Τρίτη 30 Ιουλίου 2024

Τριτη 30 Ιουλιου 2024


AΥΡΙΟ (30/7) ΟΙ ΤΣΑΒΙΣΤΑΣ ΣΤΟ ΔΡOΜΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ. NO PASARAN, NO VOLVERAN !



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Νίκη των Τσαβίστας στις προεδρικές εκλογές ~ Eπανεκλογή Μαδούρο

Επιθέσεις της φασιστικής δεξιάς σε εκλογικά τμήματα και καταστροφή εκλογικού υλικού

Κυβερνοεπίθεση διαρκείας στον ιστότοπο του CNE (εκλογική αρχή) με στόχο να προκληθεί εκλογικό μπλακάουτ στη μετάδοση των αποτεσμάτων και στη συνέχεια γενικευμένη βία και πρόκληση χάους.

Πολιορκία από ακροδεξιούς, πρεσβειών της Βενεζουέλας στο εξωτερικό, με συμμετοχή μελών της κυβέρνησης και απειλή επίθεσης στις εγκαταστάσεις της πρεσβείας στην Αργεντινή.

Κοινή ανακοίνωση υπουργών εξωτερικών δεξιών κυβερνήσεων χωρών της Λατινικής Αμερικής για νοθεία, πριν ανακοινωθούν τα αποτελέσματα.

29 Ιουλίου

Απόσυρση των πρεσβευτών της Βενεζουέλας από αυτές τις χώρες.

Συγχαρητήρια για την επανεκλογή Μαδούρο από πολλές κυβερνήσεις, μεταξύ των οποίων οι Ρωσία, Κίνα, Κούβα,Βενεζουέλα,Νικαράγουα κ.α

Ανακήρυξη από το CNE της εκλογής του Νικολάς Μαδούρο.

Σποραδικά βίαια επεισόδια από μικρές ομάδες "comanditos" (ομάδες κρούσης) και αποκλεισμοί δρόμων.

Μαζικές συγκεντρώσεις Τσαβιστών στο προεδρικό μέγαρο Miraflores σε υπεράσπιση του προέδρου και σε άλλα σημεία του Καράκας και άλλων πόλεων.

30 Ιουλίου

Μεγάλες αντιφασιστικές πορείες Τσαβίστας σε όλες τις πόλεις της χώρας.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δεν έχει πάτο η σαπίλα: Η ΕΥΠ παρακολουθούσε τον εισαγγελέα Μπαρδάκη δύο χρόνια και αυτός αρχειοθετούσε σημαντικές υποθέσεις όπως αυτή της Novartis!

30/7/2024

Απίστευτα πράγματα προκύπτουν από τα μέχρι τώρα στοιχεία των ερευνών σε ότι αφορά το σκάνδαλο των υποκλοπών και την διπλή παρακολούθηση του πρώην επικεφαλής της Εισαγγελίας Οικονομικού Εγκλήματος και νυν αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Χρήστου Μπαρδάκη τόσο από ΕΥΠ όσο και από το Predator.

Από τα μέχρι τώρα στοιχεία των ερευνών προκύπτει ότι ο κ. Μπαρδάκης ήταν επί δύο χρόνια υπό παρακολούθηση από την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών (ΕΥΠ), με την έγκριση της εποπτεύουσας την περίοδο εκείνη εισαγγελέως της ΕΥΠ, Βασιλικής Βλάχου.

Μάλιστα η περίοδος που ο κ. Μπαρδάκης ήταν σε παρακολούθηση από την ΕΥΠ, συμπίπτει χρονικά με την περίοδο που επί των ημερών του ως προϊσταμένου στην Εισαγγελία Οικονομικού Εγκλήματος, μπήκαν στο αρχείο οι δικογραφίες που είχαν σχηματιστεί για το σκάνδαλο Novartis και δύο πολιτικά πρόσωπα, τους Αδωνη Γεωργιάδη και Δημήτρη Αβραμόπουλο στους οποίους είχαν εντοπιστεί χρηματικά ποσά τα οποία χαρακτηρίστηκαν ως «αδιευκρίνιστης προέλευσης».



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ελλάδα. Η λειψυδρία απειλεί τη χώρα – Κίνδυνος και για την Αττική

Η εγκατάσταση Ανεμογεννητριών σε βουνοκορφές και σε βουνοπλαγιές οι οποίες έχουν καεί.....δεν προκαλεί μόνο σημαντική αύξηση της θερμοκρασίας στο τοπικό κλίμα των περιοχών εγκατάστασης ..(*βλέπε προσφάτως δημοσιευμένη μελέτη του Χάρβαρντ)

Προκαλεί και κάτι άλλο 

Η εγκατάσταση Ανεμογεννητριών δεν επιτρέπει την ανάπλαση των καμμένων εκτάσεων και ο συνδυασμός της αποψίλωσης των δασών + των Ανεμογεννητριών....ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΝΑ "ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ" ΝΕΡΑ 

τα οποία "προμηθεύουν" τις πηγές με τρεχούμενο νερό όλον τον χρόνο, 

και αυτές με την σειρά τους οδηγούν το νερό σε λίμνες, ποτάμια, και στην θάλασσα ώστε ο κύκλος αυτός να "κλείσει" με την εξάτμιση νερού από την θάλασσα, για να πέσει σαν βροχή και χιόνι στα βουνά και να "καθαριστεί" στην κάθοδο του πάλι από αυτά, δημιουργώντας ζωντανές πηγές με καθαρό τρεχούμενο νερό κτλ κτλ

Όλα είναι κύκλος. Από τους πλανήτες και τους γαλαξίες (μακρόκοσμος) 

μέχρι τα κύτταρα, τα άτομα κτλ (μικρόκοσμος) 

Άπαξ και κόψεις αυτόν τον κύκλο...τότε ναι.

Θα ξεμείνεις από νερό και θα εξαρτάσαι από πολυεθνικές εταιρείες στις οποίες θα έχουν τα κράτη (ξε)πουλήσει την δυνατότητα αφαλάτωσης και καθαρισμού του νερού που θα πίνεις...

Οπότε όταν βλέπετε τέτοιες ειδήσεις.....μην γελάτε.

Διότι μπορεί τώρα ακόμα να τα γράφουν αυτά για να προετοιμάσουν το έδαφος τρομοκρατώντας (όπως θέλουν να κάνουν με κάθε τί πλέον, διότι ο φόβος είναι το μοναδικό υπερóπλο..) αλλά πρόκειται για αυτοεκπληρούμενη προφητεία...

Οι ίδιοι προκαλούν την έλλειψη νερού

Και οι ίδιοι προειδοποιούν για αυτήν...

Και σύντομα θα επιχειρήσουν να βάζουν και πρόστιμα αν δεν φροντίσουμε να επιδείξουμε συσπειρωμενες μαζικές αντιδράσεις σε κάθε Δήμο στην Ελλάδα



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δίκη για Μάτι

Πρόεδρος; Κυρία μου μην μακρυγορείτε...στη γυναίκα που έχασε τα δυο παιδιά και τον άντρα της...

«Φώναζα τα ονόματα της Εβίτας, του Ανδρέα και του Γρηγόρη, αλλά δεν υπήρχε κανείς να μου απαντήσει»

Στο Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Αθηνών συνεχίστηκε σήμερα η δίκη για τη μεγάλη φωτιά το καλοκαίρι του 2018 στο Μάτι.

Η σημερινή ακροαματική διαδικασία συνεχίστηκε με καταθέσεις συγγενών ανθρώπων που χάθηκαν από την πύρινη λαίλαπα, όπως είναι η κατάθεση της Βαρβάρας Βουκάκη, η οποία έχασε το σύζυγο της Γρήγορη Φύτρο και τα δυο της παιδιά, Εβίτα και Ανδρέα, στο γνωστό οικόπεδο Φράγκου. Συγκλονιστική είναι η κατάθεση της Βαρβάρας Βουκάκη, η οποία περιέγραψε λεπτό προς λεπτό τις τραγικές ώρες που έζησε μέχρι να μάθει ότι τα μέλη της οικογένειας της έφυγαν από τη ζωή.

Τόνισε ότι είδε με τα μάτια της «την κόλαση του Δάντη» και συνέχισε την περιγραφή με ζωγραφισμένη την αγανάκτηση και τον τρόμο των ωρών εκείνων που έχουν περάσει στο υποσυνείδητό της ως ένας εφιάλτης, λέγοντας: «Φώναζα τα ονόματα της Εβίτας, του Ανδρέα και του Γρηγόρη, αλλά δεν υπήρχε κανείς να μου απαντήσει. Σαν να ήμασταν φαντάσματα, σε ένα νεκρικό τοπίο. Μαύρα όλα και μύριζε καμένη σάρκα. Μέσα στα αυτοκίνητα κάποιοι όγκοι. Είδα ανθρώπους καμένους και ανθρώπους ξαπλωμένους και εγώ ήλπιζα να μην δω και τους δικούς μου έτσι. Σε ένα μικρό στενό ήταν παρατημένο το αυτοκίνητο του συζύγου μου, άρχισα να φωνάζω πιο δυνατά, χωρίς να απαντάει κανείς. Δεν μπόρεσα να τους βρω, άλλωστε ποιος να μου απαντήσει; Δεν ζούσε κανένας» περιέγραψε και πρόσθεσε ότι ο σύζυγος της υποχρεώθηκε από περιπολικό να επιστρέψει στο Μάτι με το αμάξι, ενώ πήγαινε στη Ραφήνα, πράγμα που τους οδήγησε κατευθείαν στη φωτιά και συνέχισε: «Δεν υπήρχε καμία επικοινωνία μεταξύ των φορέων, κάποιος, κάτι δεν ενημέρωσαν τους ανθρώπους μας να φύγουν, κινήθηκαν κατά βούληση. Ο Γρηγόρης μου έριξε τη ζαριά του και θα είχε σωθεί, αν δεν τον είχε γυρίσει πίσω η Αστυνομία».

Από φωτογραφία αναγνώρισε την κόρη της

Σε άλλο σημείο της κατάθεσής η μάρτυρας, αναφέρθηκε με βουρκωμένα τα μάτια, το πώς αναγνώρισε από μια φωτογραφία που της έδειξαν στο Λιμεναρχείο Ραφήνας ότι το καμένο κορίτσι ήταν η κόρη της, η Εβίτα.

Χαρακτηριστικά η Βαρβάρα Βουκάκη, κοιτώντας, άλλοτε στα μάτια τους δικαστές και άλλοτε σκύβοντας το κεφάλι, για να μην φανεί ότι έχει βουρκώσει, είπε: «Η υπάλληλος στο Λιμεναρχείο με ενημέρωσε για μια φωτογραφία από ένα κορίτσι που έμοιαζε με την Εβίτα αλλά δεν ήξερε αν θα άντεχα να τη δω. Είδα το κοριτσάκι και ήταν η Εβίτα μου. Φορούσε τα ίδια ρούχα, όπως είχε στείλει ένα βίντεο το μεσημέρι που τραγουδούσε. Αυτή τη φορά όμως δεν είχε ζωή, δεν ήταν καμένη, ήταν με τα ρούχα και τα βραχιολάκια της. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να σας περιγράψω τι ένιωσα, ήθελα να χαθεί και η δίκη μου ζωή. Έμαθα ότι βρισκόταν στο οικόπεδο, ήταν από τους τελευταίους στο οικόπεδο Φράγκο. Ο Γρηγόρης βρέθηκε καμένος και λίγο πιο πίσω ο Ανδρέας.

Η Εβίτα στην τελευταία προσπάθεια της να σωθεί, έφυγε προς τα βράχια. Υπήρχαν άνθρωποι που την είδαν, σε μια τελευταία προσπάθεια πήδηξε και έπεσε στα βράχια, στην παραλία. Και ένας από αυτούς έτρεξε να δει, να δώσει μια βοήθεια και είδε το παιδί μου και κάλεσε την πυροσβεστική αλλά δεν ήρθε κανείς. Και η Εβιτούλα μου ζούσε και της κρατούσε το χέρι, μέχρι που ξεψύχησε εκεί. Θα μπορούσα να είχα έστω ένα παιδί αν υπήρχε ενημέρωση, αν ένας λιμενικός, ένας πυροσβέστης, δεν ξέρω. Θα είχα το παιδί μου όπως κι αν ήταν, ζωντανό».

Μάρτυρας: Συγγνώμη αν μακρηγορώ αλλά αυτή είναι η ιστορία της ζωής μου…

Πρόεδρος: Το καταλαβαίνω, πολλοί θέλουν να πουν την ιστορία της ζωής τους, αλλά λίγο πιο σύντομα.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κατέστρεψαν την γυναικεία ποδηλασία… τρεις «τρανς γυναίκες» κατέλαβαν τις πρώτες θέσεις στον αγώνα ποδηλασίας Marymoor Grand Prix γυναικών της Ουάσιγκτον!

29/7/2024

Τρεις βιολογικοί άνδρες που ταυτίζονται ως «τρανς γυναίκες» «κέρδισαν» τον πρόσφατο αγώνα ποδηλασίας Grand Prix του Marymoor στο Jerry Baker Memorial Velodrome στο Ρέντμοντ της Ουάσινγκτον, εξαιτίας της αυστηρής πολιτικής του χώρου «χωρίς εκφοβισμό».

«Εκφοβισμός», σε αυτό το πλαίσιο, σημαίνει βέβαια και ο αποκλεισμός των βιολογικών γυναικών από τα αθλήματα αφού πως να το κάνουμε οι βιολογικοί άνδρες είναι μυικά πιο δυνατοί απο την φύση τους, αλλά πως να το εξηγήσεις στο ειδικά προστατευμένο σύστημα ταξινόμησης LGBTQ+ για σεξουαλική παρέκκλιση.

Σύμφωνα με αναφορές, το Jerry Baker Memorial Velodrome φιλοξενεί επί χρόνια αμφιλεγόμενες αθλητικές εκδηλώσεις που επιτρέπουν στις «τρανς γυναίκες» να συμμετέχουν σε όλα τα είδη γυναικείων αθλημάτων με βάση την «ταυτότητα φύλου» που έχουν επιλέξει οι ίδιοι.

Στο πρόσφατο Grand Prix, τρεις βολογικοί άνδρες ήταν παρόντες στη γυναικεία κατηγορία κατά τη διάρκεια του γυναικείου αγώνα Madison, ενός αγώνα σκυταλοδρομίας υψηλής ταχύτητας, δύο ατόμων.

Οι τρεις άντρες που συμμετείχαν στον αγώνα του Madison ως «transwomen» και κέρδισαν περιλαμβάνουν:

1) “Jenna” Lingwood, γεννημένη ως James, η εθνική πρωταθλήτρια cyclocross 40+ γυναικών masters που κατέλαβε την πρώτη θέση

2) Jordan Lothrop, ένας ποδηλάτης από τον Καναδά που αγωνιζόταν με άνδρες μόλις το 2023, ο οποίος κατετάγη δεύτερος

3) Eva Lin, γεννημένη ως Henry, που συνήθιζε να αγωνίζεται για την ανδρική ομάδα του San Jose State University (SJSU), η οποία κατετάγη τρίτη



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η αγαπημένη υποψήφια πρόεδρος των Συριζαίων και ΝουΔούλων και των Πασοκων Kamala Harris, προτείνει στους νέους να μην κάνουν παιδιά γιατί επιβαρύνουν το πλανήτη με την κλιματική αλλαγή…

29/7/2024

Η αντιπρόεδρος Kamala Harris πρότεινε για άλλη μια φορά ότι οι νέοι δεν πρέπει να κάνουν παιδιά λόγω της κλιματικής αλλαγής.

Το βίντεο δημοσιεύτηκε πρόσφατα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δείχνει την υποψήφια πρόεδρο να μιλάει στο Reading Area Community College τον Σεπτέμβριο του 2023, στο πλαίσιο της περιοδείας της στο κολέγιο «Fight For Our Freedoms».

Η Καμάλα Χάρις μιλά για το λεγόμενο «κλιματικό άγχος» μεταξύ των νεαρών Αμερικανών και φοβάται ότι η απόκτηση παιδιών είναι κάτι ανήθικο εξαιτίας της κλιματικής αλλαγής.

«Έχω ακούσει νέους ηγέτες να μιλούν μαζί μου για έναν όρο που έχουν επινοήσει και ονομάζεται «άγχος του κλίματος», ο οποίος είναι ο φόβος για το μέλλον και το άγχος, για το αν έχει νόημα πια να να κάνεις παιδιά». είπε.

https://twitter.com/i/status/1817288993740095986

Το σύντομο απόσπασμα δημοσιεύτηκε στο Twitter από τον Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ, και στη συνέχεια έγινε retweet και σχολιάστηκε από διάφορες προσωπικότητες.

«Είναι σχεδόν σαν αυτοί οι άνθρωποι να μην θέλουν οι νέοι να κάνουν οικογένειες ή κάτι τέτοιο. Πραγματικά περίεργα πράγματα», έγραψε ένας σχολιαστής ο Βανς στο Twitter .

Ο Βανς δέχθηκε πυρά από άλλους σχολιαστές και τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης από τότε που επιλέχτηκε από τον Τραμπ, για τα σχόλια που ότι οι φορολογικοί συντελεστές θα πρέπει να ευνοούν τις οικογένειες με παιδιά. Ο Βανς βγήκε στην αντεπίθεση, αποκαλώντας τους Δημοκρατικούς «κατά της οικογένειας».



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο πλήρως εμβολιασμένος και μετανιωμένος δημοσιογράφος του Fox News και η σύζυγος του ανακοινώνουν ότι και οι δύο έχουν σπάνια μετάλλαξη “καρκίνου Turbo”!

29/7/2024

Ο βραβευμένος με Emmy,  ρεπόρτερ του Fox 4, Matt Stewart, ανακοίνωσε ότι αυτός και η σύζυγός του Chrissy έχουν διαγνωστεί με καρκίνο τούρμπο. Ο Matt και η Chrissy Stewart ήταν και οι δύο πλήρως εμβολιασμένοι και ο Matt ήταν εξέχων ακτιβιστής στο Κάνσας Σίτι μέσω της εργασίας του ως παρουσιαστής ειδήσεων στην τηλεόραση για την προώθηση των εμβολίων mRNA του Covid-19 στον πληθυσμό.

Ωστόσο, τρία χρόνια μετά από ένα μικρό περιστατικό με καρκίνο του παχέος εντέρου, ο Ματ αποκάλυψε ότι ο καρκίνος επανήλθε και έκανε μετάσταση γύρω από το σώμα του σε χρόνο ρεκόρ.

«Φίλοι μου, έχω μερικά καταστροφικά νέα να μοιραστώ με όλους σας. Νιώθω λιγάκι διανοητικά τον τελευταίο καιρό – ζαλάδα, ναυτία, λίγο διπλή όραση», έγραψε ο Στιούαρτ στο Facebook.

«Την Κυριακή το πρωί, ζήτησα από την Chrissy να με πάει στο ER. Έκαναν αξονική τομογραφία στον εγκέφαλό μου και βρήκαν μια μάζα στην παρεγκεφαλίδα μου. Σάρωσαν το υπόλοιπο σώμα μου και βρήκαν μικρότερες μάζες στους πνεύμονές μου, στο L1 της σπονδυλικής μου στήλης και σε έναν λεμφαδένα έξω από το ορθό μου».



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πούτιν: Αν οι ΗΠΑ εφοδιάσουν με όπλα κρούσης μεσαίου βεληνεκούς την Γερμανία, θα κάνουμε κι εμείς το ίδιο στην Κούβα!

29/7/2024

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν προειδοποίησε την κυβέρνηση Μπάιντεν ότι εάν συνεχίσει με τα σχέδια να φιλοξενεί πυραύλους ακριβείας μεγάλου βεληνεκούς στη Γερμανία, η Ρωσία δεν θα έχει άλλη επιλογή από το να στείλει όπλα κρούσης μεσαίου βεληνεκούς στην Κούβα.

Ο Πούτιν εξέδωσε την αυστηρή προειδοποίηση κατά τη διάρκεια ομιλίας προς τους ναυτικούς στην παρέλαση της Ημέρας του Ναυτικού στην Αγία Πετρούπολη το Σάββατο.

Οι ΗΠΑ και η Γερμανία ανακοίνωσαν τα αμφιλεγόμενα σχέδια τους για την ανάπτυξη αμερικανικών συστημάτων πυραύλων ακριβείας μεγάλου βεληνεκούς στην Ευρώπη. Σύμφωνα με ένα κοινό δελτίο τύπου ΗΠΑ-Γερμανίας με ημερομηνία 10 Ιουλίου, οι ΗΠΑ  «θα εφοδιάσουν με μεγάλης εμβέλειας πυραύλους της Task Force Multi-Domain στη Γερμανία εώς το 2026».

Έκθεση Το RT αναφέρει: Ο Πούτιν χαρακτήρισε αυτή την ανακοίνωση  «αξιοσημείωτη»,  καθώς μια τέτοια ανάπτυξη θα θέσει σημαντικές ρωσικές κρατικές και στρατιωτικές εγκαταστάσεις, διοικητικά και βιομηχανικά κέντρα, καθώς και αμυντικές υποδομές εντός εμβέλειας των όπλων.

Ο Ρώσος πρόεδρος σημείωσε ότι ο χρόνος πτήσης τέτοιων πυραύλων σε στόχους στο ρωσικό έδαφος θα ήταν περίπου δέκα λεπτά και ότι θα μπορούσαν επίσης να εξοπλιστούν με πυρηνικές κεφαλές.

«Αυτή η κατάσταση θυμίζει τα γεγονότα του Ψυχρού Πολέμου που σχετίζονται με την ανάπτυξη αμερικανικών πυραύλων μεσαίου βεληνεκούς στην Ευρώπη»,  δήλωσε ο Πούτιν. Είπε ότι ενώ η Ρωσία έχει εγκαταλείψει εδώ και καιρό τον Ψυχρό Πόλεμο, οι ΗΠΑ  ποτέ «δεν ανταπέδωσαν».  Ο πρόεδρος προειδοποίησε ότι εάν οι ΗΠΑ προχωρήσουν στο σχέδιο ανάπτυξης πυραύλων, η Ρωσία θα απαντήσει ανάλογα (υπονοώντας θα στείλει όπλα στη Κούβα).

«Εάν οι ΗΠΑ εφαρμόσουν τέτοια σχέδια, θα θεωρήσουμε τους εαυτούς μας απαλλαγμένους από το μορατόριουμ που εγκρίθηκε προηγουμένως για την ανάπτυξη όπλων κρούσης μεσαίας και μικρής εμβέλειας και θα λάβουμε μέτρα για να ενισχύσουμε τις δυνατότητες των παράκτιων στρατευμάτων του Πολεμικού μας Ναυτικού»,  δήλωσε. , σημειώνοντας ότι η ανάπτυξη μιας σειράς τέτοιων πυραυλικών συστημάτων βρίσκεται στο τελικό στάδιο.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Ρωσία ανθίζει οικονομικά, οι μισθοί ανεβαίνουν και η ανεργία βρίσκεται σε ιστορικά χαμηλό ρεκόρ!

29/7/2024

Την ώρα που η Δύση προσπαθεί με αλλεπάλληλα πακέτα κυρώσεων να «γονατίσει» την οικονομία της Ρωσίας, οι τεράστιες κρατικές δαπάνες και οι ελλείψεις εργατικού δυναμικού έχουν οδηγήσει σε απότομη αύξηση των πραγματικών μισθών και της κατανάλωσης. Και πλέον, η οικονομία κινδυνεύει να καταρεύσει.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που επικαλούνται οι Financial Times, οι Ρώσοι είναι γεμάτοι με επιπλέον μετρητά. Καθώς ο πόλεμος παρατείνεται, οι αυξανόμενοι μισθοί σε μια αναπτυσσόμενη αμυντική βιομηχανία εν καιρώ πολέμου ανάγκασαν τις μη στρατιωτικές επιχειρήσεις να ακολουθήσουν το παράδειγμά τους για να προσελκύσουν εργαζομένους σε μια περίοδο έντονων ελλείψεων εργατικού δυναμικού.

Το αποτέλεσμα είναι ότι η Ρωσία βρέθηκε απροσδόκητα στη μέση μιας έκρηξης των καταναλωτικών δαπανών. «Οι πραγματικοί μισθοί εκτινάσσονται στα ύψη», σύμφωνα με τον Janis Kluge, ειδικό στην οικονομία της Ρωσίας στο Γερμανικό Ινστιτούτο Διεθνών Υποθέσεων και Ασφαλείας.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η FDA θα χορηγήσει εξουσιοδότηση χρήσης “έκτακτης ανάγκης” στα εμβόλια mRNA της γρίπης των πτηνών του Bill Gates (Τα εμβόλια Covid ακόμη δεν έχουν τελική άδεια χρήσης)

28/7/2024

Τι κι αν ακόμη ακούμε γρίπη των πτηνών και γρίπη των πτηνών δεν βλέπουμε… Ο FDA χορήγησε «έγκριση χρήσης έκτακτης ανάγκης», όπως και στα εμβόλια Covid, έτσι και τα πειραματικά εμβόλια με mRNA της γρίπης των πτηνών του Bill Gates πήραν ήδη αυτή την άδεια, καθώς οι αρχές προειδοποιούν ότι ακόμη μια πανδημία πρόκειται να σαρώσει τον κόσμο.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σύμφωνα με την Ολυμπιακή επιτροπή της Ολλανδίας και της Γαλλίας – ολυμπιονίκης που βίασε 12χρονο κορίτσι «δεν αποτελεί κίνδυνο» αλλά αποτελούν οι Ρώσοι αθλητές!

28/7/2024

Ο Στίβεν Βαν ντε Βέλντε, ο Ολλανδός σταρ του μπιτς βόλεϊ των Ολυμπιακών Αγώνων που καταδικάστηκε και φυλακίστηκε για τον βιασμό ενός 12χρονου κοριτσιού, «δεν αποτελεί κίνδυνο» και «δεν είναι παιδόφιλος» σύμφωνα με αξιωματούχο των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ο Van de Velde, ο οποίος καταδικάστηκε για τον βιασμό μιας 12χρονης Βρετανίδας το 2016, αφού την παραπλάνησε μέσω του Facebook, απαλλάχθηκε από τη φυλακή για να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Ένας άνδρας που ζει στην Ολλανδία για περισσότερο από μια δεκαετία έγραψε στην ολλανδική Ολυμπιακή Επιτροπή και χαρακτήρισε τη συμπερίληψη του Van de Velde «μαύρη κηλίδα στην εθνική πλευρά της Ολλανδίας».

Ο εκπρόσωπος της Ολλανδικής Ολυμπιακής Επιτροπής απάντησε: «Ο Στίβεν ΔΕΝ είναι παιδόφιλος. πραγματικά δεν πιστεύεις ότι η ολλανδική επιτροπή National Olympic Committee (NOC) θα έστελνε κάποιον στο Παρίσι που είναι πραγματικός κίνδυνος; Όχι, δεν θα το ρισκάραμε».



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τι συμβαίνει με την Τουρκία; Καμία χώρα παγκοσμίως δεν έχει δεχτεί το παράνομο τουρκολιβυκό σύμφωνο, παρότι έχει καταθέσει τα σχέδια στον ΟΗΕ, και παρότι αναγκάζει τους Ιταλούς να ζητάνε άδεια από την Τουρκία  – το αναγνώρισε ο Μητσοτάκης μόνος του;

27/7/2024

Σύμφωνα με τους Τούρκους, ενώ οι εντάσεις κλιμακώνονταν στην περιοχή, η Ελλάδα έκανε ένα βήμα πίσω για να μειώσει τις εντάσεις και αναγνώρισε το τουρκολιβυκό σύμφωνο. Εν αγνοία του ελληνικού λαού!

Για μεγάλη ιστορική νίκη της Τουρκίας κάνει λόγο η τουρκική Hurriyet, με φόντο την ένταση που δημιουργήθηκε έξω από την Κάσο την προηγούμενη εβδομάδα.

Σύμφωνα με τους Τούρκους, ενώ οι εντάσεις κλιμακώνονταν στην περιοχή, η Ελλάδα έκανε ένα βήμα πίσω για να μειώσει τις εντάσεις.

«Οι ελληνικές αρχές ζήτησαν άδεια από την Άγκυρα για τις δραστηριότητες του πλοίου τοποθέτησης καλωδίων. Αυτό το αίτημα ιστορικής άδειας ερμηνεύτηκε ως αποδοχή από την Ελλάδα των περιοχών θαλάσσιας δικαιοδοσίας που καθορίστηκαν σύμφωνα με τη συμφωνία που έκανε η Τουρκία με τη Λιβύη το 2019. Αυτό το βήμα της Αθήνας, που σεβάστηκε τις τουρκικές θαλάσσιες δικαιοδοσίες, απέτρεψε την κλιμάκωση της κρίσης μεταξύ των δύο χωρών», τονίζεται στο τουρκικό δημοσιεύμα που τιτλοφορείται ως «Ιστορική άδεια από την Άγκυρα στην Αθήνα στην κρίση στο Αιγαίο».



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Βρετανοί αγρότες πληρώνονται απο το κράτος για να μην καλλιεργούν τρόφιμα!

26/7/2024

Σύμφωνα με την Daily Expose , οι Βρετανοί αγρότες πληρώνονται για να μην καλλιεργούν τρόφιμα στο πλαίσιο ενός σχεδίου της Ντάουνινγκ Στριτ .

Δημοσίευσε ένα βίντεο του Keith Andrews, ενός αγρότη από την Κορνουάλη, που ακολουθεί το συγκεκριμένο σχέδιο. Σύμφωνα με τον ίδιο, στους αγρότες έχουν προσφερθεί μηνιάτικο 2.500 £ (3.222 $) για τα επόμενα τρία χρόνια εάν δεν καλλιεργήσουν καλλιέργειες για φαγητό κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

“Θα οργώσω ένα χωράφι, θα βάλω ανοιξιάτικο κριθάρι. Θα πάρω 440 £ (567,07 $) από την κυβέρνηση ανά στρέμμα. Στη συνέχεια, όταν πρόκειται για το μέγεθος της καλλιέργειας, το αφήνω να σαπίσει Το έδαφος, λοιπόν, δεν παίρνω [κανένα] άχυρο για τα βοοειδή, δεν παίρνεις [τίποτα] για το ψωμί σου, για όλα όσα φτιάχνουμε», είπε ο Andrews.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Σπίρτζης, ο υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, το πούλησε αυτό. Το δεξί χέρι του γιωργάκη παπανδρέου επί ΠΑΣΟΚ. Μαζί με τα τρένα και με όλα τα λιμάνια και τα αεροδρόμια της χώρας. Τώρα, δεν είναι ούτε καν βουλευτής του κασελακιΣΥΡΙΖΑ. Το έγκλημα το έκανε ο τσίπρας και το συνεχίζει ο μητσοτάκης γιατί το κράτος των προδοτών έχει συνέχεια.

Παράνοια: Η Κρήτη δεν έχει νερό αλλά θέλει 15 εκατομμύρια τουρίστες!!!

Την στιγμή που τα στοιχεία μελέτης για τον υπερτουρισμό στην Κρήτη προκαλούν σοκ εμείς κατασκευάζουμε νέο αεροδρόμιο για 15 εκ. επιβάτες τον χρόνο – Παράδειγμα προς αποφυγή το τουριστικό μοντέλο της Κρήτης

28/7/2024

Μια έκθεση της ομάδας Γεωπληροφορικής στο Τμήμα Μηχανικών Περιβάλλοντος του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης που παρουσιάζει η εφημερίδα Καθημερινή, αποτυπώνει τις υπεραναπτυγμένες περιοχές της Ελλάδας, αλλά και αυτές που έχουν ανάγκη από ένα βιώσιμο μοντέλο ανάπτυξης, ενώ χαρακτηριστικά η Κρήτη παρουσιάζεται ως παράδειγμα προς αποφυγή.

Ως «άνιση» και «ετεροβαρή» χαρακτηρίζει τη φέρουσα ικανότητα για ανάπτυξη στη χώρα μας η Αλεξάνδρα Γκεμιτζή, καθηγήτρια στο τμήμα Γεωπληροφορικής του Τμήματος Μηχανικών Περιβάλλοντος του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, που εκπόνησε σχετική μελέτη χαρτογραφώντας την ελληνική επικράτεια με μια νέα μέθοδο που συνδυάζει κοινωνικοοικονομικούς και περιβαλλοντικούς δείκτες.

«Η μισή Ελλάδα, ανατολική και νότια, με πρώτη και κύρια την περιοχή του Αιγαίου, είναι υπερκορεσμένη. Η υπόλοιπη μισή, βόρεια και δυτική, χρειάζεται ενίσχυση μέσα από μια βιώσιμη ανάπτυξη», τονίζει η καθηγήτρια συμπυκνώνοντας το βασικό συμπέρασμα της έκθεσης, που δημοσιεύθηκε πρόσφατα στο έγκριτο επιστημονικό περιοδικό Land.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στην Εύβοια απόψε Δευτέρα κινδύνεψαν ανεμογεννήτριες, μας πληροφορεί η ΕΡΤ !



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αντλίες πυρόσβεσης σε σπίτια στους Παξούς στην υπηρεσία της Πυροσβεστικής!

Σκοπός, οι αντλίες να γίνουν όσες περισσότερες γίνεται σε όλο το μήκος του νησιού για να αντιμετωπίζεται πιο εύκολα μια πυρκαγιά

Σε μία ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία έχουν προχωρήσει δεκάδες ιδιοκτήτες καταλυμάτων και σπιτιών στους Παξούς που αγοράζουν και τοποθετούν στο σπίτι τους φορητές αντλίες πυρόσβεσης, προκειμένου σε ένα συμβάν να μπορέσουν όχι μόνο να διασώσουν την περιουσία τους αλλά και να συμβάλλουν στις προσπάθειες της πυροσβεστικής, με άντληση νερού είτε από την πισίνα ή και από τη θάλασσα αν βρίσκονται σε παραλιακή ζώνη, ή ακόμα και για να γεμίσουν τις δεξαμενές του πυροσβεστικού οχήματος.

Όπως γράφει ο Γιάννης Καραμπουρνιώτης στο FB: “Άλλη μια αντλία πυρόσβεσης με όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα και λάστιχα παραδόθηκε και δοκιμάστηκε σε ιδιωτική κατοικία μαζί με τον Δημήτρη Κεραμάρη από την πυροσβεστική . Σύντομα θα παραδοθούν και άλλες και μέχρι τέλος του καλοκαιριού πιστεύω ότι θα έχουν ξεπεράσει τις τριάντα. Μέχρι τέλος της εβδομάδας θα είναι έτοιμες και στην θέση τους πάνω από είκοσι συνολικά . Επίσης 3 καινούργιες θα είναι σύντομα και στους Αντίπαξους και συν 2 που υπάρχουν θα γίνουν 5. 

Οι περισσότερες είναι ίδιες και έχουν ίδια λάστιχα (μάνικες) και συνδεσμολογία με τα οχήματα της πυροσβεστικής και των εθελοντών πράγμα που τις καθιστά ένα πολύ δυνατό εργαλείο στην περίπτωση κάποιου συμβάντος.

Έχοντας ο καθένας μας από μια τέτοια αντλία είναι σαν να έχει 30-50 πυροσβεστικά οχήματα τουλάχιστον στον χώρο του αντλώντας νερό πολύ εύκολα από μία πισίνα , στέρνα ή ακόμα και την θάλασσα αν η κατοικία βρίσκεται δίπλα .

Σκοπός είναι οι αντλίες αυτές να γίνουν όσες περισσότερες γίνεται σε όλο το μήκος του νησιού ώστε να μπορούμε πολύ πιο εύκολα να αντιμετωπίσουμε μια πυρκαγιά .



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κρύβουν τα στοιχεία του εγκλήματος: Μετά την Γερμανία, η κυβέρνηση της Αυστραλίας διαγράφει κάθε λέξη απο 78 σελίδες σχετικά με τις παρτίδες δοκιμών εμβολίων Covid!

26/7/2024

Η αυστραλιανή κυβέρνηση στα πρότυπα της Γερμανικής «κυκλοφόρησε» μια έκθεση σχετικά με τις ομαδικές δοκιμές των εμβολίων mRNA του Covid στη χώρα κατά τη διάρκεια της πανδημίας, ωστόσο κάθε λέξη σε κάθε σελίδα έχει διαγραφεί πλήρως.

Το έγγραφο 78 σελίδων κυκλοφόρησε ως απάντηση σε αίτημα για την Ελευθερία της Πληροφορίας (FOI) από ιατρικό προσωπικό που ενδιαφέρθηκε να χει πρόσβαση στα δεδομμένα, αυτό αφορά κορυφαίους γιατρούς, οι οποίοι λένε ότι η κυβέρνηση συγκαλύπτει τις καταστροφικές συνέπειες των εμβολίων Moderna και Pfizer στον αυστραλιανό πληθυσμό.

Να υπενθυμίσουμε πως το ίδιο ακριβώς έκανε και η Γερμανική κυβέρνηση όταν ζητήθηκε απο το δικαστήριο να παραδώσει τα έγγραφα:



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στο αρχείο τέθηκε από τον Άρειο Πάγο η υπόθεση των υποκλοπών.

Σχολιο.- Τώρα σύμφωνα με τον παραλογισμό τους θα απαγγελθούν κατηγορίες σε αυτούς που ήταν υπό παρακολούθηση!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αυτά λέει το ΚΚΕ

Ο Μαδουρο έχει ξεφύγει.

Ναι, δέχεται πόλεμο από τις ΗΠΑ.

Ναι, η αντιπολίτευση είναι ένα μάτσο ακροδεξιά τομαρια.

Αλλά πλέον κι αυτός έχει πάρει την κάτω βόλτα.

Στο ΚΚΒ έκανε πραξικόπημα.

Δεν δέχεται κανενα αντίλογο.

Στις απεργίες και στις διαδηλώσεις στέλνει τα ΜΑΤ για να τις διαλύσει.

Πέρα φυσικά από τα παιχνίδια που κάνει με τους Αμερικανούς.

Σχολιο.- είμαι βέβαιος ότι δεν θα είναι Άγιος... όμως είμαι ακόμα πιο βέβαιος ότι οι αντίπαλοί του είναι τρισχειρότεροι. Όσο για το ΚΚΒ, έφτιαξε κι άλλο ΚΚ της Βενεζουέλας που υποστηρίζει τον Μαδούρο.

Σχολιο.- Δεν είναι θέμα αγιοσύνης.

Όσο περί ΚΚ, μετά το πραξικόπημα που του κάνανε, υποστήριξε Μαδουρο.

Μήπως εννοείς αυτό?

Σχολιο.-  ένα είναι το Κόμμα (της Βενεζουέλας). Οι αποφάσεις των συνεδρίων/ συνδιασκέψεων ήδη από το 2021 είναι σταθερά κατά της συμμετοχής στο μπλοκ του Μαδούρο, αλλά εδώ κι έναν χρόνο δυο διεγραμένα μέλη της ΚΕ, φιλομαδουρικά, έφτιαξαν ένα κόμμα με μέλη του κόμματος του Μαδούρο και κρατά τη σφραγίδα του κόμματος με δικαστική απόφαση. Το λέω χωρίς να παίρνω θέση εάν είναι πολιτικά σωστή η μία ή η άλλη πλευρά.

Σχολιο.- Ναι, στη Βενεζουέλα, δεν έχουν κοινωνικοποιήσει τα μέσα παραγωγής, έχουν απλά κρατικοποιήσει τις μεγάλες εταιρείες παραγωγής, είναι από τις λίγες χώρες που οι ΗΠΑ δεν πλιατσικολογούν τη χώρα, και γενικώς αυτά τα λίγα θετικά "χαλάνε" το ΚΚΕ. Εμένα πάντως, αυτά που ενοχλούν το ΚΚΕ, μου δίνουν ελπίδα στη ζωή, και αυτά θα στηρίξω. Είτε εθνικιστή Αριστερό πεις το Μαδούρο, είτε κρατιστή Αριστερό με κομματική νομενκλατούρα, εμένα μου κάνει.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Απολογισμός απόπειρας πραξικοπήματος, 30 Ιουλίου 2024 1 νεκρός( αστυνομικός) 

49 τραυματίες 749 Συλλήψεις 

Οι συλληφθέντες έχουν ποινικό μητρώο σε ποσοστό 80% είναι χρήστες ναρκωτικών 90%, πολλοί ειναι ανήλικοι και αλλοι εισήλθαν στη χώρα τις τελευταίες ημέρες, κυρίως από τις ΗΠΑ. 

Η αμοιβή τους ανέρχεται σε 150 δολάρια ΗΠΑ. 

Σημ . Σήμερα όμως, 31/7, είναι η μέρα των Τσαβιστας. Θα κατακλύσουν τους δρόμους των πόλεων όλης της χώρας, και..... δεν θα χωράει κανείς άλλος στο δρομο.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί μπερδεύτηκα. Το ΚΚΕ τελικά αναγνωρίζει τα αποτελέσματα των εκλογών στη Βενεζουέλα ή συμφωνεί με Μιλεη, Μπλινκεν και λοιπούς "δημοκράτες" των χωρών που αμφισβητούν το αποτέλεσμα και μιλούν για νοθείες και χίλια δυο;

Αυτό γράφει ο 902 του ΚΚΕ

https://www.902.gr/eidisi/kosmos/370509/o-sosialdimokratis-madoyro-nikitis-stis-hthesines-proedrikes-ekloges?fbclid=IwY2xjawEWCz5leHRuA2FlbQIxMQABHUVAKtKC9UUiZeE977f3SXrIkPy3wkQDA5ijQaP0IucYktDizGEmxWABYQ_aem_AmoUOw0ah9NTN3EHmIiQ6Q

ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ  Ο σοσιαλδημοκράτης Μαδούρο εμφανίζεται ως νικητής στις χθεσινές προεδρικές εκλογές

Ο σοσιαλδημοκράτης -νυν πρόεδρος- Νικολάς Μαδούρο ανακηρύχθηκε νικητής στις χθεσινές προεδρικές εκλογές της Βενεζουέλας και θα συνεχίσει για τρίτη θητεία στο προεδρικό αξίωμα.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Εθνικού Εκλογικού Συμβουλίου, ο Μαδούρο εξασφάλισε το 51% των ψήφων, ξεπερνώντας τον υποψήφιο της αντιπολίτευσης Εντμούντο Γκονζάλες, που συγκέντρωσε το 44%.

Ο κύριος αντίπαλος του Μαδούρο, Εντμούντο Γκονζάλες, αμφισβήτησε το αποτέλεσμα, λέγοντας ότι η αντιπολίτευση δεν είχε πρόσβαση στη διαδικασία καταμέτρησης των ψήφων και δεν μπορεί να επιβεβαιώσει τα αποτελέσματα των προεδρικών εκλογών.

Από την πλευρά της, η ηγέτης της αντιπολίτευσης της Βενεζουέλας, Μαρία Κορίνα Ματσάδο, ισχυρίστηκε ότι ο Γκονζάλες κέρδισε το 70% των ψήφων στις εκλογές.

Οι ΗΠΑ έχουν «σοβαρές ανησυχίες» ότι το αποτέλεσμα των εκλογών στη Βενεζουέλα δεν είναι ακριβές, έσπευσε να δηλώσει ο υπουργός Εξωτερικών, Άντονι Μπλίνκεν. 

Οκτώ λατινοαμερικανικές κυβερνήσεις, με κοινή ανακοίνωσή τους που έδωσαν στη δημοσιότητα χθες Κυριακή, χαρακτήρισαν «απολύτως αναγκαίο» ο σεβασμός του αποτελέσματος των προεδρικών εκλογών στη Βενεζουέλα να είναι «εγγυημένος».

Αποκλείστηκε ο υποψήφιος που στήριζε το ΚΚ Βενεζουέλας

Στις εκλογές δεν συμμετείχε υποψήφιος από το ΚΚ Βενεζουέλας, καθώς η σοσιαλδημοκρατική κυβέρνηση Μαδούρο, συνεχίζοντας την εντεινόμενη καταστολή απέναντι στο κόμμα, προχώρησε τον περασμένο Μάρτη στον αποκλεισμό του υποψηφίου που θα στήριζε το ΚΚ Βενεζουέλας, του δημοσιογράφου και συνδικαλιστή Μανουέλ Ισίδρο Μολίνα.

Παράλληλα, όλο το προηγούμενο διάστημα, ο Μαδούρο επαναλάμβανε τη γνωστή προβοκάτσια ότι τον στηρίζει το ΚΚ Βενεζουέλας, όπως θέλει να εμφανίζει το ψευδεπίγραφο μόρφωμα που διαμόρφωσε με δικούς του μισθοφόρους, μετά από απόφαση του ελεγχόμενου Ανώτατου Δικαστηρίου.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εικόνες αποκάλυψης από το πολύ μεγάλο και ανεξέλεγκτο μέτωπο φωτιάς στην Εύβοια. Ανεμογεννήτρια εξεράγη προκαλώντας την πυρκαγιά!



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



29/7/2024    -      15.00

- Χτες η Ρωσία γιόρταζε τη Μέρα του Πολεμικού Ναυτικού της. Οι κεντρικές εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν, ως είθισται, στην Αγία Πετρούπολη, με τη συμμετοχή τόσο του Ρώσου Προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν, όσο και του νέου Υπουργού Άμυνας Αντρέι Μπελοούσοφ. Από την ομιλία του Ρώσου Προέδρου ξεχώρισαν οι παρακάτω θέσεις (σε σταχυολόγηση του Rybar’ και μετάφραση δική μου:

 Η Ρωσία είναι θαλάσσια δύναμη.

 Η Ρωσία απέκτησε αυτό το καθεστώς χάρη στη γεωπολιτική της θέση και τις γεωγραφικές ανακαλύψεις, καθώς και το έργο, το θάρρος και το ταλέντο των διοικητών και των ναυτικών της.

 Ο εξοπλισμός του στόλου με υπερηχητικά συστήματα θα συνεχιστεί.

 Η Ρωσία θα θεωρήσει τον εαυτό της απαλλαγμένο από μορατόριουμ για την ανάπτυξη INF σε περίπτωση εμφάνισης αμερικανικών πυραύλων στη Γερμανία.

 Σημαντικές ρωσικές εγκαταστάσεις θα είναι εντός εμβέλειας αμερικανικών πυραύλων στη Γερμανία με χρόνο πτήσης περίπου 10 λεπτά.

 Η Ρωσία θα συνεχίσει να αναπτύσσει συστήματα αεράμυνας σε κοντινά και μακρινά σύνορα.

 Ο Βλαντίμιρ Πούτιν ανακοίνωσε το τελικό στάδιο ανάπτυξης αρκετών συστημάτων κρούσης και προειδοποίησε για «κατοπτρικά» μέτρα προς την ανάπτυξη αμερικανικών πυραυλικών συστημάτων σε όλο τον κόσμο.

 Οι ΗΠΑ κλιμακώνουν τις εντάσεις σχετικά με τις ρωσικές στρατηγικές αεροπορικές πτήσεις, αν και οι ίδιες πάντα περιπολούσαν στα ρωσικά σύνορα.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ ΜΕ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΆ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΕΙ....

Στα πρόθυρα μιας μίνι εμφύλιας σύγκρουσης βρέθηκε τη Δευτέρα το Ισραήλ, όταν η προσπάθεια -για τα μάτια του… διεθνούς νομικού κόσμου- διερεύνησης περιστατικού βιασμού Παλαιστίνιου κρατουμένου συνάντησε τη σθεναρή αντίσταση στρατιωτών, πολιτών και πολιτικών, που υπερασπίζονταν το δικαίωμα των κατηγορούμενων να βιάζουν.

Όλα ξεκίνησαν όταν το πρωί της Δευτέρας 29 Ιουλίου, στελέχη της ισραηλινής στρατιωτικής αστυνομίας εισήλθαν στη στρατιωτική βάση Σντε Τεϊμάν, όπου στεγάζεται ένα από τα τουλάχιστον τρία «κέντρα κράτησης», δηλαδή στρατόπεδα συγκέντρωσης του Ισραήλ για τους Παλαιστίνιους που «συλλαμβάνει» στη Γάζα.

Εδώ και μήνες, όπως είχαμε μεταφέρει, υπάρχουν βάσιμες καταγγελίες από επιζώντες πρώην κρατούμενους, αλλά και πληροφοριοδότες από τον ισραηλινό στρατό, πως στο Σντε Τεϊμάν διεξάγονται, μεταξύ πολλών άλλων βασανιστηρίων και εγκλημάτων, σεξουαλικά βασανιστήρια στους κρατούμενους. Οι μαρτυρίες μιλούν για βιασμούς κρατουμένων με μεταλλικές, ενίοτε ηλεκτροφόρες, ράβδους, συχνά ενώπιον άλλων κρατουμένων.

Για μήνες, οι καταγγελίες αυτές περνούσαν απαρατήρητες, από τη διεθνή γνώμη και από την ισραηλινή δικαιοσύνη. Δεν είχε σημασία ότι είχαν δημοσιευτεί σε μεγάλα διεθνή ΜΜΕ, ούτε πως ήταν συναφείς με διαχρονικές καταγγελίες σεξουαλικών (και άλλων) βασανιστηρίων σε Παλαιστίνιους κρατούμενους, γυναίκες και άνδρες, από τον ισραηλινό στρατό — η διαχρονικότητα, αλλά και η σχεδόν πλήρης έλλειψη λογοδοσίας, φανερώνει πως πρόκειται για μια συστημική επιλογή και όχι για μερικά «σάπια μήλα».

Πίεση

Κι έπειτα ήρθε η απόφαση του Διεθνούς Δικαστηρίου τη 19η Ιουλίου που, γνωμοδοτικά μεν τελεσίδικα δε, έκρινε πως η ισραηλινή κατοχή της Δυτικής Όχθης, της Ανατ. Ιερουσαλήμ και της Γάζας, η θέσπιση και επέκταση των οικισμών εποίκων, αλλά και το ισραηλινό απαρτχάιντ, είναι όλα τους παράνομα.

Η απόφαση μπορεί να μην έχει άμεση σχέση με το ζήτημα — γέννησε όμως γιγαντιαία πίεση. Το Διεθνές Δικαστήριο έθεσε ρητά προ των ευθυνών τους, όχι μόνο τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ και το Συμβούλιο Ασφαλείας, αλλά και όλα τα κράτη ξεχωριστά. Έχουν την ευθύνη, έκρινε, όχι μόνο να μη διατηρούν σχέσεις με το Ισραήλ που θα μπορούσαν να το βοηθήσουν στις παράνομες ενέργειές του, αλλά και να δράσουν για τον τερματισμό αυτών των παρανομιών.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η ΚΟΛΥΜΒΗΘΡΑ ΤΟΥ ΣΙΛΩΑΜ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ....

ΔΟΕ:«Η συμμετοχή του Παιδοβιαστη Steven van de Velde στέλνει ένα μήνυμα σε όλους ότι η αθλητική υπέροχη ξεπερνά το έγκλημα»...

Η Ολλανδική Ολυμπιακή ομάδα παραδέχτηκε ρητά ότι προστατεύει τον Steven van de Velde, παίκτη τού μπίτς βόλεϊ που έκανε το ντεμπούτο του στους Ολυμπιακούς Αγώνες την Κυριακή, παρά το γεγονός ότι καταδικάστηκε για βιασμό ενός 12χρονου κοριτσιού όταν ήταν 19 ετών, από το να μιλήσει δημόσια για το παρελθόν του.

Αυτός ο Ολλανδός παιδοβιαστής συμμετέχει κανονικά στους Ολυμπιακούς αγώνες . Συγκεκριμένα ο Ο Van de Velde καταδικάστηκε σε τέσσερα χρόνια φυλάκιση το 2016, αφού παραδέχθηκε τρεις κατηγορίες βιασμού σε βάρος μιας 12χρονης Βρετανίδας, που έλαβε χώρα τον Αύγουστο του 2014. Ο Ολλανδός, που γνώρισε το θύμα του στο Facebook, ταξίδεψε από το Άμστερνταμ στο Ηνωμένο Βασίλειο και βίασε το κορίτσι.

Τελικά εξέτισε μόλις 12 μήνες από την τετραετή ποινή του και συνέχισε την καριέρα του στο βόλεϊ . Τον Ιούνη επιλέχθηκε για την Ολλανδική Ολυμπιακή ομάδα για το Παρίσι.

Σχολιο.- Εδώ συμμετεχει το Ισραήλ. Πλάκα κάνεις

Σχολιο.- Δέν διαφωνώ καθολου...Συμμετέχει οχι μονο τό σιωνιστικό εγκληματικό κρατος του Ισραήλ,αλλα καί η Ναζιστικη Ουκρανία καί ο διαχρονικός μεταπολεμικός εγκληματίας καί νταβαντζης τών εθνών οι ΗΠΑ...Ανεβασα τήν αναρτηση γιά να φανει καί η υποκρισία τής Ολυμπιακης Επιτροπής καί λοιπών..ΔΟΕ:«Η συμμετοχή του Παιδοβιαστη Steven van de Velde στέλνει ένα μήνυμα σε όλους ότι η αθλητική υπέροχη ξεπερνά το έγκλημα»...

Σχολιο.-  αρκεί η Ρωσία να απουσιάζει !...όλους τους άλλους τους χωράει η ΔΟΕ (διεθνής οργάνωση εκμαυλιστών)



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΦΑΤΕ ΤΗΝ ΣΚΟΝΗ ΤΟΥ...

Θριαμβευτική επανεκλογή του ΜΑΔΟΥΡΟ γιά 3η φορά στή Βενεζουέλα μέ 51,20%...

Οι αμερικανικές αντιπολιτευόμενες εμμισθες μαριοννέτες τους στη Βενεζουέλα πανηγυρίζαν οτι τά EXIT POLL τούς εμφανιζαν ως νικητές...

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ κάλεσε να γίνει «δίκαιη και διαφανής καταμέτρηση»,με τον επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας Άντονι Μπλίνκεν μέ υφος «καλόκαρδου» γκάγκστερ - πού απειλεί μέ τσιμέντωμα τόν Μαδούρο - ζητάει να δοθούν στη δημοσιότητα αναλυτικά τα αποτελέσματα, εν είδει εγγυήσεων διαφάνειας και λογοδοσίας....

Σχολιο.-  Βέβαια ο ριζοσπαστης γράφει για το κκ Βενεζουέλας τα παρακάτω

https://www.902.gr/eidisi/kosmos/370509/o-sosialdimokratis-madoyro-nikitis-stis-hthesines-proedrikes-ekloges?fbclid=IwY2xjawEWKOpleHRuA2FlbQIxMAABHeiUPm0H_MwF9hOTWcFjDSfOn2OAfLTweA3muC4Q0t8T_2L8KXxjLyj8sQ_aem_UudWBh6OTm3IINMNtjmwmA

Σχολιο.-  Μήπως δεν είναι αλήθεια αυτά που αναφέρει για Βενεζουέλα και το καθεστώς Μαδούρο ή δεν έχεις υπόψιν τι γίνεται εκεί ;

Τι θα πρέπει να κάνει το ΚΚΕ να επικροτεί όλα όσα διαπράττει αυτό το καθεστώς απλά και μόνο επειδή δεν είναι σύμμαχος των ΗΠΑ ;



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η ελεγχόμενη Αστική Δικαιοσύνη έβγαλε λάδι όλους τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση του Predator, το Ισραηλινό σύστημα παρακολουθήσεων, μέσα από το οποίο οι Ισρααηλινοί παρακολουθούσαν σύσσωμο το πολιτικό σύστημα.

Η Δικαιοσύνη δεν είναι τυφλή, είναι ελεγχόμενη από το Ισραήλ



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΜΕ ΤΑ ΑΙΟΛΙΚΑ

το πρωτο αιολικο παρκο στην ελλαδα ειναι αυτο της νοτιας ευβοιας απο το αλιβερι εως την καρυστο γυρω στα 50 χλμ κορυφογραμμη....οι ανεμογγενητριες εχουν ζωη γυρω στα 20 με 25 χρονια ..το παρκο ξεκινησε το 2005 με 2006....αρχισαν να χαλανε οι πρωτες και να κανουν μπαμ...και βεβαιως να παιρνει φωτια.....

Σχολιο.-  Εντομεταξυ το πιο ακριβό ρεύμα όσες και να βάλουμε.. και στα οπίσθια μας να βάλουμε πάλι...θα πληρώνουμε το Μητσοτακαίϊκο και την αυλή του...



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τόσο πολύγλωσση είναι η ρομποτική,ή χοαξάδικη καφρίλα του FaceBook,που λογοκρίνει ακόμα και τους χαρακτηρισμούς «γουοκίλα» & «κορεκτίλα»,που συνοδεύουν την φασιστίλα & ποδαρίλα των όπου γης Αλικάκων……

Σχολιο.-  Μάλλον όχι.......Απλά εσύ όπως και αρκετοί άλλοι , είμαστε σεσημασμένοι κακοποιοί και θα βρουν αφορμή να μπλοκάρουν ακόμα και τη καλημέρα που λεμε.......Εικασία κάνω οτι υπάρχει παράμετρος στον αλγόριθμο που μας έχει ξεχωρίσει εδώ και 3 χρόνια , πιθανόν ως 'πουτινάκια" ή κάτι παρόμοιο και είτε μας ρίχνει τις δημοσιεύσεις χαμηλά στη ροή - είτε λογοκρίνει ή μπλοκάρει τις πιο αιχμηρές που προέρχονται απο άτομα με πολλούς φίλους και - άρα - ψηλή αποδοχή.

Σχολιο.- Η γουοκίλα κι η κορεκτίλα φρενιάζουν όταν κράζουμε τη σαπίλα τους!

Σχολιο.- Για αυτό την επαναλαμβάνεις όπως κάνω εγώ αναφέροντας τα Ελληνικά Χό@ξες και τον αρχιμαφιόζο Αλικάκο, τότε δεν την ξαναπειράζουν.

Σχολιο.- είσαι σίγουρος??? Μου ρίξαν το προφίλ τουλάχιστον 5 φορές ,και αναρτήσεις περισσότερες από 100 σε βάθος χρόνου, είναι αλλαζονία να νομίζουμε ότι εχει κάποια αξία η γνώμη μας και μας κυνηγάν σαν πρόσωπα, εδώ και χρόνια έχουν αλγόριθμους που λειτουργούν με λέξεις κλειδιά ή απλά μπλοκάρουν την είδηση σχόλιο ώστε νάχει την ελάχιστη θέαση ή και καθόλου, και που νάρθει και η τεχνιτή νοημοσύνη, στα σόσιαλ θα υπάρχει μόνο η άποψη του μεγάλου τιμονιέρη του νταβός και διαφημήσεις.

Σχολιο.- Εχουν ξεσαλώσει, δεν ξέρουν από που να μας μαζέψουν

Σχολιο.-  Προσπαθούν να τιμωρήσουν, αλλά στην ουσία γελιοποιούν τους εαυτούς τους.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πως ακριβώς έχει η κατάσταση στην Βενεζουέλα και οι δύο τάσεις που επικρατούν στις τάξεις των κομμουνιστων 

Ο Νικολάς Μαδούρο κερδίζει τις προεδρικές εκλογές στη Βενεζουέλα

Ο σημερινός πρόεδρος της Βενεζουέλας, Νικολάς Μαδούρο, κερδίζει τις προεδρικές εκλογές με το 51,2% των ψήφων με βάση τα αποτελέσματα της επεξεργασίας του 80% των πρωτοκόλλων, δήλωσε ο Έλβις Αμορόσο, Πρόεδρος του Εθνικού Εκλογικού Συμβουλίου της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας.

Ο βασικός αντίπαλος του Μαδούρο, υποψήφιος από τα ακροδεξιά κόμματα Εντμούντο Γκονζάλες, έλαβε το 44,2% των ψηφοφόρων. Συνολικά το 4,6% των ψηφοφόρων ψήφισαν τους υπόλοιπους οκτώ συμμετέχοντες στις εκλογές.

Η Κούβα, η Βολιβία, η Ρωσία, η Λευκορωσία, η Κίνα και η Νικαράγουα συνεχάρησαν τον Μαδούρο για τη νίκη του στις προεδρικές εκλογές.

Η Αργεντινή, η Κόστα Ρίκα, το Περού, η Χιλή και ο Παναμάς αρνήθηκαν να αναγνωρίσουν τη νίκη του Μαδούρο ή εξέφρασαν αμφιβολίες για τα αποτελέσματα των εκλογών στη Βενεζουέλα.

Ο Νικολάς Μαδούρο προτάθηκε και υποστηρίχθηκε από τον αριστερό συνασπισμό «Μεγάλος Πατριωτικός Πόλος του Σιμόν Μπολιβάρ», του οποίου ηγείται το Ενωμένο Σοσιαλιστικό Κόμμα της Βενεζουέλας.

Ωστόσο, η πλειοψηφία του Κομμουνιστικού Κόμματος της Βενεζουέλας, με επικεφαλής τον Γενικό Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής Όσκαρ Φιγκέρα, αντιτάχθηκε στην υποψηφιότητα Μαδούρο, υποστηρίζοντας τον υποψήφιο του κόμματος Centrados en la Gente, Ενρίκε Μάρκες. Προηγουμένως, ένας άλλος υποψήφιος που υποστηρίχθηκε από το CPV, ο Manuel Isidro Molina, δεν εγγράφηκε από το Εθνικό Εκλογικό Συμβούλιο. Το CPV κατηγορεί την κυβέρνηση του Νικολάς Μαδούρο ότι δεν εκπλήρωσε τις υποχρεώσεις που ανέλαβε το 2018 ως μέρος της συμφωνίας μεταξύ του CPV και του ECPV και ότι ακολουθεί πολιτικές που είναι αντίθετες με την ανάπτυξη του σοσιαλισμού - την πολιτική της αποκατάστασης του καπιταλισμού και της διάλυσης κοινωνικών κατακτήσεων, διαφθοράς, διώξεων εργαζομένων και συνδικαλιστικών ακτιβιστών, καθώς και αντιδημοκρατικών εκτροπών.

Η σύγκρουση μεταξύ του CPV και της κυβέρνησης Μαδούρο κλιμακώθηκε μετά το 2020, με αποτέλεσμα το CPV να αφαιρεθεί από το νομικό του καθεστώς τον Αύγουστο του 2023 και το όνομα, τα σύμβολα και τα πολιτικά του δικαιώματα να μεταφερθούν από το Ανώτατο Δικαστήριο της Βενεζουέλας σε μια ομάδα που υποστηρίζει την κυβέρνηση του Νικολάς Μαδούρο. . Βασικά, αποτελούνταν από έναν αριθμό πρώην ακτιβιστών του CPV που έφυγαν ή εκδιώχθηκαν από το Κομμουνιστικό Κόμμα τα προηγούμενα χρόνια, ωστόσο, πρόσφατα (και η υποψηφιότητα του Μαδούρο στις εκλογές) υποστηρίχθηκε από μια σειρά από στοιχεία της Κεντρικής Επιτροπής του CPV, μεταξύ των οποίων ο πρώην Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων Κεντρική Επιτροπή του CPV Carolus Wimmer.

Η θέση του CPV υπό την ηγεσία του Oscar Figuera πριν από τις εκλογές υποστηρίχθηκε από το Κομμουνιστικό Κόμμα του Μεξικού, το Κομμουνιστικό Κόμμα του Ελ Σαλβαδόρ, το Κομμουνιστικό Κόμμα Παραγουάης και πολλά άλλα κομμουνιστικά κόμματα.

Τα κομμουνιστικά κόμματα της Κούβας, της Αργεντινής, της Κολομβίας, της Πορτογαλίας, της Ιταλίας, της Ισπανίας, της Ινδίας, της Νότιας Αφρικής κ.λπ., καθώς και το Κομμουνιστικό Κόμμα της Ρωσικής Ομοσπονδίας - γενικά, η πλειοψηφία των ξένων κομμουνιστικών κομμάτων - συγχαίρουν τον Νικολάς Μαδούρο.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Παρίσι-24: παγκοσμιοποιητική αντικουλτούρα και… σατανισμός 

Παρίσι 24, τελετή έναρξη Ολυμπιακών. Κακόγουστο, αντιαισθητικό, απάνθρωπο σόου, αντίγραφο της γαλλοκρατούμενης… Γιουροβίζιον! Σεισμός στα κοινωνικά δίκτυα. Οι Γάλλοι συγκρίνουν το Παρίσι 24 με το Σότσι 2014!

Η εικόνα «μιλάει» μόνη της! Μετά το κράξιμο εκατομμυρίων ανθρώπων, σκηνοθέτης του σόου και ΔΟΕ, κάνουν την ανάγκη φιλοτιμία και ζητάνε συγνώμη για τη μη… κατανόηση από το κοινό! Ωστόσο, εδώ και καιρό οι παγκοσμιοποιητές προωθούν το τέλος του δυτικού, χριστιανικού πολιτισμού, επιμένοντας στην ατζέντα του σατανισμού!

Στην πολιτική, τη διπλωματία η ίδια γραμμή εκμηδενισμού κάθε τι εθνικού και επιβολή των επιλογών του μονοκρατικού, μη εκλεγμένου μορφώματος των Βρυξελλών! Η εμμονή στην επιβολή στρατηγικής ήττας της Ρωσίας τίθεται πάνω από κοινωνίες, διεθνείς νόμους, διεθνή πρακτική.

Η Δύση της αμετροέπειας βαδίζει προς τη… δύση της! Απλοί ευρωπαίοι στρέφουν το βλέμμα με ελπίδα προς την παραδοσιακή Ρωσία…



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Μαδούρο και το μάθημα παγκόσμιας ιστορίας: 

Οι ΗΠΑ και η Ευρώπη ήταν οι μεγάλοι συνεργάτες του Χίτλερ από το 1933 έως το 1940. Επειδή όταν ο Χίτλερ ήρθε μαζί με όλη τη ρατσιστική, καταστροφική ιδεολογία του, εναποθέτησαν τις ελπίδες τους στον Χίτλερ να εισβάλει στη Σοβιετική Ένωση. Η Σοβιετική Ένωση μετατρεποταν σε μια μεγάλη οικονομική, κοινωνική, πολιτιστική και πολιτική δύναμη στον κόσμο. Οι δείκτες ανάπτυξης της Σοβιετικής Ένωσης θα σας τρέλαιναν. 

Αν πάτε στη Μόσχα και πάτε στο Μουσείο της Επανάστασης, ένα πολύ μεγάλο μουσείο που επισκέφτηκα, μπορείτε να δείτε τους δείκτες ανθρώπινης ανάπτυξης που είχε η Σοβιετική Ένωση, καθώς και τους δείκτες της οικονομικής και τεχνολογικής ανάπτυξης, και όλα αυτά μόνοι τους . 

Εκείνη την εποχή ήταν παράδειγμα για όλο τον κόσμο, που πίεζε για μεγάλες μεταμορφώσεις. 

Και τον Χίτλερ τον υπερασπίστηκαν οι ελίτ, οι ευρωπαϊκές ελίτ, οι ελίτ των ΗΠΑ. Είναι γνωστό ότι ο παππούς του Τζορτζ Μπους διαχειριζόταν τους τραπεζικούς λογαριασμούς, τις επιχειρήσεις και τις επενδύσεις του Ναζιστικού Κόμματος. Και είναι η Σοβιετική Ένωση που νικά τον ναζιστικό στρατό, του σπάει τη ραχοκοκαλιά, τον καταστρέφει και παίρνει το Βερολίνο, ελευθερώνει τους Εβραίους και καταστρέφει τα στρατόπεδα συγκέντρωσης.

Αυτά είπε. Αντικομμουνιστης σύμφωνα με το ΚΚΕ.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-Μετά από πολλές προσπάθειες να βρουν σερβικά πυρομαχικά στην Ουκρανία, τα δυτικά μέσα ενημέρωσης έχουν ένα νέο εγχειρίδιο - τώρα γράφουν ότι η Σερβία προμηθεύει τη Ρωσία με αγαθά διπλής χρήσης

-Σήμερα, όλα τα φιλοδυτικά ΜΜΕ γράφουν ότι η Σερβία, μέσω Κιργιστάν, προμηθεύει τη Ρωσία με αγαθά διπλής χρήσης, συμπεριλαμβανομένων αυτών που χρησιμοποιούνται για τις ανάγκες του στρατού.

-Ο κύριος λόγος για τον οποίο φιλοδυτικά δημοσιεύματα αποφάσισαν έτσι είναι το απότομο άλμα των σερβικών εξαγωγών προς το Κιργιστάν, σε αντίθεση με τις ελάχιστες εισαγωγές.

-Για σύγκριση:

- το 2022, η Σερβία εξήγαγε αγαθά αξίας 12,8 εκατομμυρίων δολαρίων, εισήγαγε +/- 5 εκατομμύρια.

- το 2023, οι εξαγωγές ανήλθαν σε 81,1 εκατομμύρια δολάρια, οι εισαγωγές - λιγότερο από 10 εκατομμύρια.

- το πρώτο εξάμηνο του 2024, οι εξαγωγές ανήλθαν σε 54,1 εκατομμύρια δολάρια, οι εισαγωγές - μόνο μερικά εκατομμύρια.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο στρατός της Βενεζουέλας αρνείται να δώσει χειραψία με την αντίπαλο του προέδρου Μαδούρο María Corina, η οποία κάλεσε τις ΗΠΑ να εισβάλουν στη Βενεζουέλα και να ζητήσει από τον Μπενιαμίν Νετανιάχου βοήθεια για να ανατρέψει την κυβέρνηση πριν από μερικά χρόνια.

Όταν ο στρατός είναι στη πλευρά του λαού



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η παράνοια συνεχίζεται.  Δυο άνδρες πυγμάχοι λαμβάνουν μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, στην κατηγορία γυναικών επειδή είναι τρανς. Πρόκειται για την Αλγερινή Imane Khelif και την Ταϊβανή Lin Yu-ting, που αποκλείστηκαν από το παγκόσμιο πρωτάθλημα πέρυσι επειδή δεν έκαναν έλεγχο καταλληλότητας λόγω φύλου. Η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή (ΔΟΕ) αποφάσισε να επιτρέψει στους/στις πυγμάχους να αγωνιστούν με λιγότερο αυστηρούς κανόνες, παρόλο που η Διεθνής Ομοσπονδία Πυγμαχίας (IBA) τους/τις είχε αποκλείσει. Η απόφαση έχει προκαλέσει διαμάχη και ανησυχίες σχετικά με τη δικαιοσύνη και την ασφάλεια στην πυγμαχία.

Την εποχή που η κακοποίηση των γυναικών είναι περισσότερο από ποτέ καταδικαστέα, η ΔΟΕ με την απόφαση της επιτρέπει σε άνδρες (ΧΥ) να χτυπούν γυναίκες στο όνομα της θεωρίας του φύλου...



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-Αυτό το ΣΠΟΥΔΑΙΟ στιγμιότυπο από την τελετή έναρξης στο Παρίσι ΔΕΝ το μετέδωσε ΚΑΝΕΝΑ μέσο, Γαλλικό ή ξένο:

-Η Ολυμπιακή Ομάδα της Αλγερίας, συμβολικά πέταξε κόκκινα τριαντάφυλλα στον Σηκουάνα, στη μνήμη των θυμάτων της Γαλλικής βίας το 1961 στη διάρκεια της Αλγερινής επανάστασης!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Φωτό :το Ισραήλ μόλις βομβάρδισε την Βηρυτό,την πρωτεύουσα του Λιβάνου ,σε πυκνοκατοικημένη περιοχή στα προάστια ενώ στο Ισραήλ στην Κνεσέτ συζητανε αν είναι οκ να βιάζουν Παλαιστίνιους μέχρι θανάτου 

Πριν λίγα λεπτά το Ισραήλ βομβάρδισε τη Βηρυτό, την πρωτεύουσα του Λιβάνου.

Μετά από την έγκριση που έλαβε από τις ΗΠΑ (Δημοκρατικούς και Ρεπουμπλικάνους, για να μην ξεχνιόμαστε), τα χέρια του έχουν λυθεί και για το Λίβανο, μετά την Παλαιστίνη και την Υεμένη και τη Συρία και το Ιράν.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες και η εκεχειρία τους αφορούν μόνο τους υπόλοιπους φαντάζομαι. 

Οι τρομοκράτες δεν πτοούνται από τέτοια ιδεώδη.

Υ.Γ Η ενημέρωση που μας έρχεται δείχνει πως βομβαρδίστηκε πυκνοκατοικημένη περιοχή στα προάστια. 



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Samsung έφυγε από τη Διαφημιστική Εκστρατεία που θα έδινε $1 δισ.  στους Ολυμπιακούς Αγώνες λέγοντας «αυτά που δίνουμε πηγαίνουν στο woke όχι στους Ολυμπιακούς Αγώνες».



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«H Κρήτη δεν έχει νερό και σχεδιάζει η κυβέρνηση αεροδρόμιο στη Κρήτη για 15 εκ. τουρίστες τον χρόνο»



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κακος ο βιασμος 

Εκτος αν το κάνει συστηματικά το Ισραήλ 

Εκεί μουγγαφον οι ευαίσθητοι προοδευτικοί 

**Διαδήλωση υπέρ του "δικαιώματος" βιασμού Παλαιστίνιων κρατουμένων στο Ισραήλ!

9 Ισραηλινοί στρατιώτες συλλαμβάνονται επειδή βίασαν Παλαισταίνιο φυλακισμένο κρατούμενο, που μεταφέρεται στο νοσοκομείο αιμόφυρτος σε άθλια κατάσταση.

Ο Υπουργός του Ισραήλ Ιταμάρ Μπεν Γκβιρ, τους χαρακτηρίζει "ήρωες", δίνοντας πάτημα σε 100δες ακροδεξιών να προσπαθήσουν να τον απελευθερώσουν, προκαλώντας σοβαρά επεισόδια.

Αυτό είναι το αποκρουστικό πρόσωπο του σιωνισμού! 

Αυτό που σπρώχνει χιλιάδες Εβραίους σ όλο τον κόσμο να φωνάζουν "όχι στ όνομά μου".


-Χάος χτες στη στρατιωτική βάση Beit Lid στο κεντρικό Ισραήλ

-Οι Ισραηλινοί διαδηλωτές απαιτούν την απελευθέρωση όλων των κρατουμένων του IDF που κρατούνται με κατηγορίες για βιασμό και σεξουαλική επίθεση εναντίον Παλαιστινίων

-Προηγουμένως, μια ομάδα Ισραηλινών στρατιωτών βίασε Παλαιστίνιους κρατούμενους στη φυλακή σαν ζώα

-Τώρα οι υποστηρικτές τους ζητούν την απελευθέρωσή τους



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Από τους 650 ξένους παρατηρητές των εκλογών της Βενεζουέλας κανείς δεν μίλησε για νοθεία. Το νούμερο των παρατηρητών σε αυτές τις εκλογές ήταν πρωτοφανές, πουθενά στην υφήλιο δεν υπήρξαν τόσοι σε εκλογική αναμέτρηση, σε όλους δόθηκαν διευκολύνσεις σε ολόκληρη την επικράτεια. Τι είναι αυτό που αυτός ο λαός δεν μπορεί να ξεχάσει και δίνει την νίκη στο κόμμα του Τσάβες; Δεν μπορεί να ξεχάσει την φτώχεια του όταν την κυβέρνηση την είχαν τα κόμματα των ολιγαρχών του πετρελαίου και όσα υπέφεραν από τα πουλημένα αυτά τομάρια στους αμερικάνους ιμπεριαλιστές. Δεν θα ξεχάσουν τον Ούγκο Τσάβες που τους έβγαλε από την φτώχεια, δεν θα ξεχάσουν την συμπαράσταση του Φιντέλ Κάστρο και του κουβανικού λαού, τα σχολεία που έχτισαν και σταμάτησαν τον αναλφαβητισμό, τα νοσοκομεία με τους 5500 κουβανούς γιατρούς που τους στάθηκαν στις αρρώστιες. Έτσι από τα πιο φτωχά λαϊκά στρώματα στο στρατό αναδείχθηκαν αξιωματικοί, σήμερα φανατικοί Τσαβίστες, που δίνουν όρκο Πατρίδα ή Θάνατος όπως δίνουν ακόμη οι κουβανοί……. Άντε να ανατρέψεις τον Μαδούρο, κάντε όνειρα.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο ισραηλινός στρατός ανατίναξε ένα σταθμό άρδευσης στην Ράφα.

Αλλο ένα έγκλημα πολέμου και γενοκτονίας, από τους ναζί του Ισραήλ, που ωστόσο, γίνεται αποδεκτό, σε όλες τις παγκόσμιες διοργανώσεις.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Ευρώπη αυτοκαταστρέφεται.

Χωμένη στις επιταγές των παγκόσμιων σιωνιστών, χάνει τον Πολιτισμό της, την ηθική της, την οικονομία της, την οικογένεια, την άμυνα της, τις θρησκείες της. Τους ανθρώπους της.

Η Ολυμπιάδα του Παρισιού έβαλε την ταφόπλακα της, σε απ΄ευθείας αναμετάδοση.

Με πλήρη συνείδηση των διοργανωτών της, που ανέλαβαν να καταργήσουν τον Γαλλικό πολιτισμό, τον Ευρωπαϊκό πολιτισμό και να προωθήσουν τον δικό τους, σιωνιστικό. 

Με την άδεια της κυβέρνησης Μακρόν και της "αριστεράντζας", που τον κρατάει στην εξουσία, στηρίζοντας όλα τα σιωνιστικά αφηγήματα.

Δεν το λέμε τυχαία! Ας δούμε τι είδαν τα ματάκια μας, σ΄αυτό το καρναβάλι της αυτοκατάργησης του Γαλλικού πολιτισμού.

-Τραγούδησε η Lady Gaga (ΗΠΑ), η Selin Dion (Καναδάς), ακούστηκε το τραγούδι "Imagin" του John Lennon (Βρετανία). 

Η γαλλική μουσική σκηνή, προφανώς δεν είχε να επιδείξει κάτι. 

-Την φλόγα μετέφερε, ο κουκουλοφόρος ήρωας του ηλεκτρονικού παιχνιδιού Creed Assassin (διψασμένος δολοφόνος) Αλλά κι αυτός δεν είναι Γάλλος. Είναι δολοφόνος από τη Μέση Ανατολή. Το παιχνίδι, ωστόσο, εφευρέθηκε από τη γαλλική εταιρεία Ubisoft, που εμπλέκεται σε ένα τεράστιο αριθμό σκανδάλων Εδωσε, όμως, η εταιρεία 500.000 δολάρια (συνολικά) για την ανακατασκευή του καθεδρικού ναού της Νότρ Νταμ (Παναγία των Παρισίων).

-Μας έδειξαν το "Φάντασμα της όπερας", του Βρετανου Lloyd Weber, που το μετάφερε στην σκηνή, έχοντας ως βάση το μυθιστόρημα του Gaston Leru, που κανείς πλέον δεν θυμάται.

Οπως και οι διοργανωτές δεν "θυμήθηκαν" τους εκπρόσωπους της μεγάλης γαλλικής λογοτεχνίας. Τον Ουγκώ, τον Μολιέρο, τον Ζολά, τον Μπαλζάκ, τον Δουμά, τον Φλομπέρ, τον Μοπασσάν και πολλούς άλλους υπέροχους κλασσικούς. 

-Ολοι οι πίνακες του Λούβρου έπλεαν στα βρώμικά νερά του Σηκουάνα, που καίγονταν.

-Την φλόγα μετέφεραν οι Ζιντάν(Αλγερινής καταγωγής), ο Ναδάλ (Ισπανός), η Σερένα Γουϊλιαμς(ΗΠΑ), η Νάντια Κομανέτσι(Ρουμανία) και ο Καρλ Λιούϊς (ΗΠΑ).

Οι Γάλλοι ...ξέμειναν από αθλητές.

-Το κερασάκι στην τούρτα ήταν το τραγούδι της Μαρίας Αντουανέτας, μια "χαρούμενη" σελίδα της ιστορίας ... 

-Θυμήθηκαν την Ζαν ντ΄Αρκ σε αλουμινόχαρτο και τον σατανικό Μυστικό δείπνο. Το τρίτο Ράιχ είχε μια λατρεία στον αποκρυφισμό, αλλά στο τέταρτο Ράιχ ο σατανισμός άνθισε και μύρισε.. 

-Και η έπαρση της ανάποδης σημαίας... Αλλη ντροπή! 

Προτείνω στους Ελληνες πραγματικούς διανοούμενους, που δεν σιτίζονται από τα κρατικά κονδύλια να οργανωθούν σε μία πολιτιστική κίνηση και να ζητήσουν την μεταφορά των Ολυμπιακών αγώνων ΜΟΝΟ στην Ελλάδα και με συγκεκριμένους κανόνες. Αλλιώς οδηγούνται στην αυτοκαταστροφή τους.

Σχολιο.- ΟΚ,η Γαλλια του διαφωτισμου και της Δημοκρατιας εχει να επιδειξει και την Ναζιστικη κυβερνηση Πετεν,αμυνα μαριονεττα,κατα της Βερχματ, τη γαλικη αποικιοκρατια.κ.οκ.

Σχολιο.- Θα μπορούσε κι αυτά να δείξει, καταδικάζοντας τα! Αλλά όχι! Η μόνη συγκλονιστική στιγμή προήλθε από την ομάδα της Αλγερίας, που έριξε λουλούδια στον Σηκουάνα, τιμώντας τους δεκάδες χιλιάδες σφαγιασθέντες, από τους Γάλλους.

Σχολιο.- Ξέχασες και έναν τρανς, που παρέλαβε την Ολυμπιακή φλόγα στο Παρίσι…

Σχολιο.-  Το είδος αυτό έπαιξε παντού τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Τέτοιος ήταν ο ξεπεσμός!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Χθες συμπληρώθηκαν 99 χρόνια, από την γέννηση του Μίκη Θεοδωράκη.

Ούτε μία αναφορά, στον μεγάλο συνθέτη, που δόξασε την Ελλάδα, σ΄ολόκληρο τον κόσμο. Που χάρισε με την μουσική του την βεβαιότητα του καλού αγώνα σε όλους τους επαναστατημένους λαούς.

Από ΚΑΝΕΝΑΝ! 

Εκτός από την πρεσβεία της Ρωσίας, στην Ελλάδα, που έγραψε:

"99 χρόνια πριν γεννήθηκε ο Μίκης Θεοδωράκης, ένας εξέχων μουσικοσυνθέτης, κοινωνικός ακτιβιστής, μέλος του αντιφασιστικού κινήματος της Ελληνικής Αντίστασης κατά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Ο Μ. Θεοδωράκης ήταν μεγάλος φίλος της χώρας μας. Η μουσική του έγινε σύμβολο της Ελλάδας για τους Ρώσους, για τον λαό μας. Η φωτεινή μνήμη του θα μείνει για πάντα στις καρδιές μας."



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πριν λίγα λεπτά το Ισραήλ βομβάρδισε τη Βηρυτό, την πρωτεύουσα του Λιβάνου.

Μετά από την έγκριση που έλαβε από τις ΗΠΑ (Δημοκρατικούς και Ρεπουμπλικάνους, για να μην ξεχνιόμαστε), τα χέρια του έχουν λυθεί και για το Λίβανο, μετά την Παλαιστίνη και την Υεμένη και τη Συρία και το Ιράν.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες και η εκεχειρία τους αφορούν μόνο τους υπόλοιπους φαντάζομαι. Οι τρομοκράτες δεν πτοούνται από τέτοια ιδεώδη.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-η ηγεσία του Κ. Κ. της Κούβας, η ηγεσία της σοσιαλιστικής κι ανυπότακτης Κούβας, πανηγυρίζει και συγχαίρει τη νίκη του “αδελφού Μαδούρο” όπως λέει ο Γ. Γρ. του κόμματος και Πρόεδρος της χώρας Ντίαζ Κάνελ Μπερμούδες σαν Νίκη της Επανάστασης και χτύπημα στον ιμπεριαλισμό

- εκτός από την Κούβα ΚΑΙ τα κομμουνιστικά κόμματα της Αργεντινής, της Κολομβίας, της Πορτογαλίας, της Ιταλίας, της Ισπανίας, της Ινδίας, της Νότιας Αφρικής κ.λπ., καθώς και το Κομμουνιστικό Κόμμα της Ρωσικής Ομοσπονδίας - γενικά, η πλειοψηφία των ξένων κομμουνιστικών κομμάτων - συγχαίρουν τον Νικολάς Μαδούρο κι εκφράζουν την αλληλεγγύη τους στη Βενεζουέλα

-Αν δεν είναι “παραισθήσεις” κάποιων που κάθονται και τα … ξύνουν στον Περισσό, τα πράγματα είναι μάλλον πολύ σοβαρά για τους “συντρόφους”...

Κι είναι μάλλον “σοβαρά” τα πράγματα για την ηγεσία του ΚΚΕ, τόσο που αρχίσαν να το παίρνουν χαμπάρι κι άλλοι:

Σήμερα, εμφανίστηκε στο κανάλι του “Ινστιτούτου Μάρξ-Ένγκελς-Λένιν”, μιας αξιόλογης προσπάθειας στη Δυτική Ευρώπη, ένα μήνυμα που έλεγε μόνον:

“Το ΚΚΕ ηγείται τώρα ενός φιλοϊμπεριαλιστικού συρφετού πίσω από τη σημαία του υπεραριστερισμού. Έχουν κληρονομήσει τον μανδύα των τροτσκιστών.”

Επειδή τυχαίνει να τους ξέρω και μου έκανε εντύπωση το …ξεκούδουνο του σχολίου, μου είπαν ότι “τους παίρνει κι αυτούς κι άλλα ΚΚ και οργανώσεις, κάποιος “Ελισαίος” ή κάπως έτσι από την ΚΕ του ΚΚΕ, και τους … μαλώνει γιατί … υποστηρίζουν τον … Μαδούρο!

-Κοίτα να δεις αντιμαδουρικό πάθος ο … πως τον λένε!

Σχολιο.- Προτείνω να διαβάσετε ένα πολύ ενδιαφέρον οδοιπορικό στη Βενεζουέλα από αυτόπτη δημοσιογράφο για να κατανοηθούν κάπως και το πείραμα, και οι αντιφάσεις και τα προβλήματα και κυρίως γιατί ΕΙΜΑΣΤΕ με το λαό της Βενεζουέλας!

Κι αφήστε αυτούς στον Περισσό να … ξύνονται -και να θυμώνουν γιατί νίκησε ο Μαδούρο!

https://kosmodromio.gr/2024/07/30/%ce%ba%ce%bf%ce%bc%ce%bc%ce%bf%cf%8d%ce%bd%ce%b1-%ce%ae-%cf%84%ce%af%cf%80%ce%bf%cf%84%ce%b1-%ce%bf%ce%b4%ce%bf%ce%b9%cf%80%ce%bf%cf%81%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%80/?fbclid=IwY2xjawEWVa9leHRuA2FlbQIxMAABHXWBzKmQ58VZ_OPcO8_uqPubqfYswi5I7NCZ5ax_VYVmU8tO7Vfmbz2AFg_aem_NTb8CNZ6XATWH1e44S3RKg



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Βενεζουέλα: 

Κάθε φορά τα ίδια…

Δεν βαρέθηκαν πια;

-Όπως και το 2009, και το 2017, και το 2019 σαν “έτοιμοι από πρίν” καμιά εκατοστή συμμορίτες, σε ομάδες μασκοφόρων με μοτοσυκλέτες, άρχισαν να καίνε αυτοκίνητα, εκλογικά κέντρα, να επιτίθενται σε μεμωνομένους “Μαδουρίστας” και παράλληλα το κρυφτούλι και το κυνηγητό με την αστυνομία!

-Την ίδια ώρα - για να … δοθεί εικόνα “χάους και εξέγερσης”, χιλιάδες έμμισθοι λογαριασμοί σ’ όλο τον κόσμο, στα social media μεταδίδουν βίντεο, παλιότερα ή ακόμα κι από άλλες χώρες, που δεν έχουν ΚΑΜΜΙΑ σχέση με ότι συμβαίνει… 

-Τα παίρνουν τα … παπαγαλάκια των media, και … να η είδηση για την … εξέγερση στη Βενεζουέλα!

-Δείτε στο τέλος του πρώτου βίντεο την αντίδραση του Μαδούρο:

“Τους ξέρουμε και θα συλληφθούν όλοι μέχρι το βράδυ - φορούσαν μάσκες αλλά με τη μαστούρα των ναρκωτικών τους έπεσαν κι αυτές!

Και μετά θάρθουν οι ΗΠΑ, ο Οργανισμός Αμερικανικών χωρών, κλπ κλπ και θα απαιτούν «Λευτεριά στους … πολιτικούς κρατούμενους στη Βενεζουέλα!»

Ευτυχώς υπάρχουν πολλοί έντιμοι ανταποκριτές στη Βενεζουέλα και μεταδίδουν ΤΙ πραγματικά συμβαίνει …



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΤΟΝ ΦΑΓΑΝΕ! ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΣ ο Διοικητής της Αντίστασης (Χεζμπολάχ) που το Ισραήλ εκτέλεσε συμβόλαιο θανάτου για ΗΠΑ στη Βηρυτό! Ήταν το νο 2 της Χεζμπολάχ!. 

30/07/2024

ΤΟΝ ΦΑΓΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΣ ο Διοικητής της Αντίστασης (Χεζμπολάχ) Fuad Shukr που το Ισραήλ εκτέλεσε ως συμβόλαιο θανάτου για ΗΠΑ σήμερα με βομβαρδισμό στη Βηρυτό. Επικηρυγμένος από ΗΠΑ αντί 5.000.000 $ Aνεπίσημα είναι νεκρός.. μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο όπου κατέληξε..

ήταν ο πιο κοντινός άνθρωπος στο Νασράλα. ήταν το νο 2 της Χεζμπολάχ.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο στόχος του Ισραήλ ήταν ανώτερο ηγετικό στέλεχος της Αντίστασης (Χεζμπολάχ). Τον είχαν επικηρύξει οι ΗΠΑ αντί 5.000.000$. Συμβόλαιο θανάτου για ΗΠΑ εκτέλεσε ανεπιτυχώς το Ισραήλ! ΤΩΡΑ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΟΤΙ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ

30/07/2024

Ο στόχος του Ισραήλ ήταν ανώτερο ηγετικό στέλεχος της Αντίστασης (Χεζμπολάχ). Τον είχαν επικηρύξει οι ΗΠΑ αντί 5.000.000$. Συμβόλαιο θανάτου για ΗΠΑ εκτέλεσε ανεπιτυχώς το Ισραήλ! Διασώθηκε!

Τα λιβανέζικα μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι η ισραηλινή επιδρομή είχε στόχο τον ηγέτη της Χεζμπολάχ τον Φουάντ Σουκρ.

Ο ισραηλινός στρατός είπε ότι είχε στόχο τον υπεύθυνο για την επίθεση στο Majdal Shams.

Ενώ τα στοιχεία του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ δείχνουν ότι ο Shukr ήταν επικηρυγμένος από την Ουάσιγκτον, που πρόσφερε 5 εκατομμύρια δολάρια για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με αυτόν.

Είπε ότι ήταν “ανώτερος στρατιωτικός σύμβουλος του Χασάν Νασράλα” και πρόσθεσε ότι “ο Σουκρ ήταν στενός συνεργάτης του ηγέτη της Χεζμπολάχ, Ιμάντ Μουγκνίγιε. Έπαιξε καθοριστικό ρόλο στον βομβαρδισμό των στρατώνων των αμερικανικών πεζοναυτών στη Βηρυτό το 1983, όπου σκοτώθηκαν 241 Αμερικανικό στρατιωτικό προσωπικό και τραυμάτισαν άλλους 128».

Οι πληροφορίες οι Ισραηλινές δεν μπορούν δεν επιβεβαιώσουν ότι τον σκότωσαν ενώ οι λιβανέζικες διαβεβαιώνουν ότι δεν σκότωσαν.

Reuters: Δύο πηγές ασφαλείας επιβεβαιώνουν ότι το Ισραήλ απέτυχε να δολοφονήσει τον ηγέτη της Χεζμπολάχ Ο Fuad Shurk

Και η ισραηλινή τηλεόραση αποδέχεται ότι ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ εξού και ο κράτος κατάρρευσης κτιρίου

Σύμφωνα με πηγές ασφαλείας στο Reuters, ο στόχος των IDF στη Βηρυτό, ο Fuad Shurk, δεν έχει εξαλειφθεί…

Axios από Ισραηλινό αξιωματούχο:

Στόχος στη Βηρυτό είναι ο Φουάντ Σουκρ, υπεύθυνος για όλες τις στρατιωτικές επιχειρήσεις της Χεζμπολάχ

Ο Shukr, γνωστός ως Hajj Mohsen, καταζητείται από το FBI για τη συμμετοχή του στη βομβιστική επίθεση σε στρατώνες των πεζοναυτών το 1983 στη Βηρυτό

Απέτυχαν που σημαίνει θα ξαναδοκιμάσουν;

Δεν ξεκίνησαν καλά… η καλή νύχτα από τη μέρα φαίνεται



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ βομβάρδισε ΣΤΟ ΨΑΧΝΟ ΤΗ ΒΗΡΥΤΟ! Αποκαλυπτικές εικόνες! 

30/07/2024

Το Ισραήλ βομβάρδισε στο ψαχνό τη Βηρυτό! Ισχυρή έκρηξη.. Αποκαλυπτικές εικόνες.  Η πολυπληθής συνοικία Haret Hreik στο νότο της Βηρυτού κοντά στο διεθνές αεροδρόμιο Χαρίρι συγκλονίστηκε από έναν σφοδρό ισραηλινό βομβαρδισμό. Πλησίον του νοσοκομείου Bahman Hospital.Ένας στρατιωτικός ηγέτης της Χεζμπολάχ έγινε στόχος του ισραηλινού πλήγματος στο Χάρετ Χρέικ, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο πηγή προσκείμενη στο κόμμα. Οι τελευταίες πληροφορίες φέρουν νεκρό το νο 2 της Χεζμπολάχ. 

Πρώτος απολογισμός: δύο νεκροί και αρκετοί τραυματίες στο Haret Hreik.

Αλλά ο αριθμός των θυμάτων θα είναι μεγάλος και θα είναι πολίτες

Υπάρχει κατάρρευση κτιρίων με πολλούς εγκλωβισμένους στα ερείπια γωνιώδεις προσπάθειες σωστικών μέσων.

Μια κάτοικος του Haret Hreik καταθέτει στην OLJ:

“Ακόμα τρέμω. Είμαι σε σοκ. Πριν κοιτάξω έξω από το παράθυρο, νόμιζα ότι το Ισραήλ είχε σπάσει το φράγμα του ήχου, είπε η Dana Issam, μια 19χρονη φοιτήτρια. Είπε ότι κατά τη γνώμη της, ” η απάντηση της αντίστασης δεν θα καθυστερήσει».



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΤΙΤΑΝΟΜΑΧΙΑ Μαδούρο-Μασκ! Χριστιανού-Σατανιστή/Σιωνιστή! Το ΚΑΤΗΓΟΡΩ του Μαδούρο στον Έλον Μασκ ως ενορχηστρωτή ”Μαιντάν” στη Βενεζουέλα!

30/07/2024

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΤΙΤΑΝΟΜΑΧΙΑ Μαδούρο-Μασκ! Χριστιανού–Σατανιστή / Σιωνιστή! Έτσι θα είναι από εδώ και πέρα.. ξάστερο το τοπίο έχει προσλάβει μεταφυσική χροιά.

Το ΚΑΤΗΓΟΡΩ του Μαδούρο στον Έλον Μασκ ως ενορχηστρωτή ”Μαιντάν” στη Βενεζουέλα: ”εσύ είσαι πίσω από όλα, ο Μασκ είναι ο αρχι-εχθρός μας θέλει με πυραύλους και στρατό να εισβάλει στη Βενεζουέλα. Μασκ όποιος τα βάζει μαζί μου μένει σέκος! Δεν σε φοβάμαι….”

Μετά την ΜΆΥΡΗ ΤΕΛΕΤΗ θα ενταθεί ο πόλεμος.. όλα πλέον καθαρά

O Αμερικανός ολιγάρχης Mask με καταιγισμό αναρτήσεων του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Χ υποκινεί μια εξέγερση τύπου Μαιντάν στο Κίεβο μέσω των κοινωνικών δικτύων που ελέγχει και ΜΚΟ. Ανέλαβε τη βρώμικη δουλειά του Soros. Και στο Κίεβο η ανατροπή του νόμιμου προέδρου Γιαννούκοβιτς έγινε μέσω ίντερνετ και από συγκεκριμένα κανάλια που χρηματοδοτούσαν ξένες χώρες και Διεθνείς Οργανισμοί. Το Καράκας δεν θα γίνει Κίεβο.

Αποκαλυπτικές μάχες μεταξύ των τελευταίων χριστιανών ηγετών και του στρατοπέδου σατανισμού σιωνισμού που εδώ εκπροσωπεί ο Μασκ. ΤΙΤΑΝΟΜΑΧΙΑ

Ο Μασκ είναι σατανιστής ο Μαδούρο χριστιανός

https://twitter.com/i/status/1818030727851819220

Απόσπασμα συνέντευξης τύπου Maduro μετά την ανακήρυξη του ως νικητή στην προεδρία της χώρας του:

τα κοινωνικά δίκτυα δημιουργούν μια εικονική πραγματικότητα και αυτή την εικονική πραγματικότητα την ελέγχει ο αρχι-εχθρός μας ο περιβόητος Έλον Μασκ τόσο απελπισμένη είναι η μούρη του που θα επιθυμούσε να έρθει με τους πυραύλους του και ένα στρατό να εισβάλει στη Βενεζουέλα. Mask ευχαριστούμε για την καλοσύνη σου να δείξεις το αληθινό σου πρόσωπο γιατί εμείς γνωρίζουμε ότι εσύ κρύβεσαι πίσω από όλα αυτά. Έλον Μασκ με τα χρήματά σου με τους δορυφόρους σου προτίθεσαι να ελέγξεις τον κόσμο .O Elon Musk ήδη ελέγχει την Αργεντινή πάει για το λίθιο σου λαέ της Αργεντινής . Αυτός ελέγχει ήδη τον Ισημερινό. Είναι η εκπροσώπηση της ιδεολογίας της παγκόσμιας οικονομικής δύναμης υποστηρίζοντας την ακροδεξιά ιδεολογία αντικοινωνική και παρά φύση και τώρα τον έχουμε ως έναν αρχι-εχθρό της ειρήνης στη Βενεζουέλα. Σήμερα πόσταρε στο Χ ..κάτι εικόνες όπου άτομα παίρνουν κάποια πράγματα σε κάτι κουτιά κι αποδεικνύεται ότι ήταν ένα βίντεο από εκεί γύρω όπου κάποιος παίρνει ένα αιρκοντίσον* και τότε αυτός λέει πως αυτή είναι απόδειξη κατά του Μαδούρο που έκλεψε τις εκλογές.Tα κουτιά ότι περιέχουν ψηφοδέλτια που εκλάπησαν

Έλον Μασκ είσαι απελπισμένος Έλον Μασκ …όποιος τα βάζει μαζί μου μένει σέκος όποιος τα βάζει με τη Βενεζουέλα μένει σέκος.. Elon Musk θέλεις να παλαίψουμε είμαι έτοιμος είμαι γιος του Μπολιβάρ και του Τσάβες Δεν σε φοβάμαι Έλον Μασκ , πάμε…”

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο αποκαλεί τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Tesla και δισεκατομμυριούχο Έλον Μασκ «αρχι-εχθρό» του, τον κατηγορεί ότι σχεδιάζει να εισβάλει στη Βενεζουέλα με τους πυραύλους SpaceX του και έναν στρατό. Οι δηλώσεις του ήρθαν ως απάντηση στα σχόλια του Μασκ για υποτιθέμενη εκλογική νοθεία

Συγκρούσεις στο Καράκας μεταξύ αστυνομίας και οπαδών της ακροδεξιάς αμερικανοπληρωμένης αντιπολίτευσης που δεν αποδέχονται το επίσημο αποτέλεσμα των εκλογών σύμφωνα με τις διαταγές που έχουν από τη CIA.

*Η πλατφόρμα την οποία αγόρασε ο (κατά διαστήματα) πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου επεσήμανε ως fake news ένα από τα μηνύματα που διέδιδε ο Ελον Μασκ, σχετικά με τις εκλογές στη Βενεζουέλα.

Ο ακροδεξιός επιχειρηματίας, που στηρίζει ανοιχτά τη διεξαγωγή πραξικοπημάτων στη Λατινική Αμερική, προώθησε μήνυμα το οποίο ανέφερε τα εξής: «Ένοπλες συμμορίες κομμουνιστών του Μαδούρο (Colectivos) εισβάλουν τώρα σε εκλογικά κέντρα στην Πούντα Καρντόν στην πολιτεία Φάλκον, στη Βενεζουέλα». Όπως επεσήμαναν εκατοντάδες χρήστες του Χ, στο σχετικό βίντεο εμφανίζονταν άτομα να κλέβουν όχι κάλπες αλλά… κλιματιστικά από άγνωστη τοποθεσία. Λόγω των πολλών καταγγελιών το X ανάρτησε διάψευση της πληροφορίας αναγκάζοντας και τον Μασκ να διαγράψει το αρχικό του Tweet.

Προχθές ο Μασκ ανακοίνωσε ότι η Tesla θα αρχίσει να παράγει και να χρησιμοποιεί ανθρωποειδή ρομπότ από το 2025. Ο Μασκ είχε δηλώσει ότι περίμενε το ρομπότ Optimus να είναι έτοιμο για χρήση στα τέλη της φετινής χρονιάς. Τέτοιους ψηφοφόρους θέλουν ανθρωποειδή ρομπότ να ψηφίζουν κατ΄εντολήν των κυρίων τους.

O Yπ Άμυνας: «Επαναβεβαιώνουμε την πιο απόλυτη πίστη και άνευ όρων υποστήριξη στον Νικολάς Μαδούρο, Συνταγματικό Πρόεδρο της Βενεζουέλας. Ο Ανώτατος Διοικητής μας, νόμιμα επανεκλεγμένος από τη Λαϊκή Εξουσία».

O Yπουργός Άμυνας κατάγγειλε πραξικόπημα..οι πραξικοπηματίες είναι αυτοί εδώ οι πράκτορες της CIA ο Μασκ επίσημα τους στηρίζει τώρα με ανάρτηση του. Φαίνεται να υπάρχουν κάποιοι εξαγορασμένοι στασιαστές στους κόλπους στρατεύματος



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ρωσία: Απαντά στις κυρώσεις της Δύσης με κρυπτονομίσματα

Ψηφίστηκε στη Ρωσία την Τρίτη 30 Ιουλίου ένα νομοσχέδιο που θα επιτρέπει στις επιχειρήσεις να χρησιμοποιούν κρυπτονομίσματα στο διεθνές εμπόριο, στο πλαίσιο των προσπαθειών να παρακάμψουν τις δυτικές κυρώσεις που επιβλήθηκαν μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Ο νόμος αναμένεται να τεθεί σε ισχύ τον Σεπτέμβριο. Η διοικητής της ρωσικής κεντρικής τράπεζας Ελβίρα Ναμπιούλινα, μία από τους υποστηρικτές του, δήλωσε ότι οι πρώτες συναλλαγές σε κρυπτονομίσματα θα πραγματοποιηθούν πριν από το τέλος του έτους, αναφέρει το Reuters.

 «Λαμβάνουμε μια ιστορική απόφαση στον χρηματοπιστωτικό τομέα», δήλωσε στους νομοθέτες ο επικεφαλής της Κάτω Βουλής της Δούμας, Ανατόλι Ακσάκοφ.

Σύμφωνα με τον νέο νόμο, η κεντρική τράπεζα θα δημιουργήσει μια νέα «πειραματική» υποδομή για πληρωμές με κρυπτονομίσματα. Οι λεπτομέρειες της υποδομής δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΛΟΑΤΚΙ «άνδρας» έμεινε έγκυος μετά από «αλλαγή φύλου» από τον τραβεστί σύντροφό της

Ανεστραμμένοι οι ρόλοι και τα «φύλα», ίδιο το αποτέλεσμα

30.07.2024 | 17:00

Σε μία απίστευτη περίπτωση που καταδεικνύει απόλυτα πόσο μακριά μπορεί να φτάσει η φαντασία των μελών της κοινωνικής ομάδας των ΛΟΑΤΚΙ, ένας «άνδρας» που ήταν γυναίκα, έμεινε έγκυος από τον τραβεστί άνδρα της.

Αυτό προφανώς συνέβη καθώς παρά την επιλογή τους να δηλώνουν πως έχουν «αλλάξει φύλο», οι αναπαραγωγικές τους ικανότητες παρέμειναν αμετάβλητες, όπως είναι άλλωσε φυσιολογικό. 



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΣΥΓΧΥΣΗ! Οι Ισραηλινοναζί λένε ότι σκότωσαν τον διοικητή της Χεζμπολάχ, "επέζησε" λέει η οργάνωση...

Σύγχυση επικρατεί σχετικά με την τύχη του ανώτερου στρατιωτικού διοικητή της Χεζμπολάχ Φουάντ Σουκρ, μετά το ισραηλινοναζιστικό πλήγμα στη Βηρυτό. Και αυτό διότι ενώ οι Ισραηλινοναζί ανακοίνωσαν ότι είναι νεκρός, πηγή προσκείμενη στη σιιτική οργάνωση ανέφερε ότι επέζησε, κάνοντας παράλληλα λόγο για τρεις νεκρούς αμάχους, μιας γυναίκας και δύο παιδιών από τον βομβαρδισμό των Ισραηλινοναζιστών.

Ο Μουχσίν Σουκρ, γνωστός και με το όνομα Φουάντ Σουκρ, επικεφαλής του επιχειρησιακού βραχίονα της Χεζμπολάχ, σκοτώθηκε στην ισραηλινοναζιστική επίθεση στο νότιο Λίβανο την Τρίτη, σύμφωνα με τις Ισραηλινοναζιστικές Αποικιακές Δυνάμεις (IDF).