Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017

Κυριακη 3 Δεκεμβριου 2017



Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου 2017
Μπογιόπουλος για κατάσχεση πρώτης κατοικίας φτωχής γυναίκας: Η αλητεία, η ατιμία, το έγκλημα δεν θα περάσει

Ο Νίκος Μπογιόπουλος, ο σημαντικός κομμουνιστής δημοσιογράφος, ευαισθητοποιήθηκε για την περίπτωση της κατάσχεσης πρώτης κατοικίας, συνταξιούχου συμπολίτισσας μας, θέμα που θίξαμε το πρωί.
Και στους λογαριασμούς του, στα social media, εγραψε:
Πλειστηριασμός Πρώτης κατοικίας (παρακαλώ κοινοποιήστε το) -
Προς κυβερνώντες (και για να τελειώνουμε με τα άθλια ψέματά τους):
Άκουγα το πρωί στον Real τον Αλεξιάδη του ΣΥΡΙΖΑ να λέει "φέρτε μου έναν" που να απειλείται η πρώτη κατοικία του...
Λοιπόν:
Η Ζανα Μπεμπονη είναι συνταξιούχος. Ζει σε 43 τετραγωνικά, σε υπόγειο διαμέρισμα στην Αθήνα. Η εφορία της έστειλε ειδοποιητήριο κατάσχεσης και πλειστηριασμού της μοναδικής αυτής κατοικίας της για χρέος 15.000 ευρώ από τα οποία οι 5.000 είναι τόκοι. Προηγουμένως φρόντισαν να της κατάσχουν και το τελευταίο ευρώ της σύνταξής της από τον κατά τα άλλα "ακατάσχετο" λογαριασμό της.
Επομένως: Η' η κυρία Μπεμπόνη (με την άδειά της δημοσιοποιούμε την περίπτωσή της) είναι "μεγαλοοφειλέτης", "στρατηγικός κακοπληρωτής με βιλάρες", είναι κάτοχος off shore και paradise papers ή εσείς κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης είστε άθλιοι.
Τόσο άθλιοι όσο και οι παπαριές σας περί "προστασίας της λαϊκής κατοικίας".
Κατά τα λοιπά να θυμάστε: Η αλητεία, η ατιμία, το έγκλημα των πλειστηριασμών για να (ξανα)μοιράσετε λεφτά στους τραπεζίτες φίλους σας και στα κοράκια, δεν θα περάσει.
Πηγή: http://anemosantistasis.blogspot.com/2017/12/blog-post_52.html#ixzz50AdgYkWw



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΑΘΩΟΣ από το Στρατοδικείο ο Υπολοχαγός που αρνήθηκε να γίνει υπηρέτης των παράνομων μεταναστών!
ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ, 1 ΔΕΚΕΜΒΡΊΟΥ 2017
Αθώος κρίθηκε ο υπολοχαγός Μιλτιάδης Τοκατλίδης από το Στρατοδικείο Θεσσαλονίκης.  Ανεβλήθη για τις 6 Φεβρουαρίου του 2018 η δίκη του Αρχιλοχία. Οι δύο στρατιωτικοί, κατηγορήθηκαν για ανυπακοή, διότι αρνήθηκαν να εκτελέσουν υπηρεσία σε καταυλισμό προσφύγων καθώς αυτό δεν συνάδει με την στρατιωτική τους υπηρεσία.
Ο Ελληνικός Στρατός έχει το καθήκον της ασφάλειας της Ελλάδας μας και όχι να εξυπηρετεί διεθνείς σκοπιμότητες.
Περίπου 100 συμπολίτες μας συμπαραστάθηκαν στα στελέχη του Ελληνικού Στρατού εντός και εκτός του Στρατοδικείου.

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΗΝ ΓΚΕΜΠΕΛΙΚΗ ΣΟΥΠΑ ΜΕΡΙΚΩΝ ΕΠΙΤΉΔΕΙΩΝ - ΕΝΘΕΝ ΚΑΚΕΙΘΕΝ - ΠΟΥ ΒΑΛΘΗΚΑΝ ΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΟΥΝ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ.
Το κειμενο λοιπον που διαβαζοταν σε ολη την διαρκεια της παρουσιας του Ε.ΠΑ.Μ. στην συγκεντρωση ηταν το παρακατω:
"Συμπολίτες, συμπολίτισσες! Συμπαραστεκόμαστε στους δύο στρατιωτικούς, που αρνήθηκαν να αναλάβουν υπηρεσία στα στρατόπεδα συγκέντρωσης μεταναστών!
Αρνήθηκαν τη μετατροπή του ελληνικού στρατού σε στρατοπεδάρχη εγκλωβισμένων προσφύγων!
Αρνήθηκαν να υπακούσουν σε άνωθεν και έξωθεν εντολές!
Οι δύο στρατιωτικοί μας τιμούν τη στολή, το εθνόσημο και τον όρκο τους στο Σύνταγμα και την Πατρίδα!
Αντί να παρασημοφορηθούν, αυτή τη στιγμή περνούν στρατοδικείο!
Είμαστε εδώ για να δηλώσουμε τη συμπαράστασή μας! Η νέα κατοχή που έχει επιβληθεί στη χώρα μας, πρέπει να λήξει τώρα!
Ο στρατός δεν είναι δεσμοφύλακας, αλλά φύλακας και εγγυητής της εθνικής μας ανεξαρτησίας και της εδαφικής μας ακεραιότητας!
Όχι στον εγκλωβισμό προσφύγων και μεταναστών στην Ελλάδα!
Όχι στη μετατροπή της Ελλάδας σε φυλακή, για λογαριασμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης!
Εδώ και τώρα! Να ανοίξει η πρεσβεία της Συρίας. Να ταυτοποιηθούν οι Σύροι και όλοι όσοι δικαιούνται την ιδιότητα του πρόσφυγα να τους δοθούν τα κατάλληλα χαρτιά για να πάνε εκεί που θέλουν!
Να σταματήσει η Ελλάδα να κάνει πλάτες στο λαθρεμπόριο ανθρώπων και στους διακινητές μέσω της Τουρκίας!
Αυτό που συμβαίνει στις μέρες μας, δεν είναι μετανάστευση, είναι δουλεμπόριο!
Να αναλάβει το κράτος τη διαχείριση του μεταναστευτικού, σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο και την εθνική νομοθεσία! Όχι στην ασυδοσία των ΜΚΟ!
Όχι στη χρήση του στρατού σε ρόλο αστυνομίας! Όχι στο ενιαίο αμυντικό δόγμα του ευρωστρατού!
Αθώωση των δύο στρατιωτικών που δικάζονται αυτή τη στιγμή στο στρατοδικείο. Η πράξη τους δεν αποτελεί αδίκημα.
Η εντολή που αρνήθηκαν να υπακούσουν ήταν παράνομη και αντισυνταγματική!
Αρνήθηκαν να καταπατήσουν τον όρκο τους στην Πατρίδα και το Σύνταγμα!
Η άρνησή τους δεν αποτελεί αδίκημα, είναι υποχρέωση του κάθε πολίτη και ειδικά των ενόπλων δυνάμεων να υπερασπίζονται το Σύνταγμα, όταν αυτό καταλύεται και την Πατρίδα, όταν κινδυνεύει!
Η δίωξή τους είναι πολιτική δίωξη!"




--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι συνήγοροι υπεράσπισης των 9 Κούρδων και Τούρκων συλληφθέντων εξέδωσαν δελτίο τύπου-καταγγελία, το οποίο έχει ως εξής:
"Οι συνήγοροι υπεράσπισης των 9 Κούρδων και Τούρκων, που συνελήφθησαν με θεαματικό τρόπο την Τρίτη 28/11 , θέλουμε να επισημάνουμε (και να καταγγείλουμε) τα ακόλουθα σε σχέση με την υπόθεση η οποία απασχόλησε με επίταση τα μέσα μαζικής ενημέρωσης τις μέρες που προηγήθηκαν .
Οι 9 οδηγήθηκαν ενώπιον του Εισαγγελέα 30 ώρες μετά τη σύλληψή τους παρουσιάζοντας σημάδια άγριας κακοποίησης, φέροντας εμφανή τραύματα στο κεφάλι, στο πρόσωπο και στην περιοχή των ματιών (επικίνδυνες σωματικές βλάβες) άλλοι στα πόδια και στο σώμα, ενώ ο γηραιότερος μεταξύ αυτών (65 ετών) έφερε επιπλέον ράμματα στο κεφάλι.
Για την εμφανή αυτή κακοποίηση, η οποία έγινε χωρίς να επικαλείται η αστυνομική δύναμη αντίσταση κατά την σύλληψη, όπως συνηθίζει να πράττει, όταν είναι υπόλογη για τον τραυματισμό συλληφθέντων (βασανισμός κατά τον ποινικό κώδικα), προκύπτει από την δικογραφία ότι οδηγήθηκαν με το ΕΚΑΒ , οι 3 εξ αυτών τουλάχιστον, σε νοσοκομεία ( στο Γ. Κ. Νίκαιας, το Γ.Κ. Γ.Γενηματά και στο Σισμανόγλειο) για την παροχή πρώτων βοηθειών και συρραφή τραυμάτων, ενώ δόθηκε εντολή για ιατροδικαστική εξέταση για την οποία όμως δεν προκύπτει να οδηγήθηκαν σε ιατροδικαστή , όπως επεβάλλετο.
Την εμφανή κακοποίηση αγνόησαν τόσο η εισαγγελική όσο και η ανακριτική αρχή ενώπιον των οποίων εμφανίστηκαν, πάρα την επισήμανση των συνηγόρων, θεωρώντας ότι δεν τους αφορά, ενώ η ηγεσία του υπεύθυνου Υπουργείου Δημόσιας Τάξης, δια στόματος κ. Τόσκα, υιοθέτησε με ευκολία την εκδοχή των αστυνομικών αρχών, ότι οι συλληφθέντες αυτοτραυματίστηκαν!!! (συνήθης ομοίως αιτιολογία την τελευταία περίοδο), αντί να διατάξει την νόμιμη ΕΔΕ.
Όπως προκύπτει ακόμη από την δικογραφία η σύλληψη πραγματοποιήθηκε ξημερώματα με κινηματογραφικό τρόπο και με χρήση πολιορκητικών κριών για την βίαιη θραύση της πόρτας των κατοικιών τους, παρότι στις δυο εκ των τριών τουλάχιστον περιπτώσεις δεν προβλήθηκε καμία άρνηση προς τις αρχές για την είσοδο τους στις κατοικίες, τα ευρήματα των οποίων είναι, όπως προκύπτει από την δικογραφία χαμηλού ενδιαφέροντος.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Αντιτρομοκρατική όπου επί 26 ώρες δεν τους επετράπη η επικοινωνία με συνήγορο, ούτε και επιτράπηκε στους συνηγόρους η οποιαδήποτε επικοινωνία είτε ενημέρωση για όλο αυτό το διάστημα.
Κατά την προσαγωγή τους στην Εισαγγελία, παρέμειναν δέσμιοι πισθάγκωνα επί ώρες, ακόμη και ενώπιον της Εισαγγελέως , που διέταξε την διατήρηση των χειροπεδών, δεν τους επιτράπηκε να λυθούν ούτε για να πιουν νερό και στις διαμαρτυρίες τους, δέχθηκαν, παρότι δέσμιοι, επίθεση και κτυπήματα από τους άνδρες των ΕΚΑΜ, που ανακόπηκε μόνον μετά την έντονη διαμαρτυρία των συνηγόρων.
Τέλος, η δημοσιοποίηση των στοιχείων των συλληφθέντων που είναι αναγνωρισμένοι πρόσφυγες είτε αιτούντες άσυλο, που ακολούθησε την θεματική δημοσιότητα που δόθηκε στην σύλληψη, συνιστά σοβαρή παραβίαση του διεθνούς και εσωτερικού προστατευτικού πλαισίου των προσφύγων τα στοιχεία των οποίων δεν επιτρέπεται να γνωστοποιούνται προς τις αρχές χωρών όπου κινδυνεύουν, όπως η Τουρκία, πολύ περισσότερο όταν η χώρα αυτή είναι υπόλογη για συστηματική παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και για βασανιστήρια. Και αυτό δεν αίρεται φυσικά από την πρωτοφανή θέση της ελληνικής κυβέρνησης να αποφασίσει να αναγνωρίσει την Τουρκία ως ασφαλή χώρα, μέσα από τους κυριάρχους θεσμούς της.
Όλα τα παραπάνω συνιστούν παραβιάσεις του δικαίου αλλα και σοβαρή προσβολή του τεκμηρίου αθωότητας, για τα οποία είναι υπόλογοι όλοι οι υπεύθυνοι.
Αθήνα, 2 Δεκεμβρίου 2017 ΟΙ ΣΥΝΗΓΟΡΟΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ
Αλέκα Ζορμπαλά & Ιωάννα Κούρτοβικ



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μια βίλα στην Κηφισιά και κάποια σπίτια με αντίδικους ιδιώτες ήταν, μωρέ! Για να δούμε, λοιπόν, τα ακίνητα που θα έβγαιναν σε πλειστηριασμό την Τετάρτη και γι' αυτά μας μακέλεψαν τα ΜΑΤ του Τσίπρα. Το τραγικό είναι ότι οι χουλιγκάνοι θα συνεχίσουν να βαράνε παλαμάκια στους Κοντονήδες κι ας είπαν ψέματα και στους ίδιους. Που τα έλεγαν μετά αυτοί και τώρα ξευτιλίζονται. Για να δούμε τις βίλες, λοιπόν!
Διαμέρισμα στην Αθήνα αξίας 220.000 από την ALPHA BANK
Διαμέρισμα στην Αθήνα αξίας 49.000 από την ALPHA BANK
Διαμέρισμα στην Αθήνα αξίας 182.000 από την ALPHA BANK
Διαμέρισμα στην Αθήνα αξίας 66.000 από την ALPHA BANK
Διαμέρισμα στην Αθήνα αξίας 62.000 από την ALPHA BANK
Διαμέρισμα στην Αθήνα αξίας 143.000 από την ALPHA BANK
Διαμέρισμα στην Αθήνα αξίας 256.000 από την ALPHA BANK
Διαμέρισμα στην Αθήνα αξίας 290.000 από την ALPHA BANK
Διαμέρισμα στην Αθήνα αξίας 195.000 από την ALPHA BANK
Σπίτι στην Αθήνα αξίας 92.000 από την ALPHA BANK
Διαμέρισμα στην Αθήνα αξίας 117.000 από την Πειραιώς
Διαμέρισμα στο Μαρούσι αξίας 282.000 από την ALPHA BANK
Κατοικία στο Μαρούσι αξίας 200.000 από την Eurobank
Διαμέρισμα στο Χαλάνδρι αξίας 128.000 από την ALPHA BANK
Διαμέρισμα στη Καλλιθέα αξίας 128.000 από την ALPHA BANK
Διαμέρισμα στη Νίκαια αξίας 78.400 από την Πειραιώς
Διαμέρισμα στη Νίκαια αξίας 229.000 από την Πειραιώς
Διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη αξίας 92.000 από την Πειραιώς
Διαμέρισμα Θεσσαλονίκη αξίας 145.000 από την Πειραιώς
Διαμέρισμα Θεσσαλονίκη αξίας 150.000 από την Πειραιώς
Διαμέρισμα Θεσσαλονίκη αξίας 70.000 από την ATTICA BANK



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πάντως, εγώ θα ντρεπόμουν:
- Να μην κατεβαίνω σε διαδηλώσεις ειμή εξαιρετικά σπάνια ή και καθόλου, αλλά να έχω πάντα άποψη για το πώς πρέπει να τις κάνουν οι άλλοι που κατεβαίνουν.
- Να μην έχω στρωθεί να διαβάσω τίποτα για κάποιο ζήτημα, αλλά να βγαίνω και να τη λέω και με ύφος μάλιστα, σε ανθρώπους που ξέρω πως έχουν ξοδέψει χρόνο και κόπιασαν για να μάθουν δυο πράγματα πριν μιλήσουν.
- Να θεωρώ ότι οι διαδηλώσεις είναι για την πλέμπα και για όσους δεν έχουν τόσες πολλές και σοβαρές δουλειές όσο εγώ. Και πως σιγά μη χρειάζεται να διαβάσεις! Αφού τόσες εξυπνάδες πετάς και νομίζουν οι άλλοι πως πράγματι ξέρεις. Γιατί εσύ ξέρεις πως την τύφλα σου ξέρεις.
Γκρίνια, καθώς σε λίγες ώρες φορτώνομαι κι άλλον ένα χρόνο στην πλάτη. Καλά! Σε καμιά δεκαριά χρόνια πόσο θα γκρινιάζω, άραγε;



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



 Είχα πάει  σε μια συγκέντρωση του ΚΚΕ πριν ένα χρονο που έκαναν στο πολιτιστικο κεντρο του δημαρχειου . Καμια 60αρια παπουδια. Ουτε ηξεραν τι τους γινοταν. Καθεται και ο ομιλητης, μελος του γραφειου του ΚΣ της ΚΝΕ, με μεταπτυχιακά στην Αγγλία παρακαλώ, κονομημένος, ουτε που
χαμπαριαζε απο την οικονομικη κριση, λεει τις μαλακιες, τον ρωταω στο τελος ποια ειναι η γνωμη του κομματος για Βορεια Κορεα και για Κουβα, το περασε στο ντουκου, άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



,,,,Να και τα αλλα φρικιαστικα νεα,,,Το πρώτο εστιατόριο που προσφέρει ,,Ανθρώπινο κρέας,,
Ανοίγουν το πρώτο εστιατόριο  ανθρώπινου κρέατος στον κόσμο
27/11/2017
Αλλά όσον αφορά τη φιλοδοξία και την εκτροπή των Ιάπωνων, έφτασαν μέχρι να φάει τον γείτονά τους. Στην πόλη του Τόκιο (Ιαπωνία) εγκαινιάστηκε το πρώτο εστιατόριο στον κόσμο που προσφέρει νόμιμα κρέας Humana.
Ένα τρομακτικό εστιατόριο με το ψευδώνυμο "The Resoto ototo no shoku ryohin", το οποίο σημαίνει στα αγγλικά "Edible Brother" άνοιξε τις πόρτες του στο ιαπωνικό κοινό και από όλο τον κόσμο, όπου προσφέρει στους πελάτες του ένα ποικίλο μενού όπου οι τιμές κυμαίνονται από 100 έως σε 1000 ευρώ, δηλαδή το πιάτο με ανθρώπινη σάρκα, πιο ακριβό θα ήταν 1193 δολάρια ΗΠΑ.
Διεθνείς πηγές ειδήσεων έχουν αναφέρει ότι ένας τουρίστας από τη χώρα της Αργεντινής, ήταν ο πρώτος άνθρωπος που έτρωγε ανθρώπινη σάρκα στον "Βρώσιμο Αδελφό".
Αυτό το δείπνο νομίζω ότι τα εξής: "Φαίνεται ότι τρώει χοιρινό, σε αυτό το εστιατόριο μαγειρεύουν το κρέας με μπαχαρικά, έτσι ώστε η γεύση παραμένει απαρατήρητη".
Στην Ιαπωνία από το 2014 έχει εγκριθεί ένας νόμος που επιτρέπει την κατανάλωση ανθρώπινης σάρκας, διατηρώντας προφανώς όρους όπως το υγειονομικό επίπεδο αυτού και την προέλευση. Ωστόσο, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τουλάχιστον το 99% του παγκόσμιου πληθυσμού δεν θα συμφωνούσε με αυτές τις γκροτέσκες πράξεις, έτσι να το πω.
Και το ερώτημα που όλοι θέτουμε, πώς παίρνουν το κρέας;
Οι άνθρωποι πριν πεθάνουν αποφασίζουν να πουλήσουν το σώμα τους στο περίεργο εστιατόριο, περίπου για 30 χιλιάδες ευρώ ή 35.799 δολάρια, αυτό είναι το υπόλοιπο ότι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγκαταλείψουν τις οικογένειές τους, λογικά είναι οι μόνοι που μπορούν να διεκδικήσουν τα χρήματα.
Μόνο οι άνθρωποι που πεθαίνουν νέοι μπορούν να υπογράψουν τη σύμβαση, στην οποία υπόκεινται σε ειδική διατροφή, όπου το κρέας είναι κατάλληλο για κατανάλωση.
Και θα ήσαστε πρόθυμος να πουλήσετε το σώμα σας για κατανάλωση μετά το θάνατό σας;



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΡΩΜΑΙΟΣ ΚΑΙ ΙΟΥΛΙΕΤΑ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ
1 ημερα πριν
Βίοι "Αγίων" Πα-τεράτων και μια τετράποδη απάντηση με πολλούς αποδέκτες..
Ένας ιερέας λοιπόν πρωταγωνιστής σε 2 παράλληλες ιστορίες με χρόνο δράσης 20 λεπτά. Αυτό το χρόνο χρειάστηκε για να αλλάξει τις κλειδαριές στο διαμέρισμα που νοίκιαζε μια φοιτήτρια στην Πάτρα, να πετάξει έξω τα πράγματά της - ενώ εκείνη έλειπε από το σπίτι - να βρίσει άλλους φοιτητές που τον παρακαλούσαν να σταματήσει και να προλάβουν να πάρουν από μέσα τα 2 γατάκια που είχε η κοπέλα στο σπίτι. Ο - δεν έχω λόγια να τον χαρακτηρίσω- ρασοφόρος - όχι μόνο τους αγνόησε αλλά σε μια δεύτερη ένδειξη πυγμής και ενάρετης συμπεριφοράς άρπαξε τα ζώα και τα ΕΚΣΦΕΝΔΟΝΙΣΕ από τον 3ο όροφο της πολυκατοικίας στο κενό ! Παύση κενό...
Το ένα γατί έπεσε στο δρόμο , το δεύτερο στην ταράτσα της διπλανής μονοκατοικίας. Το πρώτο αν και σοκαρισμένο από την πτώση, κατάφερε να σκαρφαλώσει - κανείς δεν κατάλαβε πως- στην ταράτσα για να σώσει το φίλο της που νιαούριζε απελπισμένα για ώρες.
Του έδειξε το δρόμο , είπαν οι γείτονες, εκείνο κατέβηκε, η μικρή όμως όχι.
Πανικόβληθηκε και παγιδεύτηκε πάνω.
Επι 12 ώρες η μικρή ζητούσε βοήθεια και ο φίλος της περίμενε κάτω ακίνητος .
Παρα την κίνηση. Δεν έφυγε βήμα από το κτίριο. Μόνο ψηλά κοίταζε τη φίλη του και περίμενε. Η συνέχεια στο βίντεο που κατέγραψε ο Flamis Konstantinos.Για την ιστορία η κοπέλα δεν γνωρίζει ακόμη τίποτα για όλα αυτά. Τα ζώα της είναι πλέον ασφαλή σε φιλοξενία. Ο ιερέας θα κηρύξει αύριο το λόγο του Θεού κάπου..
http://patrastv.gr/35200/%CF%81%CF%89%CE%BC%CE%B1%CE%B9%CE%BF%CF%83-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B9%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B9%CE%B5%CF%84%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BF%CE%B4%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%8A%CF%83%CE%BA/



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οταν θα κινδυνεύουν τα προσωπικά σου συμφέροντα, θα 'σαι μόνος. Τώρα αδιαφορείς για την διάλυση του διπλανού σου. Γυρίζει ο τροχός



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


εκπρόσωπος τύπου κυβερνήσεως:
Δε θα αποσυρθούν όλοι οι γύροι αλλά όσοι κοστίζουν πάνω από 2.20 ευρώ (με απ΄ όλα)



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Και το όνομα του αριστερού υποψηφίου: Σαλβαδόρ Νασράλλα (εκ Λιβάνου καταγόμενος)!
Έγιναν εκλογές στην Ονδούρα, όπου ο αριστερός πρόεδρος είχε ανατραπεί με αμερικανοκίνητο κοινοβουλευτικό πραξικόπημα προ ετών κι η δεξιά κυβέρνηση επιδίδονταν έκτοτε σε όργιο βίας και δολοφονιών. Όταν φάνηκε ότι ο αριστερός υποψήφιος θα κέρδιζε με διαφορά, η καταμέτρηση ψήφων διεκόπη, ξέσπασαν ταραχές, επιβλήθηκε κατάσταση ανάγκης κι ανεστάλη το σύνταγμα (!) κι ο πρόεδρος έφυγε για τις ΗΠΑ (μάλλον για να πάρει... οδηγίες ή να μείνει μόνιμα, αν η κατάσταση ξεφύγει!). Μέσα στη δημοκρατία τα φιλοδυτικά καθεστώτα της ηπείρου...
ΣΧΟΛΙΟ.-  Ούτε καν αριστερός δεν είναι ο Νασράλα,left liberal τον λες,απλά αμφισβητεί την γραμμή της φιλοαμερικανικής κυβέρνησης.
Αν δεν είσαι φασιστοτσουτσέκι εκεί, δεν σ' εμπιστεύονται οι αμερικάνοι!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ήταν σαν σήμερα 2 Δεκεμβρίου 1956 όταν ένα πλοιάριο με το όνομα «Γκράνμα», πλησιάζει στις ακτές της Κούβας, στην Πλάγια Ολοράδα. Λίγα μέτρα πριν τις ακτές το πλοιάριο κολλά στη λάσπη. Οι 82 νέοι μαχητές-επαναστάτες με επικεφαλής τον Φιντέλ Κάστρο αποβιβάζονται. Δύο ώρες χρειάστηκε μέχρι να περάσουν τα λίγα μέτρα του βάλτου που απειλούσε να τους καταπιεί. Έχοντας μόλις φτάσει στο σταθερό έδαφος της ακτής, ακούγεται ο ήχος ενός βαρύ πυροβόλου. Είχαν εντοπιστεί και στις δύο ώρες που χρειάστηκε να φτάσουν στην ακτή η «επιτροπή υποδοχής» του δικτάτορα Μπατίστα είχε προλάβει να πάρει θέση. Οι περισσότεροι σκοτώνονται.
Οι εναπομείναντες μαχητές, γύρω στους 20 άντρες, ανάμεσά τους ο Φιντέλ Κάστρο και ο Τσε Γκεβάρα, συνεχίζουν και προωθούνται στην οροσειρά Σιέρα Μαέστρα. Ξεκινά ο ένοπλος αγώνας. Δυόμισι μήνες αργότερα, ο Φιντέλ στη συνέντευξή του στον απεσταλμένο των «Νιου Γιορκ Τάιμς» δηλώνει: «Πολεμάμε επί 79 ημέρες και είμαστε δυνατότεροι από ποτέ!». Η πορεία για τη νίκη της Κουβανικής Επανάστασης είχε ανοίξει».



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


3 του Δεκέμβρη 1944: με εντολή Τσώρτσιλ και εκτελεστικά όργανα τον πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου και τον αρχηγό της Αστυνομίας Αγ. Εβερτ πνίγουν στο αίμα το συλλαλητήριο του ΕΑΜ, δολοφονουν εν ψυχρώ 21 διαδηλωτές...η αντίδραση και οι ξένοι επικυριαρχοι ξεκινουν τον εμφύλιο πόλεμο.
κι ο Μπρεχτ γράφει
"...Κρατήστε τους γιους σας μέσα στο σπίτι, μανάδες της Αθήνας!
Ή ανάψτε γι’ αυτούς ένα κερί: απόψε το βράδυ
Ο Γέρος της Ντάουνινγκ Στριτ σας φέρνει πίσω
το Βασιλιά σας..."



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τα μεγαλύτερα εγκλήματα έχουν γίνει από αγάπη!



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Υεμένη: Η οργάνωση των Χούτι ανακοίνωσε πως εκτόξευσε πύραυλο προς τον πυρηνικό σταθμό του Αμπού Ντάμπι
Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου 2017, 12:37
Η οργάνωση των Χούτι της Υεμένης εκτόξευσε πύραυλο Κρουζ προς έναν σταθμό πυρηνικής ενέργειας στο Αμπού Ντάμπι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (ΗΑΕ), ανέφερε την Κυριακή στον ιστότοπό της η τηλεοπτική υπηρεσία των Χούτι, χωρίς να δώσει οποιαδήποτε στοιχεία.
Δεν υπάρχουν αναφορές για πυραύλους που έπεσαν στο έδαφος των ΗΑΕ.
Οι Χούτι,  ελέγχουν μεγάλο μέρος της βόρειας Υεμένης και έχουν πει πως το Αμπού Ντάμπι, μέλος του υπό την ηγεσία της Σαουδικής Αραβίας αποικιοκρατικου συνασπισμού που πολεμά εναντίον της Υεμενης από το 2015, αποτελεί στόχο για τους πυραύλους τους.
«Η πυραυλική δύναμη ανακοινώνει την εκτόξευση ενός πυραύλου Κρουζ προς τον πυρηνικό αντιδραστήρα αλ-Μπαράκα στο Αμπού Ντάμπι», αναφέρεται στον ιστότοπο χωρίς άλλες λεπτομέρειες.
Ο πυρηνικός σταθμός Μπαράκα, που κατασκευάζεται από την Εταιρία Ηλεκτρικής Ενέργειας της Κορέας (KEPCO), αναμένεται να ολοκληρωθεί και να καταστεί επιχειρησιακός το 2018, έχει πει ο υπουργός Ενέργειας των ΗΑΕ.
Είναι η δεύτερη φορά φέτος που οι Χούτι υποστηρίζουν πως εκτόξευσαν πυραύλους προς τα ΗΑΕ. Πριν από μερικούς μήνες είπαν πως είχαν πραγματοποιήσει «με επιτυχία» δοκιμαστική εκτόξευση πυραύλου προς το Αμπού Ντάμπι.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ιταλία: Ναζιστική σημαία μέσα σε στρατόπεδο καραμπινιέρων στην Φλωρεντία
 Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου 2017, 12:27
Αίσθηση προκάλεσε βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο από ιστότοπο της Φλωρεντίας, το οποίο δείχνει ναζιστική σημαία μέσα σε δωμάτιο στρατοπέδου των καραμπινιέρων της πρωτεύουσας της Τοσκάνης. Δίπλα στη σημαία, διακρίνεται και ένα πόστερ με τον γραμματέα της Λέγκα, Ματτέο Σαλβίνι, με όπλο ανά χείρας, το οποίο είναι πιθανότατα αποτέλεσμα φωτομοντάζ.
Από το σώμα των καραμπινιέρων έγινε γνωστό ότι «υπάρχει ενδεχόμενο να ληφθούν κυρώσεις, ενώ εξετάζεται και η ποινική διάσταση της όλης υπόθεσης».
«Η Iταλική αβασίλευτη Δημοκρατία και το Σύνταγμά της, βασίζονται στις αρχές της αντίστασης στον φασισμό και στον ναζιφασισμό», δήλωσε η υπουργός Άμυνας της κυβέρνησης Τζεντιλόνι, Ρομπέρτα Πινόττι. Παράλληλα, θέλησε να προσθέσει ότι «όποιος αποφασίζει να αναρτήσει σημαία του Ράιχ, δεν έχει το δικαίωμα να ανήκει στις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας, διότι δεν σέβεται τον όρκο του».
https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=rdM6eD_vOJM



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ονδούρα: Τουλάχιστον τρία άτομα έχασαν τη ζωή τους και δεκάδες τραυματίστηκαν στις εκλογές
 Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου 2017, 22:26
Τουλάχιστον τρεις νεκροί, δεκάδες τραυματίες και εκατοντάδες συλληφθέντες είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός για τις ταραχές που σημειώθηκαν μετά την καθυστέρηση στην καταμέτρηση των ψήφων στις προεδρικές και βουλευτικές εκλογές της περασμένης Κυριακής.
Σημειώνεται πως η αντιπολίτευση για τις εκλογές κατήγγειλε πως έγινε νοθεία.
Ο τηλεοπτικός αστέρας Σαλβαδόρ Νασράλα έστρεψε τα πηρά κατά του αντιπάλου του τον πρόεδρο της Ονδούρας Χουάν Ορλάντο Ερνάντεζ λέγοντας πως επιχειρεί πραξικόπημα, χειραγωγώντας την καταμέτρηση των ψήφων και παράλληλα επιβάλλοντας απαγόρευση κυκλοφορίας για να καταπνίξει τις διαμαρτυρίες.
Οι ταραχές στην Ονδουρα συνεχίστηκαν το Σάββατο, όταν άλλοι δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν, ανάμεσά τους μια 19χρονη που τραυματίστηκε θανάσιμα από μια σφαίρα στο κεφάλι, με τον συνολικό απολογισμό των ταραχών να ανέρχεται πλέον σε τρεις νεκρούς και 20 τραυματίες. Πολλές επιχειρήσεις στην πρωτεύουσα δεν λειτούργησαν το Σάββατο. Ο στρατός έστησε οδοφράγματα και σημεία ελέγχου γύρω από κτίρια-κλειδιά.




-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΛΑΕ: Τα άτομα με αναπηρία και οι οικογένειές τους βιώνουν καθημερινά τον δικό τους Γολγοθά
Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου 2017, 14:12
Η ΛΑΕ με αφορμή την παγκόσμια ημέρα των ΑμεΑ, σήμερα 3 Δεκεμβρίου, επισημαίνει ότι: «7 χρόνια συνεχιζόμενης μνημονιακής πολιτικής, από τις κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ - Ν.Δ και την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, έχουν οδηγήσει, αφ' ενός στην αποσάθρωση των υπηρεσιών υγείας και σε δυσθεώρητες περικοπές στην χρηματοδότηση δομών ημερήσιας και κλειστής φροντίδας, αφ' ετέρου τα ΑμεΑ στην εξαθλίωση και τον κοινωνικό αποκλεισμό.
Τα άτομα με αναπηρία και οι οικογένειές τους βιώνουν καθημερινά τον δικό τους Γολγοθά από τις ασκούμενες αντικοινωνικές μνημονιακές πολιτικές, οι οποίες τους στερούν κεκτημένα δικαιώματα που αποκτήθηκαν με τους αγώνες του αναπηρικού κινήματος.
Ανάμεσα στα 113 αντικοινωνικά προαπαιτούμενα, που η κυβέρνηση στα πλαίσια της 3ης και 4ης μνημονιακής αξιολόγησης έχει συμφωνήσει με τους δανειστές να εφαρμόσει από τον Δεκέμβριο του 2017 μέχρι τον Ιούλη του 2018, υπάρχουν δέκα από αυτά, που αφορούν σε απάνθρωπες περικοπές στις πολιτικές κοινωνικής προστασίας, οι οποίες θα οδηγήσουν τα ΑμεΑ και τις οικογένειές τους σε κοινωνική «ευθανασία».
Συγκεκριμένα, περιλαμβάνουν επαναξιολόγηση από τα Κέντρα Πιστοποίησης Αναπηρίας όλων των ΑμεΑ για τη διαπίστωση της «λειτουργικότητάς» τους και κυρίως περικοπές προνοιακών επιδομάτων, αναπηρικών συντάξεων και άλλων κοινωνικών, υγειονομικών και προνοιακών παροχών καθώς και περιορισμό των δικαιούχων.
Με τα μέτρα αυτά τα ΑμεΑ θα οδηγηθούν σε οικονομική και κοινωνική εξαθλίωση με μόνο στόχο την μείωση των δημόσιων κοινωνικών δαπανών για την εξυπηρέτηση ενός αβίωτου, επαχθούς και άδικου δημοσίου χρέους.
Οι όποιες διαβεβαιώσεις της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ότι δεν θα θιγούν τα αναπηρικά επιδόματα, δεν μας καθησυχάζουν, αφ' ενός γιατί έχει υπογράψει και αναλάβει αντίστοιχες δεσμεύσεις με το 3ο μνημόνιο, αφ' ετέρου επειδή δεν θέλει να προτείνει εναλλακτική λύση απέναντι στη χρηματοδότηση των δανειστών και τα συνεπακόλουθα μνημόνια λιτότητας.
Η ΛΑΕ στηρίζει τους αγώνες των ΑμεΑ και των οικογενειών τους και παλεύει δίπλα στο αναπηρικό κίνημα για τα δίκαια αιτήματά του.
Τιμούμε την 3η Δεκέμβρη, παγκόσμια ημέρα ατόμων με αναπηρία, με τη στήριξη και συμμετοχή μας στους αγώνες τους για να μην οδηγηθούν σε κοινωνική γενοκτονία από τους δανειστές και τις πολιτικές δυνάμεις, που εφαρμόζουν, ψηφίζουν ή στηρίζουν τα ανθρωποκτόνα μνημόνια της φτωχοποίησης του λαού και της ταπείνωσης της χώρας.
Η ΛΑΕ καλεί το αναπηρικό κίνημα και τους συλλογικούς φορείς του, τιμώντας τις καλύτερες αγωνιστικές παραδόσεις τους, να οργανώσουν τη μαζική και μαχητική αντίσταση των ΑμεΑ και των οικογενειών τους, στη νέα ανθρωποκτόνα λαίλαπα μνημονιακών μέτρων σε βάρος της υγείας και της ίδιας της ζωής τους. Εμείς, όπως σταθερά κάναμε μέχρι τώρα, θα στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις τους αγώνες τους για μία ζωή με αξιοπρέπεια» καταλήγει η ανακοίνωση της ΛΑΕ.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ιράκ: Δύο νέοι ομαδικοί τάφοι ανακαλύφθηκαν σε περιοχή των Γιαζίντι
Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου 2017, 18:37
Iρακινές παραστρατιωτικές δυνάμεις ανακοίνωσαν σήμερα ότι ανακάλυψαν σε μια περιοχή που κατοικείται κυρίως από Γιαζίντι, στο βόρειο τμήμα της χώρας, δύο νέους μαζικούς τάφους που περιέχουν τις σορούς 140 αμάχων, μεταξύ των οποίων γυναίκες και παιδιά.
«Ομαδικός τάφος ανακαλύφθηκε με τις σορούς 20 γυναικών και κάπου σαράντα παιδιών στο χωριό Καμπούσι, νότια της Σιντζάρ, στη επαρχία Νινευή», ανέφεραν σε ανακοίνωσή τους οι δυνάμεις Χασντ αλ-Σάαμπι.
Εξάλλου, «στο οικιστικό συγκρότημα Τζαζίρα, επίσης νότια της Σιντζάρ, ανακαλύφθηκαν άλλες 80 σοροί, στην πλειονότητά τους Γιαζίντι».
Στις 22 Νοεμβρίου, στην ίδια περιοχή, οι ιρανικές δυνάμεις ασφαλείας δήλωσαν πως ανακάλυψαν ομαδικό τάφο που περιείχε τις σορούς 73 ανδρών, γυναικών και παιδιών που εκτελέστηκαν από την τζιχαντοφασιστική συμμορια Ισλαμοφασιστικό Κράτος όταν η περιοχή τελούσε υπό τον έλεγχό τους.
Σύμφωνα με τον αξιωματούχο της περιοχής της Σιντζάρ, Μάχμα Χαλίλ, περίπου 40 ομαδικοί τάφοι ανακαλύφθηκαν από το 2015 σε διάφορους τομείς και «όλα τα θύματα είναι Γιαζίντι».
Οι Γιαζίντι είναι μια κουρδόφωνη μειονότητα που διώκεται από τους τζιχαντοφασιστες.
Το 2014, οι τζιχαντοφασιστες σκότωσαν χιλιάδες Γιαζίντι στο προπύργιό τους στο όρος Σιντζάρ και απήγαγαν χιλιάδες γυναίκες και έφηβες για να τις κάνουν σεξουαλικές σκλάβες.
Οι κουρδικές δυνάμεις με την υποστήριξη του αμερικανοδυτικου συνασπισμού ανακατέλαβαν τη Σιντζάρ τον Νοέμβριο του 2015. Τον Οκτώβριο του 2017, οι ιρακινές δυνάμεις ανακατέλαβαν με τη σειρά τους τη Σιντζάρ από τους Κούρδους.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αρνητης της σφαγης των Ποντιων θα μοιραζει ιθαγενειες.
«Δεν συντελεστηκε γενοκτονια στον Ποντο και στη ΜικραΑσια. Στην Ηπειρο εγινε.. προμελετημενη εθνοκαθαρση Τσαμηδων από Ελληνες»
Ξεπερασε και τη Ρεπουση ο νεος Ειδικος Γραμματεας Ιθαγενειας, Λαμπρος Μπαλτσιωτης. Μιλαει για Τσαμουρια και «Δημοκρατια της Μακεδονιας».



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τρομος με τα σπιτια. Δηθεν δεν  κινδυνευουν  οι πρωτες κατοικιες που μπαινουν στο «νομο Κατσελη» για ένα  χρονο, αλλα όχι οσες εχουν υποθηκευτει ακομη και για μικρα επιχειρηματικα δανεια. Από τον Ιανουαριο οι τραπεζες θα βγαζουν στο σφυρι τις δευτερες κατοικιες λεει η κυβερνηση, ενώ ηδη βγαινουν οι πρωτες κατοικιες, δυαρια και γκαρσονιερες. Οι ξενοι τοκογλεφοι της τροικα απαιτουν να εκπλειστηριαστουν 18.000 μεχρι τον Ιουνιο.
Καταργηση της προστασιας της πρωτης κατοικιας από 1 Ιανουαριου 2018



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Παραθυρο στην εμπλοκη ιδιωτων στα δημοσια νοσοκομεια. Αυτοχρηματοδοτικο μοντελο λειτουργειας των δημοσιων μοναδων υγειας και του ΕΟΠΥΥ. Τα νοσοκομεια δεν θα χρηματοδοτουνται από τον κρατικο προυπολογισμο, αλλα από τα εσοδα τους, λενε νοσοκομειακοι γιατροι.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Το προσωπο κλειδι στην πωληση βληματων στη Σαουδικη Αραβια λεει, «το Δημοσιο εχασε 700 εκατ ευρω από τη λασπη της αντιπολιτευσης».
Ο εμπορος από το Κιλκις αναζητουσε βομβες που ηταν προς αποσυρση, αλλα ανακατευτηκε ο εκλεκτος της ΝΔ Σφακιανακης, και η δουλεια δεν εγινε.


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δεν τα ειδαν ποτε οι πυροπληκτοι της Ηλειας. Πως «εξαφανιστηκαν» σε αλλους κωδικους τα 214 εκατ ευρω του «Ταμειου Μολυβιατη»


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Σε ομηρια για χρονια βρισκονται χιλιαδες ιδιοκτητες ακινητων που εχουν απαλλοτριωσει δημοσιοι φορεις χωρις να εχουν καταβαλλει αποζημιωσεις αλλα και χωρις να εχουν αξιοποιησει τα απαλλοτριωμενα.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Κραυγη αγωνιας και εκκληση από τους κατοικους της Μανδρας, «μην μας ξεχασετε όταν φυγουν τα καναλια της τηλεορασης». Εδώ ηδη τους εχει ξεχασει η κυβερνηση. Ο μονος που δινει επιδοματα είναι το δημαρχειο της Μανδρας. Η κυβερνηση ζηταει, από ανθρωπους που τους τα πηρε όλα η πλημμυρα, ΑΦΜ, ΑΜΚΑ, ταυτοτητες, φωτογραφιες, και χαρτια ολοκληρης γραφειοκρατιας, για να τους δωσει τα επιδοματα που τους εχει ταξει.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Χημεία και τέρατα στο ειρηνοδικείο
«Θα μπορούσαμε να έχουμε θανάτους», καταγγέλλει ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, με αφορμή το θλιβερό γεγονός της ρίψης δακρυγόνων μέσα στο Ειρηνοδικείο Αθηνών εναντίον αγωνιστών του κινήματος κατά των πλειστηριασμών. «Είναι γνωστό ότι η ρίψη δακρυγόνων σε κλειστό χώρο απαγορεύεται», αναφέρεται στην ανακοίνωση. «Όσα εκτυλίχθηκαν χθες στο Ειρηνοδικείο Αθηνών προκαλούν σε όλους τους πολίτες με δημοκρατική ευαισθησία αλγεινή εντύπωση, η ρίψη χημικών σε κλειστό χώρο συνιστά όχι μόνον προσβολή, αλλά και σωματική βλάβη» σημειώνει με τη σειρά του ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών. Θρασύτατος ο υπουργός «προστασίας των πλειστηριασμών» Νίκος Τόσκας δικαιολόγησε τους αστυνομικούς λέγοντας ότι «προκλήθηκαν» και ήταν «αμυνόμενοι»! Η εγκληματική ενέργεια των ΜΑΤ έγινε προφανώς κατόπιν πολιτικής εντολής της κυβέρνησης και αποτελεί διαπιστευτήρια παράσταση για τους δανειστές και τα ξένα funds ότι θα ανοίξει ο δρόμος στις κατασχέσεις πρώτης κατοικίας.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Την Τρίτη 28 Νοεμβρίου, η αντιτρομοκρατική συνέλαβε, 9 αγωνιστές, πολιτικούς πρόσφυγες από την Τουρκία και το Κουρδιστάν, για συμμετοχή στο DHKP-C (Επαναστατικό Λαϊκό Απελευθερωτικό Μέτωπο-Κόμμα). Στη σύλληψη, στην κράτηση τους στη ΓΑΔΑ, στα δικαστήρια στην Ευελπίδων, οι σύντροφοι ξυλοκοπήθηκαν και βασανίστηκαν από τα ανδρείκελα της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας . Γεγονός το οποίο το ομολογούν οι μώλωπες που φέρουν στο πρόσωπο και στα μάτια,τα ράμματα, οι επίδεσμοι, τα χτυπήματα στο κεφάλι και στο σώμα. Παράλληλα τα μίντια, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Τουρκία, προσπάθησαν να δημιουργήσουν κλίμα τρομοϋστερίας, κάνοντας λόγω για σκληροπυρηνικούς “τρομοκράτες” και για μεγάλη επιτυχία της ελληνικής αστυνομίας.
Οι συλλήψεις των Τούρκων και Κούρδων αγωνιστών αναδεικνύουν τη διαχρονική, αγαστή συνεργασία του ελληνικού και του τούρκικου κράτους και των μυστικών τους υπηρεσιών.
Διαχρονική γιατί και στο παρελθόν έχουν δεχτεί δεκάδες συλλήψεις,φυλακίσεις, μέχρι κι απαγωγές.

Καλούμε τη Δευτέρα 4/12 στις 8:30π.μ., στα δικαστήρια στην Ευελπίδων.Να σταθούμε αλληλέγγυοι στο πλευρό τους φωνάζοντας...ΤΟ ΝΑ ΜΑΧΕΣΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ - Δηλώσεις Παν. Λαφαζάνη, Θαν. Μπαρτζώκα, Δημ. Στρατούλη και των δικηγόρων της ΛΑΕ μετά την κατάθεση μήνυσης σε βάρος Τοσκα-Κοντονή και Αρχηγείου της ΕΛΑΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Δηλώσεις Παν. Λαφαζάνη, Θαν. Μπαρτζώκα, Δημ. Στρατούλη και των δικηγόρων της ΛΑΕ μετά την κατάθεση μήνυσης σε βάρος Τοσκα-Κοντονή και Αρχηγείου της ΕΛΑΣ για τα χθεσινά πρωτοφανή αυταρχικά γεγονότα
        Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, Γραμματέας του Π.Σ. της ΛΑΕ, μαζί με τον Δημήτρη Στρατούλη, μέλος της ΠΓ της ΛΑΕ, και τον Θανάση Μπαρτζώκα, στέλεχος της ΛΑΕ και πρώην Δήμαρχος Καισαριανής, που είναι ένας από τους τραυματίες της χθεσινής αστυνομικής επίθεσης ενάντια στο κίνημα κατά των πλειστηριασμών, κατέθεσαν -σήμερα 30/11/2017- μήνυση σε βάρος των κ.κ. Τόσκα και Κοντονή, σε βάρος του Αρχηγού της ΕΛΑΣ και κατά παντός άλλου υπευθύνου για τη δολοφονική επίθεση των ΜΑΤ με ρίψη δακρυγόνων μέσα σε έναν κατάμεστο κλειστό χώρο, του Ειρηνοδικείου Αθήνας, όπου υπήρχαν εκατοντάδες διαδηλωτές.
Ως νομικοί παραστάτες στην κατάθεση της μήνυσης παραβρέθηκαν στην εισαγγελία πλημμελειοδικών Αθηνών οι δικηγόροι Σαράντος Θεοδωρόπουλος, Άρης Κωνσταντάκης και Δημήτρης Σαραφιανός.
Μετά την κατάθεση της μήνυσης ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, γραμματέας του Π.Σ. της ΛΑΕ, έκανε την εξής δήλωση:
«Η ρίψη χημικών ουσιών σε ένα τέτοιο χώρο ισοδυναμεί με δολοφονική ενέργεια και είναι ευτύχημα που δεν θρηνήσαμε θύματα και είχαμε μόνο τραυματίες και λιποθυμίες. Είναι χαρακτηριστικό ότι σήμερα, μία ημέρα μετά, καμία δίκη δεν έγινε, λόγω της αποπνιχτικής ατμόσφαιρας που δημιουργήθηκε. Γι’ αυτό το λόγο καταθέσαμε μήνυση στους αρμόδιους Υπουργούς και στον αρχηγό της ΕΛΑΣ, αλλά και κατά παντός υπευθύνου.
Καταθέσαμε επίσης μήνυση κατά των ίδιων για το γεγονός ότι ισχυρίζονται πως έγιναν πλειστηριασμοί στο Ειρηνοδικείο Αθηνών την στιγμή που τα ΜΑΤ δεν επέτρεπαν σε κανέναν πολίτη να καταθέσει προσφορά ούτε φυσικά να παρακολουθήσει την διαδικασία σε μια αίθουσα η οποία ήταν κατάμεστη από άνδρες των ΜΑΤ.
Όσοι ισχυρίζονται ότι χθες στο Ειρηνοδικείο έγιναν πλειστηριασμοί, είναι πολιτικοί απατεώνες και επωμίζονται βαρύτατες ποινικές ευθύνες για πλαστογράφηση διαδικασιών, υφαρπαγή ιδιωτικής περιουσίας και παραπλάνηση του λαού. Πολύ περισσότερο, που κατά κωμικό τρόπο, οι ίδιες οι τράπεζες οικειοποιήθηκαν τα ακίνητα, τα οποία οι ίδιες εκπλειστηρίαζαν.
Στην χώρα έχει επιβληθεί μια χούντα πλειστηριασμών, η οποία καταργεί κάθε έννοια νομιμότητας και δημοκρατίας. Ένας νέος πρωταγωνιστής έχει εισβάλει στην πολιτικοκοινωνική ζωή, το κίνημα κατά των πλειστηριασμών και το πολιτικό μέτωπο που το στηρίζει. Αυτός ο πρωταγωνιστής αναδεικνύει το πραγματικό δίλημμα στην πολιτική ζωή απέναντι στην συναινετική διεφθαρμένη και αυταρχική μνημονιακή τάξη πραγμάτων στη χώρα.
Η κυβέρνηση Τσίπρα, που πλέον προσφεύγει στην ωμή βία για να μπορέσει να ανταποκριθεί στις αντιλαϊκές δεσμεύσεις της έναντι των “δανειστών” και του κεφαλαίου, θα πρέπει να γνωρίζει, ότι αυτός είναι και ο πιο σύντομος δρόμος για την πολιτική της κατάρρευση. Τα γκλομπς και τα χημικά δεν εγγυώνται καμιά πολιτική μακροημέρευση σε καμία κυβέρνηση!»
Ο Θανάσης Μπαρτζώκας, ένας εκ των τριών τραυματισμένων, έκανε την εξής δήλωση:
«Εγκληματική η εντολή Τόσκα – Κοντονή, για ρίψη χημικών μέσα στο κατάμεστο κτίριο του ειρηνοδικείου Αθηνών.
Ενώ γενικά προσέχω, γιατί ξέρω την πάθηση μου και κάθομαι μακριά από την πρώτη γραμμή των διαδηλώσεων. Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα πέσουν δακρυγόνα “με άρωμα Αριστεράς” σε κλειστό χώρο. Είναι τυχερό που δεν είχαμε και θύματα. Στους κατ' επάγγελμα λασπολόγους του κυβερνητικού μπλοκ και όχι μόνο, που τολμούν να βγαίνουν στα κανάλια με απαράδεκτο τρόπο, τους αφιερώνω το στοίχο του Τάσου Λειβαδίτη “η σιωπή κάνει τον κόσμο πιο μεγάλο και η θλίψη πιο δίκαιο».
Εκ μέρους των δικηγόρων ο Σαράντος Θεοδωρόπουλος έκανε την εξής δήλωση:
«Υποβάλλαμε τη μήνυση, γιατί μέσα στο κτίριο του ειρηνοδικείου Αθηνών έγιναν εκ μέρους των δημοσίων αρχών και των αστυνομικών δυνάμεων πολλές έκνομες και παράνομες ενέργειες. Τα στελέχη της ΛΑΕ και οι τραυματίες της αστυνομικής επίθεσης θα καταθέσουν τις αμέσως επόμενες ημέρες στην εισαγγελία πλημμελειοδικών Αθηνών και ατομικές μηνύσεις».
Ο Δημήτρης Στρατούλης, μέλος της ΠΓ της ΛΑΕ δήλωσε τα εξής:
«Δεν μας φοβίζει ούτε θα μας σταματήσει η εφαρμοζόμενη από την κυβέρνηση αστυνομική καταστολή. Θα δώσουμε τη μάχη μέχρι τέλους, για να αποτρέψουμε και θα αποτρέψουμε την αρπαγή της λαϊκής κατοικίας και περιουσίας από την κυβέρνηση, την μνημονιακή αντιπολίτευση, τις τράπεζες και τις “εταιρείες – κοράκια”».
Αθήνα 30/11/2017
Το Γραφείο Τύπου



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αλήτες του "εκσυγχρονισμένου" πασοκ για... κρέμασμα!
 Ρε πούστη μου... αυτούς τους μαλάκες πως τους βρήκε ο Σημίτης κι ο Γιωργάκης και τους πήρε έτοιμους ο Αλέξης;
Α! Το σωστό να λέγεται! Δεν πήρατε τότε τα σπίτια του κόσμου κι υποχρεωνόμαστε να τα πάρουμε τώρα εμείς!
«Η ΝΔ εάν δεν είχε φέρει το νομοσχέδιο για την προστασία των κατοικιών για τρία χρόνια θα είχαν γίνει περισσότεροι πλειστηριασμοί και θα ήταν λιγότερο το βάρος σήμερα. Εάν έκανε η ΝΔ πλειστηριασμούς με άτυπη συμφωνία με τις τράπεζες όπως εμείς, θα ήταν πιο εύκολοι οι πλειστηριασμοί».
Δημήτρης Μάρδας, πρώην υπουργός του Τσίπρα.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στους 100 Υεμενίτες:
* 77 χρειάζονται βοήθεια για να επιβιώσουν...
* 66 δεν έχουν αρκετό φαγητό...
* 60 δεν έχουν καθαρό νερό...
* 52 δεν έχουν πρόσβαση στην υγειονομική περίθαλψη...
* 12 είναι σοβαρά υποσιτισμένοι... κυρίως παιδιά!
Αλλά η Υεμένη δεν είναι 100 άτομα. Είναι πάνω από 27 εκατομμύρια άνθρωποι!
Κι Αντιστέκονται και θα νικήσουν!
Η Υεμένη Αντιστέκεται... δεν θα υποδουλωθεί στο σιωνιστή παιδόφιλο σαουδαραβα δικτάτορα και τ' αφεντικά του!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Έτσι και στο ζήτημα των Πλειστηριασμών Πρώτης Κατοικίας γινόμαστε μάρτυρες αυτής της αποκρουστικής, «αριστερής συριζαικης» διπροσωπίας…
Από τη μια, με το ΕΓΚΛΗΜΑ των πλειστηριασμών πλουτίζουν οι τράπεζες (τα μαφιόζικα αφεντικά τους) και από την άλλη, σηκώνουν την γροθιά τους (όπως ο Χίτλερ) εναντίον του …κεφαλαίου: ότι δήθεν κατάσχουν σπίτια μεγαλοαστών!!!
Αρπάζουν τα σπίτια του κοσμάκη και ταυτόχρονα κατακλύζουν τον ορίζοντα με την αφηνιασμένη προπαγάνδα του …κτυπήματος του μεγάλου κεφαλαίου και των μεγαλοϊδιοκτητών!!!
Τέτοια παράκρουση διπροσωπίας, ψεύδους, δολιότητας και ΑΠΑΤΗΣ…
Τα ανδρείκελα του 4ου Ράιχ, δεν μιμούνται απλώς τις πρακτικές και τα προπαγανδιστικά μοτίβα του 3ου Ράιχ, αλλά τα …εμπλουτίζουν με έπαρση ΚΥΝΙΣΜΟΥ και με «αριστερά συριζαικα» χρώματα…
Συνολικά στις 29/11/2017 στα ειρηνοδικεία όλης της χώρας ήταν προγραμματισμένοι:
169 πλειστηριασμοί ακινήτων (εκ των οποίων οι 80 αφορούσαν διαμερίσματα και μονοκατοικίες, οι 99 σε οικόπεδα και αγρούς και οι 61 σε επαγγελματικούς χώρους).
Για να δούμε τώρα τι αφορούσαν αυτοί οι πλειστηριασμοί για να καταλάβει ο κόσμος ποιος λέει την αλήθεια και ποιος λέει ψέματα. Για να δούμε ποιος προστατεύει τους τραπεζίτες, τα λαμόγια και τους πλούσιους και ποιος τα λαϊκά στρώματα.
Αναλυτικά λοιπόν τα στοιχεία από τους πίνακες των πλειστηριασμών λένε ότι είχαμε:
– 32 πλειστηριασμούς ακινήτων με συνολική εμπορική αξία μικρότερη των 50.000 €, και 26 με συνολική εμπορική αξία από 50.000 έως 100.000 €.
– 39 πλειστηριασμούς ακινήτων με συνολική εμπορική αξία από 100.000 έως 200.000 € και 28 με συνολική εμπορική αξία από 200.000 έως 300.000 €.
– 16 πλειστηριασμούς ακινήτων με συνολική εμπορική αξία από 300.000 έως 500.000 € και 28 με συνολική εμπορική αξία άνω των 500.000 €.
Συνολικά για ακίνητα εμπορικής αξίας έως 300.000 € ήταν οι 126 απ’ τους 169 πλειστηριασμούς δηλαδή το 74,5%!!!
Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι από τους επισπεύδοντες, οι 138 (81,7%) ήταν τράπεζες, οι 18 (10,6%) είναι ιδιώτες και οι 13 (7,7%) είναι εταιρίες.
Και επειδή εμείς δεν μιλάμε γενικόλογα, παρουσιάζω 21 πολύ χαρακτηριστικά παραδείγματα πλειστηριασμών που ήταν προγραμματισμένοι να γίνουν την Τέταρτη 29 Νοέμβριου 2017.
1. Διαμέρισμα στην Αθήνα αξίας 220.000 από την ALPHA BANK
2. Διαμέρισμα στην Αθήνα αξίας 49.000 από την ALPHA BANK
3. Διαμέρισμα στην Αθήνα αξίας 182.000 από την ALPHA BANK
4. Διαμέρισμα στην Αθήνα αξίας 66.000 από την ALPHA BANK
5. Διαμέρισμα στην Αθήνα αξίας 62.000 από την ALPHA BANK
6. Διαμέρισμα στην Αθήνα αξίας 143.000 από την ALPHA BANK
7. Διαμέρισμα στην Αθήνα αξίας 256.000 από την ALPHA BANK
8. Διαμέρισμα στην Αθήνα αξίας 290.000 από την ALPHA BANK
9. Διαμέρισμα στην Αθήνα αξίας 195.000 από την ALPHA BANK
10. Σπίτι στην Αθήνα αξίας 92.000 από την ALPHA BANK
11. Διαμέρισμα στην Αθήνα αξίας 117.000 από την Πειραιώς
12. Διαμέρισμα στο Μαρούσι αξίας 282.000 από την ALPHA BANK
13. Κατοικία στο Μαρούσι αξίας 200.000 από την Eurobank
14. Διαμέρισμα στο Χαλάνδρι αξίας 128.000 από την ALPHA BANK
15. Διαμέρισμα στη Καλλιθέα αξίας 128.000 από την ALPHA BANK
16. Διαμέρισμα στη Νίκαια αξίας 78.400 από την Πειραιώς
17. Διαμέρισμα στη Νίκαια αξίας 229.000 από την Πειραιώς
18. Διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη αξίας 92.000 από την Πειραιώς
19. Διαμέρισμα Θεσσαλονίκη αξίας 145.000 από την Πειραιώς
20. Διαμέρισμα Θεσσαλονίκη αξίας 150.000 από την Πειραιώς
21. Διαμέρισμα Θεσσαλονίκη αξίας 70.000 από την ATTICA BANK
Τι λέτε τώρα κ. Τσιπρα κ. Κοντονή κ. Τσακαλώτε κ. Τζανακόπουλε κ.λ.π.;
Το κίνημα κατά των πλειστηριασμών και ο Λαφαζάνης και η «κομπανία του» προστατεύουν τους πλούσιους όπως λετε εσεις ή εσείς οι αλητες προστατεύετε τους Τραπεζίτες;
Είναι προφανές ότι εσείς προστατεύετε και δουλεύετε για τους Τραπεζίτες και τα «κοράκια» που θέλουν να αρπάξουν την ιδιωτική λαϊκή περιουσία.
Για αυτό σταματήστε τα ψέματα και τους γκαιμπελισμούς. Φτάσατε στην αθλιότητα να χτυπήσετε με χημικά μέσα σε κλειστό χώρο, να τραυματίσετε αγωνιστές και να κινδυνεύσει η ζωή  του Θανάση Μπαρτζώκα. Μην συνεχίζετε λοιπόν να προκαλείτε και να λέτε συνειδητά ψέματα.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Απίστευτο! Από τώρα ετοιμάζονται να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα!
Οι δρόμοι στη Mhardeh της Χαμα (Βόρεια Συρία) κι πόλη των περίπου 20.000 κατοίκων ετοιμάζονται για τα Χριστούγεννα...
Ναι... γιορτάζουν τα Χριστούγεννα στο "αιμοσταγές δικτατορικό καθεστώς Άσαντ", δεν το γνωρίζεις;
Δεν το είπε το ΑΠΕ-ΜΠΕ Τελ Αβίβ, η ΕΡΤ Τελ Αβίβ και τα άλλα ΜΜΕ;
Α... μάλλον δεν το είπε στη...
διάρκεια της επτάχρονης ιμπεριαλιστικής επίθεσης ούτε ο αξιωματικός του τουρκικού στρατού Βαρθολομαίος, αλλά ούτε ο πλέων στα πελάγη των κονδυλίων για τους παράνομους μετανάστες Ιερώνυμος... (Σιγά να περίμεναν τον Ιερώνυμο και τον αξιωματικό του τουρκικού στρατού Βαρθολομαίο...).
Η πόλη είναι γενέτειρα του Πατριάρχη τῆς Μεγάλης Θεουπόλεως Ἀντιοχείας, Συρίας, Ἀραβίας, Κιλικίας, Ἰβηρίας τε καί Μεσοποταμίας καί πάσης Ἀνατολῆς, του Ιγνάτιου Δ΄ (4 Απρίλη 1920 - 5 Δεκέμβρη 2012), που ήταν ο εκατοστός εβδομηκοστός Πατριάρχης Αντιοχείας, ο τρίτος κατά σειράν των Ορθοδόξων Πατριαρχών, αμέσως μετά τούς Πατριάρχες Κωνσταντινουπόλεως και Αλεξανδρείας.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ένας αληταρας βολευτής με ονοματεπώνυμο: Κώστας Σπαρτινός... Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ
Μιλώντας στον τοπικό ραδιοσταθμό achaianews.gr ο βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Σπαρτινός επισήμανε πως το προεκλογικό σύνθημα  του ΣΥΡΙΖΑ, που είχε αναφέρει και ο Αλέξης Τσίπρας στην προεκλογική του ομιλία στην πλατεία Γεωργίου στην Πάτρα, «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη», είπε ότι ήταν απλά ένα...
σύνθημα για αυτούς που δεν είχαν να πληρώσουν τα στεγαστικά τους δάνεια...
Κι ο αληταρας κυκλοφορεί ελεύθερος κι ωραίος...