Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018

Κυριακη 23 Δεκεμβριου 2018



21 Δεκεμβρίου .
Η Τουρκία σήμερα το βράδυ βομβάρδισε οκτώ κουρδικά σημεία στην Συρία.
Κάλεσμα σε συγκέντρωση από τους Κούρδους στα Προπύλαια Παρασκεύη 21/12/2018 στις 15.00 θα ακολουθήσει πορεία στην Αμερικανική πρεσβεία.

Σχολιο.- Και εδώ μαζεμένη όλη η Νατοϊκή Αριστερά, που δεν μπορεί να ξεπεράσει το κακό που την βρήκε
Η Νατοικη Ιμπεριαλιστικη Αριστερα πηγε στην Αμερικανικη πρεσβεια να παρακαλεσει τα αφεντικα της τους Αμερικανους να παρατεινουν την εισβολη τους στη Συρια και να βοηθησουν τα τσουτσεκια τους τους Κουρδους. (που πληρωνονται οι Κουρδοι απο τους αμερικανους, οπως και η Νατοικη Αριστερα. Αληλλεγγυη μεταξυ των χαφιεδων!)




--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



20 Δεκεμβρίου στις 6:05 μ.μ.
Υπάρχει σκέψη για καμιά διαδήλωση στην Πρεσβεία με αίτημα "ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΜΗ ΦΕΥΓΕΙΣ ΘΑ ΦΑΡΜΑΚΩΘΩ" ή όλα από μένα τα περιμένετε;



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Συμφοιτήτρια της Ελένης σπάει τη σιωπή της: «Ξεκίνησε από βόλτα κι έγινε φόνος»
 Κυριακή, 23 Δεκεμβρίου 2018, 00:13
Για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη και για τους κινδύνους που υπάρχουν ακόμα και στα πιο ήσυχα μέρη του νησιού, μίλησε μια συμφοιτήτρια της 21χρονης στην εφημερίδα «Ροδιακή».
«Την ήξερα. Εγώ είμαι από την Ορεστιάδα, εκείνη από το Διδυμότειχο, ούτε μισή ώρα απόσταση και ήρθαμε σ΄ ένα μακρινό τόπο. Αν ήμασταν από την Κρήτη, δεν θα το έλεγα αυτό ότι η Ρόδος είναι μακρινός τόπος, αλλά ο Έβρος είναι άλλο» είπε η συμφοιτήτρια της άτυχης κοπέλας και πρόσθεσε:
«Κάποιες κουβέντες λέγαμε κάθε φορά που τύχαινε να συναντηθούμε. Έβλεπα ότι ήταν ενεργή στο Πανεπιστήμιο. Ήταν σε σεμινάρια, ήταν σε ομάδες εργασίας, ήταν σε διάφορα. Είμαι μεγαλύτερη από εκείνην, αλλά ήταν κι αυτή στο Τμήμα Μεσογειακών Σπουδών όπως κι εγώ. Ξέρω επίσης ότι το καλοκαίρι ήταν στην Αθήνα όπου έκανε την πρακτική της».
Αναφερόμενη στην Ελένη η συμφοιτήτρια της είπε πως ήταν άνθρωπος με χιούμορ και «με όλα τα καλά που μπορεί να έχει ένα κορίτσι στην ηλικία της».
«Κάτι καλό ξεκίνησε και αλλιώς κατέληξε. Από μία βόλτα να συμβεί όλο αυτό… Πρέπει να είσαι υποψιασμένη για να μπορείς να επιβιώσεις κάπου. Η Ελένη ήταν αφελής, ένα κορίτσι από καλή οικογένεια, μαζεμένη, και δεν πήγαινε το μυαλό της. Έπρεπε να προσέχει. Ποιος ξέρει τι είχε στην ψυχούλα της αυτή η κοπέλα. Μπορεί να ξεκίνησε μια σχεσούλα. Όταν την είδαν αφελή και ευκολόπιστη έγινε ό,τι έγινε. Ξεκίνησε από βόλτα και έγινε φόνος. Αν τη ζόρισαν να κάνει κάτι που δεν ήθελε… Ήταν απαράδεκτο να τη χτυπήσουν. Αντιστάθηκε και έγινε ότι έγινε. Οι παρέες που θα βρεις να κάνεις είναι πολύ σημαντικός παράγοντας. Από την άλλη οι δύο αυτοί ήταν μεν εξωσχολικοί, αλλά ίδιας ηλικίας με το κορίτσι. Πού να φανταστεί τι θα γινότανε, κι ότι άτομα της ηλικίας της θα της έκαναν κακό!» πρόσθεσε.
«Θα ήθελα να μείνω μετά τις σπουδές μου στη Ρόδο γιατί μ΄ αρέσει το νησί. Και είναι ήσυχα, παρόλα αυτά. Αλλά εν τέλει, πουθενά δεν είναι ήσυχα, το κακό μπορεί να γίνει παντού» επεσήμανε.




---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Διάψευση Λευκωσίας για τα περί κοινής άσκησης ΗΠΑ-Τουρκίας
23.12.2018 | 10:17
Η Λευκωσία διαψεύδει πληροφορίες, αλλά και ανάρτηση στην ιστοσελίδα του τουρκικού υπουργείου Άμυνας, περί κοινής άσκησης Τουρκίας - Ηνωμένων Πολιτειών νοτίως της Κύπρου.
Τα τουρκικά δημοσιεύματα έκαναν λόγο για άσκηση μαζί με τις Ηνωμένες Πολιτείες εντός της κυπριακής ΑΟΖ και ύστερα από τουρκική NAVTEX.
Παρόμοια άσκηση δεν έγινε ποτέ, δήλωναν, σύμφωνα με το ΡΙΚ, διπλωματικές πηγές στη Λευκωσία, που χαρακτήρισαν τα τουρκικά δημοσιεύματα ως «υβριδικό αντιπερισπασμό».
Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι αμερικανική φρεγάτα, που βρίσκεται στην περιοχή εδώ και καιρό και, μεταξύ άλλων, προστατεύει τις εργασίες της Exxon Mobil στο οικόπεδο δέκα, πράγματι έλαβε μέρος σε κοινή άσκηση Ηνωμένων Πολιτειών - Γαλλίας.
Η άσκηση έγινε μετά από άδεια, την οποία εξέδωσε η Κυπριακή Δημοκρατία.
Οι Τούρκοι έκαναν δική τους παράλληλη άσκηση στην ίδια περιοχή με τα πλοία να βρίσκονται σε κοντινή απόσταση.
Σύμφωνα πάντα με διπλωματικές πηγές στη Λευκωσία όσο προσεγγίζει η στιγμή των αποτελεσμάτων στο οικόπεδο δέκα της κυπριακής ΑΟΖ αναμένεται να υπάρχει κλιμάκωση των τουρκικών μεθοδεύσεων για δημιουργία έντασης.
Σχολιο.- Πάντως, οι Τούρκοι δέσμευσαν με NAFTEX περιοχή ασκήσεων δίπλα απ τις αμερικανογαλλικές ασκήσεις ...ψιλοτηςπροσκολλήσεως...για λόγους εντυπώσεων ότι κάνουν δήθεν κοινές ασκήσεις. Οτι εγκαταλείπουν ταυτόχρονα οι αμερικάνοι τους Κούρδους στον Ερντογάν μεγάλη αλήθεια!




--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Έμμισθοι του ΣΥΡΙΖΑ και κάποιοι άλλοι απίθανοι της Νατοικης Ιμπεριαλιστικης «Αριστερας», που θα 'θελαν να εξαφανίσουν τις φωτογραφίες του Πολυτεχνείου με τις ελληνικες σημαίες, και χαρακτηρίζουν εθνικιστές τους ελασίτες, και κρέας για τα κανόνια του Στάλιν τους απελευθερωτές του Βερολίνου κόκκινους στρατιώτες, με αποκαλούν "εθνίκι" και "σταλινικό".



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εδώ απλά ειναι Σάββατο και περιμένουμε την γέννηση του Χριστού , για να μας σώσει απο το ευρωάουσβιτς....
Μας έχω ΝΕΑ!!!
δεν υπάρχει Θεός της Ελλάδας ,
εμείς είμαστε και είμαστε μόνοι μας !!!
Στην Γαλλία και αυτό το Σάββατο τον πάνε καροτσάκι τον κοντόν- μακρόν ....
Γαλλάκια υποκλίνομαι !!!!
Τα αιτήματα τους ? φυλακή στους μπανκστερς- γκάνγκστερς ....

-Χριστούγεννα, αλλά οι Γάλλοι δεν τα βάζουν κάτω. Δεν δέχονται άλλες περικοπές, ενώ αντίθετα ζητούν καλύτερους όρους διαβίωσης.
Από την άλλη με εξαίρεση το ύψος του χρέους, η Γαλλία δημοσιονομικά παρουσιάζει πολύ χειρότερη εικόνα και από την Ιταλία. Και στα ελλείμματα και στο εμπορικό ισοζύγιο που είναι ελλειμματικό σε αντίθεση με την Ιταλία και στις αναπτυξιακές προοπτικές & ενώ η Ιταλία διαθέτει κυβέρνηση ευρείας αποδοχής, ο Μακρόν καθημερινά απορρίπτεται από τους πολίτες του όλο και περισσότερο.
Και είναι η Γαλλία αυτή που κάποια στιγμή ίσως να σημάνει το τέλος της ΕΕ, γι αυτό οι πάντες προσπαθούν να τα υποβαθμίσουν.
- "Ο Μακρόν δεν βγαίνει από το Ελιζέ χωρίς να έχει μακιγιαριστεί! Μακιγιάρει ακόμα και τα χέρια του, σε μια προσπάθεια να κρύψει πόσο πολύ τον έχει καταβάλει η μαζική απόρριψη του από τους Γάλλους, υποστηρίζει η εφημερίδα Le Monde!"
Κατάντια!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



20 Δεκεμβρίου
«Δεν εκβιαζόμαστε, δεν φοβόμαστε»Είπαν ο,ο,ο,ολο....τό «αξιότιμο» «εργατικό» επιτελείο του σκαϊ οπως:
Γιάννης Αλαφουζος(επιχειρηματίας Ιδιοκτήτης),Αρης Πορτοσάλτε & Μπάμπης Παπαδημητρίου(το φασιστικό διδυμο τής λάσπης καί προβοκάτσιας ιματζ μέϊκερς τής Χ.Α.),Παυλος Τσίμας(ο γλοιώδης πρώην Κνίτης),Αλέξης Παπαχελάς(πράκτορας του αμερικανικου Ιμπεριαλισμού),Σία Κοσιώνη (γυναίκα του Μπακογιάννη-νύφη της Ντόρας καί κούλη),Δημήτρης Οικονόμου (ξάφριζε 330000 ευρω ετησίως«αμοιβή»από τήν Ερτ γιά 10 χρόνια γιά τίς υπηρεσίες του στό σύστημα & Μαρία Αναστασοπούλου(τό εταιρον δημοσιογραφικό ημισυ του Β.Οικονομου στην χυδαια προπαγάνδα), Γιαννης Ντσούνος & Χρήστος Κούτρας(Οι αταίριαστοι μαλάκες),η κυρά-Τατιάνα η ευαισθητούλα κλειδαρότρυπα τής «παρουσίασης»,Τάκης Χατζής ο γνωστός καί μη εξαιρετέος πρωινός δημοσιογραφικός ακροδεξιός προβοκάτορας, ο Χρήστος Κώνστας(Νατοϊκός προπαγανδίστής)..καί εκβιάστηκε «η σιωπηρή συναίνεση τους» για νά μήν απολυθούν οι: καθαρίστριες, οικονολήπτες,μακιγιέρ ,ηλεκτρολόγοι,Σεκιουριτάδες(φύλακες),ρεπόρτερ καί φωτογράφοι τών 500 ευρω… Σκαϊ Ξεφτίλες...



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ροβισπιέρε, λείπεις!
Γαλλια Δεκεμβρης 2018:
"Ανοίγουν σταθμούς διοδίων για να περνάνε τα αυτοκίνητα, ενώ άλλους τους πυρπολούν".
"Κανένα σέβας στον νόμο και την τάξη"!
"Τριτοκοσμικές καταστάσεις",
συλλογιέται η γλίτσα της επαρχιώτικης βαλκανικής ευρωλαγνείας.
"Αυτά δεν θα συνέβαιναν ποτέ σε μια χώρα ευρωπαϊκή", σκέφτεται η ανιστόρητη φάρα των χορτάτων ημιμαθών με τα μεταπτυχιακά της προκλητικής άγνοιας.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



To Manbij ύψωσε τη συριακή σημαία και πόστερ του Άσαντ ενώ ο τουρκικός στρατός ετοιμάζει εισβολή…
23/12/2018 – 16.30
Στην πόλη του Manbij υψώθηκε η συριακή σημαία και αναρτήθηκαν μεγάλα πόστερ του Προέδρου Bashar al-Assad ενώ παράλληλα το Manbij χαιρετίζει τον Συριακό Αραβικό Στρατό. Όλα αυτά καθώς οι πληροφορίες από κουρδικής πλευράς αναφέρουν πως η Τουρκία μαζεύει δυνάμεις κοντά στην πόλη για να εισβάλει και από συριακής πλευράς πηγές αναφέρουν ότι σημαντικές ενισχύσεις του συριακού στρατού στάλθηκαν προς την κατεύθυνση της πόλης για να εισέλθουν αυτές πριν τους Τούρκους..
Σύμφωνα με το αντιπολιτευόμενο syriahr στην α΄αξιοσημείωτη επιχείρηση μετά την απόφαση των ΗΠΑ για απόσυρση από Συρία ένα αμερικάνικο ελικόπτερο εκκένωσε έναν υψηλόβαθμο αξιωματούχο από τη βάση στο Ain Issa προς άγνωστη κατεύθυνση.
Παράλληλα άλλες πληροφορίες θέλουν τις ΗΠΑ να εκκενώνουν τη βάση τους στο Al Tanf και να ετοιμάζονται να σταματήσουν τις αεροπορικές του επιχειρήσεις πράγμα που ως χθες πάντως δεν είχαν κάνει αφού έκαναν επιδρομές ανατολικά του Ευφράτη και υπάρχουν στοιχεία….




--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σημαντικές ενισχύσεις του Συριακού Στρατού καταφθάνουν στα περίχωρα της πόλης Manbij για να μπουν στην πόλη. Ενισχύσεις του SAA και προς την πόλη al-Tabqah στην Raqqa.
23/12/2018 – 12.30
Μεγάλες στρατιωτικές ενισχύσεις των δυνάμεων του Συριακού Αραβικού Στρατού καταφθάνουν στην περιοχή για να εισέλθουν στην πόλη Manbij προφανώς σε περίπτωση απόσυρσης των αμερικανικών δυνάμεων ενώ παράλληλα επιπρόσθετες στρατιωτικές δυνάμεις του συριακού στρατού κινούνται  προς την πόλη al-Tabqah στο κυβερνείο της Raqqa.
Tην ίδια ώρα από στρατιωτικές πηγές χθες αναφέρθηκε πως άρχισε η απόσυρση των δυνάμεων κατοχής ΗΠΑ από την πόλη Kah στο Βορρά της Raqqa.
Αντίθετα αυτόπτες μάρτυρες σημείωναν επίσης χθες είσοδο φορτηγών φορτωμένων με εξοπλισμό και μηχανήματα στην αμερικανική βάση στο χωριό Saidia δυτικά του Manbij.Οι περιπολίες των ΗΠΑ συνεχίζονταn τακτικά στο Manbij και τις γύρω αγροτικές περιοχές….
Η αμερικάνικη διοίκηση συνεχίζει να μετρά απώλειες μετά την αιφνίδια απόφαση Τραμπ για απόσυρση στρατευμάτων από Συρία. Και ο Brett McGurk, ειδικός απεσταλμένος ΗΠΑ στη Διεθνή Συμμαχία κατά της ISIS ανακοίνωσε την παραίτηση του λόγω απόσυρσης αμερικανικών στρατευμάτων από Συρία. Θα εγκαταλείψει το πόστο του το Φλεβάρη είχε προηγηθεί η παραίτηση του Υπ. Άμυνας ΗΠΑ του J.Mattis.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Συρία κατέθεσε καταγγελία στην Unesco κατά Τουρκίας, Γαλλίας για λεηλασία αρχαιοτήτων….
22/12/2018 – 22.00
H Συριακή Αραβική Δημοκρατία κατέθεσε μια καταγγελία στην Unesco (Organisation des Nations unies pour l’éducation, la science et la culture) κατά της Γαλλίας και της Τουρκίας για λεηλασία πολιτισμικών αγαθών.
Ο γαλλικός και ο τούρκικος στρατός επιτηρούσαν ανασκαφές στα εδάφη που κατέκτησαν σε (Manbij, Afrin, Idlib, Hassaké, και Raqqa). Λεηλάτησαν αρχαιολογικούς θησαυρούς και τους φυγάδευσαν.
Eπιπλέον στην αρχή του πολέμου ένα ιδιωτικό γραφείο με έδρα το Παρίσι συντόνιζε τις παραγγελίες των λεηλασιών των τζιχαντιστών για δυτικούς αγοραστές. Ένα μέρος του κέρδους των διαπραγματευτών της τέχνης χρησίμευε στη χρηματοδότηση τρομοκρατικών οργανώσεων.
Το 2015, η Unesco είχε παρατηρήσει από δορυφόρο τις λεηλασίες σε 900 περίπου χώρους. Η Γενική Διευθύντρια Irina Bokova, είχε δηλώσει : « Πολυάριθμες εικόνες που ελήφθησαν από δορυφόρο (…) δείχνουν αρχαιολογικούς χώρους στη Συρία διάσπαρτους από χιλιάδες παράνομες αρχαιολογικές ανασκαφές , κυριολεκτικά τρύπες, που μαρτυρούν ένα πλιάτσικο σε βιομηχανική κλίμακα ». Αυτή η  δραστηριότητα « είναι μέρος μιας στρατηγικής πολιτισμικής εκκαθάρισης, για να καταστρέψει το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον αυτής της περιοχής γνωστής ως λίκνο του ανθρώπινου πολιτισμού ».
Στις 8 Μαρτίου 2016, η Ομοσπονδία της Ρωσίας κατέθεσε στο Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών ένα υπόμνημα επί του ρόλου της Τουρκίας στη λεηλασία .
Από το Νοέμβρη του 2017, την Unesco προεδρεύει η τ. Υπουργός Κουλτούρας της Γαλλίας η Audrey Azoulay. Αυτή είναι κοντά στο βασιλιά  του Μαρόκου τον Mohammed VI και στο Γάλλο πρόεδρο Emmanuel Macron με τον οποίο αυτή δουλεύει στο Élysée, αυτή προσκλήθηκε στο club de Bilderberg ton περασμένο Ιούνη.
Κατά τη διάρκεια του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου οι nazis λεηλάτησαν τους καλλιτεχνικούς θησαυρούς στις κατεχόμενες από το Reich ζώνες.




-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ρόδος: Κύκλωμα που στρατολογούσε φοιτήτριες στην πορνεία επιχειρεί να «σβήσει» τα ίχνη του
 Κυριακή, 23 Δεκεμβρίου 2018, 17:10
Δύο αποκαλυπτικά ρεπορτάζ της «δημοκρατικής» (καθημερινη τοπικη εφημεριδα της Ροδου), που εγράφησαν σε ανύποπτο χρόνο και είχαν περάσει, στα «ψιλά» των διωκτικών αρχών, τέθηκαν πλέον στο μικροσκόπιο μετά τη διαπίστωση ότι κύκλωμα που έδρασε και στο νησί της Ρόδου, εκπορνεύοντας φοιτήτριες, επιχειρεί πλέον να σβήσει τα ίχνη του στο διαδίκτυο, ενώ έχει ακυρώσει τα κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσε.
Τα όσα δημοσίευσαν εφημερίδες των Αθηνών και αναπαρήγαγαν άλλα ΜΜΕ στη χώρα περί μεγάλου κυκλώματος που δρα ανεξέλεγκτα στο νησί και στα δίχτυα του έχουν μπλέξει δεκάδες φοιτητές και φοιτήτριες, με ναρκωτικά, απειλές, εκβιασμούς και πορνεία, είναι αποκυήματα της φαντασίας δημοσιογράφων, που επιχειρούσαν να δώσουν μια άλλη διάσταση στο αποτρόπαιο έγκλημα της δολοφονίας και του βιασμού της 21χρονης φοιτήτριας του τμήματος Μεσογειακών σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου.
Παρότι καμία διασύνδεση της υπόθεσης του φόνου με τέτοια κυκλώματα δεν έχει προκύψει ο θόρυβος που προκλήθηκε και μόνο, έδρασε καταλυτικά για να «εξαφανιστούν» ένα γραφείο «εύρεσης εργασίας», που φέρεται να λειτουργούσε στην Κρήτη αλλά και δύο κορίτσια, που «πλασάρονταν» (η μια φημολογείται ότι ήταν πράγματι) ως φοιτήτριες.
Η «δημοκρατική» είχε αναφερθεί συγκεκριμένα στη 19χρονη Γιολάντα, φοιτήτρια, που διαφήμιζε την παροχή ερωτικών υπηρεσιών στη Ρόδο μέσω του διαδικτύου, τάζοντας στους υποψήφιους πελάτες της ερωτικές υπηρεσίες μέσα από μικρή αγγελία αλλά και από προσωπική της ιστοσελίδα, που παρέχει τη δυνατότητα για περισσότερες πληροφορίες ως και φωτογραφικό υλικό, αν γίνεις μέλος κοινότητας, αλλά και για την 21χρονη Έμμα, που ακολούθησε.
Και δεν είναι μόνο η ύπαρξη τέτοιων αγγελιών από νεαρές γυναίκες, που είναι ή εμφανίζονται ως φοιτήτριες, που προκαλεί αίσθηση και οδηγεί στο συμπέρασμα ότι το φαινόμενο της πορνείας λαμβάνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις στην Ελλάδα της κρίσης, αλλά και το πρόσθετο γεγονός ότι την εμφάνισή τους έκαναν στο διαδίκτυο αγγελίες για την πρόσληψη φοιτητριών για να απασχοληθούν σε εταιρεία παροχής υπηρεσιών… αισθησιακού μασάζ!
ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΣΤΗ ΡΟΔΟ
Στα τέλη του 2017, έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο, αγγελία εταιρείας, που φέρεται να λειτουργεί στην Κρήτη, με την επωνυμία cretegirlsnetwork και με κινητό τηλέφωνο επικοινωνίας, με την οποία ζητείται προς πρόσληψη «νεαρή κοπέλα ευπαρουσίαστη για αισθησιακό-χαλαρωτικό μασάζ» για παροχή υπηρεσιών σε ξενοδοχεία ή σπίτια στη Ρόδο.
Η εταιρεία υπόσχεται άμεση επαγγελματική αποκατάσταση και πολύ υψηλές αποδοχές:
«Κάνουμε τεράστια προσπάθεια να έχουμε στο δυναμικό μας όμορφες κοπέλες αλλά και καλά κορίτσια όσον αφορά το χαρακτήρα και το ήθος! Υγεία και καθαριότητα τα πλέον βασικά για τις κοπέλες που θα συνεργαστούμε! Κάνουμε ό,τι το καλύτερο για εσάς …που μας το ζητήσατε! Έχουμε ενημερώσει τις κοπέλες μας να σας δώσουν την καλύτερη εντύπωση! Σκοπός μας να μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι και να συστήσετε τις κοπέλες μας σε φίλους και γνωστούς σας! Η συνέπεια στα ωράρια των ραντεβού είναι το βασικό μας μέλημα! Σας υποσχόμαστε οι κοπέλες μας να είναι ακριβώς στην ώρα τους στο ραντεβού καθώς και να κάθονται στο ραντεβού με άνεση και χωρίς βιασύνες! Σκοπός μας η δική σας χαλάρωση από τη δύσκολη καθημερινότητα…».
Η εταιρεία φέρεται μάλιστα να είναι μέλος ευρύτερου δικτύου ευρωπαϊκού ιντερνετικού κόμβου παροχής ερωτικών υπηρεσιών από «escorts», που διαφημίζεται μάλιστα στην ιστοσελίδα της.
Η εταιρεία φρόντισε και έχει απενεργοποιήσει όχι μόνο την ιστοσελίδα της, αλλά και έχει σβήσει όλες τις αγγελίες που είχε αναρτήσει στο διαδίκτυο αλλά και απενεργοποίησε το κινητό τηλέφωνο επικοινωνίας που χρησιμοποιούσε.
Το ίδιο έκανε η αυτοπροσδιοριζόμενη ως 21χρονη φοιτήτρια από τη Ρόδο, λειτουργώντας ιστοσελίδα «sexyemma.top».
«Είμαι η Έμμα 21χρονη αληθινή, σέξυ φοιτήτρια στη Ρόδο. Ανεξάρτητη έρχομαι στο χώρο σου ή σε ξενοδοχείο στη Ρόδο. Παρακαλώ να επικοινωνούν μαζί μου μόνο σοβαρά άτομα άνω των 25 ετών που θέλουν να νιώσουν κάτι το όμορφο, το αληθινό, το τρυφερό και να είναι αποφασισμένοι ότι θέλουν να κάνουν ραντεβού!».
Τις προσφερόμενες ερωτικές υπηρεσίες παρέχει όλες έναντι 100 ευρώ την μια ώρα, ενώ διαθέσιμο είναι το τηλέφωνό της και το email της σε υποψήφιους πελάτες.
Εξαφανίστηκαν επίσης η ιστοσελίδα, οι αγγελίες και το τηλέφωνο της 19χρονης φοιτήτριας Γιολάντα.
«Είμαι η Γιολάντα 19χρονη φοιτήτρια στη Ρόδο. Ερχομαι με καυτές διαθέσεις στο χώρο σου για πολλά καυτά παιχνιδάκια σεξουαλικού τύπου. Για καυτά αγοράκια αλλά και κοριτσάκια!».




-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Διεθνείς αντιδράσεις για την απόφαση Τραμπ να αποσυρθούν τα στρατεύματα από τη Συρία
 Κυριακή, 23 Δεκεμβρίου 2018, 13:14
H ξαφνική ανακοίνωση της αποχώρησης των 2.000 Αμερικανών στρατιωτών από την Συρία, που έκανε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, έχει προκαλέσει έκπληξη, αλλά και ενδιαφέρουσες αντιδράσεις από πολλούς ηγέτες εκτός από την αντίδραση που προκάλεσε στο εσωτερικό των ΗΠΑ.
Οι περισσότεροι Αμερικανοί πολιτικοί επέκριναν την απόφαση, επειδή αφήνει μετέωρους και σε κίνδυνο τους Κούρδους στην Συρία.
Η Μόσχα (που εδώ και καιρό έχει κατηγορήσει τις ΗΠΑ για την αποστολή Αμερικανών στρατιωτών στη Συρία), χαρακτήρισε την απόφαση για την αποχώρηση «προπέτασμα καπνού και ανησυχία για κάποιες ενδεχόμενες επιπλοκές στο κοντινό μέλλον».
Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της απόφασης Τραμπ, η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα εξέφρασε την ελπίδα ότι η αποχώρηση των ΗΠΑ «θα μπορούσε να δημιουργήσει λαμπρότερες προοπτικές για τον διακανονισμό της συριακής κρίσης».
«Ίσως τα σύνορα Συρίας-Ιορδανίας μπορέσουν να επιστρέψουν στην ειρηνική ζωή, όπως έγινε στο Χαλέπι. Δεν υπήρχε τέτοια προοπτική όσο παρέμεναν τα αμερικανικά στρατεύματα εκεί», δήλωσε στο Πρώτο Κανάλι της Ρωσίας.
Για να προσθέσει ότι διευκολύνεται έτσι η διαδικασία των συνομιλιών για την σύνταξη νέου συριακού συντάγματος κάτι που επιτεύχθηκε μετά τις πρόσφατες συνομιλίες για ποιοί θα πλαισιώσουν τον ειδικό απεσταλμένο του ΟΗΕ στην Συρία Staffan de Mistura.
Ο πρόεδρος Πούτιν στην ετήσια μαραθώνια συνέντευξη Τύπου ήταν επιφυλακτικός: «Δεν καταλαβαίνω τι εννοείται με την ‘αποχώρηση’, επειδή οι ΗΠΑ βρίσκονται στο Αφγανιστάν επί 17 χρόνια και σχεδόν μία φορά το χρόνο λένε πως αποχωρούν».
Οι Ιρανοί αναλυτές καλοδέχτηκαν την είδηση της αμερικανικής αποχώρησης αλλά η ιρανική ηγεσία δεν έχει σχολιάσει την απόφαση του Αμερικανού προέδρου.
Ο Χασάν Ρουχανί που βρισκόταν στην Τουρκία και συναντήθηκε με τον Ερντογάν, το μόνο σχόλιο που έκανε στους δημοσιογράφους για την Συρία ήταν: «Η Συρία είναι σημαντική για μας και η τύχη της θα πρέπει να παραμείνει στα χέρια του συριακού λαού. Η εδαφική της ακεραιότητα θα πρέπει να είναι σεβαστή απ’ όλους».
Όπως έγραψε σχολιαστής στο Fars News, «μετά την αποχώρηση των αμερικανικών στρατευμάτων η Τουρκία θα βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση, επειδή θα είναι η μόνη χώρα που διαθέτει στρατεύματα στην Συρία παράνομα. Και θα αναγκαστεί να τα αποσύρει σύντομα».
O Ισραηλινός πρωθυπουργός δήλωσε πως η απόφαση δεν αποτέλεσε έκπληξη και είχε ήδη από την περασμένη εβδομάδα συζητήσει το θέμα με τον πρόεδρο Τραμπ και τον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάικ Πομπέο.
Για να προσθέσει πως το Ισραήλ «θα προστατέψει την ασφάλειά του και θα υπερασπιστούμε τα δικαιώματά μας από αυτό το μέτωπο», όπως έγραψε η «Jerusalem Post».




------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Aντιδρά στις αμερικανικές επικρίσεις για τον «Nord Stream 2» ο πρώην καγκελάριος Σρέντερ
 Κυριακή, 23 Δεκεμβρίου 2018, 13:03
Ο προηγούμενος καγκελάριος της Γερμανίας Γκέρχαρντ Σρέντερ (1998-2005) ήταν ιδιαίτερα επικριτικός για την αμερικανική άποψη να τερματισθεί η κατασκευή του αγωγού φυσικού αερίου «Nord Stream 2», σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Welt am Sonntag».
Ο Γκέρχαρντ Σρέντερ (που είναι πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του Nord Stream AG και της Rosneft, αλλά και παγκόσμιος διευθυντής της επενδυτικής τράπεζας Rothschild), δήλωσε στην γερμανική εφημερίδα: «Οι ΗΠΑ έχουν τα δικά τους ενεργειακά συμφέροντα στην Ευρώπη και αυτό εξηγεί τις πιέσεις που ασκεί η Ουάσινγκτον να τερματισθεί η προοπτική ολοκλήρωσης της κατασκευής του αγωγού φυσικού αερίου Nord Stream 2».
«Επίσης οι ΗΠΑ δεν το κάνουν από αγάπη για την Ουκρανία αλλά επειδή θέλουν να αποστείλουν αμερικανικό αέριο στην Γερμανία. Το υγροποιημένο αέριο [LNG] όμως, είναι πιο ακριβό και χαμηλότερης ποιότητας από εκείνο που θα μεταφέρει ο αγωγός», πρόσθεσε ο Σοσιλαδημοκράτης πρώην καγκελάριος.
«Σε λίγο καιρό –αν συνεχισθεί αυτή η κατάσταση- δεν θα μας επιτρέπεται να έχουμε οποιαδήποτε σχέση με την Κίνα και την Ρωσία και αυτό είναι ανεπίτρεπτο για χώρα όπως η Γερμανία», δήλωσε ακόμη στην εφημερίδα.
Υποστήριξε πάντως, ότι ο ίδιος δεν είναι αντι-αμερικανός πολιτικός, αλλά την εποχή που ήταν καγκελάριος «η εξωτερική πολιτική που ακολουθούσε εξασφάλιζε ανεξαρτησία από τις ΗΠΑ και ελπίζει αυτό να συνεχισθεί».



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Επίθεση στο Charlie Hebdo: Υπό κράτηση ο αληταρας τζιχαντοφασιστας Πίτερ Σερίφ στη Γαλλία
 Κυριακή, 23 Δεκεμβρίου 2018, 11:24
Ο Γαλλο-αφρικανος αληταρας δολοφονος τζιχαντοφασιστας Πίτερ Σερίφ, ο οποίος συνελήφθη στις 16 Δεκεμβρίου στο Τζιμπουτί, τέθηκε υπό κράτηση αμέσως μόλις έφτασε στη Γαλλία σήμερα το πρωί, δήλωσε ο Γάλλος υπουργός Εσωτερικών Κριστόφ Καστανέρ.
Ο Σερίφ, ο οποίος είχε στενή σχέση με τα αδέλφια Κουασί που διέπραξαν την επίθεση στα γραφεία της σατιρικής εφημερίδας Charlie Hebdo τον Ιανουάριο του 2015, «διέφευγε της γαλλικής δικαιοσύνης και θα πρέπει να λογοδοτήσει για τις πράξεις του», γράφει σε μήνυμά του στο Twitter ο υπουργός, ο οποίος εκφράζει ικανοποίηση για την «αποτελεσματικότητα» των υπηρεσιών του και των «ανταλλαγών πληροφοριών» μεταξύ των διεθνών υπηρεσιών.
Ο 36χρονος αυτός Γάλλος συνελήφθη στις 16 Δεκεμβρίου στο Τζιμπουτί, όπου είχε φτάσει, σύμφωνα με την προεδρία της χώρας, μέσω θαλάσσης από την Υεμένη με πλαστά έγγραφα αναγνώρισης.
Ο Σερίφ, ο οποίος είχε γίνει στην Υεμένη στέλεχος της σιχαμενης ισλαμοφασιστικης Αλ Κάιντα στην Αραβική Χερσόνησο (Aqpa), ήταν γνωστός στις γαλλικές αρχές λόγω της στενής του σχέσης με τους αληταραδες φονιαδες ισλαμοφασιστες Σαΐντ και Σερίφ Κουασί που επιτέθηκαν στην σατιρική εφημερίδα Charlie Hebdo.
Λόγω αυτού του δεσμού του, το όνομα του Πίτερ Σερίφ υπάρχει στην έρευνα που γίνεται για τις επιθέσεις του Ιανουαρίου του 2015 στη Γαλλία (Charlie Hebdo, Μονρούζ, Hyper Cacher), που στοίχισαν τη ζωή σε 17 ανθρώπους.
Ωστόσο μολονότι  μέσα ενημέρωσης τον παρουσιάζουν ως "πιθανό εγκέφαλο" των επιθέσεων αυτών, ο Πίτερ Σερίφ δεν αποτελεί αντικείμενο, όπως διευκρινίζει γαλλική δικαστική πηγή, κανενός εντάλματος σύλληψης στην υπόθεση αυτή, την οποία η εισαγγελία του Παρισιού μόλις παρέπεμψε στο κακουργιοδικείο για 14 υπόπτους, οι περισσότεροι κατηγορούμενοι για επιμελητειακή υποστήριξη των δραστών.
Αυτό ωστόσο δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να αποτελεί αντικείμενο σύλληψης ή δίωξης σε άλλη έρευνα στη Γαλλία, πρόσθεσε η πηγή αυτή.




--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Λαφαζάνης... Θέλει η πουτάνα να κρυφτεί, αλλά ο έρωτας για το βαθύ αμερικάνικο κράτος (Cia) δεν την αφήνει!
Κι ενώ Οι Κούρδοι παρακαλάνε τους Αμερικανούς να μη φύγουν από τη Συρία!... αλλά και Τώρα οι Τσέτες παρακαλούν για να σώσουν τα τομάρια τους, "καπάκι" ο "αριστερός" Λαφαζάνης!
Στην κατεχόμενη Παλαιστίνη ο ναζί-σιωνιστής Νετανιάχου εκφράζει τη δυσαρέσκειά του γιατί ο Τραμπ εγκαταλείπει τους Κούρδους, που τόσο εργάστηκαν οι σιωνιστές μαζί με τη Cia να τους στρατολογήσουν κι εκπαιδεύσουν για ένα "Κουρδιστάν στη Συρία"... Τζάμπα τόσα δολάρια, τόσος οπλισμός...
Στην Αθήνα τη σκυτάλη λαμβάνει το μορμολύκειο της ιμπεριαλιστικής "αριστεράς" κι έτσι διαδηλώνει κι ο Λαφαζάνης γιατί εγκαταλείπουν οι Αμερικανοί τους Κούρδους λακέδες τους!
"iskra":  Ο Λαφαζάνης στην πορεία των Κούρδων στην Τουρκική και Αμερικάνικη πρεσβεία
https://iskra.gr/%CE%BF-%CE%BB%CE%B1%CF%86%CE%B1%CE%B6%CE%AC%CE%BD%CE%B7%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%BA%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%B4%CF%89%CE%BD-%CF%83%CF%84/?fbclid=IwAR2tEUlR5__aSRapX6patcr8dNpBFsCJTJXpEpKo43VdTWEJAvuXXp6Kyxk
Όπου το βαθύ αμερικάνικο παρακράτος της Cia και του Σόρος αναζητούν συμμάχους, πρώτοι είναι οι Λαφαζάνηδες κι οι ανταρσυα του Κωνσταντίνου και Σια...
Το δικό μας φτωχό κι ασήμαντο blog... ουδόλως παραξενεύεται...
Πολλές φορές έχουμε επισημάνει ότι ο Δούρειος Ίππος του ιμπεριαλισμού στην πατρίδα μας, εκτός από τις υποταγμένες κυβερνήσεις, είναι κι εκείνα τα γκρουπούσκουλα με πολιτική Σόρος και μεταξύ αυτών ο Λαφαζάνης "πάρτα όλα" κι "όπου κάτσει η μπίλια" για να μπούμε ξανά στο βολευτήριο...




---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Θυμάστε πριν δύο ολόκληρα χρόνια πως διαδήλωνε η εγχώρια ιμπεριαλιστική "αριστερά" (ΛαΕ, ανταρσυα και σια), μαζί με τη δεξιά για το Χαλέπι...
...κι εναντίον του "χασάπη Άσαντ" που πνίγει στο αίμα την "αραβική άνοιξη made in USA";



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αλληλοσφάζονται οι Κουρδοι μεταξύ τους...
Βραχυκύκλωμα στους Κούρδους λακέδες των ιμπεριαλιστών...
Το Ypg ξεκίνησε το κυνήγι εναντίον των Κούρδων peshmerga, που διαφεύγουν στο Ιράκ, με την κατηγορία της συνεργασίας με τον...
φασίστα Ερντογάν.
Τώρα έχουμε Κουρδικές συνιστώσες:
* Αμερικανόφιλοι
* Γαλλόφιλοι
* Τουρκόφιλοι
...κι όλοι μαζί σιωνιστές!