Τετάρτη 31 Ιουλίου 2024

Τεταρτη 31 Ιουλιου 2024


Γαμημένος αληταράς δολοφόνος Μπιλ Γκέιτς: Ηλίθιοι όσοι πιστεύουν πως τα δέντρα έχουν θετικό αντίκτυπο στην κλιματική αλλαγή!

30/7/2024

Στην εκδήλωση Climate Forward των New York Times πέρυσι, ο γαμημένος αληταράς δολοφόνος Γκέιτς παραδέχτηκε τον ρόλο του ως ηγέτης στα έργα καινοτομίας για το κλίμα, αναφέροντας τη δουλειά του μέσω του Ιδρύματος Bill and Melinda Gates και του Breakthrough Energy.

Γιατί ο γαμημένος αληταράς δολοφόνος Μπιλ Γκέιτς λέει ‘ότι δεν θέλει να σώσει τον κόσμο μόνο με τα εμβόλια αλλα θέλει να τον σώσει και απο την πείνα, κι απο την κλιματική αλλαγή, κι όπως θα δείτε πάντα με τα αντίθετα απο αυτά που γνωριζαμε μέσω της κλασικής επιστήμης αλλα και της κοινής λογικής…

«Είμαι ο άνθρωπος που κάνει τα περισσότερα για το κλίμα όσον αφορά την καινοτομία και το πώς μπορούμε να θέσουμε πολλαπλούς στόχους», είπε.

Ο Ντέιβιντ Γκέλες των New York Times σημείωσε στην αρχή της συνέντευξης ότι την τελευταία εβδομάδα «έχουμε τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Γκουτέρες να λέει ότι η Γη πρόκειται να γίνει ακατοίκητη» και «Ο Μάικ Μπλούμπεργκ νωρίτερα σήμερα το πρωί μου είπε ότι η ραγδαία άνοδος της θερμοκρασάς θα μπορούσε να σκοτώσει κάθε άνθρωπο στη Γη»



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τελικά ποιοι ΔΕΝ αναγνωρίζουν την νίκη του Μαδούρο???

Οι ΜΚΟ όργανα του Μπιντενίσιου αμερικανικού Σιωνιστικού Λόμπυ....

Το ΕυρωΕνωσίτικο Ράιχ με τα ανδρείκελα του....

Ο ΝΑΖΙλένσκυ ....κι ο Βριζοσπάστης και οι κουκουετζίδες !



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δεν σταματούν οι αρνητικές εκπλήξεις και η δυσοσμία από τον βόθρο του Παρισιού. 

Ο Imane Khelif από την Αλγερία είχε κοπεί από το παγκόσμιο πρωτάθλημα πυγμαχίας στις γυναίκες, καθώς αποδείχτηκε στα τεστ της ομοσπονδίας πως δεν είναι γυναίκα!!!

Μάλιστα ο Umar Kremlev, πρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Πυγμαχίας, είχε υποστηρίξει προηγουμένως ότι οι εξετάσεις του είχαν αποδείξει ότι ο αθλητής είχε "χρωμοσώματα XY" δηλαδή των αρσενικών.

Όμως στην περίφημη Ολυμπιάδα του Παρισιού του δώσανε τελικά το δικαίωμα να αγωνιστεί με τις γυναίκες !!!

Δηλαδή να είσαι γυναίκα και να ιδρώνεις μια ζωή στα γυμναστήρια για να κερδίσεις το χρυσό και να έρθει εκείνη η στιγμή που στο τέλος θα σε βάλουν να αγωνιστείς με κάποιον που η ομοσπονδία του τον έκοψε επειδή αποδείχτηκε πως τελικά ήταν άνδρας !!! Είπαμε συμπερίληψη και Woke Ολυμπιάδα 

#Paris #Olympics #Paris2024



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ! 

Ένας βιολογικός άνδρας (Τρανς), αγωνίζεται στην πυγμαχία με μια γυναίκα. ποιο άρρωστοι καίγεστε.

Υ.Γ. Συμπερίληψη........



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μπράβο σας !

Το "φάγατε"κι αυτό !

Και δεν σας πήγε το μυαλό στην εξαγγελθείσα (πλέον δια ζωοπλανδημίας)

κατάργηση του κρέατος !



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο τραγουδιστής Νίκος Οικονομόπουλος  μίλησε για πατρίδα θρησκεία οικογένεια καί άρχισε η εξόντωση χαραχτήρα του ανθρώπου.. Λένε ότι πήτε τρελόχαρτο  από το στρατό, λες και αυτό έχει καμία σημασία.

Σχολιο.-  αυτή η υποκρισία που λες είναι χάδι μπροστά σε τόσες άλλες βρε παιδιά που τσακίζουν τη ζωή μας.

Σχολιο.- 1 Οικογένεια - χωρισμένος είναι κ την κόρη του την βλέπει ελάχιστα.

2 Πατριδα - Προτίμησε να πάρει χαρτί τρελού για να Μήν υπηρετήσει ( συν αυτούς που του το έδωσαν!)

3 Θρησκεία - Μία αγαθοεργια δεν έχει κάνει όπως συνηθίζεται στην θρησκεία μας κ έχειτην οικονομικήδυνατότητα. ( λίγο ψεύτικο αυτό, αλλά ας πούμε)

Υποκριτης με ντεκαπαζ είναι.

Σχολιο.- Κύριε Οικονομόπουλε, στρατό δεν πήγατε γιατί το παίξατε νευρωτικός. Οπότε "Πατρίς" να 'χαμε να λέγαμε. Οικογένεια είστε 45+ και δεν κάνατε. Οπότε "Οικογένεια" να 'χαμε να λέγαμε. Από το "Θρησκεία" δεν ξέρουμε πως τα πάτε, αλλά δεν σας κόβουμε με τη ζωή που κάνατε να τηρείτε και πολύ τις 10 εντολές και τα άλλα προστακτικά του Θεού σας. Οπότε και "Θρησκεία" να 'χαμε να λέγαμε. Υποκριτικές μπούρδες στη θεωρία δηλαδή.

Σχολιο.- Όποιος βγαίνει ι5 απαγορεύεται να υποστηρίζει πατρίδα θρησκεία οικογένεια. Μάλιστα... Ωραίο νέο μάθαμε και σήμερα! Πολύ ενδιαφέρον!!!

Σχολιο.- Εδω το παίζουν πατριώτες οι κυβερνώντες κ μας έχουν ξεπουλήσει ο Οικονομόπουλος θα με πειράξει που στην τελική δε τρώει τα λεφτά του λαού δηλαδή ένταξη πια

Σχολιο.- Πολύ καλύτερος από κάποια αριστερούς αναρχικούς ανώμαλους ανθέλληνες

Σχολιο.- Καλα εκανε απο τους 300 ποσοι δεν εχουν παει μας λετε!!! Σας πειραζει εεε που ομολογει πιστη!!!Αυτο σας πειραζει οχι οτι δεν πηγε φανταρος!!! Εισθε για γελια νεοταξικα σουργελα!!!

Σχολιο.- Πατρίς – Θρησκεία - Οικογένεια όχι όπως πίσω από το ουράνιο τόξο που κρύβεται όλη η διαστροφή η ανωμαλία η παρακμή και η σήψη

Σχολιο.- Το πατρίς θρησκεία οικογένεια κάποιους τους πονάει.

Τους πονάει γιατί υποστηρίζουν τη διαστροφή την ανωμαλία την παρακμή και τη σήψη.

Σχολιο.- Οι μλκ μόνο υπηρετήσαμε οι έξυπνοι την κάνανε γυριστή



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αθώοι και οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του Καραϊβάζ.

Τώρα θα με ρωτήσετε... "ξέρεις εσύ ότι είναι ένοχοι";

Ασφαλώς δεν το ξέρω. Δεν το γράφω επειδή διαφωνώ με τη δικαστική απόφαση, δεν έχω στοιχεία για να διαφωνήσω.

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΩ ΟΣΟ ΣΚΕΠΤΟΜΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ, αυτό μόνο λέω.

Σχολιο.- Στην υπόθεση των Τεμπών είναι ξεκάθαρο ότι οι γονείς των θυμάτων ψεύδονται ασυστολως και κατά εξακολούθηση.Αυτο επιφέρει την ποινή της δεκαετούς φυλάκισης για να μάθουν να μην αμφισβητούν και λοιδορούν τας αρχάς,τον Κυριάκο μας και για να βάλουνε μυαλο

Σχολιο.- Το "πορισμα" για τα Τέμπη : "Ο Καραμανλής είχε πέσει πάνω στις ράγες και προσπαθησε να αποσοβήσει το δυστύχημα, ενώ κάπου παραπέρα ο Πολάκης τραμπούκιζε μια ασθενή επιβάτη"

Σχολιο.- για την υπόθεση καραιβαζ....ελάτε παιδιά την μπουγάδα καθάρισαν οι συγκεκριμένοι μπροστινοί κ θα γινουν κ μάγκες με καλά λεφτά....(από την ΝΔ) ο ανηψιος τι λέει όλα καλα?

Σχολιο.- Δεν λες πάλι καλά που είπαν ότι δολοφονήθηκε ο Καραϊβάζ και όχι ότι γλίστρησε και χτύπησε το κεφάλι του στο πεζοδρόμιο;

Σχολιο.- Η απόφαση απλώς αποκαλύπτει ότι το παιγνίδι ήταν σικέ από την αρχή. Άλλοι είναι οι δολοφόνοι, πολύ πιο επικίνδυνοι



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Λιάνα Κανέλλη: "Μου άρεσε η τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων διότι τσάντισε τους φασίστες".

Μάλιστα... συμπεριληφθήκατε κι εσείς!

Ξεφτιλίστηκε και η Κανέλλη!

Σχολιο.- Τελικά η τελετή έναρξης στο Παρίσι έβγαλε στη σέντρα και τον τελευταίο παλαβό αυτού του τόπου. Δείτε τους να ξερετε ποιοι είναι και τι είναι.

Σχολιο.- Είναι good thing που τσαντίστηκαν οι φασίστες Λιάνα μου, αλλά δεν θα γίνουμε και εμείς φασίστες για να τους τσαντίσουμε... πως θα γίνει δηλαδή.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εφόσον λοιπόν οι υποκλοπές ήταν στημένες για να πλήξουν τον Κυριάκο μας,για την υπόθεση των Τεμπών δεν περιμένω τίποτα λιγότερο από την παραδειγματική τιμωρία των γονιών των θυμάτων με τουλάχιστον ισόβια κάθειρξη.


Η αλήθεια έλαμψε ξανά.

Δεν έγιναν υποκλοπές απεφάνθη η δικαιοσύνη.

Πονάτε πλέμπες που ο Κυριάκος μας είναι αγνός σαν μπαμπάκι;

Σχολιο.- Είναι ακόμα καλύτερο . Ναι τι; Σας ακούγαμε ; Τι θα μας κάνετε;

Σχολιο.- Όταν η ελληνική δικαιοσύνη έχει αποφανθεί ότι δεν έγιναν υποκλοπές, να είσαι σίγουρος ότι έγιναν

Σχολιο.- Άμεμπτος......... Κρυστάλλινος...ο Κούλης…

Πιο καθαρός κι απ' το Παράδεισο, πριν η Εύα δαγκώσει το μήλο.....

Σχολιο.- Μια αηδία σου έρχεται με όλα αυτά

Σχολιο.- Πώς τολμησατε να αμφισβητήσετε τις δημοκρατικές αρχές, την ταπεινότητα, την ειλικρίνεια και την αγνότητα της ψυχής του Κούλη της καρδιάς μας? Να πέσεις φωτιά να σας κάψει. Τώρα που λάβατε και την πληρωμένη απάντηση από την ανεξαχαχα δικαιοσύνη.

Σχολιο.- είναι χρόνια δοκιμασμένη η τεχνογνωσια, με ΝουρΔου...



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Woke ξεφτίλα συνεχίζεται στο Παρίσι: Έβαλαν άντρες πυγμάχους στην κατηγορία των γυναικών (video)

Τρίτη, 30 Ιουλίου 2024

H Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή συνεχίζει την woke ξεφτίλα της τελετής έναρξης, καθώς επιβεβαίωσε ότι δύο πυγμάχοι που αποκλείστηκαν από το παγκόσμιο πρωτάθλημα πέρυσι επειδή δεν έκαναν έλεγχο καταλληλότητας λόγω φύλου, θα μπορούν να αγωνιστούν στο Παρίσι.

Ο Imane Khelif από την Αλγερία και ο Lin Yu-ting από την Κινεζική Ταϊπέι (Ταϊβάν) ξεκινούν τις Ολυμπιακές τους αποστολές αυτή την εβδομάδα: Ο Khelif θα αντιμετωπίσει την Ιταλίδα Angela Carini στην κατηγορία των 66 κιλών και ο Lin αναμένεται να αντιμετωπίσει μια ανώνυμη αντίπαλο στην κατηγορία των 57 κιλών την Παρασκευή.

https://twitter.com/i/status/1818334107635794119

(Η Μεξικάνα στο βίντεο, μετά το τέλος του αγώνα, πρισμένη από το ξύλο, είπε "καλά που δεν με σκότωσε)

Η απόφαση της ΔΟΕ θα προκαλέσει αντιδράσεις, με τον πρώην παγκόσμιο πρωταθλητή Barry McGuigan να εκφράζει τη δυσφορία του. Σε ανάρτησή του στο Χ, έγραψε: “Είναι σοκαριστικό ότι πραγματικά τους επέτρεψαν να φτάσουν μέχρι εδώ, τι συμβαίνει;”.

Η κατάσταση προέκυψε επειδή το παγκόσμιο πρωτάθλημα πέρυσι διεξήχθη υπό την αιγίδα της Διεθνούς Ομοσπονδίας Πυγμαχίας (ΙΒΑ), ο πρόεδρος της οποίας, Ουμάρ Κρεμλέφ, δήλωσε στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Tass ότι οι εξετάσεις DNA “απέδειξαν ότι έχουν ΧΥ χρωμοσώματα και έτσι αποκλείονται από τις αθλητικές εκδηλώσεις”.

Η IBA δήλωσε στον Guardian ότι έλαβε την απόφαση “μετά από μια ολοκληρωμένη εξέταση και είχε ως στόχο να διατηρήσει τη δικαιοσύνη και την ακεραιότητα του αγώνα”.

Έκτοτε, ωστόσο, η IBA έχει αποκλειστεί από τη διοργάνωση του Ολυμπιακού τουρνουά πυγμαχίας στο Παρίσι λόγω των μακροχρόνιων ερωτημάτων που αφορούν θέματα διακυβέρνησης και μια σειρά από σκάνδαλα με κριτές. Αυτό σημαίνει ότι η πυγμαχία στο Παρίσι διεξάγεται τώρα υπό την αιγίδα της Μονάδας Πυγμαχίας Παρίσι 2024 της ΔΟΕ, η οποία έχει πιο χαλαρούς κανόνες από την IBA.

Ωστόσο, η ίδια η ιστοσελίδα MyInfo της ΔΟΕ αναγνωρίζει ότι και οι δύο πυγμάχοι απέτυχαν σε ελέγχους καταλληλότητας φύλου πέρυσι.

Στο εσωτερικό της σύστημα, το οποίο παρέχεται στους δημοσιογράφους στο Παρίσι, η ΔΟΕ αναφέρει ότι ο Khelif “αποκλείστηκε λίγες ώρες πριν από την αναμέτρηση για το χρυσό μετάλλιο με τον Yang Liu στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2023 στο Νέο Δελχί της Ινδίας, αφού τα αυξημένα επίπεδα τεστοστερόνης της δεν πληρούσαν τα κριτήρια επιλεξιμότητας”. Η ΔΟΕ αναγνωρίζει επίσης ότι ο Λιν “της αφαιρέθηκε το χάλκινο μετάλλιο αφού δεν πληρούσε τις απαιτήσεις επιλεξιμότητας βάσει των αποτελεσμάτων ενός βιοχημικού τεστ.

Ο Λιν δεν φαίνεται να έχει μιλήσει για την κατάσταση. Ωστόσο, το Agence France-Presse ανέφερε ότι ο Κελίφ ισχυρίστηκε ότι έπεσε θύμα μιας “μεγάλης συνωμοσίας” αφού αποκλείστηκε λίγο πριν από τον τελικό στο περσινό παγκόσμιο πρωτάθλημα.

“Οι άνθρωποι έχουν συνωμοτήσει εναντίον της Αλγερίας, ώστε να μην υψωθεί η σημαία της και να μην κερδίσει το χρυσό μετάλλιο”, δήλωσε ο 25χρονος.

Οι κανόνες σχετικά με το ποιος πρέπει να αγωνιστεί στην κατηγορία των γυναικών έχουν αμφισβητηθεί έντονα τα τελευταία χρόνια. Αλλά υπήρξε λιγότερη συζήτηση σχετικά με τα μαχητικά αθλήματα, όπου ο κίνδυνος σοβαρού τραυματισμού ή και θανάτου είναι πολύ μεγαλύτερος. Επιστημονικές έρευνες έχουν επίσης διαπιστώσει ότι η μέση δύναμη της γροθιάς είναι 162% μεγαλύτερη σε όσους έχουν περάσει την ανδρική εφηβεία σε σύγκριση με τις γυναίκες.


 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 


31/7/2024     -      16.00

Η δολοφονία από το κράτος του Ισραήλ του ηγέτη της Χαμάς Haniye προ ολίγου στην Τεχεράνη σημαίνει συγκεκριμένα πολύ σοβαρά πράγματα και επιπτώσεις . Δεν είναι μόνο επίθεση στην ηγεσία της Χαμάς, είναι σοβαρή πρόκληση και προβοκάτσια και προς το Ιράν. Η κυρίως προς το Ιράν.

Η ηγεσία του Ισραήλ θέλει να βγει από τις διαπραγματεύσεις και να πάει στον απόλυτο πόλεμο με Χαμάς, Χεζμπολάχ, Υεμένη, Λιβανο και Ιράν. Θέλει να συγκρουστεί μετωπικά με τον άξονα της Αντίστασης στην περιοχή και να εμπλέξει και τις ΗΠΑ υπέρ της.Θελει δηλαδή να επιταχύνει την διεθνή πορεία προς τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο . Γιατί βέβαια και η Ρωσία δεν θα κάτσει με σταυρωμένα χέρια αν το Ιράν αρχίσει να βάλλεται σημαντικά από τις ΗΠΑ.

Προφανώς, η ηγεσία του Ισραήλ αντιλαμβάνεται ότι τα πράγματα στη Γάζα δεν της ήρθαν όπως θα ήθελε, παρά την γενοκτονία που επί μήνες διαπράττει, και δεν θέλει να πληρώσει τον λογαριασμό εσωτερικά και διεθνώς .Αν τα πράγματα πάνε σε μέτωπο παγκόσμιου πολέμου στη Μέση Ανατολή, η και ευρύτερα, ποιος θα νοιαστει αν ο Νετανιάχου είναι εγκληματίας πολέμου;

Επίσης, το Ισραήλ θέλει να προλάβει πιθανόν τις εκλογές στις ΗΠΑ,καθώς μια αλλαγή ηγεσίας στις ΗΠΑ τον Νοέμβριο μπορεί να θέσει θέματα αναδιάρθρωσης μικρής ή μεγάλης της διεθνούς πολιτικής των ΗΠΑ.

Τα διλήμματα προς τον άξονα της Αντίστασης και ιδίως το Ιράν είναι πολύ μεγάλα. Μπορεί να συνεχίσει το Ιράν να παίζει κεντρικό ρόλο στον άξονα χωρίς να εμπλακεί πιο άμεσα στην σύγκρουση με το Ισραήλ; Μπορεί να εμπλακεί πιο άμεσα στην σύγκρουση με το Ισραήλ χωρίς να συγκρουστεί μετωπικά με τις ΗΠΑ;

Τουλάχιστον, η μεταφορά του πολέμου και στον Λίβανο πρέπει να θεωρηθεί δεδομένη. Δεν πάει μαζί με την καλοκαιρινή διάθεση, αλλά πρέπει να καταλάβουμε ότι το Χάος έχει αρχίσει να μας κοιτάζει μέσα από πολλά παράθυρα.

Σχολιο.- Νομίζω και οι στρατιωτικοί αναλυτές, έτσι το βλέπουν..Παράφρονες και σκοταδιστές οι σιωνιστές αγκαλιά με τους σιωνιστές ευαγγελιστές των ΗΠΑ, ετοιμάζονται, απο ότι λένε για το Φθινοπωρο. Σε ολο αυτά, είναι μπλεγμένες και οι  θρησκειες . Αρρωστοι μέχρι το μεδουλι..

Σχολιο.- Κι εγώ έτσι το βλέπω, δυστυχώς. Χωρίς αμερικανική εμπλοκή πάντως όλο αυτό είναι αδύνατο. Και φυσικά και της Κίνας.


 


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


 


31/7/2024      -     12.00

Το κόμμα του πολέμου, που δεν βρίσκεται ούτε στο Ισραηλινοναζιστικό αποικιακό καθεστώς, ούτε στην Γάζα, ούτε στο Ιράν και στον Λίβανο, αλλά στο "εξωτερικό", έχει σηκώσει τα μανίκια και δουλεύει ακατάπαυστα, για έναν Τρίτο Παγκόσμιο.

Μέσα σε μία εβδομάδα σημειώθηκαν τρείς προβοκάτσιες, για να πυροδοτηθεί μία άνευ προηγουμένου πολεμική σύρραξη, που δεν θα περιοριστεί μόνο στην Μέση Ανατολή, αλλά σε όλον τον κόσμο.

-Η επίθεση με πύραυλο των ισραηλινοναζί στο χωριό των Δρούζων Μαντζάλ-Σάμσε, χρησιμοποιήθηκε από το Ισραηλινοναζιστικό αποικιακό καθεστώς, για να αντιστρέψει την πραγματικότητα και να προκαλέσει νέα τρομοκρατικά χτυπήματα στον Λίβανο.

Οι Δρούζοι είναι μία ιδιαίτερη ομάδα Αράβων με δική τους θρησκεία και απομονωμένο τρόπο ζωής και ποτέ δεν υποτάχθηκαν στο Ισραήλ.

Ζουν στα Συριακά εδάφη των υψωμάτων του Γκολάν, που κατέχει παράνομα το Ισραήλ και έχει ανακηρύξει, ως "σύνορα" του, προκειμένου να συμπεριλάβει αυτήν την φυλή, στον πληθυσμό του. Ωστόσο, σύμφωνα με τον ΟΗΕ, δεν θεωρούνται "σύνορα", αλλά "γραμμή καταπαύσης του πυρός."

Οι Δρούζοι δεν έχουν αποδεχτεί καμία νομική ενσωμάτωση τους στο Ισραήλ, αρνήθηκαν να παραλάβουν Ισραηλινές ταυτότητες και χρησιμοποιούν μόνο κάποια έγγραφα μετακίνησης. Στα σπίτια και στους δημόσιους χώρους κυματίζουν Συριακές σημαίες και ΠΟΥΘΕΝΑ Ισραηλινοναζιστικές.

Υπάρχει μόνο ένα Ισραηλινοναζιστικό Αστυνομικό τμήμα, μία Τράπεζα και ένα Παρατηρητήριο.

Αυτά θα χτυπούσε η Χεζμπολάχ;; Ούτε σαν φαντασία!

Και το παράνομο Ισραήλ ανέλαβε ν΄απαντήσει, για λογαριασμό ξένων υπηκόων, που δεν το αναγνωρίζουν, ως "ιδιοκτήτη";;

- Το τρομοκρατικό χτύπημα, ως "απάντηση", στο Νο2 στέλεχος της Χεζμπολάχ στη  Βηρυτό του Λιβάνου με πύραυλο στο κτίριο που διέμενε. Φαίνεται ότι διασώθηκε.

-Η τρομοκρατική σημερινή πολιτική δολοφονία του Ισμαήλ Χανίγια σε μια τρίτη, κυρίαρχη χώρα, το Ιράν και μάλιστα αμέσως μετά την ορκωμοσία του νέου Προέδρου του Ιράν, όπου παραβρέθηκαν εκπρόσωποι δεκάδων χωρών και έζησαν από κοντά τον Ισραηλινό τρόμο. Θα "πάγωσε" όλη η Διεθνής κοινότητα, πλην ΗΠΑ.

Το Ισραήλ δεν θα είναι πλέον ένα κράτος όπου κάποιος θα μπορεί να εργαστεί, να φτιάξει επιχειρήσεις, να χαλαρώσει.

Τώρα εκεί θα μπορεί μόνο να πολεμάει. Ο Νετανιάχου έχει στρώσει τον δρόμο, γι΄αυτό, εδώ και πολλά χρόνια.

Όταν, πριν λίγες ημέρες, μίλησε στο Κογκρέσο των ΗΠΑ, γνώριζε ήδη για τις "επιχειρήσεις" στην Τεχεράνη και τη Βηρυτό. Ηξερε ότι χωρίς τις Ηνωμένες Πολιτείες, το Ισραήλ δεν θα μπορούσε να αντισταθεί και επομένως χρειάζεται άμεση στρατιωτική συμμαχία με τα κράτη του ΝΑΤΟ.

Οι νέες διαμαρτυρίες εναντίον των Εβραίων είναι αναπόφευκτες σε όλο τον κόσμο και πολλοί από αυτούς δεν θα αισθάνονται πλέον ασφαλείς.

Το θέμα δεν είναι στα ονόματα των νεκρών ηγετών της Χεζμπολάχ και της Χαμάς. Η πλειοψηφία και δεν τους γνώριζε, ούτε θυμάται τα επώνυμα τους. Αυτό που οι λαοί θα θυμούνται είναι οι τρομοκρατικές μέθοδοι του Ισραήλ και η απαξίωση του Διεθνούς Δικαίου. Σε μια μέρα δύο τρομοκρατικές επιθέσεις χρησιμοποιώντας πυραύλους σε ανεξάρτητα κράτη, Λίβανο και Ιράν.

Σχολιο.- Σε λίγο όλος ο κόσμος θα φωνάζει "θάνατος στους Εβραίους σιωνιστοναζιστές" όπου γης.

Σχολιο.- Το λένε ήδη!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Και πριν οι ισραηλινοναζί δολοφονήσουν τον ίδιο τον Ισμαήλ Χανίγια της Χαμάς στην Τεχεράνη, είχαν φροντίσει με αλλεπάλληλες γκανγκστερικές επιθέσεις να δολοφονήσουν τα παιδιά και τα εγγόνια του. 

Για να μην μείνει και η ελάχιστη αμφιβολία ότι δεν είναι ικανοί να φτάσουν και ίσως και να ξεπεράσουν σε θηριωδία τους γερμανούς ναζί.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ακροδεξιοί Ισραηλινοναζί μπούκαραν σε στρατόπεδο για να εμποδίσουν τη σύλληψη εννιά ισραηλινοναζί στρατιωτών που βίαζαν Παλαιστίνιους κρατούμενους.

Μια σύλληψη που το σιωνιστοναζιστικό κράτος των φονιάδων δεν μπορούσε να αποφύγει μετά τη διεθνή κατακραυγή. Γι' αυτό οι ακροδεξιοί επιτέθηκαν και σε γραφεία του ΟΗΕ.

Καθώς το κράτος των δολοφόνων στηρίζεται σε μια κοινωνία που σαπίζει, κόβεται ταυτόχρονα και κάθε γέφυρα επικοινωνίας με τον ντόπιο πληθυσμό. Προβάλλει, έτσι, όλο και πιο πιθανό το σενάριο της μαζικής εγκατάλειψης της Παλαιστίνης από τους Εβραίους. Που αργά ή γρήγορα θα υποχρεωθούν, κυνηγημένοι από την καταπατημένη γη του παλαιστινιακού λαού, να αναζητήσουν την τύχη τους σε άλλους τόπους. Και το  Ισραηλινοναζιστικό αποικιακό καθεστώς να μείνει στην ιστορία ως μια σύντομη παρένθεση. Βουτηγμένη στο αίμα και στην ηθική σήψη.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι πιο σπουδαίοι Ολυμπιακοί Αγώνες, ρε μεγάλε, ήταν της Αθήνας το 2004! Έχουν μείνει αξέχαστοι.

Βέβαια, εδώ που τα λέμε, και να 'θελες να τους ξεχάσεις, δεν γίνεται. Ακόμα πληρώνεις!

Σχολιο.- Και το στεγαστρο του Καλατράβα νομίζω, δεν άντεξε ούτε 20 χρόνια, κρίθηκε ακατάλληλο και πάει για ανακατασκευη. Όπως και όλες οι Ολυμπιακές εγκαταστάσεις έχουν εγκαταλειφθεί και καταστραφεί.

Σχολιο.- Και εμείς εδώ δεκαετίες θα τους πληρώνουμε …. Το ξέρουμε το έργο , μεταφέρουμε το know how

Σχολιο.- Ήταν όντως πάρα πολύ ωραία πάντως σε σχέση με τα αίσχη της Γαλλίας. Τώρα αν το πληρώνουμε ή όχι είναι άλλο καπέλο. Πάντως και όλες οι άλλες χώρες που έχουν διοργανώσει Ολυμπιακούς Αγώνες έχουν καταστραφεί οικονομικά.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Εξουδετερώθηκε»: Η ανάρτηση στο Facebook της ισραηλινής κυβέρνησης για τη δολοφονία Χανίγια

Αφού ανέβηκε στα social media διαγράφηκε λίγα λεπτά αργότερα

31.07.2024 | 12:17

Το Ισραήλ δεν έχει αντιδράσει ακόμα επίσημα για τη δολοφονία του Ισμαήλ Χανίγια και ενώ αξιωματούχοι υποστηρίζουν ότι δεν σχολιάζουν ειδήσεις που μεταδίδονται από το ιρανικό πρακτορείο. 

Αλλά στον επίσημο λογαριασμό της ισραηλινής κυβέρνησης στο Facebook αναρτήθηκε μια φωτογραφία του Χανίγια με τη λέξη «Eliminated» («Εξουδετερώθηκε») πάνω στο μέτωπό του. Το περίεργο είναι ότι η ανάρτηση εξαφανίστηκε λίγα λεπτά αργότερα.

Στη λεζάντα έγραφαν: «Εξουδετερώθηκε. Ο Ισμαήλ Χανίγια, ηγέτης της Χαμάς, σκοτώθηκε σε ακριβές χτύπημα στην Τεχεράνη του Ιράν».

Για «ύπουλη σιωνιστική επιδρομή» κάνει λόγο η Χαμάς

Ο πολιτικός ηγέτης της Χαμάς Ισμαήλ Χανίγια δολοφονήθηκε στην Τεχεράνη, την πρωτεύουσα του Ιράν, όπου είχε μεταβεί για την ορκωμοσία του νέου προέδρου της χώρας, του Μασούντ Πεζεσκιάν, την Τετάρτη στις 2 τα ξημερώματα, ανακοίνωσε τις πρώτες πρωινές ώρες το παλαιστινιακό ισλαμιστικό κίνημα, κάνοντας λόγο για «ύπουλη σιωνιστική επιδρομή».

«Ο αδελφός, ο ηγέτης, ο μουτζάχιντ Ισμαήλ Χανίγια, ο αρχηγός του κινήματος, σκοτώθηκε σε ύπουλη σιωνιστική επιδρομή εναντίον του γραφείου του στην Τεχεράνη αφού παραβρέθηκε στην ορκωμοσία του νέου προέδρου» της Ισλαμικής Δημοκρατίας, ανέφερε η Χαμάς.

Ο Μούσα Αμπού Μαρζούκ, στέλεχος της Χαμάς, μίλησε για «άνανδρη ενέργεια» του Ισραήλ, η οποία «δεν θα μείνει ατιμώρητη», μεταδίδει το τηλεοπτικό δίκτυο Αλ Ακσά, προσκείμενο στο κίνημα.

Ο Σάμι Αμπού Ζούχρι, άλλο στέλεχος της Χαμάς, χαρακτήρισε μιλώντας στο πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς τη δολοφονία πολύ σοβαρή κλιμάκωση από ισραηλινής πλευράς, που διαβεβαίωσε πως δεν θα επιτύχει τους στόχους της.

Πώς δολοφονήθηκε ο Χανίγια στην Τεχεράνη

Όπως αναφέρουν πηγές από το σαουδαραβικό πρακτορείο Al Hadath, η δολοφονία πραγματοποιήθηκε με κατευθυνόμενο πύραυλο που στόχευε την ιδιωτική κατοικία στην οποία διέμενε στην Τεχεράνη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο πύραυλος έπληξε το κτήριο γύρω στις 2:00 τα ξημερώματα της Τετάρτης, 31 Ιουλίου, τοπική ώρα. Το Fars News, το οποίο συνδέεται με τους Φρουρούς της Επανάστασης του Ιράν, αναφέρει επίσης ότι βρισκόταν σε μια κατοικία βετεράνων στο βόρειο τμήμα της Τεχεράνης και ότι σκοτώθηκε από «βλήμα αέρος».

Την ίδια στιγμή, το ειδησεογραφικό site al Mayadeen από τον Λίβανο, που πρόσκειται στη Χεζμπολάχ, επικαλέστηκε με τη σειρά του ιρανική πηγή, σύμφωνα με την οποία ο πύραυλος που χρησιμοποιήθηκε για να σκοτώσει τον ηγέτη της Χαμάς, στην κατοικία που διέμενε στην Τεχεράνη, εκτοξεύτηκε από άλλη χώρα, δηλαδή δεν εκτοξεύτηκε από το εσωτερικό του Ιράν.

Αυτό πιθανότατα σημαίνει ότι η βολή προήλθε από αεροσκάφος που κινούταν εκτός των ιρανικών συνόρων.

Δύο δολοφονίες μέσα σε 24 ώρες

Είναι η δεύτερη δολοφονία που αποδίδεται στο Ισραήλ το τελευταίο 24ωρο, έπειτα από την αεροπορική επιδρομή στη Βηρυτό στην οποία σκοτώθηκε ο διοικητής της Χεζμπολάχ, Φουάντ Σουκρ.

Αεροσκάφη της ισραηλινής πολεμικής αεροπορίας «εξάλειψαν» κορυφαίο στέλεχος του στρατιωτικού βραχίονα «της τρομοκρατικής οργάνωσης Χεζμπολάχ», τον Φουάντ Σουκρ, «στην περιοχή της Βηρυτού», σύμφωνα με ανακοίνωσή τους.

Το γουρούνι εκπρόσωπος του ισραηλινοναζιστικού στρατού, αντιναύαρχος Ντανιέλ Χαγκαρί, άρχισε πάλι τα γνωστά του σιωναζιστικά ψέματα πως ο Φουάντ Σουκρ ήταν «ο υπεύθυνος» για την επίθεση στο κατεχόμενο και προσαρτημένο στο Ισραηλινοναζιστικό αποικιακό καθεστώς τμήμα του υψιπέδου του Γκολάν το Σάββατομ ενώ όλοι γνωρίζουν (ακόμα και οι ίδιοι οι Δρούζοι κάτοικοι του χωριού) ότι ο πύραυλος που χτύπησε το γήπεδο του χωριού  ήταν ισραηλινοναζιστικός.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τι ξαναψήφισαν οι Ευβοιώτες είπαμε; Και μην τολμήσει κανένας να πεί μαλακία πως"δεν φταίει ο λαός".

Σχολιο.- Δηλαδή φταίνε οι Ευβοιώτες που τους καινε τον τόπο τους. Γιατί κατά 70% ψηφίζουν το τρικέφαλο τέρας ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ. Μα όλη η Ελλάδα έτσι ψηφίζει. Να καταστραφούν όλοι οι Έλληνες ;;; Μα Έλληνες είμαστε και εμείς. Μαζί με αυτούς θα καταστραφούμε και εμείς. Μόνη λύση είναι να αλλάξουν οι συνειδήσεις. Δύσκολο, αλλά είναι η μόνη λύση. Ειδάλλως, με την εκδικητικότητα, το μόνο που θα καταφέρουμε είναι να επιβεβαιώσουμε την ελληνική παροιμία που λέει «θύμωσε ο καλόγερος και έκοψε το κώλο του».



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



 Εύβοια. Κρανίου τόπος. Απέμειναν οι ανεμογεννήτριες να σηματοδοτούν τους σταυρούς στο ατέλειωτο νεκροταφείο δέντρων και ζωής.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Για τις παρακολουθήσεις των Ελλήνων δεν φταίει κανείς δημόσιος φορέας. Οι ξένοι κατάσκοποι φταίνε κι ότι είμαστε ξέφραγο αμπέλι



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 



Χειρότεροι εχθροί μετά τους καπιτα-ληστές οι βολεμένοι σε χαρτογιακάδικα "επαγγέλματα" που σε μιά σωστή κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση δεν μπορούν να υπάρξουν. Και φυσικά οι μικροεπαγγελματίες που οραματίζονται μεγαλεία με την βοήθεια τζάμπα χρήματος( ΕΣΠΑ..επιχορηγήσεις..άτοκα δανεικά κι αγύριστα..."κυβερνητικές γνωριμίες"...δικαιωματιστές δηλαδή...που το παίζουν κι "αριστεροί"...του καβάλου εννοείται).Καμμιά ελπίδα με τα καθήκια...



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ό...Άρειος Πάγος έλιωσε..ψυκτικοί ανέλαβαν την επανάταξη του συστήματος.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Υπόθεση_Pretadorgate_Αρειος_Πάγος.!!-Δύο χρόνια Μετά,. Δέν υπάρχει Σκάνδαλο,."Ο Πρωθυπουργός-Ωφείλει νά ζητήσει συγνώμη από τούς Κοντολέοντα-Δημητριάδη &" νά τούς επαναφέρει στήν Θέση_τους.!!!

Σχολιο.- «Το πόρισμα του Άρειου Πάγου είναι αυτό που ήθελε η κυβέρνηση για να συγκαλύψει τις τεράστιες ευθύνες της.

Πηγή όλων αυτών των αποφάσεων είναι ακριβώς εκείνο το νομοθετικό πλαίσιο που επιτρέπει στην κυβέρνηση και στο κράτος να εντείνουν κυριολεκτικά τη μαζική, προληπτική παρακολούθηση στο δόγμα ουδείς εξαιρείται από της παρακολούθησης.  

Το θεσμικό πλαίσιο που έχει φτιάξει η ΕΕ είναι ένα τέρας, μπορεί ασύστολα με επίκληση εθνικών κινδύνων, τρομοκρατίας να παρακολουθείται όλος ο κόσμος. 

Ουσιαστικά η ΕΕ αντιμετωπίζει ως εν δυνάμει τρομοκράτες και δίνει άδεια να παρακολουθούνται όλοι όσοι αγωνίζονται για να είναι η υγεία, η παιδεία το νερό δημόσια αγαθά.

Σχολιο.- Το πόρισμα του Αρείου Πάγου «βγάζει λάδι» τις κρατικές υπηρεσίες για τις παράνομες και τις «νόμιμες» παρακολουθήσεις!

Καμία εμπλοκή κρατικής υπηρεσίας δεν… βλέπει ο Άρειος Πάγος, στην υπόθεση των τηλεφωνικών υποκλοπών που πραγματοποιήθηκαν με το κατασκοπευτικό λογισμικό «Predator».

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Γ. Αδειλίνη, ολοκληρώθηκε σήμερα η προκαταρκτική εξέταση για την υπόθεση των υποκλοπών, μετά από δύο περίπου έτη.

Η εισαγγελέας, αφού απαριθμεί τα πρόσωπα που εξετάστηκαν και την πορεία των ερευνών, περνάει στο «ψητό», υποστηρίζοντας πως «συνάγεται αναντίλεκτα ότι δεν υπήρξε καμία απολύτως εμπλοκή με το κατασκοπευτικό λογισμικό “Predator” ή οποιοδήποτε άλλο παρόμοιο λογισμικό κρατικής υπηρεσίας και δη της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ), της Αντιτρομοκρατικής (ΔΑΕΕΒ) και γενικότερα της ΕΛ.ΑΣ. (υπουργείο Προστασίας του Πολίτη) ή οποιουδήποτε κρατικού λειτουργού». 

Για τους μόνους που προέκυψαν «επαρκείς ενδείξεις» στο στάδιο αυτό, για την κίνηση ποινικής δίωξης, είναι οι νόμιμοι εκπρόσωποι και οι πραγματικοί ιδιοκτήτες εταιρειών. Αφορούν «αξιόποινες πράξεις, όπως της παραβίασης του απορρήτου της τηλεφωνικής επικοινωνίας κλπ.», αλλά οι πράξεις αυτές τιμωρούνται  σε βαθμό πλημμελήματος «λόγω της επί το επιεικέστερο τροποποίησής τους το 2019, με τον νέο Ποινικό Κώδικα», σύμφωνα με την Γ. Αδειλίνη.

Η έρευνα του Αρείου Πάγου βγάζει επίσης «λάδι» την ΕΥΠ και την αρμόδια εισαγγελέα για τις λεγόμενες νόμιμες συνακροάσεις, επικαλούμενη το αντιδραστικό νομοθετικό πλαίσιο που έχουν διαμορφώσει διαχρονικά όλες οι κυβερνήσεις και η Ευρωπαϊκή Ένωση που δίνει τη δυνατότητα για αθρόες παρακολουθήσεις. 



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σήψη στο Ισραήλ: Διαδηλώσεις πολιτών υπέρ του δικαιώματος του βιασμού(!) παλαιστίνιων κρατουμένων!

Οι μαρτυρίες πολλών μηνών μιλούν για βιασμούς κρατουμένων (ανδρών και γυναικών) με μεταλλικές, ενίοτε ηλεκτροφόρες, ράβδους, συχνά ενώπιον άλλων κρατουμένων.

Μια υπόθεση που ζέχνει τη δυσωδία των θηριωδιών των ΗΠΑ στη φυλακή Abu Ghraib κατά τον πόλεμο στο Ιράκ, τίποτα δεν είναι τυχαίο και ασύνδετο. 

Ολα αυτά όμως δεν σταμάτησαν πολυπληθή όχλο πολιτών από το να υπερασπιστεί του δικαίωμα του βιασμού και τους βιαστές των Παλαιστινίων στο Ισραήλ!

Τον τελευταίο καιρό το Ισραήλ βομβαρδίζει τακτικά το Ιράν, Λίβανο, Συρία, Παλαιστίνη και όχι μόνο. Παράλληλα διαπράττει τη στυγερή γενοκτονία κατά του παλαιστινιακού λαού, ενώ η κατοχή που ασκεί στην Παλαιστίνη έχει κριθεί παράνομη από το διεθνές δικαστήριο. Το διεθνές ποινικό δικαστήριο πάλι, ζητά τη σύλληψη του Νετανιάχου. 

Πόσο θα ανεχόμαστε; 

Σχολιο.- Μιλάμε για ένα κράτος τρομοκρατη και μια κοινωνία σιιωνιστοναζιστική σε σηψη

Σχολιο.- ναζισμός new edition...



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Συλλαλητήριο αγροτών στην Καρδίτσα.Περιμένω στις επόμενες εκλογές αποτελέσματα με τα 4€ το στρέμμα αποζημίωση στην Θεσσαλία που έδωσε ο νεοφεουδάρχης Κούλης. Θα τον ξαναψηφίσουνε; Ή έναν άλλο φιλελέ μνημονιάκια; ΝουδουΣυριζοΠασόκο π.χ;Ή φασίστες;



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Υπάρχει ελπίδα

Ο Αλγερινός αθλητής τζούντο Messaoud Dris αποσύρθηκε από τον επερχόμενο αγώνα του εναντίον ενός Ισραηλινού αντιπάλου και στη συνέχεια αποβλήθηκε από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού 2024.

Μακάρι να ακολουθήσουν και άλλοι ήρωες για να καταλάβουν όλοι.

Respect...



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο μέσος Ισραηλινός είναι σαν αυτόν τον τύπο εδώ πέρα. 

Ναζιστές, ποτισμένοι από το παραμύθι της ψευτοθρησκείας τους πως είναι ο Περιούσιος λαός του Θεού και ως τέτοιοι είναι ανώτεροι από όλους τους υπόλοιπους.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δεν σταματούν οι αρνητικές εκπλήξεις και η δυσοσμία από τον βόθρο του Παρισιού. 

Ο Imane Khelif από την Αλγερία είχε κοπεί από το παγκόσμιο πρωτάθλημα πυγμαχίας στις γυναίκες, καθώς αποδείχτηκε στα τεστ της ομοσπονδίας πως δεν είναι γυναίκα!!!

Μάλιστα ο Umar Kremlev, πρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Πυγμαχίας, είχε υποστηρίξει προηγουμένως ότι οι εξετάσεις του είχαν αποδείξει ότι ο αθλητής είχε "χρωμοσώματα XY" δηλαδή των αρσενικών.

Όμως στην περίφημη Ολυμπιάδα του Παρισιού του δώσανε τελικά το δικαίωμα να αγωνιστεί με τις γυναίκες !!!

Δηλαδή να είσαι γυναίκα και να ιδρώνεις μια ζωή στα γυμναστήρια για να κερδίσεις το χρυσό και να έρθει εκείνη η στιγμή που στο τέλος θα σε βάλουν να αγωνιστείς με κάποιον που η ομοσπονδία του τον έκοψε επειδή αποδείχτηκε πως τελικά ήταν άνδρας !!! Είπαμε  Woke Ολυμπιάδα



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι ηλεκτράδες ''πουλάνε'' ταξίδια

Οι τοκογλύφοι σπίτια

κι Οι Κουλοκράτες ΑΝΆΠΤΥΞΗ

-ΟΙ ΔΕΗτζίδες διαφημίζουν ΝέαΥόρκη ,Οι τραπεζαραίοι σπίτια , οι ΣουπερΜπακάλιδες 2 σε ένα Οι πετρελαιάδες κουπόνια κι οι Κουλοκραταίοι ΜΈΙΩΣΗ του πληθωρισμού το 2345 (ζήσε μάη μου να φας ΣΑΝΌ ) ΚΙ ΑΝΤΙΠΟΛΊΤΕΥΣΗ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΕΤΑΙ !?

-Σ' ΌΛΟ ΤΟ ΚΌΣΜΟ η novartiσσσσσ είναι η βιβλιογραφία του σκανδάλου στην ελλάδα είναι τετάρτη απόγευμα , Σ' όλο τον κόσμο το Πρέντατορρρρ υποκλεπτει στην ελλάδα βραδυάζει . Κι αυτό το ΝΟΟΡΡΡ ένα ήταν άτυχο πλοίο ,έπεσε σε κακόυς λιμενικούς που δυστυχώς έκαναν την δουλειά τους . Για τον Καραιβαζ τι να πώ ?? Για τα τέμπη βέβαια εγώ πιστευω τον Κούλη (ένοχοι οι επιβάτες γιατί τον πίστεψαν κι ανέβηκαν στο τραίνο )



 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η απαίτηση του Ισραήλ που δεν είναι καν μέλος του ΝΑΤΟ,να εκδιωχθεί η Τουρκία απ’αυτό,μου θυμίζει την ιταμή απαίτηση του γραφικού φαρμακοποιού απ’την Κρήτη Αχιλλέα Γραβάνη,να διαγραφεί ο γιατρός-καθηγητής Dimitrios Kouvelas απ’τον ιατρικό σύλλογο Θεσσαλονίκης…;)…

-Πάλι καλά που δεν απαιτούσε ο λεγάμενος,απ’την ιατρική σχολη του ΕΚΠΑ να αναιρέσει την αναγόρευση του Luc Montagnier σε επίτιμο διδάκτορα της !!!

Αν κι εδώ πού τα λέμε μεταξύ μας και η ίδια η ιατρική του ΕΚΠΑ κρύβει πολυ βαθειά,εως ενοχικά αυτή την αναγόρευση και φυσικά κανείς απ’την Ακαδημαϊκή νομεκλατούρα της,δεν την επισήμανε τα πέτρινα χρόνια της λεγομενης «πανδημίας»…τότε που όλα τα σκίαζε η φοβέρα της συμμορίας του Τσιόδρα και του τοτε αναρριχώμενου νόθου επιγόνου του…υπό τους πένθιμους ήχους του Βατόπουλου στο κλαρίνο και του Σήψα στις τούμπες…ενω τα βλαχαδερά,Γώγος,Καπραβέλος,

Παγώνη,Τζανάκης & Βασιλακόπουλος,

καθώς & ο σώγαμπρος Μανωλόπουλος,

παρίσταναν τους τεθλιμμένους συγγενείς των μελλοθανάτων ανυπάκουων και ψεκασμένων «αρνητών»,παρά τους ανηλεείς ραβδισμούς του Ρομά ως προς την μορφή, μικροβιολόγου Βατόπουλου…!!!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Για όσους δεν γνωρίζουν τι εστί Αλεξάντερ Γιάκοβλεφ

Ολα τα χαλκεία που θέλουν να εξισώσουν τον φασισμό με τον κομμουνισμό έχουν την υπογραφή του. Επί Περεστρόικα, ως ανώτατο στέλεχος του ΚΚΣΕ δίπλα στον Γκορμπατσόφ, τα έδωσε όλα για πέσουν τόνοι λάσπης στην ιστορία της σοσιαλιστικής οικοδόμησης. 

Ο,τι εχετε διαβάσει για Κατίν, για μυστικά πρωτόκολλα με τους ΝΑΖΙ, για ανύπαρκτες εκκαθαρίσεις 680.000 ατόμων 1937-38, για οκυρανικό λιμο, έχουν την υπογραφή του.

Μετά τη διάλυση του κρατικοκαπιταλιστικού περιβλήματος του υπερσαπισμένου κρατικού καπιταλισμού ο Γιακοβλεφ ανέλαβε ποστο στο Μεμόριαλ, ιμπεριαλιστικό άντρο συνεργασίας αμερικανών και ρώσων αντικομμουνιστών για να παραποιηθει η ιστορία του σοσιαλισμού, της Τρίτης Διεθνους κτλ.. 

Ο,τι απατεωνιά και λάσπη νωρίτερα είχαν παρουσιάσει ως "γεγονός" με "μαρτυρίες" αποστατών που έγραφαν καθ' υπαγόρευση πέρασε στα σοβιετικά αρχεία ως χαλκεία. Διετέλεσε μάρτυρας κατηγορίας οταν έστελναν στο ειδικο δικαστήριο τους ρεβιζιονιστές του Ζιουγκάνοφ επί Γιέλτσιν. Τότε εμφανίστηκε δημοσια και το πρώτο χαλκείο για το Κατίν.

Δε θα μπορουσε να λείψει από την γνωστή αντικομμουνιστική έκδοση "Μαύρη Βιβλος του Κομμουνισμού"

ο Γιάκοβλεφ στην εισαγωγή του γνωστού εμέσματος : "Μαύρη Βίβλος του Κομμουνισμού":

"Μετά το Εικοστό Συνέδριο, σε έναν εξαιρετικά στενό κύκλο των στενότερων φίλων και συνεργατών μας, συζητούσαμε συχνά τα προβλήματα εκδημοκρατισμού της χώρας και της κοινωνίας. Επιλέξαμε μια απλή -σαν βαριοπούλα- μέθοδο διάδοσης των «ιδεών» του ύστερου Λένιν. Μια ομάδα αληθινών, όχι φανταστικών μεταρρυθμιστών ανέπτυξε (φυσικά, προφορικά) το ακόλουθο σχέδιο: να χτυπήσει με το κύρος του Λένιν πάνω στον Στάλιν, τον σταλινισμό. Και μετά, αν πετύχαινε, - να χτυπήσει με τον Πλεχάνοφ και τη σοσιαλδημοκρατία - τον Λένιν, και μετά - με τον φιλελευθερισμό και τον "ηθικό σοσιαλισμό" - το επαναστατικό πνεύμα γενικά... Το σοβιετικό ολοκληρωτικό καθεστώς θα μπορούσε να καταστραφεί μόνο μέσω της γκλάσνοστ και της ολοκληρωτικής κομματικής πειθαρχίας , ενώ θα κρυβόταν πίσω από τα συμφέροντα της βελτίωσης του σοσιαλισμού. [...] Κοιτάζοντας πίσω, μπορώ με περηφάνια να πω ότι μια έξυπνη, αλλά πολύ απλή τακτική –οι μηχανισμοί του ολοκληρωτισμού ενάντια στο σύστημα του ολοκληρωτισμού– λειτούργησε."



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δηλαδή αυτός ο τόσο ειρηνιστής κλπ Τραμπ που προσφατως ειπε οτι το ισραηλ πρεπει να "finish the job", δεν θα στηρίξει το Ισραήλ εναντίον του Ιράν;

Ξεκολλήστε λίγο επιτέλους από τη προπαγάνδα του Ρεπουμπλικανικού κόμματος

Σχολιο.- Το Ισραήλ αρχίζει και γίνεται πολύ ακριβό

Σχολιο.- πιστεύω αυτά είναι ψίχουλα μπροστά σε αυτά που έρχονται και η Αμερική θα στηρίξει μέχρι τελους



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στη Βενεζουέλα έχει δύο ΚΚ. Το ένα είναι με τον Μαδούρο και το άλλο με τον Μπλίνκεν.

Διαλέξτε οι ενδιαφερόμενοι


ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΔΟΥΡΟ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ(!!!)

Και ιδού του λόγου το αληθές: στην ανακοίνωση του το λεγόμενο "ΚΚΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ" (αδελφό κόμμα του Περισσού) ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΥΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ και μιλά για "ξεκάθαρη βούληση του λαού για πολιτική αλλαγή και για βίαιη απόσπαση των δημοκρατικών δικαιωμάτων του από την κυβέρνηση Μαδούρο". Ούτε η CIA και το Στέιτ Ντιπάρτμεντ δεν τόλμησαν μια τόσο ωμή δήλωση. Εύγε "σύντροφοι ", τα αργύρια της ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ πόσα να ήταν άραγε; 

ΥΓ1. Όσοι ακόμα ακολουθούν τον Περισσό, άραγε, λίγη ΝΤΡΟΠΗ δεν έχουν να γίνονται ουρά του Μπλινκεν και των λακέδων του όπου γης;


Ανακοίνωση για τις Προεδρικές εκλογές

Το Πολιτικό Γραφείο της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος Βενεζουέλας (PCV) καλεί τις πραγματικά δημοκρατικές, λαϊκές και πατριωτικές δυνάμεις να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να υπερασπιστούν τη βούληση του λαού της Βενεζουέλας, η οποία εκφράστηκε αυτή την Κυριακή 28 Ιουλίου, με σαφή πρόθεση για πολιτική αλλαγή στη χώρα.

Ειδοποιούμε τη διεθνή κοινή γνώμη ότι, όπως ακριβώς η κυβέρνηση του Νικολάς Μαδούρο έχει στερήσει από τον λαό της Βενεζουέλας τα κοινωνικά και οικονομικά του δικαιώματα, έτσι και σήμερα σκοπεύει να του στερήσει τα δημοκρατικά του δικαιώματα.

Η καταγγελία μιας υποτιθέμενης απόπειρας παραβίασης (κυβερνοεπίθεσης) του εκλογικού συστήματος, που έγινε από τον πρόεδρο του Εθνικού Εκλογικού Συμβουλίου (CNE), Elvis Amoroso, είναι μακριά από το να παρέχει τις απαραίτητες εγγυήσεις στη διαδικασία, βαθαίνει τις αμφιβολίες για τα αποτελέσματα που παρουσιάστηκαν στη χώρα. Υπό αυτή την έννοια, απαιτούμε από το CNE να δημοσιεύσει όλα τα αρχεία της ψηφοφορίας ─όπως ορίζεται στους εκλογικούς κανονισμούς─ καθώς και τη μέγιστη διαφάνεια στον έλεγχο των αποτελεσμάτων.

Η ανακήρυξη του Νικολάς Μαδούρο ως επανεκλεγμένου προέδρου υπό αυτό το σενάριο αβεβαιότητας, στο οποίο τα αποτελέσματα που παρουσίασε ο Αμορόζο έρχονται σε ανοιχτή αντίθεση με το κλίμα που επικράτησε κατά την ημέρα των εκλογών, δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια πρόκληση που ανοίγει το δρόμο για τη διαμόρφωση καταστάσεων βίας.

Αυτή τη στιγμή, αυθόρμητες λαϊκές κινητοποιήσεις λαμβάνουν χώρα σε διάφορα μέρη της χώρας. Από το PCV όχι μόνο υποστηρίζουμε την έκκληση για σεβασμό της λαϊκής βούλησης, αλλά καλούμε επίσης τις στρατιωτικές και αστυνομικές δυνάμεις να μην καταστείλουν το λαό.

Σε αυτές τις κρίσιμες ώρες για το παρόν και το μέλλον της χώρας, εμείς οι κομμουνιστές επικυρώνουμε την πεποίθησή μας να οικοδομήσουμε χώρους ευρείας ενότητας για να ενισχύσουμε τον αγώνα για την ανάκτηση του Συντάγματος και του κράτους δικαίου στη Βενεζουέλα.

Όποιος και αν κυβερνά, τα δικαιώματα υπερασπίζονται!

Καράκας, 29 Ιουλίου 2024


Σχολιο.-  αναμενομενη εξελιξη.

αργα ή γρηγορα θα γινοταν..

τι θεση ειχε παρει το κκ βενεζουελας 

για τον πολεμο στην ουκρανια;;;;

οποιος ξερει να μου πει...

η ηγεσια του κκ βενεζουελας εγινε φιλοαμερικανικη

ξαφνικα;;;;

μεχρι πριν 5 χρονια ηταν σε κοινο μετωπο με μαδουρο

κατα των ηπα και του ιμπεριαλισμου....

οταν δεν ιεραρχεις σωστα τα πραγματα

και ισως τα παιρνει κιολας

εθνικο/απελευθερωτικος αγωνας και ταξικος αγωνας

και μαλιστα σε μια χωρα σαν την βενεζουελα καταληγεις

να σκορπας πολιτικη συγχυση και στο τελος να εισαι και προδοτης.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΑΝΤΑΡCIA ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΩΠΟΥ

1.ΑΛΗΤΑΚΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ

2.ΚΡΕΤΙΝΟΣ ΚΑΙ ΛΕΧΡΙΤΗΣ

3.ΠΛΗΡΗΣ ΤΑΥΤΙΣΗ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ.

4.ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΤΖΗΣ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ

5.ΔΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΥΣ ΤΟΥ.

6.ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΥΒΡΙΣΤΗΣ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΔΗΛΩΝΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΣ Ή ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ....

ΚΤΛ ΚΤΛ ΚΤΛ

Υ.Γ τωρα που η κυβερνηση μητσοτακη ζηταει να κατατεθουν τα πιστοποιητικα εμβολιασμου ολων των υγειονομικων για να διαλυσει εντελως το ΕΣΥ ο ιδιος δηλωνει οτι δεν θα το καταθεσει και φερνει και επιχειρηματα....

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ....

ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΖΩΗ ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΕΕΕΕΕΕ;;;;;;;



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



οι ΦΤΩΧΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ που έχουμε την ιθαγενεια

ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ελπιζω να αντιλαμβανεστε ολοι 

οτι σιγα σιγα θα εξανδραποδιστουμε

ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ για να δωσουμε την θεση μας

σε καθε λογης ΠΛΟΥΣΙΟ ΚΑΤΑΚΑΘΙ (ουκρανο,σιωνιστη,γερμανο κτλ κτλ) το οποιο σιγα σιγα κατακλυζει την χωρα μας με τα λεφτα του και βεβαιως με τις ευλογιες του ΞΕΝΟΔΟΥΛΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ... Που θα έχουν για υπηρέτες τον κάθε λαθρομετανάστη από Πακιστάν, Ιράκ, Αλβανία, Νιγηρία, κτλ…

ΘΑ ΒΙΩΣΟΥΜΕ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ ΔΙΩΓΜΟ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



31/7/2024    -     20.00

Τωρα.

Νεκρός ο αρχηγός των Φρουρών της Επανάστασης 

Το Ισραήλ δολοφόνησε τον αρχηγό των Φρουρών της Επανάστασης του Ιράν, στρατηγό Αμίρ Αλί Χατζιζαντέχ, στη Δαμασκό της Συρίας - σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης

Τρία υψηλόβαθμα στελέχη σε δύο μέρες.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Έγινε απόπειρα κατά της ζωής του Σουδανού προέδρου Abdel Fattah al-Burhan. Ο στρατηγός επέζησε. Η επίθεση πραγματοποιήθηκε με χρήση FPV - καμικάζι.

Οι αντάρτες εκπαιδεύονται στη χρήση UAV από Ουκρανούς



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το Ηνωμένο Βασίλειο σημείωσε «βουτιά» από την πρώτη δεκάδα των χωρών όσον αφορά το βιομηχανικό δυναμικό, πέφτοντας στη 12η θέση της παγκόσμιας κατάταξης.

η Μεγάλη Βρετανία, μπορεί να... «καμαρώσει» για το κλείσιμο της τελευταίας χαλυβουργίας και του θρυλικού της ναυπηγείου.

Στην πρώτη περίπτωση, μιλάμε για το ινδικό μεταλλουργικό εργοστάσιο Tata Steel, καθώς η διοίκηση της εταιρείας αποφάσισε να κλείσει τα τελευταία παραρτήματα του εργοστασίου Port Talbot στη Νότια Ουαλία λόγω του απαγορευτικού κόστους παραγωγής, μεταξύ άλλων λόγω της πολλαπλής αύξησης της τιμής του ηλεκτρισμού.

Το δεύτερο παράδειγμα είναι το ναυπηγείο στο Μπέλφαστ, γνωστό για τον θρυλικό Τιτανικό.

Η Harland & Wolff, η εταιρεία που κατέχει το ναυπηγείο, διεξήγαγε μακροχρόνιες και ανεπιτυχείς διαπραγματεύσεις με την κυβέρνηση με την ελπίδα να λάβει κρατική υποστήριξη για την κάλυψη των συσσωρευμένων χρεών ύψους 200 εκατομμυρίων λιρών, αλλά το Λονδίνο είχε πιο σημαντικά στοιχεία δαπανών.

Τα βρετανικά ΜΜΕ γράφουν ότι η υπόθεση οδεύει προς τη χρεοκοπία - και όχι τυπική, αλλά φυσική, στην οποία το προσωπικό απομακρύνεται από την πύλη και τα μηχανήματα παραδίδονται για την εξόφληση των πληρωτέων λογαριασμών.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι Ισραηλινοί εξευτελισαν το Ιράν εξοντωνοντας τον ηγέτη της Χαμας στην Τεχεράνη.

Σχολιο.- Στο σήμερα ο πόλεμος είναι πολύ βρώμικος. Είναι πολύ απλό: κάποιος προδότης ή βρωμοπράκτορας θα έδωσε στο βρωμοισραήλ τις συντεταγμένες του σπιτιού του εκεί και όλα τα υπόλοιπα είναι ευκόλως εννοούμενα.

Σχολιο.- το Ισραήλ δολοφόνησε τον αρχηγό των Φρουρών της Επανάστασης του Ιράν, στρατηγό Αμίρ Αλί Χατζιζαντέχ, στη Δαμασκό της Συρίας - σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης

το Ισραήλ δολοφόνησε τον αρχηγό των Φρουρών της Επανάστασης του Ιράν, στρατηγό Αμίρ Αλί Χατζιζαντέχ, στη Δαμασκό της Συρίας - σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Πάντα θεωρούσα τον Χριστό έναν από τους μεγαλύτερους επαναστάτες "

Φιντέλ Κάστρο 

Φιντέλ Κάστρο?

Κανένας αμόρφωτος ακροδεξιός θα είναι και αυτός



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ήρθαν μόνο 8 Παλαιστίνιοι αθλητές 

Οι υπόλοιποι 342 αθλητές δολοφονήθηκαν από το κράτος ΑΠΑΡΤΧΑΙΝΤ

Σχολιο.-  Απ'οτι φαίνεται είμαστε πολύ αμόρφωτη πλεμπα  και δεν πιάσαμε το νόημα της ολυμπιακής έναρξης ..απευθύνεται μόνο σε μπουρζουά που ξέρουν ποιος είναι ο Γιαν φαν Μπάιλερτ και δεν καταλαβαμε το βαθύ νόημα της φαντασμαγορικης παράτας

Υποθέτω ότι ο Ισραηλινός πρόεδρος Ισαάκ Χέρτσογκ,που παρευρεθηκε στην τελετή έναρξης είναι ένας βαθιά μορφωμένος άνθρωπος όχι κανένας αμόρφωτος πλεμπας ..

Να το πούμε και στους Παλαιστίνιους που πρέπει να ναι και αυτοί πλεμπα που δεν καταλαβαινει πόσο απελευθερωτικό και αβανγκάρντ είναι να βομβαρδίζονται νοσοκομεία,σχολεία , παιδια,γυναίκες ,γέροι ,πανεπιστήμια ,γιατροί ,και πόσο καλλιτεχνικό είναι να πεθαινει το παιδί σου από πείνα ενώ πλατσουριζουν όλοι στα λυματα με ιό πολιομυελίτιδας

Αυτοί οι ολυμπιακοί αγώνες θα μείνουν στην ιστορία ως το αισθητικό επιστέγασμα της δυτικής μπουρζουά αποικιοκρατιας και της συννενοχης στο μεγαλύτερο έγκλημα του 21ου αιώνα



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Χτες σε μια συμβολική κίνηση για να δείξει ότι έχει κάποια ψήγματα νομιμότητας το κράτος ΑΠΑΡΤΧΑΙΝΤ έστειλε την στρατονομία να συλλάβει μια ομάδα 7 στρατιωτών που δεν είχαν μόνο βιάσει έναν κρατούμενο αλλά του τοποθέτησαν στον πρωκτό ένα σωλήνα οπου άδειασαν έναν πυροσβεστήρα..

(Δεν ήταν η μόνη περίπτωση 

Υπάρχουν αναρίθμητες μαρτυρίες για φριχτα βασανιστηρια ..βιασμους με πυρωμένα ραβδιά σε αντρες,γυναίκες ,εφήβους , βασανιστήρια με ηλεκτροσόκ σε όλο το σώμα ,ακόμη και μέσα στο στόμα ,βιασμοί και επιθέσεις από ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά ,σπάσιμο κοκκαλων σε όλο το σώμα , βασανιστηρια με ξύλο μέχρι θανάτου και άλλα  που θα σόκαραν ναζί βασανιστή από την Γκεστάπο και αμερικανό αξιωματικό στο Άμπου Γκραιμπ

Ξεσηκωθηκε λοιπόν ένα πλήθος που πήγε να ελευθερώσει τους σιωνιστοναζί και μετά άρχισε μια συζήτηση στην Ισραηλινή Βουλή (Κνεσετ)για το αν επιτρέπεται η όχι ο βιασμός μέχρι θανατου Παλαιστίνιων κρατουμένων ...

Εδώ ? 

Έγινε καμία συζήτηση για το θέμα ?

Όχι ,εδώ ,υπερασπιζοντουσαν το δικαίωμα των drag queens να σπάνε πλάκα με τα σύμβολα της χριστιανικής πλεμπας ..yes! Yes! A new gay testament "ποσταρε στο instagram η λεσβία τυπα dj που ενιοτε παίζει και μουσικη στο hipster modern Τελ Αβίβ ενώ σαπίζουν τα πτωματα των χιλιάδων παιδιών στην μαρτυρική Γάζα 

Μιλάμε για κόλαση όχι αστεία



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όπως, ενδεχομένως, γνωρίζουν οι περισσότεροι, πριν λίγες ώρες δολοφονήθηκε στην ΤΕΧΕΡΑΝΗ ο ηγέτης της Χαμάς, Ismail Haniyeh.

Η εξέλιξη αυτή είναι ιδιαιτέρως σημαντική, όπως εύκολα τεκμαίρεται, διότι έρχεται αμέσως μετά την επίθεση του Ισραήλ στο Λίβανο, μια επίθεση που είχε ως στόχο υψηλόβαθμο στέλεχος της Χεζμπολάχ. 

Το γεγονός, μάλιστα, πως η δολοφονία του Haniyeh έλαβε χώρα εντός της ιρανικής επικράτειας αποτελεί ένα τεράστιο πλήγμα για το ίδιο το Ιράν, μιας και το κάθε κράτος είναι υπεύθυνο, βάσει του διεθνούς δικαίου, για την προστασία των ξένων διπλωματών και ηγετών εντός των συνόρων του.

Για να καταλάβουμε τη σημασία ενός τέτοιου γεγονότος, όπως αυτό που συντελέστηκε στην Τεχεράνη, ας έχουμε κατά νου πως, ήδη, σημαντικοί αναλυτές μιλούν για "ταπείνωση" του Ιράν.

Υπενθυμίζω πως το προηγούμενο διάστημα δολοφονήθηκαν από τις μυστικές υπηρεσίες του Ισραήλ πολλοί επιστήμονες (πυρηνικοί φυσικοί) που εργάζονταν για την ανάπτυξη του πυρηνικού προγράμματος του Ιράν.

Πάλι εντός της ιρανικής επικράτειας.

Όπως εύκολα γίνεται κατανοητό, οι ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες έχουν διεισδύσει πολύ βαθιά στο ιρανικό καθεστώς.

Γνωρίζουν που βρίσκονται οι ξένοι ηγέτες, που μπορούν να εντοπίσουν τους ημεδαπούς επιστήμονες, τι κενά ασφαλείας υπάρχουν κλπ.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Προσωπικά, όταν έκανα kick boxing και τύχαινε να κάνω sparring με γυναίκα, ποτέ δεν έβαζα δύναμη.

Γιατί ήξερα τι ζημιά μπορούσα να της κάνω.

Τις περισσότερες φορές ούτε καν χτυπούσα, απλώς κάλυπτα το κεφάλι μου και την άφηνα να χτυπάει γιατί τα χτυπήματά της στο σώμα δεν τα ένιωθα καν. 

Και δεν μιλάμε για πρωτάρες kick boxers, μιλάμε για γυμνασμένες αθλήτριες με χρόνια εμπειρία, από κόκκινη ζώνη και πάνω. 

Αυτή η εισαγωγή απλώς για να καταλάβετε την χαώδη διαφορά ανάμεσα σε έναν άντρα και σε μια γυναίκα στις πολεμικές τέχνες. 

Σ' αυτούς τους wokιασμένους Ολυμπιακούς αγώνες βλέπουμε άντρες (τρανς) να χτυπάνε γυναίκες και να τις τσακίζουν στο ξύλο σαν να μην τρέχει τίποτα.

Πραγματικά αηδιαστικό  θέαμα, χειρότερο κι' απ' την τελετή έναρξης..."


Ενδο-Ολυμπιακή βία..

Περίεργο εδώ δεν έχει ούτε metoo ,

Ούτε "εγώ σε πιστεύω αδελφή μου "

ούτε τίποτα ..

Μουγγα από το "προοδευτικό σούπερ μορφωμένο αβανγκάρντ "στρατόπεδο 

Μουγγα στην στρουγγα

Σχολιο.- Να απαιτήσουν οι αθλήτριες του κικ μποξινγκ να μην συμμετέχουν οι τρανς, όπως απαίτησαν και το πέτυχαν οι συναθλητριες τους στην κολύμβηση.

Σχολιο.- μπορεί να το απαίτησαν

Μην πετάμε όμως την ευθύνη αποκλειστικά πάνω στις αθλήτριες ,το θεωρώ τερατώδες αυτό που γίνεται ..και υπάρχουν γυναικείες οργανώσεις που θα πρέπει να τις στηρίξουν

Σχολιο.- εννοείται. Η ευθύνη είναι πρωτίστως των αθλητικών ομοσπονδιων που το επιτρέπουν και σαφώς και των γυναικείων οργανώσεων αλλά τις ανέφερα γιατί αυτές είναι οι τελικες αποδεχτριες.

Και γιατί "αν δεν κλάψει το παιδί, η μάνα του δεν το ταϊζει"...

Σχολιο.- ποιος ξέρει τι πίεση δέχονται και οι αθλήτριες

Σχολιο.- επίσης διάβασα ότι η παγκόσμια ομοσπονδία είχε απαγορεύσει τη συμμετοχή ανδρών στην κατηγορία των γυναικών...

το επέτρεψαν όμως οι διοργανωτές στο Παρίσι...  (!!!)

Σχολιο.- Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου την υπόθεση αλλά επειδή έκανα επίσης πολλά χρόνια πολεμικές τέχνες (και κικ μπόξινγκ) τουλάχιστον όσον αφορά ότι έχω δει εγώ (τόσο από τον εαυτό μου όσο και από άλλους) όταν παίζεις με γυναίκες, δεν χαρίζεις, βάζεις όλη σου την ταχύτητα (άσε που συνήθως είναι πιο γρήγορες) αλλά ακόμη και ασυναίσθητα δεν βάζεις φουλ δύναμη.

Σχολιο.- Η παράνοια συνεχίζεται => Δυο άνδρες πυγμάχοι λαμβάνουν μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, στην κατηγορία γυναικών επειδή είναι τρανς. Πρόκειται για τον/την Αλγερινή Imane Khelif και τον/την Ταϊβανή Lin Yu-ting, που αποκλείστηκαν από το παγκόσμιο πρωτάθλημα πέρυσι επειδή δεν έκαναν έλεγχο καταλληλότητας λόγω φύλου. Η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή (ΔΟΕ) αποφάσισε να επιτρέψει στους/στις πυγμάχους να αγωνιστούν με λιγότερο αυστηρούς κανόνες, παρόλο που η Διεθνής Ομοσπονδία Πυγμαχίας (IBA) τους/τις είχε αποκλείσει. Η απόφαση έχει προκαλέσει διαμάχη και ανησυχίες σχετικά με τη δικαιοσύνη και την ασφάλεια στην πυγμαχία.

Την εποχή που η κακοποίηση των γυναικών είναι περισσότερο από ποτέ καταδικαστέα, η ΔΟΕ με την απόφαση της επιτρέπει σε άνδρες (ΧΥ) να χτυπούν γυναίκες στο όνομα της θεωρίας του φύλου...



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όλα πάνε καλά... για τις φωτιές!!!

10.000 στρέμματα στην Εύβοια,

14.000 στρέμματα στο νομό Σερρών (Αχλαδοχώρι),

12.000 στρέμματα στο νομό Κιλκίς (Πάικο),

10.000 στρέμματα στη Δράμα (Φαλακρό),

και μιλάμε μόνο για τις δύο-τρεις τελευταίες εβδομάδες...



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ηλίθιος σιωνιστής που στηρίζει το κράτος ΑΠΑΡΤΧΑΙΝΤ 

Χωρίς κάποια δημόσια δήλωση αποδοκιμασίας, η ΕΡΤ φαίνεται πως επιχειρεί να κατευνάσει τις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι προκλητικές αναφορές του ραδιοφωνικού παραγωγού Ιωσήφ Βάγγερ στον ρ/σ Kosmos, για τους Παλαιστίνιους και το εθνικό τους σύμβολο.

Συγκεκριμένα, ΕΡΤ «κατέβασε» από την πλατφόρμα ertecho.gr την επίμαχη εκπομπή της 13ης Ιουλίου, κατά την οποία ο Ιω. Βάγγερ είχε επιδοθεί σε ένα ρατσιστικό, προσβλητικό παραλήρημα, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να συγκρίνει την παλαιστινιακή σημαία με τη ναζιστική σβάστικα.

Ο κ. Βάγγερ υποστήριξε ότι δεν θα έπρεπε καν να υπάρχει σημαία εφόσον δεν υπάρχει παλαιστινιακό κράτος, αγνοώντας προφανώς ότι περισσότερες από 145 χώρες σε όλο τον κόσμο έχουν αναγνωρίσει επίσημα το κράτος της Παλαιστίνης, ενώ υπάρχει σχετικο ψήφισμα και της ελληνικής Βουλής.

Ταύτισε μάλιστα το σύνολο των Παλαιστινίων με την ένοπλη οργάνωση Χαμάς, υποστηρίζοντας ότι είναι «τρομοκράτες που αιματοκύλισαν τη Δυτική Όχθη και τη Γάζα».

Η κίνηση της ΕΡΤ έρχεται μετά από σειρά άρθρων, αλλά και τις οργισμένες επιστολές που εστάλησαν στον δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό φορέα, τόσο από την Παλαιστινιακή Παροικία Ελλάδος, όσο και από την Πρεσβεία της Παλαιστίνης στην Ελλάδα.

Βεβαίως, η ΕΡΤ δεν προχώρησε σε δημόσια ανακοίνωση σχετικά με τα όσα ακούστηκαν από τον «αέρα» της, ωστόσο η απόσυρση ολόκληρης της εκπομπής μπορεί να ερμηνευτεί ως ένα είδος αποδοκιμασίας



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο ξυλοδαρμός των γυναικών είναι πλέον Ολυμπιακό άθλημα!

Η ΔΟΕ επιτρέπει στους βιολογικούς άνδρες να εισέλθουν στο ρινγκ πυγμαχίας με μια γυναίκα τώρα.

Νωρίτερα: "Πυγμάχοι που απέτυχαν σε τεστ φύλου σε παγκόσμια πρωταθλήματα έλαβαν άδεια να αγωνιστούν σε Ολυμπιακούς Αγώνες"

Σχολιο.- Τούτη άλλαξε το βιολογικό της φύλο, από άντρας σε γυναίκα αλλά η αλλαγή πρόδωθηκε!!!!.Η φυση του εκδηλώθηκε όπως δόθηκε απο τον ΘΕΟ.Αρα η αλλαγή φύλου είναι ψυχοπαθολογικο φαινόμενο.κσι οι εκφυλισμενοι πλέον πρώην Ολυμπιακοι αγώνες είναι άκυροι,παρανομοι και ανισοι.Μεταλλαγμενοι άνδρες δέρνουν γυναίκες!!!ΑΙΣΧΟΣ.Σωστα Μακροον.,,,,,,



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ισραήλ: Ένα κράτος - αρχισυμμορίτης μιας παγκόσμιας εγκληματικής οργάνωσης δολοφόνων!

1.Οι στοχευμένες δολοφονίες χτες στην Τεχεράνη του ηγέτη της Χαμάς Χανίγια και στη Βηρυττό του στρατιωτικού αξιωματούχου της Χεσμπολάχ, Φουάντ Σουκρ, είναι οι πιο πρόσφατοι κρίκοι μιας αλυσίδας δεκάδων αντίστοιχων «εκτελέσεων» για χρόνια. Οι Σιωνιστές Ναζί και οι πάτρωνές τους καλλιεργούν την πεποίθηση ότι «μπορούν να εξοντώνουν όποιον θέλουν, όποτε θέλουν, όπου θέλουν» από τους αντιπάλους τους - και να εκτελούν “παραγγελιές” για να σκοτώνουν και ενοχλητικούς για τη Δύση - κι ότι όσοι ζουν ακόμα, είναι γιατί το Ισραήλ τους ανέχεται…

2.Οι 186.000 νεκροί και οι 2 εκ. άστεγοι και πεινασμένοι, εγκλωβισμένοι στα ερείπια της ισοπεδωμένης Γάζας, είναι το πιο πρόσφατο επεισόδιο μιας γενοκτονίας που ξεκίνησε το 1947 με την κλοπή της γης, της πατρίδας, της ζωής ενός λαού που οι αποικιοκράτες θεωρούν “σκλάβους και υπανθρώπους”που θεωρούν ότι “δεν έχει καμμία σημασία να ζουν ή να έχουν βιός και σπίτι”. 

Τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας θα συνεχίζονται όσο η ανθρωπότητα τα ανέχεται.

3.Το κράτος του Ισραήλ, νομικά κατοχύρωσε, ότι όσοι Παλαιστίνιοι, άντρες-γυναίκες-παιδιά, μπορούν να ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ, να βασανίζονται και να κακοποιούνται σεξουαλικά - Γιατί έτσι, όπως η ζωή και το βιός, το ίδιο και η αξιοπρέπεια των “υπανθρώπων” δεν έχει καμμία σημασία ή αξία… 

4.Η κοινωνία του σημερινού κράτους του Ισραήλ - με ελάχιστες εξαιρέσεις - δυστυχώς έχει διαπαιδαγωγηθεί να στηρίζει φανατικά και να … πανηγυρίζει για τις δολοφονίες, τη γενοκτονία, το απαρτχάιντ, τους βιασμούς και τα βασανιστήρια 

5.Το κράτος, οι μηχανισμοί, στρατός και υπηρεσίες, φανερά και στα “υπόγεια” του Ισραήλ, έχουν φτιαχτεί, εκπαιδευτεί, χρηματοδοτούνται πλουσιοπάροχα, για να αποτελούν μια “μηχανή θανάτου” της Δύσης, ένα “εργαλείο πολέμου” του ιμπεριαλισμού, κι όχι μόνο στη Μέση Ανατολή. 

ΟΛΕΣ οι μυστικές υπηρεσίες, οι στρατιωτικές υποδομές, το προσωπικό χωρών υπόδουλων στις ΗΠΑ - δείτε την Ελλάδα και την Κύπρο- έχουν τεθεί στην ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΘΕΣΗ και ΥΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ του Ισραήλ, για να παρακολουθούν, να υποκλέπτουν, να εκβιάζουν ΟΠΟΙΟΝ θέλουν αλλά και σαν “συμπλήρωμα” σε δολοφονικές ενέργειες και σφαγές!

6.Όλος αυτός ο εγκληματικός οργανισμός, ζει, τρέφεται και μεγαλώνει όπως ακριβώς οι τραμπούκοι, “προστάτες” και μαφιόζοι που βλέπουμε στις ταινίες και τα αστυνομικά ρεπορτάζ: 

• Σαν “αρπακτικές βδέλλες” που έχουν στη διάθεσή τους ότι “μαύρο χρήμα” παράγει ο Δυτικός κόσμος, τα “μαύρα ταμεία” του χρηματοπιστωτικού παρασιτικού κεφάλαιου κι ότι “μπορεί να αρπαχτεί” από κρατικούς προϋπολογισμούς των “Δυτικών συμμάχων/συνδρομητών”

7.με τη σειρά του από όλο αυτό το “μαύρο χρήμα”, ένα μέρος ξοδεύεται για να … αγοράζονται συνειδήσεις, προπαγάνδα, media, πολιτικοί και λόμπι σε κάθε γωνία του κόσμου…

-Γι’ αυτό ξαναλέω: 

⁃ Η θεωρούμενη “λύση των 2 κρατών” είναι το άλλοθι για τη διαιώνιση της σημερινής κατάστασης, η νομιμοποίηση της ύπαρξης ενός κράτους/μηχανισμού βίας και πολέμου και βέβαια ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να εφαρμοστεί ΠΟΤΕ!

⁃ Μόνο μια δημοκρατική Παλαιστίνη, από το ποτάμι μέχρι τη θάλασσα, με ίσα δικαιώματα των πολιτών της ανεξαρτήτως φυλής, θρησκείας, χρώματος, μπορεί να εξαφανίσει τη σημερινή “ντροπή της ανθρώπινης ιστορίας”!

-Νομίζετε αν πχ στη Νότια Αφρική, το 1993-94, εφαρμοζόταν “λύση 2 κρατών” δεν θα υπήρχε σήμερα απαρτχάιντ και μαζί ένα “αφρικανικό Ισραήλ” των λευκών ρατσιστών;

-Ή νομίζετε, ότι ΟΛΑ όσα επιχειρούνται στην Ουκρανία από τη Δύση, δεν είναι ακριβώς “ξεπατίκωμα” της συνταγής για δημιουργία ενός “Ισραήλ στην καρδιά της Ευρώπης”; 

-Δύσκολοι στόχοι για την ανθρωπότητα, ΑΛΛΑ θυμίζω και η συντριβή των Ναζί και του φασισμού τις δεκαετίες 1930-40, δεν ήταν εύκολο κι ανώδυνο πράγμα!

Σχολιο.- Εκδόθηκε από τη Χαμάς:

Η Χαμάς θρηνεί για τον μεγάλο παλαιστινιακό λαό μας, το αραβικό και ισλαμικό έθνος και όλους τους ελεύθερους ανθρώπους του κόσμου:

Τον αδελφό μας, τον μαρτυρικό ηγέτη και μαχητή Ismail Haniyeh, τον επικεφαλής του κινήματος, ο οποίος σκοτώθηκε σε προδοτική σιωνιστική αεροπορική επιδρομή στην κατοικία του στην Τεχεράνη, αφού συμμετείχε στην τελετή ορκωμοσίας του νέου Ιρανού προέδρου.

Πράγματι, στον Αλλάχ ανήκουμε και σε Αυτόν θα επιστρέψουμε.

Είναι το τζιχάντ, η νίκη ή το μαρτύριο.

Σχολιο.- - Ο στόχος της επίθεσης του Ισραήλ στη νότια Βηρυτό φημολογείται ότι είναι ο Fouad Shokr, επίσης γνωστός ως al-Hajj Mohsen, στρατιωτικός σύμβουλος του Χασάν Νασράλα και μέλος του Συμβουλίου Shuraa της Χεζμπολάχ.

- Επιβεβαιώνεται ότι ο Fouad Shokri επέζησε της απόπειρας δολοφονίας – Reuters / Tasnim

- Τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης παραδέχονται τώρα ότι η απόπειρα δολοφονίας ήταν ανεπιτυχής.

- Το CNN επιβεβαιώνει ότι ο Fouad Shokri είναι ζωντανός, επικαλούμενο υψηλόβαθμη κυβερνητική πηγή του Λιβάνου

- Το ισραηλινό κανάλι 13 αναφέρει ότι ο πρωθυπουργός Μπέντζαμιν Νετανιάχου έχει ενημερωθεί για την πιθανή αποτυχία της απόπειρας δολοφονίας στη Βηρυτό.

- Ο εναέριος χώρος του βόρειου Ισραήλ θα κλείσει για όλη την πολιτική εναέρια κυκλοφορία για τις επόμενες 24 ώρες, ξεκινώντας από τις 5:30 π.μ. - Yedioth Ahronoth.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Την Τετάρτη στα 2 τα ξημερώματα το Ισραήλ βομβάρδισε τη Βηρυτό, την πρωτεύουσα του Λιβάνου.

Μετά από την έγκριση που έλαβε από τις ΗΠΑ (Δημοκρατικούς και Ρεπουμπλικάνους, για να μην ξεχνιόμαστε), τα χέρια του έχουν λυθεί και για το Λίβανο, μετά την Παλαιστίνη και την Υεμένη και τη Συρία και το Ιράν.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες και η εκεχειρία τους αφορούν μόνο τους υπόλοιπους φαντάζομαι. Οι τρομοκράτες δεν πτοούνται από τέτοια ιδεώδη.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΕΡΧΕΤΑΙ MΙΑ ΝΕΑ ΕΣΕ

Σε επιστολή της προς το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, τονίζοντας «σοβαρή παραβίαση της κυριαρχίας και της εδαφικής ακεραιότητας της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν», η Τεχεράνη ανακοινώνει επίσημα ότι «θα εγκρίνουμε μια ειδική στρατιωτική επιχείρηση εναντίον του εχθρού».



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Έχασε η Σάκκαρη στο Παρίσι αλλά ας περιμένουμε την Αδειλίνη απ τον Άρειο Πάγο μπορεί να πει ότι Κέρδισε !!!!



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Επίσημα πλέον την Ελλάδα κυβερνά Χούντα ξανά. Το επιβεβαιώνει η σοβαρή εφημερίδα των ΗΠΑ. Το βέβαιο είναι πως θα έχουμε πάλι κακά ξεμπερδέματα...NYT για υποκλοπές : Σκάνδαλο που θυμίζει τη στρατιωτική δικτατορία στην Ελλάδα



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τα "απαγορεύεται" και τα "αποφασίζομεν και διατάσσομεν" ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΠΑΤΤΑΚΟΥ .... λαδέμπορα ε λαδέμπορα. 

Τι ξερασμα ειναι αυτο; Μας κυβερνουν χουντικοι που τα ελεγχουν ολα. Η πολιτική χούντα Μητσοτάκη ελέγχει Δικαιοσύνη, ΜΜΕ και δημοσιογράφους Η Ελλαδα παραπαιει …Το σταγονίδιο της Χούντας ο Άδωνις επιπλέει



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ρε γαλάζια τομάρια εχετε αποφασίσει μεχρι νά σας πετάξει στά σκουπίδια ο λαός νά μην αφήσετε ούτε ενα δένδρο ορθιο..



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ μαζί με Ισραήλ και λοιπούς συγγενείς!... Είναι οι συνεχιστές των ναζιστών του Χίτλερ τον 21ο αιώνα!...

Αν, στη λεγόμενη "δημοκρατική"(χαχα) Δύση, Δεν αναπτυχθεί ένα μεγάλο και συλλογικά οργανωμένο ΚΊΝΗΜΑ ΕΙΡΉΝΗΣ, οι οπαδοί της φασίζουσας στρατιωτικής οικονομίας, ήδη ετοιμάζονται για τον........ Γ' ΠΑΓΚΌΣΜΙΟ ΠΌΛΕΜΟ!...(Αν δεν τον έχουν ήδη αρχίσει!)...

Αυτή η φασίζουσα κυβέρνηση των αχρήστων, τί ακριβώς κάνει με την Ουκρανία και στη Μέση Ανατολή;!?

Στέλνει φρεγάτες στην Ερυθρά θάλασσα και όπλα στην Ουκρανία, αφοπλίζοντας τα νησιά;!?... Ουδετερότητα τώρα ΡΈΕΕΕΕ...

Ενιαίο δόγμα σε Ελλάδα και Κύπρο ΡΈΕΕΕ!

Θράκη-Αιγαίο-Κύπρος σε ΜΈΓΑ ΚΊΝΔΥΝΟ!

Ο Ελληνισμός σε ΜΈΓΙΣΤΟ ΚΊΝΔΥΝΟ για ντόπια και ξένα συμφέροντα!...

Η φασίζουσα άρχουσα τάξη της χώρας μαζί με την "Μητσοτάκης ΑΕ"... Λένε ότι είναι στη "σωστή πλευρά της ιστορίας", όταν κάθε μέρα που περνάει, καλλιεργούν το νεοραγιαδισμό και ο πόλεμος είναι "προ των πυλών", με πολλές μορφές ήδη!!!...

Αν δεν είναι ήδη "ΕΝΤΌΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΏΝ"!...

ΚΑΙ οι ευθύνες όμως των πολιτών ΤΕΡΆΣΤΙΕΣ!... Που συνεχίζουν να κάνουν πως ΔΕΝ ξέρουν τίποτα "για το φόνο" από τη νιρβάνα του καναπέ, του μπαρ και τα λόγια του καφενείου!...



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εδω καί 75 χρόνια παροτι παρείσακτοι ως ισραηλινοί εποικοι,σφάζουν καί δολοφονούν ενα λαό που κατοικούσε στή δικη του γη, μέ τίς πλάτες καί ενίοτε με την στρατιωτικη συνδρομή τών αρχιδολοφονων τών λαών τίς ΗΠΑ καί των υποταγμένων κυβερνησεων τής Ε.Ε....Οπως εγινε μέ τίς στοχευμένες δολοφονίες των Ισραηλινων πχ.τού Ιρανού Μοχάμεντ Αλαχνταντί 20/1/2015, στρατηγός των Φρουρών της Επανάστασης, σκοτώθηκε μαζί με τον Τζιχάντ Μουγνίγια, Σαγέντ Ραζί Μουσαβί (26/12/2023 υπευθηνος τών ιρανων φρουρων τής Επαναστασης),Μοχσέν Φαχριζαντέχ(4/1/2024 Ιρανού πυρηνικού επιστήμονα) καί από τίς ΗΠΑ τόν ιρανό στρατηγό Κασέμ Σουλεϊμανί 3/1/2020 στη Βαγδάτη...Γνωρίζεις οτι εχει καταδικαστεί τό σιωνιστικο Ισραήλ από τό Διεθνές Δικαστηριο γιά εγκλήματα πολέμου καί ειδικοτερα στό αμαχο πληθυσμό βρεφη,μανάδες ηλικιωμενους, βομβαρδιζοντας εδω καί 10 μηνες σέ εκκλησίες, προσφυγικούς, καταυλισμούς,Νοσοκομεία,κοβωντας τήν πρόσβαση τους στό νερο την τροφη τά φάρμακα το ρευμα..μέ πανω απο 40.000 νεκρούς αμαχους παλαιστίνιους κυρίως βρεφη καί 90.000 τραυματίες...



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μετεκλογική τοποθέτηση του Κομμουνιστικού Κόμματος Βενεζουέλα, υπό τον Όσκαρ Φιγκέρα, που καλεί τις "γνήσια δημοκρατικές, λαϊκές και πατριωτικές δυνάμεις" να "υπερασπιστούν τη βούληση του βενεζολάνικου λαού", καθώς ο Μαδούρο "άρπαξε τα κοινωνικά και οικονομικά του δικαιώματα" και τώρα "ετοιμάζεται να του πάρει και τα δημοκρατικά του δικαιώματα."

Εν ολίγοις, το ΚΚ Βενεζουέλα βγήκε ανοιχτά υπέρ της ακροδεξιάς αμερικανοπληρωμένης αντιπολίτευσης της Maria Corina Machado

Ούτε τα προσχήματα πια το χαφιεδότσουρμο.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σιωνιστική αεροπορική επιδρομή οδήγησε στην εκτέλεση του Ισμαήλ Χανιγιέ, τον πολιτικό ηγέτη της Χαμάς στο σπίτι του στην Τεχεράνη. Δεν χρειάζεται καν να αναρωτηθούμε ποιος τι και γιατί, ο νοών νοείτω.

Φυσικά η αντίσταση συνεχίζεται, δεν είναι προσωπαγής. Κάθε μέρα που περνά όμως μας θυμίζει ένα πράμα: αυτό το τερατούργημα που αποκαλείται «Ισραήλ» πρέπει να εξαφανιστεί απ' τον χάρτη.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν, Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ, έδωσε εντολή στο Ιράν να χτυπήσει απευθείας το Ισραήλ, ως αντίποινα για δολοφονία Χανίγια!

31/07/2024

Ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν, Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ, εξέδωσε εντολή στο Ιράν να χτυπήσει απευθείας το Ισραήλ, ως αντίποινα για τη δολοφονία στην Τεχεράνη του ηγέτη της Χαμάς, Ισμαήλ Χανίγια αναφέρουν τώρα οι New York Times. Επικαλούνται 3 καλά ενημερωμένους κι αξιόπιστους Ιρανούς αξιωματούχους..Σύμφωνα με τους New York Times, οι Ιρανοί στρατιωτικοί διοικητές εξετάζουν το ενδεχόμενο συνδυασμένης επίθεσης με drone και πυραύλων σε στρατιωτικούς στόχους κοντά στο Τελ Αβίβ και τη Χάιφα

O Nετανιάχου σε τηλεοπτικό διάγγελμά του προετοίμασε πριν λίγο τους Ισραηλινούς λέγοντας ”μας περιμένουν δύσκολες μέρες”

Σύμφωνα με άρθρο των New York Times που δημοσιεύτηκε στις 31 Ιουλίου 2024, ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν, Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ, διέταξε αντίποινα κατά του Ισραήλ μετά τη δολοφονία του Ισμαήλ Χανίγιε, ηγέτη της Χαμάς, στην Τεχεράνη. Η κίνηση έρχεται μετά από αυτό που θεωρείται ταπεινωτική αποτυχία ασφάλειας για το Ιράν.

Σύμφωνα με τρεις Ιρανούς αξιωματούχους που επικαλείται η αμερικανική εφημερίδα, ο Χαμενεΐ έδωσε αυτή την εντολή κατά τη διάρκεια έκτακτης συνεδρίασης του Ανώτατου Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας του Ιράν το πρωί της Τετάρτης.

Η δολοφονία του Χανιγιέ, που σημειώθηκε ενώ βρισκόταν στην Τεχεράνη για την ορκωμοσία του νέου Ιρανού προέδρου, συγκλόνισε τους Ιρανούς αξιωματούχους που τη θεωρούν υπέρβαση των «κόκκινων γραμμών». Σύμφωνα με τους New York Times, οι Ιρανοί στρατιωτικοί διοικητές φέρεται να εξετάζουν το ενδεχόμενο συνδυασμένης επίθεσης με drone και πυραύλων σε στρατιωτικούς στόχους κοντά στο Τελ Αβίβ και τη Χάιφα, αποφεύγοντας σκόπιμα πολιτικούς στόχους. Μια επιλογή θα ήταν μια συντονισμένη επίθεση από το Ιράν και άλλα μέτωπα όπου έχει συμμαχικές δυνάμεις, συμπεριλαμβανομένης της Υεμένης, της Συρίας και του Ιράκ.

Ο Χαμενεΐ φέρεται επίσης να ζήτησε από τους στρατιωτικούς διοικητές να προετοιμάσουν αμυντικά σχέδια σε περίπτωση επέκτασης της σύγκρουσης και ισραηλινών ή αμερικανικών επιδρομών εναντίον του Ιράν.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μαδούρο: η CIA δολοφόνησε τον John F. Kennedy, αποπειράθηκε να σκοτώσει τον Τραμπ και θέλει ένα πραξικόπημα εναντίον μου! Οι ΗΠΑ έχουν στο ενεργητικό τους δολοφονίες πολλών ξένων ηγετών αλλά και δικών τους Προέδρων! 

31/07/2024

O Πρόεδρος της Βενεζουέλας Maduro στο Συμβούλιο Ασφαλείας της χώρας του δήλωσε χθες ότι ”η CIA δολοφόνησε τον John F. Kennedy, αποπειράθηκε να σκοτώσει τον Donald Trump και θέλει ένα πραξικόπημα κατά κυβέρνησης του. Οι ΗΠΑ έχουν μακρά ιστορία σε δολοφονίες προέδρων ξένων χωρών αλλά και της δικιάς τους είπε.

https://twitter.com/i/status/1818426883010388154

O Maduro είπε ότι ”οι ΗΠΑ μπροστά βάζουν ένα χαμόγελο διπλωματίας αλλά από πίσω κρατάνε ένα στιλέτο κι αν πιστέψεις το χαμόγελο και είσαι απρόσεκτος σε καρφώνουν πισώπλατα. Στα 200 χρόνια της ύπαρξης τους έχουν στο ενεργητικό τους δολοφονίες προέδρων δολοφονίες ξένων ηγετών δολοφονίες προέδρων των ίδιων των ΗΠΑ. Ποιός σκότωσε τον Τζον Κέννεντυ το σύστημα. Ο Κέννεντυ σκοτώθηκε από την εγκληματική μαφία στο Μαιάμι και από τη CIA γιατί εργαζόταν για το τέλος του πολέμου στο Βιετνάμ και γιατί αναζητούσε μια συνδιαλλαγή με Κούβα για να μπει τέλος στην επίθεση και στο εμπάργκο στην Κούβα.

Την ώρα της δολοφονίας στις 23/11/63 ο Κάστρο ήταν στο Varadero σε σπίτι διπλωμάτη και συζητούσε με ειδικό απεσταλμένο του Κέννεντυ και του έδωσε για δώρο 2 πακέτα πούρα Αβάνας γιατί στον Κέννεντυ του άρεσαν. Και τότε ο Κάστρο πληροφορήθηκε από Πρωθυπουργό του την τραγική είδηση κι άνοιξαν το ράδιο και την άκουσαν. Την ίδια μέρα την ίδια ώρα που ο Φιντέλ είχε δεχθεί έναν ειδικό απεσταλμένο για εξομάλυνση των σχέσεων. Το σύστημα τον σκότωσε τον Κέννεντυ. Έχουν μια μακρά ιστορία στα δολοφονικά χτυπήματα ανά τον κόσμο.

Πρόσφατα καταδικάσαμε την απόπειρα δολοφονίας του τ. Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ .

Kαι αναφύονται κάποια ερωτήματα γι αυτούς που ήταν υπεύθυνοι για ασφάλεια του. Γιατί επέτρεψαν στον επιτιθέμενο να είναι εκεί. Υπάρχουν πολλές αμφιβολίες που εκφράστηκαν στις ΗΠΑ. Τώρα επιχειρούν να το κουκουλώσουν.΄Έτσι η αυτοκρατορία που είναι συνηθισμένη σε βία και πραξικοπήματα προετοίμασε ένα σενάριο (πραξικοπήματος) και για Βενεζουέλα ”



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δολοφονήθηκε στην Τεχεράνη από Ισραηλινή επιδρομή ο επικεφαλής του πολιτικού γραφείου της Χαμάς ο Ισμαήλ Χανίγια! Και τώρα Ειρήνη ή Χάος!

31/07/2024

Δολοφονήθηκε μέσα στη νύχτα στην Τεχεράνη από την Ισραηλινή στοχευμένη πυραυλική επιδρομή ο επικεφαλής του πολιτικού γραφείου της Χαμάς ο Ισμαήλ Χανίγια!

Λίγες μόνο ώρες μετά τη δολοφονία του νο2 της Χεζμπολάχ από ισραηλινό βομβαρδισμό στο Βηρυτό. Θυμίζει Ιράκ.. όπου οι Αμερικανοί έδειχναν κάρτες και τους έτρωγαν έναν έναν. Τώρα έχουμε στη γραμμή Θανάτου Ραίσι, νο 2 Χεζμπολάχ, Χανίγια.

Και τώρα ειρήνη ή χάος..

Το ότι επέλεξαν την Τεχεράνη για να τον δολοφονήσουν σημαίνει ότι θέλουν να ενσπείρουν το διχασμό στις εσωτερικές τις τάξεις ισλάμ μεταξύ σουνίτικου σιίτικου ,μπορεί όμως να επιφέρει και αντίθετα αποτελέσματα συσπείρωση. Από την άλλη ανοίγει ο δρόμος για ειρήνη στο Παλαιστινιακό και ίσως και για αναγνώριση κράτους. Απαρφανισμένη η Χαμάς δεν θα διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο και είναι πιο εύκολο να επικρατήσουν οι μετριοπαθείς. Η συμφωνία συμφιλίωσης στην Κίνα των Παλαιστινιακών φατριών είναι προς την ίδια κατεύθυνση της επόμενης μέρας.. Αν όμως απαντήσει η Τεχεράνη τότε θα υπάρξει γενική ανάφλεξη..

Η Τεχεράνη μοιραία για 3 για Ραίσι τον ΥΠΕΞ του και τον εγκέτη της Χαμάς..

Ο Ismail Haniyeh, επικεφαλής του πολιτικού γραφείου της Χαμάς, δολοφονήθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης σε επίθεση που στόχευε την ίδια στην πρωτεύουσα του Ιράν, Τεχεράνη. Ο Χαμάς ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι μια ισραηλινή αεροπορική επιδρομή είχε ως στόχο τον Χανίγιε και έναν από τους προσωπικούς του σωματοφύλακες, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί. Εν τω μεταξύ, οι Φρουροί της Επανάστασης του Ιράν ανέφεραν ότι ερευνούν τις συνθήκες της δολοφονίας του Haniyeh στην κατοικία του. Η επίθεση έλαβε χώρα σε μια οχυρή περιοχή βόρεια της Τεχεράνης και η ακριβής τοποθεσία των καλεσμένων υψηλού προφίλ, των οποίων οι επισκέψεις στην Τεχεράνη συνήθως κρατούνται μυστικές, δεν είναι γνωστή. Οι Φρουροί της Επανάστασης του Ιράν προστατεύουν τακτικά τους VIP που επισκέπτονται τον Ιράν.

Ο Χανίγειε στην Τεχεράνη πήγε προχθές για συμμετοχή στην τελετή ορκωμοσίας του νέου Ιρανού Προέδρου Μασούντ Πεζεσκιάν , με τον οποίο συναντήθηκε κατ' ιδίαν χθες, ενώ συναντήθηκε και με τον Ηγέτη της Ισλαμικής Επανάστασης Αλί Χαμενεΐ.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Ο Νετανιάχου επέστρεψε από τις ΗΠΑ με το πράσινο φως να σκοτώσει", λένε οι Χούθι...

Η δολοφονία του ηγέτη της Χαμάς σε αεροπορική επιδρομή στην Τεχεράνη αποτελεί «ειδεχθές τρομοκρατικό έγκλημα», λένε  το πατριωτικό αντιστασιακό κίνημα αντάρτες Χούθι της Υεμένης που αποτελεί και την κυβέρνηση του λαού της Υεμένης.

«Η στοχοποίησή του είναι ένα ειδεχθές τρομοκρατικό έγκλημα και μια κατάφωρη παραβίαση των νόμων και των ιδανικών αξιών» ανέφεραν εκπρόσωποι της οργάνωσης και πρόσθεσαν: «Ο Νετανιάχου επέστρεψε από την Αμερική με πράσινο φως για δολοφονίες. Η Αμερική εμπλέκεται σε όλα όσα συμβαίνουν και πρέπει να πληρώσει το τίμημα».

Οι πατριώτες αντάρτες που αποτελούν και την κυβέρνηση του λαού της Υεμένης εκτοξεύουν από τον Νοέμβριο μη επανδρωμένα αεροσκάφη και πυραύλους κατά της ναυσιπλοΐας στην Ερυθρά Θάλασσα και κατά στόχων στο Ισραηλινοναζιστικό αποικιακό καθεστώς, λέγοντας ότι ενεργούν σε ένδειξη αλληλεγγύης προς τους Παλαιστίνιους κατά τη διάρκεια της γενοκτονίας από τους ισραηλινοναζί στη Γάζα.

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, ένα φονικό χτύπημα μη επανδρωμένου αεροσκάφους των Χούθι στο Τελ Αβίβ προκάλεσε ισραηλινοναζιστικές αεροπορικές επιδρομές στο λιμάνι της Χοντέιντα, από τις οποίες σκοτώθηκαν εννέα άνθρωποι.

Με βλήμα από αέρος η δολοφονία του Χανίγια

Στο μεταξύ, ο λιβανέζικος ειδησεογραφικός ιστότοπος «al Mayadeen» που υποστηρίζει τη Χεζμπολάχ ανέφερε, επικαλούμενος ιρανική πηγή, ότι ο πύραυλος που χρησιμοποιήθηκε για να δολοφονηθεί ο Χανίγια σε πλήγμα σε κατοικία που έμεναν βετεράνοι πολέμου στην Τεχεράνη εκτοξεύτηκε από άλλη χώρα και όχι από το εσωτερικό του Ιράν.

Για το ίδιο θέμα, το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων του Ιράν, IRNA, ανέφερε πως για τη δολοφονία του Χανίγια χρησιμοποιήθηκε ένα «βλήμα κατευθυνόμενο από αέρος» πιθανόν από ισραηλινοναζιστικό F – 35 των κωλοαμερικάνων που εφοδιάζουν τους σιωνιστοναζί.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ!» ΟΡΓΗ από Ιράν, Τουρκία και Ρωσία για τον Χανίγια...

Την έντονη αντίδραση του Ιράν, της Τουρκίας και της Ρωσίας προκάλεσε η δολοφονία του ηγέτη της Χαμάς, Ισμαήλ Χανίγια, στην Τεχεράνη από ισραηλινή αεροπορική επίθεση.

Συγκεκριμένα το ιρανικό υπουργείο Εξωτερικών, διά του εκπροσώπου του, Νασέρ Καναάνι, ανέφερε ότι «το αίμα του Χανίγια δεν θα πάει χαμένο», προσθέτοντας ότι «ο θάνατος του Χανίγια στην Τεχεράνη θα ενισχύσει τον βαθύ και άρρηκτο δεσμό» του Ιράν, της Παλαιστίνης «και της αντίστασης».

Επίσης, ο εκπρόσωπος του Ανώτατου Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας του Ιράν, δήλωσε ότι η δολοφονία του Χανίγια «ήταν μια κατάπτυστη πράξη και ότι οι δράστες της θα λάβουν την απάντησή τους».

Από την πλευρά του, το τουρκικό ΥΠΕΞ, σε ανακοίνωσή του σε υψηλούς τόνους αναφέρει ότι «καταδικάζουμε τη δολοφονία του επικεφαλής του Πολιτικού Γραφείου της Χαμάς Ισμαήλ Χανίγια σε μια ειδεχθή επίθεση στην Τεχεράνη.

Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στον παλαιστινιακό λαό που έχει εκατοντάδες χιλιάδες μάρτυρες όπως ο Χανίγια προκειμένου να ζήσει ειρηνικά στην πατρίδα του υπό τη στέγη του δικού του κράτους.

Αποδείχθηκε για άλλη μια φορά ότι η κυβέρνηση Νετανιάχου δεν έχει καμία πρόθεση να επιτύχει την ειρήνη. Η επίθεση αυτή αποσκοπεί επίσης στην εξάπλωση του πολέμου στη Γάζα σε περιφερειακό επίπεδο.

Αν η διεθνής κοινότητα δεν αναλάβει δράση για να σταματήσει το Ισραήλ, η περιοχή μας θα αντιμετωπίσει πολύ μεγαλύτερες συγκρούσεις. Η Τουρκία θα συνεχίσει να υποστηρίζει το δίκαιο αγώνα του παλαιστινιακού λαού».

Τέλος, ο υφυπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Μιχαήλ Μπογκντάνοφ, μιλώντας στο κρατικό πρακτορείο ειδήσεων RIA Novosti δήλωσε ότι η δολοφονία Χανίγια «είναι μια απολύτως απαράδεκτη πολιτική δολοφονία, και αυτό θα οδηγήσει σε περαιτέρω κλιμάκωση των εντάσεων».