Κυριακή 18 Αυγούστου 2024

Κυριακη 18 Αυγουστου 2024


Η Κούβα καταγγέλλει την ατιμωρησία του Ισραήλ στη Γάζα

Αβάνα, 17 Αυγούστου (Prensa Latina) Ο υπουργός Εξωτερικών της Κούβας Mπρούνο Ροντρίγκες Παρίγια καταδίκασε σήμερα την ατιμωρησία με την οποία η ισραηλινή κυβέρνηση σφαγιάζει τον παλαιστινιακό πληθυσμό στη Γάζα.

Καταγγέλλουμε την ατιμωρησία με την οποία συνεχίζει να ενεργεί η κυβέρνηση του Τελ Αβίβ, έγραψε ο υπουργός Εξωτερικών στο κοινωνικό δίκτυο X, σε μήνυμα που αναρτήθηκε επίσης στο Facebook.

Ο Ροντρίγκες Παρίγια κατηγόρησε επίσης τις ισραηλινές αρχές ότι αγνοούν «τις επανειλημμένες εκκλήσεις της διεθνούς κοινότητας να θέσει τέλος σε αυτά τα εγκλήματα».

Περισσότεροι από 40.000 Παλαιστίνιοι έχουν σφαγιαστεί στη Γάζα και σχεδόν δύο εκατομμύρια κάτοικοι της Γάζας έχουν εκτεθεί στην ισραηλινή γενοκτονία, είπε.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Θα δημιουργήσουν οι ίδιοι τους ιούς και θα σας πουλήσουν τα αντίδοτα. Στη συνέχεια, θα προσποιηθούν ότι παίρνουν χρόνο για να βρουν τη λύση όταν την έχουν ήδη. " ~ 

Μουαμάρ Καντάφι



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σάββατο 17 Αυγούστου 2024

Η Κλαούντια Σέινμπαουμ πρόεδρος του Μεξικού επιβεβαιώνει την απόρριψη της παρέμβασης στη Βενεζουέλα

Η εκλεγμένη πρόεδρος του Μεξικού Κλαούντια Σεϊνμπάουμ απέρριψε τις παρεμβάσεις κατά της Βενεζουέλας, διαβεβαιώνοντας ότι δεν είναι αρμοδιότητά της να αναγνωρίσει τη νίκη στις εκλογές της 28ης Ιουλίου.

Μέσω μιας συνέντευξης Τύπου τη Δευτέρα, απάντησε στο αίτημα της Μαρία Κορίνα Ματσάδο να αναγνωρίσει τη νίκη του Εντμούντο Γκονζάλες Edmundo González. «Δεν είναι αρμοδιότητά μου, υπάρχουν διεθνείς οργανισμοί γι' αυτό».

Υπό αυτή την έννοια, επεσήμανε ότι το αίτημα της Ματσάδο είναι αποτέλεσμα «παγίδας» του δημοσιογράφου Γίρο Γκόμες Λέγια, επικριτή του Αντρές Μανουέλ Λόπες Ομπραδόρ .

«Σεβόμαστε τους πάντες, πάνω απ' όλα σεβόμαστε το δικαίωμα των Βενεζουελάνων να αποφασίζουν ποιος τους κυβερνά. Αν υπάρχει πρόβλημα, υπάρχουν διεθνείς θεσμοί γι' αυτό», επέμεινε η Κλαούντια Σεϊνμπάουμ .

Επίσης, σχετικά με το θέμα των εκλογών στη Βενεζουέλα, η Σεϊνμπάουμ εξέφρασε την απόρριψη οποιασδήποτε παρέμβασης από άλλες κυβερνήσεις ή διεθνείς οργανισμούς, όπως ο Οργανισμός Αμερικανικών Κρατών (OAΚ).

«Για χρόνια, ιδιαίτερα με την Κούβα εκείνη την εποχή, έπαιζε περισσότερο παρεμβατικό ρόλο παρά ρόλο συντονισμού με τις χώρες της Λατινικής Αμερικής, της Καραϊβικής και της υπόλοιπης ηπείρου», δήλωσε η Σεϊνμπάουμ.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024

Τα Κινήματα ALBA : Oύτε συγκατοίκηση, ούτε μετάβαση: ο λαός της Βενεζουέλας έχει ήδη αποφασίσει

Ο σεβασμός της κυριαρχίας και της αυτοδιάθεσης των λαών είναι μια αρχή που κάθε επαναστατική διαδικασία πρέπει να θέτει ως προτεραιότητα. Πρέπει να το κάνει σημαία στις διεθνείς σχέσεις, ακόμη και εν μέσω εξωτερικών πιέσεων της αντίδρασης , οι οποίες πάντοτε επιδιώκουν να το αγνοήσουν.

Τα κοινωνικά και λαϊκά κινήματα που γνωρίζουμε, αγαπούμε και υπερασπιζόμαστε τον μπολιβαριανό λαό απορρίπτουμε, ως ασυνήθιστη και αυθόρμητη, την παραμικρή ιδέα ή πρόταση, όπως αυτή που διατυπώνεται από ορισμένους «προοδευτικούς» τομείς της περιοχής, για την ανάπτυξη διπλωματικής, πολιτικής, στρατιωτικής ή οποιασδήποτε άλλης μορφής παρέμβασης στη Βενεζουέλα με στόχο την de facto αγνόηση του αποτελέσματος μιας εκλογικής διαδικασίας που έχει ήδη ολοκληρωθεί. 

Αυτοί οι υπαινιγμοί δεν είναι τίποτε άλλο από την περιφρόνηση της κυριαρχίας της και την έλλειψη σεβασμού της βούλησης του λαού της που εκφράστηκε στην κάλπη της 28ης Ιουλίου.

Αν και γνωρίζουμε το δημοκρατικό πνεύμα των κυβερνήσεων της Βραζιλίας και της Κολομβίας, ελπίζουμε ότι οι ηγέτες τους θα σταθούν στο ύψος  των λαών που εκπροσωπούν και που τους εξέλεξε, επιδικνύοντας  σεβασμό στην κυριαρχία της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας, στους θεσμούς της, και πλήρη επίγνωση ότι επιτρέποντας ημίμετρα ή τον υπαινιγμό εξωεθνικών μεθόδων για την «επίλυση» της απόπειρας πραξικοπήματος, θα δημιουργηθούν μόνο ευκαιρίες για τον ιμπεριαλισμό, ο οποίος ονειρεύεται για περισσότερα από 25 χρόνια τη στιγμή που θα μπορέσει να θάψει την Επανάσταση.

Τα Κινήματα ALBA καλούμε τις προοδευτικές και επαναστατικές δυνάμεις που είναι συνεπείς με τον αντιιμπεριαλιστικό αγώνα να υπερασπιστούν ενεργά τη Βενεζουέλα σε αυτό το πλαίσιο της απόπειρας πραξικοπήματος που πραγματοποιείται με μπροστάρη το μοναδικό τμήμα της τοπικής αντιπολίτευσης φασιστικού χαρακτήρα, αλλά στο παρασκήνιο καθοδηγείται από τη στρατηγική του περιφερειακού ελέγχου από τις ΗΠΑ. Σήμερα πάνε για τη Βενεζουέλα, αύριο θα πάνε για τους άλλους λαούς μας. Αν δεν το υπερασπιστούμε με αυτούς τους όρους, αύριο θα είναι πολύ αργά για εμάς.

Ας μην πέφτουμε σε σύγχυση, ας μην κάνουμε κανένα λάθος: ο εχθρός παραμένει ο ίδιος, ακόμη και αν μεταμφιέζεται με νέα ρούχα και νέες μάσκες. Είμαστε επίσης οι ίδιοι άνδρες και γυναίκες που υποσχεθήκαμε στον Κομαντάντε να είμαστε πάντα πιστοί, όσοι από εμάς υποσχεθήκαμε να πετύχουμε τη δεύτερη και οριστική ανεξαρτησία, όσοι από εμάς θα υπερασπιζόμαστε πάντα την κυριαρχία της ηπείρου μας.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Αν αποδειχθεί ότι οι γερμανικές αρχές γνώριζαν εκ των προτέρων το σχέδιο επίθεσης, θα είχαμε ένα σκάνδαλο τεραστίων διαστάσεων στη γερμανική πολιτική», είπε. Η έκρηξη του αγωγού φυσικού αερίου ήταν «μια τρομοκρατική επίθεση στον ενεργειακό μας εφοδιασμό».

Από τη Γερμανία έρχονται κάποια ενθαρρυντικά σημάδια δημοκρατικής πολιτικής αλλαγής : Η αντιπολίτευση της Σάχρα Βάγκενκνεχτ ζητά τη σύσταση κοινοβουλευτικής εξεταστικής επιτροπής για να διερευνήσει την ευθύνη της γερμανικής κυβέρνησης για την επίθεση στους αγωγούς Nord Stream 1 και 2 στα τέλη Σεπτεμβρίου 2022. Ποιος ξέρει, ίσως αυτές οι πρωτοβουλίες , βοηθήσουν να ξυπνήσει η Γερμανία από τον πολεμοχαρή, νατοατλαντικό της λήθαργο.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



΄΄Στην Κρήτη, στις αρχές Ιουλίου, επιτήδειοι κυβερνητικοί ξενοδόχοι και πλουτοκράτες έκλεψαν περίπου 3 εκατομμύρια κυβικά μέτρα νερού από το φράγμα της Φανερωμένης, ένα από τα μεγαλύτερα περιστατικά κλοπής υδάτων που έχει μέχρι στιγμής καταγραφεί.

Οι επιπτώσεις της λειψυδρίας είναι ήδη ορατές για τους επαγγελματίες της περιοχής, με τους Αγροτικούς Συλλόγους του Αποκόρωνα Χανίων να αναφέρουν ότι «δεν καλύπτονται οι ανάγκες των κατοίκων σε νερό ύδρευσης και άρδευσης- όταν- οι πισίνες των μεγάλων ξενοδοχείων είναι γεμάτες».΄΄



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ακούγεται εδώ και χρόνια: «Οι χημικοί αεροψεκασμοί κάνουν τις δασικές πυρκαγιές πιο συχνές και πιο έντονες». Επιφανειακά, αυτό φαίνεται σαν ένας ανόητος ισχυρισμός, επειδή οι περισσότεροι άνθρωποι υποθέτουν ότι όταν μιλάμε για «chemtrails», εννοούμε τα κατασκευασμένα σύννεφα από αεροπλάνα, ωστόσο, η αλήθεια είναι συχνά πιο τρομακτική από τη φαντασία.

Το ακόλουθο άρθρο είναι του Αμερικάνου ακτιβιστή κατά της χειραγώγησης και οπλοποίησης περιβάλλοντος, Jim Lee, που, παρότι μπορεί να μην συμφωνούμε απόλυτα και σε όλα μαζί του, οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι το έργο της πολυετούς έρευνας του είναι τεράστιο.

Σε προηγούμενο άρθρο του, κάλυψε ένα FOIA (Freedom of Information Act – Νόμος για την Ελευθερία της Πληροφορίας) 2940 σελίδων από την USAF που περιγράφει λεπτομερώς πώς τα αεροσκάφη C-130 χρησιμοποιούσαν chemtrails για την καταπολέμηση των κουνουπιών (έλεγχος φορέων ασθενειών) και ρίψη ζιζανιοκτόνων (σύγχρονα Agent Orange) και πώς οι τοπικοί δήμοι χρησιμοποιούσαν φορτηγά εδάφους με ομίχλη για να παράγουν τα «chemtrails» της τοπικής σας γειτονιάς.

Σήμερα, η συνωμοσία συναντά την πραγματικότητα σχετικά με τις δασικές πυρκαγιές. Πολύ λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν πώς η βιομηχανία υλοτομίας και οι υπηρεσίες διαχείρισης δασών χρησιμοποιούν αεροψεκασμό ζιζανιοκτόνων και μηχανημάτων εδάφους, επιπλέον των χειροκίνητων μεθόδων “hack and squirt” και “cut and treat” για τη θανάτωση δέντρων, που οδηγούν σε πυρκαγιές. Θα διερευνήσουμε και τις τρεις μεθόδους και γιατί έχουν σημασία.

Γιατί τα ζιζανιοκτόνα προκαλούν έντονες πυρκαγιές;

Από την καταπολέμηση των «χωροκατακτητικών ειδών» μέχρι το κέρδος στη βιομηχανία υλοτομίας, υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους οι άνθρωποι ισχυρίζονται ότι είναι αναγκαίο να αφαιρεθούν δέντρα, θάμνοι και φυτά από τα δάση. Οι υλοτόμοι δεν θέλουν δέντρα που δεν βγάζουν χρήματα, έτσι σκοτώνουν δέντρα που θα ανταγωνίζονταν την σοδειά τους. Άλλοι ισχυρίζονται ότι το κάνουν αυτό για να αυξήσουν τη βιοποικιλότητα ή να σταματήσουν την εξάπλωση των μη ιθαγενών φυτών. Σε όλες τις περιπτώσεις, η θανάτωση φυτών και δέντρων στην πραγματικότητα επιταχύνει την πιθανότητα πυρκαγιών.

Οι ερευνητές επικρίνουν ολοένα και περισσότερο μια κοινή πρακτική διαχείρισης των δασών, όπως δείχνουν οι μελέτες μπορεί να προκαλεί τις πυρκαγιές να ταξιδεύουν μακρύτερα, πιο γρήγορα.

«Το 2017 και το 2018 εδώ στη Βρετανική Κολομβία, και τα δύο καλοκαίρια, κάψαμε πάνω από 1,2 εκατομμύρια εκτάρια δάσους», λέει η Λόρι Ντάνιελς, δασική οικολόγος στο Πανεπιστήμιο της Βρετανικής Κολομβίας.

«Διαφοροποίηση του δάσους… είναι ένας πραγματικά αποτελεσματικός τρόπος για να δημιουργήσουμε ανθεκτικότητα στο τοπίο μας και αντίσταση σε αυτές τις μεγάλες πυρκαγιές που έχουμε γίνει μάρτυρες».

Εν τω μεταξύ, μεγάλο μέρος της καναδικής δασοκομίας κάνει το αντίθετο, ψεκάζοντας χιλιάδες εκτάρια δημόσιου δάσους με γλυφοσάτη κάθε χρόνο για να προωθήσει την κερδοφόρα ανάπτυξη των κωνοφόρων και εξάλειψη των ειδών σκληρού ξύλου όπως η λεύκη και η σημύδα.

Το πρωταρχικό συστατικό του ζιζανιοκτόνου Roundup της Monsanto, η γλυφοσάτη βρίσκεται υπό έλεγχο τόσο στη γεωργία όσο και στη δασοκομία εδώ και χρόνια. Παραμένει ευρέως χρησιμοποιούμενο, γιατί ενώ είδη μαλακού ξύλου όπως το πεύκο και η ερυθρελάτη μπορούν να ανεχθούν μια ορισμένη δόση της χημικής ουσίας, η γλυφοσάτη μπορεί να είναι αποτελεσματική στην εξάλειψη της ανάπτυξης δέντρων σκληρού ξύλου για δεκαετίες.

Είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για τη δασοκομία να εξορθολογήσει τα κομμένα τεμάχια ώστε να παραμείνουν τα πιο κερδοφόρα είδη δέντρων.

Αλλά η λεύκη και η σημύδα καίγονται πιο αργά από τα ανθεκτικά στη γλυφοσάτη κωνοφόρα δέντρα, και ορισμένοι ειδικοί λένε ότι η απομάκρυνσή τους είναι σαν να φουντώνεις κυριολεκτικά τις πυρκαγιές που έχουν μαστίσει την επαρχία.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



13/8/2024

Κτηνοτρόφος, Νταού Πεντέλης, Mega: «Είχα εκατό γίδια, όλα καμένα μαζί με πέντε τσοπανόσκυλα. Δεν έμεινε τίποτα στη στάνη μου. Έχουν περάσει φωτιές από εδώ, το ΄95, το ΄98, το 2009, όλες τις αναχαιτίσαμε με ένα πυροσβεστικό που ήταν πάντα εδώ. Σήμερα είμαστε στο έλεος του θεού. Ούτε ένα εναέριο, ούτε ένα πυροσβεστικό, μόνος μου με τον γιο μου με δυο κουβάδες με νερό συνέχεια. Μέχρι που δεν άντεξα άλλο κάποια στιγμή, λιποθύμησα και δεν ξέρω τι έγινε μετά. Όταν συνήλθα, μόνος μου πάλι μετά από ένα τέταρτο, άκουγα τα ζώα μου να βελάζουνε και να πεθαίνουνε. Είχα κάνει και τα κουμάντα μου για τον χειμώνα, με ζωοτροφές κλπ, και πήγαν όλα στράφι. Αυτό που θέλω να τονίσω και να το πω και να το ακούσουνε οι “κύριοι”, οι “αξιότιμοι” οι “μεγάλοι” που μας κυβερνάνε, είναι ανεπίτρεπτο και αδιανόητο να καίγονται οικισμοί και να μην υπάρχει ένα πυροσβεστικό. Δεν μπορεί το εναέριο; Ένα πυροσβεστικό. Τώρα, αυτό που θέλω από τους "κυρίους", από την περιφέρεια, όποιον ακούει, να έρθουνε να τα μαζέψουνε. Εγώ εκεί πέρα δεν ξαναπάω…(κλαίει). Ζούσα την οικογένειά μου, ζούσα τα παιδάκια μου από εκεί, τώρα τελείωσε. Αυτά τα ζώα ήταν μετά τα παιδιά μου. Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνετε. Αυτά τα ζώα ήταν εδώ μέσα (δείχνει την καρδιά του)».



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σύμφωνα με μελέτη απο την Ιορδανία: Σχεδόν οι μισοί από όσους έλαβαν το εμβόλιο κατά του Covid υποφέρουν απο διαταραχές ύπνου.

18/8/2024

Μια μελέτη στην Ιορδανία αποκάλυψε ότι τα συμπτώματα της ναρκοληψίας είναι πιθανώς ακόμα μια αρνητική επίδραση των ενέσεων του Covid.

Το 48% των συμμετεχόντων στη μελέτη ανέφερε υπερβολική υπνηλία κατά τη διάρκεια της ημέρας, το 20% ανέφερε ότι είχε ακόμη και υπνική παράλυση, το 15% ανέφερε υπναγωγικές ψευδαισθήσεις, το 25% παρουσίαζε κρίσεις ύπνου και το 42,3% υπέφερε απο αυπνίες την νύχτα, σύμφωνα με τους συμμετεχόντες στην έρευνα.

Η ναρκοληψία , είναι μια χρόνια διαταραχή του ύπνου, που χαρακτηρίζεται από μια τετραάδα βασικών συμπτωμάτων: υπερβολική υπνηλία κατά τη διάρκεια της ημέρας, υπνική παράλυση, παραισθήσεις και καταπληξία (ξαφνική μυϊκή αδυναμία ή παράλυση, που συχνά προκαλείται από έντονα συναισθήματα όπως γέλιο, ενθουσιασμό ή έκπληξη).

Συνδέθηκε επίσης και με το εμβόλιο Pandemrix, ένα εμβόλιο κατά της γρίπης των χοίρων που χρησιμοποιήθηκε κατά την πανδημία της ψευδεπίγραφης γρίπης των χοίρων (H1N1) το 2009 στην Ευρώπη. Το εμβόλιο, που κατασκευάστηκε από την GlaxoSmithKline (“GSK”), περιείχε ένα ανοσοενισχυτικό που ονομάζεται ASO3, το οποίο περιέχει σκουαλένιο . Η έρευνα δείχνει ότι το ανοσοενισχυτικό, ASO3, προκάλεσε ναρκοληψία στους ανθρώπους. 

Το ASO3, σύμφωνα με την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου , χρησιμοποιήθηκε επίσης σε μία από τις ενέσεις Covid – VidPrevtyn Beta – που χορηγήθηκαν σε «ηλικιωμένους» την άνοιξη του 2023. Το VidPrevtyn Beta ήταν μια συνεργασία μεταξύ της GSK και της Sanofi Pasteur . Τον Μάρτιο του 2024, η άδεια κυκλοφορίας για το VidPrevtyn Beta αποσύρθηκε στην Ευρωπαϊκή Ένωση κατόπιν αιτήματος της Sanofi Pasteur, του κατόχου της άδειας κυκλοφορίας.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πέθανε ο τιμημένος, από τον Ζελένσκι, με μετάλλιο, "για τις υπηρεσίες" του, ηθοποιός Αλέν Ντελόν, στα 88 του χρόνια.

Ο αποχωρήσας από τον μάταιο τούτο κόσμο και συναντήσας, πλέον, τον Μπαντέρα υποστήριξε με πάθος το ναζιστικό καθεστώς του ληγμένου Ζελένσκι, δόξασε τον ναρκοφύρερ, ως τον καλύτερο Πρόεδρο του κόσμου και ανέφερε ότι αν ήταν 50 χρόνια νεότερος θα πήγαινε να πολεμήσει με τους Ουκρανούς.

Υποσχέθηκε ότι με την πρώτη ευκαιρία θα επισκεφθεί την Ουκρανία.

Δεν πρόλαβε.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στους Φούρνους της Ικαρίας η φωτιά μαίνεται από το μεσημέρι στο Καμάρι και γίνονται εκκενώσεις με πλοία του Λιμενικού- μέχρι στιγμής έχουν μεταφερθεί 16 άτομα με πλωτό του Λιμενικού και άλλα 3 με ιδιωτικό σκάφος, προς τον Άγιο Μηνά Φούρνων. Η τηλεόραση το περνάει στα ψιλά ..το διαβολογεννημα θα βγει να πει οι ελάχιστοι που επλήγησαν θα αποζημιωθούν....κι ο αποτυχημενος κυφήνας που από ένα ακίνητο τα έκανε 27 μέσα σε 4 χρόνια κι ένα μυριο στην τράπεζα θα τα ρίξει πάλι στους πυροσβέστες.....Η αποστολή συνεχίζεται.....



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αυτό είναι εξοργιστικό! Τα εμβόλια Mpox δεν έχουν ακόμα αξιολογηθεί για την κατα προσέγγιση κινδύνου-οφέλους – οι εταιρίες δεν έχουν δώσει τα δεδομένα στον ΠΟΥ!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



MONKEYPOX PLANDEMIC

Σε εργαστήριο του Μaryland κατασκεύασαν τον ενισχυμένο ιό της Eυλογιάς των Πιθήκων! [Dailymail]

Tα The Nuclear Threat Initiative (NTI) και Munich Security Conference (MSC) πραγματοποίησαν και προσομοίωση

To κάνουν απροκάλυπτα. Όπως και στη περίπτωση του COVID-19. Mέσα από την διαδικασία gain of function μετατρέπουν τους ιούς σε όλο και πιο θανατηφόρους για τους ανθρώπους και στην συνέχεια επιβάλουν τα εμβόλια ευθανασίας. Τα εμβόλια δεν έρχονται για να καταπολεμήσουν την ασθένεια και η επιβολή τους δεν έχει να κάνει με τα κέρδη της Big Pharma.

Η αποστολή τους είναι η μείωση του κοστοβόρου δυτικού πληθυσμού. Αυτός βρίσκεται στο στόχαστρο. Δηλαδή εσύ και η οικογένειά σου. Όσο για τις πανδημίες ακόμη και η περίφημη Ισπανική Γρίπη μόνο Ισπανική δεν ήταν. Προκλήθηκε μετά από τον εμβολιασμό των στρατιωτικού προσωπικού των ΗΠΑ.

Ο επιφανής Εβραίος Καθηγητής Jeffrey Sachs χαρακτήρισε τον ιό COVID-19 όχι απλά εργαστηριακό αλλά βιολογικό όπλο.

Κυβερνητικό εργαστήριο στο Maryland σχεδιάζει να δημιουργήσει ένα υβριδικό στέλεχος ευλογιάς πιθήκου που είναι ΠΙΟ θανατηφόρο από αυτό που εξαπλώνεται επί του παρόντος στις ΗΠΑ (2022)-απεκάλυπτε το ρεπορτάζ της dailymail.co.uk τον Οκτώβριο του 2022![...]



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ντροπιαστικές διαπιστώσεις!

Το Μενοίκιο όρος στις Σέρρες κατακάηκε, σύμφωνα με το βουλευτή μας στην περιοχή – ενώ εκεί ακριβώς σχεδιάζεται η κατασκευή του μεγαλύτερου φωτοβολταϊκού πάρκου στην Ελλάδα. Θα διαθέτει 466.000 panels, ενώ το αποτέλεσμα θα είναι η εξαφάνιση 90 κτηνοτροφικών μονάδων – εκτός από τις καταστροφικές περιβαλλοντικές επιπτώσεις.

Όσον αφορά το όρος Όρβηλος στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα, μετά από 29 μέρες έσβησε η φωτιά – με τη βοήθεια της καταιγίδας που ξέσπασε και της βροχής, αφού κάηκαν 11.860 στρέμματα προηγουμένως (αν και ευτυχώς η φωτιά ήταν υφέρπουσα).

Οι Βούλγαροι έσβησαν το φωτιά όταν πέρασε στο δικό τους Όρβηλος. Προσφέρθηκαν να τη σβήσουν και στο ελληνικό τμήμα του όρους Όρβηλος, αλλά η ελληνική κυβέρνηση δεν τους απάντησε.  

Ενώ τώρα οι πυρκαγιές στην Ελλάδα έχουν εξαφανίσει σχεδόν τα μισά μας δάση, όπου στη δύστυχη Εύβοια με τα 520.000 καμένα στρέμματα φυτρώνουν παντού ανεμογεννήτριες, τα δάση στη γειτονική μας Βουλγαρία έχουν σχεδόν τριπλασιαστεί – οπότε δεν φαίνεται να την αγγίζει η κλιματική αλλαγή που η δική μας κυβέρνηση επικαλείται συνεχώς για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, όπως την πυρκαγιά στην Αττική που έκαψε 105.000 στρέμματα, φτάνοντας ακόμη και στα Βριλήσσια ή στο Χαλάνδρι, μέσα στον αστικό ιστό.

Ακούστηκε δε το αδιανόητο: το ότι ο αστικός ιστός έχει διεισδύσει στο δασικό, οπότε εμείς οι Πολίτες φταίμε για το κάψιμο των σπιτιών μας! Σαν να μην υπάρχει καθόλου πολεοδομία και σαν να είναι ανύπαρκτο το κράτος - ντροπή!

Παρεμπιπτόντως εδώ, εάν αποδειχθεί πως η ΔΕΗ έφταιγε για την πυρκαγιά των 40 χιλιομέτρων στην Αττική, προφανώς αυτή θα πρέπει να αποζημιώσει τους πληγέντες – όχι όλοι εμείς, μέσω των φόρων του προϋπολογισμού.

Στη Βουλγαρία τώρα, όπως δήλωσε ο υποδιευθυντής της δασικής της υπηρεσίας «Αυξάνεται η έκταση των δασών μας τα τελευταία 60 χρόνια, οι οικολογικές τους λειτουργίες βελτιώνονται, ενώ η μέση ηλικία έχει αυξηθεί από τα 40 στα 60 χρόνια – παρόλα αυτά όμως, απαιτείται ακόμη δουλειά για την προστασία τους».

Εμείς βέβαια δεν λέμε πως απαιτείται δουλειά για την προστασία των δασών μας, αλλά επιλέγουμε να συγκρινόμαστε με την υποανάπτυκτη Τουρκία, προβάλλοντας την πυρκαγιά στη Σμύρνη – χωρίς να δίνουμε σημασία στο ότι, η Βουλγαρία είναι μεν η μοναδική χώρα της ΕΕ που ξεπερνάμε σήμερα όσον αφορά το κατά κεφαλήν ΑΕΠ, αλλά η σύγκλιση της με την ΕΕ από το 2018 έως το 2023 αυξήθηκε κατά 13 μονάδες από το 51% στο 64%, ενώ η δική μας μόλις κατά μία μονάδα από το 66% στο 67%.

Επομένως σύντομα θα μας ξεπεράσει και αυτή – σημειώνοντας πως το δικό της δημόσιο χρέος ως προς το ΑΕΠ της είναι στο 20,7%, ενώ το δικό μας στο 161,9%. Με δεδομένο δε το ότι, η ανάπτυξη στα καπιταλιστικά συστήματα που κυριαρχούν σήμερα σε ολόκληρο τον πλανήτη στηρίζεται στο χρέος, σε λίγα χρόνια θα έχουμε καταντήσει οι τελευταίοι των τελευταίων – εάν συνεχίσουμε βέβαια τον ίδιο δρόμο των ψευδαισθήσεων, της αδράνειας, της μετακύλισης των ευθυνών και της εθελοτυφλίας.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κασσελάκης για τη λίστα γάμου στο ιντερνετ  : «Θέλαμε όποιο ποσό λάβουμε να είναι με πλήρη διαφάνεια, χωρίς φακελάκια».

Το άτομο είναι εντελώς απατεώνας. Κάνει «αεροπλανάκι»  με τα δώρα του. 

Σχολιο.- Εάν κάποιος ηλίθιος του κάνει δώρο, ανοίγει παρτίδες με την Εφορία, (την  ΑΑΔΕ των ξένων τοκογλύφων δηλαδή, γιατί η ελληνική Εφορία έχει διαλυθεί)

Σχολιο.- Από ανώμαλους μη περιμένετε ηθικούς φραγμούς ..έχουν απύθμενο θράσος χωρίς αξιοπρεπεια ...όπως και από ψυχανωμαλους πνευματική διαύγεια ...

Σχολιο.- Είναι άνθρωποι χωρίς ηθικές αξίες που το ανήθικο το θεωρούν ως κάτι το φυσιολογικό και πρέπει όλοι εμείς η πλειοψηφία να υιοθετησουμε τις ιδέες της μειοψηφίας ε Όχι



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στα 88 του χρόνια πέθανε ο Αλέν Ντελόν,  που τον έκαναν   μεγάλο σταρ του γαλλικού, ευρωπαϊκού και παγκόσμιου σινεμά  επειδή ήταν ένας από τους ωραιότερους άνδρες.  Ταλέντο ηθοποιού φυσικά δεν είχε καθόλου.

Και είχε το θράσος πριν πεθάνει να κάνει αυτή τη δήλωση :

«Δεν φοβάμαι το θάνατο. Εζησα και αγάπησα πολύ. Εχω δει τα πάντα και έχω βιώσει τα πάντα. Eτσι κι αλλιώς, δεν μου αρέσει πια αυτός ο κόσμος. Oλα είναι ψεύτικα και χωρίς νόημα. Δεν υπάρχει νόημα. Ο κόσμος ενδιαφέρεται μόνο για ανόητα πράγματα, όπως την εξωτερική εμφάνιση και τα χρήματα. Οπότε ο θάνατος θα είναι για μένα μια ανακούφιση. Οταν πεθάνω, θα πεθάνω γεμάτος από τη ζωή που έζησα.»

Αυτός που ήταν ψεύτικος και χωρίς νόημα μέχρι το μεδούλι, αυτός που αναδείχτηκε γιατί είχε όμορφη εξωτερική εμφάνιση και έβγαλε χρήματα από αυτό και μόνο, είχε το θράσος να κάνει αυτή τη δήλωση πριν πεθάνει.

Σχολιο.- Ο Αλέν Ντελόν πριν γίνει ηθοποιός, είχε πολεμήσει με τη Γαλλική Λεγεώνα των Ξένων στο Βιετνάμ σαν μισθοφόρος, αλλά δυστυχώς δεν του σκάσανε η Βιετναμέζοι καμιά χειροβομβίδα στη μούρη να σου λεγα εγώ μετά τι όμορφος θα ήταν  με το κεφάλι ανατιναγμένο και τα μυαλά χυμένα. Πλάκωνε τις γυναίκες του στο ξύλο, δεν αναγνώρισε το ένα παιδί του, κραγμένος φασίστας, υποστηριχτής του Λεπέν, του πατέρα όχι της κόρης, του πατέρα Λεπέν που έλεγε ότι ο Χίτλερ ήταν παρεξηγημένος, δεν υπήρχαν γερμανικά στρατόπεδα συγκέντρωσης, και οι προδότες γάλλοι του Βισσύ ήταν γάλλοι πατριώτες. Ο Αλέν Ντελόν είχε επισκεφτεί τον Ζελένσκι στην Ουκρανία, τότε που διαφημίζανε τις ουκρανικές σημαίες με τη ναζιστική σβάστικα στη μέση, και είπε ότι οι Ουκρανοί δίνουνε τη μάχη του ελεύθερου κόσμου. Σκατά στο λάκκο του Αλέν Ντελόν!!! Του Αλαντάλον Κουρελόν!!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ναι ρε ξεφτίλες, τα σπίτια ξαναφτιάχνονται όταν έχει καμιά τριανταριά και δεν  έχεις μοχθήσει για κανένα.

Όχι όταν καίγεται το ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΟΥ ΣΠΙΤΙ !!!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η λίμνη της Πεντέλης που δεν υπάρχει πια αλλά θυμίζει την παρουσία της!

Θάλωσσι ή «Μαγεμένη Λίμνη»

Σήμερα αποτελεί μια απ τις πιο τραγικές περιπτώσεις αυθαιρεσίας.

Μπαζώθηκε το 1964 και έγινε ενα προβληματικό γήπεδο που διαρκώς πλημμυρίζει.

Ενα μοναδικό οικοσύστημα που αποτελούσε τόπο αναψυχής για τους Αθηναίους, συνυφασμένη με τους θρύλους του βουνού.

Εκεί έκανε βαρκάδα η δούκισσα της Πλακεντίας, ενώ ο πρώην διευθυντής του Αστεροσκοπείου Πεντέλης, Κ. Χασάπης, υποστήριζε ότι είχε δημιουργηθεί από πτώση μετεωρίτη.

Υπάρχουν κι αναφορές για παράξενες οπτασίες των κατοίκων που επισκέπτονταν την λίμνη.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όχι πως οτιδήποτε κάνει την παραμικρή εντύπωση πλέον αλλά δείτε αυτό. 

ΡΕΖΙΛΙ ΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ Η ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤΜΠΟΛΙΣΤΑ «ΜΠΑΛΑΤΣΙΝΟΥ»

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΑΚΗΣ

π. Δ/ΝΤΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΕΩΝ, π. ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΑΧΕΠΑ,

ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ; …

Κικίλιας: Ενημέρωση με ζώνη οσφύος, velcro, στον κατώτερο θώρακα(!!!) & επίδεσμο στον αρ. βραχίονα ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ! 

Αυτά μπαίνουν κατάσαρκα, ή πάνω από ελαστικό φανελάκι, γιατί οι δίπλες του πουκαμίσου δημιουργούν σημεία πίεσης & βλάβης του δέρματος. Έχουν μαλακό εσωτερικό. Σε κακώσεις του θώρακος δεν βάζουμε ζώνη, γιατί περιορίζει την αναπνοή και ευνοείται η κατακράτηση εκκρίσεων και η πνευμονική λοίμωξη.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πέθανε ο τιμημένος, από τον Ζελένσκι, με μετάλλιο, "για τις υπηρεσίες" του, ηθοποιός Αλέν Ντελόν, στα 88 του χρόνια.

Ο αποχωρήσας από τον μάταιο τούτο κόσμο και συναντήσας, πλέον, τον Μπαντέρα υποστήριξε με πάθος το ναζιστικό καθεστώς του ληγμένου Ζελένσκι, δόξασε τον ναρκοφύρερ, ως τον καλύτερο Πρόεδρο του κόσμου και ανέφερε ότι αν ήταν 50 χρόνια νεότερος θα πήγαινε να πολεμήσει με τους Ουκρανούς.

Υποσχέθηκε ότι με την πρώτη ευκαιρία θα επισκεφθεί την Ουκρανία.

Δεν πρόλαβε.

Σχολιο.- .....ήταν συνειδητά φασίστας από τα νεανικά του χρόνια..που πήγε εθελοντής και στην Ινδοκίνα σαν λεγεωνάριος..από τα μέσα της δεκαετίας 1950...οπου πολέμησε όμως..στο Ντιεν Μπιεν Φου..εναντίον των αντιστασιακών του στρατηγού Γκιαπ....

Σχολιο.- Εχει πει φρικαλέα πράγματα. Εδερνε τη γυναίκα του και οχι μόνο.

Σχολιο.- Πήγε στο Βιετνάμ εθελοντικά για να σκοτώσει Βιετναμέζους στην Σαϊγκόν σαν αποικιοκράτης, ήταν στενός φίλος του Λεπέν , δεν είχε αναγνωρίσει το παιδί του εδερνε την γυναίκα του , όχι καλέ να τον κάνουμε είδωλο για τα παιδιά μας..

Ένα φανταστικό προϊόν για το Χόλιγουντ ήταν.

Σχολιο.- όταν είχε γίνει το θέμα με την απονομή βραβειου του και μια οργάνωση γυναικών από την αμερικη , ζήταγαν να μην το κάνουν διοτι ειχε διαλέξει να συνεργαστεί με έναν σκηνοθέτη ( Τυνήσιο νομίζω ) ο οποιος ελεγχοταν για σεξουαλικη παρενόχληση σε ηθοποιους . Έπισης ο γυιος του από το. Δεύτερο γάμο του ( αυτόν που αισθάνεται παραμελημένος διότι ο πατέρας του είχε πρώτη επιλογή την αδελφή του) έγραψε ότι ο πατέρας του έσπαγε στον ξύλο την μαμά του . Αυτά γίνανε το 2019 . Η μαμά του δεν επιβεβαίωσε τίποτε ποτέ . Τότε σε συνέντευξη τον ρώτησαν αν δερνει γυναίκες . Απήντησε : « με ρωτάτε αν έχω δώσει σφαλιάρα σε γυναίκα ; Ναι το έχω κάνει . Αλλά δεν με ρωτάτε πόσες είχα δεχθεί εγώ πριν».

Σχολιο.- Η αλήθεια είναι ότι ήταν εκπληκτικής ομορφιάς. Όμως ήταν τόσο φασίστας....

Σχολιο.- Αντικειμενικά όμορφος άνδρας μεν αλλά είχε όλο το πακέτο για σου προκαλεί αηδία δε....

Ψυχρός, υπερόπτης και το κερασάκι στην τούρτα φασίστας...

Σχολιο.- έδερνε και τη γυναίκα του

Σχολιο.- Ο Ντελον γεννήθηκε το 1937. Ο πόλεμος στην Ινδοκίνα έγινε το 1953. Ηταν 16 ετών . Τι να περιμένεις απο ένα 16χρονο αγόρι; Πήρε μέρος γιατί θα ήταν από ανάγκη όχι απο πολιτική πρόθεση…

Σχολιο.- Ήταν τότε 17 χρόνων . Η μόνη εναλλακτική που είχε απέναντι στα ιδρύματα και στην φιλοξενία που τον είχε « στείλει» υποχρεωτικά η οικογενειακή του κατάσταση . Τι ψάχνουμε τώρα ;

Σχολιο.- Είχε δηλώσει στο Le Point από το 1987 (να θυμίσουμε τα σκάνδαλα Mitterand, Dumas....και τόσα αλλά εκείνη την δεκαετία;): «L'extrême droite, il faut bien le préciser, c'est quand même la droite, explique à l'époque la star sans complexe. L'extrême droite, ça regroupe quelques millions de Français. On ne peut pas ignorer et sous-estimer l'opinion de quelques millions de Français. C'est important. Alors, j'ai des points d'accord et de divergence avec Jean-Marie Le Pen [...]».

«Η ακροδεξιά, πρέπει να καταστεί σαφές, εξακολουθεί να είναι η δεξιά», εξήγησε τότε η σταρ χωρίς κόμπλεξ. Η ακροδεξιά συγκεντρώνει πολλά εκατομμύρια Γάλλους. Δεν μπορούμε να αγνοήσουμε και να υποτιμήσουμε τη γνώμη μερικών εκατομμυρίων Γάλλων. Είναι σημαντικό. Άρα, έχω σημεία συμφωνίας και διαφωνίας με τον Ζαν-Μαρί Λεπέν [...]».

Δηλώνει λοιπόν ότι δεν συμφωνεί σε όλα με τον Ζ-Μ Λεπέν.

Σχολιο.- Όταν δεν υπάρχει περιεχόμενο στον άνθρωπο η ομορφιά απο μόνη της δεν μπορεί να σώσει τα φαινόμενα.

Σχολιο.- Αγαπούσε τα ζώα πολύ , όπως και  η άλλη η φασίστο η Μπριζίτ Μπαρντό, όπως και ο Χίτλερ άλλωστε…



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Ελον Μασκ έστειλε στον Ραμζά Αχμάτοβιτς Καντίροφ, ηγέτη της Ρωσικής Τσετσενίας ένα Cybertrak της Τέσλα.

Ο Καντίροφ εγκατέστησε ένα μεγάλο πολυβόλο στο πίσω μέρος και είπε ότι θα το στείλει στη ζώνη της Ειδικής Επιχείρησης, για να εξοντώσει τους εχθρούς. 

Κάλεσε, επίσης τον Μασκ στην πρωτεύουσα Γρόζνι..

"Ελον, ευχαριστώ! Ελάτε στο Γρόζνι! Θα σας δεχτώ ως τον πιο αγαπητό επισκέπτη! Δεν νομίζω ότι στο Ρωσικό Υπουργείο Εξωτερικών θα είναι ενάντια, σε ένα τέτοιο ταξίδι. Και, φυσικά, περιμένουμε τις νέες εξελίξεις σας, οι οποίες θα συμβάλουν στην ολοκλήρωση της Ειδικής Επιχείρησης."



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αλέν Ντελόν

Τον τόσο πετυχημένο ρόλο του σκληρού τον είχε μάθει πολύ πριν βγει στο σινεμά, όταν κατατάχθηκε ως εθελοντής και πήγε να πολεμήσει τους Βιετναμέζους. 

Που είχαν παρασυρθεί από τους κομμουνιστές και δεν ήθελαν άλλο γαλλικό εκπολιτισμό. Και δεν έβαζαν μυαλό ούτε με ξυλοδαρμούς, ούτε με βιασμούς, ούτε με κάψιμο χωριών, ούτε με μαζικές εκτελέσεις.

Μόνο που ήρθε η πανωλεθρία του Ντιεν Μπιεν Φου και ο σκληρός ίσα που πρόλαβε να μπει σε καράβι για τη Γαλλία. Χωρίς ποτέ να ξεχάσει το πόσο ταπεινώθηκε. Χωρίς ποτέ να πάψει να μισεί αριστερούς και τριτοκοσμικούς. Ασιάτες και Αφρικανούς.

Σχολιο.- Απ οτι ξερω χρηματοδοτουσε και ακροδεξιους στην γαλλια

Σχολιο.- Γενικώς ήταν ακροδεξιός και δεν το έκρυβε.

Σχολιο.- οργιαζουν τα σχολια υπερ αυτου του καθαρματος κυριως απο γυναικες, δεν τολμαμε να τον κριτικαρουμε οτι ηταν ενας φασιστας!

Σχολιο.- Κανένας δεν μπορεί να απαγορεύσει σε κανέναν τίποτε. Υπάρχει κόσμος που αναφέρεται στο καλλιτεχνικό του ταλέντο και καλά κάνει. Αλλά δεν θα λογοκριθούν και οι αναφορές στο τι απόβρασμα ήταν και πολιτικά και στην προσωπική του ζωή.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι Φοίνικες μας έφεραν τους φοίνικες, οι Ρωμαίοι τα πεύκα, οι Μεξικάνοι τους κάκτους και ο Μπακογιάννης τις ψευδοπιπεριες.

Σχολιο.- Ο Μπακογιάννης έφερε και την κάμπια καραφατμε

Σχολιο.- Τις βρωμοκαρυδιες ποιος τις εφερε?

Σχολιο.- ο Σμαράγδας Καρύδης.

Σχολιο.- Μια χαρά τις τρως τις πατάτες. αλλα για τον Καποδίστρια καμία αναφορά.

Σχολιο.- Kαι τα φασόλια οι αμερικάνοι

Σχολιο.- Μόνη ελπιδα η Τζαμαικα να μας φερει την Κανναβη.

Σχολιο.- Ναι τη Τζαμάϊκα περιμέναμε. Αυτή είναι αυτοφυής, φυτρώνει παντού. Δώσανε αγώνα για να την θάψουνε. Μέχρι και εισαγωγές κάνανε σε ηρωϊνη (πρέζα)

Σχολιο.- Ο Καποδίστριας έφερε τις πατάτες!!!!!!!!!!έναένα!!

Σχολιο.- Οι Σκύθες και οι Θράκες την κάνναβη..



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



16/8/2024

Απολογισμός: 

100.000 στρέμματα καμένα. Δεκάδες καμμένα σπίτια. Εκατοντάδες νεκρά ζώα. Μία νεκρή εργάτρια. 

Το 37% των δασών της Αττικής έχει καεί την τελευταία οχταετία. Μιλάμε για τον νόμο όπου κατοικούν και κινούνται 4 εκατομμύρια άνθρωποι. 

Διαρκές έγκλημα. 

Την επόμενη φορά που τα ΜΜΕ της διαπλοκής θα σας πουν ότι θα παραταχθούν 5.000 αστυνομικοί για την πορεία του Πολυτεχνείου, σκεφτείτε αυτήν εδώ την εικόνα... 



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αίγιο – Αθήνα 5 ώρες με Hellenic Train!

Σύμφωνα με καταγγελία που λάβαμε από αναγνώστη της σελίδας, επιβάτες του προαστιακού έκαναν το δρομολόγιο Αίγιο-Αθήνα σε διπλάσιο χρόνο από τον κανονικό, ενώ δέχτηκαν και επίθεση από προϊστάμενο της Hellenic Train. Αναλυτικά η επιστολή:

"Μετά από άλλη μία βλάβη στο δίκτυο του προαστιακού δεκάδες επιβάτες έκαναν 5 ώρες να φτάσουν από το Αίγιο στην Αθήνα ερχόμενοι αντιμέτωποι και με την αστυνομία! Μια διαδρομή που κανονικά χρειάζεται περίπου 2.5 ώρες. 

Συγκεκριμένα κάποια βλάβη στο τμήμα Κιάτο – Αίγιο ήταν ο λόγος που τα τρένα έφταναν μέχρι το Κιάτο. Έτσι οι επιβάτες από τον σταθμό του Αιγίου και τους ενδιάμεσους σταθμούς πήγαιναν με λεωφορείο της Hellenic Train μέχρι το Κιάτο. Οι επιβάτες του δρομολογίου των 18.00 έφυγαν με λεωφορείο, χάνοντας την ανταπόκριση των 19.00, με στόχο να προλάβουν το τρένο που θα έφευγε από Κιάτο στις 20.00. Τελικά, και ενώ το λεωφορείο γέμισε από κόσμο έχοντας μέχρι και όρθιους, έφτασε στο Κιάτο λίγο μετά τις 20.00 με το τρένο να αναχωρεί, στην προγραμματισμένη ώρα, χωρίς του 50 και πλέον επιβάτες. 

Απέναντι στις διαμαρτυρίες των επιβατών, τους ζητήθηκαν τα εισιτήριά, ενώ στον σταθμό έφτασαν και αστυνομικοί της ΟΠΚΕ για να τρομοκρατήσουν τους επιβάτες. Είχαν εν τω μεταξύ ενημερωθεί ότι θα έχαναν την ανταπόκριση στον σταθμό «Κάτω Αχαρναί» και θα έπρεπε αναγκαστικά να φτάσουν Σταθμό Λαρίσης. Συλλογικά οι επιβάτες αναμένεται να κινηθούν νομικά κατά της εταιρείας με αγωγή.

Μάλιστα, επιβάτης δέχτηκε τραμπουκισμό από προϊστάμενο στον σταθμό όταν τόλμησε ο πρώτος να του υπενθυμίσει το έγκλημα των Τεμπών που κόστισε τη ζωή σε 57 ανθρώπους. Ο προϊστάμενος κινήθηκε απειλητικά προς τον επιβάτη με τους υπόλοιπους να τον απομακρύνουν. 

Πρόκειται για ένα από τα πολλά περιστατικά καθυστερήσεων και βλαβών στα τρένα της Hellenic Train. Μόλις πριν από ένα μήνα συρμός τυλίχθηκε στις φλόγες στην Ακράτα."

Σχολιο.- Όχι μόνο δεν το βουλώνουν , έχουν κ θράσος. Η μαφία των Hellenic Train, Κούλη, ΟΠΚΕ. Ρε μπ0υρλότ0 που σας χρειάζεται... Κ@θικια



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η ευαισθησία του facebook για ναζι και SS γνωστή. Ευαίσθητο περιεχόμενο λέει τα κράνη από τσακισμένους Ουκρανο-ναζίστες. Γ@μημενη βορειοαμερικανοκίνητη δύση.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τι κυβερνάει τον κόσμο!

Λίγοι γνωρίζουν ότι ο Κυβερνήτης της Μινεσσότα και επιλογή της Κάμαλα Χάρις, για την θέση του υποψηφίου Αντιπροέδρου των ΗΠΑ, για τους Δημοκρατικούς, Τιμ Γουόλζ, γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νεμπράσκα, στην πόλη West Point.

Εκεί του συνέβη ένα αστείο περιστατικό τον Αύγουστο του 1995. Νοσηλεύτηκε με δυσπεψία αφού ήπιε σπέρμα αλόγου! 

Οι γιατροί έμειναν έκπληκτοι, όπως έμειναν και οι συγγενείς του Τιμ. Είπαν ότι σκαρφίζεται πολλά,, αλλά τέτοιο πράγμα, ποτέ.

Σχολιο.- Σιχαμα δηλαδη

Σχολιο.- Παρανοϊκοί όλοι τους!

Σχολιο.- Επιβεβαιώνονται οι φήμες πως θα παραστεί στους γάμους Κασσελάκη στη λεβεντογέννα Κρήτη;



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι διαχρονικοί δολοφόνοι των Λαών οι ΗΠΑ παίζουν κακόγουστο θέατρο ότι πασχίζουν για Ειρήνη στη Γάζα ενώ αδιαλείπτως στηρίζουν πολιτικά, στρατιωτικά & οικονομικά τους εγκληματίες Σιωνιστές-ναζιστές στο φονικό τους εργο



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Αυτός είναι ένας χάρτης της Ελλάδας. Τα πράσινα και κίτρινα στίγματα είναι οι περιοχές που θα εγκατασταθούν οι 24500 ανεμογεννήτριες. Σχεδόν όλα τα βουνά και οι κορυφογραμμές θα ισοπεδωθούν, εκατοντάδες χιλιόμετρα δρόμων θα ανοιχτούν, θα ξεκοιλιαστούν δάση, ράχες και ρεματιές, χιλιάδες χιλιόμετρα εναέριων καλωδίων θα απλωθούν, εκατοντάδες υποσταθμοί θα κατασκευαστούν. Όλα στο όνομα του περιβάλλοντος. Όλα επιδοτημένα από εμάς μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ. Όλη η χώρα μια λεηλατημένη βιομηχανική περιοχή και εμείς θα παίζουμε το ρόλο των ιθαγενών. Ό,τι γίνεται εδώ γίνεται σε όλο τον πλανήτη. Κανένα μέτρο, καμιά λογική, μόνο κέρδος. Αν ήμουν από άλλο πλανήτη θα γέλαγα με τη μαλακία των γήινων, αλλά είμαι από εδώ και κάτι πρέπει να κάνουμε για όλα αυτά επιτέλους."

(Τα πράσινα αδειοδοτημένα, τα κίτρινα υπό αξιολόγηση. Ο ιστότοπος της Ρ.Α.Ε., που είχε "πέσει" εδώ και δυο μήνες, είναι πλέον και πάλι διαθέσιμος: http://www.rae.gr/geo/).



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι αγελάδες και τα μυρηκαστικά "εκπέμπουν μεθάνιο" που "βλάπτει" το περιβάλλον(ενώ τα φωτοβολταϊκά κι οι ανεμοσκορπίστριες όχι.. ούτε ο καπιταλισμός...) γιατί πρέπει να πουλήσουν τεχνητό "κρέας" από βακτηριοκαλλιέργειες...



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μια πρωτοφανής δήλωση του Αλγερινού προέδρου : 

Ο στρατός είναι έτοιμος και έτοιμος να πάει να πολεμήσει στη Γάζα. 

Ζητάμε από την Αίγυπτο να ανοίξει τα σύνορα στη Γάζα. Σε 20 μέρες θα χτίσουμε νοσοκομείο που διέλυσαν οι σιωνιστές.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



18/8/2024    -    16.00

- Την απελευθέρωση 73 Ρώσων στρατιωτών και άμαχων πολιτών από τα δεσμά των Ουκροναζί ανακοίνωσε το πρωί της Παρασκευής (16/08) ο διοικητής του τάγματος «Αΐντ» («Άδης») των «Αχμάτ», με το ομώνυμο στρατιωτικό προσωνύμιο.

- Στην Περιφέρεια του Κουρσκ οι ρωσικές δυνάμεις έθεσαν υπό τον έλεγχό τους και πραγματοποίησαν εκκαθαριστικές επιχειρήσεις στα χωριά Κρουπιέτς, Οζιόρκι και Καμισνόγε,.

- Στην ανατολική πλευρά του Σπάλνογε οι ρωσικές δυνάμεις απέκρουσαν επίθεση και εξουδετέρωσαν ομάδα Ουκρανών ανιχνευτών-δολιοφθορέων. Το χαρακτηριστικό ήταν, ότι οι Ουκρανοί στρατιωτικοί χρησιμοποιούσαν κόκκινα περιβραχιόνια ως αναγνωριστικά (αντί των συνηθισμένων γι’ αυτούς μπλε ή κίτρινων), ώστε να μπερδέψουν τους αντιπάλους τους (ωστόσο δεν ήξεραν, προφανώς, ότι είχαν να κάνουν με αντιπάλους απολύτως προετοιμασμένους για τέτοιου είδους προβοκάτσιες).

- Παρατηρείται συγκέντρωση δυνάμεων των VSU στην ουκρανική Περιφέρεια Σούμι, αλλά και γύρω από την επαρχία Γκλουσκόβο της Περιφέρειας Κουρσκ, όπου φαίνεται ότι θέλουν να επικεντρωθούν σε επίθεση που θα έχει τελικό στόχο τον ΑΗΣ Κουρσκ στο Κουρτσάτοφ. Σε αυτά τα πλαίσια κατάφεραν μεταξύ άλλων και καίριο πλήγμα (δεύτερο στη σειρά) στη γέφυρα πάνω από τον ποταμό Σέιμ, κοντά στην πόλη του Γκλουσκόβο, ώστε να δυσχεράνουν την εκκένωση της περιοχής από αμάχους, αλλά και τον ανεφοδιασμό και τις μεταφορές των ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων. Βεβαίως, υπάρχουν ακόμη αρκετές γέφυρες στην περιοχή που συνεχίζουν να εξυπηρετούν τη ρωσική πλευρά, ωστόσο η συγκεκριμένη γέφυρα θεωρείτο η κυριότερη της περιοχής. Παρόλες τις απόπειρες, ωστόσο, για εισβολή των μονάδων των VSU στην επαρχία του Γκλουσκόβο, οι ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις δεν τους το έχουν επιτρέψει. Ανάλογη κατάσταση επικρατεί και στην ανατολικότερα ευρισκόμενη επαρχία της Μπέλαγια. Στο Τιότκινο, άλλον πιθανό στόχο των VSU, παρά το γεγονός ότι η συγκεκριμένη επαρχία είναι από τις πλησιέστερες στα ρωσοουκρανικά σύνορα, μέχρι τώρα δεν έχει καταγραφεί κάποια επιθετική ενέργεια από πλευράς VSU.

- Στις επαρχίες Σούτζα και Κορενιόβο επίσης φαίνεται να σταθεροποιείται το μέτωπο. Η πόλη του Κορενιόβο ελέγχεται πλήρως από τη ρωσική πλευρά, ενώ η Σούτζα, παρά τις επανειλημμένες διακηρύξεις της ουκρανικής πλευράς για «έλεγχό» της, παραμένει στο σύνολό τους στη «γκρίζα ζώνη», αφού εμπίπτει στο πεδίο βολής και των δύο αντιμαχόμενων πλευρών και είναι αδύνατη υπό αυτές τις συνθήκες η εδραίωση οποιωνδήποτε δυνάμεων στο εσωτερικό της πόλης. Στην υπόλοιπη επαρχία της Σούτζα οι ρωσικές δυνάμεις έχουν βάλει πλέον «μπλοκ» στην προώθηση των VSU.

- Πυραυλικά χτυπήματα δέχθηκε το Λγκοφ. Οι ουκρανικοί HIMARS (4 τον αριθμό) αναχαιτίστηκαν από τη ρωσική αεράμυνα – από τα θραύσματα υπήρξαν μικρές υλικές ζημιές σε διάφορα κτήρια (κυρίως κατοικίες).

- Στον αντίποδα, οι ρωσικές δυνάμεις συνεχίζουν να καταστρέφουν οπλικά συστήματα και έμψυχο δυναμικό των VSU όχι μόνο στα πεδία της πρώτης γραμμής, αλλά και στα μετόπισθεν. Μετά την «ηχηρή» καταστροφή 3 συστημάτων Patriot και 2 συστημάτων HIMARS στο έδαφος της Περιφέρειας Κουρσκ, ακολούθησε η καταστροφή 2 αντιαεροπορικών συστημάτων IRIS-T (γερμανικής παραγωγής), αλλά και 1 αντίστοιχου συστήματος (σπάνιου είδους, πλέον) S-125 στην ουκρανική Περιφέρεια Σούμι.

- 2 εθελοντές του ρωσικού «Λαϊκού Μετώπου» από τη ΛΔ Ντονιέτσκ σκοτώθηκαν από πλήγμα ουκρανικού drone στο αυτοκίνητο που τους μετέφερε, σε περιοχή της Περιφέρειας Κουρσκ. Επρόκειτο για τον Νταβίντ Σοκολόφ και το γιατρό Νικολάι Κοβαλιόφ (ο τελευταίος ήταν μόλις 22 ετών), οι οποίοι βοηθούσαν στην εκκένωση κατοίκων από χωριά που βρίσκονται στη ζώνη των συγκρούσεων και παρείχαν ιατρική βοήθεια σε τυχόν τραυματίες.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Έχουν αρχίσει να μιλάνε ξαφνικά πολύ έντονα για τον κίνδυνο της λειψυδρίας που έχουμε να αντιμετωπίσουμε στο μέλλον. Και θεωρώ πως πρέπει να του δώσουμε πολύ μεγάλη βαρύτητα.

Με δεδομένο πως πρόθεση τους είναι να κάνουν την χώρα μας μπαταρία της Ευρώπης και με δεδομένο πως έχουν την δυνατότητα να χειραγωγούν τον καιρό, τότε η λογική σκέψη πάει στο ότι πρόθεση τους είναι να να εφαρμόσουν ένα πρόγραμμα για να διαλύουν τα σύννεφα για να μην υπάρχουν βροχοπτώσεις και να αποδίδουν έτσι καλύτερα οι ανεμογεννήτριες και κυρίως τα φωτοβολταϊκά. Για την ακρίβεια, όχι μόνο να αποδίδουν καλύτερα αλλά και να τα προφυλάξουν από τυχόν μελλοντικές φυσικές καταστροφές που θα τα θέσουν σε κίνδυνο.

Είναι δεδομένο πως πάνω από όλα για αυτούς μπαίνει το κέρδος και η κυριαρχία. Το Ισραήλ συγκεκριμένα(και όσοι το τρέχουν) που θέλει να κυριαρχήσει στην αγορά ενέργειας στην Ευρώπη αντικαθιστώντας τις χώρες του Πετρελαίου, όπως είναι αποδεδειγμένο δεν έχει καμία έγνοια για κανέναν λαό, πόσο για τον ελληνικό ο οποίος είναι ο διαχρονικός εχθρός τους και θέλουν να τον εξαφανίσουν. 

Έτσι, αν ο προβληματισμός που εκφράζω με αυτό το κείμενο έχει βάση και είναι έτσι τα πράγματα, τότε σε λίγο καιρό θα βρεθούμε μπροστά σε ακραίες δυσάρεστες εξελίξεις, το μέγεθος των οποίων ούτε να μην μπορούμε να το φανταστούμε



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



17/8/2024

Πλέον και οι ίδιες οι ιμπεριαλιστικές φυλλάδες έχουν αρχίσει να ψελλίζουν ότι το «Ισραήλ» δεν τα πάει καλά.

Αποψινή εικόνα από το Τελ-Αβίβ, λεωφόρος Καπλάν: διαδηλωτές απαιτούν διεξαγωγή εκλογών και συμφωνία κατάπαυσης πυρός.

Πως νικάει μια χώρα έναν πόλεμο όταν η πολιτική και η κοινωνική συνοχή πλησιάζουν το μηδέν; Όταν βάλλεται από παντού και αδυνατεί να πετύχει τους στρατηγικούς στόχους της;



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όταν η ξεφτίλα δεν έχει όρια

-Μέσω μίας δημόσιας ιστοσελίδας ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ Μακμπέθ συγκεντρώνουν από φίλους και συγγενείς χρηματικά δώρα για τον γάμο τους, που θα πραγματοποιηθεί στο τέλος Αυγούστου στα Χανιά.

-Τις τελευταίες ώρες έγινε γνωστό πως στην σελίδα honeyfund.com οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν ένα χρηματικό ποσό αλλά και να αφήσουν ένα σχόλιο ή μία ευχή για το ζεύγος, με το θέμα να αποκτά διαστάσεις στα social media.

-Σύμφωνα με την συγκεκριμένη ιστοσελίδα, οι δωρεές μπορούν να φτάσουν μέχρι και τα 2.500 δολάρια.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ορισμένοι με ιδιαίτερες προτιμήσεις, θίγονται με την επισήμανση πως η ευλογιά των πιθήκων, είναι κυρίως σεξουαλικά μεταδιδόμενη ασθένεια και πως είναι ακατανόητη η επιμονή ΜΜΕ και των “παν-ειδικών” για εμβολιασμό σε παιδιά και εφήβους. Αφήστε τα παιδιά στην ησυχία τους!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



O κινηματογραφιστής Karen Shakhnazarov, γενικός διευθυντής της Mosfilm, μέλος του κόμματος της "Ενωμένης Ρωσίας" και εκπρόσωπος του Βλ. Πούτιν στις προεδρικές εκλογές του 2018, μιλά στην εκπομπή του Σολοβιόφ στο Κανάλι Ρωσία 1 για το "βαθύ κράτος" της χώρας του.

Στην τηλεόραση, λέει,δεν προβάλλονται ταινίες ποιότητας όπως το "Killers of the Flower moon" που αποδομουν την Αμερικανική ιστορία ,αλλά προβάλλονται συνεχώς αμερικανικές ταινίες όπως το Ράμπο και τέτοιες μαχητικές ταινίες δράσης , έτσι ώστε παράλληλα με όσα συμβαίνουν στο Κουρσκ να εξυμνούνται τα αμερικανικά όπλα.

Αντίθετα με τις ΗΠΑ, όπου το εκεί βαθύ κράτος επιδιώκει την παγκόσμια κυριαρχία τους, το βαθύ κράτος της Ρωσίας επιδιώκει την ήττα της χώρας στην Ουκρανία ώστε να ξανα-αποκατασταθούν οι σχέσεις της ρωσικής ολιγαρχίας με τη Δύση. 

Ταυτόχρονα, λέει ο Karen Shakhnazarov,, στη ρωσική δημόσια σφαίρα καλλιεργείται ένας εφησυχασμός και η δημόσια αφήγηση αφίσταται της πραγματικότητας, π.χ. ισχυριζόμενη ότι όλα πάνε καλά και ότι π.χ. οι πολίτες της Ουκρανίας δεν θέλουν να πολεμήσουν. 

Συνοψίζει ως εξής: "Πρώτα-πρώτα είναι το βαθύ κράτος που αναμένει την ήττα μας με ευχαρίστηση και κάνει ό,τι μπορεί για να την εξασφαλίσει.

Πιστεύω ότι πρέπει να βασίσουμε τα πάντα στην συνειδητοποίηση ότι μπορεί να χάσουμε.

Αν συνεχιστούν τα παραπατήματα αυτού του είδους, μπορεί να χάσουμε.

Αυτό δεν είναι ηττοπάθεια ή πανικός.

Αυτό είναι μια καθαρή εκτίμηση της τιμής που εμείς και η πατρίδα μας οφείλουμε να καταβάλουμε.

Με την ευκαιρία, επιτρέψτε μου να σας υπενθυμίσω ότι το 1942, στις πιο τραγικές ώρες του Μεγάλου Πατριωτικού Πολέμου ο Στάλιν έδωσε μια ομιλία όπου ευθέως είπε ότι στην πράξη έχουμε χάσει. 

Θυμηθείτε τα λόγια του.

Τότε ήταν που συνέβη η τομή.

Είναι φανερό ότι χρειαζόμαστε ένα ισχυρό εσωτερικό καταλυτικό γεγονός ώστε να μπεί καλά στα κεφάλια μας το τι θα μας συμβεί εάν χάσουμε". 

Εδώ παρεμβαίνει ο οικοδεσπότης του πάνελ , Σολοβιόφ λέγοντας: "Η χώρα μας και ο λαός μας θα χαθούν". 

Ο Σαχναζάροφ συνεχίζει: "Ναι, ναι, η χώρα μας και ο λαός μας θα χαθούν". Σολοβιόφ: "Γι' αυτό πρέπει να νικήσουμε με κάθε κόστος".



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Γκασάν Καναφανί (8 Απριλίου 1936 – 8 Ιουλίου 1972) ήταν Παλαιστίνιος συγγραφέας και στα τελευταία χρόνια της ζωής του ηγετικό στέλεχος του Λαϊκού Μετώπου για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης (PFLP).

Δολοφονήθηκε από την Ισραηλινή Μοσάντ



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ευλογιά των πιθήκων – ΠΟΥ : Κήρυξε παγκόσμια κατάσταση έκτακτης ανάγκης

Πάντα στην καρδιά του Αυγούστου όταν ο κόσμος κοιμάται τα τσακάλια εργάζονται.. Έτσι στα μουλωχτά η εγκληματική οργάνωση Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας κήρυξε (μόνος του) τον πλανήτη σε έκτακτη ανάγκη.

Ναι. Ακριβώς οπως και πριν 4 χρόνια..

Θυμόμαστε;;

Ελπιζω να θυμόμαστε.

Ανθρωπότητα ωρίμασες;

Έφαγες τη σφαλιάρα σου;

Ξύπνησες;

Θα είσαι προετοιμασμένη;

Θα τους πάρεις με τις πέτρες;

Γιατροί! (όχι όλοι) 

Σας χρησιμοποίησαν με ελεεινό τρόπο.

Έχετε ένα ελαφρυντικό.

Δεν το καταλάβατε απ την αρχή.

(μετά το καταλάβατε αλλά δε μπορούσατε λόγω εγωισμού να το πάρετε πίσω...)

Σας έχουμε ανάγκη!

Θα βγείτε να μιλήσετε με τις γνώσεις και το ειδικό σας βάρος γισ την απάτη που πάνε να στήσουνε με το υποτιθέμενο νέο στέλεχος της mpox;

Θα είστε μαζί μας;

Θα τιμήστε τον όρκο σας;

Θα πείτε την αλήθεια με όποιον κόστος;

Θα σώσετε τα παιδιά αυτού του κόσμου;

Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα...



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Για προπαγανδιστικούς λόγους οι Ουκρανοί κατέγραφαν όσα έκαναν, σε παραμεθόρια χωριά του Κουρσκ.

Ομάδες περίπου 10 ατόμων έμπαιναν στα χωριά και τρομοκρατούσαν άοπλους πολίτες. Μετά κρύβονταν στα σπίτια και στα γύρω δάση.

Στο βίντεο έχουν καταγράψει την σύλληψη κληρωτών και αμάχων, προκειμένου να διαπραγματευτούν την ανταλλαγή τους, σε περίπτωση περικύκλωσης τους.

Ολοι, πλην δύο, που συμμετείχαν στο αίσχος είναι νεκροί.

Οι δύο είχαν την κάμερα, απ΄όπου και τα πλάνα.

Πιάστηκαν αιχμάλωτοι.

Σχολιο.- Δηλαδή αυτό που είχε αμολήσει ο Πούτιν τις πρώτες μέρες της εισβολής, δηλαδή «κανένας αιχμάλωτος, όλοι νεκροί», ήταν πάλι τρίχες κατσαρές.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πέθανε ο τιμημένος, από τον Ζελένσκι, με μετάλλιο, "για τις υπηρεσίες" του, ηθοποιός Αλέν Ντελόν, στα 88 του χρόνια.

Ο αποχωρήσας από τον μάταιο τούτο κόσμο και συναντήσας, πλέον, τον Μπαντέρα υποστήριξε με πάθος το ναζιστικό καθεστώς του ληγμένου Ζελένσκι, δόξασε τον ναρκοφύρερ, ως τον καλύτερο Πρόεδρο του κόσμου και ανέφερε ότι αν ήταν 50 χρόνια νεότερος θα πήγαινε να πολεμήσει με τους Ουκρανούς.

Υποσχέθηκε ότι με την πρώτη ευκαιρία θα επισκεφθεί την Ουκρανία.

Δεν πρόλαβε.

Σχολιο.- Ενα ακομα διασημο καθαρμα εφυγε!

Σχολιο.- Έλεγε αλαν νταλον ο αλεν ντελον.

Σχολιο.- Δεξιος ρατσιστης ηταν παντα !!!

Σχολιο.- Κρίμα το παλλουκαρι που δεν πήγε να πολεμήσει στο πλευρό των ναζιστών ουκρανων τον  Πουτιν

Σχολιο.- Και φανατικος Λεπν-νιστας δηλωμενος φασιστας ρατσιστης.

Σχολιο.- Το  μετάλλιο προτάθηκε από τον Πρέσβη της Ουκρανίας τον Απρίλιο. Όμως ούτε ο ίδιος (όσο ήταν δυνατόν)ούτε τα παιδιά του αποφάσισαν να γίνει αποδεκτό, από όσο βέβαια γνωρίζω.

Σχολιο.- Μαριονέτες μέχρι τα τελευταία τους..

Σχολιο.- Δεν το γνώριζα 

Ένας λιγότερο λοιπόν να ξεβρωρίζει ο πλανήτης !!!!

Σχολιο.- Τον έχουν θεοποιήσει όλοι εν τω μεταξύ

Σχολιο.- Ουκρανία: Παράσημο στον Αλέν Ντελόν για την υποστήριξή του στη χώρα

Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024 20:30

Από την έναρξη της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης στην Ουκρανία από τα ρωσικά στρατεύματα τον Φεβρουάριο του 2022, ο Ντελόν εξέφρασε την υποστήριξή του στο Κίεβο

Το παράσημο του Τάγματος Τιμής αποφάσισε να απονείμει στον Γάλλο ηθοποιό Αλέν Ντελόν η Ουκρανία, προκειμένου να τον ευχαριστήσει για την υποστήριξή του στη χώρα που μάχεται εδώ και πάνω από δύο χρόνια τη ρωσική ειδική στρατιωτική επιχείρηση, ανακοίνωσε σήμερα ο Ουκρανός πρεσβευτής στη Γαλλία Βαντίμ Ομελτσένκο στο γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο TV5 Monde.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Γερμανός γιατρός Βόλφγκανγκ Βόνταργκ, πρώην μέλος του Γερμανικού Ομοσπονδιακού Κοινοβουλίου, μίλησε προφητικά για την "ευλογιά των πιθήκων" πριν από περισσότερα από δύο χρόνια:

«Αυτό που μας πωλούν ως "ευλογιά των πιθήκων" είναι, σε πολλές περιπτώσεις, στην πραγματικότητα ο έρπητας ζωστήρας, μια από τις γνωστές παρενέργειες του εμβολίου για τον COVID-19.

Η "ευλογιά" είναι μια άλλη ιστορία τρόμου που επινοήθηκε για να κρύψει τις παρενέργειες των εμβολίων mRNA και να δημιουργήσει μια νέα οικονομική επιχείρηση από αυτό»



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αποκαλυπτικός Τράμπ!

(Αυτός που κάποιοι στη Ρωσία περιμένουν να τους … επιστρέψει το Κούρσκ και να φέρει την … Ειρήνη με τους Ουκρανοναζί!): 

“Αν μισείτε το Ισραήλ, δεν σας θέλουμε στη χώρα μας. Όταν γίνω Πρόεδρος, θα συλλάβω και θα απελάσω όλους τους υποστηρικτές της Χαμάς και της τζιχάντ”

Σχολιο.- Αυτός έδωσε και χάρισε στο σιωνιστικό κίνημα μέσα σε 4 χρόνια όσα κανένας άλλος πρόεδρος των ΗΠΑ- έκλεισε ιδρύματα και γραφεία οργανώσεων και συλλόγων που στήριζαν τα παλαιστινιακά δικαιώματα ακόμα και την αντιπροσωπεία της Παλαιστίνης και έκοψε κάθε πηγή χρηματοδότησης των Παλαιστινίων, χάρισε τα κατεχόμενα Υψίπεδα του Γκολάν, αναγνώρισε την κατεχόμενη Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του σιωνιστικού κράτους και μετέφερε την πρεσβεία του εκεί.. Κατάργησε τη Συμφωνία ΗΠΑ-ΕΕ-Ιράν για το πυρηνικό πρόγραμμα - πιστεύοντας όπως του υποσχέθηκαν οι σιωνιστές ότι θα κερδίσει και δεύτερη τετραετία και ηττήθηκε και πήγε να κάνει πραξικόπημα .. με την ίδια αυταπάτη ζει και ελπίζει δεν υπολογίζει τις ανατροπές που έχουν συντελεστεί στην αμερικανική κοινωνία .. .. Ο Ναζινιάχου είχε δηλώσει δημόσια ότι ο Τραμπ είναι ο καλύτερος Αμερικανός πρόεδρος που είχε ποτέ το Ισραήλ.. ο οποίος τον πρόδωσε στέλνοντας συγχαρητήρια τον Μπάιντεν ενώ αυτός ο Τραμπ έλεγε ότι έγινε νοθείες στις εκλογές και αρνιόταν να αναγνωρίζει το εκλογικό αποτέλεσμα .. Δεν πίστευε με τίποτα ότι ο γέρος Μπάιντεν θα τον νικούσε στις εκλογές .. .. Ο Πούτιν εύχομαι να μην έχει περάσει βαθιά στο μυαλό του ότι αυτό το κάθαρμα θα σταματήσει την εμπλοκή των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ στο μέτωπο της Ουκρανίας .. το αμερικανικό κατεστημένο όπως δεν δέχεται να ηττηθεί το Ισραήλ έτσι δεν θα δεχτεί να ηττηθεί η Ουκρανία γιατί είναι δυο στρατιωτικές του βάσεις και προγέφυρα για να καταχτήσουν οι ΗΠΑ τη Ρωσία .. γιατί τα λεφτά είναι πολλά εκεί .. ο πλούτος που έχει η Ρωσία ανοίγει την όρεξη του κάθε επεκτατικός εγκέφαλος και αυτός ο εγκέφαλος δεν εγκατέλειψε τους διαδρόμους χάραξης γεωπολιτικής στρατηγικής στον Δυτικό καπιταλιστικό σύστημα από το 1917.... αν είχε νικήσει ο Χίτλερ στο Στάλινγκραντ και είχε καταλάβει τη Μόσχα οι δυτικές χώρες και ειδικά οι ΗΠΑ θα είχαν καταλήξει με τον Χίτλερ σε συμφωνία τερματισμού του πολέμου και θα μοιράζονταν τα λάφυρα της Σοβιετικής Ένωσης ..



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι Ούγγροι δίνουν βίζα για ΔΥΟ χρόνια, σε Ρώσους και Λευκορώσους. Ο Μητσοτάκης κι οι άθλιοί του, δεν επιτρέπουν σε Έλληνες, ναι , σε Έλληνες με ρωσικά αυτοκίνητα, να έρθουν στην πατρίδα τους. Πόσο ανθέλληνες πιά, εκεί στην Αθήνα!!!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Αρχιραβίνος σε διάλογο με Ζελένσκι τάσσεται υπέρ απαγόρευσης Κανονικής Ορθόδοξης Εκκλησίας στην Ουκρανία… Να ποιοι κάνουν κουμάντο … 

18/08/2024

Ο Αρχιραβίνος σε διάλογο με Ζελένσκι τάσσεται υπέρ απαγόρευσης Κανονικής Ορθόδοξης Εκκλησίας στην Ουκρανία… Να ποιοι κάνουν κουμάντο .. Για αυτό ο εκκλησιαστικός μαρασμός και η εκκλησιαστική κρίση του ελληνισμού είναι άνευ προηγουμένου..

Ο επικεφαλής Ραβίνος των Ενωμένων Εβραϊκών Κοινοτήτων της Ουκρανίας, Jacob Dov Bleich, σε visioconférence με Ζελένσκι υποστηρίζει την απαγόρευση της Κανονικής Ορθόδοξης Εκκλησίας στην Ουκρανία.

Το ουκρανικό κοινοβούλιο στο εγγύς μέλλον θα ψηφίσει επίσημα για να τεθεί εκτός νόμου η Ορθόδοξη Εκκλησία. Σύμφωνα με κάποιες πηγές αυτό θα συμβεί σε 9 μήνες..γι άλλους νωρίτερα.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Τεχνική Υπεύθυνη ΠΟΥ για την ευλογιά των πιθήκων η Dr Rosamund Lewis: δεν θα έχουμε μια επιδημία! Κανένας αυξημένος κίνδυνος για τον γενικό πληθυσμό! ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕ.. ΤΩΡΑ ΚΑΘΗΣΥΧΑΖΟΥΝ 

18/08/2024

Δήλωσε στην τηλεόραση του BFMTV 17/8/24:

”’Οντως οι υγειονομικές αρχές τέθηκαν σε επαγρύπνηση και καθεστώς πρόληψης αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα έχουμε μια επιδημία δεν είναι (το ευνοεί) αυτός ο τρόπος που μεταδίδεται αυτή ασθένεια. Ενδεχομένως υπάρχουν κάποιοι κίνδυνοι π.χ όταν έρθεις σε επαφή με άτομο που ήδη νοσεί από αυτή αλλά δεν αφορά όλον τον κόσμο, έτσι δεν είναι; αλλά υπάρχουν τρόποι προστασίας με καθαρά μέσα. Αφορά ανθρώπινη επαφή μέσα στην οικογένεια ή και σεξουαλική αν κάποιος ήδη νοσεί. Επομένως πρόκειται για συγκεκριμένους κινδύνους που απαιτούν εξειδικευμένα μέτρα!”

Dr Rosamund Lewis. Διευθύντρια Έκτακτης Ανάγκης & Τεχνικός Υπεύθυνος για την παγκόσμια απόκριση mpox. Επικεφαλής, Γραμματεία της ΠΟΥ για Ευλογιά, Πρόγραμμα Έκτακτης Ανάγκης Υγείας του ΠΟΥ.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΠΕΦΤΕΙ ΧΟΝΤΡΟ ΔΟΥΛΕΜΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΑ… ΑΦΗΓΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ: ΧΙΛΙΑΔΕΣ «ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΠΗΓΑΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ – ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΣΑΚΙΖΟΥΝ

Όταν φτάνουν στην Ευρώπη δηλώνουν «πρόσφυγες» και υποστηρίζουν ότι απειλείται η ζωή τους στις χώρες τους, επιστρέφουν όμως για διακοπές κάθε καλοκαίρι σε αυτές!

Χιλιάδες Αφγανοί πολίτες που έχουν ζητήσει άσυλο στη Γερμανία έχουν επιστρέψει αεροπορικώς στη χώρα τους για διακοπές πριν επιστρέψουν στη Γερμανία, σύμφωνα με ένα ρεπορτάζ του γερμανικού τηλεοπτικού καναλιού RTL.

Οι αποκαλύψεις ενισχύουν το επιχείρημα των αντιμεταναστευτικών κομμάτων ότι πολλοί από αυτούς που ζητούν «καταφύγιο» στη Γερμανία καταχρώνται στην πραγματικότητα το σύστημα ασύλου και έχουν κατευθυνθεί στη Δυτική Ευρώπη μόνο και μόνο για να κερδίσουν κοινωνικές παροχές.

Οι Αφγανοί που αναφέρονται στο ρεπορτάζ μπόρεσαν να επιστρέψουν στο Αφγανιστάν με τη βοήθεια των λεγόμενων μπλε διαβατηρίων: αυτά χορηγούνται από τις γερμανικές αρχές σε πρόσφυγες που δεν διαθέτουν καμία μορφή ταυτότητας από την πατρίδα τους. Περίπου 60.000 Αφγανοί στη Γερμανία έχουν λάβει τέτοια διαβατήρια.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στέλεχος της Χαμάς τσακώθηκε σε live μετάδοση με δημοσιογράφο του CNN

Έντονος ο διάλογος μεταξύ δημοσιογράφου του CNN και ενός ανώτατου στελέχους της Χαμάς, σε ζωντανή μετάδοση.

Ο δημοσιογράφος, Jim Sciutto, ρώτησε το στέλεχος της Χαμάς αν νιώθουν υπεύθυνοι για τον θάνατο χιλιάδων Παλαιστινίων, μετά την τρομοκρατική επίθεση που εξαπέλυσαν στις 7 Οκτωβρίου.

Στην ερώτηση αυτή, ο Οσάμα Χαμντάν, κατηγόρησε τον δημοσιογράφο – ο οποίος βρίσκεται στο Τελ Αβίβ – ότι συντάσσεται με τις θέσεις του Ισραήλ.

«Δικαιώνεις τους Ισραηλινούς να σκοτώνουν τους Παλαιστινίους, όταν κάνεις αυτή την ερώτηση» είπε το στέλεχος της εθνικοαπελευθερωτικής οργάνωσηης.

Προσθέτοντας ότι «πρέπει να καταλάβεις ότι το Ισραήλ, σκοτώνει τους Παλαιστινίους τα τελευταία 76 χρόνια».

Μάλιστα, ο Χαμντάν, είπε σκωπτικά στον δημοσιογράφο ότι δεν έχει δει τα τελευταία χρόνια να σκοτώνουν οι Ισραηλινοί χιλιάδες Παλαιστίνιους.

Με τον αληταρά δημοσιογράφο που είναι στην υπηρεσία των ισραηλινοναζί να απαντά ότι ήταν πολεμικός ανταποκριτής και το 2008 και το 2014 στη Λωρίδα της Γάζας.

Οι δύο άντρες συνέχισαν για αρκετή ώρα την αντιπαράθεση με τον έναν να διακόπτει τον άλλον.

«Δεν μπορείς να ρωτάς και να απαντάς μόνος σου», επέμεινε ο Χαμντάν.

Λίγο πριν αποσυνδεθεί από τον τηλεοπτικό αέρα, η τελευταία φράση που ακούγεται να λέει στον δημοσιογράφο είναι:

«Θέλεις να ακούς τον εαυτό σου και τους Ισραηλινούς».



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



14.000 Βρετανοί μήνυσαν την κυβέρνηση για μόνιμες βλάβες που προκλήθηκαν στην υγεία τους από τα εμβόλια κατά του Covid-19!

Στην Ελλάδα έγιναν περί τα 2 εκατ. δόσεις του εμβολίου της ΑstraZeneca με απόφαση της κυβέρνησης της ΝΔ

18.08.2024 | 22:55



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Έπεσε η Νέα Υόρκη! – Η κωμόπολη-οχυρό του Ντονέτσκ που οι Ουκρανοναζί έχαν δώσει το όνομα της NYC απελευθερώθηκε από τα Ρωσικά στρατεύματα από τα νύχια των Ουκρανοναζί

Oι ουκρανοναζιστικές δυνάμεις περικυκλώθηκαν και εγκατέλειψαν

18.08.2024 | 19:30

Η  κωμόπολη-οχυρό του Ντονέτσκ, Νέα Υόρκη (στην οποία οι Ουκρανοναζί έχαν δώσει το όνομα της αμερικανικής μεγαλούπολης Νew York City-NYC), απελευθερώθηκε από τα Ρωσικά στρατεύματα από τα νύχια των ουκρανοναζί.

- Νέα Υόρκη - τέλος!... Από εδώ κι εμπρός, μόνο Νοβγκορόντσκογε...

Στο δρόμο προς το Τορέτσκ το οποίο αποτελεί τον κεντρικό στόχο της ρωσικής Στρατιάς Κέντρου και αφού οι ρωσικές δυνάμεις διαπέρασαν από το νότο τις ουκρανοναζιστικές άμυνες από την κατεύθυνση του Τροΐτσκογιε και της Νοβοσέλοβκα, οι Ουκρανοναζί μάχονταν επί δύο μήνες περίπου, αλλά σήμερα «παρέδωσαν όπλα»



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Καμία έκπληξη: Η κυβέρνηση των Εργατικών προωθεί στην Βρετανία με νόμο την ομοφυλοφιλία στα σχολεία

«Στην πυρά » το lifestyle «Άντριου Τέιτ» - Οι ανήλικοι μαθητές στο στόχαστρο της ατζέντας του κόμματος του Κιρ Στάρμερ

18.08.2024 | 13:03

Το κυβερνών κόμμα των Εργατικών του Κιρ Στάρμερ, βρήκε νέο «εχθρό» στην προσπάθεια του να εγκαθιδρύσει στην κοινωνική πραγματικότητα ως φυσιολογικές τις σεξουαλικές αποκλίσεις των ομοφυλόφιλων ατόμων: τους ανήλικους μαθητές στα σχολεία!

Η αφορμή; Ο «ακραίος μισογυνισμός» που καταλογίζουν στον πασίγνωστο influencer Άντριου Τέιτ!

Σύμφωνα με την Υβέτ Κούπερ, υπουργό Εσωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου, η κυβέρνηση πρόκειται να «αναθεωρήσει τη στρατηγική για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας με στόχο την καλύτερη διαχείριση της βίας κατά γυναικών και κοριτσιών, καθώς και την εξέταση νέων ιδεολογιών».

Σύμφωνα με τις προτάσεις, οι δάσκαλοι θα έχουν νομική υποχρέωση να αναφέρουν στους αρμόδιους φορείς του κυβερνητικού προγράμματος κατά της τρομοκρατίας, οποιοδήποτε μαθητή υποψιάζονται για «ακραίο μισογυνισμό». 

Για να γίνει πιο κατανοητό: αν ένας δάσκαλος κρίνει ότι ένας μαθητής του έχει «επηρεαστεί από τον Άντριου Τέιτ», δηλαδή αν απλά είναι υπέρ του κλασικού ανδρικού lifestyle και των αντίστοιχων ρόλων που περιλαμβάνει το ανδρικό φύλο, θα καταγράφεται ως «ύποπτος για τρομοκρατία» με ό,τι αυτό συνεπάγεται! 

Η κυβέρνηση Στάρμερ έχει επιδοθεί πλήρως στο «κυνήγι φαντασμάτων» για να υποστηρίξει ανοιχτά πλέον και με κατασταλτικούς νόμους, την προώθηση της ομοφυλοφιλίας, εφόσον πλήττει τη διάδοση των κλασσικών ανδρικών ρόλων.

Θα είναι ενδιαφέρον πώς και σε τι βαθμό θα εφαρμοστεί αυτό, καθώς και το αν θα επιφέρει αντιδράσεις στους Βρετανούς, οι οποίοι ήδη αντιμετωπίζουν τεράστιες κοινωνικές αναταραχές.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Κάνει πίσω» το Ιράν; – Αφαίρεσε τα καύσιμα από τους βαλλιστικούς πυραύλους που θα χρησιμοποιούσε εναντίον του Ισραήλ

Η Χεζμπολάχ θέλει να επιτεθεί μόνη της, όσο η Χαμάς αναδιοργανώνεται

17.08.2024 | 21:00



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Χαμάς κατηγορεί ευθέως τον Μ.Νετανιάχου ότι εμποδίζει την επίτευξη μιας συμφωνίας για εκεχειρία στην Γάζα

«Επιρρίπτουμε στον Μπενιαμίν Νετανιάχου την πλήρη ευθύνη για την αποτυχία των προσπαθειών των μεσολαβητών»

18.08.2024 | 23:17



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στέλεχος της Ν.Δ. και εργαζόμενη στο υπουργείο Δικαιοσύνης η δικηγόρος που συνελήφθη στα Σεπόλια με το πορτμπαγκάζ γεμάτο κοκαΐνη

Τοποθετήθηκε στην Κεντρική Υπηρεσία του Υπουργείου Δικαιοσύνης το 2021

17.08.2024 | 10:25

Η 29χρονη δικηγόρος Αΐντα Τσουγουριάν που συνελήφθη για διακίνηση κοκαΐνης στο κέντρο της Αθήνας, ήταν στέλεχος της N.Δ. και ασκούμενη στο υπουργείο Δικαιοσύνης!