Σάββατο 20 Ιουλίου 2024

Σαββατο 20 Ιουλιου 2024


ΠΡΟΒΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ "ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ" ΑΓΩΝΩΝ-ΠΑΡΙΣΙ…

[Μετανθρωπισμός και ανθρώπινη χειραγώγηση. Μια μαυροφορεμένη, πένθιμη, μασκοφορεμένη, μουγκή, ανάπηρη ανθρωπότητα, πειθαρχημένη και ακυρωμένη με το σύμβολο "Χ", καθοδηγούμενη από τον λευκοντυμένο επικεφαλής στη βάση του τεχνοφεουδαρχικού καπιταλισμού. Ποιοί ανάπηροι ; Τους ανάπηρους τους έχουν παραπεταμένους, τους κόβουν τα επιδόματα, κλείνουν τα νοσοκομεία, και κινούνται βάση του τεχνοφεουδαρχικού καπιταλισμού "όποιος έχει λεφτά θα ζήσει"! Ποιά καινούργια φασιστική δυστοπία ετοιμάζουν για την ανθρωπότητα και την προειδοποιούν με αυτό το εκφοβιστικό τελετουργικό;]

ΠΡΟΒΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ "ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ" ΑΓΩΝΩΝ-ΠΑΡΙΣΙ

ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΨΕΚΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ...



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



7 μέρες μετά την απόπειρα δολοφονίας του Τραμπ.

Όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι το επίσημο κατεστημένο των ΗΠΑ , όχι κάποια αυτόνομη ομάδα, επιδίωξε να τον δολοφονήσει.

1. Σε τεχνικό επίπεδο φαίνεται ότι οι υπηρεσίες ... ασφαλείας είχαν πάρει όλα τα μέτρα για να πετύχει η απόπειρα: άφησαν το δράστη να ανέβει σε μια στέγη μόλις 130 μέτρα μακρυα απο το στοχο και να παραμείνει εκεί για 7-8 λεπτά ( όσοι έχουμε πάει στο στρατό ξέρουμε ότι εκπαιδευόμαστε , οι απλοί φαντάροι, για βολές στα 300 μέτρα). Αδιαφορήσαν στις υποδείξεις του πλήθους ότι ένας ένοπλος με μακρυκανο όπλο έχει πάρει θέση βολής σε μια στέγη. Οι σωματοφυλακες άφησαν τα 3-4 αναγκαία δευτερόλεπτα στο δράστη να διορθώσει την 1η αποτυχημένη βολή του και κινήθηκαν να καλύψουν τον Τράμπ όταν είχε πια καλυφθεί μόνος του . Ο αστυνομικός ελεύθερος σκοπευτής που ήταν στη στέγη πάνω από τον Τραμπ δήλωσε ότι επί 3 λεπτά έβλεπε απέναντι του τον ένοπλο και δεν του έδωσαν άδεια να ρίξει εναντίον του [ ούτε καν προειδοποιητική βολή] ούτε όμως αξιοποίησαν τον χρόνο για να ζητήσουν από τον Τραμπ να σταματήσει η έστω να τον καλύψουν απο την κατεύθυνση του δράστη. Ακόμη και αν η δήλωση δεν είναι αληθινή η ουσία παραμένει. Οι ακροβολισμένοι στις στέγες ένστολοι αστυνομικοί με διόπτρες, drones κλπ δεν είδαν να ανεβαίνει σε μια χαμηλότερη στέγη ένα ένοπλο με πολιτικά; Μετά την αποτυχία της απόπειρας σκότωσαν επιτόπου τον εκτελεστή.

2. Λεπτά μετά την απόπειρα δολοφονίας τα λεγόμενα διεθνή πρακτορεία , δηλαδή οι επίσημες αμερικανικές υπηρεσίες προπαγάνδας με προκάλυμα ... ιδιωτικού φορέα, άρχισαν εκστρατεία πρόκλησης σύγχυσης, υποβάθμισης του περιστατικού ( οι λέξεις που χρησιμοποιησαν ήταν επεισόδειο με πυροβολισμους σε ομιλία του τραμπ όχι απόπειρα δολοφονίας), προβολής της θεωρίας του μοναχικού μισότρελου τύπου , του εσωτερικού ξεκαθαρισματος λογαριασμών στο ρεπουμπλικανικό κόμμα κοκ. Αυτή την προπαγάνδα ακολούθησαν άμεσα, δηλαδή σε ελάχιστα λεπτά , τα εξαρτημένα από τις κατά τόπους αμερικανικές πρεσβείες ΜΜΕ πχ ΕΡΤ. Από την επόμενη άρχισε να καταγγέλεται σαν θεωρία συνωμοσίας οποιαδήποτε αναφορά σε κύκλους πίσω από τον τελικό εκτελεστή ( με τη χρήση των ανάλογων ... έγκυρων ειδικών κατά περίπτωση ). Μετά από 3-4 μέρες απόλυτη σιωπή λες και επρόκειτο για ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ δύο μπράβων έξω από κανένα νυχτερινό κέντρο ...

3. Η Βικτωρία Νούλαντ και ο Μάικ Πομπέο ( πιο βαθύ κράτος από αυτούς δεν υπάρχει. Η πρώτη τύποις Δημοκρατική ο δεύτερος τύποις ρεπουμπλικάνος) σε ξεχωριστές δηλώσεις τους λίγες μέρες πριν είχαν δηλώσει ότι ο Τραμπ δεν θα κυβερνήσει [ προσοχή όχι ότι θα χάσει τις εκλογές] !!! Όπως τώρα καταλαβαίνουμε οι δηλώσεις δεν έγιναν για ενημέρωση του αμερικανικού κοινού ούτε για να προειδοποιηθεί βέβαια ο Τραμπ για την απόπειρα . Απευθύνονταν και εξακολουθούν να απευθύνονται στα μέλη του αμερικανικού κατεστημένου και τα απειλούν να μην παρασυρθούν από τις δημοσκοπήσεις και να μείνουν μακρυά από τον Τραμπ.

4. Το διάγγελμα Μπάιντεν μετά την απόπειρα και η αντίστοιχη δήλωση Ομπάμα περιοριστηκαν να λυπούνται γενικώς για τη... βία στην Αμερική, καμία έντονη καταδίκη , καμία αποστασιοποίηση από αυτούς που αποφάσισαν την ενέργεια. Πρακτικά άφησαν όλες τις πόρτες ανοιχτές 

5.Με δεδομένη την κυριαρχική παράνοια που επικρατεί αυτή την εποχή στο αμερικανικό κατεστημένο ( τυπικό γνώρισμα κάθε ελίτ που ετοιμάζεται για γενικευμένο πόλεμο έναντι πάντων) η απόπειρα του περασμένου Σαββάτου δεν μοιάζει να είναι ούτε η τελευταία ούτε μεμονωμένη ενέργεια κάποιας φράξιας . Όταν λένε ότι ο Τραμπ δεν θα κυβερνήσει το εννοούν . Ο λόγος δεν είναι ότι είναι φιλορώσος, η αντινατοικός η λιγότερο φιλοισρηλινός η λιγότερο αντικινέζος η πιο φιλολαικός από την υπόλοιπη ελίτ. Απλά δεν είναι κομμάτι του βαθέως κράτους , λόγω προσωπικού ναρκισσισμού δεν ακούει... αμέσως τις εντολές , μιλάει πολύ, κάνει κινήσεις που τους αναγκάζει να τρέχουν μετά να τις μαζέψουν και δυστυχώς για το βαθύ κράτος έχει πολιτικό εκτόπισμα ! Αυτοί είναι αρκετοί λόγοι για να πεθάνει κάποιος στην Αμερική. 

6. Η πολεμική - δολοφονική παράνοια της αμερικανικής ελίτ έχει ήδη συμπαρασύρει και τις ελίτ των βασικών χωρών του δυτικού μπλοκ ( αγγλοσάξωνικες και κέντρο- ευρωπαϊκές χώρες) καθώς και τις ελίτ κάποιων από τις υποτελείς χώρες όπως η Ελλάδα. Αν δεν φτιαχτεί ένα ισχυρό ρεύμα ανεξαρτησίας από την παρανοϊκή Δύση η τύχη μας όπως και η τύχη των υπολοίπων βαλκανικών και ανστολικοευρωπαικών χωρών δεν θα είναι διαφορετική από την τύχη της περιοχής του Ζελένσκι.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Οι δούλοι δεν μπορούν να είναι φιλόξενοι. Οι δούλοι δεν μπορούν να έχουν πολιτισμό... Και οι Έλληνες είναι πια δούλοι. 

Με την θέλησή τους. Εθελόδουλοι.

Οι ξένοι λαθρομετανάστες και μετανάστες πια στην Ελλάδα είναι οι Έλληνες.»



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Ουκρανία θέλει να κινητοποιήσει χιλιάδες άνδρες για να μπορέσει ο Ζελένσκι να αγοράσει άλλο ένα κτήμα στην Τοσκάνη – είπε ο πρώην επικεφαλής του βρετανικού ροκ συγκροτήματος Pink Floyd Ρότζερ Γουότερς

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι Ουκρανοί χρησιμοποιούνται ως "κρέας για τα κανόνια" και ο πρόεδρός τους σύντομα θα συνταξιοδοτηθεί με δισεκατομμύρια στον λογαριασμό του.

Ο μουσικός είπε επίσης, ότι την ρωσική ειδική στρατιωτική επιχείρηση, οι Ουκρανοί την προκάλεσαν .



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Παράνομη η κατοχή της Δυτικής Όχθης και της Ανατολικής Ιερουσαλήμ από το Ισραήλ, όπως και οι ισραηλινοί εποικισμοί στα κατεχόμενα, σύμφωνα με απόφαση του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης. 

Μια απόφαση που δεν είναι νομικά δεσμευτική, αλλά έχει μεγάλη πολιτική βαρύτητα. 

Κατά του Ισραήλ κατέθεσαν εκπρόσωποι δεκάδων χωρών. Υπέρ του οι εκπρόσωποι των ΗΠΑ, της Βρετανίας και της... Ουγγαρίας. Που κάποιοι την έχουν ανακηρύξει πυλώνα του αντιιμπεριαλιστικού κινήματος επειδή είναι ενάντια στον πόλεμο του ΝΑΤΟ και των Δυτικών Αποικιοκρατών στην Ουκρανία και ενάντια στον Γ Παγκόσμιο Πόλεμο! Όλοι όμως οι δυτικοί «ειρηνιστές» είναι βαθύτατοι σιωναζιστές!

Στο αναμεταξύ η Κνεσέτ, η Βουλή του κράτους-τρομοκράτη, αποφάσισε πως δεν μπορεί να γίνει δεκτή η ίδρυση Παλαιστινιακού Κράτους. Κατά παράβαση της διεθνούς νομιμότητας, την οποία οι σιωναζιστές δολοφόνοι έχουν γραμμένη στα άρβυλα του εγκληματικού τους στρατού.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μόνον ο Χίτλερ (ούτε ο Ναπολέων) είχε διακηρύξει ως στόχο του τον διαμελισμό της Ρωσίας (τότε ΕΣΣΔ).

Όμως στον διαμελισμό της Ρωσίας ομνύει η νέα επικεφαλής της εξωτερικής πολιτικής της Ε.Ε. Εσθονή Κάγια Κάλλας.

Δημοσίως!

Σχολιο.- Χαχαχαχα ονειρα που εχουν και τα προτεκτοράτα.

Σχολιο.- Ούτε για πιάτα..στο νεροχύτη δεν είναι ικανή να πλύνει...

Ούτε το ΒΡΑΚΙ ΤΗΣ δεν ικανή να πλύνει..που λέγανε οι πιο παλιότεροι.....

Σχολιο.- Η χωρα του ενος εκατομυριου θελει να διαμελίσει τη Ρωσία.

Σχολιο.- Θα πάρε και αυτή ότι πήραν και οι άλλοι αλλά αυτή θα το απολαύσει σε king size μεγεθος



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Χαμάς κέρδισε πανηγυρικά τις Παλαιστινιακές εκλογές του 2006, ανέλαβε την κυβέρνηση και τη συγκατοίκηση με τον πρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής Μαχμούτ Αμπάς, που είναι πρόεδρος ελέω της φυλάκισης του Αρχηγού της Φατάχ Μαρουάν Μπαργκούτι.

Μαρουάν Μπαργκούτι... ο φυλακισμένος ηγέτης της Φατάχ, της οργάνωσης του Γιασέρ Αραφάτ, σαπίζει στα ναζιστικά κάτεργα του κατοχικού καθεστώτος και δυστυχώς υπάρχουν ακόμη "συνομιλητές" των ναζί-σιωνιστών στην κατεχόμενη Παλαιστίνη... με τον Αρχηγό στις φυλακές... ο Αμπάς συνομιλεί με τον κατακτητή!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Χαμάς είναι νόμιμο Παλαιστινιακό κόμμα, αρέσει δεν αρέσει... σε δημοσιογραφικές τσούλες & πολιτικούς, υπαλλήλους των ΗΠΑ!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα,

η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη Επαναστατική!

Το κίνημα της "Ισλαμικής Αντίστασης Χαμάς", διαθέτει την επίσημη ιστοσελίδα  του κινήματος (https://hamasinfo.info/). Οι "επιτήδειοι" δημοσιογράφοι & πολιτικοί των Μυστικών Υπηρεσιών του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, μεταδίδουν ή λένε στα στασίδια των τηλεπαραθύρων ότι επακριβώς ζητούν τα αφεντικά τους (ΗΠΑ κι αποικία της με την επωνυμία "Ευρωπαϊκή Ένωση"), όπως ακριβώς συμβαίνει και με την αντιμετώπιση του "Ρωσικού ιμπεριαλισμού", για την υποστήριξη του κοκαϊνομανή Νατοϊκού υπαλλήλου, τον μικρό φύρερ των ουκροναζί. Μάλιστα, το νεοναζιστικό μόρφωμα (Ευρωπαϊκή Ένωση) "θεσμοθέτησε" την στυγνή φασιστική λογοκρισία για την "αντιμετώπιση της παραπληροφόρησης"...

Έτσι, για όσους διαθέτουν ακόμη τη θέληση και τη δυνατότητα αναζήτησης των επίσημων θέσεων της Χαμάς, ενάντια στις επιχειρήσεις των Νατοϊκών μυστικών υπηρεσιών παραθέτουμε τις επίσημες σελίδες της οργάνωσης (σημ. αρκεί να βρουν πλατφόρμες εισόδου -ΟΧΙ ευρωπαϊκές, π.χ. το TELEGRAM, αλλά μέσω ανεξάρτητης πλατφόρμας),  που δεν είναι υπό τον έλεγχο/λογοκρισία της ΕΕ, ώστε να ενημερώνονται:

Οι εγκεκριμένες επίσημες σελίδες της Χαμάς:

- Κίνημα Χαμάς  https://t.me/+tqkday0k5atmzwq0

- Κίνημα Χαμάς στην αγγλική  https://t.me/+kuoqcmfm8bi1nwe0

-Ταξιαρχίες Αλ Κασσάμ (Izz al-Din al-Qassam Brigades, στρατιωτικό σκέλος της Χαμάς)  https://t.me/qassambrigades

- Αμπού Ουμπαϊντά, εκπρόσωπος τύπου των Ταξιαρχιών Αλ Κασσάμ  https://t.me/spokesman_2020

Μέχρι σήμερα συνιστά "ταμπού" να μιλήσει κάποιος γι' αυτή την ιστορική πραγματικότητα. Με το εκλογικό σύστημα που έφτιαξε η Φατάχ του Αμπάς (όχι η ιστορική Αλ Φατάχ του φυλακισμένου Αρχηγού της: Μαρουάν Μπαργκούτι) κι εκλογές που διενήργησε πάντα η Φατάχ του Αμπάς... η Χαμάς εκλέγει 74 βουλευτές (απόλυτη πλειοψηφία σε σύνολο 132 της Παλαιστινιακής βουλής) και μάλιστα εξ αυτών οι 45 σε εκείνες τις περιοχές που ήταν τα "εκλογικά κάστρα" της Φατάχ...

Η Χαμάς είναι μία οργάνωση-κόμμα της Παλαιστινιακής Αντίστασης. Ένα από τα 12 κόμματα που συμμετείχαν στις εκλογές για την Παλαιστινιακή Βουλή (Νομοθετικό Συμβούλιο) το 2006 και μάλιστα το μεγαλύτερο Παλαιστινιακό κόμμα, σε ψήφους και βουλευτικές έδρες. Η Ευρωπαϊκή Ένωση, οι ΗΠΑ, το Ισραήλ, ο Καναδάς και η Αίγυπτος την έχουν εντάξει μονομερώς στη λίστα των "τρομοκρατικών οργανώσεων"...

Η Ευρωπαϊκή Ένωση χαρακτήρισε τη Χαμάς ως "τρομοκρατική οργάνωση" το 2003

Το Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Cour de justice de l'Union européenne), το Ανώτατο Δικαιοδοτικό Όργανο στην Ευρωπαϊκή Ένωση, την Τετάρτη 17 Δεκέμβρη 2014, ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ να βγει από τη λίστα των "τρομοκρατικών οργανώσεων" η Χαμάς. Βέβαια, η ΑΠΟΦΑΣΗ του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου ισχύουν όποτε κι αν θέλει το 4ο Ράιχ. Εφαρμόζονται όπου βολεύει τους τραπεζίτες κι βρίσκουν εφαρμογή μόνον στις χώρες αποικίες της ΕΕ. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έγραψε στα @@@@@ (που λόγω καθωσπρεπισμού δεν γράφουμε κι αυτολογοκρινόμαστε) την Απόφαση του Ανώτατου Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου. Τότε προφασίστηκε πως θα κάνει έφεση -έφεση για να δικαστεί από ποιό άλλο θεσμικό όργανο;-, που ποτέ δεν κατάθεσε και που να την καταθέσει...

Πως θα μπορούσε το Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης να τοποθετήσει στη λίστα των τρομοκρατικών οργανώσεων το κόμμα που κέρδισε τις εκλογές στην Παλαιστίνη κι ήταν η νόμιμη και δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση της Παλαιστίνης;

Εκείνη η Απόφαση είχε εξοργίσει τον Νετανιάχου, αλλά όλα ξεχάστηκαν. επειδή ήταν μια νόμιμα εκλεγμένη κυβέρνηση".

«Είναι μια απόφαση που με ικανοποιεί»... ήταν η δήλωση της δικηγόρου της Χαμάς Liliane Glock, που κατόρθωσε μια τέτοια νομική νίκη στην καρδιά του 4ου Ράιχ.

Liliane Glock.... προσωπική φίλη του Γιασέρ Αραφάτ", αγωνίστρια για τα ανθρώπινα δικαιώματα και χωρίς κομματική σχέση με τη Χαμάς.

Η Χαμάς κέρδισε πανηγυρικά τις Παλαιστινιακές εκλογές του 2006, ανέλαβε την κυβέρνηση και τη συγκατοίκηση με τον πρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής Μαχμούτ Αμπάς, που είναι πρόεδρος ελέω της φυλάκισης του Αρχηγού της Φατάχ Μαρουάν Μπαργκούτι.

Μαρουάν Μπαργκούτι... ο φυλακισμένος ηγέτης της Φατάχ, της οργάνωσης του Γιασέρ Αραφάτ, σαπίζει στα ναζιστικά κάτεργα του κατοχικού καθεστώτος και δυστυχώς υπάρχουν ακόμη "συνομιλητές" των ναζί-σιωνιστών στην κατεχόμενη Παλαιστίνη... με τον Αρχηγό στις φυλακές... ο Αμπάς συνομιλεί με τον κατακτητή!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



 Το Ισραήλ βομβάρδισε και την Υεμένη.. (Συρία, Λίβανος, Παλαιστίνη, Υεμένη βομβαρδίστηκαν ως τώρα από Ισραήλ) ΠΑΙΡΝΕΙ ΦΩΤΙΑ Η ΕΡΥΘΡΑ ΘΑΛΑΣΣΑ! !!!

20/07/2024

Αεροπορικές επιδρομές αναφέρθηκαν σε πόλη που ελέγχεται από τους Χούθι στην Υεμένη, μια μέρα μετά τη φονική επίθεση με εξελιγμένο drone που έπληξε την καρδιά του Τελ Αβίβ πλησίον του Προξενείου ΗΠΑ. Συρία, Λίβανος, Παλαιστίνη και τώρα Υεμένη βομβαρδίζεται από το Ισραήλ. ΠΑΙΡΝΕΙ ΦΩΤΙΑ Η ΕΡΥΘΡΑ ΘΑΛΑΣΣΑ

Το μέσο Al Arabiya, επικαλούμενο ανώνυμες πηγές, υποστηρίζει ότι η επίθεση στην αποθήκη καυσίμων και στα διυλιστήρια πετρελαίου στο λιμάνι Al-Hudaydah της Υεμένης πραγματοποιήθηκε από κοινού από το Ισραήλ, τις Ηνωμένες Πολιτείες και το Ηνωμένο Βασίλειο. Ηγέτης στην κυβέρνηση Σαναά: Εντοπίσαμε αμερικανικά και βρετανικά αεροσκάφη να ανεφοδιάζουν σιωνιστικά αεροσκάφη στον αέρα… Το μέσο ενημέρωσης υποστηρίζει επίσης ότι στην επίθεση συμμετείχαν 12 ισραηλινά αεροσκάφη, συμπεριλαμβανομένων των F-35. Υπάρχουν νεκροί και τραυματίες πολίτες σύμφωνα με Υπ. Υγείας Υεμένης

Πηγές των Χούτι αναφέρουν πως οι υποδομές ηλεκτρικού και οι σταθμοί παραγωγής ενέργειας στην Αλ Χουντάιντα δέχθηκαν επίσης επίθεση

Τουλάχιστον τρεις νεκροί και 15 τραυματίες σε επίθεση στην al-Hudaydah, σε αυτό το σημείο. Νέος απολογισμός δίνει 80 τραυματίες.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μπότα-μπόχα ΝΑΤΟ ικής ΚΑΤΟΧΗΣ. Παρέλαση του ΚΑΤΟΧΙΚΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΝΑΤΟ-ΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑ! Η Ούρσουλα στο μήνυμα της δεν αναφέρει όρους ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗ..Το σβήσανε το Κυπριακό για να μην θυμίζει το Παλαιστινιακό που τους καίει!!!! 

20/07/2024



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο αποικιοκρατικός ξεφτιλοΟΗΕ πιέζει την Κύπρο. Ξηλώστε τα συρματοπλέγματα που εμποδίζουν τους λαθρομετανάστες.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Άντε γ@μ…»: Ουκρανοί στέλνουν μήνυμα στον Ζελένσκι από τις παραλίες 



 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΘΕΟΥΛΗΣ Ο ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ: Οι Έλληνες να μην πηγαίνουν διακοπές 14 -31 Αυγούστου, γιατί έρχονται οι τουρίστες και δεν χωράμε



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σοφία Βούλτεψη: «Για τα προβλήματα των πολιτών φταίνε τα πραξικοπήματα στην Αφρική»



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το τρολάρισμα των Ανσαρουλάχ στους σιωνιστές...

«Δεν φοβόμαστε την απάντηση του εχθρού,

αλλά φοβόμαστε την τιμωρία του Θεού εάν δεν υποστηρίξουμε τη Γάζα!»

Κίνημα Ανσαρουλάχ της Υεμένης

Τι δεν μας λένε οι αργυρώνητες δημοσιογραφικές πόρνες κι έχει "σημειολογικό" κι όχι μόνον ενδιαφέρον;

Το "τρολάρισμα" των Υεμενιτών του κινήματος Ανσαρουλάχ της Υεμένης! Οι χιλιάδες προκηρύξεις που ρίχτηκαν κι ενημερώνουν τους πολίτες της Γιάφα (Τελ Αβίβ για τους σιωναζί), πως δεν είναι ασφαλείς και τους καλούν να μετακινηθούν Νότια -όπως κάνουν οι βρεφοκτόνοι σιωΝαζί στη Γάζα-, δηλαδή στην έρημο!!!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ο Νίκος Πλακιάς! «ΤΑ ΟΣΤΑ που βρέθηκαν στο Κουλούρι ανήκαν στα παιδιά μου...»



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΠΑΝΩΛΗ στα πρόβατα στη Θεσσαλία! ΕΞΑΠΛΩΝΟΝΤΑΙ τα κρούσματα και 2.500 ζώα έχουν θανατωθεί...