Τρίτη 16 Ιουλίου 2024

Τριτη 16 Ιουλιου 2024


Εκτός αν θέλεις να πιστέψω σοβαρά ότι ο Τραμπ βρήκε ένα τσακάλι sniper και δουλέψανε "χορογραφία" αλλά ταινία δράσης Χόλυγουντ όπου θα κουνήσει το κεφάλι του σε συγκεκριμένη φράση και αυτός θα του σφύριξει μια ξυστά στο αυτί.

Ο οποίος τσακάλι sniper ήταν 20χρονος και αποφασισμένος να πεθάνει μετά....

Το οποίο παραπέμπει σε στάντς που βλέπει κανείς σε τσίρκα με τον τύπο που πετάει μαχαίρια και ο άλλος είναι στον τροχό που γυρίζει ή στον θρύλο του Γουλιέλμου Τέλους.

Η

Όντως έγινε απόπειρα δολοφονίας και η αστυνομία, μυστικές υπηρεσίες κλπ έδειξαν ΣΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΟ (ΓΙΑ ΑΥΤΈΣ) ΣΕΝΆΡΙΟ προκλητική αδιάφορια.

Οκ, θα περιμένω μπας και βγει το πρώτο!

Σχολιο.-  να μην είναι αντισυστημικος και να μην είναι γενικά ενάντια στον πόλεμο αλλά να θέλαν να τον δολοφονήσουν παρόλα αυτά, παίζει?

ΝΑ ΑΡΚΕΊ την σήμερον ημέρα να είσαι ενάντια σε ΠΛΕΥΡΈΣ της στάσης της "συλλογικής Δύσης" για να σε φάνε λάχανο?

Διότι και ο Φιτσο δεν είναι κανένας επανάστατης, ότι και να λένε κάποιοι

Σχολιο.- παρεμπιπτόντως μόλις προ ολίγου διάβασα ότι τελικά επέλεξε για αντιπρόεδρο, ένα συγγραφέα που έχει καθαρά ταχθεί ενάντια στην αποστολή όπλων στην Ουκρανία και στην ανάμειξη στον πόλεμο αυτόν κλπ κλπ.

Για δες.... μπορεί τελικά κάποιος να είναι ακροδεξιός καραγκιόζης και να είναι πιο λογικός από "δημοκρατικούς" (και καλά) Καραγκιόζηδες!

Σχολιο.- Ο Vance που επέλεξε για αντιπρόεδρο ο Τραμπ είναι επίσης φουλ φιλοσιωνιστής. Όπως και ο Τραμπ φυσικά.

Σχολιο.- δεκτό. Που σημαίνει ότι δεν υπάρχει "καθαρή λύση" στο σύστημα και στην ακροδεξιά.

Που σημαίνει επίσης ότι το κριτήριο (μας?) ωφειλει να είναι το ΚΎΡΙΟ ΕΠΊΔΙΚΟ της στιγμής.

Ειδικά όταν "εμείς" δεν είμαστε Αμερικανοι αλλά υπήκοοι του αμερικανικού ιμπεριουμ.

Θα καταλάβαινα ΑΠΌΛΥΤΑ έναν Παλαιστίνιο που σταύρωνει τα δάκτυλα να βγεί ο Μπάιντεν. Η που θα χαιρόταν αν πετύχαινε η απόπειρα δολοφονίας του.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ όμως δεν έχουν σχέση με το αν "το σύστημα" όντως προσπάθησε να τον δολοφονήσει ή έστω "το άφησε να εξελιχθεί".

Διότι το σύστημα συχνά βάζει στο στόχαστρο (μεταφορικά και κυριολεκτικά) όποιον αντιτίθεται για οποίον λόγο στα ΆΜΕΣΑ συμφέροντα του και όχι (μόνο) γενικά ιδεολογικά ενάντια σε αυτό.

Επίσης δεν υπάρχει αυτή την στιγμή "ενιαία γραμμή". Υπάρχουν μεριδες με ΣΑΦΩΣ ΑΝΤΙΚΡΟΥΌΜΕΝΑ ΣΥΜΦΈΡΟΝΤΑ (όπως τα έχουν καθορίσει) στο δια ταύτα, που πιθανά φτάνουν στο σημείο ευθείας σύγκρουσης ειδικά σε περιόδους κρίσης.

Δεν χρειάζεται να είναι αντισυστημικος ο Τραμπ (που δεν είναι άλλωστε). Ούτε χρειάζεται να είναι με την σωστή πλευρά της Ιστορίας

Χρειάζεται απλά να ειναι με την "λάθος πλευρά του συστήματος"

Σχολιο.- Νομίζω πως οι Παλαιστίνιοι βρίσκονται σε απόλυτα απελπιστική θέση. Ενδεικτικά, χθες, στα ΜΚΔ ένας λάβρος υποστηρικτής του Ισραήλ στο facebook , ονόματι Destiny, κορόιδευε τον νεκρό στη συγκέντρωση Τραμπ που αποδείχτηκε επίσης λάβρος υποστηρικτής του Ισραήλ.

Σχολιο.- Για τον Τραμπ τώρα, και αφού ξεκαθαρίσουμε ότι ασφαλώς και δεν είναι με κανέναν τρόπο αντισυστημικός, υπάρχει η παράμετρος ότι εκφράζει μια συγκεχυμένη και ετερογενή αντίθεση στην υφιστάμενη ηγεμονία των από κάτω, η οποία περιέχει τα πιο ανόμοια στοιχεία, από τον αντιιμπεριαλισμό στον ωμό φασισμό, και η παράμετρος ότι ο ίδιος ως προσωπικότητα είναι πολύ απρόβλεπτος και ικανός για τα πάντα--για αυτό και τον απορρίπτουν τα λόμπι άλλωστε, θέλουν οι υπάλληλοι τους να είναι απόλυτα προβλέψιμοι και ελέγξιμοι. Τι συμφέρει, τώρα, εμάς ως αντί-ιμπεριαλιστές; Η μάξιμουμ εσωτερική φθορά των ΗΠΑ, είτε με τον έναν τρόπο είτε με τον άλλο, προφανώς. Και, αν και "εμφύλιος πόλεμος" κυριολεκτικά δεν μπορεί να γίνει, η διαρκής εσωτερική αστάθεια και αναταραχή, όπως ακριβώς κάνουν οι ΗΠΑ σε τρίτες χώρες. Αυτό είναι σαφές. Η πόλωση, η διαίρεση, η αμοιβαία καχυποψία τμημάτων του αμερικανικού πληθυσμού είναι για μας ευλογίες, διότι μια "υγιής" Αμερική είναι μια καταστροφική για τους υπόλοιπους Αμερική.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Κούλης Μητσοτάκουλας μισεί την Ελλάδα και την καταστρέφει, όποιος δεν το βλέπει είναι συνένοχος.

Απογοητευτική εικόνα…. γέμισε με φωτοβολταϊκά ο πάλαι ποτέ καταπράσινος κάμπος της Θεσσαλίας

16/7/2024

Φωτοβολταϊκά πάρκα «φυτρώνουν» σαν μανιτάρια καλύπτοντας τεράστιες εκτάσεις γεωργικής γης. Με μανδύα την ανάγκη της επίλυσης του ενεργειακού προβλήματος και την αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης, το καθεστώς Μητσοτακη έδωσε την γη στα μεγάλα επενδυτικά συμφέροντα που πλέον απειλούν τον μεγαλύτερο σιτοβολώνα της χώρας, υπονομεύοντας έτσι περεταίρω την επισιτιστική ασφάλεια.

Ο πάλαι ποτέ καταπράσινος κάμπος της θεσσαλίας κατάντησε με τα φωτοβολταϊκά βορά στα χέρια των ολιγαρχών που εξυπηρετεί η κυβέρνηση της ΝΔ, άραγε θα έχει μείνει καθόλου πράσινο σε αυτή τη χώρα μετά απο τρία χρόνια. 

Ως αποτέλεσμα, αρκετά χωράφια στον Άγιο Κωνσταντίνο Φαρσάλων, ένα μικρό αγροτικό χωριό με λιγότερους από 100 κατοίκους, έχουν μείνει ακαλλιέργητα καθώς έχουν δεσμευτεί για την εγκατάσταση πάρκων φωτοβολταϊκών. 

«Εδώ έχουν αρχίσει να στήνονται τα πρώτα πάνελ. Σύντομα θα ξεκινήσουν και στο διπλανό χωράφι», λέει ο κ. Κώστας Μπρέλλας, πρόεδρος του νέου αγροτικού συνεταιρισμού, που έφτιαξαν το 2017 όσοι απ’ το χωριό απέμειναν να ασχολούνται με τη γη. 

«Σχεδόν 800 στρέμματα έμειναν ακαλλιέργητα τα τελευταία δύο χρόνια για να μπουν φωτοβολταϊκά. Χάσαμε εκτάσεις που θα μπορούσαμε να καλλιεργήσουμε. Έχουμε πρόβλημα να φτάσουμε τους στόχους παραγωγής, με κίνδυνο να μην είναι βιώσιμος ο συνεταιρισμός».

Και ενώ έως σήμερα την πρωτοκαθεδρία στον τομέα της λεγόμενης πράσινης ενέργειας είχαν οι εταιρείες αιολικής ενέργειας, χαλώντας ακόμη και απάτητες βουνοκορφές για την εγκατάσταση ανεμογεννητριών, τη σκυτάλη παίρνουν οι εταιρείες ηλιακής ενέργειας, ελληνικές και ξένες, σ’ ένα νέο ελντοράντο για μια θέση στον περίφημο ελληνικό ήλιο.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Την ενοχή του Γιάννου Παπαντωνίου για μίζες ζήτησε ο εισαγγελέας (Οι άλλοι σημιτικοί που είναι; Και γιατί δεν δικάζεται αυτή η προδοτική μαϊμού ο Σημίτης;).



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η μεγαλύτερη φάρμα εντόμων στον κόσμο - μια εγκατάσταση υψηλής τεχνολογίας που εκτείνεται σε 35.000 τετραγωνικά μέτρα και θα παράγει 15.000 μετρικούς τόνους πρωτεΐνης από προνύμφες μυγών κάθε χρόνο - εγκαινιάστηκε τον Απρίλιο στην πόλη Νεσλ της Γαλλίας. Αν όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο, τον Δεκέμβριο θα καταρρίψει το ρεκόρ μιας άλλης φάρμας εντόμων (45.000 τ.μ.) που βρίσκεται έξω από την Αμιένη, η οποία παράγει πάνω από 100.000 μετρικούς τόνους αλευρώδεις ετησίως....



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Έλον Μασκ “καρφώνει” την Ευρωπαϊκή Ένωση για μυστική συμφωνία με το Χ – Έτσι επιβάλουν τον φασισμό της πολιτικής ορθότητας (ως νέο είδος λογοκρισίας) στις κοινωνικές πλατφόρμες!

16/7/2024

Μια «Παράνομη μυστική συμφωνία» έφερε ο Έλον Μασκ στη δημοσιότητα, καθώς ισχυρίζεται ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση προσπάθησε να εκβιάσει την πλατφορμα του Χ με το σύγχρονο είδος της λογοκρισίας, που δεν είναι άλλο απο τον φασισμό της πολιτικής ορθότητας.

Ο ιδιοκτήτης του X/Twitter, Έλον Μασκ, ισχυρίστηκε ακόμη ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση προσπάθησε να τον εκβιάσει ώστε να επιτρέψει συγκεκριμένη λογοκρισία κατ’ εντολή των Βρυξελλών και κατηγόρησε άλλες κοινωνικές πλατφόρμες ότι έκαναν τέτοιες συμφωνίες (άλλωστε είναι ορατό σε όλους μας).

Η Ευρωπαϊκή Ένωση προχώρησε για να κάνει αισθητό τον νέο νόμο για τις ψηφιακές υπηρεσίες (DSA), κατηγορώντας τον X (πρώην Twitter) που ανήκει στον Elon Musk για παραβίαση αυτών των κανόνων απειλώντας τον με πρόστιμα. Ο Μασκ αντέδρασε αμέσως, λέγοντας ότι η ίδια η DSA ήταν η πηγή της «παραπληροφόρησης» και ισχυριζόταν ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση προσπάθησε να συνάψει μυστική συμφωνία μαζί του για να επιτύχει λογοκρισία κατευθυνόμενη από την ίδια.

Όπως είπε: «Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή πρόσφερε στον [Χ] μια παράνομη μυστική συμφωνία: αν λογοκρίναμε συγκεκριμένες ομιλίες, δεν θα μας έβαζαν πρόστιμο». Ο Μασκ υποστήριξε ότι «Οι άλλες πλατφόρμες αποδέχθηκαν αυτή τη συμφωνία».

Ο Μασκ είπε περαιτέρω: «Ανυπομονούμε για μια δημόσια μάχη στο δικαστήριο, ώστε οι πολίτες της Ευρώπης να γνωρίζουν την αλήθεια».

Όπως δήλωσε το Reuters , η Ευρωπαϊκή Ένωση κατηγόρησε το X για ανεπαρκή διαφάνεια και σημειώνει ότι οι κανόνες απαιτούν από τις πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης να αντιμετωπίζουν «παράνομο περιεχόμενο» και «κίνδυνους για τη δημόσια ασφάλεια». Η Ευρωπαϊκή Ένωση δήλωσε επίσης ότι είναι δυσαρεστημένη με το σύστημα του X, λέγοντας ότι δεν «ανταποκρίνεται στην πρακτική του κλάδου».

Σύμφωνα με την έκθεση, εάν ο X/Musk αρνηθεί να υποκύψει στις απαιτήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το μπλοκ θα μπορούσε να επιχειρήσει να επιβάλει πρόστιμο στην εταιρεία έξι τοις εκατό του παγκόσμιου τζίρου της και να «απαιτήσει σημαντικές αλλαγές» στον τρόπο λειτουργίας της εταιρείας. ακόμη και να επιβάλει Χ/Twitter να απαγορευτεί στην Ευρώπη.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Γιατί μπορεί να τελειώσαμε (προσωρινά) με τα εμβόλια αλλα όχι με τα σχεδιά τους. Ο κατηγορούμενος για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας Τόνι Μπλερ, δήλωσε ότι τα ψηφιακά αναγνωριστικά «Σύντομα θα γίνουν υποχρεωτικά στο Ηνωμένο Βασίλειο»!

16/7/2024

Ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας και κατηγορούμενος για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας Τόνι Μπλερ, είπε ότι το σύστημα ψηφιακής ταυτότητας που ο ίδιος παρουσίασε στο WEF, θα γίνει σύντομα υποχρεωτικό για τους πολίτες στο Ηνωμένο Βασίλειο που επιθυμούν να συμμετέχουν στην κοινωνία.

Ανοίγοντας την ομιλία στη  Διάσκεψη για το Μέλλον της Βρετανίας για το 2024  « Κυβερνώντας στην Εποχή της Τεχνητής Νοημοσύνης» την περασμένη εβδομάδα, ο Μπλερ, ο οποίος είναι ένας απο αυτούς που μπορεί να αναλάβει τη προεδρία, παίρνοντας την σκυτάλη από τον Schwab, μοιράστηκε το όραμα του, σύμφωνα με το Tony Blair Institute for Global Change («TBI») για μια Νέα Παγκόσμια Τάξη.

«Η ψηφιακή ταυτότητα είναι ουσιαστικό μέρος μιας σύγχρονης ψηφιακής υποδομής», είπε ο Μπλερ στους παρευρισκόμενους. «Αν και έχουμε λίγη δουλειά να κάνουμε εδώ, πείθωντας τους ανθρώπους κι αυτό πρέπει να ειπωθεί», είπε γελώντας.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τον Δεκέμβριο του 1984, μια ομάδα 3.000 φαλαινών beluga παγιδεύτηκε από πάγο στη θάλασσα Chukchi, κοντά στα χωρικά ύδατα της Ρωσίας. 

Οι φάλαινες εγκλωβίστηκαν σε μικρούς θαλάσσιους θύλακες που περιβάλλονταν από παχύ, αδιάβατο πάγο πάχους έως και 4 μέτρων σε ορισμένες περιοχές.

Χωρίς πρόσβαση σε μεγαλύτερες περιοχές του ωκεανού, οι φάλαινες είχαν δυσκολία στην αναπνοή και κινδύνευαν να πεθάνουν. Για να βοηθήσει στη διάσωσή τους, ένα παγοθραυστικό με το όνομα Admiral Makarov στάλθηκε από το Κρεμλίνο, το οποίο ήταν εξοπλισμένο με ένα ειδικά ενισχυμένο κύτος για το σπάσιμο του πάγο. 

Το παγοθραυστικό προσπάθησε να οδηγήσει τις φάλαινες σε "θερμά" νερά σπάζοντας τον πάγο, αλλά οι μπελούγκας αρχικά αρνήθηκαν να το ακολουθήσουν.

Κάποιος από το πλήρωμα είχε μια τρελή ιδέα αλλά τελικά μέχρι και ο καπετάνιος συμφώνησε να την δοκιμάσουν.

Έβαλαν να παίζει κλασική μουσική όπως Τσαϊκόφσκι από τα ηχεία του πλοίου και οι φάλαινες άρχισαν τελικά μια προς μια να ακολουθούν το Makarov μέσα από το στενό κανάλι στην ανοιχτή θάλασσα. Αυτό επέτρεψε σε δύο από τις τρεις χιλιάδες φάλαινες, να φτάσουν στον μη παγωμένο ωκεανό μετά από ένα ταξίδι σχεδόν 100 μιλίων.

Η επιτυχημένη προσπάθεια διάσωσης διήρκεσε αρκετές ημέρες και αργότερα λόγω της φήμης που απέκτησε ονομάστηκε «Επιχείρηση Beluga».



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Νέα μελέτη διαπίστωσε μια "στατιστικά σημαντική" απώλεια του προσδόκιμου ζωής στους εμβολιασμένους για covid. 

Συγκεκριμένα, το ίδρυμα McCullough ανέφερε: Τα άτομα που εμβολιάστηκαν με δύο δόσεις έχασαν το 37% του προσδόκιμου ζωής σε σύγκριση με τον μη εμβολιασμένο πληθυσμό..."

Η είδηση από "The Vigilant Fox"

Ξέρω ότι το "Υπουργείο Αλήθειας" του Μητσοτάκη, κάνει τα πάντα ώστε τέτοιες ειδήσεις να περιορίζονται ή και να εξαφανίζονται.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



....οι νέες καλλιέργειες   Σας τα είπε ο Κεργιάκος, αλλά δεν ίδρωσε το αυτι της πλειοψηφίας   Ούτε άνθρωπος, ούτε ζώο δεν θα ζει σε λίγο σε τούτη τη χώρα   Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στα σχόλια να ανατριχιασετε

...Στα γραφεία του συνεταιρισμού στον Άγιο Κωνσταντίνο, ο κ. Μπρέλλας μας δείχνει τον χάρτη που δεσπόζει κρεμασμένος στον κεντρικό τοίχο της αίθουσας, με την αναδιανομή του κλήρου του χωριού το 1929, όπως προέκυψε μετά την ιστορική αγροτική εξέγερση του Κιλελέρ το 1910. 

Πιθανότατα σήμερα, με την εξάπλωση των φωτοβολταϊκών στον θεσσαλικό κάμπο, βρίσκεται σε εξέλιξη η μεγαλύτερη αναδιανομή γης στην περιοχή από τότε. 

«Ο κλήρος του χωριού είναι μικρός, περίπου 12.500 στρέμματα. Και ακούμε ότι ίσως και 2.000 από αυτά θα γίνουν φωτοβολταϊκά», λέει με εμφανή αγωνία ο κ. Μπρέλλας, μπροστά σ’ ένα πρόβλημα που μάλλον δεν είχε φανταστεί, όταν -αφού δοκίμασε την τύχη του στην Αθήνα ως μηχανολόγος-μηχανικός, με τη μεγάλη κρίση του ‘11-‘12 να σαρώνει τον κατασκευαστικό τομέα- επέστρεψε στο χωριό αποφασισμένος να καλλιεργήσει τη γη της οικογένειάς του..

....Συγκεκριμένα, η εγκατεστημένη ισχύς των φωτοβολταϊκών, από 5GW που είναι σήμερα προβλέπεται να φτάσει στα 14,1GW το 2030 και στα 34,5GW το 2050, καλύπτοντας το μεγαλύτερο μέρος της ισχύος που χρειάζεται να προστεθεί ώστε να επιτευχθεί ο νέος στόχος συμμετοχής των ΑΠΕ στην ηλεκτροπαραγωγή με ποσοστό 80% έως το 2030. 



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ένα δισ. € από τις εισφορές μας, έγινε "καπνός" στο ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ της Attica Bank, με ΣΥΝΕΝΟΧΗ του ΤΕΕ...



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΚΑΜΙΑ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ - ΕΞΩ ΤΟ ΝΑΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κάποτε η Αριστερά πίστευε και στην πάλη των τάξεων αλλά και στον καθοριστικό της ρόλο στην κοινωνική και ιστορική εξέλιξη. Πίστευε ότι οι αντικειμενικές συνθήκες για την επαναστατική ανατροπή του καπιταλιστικού συστήματος ήταν ήδη έτοιμες και ο ρόλος της ήταν να γίνει ο καταλύτης για την ωρίμανση των υποκειμενικών συνθηκών, δηλαδή την αφύπνιση, τη συνειδητοποίηση και τη συστράτευση της εργατικής τάξης των αγροτών  και των μικροαστικών στρωμάτων στην επαναστατική διαδικασία για την ανατροπή του καπιταλιστικού συστήματος και τη μετάβαση στο σοσιαλισμό.

Το "όμορφο" της υπόθεσης τα τελευταία χρόνια είναι το ότι από τη σημερινή "αριστερά" έχει διαφύγει (όλως τυχαίως, εξάλλου όντως τα λεφτά είναι πάρα πάρα πολλά) μια "λεπτομέρεια": ότι δηλαδή, στα πλαίσια της πάλης των τάξεων, η παγκοσμιοποιημένη άρχουσα τάξη, ή αλλιώς η ελίτ, έχει βρει τον τρόπο για να γλιτώσει μια και καλή από τον ταξικό της εχθρό, την εργατική τάξη τους αγρότες και τα μικροαστικά στρώματα. Αυτός ο τρόπος δεν είναι άλλος από την "τελική λύση", την κυριολεκτική δηλαδή εξαφάνιση-εξολόθρευση της εργατικής τάξης μέσα από μια τεράστια μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού. Αυτό το σχέδιο πια είναι προφανέστατο, ορατό και χειροπιαστό: τεχνητή πλανδημία, εμφόλια (σε 90  εκατομμύρια υπολογίζονται οι θάνατοι εξαιτίας τους, και θα αυξηθούν κι άλλο), τροποποίηση του DNA, ανατροπή του τρόπου "ζωής" και διατροφής μας με πρόσχημα την "κλιματική αλλαγή", βίαιη επιβολή της ΛΟΑΤΚΙ κουλτούρας και απηνής διωγμός του θεσμού της οικογένειας, κατάργηση του 70% των θέσεων εργασίας μέσω ρομπότ και της τεχνητής νοημοσύνης, πόλεμοι κλπ κλπ. Όσοι απομείνουν θα είναι με μόνιμη και μη αναστρέψιμη εγκεφαλική βλάβη μέσα από την πλύση εγκεφάλου με την woke ιδεολογία και τις κουταμάρες της "πολιτικής ορθότητας", διαρκώς φοβισμένοι υπηρέτες της άρχουσας τάξης.

Τι απαντά η "αριστερά" σε όλα αυτά τα "συνωμοσιολογικά"; 

“Είστε ψεκασμένοι ακροδεξιοί".

Ευχαριστούμε πολύ, game over.

Σχολιο.- Για ποια αριστερά μιλάς γιατί οι δικαιωματιστές δεν είναι αριστερά, παρότι συστήνονται σαν αριστεροί. Οι δικαιωματιστές είναι χαφιέδες της κεφαλαιοκρατίας. Το ότι η παγκόσμια ελίτ κάνει τον αγώνα της για να προκαλέσει λοβοτομή στην εργατική τάξη δεν υπάρχει αμφιβολία. Να τους μειώσει ισως να τους εξολοθρεύσει δεν νομίζω γιατί ποιος θα καταναλώνει τα αγαθά που παράγονται κ ποιος θα τα παράγει.; Άρα ποιος θα κάνει πιο πλούσιους τους ήδη πλούσιους;Το πρόβλημα είναι πως προετοιμάζει η αριστερά την εργατική τάξη για να ωριμάσει κ να προκαλέσει ανατροπή του συστήματος; Εδώ υπάρχουν πολλά ερωτηματικά. Παντως όχι λέγοντας ότι θα μετατρέψει την Ευρώπη των μονοπωλίων σε Ευρώπη των λαών. Σίγουρα δε όχι, όταν παίρνει την κυβέρνηση κ εφαρμόζει χειρότερα αντιλαϊκά μέτρα για τον λαό.

Σχολιο.- Όταν η δικαιωματιστική «αριστερά» δεν είναι αριστερά αλλά έχει την μάσκα της αριστεράς...

Σχολιο.- Κάποτε υπήρχε αριστερά ..τώρα υπάρχει δικαιωματιστική «αριστερά» ..σαπιλα και διαστροφή



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τέτοιοι εναγκαλισμοί του πούστη Ψαροκασέλα με τον Αμερικάνο πρέσβη Τολύνη ασφαλώς και δεν προκύπτουν από κανένα πρωτόκολλο. 

Απλώς, πρέπει να 'σαι μεγάλος παλιάνθρωπος για να αγκαλιάζεσαι τόσο θερμά με τον εκπρόσωπο των Φονιάδων των Λαών, όπως έκανε ο χλέμπουρας του ΣΥΡΙΖΑ με τον Αμερικάνο πρεσβευτή, στη χθεσινή δεξίωση για την Αμερικάνικη Ανεξαρτησία.

Πολλή μπόχα και δυσωδία ο πρώην τσάτσος της Goldman Sachs και διαπλεκόμενος της εφοπλιστικής γλίτσας.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι εργαζόμενοι στους δρόμους του αγώνα. Μέσα στο κατακαλόκαιρο και σε πείσμα όσων δεν βλέπουν τίποτα να κινείται, δικαιολογώντας, έτσι, τη δική τους αδράνεια. Και το υπονομευτικό ιδεολόγημα "δεν υπάρχει κίνημα, δεν υπάρχει Αριστερά". 

- Οι εργάτες της ΛΑΡΚΟ και η Ομοσπονδία Μεταλλεργατών, ενάντια στο ξεπούλημα. 

- Οι εργάτες της Sidenor στη Θεσσαλονίκη για συλλογική σύμβαση.

- Οι εργαζόμενοι στις δομές ψυχικής υγείας και απεξάρτησης, για να μην περάσει η διάλυσή τους.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εννιά χρόνια πριν, στις 16 Ιουλίου 2015.

Μέσα στη Βουλή ο ΣΥΡΙΖΑ, παρέα με τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, έδινε τη μάχη για την ακύρωση του ΟΧΙ του δημοψηφίσματος και την αποδοχή του 3ου Μνημονίου.

Έξω απ' τη Βουλή τα αποβράσματα των ΜΑΤ, με εντολή της κυβέρνησης Τσίπρα, σκορπούσαν τον τρόμο στον κόσμο που αντιδρούσε. 

Σιγά μην ξεχάσουμε!

Σχολιο.- Μόνο στην τελευταία πρόταση έχω ένσταση.....

Θαρρώ πως είναι μια ακόμα προδοσία που έχουμε ξεχάσει κρίνοντας από όσα την ακολούθησαν μέχρι σήμερα.......

Σχολιο.- Τα όσα ακολούθησαν δεν σημαίνουν πως έχουμε ξεχάσει. Απελπίστηκε ο κόσμος και το έριξε στον επιβιωτισμό. Με μεγάλο μέρος να απέχει και από τις εκλογές. Δεν συναντάς εύκολα ανθρώπους λαϊκούς (με εξαίρεση τους φανατικούς των ΣΥΡΙΖΑ - Νέα Αριστερά, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ) που να λένε πως καλά έγινε το 2015.

Σχολιο.- πίστευα ότι μετά από ότι συνέβη τότε, ο κόσμος θα ήταν περισσότερο "ετοιμοπόλεμος"

ότι θα είχε πιο γρήγορα ανακλαστικά και ότι σίγουρα θα είχε αποφασιστική συμμετοχή στην κάλπη.

Σχολιο.- Τις μεγάλες απογοητεύσεις, σχεδόν πάντα στην ιστορία, τις ακολουθεί η αδρανοποίηση.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αποδεικνύεται ότι αριστερά ψηφίζουν όσοι ψήφιζαν τα τελευταία χρόνια στη Γαλλία - και ακροδεξιά το ίδιο! Θυμάμαι εκλογικό χάρτη των πρώτων εκλογών που έβγαλαν Μακρόν: ο γαλλικός αποβιομηχανοποιημένος βορράς και ο πλήρης μεταναστών νότος ήταν μαύροι (κυριαρχία Λεπέν στην επαρχία) με κόκκινα στίγματα (κυριαρχία Μελανσόν στις πόλεις)! Κόκκινη κυριαρχία σημειωνόταν επίσης στις φτωχοσυνοικίες & γκέτο των μεγάλων πόλεων, αλλά και στις ενεργές βιομηχανικές πόλεις που έχουν απομείνει (Τουλούζη, Γκρενόμπλ). Η Λεπέν έκανε... δύο προεκλογικές εκστρατίες: στο βορρά κατακεραύνωνε την αποβιομηχάνιση, το outsourcing, τον ασύδοτο καπιταλισμό κλπ, ενώ στο νότο επικαλούνταν τον ισλαμικό κίνδυνο, την Μεγάλη Αντικατάσταση, την απώλεια των παραδοσιακών αξιών κοκ.!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όσο κι αν το θέλετε κυρίως εσείς οι συναυτουργοί ψηφοφόροι, δεν θα ξεχαστεί η δολοφονία την Τεμπών

https://www.tiktok.com/@aristeidiskatsar3/video/7385139330253196577?_r=1&_t=8o4GDbOtuWP&fbclid=IwY2xjawEDbYVleHRuA2FlbQIxMQABHTzGMoXkwlj0vDiroX1M1zSJ_xQLgmvzwgy5Wd579BjUGQrk4ATPnk7m8w_aem_AoauHnsMPzNnRypM1LWEYw



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αστυνομία στην Ακρόπολη για τους ιδιώτες που έβαλε χθες άρον-άρον η Μενδώνη.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σαν σήμερα :

1977, 48 βαθμούς θερμοκρασία

1987 , 47  βαθμούς θερμοκρασία

2023 κλιματική αλλαγή

για την τρομοκρατημενη, απο τα πετσωμενα μμε, αγελη....



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στην πολιτική..."ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον" των γεγονότων. Έτσι και στις διάφορες κριτικές-με ειλικρινή βάση ή...κρυφοοπορτουνιστικές που υπηρετούν άλλες.. δικαιωματιστικές "αριστερές" θέσεις-για την φύση και εμπράγματη πολιτική του ΚΚΕ...(ιδίως από ανθρώπους που δήλωσαν στήριξη) οδηγός αλήθειας είναι η αληθής πρόταση κι όχι οι "φιλολογικές" γενικολογίες περί "συντηρητικού" .."περιχαρακωμένου" κλπ.. που στην πραγματικότητα υποκρύπτουν την επιθυμία να βάλουν τον μηχανισμό του κόμματος στη υπηρεσία των δεξιών σοσιαλ"δημοκρατικών" γκρουπούσκουλων των 100 δυστυχισμένων οπορτουνιστών που ονειρεύονται καπιτα-ληστρική διαχείριση. Δεν θα πάρουμε...Καλό βρόντο λοιπόν.Υ.Γ...Θυμίζω...το κοινό χαρακτηριστικό όλων των δικαιωματιστικών "αριστερών"(κατά δήλωση κι όχι ουσία) ομαδούλων ή προπαγανδιστών, είναι ο βαθύς αντικομμουνισμός κι η ευρωλατρεία (Μ.Κ.Ο. γάρ)...



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κινητοποιήσεις των Λαρκινών "κόντρα στις απολύσεις..να μην ερημώσει ο τόπος τους" κλπ. Ερώτηση. Τι ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΔΕΞΙΟΙ; Μην μπείτε στον κόπο ν' απαντήσετε...είναι γραμμένα τ' αποτελέσματα... Και δεν θα πέσω στην παγίδα..."αγωνιστής λαός" και λοιπές παπάτζες. Νισάφι πιά...μπούχτισα, σιχάθηκα με τους εθελόδουλους που κάθε φορά κοψοκεφαλιάζονται μόνοι τους και μετά κλαίνε και παρακαλάνε. Η πορεία της ΛΑΡΚΟ χρόνια τώρα βρίσκεται σε λασπερή κατηφόρα. Με τελική ευθύνη των άμεσα ενδιαφερομένων...και του υπόλοιπου ηλίθιου λαού βεβαίως. Παράλληλα....στην μαούνα και φούντο μεσοπέλαγα οι "αντιδράσεις" των ψηφοθηρικών κομματόσκυλων που τάχα "είναι στο πλάϊ των εργαζομένων " Από μακριά με ανακοινώσεις για ηλίθιους..τα καθήκια. Η ανοχή κι η υπομονή τελειώσανε.ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ...ΕΓΚΡΙΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ ΗΛΙΘΙΟΙ ΔΕΞΙΟΙ.

Σχολιο.- Αν η Ελλάδα, τα Βαλκάνια, η Ευρώπη και ολόκληρη η λεγόμενη και παραπαίουσα Δύση, Δεν απαλλαγεί από τους "χρήσιμους ηλίθιους", που στηρίζουν ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ και λοιπούς συγγενείς!... ΚΊΝΔΥΝΟΣ-ΘΆΝΑΤΟΣ!...



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τα ELLINIKA HOAXES χαρακτήρισαν την αναδήμοσίευσή μου για τους θερμοκρασιακούς χάρτες "διασπορά ψευδών ειδήσεων" και το fb μετακίνησε τις δημοσιεύσεις μου χαμηλότερα στην ροή. Δυστυχώς γι' αυτούς υπάρχουν και οι περσινοί των αντίστοιχων ημερομηνιών καθώς και των περασμένων ετών, θερμοκρασιακοί χάρτες που αποδεικνύουν του "λόγου το αληθές". Μόνος μου δεν έχω οικονομική δυνατότητα δικαστικής εμπλοκής ώστε να τους μηνύσω για αντισυνταγματική λογοκρισία.

Σχολιο.- ΠΑΡΑΝΟΜΗ Γ@Μ@ΜΕΝΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΣΟΡΟΣ!!!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η  Λατινοπούλου λέει πολλά άλλα έχει ξεχάσει να πάρει θέση για τις φωτιές και τις ανεμογεννήτριες που φυτεύουν σε καμμένα δάση εταιρείες, όπως για παράδειγμα η εταιρεία του Μυτιληναίου



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Siemens και η Novartis λάδωσαν πολιτικούς στον μισό πλανήτη αλλά στην Ελλάδα... τον κανέναν.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Λόρανς Τουμπιάνα λατρεύει την BlackRock που τη θεωρεί "φιλανθρωπική οργάνωση", τον Μπιλ Γκέιτς, το WEF, την Pfizer και πιστεύει ότι ο ο πλανήτης υπερθερμαίνεται και καταστρέφεται ανησυχητικά, επειδή ρεύονται οι αγελάδες και ροχαλίζουν τα βατράχια κι όχι από την υπερεκμετάλλευση των φυσικών του πόρων.

Τέσπα, αυτή την «ενδιαφέρουσα προσωπικότητα» - οικονομολόγο και τεχνοκράτισσα- προόριζε ο Εμμανουέλ Μακρόν, για την πρωθυπουργία το 2020. Την ίδια πρότειναν τώρα οι σοσιαλιστές, οι οικολόγοι και το ΚΚΓ, στην Ανυπότακτη Γαλλία του Μελανσόν για τη θέση του πρωθυπουργού.

Εχει γίνει ορατή η παρασκηνιακή συνεργασία, η "πλάτη" και το δούλεμα που πέφτει σύννεφο ή όχι ακόμη;



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ευρωβουλευτές ζητούν να αφαιρεθεί από την Ουγγαρία το δικαίωμα ψήφου στην ΕΕ μετά τα ταξίδια του πρωθυπουργού της στη Ρωσία και την Κίνα.

Σε επιστολή που περιήλθε στην κατοχή του POLITICO, 63 ευρωβουλευτές απευθύνονται στην πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν , στον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ και στην επικεφαλής του Ευρωπαϊκού ΚοινοβουλίουΡομπέρτα Μετσόλα, αναφέροντας ότι ο Ούγγρος πρωθυπουργός Βίκτορ Ορμπάν "έχει ήδη προκαλέσει σημαντική ζημία εκμεταλλευόμενος και καταχρώμενος τον ρόλο της προεδρίας του Συμβουλίου".

Ο Όρμπαν "έχει πραγματοποιήσει αρκετές διπλωματικές επισκέψεις, ιδίως για να επισκεφθεί τον Πούτιν στη Ρωσία και τον Σι Τζινπίνγκ στην Κίνα, κατά τη διάρκεια των οποίων σκόπιμα έκανε κατάχρηση των εξουσιών του", έγραψαν οι νομοθέτες και κάλεσαν το Κοινοβούλιο να αντιδράσει αναλόγως. "Αυτό απαιτεί πραγματικές ενέργειες, όπως η αναστολή του δικαιώματος ψήφου της Ουγγαρίας στο Συμβούλιο, καθώς η πρακτική έχει δείξει ότι οι απλές λεκτικές καταδίκες δεν έχουν κανένα αποτέλεσμα", πρόσθεσαν οι ευρωβουλευτές.

Η επιστολή, η οποία υποστηρίζεται από ευρωβουλευτές από διάφορες χώρες και κοινοβουλευτικές ομάδες, συμπεριλαμβανομένων του ΕΛΚ, της Renew και των Πρασίνων, είναι η τελευταία προσπάθεια να αποδοκιμαστεί η Βουδαπέστη για την αχρεία προεδρία της. Η Επιτροπή ζήτησε επίσης από τους επιτρόπους της να μην παρίστανται σε άτυπες συναντήσεις των Ούγγρων υπουργών, όπως ανακοίνωσε τη Δευτέρα.

Σχολιο.- Πόσο πιο χαμηλά?

Σχολιο.- δημοκράτες κατά τα άλλα!!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης - Adonis Georgiadis κατά την προσφιλή του τακτική ΔΕΝ απαντά στους εκατοντάδες γιατρούς από όλη την χώρα (γιατρούς νοσοκομείων, ΚΥ, ΠΙ, ΤΟΜΥ) που επεσήμαναν χθες πως αιφνίδια και απροειδοποίητα οι ανασφάλιστοι αποκλείστηκαν από την ηλεκτρονική συνταγογράφηση ΗΔΙΚΑ. Επιλέγει να "απαντήσει" σε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ( Παυλος Πολακης και Παναγιωτόπουλος) ΨΕΥΔΟΜΕΝΟΣ ΑΣΥΣΤΟΛΑ : το "πρόβλημα" ΔΕΝ "αφορούσε μόνο δυο περιπτώσεις στην Κέρκυρα" ΟΥΤΕ "διορθώθηκε αμέσως εντός ολίγων λεπτών". Παράδειγμα : δοκίμασα ο ίδιος ΑΜΚΑ ανασφάλιστου από Ανατολική Μακεδονία (τον έστειλε συνάδελφος που δεν μπορούσε να συνταγογραφήσει) στις 01.50 σήμερα. Το "πρόβλημα" "διορθώθηκε" μόνο πριν λίγο αφού είχε προηγηθεί όλη αυτή η φασαρία από πολλούς γιατρούς.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΑΠΑΚΙΑ

Η Ελλάδα αρνήθηκε να αποκαταστήσει τα αμερικανικά οχήματα μάχης πεζικού Bradley, τα οποία φέρεται να έλαβε ως αντάλλαγμα για εκείνα που στάλθηκαν στην Ουκρανία

Νωρίτερα, εμφανίστηκαν πληροφορίες ότι η Ελλάδα έστειλε 40 σοβιετικά οχήματα μάχης πεζικού BMP-1 στην Ουκρανία, αναμένοντας ότι το μπλοκ του ΝΑΤΟ θα τα αντικαθιστούσε με αντίστοιχα ευρωπαϊκά.

Τα οχήματα μάχης πεζικού που προμηθεύτηκαν από τις Ηνωμένες Πολιτείες έφτασαν σε "μη ικανοποιητική κατάσταση" και οι ελληνικές αρχές αρνήθηκαν να τα επισκευάσουν με δικά τους έξοδα.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Βραζιλία ανακαλεί τον πρεσβευτή της στην Αργεντινή για διαβουλεύσεις 

Το υπουργείο Εξωτερικών της Βραζιλίας ανακάλεσε τη Δευτέρα τον πρεσβευτή της στο Μπουένος Άιρες, Julio Bitelli, για διαβουλεύσεις λόγω των εντάσεων με την κυβέρνηση του Χαβιέρ Μίλεϊ, ανέφερε ο ιστότοπος G1.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΚΥΚΛΩΜΑ ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ ... 

Άνθρωπος του Μπακογιάννη προπηλάκιζε κατοίκους.

Για… ειδικές αποστολές φέρεται να είναι ένας από τους συλληφθέντες για το κύκλωμα εκβιαστών που το αποτελούσαν υπάλληλοι του Δήμου Αθηναίων, της Περιφέρειας Αττικής και του υπουργείου Πολιτισμού...

Αυτό καταγγέλλει με ανακοίνωση, υπό τον τίτλο: «Ο μαφιόζος μπράβος του Μπακογιάννη», η Ανοιχτή Συνέλευση Υπεράσπισης του Πάρκου Δρακόπουλου, ...

Άνθρωπος του τέως δημάρχου Αθηναίων Κ. Μπακογιάννη ήταν ο, προφυλακισμένος για το κύκλωμα εκβιαστών, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του Γ. Μώραλη προϊστάμενος Δημοτικής Αστυνομίας στον Δήμο Αθηναίων στο 1ο Δημοτικό Διαμέρισμα και Πρόεδρος του Πανελλήνιου Σωματείου Δημοτικών Αστυνομικών, Απόστολος Κόσσυβας.

Αυτό καταγγέλλει με ανακοίνωση, υπό τον τίτλο: «Ο μαφιόζος μπράβος του Μπακογιάννη», η Ανοιχτή Συνέλευση Υπεράσπισης του Πάρκου Δρακόπουλου, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Ο Απόστολος Κόσσυβας, προϊστάμενος της Δημοτικής Αστυνομίας στον Δήμο Αθηναίων στο 1ο Δημοτικό Διαμέρισμα και πρόεδρος του Πανελλήνιου Σωματείου Δημοτικών Αστυνομικών, ήταν ανάμεσα στους πληρωμένους «φουσκωτούς» του πρώην δημάρχου Κώστα Μπακογιάννη που στάθηκαν απέναντί μας με την «προβιά» του κατοίκου, όταν ο πρώην δήμαρχος υπό την προστασία τους επιχείρησε πέρσι (3/7/2023) να στήσει μια επικοινωνιακή απόβαση στο πάρκο Δρακόπουλου για να διαφημίσει την ανάπλαση»

Και προσθέτει: «O μαφιόζος Κόσσυβας που συνελήφθη και προφυλακίστηκε ως μέλος της 14-μελούς εγκληματικής οργάνωσης που εκβίαζε μαγαζάτορες στο κέντρο της Αθήνας, βρισκόταν ανάμεσα στο λεφούσι των κομματικών στελεχών, δημοτικών υπαλλήλων, εργολάβων, τοπικών αφεντικών της Κυψέλης, και ΟΝΝΕΔιτών – όσων δηλαδή καλοταΐζε με δημοτικό χρήμα ο πρώην δήμαρχος – και που προπηλάκισε κατοίκους της περιοχής, μπροστά στα έκπληκτα μάτια της γειτονιάς».

Και η ανακοίνωση συνεχίζει: «Ο πρώην δήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης που είχε το θράσος να μας λοιδορεί ως «περιφερόμενο θίασο», πλέον αποδεικνύεται περίτρανα αυτό που καταγγέλλαμε από πέρσι, ότι δηλαδή ήταν αυτός που είχε κουβαλήσει με μισθωμένο λεωφορείο «βαλτούς» μπράβους από όλη την Αθήνα και τον Πειραιά για να μας τραμπουκίσει. Ο Κόσσυβας είναι Πειραιώτης, δεν έχει καμία σχέση με τα Πατήσια και ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον δήμαρχο Πειραιά Γ. Μώραλη στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου».



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η παλαιστινιακή οικογένεια της Nabila Ahmed Bhar κρυβόταν στο σπίτι της στη συνοικία Shujaiya της ανατολικής πόλης της Γάζας όταν τα ισραηλινά στρατεύματα εισέβαλαν σε αυτό.

Όταν έφτασαν τα ισραηλινά στρατεύματα, εξαπέλυσαν πρώτα τον σκύλο τους, ο οποίος πήδηξε αμέσως πάνω στον ΑμεΑ Μωάμεθ

"Ο σκύλος δάγκωσε το στήθος του και μετά άρχισε να δαγκώνει και να ξεσκίζει το χέρι του.

Ο Muhammed ούρλιαζε και προσπαθούσε να ελευθερωθεί καθώς το αίμα χυνόταν"

«Ο Μωάμεθ δεν μπορούσε να μιλήσει ή να πει καμία λέξη, αλλά από φρίκη, ούρλιαζε στα σκυλιά, μερικές φορές έλεγε «wala, wala» [γειά σου] και μερικές φορές «Khalas ya habibi» [αρκετά, αγαπητέ μου]. 

«Δεν ξέρω πώς πρόφερε αυτά τα λόγια. δεν τον είχαμε ξανακούσει να μιλάει».

Στη συνέχεια, η οικογένεια εξαναγκάστηκε να εγκαταλείψει το σπίτι και να κατευθυνθεί στα δυτικά της πόλης της Γάζας, αφήνοντας πίσω του τον Μωάμεθ.

Η οικογένεια επικοινωνούσε καθημερινά με τον Ερυθρό Σταυρό για τις επόμενες επτά ημέρες, ζητώντας την απελευθέρωση του Μωάμεθ ή την ιατρική περίθαλψη. 

Ο Ερυθρός Σταυρός τους έλεγε συνέχεια ότι ο ισραηλινός στρατός δεν συνεργαζόταν.

Ο Τζεμπρίλ, ο μεγαλύτερος αδερφός του Μωάμεθ, ήταν ο πρώτος που επέστρεψε στο σπίτι μετά την αποχώρηση των ισραηλινών στρατευμάτων νωρίτερα αυτή την εβδομάδα. 

Όταν μπήκε στο δωμάτιο όπου κρατούνταν ο Μωάμεθ, το είδε καλυμμένο με αίμα και υγρά που έτρεχαν από το σώμα του καθώς άρχισε να αποσυντίθεται.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Νέα φρικτά περιστατικά κακοποίησης που υπέστησαν κρατούμενοι της Γάζας στα χέρια των ισραηλινών δυνάμεων ήρθαν στο φως μετά από συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα από την Επιτροπή Υποθέσεων Κρατούμενων, μια οργάνωση για τους Παλαιστίνιους κρατούμενους.

Οι ομιλητές στη συνέντευξη Τύπου στη Ραμάλα, παρείχαν πληροφορίες σχετικά με τις συνθήκες που αντιμετωπίζουν οι Παλαιστίνιοι που μεταφέρθηκαν από τη Γάζα και κρατούνται υπό ισραηλινή κράτηση.

Ο Khaled Mhajne, δικηγόρος της επιτροπής, ανέφερε τη συνομιλία του με τον Mohammed Arab, ανταποκριτή του Al Araby TV στη Γάζα, ο οποίος συνελήφθη από τις ισραηλινές δυνάμεις κατά την επιδρομή τους στο νοσοκομείο al-Shifa της Γάζας στις 18 Μαρτίου.

«Ο Mohammed Arab, ο δημοσιογράφος του Al Araby TV, με ενημέρωσε για περιπτώσεις βιασμού κρατουμένων καθώς και βασανιστηρίων μπροστά σε όλους», είπε ο Mhajne.

Ο Mhajne μίλησε στον Arab στη φυλακή Ofer του Ισραήλ στη Δυτική Όχθη, όπου μεταφέρθηκε πρόσφατα μαζί με μερικούς κρατούμενους από το διαβόητο κέντρο κράτησης Sde Teiman στην έρημο Negev του Ισραήλ.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η έδρα της UNRWA στη Γάζα «ισοπεδώθηκε»

Η καταγγελία του επικεφαλής της υπηρεσίας του ΟΗΕ για τους Παλαιστίνιους πρόσφυγες συνοδευόμενη από φωτογραφίες μαρτυρά την συνεχιζόμενη στόχευση των ισραηλινών δυνάμεων κατά εγκαταστάσεων που βοηθούν τους αμάχους,

15.07.24  -   21:16

Τα κεντρικά γραφεία της υπηρεσίας του ΟΗΕ για τους Παλαιστίνιους πρόσφυγες, της UNRWA, στην πόλη της Γάζας έχουν «ισοπεδωθεί και μετατραπεί σε πεδίο μάχης», λέει ο επικεφαλής της υπηρεσίας Φιλίπ Λαζαρινί, καθώς η τελευταία χερσαία εκστρατεία του Ισραήλ στην πόλη συνεχίζει να μαίνεται.

«Τα κεντρικά στη Γάζα μετατράπηκαν σε πεδίο μάχης και τώρα ισοπεδώθηκαν. Άλλο ένα επεισόδιο στην κατάφωρη περιφρόνηση του διεθνούς ανθρωπιστικού δικαίου. Οι εγκαταστάσεις των Ηνωμένων Εθνών πρέπει να προστατεύονται ανά πάσα στιγμή. 

Δεν πρέπει ποτέ να χρησιμοποιούνται για στρατιωτικούς ή πολεμικούς σκοπούς. 

Συγκλονιστικό», σημείωσε ο Λαζαρινί σε ανάρτησή του στο X, την οποία συνοδεύει με σοκαριστικές φωτογραφίες.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Καταστροφή, για την Ουκρανία" θα είναι o υποψήφιος Αντιπροέδρος των ρεπουμπλικάνων Τζέι Ντι Βανς, που όρισε ο Ντόναλντ Τραμπ, αναφέρει το "Politico".

Η δημοσίευση γράφει ότι ο Βανς εξέφρασε σαφώς την άποψή του για την Ουκρανία. Το 2022, είπε στον Steve Bennon σε συνέντευξή του: "Πρέπει να είμαι ειλικρινής μαζί σας, δεν με νοιάζει τι θα συμβεί στην Ουκρανία, ούτως ή άλλως!"

Στις 20 Απριλίου 2023, ο Vincent, μαζί με 18 άλλους εκπροσώπους του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος των Ηνωμένων Πολιτειών, υπέγραψαν επιστολή προς τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, στο οποίο δηλώνουν ότι "θα πρέπει να σταματήσει η απεριόριστη βοήθεια στην Ουκρανία από τις ΗΠΑ".

Τον Φεβρουάριο του 2024, όταν ο Βανς μίλησε για πρώτη φορά στο συνέδριο ασφαλείας του Μονάχου, όπου δήλωσε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες θα πρέπει να αναθεωρήσουν την υποστήριξή τους στην Ουκρανία και παρέλειψε μια συνάντηση με την αντιπροσωπεία της Ουκρανίας και άλλων γερουσιαστών.

-Ο προηγούμενος επιλεγμένος, από τον Τραμπ, Αντιπρόεδρος Μάικ Πενς έμεινε στα αζήτητα, μετά την πισώπλατη μαχαιριά του στον Τραμπ, ψηφίζοντας υπέρ της καταδίκης του, για τα γεγονότα στο Καπιτώλιο, μαζί με τους Δημοκρατικούς.

-Ο Μπάιντεν, στο μεταξύ, αποκάλεσε τον Βανς "κλώνο του Τραμπ".

-Πάντως, οι πιθανότητες εκλογής του Τραμπ στην Προεδρία σύμφωνα με τις στοιχηματικές είναι 71%, ενώ για τον Μπάιντεν, 17%.

-Ο Ελον Μασκ θα διαθέτει 45 εκατομμύρια δολ. κάθε μήνα, για την προεκλογική καμπάνια του Τραμπ.

-Χθες, ο Τραμπ συναντήθηκε με τον ανεξάρτητο υποψήφιο για την Προεδρία Ρόμπερτ Κένεντι τζούνιορ και του ζήτησε ν΄αποσυρθεί από την κούρσα και να δηλώσει την υποστήριξη του.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τρείς κι ο κούκος…

Ο Μπόρις Τζόνσον -τον θυμάστε τον καραγκιόζη πρώην πρωθυπουργό της Βρετανίας - πήγε στο Συνέδριο των Ρεπουμπλικάνων στις ΗΠΑ να …απευθύνει χαιρετισμό!

-Σε μια ΕΝΤΕΛΩΣ άδεια αίθουσα!

-Ποιος κάθεται να ακούσει … στυμμένες λεμονόκουπες πια; 

Ούτε καν αμερικάνοι Ρεπουμπλικάνοι!

***

-Εν τω μεταξύ στη Βρετανία…

Independent: “Βρετανοί παιδόφιλοι ταξιδεύουν στην Πολωνία, με στόχο παιδιά-πρόσφυγες από την Ουκρανία”



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-Θράσος, όμως ε;

“Διαμαρτύρονται” στις ΗΠΑ γιατί, λένε, 

• η Ρωσία αιχμαλωτίζει δυτικά όπλα που έχουν σταλεί στην Ουκρανία, 

• μετά οι μηχανικοί τους τα κάνουν “φύλλο και φτερό” (στο βίντεο δεξιά η … σχετική ανατομία σε πυραύλους Storm Shadow και ATACAMS, που έπιασαν)

• και σαν να μην έφτανε αυτό, “μοιράζονται τα άκρως … απόρρητα μυστικά των όπλων και με Κινέζους, Ιρανούς, Βορειοκορεάτες κλπ «εχθρούς» των ΗΠΑ! 

-Απλό είναι, γιατί σκούζουν;

-Να μη στέλνουν όπλα στην Ουκρανία - οπότε δεν θα τα παίρνουν οι Ρώσοι να τα σκαλίζουν και δεν θάχουν κάτι να στέλνουν στους … εχθρούς των ΗΠΑ!

Προφανές!



 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Την ώρα που οι καλλιέργειες  καταστρέφονται η μια μετά την άλλη λόγω της τεχνητής αύξησης της θερμοκρασίας  ολοένα και περισσότερες χώρες εγκρίνουν τα έντομα για την επιβίωση των ανθρώπων.

Ο κρατικός οργανισμός τροφίμων της Σιγκαπούρης επαναπροσδιόρισε τη λίστα της, αφού ενέκρινε 16 είδη εντόμων για ανθρώπινη κατανάλωση. Μια λίστα που περιλαμβάνει από ακρίδες μέχρι σκαθάρια.

«Με άμεση ισχύ, η SFA (ο Οργανισμός Τροφίμων της Σιγκαπούρης) θα επιτρέψει την εισαγωγή εντόμων και προϊόντων εντόμων που ανήκουν σε είδη που έχουν αξιολογηθεί ως χαμηλής ρυθμιστικής ανησυχίας», ανακοίνωσε η υπηρεσία σε δελτίο τύπου και φυσικά για όσους δεν είναι συνηθισμένοι σε τέτοια γεύματα, η είδηση προκαλεί διάφορα συναισθήματα.

«Καθώς η βιομηχανία εντόμων είναι εκκολαπτόμενη και τα έντομα είναι ένα νέο είδος διατροφής εδώ, η SFA έχει αναπτύξει ένα ρυθμιστικό πλαίσιο για τα έντομα που πρέπει να εγκρίνονται ως τρόφιμα», ανέφερε η Υπηρεσία Τροφίμων της Σιγκαπούρης ενώ σύμφωνα με την οδηγία, οι άνθρωποι θα μπορούν να εισάγουν τα συγκεκριμένα έντομα τόσο για ανθρώπινη τροφή όσο και για ζωοτροφές.

Μεταξύ αυτών είναι πάντως η ευρωπαϊκή μέλισσα, οι ακρίδες αλλά και οι μεταξοσκώληκες…



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



“Εμ κερατάδες - εμ δαρμένοι ” 

για το Νέο Λαϊκό Μέτωπο στη Γαλλία,

αν αληθεύουν φυσικά όσα μεταδίδονται από κει/

-Δεν φτάνει που έκαναν μάγκα τον Μακρόν, δωρίζοντας του 130 έδρες,

-Δεν φτάνει που κάνουν σαν … απατημένοι κερατάδες γιατί ο Μακρόν “τους έγραψε” όταν βρέθηκε με τις ψήφους τους “καβάλα”,

-τώρα προτείνουν για … πρωθυπουργό μια καραδεξιά κυρία, μπας και … δελεάσουν τον … Μακρόν!

-Είπαμε, η τάχαμου “αριστερά” να γίνει λίγο “δεξιά” από το φόβο της … Δεξιάς, 

αλλά όχι και τόσο… δεξιοί, βρε αδερφέ!

***

Η Λόρανς Τουμπιάνα λατρεύει την BlackRock που τη θεωρεί "φιλανθρωπική οργάνωση", τον Μπιλ Γκέιτς, το WEF, την Pfizer και πιστεύει ότι ο ο πλανήτης υπερθερμαίνεται και καταστρέφεται ανησυχητικά, επειδή ρεύονται οι αγελάδες και ροχαλίζουν τα βατράχια κι όχι από την υπερεκμετάλλευση των φυσικών του πόρων.

Τέσπα, αυτή την «ενδιαφέρουσα προσωπικότητα» - οικονομολόγο και τεχνοκράτισσα- προόριζε ο Εμμανουέλ Μακρόν, για την πρωθυπουργία το 2020. Την ίδια πρότειναν τώρα οι σοσιαλιστές, οι οικολόγοι και το ΚΚΓ, στην Ανυπότακτη Γαλλία του Μελανσόν για τη θέση του πρωθυπουργού.

Εχει γίνει ορατή η παρασκηνιακή συνεργασία, η "πλάτη" και το δούλεμα που πέφτει σύννεφο ή όχι ακόμη;



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Απίστευτες είναι οι ποσότητες των όπλων και των πυρομαχικών που έδωσε ο Μητσοτάκης στο καθεστώς Ζελένσκι...

Συνολικά, σύμφωνα με πληροφορίες το είδος και οι ποσότητες του πολεμικού υλικού είναι τα εξής:

122 ΤΟΜΑ BMP-1 με όλα τα πυρομαχικά των πολυβόλων τους

15.000 βλήματα των 73 χλστ.

2.100 ρουκέτες των 122 χλστ.

20.000 επιθετικά τυφέκια ΑΚ-47 Καλάσνικοφ

3.200.000 φυσίγγια των 7,62 χιλιοστών, 

60 MANPAD FIM-92 Stinger,

17.000 βλήματα πυροβολικού των 155 χιλιοστών

1.100 αντιαρματικές ρουκέτες RPG-18

Σύμφωνα με πληροφορίες, για τη μεταφορά όλων αυτών χρησιμοποιήθηκαν 6 ελληνικά μεταγωγικά αεροσκάφη C-130, 10 καναδέζικα και 5 Νέας Ζηλανδίας.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΚΕΝΑ !!!!



 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Σόρος επιλέγει υπουργούς στο Κίεβο

Συμφωνίες δισεκατομμυρίων και οι μετοχές των όπλων δεν επιτρεπουν στα κοράκια να λήξει αυτός ο Πόλεμος.... πρόκειται για τη διανομή ενός γιγαντιαίου αμυντικού προϋπολογισμού, ύψους 800 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Τα μισά από αυτά, περίπου 400 δισεκατομμύρια, πήγαν πέρυσι απευθείας σε εταιρείες όπλων. 

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΣΤΙΣ ΗΠΑ.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η BlackRock στην Ουκρανία: Ο Β.Ζελένσκι εκχώρησε τον έλεγχο των περιουσιακών στοιχείων της χώρας στην πολεθνική-κολοσσό

Σε αντάλλαγμα για τη χρηματοδότηση των πολεμικών επιχειρήσεων του Κιέβου Η Ουκρανία υπέγραψε συμφωνία με την αμερικανική επενδυτική εταιρεία BlackRock για «οικονομική υποστήριξη στην ανοικοδόμηση της χώρας».

Η συμφωνία αυτή υπερβαίνει τα όρια της οικονομικής συνεργασίας και θέτει ουσιαστικά την Ουκρανία υπό τoν απόλυτο έλεγχο της πολυεθνικής.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όλα αρχίζουν να ξετυλίγονται για την απόπειρα δολοφονίας του Ν.Τραμπ που προκάλεσε έναν νεκρό πολίτη και δύο βαριά τραυματισμένους...Ο παρολίγον εκτελεστής του υποψήφιου Αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ, ο 20χρονος Τόμας Μάθιου Κρουκς, πήγαινε σε εβραϊκή τάξη στο σχολείο, είναι φανατικός οπαδός του Τζο Μπάιντεν, είχε κάνει ένα χρόνο πριν μια εμφάνιση σε διαφημιστικό μήνυμα της πολυεθνικής επενδυτικής εταιρείας BlackRock, του μεγαλύτερου διαχειριστή κεφαλαίων στον κόσμο, με χαρτοφυλάκιο που πλησιάζει τα 9 τρισεκατομμύρια δολάρια.

ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.....

https://x.com/MyLordBebo/status/1812483062837493869/video/1



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Παρακαλώ, προσοχή όσοι τα τελευταία χρόνια αλλάξατε πάροχο ρεύματος. Μου ήρθε σήμερα από τον οικείο δήμο ένα πακέτο 3 χαρτιών, που αφορούσαν για ένα σπίτι τις ημερομηνίες 15/7-24/12/2019 και για άλλο σπίτι τις ημερομηνίες 15/11/2019 με 5/1/2020. Και για τα δυο σπίτια υπήρχαν 3 χρεώσεις. ΤΑΠ, ΔΤ, ΔΦ. 

Σε επικοινωνία μου με τον δήμο, γιατί μου βεβαιώνουν ανείσπρακτα τέλη ΔΕΗ, μου απάντησαν ότι οι πάροχοι, όταν κάνουμε εκκαθάριση και κλείνουμε συνεργασία μ΄αυτούς, στον εκκαθαριστικό λογαριασμό βάζουν μόνο αξία ρεύματος ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑΠ, ΔΤ, ΔΦ, ΩΣ ΟΦΕΙΛΟΥΝ!!!! 

Δεν μου απάντησε αν το κάνει μόνο η ΔΕΗ ή και άλλοι πάροχοι, αλλά εφιστώ την προσοχή σας. Διότι αν γίνεται συστηματικά από έναν ή περισσότερους παρόχους, αυτό σημαίνει ότι κάθε φορά που αλλάζουμε πάροχο ή παραδίσουμε σπίτι σε ενοικιαστή ή μας παραδίδει σπίτι ο ενοικιαστής, μένουν ανείσπρακτα τέλη, τα οποία επιβαρύνουν το ακίνητο. 

ή σημαίνει ότι ο πάροχος τα εισέπραξε και δεν τα απέδωσε (τεχνικά μπορεί να οφείλεται στο γεγονός ότι η καρτέλα μας δεν είναι πλέον ενεργή) ή απλά ο Δήμος μου (μέσα στους μεγαλύτερους της χώρας) κάνει ...ζαβολιές. Σε κάθε περίπτωση, ελάχιστοι κρατούν 5ετείς λογαριασμούς, για να τσεκάρουν αν τα τέλη πραγματικά πληρώθηκαν. 

Τι γίνεται λοιπόν; Να ζητάμε αντίγραφο του λογαριασμού από τον ενοικιαστή, ώστε να βλέπουμε αν παρακρατήθηκαν τα τέλη; Να κρατάμε λογαριασμούς για δέκα χρόνια; Η ΔΕΗ πάντως, όταν φεύγεις από πελάτης, σου καταργεί την πρόσβαση στο ebill και δεν μπορείς να δεις τον τελευταίο λογαριασμό.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Απίστευτη καφρίλα βουλευτή της ΝΔ on air! 

Ο Γιώργος Καραμέρος δίνει το χαρτί της ΡΑΕ με την τιμή στο ρεύμα στα €191,13 και ο Γιάννης Λοβέρδος το σκίζει! 

Ο φτωχότερος λαός της Ευρώπης, πληρώνει το ακριβότερο ρεύμα στην Ευρώπη και ο γαλάζιος βουλευτής των €10.000 το πετάει

https://twitter.com/i/status/1812763058915115153



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι ΗΠΑ κατηγορούν Ιράν για σχέδιο δολοφονίας κατά Τραμπ που όμως δεν είχε σχέση με απόπειρα! Οι Αμερικανοί μας λένε τι δεν έγινε και όχι τι έγινε!

16/07/2024

Αποκλειστικό του CNN: Η Μυστική Υπηρεσία ενίσχυσε την ασφάλεια αφού έλαβε πληροφορίες για το σχέδιο δολοφονίας του Τραμπ από το Ιράν που όμως δεν έχει καμιά γνωστή σχέση με τους πυροβολισμούς και την απόπειρα εναντίον του..

”Οι αμερικανικές αρχές έλαβαν πληροφορίες από ανθρώπινη πηγή τις τελευταίες εβδομάδες σχετικά με μια συνωμοσία του Ιράν να προσπαθήσει να δολοφονήσει τον Ντόναλντ Τραμπ, μια εξέλιξη που οδήγησε στη Μυστική Υπηρεσία να αυξήσει την ασφάλεια γύρω από τον πρώην πρόεδρο τις τελευταίες εβδομάδες, είπαν στο CNN πολλά άτομα που ενημερώθηκαν για το θέμα” αναφέρει το CNN.

Δηλ. αν δεν είχαν λάβει και επιπρόσθετα μέτρα τι περισσότερο θα γινόταν;

”Δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι ο Τόμας Μάθιου Κρουκς, ο επίδοξος δολοφόνος που επιχείρησε να σκοτώσει τον πρώην πρόεδρο το Σάββατο, συνδέθηκε με το σχέδιο, ανέφεραν οι πηγές” προσθέτει το CNN. Aντί λοιπόν να μας πουν τι έγινε μας λένε τις δεν έγινε. Αντί να που ποιος στρατολόγησε και όπλισε το χέρι του 20χρονου μας μιλούν για σχέδιο που δεν υλοποιήθηκε κα όχι γι αυτό που εφαρμόστηκε και ποια είναι η αφετηρία του.

Aυτές οι διαρροές στόχο έχουν από τη μια να συσκοτίσουν την εξιχνίαση της απόπειρας και από τη άλλη να δαιμονοποιήσουν και πάλι το Ιράν. Ένα Ιράν που του φάγανε με μια ολόκληρο πρόεδρο και δεν κατηγόρησε κανέναν ..που θα ήταν το ποιο εύκολο σε εκείνη τη συγκυρία. Επιχειρούν να άρουν κάθε υπόνοια για εσωτερικό ξεκαθάρισμα λογαριασμών και ίντριγκα εξουσίας ή βαθύ κράτος.. Επιδιώκουν την αποποίηση ευθυνών..

H πρώτη επίσημη αντίδραση του Ιράν..

Η αποστολή του Ιράν στα Ηνωμένα Έθνη:

”Το να κατηγορείς την Τεχεράνη για συνωμοσία εναντίον του Τραμπ είναι «κακόβουλο» και αβάσιμο

Το Ιράν επέλεξε τη νομική οδό για να φέρει τον Τραμπ στη δικαιοσύνη

Ο Τραμπ είναι «εγκληματίας» και πρέπει να διωχθεί για την έκδοση διαταγής δολοφονίας του Σουλεϊμανί”



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



”Ο πιο ηθικός στρατός του κόσμου” δολοφόνησε με σκύλο 24χρονο Παλαιστίνιο με σύνδρομο Down! ΚΑΙ ΤΑ ΦΡΙΚΤΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΑΙΧΜΑΛΩΤΩΝ: πυροσβεστήρες στον πρωκτό, ηλεκτροσόκ σε γεννητικά όργανα, τους τρελαίνουν με χημεία….

16/07/2024

Ο πιο ηθικός στρατός του κόσμου δολοφόνησε με σκύλο 24χρονο Παλαιστίνιο που έπασχε από σύνδρομο DOWN μπροστά στα μάτια της μητέρας του! Είναι ναζήδες…«T-4» . Εφαρμόζουν το δόγμα που εισηγήθηκε ο Αδόλφος Χίτλερ, «είναι η καλύτερη περίοδος για την εξάλειψη όσων πάσχουν από ανίατες ασθένειες».  Στις αρχές του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, άτομα με διανοητική καθυστέρηση, σωματικές αναπηρίες ή ψυχικές ασθένειες στοχοποιήθηκαν για εξολόθρευση στο πλαίσιο του προγράμματος που οι Ναζί ονόμασαν «T-4» ή πρόγραμμα «ευθανασίας».

Μπαίνουν στα σπίτια στη Γάζα ως στρατός Κατοχής και δολοφονούν ως και ασθενείς ή αναπήρους με τον πιο φρικτό τρόπο. Είναι το φως .. που λέει ο Νετανιάχου που τυφλώθηκε από το αίμα των 180.000 νεκρών της Γάζας.. . Τα τελευταία του λόγια στο σκύλο των Ισραηλινών στρατιωτών που τον κατασπάραξε ζωντανό , σύμφωνα με τη μητέρα του, ήταν: «Άφησε με αγάπη μου, τελείωσε»

Ο Muhammed ήταν βαρύς και δυσκολευόταν να κινηθεί. Περνούσε τις μέρες του καθισμένος σε μια πολυθρόνα. Αν χρειαζόταν κάτι, υπήρχε μια ανιψιά ή ανιψιός για να βοηθήσει.

Ο Muhammed Bhar ήταν 24 ετών και είχε σύνδρομο Down και αυτισμό. Η μητέρα του, Nabila Bhar, 70 ετών, είπε στο BBC: «Δεν ήξερε πώς να τρώει, να πίνει ή να αλλάζει ρούχα. Είμαι αυτός που του άλλαξα τις πάνες. Εγώ είμαι αυτός που τον ταΐσα. Δεν ήξερε πώς να κάνει τίποτα μόνος του».

Στις 27 Ιουνίου ο πόλεμος επέστρεψε στη γειτονιά της οικογένειας Bhar και ο μικρός κόσμος του Muhammed συρρικνώθηκε περαιτέρω. Μαζί με άλλους κατοίκους της Shejaiya, ανατολικά του κέντρου της πόλης της Γάζας, οι Bhars έλαβαν εντολή εκκένωσης από τις Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις (IDF).

Ο Ισραηλινός Στρατός προχωρούσε στη Σετζάγια καταδιώκοντας μαχητές της Χαμάς που πολεμούσαν από σήραγγες και σπίτια. Αλλά οι Bhars είχαν βαρεθεί να μετακινούνται.

Με κουρασμένο ύφος, η Ναμπίλα, η οποία είναι χήρα,είπε τα ονόματα των σπιτιών των συγγενών όπου είχαν αναζητήσει καταφύγιο.

«Εκκενωθήκαμε περίπου 15 φορές. Θα πηγαίναμε στο μέρος του Jibreel, αλλά μετά θα γίνονταν βομβαρδισμοί στο μέρος του Jibreel. Θα πηγαίναμε στην πλατεία Χαϊντάρ, αλλά μετά θα γίνονταν βομβαρδισμοί στην πλατεία Χαϊντάρ. Θα πηγαίναμε στο Ριμάλ, αλλά μετά θα γίνονταν βομβαρδισμοί στο Ριμάλ. Θα πηγαίναμε στην πλατεία Shawa, αλλά θα γίνονταν βομβαρδισμοί στην πλατεία Shawa».

Οι μάχες εντάθηκαν στους δρόμους γύρω τους. Κρύβονταν σε διάφορα σημεία του σπιτιού, συχνά στο μπάνιο όταν οι πυροβολισμοί γινόταν ιδιαίτερα έντονοι.

«Ήμασταν υπό πολιορκία για επτά ημέρες. Τα τανκς και οι στρατιώτες ήταν παντού γύρω από το σπίτι… Ο Muhammed έμενε στον καναπέ του… και δεν του άρεσε να κάθεται πουθενά εκτός από εκεί», λέει η Nabila.

Για αυτόν ο πόλεμος σήμαινε δυνατούς, βίαιους ήχους, ο αέρας να δονείται από τις οβίδες που εκρήγνυνται εκεί κοντά. Τίποτα από αυτά δεν μπορούσε να του εξηγηθεί.

«σε πανικό έλεγε: «Φοβάμαι, φοβάμαι», θυμάται η Nabila.

«Έλεγε, «Γεια σου», νομίζοντας ότι κάποιος ήθελε να τον χτυπήσει. Ήταν πάντα φοβισμένος, φοβισμένος. Ερχόμασταν γύρω του, τον παρηγορούσαμε. Δεν καταλάβαινε πολλά. Ο αυτισμός του το έκανε πολύ δύσκολο».

Ο Muhammed Bhar βασιζόταν στα μέλη της οικογένειας για να τον βοηθήσουν να φάει και να πιει

Στις 3 Ιουλίου, σύμφωνα με την οικογένεια, οι IDF εισέβαλαν στο σπίτι τους στην οδό Ναζάζ. Η Ναμπίλα λέει ότι υπήρχαν πολλές δεκάδες στρατιώτες με έναν σκύλο μάχης – ζώα που χρησιμοποιούσαν για να βρουν μαχητές της Χαμάς και να ελέγξουν για παγίδες και εκρηκτικά.

Η Nabila είδε το ζώο να επιτίθεται στον Muhammed.

«Ο σκύλος του επιτέθηκε δαγκώνοντας το στήθος του και μετά το χέρι του. Ο Μωάμεθ δεν μίλησε, μόνο μουρμούρισε «Όχι, όχι, όχι.» Ο σκύλος δάγκωσε το χέρι του και το αίμα χύθηκε. Ήθελα να πάω κοντά του αλλά δεν τα κατάφερα. Κανείς δεν μπορούσε να τον πλησιάσει, και χτυπούσε το κεφάλι του σκύλου λέγοντας: «Φτάνει αρκετά καλή μου.» Στο τέλος, χαλάρωσε το χέρι του και ο σκύλος άρχισε να τον σκίζει ενώ αιμορραγούσε».

Κάπου εκεί, λέει η Nabila, οι στρατιώτες πήραν τον νεαρό σε ένα άλλο δωμάτιο και μακριά από το σκυλί. Προσπάθησαν να περιποιηθούν τις πληγές του.

Ένας τρομοκρατημένος ΑΜΕΑ, που πάντα εξαρτιόταν από την οικογένειά του για βοήθεια, βρισκόταν τώρα υπό τη φροντίδα στρατιωτών μάχης, οι οποίοι είχαν έρθει από δρόμους όπου έδιναν στενές μάχες με τη Χαμάς.

«Τον πήραν, τον έβαλαν σε ένα ξεχωριστό δωμάτιο και κλείδωσαν την πόρτα. Θέλαμε να δούμε τι του συνέβη. Θέλαμε να τον δούμε να δούμε τι είχε γίνει με αυτόν», λέει η Nabila.

“Μας είπαν να είμαστε ήσυχοι και έστρεψαν τα όπλα τους εναντίον μας. ( κανονικός Κατοχικός στρατός Ναζί) Μας έβαλαν σε ένα δωμάτιο μόνοι μας και ο γιος μου ήταν μόνος σε ένα άλλο δωμάτιο. Είπαν, “Θα φέρουμε έναν στρατιωτικό γιατρό να τον περιθάλψει.” Κάποια στιγμή. , σύμφωνα με τη Nabila, ένας στρατιωτικός γιατρός έφτασε και μπήκε στο δωμάτιο όπου βρισκόταν ξαπλωμένος ο Muhammed.

Η ανιψιά του Muhammed, Janna Bhar, 11, περιέγραψε πώς η οικογένεια παρακαλούσε τους στρατιώτες να τον βοηθήσουν. «Τους είπαμε ότι δεν ήταν καλά, αλλά συνέχισαν να λένε ότι είναι καλά».

Μετά από αρκετές ώρες, δεν είναι ξεκάθαρο πόσες, η οικογένεια έλαβε εντολή υπό την απειλή όπλου να φύγει, αφήνοντας τον Muhammed πίσω με τους στρατιώτες. Υπήρχαν παρακλήσεις και κλάματα. Δύο από τα αδέρφια του συνελήφθησαν από τον στρατό. Ακόμα δεν έχουν απελευθερωθεί. Η υπόλοιπη οικογένεια βρήκε καταφύγιο σε ένα βομβαρδισμένο κτίριο. Μια εβδομάδα αργότερα αντίκρυσαν ένα θέαμα που στοιχειώνει τον αδερφό του Muhammed, Jibreel. Με το κινητό του δείχνει στον κάμεραμαν μας ένα βίντεο από τη σκηνή.

Το σώμα του Muhammed είναι ξαπλωμένο στο πάτωμα. Γύρω του έχει αίμα και ένα τουρνικέ στο χέρι του. Αυτό πιθανότατα χρησιμοποιήθηκε για να σταματήσει την έντονη αιμορραγία από το άνω μέρος του βραχίονα. Ο Τζιμπρέλ δείχνει τη γάζα που χρησιμοποιείται για τον επίδεσμο μιας πληγής και παρατηρεί το αίμα που πήζει μετά την εφαρμογή του τουρνικέ.

«Προσπαθούσαν να σταματήσουν την αιμορραγία. Μετά τον άφησαν χωρίς ράμματα και φροντίδα. Αυτά τα βασικά μέτρα πρώτων βοηθειών. Φυσικά, όπως μπορείτε να δείτε, ο Muhammed ήταν νεκρός για ένα διάστημα ήδη επειδή τον είχαν εγκαταλείψει. Νομίζαμε ότι δεν ήταν στο σπίτι. Αλλά αποδείχθηκε ότι είχε αιμορραγία και έμεινε μόνος στο σπίτι όλο αυτό το διάστημα. Φυσικά, ο στρατός τον παράτησε».

Ο αδερφός του Muhammed, Jibreel, είναι σκασμένος από αυτό που βρήκε όταν επέστρεψε στο σπίτι του

Δεν είναι σαφές ποιος ακριβώς τραυματισμός προκάλεσε τον θάνατο του αδερφού του. Ούτε τι του συνέβη την περίοδο που τον είδε για τελευταία φορά η οικογένειά του και όταν ο αδερφός του επέστρεψε και βιντεοσκόπησε τον νεκρό νεαρό στο πάτωμα. Τον έθαψαν λίγο αργότερα αφότου τον βρήκε η οικογένεια, σε ένα δρομάκι ανάμεσα σε σπίτια γιατί ήταν πολύ επικίνδυνο να μεταφερθεί το πτώμα στο νεκροταφείο ή σε ένα νεκροταφείο. Δεν υπήρχε νεκροψία και πιστοποιητικό θανάτου.

Η οικογένεια απαιτεί έρευνα, αλλά με τις μάχες να συνεχίζονται, και με τόσους πολλούς νεκρούς, είναι δύσκολο να ελπίζουμε ότι αυτό θα συμβεί σύντομα. Σε απάντηση ερωτημάτων από το BBC, ο IDF είπε ότι έλεγχε την έκθεση.

Η Nabila μένει με μια εικόνα του νεκρού παιδιού της που αρνείται να φύγει. «Αυτή η σκηνή δεν θα την ξεχάσω ποτέ… Βλέπω συνεχώς τον σκύλο να τον σκίζει και το χέρι του, και το αίμα να χύνεται από το χέρι του… Είναι πάντα μπροστά στα μάτια μου, δεν με αφήνει ούτε στιγμή. Δεν μπορέσαμε να τον σώσουμε, ούτε από αυτούς ούτε από τον σκύλο».


Είναι σιωνιστοναζήδες.. ΚΑΙ ΤΑ ΦΡΙΚΤΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΑΙΧΜΑΛΩΤΩΝ: πυροσβεστήρες στον πρωκτό, ηλεκτροσόκ σε γεννητικά όργανα, τους τρελαίνουν με χημεία….

Δικηγόρος που μπόρεσε να μπει σε ισραηλινοναζιστικά κέντρα βασανιστηρίων καταγγέλει:

Ο δικηγόρος της Αρχής Υποθέσεων Κρατουμένων και Απελευθερωμένων Κρατουμένων, Khaled Muhajna, μετέφερε φρικιαστικές μαρτυρίες κρατουμένων από τη Λωρίδα της Γάζας, κατά την επίσκεψή του στη φυλακή «Ofer».

Ο δικηγόρος Muhajna είπε ότι ορισμένοι κρατούμενοι στο Ofer υπέστησαν σεξουαλική παρενόχληση αφού τους έβγαλαν τα ρούχα και τους επιτέθηκαν σε ευαίσθητες περιοχές, και επί του παρόντος υποφέρουν από δύσκολες καταστάσεις υγείας και ψυχολογίας.

Πρόσθεσε ότι αστυνομικοί σκύλοι επιτίθενται σε κρατούμενους και ξεσκίζουν τα σώματά τους ενώ τα χέρια τους είναι δεμένα πίσω από τα κεφάλια τους, εκτός από τους ξυλοδαρμούς.

Τόνισε ότι υπάρχουν περισσότεροι από 100 άρρωστοι και τραυματίες κρατούμενοι χωρίς περίθαλψη, υπό το φως του σοβαρού συνωστισμού στα δωμάτια κράτησης, τα οποία είναι τσιμεντένια δωμάτια που δεν διαθέτουν αερισμό 5 μέτρων με 25 κρατούμενους να κρατούνται μέσα, σιδερένια κρεβάτια χωρίς στρώματα ή κουβέρτες, και οι περισσότεροι κρατούμενοι κοιμούνται στο πάτωμα.

Οι κρατούμενοι τρώνε με δεμένα χέρια, 1 γεύμα ημερησίως από 100 γραμμάρια ψωμί, ένα αγγούρι ή μια ντομάτα και πολύ μικρή ποσότητα γάλακτος.

Το μπάνιο είναι εκτεθειμένο μέσα στα δωμάτια της φυλακής, εκτός από την παρουσία καμερών παρακολούθησης μέσα στα δωμάτια που κατευθύνονται στα μπάνια, ενώ ο χρόνος ντους εξακολουθεί να περιορίζεται μόνο σε 1 λεπτό.

Η φυλακή Ofer περιλαμβάνει δύο πτέρυγες βασανιστηρίων μέσα στα δωμάτια, οι κρατούμενοι δεν φαίνονται κατά τη διάρκεια των βασανιστηρίων τους, αλλά ακούγονται μόνο οι κραυγές τους. Πρόσφατα, οι στρατιώτες κατοχής επιτέθηκαν σε όλους τους κρατούμενους στο «Ofer», με αποτέλεσμα να σπάσουν τα μέλη πολλών από αυτούς.

Ένας Παλαιστίνιος κρατούμενος με χειροπέδες αναγκάστηκε να ξαπλώσει μπρούμυτα, του έβγαλαν όλα τα ρούχα, στη συνέχεια μπήκε ένας σωλήνας πυροσβεστήρα στον πρωκτό του και μια χημική ένεση στο σώμα του έγινε μπροστά σε όλους τους κρατούμενους.

Τον χτύπησαν και τον βασάνισαν μέχρι θανάτου.

Τους κάνουν ηλεκτροσόκ σε γεννητικά όργανα..

Ο σιωνισμός είναι ναζισμός….



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κινέζοι αλεξιπτωτιστές πέφτουν στη Λευκορωσία στα σύνορα με την Πολωνία.

16/07/2024

Κινέζοι αλεξιπτωτιστές πέφτουν στη Λευκορωσία στα σύνορα με την Πολωνία.

Σε κοινή άσκηση με τη Λευκορωσία, κινεζικά αερομεταφερόμενα στρατεύματα πραγματοποίησαν άσκηση κοντά στα πολωνικά σύνορα, στέλνοντας ένα ισχυρό μήνυμα στο ΝΑΤΟ ότι η Κίνα επέλεξε την πλευρά στην οποία θα βρίσκεται, σε περίπτωση ολοκληρωτικού πολέμου του ΝΑΤΟ με τη Ρωσία.

”Ο στρατός της Κίνας εμφανίζεται στα σύνορα του ΝΑΤΟ” σημειώνει το POLITICO.

Ακριβώς στα σύνορα: Η τοποθεσία για την κοινή στρατιωτική άσκηση θα είναι στη Βρέστη, την πόλη της Λευκορωσίας ακριβώς στα σύνορα με την Πολωνία — σύμμαχο του ΝΑΤΟ. Τα κινεζικά κρατικά μέσα ενημέρωσης Xinhua ανέφεραν την Κυριακή ότι οι εκπαιδευτικές ασκήσεις μεικτών ομάδων θα πραγματοποιήσουν επιχειρήσεις διάσωσης ομήρων και αποστολές κατά της τρομοκρατίας. Η άσκηση «στοχεύει στην ενίσχυση των επιπέδων εκπαίδευσης και των δυνατοτήτων συντονισμού των συμμετεχόντων στρατευμάτων, καθώς και στην εμβάθυνση της πρακτικής συνεργασίας μεταξύ των στρατών των δύο χωρών», ανέφερε.

Ο πρώην Λευκορώσος διπλωμάτης Πάβελ Σλούνκιν είπε ότι αυτό θα μπορούσε κάλλιστα να είναι μια αναβάθμιση της υπάρχουσας στρατιωτικής συνεργασίας μεταξύ Κίνας και Λευκορωσίας. «..δεν θυμάμαι παρόμοιες κοινές ασκήσεις στη Λευκορωσία τέτοιας κλίμακας», είπε ο Slunkin στο China Watcher, προσθέτοντας ότι οι στρατιωτικές ασκήσεις της Λευκορωσίας συνήθως επικεντρώνονταν στη Ρωσία ή στον Οργανισμό Συλλογικής Συνθήκης Ασφάλειας υπό την ηγεσία της Μόσχας.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Επίθεση με μαχαίρι κατά στρατιωτικού στο Παρίσι που περιπολούσε για Ολυμπιακούς!

16/07/2024

Επιτιθέμενος μαχαιρώνει τραυματίζει Γάλλο στρατιώτη που περιπολεί στο Παρίσι ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024

Ένας Γάλλος στρατιώτης μαχαιρώθηκε έξω από μεγάλο σιδηροδρομικό σταθμό στο Παρίσι τη Δευτέρα και ο δράστης συνελήφθη, δήλωσαν αξιωματούχοι, ενώ η πόλη βρισκόταν σε συναγερμό υψίστης ασφαλείας 11 ημέρες πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024.

Ένας Γάλλος στρατιωτικός αξιωματούχος είπε ότι ο στρατιώτης νοσηλεύεται αλλά δεν είναι σε απειλητική για τη ζωή του κατάσταση και ότι διερευνώνται τα αίτια της επίθεσης. Ο υπάλληλος δεν είχε εξουσιοδότηση να κατονομαστεί δημοσίως. H επίθεση έγινε στο 10ο διαμέρισμα του Παρισιού. Τραυματισμένος στον ώμο διακομίστηκε από τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης στο νοσοκομείο Percy. Έχει τις αισθήσεις του αλλά έχει τραυματιστεί σοβαρά, σύμφωνα με πληροφορίες του BFM TV.

Οι αρχές δεν υποπτεύονται την τρομοκρατία ως κίνητρο σε αυτό το στάδιο, σύμφωνα με την εθνική αντιτρομοκρατική εισαγγελία.

Ο στρατιώτης ήταν μεταξύ των χιλιάδων στρατιωτών που υπηρετούσαν στη δύναμη Sentinelle για την εσωτερική ασφάλεια της Γαλλίας, που δημιουργήθηκε για να φρουρεί εξέχουσες γαλλικές τοποθεσίες μετά από μια σειρά φονικών ισλαμικών εξτρεμιστικών επιθέσεων το 2015. Στρατιώτες της δύναμης Sentinelle έχουν γίνει στόχος στο παρελθόν.

Ο υπουργός Εσωτερικών Gerald Darmanin ανάρτησε στο X ότι ο στρατιώτης περιπολούσε στον σιδηροδρομικό σταθμό Gare de l’Est στο ανατολικό Παρίσι και ότι ο δράστης συνελήφθη.

Το Παρίσι αναπτύσσει περίπου 30.000 αστυνομικούς κάθε μέρα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, που διαρκούν από τις 26 Ιουλίου έως τις 11 Αυγούστου, με ανώτατο αριθμό 45.000 για την τελετή έναρξης στον ποταμό Σηκουάνα. Περίπου 18.000 μέλη του στρατού συμβάλλουν επίσης στη διασφάλιση της ασφάλειας.

Σύμφωνα με το Actu17, ο ύποπτος, ηλικίας 40 ετών, που επιτέθηκε σε στρατιώτη από την επιχείρηση Sentinel γεννήθηκε στην Κινσάσα του Κονγκό και είναι γαλλικής υπηκοότητας. Σε αντίθεση με τις πρώτες πληροφορίες που κυκλοφορούν, δεν φώναξε «Αλλάχ Ακμπάρ»

Ωστόσο, σύμφωνα με το Actu17, το οποίο επικαλείται πηγή κοντά στο θέμα, δήλωσε ότι είχε ενεργήσει επειδή «στρατιώτες σκοτώνουν ανθρώπους στη χώρα του, το Κονγκό».

Αυτός ο άνδρας είναι ήδη γνωστός στην αστυνομία για τη δολοφονία ενός νεαρού άνδρα, που μαχαιρώθηκε στο Châtelet-Les-Halles το 2018. Θα είχε κηρυχθεί ανεύθυνος λόγω της ψυχικής του υγείας.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πρωταθλητές οι Έλληνες στις ώρες εργασίας (και προ…. Εξαημέρου)

Eurostat :  Η Ελλάδα έχει τη μεγαλύτερη εργάσιμη βδομάδα στην Ευρώπη των 27



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Κρήτη θα διψάσει. Ανεπάρκεια υδατικών πόρων

Σκέψεις για περιορισμούς στις καλλιέργειες, αλλά όχι στις τουριστικές εγκαταστάσεις.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



XΩΡΙΣ ΝΕΡΟ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ! ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΚΑΝΑΝ “ΝΤΟΥ” ΚΑΙ “ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ” ΣΤΗ ΔΕΥΑ! “ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΕΣΤΗ! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΤΕΙΑ! ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΑΥΣΩΝΑ! ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΒΑΣΤΑΧΤΟ!”

Δημότες κοινοτήτων όπως τα Ίσθμια και η Κυρά Βρύση αλλά και πολλών οικισμών του δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, όπως η Κλεφτοράχη, η Κατουνίστρα, το Ψυχικό, ο Άρης, η Αγία Μαρίνα κ.α, βρίσκονται στο έλεος του καύσωνα, χωρίς νερό στις κατοικίες τους.

Σε κάποιες περιοχές μάλιστα, η διακοπή υδροδότησης έγινε πριν από 8 και 10 μέρες. Όλο αυτό το διάστημα οι κάτοικοι δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν τις καθημερινές τους ανάγκες, ενώ όπως καταγγέλουν οι διακοπές του νερού έγιναν απροειδοποίητα.

Παράλληλα, επισημαίνουν ότι προσπαθούν να καλέσουν τους αρμόδιους στα τηλέφωνα της ΔΕΥΑ Λουτρακίου, αλλά μάταια, αφού κανείς δεν απαντά, αλλά και όταν απαντά, η απάντηση είναι ότι γίνεται υπερκατανάλωση.

Σήμερα το πρωί αρκετοί δημότες, βρέθηκαν έξω από το κτίριο της ΔΕΥΑ Λουτρακίου, διαμαρτυρόμενοι για τις άδικες όπως λένε διακοπές νερού, μιλώντας επίσης για άνιση μεταχείριση των δημοτών.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σ.Λαβρόφ: «Η κυβέρνηση Μπάιντεν αυταπατάται πιστεύοντας ότι ένας νέος πόλεμος δεν θα επηρεάσει τις ΗΠΑ»

«Οι Ευρωπαίοι πρέπει να συνειδητοποιήσουν τον αυτοκτονικό ρόλο που τους έχει ανατεθεί» δήλωσε χαρακτηριστικά

16.07.2024 | 22:46

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ, σε συζήτηση στα Ηνωμένα Έθνη, ανέφερε ότι η κυβέρνηση του προέδρου των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, βρίσκεται σε αυταπάτη, πιστεύοντας ότι από έναν νέο παγκόσμιο πόλεμο θα υποφέρουν μόνο οι Ευρωπαίοι σύμμαχοι και όχι οι ίδιες οι ΗΠΑ.

Ο Λαβρόφ δήλωσε ότι «ο Λευκός Οίκος, μέσω του συμβούλου εθνικής ασφάλειας Τζον Κίρμπι, δηλώνει ότι δεν επιδιώκουν τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο, καθώς αυτό θα είχε καταστροφικές συνέπειες για την Ευρωπαϊκή ήπειρο. Αυτό αποδεικνύει ότι η Ουάσιγκτον πιστεύει πως δεν θα υποφέρουν οι ίδιες οι ΗΠΑ, αλλά οι Ευρωπαίοι σύμμαχοι, κάτι που αποτελεί επικίνδυνη πλάνη».



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης - Adonis Georgiadis κατά την προσφιλή του τακτική ΔΕΝ απαντά στους εκατοντάδες γιατρούς από όλη την χώρα (γιατρούς νοσοκομείων, ΚΥ, ΠΙ, ΤΟΜΥ) που επεσήμαναν χθες πως αιφνίδια και απροειδοποίητα οι ανασφάλιστοι αποκλείστηκαν από την ηλεκτρονική συνταγογράφηση ΗΔΙΚΑ. Επιλέγει να "απαντήσει" σε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ( Παυλος Πολακης και Παναγιωτόπουλος) ΨΕΥΔΟΜΕΝΟΣ ΑΣΥΣΤΟΛΑ : το "πρόβλημα" ΔΕΝ "αφορούσε μόνο δυο περιπτώσεις στην Κέρκυρα" ΟΥΤΕ "διορθώθηκε αμέσως εντός ολίγων λεπτών". Παράδειγμα : δοκίμασα ο ίδιος ΑΜΚΑ ανασφάλιστου από Ανατολική Μακεδονία (τον έστειλε συνάδελφος που δεν μπορούσε να συνταγογραφήσει) στις 01.50 σήμερα. Το "πρόβλημα" "διορθώθηκε" μόνο πριν λίγο αφού είχε προηγηθεί όλη αυτή η φασαρία από πολλούς γιατρούς.


Έχει βγει η βρωμιλάρια η χοντρέλα η Συγγερελα και το άλλο το τομάρι της κυβέρνησης ο Μαρινάκης, και ζητάνε και τα ρέστα από τον Πολάκη επειδή τους αποκάλυψε και τους ξεφτίλισε!!!  Άντε να χαθείτε  κυβερνητικά νουρδίτικα κουλόσκυλα!!!!!