Σάββατο 24 Αυγούστου 2024

Σαββατο 24 Αυγουστου 2024


Το 2016, όταν οι γενναίοι ουκρανοναζί βομβάρδιζαν το Ντονμπάς και ο ναζισμός σήκωνε κεφάλι στην Ουκρανία, η Ορθόδοξη Εκκλησία της Ουκρανίας διοργάνωσε λιτανεία, με σημεία αφετηρίας - την Λαύρα του Σβιατογκόρσκ (Ντονέτσκ) και την Λαύρα Ποτσάγεφσκαγια (Τυρνόπολ), και τελικό προορισμό - το Κίεβο. Μιλάμε για πάνω από 1.000 χλμ. Η ανταπόκριση των πιστών ξεπέρασε κάθε προσδοκία: στην λιτανεία μετείχαν δεκάδες χιλιάδες απλοί άνθρωποι. Και για να εκτιμήσετε το μέγεθος του άθλου: η πορεία από την Λαύρα του Ντονέτσκ ξεκίνησε στις 3 Ιουλίου, ενώ απο την Λαύρα της Τυρνόπολ - στις 9 του ίδιου μήνα. Οι δυο πορείες συναντήθηκαν τελικά στις 27 Ιουλίου στο Κίεβο, όπου πραγματοποιήθηκε προσευχή υπέρ της ειρήνης και της ενότητας στην χώρα. Υπάρχουν ακόμα βιντεάκια στο διαδίκτυο, που δείχνουν την λαοθάλασσα των πιστών και τις επιθέσεις των ηλίθιων του Δεξιού Σέκτορα κατά πιστών και ιερέων (κάποια βιντεάκια είναι πολύ "σκληρά"). Αυτά γίνονταν επί Ποροσένκο. Και φυσικά ήδη από τότε η Ουκρανική Ορθόδοξη Εκκλησία στιγματίστηκε ως εχθρός και πράκτορας του Πατριαρχείου Μόσχας. Όταν ήμουν για δουλειά στην Οδησσό, είχα επισκεφτεί τον ναό, που βρισκόταν κοντά στο σανατόριο, όπου διαμέναμε. Η μάτουσκα χάρηκε πολύ, σαν έμαθε, ότι είμαι από την Ελλάδα. Με τράβηξε παράμερα, και μιλήσαμε για ένα μισάωρο περίπου. Μου είπε για τις απειλές, που δέχονταν από τα ναζιστικά στοιχεία, για τις δυσκολίες και τις διώξεις, που αντιμετώπιζαν οι ορθόδοξοι στην Ουκρανία. Και μου ζήτησε τότε ΝΑ ΦΩΝΑΖΩ γι΄αυτά στην Ελλάδα. Δεν το έκανα τόσα χρόνια. Ούτε που ξέρω, τι απέγινε η μάτουσκα...



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η πίστη κι η γνώση, ενοχλούν:

-Ο Παλαιστίνιος Αρχιεπίσκοπος του Ελληνορθόδοξου Πατριαρχείου Ιεροσολύμων Atallah Hanna  καλεί ολόκληρο τον κόσμο να σταθεί ενάντια στην αιρετική, υποκριτική και παράνομη ενέργεια του Zelensky στην απαγόρεύση της Ουκρανικής Ορθοδόξου Εκκλησίας στην Ουκρανία 

Η κίνηση του ουκρανικού κοινοβουλίου να απαγορεύσει την Ορθόδοξη Εκκλησία στην Ουκρανία, στοχεύει μια αρχαία εκκλησία ηλικίας άνω των χιλίων ετών [αρχαιότερη από την ίδια την Ουκρανία], μια θρησκευτική δίωξη της νόμιμης και μοναδικής Ορθόδοξης Εκκλησίας στην Ουκρανία.

Αυτή η εκκλησία έχει υποστεί μια άνευ προηγουμένου εκστρατεία διώξεων τα τελευταία χρόνια

Καλούμε τις θρησκευτικές αρχές και τις αρχές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στον κόσμο να υψώσουν τη φωνή τους δυνατά ζητώντας την ακύρωση αυτής της άδικης απόφασης και την παύση των αυθαίρετων μέτρων κατά της αδελφής μας Ορθόδοξης Εκκλησίας στην Ουκρανία - Hanna

-Ο  Ραβίνος των Εβραίων της  Ουκρανίας από την άλλη, ευλογεί τον ισραηλινοναζιστικό IDF, ενώ αντίθετα ο Παλαιστίνιος Αρχιεπίσκοπος κατακεραυνώνει το Κίεβο για καταστολή της εκκλησίας...τι σας λέει αυτό;

-Εάν δίπλα σου πέφτουν βόμβες και σκοτώνονται παιδιά, αποκτάς ανάστημα, γίνεσαι ποιμένας. 

Αλλοιώς, κάνεις βαφτίσια, θρησκευτικώς παράνομα σε ελίτ περιοχές και περιμένεις να πεθάνει ο Αλλος για να πάρεις τον Θρόνο...

Στην Ελλάδα έχουμε βέβαια και το άλλο φρούτο, να υπάρχουν υποστηρικτές της Παλαιστίνης,

αλλά όχι αυτού του ιεράρχη, που οι ίδιοι οι Παλαιστίνιοι θεωρούν Ήρωα



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Από το κακό στο χειρότερο πάνε οι Βρετανοί.

Οποιον και αν ψηφίσουν το ίδιο ηλίθιο μείγμα θα βγει.

Μετά την ξεφτίλα του πρωθυπουργού τους, που συλλαμβάνει χρήστες του διαδικτύου, για τις αναρτήσεις τους, ο υπουργός του των Εξωτερικών Ντέϊβιντ Λάμμυ έγινε ο περίγελως της χώρας του.

Επινόησε μία καμπάνια στήριξης της Ουκρανίας με τον τίτλο "Κάνε θόρυβο".

Και πώς θα κάνουν θόρυβο οι πολίτες;; Χοροπηδώντας δυνατά!

Τώρα ζήτημα είναι να φτάσει ο θόρυβος στον Πούτιν και να τον τρομάξει, πόσω μάλλον στα "αδέλφια Ουκρανούς", που θα συγκινηθούν από την πρωτοβουλία.

Προφανώς ο υπουργός θεωρεί κοπάδι τους πολίτες του και περιμένει μ΄ένα νεύμα του ν΄αρχίσει να χοροπηδά όλη η Βρετανία.

Μάλλον την πρόταση έπρεπε να την κάνει τον χειμώνα μπας και ζεσταθούν, οι άνθρωποι, που επί 3 χρόνια παγώνουν.

Σχολιο.- Οταν η μαλακία βγαίνει εκτός ορίων....συμβαίνουν κι αυτά !

Σχολιο.- Μαλλον ο Τσωρτσιλ εκανε λαθος για το ποιος πρεπει να βομβαρδιζεται καθε 50 χρονια. Η Βρετανια επρεπε οχι η Γερμανια, απο εκει πηγαζουν ολα.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Λαζόπουλος βελάζει με τα πρόβατα, και τρώει με τους λύκους. 

Η ακόμα...Αυτό που λέει ο Λαζόπουλος ..το ΚΚΕ στηρίζει την Δεξιά.

Εδώ στη φωτογραφία,, ο Λαζόπουλος με τον Μπέο και έναν άλλο.

Σχολιο.- Το τελευταίο το λένε πολλοί.

Σχολιο.- Σαν γύφτικο σκερπανι καμαρώνει ο Λάκης!!!

Σχολιο.- Αν κάποιος πιστεύει ότι το ΚΚΕ έπρεπε να κάνει εξέγερση τον αντιμετωπίζεις με άλλο τρόπο....

Τι να κάνουμε υπάρχουν και εκείνοι που φαντάζονται συγκρούσεις φορώντας σαγιονάρες.

Η περίπτωση του Λαζόπουλου-όπως και της Βαγενάς που όπως μαθαίνω διαμαρτυριθηκε στον Δήμαρχο Λάρισας γιατί δεν πήραν αυτή αντί του Λαζόπουλου- είναι διαφορετική περίπτωση.

Όταν βρέθηκε η Βαγενα στην Λάρισα με τον Χαρίλαο , και έτρεξε να τον αγκαλιάσει και φιλήσει -ενώ είχε πάρει την στροφή- ,της λέει απλά ο Χαρίλαος....τι θέλεις κορίτσι μου από μένα!

Σχολιο.- αυτοί είναι της λογικής....να μαζευτούμε να πάτε!!!!



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



“Στο Κισινάου, - την πρωτεύουσα της Μολδαβίας - μια μεγάλη πορεία χιλιάδων ανθρώπων, διασχίζει αυτή την ώρα, ολόκληρη την πόλη - Γιορτάζουν την 80ή επέτειο από την απελευθέρωση της Μολδαβίας από τους φασίστες εισβολείς.

-Είναι δύσκολο να μην παρατηρήσετε την αφθονία των κόκκινων σημαιών. 

Δεν υπάρχουν τέτοιοι αριθμοί σε καμία πορεία ή εκδήλωση στη Ρωσία.

-Γιατί ο Κόκκινος Στρατός απελευθέρωσε τη Μολδαβία από τον ναζισμό και τον φασισμό. 

-Οι άνθρωποι μας είναι παντού. 

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι μας. 

Ο λαός μας προέρχεται από την ΕΣΣΔ. 

Ο λαός μας μισεί τον φασισμό. 

Ο λαός μας δεν θέλει να πάει στη «φωτισμένη Ευρώπη». 

Η σοβιετική ιστορία και η σοβιετική ταυτότητα εξακολουθούν να αποτελούν σημείο συσπείρωσης για εκατομμύρια ανθρώπους.

( Προφανή πράγματα που και εδώ προσπαθούν να θολώσουν, να φιμώσουν, να περιθωριοποιήσουν. Γιατί;)”

-Στο Κισινάου τώρα:

-Πορεία που απαγόρευσε η κυβέρνηση (δηλ. η Αμερικανική πρεσβεία)

-Χιλιάδες κόσμος και παρά πολλοί νέοι, με κόκκινες σημαίες, συνθήματα στα Ρώσικα κι αγάπη για τον Κόκκινο στρατό και τη Σοβιετική Ένωση!

-Η μικρή Μολδαβία!   Είναι εκεί - ανάμεσα στη Ρουμανία και την Ουκρανία!

-Δεν φοβάται - και περιμένει…



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μπιλ Γκέιτς: Ηλίθιοι όσοι πιστεύουν πως τα δέντρα έχουν θετικό αντίκτυπο στην κλιματική αλλαγή!

30/7/2024

Στην εκδήλωση Climate Forward των New York Times πέρυσι, ο Γκέιτς παραδέχτηκε τον ρόλο του ως ηγέτης στα έργα καινοτομίας για το κλίμα, αναφέροντας τη δουλειά του μέσω του Ιδρύματος Bill and Melinda Gates και του Breakthrough Energy.

Γιατί ο Μπιλ Γκέιτς δεν θέλει να σώσει τον κόσμο μόνο με τα εμβόλια αλλα θέλει να τον σώσει και απο την πείνα, κι απο την κλιματική αλλαγή, κι όπως θα δείτε πάντα με τα αντίθετα απο αυτά που γνωριζαμε μέσω της κλασικής επιστήμης αλλα και της κοινής λογικής…

«Είμαι ο άνθρωπος που κάνει τα περισσότερα για το κλίμα όσον αφορά την καινοτομία και το πώς μπορούμε να θέσουμε πολλαπλούς στόχους», είπε.

Ο Ντέιβιντ Γκέλες των New York Times σημείωσε στην αρχή της συνέντευξης ότι την τελευταία εβδομάδα «έχουμε τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Γκουτέρες να λέει ότι η Γη πρόκειται να γίνει ακατοίκητη» και «Ο Μάικ Μπλούμπεργκ νωρίτερα σήμερα το πρωί μου είπε ότι η ραγδαία άνοδος της θερμοκρασάς θα μπορούσε να σκοτώσει κάθε άνθρωπο στη Γη»



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Ατλαντικός ψυχραίνει απότομα και οι επιστήμονες προβληματίζονται…

24/8/2024

Μια «περίεργη ανωμαλία» λαμβάνει χώρα στον Ατλαντικό Ωκεανό και οι ειδικοί δεν φαίνεται να μπορούν να καταλάβουν τον λόγο πίσω από αυτήν. Κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους, οι επιφανειακές θερμοκρασίες στον Ατλαντικό Ωκεανό σημείωσαν νέα υψηλά ρεκόρ.

Ωστόσο, φαίνεται αυτό να άλλαξε απότομα στον Ατλαντικό Ωκεανό με τις θερμοκρασίες της επιφάνειάς του να πέφτουν ξαφνικά με ταχύτητα-ρεκόρ τους τελευταίους μήνες.

Σύμφωνα με την Αμερικανική Υπηρεσία Ωκεανών και Ατμόσφαιρας (NOAA), τα δεδομένα δείχνουν ότι οι θερμοκρασίες στην επιφάνεια της θάλασσας του Ατλαντικού άρχισαν να πέφτουν από τον Μάιο.

Φαίνεται ότι ο Ατλαντικός στην περιοχή του ισημερινού ήταν κατά 0,5-1 βαθμούς ψυχρότερος από το κανονικό την συγκεκριμένη εποχή του χρόνου.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αχαΐα: Κάτοικοι στα Άνω Ζήρια δίνουν “μάχη” κατά της εγκατάστασης ανεμογεννητριών



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δικαστήριο της Ευρω Ένωσης ακύρωσε τον Κανονισμό για τις νέες ηλεκτρονικές ταυτότητες!

24/8/2024

Με απόφαση του (υπόθεση C-61/22) στις 21 Μαρτίου 2024, το Δικαστήριο της Ευρω Ένωσης ΑΚΥΡΩΣΕ τον Κανονισμό 2019/1157, με τον οποίο θεσπίστηκαν οι νέες ηλεκτρονικές ταυτότητες (πρόκειται για αυτές που ήδη διανέμονται και στην Ελλάδα από τον Σεπτέμβριο του 2023). Η ακύρωση οφείλεται στην εσφαλμένη νομική βάση επί της οποίας ερείδεται ο Κανονισμός.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σοκαριστική δήλωση απο Καμάλα Χάρις: Δεσμεύομαι να διατηρήσω «την πιο ΦΟΝΙΚΗ δύναμη στον κόσμο» το ΝΑΤΟ! Τα ίδια ακριβώς που λέει και ο Τραμπ!

23/8/2024

Η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Καμάλα Χάρις,, η οποία θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον Ντόναλντ Τραμπ στις εκλογές του ερχόμενου Νοεμβρίου για την αμερικανική προεδρία δήλωσε ότι θα διασφαλίσει ότι ο αμερικανικός στρατός θα παραμείνει ο «πιο φονικός» στον πλανήτη, εάν γίνει πρόεδρος στις εκλογές του Νοεμβρίου. Λέει τα ίδια ακριβώς που λέει και ο Τραμπ!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Να πώς ξεκινούν οι πυρκαγιές λόγω της «κλιματικής αλλαγής»

Κάποιος κατάφερε να καταγράψει πλάνα από δασικές πυρκαγιές στο Μαυροβούνιο, οι οποίες φαίνεται ότι ξεκίνησαν σε πολλές διαφορετικές τοποθεσίες. 

Αυτό είναι έργο ανθρώπων και πρόκειται για μέρος μιας ευρύτερης συνωμοσίας που ονομάζεται : "Ατζέντα 2030 



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σήμερα το απόγευμα πήρα τη συσκευή που μετράω την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία και μπήκα στο εσωτερικό ενός υβριδικού αυτοκινήτου (βενζίνη και ηλεκτροκινητήρας) ενός γείτονα και συγκεκριμένα στο GLA250e τής Mercedes, την ώρα που ήταν αναμμένο...

Η ακτινοβολία που μέτρησα, ήταν ίδια μ αυτή που εκπέμπει ένας φούρνος μικροκυμάτων !!!

Τέρμα στα κόκκινα δηλαδή, ειδικά στα πίσω καθίσματα και στίς πλάτες οδηγού και συνοδηγού...

Και ήταν υβριδικό. Φανταστείστε τώρα να ήταν αμιγώς ηλεκτρικό...

Αν συνεχίσετε να αγοράζετε αυτοκίνητα τέτοιας τεχνολογίας, μην αναρωτηθείτε αν γρήγορα γίνετε ο καλύτερος πελάτης τών γιατρών και τών νοσοκομείων...



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Σταματάω δυστυχώς. Δε μπορώ να ζω στο φόβο", μου είπε η καλοσυνάτη κυρία καθώς μου τύλιγε λίγη ντόπια φρεσκομαζεμένη ρίγανη, ένα σπιτικό λικέρ από φραγκόσυκα του χωριού, λίγες ξυδάτες ελιές από το δέντρο της και μαρμελάδα από τις άγριες τριανταφυλλιές κατά μήκος των απόκρημνων μονοπατιών του Ταΰγετου.

"Μου ζητούν POS. Εγώ μαζεύω ό,τι αντέχω για λίγες εβδομάδες το καλοκαίρι, λίγα κομμάτια από το κάθε προϊόν."

Κοίταξα τον πάγκο. Ήταν πραγματικά χρυσοχέρα και φαινόταν από την ποικιλία και την επιμέλεια, μέχρι το αυτοσχέδιο packaging. Τροφοσυλλέκτης και μεταποιητής, όπως παλιότερα ήξεραν όλες οι νοικοκυρές των χωριών. Πολύτιμη δεξιότητα που τείνει να εκλείψει. 

Λικέρ φραγκόσυκο, λεμόνι, κράνο. 

Μαρμελάδα βατόμουρο, σύκο, κυνόροδο.

Κηραλοιφές από διάφορα βότανα.

Ριγανέλαιο και βαλσαμόλαδο.

Ματσάκια φρέσκιας ρίγανης, σιδερίτη και φασκόμηλου. 

Όλα καλοβαλμένα, με όμορφες ετικέτες που είχε επιμεληθεί μόνη της "ψάχνοντας με μεράκι στο διαδίκτυο" όπως μου εξομολογήθηκε. 

Είχε μια απογοήτευση και μια πικρία που ήταν υποχρεωμένη "για το φόβο των Ιουδαίων" (των ρουφιάνων & φθονερών θα πω εγώ) να πάψει αυτήν τη μικρή θερινή ενασχόληση των λίγων εβδομάδων (όσο υπάρχει μια στοιχειώδης κίνηση από τα ορεινά μέρη τους). 

Οι τιμές της ήταν ιδιαίτερα έντιμες. " Όλα τα φτιάχνω με μαύρη ζάχαρη" με διαβεβαίωσε και χάρηκε πολύ όταν αντιλήφθηκε ότι γνωρίζω τις ιδιότητες όλων των χειροτεχνημάτων που διέθετε. "Ε, φυσικά, αφού γνωρίζετε ομοιοπαθητική, τότε ξέρετε και από βότανα", χαμογέλασε με ευγένεια. 

Χαιρετηθήκαμε και της ευχήθηκα καλή συνέχεια, εις πείσμα των ρουφιάνων. 

Με αποστόμωσε λέγοντας με γλυκύτητα "Εγώ θα συνεχίσω να τα χαίρομαι όλα αυτά τα καλά που χαρίζει δωρεάν η φύση μας. Λυπάμαι ειλικρινά που κάποιοι περαστικοί όπως εσείς δε θα έχετε πλέον αυτή τη δυνατότητα. Δεν είναι πράγματα που βρίσκει κανείς τόσο εύκολα στα σούπερ μάρκετ". 

Λίγο παρακάτω, στην άκρη του δρόμου, βρήκαμε μερικά βάτα φορτωμένα καρπό. Σταμάτησα με μια σακούλα και μάζεψα όσα μπόρεσα, μέχρι που μπήκαν αγκάθια στα δάχτυλά μου και σταμάτησα αναγκαστικά. 

Καθώς κατάκαψα τα πληγιασμένα μου από τα αγκάθια δάχτυλα, αποστειρώνοντας βαζάκια και φτιάχνοντας μαρμελάδες, ξαναθυμήθηκα την ευγενέστατη κυρία στο βουνό. 

Ο Θεός να κόβει χρόνια από τα παράσιτα και να της τα δίνει.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ενέπλεξε ο Κούλης και οι προδότες νουρδίτες την Ελλάδα, σε πολέμους καταστροφικούς για τον Ελληνισμό, στην νότια Ουκρανία, εκεί που ζει προ αιώνων Ελληνισμός. 

Τώρα, αφού γλύτωσαν τις σκληρές επιθέσεις των Γερμανών πριν λίγα χρόνια ο πρωαιώνιος Ελληνισμός στο Ντονμπάς, χτυπιέται η Ελληνόκτητη ναυτιλία στην Ερυθρά που υποστηρίζει τους ισραηλινοναζί. 

Τί μανία κι αυτή, οτιδήποτε πράττουν οι νουρδίτες και ο Κούλης να είναι κατά, να είναι εναντίον του Ελληνισμού! 

Πάει το μυαλό σας κάπου;;; Μήπως ότι είναι προδότες και θέλουν κρέμασμα!!!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Η Ελλάδα δεν ανήκει πλέον στους Ελληνες". 

Εκποιήθηκαν όλες οι δημόσιες υποδομές, εκποιούνται και τα ακίνητα, ακόμη και οι τουριστικές επιχειρήσεις στα νησιά στο σύνολό τους.

Με τη διαφορά ότι όλα αυτά δεν έγιναν τώρα. Ξεκίνησαν επί Σημίτη και σχεδόν ολοκληρώθηκαν οι βάσεις τους το 2015 επί Συριζα. Με το Υπερταμείο, με την εκχώρηση των δανείων σε funds, με το χρηματιστήριο ενέργειας, με τη νέα λιτότητα, με τη δέσμευση της χώρας, βάσει αγγλικού δικαίου, μέχρι το 2060.

Ναι, η ντόπια σοσιαλ-δημοκρατία υπήρξε ο δούρειος ίππος ιστορικά.

Μόνο που σήμερα, η Μητσοτάκης ΑΕ καρπώνεται τη μίζα και αλωνίζει ανερυθρίαστα.

Μήπως γι αυτό κόπτονται και σπρώχνονται τόσο πολύ οι πάσης φύσης "κεντροαριστεροί" για τα αρχηγηλίκια? Σ' έναν εσωτερικό πόλεμο, που καμία απολύτως αντανάκλαση δεν έχει στα προβλήματα της κοινωνίας.

Σχολιο.- Η αριστερά? σέ βαθύ ύπνο...

Σχολιο.- Το πρόβλημα είναι το ότι για την αριστερά δεν είναι καν πρόβλημα!

Σχολιο.- Δυσκολο να υπαρξει ηγετης της πολιτικης ακροδεξιας στην Ελλαδα, λογω της προελευσης της, του ιστορικου ρολου της και της "νυχτερινης" κοινωνικης της γειωσης, αν και τωρα ειναι ιδανικες συνθηκες για αυτην. Ηταν παντα τα SS του συστηματος (βλ.ΧΑ), τσοντα και βαλβιδα εκτονωσης με απιστευτους κλοουν ηγετισκους που ξεκατινιαζονται για καρεκλες και τιτλους. Η λαϊκή δεξιά  δεν χωρα στην ακροδεξια,  ο συνεπης δεξιος "πατριωτικος" χωρος δε χωρα.  Εξαλλου η Ελληνικη ακροδεξια χωρα (στιλ Βοριδη, Πλευρη, Γεωργιαδη) μια χαρα στο καθεστως -μεταδημοκρατικη συμμορια Μητσοτακη.

Σχολιο.- Σωστές διαπιστώσεις.... αλλά πολύ καθυστερημένες και χρονικά τελείως άχρηστες, αφού πλέον είναι όλα πουλημένα και υποθηκευμένα. Εμένα μου φαίνεται αυτές οι απόψεις κινούνται στη σφαίρα της μοιρολατρίας και των πολιτικά τετελεσμένων γεγονότων, και οδηγούν στο να δεχτούμε ακόμα χειρότερα, όπως η παραχώρηση μέρους του Αιγαίου στους Τούρκους.

Σχολιο.- Αν παρακολουθούσες τι λέει η λαϊκή δεξιά θα διαπιστωνες ότι δεν το ανακάλυψαν τώρα , είναι πάγια τοποθέτηση τους. Διαφοροποιούνται στα περισσότερα από την πολιτική Μητσοτάκη που δεν διαφέρει σε τίποτα από αυτήν του ΠΑΣΟΚ κ μεγαλύτερου μέρους του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι η παλιά Δεξιά με εθνικό πρόσημο κ απέναντι στην χωρίς εθνικά χαρακτηριστικά ενσωμάτωση στην ΕΕ . Δύο μόνο εφημερίδες κατά την γνώμη μου αξίζει να διαβάζει κανείς για πολιτικά θέματα ( όχι εφαρμογή πολιτικής) Εστία και Δημοκρατία κ να ρίχνει μια ματιά στον  Χίο γιατί καμμια φορά ανάμεσα στις αηδιες βγάζει λαγούς που κανείς άλλος δεν θα αναφέρει



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δημόσιο χρέος: πιο πάνω από ποτέ. Μετά από τόσα δυστυχισμένα χρόνια μνημονίων υποτίθεται "για να ξεχρεώσουμε"!

Μισθοί: πιο κάτω κι από τη Βουλγαρία.

Με επίσημα στοιχεία όλα αυτά, δεν τα έβγαλα από το μυαλό μου!

ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΑΡΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝΕ ΚΟΥΛΗ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΚΙ ΑΛΛΑ.

Οι εικοσιοκτωτακατοί είναι η απόδειξη των προδοτών της ελληνικής Ιστορίας... οι συνεργάτες των Τούρκων το 1821 και των Γερμανών στην Κατοχή ήταν πολύ περισσότεροι απ' όσους νομίζουμε.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Ελλάδα δεν ανήκει στους Έλληνες πλέον

Σε έκρηξη κοινωνικών ανισοτήτων οδηγεί τα επόμενα χρόνια η εκτίναξη των αξιών ακινήτων και η αγορά τους για ένα κομμάτι ψωμί από ξένα κεφάλαια

Η πρώτη φάση του αφελληνισμού εξελίχθηκε επί των ημερών της τρόικας: τα αεροδρόμια εκχωρήθηκαν σε Γερμανούς, τα λιμάνια, πλην του Πειραιώς, σε συμμάχους Αμερικανούς, τα τρένα στους Ιταλούς, η ενέργεια σε Αυστραλούς, οι οπτικές ίνες του ίντερνετ σε Βρετανούς, το νερό στους Γάλλους. Το τελευταίο αποσοβήθηκε ευτυχώς λόγω απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας. Μέχρι νεωτέρας.

Η δεύτερη φάση του αφελληνισμού εξελίσσεται και καθίσταται γενική συνείδηση τα τελευταία δύο χρόνια στα απλησίαστα για τους Έλληνες το καλοκαίρι νησιά του Αιγαίου. Οι τιμές της διαμονής σε μεσαία ξενοδοχεία, οι τιμές της εστίασης και οι τιμές των εισιτηρίων της ακτοπλοΐας (οι οποίες θα αυξηθούν κι άλλο τα επόμενα χρόνια λόγω της υποχρέωσης που επέβαλε η Ε.Ε. για επενδύσεις αντιρρυπαντικής τεχνολογίας στα πλοία) κατέστησαν απαγορευτική την επίσκεψή τους για τους Ελληνες. Είναι χαρακτηριστικό ότι, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία του ιστότοπου Ferryhoper, μέσω του οποίου γίνονται κρατήσεις ακτοπλοΐας, πρωταθλητές των προτιμήσεων των Ελλήνων για το φετινό καλοκαίρι αναδεικνύονται η Τήνος και η Αίγινα, ενώ άλλα νησιά, που στο παρελθόν κρατούσαν τα σκήπτρα της επισκεψιμότητας, είδαν ραγδαία πτώση στις τουριστικές εισπράξεις από Ελληνες.

Η τρίτη φάση του αφελληνισμού εξελίσσεται παράλληλα με τη διαμόρφωση αυτού του νέου τοπίου που φέρει τον γενικό τίτλο «Ελληνικά νησιά μόνο για ξένους, όχι για Ελληνες». Ή, αλλιώς, ξένος στον τόπο σου. Παραδίδονται σταδιακά και οι τοπικές οικονομίες των νησιών και άλλων περιοχών σε ξένους. Στη Χαλκιδική, όπως συνειδητοποιήσαμε από το επεισόδιο που έγινε με πυροβολισμούς σε γνωστό beach bar, δεκάδες τουριστικές επιχειρήσεις ελέγχονται πλέον από υπηκόους Βουλγαρίας. Στα νησιά του Αιγαίου οι μισές μαρίνες ελέγχονται αφανώς από Τούρκους. 

Στα νησιά του βορείου Αιγαίου όπου απελευθερώθηκε η βίζα από την πρώτη χρονιά της εφαρμογής του μέτρου, το οποίο είχε θετική εισπρακτική επίδραση στις τοπικές οικονομίες, παρατηρήθηκε το φαινόμενο διάφοροι κλάδοι της τοπικής οικονομίας, όπως οι επιχειρήσεις ενοικίασης αυτοκινήτων ή εστίασης, να περιέρχονται σταδιακά σε τουρκικά χέρια. Η τουρκική σημαία επίσης ανεμίζει σχεδόν σε όλα τα ξενοδοχεία των νησιών αυτών και, φυσικά, η χρήση της τουρκικής γλώσσας είναι καθολική. Πληρωνόμαστε πολύ ακριβά το σκοινί με το οποίο θα μας κρεμάσουν στο μέλλον.

Η εικόνα συμπληρώνεται από την πλήρη κυριαρχία των τουρκικών ραδιοφωνικών σταθμών σε όλη την μπάντα των FM στο Αιγαίο Πέλαγος, στις Κυκλάδες και στα Δωδεκάνησα, όπου οι αμανέδες σκεπάζουν την ελληνική παραδοσιακή μουσική των ολίγων τοπικών ελληνικών ραδιοφωνικών σταθμών που αντέχουν και επιζούν. Η αναλογία μεταξύ τουρκικών και ελληνικών ραδιοφωνικών σταθμών στην μπάντα είναι 10 προς 2. Οι γνωρίζοντες λένε ότι πλέον με την υιοθέτηση της βίζας και την «κατάργηση των συνόρων» με την Τουρκία αναπτύσσονται ραγδαία ο τουρισμός, το εμπόριο, αλλά και άλλες γνωστές παράνομες δραστηριότητες, όπως η διακίνηση ναρκωτικών. 

Η τελική φάση του αφελληνισμού θα εξελιχθεί τα επόμενα χρόνια. Σύμφωνα με αναλύσεις ξένων τραπεζών, η Ελλάδα θα ανεβαίνει σταθερά τα επόμενα πέντε χρόνια στους κλάδους των εμπορεύσιμων αγαθών. Αυτό σημαίνει ότι η ελληνική αγορά ακινήτων και επιχειρήσεων σε παραθαλάσσιες περιοχές, είτε στην ηπειρωτική (ακόμα και σε «παρακατιανές» περιοχές της Αττικής) είτε στη νησιωτική Ελλάδα, θα γνωρίσει νέα άνθηση διότι αυτό που για τους Ελληνες θεωρείται ακριβό προς αγορά για τους ξένους θεωρείται φθηνό και σε τιμή ευκαιρίας. 

Με συνέπεια, η εκτίναξη των αξιών να οδηγήσει στην εκτίναξη και των τιμών ακόμα και σε στοιχειώδεις απολαύσεις της καθημερινότητας, όπως η επίσκεψη σε μία ελληνική ψαροταβέρνα ή η αγορά μιας τυρόπιτας σε φούρνο, που σε κάποιες περιοχές άγγιξε από φέτος τα 4 ευρώ. Οι αστακομακαρονάδες, που στη δεκαετία του 2000 ήταν σήμα κατατεθέν για το ανερχόμενο κοινωνικό στάτους των Νεοελλήνων, στο μέλλον, όπως διαγράφονται οι εξελίξεις, θα αναδειχθούν σε ταξικό σύνορο κοινωνικών ανισοτήτων! Αγαθά τα οποία ήταν δεδομένα και προσβάσιμα στους Ελληνες για δεκαετίες σε προσιτές τιμές στο μέλλον, εφόσον συνεχιστεί αυτή η τάση, θα είναι απλησίαστα. Θα είναι προσιτά σε ξένους με μεγάλη αγοραστική δύναμη και απλησίαστα στους Ελληνες, οι οποίοι θα περιμένουν το 2027 για να αυξηθεί ο κατώτατος μισθός στα επίπεδα του 2007. Και ως γνωστόν «ο πληθωρισμός σκοτώνει τα καθεστώτα». 

Ηδη αραβικά, ισραηλινά, βαλκανικά, ακόμα και τουρκικά κεφάλαια τοποθετούνται σταδιακά στην αγορά ακινήτων σε προνομιακές περιοχές και αλλάζουν το τοπίο. Σημειωτέον ότι η αδελφή μας Κύπρος ανησυχεί για την επέλαση ξένων συμφερόντων, ιδιαιτέρως ισραηλινών, που μετά τα Κατεχόμενα αγοράζουν σωρηδόν γη και στις ελεύθερες περιοχές, και ετοιμάζει αυστηρή νομοθεσία για τις μεταβιβάσεις ακινήτων. Ενώ εμείς ως καλοί Ευρωπαίοι ήραμε τους περιορισμούς για τις ίδιες μεταβιβάσεις στις παραμεθόριες περιοχές από την εποχή της διακυβέρνησης του κυρίου Σημίτη.

Οταν λοιπόν οι δημόσιες υποδομές έχουν εκχωρηθεί σε ξένους, οι τουριστικές επιχειρήσεις εκχωρούνται σε ξένους, οι τοπικές οικονομίες σταδιακά ελέγχονται από ξένους διάφορων εθνικοτήτων, περιλαμβανομένων και των Αλβανών μεταναστών, τότε ευλόγως τίθεται το ερώτημα: Ανήκει η Ελλάδα στους Ελληνες; Η απάντηση είναι πλέον όχι. Οι κάτοικοι των νησιών του Αιγαίου που βιάστηκαν να πουλήσουν τα ακίνητά τους σε πολίτες άλλων εθνικοτήτων και βλέπουν σταδιακά τον τόπο τους να μεταμορφώνεται, να αλλάζει χέρια, χωρίς να μπορούν να αντιδράσουν και να μην τους θυμίζει τίποτα από τη γενέθλια γη τους ήδη το έχουν ξεκαθαρίσει μέσα τους. 

Η Ελλάδα δεν ανήκει στους Ελληνες πλέον και πρέπει να δοθεί μεγάλη μάχη για την ανάκτησή της. Αλλά αυτό μεσοπρόθεσμα θα προκαλέσει τεράστια έκρηξη κοινωνικών ανισοτήτων μεταξύ αυτών που μπορούν στο μέλλον να ζήσουν σ’ αυτή τη χώρα κι εκείνων που δεν μπορούν, κι αυτό δεν είναι καλός οιωνός για το μέλλον του Ελληνισμού. Το μέλλον θα έχει πολλή εξάρτηση και πολλή αστάθεια. Γι’ αυτό ίσως και να ισχύει αυτό που μας έθεσε υπό τύπον μελαγχολικού ερωτήματος αναγνώστης της εφημερίδας μας: Υπήρξαμε άραγε ποτέ αληθινή χώρα στα 200 χρόνια του ελεύθερου βίου μας;



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ: ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ, ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ,κλπ

-Επειδή η φυσική επαφή με τις ΤΡΑΠΕΖΕΣ γίνεται όλο και πιο δύσκολη, ας ανάψουμε λίγο τα αίματα...

-Σήμερα ήρθε ο διευθυντής της τράπεζας που με εξυπηρετεί στην περιοχή μου, να ψωνίσει από το κρεοπωλείο μου.

Πρώτα τον έβαλα να κάτσει σε μια καρέκλα για 30 λεπτά.

Όταν ευκαίρισα, τον ρώτησα τι θέλει και απάντησε ότι θέλει μπιφτέκια για χάμπουργκερ.

Του είπα ότι τώρα πουλάμε μπιφτέκια για μπέργκερ μόνο τις Παρασκευές.

Εναλλακτικά παρήγγειλε λουκάνικο αλλά του είπα ότι λουκάνικα πουλάμε από 8:30 εως 10:00 μόνο Τρίτη και Πέμπτη.

Είδε και αποείδε, παρήγγειλε ένα κοτόπουλο κομμένο στα τέσσερα.

Του έδωσα το κοτόπουλο, τα μαχαίρια και το ψαλίδι και του είπα να το κόψει μόνος του.

Όπως το περίμενα, απάντησε ότι δεν ήξερε πώς να το κάνει και ότι δεν ήταν δικιά του δουλειά.

Του απάντησα ευγενικά: 

- Αφού είναι η πρώτη φορά, θα σας βοηθήσω αλλά από εδώ και πέρα, θα πρέπει να το κάνετε μόνος σας, καθώς οι οδηγίες για τον τρόπο είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα μας και στην αντίστοιχη εφαρμογή για κινητά.

Με κοίταξε αποσβολωμένος και μου ζήτησε να σοβαρευτώ και να κάτσουμε να μιλήσουμε λογικά.

Του είπα ότι αν δεν ζητούσε ραντεβού, θα ήταν εντελώς αδύνατο να μου μιλήσει.

Τελικά πήρε το κοτόπουλο, το οποίο του ετοίμασα αλλά του εξήγησα ότι πέραν του κόστους, πρόσθεσα και τα τέλη συντήρησης του εξοπλισμού για το κόψιμο του κοτόπουλου.

Κατοπιν του επέστησα την προσοχή ότι στο πλαίσιο της συνεργασίας μας, αν θέλει να συνεχίσει να εξυπηρετείται από εμάς, θα πρέπει να προμηθευτεί την κάρτα της επιχείρησής μας που τον δεσμεύει να αγοράζει δύο κιλά παϊδάκια κάθε 15 μέρες, ειδάλλως θα έχει προσαύξηση 3% στις τιμές λιανικής στις υπόλοιπες συναλλαγές.

Μου ψέλλισε ένα κοσμητικό επίθετο και έφυγε μουρμουρίζοντας, αλλά μετά από λίγο το ξανασκέφτηκε και επέστρεψε να πάρει το κοτόπουλο γιατί ήταν αργά να πάει αλλού και θα έμενε νηστικός.

Η ιστοριούλα μας είναι φανταστική αλλά φαντάζεστε να υπήρχε αυτό το φέρσιμο σε ένα κρεοπωλείο που ψωνίζατε για χρόνια και ξαφνικά να σας έθεταν αυτούς τους όρους;

Λοιπόν, έτσι και χειρότερα μας φέρονται οι τράπεζες.

Εκτός από το να τους εμπιστευόμαστε τα λεφτά μας με τα οποία δουλεύουν, όταν αποτυγχάνουν, πρέπει να τις βοηθήσουμε να επανακάμψουν και πάλι με τα δικά μας λεφτά.

Μας παρέχουν όλο και λιγότερες υπηρεσίες με εξυπηρέτηση από υπαλλήλους στα καταστήματα, αναγκάζοντάς μας να κάνουμε εμείς τη δουλειά τους, ενώ πληρώνουμε και προμήθεια σε κάθε συναλλαγή με το ποσό αυθαίρετα και μονομερώς επιβεβλημένο.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η συνέχιση της πληθυσμιακής αφαίμαξης είναι ένα ακόμα επίτευγμα της μεταμνημονιακής Ελλάδας. Με 159.000 Έλληνες να μεταναστεύουν μέσα σ' ένα χρόνο. Φτάνοντας τον αριθμό των μεταναστών του 1969, όταν η μεταπολεμική μετανάστευση έφτασε στο απόγειό της. 

Και αποτελώντας το μισό των μεταναστών από Τουρκία. Μόνο που η Τουρκία έχει οχταπλάσιο πληθυσμό και τηρουμένων των αναλογιών θα χάναμε 40.000 ανθρώπους τον χρόνο και όχι 160.000.

Φεύγουν οι Έλληνες και έρχονται οι λαθρομετανάστες.. 

Έχουν φύγει και εκατοντάδες χιλιάδες αλλοδαποί μετανάστες από την Ελλάδα από τα χρόνια των μνημονίων και μέχρι σήμερα. Κι αυτοί που έρχονται θέλουν αν μπορέσουν να περάσουν στην κεντρική και δυτική Ευρώπη. Δεν θέλουν ούτε κι αυτοί να μείνουν σε μια χώρα που διαλύετε. Δεν αντέχει κανείς την εκμετάλλευση, που στην Ελλάδα είναι όπως στις παλιές αποικίες. 

Κι όσοι μένουν, παίρνουν τις δουλειές των Ελλήνων. 



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Άδωνις Γεωργιάδης: "Η τουρίστρια έπαθε ανακοπή Κυριακή, λογικό να μην υπήρχε γιατρός".

Κι έτσι μάθαμε και από επίσημα χείλη ότι αν τύχει καμιά στραβή και πάθουμε τίποτα μέρα Κυριακή, μαύρο φίδι που μας έφαγε!

Σχολιο.-  Τις Κυριακές ανοιχτά είναι μόνο τα μαγαζιά, για να παράγουν κέρδος...

Σχολιο.- Αν ήθελε να πάει για ψώνια όμως Κυριακή,θα εμπορικά θα τα βρισκε ανοιχτά.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ασσανζ: "Ο στόχος είναι να χρησιμοποιήσουν το Ισραήλ για να ξεπλύνουν χρήματα από τους Ευρωπαίους φορολογούμενους κ να τα επιστρέψουν στα χέρια μιας υπερεθνικής ελίτ (BlackRock)." "Ο στόχος είναι ένας ατελείωτος πόλεμος, όχι ένας επιτυχημένος πόλεμος" 

Γι' αυτό τον φυλάκισαν.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι ΗΠΑ ίδρυσαν το ΝΑΤΟ βάζοντας επικεφαλής εγκληματίες πολέμου των Ναζί 

5/4/2024

Καθώς η κατάσταση στην Ουκρανία εξελίσσεται, η ιμπεριαλιστική προπαγάνδα συνεχίζει να προωθεί την ψευδή αντίληψη ότι το ΝΑΤΟ (και εξ ορισμού οι ΗΠΑ) είναι κατά κάποιο τρόπο μια συμμορία για την ειρήνη.

Αυτή η απάτη προβάλλεται για να μπορέσουν να πείσουν τους ανθρώπους ότι η κατάσταση στην Ουκρανία μπορεί να συνοψιστεί απλοϊκά στην "κακή" Ρωσία από τη μια πλευρά και στις "καλές" ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ από την άλλη. Ως εκ τούτου, όλοι πρέπει να υποστηρίξουμε τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ και να αντιταχθούμε στη Ρωσία και αυτό θα φέρει με κάποιο τρόπο την ειρήνη στη γη.

Εκτός από το γεγονός ότι ολόκληρη η ιστορία των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ είναι επικεντρωμένη στον πόλεμο εναντίον άλλων χωρών και όχι στην ειρήνη, αυτό το μεγάλο ψέμα καταρρίπτεται και από την ιστορία του ίδιου του ΝΑΤΟ.

Τα γεγονότα δείχνουν ότι μόλις οι χιτλερικοί παραδόθηκαν στο τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, με τη Σοβιετική Ένωση να παίζει τον κύριο ρόλο στην ήττα τους, οι Αγγλοαμερικανοί άρχισαν να βοηθούν τη Δυτική Γερμανία να ανοικοδομηθεί, οικονομικά και στρατιωτικά. Η Δυτική Γερμανία προοριζόταν να χρησιμεύσει ως προπύργιο απέναντι στη σοσιαλιστική Σοβιετική Ένωση, τον θεωρούμενο σύμμαχο των Αγγλοαμερικανών κατά τη διάρκεια του πολέμου, ο οποίος τώρα χαρακτηριζόταν ως ο κύριος εχθρός τους. Αυτό το μεταπολεμικό σχέδιο, το οποίο είχε ήδη εκκολαφθεί πριν από τη λήξη του πολέμου, περιελάμβανε τη δημιουργία της επιθετικής συμμαχίας του ΝΑΤΟ το 1949, στο πλαίσιο της οποίας ορισμένοι από τους στρατιωτικούς ηγέτες του Χίτλερ διαδραμάτισαν βασικούς ρόλους.

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο στρατηγός Adolf Heusinger, ένας στρατιωτικός καριέρας, ο οποίος, με το ξέσπασμα του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, εντάχθηκε στο επιτελείο του γερμανικού αρχηγείου και βοήθησε στο σχεδιασμό των ναζιστικών εισβολών στην Πολωνία, τη Δανία, τη Νορβηγία, τη Γαλλία και τις Κάτω Χώρες. Οι Ναζί διέπραξαν εναντίον της Πολωνίας ένα από τα χειρότερα εγκλήματα που γνώρισε ποτέ η ιστορία. Η Πολωνία υπέστη τον μεγαλύτερο αριθμό απωλειών ανά κάτοικο από κάθε άλλη ευρωπαϊκή χώρα, με συνολικά περίπου έξι εκατομμύρια νεκρούς. Η Σοβιετική Ένωση είχε εικοσιένα εκατομμύρια νεκρούς. Ο Heusinger ανέβηκε γρήγορα στις διοικητικές βαθμίδες της Βέρμαχτ και το 1944 διορίστηκε από τον Αδόλφο Χίτλερ αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού.

Μετά τον πόλεμο, ο Heusinger ανακρίθηκε από τους Αμερικανούς, αλλά δεν δικάστηκε. Ένα αποχαρακτηρισμένο έγγραφο της CIA αναφέρει: "Κατά την παράδοσή του στις αρχές του αμερικανικού στρατού τον Μάιο του 1945, προέκυψε το ζήτημα της εμπλοκής [του Heusinger] ως εγκληματία πολέμου σε σχέση με ορισμένες διαταγές που υπέγραψε και διαβίβασε, οι οποίες σφράγισαν την τύχη των αιχμαλώτων Ρώσων αξιωματικών, της πολιτικής καθοδήγησης και των συμμαχικών κομάντος. Ωστόσο, ενόψει της συνεργάσιμης στάσης του Heusinger στη Νυρεμβέργη και του γεγονότος ότι είχε μονογράψει μόνο τις εντολές κατά τη διαβίβαση, δεν αναλήφθηκε καμία ενέργεια εναντίον του. Αντ' αυτού, ο Heusinger υπηρέτησε ως ερευνητικός σύμβουλος χωρίς αμοιβή στο Γραφείο του επικεφαλής του συμβούλου των Ηνωμένων Πολιτειών για τα εγκλήματα πολέμου στη Νυρεμβέργη κατά περιόδους μεταξύ 1945 και 1948".

Έτσι, αντί να δικαστεί για εγκλήματα πολέμου, ο Heusinger έγινε σύμβουλος σε στρατιωτικά θέματα του Konrad Adenauer, πρώτος καγκελάριος της Δυτικής Γερμανίας το 1949. Μια από τις πρώτες πράξεις του Αντενάουερ ήταν η καταγγελία της αποναζιστικοποίησης της Δυτικής Γερμανίας και η αμνηστία για τους ναζιστές εγκληματίες πολέμου. Μέχρι το τέλος Ιανουαρίου 1951, σχεδόν 800.000 εγκληματίες πολέμου είχαν επωφεληθεί από την αμνηστία. Ο Αντενάουερ και ο John J. McCloy, Ύπατος Αρμοστής των ΗΠΑ για τη Δυτική Γερμανία και μετέπειτα πρόεδρος της τράπεζας Chase Manhattan Bank των Ροκφέλερ και του Ιδρύματος Ford, συνδέονταν με συγγένεια εξ αγχιστείας. Ο McCloy έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην πρόωρη αποφυλάκιση πολλών ναζιστών εγκληματιών πολέμου που καταδικάστηκαν στη Νυρεμβέργη, συμπεριλαμβανομένων των βιομηχάνων Alfried Krupp και Friedrich Flick, οι οποίοι επέστρεψαν αμέσως για να πλουτίσουν αναλαμβάνοντας ηγετικούς ρόλους στη μεταπολεμική γερμανική οικονομία.

Με την ίδρυση το 1955 της Bundeswehr, των ανασυγκροτημένων Δυτικογερμανικών Ενόπλων Δυνάμεων, ο Heusinger επέστρεψε στη στρατιωτική υπηρεσία και διορίστηκε αντιστράτηγος το 1955. Το 1957 προήχθη σε στρατηγό και ορίστηκε ως πρώτος Γενικός Επιθεωρητής της Bundeswehr. Υπηρέτησε με αυτή την ιδιότητα μέχρι το 1961. Το 1961, ο Heusinger διορίστηκε πρόεδρος της Στρατιωτικής Επιτροπής του ΝΑΤΟ, καθιστώντας τον ανώτερο στρατιωτικό εκπρόσωπο του ΝΑΤΟ και το 1963 έγινε επίσης αρχηγός του επιτελείου του ΝΑΤΟ, υπηρετώντας με αυτή την ιδιότητα μέχρι το 1964.

Πολλοί άλλοι επιφανείς πρώην Ναζί ακολούθησαν παρόμοιες πορείες, ιδίως ως αρχιστράτηγοι των Συμμαχικών Κεντρικών Δυνάμεων της Ευρώπης. Ακολουθούν μερικά μόνο παραδείγματα:

- Ο στρατηγός Hans Speidel, ο οποίος συμμετείχε στις εισβολές στην Πολωνία, τη Γαλλία και τη Σοβιετική Ένωση, διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο στον επανεξοπλισμό της Δυτικής Γερμανίας και την ένταξή της στο ΝΑΤΟ και το 1957 έγινε αρχιστράτηγος των Συμμαχικών Δυνάμεων Κεντρικής Ευρώπης.

- O Sturmführer Dr. Eberhard Taubert εργάστηκε με τον Goebbels στο Υπουργείο Προπαγάνδας των Ναζί, όπου ήταν υπεύθυνος για τον σχεδιασμό του κίτρινου σήματος για τους Εβραίους. Μετά τον πόλεμο, έγινε τελικά σύμβουλος του πρώην ναζί Franz Josef Strauss, υπουργού Άμυνας της Δυτικής Γερμανίας από το 1956-62, και ο Strauss τον τοποθέτησε στο "Τμήμα Ψυχολογικού Πολέμου" του ΝΑΤΟ, το οποίο εξέπεμπε αντικομμουνιστική προπαγάνδα, όπως ακριβώς και το υπουργείο του Goebbels κατά τη διάρκεια του πολέμου.

- Ο ναζί ναύαρχος και διοικητής υποβρυχίων Friedrich Guggenberger, του οποίου το υποβρύχιο βύθισε 17 συμμαχικά πλοία, υπηρέτησε αργότερα ως αναπληρωτής αρχηγός του επιτελείου στη διοίκηση του ΝΑΤΟ Armed Forces North (AFNORTH) 1968-72.

- Ο Johannes Steinhoff, πιλότος μαχητικών της Luftwaffe, έγινε πρόεδρος της Στρατιωτικής Επιτροπής του ΝΑΤΟ 1971-74, ενώ πριν από αυτό κατείχε και άλλες θέσεις στο ΝΑΤΟ.

- Ο Johann von Kielmansegg, αξιωματικός του Γενικού Επιτελείου της Ανώτατης Διοίκησης της Βέρμαχτ, 1942-44, ήταν ο αρχηγός των Συμμαχικών Δυνάμεων Κεντρικής Ευρώπης του ΝΑΤΟ, 1967-68.

- Ο Ernst Ferber, ταγματάρχης της Βέρμαχτ, ήταν ο αρχηγός των Συμμαχικών Δυνάμεων Κεντρικής Ευρώπης του ΝΑΤΟ, 1973-75.

- Ο Karl Schnell, αξιωματικός του Πρώτου Γενικού Επιτελείου του LXXVI Σώματος Πάντσερ, ήταν ο Αρχηγός των Συμμαχικών Δυνάμεων Κεντρικής Ευρώπης του ΝΑΤΟ, 1975-77.

- Ο Franz Joseph Schulze, επικεφαλής της τρίτης πυροβολαρχίας του Συντάγματος Πυροβολικού 241, ήταν ο αρχηγός των Συμμαχικών Δυνάμεων Κεντρικής Ευρώπης του ΝΑΤΟ, 1977-79.

- Ο Ferdinand von Senger und Etterline, Υπολοχαγός της 24ης Μεραρχίας Πάντσερ της 6ης Γερμανικής Στρατιάς, ήταν ο Αρχηγός των Συμμαχικών Δυνάμεων Κεντρικής Ευρώπης του ΝΑΤΟ, 1979-83.

Τα ιστορικά γεγονότα είναι σαφή. Αντί να δικαστούν και να πληρώσουν για τα αναρίθμητα εγκλήματα που σχεδίασαν και διέπραξαν, ο Heusinger, ο Speidel και άλλοι επιφανείς ναζιστές εγκληματίες πολέμου πήραν συγχωροχάρτι από τους Αγγλοαμερικανούς. Αντί να λογοδοτήσουν, ανταμείφθηκαν για τις υπηρεσίες τους στους Ναζί, λαμβάνοντας βασικούς ρόλους στην ανοικοδόμηση του δυτικογερμανικού στρατού για να αντιταχθεί στη Σοβιετική Ένωση και διορίστηκαν ως βασικοί λειτουργοί του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη για τους ίδιους άθλιους σκοπούς. Υπάρχει μια σαφής σύνδεση των Ναζί με τους Αμερικανούς κατακτητές και τον δυτικογερμανικό στρατό και το ΝΑΤΟ, η οποία για άλλη μια φορά αποκαλύπτει τον πραγματικό ρόλο του ΝΑΤΟ.

Το ΝΑΤΟ δεν ήταν ποτέ μια δύναμη για την ειρήνη ή μια άμυνα ενάντια σε κάποια φανταστική σοβιετική απειλή. Αντίθετα, ήταν πάντα μια επιθετική στρατιωτική συμμαχία που υπάρχει αποκλειστικά και μόνο για να εξυπηρετεί τους στόχους της ιμπεριαλιστικής κυριαρχίας των ΗΠΑ στον κόσμο.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-Μήν πεθαίνετε τά ΣαββατοΚύριακα σέ μέρη πού δέν έχουν Γιατρό.!!! Θά αποκαλύψει ό ΣπυρΑδωνης ό,τι τό κάνετε επίτηδες.!!

Σάς ξέρει-καλά αυτός,.Είστε Αριστεροί καί Αχάριστοι... 



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κατάφεραν να κάνουν τήν απάθεια συνήθεια,. Tίς εικόνες φρίκης καί απόλυτης καταστροφής γεγονός συνηθισμένο καί φυσιολογικό,. Είναι ή πιό βρώμικη περίοδος γιά τήν χώρα,μέ τήν πιό βρώμικη κυβέρνηση-μακράν.!! Χωριά καίγονται όπως στήν κατοχή,ή τιμή τού λαδιού,θυμίζει κατοχή,.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι Χούθι έδωσαν στη δημοσιότητα πλάνα που δείχνουν το χτύπημά τους εναντίον του ελληνικού πετρελαιοφόρου «Sounion», το οποίο βρέθηκε στο στόχαστρο τους λόγω της δραστηριότητάς του σε ισραηλινά λιμάνια. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πλήρωμα διασώθηκε μετά την επίθεση των δυνάμεων των Χούθι, χωρίς να έχουν αναφερθεί απώλειες.

Οι Χούθι έχουν ξεκαθαρίσει πως δεν θα σταματήσουν τις επιθέσεις τους σε πλοία που συναλάσσονται με το Ισραήλ μέχρι να το Ισραήλ να σταματήσει την επέμβασή του στην Λωρίδα της Γάζας.

Νίκη στα όπλα των Χουθι!

Νίκη στα όπλα της Υεμένης!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-Kατά εκπληκτική σύμπτωση, οι δημοκρατικοί έχουν θέσει την προεκλογική εκστρατεία της Καμάλα Χάρις, στον αστερισμό της «χαράς», μέσα από την οποία θα δοθεί μια "νέα πνοή" στη χώρα και μεταξύ άλλων θα κάνει τις ΗΠΑ «την ισχυρότερη, πιο θανατηφόρα πολεμική δύναμη στον κόσμο». Ότι ακριβώς λέει ο Τραμπ δηλαδή.

-Κατά εκπληκτική σύμπτωση η «Δύναμη μέσω της Χαράς», ήταν η ονομασία («Kraft durch Freude»), μιας από τις οργανώσεις που διοικούσε ο Χίτλερ στη ναζιστική Γερμανία. 

Η οργάνωση ήταν υπεύθυνη για την προώθηση του ναζισμού μέσω επιδοτούμενων διακοπών και ψυχαγωγικών εκδηλώσεων για τις μάζες. Μια απλή σύμπτωση...



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Λαθραίοι άνθρωποι δεν υπάρχουν αλλά λαθραίοι εισβολείς ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΌΜΟΥΤΡΑ υπάρχουν όπως και αντίστοιχοι  διακινητές λαθροεισβολέων.

Εδώ βλέπουμε στα ορεινά της Θράκης που μπουκάρουνε οι λαθροεισβολείς.

Σχολιο.- Χαιρετισμός του Πέτρου Κωνσταντίνου, συντονιστή της ΚΕΕΡΦΑ στη μεγάλη εκδήλωση της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδος "η ΕΝΟΤΗΤΑ" στην Πλατεία Εθνικής Αντίστασης μπροστά στο Δημαρχείο της Αθήνας, στις 14 Αυγούστου, με συμμετοχή χιλιάδων Πακιστανών που γιορτάζουν την εθνική επέτειο του Πακιστάν. Που?? Μα στην Αθήνα, στην Ελλάδα!

Σχολιο.- και βέβαια η ΑΝΤΑΡCIA ΔΕΝ έχει κανένα πρόβλημα ή έστω κάποια αλεργία με τα ΕΘΝΙΚΆ σύμβολα , τον εθνικό υ΄μνο και την σημαία του ΠΑΚΙΣΤΑΝ όπως συμβαίνει με τα αντίστοιχα Ελληνικά !

Σχολιο.- ΌΧΙ δεν υπάρχουν λαθραίοι άνθρωποι . Υπάρχουν όμως λαθραίοι εισβολείς ισλαμοφασιστόμουτρα που θέλουν να επιβάλουν την παρουσία τους στην χώρα μας γιατί .... έτσι γουστάρουν (γιαυτό και είναι φασίστες ) .



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τις Κυριακές δεν θα πεθαίνετε γιατί δεν υπάρχουν γιατροί στο ΕΣΥ. Θα μπορείτε όμως να ψωνίζετε από ΙΚΕΑ-Ζάρα κλπ και να ψηφίζετε.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κωστής Χατζη(Δ)ΠΑΠΑΡ άκης!

Ζάχαρη, Τραίνα ,Ολυμπιακή, ΔΕΗ

- χρυσό έπιανε σκ@τ@ τ'κανε!

Σχολιο.- Ευτυχώς μπήκαν οι ιδιώτες στην ενέργεια σπάζοντας το κρατικό μονοπώλειο κι έπεσαν οι τιμές στην ενέργεια ! Αλλιώς θα γινόμασταν Β.Κορέα και θα είχαμε τζάμπα ρευμα , υγραέριο και θέρμανση !!!!! Κούλης For Ever

Σχολιο.-  χρυσό έπιανε --δις και ακίνητα για την συμμορία τα έκανε.  (ΑΓΟΡΕΣ)



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι Γάλλοι συνέλαβαν τον Pavel Durov, τον Ρώσο επιχειρηματία και προγραμματιστή, "πατέρα" του Telegram και του VKontakte. Όχι, που θα νομίζατε, ότι θα παρακάμπτατε τον πληροφοριακό αποκλεισμό που επέβαλε η Δύση όσον αφορά την "λάθος" πλευρά της Ιστορίας. Δισεκατομμυριούχος, ο τύπος, και πάνε να του προσάψουν εμπόριο ναρκωτικών. Σα να λέμε, ότι ο Ζούκερμαν πουλάει πρέζα στην Ομόνοια. Ζήτω η Ευρώπη, με τις δημοκρατικές αξίες της! Ζήτω η ελευθερία του λόγου!

Σχολιο.- Έκανε μεγάλη πατάτα που πήγε στη Γαλλία.Επρεπε να μείνει στο Αζερμπαϊτζάν



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι τράπεζες μισούν την αλληλόχρεα πίστωση, την ανταλλακτική οικονομία, τα μετρητά... των άλλων. Η Big Pharma μισεί την υγεία. Οι κατασκευαστές όπλων μισούν την ειρήνη. Τα κυρίαρχα μέσα μισούν την αλήθεια. Οι πολιτικοί μισούν τους απλούς νόμους, τους συνταγματικούς κανόνες, τον διαχωρισμό των εξουσιών, τους ανεξάρτητους αποτελεσματικούς θεσμούς με μικρό κράτος, τη χαμηλή φορολογία, τις ατομικές ελευθερίες των πολιτών, το πόπολο... τα πάντα. Τα σχολεία τους μισούν τη γνώση, την κριτική ικανότητα, την ηθική φιλοσοφία, την αληθινή παιδεία ... και πάει λέγοντας...

Σχολιο.- Χειρότερα δε είναι το γεγονός πως οι Τράπεζες δεν συντελούν κάποιο έργο δεν παράγουν τίποτα δεν προσφέρουν πραγματικές υπηρεσίες απλά έχουν το ρόλο του οικονομικού μεσάζοντα.

Άμα μια μέρα εξαφανιστούν κανείς δεν θα στερηθεί τη προσφορά τους παρά μόνο όσοι επωφελούνται άμεσα από αυτές κανείς άλλος.

Παρεπιπτόντως με τη ψηφιοποίηση του συστήματος συρρικνώνονται κλείνουν υποκατάστηματα και μετατρέπονται σε τράπεζες τσέπης σε κινητά και εφαρμογές λες και δεν ήταν ήδη αρκετά απρόσωπο σύστημα ήδη.

Σχολιο.-  Στην Ελλάδα η οικονομία  είναι σε άθλια κατάσταση! Θυμήθηκα τι είχαν γράψει το 2019 οι Forbes: Η ελληνική οικονομική καταστροφή  είναι μεγαλύτερη από το κραχ των ΗΠΑ του 1929!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι Χούθι δημοσίευσαν βίντεο από την επίθεση στο ελληνόκτητο δεξαμενόπλοιο Sounion στα ανοιχτά της Υεμένης!

Στείλαμε φρεγάτες, μπήκαμε στον πόλεμο όταν οι άλλοι έφευγαν και τώρα μας έρχεται ο λογαριασμός.

Πάντα στη λάθος πλευρά της ιστορίας!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-Ο ιδρυτής του Telegram και του VKontakte ,Ρώσος επιχειρηματίας και προγραμματιστής ,Pavel Durov, συνελήφθη από τις γαλλικές αρχές μετά την προσγείωση στο αεροδρόμιο Le Bourget κοντά στο Saint-Denis

-Ο Pavel Durov κηρύχθηκε ομοσπονδιακός φυγάς αμέσως μετά την άφιξή του από το Αζερμπαϊτζάν, ισχυρίζονται τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης

-Φέρεται να εκδόθηκε γαλλικό ένταλμα έρευνας από την OFMI (Διεύθυνση Εθνικής Δικαστικής Αστυνομίας) βάσει προκαταρκτικής έρευνας

-Ο Pavel Durov είναι Γάλλος πολίτης (μόνο ένα από τα διαβατήριά του). 

Οι γαλλικές αρχές ενδέχεται να τον κατηγορήσουν για παραβίαση κυρώσεων που σχετίζονται με επαφές με τη Ρωσία και συμμετοχή σε "αμφισβητούμενες" επιχειρήσεις

ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ!

****

Τα μέσα ενημέρωσης συνδέουν τη σύλληψη του Pavel Durov με το γεγονός ότι το Telegram δεν έχει εποπτεία περιεχομένου και ο ίδιος ο επιχειρηματίας δεν συνεργάζεται με Γάλλους αξιωματικούς επιβολής του νόμου.

------------

Το γαλλικό τηλεοπτικό κανάλι TF1 αναφέρει ότι ο Πάβελ Ντουρόφ θα βρίσκεται υπό κράτηση μέχρι τη δίκη του, η οποία θα διεξαχθεί σήμερα ή αύριο. 

Ο Ντούροφ ενδέχεται να κατηγορηθεί, μεταξύ άλλων, για ξέπλυμα χρήματος και για "συνεργεια της τρομοκρατίας."

----------

Το τηλεοπτικό κανάλι TF1 γράφει ότι με την υπόθεση της σύλληψης του Pavel Durov, οι αρχές επιδιώκουν να ασκήσουν πίεση στις ευρωπαϊκές χώρες να εντείνουν τις κοινές προσπάθειες για την καταστολή των δραστηριοτήτων της υπηρεσίας κρυπτογραφημένων μηνυμάτων σε σχέση με την τρομοκρατία.

----------

Το TF1 γράφει ότι ο Pavel Durov κινδυνεύει με 20 χρόνια φυλάκισης στη Γαλλία. 

Ο Πάβελ θα εμφανιστεί σύντομα στο δικαστήριο ως Γάλλος πολίτης.

-----------

Το τηλεοπτικό κανάλι TF1 αναφέρει ότι το ένταλμα εκδόθηκε λόγω του γεγονότος ότι ο Durov δεν συνεργάστηκε με τις γαλλικές δυνάμεις ασφαλείας, 

..............

Ο Pavel Durov γνώριζε ότι μπορεί να τον συλλαβουν στη Γαλλία, αλλά παρ'ολα αυτά πέταξε με το ιδιωτικό του τζετ μέσω του Παρισιού, όπου έπρεπε να ανεφοδιαστεί με καύσιμα.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΙΑΠΩΝΙΑ Μποϋκοταζ στις εταιρείες που στηρίζουν την γενοκτονία 



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Προγραμματισμένος και ο λοιμός από το κατοχικό Ισραήλ.

Οι δερματικές λοιμώξεις και η ηπατίτιδα εξαπλώνονται καθώς οι κάτοικοι της Γάζας καταφεύγουν στο να πίνουν και να κάνουν μπάνιο σε μολυσμένο νερό. Μεγάλο μέρος της υδάτινης υποδομής της Γάζας έχει καταστραφεί ή καταστραφεί, αφήνοντας έλλειψη καθαρού νερού - μια κρίση που είναι ιδιαίτερα τρομερή για τα μικρά παιδιά.

Από τον Οκτώβριο έως τα τέλη Ιουνίου 2024, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) κατέγραψε περίπου 65.000 κρούσματα δερματικών εξανθημάτων και περισσότερα από 103.000 κρούσματα ψώρας και ψείρες. Ο Alaa Al-Bata, δήμαρχος του Khan Younis, δήλωσε ότι τουλάχιστον 30 πηγάδια νερού στη νότια Γάζα καταστράφηκαν τον περασμένο μήνα. 10 Αυγ 2024

Το εξάνθημα με φουσκάλες στο δέρμα της 7 μηνών Sobhia (φωτογραφία) είναι αποτέλεσμα βακτηρίων από μολυσμένο νερό, είπαν οι γιατροί στη μητέρα της.

Το βρέφος, το οποίο γεννήθηκε λίγους μήνες μετά την έναρξη του πολέμου Ισραήλ-Χαμάς, είναι ένα από τα πολλά μικρά παιδιά στη Γάζα που υποφέρουν από ασθένειες που σχετίζονται με κατανάλωση ή μπάνιο σε μολυσμένο νερό, σύμφωνα με οικογένειες, γιατρούς και ανθρωπιστικές ομάδες στο έκταση. Τα κοινά προβλήματα περιλαμβάνουν ηπατίτιδα και δερματικές λοιμώξεις.

Η Samar Hamoda, η μητέρα της Sobhia, είπε σε συνέντευξή της τον περασμένο μήνα ότι η οικογένεια έπρεπε να εγκαταλείψει τη βόρεια Γάζα και έμενε σε μια ζώνη εκκένωσης στη νότια πόλη Khan Younis. (Ο ισραηλινός στρατός διέταξε εκκένωση στο ανατολικό Khan Younis την Παρασκευή.)

«Ήρθαμε εδώ σε ακόμη χειρότερες συνθήκες», είπε ο Χαμόντα. Δεν υπάρχει καθαρό μέρος για να μείνουμε και δεν βρήκαμε πόσιμο νερό για να κάνουμε ντους στα παιδιά μας.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



- Έκτακτο παράρτημα: ο 39χρονος Ρώσος επιχειρηματίας Πάβελ Ντούροφ, ιδιοκτήτης, μεταξύ άλλων, της πλατφόρμας Telegram, συνελήφθη πριν λίγη ώρα στο αεροδρόμιο Le Bourget του Παρισιού, όπου έφτασε με το ιδιωτικό του τζετ συνοδευόμενος από τον σωματοφύλακά του και μία γυναίκα.

- Το γαλλικό δημόσιο τηλεοπτικό κανάλι TF1 ανέφερε στο ρεπορτάζ του, ότι ο Ντούροφ έφτασε στη Γαλλία από το Αζερμπαϊτζάν και κηρύχθηκε σε «ομοσπονδιακή καταζήτηση». Σε βάρος του εκδόθηκε ένταλμα έρευνας από την OFMI (Εθνική Διεύθυνση Δικαστικής Αστυνομίας της Γαλλίας) στη βάση «προκαταρκτικής έρευνας». Αναμένεται να οδηγηθεί απόψε μετά τα μεσάνυχτα στο (αυτόφωρο) δικαστήριο, όπου αναμένεται οι γαλλικές αρχές να του φορτώσουν «την Άρτα και τα Γιάννενα» του γαλλικού Ποινικού Κώδικα.

- Ο Ντούροφ είναι κάτοχος πολλαπλών διαβατηρίων και ένα από αυτά είναι και το γαλλικό. Οι αρχές της συγκεκριμένης χώρας φέρεται να κατηγορούν για «μη συνεργασία» μαζί τους στον τομέα της τήρησης των κυρώσεων κατά της Ρωσίας, αλλά δεν αποκλείεται να του φορτώσουν ένα σωρό απίθανες κατηγορίες (γράφτηκε μέχρι και για εμπόριο ναρκωτικών και παιδοφιλία!!!).

- Ο Ρώσος επιχειρηματίας κατά κανόνα απέφευγε στα ταξίδια του τις χώρες όπου το Telegram βρισκόταν υπό παρακολούθηση ή ο ίδιος αντιμετώπιζε προβλήματα με τις τοπικές αρχές (Στγ: αυτό κυρίως αφορούσε στις χώρες της Δυτικής Ευρώπης). Τι ήταν αυτό που τον οδήγησε τη δεδομένη στιγμή να προσγειώσει το τζετ του στο Παρίσι, είναι κάτι που ίσως το μάθουμε κατά τις επόμενες ώρες ή μέρες ή και ποτέ…

- Αυτό που είναι βέβαιο, είναι ότι το Telegram, ίσως το βασικότερο περιουσιακό στοιχείο του Ντούροφ, ενοχλεί πολλούς στη λεγόμενη «Συλλογική Δύση», γιατί είναι η μοναδική πλατφόρμα επικοινωνίας στο σημερινό Διαδίκτυο που δεν υπόκειται σε καμία απολύτως λογοκρισία και οι «εναλλακτικές» ιδέες βρίσκουν πρόσφορο έδαφος για να διαδοθούν.

- Το τι μέλλει γενέσθαι με τον ίδιο τον Ντούροφ, το Telegram και εν γένει τον επικοινωνιακό πόλεμο που συνεπάγεται όλη αυτή η κατάσταση, θα το δούμε, πιστεύω, σύντομα.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τώρα τα πολύ πιο σοβαρά, που κανένα ΜΜΕ δεν θα αναδείξει.

Την 1η Αυγούστου δημοσιεύθηκε μια έκθεση του "Στρογγυλού τραπεζιού για το μέλλον της ανθρωπότητας". Αυτό το έγγραφο, από τον περασμένο Ιούλιο, μπορεί να θεωρηθεί μια νέα εξαγγελία του προγράμματος, που έχει επεξεργαστεί το βαθύ κράτος, για να επιβάλλει την κυριαρχία του σε όλον τον κόσμο. Στόχος, που προωθείται από τους παγκοσμιοποιητές, εδώ και 70 χρόνια.

Σε γενικές γραμμές, μπορεί να ειπωθεί ότι η έκθεση αυτή μηδενίζει την προηγούμενη παγκόσμια συμφωνία των υπερδυνάμεων, που ολοκληρώθηκε σύμφωνα με τα αποτελέσματα του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου και που οδήγησε σε ένα σύγχρονο σύστημα διεθνούς δικαίου, και στην ίδρυση του ΟΗΕ. 

Με αυτό το έγγραφο, η Δύση διαγράφει αυτήν την περίοδο της παγκόσμιας ιστορίας. Και προετοιμάζει την έναρξη μιας νέας. 

Οταν η ενωμένη Δύση απέτυχε να ωθήσει τον Ιωσήφ Στάλιν ως επικεφαλής της νικηφόρας χώρας κατά του φασισμού, σε πολλές έννοιες παγκοσμιοποίησης του καπιταλισμού και της φεουδαρχίας, αυτός δεν υποχώρησε. Σήμερα, οι Δυτικοί, εκμεταλλευόμενοι την αδυναμία των παγκόσμιων θεσμών, επέστρεψαν στις ίδιες ιδέες, μόνο με ένα νέο περιτύλιγμα. 

Το έγγραφο του "κλαμπ της Ρώμης" μιλά για παγκόσμια προβλήματα και γενική κρίση εξουσίας, η οποία απειλεί το τέλος του ανθρώπινου πολιτισμού, στα μέσα του 21ου αιώνα. Ως εκ τούτου, υποτίθεται ότι υποχρεούται να λάβει επείγοντα μέτρα για τη δημιουργία διοικητικών φορέων σε παγκόσμιο επίπεδο και την ανάγκη να εγκαταλείψουν οι χώρες μέρος της κυριαρχίας τους. Για το σκοπό αυτό, υποτίθεται ότι η δημιουργία της κοινοβουλευτικής συνέλευσης και του "Συμβουλίου για την Γη", που θα δημιουργηθεί, θα αποδεχθεί τη νομοθεσία για όλες τις χώρες.

Δηλαδή, μιλάμε για την πραγματική εξάλειψη της έννοιας της εθνικής κυριαρχίας. Και αν κάποια χώρα δεν συμφωνεί με τους νέους νόμους της παγκόσμιας κυβέρνησης, τότε θα επιβληθούν διεθνείς (δηλαδή δυτικές) κυρώσεις εναντίον της. Και αν αυτό δεν είναι αρκετό, τότε ο στρατιωτικός συνασπισμός της δύσης θα εξαλείψει την όποια "άτακτη" κυβέρνηση και θα οδηγήσει σε αρεστή εξουσία.  Επιπλέον, οι παγκόσμιες ελίτ είναι έτοιμες να μεταρρυθμίσουν το σύστημα Bretton-Wood (παγκόσμιο νόμισμα το δολάριο στη θέση του χρυσού) και να εισαγάγουν ένα ενιαίο νόμισμα των Δυτικών Διεστραμμένων Τεχνοφεουδαρχών Αποικιοκρατών Καπιταλιστών. Εδώ αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι η Τράπεζα των Διεθνών Διακανονισμών (BIS) είναι ήδη έτοιμη με ένα ενιαίο σύστημα ψηφιακών νομισμάτων των κεντρικών τραπεζών - CBDC. Οι κανονισμοί έχουν αναπτυχθεί και περιμένουμε μόνο την ανακοίνωση.

Γράφουν και διάφορα παραμύθια για ηλίθιους και αφελής ότι θέλουν να οικοδομηθεί μια «οικονομία αποκατάστασης» και "ο πολιτισμός από κάτω προς τα πάνω" με την αποκατάσταση των οικοσυστημάτων, την αποκατάσταση του κλίματος (που οι ίδιοι καταστρέφουν), τη διατήρηση της βιοποικιλότητας, την αποκατάσταση της άγριας ζωής (που οι ίδιοι δυτικοί εξολοθρεύουν), της ηγεσίας των νέων (ηλιθίων σαν και αυτούς), της γυναικείας ηγεσίας (που είναι ΄δια σαν τα μούτρα τους) και της συμμετοχής των ηγετών των αυτοχθόνων λαών (που είναι υπάκουα σκυλάκια τους). Όλα αυτά είναι συνυφασμένα με την απόρριψη ορυκτών καυσίμων: Επειδή είναι ακριβό, όπως και τα φυσικά τρόφιμα, θα καταναλώνονται μόνο από έναν περιορισμένο κύκλο ελίτ.

Είναι σαφές ότι όλα αυτά τα μπλα μπλα είναι για την επίτευξη συγκεκριμένων στόχων, ώστε να ανοικοδομηθεί η παγκόσμια τεχνοφεουδαρχική καπιταλιστική οικονομία, έτσι ώστε να μην υπάρχει πλέον ελεύθερος χώρος, για τα πάντα, λαμβάνοντας υπόψη και τον έλεγχο μιας ομάδας προσώπων. Αυτό το σύνολο χαρακτηρίζει εξαιρετικά σαφώς τις αξιακές κατευθυντήριες γραμμές των συντάκτων αυτού του εγγράφου και δεν υπάρχει ούτε οικονομική αιτιολόγηση για αυτά τα μέτρα.

Όλα αυτά θα συνοδεύονται από τη συνολική λογοκρισία όλων των σφαιρών της ζωής, του πολιτισμού και της δημιουργικότητας - προτείνεται να δημιουργηθεί μια "παγκόσμια επιτροπή αλήθειας", προτάθηκε από τον Julian Cribb,  προορισμό του Συμβουλίου για το μέλλον της ανθρωπότητας. Δεδομένης της ατζέντας, που προωθει η Δύση (LGBT, Σατανισμός, η πλήρης επίλυση όλων των σεξουαλικών και ψυχολογικών αποκλίσεων και διαστροφών), της κατανόησης της "αλήθειας" θα καθοδηγείται από τη Νέα Παγκόσμια Κυβέρνηση.

Λοιπόν, το κεράσι στην τούρτα είναι μια από τις θεμελιώδεις αλλαγές που οι συντάκτες αυτών των εγγράφων σκέφτηκαν είναι η μεταρρύθμιση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ με την κατάργηση του δικαιώματος του βέτο των μόνιμων μελών. Δηλαδή την διάλυση του ΟΗΕ.

Σχολιο.- Τα προανήγγειλε ο Μπρεζινσκυ το 2009 : ένα παγκόσμιο σύστημα, ο δυτικός αποικιοκρατικός καπιταλισμός -μια παγκόσμια κυβέρνηση του με νέους κανόνες

Σε αυτό το πεδίο γίνεται σήμερα η σύγκρουση : από τη μια μεριά ο Αμερικανονατοικος ιμπεριαλισμός, από την άλλη η δημιουργία πολυπολικού συσχετισμού

Εκεί βρίσκεται η αξία των BRICS. Η σύγκρουση όμως φτάνει μέχρι το «μη αύριο». Η επιθετικότητα των Αμερικανονατοικων έχει ανοίξει την πύλη στην κόλαση του Γ ΠΠ. Θα κάνουν τα πιο απάνθρωπα εγκλήματα για να κατισχύσουν…

Και οι λαοί????…

Σχολιο.- Δυστυχώς πολλά τα έχουν ήδη εφαρμόσει. Καταργούν έθνη, καταργούν θρησκείες, καταργούν φύλα, εξοντώνουν ζώα και αγροτικές παραγωγές, για να πεινάσουμε και εξοντώνουν ανθρώπους με κατασκευασμένους ιούς και πολέμους. Η μείωση του πληθυσμού της γης ξεκίνησε σαν ιδέα μέσα στο "κλαμπ της Ρώμης", εδώ και 70 χρόνια.

Σχολιο.- Το καλό είναι ότι έχουν αντιπάλους (Ρωσία, Κίνα) και αυτούς, που θεωρούν εμπόδια, θέλουν να καταστρέψουν. Ετσι θα χάσουν το παιχνίδι.

Σχολιο.- Αυτοι σχεδιαζουν να κανουν ομως απο την αλλη πλευρα κατι υπαρχει και μαλιστα μεγαλο .Η Κινα και η Ρωσια με τις οποιες αδυναμιες ( ; ) η εστω αντιρησεις μπορει να εχει κανεις .Και βεβαια και αλλες χωρες των BRICS που μαλλον αν εδραιωθει η αποδολαριοποιηση θα ανοιξει ο δρομος μαλλον για αλλες εξελιξεις που αποτρεψουν αυτο το σχεδιο .



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



WEF: «Η Δημοκρατία βρίσκεται σε παρακμή – Πρέπει να αντικατασταθεί – Έρχονται παγκόσμια γεγονότα σοκ»

«Η διαρκής παγκόσμια ηγεσία τα δημοκρατικά ιδανικά η παγκοσμιοποίηση και οι φιλελεύθερες αξίες αμφισβητούνται»

24.08.2024 | 12:20

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και ο Κλάους Σβαμπ δημοσίευσαν μία άκρως απαισιόδοξη έκθεση με πολύ πονηρά κίνητρα με την οποία προβλέπουν ότι έρχεται «μια εποχή γεγονότων σοκ».

Στην έκθεση αυτή, οι υποστηρικτές της λεγόμενης «Μεγάλης Επανεκκίνησης» με έντεχνο τρόπο παρουσιάζουν την Δημοκρατία ως σύστημα υπό παρακμή για να στρωθεί το έδαφος για μία απολυταρχική παγκόσμια διακυβέρνηση.

Λέει άλλωστε ότι η έλλειψη μίας σταθερής παγκόσμιας ηγεσίας έχει δημιουργήσει ένα κενό και αυτό μπορεί να «γεμίσει» από παγκόσμιες εξτρεμιστικές ομάδες!

Αναφέρει μάλιστα χαρακτηριστικά ότι οι πολίτες θα συνεχίσουν να αμφισβητούν τις κυβερνήσεις τους ακόμα και μετά τις εκλογές τότε είναι πιθανό μία παγκόσμια εξτρεμιστική ομάδα να επιχειρήσει να αναλάβει την εξουσία.

Είναι σαφές ότι επιχειρούν να προκαταβάλουν την άνοδο της Δεξιάς σε πολλές χώρες της Δύσης και μία πιθανή επικείμενη νίκη του Ν.Τραμπ.

Προσπαθούν να εμφανίσουν όποιον αντιδρά στην παγκοσμιοποίηση και την «Woke» ατζέντα ως εξτρεμιστή και τρομοκράτη για να δημιουργηθούν αφορμές να αντικατασταθούν στα επόμενα χρόνια οι εκλογές και οι δημοκρατικές διαδικασίες, ως ακατάλληλες για τις «νέες εποχές».

Μια παγκόσμια κυβέρνηση είναι η προτεινόμενη λύση τους η οποία φυσικά δεν θα εκλέγεται από τους λαούς, οι οποίοι εμφανίζονται ως «μη γνωρίζοντες το καλό τους».

Μάλιστα επιχειρούν να αποδομήσουν μία πιθανή νίκη Τραμπ λέγοντας ότι η «παραπληροφόρηση» απειλεί «τη μεγαλύτερη εκλογική χρονιά στην ιστορία», εξ ου και η ανάγκη για παγκόσμια λογοκρισία τόσο στους δρόμους όσο και στο διαδίκτυο.

Με λίγα λόγια τους ενοχλεί που το Twitter επιτρέπει στον Τραμπ να εκθέτει τις πολιτικές του απόψεις ελεύθερα, ενώ είναι θεάρεστο τα mainstream ΜΜΕ να υποστηρίζουν απροκάλυπτα τους Δημοκρατικούς και την «Woke» ατζέντα.

Το WEF ανερυθρίαστα λέει ότι η Δημοκρατία παρακμάζει, σε μεγάλο βαθμό λόγω των πολιτικών που εφάρμοσε.

Με λίγα λόγια ζητάει την αντικατάσταση της με κάτι άλλο…

«Οι άνθρωποι έχουν αντεπιτεθεί σε όλα τα πολιτικά συστήματα, οδηγούμενοι από την πεποίθηση ότι πρέπει να υπάρχει καλύτερος, πιο αποτελεσματικός τρόπος διακυβέρνησης.

Στις περισσότερες χώρες, ακόμη και μετά την ψήφο τους, οι πολίτες θα συνεχίσουν να αμφισβητούν τους ηγέτες τους και για το αν έχουν την ικανότητα να αντιμετωπίσουν τους πολλούς μας κινδύνους μετά την πανδημία», σημειώνει το άρθρο.

Θεωρούν δηλαδή τους λαούς απείθαρχους και ότι δεν ψηφίζουν όπως θα έπρεπε…

Επίσης, το 50% του εργατικού δυναμικού θα αντικατασταθεί με τεχνητή νοημοσύνη, αφήνοντας τον άνθρωπο εντελώς άχρηστο και «μίας χρήσης».

Και η έκθεση καταλήγει τρομολαγνικά αναφερόμενη στην έλευση μίας «εποχής γεγονότων σοκ».

«Η διαρκής παγκόσμια ηγεσία, τα δημοκρατικά ιδανικά, η παγκοσμιοποίηση και οι φιλελεύθερες αξίες έχουν όλα σημαντικά αμφισβητηθεί και οι υπερδυνάμεις είναι υπερτεταμένες», ανέφερε προσθέτοντας περαιτέρω:

«Αυτή η περίοδος σύγχυσης σημαίνει ότι όλα μπορούν να συμβούν στην εποχή μας μετά την πανδημία.

Δείτε τους παγκόσμιους κινδύνους που θα επιδεινωθούν περαιτέρω από απροσδόκητα, αποσταθεροποιητικά γεγονότα σοκ».

Αυτά είναι τα τρία σημαντικά γεγονότα που βλέπει το WEF:

1. Μια νέα παγκόσμια εξτρεμιστική ομάδα θα εμφανιστεί.

2. Μία μεγάλη κατάρρευση στον κυβερνοχώρο η οποία θα προκληθεί σκόπιμα.

Μάλιστα το WEF θεωρεί ότι η εξτρεμιστική ομάδα θα χρησιμοποιήσει την τεχνητή νοημοσύνη στη «νέα φάση της τρομοκρατίας».

Η μαζική παγκόσμια διακοπή της πληροφορικής τον Ιούλιο του 2024 οδήγησε σε ζημιές 5,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Ήταν μια δοκιμή; 

Το φόρουμ προειδοποιεί ότι θα πρέπει να περιμένουμε μια «μεγαλύτερη κλίμακα» κυβερνοεπιθέσεων που θα επιτεθούν σε τράπεζες, νοσοκομεία και εμπόρους λιανικής και θα οδηγήσουν σε διακοπή των υπηρεσιών σε όλο τον κόσμο.

Οι πτήσεις θα επηρεαστούν και οι άνθρωποι θα αναγκαστούν να μείνουν εκεί που βρίσκονται

3. Η κλιματική αλλαγή (δεν θα μπορούσε να λείψει το συγκεκριμένο αφήγημα από έκθεση του συγκεκριμένου οργανισμού) διεκδικεί το πρώτο της νησιωτικό έθνος.

«Το σχέδιο COP28 για τη σταδιακή κατάργηση των ορυκτών καυσίμων μπορεί να διαρκέσει δεκαετίες και δεν είναι σαφές εάν οι παγκόσμιοι ηγέτες θα το ακολουθήσουν», σημειώνει.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-Κι εδώ είναι σε βίντεο-γράφημα, η εξέλιξη, από την εισβολή των Ουκροναζί στις 6 Αυγούστου μέχρι χτες το πρωί, της “νέας Μάχης του Κούρσκ”.

Δείτε το προσεκτικά: 

-Δεν το λες και … “απόκρουση” των εισβολέων, που συνεχίζουν την επιθετική δραστηριότητα σε σχηματισμούς ευέλικτων/αυτόνομων μονάδων ειδικών δυνάμεων, Έχοντας καταλάβει διπλάσια περιοχή από την αρχική επίθεση.

ΑΛΛΑ

-η περιοχή έχει αποδειχτεί μια “κρεατομηχανή” που “αλέθει” τις δυνάμεις των Ουκρονατοϊκών:

-Μόνο στο Kursk από τις 6 Αυγούστου και σε διάστημα 18 ημερών έχασαν 5.137 στρατιώτες και μάλιστα επίλεκτες δυνάμεις και συνολικά 501 τεθωρακισμένα.

Οι δυνάμεις που επιχειρούν σήμερα είναι περίπου 15.000 Ρώσοι και 10.000 Ουκρονατοϊκοί.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



¨Μίνι» ασφαλιστικό : Αυξάνονται τα όρια ηλικίας για συνταξιοδότηση

Η ΓΣΕΕ δεν συγκινήθηκε όταν το ετοίμαζαν! 

Ούτε ο κόσμος.....που ζει στην κοσμάρα του! 

Επτά σημαντικές αλλαγές προωθούνται στο συνταξιοδοτικό σύστημα με τις επερχόμενες μεταρρυθμίσεις, οι οποίες αναμένεται να επηρεάσουν άμεσα συνταξιούχους και ασφαλισμένους.

«Η αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης και η αναπροσαρμογή των συντάξεων αποτελούν κεντρικά σημεία του νέου νομοσχεδίου. Η ανάγκη για ενίσχυση των χαμηλότερων συντάξεων είναι προφανής, όπως και η απαίτηση για ένα δικαιότερο σύστημα υπολογισμού των συντάξεων», εξήγησε ο εργατολόγος Κώστας Τσουκαλάς μιλώντας στην ΕΡΤ. Καμία σχέση δηλαδή με την πραγματικότητα ο γελοίος Τσουκαλάς που προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αποκάλυψη Guardian : Έλληνες εφοπλιστές τροφοδοτούν με καύσιμα την πολεμική μηχανή του Ισραήλ που συνεχίζει τη σφαγή στη Γάζα

Με την κάλυψη κυβερνήσεων και Αρχών, που υποτίθεται ότι τηρούν, αφού έχουν υπογράψει την Συνθήκη της Γενεύης και την Συνθήκη για την Γενοκτονία, εταιρείες και πετρελαϊκές συνεχίζουν να τροφοδοτούν χωρίς κανένα πρόσκομμα την πολεμική μηχανή του Ισραήλ, στην γενοκτονική της προσπάθεια εναντίον των Παλαιστινίων.

Τα στοιχεία που έφερε στο φως η μη κερδοσκοπική Oil Change International και παρουσίασε σε δημοσίευμα του ο Guardian, αποδεικνύουν την εμπλοκή και του ελληνικού εφοπλιστικού κεφαλαίου στην μεταφορά πετρελαίου και πετρελαιοειδών που χρησιμοποιεί η ακροδεξιά κυβέρνηση Νετανιάχου για να συνεχίσει την σφαγή των Παλαιστίνιων στην Γάζα, παρά την απόφαση της 26ης Ιανουαρίου του Διεθνούς Δικαστηρίου (ΔΔΧ) που καλούσε την κυβέρνηση του Ισραήλ να λάβει μέτρα για να αποτρέψει πράξεις γενοκτονίας στην Γάζα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάζει στην ιστοσελίδα του ο Guardian, περίπου το 80% των παραδόσεων σε καύσιμα για πολεμικά αεροσκάφη, ντίζελ και άλλα πετρελαιοειδή που έχει προμηθευτεί το Ισραήλ από τις ΗΠΑ τους τελευταίους εννιά μήνες έχουν μεταφερθεί στην χώρα μετά την απόφαση του ΔΔΧ.

Επιπλέον το Ισραήλ έχουν τροφοδοτήσει με 4,1 εκατομμύρια τόνους αργού (με την μισή ποσότητα να έχει παραδοθεί μετά την απόφαση του Διεθνούς Δικαστηρίου), το Αζερμπαϊτζάν, το Καζακστάν, η Γκαμπόν, η Νιγηρία, η Βραζιλία και πιο πρόσφατα η Δημοκρατία του Κονγκό και η Ιταλία. Περίπου τα δύο τρίτα της ποσότητας αργού που έχει παραδοθεί στο Ισραήλ προέρχεται είτε από εταιρείες με πολλούς μετόχους είτε από ιδιωτικές εταιρείες.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



#Καρυστιανού: "Κατηγορούμαστε από πολιτικούς κ δημοσιογράφους επειδή ακουγόμαστε, επειδή επιζητούμε την αλήθεια κ τη δικαίωση των νεκρών μας, επειδή αγαπάμε κ υπερασπιζόμαστε τα παιδιά μας είτε ζουν είτε είναι πεθαμένα. Επειδή θέλουμε την απόκατάσταση της δικαιοσύνης!"



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η καταστολή της ελευθερίας της έκφρασης σε ευρωπαικό επίπεδο κλιμακώνεται! 

Ο ιδρυτής του Telegram συνελήφθη στη Γαλλία απόψε. Ο Παβέλ Ντιρόβ, αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης 20 χρόνων, αν δεν συνεργαστεί με τις ευρωπαϊκές αρχές αποκαλύπτοντας και δίνοντας πρόσβαση στις συζητήσεις των χρηστών της διάσημης πλατφόρμας.

Σχολιο.- Το BFMTV ανέφερε ότι το ένταλμα αφορούσε την πιθανή χρήση της εφαρμογής Telegram στο ξέπλυμα χρήματος, τη διακίνηση ναρκωτικών ή τη διάδοση περιεχομένου σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών στο διαδίκτυο.

Σχολιο.- Το BFM είναι γνωστό για τις μισές αλήθειες. Σύμφωνα με το TF1/LCI => "Τα δικαστήρια θεωρούν ότι η έλλειψη μετριοπάθειας, συνεργασίας του με τις αρχές και τα εργαλεία που προσφέρει το Telegram (αριθμός μίας χρήσης, κρυπτονομίσματα κ.λπ.), τον καθιστούν συνένοχο σε διακίνηση ναρκωτικών, αδικήματα παιδεραστίας και απάτη".

Σχολιο.- Δεν είναι καταστολή ελευθερίας...κοφτε τις πιπεριές που λένε τα ζώα οι Αμερικανοί. Φυλακίζεται επειδή το τελεγκραμ έχει καταστρέψει την προπαγάνδα του Ισραήλ κι Ουκρανίας κι θέλουν να του πάρουν την εταιρεία. Μόνο που τον λένε παιδοφιλο ...είναι κλασσική τακτική Αμερικανών.

Σχολιο.- Πολιτική ορθότητα λέμε τον απολυταρχισμό του προοδευτισμού της δύσης ΧααΧαα

Σχολιο.- έχει πέσει κάθε φερετζές



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



...πολύγλωσσα τα μισθοφορικά καθίκια του IDF γράφουν συνθήματα-βρισιές στους τοίχους σχολείου που κατέστρεψαν σε διάφορες γλώσσες πέρα από την Εβραϊκή. 

...ένας έχει γράψει στον πίνακα "FUCK PAOK", οπότε μην ρωτήσετε από πιο κατσάβραχο κατέβηκε. ...της μάνας σου ο κώλος ρε γίδι.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αφηνίασε ο Μακρόν.. εκτός ελέγχου. Σύλληψη του Pavel Durov Ρώσου Ιδρυτή και ΔΣ του Telegram στο αεροδρόμιο Le Bourget.

25/08/2024

Αφηνίασε ο Μακρόν.. εκτός ελέγχου. Σύλληψη του Ρώσου Ιδρυτή και ΔΣ του Telegram στο αεροδρόμιο Le Bourget. Ο Pavel Durov, ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας κρυπτογραφημένων μηνυμάτων Telegram, συνελήφθη γύρω στις 8 μ.μ. αυτό το Σάββατο το απόγευμα, όταν κατέβηκε από το ιδιωτικό του τζετ στην πίστα στο αεροδρόμιο Le Bourget, στη Γαλλία. Σε ηλικία 39 ετών, αυτός ο Γαλλορώσος συνοδευόταν από τον σωματοφύλακά του και μια γυναίκα και ερχόταν από Αζερμπαιτζάν.

Η σύλληψη έγινε από χωροφύλακες της GTA (Αερομεταφοράς Χωροφυλακής). Αναφέρεται στο FPR (φάκελος καταζητούμενων), ο Pavel Durov έφτασε κατευθείαν από το Αζερμπαϊτζάν. Εκκρεμούσε γαλλικό ένταλμα έρευνας που είχε εκδοθεί από το OFMIN της εθνικής διεύθυνσης της γαλλικής δικαστικής αστυνομίας, το οποίο είχε εκδοθεί βάσει προανάκρισης.

Η Δικαιοσύνη θεωρεί ότι η απουσία μετριοπάθειας, συνεργασίας με τις αρχές επιβολής του νόμου και των εργαλείων που προσφέρει το Telegram (αριθμός μιας χρήσης, κρυπτονομίσματα κ.λπ.) το καθιστά συνένοχο σε διακίνηση ναρκωτικών, εγκλήματα κατά παιδιών και απάτη.

Αυτό το ένταλμα έρευνας εκτελούνταν εάν και μόνο εάν ο Πάβελ Ντούροφ βρισκόταν σε εθνική επικράτεια. “Έκανε ένα λάθος σήμερα το βράδυ. Δεν ξέρουμε γιατί… Αυτό ήταν απλώς ένα στάδιο; Εν πάση περιπτώσει, είναι ασφαλής!”, διαρρέει στο TF1/ LCI πηγή που πρόσκειται στην έρευνα. Επειδή ήξερε ότι ήταν persona non grata στη Γαλλία, ο Pavel Durov είχε τη συνήθεια να ταξιδεύει στα Εμιράτα, στις χώρες της πρώην ΕΣΣΔ, στη Νότια Αμερική… Ταξίδευε πολύ λίγο στην Ευρώπη και απέφευγε τις χώρες όπου το Telegram είναι υπό επιτήρηση.

Και τώρα;

Οι ανακριτές του ONAF (Εθνικό Γραφείο Καταπολέμησης της Απάτης που υπάγεται στο τελωνείο) τον ειδοποίησαν και τον έθεσαν υπό κράτηση. Θα πρέπει να παρουσιαστεί σε ανακριτή αυτό το απόγευμα του Σαββάτου πριν από πιθανή απαγγελία κατηγορίας την Κυριακή για πληθώρα αδικημάτων: τρομοκρατία, ναρκωτικά, συνέργεια, απάτη, ξέπλυμα χρήματος, παραλαβή κλοπιμαίων, παιδικό εγκληματικό περιεχόμενο κ.λπ.TF1

Tην είδηση του Ρώσου μεταδίδουν και τα ρώσικα μέσα

Πολλοί σχολιάζουν ότι είναι μια υπόθεση Λογοκρισίας και ότι θέλουν να φιμώσουν το Telegram και ότι φτιάχνουν έναν 2ο Τζούλιαν Ασάνζ.

Ο Pavel Durov έχει δηλώσει ανοιχτά ότι στοχοποιείται από τις υπηρεσίες πληροφοριών διαφόρων χωρών, όπως εξήγησε στην πρόσφατη συνέντευξή του στο Tucker Carlson

Σε απάντηση, η διοίκηση της Telegram ανέπτυξε ένα συγκεκριμένο σχέδιο δράσης σε περίπτωση σύλληψης του ίδιου του Durov.

Αυτό το σχέδιο εγκρίθηκε από τον Durov και τον αναπληρωτή του, Dmitry Butkin. Εάν συλληφθεί από τις γαλλικές αρχές στο Παρίσι, το σχέδιο θα τεθεί αυτόματα σε ισχύ το επόμενο πρωί.

Το σχέδιο διασφαλίζει ότι η ομάδα ανάπτυξης του Telegram θα λάβει τις απαραίτητες αποφάσεις για να διατηρήσει την εταιρεία λειτουργική και να συνεχίσει να επιτυγχάνει τους στόχους της.

ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟ ΘΡΙΛΕΡ ΚΑΤΑ ΡΩΣΙΑΣ … ΠΩΣ ΑΝΤΙΔΡΑ Η ΜΟΣΧΑ

Ο αντιπρόεδρος του ρωσικού κοινοβουλίου Vladislav Davankov είπε ότι κάλεσε τον Ρώσο υπουργό Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ να εξασφαλίσει την απελευθέρωση του Durov.

“Η σύλληψη [του Ντούροφ] μπορεί να έχει πολιτικούς λόγους και να είναι ένα εργαλείο για την απόκτηση πρόσβασης στις προσωπικές πληροφορίες των χρηστών του Telegram. Αυτό δεν μπορεί να επιτραπεί”, είπε ο βουλευτής.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



 Διαμορφώνουν κλίμα για να δικαιολογήσουν και διευρύνουν τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή; H ISIS της CIA ανέλαβε και την επίθεση στο Σόλινγκεν.

24/08/2024

Για να μην νεκρώνονται τα εγκεφαλικά κύτταρα από αυτά που μας λένε οι ειδήσεις….

Η ΕΙΔΗΣΗ Το Ισλαμικό Κράτος που έχει φτιάξει η CIA με τους ισλαμοφασίστες χαφιέδες της αναλαμβάνει την ευθύνη για την επίθεση με μαχαίρι στο Φεστιβάλ Διαφορετικότητας στο Σόλινγκεν. Ο δράστης, ακόμη σε φυγή..Η οργάνωση λέει ότι ο δράστης είναι “στρατιώτης του Ισλαμικού Κράτους” και επιτέθηκε σε “χριστιανική συγκέντρωση” και πραγματοποίησε την επίθεση “από εκδίκηση για τους μουσουλμάνους στην Παλαιστίνη και παντού”. Τουλάχιστον 3 άνθρωποι σκοτώθηκαν.

Στο Volgograd και Solingen χτύπησε η ISIS την ίδια μέρα και Γαλλία την επομένη. Λέει χτυπήσαμε χριστιανούς για να εκδικηθούμε για Παλαιστίνη .. καλά ο Νετανιάχου και ο Γκιβρ χριστιανοί είναι και τους είχα παρεξηγήσει για σιωνιστές φανατικούς μεσσιανιστές..

Και κάτι άλλο χτυπάει λέει χριστιανούς για Παλαιστίνη γιατί δεν χτύπησε ποτέ το Ισραήλ που έκανε γήπεδο την Παλαιστίνη ενώ έκοψε λαιμούς σε Συρία Ιράκ Λιβύη και Ευρώπη …. Δεν λέμε να χτυπήσει εννοείται απλά διαπιστώσεις κάνουμε για να δούμε τι θέλει να πει ο ποιητής που δεν το λέει. Απλά αυτή η στάση 2 μέτρα σταθμά γεννάει ερωτήματα..

Διαμορφώνουν κλίμα για να δικαιολογήσουν και να διευρύνουν τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή; H ISIS της CIA ανέλαβε και την επίθεση στο Σόλινγκεν. ΞΑΦΝΙΚΑ 3 τρομοκρατικές οι 2 της ΙSIS σε Ρωσία Γερμανία και ορφανό χτύπημα σε συναγωγή στη Γαλλία με ίδιο άρωμα. Φτιάχνουν κλίμα ως νομιμοποιητική βάση για για να ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ; Kαι βέβαια σειρά τώρα έχει ο Λίβανος..

Επίσης αυτές οι επιθέσεις κινούνται στο δόγμα Νετανιάου ”αυτός ο ο πόλεμος είναι και δικός σας” και επιχειρούν να φέρουν όλους τους χριστιανούς στο μαντρί του σιωνισμού κατά του κοινού εχθρού ..όχι ότι η Δύση που τροφοδοτεί κι ανέχεται αυτή τη γενοκτονία δεν έχει ευθύνη αλλά η μερίδα του λέοντος ανήκει σε άλλους πως να το κάνουμε.

Επίσης απορώ ακόμη δεν έχουν καταλάβει ότι η Δύση δεν είναι χριστιανική χτύπησαν λέει χριστιανούς στο φεστιβάλ διαφορετικότητας ….καλά μιλάμε για παράνοια … έχουν πολύ μπλακ χιούμορ οι συντάκτες-χαφιέδες της CIA αυτών των ”προκηρύξεων”.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ! Ο Ζελένσκι υπέγραψε το νόμο απαγόρευσης Ορθόδοξης Εκκλησίας Ουκρανίας αφού είναι επίσημα οπαδός Αντίχριστου ”Μεσσία” της σέκτας Chabad του Ραβίνου (Rabbi) του Loubavitch που λένε ότι δεν πέθανε και θα έρθει στα έσχατα χρόνια και είναι ο Μεσσίας!

24/08/2024

ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ! Ο Ζελένσκι υπέγραψε το νόμο για απαγόρευση Κανονικής Ορθόδοξης Εκκλησίας Ουκρανίας αφού είναι επίσημα οπαδός του Αντίχριστου ”Μεσσία” του κινήματος Chabad του Ραβίνου (Rabbi) του Loubavitch που λένε ότι δεν πέθανε και θα επανεμφανιστεί στα έσχατα χρόνια και είναι ο Μεσσίας!

Ο Ζελένσκι υπέγραψε το νόμο 8371, που επιτρέπει την απαγόρευση της Κανονικής Πλειοψηφούσας Ορθόδοξης Εκκλησίας Ουκρανίας/ UOC.

Ο νόμος προβλέπει εννέα μήνες για τη διακοπή των δεσμών με την Ρωσία. Ο νόμος αρχικά υπερψηφίστηκε στη Βουλή και έπρεπε να επικυρωθεί από το Ζελένσκι που παραμένει πρόεδρος ενώ έχει λήξει προ πολλού η θητεία του και δεν προκηρύσσει εκλογές..Αλλά όχι προς ο Θεού το δικό μας ”το παιδί” δεν είναι δικτάτορας..

Στις 24 Αυγούστου 2024, ο Ναζιστής Δικτάτορας της Ουκρανίας Βλαντιμίρ Ζελένσκι υπέγραψε το νομοσχέδιο αριθ. .№8371 Κανονικά αριθμό έπρεπε να έχει 666..

Ο νόμος τίθεται σε ισχύ 30 ημέρες από την ημερομηνία δημοσίευσής του. Αλλά εκτός από ένα σημείο – σύμφωνα με αυτό, οι κοινότητες του UOC θα έχουν 9 μήνες για να διακόψουν τους δεσμούς τους με τη Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία.

Όπως ανέφερε η UOJ, συγχαίροντας τους Ουκρανούς για την Ημέρα της Ανεξαρτησίας, ο Πρόεδρος είπε ότι η Ουκρανική Ορθοδοξία «κάνει ένα βήμα προς την απελευθέρωση από τους διαβόλους της Μόσχας». Μίλησαν και οι δαίμονες …..Ξέρει και από Ορθοδοξία ο Σιωνιστής μέλος της σέκτας αίρεσης του Ιουδαισμού που περιμένει τον Αντίχριστο ως Μεσσία;

Για μια ακόμη φορά βγάζει πολύ γέλιο ο κωμικός το κλάξον της Δύσης και του αρχικονκλάβιου του κινήματος Chabad του Ραβίνου (Rabbi) του Loubavitch



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Γαλλία: Iσχυρή έκρηξη στη συναγωγή Beth Yaacov στο La Grande-Motte και Πυρκαγιά σ΄ εξέλιξη. Ο καταζητούμενος έφερε σημαία Παλαιστίνης πιστόλι και keffieh. ΣΥΛΛΗΨΗ 

24/08/2024

Μια ισχυρή έκρηξη μόλις αντήχησε στη συναγωγή Beth Yaacov στο La Grande-Motte. Πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη.(France Bleu) Το Λα Γκραντ-Μοτ είναι γαλλική κοινότητα στο νομό του Ερώ/Hérault, στη διοικητική περιοχή της Οξιτανίας. Ο καταζητούμενος έφερε σημαία Παλαιστίνης την είχε δεμένη σαν ποδιά και φακιόλι/keffieh στο κεφάλι ενώ κρατά μπουκάλια εμφιαλωμένου νερού που τα έχει γεμίσει με βενζίνη για τον εμπρησμό.. Στη ζώνη έφερε πιστόλι.

Σε κάθε περίπτωση ενδιαφέρον έχει η ταυτοποίηση του δεν έχουν δώσει ακόμη τα στοιχεία του

Σφοδρή έκρηξη και εμπρησμός συγκλόνισαν το παραθαλάσσιο θέρετρο La Grande-Motte αυτό το Σάββατο 24 Αυγούστου το πρωί, μπροστά από τη συναγωγή Beth Yaacov.

Όλα ξεκίνησαν τα ξημερώματα, στις 8:40 π.μ. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα πυροσβέστες, δημοτική αστυνομία και χωροφυλακή. Όταν έφτασαν, ανακάλυψαν ένα σκηνικό χάους: πολλά οχήματα που ήταν σταθμευμένα μπροστά στη συναγωγή καίγονταν, θύματα ενός προφανούς εμπρησμού. Στη συνέχεια έκρηξη έριξε στο έδαφος έναν δημοτικό αστυνομικό που προσπαθούσε να ασφαλίσει την περίμετρο.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Επίθεση με μαχαίρι στο Solingen στη Γερμανία, σε «φεστιβάλ διαφορετικότητας» 3 νεκροί και 9 τραυματίες. 

24/08/2024

Στο Solingen στη Γερμανία, σε «φεστιβάλ διαφορετικότητας» 3 νεκροί και εννέα τραυματίες που «παλεύουν για τη ζωή» τους. Ο ύποπτος που φέρεται να στόχευσε στον λαιμό των θυμάτων του αν κι η αστυνομία δεν το επιβεβαιώνει. Καταζητείται (Bild) Μια ακόμη επίθεση κατά πλήθους μια ακόμη επίθεση με μαχαίρι..

Χθες 2 γεγονότα παράλληλα στο Volgograd και στο Solingen. Σαφώς υπάρχει και στις 2 περιπτώσεις εργαλειοποίηση χρήσιμων ηλιθίων από τρομοκρατικά δίκτυα..που βέβαια αυτά τα δίκτυα είναι ….μπλεγμένα και με μυστικές υπηρεσίες, βαθύ κράτος κλπ Παίρνουν μια απρόσωπη εντολή εξ άνωθεν και ρίχνονται στα τυφλά κι όποιον πάρει ο χάρος..

Ένας άνδρας «αραβικής εμφάνισης» έκοψε τον λαιμό 3 ατόμων και επιχείρησε να κόψει τον λαιμό άλλων 9 που βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Θανατηφόρα επίθεση με μαχαίρι Σόλινγκεν: ο δράστης εξακολουθεί να διαφεύγει, η αστυνομία κάνει λόγο για επίθεση

Η γερμανική αστυνομία εξακολουθεί να αναζητά τον δράστη της επίθεσης με μαχαίρι χθες στην πόλη Σόλινγκεν. Κατά τη διάρκεια ενός φεστιβάλ της πόλης, ένας άνδρας στεκόταν σε μια πλατεία στο κέντρο. Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και οκτώ τραυματίστηκαν, οι πέντε εκ των οποίων σοβαρά.

Σύμφωνα με τις αρχές, τα θύματα αφορούσαν δύο άνδρες και μια γυναίκα. Η εφημερίδα Bild γράφει ότι δύο από αυτούς ήταν από το Solingen και ένας από το κοντινό Ντίσελντορφ.

Η αστυνομία υποθέτει ότι πρόκειται για επίθεση. ο δράστης στόχευσε ανθρώπους. Σύμφωνα με δημοσιεύματα σε γερμανικά μέσα ενημέρωσης, φέρεται να μαχαίρωσε τον λαιμό των θυμάτων του, αλλά η αστυνομία δήλωσε στην εφημερίδα Bild ότι δεν μπορούσε να το επιβεβαιώσει. Σύμφωνα με την εφημερίδα, συνέβη ακριβώς μπροστά από τη σκηνή όπου έπαιζε ένα συγκρότημα.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΔΟΥΛΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΡΕ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ; ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ WAGNER ΣΤΗΝ… ΓΛΥΦΑΔΑ – ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΣΚΑΡΦΙΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΡΡΕΥΣΟΥΝ ΟΙ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ;



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ζαχάροβα: Πολίτες από τις χώρες του ΝΑΤΟ καταφεύγουν στη Ρωσία αηδιασμένοι από την woke agenda

Πολίτες των χωρών του ΝΑΤΟ στρέφονται μαζικά στη Ρωσία και ζητούν άδειες παραμονής ή βίζα για να σώσουν τις οικογένειές τους από τις πολιτικές της συλλογικής Δύσης που στόχο έχει να καταστρέψει τις παραδοσιακές αξίες, δήλωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας.

Οι άνθρωποι, σύμφωνα με τη Ζαχάροβα, δεν το κάνουν αυτό λόγω της Ρωσίας και των υψηλότερων στόχων – αυτοί είναι πλούσιοι άνθρωποι που θέλουν να σώσουν τα παιδιά τους από την αλλαγή φύλου.

Από τις 19 Αυγούστου, οι πολίτες άλλων χωρών μπορούν να στραφούν στη Ρωσία εάν διώκονται στις δικές τους χώρες επειδή είναι οπαδοί των παραδοσιακών αξιών, υπενθύμισε..!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μπουρκίνα Φάσο: Ο ηγέτης της αυξάνει τον μισθό των εργαζομένων κατά 50% – Δεν δέχεται την προεδρική αποζημίωση

Μείωσε το μισθό βουλευτών και υπουργών κατά 30%

24.08.2024 | 22:06



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κρήτη: Eφιαλτικές στιγμές για ζευγάρι Ολλανδών τουριστών – Σουδανοί προσπάθησαν να βιάσουν 19χρονη και επιτέθηκαν στον φίλο της

Οι τουρίστες είχαν αποσυρθεί σε μια βραχώδη ακτή για λίγη ηρεμία όταν οι δύο Σουδανοί, που κρύβονταν τους επιτέθηκαν

24.08.2024 | 10:30

Στιγμές τρόμου έζησε ένα ζευγάρι Ολλανδών τουριστών στην Κρήτη, όταν δύο άνδρες από το Σουδάν επιχείρησαν να βιάσουν την 19χρονη γυναίκα μπροστά στα μάτια του φίλου της.

Εκείνος προσπάθησε να την προστατεύσει, αλλά δέχθηκε επίθεση από τους δράστες.

Το τρομακτικό περιστατικό, που σόκαρε το ζευγάρι, συνέβη τα ξημερώματα της Παρασκευής στην περιοχή της Χερσονήσου.

Οι τουρίστες είχαν αποσυρθεί σε μια βραχώδη ακτή για λίγη ηρεμία, όταν οι δύο Σουδανοί, που κρύβονταν, τους επιτέθηκαν. Ο ένας αποπειράθηκε να βιάσει τη γυναίκα, ενώ ο άλλος παρακολουθούσε

Παρόλο που είχαν καταναλώσει αλκοόλ, το ζευγάρι κατάφερε να αντιδράσει, με τον φίλο της 19χρονης να προσπαθεί να την υπερασπιστεί, παρά την επίθεση που δέχτηκε. Φωνάζοντας για βοήθεια, οι δράστες τράπηκαν σε φυγή.

Το ζευγάρι κατέφυγε σοκαρισμένο στο Λιμενικό Τμήμα της Χερσονήσου και περιέγραψε το συμβάν. Οι λιμενικές αρχές εντόπισαν τους δράστες στην περιοχή και τους συνέλαβαν.

Σήμερα αναμένεται να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη με την κατηγορία της απόπειρας βιασμού.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ληστές μπαίνουν ανενόχλητοι σε σπίτια στον Διόνυσο αδιαφορώντας για συστήματα συναγερμού και φύλακες σκύλους

Πλήρης κατάρρευση της έννομης τάξης στην χώρα

24.08.2024 | 09:52

Η έννομη τάξη στην χώρα έχει καταρρεύσει με αποτέλεσμα οι κακοποιοί να πραγματοποιούν ληστείες και διαρρήξεις χωρίς να τους απασχολεί εάν τα σπίτια έχουν συναγερμούς ή κατοικίδια-φύλακες.

Εικόνες και βίντεο (τα οποία στη συνέχεια «κατέβηκαν») από τη στιγμή που αδίστακτοι κουκουλοφόροι προσπάθησαν να μπουν σε σπίτια στον Διόνυσο είδαν το φως της δημοσιότητας μέσα από μια ομάδα στο Facebook όπου οι κάτοικοι συζητούν και μεταφέρουν τις ανησυχίες τους για την περιοχή τους.

Πιο συγκεκριμένα, η γυναίκα που προχώρησε στη δημοσιοποίηση των βίντεο και φωτογραφιών και έγραψε:

«Το τελευταίο βίντεο τα λέει όλα… με συναγερμό να χτυπάει , σκυλιά να γαβγίζουν…

Στόχος τους είναι να μπουν και προχωράνε απτόητοι! Κάπως έτσι μπήκαν σε ένα από τα πολλά σπίτια της περιοχής μας!

Κλαράκια στις πόρτες/ γκαραζόπορτες όπως έχουν αναφέρει πολλοί, μέχρι και σκούπες κτλ για να τσεκάρουν ποιος λείπει. Έχουν περάσει από όλες τις αυλές μας.. και δε λένε να σταματήσουν!

Εγώ δεν θα πω για την αστυνομία, γιατί θεωρώ ότι είναι αδιανόητο να περιμένουμε από 2-3 περιπολικά να ελέγξουν όλες τις περιοχές του δήμου μας.

Όσες περιπολίες και να κάνουν δεν γίνεται τίποτα.

Πηδάνε από σπίτι σε σπίτι και μέσα από οικόπεδα κενά, και να περάσει απέξω η αστυνομία εκείνοι μπορεί να είναι από πίσω και να μπαίνουν εκείνη την ώρα και να μην τους αντιληφθεί κανείς.

Κάντε ότι μπορείτε σαν γειτονιά.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Γερμανία: Έφοδος αστυνομικών σε δομή φιλοξενίας προσφύγων στο Ζόλινγκεν μετά την επίθεση στο φεστιβάλ 

Αστυνομικός σκύλος οδήγησε τους αστυνομικούς απο το σημείο που βρέθηκε το μαχαίρι της επίθεσης ως τη δομή

24.08.2024 | 23:25