Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018

Τριτη 11 Δεκεμβριου 2018


Το «μαύρο» παρελθόν του 21χρονου Ροδίτη – Οξύθυμος, προκλητικός, έμπλεκε σε φασαρίες
10-12-2018 - 8:18πμ

Οξύθυμος, προκλητικός κι ένα άτομο που δημιουργούσε συχνά φασαρίες
Είχε πέσει με τη μηχανή του σε παγκόσμιο πρωταθλητή του ζίου ζίτσου
Τραμπούκισε δικηγόρο στη μέση του δρόμου
Είχε μείνει από απουσίες το 2013 και σταμάτησε το σχολείο
Οξύθυμο, προκλητικό κι ένα άτομο που δημιουργούσε συχνά φασαρίες, περιγράφουν τον 21χρονο Ροδίτη που κατηγορείται για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, οι συντοπίτες του.
Σύμφωνα με τη Real, ο Μ.Κ. παρά τα 21 του χρόνια είχε καταφέρει πολλές φορές και με πολλούς τρόπους να απασχολήσει την τοπική κοινωνία.
Οι γείτονες του στη Λίνδο, όπου η οικογένειά του διατηρεί επιχείρηση εστίασης, κάνουν λόγο για ένα παιδί που έμπλεκε συνέχεια σε καβγάδες από πολύ νεαρή ηλικία. Οι περισσότεροι έχουν κι ένα περιστατικό να εξιστορήσουν. Kυρίαρχο είναι ένα συμβάν που σημειώθηκε τον περασμένο Ιούνιο και το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να θέσει εκτός αγώνων τον παγκόσμιο πρωταθλητή του ζίου ζίτσου Χρήστο Κελλετζιάν.
Τι συνέβη
Ο Μ.Κ. οδηγούσε άκρως επικίνδυνα τη μηχανή του κάνοντας σούζες σε κεντρικό δρόμο στους Πεύκους της Λίνδου, όταν πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με μοτοποδήλατο που οδηγούσε ο Χρήστος Κελλετζιάν. Η μπροστινή ρόδα της μηχανής του 21χρονου χτύπησε στο πρόσωπο και το κεφάλι τον παγκόσμιο πρωταθλητή στις πολεμικές τέχνες, ο οποίος μεταφέρθηκε με σοβαρά κατάγματα στο κρανίο στην Αθήνα και υποβλήθηκε σε σειρά λεπτών επεμβάσεων, με αποτέλεσμα ο πρωταθλητής να σταματήσει τις προπονήσεις του και να χάσει τις εμφανίσεις του στην Αμερική. Ο Κελλετζιάν έχει καταθέσει αγωγή αποζημίωσης κατά του Μ.Κ..
Αυτό πάντως που προκαλεί έκπληξη είναι ότι μετά το τροχαίο ο Μ.Κ. συνέχισε να οδηγεί με τον ίδιο προκλητικό τρόπο τη μηχανή του και, σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, λίγες ημέρες αργότερα, κάνοντας πάλι σούζα έπεσε πάνω σε περιπολικό της αστυνομίας.
Ο Μ.Κ. γνώριζε τον Χρήστο Κελλετζιάν ο οποίος τα καλοκαίρια εργαζόταν ως μπράβος σε γνωστό μπαρ της Λίνδου. Πριν από το ατύχημα στους Πεύκους, ο 21χρονος είχε διαπληκτιστεί με θαμώνες του μαγαζιού, με αποτέλεσμα ο πρωταθλητής των πολεμικών τεχνών να του δείξει την πόρτα της εξόδου. «Ήταν μεθυσμένος και μιλούσε άσχημα σε μια παρέα. Ήταν αναμενόμενο να μπλέξει σε καβγά. Ο ΜΚ είναι οξύθυμο παιδί», λέει επιχειρηματίας της περιοχής.
Είχε επιτεθεί σε δικηγόρο στη μέση του δρόμου
Ενα άλλο περιστατικό που περιγράφουν οι κάτοικοι της περιοχής είναι αυτό με πρωταγωνιστή επίσης τον ΜΚ και έναν γνωστό δικηγόρο της περιοχής τον οποίο έπιασε από το πέτο στη μέση του δρόμου, του έσφιξε το λαιμό, τον σήκωσε στον αέρα και άρχισε να τον ταρακουνάει. Οπως αποκαλύφθηκε στη συνέχεια, ο δικηγόρος είχε αναλάβει μια υπόθεση που τον αφορούσε και εκπροσωπούσε έναν οδηγό λεωφορείου.
Σταμάτησε το σχολείο
Σύμφωνα με τον Ελευθέριο Παυλή, διευθυντή στο ΕΠΑΛ Αρχαγγέλου, ο 21χρονος είχε μείνει από απουσίες και τον Μάρτιο του 2013 σταμάτησε το σχολείο. Ο ίδιος θυμάται: «Μια βραδιά είχαν μαχαιρωθεί έξω από το σχολείο με έναν Αλβανό. Κάλεσα την αστυνομία και πήγαν αυτόφωρο. Είχα καλέσει τότε τους γονείς του 21χρονου. Θεωρούσαν ότι το παιδί τους είναι μια χαρά. Δεν δέχονταν ότι μπορεί να είχε κάνει κάτι κακό. Είχαν μια παθητική στάση απέναντι σε όλα».



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ κ ΠΙΤΣΕΣ ΜΠΛΕ ΣΕ ΡΟΖ ΒΑΖΑΚΙΑ!
Απορρίφθηκε η αίτηση του Σ.Ξηρού για αποφυλάκιση με ανήκεστη βλάβη, με παραδεδεγμένη και πολλαπλώς αποδεδειγμένη 98% αναπηρία, της υγείας του, με το σκεπτικό ότι επειδή έχει πολύ βαριά ποινή (5άκις ισόβια) θα πρέπει να εκτίσει τουλάχιστον 25 χρόνια, και ότι δεν έχει μεταμεληθεί, άρα, αν βγει, θα στρατολογεί κόσμο για τρομοκρατικές ενέργειες.
Και να θες ν' "αγιάσεις" δεν σ' αφήνουν!Ποιό κράτος δικαίου είναι αυτό που στο αιτιολογικό της δικαστικής αυτής απόφασης δεν αισθάνεται την ανάγκη να λάβει υπ'όψην του τον Καλαμπόκα που με ισόβια βγήκε στα 8 κ μόνο μετάλλιο δεν του δώσανε (τον έκαναν διευθυντή σε τράπεζα!- είχε λευκό ποινικό μητρώο;; ) και  τον Στυλιανό Παττακό (εδώ βάζουμε κ τα παιδικά παιχνίδια να γελάνε!) που με εις θάνατο καταδίκη, βγήκε, με 0% αναπηρία, στα 16 χρόνια, λόγω ανηκέστου βλάβης, η οποία ήταν τόσο ανήκεστη που έζησε άλλα 26 χρόνια στο καπάκι τελείως ελεύθερος;;
Ναι , αλλά μπορεί να πει κάποιος: Ο γίγας Στυλιανός μπορεί να είχε μεταμεληθεί και αυτό να έλαβε υπ όψην του το δικαστήριο!! Δεν σας κόβω στο καλύτερο και σας καλώ να δείτε όλες τις συνεντεύξεις που έχει δώσει από το 1990 που απελευθερώθηκε μέχρι το 2016 που ψόφηκε (ιδιότυπος ρηματικός τύπος μόνο για τον Στυλιανό!), και αν δείτε ίχνος μεταμέλειας να το πείτε κ στον Κουφοντίνα...να το κάνει έτσι την επόμενη φορά!..




--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Παρίσι: Πυροβόλησε φωτογράφο της Parisien και ζήτησε… συγγνώμη γιατί στόχευε άλλον!
08/12/2018 - 19:17
Ένα απίστευτο περιστατικό στο Παρίσι, με πρωταγωνιστές έναν αστυνομικό κι έναν φωτορεπόρτερ της εφημερίδας Parisien. Όλα έγιναν κατά τις νέες βίαιες διαδηλώσεις από τα "κίτρινα γιλέκα".
Εκτός από τα θωρακισμένα οχήματα, έφιππους αστυνομικούς και τις “αύρες”, η αστυνομία “όπλισε” τους αστυνομικούς στο Παρίσι και με τις λεγόμενες flash ball, κάτι σαν πλαστικές σφαίρες για να αντιμετωπίσουν τα “κίτρινα γιλέκα”.
Πολλοί ήταν εκείνοι που τραυματίστηκαν από τις πλαστικές σφαίρες των αστυνομικών. Ανάμεσα σε αυτούς και δυο φωτορεπόρτερ της εφημερίδας Le Parisien. Ο ένας από τους φωτορεπόρτερ δέχτηκε τη σφαίρα στον αυχένα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αναίσθητος. Σύμφωνα με την εφημερίδα, όπως ανέφερε ο Guardian, απολογήθηκε. Τι είπε; Ότι στόχευε κάποιον άλλο!
«Είμαι πολύ θυμωμένος, έβγαλα όλα τα προστατευτικά που φορούσα και πήγα να του πω ότι μόλις με πυροβόλησε εξ επαφής στον αυχένα μου… Νομίζω ότι φοβήθηκε πως με σκότωσε καθώς έπεσα στο έδαφος και παρέμεινα εκεί για λίγα δευτερόλεπτα. Μου είπε, “λυπάμαι στόχευα κάποιον άλλο”» περιέγραψε ο ίδιος στην εφημερίδα του.
Σε ένα άλλο video έχει καταγραφεί η στιγμή που αστυνομικός πυροβολεί με πλαστική σφαίρα έναν διαδηλωτή από κοντινή απόσταση!
Οι δυο φωτορεπόρτερ της Parisien δεν ήταν τα μοναδικά θύματα των επεισοδίων στο Παρίσι. Δημοσιογράφος του πρακτορείου ειδήσεων A2PRL, κατήγγειλε επίσης ότι ένας αστυνομικός τον πυροβόλησε με του ίδιου τύπου όπλο, ενώ ανέβασε και φωτογραφία με το αιμάτωμα που προκλήθηκε, «ενώ είχα το δημοσιογραφικό περιβραχιόνιό μου σε εμφανές σημείο».
Την ίδια ώρα, η εφημερίδα Journal du dimanche επιβεβαίωσε ότι ένας από τους φωτορεπόρτερ της «δέχθηκε επίθεση δύο φορές από έναν αστυνομικό των μονάδων αντιμετώπισης ταραχών κατά τη διάρκεια συγκρούσεων μεταξύ των δυνάμεων ασφαλείας και των κίτρινων γιλέκων». Συνάδελφός του κατήγγειλε ότι τον χτύπησαν με γκλοπ, παρά το γεγονός ότι η δημοσιογραφική του ταυτότητα ήταν «ορατή».
Και άλλοι δημοσιογράφοι κατήγγειλαν ότι τους επιτέθηκαν ταραξίες ή διαδηλωτές κατά τη διάρκεια των ταραχών, ενώ ορισμένοι διαμαρτυρήθηκαν καθώς οι αστυνομικοί κατέσχεσαν τους εξοπλισμούς προστασίας, με αποτέλεσμα να εκτεθούν στον κίνδυνο να τραυματιστούν.
«Κράνη και προστατευτικές μάσκες εκλάπησαν από τους αστυνομικούς διότι έβγαζα μια φωτογραφία» ανέφερε η φωτορεπόρτερ Βερονίκ ντε Βιγκερί στο Twitter, λίγο αφότου εκτέθηκε σε δακρυγόνα χωρίς να μπορεί να προστατευτεί.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ξυλοκόπησαν στη φυλακή τον 19χρονο δολοφόνο της Ελένης
 Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2018, 06:46
Ο 19χρονος Αλβανός που φέρεται να δολοφόνησε την Ελένη Τοπαλούδη στη Ρόδο έπεσε θύμα ξυλοδαρμού εντός των φυλακών του Αυλώνα.
Ο 21χρονος Ροδιτης πλουσιοπαιδο αληταρας ειναι καλα προστατευμενος στις φυλακες Γρεβενων, που ως γνωστων ειναι απο τις πιο "ησυχες" στη χωρα. Οι γονεις πληρωνουν καλα.
Οι συγκρατούμενοι του νεαρού Αλβανου στην Αυλωνα παραβίασαν το κελί του και, αφού του επιτέθηκαν λεκτικά, άσκησαν πάνω του και σωματική βία, με αποτέλεσμα ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας να καταλήξει αρχικά στο κέντρο υγείας και στη συνέχεια στο νοσοκομείο «Eυαγγελισμός».
«Δεν ήταν πολύ σοβαρά τα τραύματα»
Λεπτομέρειες για την κατάσταση στην οποία βρισκόταν ο 19χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη έδωσε στη δημοσιότητα η διοικήτρια του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» Νάγια Μητσάκη.
Μιλώντας το πρωί στην ΕΡΤ η κα Μητσάκη είπε πως ο νεαρός μεταφέρθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο νοσοκομείο.
«Εξετάστηκε από όλες τις κλινικές και εν συνεχεία αποχώρησε» δήλωσε. Σε ερώτηση σχετικά με την κατάστασή του τόνισε: «Ήταν χτυπημένος. Εφόσον όμως εξετάστηκε και μετά βγήκε, δεν ήταν πολύ σοβαρά τα τραύματά του, αλλιώς θα νοσηλευόταν».
Επίμονοι και με βίαιη συμπεριφορά οι δολοφόνοι
Εν τω μεταξύ, νέα στοιχεία έρχονται στο φως για το παρελθόν των δραστών της δολοφονίας της φοιτήτριας. Ο 19χρονος Αλβανός, όπως κατήγγειλε κοπέλα η οποία διατηρούσε σχέση μαζί του στο παρελθόν, ήταν ιδιαίτερα επιθετικός και θεωρούσε τις γυναίκες κατώτερες, ενώ ο 21 ετών Έλληνας είχε προσεγγίσει την ίδια κοπέλα μόλις λίγες ημέρες πριν από τη δολοφονία της άτυχης Ελένης και ήταν ιδιαίτερα επίμονος ώστε να τη συναντήσει από κοντά.
Σε ηχητικό ντοκουμέντο που παρουσίασε ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1 ο Μανώλης Κούκουρας ακούγεται να προσεγγίζει μια πρώην σύντροφο του 19χρονου συγκατηγορουμένου του ζητώντας της να πάνε βόλτα και να γνωριστούν.
Η ίδια υποστηρίζει πως ο 19χρονος Λουτσάι Αλέξανδρος υπήρξε επιθετικός και απέναντί της, ενώ στο παρελθόν είχε ξυλοκοπήσει κι άλλη κοπέλα.
«Είναι επιθετικός, θεωρούσε πάντα τις κοπέλες κατώτερες, είχε εμμονή με τη σεξουαλική επαφή. Με εύκολες αφορμές θα έπαιζε ξύλο. Μου είχε σηκώσει χέρι. Έχει σηκώσει και σε άλλη κοπέλα, επειδή τον πείραζε, και της είχε χτυπήσει το κεφάλι στον τοίχο» ανέφερε μεταξύ άλλων η κοπέλα που διατηρούσε σχέση με τον 19χρονο πριν από τρία χρόνια. «Είχα για αυτοάμυνα μαχαίρι, αλλά δεν το χρησιμοποίησα» προσέθεσε και κατήγγειλε πως ο Αλέξανδρος έδωσε το τηλέφωνό της στον φίλο του για να τη μοιραστούν, «κάτι το οποίο έκαναν συχνά».
Η κοπέλα ανέφερε πως στις 26 Νοεμβρίου δέχτηκε το τελευταίο μήνυμα από τον 21 ετών Ροδίτη. Την ίδια ημέρα ο 19χρονος πλησίασε τη φίλη της ζητώντας της να πάνε μια βόλτα οι τέσσερίς τους, κάτι το οποίο τα κορίτσια αρνήθηκαν. «Στις 27 μάθαμε ότι βρέθηκε νεκρή η κοπέλα και όταν μάθαμε πως δράστες ήταν αυτοί, πάθαμε σοκ» πρόσθεσε.




-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ξέσπασε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη: «Δεν μπόρεσα να νεκροφιλήσω το παιδί μου»
Τρίτη 11 Δεκέμβριος 2018 | 04:31
Τις τελευταίες μέρες συγκλονίζει τη χώρα μας ο χαμός της Ελένης Τοπαλούδη, της 21χρονης φοιτήτριας που δολοφόνησαν στην Ρόδο. Οι Έλληνες βρίσκονται στο πλευρό της οικογένειας και θέλουν να τιμωρηθούν οι δολοφόνοι αυτού του αποτρόπαιου εγκλήματος. Η αδικοχαμένη Ελένη έπεσε αιχμάλωτη στα χέρια των δύο αγοριών, χάνοντας για πάντα το χαμόγελό της.
Το μεσημέρι της Δευτέρας, η μητέρα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Μαζί Σου» της Τατιανας Στεφανιδου και συγκλόνισε με το ξέσπασμά της: » Θα έρχομαι να σου απαλύνω την πληγή, να σου απαλύνω τον πόνο. Μιλάει μια πονεμένη μάνα. Εμένα μου πρόσφεραν ένα φέρετρο. Δεν μπόρεσα να νεκροφιλήσω το παιδί μου. Ζω με ηρεμιστικά χάπια. Φάγανε το παιδί μου σαν το σκυλί στο αμπέλι. Ντροπή τους! Το σακάτεψαν».
«Το παιδί μου ξεγελάστηκε. Θέλω να πληρώσουν με το ίδιο νόμισμα για να αναπαυθεί η ψυχή της κόρης μου. Δες άξιζε αυτό το τέλος για την μονάκριβή μου. Εγώ θέλω να λάμψει η αλήθεια και να δικαιωθεί η κόρη μου». Τα βουρκωμένα της μάτια και τα τρυφερά λόγια για την κόρη της, ραγίζουν καρδιές: «Η κόρη μου ήταν ότι πιο πολύτιμο είχα. Ήταν η παρέα μου. Δεν στερήθηκε ποτέ τίποτα».




-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Ζητάει με αγωγή 200.000 ευρώ από διανομείς που απέλυσε!
 Συγκέντρωση Τετάρτη 12/12 στις 9 πμ στο Δικαστικό Μέγαρο
για την εκδίκαση της μήνυσης της Επιθεώρησης Εργασίας για δεδουλευμένα των απολυμένων από το πατσατζίδικο «Τσαρούχας»
Κι ενώ όλη η χώρα παρακολουθεί κυριολεκτικά αποσβολωμένη την πρωτοφανή, άγρια επίθεση σε συνάδελφο μας διανομέα από πρώην «εργοδότη» του την περασμένη εβδομάδα στους Αμπελόκηπους. Δέκα (10) συνάδελφους μας να έχουν σκοτωθεί εν ώρα εργασίας μόνο τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Χιλιάδες από εμάς να εργαζόμαστε ανασφάλιστοι ή υποασφαλισμένοι, με δικό μας μηχανάκι, βενζίνες, εξοπλισμό για 3€/ ώρα, ενώ δεν μας καταβάλλονται δώρα, αργίες, νυχτερινά κτλ κι όταν τα διεκδικούμε μας απολύουν, ένα νέο ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ περιστατικό έρχεται να προστεθεί στην αθλιότητα που βιώνουμε!
Το εστιατόριο-πατσατζίδικο «Τσαρούχας» ζητάει 200.000€ από 4 διανομείς, με αγωγή που κατέθεσε στις 10/12!!!  Μάλιστα οι 2 είναι και μέλη του ΔΣ του Συνδικάτου Επισιτισμού-Τουρισμού. Με αυτόν τον τρόπο προσπαθούν να ποινικοποιήσει τους εργατικούς αγώνες, το Σωματείο και το συνδικαλισμό. Γιατί οι συνάδελφοι μας δεν έσκυψαν το κεφάλι στις παράνομες απαιτήσεις του εργοδότη, αλλά διεκδίκησαν με επώνυμες καταγγελίες στο ΙΚΑ, στην Επιθεώρηση κτλ. Αυτός ήταν κι ο μοναδικός λόγος για τον οποίο απολύθηκαν οι συνάδελφοι μας. Μετά την απόλυση τους συνέχισαν με νέες καταγγελίες, ενώ παράλληλα με την Επιτροπή Αγώνα Διανομέων και το Συνδικάτο μας προβήκαμε σε δεκάδες νόμιμες παραστάσεις διαμαρτυρίας,  στα πλαίσια των συνδικαλιστικών νόμων και ελευθεριών που το σύνταγμα κατοχυρώνει.
      Κι όλα αυτά την ίδια μέρα (10/12)  που το υπ. Εργασίας μέσω του ΓΓ κ. Νεφελούδη μας προτρέπει «...να καταγγέλλουμε ανώνυμα την εργοδοτική αυθαιρεσία, να ενημερώνουμε τις αρχές για να είμαστε πια ασφαλισμένοι, να έχουμε καλύτερο μισθό, να μην  «φορτωνόμαστε» τις βενζίνες, το μηχανάκι, τη συντήρηση, κ.ά…».
Διερωτόμαστε λοιπόν: πως θα μας «προστατεύσει» το  υπ. Εργασίας, από τον εν λόγω εργοδότη; Ένα εργοδότη που επώνυμα έχουμε καταγγείλει ότι: με εισαγγελική παραγγελία ζήτησε τα πρακτικά αρχαιρεσιών του Συνδικάτου. Επισκέφτηκε εργοδότες
συναδέλφων διανομέων, «ενημερώνοντάς» τους για την συνδικαλιστική τους
δράση με σκοπό να προκαλέσει την απόλυσή τους! Ζητάει  πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων στις συνεντεύξεις πρόσληψης «αν είναι αριστεροί, αν είναι μέλη
στο Συνδικάτο, αν είναι άθεοι» κτλ.!
Απαιτούμε την παραδειγματική τιμωρία όσων εργοδοτών παραβιάζουν την εργατική νομοθεσία. Ως διανομείς έχουμε βροντοφωνάξει όλο το προηγούμενο διάστημα και καλούμε όλους τους διανομείς και συνολικά τους εργαζόμενους της χώρας μέσα από τους αγώνες μας και τη συλλογική δράση να δώσουμε ένα τέλος στη μνημονιακή βαρβαρότητα…
 …ΔΕΝ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΔΟΥΛΟΙ!! ..Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…
     blog: dianomeisthess.blogspot.gr     Επιτροπή Αγώνα Διανομέων Θεσσαλονικης




--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Η Παγκόσμια Ελίτ προχωρά στη διάλυση των Εθνών-Κρατών !
Εγκρίθηκε το Παγκόσμιο Σύμφωνο για τη Μετανάστευση που ενθαρρύνει ανεξέλεγκτες μεταναστευτικές ροές .
15 χώρες αποσύρθηκαν.
Ο Τσίπρας συμφωνώντας ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ σέρνει την Ελλάδα στον αφανισμό της !
Το κείμενο αυτό, το οποίο έχει στόχο την ενίσχυση της διεθνούς συνεργασίας για μια «ασφαλή, ομαλή και τακτική» μετανάστευση, θα αποτελέσει αντικείμενο μιας τελικής ψηφοφορίας επικύρωσης στις 19 Δεκεμβρίου στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών.
Το ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ γιατί ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ επίκαιρο όσο ΠΟΤΕ !
Σχολιο.- Ο ρόλος του ΟΗΕ είναι πλέον ξεκάθαρος.......
Ποιος είναι ο λόγος υπάρξεις αυτού του οργανισμού δεν κατάλαβα ποτέ..... Πρέπει επιτέλους να αντιδράσουμε!!! Αλλιώς, ΤΕΛΟΣ!!!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο νόμος της φυλακής είναι σκληρός. Εκεί μέσα, στις ελληνικές φυλακές τουλάχιστον, βιαστές και παιδεραστές ανέκαθεν αντιμετώπιζαν την αποδοκιμασία των συγκρατουμένων τους, που εκδηλωνόταν με βία και κακοποίηση. Πόσο μάλλον, αν είχαν δολοφονήσει τα θύματά τους.
Η αντιμετώπιση αυτή οδήγησε ακόμη και στην αυτοκτονία, πριν μια εικοσαετία, φυλακισμένο παιδεραστή που 'χε δολοφονήσει το παιδί του.
Δεν επιτέθηκαν στον Αλβανό λόγω εθνικότητας. Και στον άλλο λεβέντη, το πλουσιόπαιδο, έτσι θα φερθούν. Με την πρώτη ευκαιρία, μιας και τώρα -χάρη στον μπαμπά και τις γνωριμίες του- κρατείται σε αυστηρή απομόνωση και υπό προστασία, στις φυλακές Γρεβενών.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κυκλοφορούν δυο βιντεάκια όπου ο ένας από τους δυο προφυλακισμένους για την υπόθεση του βιασμού και της δολοφονίας της 21χρονης φοιτητριας Ελένης Τοπαλούδη δέχεται λιντσάρισμα από συγκρατούμενους του σε κάποιο κελί απομόνωσης.
 Είναι ίσως αναγκαίο να τονιστεί ότι οι κρατούμενοι ως κοινότητα δεν αντιδρούν έτσι επειδή έχουν αναπτυγμένο κάποιο δικό τους ιδιαίτερο αίσθημα δικαίου. Οι κρατούμενοι πιθανόν μυρίστηκαν αδυναμία. Τον αδύναμο τιμωρούν και όχι τον βιαστή. Σαν μέτρο σύγκρισης μπορεί κανείς να θυμηθεί τον Κυριάκο Παπαχρόνη που έχαιρε ιδιαίτερου σεβασμού από τους συγκρατούμενους του. Το ίδιο αδίκημα σε πολλές γυναίκες όμως τύπος ιδιαίτερα ρωμαλέος. Είναι χαρακτηριστικό πως οι βασικοί χαρακτηρισμοί που του αποδίδουν για να νομιμοποιήσουν την τιμωρία του είναι τα «μουνόπανε» και «γαμημένε». Είναι επίσης χαρακτηριστικό ότι του βγάζουν τα ρούχα αφού πιο πριν κάποιος του λέει: «Βγάλε τα ρούχα σου, θα σε γαμήσουμε». Δεν ξέρω τι γίνεται μετά και αν υπάρχει και τρίτο βίντεο. Αν η ολοκλήρωση της τιμωρία του θα είναι η περιφορά με φούστα στην πτέρυγα ή ο βιασμός.
Δεν είναι επίσης χωρίς σημασία το γεγονός ότι το λιντσάρισμα συμβαίνει εμφανώς σε κελί απομόνωσης. Πάει να πει ότι έγινε σε συνεργασία με την σωφρονιστική υπηρεσία.
Σχολιο.- δύο ρομα ένας Έλληνας κ δύο Αλβανοί τον έδειραν




--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΝΤΑΝΙΕΛ ΚΟΝ ΜΠΕΝΤΙΤ: ΜΕ ΤΡΟΜΑΖΕΙ Η ΒΙΑ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ!
"Βρισκόμαστε σε μια περίοδο αυταρχισμού, σε μια περίοδο ωμής βίας. Υπάρχει κάτι πολύ επικίνδυνο και τρομακτικό με όλη αυτή τη βια στους δρόμους. Έχουμε γίνει μάρτυρες πρωτοφανών κι ακραίων περιστατικών βίας. Μαθητές να καίνε τα σχολεία τους, διαδηλωτές να προσπαθούν να κάψουν κτίρια όπου μέσα βρίσκονται άνθρωποι, είναι λες και βλέπουμε πράξεις βίας από ποδοσφαιρικούς χούλιγκανς μαζί με κατοίκους των φτωχότερων προαστίων. Όλα αυτά δημιουργούν ένα εκρηκτικό κοκτέιλ".
Τρέμουν οι χορτάτοι ψοφοδεείς. Συμβάλλοντας καθοριστικά, ακόμη κι αν δεν ξέραμε τίποτ' άλλο για τον ξεσηκωμό του γαλλικού λαού, στο να ταχθούμε στο πλευρό του. Και για μόνο τον λόγο ότι τρόμαξε τους Κον Μπεντίτ!
Σχολιο.- Ο ίδιος Κον Μπεντίτ εμφανιζόταν λαύρος υπέρ του «Μαϊντάν» του Κιέβου και της Ουκρανίας εν γένει... Τότε όμως οι «πράξεις βίας» ήταν μακριά από την αυλή του... Τώρα που γίνονται κάτω από την πόρτα του, τρόμαξε το καημένο!..
Σχολιο.- Ο Κον Μπεντίτ δεν είδε τους 90.000 σιδηρόφρακτους μπάτσους στο Παρίσι, ούτε τις 1.500 προσαγωγές και τους εκατοντάδες τραυματίες. Ο Κον Μπεντίτ είδε τον αυταρχισμό των μαθητών και των κατοίκων των φτωχών προαστίων. Με την άλλη βία, των ισχυρών, δεν έχει προβλήματα ο Κον Μπεντίτ. Από τότε που ούρλιαζε υπέρ των βομβαρδισμών της Γιουγκοσλαβίας από το ΝΑΤΟ.
Σχολιο.- Δεν είναι τυχαίο πως οι τραπεζίτες βάζουν τον Κον Μπεντίτ να διαβάλλει το γαλλικό κίνημα. Ποιός άλλος θα μπορούσε να σπείρει μεγαλύτερη σύγχυση για την πραγματική φύση του υποκειμένου των "κίτρινων γιλέκων" από τον αγνώμονα που υπερασπίστηκαν οι Γάλλοι το '68 απέναντι στην απέλασή του στη Γερμανία. Ο ΝΑΤΟϊκος πράκτορας βρίσκεται εδώ και χρόνια στην πρώτη γραμμή της φασιστικής - νεοφιλελεύθερης Ευρώπης.
Σχολιο.- Για όσους δεν το γνωρίζουν ο Μπεντιτ είναι εμισθος σύμβουλος του Μακρόν. Άρα δεν χρειάζεται πολύ να ερμηνεύσουμε τις θέσεις του.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Θεωρούν γελοίο τον Άδωνη γιατί διάβασε αρχαία ελληνικά σε σκύλους.
Βρε, εδώ τα αρχαία ελληνικά διδάσκονται ακόμη και στα ακριβά ιδιωτικά σχολεία στα παιδιά των καλών οικογενειών! Με μετάφραση στα αγγλικά.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ζητώ συγνώμη που έβγαλα μόνο στρατοχωροφύλακες στο δρόμο. Την άλλη φορά θα βγάλω έξω και τη Λεγεώνα των Ξένων...



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εμένα ο σκύλος μου δεν τα παίρνει τα αρχαία,θα τον στείλω στο ΕΠΑΛ να γίνει κομμωτής



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σύμφωνο εισβολής πληθυσμών. Θέλουν να μας διώξουν απ' τον τόπο μας. Διεθνείς τρομοκράτες με λευκά κολλάρα.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σεισμός από το πρωί με την πληροφορία πως υπάρχει στα σκαριά ΜΚΟ για την " διάσωση" της μακεδονικής γλώσσας και πολιτισμού.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ας προσέξουμε μια μικρή λεπτομέρεια: ο Αλβανικης καταγωγής κατηγορούμενος και ένοχος οδηγήθηκε στις φυλακές Αυλώνα, οι πάντες ήξεραν τι θα επακολουθήσει...
Ο ελληνικής καταγωγής κατηγορούμενος είναι στα Γρεβενά, σε απομόνωση φυλασσόμενος...
Ταξικο και ρατσιστικό κράτος και εδώ...



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πάνω του 40% των αιτήσεων για κοινωνικό μέρισμα απορρίπτεται. Χώρια το περιοριστικό πλαίσιο που δεν επιτρέπει σε χιλιάδες κόσμο να προχωρήσει καν σε αίτηση.
Πχ, αν κάποιος έχει υπάρξει φιλοξενούμενος έστω και έναν μήνα το 2017, χάνει το δικαίωμα αίτησης. Με απλά λόγια αν κάποιος έφαγε έξωση και διέμεινε σε άλλη οικία μέχρι να βρει νέα στέγη, τιμωρείται τιμωρείται με στέρηση της δυνατότητας να κάνει αίτηση για μέρισμα. Άλλοι καταγγέλλουν πως το σύστημα του εμφανίζει ως μη διαμένοντες στην Ελλάδα.
Έχω την αίσθηση πως με αυτές τις αλχημίες, τα τάχα "μέτρα κοινωνικού χαρακτήρα"(θατσερικού τύπου) που τόσο βασίστηκε ο ΣΥΡΙΖΑ για να παίξει το χαρτί του "κοινωνικού προφίλ", θα αποτελέσουν ένα ακόμα καρφί στην κάσα της κυβέρνησης.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Η Αλβανία απαλλοτριώνει περιουσία της ελληνικής μειονότητας για τουρισμό
 Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2018, 18:30
Το υπουργικό συμβούλιο της Αλβανίας αποφάσισε να παραχωρήσει προς τουριστική αξιοποίηση τεμάχια γης που ανήκουν σε μέλη της ελληνικής μειονότητας, προκαλώντας την άμεση αντίδραση της Αθήνας, η οποία ζήτησε ανάκληση του μέτρου.
Το υπουργείο Εξωτερικών ανακοίνωσε πως η ενέργεια των Τιράνων συνιστά «κατάφωρη παραβίαση» των δικαιωμάτων των Ελλήνων ομογενών. Προσθέτει πως το επίμαχο μέτρο αντιβαίνει στην Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου αλλά και σε προγενέστερες αποφάσεις αλβανικών δικαστηρίων.
Το νομοσχέδιο που προβλέπει τη μεταφορά των οικοπέδων στο υπουργείο Τουρισμού της Αλβανίας δεν έχει ακόμα ψηφιστεί και η ελληνική διπλωματία καλεί τα Τίρανα να επανεξετάσουν το κείμενο ώστε «να αποδοθούν άμεσα τίτλοι ιδιοκτησίας σε όλους ανεξαιρέτως τους νόμιμους ιδιοκτήτες».
Στο παρελθόν η Ελλάδα έχει καταστήσει σαφές πως η ευρωπαϊκή προοπτική της Αλβανίας θα κριθεί εν πολλοίς από τον σεβασμό στα δικαιώματα, και ειδικά στην περιουσία, της ελληνικής μειονότητας.
«Το υπουργείο Εξωτερικών θα συνεχίσει να παρακολουθεί την εξέλιξη της υπόθεσης αυτής, επαναλαμβάνοντας την προσήλωσή του στην οικοδόμηση σχέσεων εμπιστοσύνης και συνεργασίας με τη γείτονα Αλβανία», καταλήγει η ανακοίνωση.
Οι σχέσεις με την Αλβανία έχουν εισέλθει σε μία δύσκολη φάση το τελευταίο δίμηνο, αρχής γενομένης με τον θάνατο του Κωνσταντίνου Κατσίφα από πυρά Αλβανών αστυνομικών στους Βουλιαράτες. Οι συνθήκες υπό τις οποίες έλαβε χώρα το περιστατικό παραμένουν αδιευκρίνιστες.
Ακολούθησε η ψευδη καταγγελία του αλβανικού ΥΠΕΞ πως  δηθεν η αλβανική κοινότητα στην Ελλάδα βιώνει «άνευ προηγουμένου εκστρατεία μίσους και βίας» και ότι οι ελληνικές Αρχές κωλυσιεργούν εσκεμμένα στην διερεύνηση ανθρωποκτονιών Αλβανών πολιτών.
Οι καταγγελίες της γειτονικής χώρας αποκρούστηκαν άμεσα από το υπουργείο Εξωτερικών και την Αστυνομία.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δυτική Όχθη: Επιδρομή του ισραηλινοναζιστικού στρατού στο παλαιστινιακό πρακτορείο ειδήσεων
Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2018, 22:43
Ισραηλινοναζιστες στρατιώτες έκαναν επιδρομή στις εγκαταστάσεις του επίσημου παλαιστινιακού πρακτορείου ειδήσεων WAFA στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, μια μέρα μετά την ένοπλη επίθεση ενός Παλαιστινίου σε σιωναζι αλητες σε κοντινό σιωναζιστικό αποικισμό.
Στον ιστότοπό του το WAFA ανέφερε ότι οι σιωναζι στρατιώτες εισήλθαν στην αίθουσα των σέρβερ και αναζήτησαν αρχεία στα κεντρικά γραφεία του πρακτορείου στην Ραμάλα.
«Αποχώρησαν από τα γραφεία του πρακτορείου αφού πήραν αντίγραφα υλικού κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης», τόνισε.
Οπτικοακουστικό υλικό που τραβήχτηκε από κινητό τηλέφωνο και αναρτήθηκε στον ιστότοπο του παλαιστινιακού πρακτορείου δείχνει πέντε στρατιώτες εντός της αίθουσας σύνταξης, να δίνουν εντολή σε εργαζομένους να ανοίξουν μια αίθουσα, καθώς κάποιος ακούγεται να λέει «οι κάμερες βρίσκονται εδώ μέσα».
Ισραηλινοναζιστικές δυνάμεις έκαναν έρευνες επίσης σε άλλα σημεία στη Ραμάλα σήμερα, ζητώντας από επιχειρήσεις να τους παραδώσουν το οπτικοακουστικό υλικό από κάμερες ασφαλείας.
Συγκρούσεις ξέσπασαν σε κάποιες περιοχές με εκτόξευση πετρών από Παλαιστινίους και χρήση δακρυγόνων από ισραηλινοναζιστες στρατιώτες.
Δύο Παλαιστίνιοι τραυματίστηκαν από πραγματικά πυρά, ανέφερε ένας Παλαιστίνιος ιατρικός αξιωματούχος.
Η παλαιστινιακή ένωση δημοσιογράφων καταδίκασε την ισραηλινοναζιστική επιδρομή στο WAFA., χαρακτηρίζοντας την «κατάφωρη παραβίαση που διέπραξε ο στρατός κατοχής ενάντια όλων των παλαιστινιακών μέσων ενημέρωσης».




---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Χανουν το Μερισμα χιλιαδες ανεργοι, «φιλοξενουμενοι», πολυτεκνοι. Μπαχαλο με τα κριτηρια για τους δικαιουχους.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Μάθημα» αρχαίων σε... σκύλους στη σχολή του Αδωνη Γεωργιάδη
Τρίτη, Δεκέμβριος 11, 2018 - 18:37
 Μήπως ο Αδωνις Γεωργιάδης πληροφορήθηκε ότι στις επόμενες εκλογές θα έχουν δικαίωμα ψήφου και οι... σκύλοι και σκέφτηκε να τους δελεάσει για να κερδίσει παραπάνω «κουκιά»;
Αυτή θα μπορούσε να είναι μια πιθανή εξήγηση για την απόφασή του να καθίσει στα... θρανία τα συμπαθή τετράποδα και να τους κάνει ταχύρρυθμα μαθήματα... Αρχαίων Ελληνικών, παρουσία μάλιστα μικρών παιδιών!
Η είδηση πως η σχολή του Αδωνη Γεωργιάδη, που διδάσκει Αρχαία Ελληνικά σε παιδιά, διοργάνωσε σεμινάριο εκμάθησης με αποδέκτες... σκύλους έβαλε «φωτιά» στο διαδίκτυο. Στην αρχή, κάποιοι βιάστηκαν να μιλήσουν για fake news, ωστόσο οι αναρτήσεις στο twitter τόσο του αντιπροέδρου της Ν.Δ. όσο και της συζύγου του Ευγενίας Μανωλίδου δεν άφησαν περιθώριο αμφιβολίας πως πρόκειται για ένα περιστατικό πέρα για πέρα αληθινό.
Σύμφωνα με τα σχετικά «τιτιβίσματα» του ζεύγους, η Ελληνική Αγωγή διοργάνωσε την Κυριακή σε συνεργασία με το Give me a Paw εκδήλωση, κατά τη διάρκεια της οποίας παιδιά διάβασαν αποσπάσματα από βιβλία σε... ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους-ακροατές! Ο λόγος που έγινε αυτό, όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου της Ελληνικής Αγωγής, ήταν γιατί έχει αποδειχθεί ότι οι μαθητές διαβάζουν αβίαστα παρουσία σκύλου, καθώς αισθάνονται ότι δεν κρίνονται! Στην εκδήλωση έδωσαν το «παρών» ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. και οι δυο γιοι του, ο Περσέας και ο Αλκαίος.
Γλέντι στα social media
Αναπόφευκτα η είδηση αυτή προκάλεσε πολλές απορίες. Το ασυνήθιστο περιστατικό στάθηκε αφορμή να στηθεί γλέντι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σε δύο χιουμοριστικές φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο απεικονίζεται ένα γκριφόν. Στο «πριν» κάθεται απλώς σε έναν καναπέ χωρίς να υπάρχει κάτι περίεργο στην εικόνα, όμως στο «μετά» εμφανίζεται με... γραβάτα, καθώς φαίνεται πως τα μαθήματα Αρχαίων απέδωσαν!
Αραγε, θα ακολουθήσουν από τον κ. Γεωργιάδη αναγνώσεις και σε γάτες, χάμστερ και χελωνάκια; Και αν τελικά πάρει σάρκα και οστά το ευφάνταστο σενάριο να ψηφίσουν στις επόμενες εκλογές και οι σκύλοι-ψηφοφόροι του Αδωνη, πώς θα ενταχθούν στους εκλογικούς καταλόγους; Ανά όνομα ή μήπως ανά... ράτσα; Θα υπάρχει, για παράδειγμα, «εκλογικό τμήμα πεκινουά»; Και με τα αδέσποτα τι θα γίνει; Θα ανήκουν στους μεταδημότες, μια και αλλάζουν διαρκώς γειτονιά;



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2018
Ο γιός του Μπολσονάρου εκτοξεύει απειλές κατά της Κούβας

Ο Εντουάρντο Νάντες Μπολσονάρου, γιος του Ζαΐρ Μπολσονάρου, νεοεκλεγμένου προέδρου της Βραζιλίας, ποζάρει χαμογελαστός σε φωτογραφία δίπλα στον τρομοκράτη Ορλάντο Γκουτιέρες Μπορονάτ, ο οποίος υποστηρίζει τη λεγόμενη «πολιτική ανυπακοή» στην Κούβα και έχει συμμετάσχει σε άμεσες ενέργειες εναντίον του νησιού.
Στο λογαριασμό του για το κοινωνικό δίκτυο Twitter, ο Νάντες Μπολσονάρου, ομοσπονδιακός βουλευτής της πολιτείας Σάο Πάολο, δημοσίευσε την παραπάνω εικόνα, συνοδευόμενη από το κείμενο: «Η αριστερά ενώθηκε και δημιούργησε μια αιμοσταγή δικτατορία στην Κούβα. Ήρθε η ώρα να ενωθούμε για να καταστρέψουμε το κτήνος που έφτιαξαν.»

Αυτό το «τιτίβισμα» επιβεβαιώνει τις προθέσεις του, του πατέρα του και όλης της δεξιάς, να διεξάγουν μάχη για την καταστροφή της χώρας της Καραϊβικής και μια από τις πράξεις της ήταν αυτό που έγινε εναντίον των Κουβανών επαγγελματιών υγείας που συμμετείχαν στο πρόγραμμα Más Médicos.
Ο πατέρας του έχει πει άμεσα, υποτιμητικά και απειλητικά λόγια κατά των Κουβανών γιατρών, με αμφισβήτηση της εκπαίδευσής τους και με απαίτηση επικύρωσης του πτυχίου τους ως απαραίτητου στοιχείου για την παραμονή τους στο πρόγραμμα, που ξεκίνησε κατά τη διάρκεια της κυβέρνησης της Ντίλμα Ρούσεφ.
Επιπλέον, πρότεινε να συνάψει ατομικές συμβάσεις ως το μοναδικό τρόπο για να συνεχίσουν να εργάζονται εκεί, γεγονός που συνεπαγόταν την παραβίαση της συμφωνίας για τριμερή συνεργασία μεταξύ της Βραζιλίας, της Παναμερικανικής Οργάνωσης Υγείας και της Κούβας.
Σαν να μην έφτανε αυτό, στην εν λόγω φωτογραφία, που τραβήχτηκε στο Μαϊάμι, ο γιος του εμφανίζεται με ένα μπλουζάκι με τη φράση “Be nice, don´t be communist”, (Να είσαι καλός, μην είσαι κομμουνιστής).
Ο Γκουτιέρες έχει υποκινήσει τρομοκρατικές ενέργειες, όπως το σαμποτάζ κουβανικών πολιτικών αεροσκαφών, και έχει πλούσιο βιογραφικό συνεργασίας με τις υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ, οι οποίες επί δεκαετίες προσπαθούσαν να ανατρέψουν την κουβανική επανάσταση.
Στη διάσκεψη κορυφής των Αμερικών στον Παναμά (2015), πρωταγωνίστησε σε πολλά θλιβερά επεισόδια, όπως η απόπειρα να αφαιρέσει το στεφάνι που κατέθεσε η κουβανική αντιπροσωπεία στον Χοσέ Μαρτί, στην πρεσβεία.
Έχει συνδεθεί με σκοτεινά πρόσωπα, όπως ο τρομοκράτης Χοσέ Μπασούλτο, μέλος της λεγόμενης «ομάδας διείσδυσης» της CIA, η οποία συνδεόταν με την εισβολή των μισθοφόρων από την Πλάγια Χιρόν, τον Απρίλη του 1961, τη δημιουργία της οργάνωσης Brothers to the Rescue και την πραγματοποίηση επιθέσεων κατά του Φιντέλ.