερα δηλώνει ότι πάει με το Βαρουφάκη, τίθεται επικεφαλής ενός ευρώ-ψηφοδελτίου στην Ελλάδα, αφού ο μέντορας της, ως φαίνεται, θα βρίσκεται σε ψηφοδέλτιο αντίστοιχο στη Γερμανία!! Ρε το χρήμα νάνε καλά και όλα τα άλλα, …..ψιλά γράμματα κυρία Σακοράφα. Θα σας θυμάται και εσάς ο ελληνικός λαός ως μία αγωνίστρια της ροζουλί απόχρωσης!!




----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2018
Ο ELN ανακοίνωσε εκεχειρία στην Κολομβία λόγω των εορτών

Ο Εθνικός Απελευθερωτικός Στρατός (ELN) της Κολομβίας ανακοίνωσε την Δευτέρα παύση των ένοπλων επιχειρήσεων στο πλαίσιο των εορτασμών των Χριστουγέννων.
Μέσα από δήλωση που δημοσιεύθηκε στην ψηφιακή πύλη του ELN Voces, η αντάρτικη ομάδα ανέφερε ότι η εκεχειρία θα διαρκέσει από τις 23 Δεκέμβρη έως τις 3 Γενάρη με σκοπό να «συμβάλει σε ένα κλίμα ηρεμίας τα Χριστούγεννα και το νέο έτος».

Η κεντρική διοίκηση των ανταρτών υπογράμμισε ότι σκοπός τους ήταν να δώσουν συνέχεια στο διάλογο που ξεκίνησε στην Αβάνα, και ζήτησε από τον πρόεδρο της Κολομβίας, Ιβάν Ντούκε, να στείλει τους αντιπροσώπους του στην πρωτεύουσα της Κούβας.
«Πρόεδρε Ντούκε, η εγκατάλειψη των οδών και προσπαθειών του διαλόγου και της ειρήνης επιδεινώνει την κολομβιανή κρίση, διότι θα καταλήξει να καταστρέψει ό,τι έχει απομείνει από την FARC (Επαναστατική Εναλλακτική Δύναμη των Κοινών)».
Οι Κολομβιανοί αντάρτες δήλωσαν ότι παραμένουν αφοσιωμένοι στην αναζήτηση μιας πολιτικής λύσης στη σύγκρουση.
Επανέλαβαν ότι δεν θα φύγουν από το τραπέζι των διαπραγματεύσεων και θα συνεχίσουν να εργάζονται για τη συνέχεια της διαδικασίας των συνομιλιών, σύμφωνα με την καθιερωμένη ατζέντα, με τη συμμετοχή της κοινωνίας και την επίβλεψη της διεθνούς κοινότητας.
O ELN επανήλθε με σκοπό να συμφωνηθεί μια νέα διμερής εκεχειρία.
Κατά τη διάρκεια της κυβέρνησης του πρώην προέδρου Χουάν Μανουέλ Σάντος, ίσχυσε διμερής εκεχειρία 101 ημερών, μεταξύ 1 Οκτώβρη 2017 και 9 Γενάρη 2018.
Ο διάλογος για την ειρήνη μεταξύ των αντιμαχόμενων κομμάτων διακόπηκε από τότε που ανέλαβε καθήκοντα η σημερινή κυβέρνηση στις 7 Αυγούστου.
Ο Ντούκε έχει θέσει ως όρο για τη συνέχεια της εκεχειρίας η αντάρτικη ομάδα να αποποιηθεί τις απαγωγές και τις ένοπλες επιχειρήσεις της που χαρακτηρίζει ως εγκληματικές δραστηριότητες.
O ELN θεωρεί ότι η κυβέρνηση παρεμποδίζει την αναζήτηση μιας πολιτικής λύσης στην ένοπλη σύγκρουση, επιβάλλοντας προϋποθέσεις για την επανέναρξη των ειρηνευτικών διαπραγματεύσεων.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Άμα σκάσει βόμβα στο ΣΚΑΙ τραυματίζεται η δημοκρατία, αλλά άμα ο Ρουπακιάς μαχαιρώσει το Φύσσα σκοτώνονται για τα ποδόσφαιρα....



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τη ναζιστική πρακτική της "συλλογικής ευθύνης" επαναφέρει το Ισραήλ, με νόμο που εισηγήθηκε ακροδεξιό κόμμα που συμμετέχει στην κυβέρνηση Νετανιάχου, και ψηφίστηκε από 69 βουλευτές, έναντι 38. Με τους Παλαιστίνιους βουλευτές να 'χουν στερηθεί το δικαίωμα λόγου και ψήφου και να 'χουν αποβληθεί από την Ολομέλεια της Βουλής.
Από δω και μπρος, όταν κάποιος Παλαιστίνιος κατηγορείται για αντίσταση στον ισραηλινό στρατό κατοχής στη Δυτική Όχθη, θα ακολουθεί βίαιη εκτόπιση της οικογένειάς του.
Πότε είπαμε πως ξαναμιλάει ο Τσίπρας για τον κίνδυνο της Ακροδεξιάς;



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΚΙ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΔΙΑΦΩΤΙΣΜΟ!
Ανοίγουν σταθμούς διοδίων για να περνάνε τα αυτοκίνητα, ενώ άλλους τους πυρπολούν. Κανένα σέβας στον νόμο και την τάξη!
"Τριτοκοσμικές καταστάσεις", συλλογιέται η γλίτσα της επαρχιώτικης βαλκανικής ευρωλαγνείας.
"Αυτά δεν θα συνέβαιναν ποτέ σε μια χώρα ευρωπαϊκή", σκέφτεται η ανιστόρητη φάρα των χορτάτων ημιμαθών με τα μεταπτυχιακά της προκλητικής άγνοιας, που δεν θα δίσταζε να κάνει κήρυγμα "διαφωτισμού" στη χώρα του Σαιν Ζυστ, του Ροβεσπιέρου και των κομμουνάρων.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κίτρινα Γιλέκα, Μπλε Φάροι κλπ
Τις κινητοποιήσεις των κίτρινων γιλέκων ακολουθούν, οι μπλε φάροι (αστυνομικοί) οι οποίοι, όπως αναφέρουν: "...ως το τελευταίο οχυρό του κράτους δικαίου ήταν εκεί, δεν υποχώρησαν `Εχουν ανάγκη τώρα από μια υλική αναγνώριση". Θα περάσουν κ αυτοί δηλαδή απ το ταμείο να πάρουν το κάτι τι τους. Καλοδεχούμενες οι "μεταμοντέρνες" κινητοποιήσεις, αλλά αν δεν υπάρχει ταξικός προσανατολισμός και συντονισμός ανατροπής καταλήγουν όπως οι μοντέρνες. Πάρτε 10 δις κ χαίρετε!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------





Πούτιν εναντίον Βαρθολομιου: Χρήματα και αμερικανική ενθάρρυνση για την αυτοκεφαλία
 Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2018, 17:41
Επίθεση κατά του  Πατριάρχη Κωνσταντινουπολης και πρωην Τουρκου Λοχαγου Βαρθολομιου εξαπέλυσε ο Ρώσος Πρόεδρος Βλ. Πούτιν στην καθιερωμένη ετήσια συνέντευξη Τύπου με αφορμή την ανεξαρτητοποίηση της ουκρανικής Σχισματικης Ουνιτικης Εκκλησίας από το Ορθοδοξο Πατριαρχείο της Ρωσίας.
Ο πρόεδρος της Ρωσίας κατηγόρησε τον Τουρκο Πατριάρχη Κωνσταντινουπολης ότι επιδιώκει να προσεταιριστεί την ουκρανική σχισματικη ουνιτικη εκκλησία και στη συνέχεια να αποκομίσει οικονομικά οφέλη εκμεταλλευόμενος την αλλά και προκειμένου να λάβει βοήθεια από την Ουάσινγκτον.
Ο Ρώσος πρόεδρος σχολίασε τις εξελίξεις γύρω από την παραχώρηση αυτοκεφαλίας στην ουκρανική σχισματικη ουνιτικη εκκλησία κατά τη 14η ετήσια συνέντευξη Τύπου που παραχωρεί σήμερα στη Μόσχα. Ο ίδιος ανέφερε πως τα γεγονότα σχετίζονται με την πολιτική και τις προεδρικές εκλογές στην Ναζιστικη Ουκρανία. «Δεν έχουν καμία σχέση με τη θρησκεία και τη θρησκευτική ελευθερία. Οι λόγοι είναι καθαρά πολιτικοί», είπε χαρακτηριστικά.
Επεσήμανε δε πως υπήρξε «απευθείας κρατική παρέμβαση στις εκκλησιαστικές υποθέσεις στην Ουκρανία». «Αυτό έχει να συμβεί από την εποχή της Σοβιετικής Ένωσης».
Αναφερόμενος στα κίνητρα της παραχώρησης αυτοκεφαλίας στην ουκρανική σχισματικη ουνιτικη εκκλησία, ο πρόεδρος της Ρωσίας εκτίμησε πως «τα χρήματα και η αμερικανική ενθάρρυνση αποτέλεσαν κλειδί για την απόφαση του Βαρθολομιού να στηρίξει την αυτοκεφαλία στην Ουκρανία».




---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Λαφαζάνης: «Πολιτικοί εγκληματίες και πολιτικοί απατεώνες ολοκλήρωσαν το ξεπούλημα του ΔΕΣΦΑ»
 Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2018, 17:25
Την «ολοκλήρωση του εθνικού εγκλήματος ξεπουλήματος του Διαχειριστή Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου (ΔΕΣΦΑ)» κατήγγειλε με δήλωσή του ο Π. Λαφαζάνης. «Μόνο πολιτικοί εγκληματίες και πολιτικοί απατεώνες, υπηρέτες πολυεθνικών συμφερόντων και ξένων κέντρων και πολιτικοί που έχουν βαλθεί να ενταφιάσουν κάθε έννοια εθνικής υπόστασης, δημοσίου συμφέροντος, αναπτυξιακής δυναμικής και ανθρώπινων εργασιακών σχέσεων, θα μπορούσαν να διανοηθούν ότι θα πωλήσουν και μάλιστα κοψοχρονιά, έναντι του ευτελούς τιμήματος των 535 εκατ. ευρώ για το 66%, μια δημόσια, στρατηγική, μονοπωλιακή, υπερκερδοφόρα και δυναμική ενεργειακή εταιρεία κρίσιμη και για την ασφάλεια της χώρας» ανέφερε ο κ. Λαφαζάνης.
Σύμφωνα με τον γραμματέα του Π.Σ της ΛΑ.Ε, «Δεν προξενεί καθόλου έκπληξη το γεγονός ότι ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ και οι μνημονιακοί δορυφόροι τους κοκορομαχούν και αλληλοϋβρίζονται καθημερινά, χωρίς πολιτικό περιεχόμενο, σε ένα αγώνα για τις καρέκλες της εξουσίας και τα προνόμιά τους, δεν εκδηλώνουν διαφωνία, αντίθετα συμφωνούν και ομονοούν, για το ξεπούλημα των δημόσιων στρατηγικών κλάδων και του εθνικού πλούτου, όπως στην περίπτωση μας για το ξεπούλημα του ΔΕΣΦΑ. Η ευρεία συναίνεση σήμερα στον κατεστημένο πολιτικό χώρο και στα μέσα ενημέρωσης μπορεί να ρίχνει σκοτεινό πέπλο σιωπής και να διευκολύνει την εγκληματική εκποίηση του ΔΕΣΦΑ. Αυτό, όμως, συνιστά μια πολύ προσωρινή κατάσταση».
Πρόσθεσε, δε, τα εξής: «Ας μην θεωρούν οι πολιτικοί δήμιοι και εκτελεστές της χώρας, των δικαιωμάτων και των προοπτικών της ότι θα γλιτώσουν τις πολιτικές και κυρίως τις ποινικές ευθύνες τους που βοούν. Δεν έχουν κανένα δικαίωμα και καμία εξουσιοδότηση Τσίπρας – Δραγασάκης – Τσακαλώτος και Σταθάκης να ξεπουλούν την προσοδοφόρα δημόσια ενεργειακή περιουσία της χώρας, η οποία κτίσθηκε με τον ιδρώτα και το αίμα του ελληνικού λαού».
Τέλος, είπε ότι «Γρήγορα, η βέβαιη ανατροπή στην ελληνική αποικία θα κάτσει στο σκαμνί τους ενόχους και συνενόχους του ξεπουλήματος της Ελλάδας και η τιμωρία τους θα είναι πολύ σκληρή και παραδειγματική, ανάλογη των καταστρεπτικών πράξεών τους».




------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



O Πούτιν προειδοποιεί για την απειλή πυρηνικού πολέμου
 Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2018, 13:15
Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν, προειδοποίησε ότι «ενδεχόμενη απειλή για χρήση πυρηνικών όπλων, θα μπορούσε να προκαλέσει ενδεχομένως σε γενικό πυρηνικό πόλεμο», στην
καθιερωμένη ετήσια ομιλία του σήμερα το πρωί.
Είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιεί τόσο αυστηρή προειδοποίηση –επισημαίνει η Deutsche Welle- μεταδίδοντας την δήλωσή του: «Υπάρχει η τάση να χαμηλώσουμε την απειλή της χρήσης πυρηνικών όπλων. Στην Δύση επικρατεί η ιδέα της χρήσης χαμηλής έντασης πυρηνικών. Η χρήση όμως παρόμοιων όπλων θα μπορούσε να οδηγήσει σε παγκόσμια καταστροφή».



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δανία: Σε μικρό νησί θα απομονωθούν οι εγκληματίες μετανάστες
 Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2018, 11:56
Το δανικό κοινοβούλιο υπερψήφισε σήμερα τον προϋπολογισμό του 2019, στον οποίο περιλαμβάνεται και η πρόταση να κρατούνται οι ξένοι εγκληματίες σε ένα μικρό νησί.
Το σχέδιο προκάλεσε την κριτική από τον αληταρα επικεφαλής του ξεφτιλο ΟΗΕ  για τα αποικιοκρατικα δηθεν «ανθρώπινα δικαιώματα» των εγκληματιων και θεωρείται από πολλούς αληταραδες αποικιοκρατες ότι αποτυπώνει την ολοένα και αυστηρότερη στάση της Δανίας σε ό,τι αφορά στη μετανάστευση, και ότι η δανικη κυβερνηση δεν βοηθα στην εξαθλιωση του λαου της Δανιας με την αρνηση της να δεχτει απεριοριστους λαθρομεταναστες ώστε να εξαθλιωθουν οι εργατικοι μισθοι και να αυξηθει η ανεργια.
«Ο κόσμος θεωρεί ότι δεν είναι αυτό η λύση στα πραγματικά προβλήματα» δήλωσε πριν από την ψηφοφορία ο Μίχαελ Σμεντ, δήμαρχος της Βόρντινγκμποργκ όπου βρίσκεται το νησί.
Η κυβέρνηση σχεδιάζει να μεταφέρει σε ένα απομονωμένο νησί έκτασης περίπου 28 στρεμμάτων έως 100 εγκληματίες, οι οποίοι δεν μπορούν να απελαθούν, καθώς κινδυνεύουν με βασανιστήρια ή εκτέλεση εάν επιστρέψουν στην πατρίδα τους.
Το νησί, το Λίντχολμ, χρησιμοποιείται ως εργαστήριο από επιστήμονες που ερευνούν την γρίπη των χοίρων, τη λύσσα κι άλλες μεταδοτικές ασθένειες. Ένα από τα καράβια που φθάνουν στο νησί ονομάζεται «Virus» (Ιός).



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Γαλλίδα υπουργός: «Προς το παρόν παραμένουμε στη Συρία»
 Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2018, 11:19
Η Γαλλία διατηρεί τη στρατιωτική της δέσμευση στη Συρία, δήλωσε η υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων Ναταλί Λουαζό, μετά την ανακοίνωση της Ουάσινγκτον για την αποχώρηση των αμερικανικών στρατιωτικών δυνάμεων που είναι ανεπτυγμένες στην εμπόλεμη χώρα.
«Προς το παρόν παραμένουμε στη Συρία» τόνισε η Γαλλίδα υπουργός στο δίκτυο CNEWS απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την αμερικανική αποχώρηση.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Βρετανία: Η Uber έχασε τη δίκη με τους οδηγούς της
 Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2018, 03:27
Η Uber, η παρανομη εταιρια  που δρα σαν εταιρια ταξι,  έχασε την Τετάρτη την εφετειακή δίκη που είχε με δύο οδηγούς της, οι οποίοι σε πρώτο βαθμό είχαν κερδίσει την αναγνώρισή τους ως υπάλληλοί της.
Η υπόθεση έχει εξαιρετική σημασία, καθώς εφόσον συμβεί αυτό τότε θα δικαιούνται κατώτατο μισθό, ετήσια άδεια μετ' αποδοχών και τα σχετικά επιδόματα που προβλέπει η εργατική νομοθεσία.
Μέχρι σήμερα η Uber χαρακτηρίζει τους οδηγούς της ως αυτοαπασχολούμενους και οι αυτοαπασχολούμενοι στη Βρετανία δικαιούνται μόνο ένα στοιχειώδες πλέγμα προστασίας, όσον αφορά την υγεία και την ασφάλεια.
Σχετική απόφαση είχε ληφθεί σε πρώτο βαθμό το 2016 αλλά ουδέποτε την εφάρμοσε η Uber, ασκώντας έφεση. Το γεγονός προκάλεσε αντιδράσεις από τους οδηγούς, οι οποίοι πραγματοποίησαν ολοήμερη απεργία τον Οκτώβριο.
Η πλειονότητα των δικαστών και στο Εφετείο συμφώνησε με το σκεπτικό της πρωτόδικης απόφασης.
Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό, η εταιρεία διαμοιρασμού διαδρομών αυτοκινήτου προτίθεται να μην εφαρμόσει ούτε αυτήν την απόφαση και να προσφύγει σε ανώτερο δικαιικό βαθμό για οριστική και αμετάκλητη κρίση.




---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Ισραηλινοναζιστικο καθεστως: Σιωναζιστικο σχέδιο νόμου προβλέπει εξαναγκαστικούς εκτοπισμούς Παλαιστίνιων που κατηγορούνται για επιθέσεις
 Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2018, 01:49
Η ισραηλινοναζιστική Βουλή τάχθηκε την Τετάρτη σε πρώτη ανάγνωση υπέρ ενός εξαιρετικά αμφιλεγόμενου σχεδίου νόμου, το οποίο εγκρίνει τους εξαναγκαστικούς εκτοπισμούς στο εσωτερικό των κατεχόμενων παλαιστινιακών εδαφών στη Δυτική Όχθη των μελών των οικογενειών Παλαιστίνιων που κατηγορούνται πως διέπραξαν ή σχεδίαζαν να διαπράξουν επιθέσεις.
Η ψηφοφορία ακολούθησε μια σειρά φονικών παλαιστινιακών επιθέσεων εναντίον ισραηλινοναζιστών παραστρατιωτικων και στρατιωτικών στη Δυτική Όχθη, παλαιστινιακή περιοχή υπό την κατοχή του ισραηλινοναζιστικού στρατού εδώ και πάνω από 50 χρόνια. Σύμφωνα με τους εισηγητές και τους υποστηρικτές του, το νομοσχέδιο έχει στόχο την αποτροπή ενδεχόμενων μελλοντικών επιθέσεων.
Το κείμενο, το οποίο έχει καταρτιστεί από τον Μοτί Γιογκέβ του σιωναζιστικού, θρησκευτικού κόμματος Εβραϊκή Εστία, υιοθετήθηκε με 69 ψήφους υπέρ έναντι 38 κατά, έπειτα από μια θυελλώδη συνεδρίαση της Κνέσετ στην Ιερουσαλήμ, κατά τη διάρκεια της οποίας άραβες ισραηλινοί πολιτες κοινοβουλευτικοί αποβλήθηκαν από την ολομέλεια.
Το νομοσχέδιο θα καταστήσει δυνατό τον εξαναγκαστικό εκτοπισμό των μελών της οικογένειας οποιουδήποτε Παλαιστίνιου κατηγορείται πως διέπραξε, ή ότι αποπειράθηκε να διαπράξει, μια επίθεση από μια περιοχή της Δυτικής Όχθης σε μιαν άλλη μέσα σε επτά ημέρες.
Θα πρέπει να συζητηθεί και να εγκριθεί από τις κοινοβουλευτικές επιτροπές Διεθνών Υποθέσεων και Άμυνας πριν επιστρέψει στην ολομέλεια για την οριστική του έγκριση.
Ο υπουργός Παιδείας Ναφτάλι Μπένετ -- ο ηγέτης του σιωναζιστικου κόμματος Εβραϊκή Εστία (που πιανει στο βρωμοστομα του τους Εβραιους ο κωλοσιωναζι) -- χαρακτήρισε τη χθεσινή ψηφοφορία «τεράστιο βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση» στην προσπάθεια να υπάρξουν «εγγυήσεις για την ασφάλεια του ισραηλινοναζιστικου καθεστωτως».
«Κάθε τρομοκράτης πρέπει να γνωρίζει ότι η οικογένειά του θα πληρώνει το τίμημα για τις ειδεχθείς πράξεις του», τόνισε σε ανακοίνωση Τύπου που δημοσιοποίησε.
Ωστόσο, το υπουργείο Δικαιοσύνης προειδοποίησε ότι αυτό το σχέδιο νόμου αντίκειται τόσο προς το ισραηλινό, όσο και προς το διεθνές δίκαιο. «Η ισχύουσα νομοθεσία δεν επιτρέπει να εγκριθεί ένα τέτοιο νομοσχέδιο», επισήμανε.
Ακόμη κι αν αυτό το σχέδιο νόμου εγκριθεί οριστικά -- στην ψηφοφορία στο σύνολο -- ενδέχεται η εφαρμογή του να εμποδιστεί με μια προσφυγή στο ισραηλινό Ανώτατο Δικαστήριο.
Άλλο ένα αμφιλεγόμενο σχέδιο νόμου, που επίσης κατατέθηκε από το κόμμα Εβραϊκή Εστία, εγκρίθηκε και αυτό την Τετάρτη σε πρώτη ανάγνωση, με 61 ψήφους υπέρ έναντι 47 κατά. Έχει σκοπό να νομιμοποιηθούν οικήματα που ανεγέρθηκαν αυθαίρετα στο εσωτερικό σιωναζιστικών οικισμών που αναγνωρίζονται ως νόμιμοι από τις ισραηλινοναζιστικές αρχές.
Όλοι οι ισραηλινοναζιστικοί οικισμοί στη Δυτική Όχθη θεωρούνται παράνομοι βάσει του διεθνούς δικαίου.
Αλλά το ισραηλινοναζιστικο καθεστως κάνει διάκριση μεταξύ αυτών που έχουν έγκριση και αυτών που δεν έχουν άδειες δόμησης.
Ο ακροδεξιός ισραηλινοναζιστης πρωθυπουργός Βενιαμίν Νετανιάχου δήλωσε τη 13η Δεκεμβρίου ότι έχει πρόθεση να «νομιμοποιήσει» χιλιάδες αυθαίρετες κατοικίες εποίκων στη Δυτική Όχθη.