Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2024

Σαββατο 7 Σεπτεμβριου 2024


ΒΙΤΣΙ: Εργασίες για την κατασκευή αιολικού σταθμού συνεχίζονται παρά την ακύρωση του έργου από το ΣτΕ

Ενώπιον μιας πρωτοφανούς κατάστασης βρίσκονται αγωνιζόμενοι πολίτες και περιβαλλοντικές οργανώσεις στο Βίτσι, όπου συνεχίζονται οι εργασίες κατασκευής αιολικού σταθμού της ΔΕΗ με 6 ανεμογεννήτριες. Το Μάιο του 2024 το Συμβούλιο της Επικρατείας εξέδωσε απόφαση, σύμφωνα με την οποία υφίσταται ουσιώδης ανατροπή των δεδομένων στα οποία στηρίχθηκε η προγενέστερη (χρονικά) περιβαλλοντική αδειοδότηση του συγκεκριμένου αιολικού σταθμού. Λόγω αυτής της ουσιώδους ανατροπής, η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας (ΑΔΗΔΜ) όφειλε να απόσχει από την έκδοση άδειας εγκατάστασης. Ωστόσο, η ΑΔΗΔΜ εξέδωσε νέα Άδεια Εγκατάστασης στις 2.8.2024, στηριζόμενη σε γνωμοδότηση καθηγητού της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ, που ταυτόχρονα όμως είναι και δικηγόρος της εταιρείας που υλοποιεί το έργο! Ούτε οι αποφάσεις του ΣτΕ δεν γίνονται πλέον σεβαστές από όσους προωθούν με κάθε τρόπο - νόμιμο και μη - την "πράσινη" μετάβαση.

Χθες οι αγωνιζόμενοι κάτοικοι, μαζί με τον Ορειβατικό Σύλλογο Λεχόβου και το Συντονιστικό Δυτ. Μακεδονίας ΑΠΕ ΑΛΕΡΤ έκλεισαν το δρόμο πρόσβασης στο σημείο των εργασιών του σταθμού. Και σήμερα βρέθηκαν προ εκπλήξεως: Από το πρωί τους περίμεναν 2 κλούβες με ΜΑΤ και 4 περιπολικά της αστυνομίας!

Το να περιφρουρούν οι δυνάμεις καταστολής πράξεις που αντιβαίνουν στο ανώτατο δικαστήριο της χώρας είναι κάτι που θυμίζει άλλα καθεστώτα και άλλες περιοχές του πλανήτη...



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Γερμανία συνεχίζει να καταπιέζει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τώρα η Telekom, που ανήκει κατά 27,8% στο γερμανικό κράτος, μοιράστηκε μια διαφήμιση συμβουλεύοντας τους ανθρώπους να σκεφτούν τι μοιράζονται στα κοινωνικά μέσα! 

Η ελευθερία του λόγου ξεθωριάζει... βήμα προς βήμα.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-Αποκαλύπτοντας τα νανομπότς στο αίμα μας: 

- Δεν υπάρχει τίποτα στον οργανισμό μας που μπορεί να εκπέμπει μπλέ φως. Αυτό είναι έναν νανομποτ.....

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις από την D r. A n a M i h a l c e a σχετικά με τις m- R- N -A πειραματικές ενέσεις .

-Νανομποτς φτιάχνουν εγκεφαλικό τσιπ...

Το σκοπό έχει ένα εγκεφαλικό τσιπ εκεί, που τοποθέτησαν χωρίς να σε ενημερώσουν εκτός από τον έλεγχο του εγκεφάλου;



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Λαβρόφ για την ένταξη της Τουρκίας στους BRICS: «Να συμφωνήσει στις κοινές αξίες των μελών μας και όχι στις αξίες που προβάλλει η ΕΕ» !

Ο Σεργκέι Λαβρόφ υπενθύμισε ότι η συνθήκη ορίζει σεβασμό της κυριαρχίας και της εδαφικής ακεραιότητας όλων των χωρών !!!

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ, έδωσε έμφαση στην Ουκρανία όταν αναφέρθηκε στους όρους για την ένταξη της Τουρκίας στις BRICS, όπως μεταδίδει το γερμανικό δίκτυο Deutsche Welle.

Ο Λαβρόφ παραχώρησε συνέντευξη στον ρωσικό όμιλο μέσων ενημέρωσης RBC στο Βλαδιβοστόκ της Ρωσίας, στο πλαίσιο του 9ου Οικονομικού Φόρουμ της Ανατολής.

Μιλώντας για τη συμμετοχή της Τουρκίας στο ΝΑΤΟ και την από καιρό υποψηφιότητά της για την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ), ο Λαβρόφ έδωσε το μήνυμα ότι αυτό δεν αποτελεί εμπόδιο και είπε:

«Δεν υπάρχει κανόνας που να απαγορεύει τη σύναψη σχέσεων με μέλη ορισμένων οργανώσεων στο BRICS».

Ωστόσο, ο Ρώσος υπουργός δήλωσε ότι «το να μοιραζόμαστε τις κοινές αξίες των μελών και όχι τις αξίες που προβάλλει η Ευρωπαϊκή Ένωση στην Ουκρανία, είναι η βάση για την ένταξη».

«Η ΕΕ λέει ότι η Ουκρανία υπερασπίζεται τις ευρωπαϊκές αξίες και ως εκ τούτου είναι υποχρεωμένη να σταθεί πίσω από αυτές τις «ευρωπαϊκές αξίες»», είπε ο Λαβρόφ, προσθέτοντας ότι η Ουκρανία κατέφυγε σε «ναζιστικές πρακτικές» απαγορεύοντας την ελευθερία της έκφρασης, τις εθνικές γλώσσες, τον πολιτισμό, τις παραδόσεις και το κλείσιμο των τοπικών εκκλησιών.

Σημειώνοντας ότι τα μέλη των BRICS θα πρέπει να υιοθετήσουν τις διατάξεις της Συνθήκης των Ηνωμένων Εθνών αντί αυτής της στάσης της ΕΕ, ο Λαβρόφ υπενθύμισε ότι η συνθήκη ορίζει σεβασμό της κυριαρχίας και της εδαφικής ακεραιότητας όλων των χωρών.

Ωστόσο, ο Λαβρόφ ισχυρίστηκε επίσης ότι το καθεστώς του Κιέβου ήταν παράνομο και δεν εκπροσωπούσε όλους τους ανθρώπους στην επικράτειά του.

Θα υπογραφεί η ιδιότητα μέλους στο Καζάν;

Ερωτηθείς εάν η ένταξη θα υπογραφεί με την Τουρκία στη σύνοδο κορυφής που θα διεξαχθεί στο Καζάν της Ρωσίας στις 22-24 Οκτωβρίου, όπου αναμένεται να παραστεί ο Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν, ο Λαβρόφ απάντησε ότι «απαιτείται συναίνεση όλων των άλλων μελών».

Ο Γιούρι Ουσάκοφ, ένας από τους συμβούλους του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν, δήλωσε στα μέσα της εβδομάδας:

«Η Τουρκία υπέβαλε αίτηση για πλήρη ένταξη, θα την αξιολογήσουμε».

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, ο εκπρόσωπος του AKP Ömer Çelik έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο Πρόεδρός μας έχει δηλώσει πολλές φορές ότι θέλουμε να γίνουμε μέλος.

Το αίτημά του για αυτό το θέμα είναι σαφές.

Η διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη. Ωστόσο, δεν υπάρχει συγκεκριμένη εξέλιξη».

Σχολιο.- Να δούμε πρώτα...όμως για την Τουρκία είναι κομμάτι δύσκολο λόγω ΝΑΤΟ κυρίως και Αμερικής ,μιας και ο καθοριστικός σκοπός των BRICS είναι η αποκαθήλωση του δολαρίου...θα χυθεί πολύ αίμα κατά την πτώση της αυτοκρατορίας...

Σχολιο.- Βασικά η Τουρκία έχει ξανακάνει αίτηση για να μπει στους BRICS, όπως και η Γαλλία, και τους είπαν ότι πρώτα πρέπει να βγουν από το ΝΑΤΟ. Να είναι δηλαδή δουλάκια των ΗΠΑ.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όπως γράφουν τα ΝΕΑ

Τι εισηγούνται στο Μέγαρο Μαξίμου

Νέος Εκλογικός Νόμος. 

Η αυτοδυναμία να εξασφαλίζεται με 32%-33% αντί 36%-37% που είναι σήμερα.

Να απαιτείται ποσοστό 5% αντί 3% που είναι σήμερα

Να αλλάξει ο τόπος υπολογισμού του μπόνους για το 1ο κόμμα

Σχολιο.- Μισές δουλειές.

Η δική μου πρόταση είναι να μη γίνονται καθόλου εκλογές.

Να διορίζεται από την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν Άουσβιτς - Μπούχενβαλντ - Νταχάου ένας Εσθονός γκαουλάιτερ.

Δεν θα έχει διαφορά! Και θα καθιερωθεί και η υποχρεωτική ευθανασία χωρίς ξεπερασμένες αστικές ενοχές.

Αλήθεια, τι θα κάνει η αξιιωματική αντιπολίτευση συριζα-πασοκ;

Όπως πάντα τίποτα, στοίχημα βάζω, γιατί την συμφέρει, και αποτελούν μέρος του καθεστώτος…Ούτε και τα υπόλοιπα κοινοβουλευτικά κόμματα, γιατί δεν έχουν δύναμη και ελπίζουν ότι αυτοί θα την γλιτώσουν… Εκτός από αυτούς... που ούτε με το 3% τους βάζει στη βουλή ο λαός μας.

Σχολιο.- μόνο από το σοφό λαό μπορεί να προκύψει κάτι, μη περιμένεις τώρα από κόμματα..  Εάν δεν  υπάρξει αντίσταση από το λαό, μην περιμένεις από κανένα σωτήρα.

Σχολιο.- Θέλετε να ψηφίζετε μικρά κόμματα για να μην βγαίνει ο υπέρλαμπρος Κυριάκος μας αυτοδύναμος νόπανα μπολσεβίκοι;

Φααααααααπ,στα παπάρια μας,εμείς θα αλλάζουμε κάθε φορά το νόμο ώστε να τον βγάζουμε αυτοδύναμο ακόμα και αν πάρει και 5 τακατό,χοχοχοχοχοχο

Δεν θα ξεμπλέξετε ποτέ καριόλια από τον Κυριάκαρο



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Πολτάβα της Ουκρανίας ήταν πάντοτε ένας δύσκολος τόπος για όσους πολεμούσαν την Ρωσία και για τους Σουηδούς ειδικότερα.Απο τότε που ο Μεγάλος Πέτρος κατατρόπωσε εκεί τον ως τοτε ισχυρό άνδρα της Ανατολικής Ευρώπης ,τον βασιλιά της Σουηδίας Κάρολο τον Δωδέκατο, γύρω στα 1709, οι Σουηδοί δεν έχουν τύχη στην Πολτάβα .Τι ήθελαν να στείλουν τόσους τεχνικούς και συμβούλους τους σε αυτήν την καταραμένη πόλη; Προκάλεσαν την τύχη τους η ίσως τους παρέσυρε ο ενθουσιασμός του νεοφώτιστου νατοικου. Δεν τους βγήκε.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κρήτη: Πορεία εκατοντάδων Πακιστανών της οργάνωσης Dawat-e-Islami στους δρόμους του Αγίου Νικολάου!

Η Ελλάδα αλλάζει

Αρχές Αυγούστου στην Κύπρο τους μάζεψαν και τους έδιωξαν…

Πορεία πραγματοποίησαν το απόγευμα της Πέμπτης (05/09) οι Πακιστανοί που ζουν στην περιοχή του Αγίου Νικολάου στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Το θέαμα ήταν σίγουρα σοκαριστικό, με τους Πακιστανούς να παρελαύνουν με μεγάφωνα με μουσικές τους και φωνάζοντας «Ο Αλλάχ είναι μεγάλος».

Την πορεία συνόδευε η Αστυνομία.

Όπως αναφέρεται  την πορεία οργάνωσε και πραγματοποίησε το παράρτημα της ακραίας ισλαμιστικής οργάνωσης Dawat-e-Islami.

Στην κεφαλή της πορείας ήταν ο Maulana Ubaid Raza, γιος του ιδρυτή της οργάνωσης.

https://twitter.com/i/status/1832132771914899683

Αρχές Αυγούστου στην Κύπρο τους μάζεψαν και τους έδιωξαν…



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η δήμαρχος της Τήλου Μαρία Αλιφέρη – Καμμά μετέτρεψε το νησί σε κέντρο υποδοχής παρανόμων μεταναστών

Με τη συνδρομή της ΜΚΟ «Solidarity Now» του Τζόρτζ Σόρος

07.09.2024 | 15:10

Η υπόθεση με την δήμαρχο της Τήλου, η οποία επιτέθηκε φραστικά σε Ελληνίδα, λέγοντάς της «να φύγει από το νησί», γιατί διαμαρτυρήθηκε στο προσωπικό του Λιμενικού για την μεταφορά 106 παράνομων μεταναστών, έφερε στο προσκήνιο το προφίλ και την πορεία της δημάρχου Μαρίας Αλιφέρη – Καμμά, «γνώριμης» προσωπικότητας στους κύκλους των ΜΚΟ οι οποίες διευκολύνουν την άφιξη των παρανόμων μεταναστών στη χώρα μας.

Συγκεκριμένα, η δήμαρχος έχει βρεθεί σε συνεργασία με τη ΜΚΟ «Solidarity Now», η οποία χρηματοδοτείται από τον Τζορτζ Σόρος.

Η «Solidarity Now» έχει πολλάκις αποδειχθεί, πως δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένας «δούρειος ίππος» που στόχο έχει να προωθήσει την ατζέντα της μαζικής παράνομης μετανάστευσης και της «πολυπολιτισμικότητας» στην Ευρώπη και γενικότερα, στην «ανεπτυγμένη Δύση».

Η Solidarity Now και άλλες αντίστοιχες ΜΚΟ, χρησιμοποιούν ανθρωπιστικά προσχήματα και διεθνή κεφάλαια για να προωθήσουν πολιτικές που οδηγούν σε εθνολογική αλλοίωση και κοινωνικές εντάσεις.

Το νησί, όπως και πολλά άλλα νησιά του Αιγαίου, έχει μετατραπεί σε κέντρο υποδοχής παράνομων μεταναστών, με την πλήρη ανοχή της πολιτείας στις πιέσεις των «φιλανθρωπικών» ΜΚΟ και στη δράση τους μέσω των «καλοθελητών»τους, ακόμη και εντός του κρατικού μηχανισμού.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Α.Λατινοπούλου «βάζει τα πράγματα στη θέση τους» μαζί με την δήμαρχο της Τήλου: «Μήπως πρέπει να φύγετε εσείς;» 

Σκληρή κριτική ασκεί η πρόεδρος της «Φωνής Λογικής» για το περιστατικό με τους παράνομους μετανάστες

06.09.2024 | 16:14

Η ευρωβουλευτής και πρόεδρος της «Φωνής Λογικής», Αφροδίτη Λατινοπούλου, επανατοποθετεί την υπόθεση με την δήμαρχο της Τήλου, η οποία ζήτησε χθες από Ελληνίδα να φύγει από το νησί, γιατί διαμαρτυρήθηκε στους λιμενικούς για την μεταφορά 106 παράνομων μεταναστών.

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου, αντίθετα με τα φιλοκυβερνητικά κεντροδεξιά αλλά και τα κεντροαριστερά ΜΜΕ, επέκρινε την δήμαρχο της Τήλου, που ζήτησε να φύγει η Ελληνίδα και να μείνουν οι αλλοδαποί στο νησί όντας ιδιαίτερα καυστική, ζητώντας της να εγκαταλείψει την δημαρχία.

Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Κάποιος πρέπει να υπενθυμίσει στη δήμαρχο της Τήλου ότι είναι εκλεγμένη εκπρόσωπος των κατοίκων του νησιού και πως πρέπει να προασπίζεται και να υπερασπίζεται τα δικαιώματά τους ακόμα κι αν αυτά έρχονται σε αντίθεση με τις προσωπικές πεποιθήσεις της.

Δεν βρίσκεται στην δικαιοδοσία της να αποφασίζει αν κάποιος πρέπει να φύγει ή όχι από το νησί επειδή εξέφρασε την αντίθεση του με την πολιτική γραμμή που η ίδια ακολουθεί.

Προφανώς η γυναίκα που είδε στο λιμάνι του νησιού να διασώζονται ακόμη 106 λαθρομετανάστες, εν τη ρύμη του λόγου, εξέφρασε την αγανάκτηση της, η οποία είναι απολύτως δικαιολογημένη, ωστόσο αδικαιολόγητη η φράση της.

Συμφωνώ ότι πρέπει να αντιμετωπιστεί ανθρώπινα το θέμα της διάσωσης των λαθρομεταναστών αλλά ταυτόχρονα πρέπει να αντιμετωπιστεί εξίσου ανθρώπινα και η οργισμένη αντίδραση των Ελλήνων που δεν αντέχουν άλλο να κινδυνεύουν να γίνουν μειοψηφία στον ίδιο τον τόπο τους.

Όπως αναφέρεται στον έντυπο Τύπο, το πρώτο εξάμηνο του 2023 είχαν εισέλθει στη χώρα μας 12.000 μετανάστες από τη θάλασσα ενώ φέτος την ίδια περίοδο, έφτασαν τις 25.000.

Στην Κρήτη το α΄ εξάμηνο του 2023 ήρθαν 700 λαθρομετανάστες ενώ φέτος το ίδιο διάστημα έφτασαν 2.600. Αύξηση πάνω από 350%.

Και ερωτώ τη δήμαρχο της Τήλου: «Μήπως εσείς πρέπει να φύγετε από το θώκο της δημαρχίας»;



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ισραηλινοί στρατιώτες βασανίζουν και χλευάζουν 60χρονο Παλαιστίνιο κοντά στην κατεχόμενη Χεβρώνα.

Γιατί όταν πιστεύεις ότι ο Θεός σου έδωσε τον τόπο αυτού του ανθρώπου, γιατί κάποιοι δικοί σου πρόγονοι φαντασιακά μέσω κάποιων βιβλίων που τα έγραψε ανθρώπινο χέρι (γιατί ιστορικά δεν αποδεικνύεται με τίποτε) έζησαν εκεί πριν δυο χιλιάδες χρόνια, έχεις το δικαίωμα να κάνεις το οτιδήποτε.

Γιατί εσύ ανήκεις στον Περιούσιο Λαό. Κι όλοι οι άλλοι είμαστε υπάνθρωποι! Όπως ακριβώς έλεγαν και οι γερμανοί ναζί. Τώρα τα λένε οι συνεχιστές τους οι σιωνιστοναζιστές!

Σχολιο.- Δειλοί φονιάδες καί αληταράδες ετσι διαπαιδαγωγήθηκαν στό Ναζιστικο παρακράτος που δημιούργησαν..

Σχολιο.- Δεν σέβονται τίποτα, μακάρι το Ιράν να μπει μπροστά επιτέλους

Σχολιο.- Ε, όταν αισθάνεσαι Άριος, σαν ναζί θα χαίρεσαι



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι αριστεροί στη Γαλλία συνεργάστηκαν με τον Μακρόν για να στερήσουν την πρωτιά από το κόμμα της Λεπέν εκμεταλλευόμενοι τα τερτίπια του εκλογικού νόμου και τώρα ο Μακρόν  τους φτύνει κανονικά αν και η αριστερά έχει περισσότερους βουλευτές. Αντί να τον στείλουν πυξ λαξ το μόνο που κάνουν είναι να πριμοδοτούν τη Λεπέν.

Και τι κάνει. το νούμερο ο Μακρόν. Διορίζει για πρωθυπουργό έναν γηραιό ευρωλιγούρη πολιτικό από το μικρό κεντροδεξιό κόμμα των Ρεπουμπλικάνων. Έτσι συμβαίνει δυστυχώς 

Σχολιο.- Σωστά το είπατε κέρδισε  ορισμένες έδρες το Λαϊκό Μέτωπο στην δεύτερο γύρο. Μόνο του. Γιατί ο Μακρόν δεν το στήριξε. Μόνο το Λαϊκό Μέτωπο στήριξε τον Μακρόν στο δεύτερο γύρο.   Στο επόμενο στάδιο υπάρχει ενδεχόμενο να χρεωθεί ένα κομμάτι της αποτυχίας των ευρωληγούρηδων και συγχρόνως όπως λειτουργεί η ευρωπαική εκκένωση (σωστα διαβάσατε έτσι τη λέω) ένα κομμάτι αυτού του κόσμου να στραφεί στη Λεπέν.

Επίσης ένα άλλο εκνευριστικό που χρησιμοποιείται στην Ελλάδα ο όρος ψέκας.Τι σημαίνει ψέκας.Και εγώ ψέκας είμαι .Ψεκάζομαι με αντισηπτικό.Αυτό να ξέρετε οδηγεί τον κόσμο απο αντίδραση στα άκρα.Αυτή η υποτίμηση...

Σχολιο.- Έχει άμεση σχέση.Άκουσα πολλά άτομα να χαρακτηρίζουν αυτούς που ψήφισαν τόσο το Afd όσο και τη Σάρα με τον όρο ψέκα. Το ίδιο και για την Γαλλία.

Εαν δεν υπάρξει μια πραγματική συγκρουση η αλλαγή κανόνων στην ευρω εκκένωση κρατείστε τη κουβέντα μας θα φτάσει η ακροδεξιά σε ποσοστά ρεκόρ.

Συν με τις αλλαγές που θα γίνουν στην αγορά εργασιας λόγω τεχνητής νοημοσύνης...

Συν την αποβιομηχανοποίηση της Ευρώπης λόγω κόστους για αυτό και πιέζουν οι Ευρωπαίοι καπιταλιστές για την ακριβή πράσινη ανάπτυξη.Να διατεθούν κεφάλαια.Και ένα κομμάτι των ευρωληγούρηδων που προέρχεται απο την Αριστερά το στηρίζει...

Κακώς .Επρεπε να μην τον βοηθήσουν να σχηματίσει κυβέρνηση με έναν σιχαμερό ευρωληγούρι

Σχολιο.- κατι εχετε χάσει. Την κυβέρνηση ο Μακρόν την σχηματίζει με την στήριξή της ακροδεξιας

Σχολιο.- Πρωτον τον διόρισε αλλα δεν έχει ψηφισθεί. Δεύτερον εαν διαβάσατε στο πρωτο post παρόλο που η ακροδεξιά δεν ήρθε πρώτη λογω της συμπραξης τι έκανε ο Μακρόν .

Τους άδειασε.

Η ακροδεξια θα το ψηφισει ουσιαστικά ψήφο ανοχής για το μεταναστευτικό και τις ιδέες του που είναι και δικές της.

Με λίγα λόγια. Ο μακαρον το πιστεύαμε όσοι βλέπουν λίγο μακρύτερα τους άδειασε. Εαν λοιπόν αποτύγχει αυτό το σχήμα φαρσοκωμωδία που νομίζετε οτι θα στραφεί ο κόσμος.

Το μόνο κόμμα στην Ευρώπη που το βλέπω με ενδιαφέρων αλλα επιφυλακτικότητα άλλωστε δε μένω Ευρώπη και μεταφορικα και κυριολεκτικά είναι το κόμμα της Σάρα στη Γερμανία..

Εαν δεν αλλάξει παραγωγικο μοντέλο να υπάρχει παραγωγή πραγματικη Δυστυχώς έχει μεταφερθει στην Ανατολή και βλέπεις την ένδεια των Ευρωπαίων. Τώρα οι καπιταλιστές επειδή θέλουν να επενδύσουν και να βγάλουν κέρδη που βγαζουν που επενδύουν στην Ευρώπη

Πρασινη ανάπτυξη ,μκο κλπ..Παρασιτα..

Θα πρέπει να αλλάξει η εε που δε θα αλλάξει η να διαλυθεί....

Σχολιο.- Η αριστερα στην Γαλλια επελεξε καθαρα Μακρον κατω απ τον μπαμπουλα της Λεπεν που το ιδιο το αστικο πολιτικο συστημα και η αστικη εξουσια αξιοποιει! Ολα τ' αλλα ειναι σε κουβεντα να βρισκόμαστε ! Ουτε πρωτη φορα συμβαινει ουτε και τελευταια οσο η αριστερα ειναι εργαλειο του αστικου πολιτικου συστηματος και οχι δυναμη ανατροπη του !

Σχολιο.- Και γιατι η αριστερα να μην εχει στο στοχαστρο και την Λεπεν και τον Μακρον ; Ποιος την εμποδιζε ; Και απο ποτε η αριστερα πρεπει να φοβαται την ακροδεξια και με τον φοβο αυτον να οδηγειται εκει που στην ουσια επιδιωκει η αστικη εξουσια ; Ως ποτε η αριστερα θα ειναι το θυμα ποτε με το μαστιγιο και ποτε με το καροτο ; Μαλλον οταν παψει να ειναι τετοιας μορφης αριστερα και στα μετρα της αστικης εξουσιας ! Τους ξεφτίλισε ο Μακρον κι αυτοι κανουν πως δεν καταλαβαινουν απο που τους ηρθε !

Σχολιο.- Και γιατί δηλαδή εάν η Λεπέν παίρνει την πλειοψηφία το κόσμου, η αριστερά συμμετέχοντας στο αστικό καθεστώς, να της στερεί  με τα διάφορα αστικά εκλογικά τερτίπια, να πάρει την κυβέρνηση? Μήπως πρέπει να πιστέψουμε τους κεφαλαιούχους, ότι η Λεπέν είναι φασίστρια και θα καταργήσει τη Δημοκρατία? Είμαστε τόσο ηλίθιοι να πιστεύουμε κάτι τέτοιο? Και τι διαφορά θα είχε μια κυβέρνηση Λεπέν από μια κυβέρνηση Μακρόν?



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο 17χρονος στο βίντεο φρίκης που βλέπετε να μαζεύουν το πτώμα του με μπουλντόζα - αν θα επιτρέψει η επιτροπή ΦΙΜΩΣΗΣ- ονομάζεται Majed Fida Abu Zina και έχει γεννηθεί στον καταυλισμό Παλαιστινίων προσφύγων Αλ-Φαρά στη Τουμπάς. 

https://x.com/i/status/1832113135970336821

Άλλη μια φρικτή δολοφονία και βεβήλωση νεκρού προστίθεται στο μακρύ κατάλογο εγκλημάτων που εδώ και 107 χρόνια διαπράττει ο στρατός του Σιωνισμού στην κατεχόμενη Παλαιστίνη.. άλλη μια δολοφονία απόδειξη από τις δεκάδες χιλιάδες που υπάρχουν ότι αυτός ο στρατός έχει ξεπεράσει κάθε όριο και πήχη και επίπεδο εγκληματικότητας.. έχουν οι σιωνιστές Ναζί ξεπεράσει σε εγκληματική φαντασία τους Γερμανούς Ναζί. 

Στην Τούμπας, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες και την επιτόπια τεκμηρίωση της PCHR για τη δολοφονία και τον ακρωτηριασμό του σώματος του αγοριού, περίπου στις 00:45 της Πέμπτης 05 Σεπτεμβρίου 2024, ο στρατός κατοχής, συνοδευόμενος από μπουλντόζες και drones, εισβάλει στον προσφυγικό καταυλισμό Al-Far'a, νότια του Τούμπας. 

Στη συνέχεια, αρκετοί κάτοικοι συγκεντρώθηκαν και άρχισαν να πετούν πέτρες στα στρατιωτικά οχήματα του στρατού κατοχής οι στρατιώτες.. άνοιξαν πυρ εναντίον τους αμέσως. Μια ώρα αργότερα, στρατιώτες πυροβόλησαν ένα αγόρι στη δυτική γειτονιά του καταυλισμού, το οποίο φαινόταν να έβγαζε κάτι από την τσέπη του. Τον πυροβόλησαν στο πόδι και τότε ένας στρατιώτης τον διέταξε να βγάλει το πουκάμισό του και εκείνος υπάκουσε. Και όταν ο στρατιώτης τον διέταξε να βγάλει το παντελόνι του, το αγόρι προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε. Αμέσως οι στρατιώτες έριξαν δύο σφαίρες που χτύπησαν τον λαιμό και το στήθος του, με αποτέλεσμα να πέσει κάτω. 

Έμεινε να αιμορραγεί για περίπου μιάμιση ώρα, καθώς οι στρατιώτες αρνήθηκαν στους γιατρούς και διασώστες να τον φτάσουν για να του παράσχουν βοήθεια ή ακόμα και να ανασύρουν το σώμα του. Γύρω στις 2:30 , ο στρατός κατοχής έφερε μια μπουλντόζα και άρχισε να βεβηλώνει το σώμα του αγοριού, σκίζοντας την κοιλιά του και εκθέτοντας τα εσωτερικά του όργανα πριν τον σύρουν και τον ρίξουν στον λόφο al-Far'a κατά μήκος της οδού Nablus-Tubas και απέναντι από το al-Far'a μια κοιλάδα. Μετά την αποχώρηση των δυνάμεων κατοχής στις 06:45, το σώμα του αγοριού, παραμορφωμένο και αγνώριστο, ανασύρθηκε και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Tubas.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σημερα τό βραδάκι στίς 9,30μμ καθώς επέστρεφα σπιτι μου από μία μεγάλη βόλτα στην Καλλιθέα περπατώντας «στήν ασφαλτοστρωμενη οδο ανευ κινησης αυτοκινητων» καί ανθρωπων - αντιλήφθηκα μία αθορυβη γρήγορη κινηση από ενα χέρι στό σβερκο μου καί αμεσως μετά είδα επανω σέ ενα ηλεκτρικο πατίνι δύο 14χρονα τσογλανάκια εκ τών οποίων ο ενας νά μου εχει κοψει τήν χρυσή αλυσιδα με τό σταυρουλακι (δωρο τής συγχωρεμένης μητέρας μου )καί νά τήν εχει μαζεψει ...

Ξεκίνησα νά τους κυνηγάω αυτοί ανέπτυξαν ταχυτητα εγω σκόνταψα καί επεσα μέ τό σιαγόνι στην ασφαλτο οπου γδάρθηκα λιγακι καί τά γυαλια μου γρατζουνίστηκαν, πέφτοντας χτύπησα στόν δεξιό αγκώνα καί πιο ελαφριά στό αριστερό μου γονατο καί εξαφανιστηκαν..

Προς γνωση καί συμμόρφωση δέν περπαταμε ανεμελα καί ειδικα στην ασφαλτο οσο καί αν δέν κινούνται αυτοκίνητα... 

«τά ηλεκτρικά πατίνια μέ τα κλεφτρόνια κανουν θραύση»

Σχολιο.- Ευτυχώς δέν χτύπησα σοβαρά.Τό μονο που στεναχωρήθηκα ηταν τό κλεψιμο του δωρου τής συγχωρεμενης μανούλας μου τό χρυσό σταυρουδάκι με τήν χρυση αλυσιδα...τό φορούσα 45 χρόνια...

Σχολιο.- κάνε καταγγελία, ώστε αν τους πιάσουν για άλλη πράξη και βρεθεί να μπορεί να ταυτοποιηθεί.

Σχολιο.- Κάνε άμεσα καταγγελία και δώσε περιγραφή των γεγονότων. Το φαινόμενο που λες δεν είναι μοναδικό.

Τα κλεφτρονια με τα πατίνια εξελίσσεται σε επιδημία.. Αφού δρουν από κοινού.. Πρακτικά ο νόμος το χαρακτηρίζει ως ληστεία από κοινού και είναι κακούργημα, ακόμη και αν πρόκειται για ανηλίκους.

Στην περίπτωση σου έχει και την επικίνδυνη σωματική βλάβη..

Δυστυχώς έχω δει πολλά τέτοια στην καριέρα μου ..και όσο βαθαίνει η οικονομική κρίση, αυτό συνεχίζεται.. πήγαινε στην Ασφάλεια και κάνε μήνυση, ζητα να σου δώσουν να δεις φωτογραφίες, δώσε περιγραφή τους και ζητα να σε δει ιατροδικαστής.

Κανονικά πρέπει να πας στο νοσοκομείο να σε δουν γιατι χτύπημα στο πρόσωπο από πτώση με χέρια, πόδια δεν "βγαίνει" αμέσως και ,κούφια η ώρα..

Σχολιο.- Η γειτονια μας εχει αλλαξει πιά τό μικροεγκλημα αρχίζει καί γινεται σύνηθες...

Σχολιο.- Πόσο λυπάμαι! Κι αγανακτώ σφόδρα, διότι μου έχουν συμβεί διάφορα παρόμοια, από λούμπεν συνανθρώπους μας. Για τους οποίους αρκετές φορές αφιέρωσα χρόνο κι πολλά έξοδα, ώστε να τύχουν κάποιας υποστήριξης, πάνω μάλιστα από τις δυνατότητές μου.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΟΙ ΝΑΖΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΥΟΝΤΑΙ....

Αμερικανίδα υπήκοος, 26 ετών, που συμμετείχε σε μια διαδήλωση κατά της επέκτασης εποικισμών στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, υπέκυψε σήμερα, Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου, στα τραύματά της, μετά από πυροβολισμό στο κεφάλι της από Ισραηλινούς στρατιώτες, μετέδωσε το παλαιστινιακό πρακτορείο ειδήσεων WAFA.

Ο ισραηλινός στρατός τόνισε ότι εξετάζει το δημοσίευμα. Η αμερικανική πρεσβεία δεν έχει προβεί προς το παρόν σε σχόλιο.

Ο Φουάντ Ναφάα, διοικητής του νοσοκομείου Ραφίντια στη Ναμπλούς, δήλωσε στο Reuters ότι η Aysenur Ezgi Eygi μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε πολύ κρίσιμη κατάσταση, με σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι. «Προσπαθήσαμε να της κάνουμε ανάνηψη, αλλά δυστυχώς πέθανε», είπε.

Το WAFA μετέδωσε ότι το περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια μιας πορείας διαμαρτυρίας από ακτιβιστές στην Μπεϊτά, μια πόλη κοντά στην πόλη Ναμπλούς που έχει βιώσει επανειλημμένες επιθέσεις από εποίκους.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Χάθηκε στα άπατα ενός παγετώνα στην Ισλανδία μέλος ορειβατικής ομάδας που διέσχιζε τον παγετώνα. Το ερώτημα..γιατί να τον διασχίζει; Είναι γνωστό πως οι παγετώνες έχουν βάθος,χάσματα και κινούνται...άρα είναι ευμετάβλητοι δηλαδή άκρως επικίνδυνοι.Μάαα...Είναι..."αθλητισμός"... Όχι...Είναι έπαρση και ομαδική ανοησία.Φυσικά,εγείρεται τεράστια κουβέντα για τα περί.."αθλητισμού"(επαγγελματικού.. γιατί τέτοιες διοργανώσεις δεν γίνονται από σχολικές ομάδες) που πλέον απέχουν του αθλητικού πνεύματος και πάμε στην ψυχοπαθογενή αναζήτηση "αδρεναλινικής μαστούρας".Μά- θα ισχυριστεί ο αντίλογος-έτσι προάγεται η ανθρώπινη γνώση μπλα-μπλά κλπ...η οποία στην πορεία των αιώνων χρησιμοποιήθηκε κυρίως απ' την βαθειά εξουσία για να διαμορφώσει και εκσυγχρονίσει το μοντέλο ισχύος και κερδοφορίας της. Γι' αυτό και πάντα χορηγοί τέτοιων δραστηριοτήτων είναι καπιταλιστικοί σχηματισμοί,δομές ,πολυεθνικές κλπ. Καλές "ακραίες πορείες" λοιπόν...ο μαυροφτέρουγος δεν κουράζεται στην "βάρκα του Αχέροντα".Υ.Γ.. Καφέ με τρίμματα σοκολάτας να πιείτε...ειδικής παραγωγής από χαρακωμένα ποδάρια και χέρια φουκαράδων στις φυτείες. Ας συνέλθουμε σκεπτόμενοι. .όχι συσκεπτόμενοι οπορτουνιστικά.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Βόρειοι...ο καρκίνος του πλανήτη. Αδηφάγα τέρατα.Υ.Γ..Παρακαλώ τίποτα "αντιρατσιστικά" δικαιωματιλίκια" να μου την πέσουν για νά 'χω "θηράματα"...,δηλαδή να τα πάρει και να τα σηκώσει...σιχτίρ πρωινιάτικα, καθήκια. Καλημέρα πεινώντες και διψώντες.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όταν ρωτήθηκε ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης για τον Στέλιο Καζαντζίδη

"Τι με ρωτάς τώρα… Δεν βλεπόμαστε συχνά, αλλά τον σέβομαι τον Στέλιο, όχι μόνο σαν φίλο, αλλά σαν πρόσωπο σεβάσμιο, σαν ιερό πρόσωπο. Μπορεί να τον πιάνουν τα νεύρα του κάποιες στιγμές, και να τον παρεξηγούν οι γύρω, αλλά αυτοί που τον παρεξηγούν και τον ξέρουν, ξέρουν ότι ο Στέλιος ήταν πάντα και παραμένει παιδί, εχει ψυχή πουλιού και φωνή αηδονιού! Είναι φυσικό φαινόμενο, δεν αντιμετωπίζεται όπως αντιμετωπίζονται όλοι οι άλλοι. Ο Στέλιος όταν εμείς δεν θα υπάρχουμε, όταν κι αυτός δεν θα υπάρχει, η φωνή του, θα παραμένει φωνή του παντοκράτορα… Δεν ξέρω αν πιάνεις τι θέλω να πω. Ο Στέλιος, ό,τι τραγούδι έλεγε, το έβαζε στην θυρίδα. Όποιος προσπαθούσε να το ξαναπεί έπεφτε στο κενό. Αν κάτι το τραγουδούσε ο Στέλιος έπαυε το τραγούδι να έχει λοιπά στοιχεία. Ήταν Στέλιος Καζαντζίδης, πάει τέλειωσε. Για αυτό θεωρώ μερικούς, καραγκιοζάκια δηλαδή, που προσπαθούν να πείσουν τους γύρω ότι ένα τραγούδι που έχει πει ο Στέλιος, αυτοί μπορούν να το πουν καλύτερα από αυτόν. Ο Στέλιος δεν είναι για να τον συναγωνίζεσαι. Ο Στέλιος δεν είναι αφετηρία, είναι ο τερματισμός… Εκεί που προσπαθούμε όλοι να φτάσουμε και δεν φτάνουμε, αλλά υπάρχει για να μας κάνει όλους να προσπαθούμε και να ξαναπροσπαθούμε. Κατάλαβες; Και είναι αμαρτία να λες έφτασα τον θεό… Είναι πιο ανθρώπινο να λες τον άγγιξα. Αυτό πρέπει κάθε σοβαρός του χώρου να λέει για τον Στέλιο. Να πει κάποια στιγμή στη ζωή του την τραγουδιστική: “Ρε μάγκες χθες το βράδυ, ήμουν πολύ καλός, άγγιξα λίγο Καζαντζιδη”. Με πιάνεις τι σου λέω."



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κάθε χώρα έχει ένα Μνημείο

γιά τόν "Αγνωστο στρατιώτη της.

"Η Γαλλία στόν Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο,

είχε ένα εκατομμύριο νεκρούς.!!

Από αυτούς τό ένα τρίτο ήταν χωρίς όνομα.!!

Αλλά όταν τούς καλούσαν είχαν ¨Ονομα,

Διεύθυνση,Αριθμό μητρώου.!!

Κανένας στρατός δέν έχει άγνωστους στρατιώτες,.

Αλλά όταν σκοτώνονται,

Φαίνεται πώς σκοτώνεται καί τ"όνομά τους.!!!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η υποστήριξη στον Κασσελάκη μέσα στο Τουίτερ είναι μία επίδειξη δύναμης των κέντρων εξουσίας που τον στηρίζουν.

Εντελώς κόντρα στο κοινό αίσθημα, κάποιος που μπαίνει στο Τουίτερ να διαβάσει τα σχόλια, νομίζει πως ο Κασσελάκης είναι Πρωθυπουργός της χώρας.

- Κάτι ακόμα σχετικό που είναι αξιοσημείωτο για την ίδια την εφαρμογή, είναι το γεγονός πως προβάλλονται κατά κόρον συστημικοί λογαριασμοί(πχ φιλοϊσραηλινοί, τρολ της Νέας Δημοκρατίας κλπ) την ώρα που αντισυστημικά ακάουντ τρώνε shadow banning και δεν τους βλέπει κανένας.

-Αυτό σημαίνει πως και το Τουίτερ του Έλον Μασκ με την "ελευθερία έκφρασης" είναι ακόμα ένα εχθρικό περιβάλλον για τους χρήστες, όργανο προπαγάνδας των Παγκόσμιων κέντρων εξουσίας και των κατά τόπων συμφερόντων τους.

-Με λίγα λόγια, με αυτό τον τρόπο, παρά την ύπαρξη αντίθετων φωνών, πετυχαίνουν να διαμορφώνουν άποψη στην κοινή γνώμη(σε μεγάλη μερίδα κόσμου) και να κατευθύνουν τις συζητήσεις εκεί που τους βολεύει και εξυπηρετεί την ατζέντα τους.

Σχολιο.- Κανείς δεν είπε ότι το Χ του Έλιον Μασκ είναι το απαύγασμα της ελευθερίας. Απλώς δεν έχει καταντήσει στη γελοιότητα και το σίχαμα του facebook του Ζούνταμπεργκ με την ανοιχτά  φασιστική λογοκρισία των αρβυλοφόρων των ellinikahoaxes. Άλλωστε ο Έλιον Μασκ ακροδεξιός είναι, δεν το έκρυψε ποτέ.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



 ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΜΑΡΞ ΠΟΥ ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ 1η ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΩΣΗ ΕΡΓΑΤΩΝ.

.........

Πριν λίγο καιρό, οι εργάτες ράφτες του Λονδίνου έφτιαξαν μια γενική ομοσπονδία για να στηρίξουν τα αιτήματά τους έναντι των αρχιραφτάδων, οι οποίοι είναι ως επί το πλείστον μεγάλοι καπιταλιστές. Το ζητούμενο ήταν όχι μόνο να προσαρμοστούν οι μισθοί στο επίπεδο των αυξανόμενων τιμών στα είδη πρώτης ανάγκης αλλά επίσης να μπει τέλος στην υπέρμετρα σκληρή μεταχείριση των εργατών αυτού του βιομηχανικού κλάδου. Οι εργοδότες προσπάθησαν να ματαιώσουν αυτό το σχέδιο, προσλαμβάνοντας εργάτες ράφτες κυρίως από το Βέλγιο, την Γαλλία και την Ελβετία. Αντιδρώντας, το Κεντρικό Συμβούλιο της Διεθνούς Ένωσης Εργατών δημοσίευσε σε βελγικές, γαλλικές και ελβετικές εφημερίδες μια προειδοποίηση, η οποία ήταν απολύτως πετυχημένη. Η μανούβρα των λονδρέζων εργοδοτών απέτυχε. Αναγκάστηκαν να υποκύψουν και να δεχτούν τα δίκαια αιτήματα των εργατών.

Όντας ηττημένοι στην Αγγλία, οι εργοδότες προσπαθούν τώρα να πάρουν αντίμετρα, αρχίζοντας από την Σκωτία. Είναι γεγονός ότι, ως αποτέλεσμα των όσων έγιναν στο Λονδίνο, αναγκάστηκαν αρχικά να συμφωνήσουν σε μια αύξηση μισθών κατά 15% στο Εδιμβούργο. Όμως, έστειλαν κρυφά πράκτορες στην Γερμανία για να προσλάβουν εργάτες, ειδικά από τις περιοχές τού Αννόβερου και του Μεκλεμβούργου, για εισαγωγή στο Εδιμβούργο. Η πρώτη ομάδα έχει ήδη φτάσει. Ο σκοπός αυτής της εισαγωγής είναι ο ίδιος μ' εκείνον της εισαγωγής ινδών κούληδων στην Τζαμάικα, δηλαδή η διατήρηση της δουλείας. Αν οι εργοδότες του Εδιμβούργου πετύχουν, διά της εισαγωγής γερμανών εργατών, να ακυρώσουν τις παραχωρήσεις που έχουν ήδη κάνει, αυτό θα έχει αναπόφευκτα επιπτώσεις στην Αγγλία. Κανείς δεν θα υποφέρει περισσότερο από τους ίδιους τους γερμανούς εργάτες, οι οποίοι στην Βρεττανία είναι περισσότεροι από τους εργάτες άλλων χωρών της ηπειρωτικής Ευρώπης. Και οι νεοεισηγμένοι εργάτες, όντας τελείως αβοήθητοι σε μια ξένη γη, θα βουλιάξουν γρήγορα στο επίπεδο του παρία.

Επί πλέον, είναι ζήτημα τιμής για τους γερμανούς εργάτες να αποδείξουν στις άλλες χώρες ότι, όπως τ' αδέλφια τους σε Γαλλία, Βέλγιο κι Ελβετία, γνωρίζουν [κι αυτοί] πώς να υπερασπίζονται τα κοινά συμφέροντα της τάξης τους και δεν θα γίνουν υπάκουοι μισθοφόροι του κεφαλαίου στον αγώνα του κατά της εργατιάς.

Εκ μέρους του Κεντρικού Συμβουλίου της Διεθνούς Ένωσης Εργατών

Καρλ Μαρξ

Λονδίνο, 4 Μαΐου 1866............ 

........

οταν σε ενα κρατος-κοινωνια κανουν κουμαντο οι καπιταλιστες ως ταξη τοτε οι κομμουνιστες για να αντιμετωπισουν την πολιτικη της ΑΣΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ (ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ-ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ) καλουν τους εργατες που τους φερνουν οι καπιταλιστες σε μια αλλη χωρα  ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ  στη χωρα από την οποια ΗΡΘΑΝ και  να αγωνιστούν εκεί ουτως ωστε να αντιμετωπιστει η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΩΝ .

ποια ειναι αυτη η πολιτικη ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ;;; η εξης..

....

1.Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΓΧΩΡΙΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ, 

2.Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΦΤΗΝΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΑΠΟ ΧΩΡΑ ΣΕ ΧΩΡΑ ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΧΑΜΗΛΩΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΚΒΙΑΣΙΜΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΕΚΒΙΑΣΜΟ....



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-Mισέλ Μπαρνιέ, ο αχυράνθρωπος των Βρυξελλών. 

-Δυο πρόσωπα: Ούρσουλα φον ντερ Λαιεν, Μισελ Μπαρνιέ, μια μοναδική φωνή…

-Με το διορισμό του πρώην επιτρόπου της ΕΕ, στο πρωθυπουργικό αξίωμα της Γαλλίας, η αποδόμηση της χώρας, μπήκε στην τελική της φάση. 

-Το δήθεν θρίλερ όλο το προηγούμενο διάστημα για την εξερευση πρωθυπουργού κοινής αποδοχής, ήταν για τα μάτια του κόσμου μια καλοστημένη σκευωρία, για να γίνει αποδεκτό πως η δεύτερη μεγαλύτερη οικονομία της Ευρώπης, θα τεθεί προσεχώς υπό καθεστώς χρεοκοπίας και στο προκρούστειο κρεβάτι που τέθηκαν η Ελλάδα, η Ιταλία, η Πορτογαλία κι ολες εκείνες οι ευρωπαϊκές χώρες που εισχώρησαν σε μια υποτιθέμενη Ένωση, η οποία τελικά αποδείχθηκε υπερατλαντική Εταιρεία, με επικεφαλής σήμερα την Ουρσουλα φον ντερ Λαιεν, τον Εμμανουέλ Μακρον, τον Ολαφ Σολτς και παλαιότερα τους Σαρκοζί, Ολαντ και Μέρκελ. Ολοι τους σε διατεταγμένη υπηρεσία. 

-Με το σχηματισμό λοιπόν της νέας γαλλικής κυβέρνησης, θα γίνουμε μάρτυρες της πλήρους αποσύνθεσης της χώρας και της διάλυσης της μέσα σε ένα ομοσπονδιοποιημένο μόρφωμα, που σε τίποτα δεν θα μας θυμίζει πια τη ζωή έτσι όπως ήταν πριν κι όπως ψευδώς μας είχαν υποσχεθεί πως θα είναι οι κοινωνίες των πολιτών, οι οποίοι (θα) έχουν μόνο υπερβολικές υποχρεώσεις και καθόλου δικαιώματα. 

-Ο Μισέλ Μπαρνιέ, ο νέος πρωθυπουργός της Γαλλίας, είναι ενας αχυράνθρωπος των Βρυξελλών, ο οποιος τελεί υπό την αυστηρή κηδεμονία της Ούρσουλας, του Μακρον αλλά και της Λεπέν, για όσους διατηρούν ακόμη αυταπάτες για την τελευταία… 



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-Η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Παλαιστίνης, έκανε σημαντικό βήμα στα προκριματικά του Παγκόσμιου Κυπέλλου 2026, παίρνοντας ισοπαλία 0-0 στο εκτός έδρας ματς με τη Νότιο Κορέα στη Σεούλ!

-Το γεμάτο Ολυμπιακό στάδιο της Σεούλ, μετατράπηκε σε διαδήλωση υπέρ της ελεύθερης Παλαιστίνης, με μια τεράστια Παλαιστινιακή σημαία να ξεδιπλώνεται στην 

κερκίδα, την ώρα της ανάκρουσης του Παλαιστινιακού ύμνου!

-Ενώ ο θρύλος της ροκ, Roger Waters, φορώντας την κόκκινη φανέλα της Παλαιστινιακής ομάδας, με μήνυμά του έστειλε την υποστήριξή του και την ελπίδα να δει την Παλαιστίνη στα τελικά του Παγκόσμιου Κυπέλλου!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Σιωνισμός δολοφόνησε σήμερα μια ακόμα Αμερικανίδα που έχει πάει για να εκφράσει έμπρακτα την αλληλεγγύη της στον δίκαιο αγώνα του λαού της κατεχόμενης Παλαιστίνης. 

Η τουρκικής καταγωγής Αμερικανίδα Aysenur Ezgi Eygi, 26 ετών, δολοφονήθηκε με σφαίρα στο κεφάλι από σιωνιστή στρατιώτη, είπαν αυτόπτες μάρτυρες μεταξύ αυτών ήταν και ο Ισραηλινός αναρχικός Jonathan Pollack που βλέπετε στο βίντεο. 

Όσοι περιμένουν να επιβάλλουν οι ΗΠΑ και η ΕΕ κυρώσεις στους σιωνιστές φονιάδες θα διαψευστούν ξανά και ξανά όπως δεν είχαν επιβάλει ποτέ κυρώσεις σε κανένα σιωνιστή που μετείχε στην δολοφονία της Rachel Corrie που την συνέθλιψε μια μπουλντόζα του σιωνιστικού στρατού στη Γάζα ..

Η Rachel Corrie είχε πάει στη Γάζα για να εμποδίσει την κατεδάφιση σπιτιών Παλαιστινίων το 2003, τότε που ο στρατός του Σιωνισμού έλεγχε και κατείχε τη Λωρίδα της Γάζας όλη βόρεια κεντρική και νότια. 

Εδώ και 11 μήνες τώρα αυτός ο στρατός των Ναζί σιωνιστών έχει αμολήσει εκατοντάδες μπουλντόζες, πληρωμένα τα έξοδα τους από Αμερικανούς φορολογουμένους για να ισοπεδώνουν τα σπίτια των Παλαιστινίων.. με έναν στόχο στο μυαλό τους .. να κάνουν τη Λωρίδα της Γάζας τόπο ΚΟΛΑΣΗΣ για να μην μπορούν να ζήσουν και να εργάζονται οι άνθρωποι της και έτσι να μην έχουν άλλη επιλογή από τον "εθελούσιο εκτοπισμό" όπως δηλώνει κάθε μέρα ο άξονας του Ναζινιάχου που κάθε μέρα γεμίζουν τις εκπομπές και τις φυλλάδες στο σιωνιστικό κράτος ..

Σχολιο.- Σιωνισμος φασιστοειδες μόρφωμα διεστραμενων δολοφονων



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«16.500 ΠΑΙΔΙΆ ΣΚΟΤΏΘΗΚΑΝ ΣΤΗ ΓΆΖΑ! ΣΤΑΜΑΤΉΣΤΕ ΤΗ ΣΦΑΓΉ!»

Ο Ιταλός ηθοποιός Fabio Testi παρουσίασε ένα πανό στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, εφιστώντας την προσοχή στη συνεχιζόμενη ισραηλινή γενοκτονία στη Γάζα.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η πολιτική του Λαϊκού Μετώπου απέτυχε οικτρά.Θελησε να κρατήσει την Λεπέν μακρυά από την διακυβέρνηση και τελικά απέτυχε.Συνεργαστηκε με τους μακρονικους μεταξύ των δύο γύρων και έστησε τον νεκρό Μακρόν στα πόδια του. Και στα δύο μέτωπα απέτυχε. Έπρεπε να κρατήσει την στάση του Μελανσον το 2017, ούτε ούτε. Η Λεπέν ούτως η άλλως στον πρώτο γύρο πρώτη ήταν.Στον δεύτερο ήταν σχετικά απίθανο να έχει αυτοδυναμία και ένα τμήμα του λαϊκού κόσμου που την ψήφισε μπορεί να ψήφιζε Αριστερά . Κάποιαν στιγμή, αν υπήρχε αξιόλογη Αριστερά, θα έπρεπε να ψηφίζει με βάση αρχές και όχι με βάση φοβητρα. Ακόμη και αν δεχθούμε ότι η Λεπέν θα αποκτούσε αυτοδυναμία, δεν θα μπορούσε να επιβάλει ένα φασιστικό καθεστώς εντός ΕΕ ακόμη κι αν το ηθελε.Θα ακολουθούσε σίγουρα μια οξυμμενη πολιτική κατά των μεταναστών. Θα υπήρχε μια Αριστερά σεβαστή λόγω μη εγκατάλειψης των αρχών της που θα στήριζε τα κινήματα και του λαού. Τωρα νομιμοποίησαν τον ολοκληρωτικό Μακρόν που ξανάφερε την Λεπέν από το παράθυρο.Μια τρύπα στο νερό έκαναν και εκτέθηκαν και πολιτικά.Ο Μακρόν είναι μαζικός δολοφόνος και όχι ο δημοκράτης με τον οποίον οφείλεις να συνεργαστεις.

Σχολιο.- Μίας και αναφέρεσαι στην Μελονι, ποια ήταν ακριβώς η ακροδεξιά τομή που συνέβη στην Ιταλία?

Περπατάνε με το βήμα της χήνας ας πούμε?

Διότι η Μελονι όντως είναι η απόδειξη ότι η Ιταλία εξακολουθεί να λειτουργεί όπως πριν και στο εξωτερικό αλλά και στο εσωτερικό.

Επίσης προφανώς και ο Μελανσον έκανε ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΆ το κλασσικό λάθος της συστημικής "αριστεράς" να εγκλωβιστεί στο δίλημμα "Δεξιά από την μια και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις από την άλλη" (που πρωτολανσαρε ο Αντρέας στη χώρα μας) και μάλιστα σε ακόμα χειρότερη εκδοχή.

Ακροδεξιά από την μια και "λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις" από την άλλη, της φιλελε δεξιάς συμπεριλαμβανομένης....

Ότι και να πάθει, του αξίζει...

Κάποια στιγμή η αριστερά πρέπει να αποφασίσει ότι αντί να λειτουργεί ως "αμορτισέρ απόσβεσης των συστημικών κραδασμών" ας προτιμήσει το "μεγάλη αναταραχή, υπέροχη κατάσταση" που έλεγε ο ΜΆΟ ή τέλος πάντων το "η κρίση ως ευκαιρία" που λένε οι φιλελεύθεροι οικονομολόγοι



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο κόσμος που νομίζει ότι οι άντρες μπορούν να μείνουν έγκυοι

ξαφνικά ανησυχούν σχετικά με τις "κακές πληροφορίες" στο twitter



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Από την πρώτη μέρα είχα πει σε φίλους ότι το θέατρο με τον Durov ιδιοκτήτη του TELEGRAM είναι στημένο με τον ίδιο συμμέτοχο και πρωταγωνιστή στο θέατρο. 

Ίδη το TELEGRAM άρχισε να αποπέμπει σελίδες που δεν αρέσουν στο κατεστημένο. 

Άλλωστε  παρακαλούσε να μπει στα μεγάλα δυτικά σαλόνια όπως μεγάλο μέρος του Ρωσικού κατεστημένου και της Ρωσικής ολιγαρχίας.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ποινή στέρησης μισθών 8 ημερών σε γιατρό του νοσοκομείου Καβάλας επειδή τοποθετήθηκε δημοσια σχετικά με τη μη λειτουργία του Αγγειογράφου.

Σχολιο.- Η ποινή δεν επιβάλλεται στον υπουργό που φταίει για το πρόβλημα.

Επιβάλλεται σε όποιον μιλήσει για το πρόβλημα.

Η Ομερτά πρέπει πάντα να υπάρχει, σε καθεστώς μαφίας.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Volkswagen : Κλείνει εργοστάσιο στη Σαξονία και ετοιμάζει μαζικές απολύσεις

Θα ανοίξει σε κάποια αλλη χωρα με φτηνή φορολογία, προσβασιμη στην Ασια που εχει φθηνές πρώτες υλες και οχι τελωνεία, με αλλο νόμισμα και φθηνά εργατικά χερια (Τουρκια).



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Άδωνις Γεωργιάδης όταν δεν ασχολείται με τη διάλυση του ΕΣΥ, αναζητά «συμβουλές υποστήριξης της επιτελικής δομής ΕΣΠΑ» αντί 250.000 ευρώ

Συνολικό ποσό 250.000 ευρώ θα διαθέσει το υπουργείο Υγείας για «συμβουλές υποστήριξης της επιτελικής δομής ΕΣΠΑ» όπως προβλέπει απόφαση που υπέγραψε ο Άδωνις Γεωργιάδης τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου. Ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος συνεχίζει απτόητος το σχέδιο διάλυσης του κράτους πρόνοιας και του δημόσιου συστήματος υγείας, αρνούμενος να κάνει προσλήψεις και να αυξήσει τους μισθούς των υγειονομικών...

«Οι εργαζόμενοι στο ΕΣΥ κρούουν καμπανάκι για σοβαρές ελλείψεις κ υποστελέχωση ενώ κ οι ασθενείς καταγγέλλουν μεγάλα κενά και ελλείψεις σε προσωπικό με αποτέλεσμα να μεγαλώνει ο χρόνος αναμονής για χειρουργεία,αλλά κ η ταλαιπωρία για μία απλή εξέταση»



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Famagusta τέλος από το Netflix ύστερα από τις πιέσεις της Τουρκίας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η Τουρκία πέτυχε το Famagusta να προβληθεί μόνο στην Ελλάδα

Ραγιαδοπετρίτη θα βγάλεις καμια ανακοίνωση η χεστηκες ;

Σχολιο.- Το υπουργείο πολιτισμού τί ακριβός κάνει ;;;; Κουμάντο στο Netflix κάνουν οί τούρκοι ;;;; Οί δικές τούς παραγωγές γεμάτες προπαγάνδα γιατί παίζοντας στο Netflix και γιατί ή Ελλάδα δεν διαμαρτύρεται ή ακόμα καλύτερα να μπλοκάρει τα βλακώδη σήριαλ τούς ;;;; Θα σας.πω εγώ γιατί,γιατί ο Μητσοτάκης και ή παρέα τού γλύφουν κατουρημένες ποδιές των τούρκων !!!! Υπάρχουν και άλλες πλατφόρμες ναι ξέρετε .....



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο ραβίνος Meir Mazoz ευλογεί Ισραηλινούς στρατιώτες που φέρονται να βίασαν Παλαιστίνιο κρατούμενο και τάσσεται υπέρ αυτής της τακτικής! 

07/09/2024

Ο ραβίνος Meir Mazoz που ανήκει στον κύκλο το Νετανιάχου συναντήθηκε με τους Ισραηλινούς στρατιώτες που είναι ύποπτοι για ομαδικό βιασμό Παλαιστίνιου κρατούμενου και αφού τους ευλόγησε, υποστήριξε:

“Θα βγεις τελείως δικαιωμένος. Μολύνατε τον εχθρό, άρα τι; Όλα είναι καλά. Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα θα τους έδιναν ανταμοιβή”.

Ο δικηγόρος Demari, ο οποίος εκπροσωπεί μερικούς από τους υπόπτους, είπε στον ραβίνο στη συνάντηση ότι έφερε μια διάγνωση από έναν από τους γιατρούς ότι ο κρατούμενος ψεύδεται: «Και αν ήταν αλήθεια; Δεν έχουμε το δικαίωμα να το κάνουμε αυτό;» λέει ο ραβίνος.

Ο ραβίνος εδώ φαίνεται ότι είναι οπαδός του δόγματος ”Sde Teiman ο βιασμός εν ονόματι του Θεού”!

Στη συνάντηση με ραβίνο οι Ισραηλινοί στρατιώτες ήταν κουκουλοφόροι. Μια θρησκευτική αρχή ευλογεί κουκουλοφόρους!!!

Στα τέλη Ιουλίου εννέα Ισραηλινοί στρατιώτες συνελήφθησαν για τον φερόμενο βιασμό ενός Παλαιστίνιου που κρατούνταν στο Sde Teiman, ένα κέντρο φυλακής στην έρημο Negev στο νότιο Ισραήλ.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ισραηλινή δικηγόρος κατηγορεί ως ΧΟΥΝΤΑ το καθεστώς Νετανιάχου που συνέλαβε την επιληπτική κόρη της γιατί πέταξε άμμο στην παραλία στο μεσσιανιστή Υπουργό Μπεν Γκβίρ..ΤΏΡΑ ΤΟ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ.

07/09/2024

ΤΏΡΑ ΤΟ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ.

Είναι ισραηλινή δικηγόρος και κατηγορεί ως χούντα το καθεστώς Νετανιάχου που συνέλαβε την επιληπτική κόρη της γιατί πέταξε άμμο στην παραλία στον ακροδεξιό μεσσιανιστή υπουργό Εθνικής Ασφάλειας Μπεν Γκβίρ..

To επεισόδιο έγινε όταν λουόμενοι διαμαρτυρήθηκαν και επιτέθηκαν φραστικά στον σκληροπυρηνικό Υπουργό για τις κυβερνητικές πολιτικές, χειρισμούς σε θέμα ομήρων ο οποίος πήγε με τις κάμερες για να κάνει σόου δήθεν λαοφιλίας…

”Είναι η κόρη μου που συνελήφθη στην παραλία επειδή πέταξε άμμο στον Μπεν Γκβίρ.

Η αστυνομία της δικτατορίας αποφάσισε, αδικαιολόγητα, να θέσει σε κίνδυνο τη ζωή της κόρης μου, που πάσχει από χρόνια ασθένεια (σσ επιληψία), και να την αφήσει σε επικίνδυνη κράτηση.

Δεν έχει ποινικό μητρώο, αποτελεί μηδενικό κίνδυνο.

Αλλά αυτή είναι η οδηγία εξ άνωθεν.

άλλος ισραηλινός γράφει: Με χειροπέδες στα χέρια και τα πόδια,η Noa Goldenberg, 27 ετών, ύποπτη ότι πέταξε άμμο στον υπουργό Ben Gabir στην παραλία του Τελ Αβίβ, οδηγήθηκε σε ένα όχημα αστυνομίας και μεταφέρθηκε στη φυλακή Neve Tirzah ως κοινή τρομοκράτης Πριν από αυτό, η αστυνομία έκλεισε το παραλιακό συγκρότημα όπου συνέβη το περιστατικό και δημιούργησε έναν τεράστιο κύκλο ασφαλείας για να βγάλει την Γκόλντενμπεργκ από τη θάλασσα.

Η Goldenberg είναι επιληπτική που παίρνει φαρμακευτική αγωγή δύο φορές την ημέρα και χρειάζεται επίβλεψη. Παρά την κατάσταση της υγείας της, η αστυνομία ζήτησε να κρατηθεί όλη τη νύχτα. Πρόκειται για μια κανονική νεαρή γυναίκα, βοηθό του Διευθύνοντος Συμβούλου, που δεν έχει εμπλακεί ποτέ σε εγκλήματα. Τα μέλη της οικογένειάς της που έφτασαν στο κέντρο κράτησης στο Σβίντορ της έδωσαν τα φάρμακα που έπαιρνε, αλλά τώρα που έγινε μεταγωγή της στη Νέβε, η οικογένεια δεν ενημερώνεται για την κατάστασή της και υπάρχει φόβος από την πλευρά της ότι η κράτηση και το μεγάλο ψυχικό στρες στο οποίο βρίσκεται θα την οδηγήσει σε επιληπτική κρίση, όπως μπορεί να συμβεί σε επιληπτικούς ασθενείς που βρίσκονται σε δυσφορία. Ενόψει της κατάστασης της υγείας της, υποβλήθηκε αίτημα στον αρμόδιο γιατρό στην Υπηρεσία Ασφαλείας του Ισραήλ και αίτημα στον εφημερεύοντα δικαστή στο δικαστήριο του Τελ Αβίβ, ζητώντας την άμεση απελευθέρωση της Γκόλντενμπεργκ.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αμερική. Γιγαντιαία ρήγματα καταπίνουν ζώα στο Μεξικό. Και στο Λος Άντζελες τεράστια ρήγματα έρχεται ο ”The Big One”! Η Αμερική όντως θα μείνει μερική.. Θ’ ανοίξει η γη να τους καταπιεί.! Ο Τεκτονόκοσμος θα καταρρεύσει από τεκτονικά φαινόμενα…. 

07/09/2024

Γιγαντιαία ρήγματα καταπίνουν ζώα στην ακτή του Hermosillo στη Sonora στο Μεξικό. Η Αμερικάνικη ήπειρος έχει πρόβλημα που πλέον γίνεται εμφανές. Στο Λος Άντζελες τεράστια ρήγματα και καταβόθρες, έρχεται ο The Big One! Ρήγματα εμφανίστηκαν στην Καλιφόρνια και πριν από λίγους μήνες ρήγματα παρατηρήθηκαν όχι μακριά από την Yellow Stone . Σχετίζεται με την τεκτονική των πλακών ή την ξηρασία; Δεδομένων των ρηγμάτων και του αριθμού των ηφαιστείων που ενεργοποιούνται, αλλά και των σεισμών ( ο τελευταίος χθες 6αρι στην Αργεντινή 5,7 Ρίχτερ 114 KM Δυτικά της VINCHINA ενώ γίνονται ως και 8αρια π.χ 7,4 Ρίχτερ στη Β Χιλή κοντά στα σύνορα μ’ Αργεντινή στα μέσα Ιουλίου στις 5/9 5,7 στη Βολιβία και στις 6/9 5,1 στη Γουατεμάλα κ.α) το πρόβλημα έχει να κάνει με τεκτονικές διεργασίες..Η Αμερική θα μείνει όντως μερική… Ο Τεκτονόκοσμος θα καταρρεύσει από τεκτονικά φαινόμενα. Θ’ ανοίξει η γη να τους καταπιεί…..

Ήδη οι επιστήμονες προειδοποιούν για Μεγάλο ρήγμα στα ανοιχτά της Δυτικής Ακτής των ΗΠΑ θα μπορούσε να προκαλέσει καταστροφικό σεισμό 9 και πλέον Ρίχτερ.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο χειρότερος αναλφάβητος είναι ο πολιτικά αναλφάβητος….!

06/09/2024

“Ο χειρότερος αναλφάβητος είναι ο πολιτικά αναλφάβητος.

Δεν ακούει τίποτε, δεν βλέπει τίποτε, δεν συμμετέχει στα κοινά.

Δεν γνωρίζει ότι το κόστος ζωής,

η τιμή των φασολιών και του ψαριού,

η τιμή του αλευριού, του ενοικίου,

η τιμή των παπουτσιών και των φαρμάκων,

εξαρτώνται από πολιτικές αποφάσεις.

Ο πολιτικά αναλφάβητος είναι τόσο ζώο

που περηφανεύεται και φουσκώνει το στήθος του

για να πει πως μισεί την πολιτική.

Δεν γνωρίζει, ο ηλίθιος

ότι είναι η πολιτική του άγνοια

που δημιουργεί την πόρνη, το παιδί του δρόμου, το κλέφτη

το χειρότερο από όλα τους ληστές

και κυρίως τον ανέντιμο ψεύτη και διεφθαρμένο πολιτικό, που γλείφει τα ποδάρια

των εθνικών και πολυεθνικών εταιρειών.

Μπ. Μπρεχτ/Berlot Brecht