Σάββατο 20 Ιουνίου 2020

Σαββατο 20 Ιουνιου 2020


Οι ελεύθεροι επαγγελματίες με υποχρεωτική ΚΥΑ πρέπει να αναρτούν ότι πήραν τα 535 ευρώ.
Το νερό πηγαίνει σε ιδιώτες και ο πισινός μας θα κάθεται σε παγκάκια των 5.700 ευρώ.
Την ίδια ώρα, τα νοσοκομεία χρειάζονται ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.
Τι ψηφίσατε ρε;;



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Στις 20 Ιουνίου 1978, σαν σήμερα δηλαδή, δεκαπέντε άνθρωποι τραυματίζονταν από έκρηξη βόμβας στον κινηματογράφο "Ρεξ", όπου προβαλλόταν σοβιετική ταινία. Ανάλογη βομβιστική ενέργεια με τραυματίες θεατές είχε γίνει και στις 11 Μαρτίου στον κινηματογράφο "Έλλη".
Μεταξύ των συλληφθέντων φασιστών βομβιστών ήταν και ο νεαρός Νίκος Μιχαλολιάκος. Αν και η ενοχή του αποδείχτηκε, ενώ και ο ίδιος δήλωσε περήφανος για τα τυφλά χτυπήματα κατά των θεατών κομμουνιστικών ταινιών, αφέθηκε ελεύθερος.
Πολύ αργότερα μαθεύτηκε η μισθοδοσία του από την ΚΥΠ, κατηγορία που του είχε απευθύνει και ο Καλέντζης, ο μόνος από τους ενεχόμενους στη φασιστική τρομοκρατία εκείνων των χρόνων που πήγε φυλακή, καθώς τον έδωσαν κανονικά οι "συναγωνιστές" του...»

Όταν ο Νίκος Μιχαλολιάκος Έμπαινε στη Φυλακή ως Βομβιστής Τρομοκράτης
Μια αναδρομή στην εποχή που ο 21χρονος στρατιώτης Νικόλαος Μιχαλολιάκος κατηγορήθηκε ότι προμήθευε με βόμβες, νεοναζιστικές ομάδες που ανατίναζαν κινηματογράφους.
Σχολιο.- ... μέχρι και σήμερα είναι ενεργός "Παρακρατικός", έτσι έστησε και τη Χ. Α. , και εδώ κόμματα (πλην ΚΚΕ) και κυβερνήσεις εθελοτυφλούν , γιατί πώς αλλιώς θα δικαιολογούσαν την υπηρεσία τους σε ένα Κράτος που έχει και Παρακράτος, που ίσως και αυτοί το χρειαστούν ....



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



 ΚΛΑΡΑ ΤΣΕΤΚΙΝ
Γεννημένη στις 5 Ιουλίου 1857 στο Βίντεραου της Σαξονίας, η Κλάρα Τσέτκιν πέθανε στις 20 Ιουνίου 1933 στη Μόσχα, όπου είχε καταφύγει μετά την άνοδο των ναζί στην εξουσία.
Στέλεχος της γερμανικής σοσιαλδημοκρατίας και του γυναικείου κινήματος από τα νεανικά της χρόνια, ήταν αυτή που πρότεινε το 1910 την καθιέρωση της 8ης Μαρτίου ως Μέρας της Γυναίκας.
Αργότερα, μαζί με τον Λένιν, θα υπερασπιστεί την τεράστια σημασία της γυναικείας απελευθέρωσης, όχι ως αυτονόητης και αυτόματης κατάκτησης μιας μελλοντικής σοσιαλιστικής κοινωνίας, αλλά ως άμεσα αναγκαίας διαδικασίας του ίδιου του αντικαπιταλιστικού αγώνα.
Μέλος της ηγεσίας του Κ.Κ. Γερμανίας από την ίδρυσή του το 1919, θα συμμετάσχει στην εξέγερση των σπαρτακιστών και θα εκλέγεται σταθερά στη Βουλή μέχρι την επικράτηση των ναζί, το 1933.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αφισα που προκρινει την παιδοφιλια!
Θέλετε κάτι άλλο για να πειστείτε ότι είναι οργανωμένο το έγκλημα? εξού και οι ποινές χάδια και οι παραγραφές...
σχολιο.- Den eimaste kala!!! Ti einai ayto ?? Poy to vrhkes???
Σχολιο.- Ε όχι! Δε θέλω τέτοιον πολιτισμό εγώ, που δεν αρμόζει σε Ευρωπαίους, αλλά σε μουσουλμάνους. Μήπως ετοιμάζουν για αυτούς το έδαφος;
Σχολιο.- Που το βρήκες αναρτημένο;
Σχολιο.-  έχουν θεσπίσει και νόμους που καλύπτονται! Κάθε χρόνο μόνο στις ΗΠΑ εξαφανίζονται πάνω από 100.000 παιδιά! Πού βρίσκονται αυτά τα παιδιά; Τα κακοποιούν και τα βασανίζουν με την αδρεναλίνη που ανεβαίνει στα ύψη από τους βασανισμούς κατασκεύαζουν το αδρενοχρώμιο! Το ελιξίριο νεότητας της ελίτ! Πάρε ένα Xanax και ψάξε στο internet "αδρενοχρώμιο". Ένας καινούργιος κόσμος αγγελικά πλασμένος! Συγνώμη αν σε στεναχώρησα!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Για το χάλι μας ευθύνονται αποκλειστικά,
όλες ανεξαιρέτως οι δοσίκωλες ελληνικές κυβερνήσεις....
σχολιο.- "Τα χρέη πρέπει να πληρώνονται" (Β. Σοϊμπλε).
Μία κανονική ελληνική κυβέρνηση θα είχε εγγράψει στον προϋπολογισμό το χρέος των 222 εκατομμυρίων δολαρίων του 1942 μαζί με τους τόκους υπερημερίας των 70 ετών, και θα είχε καλέσει την Γερμανία σε διαπραγματεύσεις για την αποπληρωμή.




----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η έκθεση της CIA για το φιάσκο «Vault 7»
 Σάββατο, 20 Ιουνίου 2020, 13:38
Εσωτερική έκθεση της CIA σχετικά με το φιάσκο «Vault 7» παρουσιάζει κακή εικόνα για την κύρια υπηρεσία κατασκοπείας των ΗΠΑ.
Τα εργαλεία που χρησιμοποιούσαν οι ΗΠΑ για την πειρατεία δημοσιεύθηκαν από το WikiLeaks.
Το όνομα «Vault 7»  ήταν αυτό που δόθηκε στα εργαλεία επίθεσης στον κυβερνοχώρο που αναπτύχθηκαν από το Κέντρο Πληροφοριών για την αμερικανική κυβέρνηση στον κυβερνοχώρο (CCI) και δημοσιεύθηκε από το WikiLeaks τον Μάρτιο του 2017.
Ήταν η μεγαλύτερη παραβίαση δεδομένων στην ιστορία του Langley, με μακροχρόνιες συνέπειες.
Για παράδειγμα, οι κινεζικές εταιρείες ασφάλειας χρησιμοποίησαν πρόσφατα στοιχεία του «Vault 7» για να δείξουν ότι οι ΗΠΑ παραβιάζουν υπηρεσίες στην Κίνα για περισσότερο διάστημα από μία δεκαετία.
Σύμφωνα με μια εσωτερική έκθεση της CIA που μόλις κυκλοφόρησε, «η CCI είχε δώσει προτεραιότητα στην κατασκευή όπλων στον κυβερνοχώρο σε βάρος της εξασφάλισης των δικών τους συστημάτων. Οι καθημερινές πρακτικές ασφαλείας είχαν γίνει χαλαρές».



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------





ΣΥΡΙΑ - ΛΙΒΑΝΟΣ
Σε κλοιό νέων κυρώσεων και πιέσεων
ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ.--
Οι ΗΠΑ εντείνουν τις πιέσεις σε βάρος της κυβέρνησης του Σύρου Προέδρου Μπασάρ Ασαντ και εμμέσως πλην σαφώς και σε εκείνη του Λιβανέζου πρωθυπουργού, Χασάν Ντιάμπ. Είναι  η εντονοτερη επιθεση από την αρχή της ιμπεριαλιστικής αποικιοκρατικης επέμβασης και του πολέμου μεσω των μισθοφορων ισλαμοφασιστων τους εδώ και 9 χρόνια.
Αυτήν τη φορά, οι ΗΠΑ δεν χρησιμοποίησαν αεροπορικές επιδρομές ή χερσαίες επιθέσεις, αλλά τη γνωστή και δοκιμασμένη μέθοδο σκλήρυνσης των οικονομικών κυρώσεων. Ενεργοποίησαν έτσι, ένα εξάμηνο μετά την έγκρισή τους από το Κογκρέσο, δέσμη κυρώσεων που αναφέρεται στο νόμο «Καίσαρα», με άμεσο στόχο 39 Σύρους επιχειρηματίες και υψηλόβαθμους αξιωματούχους, μεταξύ των οποίων ο Σύρος Πρόεδρος Μπασάρ Ασαντ και η σύζυγός του, Ασμα.
Οι κυρώσεις αυτές δεν αφορούν μόνο την επιβολή οικονομικών και ταξιδιωτικών κυρώσεων αλλά και την τιμωρία όσων ξένων ατόμων, οργανισμών ή εταιρειών συναλλάσσονται με τις συριακές αρχές. Το Ιράν έσπευσε, διά του εκπροσώπου του ιρανικού υπουργείου Εξωτερικών, να χαρακτηρίσει τις νέες κυρώσεις των ΗΠΑ «οικονομική τρομοκρατία που στρέφεται κατά του συριακού λαού».
Ανάλογη αντίδραση επιφύλαξε και ο ηγέτης της λιβανέζικης σιιτικής οργάνωσης «Χεζμπολάχ», Χασάν Νασράλα, που στηρίζει την κυβέρνηση του πρωθυπουργού Χασάν Ντιάμπ σε μία περίοδο όξυνσης της καπιταλιστικής κρίσης που ταλανίζει τον Λίβανο. Ο Νασράλα ωστόσο δεν παρέλειψε να καταγγείλει και τη στάση της Αμερικανίδας πρέσβειρας στη Βηρυτό, Ντόροθι Σι, λέγοντας πως είναι πίσω από την πρόσφατη έλλειψη δολαρίων στις αγορές του Λιβάνου. Η Σι μάλιστα τελευταία δείχνει να εντείνει τις ασφυκτικές πιέσεις στην κυβέρνηση Ντιάμπ, προειδοποιώντας για «συνέπειες» σε περίπτωση που δεν εφαρμοστούν οι νέες κυρώσεις των ΗΠΑ στη Συρία, με την οποία ο Λίβανος έχει στενές διαπλεκόμενες σχέσεις μεταξύ άλλων και στον τομέα της οικονομίας και των χρηματοπιστωτικών συναλλαγών.
Εν μέσω αυτών των πιέσεων, η κυβέρνηση Ασαντ έχει να αντιμετωπίσει μία διαρκώς επιδεινούμενη οικονομική κρίση με χαρακτηριστική τη συνεχή υποτίμηση της συριακής λίρας, η ισοτιμία της οποίας με το δολάριο ξεπερνά τις 3.000 από περίπου 45 που ήταν το 2011, πριν ξεσπάσει ο αποικιοκρατικος πόλεμος.