Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024

Παρασκευη 19 Ιουλιου 2024


Στην τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Βρετανίας, στο Λίντς , συμβαίνουν, από χθες το βράδυ, τρελές καταστάσεις.

Ομάδες μεταναστών επιτίθενται στις αστυνομικές δυνάμεις, που φεύγουν άρον άρον, από το σημείο, τουμπάρουν περιπολικά, βάζουν φωτιές σε φορτηγό, απ΄όπου αφαίρεσαν τα ψυγεία, που μετέφερε και έκαψαν λεωφορείο.

Αιτία, η αφαίρεση παιδιών κάποιας οικογένειας μεταναστών, από τις κοινωνικές υπηρεσίες. Απαγωγή κανονική δηλαδή από τον αλήτικο κρατικό μηχανισμό. Οι μετανάστες που παραμένουν άνθρωποι και δεν έχουν σαπίσει σαν τους δυτικούς λαούς δικαίως  εξεγέρθηκαν. Το περίεργο είναι η αποχώρηση των αστυνομικών. 

Την ίδια στιγμή, ο νέος πρωθυπουργός Κιρ Στάρμερ ακύρωσε την μεταγωγή 90.000 μεταναστών, στην Ρουάντα και νομιμοποιεί την παρουσία τους.

Σχολιο.- εχει μια διαφορα .  Οι πιο πολλοι δεν ειναι μεταναστες , ειναι οι άνθρωποι που από τα British Colonies ( αποικιες τους)  οπως τους λεγανε ( βεβαιως δεν  το λενε τωρα ) The Children of the Empire ,  Τα Παιδιά της Αυτοκρατορίας  )

Σχολιο.- Αυτή η χώρα είναι αποικιακή αυτοκρατορία. Αλλά αυτά θα γίνουνε και σε χώρες που δεν υπήρξαν ποτέ αποικιοκρατικές. Αυτά είναι τ΄αποτελέσματα των "ανοιχτών συνόρων" του μακαρίτη Σόρος, που γίνονται, χωρίς πρόγραμμα και χωρίς τις απαραίτητες υποδομές.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΧΟΥΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛ ΑΒΙΒ

Ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος εξερράγη στο Τελ Αβίβ 100 μέτρα από την πρεσβεία των ΗΠΑ. 

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, έκρηξη μη επανδρωμένου αεροσκάφους στο ισραηλινό Τελ Αβίβ σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Μπεν Γιεχούντα και Σαλόμ Αλίχεμ, 100 μέτρα από το κτίριο της πρεσβείας των ΗΠΑ.

Μέχρι στιγμής, ένας νεκρός και οκτώ τραυματίες.

Την ευθύνη για το περιστατικό ανέλαβαν οι Χούτι που υπόσχονται να αποκαλύψουν λεπτομέρειες.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κύπρος, μόνο Κύπρος: Μια επιλογή 

Αύριο η απόβαση της τουρκικής αρμάδας στα Κατεχόμενα, η Δέσποινα Βανδή και οι ένοχες σιωπές

Αύριο 20 Ιουλίου ετοιμάζεται μια πρωτοφανής επίδειξη δύναμης από τον τούρκικο επεκτατισμό στα κατεχόμενα της Κύπρου. Θα γιορτάσουν την «απελευθέρωση» τους ο Ερντογάν μαζί με εκπροσώπους της κεμαλικής «αντιπολίτευσης» και μια αρμάδα 50 πολεμικών πλοίων θα καταπλεύσει να στολίσει την «γιορτή». 

Παράλληλα η τουρκική εθνοσυνέλευση σε χθεσινό ψήφισμα που υιοθέτησε ειδικά για την 50η επέτειο από την εισβολή στην Κύπρο, η ζητά τη διεθνή αναγνώριση της αυτοαποκαλούμενης «Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου». Τονίζεται ότι «η θέση που δικαιούται το Τουρκοκυπριακό Κράτος ως ανεξάρτητο και ισότιμο κυρίαρχο μέλος της διεθνούς κοινότητας δεν μπορεί να αναβληθεί άλλο» και προστίθεται:

«Η Τουρκία θα συνεχίσει να είναι ο εγγυητής της ελευθερίας και της ευημερίας των Τουρκοκυπρίων. Καλούμε τη διεθνή κοινότητα να βάλει τέλος στην απομόνωση του τουρκοκυπριακού λαού και να αναγνωρίσει την ΤΔΒΚ». Μην ξεχνάμε ότι το 1995 η τουρκική βουλή είχε ψηφίσει το casus belli, δηλαδή εξουσιδοτούσε την κυβέρνηση να προχωρήσει σε πόλεμο αν η Ελλάδα επέκτεινε τα χωρικά της ύδατα στα 12 μίλια όπως είχε κάθε δικαίωμα να κάνει…

Η Δέσποινα Βανδή έκανε μια αυτονόητη πράξη αρνούμενη να εμφανιστεί στη συναυλία στην Σμύρνη με φόντο το πορτραίτο του Κεμάλ και την τουρκική σημαία. Το τι «μπούλινγκ» της ασκήθηκε από τουρκικής πλευράς για την στάση της δεν περιγράφεται, με πρωτοστατούσα την δήμαρχο Σμύρνης για να ακολουθήσουν στην συνέχεια τα τουρκικά σόσιαλ μίντια. Στην Ελλάδα αναφέρθηκε η είδηση, μια δυο εφημερίδες (η Εστία και η Espresso) το έκαναν πρωτοσέλιδο. Δεν είδα και δεν άκουσα κάτι από τον ευρύτερο καλλιτεχνικό χώρο για το ζήτημα. Μάλλον σιωπή. Ούτε άκουσα κάποιο σωματείο του καλλιτεχνικού χώρου να διαμαρτύρεται ή να δημιουργείται κάποιο ρεύμα άρνησης συμμετοχής σε τέτοιες εκδηλώσεις στην Τουρκία. Ή έστω μια έκφραση συμπαράστασης προς την Δέσποινα Βανδή.

Θυμήθηκα παράλληλα την εκκωφαντική σιγή – σιωπή ολόκληρου του καλλιτεχνικού κόσμου κυρίως διάσημων τραγουδιστών που γεμίζουν χώρους μεγάλων συναυλιών να καταγγέλλουν την σφαγή στη Γάζα. Ελάχιστες εξαιρέσεις (Ρίτα Αντωνοπούλου, Δημήτρης Μητσοτάκης και ορισμένα συγκροτήματα). Τα μεγάλα ονόματα «απείχαν» μετά από συστάσεις των ατζέντηδων και φυσικά των εταιρειών που κάποια ανάμιξη θα έχουν και ισραηλίτικα επιχειρηματικά συμφέροντα… Για να μην θυμηθώ την απόλυτη σιγή και άρνηση να παραβρεθούν στις συγκεντρώσεις που έκαναν οι απολυμένοι υγειονομικοί τον καιρό της πανδημίας. Βέβαια διάβασα μια λίστα των καλλιτεχνών – τραγουδιστών που θα πάρουν μέρος στο Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή τον Σεπτέμβριο: Δεν λείπει κανείς απολύτως!!!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ρόμπα ξεκούμπωτη την έκανε την ΑΠΑΤΕΩΝΙΣΣΑ ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ φίλη του βλαμμένου των Χανίων και υπόδικη για αποκρυψη στοιχειων με δόλο Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν, η Πολωνη Ευρωβουλευτης Ευα Ζατσασκόβσκα....Είπε ότι με τις εντολές της κάνει τους Ευρωπαίους πολίτες από φτωχούς φτωχότερους, και πρέπει να ντρέπεται σαν μητέρα και γυναίκα που προσκαλεί όλους αυτούς τους λαθρομετανάστες στην Ευρώπη που έχει σαν αποτέλεσμα να κινδυνεύουν όλες οι Ευρωπαίες γυναίκες εκτός από βιασμό να χάσουν ακόμα και τη ζωή τους, και κατέληξε μακριά τα νύχια σου Ούρσουλα ναπό την Πολωνία…Δεν ιδρωνει ομως το αφτι της...

Εχει το χαρισμα των Νεοταξιτων, που εχει και ο Αφορισμενος...


Ρουμάνα Ευρωβουλευτής είχε τα κάκαλα να σηκωθεί μέσα στο Ευρωκοινοβούλιο σηκώνοντας έναν σάκο για νεκρούς, καταγγέλλοντας την Ναζί Ούρσουλα Φον Ντερ Λέγιεν για τους νεκρούς από τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς για τον COVID.

Προφανώς την απομάκρυναν άμεσα από τον χώρο και οι μηχανισμοί προπαγάνδας την αναφέρουν σαν μία ψεκασμένη ακροδεξιά φασίστρια

Σχολιο.- την αναφέρουν ως "ψεκασμένη ακροδεξιά φασίστρια" την Ρουμάνα Ευρωβουλευτής ενώ κυβερνούν οι δολοφόνοι ΝαΖι.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΚΑΥΣΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 

(ΟΧΙ ΕΓΩ ΤΟ ΜΕΤΕΟ)

Οι υψηλότερες θερμοκρασίες που έχουν καταγραφεί:

- ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 1958 47.2°C: ΤΡΙΚΑΛΑ 

- ΙΟΥΛΙΟΣ 1973 46.5°C: ΦΘΙΩΤΙΔΑ

- ΙΟΥΛΙΟΣ 1977 48.0°C ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΑΤΤΙΚΗ 

- ΙΟΥΝΙΟΣ 1982 44°C ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΙΑ ΑΤΤΙΚΗ

- ΙΟΥΛΙΟΣ 1987 43.5 ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΙΑ ΑΤΤΙΚΗ

- ΙΟΥΝΙΟΣ 2007 47.5°C ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΦΙΑ ΑΤΤΙΚΗ 

Και πάει λέγοντας 

ΑΛΛΑ ΤΟ 2024 ΜΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΕΩΣ 43 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΚΑΥΣΩΝΑΣ 

ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΗ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ 

ΞΥΠΝΑΤΕ ΖΟΜΠΙ 

ΞΥΠΝΑΑΑΑΑΑΤΕΕΕ



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Βρετανική εθνική υπηρεσία του κλίματος επιβεβαιώνει πως ψεκάζουν τον ουρανό με επικίνδυνες για τον άνθρωπο ουσίες, δήθεν για την υπερθέμανση του πλανήτη!

28/5/2024

Το Met Office είναι υπηρεσία της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασίλειου, με σκοπό να αποτρέψει την αλλαγή του κλίματος και της υπερθέμανσης του πλανήτη. Στο  βίντεο παρακάτω θα δούμε ένα στέλεχος του οργανισμού να εξηγεί τους τρόπους που το κάνουν αυτό, όπως το ψεκασμό της στρατόσφαιρας με αεροπλάνα, που είναι περισσότερο γνωστά ως “chemtrails”.

Αυτό γίνετε μέσω της διαδικασίας σποράς των νεφών που περιλαμβάνει την εισαγωγή σωματιδίων που αντανακλούν το φως, όπως αλουμίνιο, βάριο, στρόντιο και θόριο τα οποία έχουν αποδειχτεί ιδιαίτερα βλαβερά για την ανθρώπινη υγεία. Αυτός είναι ο λόγος που παρουσιάζεται ακόμα σαν “θεωρία συνωμοσίας”. Ας μη ξεχνάμε πως το προσωνύμιο “ψεκασμένος” στην Ελλάδα χρησιμοποιείται για να αποκαλέσουμε κάποιον γραφικό ή συνωμοσιολόγο και εσχάτως, ως αρνητή των εμβολίων.

Αυτή η τεχνική γεωμηχανικής έχει σκοπό να ενισχύσει την ανακλαστικότητα των νεφών, μετριάζοντας τις επιπτώσεις της δήθεν υπερθέρμανσης του πλανήτη αυξάνοντας την ποσότητα του ηλιακού φωτός που αναπηδά πίσω στο διάστημα. Ωστόσο, οι μόνιμες επιπτώσεις στη δυναμική του καιρού και στα οικοσυστήματα παραμένουν ελλιπείς, προκαλώντας ηθικές και περιβαλλοντικές ανησυχίες.

´Οταν όμως ένα πρόβλημα δεν αναγνωρίζεται απο την κυβέρνηση, τότε δεν θεωρείται πρόβλημα για να υπάρξει και αναγκαίος αντίλογος …

https://www.youtube.com/watch?v=CX6pzzoACwc&t=31s



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πέθανε «ξαφνικά» ο 20χρονος τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα Γκουαγιακίλ

Θεωρούνταν ένα από τα μεγάλα ταλέντα της χώρας του 

Θρήνος στο Εκουαδόρ για το θάνατο του Χούστιν Κορνέχο, τερματοφύλακα της Μπαρτσελόνα Γκουαγιακίλ, ο οποίος και έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 20 ετών. 

Ο Κορνέχο φέρεται να είχε ένα σοβαρό ατύχημα με χτύπημα στο κεφάλι, το οποίο και οδήγησε στο θάνατό του λίγο μετά, σε νοσοκομείο του Εκουαδόρ, όπου και ήταν γνωστός ως ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα Γκουαγιακίλ. 

Ο 20χρονος τερματοφύλακας ήταν διεθνής με την ομάδα κάτω των 20 ετών του Εκουαδόρ και θεωρούνταν ένα από τα μεγάλα ταλέντα της χώρας του, όντας μέλος της ιστορικής Μπαρτσελόνα Γκουαγιακίλ.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Περιστέρι, Ίλιον, Νίκαια, Χαϊδάρι, Κορυδαλλός, Ηλιούπολη, Νότια Προάστια.

Όλα BLACKOUT

Βάλτε κάνα εκατομμύριο ανεμογεννήτριες ακόμα να σβήσει όλη η χώρα να τελειώνουμε.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Συγχώνευση Attica Bank-Παγκρήτιας: Διάσωση δύο τραπεζών και οφέλη για νοικοκυριά, επιχειρήσεις, οικονομία

Εγώ δεν πιστευω τους Πσεκ , αντιεμΦολιαστές ,Πουτινικούς , Αντι-κλιματιστές Κροίσοι , ότι οι 2 τράπεζες ΔΕΝ έχουν λεφτά και ότι θα τις σώσουμε εμείς με δικά μας λεφτά



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πέρι πυρκαγιών ο λόγος, δείτε μόνο μερικά στοιχεία

18/7/2024

Στην Ελλάδα της μαφίας και της διαπλοκής κατα καιρούς έχουμε ακούσει πολλά απίστευτα πράγματα, σε σημείο να μη μας κάνει πια τιποτα εντύπωση. Υπάρχουν όμως ακόμα περιστατικά που θα σας κάνουν να αναρωτηθείτε, μα πως είναι δυνατόν!

Η πρώτη περίπτωση αφορά έναν 28χρονο Πακιστανό που η αστυνομία έχει συλλάβει επανελειμένα, αλλα μετά την απολογία του, η οποία μάλιστα δεν ήταν και πειστική αφέθηκε ελέυθερος, προφανώς για να συνεχίσει το έργο του!

Όπως καταγράφει η «δημοκρατική» νέα δικογραφία εις βάρος του κατηγορούμενου για απόπειρα εμπρησμού 28χρονου Πακιστανού, κατοίκου Φαληρακίου, που συνελήφθη από αστυνομικούς του Α.Τ. Αρχαγγέλου και παραδόθηκε, στο ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου, σχημάτισαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη σύλληψή του ο 28χρονος επέδειξε δελτίο Ασύλου, που φέρεται να έχει εκδοθεί την 23η Φεβρουαρίου 2023 από το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου αλλά όπως προέκυψε είναι πλαστό!

Έπειτα από δακτυλοσκόπηση και ταυτοποίηση διαπιστώθηκε ότι ο 28χρονος ότι είναι προσεσημασμένος, κι ότι είχε χρησιμοποιήσει διαφορετικά στοιχεία ταυτότητας στο παρελθόν και ότι μπήκε στην χώρα κατ’ επανάληψη μετά από απελάσεις του από την Τουρκία και συγκεκριμένα, απο Ρόδο, σε Μύκονο, Καλαμάτα και Αθήνα!

Ο 28χρονος αλλοδαπός στην περιοχή των Κολυμπίων έγινε αντιληπτός κοντά σε πρανές οδοστρώματος σε δασώδη περιοχή, από έναν ντόπιο Έλληνα και μια ντόπια Ελληνίδα, που επέβαιναν σε σταθμευμένο όχημα, να βρίσκεται κοντά σε σωρό από ξερά χόρτα, κλαδιά και σκουπίδια έχοντας μαζί του δύο αναπτήρες και μια συσκευή ηλεκτρονικού τσιγάρου.

Η συσκευή ηλεκτρονικού τσιγάρου ήταν φτιαγμένη ώστε όταν ετίθετο σε λειτουργία, όπως έκριναν και οι αστυνομικοί του ΑΤ Αρχαγγέλου, που έσπευσαν πρώτοι στο σημείο και να μπορεί να προκαλέσει φωτιά.

Ο αλλοδαπός δεν έδωσε πειστικές απαντήσεις για τον λόγο πού βρισκόταν στο σημείο, πού εργάζεται και τον τόπο διαμονής του και παραδόθηκε για τα περαιτέρω στο ανακριτικό τμήμα της ΠΥΡ, λόγω αρμοδιότητας.

Σύμφωνα με την κατάθεση του ημεδαπού ο 28χρονος ήταν σκυμμένος και προσπαθούσε να βάλει φωτιά με την χρήση αναπτήρα που έφερε και στα δύο χέρια του. Τον πλησίασε πεζός ενώ το ύποπτο άτομο δεν τον αντιλήφθηκε. Τον ρώτησε τι κάνει εκεί και τότε σηκώθηκε όρθιος και του έδειξε ότι στο ένα χέρι κρατούσε έναν αναπτήρα και στο άλλο χέρι τρία τσιγάρα. Υποψιάστηκε ότι προσπαθούσε να βάλει φωτιά και του έβαλε τις φωνές.

Τότε τον είδε να έχει ένα αναμμένο τσιγάρο στο χέρι του και να το πετάει σε στοίβα με ξερά χόρτα, εντός οικοπεδικού χώρου, πλησίον της οδού Ευκαλύπτων. Φοβήθηκε ότι έχει προκληθεί φωτιά και πλησίασε να δει.

Είδε διάφορα αντικείμενα και συγκεκριμένα χαρτιά, νάυλον συσκευασίες, ένα ηλέκτρονικό τσιγάρο, πλαστικά μπουκάλια και μια σανίδα ξύλινη, με σκοπό προφανώς να προκαλέσει εμπρησμό.

Αν είχε βάλει φωτιά, όπως είπε, θα είχε επεκταθεί σε δασική έκταση που υπάρχει στην περιοχή καθώς και στο σπίτι του. Φυσικά αφέθεικε ελεύθερος.

Η Περίπτωση του Ρουμάνου που συνελήφθη τρεις φορές για εμπρησμό μέσα σε ένα μήνα!

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε (επιτέλους) ο 38χρονος Ρουμάνος ο οποίος συνελήφθη για την πρόκληση της φωτιάς στη Ραφήνα το Σάββατο (27.6.2024). Σε βάρος του έχει ασκηθεί δίωξη για εμπρησμό δάσους (σχετικά με τη φωτιά στην περιοχή της Ραφήνας) από τον οποίο προέκυψε κίνδυνος για άνθρωπο.

Ο κατηγορούμενος εντός του Ιουνίου (μέσα σε ένα μήνα), είχε συλληφθεί δύο ακόμα φορές σε δύο διαφορετικά σημεία για εμπρησμό και του είχε ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος καθώς και διοικητικό πρόστιμο 8.538 ευρώ.

Τις κατηγορίες για την πρόσκληση φωτιάς τον Ιούνιο ο αλλοδαπός τις αποδέχτηκε λέγοντας πως προκλήθηκαν ενώ προσπαθούσε να κάψει χόρτα. Για την μία εκ των δύο του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης πέντε μηνών αλλά ήταν και πάλι ελεύθερος. Αυτή τη φορά τέθηκε προσωρινά κρατούμενος.

Αυτές είναι περιπτωσεις που βγηκαν στη δημοσιότητα και δεν ξέρουμε πόσες ακόμα υπάρχουν γιατί ξέρουμε πως υπάρχει αδιαφάνεια, όπως δεν ξέρουμε κι αν κανένας απο αυτούς έχει εκτίσει κάποια ποινή.

Γιαυτό τον λόγο αλλά και επειδή έχουμε αποδείξεις πως στις φωτιές εμπλέκονται συμφέροντα που εξυπηρετεί η κυβέρνηση της ΝΔ, καλούμε εισαγγελέα να παρέμβει και να εξετάσει τα περιστατικά.

Όταν ψάχνεις για οργανωμένο σχέδιο εμπρηστών πρώτα ξεκινάς απο αυτούς που έχουν συμφέροντα. Συμφέροντα όμως σε αυτό δεν έχουν μόνο οι μεγαλοκαρχαρίες που για δεκαετίες λυμαίνουν την χώρα αλλα και η ίδια οικογένεια Μητσοτάκη.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα βρείτε στο άρθρο: Το λόμπι των αιολικών και οι λομπίστες της οικογένειας Μητσοτάκη.

Στον παρακάτω χάρτη θα δείτε επίσης πως οι καμμένες περιοχές, είναι οι καταλληλότερες για αιολική ενέργεια. Τυχαίο κι αυτό;

Ο Μητσοτάκης έχει δηλώσει πως μπορούμε να κάνουμε την Ελλάδα την μπαταρία της Ευρώπης, ένα τεράστιο αιολικό πάρκο που θα την τροφοδοτεί με ενέργεια, βέβαια εν δυνάμη όλες οι περιοχές είναι κατάλληλες για αιολικά πάρκα αλλα σύμφωνα με την ΜΠ Energy Solutions, κάποιες περιοχές είναι ακόμα πιο κατάλληλες. Όπως βλέπουμε στο χάρτη τα σημεία που καίγονται εντελως τυχαία κάθε φορά είναι τα καταλληλότερα για αιολικά πάρκα.

Το ΦΕΚ Β’ 6191 της 23ης Δεκεμβρίου 2021

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη κατήργησε με ένα ΦΕΚ το 2021 επτά συγκεκριμένους Φορείς Προστασίας Εθνικών Δρυμών (NATURA) σε όλη τη χώρα, δηλαδή διαχείρισης προστατευόμενων περιοχών του δικτύου Natura 2000, ενσωματώνοντάς τους στον Οργανισμό Φυσικού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής (Ο.ΦΥ.ΠΕ.Κ.Α.).



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Έκαψαν τα πάντα και τώρα λένε κάνει ζέστη και φταίει η κλιματική αλλαγή.

Φάτε σανό, ξανακερνάει το κράτος.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κάποιοι σας τα λέγαμε από την αρχή της πλανδημίας ότι ο φοβερός και τρομερός κοκοϊος ήταν η πρόβα τζενεράλε για τον πλήρη έλεγχο της ζωής μας και να σας θυμίσω ποιά ήταν η απάντηση σας;;

ΔΥΣΤΥΧΩΣ αυτό που έρχεται ( αν δεν έχει έρθει ήδη) θα είναι κάτι τρομερό για όλους μας και η μεγαλύτερη ευθύνη ανήκει σε όλους εσάς τους αψέκαστους που τρώτε αμάσητο ότι σας σερβίρουν...



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το πόσο ανύπαρκτοι "διεθνολόγοι" και "στρατιωτικοί αναλυτές" είναι αυτοί που βγήκαν από σήμερα στα κανάλια και εκθειάζουν την Ούρσουλα, για τα σχέδια της να προωθήσει "ευρωπαϊκό σύστημα αεράμυνας", φαίνεται από τις τοποθετήσεις τους.

Πρώτον, αυτές οι υπέρογκες στρατιωτικές δαπάνες θα καταστρέψουν όλες τις Ευρωπαϊκές οικονομίες και θα καταχρεώσουν τους λαούς της. Πείνα και ανέχεια θα εγκατασταθεί παντού.

Δεύτερον, πιστεύει κανείς ότι πράγματι η αεράμυνα θα θα δημιουργηθεί, για την "προστασία της Ευρώπης";; Από ποιον;; Από το ΝΑΤΟ, που η ΕΕ είναι μέλος; Από την Τουρκία, προς την Ελλάδα; Σιγά να μην ενδιαφέρθηκε ποτέ η ΕΕ, για τα συμφέροντα της Ελλάδας, σε βάρος της Τουρκίας και σιγά να μην ξόδευε ολόκληρους προϋπολογισμούς, για να προστατεύσει την Ελλάδα! Γιατί αυτά μας λένε οι "αναλυτές"!

Οχι!!! Η ΕΕ προετοιμάζεται, για πόλεμο με την Ρωσία, κατ΄εντολήν των ΗΠΑ!

Γι΄αυτό και μας έχουν μπουκώσει με το παραμύθι του "επιθετικού", του "εισβολέα" του "δικτάτορα" Πούτιν, που εποφθαλμιά την επέκταση του στην Ευρώπη, ενόσω οι ίδιοι την χρεωκοπούν, στηρίζοντας τον πραγματικό σφετεριστή της εξουσίας, τον πραγματικό ναζιστή δικτάτορα Ζελένσκι.

Η Ούρσουλα θέλει πολύ αίμα. Δεν είναι καν γεράκι, αλλά πραγματικός κανίβαλος.

Και όλοι όσοι την ψήφισαν, στην θέση του γκαουλάιτερ μοιάζουν να προέρχονται από κάποιο είδος ειδικής επιλογής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, ή καλλιεργούνται σε δοκιμαστικούς σωλήνες. Είναι όλοι ίδιοι! Δόλιοι, μικροπρεπείς, κλέφτες και αιμοδιψείς!

Απλώς η Ούρσουλα κέρδισε!

Σχολιο.- Όλοι ελίτ των αμερικάνικων συμφερόντων είναι και από καιρό σχεδίαζαν την πτώχευση της Ευρώπης για να πουλήσουν το δικό τους αμερικάνικο πετρέλαιο, φυσικό αέριο και δικά τους όπλα για να καλυτερεύσουν οι συνθήκες διαβίωσης για την Αμερική.

Σχολιο.- Ναι αλλά τόσα χρόνια από τον "επιθετικό", "εισβολέα" και "δικτάτορα" Πούτιν, παίρνανε (και που ακόμα παίρνουν ) φτηνή έως τζάμπα !! ενέργεια και ανέπτυξαν την βαριά βιομηχανία και την οικονομία τους !!! Όσο για το κ@θίκι την Ούρσουλα, δεν κέρδισε, την έβγαλαν, γιατί πάντα τους είναι χρήσιμο ένα κ@θίκι για τις βρωμιές τους.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αποζημίωση 40 εκατ. ευρώ από το ελληνικό δημόσιο διεκδικεί η HellenicTrain!

Λόγω των... απρόβλεπτων απωλειών μετά την τραγωδία των Τεμπών - Κατέρρευσαν τα έσοδα της εταιρίας το 2023...



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εκτός ορίων η τουρκική Sözcü: Οι Έλληνες ύψωσαν σημαία στην τουρκική Ρω - Μην παίζετε με την υπομονή μας

Στο εξώφυλλο της τουρκικής εθνικιστικής εφημερίδας καταγράφονται οι «τρεις ελληνικές προκλήσεις»

Με τίτλο «Ελλάδα μην παίζεις με την υπομονή μας», στο εξώφυλλο της εθνικιστικής εφημερίδας καταγράφονται οι «τρεις ελληνικές προκλήσεις», μεταξύ αυτών και την αποχώρηση της Δέσποινας Βανδή από τη συναυλία στο Τσεσμέ:    

1. «Πραγματοποίησαν δρομολόγιο πλοίου σε νησί που ανήκει στην Τουρκία - ύψωσαν ελληνική σημαία στη Ρω»

2. «Χτίζουν στρατιωτική βάση στην Ελληνοκυπριακή πλευρά»

3. Δεν μπορούν να ανεχθούν τον Ατατούρκ και την τουρκική σημαία»

Η τουρκική εφημερίδα απαριθμεί τρεις τρόπους με τους οποίους η χώρα μας υποτίθεται ότι προκαλεί στην 50η επέτειο της εισβολής και κατοχής των Τούρκων στο νησί της Κύπρου, έχοντας μεταξύ άλλων «βάλει χέρι σε 20 νησιά μας [σ.σ. τουρκικά]».

Μάλιστα σε γραφικό σε κάποιο σημείο της σελίδας, η τουρκική εφημερίδα αναφέρει ότι η Ρω και η Στρογγύλη, που ανήκουν στο σύμπλεγμα της Μεγίστης, είναι τουρκικά νησιά!

Σε ένα σημείο του πρωτοσέλιδου περνάει και στο θέμα της Βανδή, αναφέροντας ότι η «θρασύτατη» τραγουδίστρια αρνήθηκε να τραγουδήσει μπροστά σε αφίσα του Ατατούρκ με το «τουρκικό λαό να απαντά ότι κανείς δεν θα μας κάνει να κατεβάσουμε το πρόσωπο του Ατατούρκ».



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΜΙΑ ΒΑΝΔΗ , βέβαια, ΔΕΝ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ!............

ξαφνιάζοντας ευχάριστα, η εκ των πρωθιερειών της σουξεδάτης λαικοπόπ Δέσποινα Βανδή, "έφτυσε στο πιάτο" της διαβόητης τουρκικής πανουργίας : η οιονεί νεοοθωμανική πανχούντα, επεδίωξε να την χρησιμοποιήσει κραυγαλέα ως "κράχτη" της αναγόρευσης, ουσιαστικά, του Ατατούρκ σε "Πατέρα" της εκτουρκισμένης "νέας Ελλάδας"("Γαλάζια Πατρίδα", που, π.χ. το τηλεμπουρ@@λο του Αλαφούζου την προμοτάρει κανονικά...)........

η Βανδή, με σωστό κ ασυμβίβαστο πατριωτικό φρόνημα, μη ξεχνώντας τις ρίζες της, τους πέταξε στα βρομερά μούτρα τον "σφαγέα των Ελλήνων", διδάσκοντας ήθος, σθένος, φιλότιμο κ αξιοπρέπεια στα χαρεμόβια πολιτικά χανουμάκια.......

αλλά και στα παραδόπιστα καραγκιοζάκια (π.χ.Ρέμος, αλλά και Μποφίλιου του απατριδικού επιλεκτικού ψηφοθηρικού "αντιιμπεριαλισμού"...) της τραγουδοκαλλιτεχνίας που εδώ και χρόνια απέχει από την υποστήριξη της μαχόμενης λαϊκής αγωνίας....ως το λαιμό στο κονόμι οι λινάτσες μιας "ψυχαγωγίας" όλο και πιο εκπορνευμένης...............

μετά το 74, και για πολλά χρόνια, ο κόσμος του τραγουδιού κ της τέχνης έδινε ζωηρά το παρών σε κάθε εθνική έξαρση, σε κάθε αγώνα ενάντια στην Κατοχή...μετά ήρθε ο "Πολιτισμός του Σημίτη, .του ΓΑΠ Τσαντ, του Λιάκου, της Ρεπούση, του Τσίπρα, του Μητσοτάκη, του Κασσελάκη", ο "Πολιτισμός του Σκάι και των GayPride", και η εμπορευματική μαρμάγκα της παγκοσμιοποίησης τα κατάπιε όλα..............

την ώρα που η Αριστερά, δεν βγάζει κουβέντα (εκτός από  την ΚΟΕ), η "σκυλού" ξεφτιλίζει Αριστερά, "Ρεαλιστές" κ Ριψάσπιδες, δείχνοντας την Οδό της Αρετής και τη Χαμένη Μαγκιά της πατρίδας.......ναι, χρειαζόμαστε τέτοιους "λαϊκισμούς" την ώρα που η γενικευμένη Παγκοσμιοποιητική Επιδρομή ξηλώνει κάθε, έστω και ως υπόνοια , ελληνική ταυτότητα...ναι, προτιμάμε αυτό τον "Θεαμα-τικό" λαϊκισμό(που οι αριστεροκαρ@@@ηδες του στιγματισμού θα τον συνδέσουν με τον Σφακιανάκη ..) από τις Αγοραίες παπαριές π.χ. της ξεπεσμένης Βίσση που για να πουλήσει διακηρύσσει "δεν υπάρχει Θεός" και, στο καπάκι, "θέλω πιτσιρικάδες που με ικανοποιούν"....

και τι δεν θα της σούρουν, εκτός από το πολιτισμικό βρομόσογο της Τουρκίας, οι εγχώριοι τουρκολάγνοι εθελόδουλοι του "ρεαλισμού του Ανάν"!...ως εκ τούτου ΖΉΤΩ Η "ΣΚΥΛΟΎ"!!!....ΚΑΤΩ Η "ΤΕΧΝΗ"!!!...



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μην χάσετε στο βραδινό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ.

Πώς η βλάβη στην μαικροσοφτ που παρέλυσε αεροδρόμια,τράπεζες και υπηρεσίες σε όλο τον κόσμο, θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην αύξηση της τιμής του χοιρινού κρέατος και της φέτας στην χώρα μας

Σχολιο.- Ο πόλεμος στην Ουκρανία φταίει

Σχολιο.- Την τιμή της κιλοβατώρας γιατί την βγάζεις εκτός;

Σχολιο.- Ε αυτή πήρε λόγω της έκρηξης του ηφαιστείου στα Γκαλαπάγκος,τον άλλο μήνα πάλι στην επόμενη παγκόσμια καταστροφή

Σχολιο.- Έλεγε το πρωί το μπουρδελοκάναλο πως λόγω κάποιων κρουσμάτων πανώλης θα αυξηθεί το γάλα



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Άρης Πορδοσαλτε,αυλικός τσιράκι του ημίθεου στραπονιαρη γλεντζέ δέκα εκατομμυρίων πανηλιθιων:

Να μην πηγαίνουν οι Έλληνες στις παραλίες να κάνουν μπάνιο γιατί δεν χωράνε οι τουρίστες

Όπως στην Ταϊλάνδη και στην Ινδονησία ακριβώς.

Και εκεί στις πολυδιαφημισμένες και ωραίες παραλίες δεν κολυμπάνε οι ντόπιοι,μόνο οι τουρίστες.

Οι ντόπιοι πάνε και κολυμπάνε παραδίπλα σε κάτι νερόλακούβες δίπλα από τα δυιληστιρια η σε κάτι ποταμούς 

Η διαφορά βέβαια είναι ότι εκεί έχει και γαμω τα νοσοκομεία,όχι για τους ντόπιους πάλι βέβαια γιατί είναι ιδιωτικά,μόνο για τους τουρίστες.

Επόμενο στειτζ να μας πούνε οι λατρευτοι μας φιλελεύθεροι να βγάλουμε τις κόρες μας στο κλαρί για να ενισχύσουμε την εθνική μας οικονομία

Μέχρι τέλους θα σας πάνε αυτά τα νοπανα.

....μην ξεχάσετε να τοποθετήσετε το αόρατο χέρι της αγοράς που αυτορυθμίζεται εκεί που ξέρετε



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στην Ελλάδα, παίζει ρόλο και η ασύδοτη ανοικοδομηση-τσιμεντοποιηση. Ειδικά στην Αθήνα που έχει μαζευτεί ο μισός πληθυσμός. Αλλά και σε όλες τις μεγάλες ελληνικές πόλεις. Παλιότερα, η ύπαρξη αδομητων και πράσινων χώρων ανακούφιζε σημαντικά. Περνούσα δίπλα από αδομητα, πευκόφυτη οικόπεδα στη γειτονιά μου κι ένιωθα ένα κύμα δροσιάς! Σήμερα δεν επιζεί κανένα από αυτά!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Γεννήθηκε και πέθανε στη Γάζα. Έζησε μόνο 50 ημέρες. Το κοριτσάκι είχε προλάβει να σαραντίσει, μια παράδοση που τηρείται και από τους μουσουλμάνους. Οι γονείς του , παρά τον ανήλεο πόλεμο, είχαν καταφέρει να το ντύσουν με όμορφα , με καινούρια ρουχαλάκια...ήταν και κοριτσάκι.... Ο πατέρας στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε το νεογνό, αρνούνταν να πιστέψει ότι είναι νεκρό καθώς δεν είχε εμφανή σημάδια τραυματισμού με αίμα...Και όμως το νεογέννητο δεν είχε αντέξει...δεν ανέπνεε πιά και η καρδιά του δεν χτυπούσε. Κρίμα οι πόνοι αυτής της μάνας που γέννησε σε νοσοκομείο χωρις φάρμακα παυσίπονα, χωρίς ενέσεις , χωρίς ορούς για τους πόνους, χωρίς αναισθησία τοπική ...Τα κατάφερε να το φέρει στη ζωή αλλά οι κατ' επάγγελμα δολοφόνοι του Παλαιστινιακού Λαού, της πήραν το παιδί μέσα από τα χέρια



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



H η πρυτανική αρχή του Πανεπιστημίου Αιγαίου προχωρά στην εμπορική εκμετάλλευση των φοιτητικών εστιών της Μυτιλήνης, της Χίου και της Σάμου για να αποκομίσει έσοδα



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Άλλο ένα success story του Κούλη:

"Η Ελλάδα είναι ακριβότερη σε σύγκριση με τον μέσο όρο της Ευρωζώνης κατά 10% σε 41 κατηγορίες επώνυμων τυποποιημένων προϊόντων και κατατάσσεται μεταξύ των ακριβότερων χωρών της Ευρωζώνης"



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Τυνησία σχεδιάζει 5πλασιασμό στην παραγωγή λαδιού με καλλιέργεια στην έρημο & εμείς σε εύφορες εκτάσεις φυτεύουμε φωτοβολταικά.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αυτή η εικόνα δείχνει την ατσάλινη ενίσχυση που χρησιμοποιείται στη βάση μιας ανεμογεννήτριας. Για να ολοκληρώσετε όλα πρέπει να προσθέσετε ca. 600 και 800 κυβικά σκυρόδεμα, που ισοδυναμεί με βάρος σχεδόν 2000 τόνων.

Μόλις διαλυθεί η ανεμογεννήτρια, αυτή η βάση θα παραμείνει θαμμένη για πάντα στο χώμα.

Ότι και να σας λένε, αυτού του είδους η ενέργεια δεν είναι ούτε καθαρή ούτε φιλική προς το περιβάλλον.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



3 ώρες με ρεύμα 5 ώρες χωρίς. Αυτή είναι ανάπτυξη

Σχολιο.- Και θέλουν να σου πλασάρουν και την ηλεκτροκίνηση...

Σχολιο.- Σε προετοιμάζουμε να τρως κατσαρίδες και να μην μετακίνησε....

Σχολιο.- η δεη ειναι εδω και κανει μπιζνες  τα κοροίδα να ειναι καλα 28%

Σχολιο.- Τελος του μηνα θα πληρωσεις κανονικα και αργησεις μια μερα στο κοβουνε ενω αυτοι κανουν οτι γουσταρουν



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-"Η Ούρσουλα ξανά #Προεδρίνα τής Ευρώπης.!! Φυσικά τώρα-διακοπές θά κάνει πάλι στά Χανιά μέ τούς #Μητσοτάκηδες.!! - #35μύρια_δικά_μας έδωσε ο Μητσοτάκης στόν άνδρα της-πέρυσι στίς κοινές διακοπές τών αρπακτικών ζευγαριών.!! Στό μεταξύ,τά μισά υποψιάζομαι πώς μπήκαν σέ #Ofsorr_τής_Μαρέβας.!! -Είναι γνωστό,.οί Μητσοτάκηδες δέν δίνουν ΤΙΠΟΤΑ χωρίς νά αρπάξουν καί αυτοί τά #Νόμιμα,.!!!

Σχολιο.- ούτως ή αλλως η Προεδρία απαιτεί δίποδο σκυλί, ζαγάρι, τών Capital_Ληιστών... Ό,τι ήταν και η Θάτσερ στην Αγγλία...

Το Κεφάλαιο, χρόνια τώρα πήρε χαμπάρι, οτι και οι γυναικες είναι σαν τούς άνδρες στα μυαλά: Καλές, Κακές, Έξυπνες και Κουτές.... Δεν τού είναι δύσκολο να εντοπίσει και επιστρατεύσει τις ΕξυπνοΜεγαιρες στην υπηρεσία του... Κι αν δεν ήταν αυτή, κάποιαν άλλη θα σκούνταγε στη θεση της... ( και μάλιστα, με τον τεχνοφεουδαρχικό καπιταλισμό το Κεφάλαιο περνάει Νομους ακομη ποιό αντιδραστικούς, χτυπάει οποιες λαϊκές αντιστάσεις και διαφωνίες,  οπότε είναι πια πολύ δύσκολο να συνδικαλίζονται οι Εργάτες ..κλπ κλπ )



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-Ρέ-παιδιά τήν Διαμαντοπούλου ή Ν/Δ τήν έστειλε στό ΠΑΣΟΚ μέ υποσχετική καί #Οψιόν αγοράς, ή μέ #Ελεύθερη_Μεταγραφή.??



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μας μπερδεύουν;;;

Οι τρεις πλουσιότεροι ολιγάρχες της Ουκρανίας δώρισαν συνολικά οκτώ εκατομμύρια δολάρια στην προεκλογική εκστρατεία του Ντόναλντ Τραμπ - BBC 

Ο Ιγκόρ Κολομόισκι, ο επί μακρόν επιχειρηματικός εταίρος του Γκενάντι Μπογκολιούμποφ και ο βιομήχανος Κονσταντίν Ζεβάγκο έγιναν νέοι δωρητές στην προεκλογική εκστρατεία του Τραμπ.

Οι "δωρητές" ξοδεύτηκαν σχεδόν αμέσως μετά την απόπειρα δολοφονίας του 45ου προέδρου των ΗΠΑ.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μη επανδρωμένο αεροσκάφος των Χούθι εισέρχεται στο Τελ Αβίβ και σκάει λίγα μέτρα μακριά από την αμερικανική Πρεσβεία!

Το UAV έκανε μία ασυνήθιστη διαδρομή χτυπώντας το Ισραήλ μέσω της Μεσογείου!

Νίκη στα όπλα της Υεμένης!

Νίκη στα όπλα της Αντίστασης!

Νίκη στα όπλα των Χουθι!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Βλέποντας όλα αυτά τα φωτοβολταϊκά που έχουν φυτρώσει στον Θεσσαλικό κάμπο, πόσο σίγουροι είμαστε τελικά πως οι πρόσφατες πλημμύρες και οι καταστροφές ήταν από φυσικά αίτια;



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Είτε μέρα είτε νύχτα εισβάλετε, ο θάνατος σας περιμένει

Εντυπωσιακές σκηνές από την «υποδοχή» των σιωναζιστικών δυνάμεων στην Ταλ Αλ-Χάουα

18/7/2024

Από τις πρώτες ώρες της Κυριακής 8 Ιούλη, όταν οι σιωναζιστές εισέβαλαν (για άλλη μια φορά) στην Ταλ Αλ-Χάουα, τη νοτιοδυτική συνοικία της πόλης της Γάζας, που έχει και θαλάσσιο μέτωπο, τα σιωνιστικά μέσα έκαναν λόγο για «τέσσερα δύσκολα περιστατικά ασφάλειας». Οι Ταξιαρχίες Αλ-Κασάμ ανακοίνωσαν με λακωνικό τρόπο τις ενέργειες των μαχητών τους.

Ταλ Αλ-Χάουα: Νέο πετσόκομμα των εισβολέων

Χτες, οι Ταξιαρχίες Αλ-Κασάμ έδωσαν στη δημοσιότητα και το σχετικό βίντεο. Οι μαχητές τους δεν ήταν απλά πανέτοιμοι για να υποδεχτούν τις σιωναζιστικές δυνάμεις σε ενδεχόμενη νέα εισβολή τους, αλλά είχαν προβλέψει τα σημεία εισβολής και είχαν τοποθετήσει και κάμερες για να καταγράψουν τη στρατιωτική επιχείρησή τους!

Οι σιωνιστές εισέβαλαν νύχτα, νομίζοντας πως αυτό τους δίνει πλεονέκτημα. Αντιλαμβάνεστε την έκπληξη όσων έμειναν ζωντανοί απ’ αυτό που αντιμετώπισαν τις πρώτες κιόλας ώρες της εισβολής τους. Επί σχεδόν τέσσερις ώρες τα οχήματά τους ανατινάζονταν το ένα μετά το άλλο!

Κάθε περαιτέρω σχόλιο παρέλκει.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΡΙΑ  ΛΕΙΛΑ ΜΙΛΑΕΙ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 80 ΕΤΩΝ..........

ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ.....

''ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ''

Λέιλα Χάλεντ: Αποδεχόμαστε το βαρύ τίμημα, γιατί ξεκινήσαμε τον πόλεμο για την απελευθέρωσή μας

16/7/2024

Eνα σύμβολο της Παλαιστινιακής Αντίστασης, η Λέιλα Χάλεντ, ακμαία και μαχητική παρά τα 80 χρόνια που βαραίνουν την πλάτη της, πάντα μ’ ένα τσιγάρο ανάμεσα στα δάχτυλά της, μίλησε στο red και τα είπε έξω από τα δόντια.

Δεν περιορίζεται στην καταγγελία του γενοκτονικού πολέμου των σιωναζιστών ενάντια στον παλαιστινιακό λαό. Εξαίρει το ρόλο της Παλαιστινιακής Αντίστασης που, όπως λέει, «τώρα νικάει όλο τον κόσμο». Και δηλώνει ευθαρσώς ότι ο παλαιστινιακός λαός αποδέχεται το βαρύ τίμημα σε ανθρώπινες ζωές και σε καταστροφές. Είναι το τίμημα για έναν πόλεμο που αποτελεί την αρχή της απελευθέρωσης. Ετσι τον ορίζει η Λέιλα.

Η Λέιλα Χάλεντ δεν είναι θρησκευόμενη, μαρξίστρια είναι. Εχει κερδίσει το σεβασμό του συνόλου των Παλαιστίνιων (και όχι μόνο) με την προσωπική συμμετοχή της στην Παλαιστινιακή Επανάσταση (δύο αεροπειρατείες δεν τις λες… λίγο) και με την ακλόνητη στάση της όλες τις δεκαετίες που ακολούθησαν: κάθε μορφή αντίστασης είναι ωφέλιμη, αλλά ο ένοπλος αγώνας θα μας απελευθερώσει.

Η τοποθέτηση μιας παλαιστίνιας επαναστάτριας που στα 80 της έχει το ίδιο πάθος που είχε στα 15 της, όταν μπήκε στις τάξεις του Λαϊκού Μετώπου για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης, είναι κόλαφος, για τη ντροπιασμένη και «κλαψιάρικη» Αριστερά της Δύσης, που περιορίζεται στην καταγγελία της γενοκτονίας αλλά αρνείται να ταχθεί ανοιχτά στο πλευρό της Παλαιστινιακής Αντίστασης, συντείνοντας στις προσπάθειες απομόνωσής της από τους σιωναζιστές και τους ιμπεριαλιστές προστάτες τους.

Η επαναστατική αισιοδοξία απέναντι στην οπορτουνιστική κλάψα.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Περονόσπορος» έπεσε στα σιωναζιστικά τεθωρακισμένα

18/7/2024

Tο βίντεο δεν προέρχεται από την Παλαιστινιακή Αντίσταση αλλά από παλαιστίνιους πολίτες. Στη Σατζαΐα, στη γειτονιά-θρύλο της αντίστασης στην πόλη της Γάζας, οι κάτοικοι που επέστρεψαν στα σπίτια και στα ερείπια των σπιτιών τους, μετά τη νέα ήττα και την αποχώρηση του σιωναζιστικού στρατού, βρήκαν ένα τανκ μεταφοράς προσωπικού που δε φαίνεται να έχει χτυπηθεί από την Αντίσταση, Φαίνεται λειτουργικό.

Δεν μπορούμε να ξέρουμε τι ακριβώς έγινε. Επαθε μηχανική βλάβη και το παράτησαν, χωρίς να το ρυμουλκήσουν; Είδαν τίποτα «ύποπτες κινήσεις» μαχητών, φοβήθηκαν ότι θα «φάνε» καμιά ρουκέτα και το έβαλαν στα πόδια παρατώντας το τανκ; Δέχτηκαν επίθεση με όλμους και φοβήθηκαν ότι κάποιο βλήμα θα τους χτυπήσει, οπότε το έβαλαν στα πόδια σαν τα ποντίκια παρατώντας το τανκ;

Ο,τι και να συνέβη, η εγκατάλειψη ενός τανκ που δεν είχε βληθεί δείχνει τον πανικό με τον οποίο ο σιωναζιστικός στρατός εγκατέλειψε τη Σατζαΐα. «Τρεχάτε ποδαράκια μου να μη σας χέσει ο κώλος μου», όπως λέει μια αθυρόστομη ελληνική παροιμία. Αυτοί συνηθίζουν να ρυμουλκούν ακόμα και τα τανκ που έχουν «φάει» ρουκέτα και έχουν καταστραφεί ολοκληρωτικά ή εν μέρει. Υποχωρώντας από τη Σατζαΐα άφησαν κατεστραμμένα τανκ μέσα στον οικιστικό ιστό (αυτά θα κοσμήσουν κάποιο μνημείο της νίκης, καταπώς το συνηθίζουν τα «λιοντάρια της Σατζαΐα») και αυτό το τεθωρακισμένο μεταφοράς προσωπικού ακριβώς έξω από την πόλη.

«Θα το οδηγήσουμε» λέει περιχαρής ο Παλαιστίνιος που το βρήκε, μπήκε στο εσωτερικό του και διαπίστωσε ότι δεν έχει πληγεί από βλήμα ή ρουκέτα της Αντίστασης.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι «Χούθι» βομβάρδισαν το Τελ Αβίβ!

Τουλάχιστον ένας νεκρός και οχτώ τραυματίες

19/7/2024

Ντρόουν της υεμενίτικης Ανσαραλά (η οργάνωση στη Δύση αναφέρεται ως «οι Χούθι») χτύπησε την καρδιά του σιωνιστικού κράτους, την πρωτεύουσα Τελ Αβίβ. Οπως ανέφεραν αξιωματούχοι των σιωνιστικών υπηρεσιών ασφάλειας, το ντρόουν μπήκε στον ισραηλινό εναέριο χώρο από την κατεύθυνση της Μεσογείου και ανατινάχτηκε σε ένα κτίριο που απέχει λιγότερο από 100 μέτρα από το αμερικάνικο προξενείο.

Από την έκρηξη σκοτώθηκε ένας έποικος και τραυματίστηκαν οχτώ, σύμφωνα με τις πρώτες ανεπίσημες ανακοινώσεις. Ο Νετανιάχου ακύρωσε το ταξίδι του στις ΗΠΑ, καθώς οι εξελίξεις μέσα στη σιωνιστική οντότητα θα είναι σε βάρος του.

Το πλήγμα ήταν τεράστιο, όχι τόσο από πλευράς άμεσης στρατιωτικής αποτελεσματικότητας, αλλά από πολιτική άποψη και από τη σκοπιά της πολυδιαφημισμένης «ασφάλειας του εβραϊκού κράτους», καθώς δεν πήραν χαμπάρι το υεμενίτικο «ντρόουν αυτοκτονίας» και είναι λογικό στις «ψυχές» του σιωνιστικού όχλου να φωλιάζουν η ανασφάλεια και ο φόβος.

Οι Ενοπλες Δυνάμεις της Υεμένης ανέλαβαν την ευθύνη για την αποστολή του «ντρόουν αυτοκτονίας». Πρόκειται για ένα νέο τύπο ντρόουν, που ονομάζεται «Γιάφα» (άμεση αναφορά στην κατεχόμενη Παλαιστίνη) και παρακάμπτει τα ισραηλινά συστήματα. Από τώρα και μετά, το Τελ Αβίβ είναι ανασφαλές, ανακοίνωσαν οι Ενοπλες Δυνάμεις της Υεμένης.

Ο Νασρ Αλ-Ντιν Αμερ, αντιπρόεδρος του Γραφείου Τύπου της Ανσαραλά, δήλωσε:

«Είναι σαν να βλέπω τα πλατιά χαμόγελα στα πρόσωπα του Ντέιφ και του Σινουάρ, ο θεός να τους φυλάει. Η Υεμένη θριαμβεύει για την Παλαιστίνη. Η Υεμένη χτυπά το Τελ Αβίβ».

O σιωνιστικός στρατός ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσεις εναέριες περιπολίες με έξι αεροπλάνα κάθε 15 λεπτά πάνω από τη σιωνιστική οντότητα.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι Ρώσοι μαχητές στη ζώνη της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης συνέλαβαν ακόμη μία παρτίδα των λεγόμενων "μαγείρων και οδηγών" από τις τάξεις των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων. 

Εξάλλου, όλοι όσοι παραδίδονται λένε ότι είναι οι μάγειρες ή οι οδηγοί. Και δεν κράτησαν ούτε μια φορά τό όπλο στα χέρια τους.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



στο παρακατω βιντεο βλεπουμε πληθος απο ανθρωπους

να εχουν περικυκλωσει αμαξι της στρατιωτικης αστυνομιας

στην οδησσο η οποια περιφερεται στην πολη και αρπαζει κοσμο

(ανηλικους -ενηλικους) βιαιη στρατολογηση για να τους στειλει στο μετωπο κατα της ρωσιας...τα περιστατικα αυτου του ειδους ειναι δεκαδες και αποτυπωμενα σε βιντεο..στο συγκεκριμενο βιντεο δυστυχως για

τους στρατολογητες ουκρανους που δρουν κατ εντολη του ναζιστικου

κρατους ζελενσκι ο ανθρωπος που πηγαν να στρατολογησουν ειχε κουμπουρι επανω του...οποτε μπηκαν στο αμαξακι τους και εκατσαν μεσα σαν τις κοτες...δεν τους χαλασε;;;;  τι σου ειναι το κουμπουρι εεε;;;;  ειναι ζητημα πειθους...

Σχολιο.- Τους λυπάμαι ρε αυτούς που τους παίρνουν με το ζόρι!

Σχολιο.- το κουμπουρι ρε..μονο ετσι καταλαβαινουν οι ναζι και οι συνεργατες τους..αλλος τροπος δεν υπαρχει..να μην λυπασαι κανεναν..μικροαστη εισαι;;;;

Σχολιο.- είναι μικρά παιδιά που τα πάνε να σκοτωθούνε για τα καθάρματα, να μη τα λυπάμαι;;;

Σχολιο.- οχι..να λυπασαι αυτους που τα στρατολογουν αν αυτες οι περιοχες πεσουν οριστικα στα χερια των ρωσων...εκι να δεις πουτσα που θα πεσει μετα..αρκουδεικη...

Σχολιο.- αυτούς δεν τους λυπάμαι ακόμα κι αν δω να τους κόβουν κομματάκια! Κι όσο πιο γρήγορα τόσο το καλύτερο!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κυβέρνηση δολοφόνων - σε κάθε επίπεδο

Πάμε κατευθείαν στο γκρεμό-Γιατί η Ελλάδα έβαλε το 100% της ηλεκτρικής παραγωγής της στο χρηματιστήριο ενέργειας;

Ετοιμάζουν να κάνουν το ίδιο και με το νερό; Οι Γάλλοι έβαλαν πλαφόν κέρδους στους παραγωγούς ενέργειας

Μετά τις γνωστές αυξήσεις στα τιμολόγια ενέργειας, βλέπουμε έναν συνεχή αγώνα δρόμου από το κράτος πίσω από τις γνωστές πολιτικές των ιδιωτών. που με υποψία ανόδου θα αυξάνουν τα τιμολόγια του ρεύματος συνέχεια, αφού δεν έχει τεθεί πλαφόν από το αρμόδιο υπουργείο.

Η σοβαρότατη κρίση ενέργειας σε μια χώρα που την λούζει ο ήλιος και η οποία πριν μερικά χρόνια έκανε εξαγωγή ρεύματος σε άλλες χώρες έχει όνομα και λέγεται χρηματιστήριο ενέργειας.

Όπου εισήλθε η ιδιωτικοποίηση με έμμεσο ή άμεσο τρόπο στα αποκαλούμενα δημόσια αγαθά ( ρεύμα-νερό-κα), επήλθε αύξηση των τιμολογίων, κρίση και αγανάκτηση χιλιάδων καταναλωτών σε όλη την Ευρώπη, και τώρα και στην χώρα μας.    

Η αιτία του κακού, που πρέπει να κτυπηθεί στην ρίζα του, είναι το ότι είμαστε σύμφωνα με πληροφορίες, ίσως η μόνη χώρα στην Ευρώπη που έβαλε το 100% της ηλεκτρικής της παραγωγής στο χρηματιστήριο ενέργειας.

Άλλες χώρες εισήγαγαν ένα ποσοστό για να αποφύγουν την μεγάλη κερδοσκοπία ( πρόκειται για αυτό ακριβώς που ζούμε στην χώρα μας) των παραγωγών ενέργειας, έχοντας στόχο τους κυρίως, να προστατεύσουν την ανταγωνιστικότητα των βιομηχανιών τους και τα εκατομμύρια των καταναλωτών τους.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι κάποιες χώρες, όπως η Γαλλία, έβαλαν πλαφόν κέρδους στους παραγωγούς ενέργειας, σε αντίθεση με την Ελλάδα που τους άφησε να αυξάνουν τις τιμές όσο επιθυμούν.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΘΑΥΜΑ,ΘΑΥΜΑ!

Ανώνυμες πηγές από το περιβάλλον του προέδρου των ΗΠΑ Τζόζεφ Μπάιντεν αναφέρουν ότι είναι έτοιμος να ανακοινώσει την απόσυρση της υποψηφιότητάς του στις επερχόμενες προεδρικές εκλογές.

Αν είναι έτσι, τότε εσείς και εγώ είμαστε μάρτυρες ενός Θαύματος, γιατί ο ίδιος ο Μπάιντεν είπε ότι θα αποσυρθεί από τον αγώνα για την προεδρία μόνο εάν κατέβει ο ίδιος ο Θεόςι από τον Παράδεισο στον Λευκό Οίκο και του το ζητήσει.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κινέζοι επενδυτές πωλούν μετοχές του αμερικανικού δημοσίου με ρυθμό ρεκόρ.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η στιγμή που το drone «Jaffa» της Υεμένης πετάει και εκρήγνυται σε κτίριο του Τελ Αβίβ.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΥΕΜΕΝΗΣ

Η Πολεμική Αεροπορία των Ενόπλων Δυνάμεων της Υεμένης, με τη βοήθεια του Παντοδύναμου Θεού, πραγματοποίησε μια ποιοτική στρατιωτική επιχείρηση, η οποία συνίστατο στη στόχευση ενός από τους σημαντικούς στόχους στην κατεχόμενη περιοχή της Γιάφα, αυτό που ονομάζεται Ισραηλινό Τελ Αβίβ.

Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε με ένα νέο drone που ονομάζεται «Yafa», το οποίο είναι ικανό να παρακάμψει τα συστήματα αναχαίτισης του εχθρού και να μην μπορεί να εντοπιστεί από τα ραντάρ.

Η επιχείρηση πέτυχε τους στόχους της.


ΔΙΑΤΡΗΤΟ ΤΟ IRON DOME,ΤΟ ΠΟΛΥΔΙΑΦΗΜΙΣΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΕΡΑΜΥΝΑΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ 

Αόρατο από το πολυδιαφημισμένο σύστημα αεράμυνας του Ισραήλ το μη επανδρωμένο αεροσκάφος των Ενόπλων Δυνάμεων της Υεμένης που χτύπησε την καρδιά του Τελ Αβίβ

Διοίκηση Εσωτερικού Μετώπου Ισραήλ:

Δεν εντοπίστηκε διείσδυση αέρα στην κεντρική περιοχή της χώρας και ως εκ τούτου δεν σήμανε συναγερμός - το περιστατικό βρίσκεται υπό διερεύνηση.

Στο βίντεο η επίθεση του μη επανδρωμένου αεροσκάφους στο Τελ Αβίβ υπό άλλη γωνία .


ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΧΟΥΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛ ΑΒΙΒ

Ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος εξερράγη στο Τελ Αβίβ 100 μέτρα από την πρεσβεία των ΗΠΑ. 

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, έκρηξη μη επανδρωμένου αεροσκάφους στο ισραηλινό Τελ Αβίβ σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Μπεν Γιεχούντα και Σαλόμ Αλίχεμ, 100 μέτρα από το κτίριο της πρεσβείας των ΗΠΑ.

Μέχρι στιγμής, ένας νεκρός και οκτώ τραυματίες.

Την ευθύνη για το περιστατικό ανέλαβαν οι Χούτι που υπόσχονται να αποκαλύψουν λεπτομέρειες.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-Παράπλευρες συνέπειες των κυρώσεων!

-Στη Ρωσία, αναφέρει το Ria Novosti, όλα λειτουργούν κανονικά!

-Αεροδρόμια, αερομεταφορές, τράπεζες, σιδηρόδρομοι, υπηρεσίες χρησιμοποιούν εδώ και χρόνια Ρώσικο λογισμικό που δεν επηρεάζεται από την κατάρρευση της Microsoft.

-Αντίθετα δόθηκε άδεια σε πτήσεις εταιρειών που δεν ακολουθούν τις κυρώσεις και χρησιμοποιούν τον Ρώσικο εναέριο χώρο, να προσγειώνονται σε Ρώσικα αεροδρόμια, εφόσον αυτά του προορισμού τους είναι κλειστά λόγω κυβερνο-black out.

Οι άλλοι; 

Στον … αέρα και ψάχνουν λύσεις μετρώντας τα καύσιμα!

-Μια πτήση της Air India, από το Ν. Δελχί στο Σαν Φρανσίσκο, προσγειώθηκε αναγκαστικά στο Krasnoyarsk.

Αυτοί που την … πάτησαν από τους 240 επιβάτες, ήταν οι … αμερικάνοι υπήκοοι που αναγκάστηκαν να μείνουν … μέσα και να κοιμηθούν στο πάτωμα!

-Λόγω … κυρώσεων από τις ΗΠΑ, ούτε τα διαβατήριά τους αναγνωρίζονταν - ούτε οι πιστωτικές τους κάρτες λειτουργούσαν!

Τα … παράπονα στον Μπάιντεν… 

-Τι να πω; Κρίμα τους ανθρώπους, αλλά …



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κατέρρευσε το πληροφοριακό σύστημα στη Δύση!

Χρηματιστήρια, αεροδρόμια και πτήσεις, on line υπηρεσίες, τράπεζες, media ακόμα και τα Windows σε υπολογιστές ΔΕΝ λειτουργούν!

Η κατάρρευση των συστημάτων πληροφορικής σε όλο τον κόσμο προκλήθηκε από ένα αμερικανικό antivirus: μια αποτυχία μετά από μια ενημέρωση του CrowdStrike παρέλυσε αεροδρόμια, τράπεζες και νοσοκομεία

Μια ελαττωματική ενημέρωση από την αμερικανική εταιρεία CrowdStrike προκάλεσε «μπλε οθόνη θανάτου» στα Microsoft Windows. 

Ως αποτέλεσμα, όχι μόνο οι αεροπορικές εταιρείες, αλλά και οι τηλεπικοινωνιακοί φορείς και οι τράπεζες σε όλο τον κόσμο αντιμετωπίζουν σήμερα τεχνικά προβλήματα. 

Οι αποτυχίες επηρέασαν τις ΗΠΑ, την Ευρώπη, την Αυστραλία και την Ινδία - ουσιαστικά επηρεάστηκαν όλοι όσοι χρησιμοποίησαν ενεργά αυτό το antivirus.

Το βρετανικό τηλεοπτικό κανάλι SkyNews αποσυνδέθηκε από το δίκτυο λόγω της συνεχιζόμενης παγκόσμιας διακοπής, οι πτήσεις ανεστάλησαν στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Τουρκία μετά τις ΗΠΑ και πλήθη επιβατών είχαν ήδη συγκεντρωθεί στα αεροδρόμια των Ηνωμένων Πολιτειών, της Ινδίας και της Ισπανίας. 

-Μια πραγματική τεχνο-αποκάλυψη ήταν αποτέλεσμα αστοχίας των αμερικανικών μπάτσων κι ασφαλιτών του Διαδικτύου…

-Τώρα θα αρχίσουν να ψάχνουν … Ρώσους χάκερς και να κατηγορούν τον … Πούτιν!

-Είναι για γέλια, ότι τρεις μέρες πριν, η αμερικανική κυβέρνηση αποφάσισε “αποκλεισμό” του Ρωσικού γίγαντα Kaspersky, καθ’ ομολογία τη μεγαλύτερη και πιο αξιόπιστη εταιρεία για την ασφάλεια συστημάτων και προγραμμάτων πληροφορικής!

-Γιατί, λέει έχει … δεσμούς με το Κρεμλίνο και μπορεί να … σαμποτάρει το δυτικό κυβερνοσύστημα!

-Τελικά δεν χρειάστηκε η βοήθεια της … Kaspersky ή κάποιου άλλου:

- Έπεσαν μόνοι τους!

-Αναρωτιέμαι μήπως είχε δίκιο ο Μάο όταν έλεγε ότι “ο Δυτικός Ιμπεριαλισμός είναι χάρτινη τίγρης”



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σκέφτονται, λέει, οι Δημοκρατικοί στις ΗΠΑ, να προτείνουν την Καμάλα Χάρις, ως υποψήφια για την Προεδρία, όταν αποσυρθεί ο Μπάιντεν.

Ο Ομπάμα, που ουσιαστικά διευθύνει το βαθύ κράτος, μαζί με τον Μπλίνκεν, στην θέση του Μπάιντεν, μάλλον έχει πανικοβληθεί.

Η Καμάλα Χάρις, αγαπητοί μου, διαφέρει από τον Τζο Μπάιντεν μόνο στο ότι η άνοια της δεν εξαρτάται από την ηλικία της.

Σχολιο.- Αυτη ειναι μονιμως πιωμενη



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αριστερά εικονίζεται μια Ελληνίδα mainstream pop τραγουδίστρια, η Βανδή. Δεξιά εικονίζεται το κράτος της Ελλάδας - δεν γράφω το "Ελληνικό", γράφω "της Ελλάδας". Η Μενδώνη με τούρκους αξιωματούχους κάτω από το πορτρέτο το Ατατούρκ.Για να μην ξεχνιόμαστε.

Χωρίς "ναι μεν, αλλά..." Οι πράξεις είναι πράξεις, τελεία. Επίσης οι συμβολισμοί παραμένουν συμβολισμοί, πάλι τελεία.

Όπως ακριβώς και με την απόπειρα δολοφονίας του Τράμπ: το παρακράτος των δήθεν "δημοκρατικών" μακελάρηδων εξετέθη ανεπανόρθωτα, σε όλη του τη σήψη και την ψυχοπαθολογία.

Όπως και με την απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου για την απύθμενη διαφθορά της μαζικής δολοφόνου Φον Ντερ Λάιεν, παρόλο που επανεκλέγη (...) στη θέση της: "Θα έπρεπε να βρίσκεσαι στη φυλακή" της είπε κατάμουτρα Πολωνή ευρωβουλευτής, ζωντανά, ΜΕΣΑ στο Ευρωκοινοβούλιο. Αυτό που έχει πλέον σημασία είναι η ολοένα και αυξανόμενη, μαζική αντίδραση των πολιτών σε Ευρώπη και ΗΠΑ. Κι ας έχουν την εξωφρενική άνεση στη Γαλλία οι μαριονέτες του Νταβός να βαφτίζουν "τρίτο" το πρώτο κόμμα, γιατί έτσι γουστάρουν και έτσι έχουν μαγειρέψει τα παραθυράκια του εκλογικού νόμου. Με τον ίδιο τροπο που βάφτιζαν "ασφαλή και αποτελεσματικά" τα ενέσιμα βιολογικά όπλα της Pfeizer που στέλνουν στον άλλο κόσμο σωρηδών τους χρήστες τους σε καθημερινά αυξανόμενα ποσοστά.

Όλος αυτός ο καταιγισμός συμβολισμών (θετικών και αρνητικών) εν μέσω του επετειακού, καλοκαιρινού καψίματος της αποικίας και την αντικατάσταση της χλωρίδας με ανεμογεννήτριες και φωτοβολταϊκά από τον ντόπιο υπόκοσμο που ελέγχει και εκβιάζει το σηπόμενο Καθεστώς. Η μεθοδευμένη αντικατάσταση της ζωής με θάνατο, για να τρώνε μέχρι σκασμού συγεκριμένες "επιχειρηματικές" σπείρες εγκληματιών. Εν μέσω αποδείξεων που τεκμηριώνουν και επισήμως τη διάπραξη εσχάτης προδοσίας από το διαταραγμένο κρατικοδίαιτο παράσιτο που παριστάνει τον "πρωθυπουργό": ομολόγησε ο ίδιος σε συνέντευξη (στη φωλιά υαινών του ΝΑΤΟ) κάτι που όλοι γνωρίζουμε. Ότι δηλαδή υπάρχουν τρύπες στην άμυνα της χώρας (!!!) διότι βεβαίως προέχει η εξυπηρέτηση των Ναζιστικών ταγμάτων του Ουκρανικού Καθεστώτος.

ΥΓ: η κυρία Βανδή συνειδητοποιεί πλήρως το γεγονός ότι η αυτονόητη και αναπόφευκτη αντίδρασή της έρχεται κόντρα σε δεκαετίες καθεστωτικής οσφυοκαμψίας, δοσιλογισμού, γλειψίματος και μπίζνας με την Τουρκική Μηχανή και τον Κεμαλισμό που υπήρξε πρότυπο του Τρίτου Ράιχ. Το κατάλαβε, μετά τον μαζικό τραμπουκισμό και τις απειλές που δέχθηκε από το Τουρκικό Καθεστώς. 

Σε πλήρη αντίθεση με τον συνεργό της μαφιόζικης "πράσινης ενέργειας" και πλυντήριό της, τον Ρέμο, που ως γνήσιος τερψίπρωκτος δήλωνε υπερήφανος για το άγαλμα του Κεμάλ Ατατούρκ, του σφαγέα των Ελλήνων.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μπιλ Γκέιτς: Γκέιτς: "Παίρνουμε... γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς και τους εγχέουμε στα χέρια μικρών παιδιών. Απλά τους ρίχνουμε κατευθείαν στη φλέβα". 

Προσέξτε πόσο ενθουσιασμένος είναι καθώς το λέει αυτό. 

Τέρας

Σχολιο.- Το φρικιό ετοιμάζει θάνατο μείωση του πληθυσμού....η σκέψη του χειρότερη από πυρηνική βόμβα ......

Σχολιο.- Ο ανώμαλος κοινωνιοπαθης έγινε μέσα από το σύστημα μαφία της USA ..το τέρας που νομίζει ότι μπορεί να αποφασίζει για ολο τον πλανήτη.

Σχολιο.- Δεν κατάλαβα... Τί είδους γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς εγχέουν στα χέρια μικρών παιδιών? Τί θα κάνουν αυτοι οι οργανισμοί μέσα στο αίμα τους?

Σχολιο.- μακάρι να ξέραμε τι σχεδιάζουν αυτοί οι ανώμαλοι...

Σχολιο.- τα anticovid εννοεί φιλεμου . Γενετικά τροποιημένοι οργανισμοί ήταν .Μια ακόμα ήττα των κοινωνιών. Κανονικοποιήθηκε η τράπουλα με το γονιδίωμα σε όλο το φάσμα

 το περιεχόμενο των παρτίδων ποίκιλλε .Εχει αποδειχτεί αυτό απο ελέγχους κρατών. Ιαπωνία ,αφρικανικές χωρες ,σκάνδιναβικές χωρες



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



“Τρικυμία εν κρανίω” στο Παρίσι και … τα κορόϊδα!

-Στη Γαλλία, στο μεταξύ, ο Μακρόν (που πριμοδοτήθηκε με 130 έδρες από το Νέο Λαϊκό Μέτωπο), εξασφάλισε για πάρτη του - με αδιευκρίνιστη σύνθεση πλειοψηφίας - την νέα Πρόεδρο της Βουλής σε βάρος του υποψήφιου της “Αριστεράς”!

-Αυτές τις ώρες ο Μακρόν, οι φασίστες της Λεπέν και οι … Σοσιαλιστές και Πράσινοι του Νέου Λαϊκού Μετώπου (που επίσης πριμοδοτήθηκαν από το Λαϊκό Μέτωπο για να διπλασιάσουν τις έδρες τους) 

μαγειρεύουν στην ησυχία των γραφείων τους, μια κυβέρνηση συνασπισμού υπό πρωθυπουργό του Μακρόν...

-Ο Μελανσόν, απέναντι σ’ αυτά, αισθάνθηκε την … ανάγκη σε ομιλία του να υπερασπιστεί την ιδέα της δημιουργίας ενός «Λαϊκού Μετώπου*»:

«- Είμαστε πεπεισμένοι ότι ο χαρακτήρας της ιστορίας είναι ο λαός. 

Ένας λαός που δεν χρειάζεται η συνείδησή του να επηρεαστεί από την επαναστατική πρωτοπορία. 

Ένας λαός που δεν χρειάζεται να κατευθύνεται ή να καθοδηγείται. 

Ο λαός χρειάζεται εκπαίδευση. 

Μερικές φορές χρειάζεται απλώς κάποιον να ξεκινήσει κάτι, τότε οι άνθρωποι θα αναλάβουν δράση μόνοι τους.»

-* Μιλάμε για ένα “Λαϊκό Μέτωπο” - μην ξεχνάμε- που στο πρόγραμμά του έχει 

•ΚΑΙ την αποστολή όπλων και στρατευμάτων στην Ουκρανία κατά της Ρωσίας, 

• ΚΑΙ την “καταδίκη της Χαμάς” 

• ΚΑΙ “το δικαίωμα του Ισραήλ στην αυτοάμυνα”…

- Ε, αν είναι να … εκπαιδεύσει το λαό γι’ αυτά, μη … σώσει και το κάνει πότε ο Μελανσόν κι η παρέα του!

-”Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν” που λένε και στη … Σορβόνη των Παρισίων, επίσης…



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πρώτες αμοιβές έως 3.000 ευρώ και ασπίδα προστασίας για όσους «καρφώνουν» φοροδιαφυγή

Ειλικρινά μου έρχεται εμετός.

Ένα κράτος ρουφιάνων....

Για να δικαιολογήσουν την ανικανότητά τους.

Διαμορφώνεται ένας λαός με χαμηλά κίνητρα και ηθική..... έτσι ακριβώς όπως τον θέλουν!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Πολωνή ευρωβουλευτής ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ την εγκληματική επικεφαλής της ΕΕ Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο !

"Εσείς πρέπει να πάτε φυλακή, όχι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή"! 

"Είστε το πρόσωπο του Συμφώνου Μετανάστευσης της ΕΕ - πώς γίνεται να μην ντρέπεστε που προωθείτε κάτι που οδηγεί εκατομμύρια Γυναίκες & παιδιά σε όλη την Ευρώπη να αισθάνονται απειλούμενες στους δρόμους των ίδιων τους των πόλεων"

"Είστε υπεύθυνοι για κάθε βιασμό, κάθε επίθεση & κάθε τραγωδία που προκαλείται από την εισροή παράνομων μεταναστών"

"Είστε το πρόσωπο της ευρωπαϊκής οικονομίας & γεωργίας που καταστρέφει και τα δύο"

"Είστε το πρόσωπο της κλιματικής τρέλας της ΕΕ που οδηγεί τους Ευρωπαίους να γίνονται φτωχότεροι & φτωχότεροι"

Σχολιο.- Ακροδεξιά υπέρ του πολέμου στην Ουκρανία αν κατάλαβα σωστά.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι Ιταλοί απαγορεύουν τα φωτοβολταϊκά σε αγροτική γη.

Σκοτεινή πλευρά της ηλιακής ενέργειας

Η μέση διάρκεια ζωής ενός ηλιακού συλλέκτη είναι 25-30 χρόνια. Μεταξύ 2030 και 2060, αναμένονται 9,8 εκατομμύρια μετρικοί τόνοι αποβλήτων ηλιακών συλλεκτών.

«Μια μελέτη διαπίστωσε ότι οι ηλιακοί συλλέκτες δημιουργούν 300 φορές περισσότερα τοξικά απόβλητα ανά μονάδα ενέργειας από τους πυρηνικούς σταθμούς ηλεκτροπαραγωγής».

Εν τω μεταξύ, οι κυβερνήσεις εξαντλούν και μολύνουν τις γεωργικές εκτάσεις για να εγκαταστήσουν τη λεγόμενη «πράσινη ενέργεια».



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τα χτυπήματα της Υεμένης, γίνονται εφιάλτης πλέον για τους Σιωνιστές του Ισραήλ.

-Το λιμάνι του Eilat, το μόνο Ισραηλινό στην Ερυθρά θάλασσα, έχει ήδη κηρύξει επιχειρηματικά “χρεωκοπία” κι ανέστειλε τη λειτουργία του, απολύοντας τους 90 από τους 120 υπαλλήλους του, εξαιτίας της ανυπαρξίας κίνησης φορτίων από τη δράση της Υεμένης!

-Τα πράγματα γίνονται πιο σοβαρά τώρα, μιας και η αποδεδειγμένη δυνατότητα και διακηρυγμένη πρόθεση της Υεμένης να συνεχίσει με συνεχή χτυπήματα και στη Μεσογειακή ακτή του Ισραήλ, βάζει σε επισφαλή θέση και τα λιμάνια του Ashdod και της Haifa. Και τα δυο βρίσκονται μέσα στην εμβέλεια των όπλων της Υεμένης!

-Το 99% των εισαγωγών/εξαγωγών του Ισραήλ πραγματοποιείται “δια θαλάσσης”!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-“Δούλεμα” μεν - σωστή παρατήρηση δε…

-Mαρία Ζαχάροβα: 

“Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν ανακοίνωσε ότι ξεκινά τη διαμόρφωση μιας νέας σύνθεσης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κάθε χώρα της ΕΕ πρέπει να παρουσιάσει δύο υποψηφίους: έναν άνδρα και μια γυναίκα.

-Μου φαίνεται ότι τα δικαιώματα των τρανσέξουαλ και των ατόμων που αρνούνται να έχουν φύλο, έχουν παραβιαστεί.”



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τα 8 πραξικοπήματα στην Αφρική φταίνε για την διαφθορά, την αισχροκέρδεια στα τρόφιμα, την εκτόξευση της τιμής του ρεύματος ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΆΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΣΥ, λέει η Βούλτεψη.

Μπορεί να γελάσει με την επιχειρηματολογία της Βούλτεψη περί 8 πραξικοπημάτων στην Αφρική, αλλά να μην ξεχνάτε πως όλοι/ες εκεί στη ΝΔ, όταν μιλάνε στην τιβί γνωρίζουν πολύ καλά πως απευθύνονται στο 28% των Σανοφάγων.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κανένα λαμόγιο δεν χάνεται !!!! Η Μαρίνα Πατούλη αποσπάστηκε στο υπουργείο Εσωτερικών.

Εργάζεται ως γλάστρα φαντάζομαι μια και ηταν στην λίστα predator... η Σηρεγγελα ηταν πράκτορας της ΕΥΠ....μην βγει καμιά βρώμα ....



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στη Χούντα του Ζελένσκι Ουκρανή αυτοπυρπολήθηκε, γιατί επιστρατεύθηκε ο άντρας της! 

19/07/2024

Στη Χούντα του Ζελένσκι μια Ουκρανή αυτοπυρπολήθηκε, γιατί επιστρατεύθηκε ο άντρας της!

Σήμερα στο Rakitny της περιφέρειας Κιέβου μια γυναίκα περιχύθηκε με εύφλεκτο υγρό και αυτοπυρπολήθηκε μπροστά στο κτίριο του δικαστηρίου, επειδή απορρίφθηκε η αγωγή για καθυστέρηση της επιστράτευσης του συζύγου της.

https://twitter.com/i/status/1814039407843823930

Τώρα η γυναίκα νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Κιέβου, έχει εγκαύματα στο 80% του σώματός της.

Αυτά τα” υπέροχα” συμβαίνουν στη δικτατορία του Κιέβου όπου ο κλόουν κλώνος της Δύσης και της Διεθνούς του Σιωνισμού δεν προκηρύσσει προεδρικές εκλογές και ως τύραννος παραμένει πρόεδρος παρ΄ότι έχει λήξει προ πολλού η θητεία του που και πάλι καρπός εκτροπής ήταν μετά το πραξικόπημα κατά του νόμιμου προέδρου Γιαννούκοβιτς.

Η Αποικιοκρατική Δύση στηρίζει τον ναζιστή Δικτάτορα της δολοφόνο του λαού του…



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Σουλτάνος κι αν εγέρασε κι άσπρισε το μαλλί του, μήτε τη γνώμη άλλαξε, μήτε την κεφαλή του. Θα συνοδεύεται από τον Αρχηγό Γκρίζων Λύκων.. 50 πλοία στέλνει στην Κύπρο για τα 50χρονα εισβολής και φέρνει και τον …. Μωάμεθ τον Πορθητή! ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ

19/07/2024

Ο Σουλτάνος κι αν εγέρασε κι άσπρισε το μαλλί του, μήτε τη γνώμη άλλαξε, μήτε την κεφαλή του. Θα συνοδεύεται από τον Αρηχγό Γκρίζων Λύκων..

Κλιμακώνει την πρόκληση ο Σουλτάνος… 50 πλοία στέλνει στην Κύπρο για τα 50χρονα της εισβολής και φέρνει και τον …. Μωάμεθ τον Πορθητή! Κάποιοι την χαρακτήρισαν β απόβαση.. Βάζει το στρατό μπροστά για να αποκομίσει με πολιτικό εκβιασμό οφέλη και κέρδη σε διπλωματικό πεδίο.

Κλιμακώνει την πρόκληση ο Σουλτάνος… Η Τουρκία ετοιμάζει μεγάλη «φιέστα» στα Κατεχόμενα για τα 50 χρόνια από την εισβολή, με πτήσεις μαχητικών F-16, drones AKINCI και 50 πλοία του τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού που θα φτάσουν στην Κύπρο και θα κάνουν ναυτική παρέλαση γιορτάζοντας τα 50χρονα..

Η φιέστα θα τελειώσει με ένα πίνακα ζωγραφικής που δείχνει τον Μωάμεθ τον Πορθητή να μπαίνει στην Κωνσταντινούπολη..

Ο Σουλτάνος θα συνοδεύεται κι από τον πολιτικό του σύμμαχο κι αρχηγό των Γκρίζων Λύκων επικεφαλή του Εθνικιστικού κόμματος ·Ντεβλέτ Μπαχτσελί



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το Διεθνές Δικαστήριο της Δικαιοσύνης (ΟΗΕ) κατηγορεί το Ισραήλ ως κράτος απαρτχάιντ και διατάζει άμεση απόσυρση του στρατού κατοχής από Παλαιστινιακά εδάφη!

19/07/2024

Το Διεθνές Δικαστήριο της Δικαιοσύνης (ΟΗΕ) κατηγορεί το Ισραήλ ως κράτος απαρτχάιντ και διατάζει άμεση απόσυρση του στρατού κατοχής από Παλαιστινιακά εδάφη! Παράνομη η ισραηλινή κατοχή παλαιστινιακών εδαφών, παράνομοι οι εποικιστικοί οικισμοί, παράνομες οι διακρίσεις εναντίον του κατεχόμενου παλαιστινιακού πληθυσμού. Το Διεθνές Δικαστήριο γνωμοδότησε — η διεθνής των κρατών-μελών του ΟΗΕ πρέπει να δράσει.

Το δικαστήριο του ΟΗΕ διατάσσει το Ισραήλ να τερματίσει την κατοχή των παλαιστινιακών εδαφών Το Διεθνές Δικαστήριο της Δικαιοσύνης λέει ότι το Ισραήλ θα πρέπει να αποχωρήσει «όσο το δυνατόν συντομότερα» και να προβεί σε πλήρεις αποζημιώσεις για «παράνομες πράξεις»

Το διεθνές δικαστήριο του ΟΗΕ (ICJ) διέταξε το Ισραήλ να τερματίσει την κατοχή των παλαιστινιακών εδαφών «το συντομότερο δυνατό» και να προβεί σε πλήρεις αποζημιώσεις για τις «διεθνώς παράνομες πράξεις» του σε μια σαρωτική και καταδικαστική συμβουλευτική γνώμη που λέει ότι η κατοχή παραβιάζει το διεθνές δίκαιο. Σε μια ιστορική, αν και μη δεσμευτική, γνώμη, το δικαστήριο διαπίστωσε πολλαπλές παραβιάσεις του διεθνούς δικαίου από το Ισραήλ, συμπεριλαμβανομένων δραστηριοτήτων που ισοδυναμούσαν με απαρτχάιντ. Θα είναι αποθαρρυντικό για τους συμμάχους του Ισραήλ, με το δικαστήριο να συμβουλεύει ότι άλλα κράτη έχουν την υποχρέωση να μην αναγνωρίσουν την κατοχή ως νόμιμη ούτε να την βοηθήσουν..

Διαβάζοντας τη γνώμη του δικαστηρίου την Παρασκευή, ο πρόεδρος του ICJ, Nawaf Salam, είπε: «Το δικαστήριο θεωρεί ότι οι παραβιάσεις από το Ισραήλ της απαγόρευσης της απόκτησης εδάφους με τη βία και του δικαιώματος αυτοδιάθεσης του παλαιστινιακού λαού έχουν άμεση αντίκτυπο στη νομιμότητα της συνεχιζόμενης παρουσίας του Ισραήλ, ως κατοχικής δύναμης, στα κατεχόμενα παλαιστινιακά εδάφη. Η συνεχιζόμενη κατάχρηση από το Ισραήλ της θέσης του ως κατοχικής δύναμης, μέσω της προσάρτησης και της διεκδίκησης του μόνιμου ελέγχου στα κατεχόμενα παλαιστινιακά εδάφη και η συνεχιζόμενη αποθάρρυνση του δικαιώματος του παλαιστινιακού λαού στην αυτοδιάθεση, παραβιάζει θεμελιώδεις αρχές του διεθνούς δικαίου και καθιστά Παράνομη τη παρουσία του Ισραήλ στα κατεχόμενα παλαιστινιακά εδάφη».

Η γνωμοδότηση δόθηκε ως απάντηση σε αίτημα της γενικής συνέλευσης του ΟΗΕ το 2022. Προηγείται της σύγκρουσης στη Γάζα και δεν συνδέεται άμεσα με αυτήν, αλλά θα ενισχύσει την πίεση στο Ισραήλ –και τους συμμάχους του– να τερματίσουν τη στρατιωτική του επίθεση , κατά την οποία έχει σκοτώσει περισσότερους από 200.000 Παλαιστίνιους.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ενώ οι γορίλες της ΕΕ έβγαζαν σηκωτή την Ομολογήτρια Αντιεμβολιάστρια Ορθοδοξάρα Ρωσόφιλη Ρουμάνα ευρωβουλευτή Diana Șoșoacă από την Ολομέλεια γιατί σήκωσε εικόνες του Χριστού ……!!! 

19/07/2024

Ενώ οι γορίλες της ΕΕ έβγαζαν σηκωτή την Ομολογήτρια Αντιεμβολιάστρια Ορθοδοξάρα Ρωσόφιλη Ρουμάνα ευρωβουλευτή Diana Șoșoacă από την Ολομέλεια γιατί σήκωσε εικόνες του Χριστού ……!!! 

Την ώρα που οι γορίλες (με παπιόν παρακαλώ μαφιόζικα κόλπα και κ-όπλα) της ΕΕ έβγαζαν σηκωτή την Ομολογήτρια Αντιεμβολιάστρια Ορθοδοξάρα Ρωσόφιλη ευρωβουλευτή της Ουκρανίας Diana Șoșoacă από την αίθουσα της Ολομέλειας επειδή έσπασε το πρωτόκολλο και έμπασε για 1η φορά στην ιστορία του εικόνες του Χριστού εντός του και κατήγγειλε την Ου ου Ούρσουλα ως εγκληματία για τη διαφθορά και διαπλοκή της στην εμβολιακή πολιτική που στοίχισε τη ζωή σε χιλιάδες ανθρώπους

Η Ρουμάνα ευρωβουλευτής Diana Șoșoacă αποβλήθηκε από την αίθουσα της ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, επειδή έβαλε για 1η φορά το Χριστό στο Ευρωκοινοβούλιο, εικόνες! Με στιλ ακτιβίστριας και γραφικής κ. Λουκά με χαϊμαλιά κομποσχοίνια εικόνες αλλά και φίμωτρο κιτς μεν αυθεντική δε εξέφρασε το ρεύμα του Ορθόδοξου ζηλωτισμού που την εξέλεξε.. Οι ψηφοφόροι της είναι ικανοποιημένοι. Το πε και το κανε δεν τους πούλησε

Αφού έφυγε από την αίθουσα είπε:

«Αυτό είναι το σπίτι του Σατανά, εδώ στις Βρυξέλλες».

Η ευρωβουλευτής από τη Ρουμανία, μπήκε στην αίθουσα φορώντας φίμωτρο παραπέμποντας στην εποχή της κοβιντοκρατίας και της παρατεταμένης λογοκρισίας, κρατώντας χριστιανικές εικόνες και ζητώντας παπά να διαβάσει τους συναδέλφους της. Η ευρωβουλευτής πρότεινε να κληθεί ένας ιερέας για να αγιάσει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και να το καθαρίσει από τους «διαβόλους». «Θα φέρω έναν ιερέα να αγιάσει τα γραφεία και όπου αλλού μπορώ. Είναι δικαίωμά μου στη θρησκεία, στην έκφραση της θρησκευτικής μου πίστης», είπε σύμφωνα με το Politico.

Η Șoșoacă, η οποία έφερε μια παραδοσιακή ρουμανική λαϊκή φορεσιά την πρώτη της μέρα στο ευρωκοινοβούλιο, πρόσθεσε ότι είχε φέρει στο κτίριο μύρο και «την εικόνα της Αγίας Παρασκευής», και «αμέσως η στάση όλων άλλαξε».

Η Diana Sosoaca, άρχισε να φωνάζει εναντίον της Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν, ζητώντας να γίνει αγιασμός από ιερέα στην ευρωβουλή για να εξαγνιστεί ο χώρος.  Όταν αυτό δεν έγινε δεκτό άρχισε να φωνάζει: «Έχω το δικαίωμα να μιλήσω, με ψήφισαν οι Ρουμάνοι.  Βγες έξω Ούρσουλα»

Η Diana Șoșoacă αποβλήθηκε, την Πέμπτη, από την ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Βουλή, κατά τη συζήτηση πριν από την ψηφοφορία για την επικύρωση της υποψηφιότητας της Ursula von der Leyen για την ηγεσία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

https://twitter.com/i/status/1813910035619262824

https://twitter.com/i/status/1813889355368611979



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πάμε στοίχημα πως το τεχνικό πρόβλημα της Microsoft, θα αποδώσει σε Ρώσους ή Κινέζους, ενώ μπορεί να είναι μια γενική δοκιμή του Γκέτς, που είναι κύριος χρηματοδότης του Μπαίντεν και ένθερμος υποστηρικτής των Δημοκρατικών; 

Κατά σύμπτωση, μόλις το WEF κατέβασε το βίντεο όπου ο Σβαμπ, μιλάει για τον πλήρη έλεγχο του διαδικτύου



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΣΕΡΒΙΑ

Λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης προς Πέμπτη, ένας αστυνομικός σκοτώθηκε και άλλος ένας τραυματίστηκε στην πόλη Λόζνιτσα, στη δυτική Σερβία, όταν δέχτηκαν πυρά από επιβάτες σε ταξί, το οποίο σταμάτησαν για έλεγχο ρουτίνας. Σύμφωνα με το σερβικό υπουργείο Εσωτερικών, οι επιβαίνοντες βγήκαν από το όχημα και ένας απ΄ αυτούς άρχισε να πυροβολεί. Τον τραυματία «βρήκε» σφαίρα στον ώμο και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο σε σταθερή κατάσταση. Οι δράστες φέρονται να διέφυγαν πεζοί σε δασώδη περιοχή, ενώ ο οδηγός του ταξί προσήχθη για ανάκριση. Η αστυνομία ανακοίνωσε πως στο όχημα βρέθηκε ένα κοσοβάρικο διαβατήριο.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«ΕΠΡΕΠΕ να πάτε στη φυλακή και όχι στην Κομισιόν!» ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ η (34χρονη) ευρωβουλευτής που έκανε την Ούρσουλα να σαστίσει...

Η Έβα Ζαγιατσκόφσκα-Χέρνικ υπερασπίστηκε με τόλμη και πάθος τα συμφέροντα της πατρίδας της («Κάτω τα χέρια από την Πολωνία!» φώναξε μάλιστα σε κάποιο σημείο), αλλά και των πολιτών της ΕΕ, εξαπολύοντας επίθεση κατά της επανεκλεγείσας Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν από το βήμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, η οποία την παρακολουθούσε αποσβολωμένη με ένα ειρωνικό μειδίαμα.

Η 34χρονη Πολωνή Ευρωβουλευτής επικεφαλής της ομάδας Ευρώπη των Κυρίαρχων Εθνών (ESN) με την ισχυρή ρητορική της και τον αιχμηρό λόγο της, παρέθεσε όλα όλα τα αδύνατα σημεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, επικρίνοντας τόσο τη μεταναστευτική, όσο και την αγροτική πολιτική της ΕΕ, κάνοντας λόγο για «ανευθυνότητα».

Η «βασίλισσα της ευρωπαϊκής δεξιάς», όπως (υπερβολικά) χαρακτηρίστηκε από μερίδα πολωνικών ΜΜΕ, κατηγόρησε τη φον ντερ Λάιεν, μεταξύ άλλων, ότι ότι προσπάθησε να εισαγάγει βίαια την Πράσινη Συμφωνία, ότι έχει καταστρέψει τον αγροτικό κόσμο, ότι κάνει τους Ευρωπαίους όλο και πιο φτωχούς και ότι είναι υπεύθυνη για «κάθε βιασμό [και] άθλιες επιθέσεις που γίνονται από παράνομους μετανάστες» και μίλησε για ένα σύμφωνο μετανάστευσης που θα κατέστρεφε την ασφάλεια σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Είπε ακόμα η Πολωνή καθηγήτρια ιστορίας και δημοσιογράφος, ότι το άνοιγμα των συνόρων έχει οδηγήσει «εκατομμύρια γυναίκες και παιδιά στην Ευρώπη να αισθάνονται ανασφαλείς στους δρόμους των πόλεων τους».

«Θα έπρεπε να πας στη φυλακή και όχι στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή» κατέληξε με έμφαση, προσθέτοντας ότι η επανεκλογή της Ούρσουλα φπν ντερ Λάιεν θα οδηγήσει σε περαιτέρω κατάρρευση της Ε.Ε.

Κατόπιν, η Ζαγιατσκόφσκα-Χέρνικ πήρε δύο κομμάτια χαρτί και τα έσκισε.

Έγραφαν: Ευρωπαϊκή Πράσινη Συμφωνία και Ευρωπαϊκό Σύμφωνο Μετανάστευσης.

Είπε συγκεκριμένα:

«Κυρία Φον ντερ Λάιεν είναι ο καιρός να σας πει κάποιος άμεσα τι σκέφτεται η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών για εσάς. Είστε το πρόσωπο του ευρωπαϊκού Πράσινου νόμου, που καταστρέφει την ευρωπαϊκή οικονομία και μετατρέπει την Ευρώπη σε υπαίθριο μουσείο, που καταστρέφει τη γεωργία και οδηγεί την Ευρώπη σε οικονομικό τέλμα. Είστε το πρόσωπο της κλιματικής τρέλας, που οδηγεί εμάς τους Ευρωπαίους να γινόμαστε όλο και πιο φτωχοί. Τέλος, είστε το πρόσωπο του νόμου περί μετανάστευσης και σας απευθύνομαι ως γυναίκα προς γυναίκα και σαν μάνα σε μάνα. Πώς μπορείτε να μην ντρέπεστε προάγοντας κάτι σαν το Σύμφωνο Μετανάστευσης, που οδηγεί εκατομμύρια γυναίκες και παιδιά να αισθάνονται πως απειλούνται μέσα στις ίδιες τους τις πόλεις; Είστε υπεύθυνη για κάθε βιασμό, για κάθε επίθεση και για κάθε τραγωδία που προκλήθηκε από τους παράνομους μετανάστες, διότι εσείς είστε που καλείτε αυτούς τους ανθρώπους στην Ευρώπη. Και γι’ αυτά που κάνατε, θα έπρεπε να πάτε στη φυλακή και όχι στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Ξέρετε τι σκεφτόμαστε για το Ευρωπαϊκό Πράσινο Σύμφωνό σας; Αυτό. Ξέρετε τι σκεφτόμαστε για το Σύμφωνο Μετανάστευσης; Αυτό!».



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τζέιμς Βανς: «Το ΝΑΤΟ δεν είναι σε θέση να πολεμήσει την Ρωσία» είχε πει ο υποψήφιος Αμερικανός αντιπρόεδρος

Τι είχε αναφέρει σε ομιλία του στη Γερουσία

19.07.2024 | 23:08



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πάνω από 100.000 Ουκρανοί στρατιώτες έχουν λιποτακτήσει από τις μονάδες τους

Κίεβο: Η κινητοποίηση συνεχίζεται κανονικά

19.07.2024 | 22:33

Πάνω από 100.000 είναι οι λιποτάκτες από τον ουκρανικό στρατό μέχρι σήμερα αναφέρει ο δικηγόρος Rostislav Kravets.

Όπως είπε ο ίδιος:

«Περισσότεροι από 100 χιλιάδες Ουκρανοί έφυγαν από στρατιωτικές μονάδες χωρίς άδεια. Στην πραγματικότητα πρόκειται για 100 χιλιάδες εγκλήματα. Κανείς όμως δεν ασχολείται με αυτό το θέμα», σημείωσε.

Την ίδια ώρα οι ουκρανικές αρχές αναζητούν νέους στρατιώτες λέγοντας πως οι έφεδροι αυξήθηκαν κατά 3,5 φορές τους τελευταίους δύο μήνες σε σύγκριση με την περίοδο από τα τέλη του 2022 έως την άνοιξη του 2024, δήλωσε ο Ρομάν Χόρμπαχ, επικεφαλής του τμήματος προσωπικού του Γενικού Επιτελείου της Ουκρανίας.