Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020

Δευτερα 22 Ιουνιου 2020


Σάστισαν Γερμανοί μαθητές στη ‘’θέα’’ των Ναζιστικών θηριωδιών στην Κρήτη μετά από ντοκιμαντέρ
https://www.youtube.com/watch?v=Ic00B5l2E20&fbclid=IwAR3lHYsTdmp_1UtW2heubNU1btOr81mqiu_Cq0IBXfxiIet2INZy8XE07pQ
Γερμανοί. Δεν έχουν ιδέα τα Γερμανόπουλα για τα εγκλήματα των παπούδων τους στην Ελλάδα. Ιδέα.
Και κάποιοι από τους παπούδες αυτών των έφηβων Γερμανών, που σαν τα θηρία τότε έπεσαν επάνω στην Ελλάδα και στους Ελληνες και που διέπραξαν όλα αυτά τα εγκλήματα, ζουν ακόμη. Και γνωρίζουν καλά.
Δεν είναι μόνο οτι δεν έχουν ιδέα οι νέοι Γερμανοί σήμερα για το τι έγινε.
Εμείς δεν έχουμε ιδέα για το τι σημαίνει Γερμανία και Γερμανός.
Καμμία επανόρθωση. Καμμία συγνώμη.
Γερμανικός πολιτισμός.
Σχολιο.- Μόνο οι Γερμανοί φταίνε? Εδώ κάνανε επίτιμο καθηγητή του Πανεπιστήμιου Κρήτης τον αληταρά νεοναζί γερμανό καθηγητή Ρίχτερ. Που έλεγε ότι οι βάρβαροι Κρητικοί σκότωναν τους αθώους ναζιστές αλεξιπτωτιστές. Και αφού ξεσηκώθηκαν και οι πέτρες στην Κρήτη, αναγκάστηκαν να τον διαγράψουν, και κάνει μήνυση ο γερμανός αληταράς νεοναζί στην Ελλάδα, γιατί τον διέγραψαν!!!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μανουέλα Σάενς. Γεννήθηκε το 1795 στο Κίτο του Εκουαδόρ αλλά έζησε επίσης στη Λίμα, την Πόλη του Παναμά, την Μπογκοτά και το Κίνγκστον.. «Πατρίδα μου είναι η αμερικανική ήπειρος», δήλωνε. Παρόλο που ήταν κρεολή από ευκατάστατη οικογένεια, συμμετείχε στον αγώνα για την Ανεξαρτησία. Έχει μείνει γνωστή στην ιστορία ως «η ερωμένη του Σιμόν Μπολίβαρ», γεγονός που καθιστά λιγότερο γνωστό το ότι η «Μανουελίτα» εντάχθηκε στο στρατό του Απελευθερωτή και χάρη στις ιππευτικές της ικανότητες κέρδισε πολλούς στρατιωτικούς τίτλους. Πολέμησε στις μάχες του Χουνίν και του Αγιακούτσο και σύμφωνα με τα λόγια του ίδιου του Μπολίβαρ, ήταν πιο ικανή από πολλούς από τους αξιωματικούς του.
Μετά το θάνατο του Μπολίβαρ οι διάδοχοι του την εκδίωξαν από τις νεοϊδρυθείσες δημοκρατίες για την ανεξαρτησία των οποίων είχε αγωνιστεί, μετατρέποντας την στην πρώτη γυναίκα πολιτική εξόριστη στη Λατινική Αμερική. Πέθανε το 1856 στη μικρή πόλη Πάιτα στο βόρειο Περού, μετά από δύο δεκαετίες υποχρεωτικού κατ'οίκον εγκλεισμού.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



22 Ιουνίου 2020
Βαρυσήμαντο άρθρο του Βλαντίμιρ Πούτιν για τα μαθήματα που άφησε στην ανθρωπότητα ο Β' Παγκόσμιος Πόλεμος, δημοσιεύθηκε σε αμερικανικό περιοδικό, με αφορμή τη συμπλήρωση 75 χρόνων από τη μεγάλη νίκη κατά των Ναζί.

75 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ
ΣΤΟΝ Β΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ
Στον σημαντικό ρόλο της Σοβιετικής Ένωσης ως προς την έκβαση του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και στα μαθήματά του, στις προσπάθειες ιστορικού ρεβιζιονισμού που γίνεται αλλά και στο όραμα της Ρωσίας για το μέλλον του πλανήτη αναφέρεται ο Βλαντίμιρ Πούτιν σε άρθρο του σε αμερικανικό περιοδικό, με αφορμή τη συμπλήρωση 75 ετών από τη νίκη κατά των Ναζί.
Βαρυσήμαντο άρθρο του Βλαντίμιρ Πούτιν για τα μαθήματα που άφησε στην ανθρωπότητα ο Β' Παγκόσμιος Πόλεμος, δημοσιεύθηκε σε αμερικανικό περιοδικό, με αφορμή τη συμπλήρωση 75 χρόνων από τη μεγάλη νίκη κατά των Ναζί.
Ακόμα, ο Ρώσος Πρόεδρος αναφέρεται στον σημαίνοντα ρόλο της Σοβιετικής Ένωσης ως προς την έκβαση του πολέμου, παραθέτει ιστορικά στοιχεία, κάνει λόγο για προσπάθειες ιστορικού αναθεωρητισμού και μοιράζεται το όραμα της χώρας του για το μέλλον του πλανήτη εν όψει της Συνόδου Κορυφής των πέντε μόνιμων μελών του Συμβουλίου Ασφαλείας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ).
Αναλυτικά το άρθρο του Ρώσου Προέδρου, όπως δημοσιεύτηκε στο περιοδικό «National Interest»:
«Εβδομήντα πέντε χρόνια έχουν περάσει από το τέλος του Μεγάλου Πατριωτικού Πολέμου. Πολλές γενιές έχουν μεγαλώσει όλα αυτά τα χρόνια. Ο πολιτικός χάρτης του πλανήτη έχει αλλάξει. Η Σοβιετική Ένωση που πέτυχε μια επική, συντριπτική νίκη ενάντια στον Ναζισμό και έσωσε ολόκληρο τον κόσμο, δεν υπάρχει. Ακόμα, τα γεγονότα αυτού του πολέμου έχουν γίνει μια μακρινή ανάμνηση, ακόμα και για όσους μετείχαν σε αυτόν. Γιατί, λοιπόν, η Ρωσία γιορτάζει την 9η Μαΐου ως μια μεγάλη γιορτή; Γιατί η ζωή σχεδόν σταματά στις 22 Ιουνίου; Και γιατί αισθάνεται κανείς έναν κόμπο στον λαιμό;
Συνήθως λένε ότι ο πόλεμος έχει αφήσει ένα βαθύ αποτύπωμα στην ιστορία κάθε οικογένειας. Πίσω από αυτά τα λόγια, υπάρχουν μοίρες εκατομμυρίων ανθρώπων, τα βάσανα και ο πόνος της απώλειας. Πίσω από αυτά τα λόγια, υπάρχει επίσης η υπερηφάνεια, η αλήθεια και η μνήμη.
Για τους γονείς μου, ο πόλεμος σήμαινε τις τρομερές δοκιμασίες της Πολιορκίας του Λένινγκραντ, όπου πέθανε ο δίχρονος αδελφός μου, Βίτια. Ήταν το μέρος όπου η μητέρα μου, ως εκ θαύματος, κατάφερε να επιβιώσει. Ο πατέρας μου, παρά την απαλλαγή του από το ενεργό καθήκον, προσφέρθηκε να υπερασπιστεί την πατρίδα του. Έλαβε την ίδια απόφαση όπως και εκατομμύρια Σοβιετικοί. Πολέμησε στο προγεφύρωμα Νέβσκι Πιατατσόκ και τραυματίστηκε σοβαρά. Και όσο περισσότερα χρόνια περνούν τόσο περισσότερο νιώθω την ανάγκη να μιλήσω στους γονείς μου και να μάθω περισσότερα για τη ζωή τους την περίοδο του πολέμου. Ωστόσο, δεν έχω την ευκαιρία να το κάνω αυτό πια. Αυτός είναι ο λόγος που φυλάω στην καρδιά μου όλες τις συνομιλίες που είχα με τον πατέρα μου και τη μητέρα του επί του θέματος, καθώς και τα λίγα αισθήματα που φανέρωσαν.

https://cubaniagriega.blogspot.com/2020/06/75.html?spref=fb&fbclid=IwAR2nF-Jh6YM8M6uduAwW_aimL_IvILMpcYj93PQDyRoZ2db9QvrOKBd0KAw



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στις 22 Ιουνίου 1941 άρχιζε η Επιχείρηση Μπαρμπαρόσα για την κατάκτηση της ΕΣΣΔ από τη ναζιστική Γερμανία.
Τέσσερα χρόνια αργότερα η κόκκινη σημαία με το σφυροδρέπανο κυμάτιζε στο απελευθερωμένο Βερολίνο.
Με περίπου 30 εκατομμύρια Σοβιετικούς, μαχητές και άμαχους, να 'χουν δώσει τη ζωή τους για την απόκρουση της μεγαλύτερης απειλής που αντιμετώπισε ποτέ η Ανθρωπότητα.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Διαρρήκτης με φιλότιμο στη Ρόδο - Μετάνιωσε και κάλεσε την αστυνομία να τον συλλάβει
Ένας διαρρήκτης στην Ρόδο, ενας συγχρονος Γιαννης Αγιαννης βγαλμενος από τους αθλιους του Βικτωρος Ουγκω,  κατάφερε να μπει σε ένα κατάστημα, το μετάνιωσε και κάλεσε την αστυνομία για τον συλλάβει, λεγοντας ότι το εκανε επειδη δεν ειχε να φαει. Ο ιδιοκτήτης δεν του έκανε μήνυση.
22 Ιουνίου 2020 10:06
Μια απίστευτη και ασυνήθιστη υπόθεση με πρωταγωνιστή έναν 48χρονο, διαδραματίστηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής στη Ρόδο.
Ο διαρρήκτης κατάφερε να μπει σε κατάστημα – εστιατόριο στο κέντρο της Ρόδου, αλλά όταν είδε ότι ο χώρος ήταν γεμάτος με κάμερες και άρα η σύλληψή του θα ήταν υπόθεση λίγων ωρών, πήρε ο ίδιος τηλέφωνο την αστυνομία και τους κάλεσε να πάνε επιτόπου προκειμένου να τον συλλάβουν.
Σε ελάχιστα λεπτά, στο σημείο βρέθηκε κλιμάκιο της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου. Αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον διαρρήκτη και ταυτόχρονα ειδοποίησαν και τον ιδιοκτήτη του καταστήματος, για να τον ενημερώσουν.
Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος επιβεβαίωσε τις πληροφορίες για τη μοναδική αυτή ληστεία: ''Πράγματι, ήταν ξημερώματα, όταν δέχθηκα τηλεφώνημα από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας. Με ενημέρωσαν ότι το κατάστημά μου είχε παραβιαστεί από έναν 48χρονο, ο οποίος μάλιστα από μόνος του επικοινώνησε με την αστυνομία και ζήτησε να τον συλλάβουν.
Δεν μπορούσα να το πιστέψω αυτό. Τους είπα ότι ήθελα να μιλήσω μαζί του. Έφθασα στο κατάστημά μου λίγη ώρα αργότερα. Είδα τι είχε γίνει. Είχε ανοίξει την είσοδο και την ταμειακή μηχανή και είχε προλάβει να πάρει μερικά ευρώ σε ψιλά που είχα μέσα στο συρτάρι.
Είπε ότι το έκανε επειδή δεν είχε να φάει και ότι μετάνιωσε που το έκανε, αλλά δεν είχε άλλη λύση. Κάλεσε ο ίδιος την αστυνομία, πράγματι.
Τον λυπήθηκα. Δεν του έκανα μήνυση. Δεν θα ζητήσω τη δίωξή του. Του έδωσα και 20 ευρώ που είχα μαζί μου εκείνη την ώρα για να μπορέσει να αγοράσει κάτι και να φάει προσωρινά. Δεν μου έχει ξανατύχει κάτι τέτοιο''.
Είπε ότι το έκανε επειδή δεν είχε να φάει και ότι μετάνιωσε που το έκανε, αλλά δεν είχε άλλη λύση. Κάλεσε ο ίδιος την αστυνομία, πράγματι.
Τον λυπήθηκα. Δεν του έκανα μήνυση. Δεν θα ζητήσω τη δίωξή του. Του έδωσα και 20 ευρώ που είχα μαζί μου εκείνη την ώρα για να μπορέσει να αγοράσει κάτι και να φάει προσωρινά. Δεν μου έχει ξανατύχει κάτι τέτοιο.
Δεν ξέρω πώς να το ερμηνεύσω και τι να πω. Στην όψη δεν έμοιαζε με Έλληνας, αλλά μετά είδα που είχε Ελληνική ταυτότητα. Ήταν 48 χρονών. Και σίγουρα δεν ήταν ούτε ναρκομανής, ούτε κάτι τέτοιο».
Σε βάρος του 48χρονου, οι αστυνομικοί, αναμένεται πάντως να σχηματίσουν δικογραφία και να τον παραπέμψουν στη δικαιοσύνη.




-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Μέλος του GNA ο Λίβυος τρομοκράτης της πολης Reading της Αγγλιας…
21/06/2020
H τρομοκρατική επίθεση από μοναχικό λύκο ισλαμιστή εξτρεμιστή με μαχαίρι κατά πλήθους στο Reading στη Αγγλία το Σάββατο που είχε σαν αποτέλεσμα τη δολοφονία 3 πολιτών διαπράχθηκε από τζιχαντιστή Αδερφό Μουσουλμανοφασιστα μέλος του GNA της πτέρυγας των Μουσουλμανοφασιστων Αδελφών στη Λιβύη που υποστηρίζει η Τουρκία και η δυτική κοινότητα με προεξάρχοντα τον αποικιοκρατικο ξεφτιλοΟΗΕ καταγγέλουν αραβικά μέσα….Ο τρομοκράτης ο 25χρονος Λίβυος ο Khairi Saadallah ωστόσο είχε το τέλειο άλλοθι αφού πριν τρία χρόνια δήθεν μεταστράφηκε στο χριστιανισμό είχε τατού με σταυρό στο ένα χέρι και σύχναζε στην εκκλησία. Πριν 7 χρόνια το 2012 πήγε στην Αγγλία ως πρόσφυγας ζήτησε άσυλο με την αιτιολογία ότι κινδυνεύει από ισλαμιστές. Η Βρετανική αστυνομία χαρακτήρισε το συμβάν τρομοκρατική ενέργεια…H Aδελφότητα είναι παντού…….και στρατολογεί παντού…
Αυτή η εκδοχή δεν αποκλείει μια άλλη. Ότι η τρομοκρατική αυτή επίθεση σηματοδοτεί μια ακόμη επικείμενη ανάμειξη επέμβαση των δυτικών στη Λιβύη αφήνοντας να συμβεί το έγκλημα της τρομοκρατίας για να νομιμοποιηθούν στη κοινή τους γνώμη για ενδεχόμενη επιχείρηση..Το ίδιο χαρτί έπαιξαν και με Συρία με τρομοκρατικές σε Παρίσι, Βρυξέλλες κι αλλού….H επίθεση συνέπεσε με δήλωση Σίσι για ανάληψη δράσης στο λιβυκό..Περίεργη σύμπτωση δηλωτική ότι οι υπερδυνάμεις της Δύσης δεν θ΄αφήσουν περιφερειακούς παίκτες να διαχειριστούν μόνοι τους ή να τελειώσουν κατά το δοκούν αυτό που αυτοί ξεκίνησαν την κατάκτηση της Λιβύης…Θέλουν αν είναι παρόντες στη μοιρασιά όπως στη Συρία. Αν το επόμενο διάστημα παρακολουθήσουμε κι άλλα τέτοια χτυπήματα σημαίνει πως έχει ενεργοποιηθεί η προαναφερθείσα δοκιμασμένη καλή τακτική.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σοκάρουν τα νέα στοιχεία: Είχε αποπειραθεί να βιάσει ξανά την ηλικιωμένη ο κατηγορούμενος Πακιστανος
 Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2020, 19:03
Νέα στοιχεία έρχονται στο φως που αφορούν τον άγριο ξυλοδαρμό της 84χρονης γυναίκας, η οποία νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση και διασωληνωμένη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.
Η άτυχη ηλικιωμένη, η οποία δεν είχε οικογένεια έμενε μόνη της σε ένα φτωχικό σπίτι στην οδό Πάργης 30, ένα παλιό παραδοσιακό οίκημα με αυλή, αν και η ίδια -σύμφωνα με πληροφορίες- είχε περιουσία.
Ο δράστης, ο οποίος ήταν έξω με περιοριστικούς όρους, ήταν γνωστός τόσο στις αρχές όσο και στην ηλικιωμένη, αφού είχε απασχολήσει πριν από έναν χρόνο περίπου, όταν είχε συλληφθεί με την κατηγορία της απόπειρας βιασμού κατά της 84χρονης.
Σύμφωνα με το onprevezanews.gr, φαίνεται ότι η συγκεκριμένη ηλικιωμένη έπαιρνε στο σπίτι της πολλές φορές αλλοδαπούς, οι οποίοι έκαναν εργασίες συντήρησης τόσο εσωτερικά όσο και στην αυλή της, αφού η ίδια δεν μπορούσε να τις κάνει.
Το σπίτι δε φέρει ίχνη παραβίασης ή ληστείας, κάτι που σημαίνει ότι η ηλικιωμένη άνοιξε η ίδια την πόρτα του σπιτιού στον δράστη ή στους δράστες, προφανώς γιατί τους γνώριζε.
Δυστυχώς η εικόνα που αντίκρισε το συγγενικό της πρόσωπο που την βρήκε ήταν δραματική, αφού η ίδια έφερε βαριά τραύματα σε όλο της το κορμί, ενώ ήταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, χωρίς ρούχα και ανέπνεε με δυσκολία.
Το ανθρωποκυνηγητό της ομάδας ΔΙΑΣ έφερε αποτελέσματα χθες το βράδυ με τους άντρες της ομάδας να οδηγούν στην αστυνομική διεύθυνση πάνω από 10 υπόπτους Πακιστανικής καταγωγής.
Έπειτα από ανακρίσεις, ένας 40χρονος κρίθηκε ως ο βασικός ύποπτος για την αποτρόπαια πράξη του ξυλοδαρμού και σχηματίστηκε εις βάρος του δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας εις βάρος της 84χρονης.
Παράλληλα, έχουν ληφθεί δείγματα DNA, τόσο από την ηλικιωμένη όσο και από τον ύποπτο, προκειμένου να διαπιστωθεί αν η 84χρονη υπέστη και βιασμό.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στην Υεμένη έχουν πεθάνει γύρω στα 5 εκατομμύρια παιδιά την τελευταία διετία. Δεν βλέπω όμως να το κουβεντιάζουμε αυτό. Πεθαίνουν από ασθένειες οι οποίες λόγω πολέμου δεν μπορούν να αντιμετωπιστουν. Η Σαουδική Αραβία, οι ΗΠΑ και το Ισραήλ πρακτικά θέλουν πάση θυσία τη Νησο Σοκοτρα και ολόκληρη την περιοχή εξαιτίας των εξαιρετικών αποθεμάτων φυσικού αερίου. Πληρώνει με αίμα ο λαός της Υεμένης τον ενεργειακό ανταγωνισμό εντός ιμπεριαλιστικου πλαισίου. Ο Π. Ο. Υ., Ο ΟΗΕ και όλες οι "ευαίσθητες" κυβερνήσεις της Δύσης που κόβουν τις συντάξεις και τους μισθούς συναινωντας σε εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και ετοιμάζουν εμβόλιο για τον sars cov 2 δίχως κλινική δοκιμή ( η Astra Zeneca έχει προπληρωσει ήδη κράτη), θα έπρεπε να ντρέπονται. Ερευνητές, επιστήμονες, μεγαλογιατροι που σιωπούν σε εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας θα έπρεπε να ντρέπονται που θα συναινεσουν σε ένα τέτοιο σκάνδαλο, τη στιγμή που αποσιωπουν τους θανάτους από μια σωρεία αιτιών σε παγκόσμια κλίμακα. Όλα για τα λεφτά και τις χορηγίες. Από τη μια οι κομπογιανιτες χωρίς πτυχίο και από την άλλη οι ακριβες βιζιτες της επιστημης που γίνονται εξαρτήματα του κεφαλαίου κάνοντας τις πάπιες.
Σχολιο.- Φυσικό αέριο, πετρέλαιο, χρυσός!!! Τι άλλο??? Μια χώρα παραμυθιού ήταν η Υεμένη! Μας έφτυναν όταν βγάζαμε τη μπουργκα και την άλλη στιγμή μας κερνουσαν τσάι, όταν μπαίναμε στα μαγαζιά. Την έχουν κάνει σωρούς από πέτρες!!!!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Σερβία: Σε συντριπτική νίκη με 61,6% των ψήφων οδεύει το κόμμα του Αλεξάνταρ Βούτσιτς
 Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2020, 01:31
Για «ιστορική» νίκη μίλησε ο πρόεδρος της Σερβίας και αρχηγός του Σερβικού Προοδευτικού Κόμματος (SNS) Αλεξάνταρ Βούτσιτς μετά την επικράτηση του κόμματος του στις βουλευτικές εκλογές.
Ο Βούτσιτς προέβλεψε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ότι το ποσοστό του κόμματος του, στο τέλος της καταμέτρησης, θα φθάσει το 65%. Αλλα εκανε λαθος υπολογισμους.
Τόνισε ότι «πρόκειται για πρωτοφανές εκλογικό αποτέλεσμα, που εκφράζει εμπιστοσύνη στην πολιτική που ασκήθηκε την προηγούμενη τετραετία αλλά και αποτελεί μεγάλη υποχρέωση για το μέλλον».
Σύμφωνα με την εταιρία δημοσκοπήσεων CESID, βάσει δείγματος από ολόκληρη την επικράτεια που αντιπροσωπεύει το 70% των ψήφων, το Σερβικό Προοδευτικό Κόμμα του Βούτσιτς συγκεντρώνει το 61,6% των ψήφων και 191 εδρες.
Δεύτερο έρχεται το Σοσιαλιστικό Κόμμα (SPS) του οποίου ηγείται ο ΥΠΕΞ Ίβιτσα Ντάτσιτς με 10,4% και 32 εδρες, ενώ ακολουθεί η Σερβική Πατριωτική Συμμαχια (SPAS) που κατεβαινε με τον τιτλο Νικη για τη Σερβια  του υδατοσφαιριστή Αλεξάνταρ Σάπιτς με 3,6% και 11 εδρες.
Κανένα άλλο κόμμα δεν αναμένεται να ξεπεράσει το όριο του 3% που απαιτείται για την είσοδο στη Βουλή.
Το Σερβικο Ριζοσπαστικο Κομμα του  Σεσελι πηρε 2,1%, ενώ το πρωτοφανες πρωτοεμφανιζομενο Ρωσικο Κομμα πηρε 0,2%.
Με τα αποτελέσματα αυτά, στην νέα Βουλή από το σύνολο των 250 εδρών το Σερβικό Προοδευτικό Κόμμα καταλαμβάνει 191 έδρες, το Σοσιαλιστικό Κόμμα 32 έδρες και η SPAS 11 έδρες. Τις υπόλοιπες 14 έδρες θα μοιραστούν τα μειονοτικά κόμματα των Ούγγρων Συμμαχια Ουγγρων της Βοιβοντινα (2,5% και 10 έδρες), των Αλβανών Αλβανικη Δημοκρατικη Εναλλακτικη (0,7% και 2 έδρες) και των Βόσνιων Ευθεια Μπροστα (0,7% και 2 έδρες) Κομμα Δημοκρατικης Ενωσης του Σαντζακ (0,5% και 2 εδρες) για τα οποία δεν ισχύει όριο για την είσοδο στη Βουλή.
Αμφίβολο παραμένει για την ώρα αν το Σερβικό Προοδευτικό Κόμμα θα επιδιώξει συνεργασία για την διακυβέρνηση της χώρας.
Ο Αλεξάνταρ Βούτσιτς απέφυγε στην συνέντευξη Τύπου να ξεκαθαρίσει αν το κόμμα του θα συνεχίσει να συνεργάζεται με τους σοσιαλιστές, όπως συμβαίνει από το 2012 μέχρι σήμερα.
Αντίθετα ο αρχηγός του Σοσιαλιστικού Κόμματος Ίβιτσα Ντάτσιτς δεν έκρυψε, στην συνέντευξη που παραχώρησε, ότι επιθυμεί να συνεχιστεί η συνεργασία με το κόμμα του Βούτσιτς την επόμενη τετραετία.
Η συμμετοχή στις χθεσινές εκλογές ανήλθε στο 47,7% κατά τα στοιχεία των αποικιοκρατικων μκο των αμερικανων• σε σύγκριση με τις βουλευτικές εκλογές του 2016, ήταν μειωμένη κατά 8 εκατοστιαίες μονάδες.
Στο Σερβικό Προοδευτικό Κόμμα επιβαεβαιωνουν την αληθεια ότι η συμμετοχή ανήλθε στο 50,2%.
Στο Βελιγράδι συμφωνα με τους δυτικους αποικιοκρατες η προσέλευση στις κάλπες ήταν ιδιαίτερα χαμηλή, περί το 38%. Η αποχή αποδίδεται από τους αποικιοκρατες και τους αμερικανους νεοναζι στη μη συμμετοχή στις εκλογές κομμάτων της πληρωμενης από αυτους προδοτικης αντιπολίτευσης που τους εχουν βαλει τους χαμενους καραγκιοζιδες να κατηγορούν για απολυταρχισμό τον Αλεξάνταρ Βούτσιτς και να καταγγέλλουν απουσία δημοκρατικών συνθηκών για τη διεξαγωγή ελεύθερων εκλογών επειδη ηξεραν ότι θε ξεφτιλιζονταν στις εκλογες.




--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Μπέος στις Σταγιάτες απειλεί κατοίκους ότι θα τους τελειώσει,θα τους κάψει τα σπίτια,θα τους κόψει τα φρένα στα αυτοκίνητα,θα βάλει μπράβους να τους παρακολουθούν και διάφορα άλλα όμορφα.
Αυτός ο τύπος βγήκε από τη φυλακή με 300.000 ευρώ εγγύηση απο το Μαρινάκη. Μετά του πήγε κόντρα και τάχθηκε με το δίκτυο επιρροής του Ιβάν Σαββίδη.
Δεν είν δημοκρατία,δεν είναι ελευθερία,είναι μόνο μια Μπασταρδοκρατία.




------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Μετανάστες από τις δομές Μαλακάσας ανάβουν φωτιές, παρά τις προειδοποιήσεις των αρμόδιων Αρχών
Απτόητοι και αγνοώντας επιδεικτικά τις προειδοποιήσεις της Πυροσβεστικής, μετανάστες που διαμένουν στις δομές φιλοξενίας της Μαλακάσας ανάβουν φωτιές για μπάρμπεκιου στο δάσος της περιοχής, το οποίο σε περίπτωση απροσεξίας κινδυνεύει να γίνει παρανάλωμα του πυρός με απρόβλεπτες συνέπειες!
Οι μετανάστες, ειδικά τώρα που οι θερμοκρασίες έχουν ανέβει, φεύγουν από τις δομές φιλοξενίας αναζητώντας δροσιά στο βουνό της Μαλακάσας. Μάλιστα, στη διαδρομή κουβαλούν σακούλες με κάρβουνα. Στη συνέχεια ανάβουν φωτιές κάτω από τα δέντρα, παρά τις προειδοποιήσεις των αρμόδιων Αρχών ότι υπάρχει μεγάλος κίνδυνος πυρκαγιάς που θα κάψει στρέμματα πρασίνου. Το βίντεο που τράβηξε κάτοικος, το οποίο δείχνει έναν μετανάστη να ανάβει φωτιά στο δάσος, είναι χαρακτηριστικό της κατάστασης και έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου προκαλώντας οργισμένα σχόλια και αντιδράσεις.
Πρόκληση
Μάλιστα, οι κάτοικοι είναι εξαγριωμένοι από την προκλητική συμπεριφορά των μεταναστών και έφτασαν μέχρι να στείλουν επιστολή στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Σε αυτήν αναφέρουν πως η Μαλακάσα είναι ένας οικισμός 500 κατοίκων, μόλις 40 χιλιόμετρα από την Αθήνα, που σηκώνει στις πλάτες του ένα δυσανάλογο βάρος από τις προσφυγικές ροές, καθώς στις δύο δομές φιλοξενίας, που απέχουν μόλις 1 χιλιόμετρο από την πλατεία του χωριού, μένουν περισσότεροι από 3.000 μετανάστες.
Παράλληλα, προσθέτουν πως η Μαλακάσα έχει κηρυχθεί περιοχή ιδιαίτερου φυσικού κάλλους λόγω της πλούσιας βλάστησης και της μορφολογίας του εδάφους και τονίζουν πως οι δυνητικοί κίνδυνοι πυρκαγιών από αμέλεια ή απροσεξία τους καλοκαιρινούς μήνες από τους μετανάστες θα επέφερε αναπόφευκτη οικολογική καταστροφή, η οποία θα έχει επιπτώσεις στο οικοσύστημα της ευρύτερης περιοχής του λεκανοπεδίου.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



22/6/1941. Η ΜΑΝΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΛΕΙ!!!!
Ξημέρωμα 22/6/1941 η χιτλερική Γερμανία ξεκινάει τον πόλεμο κατά της ΕΣΣΔ. Είναι η έναρξη του Μεγάλου Πατριωτικού Πολέμου, όπως πήρε την επωνυμία στη χώρα των Σοβιέτ που σήκωσε στη συνέχεια το κύριο βάρος του καταστροφικότερου πολέμου στην ιστορία της ανθρωπότητας! Δεν υπάρχει πεδίο μάχης οπουδήποτε στην Ευρώπη, στην Άπω Ανατολή που να μην έβαλε την... απελευθερωτική σφραγίδα του ο μαχητής του κόκκινου στρατού! Από το φρούριο του Μπρεστ, στο δυτικότερο σημείο των συνόρων, και μετά την προώθηση των χιτλερικών ορδών που κατέλαβαν το μεγαλύτερο μέρος του ευρωπαϊκού τμήματος της Σ.Ε. φθάνοντας έξω από τη Μόσχα και πλησιάζοντας στο Βόλγα στην προσπάθεια να φτάσουν στα πετρέλαια του Μπακού και της λεκάνης της Κασπίας, ο Χίτλερ αρχισε να πιστεύει ότι έγινε κυρίαρχος της Ευρώπης και του κόσμου! Χμ, έκανε το λάθος που έκανε και ο Ναπολέων 130 χρόνια νωρίτερα!
Η αδούλωτη ρωσική ψυχή που συμπαρέσυρε μαζί της τους εκπροσώπους όλων, κυριολεκτικά όλων των λαών της Σοβιετικής Ένωσης, έφερε την ανατροπή... Αρχικά στο Κουρσκ διαλύθηκε ο μύθος των ανίκητων χιτλερικών τανκς... Εκατοντάδες τα πεδία των μαχών... Και ήρθε η μάχη του Σταλινγκράντ! Εκεί έγινε το... Βατερλω του Χίτλερ! Από εκεί ξεκίνησε η απελευθερωτική πορεία αρχικά της Σοβιετικής πατρίδας, στη συνέχεια ολόκληρης της Ευρώπης! Και οι Έλληνες αντάρτες, όπως και οι λαοί της υποδουλωμένης Ευρώπης έπαιρναν θάρρος από τους μαχητές του κόκκινου στρατού. Δεκάδες ρωσικές μελωδίες έγιναν μουσικό υπόστρωμα για πολλά από τα τραγούδια της αντίστασης, «σε κάμπους και βουνά» της Ελλάδας! Η συνέχεια γνωστή! Ήρθε η κατάληψη του Βερολίνου και η πολυπόθητη μέρα της ΝΙΚΗΣ! 9 ΜΑΗ!!! ПОБЕДА!!! Η πρώτη μεγάλη παρέλαση των μαχητών του κόκκινου στρατού έγινε στη Μόσχα στις 24/6/1945!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δένδιας: "Ναι, να διαπραγματευθούμε με την Τουρκία την επήρεια, την υφαλοκρηπίδα και την ΑΟΖ στα νησιά με βάση τη συμφωνία με την Ιταλία..."... Ο κορωνοϊός ένωσε ΟΛΟ το μνημονιακό σύστημα!
Ραγδαίες εξελίξεις - Όπως φοβόμασταν, η Συμφωνία με την Ιταλία ήταν ένα μοντέλο υποχώρησης, ώστε να δικαιολογηθούν όλες οι άλλες με Αίγυπτο και με Τουρκία...
Μάλιστα ο ίδιος ο ΥΠΕΞ Νίκος Δένδιας το ομολόγησε ανοιχτά πλέον στον Alpha και την εκπομπή "360 μοίρες" της Σοφίας Παπαϊωάννου (18-6-2020), λέγοντας πως εάν αρέσει στην Τουρκία η Συμφωνία με την Ιταλία, "τότε μπορούμε να διαπραγματευτούμε με τους κανόνες αυτής ακριβώς της Συμφωνίας, την επήρεια στα νησιά, την Υφαλοκρηπίδα στα νησιά, τις Αποκλειστικές Οικονομικές Ζώνες στα νησιά"...
Τι σημαίνουν αυτά; Γιατί ο Τσαβούσογλου έσπευσε και χαιρετίζει τώρα την Συμφωνία ΑΟΖ Ελλάδας - Ιταλίας; Τι συγκλονιστικό του είπε ο Δένδιας στη Γενεύη, που θα έπρεπε να σηκώσει Αντιπολίτευση και λαό στο πόδι; 
https://www.youtube.com/watch?time_continue=36&v=FbhkGJkFkN0&feature=emb_logo




--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Ελληνικά Hoaxes"... το ναζιστικό όπλο του 4ου Ράιχ στο διαδίκτυο!
ΕΒΓΑΛΑΝ fake news είδηση που δεν ήταν! Πώς την πάτησαν τα "Ελληνικά Hoaxes"...
Αχαχαχα!
Τελικά,το "fake news"...δεν ήταν fake news!
Γελάνε και τα παγκάκια του Μπακογιάννη,που θα έλεγε και μια ψυχή,αλλά τώρα δεν μπορεί...χειροκροτεί (αφήστε δε που...είναι πια νεόκοπος συνεργάτης της...έγκυρης ιστοσελίδας και...δε λέει να γελάει με τα χάλια της/του)!!!
«Μετα από επισημανσεις αρκετων χρηστων, προχωραμε σε ενημερωση/διορθωση του αρθρου μας. Υποπεσαμε στο λαθος να μην αναφερουμε ότι με το νέο νομο καταργηθηκαν τα Καλλιτεχνικα στη α και γ λυκειου. Ζητουμε συγνωμη.»