Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018

Κυριακη 21 Οκτωβριου 2018


Por pan, paz y trabajo! Για ψωμί, ειρήνη και δουλειά!
Ένα τεράστιο πλήθος 70.000 ανθρώπων μετέτρεψε την εκκλησιαστική γιορτή στην πόλη Λουχάν της Αργεντινής σε διαδήλωση κατά της νεοφιλελεύθερης κυβέρνησης, του ΔΝΤ και του ιμπεριαλισμού των Γιάνκηδων.
Δεν είναι μονόδρομος οι εξελίξεις στη Λατινική Αμερική. Ας μη μοιρολατρούν οι ανύποπτοι για το τι συμβαίνει εκεί κάτω, Ευρωπαίοι αριστεροί. Οι λαοί αντιστέκονται και ο εχθρός σίγουρα δεν εφησυχάζει.
Ο εχθρός των αριστερών και των λαών. Ο σύμμαχος της κυβέρνησης του ευρωατλαντικού κνώδαλου Τζιφρα στην Ελλάδα, που αφού τσαλαπάτησε τον κόσμο της εργασίας με τη μνημονιακή πολιτική, θριαμβολογεί και για την επέκταση του ΝΑΤΟ στη Βαλκανική.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------





Ο Παλαιστίνιος ηγέτης Γιασέρ Αραφάτ δήλωσε στην Αθήνα, στις 15 Δεκεμβρίου 1981:
«Εμείς οι Παλαιστίνιοι καταγόμαστε από την Κρήτη. Φύγαμε από την Κρήτη και πήγαμε στην Παλαιστίνη. Ξαναγυρίσαμε στην Κρήτη και ξαναφύγαμε από την Κρήτη και ξαναπήγαμε και εγκατασταθήκαμε μονίμως στην Παλαιστίνη…»

Σχολιο.- Οι μισοί Παλαιστίνιοι (οι οποίοι κατάγονται από τους Κρητικούς-Φιλισταίους) είναι χριστιανοί ορθόδοξοι. Σε αυτούς στηρίζεται το Πατριαρχείο Ιεροσολημων για να υπάρχει. Φυσικά δεν έχουν καμιά διαφορά με τους μουσουλμάνους Παλαιστινίους, υπερισχύει η εθνική τους ταυτότητα. Είναι οι μοναδικοί στους άραβες που έχουν πολιτισμό. Αυτό έχει ανατραπεί την τελευταία δεκαετία από την Χαμάς, η οποία ιδρύθηκε και υποστηρίχθηκε από τους σιωναζί που έχουν καταλάβει την Παλαιστίνη.

Σχολιο.- Είναι ιστορικά τεκμηριωμένο ότι οι "λαοί της θάλασσας" στους οποίους συμπεριλαμβάνονται και Μυκηναίοι (Κρήτες κυρίως), μετανάστευσαν μαζικά στην Παλαιστίνη.
"Στα ανάγλυφα της Μέντινετ Χαμπού οι Λαοί της Θάλασσας παρουσιάζονται ως εξής:
Οι Ντενυέν (Dnn), οι Πελεσέτ (Πελασγοί-Φιλισταίοι[11], Prst στο αιγυπτιακό κείμενο), οι Τζεκέρ (Tkr) και οι Βεσές (Wss) φορούν περικεφαλαίες με φτερά. Παρόμοιες παραστάσεις βρίσκουμε και στα ευρήματα της Έγκωμης στην Κύπρο."
Γι' αυτό βρέθηκαν οι Παλαιστίνιοι να βρίσκονται ήδη στην εποχή του σιδήρου (βλέπε Γολιάθ) ενώ οι τότε Ισραηλίτες (καμία σχέση με τους σημερινούς Ισραηλινούς) δεν είχαν ανακαλύψει όπλα και ασπίδες, και ήταν ακόμα βοσκοί.
Οι απογονοι όλων αυτών των προσμίξεων ανά τις χιλιετηρίδες είναι οι σημερινοί Παλαιστίνιοι, απόγονοι, ακόμα και των εβραίων της ρωμαΪκής εποχής, αφού κατά τον ιστορικό Σλόμο Σαντ, δεν υπήρξε ποτέ μαζική έξοδος, αλλά οι περισσότεροι από αυτούς γίνανε μουσουλμάνοι μετά την αραβική κατάκτηση.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εμπρός να πάρουμε το λαό στο Πατριαρχείο Μόσχας και Πασών των Ρωσιών!!
 Πόσες είναι οι Ρωσίες;
τρεις  ηταν οι ρωσιες, μεγάλη, μικρη, και λευκή, που ενωθηκαν απο τον τσαρο το 1721 και πήρε τον τίτλο πασων των ρωσιων. η λευκη Ρωσία (Λευκορωσία ) ειναι πλεον ανεξάρτητο κρατος. Όπως και η μικρη Ρωσια (Ουκρανία).



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αγαπητοί μου σύντροφοι. Σας χιλιοπαρακαλώ και σας ξανακαλώ να αποχωρήσετε άμεσα από την σελίδα Πόλο Μαρξιστικού Προβληματισμού και να σταματήσετε κάθε συζήτηση με τα fake profile των Σιωνιστών!!!
Σταματήστε να στοχοποιείστε στις μυστικές υπηρεσίες των Σιωνιστών και να εκθέτετε τους εαυτούς σας!! Δεν υπάρχει κανένα όφελος ούτε για εσάς και ιδιαίτερα στον κοινό μας σκοπό.
ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΙΔΑ!!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μία μέρα που εκτελούνται μαζικοί αεροψεκασμοί πάνω από την Αθήνα, το ΣΚΑΪ προβάλλει ρεπορτάζ που συγχέει το σοβαρότατο αυτό ζήτημα, με τις γελοίες θεωρίες για την επίπεδη γη και δυσεδαιμονίες όπως το διάβασμα του φλυτζανιού.
Πιο Αλαφούζος πεθαίνεις
υ. γ. Φώτο σήμερα στην Αθήνα
υ. γ. 2 Ήρθε η ώρα να το ξαναανοίξουμε και αυτό το θέμα

σχολιο.-  Το πρόγραμμα της Γεωμηχανικής γνωστό και ως Χημικοί Αεροψεκασμοί δημιουργήθηκε ως λύση για την αντιμετώπιση του Φαινομένου του Θερμοκηπίου και της υπερθέρμανσης του πλανήτη.
Η λογική του προγράμματος είναι η ψύξη του πλανήτη μέσω της δημιουργία τεχνητής νέφωσης στην ατμόσφαιρα και της αντανάκλασης των ακτίνων του Ηλίου που δεν θα εισχωρούν στο έδαφος.
Υπάρχουν μάλιστα εταιρίες στην Ελλάδα που δραστηριοποιούνται σε αυτόν τον τομέα όπως η 3D S.A. με έδρα στην Θεσσαλονίκη
Καταρχάς ας ξεκαθαρίσουμε πως οι Χημικοί Αεροψεκασμοί ΔΕΝ είναι Ελληνικό φαινόμενο,ΔΕΝ σχετίζονται με τα μνημόνια και τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές που τα συνοδεύουν και ΔΕΝ έχουν σαν στόχο την καταστολή του εγκεφάλου.Εφαρμόζονται σε όλον τον πλανήτη και δεν υπάρχει καμία μα καμία ένδειξη πως σε κάνουν παθητικό σε άμεσο χρόνο.Το γεγονός βέβαια πως συνεχίζονται με τέτοια ένταση και με μία υποτιθέμενη αντιμνημονιακή κυβέρνηση στην χώρα μας καταρρίπτει αμέσως κάθε τέτοια ερμηνεία και κάνουν όλη αυτή η φρασεολογία που τους συνοδεύει να πέφτει στο κενό.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Χώρα προτεκτοράτο του Ισραήλ με ιδιωτικά και "κρατικά" κανάλια που προβάλλουν την Νεοφιλελεύθερη ατζέντα της Παγκοσμιοποίησης
#βλεπε_ΣΚΑΪ_Ισραήλ
#Αλαφουζο_ψοφα



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Ισραηλινοναζιστικός στρατός θα πει, το να πηγαίνουν 30 πάνοπλοι κομάντος πάνω σε έναν έφηβο Παλαιστίνιο και να τον τραμπουκίζουν.
Πώς αυτοί οι ισραηλινοναζιστες στρατιώτες έκαναν επίθεση στο 13 χρονο αγόρι της Παλαιστίνης στη Χεβρώνα, στην κατεχόμενη Δυτική Οχθη χθες.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πολλά τα λεφτά του Σόρος..... για τους σκατορουφιάνους του Κινήματος
Οι  γελοίοι, που νομίζουν πως είναι "αριστεροί", "προοδευτικοί", "αναρχικοί" και ακολουθούν τις πιο φασιστικές πολιτικές! Ποιον νομιζουν ότι κοροιδευουν?



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Συγκέντρωση Αλληλεγγύης στον Georges Ibrahim Abdallah στη Γαλλική Πρεσβεία. Τετάρτη 24/10 στις 18:00
Στις 24 Οκτώβρη συμπληρώνονται 34 χρόνια εγκλεισμού του λιβανέζου κομμουνιστή Ζωρζ Ιμπραήμ Αμνταλλά στις γαλλικές φυλακές. Οι γαλλικές αρχές με διάφορα προσχήματα αρνούνται την εκτέλεσή της υφ’ όρων απόλυσης που δικαιούται ο Αμπνταλλά από το 1999, εξ αιτίας της αλύγιστης επαναστατικής του στάσης και της εκδικητικότητας του Ισραήλ και των ΗΠΑ. Σήμερα, ο σύντροφος Αμπνταλλά είναι ο μακροβιότερος πολιτικός κρατούμενος στην Ευρώπη.
Ο Αμπνταλλά από τα 19 του χρόνια, το 1971, στρατεύθηκε με το Λαϊκό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης και το 1978 τραυματίστηκε σε μάχη εναντίον σιωνιστικών στρατιωτικών δυνάμεων που εισέβαλαν στον Λίβανο. Το 1980 συμμετείχε στη συγκρότηση της μαρξιστικής αντιιμπεριαλιστικής οργάνωσης “Ενοπλη Επαναστατική Λιβανέζικη Φράξια”, η δράση της οποίας έφτασε και στη Γαλλία με την εκτέλεση το 1982 του συνταγματάρχη Τσαρλς Ρέυ, στρατιωτικού ακόλουθου της Αμερικάνικης πρεσβείας στο Παρίσι, και του Γιακόβ Μπαρσιμαντοβ, πράκτορα της Μοσσάντ και δεύτερου γραμματέα της ισραηλινής πρεσβείας στο Παρίσι. Στις 24 Οκτωβρίου του 1984 ο Αμπνταλλά συνελήφθη από τις γαλλικές αρχές με τη κατηγορία της κατοχής πλαστού διαβατηρίου και τρία χρόνια αργότερα καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη για τις εκτελέσεις των Ρέυ και Μπαρσιμαντοβ.
Στεκόμαστε στο πλευρό των καταπιεσμένων λαών για ελευθερία και αξιοπρέπεια. Στεκόμαστε στο πλευρό των λαϊκών αγωνιστών που δίνουν το αίμα και την ελευθερία τους για να χτίσουν έναν κόσμο χωρίς εκμετάλλευση, έναν κόσμο στο μπόι των ονείρων και των ανθρώπων. Ο σύντροφος Αμπνταλλά είναι από τους χιλιάδες αυτούς αγωνιστές που θυμίζουν με το παράδειγμά τους πως η μάχη για δικαιοσύνη δεν είναι μάταιη, δεν ήταν μάταιη ποτέ.
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ: ΤΕΤΑΡΤΗ 24 ΟΚΤΩΒΡΗ, 6 μ.μ.
ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ (Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας 7)




--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



‘Βράζουν’ τα μέσα ενημέρωσης των Σκοπίων με τις αποκαλύψεις που είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την παραίτηση του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά, τα μυστικά κονδύλια και τις χρηματοδοτήσεις του Τζορτζ Σόρος για τη Συμφωνία των Πρεσπών.
Η εφημερίδα Βέτσερ που παρουσιάζει σχετικά δημοσιεύματα έχει ως τίτλο ‘πόσο κόστισε και ποιος καρπώθηκε από τη Συμφωνία των Πρεσπών;», ένα δημοσίευμα που αποκαλύπτει πτυχές της συμφωνίας με τα Σκόπια και τα χρήματα που έπεσαν στα σκοπιανά μέσα ενημέρωσης.
«Ο κύριος λόγος για την παραίτηση (του Ν. Κοτζιά) δεν είναι μόνο η Συμφωνία των Πρεσπών ή το Σχέδιο Β’ για τη ‘Μακεδονία’, αλλά το μυστικό ταμείο που είχε ο υπουργός και φέρεται να κατηγορήθηκε για αυτό από τον υπουργό Άμυνας, Πάνο Καμμένο, που δεν δίστασε να πει ότι τα χρήματα που διέθεσε ήταν του Τζορτζ Σόρος.
Πρακτικά, ο Κοτζιάς είχε τη διαχείριση των χρημάτων του Σόρος για να προωθήσει τη συμφωνία του ονόματος», γράφει το δημοσίευμα.
«Το δίκτυο Σόρος δραστηριοποιείται έντονα στην Ελλάδα, καθώς και στα μέσα μαζικής ενημέρωσης» γράφει η Βέτσερ και πιο κάτω αναφέρει ότι η ‘Εφημερίδα των Συντακτών’ κατηγορήθηκε για χρηματοδότηση από τον Σόρος, αν και η ίδια η εφημερίδα το αρνήθηκε.
Έτσι, τώρα η κυβερνητική κρίση που κλονίζει την Ελλάδα, παίρνει διαστάσεις που επηρεάζουν και τη Συμφωνία των Πρεσπών, και μπορεί να συναχθεί το συμπέρασμα ότι ο Κοτζιάς πραγματικά υπήρξε θύμα της συμφωνίας που επιτεύχθηκε μεταξύ των πρωθυπουργών Τσίπρα- Ζάεφ.
Ο Τσίπρας, γράφει το δημοσίευμα, παρέμεινε αμέτοχος. Πρακτικά, όμως όπως δήλωσαν κυβερνητικές πηγές ώθησε τον Κοτζιά σε παραίτηση. Θυσίασε τον υπουργό και υπερασπίστηκε τη Συμφωνία των Πρεσπών.
Για τον Τσίπρα είναι πολύ σημαντική η συνοχή των βουλευτών γιατί θα χρειασθεί ψήφους όταν η Συμφωνία έρθει για επικύρωση και σύμφωνα με το σχέδιο θα πρέπει να γίνει αυτή κάπου το Μάρτιο.
Πηγές, ωστόσο, από το υπουργείο Εξωτερικών, λένε ότι ο Κοτζιάς φοβήθηκε τις επιθέσεις του Καμμένου που τον κατηγόρησε ως άνθρωπο του Σόρος και ότι έχει λάβει χρηματικά κεφάλαια καθώς και για άλλα θέματα, σημειώνει το δημοσίευμα.




---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εποχές χούντας: Έστειλαν τα ΜΑΤ μέσα στα πατατοχώραφα της Νάξου να κυνηγάνε αγρότες και γριούλες με τσεμπέρια...
21/10/2018
Μπροστά σε εικόνες αυταρχισμού αλλά και μιας γελοιότητας που η Ελλάδα ίσως είχε να αντικρύσει από την εποχή της επτάχρονης δικτατορίας βρέθηκαν οι κάτοικοι της Νάξου που ξαφνικά είδαν πάνοπλες διμοιρίες ΜΑΤ μέσα στα πατατοχώραφα να επιχειρούν να καταστείλουν κινητοποιήσεις απλών πολιτών που... «τόλμησαν» να διαμαρτυρηθούν για ένα τοπικό τους πρόβλημα !!!
Ανθρωπόμορφα όντα με υπερτροφικό μυοσκελετικό σύστημα αλλά υποτροφικούς εγκεφάλους, και με μια πλήρη εξάρτυση που για μια ακόμη φορά στάθηκε ανίκανη να κρύψει την ηθική τους ανεπάρκεια, υπακούοντας στις εντολές της πολιτικής τους ηγεσίας και της κυβέρνησης, δεν δίστασαν να μπουν μέσα στα οργωμένα χωράφια και να χτυπήσουν με τα κλομπς αγρότες και αγρότισσες, ανάμεσά τους και ...γριούλες με τσεμπέρια, που ως γνωστόν αποτελούν τον υπ' αριθμόν 1 κίνδυνο για τη δημόσια τάξη και την ασφάλεια...
Εικόνες πραγματικά τραγικές καθώς δεν αφήνουν την παραμικρή αμφιβολία για τον αντιδημοκρατικό κατήφορο μιας κυβέρνησης που όσο πλησιάζει προς την κατάρρευσή της γίνεται όλο και πιο επικίνδυνη, αλλά που ταυτόχρονα θα μπορούσαν να έχουν βγει από κάποιο φιλμ με τον Λουί ντε Φινές και σίγουρα να δώσουν πλουσιότατη τροφή στην πένα του σατιρικού θεατρικού συγγραφέα.
 Ήδη από την προηγούμενη Πέμπτη, φροντίζοντας η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να ικανοποιήσει σχετικό αίτημα του νεοδημοκράτη δημάρχου του νησιού, Μανώλη Μαργαρίτη, (φωτό αριστερά) έστειλε στο νησί ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις για την ...περιφρούρηση του έργου και την «διασφάλιση της ομαλότητας στην περιοχή» όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο χουντικής εμπνεύσεως και αισθητικής έγγραφο του Δήμου.
 Σε συνάντηση τους το βράδυ της Παρασκευής οι αγροκτηνοτρόφοι της περιοχής αποφάσισαν να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους και να μην αφήσουν να ολοκληρωθεί το έργο αφού θεωρούν ότι η μεταφορά του νερού στο δίκτυο που υδροδοτεί τη Χώρα Νάξου θα είναι επιζήμια για τις δικές τους περιοχές που το έχουν ανάγκη.
Το Σάββατο το πρωί οι αγροκτηνοτρόφοι συγκεντρώθηκαν στον κεντρικό δρόμο που οδηγεί στη γεώτρηση και, στην προσπάθεια τους να περάσουν, δέχθηκαν τη μανία των «ανδρών» των ΜΑΤ που δεν δίστασαν να δείξουν την ...«ανδρεία» τους χτυπώντας ανθρώπους που, μόνο και λόγω ηλικίας, μόνο τον σεβασμό μας θα μπορούσαν να δικαιούνται.
Παρόλα αυτά ωστόσο οι αγροτοκτηνοτρόφοι κατάφεραν να περάσουν και αρνούνται να αποχωρήσουν από το σημείο αν δεν λάβουν διαβεβαιώσεις για τη ματαίωση ενός «έργου» που δεν καταστρέφει απλά την παραγωγή τους αλλά και την ίδια την τοπική οικονομία, δηλαδή την ίδια τους τη ζωή.




---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Βεβήλωσαν μνημείο του ΕΑΜ – ΕΛΑΣ στη Λακωνία
Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018
Το ΚΚΕ καταγγέλλει τη βεβήλωση μνημείου προς τιμήν του ΕΑΜ - ΕΛΑΣ από φασιστοειδή στους Μολάους Λακωνίας. Κάλυψαν με στόκο τη μαρμάρινη πλάκα με το μήνυμα – φόρο τιμής για τα θύματα των ναζί στην ευρύτερη περιοχή, γράφοντας πάνω «Το ΚΚΕ δεν έχει ιστορία, έχει ποινικό μητρώο». Το ΚΚΕ τονίζει σε ανακοίνωση του ότι «η δράση των νυχτόβιων γυμνοσαλιάγκων του φασισμού δεν μπορεί να καλύψει τα χρυσά γράμματα που η Ιστορία έχει γράψει τα ονόματα των ηρώων του λαού μας», επισημαίνοντας πως «το ΚΚΕ έρχεται από πολύ μακριά και πάει πολύ μακριά».
Όπως καταγγέλλει το ΚΚΕ, πολιτικοί απόγονοι των ταγματασφαλιτών, υμνητές των SS, βεβήλωσαν το μνημείο προς τιμήν του ΕΑΜ - ΕΛΑΣ στους Μολάους Λακωνίας, καλύπτοντας με στόκο τα όσα αναγράφονταν για τους μαχητές του ΕΑΜ – ΕΛΑΣ που σκοτώθηκαν από τους ναζί και τους ντόπιους συνεργάτες τους. Έγραψαν πάνω στην πλάκα «Το ΚΚΕ δεν έχει ιστορία, έχει ποινικό μητρώο».
Το ΚΚΕ τονίζει ότι οι αμέτρητες θυσίες και οι χιλιάδες ηρωικές πράξεις αποτελούν  το «ποινικό μητρώο» του ΚΚΕ και όλων των αγωνιστών που δεν έσκυψαν το κεφάλι στους ναζί κατακτητές. Παράλληλα, αναφέρει ότι «αυτά τα φασιστοειδή, που βγήκαν σαν τους αρουραίους από τους πιο βρώμικους υπονόμους της Ιστορίας, έδρασαν στα μουλωχτά μέσα στη νύχτα» γιατί ξέρουν ότι ο ελληνικός λαός δεν ανέχεται τους ναζί.

Σχολιο.- Ποινικό μητρώο έχουν αυτοί που χρεοκόπησαν το Ελληνικό κράτος και την Ελληνική οικογένεια. Αυτοί που υπογράφουν ό,τι χαρτί βάλουν στο τραπέζι οι «σύμμαχοι» μας. Αυτοί που μετέτρεψαν τη χώρα σε ορμητήριο ξένων δυνάμεων:
ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Σχολιο.- Ανεγκεφαλοι, πορωμενοι και βασικα αμορφωτοι. Ακριβως οπως και καποιοι άλλοι που δηλωνουν "αναρχικοι" και κανουν παρομοιες ηλιθιοτητες. Καμια διαφορα.
- Ειναι λυπηρο παντως που κατω απο μια τετοια ειδηση επιλεγεις να αναδειξεις τις οποιες ομοιοτητες πιστευεις οτι εχουν οι ανιστορητοι και πορωμενοι φασιστοειδεις με καποιους που αυτοπροσδιοριονται ως αναρχικοι, με ή χωρίς εισαγωγικα. Η παραχαραξη της Ιστοριας ετσι αντιμετωπιζεται, νομιζεις;
Δεν ειναι δεδομενο οτι κανουν ολοι τη συνδεση που επικαλεισαι. Δυστυχως, το μονο που αναδεικνυεις ειναι η δικη σου ανιστορητη και εμπαθής θεωρηση. Λυπαμαι που χρησιμοποιω αυτο τον ορο, αλλα αυτο κανεις.
-  Η προσπαθεια που γινεται να σβηστει η μνημη αφορα ολοκληρη την ιστορια (ειναι Καθολικη) αν δε το εχεις συνειδητοποιησει. Θα μου επιτρεψεις λοιπον να θεωρω εξισου απαραδεκτο το παραπανω (βεβηλωση στη Λακωνια) με το να βλεπω πανω σε μνημεια πεσοντων "Σκατα στο Εθνος - Αντιφα"
εγραψα για καποιους "αναρχικους". Νομιζω οτι ειναι σαφες οτι προκειται για συγκεκριμενες ομαδες που αυτοαποκαλουνται αναρχικοι (αλλα κατ εμε δε ξερουν καν που πανε τα τεσσερα). Οι πατριωτες του ΕΑΜ αν βλεπανε τετοιες συμπεριφορες θα τους κρεμουσανε αναποδα.
Α, και παρεπιπτοντως τα παραδειγματα αυτα δεν ειναι δυστυχως μεμονωμενα

Σχολιο.- η Ιστορια δεν αλλαζει με κατι τετοια
το πια ειναι η Ιστορια και η προσφορα του ΚΚΕ εχει γραφτει με χρυσα γραμματα .

Σχολιο.- Αναπόφευκτα, ερχεται παλι στο μυαλό μου, εκτός από τους φανερούς (ή ξεδιάντροπους) φασίστες, οι... άλλοι οι "σοβαροί" φασίστες, που λένε ακριβως τα ίδια πράγματα, όχι ομως με συνθήματα πανω σε τοιχους, αλλα σε... σοβαρά και κυρίως "δημοκρατικά" έντυπα. Όπως αυτό της Καθημερινής πχ, όπου πριν καιρό, δημοσιευε άρθρο όπου... απορούσε για τις τιμές που αποδίδονται στον Μπελογιάννη, ο οποίος είναι ΑΚΟΜΑ, σύμφωνα με την ελληνική δικαιοσύνη, ένας καταδικασμένος σε εσχάτη προδοσία.
Με αυτή την έννοια λοιπόν, οι καταδίκες των κομμουνιστών, και τα λερωμένα ποινικά τους μητρώα, από όλους αυτούς που τους δίκαζαν (και τους καταδίκαζαν), αποτελεί τιμή στους αγώνες και στην ιστορία τους.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Άνθρωποι με σκατενια προφίλ,ανύπαρκτα,όλο κάτι καρδούλες κάτι αρχαία αγάλματα και κάτι ηλιοβασιλέματα ,δύο τρία δηλαδή.οχι τίποτα σπουδαίο...πετάνε κάθε Κυριακή για ξεκαρφωμα κάτι φώτο από προσκυνήματα όπου ειρωνεύονται θρησκόληπτους ανθρώπους ,ανυπεράσπιστους και πονεμένους που ποιος ξέρει τι σταυρό κουβαλούν και από που γυρεύουν να πιαστούν ,και ακολουθούν κατεβατα φτηνής αντιθρησκευτικοτητας και μυελοπωλησεως σπάζοντας μας τα νεύρα αλλά και τα αρχιδια Κυριακάτικα.Ρεε!!άντε γαμηθειτε Χριστιανικά.Καλη νύχτα σας.....!


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Υπάρχει τρόπος να αντιμετωπιστει ο Φασισμός; Στην περιοχή Guaribas (μια από τις πιο φτωχές στην Βραζιλία) στον πρώτο γύρο ο ακροδεξιός Μπολσανερου πήρε μόλις 7%....και 93% ο κεντροαριστερος Ανταζι του εργατικού κόμματος...Μονό που εκεί υπήρξαν κρατικά προγράμματα κατά της φτώχειας...(της μηδενικής πείνας κλπ)...Οι λίγες καλές στιγμές του Λουλα...



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Δεν υπαρχει καμια αντιφαση μεταξυ σοσιαλισμου και ισλαμ, και δεν υπαρχει καμια αντιφαση μεταξυ σοσιαλισμου και χριστιανισμου
Μουαμαρ Κανταφι



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το 34,8% των Ελληνων πολιτων ζει στη φτωχεια.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το σχέδιο για την δημιουργία του Μεγάλου Ισραήλ, όπως αυτό είχε προβλεφθεί να συμβεί, μέσα από την διάλυση της Συρίας, μετά την νίκη του Άξονα, αποτελεί προς το παρόν παρελθόν.
Αυτή η ήττα των Ιμπεριαλιστικών δυνάμεων, έφερε σε δυσμενή θέση τους μέχρι τώρα επίσημους και φανερούς προπαγανδιστές της "επανάστασης"(βλ. ΣΕΚ) στην Συρία, που τελικά αποκαλύφθηκαν.
Αυτό έφερε και τον επικοινωνιακό αφοπλισμό τους, που τους έκανε πλέον αδιάφορους στο κομμάτι που ήθελαν να πιάσουν.
Μετά την αποκάλυψή τους και το κενό που δημιουργήθηκε, τα σκήπτρα τα πήραν ομάδες ανθρώπων, που μέχρι τώρα βρισκόντουσαν στην πρώτη γραμμή της σιωνιστικής προπαγάνδας κατά τους βομβαρδισμούς του Ισραήλ στην Λωρίδα της Γάζας. Έτσι, ομάδες όπως οι αντιεξουσιαστες αναρχικους Antifa Negative ανέλαβαν να υπερασπιστούν "τον δίκαιο αγώνα των Σύριων για ελευθερία".
Μία ελευθερία που εννοείται πως για αυτούς, θα έρθει με την καταστροφή της Συρίας, τον αφανισμό της Παλαιστίνης και την δημιουργία του πολυπόθητου Μεγάλου Ισραήλ, απαλλαγμένο από τις δυνάμεις που του αντιστέκονται και αγωνίζονται για την δικαιοσύνη στην περιοχή που είναι η απελευθέρωση της Παλαιστίνης.
Το αξιοσημείωτο σε αυτό είναι πως αυτή η επιθετική στάση, που χρησιμοποιεί μέχρι και Πρόσφυγες που βρισκόντουσαν υπό την σκέπη του Ερνττογάν για να πετύχει τον σκοπό της, γίνεται σε μία στιγμή που το ελληνικό κράτος για πρώτη φορά στα χρονικά έχει άμεση εμπλοκή σε επιθετικές δραστηριότητες του ΝΑΤΟ.
Το ελληνικό κράτος που εκτός της εμπλοκής του σε πολεμικές επεμβάσεις, προχωράει παράλληλα σε πλήρη νατικοποίηση της χώρας ενώ μέσα από τους Αγωγούς φυσικού αερίου, κλέβει τον λαό της Παλαιστίνης, γίνοντας ένας πολύ σημαντικός εταίρος του κράτους κατοχής της Παλαιστίνης.
Το να αναφερόμαστε σε ομάδες ανθρώπων που ταυτίζονται με αυτούς τους σχεδιασμούς, ονοματίζοντάς τους ως Αριστερούς, Αναρχικούς ή Κομμουνιστές αποτελεί μία προσβολή για όλους τους υπόλοιπους που έχουν μία ξεκάθαρη ιδεολογική τοποθέτηση και στάση ζωής.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μιας κι είχαμε προσφάτως επισημάνει, όπου μεταξύ πολλών η "αριστερή" δημοσιογραφία ξεσπάθωσε (Ακριβοπούλου: Έτσι... ο Σαλβίνι όχι μόνον δίνει δείγματα γραφής, αλλά κάνει και πράξεις, Κώστας Αρβανίτης... Δημήτρης Δεληολάνης... κατακεραυνώνει Σαλβίνι - Ιταλική Ακροδεξιά, ξενοφοβία), σε μια μεγαλειώδη "αντιφασιστική κι αντιρατσιστική" ρητορική, για τον "αντιρατσιστή" δήμαρχο στο Ρυάκι (Riace), το αφιερώνουμε με την ελπίδα να ζητήσουν μια συγνώμη από την ελληνική κοινή γνώμη, από τον ελληνικό λαό που τους ακριβοπληρώνει για αμερόληπτη ενημέρωση:
Ο κύριος Gaetano Berton, μια "τεράστια φυσιογνωμία" ακτιβιστή για τα "ανοιχτά σύνορα", το Συριακό Κουρδιστάν, τους "μετανάστες", ακτιβιστή για την υπεράσπιση του Δημάρχου της Καλαβρίας που είναι "πρότυπο φιλοξενίας" μεταναστών, δηλώνει πως "Το spread είναι όπλο του αντιφασισμού" εναντίον αυτής της ακροδεξιάς ιταλικής κυβέρνησης".Λέτε αυτός ο κύριος να είναι η δημοσιογραφική πηγή της ΕΡΤ και της κυρίας Ακριβοπούλου που είναι τόσο κατηγορηματική; (Ακριβοπούλου: είδα στην ΕΡΤ... ήταν ανατριχιαστικό, πρέπει να είσαι φασίστας ν' αποδεχθείς αυτό που έγινε στη μικρή πόλη της Καλαβρίας...).Ο δήμαρχος Mimmo Lucano, τέθηκε πριν χρόνια σε δικαστική έρευνα (επί αριστερής κυβέρνησης) και συνελλήφθη πρόσφατα. Ας ακούσουμε μια καταγραφή συνομιλίας του -από τη δικογραφία-, που έγινε με εντολή δικαστών κι όχι υποκλοπή, όσο διαρκούσε η έρευνα, κι ας βγάλουμε συμπεράσματα για τη "φιλοξενία" μεταναστών, ή υποβοήθηση λαθρομετανάστευσης:"Θα τους παντρέψουμε (omissis), είναι 70 ετών κι είναι ηλίθιος, σχεδόν ζώο. Αυτή έχει απελαθεί 3 φορές και κρύβεται ανάμεσα στους άλλους για να μην αναγνωριστεί κι απελαθεί, περιμένοντας να κάνουμε τα χαρτιά της. Είναι πόρνη επαγγελματίας, δεν θα είχε πρόβλημα να πάει μαζί του στο κρεβάτι αν πρέπει έτσι να τον πείσουμε".
Κυρία Ακριβοπούλου, κύριε Αρβανίτη, υπάλληλοι του κράτους και αμοιβόμενοι από χρήματα του ελληνικού λαού... πρόκειται για Νιγηριανή, ετών 30, για να λάβει άδεια παραμονής.
Αυτός είναι ο Δήμαρχος ήρωας; Αυτό είναι το παράδειγμα ενσωμάτωσης μεταναστών, φιλοξενίας κι άλλα τοιαύτα "αντιφασιστικά-αντιρατσιστικά";



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Ισραηλινοναζιστικο καθεστως: Συνελήφθη ο Παλαιστίνιος διοικητής της Ανατολικής Ιερουσαλήμ
Κυριακή, 21 Οκτωβρίου 2018, 19:53
Το ισραηλινοναζιστικο καθεστως συνέλαβε τον Παλαιστίνιο κυβερνήτη της Ιερουσαλήμ για αδικήματα που διέπραξε στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, τα οποία όμως δεν διευκρινίστηκε ποια είναι, ανακοίνωσε σήμερα η Οργάνωση για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης (ΟΑΠ).
Ο κυβερνήτης Αντνάν Γκέιτ συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου (χθες) στην Παλαιστινιακή συνοικία Μπέιτ Χανίνα στην Ανατολική Ιερουσαλήμ. Αναμένεται να προσαχθεί σε ισραηλινοναζιστικό δικαστήριο εντός τεσσάρων ημερών, διευκρίνισε σε ανακοίνωσή της η ΟΑΠ.
Για τον δεύτερο στην ιεραρχία της ΟΑΠ Σαέμπ Ερεκάτ, η σύλληψη αυτή είναι «ένα νέο βήμα (…) εναντίον της Παλαιστινιακής παρουσίας στην Ιερουσαλήμ» και συνιστά παραβίαση του ισραηλινοναζιστικού νόμου σχετικά με τους Παλαιστινιακούς θεσμούς στην πόλη.
«Οι απειλές προς Παλαιστίνιους αξιωματούχους, η κράτησή τους, περιλαμβανομένης της ‘απαγωγής’ του κυβερνήτη Γκέιτ, αποτελούν μέρος ενός σχεδίου που έχει σκοπό να υπονομεύσει όλες τις βάσεις μιας πολιτικής επίλυσης στη βάση δύο κρατών στα σύνορα του 1967», πριν από τον ισραηλινο-αραβικό πόλεμο και την ισραηλινοναζιστική κατοχή της Δυτικής Όχθης και της Ανατολικής Ιερουσαλήμ, προσέθεσε σε μια ανακοίνωση ο Ερεκάτ.
Ο ισραηλινοναζιστικός στρατός δεν έκανε το παραμικρό σχόλιο για τη σύλληψη του Γκέιτ. Όταν ρωτήθηκε από το Γαλλικό Πρακτορείο, ο εκπρόσωπος της σιωναζιστικης αστυνομίας Μίκι Ρόζενφελντ περιορίστηκε να κάνει λόγο για τη σύλληψη «δύο ατόμων» και την «έναρξη έρευνας».
Επικεφαλής της ΟΑΠ είναι ο Μαχμούντ Αμπάς που ηγείται επίσης του κινήματος Φάταχ και της Παλαιστινιακής Αρχής, κυριότερου συνομιλητή των ξένων ηγετών.
Η ΟΑΠ εκπροσωπείτο στην Ανατολική Ιερουσαλήμ από τον Οίκο της Ανατολής έως το κλείσιμό του από το ισραηλινοναζιστικο καθεστως το 2000.
Οι Παλαιστίνιοι θέλουν να κάνουν την Ανατολική Ιερουσαλήμ πρωτεύουσα του μελλοντικού κράτους τους.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Πούτιν θα ζητήσει εξηγήσεις από τις ΗΠΑ για τα σχέδια να αποσυρθεί από την συνθήκη για τον έλεγχο των εξοπλισμών
 Κυριακή, 21 Οκτωβρίου 2018, 18:13
Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν θα επιδιώξει μια εξήγηση για τους λόγους για τους οποίους η Ουάσινγκτον σχεδιάζει να αποχωρήσει από μια συνθήκη για τον έλεγχο των εξοπλισμών, όταν συναντηθεί με τον σύμβουλο εθνικής ασφαλείας των ΗΠΑ Τζον Μπόλτον στη Μόσχα αυτή την εβδομάδα, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων RIA, επικαλούμενο τον εκπρόσωπο του Πούτιν.
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε πως η κυβέρνησή του σχεδιάζει να αποσυρθεί από μια συμφωνία του 1987 για τα πυρηνικά όπλα μέσου βεληνεκούς (Intermediate-Range Nuclear Forces Treaty, INF).



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μιχαήλ Γκορμπατσόφ: Λάθος η αποχώρηση των ΗΠΑ από μια συμφωνία για τα πυρηνικά
 Κυριακή, 21 Οκτωβρίου 2018, 16:59
Ακομα και ο προδοτης της Σοβιετικής Ένωσης και πιστο τσουτσεκι των αμερικανων Μιχαήλ Γκορμπατσόφ, που συνυπέγραψε τη συμφωνία του 1987 για τα πυρηνικά όπλα μέσου βεληνεκούς (Intermediate-Range Nuclear Forces Treaty, INF), δήλωσε σήμερα πως το σχέδιο του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ να αποχωρήσει από τη συμφωνία είναι λάθος, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Interfax.
«Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να σκίζουμε παλιές συμφωνίες για τον αφοπλισμό... Στ΄αλήθεια δεν καταλαβαίνουν στην Ουάσινγκτον πού θα μπορούσε να οδηγήσει αυτό;» δήλωσε ο Γκορμπατσόφ, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων.
«Η αποχώρηση από την INF είναι λάθος.»



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το Βερολίνο καλεί τις ΗΠΑ να σκεφθούν τις συνέπειες της εγκατάλειψης της συνθήκης για τα πυρηνικά
 Κυριακή, 21 Οκτωβρίου 2018, 16:41
Ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών Χάικο Μάας δήλωσε πως οι Ηνωμένες Πολιτείες πρέπει να σκεφθούν τις συνέπειες, τόσο για την Ευρώπη όσο και για τις μελλοντικές προσπάθειες αφοπλισμού, της αποχώρησής τους από μια διεθνή συνθήκη που αποσκοπεί στην εξάλειψη μιας κατηγορίας πυρηνικών όπλων.
Ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δικαιολόγησε την απόφασή του να αποσυρθεί από τη συμφωνία του 1987 για τα πυρηνικά όπλα μέσου βεληνεκούς (Intermediate-Range Nuclear Forces Treaty, INF) λέγοντας πως η Ρωσία δεν τήρησε τη συμφωνία.
«Η συμφωνία... είναι για 30 χρόνια τώρα ένας σημαντικός πυλώνας της ευρωπαϊκής αρχιτεκτονικής για την ασφάλεια», αναφέρει ο Μάας σε μια ανακοίνωση που εκδόθηκε σήμερα. «Έχουμε καλέσει τη Ρωσία να αντιμετωπίσει τους  ισχυρισμούς που έχουν διατυπωθεί ότι παραβιάζει τη συμφωνία. Καλούμε τώρα τις ΗΠΑ να σκεφθούν τις πιθανές συνέπειες.»



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



INF: Πηγή προσκείμενη στο ρωσικό ΥΠΕΞ κρίνει ότι οι ΗΠΑ «ονειρεύονται» έναν «μονοπολικό κόσμο»
 Κυριακή, 21 Οκτωβρίου 2018, 01:50
Η απόφαση των ΗΠΑ να αποσυρθούν από τη διμερή συνθήκη για τα πυρηνικά όπλα και τους πυραύλους μέσου βεληνεκούς, την INF, η οποία είχε συναφθεί με τη Σοβιετική Ένωση την περίοδο του ψυχρού πολέμου, έχει βασικό κίνητρο το «όνειρο» της Ουάσινγκτον να κυριαρχήσει μόνη σε ολόκληρο τον κόσμο, έκρινε σήμερα σε καταγγελτικό τόνο πηγή προσκείμενη στο υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας.
«Το βασικό κίνητρο είναι το όνειρο ενός μονοπολικού κόσμου. Θα γίνει πραγματικότητα; Όχι», είπε η πηγή αυτή στο ρωσικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων RIA Novosti, αναφερόμενη στην απόφαση που ανακοίνωσε ο Aμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ να αποσύρει τη χώρα του από τη συνθήκη του 1987, που απαγόρευε την παραγωγή και την ανάπτυξη μεγάλου φάσματος πυραύλων μέσου βεληνεκούς και των εκτοξευτήρων τους.