Παρασκευή 23 Αυγούστου 2024

Παρασκευη 23 Αυγουστου 2024


Κυριακές ανάπαυση των ψυχών ,γιατί δεν υπάρχουν γιατροί οοοεεεοοοο

Άδωνις Γεωργιάδης για θάνατο τουρίστριας : «Έπαθε ανακοπή Κυριακή και είναι λογικό να μην υπήρχε γιατρός»

Λοιπόν μάγκες γραφτε τα για να μην την πατήσετε πάλι..:

Έχουμε και λέμε:

Ωριλαδες: Δευτέρες 

Παθολογικο: Τρίτες 

Χειρουργικό: Τετάρτες 

Καρδιολογικο: Πέμπτες 

Ουρολογικο: Παρασκευές 

Γυναικολόγοι: Σάββατα 

Κυριακή : Ανάπαυση των ψυχών

Σχολιο.- Βρε Αντίχριστοι. Καλά τα λέει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης. Την Κυριακή μέχρι και ο Θεός ξεκουράστηκε.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το εγκάθετο κυβερνητικό προσωπικό, αντιμετωπίζει τη χώρα ως ιδιόκτητο οικόπεδο κ τον λαό ως παρείσακτες ενοχλητικες παρουσίες,μετατρέπει την χώρα σε:

Νεκρή φύση ,πεδίο πάσης φύσεως πειραμάτων κ δοκιμών 

Καίει δάση κ ισοπεδώνει βουνά για την εξυπηρέτηση της απάτης της "κλιματικής αλλαγής" μοιράζοντας δουλειές στους ντόπιους κεφαλαιοκρατες κ στην νεοταξιτικη νέοανερχόμενη γενιά επιχειρηματιών  (ΑΠΕ)

Καταστρέφει ότι έχει απομείνει από γεωργία κ κτηνοτροφία 

Καταστρέφει τον τουρισμό 

Μετατρέπει τις πόλεις σε αβιωτες φυλακές ,δημιουργώντας περιβάλλον μη συμβατό με την ζωή (ανεμογεννήτριες - φωτοβολταϊκά ηλεκτρομαγνητικές κ ράδιο συχνότητες)

Συμμετέχει στο παγκόσμιο " στρατιωτικό πρόγραμμα " τροποποίησης του καιρού κ προκαλεί με τεχνητούς τρόπους "φυσικά φαινόμενα" με συνεχείς αεροψεκασμούς

Εξοντώνει τον γηγενη πληθυσμό( ενώ ταυτόχρονα με προκλητικό τρόπο εποικιζεται η χώρα από δήθεν πρόσφυγες )αποστερώντας τον από τις βασικές προϋποθέσεις επιβίωσης 

(Εμβολιασμοί - εξωφρενική ακρίβεια - φορολογία - ιατροφαρμακευτική κ νοσοκομειακή περιθαλψη-πλειστηριασμους-διαβατηρια εμβολιασμού -προσωπικος αριθμός - ψηφιακή κάρτα του πολίτη)

Οι συνθήκες τις οποίες βιώνουμε επιδεινώνονται δραματικά , καθημερινά κ σε όλα τα επίπεδα κ ισοδυναμούν με κήρυξη πολέμου από την κυβέρνηση που κατευθύνει το  κράτος ( νομοθετική - δικαστικη- εκτελεστική εξουσία) ενάντια στους πολίτες του ,οι οποίοι ανυπεράσπιστοι από τα συνδικάτα ,τις επιστημονικές ενώσεις ,τους εκπροσώπους των δήμων κ κοινοτήτων βρίσκονται σε διαρκή αδιέξοδα 

Όπλο μας η άρνηση να υποταχθούμε στις διεστραμμένες αποφάσεις κ απαιτήσεις τους

Χρέος μας η αλληλοβοήθεια 

Καθήκον μας η υπεράσπιση της ανθρώπινης υπόστασης μας ,των οικογενειών μας ,των μελλοντικών γενεών ,του τόπου που κατοικούμε κ της πατρίδας μας

Όχι μέχρι την τελική νίκη την οποία είμαστε "καταδικασμένοι" να επιτύχουμε.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ανοίγουν 5 εμβολιαστικά κέντρα σε όλη την Ελλάδα για την ευλογιά των πιθήκων

Υπάρχει ακόμη ένα ποσοστό ΗΛΙΘΙΩΝ που δεν έχει εξολοθρευτεί 

Περιμένουμε να το πράξει άμεσα



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



*Κορυφαία κορυφαία επείγουσα*

"Στην πραγματικότητα, η κατάσταση είναι πιο επείγουσα από αυτό. Το 2025 είναι η χρονιά που η ελίτ δεσμεύει για μαζική μείωση του πληθυσμού παγκοσμίως - και σύμφωνα με τον Σβαμπ, ο στόχος της μείωσης του πληθυσμού κατά περισσότερα από 6 δισεκατομμύρια ανθρώπους βρίσκεται σε τροχιά επίτευξης. "



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Γαλλία : Άνοιξαν 232 εμβολιαστικά κέντρα για την ευλογιά των πιθήκων  με 3 κρούσματα και κανένα θάνατο ! Τόσο πολύ βιάζεται η Νέα Τάξη να εξολοθρεύσει τον Λαό

Παρόλο που στη Γαλλία έχουν καταγραφεί μόνο τρία κρούσματα ευλογιάς των πιθήκων και κανένας θάνατος, ανακοινώθηκε πως άνοιξαν σε ολόκληρη τη χώρα 232 κέντρα εμβολιασμού.

Για τα κέντρα αυτά χρήματα εν αφθονία υπάρχουν, αλλά όχι για τα δημόσια νοσοκομεία που καταρρέουν απο την έλλειψη γιατρών, νοσηλευτικού προσωπικού και ιατροφαρμακευτικού εξοπλισμού.

Σε μονάδες έκτακτων περιστατικών, η αναμονή ξεπερνάει σε ορισμένες περιπτώσεις τα τρία 24ωρα, με αποτέλεσμα σοβαρά περιστατικά να χάνουν τη ζωή τους στην ατελείωτη αναμονή, ενώ πέφτει “μπλακ άουτ” στη δημοσίευση τους.

Ο τρόπος με τον οποίο ασκείται η εξουσία και στη Γαλλία, όπως και οι προτεραιότητες που έχουν οι κυβερνώντες για τις κοινωνίες των πολιτών, είναι άκρως ανησυχητικές!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το πρόγραμμα τους πηγαίνει "ρολόϊ"..

Τρομοκρατία για διάφορους ιούς δήθεν "φονικούς"..

Εμβολιασμοί όλων των αφελών που θα "τσιμπήσουν"..

Προπαγάνδα για δήθεν "κλιματική κρίση" που ευθύνεται για το παρανάλωμα των δασών και της υπαίθρου..

Τοποθέτηση σε όλες τις καμένες εκτάσεις φωτοβολταϊκών και ανεμογεννητριών, ώστε να γίνουμε η "μπαταρία της Ευρώπης"..

Επισιτιστική κρίση και θανάτωση όλων των ζώων με πρόσχημα πως είναι "μολυσμένα" και ακρίβεια που θα κάνει όλο και πιο απρόσιτα τα άλλα τρόφιμα και αγαθά..

Και σε όλα όπως πάντα..

Εμείς οι θεατές...



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σοκαριστική μελέτη: Ο κίνδυνος μυοκαρδίτιδας είναι 620% υψηλότερος για τις ηλικίες πέντε ως 11 ετών, μετά τα εμβόλια COVID-19!

22/8/2024

Ακόμα μια μελέτη δείχνει ότι παιδιά ηλικίας μεταξύ πέντε και 11 ετών στα οποία χορηγήθηκαν τουλάχιστον δύο δόσεις εμβολίων κατά COVID-19 είχαν αυξημένα επίπεδα αντισωμάτων που υποδεικνύουν μια αλλοιωμένη απόκριση του ανοσοποιητικού συστήματος ένα χρόνο μετά τη λήψη του εμβόλιου.

Η μελέτη , η οποία δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό The Pediatric Infectious Disease Journal διεξήχθη από κορυφαίους Γερμανούς ερευνητές, και εξέτασε δείγματα αίματος που ελήφθησαν από 14 υγιή παιδιά την ημέρα που έλαβαν την πρώτη δόση του εμβολίου, καθώς και στο τέλος ενός μήνα και ενός έτους. μετά τη λήψη της δεύτερης δόσης τους.

Σε εκείνο το σημείο, τα επίπεδα των αντισωμάτων της ανοσοσφαιρίνης (Ig) G4 στο αίμα τους ήταν αυξημένα, γεγονός που υποδηλώνει ότι το ανοσοποιητικό τους σύστημα στην πραγματικότητα άλλαξε τον μηχανισμό απόκρισής του. Αν και προηγούμενες μελέτες είχαν δει αυτό το ίδιο φαινόμενο σε ενήλικες, η νέα μελέτη πιστεύεται ότι είναι η πρώτη που αποδεικνύει ότι εμφανίζεται και σε παιδιά



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΛΕΡΟΣ 21.08.24 

ΥΠΟΔΟΧΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ

«ΟΥΥΥΥΥΥΥΥ 

ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΡΕ; 

ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ; 

ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ; 

ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΡΕ ΦΑΣΙΣΤΑ;» 

ΣΙΓΑ ΜΗ ΝΤΡΑΠΕΙ Ο ΣΠΥΡΟΣ-ΑΔΩΝΙΣ  aka ΑΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΟΣ aka ΤΣΙΡΙΧΤΗ ΠΟΡΔΗ aka ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΤΗΣ ΒΕΡΜΑΧΤ 

ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗ ΜΑΝΤΑΜ ΚΑΤΙΝΑ ΤΗ ΝουΔουλα 

ΠΩΣ ΤΡΕΧΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΤΗΣΕΙ ; 



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΝΕΑΠΟΛΗ ΛΑΚΩΝΙΑΣ / ΚΑΒΟ ΜΑΛΙΑΣ - Μέχρι απόψε η διαβούλευση για το μεγάλο αιολικό της ΤΕΡΝΑ

Απόψε 22/08 στις 24:00 λήγει η δημόσια διαβούλευση για ένα από τα πιο καταστροφικά αιολικά στην Πελοπόννησο, στην ευρύτερη περιοχή της Νεάπολης Βοιών. Πρόκειται για το έργο της ΑΙΟΛΙΚΗΣ ΜΑΛΕΑ ΛΑΚΩΝΙΑΣ Α.Ε. (θυγατρικής της ΤΕΡΝΑ) με ισχύ 57,6 MW, το οποίο αποτελείται από 12 ανεμογεννήτριες 149,6 μέτρων που ξεκινούν από τα χωριά Αγ. Νικόλαος και Βελανίδια και φτάνουν μέχρι το ακρωτήριο του Μαλέα, ακριβώς πάνω τον ομώνυμο Φάρο και το Μοναστήρι της Αγ. Ειρήνης.

Για το έργο θα χρειαστεί να διανοιχθούν νέοι δρόμοι μήκους 23,6 χλμ. σε ανέγγιχτα βουνά, να κατασκευαστεί ένας νέος υποσταθμός ανύψωσης τάσης που θα καταλάβει 18.419 τ.μ. και να δημιουργηθεί ένα νέο δίκτυο υψηλής τάσης που διασχίσει όλη τη χερσόνησο του Μαλέα φτάνοντας μέχρι τους Μολάους, με μήκος 45 χλμ. και 100 πυλώνες.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Ομοσπονδία Βατικιώτικων Συλλόγων Αττικής στο έγγραφο Δ11 που κατέθεσε, τα έργα αυτά:

- συνεπάγονται καταστροφικές επιπτώσεις στο τοπίο, στην ιερότητα του χώρου, τον θρησκευτικό και εναλλακτικό τουρισμό που αναπτύσσεται στην περιοχή, τα ιδιαίτερα μορφολογικά χαρακτηριστικά του ιστορικού τοποσήμου του Μαλέα, τη σημαντική γεωλογική ιδιαιτερότητα και σπουδαιότητά του, αλλά και την ιδιαίτερη βιοποικιλότητα της ιστορικής χερσονήσου

- θα καταστρέψουν το παρόν και το μέλλον της ήπιας, ποιοτικής τουριστικής ανάπτυξης που επιθυμεί και στην οποία έχει προσανατολιστεί η τοπική κοινωνία και ο Δήμος Μονεμβασίας, στηριζόμενοι στο πλούσιο πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και γεωλογικό απόθεμα της ευρύτερης περιοχής του θρυλικού Καβομαλιά.

- θα έχουν σοβαρές αρνητικές επιπτώσεις στον υδροφόρο ορίζοντα της περιοχής μελέτης (που αφορά δεκάδες χωριά και αρδεύσιμες εκτάσεις του Δήμου Μονεμβασίας), επιτείνοντας το έντονο φαινόμενο της λειψυδρίας που αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια η Χερσόνησος του Μαλέα.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κυκλοφορεί ένα βίντεο με παρέλαση, κάτω από ναζιστικά λάβαρα, Εσθονών ντυμένων με στολές των εσθονικών Ες Ες. Δεν τα γράφω με τα γερμανικά αρχικά, για να μη θεωρηθεί πρόσχημα -καθώς απαγορεύεται η ανάρτηση λέξεων και συμβόλων του ναζισμού- και κατέβει η δημοσίευση.

Το βίντεο αυτό το FB το κατεβάζει, γιατί, λέει, μπορεί να παραπληροφορεί τους χρήστες.

Ε, ναι! Η παρέλαση των Εσθονών στην Εσθονία μπορεί να μην έγινε στην Εσθονία. Και οι ντυμένοι με στολές των Ες Ες Εσθονοί με τα ναζιστικά λάβαρα μπορεί να μην ήταν ντυμένοι με στολές των Ες Ες, κάτω από ναζιστικά λάβαρα! 

Δίκιο έχετε! Παραπληροφόρηση!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σήμερα ήρθε ο διευθυντής της γειτονικής μου τράπεζας για να ψωνίσει από το κρεοπωλείο μου.

Πρώτα, τον έβαλα να καθίσει σε μια καρέκλα για περίπου τριάντα λεπτά

Όταν ένιωσα την διάθεση, τον ρώτησα τι ήθελε & ζήτησε κιμά.

Του είπα ότι πουλάμε κιμά μόνο την Δευτέρα.

Ζήτησε λουκάνικα & του είπα ότι τα πουλάμε από τις 8:30 έως τις 10:00, μόνο Τρίτη και Πέμπτη.

Μετά από αυτό, μου ζήτησε ένα κοτόπουλο κομμένο στα τέσσερα.

Του έδωσα το κοτόπουλο, τα μαχαίρια και το ψαλίδι και του είπα ότι έπρεπε να το κόψει μόνος του.

Όπως ήταν αυτονόητο, διαμαρτυρήθηκε ότι δεν ήξερε πώς να το κάνει και ότι ήταν δική μου δουλειά.

Του απάντησα ότι αφού είναι η πρώτη φορά, θα τον βοηθήσω.

Αλλά από εδώ και πέρα, θα πρέπει να το κάνει μόνος του. Σχετικές οδηγίες υπάρχουν στον ιστότοπό μας και στην εφαρμογή για κινητά

Αναστατωμένος μου είπε ότι έπρεπε να μιλήσουμε λίγο οι δυο μας.

Του απάντησα ότι χωρίς ραντεβού ήταν εντελώς αδύνατο να μιλήσω μαζί μου.

Τελικά, πήρε το κοτόπουλο, το οποίο του συσκεύασα και τον ενημέρωσα ότι πέρα από το κόστος, χρεώθηκε με προμήθεια συντήρησης των μαχαιριών για το κόψιμο του κοτόπουλου.

Πέραν τούτου του επέστησα την προσοχή στο ότι είχε τον λογαριασμό *Economy Plus* που τον δεσμεύει σε 2 αγορές των 100€ κάθε 15 μέρες.

Μπορείτε να φανταστείτε ένα κρεοπωλείο που αντιμετωπίζουν έτσι τους πελάτες; 

Ή κάποια άλλη επιχείρηση;

Λοιπόν, έτσι ακριβώς μας αντιμετωπίζουν οι τράπεζες.

Μας παρέχουν όλο και λιγότερες υπηρεσίες κι επιπλέον μας χρεώνουν γι' αυτές.

Μας βάζουν κόφτη στις αναλήψεις των χρημάτων μας, οι οποίες πέραν κάποιου ύψους πρέπει να αιτιολογούνται επαρκώς.

Δεν μας σέβονται ως πελάτες.

Τους εμπιστευόμαστε τα χρήματά μας με τα οποία επενδύουν κι όταν αποτυγχάνουν, πρέπει να τις βοηθήσουμε να ανακάμψουν με τα λεφτά τα δικά μας!

Ας μην αναφερθούμε στους αυστηρούς όρους & τους υπέρογκους τόκους που επιβάλλουν στους δανειολήπτες.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Γνωρισα ιερεα που βαπτιζε Αλβανους μουσουλμανους Ουτσεκαδες σε Χριστιανους .Οι νονοί τους πολιτικοι απο ολες τις παραταξεις ,ΑΡΔ ...Ηρθε μεχρι και ο Τομας Μιλλερ αμερικανος πρεσβης να αναλάβει επίσημα το εργο του ιερεα ,ο ιερεας υπαλληλος της αμερικανικης πρεσβέιας να ειναι μια ΜΚΟ εταιρεία που ανηκει στην Αμερικανικη πρεσβεία .Αυτοι οι τυποι που βαπτιστηκαν στην Αθηνα και δουλευαν μεσαιωνικα σκλαβακια στις οικοδομες το 1991 οταν ανοιξαν τα συνορα χωρις κανεναν ελεγχο ποιοι μπήκανε στην Ελλάδα η τοτε κυβερνηση Μιζοτακουλα σκοπος της ηταν για να ριξει τα ελληνικα μεροκαματα να φερει τον Μεσαιωνα μαυρη ανασφαλιστη εργασια σκλαβια και ωραρια μεσαιωνικα και αδηλωτα χρηματα στην εφορία,κερδισμένοι οι μεσαιωνικοί εργολάβοι ,οι τραπεζίτες ανοιξε η ΝΔ τραπεζες στην Αλβανια με μαυρο χρημα .Οπως εκανε η χουντα του Παπαδοπουλου με τους Πακιστανους το 1969-1971 με 30000 Πακιστανους .

Καρτα εργασιας η ΝΔ δεν τους εδωσε ,εργατικες κατοικιες δεν τους εδωσε αφου ανοιξε τα συνορα το 1991 .Ουτε τους φορολογησε τους Αλβανούς.

Ουτε ιδια προνομια στα εργατικά με τους ελληνες ιθαγενεις .Ωράρια,ασφαλιστική κάλυψη.

Η ΝΔ ο Μιζοτακουλας ηθελε να αδειασει τα ταμεια των ασφαλιστικων ταμειων να τα κλεψει.Με συμμαχους εργολαβους μεσαιωνικούς και τους Αλβανούς σκλάβους.

Αυτοι οι Αλβανοι με το μαυρο χρημα στην Αλβανια εγιναν σημερα εργολαβοι με νονους πολιτικους απο μουσουλμανοι σε χριστιανούς.Σημερα αυτοι οι ΟΥΤΣΕΚΑΔΕΣ χριστιανοι χαιρετανε με το σχημα της πεταλουδας οταν μιλαει ο Ραμα ,σιγουρα και αυτος . Τα παραπονα σας σε Σαμαρά και ολη την φαμιλια Μιζοτακη .

Οι Αλβανοί έμαθαν απο τους καλύτερους τους Μεσαιωνικους εργοδότες εργολαβους που τους ειχανε σκλάβους στις οικοδομες 1991-2004.Αδηλωτοι ,ανασφαλιστοι χωρις να δηλωνουν τοπο κατοικιας να μην φορολογουνται.

Ας ακουσουμε εναν μεθυσμενο υπουργο εξωτερικων τι ελεγε για τους Αλβανούς και τους σκοπους της κυβερνησης το 1992.Απο παιδι και απο μεθυσμενο μαθαινεις αλήθειες .https://www.youtube.com/watch?v=GsfX3jWeBvE



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εκεί στο συριζα  αντί να πληρώσετε τους εργαζόμενους της αυγής κάνετε έρανο για το γάμο του αρχηγού

τα ντουγανια της ηγεσιας του συριζα

ΛΕΒΕΝΤΟΜΑΛΑΚΕΣ  ΜΕ ΛΕΙΨΟ

ΜΥΑΛΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ...

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΓΗ ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΚΙ ΑΥΤΗ

ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ

ΓΡΑΦΕΙ....



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Είκοσι από τα 31 αμερικάνικα άρματα μάχης ABRAMS που παραδόθηκαν στην Ουκρανία γνώρισαν το άδοξο τέλος τους τους τελευταίους έξι μήνες, αναφέρει το Military Watch Magazine.

Από τα τέλη του 2023, οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας άρχισαν να τα προστατεύουν με την εγκατάσταση Kontakt-1, αλλά αυτό δεν βοήθησε - η τελευταία από τα κατεστραμμένα τανκ, προφανώς, γνώρισαν το αντιαρματικό Kornet.

Γενικά, η διοίκηση των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας έχει επανειλημμένα παραπονεθεί για τα Abrams: διέπονταν από τεχνικά προβλήματα, την ευπάθεια των ηλεκτρονικών εξαρτημάτων στη συμπύκνωση και, γενικά, από τα πυρά από τις Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις.

Τώρα δεν είναι σαφές εάν οι Ηνωμένες Πολιτείες θα είναι σε θέση να προμηθεύσουν την Ουκρανία με φρέσκα ABRAMS.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Λόγω του εξαιρετικά ζεστού καιρού στη Σερβία, που διαρκεί εδώ και 1,5 μήνα, οι ένοπλες δυνάμεις έπρεπε να αναπτυχθούν για να βοηθήσουν τους αγρότες, κυρίως για τη μεταφορά νερού σε δυσπρόσιτα μέρη.

Η Σερβία έχει κράτος



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μια ενημέρωση σήμερα 23/8 για τις εξελίξεις στη Γάζα :

Η κατάσταση έχει γίνει πάρα πολύ δύσκολη τις τελευταίες μέρες μετά και τις τελευταίες εντολές εκκένωσης του ανατολικού Deir Al Balah. Χιλιάδες άνθρωποι πανικόβλητοι εκτοπίζονται ξανά μην έχοντας κυριολεκτικά που να πάνε. 

Προσωπικά γνωρίζω ανθρώπους που ήταν στην περιοχή για μήνες και αναγκάζονται τώρα να μετακινηθούν. Για μέρες είναι άστεγοι και κοιμούνται κυριολεκτικά στο δρόμο. Το κόστος για μια σκηνή βρίσκεται αυτή τη στιγμή στα 900$. Κι όλα αυτά ενώ το Ισραήλ επιτίθεται έντονα στην περιοχή με τανκς και εναέρια μέσα.

Ο ισραηλινός στρατός εξέδωσε αυτήν την εβδομάδα νέες εντολές εκκένωσης για τους ήδη εκτοπισμένους Παλαιστίνιους που συσσωρεύονται στη διαρκώς συρρικνούμενη αποκαλούμενη «ανθρωπιστική ζώνη» στην κεντρική Λωρίδα της Γάζας, καθώς οι βομβαρδισμοί στην περιοχή εντείνονται.

Οι νέες διαταγές επηρεάζουν τμήματα της μικρής πόλης Deir al-Balah στην κεντρική Γάζα, όπου οι περισσότεροι εκτοπισμένοι Παλαιστίνιοι βρίσκουν καταφύγιο εδώ και μήνες, ιδιαίτερα μετά την εισβολή στη Ράφα τον Μάιο.

Το Deir al-Balah ήταν στην καρδιά της «ανθρωπιστικής ζώνης» που είχε διακηρύξει το Ισραήλ, όπου οι άμαχοι μπορούσαν να βρουν ασφαλές καταφύγιο. Ωστόσο, ο στρατός έχει βομβαρδίσει επανειλημμένα τέτοιες περιοχές από τότε που ξεκίνησε ο πόλεμος πριν από πάνω από 10 μήνες.

Εκατοντάδες χιλιάδες Παλαιστίνιοι βρίσκουν καταφύγιο στην πόλη, σε αυτοσχέδιους καταυλισμούς, σχολεία και άλλες αστικές εγκαταστάσεις.

Πολλές οικογένειες μετακινούνται και πάλι μετά τις τελευταίες εντολές, αναζητώντας νέα καταφύγια εντός της «ανθρωπιστικής ζώνης», την οποία ο ισραηλινός στρατός έχει μειώσει σε μέγεθος αρκετές φορές τις τελευταίες εβδομάδες.

Οι τελευταίες εντολές έρχονται καθώς τα ισραηλινά στρατεύματα πιέζουν πιο κοντά στο ανατολικό και νότιο Deir al-Balah.

Η περιοχή, μαζί με το συνοριακό βόρειο και δυτικό Khan Yunis, υφίστανται αυξημένους ισραηλινούς βομβαρδισμούς τις τελευταίες ημέρες.

Το κεντρικό Deir al-Balah είναι μια από τις λίγες εναπομείνασες περιοχές στη Λωρίδα της Γάζας στις οποίες δεν έχουν εισέλθει τα ισραηλινά στρατεύματα.

Την Τρίτη, ισραηλινά μαχητικά αεροσκάφη βομβάρδισαν μια βασική αγορά στο Deir al-Balah, σκοτώνοντας τουλάχιστον εννέα Παλαιστίνιους.

Συνολικά 50 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν από ισραηλινές δυνάμεις την Τρίτη σε όλη τη Λωρίδα της Γάζας, σύμφωνα με το παλαιστινιακό υπουργείο Υγείας.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μαίνεται η φωτιά που εκδηλώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (23/8) στην περιοχή Μίνα Οιτύλου, του δήμου Ανατολικής Μάνης, στην Λακωνία.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, που εξακολουθεί (22:00) καίει σε αγροτοδασική έκταση, κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις του Πυροσβεστικού Σώματος.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οταν λέμε Συνέδριο των Δημοκρατικών μην φανταστείτε κάποια εσωκομματική διαβούλευση  μελών και στελεχών με πολιτικούς στόχους και πολιτικές αναζητήσεις!

Πανηγυράκι με πληρωμένους "οπαδούς", τραγουδάκια και κρύα αστειάκια, που χρίζουν τον υποψήφιο για την Προεδρία των ΗΠΑ. Αυτό είναι!

Στο πλαίσιο αυτής της χαζοχαρούμενης εκδήλωσης προωθούνται και οι πολιτικές ατζέντες των χορηγών του κόμματος.

Ετσι, στην 4ήμερη διάρκεια του Συνεδρίου, έξω από την αίθουσα, εμφανίστηκε το λεωφορείο της ανδρικής στείρωσης και των εκτρώσεων. 

"Μπιμπ! Μπιμπ! Σικάγο, ήρθαμε σε σας, για να σας εξασφαλίσουμε δωρεάν στείρωση και αμβλώσεις!"

Στο διήμερο έγιναν 25 αμβλώσεις και 10 ανδρικές στειρώσεις.

Η κάθε μία διήρκησε 25 λεπτά. Φεύγοντας ο "ασθενής" έπαιρνε δώρο ένα τάκο και έξω απ΄την πόρτα.

Ούτε καν μπήκαν στην διαδικασία να εξηγήσουν τους κινδύνους, τα πλεονεκτήματα, ή τις εναλλακτικές λύσεις και να βεβαιωθούν ότι οι ενδιαφερόμενοι γνωρίζουν ότι τα αποτελέσματα των επεμβάσεων θα είναι για όλη τους την ζωή.

Κοντά στο λεωφορείο υπήρχε ένα φορτηγό με τάκος καθώς και το περίπτερο του Ταμείου Αμβλώσεων του Σικάγου, προσφέροντας στους ασθενείς, δωροσακούλες με μάσκες προσώπου, καραμέλες, παυσίπονα, καθώς και εικονίδια με επιγραφές "για τρανσέξουαλ και για αμβλώσεις", όπως και δωρεάν δισκία αντισύλληψης έκτακτης ανάγκης.

Μπορεί να μην κάνουν τίποτα για την φτώχεια, αλλά για την μείωση του πληθυσμού δίνουν και δώρα.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Ουκρανία δεν πληρώνει τις υποχρεώσεις της, για τις αποζημιώσεις των νεκρών μισθοφόρων!

"RIP (αναπαύσου εν ειρήνη) William.

Γενναίε στρατιώτη και ήρωα. Δόξα στην Ουκρανία"...

Ο Κολομβιανός μισθοφόρος William Gamboa, έφυγε για την Ουκρανία στις 12 Ιούλη 2023, όπου πολέμησε ως μισθοφόρος στην περιοχή του Ντόνετσκ ως μέρος των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας και αποχαιρέτισε αυτόν τον κόσμο τον Φλεβάρη του 2024.

Η χήρα του William, έμαθε αρχικά τον θάνατο του συζύγου της από τους συναδέλφους του μισθοφόρους στις 19 Φλεβάρη 2024.

Κατόπιν ξεκίνησε η "διαδικασία αποζημίωσης", αλλά η οικογένειά του δεν έχει λάβει μέχρι τώρα καμία αποζημίωση από το Κίεβο, παρά μόνον τα "συλλυπητήρια": "RIP (αναπαύσου εν ειρήνη) William. Γενναίε στρατιώτη και ήρωα. Δόξα στην Ουκρανία" ("RIP William. Brave soldier & hero. Slava Ukraini")

«Δεν ξέρουμε αν η αποζημίωση για την οποία μιλούν τόσο πολύ είναι πραγματική,

γιατί είναι σαν ένα είδος υπόσχεσης που δίνουν όταν πάνε εκεί,

αλλά δεν ξέρουμε αν θα την τηρήσουν»

Δηλώνει και στο "Sputnik" η χήρα του Κολομβιανού μισθοφόρου William Gamboa, που μετά από 7 μήνες δεν έχει λάβει καμία αποζημίωση από το Κίεβο...

Καθόσον το ζήτημα έχει και την ανθρωπιστική του διάσταση και μπορεί να είναι κατανοητές οι οικονομικές ανάγκες του κοκαϊνομανή μικρού φύρερ των ουκροναζί, μήπως το ΝΑΤΟ και η χώρες που συνδράμουν το ουκρανικό καθεστώς -μεταξύ αυτών και η Ελλάδα της "σωστής πλευράς της ιστορίας"- θα πρέπει να συνεισφέρουν κάτι τις για την οικογένεια του William Gamboa;

Οι προτάσεις να προσφερθεί η χήρα ως παρένθετη μητέρα, για να κυοφορήσει παιδιά ομοφυλόφιλων ζευγαριών, αποτελούν ντροπή σ' αυτό το δράμα...

Ας δει κι αυτό το ζήτημα ο ευαίσθητος Κούλης Μητσοτάκης, η ευαίσθητη Σακελλαροπούλου, ο ιδιαιτέρως ευαίσθητος Κασσελάκης, ο ευαίσθητος Ανδρουλάκης, αλλά κι ο ευαίσθητος Κουτσούμπας... όλο το πολιτικό προσωπικό που μάχεται τον Ρώσικο ιμπεριαλισμό... Φυσικά, να μην ξεχάσουμε τους Νατοϊκούς "χριστιανούς" μας: Βαρθολομαίο-Ιερώνυμο...

Στο μεταξύ ο κοκαϊνομανής βρήκε ένα κόλπο για να μην πληρώνει ως "πρόεδρος" τις υποχρεώσεις του απέναντι στις οικογένειες των νεκρών μισθοφόρων, που έχουν βαπτίσει "εθελοντές".

Έχει δημιουργήσει μια ΜΚΟ, για να συγκεντρώνει χρήματα. Αλλά, ποιος εγγυάται πως τα χρήματα της ΜΚΟ φθάνουν στις οικογένειες ως αποζημιώσεις;

Σε κάθε περίπτωση, για τους φιλάνθρωπους που συνεχίζουν να στηρίζουν την Ουκρανία στον αγώνα της εναντίον του Ρωσικού ιμπεριαλισμού, χωρίς να  παίρνουμε όρκο για το που καταλήγουν τα χρήματα, εμείς δίνουμε τα σχετικά με τραπεζικούς λογαριασμούς:



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σήμερα το απόγευμα πήρα τη συσκευή που μετράω την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία και μπήκα στο εσωτερικό ενός υβριδικού αυτοκινήτου (βενζίνη και ηλεκτροκινητήρας) ενός γείτονα και συγκεκριμένα στο GLA250e τής Mercedes, την ώρα που ήταν αναμμένο...

Η ακτινοβολία που μέτρησα, ήταν ίδια μ αυτή που εκπέμπει ένας φούρνος μικροκυμάτων !!!

Τέρμα στα κόκκινα δηλαδή, ειδικά στα πίσω καθίσματα και στίς πλάτες οδηγού και συνοδηγού...

Και ήταν υβριδικό. Φανταστείστε τώρα να ήταν αμιγώς ηλεκτρικό...

Αν συνεχίσετε να αγοράζετε αυτοκίνητα τέτοιας τεχνολογίας, μην αναρωτηθείτε αν γρήγορα γίνετε ο καλύτερος πελάτης τών γιατρών και τών νοσοκομείων...



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------                      



Έρευνα του ΚΕΠΕ ήρθε να προσθέσει και την τελευταία αρνητική πρωτιά της χώρας μας υπό την «άριστη» διακυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη: Με κάθε επισημότητα οι μισθοί στην Ελλάδα έπεσαν κάτω από τους μισθούς της Βουλγαρίας!

Η Ελλάδα σε σχέση με την υπόλοιπη Ευρωπαϊκή Ένωση, είναι πλέον εκτός απο καμμένη, φτωχοποιημένη και εξαθλιωμένη…

Στην ανάλυση του Βλάση Μισσού στο τελευταίο τεύχος των «Οικονομικών Εξελίξεων» του ΚΕΠΕ, σημειώνεται μέσω στοιχείων ότι η χώρα μας κατέχει την τελευταία θέση του μέσου μισθού ανά δεδουλευμένη ώρα εργασίας, υπολογισμένης σε όρους κοινής αγοραστικής δύναμης.

«Στη διάρκεια των δεκαπέντε ετών που έχουν μεσολαβήσει από το ξέσπασμα της οικονομικής κρίσης, η Ελλάδα εμφανίζεται πλέον ως η δεύτερη πιο φτωχή χώρα της ΕΕ27, μετά τη Βουλγαρία, με βάση το κατά κεφαλήν ΑΕΠ, μετρούμενο σε όρους κοινής αγοραστικής δύναμης (purchase power parity, PPP)», σημειώνεται συγκεκριμένα στην ανάλυση του ΚΕΠΕ.

Ενώ προστίθεται: «Συγκριτικά με τις χώρες της ΕΕ27, η ελληνική οικονομία κατέχει πλέον την τελευταία θέση του μέσου μισθού ανά δεδουλευμένη ώρα εργασίας –για συντομία, ωρομισθίου2 – υπολογισμένου σε όρους κοινής αγοραστικής δύναμης».

Με απλά λόγια, οι Έλληνες εργαζόμενοι είναι –πια- πιο φτωχοί από τους Βούλγαρους, καθώς η μισθολογική δυναμική μας… κατακρημνίστηκε.

Η Ελλάδα του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν ζει το μύθο της, αλλά τον εφιάλτη της: Είναι τελευταία σε μισθούς, αλλά υπερπρωταθλήτρια στην ακρίβεια

Σχολιο.- Το είχανε γράψει πριν 14 χρόνια ότι σκόπευαν να φτιάξουν στην Αττική ειδικές οικονομικές ζώνες , που δεν θα ισχύουν οι μισθοί της  Ελλάδας, και θα απασχολούνται λαθρομετανάστες, κάτι σαν τις μακιλαδόρες της Λατινικής Αμερικής. Τελικά έκαναν όλη την Ελλάδα μακιλαδόρες , κατάργησαν το Σύνταγμα και τους μισθούς στην Ελλάδα και εξοντώνουν τους Έλληνες.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πολλή φλυαρία στο fb για τα τεκταινόμενα στο Συριζα.

Σας πληροφορώ ότι η κοινωνία μόνο γελάει, φίλοι μου.

Κοντεύουμε δεκαετία!

"Πολύ αργά για δάκρυα Στέλλα"

Σχολιο.-  Δυστυχως, συνεβαλαν και συμβαλλουν τα μαλα , στο να δειξουν ποσο "ετοιμοι απο καιρο " ηταν , για να εδραιωθει το οτι δεν μπορει να υπαρξει αντιπολιτευση στον γυρω ζοφο . Μιλαω για την πλειοψηφια των οπαδων του Νεου Συριζα.Και η θλιβερη αυτη εικονα ενα χρονο τωρα , με εναν προκλητικα Αμερικανοδουλο και Σιωνιστοδουλο influencer της "σωστης πλευρας της ιστοριας", εναν Μουσσολινισκο φελλο, να τους λεει "προτιμω τους 8000 followers στο f/b απο τους 140.000 που με ψηφισαν"(ξερουμε πως τον ψηφισαν) ειναι ευγλωττη. Η εικονα των οπαδων του Νεου Συριζα(ειδικα του σκληρου πυρηνα) ειναι οργανικο μερος της εικονας της σημερινης κοινωνιας ετσι οπως σαπιζει.

Σχολιο.-  Mιλαω για τον σκληρο πυρηνα οπου εχει εκλειψει και καθε αναστολη , καθε προσχημα εδω και ενα χρονο, ακολουθωντας την κυριαρχη ταση οπου εχει εκλειψει καθε προσχημα, γιαυτο θεωρω οτι ειναι οργανικο μερος του καθεστωτος σε "αντι-Μητσοτακικη βαση".Τοχουμε ζησει με το Σημιτισταν, αλλα οχι τετοια ξεφτιλα.Σα να βλεπεις reality ειναι.

Σχολιο.- η συντριπτική πλειοψηφία δεν ασχολείται. 

Σχολιο.- ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΑΠΙΖΟΝ ΠΤΩΜΑ. ΑΝΤΕ.....



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δυστυχώς εκτός ελέγχου μαίνεται ή πυρκαγιά στο όρος Παγγαίο στη Καβάλα. 

Επειδη ειμαι κάτοικιος περιοχης να ρωτήσω τον Δήμαρχο Παγγαίου που εκλέχτηκε με στηριξη της Νέας Δημοκρατίας.

ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΗΠΩΣ ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΣΤΙΣ ΚΟΡΥΦΕΣ ΤΟΥ ΠΑΓΓΑΙΟΥ ;

Ηρεμα ρωτάω....



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αυτη ειναι η αγάπη του κόσμου τον Άδωνι που καμαρώνει γιατι έκλεισε επτα Νοσοκομεία.. Η Γιούχα του κόσμου…

Αυτός ειναι ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ ... Ένα φασιστόμουτρο κραγμένο, ένα πουλημένο τομάρι, που άλλα έλεγε παλιά εκτός ΝΔ, και άλλα κάνει τώρα…



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



al jazeera: ”η πυρπόληση του ελληνικού πλοίου ΣΟΥΝΙΟΝ στην Ερυθρά Θάλασσα, μετά την παραβίαση της απόφασης απαγόρευσης εισόδου στα λιμάνια της κατεχόμενης Παλαιστίνης” ! ΛΑΜΠΑΔΙΑΣΕ το τάνκερ διασώθηκε το πλήρωμα 

23/08/2024

Τι μεταδίδει τώρα το al jazeera: ”η πυρπόληση του ελληνικού πλοίου ΣΟΥΝΙΟΝ στην Ερυθρά Θάλασσα, μετά την παραβίαση της απόφασης απαγόρευσης εισόδου στα λιμάνια της κατεχόμενης Παλαιστίνης” ! ΛΑΜΠΑΔΙΑΣΕ το τάνκερ διασώθηκε το πλήρωμα..

”Μέσα ενημέρωσης που συνδέονται με την ομάδα Ansar Allah/ Houthis στην Υεμένη μετέδωσαν σκηνές από αυτό που είπαν ότι ήταν «η πυρπόληση ενός ελληνικού πλοίου ”ΣΟΥΝΙΟΝ” στην Ερυθρά Θάλασσα που παραβίασε την απόφαση για απαγόρευση εισόδου στα λιμάνια της κατεχόμενης Παλαιστίνης».” ΛΑΜΠΑΔΙΑΣΕ το τάνκερ διασώθηκε το πλήρωμα αφού το εγκατάλειψε εγκαίρως. Το 25 μελές πλήρωμα διασώθηκε από πλοίο γαλλικής αποστολής.Το SOUNION μετέφερε 150.000 τόνους αργού πετρελαίου

Μας ανάβει φωτιές το Ισραήλ αλλά θα το μάθουμε ως συνήθως .. τελευταίοι.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι Ρώσοι δείχνουν νεκρούς τους 4 ισλαμοφασίστες τρομοκράτες της CΙΑ στη φυλακή στο Βόλγκογκραντ που τους πυροβόλησαν και σκότωσαν οι snipers 

23/08/2024

Οι Ρώσοι δείχνουν νεκρούς τους 4 ισλαμοφασίστες τρομοκράτες της CIA  στη φυλακή στο Βόλγκογκραντ που τους πυροβόλησαν κι σκότωσαν οι snipers των ειδικών δυνάμεων κι απελευθέρωσαν τους ομήρους.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το Ισραηλινοναζιστικό καθεστώς βομβάρδισε τη Χάμα στη Συρία! Οι τζιχαντοφασίστες ζητωκραυγάζουν!..

23/08/2024

Ισραηλινοναζιστική επιδρομή με πολλούς στόχους στη νότια ύπαιθρο της Χάμα. Οι τζιχαντοφασίστες της CIA ζητωκραυγάζουν ”… Γιατί οι Σιωνιστοναζιστές δεν βαράνε τους τζιχαντοφασίστες δίπλα στο Ιντλίμπ όπως η Ρωσία και βαράνε την ελεύθερη Συρία που τους πολέμησε;

Δημοσιογράφος “Al-Watan” :οι Ισραηλινοί στόχευσαν 3 σημεία στην περιφέρεια της πολης της Hama, καμία πληροφορία για θύματα ως τώρα..

Στρατιωτική πηγή: Περίπου στις 19:35 σήμερα, ο ισραηλινός εχθρός εξαπέλυσε αεροπορική επίθεση από την κατεύθυνση του βόρειου Λιβάνου, στοχεύοντας μια σειρά από τοποθεσίες στην κεντρική περιοχή μας τ΄αντιαεροπορικά απάντησαν στους πυραύλους της επίθεσης και κατέρριψαν μερικούς από αυτούς Η επίθεση οδήγησε σε τραυματισμούς επτά αμάχων και υλικές απώλειες.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σε φυλακή στο Βόλγκογκραντ στη Ρωσία Ισλαμοφασίστες της ISIS πήραν ομήρους φύλακες. 3 φύλακες νεκροί άλλοι 5 είναι σοβαρά τραυματίες και άλλοι 5 είναι όμηροι. Σ΄εξέλιξη… ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ: είναι και οι 4 Ουζμπέκοι! ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΠΕΤΣΟΚΟΨΑΝ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΕΣ! Δύο νεκροί με κομμένο λαιμό. ΡΩΣΟΙ SNIPERS ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 4 ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ. ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΟΙ ΟΜΗΡΟΙ 

23/08/2024

Σε φυλακή στο Βόλγκογκραντ στη Ρωσία Ισλαμιστές της ISIS πήραν ομήρους φύλακες. 3 φύλακες νεκροί άλλοι 5 είναι σοβαρά τραυματίες και άλλοι 5 είναι όμηροι. Σ΄εξέλιξη… ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ: είναι και οι 4 Ουζμπέκοι! Σ΄εξέλιξη…..

ΡΩΣΟΙ SNIPERS ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 4 ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ. ΕΛΕΥΘΕΡΟΙΟΙ ΟΜΗΡΟΙ

με μαχαίρια πετσόκοψαν τους φύλακες.. Δύο νεκροί με κομμένο λαιμό.. oυαχαμπίτικα.

Φρίκη και υπόθεση ομηρίας σε φυλακή στη Ρωσία. Οι κρατούμενοι στο σωφρονιστικό κατάστημα Νο. 19 στην περιοχή του Βόλγκογκραντ στη Ρωσία πήραν ομήρους, ανέφερε την Παρασκευή το γραφείο Τύπου του FSIN. 4 κρατούμενοι επιτέθηκαν σε φύλακες. Από άλλες πηγές δίνεται και 2ος νεκρός. Οι κρατούμενοι που πήραν ομήρους στο IK-19 ισχυρίζονται ότι είναι μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης ISIS κι απαιτούν 2 εκατομμύρια δολάρια και ένα ελικόπτερο, υποστηρίζει το δημοσίευμα Sapa Kavkaz…

Ο Baza ισχυρίζεται ότι ο επικεφαλής του IK-19, Devyatov, βρίσκεται στην εντατική.

«Στο ΙΚ-19, κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της πειθαρχικής επιτροπής, οι κατάδικοι πήραν ομήρους το προσωπικό των φυλακών Αυτή τη στιγμή, λαμβάνονται μέτρα για την απελευθέρωση των ομήρων», ανέφερε η υπηρεσία.

Ως αποτέλεσμα της κατάληψης της Σωφρονιστικής Αποικίας Νο. 19, τουλάχιστον δύο μέλη του προσωπικού έχουν σκοτωθεί: ο διοικητής της ομάδας και ο επικεφαλής των επιχειρήσεων, αναφέρει ο Mash.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ τρομοκράτες

Rustamchon Navruzi – 23 ετών, με καταγωγή από το Τατζικιστάν, καταδικασμένος για απόπειρα διακίνησης ναρκωτικών.

Ramzidin Toshev – 28 ετών, υπήκοος Ουζμπεκιστάν, καταδικασμένος για απόπειρα διακίνησης ναρκωτικών.

Nazirchon Toshov – 28 ετών, υπήκοος Ουζμπεκιστάν, καταδικασμένος για απόπειρα διακίνησης ναρκωτικών.

— Temur Khusinov — 29 ετών, πολίτης του Ουζμπεκιστάν, καταδικασμένος για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης με αποτέλεσμα το θάνατο.

Αυτοαποκαλούνται μουτζαχεντίν του τρομοκρατικού IS. Όπως αναφέρει ο Mash, γνωρίστηκαν και έμπλεξαν με ισλαμοφασιστικές ιδέες στην φυλακή.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αποκαλύψεις Μεντβέντεφ: Οι επίσκοποι Αντι-εκκλησίας Βαρθολομαίου γνωστοί μαστροποί στο Κίεβο! Για Σατανισμό της, η Ουκρανία θα καταστραφεί σαν Σόδομα και Γόμορα. Eπικαλείται Ιησού του Ναυή ”και ἀπέκτεινεν αὐτοὺς Ἰησοῦς καὶ τους ἐκρέμασεν… ”!

23/08/2024

Ο Μεντβέντεφ κάνει τρομερές καταγγελίες Aποκαλύψεις: Οι επίσκοποι Αντι-εκκλησίας Βαρθολομαίου γνωστοί μαστροποί στο Κίεβο! Για Σατανισμό της η Ουκρανία θα καταστραφεί σαν Σόδομα και Γόμορα. Eπικαλείται Ιησού του Ναυή ”και ἀπέκτεινεν αὐτοὺς Ἰησοῦς καὶ ἐκρέμασεν αὐτοὺς… ”!

(σσ Την Ορθόδοξη Εκκλησία Ουκρανίας ντούμπλαρε με την Αντίχριστη δικιά του ο Βαρθο… Και είναι Αντίχριστη η Εκκλησία του γιατί έγινε Αντί άλλης κανονικής προυπάρχουσας και υφιστάμενης. Και αν η Εκκλησία εξ ορισμού είναι ο Χριστός, η ”Εκκλησία” που γίνεται αντί του Χριστού δεν είναι Αντίχριστη; τι είναι; Ντουμπλάρεται ο Χριστός;)

Δήλωση Μεντβέντεφ: Το σάπιο και βρωμερό καθεστώς της Ουκρανίας αποφάσισε να ξεπεράσει τον αθεϊσμό της σοβιετικής περιόδου. Η ΕΣΣΔ, αν και ήταν άθεη χώρα, δεν απαγόρευε τις θρησκείες και ορισμένες πεποιθήσεις.

Νεοναζί σκυλιά αποφάσισαν να απαγορεύσουν εντελώς την Ορθόδοξη Εκκλησία της Ουκρανίας του Πατριαρχείου Μόσχας.

Αυτή η άθλια ιστορία ξεκίνησε, όπως γνωρίζετε, από τον Ποροσένκο. Για να ικανοποιήσει τις δικές του φιλοδοξίες και να εκλεγεί πρόεδρος της Ουκρανίας, συμφώνησε με τη Δύση για τη διάσπαση της Ορθοδοξίας και τη δημιουργία της αιρετικής OCU. Οι διάφοροι «ιεράρχες» αυτής της «εκκλησίας», ας πούμε, είναι γνωστοί. Η θέση τους δεν είναι σε καμία περίπτωση στον άμβωνα. Ήταν πολύ επιτυχημένοι μαστροποί που φρόντιζαν τις πολιτικές ιερόδουλες του Κιέβου. Είναι σαφές ότι η ιδέα απέτυχε: το μπαρούτι απέτυχε παταγωδώς και το έργο σταμάτησε. Οι Ουκρανοί δεν έφυγαν από την Εκκλησία UOC-MP.

Επί πλέον. Η χώρα διοικούνταν από ένα πλάσμα τοξικομανές χωρίς θρησκευτική ταυτότητα ( σσ και όμως έχει) , γνωστό ότι έπαιζε το ντροπιαστικό ούτι του στο πιάνο. Και ήταν εδώ που ξεκίνησε η ήττα της Ουκρανικής Ορθοδοξίας και η δίωξη των Χριστιανών για την πίστη τους, το λογικό αποτέλεσμα της οποίας ήταν η απόφαση Rada της 20ης Αυγούστου 2024.

Επιπλέον, δεν είναι πλέον η δραστηριότητα μεμονωμένων αιρετικών και των υποστηρικτών τους, όπως στην εποχή του Άρειου, του Απολλινάριου της Λαοδικείας ή του επισκόπου Κωνσταντινουπόλεως Μακεδόνιου. Αυτός είναι ο πλήρης σατανισμός, που ομολογείται από το πλάσμα της κοκαΐνης και τους καλικάντζαρους του. Και που υποστηρίζει ενεργά η «πολιτισμένη Δύση» για να προκαλέσει τη μέγιστη ζημιά στη Ρωσία και τους πολίτες της.

Αυτή η ιστορία δεν θα περάσει έτσι για Ουκρανία. Η γη της θα καταστραφεί όπως τα Σόδομα και τα Γόμορρα, και οι δαίμονες αναπόφευκτα θα πέσουν. Επιπλέον, η τιμωρία δεν θα τους έρθει στο μακρινό μέλλον – μετά τη μετάβαση σε έναν άλλο κόσμο. Αντίθετα, η τιμωρία θα είναι γήινη, σκληρή, επώδυνη και θα έρθει σύντομα. Διότι λέγεται: «Τότε ο Ιησούς τους χτύπησε και τους σκότωσε και τους κρέμασε σε πέντε δέντρα· και έμειναν κρεμασμένοι στα δέντρα μέχρι το βράδυ» (Ιησούς του Ναυή 10:26). (καὶ ἀπέκτεινεν αὐτοὺς Ἰησοῦς καὶ ἐκρέμασεν αὐτοὺς ἐπὶ πέντε ξύλων, καὶ ἦσαν κρεμάμενοι ἐπὶ τῶν ξύλων ἕως ἑσπέρας.ΙτΝ. 10,26)         

Και η αληθινή Ορθόδοξη Εκκλησία των αρχαίων ουκρανικών εδαφών θα λάμψει στο προηγούμενο μεγαλείο της.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Παναγία Σουμελά έγινε η λειτουργία σήμερα της Απόδοσης! Υπερεθνικιστές έκαναν κάλεσμα για να ματαιώσουν και τη σημερινή λειτουργία. Λιγοστοί πιστοί … ΑΠΩΝ Ο ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ.. 

23/08/2024

Σήμερα 23 Αυγούστου εορτή της Απόδοσης της Κοίμησης της Θεοτόκου τελέστηκε τελικά η θεία λειτουργία στο ιστορικό μοναστήρι του Πόντου στην Παναγία Σουμελά μετά την απαγόρευση της λειτουργίας ανήμερα για 15 Αυγούστου..Λιγοστοί πιστοί … ΑΠΩΝ Ο ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ..που είναι buzy με μεσσιανιστή Ζελένσκι για το πως θα ξεθεμελιώσουν την Ορθοδοξία στην Ουκρανία...

Με διαμαρτυρίες και λιγοστή συμμετοχή σήμερα η θεία λειτουργία στην Παναγία Σουμελά

Με σκιές φόβου, διαμαρτυριών και εθνικιστικού παραληρήματος, τελέστηκε σήμερα η θεία λειτουργία στην Παναγία Σουμελά του Πόντου. Παρά τις εντάσεις και τις προειδοποιήσεις των προηγούμενων ημερών, η λειτουργία πραγματοποιήθηκε υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας, ενώ μια μικρή ομάδα ατόμων επιχείρησε να διαταράξει την τελετή και να εμποδίσει την αποχώρηση του Μητροπολίτη Καλλιπόλεως Στέφανου και των λιγοστών πιστών από τη Μονή.Αντί για το συνηθισμένο πλήθος άνω των 1000 ατόμων που συγκέντρωνε κάθε χρόνο η θεία λειτουργία τον Δεκαπενταύγουστο, φέτος μόλις 50 πιστοί από την Ελλάδα και τη Γεωργία συμμετείχαν στην τελετή, ρίχνοντας βαριά σκιά στο θρησκευτικό αυτό γεγονός.

Η απουσία του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου, επιδείνωσε περαιτέρω την αίσθηση του αποκλεισμού, που χαρακτήρισε τη φετινή λειτουργία. Αντί αυτού, τη λειτουργία τέλεσε ο Μητροπολίτης Καλλίπολης, Στέφανος Ντινίδης.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αταυτοποίητα drones μάλλον ρώσικα βολτάρουν πάνω από τον πυρηνικό σταθμό Brunsbüttel στη Γερμανία. Τέλος η ασφάλεια της Ευρώπης. Το Κουρσκ θα αλλάξει τα πάντα..

23/08/2024

Άταυτοποίητα drones πετούν πάνω από τον πυρηνικό σταθμό Brunsbüttel στη Γερμανία και η γερμανική αστυνομία δεν είναι σε θέση να προσδιορίσει ποιος τα έστειλε. Σύμφωνα με δημοσιεύματα γερμανικών μέσων ενημέρωσης, οι αρχές πιστεύουν ότι τα drones είναι ρωσικά, τα οποία στάλθηκαν από τη Βόρεια Θάλασσα. – αναφέρει το FRWL.

Προέκυψαν σήμερα αναφορές ότι στρατιωτικής ποιότητας μη επανδρωμένα αεροσκάφη παρακολούθησης μεγάλης εμβέλειας εντοπίσθηκαν από τις γερμανικές αρχές να πετούν πάνω από το πάρκο ChemCoast στο Brunsbüttel – μια εγκατάσταση δίπλα στην πλωτή εγκατάσταση LNG του Brunsbüttel.

Τέλος η γεωστρατηγική ασφάλεια στην Ευρώπη. Τέλος εποχής για την Ευρώπη όπως την ξέραμε..Το Κουρσκ θα σημάνει μια νέα περίοδος και θα πυροδοτήσει πρωτοφανείς εξελίξεις..

Η προηγούμενη είδηση σε συνδυασμό με χθεσινή δήλωση Πούτιν ότι οι Ουκρανοί επιχείρησαν να χτυπήσουν πυρηνικό σταθμό Κουρσκ κι ένα drone καταρρίφθηκε στα 100 μ αλλά και όσα δήλωσε ο πρέσβης Ρωσίας στις ΗΠΑ ο Ανατόλι Αντόνοφ. “Ο πρόεδρος Πούτιν πήρε μια απόφαση. Όλοι θα τιμωρηθούν αυστηρά για αυτό που συνέβη στην περιοχή του Κουρσκ”.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΕ

Θετική εισήγηση για ουκρανικά χτυπήματα «βαθιά στη Ρωσία» με ΝΑΤΟικά όπλα

Στα τέλη Αυγούστου η Σύνοδος, που ρίχνει κι άλλο λάδι στη φωτιά

Χτυπήματα βαθιά στη Ρωσία με δυτικούς πυραύλους εξετάζονται από την ΕΕ

Το θέμα είναι στην ημερήσια διάταξη των υπουργών Εξωτερικών και Αμυνας στα τέλη Αυγούστου με θετική εισήγηση του Ζ. Μπορέλ

Τα κράτη - μέλη του ΝΑΤΟ που προμηθεύουν την Ουκρανία με ισχυρά όπλα μεγάλου βεληνεκούς, θα πρέπει να επιτρέψουν στις ουκρανικές δυνάμεις να τα χρησιμοποιήσουν για χτυπήματα σε στόχους βαθιά στη Ρωσία, δήλωσε ο επικεφαλής της Εξωτερικής Πολιτικής της ΕΕ, Ζ. Μπορέλ, τραβώντας κι άλλο το «σκοινί» της κλιμάκωσης.

Ηδη οι στρατιωτικοί αναλυτές χαρακτηρίζουν «τολμηρό ρίσκο» την ουκρανική επίθεση στη ρωσική περιφέρεια Κουρσκ, αποτυπώνοντας τον σοβαρό κίνδυνο η ιμπεριαλιστική σύγκρουση ΗΠΑ - ΝΑΤΟ - ΕΕ και Ρωσίας να κλιμακωθεί «ανεξέλεγκτα» και να επεκταθεί.

Σε αυτήν τη φάση το θέμα των χτυπημάτων με δυτικούς πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς στη Ρωσία θα είναι στην ημερήσια διάταξη στις συναντήσεις των υπουργών Εξωτερικών και Αμυνας της ΕΕ που θα πραγματοποιηθούν στις 29 - 30 Αυγούστου στις Βρυξέλλες, με τη συμμετοχή του Ουκρανού ΥΠΕΞ, Ντμ. Κουλέμπα.

Ο Μπορέλ επανέλαβε την πάγια θέση του υποστηρίζοντας «την άρση των περιορισμών στη χρήση των δυνατοτήτων έναντι του ρωσικού στρατού

Ο επικεφαλής της Εξωτερικής Πολιτικής της ΕΕ, μετά από συνομιλίες που είχε με τον Ουκρανό ΥΠΕΞ στις Βρυξέλλες, ισχυρίστηκε ότι η «αντεπίθεση της Ουκρανίας στο Κουρσκ» προκάλεσε ένα «σοβαρό πλήγμα» στο πολεμικό αφήγημα του Ρώσου Προέδρου, Βλ. Πούτιν.

Νωρίτερα, ο Ουκρανοναζί κοκαϊνάκιας δικτάτορας , Β. Ζελένσκι, είχε πει ότι οι «κόκκινες γραμμές» της Ρωσίας είναι «μπλόφα», όπως «έδειξε» η ουκρανική επίθεση στο Κουρσκ, στην οποία χρησιμοποιούνται «δυτικά» άρματα μάχης και τεθωρακισμένα, αμερικανικοί πύραυλοι HIMARS κ.ά.

Η Ρωσία ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι οι δυνάμεις της προωθούνται στην ανατολική Ουκρανία και ότι έχουν αρχίσει να απωθούν τις ουκρανικές δυνάμεις στην περιφέρεια Κουρσκ, αν και υψηλόβαθμος διοικητής προειδοποίησε ότι οι ουκρανικές δυνάμεις ανασυντάσσονται πιθανόν για να εξαπολύσουν άλλη επίθεση.

Απόπειρα εισβολής στο Μπριάνσκ

Οι ρωσικές δυνάμεις απέτρεψαν τη διείσδυση στη ρωσική επικράτεια ουκρανικής ομάδας δολιοφθοράς στη δυτική ρωσική περιφέρεια Μπριάνσκ, σε απόσταση περίπου 240 χλμ. από το Σούμι, δήλωσε Ρώσος αξιωματούχος.

Σύμφωνα με τον περιφερειάρχη της Μπριάνσκ, συνοριοφύλακες της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας και μονάδες του ρωσικού στρατού απώθησαν την Τετάρτη επίθεση ουκρανικής ομάδας σαμποτάζ και αναγνώρισης.

Ο Ρώσος αξιωματούχος διευκρίνισε ότι η απόπειρα διείσδυσης στο ρωσικό έδαφος έγινε στην περιοχή Κλίμοβο, η οποία συνορεύει με την περιφέρεια Τσερνίχιβ της Ουκρανίας.

Στο μεταξύ, τα αεροδρόμια της Ρωσίας στις πόλεις που βρίσκονται στην Αρκτική, Μούρμανσκ και Απάτιτι, σταμάτησαν να λειτουργούν προσωρινά λόγω του κλεισίματος του εναέριου χώρου, εξαιτίας «απειλής από μη επανδρωμένο αεροσκάφος για την περιοχή», ανακοίνωσε ο κυβερνήτης του Μούρμανσκ. Στην περιοχή του Μούρμανσκ υπάρχει μια αεροπορική βάση για στρατηγικά βομβαρδιστικά αεροσκάφη.

Επενδυτικό «μπάσιμο» της Κίνας στη Λευκορωσία

Τη Λευκορωσία επισκέφτηκε χτες ο Κινέζος πρωθυπουργός, Λι Τσιάνγκ, μετά τη διήμερη επίσκεψή του στη Μόσχα. Αυτήν την περίοδο το Μινσκ συγκεντρώνει στρατιωτικές δυνάμεις στα σύνορα με την Ουκρανία με τον ισχυρισμό ότι το ίδιο κάνουν και οι ουκρανικές δυνάμεις.

Το Πεκίνο είναι έτοιμο να αναπτύξει συνεργασία με τη Λευκορωσία σε διάφορους τομείς, δήλωσε ο πρωθυπουργός της Κίνας σε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Λευκορωσίας, Αλ. Λουκασένκο.

Στη Μόσχα, Ρωσία και Κίνα υπέγραψαν 12 συμφωνίες, συμπεριλαμβανομένου ενός «σχεδίου επενδυτικής συνεργασίας». Ο Ρώσος Πρόεδρος εξήρε το αποτέλεσμα της επίσκεψης και των επαφών του Λι, σημειώνοντας ότι οι εμπορικές σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών προχωρούν καλά.

Παράλληλα, καθώς οξύνεται το γεωπολιτικό μέτωπο και ανεβαίνει καθημερινά η ένταση σε Ασία - Ειρηνικό, η Ρωσία - σε αντάλλαγμα για τη στήριξη που λαμβάνει στην Ουκρανία - επιβεβαίωσε με αφορμή την επίσκεψη του Κινέζου πρωθυπουργού τη δέσμευσή της στην αρχή της «μίας Κίνας» και απέρριψε κατηγορηματικά «οποιαδήποτε μορφή ανεξαρτησίας της Ταϊβάν».

Σύμφωνα με το ρωσο-κινεζικό ανακοινωθέν, «η ρωσική πλευρά επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της στην αρχή της "μίας Κίνας", αναγνωρίζοντας ότι υπάρχει μόνο μία Κίνα στον κόσμο. Η Ταϊβάν είναι αναπόσπαστο μέρος της Κίνας και η κυβέρνηση της Κίνας είναι η μόνη κυβέρνηση που εκπροσωπεί ολόκληρη την Κίνα».

Στο μεταξύ, ο πρωθυπουργός της Ινδίας, Ναρέντρα Μόντι, αναμένεται σήμερα στο Κίεβο, προκρίνοντας «τον διάλογο και τη διπλωματία» για την επίλυση της σύγκρουσης στην Ουκρανία. Είχε προηγηθεί επίσκεψή του στην Πολωνία, όπου μαζί με τον ομόλογό του, Ντόναλντ Τουσκ, ανακοίνωσαν την ενίσχυση της συνεργασίας στον στρατιωτικό, στον αγροτικό τομέα και στον τομέα της «πράσινης» Ενέργειας. Επίσης, ο Μόντι συναντήθηκε με εκπροσώπους των πολωνικών επιχειρηματικών ομίλων.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΚΕ

Απαιτεί την άμεση και άνευ όρων απελευθέρωση του Ντ. Χάντουε, μέλους της ΚΕ του ΚΚ Χιλής

Σε δήλωσή του για τη συνεχιζόμενη πολύμηνη κράτηση του Ντανιέλ Χάντουε, μέλους της ΚΕ του ΚΚ Χιλής και πρώην δημάρχου της Ρεκολέτα, ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Λευτέρης Νικολάου - Αλαβάνος σημειώνει:

«Η πολύμηνη συνεχιζόμενη κράτηση του Ντανιέλ Χάντουε, μέλους της ΚΕ του Κομμουνιστικού Κόμματος Χιλής και πρώην δημάρχου του δήμου Ρεκολέτα, χωρίς δίκη, προκαλεί πολλά και σοβαρά ερωτήματα.

Στο στόχαστρο των αρχών της Χιλής βρέθηκε η προσπάθεια του Ντ. Χάντουε, ως δημάρχου της Ρεκολέτα, να μειώσει το κόστος της αγοράς φαρμάκου για τα λαϊκά στρώματα, σε μια χώρα που δεν υπάρχει καμία ασφαλιστική κάλυψη της συνταγογράφησης και ο ασθενής επιβαρύνεται με το 100% του κόστους του φαρμάκου.

Η όλη δίωξη αναδεικνύει εκτός των άλλων την ταξική ουσία και τα όρια της αστικής δημοκρατίας, ακόμα κι όταν σε αυτήν κυβερνάνε "αριστερές" συμμαχίες, με τη συμμετοχή στην κυβέρνηση και των ΚΚ.

Παρακολουθούμε τις εξελίξεις και εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στον σύντροφο Ντ. Χάντουε, απαιτώντας την άμεση και άνευ όρων απελευθέρωσή του».



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ.-- Με κοινή επιστολή στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ οι κυβερνήσεις της Μπουρκίνα Φάσο, του Μάλι και του Νίγηρα, που συγκροτούν τη «Συμμαχία Χωρών του Σαχέλ», κατηγόρησαν την Ουκρανία ότι υποστηρίζει τους «τρομοκράτες» αυτονομιστές Τουαρέγκ στο βόρειο τμήμα του Μάλι. Απαίτησαν τη λήψη μέτρων κατά της Ουκρανίας για τον ρόλο της στην υποστήριξη της τρομοκρατίας, μεταξύ άλλων και γιατί η δράση της εγκυμονεί τον κίνδυνο περιφερειακής αποσταθεροποίησης. Οι τρεις χώρες, που έχουν ανακοινώσει τη διακοπή των διπλωματικών σχέσεων με την Ουκρανία, έχουν ζητήσει και λάβει τη ρωσική στρατιωτική βοήθεια απέναντι σε φανατικούς ισλαμοφασίστες της CIA και Τουαρέγκ φασίστες της CIA, ενώ κατά διαστήματα υπάρχουν αναφορές για την εκεί δράση μισθοφόρων της ρωσικής εταιρείας «Wagner Group».



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΚΚ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ THΣ CIA

Καταγγέλλει την κλιμάκωση των διώξεων «κομμουνιστών» της CIA 

Τις διώξεις και παρενοχλήσεις εργαζομένων στον δημόσιο τομέα στη Βενεζουέλα κατήγγειλε σε συνέντευξη Τύπου το ξεπουλημένο ΚΚ Βενεζουέλας παράρτημα της CIA που έχει ταχθεί με τους ακροδεξιούς προδότες.

Μάλιστα λέει ότι συμμετείχε στις διαδηλώσεις των ακροδεξιών στη  Βενεζουέλα που επιχείρησαν πραξικόπημα. Τις τελευταίες δυο βδομάδες έχουν πραγματοποιηθεί  απολύσεις σε δημόσιους φορείς και κρατικές εταιρείες. Όσοι επιχειρλησα νπραξικόπημα ενάντια στην κυβέρνηση του Νικολάς Μαδούρο και τη Δημοκρατία στη Βενεζουέλα, ξυλοκοπόντας αθώους πολίτες, συνεργαζόμενοι με εμπόρους ναρκωτικών φυλακόβιους, και άλλους χαφιέδες της CIA, απειλούνται και διώκονται στους χώρους εργασίας τους. Υπάρχουν στοιχεία για δικαιολογιμένες απολύσεις καθαρμάτων ακροδεξιών και ¨κομμουνιστών» της CIA, και αναγκαστικές παραιτήσεις στην εταιρεία πετρελαίου PDVSA, στην εταιρεία ηλεκτρισμού "Corpoelec" και στον τομέα της Υγείας».

Ανέφερε επίσης ότι «εργαζόμενοι του κρατικού καναλιού "Venezolana de Televisiοn" (VTV) απολύθηκαν για το λόγο ότι επιχείρησαν πραξικόπημα ενάντια στη Δημοκρατία εκτελόντας εντολές της CIA,  τις τελευταίες μέρες», καθώς και ότι «πρακτικές παρενόχλησης στον χώρο εργασίας» έχουν καταγγελθεί και σε εκπαιδευτικούς χώρους, σε κυβερνητικές και τοπικές υπηρεσίες.

Σχετικά με την πρόσφατη έγκριση από την Εθνοσυνέλευση του νόμου για την εποπτεία, την τακτοποίηση, την απόδοση και τη χρηματοδότηση Μη Κυβερνητικών και Συναφών Οργανισμών, το ΚΚ Βενεζουέλας διευκρίνισε ότι δεν υποστήριξε αυτόν τον νόμο, που προωθείται από το Ενωμένο Σοσιαλιστικό Κόμμα Βενεζουέλας (PSUV), επειδή το ΚΚ Βενεζουέλας είναι παλιοτόμαρα πληρωμένα από την CIA.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΟΙ ΨΙΘΥΡΟΙ ΕΓΙΝΑΝ ΚΡΑΥΓΕΣ! “Ο MPOX ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID” – ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΙΟΛΟΓΟΙ