Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024

Τεταρτη 24 Ιουλιου 2024


ΑΡΑΓΕ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΠΟΤΕ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ,

ΠΟΥ ΝΑ ΕΦΥΓΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΠΟ "ΑΝΕΞΑΚΡΙΒΩΤΑ ΑΙΤΙΑ"

ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΗΤΑΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΚΟΒΙΝΤ;

Ο 7χρονος Μάριος χάθηκε μέσα σε 1,5 - 2 ώρες. Ήταν να πάει σχολείο. Αντί για πάρτι γενεθλίων έγινε κηδεία, Πριν τρεις μήνες είχε κάνει εμβόλιο για covid.

Μετά από ένα χαμηλό πυρετάκο, που εμφάνισε την προηγούμενη μέρα, ξαφνικά άρχισε να πονάει και να τρέχει αίμα από το στόμα και τη μύτη και το παιδί έπεσε σε κώμα.

Το πήγαν στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί δεν κατάφεραν να το κρατήσουν στη ζωή.

Προφανώς έφυγε από σηπτικό σοκ, μετά από μικροβιακή λοίμωξη.

Η συμπτωματολογία όμως δεν θυμίζει νέο και υγιές άτομο!

Ηταν σαν το αμυντικό του σύστημα να ήταν ανύπαρκτο!

Σαν κάτι να του είχε υπονομεύσει το ανοσοποιητικό του...

Πρακτικώς δεν έδωσε ΚΑΜΙΑ ΜΑΧΗ ο οργανισμός του, αλλά υπέκυψε αμαχητί, μέσα σε ένα 24ωρο από την εμφάνιση των πρώτων σχετικά ήπιων συμπτωμάτων.

ΑΠΟΡΙΑ:

Υπάρχουν ακόμη γονείς, που πάνε και τρυπάνε τα ανήλικα παιδιά τους, για να τα "προστατεύσουν" από ένα κοινό κρυολόγημα, ρισκάροντας τα πάντα, με ένα από τα πιο ύποπτα σκευάσματα σε όλη την Ιστορία της Ιατρικής;



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τα μετεωρολογικά δελτία των γιδοκάναλων μετονομάζουν τις καλοκαιρινές μπόρες και τα μπουρίνια ως "πολικούς αεροχειμάρρους" και "θερμικές καταιγίδες". 

Γιατί; 

Έτσι προβάλλουν την "κλιματική αλλαγή", που δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή με την χρήση παλαιών όρων μετεωρολογίας.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΜΑΤΙ 23.7.2018. 

Σήμερα, 6 χρόνια μετά το έγκλημα, όλοι οι υπεύθυνοι έχουν τιμηθεί και αποκατασταθεί, όλα τα θύματα έχουν λησμονηθεί και όλοι οι επιβιώσαντες έχουν λοιδορηθεί και έχουν μείνει αδικαίωτοι.


Πυρκαγιές στην Αττική 23.7.2018: 

Εγκληματική Αδράνεια – Ακαριαία Συγκάλυψη

Από τη φονική Δευτέρα 23.7.2018 έχουν περάσει ήδη 7 ημέρες σήμερα 30 Ιουλίου 2018. Σημερινή ανακοίνωση της Πυροσβεστικής μιλάει για 91 νεκρούς και 25 αγνοούμενους μέχρι αυτή τη στιγμή.

Θα ξεκινήσω από το συμπέρασμα όπως φωτίζεται από τα γεγονότα αυτής της εβδομάδας θέτοντας δύο ερωτήματα:

Πώς πρέπει να αντιδράσει μια κοινωνία όταν διαπιστώνει πως ο πρωθυπουργός της χώρας συμπεριφέρεται σαν κοινός κακοποιός όπου αμέσως μετά το έγκλημα που διαπράχθηκε από τερατώδη λάθη και παραλήψεις της κυβέρνησής του, το πρώτο πράγμα που οργανώνει είναι η παραπλάνηση του λαού με στόχο την αδρανοποίηση της κοινωνικής κατακραυγής και την ασφαλή διαφυγή του από τις ευθύνες και τις συνέπειες;

Πώς πρέπει να αντιδράσει μια κοινωνία όταν διαπιστώνει πως ολόκληρος ο κρατικός μηχανισμός από κοινού με την κυβέρνηση και τα μέλη του κυβερνώντος κόμματος ενεργούν από την πρώτη στιγμή σαν μέλη συμμορίας με κατανεμημένα καθήκοντα και σκοπό να συνδράμουν από κοινού στην όσο το δυνατόν πληρέστερη συγκάλυψη των ευθυνών της κυβέρνησης, να συσκοτίσουν την αλήθεια και να αποπροσανατολίσουν την αντίληψη της κοινωνίας για τα πραγματικά γεγονότα; 



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αναδάσωση στα καμμένα ξεκίνησε....είμαι στο Καραούλι προς Βίλια και Πόρτο Γερμενό... πρόπερσι είχαμε εδώ μια τεράστια φωτιά... δυστυχώς κρανίου τόπος από Ελευσίνα έως εδώ όλη η διαδρομή... αλλά ποτέ σχεδιάζουν, πότε περνούν αποφάσεις, πόσο γρήγορα έχουν στηθεί οι ανεμογεννήτριες τους  είναι αξιοθαύμαστο ...λες και έχουν ένα γραφείο πίσω από τις πυροσβεστικές...Αν τύχει και δείτε την Ελλάδα από ψηλά από ένα αεροπλάνο δεν θα το πιστεύετε παντού καμμένα και παντού ανεμογεννήτριες δεν υπερβάλλω καθόλου..



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------             



Σαντορίνη, Σάββατο 20 Ιουλίου: 7 επιβάτες που είχαν βγάλει εισιτήριο για τον Πειραιά, καταβάλλοντας 79,70 ευρώ το άτομο, είδαν έκπληκτοι το ταχύπλοο «CHAMPION JET 3» να αναχωρεί πέντε λεπτά νωρίτερα. Δεν πρόλαβαν να επιβιβαστούν και ειδοποίησαν το Λιμενικό. Ο πλοίαρχος κλήθηκε μέσω διαύλου να επιστρέψει στο λιμάνι της Θήρας, δεν απάντησε, το πλοίο συνέχισε το ταξίδι. Με τον κατάπλου στο Πειραιά, ο καπετάνιος συνελήφθη.

Πειραιάς, Παρασκευή 19 Ιουλίου: Το ταχύπλοο «CHAMPION JET», της ίδια εταιρίας, της SEAJETS, ήταν να αποπλεύσει για τη Νάξο στις εννέα και μισή το πρωί με άφιξη στις 2 παρά δέκα το μεσημέρι. Οι επιβάτες όμως βρέθηκαν αντιμέτωποι με μια δυσάρεστη έκπληξη. «Ένα μεγάλο βραβείο στην Seajets που με το που μπήκαμε στο πλοίο μας είπαν ότι θα κάνουμε κάποιες ώρες παραπάνω γιατί θα πάμε με μείον κινητήρα. Δεν χάλασε στην πορεία. Όχι έτσι ξεκινήσαμε. Αλλά δεν προβληματίστηκαν. Σας κερνάμε και για την καθυστέρηση μια πορτοκαλάδα όσο βλέπετε να μας προσπερνάνε ψαροκάϊκα και φουσκωτά φλαμίνγκο», περιέγραψε επιβάτης στο facebook. «Είχαμε κλείσει τα εισιτήρια για να ταξιδέψουμε για Νάξο εδώ και μέρες, χθες λάβαμε ένα mail, το οποίο μας ενημέρωνε ότι το ταξίδι θα διαρκέσει μια ώρα παραπάνω, σήμερα με το που επιβιβαστήκαμε μας ενημέρωσαν ότι έχει χαλάσει κινητήρας και το ταξίδι θα διαρκέσει παραπάνω. Είναι ένα πολύ συνηθισμένο γεγονός με την συγκεκριμένη εταιρεία», τόνισε επιβάτης.

Μύκονος, Σάββατο 20 Ιουλίου: Το επιβατηγό «FAST FERRYS ANDROS» αποπλέει από το νησί. Από τις μηχανές του πλοίου προκαλούνται μεγάλα κύματα που φθάνουν στην ακτή. Λουόμενοι χάνουν την ισορροπία τους, δύο τραυματίζονται, ξαπλώστρες και πετσέτες παρασύρονται από τα νερά. Με τον κατάπλου στη Ραφήνα ο πλοίαρχος συνελήφθη.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μαύρη γη στην Κοζάνη απ'το φωτοβολταϊκό πάρκο μαμούθ που πριν 2 χρόνια εγκαινίασε ο Μητσοτάκης που θα έκανε φθηνό ρεύμα σε Έλληνες! Από τότε μέχρι σήμερα ούτε φθηνό ρεύμα είδαμε και φυσικά ο πρωτογενής τομέας της περιοχής φυτοζωεί.

Το καλό με τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας είναι ότι ο αήρ και ο ήλιος είναι τσάμπα και δεν χρειάζεται να πλερώνουμε πετρέλαια και κάρβουνα. Και το οξύμωρο, σώζουμε το περιβάλλον φτιάχνοντάς τα σε καμμένα δάση. Δύο σε ένα. Φθηνή ενέργεια και σεβασμός στο περιβάλλον αφου πρωτα καψουμε τον μηχανισμό της φάσης που συγκρατεί το CO2 και παράγει οξυγόνο.... Ε; Ε; Ναι; Δείτε γύρο απ την πράσινη αναπτυξη δεν υπάρχει ούτε ένα πράσινο δέντρο !!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Καμάλα διορίζει τη Χίλαρι ως αντιπρόεδρο της



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------                                        



Θέλω ένας φιλελες με πτυχίο να μου εξηγήσει το γιατί οι ιδιώτες με 268.000.000 θα κατέχουν το 56% και το δημόσιο με 930.000.000 το 35 % της νέας τράπεζα , μετά την συγχώνευση της Attika με την Πανκρητια

Σχολιο.- Άσε που για την επιβίωση της Αττικα έφαγαν τα αποθεματικά του (μέχρι τότε) υγιούς ασφαλιστικού ταμείου των μηχανικών...



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κάσος, Κάρπαθος

Ελληνική φρεγάτα βρίσκεται στην Υεμένη (για "συμμαχικά" και εφοπλιστικά συμφέροντα), ελληνική φρεγάτα βρίσκεται/όταν στον Λίβανο (για "συμμαχικά" συμφέροντα), ελληνική φρεγάτα βρίσκεται/όταν στην Λιβύη (για "συμμαχικά" συμφέροντα, ελληνικοί "Πάτριοτ" βρίσκονται στην Σαουδική Αραβία (για "συμμαχικά" συμφέροντα), ελληνικός λόχος βρίσκεται στην Βοσνία (για "συμμαχικά" συμφέροντα) και λοιπά και λοιπά.....

Είναι λοιπόν απολύτως κατανοητό ότι ελάχιστα πράγματα περισσεύουν για την προάσπιση ελληνικών συμφερόντων (ΑΟΖ, χωρικά ύδατα κλπ.). 

Χθές και προχθές ανάμεσα στην Κάσο και στην Κάρπαθο στόλος πέντε τουρκικών πολεμικών -επιστρέφοντας από την επίδειξη στην Κύπρο- έκανε ό, τι ήθελε, εντός, εκτός περιοχών ελληνικής κυριαρχίας και αρμοδιότητας. 

Από την Ελλάδα στάλθηκε μια πυραυλάκατος και ένα περιπολικό του λιμενικού (ένα άλλο χάλασε εκεί κοντά!). Α! Και μια φρεγάτα να παρακολουθεί από πολύ μακριά - μην ενοχλήσει.

Σήμερα οι κυβερνητικοί εκπρόσωποι και τα (εμετικά) ΜΜΕ πανηγυρίζουν για την "εκτόνωση της παρολίγον κρίσης". 

Πως εκτονώθηκε η κρίση;

Πολύ απλά το ιταλικό πλοίο που έκανε έρευνες στην περιοχή για λογαριασμό της Ελλάδας, διέκοψε τις εργασίες του και πήγε και άραξε στο Ηράκλειο. 

Με άλλα λόγια η ελληνική κυβέρνηση αποδέχθηκε ότι το στενό Κάσου - Καρπάθου και τα πέριξ ανήκει στην τουρκική αρμοδιότητα και κυριαρχία!

Μεγαλύτερος εξευτελισμός δεν γίνεται θεωρητικά....Πρακτικά όμως μάλλον ακολουθούν και άλλοι χειρότεροι....



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



AZOV ON TOUR in EUROPE 

Η 3η Ταξιαρχία Εφόδου Ουκρανίας επανδρωμένη από το ναζιστικό τάγμα του AZOV, περιοδεύει στην Ευρώπη για τη στρατολόγηση εθελοντών και τη συγκέντρωση οικονομικών πόρων. 

Η περιοδεία θα καλύψει εννέα ευρωπαϊκές πόλεις, Βαρσοβία, Βρότσλαβ, Πράγα, Βίλνιους, Ρότερνταμ, Βρυξέλλες, Βερολίνο, Αμβούργο, Κολωνία. Εισιτήρια: 20 Ευρώ



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Σε όποιον δεν αρέσει να φύγει από το κόμμα. Τέλος, είπα, τέλος!", ούρλιαξε ο γελοίος Μουσολινίσκος, Ψαροκασέλας που τον κουβάλησε στην Ελλάδα και τον έβαλε στο Επικρατείας ο Ηγέτης του Αιώνα χαπακωμένο Τζίφρας, χωρίς να βρεθεί τότε κανένας να ρωτήσει: 

"Ποιος είν' αυτός, ρε Αλέξη; Από πού κρατάει η σκούφια του και με ποια κριτήρια θα μπει στο Επικρατείας;"

Μαθημένοι επί χρόνια να πειθαρχούν στις αποφάσεις του Ηγέτη του Αιώνα Τζίφρα, πάει πολύ να θυμούνται πως έχουν προσωπική άποψη σε οτιδήποτε.

Πόσο μάλλον αξιοπρέπεια, αν σκεφτεί κανείς ότι το 2016 υποβάλλονταν σε εξευτελιστικό σωματικό έλεγχο για να μπουν στην αίθουσα του Συνεδρίου, όπου ο Ηγέτης του Αιώνα Τζίφρας τους εξανάγκαζε να ψηφίζουν ξανά και ξανά μέχρι να περάσει το δικό του.

Οι εξευτελισμοί τους από τον γελοίο Μουσολινίσκο Ψαροκασέλα είναι η μοιραία συνέπεια.

Σχολιο.- Θα τα ανεχτούν κι αυτά, και άλλα χειρότερα: έχουν πάρει το κολάι πια...

Σχολιο.- Αυτά επελέξαν, αυτά τους πρεπουν._



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δεν έχει υπάρξει ποτέ πόλεμος στην Iστορία όπου το 80% της χώρας να έχει καταστραφεί, το 100% του πληθυσμού να έχει εκτοπιστεί και το 50% των νεκρών να είναι παιδιά...

 (Ανάρτηση του Λιβaνέζoυ διπλωμάτη M. Sαfα)

Σχολιο.- Δεν είναι πόλεμος ακριβώς, είναι εξόντωση ενός λαού και ενός έθνους, από άνισα πολλαπλάσιες δυνάμεις εξοπλισμένες από υπερδύναμη, αδίσταχτες εγκληματικές πράξεις, απανθρωπιά και όχι μόνον!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στοιχεία που καταστράφηκαν

Καταστράφηκε CD με περιεχόμενο από το κινητό του Γ. Καραϊβάζ  -  αφορούσε επαφές με τον πρώην διευθυντή του γραφείου του Πρωθυπουργού, Γρήγορη Δημητριάδη, τον πρώην διοικητή της ΕΥΠ, Παναγιώτη Κοντολέοντα και τον πρώην αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. Μιχάλη Καραμαλάκη

Κυβέρνηση Αντιλαϊκή, Κυβέρνηση Υποτελών,  Κυβέρνηση ΜΑΦΙΟΖΩΝ

Σχολιο.- Aν και εμπειρος δεν ακολούθησε τις πάγιες τακτικές διάσωσης και διάδοσης κρίσιμων πληροφοριών .Ξέρω τουλάχιστον 2-3 συνωμοσιολογους που διατείνονται ότι έχουν στείλει φακέλους σε 5-6 γνωστούς τους που θα τους ανοίξουν όταν παθουν κάτι.

Σχολιο.- Νομιζω το " κυβερνηση μαφιοζων" τα λεει ολα.


Υπέροχα πράγματα γίνονται. Ως δια μαγείας από όλα τα στοιχεία της δικογραφίας πήγε το άτιμο το συρραπτικό και χάλασε το cd με τις επικοινωνίες με τον Γρηγόρη Δημητριάδη και τον επικεφαλής της ΕΥΠ. Και ως δια... διπλής μαγείας ειδικά αυτού του cd τα περιεχόμενα δεν τα είχαν εκτυπώσει. Ούτε είχαν κρατήσει κάποιο άλλο αντίγραφο... Ειδικά αυτό το cd....


Στο μεταξύ η δίκη Καραϊβάζ έχει προκαλέσει το διεθνές ενδιαφέρον και υποτίθεται ότι έχει συνεχή δημοσιογραφική κάλυψη. 

Η είδηση για το κατεστραμμένο cd με τις συνομιλίες Καραϊβάζ με Δημητριάδη, Κοντολέοντα, Καραμαλάκη έπαιξε σε κάνα δελτίο, ακούστηκε σε κανένα συστημικό ΜΜΕ; Στο freedomofpress ανέβηκε το πρωτογενές ρεπορταζ, ένα σάιτ το οποίο δεν ήξερα καν την ύπαρξή του μέχρι σήμερα!

Προφανώς κυβέρνηση, δικαστές και αστυνομία περίμεναν ότι το θέμα θα περάσει απαρατήρητο, ότι κανείς δεν θα το ακούσει ή έστω κανείς δεν θα το αναπαράξει, αφού στα συστημικά δεν βγάζουν είδηση χωρίς "διαρροή", ακόμη κι αν αφορά κάτι τόσο σοβαρό. 

Η δίκη αυτή δεν έχει παρατηρητήριο, ενώ αν είχε τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά. Με αφορμή αυτό σκεφτόμουν ότι η ρύθμιση Φλωρίδη για την φίμωση των παρατηρητηρίων έχει πολλές περισσότερες αιτίες από αυτές που μπορούμε εμείς σήμερα να φανταστούμε.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΕΘΕΛΟΔΟΥΛΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΜΑΘΕΙ?

Μια μελέτη του Χάρβαρντ και μάλιστα από το 2018, έχει δημοσιευθεί στο επιστημονικό περιοδικό Joule και δείχνει πως οι ανεμογεννήτριες προκαλούν σημαντικές αλλαγές στις θερμοκρασίες γύρω τους, αυξάνοντας δραματικά την επιφανειακή θερμοκρασία στις περιοχές που βρίσκονται. Ιδιαίτερα οι μεγάλες ανεμογεννήτριες, προκαλούν τοπικές αυξήσεις στην θερμοκρασία της επιφάνειας της Γης, με την θερμότητα να αναμιγνύεται σε τμήματα της ατμόσφαιρας και να επηρεάζουν τον γύρω χώρο.

Σύμφωνα με την μελέτη, οι ανεμογεννήτριες μεταξύ 100-150 μέτρων, που λειτουργούν τη νύχτα, μπορούν να τραβήξουν θερμότερο αέρα μέχρι και 550 μέτρα σε ύψος, σπρώχνοντάς τον στην επιφάνεια κάτω τους, θερμαίνοντας το έδαφος της Γης. Αυτό επηρεάζει ανθρώπους, φυτά και ζώα που ζουν κοντά τους.

Σχολιο.- Λες να μη το ξέρει;;;;; Οι μίζες είναι χονδρές !!!!Βάλε και τις συγγένειες!!!.....



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ζήτω η αποχή των ηλιθίων στις εκλογές...μόνη ελπίδα να πάνε για μπάνιο και πνίξιμο.

Νέα τιμή ρεκόρ, δυστυχώς.

Αύριο, 22/07/2024 μεταξύ 20:00 και 21:00, η τιμή ενέργειας στην Αγορά Επόμενης Ημέρας θα είναι 850 Ευρώ/MWh.

H χώρα θα μας θα έχει τη 2η υψηλότερη μέση τιμής ενέργειας στην Αγορά Επόμενης Ημέρας, η οποία θα είναι ίση με 219 Ευρώ/MWh (πρώτη η Βουλγαρία και η Ρουμανία με μέση τιμή 229 Ευρώ/MWh).

Οι υπεύθυνοι θα πρέπει να τοποθετηθούν και επίσημα για την ύπαρξη τόσο υψηλών προσφορών και το πώς αυτές δικαιολογούνται.

Οι επιδοτήσεις για έναν ή δύο μήνες δεν μπορούν να δώσουν μόνιμη λύση σε ένα εγγενές πρόβλημα, αν δεν αντιμετωπιστεί η ρίζα του προβλήματος.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εξάγουμε τον λιγνίτη στην Γερμανία που τον καίει για ενέργεια την ώρα που πληρώνουμε ΕΜΕΙΣ φόρο άνθρακα..ηλίθιε ψηφοφόρε.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Για να ξαναδούμε κάποια πράγματα για την πράσινη ανάπτυξη..

Έχουμε κ λέμε λοιπόν, στην αρχή αυξήσαμε την τιμή του ρεύματος γιατί έπρεπε να κάνουμε οικονομία, μετά αυξήσαμε τις τιμές γιατί δεν υπήρξε μεγάλη κατανάλωση κ εν συνεχεία αυξήσαμε τις τιμές γιατί υπάρχει μεγάλη ζήτηση..

Στην αρχή ήταν κάτι, πράσινα, μπλέ, κίτρινα τιμολόγια αλλά μετά αυτά όλα έγιναν κουβάρι κ άϊ σιχτίρ..

Ανεμογεννήτριες φυτρώνουν παντού όπου το όμορφα δάση όμορφα καίγονται, αλλά δεν μπορούμε να αποθηκεύσουμε την παραγόμενη ενέργεια κ έτσι την εξάγουμε ενώ εμείς εισάγουμε ηλεκτρική ενέργεια παραγόμενη από λιγνίτη, που απαγορεύει η Ευρωπαϊκή Ένωση, λόγο ρύπων..

Είναι λίγο "τουρλουμπούκι" η κατάσταση



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μαθαίνουμε λοιπόν ότι 

"Η 3η Ταξιαρχία Εφόδου Ουκρaνίaς επανδρωμένη από το ναζιστικό τάγμα του AZOV, περιοδεύει στην Ευρώπη για τη στρατολόγηση εθελοντών και τη συγκέντρωση οικονομικών πόρων.

Η περιοδεία θα καλύψει εννέα ευρωπαϊκές πόλεις, Βαρσοβία, Βρότσλαβ, Πράγα, Βίλνιους, Ρότερνταμ, Βρυξέλλες, Βερολίνο, Αμβούργο, Κολωνία.

Εισιτήριo: 20 Ευρω

Φτάσαμε λοιπόν στο σημείο της ιστορίας όπου τα ναζιστικά τάγματα κυκλοφορουν ελεύθερα στην Ευρώπη και συγκεντρώνουν φράγκα για να σκοτώσουν ακόμη περισσότερο ρωσοφωνους και Ρώσους(,και οποιον άλλον υπάνθρωπο σύμφωνα με το σαπισμένο ναζιστικό μυαλό τους βρουν )

Παράλληλα ,οποιαδήποτε η όποιοσδηποτε αμφισβητεί το κυρίαρχο αφηγημα ,λοιδορείται και στιγματίζεται αυτόματα ως φασίστας η ψεκας 

(το έχουμε δει πολλές φορές το έργο ειδικά στην διάρκεια και μετά του κοβιντ μνημονίου)

Στα αμερικανικά και ευρωπαϊκά ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΑ,νατοϊκά ,ΜΜΕ ΟΠΟΙΟΣ υποστηρίζει τη Ρωσία στην Ουκρανία, την Παλαιστινιακή αντίσταση, το Ιράν, τη Βενεζουέλα κλπ κατηγορείται σαν “ακροδεξιός”. 

Και τον Fico στη Σλοβακία, και τη Sarah Wagenknecht στη Γερμανία, “ακροδεξιούς” τους λένε τα καθεστωτικά ΜΜΕ αλλά και αρκετοί μέσα από τα "κινηματα"

(άλλη πονεμένη ιστορία και αυτή )

Και ο Πούτιν, κι ο Μαδούρο, κι ο Σι Τζιπίγκ κλπ γι’ αυτούς ,“δικτάτορες” είναι κι ας έχουν την υποστήριξη της πλειονότητας του λαού των χωρών τους...

οι οποίοι λαοί πρέπει να είναι όλοι κρετινοι υπο-αναπτυκτοι και περιμενουν να τους απελευθερώσει η Δύση με... βόμβες



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σήμερα, 400 Αμερικανοί Εβραίοι της Εβραϊκής Φωνής για την Ειρήνη αρνήθηκαν να εγκαταλείψουν το Κογκρέσο των ΗΠΑ στην Ουάσινγκτον, απαιτώντας από την κυβέρνησή μας να ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΟΠΛΙΖΕΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ 

Καθώς κλιμακώνεται η καθημερινή φρίκη κατά των Παλαιστινίων στη Γάζα, έτσι θα κλιμακώνεται και η αποφασιστικότητα και η δέσμευσή μας να σταθούμε στο πλευρό των Παλαιστινίων


300+ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ: ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΟΠΛΕΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ. ΚΑΤΑΠΑΥΣΗ ΤΩΡΑ — ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ.

Είμαστε εδώ στο κτίριο όπου τους τελευταίους εννέαμιση μήνες μέλη του Κογκρέσου αποφάσισαν ξανά και ξανά να στείλουν τις βόμβες που χρησιμοποιήθηκαν για να διαπράξουν γενοκτονία.

Ήμασταν εδώ τον Οκτώβριο, και επιστρέφουμε σήμερα σε ακόμα μεγαλύτερους αριθμούς, καθώς επισκέπτεται ο Νετανιάχου — γιατί αυτή είναι μία από τις στιγμές της ιστορίας όπου πρέπει να μιλήσουμε για δικαιοσύνη, να απαιτήσουμε τον τερματισμό της γενοκτονίας και ένα εμπάργκο όπλων τώρα!

Σήμερα κουβαλάμε τις μνήμες κάθε προληπτικού θανάτου και κάθε ζωής που εκλάπη από τη γενοκτονία και κατοχή του ισραηλινού στρατού όπως διακηρύσσουμε: ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ!

Εν μέσω αυτού του τρόμου, η συλλογική ελπίδα για την ελευθερία των Παλαιστινίων είναι προφανής. Από τις μαζικές διακοπές γεφυρών, αυτοκινητόδρομων και σιδηροδρομικών σταθμών, στην κατάληψη κυβερνητικών κτιρίων και γραφείων εφημερίδων, στις νίκες του BDS και την έναρξη νέων μποϊκοτάζ, στις εκατοντάδες χιλιάδες κλήσεις προς το Κογκρέσο, εκπαιδευτικά εργαστήρια, προβολές ταινιών και καλλιτεχνικές δημιουργίες για ένα απελευθερωμένο μέλλον - όλα αυτά και τόσα πολλά περισσότερα συμβάλλουν σε αυτή την ενωμένη σταθερότητα. Καθώς θρηνούμε και θυμόμαστε όλες τις ζωές που χάθηκαν σε αυτή τη γενοκτονία, φέρνουμε μαζί μας τη συλλογική μας δύναμη.

Πιστεύουμε στην οικοδόμηση ενός Ιουδαϊσμού πέρα από τον Σιωνισμό, ενός κόσμου χωρίς αποικιοκρατία και λευκή υπεροχή. Ο σιωνισμός υποστηρίζει ότι η ασφάλεια των Εβραίων απαιτεί ένα μόνο εβραϊκό έθνος-κράτος στην παλαιστινιακή γη. Ως αντισιωνιστές, γνωρίζουμε την ιστορία της καταπίεσης, αλλά αρνούμαστε τον Σιωνισμό ως απάντηση.

Εδώ και 75 χρόνια, η ισραηλινή κυβέρνηση κατέλαβε παράνομα την παλαιστινιακή γη και καθάρισε εθνικά τις κοινότητές τους. Τώρα, η Γάζα αντιμετωπίζει γενοκτονία με πλήρη υποστήριξη από τις ΗΠΑ. Είμαστε εδώ ως Εβραίοι για να αρνηθούμε να είμαστε συνένοχοι και να πούμε ποτέ ξανά, για κανέναν. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΟΠΛΙΣΕΤΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ

ΟΠΛΑ ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΤΩΡΑ! ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ! 



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Θα κοπούν όλα τα δέντρα της Καραθώνας

Τε 24 Ιούλ 2024 – 01:23

Δέντρα Καραθώνα

Το ξεπούλημα της Καραθώνας προχωράει

Η «Ναυπλία Ενωμένη» κατέθεσε ψήφισμα αντίδρασης προς αυτήν την ενέργεια στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Δεν βρήκε συμπαράσταση από τους υπόλοιπους. 

Επιλέχθηκε ως λύση να ανατεθεί στον Δήμαρχο η αντίδραση της πόλης μας στα σχέδια του ΤΑΙΠΕΔ. 

Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί κάτι από τον Δήμαρχο.

Το βασικό αιτιολογικό που ισχυρίστηκε καταθέτοντας το ψήφισμα ο Δημήτρης Παπαδημόπουλος ήταν πως με αυτά που σχεδιάζονται στην περιοχή στερούν την μοναδική πλαζ και χώρο αναψυχής από το Ναύπλιο και την ευρύτερη περιοχή.Ναύπλιο

Είναι το μέρος της Καραθώνας που υπάρχει εδώ και 80 χρόνια ένα τεχνητό δάσος με ευκάλυπτους, ελιές, ακακίες, αρμυρίκια, αγριελιές κ.α. Αυτά τα δέντρα προσφέρονται για χτίσιμο!!!

Να το πούμε με απλά λόγια: ΘΑ ΚΟΠΟΥΝ για να χτιστούν.

Οι δημοτικοί παράγοντες σφυρίζουν αδιάφορα. 

Λένε: «Η Καραθώνα είναι του ΤΑΙΠΕΔ» και σηκώνουν λευκή σημαία. Καμία αντίδραση από τον Δήμο Ναυπλιέων.

Ακόμα και όταν η ΔΕΗ κλάδεψε κάποιους ευκαλύπτους το χειμώνα δεν αντέδρασαν, λες και η Καραθώνα ανήκει σε άλλο… κράτος.

Και όμως οι ίδιοι σαν φαρισσαίοι υποκριτές πέρυσι αντιδρούσαν στις μετακομίσεις δέντρων, στην κοπή ευκαλύπτων και στο υπερβολικό κλάδεμα… Δηλαδή, όταν έχουμε εκλογές αγαπούμε τα δέντρα και όταν δεν έχουμε τα ρίχνουμε στο ΤΑΙΠΕΔ;

Θα μου πείτε: «Είσαι αντίθετος στην ιδιωτικοποίηση της Καραθώνας, λόγω παρωχημένων πολιτικών απόψεων που σε κατέχουν». 

Το παραδέχομαι…

Αλλά, το να κόβεις δέντρα για κτίσιμο, είναι εκσυγχρονισμός και ανάπτυξη;

Καταστρέφοντας το φυσικό περιβάλλον, τί περιμένουν να συμβεί;

Το σχέδιο του ΤΑΙΠΕΔ θα έπρεπε να είχε ξεσηκώσει την πόλη.

Είναι πολλές οι διαστάσεις του που είναι εξοργιστικές. 



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εργατικό δυστύχημα με ένα 63χρονο νεκρό και έναν 22χρονο τραυματία σε πλοίο στα ναυπηγεία της Σαλαμίνας... νεκρός είναι ένας μεταλλεργάτης που έχασε την ζωή του κατά την διάρκεια εργασιών στον καταπέλτη του πλοίου «Jumpo Jet», που βρίσκεται για επισκευή στο ναυπηγείο.

Επίσης ένας ακόμα μεταλλεργάτης τραυματίστηκε... 

Πρόκειται για ένα ακόμα θανατηφόρο εργατικό δυστύχημα στον συγκεκριμένο κλάδο που μετρά νεκρούς και σακατεμένους, με το ζήτημα των μέτρων προστασίας της ζωής, της ασφάλειας και της υγιεινής να έρχονται στο προσκήνιο με τον πλέον τραγικό τρόπο....



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σύμφωνα με τον Κολυδά για να έχουμε καύσωνα πρέπει να ισχύουν τα εξής:

1. Μέγιστες θερμοκρασίες πάνω από 39 βαθμούς

2. Ελάχιστες θερμοκρασίες πάνω από 28 βαθμούς

3 Οι μέγιστες θερμοκρασίες να παρατηρούνται για τρεις συνεχόμενες μέρες και άνω

Παρακάτω βλέπουμε τα στοιχεία του Ιουλίου 2024 από τον Μετεωρολογικό Σταθμό στο Γκάζι.

Η μέγιστη θερμοκρασία ήταν στις 18 Ιουλίου (38,6 βαθμοί) ενώ πάνω από 38 είχαμε παλι στις 13 Ιουλίου.

Επίσης, μέγιστη πάνω από 37 είχαμε στις 14, 17 , 20 και 22 -23 του μήνα.

Επομένως "οι μέρες καύσωνα" είναι εντυπωσιοθηρία.

Εξίσου εντυπωσιοθηρία είναι τα στοιχεία του Copernicus για την θεμρότερη χρονιά με μετρήσεις από το 1940.

Ούτε 100 χρόνια καταγραφές και βγάζουμε συμπέρασμα.

Φυσικά τα ΜΜΕ , το οτιδήποτε σε δημόσιο Μέσο όπως μουσικά ραδιόφωνα , επαναλάμβαναν την γραμμή:

κλιματική καταστροφή, ορυκτά καύσιμα, θερμότερο έτος...

Υπάρχουν στοιχεία από καταγραφές που δείχνουν το αντίθετο.

Και φυσικά όπως με τον κορώνα έχουν μπει στο "κόλπο" και οι επιστήμονες.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πρόταση μομφής κατά της Κάμαλα Χάρις, "για εγκλήματα και αδικήματα" κατέθεσε, σήμερα, ο Ρεπουμπλικάνος βουλευτής, από το Τεννεσί, Andy Ogles . 

Το ψήφισμα που κατατέθηκε κάνει λόγο για "σοβαρές παραβιάσεις", από την πλευρά της Αντιπροέδρου των ΗΠΑ και προτείνει, μετά από έγκριση στη Βουλή των Αντιπροσώπων, να μεταφερθεί το θέμα στη Γερουσία, για εξέταση.

Ακόμα ένα προτεινόμενο ψήφισμα καταγράφεται στο αρχείο του Κογκρέσου από την Ρεπουμπλικανή Νάνσι Μέις . Ζητεί από την Χάρις να κινητοποιήσει τους επικεφαλής των τμημάτων για να ενεργοποιήσουν το Τμήμα 25 της Συνταγματικής Τροποποίησης των ΗΠΑ, για να κηρύξει τον Πρόεδρο ανίκανο να εκτελέσει τα καθήκοντά του. 

Αυτή η απόφαση πρέπει να ληφθεί από την πλειοψηφία του υπουργικού συμβουλίου. 

Επιπλέον, η Νάνσι Μέις καλεί την Χάρις "να αρχίσει αμέσως να ασκεί τις εξουσίες του Προέδρου".

Σχολιο.- "Η Kamala Devi Harris έχει επιδείξει βαριά ανικανότητα στην εκτέλεση των καθηκόντων της, σταθερή άρνηση να συμμορφωθεί με τους ισχύοντες νόμους για τη μετανάστευση και προφανή αδιαφορία για τους ανθρώπους στις Ηνωμένες Πολιτείες που υποφέρουν ως αποτέλεσμα της συνεχιζόμενης κρίσης στα νότια σύνορα της Ηνωμένων Πολιτειών", αναφέρεται στο ψήφισμα.

"Η αντιπρόεδρος Χάρις αρνείται σταθερά να επισκεφθεί τα νότια σύνορα για να αξιολογήσει αυτή τη συνεχιζόμενη εθνική κρίση, εκτός από ένα ταξίδι εκατοντάδες μίλια μακριά, από το επίκεντρο της μεταναστευτικής κρίσης", αναφέρεται στην πρόταση.

Σχολιο.-  Είναι όλοι τους πάρ΄τον ένα και χτύπα τον άλλο [αλλά έτσι κι αλλοιώς άλλοι κυβερνάν απ΄το παρασκήνιο!]



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



7 χρόνων υγιεστατο παιδί γιατί να εμβολιαστεί για κοβιντ; πείτε μου ένα λόγο.

Γ@μώ τις ασυλίες σας λαμόγια! 


ΑΡΑΓΕ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΠΟΤΕ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ,

ΠΟΥ ΝΑ ΕΦΥΓΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΠΟ "ΑΝΕΞΑΚΡΙΒΩΤΑ ΑΙΤΙΑ"

ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΗΤΑΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΚΟΒΙΝΤ;

Ο 7χρονος Μάριος χάθηκε μέσα σε 1,5 - 2 ώρες. Ήταν να πάει σχολείο. Αντί για πάρτι γενεθλίων έγινε κηδεία, Πριν τρεις μήνες είχε κάνει εμβόλιο για covid.

Μετά από ένα χαμηλό πυρετάκο, που εμφάνισε την προηγούμενη μέρα, ξαφνικά άρχισε να πονάει και να τρέχει αίμα από το στόμα και τη μύτη και το παιδί έπεσε σε κώμα.

Το πήγαν στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί δεν κατάφεραν να το κρατήσουν στη ζωή.

Προφανώς έφυγε από σηπτικό σοκ, μετά από μικροβιακή λοίμωξη.

Η συμπτωματολογία όμως δεν θυμίζει νέο και υγιές άτομο!

Ηταν σαν το αμυντικό του σύστημα να ήταν ανύπαρκτο!

Σαν κάτι να του είχε υπονομεύσει το ανοσοποιητικό του..



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το Ισραήλ, άλλαξε το barcode του, από 729 σε 841 και τώρα σε 871, προκειμένου να αποφύγει μποϊκοτάζ στα προϊόντα του!

Σχολιο.- Ισχύει και το παλιό 729 για μποϊκοτάζ.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Γιατί δεν επιτάσσει τους γιατρούς των ιδιωτικών κέντρων υγείας ο Άδωνης οεο;.

Βρήκαν και τα κάνουν γιατί ξέρουν πολυ καλα ότι "παιζουν μπάλα μόνοι τους"... 

Αφου το εργατικό λαϊκό Κίνημα ΔΕΝ υπάρχει και οι όποιες σπασμωδικες αντιδράσεις απλά αποδεικνύουν αυτήν την ανυπαρξια.

Σχολιο.- Δεν είναι λύση αυτή, προσλήψεις μόνιμου προσωπικού χρειάζεται η δημόσια υγεία.

Σχολιο.- Το πρόβλημα είναι ότι ο Κούλης και ο Άδωνις διαλύουν την υγεία με σχέδιο. Κλείνουν τα νοσοκομεία, δεν προσλαμβάνουν νέους γιατρούς για να αντικαταστήσουν όσους συνταξιοδοτούνται, με αποτέλεσμα αυτοί που μένουν να τρέχουν σαν τους τρελούς και να μην προλαβαίνουν και η ζωή τους να γίνεται κόλαση. Γιαυτό δεν θέλει να πάει κανένας γιατρός σε νοσοκομείο.  Γιατί ξέρει ότι εκεί που έπρεπε να υπάρχουν 10 γιατροί, θα είναι μόνος του, και θα προσπαθεί να καλύψει τη δουλειά 10 γιατρών.

Η κυβέρνηση του Κούλη και των ΝουρΔητών προσπαθούν να διαλύσουν την Δημόσια Υγεία, και να αναγκάσουν τον κόσμο να πάει στα Ιδιωτικά Νοσοκομεία. Όλοι το έχουν καταλάβει αυτό.  Σύμφωνα με την κυβέρνηση  του Κούλη όποιος έχει λεφτά θα ζήσει, οι υπόλοιποι,,,, Τα υπόλοιπα που λέει το αλήτικο τσουτσέκι Άδωνις για γιατρούς που δεν πάνε στα νοσοκομεία και θα τους επιτάξει, είναι για τους ηλίθιους που τον πιστεύουν ακόμα...



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Έλον Μασκ πήγε στο Κογκρέσο να παρακολουθήσει την ομιλία Νετανιάχου ως προσκεκλημένος του! Ήδη θα το κατάλαβες οι Μασκ τι σημαίνουν!

24/07/2024

Ο Έλον Μασκ πήγε στο Κογκρέσο περιχαρής να παρακολουθήσει την ομιλία Νετανιάχου ως προσκεκλημένος του! Ήδη θα το κατάλαβες οι Μασκ τι σημαίνουν!

Ο Μασκ τον έχει συναντήσει φέτος ουκ ολίγες φορές το Νετανιάχου τόσο στις ΗΠΑ όσο και στο Ισραήλ όταν πήγε εν μέσω πολέμου. Του έλειψε φαίνεται ..



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ανοίγει το τρελάδικο! Γάλλος πρωταθλητής εμποδιστής πήρε άδεια να παρελάσει με φούστα στην Τελετή Έναρξης Ολυμπιακών.

24/07/2024

Ανοίγει το τρελάδικο!

Στο Σάσα Ζόγια σ΄ένα Γάλλο αθλητή που πάει για μετάλλιο στους Ολυμπιακούς του επετράπη να παρελάσει με φούστα κατά την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι 2024 αναφέρει η Le Figaro

Ο Sasha Zhoya είναι πρωταθλητής στα 110 μέτρα με εμπόδια. Στο ντοκιμαντέρ του France 2 «Στην καρδιά των αγώνων», ο εμποδιστής πρότεινε την ιδέα να φορέσει μια φούστα την Παρασκευή 26 Ιουλίου. Το επιχείρημά του

«Αν οι γυναίκες έχουν το δικαίωμα να φορούν παντελόνια, θα ήταν καλό οι άνδρες να έχουν το δικαίωμα να φορούν φούστες. Το 2024, μπορούμε να τα πάμε όλα! Δεν υπάρχουν πλέον άντρες/γυναίκες στη μόδα», δήλωσε. Έλαβε άδεια να φοράει φούστα αντί για παντελόνι, σύμφωνα με πληροφορίες από τις Le Parisien και L’Équipe. Πρωταθλητής κόσμου και Ευρώπης στα 110 μέτρα με εμπόδια, ο Γάλλος στοχεύει σε ένα μετάλλιο στο Stade de France.

Αν θα τρέξει με φούστα δεν μας είπε.. Πάει η εποχή που λέγαμε ότι οι αθλητές αποτελούν πρότυπο για τους νέους.. Μάλλον αυτοί οι Ολυμπιακοί θα είναι αυστηρώς ακατάλληλοι για ανηλίκους..



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Τρομοκράτης της Μόσχας διέφυγε στην Τουρκία αλλά συνελήφθη στην Αλικαρνασσό! Είναι Ρώσος… ΒΙΝΤΕΟ ΣΥΛΛΗΨΗΣ

24/07/2024

Ο τρομοκράτης που παγίδευσε και ανατίναξε σήμερα το πρωί στη Μόσχα αυτοκίνητο Ρώσου ανώτερου αξιωματικού με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό αυτού και της συζύγου τους σύμφωνα με τον διευθυντή της FSB τον Alexander Bortnikov διέφυγε προς την Τουρκία αλλά τελικά συνελήφθη στο Μπόντρουμ/Αλικαρνασσό.

Νωρίτερα στην ερώτηση αν ο ύποπτος θα εκδοθεί στη Ρωσία απάντησε ότι για αυτό εργάζονται με Τούρκους συναδέλφους τους. Στην τρομοκρατική τραυματίστηκε ο Ρώσος στρατιωτικός διοικητής Andrii Torgashov ο οποίος εργάζεται στην έδρα της Κεντρικής Διεύθυνσης του Γενικού Επιτελείου του Υπουργείου Άμυνας (γνωστή ως GRU). Ακρωτηριάστηκαν και τα 2 του κάτω άκρα.

Ο τρομοκράτης που πραγματοποίησε βομβιστική επίθεση στη Ρωσία συνελήφθη στο Μπόντρουμ/Αλικαρνασσό στην Τουρκία.

https://twitter.com/i/status/1816121981512667478

Ο υπουργός Εσωτερικών Tουρκίας οΑλί Γερλίκαγια ανακοίνωσε ότι ο τρομοκράτης που πραγματοποίησε βομβιστική επίθεση στη Ρωσία συνελήφθη στο Μπόντρουμ.

Υπουργός Yerlikaya: «Ο τρομοκράτης που πραγματοποίησε βομβιστική επίθεση στη Ρωσία συνελήφθη στο Μπόντρουμ. Σήμερα, στις 10.30, τα κεντρικά γραφεία του Τμήματος Interpol/Europol μας κλήθηκαν από στελέχη της ρωσικής Μονάδας Interpol και ενημερώθηκαν ότι «ένα άτομο ονόματι Evgenii Serebriakov, Ρώσος υπήκοος, πραγματοποίησε τρομοκρατική επίθεση με παγιδευμένο αυτοκίνητο στη Μόσχα, 2 άτομα τραυματίστηκαν ως αποτέλεσμα της επίθεσης, και το άτομο ήρθε στη χώρα μας με το αεροπλάνο Μόσχας-Μποντρούμ.”

Ο δράστης της βομβιστικής επίθεσης με παγιδευμένο αυτοκίνητο στη Μόσχα αποδείχθηκε ότι ήταν ο 30χρονος Evgeny Serebryakov, με καταγωγή από την περιοχή του Βόλγκογκραντ.

Σύμφωνα με το SHOT, ο άνδρας ενδιαφερόταν για όπλα και έψαχνε για διευθυντική θέση. προηγουμένως εργαζόταν σε τράπεζα.

Το όνομά του είναι γραμμένο στα ουκρανικά στα social media.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΤΩΡΑ Ισραηλινή TV και τύπος: ”Βουλευτές: Μια συμμορία τρελών Μεσσιανιστών (και υπουργοί) οδηγεί το Ισραήλ σε Tρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Εδώ θ΄αρχίσει ο Γ Παγκόσμιος! Θέλουν να ζήσουν το Αποκαλυπτικό τους όραμα! ” ΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΑΠΟ ΙΣΡΑΗΛ Ο Γ΄ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ…O Τρίτος Παγκόσμιος για τον Τρίτο Ναό;

24/07/2024

Τώρα η Ισραηλινή τηλεόραση: ”«Βουλευτές: Μια συμμορία τρελών μεσσιανιστών θα παρασύρει το κράτος του Ισραήλ σε έναν τρίτο παγκόσμιο πόλεμο»: Ισραηλινοί βουλευτές δεν κρύβουν πλέον την οργή τους εναντίον του Μπεν Γκβίρ!” Λένε : ”Εδώ θ΄αρχίσει ο Γ Παγκόσμιος Θέλουν να ζήσουν το Αποκαλυπτικό τους όραμα!”

Και ο ισραηλινός τύπος: Ισραηλινός Βουλευτής κατηγορεί τον Υπουργό Εθνικής Ασφάλειας ότι ενθαρρύνει Εβραϊκή προσευχή στο Όρος του Ναού ”για να ευνοήσει το Αποκαλυπτικό του όραμα” δηλ. μεσσιανισμό=έλευση Αντιχρίστου!

Ισραηλινός Βουλευτής κατηγορεί τον Υπουργό Εθνικής Ασφάλειας και μέλος κυβέρνησης Νετανιάχου ότι ενθαρρύνει την Εβραϊκή προσευχή στο όρος του Ναού (δίπλα στο Αλ Ακσά όπου θεωρείται ότι θα αναγερθεί ο Γ Ναός) ”για να ευνοήσει το Αποκαλυπτικό του όραμα” δηλ. το μεσσιανισμό του τουτέστιν την έλευση Αντιχρίστου!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο σημαιοφόρος του Ισραήλ και η υπογραφή βομβών!! Μετά τη Γάζα γενοκτονούν και το Πνεύμα του Ολυμπισμού!

24/07/2024

Ο σημαιοφόρος του Ισραήλ και η υπογραφή βομβών!! Μετά τη Γάζα γενοκτονούν και το Πνεύμα του Ολυμπισμού!

”Γνωρίστε τον σημαιοφόρο του Ισραήλ, Peter Paltchik, επίσης γνωστό για την υπογραφή βομβών που στοχεύουν Παλαιστίνια παιδιά και πολίτες στη Γάζα. Η παρουσία του Ισραήλ πρόκειται να κάνει αυτούς τους Ολυμπιακούς Αγώνες ως Αγώνες Γενοκτονίας.”



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Tρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα. Tραυματίστηκε σοβαρά υψηλόβαθμο στρατιωτικό στέλεχος! Ανατίναξαν το παγιδευμένο του όχημα! 

24/07/2024

Σε τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα τραυματίστηκε σοβαρά υψηλόβαθμο στρατιωτικό στέλεχος ο ο Ρώσος στρατιωτικός διοικητής Andrii Torgashov ο οποίος εργάζεται στην έδρα της Κεντρικής Διεύθυνσης του Γενικού Επιτελείου του Υπουργείου Άμυνας (γνωστή ως GRU). Ανατινάχθηκε το παγιδευμένο του αυτοκίνητο στη Μόσχα. Είχε υπηρετήσει ως ανώτερος αξιωματικός των στρατιωτικών μυστικών υπηρεσιών και ήταν στέλεχος της επιχείρησης στην Ουκρανία.

Ο Torgashov είναι ζωντανός, αλλά χωρίς πόδια. Τραυματίστηκε και η γυναίκα του. Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα.΄Ο συνταγματάρχης, ο οποίος πιστεύεται ότι είναι αξιωματικός των στρατιωτικών πληροφοριών της GRU, φέρεται να είναι σε «βαριά» κατάσταση μετά από χειρουργική επέμβαση ακρωτηριασμού και των δύο ποδιών μετά την έκρηξη, σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης του Τσάργκραντ. Η σύζυγός του υπέστη επίσης τραύματα στο πρόσωπο. 

την έκρηξη ενός παγιδευμένου με εκρηκτικό μηχανισμό SUV Toyota Land Cruiser στα βόρεια της Μόσχας, ένας στρατιωτικός και συμμετέχων στην ειδική στρατιωτική επιχείρηση (SVO) ο Andrei Torgashov και η σύζυγός του τραυματίστηκαν σοβαρά. Το TASS αναφέρει αυτό με αναφορά στις υπηρεσίες επιβολής του νόμου.

Το αυτοκίνητο ανήκει στον Torgashov. Σημειώνεται ότι ο ίδιος και η σύζυγός του βρίσκονταν στο αυτοκίνητο την ώρα της έκρηξης και τραυματίστηκαν.

Σύμφωνα με το MK.Ru, ο 50χρονος Andrei Torgashov γεννήθηκε στο Καζακστάν, έζησε για κάποιο διάστημα στο Νοβοσιμπίρσκ και στο Καλίνινγκραντ και στη συνέχεια μετακόμισε στη Μόσχα. Πριν από αρκετά χρόνια υπηρετούσε σε μια από τις μυστικές στρατιωτικές μονάδες και καταχωρήθηκε εκεί ως ανώτερος αξιωματικός.

Το πρωί της 24ης Ιουλίου, ένα Toyota Land Cruiser εξερράγη σε ένα πάρκινγκ στην αυλή ενός σπιτιού στην οδό Sinyavinskaya στη βόρεια Μόσχα. Την ώρα της έκρηξης, ο 49χρονος Andrei T. ήταν στο αυτοκίνητο. Εκτός από αυτόν νοσηλεύτηκε και μια γυναίκα με τραύματα στο πρόσωπο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του RT, ο Αντρέι συμμετείχε σε ειδική στρατιωτική επιχείρηση η σύζυγός του ήταν δίπλα του την ώρα της έκρηξης.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το Παρίσι σε καθεστώς… ολυμπιακού lockdown 

24/07/2024

Το Παρίσι σε καθεστώς… ολυμπιακού lockdown

Ασύλληπτα μέτρα, με 44.000 σιδερένιους φράχτες, έχουν μετατρέψει σε γκέτο για τους πολλούς μια πόλη 12.000.000 κατοίκων – Οι μετακινήσεις γίνονται αποκλειστικά και μόνο με την απόκτηση QR κωδικού, κατόπιν αιτήσεως

Όση ώρα τα δελτία ειδήσεων θα ασχολούνται με τα έργα και τις ημέρες της Κάμαλα Χάρις, για το αν ζει ή πέθανε ο Τζο Μπάιντεν, στη γηραιά μας ήπειρο συντελείται μπροστά στα μάτια μας η συνέχεια του μεγάλου κοινωνικού πειράματος που άρχισε με την πανδημία του κορωνοϊού.

Τόπος διεξαγωγής του, η Γαλλία, καθώς οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Παρισιού σε τίποτα δεν έχουν να κάνουν με το αρχαίο πνεύμα το αθάνατο, αλλά με το σύγχρονο, το διεστραμμένο! Πίσω από το καλοστημένο «άρτος και θεάματα», ώστε ο όχλος να ασχολείται με αλλότρια για να ξεχνιέται και να μην καλλιεργεί την πνευματική του ισχύ, προετοιμάζουν το μελλοντικό, ίσως αυριανό «Hunger Games», ελληνιστί τους Αγώνες Πείνας.

Πώς αλλιώς θα μπορούσε να εξηγήσει κανείς την επιβολή ασύλληπτων και ανεξήγητων μέτρων που τα έχουν χαρακτηρίσει «μέτρα προστασίας», αλλά επί της ουσίας περιορίζουν, ελέγχουν και έχουν μετατρέψει σε γκέτο για τους πολλούς μια πόλη 12 εκατομμυρίων κατοίκων;

https://twitter.com/i/status/1812857050189140250

https://twitter.com/i/status/1815342274596704631



 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



BOMBA Έλον Μασκ: υπό την απειλή όπλου αποσύρθηκε από υποψήφιος για την Προεδρία ο Μπαίντεν μετά την απόπειρα κατά Τραμπ!

24/07/2024

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla και της SpaceX o δισεκατομμυριούχος Έλον Μασκ καταγγέλει ότι ο Μπάιντεν εξωθήθηκε να παραιτηθεί από την κούρσα της προεδρίας υπό την απειλή όπλου μετά την απόπειρα του Τραμπ. Άγρια Δύση. Αυτή η είδηση επιβεβαιώνει το άρθρο μας ”ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ Tάκερ Κάρλσον: ”κάτι σοβαρό συμβαίνει με Μπάιντεν.Η σφαίρα που χτύπησε τον Τραμπ σκότωσε τον Μπάιντεν.” .. όπου αναφέραμε ότι κυκλοφορούν νέα που έλεγαν ότι βγήκαν όπλα και κατά του Μπάιντεν! και ότι οι δικοί του τον απέσυραν άρον άρον μετά την απόπειρα κατά Τραμπ γιατί ήταν άμεσα εμπλεκόμενος ώστε ν΄αποσιωπηθεί το σκάνδαλο… H μεγαλύτερη απόδειξη της εμπλοκής του στην απόπειρα είναι η εξαφάνιση του την επομένη.

Γράφει ο Έλον Μασκ σήμερα:

«Πριν από περίπου 3 εβδομάδες, τα μέσα ενημέρωσης σας είπαν ότι ο Μπάιντεν ήταν «αιχμηρός σαν καρφί»», έγραψε ο Μασκ την Τρίτη στο X.

“Πριν από 2 ημέρες, ο καημένος βασικά αναγκάστηκε υπό την απειλή όπλου να παραιτηθεί ως υποψήφιος των Δημοκρατικών. Το προσωπικό του δεν ενημερώθηκε καν. Τώρα λένε ότι η Kamala είναι ό,τι καλύτερο έχει γίνει ποτέ”, έγραψε στο X.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Απίστευτη απρέπεια από Σακελλαροπούλου. «Πόρτα» στους γονείς των Τεμπών!

Φοβήθηκε την Καρυστσιανού και τους άλλους «θορυβώδεις συγγενείς». 

Η  Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρότι σωστά κάλεσε στη σημερινή δεξίωση για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας συγγενείς των θυμάτων στο Μάτι και πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας «ξέχασε» τους χαροκαμένους του σιδηροδρομικού κυβερνητικού εγκλήματος 

Ούτε η Καρυστιανού χώρεσε στο Προεδρικό!

Αίσχος: Στον σημερινό εορτασμό των 50 χρόνων από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας δεν προσκλήθηκαν οι συγγενείς των θυμάτων στα Τέμπη!

Αμείλικτα ερωτήματα προκαλεί η ανακοίνωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας για τον σημερινό εορτασμό των 50 χρόνων από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας. Σύμφωνα με όσα έκανε γνωστά η Προεδρία, ο εορτασμός της αποκατάστασης της Δημοκρατίας θα πραγματοποιηθεί σε πλαίσιο πρωτοφανών αποκλεισμών που πλήττουν τη χώρα, αμαυρώνουν την ίδια την Πρόεδρο και αποδεικνύουν πως στην Ελλάδα του 2024 υπάρχει έλλειμμα δημοκρατίας, παρά τις υποσχέσεις για το αντίθετο.

Η απόδειξη των παραπάνω ισχυρισμών έχει να κάνει με το γεγονός πως η Προεδρία της Δημοκρατίας αποφάσισε να ρίξει πόρτα στους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών, που ακόμα και σήμερα αναζητούν δικαίωση, αρκούμενη στην ατομική πρόσκληση μιας οικογένειας εκ των 57. Προφανώς η επιλογή αυτή σχετίζεται με τις επιταγές της κυβέρνησης, η οποία έχει αποδείξει εδώ και μήνες πως θέλει να «ενταφιάσει» την υπόθεση, να αποδομήσει τους συγγενείς που δεν συμβιβάζονται με τις κούφιες υποσχέσεις της κυβέρνησης και φυσικά να καθυβρίσει ως «ψεκασμένους» όσους μιλούν για το… έγκλημα των Τεμπών.

Διαβάζοντας κάποιος το ανακοινωθέν της Προεδρίας παρατηρεί πως ενώ ορθά και δικαιολογημένα για την υπόθεση του εγκλήματος στο Μάτι είναι καλεσμένοι εγκαυματίες και συγγενείς θυμάτων, για το έγκλημα στα Τέμπη είναι καλεσμένη μόνο η οικογένεια της Εριέττας, του μοναδικού από τα 57 θύματα της τραγωδίας στα Τέμπη που δεν έχουν εντοπιστεί ίχνη του.

Έχουν καλεσθεί επίσης πλημμυροπαθείς από τη Θεσσαλία, ανάμεσά τους και ο 80χρονος Κώστας Τασσιόπουλος, που έσωσε ζωές με τη βάρκα του κατά τη διάρκεια της θεομηνίας, αλλά και οι γονείς της Εριέττας, του μοναδικού από τα 57 θύματα της τραγωδίας στα Τέμπη που δεν έχουν εντοπιστεί ίχνη του, καθώς και εγκαυματίες και συγγενείς θυμάτων από την πυρκαγιά στο Μάτι προσκλήθηκαν να δώσουν το “παρών” στη δεξίωση για τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στη χώρα μας, που θα πραγματοποιηθεί στον κήπο του Προεδρικού Μεγάρου αύριο Τετάρτη 24 Ιουλίου» αναφέρει χαρακτηριστικά το ανακοινωθέν.

Και σε ακριβώς αυτό το σημείο προκύπτουν αμείλικτα ερωτήματα ως προς τις προθέσεις της Προέδρου, τις προτεραιότητες που θέτει αλλά και την πολιτική που εξυπηρετεί. Γιατί στους φετινούς εορτασμούς δεν προσκλήθηκαν συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών που ζητούν δικαίωση; Γιατί δεν είναι καλεσμένη η κυρία Καρυστιανού, η οποία έχει μετατραπεί σε σύμβολο αγώνα όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη; Γιατί δεν έχει προσκληθεί η οικογένεια Πλακιά, που μόλις την περασμένη εβδομάδα κατάφερε να αναγνωρίσει τα κόκαλα του παιδιού της;

Γιατί η Ελληνική Δημοκρατία δεν σέβεται και δεν τιμά αυτούς τους ανθρώπους, ώστε να δείξει στην πράξη πως στέκεται στο πλευρό τους; Δυστυχώς, η εξέλιξη αυτή επιβεβαιώνει πως η υπόθεση των Τεμπών αλλά και ο ανένδοτος αγώνας των συγγενών για δικαίωση αποτελούν βραχνά για ένα καθεστώς που αποζητεί τη συσκότιση της υπόθεσης και απαιτεί τη σιωπή.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι κολοσσοί της τεχνολογίας «ψηφίζουν» Ντόναλντ Τραμπ



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μας δουλεύουν ψιλό γαζί! Μιλάνε για εισαγόμενη πανώλη στα πρόβατα στη Θασσαλία, όταν όλη είχαμε δει στην πλημμύρα τα πνιγμένα πρόβατα να σαπίζουν, το κράτος απών και πάλι, και οι κτηνοτρόφοι να παλεύουν μόνοι τους.  Ενώ  τα στάσιμα νερά της πλημμύρας είχαν ανακατευτεί με τους σωλήνες αποχέτευσης. Το παράξενο είναι που δεν υπάρχει πανώλη και στους ανθρώπους.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αυτό δεν το περίμενε ο Μ.Νετανιάχου μέσα στο Κογκρέσο: Πικέτα από την αμερικανο-παλαιστίνια βουλευτή «Ένοχος για γενοκτονία»

Η ομιλία του Μ.Νετανιάχου στο Κογκρέσο δεν ήταν στρωμένη με χειροκροτήματα αλλά και με σοβαρές αντιδράσεις.

Έτσι αμερικανο-παλαιστίνια βουλευτής των Δημοκρατικών σήκωσε πινακίδα μέσα στην αίθουσα για να την δει ο Ισραηλινός πρωθυπουργός όπου αναγράφονταν: «Ένοχος για γενοκτονία»

Ο σιωναζιστής πρωθυπουργός του Ισραηλινοναζιστικού αποικιακού καθεστώτος, Μπέντζαμιν Νετανιάχου, ξεκίνησε λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Τετάρτης την ομιλία του στο Κογκρέσο, ευχαριστώντας τους ηγέτες και τους νομοθέτες για τη «βαθιά» τιμή.

Ο σιωναζχί Νετανιάχου λέει ότι βρισκόμαστε σε ένα «σταυροδρόμι της ιστορίας», ενώ ο κόσμος βρίσκεται «σε αναταραχή».

Την ιδια στιγμή τα έβαλε με τους χιλιάδες  διαδηλωτές  που βρίσκονταν έξω από το Κογκρέσο λέγοντας τα γνωστά χονδροειδή ψέματα ότι επέλεξαν να «συμπαραταχθούν με το κακό» και με τη Χαμάς. «Θα έπρεπε να ντρέπονται για τον εαυτό τους» είπε το σιωναζιστικό γουρούνι!

https://twitter.com/i/status/1816185938311278874



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ολυμπιακοί Αγώνες: Αστακός το Παρίσι – Οργισμένοι οι πολίτες, «νιώθουμε σαν φυλακισμένοι»

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 στην γαλλική πρωτεύουσα και, αν και όλος ο πλανήτης αναμένει την διεξαγωγή τους πώς και πώς, οι Παριζιάνοι δεν φαίνονται ιδιαίτερα χαρούμενοι με αυτή τη συγκυρία. Ο λόγος; Διότι τα μέτρα ασφαλείας έχουν επηρεάσει την καθημερινότητά τους.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά και το αμερικανοπληρωμένο Politico οι κάτοικοι έχουν πάρει ήδη «χρυσό μετάλλιο στη γκρίνια».

Τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας που ελήφθησαν

Οι μεγάλες λεωφόροι του Παρισιού, τα εμβληματικά μνημεία και τα πολυσύχναστα καφέ απέκτησαν μια… αντιαισθητική προσθήκη αυτή την εβδομάδα, καθώς περισσότερες από 44.000 μεταλλικές μπάρες τοποθετήθηκαν από το Λούβρο μέχρι την Île-Saint-Louis ενόψει της έναρξης των Αγώνων την Παρασκευή (26/07) προκειμένου να εμποδίσουν την πρόσβαση πολιτών.

Παράλληλα, μεγάλοι σταθμοί του μετρό θα είναι κλειστοί και κάποιες λωρίδες κυκλοφορίας στους δρόμους προορίζονται αποκλειστικά για χρήση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

«Πρόκειται για τη μεγαλύτερη πρόκληση ασφάλειας που είχε ποτέ οποιαδήποτε χώρα να αντιμετωπίσει σε καιρό ειρήνης», δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών, Ζεράλ Νταρμανέν.

Οι περισσότερες γέφυρες που συνδέουν τις δύο πλευρές του Σηκουάνα έχουν κλείσει. Οι αρχές έχουν επίσης περιορίσει την πρόσβαση στο κέντρο του Παρισιού. Έχουν αποκλείσει μια μεγάλη περιοχή κοντά στον ποταμό που περιλαμβάνει το Λούβρο, την Παναγία των Παρισίων και τον Πύργο του Άιφελ και η πρόσβαση σε αυτήν είναι δυνατή μόνο με την επίδειξη ενός ειδικού κωδικού QR που χορηγείται στους κατοίκους, σε όσους εργάζονται εκεί ή σε όσους έχουν κάνει εκ των προτέρων κράτηση για πρόσβαση σε μουσεία και εστιατόρια. Το υπουργείο Εσωτερικών δήλωσε ότι έλαβε περισσότερα από 200.000 αιτήματα για πρόσβαση μέσω της ιστοσελίδας του.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ-ΒΟΜΒΑ κατά του ΣΚΑΪ! «ΧΕΙΡΑΓΩΓΕΙΤΑΙ από τουρκικά συμφέροντα. Εντολή Ατζούν για αποκλεισμό της Βανδή...»

24/7/2024   -        11.30

Στη σκιά μιας ακόμη πρόκλησης της Τουρκίας κατά της Ελλάδας με την «πολιορκία» της Κάσου από τουρκικά πολεμικά πλοία, μια σοβαρή καταγγελία έρχεται στο φως και αφορά τον ΣΚΑΪ, οι «δεσμοί» του οποίου με την Άγκυρα είναι ισχυροί λόγω της ιδιοκτησίας του.

Με αφορμή την πρόσφατη απόφαση της Δέσποινας Βανδή να μην τραγουδήσει στο Τσεσμέ με φόντο τον σφαγέα του Ελληνισμού Κεμάλ Ατατούρκ, ο  Αντιναύαρχος ε.α. Στέλιος Φενέκος πρόεδρος του κόμματος Κοινωνία Αξιών έκανε μια ανάρτηση-κόλαφο στο facebook, σημειώνοντας ότι ο ΣΚΑΙ «χειραγωγείται από τουρκικά συμφέροντα».

Σύμφωνα με τον αντιναύαρχο ε.α. ο μεγαλοεπιχειρηματίας του καναλιού του Φαλήρου Ατζούν Ιλίτζαλι απέκλεισε δια παντός την Δέσποινα Βανδή από το ΣΚΑΪ, λόγω αυτής της άρνησής της!

Η σκηνή στο Τσεσμέ στην οποία αρνήθηκε να ανέβει η Δέσποινα Βανδή

«Προσέξτε, σε Ελληνικό κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας έρχεται ο Τούρκος Ατζούν κι επιβάλλει τιμωρία σε Ελληνίδα καλλιτέχνιδα λόγω αυτής της άρνησής της, λες και κάνει κουμάντο και στην Ελλάδα στα ΜΜΕ και σε όλους εμάς», σχολιάζει χαρακτηριστικά ο κ.Φενέκος.

«Προσωπικά εδώ και τέσσερα και πλέον χρόνια αρνήθηκα δημόσια και με επιστολή μου να συμμετάσχω σε οιαδήποτε εκπομπή του ΣΚΑΙ, λόγω της εξώφθαλμης φιλοτουρκικής προσέγγισης και χειραγώγησης του από Τουρκικά συμφέροντα», προσθέτει εξηγώντας τον τίτλο στην ανάρτησή του: «Να γιατί αρνούμαι να πάω στο ΣΚΑΙ που χειραγωγείται από τουρκικά συμφέροντα».

Δείτε την ανάρτηση:

Να γιατί αρνούμαι να πάω στο ΣΚΑΙ που χειραγωγείται από τουρκικά συμφέροντα

Διαβάζω ότι ο μεγαλοεπιχειρηματίας του Σκάϊ (Τούρκος Ατζούν) απέκλεισε δια παντός την Δέσποινα Βανδή από το ΣκάΪ, λόγω της άρνησής της να τραγουδήσει στην Σμύρνη, με την Τουρκική Σημαία και τον Ατατούρκ σε τεράστιες σημαίες πίσω της στην σκηνή.

Και δεν θα σχολιάσω την άρνηση της Βανδή (που εάν είχαν συμφωνηθεί άλλα και δεν τηρήθηκαν οι δεσμεύσεις από τους διοργανωτές προφανώς έχει δίκιο), αλλά για την εξωφρενική απόφαση Ατζούν.

Προσέξτε, σε Ελληνικό κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας έρχεται ο Τούρκος Ατζούν κι επιβάλλει τιμωρία σε Ελληνίδα καλλιτέχνιδα λόγω αυτής της άρνησής της, λες και κάνει κουμάντο και στην Ελλάδα στα ΜΜΕ και σε όλους εμάς.

Προσωπικά εδώ και τέσσερα και πλέον χρόνια αρνήθηκα δημόσια και με επιστολή μου να συμμετάσχω σε οιαδήποτε εκπομπή του Σκάϊ, λόγω της εξώφθαλμης φιλοτουρκικής προσέγγισης και χειραγώγησης του από Τουρκικά συμφέροντα.

Σήμερα αποδεικνύεται καταφανώς ο έλεγχος που ενασκείται στο συγκεκριμένο κανάλι από τα Τουρκικά συμφέροντα.

Αλήθεια τι λέει ο αρμόδιος Υπουργός για τον έλεγχο αυτό και την χειραγώγηση που ενασκείται σε ένα πανελλαδικής εμβέλειας κανάλι;



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Αλλαγή ΑμερικανοΝΑΤΟϊκής φρουράς στον τόπο μας»! Ποια αποκατάσταση και ποιας "δημοκρατίας";

24/7/2024    -    8.00

Τον Ιούλη του 1974 έγινε 

«Αλλαγή ΑμερικανοΝΑΤΟϊκής φρουράς στον τόπο μας»

50 χρόνια μετά, η αποικία Ελλάδα δεν ήταν ποτέ τόσο

υποταγμένη στο άρμα του αμερικανικού ιμπεριαλισμού...

Ξεπούλημα της Μακεδονίας, Κύπρος κατεχόμενη, Αιγαίο, Θράκη...

δουλική στράτευση στο πλευρό των βρεφοκτόνων σιωναζί,

του κοκαϊνομανή μικρού φύρερ των ουκροναζί,

την οικονομική γενοκτονία του ελληνικού λαού…

50 χρόνια από την Αλλαγή Φρουράς στην Ελλάδα, η κυρίαρχη ιδεολογία -με την πλήρη κάλυψη και στράτευση του λεγόμενου «εκσυγχρονισμού»- επιχειρεί αδιάκοπα να «αγιοποιήσει» τον άνθρωπο που επέλεξαν οι Αμερικανοί για τη... συνέχιση της κυριαρχίας τους στην Ελλάδα.

Μια ιστορική διαστρέβλωση και δυστυχώς με την ανοχή και συμπαράσταση της σημερινής Νατοϊκής αριστεράς.

Ακόμη και τα σχολικά βιβλία μιλούν για «εθνάρχη» Καραμανλή. Τον εκλεκτό των Αμερικανών το 1974, τον άνθρωπός τους μαζί με τη Φρειδερίκη, τον εφιάλτη της βίας και νοθείας να εμφανίζεται σήμερα ως εθνάρχης…

Ας τελειώνουν κι οι ξεπλυμένοι ψευτοπροοδευτικοί με την «άφεση αμαρτιών» στον κύριο εκπρόσωπο των Αμερικανών στην Ελλάδα!

Ας διατηρήσουμε το δικαίωμα στη μνήμη!

Ας μην επιτρέψουμε τη διαστρέβλωση της ιστορίας!

Ιούλης 1974... «Αλλαγή ΑμερικανοΝΑΤΟϊκής φρουράς στον τόπο μας»...

50 χρόνια μετά, η αποικία Ελλάδα δεν ήταν ποτέ τόσο υποταγμένη στο άρμα της αμερικανοκρατίας...

«Ο Χίτλερ επέστρεψε. Χωρίς σβάστικες και μουστακάκι.

Ομιλεί την αγγλική κι επαναλαμβάνει πως “μας το ζητεί η Ευρώπη”,

η αποικία των ΗΠΑ. Καταδικάζει τις τραγωδίες του παρελθόντος,

για να νομιμοποιήσει το 4ο Ράιχ, τη Γενοκτονία & Εθνοκάθαρση

στην Παλαιστίνη, τον κοκαϊνομανή μικρό φύρερ των ουκροναζί,

τις οικονομικές γενοκτονίες που επιτελεί εναντίον των λαών,

την υγειονομική δικτατορία, την πράσινη ανάπτυξη και πράσινα άλογα,

τον Τρανσεξουαλισμό, την κλιματική αλλαγή...

πάντα στο όνομα της ελεύθερης αγοράς...»



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ του Καραμανλή!" ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ την Βόζεμπεργκ ο Ν. Πλακιάς για το έγκλημα των Τεμπών...

24/7/2024    -    1.00

Plakiasnikos

Ξεκινάνε σιγά σιγά τα τα πλυντήρια για τον Κώστα Καραμανλή 

Μιας και γνωρίζουν ότι πολλές οικογένειες θα στραφούνε και προς την Ευρωπαϊκή Δικαιοσύνη για τον συγκεκριμένο. Προσέχουν για να προλάβουν.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οδηγός 14 Παλαιστινιακών πολιτικών κομμάτων! Όχι μόνο η Χαμάς και η Φατάχ!

24/7/2024   -   19.50

Εκπρόσωποι 14 παλαιστινιακών πολιτικών ομάδων και οργανώσεων υπέγραψαν Συμφωνία στο Πεκίνο για τη δημιουργία μιας προσωρινής κυβέρνησης συμφιλίωσης. Συνήθως μόνο η Χαμάς και η Φατάχ εμφανίζονται στα μέσα μαζικής παραπληροφόρησης και γίνονται αντικείμενο προβολής κατά το δοκούν του αφεντικού (ΗΠΑ, σιωναζιστικό κατοχικό καθεστώς), από την αργυρώνητη δημοσιογραφική πορνεία...

Ακόμη κι οι "περισπούδαστοι" πανεπιστημιακοί διεθνολόγοι, αλλά κι όλοι οι πολιτικοί υπάλληλοι της αποικίας, μαζί με τις δημοσιογραφικές τσούλες, ούτε που αναρωτιούνται ποιες είναι οι 14 Παλαιστινιακές οργανώσεις/κόμματα που συνυπέγραψαν στο Πεκίνο μια νέα εκκίνηση για το δικαίωμα στην Πατρίδα του Παλαιστινιακού λαού.

Η άγνοια, η ανηθικότητα, η πολιτική και δημοσιογραφική αλητεία, για παράδειγμα, κρύβουν πως η ισλαμική αντιστασιακή εθνικοαπελευθερωτική οργάνωση Χαμάς έχει αποδεχτεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια, σύνορα του 1967 για Παλαιστινιακό κράτος κι επιπροσθέτως κέρδισε πανηγυρικά τις τελευταίες Παλαιστινιακές εκλογές το 2006, που διενήργησε ο Αμπάς κι όχι η Χαμάς (εξέλεξε 74 βουλευτές, απόλυτη πλειοψηφία σε σύνολο 132 εδρών της Παλαιστινιακής βουλής και μάλιστα εξ αυτών οι 45 σε εκείνες τις περιοχές που ήταν τα "εκλογικά κάστρα" της Φατάχ)...



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ολυμπιακοί Αγώνες: Με τραβεστί μεταφέρουν την Ολυμπιακή Φλόγα στο Παρίσι 

Έντονες αντιδράσεις για τη συμμετοχή τραβεστί λαμπαδηδρόμου στην Ολυμπιακή Φλόγα στο Παρίσι

24.07.2024 | 21:22



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



BRICS+: «Καταργούμε τελείως το δυτικό SWIFT και δημιουργούμε το δικό μας διατραπεζικό σύστημα πληρωμών»

«Για να αποφεύγουμε κυρώσεις και οικονομικές επιθέσεις»

24.07.2024 | 14:47

Οι χώρες-μέλη των BRICS+ εξετάζουν την δυνατότητα να καταργήσουν εντελώς το διεθνές σύστημα πληρωμών SWIFT και να δημιουργήσουν το δικό τους ενιαίο διατραπεζικό σύστημα για να αποφεύγουν κυρώσεις και οικονομικές επιθέσεις από τις ΗΠΑ και τις υπόλοιπες δυτικές χώρες όπως επιβεβαίωσε ο Ρώσος αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Αντρέι Ρουντένκο σε συνέντευξή του στο TASS.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



De facto αναγνώριση της «τουρκικής» υφαλοκρηπίδας από την κυβέρνηση Μητσοτάκη: Απέσυρε το πλοίο υπό την απειλή του τουρκικού Στόλου

Η Αθήνα στην πράξη νομιμοποίησε το Τουρκολιβυκό Μνημόνιο και ακυρώνει την συμφωνία ορισμού μερικής ΑΟΖ που υπέγραψε με την Αίγυπτο!

24.07.2024 | 10:15



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Handelsblatt: «Οι μικρές ελληνικές επιχειρήσεις ή θα συγχωνευθούν ή θα κλείσουν από την κυβέρνηση Μητσοτάκη»!

Με τις «ευλογίες» των δανειστών, της Γερμανίας και της ΕΕ.

24.07.2024 | 09:21