Πέμπτη 1 Αυγούστου 2024

Πεμπτη 1 Αυγουστου 2024


Οι προεδρικές εκλογές στην Βενεζουέλα και η διεθνής Ακροδεξιά

Όπως ήταν αναμενόμενο, ένα μεγάλο μέρος των δεξιών , ακροδεξιών κυβερνήσεων της Λατινικής Αμερικής ( αναμένεται το αμέσως επόμενο διάστημα η θέση της ΕΕ) ,  ευθέως δεν αναγνωρίζουν τα εκλογικά  αποτελέσματα για τις προεδρικές εκλογές της Μπολιβαριανής  Δημοκρατίας της Βενεζουέλας , που σύμφωνα με  την αντιπολίτευση και τις αφηγήσεις της περί  «νοθείας»  που κυκλοφορούσαν ακόμη και πριν ακόμα πέσουν  τα ψηφοδέλτια στις κάλπες. 

Η αντιπολίτευση ανοιχτά καλεί πλέον για πραξικόπημα τον στρατό της Βενεζουέλας. Ιστορικά  η συγκεκριμένη  πολιτική «κάστα» πάντα ασκούσε  εξουσία στο παρελθόν όταν υπό των εντολών της Ουάσιγκτον, όταν οι στρατιωτικες χούντες της Λατινικής  Αμερικής ασκούσαν εξουσία με πολιτικές γενοκτονίας εναντίων  των λαών  τους. 

Σε κοινή δήλωση των Υπουργείων Εξωτερικών της Αργεντινής, της Κόστα Ρίκα, του Ισημερινού, του Παναμά, της Παραγουάης, του Περού, της Δομινικανής Δημοκρατίας και της Ουρουγουάης, κυβερνήσεις που έχουν ως κοινό παρανομαστή  την ακλόνητη πίστη τους στις ΗΠΑ , δεν αναγνωρίζουν τα εκλογικά αποτελέσματα στην Βενεζουέλα. 

Ωστόσο, οι πιο έντονες θέσεις προήλθαν από την Ακροδεξιά και φασίζουσα κυβέρνηση Μιλέϊ  της Αργεντινής και τους συμμάχους της. Ο ίδιος ο εν ενεργεία πρόεδρος, αλλά και ο  πρώην  πρόεδρος Μαουρίσιο Μάκρι , αναφέρθηκαν με απροσδιόριστα στοιχεία, τα οποία θα έδιναν στην αντιπολίτευση μια «συντριπτική νίκη», ενώ και οι δύο τηλεφώνησαν στον εκλεκτό υποψήφιο της Ουάσιγκτον, Εδμούνδο Γκονζάλεζ, οπου με επίσημες δηλώσεις χωρίς ιστορικό και διπλωματικό προηγούμενο, κάλεσαν  για στρατιωτική εξέγερση των ενόπλων δυνάμεων της Βενεζουέλας εναντίων του «Δικτάτορα»  Μαδούρο. 

Η θεωρεία της «νοθείας» που ουδέποτε τεκμηριώθηκε  . 

Τα τελευταία 31 χρόνια έχουν πραγματοποιηθεί 32 εκλογικές αναμετρήσεις στην Βενεζουέλα ( Πως γίνεται μια « δικτατορία» να κάνει  τόσες εκλογές είναι άλλο θέμα..) .  Πανεθνικά δημοψηφίσματα , για συντακτική συνέλευση και συνταγματικές αναθεωρήσεις, Δημοτικές εκλογές, συνδικαλιστικές, τοπικών κυβερνήσεων των περιφερειών, κοινοβουλευτικές, προεδρικές , κ.λπ. Σε κάποιες η αντιπολίτευση κατάφερε νίκες ( Συνταγματική αναθεώρηση το 2008) , σε βουλευτικές , κ.λπ. Στις περισσότερες εκλογικές αναμετρήσεις οι μπολιβαριανές  δυνάμεις πέτυχαν σημαντικές νίκες. Σε ολες τις  αναμετρήσεις, εκτός από αυτές που κέρδισαν η δεξιά και η Ακροδεξιά αντιπολίτευση αμφισβητήθηκαν  τα αποτελέσματα εκτός  από τις εκλογές που κέρδισε η αντιπολίτευση . 

Οι ΗΠΑ, η ΕΕ και λοιπές ευρωατλαντικές δυνάμεις πάντα συμπαραστάθηκαν στις « υιοθετημένες πολιτικές εγχώριες δυνάμεις» . Η ιστορία διδάσκει ότι τόσο η αποικιοκρατία όσο και ο σύγχρονος ιμπεριαλισμός διαθέτουν εκπροσώπους των συμφερόντων τους στις παλιές « κτήσεις» τους. Γνωρίζουν να τους διατηρούν, να τους προπαγανδίζουν, να τους χειραγωγούν, να τους αξιοποιούν. Αυτό κάνουν και τώρα. 

Η σύγχρονη Μπολιβαριανή δημοκρατία της Βενεζουέλας διαθέτει από τα πιο αξιόπιστα εκλογικά  συστήματα με μνείες από τον ΟΗΕ, το Ινστιτούτο Τζ. Κάρτερ και άλλων διεθνών οργανισμών. Πάνω από 900 διεθνείς παρατηρητές βρέθηκαν στην πρόσφατη εκλογική διαδικασία. Μεταξύ αυτών και Έλληνες παρατηρητές, Νάντια Βαλαβάνη, Λαμπρινή Θωμά, Γιάννης Ραχιώτης, Βαγγέλης Γονατάς, που θα επιστρέψουν τις επόμενες μέρες. Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα αναμένονται και οι δηλώσεις τους στον τύπο.  

Από την άλλη πλευρά του φάσματος, συγχαρητήρια και ρητή αναγνώριση των αποτελεσμάτων ήρθαν γρήγορα από τη Βολιβία, την Ονδούρα, την Κούβα και τη Νικαράγουα, καθώς και σε παγκόσμιο επίπεδο από την Κίνα, τη Ρωσία, γενικά, από τους BRICS. Η Βραζιλία και το  Μεξικό εξήραν την ειρηνική εκλογική διαδικασία. 

Αυτή τη στιγμή, αναμένεται  με μεγάλη προσοχή να ανακοινωθούν οι εκτιμήσεις της Ομάδας Εμπειρογνωμόνων των Ηνωμένων Εθνών, του Carter Center, της CELAC, της CARICOM και άλλων περιφερειακών και παγκόσμιων οργανισμών που παρακολούθησαν την εκλογική διαδικασία στο πλαίσιο των Συμφωνιών που έχουν συνάψει  από το 2023 και είχαν προσκληθεί από την κυβέρνηση της Βενεζουέλας . 

Θα επαναληφθεί η γκάφα της κυβέρνησης Μητσοτάκη όπως έγινε με τον Γκουαιντό ; 

Από τις πρώτες διπλωματικές γκάφες της κυβέρνησης της ΝΔ ήταν η απόλυτη «αλληλεγγύη» που εκδηλώθηκε στον τότε ηγέτη της Ακροδεξιάς αντιπολίτευσης Χ. Γκουαιντό. Σήμερα ο ίδιος διώκεται στις  ΗΠΑ για οικονομική διαφθορά ! 

Η νίκη των αριστερών αντιιμπεριαλιστικών και πατριωτικών δυνάμεων στην Βενεζουέλα είναι μια τεράστια νίκη για την Ειρήνη, την πρόοδο, την διεθνή αλληλεγγύη των λαών, τον σοσιαλισμό του 21ου αιώνα . Είναι ταυτόχρονα και μια γεωπολιτική νίκη στην ήπειρο που για σχεδόν έναν αιώνα το δόγμα Μονρόε των ΗΠΑ δέχεται απανωτές ήττες. Χρέος του κόσμου της αριστεράς αλλά και γενικότερα του προοδευτικού κόσμου, είναι να αξιολογήσει με την ιστορική εμπειρία που διαθέτει τα γεγονότα και να πράξει τα αυτονόητα. 


Σχολιο.- Βαγγέλης Γονατάς. Από την εμπειρία μου σαν δικαστικός αντιπρόσωπος επί 30 και πλέον χρόνια σε ελληνικές εκλογές μπορώ να πώ ότι, συγκρίνοντας με την Ελληνική εκλογική διαδικασία, η Βενεζουελάνικη παρέχει πολύ περισσότερες δικλείδες αποτροπής νοθείας: Ο βενεζουελάνος ψηφοφόρος για να ψηφίσει εκτός από την επίδειξη της ταυτότητάς του δίνει δύο φορές δακτυλικό αποτύπωμα: Μία ψηφιακά σε ειδικό on-line μηχάνημα , για αποτροπή διπλοψηφίας και μία φυσικά, πάνω στο πρωτόκολλο ψηφοφορίας για αποτροπή παραποίησής του. Στο παραβάν κάνει την επιλογή του σε ειδικό υπολογιστή ο οποίος του τυπώνει επιτόπου το αντίστοιχο ψηφοδέλτιο . Ετσι η επιλογή γίνεται ταυτόχρονα με φυσικό τρόπο ( στην κάλπη) και με ψηφιακό (στον ειδικό υπολογιστή ) . Το ίδιο και η μετάδοση των αποτελεσμάτων , αφενός γίνεται αυτόματα με την ψηφιακή επιλογή του ψηφοφόρου, αφετέρου με την καταμέτρηση των ψηφοδελτίων στην κάλπη ,που πρέπει να συμφωνεί με το ηλεκτρονικό αποτέλεσμα και το πρωτόκολλο ψηφοφορίας . Σε επίπεδο κεντρικής εκλογικής επιτροπής αλλά και σε κάθε εκλογικό τμήμα όλοι οι υποψήφιοι δικαιούνται να έχουν εκπροσώπους , επόπτες κλπ


Σχολιο.- Δηλώσεις του προέδρου του Μεξικού για τις προσπάθειες αμφισβήτησης του εκλογικού αποτελέσματος στην Βενεζουέλα 

-O Πρόεδρος του Μεξικού Obrador, “ξεβρακώνει” στην κυριολεξία τον ελεγχόμενο από την Ουάσιγκτον “Οργανισμό Αμερικανικών Κρατών”, τις ξένες αμερικανόδουλες κυβερνήσεις καθώς και τα Δυτικά ΜΜΕ και social media, για το ρόλο τους στην προσπάθεια ανατροπής του εκλογικού αποτελέσματος στη Βενεζουέλα: 

"Πριν γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα, ο διευθυντής του Οργανισμού Αμερικανικών Κρατών είχε ήδη αναγνωρίσει έναν από τους υποψηφίους, (Σημ. εννοεί τον ακροδεξιό αντίπαλο του Μαδούρο) χωρίς καμία απόδειξη για ΤΙΠΟΤΑ... 

Αρκετά με τον παρεμβατισμό... 

Ξένες κυβερνήσεις, οργανισμοί, media συνεχίζουν να παρεμβαίνουν από το εξωτερικό στη Βενεζουέλα!"



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Νέα ΦΩΤΙΑ στην ΕΥΒΟΙΑ σε λίγες μέρες! Είναι τυχαίο βέβαια αυτό με τις ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ τής Motor Oil σε μονάδα 500MW που θα γίνει..



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τι ζούμε!!!

Η ασυδοσία των ΗΠΑ, που ακόμη φαντασιώνονται ότι πλανηταρχούν, έχει φτάσει σε αστρονομικά επίπεδα γελοιότητας.

Επικήρυξαν, σύμφωνα με τις καουμπόικες συνήθειες του Φαρ Ουέστ, τον Πρόεδρο της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο, έναντι 15εκατομμυρίων δολαρίων.

Το, για δεύτερη φορά, χαμένο παιχνίδι της πολύχρωμης επανάστασης, για την απόκτηση των μεγαλύτερων αποθεμάτων πετρελαίου, που διαθέτει η Βενεζουέλα, οδηγεί τις ΗΠΑ σε κωμικοτραγικές αποφάσεις. Οι εκλογές ήταν δυνατό ράπισμα στις προσδοκίες τους.

Τα λεφτά δίνουν δύο υπηρεσίες. Της καταπολέμησης των ναρκωτικών, που υπάγεται στο Υπουργείο Δικαιοσύνης και το Γραφείο καταπολέμησης της διεθνούς ναρκο-εγκληματικότητας, που υπάγεται στο Υπουργείο Εξωτερικών.

Καλά μου Αμερικανάκια, γιατί δεν ψάχνετε πρώτα τους ναρκέμπορους στην CIA, στην κυβέρνηση σας; Σας λέει κάτι το επώνυμο του γκέι υπουργού σας Μπούτιτζιτς;;



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αν ή Τουρκία, μέλος του ΝΑΤΟ επιτεθεί στο Ισραήλ, μη μέλος του ΝΑΤΟ, για ποιον θα πολεμήσουν οι ΗΠΑ, μέλος του ΝΑΤΟ;

Σχολιο.- Βαζεις δυσκολα....το θεμα ειναι σε ποια σωστη πλευρα της "συμμοριας" βρισκεσαι....

Σχολιο.-  Καλή ερώτηση, αλλά χωρίς απάντηση!

Σχολιο.-  Για την πάρτη τους ίσες αποστάσεις



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σαν σήμερα(1973) εκτελέστηκε ο αείμνηστος σ.Ν.Ζαχαριάδης .

εκτελεστές οι Χρουστσοβικοί (κι οι απόγονοι του) χουλιγκάνοι και οι κολιγιαννική αλητεία. Είπαν για να καλυφθούν ότι «αυτοκτόνησε».

Σχολιο.- ΠΡΟΣ ΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ο φασισμός του Μουσολίνι χτύπησε την Ελλάδα πισώπλατα, δολοφονικά και ξετσίπωτα με σκοπό να την υποδουλώσει και εξανδραποδίσει. Σήμερα όλοι οι έλληνες παλαίβουμε για τη λευτεριά, την τιμή, την εθνική μας ανεξαρτησία. Η πάλη θα είναι πολύ δύσκολη και πολύ σκληρή. Μα ένα έθνος που θέλει να ζήσει πρέπει να παλαίβει, αψηφώντας τους κινδύνους και τις θυσίες. Ο λαός της Ελλάδας διεξάγει σήμερα έναν πόλεμο εθνικοαπελευθερωτικό, ενάντια στο φασισμό του Μουσολίνι. Δίπλα στο κύριο μέτωπο και Ο ΚΑΘΕ ΒΡΑΧΟΣ, Η ΚΑΘΕ ΡΕΜΑΤΙΑ, ΤΟ ΚΑΘΕ ΧΩΡΙΟ, ΚΑΛΥΒΑ ΜΕ ΚΑΛΥΒΑ, Η ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ, ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΣΠΙΤΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΦΡΟΥΡΙΟ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ.

Κάθε πράκτορας του φασισμού πρέπει να εξοντωθεί αλύπητα. Στον πόλεμο αυτό που τον διευθύνει η κυβέρνηση Μεταξά, όλοι μας πρέπει να δόσουμε όλες μας τις δυνάμεις, δίχως επιφύλαξη. Έπαθλο για τον εργαζόμενο λαό και επιστέγασμα για το σημερινό του αγώνα, πρέπει να είναι και θα είναι, μια καινούργια Ελλάδα της δουλιάς, της λευτεριάς, λυτρωμένη από κάθε ξενική ιμπεριαλιστική εξάρτηση, μ’ ένα πραγματικά παλλαϊκό πολιτισμό.

Όλοι στον αγώνα, ο καθένας στη θέση του και η νίκη θάναι νίκη της Ελλάδας και του λαού της. Οι εργαζόμενοι όλου του κόσμου στέκουν στο πλευρό μας.

Αθήνα 31 του Οχτώβρη 1940

ΝΙΚΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ

Γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ

Σχολιο.- Οι 4 προτάσεις του σ. Ζαχαριάδη

Μαζί με το «ανοιχτό γράμμα» ο σ. Ζαχαριάδης έστειλε στο Μεταξά σημείωμα, που περιελάμβανε

προτάσεις του Κομμουνιστικού Κόμματος, σε μια βάση για κοινή, λαϊκή-πατριωτική-εθνική πάλη

κατά της φασιστικής επιδρομής. Ο Μεταξάς φυσικά δεν απάντησε, γιατί δεν έκανε λαϊκό-εθνικό

πόλεμο, μα πλουτοκρατικό-δυναστικό-ξενοκίνητο. Οι τέσσερις προτάσεις-όροι είναι οι εξής:

1) Το ΚΚΕ αναλαμβάνει τη γραμμή του «ανοιχτού γράμματος» να την κρατήσει ως το τέλος

του πολέμου.

2) η Κυβέρνηση δίνει γενική αμνηστία.

3) Ξαναβγαίνει ο «Ριζοσπάστης».

4) Όποιος, μέλος του ΚΚΕ, διαφωνήσει με τη γραμμή του «ανοιχτού γράμματος», θα

διαγραφεί από το ΚΚΕ.

Σχολιο.- Ο Ζαχαριαδης ηξερε πολυ καλα οτι ο Μεταξας ακολουθουσε τις εντολες του ΓΕΩΡΓΙΟΥ Β που ηταν ο Τοποτηρητης των Αγγλικων συμφεροντων στην Ελλαδα

Στην δικτατορια της 4ης Αυγουστου ο Υφυπουργος Ασφαλειας Κ.Μανιαδακης κυκλοφορουσε πλαστο Ριζοσπαστη & ειχε φτιαξει & δικο του ΚΚΕ της Ασφαλειας με Κ.Ε & Π.Γ παλια στελεχη του ΚΚΕ & τους βουλευτες ΤΥΡΙΜΟ,ΜΑΝΩΛΕΑ,ΔΗΜΗΤΡΑΤΟ που αργοτερα στην κατοχη τους καθαρησε η

ΟΠΛΑ αυτα για να συμπληρωσω το Αφηγημα.

Ο Κ.ΜΑΝΙΑΔΑΚΗΣ ηταν πρακτωρας της Μ16 παρακολουθουσε τον ΜΕΤΑΞΑ αλλα συνεργασθηκε & με τους ΝΑΖΙ παρεδωσε τους πολιτικους κρατουμενους της Ακροναυπλιας! Για τις υπηρεσιες του ο Κ.Καραμανλης τον εβγαλε βουλευτη με την ΕΡΕ 1956 η 1958

Σχολιο.-  Εκτελέστηκε; δεν υπάρχει απόδειξη

Σχολιο.- ας ανοίξουν τον φάκελο, πέρασαν τα 40 χρόνια ,αλλιώς εγώ λέω ότι εκτελέστηκε κι ας αποδείξουν οι εκτελεστές του ότι έγινε κάτι άλλο

Σχολιο.- Τα αρχεία υπάρχουν και είναι ανοικτά. Αλλά πρέπει να πας στη Μόσχα.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Απλώς παραθέτω την είδηση.

10 χιλιάδες χαρτοπετσέτες για στοματικό σεξ δόθηκαν στους συμμετέχοντες στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι -Η Bild.

Νωρίτερα, οι γαλλικές αρχές ανακοίνωσαν την άρση της απαγόρευσης της "εγγύτητας" (συνουσίας) στο Ολυμπιακό χωριό, όπου θα τοποθετηθούν οι αθλητές και αγόρασαν επίσης 300 χιλιάδες προφυλακτικά γι 'αυτούς.

Επίσης, η βρετανική δημοσίευση του Guardian σημειώνει ότι εκτός από τα παραδοσιακά αρσενικά προφυλακτικά για τους άνδρες αθλητές, θα δοθούν 20 χιλιάδες γυναικεία προφυλακτικά, καθώς και 10.000 χαρτοπετσέτες Latex 15x15 cm για διάφορες μορφές στοματικού σεξ.

"Ολυμπιακό χωριό"......



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο σιδηροδρομικός σταθμός της Μαριούπολης, μετά την ανοικοδόμηση του.

Μιάμιση φορά μεγαλύτερο, από τον προηγούμενο κατεστραμμένο και εξυπηρετεί 900 άτομα. 

Εδώ στην αποικία, ούτε σύστημα τηλεδιοίκησης και 57 επίσημοι νεκροί, στον βωμό του ασύδοτου κέρδους.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αλλο ένα τρυκάκι, από τους διοργανωτές της αποκαλούμενης και "Ολυμπιάδας".

Εβαλαν σ΄ένα σακούλι όλες της χώρες της Ευρώπης και τις ονόμασαν "Ευρωπαϊκή Ενωση", εξαφανίζοντας την κυριαρχία τους, για να φανεί ότι κατέκτησαν τα περισσότερα μετάλλια.

Ταυτόχρονα, αφαίρεσαν από την Κίνα, το Κινεζικό Χονγκ Κογκ, για να μην φανεί ότι η Κίνα είναι πρώτη στην συλλογή μεταλλίων!!!

Στο μεταξύ, οι αθλητές του τρίαθλου, που ΥΠΟΧΡΕΩΘΗΚΑΝ να κολυμπήσουν στα μολυσμένα νερά του Σηκουάνα, ξερνάνε, από χθες και κάνουν ιατρικές εξετάσεις, αφού κατάπιαν μπόλικο σκ@τό, στον "καθαρό" ποταμό.

Από την άλλη, οι γυναίκες αθλήτριες σε κάποια αγωνίσματα "τρώνε ξύλο", από συμμετέχοντες άνδρες αθλητές που δηλώνουν "γυναίκες", μπας και πάρουν κανα μετάλιο, σε άνιση μάχη.

Περιμένουμε και την τελετή λήξης, για να κατοχυρωθεί η κατάπτωση και το χάλι των Γάλλων.

Σχολιο.-  Ξεφτίλα gay Parade καμουφλαρισμενη σε Ολυμπιάδα

Σχολιο.- Τι ξεφτίλες!!!

Σχολιο.- Απίστευτο. Ξεπερνάει κάθε λογική. Πρέπει να αντιδράσουν όλοι οι αθλητές με Ομοσπονδίες η χωρίς αυτές.

Σχολιο.- Ποιοι να αντιδράσουν;; Οταν δεν αντιδρούν οι Πρόεδροι των αθλητικών Ομοσπονδιών τους και δεν αποχωρούν, ενώ οι αθλητές θέλουν ικανοποίηση για τους κόπους 4 ετών, δεν απομένει παρά η υποταγή. Εχουν πείρα σ΄αυτό οι εξουσίες!

Σχολιο.- έχεις δίκιο, έτσι πάει το σύστημα. Αλλά εδώ που φθάσαμε μάλλον είναι μονόδρομος η ατομική αντίδραση του αθλητή που φυσικα έχει τίμημα τεράστιο για τον αθλητή αφου το πιθανότερο είναι πως αν αντιδράσει θα κρεμάσει και τα παπούτσια του. Στη μαζικοτητα θα ήθελα να ελπίζω γιατί δεν πάει άλλο.

Μακροπροθεσμα δεν οδηγεί πουθενά η παρούσα κατάσταση. Με αυτές τις συνθήκες δεν θα ασχολείται κανείς με πρωταθλητισμο .



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αλλάζουν το status quo αιώνων στο Αιγαίο

" Η σιωπή με την οποία αντιμετωπίζει η Αθήνα τις εξελίξεις στην περιοχή και το «ευχαριστώ» των Τούρκων που αναγνωρίσαμε ως δικά τους τουρκικά νερά τα αναγνωρισμένα ελληνικά νερά ενισχύουν τις υποψίες ότι βρισκόμαστε μπροστά σε μία οργανωμένη χορογραφία. Χορογραφία η οποία άρχισε με τη χωροθέτηση των θαλάσσιων πάρκων σε περιοχές των Κυκλάδων και των Δωδεκανήσων από το ελληνικό υπουργείο Ενέργειας (τις οποίες η Αγκυρα αμφισβήτησε ευθέως και η Αθήνα αναδιπλώθηκε) και συνέχισε με την Κάσο, πάλι με πρωταγωνιστή το υπουργείο Ενέργειας, όπου ιταλικά πλοία που δρούσαν για λογαριασμό της Ελληνικής Δημοκρατίας ζήτησαν άδεια για έρευνα μέσα σε ελληνικά νερά από την Τουρκική Δημοκρατία. Στους πανηγυρισμούς της οποίας η Αθήνα σιώπησε. Στη συνωμοσία της σιωπής, άλλως ομερτά, μετείχε και ο ΣΥΡΙΖΑ του Αμερικανού πολίτη αρχηγού του, Στέφανου Κασσελάκη. Ο οποίος ήρθε στην Ελλάδα με αποστολή να μετατρέψει τον ΣΥΡΙΖΑ σε συμπολιτευόμενη αντιπολίτευση. Ολα ρυθμισμένα.

Δίνεται έτσι σιγά σιγά η εντύπωση ότι το σχέδιο είναι να αρχίσει ο πολιτικός διάλογος για τις θαλάσσιες ζώνες στην ανατολική Μεσόγειο το φθινόπωρο επί τετελεσμένων. Διά της διολισθήσεως. Στην πραγματικότητα, οι διπλωματικές αντιπροσωπίες θα κληθούν να επικυρώσουν διαμορφωμένες πραγματικότητες νομικά κατοχυρωμένες, καθώς τα κείμενα μιλούν. Και οι ηχογραφημένες (διατεταγμένες) σιωπές στις οποίες υποχρεώθηκαν οι άνδρες και οι γυναίκες του Πολεμικού Ναυτικού στο κανάλι 16, όταν οι Τούρκοι τούς προκαλούσαν από τους ασυρμάτους τους ότι η θαλάσσια περιοχή έξω από την Κάσο είναι τουρκική, είναι κι αυτές ντοκουμέντο αποδείξεων. "



  ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ρωσία: Η «μανιώδης επιθυμία» των ΗΠΑ να διευθετήσουν την μέση ανατολή θα οδηγήσει σε γενικευμένο πόλεμο!

31/7/2024

Το Ισραήλ έχει βομβαρδίσει μέχρι τώρα Παλαιστίνη, την Συρία, την Αίγυπτο, το Ιράν, το Λίβανο, την Υεμένη πολλές φορές, αλλά σύμφωνα με τις ΗΠΑ είναι ένα δημοκρατικό κράτος που έχει δικαίωμα στην αυτοάμυνα.

Όποιος επιτεθεί στο Ισραήλ θα πληρώσει βαρύ τίμημα, διαμήνυσε ο Νετανιάχου σε διάγγελμά του προς τον ισραηλινό λαό. Απηύθυνε έκκληση για ενότητα και τόνισε ότι ο πόλεμος στη Γάζα θα συνεχιστεί για καιρό. Πόσο καιρό; Πιθανόν μέχρι το σημείο να μη μείνει ζωντανός κανένας Παλαιστίνιος…

Στην Ελλάδα έχουμε δυστυχώς μια κυβέρνηση που στηρίζει ανοιχτά αυτούς τους εγκληματίες, αλλα και μια αντιπολίτευση… κανονικό μόρφωμα.

Η αντιπρόεδρος και υποψήφια των Δημοκρατικών στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου, Κάμαλα Χάρις, δήλωσε χθες την Τρίτη μετά την επίθεση στο Λίβανο, πως το Ισραήλ έχει το «δικαίωμα να αμυνθεί» έναντι κάθε χώρας που πιστεύει πως απειλείται και κυρίως της Χεζμπολάχ, η οποία είναι «τρομοκρατική οργάνωση».

Να σημειώσουμε εδώ, πως η Καμάλα Χάρις είναι η αγαπημένη υποψήφια του μορφώματος του ΣΥΡΙΖΑ! Γιατί στα δικά τους μάτια βλέπουν μια αφροαμερικανή…

Το Ισραήλ είναι η πιο αηδιαστική χώρα στον κόσμο. Χωρίς κανένα έλεγχο φτάνουν στο σημείο να βιάζουν όμηρους παλαιστινιους. Ο Νετανιάχου μετά απο πιέσεις (για τα μάτια του κόσμου) είχε αναγκαστεί να συλλάβει τους στρατιώτες που σοδόμιζαν Παλαιστίνιους μαχητές. Στο παρακάτω βίντεο βλέπουμε πως τους άφησε ελεύθερους και το γιορτάζουν…

https://twitter.com/i/status/1818586500243898418

Το βίντεο απο το χτύπημα στο Λίβανο.

https://twitter.com/i/status/1818339087109308601

Ο υπουργός Εξωτερικών του Λιβάνου Αμπντάλα Μπου Χαμπίμπ, από την πλευρά του, δήλωσε ότι η κυβέρνηση καταδικάζει το ισραηλινό πλήγμα στα νότια προάστια της πρωτεύουσας και ότι σκοπεύει να υποβάλει καταγγελία στα Ηνωμένα Έθνη. Τα οποία ωστόσο όπως διαπιστώσαμε δεν έχουν καμια δύναμη μπρος στις ΗΠΑ.

Η Ρωσία δήλωσε σήμερα Τετάρτη ότι η Μέση Ανατολή βρίσκεται στα πρόθυρα ενός γενικευμένου πολέμου και πως οι βασικοί παίκτες συνεχίζουν να αυξάνουν το επίπεδο του κινδύνου.«Η περιοχή ισορροπεί αυτή τη στιγμή στο όριο μιας παγκόσμιας σύγκρουσης», αναφέρει ο Αντρέι Ναστάζιν, αναπληρωτής εκπρόσωπος του ρωσικού ΥΠΕΞ. «Τα [εμπλεκόμενα] μέρη συνεχίζουν να εντείνουν το ρίσκο».

Η ρωσική πλευρά αναφέρει μάλιστα ότι σε αυτή την κατάσταση έχει οδηγήσει η «μανιώδης επιθυμία» των ΗΠΑ να μονοπωλήσουν τη διαδικασία μιας πολιτικής διευθέτησης στη Μέση Ανατολή.

«Καταδικάζουμε απερίφραστα τον φόνο του επικεφαλής του πολιτικού γραφείου του παλαιστινιακού κινήματος Χαμάς Ισμαήλ Χανίγια, ως αποτέλεσμα επίθεσης με ρουκέτα στην κατοικία του στην Τεχεράνη», δήλωσε επίσης ο Ναστάζιν, υπογραμμίζοντας ότι «είναι προφανές πως αυτοί που οργάνωσαν αυτήν την πολιτική δολοφονία είχαν επίγνωση των επικίνδυνων συνεπειών που ενέχει η ενέργεια αυτή για ολόκληρη την περιοχή».

Η Ρωσία, συνέχισε, έδωσε προσοχή στο γεγονός ότι ο φόνος έγινε στο Ιράν.

«Καλούμε όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές να επιδείξουν αυτοσυγκράτηση και να απέχουν από οποιαδήποτε βήματα θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε δραματική επιδείνωση της κατάστασης της ασφάλειας στην περιοχή και να προκαλέσουν μια μεγάλης κλίμακας ένοπλη αντιπαράθεση», υπογράμμισε.

Ο Χανίγια δολοφονήθηκε σήμερα τα ξημερώματα στο Ιράν, ανακοίνωσε η Χαμάς, με το γεγονός αυτό να εγείρει φόβους για ευρύτερη κλιμάκωση στην περιοχή που συγκλονίζεται από τον πόλεμο του Ισραήλ κατά της Χαμάς στη Γάζα και μια επιδείνωση της σύγκρουσης στα σύνορα Ισραήλ-Λιβάνου.

Νωρίτερα ο υφυπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Μιχαήλ Μπογκντάνοφ είχε καταγγείλλει μια «απολύτως απαράδεκτη πολιτική δολοφονία», σημειώνοντας ότι αυτό «θα οδηγήσει σε περαιτέρω κλιμάκωση των εντάσεων» και θα έχει επίσης αρνητικό αντίκτυπο στις συνομιλίες για κατάπαυση του πυρός στη Γάζα.

Για το ισραηλινό πλήγμα στη Βηρυτό

Η Ρωσία καταδίκασε επίσης σήμερα την ισραηλινή επιδρομή στον Λίβανο, στην οποία, σύμφωνα με τον ισραηλινό στρατό, σκοτώθηκε ο Φουάντ Σουκρ, ο πλέον υψηλόβαθμος διοικητής του λιβανικού σιιτικού κινήματος Χεζμπολάχ και υπεύθυνος, σύμφωνα με τον στρατό, για το πλήγμα το Σάββατο στα κατεχόμενα από το Ισραήλ Υψίπεδα του Γκολάν που στοίχισε τη ζωή σε 12 παιδιά και νέους.

«Καταδικάζουμε έντονα την στρατιωτική δράση που διεξήχθη από το Ισραήλ, η οποία συνιστά κατάφωρη παραβίαση της λιβανικής κυριαρχίας και των βασικών κανόνων του διεθνούς δικαίου», σημείωσε ο Ναστάζιν.

«Εκφράζουμε τη βαθιά μας ανησυχία για την αυξανόμενη απειλή μιας απότομης κλιμάκωσης της κατάστασης στη Μέση Ανατολή σε αυτό το πλαίσιο», κατέληξε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όταν ο Νίκος Αλιβιζάτος, ο εκπρόσωπος του πιό βαθέως συστημικού αστικού καθεστώτος στην Ελλάδα, αμφισβητεί ανοιχτά την υποτιθέμενη ανεξαρτησία της ελληνικής δικαιοσύνης στον ανώτατο βαθμό της και την κατηγορεί για θεμελιώδεις παραβιάσεις του δικαίου με σκοπό να ωφεληθεί η κυβέρνηση Μητσοτάκη που την ελέγχει, καταλαβαίνουμε πως το πραξικόπημα κατά της (όποιας) ελληνικής δημοκρατίας έχει συντελεστεί και οι πραξικοπηματίες ελέγχουν πλέον όλες τις συνταγματικές εξουσίες και την 4η (ή πρώτη, σε περιπτώσεις δικτατοριών, τα Μέσα Ενημέρωσης).



 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μια ομάδα δικηγόρων, μια ομάδα πολιτών, ένα κόμμα ΔΕΝ υπάρχει σε αυτήν την τραγική χώρα να ζητήσει να καταργηθεί η απόφαση του ΣτΕ που επιτρέπει την εγκατάσταση ανεμογεννητριών σε καμμενες εκτάσεις ;; Αν δεν υπάρξει νομοθετική ρύθμιση θα κάψουν τα πάντα και εμάς μαζί και τα παιδιά μας και τα σπίτια μας στον βωμό του κέρδους….



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πλέον επιχειρείται ολικός αφανισμός χλωρίδας και πανίδας του νησιού που κάποτε γνωρίσαμε ως «Εύβοια» με την πιο πλούσια βιοποικιλότητα στη χώρα.

Χρήσιμο πλέον ως τσιμεντένια πλατφόρμα «ανανεώσιμων πηγών ενέργειας».

Τίποτα το ανανεώσιμο, τίποτα το πράσινο σε όλο αυτό.

Πήρατε χαμπάρι ότι πάει και το Φαλακρό στη Δράμα, ο Όρβηλος στις Σέρρες, η γλυκόπικρη Πικρολίμνη στο Κιλκίς, και το Βέρμιο στην Ημαθία και Πέλλα,  το ετοιμάζουν για σφάξιμο κι αυτό;

Σε έναν Μυστικό Δείπνο όλη μας η φύση, και τα χέρια όλων μέσα στο αίμα της.

Θα μπορούσα να μιλήσω για εθνική προδοσία αλλά έτσι κι αλλιώς κανείς δεν νοιάζεται για τούτο εδώ τον τόπο, ειδικά οι εθνικόφρονες.

Δυσοίωνες λέει χτεσινό δημοσίευμα οι προβλέψεις για μεγάλη λειψυδρία.

Την ίδια στιγμή οι κάμποι δεν έχουν ανάγκη από νερό αφού σπέρνονται με γυαλιά.

Να δοκιμάσουμε να δούμε αν είναι νόστιμα.

Αλλά για τους «επιστήμονες» δουλίτσα να γίνεται, στην ουρά για ερευνητικές θέσεις σε οικοκτόνες εταιρίες.

Ούτε ένα σχέδιο για να αναχαιτιστεί ΑΥΤΟ που έρχεται, κανένα απολύτως.

Δεν παίρνει επιδοτήσεις κανένα τέτοιο σχέδιο έτσι κι αλλιώς.

Δεν θέλω να σκέφτομαι τι θα αντικρίσουν τα παιδιά μας στην ηλικία μας.

Αν κάποιος μας έκλεβε το πορτοφόλι μπροστά μας, θα καθόμασταν άραγε να τον κοιτάμε;

Τώρα που μας κλέβουν τη ζωή των παιδιών μας, γιατί χάσκουμε και ασχολούμαστε με τις φιέστες που μας ταΐζουν;

Η μόνη μας έγνοια να κλείσουμε ξαπλώστρα να ξαπλάρουμε την πλαδαρότητα μας… Κι από πάνω ας μας πλησιάζουν τα μαύρα σύννεφα.

Πώς καταντήσαμε έτσι ωρέ!

Αν δεν βγούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στο δρόμο να σειστεί το σύμπαν, 

και η Εύβοια θα καίγεται και το σπίτι μας, κι εμείς σιωπηροί θεατές στο έργο του Θριάμβου της Κακομοιριάς μας.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: H Καρίνι άντεξε 46″ στο ρινγκ με τον ανεγχείριστι τρανς Κελίφ – Το θέμα με την τεστοστερόνη του Αλγερινού

Η Ιταλίδα, Άντζελα Καρίνι, εγκατέλειψε στα 46 δευτερόλεπτα και δεν έδωσε το χέρι της στον αντίπαλό της, τρανς Ιμανέ Κελίφ, στο μποξ γυναικών. Η συζήτηση που σηκώθηκε και ο περσινός αποκλεισμός του Αλγερινού τρανς για το τεστ φύλου.

01 Αυγούστου 2024 17:09

Θύελλα αντιδράσεων και αρκετή συζήτηση έχει δημιουργηθεί στο μποξ γυναικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ο τρανς  Ιμανέ Κελίφ από την Αλγερία κέρδισε στον πρώτο του αγώνα στην κατηγορία των 66 κιλών στο μποξ γυναικών έπειτα από μόλις 46 δευτερόλεπτα.

Η Καρίνι και ο τρανς Κελίφ αντάλλαξαν κάποιες γροθιές, με την Ιταλίδα να παραιτείται, αφού δέχθηκε δέχθηκε χτυπήματα. Ασυνήθιστη κίνηση από την ίδια, η οποία αρνήθηκε να δώσει το χέρι στον τρανς αντίπαλό της και έφυγε από το ρινγκ κλαίγοντας. Ο τρανς Κελίφ λίγο πριν σηκώσει το χέρι του ο διαιτητής χαιρετούσε με το άλλο του χέρι φασιστικά.

https://www.youtube.com/watch?v=vJ2HTJrb8aI&t=2s

Ο ανεγχείριστος τρανς Κελίφ, όπως αναφέρει το NBC Sport, είχε αποκλειστεί από το παγκόσμιο του 2023, αφού δεν πέρασε το τεστ εγκυρότητας φύλου. 

Η ομοσπονδία του μποξ την είχε αποκλείσει, καθώς φέρεται να είχε υψηλά επίπεδα τεστοστερόνης.

H Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή (IOC) υπερασπίζεται την απόφαση της να επιτρέψει στους τρανς αθλητές που απέτυχαν σε τεστ φύλου να αγωνιστούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες της γυναικίας πυγμαχίας του 2024 στο Παρίσι, στους κραγμένους ανεγχείριστους τρανς Lin Yu-Ting και Ιμανέ Κελίφ.

Η Ιταλίδα Καρίνι αποκάλυψε ότι αποχώρησε από τον αγώνα λόγω ενός ισχυρού χτυπήματος, που την έπληξε περισσότερο από κάθε άλλη φορά στη ζωή της. 

«Είμαι συντετριμμένη,» δήλωσε η Καρίνι. «Πήγα στο ρινγκ για να τιμήσω τον πατέρα μου. Μου είπαν πολλές φορές ότι είμαι πολεμίστρια, αλλά προτίμησα να σταματήσω για την υγεία μου. Ποτέ δεν έχω αισθανθεί τέτοιο χτύπημα».

«Μετά το δεύτερο χτύπημα, ένιωσα έναν έντονο πόνο στη μύτη. Είπα “αρκετά”, γιατί δεν ήθελα να συνεχίσω. Είμαι συντετριμμένη, γιατί είμαι μαχήτρια, με έμαθαν να είμαι πολεμίστρια. Πάντα προσπαθούσα να συμπεριφέρομαι με τιμή, πάντα εκπροσωπούσα τη χώρα μου με αφοσίωση. Αυτή τη φορά δεν τα κατάφερα γιατί δεν μπορούσα να παλέψω άλλο. Ανεξάρτητα από το άτομο που είχα μπροστά μου, κάτι που δεν με ενδιαφέρει, ήθελα μόνο να κερδίσω».

«Δεν είναι ήττα για μένα, για μένα αν μπεις στο ρινγκ, έχεις ήδη κερδίσει, ανεξαρτήτως όλων των άλλων. Δεν είμαι εδώ για να κρίνω. Δεν είναι δικό μου να πω αν είναι δίκαιο ή όχι. Απλώς έκανα τη δουλειά μου. Κατάφερα να φύγω με το κεφάλι ψηλά. Είμαι ώριμη γυναίκα, όταν νιώθω ότι δεν μπορώ να συνεχίσω, δεν είναι παραίτηση, είναι η αξιοπρέπεια να πεις “αρκετά”. Ήμουν πεπεισμένη ότι θα κερδίσω, ήμουν συγκεντρωμένη, ήρεμη. Αλλά αυτά τα χτυπήματα στη μύτη πόνεσαν, είπα “αρκετά”».

Ο τρανς  Κελίφ δήλωσε στο BBC μετά την νίκη του: «Είμαι εδώ για το χρυσό», είπε ο τρανς Αλγερινός. «Θα παλέψω με οποιονδήποτε, θα παλέψω με όλες».

Η ειδική εισηγήτρια του ΟΗΕ για τη βία κατά των γυναικών και των κοριτσιών, Reem Alsalem, εξέφρασε την ανησυχία της για όσα συνέβησαν. «Η Άντζελα Καρίνι ακολούθησε σωστά τα ένστικτά της και προτεραιοποίησε την ασφάλεια της, αλλά αυτή και άλλες γυναίκες αθλήτριες δεν θα έπρεπε να έχουν εκτεθεί σε αυτή τη σωματική και ψυχολογική βία λόγω του φύλου τους», έγραψε στο Twitter.

Η Ιταλίδα πρωθυπουργός, Τζόρτζια Μελόνι, παρενέβη, λέγοντας: «Πιστεύω ότι οι αθλητές που έχουν ανδρικά γενετικά χαρακτηριστικά δεν θα πρέπει να επιτρέπονται στους γυναικείους αγώνες. Και όχι γιατί θέλουμε να κάνουμε διακρίσεις εις βάρος κάποιου, αλλά για να προστατεύσουμε το δικαίωμα των γυναικών αθλητριών να μπορούν να ανταγωνίζονται σε ίσους όρους. Έχει σημασία να μπορείς να ανταγωνίζεσαι σε ίσους όρους και από την άποψή μου δεν ήταν ένας ισότιμος αγώνας».

Η Αλγερινή Ολυμπιακή Επιτροπή δήλωσε την Τετάρτη (30/7) ότι «καταδικάζει έντονα την ανήθικη στόχευση και δυσφήμιση της εκλεκτής αθλήτριάς μας, Ιμάν Κελίφ, με αβάσιμη προπαγάνδα από ορισμένα ξένα μέσα ενημέρωσης», προσθέτοντας: «Τέτοιες επιθέσεις στην προσωπικότητα και την αξιοπρέπειά της είναι βαθιά άδικες, ιδιαίτερα καθώς προετοιμάζεται για την κορύφωση της καριέρας της στους Ολυμπιακούς Αγώνες».

Σχολιο.- Η απόλυτη ξεφτίλα στο μεγαλείο της κανονικά όλοι οι νορμάλ αθλητές πρέπει να φύγουν

Σχολιο.- Να αποσυρθουν  ολες , αυτο πρεπει να το κανουν

Σχολιο.- Ξεφτίλα 2024

Οι πιο σιχαμεροι ολυμπιακοί αγώνες

Σχολιο.- Το έδειξαν ξεκάθαρα με την έναρξη....

Πολλοί δεν το κατάλαβαν

Σχολιο.- Οι φεμινιστικές οργανώσεις εδώ το βουλώνουν. Ουστ βλαμενες.

Σχολιο.- Την εποχή που η  κακοποίηση των γυναικών είναι περισσότερο από ποτέ καταδικαστέα, η ΔΟΕ με την απόφαση της επιτρέπει σε άνδρες (ΧΥ) να χτυπούν γυναίκες στο όνομα των 52 φύλων…



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πέμπτη 1 Αυγούστου 2024

Ο πρόεδρος Μαδούρο αποκαλύπτει τις ομολογίες των συλληφθέντων για βίαιες πράξεις στη χώρα

"Διαλύουμε ένα πραξικόπημα, από τη φασιστική ακροδεξιά, έχουμε περάσει στον αγώνα για την ειρήνη, τη ζωή και το δικαίωμα στην παραγωγή", δήλωσε ο πρόεδρος Νικολάς Μαδούρο κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Συμβουλίου του Κράτους και του Συμβουλίου Εθνικής Άμυνας. Δυαλίσαμε τους βίαιους "comanditos" (ακροδεξιές ομάδες κρούσης) , δήλωσε ο Πρόεδρος της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας, Νικολάς Μαδούρο, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Συμβουλίου του Κράτους και του Συμβουλίου Εθνικής Άμυνας που πραγματοποιήθηκε στο προεδρικό μέγαρο Mιραφλόρες.

Ο αρχηγός του κράτους ανέφερε επίσης ότι τη Δευτέρα, 29 Ιουλίου, οι φασιστικές και τρομοκρατικές επιθέσεις αποκαλύφθηκαν σε μεγάλο βαθμό και την Τρίτη οι πόλεις άρχισαν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα προς την κανονικότητα. "Η SEBIN τους συνέλαβε σε χρόνο ρεκόρ, έχουμε τις ομολογίες αυτών των εγκληματιών, ένας από αυτούς ονομάζεται "El Mechas", ο οποίος κατέγραψε και διεύθυνε τις επιχειρήσεις και ομολογεί ότι έλαβε εντολές από το Vente Venezuela να επιτεθεί σε διάφορους στόχους".

Ο πρόεδρος Μαδούρο κατήγγειλε ότι ο εγκληματίας Héctor "Niño" Guerrero βρίσκεται στη Βενεζουέλα, τον οποίο έφεραν από την Κολομβία. Διαβεβαίωσε ότι τον αναζητούν και ζήτησε από τις Λαϊκές Υπηρεσίες Πληροφοριών να τον συλλάβουν

"Στον "Niño Guerrero" ανατέθηκε το νότιο τμήμα του Καράκας, η Αράγκουα και το Καραμπόμπο, για να στείλει τους comanditos", δήλωσε ο αρχηγός του κράτους, ενώ αναφέρθηκε ότι η ακροδεξιά στρατολόγησε παλιούς εγκληματίες για να καταλάβουν αρκετές περιοχές της χώρας.

Από την άλλη πλευρά, ενημέρωσε για τη χρηματοδότηση και τη στήριξη που δόθηκε σε μια νεαρή καταστηματάρχη που επλήγη από την απώλεια του καταστήματός της, λόγω πράξεων βανδαλισμού, που προκλήθηκαν από μια τρομοκρατική ομάδα, η οποία συμμετείχε στην κινητοποίηση που κάλεσε η ακραία αντιπολίτευση της Βενεζουέλας.

Ανακοίνωσε επίσης ότι συνελήφθησαν τρία άτομα που συμμετείχαν στις τρομοκρατικές επιθέσεις σε σούπερ μάρκετ στο Μπαρκεσιμιέντο, στην πολιτεία Λάρα. "Έχω την ευθύνη να δείξω όλους τους βανδαλισμούς που άγγιξαν ακόμη και έναν δημοσιογράφο της αντιπολίτευσης",στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση, καθώς και στα κοινωνικά δίκτυα  είπε.


Παρέμβαση του αποικιοκρατικού ξεφτιλοΟΗΕ

Αμφισβήτησε την ανάμειξη του Βόλκερ Τουρκ, αξιωματούχου του αποικιοκρατικού ξεφτιλοΟΗΕ στα βίαια γεγονότα που προκάλεσε η δεξιά στη Βενεζουέλα.

Στο πλαίσιο αυτό, ο επικεφαλής του κράτους διαβεβαίωσε ότι η καταστροφή της περιουσίας του έθνους, συμπεριλαμβανομένων των νοσοκομείων και των ιδιωτικών οχημάτων, δεν αποτελεί διαμαρτυρία.

"Το να καίγονται λεωφορεία, να καίγονται σταθμοί του μετρό είναι διαμαρτυρία, το να καίγονται νοσοκομεία είναι διαμαρτυρία, το να σκοτώνεις ανθρώπους στο δρόμο, το να χτυπάς ανθρώπους στο δρόμο είναι διαμαρτυρία; 

Κύριε Tούρκ, είστε πάντα είτε πολύ απληροφόρητος, πράγμα που γράφει άσχημα για εσάς, είτε πολύ κακοπροαίρετος, πράγμα που γράφει χειρότερα για εσάς. Είτε είστε απληροφόρητος είτε κακοπροαίρετος, είτε και τα δύο ταυτόχρονα", είπε.

Επέκρινε επίσης το γεγονός ότι ο ιμπεριαλισμός "τοποθετεί σε θέσεις-κλειδιά στον αποικιοκρατικό ξεφτιλοΟΗΕ για να κάνει τη δουλειά του: από τη μία πλευρά, κλείνει τα μάτια στη σφαγή στη Γάζα, αλλά, από την άλλη, κλείνει τα μάτια στη Βενεζουέλα για να υποστηρίξει ένα φασιστικό και τρομοκρατικό πραξικόπημα".

Ο πρόεδρος Νικολάς Μαδούρο κατήγγειλε επίσης τον κ. Ενμούντο Γκονζάλες ΟΥρούτια, ο οποίος είναι υπεύθυνος για αυτές τις βανδαλιστικές ενέργειες κατά του λαού της Βενεζουέλας, πριν από αυτές τις τρομοκρατικές πράξεις. "Η δικαιοσύνη είναι ο δρόμος για την ειρήνη και δεν θα ησυχάσω μέχρι να υπάρξει δικαιοσύνη".



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δεν βλέπω την τόσο επιθετική και διεκδικητική "λοατκι κοινότητα" ούτε τις τόσο επιθετικές και διεκδικητικές φεμινίστριες που σε βγάζουν στο λεπτό σεξιστή αν τους πεις καλημέρα να λένε κάτι για το αίσχος των τρανς πυγμάχων που εκμεταλλεύονται την αντρική φυσική τους δύναμη και σαπίζουν στο ξύλο γυναίκες συναθλήτριές τους στην Ολυμπιάδα της διαστροφής!

Το γράφω για όσες κι όσους το επικροτούν ή φοβούνται να μιλήσουν... η ουσία είναι ότι το αίσχος αυτό συνεχίζεται. Μαζί με όλα τ' άλλα αίσχη ασφαλώς!

Όσες γυναίκες έχουν επιλέξει το ρόλο των χρήσιμων ηλίθιων του ως άνω επιθετικού λόμπυ, είναι για λύπηση. Δηλαδή δεν είναι.

Σχολιο.- Τιμή και δόξα στην Ναβρατίλοβα που βγήκε και έκραξε δημόσια αυτή την παρωδία.Και την αναφέρω γιατί ήταν στην ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα σαν λεσβία,πολύ πριν γίνει της μόδας!

Σχολιο.- Στα παπάρια τους - κυριολεκτικά!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πρώτο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες, δηλαδή χάλκινο από τον Θοδωρή Τσελίδη στο τζούντο.

Συγχαρητηρια, να λέμε και τα καλά. 

Πήγε εκεί ως 15ος στην παγκόσμια κατάταξη κι όμως τα κατάφερε!

Σχολιο.- Αληθεύει ότι δεν ξέρει λέξη Ελληνικά?

Σχολιο.-  στη συνέντευξη δεν μίλησε ελληνικά.

Σχολιο.- Ο γκομενος κι η Μαρεβα δεν πρεπει να ειδαν τζουντο



Η Εθνική μπάσκετ, παρά την πραγματικά συγκινητική προσπάθεια του Αντετοκούμπο, έχασε κι από την Ισπανία.

Η Μαρία Σάκκαρη αποκλείστηκε και στο μονό και στο διπλό και πάει σπίτι της να την παρηγορήσει ο λαβ.

ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΑΥΤΟΣ;

Αν είναι... ρε φίλε Τεντόγλου, είσαι εθνικό κεφάλαιο. Μήπως να πάθαινες μια ίωση να γλιτώσεις από καμιά ρήξη χιαστού, αχίλλειου και μηνίσκου μαζί; Νέος είσαι, σε 4 χρόνια μπορεί να τον έχουνε βάλει στη θέση της Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν - Μένγκελε - Άουσβιτς και να μην είναι παρών στην επόμενη Ολυμπιάδα.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ολυμπιονίκης στο Γυναικείο Μποξ ο Αλγερινός τρανς Κέλιφ

Τις σάπισε στο ξύλο όλες

Σχολιο.- Τραγελαφικό

Σχολιο.- Αρχιδατο μετάλλιο

Σχολιο.- ηθελε αρχιδια για να το παρεις εχεις δικιο

Σχολιο.-  Mαλακα, να πάμε κι εμείς!

Σχολιο.-  εχω ηδη κανει τα χαρτια μου στην ολυμπιακη επιτροπη και αυτοπροσδιοριζομαι ως γυναικα

Σχολιο.-  Σοβαρά τώρα ....? Δηλαδή αν παρουσιαστώ και τους συστηθω ως Αγλαΐα Ντουβαρενα , παίρνω μέρος κανονικά , για μετάλλιο....??

Σχολιο.-  δεν ειναι απαραίτητο να έχεις αφαιρέσει τον ψωλιόγκο ούτε να δεν ειναι απαραίτητο βυζιά αλλά να κάνεις γυναικείες ορμόνες.

Σχολιο.- ε αμα ειναι ετσι εφυγα,θα φανε πολυ ξυλο ολες αλλα θα παρω το χρυσο

Σχολιο.- Τις ξεμοuνιασε όλες...

Σχολιο.- Έχουμε μπλέξει λίγο τα μπούτια μας πιστευω

Σχολιο.-  Όλο αρχίδιες να πούμε για να πάρουν νίκη ..



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μετά από μόλις 40 δευτερόλεπτα από την έναρξη του παιχνιδιού και μετά από ένα κροσέ του αντιπάλου που την έκανε να ανοίξει το κράνος της, η Άντζελα Καρίνι πήγε στη γωνία της και έφυγε κλαίγοντας από το ματς κόντρα στον Αλγερινό Κέλιφ ο οποίος είναι άνδρας αλλά αυτοπροσδιοριζεται ως γυναίκα και παίρνει μέρος στους Ολυμπιακούς και σαπακιάζει στο ξύλο όποια αντίπαλο γυναίκα βρίσκει μπροστά του

Λελέδια....τα έχετε κάνει τόσο π@υτάνα που δεν σώνεστε με τίποτα

Σχολιο.- Για γέλια και για κλάματα. Φυσικά ευθύνη φέρει η Ολυμπιακή επιτροπή, κανενας άλλος

Σχολιο.- αν δεν πλακωθουν τωρα οι metoo με τους τρανς ειναι στημενοι

Σχολιο.- Kαμμία λύπηση... ας βγουν οι φεμινίστριες να τα βάλουν με τα τραβέλια... σε εμάς τους νορμάλ άνδρες έχουν ριξει ΤΟ κυνηγητό, ως και τη νομοθεσία σε όλη τη Δύση έχουν αλλάξει σε βάρος μας αλλά απέναντι στα τραβέλια μούγκα στη στρούγκα.

Ε ξύλο και βρωμόξυλο τραβελέ μέχρι τελικής πτώσης!

Σχολιο.-  πηραν τα λελεδια και τη μπυγμαχια...τα υστερα του κοζμου!!!

Σχολιο.- τα λελεδια εχουν κανει πουτανα ολον τον πλανητη η γυναικεια πυγμαχια ειναι το κερασακι στην τουρτα

Σχολιο.-  η ναβρατιλοβα που ηταν και δηλωμενη λεσβια ηταν η πρωτη που ειχε κραξει αυτη την μαλακια

Σχολιο.- ρε μλκ μην τα μπερδευεις αλλο ντοπες που εκεινα τα χρονια βγαζανε οι γυναικες τριχες στην πλατη και οι αντρες γυναικεια βυζια και αλλο τωρα αυτο με τα τρανς.Να τους κανουν μια ειδικη κατηγορια να παιζουν μεταξυ τους στην τελικη.

Σχολιο.- Μια κοινωνία μπουρδελο.

Σχολιο.- Το γέλιο βγαίνει απο το οτι δεχονται εναν αντρα να δερνει γυναικες και δεν μιλανε 

Σχολιο.-   Είχα γράψει νωρίτερα  ότι η παλιά τενίστρια η Ναβρατίλοβα,τους έκραξε άσχημα που άφησαν άντρες πυγμάχους να αγωνιστούν με γυναίκες.Που είναι και λεσβία η ίδια.

Σχολιο.- Πω πω ρατσισμός και ομοφοβία

Σχολιο.- και φασισμός να τα λες όλα

Σχολιο.- Η ολυμπιακή επιτροπή έλεγξε 2φορες το διαβατήριο και έγραφε γυναίκα,όλα γίνανε νόμιμα και θα μας ταράξουν στη δημοκρατία τους,εξάλλου είχε αγωνιστεί και στο Τόκυο το 2020.  Ότι και να λέμε εμείς…

 Σχολιο.- Αυτον τον κοσμο θελουνε..

Παιδακια σε gay pride και να τους διαβαζουν τραβελια παραμυθια στα σχολεια, ολα ισωμα, οχι αντρας ή γυναικα, ολοι "ΤΟ"......για να ειναι χαρουμενο το 2 τακατο του πλανητη και κατι ξεφωνημενες στα πρωιναδικα... και αμα μιλησεις ομοφοβικος, ρατσιστης κλπ..

Δεν ειναι τυχαιο οτι η μειοψηφια εχει επιβληθει με "αποφασιζομεν και διατασσομεν"σε ολο τον πλανητη..

Ο κοσμος αμα του πεις για αυτα θα σου πει "ελα μωρε τωρα". Αμα μαθει οτι εγινε κατι με σκυλι, γατι, αμα βαλει κανενας 5 ξαπλωστρες παραπανω στην παραλια, τοτε γινεται avenger.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



MΗΝ περιμένετε από την εγχώρια Ιμπεριαλιστική "Αριστερά" να τοποθετηθεί ξεκάθαρα επί του ζητήματος του Χανίγια της Χαμάς στην Τεχεράνη :

Παπαγαλίζουν μεν το "Free Palestine" επειδή είναι της μοδός και απομεινάρι των παλιών ιδεολογικών καταβολών τους αλλά ως εκεί επειδή την έννοια ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΣ που είναι η αιτία την έχουν ΕΞΟΒΕΛΙΣΕΙ λόγω των νεοτροτσκιστικών τους γραμμών ΚΑΙ των εξαρτήσεών τους από το κράτος, την ΕΕ και την Πρεσβεία ή καλύτερα ΤΙΣ Πρεσβείες.

Οι δε πιο καλοπληρωμένοι "αριστεροί" influencers, πολιτικά πρόσωπα, παραγοντίσκοι μόλις προχωρήσει περισσότερο η συζήτηση για το Μεσανατολικό θα "θυμηθούν" το "πόσο καλά και ελεύθερα περνούσαν οι γυναίκες στο Ιράν του Σάχη" όταν δηλαδή η Τεχεράνη ήταν μια απέραντη τενεκεδούπολη και οι ιρανές εκδίδονταν μαζικά για να επιβιώσουν στο προτεκτοράτο των ΗΠΑ που ήταν τότε το Ιράν... θα αναπαράξουν επίσης ΟΛΑ τα φεμινιστικά στερεότυπα για "τους μουλάδες" που βρίσκει κανείς στο ΒBC και στο CNN και τελικά θα τους βγει μία ισαποστασίδικη στάση μεταξύ Ισραήλ και Ιράν, όπως αυτή που έχουν ΕΠΙΣΗΜΑ έναντι Ρωσίας και ΟυκρανοΝΑΤΟΝαζί.

Με άλλα λόγια την Ιμπεριαλιστική "Αριστερά", "όσο κι αν θέλει να κρυφτεί" σε θέματα που παίζει ο ιμπεριαλισμός, το χαρτζηλίκι από τις Πρεσβείες "ΔΕΝ την αφήνει".

Ετοιμαστείτε να ακούσετε από πολλά εγχώρια "αριστερά" χείλη τερατολογίες κατά του Ιράν που πρακτικά είναι θέση ΥΠΕΡ του Ισραήλ. 



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο άξονας της αντίστασης είναι κυριολεκτικός ή μεταφορικός;

Σχολιο.- σε τόσο σοβαρά ζητήματα δεν χρησιμοποιώ μεταφορικές εκφράσεις.Ειναι απολύτως κυριολεκτικος χωρίς αυτό να σημαίνει ότι όλες οι συνιστώσες του είναι στον ίδιο βαθμό διαθεσιμότητας η εμπλοκής.

Σχολιο.- Άξονας αντίστασης σε τι ακριβώς;

Σχολιο.- έχω αρκετά βαρύ συναίσθημα και δεν θα μπω σε ανόητες αντιδικίες με τροτσκιστικα επιχειρήματα περί των δύο συμμετρικών ιμπεριαλιστικών στρατοπέδων κλπ Ακόμη όμως και αν θεωρούνταν ιμπεριαλιστικά, που με καμία ανάλυση αυτό δεν προκύπτει, το δυτικό ιμπεριαλιστικό στρατόπεδο όπου ο σιωνισμός είναι βασικός πυλώνας του οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στον ολοκληρωτισμό, στην γενοκτονία και στον παγκόσμιο πόλεμο. Και οι Δυτικοί Σύμμαχοι ιμπεριαλιστές ήταν στον Β ΠΠ, αλλά ευτυχώς πλην λίγων τροτσκιστικων αιρέσεων ,κανείς δεν αμφισβήτησε ότι οι λαοί και η Σοβιετική Ένωση δεν έπρεπε να παραμείνουν ουδέτεροι μεταξύ των δύο. Σταματώ εδώ γιατί έχω διασαφηνίσει την θέση μου εδώ και σε εκατό άλλες αναρτήσεις. Ο δυτικός ιμπεριαλιστικός αξονας αποτελεί τον πιο άμεσο κίνδυνο για την ανθρωπότητα και τους λαούς. Η αντίσταση σε αυτόν σαφώς περιλαμβάνει τις δυνάμεις της Ρωσίας και της Κίνας, το Ιράν ,την Χαμάς, την Χεζμπολάχ καθώς και δυνάμεις των Brics η άλλες χώρες που δεν θέλουν να είναι υποταγμένες στον δυτικό ιμπεριαλιστικό άξονα πχ Βενεζουέλα η χώρες της Δυτικής Αφρικης. Παιζεται σαφώς ένα μεγάλο παιχνίδι σύγκρουσης για την διεθνή ηγεμονία, πολιτικά, οικονομικά, στρατιωτικά και πολιτιστικά. Όποιος θεωρεί ότι όλοι είναι το ίδιο μπορεί να παραμείνει ευχαριστημένος και γαλήνιος στην σέχτα του. Τέλος, για να το πω και αυτό, υπάρχει και μια μαρξιστική παράδοση, αυτή του Λένιν πιο συγκεκριμένα, που υποστήριξε το 1915 ότι πρέπει να επιζητουν οι εργαζόμενοι την ήττα του δικού τους ιμπεριαλιστικού στρατοπέδου και κυριαρχου  Ακομη και αν ίσχυαν τα επιχειρήματα περί δύο συμμετρικών ιμπεριαλιστικών στρατοπέδων, που καθόλου όμως δεν ισχύουν, αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ζητούμε την πολιτική και στρατιωτική ήττα του ΝΑΤΟ, των ΗΠΑ, της ΕΕ, του Ισραήλ και όσων συμμαχούν μαζί τους. Αυτο καθιστά σαφές την νίκη ποιών πρέπει να επιζητουμε και να στηρίζουμε.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Χωρίς την ψήφο της Βραζιλίας ο ΟΕΑ δεν πέρασε ψήφισμα κατά της Βενεζουέλας

Το Μόνιμο Συμβούλιο του Οργανισμού Αμερικανικών Κρατών (ΟΕΑ) δεν μπορεί να πάρει αρκετές ψήφους για να περάσει ψήφισμα κατά του Μπολιβαριανού κράτους. Με 17 ψήφους υπέρ, 11 αποχές και 5 απουσίες. Απορρίφθηκε η νέα προσπάθεια ανάμειξης στις χώρες της Λατινικής Αμερικής, η οποία ήταν υπερβολική πίεση στη Βενεζουέλα και τον Πρόεδρο Νικολάς Μαδούρο.

Από τον Ψυχρό Πόλεμο, ο ΟΕΑ δεν είναι παρά ένα γεωπολιτικό όργανο περιφερειακής οικονομικής και πολιτικής κυριαρχίας των ΗΠΑ. Η Κούβα, για παράδειγμα, εκδιώχθηκε από την οργάνωση για ιδεολογικούς λόγους.

Με την παράδοση υποταγής στα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα, είχε πάντα αντιδημοκρατικούς και απατεώνες σε όλη την ιστορία του.

Πρόσφατα, εξέδωσε έγγραφα για το πραξικόπημα εναντίον του προέδρου Evo Morales, στη Βολιβία και για την παράνομη μομφή και σύλληψη του νόμιμου προέδρου, Πέδρο Καστίγιο, στο Περού. Με δεκάδες νεκρούς σε διαμαρτυρίες και εκατοντάδες τραυματίες και κρατούμενους.

Για το λόγο αυτό, στις αρχές του 21ου αιώνα, όταν πολλές προοδευτικές κυβερνήσεις εκλέγονται στην ήπειρο, πρόεδροι όπως ο Λούλα στη Βραζιλία, ο Νέστορ Κίρχνερ στην Αργεντινή και ο Ούγκο Τσάβες στη Βενεζουέλα αποφάσισαν να δημιουργήσουν άλλες διεθνείς υπηρεσίες όπως οι MERCOSUL, UNASUL και CELAC.

Ένας από τους βασικούς λόγους της επίθεσης στην κυβέρνηση της Βενεζουέλας είναι ακριβώς επειδή βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της λατινοαμερικανικής ηπείρου στην οικοδόμηση ενός πολυπολικού κόσμου, όχι σύμφωνου με τις ΗΠΑ, και τις μεγάλες διεθνείς εταιρείες, οι οποίες εκτός από συμφέροντα για το πετρέλαιο της Βενεζουέλας, εμπλέκονται επίσης στη γενοκτονία που διαπράττεται για το Ισραήλ εναντίον των Παλαιστινίων, λαών που τόσο υπερασπίστηκε η Μπολιβαριανή Επανάσταση.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Θυμάστε αυτή εδώ την εικόνα; Που απεικονίζει δήθεν τον υπαρχηγό της Βάγκνερ, Ντιμίτρι Ουτκιν; Που  παρουσιάζει έναν καραφλό άντρα που έχει κάνει τατού χιτλερικά σήματα.

Ακόμα και τώρα, αν αναζητήσετε το όνομά του, θα σας δείξει αυτό.

Ο εικονιζόμενος όμως ΔΕΝ ΗΤΑΝ ο Ουτκιν. Ήταν κλασική προπαγανδιστική κατασκευή για να τσιμπάνε οι οπαδοί της θεωρίας των άκρων.

Οπότε: πόσο σίγουροι μπορούμε να είμαστε για τις πηγές μας ;

Η διεθνής επιτροπή για το μποξ τον είχε αποκλείσει τον Αλγερινό τρανς από τους γυναικείους αγώνες για τους λόγους που ήδη αναφέρθηκαν: επίπεδα τεστοστερόνης και χρωμοσώματα. Στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα ότι το ξύλο που δίνει είναι πολύ δυνατό για γυναίκα - και βασικά, της έσπασε τη μύτη.

Δε θέλω να κάνω υποδείξεις - όμως πρέπει να είμαστε πλέον πολύ προσεκτικοί. Και επειδή τυχαίνει να είναι και ακροδεξιοί μεταξύ αυτών που αντιδρούν, δε σημαίνει ότι η αντίδραση για τους συγκεκριμένους λόγους είναι λάθος.

Σχολιο.-  νομιΖω ανήκει στην κατηγορία των intersex ατόμων

Σχολιο.- Με χρωμόσωμα XY είσαι άντρας αν και στην περίπτωσή του είναι φως φανάρι. Αρκεί να δεις τη φωτογραφία του. Άντρες υποδύονται τις γυναίκες και δέρνουν αλύπητα πραγματικές γυναίκες για ένα μετάλλιο. Ντροπή.

Σχολιο.- Ό,τι ναναι. Έκανε εξέταση, έχει χρωμόσωμα ΧΥ και όλη τη μυοσκελετική διάπλαση βιολογικού άντρα. Το να αγωνίζεται κόντρα σε γυναίκες είναι ιατρικά επικίνδυνο, εκτός από βαθιά ανήθικο. Τα περί ακροδεξιάς, τα επιστρέφω.

Σχολιο.- άνθρωπε μου, ιντερσεξ είναι, ανδρικά χρωμοσώματα - γυναικεία όργανα. Από πού κι ως πού αθλείται στην κατηγορία γυναικών;

Σχολιο.- οι παιδικές φωτογραφίες που ανεβαζεις εσύ σαν κοριτσάκι είναι οκ, αλλά οι φωτογραφίες των άλλων που τρέχει και προπονήται σαν άντρας είναι της ψεκας, οκ.

Αμα τα βαφτίζουμε όλα σαπίλα, ακροδεξιά, φασισμό κτλ, στο τέλος να μη παραπονιομαστε για τον κόσμο, κάποιοι τον σπρώχνουν προς την ακροδεξια οταν τον εξομοιώνουν μαζί της.

Σχολιο.- Υποβλήθηκε σε εξετάσεις που έδειξαν το XY. Για αυτό και είχε αποκλειστεί από το παγκόσμιο πρωτάθλημα. Αν και μια ματιά στη φωτό αρκεί για να καταλάβεις ότι είναι ανήθικο και επικίνδυνο να παίζει στην ίδια κατηγορία με γυναίκες. Δεν είναι θέμα ιδεολογίας. Και δεν είναι καθόλου προοδευτικό να αποδέχεσαι τον ξυλοδαρμό αθλητριών από άτομα με μυοσκελετική διάπλαση βιολογικού άντρα.

Σχολιο.- Πράγματι δεν είναι με την έννοια του όρου τρανσς. Όμως  είναι αυτό που σας έγραφα. Πχ Παρεμφερες όχι το ίδιο είναι η Κάστερ Σεμένια που αποκλείστηκε. Νομίζω οτι ήρθε η ώρα να συζητήσουμε για ξεχωριστή κατηγορία....

Έχει ταχύτητα τρεις με 4 φορές τουλάχιστον πάνω απο μία γυναίκα .Δείτε λίγο τα ντιρέκτ και τα κροσέ την ταχύτητα.....

Το οτι γίνεται ντόπα που γράφεται είναι τελείως διαφορετικό κομμάτι με αυτό.Και γι αυτό μολίς πιανονται υπάρχει αποκλεισμός....Τώρα δε θα υπεισέλθω το πως δεν πιάνοται πχ γκριφιθ τζόινερ....

Η στην πάλη που έχω βιωματική αποψη και ειδικά στην ελληνορωμαική η και στην ελευθέρα να ήταν η ίδια περίπτωση. Ειδικά στα σουπλέ θα την σήκωνε σαν μύγα και θα την πέταγε με το κεφαλι κάτω με δύναμη. Ειναι μονόδρομος η ξεχωριστή κατηγορία

Σχολιο.- Είναι λάθος ο όρος τρανς.

Δεν είναι τρανς, αλλά έχει πλάκα πως μια ολόκληρη ομάδα ατόμων κάνουν τουμπεκί τώρα που αυτοί καταπατούν τις γυναίκες.

Σχολιο.- Γεννήθηκε γυναίκα με ανδρικά χρωμοσώματα , όπως κ πολλές οι οποίες αποφάσισαν εν τέλει να κάνουν αλλαγή φύλου.

Επομένως το βρίσκω άδικο να αγωνίζεται στην κατηγορία τον γυναικών.

Σχολιο.- Επειδή διακρίνω πως δεν έχεις αθλητικές γνώσεις, τα χρωμοσώματα ήδη ελέγχονται στους αθλητικούς αγώνες από παλιά...το θέμα είναι ότι παλαιότερα είχε αποκλειστεί κ τώρα η Ολυμπιακή ομοσπονδία την επέτρεψε να αγωνιστεί.

Αυτό είναι το θέμα με τη συγκεκριμένη αθλήτρια, γεννήθηκε άντρας σε γυναικείο σώμα.

Σχολιο.-  πλέον έχω δει σαπιλα και στη μεριά των "καλών", των αριστερών, των διαφωτισμενων και των προοδευτικών.

Και με έκπληξη, είδα - ειδικά τους τελευταίους μήνες - αυτούς που πριν θεωρούσα "ψεκα" να αντιδρούν στα σωστά πράγματα. Στους φασίστες του Αζοφ π.χ. - εκεί που η Αριστερά έχει καταπιεί τη γλώσσα της, κάποιοι απ'τη "λαϊκή δεξιά" - και στη Γερμανία, όσο αδιανόητο κι αν φαίνεται: η πλειοψηφία της- φωνάζουν για τα εγκλήματα τους: των Αζοφ , τη στιγμή που Αριστεροί και Πράσινοι διαγράφουν τα βίντεο όσων προσπαθούν να τους τα δείξουν, με το αποστομωτικο επιχείρημα: "ψεκα".

Επειδή και στο θέμα του κορωνοϊου φαίνεται σιγα σιγά ότι σε πολλά πράγματα η "ψεκα" είχε δίκιο, προτιμώ να είμαι πιο προσεκτική.

Σας είπα και χθές ότι ο διαχωρισμός Αριστεράς Δεξιάς δεν υφίσταται σήμερα όπως πριν 30 χρόνια. Οπότε, ψάχνω να βρω άλλο κριτήριο. Αν κάθε συγκεκριμένος άνθρωπος φέρεται τίμια ή όχι.

Δεν υπάρχει λόγος να σας κουράζω άλλο ούτε περιμένω να σας πείσω. Λυπάμαι μόνο για την ευκολία να πετάξουμε χαρακτηρισμούς που θα προσβάλουν και θα αποκλείσουν κάθε δυνατότητα συζήτησης. Και τουλάχιστον η γερμανική αριστερά, με αυτό ακριβώς το σκεπτικό κατάφερε να στείλει όλο και περισσότερους αναποφάσιστους στο AfD.

Αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.

Σχολιο.-  εγώ δεν υιοθετώ απόψεις κανενός - κυριολεκτικά κανενός.

Προσπαθώ να κρίνω με βάση τα δεδομένα που έχω στη διάθεσή μου.

Και επειδή ασχολούμαι λίγο με το σκεπτικισμό και με την τραγωδία, δε θα απορρίψω ούτε θα αποδεχτώ ό,τιδηποτε πριν το εξετάσω.

Ανεξάρτητα του ποιος το λέει.

Αν τώρα οι ακροδεξιοί βρουν και πουν κάτι που ανταποκρίνεται στην αλήθεια, εγώ δε θα κάνω το αντίθετο για να μην πάρω το μίασμα ότι κάπου συμφωνώ με δεξιούς.

Αν ο δεξιός εναντιώνεται στη βία, στο μιλιταρισμό και στην καταπίεση, θα συμφωνήσω μαζί του.

Αν ένας δεξιός όπως ο Ορμπαν προσπαθεί να τελειώσει έναν πόλεμο που μπορεί να καταλήξει πυρηνικός, θα τον υποστηρίξω.

Τη συγκεκριμένη Ιταλίδα υπουργό ούτε την έχω ξανακουσει, ούτε ξέρω αν είναι μουσολινικη.

Αυτό που έγραψε όμως έχει βάση.

Και γι' αυτό θα αφήσω την ανάρτηση, παρά το "μίασμα".

Και εξήγησα γιατί. Όταν σε αριστερούς πολιτικούς έστελνα βίντεο απ'τη σφαγή της Οδησσού και άρθρα των new york Times για τις βάσεις στη Ουκρανία, και μου έσβηναν τα μηνύματα ή και με μπλοκαραν, τότε συγγνώμη, αλλά δε θεωρώ την κομματική ταυτότητα κριτήριο για το αν κάποιος αγωνίζεται ενάντια στη μισανθρωπια ή όχι.

Ελπίζω αυτές οι εξηγήσεις να φτάνουν.

Δε θα επανέλθω.

Σχολιο.- Εγώ δεν κατάλαβα τίποτα , ήταν τρανς η γυναίκα τελικά;

στις παιδικές βλέπω κοριτσάκι , αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα , μπορεί να το έχουν ντύσει έτσι

Σχολιο.- γυναίκα τελικά που αντροφερνει, έχει κάποια χρωμοσωμικη ανωμαλία αλλά γυναικείο φαινοτυπο

μοιάζει του Κουλη

Σχολιο.- Έχει αποκλειστεί σε προηγούμενο παγκόσμιο εξαιτίας των χρωμοσωμάτων της ? Ναι. Οι ψεκες ακροδεξιοί την απέκλεισαν?

Σχολιο.- δεν έκανες καμία κουβέντα. Λες κάτι και ευγενικά σου εξηγεί η πλειοψηφία των σχολιαστών πως δεν ισχύει . Η IBA έχει αποκλείσει και τις δύο αθλήτριες σε προηγούμενους αγώνες για τα χρωμοσώματα τους και την τεστοστερόνη τους . Τις κάνει αυτό τρανς? Όχι . Ωστόσο δεν μπορούν να συμμετέχουν σε αγώνες με γυναίκες ακριβώς επειδή έχουν αυτά τα χαρακτηριστικά. Έτσι σήμερα η καημένη Ιταλίδα που μια ζωή προπονείται για να διακριθεί στους ολυμπιακούς αγώνες με την πρώτη γροθιά που δέχτηκε αποσύρθηκε. Αποσύρθηκε επειδή είπε πως δεν έχει ξαναχτυπηθεί έτσι και πως είναι άδικο για τις γυναίκες. Τώρα μια μετά την άλλη οι πρωταθλήτριες πυγμαχίας κάνουν δηλώσεις ενάντια σε αυτή την αδικία. Καμία σχέση λοιπόν με ακροδεξιά κλπ. Θα το εκμεταλλευτεί η αλτ ραιτ το γεγονός? Προφανώς και θα το κάνει. Ωστόσο η αντίδραση του αθλητικού κόσμου δεν μπορεί να βαφτίζεται ακροδεξιά συνολικά.

Σχολιο.- Και η κάστερ Σεμένια.Παρεμφερές γεγονός.Δυστυχώς έτσι είναι.Τι να κάνουμε...Γι αυτό γίνεται και το αντιντόμπιγκ κοντρόλ για να δεις κάποιους δείκτες...Πχ τετοστερονη ερυθροποθητήνη κλπ..

Δυστυχώς η ευτυχώς το οποίο το έχω περάσει και εγω σε πιο μικρό επίπεδο και οταν.μπηκα στα τεφαα με διακριση η πρώτη σχολή έχουν.κάποιους κανόνες.

Τώρα μπορείς να ισχυριστεις και σωστα πως δεν πιάστηκε η γριφιθ τζοινερ.Οκει.Είναι άλλη συζήτηση..Η λύση ειναι μια ξεχώριστή κατηγορία.Ακόμα και εαν ρωτήσετε αθλήοατρους που ασχολούνται με το ντόμπινγκη η εργοφυσιολόγους,έχω δημοσιεύσει δυο άρθρα στα αγγλίκά η λύση για τρανσς κλπ αθλητές είναι ξεχωριστή κατηγορία....

Πχ η iba έχει άλλους κανόνες.Ειναι μέρος της Δοε αλλα ως ομοσπονδία μπορεί να αποφασίσει διαφορετικά...

Πάντως για να μπορέσουν αυτοί οι άνθρωποι να αγωνιστούν και να απολαύσουν τους αγώνες νομίζω η ξεχωριστή κατηγορία είναι μονόδρομος....

Σχολιο.- Η Αλγερινή πυγμάχος, Ιμάνι Κελίφ δεν είναι τρανς, είναι ιντερσέξ .Για την ακρίβεια. Δεν έκανε κάποια επέμβαση, γεννήθηκε με χαρακτηριστικά και του ανδρικού φύλου. Η συζήτηση δεν άνοιξε τώρα, αλλά με την Κάστερ Σεμένια.

Κλείνω, η ΔΟΕ επιτρέπει υπό προϋποθέσεις τη συμμετοχή ιντερσεξ και τρανς ατόμων, αλλά τον τελευταίο λόγο έχουν οι παγκόσμιες ομοσπονδίες. Όμως η πλειονότητα των εργοφυσιολόγων και αθλιατρων έχουν δημοσιεύσει στο παρελθόν  άρθρα στα αγγλίκα που έχω μεταφράσει απο 5 εργοφυσιολόγους και αθλιατρους η λύση είναι η ξεχωριστή κατηγορία...

Σχολιο.- έχει ένα δίκιο οτι λόγω οικονομικών ατασθαλιών της έχει αφαιρέσει την.ιδιότητα. Να ξέρεις ειναι και άλλοι λόγοι...Πολιτικοί. Όπως και οτι θέλουν να βγάλουν την πάλη απο τους ολυμπιακους ...Το ξέρεις αυτό ;;

Πάντως  η λύση είναι η ξεχωριστή κατηγορία. Είναι μονοδρομος

Οπως και εμάς εδω όταν ήμουν στον αγιο κοσμά..Όταν υπήρχε τοτε στην.ολυμπιαδα ηταν σε εκπληκτική κατασταση .Τώρα λογω λάτση αντε γεια...

Όμως να μην ξεφεύγουμε. Η λύση ειναι η ξεχωριστή κατηγορία. Πχ γι αυτό γίνται και το ντομπινγκ κοντρολ. Για τετοστερονη, ναδρολονη παραπλήσια ερυθροποιητίνη κλπ ...Μη με ρωτάς εαν έχω κάνει. Απλά ως παλαιός αθλήτής τεφαα μέσω διάκρισης έδωσα κατατακτήριες έχω μια άποψη. Επίσης δεν είναι τυχαίο οτι ο πρόεδρος της iba ειναι ρώσος....

Ειναι εκ γενητής..Να μου πεις πως ο γκριν,η τζοινερ δεν πιαστηκαν.Και πιαστηκε πχ ο μοντγκόμερι και η τζοουνσς...Αλλο θέμα....

Πάντως η ξεχωριστή κατηγορια ειναι μονοδρομος

Σχολιο.- από Wikipedia

Το Khelif δεν είναι τρανσέξουαλ, αλλά έχει μια διαταραχή ανάπτυξης του σεξ (DSD), η οποία προκαλεί σε μερικές γυναίκες να έχουν χρωμοσώματα XY και επίπεδα τεστοστερόνης στο αίμα τυπικά ενός αρσενικού.  Στην Αλγερία, τη χώρα που αντιπροσωπεύει το Khelif, απαγορεύεται η ταυτότητα τρανσέξουαλ, η αλλαγή φύλου ή φύλου στα έγγραφα ταυτότητας δεν επιτρέπεται, ούτε επιτρέπεται η μετάβαση σε άλλο φύλο ιατρικές ή ορμονικές θεραπείες. Ο Khelif άσκησε έφεση ενώπιον του Διαιτητικού Δικαστηρίου για τον Αθλητισμό αλλά αργότερα την απέσυρε, καθιστώντας την απόφαση IBA νομικά δεσμευτική.  Το 2024, η IBA δήλωσε ότι ο Khelif και άλλοι «δεν υποβλήθηκαν σε εξέταση τεστοστερόνης αλλά υποβλήθηκαν σε ξεχωριστό και αναγνωρισμένο τεστ, όπου οι λεπτομέρειες παραμένουν εμπιστευτικές». 

Σχολιο.- Λεσβίες, ομοφυλόφιλοι, αμφιφυλόφιλοι και τρανσέξουαλ (ΛΟΑΤ) άνθρωποι στην Αλγερία αντιμετωπίζουν νομικές προκλήσεις και διακρίσεις που δεν βιώνουν οι μη ΛΟΑΤ κατοίκοι. Σύμφωνα με την έκθεση της Διεθνούς Ένωσης Λεσβιών και Ομοφυλοφίλων τον Μάιο του 2008, τόσο οι ανδρικές όσο και οι γυναίκες σεξουαλικές πράξεις του ίδιου φύλου είναι παράνομες στην Αλγερία.  Οι ομοφοβικές στάσεις ομαλοποιούνται στην κοινωνία της Αλγερίας και τα ΛΟΑΤ άτομα συνήθως υπόκεινται σε διακρίσεις και πιθανή σύλληψη



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Περί ίσων αποστάσεων (με αφορμή τις εκλογές της Βενεζουέλας)

1. Όταν οι Αμερικανοί εισέβαλλαν στο Ιράκ είχε νόημα σε εκείνη ακριβώς τη φάση να στηριχθεί πολιτικά ο Σαντάμ Χουσείν ή έπρεπε να ήμασταν με τη λογική των ίσων αποστάσεων;

2. Όταν ο δυτικός ιμπεριαλισμός βομβάρδιζε τη Γιουγκοσλαβία είχε νόημα σε εκείνη ακριβώς τη φάση να στηριχθεί πολιτικά η κυβέρνηση Μιλόσεβιτς ή έπρεπε να ήμασταν με τη λογική των ίσων αποστάσεων;

3. Όταν διαμέλιζαν οι ιμπεριαλιστές τη Συρία είχε νόημα σε εκείνη ακριβώς τη φάση να στηριχτεί πολιτικά ο Άσαντ ή έπρεπε να ήμασταν με τη λογική των ίσων αποστάσεων;

4. Όταν το ΝΑΤΟ περικύκλωνε τη Ρωσία και η ναζιστική κυβέρνηση της Ουκρανίας δρούσε ως ενεργούμενο των ΗΠΑ είχε νόημα να ευχόμαστε την ήττα του ΝΑΤΟ ή έπρεπε να ήμασταν με τη λογική των ίσων αποστάσεων;

5. Όταν σήμερα συντελείται μία γενοκτονία στη Γάζα έχει νόημα να συνταχθούμε με την παλαιστινιακή αντίσταση ή πρέπει να είμαστε με τη λογική των ίσων αποστάσεων;

6. Και όταν σήμερα οι ΗΠΑ προσπαθούν με τους γνωστούς τρόπους τους να επιβάλλουν τον εκλεκτό τους στη Βενεζουέλα έχει νόημα να χαιρόμαστε με τη νίκη Μαδούρο ή πρέπει να είμαστε με τη λογική των ίσων αποστάσεων;

Η πολιτική στήριξη στην οποία αναφερθήκαμε σχετίζεται με την υπεράσπιση της εδαφικής ακεραιότητας των χωρών που δέχονται την επίθεση του ιμπεριαλισμού. Την υπεράσπιση της εθνικής τους ανεξαρτησίας και τη διασφάλιση της ειρήνης.

Οι κρίσιμες στιγμές,  δεν είναι στιγμές για να ξεδιαλύνει κάποιος ζητήματα ιδεολογικής καθαρότητας. Είναι οι στιγμές που διακυβεύεται το μέλλον ενός λαού. Το πρόβλημα είναι, λοιπόν, αν κάποιος συντάσσεται, αθέλητα ή ηθελημένα, με την πρεσβεία. Και η πρεσβεία είναι μία.

Σχολιο.- Αυτά να τα πείτε και στο ΚΚΕ

Σχολιο.- Θάνατος στο φασισμό και στον ιμπεριαλισμο



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Απολογισμός μέχρι στιγμής:

Οι ήττες που τρώει το μπλοκ των ιμπεριαλιστών και των απάνθρωπων-αντιεπιστημονικών ιδεολογημάτων τους, έχουν ως εξής:

1η ήττα: 

Διεθνής κατακραυγή για το αίσχος που παρουσίασαν στην "τελετή" έναρξης των ΟΑ, τέτοια που τα μάζεψαν πισω, ανασκευασαν πολλάκις ζητώντας συγνώμη, οι "δημιουργοί" και διοργανωτές! 

2η ήττα : 

Παγκόσμιας εμβέλειας, δήλωση στήριξης- συμπαράστασης στην παγκόσμια Χριστιανική κοινότητα απο τον ανώτατο Ισλαμιστή ηγέτη του Ιράν Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ «Ο σεβασμός στον Ιησού Χριστό είναι ένα αδιαμφισβήτητο θέμα για τους Μουσουλμάνους. Καταδικάζουμε αυτές τις προσβολές που στρέφονται κατά των ιερών μορφών των θρησκειών, συμπεριλαμβανομένου του Ιησού Χριστού», έγραφε ο επίσημος λογαριασμός του Αγιατολάχ Χαμενεΐ στο X.

3η ήττα: 

Βίντεο και εικόνες σε παγκόσμια θέα, απο Παγκόσμιους πρωταθλητές του τρίαθλου να ξερνούν ασταμάτητα, μετά την κολύμβηση στο μολυσμένο Σηκουάνα. 

4η ήττα: 

Βίντεο και εικόνες σε παγκόσμια θέα (και παρα τις αποτυχημένες προσπάθειες του facebook να φιμώσει όσους κοινοποίησαν το αίσχος) απο την διακοπή του αγώνα πυγμαχίας γυναικών, με απόφαση της αθλητριας Angela Carini, επειδή δεν άντεξε να την χτυπάει ένας άντρας με χρωμοσώματα ΧΥ, που με εντελώς αντιεπιστημονικά κριτήρια λαμβάνει μέρος σε γυναικείους αγώνες ! Οι προσπάθειες ανασκευής για το αν ο Αλγερινός Αντρας αθλητής είναι γυναίκα ή άντρας, ήδη πέφτουν στο κενό. 

5η ήττα: 

Ασύστολο τρολάρισμα απο χιλιάδες χρήστες των social media σε παγκόσμια κλίμακα κατά των ΟΑ στη Γαλλία, τόσο για την "τελετή" έναρξης, όσο και για το πως εξελλίσσεται η κατάσταση και τα αγωνίσματα σε αυτούς! 

Συνεχιζεται .. (μέχρι ΚΑΙ την "τελετή" λήξης, θα γελάσει και το τελευταίο παρδαλό κατσίκι Ιμαλαΐων) 

Υ.Γ. Το μομέντουμ είναι το καταλληλότερο για να αποδομήσουμε όλο αυτό το αίσχος- στην κυριολεξία γνωστικό πόλεμο- της κατασκευασμένης με πακτωλό εκατομμυρίων Νατοϊκής ατζέντας, του πιο αισχρού εγχειρήματος αποδόμησης της ανθρώπινης υπόστασης όπως την ξέραμε! Η συνδρομή πραγματικών επιστημόνων δίχως ιδιοτέλεια, για την αποδόμηση της ψευδοεπιστήμης και των ιδεολογημάτων της, θα είναι καταλυτική.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Έχεις γεννηθεί άντρας και τρως συνέχεια φάπες;

Έχεις καημό να δείρεις κάποιον αλλά δεν μπορείς;

Θέλεις να κερδίσεις μετάλλια;

Γουστάρεις να δέρνεις γυναίκες και να παίρνεις και μετάλλια γι αυτό;

Κανένα πρόβλημα. Η Ολυμπιακή Επιτροπή έχει για εσένα ένα άθλημα. Έτσι ο/η Iman Khelif με ΧΥ χρωμοσώματα που στο παρελθόν είχε κοπεί από το να δέρνει γυναίκες, με την μοντέρνα ΣΥΜΠΕΡΊΛΗΨΗ μπορεί να συμμετέχει σε γυναικείους αγώνες.

Συγχαρητήρια στην Ολυμπιακή Επιτροπή και μπράβο και στο παλικάρι που βρήκε τρόπο να δέρνει γυναίκες και αντί να τον μαζέψουν, παίρνει και μετάλλια .. 

Σχολιο.- Εσείς οι μεταμοντέρνοι δικαιωματιστές που τα έχετε κάνει όλα ίσωμα, για πάρτε θέση λίγο κ σε αυτό να δω κάτι...

Σχολιο.- Όπως τα λες φίλε για τους μεταμοντέρνους δικαιωματιστες και όσους "κινηματικους" αναπαράγουν τη ρητορική τους.

Σχολιο.- φυσικά και έχω δίκιο. Ο ήλιος ανατέλλει από την ανατολή και δύει στην δύση. 1+1=2.

Σχολιο.-  Δηλαδή η Αλγερία, όπου η ομοφυλοφιλία είναι παράνομη και εγκληματικοποιημενη, έστειλε τρανς γυναίκα να την εκπροσωπήσει; Μήπως κάπου μπάζει το ποστ;

Σχολιο.- δεν είναι τρανς η γυναίκα είναι ιντερσεξ άτομο.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Είναι Ο Ιμάνι Κελίφ και είναι γενετικά άντρας. Έχει το προτέρημα να μπορεί να δέρνει γυναίκες και αντί να τον στέλνουν στην φυλακή, να του δίνουν το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς αγώνες.

Σχολιο.- Θα πρεπε οποία παίζει μαζί του να πέφτει νοκ άουτ κατευθείαν χωρίς να την ακουμπήσει , και στο χρυσό θαπρεπε ναναι μόνος του στο βάθρο για να δει την αξία του το ζώον!

Σχολιο.-  αυτό είναι το θέμα ότι είναι βιολογικός άντρας με λίγα λόγια μια αδερφή που δέρνει κοριτσακια!

Σχολιο.-  Δυστυχώς είναι πάρα πολλές οι γυναίκες που υποστηρίζουν αυτό το πράγμα. Έχω βαρεθεί καυγάδες με γυναίκες οι οποίες παπαγαλίζουν οτι λέει η νέα τάξη, οτι δηλ δεν υπάρχει φύλο και το αποφασίζεις εσύ και άλλα τέτοια. Λυπάμαι πολύ αλλά δεν είναι πρόβλημά μου. Ας το λύσουν.

Σχολιο.- Ανατρέψαμε τα πάντα πάνω σε αυτόν τον πλανήτη, ότι είναι αφύσικο το κάναμε φυσιολογικό, και ύστερα αναρωτιόμαστε γιατί η φύση μας εκδικείται. Και ο ξεπεσμός του ανθρώπινου είδους συνεχίζεται !!!

Σχολιο.- Κανονικά πρέπει να του κάνουν μήνυση για απάτη οτι δηλώνει γυναίκα ενω γενετικά είναι άντρας τόσο απλά...

γαμω τη νεα τάξη πραγμάτων



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η στιγμή που μπαίνει ταφόπλακα στους Ολυμπιακούς αγώνες.

Αφού βγάλανε ολυμπιακά αθλήματα όπως η ελληνορωμαϊκή πάλη και η Άρση βαρών, αντικαθιστώντας τα από αγώνες BMX και breakdance(!!!), αφού βγάλανε τα τραβέλια παγανιά και μετέτρεψαν την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών αγώνων σε ένα ατελείωτο gay Pride, τώρα βάλανε ένα τραβέλι από την Αλγερία για να γρονθοκοπεί μία Ιταλίδα γυναίκα με θεατές όλη την ανθρωπότητα.

Είναι αδίστακτοι!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το Ισραήλ θα χτυπηθεί από όλες τις μεριές 

“Αυτή την στιγμή μελετάμε την απάντηση με άλλες ομάδες αντίστασης, το Τελ Αβίβ θα μετανιώσει για αυτό το έγκλημα ”

Ο αρχηγός των Ενόπλων δυνάμεων του Ιράν



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το βιογραφικό στο ΚΚΕ του Νίκου Ζαζαριάδη όπως το έγραψε ο ίδιος

https://www.imerodromos.gr/nikou-zachariadh/?fbclid=IwY2xjawEY4ZtleHRuA2FlbQIxMAABHdWkUK6UX-tIiXW85mcMctI-dEPzItPRhwSdYvYBBxurM31GR9bwWyHs8A_aem_HExqowdFudLCPhwWu0QTiQ



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



MeTooδες ,Η κακοποίηση γυναίκας απο trans - άτομ@, βιολογικά ΧΥ ,επιτρέπεται ΜΌΝΟ στον(ΟΛΥΜΠΙΑΚΌ-ΠΑΡΙΣΙΝΌ ) ''αθλητισμό'' ??

Σχολιο.-  Στην ΔΟΕ δεν άρεσε η ΙΒΑ (λόγω του Ρωσικού προεδρείου της) από το 2019, την διέγραψε/αφαίρεσε το 2023 και μετά "χαμήλωσε" τα υψηλά στάνταρντ συμμετοχής που είχε θεσπίσει η ΙΒΑ στους αγώνες πυγμαχίας. Τα αποτελέσματα τα βλέπουμε τώρα...



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η  ΣΦΗΓΓΟΦΩΛΙΑ

Υποκλοπές: τα πέντε "κύματα" του θέματος όπως αποτυπώθηκαν χρονικά από τους φιλοκυβερνητικούς σχολιαστές.

1. Μόλις ξέσπασε το σκάνδαλο:

- Στον Βαξεβάνη το διαβάσατε;

- Δηλαδή υιοθετείτε ό,τι γράφει το Ντοκουμέντο;

2. Όταν άρχισε να γίνεται ευρέως γνωστό ότι δεν ήταν απλά φήμη:

- Κανείς δεν ενδιαφέρεται γι αυτά. Οι πολίτες ασχολούνται μόνο με την ανάπτυξη, αυτά είναι για τους αργόσχολους!

3. Όταν το θέμα έγινε hot και μέχρι και ο ΠΘ το αποκάλεσε "σκάνδαλο" αποπέμποντας τον ανηψιό και τον αρχηγό της ΕΥΠ:

- Οι πυρήνες των Συριζαίων της ΕΥΠ το στήσανε για να κάνουν κακό στην κυβέρνηση!

4. Όταν βγήκε στη φόρα η υπόθεση της ιδιωτικής εταιρείας που χρησιμοποιούσε ξένο software για να παρακολουθεί αρχηγούς στρατού κλπ:

- Το Σαββατοκύριακο οι ταβέρνες ήταν γεμάτες.

5. Όταν βγήκε το απαλλακτικό πόρισμα για τους κρατικούς λειτουργούς:

- Η δικαιοσύνη αποφάνθηκε, το θέμα έληξε.

Σχολιο.- Ούτε στην Αφρική τέτοια δημοκρατία...

Δεν κατάλαβα ποτέ, αφού όλα ήταν καλά με τις υποκλοπές, γιατί ο πρωθυπουργός έλεγε τότε τέτοιες ανοησίες…

Σχολιο.- Οι εκλογές κατάντησαν ένα παιχνίδι με το λογισμικό το οποίο κουρδίζεται στα μέτρα που θέλουν οι ηττημένοι και ξαφνικά τους βλέπεις να κερδίζουν.

Σχολιο.- ΕΠΑΝΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΜΕ 1 ΨΗΦΟ ΣΤΙΣ 5 ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΟΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟ ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΝΕΟΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ. ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΤΟΥ 28% ΤΟΥ 50^ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΑΜΟΥΧΑΛΩΝ  ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ....



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Ιρλανδός ευρωβουλευτής Μικ Γουάλας προς τον Ζελένσκι: 

Έχεις συνεισφέρει στην καταστροφή της Ουκρανίας, συνέβαλες στο θάνατο εκατοντάδων χιλιάδων Ουκρανών της εργατικής τάξης, στην πώληση ουκρανικής γης σε δυτικές εταιρείες, στον proxy-πόλεμο των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ .

Η ιστορία δεν θα είναι καλή μαζί σου, Ζελένσκι.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Ρωσία μεταφέρει τον δημοσιογράφο Ivan Gershkovits και τον Αμερικανό υπήκοο Paul Whelan στις Ηνωμένες Πολιτείες ως μέρος μιας μεγάλης ανταλλαγής κρατουμένων.

Και οι δύο Αμερικανοί καταδικάστηκαν από ρωσικά δικαστήρια για κατασκοπεία.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο/η intersex μπόξερ Khelif αποβλήθηκε από το περσινό παγκόσμιο πρωτάθλημα αφού απέτυχε στις δοκιμές τεστοστερόνης που διενεργήθηκαν για τον καθορισμό των προσόντων φύλου

Στην Γαλλία όμως τον δέχτηκαν 

Ένα άτομο με αντρική μυϊκή δυναμη δηλαδή χτύπησε δημόσια και με την έγκριση δεκάδων κρατών μια γυναίκα και της εσπασε την μύτη μετά από 46" 

Πώς μπορείτε και δέχεστε τέτοιο πράγμα ?!

Μια τύπισσα (μια γυναίκα !!)  μόλις με διαγραψε διότι έλεγα τα αυτονόητα 

Ότι δεν μπορεί άτομο με αντρική μυϊκή δύναμη να χτυπάει γυναίκα

Είναι κακοποίηση και βία !!!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δούλεψε όλη της την ζωή ως αθλήτρια 

Για να την ξεφτιλίσουν σε 40 δευτερόλεπτα 

Η Ιταλίδα πυγμάχος πέφτει στα γόνατα και βγάζει μια κραυγή οργής ενώ κλαίει, καθώς εγκαταλείπει εκβιαστικα τον αγώνα ενάντια στον άντρα αντίπαλο, μετά από ελάχιστα δευτερόλεπτα, και γροθιές στο πρόσωπο της

Η Ιταλίδα πυγμάχος πέταξε το κράνος της στο πάτωμα καθώς ο αγώνας εκβιαστικα εγκαταλείφθηκε, αφού δεν γνώριζε εξ αρχής οτι θα αγωνιστεί ενάντια σε έναν άντρα 

Η Ιταλίδα πυγμάχος αρνήθηκε την χειραψία 

Η Ιταλίδα πυγμάχος αρνήθηκε να σκύψει το κεφάλι. Μετά την διακοπή του εξευτελιστικου αγώνα, ο διαιτητής σήκωσε το χέρι του Χέλιφ στον αέρα και η εξαγριωμένη Καρίνι τράβηξε το δικό της χέρι της από τον διαιτητή 

"Δεν αποχώρησα από τον αγώνα ως διαμαρτυρία για την ένταξη του αντιπάλου μου, καθώς αυτή η μη ένταξη ήταν μια απόφαση που υποχρεούνταν να πάρουν οι διοργανωτές και όχι εγώ"

Η Ιταλίδα πυγμάχος μεταφέρθηκε για ιατρική αξιολόγηση για να εξεταστεί η σοβαρότητα των τραυμάτων στο πρόσωπο της που περιελάμβαναν μια σπασμένη μύτη

Ο Khelif αποβλήθηκε από το περσινό παγκόσμιο πρωτάθλημα αφού απέτυχε στις δοκιμές τεστοστερόνης που διενεργήθηκαν για τον καθορισμό των προσόντων φύλου

Ένας καθόλα άντρας χτύπησε δημόσια και με την έγκριση δεκάδων κρατών μια γυναίκα 

Δεν αγωνίστηκε μαζί της

ΤΗΝ ΧΤΥΠΗΣΕ 

Ένας άντρας με ΤΕΣΤΟΣΤΕΡΟΝΗ 

Λόγω της οποίας όλες οι υπόλοιπες διοργανώσεις Πυγμαχίας τον απέκλεισαν 

Χτύπησε μια γυναίκα ΧΩΡΙΣ Τεστοστερόνη στο πρόσωπο 

Αυτη η Μισογυνικη θηριωδια που πουλιέται ως "Συμπερίληψη" έχει την έγκριση ΟΛΩΝ τους

Όσες εφεξής αντισταθούν θα εκδιωχθούν 

Στην δίωξη μας λοιπόν 

Δόξα και Τιμή στην Angela Carini

Σχολιο.-  τελικα είναι γυναίκα με πολλούς φαινότυπους άντρα, οπότε, εφόσον δεχτούμε την συμπερίληψη, θα πρεπει να κάνουμε και με ανανεωμενα και πιο δίκαια κριτήρια, σύμφωνα με αυτήν τις κατηγορίες που θα πρεπει να ερχονται αντιμέτωποι. Η συγκεκριμενη αλγερινή θα έπρεπε να υπερβεί κατηγορία και να μπορεί να αγωνιστεί ακόμα και με άντρες. Ο συγκεκριμενος αγωνας ήταν σαν να αγωνίζονταν κατηγορία φτερού με κατηγορία βαρέων βαρών

Σχολιο.- Αυτη η Μισογυνικη θηριωδια που πουλιέται ως "Συμπερίληψη" έχει την έγκριση ΟΛΩΝ τους

"ΟΛΩΝ τους" της woke agenda θέλω να πιστεύω εννοεί .



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μίλησα με έναν φίλο το.μεσημερι που θα πάει στην συγκέντρωση για την Παλαιστίνη στο Σύνταγμα στις 19.30 και μου είπε ότι δεν έχει πολλές αυταπάτες,δεν θα έχει κόσμο 

Κοίτα του λέω 

Όσοι ερθουν αυτοί είμαστε 

Αυτοί οι λίγοι ,εκτός κομμάτων ,ιδεολογικών ταμπελων,χώρων και "μαγαζιων"..

Όποιος δεν νοιώθει την αγανάκτηση και το ηθικό χρέος να κατέβει ,τότε δεν υπάρχει σημείο συνάντησης πλεον να συναντηθούμε 

Είναι απλά τα πράγματα .



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ενδο-Ολυμπιακή βία..

Περίεργο εδώ δεν έχει ούτε metoo ,

Ούτε "εγώ σε πιστεύω αδελφή μου "

ούτε τίποτα ..

Μουγγα από το "προοδευτικό σούπερ μορφωμένο αβανγκάρντ "στρατόπεδο 

Μουγγα στην στρουγγα

Σιγή στο ρουφιανοκαφενείο 

(Θα κουράστηκαν φαίνεται μετά από μέρες που εξηγούσαν στην πλεμπα πόσο αμόρφωτη ,ακροδεξιά και ψεκασμενη είναι (σε μας δηλαδή )



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Προσωπικά, όταν έκανα kick boxing και τύχαινε να κάνω sparring με γυναίκα, ποτέ δεν έβαζα δύναμη.

Γιατί ήξερα τι ζημιά μπορούσα να της κάνω.

Τις περισσότερες φορές ούτε καν χτυπούσα, απλώς κάλυπτα το κεφάλι μου και την άφηνα να χτυπάει γιατί τα χτυπήματά της στο σώμα δεν τα ένιωθα καν. 

Και δεν μιλάμε για πρωτάρες kick boxers, μιλάμε για γυμνασμένες αθλήτριες με χρόνια εμπειρία, από κόκκινη ζώνη και πάνω. 

Αυτή η εισαγωγή απλώς για να καταλάβετε την χαώδη διαφορά ανάμεσα σε έναν άντρα και σε μια γυναίκα στις πολεμικές τέχνες. 

Σ' αυτούς τους wokιασμένους Ολυμπιακούς αγώνες βλέπουμε άντρες (τρανς) να χτυπάνε γυναίκες και να τις τσακίζουν στο ξύλο σαν να μην τρέχει τίποτα.

Πραγματικά αηδιαστικό  θέαμα, χειρότερο κι' απ' την τελετή έναρξης..."



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



O Πρόεδρος του Μεξικού Obrador, “ξεβρακώνει” στην κυριολεξία τον ελεγχόμενο από την Ουάσιγκτον “Οργανισμό Αμερικανικών Κρατών”, τις ξένες αμερικανόδουλες κυβερνήσεις καθώς και τα Δυτικά ΜΜΕ και social media, για το ρόλο τους στην προσπάθεια ανατροπής του εκλογικού αποτελέσματος στη Βενεζουέλα: 

"Πριν γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα, ο διευθυντής του Οργανισμού Αμερικανικών Κρατών είχε ήδη αναγνωρίσει έναν από τους υποψηφίους, (Σημ. εννοεί τον ακροδεξιό αντίπαλο του Μαδούρο) χωρίς καμία απόδειξη για ΤΙΠΟΤΑ... 

Αρκετά με τον παρεμβατισμό... 

Ξένες κυβερνήσεις, οργανισμοί, media συνεχίζουν να παρεμβαίνουν από το εξωτερικό στη Βενεζουέλα!"



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το Κομμουνιστικό Κόμμα της Βενεζουέλας, με επίσημη ανακοίνωση της ηγεσίας του ξεκαθαρίζει ότι είναι στο πλευρό του Μαδούρο και της Μπολιβαριανής Επανάστασης, καταγγέλοντας σαν “fake news” δημοσιεύματα για το αντίθετο:

ΔΗΛΩΣΗ

“Σε όλο τον λαό της Βενεζουέλας και τους λαούς του κόσμου:

Από το Κομμουνιστικό Κόμμα της Βενεζουέλας θέλουμε να εκφράσουμε την απεριόριστη υποστήριξή μας στο επίσημο δελτίο που εξέδωσε το Εθνικό Εκλογικό Συμβούλιο (CNE) τα ξημερώματα της Δευτέρας 29 Ιουλίου 2024, το οποίο αντικατοπτρίζει τον θρίαμβο του Προέδρου Nicolas Maduro Moros για την προεδρική περίοδο 2025-2031, και ενημερώνουμε επίσης ότι πρόκειται για το μοναδικό όργανο διοίκησης, νόμιμο και ικανό να εκδώσει πόρισμα αυτού του τύπου.

Ο λαός της Βενεζουέλας σε μια επίδειξη πολιτισμού και δημοκρατίας εξέφρασε στις κάλπες την επιθυμία του να εδραιώσει την επανάσταση, μια επιθυμία που ένας τομέας της εξτρεμιστικής δεξιάς προσπαθεί να αγνοήσει όπως έκαναν στο παρελθόν. 

Από το Κομμουνιστικό Κόμμα της Βενεζουέλας απορρίπτουμε κατηγορηματικά την έκκληση να διαταραχθεί η ειρήνη που βασιλεύει σήμερα στους δρόμους της Βενεζουέλας και που επιδιώκει να υπονομεύσει τα δημοκρατικά θεμέλια της χώρας μας.

Η αντιπολίτευση με επικεφαλής τη Maria Corina Machado και τον Edmundo González Urrutia, επιδιώκουν με βίαια μέσα να επιτύχουν τους στόχους τους να υποθηκεύσουν το έθνος μας στον βορειοαμερικανικό ιμπεριαλισμό και στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) και γεμίζουν ξανά τους δρόμους της Βενεζουέλας με αίμα και βία για να δικαιολογήσουν ένοπλη επέμβαση ξένων δυνάμεων στη χώρα μας.

Ομοίως, καλούμε τον λαό της Βενεζουέλας να αγνοήσει αυτούς τους πραξικοπηματίες που στην πραγματικότητα είναι αυτοί οι πολιτικοί και να μην υποκύψει σε προβοκάτσιες που απλώς επιδιώκουν να θέσουν υπό αμφισβήτηση το πιο αναγνωρισμένο δημοκρατικό εκλογικό σύστημα στον κόσμο.

Η πρόθεσή τους είναι ξεκάθαρη, αλλά ο κόσμος έχει ήδη μιλήσει. Ας αναλάβουμε με δέσμευση και επαναστατικό πάθος την υπεράσπιση της πατρίδας και ας διαφυλάξουμε την ειρήνη.

Ομοίως, καλούμε τις αρμόδιες αρχές να αναλάβουν δράση για το θέμα και να μην επιτρέψουν για άλλη μια φορά, λόγω προσωπικών και αντιδημοκρατικών συμφερόντων, οι δρόμοι της Βενεζουέλας να γεμίσουν με βία και χάος.

Θα νικήσουμε!”

Σχολιο.- Αυτό μάλλον είναι το Μαδουρικό κατασκεύασμα.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«O MORRISSEY (The Smiths) 

ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕΙ ΦΑΟΥΤΣΙ, ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ, ΚΛΑΟΥΣ ΣΒΑΜΠ ΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ ΣΤΟ ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ»

https://old.bitchute.com/video/aKRHJFNnBPCO/?fbclid=IwY2xjawEY92JleHRuA2FlbQIxMAABHTsdERZUz05mSPbLZW_8TVJA20LluayjlNKsYzJr1I3ZcTMK7SP9SrSM9w_aem_vL6kUBK6L02_iIHHkVZpHQ

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ MORRISSEY

ΑΞΙΑ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ 

Όταν οι καλλιτέχνες που μεγάλωσες μαζί τους αγαπάς και εκτιμάς έχουν τις ίδιες απόψεις…



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τα πραξικοπήματα της CIA στη Λατινική Αμερική για εγκατάσταση ακροδεξιών καθεστώτων

“Γιατί η Αμερική φοβάται τη μικρή Βενεζουέλα; 

Γιατί ξέρουν ότι αν η Βενεζουέλα γίνει ένας φωτεινός φάρος, ένα παράδειγμα, θα είναι μια άλλη κόκκινη παλίρροια σε όλη τη Λατινική Αμερική. Δεν το θέλουν αυτό. 

Δεν θέλουν ο λαός της Βενεζουέλας να ορθώσει το ανάστημά του και αυτό είναι το πραγματικό νόημα της υπόθεσης. 

Είναι το Δόγμα Μονρόε που συνεχίζεται: Αυτό είναι το ημισφαίριο των Ηνωμένων Πολιτειών και κανείς δεν μπορεί να το αγγίζει"

εξήγησε ο Christopher Helali, από την ηγεσία του νεοϊδρυθέντος Αμερικανικού Κομμουνιστικού Κόμματος /ACP που βρέθηκε στο Καράκας.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Απέτυχε το πραξικόπημα των ΗΠΑ στη Βενεζουέλα!

Ρεπορτάζ κι ανάλυση του Sputnik, 

• με εικόνες μαζικών πορειών και διαδηλώσεων υπέρ του Μαδούρο, -που φυσικά κανείς στη Δύση δεν μετέδιδε… 

• αποκαλύψεις από τα Wikileaks (https://wikileaks.org/plusd/cables/05CARACAS1805_a.html?fbclid=IwY2xjawEY-QRleHRuA2FlbQIxMAABHVck1-PkrgGHRUXQxpufldy3k8TrufAv9l_R5eY1Tlh1V-WNQewyfvfwuw_aem_j0khv7yGxhw1gMs9HV4mHw) για το πως η Ουάσιγκτον και οι υπηρεσίες τους “έστησαν”, πληρώνουν και χειραγωγούν την Ακροδεξιά αντιπολίτευση,

• ενώ χρησιμοποίησαν σαν “εργαλείο” μαϊμού δημοσκοπήσεις της αμερικανικής Edison Research, για να καλλιεργήσουν το παραμύθι ότι … “χάνει ο Μαδούρο!” (https://www.edisonresearch.com/edison-research-conducts-exit-poll-in-venezuela/?fbclid=IwY2xjawEY-NhleHRuA2FlbQIxMAABHVck1-PkrgGHRUXQxpufldy3k8TrufAv9l_R5eY1Tlh1V-WNQewyfvfwuw_aem_j0khv7yGxhw1gMs9HV4mHw)

• στο τέλος επιχείρησαν μεγάλη επίθεση “χάκερς” στο ηλεκτρονικό εκλογικό σύστημα της Βενεζουέλας, που αντιμετωπίστηκε όπως ενημέρωσε ο Μαδούρο, με τη βοήθεια ειδικών από τη Ρωσία και την Κίνα!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Καναδός αθλητής που βούτηξε στον ποταμό Σηκουάνα σήμερα το πρωί ισχυρίζεται ότι έχει κάνει εμετό 10 φορές από τότε

Δεν είναι μόνο οι αξιωματούχοι στους Ολυμπιακούς Αγώνες γεμάτοι σκ@τ@.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Tο πλοίο γεωτρύπανο της Τουρκίας Abdülhamid Han βολτάρει ανενόχλητο στο Αιγαίο την Τετάρτη και συγκεκριμένα νοτιοδυτικά της Λέσβου, σε μικρή απόσταση από το νησί. Μερικές ημέρες μετά το σοβαρότατο επεισόδιο στην Κάσο, η Άγκυρα κάνει επίδειξη ισχύος. Η Αγια Οικογένεια ξεπουλάει την χώρα απ τυν εποχή της Αποστασίας ...

Εσεις εκει μην χάσετε τον λουφέ 28%.....ΠΡΟΔΟΤΕΣ !!!!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στην Λέρο οι Τούρκοι ψαρευουν στην ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ !

Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΡΕΣΠΩΝ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ....

ΠΡΟΔΟΤΕΣ !!!!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μητσοτάκη πως κοιμήθηκες εχθες το βραδυ ;

Όλα καλά η Εύβοια αποτεφρώθηκε...



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι  προεδρικές εκλογές στη Βενεζουέλα  με τη ματιά ενός διεθνούς παρατηρητή (του Γιάννη Ραχιώτη)

https://www.aristerorevma.gr/archives/22899?fbclid=IwY2xjawEY_ZRleHRuA2FlbQIxMQABHYFTdyGLnx73pyRW_DhU47NUJZr8GZw2459j88-8QAaoIHgCOxmSY1hRdA_aem_X4W8HQNgBPw44WtkAm8hUQ



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τι είπαν στο τηλέφωνο Λαβρόφ και ο Ιρανός ομόλογός του για δολοφονία Χανίγια.

01/08/2024

Τι είπαν στο τηλέφωνο Λαβρόφ και ο Ιρανός ομόλογός του για δολοφονία Χανίγια. Δελτίο τύπου του ΥΠΕΞ Ιράν:

Ο υπουργός Εξωτερικών του Ιράν Ali Bagheri σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ρώσο υπουργό Εξωτερικών Sergey Lavrov αντάλλαξε απόψεις σχετικά με την εγκληματική ενέργεια του σιωνιστικού καθεστώτος στη δολοφονία του Ismail Haniyeh, επικεφαλή του πολιτικού γραφείου της Χαμάς και την επίθεση στην εδαφική ακεραιότητα και την εθνική ασφάλεια της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν.

Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών τόνισε σε αυτή τη συνομιλία ότι το Σιωνιστικό καθεστώς πέρασε την κόκκινη γραμμή δολοφονώντας τον Ισμαήλ Χανίγιε και θέτοντας σε κίνδυνο την περιφερειακή και διεθνή ειρήνη και σταθερότητα, επομένως η Ισλαμική Δημοκρατία του Ιράν δεν έχει καμία αμφιβολία για το εγγενές και νόμιμο δικαίωμά της να υπερασπιστεί τον εαυτό της. Και θα χρησιμοποιηθεί η προστασία της εδαφικής της ακεραιότητας και της εθνικής της ασφάλειας.

Ο Μπαγκέρι, ενώ ευχαρίστησε τη Ρωσία ως επικεφαλής του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών για την υποστήριξη του αιτήματος του Ιράν για τη διεξαγωγή έκτακτης συνόδου αυτού του συμβουλίου, καταδίκασε την ενέργεια της Αμερικής και των ευρωπαϊκών χωρών να αποτρέψουν την καταδίκη της δολοφονίας του Ismail Haniyeh στην Τεχεράνη και τόνισε ότι η συνεργασία Μόσχας Τεχεράνης μπορεί να σταματήσει τις επιθετικές ενέργειες του σιωνιστικού καθεστώτος που θέτει σε κίνδυνο την ειρήνη και τη σταθερότητα της περιοχής.

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ, καταδικάζοντας τη δολοφονία του επικεφαλής του πολιτικού γραφείου της Χαμάς και την παραβίαση της εθνικής κυριαρχίας και εδαφικής ακεραιότητας της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν από το ισραηλινό καθεστώς, τόνισε ότι παρόλο που οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Ευρώπη εμπόδισαν την καταδίκη αυτής της επιθετικής πράξης από το Συμβούλιο Ασφαλείας , συνέταξε η Ρωσία και προετοίμασε μια δήλωση στο πλαίσιο του Χάρτη των Φίλων των Ηνωμένων Εθνών που καταδικάζει αυτήν την επιθετική πράξη, η οποία σύντομα θα οριστικοποιηθεί και θα εκδοθεί από τα Ηνωμένα Έθνη.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τοποθετήθηκε βόμβα, τηλεχειριστήριο και AI: Πώς η Μοσάντ σκότωσε τον ηγέτη της Χαμάς στο Ιράν (Axios) 

01/08/2024

Τοποθετήθηκε βόμβα, τηλεχειριστήριο και AI: Πώς η Μοσάντ σκότωσε τον ηγέτη της Χαμάς στο Ιράν

Η ισραηλινή Μοσάντ δολοφόνησε τον πολιτικό ηγέτη της Χαμάς, Ισμαήλ Χανίγιε, πυροδοτώντας έναν εκρηκτικό μηχανισμό που είχε τοποθετηθεί εκ των προτέρων στην κρεβατοκάμαρά του στην επίσημη κατοικία της ιρανικής κυβέρνησης στην Τεχεράνη, επιβεβαίωσαν δύο πηγές με γνώση του θέματος στο Axios.

Γιατί έχει σημασία: Το γεγονός ότι η Μοσάντ κατάφερε να τοποθετήσει τον εκρηκτικό μηχανισμό σε μια εγκατάσταση υψίστης ασφαλείας δείχνει όχι μόνο τη βαθιά διείσδυση των ισραηλινών υπηρεσιών πληροφοριών στο εσωτερικό του Ιράν αλλά και τις ευπάθειες του ιρανικού μηχανισμού πληροφοριών και ασφάλειας.

Οι λεπτομέρειες για τον τοποθετημένο εκρηκτικό μηχανισμό αναφέρθηκαν αρχικά από τους New York Times και επιβεβαιώθηκαν στον Axios από δύο πηγές.

Η έκρηξη που σκότωσε τον Haniyeh σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης, αλλά η επίσημη ανακοίνωση της δολοφονίας του δημοσιεύτηκε αρκετές ώρες αργότερα το πρωί της Τετάρτης.

Η αρχική δήλωση της Χαμάς ανέφερε ότι ο Χανίγια σκοτώθηκε σε ισραηλινή αεροπορική επιδρομή.

Τα ιρανικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν αρχικά ότι τρεις πύραυλοι εκτοξεύτηκαν από ένα drone και αργότερα ότι ο πύραυλος εκτοξεύτηκε από έξω από το Ιράν.

Παρασκήνια: Οι πηγές είπαν ότι οι ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες έμαθαν σε ποιες εγκαταστάσεις – και σε ποιο δωμάτιο ακριβώς – ο Haniyeh έμεινε κατά τη διάρκεια των επισκέψεών του στην Τεχεράνη.

Η βόμβα είχε τοποθετηθεί στο δωμάτιο εκ των προτέρων, ανέφεραν οι πηγές.

Πρόσθεσαν ότι η βόμβα ήταν μια συσκευή υψηλής τεχνολογίας που χρησιμοποιούσε τεχνητή νοημοσύνη.

Πυροδοτήθηκε εξ αποστάσεως από στελέχη της Μοσάντ που βρίσκονταν στο ιρανικό έδαφος αφού έλαβαν πληροφορίες ότι ο Χανίγια ήταν πράγματι στο δωμάτιο.

Το IRGC είπε ότι έχει ξεκινήσει έρευνα για το περιστατικό.

Οι πηγές ανέφεραν ότι το βράδυ της Τετάρτης Ισραηλινοί αξιωματούχοι ενημέρωσαν τους ομολόγους τους των ΗΠΑ για τις λεπτομέρειες της επιχείρησης.

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου, ο οποίος είναι άμεσα επικεφαλής της Μοσάντ, πήρε την απόφαση να δολοφονήσει τον Χανίγια.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δίνουν εμπλοκή Κύπρου μέσω ΗΠΑ.

01/08/2024

Πιθανολογείται εμπλοκή Κύπρου μέσω ΗΠΑ. Χαρτογράφηση μιας πιθανής επόμενης μάχης μεταξύ Ισραήλ και Ιράν και των πληρεξουσίων του.

-Με κόκκινο: οι 6 χώρες που είναι πιθανό να χτυπήσουν το Ισραήλ ταυτόχρονα τις επόμενες 72 ώρες. Ιράν, Ιράκ, Συρία, Λίβανος, Υεμένη

 - Το Κατάρ και η Κύπρος που θα δώσουν υποστηρικτική βάση στις Ηνωμένες Πολιτείες για αμερικανικούς βομβαρδισμούς.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες θα υποστηρίξουν το Ισραήλ με πληροφορίες και άμεση επέμβαση μέσω των συμμάχων τους.

Η Σαουδική Αραβία και η Ιορδανία θα μπορούσαν να ανοίξουν τον εναέριο χώρο τους στο Ισραήλ για την αναχαίτιση βλημάτων, αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο αυτή τη στιγμή.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Νασράλα: Ισραηλινοί τώρα γελάτε αλλά θα κλάψετε πολύ! Δεν ξέρετε τι κόκκινη γραμμή διαβήκατε! Δεν θα ξέρετε από πού θα σας έρθει..η απάντηση.

01/08/2024

Ο ΓΓ της Χεζμπολάχ ο Νασράλα τώρα σε ομιλία του:” οι Ισραηλινοί είναι ευτυχισμένοι σκότωσαν τον Sayyed Mohsen (FOuad Shokor) και τον Ισμαήλ Χανίγια σε κάποιες ώρες. Γελάτε τώρα αλλά θα κλάψετε πολύ! Δεν ξέρετε τι κόκκινη γραμμή εσείς διαβήκατε. Ο εχθρός οφείλει τώρα να περιμένει θυμό και αντίποινα. Μπήκαμε σε μια νέα φάση σε σχέση με όλα τα μέτωπα υποστήριξης. Οι Ισραηλινοί δεν θα ξέρουν από πού θα τους έρθει.. η απάντηση. Το Ισραήλ δεν ξέρει πού οδεύει. Ο εχθρός και όσοι τον στηρίζουν πρέπει να περιμένουν την απάντησή μας που σίγουρα θα έρθει, αν θέλει ο Θεός.

Η απόφαση επέρχεται στο πεδίο. Είναι το πεδίο που ξέρει τι οφείλει να κάνει. Αναζητούμε μια πραγματική απάντηση, όχι μια ψεύτικη. Αναζητούμε μια πολύ ψαγμένη, σοφιστικέ απάντηση. Δεν θα είναι μια συμβατική απάντηση”

Αξιωματούχοι και υποστηρικτές της Χεζμπολάχ ήρθαν πολυάριθμοι στα νότια προάστια της Βηρυτού για να παραστούν στην κηδεία του ανώτερου διοικητή FOuad Shokor, που σκοτώθηκε από ισραηλινό χτύπημα, καθώς και στην ομιλία του γενικού γραμματέα του κόμματος Χασάν Νασράλα, που μεταδόθηκε σε μεγάλη οθόνη.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



New York Times: Ο Χανίγια σκοτώθηκε από εκρηκτικό μηχανισμό που μπήκε κρυφά πριν 2 μήνες στον ξενώνα στην Τεχεράνη!

01/08/2024

Nέα σενάριο λανσάρουν οι ΝΥΤ στην υπόθεση δολοφονίας του Χανίγια. Oι New York Times αναφέρουν: Ο Ismail Haniyeh σκοτώθηκε από εκρηκτικό μηχανισμό που μπήκε κρυφά στον ξενώνα στην Τεχεράνη όπου διέμενε.

-Η βόμβα ήταν κρυμμένη πριν από περίπου δύο μήνες στον ξενώνα που διαχειρίζεται και προστατεύεται από το Σώμα των Φρουρών της Επανάστασης και αποτελεί μέρος ενός μεγάλου συγκροτήματος γνωστό ως Neshat, σε μια αριστοκρατική γειτονιά στη βόρεια Τεχεράνη.

-Η συσκευή ενεργοποιήθηκε εξ αποστάσεως αφού επιβεβαιώθηκε ότι ο Haniyeh βρισκόταν στο δωμάτιο του ξενώνα του. Από την έκρηξη σκοτώθηκε και ένας σωματοφύλακας.

-Η έκρηξη έκανε να σειστεί το κτίριο, έσπασε πολλά τζάμια και προκάλεσε τη μερική κατάρρευση εξωτερικού τοίχου. Το δωμάτιο ήταν παγιδευμένο.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η βρετανική βάση στην Κύπρο τέθηκε σε ύψιστο συναγερμό λόγω των απειλών κατά Ισραήλ. Σε τεντωμένο σχοινί η πράσινη γραμμή αν υπάρξει εμπλοκή!

01/08/2024

Σε τεντωμένο σχοινί η πράσινη γραμμή αν υπάρξει εμπλοκή!

Η βρετανική βάση στην Κύπρο τέθηκε σε ύψιστο συναγερμό λόγω των απειλών κατά του Ισραήλ.

Η βρετανική βάση στην Κύπρο και άλλες δύο βάσεις στη Μέση Ανατολή τέθηκαν σε ύψιστο συναγερμό λόγω των απειλών κατά του Ισραήλ. Eίναι έτοιμες ν΄αναχαιτίσουν και να περάσουν στην αντεπίθεση για να δώσουν κάλυψη στο Ισραήλ..

Σύμφωνα με αξιωματούχους του βρετανικού στρατού, ο συναγερμός τέθηκε λόγω πληροφοριών που είχαν στην κατοχή τους και της πρόθεσής τους να βοηθήσουν το Ισραήλ να αναχαιτίσει οποιαδήποτε επίθεση, εάν όντως δεχθεί επίθεση.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



”Ο κλόουν McDonald (ως McJesus) ως Εσταυρωμένος από τον βλάσφημο Φινλανδό σατανιστή ”καλλιτέχνη” Jani Leinonen το 2019 σε μουσείο στη Χάιφα του Ισραήλ. Το Ισραήλ διεκδικεί Ολυμπιακούς!! ΠΑΡΩΔΙΑ ΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΣΤΟ ΓΟΛΓΟΘΑ το 2019!!! 

01/08/2024

”Ο κλόουν McDonald (μετονομασία: McJesus) ως Εσταυρωμένος από τον βλάσφημο Φινλανδό σατανιστή ”καλλιτέχνη” Jani Leinonen εκτέθηκε το 2019 από ένα μουσείο στη Χάιφα του Ισραήλ.

Αυτό βιώνουν οι Χριστιανοί του Ισραήλ!” Ποιός είναι ο ”axis of evil” Nετανιάχου;

Πριν την Παρωδία Μυστικού Δείπνου στο Παρίσι ΠΑΡΩΔΙΑ ΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΣΤΟ ΓΟΛΓΟΘΑ

Πολύ χάι η Χάιφα….Το Ισραήλ μπορεί να θέσει με σοβαρές αξιώσεις υποψηφιότητα για διοργανώτρια χώρα Ολυμπιακών Αγώνων. Παρίσι Χάιφα αδελφοποίηση..

Ο αιώνας αυτός της Νέας Εποχής έκανε το Χριστό κουρελόχαρτο…..αυτό ήταν το επίτευγμα του. Πρέπει να βγει για 2η φορά από τη μέση ο Ιησούς για ν΄ανοίξει ο δρόμος για τον ψευδομεσσία τους τον Αντίχριστο..

ΠΑΡΩΔΙΑ ΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΣΤΟ ΓΟΛΓΟΘΑ

O σταυρωτής είναι ο Jani Leinonen Φινλανδός εικαστικός καλλιτέχνης γνωστός για τα δημόσια έργα του που επικρίνουν τον καπιταλισμό χρησιμοποιώντας τις εικόνες και τα εικονίδια των εταιρικών εμπορικών σημάτων. «Επαναστάτης» Αντίχριστος Δικαιωματιστής  κι αυτός.. οι γκαλερί της Χάιφα είναι για τους ”επαναστάτες” αντίχριστους δικαιωματιστές όταν δίπλα έχει γενοκτονία..

Πως τέτοιο ταλέντο δεν το αξιοποίησε ο Μακρόν. είχε δείξει δείγματα γραφής

Για την ιστορία του πράγματος μέλη της χριστιανικής κοινότητας στο Ισραήλ ζήτησαν την αφαίρεση αυτών των έργων. Την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019, το Δημαρχείο της Χάιφα ανακοίνωσε την απομάκρυνση του έργου.. την βέβηλη αποκαθήλωση μετά από διαδηλώσεις και τραυματισμούς δόθηκε μάχη να κατέβει.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο τ. αρχηγός στρατιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών Ισραήλ, Amos Yadlin: το Ιράν ανέβηκε βαθμίδα μετά την τελευταία του επίθεση στο Ισραήλ και δεν θα κάνει πίσω. Θα χτυπήσουν με βαλλιστικούς πυραύλους. Ίσως το αργήσουν λίγο λόγω προετοιμασίας!

01/08/2024

Ο πρώην επικεφαλής της ισραηλινής στρατιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών Amos Yadlin:

Οι Ιρανοί ανέβηκαν μια βαθμίδα στις 13 Απριλίου [η επίθεση με πυραύλους και drone στο Ισραήλ] και δεν νομίζω ότι θα υποχωρήσουν. Έσπασαν ένα ψυχολογικό φράγμα χτυπώντας απευθείας στο Ισραήλ. Στο παρελθόν, δεν ήθελαν να εμπλακούν, και το έκαναν είτε μέσω πληρεξουσίων τους είτε σε μυστικές επιχειρήσεις από την Αργεντινή έως την Ευρώπη. Η επίθεση του Απριλίου δεν λειτούργησε και θεωρώ ότι οι Ιρανοί διεξήγαγαν μια έρευνα μετά από αυτό, προκειμένου να βελτιώσουν μια μελλοντική επίθεση, καθώς και σχετικά με τους πυραύλους που χρησιμοποίησαν, και ίσως και τον αριθμό τους. Πιθανότατα δεν θα παρέχουν εκ των προτέρων προειδοποίηση και δεν θα χρησιμοποιήσουν drones που πετούν για 8 ώρες, αλλά μάλλον βαλλιστικούς πυραύλους που πετούν για 10-12 λεπτά. Έχουν πολλή δουλειά να κάνουν, οπότε πιστεύω ότι η απάντησή τους δεν θα είναι άμεση και θα τους πάρει χρόνο για να την προγραμματίσουν.

«Ωστόσο, θα μας ζητηθεί να εξετάσουμε ολόκληρη την αρένα του πολέμου, με την κατανόηση ότι αντιμετωπίζουμε τις ενωμένες δυνάμεις ενός συντονισμένου ιρανικού άξονα και τα αντίποινα για τις δολοφονίες αναμένεται να γίνουν από τον άξονα. Η Βηρυτός και η Τεχεράνη επί του παρόντος εργάζονται για τις απαντήσεις τους, και από την εμπειρία του παρελθόντος, δεν θα συμβούν απαραιτήτως στο άμεσο μέλλον, επομένως, δεν πρέπει να επαφίεται κανείς στις σημαντικές τακτικές επιτυχίες που σημειώθηκαν χθες το βράδυ και είναι απαραίτητο να προετοιμαστεί στρατιωτικά και σε εθνικό επίπεδο για ένα σενάριο. ευρεία κλιμάκωση και πιθανώς ακόμη και πόλεμος»



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πτήση Lufthansa Μόναχο-Τελ Αβίβ προσγειώθηκε στη Λάρνακα για λόγους ασφαλείας. Το προσωπικό αρνήθηκε να συνεχίσει. Αεροπορικές αναστέλλουν πτήσεις προς Ισραήλ. Η Κύπρος δέχεται κύμα Ισραηλινών από Ισραήλ και από διασπορά.. άρον άρον φεύγουν .. !

01/08/2024

Πτήση Lufthansa Μόναχο-Τελ Αβίβ προσγειώθηκε στη Λάρνακα για λόγους ασφαλείας. Το προσωπικό αρνήθηκε να συνεχίσει. Αεροπορικές αναστέλλουν πτήσεις προς Ισραήλ και όχι μόνο προς Βηρυτό. Η Κύπρος δέχεται κύμα Ισραηλινών από Ισραήλ και από διασπορά.. άρον άρον φεύγουν .. !

”Σοκ για τους επιβάτες του αεροπλάνου της Lufthansa που είχαν προορισμό το Tel Aviv.. Το αεροπλάνο προσγειώθηκε στη Λάρνακα της Κύπρου επειδή το πλήρωμα αρνήθηκε να ολοκληρώσει την πτήση στο Ισραήλ κι από φόβο το αεροπλάνο επέστρεφε στη Γερμανία” αναφέρει το alhadath

Η Κύπρος δέχεται πλημμυρίδα Ισραηλινών από Ισραήλ που φεύγουν άρον άρον …. Ααρών. Τώρα δέχεται και κύμα Εβραίων της διασποράς που είχαν τελικό προορισμό το Ισραήλ αλλά τους κατεβάζουν Κύπρο γιατί πιο κάτω δεν πάει … έχει κλείσει ο δρόμος λόγω έργων

«Το πλήρωμα δεν ήταν προετοιμασμένο να πετάξει προς το Ισραήλ», μετέδωσε το ισραηλινό Channel 12.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η αεροπορική εταιρεία αρχικά ενημέρωσε τους επιβάτες ότι το αεροπλάνο θα προσγειωνόταν στην Κύπρο για «τεχνικούς λόγους» και στη συνέχεια θα αποφασιζόταν αν η πτήση θα συνεχιζόταν προς το Τελ Αβίβ.

Ωστόσο, έπειτα από λίγη ώρα στο έδαφος, ανακοινώθηκε ότι το αεροσκάφος θα επέστρεφε στη Γερμανία.

Οι επιβάτες ενημερώθηκαν ότι μπορούσαν να αποβιβαστούν στην Κύπρο αν το επιθυμούσαν, αλλά οι αποσκευές τους θα παρέμεναν στο αεροσκάφος και θα μεταφέρονταν πίσω στη Γερμανία, σύμφωνα με τις ίδιες αναφορές.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το Ιράν και οι σύμμαχοί του θα εξαπολύσουν επίθεση μεγάλης κλίμακας στο Ισραήλ τις επόμενες 72 ώρες! Oι ΗΠΑ αναπτύσσουν 12 πλοία στη Μέση Ανατολή! ;

01/08/2024

Αξιωματούχοι του Πενταγώνου είπαν στο CNN: Το Ιράν και οι σύμμαχοί του θα εξαπολύσουν επίθεση μεγάλης κλίμακας στο Ισραήλ τις επόμενες 72 ώρες ως αντίποινα της δολοφονίας του Χανίγια στη Τεχεράνη. Ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν, Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ, έδωσε εντολή στο Ιράν να χτυπήσει απευθείας το Ισραήλ!

Στο μεταξύ οι ΗΠΑ αναπτύσσουν 12 πλοία στην πολύπαθη Μέση Ανατολή συμπεριλαμβανομένου του αεροπλανοφόρου USS Theodore Roosevelt, αμφίβιες ομάδες μάχης και περισσότερους από 4.000 ναύτες αναφέρει Αμερικανός αξιωματούχος.

Φθάνουμε στο σημείο 0. Θ΄αρχίσει ο Γενικός Πόλεμος;

Ο επιτετραμμένος του Λιβάνου στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ:

“Η ιστορία δεν θα γλιτώσει κανέναν. Το παρόν είναι πικρό, το μέλλον είναι σκοτεινό και αυτό που ξεκινά στη Μέση Ανατολή θα εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο“.

To Iran προειδοποίησε τις ΗΠΑ πως αν κάνουν το λάθος και εμπλακούν όλοι οι σύμμαχοι τους στην περιοχή θα εκληφθούν ως νόμιμοι στόχοι.

Ο ηγέτης της Χαμάς στο Λίβανο δήλωσε στα ΜΜΕ ότι μια επίθεση στο Ισραήλ μπορεί να ξεκινήσει τις επόμενες ώρες.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΣΤΟΙΧΕΙΑ «ΕΡΓΑΝΗ»

7.500 μισθωτοί απολύονται κάθε μέρα!

Η εργοδοσία ανακυκλώνει μαζικά τους εργαζόμενους, αξιοποιώντας τους εγκληματικούς νόμους της «ευελιξίας» στην αγορά εργασίας

Στο φουλ δουλεύει η κρεατομηχανή των απολύσεων στην αγορά εργασίας και καταγράφει νέα ρεκόρ, όπως δείχνουν τα επίσημα στοιχεία του πληροφοριακού συστήματος «Εργάνη» για τις ροές απασχόλησης τον Ιούνη του τρέχοντος έτους.

Σύμφωνα με αυτά, το πρώτο εξάμηνο του 2024 οι απολύσεις στον ιδιωτικό τομέα έπιασαν ταβάνι και έφτασαν τις 1.374.981, αυξημένες κατά 42.931 σε σχέση με το ίδιο διάστημα του 2023, που ανήλθαν σε 1.332.050. Αυτά όταν ο συνολικός αριθμός των μισθωτών με σχέση ιδιωτικού δικαίου στη χώρα μας είναι περίπου 2,3 εκατομμύρια άτομα.

Γίνεται λοιπόν φανερό ότι οι εργοδότες, αποθρασυμένοι και εξοπλισμένοι με το αντιδραστικό αντεργατικό οπλοστάσιο, που τους εξασφάλισαν όλες διαχρονικά οι κυβερνήσεις, ειδικά τα τελευταία 15 χρόνια, ανακυκλώνουν μαζικά τους εργαζόμενους, απολύουν κατά το δοκούν χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανέναν.

Ετσι, φτάσαμε κατά το πρώτο εξάμηνο του 2024, κάθε μέρα 7.754 μισθωτοί να παίρνουν στα χέρια το χαρτί της απόλυσης και να αναγκάζονται σε αναζήτηση νέας εργασίας, την ώρα μάλιστα που οι εργοδότες βγάζουν υστερικές κραυγές ότι δεν βρίσκουν εργατικά χέρια.

Η τεράστια «ευελιξία» στην αγορά εργασίας και η απουσία οποιασδήποτε προστασίας ακόμα και των πιο στοιχειωδών εργασιακών δικαιωμάτων επιβεβαιώνονται και από το είδος των νέων συμβάσεων που συνάπτονται. Ετσι τον περασμένο Ιούνη, στις νέες προσλήψεις μόλις οι μισές ήταν πλήρους απασχόλησης (50,65%), το 39,83% ήταν μερικής απασχόλησης και το 9,52% ήταν εκ περιτροπής εργασία.

Σημειώνεται ότι ένα μέρος ακόμα και των συμβάσεων με πλήρες ωράριο ήταν συμβάσεις ορισμένου χρόνου, δηλαδή είχαν ημερομηνία λήξης. Τον ίδιο μήνα έγιναν 340.736 προσλήψεις και 316.775 απολύσεις και παρόλο που το ισοζύγιο ήταν θετικό κατά 23.961 θέσεις εργασίας, εντούτοις ήταν μικρότερο από τον ίδιο μήνα πέρυσι (+28.761).



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΧAΟΣ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡOΜΙΟ ΤΟΥ ΤΕΛ ΑΒIΒ: ΣΤΟ «ΠΕΡIΜΕΝΕ» 70.000 AΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕIΨΟΥΝ ΤΟ ΙΣΡΑHΛ – ΟΙ ΡΟΥΚΕΤΕΣ ΤΗΣ ΧΕΖΜΠΟΛΑΧ ΚΑΙ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΣΚΟΡΠΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΙΣΡΑΗΛ: ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΨΙΣΤΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ, ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΓΙΑ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΙΡΑΝ, ΙΡΑΚ, ΣΥΡΙΑ, ΛΙΒΑΝΟΣ ΥΕΜΕΝΗ  – ΟΙ ΦΟΒΟΙ ΚΑΙ ΤΟ… ΧΤΥΠΗMΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΕΟ ΤΟΥΣ! “Ενοχοποιούν” ένα… ΠΟΥΛΙ για τη φωτιά στην Εύβοια, ενώ όλοι γνωρίζουν ότι είναι οι παλιές ανεμογεννήτριες που εκρήγνυνται. 



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η ρωσική Wagner ανέλαβε την φύλαξη του προέδρου της Βενεζουέλας Ν.Μαδούρο και την προστασία της χώρας 

01.08.2024 | 19:45

Εθελοντές της ρωσικής Wagner αφίχθηκαν στην Βενεζουέλα για να προστατέψουν τον πρόεδρο Νικολά Μαδούρο από τυχόν προσπάθεια πραξικοπηματικής ανατροπής του από δυνάμεις προσκείμενες στις ΗΠΑ.

Υπολογίζεται ότι τουλάχιστον 1000 επίλεκτοι της Wagner έχουν αφιχθεί στη νοτιοαμερικανική χώρα και έχουν απλωθεί γύρω από τον πρόεδρο και τις κεντρικές υποδομές της χώρας, για να τις προστατεύσουν από σαμποτάζ.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τουρκία: H Άγκυρα επέβαλε αναστολή της συνεργασίας ΝΑΤΟ-Ισραήλ ως απάντηση στην δολοφονία Χανίγια!

Η Άγκυρα απαντά στις εκκλήσεις του Τελ Αβιβ για αποβολή της Τουρκίας από τη Συμμαχία

01.08.2024 | 16:30

Η Τουρκία ανέστειλε με βέτο τη συνεργασία μεταξύ του ΝΑΤΟ και του Ισραήλ και δήλωσε ότι η συμμαχία δεν θα πρέπει να συνεργαστεί με το Ισραήλ ως εταίρο μέχρι να τερματιστεί η σύγκρουση στην Μ.Ανατολή, δήλωσαν πηγές των Βρυξελλών.

Πρόκειται για μια μεγάλη επιτυχία της Άγκυρας που κόβει την ροή πληροφοριών του ΝΑΤΟ προς το Τελ Αβίβ, τουλάχιστον σε επίπεδο συμμαχίας.

Το Ισραήλ φέρει το καθεστώς του εταίρου του ΝΑΤΟ και έχει καλλιεργήσει στενές σχέσεις με τη στρατιωτική συμμαχία και ορισμένα από τα μέλη της, ιδίως με τον μεγαλύτερο σύμμαχό της, τις Ηνωμένες Πολιτείες.

.H Τουρκία έθεσε βέτο σε όλες τις δεσμεύσεις του ΝΑΤΟ με το Ισραήλ , συμπεριλαμβανομένων κοινών συναντήσεων και ασκήσεων, θεωρώντας τη «σφαγή» των Παλαιστινίων στη Γάζα από το Ισραήλ ως παραβίαση των ιδρυτικών αρχών του ΝΑΤΟ.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εξέγερση στο Σάουθπορτ της Βρετανίας για την σφαγή των τριών κοριτσιών από έγχρωμο: Έρχονται δύσκολες ώρες για τον Κ.Στάρμερ

39 αστυνομικοί τραυματίες - Οι 27 πήγαν στο νοσοκομείο

31.07.2024 | 22:18

Καζάνι που βράζει είναι η Αγγλία μετά την αποτρόπαια δολοφονία τριών μικρών κοριτσιών από έναν έγχρωμο 17χρονο από την Ρουάντα με την χιλιάδες πολιτών να βρίσκονται σε καθεστώς εξέγερσης κατά της ανεξέλεγκτης εγκληματικότητας και την αστυνομία να δέχεται τη μήνη των πολιτών με 40 τραυματίες αστυνομικούς.

Χιλιάδες κάτοικοι της περιοχής είχαν συγκεντρωθεί για αγρυπνία στη μνήμη των τριών κοριτσιών που σφαγιάστηκαν κατά την επίθεση με μαχαίρι από 17χρονο που η ίδια η αστυνομία προσπαθούσε να μην αναφέρει τα στοιχεία του, το μεσημέρι της Δευτέρας, ενώ βρίσκονταν σε μάθημα χορού.

Οι ταραχές ακολούθησαν αυτή την φρενήρη επίθεση με μαχαίρι στο Σάουθπορτ τη Δευτέρα σε ένα κλαμπ διακοπών με θέμα την Τέιλορ Σουίφτ.

Κατά την επίθεση η Άλις Ντασίλβα Αγκουϊάρ, εννέα ετών, η Μπέμπε Κινγκ, έξι ετών, και η Έλσι Ντοτ Στάνκομπ, επτά ετών, μαχαιρώθηκαν θανάσιμα σε ένα καμπ διακοπών με θέμα την Τέιλορ Σουΐφτ.

Οι συγκεντρωμένοι βρέθηκαν έξω από τέμενος της πόλης και επιτέθηκαν στους αστυνομικούς με τούβλα, πέτρες, ξύλα και άλλα υλικά, προκάλεσαν σημαντικές φθορές σε περιουσίες και έβαλαν φωτιά σε αστυνομικό περιπολικό ξεσπώντας για την γκετοποίηση της πόλης τους.

Όπως μεταδίδουν τα βρετανικά ΜΜΕ, συνολικά 39 αστυνομικοί τραυματίστηκαν, ενώ 27 εξ αυτών διακομίστηκαν στο νοσοκομείο ενώ η πόλη θρηνεί τον χαμό τουλάχιστον τριών μικρών κοριτσιών, ενώ ακόμα πέντε παιδιά και δύο ενήλικοι εξακολουθούν να νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο 17χρονος, με καταγωγή από τη Ρουάντα, έχει γεννηθεί στο Κάρντιφ και πολίτες αναφέρουν ότι είναι ακόμα μια απόδειξη της αποτυχίας της πολυπολιτισμικότητας στην πραγματική ζωή.

Οι γονείς του κατάγονται από τη Ρουάντα και η αστυνομία μιλά (πάλι για τέτοιες περιπτώσεις) ότι μπορεί να είχε ψυχολογικά προβλήματα.

Ο πρωθυπουργός σερ Κιρ Στάρμερ, που είχε επισκεφθεί νωρίτερα το Σάουθπορτ, αποδοκιμάστηκε από εκατοντάδες πολίτες που άρχισαν να φωνάζουν μόλις τον είδαν: «Θα ορθώσετε ανάστημα για τα παιδιά μας;» αλλά ο νέος πρωθυπουργός της Γηραιάς Αλβιώνας δεσμεύτηκε ότι αυτοί που προκάλεσαν τα επεισόδια θα έρθουν αντιμέτωποι με την πλήρη ισχύ του νόμου κάτι που για τους Άγγλους θεωρήθηκε ότι δεν πρόκειται να δει τις ρίζες του προβλήματος.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Ολυμπιακή Επιτροπή στηρίζει τους τραβεστί πυγμάχους που αγωνίζονται στο γυναικείο μποξ: «Οι άλλοι κάνουν λάθος»!

Παραλίγο να κατηγορήσουν τις γυναίκες αθλήτριες γιατί διαμαρτύρονται που ανταγωνίζονται βιολογικά άνδρες

01.08.2024 | 23:25

Οι δύο τραβεστί πυγμάχοι που αποκλείστηκαν από διεθνείς αγώνες πυγμαχίας για ιατρικούς λόγους έπεσαν θύματα «μιας ξαφνικής και αυθαίρετης απόφασης της Διεθνούς Ομοσπονδίας Πυγμαχίας» (ΙΒΑ), αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή.

Σε απλά ελληνικά σημαίνει ότι όχι απλά υπερασπίζονται την συμμετοχή των τραβεστί πυγμάχων αλλά είναι ένα βήμα πριν υποχρεώσουν τις γυναίκες αθλήτριες να αποδέχονται να «τρώνε ξύλο από βιολογικά άνδρες» και να μην μιλάνε.

Σήμερα ο τραβεστί Αλγερινός Ιμάνι Κέλιφ, απέκλεισε την αντίπαλό της μέσα σε 46 δευτερόλεπτα, με την Ιταλίδα Άντζελα Καρίνι να αποχωρεί σε φορείο καθώς δεν ήταν δυνατόν να αντέξει χτυπήματα από βιολογικά άνδρες.

Η ΔΟΕ υπερασπίζεται την απόφασή της να επιτρέψει τη συμμετοχή τους, ενώ επικρίνει την απόφαση της IBA να τις αποκλείσει, λέγοντας ότι ελήφθη πρακτικά χωρίς την έγκριση των διοικητικών οργάνων.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Ν.Τραμπ δηλώνει ότι θα απαγορεύσει στους βιολογικά άνδρες να αγωνίζονται σε γυναικεία αθλήματα – Συμφωνεί και ο Ε.Μασκ

«Οι γυναίκες εξοργίζονται που τώρα αναγκάζονται να συναγωνίζονται με βιολογικά αρσενικά» δήλωσε ο Ν.Τραμπ

01.08.2024 | 23:07



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Β.Πούτιν υποδέχθηκε τους 8 Ρώσους κρατούμενους των Δυτικών που απελευθερώθηκαν σε ανταλλαγή

Στο αεροδρόμιο μαζί με τις οικογένειες των απελευθερωμένων πλέον πολιτών

01.08.2024 | 22:55

Ο ίδιος ο Ρώσος πρόεδρος βρέθηκε στο αεροδρόμιο για να υποδεχθεί τους 8 ομήρους των Δυτικών χωρών και επαναπατρίστηκαν σήμερα μετά την ανταλλαγή με δυτικούς συλληφθέντες των ρωσικών και λευκορωσικών αρχών.

Το ρωσικό κρατικό αεροσκάφος προσγειώθηκε πριν λίγη ώρα στο Βνούκοβο όπου εκτός του Β.Πούτιν βρίσκονταν και μέλη των οικογενειών που περίμεναν τους δικούς τους.