Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024

Δευτερα 22 Ιουλιου 2024


Η άκρα δεξιά στη Βενεζουέλα σχεδιάζει να μην αναγνωρίσει το αποτέλεσμα των εκλογών

Ο επικεφαλής της  Διοίκησης της Καμπάνιας Venezuela Nuestra,  Χόρχε Ροντρίγκες, κατήγγειλε την Παρασκευή ότι η ακροδεξιά δεν έχει καμία πρόθεση να συμμετάσχει νόμιμα στις προεδρικές εκλογές της 28 Ιουλίου και έχει θέση σε εφαρμογή ένα σχέδιο για μη αναγνώριση του αποτελεσμάτος των εκλογών, σχέδιο που έχει την υποστήριξη των ηγεμονικών μέσων ενημέρωσης.

O Ροντρίγκες υποστήριξε ότι υπάρχουν τμήματα (της δεξιάς) που δεν κάνουν προεκλογική εκστρατεία και θέλουν να κερδίσουν όχι με ψήφους, αλλά με bots, καταφεύγοντας στη χειραγώγηση της πραγματικότητας από τα μέσα ενημέρωσης. 

Επεσήμανε ότι, σύμφωνα με αυτό το σχέδιο, ενώ οι εκλογές θα διεξάγονται ακόμα, τις πρώτες απογευματινές ώρες αυτό ο τομέας θα δημοσιεύσει αποτελέσματα exit pol , τα οποία υποτίθεται ότι τους ευνοούν, για να ισχυριστεί στη συνέχεια ότι υπάρχει νοθεία και στη συνέχεια να πιέσει για να μην αναγνωριστεί το αποτέλεσμα των εκλογών.

Διαβεβαίωσε ότι με αυτά τα exit polls θα ζεστάνουν τα bots για να δημιουργήσουν φασιστικές δράσεις και να πραγματοποιήσουν βίαιες ενέργειες στις 28 Ιουλίου. Επιβεβαίωσε ότι το πρακτορείο CNN τους βοηθάει να υλοποιήσουν αυτό το σχέδιο.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Δεν θα επιτρέψω ποτέ σε κανέναν να ξεχάσει την όμορφη Παλαιστίνη μας ή τους όμορφους ανθρώπους μας».

«Δεν φοβάμαι να χάσω τις δουλειές του μόντελινγκ και θα συνεχίσω να μιλάω για την Παλαιστίνη»

-Η Bella Hadid, εκδιώθηκε από την Adidas επειδή αντιτάχθηκε στην αποικιοκρατία του Ισραήλ.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εγκαταλείφθηκε το χωριό Δρυμώνας μετά την φωτιά στη Βόρεια Εύβοια – Λίγο ενδιαφέρον ζητούν οι κάτοικοι

ΚΥΡΙΑΚΗ, 21 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024, 13:18

Την εγκατάλειψη του χωριού Δρυμώνα στην Βόρεια Εύβοια μετά την καταστροφική φωτιά του 2021 βιώνουν οι ελάχιστοι κάτοικοι που έχουν πλέον απομείνει.

Οι νέοι, μετά την φωτιά, έφυγαν για τα μεγάλα αστικά κέντρα και στο χωριό πλέον μένουν μόνιμα 40 άνθρωποι.

Ζητούν από την τοπική αυτοδιοίκηση και την κεντρική διοίκηση του κράτους να δείξει περισσότερο ενδιαφέρον για το χωριό τους με την κατασκευή του δρόμου, του ιατρείου και της κεντρικής πλατείας, ώστε να μην ερημωθεί και χαθεί στο διάβα του χρόνου.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΤΟ ΒΕΡΜΙΟ ΕΚΠΕΜΠΕΙ SOS!

ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΤΟΥ ΒΕΡΜΙΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΕ: ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ

ΑΙΤΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΟΥ ΦΑΡΑΩΝΙΚΟΥ ΑΙΟΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΕ-ΕΡΓΩΝ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΔΕΙΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΒΕΡΜΙΟ. 

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΑΡΝΗΤΙΚΗΣ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΔΡΑΣΕΩΝ ΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ  ΕΝΩΣΗΣ ΔΗΜΩΝ (ΕΟΡΔΑΙΑΣ, ΒΕΡΟΙΑΣ, ΝΑΟΥΣΑΣ). 

ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ: ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΒΟΥΝΑ 

https://www.change.org/p/%CE%B9%CF%83%CE%BF%CF%80%CE%B5%CE%B4%CF%89%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B2%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B9%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CF%80%CE%BF-%CF%84%CE%B9%CF%83-%CE%B1%CF%80%CE%B5-%CF%89%CF%81%CE%B1-%CE%BC%CE%B7%CE%B4%CE%B5%CE%BD?recruiter=23268834&recruited_by_id=a9e3f0c0-fe64-012f-80f2-4040b91ba155&utm_source=share_petition&utm_campaign=psf_combo_share_initial&utm_term=psf_combo_share_initial&utm_medium=facebook&utm_content=fht-490139200-en-us%3Acv_1275659&fbclid=IwY2xjawELJRpleHRuA2FlbQIxMQABHYI9n7Q8kP2YXOyVw5dJp70VTV28YgvPi0Kk7tM41UXwS-crql2e5cfNxA_aem_6k6rHkQshwqhow-jgle4QQ

619 ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ


Την Δευτέρα 22/07/2024, την Παρασκευή 26/07/2024 και την Δευτέρα 29/07/2024, Η ΑΙΟΛΙΚΗ ΒΕΡΜΙΟΥ θα μεταφέρει ανεμογεννήτριες από το λιμάνι της Θεσ/νίκης για την τοποθέτησή τους στο Βέρμιο. Δεν ξέρουμε τον αριθμό τους, ούτε τον χώρο αποθήκευσης, το θέμα είναι ότι άρχισαν οι αφίξεις. Επίσης ανεμογεννήτριες για το Βέρμιο είναι αποθηκευμένες και στην Ηγουμενίτσα. Και αυτές πολύ σύντομα θα αρχίσουν να μεταφέρονται. Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε τον Οκτώβρη θα είναι έτοιμες οι βάσεις για να τοποθετηθούν....

Υπογράψτε την αντίθεσή σας, δώστε μας δύναμη σε αυτό που επιχειρούμε, ενισχύστε την προσπάθεια. Δεν υπάρχει γυρισμός σε αυτό που γίνεται. Αν τοποθετηθούν ξεχάστε το Βέρμιο που ξέρατε, ξεχάστε την ποιότητα νερού, την ποιότητα των προϊόντων που παράγονται...



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ειδικές διελεύσεις με βραδυπορία φάλαγγας υπερμεγεθών οχημάτων μεταφοράς τμημάτων ανεμογεννητριών ξεκινούν από τη Δευτέρα 22 Ιουλίου στην Εγνατία Οδό.

Όπως έκανε γνωστό η εταιρία, οι διελεύσεις θα γίνονται στη διαδρομή από Λιμάνι Θεσσαλονίκης έως τον Α/Κ Πολυμύλου Κοζάνης των αυτοκινητοδρόμων ΑΘΕ και Εγνατία Οδός κατά τις νυχτερινές ώρες κάθε Δευτέρας και Παρασκευής.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Ο Πορδοσαλτε αυτή η επιτομή των σιχαματων των ΑΡΔ χτύπησε ξανά 

Να μην πάμε (εμείς οι "ιθαγενείς" ) λέει για διακοπές τον Αύγουστο, να πηγαίνουν οι τουρίστες – «Δε χωράμε» !!!

Συνομιλώντας για τα πολύ ακριβά ακτοπλοϊκά εισιτήρια με τους δημοσιογράφους της εκπομπής ανέφερε: «Κάποια στιγμή όμως πρέπει να συζητήσουμε ότι μπάνια του λαού δεν μπορεί να γίνονται μόνο από τις 15 Ιουλίου έως τις 30 Αυγούστου. Αυτό προσπαθώ να πω καιρό τώρα. Έτσι όπως πάμε, αν θέλουμε τουρισμό και ο τουρισμός να μας φέρνει 20+ δισεκατομμύρια ευρώ στον τόπο, είναι γεγονός ότι εμείς οι κάτοικοι αυτού του τόπου θα υποχωρούμε έναντι των τουριστών. Διότι δεν χωράμε. Όταν θα έρθει τουρίστας…» !!!!!!

Όλα αυτά, την ώρα που η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει κάνει τις διακοπές στα νησιά για μια ελληνική οικογένεια άπιαστο όνειρο με τα ακτοπλοϊκά να βρίσκονται στα ύψη και την ακρίβεια να έχει γίνει θηλιά στον λαιμό των πολιτών.

Ήθελα να'ξερα ,δεν υπάρχει ένας "ήρωας"να συμμαζέψει επιτέλους αυτό το σκουπίδι

Σχολιο.- Εγώ πάντως εχθές, σε παραλία της Αθήνας, δεν άκουσα καθόλου ελληνικά.

Είμαι περήφανος για αυτό το λαό.

Θυσιάζει το μπάνιο του για να βγάλει λεφτά το έθνος.

Με συγκίνησαν τα παλιόπαιδα



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Φρίκη στο Εβερεστ: Το εμβληματικό όρος μετατρέπεται σε κατάψυξη σκουπιδιών και πτωμάτων

Στο υψηλότερο βουνό του κόσμου βρέθηκαν απόβλητα μέχρι και από το 1957.

21/07/2024 08:11

H ψηλότερη κατασκήνωση στο ψηλότερο βουνό του κόσμου είναι γεμάτη σκουπίδια που θα χρειαστούν χρόνια για να καθαριστούν, σύμφωνα με μια ομάδα που έστησε ολόκληρη επιχείρηση για την απομάκρυνση απορριμάτων και πτωμάτων που είναι παγωμένα για χρόνια κοντά στην κορυφή του Εβερεστ.

Η ομάδα στρατιωτών και Σέρπα (σ.σ. ορεινός λαός του Νεπάλ και της Πολιτείας Σικίμ της Ινδίας, που έχει αποκτήσει παγκόσμια φήμη ως οδηγοί και αχθοφόροι στα Ιμαλάια) που χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση του Νεπάλ, αφαίρεσε 11 τόνους σκουπίδια, τέσσερα πτώματα και έναν σκελετό από το Εβερεστ κατά τη φετινή αναρριχητική περίοδο.

Ο Σέρπα Ανγκ Μπαμπού, ο οποίος ηγήθηκε της ομάδας, είπε ότι θα μπορούσαν να υπάρχουν μέχρι και 40-50 τόνοι σκουπιδιών ακόμα στο South Col, τον τελευταίο καταυλισμό από όπου οι ορειβάτες ξεκινούν την προσπάθειά τους για να φτάσουν στην κορυφή.

«Τα σκουπίδια που έμειναν εκεί ήταν ως επί το πλείστον παλιές σκηνές, μερικές συσκευασίες τροφίμων, φιάλες οξυγόνου και σχοινιά που χρησιμοποιούνται για αναρρίχηση και δέσιμο σκηνών», είπε, προσθέτοντας ότι υπάρχουν στρώσεις από σκουπίδια που έχουν παγώσει σε 8.000 μέτρα υψόμετρο όπου βρίσκεται το South Col.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Για όσους δεν το γνωρίζουν, καθώς κανένα τηλεοπτικό μέσο ενημέρωσης δεν θα το αναφέρει, για 5η ημέρα η φωτιά συνεχίζει και καίει ακάθεκτη στο Φαλακρό όρος στο Νομό Δράμας.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



21/7/2024       -      4.00

- Το αποψινό «βραβείο» της «π@π@ρ1@$ της ημέρας απονέμεται χωρίς άλλο στον γνωστό Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος ούτε λίγο ούτε υποστήριξε ότι ο Ντόναλντ Τραμπ μπορεί, σε περίπτωση εκλογής του στην προεδρία των ΗΠΑ να επιτύχει την ειρήνευση στην «Ουκρανία», «αρκεί η Ρωσία να επιστρέψει στα σύνορα του 2022». Κοινώς χωρίς τις ΛΔ Ντονιέτσκ και Λουγκάνσκ και τις Περιφέρειες Ζαπορόζιε και Χερσώνας, οι οποίες πλέον και με βάση το νέο, αναθεωρημένο Σύνταγμα της χώρας ανήκουν στη Ρωσική Ομοσπ9νδία!!!

- Φυσικά πρέπει κανείς να έχει περίεργη αίσθηση του χιούμορ ή πλήρη άγνοια της κατάστασης, εάν πιστεύει στα σοβαρά ότι η Ρωσία θα καθόταν ποτέ στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με αυτές τις προτάσεις από την πλευρά των ΗΠΑ. Ακόμη πιο επικίνδυνο θα ήταν, ο ψυχή τε και σώματι redneck (Στγ: οι γνωρίζοντες Αγγλικά καταλαβαίνουν αμέσως) Ντόναλντ Τραμπ, με τον «υπεραπλουστευμένο» τρόπο σκέψης, έκφρασης και δράσης να πιστέψει ο ίδιος ότι αυτές οι προτάσεις θα μπορούσαν να αποτελέσουν βάση για συζήτηση. Γενικώς προβλέπεται να έχουμε «μεγάλα γλέντια» γύρω από το Ουκρανικό όποιος υποψήφιος και να επικρατήσει, αφού το δόγμα που αντιμετωπίζει τη Ρωσία μαζί με την Κίνα ως τους βασικούς εχθρούς του κράτους των ΗΠΑ δεν έχει καταργηθεί ποτέ και μεταβάλλεται μέχρι σήμερα μόνο επί τα χείρω…

- Την παραβίαση του ρωσικού εναέριου χώρου στην περιοχή της Θάλασσας του Μπάρεντς (στα βόρεια του ευρωπαϊκού τμήματος της Ρωσίας, στη βόρεια πλευρά της Σκανδιναβίας) από στρατηγικά βομβαρδιστικά αεροσκάφη B-52H των USAF (Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ) απέτρεψαν χτες (21/07) νωρίς το πρωί 2 ρωσικά καταδιωκτικά, τύπων MiG-29 και MiG-31 αντίστοιχα. Τα αμερικανικά βομβαρδιστικά, αμέσως μόλις αντιλήφθηκαν την παρουσία των ρωσικών καταδιωκτικών, κατά τη συνήθη τακτική τους «ανέκρουσαν πρύμναν» και απομακρύνθηκαν. Τα ρωσικά αεροσκάφη επέστρεψαν επιτυχώς στη βάση τους, έχοντας τηρήσει, σύμφωνα με το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας, όλους τους κανόνες χρήσης του διεθνούς εναέριου χώρου.

Σχολιο.- Θέλω να πιστεύω ότι η Ρωσία έχει συνειδητοποιήσει πλέον ότι ενδεχόμενη εκλογή του άλλου φερεφωνου, του Τραμπ, δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει στο ελάχιστο την εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ που ούτως ή άλλως ελέγχεται πλήρως από το βαθύ κράτος και το στρατιωτικό σύμπλεγμα των ΗΠΑ. Αν αρχίσουν πάλι να ελπίζουν σε νέες συμφωνίες τύπου Μινσκ και κατάπαυση πυρός το μόνο που θα πετύχουν είναι η διαιώνιση του προβλήματος.

Σχολιο.- Αν παρακολουθείς τις κατά καιρούς δηλώσεις του Πούτιν και αν διάβασες και τη σημερινή δήλωση Πεσκόφ, καταλαβαίνεις ότι η επίσημη ρωσική θέση είναι «Τι Πλαστήρας, τι Παπάγος»... Same shit, στη μητρική των ΗΠΑίων... Δεν τρέφουν καμία αυταπάτη επ' αυτού, σε αντίθεση με κάποιους «ειδικούς» (στη Ρωσία, αλλά και αλλού, ακόμη και στα μέρη μας) που έχουν σχεδόν «θεοποιήσει» τον Τραμπ, λησμονώντας (ηθελημένα ή αθέλητα) τα δικά του πεπραγμένα κατά την 4ετή του διακυβέρνηση (;;;)...

Σχολιο.- Η θεοποίηση του Τραμπ και η προσπάθεια παρουσίασης του ως αντισυστημικου και ειρηνοποιου είναι για γέλια και για κλάματα και πιο αστείοι είναι αυτοί που πραγματικά το πιστεύουν αυτό. Θα γελάσει ο κάθε πικραμένος με αυτά που θα κάνει και δε θα κάνει αν εκλεγεί όπως γέλασε με τη Μελονι και θα γελάσει και με τη Λεπέν που ήδη έχει κάνει στροφή 180 μοιρών στα περισσότερα από όσα έλεγε και δεν έχει καν εκλεγεί πρόεδρος.

Σχολιο.-  Ας προσέξουμε πως το σύστημα προωθεί την Λατινοπούλου. Αν δει κανείς προσεκτικά τι λέει για ουκρανικό, παλαιστινιακό κλπ θα φρίξει.

Σχολιο.- Αυτό το νέο φρούτο η Λατινοπουλου και το τρελό σπρώξιμο που τρώει από μερίδα των συστημικων ΜΜΕ κάνει το Βελοπουλο να μοιάζει αρνάκι σε κάποιες από τις θέσεις της. Εδώ έχει δηλώσει ότι θαυμάζει τη Μελονι, τι ψάχνει κανείς να βρει τώρα για το πόσο ελεγχόμενη είναι.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αλλο ένα βίντεο από συνέντευξη της Καμάλα.

Η παρουσιάστρια την ρωτάει ποια είναι η πρώτη σκέψη της όταν ξυπνά το πρωί.

-Την Δημοκρατία μας! Πόσο όμορφα είναι τώρα όλα!

Νταξ! Την ζηλεύω! 

Εγώ δεν κάνω όχι για Πρόεδρος των ΗΠΑ, αλλά ούτε για μέλος κόμματος!

Πρώτη μου σκέψη είναι ο καφές! Ντρέπομαι!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Έσβησε» ξαφνικά σε ηλικία 39 ετών η Ντέμη Γεωργίου πρώην παίχτρια του «Master Chef»

Δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα υγείας – Κάτι είχε ρίξει τις αντοχές του ανοσοποιητικού της συστήματος

σηπτικό σοκ απο βακτηριακή λοίμωξη είπε η κυρία Παγώνη στο Σκα'ι' (μύτη ). Κάτι πολύ σύνηθες στην Ιατρική του σήμερα, λέω εγώ ....να σβήνουν σε μία ημέρα υγειέστατα και νεότατα άτομα !

Σχολιο.- Η ναυτική δόκιμος πέθανε από χάμπουργκερ και πορτοκαλάδα πέρσι! Πάλι καλά που δεν πεθαίνει κανείς δηλαδή, από τις φολες

Σχολιο.- υπάρχουν και κάτι τυπάκια που με κατηγορούν για ψεκασμένο ,ομοφοβίκό, ξενοφοβίκό, και ρατσιστή έως άκρα δεξιά. Βέβαια ξέχασε να γράψει και Πουτινικό , αντι woke . αλλά από Μπιστημονικά Χαρβαντήσια ραδίκια δεν θα έπρεπε να περιμένω και κάτι καλύτερο



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όλοι εσείς που πάτε να κάνετε μόδα το "τουρίστες φύγετε από εδώ" προσέξτε μήπως υπάρχει καμία Μοσάντ από πίσω και σας χορεύει καρσιλαμάδες παλιοπρόβατα.


THE TIMES OF ISRAEL

Οι Ισραηλινοί στην Ελλάδα παίρνουν θέση – ενάντια στην εξαγορά του νέου τους σπιτιού από τουρίστες

Ενώ ο τουρισμός αντιπροσωπεύει το 25% του ελληνικού ΑΕΠ, το Towel Movement πολεμά την αύξηση των τιμών και τον υπερπληθυσμό, και οι εκπατρισμένοι της Sabra βρίσκονται στην πρώτη γραμμή

30 Σεπτεμβρίου 2023

«ΑΣ ΜΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ»

ΠΑΡΟΣ, Ελλάδα — Όταν η Ronit Nesher και ο σύζυγός της μετακόμισαν στην Ελλάδα πριν από αρκετά χρόνια, το ζευγάρι επέλεξε συγκεκριμένα να κάνει το νέο του σπίτι στο νησί της Πάρου λόγω της ηρεμίας και του χαλαρού τρόπου ζωής του. Αλλά τώρα, όλα έχουν αλλάξει.

«Μόλις ξεκινά η σεζόν, όλα καταλαμβάνονται από μεγάλες τερατώδεις ξαπλώστρες και τεράστιες ομπρέλες με δυνατή μουσική. Είναι απαίσιο. Όλα υφίστανται εισβολή, είναι σαν κατοχή», είπε ο Nesher.

«Θέλουν να μετατρέψουν την Πάρο σε Ίμπιζα ή Μύκονο, αλλά εμείς δεν το θέλουμε. Αυτοί οι επιχειρηματίες σκέφτονται μόνο τα χρήματα, όχι τη φύση ή τους ανθρώπους», είπε, προσθέτοντας ότι τώρα έχει παραιτηθεί για να μην πάει σχεδόν ποτέ στην παραλία.

Αυτό το καλοκαίρι, ο Nesher εντάχθηκε στο Towel Movement - μια ομάδα ντόπιων που καταγγέλλουν την ιδιωτική κατάληψη των δημόσιων παραλιών του νησιού. Λένε ότι ορισμένες επιχειρήσεις δεν έχουν άδεια, ενώ άλλες καταλαμβάνουν μεγάλες εκτάσεις άμμου, χωρίς να αφήνουν χώρο για άλλες που θέλουν να χρησιμοποιήσουν την παραλία. Με τις ξαπλώστρες να κοστίζουν έως και 100 ευρώ (107 $), ορισμένοι αισθάνονται στερημένοι.

«Γιατί να πληρώσω για κάτι που υποτίθεται ότι είναι δωρεάν;» ρώτησε ο Κώστας, ένας Παριανός που ήρθε να δει τις αλλαγές στην παιδική του παραλία.

«Για να αποκτήσεις πρόσβαση σε αυτήν την πλευρά της παραλίας, πρέπει να πληρώσεις δεκάδες ευρώ. Από την άλλη πλευρά, έχετε δωρεάν πρόσβαση στην παραλία — αλλά μαντέψτε γιατί; Το νερό είναι γεμάτο βράχια», είπε θυμωμένος.

Μέσω μιας ομάδας στο Facebook που ονομάζεται Saving Paros Beaches, η οποία έχει πλέον περισσότερα από 12.000 μέλη, το κίνημα οργάνωσε διαδηλώσεις, διαδηλώνοντας πολλές φορές μπροστά σε τουρίστες που κάνουν ηλιοθεραπεία που δεν καταλαβαίνουν πάντα τι συμβαίνει.

«Η διαμαρτυρία για καλό σκοπό σε κάνει πάντα να νιώθεις καλύτερα, είτε εδώ στην Ελλάδα είτε στο Ισραήλ», είπε ο Nesher. «Νομίζω ότι είναι καιρός να ακουστεί η φωνή του κόσμου παντού. Είμαστε οι ηγέτες του εαυτού μας, δεν χρειάζεται να ακολουθούμε κάποιον διεφθαρμένο ή που θέλει να μας επιβάλει κάτι».

Σχολιο.- Υποκρισια των σιωνιστων στην ευρωπη προωθουν την ισλαμοποιηση των ευρωπαικων εθνων, αλλα το δικο τους τρομο-κρατος ειναι φρουριο.  Αν δεν ειναι αυτο υποκρισια τι αλλο ειναι ???



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Διαβάζω ότι το 79% των δολοφονιων παγκοσμίως έχουν ως θύματα άντρες.

Παρόλα αυτά επικρατεί μια υστερία με τις λεγόμενες "γυναικοκτονιες". (ναζιστικής έμπνευσης λεκτικός όρος).

Εντωμεταξύ 9 στους 10 κερατάδες που ξέρω ( και ξέρω πολλούς) τρώνε ξύλο από τις γυναίκες τους (εκτός από κέρατο) .

Πολύ ξύλο όμως.

Και ατελείωτη ψυχολογική βία, μουρμούρα..

8 στους 10 άντρες είναι θύματα ενδοικογενειακης βίας , και 1 στις 10 γυναίκες(υπάρχει και ένα 10 % που είναι αγαπημένοι).

#κατι_δικα_μου



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όσο δυνατό είναι το Σιωνιστικό Εβραϊκό λόμπι στα από τα πάνω, τόσο δυνατό είναι το παγκόσμιο κίνημα αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη στα από τα κάτω.

Όποιες εταιρείες θέλουν να δοκιμάσουν την τύχη τους, ας εμπλακούν στην μεταξύ μας σύγκρουση 

#boycottadidas



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



O εικονιζόμενος Alexander Soros που πλέον διαχειρίζεται την περιουσία του πατέρα του και το τεράστιο δίκτυο ΜΚΟ που αγκαλιάζει τον πλανήτη με την ευαγή στήριξη των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ και ασχολείται με τη διοργάνωση "έγχρωμων" πραξικοπημάτ... ουπς, επαναστάσεων, έσπευσε να υποστηρίξει την υποψηφιότητα της Καμάλα Χάρις, του έτερου αχυρανθρώπου που θα αντικαταστήσει τον γερο-ξεκούτη.  

Το σχόλιο του Έλον Μασκ για τον υιό Σόρος (για τον πατέρα έχει πει ότι "μισεί την ανθρωπότητα): "Θέλω απλά να ευχαριστήσω τον Alexander Soros που δεν μας κράτησε σε αγωνία σχετικά με το ποιος θα είναι ο νέος αχυράνθρωπος".



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι 3.900 αντιπρόσωποι του Δημοκρατικού κόμματος θα εκλέξουν τον υποψήφιο, που θ΄αγωνιστεί για την Προεδρία των ΗΠΑ.

Η Καμάλα Χάρις χρειάζεται 1975 ψήφους και μέχρι στιγμής έχει συγκεντρώσει 1600. Της λείπουν 375. 

Ο Ομπάμα δεν την στηρίζει.

"Το σήμερα είναι σήμερα. Και χθες ήταν το χθεσινό σήμερα. Αύριο θα είναι το αυριανό σήμερα. Ζήσε το σήμερα, ώστε το μελλοντικό σήμερα να είναι όπως το σήμερα που πέρασε, σαν να είναι το αύριο."

Πόσο ηλίθια γεννήθηκα! Δεν κατάλαβα τίποτα, από την φιλοσοφική ανάλυση της Καμάλα!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-Η απόδειξη ότι στην Ελλάδα, έχουν βρει τα νοικοκυριά “κορόιδα” και τα κλέβουν!

-Χτεσινός χάρτης τιμών ηλεκτρικού ρεύματος στην Ευρώπη:

-ΠΩΣ γίνεται στην Ελλάδα η τιμή ανά MWώρα να είναι 127€ και στην υπόλοιπη Ευρώπη να είναι από 2 μέχρι 5 φορές χαμηλότερη

Και μη βρεθεί κάποιος εξυπνάκιας να πει ξανά ότι … “ο Πούτιν φταίει” γιατί και οι … υπόλοιποι που αναφέρομαι, στην “ίδια πλευρά της ιστορίας” με τον Μητσοτάκη είναι!

-Άρα; Ποιοι κλέβουν και θησαυρίζουν; 

Ειδικά στην Ελλάδα, λέω!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η κόρη του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στην Καρδίτσα Γιώργου Κωτσού έδωσε το παρόν στο επιστημονικό συνέδριο Insects to Feed the World στη Σιγκαπούρη γύρω από τον κόσμο των βρώσιμων εντόμων, όπου παρουσίασε τη διδακτορική της έρευνα της με τίτλο «Utilization of Spent Coffee Grounds as a Feed Additive for Enhancing the Nutritional Value of Tenebrio molitor Larvae».

Το συνέδριο αυτό έχει ως σκοπό την προώθηση των εντόμων ως βασική τροφή των ανθρώπων λόγω της κλιματικής αλλαγής και της καταστροφής των αγροτικών καλλιεργειών καθώς και της κτηνοτροφίας.

Σε μία εποχή που βλέπουμε να επικρατούν περίεργα καιρικά φαινόμενα και να καταστρέφεται η μία καλλιέργεια μετά την άλλη από τις υψηλές θερμοκρασίες αλλά και από τις πλημμύρες μετά από κυβερνητική κατευθυνόμενη ανατίναξη φραγμάτων, ο βουλευτής Καρδίτσας δηλώνει υπερήφανος που η κόρη του συμμετέχει στην προώθηση των εντόμων ως διατροφή του ανθρώπου.

Καταγγελίες από επιστήμονες των ΗΠΑ αναφέρουν τεχνητή αύξηση της θερμοκρασίας με ψεκασμούς γεωμηχανικής κάτι για το οποίο κάνει λόγο και ο Guardian καθώς και ο έγκυρος δημοσιογραφικός ιστότοπος La Libre.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Και αν σας … διέφυγε:

Ο “αρχηγός” Kasselakis, ταράχτηκε πολύ από την απόσυρση Μπάιντεν, κι έβγαλε σχετική ανακοίνωση 

(σλουρπ-σλουρπ), εκφράζοντας και τη … συγκίνηση του συζύγου Tyler και της σκυλίτσας Farley.

Έβαλε και μια … selfi μαζί με τον Μπάιντεν, όταν λέει ήταν εθελοντής στην καμπάνια του, πριν τον στείλουν (τον Kasselakis) στην Ελλάδα!

Και στο τέλος ζητάει από τους … διαδόχους του Μπάιντεν “να εμπνεύσουν (!!!) και τους Ευρωπαίους”, “να επιμείνουν στον αμυντικό σκοπό του ΝΑΤΟ ενάντια στα αυταρχικά (!!!) καθεστώτα” και, ναι, “να σκοτώνουν λιγότερους Παλαιστίνιους”!

-Τελειώνει με το παρακάτω, αλλά μάλλον το λέει στ’αλήθεια - ΔΕΝ είναι ειρωνεία:

“Ο Joe Biden αφήνει πίσω του μια σημαντική παρακαταθήκη προσφοράς, υπηρετώντας την προοδευτική πολιτική.”

Σχολιο.- Θα δανειστώ τα λόγια του Λαβροφ εξαρτάται τι πίνει η καπνίζει εκείνη την ώρα

Σχολιο.- Ποιος ψηφιζει αυτο το αμερικανικωλοπαιδο ρε γαμωτο??

Ποιος ειναι τοσο τυφλος???

Σχολιο.- Υπάρχουν άτομα που ψηφίζουν αυτόν τον άσχετο βαλτο πρακτορακο δικαιωματικουλη?

Σχολιο.- αποκαλύψου Τσογλανάκο αποκαλύψου .....



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-Τα … “βασικά”, απέδειξε ότι τα ξέρει!

Η Καμάλα Χάρρις, εξηγεί 

σε όλους τη θέση της για την Ουκρανία με απλά λόγια: 

“Η Ουκρανία είναι μια χώρα στην Ευρώπη. Είναι δίπλα σε μια άλλη χώρα που ονομάζεται Ρωσία. Η Ρωσία είναι μια μεγάλη χώρα. Η Ρωσία είναι μια ισχυρή χώρα. Η Ρωσία αποφάσισε να εισβάλει σε μια μικρότερη χώρα που ονομάζεται Ουκρανία. Οπότε βασικά αυτό είναι λάθος.”

-Για όσους νόμισαν ότι δεν θα … γελάμε από δω και πέρα, γιατί χάσαμε τον … Μπάιντεν!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μαρία Ζαχάροβα : «Πολλοί παγκόσμιοι οργανισμοί δηλώνουν ανοιχτά ότι  θέλουν να μειώσουν τον παγκόσμιο πληθυσμό και για να το πετύχουν αυτό χρειάζονται πολέμους και πανδημίες».

Θέλουν να μας εξοντώσουν;;;

Απίστευτο!!

Αυτοί μας προσέφεραν τα καλύτερα εμβόλια στους -70 βαθμούς, ασχέτως αν μετά τα είχαν στο συρτάρι...

Αυτοί μας αγαπούν, ασχέτως αν μας κρατούν φτωχούς...



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Συνεχίζεται η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Τετάρτης στο όρος Φαλακρό της Δράμας με τις κρατικές υπηρεσίες να αδυνατούν να την θέσουν υπό έλεγχο!

Έχουν περάσει έξι ημέρες και συνεχίζει να καίει το «πράσινο» του βουνού. Στην περιοχή επιχειρούν στελέχη της ΕΜΟΔΕ (Ειδικής Μονάδας Δασικών Επιχειρήσεων) που έφτασαν στη Δράμα από την Αλεξανδρούπολη και την Ξάνθη ενώ σήμερα το πρωί έφτασαν και πενήντα άτομα από την Αθήνα.

Σχολιο.- Από ανεμογεννήτριες πώς πάμε



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μελέτη του Χάρβαρντ δεν αφήνει κανένα περιθώριο – Οι ανεμογεννήτριες προκαλούν αύξηση της θερμοκρασίας – Είναι δυνατόν να μη το γνωρίζει ο Μητσοτάκης με τον Γεραπετρίτη που τις φυτεύουν σαν «μανιτάρια»;

Μια μελέτη του 2018 που διεξήχθη από επιστήμονες από το Χάρβαρντ, που δημοσιεύτηκε στο ακαδημαϊκό περιοδικό Joule, διαπίστωσε ότι οι ανεμογεννήτριες προκαλούν σημαντικές τοπικές αυξήσεις στις επιφανειακές θερμοκρασίες στις περιοχές όπου βρίσκονται. Οι ανεμογεννήτριες προκαλούν τοπικές αυξήσεις της θερμοκρασίας στην επιφάνεια της γης προκαλώντας την ανάμιξη του αέρα σε τμήματα της ατμόσφαιρα....



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στην Κίνα 14 Παλαιστινιακές οργανώσεις σ΄έναν διαπαλαιστινιακό διάλογο για την ενότητα! Τα αποτελέσματα της συνάντησης.

22/07/2024

Στην Κίνα 14 Παλαιστινιακές οργανώσεις σ΄έναν διαπαλαιστινιακό διάλογο για την ενότητα. Η Κίνα μεσολαβεί στη συμφιλίωση των οργανώσεων της Παλαιστίνης. Η Κίνα μπαίνει ενεργά στο παλαιστινιακό..

Οι παλαιστινιακές οργανώσεις ανακοίνωσαν κατά την ολοκλήρωση των συναντήσεων που πραγματοποιήθηκαν στην Κίνα σήμερα, Δευτέρα, τη συμφωνία τους να επιτύχουν μια «συνολική εθνική ενότητα» που θα περιλαμβάνει όλες τις δυνάμεις στο πλαίσιο της Οργάνωσης για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης και να σχηματίσουν μια προσωρινή κυβέρνηση εθνικής συναίνεσης.

Αυτό έγινε σε δήλωση που εκδόθηκε κατά την ολοκλήρωση εθνικής συνάντησης που πραγματοποιήθηκε από 14 παλαιστινιακές οργανώσεις στην κινεζική πρωτεύουσα, το Πεκίνο, κατόπιν επίσημης πρόσκλησης της Κίνας, και η οποία διήρκεσε δύο ημέρες.

Το Al-Araby al-Jadeed αναφέρει ότι διμερής συζήτηση πραγματοποιήθηκε στις 20 Ιουλίου μεταξύ της Φατάχ και της Χαμάς. Στις 21 Ιουλίου, όλες οι οργανώσεις συγκεντρώθηκαν για να επαναλάβουν τον ενδοπαλαιστινιακό διάλογο για τη συμφιλίωση.

Οι New York Times ανέφεραν ότι ο κινέζος υπουργός Εξωτερικών Wang Yi συναντήθηκε με εκπροσώπους των παλαιστινιακών οργανώσεων την Κυριακή 21 Ιουλίου και θα συναντηθεί ξανά μαζί τους την Τρίτη.

Οι οργανώσεις που συμμετέχουν στη συνάντηση: Φατάχ, Χαμάς, Ισλαμική Τζιχάντ, Λαϊκό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης, Δημοκρατικό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης, Παλαιστινιακό Λαϊκό Κόμμα, Παλαιστινιακό Μέτωπο Λαϊκού Αγώνα και Κίνημα Παλαιστινιακής Εθνικής Πρωτοβουλίας. Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης το Λαϊκό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης – Γενική Διοίκηση, η Παλαιστινιακή Δημοκρατική Ένωση (Fida), το Απελευθερωτικό Μέτωπο της Παλαιστίνης, το Αραβικό Απελευθερωτικό Μέτωπο, το Παλαιστινιακό Αραβικό Μέτωπο και η Πρωτοπορία του Λαϊκού Απελευθερωτικού Πολέμου ( Δυνάμεις Sa’iqa).



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αποκλεισμός του Ισραήλ από τους Ολυμπιακούς! Ή ΕΚΕΧΕΙΡΙΑ Ή ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ!

22/07/2024

Αποκλεισμός του Ισραήλ από τους Ολυμπιακούς! Ή ΕΚΕΧΕΙΡΙΑ Ή ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ!

Αν απέκλεισαν τη Ρωσία γιατί να μην αποκλειστεί το Ισραήλ..2 μέτρα και 2 σταθμά. όχι μόνο επιδεικνύουν επιλεκτική μεταχείριση αλλά στην τελετή έναρξης θα παραβρεθεί ο Πρόεδρος Ισραήλ Isaac Herzog. Γιατί δεν πάει και ο Νετανιάχου στην Τελετή Έναρξης;

Οι διακρίσεις κατά Παλαιστινίων στην καρδιά της Ευρώπης. Στη Γαλλία, η παλαιστινιακή σημαία απαγορεύτηκε κατά το πέρασμα της Ολυμπιακής φλόγας στο Vitry-sur-Seine.

Ωστόσο, η Παλαιστίνη θα είναι παρούσα στους Ολυμπιακούς

Tην ίδια στιγμή δεν δέχονται ούτε αθλητικογράφους από Ρωσία..αντιρωσισμός.

Ρώσος ΥΠΕΞ: Οι γαλλικές αρχές, αρνούμενες τη διαπίστευση στους δημοσιογράφους του RIA Novosti Sport στους Ολυμπιακούς Αγώνες, παραβιάζουν για άλλη μια φορά κατάφωρα τις υποχρεώσεις τους στον τομέα της ελευθερίας των μέσων ενημέρωσης και του πλουραλισμού, καθώς και της πρόσβασης στην πληροφόρηση. Απαιτούμε από την ηγεσία του ΟΑΣΕ να αντιδράσει σε αυτό το μεροληπτικό βήμα κατά των Ρώσων δημοσιογράφων.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Προκλητική απάντηση του Φ(ε)ιδία σε παιδιά αγνοουμένων: «Μεγάλη ιδέα έχετε για τον εαυτό σας»!

22/07/2024

Κύπρος: Προκλητική απάντηση του ευρωβουλευτή Φειδία σε παιδιά αγνοουμένων – «Μεγάλη ιδέα έχετε για τον εαυτό σας»

Τι καταγγέλλει το σωματείο «Σύνδεσμος Συζύγων Τέκνων Αγνοουμένων οι 1619» – Σημαντικό θέμα και με τα εισοδήματά του – Έλεγε πως βγάζει €50.000 κάθε μήνα, αλλά δήλωσε μηνιαίο μισθό €1.200

Ένα θέμα την ημέρα δημιουργεί ο TikToker ευρωβουλευτής Φειδίας Παναγιώτου. Το τελευταίο αφορά μια τυχαία συνάντηση του με ομάδα παιδιών αγνοουμένων που είχαν πάει στο Προεδρικό Μέγαρο στη Λευκωσία, για την εκδήλωση στην οποία μίλησε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης στις 20 Ιουλίου.

Μια ομάδα παιδιών αγνοουμένων, τον πλησίασε και του ζήτησε να βοηθήσει μέσα από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ώστε να γίνει γνωστή η στάση η Τουρκίας, η οποία δημιουργεί προβλήματα στην αναζήτηση ανθρώπων που αγνοούνται από το 1974. Όπως καταγγέλλουν με ανακοίνωση τους ο Φειδίας Παναγιώτου, τους αντιμετώπισε με απαξίωση και χλευασμό.

Αντί κατανόησης, λένε πως εισέπραξαν προσβολή, αφού ο ευρωβουλευτής όχι μόνο αρνήθηκε, αλλά τους επιτέθηκε με φράσεις όπως: «Μεγάλη ιδέα έχεις για τον εαυτό σου», «τζιαι γω έχω θείο αγνοούμενο αλλά εν κάμνω έτσι» (και εγώ έχω θείο αγνοούμενο αλλά δεν κάνω έτσι).

Η ανακοίνωση που εξέδωσε το σωματείο «Σύνδεσμος Συζύγων Τέκνων Αγνοουμένων οι 1619» εξαπολύοντας δριμεία επίθεση κατά του ευρωβουλευτή, Φειδία Παναγιώτου

Η πλέον προσβλητική αναφορά απευθύνθηκε σε κόρη αγνοούμενου που φέρεται να της είπε: «εν τζιαι μόνο εσύ κόρη μου που είσαι ορφανή» (Δεν είσαι μόνο εσύ κοπέλα μου που είσαι ορφανή). Παρά το ότι ο Φειδίας έχει κληθεί να απαντήσει, μέχρι στιγμής δεν έχει δώσει κάποια εξήγηση.

Θέμα και με τα εισοδήματα του

Εν τω μεταξύ, ο Φειδίας Παναγιώτου, παρά το ότι σε συνεντεύξεις του ανέφερε πως κέρδισε €1.000.000 σε ένα χρόνο από τα βίντεο το YouTube, και ότι εισπράττει περίπου €50.000 κάθε μήνα ως TikToker και YouTuber, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο δήλωσε πως τα τρία τελευταία χρόνια τα εισοδήματα του ήταν περίπου €1.200 το μήνα ως διευθυντής σε δική του εταιρεία. Δεν ανέφερε κανένα εισόδημα από μερίσματα ή από τη δραστηριότητα της εταιρείας του που έχει έδρα στο Λονδίνο.

Το ετήσιο εισόδημα του με μηνιαίο μισθό €1.200 βρίσκεται κάτω από το όριο φορολόγησης στη Κύπρο και είναι 0% φόρος για εισοδήματα μέχρι €19.500.

Πρέπει να σημειωθεί ότι είναι ο μόνος από τους 6 Κύπριους ευρωβουλευτές που δηλώνει εισοδήματα που δεν υπόκεινται σε φορολογία… παρά το ότι οι άλλοι πέντε ποτέ δεν δήλωσαν ότι είναι εκατομμυριούχοι, όπως ο Φειδίας Παναγιώτου.

Επίσης για να συνεχίσει να κάνει βίντεο μέσα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, δήλωσε πως στα βίντεο αυτά έχει απενεργοποιήσει τις χρεώσεις ώστε να μην εισπράττει χρήματα. Ωστόσο αυτό που δηλώνουν ειδικοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είναι ότι μπορεί να μην εισπράττει χρήματα για αυτά τα βίντεο, αλλά πολλαπλασιάζει τους ακολούθους του, οι οποίοι αποφέρουν πολλά χρήματα από την παρακολούθηση του άλλου υλικού που προβάλλει.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Γιάννος Χαραλαμπίδης: ο Μητσοτάκης ήρθε και μας είπε πως θα προχωρήσει προς την διχοτόμηση της Κύπρου! 

22/07/2024

Ο Γιάννος Χαραλαμπίδης Κύπριος πολιτικός αναλυτής σχολιάζοντας την επίσκεψη Μητσοατάκι στη μεγαλόνησο λέει ότι ο Μητσοτάκης ”ήρθε και μας είπε πως θα προχωρήσει προς την διχοτόμηση της Κύπρου είτε με τον έναν είτε με τον άλλον τρόπο’.” ”’Ηρθε λες και πήγε σε γάμο ήταν αντικατοχική εκδήλωση αυτή;” “Ο άλλος [Ερντογάν] ήρθε με τον στόλο του κι ο άλλος [Μητσοτάκης] ήρθε με το σινιέ. Η Κύπρος κείται μακράν…Η Ελλάδα θα πρέπει να είναι εδώ όχι με κοστούμια αλλά με μπότες.”

Ο κ.Χαραλαμπίδης εκτιμά ότι με τα σημερινά δεδομένα η Κύπρος οδηγείται στην διχοτόμηση.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Κίνα αυξάνει το όριο ηλικίας συνταξιοδότησης – Οι πολίτες θα εργάζονται περισσότερα χρόνια

Το προσδόκιμο της ζωής στην Κίνα είχε αυξηθεί στα 78 χρόνια το 2021, από περίπου 44 που ήταν το 1960

22.07.2024 | 23:39

Μαζί με τη χθεσινή ανακοίνωση για την αύξηση του ηλικιακού ορίου συνταξιοδότησης έγιναν επίσης γνωστά τα σχέδια της κυβέρνησης για την ενίσχυση μιας στρατηγικής με στόχο την καταπολέμηση της μείωσης των γεννήσεων και της γήρανσης του πληθυσμού που για δεύτερη συναπτή χρονιά μειώθηκε ακόμα περισσότερο το 2023 ενώ μειώνεται επί δεκαετίες. Οι μεταρρυθμίσεις αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι το 2029.

Σήμερα η ηλικία συνταξιοδότησης είναι 60 έτη για τους άνδρες–πέντε με έξι χρόνια χαμηλότερο σε σχέση με τις περισσότερες ανεπτυγμένες οικονομίες– ενώ για τις γυναίκες που εργάζονται ως υπάλληλοι γραφείου είναι τα 55 και για τις εργάτριες σε εργοστάσια τα 50.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Α.Λατινοπούλου και οι «Πατριώτες για την Ευρώπη» συνυπέγραψαν δήλωση υπέρ της Κύπρου και κατά της Τουρκίας

«Η τουρκοϊσλαμική κατοχή κατέστρεψε 550 ορθόδοξες εκκλησίες και την χριστιανική ταυτότητα του νησιού»

20.07.2024 | 15:18

Η πρόεδρος της «Φωνής Λογικής» Αφροδίτη Λατινοπούλου και οι επικεφαλής από δώδεκα κομματικούς σχηματισμούς που απαρτίζουν τους «ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ για την Ευρώπη» συνυπέγραψαν δήλωση υπέρ της Κύπρου και κατά της Τουρκίας.

Στην δήλωση μάλιστα αναφέρεται ξεκάθαρα ότι η τουρκοϊσλαμική κατοχή κατέστρεψε την χριστιανική κληρονομιά στην Κύπρο σε μία περίοδο δεκαετιών.

Περισσότερες από 550 ορθόδοξες εκκλησίες καταστράφηκαν, λεηλατήθηκαν ή μετατράπηκαν σε τζαμιά.

Όπως αναφέρει χιλιάδες Ελληνοκύπριοι έχασαν τη ζωή τους και χιλιάδες άλλοι εκτοπίστηκαν από τις περιουσίες τους και τα σπίτια τους.

Γι’ αυτό το λόγο στην δήλωση ζητείται να διακοπούν όλες οι ενταξιακές διαπραγματεύσεις με την Τουρκία.

«Τους ευχαριστώ για την έμπρακτη στήριξη στο δίκαιο αγώνα μας» είπε η πρόεδρος της «Φωνής Λογικής».

«Μισός αιώνας από την Τουρκική εισβολή. Πενήντα χρόνια παράνομης κατοχής της μισής Κύπρου.

Ακολουθεί δήλωση, υπέρ της Κύπρου μας και κατά της Τουρκίας, την οποία συνυπογράψαμε η ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ, ο πρόεδρος και εννέα (9) επικεφαλής από τους δώδεκα κομματικούς σχηματισμούς που απαρτίζουν τους ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ για την Ευρώπη.

Τους ευχαριστώ για την έμπρακτη στήριξη στο δίκαιο αγώνα μας.

Αντίστοιχη δήλωση δεν θα δείτε ποτέ ούτε από το ECR της Μελόνι ούτε φυσικά από το Λαϊκό Κόμμα που υπάγεται το κόμμα της ΝΔ.

Πλέον με τη ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ η Ελλάδα αλλά και η Κύπρος μας, έχουν τη δική τους φωνή στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Τους Πατριώτες»