Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018

Κυριακη 11 Φεβρουαριου 2018



Πριν 2 μερες δολοφονήθηκε εκπρόσωπος του κινήματος Black Lives Matter στη Νέα Ορλεάνη
Ο Muhiyidin Moye, επιφανής εκπρόσωπος του κινήματος Black Lives Matter, δολοφονήθηκε στη Νέα Ορλεάνη το απόγευμα της περασμένης Τρίτης ενώ έκανε ποδήλατο, όπως ανακοίνωσαν οι τοπικές Αρχές.
Ο Moye έγινε ευρέως γνωστός όταν πριν περίπου ένα χρόνο είχε περάσει πηδώντας την κίτρινη ταινία της αστυνομίας για να αρπάξει από έναν ακροδεξιό τη συνομοσπονδιακή σημαία των ΗΠΑ, όμως είχε ήδη καταγράψει χρόνια ακτιβισμού ενάντια στις φυλετικές διακρίσεις.
Η αστυνομία βρήκε τον Moye δίπλα στο ποδήλατό του. Είχε βαθύ τραύμα στο πόδι από το οποίο είχε χάσει πολύ αίμα ενώ οι Αρχές ανέφεραν ότι βρήκαν και τη σφαίρα που τον τραυμάτισε λίγα μέτρα μακριά, ακολουθώντας τα ίχνη του αίματός του, γεγονός που δείχνει ότι προχώρησε με το ποδήλατο ακόμη και μετά τον τραυματισμό του.
Τον οδήγησαν στο νοσοκομείο όπου τελικά υπέκυψε στα τραύματά του. Ο διοικητής της αστυνομίας της Νέας Ορλεάνης χαρακτήρισε το θάνατο του Moye δολοφονία. Δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο στις Αρχές αν ο ακτιβιστής ήταν διεθνής στόχος και γι′ αυτό δεν απάντησαν σε ερωτήσεις σχετικά με τυχόν υπόπτους.
«Το περιστατικό είναι αντικείμενο ενεργούς έρευνας σε εξέλιξη», δήλωσε εκπρόσωπος του αστυνομικού τμήματος της Νέας Ορλεάνης. Η πόλη έχει από τα μεγαλύτερα ποσοστά δολοφονιών στις ΗΠΑ, αγγίζοντας τις 157 μόνο το 2017.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Πρωην «γαλαζιο» στελεχος «βαθυ λαρυγγι» στην υποθεση με τα φαρμακα της Novartis.  Προσωπο – κλειδι  η πρωην γραμματεας  του πρωην αντιπροεδρου της Novartis,  Φρουζη,  συμφωνα με το   FBI.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Στη Novartis της Ελβετιας ο Νικος Τσενεκιδης. Από την αποπειρα αυτοκτονιας στο Χιλτον στην Αθηνα, στην προαγωγη.  Ανεβηκε στον 13ο οροφο του Χιλτον ο Τσενεκιδης  με σκοπο να θεσει τερμα στη ζωη του , μολις εμαθε ότι θα γινοταν εσωτερικος ελεγχος.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το FBI «εκαψε» το «βαθυ λαρυγγι» της «Novartis». Γκαφα ολκης με την προστατευομενη μαρτυρα Μαρια Μαραγγελη, γραμματεα του Κ. Φρουζη.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Περιεργες συμπτωσεις. Οι ιδιαιτερες του Χριστοφορακου της Ζημενς και του Φρουζη της Νοβαρτις  αρφωσαν στην Αμερικη τα αφεντικα τους…



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Ο Μικης Θεοδωρακης απαντα στους συκοφαντες. «Ηλιθιοι η αδιστακτοι οι εχθροι μου». Επιστολη στην εφημεριδα Πρωτο Θεμα. Τι λεει για ΕΟΝ, Μακρονησο, Κων/νο Καραμανλη και Κων/νο Μητσοτακη.


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Μονι Οβαντια, Ιταλος διανοουμενος. «Ο φοβος του κομμουνισμου ηταν το αλλοθι για να ξεπλυνει η Ευρωπη τον φασισμο και τον ναζισμο».



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Συρία: 32 τζιχαντοφασιστες σκοτώθηκαν σε μάχες με δυνάμεις της Δημοκρατιας της Συριας
Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου 2018, 06:27
Πάνω από 30 τζιχαντοφασιστες της συμμοριας Ισλαμοφασιστικό κράτος σκοτώθηκαν το Σάββατο στη Συρία κατά τη διάρκεια μαχών με δυνάμεις της Συριακης Δημοκρατιας  στην επαρχία Ιντλίμπ, στο βορειοδυτικό τμήμα της χώρας, γνωστοποίησε το Αποικιακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στη Συρια.
Παρά τις αλλεπάλληλες ήττες του στη Συρία και στο Ιράκ, το Ικ μπόρεσε να κάνει μια περιορισμένης έκτασης επανεμφάνιση στην επαρχία Ιντλίμπ, εκμεταλλευόμενο τις συγκρούσεις ανάμεσα στις δυνάμεις της Συριακης Δημοκρατιας του Προεδρου Μπασάρ αλ Άσαντ και μιας άλλης τζιχαντοφασιστικής συμμοριας.
Η επαρχία Ιντλίμπ ουσιαστικά ελέγχεται από τη Χαγιάτ Ταχρίρ αλ Σαμ, μια τζιχαντοφασιστική συμμορια στην οποία δεσπόζει ο πρώην βραχίονας της Αλ Κάιντα στη Συρία. Η Δημοκρατια της Συριας εξαπέλυσε τον Δεκέμβριο μια επιχείρηση για να ανακαταλάβει το νοτιοανατολικό τμήμα της επαρχίας.
«Οι σφοδρές συγκρούσεις ανάμεσα σε μια ομάδα του ΙΚ και τις δυνάμεις της Συριακης Δημοκρατιας είχαν αποτέλεσμα να σκοτωθούν 32 αληταραδες της (τζιχαντοφασιστικής) συμμοριας», ανέφερε ο χαφιες μεθυστακας διευθυντής του Αποικιακού Παρατηρητηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για τη Συρια, ο αληταρας προδοτης μεθυστακας Ράμι Άμπντελ Ραχμάν.
Την Παρασκευή εξάλλου ο συριακός στρατός ανακοίνωσε ότι εξεδίωξε τους αληταραδες τζιχαντοφασιστες του ΙΚ από τις επαρχίες Χάμα (κεντρικά) και Χαλέπι (βόρεια), που γειτονεύουν με την Ιντλίμπ.
Έπειτα από μια θεαματική αύξηση της ισχύος τους το 2014 και την κεραυνοβόλα επίθεση κατά τη διάρκεια της οποίας κατέλαβαν αχανείς εκτάσεις της επικράτειας του Ιράκ και της Συρίας, οι αληταραδες τζιχαντοφασιστες του ΙΚ είδαν το «χαλιφάτο» την ίδρυση του οποίου είχαν ανακηρύξει να καταρρέει σαν πύργος από τραπουλόχαρτα αντιμέτωπο με εφόδους σε πολλαπλά μέτωπα.
Η Συριακη Δημοκρατια διεξάγει μια επιχείρηση εναντίον των τελευταίων ενοπλων καθυστερηενων αληταραδων  του ΙΚ που απομένουν στην επαρχία Ντέιρ Εζόρ, που γειτονεύει με το Ιράκ. Οι τζιχαντοφασιστες διατηρούν μια περιορισμένη παρουσία σε μια περιοχή στην έρημο της κεντρικής Συρίας καθώς και σε μια έκταση στην περιφέρεια της Δαμασκού.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Πούτιν κάλεσε τον Νετανιάχου να αποφύγει την κλιμάκωση της βίας στη Συρία
Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου 2018, 23:11
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν και ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου συζήτησαν την κατάσταση στη Συρία σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν σήμερα, μετά τις σφοδρές αεροπορικές επιδρομές του Ισραήλ στη χώρα, ανακοίνωσε το Κρεμλίνο, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Interfax.
«Συζήτησαν την κατάσταση σχετικά με τις ενέργειες της ισραηλινής Πολεμικής Αεροπορίας, η οποία πραγματοποίησε πυραυλικές επιθέσεις εναντίον στόχων στη Συρία», ανέφερε το Κρεμλίνο.
Ο Πούτιν είπε στον Νετανιάχου πως πρέπει να αποφευχθούν οποιαδήποτε βήματα τα οποία θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε μια νέα αντιπαράθεση στην περιοχή, σύμφωνα με το Interfax.
Αντιαεροπορικά πυρά κατέρριψαν νωρίτερα σήμερα ένα ισραηλινό μαχητικό που επέστρεφε στη βάση του αφού βομβάρδισε συριακες θέσεις στη Συρία, στη πιο σοβαρή αντιπαράθεση ανάμεσα στο Ισραήλ και συριακες δυνάμεις που έχουν τη βάση τους από την άλλη πλευρά των συνόρων.




------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




David Hare
«ΦΕΓΓΙΤΗΣ»
(Skylight by David Hare)

Σκηνοθεσία : Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης
Από τον Φεβρουάριο τα Αθηναϊκά Θέατρα θα παρουσιάσουν το έργο «Φεγγίτης» του Βρετανού συγγραφέα David Hare στο θέατρο Εμπορικόν.
Ο επιτυχημένος επιχειρηματίας Tom Sergeant εμφανίζεται απρόσμενα στο διαμέρισμα της Kyra Hollis, τρία χρόνια μετά το τέλος της ερωτικής τους σχέσης. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς οι δυο τους θα επιχειρήσουν να επανεξετάσουν τη σχέση τους και να διαπιστώσουν αν -παρά τις διαφορετικές απόψεις τους και τα προβλήματα του παρελθόντος- η παλιά φλόγα μπορεί να αναζωπυρωθεί.
Ο εύπορος επιχειρηματίας Τομ, ο οποίος έχασε πρόσφατα τη γυναίκα του από καρκίνο και βασανίζεται από τύψεις για το θάνατό της, αναζητά την παρηγοριά στην αγκαλιά της Κίρα, πρώην ερωμένης και φροντίστριας της γυναίκας του.
Παράλληλα ο γιος του, ο Έντουαρντ, αντιμετωπίζοντας προβλήματα επικοινωνίας με τον πατέρα του, προσπαθεί να την πείσει να γυρίσει κοντά του για ν’ αλλάξει η μίζερη ζωή του.
Ένα έργο γεμάτο εσωτερικότητα που εγείρει προβληματισμούς για τον ανθρώπινο πόνο και τη μοναξιά.
Η παράσταση παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη και μετάφραση Μιρέλλας Παπαοικονόμου με πρωταγωνιστές τον Δημήτρη Καταλειφό και τη Λουκία Μιχαλοπούλου.
O «Φεγγίτης» αποτέλεσε την αφορμή για την πρώτη συνεργασία του Δημήτρη Καταλειφού και του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη που υπογράφει τη σκηνοθεσία της παράστασης.
ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ:
Δημήτρης Καταλειφός, Λουκία Μιχαλοπούλου, Μιχάλης Πανάδης
Θέατρο Εμπορικόν
Σαρρή 11,Ψυρρή
Τηλ.: 2103211750



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κάλιο αργά, -έστω και κατόπιν εορτής-, παρά ποτέ..
Γλέζος: Ενας λαός μπορεί να αυτοπροσδιορίζεται, χάνει όμως την επαφή με τη δική του ιστορία όταν ετεροπροσδιορίζεται. Βγάλτε λοιπόν από τον νου σας τη λέξη Μακεδονία με οποιαδήποτε μορφή και βάλτε αυτό που σας προσδιορίζει η ιστορία σας, η γλώσσα σας, τα ήθη και οι παραδόσεις σας, η θέληση για μια ειρηνική συνύπαρξη με όλους τους γείτονές σας, αυτό που εκφράζει το σύνολο του λαού σας και όχι μέρος αυτού.

Αρθρο Μανώλη Γλέζου στην «Κ»: Υπογράφουν γραμμάτια που δεν μπορούν να εξοφλήσουν
ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΛΕΖΟΣ

Για ακόμη μία φορά, το ελληνικό έθνος, ως κράτος, οδηγείται σε κρίσιμες και ιστορικές αποφάσεις, μέσα σε ένα πλαίσιο εκβιασμών. Εκβιασμό από το ΝΑΤΟ και τις ιδιοκτήτριες αυτού, τις ΗΠΑ.
Οδηγείται σε αποφάσεις που έχουν ήδη ληφθεί, αν λάβουμε σοβαρά υπόψη τις δηλώσεις και τη συμπεριφορά του Μάθιου Νίμιτς.
Και είναι για αυτούς άλλο ένα τρόπαιο να υποχρεώνουν μια κυβέρνηση, που αυτοπροσδιορίζεται ως αριστερή, να ακολουθήσει, δεχόμενη αυτές τις αποφάσεις για να μπορέσει να γίνει διεύρυνση ενός αμαρτωλού στρατιωτικού συνασπισμού σαν αυτόν του ΝΑΤΟ.
Ομως, μια χώρα που έχει παραχωρήσει τα πάντα στους δανειστές της, ακόμα και την εθνική της ανεξαρτησία, δεν έχει και πολλά περιθώρια να αντιδράσει.
Το μόνο από τα όπλα που της έχουν απομείνει είναι ένα αρραγές μέτωπο του λαού, που θα ορθώσει ενωμένος το ανάστημά του, μαζί με όλους τους φορείς που τον εκφράζουν, εκτός από τους νοσταλγούς του Χίτλερ.
Οι χειρισμοί από την αρχή ήσαν ατυχείς. Αντί της άμεσης σύγκλησης ενός, διευρυμένου και από προσωπικότητες, συμβουλίου πολιτικών αρχηγών, ακολουθήθηκε μια μυστική διπλωματία με διαρροές.
Αντί μιας ευρύτερης συναίνεσης, κυβέρνηση και αντιπολίτευση προσπάθησαν να καρπωθούν κομματικά οφέλη, όρισαν το δικό τους συμφέρον πάνω από τη Μακεδονία, πάνω από αυτό που οι ίδιοι αποκαλούν, και επαναλαμβάνουν σε κάθε ευκαιρία, εθνικό συμφέρον.
Αντί για ενότητα, διχασμός, αντί για «παλλαϊκή εθνική έξαρση», παραληρήματα μίσους.
Εζησα αρκετές φορές, μαζί με αυτόν τον λαό, αυτό που αποκαλούν «παλλαϊκό ξεσηκωμό». Το έπος του 1940, τη γερμανική εισβολή, τη μάχη της Κρήτης, τα μεγάλα γεγονότα της Κατοχής, την Απελευθέρωση, τη δεκαετία του 1960, μετά την πτώση της χούντας, αλλά και τη συνέχεια, τα γεγονότα τα οποία οδήγησαν σε νίκες αλλά και σε πικρές ήττες.
Αυτό δυστυχώς δεν συμβαίνει σήμερα και υπάρχει εξήγηση. Η πλειοψηφία των πολιτών βλέπει τους κομματικούς σχηματισμούς να νοιάζονται, δυστυχώς, για το κομματικό και προσωπικό συμφέρον.
Είναι αντιληπτό σε μεγάλη μερίδα πολιτών ότι το πάθος για την εξουσία είναι πάνω από ό,τι συμφέρει τη χώρα και τον λαό της.
Κυβέρνηση και αντιπολίτευση συγκρούονται, αδιαφορώντας για τη Μακεδονία. Δεν καταλαβαίνουν ότι υπογράφουν γραμμάτια που δεν μπορούν να εξοφλήσουν.
Δυστυχώς, οι κατακερματισμένες αριστερές δυνάμεις αδυνατούν προς το παρόν να παρέμβουν, να δείξουν τον υπεύθυνο αυτής της νέας κρίσης για το όνομα των γειτόνων, αναζητούν να υψώσουν λόγο που να ενώνει τον λαό.
Η συμμετοχή του κόσμου στα δύο συλλαλητήρια ήταν μεγάλη, αλλά δεν αρκεί. Οι δυνάμεις που τον κάλεσαν έκρυψαν τον πραγματικό υπεύθυνο και προσπάθησαν να κατευθύνουν τη δίκαιη οργή του σε κατευθύνσεις που συνέφεραν αυτούς και όχι σε αυτό που θα βοηθήσει σε μια λύση αποδεκτή από τους πολίτες αυτής της χώρας.
Πώς να τους εμπιστευθεί ξανά ο λαός, που έχει αλάθητο αισθητήριο. Προκύπτει άμεση ανάγκη να ξεκαθαρίσουν οι στόχοι ενός κινήματος που θα το αγκαλιάσει όλος ο λαός και που θα καταγγείλει τις δυνάμεις που σέρνουν την κυβέρνηση σε μια επώδυνη λύση.
Δεν πρέπει να είμαστε αυτοί που απλώς θα κάνουμε πλάτες στη διεύρυνση του ΝΑΤΟ παραχωρώντας ό,τι αυτό μας ζητήσει.
Αν δεν το πετύχουμε, οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες και εις βάρος της χώρας μας.
Πρέπει να είμαστε ξεκάθαροι απέναντι στους γείτονες: ο κάθε λαός προσδιορίζεται από 1) τη γλώσσα του, 2) τα ήθη και τις κοινές παραδόσεις του, 3) τον τρόπο που θρησκεύεται, 4) τη θέλησή του να αποκτήσει εθνική ανεξαρτησία, 5) τη βούληση όλου του λαού και όχι ελαχίστων.
Ενας λαός μπορεί να αυτοπροσδιορίζεται, χάνει όμως την επαφή με τη δική του ιστορία όταν ετεροπροσδιορίζεται. Βγάλτε λοιπόν από τον νου σας τη λέξη Μακεδονία με οποιαδήποτε μορφή και βάλτε αυτό που σας προσδιορίζει η ιστορία σας, η γλώσσα σας, τα ήθη και οι παραδόσεις σας, η θέληση για μια ειρηνική συνύπαρξη με όλους τους γείτονές σας, αυτό που εκφράζει το σύνολο του λαού σας και όχι μέρος αυτού.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το πουστράκι Trudeau, ο πισωγλέντης πρωθυπουργός του Καναδά... θέλει επανένταξη στην κοινωνία των τζιχαντιστών αποκεφαλιστών!
Ο πισωγλέντης Trudeau ρωτήθηκε για την πολιτική επανένταξης των φονιάδων αποκεφαλιστών, των Νατοϊκών μισθοφόρων του "ισλαμικού κράτους"-ISIS. Υπερασπίστηκε τη συνεχή επανένταξη των υποστηρικτών της isis συγκρίνοντας τους με τους Ιταλούς μετανάστες.




----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σόρος: Περήφανος που δώρισα 400.000 στερλίνες στην καμπάνια anti-Brexit!
Θα έπρεπε να συγκλονίζει η ξιπασιά του "φιλάνθρωπου" πολυεκατομμυριούχου George Soros στη βρετανική “The Guardian” πως χρηματοδότησε τον προεκλογικό αγώνα παραμονής της Βρετανίας στο ευρώ. “Περήφανος που δώρισα 400.000 στερλίνες στην καμπάνια anti-Brexit” [“The Guardian”:  George Soros 'proud' of donating £400,000 to anti-Brexit campaign
Υπάρχει άραγε πιο ισχυρό στοιχείο-ντοκουμέντο για το ότι η "Ευρωπαϊκή Ένωση" είναι ένα "πρόγραμμα" της χρηματοπιστωτικής αριστοκρατίας, του υπερεθνικού κεφαλαίου για την πλήρη υποταγή κι εξαθλίωση των λαών, των εργαζομένων, των εθνών της γηραιάς ηπείρου;
Ο "φιλάνθρωπος" χρηματοδοτεί ΕΠΙΣΗΜΩΣ την παράνομη μετανάστευση, τη διοργάνωση των Gay Pride στον πλανήτη, τις "πολύχρωμε επαναστάσεις" σε κάθε γωνιά του πλανήτη, την "αραβική άνοιξη", με δικό του λόμπι "εμπίστων" στο ευρωκοινοβούλιο
με αποκλειστική χρηματοδότηση για τα "αντιρατσιστικά" κινήματα και προσφάτως με ένα νέο μανιφέστο (συνέντευξή του στους Financial Times) υπόσχεται να πολεμήσει με όλες του τις δυνάμεις τον εθνικισμό, τον οποίο χαρακτηρίζει «κυρίαρχη ιδεολογία» στον κόσμο, αλλά στηρίζει το δίκαιο αγώνα του "Μακεδονικού λαού", το χυδαίο ακροδεξιό εθνικισμό των Σκοπιανών.
Προλεταριακός Πατριωτισμός ή αστικός κοσμοπολιτισμός;
Ο "νέος" πόλεμος που κήρυξε ο "φιλάνθρωπος" George Soros εναντίον του "εθνικισμού", εναντίον του νέου κύματος "πατριωτισμού και λαϊκισμού" όπως περιγράφει, έχει συγκεκριμένους εχθρούς: τους αγώνες των λαών για Εθνική Ανεξαρτησία και Κυριαρχία. Αυτό το "μανιφέστο" δεν μπορεί να αποδεχτεί πως μπορούν οι λαοί να διεκδικούν το δικαίωμα της Ανεξαρτησίας έξω από την παγκόσμια αποδοχή της δυτικής "δημοκρατίας" του υπερεθνικού κεφαλαίου, της "παγκοσμιοποίησης".
Πως μπορούν να διαταράσσουν την "παγκόσμια τάξη" λαοί και χώρες;
Με ποιο δικαίωμα ο λαός της Συρίας δεν επέτρεψε την επικράτηση της "αραβικής άνοιξης", του πιο παγωμένου σκοταδιστικού χειμώνα της ιστορίας;
Με ποιο δικαίωμα ο λαός της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας αντιστέκεται στους...
ιμπεριαλιστές;
Γιατί δεν υποκύπτει η Κούβα;
Πως επιτρέπεται να αντιστέκεται ο λαός της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κορέας;
Ποιος δίνει το δικαίωμα στο λαό της κατεχόμενης Παλαιστίνης να διεκδικεί την κλοπή της πατρίδας του;
Γιατί να μην έχουν δικαίωμα οι Κοσοβάροι ναρκέμποροι του UCK, με τη μεγαλύτερη αμερικάνικη βάση στα Βαλκάνια, να έχουν αυτονομία και κρατική οντότητα;
Γιατί ο "εθνικισμός" ορισμένων Ελλήνων να είναι αποτρεπτικός παράγοντας για τη "Μακεδονία" (Σκόπια), το προτεκτοράτο των ΗΠΑ;



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κατέρρευσε ο μύθος του ανίκητου στρατού... Οι σιωνιστές μετρούν φέρετρα κι "υπερσύγχρονα" πολεμικά αεροσκάφη...
Ήταν σε όλους γνωστό μετά τη ντροπιαστική ήττα του σιωνιστικού κατοχικού καθεστώτος στην Παλαιστίνη από τη Χεζμπολάχ το 2006.
Τώρα μόνον παπαγαλάκια των αμερικανοσιωνιστών μπορούν να το ισχυριστούν για να πουλάνε τα άχρηστα F-16 κι ανταλλακτικά!
Το "υπερσύγχρονο" αμερικάνικο jet συνάντησε ένα πύραυλο S-125, παραγωγής ΕΣΣΔ το 1961!
Ένας πύραυλος που παράχθηκε πριν 57 χρόνια βρήκε το "καλύτερο" αεροσκάφος" των ΗΠΑ!
Μαζί καταρρέει η αμερικάνικη πολεμική βιομηχανία, η οικονομία των ιμπεριαλιστών, αποκαλύπτεται η ανίσχυρη Αμερική, η πάλαι ποτέ υπερδύναμη κι από χώρες που δεν έχουν ΠΛΗΡΗ αμερικάνικη εξάρτηση...




---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Novartis game
(Κατάθεση απροστάτευτου μάρτυρα)
"Ο Κώτσος, λοιπόν, γaμοuσ.. την Μαρία από τον καιρό που την είχε ιδιαιτέρα γραμματέα στον ΟΤΕ και συνέχισε να την ξeσκίζeι κι' όταν την πήρε μαζί του, στο νέο του πόστο στην Novartis.
H μαλακία του ήτανε ότι της είχε δώσει πρόσβαση στον... τραπεζικό του λογαριασμό και όταν αποφάσισε να την ...κλάσει, για οικογενειακούς λόγους, αυτή του ξάφρισε τα λεφτά και όλο το ηλεκτρονικό του αρχείο, όταν αυτός έλλειπε.
Υπέρμαχος του αξιώματος το μ... σέρνει καράβι η Μαρία, τα πήρε στο κρανίο όταν έμαθε ότι ο Κώτσος, για να δέσει τον γαϊδαρο του, της έκανε και μήνυση και αποφάσισε να μπεί σε καθεστώς προστασίας μαρτύρων (κάτι σε καινούργιο νταβατζή ακούγεται) και να τον εκδικηθεί, τόσον για να τον τιμωρήσει όσον και για να ...κονομήσει.
Δεν γνωρίζω ποιός γaμeί σήμερα την Μαρία κι' αν αυτός είναι αξιωματούχος του FBI, πράκτορας της ΕΥΠ , νομικός σύμβουλος ή γνωστός δημοσιογράφος-ερευνητής που κινδυνεύει να πάει φυλακή.
Λογω της εμφανίσεως της αλλά και λόγω της γενικότερης κaύλaς που αποπνέει, υποθέτω ότι, δεν μπορεί, κάποιος θα την γaμeί.
Το θέμα είναι ότι άλλοι θα πλερώσουνε τα ...γaμησιaτικa.
Δεν έχω τίποτα άλλο να προσθέσω και γράμματα γνωρίζω
Ε.Ψ (Ψευδώνυμο Ελλην Ψωλοβρόντης)"



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Ο αντιφασισμός είναι το χειρότερο προϊόν του φασισμού»!
"Ο πόλεμος είναι εναντίον των εργαζομένων!
Όχι στις κυβερνήσεις των ιμπεριαλιστών!
Κάτω τα χέρια από τη Συρία κι από το Ιράν!
Αντιπολεμική Επιτροπή Μιλάνου"
Οι ΗΠΑ βομβαρδίζουν κυβερνητικές δυνάμεις της Συρίας, από βάσεις που διατηρούν σε εδάφη της Αραβικής Δημοκρατίας της Συρίας που εναντίον κάθε αρχή διεθνούς δικαίου κατέχουν
Οι ΗΠΑ δικαιολογούν τους βομβαρδισμούς ως εξής: «Οι δυνάμεις του Άσαντ προσπαθούσαν να φθάσουν και να κατακτήσουν τις πετρελαιοπηγές».
Η δημοσιογραφική πορνεία που απλώς αναμεταδίδει τα Δελτία Τύπου των μυστικών υπηρεσιών του ΝΑΤΟ "σφυρίζει αδιάφορα" και προσπερνάει το γεγονός -λες κι αγνοούν- πως οι πετρελαιοπηγές βρίσκονται εντός του κυρίαρχου εδάφους της Συρίας και δεν ανήκουν στις ΗΠΑ.
Ο Τζωρτζ Όργουελ ήταν ερασιτέχνης!
Οι δυνάμεις της αριστεράς που δεν έχει ενσωματωθεί κι εξαγοραστεί από το... υπερεθνικό κεφάλαιο διαδηλώνουν σ' ολόκληρο τον κόσμο. Οι ανυπόταχτες χώρες του πλανήτη και κόμματα στηρίζουν τη νόμιμη και δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση της Συρίας, που αντιστέκεται νικηφόρα στην ιμπεριαλιστική επίθεση.
Στην Ελλάδα όλα τα κόμματα και κινήματα που αυτοπροσδιορίζονται ως "αριστερά" διαδηλώνουν για τους Κούρδους (αποσιωπούν την ύπαρξη των 14 αμερικάνικων βάσεων σε εδάφη που κατέχουν οι σύμμαχοι των ΗΠΑ Κούρδοι κι από όπου βομβαρδίστηκαν οι κυβερνητικές δυνάμεις της Συρίας), με κεντρικό σύνθημα "Σταματήστε τη γενοκτονία στο ΑΦΡΙΝ -Λευτεριά στο Κουρδιστάν". Η αυτοπροσδιοριζόμενη ως "αριστερά" διαδηλώνει για να δημιουργηθεί "Κουρδιστάν" στη γη μιας άλλης χώρας που τους φιλοξένησε και προστάτευσε τους Κούρδους.
Ταυτοχρόνως η αυτοπροσδιοριζόμενη ως "αριστερά" δηλώνει τα αντιφασιστικά και αντιεθνικιστικά της "δικαιωματικά" χαρακτηριστικά καλώντας τον ελληνικό λαό να μην συμμετέχει στα ακροδεξιά ή και φασιστικά "καρναβάλια", τα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία μας και την εναντίωση στη διπλή ονομασία των Σκοπίων.
Κεντρική Πλατεία Χαλανδρίου...
Ορισμένοι "αναρχικοί" υπερεπαναστάτες προχωρούν περισσότερο τον "αντιφασιστικό-αντιεθνικιστικό" τους αγώνα και εκφράζουν την αλληλεγγύη τους στον "δίκαιο αγώνα" των Σκοπίων.
Αντιφασίστες απόντος του φασισμού και η δικαιολογία για να μην είναι αντιιμπεριαλιστές κι εναντίον του υπερεθνικού κεφαλαίου. Αυτό είναι το καλά κρυμμένο μυστικό των "αντιεξουσιαστών" υπαλλήλων του κεφαλαίου. Στηρίζουν τον απόλυτο καπιταλισμό στο όνομα του αντιφασισμού.




--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μας αποχαιρέτισε κι ο σιωναζιστής πιλότος του F-16, που  συνάντησε τους S-125 της Συριακής αεροάμυνας και το αεροπλάνο του έπεσε στην κατεχόμενη Παλαιστίνη (Γαλιλαία)
Στο διάβολο κι ας ετοιμάσουν φέρετρα για όσους τολμήσουν να πατήσουν τη Συριακή γη